an online Instagram web viewer

#codtescoampang medias

Photos

Bila hidung mula tersumbat, sok sek sok sek jadinya. Maka pilihan terbaik adalah makan SR Vitamin C dan Garlic Complex.

Garlic adalah antibiotik semulajadi yang selamat untuk kegunaan jangka masa panjang. Dapat membantu menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman dan virus.

SR vitamin C membantu tingkatkan imum sistem dan membantu tubuh melawan jangkitan selsema agar pulih lebih cepat. 
Untuk uolss yang sering alami selsema, amalkan 2 vitamin ni secara konsisten dan rasai lah perubahannya.

#shakleeampang #codtescoampang #dnivitaminsihat #empayarjelita #selsema #0182684992 #sinus #resdung #vitaminc #garliccomplex #shaklee
Bila hidung mula tersumbat, sok sek sok sek jadinya. Maka pilihan terbaik adalah makan SR Vitamin C dan Garlic Complex. Garlic adalah antibiotik semulajadi yang selamat untuk kegunaan jangka masa panjang. Dapat membantu menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman dan virus. SR vitamin C membantu tingkatkan imum sistem dan membantu tubuh melawan jangkitan selsema agar pulih lebih cepat. Untuk uolss yang sering alami selsema, amalkan 2 vitamin ni secara konsisten dan rasai lah perubahannya. #shakleeampang  #codtescoampang  #dnivitaminsihat  #empayarjelita  #selsema  #0182684992  #sinus  #resdung  #vitaminc  #garliccomplex  #shaklee 
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries ...
1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar )

2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano ) 
3.melembab dgn moisturizer ( #ephyraskinsnow ) .
.

Part3
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries  ... 1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar  ) 2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano  ) 3.melembab dgn moisturizer ( #ephyraskinsnow  ) . . Part3 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries ...
1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar )

2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano ) 
3.melembab dgn moisturizer ( #ephyraskinsnow ) .
.

Part2
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries  ... 1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar  ) 2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano  ) 3.melembab dgn moisturizer ( #ephyraskinsnow  ) . . Part2 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries ...
1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar )

2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano ) 
3.melembab dgn moisturizer ( skin snow ) .
.

Part1 .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries  ... 1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar  ) 2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano  ) 3.melembab dgn moisturizer ( skin snow ) . . Part1 . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
REMINDER!!
.
.
untuk join postage esok 21/11/17 boleh buat order dan payment sebelum 12 tengahari esok.manakala
booking cod dan selfpickup sehari awal.tq #ephyralovers 🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
REMINDER!! . . untuk join postage esok 21/11/17 boleh buat order dan payment sebelum 12 tengahari esok.manakala booking cod dan selfpickup sehari awal.tq #ephyralovers  🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
@Regrann from @normanhakim_786 -  Assalamualaikum! Dari hati yang ikhlas,nak sama2 pesan kpd kaum 'Adam' diluar sana yang LELAKI PUN WAJIB JAGA & CUCI MUKA TAU! (Kaum 'Hawa' yang ada kat sini..mohon tolong sampaikan kepada pasangan uolls jugak ye!🌹🙏🏻)
.
.

Ada sesetengah lelaki, heran tak heran je cuci muka! Takleh mcm tu bro...sbb kulit kita ni produce minyak setiap masa, kena asap rokok, asap kenderaan 24/7, belum lagi faktor pemakanan kita yg mungkin tak terjaga.Dan ni lah amalan harian saya dgn menggunakan #EphyraSkincareSeries sebagai ikhtiar utk mendapatkan kulit muka yg tegang,bersih & segar in shaa Allah
.
. (slide 1) EPHYRA SKIN BAR - terbukti menyahkan segala minyak berlebihan, kotoran dan sel kulit mati yg menjadi punca kusam & penuaan! .
.

Walaupun sekali sehari- but at least mmg kena cuci muka! WAJIB tau!👌🏻😉
.
. (slide 2) EPHYRA SKIN NANO - formulasi Nano Technology dari Switzerland. Jadi bila serum terlalu kecil, senang lah dia nak masuk ke lapisan kulit kita yg paling dalam
.
.

Bila dah masuk kat dalam. Dia akan perbaiki struktur kulit kita. Mana yg rosak, dia akan baiki. Tak kira lah dari segi apa,janji kulit jadi sihat & tegang!👍🏻👍🏻👍🏻
.
. (slide 3) EPHYRA SKIN SNOW - RAHSIA TERBESAR; Moisturizer yang terbukti boleh kurangkan penuaan sehingga 80%!!!
.
.

EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER diperkaya dgn Geno White Technology yg mempunyai Smart Peptide. Ia berfungsi utk memberikan signal kepada otak utk menghasilkan “keperluan” kulit yg tak mencukupi. Contohnya seperti kulit kurang anjal - jadi ia akan menghantar signal agar badan menghasilkan kolagen dgn lebih aktif supaya kulit jadi tegang, muda dan nampak sihat! .
.

NAK ORDER PRODUK EPHYRA SKINCARE SERIES?
.
.
 dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
@ephyra2u @ephyraskin
@Regrann from @normanhakim_786 - Assalamualaikum! Dari hati yang ikhlas,nak sama2 pesan kpd kaum 'Adam' diluar sana yang LELAKI PUN WAJIB JAGA & CUCI MUKA TAU! (Kaum 'Hawa' yang ada kat sini..mohon tolong sampaikan kepada pasangan uolls jugak ye!🌹🙏🏻) . . Ada sesetengah lelaki, heran tak heran je cuci muka! Takleh mcm tu bro...sbb kulit kita ni produce minyak setiap masa, kena asap rokok, asap kenderaan 24/7, belum lagi faktor pemakanan kita yg mungkin tak terjaga.Dan ni lah amalan harian saya dgn menggunakan #EphyraSkincareSeries  sebagai ikhtiar utk mendapatkan kulit muka yg tegang,bersih & segar in shaa Allah . . (slide 1) EPHYRA SKIN BAR - terbukti menyahkan segala minyak berlebihan, kotoran dan sel kulit mati yg menjadi punca kusam & penuaan! . . Walaupun sekali sehari- but at least mmg kena cuci muka! WAJIB tau!👌🏻😉 . . (slide 2) EPHYRA SKIN NANO - formulasi Nano Technology dari Switzerland. Jadi bila serum terlalu kecil, senang lah dia nak masuk ke lapisan kulit kita yg paling dalam . . Bila dah masuk kat dalam. Dia akan perbaiki struktur kulit kita. Mana yg rosak, dia akan baiki. Tak kira lah dari segi apa,janji kulit jadi sihat & tegang!👍🏻👍🏻👍🏻 . . (slide 3) EPHYRA SKIN SNOW - RAHSIA TERBESAR; Moisturizer yang terbukti boleh kurangkan penuaan sehingga 80%!!! . . EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER diperkaya dgn Geno White Technology yg mempunyai Smart Peptide. Ia berfungsi utk memberikan signal kepada otak utk menghasilkan “keperluan” kulit yg tak mencukupi. Contohnya seperti kulit kurang anjal - jadi ia akan menghantar signal agar badan menghasilkan kolagen dgn lebih aktif supaya kulit jadi tegang, muda dan nampak sihat! . . NAK ORDER PRODUK EPHYRA SKINCARE SERIES? . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj  @ephyra2u @ephyraskin
Doll Doll Eyeshadow 😍😍😍
.
.
Code:
- kanan : Rose
- kiri : Tulip
.
.
HARGA PROMOSI 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 JIMAT RM25 JIMAT RM25 JIMAT RM25 JIMAT RM25 JIMAT RM25
.
.
Whatsapp segera untuk milikinya
📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
Doll Doll Eyeshadow 😍😍😍 . . Code: - kanan : Rose - kiri : Tulip . . HARGA PROMOSI 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 JIMAT RM25 JIMAT RM25 JIMAT RM25 JIMAT RM25 JIMAT RM25 . . Whatsapp segera untuk milikinya 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation 
Ada yang mengadu, breast rasa bengkak, tp bila pam susu tak keluar.

Sebab tu ahkak suka suggest add lecithin dalam set menyusu shaklee.

Lecithin dapat membantu memecahkan lemak dan melancarkan aliran susu.

Lecithin bukan hanya untuk kurus uolss. Kolin dalam lecithin baik untuk fungsi otak. 
Orang kata, lepas bersalin banyak sangat benda lupa. Sebab tu ibu menyusu memang elok sangat ambil lecithin. 😊

#shakleeampang #setmenyusu #setkurus #lecithin #breastfeeding #setmenyusushaklee #ebm #codtescoampang #dnivitaminsihat #empayarjelita #0182684992
Ada yang mengadu, breast rasa bengkak, tp bila pam susu tak keluar. Sebab tu ahkak suka suggest add lecithin dalam set menyusu shaklee. Lecithin dapat membantu memecahkan lemak dan melancarkan aliran susu. Lecithin bukan hanya untuk kurus uolss. Kolin dalam lecithin baik untuk fungsi otak. Orang kata, lepas bersalin banyak sangat benda lupa. Sebab tu ibu menyusu memang elok sangat ambil lecithin. 😊 #shakleeampang  #setmenyusu  #setkurus  #lecithin  #breastfeeding  #setmenyusushaklee  #ebm  #codtescoampang  #dnivitaminsihat  #empayarjelita  #0182684992 
COD AREA MALAM INI!!
PM @ WHATSAPP UNTUK MILIK SUPER 8 ANDA😘
**
✔ Jadi Lebih WANGI.
✔ Jadi Lebih SEGAR.
✔ Jadi Lebih LEBAT.
✔ Jadi Lebih BERSINAR.
✔ Jadi Lebih MUDA.
✔ Jadi Lebih MENAWAN.
**
JOM LEBAT, PANJANG & SUBURKAN rambut guna SUPER 8 HAIR TONIC! ✿ Melebatkan rambut dengan cepat.
✿ Membuatkan rambut lebih berkilau.
✿ Mengatasi masalah rambut gugur.
✿ Mengatasi masalah kelemumur.
✿ Menghitamkan rambut.
✿ Merawat uban.
✿ Merawat rambut kering.
✿ Menguatkan & melembutkan rambut.
✿ Mewangikan rambut.
✿ Menyejukkan kulit kepala terutama wanita bertudung.
✿ Merawat kulit kepala.
✿ Melindungi kepala dari sinaran UV.
**
KOMEN PM & SHARE UNTUK MILIKI SUPER 8 HAIR TONIC SEBOTOL ANDA HARINI!
HARGA MAMPU MILIK!!
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah  #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat
COD AREA MALAM INI!! PM @ WHATSAPP UNTUK MILIK SUPER 8 ANDA😘 ** ✔ Jadi Lebih WANGI. ✔ Jadi Lebih SEGAR. ✔ Jadi Lebih LEBAT. ✔ Jadi Lebih BERSINAR. ✔ Jadi Lebih MUDA. ✔ Jadi Lebih MENAWAN. ** JOM LEBAT, PANJANG & SUBURKAN rambut guna SUPER 8 HAIR TONIC! ✿ Melebatkan rambut dengan cepat. ✿ Membuatkan rambut lebih berkilau. ✿ Mengatasi masalah rambut gugur. ✿ Mengatasi masalah kelemumur. ✿ Menghitamkan rambut. ✿ Merawat uban. ✿ Merawat rambut kering. ✿ Menguatkan & melembutkan rambut. ✿ Mewangikan rambut. ✿ Menyejukkan kulit kepala terutama wanita bertudung. ✿ Merawat kulit kepala. ✿ Melindungi kepala dari sinaran UV. ** KOMEN PM & SHARE UNTUK MILIKI SUPER 8 HAIR TONIC SEBOTOL ANDA HARINI! HARGA MAMPU MILIK!! ** WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE : http://www.wasap.my/601111324010 http://www.wasap.my/601111324010 ** #kuturambut  #rambutlebat  #ajimaura  #hairtonic  #syjualmurah  #syjualonline  #syjuasuper8hairtonic  #hrgamampumilik  #rambutasli  #rambut  #takgamakdah  #rambutsihat  #SUPER8HAIRTONIC  #viral  #suamikupalingsweet  #korsetviral  #promosiraya  #terapi  #terapiinstagram  #kitagunani  #aidijuma  #dendamaurora  #redvelvetdrama  #neelofa  #codkl  #codtescoampang  #codsetapak  #codkeramat 
ARBUTIN,GLUTATHIONE,VIT C,VIT E!!
.
.
bahan2 diatas adalah bahan utama dalam kandungan ephyra skincare.menggunakan bahan semulajadi dan tiada bahan terlarang.bahan diatas terbukti berkesan untuk memudarkan jeragat,merawat jerawat dan parut jerawat,mencerahkan kulit dan antioksidan pada kulit yang melambatkan penuaan kulit.guna secara konsisten untuk dapatkan hasil yang terbaik🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
ARBUTIN,GLUTATHIONE,VIT C,VIT E!! . . bahan2 diatas adalah bahan utama dalam kandungan ephyra skincare.menggunakan bahan semulajadi dan tiada bahan terlarang.bahan diatas terbukti berkesan untuk memudarkan jeragat,merawat jerawat dan parut jerawat,mencerahkan kulit dan antioksidan pada kulit yang melambatkan penuaan kulit.guna secara konsisten untuk dapatkan hasil yang terbaik🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
NAK PIPI CANTIK, WARNA NATURAL?
.
.
Dapatkan Pipi Pink Blusher by FAMIRAFAA dgn segera... terdapat banyak kelebihannya:
.
.
🌺 hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri  dan gl0wingggg gituueee.
🌺 kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali.
🌺senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. 🌺sesuai untuk semua jenis kulit , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan yang takkan mer0sakkan kulit . Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak.
🌺mudah dibawa , didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy..
.
.
Dapatkan juga dgn harga PROMOSI JIMAT RM25 drp harga asal yg SAAAAANGAT BERBALOOOIII 📣📣📣📣📣
.
.
Whatsapp me to place your order
📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
NAK PIPI CANTIK, WARNA NATURAL? . . Dapatkan Pipi Pink Blusher by FAMIRAFAA dgn segera... terdapat banyak kelebihannya: . . 🌺 hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri  dan gl0wingggg gituueee. 🌺 kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali. 🌺senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. 🌺sesuai untuk semua jenis kulit , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan yang takkan mer0sakkan kulit . Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak. 🌺mudah dibawa , didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy.. . . Dapatkan juga dgn harga PROMOSI JIMAT RM25 drp harga asal yg SAAAAANGAT BERBALOOOIII 📣📣📣📣📣 . . Whatsapp me to place your order 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation 
JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! .
.
EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. .
.
1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! .
.
2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. .
.
3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! . . EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. . . 1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! . . 2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. . . 3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. . . 🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
COD AREA MALAM INI!!
PM @ WHATSAPP UNTUK MILIK SUPER 8 ANDA😘
**
✔ Jadi Lebih WANGI.
✔ Jadi Lebih SEGAR.
✔ Jadi Lebih LEBAT.
✔ Jadi Lebih BERSINAR.
✔ Jadi Lebih MUDA.
✔ Jadi Lebih MENAWAN.
**
JOM LEBAT, PANJANG & SUBURKAN rambut guna SUPER 8 HAIR TONIC! ✿ Melebatkan rambut dengan cepat.
✿ Membuatkan rambut lebih berkilau.
✿ Mengatasi masalah rambut gugur.
✿ Mengatasi masalah kelemumur.
✿ Menghitamkan rambut.
✿ Merawat uban.
✿ Merawat rambut kering.
✿ Menguatkan & melembutkan rambut.
✿ Mewangikan rambut.
✿ Menyejukkan kulit kepala terutama wanita bertudung.
✿ Merawat kulit kepala.
✿ Melindungi kepala dari sinaran UV.
**
KOMEN PM & SHARE UNTUK MILIKI SUPER 8 HAIR TONIC SEBOTOL ANDA HARINI!
HARGA MAMPU MILIK!!
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah  #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat
COD AREA MALAM INI!! PM @ WHATSAPP UNTUK MILIK SUPER 8 ANDA😘 ** ✔ Jadi Lebih WANGI. ✔ Jadi Lebih SEGAR. ✔ Jadi Lebih LEBAT. ✔ Jadi Lebih BERSINAR. ✔ Jadi Lebih MUDA. ✔ Jadi Lebih MENAWAN. ** JOM LEBAT, PANJANG & SUBURKAN rambut guna SUPER 8 HAIR TONIC! ✿ Melebatkan rambut dengan cepat. ✿ Membuatkan rambut lebih berkilau. ✿ Mengatasi masalah rambut gugur. ✿ Mengatasi masalah kelemumur. ✿ Menghitamkan rambut. ✿ Merawat uban. ✿ Merawat rambut kering. ✿ Menguatkan & melembutkan rambut. ✿ Mewangikan rambut. ✿ Menyejukkan kulit kepala terutama wanita bertudung. ✿ Merawat kulit kepala. ✿ Melindungi kepala dari sinaran UV. ** KOMEN PM & SHARE UNTUK MILIKI SUPER 8 HAIR TONIC SEBOTOL ANDA HARINI! HARGA MAMPU MILIK!! ** WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE : http://www.wasap.my/601111324010 http://www.wasap.my/601111324010 ** #kuturambut  #rambutlebat  #ajimaura  #hairtonic  #syjualmurah  #syjualonline  #syjuasuper8hairtonic  #hrgamampumilik  #rambutasli  #rambut  #takgamakdah  #rambutsihat  #SUPER8HAIRTONIC  #viral  #suamikupalingsweet  #korsetviral  #promosiraya  #terapi  #terapiinstagram  #kitagunani  #aidijuma  #dendamaurora  #redvelvetdrama  #neelofa  #codkl  #codtescoampang  #codsetapak  #codkeramat 
Best sangat nampaknya guna #carmelawhiteningsoap niii😄
Uolsss pun kena cuba #carmelawhiteningsoap nanti mesti terpikatt😉😘
Whatsapp sis ya or tinggalkan number hp uolsss 📲011-27250206
#carmelawhiteningsoaptestimoni #carmela #carmelawhiteningsoaporiginal #carmelaagentcheras #codpavilion #codtamanpuduulu #codtescoampang #codpandanjaya
"BEST PAKAI!" best pakai apa tuuu?? hehehe. memang best pakai SUPER 8 HAIR
TONIC ni. yg ada masalah RAMBUT BERCABANG, KUSUT memang sesuai sgt. kalau
sebelum ni uolss sikat rambut susah kan, jadi kusut je, meh try hair tonic 
ni. insyaaALLAH settle semua. thank you darling for sharing your feedback.
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah  #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat
"BEST PAKAI!" best pakai apa tuuu?? hehehe. memang best pakai SUPER 8 HAIR TONIC ni. yg ada masalah RAMBUT BERCABANG, KUSUT memang sesuai sgt. kalau sebelum ni uolss sikat rambut susah kan, jadi kusut je, meh try hair tonic ni. insyaaALLAH settle semua. thank you darling for sharing your feedback. ** WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE : http://www.wasap.my/601111324010 http://www.wasap.my/601111324010 ** #kuturambut  #rambutlebat  #ajimaura  #hairtonic  #syjualmurah  #syjualonline  #syjuasuper8hairtonic  #hrgamampumilik  #rambutasli  #rambut  #takgamakdah  #rambutsihat  #SUPER8HAIRTONIC  #viral  #suamikupalingsweet  #korsetviral  #promosiraya  #terapi  #terapiinstagram  #kitagunani  #aidijuma  #dendamaurora  #redvelvetdrama  #neelofa  #codkl  #codtescoampang  #codsetapak  #codkeramat 
Kenapa Super 8 Hair Tonic menjadi pilihan di hati customer kami?? Anak² , bapa budak & mak budak pun suka rasa macam nak makan sebab bau teramat wangiii yang menusuk di hidung😊. Dengan gabungan 8 jenis minyak menyelesaikan masalah dari dewasa hingga kanak-kanak. 
Harga pun murah je!! Tak cekik orang 😱😱.
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah  #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat
Kenapa Super 8 Hair Tonic menjadi pilihan di hati customer kami?? Anak² , bapa budak & mak budak pun suka rasa macam nak makan sebab bau teramat wangiii yang menusuk di hidung😊. Dengan gabungan 8 jenis minyak menyelesaikan masalah dari dewasa hingga kanak-kanak. Harga pun murah je!! Tak cekik orang 😱😱. ** WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE : http://www.wasap.my/601111324010 http://www.wasap.my/601111324010 ** #kuturambut  #rambutlebat  #ajimaura  #hairtonic  #syjualmurah  #syjualonline  #syjuasuper8hairtonic  #hrgamampumilik  #rambutasli  #rambut  #takgamakdah  #rambutsihat  #SUPER8HAIRTONIC  #viral  #suamikupalingsweet  #korsetviral  #promosiraya  #terapi  #terapiinstagram  #kitagunani  #aidijuma  #dendamaurora  #redvelvetdrama  #neelofa  #codkl  #codtescoampang  #codsetapak  #codkeramat 
#seritoks feedback
.
.
Harga seritoks rm29 je..
.
Cara makan:  hisap / telan 1 biji seritoks sebelum tidur. (Jangan makan apa2 dan lepas tu)
.
Kesan: esok pagi membuang dengan LEGANYA!! Yahoo!!
.
#seribella #serisoap #seritoks 
#ehehberserinyadia 
#seribellameletop #serihariniseriselamanya #janjimakanseribellatau #CODampang #CODTESCOampang #CODSPECTRUM #CODtamandagang #CODkeramat #CODTamanMelawati #CODWangsaMaju #CODKL #CODMelaka #CODAlorGajah #CODAYERKEROH #CODMASJIDTANAH #CODMuar #CODKotatinggi #CODAeonTebrau #CODJB #postageseluruhmalaysia
#seritoks  feedback . . Harga seritoks rm29 je.. . Cara makan: hisap / telan 1 biji seritoks sebelum tidur. (Jangan makan apa2 dan lepas tu) . Kesan: esok pagi membuang dengan LEGANYA!! Yahoo!! . #seribella  #serisoap  #seritoks  #ehehberserinyadia  #seribellameletop  #serihariniseriselamanya  #janjimakanseribellatau  #CODampang  #CODTESCOampang  #CODSPECTRUM  #CODtamandagang  #CODkeramat  #CODTamanMelawati  #CODWangsaMaju  #CODKL  #CODMelaka  #CODAlorGajah  #CODAYERKEROH  #CODMASJIDTANAH  #CODMuar  #CODKotatinggi  #CODAeonTebrau  #CODJB  #postageseluruhmalaysia 
SELFPICKUP!!
.
.
customer selfpickup ephyralips di aeon JUSCO MALURI.customer beli sebatang je #ephyralips .kalau kat sini saya tak ambil cas dan boleh nak beli sebatang je.booking selfpick up sehari awal.tq #ephyralovers 🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
SELFPICKUP!! . . customer selfpickup ephyralips di aeon JUSCO MALURI.customer beli sebatang je #ephyralips  .kalau kat sini saya tak ambil cas dan boleh nak beli sebatang je.booking selfpick up sehari awal.tq #ephyralovers  🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
PROMO EPHYRALIPS!!
.
.
promo birthday month bagi ephyra lips bagi 3 warna diatas masih ada sehingga 30 november ni.cepat2 add stok #ephyralips sementara harga masih promo.harga biasa rm30.jimat rm5.so hurry up ladies💃
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
PROMO EPHYRALIPS!! . . promo birthday month bagi ephyra lips bagi 3 warna diatas masih ada sehingga 30 november ni.cepat2 add stok #ephyralips  sementara harga masih promo.harga biasa rm30.jimat rm5.so hurry up ladies💃 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
PipiPink Doll Stick Blusher berada di #taiping 😘😘😘
.
.
Ada tak org taiping yg belum ada pipi pink nie? Rugi cek oii klu tak grab, warna dia mmg lawa sgt 😙😙😙 mudah nak pakai, mudah nak bawak kemana mana..
.
.
Sekali dah try mmg tak kan berubah hati nak pakai blusher lain.. pergi kerja skrg nie pun mmg akan pakai, klu tak pakai mmg rasa mcm tak lengkap ja kat muka nie...
.
.
Sapa2 berminat boleh whatsapp ke
📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
Kita akan jual dgn harga PROMOSI JIMAT RM25.. HARGA STANDARDIZE DRP HQ.. TAK PERLU RAGU2 YE SAYANG2KU 😘😘😘
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
PipiPink Doll Stick Blusher berada di #taiping  😘😘😘 . . Ada tak org taiping yg belum ada pipi pink nie? Rugi cek oii klu tak grab, warna dia mmg lawa sgt 😙😙😙 mudah nak pakai, mudah nak bawak kemana mana.. . . Sekali dah try mmg tak kan berubah hati nak pakai blusher lain.. pergi kerja skrg nie pun mmg akan pakai, klu tak pakai mmg rasa mcm tak lengkap ja kat muka nie... . . Sapa2 berminat boleh whatsapp ke 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . Kita akan jual dgn harga PROMOSI JIMAT RM25.. HARGA STANDARDIZE DRP HQ.. TAK PERLU RAGU2 YE SAYANG2KU 😘😘😘 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation 
PAKEJ LENGKAP CANTIK LUAR DAN DALAM!
.
.
set lengkap sebulan EPHYRA PREMIUM COLLAGEN DAN EPHYRA SKINCARE.ephyra collagen merawat dan mencantikkan kulit dari dalam manakala ephyra skincare merawat dan mencantikkan kulit dari luar.jom try pakej lengkap merawat dan mencantikkan kulit dari ephyra hari ini!🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
PAKEJ LENGKAP CANTIK LUAR DAN DALAM! . . set lengkap sebulan EPHYRA PREMIUM COLLAGEN DAN EPHYRA SKINCARE.ephyra collagen merawat dan mencantikkan kulit dari dalam manakala ephyra skincare merawat dan mencantikkan kulit dari luar.jom try pakej lengkap merawat dan mencantikkan kulit dari ephyra hari ini!🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Cantiknyaaa awak!!! Thank you darling @leeyaziz! I'm using lipstick from @ephyracosmetics by @ephyra2u code whisper nude & red kiss. Love it 😍
.
.
😍 EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK 
Cream-to-Matte Lip Color .
.
💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (tidak termasuk postage) .
💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik.
.
💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) .
💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy .
💋 Long Lasting & Light Weight - rasa ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! .
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Cantiknyaaa awak!!! Thank you darling @leeyaziz! I'm using lipstick from @ephyracosmetics by @ephyra2u code whisper nude & red kiss. Love it 😍 . . 😍 EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK Cream-to-Matte Lip Color . . 💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (tidak termasuk postage) . 💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik. . 💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) . 💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy . 💋 Long Lasting & Light Weight - rasa ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! . 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
[ KULIT SELALU KERING - MENGGELUPAS & NAMPAK KUSAM! TOLOOOOONGGGG SAYA SIS!!! 😰] .
.
Apabila cuaca panas, duduk bekerja dalam aircond, kulit wajah memang mudah jadi kering. .
.
Kulit kering tu pulak tak elok untuk keserian wajah. Sbb dia boleh jadi menggelupas, rasa kasar dan kadang jadi kusam tak bermaya. .
.
Gunakan EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER - Dengan teknologi Geno White yang melembapkan kulit dengan baik, ia turut mengandungi Arbutin Semulajadi sebagai UV protection dari terik matahari. .
.
Bila apply pda muka, memang sejuk, nyaman dan rasa selesa sangat. Tak berminyak & cepat meresap menjadikan EPHYRA SKIN SNOW - sesuai digunakan sebagai alas makeup juga! .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
[ KULIT SELALU KERING - MENGGELUPAS & NAMPAK KUSAM! TOLOOOOONGGGG SAYA SIS!!! 😰] . . Apabila cuaca panas, duduk bekerja dalam aircond, kulit wajah memang mudah jadi kering. . . Kulit kering tu pulak tak elok untuk keserian wajah. Sbb dia boleh jadi menggelupas, rasa kasar dan kadang jadi kusam tak bermaya. . . Gunakan EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER - Dengan teknologi Geno White yang melembapkan kulit dengan baik, ia turut mengandungi Arbutin Semulajadi sebagai UV protection dari terik matahari. . . Bila apply pda muka, memang sejuk, nyaman dan rasa selesa sangat. Tak berminyak & cepat meresap menjadikan EPHYRA SKIN SNOW - sesuai digunakan sebagai alas makeup juga! . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Sila baca arahan pada kotak tersebut 😀😀😀
.
.
Ini adalah untuk menjadikan warna pada kelopak mata lebih menyerlah dan mengancam 😙😙😙
.
.
❤ this eyeshadow so much 😘😘😘
.
.
Berminat? Sila whatsapp ke 📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
Sila baca arahan pada kotak tersebut 😀😀😀 . . Ini adalah untuk menjadikan warna pada kelopak mata lebih menyerlah dan mengancam 😙😙😙 . . ❤ this eyeshadow so much 😘😘😘 . . Berminat? Sila whatsapp ke 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation 
SERUM AJAIB!! SAPU SAPU END UP WOW CANTIKNYA KULIT IOLLS 😍😍
.
.
Inilah rutin sis.. Sebelum tidur gunakan booster serum. Kalau consistent hasilnya memang kebabom!! Hanya dengan sebotol serum ianya mampu menyelesaikan 19 jenis masalah kulit uolls.  Sbb tu sis katakan ianya Serum Ajaib. Jimat sangat dengan sebotol juga mampu tahan 1- 2 bulan. .
.
Nak cantikkan kulit muka uolls kenalah konsisten n bersabar. In shaa Allah hasilnya memang best! 
Uolls berminat jom klik link bio sis diatas untuk direct wasap sis!
.
.
RM85.00 (ready stock) .
.
📱0122068491
🚗cod ampang
📮seluruh Malaysia 🎁freegift

#elysianbydsyina#elysianampang#agenelysianampang#agenampangkl#elysiancosmetics#bmikl#kuptmkl#kuptmcheras#codampangpoint#codtescoampang#codampang#codshamelin#codpandanindah#uumkl#boosterserum#serum#serumajaib#sispakaisisjual
SERUM AJAIB!! SAPU SAPU END UP WOW CANTIKNYA KULIT IOLLS 😍😍 . . Inilah rutin sis.. Sebelum tidur gunakan booster serum. Kalau consistent hasilnya memang kebabom!! Hanya dengan sebotol serum ianya mampu menyelesaikan 19 jenis masalah kulit uolls. Sbb tu sis katakan ianya Serum Ajaib. Jimat sangat dengan sebotol juga mampu tahan 1- 2 bulan. . . Nak cantikkan kulit muka uolls kenalah konsisten n bersabar. In shaa Allah hasilnya memang best! Uolls berminat jom klik link bio sis diatas untuk direct wasap sis! . . RM85.00 (ready stock) . . 📱0122068491 🚗cod ampang 📮seluruh Malaysia 🎁freegift #elysianbydsyina #elysianampang #agenelysianampang #agenampangkl #elysiancosmetics #bmikl #kuptmkl #kuptmcheras #codampangpoint #codtescoampang #codampang #codshamelin #codpandanindah #uumkl #boosterserum #serum #serumajaib #sispakaisisjual 
Mudah, cepat dan hasil yang kebabom.
.
.
Jom grab 1 set dengan che nis. Che nis nak bg free gift banyakkk nih 😊😍💕
.
Che nis 013-6417340
.
#teamain #teamchenis #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemist #dyxybrush #bccreambydyana #dyxymaskara #dyxylipstick #codcherasindah #codkl #codcyberjaya #codtescoampang #codampang #codpandanjaya #codpandanindah #codmaluri #codshamelin #codsetapak #makeuptutorial #makeupvideos #cosmetics #mesrasolat #agentdropshipdiperlukan
Mudah, cepat dan hasil yang kebabom. . . Jom grab 1 set dengan che nis. Che nis nak bg free gift banyakkk nih 😊😍💕 . Che nis 013-6417340 . #teamain  #teamchenis  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #bccreambydyana  #dyxymaskara  #dyxylipstick  #codcherasindah  #codkl  #codcyberjaya  #codtescoampang  #codampang  #codpandanjaya  #codpandanindah  #codmaluri  #codshamelin  #codsetapak  #makeuptutorial  #makeupvideos  #cosmetics  #mesrasolat  #agentdropshipdiperlukan 
MACAM MANA KITA NAK TAHU BABY KITA KEMBUNG ATAU TAK?

Perut baby yang kembung akan menjadi buncit dan keras. Bila kita jentik atau ketuk dengan jari akan dengar bunyi padat macam kita ketuk buah nangka (contoh)

Selain tue, baby jugak akan menangis dan menggeliat kerana tak selesa

Parents boleh dapatkan #tummytime balm untuk melegakan kembung perut baby 😉

#tasneemnaturelukayperdana #balmtasneemnaturel #selangor #kualaselangor #kualalumpur #cheras #keramatau #melawati #tamanpermata #batucaves #uluyam #ululangat #uluklang #codukayperdana #codtescoampang #codkualalumpur #codbukitantarabangsa #setapak #danaukota #ikea
MACAM MANA KITA NAK TAHU BABY KITA KEMBUNG ATAU TAK? Perut baby yang kembung akan menjadi buncit dan keras. Bila kita jentik atau ketuk dengan jari akan dengar bunyi padat macam kita ketuk buah nangka (contoh) Selain tue, baby jugak akan menangis dan menggeliat kerana tak selesa Parents boleh dapatkan #tummytime  balm untuk melegakan kembung perut baby 😉 #tasneemnaturelukayperdana  #balmtasneemnaturel  #selangor  #kualaselangor  #kualalumpur  #cheras  #keramatau  #melawati  #tamanpermata  #batucaves  #uluyam  #ululangat  #uluklang  #codukayperdana  #codtescoampang  #codkualalumpur  #codbukitantarabangsa  #setapak  #danaukota  #ikea 
RAMBUT LEBIH MUDAH SIKAT & TERURUS... dgn "SUPER 8 HAIR TONIC"

Punca rambut kusut.. adalah kekurangan zat vitamin.

MANFAAT MINYAK ARGAN untuk rambut kusut 👇 ✔menstabilkan kelembapan pd rambut
✔melembutkan rambut yg kasar
✔meningkatkan keanjalan rambut
✔mengembalikan kilauan rambut
✔meringankan tekstur rambut

#Super8HairTonic mengandungi 8 bahan utama yg membantu rambut lebih terurus, mudah sikat dan tidak kusut lagi ! 😊

Pastikan anda cuba #Super8HairTonic sebelom masalah rambut lain bertandang.. kerana rambut kusut kebiasaanya kering dan kasar, malah akan boleh menyebabkan rambut gugur!.. Hubungi kami untuk sebarang info @ tips
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah  #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat #coddanaukota
RAMBUT LEBIH MUDAH SIKAT & TERURUS... dgn "SUPER 8 HAIR TONIC" Punca rambut kusut.. adalah kekurangan zat vitamin. MANFAAT MINYAK ARGAN untuk rambut kusut 👇 ✔menstabilkan kelembapan pd rambut ✔melembutkan rambut yg kasar ✔meningkatkan keanjalan rambut ✔mengembalikan kilauan rambut ✔meringankan tekstur rambut #Super8HairTonic  mengandungi 8 bahan utama yg membantu rambut lebih terurus, mudah sikat dan tidak kusut lagi ! 😊 Pastikan anda cuba #Super8HairTonic  sebelom masalah rambut lain bertandang.. kerana rambut kusut kebiasaanya kering dan kasar, malah akan boleh menyebabkan rambut gugur!.. Hubungi kami untuk sebarang info @ tips ** WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE : http://www.wasap.my/601111324010 http://www.wasap.my/601111324010 ** #kuturambut  #rambutlebat  #ajimaura  #hairtonic  #syjualmurah  #syjualonline  #syjuasuper8hairtonic  #hrgamampumilik  #rambutasli  #rambut  #takgamakdah  #rambutsihat  #SUPER8HAIRTONIC  #viral  #suamikupalingsweet  #korsetviral  #promosiraya  #terapi  #terapiinstagram  #kitagunani  #aidijuma  #dendamaurora  #redvelvetdrama  #neelofa  #codkl  #codtescoampang  #codsetapak  #codkeramat  #coddanaukota 
MY FAVOURITE EPHYRA SKIN NANO SERUM!!
.
.
SERUM PILIHAN #1 UTK RAWATAN KULIT BERMASALAH! .
.
EPHYRA SKIN NANO SERUM adalah pekat & memang targeted pada kawasan yg ada masalah kulit. Kulit kita 24 jam terdedah pada cahaya matahari, pencemaran, minyak, habuk dan asap yang boleh buatkan kulit jadi xsihat & xglowing! .
.
Dgn SERUM EPHYRA SKIN NANO yg ada Teknologi Nano dari Switzerland ni , partikel serum yg kecik sangat-sangat akan masuk ke lapisan kulit paling dalam dan memperbaiki struktur kulit kita! .
.
Kesan perubahannya adalah spt - jerawat kecut, parut jerawat mula pudar, kulit jadi licin dan lembut dan the best part - kulit jadi glowing tanpa sebarang masalah pengelupasan dan cela. .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
MY FAVOURITE EPHYRA SKIN NANO SERUM!! . . SERUM PILIHAN #1  UTK RAWATAN KULIT BERMASALAH! . . EPHYRA SKIN NANO SERUM adalah pekat & memang targeted pada kawasan yg ada masalah kulit. Kulit kita 24 jam terdedah pada cahaya matahari, pencemaran, minyak, habuk dan asap yang boleh buatkan kulit jadi xsihat & xglowing! . . Dgn SERUM EPHYRA SKIN NANO yg ada Teknologi Nano dari Switzerland ni , partikel serum yg kecik sangat-sangat akan masuk ke lapisan kulit paling dalam dan memperbaiki struktur kulit kita! . . Kesan perubahannya adalah spt - jerawat kecut, parut jerawat mula pudar, kulit jadi licin dan lembut dan the best part - kulit jadi glowing tanpa sebarang masalah pengelupasan dan cela. . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Doll Doll Eyeshadow n PipiPink Blusher by FAMIRAFAA 😍😍😍
.
.
Dua produk yg mudah dibawa kemana-mana, mudah dipakai, mudah dicuci, tiada bahan kimia n macam2 lg la..
.
.
Bila dah pakai confirm akan jatuh cinta 😍😍😍 tak menyesal klu beli dua2 nie.. tahan lama up to 4 to 6 months..
.
.
Jimat duit dgn harga promosi yg ditawarkan oleh hq..
.
.
Berminat? Whatsapp
📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
Doll Doll Eyeshadow n PipiPink Blusher by FAMIRAFAA 😍😍😍 . . Dua produk yg mudah dibawa kemana-mana, mudah dipakai, mudah dicuci, tiada bahan kimia n macam2 lg la.. . . Bila dah pakai confirm akan jatuh cinta 😍😍😍 tak menyesal klu beli dua2 nie.. tahan lama up to 4 to 6 months.. . . Jimat duit dgn harga promosi yg ditawarkan oleh hq.. . . Berminat? Whatsapp 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation 
[ SIS SAKIT HATI ASYIK MEMBAZIR DUIT BELI PRODUK TAK SESUAI KULIT! ] .
.
Produk sekarang ni macam-macam di pasaran. Kadang tu kita confuse betul ke dia sesuai dengan kulit kita? Ramai #ephyralovers yang rasa rugiiiii sangat sebab spent pada produk yang tak sepatutnya. Dah lah mahal, tak sesuai pula tu dengan kulit wajah. Ruginyaaa! .
.
Alhamdulillah ni pengalaman #ephyralovers yang dah berjaya dapatkan kulit idamannya. Ephyra Skincare Series amat sesuai dengan kulitnya. Membantu merawat masalah jerawat dan jeragat. Paling best, tiada langsung parut jerawat! .
.
Ephyra Skincare Series TERBUKTI & TERUJI secara klinikal dengan penggunaan bahan semulajadi dan dengan ribuan testimoni berjaya #ephyralovers menjadikan set Ephyra Skincare Series lengkap dan selamat untuk semua jenis kulit. .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA  untuk info lanjut & pembelian .
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
[ SIS SAKIT HATI ASYIK MEMBAZIR DUIT BELI PRODUK TAK SESUAI KULIT! ] . . Produk sekarang ni macam-macam di pasaran. Kadang tu kita confuse betul ke dia sesuai dengan kulit kita? Ramai #ephyralovers  yang rasa rugiiiii sangat sebab spent pada produk yang tak sepatutnya. Dah lah mahal, tak sesuai pula tu dengan kulit wajah. Ruginyaaa! . . Alhamdulillah ni pengalaman #ephyralovers  yang dah berjaya dapatkan kulit idamannya. Ephyra Skincare Series amat sesuai dengan kulitnya. Membantu merawat masalah jerawat dan jeragat. Paling best, tiada langsung parut jerawat! . . Ephyra Skincare Series TERBUKTI & TERUJI secara klinikal dengan penggunaan bahan semulajadi dan dengan ribuan testimoni berjaya #ephyralovers  menjadikan set Ephyra Skincare Series lengkap dan selamat untuk semua jenis kulit. . . Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
assalamualaikum.selamat malam.just untuk update semua #ephyralovers next postage adalah pada 17/11/17.order dan payment sebelum 10 pagi 17/11/17.esok 16/11/17 ada slot cod.saya ambil satu slot sahaja selepas maghrib.hari jumaat saya cuti jadi boleh full cod.boleh booking slot awal2.kita arrange masa sama2.boleh klik link no whatsapp di bio saya diatas untuk respon pantas dan please serius buyer only.terima kasih😘
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
assalamualaikum.selamat malam.just untuk update semua #ephyralovers  next postage adalah pada 17/11/17.order dan payment sebelum 10 pagi 17/11/17.esok 16/11/17 ada slot cod.saya ambil satu slot sahaja selepas maghrib.hari jumaat saya cuti jadi boleh full cod.boleh booking slot awal2.kita arrange masa sama2.boleh klik link no whatsapp di bio saya diatas untuk respon pantas dan please serius buyer only.terima kasih😘 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
COLOR CODE: RED KISS 
PRICE : RM 30/each ( exclude postage )
.
.
💋cream to matte texture .
💋longlasting up to 6 hours
💋enriched with Vitamin E&Jojoba Oil.
💋texture ringan & x keringkan bibir
💋mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
 dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
COLOR CODE: RED KISS PRICE : RM 30/each ( exclude postage ) . . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E&Jojoba Oil. 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
SUPER 8 HAIR TONIC
pilihan @nurhayatitahirr lahh😘😘
**
Nak rambut lebih cantik?
Lebih mudah terurus?
Lebih lebat dan tebal?
Lebih wangi? Lebih cepat panjang? Lebih sihat?
Lebih kuat?
Lebih murah?
Lebih jimat?
Lebih mudah?
Dan lebih lebih lagi lahhh!!
Hehehe
**
Mudah sajaaa, hanya dengan SUPER 8 HAIR TONIC semua masalah rambut boleh diatasi. Gabungan 8 jenis minyak dalam 1 botol. Sesuai untuk semua golongan seawal bayi 2 bulan tau 😘 1 botol boleh share untuk 1 family. Syok tak syok??
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah  #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat
SUPER 8 HAIR TONIC pilihan @nurhayatitahirr lahh😘😘 ** Nak rambut lebih cantik? Lebih mudah terurus? Lebih lebat dan tebal? Lebih wangi? Lebih cepat panjang? Lebih sihat? Lebih kuat? Lebih murah? Lebih jimat? Lebih mudah? Dan lebih lebih lagi lahhh!! Hehehe ** Mudah sajaaa, hanya dengan SUPER 8 HAIR TONIC semua masalah rambut boleh diatasi. Gabungan 8 jenis minyak dalam 1 botol. Sesuai untuk semua golongan seawal bayi 2 bulan tau 😘 1 botol boleh share untuk 1 family. Syok tak syok?? ** WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE : http://www.wasap.my/601111324010 http://www.wasap.my/601111324010 ** #kuturambut  #rambutlebat  #ajimaura  #hairtonic  #syjualmurah  #syjualonline  #syjuasuper8hairtonic  #hrgamampumilik  #rambutasli  #rambut  #takgamakdah  #rambutsihat  #SUPER8HAIRTONIC  #viral  #suamikupalingsweet  #korsetviral  #promosiraya  #terapi  #terapiinstagram  #kitagunani  #aidijuma  #dendamaurora  #redvelvetdrama  #neelofa  #codkl  #codtescoampang  #codsetapak  #codkeramat 
WOW..MEMANG BESTLAH KUALITI COMPACT POWDER ELYSIAN NI, TAHAN DAN TAK PECAH!
.
.
Dah terbuktikan.. tak pecah walaupun jatuh berkali kali 😱😱
.
.
Uolls tak perlu risau dah compact powder ni confirm berkualiti tinggi.  Dap dap dap jer terus lawa. .
.
Jom book dengan sis n tak perlu deposit. Boleh klik link bio sis untuk place order ye.  Cepat uolls takut nanti habis 😍😍
.
.
#elysianbydsyina#elysianampang
#agenelysianampang#agenampangkl#promosiakhirtahun#elysiancosmetics#bmikl#kuptmkl#kuptmcheras#codampangpoint#codtescoampang#codampang#codshamelin#codpandanindah#uumkl #promoelysian#codtamandagang#compactpowderelysian#codbandarbaruampang#ampangwaterfront
WOW..MEMANG BESTLAH KUALITI COMPACT POWDER ELYSIAN NI, TAHAN DAN TAK PECAH! . . Dah terbuktikan.. tak pecah walaupun jatuh berkali kali 😱😱 . . Uolls tak perlu risau dah compact powder ni confirm berkualiti tinggi. Dap dap dap jer terus lawa. . . Jom book dengan sis n tak perlu deposit. Boleh klik link bio sis untuk place order ye. Cepat uolls takut nanti habis 😍😍 . . #elysianbydsyina #elysianampang  #agenelysianampang #agenampangkl #promosiakhirtahun #elysiancosmetics #bmikl #kuptmkl #kuptmcheras #codampangpoint #codtescoampang #codampang #codshamelin #codpandanindah #uumkl  #promoelysian #codtamandagang #compactpowderelysian #codbandarbaruampang #ampangwaterfront 
"Bestnyerr tgk org lain makeup2 jadi cantik jerr..Kita sampai masuk kelas makeup, tapi sbb kulit kita x licin,penuh dgn bekas jwat,bila kita makeup camana pun tetap x cantik.." - Zaza

Pernah dengar cerita Zaza? 
Ini yg Zaza ceritakan kpd kami selepas dia pakai Ephyra Skincare utk rawat kulit mukanya.

1. Zaza bekerja sbg customer service yg sentiasa berhadapan dgn customer.

2. Zaza kerjanya hari2 jumpa customer, pergi blaja kelas mekap sbb nak nampak confident depan customer.

3. Masa bljr mekap tu, org lain semua dpt mekap cantik-cantik tp Zaza kena tegur, "knp muka awk jd kelabu?" (bygkan betapa remuk hati kena tegur mcm tu)

4. Zaza bgtau kami, kulit nampak tu kelabu sbb tanda2 hitam bersepah kat muka. Slg ada peta kt muka, mekap lah cemana pun tetap tak cantik.

5. Ditakdirkan Zaza bertemu dgn Ephyra Skincare Series yg merubah segala2nya... Dlm Ephyra Skincare Series ni ada skin bar (sabun pencuci), serum (merawat) & skin nano (pelembab). 6. Mula2 Zaza guna skin bar. Lepas lebih krg 2 minggu, kesan merah kat pipi jadi pudar; jwat bsr2 makin kecut.

7. Pakai pulak serum Skin Nano, lg cepat par ut hilang. Makin lama kulit Zaza jadi makin cerah sekata.

8. Final step, Zaza pakai pelembap (Skin Snow) yg jdkan kulit sgt2 moist!

9. Lps Zaza pakai 2-3 bulan, lepas tu ada customer tegur mcm tak caya yg tu Zaza sbb ingatkan itu staf baru. Zaza sgt terkejut.

Itulah titik mula Zaza kembali bersmgt & makin confident. Hati remuk dulu dah takde lg sbb Zaza dah blh mekap mcm org lain. .
.
Sis nak cuba juga? Boleh je
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
"Bestnyerr tgk org lain makeup2 jadi cantik jerr..Kita sampai masuk kelas makeup, tapi sbb kulit kita x licin,penuh dgn bekas jwat,bila kita makeup camana pun tetap x cantik.." - Zaza Pernah dengar cerita Zaza? Ini yg Zaza ceritakan kpd kami selepas dia pakai Ephyra Skincare utk rawat kulit mukanya. 1. Zaza bekerja sbg customer service yg sentiasa berhadapan dgn customer. 2. Zaza kerjanya hari2 jumpa customer, pergi blaja kelas mekap sbb nak nampak confident depan customer. 3. Masa bljr mekap tu, org lain semua dpt mekap cantik-cantik tp Zaza kena tegur, "knp muka awk jd kelabu?" (bygkan betapa remuk hati kena tegur mcm tu) 4. Zaza bgtau kami, kulit nampak tu kelabu sbb tanda2 hitam bersepah kat muka. Slg ada peta kt muka, mekap lah cemana pun tetap tak cantik. 5. Ditakdirkan Zaza bertemu dgn Ephyra Skincare Series yg merubah segala2nya... Dlm Ephyra Skincare Series ni ada skin bar (sabun pencuci), serum (merawat) & skin nano (pelembab). 6. Mula2 Zaza guna skin bar. Lepas lebih krg 2 minggu, kesan merah kat pipi jadi pudar; jwat bsr2 makin kecut. 7. Pakai pulak serum Skin Nano, lg cepat par ut hilang. Makin lama kulit Zaza jadi makin cerah sekata. 8. Final step, Zaza pakai pelembap (Skin Snow) yg jdkan kulit sgt2 moist! 9. Lps Zaza pakai 2-3 bulan, lepas tu ada customer tegur mcm tak caya yg tu Zaza sbb ingatkan itu staf baru. Zaza sgt terkejut. Itulah titik mula Zaza kembali bersmgt & makin confident. Hati remuk dulu dah takde lg sbb Zaza dah blh mekap mcm org lain. . . Sis nak cuba juga? Boleh je . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
5 SEBAB UTAMA KENAPA SUSAH NK HLG MASALAH KULIT :

1. Sinaran matahari & pencemaran
2. Perubahan hormon
3. Salah pilih produk
4. X konsisten jaga muka
5. Pemakanan .
.
Belek-belek muka kat cermin, tiba-tiba nampak ada  banyak masalah kulit cam bintik-bintik hitam, jerawat, parut  semua berjemaah kat situ. .
.
Hah, jaga-jaga tau. Tu tandanya masalah dah teruk, kulit dah tak cantik. Jangan ambil mudah ya. Kalau tak dirawat dari awal, dari yang sikit-sikit tulah, makin lama akan jadi makin banyak.
.
.
Dah guna pelbagai cara tapi tiada kesan postif?
Bagaimana mencegah dan bagaimana nak hilangkan masalah cenggitu secara berkesan?
Dah bersedia untuk kelihatan cantik berseri semulajadi?
.
.
"HILANGKAN JERAWAT, JERAGAT, PARUT & BINTIK HITAM DI MUKA SECARA BERKESAN DAN TAMPIL CANTIK BERSERI"
.

Selepas ni kemana saja anda pergi mata-mata akan memandang dan terpegun dengan kecantikan wajah anda. .
RASAI KESAN PERUBAHANNYA SENDIRI !! .
.
❤️ EPHYRA SKINCARE SERIES - ada sabun, serum & moisturizer!!! Lengkap selengkapnya! Cuci-rawat-mencerahkan!!! .
Produk ni memang selamat untuk kulit2 yang sensitif.
.
MACAM MANA NAK ODER?
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
5 SEBAB UTAMA KENAPA SUSAH NK HLG MASALAH KULIT : 1. Sinaran matahari & pencemaran 2. Perubahan hormon 3. Salah pilih produk 4. X konsisten jaga muka 5. Pemakanan . . Belek-belek muka kat cermin, tiba-tiba nampak ada banyak masalah kulit cam bintik-bintik hitam, jerawat, parut semua berjemaah kat situ. . . Hah, jaga-jaga tau. Tu tandanya masalah dah teruk, kulit dah tak cantik. Jangan ambil mudah ya. Kalau tak dirawat dari awal, dari yang sikit-sikit tulah, makin lama akan jadi makin banyak. . . Dah guna pelbagai cara tapi tiada kesan postif? Bagaimana mencegah dan bagaimana nak hilangkan masalah cenggitu secara berkesan? Dah bersedia untuk kelihatan cantik berseri semulajadi? . . "HILANGKAN JERAWAT, JERAGAT, PARUT & BINTIK HITAM DI MUKA SECARA BERKESAN DAN TAMPIL CANTIK BERSERI" . Selepas ni kemana saja anda pergi mata-mata akan memandang dan terpegun dengan kecantikan wajah anda. . RASAI KESAN PERUBAHANNYA SENDIRI !! . . ❤️ EPHYRA SKINCARE SERIES - ada sabun, serum & moisturizer!!! Lengkap selengkapnya! Cuci-rawat-mencerahkan!!! . Produk ni memang selamat untuk kulit2 yang sensitif. . MACAM MANA NAK ODER? . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Doll Stick Eyeshadow 😍😍😍
.
.
This is code TULIP.. sesuai untuk org yg berkulit gelap..
.
.
Ambil perhatian ye sayang2ku..
.
.
Kalau nak wrna eyeshadow nmpak cantik dan senang untuk apply, pastikan bhagian kelopak mata takda sebarang foundation atau bedak. Senang kata sapu pada kulit asal kelopak mata.. Confirm meletop uoslls 😘😘😘
.
.
Kepada yg berminat sila whatsapp ke
📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
Doll Stick Eyeshadow 😍😍😍 . . This is code TULIP.. sesuai untuk org yg berkulit gelap.. . . Ambil perhatian ye sayang2ku.. . . Kalau nak wrna eyeshadow nmpak cantik dan senang untuk apply, pastikan bhagian kelopak mata takda sebarang foundation atau bedak. Senang kata sapu pada kulit asal kelopak mata.. Confirm meletop uoslls 😘😘😘 . . Kepada yg berminat sila whatsapp ke 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation 
Jum tgk tutorial nak apply PipiPink 😘😘😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mudah kan? Kepada yg berminat please whatsapp
📲0146803017
📲0146803017
📲0146803017
.
.
#pipipink
#blusher
#famirafaa
#dollstickblusher
#pipipinkdollstickblusher
#dolldolleyeshadow
#rose
#tulip
#agentsahpipipinkbyfamirafaa
#agentsahfamirafaa
#beautyisfun
#freshlook
#lovepinky
#lovemakeup
#lovebeauty
#lovepipipink
#koreanlook
#codtescoampang
#codbangsar
#dyxycosmetics
#teamFY
#originaldyxy
#fullcoveragefoundation
Jum tgk tutorial nak apply PipiPink 😘😘😘 . . . . . . . . . . Mudah kan? Kepada yg berminat please whatsapp 📲0146803017 📲0146803017 📲0146803017 . . #pipipink  #blusher  #famirafaa  #dollstickblusher  #pipipinkdollstickblusher  #dolldolleyeshadow  #rose  #tulip  #agentsahpipipinkbyfamirafaa  #agentsahfamirafaa  #beautyisfun  #freshlook  #lovepinky  #lovemakeup  #lovebeauty  #lovepipipink  #koreanlook  #codtescoampang  #codbangsar  #dyxycosmetics  #teamFY  #originaldyxy  #fullcoveragefoundation