an online Instagram web viewer

#cookiesraya medias

Photos

Assalamualaikum semua!
Kami ada jual dessert, bukan saja brownies ye. Tart, cookies pon kami ado. Tart nak cheese fruit tart, nak custard fruit tart. Semua ada taw.

Kami juga menerima tempahan untuk sebarang majlis. Cumanya kena inform awal taw. Sebab kami akan buat base on order, cuma nanti ada la kami buat extra yang mini pack tu.

Apa-apa hal boleh wasap kami terus ye
011 1650 5424 - Byla
011 2095 9885 - Afdzan
.
#pasirgudang #bakerpasirgudang #jualbrownies #browniespasirgudang #browniesjb #dessertjohorbahru #tartpasirgudang #tartjohorbahru #cookiesraya #cookiesjb #buttercookiespasirgudang #sayajualcookies #saynotodiet #creamycheesefruittart
Assalamualaikum semua! Kami ada jual dessert, bukan saja brownies ye. Tart, cookies pon kami ado. Tart nak cheese fruit tart, nak custard fruit tart. Semua ada taw. Kami juga menerima tempahan untuk sebarang majlis. Cumanya kena inform awal taw. Sebab kami akan buat base on order, cuma nanti ada la kami buat extra yang mini pack tu. Apa-apa hal boleh wasap kami terus ye 011 1650 5424 - Byla 011 2095 9885 - Afdzan . #pasirgudang  #bakerpasirgudang  #jualbrownies  #browniespasirgudang  #browniesjb  #dessertjohorbahru  #tartpasirgudang  #tartjohorbahru  #cookiesraya  #cookiesjb  #buttercookiespasirgudang  #sayajualcookies  #saynotodiet  #creamycheesefruittart 
PROMO PRICE : RM 0.76 
NORMAL PRICE : RM 0.80 
CODE : F9 PLASTIC BOTTLE 
DIMENSION : 20 cm height, 5.5 cm diameter
CAPACITY : 500 mL

CAP COLOUR: PINK, BLACK, WHITE AND BLUE ************************************************
#glasscraftproject  #doorgift #balangkaca #botolplastik #jamukunyit #jarkaca #doorgiftbotolkaca  #candytable #desserttable #botolplastikmurah  #juicedetox #candybuffet  #cookiesraya #biskutraya #jamuasamkunyit #balangbiskut #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung #jarbiskut #pembekalbotol #chocojar #juicecleanse  #balangraya #hamperraya #pembekaljus #jusmangga
PROMO PRICE : RM 0.76 NORMAL PRICE : RM 0.80 CODE : F9 PLASTIC BOTTLE DIMENSION : 20 cm height, 5.5 cm diameter CAPACITY : 500 mL CAP COLOUR: PINK, BLACK, WHITE AND BLUE ************************************************ #glasscraftproject  #doorgift  #balangkaca  #botolplastik  #jamukunyit  #jarkaca  #doorgiftbotolkaca  #candytable  #desserttable  #botolplastikmurah  #juicedetox  #candybuffet  #cookiesraya  #biskutraya  #jamuasamkunyit  #balangbiskut  #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung  #jarbiskut  #pembekalbotol  #chocojar  #juicecleanse  #balangraya  #hamperraya  #pembekaljus  #jusmangga 
Customize printing for your 'Special' Day ~ Perkahwin ❤️❤️❤️
PM to quote your customize printing
Promotion Sticker, T-Shirt, Invitation, Customize Table Seating dan lain-lain
#invitations 
#invitation 
#kadkahwin 
Promosi sekarang!!!!
NAK CETAK STICKER?
Custom shape pun boleh...
🎖Sticker Produk 🌭🍿Sticker Makanan
👰 Sticker Kawin 👶🏻Sticker Aqiqah
.
4 Jenis Sticker ni, Anda Perlu Yang Mana?.
.
•••••••••••••••••••••
Kami Sediakan Semua 👇
•••••••••••••••••••••
.
🚀 Tak payah nak gunting sendiri dah.. biar kami tolong..
.
🚀 Design hantar untuk kami ja hehe...
.
🚀 Sudah siap, kami akan beritahu Pos laju kos dan kirim hantar untuk kamu.... .
Kini, anda tinggal lekat sajaa.. siap 😁
.
====================
FEEDBACK PELANGGAN
====================
.
"Harga quality tip top Highly recommended # - Empire
.
"Terima kasih banyak....Good Quality & Saya Sangat Berpuas Hati" - Kak Mel.
.
HARGA STICKER JENIS BIASA (5cm)
-----
100pcs - RM35 (0.35 sen/pcs)
500pcs - RM50 (0.10 sen/pcs
1000pcs - RM100 (0.10sen/pcs) 📢📢 PROMOSI STICKER
Jimat kaw-kaw!
.
Semua diatas ni sah sehingga 31hb ni saja tau.
.
Siapa cepat dia dapat la na.. Kita habiskan stok sticker yang mana ada. .
p/s : Cuba komen " pm " saya masih reply, pm to quote custom shape 😊😊😊
#sticker 
#stickers 
#stickersale 
#stickerprint 
#printingsticker 
#printing 
#printingservice 
#packaging 
#namecard 
#printsforsale 
#cookiessticker 
#cookiesraya 
#containersticker 
#productsticker
#wedding 
#weddingcustomized
Customize printing for your 'Special' Day ~ Perkahwin ❤️❤️❤️ PM to quote your customize printing Promotion Sticker, T-Shirt, Invitation, Customize Table Seating dan lain-lain #invitations  #invitation  #kadkahwin  Promosi sekarang!!!! NAK CETAK STICKER? Custom shape pun boleh... 🎖Sticker Produk 🌭🍿Sticker Makanan 👰 Sticker Kawin 👶🏻Sticker Aqiqah . 4 Jenis Sticker ni, Anda Perlu Yang Mana?. . ••••••••••••••••••••• Kami Sediakan Semua 👇 ••••••••••••••••••••• . 🚀 Tak payah nak gunting sendiri dah.. biar kami tolong.. . 🚀 Design hantar untuk kami ja hehe... . 🚀 Sudah siap, kami akan beritahu Pos laju kos dan kirim hantar untuk kamu.... . Kini, anda tinggal lekat sajaa.. siap 😁 . ==================== FEEDBACK PELANGGAN ==================== . "Harga quality tip top Highly recommended # - Empire . "Terima kasih banyak....Good Quality & Saya Sangat Berpuas Hati" - Kak Mel. . HARGA STICKER JENIS BIASA (5cm) ----- 100pcs - RM35 (0.35 sen/pcs) 500pcs - RM50 (0.10 sen/pcs 1000pcs - RM100 (0.10sen/pcs) 📢📢 PROMOSI STICKER Jimat kaw-kaw! . Semua diatas ni sah sehingga 31hb ni saja tau. . Siapa cepat dia dapat la na.. Kita habiskan stok sticker yang mana ada. . p/s : Cuba komen " pm " saya masih reply, pm to quote custom shape 😊😊😊 #sticker  #stickers  #stickersale  #stickerprint  #printingsticker  #printing  #printingservice  #packaging  #namecard  #printsforsale  #cookiessticker  #cookiesraya  #containersticker  #productsticker  #wedding  #weddingcustomized 
Alhamdulillah.. Safely delivered petang tadi.. Tq Cikgu Zaharah, Siti Aishah n Kak Hanizah😍
#creampuff #creamcustardfilling #muffin #orangechocchipmuffin #biskutraya #cookiesraya #samperit #redvelvetcookies #crunchystrawberrycheese #lynsqukies #tastebuds #senggarang #batupahat
It's about time to put this reminder again. 😅 Since it has happened quite a lot lately. First of all, don't be scared to tell me your name. Don't worry! I'm not going to steal your identity. Hahaha! I don't even know who you are. So do you. That's why some of you guys are still calling me 'sis' *or akak. That's fine to me. I guess? 😌

Secondly, state your pickup/delivery date please honey. This is the most crucial part of ordering food online. Especially for cakes or cupcakes order. When do you want it? As for me, I might not be available that day because I am a freelance-homebaker. I do whatever stuff whenever I want. However, your order is always my number one priority. Besides, I work alone so I can't take more than certain amount of orders per day. 😊

So, we can save a lot more time if you tell me the date first. And help me not feeling frustrated for not being able to accept your order after hours of entertaining you guys. Lastly, NO FUSSY CUSTOMER. Thank you! 🤗 
Sincerely, 
Mikah
It's about time to put this reminder again. 😅 Since it has happened quite a lot lately. First of all, don't be scared to tell me your name. Don't worry! I'm not going to steal your identity. Hahaha! I don't even know who you are. So do you. That's why some of you guys are still calling me 'sis' *or akak. That's fine to me. I guess? 😌 Secondly, state your pickup/delivery date please honey. This is the most crucial part of ordering food online. Especially for cakes or cupcakes order. When do you want it? As for me, I might not be available that day because I am a freelance-homebaker. I do whatever stuff whenever I want. However, your order is always my number one priority. Besides, I work alone so I can't take more than certain amount of orders per day. 😊 So, we can save a lot more time if you tell me the date first. And help me not feeling frustrated for not being able to accept your order after hours of entertaining you guys. Lastly, NO FUSSY CUSTOMER. Thank you! 🤗 Sincerely, Mikah
Alahai tergugat tgk frambozen nih..minta2 ada lebh...diri sendiri cop dulu😁

Sapa2 nak order cookies kita buka sampai minggu ni shj...lepas ni kita cuti panjg 😎

Open order hnya
Choc chip cookies
Frambozen
Dark choc cookies
Hello kitty cookies
.
.
.
#cookies #cookiesrayahaji
#cookiesraya
Alahai tergugat tgk frambozen nih..minta2 ada lebh...diri sendiri cop dulu😁 Sapa2 nak order cookies kita buka sampai minggu ni shj...lepas ni kita cuti panjg 😎 Open order hnya Choc chip cookies Frambozen Dark choc cookies Hello kitty cookies . . . #cookies  #cookiesrayahaji  #cookiesraya 
Assalamualaikum open oder raya haji lai2 oder.sape2 nak selit oder. 50pcs/rm30.00  boleh terus wa 0176204763.ade cod lg. 
#openoder #cookiesrayahaji #oreocrunchy #cookiesraya #cookies #sugarbambam #tempahan #oreocrunchycookies.
Yeayyyyyy thank you @farahaxiraaaaa 😘😘😘#eathiscookiss #bymisslina #cookiesraya #cookieslover #cookiessedap
Assalamualaikum... selamat pagi... Tempahan Almond Choc Tart cookies utk Raya Haji dibuka sekarang... Jangkaan dapat dlm 28/08/2017... Jom penuhkan booking slot dari sekarang...
1 bekas +- 50pcs RM25 shj!!!!
Whatsapp 0196228446 utk booking ya...
.
 #KhaisyaDelite #AlmondChocTartCookies #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberjaya #cyberjayafood #putrajaya #cyberjaya #CookiesRaya
Hi Sweeter's Semuaa... Ada yang tak tido lagi ke. Malam Ni kak Melly Overtime Nak Kena Siapkan 400biji Cheese Tart. Esk Pagi2 dh Kena Delivery Ke Midvalley. 
Moh Lah Kita Bekerjo Sekuatnyaa....💪💪😘😘 Mana yang dh tido Selamat Malam 😴😴 HOW TO ORDER:
👉WhatsApp 012-2702092 / 6019-6950966
👉 whatsapp 012-2702092 / 6019-6950966
👉 Please Give Your Pickup Date
👉 50% Deposits / Full Payment For Confirmation & Proceed Order

#mellyssweets #mellyssweetshomemade #oatscookies #nuttelacookies #cookiesraya #biskutraya #mangocheesetart #nutellacheesetart #blueberrycheesetart #fruitstart #chocolatemoist #brownies #premiumbrownies #browniesmurah #brownieskedut  #callebautchocolate #abangscooter #delivery #wargashahalam #shahalam #sunway #subangjaya #klang #puchong #damansara #petalingjaya #shahalamresident #foodnetwork
Hi Sweeter's Semuaa... Ada yang tak tido lagi ke. Malam Ni kak Melly Overtime Nak Kena Siapkan 400biji Cheese Tart. Esk Pagi2 dh Kena Delivery Ke Midvalley. Moh Lah Kita Bekerjo Sekuatnyaa....💪💪😘😘 Mana yang dh tido Selamat Malam 😴😴 HOW TO ORDER: 👉WhatsApp 012-2702092 / 6019-6950966 👉 whatsapp 012-2702092 / 6019-6950966 👉 Please Give Your Pickup Date 👉 50% Deposits / Full Payment For Confirmation & Proceed Order #mellyssweets  #mellyssweetshomemade  #oatscookies  #nuttelacookies  #cookiesraya  #biskutraya  #mangocheesetart  #nutellacheesetart  #blueberrycheesetart  #fruitstart  #chocolatemoist  #brownies  #premiumbrownies  #browniesmurah  #brownieskedut  #callebautchocolate  #abangscooter  #delivery  #wargashahalam  #shahalam  #sunway  #subangjaya  #klang  #puchong  #damansara  #petalingjaya  #shahalamresident  #foodnetwork 
Customize printing for your 'Special' Day ❤️❤️❤️
PM to quote your customize printing
#invitations 
#invitation 
#kadkahwin 
Promosi sekarang!!!!
NAK CETAK STICKER?
Custom shape pun boleh...
🎖Sticker Produk 🌭🍿Sticker Makanan
👰 Sticker Kawin 👶🏻Sticker Aqiqah
.
4 Jenis Sticker ni, Anda Perlu Yang Mana?.
.
•••••••••••••••••••••
Kami Sediakan Semua 👇
•••••••••••••••••••••
.
🚀 Tak payah nak gunting sendiri dah.. biar kami tolong..
.
🚀 Design hantar untuk kami ja hehe...
.
🚀 Sudah siap, kami akan beritahu Pos laju kos dan kirim hantar untuk kamu.... .
Kini, anda tinggal lekat sajaa.. siap 😁
.
====================
FEEDBACK PELANGGAN
====================
.
"Harga quality tip top Highly recommended # - Empire
.
"Terima kasih banyak....Good Quality & Saya Sangat Berpuas Hati" - Kak Mel.
.
HARGA STICKER JENIS BIASA (5cm)
-----
100pcs - RM35 (0.35 sen/pcs)
500pcs - RM50 (0.10 sen/pcs
1000pcs - RM100 (0.10sen/pcs) 📢📢 PROMOSI STICKER
Jimat kaw-kaw!
.
Semua diatas ni sah sehingga 31hb ni saja tau.
.
Siapa cepat dia dapat la na.. Kita habiskan stok sticker yang mana ada. .
p/s : Cuba komen " pm " saya masih reply, pm to quote custom shape 😊😊😊
#sticker 
#stickers 
#stickersale 
#stickerprint 
#printingsticker 
#printing 
#printingservice 
#packaging 
#namecard 
#printsforsale 
#cookiessticker 
#cookiesraya 
#containersticker 
#productsticker
#wedding 
#weddingcustomized
Customize printing for your 'Special' Day ❤️❤️❤️ PM to quote your customize printing #invitations  #invitation  #kadkahwin  Promosi sekarang!!!! NAK CETAK STICKER? Custom shape pun boleh... 🎖Sticker Produk 🌭🍿Sticker Makanan 👰 Sticker Kawin 👶🏻Sticker Aqiqah . 4 Jenis Sticker ni, Anda Perlu Yang Mana?. . ••••••••••••••••••••• Kami Sediakan Semua 👇 ••••••••••••••••••••• . 🚀 Tak payah nak gunting sendiri dah.. biar kami tolong.. . 🚀 Design hantar untuk kami ja hehe... . 🚀 Sudah siap, kami akan beritahu Pos laju kos dan kirim hantar untuk kamu.... . Kini, anda tinggal lekat sajaa.. siap 😁 . ==================== FEEDBACK PELANGGAN ==================== . "Harga quality tip top Highly recommended # - Empire . "Terima kasih banyak....Good Quality & Saya Sangat Berpuas Hati" - Kak Mel. . HARGA STICKER JENIS BIASA (5cm) ----- 100pcs - RM35 (0.35 sen/pcs) 500pcs - RM50 (0.10 sen/pcs 1000pcs - RM100 (0.10sen/pcs) 📢📢 PROMOSI STICKER Jimat kaw-kaw! . Semua diatas ni sah sehingga 31hb ni saja tau. . Siapa cepat dia dapat la na.. Kita habiskan stok sticker yang mana ada. . p/s : Cuba komen " pm " saya masih reply, pm to quote custom shape 😊😊😊 #sticker  #stickers  #stickersale  #stickerprint  #printingsticker  #printing  #printingservice  #packaging  #namecard  #printsforsale  #cookiessticker  #cookiesraya  #containersticker  #productsticker  #wedding  #weddingcustomized 
Bila customer bagi feedback macam ni, hilang segala penat buat cookies. 
Bukan mudah tau nak buat cookies yang standard mcm kita sendiri nak makan. Coklat kena lebih takkan nak ala kadar je. Barang2 pun kena premium bukan main bedal je.. Nak sedap kan?? InsyaAllah moga Fayra dapat teruskan kualiti cookies kami!

#fayra #fayrakitchen #goodiesmurah #goodieskahwin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cookiesinjar #cookiesraya #sayajualcookies #gombak #bandartunhusseinonn #kajang #cheras
Bila customer bagi feedback macam ni, hilang segala penat buat cookies. Bukan mudah tau nak buat cookies yang standard mcm kita sendiri nak makan. Coklat kena lebih takkan nak ala kadar je. Barang2 pun kena premium bukan main bedal je.. Nak sedap kan?? InsyaAllah moga Fayra dapat teruskan kualiti cookies kami! #fayra  #fayrakitchen  #goodiesmurah  #goodieskahwin  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cookiesinjar  #cookiesraya  #sayajualcookies  #gombak  #bandartunhusseinonn  #kajang  #cheras 
Muka hepi customer datang terjah kedai malam2 hehe..pastu setuju nak jadi ejen kite area shah alam dan puncak alam.. Alhamdulillah! 
#cookiesinjar #cookiesraya #goodiesmurah #goodieskahwin #cookiessedap #sayajualkuih #sayajualcookies #premiumcookies #fayra #fayrakitchen #kajang #cheras #gombak #shahalam #puncakalam #agentwanted #dropshipwantedmalaysia
Minggu cookies ni...marathon nk siapkan mggu ni juga..😅 #cookiesraya 
#semperitsusu
Alhamdulillah chocolate chip choc, chocolate chip vanilla dan tart nanas dh selamat sampai pd customer di kedah harini...jauh perjalanan cookies kita :)
.
Terima kasih kerana memilih produk kami
.
Cust mntk awal insyaAllah kte blh siapkan awal...alhamdulillah semoga hk cookies akan semakin di kenali.

#hkcookies #homemadecookies #chocolatechipvanilla #tartnanas #tartnanasgebu #tartnanasmurah #cookiesraya #tartnanassedap #chocolatechip #goodieskahwin #chocolatechipchoc
Me wasnt born with name Cookie Monster. It just nickname that stuck. Me dont remember me real name. May be it was Sidney? - Cookie Monster 
#aidiladha2017 
#rayahaji2017 
#cookies
#kukis 
#cookiesraya
#cookiesraya2017
#kukisraya2017
#kuihraya
#kuihraya2017
#raya2017
#aidilfitri2017
#sayajual
#eatdrinkkl
#my83street
#bazaarpaknil
#kl
#kualalumpur
#kolumpo
#cheras
#damansaraheights
#bukitdamansara
#ttdi 
#bangi
#bangisentral
#putrajaya
#cyberjaya
#cafehopmy 
#cafehopping 
#cafehopkl 
#eatdrinkkl
Me wasnt born with name Cookie Monster. It just nickname that stuck. Me dont remember me real name. May be it was Sidney? - Cookie Monster #aidiladha2017  #rayahaji2017  #cookies  #kukis  #cookiesraya  #cookiesraya2017  #kukisraya2017  #kuihraya  #kuihraya2017  #raya2017  #aidilfitri2017  #sayajual  #eatdrinkkl  #my83street  #bazaarpaknil  #kl  #kualalumpur  #kolumpo  #cheras  #damansaraheights  #bukitdamansara  #ttdi  #bangi  #bangisentral  #putrajaya  #cyberjaya  #cafehopmy  #cafehopping  #cafehopkl  #eatdrinkkl 
Hye Guys! 
Interested to purchase our new Transparent Plastic Bags? 
Size : 9 x 13 inches
Price: Rm0.25 / piece for any quantity

PRICE EXCLUDING POSTAL SERVICE.

YOU MAY SELF COLLECT IN KELANA JAYA. 
DO CONTACT US NOW 0123289757

#glasscraftproject  #doorgift #botolplastik #jamukunyit #jarkaca #doorgiftbotolkaca  #candies #candytable #desserttable #botolplastikmurah  #candybuffet  #cookiesraya #biskutraya #bekasbiskut #bekasbiskut #kelanajaya  #jamukencur  #cosmetic #chocojar #jusmangga  #chocolatechips #hamperexclusive #inaicelup #bubblewrap #bubblewrapmurah #bubblewrapmalaysia #bubblewrapselangor #bubblewrapselangor #qualitypackaging
#plastiktransparent #plastikshawl #clearshoppingbag
Hye Guys! Interested to purchase our new Transparent Plastic Bags? Size : 9 x 13 inches Price: Rm0.25 / piece for any quantity PRICE EXCLUDING POSTAL SERVICE. YOU MAY SELF COLLECT IN KELANA JAYA. DO CONTACT US NOW 0123289757 #glasscraftproject  #doorgift  #botolplastik  #jamukunyit  #jarkaca  #doorgiftbotolkaca  #candies  #candytable  #desserttable  #botolplastikmurah  #candybuffet  #cookiesraya  #biskutraya  #bekasbiskut  #bekasbiskut  #kelanajaya  #jamukencur  #cosmetic  #chocojar  #jusmangga  #chocolatechips  #hamperexclusive  #inaicelup  #bubblewrap  #bubblewrapmurah  #bubblewrapmalaysia  #bubblewrapselangor  #bubblewrapselangor  #qualitypackaging  #plastiktransparent  #plastikshawl  #clearshoppingbag 
.
open oder 
for choc chip cookies.
.
Sekali makan pasti nak lagi😍😍
C.O.N.F.I.R.M ❤
.
🍪
•65-70PCS ( RM27 ) only !! (Balang)
•15-17PCS ( RM7 ) only !! (Paket)
.
Self pick up 🏘TAMAN IMPIAN EMAS
whatsapp teruss
📱 0146881732
📱0146881732
📱0146881732 📞📞📞ODER SEKARANG!!
#cookies#cookiesraya#cookiesmurah
#biskutraya#biskutrayasedap
#syeeracc#cookies 
#cookiessedap #cookiesviral
#johor#johorbahru#goodies
#cookiesbysyeera
Aidiladha Cookies.

Last Tempahan 25hb Ogos 2017 atau sehingga quota penuh. - Almond Vintage Choc Chip Cookies - Almond Double choc cookies - Perigi Nutella
- Brownie Tart

News!! - Vintage Butter Cookies
- Lemon Meringue Butter cookies

#cookiesraya #Aidiladhacookies #thebestchoice #bestselling #discoverkl #bydapoarkitek #foodporn #foodnetqork #terengganu #visitbeautifulterengganu2017
Pengantin pun dapat hadiah tartnanas. Tu la kawan dengan tokey kuih gini la jadinya. Hihihi. #tartnanas #tartnanasbunga #isipadat #isigebu #cloudcookies #cloudcookiesfever #cookies #cookiesraya #biskotraya #ordercepat #sebelumhabes #thankyou #support #recommended #wajibbeli
Repost from @homemade.babycookies. 
Yummy flavours homemade baby cookies by @homemade.babycookies . Full of vitamins and a healthy treat for you babies ***************************************************
Interested to purchase the empty jars? Do contact us now.

PRICE : RM1.80 (EXCLUDING COOKIES )
CAPACITY 300ml
CODE: E1
MATERIAL : PLASTIC

Shrink Seal available for this jar
10sen per pc

READY STOCK

Harga tertera adalah untuk balang sahaja, tidak termasuk biskut.

#glasscraftproject  #doorgift #balangkaca #botolplastik #jamukunyit #jarkaca #doorgiftbotolkaca  #foodtruck #desserttable #botolplastikmurah  #candybuffet  #cookiesraya #biskutraya #jamuasamkunyit #balangbiskut #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung #jarbiskut #pembekalbotol #chocojar #juicecleanse  #balangraya #hamperraya #pembekaljus #jusmangga  #homemadebabycookies #biskutbayi #biskutbaby
Repost from @homemade.babycookies. Yummy flavours homemade baby cookies by @homemade.babycookies . Full of vitamins and a healthy treat for you babies *************************************************** Interested to purchase the empty jars? Do contact us now. PRICE : RM1.80 (EXCLUDING COOKIES ) CAPACITY 300ml CODE: E1 MATERIAL : PLASTIC Shrink Seal available for this jar 10sen per pc READY STOCK Harga tertera adalah untuk balang sahaja, tidak termasuk biskut. #glasscraftproject  #doorgift  #balangkaca  #botolplastik  #jamukunyit  #jarkaca  #doorgiftbotolkaca  #foodtruck  #desserttable  #botolplastikmurah  #candybuffet  #cookiesraya  #biskutraya  #jamuasamkunyit  #balangbiskut  #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung  #jarbiskut  #pembekalbotol  #chocojar  #juicecleanse  #balangraya  #hamperraya  #pembekaljus  #jusmangga  #homemadebabycookies  #biskutbayi  #biskutbaby 
PROMO AIDILADHA !!! 💰💰KINI HARGA MURAH !!!
💰💰KINI HARGA BARU !!!
📤📤KINI PAKAGING BARU !!! ***************************************** 📺📺FRESH FROM OVEN !!! DAPATKAN !! 🍪 NUTELLA CHIP CHOC COOKIES
🍪 OATS BELGIAN COOKIES ✔ Dibotolkan dalam balang lebih kecil
✔ Harga lebih murah
✔ Mudah dibawa
✔ Sesuai dijadikan makanan ringan
✔ Berkhasiat
✔ Menggunakan bahan premium / terpilih
✔ Menepati citarasa 💋" Cair di mulut, jadi buah mulut "💋 ***************************************** 1. NUTELLA CHOC CHIPS COOKIES - 30 pcs ( 300 gm )  RM 17

2. OATS BELGIAN CHOC CHIP COOKIES - 30 pcs ( 300 gm )  RM 17 - Selfcollect #tehtarikplacesek13
- Min 3 order + #FREE delivery

#MellysSweet
#Cookieshomemade
#bahanpremium
#callebautchocolate
#belgianchocolate
#SCSbutter
#cookiesraya
#berylschocolate
#Oatscookies
#Almondcookies
#doublechoccookies
Maliah Ashraf Hana

Order :
☎ www.wasap.my/60122702092
☎ www.wasap.my/60196950966

https://www.instagram.com/mellyssweets/
Page: fb.me/brownies80
Massage: m.me/brownies80
PROMO AIDILADHA !!! 💰💰KINI HARGA MURAH !!! 💰💰KINI HARGA BARU !!! 📤📤KINI PAKAGING BARU !!! ***************************************** 📺📺FRESH FROM OVEN !!! DAPATKAN !! 🍪 NUTELLA CHIP CHOC COOKIES 🍪 OATS BELGIAN COOKIES ✔ Dibotolkan dalam balang lebih kecil ✔ Harga lebih murah ✔ Mudah dibawa ✔ Sesuai dijadikan makanan ringan ✔ Berkhasiat ✔ Menggunakan bahan premium / terpilih ✔ Menepati citarasa 💋" Cair di mulut, jadi buah mulut "💋 ***************************************** 1. NUTELLA CHOC CHIPS COOKIES - 30 pcs ( 300 gm ) RM 17 2. OATS BELGIAN CHOC CHIP COOKIES - 30 pcs ( 300 gm ) RM 17 - Selfcollect #tehtarikplacesek13  - Min 3 order + #FREE  delivery #MellysSweet  #Cookieshomemade  #bahanpremium  #callebautchocolate  #belgianchocolate  #SCSbutter  #cookiesraya  #berylschocolate  #Oatscookies  #Almondcookies  #doublechoccookies  Maliah Ashraf Hana Order : ☎ www.wasap.my/60122702092 ☎ www.wasap.my/60196950966 https://www.instagram.com/mellyssweets/ Page: fb.me/brownies80 Massage: m.me/brownies80
Testimoni customer yg dah rasa cookies sedap dati @syeera.cc
.
Sekali cuba pasti nak lagi!
.
Open oder untuk
Paket & balang
.
Whatsapp teruss
0146881732
0146881732
0146881732
#cookies#cookiesraya#cookiesmurah
#biskutraya#biskutrayasedap
#syeeracc#cookies 
#cookiessedap #cookiesviral
#johor#johorbahru#goodies
#cookiesbysyeera
Customize printing for your 'Special' Day ~ Perkahwin ❤️❤️❤️
PM to quote your customize printing
Promotion Sticker, T-Shirt, Invitation, Customize Table Seating dan lain-lain
#invitations 
#invitation 
#kadkahwin 
Promosi sekarang!!!!
NAK CETAK STICKER?
Custom shape pun boleh...
🎖Sticker Produk 🌭🍿Sticker Makanan
👰 Sticker Kawin 👶🏻Sticker Aqiqah
.
4 Jenis Sticker ni, Anda Perlu Yang Mana?.
.
•••••••••••••••••••••
Kami Sediakan Semua 👇
•••••••••••••••••••••
.
🚀 Tak payah nak gunting sendiri dah.. biar kami tolong..
.
🚀 Design hantar untuk kami ja hehe...
.
🚀 Sudah siap, kami akan beritahu Pos laju kos dan kirim hantar untuk kamu.... .
Kini, anda tinggal lekat sajaa.. siap 😁
.
====================
FEEDBACK PELANGGAN
====================
.
"Harga quality tip top Highly recommended # - Empire
.
"Terima kasih banyak....Good Quality & Saya Sangat Berpuas Hati" - Kak Mel.
.
HARGA STICKER JENIS BIASA (5cm)
-----
100pcs - RM35 (0.35 sen/pcs)
500pcs - RM50 (0.10 sen/pcs
1000pcs - RM100 (0.10sen/pcs) 📢📢 PROMOSI STICKER
Jimat kaw-kaw!
.
Semua diatas ni sah sehingga 31hb ni saja tau.
.
Siapa cepat dia dapat la na.. Kita habiskan stok sticker yang mana ada. .
p/s : Cuba komen " pm " saya masih reply, pm to quote custom shape 😊😊😊
#sticker 
#stickers 
#stickersale 
#stickerprint 
#printingsticker 
#printing 
#printingservice 
#packaging 
#namecard 
#printsforsale 
#cookiessticker 
#cookiesraya 
#containersticker 
#productsticker
#wedding 
#weddingcustomized
Customize printing for your 'Special' Day ~ Perkahwin ❤️❤️❤️ PM to quote your customize printing Promotion Sticker, T-Shirt, Invitation, Customize Table Seating dan lain-lain #invitations  #invitation  #kadkahwin  Promosi sekarang!!!! NAK CETAK STICKER? Custom shape pun boleh... 🎖Sticker Produk 🌭🍿Sticker Makanan 👰 Sticker Kawin 👶🏻Sticker Aqiqah . 4 Jenis Sticker ni, Anda Perlu Yang Mana?. . ••••••••••••••••••••• Kami Sediakan Semua 👇 ••••••••••••••••••••• . 🚀 Tak payah nak gunting sendiri dah.. biar kami tolong.. . 🚀 Design hantar untuk kami ja hehe... . 🚀 Sudah siap, kami akan beritahu Pos laju kos dan kirim hantar untuk kamu.... . Kini, anda tinggal lekat sajaa.. siap 😁 . ==================== FEEDBACK PELANGGAN ==================== . "Harga quality tip top Highly recommended # - Empire . "Terima kasih banyak....Good Quality & Saya Sangat Berpuas Hati" - Kak Mel. . HARGA STICKER JENIS BIASA (5cm) ----- 100pcs - RM35 (0.35 sen/pcs) 500pcs - RM50 (0.10 sen/pcs 1000pcs - RM100 (0.10sen/pcs) 📢📢 PROMOSI STICKER Jimat kaw-kaw! . Semua diatas ni sah sehingga 31hb ni saja tau. . Siapa cepat dia dapat la na.. Kita habiskan stok sticker yang mana ada. . p/s : Cuba komen " pm " saya masih reply, pm to quote custom shape 😊😊😊 #sticker  #stickers  #stickersale  #stickerprint  #printingsticker  #printing  #printingservice  #packaging  #namecard  #printsforsale  #cookiessticker  #cookiesraya  #containersticker  #productsticker  #wedding  #weddingcustomized 
OPEN ORDER FOR #sujibonda . 2 hari aje tau kami open order, sebab terhad ;)
-- ready to collect dekat nak raya nanti okay
.
✔ Menggunakan minyak sapi QBB sepenuhnya, TEPUNG SUJI, dan bahan asas yang bermutu tinggi.
✔ Diadun dari resepi lama berusia lebih 26 tahun.
✔ Memang 'pure' rasa suji orang dulu-dulu, seperti namanya ;)
.
#cookiesByNutellaida #vscofood #biskutsuji #resepilama #since26yearsago #sayajualcookies #cookiesraya #vscocam #vscomalaysia #vscocammalaysia #syukur #Alhamdulillah #somethingsweetforyou #BynutellaidaEmpireEnterprise #tamanuniversiti #skudai #utmskudai #pontian #johorbahru #johor #jdt #sugeecookies #sujicookies
OPEN ORDER FOR #sujibonda  . 2 hari aje tau kami open order, sebab terhad ;) -- ready to collect dekat nak raya nanti okay . ✔ Menggunakan minyak sapi QBB sepenuhnya, TEPUNG SUJI, dan bahan asas yang bermutu tinggi. ✔ Diadun dari resepi lama berusia lebih 26 tahun. ✔ Memang 'pure' rasa suji orang dulu-dulu, seperti namanya ;) . #cookiesByNutellaida  #vscofood  #biskutsuji  #resepilama  #since26yearsago  #sayajualcookies  #cookiesraya  #vscocam  #vscomalaysia  #vscocammalaysia  #syukur  #Alhamdulillah  #somethingsweetforyou  #BynutellaidaEmpireEnterprise  #tamanuniversiti  #skudai  #utmskudai  #pontian  #johorbahru  #johor  #jdt  #sugeecookies  #sujicookies 
Coklatnya mencair di mulut 😋
Malam ni boleh mimpi cookies , esok bangun pagi dah boleh whatsapp ya untuk place order 👻
•
To order, please kindly whatsapp 010-2013473📞
#cookies #callebautcookies #cookiesraya #sayajualcookies #sayajualbiskut #chocolatechipcookies #mdec #eusahawan #kajang #semenyih #beranang #nilai #bangi #putrajaya #cyberjaya #dengkil #cheras #ampang #bangsar #hululangat #serdang #balakong #serikembangan #puchong #wangsamaju #subang #petalingjaya
Coklatnya mencair di mulut 😋 Malam ni boleh mimpi cookies , esok bangun pagi dah boleh whatsapp ya untuk place order 👻 • To order, please kindly whatsapp 010-2013473📞 #cookies  #callebautcookies  #cookiesraya  #sayajualcookies  #sayajualbiskut  #chocolatechipcookies  #mdec  #eusahawan  #kajang  #semenyih  #beranang  #nilai  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #dengkil  #cheras  #ampang  #bangsar  #hululangat  #serdang  #balakong  #serikembangan  #puchong  #wangsamaju  #subang  #petalingjaya 
ke kota warisan kite mlm ni... #tb cerita kul 8 td.... syukur arini 3 kali sesi CODJ(cash on delivery jew😁)
#minicheesetart 
Jom oder... Strawbery blueberry  chocolate Oreo Cheese tart 📱-011-26266918
1🎁 rm30/50pcs

#openhouse
#syjual
#syjualon9
#gerobokbudget 
#bazarpaknil 
#homemade 
#cookiesraya
#cheese
#cheese 
#cheesetart 
#muslimproduct 
#banting
ke kota warisan kite mlm ni... #tb cerita kul 8 td.... syukur arini 3 kali sesi CODJ(cash on delivery jew😁)
#minicheesetart 
Jom oder... Strawbery blueberry  chocolate Oreo Cheese tart 📱-011-26266918
1🎁 rm30/50pcs

#openhouse
#syjual
#syjualon9
#gerobokbudget 
#bazarpaknil 
#homemade 
#cookiesraya
#cheese
#cheese 
#cheesetart 
#muslimproduct 
#banting
Freshly baked cookies is love. 
Petang2 td mengukis panas panas for kakak @fiezamuhammad . Thank you!
•
To order, please kindly whatsapp 010-2013473📞
#cookies #callebautcookies #cookiesraya #biskutraya #doorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #chocolatechipcookies #kajang #semenyih #beranang #nilai #bangi #putrajaya #cyberjaya #dengkil #cheras #ampang #bangsar #hululangat #serdang #balakong #serikembangan #puchong #wangsamaju #subang #petalingjaya
Freshly baked cookies is love. Petang2 td mengukis panas panas for kakak @fiezamuhammad . Thank you! • To order, please kindly whatsapp 010-2013473📞 #cookies  #callebautcookies  #cookiesraya  #biskutraya  #doorgift  #sayajualcookies  #sayajualbiskut  #chocolatechipcookies  #kajang  #semenyih  #beranang  #nilai  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #dengkil  #cheras  #ampang  #bangsar  #hululangat  #serdang  #balakong  #serikembangan  #puchong  #wangsamaju  #subang  #petalingjaya 
Aktvt yg x sudah lg tgh hari panas terik ni

Jom lah oder... CODJ mlm ni utk customer banting.... 📲011-26266918

#kakakjualcreampuff
#kakakjualtart
#kakakcuba
#kakaktakhebat
#kakakbiase2je 
#openhouse
#syjual
#syjualon9
#gerobokbudget 
#bazarpaknil 
#homemade 
#cookiesraya
#cheese
#cheese 
#cheesetart 
#creampuff
#muslimproduct 
#putrajaya 
#banting
Aktvt yg x sudah lg tgh hari panas terik ni

Jom lah oder... CODJ mlm ni utk customer banting.... 📲011-26266918

#kakakjualcreampuff
#kakakjualtart
#kakakcuba
#kakaktakhebat
#kakakbiase2je 
#openhouse
#syjual
#syjualon9
#gerobokbudget 
#bazarpaknil 
#homemade 
#cookiesraya
#cheese
#cheese 
#cheesetart 
#creampuff
#muslimproduct 
#putrajaya 
#banting
Ke precint 15 putrajaya kite arini....gerak awal pg... biar kite tgu deme... jgn deme tgu kite... 🙋🙋 nk oder wasap akk le.... 📲 011-26266918(wasap only) 
#kakakjualcreampuff
#kakakjualtart
#kakakcuba
#kakaktakhebat
#kakakbiase2je 
#openhouse
#syjual
#syjualon9
#gerobokbudget 
#bazarpaknil 
#homemade 
#cookiesraya
#cheese
#cheese 
#cheesetart 
#creampuff
#muslimproduct 
#banting
#putrajaya
Comes with two types of packaging, bigger or smaller jar for those who want to own it!

Doorgift packaging is also provided.. Hurry! Taste our yummy cookies..
Pm to order.
 #cookiessedap #cookiesraya
#doorgiftcookies #orderitnow
Yeayyy.. Kita masuk list jugak #biskutsedap ini.. Bangkit Cheese.. Makan hilang, makan hilang.. Bangkit Cheese 50pcs RM30 
#cookiessedap #cookiesraya #cookiesandcheese #bangkitcheese #bangkitcheesesedap #homemade #madefresh #kajang #bandarbarubangi #foodie #cookiesgram #cheeseandbutter
One of our super yummy homemades cookies.. CRUNCHY OATMEAL COOKIES with CRANBERRIES.. Just pm to purchase!

Delivery to:
CHERAS
KAJANG
BANDAR BARU BANGI
GOMBAK

#aidiladhacookies #cookiesraya #cookiesraya #cookiessedap
Tengah gigih topup stock Tart Mawar.. Aunty dtg rumah habis día borong dulu stock tart yg ada utk customer.. Masih dibuka untuk tempahan RayaHaji.. Self-pickup sahaja ya 😍 
Tart Mawar, 40pcs RM30

#tartmawar #pineappletart #kuihmoden #cookiessedap #cookiesraya #rayahaji2017 #kajang #bangi #putrajaya #foodie #malaysianfoodie #bakerspicisan
NAK KELAINAN HARI RAYA HAJI?

JOM DAPATKAN

BROWNIES COOKIES
BUTTERSCOTCH COOKIES
NUTELLA COOKIES
RED VELVET COOKIES

RM10 SAHAJAA!

COD SUNGAI PETANI
COD KL (26 - 27 OGOS)

WHATSAPP 01137180640

#cookiesdoorgift #cookiesraya #aidiladha #rayahaji #cookies #brownies #browniescookies
5 kg of our signature Classic Chocolate Chip Cookies safely delivered to our customers. We are looking for dedicated agents! #agentwanted #wearehiring #cookiesraya #doorgiftmurah #goodieskahwin #goodiesmurah #kajang #bandartunhusseinonn
Happy Saturday uolss 😊
.
Sedapnyaaaa dapat nguyah2 cookies ni..😋
.
.
Nak try lahhhh, jom order 👇🏽
@0162331429
@0162331429
@0162331429
.
.
📲Nak tahu lebih lanjut boleh whats app kami ya..kami akan respond dengan pantas🤗
.
.
#doorgifts #cookieshandmade#cookiesmalaysia #cookiessedap #cookieshantaran #cookiesraya #cookiesmurah #doorgiftkl#doorgiftputraheights #doorgiftbangi #doorgiftkenduri #doorgiftsimple #doorgiftsedap #doorgift #doorgiftwedding #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkenduri #doorgiftcookies #cookiestempahan #cookiesmalaysia #tempahan
Happy Saturday uolss 😊 . Sedapnyaaaa dapat nguyah2 cookies ni..😋 . . Nak try lahhhh, jom order 👇🏽 @0162331429 @0162331429 @0162331429 . . 📲Nak tahu lebih lanjut boleh whats app kami ya..kami akan respond dengan pantas🤗 . . #doorgifts  #cookieshandmade #cookiesmalaysia  #cookiessedap  #cookieshantaran  #cookiesraya  #cookiesmurah  #doorgiftkl #doorgiftputraheights  #doorgiftbangi  #doorgiftkenduri  #doorgiftsimple  #doorgiftsedap  #doorgift  #doorgiftwedding  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #doorgiftkenduri  #doorgiftcookies  #cookiestempahan  #cookiesmalaysia  #tempahan 
Masih teringat-ingat kesedapan sekut  emjays? tiada cookies yang boleh menandingi sekut emjays?

Jom lepaskan keinginan anda untuk menikmati sekut emjays di aidil adha ini.

wa 013 628 5149 utk tempahan
COD seremban, sendayan
#sekutemjaysseremban #cookiespremium #cookiesraya
Masih teringat-ingat kesedapan sekut emjays? tiada cookies yang boleh menandingi sekut emjays? Jom lepaskan keinginan anda untuk menikmati sekut emjays di aidil adha ini. wa 013 628 5149 utk tempahan COD seremban, sendayan #sekutemjaysseremban  #cookiespremium  #cookiesraya 
Stock #babycrab tinggal tak sampai 20 balang uolzzsss

Dekat HQ dah #soldout 
Whatsapp #0134364811

#thejajans
#babycrab
#cookiesraya
#instafood
#penangfood
Kordial Jimmy Asmara by @nurzufalina.omar . Contact @nurzufalina.omar to purchase your drink

Securely sealed with our good qualitt shrink seal
10 sen per pc

CODE : F9 PLASTIC BOTTLE 
F9 PRICE : RM 0.76 
DIMENSION : 20 cm height, 5.5 cm diameter
CAPACITY : 500 mL

CAP COLOUR: PINK, BLACK, WHITE AND BLUE ************************************************
#glasscraftproject  #doorgift #balangkaca #botolplastik #jamukunyit #jarkaca #doorgiftbotolkaca  #candytable #desserttable #botolplastikmurah  #juicedetox #candybuffet  #cookiesraya #biskutraya #jamuasamkunyit #balangbiskut #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung #jarbiskut #pembekalbotol #chocojar #juicecleanse  #balangraya #hamperraya #pembekaljus #jusmangga
Kordial Jimmy Asmara by @nurzufalina.omar . Contact @nurzufalina.omar to purchase your drink Securely sealed with our good qualitt shrink seal 10 sen per pc CODE : F9 PLASTIC BOTTLE F9 PRICE : RM 0.76 DIMENSION : 20 cm height, 5.5 cm diameter CAPACITY : 500 mL CAP COLOUR: PINK, BLACK, WHITE AND BLUE ************************************************ #glasscraftproject  #doorgift  #balangkaca  #botolplastik  #jamukunyit  #jarkaca  #doorgiftbotolkaca  #candytable  #desserttable  #botolplastikmurah  #juicedetox  #candybuffet  #cookiesraya  #biskutraya  #jamuasamkunyit  #balangbiskut  #kelanajaya  #weddingplanner  #jamukencur  #jusjantung  #jarbiskut  #pembekalbotol  #chocojar  #juicecleanse  #balangraya  #hamperraya  #pembekaljus  #jusmangga 
Macam biskut tekap en?Resepi khas biskut ni banyak mende berkhasiat.Ada madu,oat,dan coconut oil macam #cookiesraya tu.Tapii sayang tak dapat hilangkan craving perut uolls  nak makan benda manis tu.

Ehehe biskut ni diadun khas dari gabungan bahan natural.Bukan satu dua je.Dalam satu tekap tu ada essential oil dari rata pelusuk dunia,plus pula wangian aromaterapi lavender.Nyamannn!

Nak guna produk natural nak aim cerah memang dapat,cuma proses dia taketime dan consisten.

Senang je kan nak menten kan kulit sihat kan?😘Nak tahu lebih wasap ya!

Ps:Tengah proses pembekuan.

#naturallovers
Macam biskut tekap en?Resepi khas biskut ni banyak mende berkhasiat.Ada madu,oat,dan coconut oil macam #cookiesraya  tu.Tapii sayang tak dapat hilangkan craving perut uolls nak makan benda manis tu. Ehehe biskut ni diadun khas dari gabungan bahan natural.Bukan satu dua je.Dalam satu tekap tu ada essential oil dari rata pelusuk dunia,plus pula wangian aromaterapi lavender.Nyamannn! Nak guna produk natural nak aim cerah memang dapat,cuma proses dia taketime dan consisten. Senang je kan nak menten kan kulit sihat kan?😘Nak tahu lebih wasap ya! Ps:Tengah proses pembekuan. #naturallovers 
FRAMBOZEN KENARI

Ni la rupa setiap layer Frambozen Kenari yg korg dok tanya tu.. Serious sedap! Cubalah!

Harga : RM 40
Kuantiti : 36 pc

Interested? 👉 017-363 4403 (Aishah)

#bettysovenandsilverspoon #bettyscookies #frambozenkenari #frambozen #raspberryalmondcookies #frenchcookies #raspberry #raspberryjam #almond #shortbread #shortbreadcookies #premiumquality #projekraya #cookies #cookiesraya #biskutraya #semenyih
Menyiapkan order blackforest.. Hitam2 si tampok manis, sungguh pun hitam nmpk manis.. Ats tu ada taburan love n oreo.. Ada peminatnya sendiri,  hari raya haji ada cookies ni.. Tp yg ni utk seorg customer yg nak bawak balik mesir katanya.. Alhamdulillah.. Tq sgt shu selalu repeat blackforest cookies ni.. Untuk tempahan raya haji whatsapp sis shaida 0146301083

#cookiesraya
#cookies
#rayahaji2017 
#bertam
#repeatorder
#customerorder
Menyiapkan order blackforest.. Hitam2 si tampok manis, sungguh pun hitam nmpk manis.. Ats tu ada taburan love n oreo.. Ada peminatnya sendiri, hari raya haji ada cookies ni.. Tp yg ni utk seorg customer yg nak bawak balik mesir katanya.. Alhamdulillah.. Tq sgt shu selalu repeat blackforest cookies ni.. Untuk tempahan raya haji whatsapp sis shaida 0146301083 #cookiesraya  #cookies  #rayahaji2017  #bertam  #repeatorder  #customerorder 
Salam uolls, kita nak open order our super letops cookies ORANGE KISSES & MOCHA KISSES untuk Aidiladha ni. 😍😍 TAPIII ONLY FOR TODAY, siapa cepat dia dapat. Lepastu kita close order rapat rapattt. 😱😱 Sbb kita tak ambik order banyakk tau. Kalau berminat sila whatsapp 0192162069 ya. ‼️ #deeyanssignature #mochakisses #orangekisses #cookiesraya #dsforaidiladha #subangjaya
COOKIES RAYA MABELESH COME BACK 📢📢📢
.
Sempena nak raya haji ni boleh la bawak balik cookies dapdap ni ke kampung kan. Utk jadikan snek sambil tengok tv pun boleh 😋
.
Senarai cookies & price
1) Ombak Rindu (RM35 / 60pcs++)
2) Oreo Crunch (RM35 / 60pcs++)
3) Dayang Senandung (RM38 / 60pcs++)
4) Rose Pistachio (RM35 / 50pcs++)
5) Cashew Nut (RM50 / 100pcs++)
6) Red Velvet (RM47 / 80pcs++)
.
Kami dah open order untuk cookies. Cepat2 whatsapp admin rarakitchy® "nak order cookies" 📢❤️
.
📞Whatsapp +60169650337
📞Whatsapp +60169650337
📞Whatsapp +60169650337
.
#cookiesraya #cookiessedap #cookiescrunch #rarakitchy #bangi #kajang #putrajaya
COOKIES RAYA MABELESH COME BACK 📢📢📢 . Sempena nak raya haji ni boleh la bawak balik cookies dapdap ni ke kampung kan. Utk jadikan snek sambil tengok tv pun boleh 😋 . Senarai cookies & price 1) Ombak Rindu (RM35 / 60pcs++) 2) Oreo Crunch (RM35 / 60pcs++) 3) Dayang Senandung (RM38 / 60pcs++) 4) Rose Pistachio (RM35 / 50pcs++) 5) Cashew Nut (RM50 / 100pcs++) 6) Red Velvet (RM47 / 80pcs++) . Kami dah open order untuk cookies. Cepat2 whatsapp admin rarakitchy® "nak order cookies" 📢❤️ . 📞Whatsapp +60169650337 📞Whatsapp +60169650337 📞Whatsapp +60169650337 . #cookiesraya  #cookiessedap  #cookiescrunch  #rarakitchy  #bangi  #kajang  #putrajaya 
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
RAYA HAJI COOKIES

Assalamualaikum..kami membuka order cookies unt hari raya haji..pd yg nak pre order bole order start hari ni dan tutup order pd 25 Ogos nnti..🤗 Tart Nenas Premium  Rm35
Red velvet Cookies Rm35
Choc Chip Cookies Em35
Choc Rice Cookies Rm35

Beli 3 balang Rm100😍

Bole wssp terus #0132032656 
#kuihraya#cookiesraya#sayajualkek#keksedap#kekmurah#kekshahalam#kedaikekshahalam#bukitjelutong#feacakecafe
FACTS MENARIK TENTANG CHOCOLATE 🍫
.

ramai yg taktau, banyak sangat fakta menarik tentang chocolates. bukan sahaja fakta menarik, chocolate itu sendiri banyak kebaikan dia!
. 🍫 tahu tak chocolate boleh melindungi kulit anda?
Dark Chocolate sebenarnya sangat bagus untuk kulit anda. Dark chocolate mengandungi satu jenis antioxidant yang boleh melindungi kulit anda dari kerosakan UV & matahari.
.

Nak tahu lagi apa kebaikan chocolate?
.

apa lagi klik follow instagram kami; GOTKUKIZ
atau like page kami di facebook; GOTKUKIZ by TINA .

#eusahawankptm #sayajualcookies #cookiesmurah #cookiesraya #chocolatechipscookies
FACTS MENARIK TENTANG CHOCOLATE 🍫 . ramai yg taktau, banyak sangat fakta menarik tentang chocolates. bukan sahaja fakta menarik, chocolate itu sendiri banyak kebaikan dia! . 🍫 tahu tak chocolate boleh melindungi kulit anda? Dark Chocolate sebenarnya sangat bagus untuk kulit anda. Dark chocolate mengandungi satu jenis antioxidant yang boleh melindungi kulit anda dari kerosakan UV & matahari. . Nak tahu lagi apa kebaikan chocolate? . apa lagi klik follow instagram kami; GOTKUKIZ atau like page kami di facebook; GOTKUKIZ by TINA . #eusahawankptm  #sayajualcookies  #cookiesmurah  #cookiesraya  #chocolatechipscookies 
Corporate Gifts by Fayra. Thanks to our beloved customer! @faramiera88 .

#corporategift #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #sayajualkuih #cookiesinjar #cookiessedap #cookiesraya #raya2017