an online Instagram web viewer

#cookiesraya medias

Photos

Alhamdulillah.. another great feedback i received. Thank you so much. 
Msg macam ni la bagi semangat nak baking hari hari. Hehe.. πŸ€—πŸ˜™ #sayajual #cornflakescrunchies #sayajualcookies #projectraya #raya #biskutraya #cookiesraya #cornflakes #bazaarpaknil #codshahalam #codklangvalley
Satu lagi cookies most wanted last year. "SNOWY OAT"
Base die oat,coklat and luar die susu tepung lemak berkrim disukai ramaiπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦. Paling penting tanpa telur ye. Limited box jugak this year.  #biskuttanpatelur 
#littlesenduk 
#cookiesraya
Satu lagi cookies most wanted last year. "SNOWY OAT" Base die oat,coklat and luar die susu tepung lemak berkrim disukai ramaiπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦. Paling penting tanpa telur ye. Limited box jugak this year. #biskuttanpatelur  #littlesenduk  #cookiesraya 
Coklatchip...cairr dimulut...buat mkn dulu...nti kita packing helok2 nah...xdan nk buat cookies lagi..kita buat kek dulu..
#chocolatechipcookies #chocolatelover #chocolatechips #cookiesπŸͺ #cookiesraya#cookiesπŸͺ #chocolatealmond
Salam & hiπŸ™‹

Minggu ni insyaallah kita akan buat tester buat warga selangor dan yang sekitar dengannya.
Tempahan untuk raya juga dah dibuka ok.
Bole direct wassup saya untuk sebarang detail tempahan
.
.
.
.

0196455294

Agen juga sangat2 dialu alukan sekitar kuala lumpur & selangor.πŸš—πŸš² Jom kumpul duit rayaπŸ˜€πŸ˜€ Red Velvet Cookies

#redvelvetcookies#thelindameltchoccake#purebutter#tamanpermata#uluklang#wangsamaju#ampang#kualalumpur#muslimhomebakers#cookiesraya#cookieskudapkudap#halal#projekraya2017
Salam & hiπŸ™‹ Minggu ni insyaallah kita akan buat tester buat warga selangor dan yang sekitar dengannya. Tempahan untuk raya juga dah dibuka ok. Bole direct wassup saya untuk sebarang detail tempahan . . . . 0196455294 Agen juga sangat2 dialu alukan sekitar kuala lumpur & selangor.πŸš—πŸš² Jom kumpul duit rayaπŸ˜€πŸ˜€ Red Velvet Cookies #redvelvetcookies #thelindameltchoccake #purebutter #tamanpermata #uluklang #wangsamaju #ampang #kualalumpur #muslimhomebakers #cookiesraya #cookieskudapkudap #halal #projekraya2017 
Hi & salam..😘 Minggu ni kita nak buat tester untuk warga2 kuala selangor dan sekitar dengannya..
So sesiapa yang berminat nak cuba bole wassup saya terus ke 019 6455294
Tempahan raya dah dibuka ok.. Untuk sesiapa yang berminat nak jadi agen juga,sangat2 lah dialu alukan..πŸ˜‹
Bole direct wassup saya

Almost amos cookiesπŸͺπŸͺ..πŸƒ #almostamoscookies#cookieschocchipsedap#purebutter#agentwanted#thelindameltchoccake#tamanpermata#wangsamaju#ampang#melawati#kualalumpur#muslimhomebakers#cookieskudapkudap#cookiesraya#projekraya2017
Hi & salam..😘 Minggu ni kita nak buat tester untuk warga2 kuala selangor dan sekitar dengannya.. So sesiapa yang berminat nak cuba bole wassup saya terus ke 019 6455294 Tempahan raya dah dibuka ok.. Untuk sesiapa yang berminat nak jadi agen juga,sangat2 lah dialu alukan..πŸ˜‹ Bole direct wassup saya Almost amos cookiesπŸͺπŸͺ..πŸƒ #almostamoscookies #cookieschocchipsedap #purebutter #agentwanted #thelindameltchoccake #tamanpermata #wangsamaju #ampang #melawati #kualalumpur #muslimhomebakers #cookieskudapkudap #cookiesraya #projekraya2017 
Rainbow cookies...the 11th cookies of #arabibakery ...cantik dipandang sedap dimakan...
#rainbowcookies
#cookiesraya 
#agentdiperlukan 
#arabibakerypayajaras
Coconut cookies....utk rasa biskut kelapa sebenar..kpd penggemar kelapa jgn lupa coobaaa ini cookies...pasti teruja
#coconutcookies
#cookiesraya 
#agentdiperlukan 
#sekarangpunada 
#arabibakerypayajaras
Red Velvet cookies...as good as rv cake...but for me personally even better cz it has extra cashew nuts
#rvcookies
#cookiesraya 
#sekarangpunada 
#arabibakerypayajaras 
#agentdiperlukan
Almond choc chip....ini utk yg suka rasa kacang dlm chOc chips cookies...great combination of crispy,chocolatey & nutty
#cookiesraya
#agentdiperlukan
#sekarangpunada
#callforsamples
#arabibakerypayajaras
Nak lebih choc chip?
Nak lebih nutella?
Ni pilihan bijak 😎
Congo bar extra drizzle RM35
.
Nak order?
Harga produk SAMA seperti sabrina bakery, caj delivery SAJA. Cepat2 WhatsApp Aisyah di 0132578613 utk order~ 😊
.
#sedaplainmachiammm #agentsabrinabakery #desserts #delivery #bangi #equine #puncakjalil #seriputra #bukitmahkota #nilai #bandarputeri #cyberjaya #putrajaya #yayasanselangor #istanabudaya #HKL #UKMKL #UKM #UPM #UNITEN #UITMDengkil #viral #trialpack #cookiesraya #raya #aidilfitri2017
Nak lebih choc chip? Nak lebih nutella? Ni pilihan bijak 😎 Congo bar extra drizzle RM35 . Nak order? Harga produk SAMA seperti sabrina bakery, caj delivery SAJA. Cepat2 WhatsApp Aisyah di 0132578613 utk order~ 😊 . #sedaplainmachiammm  #agentsabrinabakery  #desserts  #delivery  #bangi  #equine  #puncakjalil  #seriputra  #bukitmahkota  #nilai  #bandarputeri  #cyberjaya  #putrajaya  #yayasanselangor  #istanabudaya  #HKL  #UKMKL  #UKM  #UPM  #UNITEN  #UITMDengkil  #viral  #trialpack  #cookiesraya  #raya  #aidilfitri2017 
Taburan choc chip.
Namanya chips-more cake 😁
Congo bar 7" RM30.
.
Nak order?
Harga produk SAMA seperti sabrina bakery, caj delivery SAJA. Cepat2 WhatsApp Aisyah di 0132578613 utk order~ 😊
.
#sedaplainmachiammm #agentsabrinabakery #desserts #delivery #bangi #equine #puncakjalil #seriputra #bukitmahkota #nilai #bandarputeri #cyberjaya #putrajaya #yayasanselangor #istanabudaya #HKL #UKMKL #UKM #UPM #UNITEN #UITMDengkil #viral #trialpack #cookiesraya #raya #aidilfitri2017
Taburan choc chip. Namanya chips-more cake 😁 Congo bar 7" RM30. . Nak order? Harga produk SAMA seperti sabrina bakery, caj delivery SAJA. Cepat2 WhatsApp Aisyah di 0132578613 utk order~ 😊 . #sedaplainmachiammm  #agentsabrinabakery  #desserts  #delivery  #bangi  #equine  #puncakjalil  #seriputra  #bukitmahkota  #nilai  #bandarputeri  #cyberjaya  #putrajaya  #yayasanselangor  #istanabudaya  #HKL  #UKMKL  #UKM  #UPM  #UNITEN  #UITMDengkil  #viral  #trialpack  #cookiesraya  #raya  #aidilfitri2017 
@#qnqsweetbakery harini ❀
.
#brownchocchip cookies - Rm10.00 ( 50pics )
#Kiwicreamtart - RM5.00 (8pics)
#apambalik slice cake - RM4 perslice
.
Whats app untuk beli
<+60105195660>
.
🚘🚘 Taman Putra perdana sahaja + Caj runner rm1.00
Bermula jam5.30 petang -6.20 petang .
#qnqsweetbakery #homebaker #puchongbaker #birthdaycakes #weddingcake #dessertporn #instafood #candybuffetmalaysia #cookies #cookiesraya
Pencarian Agent dan Sub-Agent utk seluruh Semenanjung Malaysia masih di buka.
.
Jika anda seorang yang berminat mencari mencari side income, Contactlah kami.
.
Jika anda seorang wanita berkerjaya tetapi minat berniaga, contactlah kami.
.
Jika anda mempunyai ramai prospek, contactlah kami. .
Jika anda suri rumah tetapi nak ada duit poket untuk hari raya ini, contactlah kami.
.
Jika berminat boleh whatsaap kami di 010-5120879. .
#malaysia #pulaupinang #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017 #bliciousseries #kelantan #kedah #terengganu #pahang #perlis #perak #ipoh #melaka #johor #selangor #putrajaya #kualalumpur #kl #pulaupinang #kuihraya2017 #cookiesraya #rayacookies
Pencarian Agent dan Sub-Agent utk seluruh Semenanjung Malaysia masih di buka. . Jika anda seorang yang berminat mencari mencari side income, Contactlah kami. . Jika anda seorang wanita berkerjaya tetapi minat berniaga, contactlah kami. . Jika anda mempunyai ramai prospek, contactlah kami. . Jika anda suri rumah tetapi nak ada duit poket untuk hari raya ini, contactlah kami. . Jika berminat boleh whatsaap kami di 010-5120879. . #malaysia  #pulaupinang  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017  #bliciousseries  #kelantan  #kedah  #terengganu  #pahang  #perlis  #perak  #ipoh  #melaka  #johor  #selangor  #putrajaya  #kualalumpur  #kl  #pulaupinang  #kuihraya2017  #cookiesraya  #rayacookies 
Pencarian Agent dan Sub-Agent utk seluruh Semenanjung Malaysia masih di buka. .
Jika anda seorang yang berminat mencari mencari side income, Contactlah kami. .
Jika anda seorang wanita berkerjaya tetapi minat berniaga, contactlah kami. .
Jika anda mempunyai ramai prospek, contactlah kami. .
Jika anda suri rumah tetapi nak ada duit poket untuk hari raya ini, contactlah kami. .
Jika berminat boleh whatsaap kami di 010-5120879. .
#malaysia #pulaupinang #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017 #bliciousseries #kelantan #kedah #terengganu #pahang #perlis #perak #ipoh #melaka #johor #selangor #putrajaya #kualalumpur #kl #pulaupinang #kuihraya2017 #cookiesraya #rayacookies
Pencarian Agent dan Sub-Agent utk seluruh Semenanjung Malaysia masih di buka. . Jika anda seorang yang berminat mencari mencari side income, Contactlah kami. . Jika anda seorang wanita berkerjaya tetapi minat berniaga, contactlah kami. . Jika anda mempunyai ramai prospek, contactlah kami. . Jika anda suri rumah tetapi nak ada duit poket untuk hari raya ini, contactlah kami. . Jika berminat boleh whatsaap kami di 010-5120879. . #malaysia  #pulaupinang  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017  #bliciousseries  #kelantan  #kedah  #terengganu  #pahang  #perlis  #perak  #ipoh  #melaka  #johor  #selangor  #putrajaya  #kualalumpur  #kl  #pulaupinang  #kuihraya2017  #cookiesraya  #rayacookies 
Agent Naz tgh mencari sub agent area Penang. If ada yg berminat boleh contact @agent_cookies_blicious ya. .
#Repost @agent_cookies_blicious with @repostapp
・・・
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ WhatsApp I laju2 sekiranya berminat ...#NZ0192809368 πŸ‘πŸ‘πŸŽπŸ’ƒπŸ’ƒ Berita baik dan terkini yeayyy kami dah bole mula ambil order dan anda dah bole merasai kesedapan Cookiesraya dari Bliciousseries ni. Cookiesraya utk makan2 sebelum raya akan mula dibuat seawal April 2017 dan akan mula diedarkan pada pertengahan April 2017. Kamon kamon laju2 WhatsApp I Naz
http://Www.wasap.my/0192809368 Wowww!!! Super Sedappp !!! 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya #kuihraya #bliciousseries πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual #kek #cake #biskut #raya #ramadhan jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368 #ejen #bukitjambul #bayanbaru #jelutong #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017
Agent Naz tgh mencari sub agent area Penang. If ada yg berminat boleh contact @agent_cookies_blicious ya. . #Repost  @agent_cookies_blicious with @repostapp ・・・ πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ WhatsApp I laju2 sekiranya berminat ...#NZ0192809368  πŸ‘πŸ‘πŸŽπŸ’ƒπŸ’ƒ Berita baik dan terkini yeayyy kami dah bole mula ambil order dan anda dah bole merasai kesedapan Cookiesraya dari Bliciousseries ni. Cookiesraya utk makan2 sebelum raya akan mula dibuat seawal April 2017 dan akan mula diedarkan pada pertengahan April 2017. Kamon kamon laju2 WhatsApp I Naz http://Www.wasap.my/0192809368 Wowww!!! Super Sedappp !!! 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya  #kuihraya  #bliciousseries  πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual  #kek  #cake  #biskut  #raya  #ramadhan  jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368  #ejen  #bukitjambul  #bayanbaru  #jelutong  #spice  #relau  #seberangjaya  #kedah  #usm  #gelugor  #penang  #balikpulau  #pulaupinang  #malaysia  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017 
Alhamdulillah...
siap nak order tok raya...
Puasa ganti hakak pon blom habis lg deknon. 😜😜😜 #DeeKookees #crunchycookies #chocolatechipcookies #chocchipcookies #cookiessedap #cookiesrangup #kuihraya #cookiesraya #sayajual #jualcookies
#DeeKookeesSatisfiedcustomer
#Repost @the.pretty.chics with @repostapp
・・・
Salam uolls .... kalau sesiapa nak order cookielicious bliciousseries ni bole la wassap 0132517247... uolls yg kawasan atau area kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡ SHAH ALAM - Bukit jelutong, Sek 7 , uitm sek7 , 
Puncak Alam, uitm puncak alam, 
Denai Alam, kg subang

Kota Damansara, Sg Buloh 
Klang , setia alam, bukit raja 
Puchong, Putrajaya, Kajang, Bangi

Subang Jaya, USJ, PJ, Bangsar, 
TM pantai Dalam, Damansara

KUALA LUMPUR -Klang valley, KLCC, Gombak, 
Ulu Klang, Tmn Melawati, 
Batu Caves, Selayang
Ampang, Cheras

KUALA TERENGGANU , Kerteh

N.9 - Nilai,Seremban, Sepang, KLIA, Pajam
Ipoh, Perak 
JB

#bliciousseriesagent2017 #bliciousseriescookies #premiumcookies #aidilfitri2017 #cookiesraya #hamperraya #corporategifts #bazaarpaknil
#Repost  @the.pretty.chics with @repostapp ・・・ Salam uolls .... kalau sesiapa nak order cookielicious bliciousseries ni bole la wassap 0132517247... uolls yg kawasan atau area kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡ SHAH ALAM - Bukit jelutong, Sek 7 , uitm sek7 , Puncak Alam, uitm puncak alam, Denai Alam, kg subang Kota Damansara, Sg Buloh Klang , setia alam, bukit raja Puchong, Putrajaya, Kajang, Bangi Subang Jaya, USJ, PJ, Bangsar, TM pantai Dalam, Damansara KUALA LUMPUR -Klang valley, KLCC, Gombak, Ulu Klang, Tmn Melawati, Batu Caves, Selayang Ampang, Cheras KUALA TERENGGANU , Kerteh N.9 - Nilai,Seremban, Sepang, KLIA, Pajam Ipoh, Perak JB #bliciousseriesagent2017  #bliciousseriescookies  #premiumcookies  #aidilfitri2017  #cookiesraya  #hamperraya  #corporategifts  #bazaarpaknil 
PROMOSI STIKER COOKIES RAYA

6 design terpilih ni hanya 100pcs RM40 shj!

Yang besttt design boleh tukar color favourite uolls!

Tungguuu apa lagiii..wsaap 0194617217 lekass!

#stiker #sticker #stikermurah #stikerraya #stikercomel #biskutraya #biskutraya2017 #cookiesraya #cookies #doorgift #penang #alorsetar #kulim #brunei #johor #kedah #sayajual #bazarpaknil
Hasil class Drop Cookies with @sfkek hari ni..tq Shafa..
Semua biskut sedap²..skali rase mmg xbleh nak stop makan..😘
#dropcookies #biskutraya2017 #cookiesraya
.
Ni la rupa real kapit choklat leleh yg Bella jualπŸ˜‹πŸ˜‹
.
Menyerela tak tgk?? Coklat yg tebal & sedap πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Meleleh air liur kannnn
.
Meh sape nk order whatsapp cepat 0164157404
.
Pos min 3 balang yeee 😊😊😊
.
#biskutraya
#kuihraya
#biskutrayasedap
#biskutrayamurah 
#biskuthomemade 
#cookiesraya 
#biskutraya2017
#kuihraya2017
#kuihrayahomemade 
#cookiesrayaonline 
#raya2017 
#kualalumpur 
#negerisembilan 
#kuantan 
#pahang 
#kotabharu 
#kelantan 
#kualaterengganu 
#kedah 
#melaka 
#shahalam 
#putrajaya 
#selangor 
#johor
#pulaupinang 
#sayajualmurah 
#bazaronline 
#bazarpaknilmurah
. Ni la rupa real kapit choklat leleh yg Bella jualπŸ˜‹πŸ˜‹ . Menyerela tak tgk?? Coklat yg tebal & sedap πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Meleleh air liur kannnn . Meh sape nk order whatsapp cepat 0164157404 . Pos min 3 balang yeee 😊😊😊 . #biskutraya  #kuihraya  #biskutrayasedap  #biskutrayamurah  #biskuthomemade  #cookiesraya  #biskutraya2017  #kuihraya2017  #kuihrayahomemade  #cookiesrayaonline  #raya2017  #kualalumpur  #negerisembilan  #kuantan  #pahang  #kotabharu  #kelantan  #kualaterengganu  #kedah  #melaka  #shahalam  #putrajaya  #selangor  #johor  #pulaupinang  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknilmurah 
.
Kasi close up skit gambor kapit kite... Guane ??? Mengacam ke idok ??? Kapit kite jual ni inti tebal dik non.. Coklat mahal ning. Coklat import. 
Gerenti sedappppp... πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Nok try rase blh whatsapp 0164157404.
.
Min order 3 balang baru kite blh pos 😘😘
.
#biskutraya
#kuihraya
#biskutrayasedap
#biskutrayamurah 
#biskuthomemade 
#cookiesraya 
#biskutraya2017
#kuihraya2017
#kuihrayahomemade 
#cookiesrayaonline 
#raya2017 
#kualalumpur 
#negerisembilan 
#kuantan 
#pahang 
#kotabharu 
#kelantan 
#kualaterengganu 
#kedah 
#melaka 
#shahalam 
#putrajaya 
#selangor 
#johor
#pulaupinang 
#sayajualmurah 
#bazaronline 
#bazarpaknilmurah
. Kasi close up skit gambor kapit kite... Guane ??? Mengacam ke idok ??? Kapit kite jual ni inti tebal dik non.. Coklat mahal ning. Coklat import. Gerenti sedappppp... πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Nok try rase blh whatsapp 0164157404. . Min order 3 balang baru kite blh pos 😘😘 . #biskutraya  #kuihraya  #biskutrayasedap  #biskutrayamurah  #biskuthomemade  #cookiesraya  #biskutraya2017  #kuihraya2017  #kuihrayahomemade  #cookiesrayaonline  #raya2017  #kualalumpur  #negerisembilan  #kuantan  #pahang  #kotabharu  #kelantan  #kualaterengganu  #kedah  #melaka  #shahalam  #putrajaya  #selangor  #johor  #pulaupinang  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknilmurah 
.
RUGI...! RUGI...! RUGI...!
.
Rugi sapa x rasa keenakan kerangupan kelazatan dan kesedapan KAPIT KRUNCHY yang sgt urmmmppp...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»...
.
Sekali krupp pasti nak lagi...😊
.
Ada 3 Flavour
.
πŸ˜‹Peanut
πŸ˜‹Coklat
πŸ˜‹Peanut + Coklat
.
.
WHATSAPP 0164157404 .
untuk pos min order 3 balang
.
#biskutraya
#kuihraya
#biskutrayasedap
#biskutrayamurah 
#biskuthomemade 
#cookiesraya 
#biskutraya2017
#kuihraya2017
#kuihrayahomemade 
#cookiesrayaonline 
#raya2017 
#kualalumpur 
#negerisembilan 
#kuantan 
#pahang 
#kotabharu 
#kelantan 
#kualaterengganu 
#kedah 
#melaka 
#shahalam 
#putrajaya 
#selangor 
#johor
#pulaupinang 
#sayajualmurah 
#bazaronline 
#bazarpaknilmurah 
#sayajualmurah
. RUGI...! RUGI...! RUGI...! . Rugi sapa x rasa keenakan kerangupan kelazatan dan kesedapan KAPIT KRUNCHY yang sgt urmmmppp...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»... . Sekali krupp pasti nak lagi...😊 . Ada 3 Flavour . πŸ˜‹Peanut πŸ˜‹Coklat πŸ˜‹Peanut + Coklat . . WHATSAPP 0164157404 . untuk pos min order 3 balang . #biskutraya  #kuihraya  #biskutrayasedap  #biskutrayamurah  #biskuthomemade  #cookiesraya  #biskutraya2017  #kuihraya2017  #kuihrayahomemade  #cookiesrayaonline  #raya2017  #kualalumpur  #negerisembilan  #kuantan  #pahang  #kotabharu  #kelantan  #kualaterengganu  #kedah  #melaka  #shahalam  #putrajaya  #selangor  #johor  #pulaupinang  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknilmurah  #sayajualmurah 
Tempahan #tertnenas untuk hari raya akn dtg dibuka sekarang!! Dm/pm sekarang n place your order sebelum uolls gigit jari sebab tart nenas ni limited n sangat sedapp!!!
019-9396642 
#ellazkitchen #biskutraya #cookiesraya #raya2017 #aidilfitri2017 #pineappletart #openorder #syjual #besttartever #homemade #madewithlove #bazaria #bazarpaknil #untukdijual #forsale # #lestariputra #lestariperdana #puncakjalil #serikembangan #dalpinia #16sierra #putrapermai #puchong #putrajaya #equinepark #universitimalaya #ppum #hospitaluniversiti #universitimalaya #bangsarsouth
Tempahan #tertnenas  untuk hari raya akn dtg dibuka sekarang!! Dm/pm sekarang n place your order sebelum uolls gigit jari sebab tart nenas ni limited n sangat sedapp!!! 019-9396642 #ellazkitchen  #biskutraya  #cookiesraya  #raya2017  #aidilfitri2017  #pineappletart  #openorder  #syjual  #besttartever  #homemade  #madewithlove  #bazaria  #bazarpaknil  #untukdijual  #forsale  # #lestariputra  #lestariperdana  #puncakjalil  #serikembangan  #dalpinia  #16sierra  #putrapermai  #puchong  #putrajaya  #equinepark  #universitimalaya  #ppum  #hospitaluniversiti  #universitimalaya  #bangsarsouth 
Ade yang nak order x Biskut Raya balang kecik ni ?? .
1 balang ade 22-26pcs. .
Harga RM15 jer sebalang 😍😍
.
Ade 16 jenis biskut raya. .
Whatsapp Bella untuk senarai biskut yang lain. .
0164157404
.
#biskutraya
#kuihraya
#biskutrayasedap
#biskutrayamurah 
#biskuthomemade 
#cookiesraya 
#biskutraya2017
#kuihraya2017
#kuihrayahomemade 
#cookiesrayaonline 
#raya2017 
#kualalumpur 
#negerisembilan 
#kuantan 
#pahang 
#kotabharu 
#kelantan 
#kualaterengganu 
#kedah 
#melaka 
#shahalam 
#putrajaya 
#selangor 
#johor
#pulaupinang 
#sayajualmurah 
#bazaronline 
#bazarpaknilmurah 
#jualanmurah
Ade yang nak order x Biskut Raya balang kecik ni ?? . 1 balang ade 22-26pcs. . Harga RM15 jer sebalang 😍😍 . Ade 16 jenis biskut raya. . Whatsapp Bella untuk senarai biskut yang lain. . 0164157404 . #biskutraya  #kuihraya  #biskutrayasedap  #biskutrayamurah  #biskuthomemade  #cookiesraya  #biskutraya2017  #kuihraya2017  #kuihrayahomemade  #cookiesrayaonline  #raya2017  #kualalumpur  #negerisembilan  #kuantan  #pahang  #kotabharu  #kelantan  #kualaterengganu  #kedah  #melaka  #shahalam  #putrajaya  #selangor  #johor  #pulaupinang  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknilmurah  #jualanmurah 
.
AGEN DIPERLUKAN SEGERA !!! .
. 
KAPIT OVERLOADED LELEH VIRAL 😍😍
.
. 
KAPIT YANG SANGAT RANGUP DENGAN INTI COKLAT YANG TEBAL & MELIMPAH RUAH.. .
. 
INTI COKLAT YANG SANGAT SEDAP DARIPADA NUTELLA & COKLAT BERYLS. .
. 
SEBALANG PASTI X CUKUP 😘😘
.
. 
KELEBIHAN MENJADI AGEN KAMI - KEUNTUNGAN ANDA YANG TENTUKAN SENDIRI !! BESTKAN ??? .
. 
CEPAT2 LOCK KAWASAN ANDAAAA 😊😊😊
.
.
WHATSAPP 0164157404
.
#biskutraya 
#biskutrayasedap 
#kuihraya 
#kuihrayasedap 
#biskutrayapremium 
#kuihrayapremium 
#cookiesraya 
#kapitcoklat 
#kapitleleh 
#kapitviral 
#kuihkapit 
#kapitpeanut 
#kapitrangup 
#kapitsedap 
#kapitoverloaded 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#kuantan 
#pahang 
#kelantan 
#kotabharu 
#melaka 
#johor 
#sabah 
#sarawak 
#perlis 
#perak 
#kedah 
#pulaupinang
. AGEN DIPERLUKAN SEGERA !!! . . KAPIT OVERLOADED LELEH VIRAL 😍😍 . . KAPIT YANG SANGAT RANGUP DENGAN INTI COKLAT YANG TEBAL & MELIMPAH RUAH.. . . INTI COKLAT YANG SANGAT SEDAP DARIPADA NUTELLA & COKLAT BERYLS. . . SEBALANG PASTI X CUKUP 😘😘 . . KELEBIHAN MENJADI AGEN KAMI - KEUNTUNGAN ANDA YANG TENTUKAN SENDIRI !! BESTKAN ??? . . CEPAT2 LOCK KAWASAN ANDAAAA 😊😊😊 . . WHATSAPP 0164157404 . #biskutraya  #biskutrayasedap  #kuihraya  #kuihrayasedap  #biskutrayapremium  #kuihrayapremium  #cookiesraya  #kapitcoklat  #kapitleleh  #kapitviral  #kuihkapit  #kapitpeanut  #kapitrangup  #kapitsedap  #kapitoverloaded  #kualaterengganu  #terengganu  #kuantan  #pahang  #kelantan  #kotabharu  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #perlis  #perak  #kedah  #pulaupinang 
.
AGEN DIPERLUKAN SEGERA !! .
.
KAPIT OVERLOAD LELEH 😍😍😍 .
.
Knape sedap sangat kapit yang Bella jual ni ??? Sebab inti coklat dia daripada Nutella & Beryll. 
Kapit plak ranggup sangatttt.. Sekali makan pasti nak lagiiiii... .
.
Whatsapp 0164157404
.
.
#biskutraya 
#biskutrayasedap 
#kuihraya 
#kuihrayasedap 
#biskutrayapremium 
#kuihrayapremium 
#cookiesraya 
#kapitcoklat 
#kapitleleh 
#kapitviral 
#kuihkapit 
#kapitpeanut 
#kapitrangup 
#kapitsedap 
#kapitoverloaded 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#kuantan 
#pahang 
#kelantan 
#kotabharu 
#melaka 
#johor 
#sabah 
#sarawak 
#perlis 
#perak 
#kedah 
#pulaupinang
. AGEN DIPERLUKAN SEGERA !! . . KAPIT OVERLOAD LELEH 😍😍😍 . . Knape sedap sangat kapit yang Bella jual ni ??? Sebab inti coklat dia daripada Nutella & Beryll. Kapit plak ranggup sangatttt.. Sekali makan pasti nak lagiiiii... . . Whatsapp 0164157404 . . #biskutraya  #biskutrayasedap  #kuihraya  #kuihrayasedap  #biskutrayapremium  #kuihrayapremium  #cookiesraya  #kapitcoklat  #kapitleleh  #kapitviral  #kuihkapit  #kapitpeanut  #kapitrangup  #kapitsedap  #kapitoverloaded  #kualaterengganu  #terengganu  #kuantan  #pahang  #kelantan  #kotabharu  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #perlis  #perak  #kedah  #pulaupinang 
Sambutan yang mengalakkan di Pulau Pinang!

Alhamdulillah.. PM untuk dapatkan homemade cookies! 
#bakedwithlove #cookiesmalaysia #cookieskl #cookiesselangor #cookieshomemade #cookiesraya #kuihraya
Hand-crafted cookies baked in small batches. No oils or trans fats or artificial ingredients. Cookies baked fresh to order or direct coming to the The house of cookies, No c- 1, batu 4 1/2 kg usaha jaya, jalan skudai kiri 81200 johor bahru.
πŸ“²019-7875282 / 017-7734948
#houseofcookies #cookiedecorating #cookingram #cookiesraya #cookies_cake #homemadegoodnessπŸ˜‹
Extra Untuk Harini @#qnqsweetbakery ...
Brown choc chip Cookies..
Fresh from Oven...
.
Rm10.00 perbottle
50pics
.
Whats app untuk Beli
<+60105195660>
.
🚘🚘 + caj runner ( rm1.00) hanya sekitar kawasan taman putra perdana puchong.
.
#brownchocchip #cookies #cookiesraya #dessert #tartless #brownies #bakerpuchong #homebaker #cakes #weddingcakes #birthdaycakes
Golden Crunchy Cornflakes n Nastar Pineapple Tarts for today customer..for order WA Kak Honey at 0129693767 #homemade #cookieshot #cookiesraya #cookiessedap #honeyslustkitchen #subangjaya #kajang #cheras #bangi #nilai #cyberjaya #putrajaya #lovemyfamily❀️❀️❀️
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ WhatsApp I laju2 sekiranya berminat ...#NZ0192809368 πŸ‘πŸ‘πŸŽπŸ’ƒπŸ’ƒ Berita baik dan terkini yeayyy kami dah bole mula ambil order dan anda dah bole merasai kesedapan Cookiesraya dari Bliciousseries ni. Cookiesraya utk makan2 sebelum raya akan mula dibuat seawal April 2017 dan akan mula diedarkan pada pertengahan April 2017. Kamon kamon laju2 WhatsApp I Naz
http://Www.wasap.my/0192809368 Wowww!!! Super Sedappp !!! 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya #kuihraya #bliciousseries πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual #kek #cake #biskut #raya #ramadhan jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368 #ejen #bukitjambul #bayanbaru #jelutong #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017
#bliciousseriescookies #bliciousseries
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ WhatsApp I laju2 sekiranya berminat ...#NZ0192809368  πŸ‘πŸ‘πŸŽπŸ’ƒπŸ’ƒ Berita baik dan terkini yeayyy kami dah bole mula ambil order dan anda dah bole merasai kesedapan Cookiesraya dari Bliciousseries ni. Cookiesraya utk makan2 sebelum raya akan mula dibuat seawal April 2017 dan akan mula diedarkan pada pertengahan April 2017. Kamon kamon laju2 WhatsApp I Naz http://Www.wasap.my/0192809368 Wowww!!! Super Sedappp !!! 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya  #kuihraya  #bliciousseries  πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual  #kek  #cake  #biskut  #raya  #ramadhan  jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368  #ejen  #bukitjambul  #bayanbaru  #jelutong  #spice  #relau  #seberangjaya  #kedah  #usm  #gelugor  #penang  #balikpulau  #pulaupinang  #malaysia  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017  #bliciousseriescookies  #bliciousseries 
Project cookies  hari ni... MATCHA LATTE...rasa pahit2 matcha matching plak ngan white choc....sedappp hoiiii😁😁😁😁nak order pm akak segera ok...yg ni Dah fully booked...Dah bertuanπŸ’™πŸ’™πŸ’™#sayajual #projectraya2017 #cookiesraya #btho #bangi #balakong #cheras #serikembangan #serdang #kenduri #birthday #alhamdulilahforeverything #tamagolicious
Salam uolls .... kalau sesiapa nak order cookielicious bliciousseries ni bole la wassap 0132517247... uolls yg kawasan atau area kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡ SHAH ALAM - Bukit jelutong, Sek 7 , uitm sek7 , 
Puncak Alam, uitm puncak alam, 
Denai Alam, kg subang

Kota Damansara, Sg Buloh 
Klang , setia alam, bukit raja 
Puchong, Putrajaya, Kajang, Bangi

Subang Jaya, USJ, PJ, Bangsar, 
TM pantai Dalam, Damansara

KUALA LUMPUR -Klang valley, KLCC, Gombak, 
Ulu Klang, Tmn Melawati, 
Batu Caves, Selayang
Ampang, Cheras

KUALA TERENGGANU , Kerteh

N.9 - Nilai,Seremban, Sepang, KLIA, Pajam
Ipoh, Perak 
JB

#bliciousseriesagent2017 #bliciousseriescookies #premiumcookies #aidilfitri2017 #cookiesraya #hamperraya #corporategifts #bazaarpaknil
Salam uolls .... kalau sesiapa nak order cookielicious bliciousseries ni bole la wassap 0132517247... uolls yg kawasan atau area kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡ SHAH ALAM - Bukit jelutong, Sek 7 , uitm sek7 , Puncak Alam, uitm puncak alam, Denai Alam, kg subang Kota Damansara, Sg Buloh Klang , setia alam, bukit raja Puchong, Putrajaya, Kajang, Bangi Subang Jaya, USJ, PJ, Bangsar, TM pantai Dalam, Damansara KUALA LUMPUR -Klang valley, KLCC, Gombak, Ulu Klang, Tmn Melawati, Batu Caves, Selayang Ampang, Cheras KUALA TERENGGANU , Kerteh N.9 - Nilai,Seremban, Sepang, KLIA, Pajam Ipoh, Perak JB #bliciousseriesagent2017  #bliciousseriescookies  #premiumcookies  #aidilfitri2017  #cookiesraya  #hamperraya  #corporategifts  #bazaarpaknil 
Yay or nay?? 😁
.
BUTTER OAT NESTUM
.
.
40 pieces/jar
RM20
.
.
 To order, whatsapp 0133076502 😊😊
.
.
#cookieszu #darkchocchips #buterchocchips #oatnestumcookies #cookiesraya #cookiessedap #chocolatechips #biskutraya #biskutsedap #biskutcoklat #biskutbutter #biskutchocchips #cookiesmurah
Assalamualaikum. hi nutella cheesetart & fudge brownies here! πŸ™‹πŸ»Anyone yang nak pre order boleh whtspp +6019-3208665 yee 😘sebelum sis update harga baru yee
Nutella cheesetart 25pcs RM30
Fudge brownies RM35 
#browniessedap#browniespenang#brownieskedah#doorgiftbrownies#doorgiftkedah#doorgiftpenang#minicheesetart#nutellacheesetart#sgpetani#sgdua#bertamperdana#kepalabatas#doorgiftcookies#doorgiftkahwin#doorgifttunang#doorgiftaqiqah#hantaran#muchlove#majliskeramaian#doaselamat#cookies2017#cookiesraya
Assalamualaikum. hi nutella cheesetart & fudge brownies here! πŸ™‹πŸ»Anyone yang nak pre order boleh whtspp +6019-3208665 yee 😘sebelum sis update harga baru yee Nutella cheesetart 25pcs RM30 Fudge brownies RM35 #browniessedap #browniespenang #brownieskedah #doorgiftbrownies #doorgiftkedah #doorgiftpenang #minicheesetart #nutellacheesetart #sgpetani #sgdua #bertamperdana #kepalabatas #doorgiftcookies #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #hantaran #muchlove #majliskeramaian #doaselamat #cookies2017 #cookiesraya 
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ Wowww!!! Super Sedappp !!! Cepat-cepat dapatkan cookiesraya Bliciousseries yg lazat-lazat. Now already open for orders. 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya #kuihraya #bliciousseries πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual #kek #cake #biskut #raya #ramadhan jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368 #ejen #bukitjambul #bayanbaru #jelutong #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #bliciousseries2017 #bliciousseriesagent007 #bliciousseriesagent2017
#bliciousseriescookies #bliciousseries
πŸŽ†βœ¨πŸŽŠ Wowww!!! Super Sedappp !!! Cepat-cepat dapatkan cookiesraya Bliciousseries yg lazat-lazat. Now already open for orders. 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pre-order #cookiesraya  #kuihraya  #bliciousseries  πŸ‘ΈπŸ‘πŸ’–πŸ˜‹πŸ˜‹ #sayajual  #kek  #cake  #biskut  #raya  #ramadhan  jom order laju2 Naz adalah ejen bagi Bliciousseries cookies raya penang whatsapp #NZ0192809368  #ejen  #bukitjambul  #bayanbaru  #jelutong  #spice  #relau  #seberangjaya  #kedah  #usm  #gelugor  #penang  #balikpulau  #pulaupinang  #malaysia  #bliciousseries2017  #bliciousseriesagent007  #bliciousseriesagent2017  #bliciousseriescookies  #bliciousseries 
Nastar Pineapple Tarts n Golden Crunchy Cornflakes Berhantu for morning customer..for order WA at 0129693767 #homemade #cookieshot #cookiesraya #cookiessedap #honeyslustkitchen #putrajaya #cyberjaya #nilai #bangi #kajang #cheras #subangjaya #lovemyfamily❀️❀️❀️
Nutella cheesetart here! Thank you zura for your purchase! 😘 Anyone yang nak pre order whtspp +6019-3208665 yee πŸ˜‹ Mmg dapdap jer kalau makan nutella cheesetart time sejuk2 ni hehe. 5ketul belum tentu cukup hehe
25pcs RM30 available sampai akhir bulan Mac saje. 
#hantaran#nutellacheeseatart#minitart#mininutellacheesetart#nutellacheesetartkedah#kulim#penang#doorgift#foodporn#instafoos#muchlove#majliskeramaian#meeting#vip#cookiessedap#cookiesraya#2017
Nutella cheesetart here! Thank you zura for your purchase! 😘 Anyone yang nak pre order whtspp +6019-3208665 yee πŸ˜‹ Mmg dapdap jer kalau makan nutella cheesetart time sejuk2 ni hehe. 5ketul belum tentu cukup hehe 25pcs RM30 available sampai akhir bulan Mac saje. #hantaran #nutellacheeseatart #minitart #mininutellacheesetart #nutellacheesetartkedah #kulim #penang #doorgift #foodporn #instafoos #muchlove #majliskeramaian #meeting #vip #cookiessedap #cookiesraya #2017 
Chip Oaties... cookies yg sgt healthy cz its consist of wholemeal flour,oats,butter,brown sugar & choc chip...very recommended cookies
#chipoaties
#cookiesraya 
#agentsdiperlukan 
#arabibakerypayajaras 
#sekarangpunada
Yg ni harummm je baunya...masuk mulut pon sedap juga rasanya... ROSE BANDUNG COOKIES...pm akak terus kalau teringin...tak payah tunggu raya😁😁😁😁#sayajual #projectraya2017 #cookiesraya #cheras #bangi #balakong #btho #rosebandungcookies #alhamdulilahforeverything
Ni lagi satu cookies yg paling akak suka... PANDAN GULA MELAKA COOKIESπŸ’™πŸ’™πŸ’™ #sayajual #projectraya2017 #cookiesraya #cheras #bangi #balakong #btho #pandangulamelakacookies #alhamdulilahforeverything
Semerbak satu rumah bau...mai2 saper nak order pm tepi...tak raya lagi pon takpe...kudap2 dulu...hehehe.. TEH TARIK COOKIES in the house uollsπŸ’™πŸ’™πŸ’™ #sayajual #projectraya2017 #cookiesraya #tehtarikcookies #sedap #btho #balakong #bangi #cheras #alhamdulilahforeverything
Jom beli brown chic chip cookies..
Boleh untuk makan boleh untuk jual ✌✌
.
RM10 perbottle 50pics..
.
😱😱😱😱😱 join oder untuk esok !!
Whats app lelaju <+60105195660>
.
🚘🚘Delivery hanya dlm tmn putra perdana Rm1.00
Luar kawasan caj agak tinggi.. elok la direct walk ib yeaaa πŸ‘πŸ‘
.
#cookies #cookiesraya #brownchocchip #murah #dessert #tartless #instafood #ramadan #raya
Jom beli brown chic chip cookies.. Boleh untuk makan boleh untuk jual ✌✌ . RM10 perbottle 50pics.. . 😱😱😱😱😱 join oder untuk esok !! Whats app lelaju <+60105195660> . 🚘🚘Delivery hanya dlm tmn putra perdana Rm1.00 Luar kawasan caj agak tinggi.. elok la direct walk ib yeaaa πŸ‘πŸ‘ . #cookies  #cookiesraya  #brownchocchip  #murah  #dessert  #tartless  #instafood  #ramadan  #raya 
Brown Choc Chip Cookies
Cookies Lagend @#qnqsweetbakery .
Promotion Price RM10.00
50pics
.
Only @#qnqsweetbakery πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Whats app for oder
<+60105195660>
.
#homebaker #cookies #cookiesraya #qnqsweetbakery #puchongbaker #dessert #cakes #birthdaycakes #weddingcake #instafood
Nampak tak doorgift cookies in jar eatmebyme dkt situπŸ˜ƒ..tengah tunggu org ngappp dlm mulut je tu...😍...sesiapa ada perayaan ingin kan buah tangan untuk tetamu boleh la whatsapp kita ye....contoh dkt gambar...nampak cantik kan?

#bazarpaknil#bazarniag#cookiesandcream#cookiessedap#cookiesmurah#maribeli#sayajual#sayajualcookies#doorgifts#doorgiftmurah#hariraya#cookiesraya#
😱😱 RM14/ balang 😱😱 RM14/ balang 😱😱 RM14/ balang

Harga runtuh sempena banjir yang melanda rumah kami semalam. So we are doing move out sale NOW.

Move out dari bilik gudang je. 
Jangan risau #bangkitcheese ni tak kena banjir sebab kami dah standby tinggikan dengan kayu pallet. 
Tapi sebab nak kemasss rumah kami nak clear stok barangss sebab lumpur selut bagai takut terrrkempam lagi celah2 tu 😩😩😩 RM14 sebalang dengan syarat, minima 3 pallet (45balang), TUNAI sahaja.

Lokasi COD: Semenyih, Tesco Kajang
Cheras: +RM10 delivery charge

Whatsapp sekarang πŸ‘‰πŸ‘‰ 013.771.6961 πŸ‘‰πŸ‘‰ 013.771.6961 πŸ‘‰πŸ‘‰ 013.771.6961

#sayajual #homemadecookies #homemade #cookiesraya #bangkitcheesemurah #bangkitcheesesedap #sayajual
albiskutraya #sayajualkuihraya #lelong #biskutsedap #semenyih #biskutrayakajang #biskutraya2017 #biskutrayakajang #kapitcoklat #kapitpeanut #bazarpaknil
😱😱 RM14/ balang 😱😱 RM14/ balang 😱😱 RM14/ balang Harga runtuh sempena banjir yang melanda rumah kami semalam. So we are doing move out sale NOW. Move out dari bilik gudang je. Jangan risau #bangkitcheese  ni tak kena banjir sebab kami dah standby tinggikan dengan kayu pallet. Tapi sebab nak kemasss rumah kami nak clear stok barangss sebab lumpur selut bagai takut terrrkempam lagi celah2 tu 😩😩😩 RM14 sebalang dengan syarat, minima 3 pallet (45balang), TUNAI sahaja. Lokasi COD: Semenyih, Tesco Kajang Cheras: +RM10 delivery charge Whatsapp sekarang πŸ‘‰πŸ‘‰ 013.771.6961 πŸ‘‰πŸ‘‰ 013.771.6961 πŸ‘‰πŸ‘‰ 013.771.6961 #sayajual  #homemadecookies  #homemade  #cookiesraya  #bangkitcheesemurah  #bangkitcheesesedap  #sayajual  albiskutraya #sayajualkuihraya  #lelong  #biskutsedap  #semenyih  #biskutrayakajang  #biskutraya2017  #biskutrayakajang  #kapitcoklat  #kapitpeanut  #bazarpaknil 
Brown Choc Chip Cookies
Perbottle RM10.00
@#qnqsweetbakery πŸ‘πŸ‘
.
Cookies Lagend @#qnqsweetbakery ❀❀
Cookies yang sentiasa restock tak kire masa..
.
Dari dulu hingga kini sentiasa dihati qnq πŸ˜…πŸ˜…
.
#puchongbaker #cookies #tartless #cakes #dessert #cookiesraya #homebaker #instagram #instafood
Premium Cookies - Pure Butter..
Sedia terima tempahan skrg.... #syjual 
#cookiesraya 
#raya2017 
#pd
#seremban
#springhill
#freshfrommyoven 
#parttimehomebaker 
#finashomemade
Alhamdulillah... happy me bile customer suke #DeeKookees n repeat order 😁

#DeeKookees #crunchycookies #chocolatechipcookies #chocchipcookies #cookiessedap #cookiesrangup #kuihraya #cookiesraya #sayajual #jualcookies
Cranberry WalnutπŸ˜‹πŸ˜‹ #cranberrywalnut #lienyhomemade #cookiesraya #cookiessedap #kuihraya
Cranberry WalnutπŸ˜‹πŸ˜‹ #cranberrywalnut #lienyhomemade #cookiesraya #cookiessedap #kuihraya