an online Instagram web viewer

#cookiessedap medias

Photos

Tq lailaaaa 😘😘😘 dia ni time study kt UIA dlu slalu dtg blik org pastu cita psl kawen 🀣 Ok lari topic 🀣 x x nk ckp meh la try cookies kita. Insyaallah sedap. πŸ˜†

instrsted just click link in bio βœ… 
#sayajualcookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies #chocolatechipcookies #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #sedap #mantap #cookies #homemadecookies #cookiessedap #cookieschocchip #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #doorgiftcomel #goodiescantik #goodiesmurah #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Tq lailaaaa 😘😘😘 dia ni time study kt UIA dlu slalu dtg blik org pastu cita psl kawen 🀣 Ok lari topic 🀣 x x nk ckp meh la try cookies kita. Insyaallah sedap. πŸ˜† instrsted just click link in bio βœ… #sayajualcookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #chocolatechipcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #sedap  #mantap  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #cookieschocchip  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #doorgiftcomel  #goodiescantik  #goodiesmurah  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
domisi cookies viral..
cookies seakan famous amos ker?klu x cuba xtau.
#lebihrangup
#kurangmanis
#cookiessedap
#agentsabrinabakery  cpat2sapa nk order

nk jana income pun boleh

whatsup haiza 0192671106 utk order dan boleh juga utk tya cara nk jana income...cpat2
Popia Creammy 1kg...
βœ”οΈ homemade πŸ’―
βœ”οΈ lain dari yg lain
βœ”οΈ sedap.. ranggup.. crunchy.. bercreammy..
βœ”οΈ anytime boleh order
βœ”οΈ delivery 1 malaysia termasuk sabah sarawak
πŸ’•πŸ’•
#popiacreammy #popia #popiasedap #popiaranggup #popiamurah #syjualmurah #syjualpopia #laindariyanglain #homemade #cookiessedap #cookiesmurah #biskutsedap #biskutmurah #byhand #sedapgiler #bypos #selangor #kualalumpur #doorgift #hamper #anytimebolehorder #tempahanborong #repeatorder #satumalaysia #terlajaklaris #tempahanuntukkenduri #tempahanuntukmajlis
Popia Creammy 1kg... βœ”οΈ homemade πŸ’― βœ”οΈ lain dari yg lain βœ”οΈ sedap.. ranggup.. crunchy.. bercreammy.. βœ”οΈ anytime boleh order βœ”οΈ delivery 1 malaysia termasuk sabah sarawak πŸ’•πŸ’• #popiacreammy  #popia  #popiasedap  #popiaranggup  #popiamurah  #syjualmurah  #syjualpopia  #laindariyanglain  #homemade  #cookiessedap  #cookiesmurah  #biskutsedap  #biskutmurah  #byhand  #sedapgiler  #bypos  #selangor  #kualalumpur  #doorgift  #hamper  #anytimebolehorder  #tempahanborong  #repeatorder  #satumalaysia  #terlajaklaris  #tempahanuntukkenduri  #tempahanuntukmajlis 
Mini heart attack kejap bila dpt whtsapp mcm ni . Ingat apa la td . Hahaha . Tgk2 ending dia fuhhh πŸ˜‚ Thank you so much for the feedback ! πŸͺπŸͺ .
.
.
Choc chip cookies | 0166188893 (Leeya) .
.
.
.
#cookiessedap #chocchipcookies #cookiesshahalam #premiumcookies #crunchycookies #cookiesmurah #cookiesmalaysia #crispyroll #nestum#milo #cheese #bazarpaknil #nutellapods #nutellalover #nutellapodsshahalam #nutellacheesetart #cheese #dessert #lollytreatsbylea #sayajual  #brownies #brownieskedut #fudgybrownies #browniesshahalam #browniesmurah #browniessedap #brownieschewyfudgy #foodporn #food #foodiegramz
Mini heart attack kejap bila dpt whtsapp mcm ni . Ingat apa la td . Hahaha . Tgk2 ending dia fuhhh πŸ˜‚ Thank you so much for the feedback ! πŸͺπŸͺ . . . Choc chip cookies | 0166188893 (Leeya) . . . . #cookiessedap  #chocchipcookies  #cookiesshahalam  #premiumcookies  #crunchycookies  #cookiesmurah  #cookiesmalaysia  #crispyroll  #nestum #milo  #cheese  #bazarpaknil  #nutellapods  #nutellalover  #nutellapodsshahalam  #nutellacheesetart  #cheese  #dessert  #lollytreatsbylea  #sayajual  #brownies  #brownieskedut  #fudgybrownies  #browniesshahalam  #browniesmurah  #browniessedap  #brownieschewyfudgy  #foodporn  #food  #foodiegramz 
Hahahaha feedback ni plg kelaka. Rupenye kakak dye cust kita 🀣🀣🀣🀣 sedap ye awak cookies kita πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹uolss nk tau sedap ke x sedap meh la try beli πŸͺ xtry xtau πŸ˜†hehehe

instrsted just click link in bio βœ… 
#sayajualcookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies #chocolatechipcookies #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #sedap #mantap #cookies #homemadecookies #cookiessedap #cookieschocchip #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #doorgiftcomel #goodiescantik #goodiesmurah #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Hahahaha feedback ni plg kelaka. Rupenye kakak dye cust kita 🀣🀣🀣🀣 sedap ye awak cookies kita πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹uolss nk tau sedap ke x sedap meh la try beli πŸͺ xtry xtau πŸ˜†hehehe instrsted just click link in bio βœ… #sayajualcookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #chocolatechipcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #sedap  #mantap  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #cookieschocchip  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #doorgiftcomel  #goodiescantik  #goodiesmurah  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum,

Jom grab DOMISI CHOCOLATE CHIP COOKIES by Sabrina Bakery!πŸͺ
.
.
πŸ“£πŸ“£Harga promosi!

1 pack ➑RM18.00
2 pack ➑RM35.00
3 pack ➑RM51.00

Whatsapp sekarang untuk dptkn cookies yg sedap ni! ⬇⬇ 019 - 665 4407 (Nadira)
019 - 665 4407 (Nadira)
019 - 665 4407 (Nadira)
.
.
πŸ’ Rasa sekali pasti nak lagi!! Cepat grab hari ni! πŸ˜ƒ

#domisichocolatechipscookies #chocolatechipsedap #chocolatechipgombak #cookiessedap #cookiesawesome
Assalamualaikum, Jom grab DOMISI CHOCOLATE CHIP COOKIES by Sabrina Bakery!πŸͺ . . πŸ“£πŸ“£Harga promosi! 1 pack ➑RM18.00 2 pack ➑RM35.00 3 pack ➑RM51.00 Whatsapp sekarang untuk dptkn cookies yg sedap ni! ⬇⬇ 019 - 665 4407 (Nadira) 019 - 665 4407 (Nadira) 019 - 665 4407 (Nadira) . . πŸ’ Rasa sekali pasti nak lagi!! Cepat grab hari ni! πŸ˜ƒ #domisichocolatechipscookies  #chocolatechipsedap  #chocolatechipgombak  #cookiessedap  #cookiesawesome 
Sedap sangat ke bang sampai kehulur kehilir mengunyah cookies tu? Hihi beli la lagi bang bagi kat awek tuuuuuu 😍
β˜‘ Rm2 1paket
β˜‘ Dm or ws us at 0173802643 for any inquiry
β˜‘ We receive any orders
#radcrumbscust #cookiessedap #belilagi #uitmshahalam
Sedap sangat ke bang sampai kehulur kehilir mengunyah cookies tu? Hihi beli la lagi bang bagi kat awek tuuuuuu 😍 β˜‘ Rm2 1paket β˜‘ Dm or ws us at 0173802643 for any inquiry β˜‘ We receive any orders #radcrumbscust  #cookiessedap  #belilagi  #uitmshahalam 
Salam & Good MorningπŸ˜‰
@bitesme_cookies menyediakan kotak yg super duper comel dan cookies yg sedap sesuai dijadikan doorgift untuk semua majlis(kahwin, tunang, aqiqah, birthday dan mcm2 lg) . 
Harga yg sgt2 berpatutan sesuai dgn budget anda. Minimum order 50pack. Lagi byk anda order lagi byk anda jimat. I'll give u special price😊
. 
So apa tunggu lg, cepat2 whatsapp 0125516181 for order. Order hendaklah sebulan awal. 
#doorgiftmurah #doorgiftcute #doorgiftcookies  #doorgiftcookiesmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftbajet #doorgiftbudget #sayajual #sayajualdoorgift #igmy #inspirasiperkahwinan #hantaran #menarik #unik #doorgiftunik #doityourself #cookiessedap #cookiesmurah #cookiesinjar #cookieslover #cookiesalmond #cookiescrunchy #chocchipcookies #redvelvetcookies #darkchoccookies #serikembangan #putrajaya #cyberjaya #sriserdang
Salam & Good MorningπŸ˜‰ @bitesme_cookies menyediakan kotak yg super duper comel dan cookies yg sedap sesuai dijadikan doorgift untuk semua majlis(kahwin, tunang, aqiqah, birthday dan mcm2 lg) . Harga yg sgt2 berpatutan sesuai dgn budget anda. Minimum order 50pack. Lagi byk anda order lagi byk anda jimat. I'll give u special price😊 . So apa tunggu lg, cepat2 whatsapp 0125516181 for order. Order hendaklah sebulan awal. #doorgiftmurah  #doorgiftcute  #doorgiftcookies  #doorgiftcookiesmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifttunang  #doorgiftbajet  #doorgiftbudget  #sayajual  #sayajualdoorgift  #igmy  #inspirasiperkahwinan  #hantaran  #menarik  #unik  #doorgiftunik  #doityourself  #cookiessedap  #cookiesmurah  #cookiesinjar  #cookieslover  #cookiesalmond  #cookiescrunchy  #chocchipcookies  #redvelvetcookies  #darkchoccookies  #serikembangan  #putrajaya  #cyberjaya  #sriserdang 
Assalamualaikum n morning gaisss πŸ˜€Cer teka ni ape? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ha ni la White chip cookies flavour red velvet πŸͺ Nk tau rasa dye mcm mana kne la try dlu πŸ˜€ .. just click je whatsapp link kt bio tu πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum n morning gaisss πŸ˜€Cer teka ni ape? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ha ni la White chip cookies flavour red velvet πŸͺ Nk tau rasa dye mcm mana kne la try dlu πŸ˜€ .. just click je whatsapp link kt bio tu πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order now. Tuesday night 21/11/2017 delivery at La-Cottage, Puchong. No ready stock πŸ™…πŸ»lambat order xdapat hoho πŸ‘πŸ»
click whatsapp link kt bio πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order now. Tuesday night 21/11/2017 delivery at La-Cottage, Puchong. No ready stock πŸ™…πŸ»lambat order xdapat hoho πŸ‘πŸ» click whatsapp link kt bio πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Terima kasih @ysmnsyrfn kerana membeli CMW drpd kami 😁  Untuk membeli bole hubungi  Wan - 013-3867317.  Yasmin - 0146799773  Haris - 019-919 8387.  #cookiesmurah #cookiessedap #cookiesmostwanted #cookiesmostwantedutm #sekalimakanpastinaklagi
Terima kasih kepada Pn Azlinda kerana membeli CMW drpd ahli kump kami iaitu Haris Zubir . Pn Azlinda telah membeli 80 paket 50g drpd kami untuk diberikan kpd anak murid nya .  Untuk membeli boleh menghubungi  wan - 013-3867317  yasmin - 0146799773.  haris - 019-919 8387 #cookiesmurah #cookiessedap #cookiesmostwanted #cookiesmostwantedutm #sekalimakanpastinaklagi
tq #fiza Repeat Order lg 4 bekas Popia Creammy yg terlajaaak laris & super duper sedaap rangguup bercreammy 😍 .. delivery byhand kat #tamanmelati .. πŸ’•πŸ’•
πŸ’•πŸ’•
#popiacreammy #popia #popiasedap #popiaranggup #popiamurah #syjualmurah #syjualpopia #laindariyanglain #homemade #cookiessedap #cookiesmurah #biskutsedap #biskutmurah #byhand #sedapgiler #bypos #selangor #kualalumpur #doorgift #hamper #anytimebolehorder #tempahanborong #repeatorder #satumalaysia #terlajaklaris #tempahanuntukkenduri #tempahanuntukmajlis
tq #fiza  Repeat Order lg 4 bekas Popia Creammy yg terlajaaak laris & super duper sedaap rangguup bercreammy 😍 .. delivery byhand kat #tamanmelati  .. πŸ’•πŸ’• πŸ’•πŸ’• #popiacreammy  #popia  #popiasedap  #popiaranggup  #popiamurah  #syjualmurah  #syjualpopia  #laindariyanglain  #homemade  #cookiessedap  #cookiesmurah  #biskutsedap  #biskutmurah  #byhand  #sedapgiler  #bypos  #selangor  #kualalumpur  #doorgift  #hamper  #anytimebolehorder  #tempahanborong  #repeatorder  #satumalaysia  #terlajaklaris  #tempahanuntukkenduri  #tempahanuntukmajlis 
Thank you @eaters_cookies for this delicious cookies😍 Sangat sedap rasanya... Kalau tak beli rugi tauπŸ˜›Boleh tergoda dgn gigitan pertama tauπŸ˜† jangan lupa follow @eaters_cookies and tag kawan korang kat ruang komen tu #cookiessedap #eaterscookies
Thank you @eaters_cookies for this delicious cookies😍 Sangat sedap rasanya... Kalau tak beli rugi tauπŸ˜›Boleh tergoda dgn gigitan pertama tauπŸ˜† jangan lupa follow @eaters_cookies and tag kawan korang kat ruang komen tu #cookiessedap  #eaterscookies 
Team production #thebelgiumcookies_ masih sibuk menyiapkan #belgiumcookies kegemaran ramai.. dah restok lagi dah kt #bangigateway ...
So sape2 yg belum dapat boleh pergi sekarang sebab kami,baru jer restok sebentar tadi..
#thebelgiumcookies_ 
#cookiesbangi 
#cookiessedap 
#premiumquality 
#premiumcookies 
#bangigateway 
#sweetfinger_cookies 
#sweetfingerians 
#cookiesviral
Hye choc lover πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ sexy x belgium cookies iolsss 😍 Nak order bole order skrg okay πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ»
click whatsapp link kt bio πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Hye choc lover πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ sexy x belgium cookies iolsss 😍 Nak order bole order skrg okay πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ» click whatsapp link kt bio πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Positive cust feedback πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹tq beb sudi order dgn iolssss u know who u are 😘 uolss nk tau sedap ke x sedap meh la try beli πŸͺ xtry xtau πŸ˜†hehehe

instrsted just click link in bio βœ… 
#sayajualcookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies #chocolatechipcookies #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #sedap #mantap #cookies #homemadecookies #cookiessedap #cookieschocchip #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #doorgiftcomel #goodiescantik #goodiesmurah #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Positive cust feedback πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹tq beb sudi order dgn iolssss u know who u are 😘 uolss nk tau sedap ke x sedap meh la try beli πŸͺ xtry xtau πŸ˜†hehehe instrsted just click link in bio βœ… #sayajualcookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #chocolatechipcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #sedap  #mantap  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #cookieschocchip  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #doorgiftcomel  #goodiescantik  #goodiesmurah  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Hyeee cer teka ni ape? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ha ni la Choc chip cookies flavour dark choc πŸͺ Nk tau rasa dye mcm mana kne la try dlu πŸ˜€ .. just click je whatsapp link kt bio tu πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Hyeee cer teka ni ape? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ha ni la Choc chip cookies flavour dark choc πŸͺ Nk tau rasa dye mcm mana kne la try dlu πŸ˜€ .. just click je whatsapp link kt bio tu πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Bestnya, kalau hujan-hujan ni dapat menikmati sepinggan biskut πŸͺ bersama secawan hot chocolate β˜•.
.
Jadi tunggu apa lagi, jom tempah sekarang cookiesbynuharafie πŸ€—.
.
#cookiesbynuharafie 
#homemadecookies 
#bakewithlove
#cookiessedap
#cookiemonster
#cookierimkegembiraanuntukmu
#deliciouscookies
BERITA BAIK

Kepada penggemar coklat.. CHOC MONSTER di Khazlin Signature dengan HANYA RM 8.00 SAHAJA

Jenis toppings = milo nugget = Oreo = bling bling
= choc chips
= kitkat 
OPEN ORDER utk 24 November 2017  t.me/khazlinsignature
Or
WhatsApp https://chat.whatsapp.com/IZV5NhdvvDBK4B78s0HpcZ

#agentcookiesmukkis
#cookiessedap
#khazlinsignature
#cookies_mukkis_klang_shahalam
#cookiesterlajaklaris
BERITA BAIK

Kepada penggemar coklat.. CHOC MONSTER di Khazlin Signature dengan HANYA RM 8.00 SAHAJA
Jenis toppings = milo nugget = Oreo = bling bling
= choc chips
= kitkat 
OPEN ORDER utk 24 November 2017  t.me/khazlinsignature
Or
WhatsApp https://chat.whatsapp.com/IZV5NhdvvDBK4B78s0HpcZ

#agentcookiesmukkis
#cookiessedap
#khazlinsignature
#cookies_mukkis_klang_shahalam
#cookiesterlajaklaris
Baru saja siapkan doorgift dari customer dari jb.Terima kasih kerana sudi mempercayai produk kami.Bagi yang masih tercari cari doorgift untuk majlis perkahwinan korang untuk tahun hadapan boleh wasap hakak ya untuk qoutation secara percuma hihihi.Harga mampu milik.Feel free.Kalau nak tanya pun boleh no harm. Whatsapp /call Nooryati πŸ“²β˜ŽοΈ0196613295 untuk info lanjut.Boleh klik link ini jika di FB
http://60196613295.wasap.my/
#doorgift 
#wedding
#malaywedding 
#cookies
#cookiessedap 
#cookiesinglassjar 
#forallocassions 
#ellyscookieslicious
#simplycrispycrunchymunchycookkies
Baru saja siapkan doorgift dari customer dari jb.Terima kasih kerana sudi mempercayai produk kami.Bagi yang masih tercari cari doorgift untuk majlis perkahwinan korang untuk tahun hadapan boleh wasap hakak ya untuk qoutation secara percuma hihihi.Harga mampu milik.Feel free.Kalau nak tanya pun boleh no harm. Whatsapp /call Nooryati πŸ“²β˜ŽοΈ0196613295 untuk info lanjut.Boleh klik link ini jika di FB http://60196613295.wasap.my/ #doorgift  #wedding  #malaywedding  #cookies  #cookiessedap  #cookiesinglassjar  #forallocassions  #ellyscookieslicious  #simplycrispycrunchymunchycookkies 
Tapi jgn risau...kalo hampa mau jgk bleh p beli kt butik naa..πŸ˜‰
.
Almond ChocoChipπŸͺπŸͺ
Almond BitterSweetπŸͺπŸͺ
.
#secretdough 
#rm10
.
πŸ“²Whatsapp 0197905594
.
#penang #kedah #alorsetar #pokoksena #langgar #kulim #butterworth #bandarperda #permatangpauh #bertam #seberangjaya #uitmpermatangpauh #politeknikseberangperai #psp #cookies #cookiessedap #cookiesmurah #cookiesmurahmalaysia #cookiespenang #cookieskedah #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #infinitibutikkafe #vendorkita #doorgiftmurahmalaysia #chocolatechipscookies #rm10
Tapi jgn risau...kalo hampa mau jgk bleh p beli kt butik naa..πŸ˜‰ . Almond ChocoChipπŸͺπŸͺ Almond BitterSweetπŸͺπŸͺ . #secretdough  #rm10  . πŸ“²Whatsapp 0197905594 . #penang  #kedah  #alorsetar  #pokoksena  #langgar  #kulim  #butterworth  #bandarperda  #permatangpauh  #bertam  #seberangjaya  #uitmpermatangpauh  #politeknikseberangperai  #psp  #cookies  #cookiessedap  #cookiesmurah  #cookiesmurahmalaysia  #cookiespenang  #cookieskedah  #doorgift  #doorgiftmurah  #doorgiftbajet  #infinitibutikkafe  #vendorkita  #doorgiftmurahmalaysia  #chocolatechipscookies  #rm10 
Sikit-sikit lama-lama penuh peti ais. Boleh pepatah lagu tu? Hihi.
.
Mula awai tak kalut nanti bila dah mula kerja. Come on!
.
#twelveounces #imakemilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #breastfeeding
#breastfeedingmama #breastfeedingmom
#telukintan #preggymommy #naktambahsusu #berpantang #cookiessedap #fikiryangbaikbaik #ibuhebat
Domisi cookies. Biskut coklat cip yang rangup dan penuh dengan cip coklat. Kini dengan resepi baru. Lebih rangup dan yang pasti lebih kurang manis. .
.
Whatsapp 0133099486 for order. 
Order sehari awal.
Min order RM30. 
t&c apply.
.
.
#agentmamasab #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentsabrinabakeryselangor #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #gombak #wangsamaju #sentul #tamanmelati #danaukota #cakedeliveryshahalam #fooddeliveryshahalam #fooddeliverygombak #domisi_cookies #cookiessedap #cookiesmurah #kudapkudap #domisicookies #kudapkudapviral
Domisi cookies. Biskut coklat cip yang rangup dan penuh dengan cip coklat. Kini dengan resepi baru. Lebih rangup dan yang pasti lebih kurang manis. . . Whatsapp 0133099486 for order. Order sehari awal. Min order RM30. t&c apply. . . #agentmamasab  #sabrinabakery  #agentsabrinabakery  #agentsabrinabakeryselangor  #kotakemuning  #johansetia  #shahalam  #puchong  #klang  #jalankebun  #gombak  #wangsamaju  #sentul  #tamanmelati  #danaukota  #cakedeliveryshahalam  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliverygombak  #domisi_cookies  #cookiessedap  #cookiesmurah  #kudapkudap  #domisicookies  #kudapkudapviral 
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order by today. Tomorrow, Saturday 18/11/2017 delivery at Kapar klang. Nak order bole order skrg okay πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ»
click whatsapp link kt bio πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order by today. Tomorrow, Saturday 18/11/2017 delivery at Kapar klang. Nak order bole order skrg okay πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ» click whatsapp link kt bio πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order now. Tomorrow, Saturday 18/11/2017 delivery at Kapar Klang. Nak order bole by today πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ»lambat order esok xd extra πŸ‘πŸ»
click whatsapp link kt bio πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order now. Tomorrow, Saturday 18/11/2017 delivery at Kapar Klang. Nak order bole by today πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ»lambat order esok xd extra πŸ‘πŸ» click whatsapp link kt bio πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Yummy 😘😘
#hersheyscookies 
#cookiessedap
Donut gemuk datang lagi! πŸ˜‚
Okaylah hari ni sis nak buat promo satu box RM15 sahaja ada 6pcs dalam satu box. 3pcs nutella, 3pcs custard cream. Tapi tapi tapi sekarang ada extra 1 box je. Cepat ws sis!

#seremban #senawang  #brownieskedut  #goodies #goodiesmurahmalaysia #goodiesmurah #kerjakahwin #cangobars #cangobar #brownies #fudgebrownies #kekmurah #jualmurah #kekmalaysia #cookiessedap #browniescookies #donut #donutsedap #donutviral
Tq @wandoncha order doorgift dgn akak for birthday party last weekend 😘😘😘 alhamdulillah sedap cookies kita kn kn kn hehehe. Okay lepas ni nk try belgium cookies plk kn anytime order je 😘😘😘 uolssss nk try x? Meh meh Whatsapp je. Just click link in bioπŸ˜€
#sayajualcookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies #chocolatechipcookies #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #sedap #mantap #cookies #homemadecookies #cookiessedap #cookieschocchip #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #doorgiftcomel #goodiescantik #goodiesmurah #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Tq @wandoncha order doorgift dgn akak for birthday party last weekend 😘😘😘 alhamdulillah sedap cookies kita kn kn kn hehehe. Okay lepas ni nk try belgium cookies plk kn anytime order je 😘😘😘 uolssss nk try x? Meh meh Whatsapp je. Just click link in bioπŸ˜€ #sayajualcookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #chocolatechipcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #sedap  #mantap  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #cookieschocchip  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #doorgiftcomel  #goodiescantik  #goodiesmurah  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Ade sorang akak neh selalu order originals nye flavour , mesti originals .. ade org kata se-fancy mane pon sesuatu itu , yang original gak jadi pojaan hati .. hahha .. salam Jumaat you alls . 😁

#cookies #cookiesjer #cookieshipster #cookiesmalaysia #cookiessedap #food #snacks #instgrammers #instapic #kl #melaka #malaysia
Assalammualaikum~salam jumaat,penghulu segala hari

Surizz kitchen OPEN!!
🌸sambal belimbing ikan bilis
🌸nestum crunchy
🌸brownies crunchy
🌸congo bars
🌸brownies
🌸marble kek
🌸starter rencah masakan

#sambalbelimbingikanbilis #sambalhitam #kerepekbrownies #browniescrunchy #cookiessedap #nestumcrunchy #brownies #congobars #marblekek #cilikisar #bawangmerahkisar #bawangputihkisar #doorgift #hamper #sgbuloh #rawang #gombak #selayang #kotadamansara
Assalammualaikum~salam jumaat,penghulu segala hari Surizz kitchen OPEN!! 🌸sambal belimbing ikan bilis 🌸nestum crunchy 🌸brownies crunchy 🌸congo bars 🌸brownies 🌸marble kek 🌸starter rencah masakan #sambalbelimbingikanbilis  #sambalhitam  #kerepekbrownies  #browniescrunchy  #cookiessedap  #nestumcrunchy  #brownies  #congobars  #marblekek  #cilikisar  #bawangmerahkisar  #bawangputihkisar  #doorgift  #hamper  #sgbuloh  #rawang  #gombak  #selayang  #kotadamansara 
Assalamualaikum dan selamat pagi semuaπŸ€—
Semoga segala urusan kita untuk hari ini akan dipermudahkan.. #eusahawan #ent530 #uitm #uitmdihatiku #kampusbandarayamelaka #bm2434c #pinchoflove4 #khaliffcookies #cookiessedap #cookiesmurah #trustedseller #alhamdulillah #maimaibeli #murahmurahje #krupkrapkrupkrap
Belgium Cookies feedback πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹uolss nk tau sedap ke x sedap meh la try beli πŸͺ hehehe

instrsted just click link in bio βœ… 
#sayajualcookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies #chocolatechipcookies #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #sedap #mantap #cookies #homemadecookies #cookiessedap #cookieschocchip #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #doorgiftcomel #goodiescantik #goodiesmurah #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Belgium Cookies feedback πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹uolss nk tau sedap ke x sedap meh la try beli πŸͺ hehehe instrsted just click link in bio βœ… #sayajualcookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #chocolatechipcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #sedap  #mantap  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #cookieschocchip  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #doorgiftcomel  #goodiescantik  #goodiesmurah  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
have a good sleep & sweet dreams peeps! jangan lupa baca doa sebelum tidur πŸ˜΄πŸ’›βœ¨#crazycookies #ent241sect8kuptmkl #cookiessedap #cookiesmurah #cookiepreneur #kuptmkl #kuptm #cookiespilihanawak #cookies #cookielicious #entrepreneur
baby girl in blue bought two on tuesday and another three today! omg she loves crazy cookies so much, isnt she? alhamdulillah terima kasih awak πŸ’–βœ¨(told you sekali rasa pasti nak lagi πŸ˜‰) #ent241sect8kuptmkl #crazycookies #cookiessedap #cookiesmurah #cookiespilihanawak #cookielicious #cookiespreneur #entrepreneur #kuptm #kuptmkl
thank youuuuu beautiful! πŸ’•walaupun with braces on, still wanted to taste our cookies hehe πŸ™ˆβœ¨#ent241sect8kuptmkl #cookiessedap #cookiesmurah #cookiespilihanawak #kuptmkl #kuptm #crazycookies #cookies #cookielicious #entrepreneur
🍦MAC & CHEESE 🍦
.
Price: RM 5.00 . 
online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday 
11 am - 8.30 pm 
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey
.
πŸ“bandar baru bangi sek 9
πŸ“Bdekatan bangi sentral
πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
πŸ“Atas Ozel
πŸ“Belakang butik Jovian .
.
#zaniakitchen #macaroniandcheese #cheesekutoreobangi #sayajualcookies #cookiessedap #sayajualcheesekutoreo 
#bangisentral #cheesekutsedap #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #qishaliciouscookies #zaniamebc
🍦MAC & CHEESE 🍦 . Price: RM 5.00 . online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰ . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey . πŸ“bandar baru bangi sek 9 πŸ“Bdekatan bangi sentral πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra πŸ“Atas Ozel πŸ“Belakang butik Jovian . . #zaniakitchen  #macaroniandcheese  #cheesekutoreobangi  #sayajualcookies  #cookiessedap  #sayajualcheesekutoreo  #bangisentral  #cheesekutsedap  #bangisentralboutique  #boutiquecafe  #sayajual  #qishaliciouscookies  #zaniamebc 
🍦 AISKRIM IKAT🍦
.
Price: RM 1.50 . 
online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday 
11 am - 8.30 pm 
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey
.
πŸ“bandar baru bangi sek 9
πŸ“Bdekatan bangi sentral
πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
πŸ“Atas Ozel
πŸ“Belakang butik Jovian .
.
#aiskrimikat #aiskrimikatviral #cheesekutoreobangi #sayajualcookies #cookiessedap #sayajualcheesekutoreo 
#bangisentral #cheesekutsedap #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #qishaliciouscookies #aiskrimikatmebc
🍦 AISKRIM IKAT🍦 . Price: RM 1.50 . online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰ . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey . πŸ“bandar baru bangi sek 9 πŸ“Bdekatan bangi sentral πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra πŸ“Atas Ozel πŸ“Belakang butik Jovian . . #aiskrimikat  #aiskrimikatviral  #cheesekutoreobangi  #sayajualcookies  #cookiessedap  #sayajualcheesekutoreo  #bangisentral  #cheesekutsedap  #bangisentralboutique  #boutiquecafe  #sayajual  #qishaliciouscookies  #aiskrimikatmebc 
🍦 AISKRIM IKAT🍦
.
Price: RM 1.50 . 
online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday 
11 am - 8.30 pm 
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey
.
πŸ“bandar baru bangi sek 9
πŸ“Bdekatan bangi sentral
πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
πŸ“Atas Ozel
πŸ“Belakang butik Jovian .
.
#aiskrimikat #aiskrimikatviral #cheesekutoreobangi #sayajualcookies #cookiessedap #sayajualcheesekutoreo 
#bangisentral #cheesekutsedap #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #qishaliciouscookies #aiskrimikatmebc
🍦 AISKRIM IKAT🍦 . Price: RM 1.50 . online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰ . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey . πŸ“bandar baru bangi sek 9 πŸ“Bdekatan bangi sentral πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra πŸ“Atas Ozel πŸ“Belakang butik Jovian . . #aiskrimikat  #aiskrimikatviral  #cheesekutoreobangi  #sayajualcookies  #cookiessedap  #sayajualcheesekutoreo  #bangisentral  #cheesekutsedap  #bangisentralboutique  #boutiquecafe  #sayajual  #qishaliciouscookies  #aiskrimikatmebc 
🍰WALNUT CHOCOLATE CHIP 🍰
.
Price: RM 15.00 
POSTAGE : RM 10 SM / RM 12 SS
. 
online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday 
11 am - 8.30 pm 
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey
.
πŸ“bandar baru bangi sek 9
πŸ“Bdekatan bangi sentral
πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
πŸ“Atas Ozel
πŸ“Belakang butik Jovian .
.
#sayajualcheesekut #cheesekutoreo #cheesekutoreobangi #sayajualcookies #cookiessedap #sayajualcheesekutoreo 
#bangisentral #cheesekutsedap #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #qishaliciouscookies #qishaliciousmebc
🍰WALNUT CHOCOLATE CHIP 🍰 . Price: RM 15.00 POSTAGE : RM 10 SM / RM 12 SS . online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰ . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey . πŸ“bandar baru bangi sek 9 πŸ“Bdekatan bangi sentral πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra πŸ“Atas Ozel πŸ“Belakang butik Jovian . . #sayajualcheesekut  #cheesekutoreo  #cheesekutoreobangi  #sayajualcookies  #cookiessedap  #sayajualcheesekutoreo  #bangisentral  #cheesekutsedap  #bangisentralboutique  #boutiquecafe  #sayajual  #qishaliciouscookies  #qishaliciousmebc 
🍰WALNUT CHOCOLATE CHIP 🍰
.
Price: RM 15.00 
POSTAGE : RM 10 SM / RM 12 SS
. 
online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰
.
Operation Hour : Tues - sunday 
11 am - 8.30 pm 
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey
.
πŸ“bandar baru bangi sek 9
πŸ“Bdekatan bangi sentral
πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
πŸ“Atas Ozel
πŸ“Belakang butik Jovian .
.
#sayajualcheesekut #cheesekutoreo #cheesekutoreobangi #sayajualcookies #cookiessedap #sayajualcheesekutoreo 
#bangisentral #cheesekutsedap #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #qishaliciouscookies #qishaliciousmebc
🍰WALNUT CHOCOLATE CHIP 🍰 . Price: RM 15.00 POSTAGE : RM 10 SM / RM 12 SS . online order / cod wssp πŸ‘‰πŸ»01133310196 πŸ˜‰ . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik πŸ‘‡πŸ» hokey . πŸ“bandar baru bangi sek 9 πŸ“Bdekatan bangi sentral πŸ“Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra πŸ“Atas Ozel πŸ“Belakang butik Jovian . . #sayajualcheesekut  #cheesekutoreo  #cheesekutoreobangi  #sayajualcookies  #cookiessedap  #sayajualcheesekutoreo  #bangisentral  #cheesekutsedap  #bangisentralboutique  #boutiquecafe  #sayajual  #qishaliciouscookies  #qishaliciousmebc 
Tempahan cookies utk doorgift dibuka.
. 
Harga serendah RM2.50(depends kotak/paper bag/botol yg customer request) .
Min order 50pcs(kotak/paper bag/botol)
. 
InsyaAllah cookies sedap(ala2 famous amos) πŸ˜‰
. 
Whatsapp 0125516181 for order
. 
#doorgiftmurah #doorgiftcute #doorgiftcookies  #doorgiftcookiesmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftbajet #doorgiftbudget #sayajual #sayajualdoorgift #igmy #inspirasiperkahwinan #hantaran #menarik #unik #doorgiftunik #doityourself #cookiessedap #cookiesmurah #cookiesinjar #cookieslover #cookiesalmond #cookiescrunchy #chocchipcookies #redvelvetcookies #darkchoccookies #serikembangan #putrajaya #cyberjaya #sriserdang
Tempahan cookies utk doorgift dibuka. . Harga serendah RM2.50(depends kotak/paper bag/botol yg customer request) . Min order 50pcs(kotak/paper bag/botol) . InsyaAllah cookies sedap(ala2 famous amos) πŸ˜‰ . Whatsapp 0125516181 for order . #doorgiftmurah  #doorgiftcute  #doorgiftcookies  #doorgiftcookiesmurah  #doorgiftkahwin  #doorgifttunang  #doorgiftbajet  #doorgiftbudget  #sayajual  #sayajualdoorgift  #igmy  #inspirasiperkahwinan  #hantaran  #menarik  #unik  #doorgiftunik  #doityourself  #cookiessedap  #cookiesmurah  #cookiesinjar  #cookieslover  #cookiesalmond  #cookiescrunchy  #chocchipcookies  #redvelvetcookies  #darkchoccookies  #serikembangan  #putrajaya  #cyberjaya  #sriserdang 
That sea salt sprinkles though. Like fairy dust, this sea salt really makes your cookies dream come true. 
Choco chip with sea salt.

At tanjung Laundry Cafe
No.36 jln tjg lmpr 7
(Deret Mabiq 2)
12pm - 8pm

#bbmdessertmenu #chocolatechipcookies #kuantancookies #rayacookies #callebaut #premiumchocolatechip #kuantanbaker #kuantanbakers #wargakuantan #kuantan #malaysianbaker #homebaker #homebakerkuantan #cookiesviral #cookiessedap
Org lain da lunch akak buat nk mula bekerja ..πŸ˜†πŸ˜† #sandaracookies #sayajualcookies #cookiessedap #cookiesmurah #sirrizalbakery #upnm
Bismillahirrahmanirrahim...
Bermula hr nie #zwanelacookies nak bg free choc chip cookies (biasa). Free kukis dr 50gram ~ 200gram. Pls refer below ya πŸ‘‡πŸ‘‡ FREE 50gram PEMBELIAN 2 balang kecil (35pcs)
FREE 100gram PEMBELIAN 2 balang sederhana (250g)
FREE 150gram PEMBELIAN 2 balang besar (500g)

Free gift sehgga habis stok plastik y ada ya πŸ˜‰

Direct wassup utk order
013-7135786

#zwanelacookies #chocchipcookies #cookieslover #cookiessedap #freecookies #doorgiftcookie
Bismillahirrahmanirrahim... Bermula hr nie #zwanelacookies  nak bg free choc chip cookies (biasa). Free kukis dr 50gram ~ 200gram. Pls refer below ya πŸ‘‡πŸ‘‡ FREE 50gram PEMBELIAN 2 balang kecil (35pcs) FREE 100gram PEMBELIAN 2 balang sederhana (250g) FREE 150gram PEMBELIAN 2 balang besar (500g) Free gift sehgga habis stok plastik y ada ya πŸ˜‰ Direct wassup utk order 013-7135786 #zwanelacookies  #chocchipcookies  #cookieslover  #cookiessedap  #freecookies  #doorgiftcookie 
Hyeee tempting x? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ha ni la Choc chip cookies flavour classic πŸͺ Nk tau rasa dye mcm mana kne la try dlu πŸ˜€ .. just click je whatsapp link kt bio tu πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Hyeee tempting x? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ ha ni la Choc chip cookies flavour classic πŸͺ Nk tau rasa dye mcm mana kne la try dlu πŸ˜€ .. just click je whatsapp link kt bio tu πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order now. This coming Saturday 18/11/2017 delivery at GM klang. Nak order bole order skrg okay πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ»
click whatsapp link kt bio πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Assalamualaikum. πŸš—πŸš— sape nk selit order bole order now. This coming Saturday 18/11/2017 delivery at GM klang. Nak order bole order skrg okay πŸ˜‹ no ready stock πŸ™…πŸ» click whatsapp link kt bio πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
she bought two of almond choc chips! ✨thank you sweets @_itzyd ❀️#ent241sect8kuptmkl #entrepreneur #cookiessedap #cookiesmurah #cookiespilihanawak #cookielicious #crazycookies #kuptm #kuptmkl #cookies
Feedback from cust πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Tq orked 😘😘😘 jgn lupa repeat lg okay hihihi πŸ˜†πŸ˜‹ uolss bila lagi nk try tu? Maghi lerrr πŸ˜‹
Intrested? click whatsapp link kt bio πŸ™‚
#sayajualcookies #chocolatechipcookies #whitechipcookies #belgiumcookies #browniescookies #darkchoccookies #classiccookies #redvelvetcookies  #codpetalingjaya #codsunway #codsubang #kuihraya #cookies #homemadecookies #cookiessedap  #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftcantik #goodiescantik #doorgiftsubang #doorgiftsunway #doorgiftpj #visitmyig "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
Feedback from cust πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Tq orked 😘😘😘 jgn lupa repeat lg okay hihihi πŸ˜†πŸ˜‹ uolss bila lagi nk try tu? Maghi lerrr πŸ˜‹ Intrested? click whatsapp link kt bio πŸ™‚ #sayajualcookies  #chocolatechipcookies  #whitechipcookies  #belgiumcookies  #browniescookies  #darkchoccookies  #classiccookies  #redvelvetcookies  #codpetalingjaya  #codsunway  #codsubang  #kuihraya  #cookies  #homemadecookies  #cookiessedap  #goodiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftcantik  #goodiescantik  #doorgiftsubang  #doorgiftsunway  #doorgiftpj  #visitmyig  "kalau sedap repeat order kalau xsedap jgn order dah" 😁
One small positive thought in the morning can change your whole day ~~morning everyone..assalammualaikum~~ Surizz kitchen OPENED!!!
Lai2..usha2 tgk ape ada..nk order gtaw je yer..bole delivery post.

#surizzkitchen #sambalhitam #sambalbelimbing #cookiessedap #cookiescrunchy #doorgift #hamper #congobars #brownies #marblekek
Thanks @khldhk for buying! haa korang sebelum jawab quiz tu, kunyah cookies dulu boleh kurangkan nervous tu sikit ke mana tau ha πŸ’›πŸ˜˜ #ent241sect8kuptmkl #cookiepreneur #cookiespilihanwak #chocchipcookies #homemadecookies #cookiesmurah #openpreorder #cookiessedap #cookiessedapmurah #cookiessedapmalaysia #kuptm #kptm #kuptmkl #kl
thanks lala beli! hahahah sorok belakang langsir nak g mana tuwww makan cookies ke tuwww πŸ˜†πŸ˜ #ent241sect8kuptmkl #cookiepreneur #cookiespilihanwak #chocchipcookies #homemadecookies #cookiesmurah #openpreorder #cookiessedap #cookiessedapmurah #cookiessedapmalaysia #kuptm #kptm #kuptmkl #kl
#alhamdullah permintaan semakin meningkat.. perlu lg πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻#sandaracookies #sayajualcookies #cookiesmurah #cookiessedap #sirrizalbakery
Ibu yang sedang berpantang atau baru habis berpantang, mesti tengah fikir pasal stok susu kan. Tambahan dah dekat nak habis cuti. Tapi belum mula buat stok. Mai Ummi Maya nak share sesuatu. .
Kadangkala kita ni malas la nk setup pump tu kan. Jadi, silicon ni sangat membantu. Mudah je. Sambil ibu menyusukan bayi tu, sebelah lagi tu pun laju je keluar kan. Ha, jangan la biarkan baju tu lencun. Gunalah silicone ni. Setiap titis susu ibu tu berharga u olls. Boleh nangis tau tengok baju basah. So, jangan sia-siakan titisan emas tu. .
Ummi Maya dapat tadah 1 ounces pun happy sangat dah. Kadang-kadang dapat sampai 3 ounces lebih. Banyak ke sikit Ummi tetap simpan untuk baby SA. .
Ibu ibu yang rasa susu tak berapa meriah. Nak tadah pun tak de. Pump pun dapat sikit je, jangan la sedih. kunyah je #twelveouncesmilkboostercookies. InsyaAllah, meriah mencurah. .
Itu saja perkongsian kali ini. Semoga bermanfaat.
.
#twelveounces #imakemilk #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboostermurahmalaysia #breastfeeding
#breastfeedingmama #breastfeedingmom
#telukintan #preggymommy #naktambahsusu #berpantang #cookiessedap #fikiryangbaikbaik #ibuhebat
Ibu yang sedang berpantang atau baru habis berpantang, mesti tengah fikir pasal stok susu kan. Tambahan dah dekat nak habis cuti. Tapi belum mula buat stok. Mai Ummi Maya nak share sesuatu. . Kadangkala kita ni malas la nk setup pump tu kan. Jadi, silicon ni sangat membantu. Mudah je. Sambil ibu menyusukan bayi tu, sebelah lagi tu pun laju je keluar kan. Ha, jangan la biarkan baju tu lencun. Gunalah silicone ni. Setiap titis susu ibu tu berharga u olls. Boleh nangis tau tengok baju basah. So, jangan sia-siakan titisan emas tu. . Ummi Maya dapat tadah 1 ounces pun happy sangat dah. Kadang-kadang dapat sampai 3 ounces lebih. Banyak ke sikit Ummi tetap simpan untuk baby SA. . Ibu ibu yang rasa susu tak berapa meriah. Nak tadah pun tak de. Pump pun dapat sikit je, jangan la sedih. kunyah je #twelveouncesmilkboostercookies . InsyaAllah, meriah mencurah. . Itu saja perkongsian kali ini. Semoga bermanfaat. . #twelveounces  #imakemilk  #milkbooster  #milkboostermalaysia  #milkboostermurah  #milkboostermurahmalaysia  #breastfeeding  #breastfeedingmama  #breastfeedingmom  #telukintan  #preggymommy  #naktambahsusu  #berpantang  #cookiessedap  #fikiryangbaikbaik  #ibuhebat 
Pudingg Triffle... Bekas kecil RM 2.50
Bekas besar RM 5.00

#puding
#pudingtriffle 
#bazarperlis 
#cookiessedap 
#cookiesmalaysia 
#cookiesperlis 
#biskut 
#biskutmurah
.
πŸ’• COOKIES MELELEH DALAM MULUT 
SAMPAI TAK BOLEH BERHENTI NAK MAKAN !! πŸ’•
.
Dibakar Fresh Setiap Hari | #Addictivecookiss πŸͺ .
RANGGUP GILA, KOMFEM KeTAGIHHannnn !!
Tau tau da habis dah Sebalang....
.
+ KURANG MANIS, BEBAS KACANG !
+ HANYA MENGGUNAKAN Dark CHOC CHIP IMPORT
+ Pure Butter & Brown Sugar
+ Ranggup dan Rapuh **Nyum2 dap**
+ BAHAN2 BERKUALITI dalam setiap batch
.
❀Sekali RASA komfirm Nak Lagi BERKALI - KALI ❀ .
.
πŸ›΅ FREE COD AREA SHAH ALAM πŸ›΅
.
Klang | Meru | Setia Alam | Subang
Puncak Perdana | Petaling Jaya Taman Medan Puchong | Usj | Ara Damansara
Bangsar | Kuala Lumpur 
Juga #FREE DELIVERY .
Postage satu malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
☎ FAST RESPOND - 0176252879
.
.
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
.
Wasap/PM/Komen untuk Order . Delivery . Post . Pertanyaan
.
.
+++++++++++++++++++++++++++
.
#AddictiveCookiss #ListFLAVOUR 
Kita ada 2 jenis cookies : .
😍*Original AddictiveCookiss*😍
DARK CHOC CHIP COOKIES (no nuts)
.
πŸ‘‰πŸ» Size M (Single Pack) - Rm15
πŸ‘‰πŸ» Size L (Family pack) - Rm35
.
😍*NUTELLA BOMB* 😍
2 cookies DiApit NUTELLA menjadi bebola (ala2 MACAROON)
.
πŸ‘‰πŸ» Size M (Single pack) - Rm20
πŸ‘‰πŸ» Size L (Family Pack) - Rm42
.
+++++++++++++++++++++++++++
.
Like page fb kami
. 
Www.facebook.com/addictivecookiss .
Follow insta kami
Www.instagram.com/addictivecookiss
.
#sayajual #chocolatechipcookies #kuihrayamurah #Cookiesmurah #cookiessedap  #shahalam #shahalamfooddelivery #Kuihraya #Instagrammarketing #like4like #famousamos #cookiesshahalam #bazaarpaknil
. πŸ’• COOKIES MELELEH DALAM MULUT SAMPAI TAK BOLEH BERHENTI NAK MAKAN !! πŸ’• . Dibakar Fresh Setiap Hari | #Addictivecookiss  πŸͺ . RANGGUP GILA, KOMFEM KeTAGIHHannnn !! Tau tau da habis dah Sebalang.... . + KURANG MANIS, BEBAS KACANG ! + HANYA MENGGUNAKAN Dark CHOC CHIP IMPORT + Pure Butter & Brown Sugar + Ranggup dan Rapuh **Nyum2 dap** + BAHAN2 BERKUALITI dalam setiap batch . ❀Sekali RASA komfirm Nak Lagi BERKALI - KALI ❀ . . πŸ›΅ FREE COD AREA SHAH ALAM πŸ›΅ . Klang | Meru | Setia Alam | Subang Puncak Perdana | Petaling Jaya Taman Medan Puchong | Usj | Ara Damansara Bangsar | Kuala Lumpur Juga #FREE  DELIVERY . Postage satu malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ . ☎ FAST RESPOND - 0176252879 . . Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my . Wasap/PM/Komen untuk Order . Delivery . Post . Pertanyaan . . +++++++++++++++++++++++++++ . #AddictiveCookiss  #ListFLAVOUR  Kita ada 2 jenis cookies : . 😍*Original AddictiveCookiss*😍 DARK CHOC CHIP COOKIES (no nuts) . πŸ‘‰πŸ» Size M (Single Pack) - Rm15 πŸ‘‰πŸ» Size L (Family pack) - Rm35 . 😍*NUTELLA BOMB* 😍 2 cookies DiApit NUTELLA menjadi bebola (ala2 MACAROON) . πŸ‘‰πŸ» Size M (Single pack) - Rm20 πŸ‘‰πŸ» Size L (Family Pack) - Rm42 . +++++++++++++++++++++++++++ . Like page fb kami . Www.facebook.com/addictivecookiss . Follow insta kami Www.instagram.com/addictivecookiss . #sayajual  #chocolatechipcookies  #kuihrayamurah  #Cookiesmurah  #cookiessedap  #shahalam  #shahalamfooddelivery  #Kuihraya  #Instagrammarketing  #like4like  #famousamos  #cookiesshahalam  #bazaarpaknil 
.
πŸ’• COOKIES MELELEH DALAM MULUT SAMPAI
 TAK BOLEH BERHENTI NAK MAKAN !! πŸ’•
.
Dibakar Fresh Setiap Hari | #Addictivecookiss πŸͺ .
RANGGUP GILA, KOMFEM KeTAGIHHannnn !!
Tau tau da habis dah Sebalang....
.
+ KURANG MANIS, BEBAS KACANG !
+ HANYA MENGGUNAKAN Dark CHOC CHIP IMPORT
+ Pure Butter & Brown Sugar
+ Ranggup dan Rapuh **Nyum2 dap**
+ BAHAN2 BERKUALITI dalam setiap batch
.
❀Sekali RASA komfirm Nak Lagi BERKALI - KALI ❀ .
.
πŸ›΅ FREE COD AREA SHAH ALAM πŸ›΅
.
Klang | Meru | Setia Alam | Subang
Puncak Perdana | Petaling Jaya Taman Medan Puchong | Usj | Ara Damansara
Bangsar | Kuala Lumpur 
Juga #FREE DELIVERY .
Postage satu malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
☎ FAST RESPOND - 0176252879
.
.
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
.
Wasap/PM/Komen untuk Order . Delivery . Post . Pertanyaan
.
.
+++++++++++++++++++++++++++
.
#AddictiveCookiss #ListFLAVOUR 
Kita ada 2 jenis cookies : .
😍*Original AddictiveCookiss*😍
DARK CHOC CHIP COOKIES (no nuts)
.
πŸ‘‰πŸ» Size M (Single Pack) - Rm15
πŸ‘‰πŸ» Size L (Family pack) - Rm35
.
😍*NUTELLA BOMB* 😍
2 cookies DiApit NUTELLA menjadi bebola (ala2 MACAROON)
.
πŸ‘‰πŸ» Size M (Single pack) - Rm20
πŸ‘‰πŸ» Size L (Family Pack) - Rm42
.
+++++++++++++++++++++++++++
.
Like page fb kami
. 
Www.facebook.com/addictivecookiss .
Follow insta kami
Www.instagram.com/addictivecookiss
.
#sayajual #chocolatechipcookies #kuihrayamurah #Cookiesmurah #cookiessedap  #shahalam #shahalamfooddelivery #Kuihraya #Instagrammarketing #like4like #famousamos #cookiesshahalam #bazaarpaknil
. πŸ’• COOKIES MELELEH DALAM MULUT SAMPAI TAK BOLEH BERHENTI NAK MAKAN !! πŸ’• . Dibakar Fresh Setiap Hari | #Addictivecookiss  πŸͺ . RANGGUP GILA, KOMFEM KeTAGIHHannnn !! Tau tau da habis dah Sebalang.... . + KURANG MANIS, BEBAS KACANG ! + HANYA MENGGUNAKAN Dark CHOC CHIP IMPORT + Pure Butter & Brown Sugar + Ranggup dan Rapuh **Nyum2 dap** + BAHAN2 BERKUALITI dalam setiap batch . ❀Sekali RASA komfirm Nak Lagi BERKALI - KALI ❀ . . πŸ›΅ FREE COD AREA SHAH ALAM πŸ›΅ . Klang | Meru | Setia Alam | Subang Puncak Perdana | Petaling Jaya Taman Medan Puchong | Usj | Ara Damansara Bangsar | Kuala Lumpur Juga #FREE  DELIVERY . Postage satu malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ . ☎ FAST RESPOND - 0176252879 . . Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my . Wasap/PM/Komen untuk Order . Delivery . Post . Pertanyaan . . +++++++++++++++++++++++++++ . #AddictiveCookiss  #ListFLAVOUR  Kita ada 2 jenis cookies : . 😍*Original AddictiveCookiss*😍 DARK CHOC CHIP COOKIES (no nuts) . πŸ‘‰πŸ» Size M (Single Pack) - Rm15 πŸ‘‰πŸ» Size L (Family pack) - Rm35 . 😍*NUTELLA BOMB* 😍 2 cookies DiApit NUTELLA menjadi bebola (ala2 MACAROON) . πŸ‘‰πŸ» Size M (Single pack) - Rm20 πŸ‘‰πŸ» Size L (Family Pack) - Rm42 . +++++++++++++++++++++++++++ . Like page fb kami . Www.facebook.com/addictivecookiss . Follow insta kami Www.instagram.com/addictivecookiss . #sayajual  #chocolatechipcookies  #kuihrayamurah  #Cookiesmurah  #cookiessedap  #shahalam  #shahalamfooddelivery  #Kuihraya  #Instagrammarketing  #like4like  #famousamos  #cookiesshahalam  #bazaarpaknil 
.
πŸ’• COOKIES MELELEH DALAM MULUT SAMPAI
 TAK BOLEH BERHENTI NAK MAKAN !! πŸ’•
.
Dibakar Fresh Setiap Hari | #Addictivecookiss πŸͺ .
RANGGUP GILA, KOMFEM KeTAGIHHannnn !!
Tau tau da habis dah Sebalang....
.
+ KURANG MANIS, BEBAS KACANG !
+ HANYA MENGGUNAKAN Dark CHOC CHIP IMPORT
+ Pure Butter & Brown Sugar
+ Ranggup dan Rapuh **Nyum2 dap**
+ BAHAN2 BERKUALITI dalam setiap batch
.
❀Sekali RASA komfirm Nak Lagi BERKALI - KALI ❀ .
.
πŸ›΅ FREE COD AREA SHAH ALAM πŸ›΅
.
Klang | Meru | Setia Alam | Subang
Puncak Perdana | Petaling Jaya Taman Medan Puchong | Usj | Ara Damansara
Bangsar | Kuala Lumpur 
Juga #FREE DELIVERY .
Postage satu malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
☎ FAST RESPOND - 0176252879
.
.
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my
.
Wasap/PM/Komen untuk Order . Delivery . Post . Pertanyaan
.
.
+++++++++++++++++++++++++++
.
#AddictiveCookiss #ListFLAVOUR 
Kita ada 2 jenis cookies : .
😍*Original AddictiveCookiss*😍
DARK CHOC CHIP COOKIES (no nuts)
.
πŸ‘‰πŸ» Size M (Single Pack) - Rm15
πŸ‘‰πŸ» Size L (Family pack) - Rm35
.
😍*NUTELLA BOMB* 😍
2 cookies DiApit NUTELLA menjadi bebola (ala2 MACAROON)
.
πŸ‘‰πŸ» Size M (Single pack) - Rm20
πŸ‘‰πŸ» Size L (Family Pack) - Rm42
.
+++++++++++++++++++++++++++
.
Like page fb kami
. 
Www.facebook.com/addictivecookiss .
Follow insta kami
Www.instagram.com/addictivecookiss
.
#sayajual #chocolatechipcookies #kuihrayamurah #Cookiesmurah #cookiessedap  #shahalam #shahalamfooddelivery #Kuihraya #Instagrammarketing #like4like #famousamos #cookiesshahalam #bazaarpaknil
. πŸ’• COOKIES MELELEH DALAM MULUT SAMPAI TAK BOLEH BERHENTI NAK MAKAN !! πŸ’• . Dibakar Fresh Setiap Hari | #Addictivecookiss  πŸͺ . RANGGUP GILA, KOMFEM KeTAGIHHannnn !! Tau tau da habis dah Sebalang.... . + KURANG MANIS, BEBAS KACANG ! + HANYA MENGGUNAKAN Dark CHOC CHIP IMPORT + Pure Butter & Brown Sugar + Ranggup dan Rapuh **Nyum2 dap** + BAHAN2 BERKUALITI dalam setiap batch . ❀Sekali RASA komfirm Nak Lagi BERKALI - KALI ❀ . . πŸ›΅ FREE COD AREA SHAH ALAM πŸ›΅ . Klang | Meru | Setia Alam | Subang Puncak Perdana | Petaling Jaya Taman Medan Puchong | Usj | Ara Damansara Bangsar | Kuala Lumpur Juga #FREE  DELIVERY . Postage satu malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ . ☎ FAST RESPOND - 0176252879 . . Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my Klik link - http://addictivecookiss.wasap.my . Wasap/PM/Komen untuk Order . Delivery . Post . Pertanyaan . . +++++++++++++++++++++++++++ . #AddictiveCookiss  #ListFLAVOUR  Kita ada 2 jenis cookies : . 😍*Original AddictiveCookiss*😍 DARK CHOC CHIP COOKIES (no nuts) . πŸ‘‰πŸ» Size M (Single Pack) - Rm15 πŸ‘‰πŸ» Size L (Family pack) - Rm35 . 😍*NUTELLA BOMB* 😍 2 cookies DiApit NUTELLA menjadi bebola (ala2 MACAROON) . πŸ‘‰πŸ» Size M (Single pack) - Rm20 πŸ‘‰πŸ» Size L (Family Pack) - Rm42 . +++++++++++++++++++++++++++ . Like page fb kami . Www.facebook.com/addictivecookiss . Follow insta kami Www.instagram.com/addictivecookiss . #sayajual  #chocolatechipcookies  #kuihrayamurah  #Cookiesmurah  #cookiessedap  #shahalam  #shahalamfooddelivery  #Kuihraya  #Instagrammarketing  #like4like  #famousamos  #cookiesshahalam  #bazaarpaknil 
Day and Night...
Production #belgiumcookies 
Alhamdulillah... Ramai yg dah cuba... Anda bila.lagi!!!!
Dapatkan FREE tester #belgiumcookies at #bangigateway 
See ya!!!!
#thebelgiumcookies_ 
#premiumcake
#premiumquality 
#cookiessedap 
#cookiesbangi 
#cookiesviral 
#jjcmtv3
Nestum crunchy dilimpahi choc chip

Nak jadikan sebagai doorgift pon bole..price??? Bole ikut badget awak2 suma ..kita deal sampai jadi πŸ˜‰

#nestumcrunchy #cookiessedap #doorgift #doorgiftmurah #hamper #kudapkudapan #sgbuloh #rawang #selayang #gombak