an online Instagram web viewer

#cutecupcakes medias

Photos

Bday Cupcakes (Chocolate) Rose themed..
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #bungacupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) Rose themed.. . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #bungacupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Bridal shower Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bridalshowercupcakeladiffa
Bridal shower Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bridalshowercupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #motorcupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #motorcupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate, vanilla, cheese) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate, vanilla, cheese) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Unicorn cupcakes! My favorite decorated dessert I've ever made! πŸ¦„πŸ¦„πŸ¦„ #yabakingmecrazyofficial #unicorncake #unicorncupcakes #cutecupcakes #unicorndesserts #unicorncupcake #cupcakes
Wedding gift pake cupcakes 😱 gemasnyaaa πŸ‘ 
Makasi ya dear udah order di @dapoernonamanies ,ditunggu orderan berikutnya 😘
.
INFO ORDER
Location: Kelapa Gading, Jkt Utara
Order H-5
WA: 085882607608 (NO CALL)
LINE: @dapoernonamanies
.
#dapoernonamanies #jualanbrownies #homemadebrownies #cupcakesjakarta #cutecupcakes #cupcakeskarakter #goodiebagcupcakes #fudgebrowniesjakarta #cakejakarta #jajananmanis #jajananjakarta #kulinerjakarta #onlinebrownies #onlinecakeshop #onlineshop
Wedding gift pake cupcakes 😱 gemasnyaaa πŸ‘ Makasi ya dear udah order di @dapoernonamanies ,ditunggu orderan berikutnya 😘 . INFO ORDER Location: Kelapa Gading, Jkt Utara Order H-5 WA: 085882607608 (NO CALL) LINE: @dapoernonamanies . #dapoernonamanies  #jualanbrownies  #homemadebrownies  #cupcakesjakarta  #cutecupcakes  #cupcakeskarakter  #goodiebagcupcakes  #fudgebrowniesjakarta  #cakejakarta  #jajananmanis  #jajananjakarta  #kulinerjakarta  #onlinebrownies  #onlinecakeshop  #onlineshop 
Last #friday 
We were trying to get a pic our full outfits and just my shoes had zero friction and I basically slid into view...she thought it was  #hysterical... that was maybe my 3rd #plate of #food
@sin_xuxa
.
.
.
#eatup #food #cutecupcakes #allblack #allblackeverything #Cute #aow #sexy #take12 #slip #slide #donuts #yacht #yachtclub #holidayparty #work #bestfriend #chicken #foodies #stronggirls to #strongwomen #shrimp #paella #legs #legsfordays #aow
Last #friday  We were trying to get a pic our full outfits and just my shoes had zero friction and I basically slid into view...she thought it was #hysterical ... that was maybe my 3rd #plate  of #food  @sin_xuxa . . . #eatup  #food  #cutecupcakes  #allblack  #allblackeverything  #Cute  #aow  #sexy  #take12  #slip  #slide  #donuts  #yacht  #yachtclub  #holidayparty  #work  #bestfriend  #chicken  #foodies  #stronggirls  to #strongwomen  #shrimp  #paella  #legs  #legsfordays  #aow 
" HBD Gia.. !! ", next order via WA 087873890688
#bogorinstafood 
#bogorkuliner 
#tsumtsumcupcake
#goodiebagultah
#minicakeslovers 
#cutecupcakes
Lalala...🎢 Aku sayang sekali Doraemon🎢🎢🎢
β€’
β€’
β€’
Price :
Cupcake Custom Rp.21.000,-/Pcs
Cupcake Cream.  Rp.  8.000,-/Pcs
Fondant
Round 12 cm = 170rb
Round 16 cm = 220rb
Round 20 cm = 330rb
Round 22 cm = 440rb
Round 24 cm = 550rb

Square 20 cm = 440rb
Square 24 cm = 660rb
Square 30 cm = 880rb
β€’
β€’
β€’
β€’
For info & order 
WA  0895376551728
Or come to @atmospherecafe 
Jl. Lengkong Besar No. 97 Bdg
☎ 022 4262815/6
β€’
β€’
β€’
#doraemoncakes #cupcake #cupcakebdg #cupcakebandung #cakemeup #atmospherecafe #creamcupcakes #cupcaketoppers #bandungeatery #bandungculinary #bandungfoodies #cupcakecustom #explorebandung #customcupcake #bandungbanget #foodporn #cutecupcakes  #customcakebandung #nakedcake #birthdaycakes #freshberries #dripchocolate #yummy #cakes #cakeenak #cakebirthday #doraemon
Lalala...🎢 Aku sayang sekali Doraemon🎢🎢🎢 β€’ β€’ β€’ Price : Cupcake Custom Rp.21.000,-/Pcs Cupcake Cream. Rp. 8.000,-/Pcs Fondant Round 12 cm = 170rb Round 16 cm = 220rb Round 20 cm = 330rb Round 22 cm = 440rb Round 24 cm = 550rb Square 20 cm = 440rb Square 24 cm = 660rb Square 30 cm = 880rb β€’ β€’ β€’ β€’ For info & order WA 0895376551728 Or come to @atmospherecafe Jl. Lengkong Besar No. 97 Bdg ☎ 022 4262815/6 β€’ β€’ β€’ #doraemoncakes  #cupcake  #cupcakebdg  #cupcakebandung  #cakemeup  #atmospherecafe  #creamcupcakes  #cupcaketoppers  #bandungeatery  #bandungculinary  #bandungfoodies  #cupcakecustom  #explorebandung  #customcupcake  #bandungbanget  #foodporn  #cutecupcakes  #customcakebandung  #nakedcake  #birthdaycakes  #freshberries  #dripchocolate  #yummy  #cakes  #cakeenak  #cakebirthday  #doraemon 
Hey there cupcakeπŸ˜‰ 
@bakedandwireddc #getbaked
Hey there cupcakeπŸ˜‰ @bakedandwireddc #getbaked 
Love ❀️ is not what the mind thinks but what the heart wants. #madamclbakery #valentinecupcakes #valentinesgifts #vday #February14 #redvelvet
I just love how these turned out so I’m posting it again πŸ€—
I just love how these turned out so I’m posting it again πŸ€—
Bday Cupcakes (Chocolate, vanilla, cheese) real madrid themed .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #realmadridcupcakes #realmadridcupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate, vanilla, cheese) real madrid themed . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #realmadridcupcakes  #realmadridcupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Just remember, a life without dreams is like a cupcake without sprinkles.✨
Just remember, a life without dreams is like a cupcake without sprinkles.✨
Rice crispie cakes for Packet Mix week for Baking Soc tonight, I interpreted the theme so I could use up my variety packs of rice crispies 🍦🍭 #ricecrispiecakes #aliceinwonderlandcupcakecases #ueabakingsoc #packetmixweek #cutecupcakes
Assalamualaikum.. OPEN ORDER !!! πŸŽ‚πŸŽ‚
@yoo_cake Menjual Varian Kue Ulang Tahun, Cup Cake, dn lainΒ².
Rasa?, pasti lezat banget.
Harga?, pasti terjangkau. 
Kualitas?, pasti terjamin. 
Ga akan nyesel deh .....πŸ’ž
.
Terdiri dari Varian harga dan ukuran. 
Bisa request kue juga lohh.... .
Untuk pertanyaan dan pemesanan langsung hubungi kontak dibio ya... 😘
.
Terimakasih.. .
.
⬆foto diatas, real pict ya gengs-⬆.
.
πŸ“·: @indah_yoo
.
#cakes #chocolate #variankue #varianrasa #cupcake #cheesecupcake #chocolatecupcake #homemade #homemadecake #lezat #cakemurah #cakemurahdepok #cakemurahcibinong #cakerequest #cakekekinian #kueulangtahun #kuekarakter #cutecupcakes
Assalamualaikum.. OPEN ORDER !!! πŸŽ‚πŸŽ‚ @yoo_cake Menjual Varian Kue Ulang Tahun, Cup Cake, dn lainΒ². Rasa?, pasti lezat banget. Harga?, pasti terjangkau. Kualitas?, pasti terjamin. Ga akan nyesel deh .....πŸ’ž . Terdiri dari Varian harga dan ukuran. Bisa request kue juga lohh.... . Untuk pertanyaan dan pemesanan langsung hubungi kontak dibio ya... 😘 . Terimakasih.. . . ⬆foto diatas, real pict ya gengs-⬆. . πŸ“·: @indah_yoo . #cakes  #chocolate  #variankue  #varianrasa  #cupcake  #cheesecupcake  #chocolatecupcake  #homemade  #homemadecake  #lezat  #cakemurah  #cakemurahdepok  #cakemurahcibinong  #cakerequest  #cakekekinian  #kueulangtahun  #kuekarakter  #cutecupcakes 
I got to learn how to decorate cupcakes with pipe  bags and how to make fondant roses. It was so much fun. Isn’t my rose amazing!? πŸ˜‰πŸ°πŸ’•
β€’
β€’
β€’
β€’
#bunnyshay #chubbygirl #curvygirl #cupcakes #fondant #fondantflower #fun #learningisfun #beyourself #enjoylife #cutecupcakes
Detail..
Design made by @cushy.cupcakes πŸ’™
.
πŸ’“NOT READY STOCK
πŸ’“MADE BY ORDER
πŸ’“PRE ORDER DAY-3
.
If you wanna know more about our price list and how to order, don't hestitate to contact us on :
πŸ’“LINE : @jdp5522s (dont forget to use @)
πŸ’“WA : 085695650514 (no call)
πŸ’“BBM : D7453F8 (slow response)
.
#bridalshowercupcakes #bridalshowerjakarta #bridalshower
#cupcakesjakarta #customcupcakes #customcupcakejakarta #birthdaycupcakes #anniversarycupcakes #cutecupcakes #tnial #fondantcupcakes #3Dcupcakes #2Dcupcakes #bridalshowercupcakes #cupcakeslovers #cupcakesaddict #cupcakestagram #cupcakestyles #cupcakeshop #cupcakedecorating #foodie #foodgram #foodporn #foodtruck #openorder #cakes #cakestagram #cakesideas #cupcakesmurah #cupcakesenak
Detail.. Design made by @cushy.cupcakes πŸ’™ . πŸ’“NOT READY STOCK πŸ’“MADE BY ORDER πŸ’“PRE ORDER DAY-3 . If you wanna know more about our price list and how to order, don't hestitate to contact us on : πŸ’“LINE : @jdp5522s (dont forget to use @) πŸ’“WA : 085695650514 (no call) πŸ’“BBM : D7453F8 (slow response) . #bridalshowercupcakes  #bridalshowerjakarta  #bridalshower  #cupcakesjakarta  #customcupcakes  #customcupcakejakarta  #birthdaycupcakes  #anniversarycupcakes  #cutecupcakes  #tnial  #fondantcupcakes  #3Dcupcakes  #2Dcupcakes  #bridalshowercupcakes  #cupcakeslovers  #cupcakesaddict  #cupcakestagram  #cupcakestyles  #cupcakeshop  #cupcakedecorating  #foodie  #foodgram  #foodporn  #foodtruck  #openorder  #cakes  #cakestagram  #cakesideas  #cupcakesmurah  #cupcakesenak 
Spongebob cupcake Design made by @cushy.cupcakes πŸ’™
.
πŸ’“NOT READY STOCK
πŸ’“MADE BY ORDER
πŸ’“PRE ORDER DAY-3
.
If you wanna know more about our price list and how to order, don't hestitate to contact us on :
πŸ’“LINE : @jdp5522s (dont forget to use @)
πŸ’“WA : 085695650514 (no call)
.
#bridalshowercupcakes #bridalshowerjakarta #bridalshower
#cupcakesjakarta #customcupcakes #customcupcakejakarta #birthdaycupcakes #anniversarycupcakes #cutecupcakes #tnial #fondantcupcakes #3Dcupcakes #2Dcupcakes #bridalshowercupcakes #cupcakeslovers #cupcakesaddict #cupcakestagram #cupcakestyles #cupcakeshop #cupcakedecorating #foodie #foodgram #foodporn #foodtruck #openorder #cakes #cakestagram #cakesideas #cupcakesmurah #cupcakesenak
Spongebob cupcake Design made by @cushy.cupcakes πŸ’™ . πŸ’“NOT READY STOCK πŸ’“MADE BY ORDER πŸ’“PRE ORDER DAY-3 . If you wanna know more about our price list and how to order, don't hestitate to contact us on : πŸ’“LINE : @jdp5522s (dont forget to use @) πŸ’“WA : 085695650514 (no call) . #bridalshowercupcakes  #bridalshowerjakarta  #bridalshower  #cupcakesjakarta  #customcupcakes  #customcupcakejakarta  #birthdaycupcakes  #anniversarycupcakes  #cutecupcakes  #tnial  #fondantcupcakes  #3Dcupcakes  #2Dcupcakes  #bridalshowercupcakes  #cupcakeslovers  #cupcakesaddict  #cupcakestagram  #cupcakestyles  #cupcakeshop  #cupcakedecorating  #foodie  #foodgram  #foodporn  #foodtruck  #openorder  #cakes  #cakestagram  #cakesideas  #cupcakesmurah  #cupcakesenak 
Looking for roses 🌹 to surprise your love ❀️ one? Celebrate with our edible Roses cupcakes, perfect gift to make your valentine even more special.🎁❀#madamclbakery #valentinecupcakes #valentinesgifts #vday #February14 #redvelvet
Hey #caramel lovers, @susiecakesbakery is offering Caramel Corn Cupcakes this Friday only!! Topped with real β€œButter” frosting, chocolate cake, plus House-Made caramel corn, this cupcake will leave you wanting more. Stop by #westbendfw or call to order. βœ¨πŸ™ŒπŸ» 🍿 πŸ“Έ: @susiecakesbakery
Hey #caramel  lovers, @susiecakesbakery is offering Caramel Corn Cupcakes this Friday only!! Topped with real β€œButter” frosting, chocolate cake, plus House-Made caramel corn, this cupcake will leave you wanting more. Stop by #westbendfw  or call to order. βœ¨πŸ™ŒπŸ» 🍿 πŸ“Έ: @susiecakesbakery
Succulent themed bridal shower!! The 2 succulents on top of the cake are alive and taped in a way, that upon removing from the cake can be re-planted!
Succulent themed bridal shower!! The 2 succulents on top of the cake are alive and taped in a way, that upon removing from the cake can be re-planted!
Hey everyone!  Kedai tutup for order until 4th February to concentrate on a few big projects. I can't waaait!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— See you soon!! P/s: No, there's no bun in my oven. Only my cuppies. πŸ˜’ cepat sangat Melatah. .
.
#kappicrave #ibakeisell #ilovecupcakes #cupcakes #weddings #kahwin #dulangnikah #cupcakehantaran #babyshower #cutecupcakes #bigevents
Ferrero Rocher Chocolate Cupcakes with. Yummy Nutella Frosting!!
Alhamdulillah Picked up Yesterday
#ferrerochocolate #chocolatecupcake #cupcakes#cutecupcakes 
#chocolategoodies#chocolateheaven#chocoholics#yummyπŸ˜‹ 
#dohaqatar#qatarfoodie#dohaevents#qatarexpats#cupcakemagazine
Bday Cupcakes (Chocolate) LoveBird & Murai 🐦🐦.
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #lovebirdcupcake #lovebirdcupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) LoveBird & Murai 🐦🐦. . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #lovebirdcupcake  #lovebirdcupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) tema sepeda & golf.
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #sepedacupcakeladiffa #golfcupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) tema sepeda & golf. . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #sepedacupcakeladiffa  #golfcupcakeladiffa 
Cheese Cupcakes topping Buttercream
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Cheese Cupcakes topping Buttercream . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #drumcupcakeladiffa #gitarcupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #drumcupcakeladiffa  #gitarcupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Have you tried @mydelightcupcakery flavors of the month yet? πŸ“·caramel churro/ blueberry coffee cake/ raspberry cheesecake / funfetti / vegan Kona coffee/ gluten free lemon almond. 
___________
#cupcakes #mydelightcupcakery #cupcakestagram #instayummy #dessert #dessertgram #dessertporn #foodie #instadessert #cupcakelover #sweettooth #sugarrush #yummy #cutecupcakes #glutenfree #vegan #eatit #カップケーキ #かわいい #dessertlover
Have you tried @mydelightcupcakery flavors of the month yet? πŸ“·caramel churro/ blueberry coffee cake/ raspberry cheesecake / funfetti / vegan Kona coffee/ gluten free lemon almond. ___________ #cupcakes  #mydelightcupcakery  #cupcakestagram  #instayummy  #dessert  #dessertgram  #dessertporn  #foodie  #instadessert  #cupcakelover  #sweettooth  #sugarrush  #yummy  #cutecupcakes  #glutenfree  #vegan  #eatit  #カップケーキ  #かわいい  #dessertlover 
Velvet cream cheese  own bake#yummy #γ‚„γ£γŸ #ηΎŽε‘³γ—γ„#可愛い #cutecupcakes #love #heart #😍 #πŸ’• #🎢 #πŸ€—
Already started to gather some new Valentine’s ideas and came across these cuties, how simple and clever!
.
.
.
.
.
#valentinesday #cutecupcakes #valentinesdaydessert #cupcakes #sosweet #simpleyetcute #heart #foodnetwork #heartstrawberry #chocolateandstrawberry #yummy
Nothing is more romantic than sharing a 🌹cupcake with someone you love πŸ’•#madamclbakery #valentinecupcakes #valentinesgifts #vday #February14 #redvelvet
Aww, aren't they pretty! Just my regular vegan vanillas with a new homemade caramel sauce recipe I'm not impressed with. It's made with coconut milk, coconut sugar and coconut oil. So basically it tastes like coconut. "Can't tell the difference!" Is a big fat lie! Lol you could call me cranky as I am over coconut as vegan replacements but you should call me stupid for making a caramel from coconut and complaining πŸ˜‚ I don't know what I'm doing.
Aww, aren't they pretty! Just my regular vegan vanillas with a new homemade caramel sauce recipe I'm not impressed with. It's made with coconut milk, coconut sugar and coconut oil. So basically it tastes like coconut. "Can't tell the difference!" Is a big fat lie! Lol you could call me cranky as I am over coconut as vegan replacements but you should call me stupid for making a caramel from coconut and complaining πŸ˜‚ I don't know what I'm doing.
Wedding Cookies πŸͺ
Wedding Cookies πŸͺ
#throwback The pink Cinderella carriage is surely the highlight 😍 so cute... Our Princess-themed cupcakes for Grace’s Bridal Shower ❀️❀️❀️
.
.
.
.
.
#bridalshower #bridalshowerjakarta #bridalshowercupcakes #princesscupcakes #pinkcupcakes #cutecupcakes #cupcakejakarta #cupcakesjakarta #fondantcake #customcake #birthdaycake #birthdaycakejakarta #cakejakarta #kueultah #kuejakarta #customcakejakarta #cakejakartabarat #kuejakartabarat #instabake #instacake
#throwback  The pink Cinderella carriage is surely the highlight 😍 so cute... Our Princess-themed cupcakes for Grace’s Bridal Shower ❀️❀️❀️ . . . . . #bridalshower  #bridalshowerjakarta  #bridalshowercupcakes  #princesscupcakes  #pinkcupcakes  #cutecupcakes  #cupcakejakarta  #cupcakesjakarta  #fondantcake  #customcake  #birthdaycake  #birthdaycakejakarta  #cakejakarta  #kueultah  #kuejakarta  #customcakejakarta  #cakejakartabarat  #kuejakartabarat  #instabake  #instacake 
My daughter is so in love with reindeers, so I made this cupcakes for her. πŸ¦ŒπŸ’ž #cupcakes #reindeers #cutecupcakes #homebaked #bakedwithlove
πŸ’•β˜οΈHearts & Clouds! πŸ’•β˜οΈ The possibilities are endless. Both listed in my shop! Www.Prettycutecuts.Com
πŸ’•β˜οΈHearts & Clouds! πŸ’•β˜οΈ The possibilities are endless. Both listed in my shop! Www.Prettycutecuts.Com
BEST CUPCAKES IN TOWN πŸ’“ @beyondsweetllc 
#cutecupcakes #yummycupcakes #cupcakesinmiami #sweetsinmiami #cupcakes
A life without a cupcake, is a life without love πŸ’•. Happiness is only a cupcake awayπŸ’#madamclbakery #valentinecupcakes #valentinesgifts #vday #February14
🦁Cutest cupcakes for a Safari baby shower! 🌿 #mypartymyproject to share your beautiful creations with us and be featured! 🐻 These Cupcakes were made By @isaherzog β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#cupcake #cupcakechadebebe #temaselva #chadebebeselva #chadebebe #cupcakeselva 
#babyshower #babyshowerideas #babyshowercupcakes #safari #safaribabyshower #safaricupcakes #safariparty #safaribirthday #safarianimals #cuteanimals #babyshowersafari #festasafari #ideasparababyshower #zoobaby #babyshowerjungletheme #junglebabyshower #jungleanimals #junglebirthday #junglecupcakes #cutecupcakes #cutebabyanimals #babyanimals
🦁Cutest cupcakes for a Safari baby shower! 🌿 #mypartymyproject  to share your beautiful creations with us and be featured! 🐻 These Cupcakes were made By @isaherzog β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ #cupcake  #cupcakechadebebe  #temaselva  #chadebebeselva  #chadebebe  #cupcakeselva  #babyshower  #babyshowerideas  #babyshowercupcakes  #safari  #safaribabyshower  #safaricupcakes  #safariparty  #safaribirthday  #safarianimals  #cuteanimals  #babyshowersafari  #festasafari  #ideasparababyshower  #zoobaby  #babyshowerjungletheme  #junglebabyshower  #jungleanimals  #junglebirthday  #junglecupcakes  #cutecupcakes  #cutebabyanimals  #babyanimals 
Bday Cupcakes (Cheese) Cute Bunny cupcakes 😍🐰🐰🐰 .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa #kelincicupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Cheese) Cute Bunny cupcakes 😍🐰🐰🐰 . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa  #kelincicupcakeladiffa 
Bday Cupcakes (Chocolate) . .
.
.
Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘

Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ 
WA : 081213433715
SMS : 081213433715
BBM : D5BF5B34

#cakeshop #cakeultah #cakecikarang #cikarangcake  #cakeulangtahun #cakeunik #cakeunikcikarang #customcakes #kuliner_bekasi #cikarang_kuliner #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta #cupcakeshop #cupcake #cupcakecikarang #cutecupcakes #cute #cakelippo #lippocake  #birthday #gift #cakebekasi #birthdaycupcakes #lippocupcakes #bdaycupcakeladiffa
Bday Cupcakes (Chocolate) . . . . Yuuk open order cake , cupcakes & cake pop unik πŸŽ‚ bisa request bentuk , model & rasa apa saja sesukamuuu......InsyaAllah bisa 😘 Dijamin enak & bakalan repeat order lg. order ? hubungi contac di bawah ini πŸ‘‡ WA : 081213433715 SMS : 081213433715 BBM : D5BF5B34 #cakeshop  #cakeultah  #cakecikarang  #cikarangcake  #cakeulangtahun  #cakeunik  #cakeunikcikarang  #customcakes  #kuliner_bekasi  #cikarang_kuliner  #dewi_LaDiffa  #cupcakejakarta  #cupcakeshop  #cupcake  #cupcakecikarang  #cutecupcakes  #cute  #cakelippo  #lippocake  #birthday  #gift  #cakebekasi  #birthdaycupcakes  #lippocupcakes  #bdaycupcakeladiffa 
Yayyy......!!! KOI PUDDING - Ready to order! πŸ•
Get FREE delivery charges For Bandung area.
Small  1,5L (24x38) = 188++
Medium  2,0L (30x45) = 273++
Large  2,5L (30x45) = 338++
All prices are subject to 10% tax n 3% SC.
β€’
β€’
======
For info & order WA 0895 3765 51728
or come to @atmospherecafe 
Jl. Lengkong Besar No. 97 Bdg
☎ 022-4262815/6
β€’
β€’
=========
#koipudding #koi #imlek #cakemeup #atmospherecafe #creamcupcakes #cupcaketoppers #bandungeatery #bandungculinary #bandungfoodies #cupcakecustom #explorebandung #customcupcake #bandungbanget #foodporn #cutecupcakes  #customcakebandung #duniacake #cakeindonesia #cakeenak #cakebandung #pudding #puddingenak #puddingbdg #puddingimlek #cny
Yayyy......!!! KOI PUDDING - Ready to order! πŸ• Get FREE delivery charges For Bandung area. Small 1,5L (24x38) = 188++ Medium 2,0L (30x45) = 273++ Large 2,5L (30x45) = 338++ All prices are subject to 10% tax n 3% SC. β€’ β€’ ====== For info & order WA 0895 3765 51728 or come to @atmospherecafe Jl. Lengkong Besar No. 97 Bdg ☎ 022-4262815/6 β€’ β€’ ========= #koipudding  #koi  #imlek  #cakemeup  #atmospherecafe  #creamcupcakes  #cupcaketoppers  #bandungeatery  #bandungculinary  #bandungfoodies  #cupcakecustom  #explorebandung  #customcupcake  #bandungbanget  #foodporn  #cutecupcakes  #customcakebandung  #duniacake  #cakeindonesia  #cakeenak  #cakebandung  #pudding  #puddingenak  #puddingbdg  #puddingimlek  #cny 
@Regranned from @patriciaumbas -  Happy birthday to a sister (@puellaumbas) who has the cutest sister in the world!! πŸ˜‹.. May you have all the blessings a life can unfold and may you get the world's best in everything.. God bless you kak ndutku yg cerewet, bawel, dartingan tapi baik hati nya.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽŠπŸŽŠπŸŽπŸŽπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Love, your little sis,
Ade Rena ....... *and special Thanks to @cupidcakes4u  for the cutest cupcakes πŸ˜πŸ·πŸŽ‚*
#sister #sisterbirthday #birthday #cupcakes #cutecupcakes #yummy #birthdaycake #ilovemysister #smooch #piggy #pig #fashiondiaries #fashionblogger #foodie #foodblogger #instagram #igers #photograph #photo #pic #picture #photooftheday #picoftheday #pictureoftheday #Jakarta - #regrann
@Regranned from @patriciaumbas - Happy birthday to a sister (@puellaumbas) who has the cutest sister in the world!! πŸ˜‹.. May you have all the blessings a life can unfold and may you get the world's best in everything.. God bless you kak ndutku yg cerewet, bawel, dartingan tapi baik hati nya.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽŠπŸŽŠπŸŽπŸŽπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Love, your little sis, Ade Rena ....... *and special Thanks to @cupidcakes4u for the cutest cupcakes πŸ˜πŸ·πŸŽ‚* #sister  #sisterbirthday  #birthday  #cupcakes  #cutecupcakes  #yummy  #birthdaycake  #ilovemysister  #smooch  #piggy  #pig  #fashiondiaries  #fashionblogger  #foodie  #foodblogger  #instagram  #igers  #photograph  #photo  #pic  #picture  #photooftheday  #picoftheday  #pictureoftheday  #Jakarta  - #regrann