an online Instagram web viewer

#delima medias

Photos

tempat oma Kwie
hari minggu yg indah..petik delima dan mangga
#weekend #pomagranate #delima #grandma #happyday #familly
Kelebihan Mamateen : -
▪
👶TENAGA - Memberi tenaga yang berpanjangan sepanjang hari kepada mommies 💪
👶ALAHAN - Mencegah rasa mual atau alahan ("morning sickness") 🤢
👶SEMBELIT - Membantu mengurangkan sembelit 💩
👶CANTIK - Mencantikkan kulit ibu dan juga bayi 💄
👶TAHAP KOLESTROL - Membantu menstabilkan tahap kolestrol dalam darah 💉 👶KECACATAN - Mengurangkan risiko kecacatan janin 🤰🏻
👶TULANG - Menggalakkan kesihatan tulang ibu dan bayi 🤸🏻‍♀
👶SUSU - Menambahkan susu ibu yang menyusu 🍼
👶BATIN - Menambahkan tenaga zahir dan batin 🙊
▪
▪
WHATSAPP #01135457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma #mamteenhq
Kelebihan Mamateen : - ▪ 👶TENAGA - Memberi tenaga yang berpanjangan sepanjang hari kepada mommies 💪 👶ALAHAN - Mencegah rasa mual atau alahan ("morning sickness") 🤢 👶SEMBELIT - Membantu mengurangkan sembelit 💩 👶CANTIK - Mencantikkan kulit ibu dan juga bayi 💄 👶TAHAP KOLESTROL - Membantu menstabilkan tahap kolestrol dalam darah 💉 👶KECACATAN - Mengurangkan risiko kecacatan janin 🤰🏻 👶TULANG - Menggalakkan kesihatan tulang ibu dan bayi 🤸🏻‍♀ 👶SUSU - Menambahkan susu ibu yang menyusu 🍼 👶BATIN - Menambahkan tenaga zahir dan batin 🙊 ▪ ▪ WHATSAPP #01135457398  (link on bio) or just dm us ▪ MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss) ♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡ ▪ #GEBUGEBASPUTIHMULUS  #FLAWLESS  #ibuhamilkekalremaja  #supplement  #makanantambahanuntukibumengandung  #kesihatan  #trustedagent  #reviewmamteensabahan  #mamteensabahan  #delima  #susu  #kurma  #mamteenhq 
Banyak susu 🍼🍼🍼 Bestnya, senang hati mommies bagi si comel susu..tak perlu risau lagi 😘😘😘
▪
▪
WHATSAPP #01135457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma #mamteenhq
Banyak susu 🍼🍼🍼 Bestnya, senang hati mommies bagi si comel susu..tak perlu risau lagi 😘😘😘 ▪ ▪ WHATSAPP #01135457398  (link on bio) or just dm us ▪ MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss) ♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡ ▪ #GEBUGEBASPUTIHMULUS  #FLAWLESS  #ibuhamilkekalremaja  #supplement  #makanantambahanuntukibumengandung  #kesihatan  #trustedagent  #reviewmamteensabahan  #mamteensabahan  #delima  #susu  #kurma  #mamteenhq 
4 Tanda Bayi Dapat Cukup Susu Ibu ----------------------------------------------------------- Apa yang ibu-ibu perlu tahu tentang penyusuan bayi?

Anak kerap menangis? Antara salah satu sebab menangis kerana lapar.

Jom baca apa tanda anak dapat cukup susu ibu!

Ingin mencari dan dapatkan Makanan tambahan untuk membantu penyusuan bayi dengan lebih baik?

Qaseh Gold Adinda gabungan makanan Sunnah seperti madu, delima,kurma, habbatussauda, buah tiin, air zam-zam dan banyak lagi. 💚 Whatsapp "Qaseh Gold" ke 0134125380 💚
💚 Whatsapp "Qaseh Gold" ke 0134125380 💚
💚 Whatsapp "Qaseh Gold" ke 0134125380 💚

#KonsultanQasehGold #sayajualonline #QasehGold #makanansunnah #susahhamil #keputihan #haidtakteratur #sembelit #kurma #madu
#delima #bekaltenaga #ibumenyusu #milkbooster #habbatussauda
4 Tanda Bayi Dapat Cukup Susu Ibu ----------------------------------------------------------- Apa yang ibu-ibu perlu tahu tentang penyusuan bayi? Anak kerap menangis? Antara salah satu sebab menangis kerana lapar. Jom baca apa tanda anak dapat cukup susu ibu! Ingin mencari dan dapatkan Makanan tambahan untuk membantu penyusuan bayi dengan lebih baik? Qaseh Gold Adinda gabungan makanan Sunnah seperti madu, delima,kurma, habbatussauda, buah tiin, air zam-zam dan banyak lagi. 💚 Whatsapp "Qaseh Gold" ke 0134125380 💚 💚 Whatsapp "Qaseh Gold" ke 0134125380 💚 💚 Whatsapp "Qaseh Gold" ke 0134125380 💚 #KonsultanQasehGold  #sayajualonline  #QasehGold  #makanansunnah  #susahhamil  #keputihan  #haidtakteratur  #sembelit  #kurma  #madu  #delima  #bekaltenaga  #ibumenyusu  #milkbooster  #habbatussauda 
"Susu badan sentiasa banyak, sampai terpaksa pam, badan rasa bertenaga walaupun tidur malam sekejap-sekejap"-Ibu Czer
-
Testimoni Ibu Berpantang dengan Qaseh💕, Syukur Alhamdulillah
-
Set berpantang Qaseh ✅Qaseh Adinda
✅minuman Sole
✅Rindu Qoqo Stevia

Berminat? Whatsapp +60134125380 je, nanti saya reply ok 😊

#sayajual #qasehgold #makanansunnah #setberpantang #pantang #madu #kurma #delima #habbatussauda #gamarab #pelbagaikhasiat #terbaik #ibumenyusu #milkbooster #Anaklena #anaksihat #susuibuterbaik #supportbfmom
"Susu badan sentiasa banyak, sampai terpaksa pam, badan rasa bertenaga walaupun tidur malam sekejap-sekejap"-Ibu Czer - Testimoni Ibu Berpantang dengan Qaseh💕, Syukur Alhamdulillah - Set berpantang Qaseh ✅Qaseh Adinda ✅minuman Sole ✅Rindu Qoqo Stevia Berminat? Whatsapp +60134125380 je, nanti saya reply ok 😊 #sayajual  #qasehgold  #makanansunnah  #setberpantang  #pantang  #madu  #kurma  #delima  #habbatussauda  #gamarab  #pelbagaikhasiat  #terbaik  #ibumenyusu  #milkbooster  #Anaklena  #anaksihat  #susuibuterbaik  #supportbfmom 
Masalah Wanita Datang Dari Rahim? 
Kalau sebut kesihatan dalaman wanita ni, tak sah kalau tak ada Manjakani kan? Bila sebut manjakani,terus teringat jamu yang pahit kelat tu. Ish nak telan pun tak selera!
.

Dah tak payah minum semua tu kalau ada Qaseh Gold Adinda. Diformulasikan dengan madu asli, kurma dan herba-herba yang membantu kesihatan dan kecantikan wanita dari dalam.
.

Salah satu kandungannya ialah manjakani. 
Manjakani bukan sekadar nak bagi ketat bergetah saja, dik! Ia juga herba yang boleh bantu lancarkan period yang tersekat-sekat tu.
.

Bila period okey, masalah rahim pun insyaAllah akan berkurangan. Yang specialnya, kesan manjakani kepada kulit kita. Selulit pun akan makin pudar.
.
.
Apa tunggu lagi? Cepatlah WhatsApp untuk order. 📲Whatsapp 013-4125380 untuk konsultansi dan order.

#setHamilQasehGold #QasehAdinda #masalahdalamamwanita #MakananSunnah #BayiSihat #Delima #Kurma #bazaarpaknil #hamil #IbuSihatAnakSihat
Masalah Wanita Datang Dari Rahim? Kalau sebut kesihatan dalaman wanita ni, tak sah kalau tak ada Manjakani kan? Bila sebut manjakani,terus teringat jamu yang pahit kelat tu. Ish nak telan pun tak selera! . Dah tak payah minum semua tu kalau ada Qaseh Gold Adinda. Diformulasikan dengan madu asli, kurma dan herba-herba yang membantu kesihatan dan kecantikan wanita dari dalam. . Salah satu kandungannya ialah manjakani. Manjakani bukan sekadar nak bagi ketat bergetah saja, dik! Ia juga herba yang boleh bantu lancarkan period yang tersekat-sekat tu. . Bila period okey, masalah rahim pun insyaAllah akan berkurangan. Yang specialnya, kesan manjakani kepada kulit kita. Selulit pun akan makin pudar. . . Apa tunggu lagi? Cepatlah WhatsApp untuk order. 📲Whatsapp 013-4125380 untuk konsultansi dan order. #setHamilQasehGold  #QasehAdinda  #masalahdalamamwanita  #MakananSunnah  #BayiSihat  #Delima  #Kurma  #bazaarpaknil  #hamil  #IbuSihatAnakSihat 
Pome....sisa segini lagi....asem manis rasanya kayak kehidupan gue...
#pome #delima #buahberbiji #buah #antioksidan
昨日お渡しのケーキ✨🎂✨
高校の同級生の娘さんのお誕生日🎉
ある方のおかげで何十年ぶりに再開できて、高校時代のお話もできて、すごく嬉しかったなぁ。病気でほとんど学校には行けてなかった高校時代だけれど、自由人でかなり浮いてたらしぃ…😆生活もむちゃくちゃで、ただただ気が強くてストレートだったあまりにも幼いあの頃。別人と言われても仕方がないね😌今となっては穴を掘ってでも入りたい頃の自分を知っている同級生がこうして応援してくれることは、本当に励みになります。教育に携わっている彼女は真の教育者じゃないかって思う私です。ありがとう❤️
チョコレート🍫が好きでフルーツも好きな娘さんという事で、もっちりチョコシフォンケーキにグラサージュ✨今回もハート全開でお作りしました❤️
*
*
*
#felicity #felicityの贈り物 #felicityお菓子 #滝沢市 #岩手県 #happybirthday #お誕生日おめでとう #誕生日ケーキ #手作りケーキ  #birthdaycake #オーダーケーキ #chocolatecake #customcakes  #cakestagram #delima #giftshop  #instasweet #パティシエカメラ部
昨日お渡しのケーキ✨🎂✨ 高校の同級生の娘さんのお誕生日🎉 ある方のおかげで何十年ぶりに再開できて、高校時代のお話もできて、すごく嬉しかったなぁ。病気でほとんど学校には行けてなかった高校時代だけれど、自由人でかなり浮いてたらしぃ…😆生活もむちゃくちゃで、ただただ気が強くてストレートだったあまりにも幼いあの頃。別人と言われても仕方がないね😌今となっては穴を掘ってでも入りたい頃の自分を知っている同級生がこうして応援してくれることは、本当に励みになります。教育に携わっている彼女は真の教育者じゃないかって思う私です。ありがとう❤️ チョコレート🍫が好きでフルーツも好きな娘さんという事で、もっちりチョコシフォンケーキにグラサージュ✨今回もハート全開でお作りしました❤️ * * * #felicity  #felicityの贈り物  #felicityお菓子  #滝沢市  #岩手県  #happybirthday  #お誕生日おめでとう  #誕生日ケーキ  #手作りケーキ  #birthdaycake  #オーダーケーキ  #chocolatecake  #customcakes  #cakestagram  #delima  #giftshop  #instasweet  #パティシエカメラ部 
Antara kebaikan Buah Delima untuk wanita. Terutama untuk Ibu Hamil termasuk bayi. Ibu menyusu juga akan dapat pelbagai nutrisi tau 😘 Love, A.
▪
▪
WHATSAPP #01135457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma #mamteenhq
Antara kebaikan Buah Delima untuk wanita. Terutama untuk Ibu Hamil termasuk bayi. Ibu menyusu juga akan dapat pelbagai nutrisi tau 😘 Love, A. ▪ ▪ WHATSAPP #01135457398  (link on bio) or just dm us ▪ MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss) ♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡ ▪ #GEBUGEBASPUTIHMULUS  #FLAWLESS  #ibuhamilkekalremaja  #supplement  #makanantambahanuntukibumengandung  #kesihatan  #trustedagent  #reviewmamteensabahan  #mamteensabahan  #delima  #susu  #kurma  #mamteenhq 
Delima egip metah dan manis meh waaup 01123583389

#delimasedap
#delima
#kklw
#kud
#supportlocal
#lagigempak
#harinegaraku
#JKK
#bazaaronlineshopp
#sayajualonline
#terlajaklaris
Jangan lupa consume #mamteenhq sebelum dinner nanti tauu. Pelbagai khasiat Delima dalam Mamteen mampu membantu golongan wanita 😘
▪
▪
WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma
Berlari ke pantai, jangan lupa beli aku rantai, lupa aku lelaki mana boleh pakai, okay bye.
#delima
Berlari ke pantai, jangan lupa beli aku rantai, lupa aku lelaki mana boleh pakai, okay bye. #delima 
Generus ps kuto 
#jokamhits
#ppgpalembangilir 
#delima
Untuk mommies yang risau susu badan makin berkurang boleh ambil Mamteen sebab Mamteen ni juga bertindak sebagai Milk booster. Masalah sembelit pun hilang 😍
▪
▪
WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma #mamteenhq
Untuk mommies yang risau susu badan makin berkurang boleh ambil Mamteen sebab Mamteen ni juga bertindak sebagai Milk booster. Masalah sembelit pun hilang 😍 ▪ ▪ WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us ▪ MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss) ♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡ ▪ #GEBUGEBASPUTIHMULUS  #FLAWLESS  #ibuhamilkekalremaja  #supplement  #makanantambahanuntukibumengandung  #kesihatan  #trustedagent  #reviewmamteensabahan  #mamteensabahan  #delima  #susu  #kurma  #mamteenhq 
Sedaapnya minum jus kurma delima. Badan Lemau jadi Cergas, Badan Letih jadi Bertenaga, Hb rendah jadi stabil. 
Tak caya???
Wassap kakDil k 0124755322
#kakDil_SkuadElite_TAMARë 
#Pregnant 
#hamil
#ibuhamil
#hb
#hblow
#blood
#kuning
#jaundis
#jaundice
#jaundicebaby
#tenaga
#energy
#energydrinks
#energybooster 
#kulitsihat
#kulitcantik
#kulithalus
#imunisasi 
#imunisasibayi 
#imunisasitubuh 
#kurma 
#delima 
#JusKurmaDelima 
#Juskurma
#mytamare
#TAMARë
#Assalamualaikum
Sedaapnya minum jus kurma delima. Badan Lemau jadi Cergas, Badan Letih jadi Bertenaga, Hb rendah jadi stabil. Tak caya??? Wassap kakDil k 0124755322 #kakDil_SkuadElite_TAMARë  #Pregnant  #hamil  #ibuhamil  #hb  #hblow  #blood  #kuning  #jaundis  #jaundice  #jaundicebaby  #tenaga  #energy  #energydrinks  #energybooster  #kulitsihat  #kulitcantik  #kulithalus  #imunisasi  #imunisasibayi  #imunisasitubuh  #kurma  #delima  #JusKurmaDelima  #Juskurma  #mytamare  #TAMARë  #Assalamualaikum 
Terima kasih Tuan Hafiz...
COD: Aeon Big Shah Alam Seksyen 23, Selangor..
DELIVERY PERCUMA BERDEKATAN ANDA...
.
.
Kerana mempercayai Susu Kambing Adnin 9in1... Repeat order 5 bungkus terus sebab dah tahu akan repeat order dgn laju... 2 minggu sekali repeat order... Terima kasih En Hafiz atas kesetiaan anda dgn Susu Kambing Adnin......
.
.
 ALHAMDULILLAH... Dah cuba pasti repeat order... Sedap dan menyihatkan...
InsyaAllah... Inilah penyelesaiannya!
SEDAP.SIHAT.BERKAT.JIMAT
.
Nak sihat dan jimat?
Hubungi 
ALQARNI-0133737040
.
.
#susukambing #susukambingadnin #susukambing9in1 #susukambingmampubeli #susukambingjimat #susukambingasli #susukambingkurma #susukambingmadu #susukambingdelima #susukambingpracampuran #susukambingshahalam #susukambingklang #susukambingmampubeli #sembelit #milkbooster #madu #delima #habbatussauda #kiwi #kurma #zaafaran #stokis #codklang #codshahalam #codkl #codampang #codcheras #codsubangjaya #jalankebun
Terima kasih Tuan Hafiz... COD: Aeon Big Shah Alam Seksyen 23, Selangor.. DELIVERY PERCUMA BERDEKATAN ANDA... . . Kerana mempercayai Susu Kambing Adnin 9in1... Repeat order 5 bungkus terus sebab dah tahu akan repeat order dgn laju... 2 minggu sekali repeat order... Terima kasih En Hafiz atas kesetiaan anda dgn Susu Kambing Adnin...... . . ALHAMDULILLAH... Dah cuba pasti repeat order... Sedap dan menyihatkan... InsyaAllah... Inilah penyelesaiannya! SEDAP.SIHAT.BERKAT.JIMAT . Nak sihat dan jimat? Hubungi ALQARNI-0133737040 . . #susukambing  #susukambingadnin  #susukambing9in1  #susukambingmampubeli  #susukambingjimat  #susukambingasli  #susukambingkurma  #susukambingmadu  #susukambingdelima  #susukambingpracampuran  #susukambingshahalam  #susukambingklang  #susukambingmampubeli  #sembelit  #milkbooster  #madu  #delima  #habbatussauda  #kiwi  #kurma  #zaafaran  #stokis  #codklang  #codshahalam  #codkl  #codampang  #codcheras  #codsubangjaya  #jalankebun 
Antara kebaikan Buah Delima untuk wanita. Terutama untuk Ibu Hamil termasuk bayi. Ibu menyusu juga akan dapat pelbagai nutrisi tau 😘
▪
▪
WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma #mamteenhq
Antara kebaikan Buah Delima untuk wanita. Terutama untuk Ibu Hamil termasuk bayi. Ibu menyusu juga akan dapat pelbagai nutrisi tau 😘 ▪ ▪ WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us ▪ MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss) ♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡ ▪ #GEBUGEBASPUTIHMULUS  #FLAWLESS  #ibuhamilkekalremaja  #supplement  #makanantambahanuntukibumengandung  #kesihatan  #trustedagent  #reviewmamteensabahan  #mamteensabahan  #delima  #susu  #kurma  #mamteenhq 
KEUNIKAN JUS DELIMA ORGANIK OLIVE HOUSE DARI LADANG ORGANIK AZERBAIJAN. .

Az-Granata terletak di daerah Agsu, Azerbaijan yang memulakan pasaran eksport sejak tahun 2011 kepada 25 negara di seluruh dunia. .

Kami merupakan pengeluar tunggal minuman organik di dalam pasaran Azerbaijan. .

Kami  adalah wakil tunggal di Asia!

KENAPA AZERBAIJAN?

Berbanding dengan buah delima di banyak tempat delima azerbaijan mempunyai
"ANTIOKSIDAN TERTINGGI DIDUNIA". .

ANTIOKSIDA DI DALAM JUS DELIMA DAN KEBAIKANNYA .

1. ELLAGITANNINS
 Baik untuk kesihatan jantung dan pembuluh darah. Ellagitannins ialah antioksida yang hanya boleh dijumpai dalam delima.Ia membantu mengurangkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, dan mencegah athersclerosis (pengumpulan lemak dalam arteri)

Ellagitannins dalam buah delima berhasil membantu mencegah sel-sel kanser menjadi aktif dan berkembang. .

2. TANNIN ACIDS
Tannin acid ialah antioksida yang terdapat dalam buah delima yang memberi banyak manfaat kepada kesihatan seperti membantu mencegah strok, serangan jantung, anti-kanser dan menyokong sistem immunisasi badan .

3. ANTHOCYANIN
Anthocyanin ialah antioksida yang kaya di dalam jus delima. Ia melindungi tisu-tisu daripada kerosakan oksidatif, yang disebabkan oleh radikal bebas dan membantu mengurangka inflamasi.

Kajian menunjukkan bahawa kandungan antioksidan yang pelbagai dan kaya di dalam jus delima mengurangkan keradangan dan penebalan dinding arteri.

Ia membantu mencegah strok dan memelihara kesihatan jantung. .

Pm tepi @ klik www.wasap.my/60168046544 untuk tempahan segera. .

Harga:

Semenanjung Malaysia:
Harga Asal RM69.90
Harga Promosi RM59.40

Sabah Sarawak:
Harga Asal RM74.90
Harga Promosi RM64.40 .

#OliveHouse #OliveHouseSabah #OliveHouseKunak #Sabah #Kunak #Tawau #KotaKinabalu #JusDelima #JusDelimaOrganik #SayaJual #Delima #Pomegranate #Alhamdulillah #PomegranateJuice #Organik #Natural #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #DelimaTerbaik #Azerbaijan #Promosi #Share #Like #Trending #Viral #EjenOliveHouse #PenghantaranSeluruhMalaysia
KEUNIKAN JUS DELIMA ORGANIK OLIVE HOUSE DARI LADANG ORGANIK AZERBAIJAN. . Az-Granata terletak di daerah Agsu, Azerbaijan yang memulakan pasaran eksport sejak tahun 2011 kepada 25 negara di seluruh dunia. . Kami merupakan pengeluar tunggal minuman organik di dalam pasaran Azerbaijan. . Kami adalah wakil tunggal di Asia! KENAPA AZERBAIJAN? Berbanding dengan buah delima di banyak tempat delima azerbaijan mempunyai "ANTIOKSIDAN TERTINGGI DIDUNIA". . ANTIOKSIDA DI DALAM JUS DELIMA DAN KEBAIKANNYA . 1. ELLAGITANNINS Baik untuk kesihatan jantung dan pembuluh darah. Ellagitannins ialah antioksida yang hanya boleh dijumpai dalam delima.Ia membantu mengurangkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, dan mencegah athersclerosis (pengumpulan lemak dalam arteri) Ellagitannins dalam buah delima berhasil membantu mencegah sel-sel kanser menjadi aktif dan berkembang. . 2. TANNIN ACIDS Tannin acid ialah antioksida yang terdapat dalam buah delima yang memberi banyak manfaat kepada kesihatan seperti membantu mencegah strok, serangan jantung, anti-kanser dan menyokong sistem immunisasi badan . 3. ANTHOCYANIN Anthocyanin ialah antioksida yang kaya di dalam jus delima. Ia melindungi tisu-tisu daripada kerosakan oksidatif, yang disebabkan oleh radikal bebas dan membantu mengurangka inflamasi. Kajian menunjukkan bahawa kandungan antioksidan yang pelbagai dan kaya di dalam jus delima mengurangkan keradangan dan penebalan dinding arteri. Ia membantu mencegah strok dan memelihara kesihatan jantung. . Pm tepi @ klik www.wasap.my/60168046544 untuk tempahan segera. . Harga: Semenanjung Malaysia: Harga Asal RM69.90 Harga Promosi RM59.40 Sabah Sarawak: Harga Asal RM74.90 Harga Promosi RM64.40 . #OliveHouse  #OliveHouseSabah  #OliveHouseKunak  #Sabah  #Kunak  #Tawau  #KotaKinabalu  #JusDelima  #JusDelimaOrganik  #SayaJual  #Delima  #Pomegranate  #Alhamdulillah  #PomegranateJuice  #Organik  #Natural  #TanpaGulaTambahan  #TanpaPengawet  #DelimaTerbaik  #Azerbaijan  #Promosi  #Share  #Like  #Trending  #Viral  #EjenOliveHouse  #PenghantaranSeluruhMalaysia 
FULL HOUSE kat PGRM pagi ni 💥

Sharing ILMU nutrisi drp Prof Dr Aziz, pakar diabetis USM.

Bertambah hangat sharing drp CBM Nora yang dulu2nya mcm2 keje buat.

Buat after fokus sharing manfaat #lidahboye #madu #delima #minyakzaitun mampu berhentikan ayah beliau yang berniaga beger masa tu. 
In shaa Allah kita semua pun mampu jadi seperti beliau. 
BUAT tanpa TAPI,
BUAT tanpa HENTI
BUAT sampai JADI 💎

www.alujab.com/theyaismail

#ForeverProud
#LookBetterFeelBetter #LifestyleForever
#TheyaIsmailAUC
#alUjabClan
FULL HOUSE kat PGRM pagi ni 💥 Sharing ILMU nutrisi drp Prof Dr Aziz, pakar diabetis USM. Bertambah hangat sharing drp CBM Nora yang dulu2nya mcm2 keje buat. Buat after fokus sharing manfaat #lidahboye  #madu  #delima  #minyakzaitun  mampu berhentikan ayah beliau yang berniaga beger masa tu. In shaa Allah kita semua pun mampu jadi seperti beliau. BUAT tanpa TAPI, BUAT tanpa HENTI BUAT sampai JADI 💎 www.alujab.com/theyaismail #ForeverProud  #LookBetterFeelBetter  #LifestyleForever  #TheyaIsmailAUC  #alUjabClan 
Terima kasih #homemixlover aziba.. .
Delima india dan mesir wonderful makin susut.
.
wasap.my/60126242827
.
#delima #pomegranate #coldpressedjuice #buah #sihatcantik #anemia #hbrendah #ibumengandung #darahtinggi #kurus #zumba #kempisperut #delimamurah #jusdelima
昨夜もpostした、今朝納品の #フラワーカップケーキ バタークリームですが、軽くてとても美味しいですよ❤︎
スポンジも甘さ控えめです。 *
*

#岩手県青少年会館
#カップケーキ #cupcakes #flowercake #partysweets 
#felicity #felicityの贈り物 #felicityお菓子 #滝沢市 #岩手県 #焼菓子 #デリスタグラマー #cotta #cuoca #delima #giftshop #贈り物 #happysweets #instasweet
昨夜もpostした、今朝納品の #フラワーカップケーキ  バタークリームですが、軽くてとても美味しいですよ❤︎ スポンジも甘さ控えめです。 * * #岩手県青少年会館  #カップケーキ  #cupcakes  #flowercake  #partysweets  #felicity  #felicityの贈り物  #felicityお菓子  #滝沢市  #岩手県  #焼菓子  #デリスタグラマー  #cotta  #cuoca  #delima  #giftshop  #贈り物  #happysweets  #instasweet 
@akh.kamalhassan bg bekal buah #delima 🤗😊 Tp xtau wife dia dea makey ke dok 😅
@akh.kamalhassan bg bekal buah #delima  🤗😊 Tp xtau wife dia dea makey ke dok 😅
昨日の#おひるごはん picと#よるごはん picで失礼します✋
はい!昨日は…
@soranohaco さんで行われている
@koichi_potter 水野さんと…
@wajimakirimoto 桐本さんの2人展に行ってきました~~~🙌🙌🙌✨
お昼ご飯、2人展会場で昨日行われていたワークショップでいただいちゃいましたよ🎶🎶
このワークショップ、美しく美味しい無農薬の鎌倉野菜を使ったお料理を…水野さんの器(3枚目の写真の作品から選ぶ)に自分で盛り付けていただくという胸きゅん💘なワークショップなのです!盛りつけはプロの方が補正してくださるので、より美味しそうに美しいビジュアルにしていただけました!!(私の盛りつけは1枚目のやつです!二枚目のはショップの方のコーディネートです!)
載せてるpicは自分で撮ったやつですが、水野さんのカメラでお写真撮っていただいちゃいました🎶🎶
しかもしかも!!スペシャルなプレゼント✨✨盛り付けた器は後でお持ち帰りさせていただけるのです✨✨欲張って2皿いただいた私の面の皮も相当よね~~~😏✨
あ、お料理はひと皿500円~。
私の器は中くらいだったから、ひと皿1000円でしたので…2000円!!
もちろん、正規品ではないけれど…充分美しく素敵な器達でした!
こんなお代で水野さんの素敵な器が手に入るなら何度でも行きたいところだけど…ワークショップは昨日だけだったのよね😅
楽しい企画をありがとうございました✨✨
またこの企画あったら絶対行きます!!次はもっとお腹すかせて行きま~~~す🎶🎶←だから…面の皮も厚すぎるって~~~🤣🤣🤣 よるごはんのメニュー
ローストポーク ブルーベリーとラズベリーのバルサミコとワインのソースで
グリル野菜 
バーニャカウダ
ビーフシチュー
バケット
#ビール 
でした🎶🎶
ローストポークのソースは、冷凍のブルーベリーとラズベリーを使ったよ!
甘めのソースに粒マスタードもお似合いかも🎶🎶
焼き加減が丁度良かった!
ビーフシチューの器はいただいてきた水野さんの中鉢。これ、一目惚れ😍💘もう一ついただきたかったなぁ…
ごちそうさまでした🎶🎶 やっぱり作品達も素敵でした~~~✨✨さんま皿1枚買い足せば良かった…まだあったけど、今日こそ家仕事しなきゃだから行けない…😭😭😭欲しかった方は是非見に行ってみて下さいね🎶🎶 桐本さんの作品達も素敵過ぎました✨✨次はお椀…ほしいなぁ✨✨
#水野幸一 #桐本泰一 #長尾徳太郎 #ナハトマン #リーデル 
#cuisine_capture #delistagrammar #delima #instafood #igersjp #ig_japangram #kurashirufood #locari_kitchen #lin_stagrammer #ruhru秋のおうちごはんコンテスト  #おうちごはん #クッキングラム #ダイニングラム #wp_deli_jp #eosm100の秋 
picは、お昼ご飯(ワークショップ)→夜ご飯→水野さんの2人展の様子→私の戦利品の順に載せてますよ🎶🎶 さてさて、家仕事しますか!
昨日の#おひるごはん  picと#よるごはん  picで失礼します✋ はい!昨日は… @soranohaco さんで行われている @koichi_potter 水野さんと… @wajimakirimoto 桐本さんの2人展に行ってきました~~~🙌🙌🙌✨ お昼ご飯、2人展会場で昨日行われていたワークショップでいただいちゃいましたよ🎶🎶 このワークショップ、美しく美味しい無農薬の鎌倉野菜を使ったお料理を…水野さんの器(3枚目の写真の作品から選ぶ)に自分で盛り付けていただくという胸きゅん💘なワークショップなのです!盛りつけはプロの方が補正してくださるので、より美味しそうに美しいビジュアルにしていただけました!!(私の盛りつけは1枚目のやつです!二枚目のはショップの方のコーディネートです!) 載せてるpicは自分で撮ったやつですが、水野さんのカメラでお写真撮っていただいちゃいました🎶🎶 しかもしかも!!スペシャルなプレゼント✨✨盛り付けた器は後でお持ち帰りさせていただけるのです✨✨欲張って2皿いただいた私の面の皮も相当よね~~~😏✨ あ、お料理はひと皿500円~。 私の器は中くらいだったから、ひと皿1000円でしたので…2000円!! もちろん、正規品ではないけれど…充分美しく素敵な器達でした! こんなお代で水野さんの素敵な器が手に入るなら何度でも行きたいところだけど…ワークショップは昨日だけだったのよね😅 楽しい企画をありがとうございました✨✨ またこの企画あったら絶対行きます!!次はもっとお腹すかせて行きま~~~す🎶🎶←だから…面の皮も厚すぎるって~~~🤣🤣🤣 よるごはんのメニュー ローストポーク ブルーベリーとラズベリーのバルサミコとワインのソースで グリル野菜 バーニャカウダ ビーフシチュー バケット #ビール  でした🎶🎶 ローストポークのソースは、冷凍のブルーベリーとラズベリーを使ったよ! 甘めのソースに粒マスタードもお似合いかも🎶🎶 焼き加減が丁度良かった! ビーフシチューの器はいただいてきた水野さんの中鉢。これ、一目惚れ😍💘もう一ついただきたかったなぁ… ごちそうさまでした🎶🎶 やっぱり作品達も素敵でした~~~✨✨さんま皿1枚買い足せば良かった…まだあったけど、今日こそ家仕事しなきゃだから行けない…😭😭😭欲しかった方は是非見に行ってみて下さいね🎶🎶 桐本さんの作品達も素敵過ぎました✨✨次はお椀…ほしいなぁ✨✨ #水野幸一  #桐本泰一  #長尾徳太郎  #ナハトマン  #リーデル  #cuisine_capture  #delistagrammar  #delima  #instafood  #igersjp  #ig_japangram  #kurashirufood  #locari_kitchen  #lin_stagrammer  #ruhru秋のおうちごはんコンテスト  #おうちごはん  #クッキングラム  #ダイニングラム  #wp_deli_jp  #eosm100の秋  picは、お昼ご飯(ワークショップ)→夜ご飯→水野さんの2人展の様子→私の戦利品の順に載せてますよ🎶🎶 さてさて、家仕事しますか!
GrilledEggplantSaladSoup&Fruits!
HappyYellowColorWillBrightenOurDay💛
焼きナス、サラダ、ポタージュにパイン〜
ラッキーカラーは眩しい黄色です‼︎
.
Grilled eggplants with sweet-Miso-sauce. Sautéed yellow zucchini, colorful peppers and cucumbers and radish. Pesto sauce for the veggies are actually made from radish leaves. Little hands so happy to have pineapple for dessert 🍍
Rainy days and also Typhoon is also coming☔️ hoping the sun comes out and we could go out and play!!
焼きナスに黄色のズッキーニ、黄色ニンジンのポタージュにスティック野菜、ピーマンは紫色だと思っていたけれど写真でみると黒?ラディッシュの葉でジェノベーゼソース、最近はまっています。
昨日はお寝坊のおチビ、今朝は早起きな上にグズグズ、パインを見て嬉しそうに待っています。
台風の進路が気になりますね、皆様温かくお過ごしくださいね〜💛
.
.
#buddhabowls #vitamix #thrivemags #food_of_our_world #lory_alpha_food #w7foods #cuisine_captures #feedfeed #デリスタグラマー #kings_masterchef #estimatore_selettivo #9vaga_food9 #まんぷくオータム #cucinare_perverapassione #クッキングラム #igersjp #infinity_foodlover #pocket_food #delima #wp_deli_japan #verso_sud_foods #f52grams #loves_united_cooking #cucinate.da.voi #mywilliamssonoma @food_instalove @thefeedfeed @thefeedfeed.vegan @food52 @foodqueenspain @veganfeatures @foodie_features #ponyfony_food @thehealthfoodedition #bestofvegan #豊かな食卓 #hautecuisines #lin_stagrammer
GrilledEggplantSaladSoup&Fruits! HappyYellowColorWillBrightenOurDay💛 焼きナス、サラダ、ポタージュにパイン〜 ラッキーカラーは眩しい黄色です‼︎ . Grilled eggplants with sweet-Miso-sauce. Sautéed yellow zucchini, colorful peppers and cucumbers and radish. Pesto sauce for the veggies are actually made from radish leaves. Little hands so happy to have pineapple for dessert 🍍 Rainy days and also Typhoon is also coming☔️ hoping the sun comes out and we could go out and play!! 焼きナスに黄色のズッキーニ、黄色ニンジンのポタージュにスティック野菜、ピーマンは紫色だと思っていたけれど写真でみると黒?ラディッシュの葉でジェノベーゼソース、最近はまっています。 昨日はお寝坊のおチビ、今朝は早起きな上にグズグズ、パインを見て嬉しそうに待っています。 台風の進路が気になりますね、皆様温かくお過ごしくださいね〜💛 . . #buddhabowls  #vitamix  #thrivemags  #food_of_our_world  #lory_alpha_food  #w7foods  #cuisine_captures  #feedfeed  #デリスタグラマー  #kings_masterchef  #estimatore_selettivo  #9vaga_food9  #まんぷくオータム  #cucinare_perverapassione  #クッキングラム  #igersjp  #infinity_foodlover  #pocket_food  #delima  #wp_deli_japan  #verso_sud_foods  #f52grams  #loves_united_cooking  #cucinate .da.voi #mywilliamssonoma  @food_instalove @thefeedfeed @thefeedfeed.vegan @food52 @foodqueenspain @veganfeatures @foodie_features #ponyfony_food  @thehealthfoodedition #bestofvegan  #豊かな食卓  #hautecuisines  #lin_stagrammer 
Fungsi Snowhite Secret : 🌸 Anti penuaan
🌸 Memutihkan kulit
🌸 Melembapkan kulit
🌸 Membantu menghilangkan parut jerawat 🌸 Membantu menghilangkan jerawat dan jeragat
🌸 Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
🌸 Memberi tenaga & menyihatkan badan
🌸 Merawat masalah tumit kaki yang merekah dan kering
🌸 Menyingkirkan toksin dalam badan
🌸 Melawaskan masalah pembuangan
🌸 Merawat senggugut
🌸 Membantu melancarkan period
🌸 Menstabilkan masalah period
🌸 Menstabilkan hormon dan kesuburan
🌸 Menyuburkan rahim bagi wanita yg sedang ikhtiar utk hamil 🌸 Membanyakkan susu ibu 🌸 Meningkatkan bacaan HB yg rendah ketika hamil
🌸 Mencantikkan kulit bayi dan cergaskan otak bayi di usia kandungan
🌸 Memberi tenaga semasa berpantang dan mengeluarkan darah² kotor semasa di dalam pantang

In Sya Allah dapat membantu dalam pelbagai masalah lain lagi berdasarkan testimoni yang telah kami terima.. #snowwhitesecret  #snowwhitesecretmurah #snowwhitesecretborong #makinkemammakingebu #snowybodylotion #sapusapudahputih #lemon #delima #kurma #vitaminc #makinsapumakinmenawan #tatiskincare #detox #slimming #whitening #kemamkemamkurus #kemamkemamcantik #snowwhitepenangisland #hariapenangharia #medan #indonesia #awaksukasayatak
Fungsi Snowhite Secret : 🌸 Anti penuaan 🌸 Memutihkan kulit 🌸 Melembapkan kulit 🌸 Membantu menghilangkan parut jerawat 🌸 Membantu menghilangkan jerawat dan jeragat 🌸 Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata 🌸 Memberi tenaga & menyihatkan badan 🌸 Merawat masalah tumit kaki yang merekah dan kering 🌸 Menyingkirkan toksin dalam badan 🌸 Melawaskan masalah pembuangan 🌸 Merawat senggugut 🌸 Membantu melancarkan period 🌸 Menstabilkan masalah period 🌸 Menstabilkan hormon dan kesuburan 🌸 Menyuburkan rahim bagi wanita yg sedang ikhtiar utk hamil 🌸 Membanyakkan susu ibu 🌸 Meningkatkan bacaan HB yg rendah ketika hamil 🌸 Mencantikkan kulit bayi dan cergaskan otak bayi di usia kandungan 🌸 Memberi tenaga semasa berpantang dan mengeluarkan darah² kotor semasa di dalam pantang In Sya Allah dapat membantu dalam pelbagai masalah lain lagi berdasarkan testimoni yang telah kami terima.. #snowwhitesecret  #snowwhitesecretmurah  #snowwhitesecretborong  #makinkemammakingebu  #snowybodylotion  #sapusapudahputih  #lemon  #delima  #kurma  #vitaminc  #makinsapumakinmenawan  #tatiskincare  #detox  #slimming  #whitening  #kemamkemamkurus  #kemamkemamcantik  #snowwhitepenangisland  #hariapenangharia  #medan  #indonesia  #awaksukasayatak 
Entah kenapa dosen satu ini.. dia begitu kekeuh nya bilang ke mahasiswa nya "NO POMEGRANATES" mungkin punya pengalaman buruk sama pomegranate..
Pomegranate adalah sebuah buah merah yang bernama latin Punica granatum, dalam bahasa indonesianya adalah buah Delima.. buah ini kaya vitamin C dan mengandung banyak air dan anti oksidan tinggi..
.
.
#pomegranate #delima #buah #fruit #rules #class #woman #student #humor #dagelan #guyonan #guyon #kocak #ngakak #lucu #haha #huhu #fun #funny #asik #lol #omg #nice #keren #officialantistress
.
follow ➡️ @officialantistress
Entah kenapa dosen satu ini.. dia begitu kekeuh nya bilang ke mahasiswa nya "NO POMEGRANATES" mungkin punya pengalaman buruk sama pomegranate.. Pomegranate adalah sebuah buah merah yang bernama latin Punica granatum, dalam bahasa indonesianya adalah buah Delima.. buah ini kaya vitamin C dan mengandung banyak air dan anti oksidan tinggi.. . . #pomegranate  #delima  #buah  #fruit  #rules  #class  #woman  #student  #humor  #dagelan  #guyonan  #guyon  #kocak  #ngakak  #lucu  #haha  #huhu  #fun  #funny  #asik  #lol  #omg  #nice  #keren  #officialantistress  . follow ➡️ @officialantistress
やっと終わった〜
明日のSweetsPartyのカップケーキ✨ 主催者の方が、先日のカラフルなカップケーキを気に入って下さったそうで、今回はカップケーキとステンドグラスクッキー✨

素敵な出会いの機会をSweetsを食べながら…❤︎いいですね❤︎
あまり信じてもらえないかもしれませんが、人見知りで合コンや出会いの場に行ったことはなく…今なら少しは楽しく話せそうなのに、もはやおよびではなくなってしまいました😆
実は行ってみたかった😭
会館様でも、会員を募集しているようですよ^ ^❤︎ ところで、どうやってもっていってもらおぅ。。。 *
*
*

felicity #felicityの贈り物 #felicityお菓子 #滝沢市 #岩手県 #焼菓子 #デリスタグラマー #cotta #cuoca #delima #giftshop #贈り物 #happysweets #instasweet
やっと終わった〜 明日のSweetsPartyのカップケーキ✨ 主催者の方が、先日のカラフルなカップケーキを気に入って下さったそうで、今回はカップケーキとステンドグラスクッキー✨ 素敵な出会いの機会をSweetsを食べながら…❤︎いいですね❤︎ あまり信じてもらえないかもしれませんが、人見知りで合コンや出会いの場に行ったことはなく…今なら少しは楽しく話せそうなのに、もはやおよびではなくなってしまいました😆 実は行ってみたかった😭 会館様でも、会員を募集しているようですよ^ ^❤︎ ところで、どうやってもっていってもらおぅ。。。 * * * felicity #felicityの贈り物  #felicityお菓子  #滝沢市  #岩手県  #焼菓子  #デリスタグラマー  #cotta  #cuoca  #delima  #giftshop  #贈り物  #happysweets  #instasweet 
Mommies don't forget to consume your #mamteenhq 👌 Pelbagai khasiat Delima dalam Mamteen mampu membantu golongan wanita 😘
▪
▪
WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma
Ha tudia bersusun dah . Sabun ni dah sampai dah pun kat tuan dia . Ada yang dah habis dah pun .. gambar ja baru nak upload . Haha ..tu pun dah banyak gambar terlepas . Sayang gilaaaa

#SabunResdung
#Delima
#SabunKunyitMadu

Moq untuk sabun saiz 50gram adalah 32 pcs . Tapi tak semestinya awak kena amek 1 jenis je . Tapi awak boleh campur dengan sabun lain . Dengan syarat minimum campur 3 pcs untuk setiap jenis sabun sampai cukup 32 pcs ...harga bergantung pada ramuan jugak . Lagi banyak ramuan asli . Lagi tinggi lah harga sabun . Tak daknya bubuh ramuan macam2 tapi harga sama ... wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Ha tudia bersusun dah . Sabun ni dah sampai dah pun kat tuan dia . Ada yang dah habis dah pun .. gambar ja baru nak upload . Haha ..tu pun dah banyak gambar terlepas . Sayang gilaaaa #SabunResdung  #Delima  #SabunKunyitMadu  Moq untuk sabun saiz 50gram adalah 32 pcs . Tapi tak semestinya awak kena amek 1 jenis je . Tapi awak boleh campur dengan sabun lain . Dengan syarat minimum campur 3 pcs untuk setiap jenis sabun sampai cukup 32 pcs ...harga bergantung pada ramuan jugak . Lagi banyak ramuan asli . Lagi tinggi lah harga sabun . Tak daknya bubuh ramuan macam2 tapi harga sama ... wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Ha tudia bersusun dah . Sabun ni dah sampai dah pun kat tuan dia . Ada yang dah habis dah pun .. gambar ja baru nak upload . Haha ..tu pun dah banyak gambar terlepas . Sayang gilaaaa

#SabunResdung
#Delima
#SabunKunyitMadu

Moq untuk sabun saiz 50gram adalah 32 pcs . Tapi tak semestinya awak kena amek 1 jenis je . Tapi awak boleh campur dengan sabun lain . Dengan syarat minimum campur 3 pcs untuk setiap jenis sabun sampai cukup 32 pcs ...harga bergantung pada ramuan jugak . Lagi banyak ramuan asli . Lagi tinggi lah harga sabun . Tak daknya bubuh ramuan macam2 tapi harga sama ... wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Ha tudia bersusun dah . Sabun ni dah sampai dah pun kat tuan dia . Ada yang dah habis dah pun .. gambar ja baru nak upload . Haha ..tu pun dah banyak gambar terlepas . Sayang gilaaaa #SabunResdung  #Delima  #SabunKunyitMadu  Moq untuk sabun saiz 50gram adalah 32 pcs . Tapi tak semestinya awak kena amek 1 jenis je . Tapi awak boleh campur dengan sabun lain . Dengan syarat minimum campur 3 pcs untuk setiap jenis sabun sampai cukup 32 pcs ...harga bergantung pada ramuan jugak . Lagi banyak ramuan asli . Lagi tinggi lah harga sabun . Tak daknya bubuh ramuan macam2 tapi harga sama ... wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Siapa sih yang tidak takut dengan penyakit kanker? Tak hanya mampu menggerogoti kesehatan tubuh secara perlahan-lahan hingga penderitanya meninggal, kanker juga cenderung sangat sulit untuk diobati. Pakar kesehatan menyebutkan bahwa ada beberapa cara yang bisa dilakukan untuk mencegah datangnya kanker seperti dengan rutin berolahraga, rajin mengkonsumsi makanan bergizi seimbang, tidak begadang, dan tidak mudah terkena stress.

Laman boldsky.com menyebutkan bahwa buah dengan warna merah ini kaya akan kandungan polifenol dan antioksidan yang bisa mencegah efek buruk dari paparan radikal bebas, baik itu yang berasal dari makanan yang kita konsumsi, polusi udara, bahan kimia, dan berbagai hal lainnya. Tak hanya itu, tingginya kadar vitamin C pada buah ini juga bisa membuat sistem kekebalan tubuh menjadi lebih kuat sehingga akan lebih baik dalam melawan penyebab kanker. Beberapa nutrisi lain yang bisa kita dapatkan dari buah delima dan menguntungkan bagi kesehatan tubuh adalah zat besi, magnesium, potasium, dan vitamin B6. (Source : Dokter Sehat)
===== Follow : @infolabmed ========
Like, Comment and Share. Mungkin ada rekan ATLM yang membutuhkan informasi Update tentang TLM.

#sehat #delima #khasiatdelima #herbal #buahdelima #sehatalami #infolabmed #infolabmedupdate #infokesehatan
Siapa sih yang tidak takut dengan penyakit kanker? Tak hanya mampu menggerogoti kesehatan tubuh secara perlahan-lahan hingga penderitanya meninggal, kanker juga cenderung sangat sulit untuk diobati. Pakar kesehatan menyebutkan bahwa ada beberapa cara yang bisa dilakukan untuk mencegah datangnya kanker seperti dengan rutin berolahraga, rajin mengkonsumsi makanan bergizi seimbang, tidak begadang, dan tidak mudah terkena stress. Laman boldsky.com menyebutkan bahwa buah dengan warna merah ini kaya akan kandungan polifenol dan antioksidan yang bisa mencegah efek buruk dari paparan radikal bebas, baik itu yang berasal dari makanan yang kita konsumsi, polusi udara, bahan kimia, dan berbagai hal lainnya. Tak hanya itu, tingginya kadar vitamin C pada buah ini juga bisa membuat sistem kekebalan tubuh menjadi lebih kuat sehingga akan lebih baik dalam melawan penyebab kanker. Beberapa nutrisi lain yang bisa kita dapatkan dari buah delima dan menguntungkan bagi kesehatan tubuh adalah zat besi, magnesium, potasium, dan vitamin B6. (Source : Dokter Sehat) ===== Follow : @infolabmed ======== Like, Comment and Share. Mungkin ada rekan ATLM yang membutuhkan informasi Update tentang TLM. #sehat  #delima  #khasiatdelima  #herbal  #buahdelima  #sehatalami  #infolabmed  #infolabmedupdate  #infokesehatan 
Seronoknya bila ambil Mamteen ni. By 36 weeks akak ni still boleh masak siang malam untuk family ❤ Alhamdulillah. .
▪
▪
Whatsapp +6011-35457398 (link on bio) atau terus dm sis yerr
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #mamteenhq #kurma #delima #susu
Seronoknya bila ambil Mamteen ni. By 36 weeks akak ni still boleh masak siang malam untuk family ❤ Alhamdulillah. . ▪ ▪ Whatsapp +6011-35457398 (link on bio) atau terus dm sis yerr ▪ MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss) ♡ FREE POSTAGE ♡ COD AVAILABLE ♡ ▪ #GEBUGEBASPUTIHMULUS  #FLAWLESS  #ibuhamilkekalremaja  #supplement  #makanantambahanuntukibumengandung  #kesihatan  #trustedagent  #reviewmamteensabahan  #mamteensabahan  #mamteenhq  #kurma  #delima  #susu 
KHASIAT #JUZQ30

Dengan izin Allah, antara khasiatnya yang paling utama ialah:
-  Menyuburkan sel-sel otak.
-  Meningkatkan daya fokus dan tumpuan.
-  Menstabilkan frekuensi minda.
-  Memberikan ketenangan dan mampu mengawal emosi.
-  Terang hati.
-  #lembuthati yang degil.
-  Mudah faham, cepat #ingat dan ligat berfikir.
-  Meningkatkan semangat belajar.
-  Memudahkan #hafalan.
-  Membantu melancarkan perjalanan darah.
-  Mencantikkan kulit.
-  Banyak lagi khasiat tambahan lain.

Produk ini SANGAT BAGUS untuk #ibumengandung kerana otak bayi sedang membesar.  Insya Allah #bayi anda lahir sebagai seorang yang #GENIUS!

Bahan-bahan JUZQ30:

Zaa'tar, #manna, #pegaga, Ginkgo, #kismis, #kurma, #delima, Badam, Garam Bukit dan Perisa Blackcurrant.

#babyshower #preggymom #mengandung #hamil #ibubijak #anakbijak
KHASIAT #JUZQ30  Dengan izin Allah, antara khasiatnya yang paling utama ialah: - Menyuburkan sel-sel otak. - Meningkatkan daya fokus dan tumpuan. - Menstabilkan frekuensi minda. - Memberikan ketenangan dan mampu mengawal emosi. - Terang hati. - #lembuthati  yang degil. - Mudah faham, cepat #ingat  dan ligat berfikir. - Meningkatkan semangat belajar. - Memudahkan #hafalan . - Membantu melancarkan perjalanan darah. - Mencantikkan kulit. - Banyak lagi khasiat tambahan lain. Produk ini SANGAT BAGUS untuk #ibumengandung  kerana otak bayi sedang membesar. Insya Allah #bayi  anda lahir sebagai seorang yang #GENIUS ! Bahan-bahan JUZQ30: Zaa'tar, #manna , #pegaga , Ginkgo, #kismis , #kurma , #delima , Badam, Garam Bukit dan Perisa Blackcurrant. #babyshower  #preggymom  #mengandung  #hamil  #ibubijak  #anakbijak 
Terima kasih Puan Ina,
(COD: Subang Jaya, USJ 12, Selangor),
Kerana mempercayai Susu Kambing Adnin 9in1...
Kali ni angkat 3 bungkus rerus... Sebelum ni satu satu... Katanya ada beberapa sebab beliau terus ambil Susu Kambing Adnin
.
.
"1.Akk minum sbb mgandung ni..sbb org kata klu amalkn minum masa mgndung baby mgkin xkuning.
Ank2 akk semua kuning..tinggi
2.Kenyang juga perut klu minum....
3.Lawas..."
.
InsyaAllah anak tu tak kuning...
.
Dah cuba pasti repeat order...! Sedap dan menyihatkan...
InsyaAllah...
.
Inilah penyelesaiannya!
SEDAP.SIHAT.BERKAT.JIMAT
.
Nak sihat dan jimat?
Hubungi 
ALQARNI-0133737040
.
.

#susukambing #susukambingadnin #susukambing9in1 #susukambingmampubeli #susukambingjimat #susukambingasli #susukambingkurma #susukambingmadu #susukambingdelima #susukambingpracampuran #susukambingshahalam #susukambingklang #susukambingmampubeli #sembelit #milkbooster #madu #delima #habbatussauda #kiwi #kurma #zaafaran #stokis #codklang #codshahalam #codkl #codampang #codcheras #codsubangjaya #jalankebun
Terima kasih Puan Ina, (COD: Subang Jaya, USJ 12, Selangor), Kerana mempercayai Susu Kambing Adnin 9in1... Kali ni angkat 3 bungkus rerus... Sebelum ni satu satu... Katanya ada beberapa sebab beliau terus ambil Susu Kambing Adnin . . "1.Akk minum sbb mgandung ni..sbb org kata klu amalkn minum masa mgndung baby mgkin xkuning. Ank2 akk semua kuning..tinggi 2.Kenyang juga perut klu minum.... 3.Lawas..." . InsyaAllah anak tu tak kuning... . Dah cuba pasti repeat order...! Sedap dan menyihatkan... InsyaAllah... . Inilah penyelesaiannya! SEDAP.SIHAT.BERKAT.JIMAT . Nak sihat dan jimat? Hubungi ALQARNI-0133737040 . . #susukambing  #susukambingadnin  #susukambing9in1  #susukambingmampubeli  #susukambingjimat  #susukambingasli  #susukambingkurma  #susukambingmadu  #susukambingdelima  #susukambingpracampuran  #susukambingshahalam  #susukambingklang  #susukambingmampubeli  #sembelit  #milkbooster  #madu  #delima  #habbatussauda  #kiwi  #kurma  #zaafaran  #stokis  #codklang  #codshahalam  #codkl  #codampang  #codcheras  #codsubangjaya  #jalankebun 
#Alhamdulillah... Kami berperang lagi dengan #AlFatehGenius 
Gula Gula Ajaib Gula Gula Minda,  Makanan Sunnah Makanan yg Nabi kita makan..
#Kismis #Saffron #GamArab #Madu #Delima

Kita bantu anak anak kita utk dapat makanan sunnah yg hanya dr sebutir gula gula sahaja.. Inshaa Allah,  kita bantu anak anak kita Fokus dlm pelajaran, mudah nk bentuk akhlak anak anak utk solat , dengar cakap..
Asbab AlFateh.. Mudah2an..
#Alhamdulillah ... Kami berperang lagi dengan #AlFatehGenius  Gula Gula Ajaib Gula Gula Minda, Makanan Sunnah Makanan yg Nabi kita makan.. #Kismis  #Saffron  #GamArab  #Madu  #Delima  Kita bantu anak anak kita utk dapat makanan sunnah yg hanya dr sebutir gula gula sahaja.. Inshaa Allah, kita bantu anak anak kita Fokus dlm pelajaran, mudah nk bentuk akhlak anak anak utk solat , dengar cakap.. Asbab AlFateh.. Mudah2an..
🚗🚗🚗 COD AVAILABLE | RAWANG | SHAH ALAM | KOTA KINABALU
▪
▪
WHATSAPP +6011-35457398 (link on bio) or just dm us
▪
MAMTEEN | RM65 (sm) | RM69 (ss)
▪
#GEBUGEBASPUTIHMULUS #FLAWLESS #ibuhamilkekalremaja #supplement #makanantambahanuntukibumengandung #kesihatan #trustedagent #reviewmamteensabahan #mamteensabahan #delima #susu #kurma
Berita baik buat si pencinta Jus Delima Organik 😍😍 .

Tanpa Tambahan ❌Air ❌Gula ❌Pewarna ❌Perasa Tiruan ❌Pengawet .

100% Jus ASLI buah Delima Organik dari ladang organik Azerbaijan, antara pengeluar terkemuka buah delima organik di Dunia. 
Di iktiraf natural & organik! .

Harga:

Semenanjung Malaysia:
Harga Asal RM69.90
Harga Promosi RM59.40

Sabah Sarawak:
Harga Asal RM74.90
Harga Promosi RM64.40 .

Dapatkan segera sebelum terlambat 😘 .

WhatsApp : www.wasap.my/60168046544 .

#OliveHouse #OliveHouseSabah #OliveHouseKunak #Sabah #Kunak #Tawau #KotaKinabalu #JusDelima #JusDelimaOrganik #SayaJual #Delima #Pomegranate #Alhamdulillah #PomegranateJuice #Organik #Natural #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #DelimaTerbaik #Azerbaijan #Promosi #Share #Like #Trending #Viral #EjenOliveHouse #PenghantaranSeluruhMalaysia
Berita baik buat si pencinta Jus Delima Organik 😍😍 . Tanpa Tambahan ❌Air ❌Gula ❌Pewarna ❌Perasa Tiruan ❌Pengawet . 100% Jus ASLI buah Delima Organik dari ladang organik Azerbaijan, antara pengeluar terkemuka buah delima organik di Dunia. Di iktiraf natural & organik! . Harga: Semenanjung Malaysia: Harga Asal RM69.90 Harga Promosi RM59.40 Sabah Sarawak: Harga Asal RM74.90 Harga Promosi RM64.40 . Dapatkan segera sebelum terlambat 😘 . WhatsApp : www.wasap.my/60168046544 . #OliveHouse  #OliveHouseSabah  #OliveHouseKunak  #Sabah  #Kunak  #Tawau  #KotaKinabalu  #JusDelima  #JusDelimaOrganik  #SayaJual  #Delima  #Pomegranate  #Alhamdulillah  #PomegranateJuice  #Organik  #Natural  #TanpaGulaTambahan  #TanpaPengawet  #DelimaTerbaik  #Azerbaijan  #Promosi  #Share  #Like  #Trending  #Viral  #EjenOliveHouse  #PenghantaranSeluruhMalaysia 
We strive to provide you the best and freshest quality shabu all day long~💪🍜 #shabushabu #bestquality #dailyfreshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam
Our tender Empal Bakar will definitely tantalize your taste buds that leave you wanting for more!😋😋 #empalbakar #tender #delicious #tantalize #indonesiancuisine #therealpenyet #dapurpenyet #delima #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam
Masih kebagian 2 buah....#delima
Masih kebagian 2 buah....#delima 
Info Jus Delima Asli & Pati Delima Asli Az-Granata : .

JUS DELIMA ORGANIK:

1. Jus delima organik yang tidak ditapis dengan menggunakan teknologi ‘direct extraction’ bagi mengelakkan penapisan tambahan dan meminimumkan kesan pempasturan. .

2. Menjadikannya kaya dengan kandungan vitamin dan mikro elemen serta memberikan rasa tajam dan masam semulajadi. .

3. Sangat kaya dengan kandungan tannin asid yang baik untuk merawat cirit-birit (diarrhea) dan membantu menyembuhkan sakit tekak serta stomatitis (keradangan membran mukus di dalam mulut). .

4. Jus delima organik juga mempunyai 15 asid amino yang terdiri daripada 6 asid amino penting yang tidak dihasilkan oleh badan. .

PATI DELIMA ASLI:

1. Merupakan jus delima yang direbus menjadi pekat, 100% organik tanpa sebarang perasa, gula, dan warna tambahan. .

2. Kaya dengan potassium yang memberi kesan positif kepada jantung dan sistem kardiovaskular. .

4. Pati delima juga membantu meningkatkan jumlah hemoglobin di dalam darah. Disyorkan bagi mereka yang menghidap anemia, darah tinggi, dan mengalami masalah pada sistem urinary. .

Dapatkan jus delima dan pati delima organik keluaran Olive House hari ini. .

HUBUNGI KAMI DI BAYATI OLIVE HOUSE SEGERA !! .

Whatsapp "Saya Nak DELIMA" ke 017. 862 3537 @ 016. 804 6544

#olivehouse #aafiyatlifestyle #delima #patidelima #jusdelima
Info Jus Delima Asli & Pati Delima Asli Az-Granata : . JUS DELIMA ORGANIK: 1. Jus delima organik yang tidak ditapis dengan menggunakan teknologi ‘direct extraction’ bagi mengelakkan penapisan tambahan dan meminimumkan kesan pempasturan. . 2. Menjadikannya kaya dengan kandungan vitamin dan mikro elemen serta memberikan rasa tajam dan masam semulajadi. . 3. Sangat kaya dengan kandungan tannin asid yang baik untuk merawat cirit-birit (diarrhea) dan membantu menyembuhkan sakit tekak serta stomatitis (keradangan membran mukus di dalam mulut). . 4. Jus delima organik juga mempunyai 15 asid amino yang terdiri daripada 6 asid amino penting yang tidak dihasilkan oleh badan. . PATI DELIMA ASLI: 1. Merupakan jus delima yang direbus menjadi pekat, 100% organik tanpa sebarang perasa, gula, dan warna tambahan. . 2. Kaya dengan potassium yang memberi kesan positif kepada jantung dan sistem kardiovaskular. . 4. Pati delima juga membantu meningkatkan jumlah hemoglobin di dalam darah. Disyorkan bagi mereka yang menghidap anemia, darah tinggi, dan mengalami masalah pada sistem urinary. . Dapatkan jus delima dan pati delima organik keluaran Olive House hari ini. . HUBUNGI KAMI DI BAYATI OLIVE HOUSE SEGERA !! . Whatsapp "Saya Nak DELIMA" ke 017. 862 3537 @ 016. 804 6544 #olivehouse  #aafiyatlifestyle  #delima  #patidelima  #jusdelima 
今日と明日は
#岩手県立盛岡商業高等学校 の #盛商祭 です。
沢山焼きましたよ^ ^

朝から投稿しようと思ったけれど、チビの学習発表会投稿娘の送迎でパタパタ😅

#盛商マーケット も行きたかったなぁ〜。。気になります😁
昨日先生とはお会いできましたが、生徒さんたち色々準備やら忙しくしてたんだろうな。
がんばってね^ ^❤︎💪 全部売れてくれますように🙏 *
*
*

#felicity #felicityの贈り物 #felicityお菓子 #滝沢市 #岩手県 #焼菓子 #デリスタグラマー #cotta #cuoca #delima #giftshop #贈り物 #happysweets #instasweet
今日と明日は #岩手県立盛岡商業高等学校  の #盛商祭  です。 沢山焼きましたよ^ ^ 朝から投稿しようと思ったけれど、チビの学習発表会投稿娘の送迎でパタパタ😅 #盛商マーケット  も行きたかったなぁ〜。。気になります😁 昨日先生とはお会いできましたが、生徒さんたち色々準備やら忙しくしてたんだろうな。 がんばってね^ ^❤︎💪 全部売れてくれますように🙏 * * * #felicity  #felicityの贈り物  #felicityお菓子  #滝沢市  #岩手県  #焼菓子  #デリスタグラマー  #cotta  #cuoca  #delima  #giftshop  #贈り物  #happysweets  #instasweet 
KEKE READY STOCK
GDK 248
Size : XS-XXL

Harga XS-XL : Rp 239.500-10%👉Rp 215.550

Harga XXL : Rp 249.500-10%👉Rp 224.550

Info & Pemesanan :
Pin bb : DA804A21
Fb : omah keke pgs
Wa / Sms : 082330309901
Line : kekepgssby
Ig : @delfiaolshop
#Keke #delfia #delima #rahnem #elif #elifindonesia #rauna #zenitha #mutif #azka #salimah #bajukoko #shafamarwa #gamis #fashion #gamiskeke #kokokeke #jilbab #kaoskaki #kaoskaki #sarung #jilbab #kekecollection #bajumuslim #bajumuslimanak #bajumuslimah #olshop #surabaya #olshopsurabaya #indonesia
KEKE READY STOCK GDK 248 Size : XS-XXL Harga XS-XL : Rp 239.500-10%👉Rp 215.550 Harga XXL : Rp 249.500-10%👉Rp 224.550 Info & Pemesanan : Pin bb : DA804A21 Fb : omah keke pgs Wa / Sms : 082330309901 Line : kekepgssby Ig : @delfiaolshop #Keke  #delfia  #delima  #rahnem  #elif  #elifindonesia  #rauna  #zenitha  #mutif  #azka  #salimah  #bajukoko  #shafamarwa  #gamis  #fashion  #gamiskeke  #kokokeke  #jilbab  #kaoskaki  #kaoskaki  #sarung  #jilbab  #kekecollection  #bajumuslim  #bajumuslimanak  #bajumuslimah  #olshop  #surabaya  #olshopsurabaya  #indonesia 
KEKE READY STOCK
GDK 232
Size : XS, M, L, XL, XXL

Harga XS-XL : Rp 224.500-10%👉Rp 202.050

Harga XXL : Rp.234.500-10%👉Rp 211.050

Info & Pemesanan :
Pin bb : DA804A21
Fb : omah keke pgs
Wa / Sms : 082330309901
Line : kekepgssby
Ig : @delfiaolshop
#Keke #delfia #delima #rahnem #elif #elifindonesia #rauna #zenitha #mutif #azka #salimah #bajukoko #shafamarwa #gamis #fashion #gamiskeke #kokokeke #jilbab #kaoskaki #kaoskaki #sarung #jilbab #kekecollection #bajumuslim #bajumuslimanak #bajumuslimah #olshop #surabaya #olshopsurabaya #indonesia
KEKE READY STOCK GDK 232 Size : XS, M, L, XL, XXL Harga XS-XL : Rp 224.500-10%👉Rp 202.050 Harga XXL : Rp.234.500-10%👉Rp 211.050 Info & Pemesanan : Pin bb : DA804A21 Fb : omah keke pgs Wa / Sms : 082330309901 Line : kekepgssby Ig : @delfiaolshop #Keke  #delfia  #delima  #rahnem  #elif  #elifindonesia  #rauna  #zenitha  #mutif  #azka  #salimah  #bajukoko  #shafamarwa  #gamis  #fashion  #gamiskeke  #kokokeke  #jilbab  #kaoskaki  #kaoskaki  #sarung  #jilbab  #kekecollection  #bajumuslim  #bajumuslimanak  #bajumuslimah  #olshop  #surabaya  #olshopsurabaya  #indonesia 
KEKE READY STOCK
GDJ 02
Size : S, L
Harga : Rp 125.000-10%👉Rp 112.500

Info & Pemesanan :
Pin bb : DA804A21
Fb : omah keke pgs
Wa / Sms : 082330309901
Line : kekepgssby
Ig : @delfiaolshop
#Keke #delfia #delima #rahnem #elif #elifindonesia #rauna #zenitha #mutif #azka #salimah #bajukoko #shafamarwa #gamis #fashion #gamiskeke #kokokeke #jilbab #kaoskaki #kaoskaki #sarung #jilbab #kekecollection #bajumuslim #bajumuslimanak #bajumuslimah #olshop #surabaya #olshopsurabaya #indonesia
KEKE READY STOCK GDJ 02 Size : S, L Harga : Rp 125.000-10%👉Rp 112.500 Info & Pemesanan : Pin bb : DA804A21 Fb : omah keke pgs Wa / Sms : 082330309901 Line : kekepgssby Ig : @delfiaolshop #Keke  #delfia  #delima  #rahnem  #elif  #elifindonesia  #rauna  #zenitha  #mutif  #azka  #salimah  #bajukoko  #shafamarwa  #gamis  #fashion  #gamiskeke  #kokokeke  #jilbab  #kaoskaki  #kaoskaki  #sarung  #jilbab  #kekecollection  #bajumuslim  #bajumuslimanak  #bajumuslimah  #olshop  #surabaya  #olshopsurabaya  #indonesia 
KEKE READY STOCK
GDK 198
Biru Size : XXL
Coklat Size : XL

Harga XL : Rp 257.500-10%👉Rp 231.750

Harga XXL : Rp 267.500-10%👉Rp 240.750

Info & Pemesanan :
Pin bb : DA804A21
Fb : omah keke pgs
Wa / Sms : 082330309901
Line : kekepgssby
Ig : @delfiaolshop
#Keke #delfia #delima #rahnem #elif #elifindonesia #rauna #zenitha #mutif #azka #salimah #bajukoko #shafamarwa #gamis #fashion #gamiskeke #kokokeke #jilbab #kaoskaki #kaoskaki #sarung #jilbab #kekecollection #bajumuslim #bajumuslimanak #bajumuslimah #olshop #surabaya #olshopsurabaya #indonesia
KEKE READY STOCK GDK 198 Biru Size : XXL Coklat Size : XL Harga XL : Rp 257.500-10%👉Rp 231.750 Harga XXL : Rp 267.500-10%👉Rp 240.750 Info & Pemesanan : Pin bb : DA804A21 Fb : omah keke pgs Wa / Sms : 082330309901 Line : kekepgssby Ig : @delfiaolshop #Keke  #delfia  #delima  #rahnem  #elif  #elifindonesia  #rauna  #zenitha  #mutif  #azka  #salimah  #bajukoko  #shafamarwa  #gamis  #fashion  #gamiskeke  #kokokeke  #jilbab  #kaoskaki  #kaoskaki  #sarung  #jilbab  #kekecollection  #bajumuslim  #bajumuslimanak  #bajumuslimah  #olshop  #surabaya  #olshopsurabaya  #indonesia 
Terima kasih Tuan Izzudin,
COD: U5, Shah Alam, Selangor..
DELIVERY PERCUMA BERDEKATAN ANDA...
Kerana mempercayai Susu Kambing Adnin 9in1...
.
ALHAMDULILLAH... Terus ambil 5 bungkus... Untuk ibonda beliau minum... Memang sangat sesuai... .

Dah cuba pasti repeat order... Sedap dan menyihatkan...
InsyaAllah...
.

Inilah penyelesaiannya!
SEDAP.SIHAT.BERKAT.JIMAT
.

Nak sihat dan jimat?
Hubungi 
ALQARNI-0133737040
.
.
#susukambing #susukambingadnin #susukambing9in1 #susukambingmampubeli #susukambingjimat #susukambingasli #susukambingkurma #susukambingmadu #susukambingdelima #susukambingpracampuran #susukambingshahalam #susukambingklang #susukambingmampubeli #sembelit #milkbooster #madu #delima #habbatussauda #kiwi #kurma #zaafaran #stokis #codklang #codshahalam #codkl #codampang #codcheras #codsubangjaya #jalankebun
Terima kasih Tuan Izzudin, COD: U5, Shah Alam, Selangor.. DELIVERY PERCUMA BERDEKATAN ANDA... Kerana mempercayai Susu Kambing Adnin 9in1... . ALHAMDULILLAH... Terus ambil 5 bungkus... Untuk ibonda beliau minum... Memang sangat sesuai... . Dah cuba pasti repeat order... Sedap dan menyihatkan... InsyaAllah... . Inilah penyelesaiannya! SEDAP.SIHAT.BERKAT.JIMAT . Nak sihat dan jimat? Hubungi ALQARNI-0133737040 . . #susukambing  #susukambingadnin  #susukambing9in1  #susukambingmampubeli  #susukambingjimat  #susukambingasli  #susukambingkurma  #susukambingmadu  #susukambingdelima  #susukambingpracampuran  #susukambingshahalam  #susukambingklang  #susukambingmampubeli  #sembelit  #milkbooster  #madu  #delima  #habbatussauda  #kiwi  #kurma  #zaafaran  #stokis  #codklang  #codshahalam  #codkl  #codampang  #codcheras  #codsubangjaya  #jalankebun