an online Instagram web viewer

#delima medias

Photos

|| JUS PANTANG || JUS PANTANG  ni penuh khasiat utk ibu-ibu b'pantang. Menghangatkan bdn ibu-ibu tapi taklah terlampau panas hga menyebabkan susukering & babykuning. Dibuat homemade oleh bidan & organik! Sesuai  utk yg bersalin Czerr & normal.

Manfaat Jus Pantang:

1. Melancarkan perjalanan darah yang berketul dalam perut.

2. Membuang darah kotor dan lendir dalam rahim ( darah nifas ).
.
3. Membuang lemak, kolesterol, asid-asid dan garam berlebihan dalam badan.
.
4. Menambahkan susu ibu dan menghangatkan badan.
.
5. Merawat luka dalaman dan luaran lepas bersalin.
.
6. Membaiki tisu rosak selepas bersalin dan kurangkan lelehan mukus.
.
7. Melawaskan buang air besar dan memberi tenaga.
.
8. Mengecutkan rahim bengkak lepas bersalin.
.
hubungi azrin 0122734073 untuk order
.
#jusBerpantang #menuIbuBersalin #makananIbuBerpantang #ibuBerpantang #ibuBersalin #setBerpantangMurah #badansihat #serimama #setbersalinlengkap #setbersalinserimama #setbersalin #setberpantang #setbersalinmurah #cikguseo #bazarpaknil #bazaar #makananberkhasiat #jussedap #kurma #delima #susukering #babykuning #jaundis #homemade #organik #organic #kecutkanrahim #rahimbengkak #milkbooster #milkboosterserimama
|| JUS PANTANG || JUS PANTANG ni penuh khasiat utk ibu-ibu b'pantang. Menghangatkan bdn ibu-ibu tapi taklah terlampau panas hga menyebabkan susukering & babykuning. Dibuat homemade oleh bidan & organik! Sesuai utk yg bersalin Czerr & normal. Manfaat Jus Pantang: 1. Melancarkan perjalanan darah yang berketul dalam perut. 2. Membuang darah kotor dan lendir dalam rahim ( darah nifas ). . 3. Membuang lemak, kolesterol, asid-asid dan garam berlebihan dalam badan. . 4. Menambahkan susu ibu dan menghangatkan badan. . 5. Merawat luka dalaman dan luaran lepas bersalin. . 6. Membaiki tisu rosak selepas bersalin dan kurangkan lelehan mukus. . 7. Melawaskan buang air besar dan memberi tenaga. . 8. Mengecutkan rahim bengkak lepas bersalin. . hubungi azrin 0122734073 untuk order . #jusBerpantang  #menuIbuBersalin  #makananIbuBerpantang  #ibuBerpantang  #ibuBersalin  #setBerpantangMurah  #badansihat  #serimama  #setbersalinlengkap  #setbersalinserimama  #setbersalin  #setberpantang  #setbersalinmurah  #cikguseo  #bazarpaknil  #bazaar  #makananberkhasiat  #jussedap  #kurma  #delima  #susukering  #babykuning  #jaundis  #homemade  #organik  #organic  #kecutkanrahim  #rahimbengkak  #milkbooster  #milkboosterserimama 
1 kotak rm100
3 kotak rm150

Sedut2 je cantik..
Sedut2 je gebu..
Sedut2 je aummmm..
😜😜😜😜 Meh try cpt2..
Stok sgt2 limited!
Sape cpt dia dpt.

#collagendelimaliciouswhite #delima #cantik #gebu #offer #murah
Reuni kecil di sela-sela acara pesta ngunduh mantu dr Eko Jaenudin, SpA #reunion #delima #beautiful #party #wedding #dresscode #happyfaces😀 #happyhour #semarang
🌸💕✨Pati Delima Gülsan RM18 (💌RM7 SM/RM10 SS)💕✨🌸
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute
🌸💕✨
Kelebihan Pati Delima Gülsan
🍬Menstabilkan paras kolestrol
🍬Melawan penyakit jantung
🍬Merangsang tenaga batin
🍬Mengurangkan risiko penyakit kencing manis
🍬Menghalang kemasukan virus HIV-1 dan Microbicide
🍬Mengelakkan kanser kelenjar prostate
🍬Melawan kanser payudara
🍬Merendahkan tekanan darah
🍬Menguatkan kesihatan gigi
🍬Mencegah dari penyakit Alzheimer
🍬Mengurangkan batuk dan asthma
🍬Mengandungi kepelbagaian vitamin
🍬Disyorkan utk ibu-ibu mengandung
🍬Melindungi otak bayi
🌸💕✨
Cara Pengambilan Pati Delima Gülsan
🍬Minum 2 kali sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur.
🍬Kuantiti: 1 sudu besar + setengah gelas air kosong biasa. Jangan campur dengan air panas.
🌸💕✨
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute #gulsan #gülsan gulsanpatidelima #patidelimagülsan #gülsanmurah #gulsanmurah #sayajual #sayajualgulsan #sayajualgülsan #patidelimagulsan #patidelimaturki #delima #patidelima #sayajualpatidelima #patidelimagulsanoriginal #patidelimagulsanmurah
🌸💕✨Pati Delima Gülsan RM18 (💌RM7 SM/RM10 SS)💕✨🌸 DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute  🌸💕✨ Kelebihan Pati Delima Gülsan 🍬Menstabilkan paras kolestrol 🍬Melawan penyakit jantung 🍬Merangsang tenaga batin 🍬Mengurangkan risiko penyakit kencing manis 🍬Menghalang kemasukan virus HIV-1 dan Microbicide 🍬Mengelakkan kanser kelenjar prostate 🍬Melawan kanser payudara 🍬Merendahkan tekanan darah 🍬Menguatkan kesihatan gigi 🍬Mencegah dari penyakit Alzheimer 🍬Mengurangkan batuk dan asthma 🍬Mengandungi kepelbagaian vitamin 🍬Disyorkan utk ibu-ibu mengandung 🍬Melindungi otak bayi 🌸💕✨ Cara Pengambilan Pati Delima Gülsan 🍬Minum 2 kali sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur. 🍬Kuantiti: 1 sudu besar + setengah gelas air kosong biasa. Jangan campur dengan air panas. 🌸💕✨ DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 #ezatybeaute  #gulsan  #gülsan  gulsanpatidelima #patidelimagülsan  #gülsanmurah  #gulsanmurah  #sayajual  #sayajualgulsan  #sayajualgülsan  #patidelimagulsan  #patidelimaturki  #delima  #patidelima  #sayajualpatidelima  #patidelimagulsanoriginal  #patidelimagulsanmurah 
Living my life like it's golden! About to hit this spot with my girls! #wefancy #melaninshiningthru #singlelife #butitsalmostcuffingseasontho #delima #lol
*ASI booster*
.
Cemilan sehat busui 👉 buah-buahan, bubur kacang ijo, jus alpukat, jus delima dari pre****.
Nikmat nih dimakan disela-sela jam makan pagi dan siang serta kaya nutrisi.
.
Buah-buahan kaya akan vitamin 
Bubur kacang hijau menjadi sumber asam folat, kalsium, fosfor, rendah lemak, menjaga daya tahan tubuh ibu menyusui
Jus Alpukat kaya akan asam lemak, kalsium, fosfor, zat besi,
vitamin A, vitamin B, vitamin C, karbohidrat, dan protein. Dengan mengkonsumsi buah ini badan momy tidak mudah capek dan selalu segar.
.
#asibooster #asi #nutirisi #vitamind #alpukat #avocado #kacanghijau #buburkacanghijau #prenagen #prenagenjuice #apel #jeruk #avocadojuice #delima #bayisehat #babyhealty
*ASI booster* . Cemilan sehat busui 👉 buah-buahan, bubur kacang ijo, jus alpukat, jus delima dari pre****. Nikmat nih dimakan disela-sela jam makan pagi dan siang serta kaya nutrisi. . Buah-buahan kaya akan vitamin Bubur kacang hijau menjadi sumber asam folat, kalsium, fosfor, rendah lemak, menjaga daya tahan tubuh ibu menyusui Jus Alpukat kaya akan asam lemak, kalsium, fosfor, zat besi, vitamin A, vitamin B, vitamin C, karbohidrat, dan protein. Dengan mengkonsumsi buah ini badan momy tidak mudah capek dan selalu segar. . #asibooster  #asi  #nutirisi  #vitamind  #alpukat  #avocado  #kacanghijau  #buburkacanghijau  #prenagen  #prenagenjuice  #apel  #jeruk  #avocadojuice  #delima  #bayisehat  #babyhealty 
Lipmatte #murrmurr pertama di Malaysia yang mengandungi ekstrak #delima dan #berries. Tidak keringkan bibir walaupun jenis matte. Uols kena cuba tau.😉
.
.
#wajahmurrmurr #murrmurrlipmatte #murrmurrkl #sayajuallipmatte
The soul has no confusion with its destination, the mind has always.

#soul_love #souls #confusion #destiny #destination #mind #always #delima #path #light #faith
Buat yg masih bingung cari kita di go food.. Klik di bagian snack dan jajanan.. Scroll terus sampai ketemu milkshake and foods.. Atau bisa langsung cari nama kita yaa.. Tinggal search ajaaa.. Buat yg mau mampir langsung, bisa cari kita di google map yaa.. Sudah ada nama kita disana.. Terimakasih.. Happy satnite.. 😊😊😊#kulinerpku #jajananpku #kulinerpanam #makanhematpku #kulinerpekanbaru #makanenakpku #takoyakipku #sosisbakarjumbopku #sosisbakarjumbopanam #milkshakepku #milkshakepanam #macaronischotelpanggang #spagetti #macaronischotelpku #delima #kartama #pkufoods #wanmilkshakeandfoods #promopku  #pkueat #bestfoodpku #gofoodpku
Buat yg masih bingung cari kita di go food.. Klik di bagian snack dan jajanan.. Scroll terus sampai ketemu milkshake and foods.. Atau bisa langsung cari nama kita yaa.. Tinggal search ajaaa.. Buat yg mau mampir langsung, bisa cari kita di google map yaa.. Sudah ada nama kita disana.. Terimakasih.. Happy satnite.. 😊😊😊#kulinerpku  #jajananpku  #kulinerpanam  #makanhematpku  #kulinerpekanbaru  #makanenakpku  #takoyakipku  #sosisbakarjumbopku  #sosisbakarjumbopanam  #milkshakepku  #milkshakepanam  #macaronischotelpanggang  #spagetti  #macaronischotelpku  #delima  #kartama  #pkufoods  #wanmilkshakeandfoods  #promopku  #pkueat  #bestfoodpku  #gofoodpku 
Menurut penelitian, kandungan polifenol pada buah #DELIMA ini boleh memperbaiki metabolisme. Jadi, bila kita makan buah ini, racun-racun dalam tubuh kita akan terbuang.
.
Buah delima juga boleh kawal nafsu makan. Makan 1 biji delima setiap sarapan untuk metabolisme dan perut akan sentiasa kenyang setiap hari.
.
Jgn lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat 💃🏻 Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp sis 01110640212
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #tipskurus #tipsdiet
Menurut penelitian, kandungan polifenol pada buah #DELIMA  ini boleh memperbaiki metabolisme. Jadi, bila kita makan buah ini, racun-racun dalam tubuh kita akan terbuang. . Buah delima juga boleh kawal nafsu makan. Makan 1 biji delima setiap sarapan untuk metabolisme dan perut akan sentiasa kenyang setiap hari. . Jgn lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat 💃🏻 Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp sis 01110640212 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #tipskurus  #tipsdiet 
K-Honey 5 in 1 merupakan makanan sehat yang mengandung madu plus ekstrak buah, yang dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan tubuh dan menjaga stamina, tiap sachet mengandung madu, royal jelly, extrak buah kurma, extrak buah anggur dan extrak buah delima.  Kaya akan fruktosa dan vitamin yang berguna sebagai sumber energi, selain itu dalam madu terdapat obat yang menyembuhkan manusia.  Royal jelly dan extrak buah di dalam K-Honey 5 in 1 mengandung senyawa fenolik yang merupakan suatu senyawa antioksidan dengan manfaat untuk beberapa penyakit.  K-Honey 5 in 1 dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain.

Manfaat
°Sebagai sumber energi
°Memiliki sifat antibakteri, anti jamur, dan anti virus °Memiliki sifat Antioksidan
°Membantu menjaga daya tahan tubuh
°Mempercepat penyembuhan luka
°Membantu masalah pencernaan (diare & tukak lambung)

Kandungan
°Madu °Royal Jelly °Ekstrak buah Kurma °Ekstrak buah Delima °Ekstrak buah Anggur

Dosis dan Aturan Pakai K-Honey 5 in 1

Dosis maksimal dewasa : 2 - 3 sachet per hari

Dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain 
Simpan pada suhu ruang 
Hati-Hati bagi penderita yang memiliki alergi terhadap madu 
Kemasan K-Honey 5 in 1
Dus, 7 sachet @ 12 gram 
Rp 132.000

No Reg: 
P-IRT No. 2093201020274-20

Info pemesanan
WA 082384764169

#madu #madubuah #madualam #madualami #maduherbal #honey #honey5in1 #honeybee #royaljelly #delima #anggur #kurma
#stamina #kanker #antikanker #antioksidan #antibody #lambung #sehatitumahal #honeymoon #honeyme #klink
K-Honey 5 in 1 merupakan makanan sehat yang mengandung madu plus ekstrak buah, yang dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan tubuh dan menjaga stamina, tiap sachet mengandung madu, royal jelly, extrak buah kurma, extrak buah anggur dan extrak buah delima. Kaya akan fruktosa dan vitamin yang berguna sebagai sumber energi, selain itu dalam madu terdapat obat yang menyembuhkan manusia. Royal jelly dan extrak buah di dalam K-Honey 5 in 1 mengandung senyawa fenolik yang merupakan suatu senyawa antioksidan dengan manfaat untuk beberapa penyakit. K-Honey 5 in 1 dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain. Manfaat °Sebagai sumber energi °Memiliki sifat antibakteri, anti jamur, dan anti virus °Memiliki sifat Antioksidan °Membantu menjaga daya tahan tubuh °Mempercepat penyembuhan luka °Membantu masalah pencernaan (diare & tukak lambung) Kandungan °Madu °Royal Jelly °Ekstrak buah Kurma °Ekstrak buah Delima °Ekstrak buah Anggur Dosis dan Aturan Pakai K-Honey 5 in 1 Dosis maksimal dewasa : 2 - 3 sachet per hari Dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain Simpan pada suhu ruang Hati-Hati bagi penderita yang memiliki alergi terhadap madu Kemasan K-Honey 5 in 1 Dus, 7 sachet @ 12 gram Rp 132.000 No Reg: P-IRT No. 2093201020274-20 Info pemesanan WA 082384764169 #madu  #madubuah  #madualam  #madualami  #maduherbal  #honey  #honey5in1  #honeybee  #royaljelly  #delima  #anggur  #kurma  #stamina  #kanker  #antikanker  #antioksidan  #antibody  #lambung  #sehatitumahal  #honeymoon  #honeyme  #klink 
Terserah sampean mau menilai aku seperti apa ?itu semua  hak e sampean,seng terpenting bagiku yo tetap belajar berbuat baik tanpa merasa paling baik dan benar,mergo aku yakin gusti allah kui moho adil karo kaulane... #dear hati#lagi galau#delima kehidupan#angger di lakoni wae#insya allah #di kasih yg terbaik....
Terserah sampean mau menilai aku seperti apa ?itu semua hak e sampean,seng terpenting bagiku yo tetap belajar berbuat baik tanpa merasa paling baik dan benar,mergo aku yakin gusti allah kui moho adil karo kaulane... #dear  hati#lagi  galau#delima  kehidupan#angger  di lakoni wae#insya  allah #di  kasih yg terbaik....
@wanmilkshakeandfoods (@get_repost)
・・・
Happy weekend.. Seneeng dong lagibur nya 2x dalam minggu ini.. Yg lg ga kebagian libur, tetap semangat yaaaa.. Biar makin semangat, sini ditemenin sama takoyaki, sosis bakar, milkshake dan macaroni schotel.. Booth kita ada di jl. Delima, panam yaaa.. Yg mau delivery juga bisaaaa bangett.. Tinggal hubungi kita langsung atau pesan di @gofoodpku yaaa.. Di go food, kita ada di bagian snack dan jajanan.. Silahkan.. 😊😊😊 #kulinerpku #jajananpku #kulinerpanam #makanhematpku #kulinerpekanbaru #makanenakpku #takoyakipku #sosisbakarjumbopku #sosisbakarjumbopanam #milkshakepku #milkshakepanam #macaronischotelpanggang #spagetti #macaronischotelpku #delima #kartama #pkufoods #wanmilkshakeandfoods #promopku  #pkueat #bestfoodpku #gofoodpku
@wanmilkshakeandfoods (@get_repost) ・・・ Happy weekend.. Seneeng dong lagibur nya 2x dalam minggu ini.. Yg lg ga kebagian libur, tetap semangat yaaaa.. Biar makin semangat, sini ditemenin sama takoyaki, sosis bakar, milkshake dan macaroni schotel.. Booth kita ada di jl. Delima, panam yaaa.. Yg mau delivery juga bisaaaa bangett.. Tinggal hubungi kita langsung atau pesan di @gofoodpku yaaa.. Di go food, kita ada di bagian snack dan jajanan.. Silahkan.. 😊😊😊 #kulinerpku  #jajananpku  #kulinerpanam  #makanhematpku  #kulinerpekanbaru  #makanenakpku  #takoyakipku  #sosisbakarjumbopku  #sosisbakarjumbopanam  #milkshakepku  #milkshakepanam  #macaronischotelpanggang  #spagetti  #macaronischotelpku  #delima  #kartama  #pkufoods  #wanmilkshakeandfoods  #promopku  #pkueat  #bestfoodpku  #gofoodpku 
Happy weekend.. Seneeng dong lagibur nya 2x dalam minggu ini.. Yg lg ga kebagian libur, tetap semangat yaaaa.. Biar makin semangat, sini ditemenin sama takoyaki, sosis bakar, milkshake dan macaroni schotel.. Booth kita ada di jl. Delima, panam yaaa.. Yg mau delivery juga bisaaaa bangett.. Tinggal hubungi kita langsung atau pesan di @gofoodpku yaaa.. Di go food, kita ada di bagian snack dan jajanan.. Silahkan.. 😊😊😊 #kulinerpku #jajananpku #kulinerpanam #makanhematpku #kulinerpekanbaru #makanenakpku #takoyakipku #sosisbakarjumbopku #sosisbakarjumbopanam #milkshakepku #milkshakepanam #macaronischotelpanggang #spagetti #macaronischotelpku #delima #kartama #pkufoods #wanmilkshakeandfoods #promopku  #pkueat #bestfoodpku #gofoodpku
Happy weekend.. Seneeng dong lagibur nya 2x dalam minggu ini.. Yg lg ga kebagian libur, tetap semangat yaaaa.. Biar makin semangat, sini ditemenin sama takoyaki, sosis bakar, milkshake dan macaroni schotel.. Booth kita ada di jl. Delima, panam yaaa.. Yg mau delivery juga bisaaaa bangett.. Tinggal hubungi kita langsung atau pesan di @gofoodpku yaaa.. Di go food, kita ada di bagian snack dan jajanan.. Silahkan.. 😊😊😊 #kulinerpku  #jajananpku  #kulinerpanam  #makanhematpku  #kulinerpekanbaru  #makanenakpku  #takoyakipku  #sosisbakarjumbopku  #sosisbakarjumbopanam  #milkshakepku  #milkshakepanam  #macaronischotelpanggang  #spagetti  #macaronischotelpku  #delima  #kartama  #pkufoods  #wanmilkshakeandfoods  #promopku  #pkueat  #bestfoodpku  #gofoodpku 
INILAH JUS UTK IBU2 HAMIL YG DIGUNAKAN ARTIS, DOCTOR, NURSE, CIKGU2, USTAZAH, SURI RUMAH KT M'LSIA NI
.
.
[ KELEBIHAN MAMA MARIAM UTK IBU HAMIL ] : + Bantu hilang rasa letih, tambah tenaga ibu hamil + Dapat tingkatkan bacaan "HB" ibu hamil + Efek SEKALIGUS kpd baby & ibu sekali + Bantu membentu perkembangan minda baby dlm kandungan + Menguatkan kandungan insyalah baby selamat :) + Bantu KUATKAN peranakan mummy (*sngt elok bagi yg ada sejarah miscarriage ) + Bantu Elak kencing kotor ketika Hamil + Bantu perkembangan Bayi terutama tulang dan otak + Bantu Elak baby kuning ketika lahir
.
.
.
.
HALAL dan selamat. Dibuat di kilang bertaraf GMP. Kilang dan pekerja semua Muslim. .
.
.

Bahan2 Jus Mamariam
+Kurma Ajwa Dubai, + Habbatusauda, + Big Delima Turki, +VCO, +Almond, +Zaitun, +Roselle. .
.
Paling penting dalam Mama Mariam ni takde gula langsung,! Tapi rasa dia manisss gitu sbb memang guna 100% buahan terpilih! 
Jadi kalau sis ada kenceng manes & preggy, takde hal boleh guna!
.
.
.

TESTIMONI MAMA MARIAM: "Alhamdulillah, 2 minggu amal Mama Mariam. Dah tak alahan lagi. Rasa bertenaga jer masa mengandung ni" - Siti, KL
.
"Sy dah habis minum satu botol, hari tu check up klinik. HB sy dulu low skrg dah naik", - Nurul, Selangor
.
"Rasa dia sedapp sngt, sy minum 2 3 sudu. . Memang berbaloi sbb harge dia mrh kan", - Aini, Terengganu
.
"sy nk oder lagi 3 botol. Memang bertenaga jer time preggy ni lepas amalkan Mama Mariam" - Eza, Perak
.
.

Sy dah tak sabar ni Kak oi! sy tengah preggy ni memang perlu sngt la minum Mama Mariam !

Sudah ramai yg guna dan menjadi, tak caya boleh wasap "MAMARIAM" hantar ke +6016-922 7321

atau klik jer link biru ni utk wasap dgn pantas -> https://api.whatsapp.com/send?phone=60169227321

https://api.whatsapp.com/send?phone=60169227321

https://api.whatsapp.com/send?phone=60169227321
.
.
TAG laki/hubby uols kat sini. . Haa, sape suruh dia buat kita mengandung kan. . hihi.  #jusmamamariam #delima #kurmaajwa #badam #zaitun #roselle #vco #habatussauda #ibumengandung #ibusihat #babysihat #jomsihat
INILAH JUS UTK IBU2 HAMIL YG DIGUNAKAN ARTIS, DOCTOR, NURSE, CIKGU2, USTAZAH, SURI RUMAH KT M'LSIA NI . . [ KELEBIHAN MAMA MARIAM UTK IBU HAMIL ] : + Bantu hilang rasa letih, tambah tenaga ibu hamil + Dapat tingkatkan bacaan "HB" ibu hamil + Efek SEKALIGUS kpd baby & ibu sekali + Bantu membentu perkembangan minda baby dlm kandungan + Menguatkan kandungan insyalah baby selamat :) + Bantu KUATKAN peranakan mummy (*sngt elok bagi yg ada sejarah miscarriage ) + Bantu Elak kencing kotor ketika Hamil + Bantu perkembangan Bayi terutama tulang dan otak + Bantu Elak baby kuning ketika lahir . . . . HALAL dan selamat. Dibuat di kilang bertaraf GMP. Kilang dan pekerja semua Muslim. . . . Bahan2 Jus Mamariam +Kurma Ajwa Dubai, + Habbatusauda, + Big Delima Turki, +VCO, +Almond, +Zaitun, +Roselle. . . Paling penting dalam Mama Mariam ni takde gula langsung,! Tapi rasa dia manisss gitu sbb memang guna 100% buahan terpilih! Jadi kalau sis ada kenceng manes & preggy, takde hal boleh guna! . . . TESTIMONI MAMA MARIAM: "Alhamdulillah, 2 minggu amal Mama Mariam. Dah tak alahan lagi. Rasa bertenaga jer masa mengandung ni" - Siti, KL . "Sy dah habis minum satu botol, hari tu check up klinik. HB sy dulu low skrg dah naik", - Nurul, Selangor . "Rasa dia sedapp sngt, sy minum 2 3 sudu. . Memang berbaloi sbb harge dia mrh kan", - Aini, Terengganu . "sy nk oder lagi 3 botol. Memang bertenaga jer time preggy ni lepas amalkan Mama Mariam" - Eza, Perak . . Sy dah tak sabar ni Kak oi! sy tengah preggy ni memang perlu sngt la minum Mama Mariam ! Sudah ramai yg guna dan menjadi, tak caya boleh wasap "MAMARIAM" hantar ke +6016-922 7321 atau klik jer link biru ni utk wasap dgn pantas -> https://api.whatsapp.com/send?phone=60169227321 https://api.whatsapp.com/send?phone=60169227321 https://api.whatsapp.com/send?phone=60169227321 . . TAG laki/hubby uols kat sini. . Haa, sape suruh dia buat kita mengandung kan. . hihi. #jusmamamariam  #delima  #kurmaajwa  #badam  #zaitun  #roselle  #vco  #habatussauda  #ibumengandung  #ibusihat  #babysihat  #jomsihat 
いつぞやの#よるごはん picで失礼します✋
はい。#奥田章 さんの黒ver.です!
メイン皿とスープまで同じ内容だった件wさすがに連チャンは旦那氏に怒られるので、1日は旦那がいない日にしました。
娘はこのメインだと連チャンでも怒らない。というか、喜ぶ系?w和食より洋食が好きな彼女です…
メニュー
スープとメインは昨日と同じなので省略
アボカドサラダ
アボカドの味玉のタルティーヌ
さくらんぼ
ラタトゥイユ
#ビール 
でした🎶🎶
白と黒とコーデしてみたけどどぅかな?どちらも大好きな奥田さんの器で楽しくコーデできました❤
同じ模様だけど、色が違うと印象も違いますね( ´艸`) 今夜は久しぶり?にお友達家族達と呑み&ご飯会🎶🎶イナダが美味しそうだったから買ってきた!←買い出し終了してますw
今夜も楽しみ楽しみ🎶🎶
#cuisine_capture #delistagrammar #delima #instafood #igersjp #ig_japangram #kurashirufood #locari_kitchen #lin_stagrammer #w7style #w7food #whimfluffy #おうちごはん #クッキングラム #ダイニングラム #wp_deli_jp #器のアイボリー #うつわのアイボリー  #ig呑んべえ部 (今日は泡と白を呑むらしいよ( ´艸`)部門)
ささ!お掃除して準備準備🎶🎶
皆さま#酔い週末を ✋
いつぞやの#よるごはん  picで失礼します✋ はい。#奥田章  さんの黒ver.です! メイン皿とスープまで同じ内容だった件wさすがに連チャンは旦那氏に怒られるので、1日は旦那がいない日にしました。 娘はこのメインだと連チャンでも怒らない。というか、喜ぶ系?w和食より洋食が好きな彼女です… メニュー スープとメインは昨日と同じなので省略 アボカドサラダ アボカドの味玉のタルティーヌ さくらんぼ ラタトゥイユ #ビール  でした🎶🎶 白と黒とコーデしてみたけどどぅかな?どちらも大好きな奥田さんの器で楽しくコーデできました❤ 同じ模様だけど、色が違うと印象も違いますね( ´艸`) 今夜は久しぶり?にお友達家族達と呑み&ご飯会🎶🎶イナダが美味しそうだったから買ってきた!←買い出し終了してますw 今夜も楽しみ楽しみ🎶🎶 #cuisine_capture  #delistagrammar  #delima  #instafood  #igersjp  #ig_japangram  #kurashirufood  #locari_kitchen  #lin_stagrammer  #w7style  #w7food  #whimfluffy  #おうちごはん  #クッキングラム  #ダイニングラム  #wp_deli_jp  #器のアイボリー  #うつわのアイボリー  #ig呑んべえ部  (今日は泡と白を呑むらしいよ( ´艸`)部門) ささ!お掃除して準備準備🎶🎶 皆さま#酔い週末を  ✋
Postingan ke-2 ( Second Post )... Sibuah yang kaya antioksidan... Apalagi kalau bukan buah Anggur... 😎

Ehh salah, buah delima.. D..E..L..I..M..A.. Tapi masih kecil ini mah belom enak kalo dimakan.. tapi cantik kalo di foto.. secantik kamu.. ahayyyy... #fruit #Indonesia #delima #fresh #Tangerang #alam #artist #green #buah #tree #brown #temple #seger #people #nature #shoot #photo
Isn't it #eMazing! one single second captured can mean so many million reasons why to keep going. Keep going no matter what! Keep on keeping. No matter what #problem what #issue what #delima #whatever you want to call it, know that you were made to be #theone to #succeed so other can see you be #igemazing
Isn't it #eMazing ! one single second captured can mean so many million reasons why to keep going. Keep going no matter what! Keep on keeping. No matter what #problem  what #issue  what #delima  #whatever  you want to call it, know that you were made to be #theone  to #succeed  so other can see you be #igemazing 
K-Honey 5 in 1 merupakan makanan sehat yang mengandung madu plus ekstrak buah, yang dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan tubuh dan menjaga stamina, tiap sachet mengandung madu, royal jelly, extrak buah kurma, extrak buah anggur dan extrak buah delima.  Kaya akan fruktosa dan vitamin yang berguna sebagai sumber energi, selain itu dalam madu terdapat obat yang menyembuhkan manusia.  Royal jelly dan extrak buah di dalam K-Honey 5 in 1 mengandung senyawa fenolik yang merupakan suatu senyawa antioksidan dengan manfaat untuk beberapa penyakit.  K-Honey 5 in 1 dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain.

Manfaat
°Sebagai sumber energi
°Memiliki sifat antibakteri, anti jamur, dan anti virus °Memiliki sifat Antioksidan
°Membantu menjaga daya tahan tubuh
°Mempercepat penyembuhan luka
°Membantu masalah pencernaan (diare & tukak lambung)

Kandungan
°Madu °Royal Jelly °Ekstrak buah Kurma °Ekstrak buah Delima °Ekstrak buah Anggur

Dosis dan Aturan Pakai K-Honey 5 in 1

Dosis maksimal dewasa : 2 - 3 sachet per hari

Dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain 
Simpan pada suhu ruang 
Hati-Hati bagi penderita yang memiliki alergi terhadap madu 
Kemasan K-Honey 5 in 1
Dus, 7 sachet @ 12 gram 
Rp 132.000

No Reg: 
P-IRT No. 2093201020274-20

Info pemesanan
WA 082384764169

#madu #madubuah #madualam #madualami #maduherbal #honey #honey5in1 #honeybee #royaljelly #delima #anggur #kurma
#stamina #kanker #antikanker #antioksidan #antibody #lambung #sehatitumahal #honeymoon #honeyme #klink
K-Honey 5 in 1 merupakan makanan sehat yang mengandung madu plus ekstrak buah, yang dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan tubuh dan menjaga stamina, tiap sachet mengandung madu, royal jelly, extrak buah kurma, extrak buah anggur dan extrak buah delima. Kaya akan fruktosa dan vitamin yang berguna sebagai sumber energi, selain itu dalam madu terdapat obat yang menyembuhkan manusia. Royal jelly dan extrak buah di dalam K-Honey 5 in 1 mengandung senyawa fenolik yang merupakan suatu senyawa antioksidan dengan manfaat untuk beberapa penyakit. K-Honey 5 in 1 dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain. Manfaat °Sebagai sumber energi °Memiliki sifat antibakteri, anti jamur, dan anti virus °Memiliki sifat Antioksidan °Membantu menjaga daya tahan tubuh °Mempercepat penyembuhan luka °Membantu masalah pencernaan (diare & tukak lambung) Kandungan °Madu °Royal Jelly °Ekstrak buah Kurma °Ekstrak buah Delima °Ekstrak buah Anggur Dosis dan Aturan Pakai K-Honey 5 in 1 Dosis maksimal dewasa : 2 - 3 sachet per hari Dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain Simpan pada suhu ruang Hati-Hati bagi penderita yang memiliki alergi terhadap madu Kemasan K-Honey 5 in 1 Dus, 7 sachet @ 12 gram Rp 132.000 No Reg: P-IRT No. 2093201020274-20 Info pemesanan WA 082384764169 #madu  #madubuah  #madualam  #madualami  #maduherbal  #honey  #honey5in1  #honeybee  #royaljelly  #delima  #anggur  #kurma  #stamina  #kanker  #antikanker  #antioksidan  #antibody  #lambung  #sehatitumahal  #honeymoon  #honeyme  #klink 
Always laugh even when ur down and out.. dont draw bad card.. #nickolaspeeteman #mylife #mymind #bemotivated #beinspired #followgod #respectlife #soulrebel #souladventurer #artlife
8月19日(土)
今日の娘のお弁当
・
酵素玄米
キーマカレー
リナブルーのデトックスウォーター
・
#酵素玄米#リナブルー#デトックスウォーター
I walked alone so long in my dream world and now I find myself lost in it.

#walked #alone #long #dream #dreamworld #find #myself #lost #delima #confusion #lostindreams #illussion #infinity #ground #garden #grass #grassland #playground #gandhipark #dehradun #doon_photographs
SUPER QUEEN PACK"
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Beli 3 x botol JSB (15 sachet x 20ml) = 
PERCUMA :

1 x botol Mandian Garam Syifa' (Mawar) 
3 x botol Jus Rais Idaman (250ml) 
HANYA BAYAR : [RM 130.00 sahaja]

#merdekasale #hargapromosi #promosimurah #merdeka #merdekapromotion #juswanita #juswanitamoden #jamumoden #jusdelimaplusmadu #senggugutkeputihanteruk #migrain #sakitkepala #sakit #sakitlutut #sakitsendi👍 #jerawat #jerawatmukadanbadan #delima #buahtin #kismis #madu #airrose #arabicgum #limaupurut #secantekbidadari
SUPER QUEEN PACK" ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Beli 3 x botol JSB (15 sachet x 20ml) = PERCUMA : 1 x botol Mandian Garam Syifa' (Mawar) 3 x botol Jus Rais Idaman (250ml) HANYA BAYAR : [RM 130.00 sahaja] #merdekasale  #hargapromosi  #promosimurah  #merdeka  #merdekapromotion  #juswanita  #juswanitamoden  #jamumoden  #jusdelimaplusmadu  #senggugutkeputihanteruk  #migrain  #sakitkepala  #sakit  #sakitlutut  #sakitsendi 👍 #jerawat  #jerawatmukadanbadan  #delima  #buahtin  #kismis  #madu  #airrose  #arabicgum  #limaupurut  #secantekbidadari 
SUPER QUEEN PACK"
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Beli 3 x botol JSB (15 sachet x 20ml) = 
PERCUMA :

1 x botol Mandian Garam Syifa' (Mawar) 
3 x botol Jus Rais Idaman (250ml) 
HANYA BAYAR : [RM 130.00 sahaja]

#merdekasale #hargapromosi #promosimurah #merdeka #merdekapromotion #juswanita #juswanitamoden #jamumoden #jusdelimaplusmadu #senggugutkeputihanteruk #migrain #sakitkepala #sakit #sakitlutut #sakitsendi👍 #jerawat #jerawatmukadanbadan #delima #buahtin #kismis #madu #airrose #arabicgum #limaupurut #secantekbidadari
SUPER QUEEN PACK" ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Beli 3 x botol JSB (15 sachet x 20ml) = PERCUMA : 1 x botol Mandian Garam Syifa' (Mawar) 3 x botol Jus Rais Idaman (250ml) HANYA BAYAR : [RM 130.00 sahaja] #merdekasale  #hargapromosi  #promosimurah  #merdeka  #merdekapromotion  #juswanita  #juswanitamoden  #jamumoden  #jusdelimaplusmadu  #senggugutkeputihanteruk  #migrain  #sakitkepala  #sakit  #sakitlutut  #sakitsendi 👍 #jerawat  #jerawatmukadanbadan  #delima  #buahtin  #kismis  #madu  #airrose  #arabicgum  #limaupurut  #secantekbidadari 
SUPER QUEEN PACK"
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Beli 3 x botol JSB (15 sachet x 20ml) = 
PERCUMA :

1 x botol Mandian Garam Syifa' (Mawar) 
3 x botol Jus Rais Idaman (250ml) 
HANYA BAYAR : [RM 130.00 sahaja]

#merdekasale #hargapromosi #promosimurah #merdeka #merdekapromotion #juswanita #juswanitamoden #jamumoden #jusdelimaplusmadu #senggugutkeputihanteruk #migrain #sakitkepala #sakit #sakitlutut #sakitsendi👍 #jerawat #jerawatmukadanbadan #delima #buahtin #kismis #madu #airrose #arabicgum #limaupurut #secantekbidadari
SUPER QUEEN PACK" ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Beli 3 x botol JSB (15 sachet x 20ml) = PERCUMA : 1 x botol Mandian Garam Syifa' (Mawar) 3 x botol Jus Rais Idaman (250ml) HANYA BAYAR : [RM 130.00 sahaja] #merdekasale  #hargapromosi  #promosimurah  #merdeka  #merdekapromotion  #juswanita  #juswanitamoden  #jamumoden  #jusdelimaplusmadu  #senggugutkeputihanteruk  #migrain  #sakitkepala  #sakit  #sakitlutut  #sakitsendi 👍 #jerawat  #jerawatmukadanbadan  #delima  #buahtin  #kismis  #madu  #airrose  #arabicgum  #limaupurut  #secantekbidadari 
Uma fofura de look !! 😍😍😍
#Batinha #Short #DaDorDoCéu #ModaDelas #InstaModa #DeLima #Boutique
'Dunia ini terlalu luas, untuk manusia menghabiskan waktu beranalisa secara terlalu,
Masa tetap akan berlalu,
Takdir akan tetap berlaku.'
.

Move on la.

#delima #dilema #rendahkanego #random #trobek #hutankonifer
K-Honey 5 in 1 merupakan makanan sehat yang mengandung madu plus ekstrak buah, yang dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan tubuh dan menjaga stamina, tiap sachet mengandung madu, royal jelly, extrak buah kurma, extrak buah anggur dan extrak buah delima.

Kaya akan fruktosa dan vitamin yang berguna sebagai sumber energi, selain itu dalam madu terdapat obat yang menyembuhkan manusia.

Royal jelly dan extrak buah di dalam K-Honey 5 in 1mengandung senyawa fenolik yang merupakan suatu senyawa antioksidan dengan manfaat untuk beberapa penyakit. K-Honey 5 in 1 dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain.

Manfaat °Sebagai sumber energi
Memiliki sifat antibakteri, anti jamur, dan anti virus ° Memiliki sifat Antioksidan
°Membantu menjaga daya tahan tubuh
°Mempercepat penyembuhan luka
°Membantu masalah pencernaan (diare & tukak lambung)

Kandungan °Madu
°Royal Jelly
°Ekstrak buah Kurma °Ekstrak buah Delima
°Ekstrak buah Anggur

Dosis dan Aturan Pakai K-Honey 5 in 1

Dosis maksimal dewasa : 2 - 3 sachet per hari

Dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain

Simpan pada suhu ruang.

Kemasan K-Honey 5 in 1

Dus, 7 sachet @ 12 gram 
No Reg: 
P-IRT No. 2093201020274-20

Info pemesanan
WA 089519912961
BB D0FBA7BC

#madu #maduherbal #madualami #madubuah #maduasli #honey #honey5in1 #stamina #penyakit #pengobatan #herbalbandung #delima #kurma #anggur #royaljelly #klinkbandung1
K-Honey 5 in 1 merupakan makanan sehat yang mengandung madu plus ekstrak buah, yang dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan tubuh dan menjaga stamina, tiap sachet mengandung madu, royal jelly, extrak buah kurma, extrak buah anggur dan extrak buah delima. Kaya akan fruktosa dan vitamin yang berguna sebagai sumber energi, selain itu dalam madu terdapat obat yang menyembuhkan manusia. Royal jelly dan extrak buah di dalam K-Honey 5 in 1mengandung senyawa fenolik yang merupakan suatu senyawa antioksidan dengan manfaat untuk beberapa penyakit. K-Honey 5 in 1 dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain. Manfaat °Sebagai sumber energi Memiliki sifat antibakteri, anti jamur, dan anti virus ° Memiliki sifat Antioksidan °Membantu menjaga daya tahan tubuh °Mempercepat penyembuhan luka °Membantu masalah pencernaan (diare & tukak lambung) Kandungan °Madu °Royal Jelly °Ekstrak buah Kurma °Ekstrak buah Delima °Ekstrak buah Anggur Dosis dan Aturan Pakai K-Honey 5 in 1 Dosis maksimal dewasa : 2 - 3 sachet per hari Dapat diminum langsung atau dicampur dengan makanan dan minuman lain Simpan pada suhu ruang. Kemasan K-Honey 5 in 1 Dus, 7 sachet @ 12 gram No Reg: P-IRT No. 2093201020274-20 Info pemesanan WA 089519912961 BB D0FBA7BC #madu  #maduherbal  #madualami  #madubuah  #maduasli  #honey  #honey5in1  #stamina  #penyakit  #pengobatan  #herbalbandung  #delima  #kurma  #anggur  #royaljelly  #klinkbandung1 
I Love this waiting stuffs. 
Earl Grey ft another ika natassa's novel.

@saltyt0ngue .

#love #tea #time #dcinnamon #delima #coffee #nongkrong #lovestory #alone #banyuwangi #teh #minuman #favorit #cinta #cerita
こんばんは⭐︎
今日はお久しぶりの、Mちゃんの娘ちゃんのお誕生日🎂🎊💓
昔から、可愛くて、頭が良くて、よく気が利いて、素敵さ健在でしたよ〜いや、磨きがかかってましたよ💓
今日も夏苺たっぷり🍓
夏苺のイメージが変わる美味しさです✨
クリームは、苺のコンポートのシロップを混ぜてほんのりピンクの苺風味🍓✨
メッセージクッキーも、苺パウダーで苺風味🍓
しつこく苺ざんまい😌
Happy Birthday 🎂
*
*
*

#happybirthday #お誕生日おめでとう #誕生日ケーキ #手作りケーキ #felicityの贈り物 #felicityお菓子 #滝沢市 #岩手県 #cotta #cuoca #delima #giftshop #贈り物 #happysweets  #instasweet #夏苺
こんばんは⭐︎ 今日はお久しぶりの、Mちゃんの娘ちゃんのお誕生日🎂🎊💓 昔から、可愛くて、頭が良くて、よく気が利いて、素敵さ健在でしたよ〜いや、磨きがかかってましたよ💓 今日も夏苺たっぷり🍓 夏苺のイメージが変わる美味しさです✨ クリームは、苺のコンポートのシロップを混ぜてほんのりピンクの苺風味🍓✨ メッセージクッキーも、苺パウダーで苺風味🍓 しつこく苺ざんまい😌 Happy Birthday 🎂 * * * #happybirthday  #お誕生日おめでとう  #誕生日ケーキ  #手作りケーキ  #felicityの贈り物  #felicityお菓子  #滝沢市  #岩手県  #cotta  #cuoca  #delima  #giftshop  #贈り物  #happysweets  #instasweet  #夏苺 
Please, jangan godain kita donggg sosis bakar.. 😩😩 tapi ga kuat sama godaannya yaaaa.. Yuuk mampir ke booth kitaaa.. Saos bbq kita pasti bedaaaa.. Karna di racik sendiri.. Dan pastinya aman dan halal.. Nyamnyaamm.. 😋😋😋 delivery juga bisaaa yaaa.. Kita ada di aplikasi GO FOOD pekanbaru.. Cari aja @wanmilkshakeandfoods di bagian snack dan jajanan.. Ditungguuu.. #kulinerpku #jajananpku #kulinerpanam #makanhematpku #kulinerpekanbaru #makanenakpku #takoyakipku #sosisbakarjumbopku #sosisbakarjumbopanam #milkshakepku #milkshakepanam #macaronischotelpanggang #spagetti #macaronischotelpku #delima #kartama #pkufoods #wanmilkshakeandfoods #promopku  #pkueat #bestfoodpku #gofoodpku
Please, jangan godain kita donggg sosis bakar.. 😩😩 tapi ga kuat sama godaannya yaaaa.. Yuuk mampir ke booth kitaaa.. Saos bbq kita pasti bedaaaa.. Karna di racik sendiri.. Dan pastinya aman dan halal.. Nyamnyaamm.. 😋😋😋 delivery juga bisaaa yaaa.. Kita ada di aplikasi GO FOOD pekanbaru.. Cari aja @wanmilkshakeandfoods di bagian snack dan jajanan.. Ditungguuu.. #kulinerpku  #jajananpku  #kulinerpanam  #makanhematpku  #kulinerpekanbaru  #makanenakpku  #takoyakipku  #sosisbakarjumbopku  #sosisbakarjumbopanam  #milkshakepku  #milkshakepanam  #macaronischotelpanggang  #spagetti  #macaronischotelpku  #delima  #kartama  #pkufoods  #wanmilkshakeandfoods  #promopku  #pkueat  #bestfoodpku  #gofoodpku 
Akhirnya ketemu kasur juga udah rindu berat nih mata
#ngantukberat
#masihsatuharilg
#delima
BADAN CERGAS BACAAN KENCING MANIS TURUN!

Feedback Seorang Customer Dan Paling Penting Dapat Kurangkan #stress. 📲 Nak Order?
.
➡ D.M ➡ Whatsapp Di 0132947634
➡ Klik Link www.qasehmazlina.com
.
#sayajual #konsultanqasehgoldsubang #ProdukMuslim #makanansunnah #halal #kurma #madu #delima #guarana #aswagandha #tribulus #tenaga #buasir #gout #batukarang #KgMelayuSubangU6 #SubangPerdana #SubangPermaiU3 #mahsing #DenaiAlam
LOMBA CIPTA MENU "Sego Leroban"
.
Diikuti 8 Dusun 😆😆😆
Untuk mengangkat kembali makanan yang sudah lama hilang karena sudah jarang masyarakat membuat minyak kelapa, semoga makanan ini selalu diingat anak cucu kita dan akan terus ada.
Endulita.
.
#Lomba #Bumdes #Delima #Licin
LOMBA CIPTA MENU "Sego Leroban" . Diikuti 8 Dusun 😆😆😆 Untuk mengangkat kembali makanan yang sudah lama hilang karena sudah jarang masyarakat membuat minyak kelapa, semoga makanan ini selalu diingat anak cucu kita dan akan terus ada. Endulita. . #Lomba  #Bumdes  #Delima  #Licin 
CERGAS BERTENAGA!

Feedback Seorang Customer Dan Paling Penting Dapat Kurangkan #stress. 📲 Nak Order?
.
➡ D.M ➡ Whatsapp Di 0132947634
➡ Klik Link www.qasehmazlina.com
.
#sayajual #konsultanqasehgoldsubang #ProdukMuslim #makanansunnah #halal #kurma #madu #delima #guarana #aswagandha #tribulus #tenaga #buasir #gout #batukarang #KgMelayuSubangU6 #SubangPerdana #SubangPermaiU3 #mahsing #DenaiAlam
Semua jenis super fruit yang terdapat dalam Forever Pomesteen Power sangat bagus untuk memberikan tenaga, melawan penyakit dan menyelesaikan masalah ketidakseimbangan hormon lelaki dan wanita.

Pomesteen Power Forever Living ini juga menggalakkan pembinaan kolagen dan menjadikan kulit bertambah lembut, gebu dan berseri. Nak sihat dan cantik glowing? Minumlah Pomeesten Power!

Apa itu ORAC (Oxygen Radical Absorbence Capacity)? Nilai ORAC adalah petunjuk yang digunakan untuk mengukurKEUPAYAAN ANTIOKSIDAN MENYEKAT KEROSAKAN RADIKAL BEBAS.

Nilai ORAC pada setiap buah-buahan adalah berbeza. Forever Pomesteen Power mencatat nilai ORAC yang tertinggi kerana hasil gabungan buah pilihan yang kaya dengan antioksidan.

7 jenis buah-buahan di dalam Forever Pomesteen Power ialahbuah delima, beri biru, beri hitam, raspberi,pear, manggis dan ekstrak biji anggur adalah berantioksidan tinggi dalam senarai teratas nilai ORAC.

#pati
#pomesteen
#delima
#beribiru
#berihitam
#raspberry
#pear
#manggis 
#bijianggur 
#orac 
#flawless 
#supplements
Semua jenis super fruit yang terdapat dalam Forever Pomesteen Power sangat bagus untuk memberikan tenaga, melawan penyakit dan menyelesaikan masalah ketidakseimbangan hormon lelaki dan wanita. Pomesteen Power Forever Living ini juga menggalakkan pembinaan kolagen dan menjadikan kulit bertambah lembut, gebu dan berseri. Nak sihat dan cantik glowing? Minumlah Pomeesten Power! Apa itu ORAC (Oxygen Radical Absorbence Capacity)? Nilai ORAC adalah petunjuk yang digunakan untuk mengukurKEUPAYAAN ANTIOKSIDAN MENYEKAT KEROSAKAN RADIKAL BEBAS. Nilai ORAC pada setiap buah-buahan adalah berbeza. Forever Pomesteen Power mencatat nilai ORAC yang tertinggi kerana hasil gabungan buah pilihan yang kaya dengan antioksidan. 7 jenis buah-buahan di dalam Forever Pomesteen Power ialahbuah delima, beri biru, beri hitam, raspberi,pear, manggis dan ekstrak biji anggur adalah berantioksidan tinggi dalam senarai teratas nilai ORAC. #pati  #pomesteen  #delima  #beribiru  #berihitam  #raspberry  #pear  #manggis  #bijianggur  #orac  #flawless  #supplements 
SET KEKANDA HEBAT.

Gabungan #qasehkekanda Dan #mineralsole menjadikan #kaumadam Hebat!

Antara #energybooster Terbaik Dari Formulasi #makanansunnah Dan #garammineral

#QasehGoldKekanda untuk sang wira.
.
Untuk Pembelian Sila Pilih Method di bawah 👇🏼
.
▶DM @qaseh.gold.online.shoppe ▶WA 📞 0132947634 ▶Klik link www.qasehmazlina.com
.
#halal #kurma #madu #delima #guarana #aswagandha #tribulus #tenaga #buasir #gout #batukarang
#penambahtenaga 
#konsultanqasehgold 
#sayaamalsayajual #Produkmuslim #Makanansunnah 
#KgMelayuSubangU6 #KgSubangU6 #SubangPermaiU3 #SubangPerdana #kekalsihatbertenaga
SET KEKANDA HEBAT. Gabungan #qasehkekanda  Dan #mineralsole  menjadikan #kaumadam  Hebat! Antara #energybooster  Terbaik Dari Formulasi #makanansunnah  Dan #garammineral  #QasehGoldKekanda  untuk sang wira. . Untuk Pembelian Sila Pilih Method di bawah 👇🏼 . ▶DM @qaseh.gold.online.shoppe ▶WA 📞 0132947634 ▶Klik link www.qasehmazlina.com . #halal  #kurma  #madu  #delima  #guarana  #aswagandha  #tribulus  #tenaga  #buasir  #gout  #batukarang  #penambahtenaga  #konsultanqasehgold  #sayaamalsayajual  #Produkmuslim  #Makanansunnah  #KgMelayuSubangU6  #KgSubangU6  #SubangPermaiU3  #SubangPerdana  #kekalsihatbertenaga 
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu??
.
#detoxumieaida #detox #kolestrol #sembelit #kualalumpur #klcc #diet #workingmom #kurus #bestquality #naturalproducts #honey #kurma #delima #manjakani #jamumoden
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu?? . #detoxumieaida  #detox  #kolestrol  #sembelit  #kualalumpur  #klcc  #diet  #workingmom  #kurus  #bestquality  #naturalproducts  #honey  #kurma  #delima  #manjakani  #jamumoden 
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu??
.
#detoxumieaida #detox #kolestrol #sembelit #kualalumpur #klcc #diet #workingmom #kurus #bestquality #naturalproducts #honey #kurma #delima #manjakani #jamumoden
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu?? . #detoxumieaida  #detox  #kolestrol  #sembelit  #kualalumpur  #klcc  #diet  #workingmom  #kurus  #bestquality  #naturalproducts  #honey  #kurma  #delima  #manjakani  #jamumoden 
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu??
.
#detoxumieaida #detox #kolestrol #sembelit #kualalumpur #klcc #diet #workingmom #kurus #bestquality #naturalproducts #honey #kurma #delima #manjakani #jamumoden
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu?? . #detoxumieaida  #detox  #kolestrol  #sembelit  #kualalumpur  #klcc  #diet  #workingmom  #kurus  #bestquality  #naturalproducts  #honey  #kurma  #delima  #manjakani  #jamumoden 
Sapa nak #Puteh  Cepat2...selagi stock pengenalan masih adaaa...
#yengyeng #puteh #new #product #kunyahkunyah #putih #madu #delima #igers #iger #igerskelantan
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu??
.
#detoxumieaida #detox #kolestrol #sembelit #kualalumpur #klcc #diet #workingmom #kurus #bestquality #naturalproducts #honey #kurma #delima #manjakani #jamumoden
Just nk g tau detox ni bukan untuk orang terlebih berat tau.. orang kurus pun kena detox tau! Sebab toksin tak kenal kita gemuk ke kurus ke. Sama lah dengan encik kolestrol tu😉 dia suka-suka datang sb kita belasah jer makan! Kan kan kan. Lepas tu cik sembelit pulakk.. aduss berapa lama nk dok dlm bilik kecik tu?? . #detoxumieaida  #detox  #kolestrol  #sembelit  #kualalumpur  #klcc  #diet  #workingmom  #kurus  #bestquality  #naturalproducts  #honey  #kurma  #delima  #manjakani  #jamumoden 
TESTIMONI!!
.
COD PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERDANG, SERI KEMBANGAN, BANGI, KAJANG & SEKITARNYA.
.
POSTAGE KE SELURUH NEGARA
.
JOM BERTUKAR KE SUSU KAMBING R-RAYYAN.
.
Susu Kambing R-Rayyan TANPA GULA, TANPA KRIMER, LULUS KKM & TAK HAMIS!!
.
Susu Kambing R-Rayyan Penawar & Ikhtiar Kepada Masalah.
.
🔴 SEMBELIT.
🔴 SELSEMA.
🔴 BATUK BERKAHAK.
🔴 ASMA.
🔴 BERAT BADAN YANG TAK IDEAL.
🔴 ECZEMA.
🔴 KAWAL GULA & HB UNTUK IBU HAMIL
🔴 ANAK KURANG SELERA MAKAN.
🔴 ELAK JAUNDICE.
🔴 MILKBOOSTER
.
Susu Sesuai Untuk Seisi Keluarga.
.
Postage Seluruh Malaysia
.
Berminat??? PM laju-laju atau whatsapp
.
Whatsapp 📲 016-377 6434
Whatsapp 📲 016-377 6434
Whatsapp 📲 016-377 6434
.
#codputrajaya
#codcyberjaya
#codkajang
#codbangi
#codsemenyih
#codsenawang
#codnilai
#codkl
#coddengkil
#susukambingrrayyan
#susukambing
#susukambingkurma
#susukambingcoklat 
#susukambingvanilla
#delima
#susuibu
#stevia
#kurma 
#breastfeeding 
#milkbooster 
#pregnant 
#jaundice 
#prebiotic 
#probiotic 
#sembelit 
#eczema
TESTIMONI!! . COD PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERDANG, SERI KEMBANGAN, BANGI, KAJANG & SEKITARNYA. . POSTAGE KE SELURUH NEGARA . JOM BERTUKAR KE SUSU KAMBING R-RAYYAN. . Susu Kambing R-Rayyan TANPA GULA, TANPA KRIMER, LULUS KKM & TAK HAMIS!! . Susu Kambing R-Rayyan Penawar & Ikhtiar Kepada Masalah. . 🔴 SEMBELIT. 🔴 SELSEMA. 🔴 BATUK BERKAHAK. 🔴 ASMA. 🔴 BERAT BADAN YANG TAK IDEAL. 🔴 ECZEMA. 🔴 KAWAL GULA & HB UNTUK IBU HAMIL 🔴 ANAK KURANG SELERA MAKAN. 🔴 ELAK JAUNDICE. 🔴 MILKBOOSTER . Susu Sesuai Untuk Seisi Keluarga. . Postage Seluruh Malaysia . Berminat??? PM laju-laju atau whatsapp . Whatsapp 📲 016-377 6434 Whatsapp 📲 016-377 6434 Whatsapp 📲 016-377 6434 . #codputrajaya  #codcyberjaya  #codkajang  #codbangi  #codsemenyih  #codsenawang  #codnilai  #codkl  #coddengkil  #susukambingrrayyan  #susukambing  #susukambingkurma  #susukambingcoklat  #susukambingvanilla  #delima  #susuibu  #stevia  #kurma  #breastfeeding  #milkbooster  #pregnant  #jaundice  #prebiotic  #probiotic  #sembelit  #eczema 
Mesti semua nk nmpk gojes di hari lebaran nti! Cepat grab #putehcandy ni dgn gabungan #delima dan #madu insya Allah kesan dlm masa boleh dilihat seawal 7hari!!! Puasa ada 9hari lagi...so CEPAT!!! #YENGYENG #whitening #tonasekata #cantik #putih #pinkish #pink #insta #instagram #vsco #vscocam #snapseed
Orang dulu2 selalu umpamakan kecantikan dengan #delima "bibir merah bak delima" skrg dengan #putehcandy bukan bibir je jadik merah2 #pinkish , kulit muka uols pun berseri-seri. Boleh lah #selfie cecantik dihari lebaran nti...
#YengYeng #igers #iger #cantik #beautiful #glowing #girls #women #mens
@wanmilkshakeandfoods (@get_repost)
・・・
Sweet Sharing.. Isi 12pcs dengan campuran 4 rasa.. Nyam :9 Bestseller!! Yuuk mampir ke booth kitaaa.. Yg mageer kita bisa delivery.. Tenaaang.. Ada @gofoodpku siap antar ke depan pintu.. 😊😊😊 btw, ini ada macaroni schotel masih anget niiihh.. 😋😋😋 #kulinerpku #jajananpku #kulinerpanam #makanhematpku #kulinerpekanbaru #makanenakpku #takoyakipku #sosisbakarjumbopku #sosisbakarjumbopanam #milkshakepku #milkshakepanam #macaronischotelpanggang #spagetti #macaronischotelpku #delima #kartama #pkufoods #wanmilkshakeandfoods #promopku  #pkueat #bestfoodpku #gofoodpku
@wanmilkshakeandfoods (@get_repost) ・・・ Sweet Sharing.. Isi 12pcs dengan campuran 4 rasa.. Nyam :9 Bestseller!! Yuuk mampir ke booth kitaaa.. Yg mageer kita bisa delivery.. Tenaaang.. Ada @gofoodpku siap antar ke depan pintu.. 😊😊😊 btw, ini ada macaroni schotel masih anget niiihh.. 😋😋😋 #kulinerpku  #jajananpku  #kulinerpanam  #makanhematpku  #kulinerpekanbaru  #makanenakpku  #takoyakipku  #sosisbakarjumbopku  #sosisbakarjumbopanam  #milkshakepku  #milkshakepanam  #macaronischotelpanggang  #spagetti  #macaronischotelpku  #delima  #kartama  #pkufoods  #wanmilkshakeandfoods  #promopku  #pkueat  #bestfoodpku  #gofoodpku 
Alhamdulillah
Gembira bila dapat tolong #protege CikSue
. 
dapat tolong #pengguna dekat luar sana
.
#minkaffe memang mengenyangkan
.
I know life student macam mana coz CikSue dulu2 pun terkeja sana sini kadang tu x sempat nak makan
.
Sllu minkaffe kenyang sampai tgh hari ja nie x sangka hangpa kenyang lama
.
Tapi apa2 pun jangan skip nasi tau .
atleast sehari sekali pun ok walaupun sikit
.
Okeyh sapa lagi nak join team under #delima
.
Jadi protege CikSue
.

Meh khabo CikSue
.
Kita buat sama2 sampai jadi boleh #beliimpian

Whatsapp
www.wasap.my/601141082503

#projekSTG #themagicofparttime #meroketrm1000seminggu #timefreedom_moneyfreedom 
#GoAugustGo
#RM18JUTASEBULAN
#jejomsKorea_thecolonyiTheTitans
#magicalwinterwithSHOM
#jomSeoul2018
Alhamdulillah Gembira bila dapat tolong #protege  CikSue . dapat tolong #pengguna  dekat luar sana . #minkaffe  memang mengenyangkan . I know life student macam mana coz CikSue dulu2 pun terkeja sana sini kadang tu x sempat nak makan . Sllu minkaffe kenyang sampai tgh hari ja nie x sangka hangpa kenyang lama . Tapi apa2 pun jangan skip nasi tau . atleast sehari sekali pun ok walaupun sikit . Okeyh sapa lagi nak join team under #delima  . Jadi protege CikSue . Meh khabo CikSue . Kita buat sama2 sampai jadi boleh #beliimpian  Whatsapp www.wasap.my/601141082503 #projekSTG  #themagicofparttime  #meroketrm1000seminggu  #timefreedom_moneyfreedom  #GoAugustGo  #RM18JUTASEBULAN  #jejomsKorea_thecolonyiTheTitans  #magicalwinterwithSHOM  #jomSeoul2018 
Sweet Sharing.. Isi 12pcs dengan campuran 4 rasa.. Nyam :9 Bestseller!! Yuuk mampir ke booth kitaaa.. Yg mageer kita bisa delivery.. Tenaaang.. Ada @gofoodpku siap antar ke depan pintu.. 😊😊😊 btw, ini ada macaroni schotel masih anget niiihh.. 😋😋😋 #kulinerpku #jajananpku #kulinerpanam #makanhematpku #kulinerpekanbaru #makanenakpku #takoyakipku #sosisbakarjumbopku #sosisbakarjumbopanam #milkshakepku #milkshakepanam #macaronischotelpanggang #spagetti #macaronischotelpku #delima #kartama #pkufoods #wanmilkshakeandfoods #promopku  #pkueat #bestfoodpku #gofoodpku
Sweet Sharing.. Isi 12pcs dengan campuran 4 rasa.. Nyam :9 Bestseller!! Yuuk mampir ke booth kitaaa.. Yg mageer kita bisa delivery.. Tenaaang.. Ada @gofoodpku siap antar ke depan pintu.. 😊😊😊 btw, ini ada macaroni schotel masih anget niiihh.. 😋😋😋 #kulinerpku  #jajananpku  #kulinerpanam  #makanhematpku  #kulinerpekanbaru  #makanenakpku  #takoyakipku  #sosisbakarjumbopku  #sosisbakarjumbopanam  #milkshakepku  #milkshakepanam  #macaronischotelpanggang  #spagetti  #macaronischotelpku  #delima  #kartama  #pkufoods  #wanmilkshakeandfoods  #promopku  #pkueat  #bestfoodpku  #gofoodpku 
Minuman Coklat Arabic Gum. Kurma. Madu. Delima. Enak tak terkata...
#sycoa #SyhatCocoa #kurma 
#arabic_gum #arabicgum #delima #pomegranate #madu
#rawatanusus #minumancoklat #MinumanTenaga #minumankesihatan
Minuman Coklat Arabic Gum. Kurma. Madu. Delima. Enak tak terkata...
#sycoa #SyhatCocoa  #kurma 
#arabic_gum #arabicgum #delima #pomegranate #madu
#rawatanusus #minumancoklat #MinumanTenaga #minumankesihatan
Sekali dengan cincin la.... #akik #delima