an online Instagram web viewer

#delima medias

Photos

Pencinta merah ada koleksi merah nih....
1 set cuma 150rb
#perhiasan
#merah
#delima
#xuping
#jakarta
Readystock
"Kefir + mulberry soap"

Manfaat :
-Mencerahkan wajah
-Menghaluskan wajah
-Mengangkat komedo
-Mengangkat sel kulit mati
-Mengecilkan pori-pori
-Memudarkan flek & noda hitam diwajah
.
.
50gr : Rp.25.000
25gr : Rp.12.000
13gr : Rp.7000
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Kefir + mulberry soap" Manfaat : -Mencerahkan wajah -Menghaluskan wajah -Mengangkat komedo -Mengangkat sel kulit mati -Mengecilkan pori-pori -Memudarkan flek & noda hitam diwajah . . 50gr : Rp.25.000 25gr : Rp.12.000 13gr : Rp.7000 . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
ANTI CANCER/CYST/FIBROID

Breast Cancer/Serviks Cancer dan mcm2 cancer lg yang berbahaya. Tentu kita semua kalau boleh nak elakkan dari terkena cancer/fibroid/cyst nie kan. Semua ingin sihat. 
FLP ade supplement anti cancer untuk kita semua. Pomesteen di perbuat dari makanan Sunnah iaitu #Delima. 
Kenapa Pomesteen?
✔Diperbuat dari buah2 anti oksida seperti Delima, Pear, Manggis, Raspberry, Blackberry, Blueberry dan Biji Anggur
✔Delima adalah makanan Sunnah yang terbaik sejak zaman dahulu
✔Membantu melindungi sel2 dengan mengurangkan kerosakan radikal bebas
✔Anti Cancer/Fibroid/Cyst
✔Mengubati penyakit lemah tenaga batin
✔Membantu merawat keputihan kaum wanita
✔Melawan cancer payudara
✔Mengelakkan cancer kelenjar prostat 👉Testimoni
Seorang kawan yang mempunyai kakak baru selesai pembedahan cancer payudara. Baru minum pomesteen dan alhamdulillah..rasa lebih segar dan bertenaga walaupon selepas pembedahan berbanding dengan pembedahan kali pertama. Meneruskan minum pomesteen kerana merasai kelebihan product ini. Semoga istiqomah agar sel cancer tidak merebak lagi. Memang semua sakit datang dari Allah..tapi tak salah untuk kita cuba mencegah dan mengubati. In shaa Allah.

WA untuk merasai kehebatan Pomesteen 📱0133601977
📱0133601977

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI

#flpthebest
#pomesteenthebest
#anticancerfibroidcyst
ANTI CANCER/CYST/FIBROID Breast Cancer/Serviks Cancer dan mcm2 cancer lg yang berbahaya. Tentu kita semua kalau boleh nak elakkan dari terkena cancer/fibroid/cyst nie kan. Semua ingin sihat. FLP ade supplement anti cancer untuk kita semua. Pomesteen di perbuat dari makanan Sunnah iaitu #Delima . Kenapa Pomesteen? ✔Diperbuat dari buah2 anti oksida seperti Delima, Pear, Manggis, Raspberry, Blackberry, Blueberry dan Biji Anggur ✔Delima adalah makanan Sunnah yang terbaik sejak zaman dahulu ✔Membantu melindungi sel2 dengan mengurangkan kerosakan radikal bebas ✔Anti Cancer/Fibroid/Cyst ✔Mengubati penyakit lemah tenaga batin ✔Membantu merawat keputihan kaum wanita ✔Melawan cancer payudara ✔Mengelakkan cancer kelenjar prostat 👉Testimoni Seorang kawan yang mempunyai kakak baru selesai pembedahan cancer payudara. Baru minum pomesteen dan alhamdulillah..rasa lebih segar dan bertenaga walaupon selepas pembedahan berbanding dengan pembedahan kali pertama. Meneruskan minum pomesteen kerana merasai kelebihan product ini. Semoga istiqomah agar sel cancer tidak merebak lagi. Memang semua sakit datang dari Allah..tapi tak salah untuk kita cuba mencegah dan mengubati. In shaa Allah. WA untuk merasai kehebatan Pomesteen 📱0133601977 📱0133601977 MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI #flpthebest  #pomesteenthebest  #anticancerfibroidcyst 
Tips Kekal Sihat dan Bertenaga Ketika Berpuasa.
Mesej di sampaikan Oleh @qaseh.gold.online.shoppe
#sayaamalsayajual #stokisqaseh #konsultanqasehgold #Produkmuslim #Makanansunnah #Kurma #madu #Delima 
#bertenaga #berpuasa #KgMelayuSubangU6 #KgSubangU6 #SubangPermaiU3 #SubangPerdana #kekalsihat
Esok nak amik stock, agak2 yang mana kegemaran ramai 🤔
Mudah mudahan bulan Ramadhan nanti kita dapat penghidupkan sunnah2 nabi kita dan perbanyakkan lagi ibadah sunnah di siang dan malam hari.😍
Mudah mudahan juga kita sentiasa sihat hati, akal dan fikiran nya 😊☺️
#haneya #sunnahfood #arganoil #honey #habatussauda #applevinegar #oliveoil #dates #appricort #figs #pomegranate #pomegranatejuice #madu #minyakzaitun #delima #cuka #jus
Felicity定番のお豆腐のチーズケーキ✨ボトムとクランブルはおからが入っていてヘルシーです^ ^
季節に合った自家製ジャムを一緒に焼いた甘さ控えめの #ヘルシー なケーキです。写真はラズベリージャムです。2枚目もお豆腐が入った甘酒の甘さで作った #レアチーズケーキタルト です。どちらも #卵不使用 です。
6月24日、25日に参加の @chikchikmarche さんにもお持ちします🎶 ホールでご希望の方はご予約承ります^ ^  豆腐のチーズケーキは6号サイズ2500円税込です。(エディブルフラワーは季節のみ)発送も賜ります。お問い合わせはDMまでどうぞ🎶
#岩手県青少年会館 さまのカフェでもご予約承っております。また、そちらでも定番メニューになりつつありますよ〜どうぞよろしくお願いいたします。
*
*
*
#felicity #felicityの贈り物 #felicityお菓子 #滝沢市 #岩手県 #卵不使用 #cotta #cuoca #delima #giftshop #贈り物 #cookingram #happysweets #クッキー #cookie #instasweet #岩手県産小麦 #エディブルフラワー #豆腐スィーツ #ChikChikマルシェ
Felicity定番のお豆腐のチーズケーキ✨ボトムとクランブルはおからが入っていてヘルシーです^ ^ 季節に合った自家製ジャムを一緒に焼いた甘さ控えめの #ヘルシー  なケーキです。写真はラズベリージャムです。2枚目もお豆腐が入った甘酒の甘さで作った #レアチーズケーキタルト  です。どちらも #卵不使用  です。 6月24日、25日に参加の @chikchikmarche さんにもお持ちします🎶 ホールでご希望の方はご予約承ります^ ^ 豆腐のチーズケーキは6号サイズ2500円税込です。(エディブルフラワーは季節のみ)発送も賜ります。お問い合わせはDMまでどうぞ🎶 #岩手県青少年会館  さまのカフェでもご予約承っております。また、そちらでも定番メニューになりつつありますよ〜どうぞよろしくお願いいたします。 * * * #felicity  #felicityの贈り物  #felicityお菓子  #滝沢市  #岩手県  #卵不使用  #cotta  #cuoca  #delima  #giftshop  #贈り物  #cookingram  #happysweets  #クッキー  #cookie  #instasweet  #岩手県産小麦  #エディブルフラワー  #豆腐スィーツ  #ChikChikマルシェ 
Ramadhan bakal menjelang. Uols dah ade supplement yang boleh berikan uols tenaga & tahan lapar 🤔🤔🤔 .
Jom minum #lentikdara. Supplement yg mengandungi 100% bahan natural spt Delima, Garcinia Cambogia, Oren, Acai Berry, Kurma, Madu & Mixed Berry. .
Promo utk Ramadhan & Syawal, setiap pembelian 2 botol keatas dpt FREE Sampul Raya, Woven Bag, Booklet & Tudung. .
#lentikdaraipoh
#lentikdararich927
#stokistperak
#agentdiperlukan 
#bulanramadhan
#promo
#freegift 
#ramadhan #syawal #delima #garniciacambogia #madu #oren #kurma #acaiberry #mixberry
Ramadhan bakal menjelang. Uols dah ade supplement yang boleh berikan uols tenaga & tahan lapar 🤔🤔🤔 . Jom minum #lentikdara . Supplement yg mengandungi 100% bahan natural spt Delima, Garcinia Cambogia, Oren, Acai Berry, Kurma, Madu & Mixed Berry. . Promo utk Ramadhan & Syawal, setiap pembelian 2 botol keatas dpt FREE Sampul Raya, Woven Bag, Booklet & Tudung. . #lentikdaraipoh  #lentikdararich927  #stokistperak  #agentdiperlukan  #bulanramadhan  #promo  #freegift  #ramadhan  #syawal  #delima  #garniciacambogia  #madu  #oren  #kurma  #acaiberry  #mixberry 
Better Dont be in #delima...Best dont dare to #MESS vth #me😏😎
Better Dont be in #delima ...Best dont dare to #MESS  vth #me ðŸ˜ðŸ˜Ž
COD Siang Tadi 😉
.
.
Jom Bertukar Ke Susu Kambing R-Rayyan
.
Susu Kambing R-Rayyan Tanpa Gula & Tak Hamis!!
.
Susu Kambing R-Rayyan Penawar Kepada Masalah.
.
🔴 SEMBELIT.
🔴 SELSEMA.
🔴 BATUK BERKAHAK.
🔴 ASMA.
🔴 BERAT BADAN YANG TAK IDEAL.
🔴 ECZEMA.
🔴 KAWAL GULA & HB UNTUK IBU HAMIL
🔴 ANAK KURANG SELERA MAKAN.
🔴 ELAK JAUNDICE
.
Susu Sesuai Untuk Seisi Keluarga.
.
Postage Seluruh Malaysia
.
Berminat??? PM laju-laju atau whatsapp
.
Whatsapp 📲 016-377 6434
Whatsapp 📲 016-377 6434
Whatsapp 📲 016-377 6434
.
#susukambingrrayyan
#susukambing
#susukambingkurma
#susukambingcoklat 
#susukambingvanilla
#codputrajaya 
#codbandarbarubangi 
#codserdang 
#codcyberjaya 
#codkajang 
#codsemenyih
#delima
#susuibu
#stevia
#kurma 
#breastfeeding 
#milkbooster 
#pregnant 
#jaundice 
#prebiotic 
#probiotic 
#sembelit 
#eczema
COD Siang Tadi 😉 . . Jom Bertukar Ke Susu Kambing R-Rayyan . Susu Kambing R-Rayyan Tanpa Gula & Tak Hamis!! . Susu Kambing R-Rayyan Penawar Kepada Masalah. . 🔴 SEMBELIT. 🔴 SELSEMA. 🔴 BATUK BERKAHAK. 🔴 ASMA. 🔴 BERAT BADAN YANG TAK IDEAL. 🔴 ECZEMA. 🔴 KAWAL GULA & HB UNTUK IBU HAMIL 🔴 ANAK KURANG SELERA MAKAN. 🔴 ELAK JAUNDICE . Susu Sesuai Untuk Seisi Keluarga. . Postage Seluruh Malaysia . Berminat??? PM laju-laju atau whatsapp . Whatsapp 📲 016-377 6434 Whatsapp 📲 016-377 6434 Whatsapp 📲 016-377 6434 . #susukambingrrayyan  #susukambing  #susukambingkurma  #susukambingcoklat  #susukambingvanilla  #codputrajaya  #codbandarbarubangi  #codserdang  #codcyberjaya  #codkajang  #codsemenyih  #delima  #susuibu  #stevia  #kurma  #breastfeeding  #milkbooster  #pregnant  #jaundice  #prebiotic  #probiotic  #sembelit  #eczema 
5 MUDAHKAN PENGHADAMAN

Resepi elal sembelit ada bersama dengan buah kurma?
Resepinya, rendam beberapa biji buah kurma kemudian minum airnya Dan kunyah pada setiap hari. Sistem penghadaman anda akan berkelakuan ' sopan'

Malah buah kurma sangat disarankan kepada mereka yang Bermasalah sembelit

Nak langsing dan cergas perlu selesaikan masalah Sembelit.
.
#berpuasadenganQasehGold #kurma #madu #delima
#supplement  #gastrik #anaksihat #ibuceria #sıhat
5 MUDAHKAN PENGHADAMAN Resepi elal sembelit ada bersama dengan buah kurma? Resepinya, rendam beberapa biji buah kurma kemudian minum airnya Dan kunyah pada setiap hari. Sistem penghadaman anda akan berkelakuan ' sopan' Malah buah kurma sangat disarankan kepada mereka yang Bermasalah sembelit Nak langsing dan cergas perlu selesaikan masalah Sembelit. . #berpuasadenganQasehGold  #kurma  #madu  #delima  #supplement  #gastrik  #anaksihat  #ibuceria  #sıhat 
TIPS memilih supplement MILK BOOSTER, (pertama) adalah mengetahui kandungan supplement. Ini kerana bimbang terdapat alahan pada kandungan² yg terdapat di dalam supplement tersebut. Bimbang memudaratkan si IBU & begitu jugak pada si bayi.
.
Ada yang jenis badan 'manja'. Ada alahan pada sesetengah makanan. Meh, saya kongsikan bahan² utama #QasehGoldAdinda. Makanan sunnah sbg sumber utama.
.
#PengamalQasehGoldAdindaDari2009
#QasehGold #QasehGoldJunior #QasehGoldPremier #sunnahfood #makanansunnah #milkbooster #tips #kurma #madu #delima #habbastussauda #terapiinstagram #sayagunasayajual #supplement #makanantambahan #ibuhamil #energybooster #BazaarPakNil
TIPS memilih supplement MILK BOOSTER, (pertama) adalah mengetahui kandungan supplement. Ini kerana bimbang terdapat alahan pada kandungan² yg terdapat di dalam supplement tersebut. Bimbang memudaratkan si IBU & begitu jugak pada si bayi. . Ada yang jenis badan 'manja'. Ada alahan pada sesetengah makanan. Meh, saya kongsikan bahan² utama #QasehGoldAdinda . Makanan sunnah sbg sumber utama. . #PengamalQasehGoldAdindaDari2009  #QasehGold  #QasehGoldJunior  #QasehGoldPremier  #sunnahfood  #makanansunnah  #milkbooster  #tips  #kurma  #madu  #delima  #habbastussauda  #terapiinstagram  #sayagunasayajual  #supplement  #makanantambahan  #ibuhamil  #energybooster  #BazaarPakNil 
今日のおやつはチョコパイ🍫
.
子供たちが大好きな🍫菓子。
今日は次男がスイミングの体験で、
長男に苦手なお留守番をお願いしたんだけど…
「おやつに食べてね!」とメモ残しておいたら、瓶がきれいに空っぽに(*´艸`*)
少しは残ってるかな〜と思ってたんだけどな。。。#食べ損ねた .
#手作りお菓子 #手作りおやつ #今日のおやつ #おうちおやつ #チョコパイ #パイシート #夏待ちおやつ #コッタ #石窯ドーム #クオカ #homemade #delistagrammer #delima #lin_stagrammer #chocolatepie #weck
今日のおやつはチョコパイ🍫 . 子供たちが大好きな🍫菓子。 今日は次男がスイミングの体験で、 長男に苦手なお留守番をお願いしたんだけど… 「おやつに食べてね!」とメモ残しておいたら、瓶がきれいに空っぽに(*´艸`*) 少しは残ってるかな〜と思ってたんだけどな。。。#食べ損ねた  . #手作りお菓子  #手作りおやつ  #今日のおやつ  #おうちおやつ  #チョコパイ  #パイシート  #夏待ちおやつ  #コッタ  #石窯ドーム  #クオカ  #homemade  #delistagrammer  #delima  #lin_stagrammer  #chocolatepie  #weck 
IKHTIAR HAMIL?

Antara Khasiat #qasehadinda Adalah Mengatasi Masalah #Keputihan.

Dalam Perancangan #Hamil, Suami Isteri Memainkan Peranan Penting. Bukan Si Isteri Sahaja Perlu Pastikan Kesuburan Mereka, Malah Suami Pun Perlu Tahu.

Set Hamil #qasehgold Terdiri Dari: ● #qasehadinda ● #qasehkekanda
● #Sole

Info Lanjut → wasap.my/60182152609/SetHamilQaseh

#sayaamalsayajual #produkmuslim #bisnespatuhsyariah #ikhtiarhamil #rancanghamil #sukarhamil #halalantoyyiban #makanansunnah #cahayamata #Keputihan #periodtakteratur #hormontakstabil #asidfolik #kurma #delima #selayang #bandarbaruselayang #tamanbidara #Batucaves #stokisqaseh #rakanniagadiperlukan #heroseorangcinderella
IKHTIAR HAMIL? Antara Khasiat #qasehadinda  Adalah Mengatasi Masalah #Keputihan . Dalam Perancangan #Hamil , Suami Isteri Memainkan Peranan Penting. Bukan Si Isteri Sahaja Perlu Pastikan Kesuburan Mereka, Malah Suami Pun Perlu Tahu. Set Hamil #qasehgold  Terdiri Dari: ● #qasehadinda  ● #qasehkekanda  ● #Sole  Info Lanjut → wasap.my/60182152609/SetHamilQaseh #sayaamalsayajual  #produkmuslim  #bisnespatuhsyariah  #ikhtiarhamil  #rancanghamil  #sukarhamil  #halalantoyyiban  #makanansunnah  #cahayamata  #Keputihan  #periodtakteratur  #hormontakstabil  #asidfolik  #kurma  #delima  #selayang  #bandarbaruselayang  #tamanbidara  #Batucaves  #stokisqaseh  #rakanniagadiperlukan  #heroseorangcinderella 
Delima atau Pomegranate merupakan buah yang kaya akan vitamin B5, vitamin C, kalium dan polifenol, yang sangat bermanfaat bagi kulit. Tak heran kalau saat ini banyak skin care terutama masker wajah yang menggunakan pomegranate sebagai salah satu varian. Demi kulit cantik alami, #TeamAppron @tirahardaning punya beberapa tips untuk membuat masker alami dari buah Delima yang tentunya syarat akan manfaat dan mudah dibuat, yuk disimak;

1. Masker Delima + madu
Masker ini dapat membantu menghilangkan flek hitam di wajah. Caranya;
- Haluskan delima dan tambahkan satu sendok madu untuk itu
- campurkan lalu oleskan ke seluruh wajah dan leher
- Biarkan selama 15 menit dan bilas.

2. Masker Delima + Yoghurt.
Masker ini dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit lembut.
Caranya;
- Haluskan delima
- Campurkan dengan yoghurt (plain)
- Oleskan pada kulit
- Biarkan selama beberapa saat dan bilas. 
3. Masker Delima + Lemon. Kandungan vitamin C dari lemon dan antioksidan dari buah delima dalam membuat kulit terlihat segar dan lembut.
Caranya;
- Campur delima yang telah dihaluskan dengan perasan lemon
- Oleskan pada kulit secara merata - Bilas setelah semua kering

4. Masker Delima + Teh Hijau
Ini adalah satu lagi masker terbaik untuk mendapatkan kulit bercahaya.
Caranya;
- Campurkan biji delima yang telah dihaluskan dengan teh hijau dan satu sendok yoghurt
- Oleskan di seluruh wajah
- Biarkan selama beberapa saat dan bilas untuk melihat hasilnya.

Mudah bukan? Bahkan dalam satu jenis buah kamu bisa membuat berbagai macam kreasi dengan beragam manfaat. Jangan lupa disimpan, bagikan ke orang-orang tersayang dan praktekan di rumah ya 😘
#DIY #masker #BeautyAppron #Delima #pomegranate #cantikalami #pome #simplemask #beautydiy
Delima atau Pomegranate merupakan buah yang kaya akan vitamin B5, vitamin C, kalium dan polifenol, yang sangat bermanfaat bagi kulit. Tak heran kalau saat ini banyak skin care terutama masker wajah yang menggunakan pomegranate sebagai salah satu varian. Demi kulit cantik alami, #TeamAppron  @tirahardaning punya beberapa tips untuk membuat masker alami dari buah Delima yang tentunya syarat akan manfaat dan mudah dibuat, yuk disimak; 1. Masker Delima + madu Masker ini dapat membantu menghilangkan flek hitam di wajah. Caranya; - Haluskan delima dan tambahkan satu sendok madu untuk itu - campurkan lalu oleskan ke seluruh wajah dan leher - Biarkan selama 15 menit dan bilas. 2. Masker Delima + Yoghurt. Masker ini dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit lembut. Caranya; - Haluskan delima - Campurkan dengan yoghurt (plain) - Oleskan pada kulit - Biarkan selama beberapa saat dan bilas. 3. Masker Delima + Lemon. Kandungan vitamin C dari lemon dan antioksidan dari buah delima dalam membuat kulit terlihat segar dan lembut. Caranya; - Campur delima yang telah dihaluskan dengan perasan lemon - Oleskan pada kulit secara merata - Bilas setelah semua kering 4. Masker Delima + Teh Hijau Ini adalah satu lagi masker terbaik untuk mendapatkan kulit bercahaya. Caranya; - Campurkan biji delima yang telah dihaluskan dengan teh hijau dan satu sendok yoghurt - Oleskan di seluruh wajah - Biarkan selama beberapa saat dan bilas untuk melihat hasilnya. Mudah bukan? Bahkan dalam satu jenis buah kamu bisa membuat berbagai macam kreasi dengan beragam manfaat. Jangan lupa disimpan, bagikan ke orang-orang tersayang dan praktekan di rumah ya 😘 #DIY  #masker  #BeautyAppron  #Delima  #pomegranate  #cantikalami  #pome  #simplemask  #beautydiy 
Get your Healtea at amazing 20 days combo price of RM150 for 4 pcs!😄😄. Choose any flavour you like👍👍👍.
. .
.
#pomegranate #buahdelima #delima #jomkurus1malaysia #jomkurus #tehkurusmalaysia #teh #tehhijau #greentea #tudung #tudungmurah #tudungonline #bajuraya #bajukurungmoden #peplum #jubahmoden #moodrepublik #fashionvalet #fashionmalaysia #detoxbody #detox #produklokal #kotabharu #kelantan #lembahsireh #malaysianig #airasiax #followforfollow
Get your Healtea at amazing 20 days combo price of RM150 for 4 pcs!😄😄. Choose any flavour you like👍👍👍. . . . #pomegranate  #buahdelima  #delima  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #tehkurusmalaysia  #teh  #tehhijau  #greentea  #tudung  #tudungmurah  #tudungonline  #bajuraya  #bajukurungmoden  #peplum  #jubahmoden  #moodrepublik  #fashionvalet  #fashionmalaysia  #detoxbody  #detox  #produklokal  #kotabharu  #kelantan  #lembahsireh  #malaysianig  #airasiax  #followforfollow 
Readystock
"Kefir + Charcoal soap"

Manfaat :
-Anti kuman & bakteri
-Mengobati jerawat
-Mencegah timbulnya jerawat
-Mengangkat sel kulit mati
-Mengangkat komedo & sel kulit mati
-Menghaluskan wajah
.
.
13gr : Rp.7000
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Kefir + Charcoal soap" Manfaat : -Anti kuman & bakteri -Mengobati jerawat -Mencegah timbulnya jerawat -Mengangkat sel kulit mati -Mengangkat komedo & sel kulit mati -Menghaluskan wajah . . 13gr : Rp.7000 . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
Anak Sihat Anak Hebat!

Jom tingkatkan tahap imunisasi anak dengan cara mudah dengan memberikan QASEH JUNIOR setiap pagi dan malam. 🌟Fakta Nutrisi💕
Boleh refer di gambar😘
.
.
Kandungan Qaseh Junior
---------------
.
 Madu, kurma, delima, bayam, badam, minyak zaitun, habbatussauda, gam Arab, gingko biloba, zafaran, kismis dan pegaga
.
✅Menguatkan sistem imun
✅Melancarkan pembungan air besar
✅Meningkatkan kecerdasan minda
✅Menyokong tumbesaran yang sihat
✅Membekalkan tenaga

Harga RM66
Postage RM7 SM

WhatsApp 0134125380 untuk order

#AnakSihatIbuGembira #demam #selsema #sembelit #asma #tingkatkanimun #MindaCergas #cerdas #kurma #delima #bayam #minyakzaitun  #badam #GingkoBiloba #sayajualmakanansunnah #sayajualonline #cheras #makanansimanja #sayanganak
Anak Sihat Anak Hebat! Jom tingkatkan tahap imunisasi anak dengan cara mudah dengan memberikan QASEH JUNIOR setiap pagi dan malam. 🌟Fakta Nutrisi💕 Boleh refer di gambar😘 . . Kandungan Qaseh Junior --------------- . Madu, kurma, delima, bayam, badam, minyak zaitun, habbatussauda, gam Arab, gingko biloba, zafaran, kismis dan pegaga . ✅Menguatkan sistem imun ✅Melancarkan pembungan air besar ✅Meningkatkan kecerdasan minda ✅Menyokong tumbesaran yang sihat ✅Membekalkan tenaga Harga RM66 Postage RM7 SM WhatsApp 0134125380 untuk order #AnakSihatIbuGembira  #demam  #selsema  #sembelit  #asma  #tingkatkanimun  #MindaCergas  #cerdas  #kurma  #delima  #bayam  #minyakzaitun  #badam  #GingkoBiloba  #sayajualmakanansunnah  #sayajualonline  #cheras  #makanansimanja  #sayanganak 
Get your Healtea at amazing 20 days combo price of RM150 for 4 pcs!😄😄. Choose any flavour you like👍👍👍.
.
Awww pomegranate 💋💋💋💋💋💋!!!
.
.
#pomegranate #buahdelima #delima #jomkurus1malaysia #jomkurus #tehkurusmalaysia #teh #tehhijau #greentea #tudung #tudungmurah #tudungonline #bajuraya #bajukurungmoden #peplum #jubahmoden #moodrepublik #fashionvalet #fashionmalaysia #detoxbody #detox #produklokal #kotabharu #kelantan #lembahsireh #malaysianig #airasiax #followforfollow
Get your Healtea at amazing 20 days combo price of RM150 for 4 pcs!😄😄. Choose any flavour you like👍👍👍. . Awww pomegranate 💋💋💋💋💋💋!!! . . #pomegranate  #buahdelima  #delima  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #tehkurusmalaysia  #teh  #tehhijau  #greentea  #tudung  #tudungmurah  #tudungonline  #bajuraya  #bajukurungmoden  #peplum  #jubahmoden  #moodrepublik  #fashionvalet  #fashionmalaysia  #detoxbody  #detox  #produklokal  #kotabharu  #kelantan  #lembahsireh  #malaysianig  #airasiax  #followforfollow 
Get your Healtea at amazing 20 days combo price of RM150 for 4 pcs!😄😄. Choose any flavour you like👍👍👍.
.
Awww pomegranate 💋💋💋💋💋💋!!!
.
.
#pomegranate #buahdelima #delima #jomkurus1malaysia #jomkurus #tehkurusmalaysia #teh #tehhijau #greentea #tudung #tudungmurah #tudungonline #bajuraya #bajukurungmoden #peplum #jubahmoden #moodrepublik #fashionvalet #fashionmalaysia #detoxbody #detox #produklokal #kotabharu #kelantan #lembahsireh #malaysianig #airasiax #followforfollow
Get your Healtea at amazing 20 days combo price of RM150 for 4 pcs!😄😄. Choose any flavour you like👍👍👍. . Awww pomegranate 💋💋💋💋💋💋!!! . . #pomegranate  #buahdelima  #delima  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #tehkurusmalaysia  #teh  #tehhijau  #greentea  #tudung  #tudungmurah  #tudungonline  #bajuraya  #bajukurungmoden  #peplum  #jubahmoden  #moodrepublik  #fashionvalet  #fashionmalaysia  #detoxbody  #detox  #produklokal  #kotabharu  #kelantan  #lembahsireh  #malaysianig  #airasiax  #followforfollow 
いつぞやの#よるごはん picで失礼します✋
はい。#水野幸一 さんのサンマ皿でくし盛りです。
丼も、水野さん✨✨こちらの器(銅彩釉フリーボール)、最近ご飯ものばかりを盛ってしまってます( ´艸`)
メニュー
鰻ちらし丼
冷奴 しらすのせ
焼きナス
串焼き盛り合わせ(レバー つくねたれ、塩 梅しそ かわ )
イナダの生姜醤油漬け焼き
ひじきの煮付け
おすまし
#ビール 
でした🎶
#奥田章 #橋本忍 #末國清吉  #クッキングラム #cuisine_captures #delistagrammer #igersjp #instafood #kurashirufood #lin_stagrammer #locari_kitchen #w7style #w7foods #whim_fluffy #wp_deli_japan #フォトジェニックフード #delima #おうちごはん #おうち料亭 #日本が元気になるご飯 #ig呑んべえ部 (今日も暑いからビールが美味しいね🎶早く帰りた~~~い❤部門)
いつぞやの#よるごはん  picで失礼します✋ はい。#水野幸一  さんのサンマ皿でくし盛りです。 丼も、水野さん✨✨こちらの器(銅彩釉フリーボール)、最近ご飯ものばかりを盛ってしまってます( ´艸`) メニュー 鰻ちらし丼 冷奴 しらすのせ 焼きナス 串焼き盛り合わせ(レバー つくねたれ、塩 梅しそ かわ ) イナダの生姜醤油漬け焼き ひじきの煮付け おすまし #ビール  でした🎶 #奥田章  #橋本忍  #末國清吉  #クッキングラム  #cuisine_captures  #delistagrammer  #igersjp  #instafood  #kurashirufood  #lin_stagrammer  #locari_kitchen  #w7style  #w7foods  #whim_fluffy  #wp_deli_japan  #フォトジェニックフード  #delima  #おうちごはん  #おうち料亭  #日本が元気になるご飯  #ig呑んべえ部  (今日も暑いからビールが美味しいね🎶早く帰りた~~~い❤部門)
Ready

Size 8 (8 - 10 tahun)

Rp 55.000

#jilbab
#jilbabdelima 
#jilbabanak
#delima
JAB 14A

Ready Size 8 
Hijau muda, Merah Cabe 
Rp 55.000

#jilbabdelima 
#delima
#jilbabanak
#kerudunganak
Readystock
"Kefir + Papaya soap"

Manfaat :
-Mencerahkan wajah
-Menghaluskan wajah
-Mengangkat komedo
-Mengangkat sel kulit mati
-Mengencangkan kulit
.

13gr : Rp.7000
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Kefir + Papaya soap" Manfaat : -Mencerahkan wajah -Menghaluskan wajah -Mengangkat komedo -Mengangkat sel kulit mati -Mengencangkan kulit . 13gr : Rp.7000 . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
Putih-putih melati , Merah-merah delima🎶
Siapa yang pakai mylea serum pasti kulitnya cantik berseri 🎶🎵 😍

Nyanyi dalam hati je tau! 😉
Nih nak kepochi sikit dalam mylea freckles serum nih ada extrak buah delima jugak.

Sayang2 mesti tahu kan buah delima ni salah satu buah yang Allah Subhanahu wa Ta’ala memuliakan buah ini dan menjadikan di dalamnya ubat bagi penghuni Dunia ini, dan menjadikan di dalamnya kelezatan dan kenikmatan bagi penghuni Akhirat (Surga). Wallahu A’lam.

Jom tgk kebaikkan buah delima dari sudut kecantikan 😍

1) Pengembalikan Sel
2) Melindungi drpd cahaya matahari
3) Melambatkan proses penuaan
4) Mengekalkan awet muda
5) Memulihkan kulit yg kering
6) Merawat muka berminyak & berjerawat

#delima
#myleafrecklesserum
#serumraya
#myleaserum 
#myleafrecklesserum
Putih-putih melati , Merah-merah delima🎶 Siapa yang pakai mylea serum pasti kulitnya cantik berseri 🎶🎵 😍 Nyanyi dalam hati je tau! 😉 Nih nak kepochi sikit dalam mylea freckles serum nih ada extrak buah delima jugak. Sayang2 mesti tahu kan buah delima ni salah satu buah yang Allah Subhanahu wa Ta’ala memuliakan buah ini dan menjadikan di dalamnya ubat bagi penghuni Dunia ini, dan menjadikan di dalamnya kelezatan dan kenikmatan bagi penghuni Akhirat (Surga). Wallahu A’lam. Jom tgk kebaikkan buah delima dari sudut kecantikan 😍 1) Pengembalikan Sel 2) Melindungi drpd cahaya matahari 3) Melambatkan proses penuaan 4) Mengekalkan awet muda 5) Memulihkan kulit yg kering 6) Merawat muka berminyak & berjerawat #delima  #myleafrecklesserum  #serumraya  #myleaserum  #myleafrecklesserum 
Readystock
"Kefir + bidara soap"

Manfaat :
-Mengobati jerawat,jamur & koreng
-Mengangkat komedo
-Menghaluskan kulit
-Therapy rukyah
.

13gr : Rp.7000
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Kefir + bidara soap" Manfaat : -Mengobati jerawat,jamur & koreng -Mengangkat komedo -Menghaluskan kulit -Therapy rukyah . 13gr : Rp.7000 . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
Lima.. Bukan angka biasa.. Adalah tuntunan agar jadikan diri insan sempurna.. Bimbingan jalankan amalan.. Ikhtiar meraup pahala agar layak tempati surga Al Firdaus milik Sang Penguasa Alam.. Bermula dari niat.. Sujud merendahkan hati.. Menahan nafsu menabung sabar.. Sedekah jadikan harta lebih berkah.. Menjemput undangan, hampiri megahnya Baitullah.. Lima.. Bukan angka sederhana.. Ia istimewa bagi yang diridhoiNya.. Penghantar insan pada cinta abadi Allah Azza Wa Jalla.. @delima_id @delima.indonesia @delimaniahc
#hijab #hijabfashion #hijabers #hijabootd #instamuslim #instamuslims #instamuslimah #islam #muslimah #muslimahfashion #delima #delimaindonesia #bandung #explorebandung #instagram #instapic #fashion #fashionmuslim #bandungphotographer #bandungphotography #tjiphots #cimahiphotography #cimahiphotographer #picoftheday
Lima.. Bukan angka biasa.. Adalah tuntunan agar jadikan diri insan sempurna.. Bimbingan jalankan amalan.. Ikhtiar meraup pahala agar layak tempati surga Al Firdaus milik Sang Penguasa Alam.. Bermula dari niat.. Sujud merendahkan hati.. Menahan nafsu menabung sabar.. Sedekah jadikan harta lebih berkah.. Menjemput undangan, hampiri megahnya Baitullah.. Lima.. Bukan angka sederhana.. Ia istimewa bagi yang diridhoiNya.. Penghantar insan pada cinta abadi Allah Azza Wa Jalla.. @delima_id @delima.indonesia @delimaniahc #hijab  #hijabfashion  #hijabers  #hijabootd  #instamuslim  #instamuslims  #instamuslimah  #islam  #muslimah  #muslimahfashion  #delima  #delimaindonesia  #bandung  #explorebandung  #instagram  #instapic  #fashion  #fashionmuslim  #bandungphotographer  #bandungphotography  #tjiphots  #cimahiphotography  #cimahiphotographer  #picoftheday 
#delima harga 110,000

Bahan dan ukuran ada di foto say 
Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ya kak 👇👇 CARA ORDER
👉Nama :
👉alamat (kecamatan) :
👉no.hp
❌pesanan (warna)

#hijabolshop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah
- [ ]
Hailah Buah #DELIMA sakti, banyak betul khasiat engkau nikan .. Daripada sudut kesihatan sampailah kecantikan, memanglah engkau antara buah terbaik.. Tersangatlah rugi kalau kita tak amalkan..... Dalam dunia kecantikan, buah delima makin mendapat tempat
Tahukah uolls apa kebaikan buah delima dari sudut kecantikan?🤔🤔🤔
.
1) Pengembalikan Sel
2) Melindungi drpd cahaya matahari
3) Melambatkan proses penuaan
4) Mengekalkan awet muda
5) Memulihkan kulit yg kering
6) Merawat muka berminyak & berjerawat
Hailah Buah #DELIMA  sakti, banyak betul khasiat engkau nikan .. Daripada sudut kesihatan sampailah kecantikan, memanglah engkau antara buah terbaik.. Tersangatlah rugi kalau kita tak amalkan..... Dalam dunia kecantikan, buah delima makin mendapat tempat Tahukah uolls apa kebaikan buah delima dari sudut kecantikan?🤔🤔🤔 . 1) Pengembalikan Sel 2) Melindungi drpd cahaya matahari 3) Melambatkan proses penuaan 4) Mengekalkan awet muda 5) Memulihkan kulit yg kering 6) Merawat muka berminyak & berjerawat
5月23日(火)
今日の娘たちのお弁当
・
ななつぼしの白米
キムパ
味玉
きんぴら
紫キャベツのピクルス
・
今朝、間違えて何時もより1時間
早く起きました😅
おかげで、気持ちに余裕があって
キムパの仕上がりが、いつもより
いい感じ🎶
・
#お弁当作り楽しもう部#お弁当食べたい#サラメシ#クッキングラム#オベンタグラム#instafood#わっぱ弁当 #娘弁当 #もち麦#押し麦#nikon#一眼レフ練習中#ロカリキッチン#ロカリ#kurasiru#キナリノ#ホーロー#delima#lin_stagrammer#クッキングラム#暮らし#ギフト#CafeGohan#ouchigohan.jp#ダイエット#片山米店#CafeGohan#公長齋小菅#ななつぼし
5月23日(火) 今日の娘たちのお弁当 ・ ななつぼしの白米 キムパ 味玉 きんぴら 紫キャベツのピクルス ・ 今朝、間違えて何時もより1時間 早く起きました😅 おかげで、気持ちに余裕があって キムパの仕上がりが、いつもより いい感じ🎶 ・ #お弁当作り楽しもう部 #お弁当食べたい #サラメシ #クッキングラム #オベンタグラム #instafood #わっぱ弁当  #娘弁当  #もち麦 #押し麦 #nikon #一眼レフ練習中 #ロカリキッチン #ロカリ #kurasiru #キナリノ #ホーロー #delima #lin_stagrammer #クッキングラム #暮らし #ギフト #CafeGohan #ouchigohan .jp#ダイエット #片山米店 #CafeGohan #公長齋小菅 #ななつぼし 
Saya nak ingatkan bulan puasa ada lagi 5 hari khasiat pati delima beri tenaga berpanjangan minum masa buka dan masa bersahur jangan lupa klu nak order waaup 01123583389

#delimasedap
#delima
#mentormilenia2017
#ABPBH30
#lagukl2017
#Thesarimahshow
#agoda
#booking
#AliExpress
#festival
#sayajualonline
#bazaaronline
#sayajualmurah
#terlajaklaris
#malaysiaonlineshop
#usopofficial
#neelofa
#ctdk
#zizanrazak
#noradanish
#fama
#matrade
#negaraku
Alhamdulillah stok banyak biar ngak mondar mandir😍😘
#delima 
#grape 
#jusdelimaanggur 
#prenagen
DELIMA PUTIH/WHITE ruby

Cincin Perak 10 Asli

SAIZ : 20

Boleh Resize 
Batu : Delima Putih ( Burmese ) 
Saiz Batu : Sedap memandang.

Anda sudah tahu kan apa kelebihan delima?... ini alami tanpa isian, kalau nak isi insyallah boleh

Dan ini ialah Delima Puteh / White ruby... Amat amat rare di pasaran

Tawaran harga sehingga 12.00 tengah malam ini sahaja ( 22.5.2017) selepas itu harga akan mengikut harga pasaran luar RM 1200

Kod Produk : CDP

Bentuk : Cincin + Delima Putih burma Asli 
Saiz : 20

MAHAR : RM 450

#saudagar#asli#delimaburmaputih#delima#ruby#whiteruby #cincin#ring#cabochon #gemstonecollection#koleksi#permata#asia#khazanahalam#sayajualmurah#barangunik#barangoriginal#malaysia #malaysiaonline #malaysiaig#barangmistik#pmadmin0164113408
DELIMA PUTIH/WHITE ruby Cincin Perak 10 Asli SAIZ : 20 Boleh Resize Batu : Delima Putih ( Burmese ) Saiz Batu : Sedap memandang. Anda sudah tahu kan apa kelebihan delima?... ini alami tanpa isian, kalau nak isi insyallah boleh Dan ini ialah Delima Puteh / White ruby... Amat amat rare di pasaran Tawaran harga sehingga 12.00 tengah malam ini sahaja ( 22.5.2017) selepas itu harga akan mengikut harga pasaran luar RM 1200 Kod Produk : CDP Bentuk : Cincin + Delima Putih burma Asli Saiz : 20 MAHAR : RM 450 #saudagar #asli #delimaburmaputih #delima #ruby #whiteruby  #cincin #ring #cabochon  #gemstonecollection #koleksi #permata #asia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia  #malaysiaonline  #malaysiaig #barangmistik #pmadmin0164113408 
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... Btw tq dear cust beli pati delima gulsan❤

IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤

SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful
📲 fbpage : berrybeautyful 
#patidelimagulsan #gulsanpomegranate #gulsanjuice #jusdelima #patidelimaasli #patidelimatulen #delima #khasiatdelima #pomegranateconcentrate #nareksisi #gulsanmurah #patidelimamurah #patidelima #sayajualpatidelima
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... Btw tq dear cust beli pati delima gulsan❤ IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤ SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful 📲 fbpage : berrybeautyful #patidelimagulsan  #gulsanpomegranate  #gulsanjuice  #jusdelima  #patidelimaasli  #patidelimatulen  #delima  #khasiatdelima  #pomegranateconcentrate  #nareksisi  #gulsanmurah  #patidelimamurah  #patidelima  #sayajualpatidelima 
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... Btw tq dear cust beli pati delima gulsan❤

IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤

SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful
📲 fbpage : berrybeautyful 
#patidelimagulsan #gulsanpomegranate #gulsanjuice #jusdelima #patidelimaasli #patidelimatulen #delima #khasiatdelima #pomegranateconcentrate #nareksisi #gulsanmurah #patidelimamurah #patidelima #sayajualpatidelima
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... Btw tq dear cust beli pati delima gulsan❤ IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤ SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful 📲 fbpage : berrybeautyful #patidelimagulsan  #gulsanpomegranate  #gulsanjuice  #jusdelima  #patidelimaasli  #patidelimatulen  #delima  #khasiatdelima  #pomegranateconcentrate  #nareksisi  #gulsanmurah  #patidelimamurah  #patidelima  #sayajualpatidelima 
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... Btw tq dear cust beli pati delima gulsan❤

IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤

SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful
📲 fbpage : berrybeautyful 
#patidelimagulsan #gulsanpomegranate #gulsanjuice #jusdelima #patidelimaasli #patidelimatulen #delima #khasiatdelima #pomegranateconcentrate #nareksisi #gulsanmurah #patidelimamurah #patidelima #sayajualpatidelima
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... Btw tq dear cust beli pati delima gulsan❤ IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤ SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful 📲 fbpage : berrybeautyful #patidelimagulsan  #gulsanpomegranate  #gulsanjuice  #jusdelima  #patidelimaasli  #patidelimatulen  #delima  #khasiatdelima  #pomegranateconcentrate  #nareksisi  #gulsanmurah  #patidelimamurah  #patidelima  #sayajualpatidelima 
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤

SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful
📲 fbpage : berrybeautyful 
#patidelimagulsan #gulsanpomegranate #gulsanjuice #jusdelima #patidelimaasli #patidelimatulen #delima #khasiatdelima #pomegranateconcentrate #nareksisi #gulsanmurah #patidelimamurah #patidelima #sayajualpatidelima
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤ SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful 📲 fbpage : berrybeautyful #patidelimagulsan  #gulsanpomegranate  #gulsanjuice  #jusdelima  #patidelimaasli  #patidelimatulen  #delima  #khasiatdelima  #pomegranateconcentrate  #nareksisi  #gulsanmurah  #patidelimamurah  #patidelima  #sayajualpatidelima 
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤

SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful
📲 fbpage : berrybeautyful 
#patidelimagulsan #gulsanpomegranate #gulsanjuice #jusdelima #patidelimaasli #patidelimatulen #delima #khasiatdelima #pomegranateconcentrate #nareksisi #gulsanmurah #patidelimamurah #patidelima #sayajualpatidelima
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤ SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful 📲 fbpage : berrybeautyful #patidelimagulsan  #gulsanpomegranate  #gulsanjuice  #jusdelima  #patidelimaasli  #patidelimatulen  #delima  #khasiatdelima  #pomegranateconcentrate  #nareksisi  #gulsanmurah  #patidelimamurah  #patidelima  #sayajualpatidelima 
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤

SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful
📲 fbpage : berrybeautyful 
#patidelimagulsan #gulsanpomegranate #gulsanjuice #jusdelima #patidelimaasli #patidelimatulen #delima #khasiatdelima #pomegranateconcentrate #nareksisi #gulsanmurah #patidelimamurah #patidelima #sayajualpatidelima
EH EH TAK LUPA JUGA PATI DELIMA GULSAN YANG MEMANG LAKU HABISS... IBU HAMIL YANG ADA MASALAH HB LOW... KURANG TENAGA ... BOLEH CUBA CONSUME PATI DELIMA GULSAN NI... BAIK UNTUK IBU.. BAIK UNTUK BABY ❤ SEMUA TAHU KHASIAT DELIMA 😉 "PATI DELIMA GULSAN" 📲whatsapp : 0132855825 📲 igshop : @berry_beautyful 📲 fbpage : berrybeautyful #patidelimagulsan  #gulsanpomegranate  #gulsanjuice  #jusdelima  #patidelimaasli  #patidelimatulen  #delima  #khasiatdelima  #pomegranateconcentrate  #nareksisi  #gulsanmurah  #patidelimamurah  #patidelima  #sayajualpatidelima 
Readystock
"Pomegranate soap"

Manfaat :
-Mencerahkan wajah
-Menghaluskan wajah
-Mengangkat komedo
-Mengangkat sel kulit mati
-Mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah
-Anti acne/mengobati & mencegah jerawat
.
.
25gr : Rp.10.000
13gr : Rp.6000
Koleksi lengkap cek di : @fun.sui
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Pomegranate soap" Manfaat : -Mencerahkan wajah -Menghaluskan wajah -Mengangkat komedo -Mengangkat sel kulit mati -Mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah -Anti acne/mengobati & mencegah jerawat . . 25gr : Rp.10.000 13gr : Rp.6000 Koleksi lengkap cek di : @fun.sui . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
Readystock
"Kefir + Honey soap"

Manfaat :
-Mencerahkan wajah
-Menghaluskan wajah
-Mengangkat komedo
-Mengangkat sel kulit mati
-Mengecilkan pori-pori
.
.
13gr : Rp.7000
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Kefir + Honey soap" Manfaat : -Mencerahkan wajah -Menghaluskan wajah -Mengangkat komedo -Mengangkat sel kulit mati -Mengecilkan pori-pori . . 13gr : Rp.7000 . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
Hai semuaa...
Malam ni nk share testimoni lagi. 
Sis ni baru jer consume vitamilk dah dapat kesan yang meletop.
Tak sampai setengah jam pump dapat 10 oz!! tu pun buat marmet jer.
Selalunya kalau pump lama pun paling banyak dapat  4 oz ..
Sekarang dah mudah nk bahagi untuk bagi dekat pengasuh.. Berminat nak dapatkan Dianz Vitamilk yang super awsome ni? 🌷Hanya RM65.00(excl postage)/30 sachet untuk kegunaan selama 1 bulan.

Cara makan hanya koyak kan sachet dan tuang ke dalam mulut, tak perlu bancuh dalam air. 
Jom whatsapp 'DVM'  laju laju ke 📝012 699 7654 📝012 699 7654 📝012 699 7654 
#milkbooster
#dianzvitamilk
#tambahsusu
#Susu meriah
#susupekat
#tipstambahsusu
#bayikenyang
#susukurang
#ibumenyusu
#breastfeed
#pregnancy
#milkboostermurah
#testimonimilkbooster
#caramudahtambahsusu
#dianzvitamin
#combomilkbooster
#milkboosterkl
#makanansunnah
#apricot
#delima
#madu
#rahsiatambahsusu
#ibumengandung
#supplementibu
#supplementmengandung
#dianzvitamilkmurah
#vitamilkbooster
#kulitpinky
#kulitlembut
#dianz
Hai semuaa... Malam ni nk share testimoni lagi. Sis ni baru jer consume vitamilk dah dapat kesan yang meletop. Tak sampai setengah jam pump dapat 10 oz!! tu pun buat marmet jer. Selalunya kalau pump lama pun paling banyak dapat 4 oz .. Sekarang dah mudah nk bahagi untuk bagi dekat pengasuh.. Berminat nak dapatkan Dianz Vitamilk yang super awsome ni? 🌷Hanya RM65.00(excl postage)/30 sachet untuk kegunaan selama 1 bulan. Cara makan hanya koyak kan sachet dan tuang ke dalam mulut, tak perlu bancuh dalam air. Jom whatsapp 'DVM' laju laju ke 📝012 699 7654 📝012 699 7654 📝012 699 7654 #milkbooster  #dianzvitamilk  #tambahsusu  #Susu  meriah #susupekat  #tipstambahsusu  #bayikenyang  #susukurang  #ibumenyusu  #breastfeed  #pregnancy  #milkboostermurah  #testimonimilkbooster  #caramudahtambahsusu  #dianzvitamin  #combomilkbooster  #milkboosterkl  #makanansunnah  #apricot  #delima  #madu  #rahsiatambahsusu  #ibumengandung  #supplementibu  #supplementmengandung  #dianzvitamilkmurah  #vitamilkbooster  #kulitpinky  #kulitlembut  #dianz 
Readystock
"Kefir + Pomegranate soap"

Manfaat :
-Mencerahkan wajah
-Menghaluskan wajah
-Mengangkat komedo
-Mengangkat sel kulit mati
-Mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah
-Anti acne/mengobati & mencegah jerawat
.
.
25gr : Rp.10.000
13gr : Rp.7000
.
.
#sabun #soap #sabunmuka #sabunkefir #maskerkefir #bajumurah #tasmurah #skincare #skincareherbal #skincarealami #skincarenatural #facial #facialwash #jellyface #jellyblue #jellypink #jellygreen #jellyred #antiacne #obatjerawat #acne #dressmurah #kosmetik #kosmetikimport #kosmetikmurah #pome #pomegranate #delima #honey #love
Readystock "Kefir + Pomegranate soap" Manfaat : -Mencerahkan wajah -Menghaluskan wajah -Mengangkat komedo -Mengangkat sel kulit mati -Mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah -Anti acne/mengobati & mencegah jerawat . . 25gr : Rp.10.000 13gr : Rp.7000 . . #sabun  #soap  #sabunmuka  #sabunkefir  #maskerkefir  #bajumurah  #tasmurah  #skincare  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarenatural  #facial  #facialwash  #jellyface  #jellyblue  #jellypink  #jellygreen  #jellyred  #antiacne  #obatjerawat  #acne  #dressmurah  #kosmetik  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #pome  #pomegranate  #delima  #honey  #love 
Readh Stock Delima India/Pomegranate 😍
Buah Super dengan sejuta Manfaat bagi Tubuh . Kandungan Antioksidan nya yang tinggi dapat mencegah Penyakit Jantung,mencegah Kanker, dengan makan Buah Delima setiap hari dapat meningkatkan kekebalan tubuh. Dan juga menyehatkan kulit karena Kandungan vit C nya membantuk memproduksi  Kolagen untuk kulit yg sehat. Wooww manfaatnya 😍😘
.
.
.
.
#delima #pomegranate #jualdelima #antikanker #antioksidan #menudiet #makanansehat #resepkue #resepmasakan #jusbuah #buaheksotik #jualbuahonline #tukangbuah #tokobuah #kulinerjakarta #jualbuahjakarta #buahantik #mpasibayi #makananibuhamil #instafood #hidupsehat
Readh Stock Delima India/Pomegranate 😍 Buah Super dengan sejuta Manfaat bagi Tubuh . Kandungan Antioksidan nya yang tinggi dapat mencegah Penyakit Jantung,mencegah Kanker, dengan makan Buah Delima setiap hari dapat meningkatkan kekebalan tubuh. Dan juga menyehatkan kulit karena Kandungan vit C nya membantuk memproduksi Kolagen untuk kulit yg sehat. Wooww manfaatnya 😍😘 . . . . #delima  #pomegranate  #jualdelima  #antikanker  #antioksidan  #menudiet  #makanansehat  #resepkue  #resepmasakan  #jusbuah  #buaheksotik  #jualbuahonline  #tukangbuah  #tokobuah  #kulinerjakarta  #jualbuahjakarta  #buahantik  #mpasibayi  #makananibuhamil  #instafood  #hidupsehat