an online Instagram web viewer

#delishabussaina medias

Photos

Set combo super duper jimat.

Pilih pilih yang mana anda mahu. Pastikan dapat bimbingan dari pengedar sah #Mince #Gulagulakurus 
WhatsApp laju laju
☎012 2266 934

#mince #gulagulakurus #dimar #mincekurusselamat #delishabussaina
59kg ke 53kg?😨😨😨
. 
Makan #GulaGulaKurus je tau 😍 . 
Whatsapp 012 2266 934 skrg 💖 . 
#mince #gulagulakurus #dimar #mincekurusselamat #delishabussaina
ADA YG PKAI SEUNIT DAH FADE-UP..!!!! "Cakap WDEC  bole baiki semua.saya pakai x nampak apa2 perubahan pon"...... Haaaa macam mana tu??? Memang WDEC bole baiki semua, tapi satu persatu.

Kalau sikap gelojoh mcm tu memang susah tau nk dapat kebaikan.

Nak ikhtiar utk kesihatan kena selalu bersangka baik, sebab segala kesinambungan dtg Dari Allah

NAK SIHAT X?? NAK CANTIK X?? NAK AWET MUDA X?? Kalau NAK kena sabar, kalau Dalam badan kita ada 10 masalah,WDEC selesaikan 1.

So tinggal LAGI 9 masalah..
NAK baiki lg 9 tu haruslah konsisten.. Jom pm@wassap 
012 2266 934
012 2266 934
012 2266 934

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
ADA YG PKAI SEUNIT DAH FADE-UP..!!!! "Cakap WDEC bole baiki semua.saya pakai x nampak apa2 perubahan pon"...... Haaaa macam mana tu??? Memang WDEC bole baiki semua, tapi satu persatu. Kalau sikap gelojoh mcm tu memang susah tau nk dapat kebaikan. Nak ikhtiar utk kesihatan kena selalu bersangka baik, sebab segala kesinambungan dtg Dari Allah NAK SIHAT X?? NAK CANTIK X?? NAK AWET MUDA X?? Kalau NAK kena sabar, kalau Dalam badan kita ada 10 masalah,WDEC selesaikan 1. So tinggal LAGI 9 masalah.. NAK baiki lg 9 tu haruslah konsisten.. Jom pm@wassap 012 2266 934 012 2266 934 012 2266 934 #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.
.
Produk ini adalah produk Krim DIFORMULASI OLEH TEKNOLOGI NANO. Cara pemakaian yg mudah. Hanya calit dinadi sahaja. .
Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.
.
Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh WHATSAPP:

012 2266 934
012 2266 934
012 2266 934

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. . Produk ini adalah produk Krim DIFORMULASI OLEH TEKNOLOGI NANO. Cara pemakaian yg mudah. Hanya calit dinadi sahaja. . Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. . Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh WHATSAPP: 012 2266 934 012 2266 934 012 2266 934 #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Wow 😱
.
" Beribu saya tengok testimoni #Wd nie semua nya semakin chantekk jelitasss . Memula macam takk cayaa betul ke calit calit nadi boleh tampil menawan ? Magik ! krim nieee
.
Hati saya pun tak keruan lalu terdetik lah nak mencuba , kot2 boleh bertambah chantekk lagi kens.
.
Wow 😱 memang betullah berkesan ! Saya ingatkan krim nie utk kecantikan sahaja malah 
krim #Wd niee bagi manfaat lain pada saya
.
muka lebih nampakk Awet mude meruncing, berat badan susut taww , period teratur, rabun dah kurang. Tak jumpa lah kat mana2 krim macam niee Hebat!! Sebab tu saya terus berminat sign up Daeler , Terima kaseh Wd kerana impian ku telah terlaksana 😍"
.
#Share dari Norazeela .Tenkiuu saiyang jom kita tengok Impakk testimoni beliau ⤵️⤵️
.
❤Beli #Wd anda layakkk join TAWARAN HEBAT bernilai Rm10 000 Fuhh! merecikkk koo
.
✅ Henpon Samsung EDGE S7 Rm3+++.
✅Jam tangan mewah ala Neelopah tu (Sawarovski) ORIGINAL Rm18++.
✅Handbag jenama Guess boleh melaram raya nanti ORIGINAL hoyeh! 😍
✅Cincin omehh tudiaaa dari kejauhan memancorrr mancorrr💍💍💍💍💍
✅Wang tunai Ratus2 FUH!😉
.
Bayanggkan lah kalau akak yang dapekk Peh!! 😁 alangkah seghonoknyoo , sampai boleh bawakk tidoo taww akutt hilangg hik hik 😜
.
Meh whatssap SEKARANG JUGAKK 
012 2266 934
.
kalau abiss STOCKK akak monongg yoo lah tengok yang lain dapekk hadiahh kikiki 
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
Wow 😱 . " Beribu saya tengok testimoni #Wd  nie semua nya semakin chantekk jelitasss . Memula macam takk cayaa betul ke calit calit nadi boleh tampil menawan ? Magik ! krim nieee . Hati saya pun tak keruan lalu terdetik lah nak mencuba , kot2 boleh bertambah chantekk lagi kens. . Wow 😱 memang betullah berkesan ! Saya ingatkan krim nie utk kecantikan sahaja malah krim #Wd  niee bagi manfaat lain pada saya . muka lebih nampakk Awet mude meruncing, berat badan susut taww , period teratur, rabun dah kurang. Tak jumpa lah kat mana2 krim macam niee Hebat!! Sebab tu saya terus berminat sign up Daeler , Terima kaseh Wd kerana impian ku telah terlaksana 😍" . #Share  dari Norazeela .Tenkiuu saiyang jom kita tengok Impakk testimoni beliau ⤵️⤵️ . ❤Beli #Wd  anda layakkk join TAWARAN HEBAT bernilai Rm10 000 Fuhh! merecikkk koo . ✅ Henpon Samsung EDGE S7 Rm3+++. ✅Jam tangan mewah ala Neelopah tu (Sawarovski) ORIGINAL Rm18++. ✅Handbag jenama Guess boleh melaram raya nanti ORIGINAL hoyeh! 😍 ✅Cincin omehh tudiaaa dari kejauhan memancorrr mancorrr💍💍💍💍💍 ✅Wang tunai Ratus2 FUH!😉 . Bayanggkan lah kalau akak yang dapekk Peh!! 😁 alangkah seghonoknyoo , sampai boleh bawakk tidoo taww akutt hilangg hik hik 😜 . Meh whatssap SEKARANG JUGAKK 012 2266 934 . kalau abiss STOCKK akak monongg yoo lah tengok yang lain dapekk hadiahh kikiki #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
COD MELAKA
PENGHANTARAN WD SELURUH MELAKA TELAH TIBA
.
Jom lihat testimoni dbawah ni
⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.."
.
"bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian insgrm sy.
.
---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL
. .
-=-=-=-=-=
NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)?
-=-=-=-=-=
Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan.
.
Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda.
. .
=-=-=-=-=
KENAPA ANDA PERLU CUBA WD?
=-=-=-=-=
.
➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari.
➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari.
➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan.
➡Krim multifungsi
➡Jimat masa
➡Mudah dbawa
➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K)
➡100% menggunakan bahan² yang selamat
➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar
.
.
===
NAK HARGA DISKAUN ?
===
.
---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL

P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT  maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal !

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #perlaking #aurawhite #firmax #wdecmurah #beauty #readystock #perlashine #jerawat #flawless #dnars #jualmurah #instashop #jualanmurah #promosi #sayajualmurah #jeragat #kulitkusam #wdmurah #kurus #aurainsta #aurainstabacth9 #diet
COD MELAKA PENGHANTARAN WD SELURUH MELAKA TELAH TIBA . Jom lihat testimoni dbawah ni ⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.." . "bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian insgrm sy. . ---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL . . -=-=-=-=-= NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)? -=-=-=-=-= Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan. . Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda. . . =-=-=-=-= KENAPA ANDA PERLU CUBA WD? =-=-=-=-= . ➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari. ➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari. ➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan. ➡Krim multifungsi ➡Jimat masa ➡Mudah dbawa ➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K) ➡100% menggunakan bahan² yang selamat ➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar . . === NAK HARGA DISKAUN ? === . ---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal ! #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #perlaking  #aurawhite  #firmax  #wdecmurah  #beauty  #readystock  #perlashine  #jerawat  #flawless  #dnars  #jualmurah  #instashop  #jualanmurah  #promosi  #sayajualmurah  #jeragat  #kulitkusam  #wdmurah  #kurus  #aurainsta  #aurainstabacth9  #diet 
WD bukan hanya sekadar krim kecantikan biasa, tidak perlu sapu di wajah tapi kesannya akan nampak di wajah. Pelik tapi benar!
.
Umpama sumplement shake shake, tapi lebih hebat sebab kita tak perlu shake shake, cuma calit calit di nadi terussss cantik!
.
Biar betul! Nakal sangat permainannn macam ni nak nipu customer.
Haippp ini betul betul. Krim WD adalah krim kecantikan yang bukan hanya sekadar krim kecantikan biasa. Ianya menggunakan revolusi teknologi nano yang mana mampu menyerap di bawah lapisan kulit terus masuk ke pembuluh darah tanpa sebarang tapisan.
.
Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
Sebab tu dalam masa sekejap je,ada yang rasa tindak balas serta merta dari cream WD ni. .

Just whatapps atau call hotline number niee yee 😘

012 2266 934
012 2266 934
012 2266 934

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
WD bukan hanya sekadar krim kecantikan biasa, tidak perlu sapu di wajah tapi kesannya akan nampak di wajah. Pelik tapi benar! . Umpama sumplement shake shake, tapi lebih hebat sebab kita tak perlu shake shake, cuma calit calit di nadi terussss cantik! . Biar betul! Nakal sangat permainannn macam ni nak nipu customer. Haippp ini betul betul. Krim WD adalah krim kecantikan yang bukan hanya sekadar krim kecantikan biasa. Ianya menggunakan revolusi teknologi nano yang mana mampu menyerap di bawah lapisan kulit terus masuk ke pembuluh darah tanpa sebarang tapisan. . Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan. . Sebab tu dalam masa sekejap je,ada yang rasa tindak balas serta merta dari cream WD ni. . Just whatapps atau call hotline number niee yee 😘 012 2266 934 012 2266 934 012 2266 934 #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Assalamualaikum and good morning .. tq semua because support #delishabussaina .. hopefully korang berpuas hati dengan layanan kami.. kami akan update testimoni dan info2 kecantikan .. so korang jgn lupa follow ig delisha bussaina ok.. 😊 .. see yaa ..
Assalamualaikum and good morning .. tq semua because support #delishabussaina  .. hopefully korang berpuas hati dengan layanan kami.. kami akan update testimoni dan info2 kecantikan .. so korang jgn lupa follow ig delisha bussaina ok.. 😊 .. see yaa ..
Orang perempuan paling malu bila orang tegur dia pasal bab MUKA!

MALU lah weii teguq2 pasal jerawat bertepek macam cendawan tumbuh lepas hujan tu..hangpa ingat aku suka ka muka jadi lagu ni😫

Lagi satu dah tentu lah jeles kan dok tengok org lain muka licin je..aduhhh susah hati tengok muka sendiri dah mcm peria katak puru.. Udah2 jangan risau2,sedih2 lagi.. WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM kannsss ada..calitcalit je kat nadi..biaq dia buat kerja dia,hapuskan masalah jerawat yg dok belenggu kat muka tu.. Jom nak teraiii memang malatopppss besttt gilerr.. Whatsapp ke

012 2266 934
012 2266 934
012 2266 934

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
Orang perempuan paling malu bila orang tegur dia pasal bab MUKA! MALU lah weii teguq2 pasal jerawat bertepek macam cendawan tumbuh lepas hujan tu..hangpa ingat aku suka ka muka jadi lagu ni😫 Lagi satu dah tentu lah jeles kan dok tengok org lain muka licin je..aduhhh susah hati tengok muka sendiri dah mcm peria katak puru.. Udah2 jangan risau2,sedih2 lagi.. WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM kannsss ada..calitcalit je kat nadi..biaq dia buat kerja dia,hapuskan masalah jerawat yg dok belenggu kat muka tu.. Jom nak teraiii memang malatopppss besttt gilerr.. Whatsapp ke 012 2266 934 012 2266 934 012 2266 934 #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
PENGHANTARAN WD SELURUH MALAYSIA TELAH TIBA 😍
.
Jom lihat testimoni dbawah ni
⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.."
.
"bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian komen.
.
---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL
. .
-=-=-=-=-=
NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)?
-=-=-=-=-=
Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan.
.
Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda.
. .
=-=-=-=-=
KENAPA ANDA PERLU CUBA WD?
=-=-=-=-=
.
➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari.
➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari.
➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan.
➡Krim multifungsi
➡Jimat masa
➡Mudah dbawa
➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K)
➡100% menggunakan bahan² yang selamat
➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar
.
.
===
NAK HARGA DISKAUN ?
===
.
---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL

P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT  maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal !

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
PENGHANTARAN WD SELURUH MALAYSIA TELAH TIBA 😍 . Jom lihat testimoni dbawah ni ⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.." . "bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian komen. . ---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL . . -=-=-=-=-= NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)? -=-=-=-=-= Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan. . Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda. . . =-=-=-=-= KENAPA ANDA PERLU CUBA WD? =-=-=-=-= . ➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari. ➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari. ➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan. ➡Krim multifungsi ➡Jimat masa ➡Mudah dbawa ➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K) ➡100% menggunakan bahan² yang selamat ➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar . . === NAK HARGA DISKAUN ? === . ---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal ! #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #shoppingonline #beauty #readystock #bazarpaknilmurah #jerawat #flawless #belanjaonline #jualmurah #instashop #jualanmurah #promosi #sayajualmurah #jeragat #kulitkusam #murah #kurus #aurainsta #aurainstabacth9 #diet
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #shoppingonline  #beauty  #readystock  #bazarpaknilmurah  #jerawat  #flawless  #belanjaonline  #jualmurah  #instashop  #jualanmurah  #promosi  #sayajualmurah  #jeragat  #kulitkusam  #murah  #kurus  #aurainsta  #aurainstabacth9  #diet 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #shoppingonline #beauty #readystock #bazarpaknilmurah #jerawat #flawless #belanjaonline #jualmurah #instashop #jualanmurah #promosi #sayajualmurah #jeragat #kulitkusam #murah #kurus #aurainsta #aurainstabacth9 #diet
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #shoppingonline  #beauty  #readystock  #bazarpaknilmurah  #jerawat  #flawless  #belanjaonline  #jualmurah  #instashop  #jualanmurah  #promosi  #sayajualmurah  #jeragat  #kulitkusam  #murah  #kurus  #aurainsta  #aurainstabacth9  #diet 
COD MELAKA
PENGHANTARAN WD SELURUH MELAKA TELAH TIBA
.
Jom lihat testimoni dbawah ni
⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.."
.
"bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian insgrm sy.
.
---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL
. .
-=-=-=-=-=
NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)?
-=-=-=-=-=
Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan.
.
Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda.
. .
=-=-=-=-=
KENAPA ANDA PERLU CUBA WD?
=-=-=-=-=
.
➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari.
➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari.
➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan.
➡Krim multifungsi
➡Jimat masa
➡Mudah dbawa
➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K)
➡100% menggunakan bahan² yang selamat
➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar
.
.
===
NAK HARGA DISKAUN ?
===
.
---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL

P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT  maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal !

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #perlaking #aurawhite #firmax #wdecmurah #beauty #readystock #perlashine #jerawat #flawless #dnars #jualmurah #instashop #jualanmurah #promosi #sayajualmurah #jeragat #kulitkusam #wdmurah #kurus #aurainsta #aurainstabacth9 #diet
COD MELAKA PENGHANTARAN WD SELURUH MELAKA TELAH TIBA . Jom lihat testimoni dbawah ni ⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.." . "bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian insgrm sy. . ---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL . . -=-=-=-=-= NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)? -=-=-=-=-= Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan. . Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda. . . =-=-=-=-= KENAPA ANDA PERLU CUBA WD? =-=-=-=-= . ➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari. ➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari. ➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan. ➡Krim multifungsi ➡Jimat masa ➡Mudah dbawa ➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K) ➡100% menggunakan bahan² yang selamat ➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar . . === NAK HARGA DISKAUN ? === . ---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal ! #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #perlaking  #aurawhite  #firmax  #wdecmurah  #beauty  #readystock  #perlashine  #jerawat  #flawless  #dnars  #jualmurah  #instashop  #jualanmurah  #promosi  #sayajualmurah  #jeragat  #kulitkusam  #wdmurah  #kurus  #aurainsta  #aurainstabacth9  #diet 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #shoppingonline #beauty #readystock #bazarpaknilmurah #jerawat #flawless #belanjaonline #jualmurah #instashop #jualanmurah #promosi #sayajualmurah #jeragat #kulitkusam #murah #kurus #aurainsta #aurainstabacth9 #diet
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline  #bazarpaknil  #shoppingonline  #beauty  #readystock  #bazarpaknilmurah  #jerawat  #flawless  #belanjaonline  #jualmurah  #instashop  #jualanmurah  #promosi  #sayajualmurah  #jeragat  #kulitkusam  #murah  #kurus  #aurainsta  #aurainstabacth9  #diet 
COD MELAKA
PENGHANTARAN WD SELURUH MELAKA TELAH TIBA
.
Jom lihat testimoni dbawah ni
⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.."
.
"bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian insgrm sy.
.
---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL
. .
-=-=-=-=-=
NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)?
-=-=-=-=-=
Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan.
.
Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda.
. .
=-=-=-=-=
KENAPA ANDA PERLU CUBA WD?
=-=-=-=-=
.
➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari.
➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari.
➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan.
➡Krim multifungsi
➡Jimat masa
➡Mudah dbawa
➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K)
➡100% menggunakan bahan² yang selamat
➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar
.
.
===
NAK HARGA DISKAUN ?
===
.
---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL

P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT  maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal !

#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #perlaking #aurawhite #firmax #wdecmurah #beauty #readystock #perlashine #jerawat #flawless #dnars #jualmurah #instashop #jualanmurah #promosi #sayajualmurah #jeragat #kulitkusam #wdmurah #kurus #aurainsta #aurainstabacth9 #diet
COD MELAKA PENGHANTARAN WD SELURUH MELAKA TELAH TIBA . Jom lihat testimoni dbawah ni ⏬⏬ "Dulu disangka makcik2..sejak guna wd nie..dh kawiin pn still ingt adik2 lg..wah..hebatt sungguh penangan wd nie ye..awett mudaa trus.." . "bestnyer cik J dah x de kat muka dh, kesan parutt pun hilang dah, alhamdlh.." nak lagi testmni blh tengok d bhgian insgrm sy. . ---> KOMEN " NAK", sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL . . -=-=-=-=-= NAK CUBA WOMEN DESIREE (WD)? -=-=-=-=-= Sangat syorkan dsebabkan testimoni baru yang kita dapat hampir setiap hari dan selamat dgunakan. . Kerana saya tahu produk ini boleh tolong selesaikan masalah anda. . . =-=-=-=-= KENAPA ANDA PERLU CUBA WD? =-=-=-=-= . ➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari. ➡Mudah digunakan. Hanya Calit2 dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari. ➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan. ➡Krim multifungsi ➡Jimat masa ➡Mudah dbawa ➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K) ➡100% menggunakan bahan² yang selamat ➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar . . === NAK HARGA DISKAUN ? === . ---> KOMEN " NAK", sy terus kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal ! #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #perlaking  #aurawhite  #firmax  #wdecmurah  #beauty  #readystock  #perlashine  #jerawat  #flawless  #dnars  #jualmurah  #instashop  #jualanmurah  #promosi  #sayajualmurah  #jeragat  #kulitkusam  #wdmurah  #kurus  #aurainsta  #aurainstabacth9  #diet 
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM, BABAI CIK J..CIK P
==================================== .
"mmg seriessss xd dah kulit kusam, babai dah cik j..cik p.." .
.
"senang ny pakai, calit² je kt nadi, kulit lembut terus.." .
.
9 SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA WD?
.
➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari.
➡Mudah digunakan. Hanya Calit² dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari.
➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan.
➡Krim multifungsi
➡Jimat masa
➡Mudah dbawa
➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K)
➡100% menggunakan bahan² yang selamat
➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar
.

Ape kelebihan yang akan dapat selepas guna
=-=-=-=-==============================
✅mencerahkan
✅menganjalkan
✅mengawet mudakan wajah anda.
.
testimoni² boleh tgk d ig saya.
.
Cara penggunaan yg cukup simple
calit² dnadi sahaja 2kali sehari. TIDAK perlu sapu dmuka.
.
KRIM KECANTIKAN YG PERTAMA YANG MENDAPAT TEMPAT D HATI PELANGGAN.
TESTIMONI HAMPIR SETIAP HARI
.
.
===================
NAK HARGA DISKAUN ?
===================
.
---> KOMEN " NAK", n terus whatsap saya... sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL
.
P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT  maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal !
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM, BABAI CIK J..CIK P ==================================== . "mmg seriessss xd dah kulit kusam, babai dah cik j..cik p.." . . "senang ny pakai, calit² je kt nadi, kulit lembut terus.." . . 9 SEBAB KENAPA ANDA PERLU CUBA WD? . ➡Kesan yang pantas seawal 7-14 hari. ➡Mudah digunakan. Hanya Calit² dnadi sahaja seperti biasa 2 kali sehari. ➡Jimat. 1 botol 15gram - boleh guna sehingga 1-2 bulan. ➡Krim multifungsi ➡Jimat masa ➡Mudah dbawa ➡Selamat. Ada KKM (NOT170602126K) ➡100% menggunakan bahan² yang selamat ➡Krim yang sangat wangi. Bauu lavendar . Ape kelebihan yang akan dapat selepas guna =-=-=-=-============================== ✅mencerahkan ✅menganjalkan ✅mengawet mudakan wajah anda. . testimoni² boleh tgk d ig saya. . Cara penggunaan yg cukup simple calit² dnadi sahaja 2kali sehari. TIDAK perlu sapu dmuka. . KRIM KECANTIKAN YG PERTAMA YANG MENDAPAT TEMPAT D HATI PELANGGAN. TESTIMONI HAMPIR SETIAP HARI . . =================== NAK HARGA DISKAUN ? =================== . ---> KOMEN " NAK", n terus whatsap saya... sy akan kasi Harga Promosi + FREE GIFT SPECIAL . P/S : GIFT Percuma ni TERHAD untuk yang terawal sahaja . Lepas komen , terus cek INBOX , kalau admin tak mention pasal Free GIFT maksudnya Offer FREE NI DAH HABIS . So cepat jadi yang terawal ! . #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
Salam saiyunk WD LOVER😍
.
Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan.
Inilah dia PROMOSI WD IS BACK!
.
Sempena Anniversary WD yg ke-3.
.
Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa.
.
Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan.
.
Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI.
.
Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja
free pos,free gift,free tips
.
untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘
.
untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇
3 unit WD JIMAT RM60
💝free barang penjagaan muka
💝free special gift dari WD
💝free postage
💝free flyers
💝free tips
.
berminat whatsap saya 👇
www.wasap.my/601135047696
.
Anda Calit Anda Cantik
Anda Konsisten guna Anda Sihat
.
Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
Salam saiyunk WD LOVER😍 . Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan. Inilah dia PROMOSI WD IS BACK! . Sempena Anniversary WD yg ke-3. . Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa. . Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan. . Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI. . Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja free pos,free gift,free tips . untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘 . untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇 3 unit WD JIMAT RM60 💝free barang penjagaan muka 💝free special gift dari WD 💝free postage 💝free flyers 💝free tips . berminat whatsap saya 👇 www.wasap.my/601135047696 . Anda Calit Anda Cantik Anda Konsisten guna Anda Sihat . Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘 . #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
Salam saiyunk WD LOVER😍
.
Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan.
Inilah dia PROMOSI WD IS BACK!
.
Sempena Anniversary WD yg ke-3.
.
Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa.
.
Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan.
.
Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI.
.
Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja
free pos,free gift,free tips
.
untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘
.
untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇
3 unit WD JIMAT RM60
💝free barang penjagaan muka
💝free special gift dari WD
💝free postage
💝free flyers
💝free tips
.
berminat whatsap saya 👇
www.wasap.my/601135047696
.
Anda Calit Anda Cantik
Anda Konsisten guna Anda Sihat
.
Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
Salam saiyunk WD LOVER😍 . Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan. Inilah dia PROMOSI WD IS BACK! . Sempena Anniversary WD yg ke-3. . Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa. . Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan. . Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI. . Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja free pos,free gift,free tips . untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘 . untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇 3 unit WD JIMAT RM60 💝free barang penjagaan muka 💝free special gift dari WD 💝free postage 💝free flyers 💝free tips . berminat whatsap saya 👇 www.wasap.my/601135047696 . Anda Calit Anda Cantik Anda Konsisten guna Anda Sihat . Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘 . #wd  #womendesiree  #wdeccodmelaka  #wdcodmelaka  #wdec  #delishabussaina  #codmelaka  #melaka  #sayajualonline  #bazaronline 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haaaa , selalu akak share testimoni bergambar je kan .. kali akak nak share testimoni whatsapp plak . Ok, ni antara pengguna wd yang bagi feedback melalui whatsapp . So akak share diaorang nya pengalaman ok .. Teruja tgk feedback diaorang .. .
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #womendesiree #wdeccodmelaka #wdcodmelaka #wdec #delishabussaina #codmelaka #melaka #sayajualonline #bazaronline
4 TIPS KALIS USIA
================= Kenapa perlu menghabiskan ribuan ringgit melakukan pelbagai rawatan wajah dan membeli pelbagai barangan yg mahal belaka semata-mata untuk cantik dan nampak muda sedangkan anda mampu #KalisUsia anda secara alami.

1⃣ TIDUR

Tidur amatlah penting untuk kesihatan tubuh badan anda. Kulit anda juga akan bertambah baik dengan tidur yang mencukupi. Tempoh tidur yang baik ialah sehingga 6–8jam sehari. ●

2⃣ CARA BERJALAN & BERSENAM

Penting untuk kita berjalan dengan betul. Ada yang berjalan terbongkok-bongkok, tertunduk-tunduk, laju, yang lambat macam kura-kura pun ada. Kalau kita berjalan turun bukit, pasti kita akan cuba tegakkan badankan? Hah, berjalan tegak tetapi tidak mendada. Lagi satu berjalan juga satu senaman yang amat bagus untuk jantung.

Cuba penuhkan aktiviti pada setiap hujung minggu dengan melakukan aktiviti beriadah yang boleh mengeluarkan peluh. Bersenam dapat meningkatkan kecekapan organ tubuh manusia, menyihatkan tubuh badan serta otak akan menjadi cerdas. Sebenarnya memang banyak kebaikan bersenam, jadi daripada menghabiskan cuti hujung minggu dengan tidur apa kata berubah kepada bersenam pula. Sekurang-kurang 30 minit untuk 1 hari. ●

3⃣ MINUM AIR

Sila amalkan minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Sebelum ini, satu eksperimen telah dilakukan oleh seorang wanita, Sarah Smith, yang menderita sakit kepala dan mempunyai masalah penghadaman. Doktor memintanya minum air air sehingga tiga liter sehari supaya badannya berfungsi dengan baik. Selepas mengambil air kosong sebanyak 3 liter sehari selama sebulan, wajah wanita jelas kelihatan lebih muda dan beliau bertambah sihat. ●

4⃣ BUAH-BUAHAN & SAYUR-SAYURAN

Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah baik untuk kesihatan dalaman dan juga kulit anda. Ulam-ulaman tempatan seperti daun pegaga, kacang botol, timun juga baik untuk kesihatan tubuh badan. Sebagai contoh, avokado kaya dengan antioksida dalam mencegah gejala penuaan. Ia juga membantu meningkatkan sistem imunisasi, melambatkan proses penuaan dan menggalakkan sistem saraf yang sihat. 
#wd #womendesireeessentialcream #delishabussaina #wdec #calitcalitcantik
4 TIPS KALIS USIA ================= Kenapa perlu menghabiskan ribuan ringgit melakukan pelbagai rawatan wajah dan membeli pelbagai barangan yg mahal belaka semata-mata untuk cantik dan nampak muda sedangkan anda mampu #KalisUsia  anda secara alami. 1⃣ TIDUR Tidur amatlah penting untuk kesihatan tubuh badan anda. Kulit anda juga akan bertambah baik dengan tidur yang mencukupi. Tempoh tidur yang baik ialah sehingga 6–8jam sehari. ● 2⃣ CARA BERJALAN & BERSENAM Penting untuk kita berjalan dengan betul. Ada yang berjalan terbongkok-bongkok, tertunduk-tunduk, laju, yang lambat macam kura-kura pun ada. Kalau kita berjalan turun bukit, pasti kita akan cuba tegakkan badankan? Hah, berjalan tegak tetapi tidak mendada. Lagi satu berjalan juga satu senaman yang amat bagus untuk jantung. Cuba penuhkan aktiviti pada setiap hujung minggu dengan melakukan aktiviti beriadah yang boleh mengeluarkan peluh. Bersenam dapat meningkatkan kecekapan organ tubuh manusia, menyihatkan tubuh badan serta otak akan menjadi cerdas. Sebenarnya memang banyak kebaikan bersenam, jadi daripada menghabiskan cuti hujung minggu dengan tidur apa kata berubah kepada bersenam pula. Sekurang-kurang 30 minit untuk 1 hari. ● 3⃣ MINUM AIR Sila amalkan minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Sebelum ini, satu eksperimen telah dilakukan oleh seorang wanita, Sarah Smith, yang menderita sakit kepala dan mempunyai masalah penghadaman. Doktor memintanya minum air air sehingga tiga liter sehari supaya badannya berfungsi dengan baik. Selepas mengambil air kosong sebanyak 3 liter sehari selama sebulan, wajah wanita jelas kelihatan lebih muda dan beliau bertambah sihat. ● 4⃣ BUAH-BUAHAN & SAYUR-SAYURAN Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah baik untuk kesihatan dalaman dan juga kulit anda. Ulam-ulaman tempatan seperti daun pegaga, kacang botol, timun juga baik untuk kesihatan tubuh badan. Sebagai contoh, avokado kaya dengan antioksida dalam mencegah gejala penuaan. Ia juga membantu meningkatkan sistem imunisasi, melambatkan proses penuaan dan menggalakkan sistem saraf yang sihat. #wd  #womendesireeessentialcream  #delishabussaina  #wdec  #calitcalitcantik 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Assalamu'alaikum..kesayanganss ! Segarnya rasa bila dah calit WD. Selain calit-calit kat 3 nadi, lebihan tu boleh calit kat kedua dua belah kening untuk menaikkan seri wajah. .
.
Bau #lavender yang ada pada WD, macam ada aura positif masuk dalam badan. Dari stress memanjang sekarang dah positif jeeee selalu 💃🏻
.
.
WD ni nampak kecil tapi ada 1001 manfaat untuk wanita. WD adalah krim kecantikan merawat kulit dari dalam melalui sapuan di nadi. Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. .
.
Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia, lesu, disebabkan masalah dalaman dan toksin dalam badan kita. .
.
Toksin ni umpama racun dalam badan. Boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik 🙅🏻
.
.
 4 fungsi utama WD:
✍🏻mencerahkan
✍🏻menegangkan
✍🏻menganjalkan dan
✍🏻anti penuaan. .
.
Bila toksin dan dikeluarkan, senang bahan2 WD nak menyerap sbb ianya menggunakan teknologi nano menyerap 12x ganda pantas tanpa sebarang tapisan. Terus ke dalam kulit kita. Sebab tuu calit calit dah cantik, calit calit dah cerah, calit calit jerawat pun takut nak dekat💃🏻
.
.
Nak cantik cara mudah?
WD RM95
Beli sekarang dengan harga promo RM75 
Whatsapp akak ya.. Ada free gift akak nak bagi niee.. 😊
Assalamu'alaikum..kesayanganss ! Segarnya rasa bila dah calit WD. Selain calit-calit kat 3 nadi, lebihan tu boleh calit kat kedua dua belah kening untuk menaikkan seri wajah. . . Bau #lavender  yang ada pada WD, macam ada aura positif masuk dalam badan. Dari stress memanjang sekarang dah positif jeeee selalu 💃🏻 . . WD ni nampak kecil tapi ada 1001 manfaat untuk wanita. WD adalah krim kecantikan merawat kulit dari dalam melalui sapuan di nadi. Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. . . Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia, lesu, disebabkan masalah dalaman dan toksin dalam badan kita. . . Toksin ni umpama racun dalam badan. Boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik 🙅🏻 . . 4 fungsi utama WD: ✍🏻mencerahkan ✍🏻menegangkan ✍🏻menganjalkan dan ✍🏻anti penuaan. . . Bila toksin dan dikeluarkan, senang bahan2 WD nak menyerap sbb ianya menggunakan teknologi nano menyerap 12x ganda pantas tanpa sebarang tapisan. Terus ke dalam kulit kita. Sebab tuu calit calit dah cantik, calit calit dah cerah, calit calit jerawat pun takut nak dekat💃🏻 . . Nak cantik cara mudah? WD RM95 Beli sekarang dengan harga promo RM75 Whatsapp akak ya.. Ada free gift akak nak bagi niee.. 😊
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haaaa , selalu akak share testimoni bergambar je kan .. kali akak nak share testimoni whatsapp plak . Ok, ni antara pengguna wd yang bagi feedback melalui whatsapp . So akak share diaorang nya pengalaman ok .. Teruja tgk feedback diaorang .. .
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haaaa , selalu akak share testimoni bergambar je kan .. kali akak nak share testimoni whatsapp plak . Ok, ni antara pengguna wd yang bagi feedback melalui whatsapp . So akak share diaorang nya pengalaman ok .. Teruja tgk feedback diaorang .. . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Salam saiyunk WD LOVER😍
.
Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan.
Inilah dia PROMOSI WD IS BACK!
.
Sempena Anniversary WD yg ke-3.
.
Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa.
.
Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan.
.
Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI.
.
Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja
free pos,free gift,free tips
.
untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘
.
untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇
3 unit WD JIMAT RM60
💝free barang penjagaan muka
💝free special gift dari WD
💝free postage
💝free flyers
💝free tips
.
berminat whatsap saya 👇
www.wasap.my/601135047696
.
Anda Calit Anda Cantik
Anda Konsisten guna Anda Sihat
.
Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘
.
Jom ke link grup saya untuk dapatkan promosi dan diskaun dari saya. Diskaun hanya d dalam grup saya sahaja.
⏬⏬⏬
.
https://chat.whatsapp.com/AC97qGBja5ODWnJikITW0U

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
Salam saiyunk WD LOVER😍 . Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan. Inilah dia PROMOSI WD IS BACK! . Sempena Anniversary WD yg ke-3. . Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa. . Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan. . Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI. . Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja free pos,free gift,free tips . untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘 . untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇 3 unit WD JIMAT RM60 💝free barang penjagaan muka 💝free special gift dari WD 💝free postage 💝free flyers 💝free tips . berminat whatsap saya 👇 www.wasap.my/601135047696 . Anda Calit Anda Cantik Anda Konsisten guna Anda Sihat . Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘 . Jom ke link grup saya untuk dapatkan promosi dan diskaun dari saya. Diskaun hanya d dalam grup saya sahaja. ⏬⏬⏬ . https://chat.whatsapp.com/AC97qGBja5ODWnJikITW0U #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI LAGI !!
.
Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. .
Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. .
yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 .
Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni.
.
untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 .
.
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI LAGI !! . Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. . Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. . yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 . Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni. . untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 . . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI LAGI !!
.
Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. .
Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. .
yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 .
Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni.
.
untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 .
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI LAGI !! . Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. . Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. . yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 . Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni. . untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Salam saiyunk WD LOVER😍
.
Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan.
Inilah dia PROMOSI WD IS BACK!
.
Sempena Anniversary WD yg ke-3.
.
Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa.
.
Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan.
.
Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI.
.
Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja
free pos,free gift,free tips
.
untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘
.
untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇
3 unit WD JIMAT RM60
💝free barang penjagaan muka
💝free special gift dari WD
💝free postage
💝free flyers
💝free tips
.
berminat whatsap saya 👇
www.wasap.my/601135047696
.
Anda Calit Anda Cantik
Anda Konsisten guna Anda Sihat
.
Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘
.
Jom ke link grup saya untuk dapatkan promosi dan diskaun dari saya. Diskaun hanya d dalam grup saya sahaja.
⏬⏬⏬
.
https://chat.whatsapp.com/AC97qGBja5ODWnJikITW0U

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
Salam saiyunk WD LOVER😍 . Berita yg di tunggu oleh ramai penCINTA WD kan. Inilah dia PROMOSI WD IS BACK! . Sempena Anniversary WD yg ke-3. . Inilah peluang anda untuk dapatkan WD dgn harga promosi JIMAT RM20 dari harga biasa. . Jangan di tanya bila PROMOSI TAMAT ya. Sebab HQ kami sentiasa penuh dgn kejutan. . Sebaliknya Jadilah pembeli yg bijak dgn GRAB WD semasa harga PROMOSI. . Amacam ...berminat tak?😉 hanya RM 75 sahaja free pos,free gift,free tips . untuk 3 unit hadiah special saya nak bagi 😘 . untung tak dengan harga hanya RM 225 sahaja anda dapat 👇 3 unit WD JIMAT RM60 💝free barang penjagaan muka 💝free special gift dari WD 💝free postage 💝free flyers 💝free tips . berminat whatsap saya 👇 www.wasap.my/601135047696 . Anda Calit Anda Cantik Anda Konsisten guna Anda Sihat . Jadi apa lagi dok menung tu saiyunk? Meh cepat GRAB!😘 . Jom ke link grup saya untuk dapatkan promosi dan diskaun dari saya. Diskaun hanya d dalam grup saya sahaja. ⏬⏬⏬ . https://chat.whatsapp.com/AC97qGBja5ODWnJikITW0U #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI LAGI !!
.
Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. .
Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. .
yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 .
Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni.
.
untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 .
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI LAGI !! . Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. . Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. . yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 . Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni. . untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI LAGI !!
.
Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. .
Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. .
yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 .
Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni.
.
untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 .
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI LAGI !! . Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. . Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. . yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 . Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni. . untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI LAGI !!
.
Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. .
Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. .
yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 .
Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni.
.
untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 .
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI LAGI !! . Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. . Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. . yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 . Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni. . untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
Alhamdulillah setelah hampir 4 Tahun di pasaran dan terjual lebih ratusan ribu unit kepada pengguna kami.
.
.
Kami mengorak Langkah untuk menggunakan source marketing selain FB DAN IG.

Ianya sebagai awareness kepada pengguna2 bahawa produk ini amat Di yakini keberkesanannya dan SELAMAT UNTUK DI GUNAKAN.

Kalau tak..memang takkan lepaslah produk ni masuk magazine..betul tak?

Jadi yang berminat untuk JANA PENDAPATAN JANGAN RAGU2 lagi.Terus GRAB SAHAJA PELUANG INI.. takut nanti produk semakin meletop2 Hq tutup pengambilan pengedar plak kan.. Lebih baik buat TINDAKAN SEGERA SELAGI PELUANG MASIH ADA. whatapps kami untuk info lebih lanjut.
.
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.

#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
Alhamdulillah setelah hampir 4 Tahun di pasaran dan terjual lebih ratusan ribu unit kepada pengguna kami. . . Kami mengorak Langkah untuk menggunakan source marketing selain FB DAN IG. Ianya sebagai awareness kepada pengguna2 bahawa produk ini amat Di yakini keberkesanannya dan SELAMAT UNTUK DI GUNAKAN. Kalau tak..memang takkan lepaslah produk ni masuk magazine..betul tak? Jadi yang berminat untuk JANA PENDAPATAN JANGAN RAGU2 lagi.Terus GRAB SAHAJA PELUANG INI.. takut nanti produk semakin meletop2 Hq tutup pengambilan pengedar plak kan.. Lebih baik buat TINDAKAN SEGERA SELAGI PELUANG MASIH ADA. whatapps kami untuk info lebih lanjut. . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI LAGI !!
.
Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. .
Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. .
yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 .
Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni.
.
untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 .
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI LAGI !! . Ni akak nak share sikit pengalaman pengguna WD . Akak teruja betul feedback dari diaorang ni .. Syukur alhamdulillah, feedback positif dari pengguna WD.. Customer happy , akak lagi happy . ada yang bagi feedback jerawat hilang la, jeragat hilang la, kulit makin cerah la, period lancar la , macam2 lagi la akak dapat. . Tu dia penangan WD , ia bukan sekadar krim kecantikan. Malahan krim ini dapat selesaikan bermacam masalah wanita. Hebatkan krim ni. . yang penting kita berusaha merawat masalah dalaman kita dulu , bila dalaman cantik maka kesannya luaran pon dapat manfaatnya. 😊 . Akak akan share lagi byk testimoni dari pengguna WD ni. . untuk yang nak order boleh direct whatapps akak ye 😍 . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haaaa , selalu akak share testimoni bergambar je kan .. kali akak nak share testimoni whatsapp plak . Ok, ni antara pengguna wd yang bagi feedback melalui whatsapp . So akak share diaorang nya pengalaman ok .. Teruja tgk feedback diaorang .. .
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haaaa , selalu akak share testimoni bergambar je kan .. kali akak nak share testimoni whatsapp plak . Ok, ni antara pengguna wd yang bagi feedback melalui whatsapp . So akak share diaorang nya pengalaman ok .. Teruja tgk feedback diaorang .. . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 .
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . kali ni akak nak share testimoni jerawat plak .. bagi hangat sikit .. 😍 . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
korang tau tak ni apa ?? 😁 .
ni namanya bunga .. hihihihi .. dah kenapa akak laa akak post gambar bunga plakkk .. haahahahaha.. mesti la akak nak share tips .. korang baca elok2 tau article kat bawah ni .. selamat membaca .. .
k la .. ni nama bunga SaxifragaSarmentosa, Sebenarnya Saxifraga Sarmentosa merupakan herbal yang dihasilkan dari buah Begonia Strawberry.

Dia memiliki kandungan anti oksidan yang baik untuk memutihkan wajah secara alami. Oh yeah, nak cerahkan kulit secara semulajadi?
.
Wahh baguslah bunga lawoo niee

Lagi pun khasiat dia yang UNIK ,bunga ni boleh kurangkan minyak yang berlebihan kat skin korang tu.

Dah la plak, boleh kecikkan liang pori lagi. Bestnyerrr kann. 
Mana nak cari bungaa UNIK niee ? 
Tak payah dok feeninggg saiyunkk ui ,  Kat dalam #WD dah sedia ada #Extra_Saxifraga_Sarmentosa Korang cuma perlu calit je 2 kali sehari. Dapat la hasil yang gegojesss macam pengguna WD yang lain.

Tak gittew .Mudah kan nakk dapat kulit chantekk gebuz dan liang2 pori terkatup

Just calit calit WD krim kat nadi2 sahaja .Selamat digunakan lulus KKM dan BPFK ..
.
nak tau tips lagi , meh sembang2 ngan akak meh .
.
whatapps akak naaa ..
.
011 3504 7696
011 3504 7696
011 3504 7696
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
korang tau tak ni apa ?? 😁 . ni namanya bunga .. hihihihi .. dah kenapa akak laa akak post gambar bunga plakkk .. haahahahaha.. mesti la akak nak share tips .. korang baca elok2 tau article kat bawah ni .. selamat membaca .. . k la .. ni nama bunga SaxifragaSarmentosa, Sebenarnya Saxifraga Sarmentosa merupakan herbal yang dihasilkan dari buah Begonia Strawberry. Dia memiliki kandungan anti oksidan yang baik untuk memutihkan wajah secara alami. Oh yeah, nak cerahkan kulit secara semulajadi? . Wahh baguslah bunga lawoo niee Lagi pun khasiat dia yang UNIK ,bunga ni boleh kurangkan minyak yang berlebihan kat skin korang tu. Dah la plak, boleh kecikkan liang pori lagi. Bestnyerrr kann. Mana nak cari bungaa UNIK niee ? Tak payah dok feeninggg saiyunkk ui ,  Kat dalam #WD  dah sedia ada #Extra_Saxifraga_Sarmentosa  Korang cuma perlu calit je 2 kali sehari. Dapat la hasil yang gegojesss macam pengguna WD yang lain. Tak gittew .Mudah kan nakk dapat kulit chantekk gebuz dan liang2 pori terkatup Just calit calit WD krim kat nadi2 sahaja .Selamat digunakan lulus KKM dan BPFK .. . nak tau tips lagi , meh sembang2 ngan akak meh . . whatapps akak naaa .. . 011 3504 7696 011 3504 7696 011 3504 7696 . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
hye uolls .. 😍 .
tahniah kepada pemenang LIKE COMMENT & WIN .. semoga sis @nurulw_abdullah mendapat manfaat menggunakan krim women desiree #wd .
tahniah sis .. 😍 next time akak buat contest lagi best ..tggu akak announce dulu ea .. .
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
hye uolls .. 😍 . tahniah kepada pemenang LIKE COMMENT & WIN .. semoga sis @nurulw_abdullah mendapat manfaat menggunakan krim women desiree #wd  . tahniah sis .. 😍 next time akak buat contest lagi best ..tggu akak announce dulu ea .. . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina 
hyee gurgurls .. haaa.. macam akak janjikan tadi .. ada surprise kannn.
.
ok, akak nak bagi #wd nie FREE je kat gurgurls yang join contest LIKE COMMENT & WIN ni.
.
senang gile nak join contest ni. uolls just follow instruction kat bawah ni tau.
.
1) korang mesti follow ig @delisha.bussaina 😍 
2) and then korang LIKE gambar ni 😍 
3) last step korang comment " SAYA NAK FREE WD " 😍 .
senang kan.. 😜✌️ .
akak akan comment STOP pada bila bila masa je .. orang terakhir (yang diatas komen STOP oleh admin ) adalah pemenang ! 😁✌️ .
simple je kann .. good luck dear .. ❤️ .
kak non nak join pon boley tau 😝 .. jagan marah kak non .. nanti kedut muka tuu .. have a good luck ✌️ .
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
#bazarpaknil #shoppingonline #instalike #Love #malaysia #IGShopMalaysia #bazaaronline #shoppingonlinemalaysia #AuraInsta #AuraInstaBatch9
#muslimah #readystock #wanita #kurus #wanitacantik #murah #sayajualonline #singapore #brunei #trustedsellermalaysia #onlineshop #sayapakaisayajual #semuaorangwajibcantik #jerawat #bazarpaknilmurah #tudung #codmelaka
hyee gurgurls .. haaa.. macam akak janjikan tadi .. ada surprise kannn. . ok, akak nak bagi #wd  nie FREE je kat gurgurls yang join contest LIKE COMMENT & WIN ni. . senang gile nak join contest ni. uolls just follow instruction kat bawah ni tau. . 1) korang mesti follow ig @delisha.bussaina 😍  2) and then korang LIKE gambar ni 😍 3) last step korang comment " SAYA NAK FREE WD " 😍 . senang kan.. 😜✌️ . akak akan comment STOP pada bila bila masa je .. orang terakhir (yang diatas komen STOP oleh admin ) adalah pemenang ! 😁✌️ . simple je kann .. good luck dear .. ❤️ . kak non nak join pon boley tau 😝 .. jagan marah kak non .. nanti kedut muka tuu .. have a good luck ✌️ . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina  #bazarpaknil  #shoppingonline  #instalike  #Love  #malaysia  #IGShopMalaysia  #bazaaronline  #shoppingonlinemalaysia  #AuraInsta  #AuraInstaBatch9  #muslimah  #readystock  #wanita  #kurus  #wanitacantik  #murah  #sayajualonline  #singapore  #brunei  #trustedsellermalaysia  #onlineshop  #sayapakaisayajual  #semuaorangwajibcantik  #jerawat  #bazarpaknilmurah  #tudung  #codmelaka 
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !!
.
haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd niee ..
.
akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 .
meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 .
.
#wd #calitcalitcantik #delishabussaina
TESTIMONI !! TESTIMONI !! TESTIMONI !! . haiii la kak .. kemain comel lagi kak niee.. nmpak x makin glowing .. haaa penangan sikenit #wd  niee .. . akak tengok pon tergamam tau .. bukan uolls jeee.. 😍 . meh akak share tips cmner nk jadi floles gitu .. dm akak tau .. 😘 . . #wd  #calitcalitcantik  #delishabussaina