an online Instagram web viewer

#demisesuapnasi medias

Photos

@vera_adhitama

#demisesuapnasi #jobtrip
Dating with my love @safiansarji sebelum ✈️ pagi nanti ... 3 hari tak jumpa nanti rindu katanya ...
#cintasampaisyurga #demisesuapnasi #jangantakrindusaya
Ikhlas dalam bekerja, semangat untuk membahagiakan kedua orang tua, sang malaikat tak bersayap 😍😍😍
.
.
Allah Melihat 😊😊
Malaikat Mencatat πŸ™πŸ™πŸ™
.
#cintaipekerjaan 
#iloveayahibu❀❀ #ikhlas
#demisesuapnasi
Ikhlas dalam bekerja, semangat untuk membahagiakan kedua orang tua, sang malaikat tak bersayap 😍😍😍 . . Allah Melihat 😊😊 Malaikat Mencatat πŸ™πŸ™πŸ™ . #cintaipekerjaan  #iloveayahibu β€β€ #ikhlas  #demisesuapnasi 
A moment of silence for those who have to work on Sunday 😭 (aku la tu) .

Happy Sunday!!! .

#menatwork #sunday #sundaymorning #workonweekend #nextweekholiday #demisesuapnasi
Walaupun sakit belum sembuh tp aku tetap kerja  #demisesuapnasi #hidupdikotaraya
Kalo kuliah maunya tipsen
Kalo nugas maunya kebut semalem
Kalo ujian maunya copy paste
Tapi kalo hasil maunya nilai A
.
.
Kalo lagi banyak duit diemdiem
Kalo lagi tipis berkoarkoar
Kalo ngutang maunya cepet
Tapi kalo di tagih utang pura-pura bego
.
.
Kalo dimintain tolong susah
Kalo dimintain traktiran, apalagi..
Tapi kalo denger kata "job" selalu paling depan.. Hm
.
.
-Dasar teman .
.
#triokaporit #takutlapar #beranibolos #demisesuapnasi
Kalo kuliah maunya tipsen Kalo nugas maunya kebut semalem Kalo ujian maunya copy paste Tapi kalo hasil maunya nilai A . . Kalo lagi banyak duit diemdiem Kalo lagi tipis berkoarkoar Kalo ngutang maunya cepet Tapi kalo di tagih utang pura-pura bego . . Kalo dimintain tolong susah Kalo dimintain traktiran, apalagi.. Tapi kalo denger kata "job" selalu paling depan.. Hm . . -Dasar teman . . #triokaporit  #takutlapar  #beranibolos  #demisesuapnasi 
Kerja dengan ikhlas... Walaupun...
Muka terbakar... Huhuhu
#demisesuapnasi
#sebenarnyabanyaksuap
#sideincomeutkrumahbaru
#selaluingatchantek
Masak tetap masak , bergambar tetap bergambar . Hikhikk 😜
#mukapenat #rezekihalal #demisesuapnasi
Assalammualaikum.... #demisesuapnasi #jangantakrindusaya #kotakinabalu
Ikhlas dalam bekerja, semangat untuk membahagiakan kedua orang tua, sang malaikat tak bersayap 😍😍😍
.
.
Allah Melihat 😊😊
Malaikat Mencatat πŸ™πŸ™πŸ™
.
#cintaipekerjaan 
#iloveayahibu❀❀ #ikhlas
#demisesuapnasi
Ikhlas dalam bekerja, semangat untuk membahagiakan kedua orang tua, sang malaikat tak bersayap 😍😍😍 . . Allah Melihat 😊😊 Malaikat Mencatat πŸ™πŸ™πŸ™ . #cintaipekerjaan  #iloveayahibu β€β€ #ikhlas  #demisesuapnasi 
MURAH2...promotion..πŸ“£πŸ“’ Akhir tahun😱

Harga xmasuk Akal
😱😱😱 MEnyediakn perkhidmatan kereta sewa area ktn.πŸ₯πŸ₯ πŸ’“Viva manual HANYA RM90/DayπŸ’“ πŸš—Viva auto RM110/day
πŸš™Axia RM120/day
🏎Saga flx-RM130/day
πŸš•Myvi SE -RM140/day
🚜Helux trd -RM450/day
🚜Isuzu dmax -RM450/day
🚜Nissan navara -RM450/day
🚌Toyata alpard RM750/day
🚎Velfire RM850/day
🚎Exora RM280/day
πŸš“Alza -RM230/day
πŸš’Avanza -RM230
🚌Van toyota hiace 11 seater -rm380/day
🏎Toyata camry -RM600/day
🏎Toyota vios -RM260/day
🏎Honda acord -RM600/day
🏎Hyundai starex -RM700/day

Keselesaan pelangan  keutamaan kami..πŸ€ΉπŸ»β€β™‚
www.wasap.my/60179698871
[转圈][转圈][怄火][怄火]
Zunia Maju Enterprise
#Demisesuapnasi
#Popiya's
10% diskaun setiap isnin
10% sewaan lebih 3ari..πŸ™€
#kereta #murah #mudah
#fazura #fatahamin #noradanish
#kuantan #pahang #malaysia
#nealofa #gegarvaganza #demisesuapnasi
MURAH2...promotion..πŸ“£πŸ“’ Akhir tahun😱 Harga xmasuk Akal 😱😱😱 MEnyediakn perkhidmatan kereta sewa area ktn.πŸ₯πŸ₯ πŸ’“Viva manual HANYA RM90/DayπŸ’“ πŸš—Viva auto RM110/day πŸš™Axia RM120/day 🏎Saga flx-RM130/day πŸš•Myvi SE -RM140/day 🚜Helux trd -RM450/day 🚜Isuzu dmax -RM450/day 🚜Nissan navara -RM450/day 🚌Toyata alpard RM750/day 🚎Velfire RM850/day 🚎Exora RM280/day πŸš“Alza -RM230/day πŸš’Avanza -RM230 🚌Van toyota hiace 11 seater -rm380/day 🏎Toyata camry -RM600/day 🏎Toyota vios -RM260/day 🏎Honda acord -RM600/day 🏎Hyundai starex -RM700/day Keselesaan pelangan keutamaan kami..πŸ€ΉπŸ»β€β™‚ www.wasap.my/60179698871 [转圈][转圈][怄火][怄火] Zunia Maju Enterprise #Demisesuapnasi  #Popiya 's 10% diskaun setiap isnin 10% sewaan lebih 3ari..πŸ™€ #kereta  #murah  #mudah  #fazura  #fatahamin  #noradanish  #kuantan  #pahang  #malaysia  #nealofa  #gegarvaganza  #demisesuapnasi 
Kalo kuliah maunya tipsen
Kalo nugas maunya kebut semalem
Kalo ujian maunya copy paste
Tapi kalo hasil maunya nilai A
.
.
Kalo lagi banyak duit diemdiem
Kalo lagi tipis berkoarkoar
Kalo ngutang maunya cepet
Tapi kalo di tagih utang pura-pura bego
.
.
Kalo dimintain tolong susah
Kalo dimintain traktiran, apalagi..
Tapi kalo denger kata "job" selalu paling depan.. Hm
.
.
-Dasar teman .
.
#triokaporit #takutlapar #beranibolos #demisesuapnasi
Kalo kuliah maunya tipsen Kalo nugas maunya kebut semalem Kalo ujian maunya copy paste Tapi kalo hasil maunya nilai A . . Kalo lagi banyak duit diemdiem Kalo lagi tipis berkoarkoar Kalo ngutang maunya cepet Tapi kalo di tagih utang pura-pura bego . . Kalo dimintain tolong susah Kalo dimintain traktiran, apalagi.. Tapi kalo denger kata "job" selalu paling depan.. Hm . . -Dasar teman . . #triokaporit  #takutlapar  #beranibolos  #demisesuapnasi 
Yeaayyy customer dari dropship kita dah dapat barang yang dipos
.
Jom sesiapa yang nak jadi dropship masih dibuka peluang tau. Komisen akan diberi selepas urusan bank in dari customer selesai tau
.
Kami Agent Perak mencari kawan-kawan yang ingin mencari duit lebih dengan menjadi dropship Bedak Berubat dan Sabun Madu Kelulut
.
Jangan risau jangan takut. Whatsapp mimi nanti mimi bagi details mcm mana nak jadi dropship ☺️
.
Jadi kalau berminat boleh whatsapp Mimi tau 0175251774.
Atau klik link whatsapp di bio atas πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
#bedakberubat #seriiskandar #resdung #bedaksejuk #jerawat #parutjerawat #bota #perak #sidec #bandaruniversitiseriiskandar  #tamanmaju #bedaksejukauraa #auraasukma #titigantung #manjung #madukelulut #sabunpropolis #fighting #demisesuapnasi #rezekibulanramadhan #agentseriiskandar #bedakberubatseriiskandar #hydratingmask #freegift #batunasila #herba #tiadabahankimia
Yeaayyy customer dari dropship kita dah dapat barang yang dipos . Jom sesiapa yang nak jadi dropship masih dibuka peluang tau. Komisen akan diberi selepas urusan bank in dari customer selesai tau . Kami Agent Perak mencari kawan-kawan yang ingin mencari duit lebih dengan menjadi dropship Bedak Berubat dan Sabun Madu Kelulut . Jangan risau jangan takut. Whatsapp mimi nanti mimi bagi details mcm mana nak jadi dropship ☺️ . Jadi kalau berminat boleh whatsapp Mimi tau 0175251774. Atau klik link whatsapp di bio atas πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . #bedakberubat  #seriiskandar  #resdung  #bedaksejuk  #jerawat  #parutjerawat  #bota  #perak  #sidec  #bandaruniversitiseriiskandar  #tamanmaju  #bedaksejukauraa  #auraasukma  #titigantung  #manjung  #madukelulut  #sabunpropolis  #fighting  #demisesuapnasi  #rezekibulanramadhan  #agentseriiskandar  #bedakberubatseriiskandar  #hydratingmask  #freegift  #batunasila  #herba  #tiadabahankimia 
Alhamdulillah bedak selamat sampai pada customer ☺️
.
Terima kasih kepada semua yang pernah beli dgn saya 😘😘
.
Mana2 customer area Seri Iskandar dan Bota yang nak COD insyaAllah kami cuba hantarkan. Yang mana jauh nak kami pos, pon boleh. Bank in, bagi alamat, insyaAllah terus kami pos
.
Jika berminat boleh whatsapp:
0175251774 (Mimi)
Kalau malas nak save no boleh klik link whatsapp kat bio diatas 😘
.
#bedakberubat #seriiskandar #resdung #bedaksejuk #jerawat #parutjerawat #bota #perak #sidec #bandaruniversitiseriiskandar  #tamanmaju #bedaksejukauraa #auraasukma #titigantung #manjung #madukelulut #sabunpropolis #fighting #demisesuapnasi #rezekibulanramadhan #agentseriiskandar #bedakberubatseriiskandar
Alhamdulillah bedak selamat sampai pada customer ☺️ . Terima kasih kepada semua yang pernah beli dgn saya 😘😘 . Mana2 customer area Seri Iskandar dan Bota yang nak COD insyaAllah kami cuba hantarkan. Yang mana jauh nak kami pos, pon boleh. Bank in, bagi alamat, insyaAllah terus kami pos . Jika berminat boleh whatsapp: 0175251774 (Mimi) Kalau malas nak save no boleh klik link whatsapp kat bio diatas 😘 . #bedakberubat  #seriiskandar  #resdung  #bedaksejuk  #jerawat  #parutjerawat  #bota  #perak  #sidec  #bandaruniversitiseriiskandar  #tamanmaju  #bedaksejukauraa  #auraasukma  #titigantung  #manjung  #madukelulut  #sabunpropolis  #fighting  #demisesuapnasi  #rezekibulanramadhan  #agentseriiskandar  #bedakberubatseriiskandar 
Alhamdulillah harini sempat pos bedak berubat untuk customer
.
Terima kasih kepada semua yang pernah beli dgn saya 😘😘
.
Mana2 customer area Seri Iskandar dan Bota yang nak COD insyaAllah kami cuba hantarkan. Yang mana jauh nak kami pos, pon boleh. Bank in, bagi alamat, insyaAllah terus kami pos
.
Jika berminat boleh whatsapp:
0175251774 (Mimi)
Kalau malas nak save no boleh klik link whatsapp kat bio diatas 😘
.
#bedakberubat #seriiskandar #resdung #bedaksejuk #jerawat #parutjerawat #bota #perak #sidec #bandaruniversitiseriiskandar  #tamanmaju #bedaksejukauraa #auraasukma #titigantung #manjung #madukelulut #sabunpropolis #fighting #demisesuapnasi #rezekibulanramadhan #agentseriiskandar #bedakberubatseriiskandar
Alhamdulillah harini sempat pos bedak berubat untuk customer . Terima kasih kepada semua yang pernah beli dgn saya 😘😘 . Mana2 customer area Seri Iskandar dan Bota yang nak COD insyaAllah kami cuba hantarkan. Yang mana jauh nak kami pos, pon boleh. Bank in, bagi alamat, insyaAllah terus kami pos . Jika berminat boleh whatsapp: 0175251774 (Mimi) Kalau malas nak save no boleh klik link whatsapp kat bio diatas 😘 . #bedakberubat  #seriiskandar  #resdung  #bedaksejuk  #jerawat  #parutjerawat  #bota  #perak  #sidec  #bandaruniversitiseriiskandar  #tamanmaju  #bedaksejukauraa  #auraasukma  #titigantung  #manjung  #madukelulut  #sabunpropolis  #fighting  #demisesuapnasi  #rezekibulanramadhan  #agentseriiskandar  #bedakberubatseriiskandar 
Mereput sini kejap laaa... #DemiSesuapNasi
Ada peminat ais kepal dalam ni πŸ˜‹πŸ˜‹, yg ni versi jepun JPY150 bersamaan RM6 ... Amacam πŸ‘€ 
#japantrip2017πŸ‡―πŸ‡΅ #nakubahhidup
#hidupperluditeruskandenganlebihbaik
#jalanterus
#demisesuapnasi
#besomebody
Busy Monday...siapkn special order utk Sunway College Ipoh & Courts Jelapang.. Alhamdulillah selesai delivery harini.. Usaha selagi terdaya #demisesuapnasi
Busy Monday...siapkn special order utk Sunway College Ipoh & Courts Jelapang.. Alhamdulillah selesai delivery harini.. Usaha selagi terdaya #demisesuapnasi 
[Driver Grab Bike Medan]

Selo Dek kalau pacarmu enggak bisa antar jemput biar Abg aja yg gantikan posisinya.πŸ˜€
#demisesuapnasi 
#grabbikeganteng 
#grabbike 
#grabbikemedan 
#grabbikeindonesia .
.
πŸ“· On Frame : @mhd_rezafebrian
Walaupun sakit belum sembuh tp aku tetap kerja  #demisesuapnasi #hidupdikotaraya
Layannn sensorg,,december yg memenatkan,,hari2 keje,,xde cutiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#demisesuapnasi
Layannn sensorg,,december yg memenatkan,,hari2 keje,,xde cutiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #demisesuapnasi 
Just another day
#demisesuapnasi
@vera_adhitama

#demisesuapnasi #jobtrip
Assalamualaikum.
Selamat pagi 😊😊😊 #sumberrezeki #carirezeki #demisesuapnasi #myqalam #almumayyaz #mushafannur #igmalaysia #instamalaysia
Allhamdulilah hari ini penuh isi mobil Gaspoll... πŸš•πŸš•πŸš• #DemiSesuapNasi
Allhamdulilah hari ini penuh isi mobil Gaspoll... πŸš•πŸš•πŸš• #DemiSesuapNasi 
Masak tetap masak , bergambar tetap bergambar . Hikhikk 😜
#mukapenat #rezekihalal #demisesuapnasi
Sepasokan...πŸ’ͺπŸ˜ƒ
#Hujungmingguonkerja
#demisesuapnasi
#pelan2faham
#OnXOn
#brothermilokau
BERNIAGA mencari rezeki.
#demisesuapnasi
Kerja dengan ikhlas... Walaupun...
Muka terbakar... Huhuhu
#demisesuapnasi
#sebenarnyabanyaksuap
#sideincomeutkrumahbaru
#selaluingatchantek
Daily Routine
#DemiSesuapNasi #Bismillah
Dating with my love @safiansarji sebelum ✈️ pagi nanti ... 3 hari tak jumpa nanti rindu katanya ...
#cintasampaisyurga #demisesuapnasi #jangantakrindusaya