an online Instagram web viewer

#dessertmurah medias

Photos

🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥
Pashalicieux DessertHomemade🌸  Lahad Datu
=========================
.
.
Done d CoD kan hari ini!! Ke jabatan perhutanan @bieyashara ..atas tempahan kali ke3...tQvM 🌹atas tempahan @pashalicieux .. next time bole repeat n repeat n repeat order lagi...
.
.

Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection”
🌸Another wonderful taste”😍
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥 Pashalicieux DessertHomemade🌸 Lahad Datu ========================= . . Done d CoD kan hari ini!! Ke jabatan perhutanan @bieyashara ..atas tempahan kali ke3...tQvM 🌹atas tempahan @pashalicieux .. next time bole repeat n repeat n repeat order lagi... . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Sebelum tdo @pashalicieux nak lanje tgk brownies yg melting ala2 ayat2 cinta nie..huhuhuhuh! .
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
.
.
🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Sebelum tdo @pashalicieux nak lanje tgk brownies yg melting ala2 ayat2 cinta nie..huhuhuhuh! . . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
That crinkles & shine ✨✨
.
Fudgy Brownies without drizzle. Yang ni brownies tak siap untuk makan sendiri je hihi.
.
Any orders/enquiries click whatssap link at bio okayy. Kalau nak survey² je dulu pun no problem 😁
.
#sayajualbrownies #browniesmurah #dessertmurah #sayajualdessert #batucaves #kepong #selayang #ampang #brownieskedut #brownieskukus #gombak #batucaves #kualalumpur #kl #fudgybrownies #sayajualkeklapis #jetaimebyjajabakes #brownieskepong #browniesselayang #browniesgombak
That crinkles & shine ✨✨ . Fudgy Brownies without drizzle. Yang ni brownies tak siap untuk makan sendiri je hihi. . Any orders/enquiries click whatssap link at bio okayy. Kalau nak survey² je dulu pun no problem 😁 . #sayajualbrownies  #browniesmurah  #dessertmurah  #sayajualdessert  #batucaves  #kepong  #selayang  #ampang  #brownieskedut  #brownieskukus  #gombak  #batucaves  #kualalumpur  #kl  #fudgybrownies  #sayajualkeklapis  #jetaimebyjajabakes  #brownieskepong  #browniesselayang  #browniesgombak 
Hai Jiran Sebelah! Terima Kasih Promote 😘
Yang nak dapatkan set combo ni, cepat2 tekan link di Bio!
_
REPOST from @fruiteecrepe - .
Set Combo untuk
Fruitee Crepe X Mille Crepe Cakes
masih ada taw.
Harga diskaun masih valid.
Nak campur perisa lain pun boleh.
Apa2 wasap kami untul detail. Link wasap di Bio 😉
_
Delivery Area (COD): KL & Selangor
Self Pick Up: Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan
WhatsApp Number: 01135700875
#fruiteecrepe #sngfood #sayajualcrepe #millecrepecakesbysngfood
Hai Jiran Sebelah! Terima Kasih Promote 😘 Yang nak dapatkan set combo ni, cepat2 tekan link di Bio! _ REPOST from @fruiteecrepe - . Set Combo untuk Fruitee Crepe X Mille Crepe Cakes masih ada taw. Harga diskaun masih valid. Nak campur perisa lain pun boleh. Apa2 wasap kami untul detail. Link wasap di Bio 😉 _ Delivery Area (COD): KL & Selangor Self Pick Up: Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan WhatsApp Number: 01135700875 #fruiteecrepe  #sngfood  #sayajualcrepe  #millecrepecakesbysngfood 
Mickey Mouse in the house....🐭 6" Rm135
*exclude delivery*

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#mamasab#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉 
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
Mickey Mouse in the house....🐭 6" Rm135 *exclude delivery* DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #mamasab #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
mata mana mata mana.....👁👁 DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉 
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
mata mana mata mana.....👁👁 DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
mmmm.....yummyyyylicious😋😋😋😋😋 Unicorn available in 
6" Rm110
7" Rm150
*exclude delivery*

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉 
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
mmmm.....yummyyyylicious😋😋😋😋😋 Unicorn available in 6" Rm110 7" Rm150 *exclude delivery* DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
Hi dearies 🤗 Disebabkan haritu ramai yang vote “NAK” ! Now kita open order untuk combo box RM15 😋
.
COMBO BOX RM15
🍫 6 pcs Nutella Brownies
🧀 6 pcs Nutella Cheese Tart
🍓 FREE 1 MINI PAVLOVA (limited)
.
🚗 Pick up point - Yee Taming Sari
🏃🏻‍♀️ You can request for other pick up point
🏃🏻‍♀️ Additional RM5 charger for other pick up point
🏃🏻‍♀️ Delivery with additional charges based on location
.
Please place your order 1-2 days in advance ♨️ Book yours now
.
Whatsapp 012-9834496 📲
.
#congobars #blondies #brownieskedut #brownismurah #browniesmalaysia #browniessalor #brownieskgbetong #brownieskotabharu #nutellacheesetart #nutellacheesetartkelantan #nutellacheesetartmurah #cheesetartkotabharu #cheesetartmontok #crusttart #shelltart #fillingnutella #dessertmurah #comboboxrm15 #browniesmalaysia #browniesnutella #brownieskedutmurah #kgbetong #salor #seberangpasirmas #kotabharu #kelantan #sayajual #sayajualbrownies #bazarpaknil
Hi dearies 🤗 Disebabkan haritu ramai yang vote “NAK” ! Now kita open order untuk combo box RM15 😋 . COMBO BOX RM15 🍫 6 pcs Nutella Brownies 🧀 6 pcs Nutella Cheese Tart 🍓 FREE 1 MINI PAVLOVA (limited) . 🚗 Pick up point - Yee Taming Sari 🏃🏻‍♀️ You can request for other pick up point 🏃🏻‍♀️ Additional RM5 charger for other pick up point 🏃🏻‍♀️ Delivery with additional charges based on location . Please place your order 1-2 days in advance ♨️ Book yours now . Whatsapp 012-9834496 📲 . #congobars  #blondies  #brownieskedut  #brownismurah  #browniesmalaysia  #browniessalor  #brownieskgbetong  #brownieskotabharu  #nutellacheesetart  #nutellacheesetartkelantan  #nutellacheesetartmurah  #cheesetartkotabharu  #cheesetartmontok  #crusttart  #shelltart  #fillingnutella  #dessertmurah  #comboboxrm15  #browniesmalaysia  #browniesnutella  #brownieskedutmurah  #kgbetong  #salor  #seberangpasirmas  #kotabharu  #kelantan  #sayajual  #sayajualbrownies  #bazarpaknil 
Selamat siang hari selasaa pecinta kuliner 🙋🙋🙋 .
Hayo tebak ini dessert apa? .
Jangan lupa dateng ke @thesugartable yaa 🙌 .
SUGAR TABLE
Jl. Ibu Ganirah No.118 Cimahi.
#mangodessert #dessert #thesugartable #anakjajan #jajanancimahi #dessertcimahi #dessertmurah #hargamahasiswa #bandungfoodies #bandungeatery
NUTTY NUTELLA CREPE
.
Ada yang dah pernah cuba? 😉 Ramai dah jatuh hati jatuh sayang kat nutty ni. Naughty betul rasa diaaa taw!
.
Dapatkan perisa2 lain yg sedap mengancam terancam ni di @fruiteecrepe 
@fruiteecrepe 
@fruiteecrepe 
@fruiteecrepe 
_
Delivery Area (cod): KL & Selangor
Self Pick Up: Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan
WhatsApp Number: 01135700875
#fruiteecrepe #sngfood #sayajualcrepe
NUTTY NUTELLA CREPE . Ada yang dah pernah cuba? 😉 Ramai dah jatuh hati jatuh sayang kat nutty ni. Naughty betul rasa diaaa taw! . Dapatkan perisa2 lain yg sedap mengancam terancam ni di @fruiteecrepe @fruiteecrepe @fruiteecrepe @fruiteecrepe _ Delivery Area (cod): KL & Selangor Self Pick Up: Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan WhatsApp Number: 01135700875 #fruiteecrepe  #sngfood  #sayajualcrepe 
Hi semua....korang nak order meh Whatsapp iolls.....sambil2 tu i nak pi delivery dulu noh...Tqvm semua yg order & support @sabrina_bakery 😘😘 DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
#sabrinabakery#mamasab##dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉
2 SIZE OF CUP AVAILABLE HERE.... SMALL CUP @ STANDARD CUP

PAKEJ A/5flavours
PAKEJ B/8flavours
PAKEJ C/10flavours
PAKEJ D (SPECIAL PRICE/NEGO)/15flavour choices

Book for any event??pls do contact num below ↓↓↓
016-4151463
016-6651463

#icanowadadih #dadihsedap #dadihkl #dadihkajang #dadihgombak #dadihsentul #dadihampang #dadihcheras #dadihshahalam #dadihsubang #dadihpetronas #petronasnkvedamansara #kenduri #kawin#tunang #aqiqah #babyshowerparty #birthdaypartymenu #sidecorner #pencucimulutmurah #dessertmurah #pencucimulut #dessert #agentwanted
2 SIZE OF CUP AVAILABLE HERE.... SMALL CUP @ STANDARD CUP PAKEJ A/5flavours PAKEJ B/8flavours PAKEJ C/10flavours PAKEJ D (SPECIAL PRICE/NEGO)/15flavour choices Book for any event??pls do contact num below ↓↓↓ 016-4151463 016-6651463 #icanowadadih  #dadihsedap  #dadihkl  #dadihkajang  #dadihgombak  #dadihsentul  #dadihampang  #dadihcheras  #dadihshahalam  #dadihsubang  #dadihpetronas  #petronasnkvedamansara  #kenduri  #kawin #tunang  #aqiqah  #babyshowerparty  #birthdaypartymenu  #sidecorner  #pencucimulutmurah  #dessertmurah  #pencucimulut  #dessert  #agentwanted 
Yang pada repeat order ya Allah makasiiih bangeeeet 😭😭😍😍😘😘😘 Alhamdulillah barokah insyaAllah... #pekalongan #pemalang #kulinerpekalongan #kulinerpemalang #dessertbox #dessertcup #dessertpekalongan #dessertpemalang #dessertmurah #dessertenak #dessertmurahpekalongan #dessertmurahpemalang #dapurmaniizzz #testidapurmaniizzz
Korang jangan terbeli durian tiruan pulak 😂😂😂
.
@sngfood.hq 
@fruiteecrepe 
@millecrepecakes 
@kurimupafu 
_
#lawakhambar #lawaksantai #sukasuka #pemburumakanantegar #sngfood #supportmember
Brownies.
.
Thank You kak zura.
.
Jom sesiapa nak order.
RM 25 jer...size 9'
.
#sayajualdessert #dessertmurah #browniesmurah #sungaibuloh #damansaradamai
Tadaaaa...Our Founder Cutie Pie Mama.... Puan Sabrina enjoying one of our new cupcakes....BANANA BUTTERSCOTCH flavour...mmm😋😋😋😋😋 Rm30/box *exclude delivery*

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#mamasab#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉

@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
Tadaaaa...Our Founder Cutie Pie Mama.... Puan Sabrina enjoying one of our new cupcakes....BANANA BUTTERSCOTCH flavour...mmm😋😋😋😋😋 Rm30/box *exclude delivery* DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #mamasab #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
Combo abang SADO 💪 
Memang tahan. Letak kat luar 2 3 hari pun masih lagi SODAP bak hang .
Abang Brownies LEGEND
Abang CONGOBAR
Abang NUTELLA OAT BAR
Abang BROWNIES MIXNUT
.
RM35
.
Meh meh,mana yang nak COD boleh DM kami terus yang area pantai dalam/bangsar/brickfields/Uitm shah alam dan Seluruh KL/Selangor .
.
.
Tak payah tunggu-tunggu,DM je lepas tu kami sampai depan rumah uolls
Combo abang SADO 💪 Memang tahan. Letak kat luar 2 3 hari pun masih lagi SODAP bak hang . Abang Brownies LEGEND Abang CONGOBAR Abang NUTELLA OAT BAR Abang BROWNIES MIXNUT . RM35 . Meh meh,mana yang nak COD boleh DM kami terus yang area pantai dalam/bangsar/brickfields/Uitm shah alam dan Seluruh KL/Selangor . . . Tak payah tunggu-tunggu,DM je lepas tu kami sampai depan rumah uolls
Cayaq dalam mulot wey..
meleleh ke bibiaq.. 😋🤤🤤..
@yattliciousdessert cheesetart

#yattliciousdessert #cheesetart #chocolatecheesetart #blueberrycheesetart #dessert #dessertsedap #dessertmurah
Drunken Moo bakalan ada produk baru? Uwaaaw 😍😍😍
Rasanya manis asem asin & lembut. Hayo apaa???
#jajanancirebon #yoghurt #doyanjajan #infocirebon #dessert #dessertmurah #yummy #kulinercirebon #culinary #plumbon #klangenan #jajanansd #aboutcirebonfood
Sebut aje kek coklat mesti terbayangkan kek coklat yang moist, lembut dan sedapkaan..
.
Pendek kata semuanya secukup rasa dan menepati citarasa dengan selera gituuu... Rasa kek ini lagi sedap dan enak,kalau biarkan dia chill dlu lps keluar dr fridge!!
.
Lagi Nikmat wey makan!! 🤤🤤🤤
.
Meh meh,mana yang nak COD boleh DM kami terus yang area pantai dalam/bangsar/brickfields/Uitm shah alam dan Seluruh KL/Selangor .
.
.
Tak payah tunggu-tunggu,DM je lepas tu kami sampai depan rumah uolls
Sebut aje kek coklat mesti terbayangkan kek coklat yang moist, lembut dan sedapkaan.. . Pendek kata semuanya secukup rasa dan menepati citarasa dengan selera gituuu... Rasa kek ini lagi sedap dan enak,kalau biarkan dia chill dlu lps keluar dr fridge!! . Lagi Nikmat wey makan!! 🤤🤤🤤 . Meh meh,mana yang nak COD boleh DM kami terus yang area pantai dalam/bangsar/brickfields/Uitm shah alam dan Seluruh KL/Selangor . . . Tak payah tunggu-tunggu,DM je lepas tu kami sampai depan rumah uolls
Cuaca dingin gini emang paling cocok makan baso apalagi pedeeess..
Kamu wajib coba @basokabaso . Sambal basoka juga kita racik sendiri looohh, penasaran?? Yuk tunggu apalagi mampir sini ke Jl. Ibu ganirah no.45 cibeber, cimahi selatan. (sebrang sd cibeber) . . . . .  #anakjajan #jajanancimahi #dessertmurah #hargamahasiswa #foodnotebdg #makanpakereceh #eatinc #bandungfoodies #bandungfood #bandungfoodie #wtfoodies #carimakanbdg #makanterusss #bdgsociety #foodgallery #duniakulinerbdg #kulinerbandung #kulinerenak #kulinerbdg #bandungculinary #bandungkuliner #bandungeatery #bandungfoodsociety
Cuaca dingin gini emang paling cocok makan baso apalagi pedeeess.. Kamu wajib coba @basokabaso . Sambal basoka juga kita racik sendiri looohh, penasaran?? Yuk tunggu apalagi mampir sini ke Jl. Ibu ganirah no.45 cibeber, cimahi selatan. (sebrang sd cibeber) . . . . . #anakjajan  #jajanancimahi  #dessertmurah  #hargamahasiswa  #foodnotebdg  #makanpakereceh  #eatinc  #bandungfoodies  #bandungfood  #bandungfoodie  #wtfoodies  #carimakanbdg  #makanterusss  #bdgsociety  #foodgallery  #duniakulinerbdg  #kulinerbandung  #kulinerenak  #kulinerbdg  #bandungculinary  #bandungkuliner  #bandungeatery  #bandungfoodsociety 
Have a wonderful sunday everyone 😍
.
.
SUGAR TABLE
Jl. Ibu Ganirah No.118 Cimahi.
#mangodessert #dessert #thesugartable #anakjajan #jajanancimahi #dessertcimahi #dessertmurah #hargamahasiswa #bandungfoodies #bandungeatery
Superm thankz utk feedback from @cimomoi .. tQvm utk tempahan yg dibuat!! Nest time bole repeat order lagi dear no worries will be fresh from oven!! .
.
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Superm thankz utk feedback from @cimomoi .. tQvm utk tempahan yg dibuat!! Nest time bole repeat order lagi dear no worries will be fresh from oven!! . . 🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada @cimomoi kerana membuat tempahan dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada @cimomoi kerana membuat tempahan dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🍶 4 Layers Dadih + nata decoco + laici
💰 RM 2 📍Kulim, Penang 🇲🇾 👩🏻‍🍳 Only by the.eat.repeat

#dessertkulim #dessertpenang #dadihsedap #dessertmurah #the.eat.repeat#chocoricekulim#chocoricepenang
🍶 3 Layers Dadih + nata decoco + laici 💰 RM 2 📍Kulim, Penang 🇲🇾 👩🏻‍🍳 Only by the.eat.repeat

#dessertkulim #dessertpenang #dadihsedap #dessertmurah #the.eat.repeat#chocoricekulim#chocoricepenang
🍶 3 Layers Dadih + nata decoco + laici 💰 RM 2 📍Kulim, Penang 🇲🇾 👩🏻‍🍳 Only by the.eat.repeat

#dessertkulim #dessertpenang #dadihsedap #dessertmurah #the.eat.repeat#chocoricekulim#chocoricepenang
Dessert harini😋😋
.
🍺Munif coco RM4
🍰Coco chip RM5.50
🍰Kek batik RM5.50
🍰Coklat mix RM5
🍰Kek oreo RM6
🍰Redvelvet cheese RM5
🍰Pandan cheese RM5
🍰Coklat cheese RM5
🍰Ciskut oreo RM6.50
🍰Coklat moist RM5
🍷Air boboy RM2.80 😋😋
.
Cuti cuti ni takde kemana , ha meh singgah D'Queens Vendor😍😍
.
#vendorpasirgudang #vendorkotamasai #vendorjohor #dessertmurah
Dessert harini😋😋 . 🍺Munif coco RM4 🍰Coco chip RM5.50 🍰Kek batik RM5.50 🍰Coklat mix RM5 🍰Kek oreo RM6 🍰Redvelvet cheese RM5 🍰Pandan cheese RM5 🍰Coklat cheese RM5 🍰Ciskut oreo RM6.50 🍰Coklat moist RM5 🍷Air boboy RM2.80 😋😋 . Cuti cuti ni takde kemana , ha meh singgah D'Queens Vendor😍😍 . #vendorpasirgudang  #vendorkotamasai  #vendorjohor  #dessertmurah 
the returning frigid temperatures have us reminiscing about our signature minty #bananabread #nanapops with #organic #candycane chunks which was our holiday special flavor in December🍦😋🍭 handmade with fairtrade organic #bananas and wholesome #plantbased ingredients, these #popsicles were also one of the best tasting flavors at Toronto’s premier #vegan frozen desserts parlor 🐵🍌🌿💛😋 100% vegan. 200% yummy.
..... #icecreamconvos #dessertplate #dessertagram #icecreamroll #dessertqueen #icecreamcakes #dessertideas #dessertmurah #icecreamrun #icecreamfloat #dessertgoals #icecreamtreat #dessertdate #icecreammuseum #dessertarian #healthyrecipes #nutrition #gethealthy #healthylife #healthtalk #greensmoothie #veganhumour
the returning frigid temperatures have us reminiscing about our signature minty #bananabread  #nanapops  with #organic  #candycane  chunks which was our holiday special flavor in December🍦😋🍭 handmade with fairtrade organic #bananas  and wholesome #plantbased  ingredients, these #popsicles  were also one of the best tasting flavors at Toronto’s premier #vegan  frozen desserts parlor 🐵🍌🌿💛😋 100% vegan. 200% yummy. ..... #icecreamconvos  #dessertplate  #dessertagram  #icecreamroll  #dessertqueen  #icecreamcakes  #dessertideas  #dessertmurah  #icecreamrun  #icecreamfloat  #dessertgoals  #icecreamtreat  #dessertdate  #icecreammuseum  #dessertarian  #healthyrecipes  #nutrition  #gethealthy  #healthylife  #healthtalk  #greensmoothie  #veganhumour 
Restock @icanowa_dadih kt kedai kak ina nasi ayam taman len sen..org2 cheras yg nk makan dadih hujung2 minggu ni mai la singgah kt tmn len sen btentang dgn bsn jew.. #icanowadadih #dadihcheras #dadihgombak #dadihampang #dadihsentul #dadihkl #dadihkajang #kenduri #kerjakahwin #viral #doorgiftmurah #doorgift #dessertmurah #pencucimulut #pencucimulutmurah #tunang #aqiqah #kawin #birthdayparty #sidecorner 
Fattah 016-6651463
Nisya 016-4151463
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Cepatttt...dapatkan segera sebelum stock LICIN lagi....😯😯 Tart Shell Mini Sabrina Bakery...Plain or Colour...kruk krak kruk krak..lemak2 manis jerrr...rasa dia😄

Buy this,put your own filling and taste your own choice..mmm..yummy😋😋😋 Rm35/100pcs
*exclude delivery*

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#mamasabdomisicookies#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammmmm#mananakdapatkattempatlain😉
Cepatttt...dapatkan segera sebelum stock LICIN lagi....😯😯 Tart Shell Mini Sabrina Bakery...Plain or Colour...kruk krak kruk krak..lemak2 manis jerrr...rasa dia😄 Buy this,put your own filling and taste your own choice..mmm..yummy😋😋😋 Rm35/100pcs *exclude delivery* DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #mamasabdomisicookies #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammmmm #mananakdapatkattempatlain 😉
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada @diey_deejah our regular cuztomer yang always repeat order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada @diey_deejah our regular cuztomer yang always repeat order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸 
Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊 customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊 customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸  Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥
Pashalicieux Desser Homemade🌸  Lahad Datu
===========================
.
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍
. 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪
—————————————————
👼🏻akikah/
🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/
👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/
☕️high tea/
dll🍽
.
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛
.
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
.
.
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥 Pashalicieux Desser Homemade🌸 Lahad Datu =========================== . . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada new & repeat customers yang order dessert kami,next time bole repeat order lagi and will be done fresh from oven! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 🌸Kami menyediakan pelbagai jenis dessert 🍰😍😍 . 🎪🎪🎪Tempahan majlis🎪🎪🎪 ————————————————— 👼🏻akikah/ 🎂bithday party/ 👳‍♂️kenduri/ 🏢office event/kursus/ 👨‍👩‍👧‍👦jamuan2 kecil/ ☕️high tea/ dll🍽 . . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 💻📱🔛 . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . . . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Hay hay hay yang mau malem mingguan mampir yuk, Cobain nih Chicken katsu @thesugartable kalian pasti suka .
.
.
SUGAR TABLE
Jl. Ibu Ganirah No.118 Cimahi.
#mangodessert #dessert #thesugartable #anakjajan #jajanancimahi #dessertcimahi #dessertmurah #hargamahasiswa #bandungfoodies #bandungeatery
Alhamdulillah... 🍪MONSTER Cookie’sS @pashalicieux Dessert Homemade #Lahad Datu memperluaskan kuasa, kini berada d tawau..
.
.
Thanks 🤝💐🎉🎊kepada warga tawau yang order ! Superm tQvM...next time bole repeat order lagi! No worries .. 💐💐💐
.
.
.
Thanks for support @pashalicieux 💕
.
.
📦..COD ada mengikut order..🚚
.
.
Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig 
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade
.
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍
. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Alhamdulillah... 🍪MONSTER Cookie’sS @pashalicieux Dessert Homemade #Lahad  Datu memperluaskan kuasa, kini berada d tawau.. . . Thanks 🤝💐🎉🎊kepada warga tawau yang order ! Superm tQvM...next time bole repeat order lagi! No worries .. 💐💐💐 . . . Thanks for support @pashalicieux 💕 . . 📦..COD ada mengikut order..🚚 . . Boleh terus DM kami untuk buat tempahan atau follow ig www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🍪*MONSTER COOKIE’sS*🍪 tower.🗼....
=============================
🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥🔥
.
.
.
.
🌸Pashalicieux Dessert Homemade🌸  Lahad Datu 🌸🌸🌸Hari nie kita run utk COD! Jam 2 start COD ada 8 extra!! Pada cuztomer yg nak grab monster cookies kite utk celop2 minum petang bersama tea o’ panas time hujan2 nie or utk jajan tgh mlm layan movie kat tv.. .
.
📲JOM lelaju,PM kami...... .
.
www.instagram.com/pashalicieux ✌
www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade .
.
.
. 🌸”enjoy the delight, enjoy the  sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ ⬇️
.
.
.
.
#🍪monstercookies#murahmurah
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #congobar #snowcheesekut #mixfruitcake #cupcakes #dessertmurah #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
🍪*MONSTER COOKIE’sS*🍪 tower.🗼.... ============================= 🔥🔥KASIH VIRAL BAH !!2018🔥🔥🔥 . . . . 🌸Pashalicieux Dessert Homemade🌸 Lahad Datu 🌸🌸🌸Hari nie kita run utk COD! Jam 2 start COD ada 8 extra!! Pada cuztomer yg nak grab monster cookies kite utk celop2 minum petang bersama tea o’ panas time hujan2 nie or utk jajan tgh mlm layan movie kat tv.. . . 📲JOM lelaju,PM kami...... . . www.instagram.com/pashalicieux ✌ www.facebook.com/pashalicieuxdesserthomemade . . . . 🌸”enjoy the delight, enjoy the sweetness and feel his perfection” 🌸Another wonderful taste”😍 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ ⬇️ . . . . #🍪monstercookies#murahmurah  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #congobar  #snowcheesekut  #mixfruitcake  #cupcakes  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  @ Lahad Datu
Tqvm @me_beebo ,order Sabrina Bakery dessert from me🤗 'Sedap giler'....Bizura & freinds ckp......i pun ckp jugak......memang sedap😋😋😋😋 Alhamdulillah semua suka....
Next time plz order lagi ya😝

#sabrinabakery#feedbackcustomersabrinabakery#mamasab#domisicookies#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉

Tq jugak
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
Tqvm @norshafiqah.aar for the Video😍 'Tart Nenas rasa fresh & sedap😋...rasa original bukan rasa plastic yerrr.... mcm kat kedai2 kat luar ... Up to her taste and liking.....SABRINA BAKERY TART NENAS....ONE of the BEST tart nenas she have been tasted before😄

Highly recomended' ....kata nyerrrr.....kata saya jugak😊Thanks again shafiqah🤗

#sabrinabakery#feedbackcustomersabrinabakery#mamasab#domisicookies#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉

Tq jugak
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
Tqvm @norshafiqah.aar for the Video😍 'Tart Nenas rasa fresh & sedap😋...rasa original bukan rasa plastic yerrr.... mcm kat kedai2 kat luar ... Up to her taste and liking.....SABRINA BAKERY TART NENAS....ONE of the BEST tart nenas she have been tasted before😄 Highly recomended' ....kata nyerrrr.....kata saya jugak😊Thanks again shafiqah🤗 #sabrinabakery #feedbackcustomersabrinabakery #mamasab #domisicookies #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 Tq jugak @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
Tqvm to @norshafiqah.aar ,finally dapat gak makan dessert Sabrina Bakery 😄

Thanks to her sis yg pickup all the items from me.....bye2 semua...dah selamat terbang & mendarat dah pun🤗

I'm waiting for your next order soon ya dear shafiqa😉

#feedbackcustomersabrinabakery#sabrinabakery#mamasab#domisicookies#desertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉 
Tq jugak😊
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
Nih buat para pecinta rasa coklat pasti suka dessert ini.. Udah pada coba kan?
.
.
SUGAR TABLE
Jl. Ibu Ganirah No.118 Cimahi.
#mangodessert #dessert #thesugartable #anakjajan #jajanancimahi #dessertcimahi #dessertmurah #hargamahasiswa #bandungfoodies #bandungeatery
Good morning...berita baik pada penggemar dadih n pengguna highway nkve..mulai hari ni sapa2 yang teringin or nak merasa dadih yg sedap bolehlah dapatkan @icanowa_dadih di mesra petronas nkve ok..kesemuannya ada 6 perisa di sana... Untuk tempahan majlis sila hubungi kami *tester disediakan

Fattah 016-6651463
Nisya 016-4151463

#icanowadadih #dadihsedap #dadihmurah #dadihcheras #dadihkl #dadihkajang #dadihgombak #dadihpetronasnkve #petronasnkve #doorgift #kenduri #aqiqah #tunang #sidecorner #pencucimulut #dessert #dessertmurah #kerjakawin #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #agentwanted #viral
Good morning...berita baik pada penggemar dadih n pengguna highway nkve..mulai hari ni sapa2 yang teringin or nak merasa dadih yg sedap bolehlah dapatkan @icanowa_dadih di mesra petronas nkve ok..kesemuannya ada 6 perisa di sana... Untuk tempahan majlis sila hubungi kami *tester disediakan Fattah 016-6651463 Nisya 016-4151463 #icanowadadih  #dadihsedap  #dadihmurah  #dadihcheras  #dadihkl  #dadihkajang  #dadihgombak  #dadihpetronasnkve  #petronasnkve  #doorgift  #kenduri  #aqiqah  #tunang  #sidecorner  #pencucimulut  #dessert  #dessertmurah  #kerjakawin  #doorgiftmurah  #doorgiftmurahmalaysia  #agentwanted  #viral 
...
⚡️Bites Pavlova
⚡️RM 11 / 9pcs
⚡️minimum order 2 box
⚡️0177951035
⚡️Please Make your order atleast two (2) day before
⚡️Fruit based on available
..
#pavlova #pavlovas #bitespavlova #minipavlova #pavlovamini #pavlovajb #pavlovasedap #pavlovamurahmalaysia #pavlovamurah #pavlovamalaysia #pavlovalover #pavlovacake #pavlovaandcream #foodporn #cravingdessert #dessert #dessertdelivery #dessertmalaysia #jbdessert #jbdelivery #dessertjb #desserts #dessertmurah #foodcraving #pavlovajohorbahru
... ⚡️Bites Pavlova ⚡️RM 11 / 9pcs ⚡️minimum order 2 box ⚡️0177951035 ⚡️Please Make your order atleast two (2) day before ⚡️Fruit based on available .. #pavlova  #pavlovas  #bitespavlova  #minipavlova  #pavlovamini  #pavlovajb  #pavlovasedap  #pavlovamurahmalaysia  #pavlovamurah  #pavlovamalaysia  #pavlovalover  #pavlovacake  #pavlovaandcream  #foodporn  #cravingdessert  #dessert  #dessertdelivery  #dessertmalaysia  #jbdessert  #jbdelivery  #dessertjb  #desserts  #dessertmurah  #foodcraving  #pavlovajohorbahru 
...
⚡️Bites Pavlova
⚡️RM 11 / 9pcs
⚡️minimum order 2 box
⚡️0177951035
⚡️Please Make your order atleast two (2) day before
⚡️Fruit based on available
..
#pavlova #pavlovas #bitespavlova #minipavlova #pavlovamini #pavlovajb #pavlovasedap #pavlovamurahmalaysia #pavlovamurah #pavlovamalaysia #pavlovalover #pavlovacake #pavlovaandcream #foodporn #cravingdessert #dessert #dessertdelivery #dessertmalaysia #jbdessert #jbdelivery #dessertjb #desserts #dessertmurah #foodcraving #pavlovajohorbahru
... ⚡️Bites Pavlova ⚡️RM 11 / 9pcs ⚡️minimum order 2 box ⚡️0177951035 ⚡️Please Make your order atleast two (2) day before ⚡️Fruit based on available .. #pavlova  #pavlovas  #bitespavlova  #minipavlova  #pavlovamini  #pavlovajb  #pavlovasedap  #pavlovamurahmalaysia  #pavlovamurah  #pavlovamalaysia  #pavlovalover  #pavlovacake  #pavlovaandcream  #foodporn  #cravingdessert  #dessert  #dessertdelivery  #dessertmalaysia  #jbdessert  #jbdelivery  #dessertjb  #desserts  #dessertmurah  #foodcraving  #pavlovajohorbahru 
.
Pak: pak bawak balik durian ni, belah la, boleh makan sama-sama.
Mak: Nakk, pergi ler belah durian tu. Pak nak makan ni.
Anak: OK!
#lawakhambar #lawakhangit #sajakongsi #santaipetang #millecrepecakesbysngfood #sayajualcrepe
TART NENAS👻👻👻👻SABRINA BAKERY.....
.
Tart yg menjadi kegilaan ramai....kalau habis or tak sempat order ni mau naik hantu depa semua....sedap nak pengsan depa kata...cek pun kata jugak,memang pun nak buat cam mana....😋😋😋
.
Tak mau menangis tak berlagu mai order cepat...😄
.
Harga exclude delivery
(upah la sikit,habuan pi ambik,hantaq,minyak,tol...jem lagi)Tq😀

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉 
@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
TART NENAS👻👻👻👻SABRINA BAKERY..... . Tart yg menjadi kegilaan ramai....kalau habis or tak sempat order ni mau naik hantu depa semua....sedap nak pengsan depa kata...cek pun kata jugak,memang pun nak buat cam mana....😋😋😋 . Tak mau menangis tak berlagu mai order cepat...😄 . Harga exclude delivery (upah la sikit,habuan pi ambik,hantaq,minyak,tol...jem lagi)Tq😀 DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
Nutella Oat Bar@Nutella Gunung Berapi.....sesuai sangattttt.....utk yg nak diet tapi teringin nak makan dessert or kek😄
.
Rm35
*exclude delivery*

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉 
@sabrina_bakery
@sabrina_bakery_cyberjaya
@mamasab_cafe.academy
Nutella Oat Bar@Nutella Gunung Berapi.....sesuai sangattttt.....utk yg nak diet tapi teringin nak makan dessert or kek😄 . Rm35 *exclude delivery* DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
Nutella Cheese Tart Mini 😋💞
.
Rm40/25pcs
*exclude delivery*

DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 
Delivery.... #serikembangan#serdang#sgbesi#bdrtasikselatan#tmnequine#upm#kajang#bangi#bdrtunhusseinonn#putrajaya#cyberjaya#klcc#klsentral#midvalley#hkl#pandanjaya#pandanindah#pandanperdana#ampang#keramat#setiawangsa#kualalumpur#klangvalley#selangor#sabrinabakery#dessertpremium#dessertmurah#sedaplainmachiammm#mananakdapatkattempatlain😉

@sabrina_bakery 
@sabrina_bakery_cyberjaya 
@mamasab_cafe.academy
Nutella Cheese Tart Mini 😋💞 . Rm40/25pcs *exclude delivery* DM/WHATSAPP 🙋ZAI... 012 210 9941..Or click the link at bio.Tq😊 Delivery.... #serikembangan #serdang #sgbesi #bdrtasikselatan #tmnequine #upm #kajang #bangi #bdrtunhusseinonn #putrajaya #cyberjaya #klcc #klsentral #midvalley #hkl #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #ampang #keramat #setiawangsa #kualalumpur #klangvalley #selangor #sabrinabakery #dessertpremium #dessertmurah #sedaplainmachiammm #mananakdapatkattempatlain 😉 @sabrina_bakery @sabrina_bakery_cyberjaya @mamasab_cafe.academy
POSTAGE TODAY 😘
.
💞 Popia nestum horlicks
💞 Extra serbuk
💞 Extra rangup
.
Dah selamat pos laju petang tadi.  Yang jauh kita pos kan. Yang dekat boleh cod ya.
.
Mai mai mai order lekaihh @popipopiah. Stok amat terhad. Lagi sekali kita tegaskan untuk yang nak order banyak tu please order awal awal. Stock are selling fast. Lambat order jangan menyesal kalau tak cukup stok! 😂😂😂
.
SEBOTOL CUMA RM 10 !!
SEBOTOL CUMA RM 10 !!
3 BOTOL CUMA RM 28 !!
.
💥 Double extra serbuk +Rm1/botol
.
Rate postage Rm8-Rm15
*depends kuantiti order anda
.
🎁 FREE COD PUCHONG PRIMA
💲 COD AREA LAIN ADA CAJ YA

Apa lagi korang tunggu cepat klik link di bio untuk cuba popia terlajak rangup ni. Gerenti #sampaijilatjaribeb 🎉
.
POSTAGE TODAY 😘 . 💞 Popia nestum horlicks 💞 Extra serbuk 💞 Extra rangup . Dah selamat pos laju petang tadi. Yang jauh kita pos kan. Yang dekat boleh cod ya. . Mai mai mai order lekaihh @popipopiah. Stok amat terhad. Lagi sekali kita tegaskan untuk yang nak order banyak tu please order awal awal. Stock are selling fast. Lambat order jangan menyesal kalau tak cukup stok! 😂😂😂 . SEBOTOL CUMA RM 10 !! SEBOTOL CUMA RM 10 !! 3 BOTOL CUMA RM 28 !! . 💥 Double extra serbuk +Rm1/botol . Rate postage Rm8-Rm15 *depends kuantiti order anda . 🎁 FREE COD PUCHONG PRIMA 💲 COD AREA LAIN ADA CAJ YA Apa lagi korang tunggu cepat klik link di bio untuk cuba popia terlajak rangup ni. Gerenti #sampaijilatjaribeb  🎉 .
...
Homemade Trifle by @tri.lish
Comes in a few sizes as below :
1 . Big Trifle (7x3 Round) (Peaches) - RM35.00
2. Cup Trifle (7x7.5x5.2 Round) (Fresh Blueberries)
2 cups set - RM15.00 (comes in a box)
4 cups set - RM25.00 (comes in a box)
*discount RM5 😝
Cake flavors : Chocolate / Coffee
*Sila order in advance atleast 2/3 days
*Made to order (made fresh daily)
*Delivery available for 2 boxes / 2 big trifle and above
(KL only)
*Klu rse2 mahal buat sendiri baru tau
harga barang naik ke x 😝😝😝😘😘
#trifle #triflemurah #triflesedap #triflecups #triflekl #sayajualtrifle #trifledessert #dessertmurah #dessertsedap #dessertmalaysia #jellymurah #jellysedap #jellymalaysia #birthdaymalaysia #cakemurah #cakesedap #cakemalaysia #cakekl #codbangsar #codkl #bazaarpaknil
... Homemade Trifle by @tri.lish Comes in a few sizes as below : 1 . Big Trifle (7x3 Round) (Peaches) - RM35.00 2. Cup Trifle (7x7.5x5.2 Round) (Fresh Blueberries) 2 cups set - RM15.00 (comes in a box) 4 cups set - RM25.00 (comes in a box) *discount RM5 😝 Cake flavors : Chocolate / Coffee *Sila order in advance atleast 2/3 days *Made to order (made fresh daily) *Delivery available for 2 boxes / 2 big trifle and above (KL only) *Klu rse2 mahal buat sendiri baru tau harga barang naik ke x 😝😝😝😘😘 #trifle  #triflemurah  #triflesedap  #triflecups  #triflekl  #sayajualtrifle  #trifledessert  #dessertmurah  #dessertsedap  #dessertmalaysia  #jellymurah  #jellysedap  #jellymalaysia  #birthdaymalaysia  #cakemurah  #cakesedap  #cakemalaysia  #cakekl  #codbangsar  #codkl  #bazaarpaknil 
Satu lagi cemilan enak buat kalian "hot chicken stick" cocok buat kalian para pecinta pedas. 
Ayo mampir kesini jangan sampe kehabisaaan ya!!! .
.
.
SUGAR TABLE
Jl. Ibu Ganirah No.118 Cimahi.
#mangodessert #dessert #thesugartable #anakjajan #jajanancimahi #dessertcimahi #dessertmurah #hargamahasiswa #bandungfoodies #bandungeatery