an online Instagram web viewer

#detoxfacemask medias

Photos

"Detox" Face Mask - Activated Charcoal & Matcha Green Tea: Perfect detox your face needs to unclog blocked pores and deep clean your skin! Suitable for dry, sensitive, or normal skin. Contains Activated Charcoal Powder, Kaolin Clay, and Organic Matcha Green Tea Powder.
 #detox #clothestogether #facemask #detoxfacemask #onlineshoppin #beauty #cleanface #refreshed #activated #charcoal #activatedcharcoal #matcha #greentea #unclogpores #blockedpores #charcoalpowder #kaolin #organic #mooi lab #men #women 
How to Use:
Combine 1 tablespoon of powder with a few drops of water until you reach your desired consistency. We recommend a thin consistency but not too runny to the point it drips off your face. Apply to clean skin and let dry for 10-15 mins. Rinse thoroughly with warm water. A gentle soap or a washcloth helps to get the excess out of your skin. However, charcoal can get messy and will stain lightly colored fabrics so we recommend using a washcloth that you don't mind getting a bit dirty.
"Detox" Face Mask - Activated Charcoal & Matcha Green Tea: Perfect detox your face needs to unclog blocked pores and deep clean your skin! Suitable for dry, sensitive, or normal skin. Contains Activated Charcoal Powder, Kaolin Clay, and Organic Matcha Green Tea Powder. #detox  #clothestogether  #facemask  #detoxfacemask  #onlineshoppin  #beauty  #cleanface  #refreshed  #activated  #charcoal  #activatedcharcoal  #matcha  #greentea  #unclogpores  #blockedpores  #charcoalpowder  #kaolin  #organic  #mooi  lab #men  #women  How to Use: Combine 1 tablespoon of powder with a few drops of water until you reach your desired consistency. We recommend a thin consistency but not too runny to the point it drips off your face. Apply to clean skin and let dry for 10-15 mins. Rinse thoroughly with warm water. A gentle soap or a washcloth helps to get the excess out of your skin. However, charcoal can get messy and will stain lightly colored fabrics so we recommend using a washcloth that you don't mind getting a bit dirty.
#Repost @shirleythian206 (@get_repost)
・・・
Guess what? 👀
That's Food Mask!!
Masks & Scrubs. 😘
Oat & Rice
Oat & Rice + Coffee
Oat & Rice + Turmeric
Oat & Rice + Honey & Almonds
Follow
@lushgarden.johorbahru
@lushgarden.johorbahru
@lushgarden.johorbahru
@lushgarden.johorbahru
Cod JB areaaaa! 😘
👩🏻‍💻🗯
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru
#Repost  @shirleythian206 (@get_repost) ・・・ Guess what? 👀 That's Food Mask!! Masks & Scrubs. 😘 Oat & Rice Oat & Rice + Coffee Oat & Rice + Turmeric Oat & Rice + Honey & Almonds Follow @lushgarden.johorbahru @lushgarden.johorbahru @lushgarden.johorbahru @lushgarden.johorbahru Cod JB areaaaa! 😘 👩🏻‍💻🗯 Calling For SERIOUS Dropship & Agent #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang #lushgardenjohorbahru 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
Facemask done! Now to chill out and hopefully get to bed early!!! 🤗 
#facemask #loreal #pureclaymask #multimasking #lorealskin #claymask #pureclay #skincare #glowmask #detoxmask #detoxfacemask
Pampering myself while i chill out and watch some late night tv 👑💆💜 #perfectlyposh #CackleSpackle #Detoxfacemask
If you've worn makeup all week and your skin is screaming for a detox, apply the Detox Face Mask after cleansing for 15 minutes. It unclogs pores, impurities & oil without drying out your skin. #gottaloveyourskin #detoxfacemask #smallerpores #frenchpinkclay #onceaweek
Another Sat night treat, Detox bath soak & Detox Face Mask coming up😎😍 #saturdaynightin #detoxbathsoak #detoxfacemask #mytime #rnr #soothing #luxurious #luckyme👊
Bebeh!

Jangan di compare COFFEE SCRUB TEMYRACLE ni dengan kopi yang kat dapur tu tau😂 totally tak sama. Kopi yang diguna dalam coffee scrub kita ni memang diimport khas penggunaannya untuk facial treatment.

100% pure biji kopi yang dipanggang & dikisar halus. Tidak dicemari bahan lain & khasiatnya terpelihara untuk mencerahkan kulit.

Bukan simply kita ambil kopi cap kapal api, lalu dibancuh2 & diadun sesuka rasa bersama minyak kelapa maka puffffff 💨💨💨--tercetuslah TEMYRACLE COFEE SCRUB!

Bukannn, bukan cenggitu.Jadi jangan sesekali kata -- "alaaa.Takat kopi scrub.Dapur rumah aku melambak kopi.Pilih je nak brand mana"

Lagi igredient dalam COFFEE SCRUB TEMYRACLE ni, kita ada organic brown sugar, berfungsi untuk mengekalkan kelembapan pada kulit.

Siapa kulit kering?
--amalkan pakai coffee scrub ni sebagai mask. Sangat relaxing!

Sebekas ni RM29 sahaja.
Penggunaan dalam 2bulan ++. Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲+60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#temyracle
#detox
#detoxfacemask
#facemask#scrubkopi#scrubbadan#selulit#jerawat#jeragat#jerawatpasir#kulitminyak
Bebeh! Jangan di compare COFFEE SCRUB TEMYRACLE ni dengan kopi yang kat dapur tu tau😂 totally tak sama. Kopi yang diguna dalam coffee scrub kita ni memang diimport khas penggunaannya untuk facial treatment. 100% pure biji kopi yang dipanggang & dikisar halus. Tidak dicemari bahan lain & khasiatnya terpelihara untuk mencerahkan kulit. Bukan simply kita ambil kopi cap kapal api, lalu dibancuh2 & diadun sesuka rasa bersama minyak kelapa maka puffffff 💨💨💨--tercetuslah TEMYRACLE COFEE SCRUB! Bukannn, bukan cenggitu.Jadi jangan sesekali kata -- "alaaa.Takat kopi scrub.Dapur rumah aku melambak kopi.Pilih je nak brand mana" Lagi igredient dalam COFFEE SCRUB TEMYRACLE ni, kita ada organic brown sugar, berfungsi untuk mengekalkan kelembapan pada kulit. Siapa kulit kering? --amalkan pakai coffee scrub ni sebagai mask. Sangat relaxing! Sebekas ni RM29 sahaja. Penggunaan dalam 2bulan ++. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲+60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #temyracle  #detox  #detoxfacemask  #facemask #scrubkopi #scrubbadan #selulit #jerawat #jeragat #jerawatpasir #kulitminyak 
Detox Face mask before bed, didn't have big cucumbers but this little ones will work 🤣👌🏽🥒#detoxyourbody #loveyourbody #loveyourface #cleanproducts #detoxfacemask #loveyourskin #loveyourself 💚#veganskincare 🤗💆🏻💁🏻#crueltyfreebeauty👍🏽 #crueltyfreefacemask 💕😘#arbonneproducts #pamperyourself #metime #loveyourskin 💚💚
Woken up with tired skin? Need a little pick me up? Rescue & Renew Detox Face Mask helps skin appear brighter, and promotes the look of smoother, softer, and refreshed looking skin. Not only does this product contain key botanicals dandelion extract, turmeric and ginger root, the French pink clay acts like a magnet to attract surface dirt and impurities, cleansing and gently exfoliating skin.. Pure luxury for your face!💆
Woken up with tired skin? Need a little pick me up? Rescue & Renew Detox Face Mask helps skin appear brighter, and promotes the look of smoother, softer, and refreshed looking skin. Not only does this product contain key botanicals dandelion extract, turmeric and ginger root, the French pink clay acts like a magnet to attract surface dirt and impurities, cleansing and gently exfoliating skin.. Pure luxury for your face!💆
Skin prepping for our vow renewal this weekend! 
#arbonne #rescueandrenew #detoxfacemask #frenchredclay #getinthosepores #skincare #vegan #facial #treatyoself #selfcare
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP 0183638984 -Ain
WHATSAPP 0183638984- Ain

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP 0183638984 -Ain WHATSAPP 0183638984- Ain #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
PERFECT COMBINATION..!! COFFEE SCRUB + ALOE VERA 
Bg yg ade masalah kulit burn,berbelang,kulit kering dan parut jerawat...boleh la try guna dua ni.. best sgt..lembut je rase kulit muka ni.. cik mira dah cuba..uols bila lg nk cuba..??? Dm/whatsapp 0139600261

#temyracle #temyraclesayamesticari #coffeescrub #lipscrub #magicfacescrub #detoxfacemask #organicskincare #homemadeproduct #parutjerawat #tanpabahankimia
💣💣💣 @masquebar_france 🔝✨💫
🔝🔝El bom de las mascarillas !!!!!
Esta máscara despegable ayuda a desintoxicar, purificar y limpiar en profundidad. Aplique una capa gruesa, opaca, uniforme a la piel limpia y seca. Evita el área de los ojos, las cejas, la línea del cabello y los labios. Dejar actuar durante 20 a 30 minutos o hasta que esté completamente seco. Despega suavemente la máscara en un movimiento descendente desde los bordes exteriores y enjuague cualquier residuo con agua tibia. Súper recomendada 👏🏽👏🏽👏🏽
•
•
•
#masque #mascarilla #charcoal #charcoalmask #mask #beauty #skincare #skin #deep #purifying #clearskin #detoxfacemask #mua #makeuptalk #makeupartist #makeupartistworldwide #certified #professionalmakeupartist #makeuplover #beautyblogger #makeupblogger #lenacepedamakeup #latina #ecuador #españa #sevilla #barcelona #usa #miami #nyc
💣💣💣 @masquebar_france 🔝✨💫 🔝🔝El bom de las mascarillas !!!!! Esta máscara despegable ayuda a desintoxicar, purificar y limpiar en profundidad. Aplique una capa gruesa, opaca, uniforme a la piel limpia y seca. Evita el área de los ojos, las cejas, la línea del cabello y los labios. Dejar actuar durante 20 a 30 minutos o hasta que esté completamente seco. Despega suavemente la máscara en un movimiento descendente desde los bordes exteriores y enjuague cualquier residuo con agua tibia. Súper recomendada 👏🏽👏🏽👏🏽 • • • #masque  #mascarilla  #charcoal  #charcoalmask  #mask  #beauty  #skincare  #skin  #deep  #purifying  #clearskin  #detoxfacemask  #mua  #makeuptalk  #makeupartist  #makeupartistworldwide  #certified  #professionalmakeupartist  #makeuplover  #beautyblogger  #makeupblogger  #lenacepedamakeup  #latina  #ecuador  #españa  #sevilla  #barcelona  #usa  #miami  #nyc 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 019 936 6685
WHATSAPP📲 019 936 6685

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 019 936 6685 WHATSAPP📲 019 936 6685 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
I have to take a minute to give props 🙌🏻 to this product I've been using on my skin. I LOVE IT 😍 I'm pretty sure I've got the angriest and pickiest skin out there. It basically hates everything. This Detox Face Mask makes my skin feel so hydrated and happy, I'm truly amazed 😊 #arbonne #rescueandrenew #detoxfacemask #arbonnecanada #happyskin #healthyskin
I have to take a minute to give props 🙌🏻 to this product I've been using on my skin. I LOVE IT 😍 I'm pretty sure I've got the angriest and pickiest skin out there. It basically hates everything. This Detox Face Mask makes my skin feel so hydrated and happy, I'm truly amazed 😊 #arbonne  #rescueandrenew  #detoxfacemask  #arbonnecanada  #happyskin  #healthyskin 
Kita share drama epic terbaik hari ni ye 😆😆 . Boyfriend korang yang acah acah redho menerima muka korang penuh jerawat tu dusta belaka sebenarnya. Haha. Ce jumpa awek yang floless gebu licin je kulitnya. Terbeliak mata nonn. Haaa, jadi jgn biarkan bf bf awak tu mengata belakang. Apply je #coffeescrub  and #detoxfacemask in syaa Allah kulit flawless 😚😚❤️😛 .
.
.

Postage today dah close ya 😍😍thank you for all the payment . Me lav you muchos ! 😍😍
Kita share drama epic terbaik hari ni ye 😆😆 . Boyfriend korang yang acah acah redho menerima muka korang penuh jerawat tu dusta belaka sebenarnya. Haha. Ce jumpa awek yang floless gebu licin je kulitnya. Terbeliak mata nonn. Haaa, jadi jgn biarkan bf bf awak tu mengata belakang. Apply je #coffeescrub  and #detoxfacemask  in syaa Allah kulit flawless 😚😚❤️😛 . . . Postage today dah close ya 😍😍thank you for all the payment . Me lav you muchos ! 😍😍
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni?

Masa bila-bila boleh.
Time tengah relax-relax tu seeloknya.

Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh.

Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni.
Ratakan.

Simple kan?
Jangan serabut teruk okay.
Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi.

Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je.

Combo paling femes, detox mask + coffee scrub.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#detox
#detoxfacemask
Bila masa yang sesuai nak pakai DETOX MASK ni? Masa bila-bila boleh. Time tengah relax-relax tu seeloknya. Seketika waktu sebelum tidur biasanya. Cewwahh. Cara paling mudah nak apply detox mask ni (just in case kat rumah takda plain yogurt, lemon, or rose water)-- basahkan je muka dengan air biasa, then terus tepekkan detox mask ni. Ratakan. Simple kan? Jangan serabut teruk okay. Nak cantik tak semetinya kena bersusah payah.Huhi. Lagi pulak produk dah READY MADE macam ni, tinggal nak guna je. Combo paling femes, detox mask + coffee scrub. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle  #detox  #detoxfacemask 
It's not all about its ability to draw out impurities from the skins surface like a magnet. The Rescue & Renew Detox Face Mask has rosemary oil in it to make sure your skin isn't stripped of moisture.

I've been using this bad boy like an addiction since I bought it & my skin feels like it can finally breathe!
#skincare #skin #arbonne #rescueandrenew #detox #detoxfacemask #rosemaryoil #frenchpinkclay #nomoreimpurities #sebum #smallerpores #facemask #brighterskin #smootherskin #softerskin #allskintypes #vegan #botanicals
It's not all about its ability to draw out impurities from the skins surface like a magnet. The Rescue & Renew Detox Face Mask has rosemary oil in it to make sure your skin isn't stripped of moisture. I've been using this bad boy like an addiction since I bought it & my skin feels like it can finally breathe! #skincare  #skin  #arbonne  #rescueandrenew  #detox  #detoxfacemask  #rosemaryoil  #frenchpinkclay  #nomoreimpurities  #sebum  #smallerpores  #facemask  #brighterskin  #smootherskin  #softerskin  #allskintypes  #vegan  #botanicals 
A little pamper night facial and detox tea ✅ thanks @arbonne #arbonne #30daystohealthyliving #detoxtea #detoxfacemask #pampernight
Have you ordered your Detox Face Mask yet? This little jar holds 8 face masks! A blend of Activated Charcoal, Bentonite Clay and Organic Matcha Powder to draw out toxins and bring out the life in your skin.
Have you ordered your Detox Face Mask yet? This little jar holds 8 face masks! A blend of Activated Charcoal, Bentonite Clay and Organic Matcha Powder to draw out toxins and bring out the life in your skin.
Great essentials for back to school!! Choose from a variety of Chunks, Soaps, Skin Sticks, and Hand Creams! Crackle Spacle is a detox face mask! **Always moisturize after using face masks!! Order today!! Most items are Buy 5 Get 1 FREE! $Shipping is always $5.99! Never tried Posh?? No problem!! Comment below or DM us and we can send/give you some samples! 😎 🎉🎉Website in Bio... http://karentenorio.po.sh  #perfectlyposh #backtoschool #essentials #genderbender #Chunk  #detoxfacemask #CracleSpackle #charcolMask #MadeInTheUSA🇺🇸
Great essentials for back to school!! Choose from a variety of Chunks, Soaps, Skin Sticks, and Hand Creams! Crackle Spacle is a detox face mask! **Always moisturize after using face masks!! Order today!! Most items are Buy 5 Get 1 FREE! $Shipping is always $5.99! Never tried Posh?? No problem!! Comment below or DM us and we can send/give you some samples! 😎 🎉🎉Website in Bio... http://karentenorio.po.sh #perfectlyposh  #backtoschool  #essentials  #genderbender  #Chunk  #detoxfacemask  #CracleSpackle  #charcolMask  #MadeInTheUSA 🇺🇸
Для детокс организма можно быстро и вкусно съесть арбуз😍А для свежего и цветущего вида и бодрого цвета лица мы всегда рекомендуем c @malinandgoetz. 
5-7 минут, 2 раза в неделю, смыть или снять теплым влажным полотенцем - и, как результат, глубокое очищение, детокс, экстремальное увлажнение и здоровый цвет лица. Бонус - жирную кожу маска будет балансировать, сухую - восстанавливать. •

3900₽ •

#malinandgoetz #malingoetz #detoxfacemask  #лето #cosmotheca #cosmothecaekaterinburg #cosmothecaekb #Космотека #КосмотекаЕкб #подарки #подарок #ельцинцентр #органика #органик #ekb #екатеринбург #екб #доставка #сертификат #подарочныйсертификат 📹@malinandgoetz
Для детокс организма можно быстро и вкусно съесть арбуз😍А для свежего и цветущего вида и бодрого цвета лица мы всегда рекомендуем c @malinandgoetz. 5-7 минут, 2 раза в неделю, смыть или снять теплым влажным полотенцем - и, как результат, глубокое очищение, детокс, экстремальное увлажнение и здоровый цвет лица. Бонус - жирную кожу маска будет балансировать, сухую - восстанавливать. • 3900₽ • #malinandgoetz  #malingoetz  #detoxfacemask   #лето  #cosmotheca  #cosmothecaekaterinburg  #cosmothecaekb  #Космотека  #КосмотекаЕкб  #подарки  #подарок  #ельцинцентр  #органика  #органик  #ekb  #екатеринбург  #екб  #доставка  #сертификат  #подарочныйсертификат  📹@malinandgoetz
Looks like I needed a good #detox session after this weekend's events!! #rescueandrenew #detoxbathsoak #detoxfacemask #arbonne #relaxation #metime #selfcaremonday #treatyourself #tryityoulllikeit 🤗
Que tal começar a semana com um tratamento super detox?! Segunda-feira é o Dia Internacional da Dieta, onde sempre começamos a semana com uma alimentação leve e balanceada e várias promessas de recomeço! Então por que não pensar dessa forma também com a pele, e deixar que todo e qualquer tipo de "detox" vire rotina na sua vida?! A Bio Mask de Chlorella e Caviar Verde da @bioageoficial promove um efeito detox e energizante na pele, melhorando a hidratação e combatendo o envelhecimento precoce. Indicada para peles desvitalizadas, sem energia, desnutridas e desidratadas. Inicie, você também, a semana cuidando do órgão mais precioso que possui, A PELE! Marque já sua sessão!!!! ☎️ 9 8178.0160 #atendimentoadomicilio #esteticafacial #esteticaderesultado #bioage #detox #detoxfacemask
Que tal começar a semana com um tratamento super detox?! Segunda-feira é o Dia Internacional da Dieta, onde sempre começamos a semana com uma alimentação leve e balanceada e várias promessas de recomeço! Então por que não pensar dessa forma também com a pele, e deixar que todo e qualquer tipo de "detox" vire rotina na sua vida?! A Bio Mask de Chlorella e Caviar Verde da @bioageoficial promove um efeito detox e energizante na pele, melhorando a hidratação e combatendo o envelhecimento precoce. Indicada para peles desvitalizadas, sem energia, desnutridas e desidratadas. Inicie, você também, a semana cuidando do órgão mais precioso que possui, A PELE! Marque já sua sessão!!!! ☎️ 9 8178.0160 #atendimentoadomicilio  #esteticafacial  #esteticaderesultado  #bioage  #detox  #detoxfacemask 
Food Mask supperr 👍🏻👍🏻
Sorry hide kan pic, hew hew hew
Ni conversation between me & my bestie 😂
Dia suka sangat dengan food mask, katanya setiap hari pagi, petang & malam guna masker. Best!
Muka nampak bersih je bila guna.. daki-daki semua hilang😜
Rugi tau tak cuba, jom grab satu!
Beli satu percuma 1 trial pack! 😘

Food Mask
**110ML & 5Gram**
Oat & Rice RM38
Oat & Rice + Coffee RM38
Oat & Rice + Turmeric RM38
Oat & Rice + Honey & Almonds RM58
_
DM/WA at 0128252192
.
Follow IG : @foodmask_
_
Calling For SERIOUS Dropship & Agent

#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru#lushgarden
Food Mask supperr 👍🏻👍🏻 Sorry hide kan pic, hew hew hew Ni conversation between me & my bestie 😂 Dia suka sangat dengan food mask, katanya setiap hari pagi, petang & malam guna masker. Best! Muka nampak bersih je bila guna.. daki-daki semua hilang😜 Rugi tau tak cuba, jom grab satu! Beli satu percuma 1 trial pack! 😘 Food Mask **110ML & 5Gram** Oat & Rice RM38 Oat & Rice + Coffee RM38 Oat & Rice + Turmeric RM38 Oat & Rice + Honey & Almonds RM58 _ DM/WA at 0128252192 . Follow IG : @foodmask_ _ Calling For SERIOUS Dropship & Agent #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang #lushgardenjohorbahru #lushgarden 
#MOOD = Face Mask Saturdays @chloemorello 
Try @malinandgoetz #Detox oxygenating face mask or #ClarifyingClayMask for added exfoliation.
#malinandgoetz #detoxfacemask #claymask #sensitiveskincare
hope everyone has a fabulous weekend before school rolls around the corner 😉 time for #detoxfacemask & #detoxbathsoak ✨
Pamper Evening 
It's Friday so I am going to treat my face with this mask. ✔️This creamy French pink clay formula cleanses to draw out impurities from the skin’s surface like a magnet, resulting in smaller looking pores ✔️Utilising an oil pulling technology with 5 self-neutralising acids to help clarify and brighten skin’s appearance ✔️the mask transitions from wet to dry to visibly show where excess sebum is drawn out ✔️Balanced out with hydrating rosemary oil so your skin is never stripped of moisture 
you’ll see this is a true performer 👌🏻#shoparbonne#rescueandrenew#detoxfacemask#pinkclay#radiance#flawlessskin#glutenfree#vegancertified
Pamper Evening It's Friday so I am going to treat my face with this mask. ✔️This creamy French pink clay formula cleanses to draw out impurities from the skin’s surface like a magnet, resulting in smaller looking pores ✔️Utilising an oil pulling technology with 5 self-neutralising acids to help clarify and brighten skin’s appearance ✔️the mask transitions from wet to dry to visibly show where excess sebum is drawn out ✔️Balanced out with hydrating rosemary oil so your skin is never stripped of moisture you’ll see this is a true performer 👌🏻#shoparbonne #rescueandrenew #detoxfacemask #pinkclay #radiance #flawlessskin #glutenfree #vegancertified 
I've had a few breakouts this week so I felt a little  French pink clay detox mask was in order. #detoxfacemask #arbonne #didyouknowarbonnedidthattoo #skin #skincare #mamatime
We are so glad to FINALLY announce the first @bybibeauty #tribybi launch... 🛁DETOX DUST🛁 is an anti-pollution, purifying and clarifying powder face mask with activated charcoal and papaya enzyme. Made especially for seriously stressed skin that's tired of city grime and in need of a MEGA health kick. White clay flushes out toxins whilst ginseng and lotus improve skin tone, promoting bright, fresh, best skin.

GET YOURS FOR £22 👆🏼
We are so glad to FINALLY announce the first @bybibeauty #tribybi  launch... 🛁DETOX DUST🛁 is an anti-pollution, purifying and clarifying powder face mask with activated charcoal and papaya enzyme. Made especially for seriously stressed skin that's tired of city grime and in need of a MEGA health kick. White clay flushes out toxins whilst ginseng and lotus improve skin tone, promoting bright, fresh, best skin. GET YOURS FOR £22 👆🏼
OAT&RICE + HONEY & ALMONDS
.
Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah :
✅kering & kasar ✅jerawat & jeragat
✅kusam dan kehitaman ✅kulit terbakar ✅kulit kendur ✅warna kulit tidak sekata
✅bibir kering/gelap ✅gelap bawah mata 🐼
✅kulit sensitif ✅kulit berminyak
.
Manfaat 🍚BERAS :
👱🏻‍♀️sebagai antioksidan pada kulit.
👱🏻‍♀️bersifat anti inflamasi atasi jerawat meradang.
👱🏻‍♀️memutihkan & menghaluskan kulit.
👱🏻‍♀️memperkecilkan pori.
👱🏻‍♀️anti penuaan.
👱🏻‍♀️mengencangkan kulit & mengetatkan kulit.
.
Manfaat 🌾OAT :
👱🏻‍♀️mengandungi Vitamin C, E & B II.
👱🏻‍♀️menyerap minyak lebihan.
👱🏻‍♀️memulihkan masalah jerawat & memutihkan.
👱🏻‍♀️mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
👱🏻‍♀️oat bertindak sebagai sabun semulajadi.
👱🏻‍♀️atasi masalah kulit sensitif.
.
Manfaat 🍯HONEY :
👱🏻‍♀️membantu melembabkan kulit kering.
👱🏻‍♀️membersihkan wajah dari racun.
👱🏻‍♀️mencegah penuaan pada kulit wajah.
👱🏻‍♀️mengubati bibir kering & merahkan warna bibir.
.
Manfaat 🌰ALMOND :
👱🏻‍♀️mencegah radikal bebas.
👱🏻‍♀️memiliki banyak sekali antioksidan.
👱🏻‍♀️menyingkirkan sel-sel kulit mati.
👱🏻‍♀️mengurangkan hitam bawah mata 🐼
👱🏻‍♀️memberikan Gizi yang cukup untuk kulit.
👱🏻‍♀️vitamin E. ☑️🌹Food Mask (Oat&Rice) ☑️🌸Food Mask (Oat&Rice) + Turmeric
☑️🌺Food Mask (Oat&Rice) + Honey&Almonds
_
DM/WA at +6738904458

Follow IG : @lushgarden.brunei

#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
OAT&RICE + HONEY & ALMONDS . Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah : ✅kering & kasar ✅jerawat & jeragat ✅kusam dan kehitaman ✅kulit terbakar ✅kulit kendur ✅warna kulit tidak sekata ✅bibir kering/gelap ✅gelap bawah mata 🐼 ✅kulit sensitif ✅kulit berminyak . Manfaat 🍚BERAS : 👱🏻‍♀️sebagai antioksidan pada kulit. 👱🏻‍♀️bersifat anti inflamasi atasi jerawat meradang. 👱🏻‍♀️memutihkan & menghaluskan kulit. 👱🏻‍♀️memperkecilkan pori. 👱🏻‍♀️anti penuaan. 👱🏻‍♀️mengencangkan kulit & mengetatkan kulit. . Manfaat 🌾OAT : 👱🏻‍♀️mengandungi Vitamin C, E & B II. 👱🏻‍♀️menyerap minyak lebihan. 👱🏻‍♀️memulihkan masalah jerawat & memutihkan. 👱🏻‍♀️mengurangkan lingkaran gelap bawah mata. 👱🏻‍♀️oat bertindak sebagai sabun semulajadi. 👱🏻‍♀️atasi masalah kulit sensitif. . Manfaat 🍯HONEY : 👱🏻‍♀️membantu melembabkan kulit kering. 👱🏻‍♀️membersihkan wajah dari racun. 👱🏻‍♀️mencegah penuaan pada kulit wajah. 👱🏻‍♀️mengubati bibir kering & merahkan warna bibir. . Manfaat 🌰ALMOND : 👱🏻‍♀️mencegah radikal bebas. 👱🏻‍♀️memiliki banyak sekali antioksidan. 👱🏻‍♀️menyingkirkan sel-sel kulit mati. 👱🏻‍♀️mengurangkan hitam bawah mata 🐼 👱🏻‍♀️memberikan Gizi yang cukup untuk kulit. 👱🏻‍♀️vitamin E. ☑️🌹Food Mask (Oat&Rice) ☑️🌸Food Mask (Oat&Rice) + Turmeric ☑️🌺Food Mask (Oat&Rice) + Honey&Almonds _ DM/WA at +6738904458 Follow IG : @lushgarden.brunei #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
Tahu tak ape fungsi detox face mask ni.....???
Detox face mask ni bertindak untuk mengeluarkan kotoran pd muka.. Ye la kan seharian muka kita ni terdedah,mesti rase x best kan?? Muka berminyak, kulit pun  jadi kusam... Detox face mask ni boleh bg muka kita jadi GLOWING taw...😍 Tak nak ke kulit muka jd LICIN ,HALUS,GLOWING....???
.
.
WA : 0139600261

#temyracle #temyraclesayamesticari #detoxfacemask #parut #jerawat #organicskincare #tanpabahankimia #scrubkopi #homemadeproduct
Because your skin needs a detox every now and then too! 😉
.
.
.
#RescueAndRenew #DetoxFaceMask #Arbonne #Vegan #Skincare #HealthyLiving #Detox #FaceMask
Guys, hari ni ada postage & COD..
Esok jumaat & sabtu takde postage okay? Slot untuk cod je.
Jom whatsapp kita cepat sebelum 1pm! Pakat try food mask beramai2, 😘
.
.
Whatsapp
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM)
.
.
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
Guys, hari ni ada postage & COD.. Esok jumaat & sabtu takde postage okay? Slot untuk cod je. Jom whatsapp kita cepat sebelum 1pm! Pakat try food mask beramai2, 😘 . . Whatsapp 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM) . . Calling For SERIOUS Dropship & Agent #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
Guys, hari ni ada postage & COD..
Esok jumaat & sabtu takde postage okay? Slot untuk cod je.
Jom whatsapp kita cepat sebelum 1pm! Pakat try food mask beramai2, 😘
.
.
Whatsapp
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM)
.
.
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
Guys, hari ni ada postage & COD.. Esok jumaat & sabtu takde postage okay? Slot untuk cod je. Jom whatsapp kita cepat sebelum 1pm! Pakat try food mask beramai2, 😘 . . Whatsapp 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM) . . Calling For SERIOUS Dropship & Agent #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
Guys, hari ni ada postage & COD..
Esok jumaat & sabtu takde postage okay? Slot untuk cod je.
Jom whatsapp kita cepat sebelum 1pm! Pakat try food mask beramai2, 😘
.
.
Whatsapp
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM)
.
.
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#LushGarden
Guys, hari ni ada postage & COD.. Esok jumaat & sabtu takde postage okay? Slot untuk cod je. Jom whatsapp kita cepat sebelum 1pm! Pakat try food mask beramai2, 😘 . . Whatsapp 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM) . . Calling For SERIOUS Dropship & Agent #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #LushGarden 
"Ramai dah berpuas hati, kulit nampak bersih & adalah bonus kulit semakin cerah dan berseri.. suami/rakan-rakan pula puji kata kulit semakin cantik, gebu dan mulus.. yang paling best dah xperlu pakai bedak dan mekap bila keluar.. cukup sekadar calit sedikit lipstik"
_
Kelebihan food mask by Lush Garden.
✔ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah
✔ Mengecut dan memudarkan parut jerawat
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengecilkan pori wajah
✔ Mengurangkan jeragat
✔ Kulit wajah jadi glowing
✔ Mengurangkan kulit berminyak
✔ Tona kulit wajah lebih sekata
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Tanpa pengelupasan
✔ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan sihat.
_
DM/WA at 0128252192
_
Follow IG : @foodmask_

#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
"Ramai dah berpuas hati, kulit nampak bersih & adalah bonus kulit semakin cerah dan berseri.. suami/rakan-rakan pula puji kata kulit semakin cantik, gebu dan mulus.. yang paling best dah xperlu pakai bedak dan mekap bila keluar.. cukup sekadar calit sedikit lipstik" _ Kelebihan food mask by Lush Garden. ✔ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah ✔ Mengecut dan memudarkan parut jerawat ✔ Mengekalkan kelembapan kulit ✔ Mengecilkan pori wajah ✔ Mengurangkan jeragat ✔ Kulit wajah jadi glowing ✔ Mengurangkan kulit berminyak ✔ Tona kulit wajah lebih sekata ✔ Melambatkan proses penuaan ✔ Tanpa pengelupasan ✔ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan sihat. _ DM/WA at 0128252192 _ Follow IG : @foodmask_ #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
Oh hi it's just me using my herb infused charcoal mask, I try all my creations. It's my responsibility!
.
.
#metime #detoxfacemask #charcoal #herbs #toxinremover #skinregimen #skinregeneration #pores #blackheaddeath #scaryphoto #sorrynotsorry #noanimaltesting #rose #chamomile #antiinflammatory #acnefighting 🌻🌹🌿
Wanted to start your own business but don't have modal?
Don't have time to pack?
We are here to help you ☺️
Welcome any facebook seller, website owner, blogger, instagram, or whoever interested to join our LUSH GARDEN DROPSHIP & AGENTS.
**PROMOTION RM260 modal for 10 slot**
Normal is RM520! Now only RM260 guys!! RM260 only!!!!!!! Huryy up whatsapps (011 2581 8170) for more detailed information.
For serious applicant only, positions are limited.
Please allow 24 hours for us to reply ur whatsapp yea 😉
Due to limited position, IF u still didn't receive our reply within 3 days, thats mean ur application is not succesful ya~
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru
Wanted to start your own business but don't have modal? Don't have time to pack? We are here to help you ☺️
Welcome any facebook seller, website owner, blogger, instagram, or whoever interested to join our LUSH GARDEN DROPSHIP & AGENTS. **PROMOTION RM260 modal for 10 slot** Normal is RM520! Now only RM260 guys!! RM260 only!!!!!!! Huryy up whatsapps (011 2581 8170) for more detailed information. For serious applicant only, positions are limited. Please allow 24 hours for us to reply ur whatsapp yea 😉 Due to limited position, IF u still didn't receive our reply within 3 days, thats mean ur application is not succesful ya~ #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang #lushgardenjohorbahru 
Wanted to start your own business but don't have modal?
Don't have time to pack?
We are here to help you ☺️
Welcome any facebook seller, website owner, blogger, instagram, or whoever interested to join our LUSH GARDEN DROPSHIP & AGENTS.
**PROMOTION RM260 modal for 10 slot**
Normal is RM520! Now only RM260 guys!! RM260 only!!!!!!! Huryy up whatsapps (011 2581 8170) for more detailed information.
For serious applicant only, positions are limited.
Please allow 24 hours for us to reply ur whatsapp yea 😉
Due to limited position, IF u still didn't receive our reply within 3 days, thats mean ur application is not succesful ya~
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang#lushgardenjohorbahru
Wanted to start your own business but don't have modal? Don't have time to pack? We are here to help you ☺️
Welcome any facebook seller, website owner, blogger, instagram, or whoever interested to join our LUSH GARDEN DROPSHIP & AGENTS. **PROMOTION RM260 modal for 10 slot** Normal is RM520! Now only RM260 guys!! RM260 only!!!!!!! Huryy up whatsapps (011 2581 8170) for more detailed information. For serious applicant only, positions are limited. Please allow 24 hours for us to reply ur whatsapp yea 😉 Due to limited position, IF u still didn't receive our reply within 3 days, thats mean ur application is not succesful ya~ #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang #lushgardenjohorbahru 
JERAWAT...?? PARUT...?? KULIT KUSAM...??? .
. 
Jom try guna coffee scrub..best sgt..
#temyracle #temyraclesayamesticari #coffeescrub #detoxfacemask #lipscrub #organicskincare #jerawat #parut
"Ramai dah berpuas hati, kulit nampak bersih & adalah bonus kulit semakin cerah dan berseri.. suami/rakan-rakan pula puji kata kulit semakin cantik, gebu dan mulus.. yang paling best dah xperlu pakai bedak dan mekap bila keluar.. cukup sekadar calit sedikit lipstik"
_
Kelebihan food mask by Lush Garden.
✔ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah
✔ Mengecut dan memudarkan parut jerawat
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengecilkan pori wajah
✔ Mengurangkan jeragat
✔ Kulit wajah jadi glowing
✔ Mengurangkan kulit berminyak
✔ Tona kulit wajah lebih sekata
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Tanpa pengelupasan
✔ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan sihat.
_
cod JB..
charge delivery depends on distance..
**delivery by grabcar @ uber**
Whatsapp
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
📲 +6011-25818170
BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM)
_
Calling For SERIOUS Dropship & Agent
#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
"Ramai dah berpuas hati, kulit nampak bersih & adalah bonus kulit semakin cerah dan berseri.. suami/rakan-rakan pula puji kata kulit semakin cantik, gebu dan mulus.. yang paling best dah xperlu pakai bedak dan mekap bila keluar.. cukup sekadar calit sedikit lipstik" _ Kelebihan food mask by Lush Garden. ✔ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah ✔ Mengecut dan memudarkan parut jerawat ✔ Mengekalkan kelembapan kulit ✔ Mengecilkan pori wajah ✔ Mengurangkan jeragat ✔ Kulit wajah jadi glowing ✔ Mengurangkan kulit berminyak ✔ Tona kulit wajah lebih sekata ✔ Melambatkan proses penuaan ✔ Tanpa pengelupasan ✔ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan sihat. _ cod JB.. charge delivery depends on distance.. **delivery by grabcar @ uber** Whatsapp 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 📲 +6011-25818170 BUY ONE 110ML FREE 1 TRIAL PACK (RANDOM) _ Calling For SERIOUS Dropship & Agent #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
Ada ciri-ciri jadi ladyboss suda ka ni? 😂
Food Mask 100% OAT & RICE,
Natural ingredients, say NO to chemicals!!! 🙅🏻
_
COD : JOHOR area
01125818170
01125818170
01125818170
_
More detail follow
@lushgarden.johorbahru
@lushgarden.johorbahru
@lushgarden.johorbahru
_
Calling Dropship & Agents
Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
#sayajualonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kilangbateri#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#tamanmolek#pasirgudang#nongchick#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
Ada ciri-ciri jadi ladyboss suda ka ni? 😂 Food Mask 100% OAT & RICE, Natural ingredients, say NO to chemicals!!! 🙅🏻 _ COD : JOHOR area 01125818170 01125818170 01125818170 _ More detail follow @lushgarden.johorbahru @lushgarden.johorbahru @lushgarden.johorbahru _ Calling Dropship & Agents Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia #sayajualonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kilangbateri #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #tamanmolek #pasirgudang #nongchick #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
OAT&RICE + HONEY & ALMONDS
.
Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah :
✅kering & kasar ✅jerawat & jeragat
✅kusam dan kehitaman ✅kulit terbakar ✅kulit kendur ✅warna kulit tidak sekata
✅bibir kering/gelap ✅gelap bawah mata 🐼
✅kulit sensitif ✅kulit berminyak
.
Manfaat 🍚BERAS :
👱🏻‍♀️sebagai antioksidan pada kulit.
👱🏻‍♀️bersifat anti inflamasi atasi jerawat meradang.
👱🏻‍♀️memutihkan & menghaluskan kulit.
👱🏻‍♀️memperkecilkan pori.
👱🏻‍♀️anti penuaan.
👱🏻‍♀️mengencangkan kulit & mengetatkan kulit.
.
Manfaat 🌾OAT :
👱🏻‍♀️mengandungi Vitamin C, E & B II.
👱🏻‍♀️menyerap minyak lebihan.
👱🏻‍♀️memulihkan masalah jerawat & memutihkan.
👱🏻‍♀️mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
👱🏻‍♀️oat bertindak sebagai sabun semulajadi.
👱🏻‍♀️atasi masalah kulit sensitif.
.
Manfaat 🍯HONEY :
👱🏻‍♀️membantu melembabkan kulit kering.
👱🏻‍♀️membersihkan wajah dari racun.
👱🏻‍♀️mencegah penuaan pada kulit wajah.
👱🏻‍♀️mengubati bibir kering & merahkan warna bibir.
.
Manfaat 🌰ALMOND :
👱🏻‍♀️mencegah radikal bebas.
👱🏻‍♀️memiliki banyak sekali antioksidan.
👱🏻‍♀️menyingkirkan sel-sel kulit mati.
👱🏻‍♀️mengurangkan hitam bawah mata 🐼
👱🏻‍♀️memberikan Gizi yang cukup untuk kulit.
👱🏻‍♀️vitamin E.
.
☑️🌷Food Mask (TrialPack)
☑️🌹Food Mask (Oat&Rice)
☑️🌻Food Mask (Oat&Rice) + Coffee
☑️🌸Food Mask (Oat&Rice) + Turmeric
☑️🌺Food Mask (Oat&Rice) + Honey&Almonds
_
DM/WA at 0128252192
_
Follow IG : @foodmask_

#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
OAT&RICE + HONEY & ALMONDS . Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah : ✅kering & kasar ✅jerawat & jeragat ✅kusam dan kehitaman ✅kulit terbakar ✅kulit kendur ✅warna kulit tidak sekata ✅bibir kering/gelap ✅gelap bawah mata 🐼 ✅kulit sensitif ✅kulit berminyak . Manfaat 🍚BERAS : 👱🏻‍♀️sebagai antioksidan pada kulit. 👱🏻‍♀️bersifat anti inflamasi atasi jerawat meradang. 👱🏻‍♀️memutihkan & menghaluskan kulit. 👱🏻‍♀️memperkecilkan pori. 👱🏻‍♀️anti penuaan. 👱🏻‍♀️mengencangkan kulit & mengetatkan kulit. . Manfaat 🌾OAT : 👱🏻‍♀️mengandungi Vitamin C, E & B II. 👱🏻‍♀️menyerap minyak lebihan. 👱🏻‍♀️memulihkan masalah jerawat & memutihkan. 👱🏻‍♀️mengurangkan lingkaran gelap bawah mata. 👱🏻‍♀️oat bertindak sebagai sabun semulajadi. 👱🏻‍♀️atasi masalah kulit sensitif. . Manfaat 🍯HONEY : 👱🏻‍♀️membantu melembabkan kulit kering. 👱🏻‍♀️membersihkan wajah dari racun. 👱🏻‍♀️mencegah penuaan pada kulit wajah. 👱🏻‍♀️mengubati bibir kering & merahkan warna bibir. . Manfaat 🌰ALMOND : 👱🏻‍♀️mencegah radikal bebas. 👱🏻‍♀️memiliki banyak sekali antioksidan. 👱🏻‍♀️menyingkirkan sel-sel kulit mati. 👱🏻‍♀️mengurangkan hitam bawah mata 🐼 👱🏻‍♀️memberikan Gizi yang cukup untuk kulit. 👱🏻‍♀️vitamin E. . ☑️🌷Food Mask (TrialPack) ☑️🌹Food Mask (Oat&Rice) ☑️🌻Food Mask (Oat&Rice) + Coffee ☑️🌸Food Mask (Oat&Rice) + Turmeric ☑️🌺Food Mask (Oat&Rice) + Honey&Almonds _ DM/WA at 0128252192 _ Follow IG : @foodmask_ #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
OAT & 🍚RICE 
Food Mask by Lush Garden🍃
Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah kulit
✅kering
✅jerawat dan bekas jerawat (tompok hitam)
✅kusam dan gelap
✅kulit kendur
.
Manfaat 🍚BERAS :
👱🏻‍♀️mengandungi asam ferulic sebagai antioksidan pada kulit.
👱🏻‍♀️mengandungi alantonin bersifat anti inflamasi untuk atasi jerawat yang meradang.
👱🏻‍♀️memutihkan dan menghaluskan kulit.
👱🏻‍♀️memperkecilkan pori.
👱🏻‍♀️anti penuaan, mengencangkan kulit dan mengetatkan kulit.
.
Manfaat 🌾OAT :
👱🏻‍♀️sebagai moisturiser yang mengandungi polisakarida yang menjadi agar2 dalam air & lemak sihat bagi melawan masalah kering kulit.
👱🏻‍♀️mengandungi Vitamin C, E & B II untuk serap minyak, memutih, memulih masalah jerawat.
👱🏻‍♀️mengurangkan lingkaran gelap bawah mata, buang sel-sel mati & mengecilkan liang-liang pori.
👱🏻‍♀️mengandungi saponin iaitu bahan ini biasa digunakan untuk menghasilkan buih(pengemulsi) bagi syampu @ sabun. Oleh itu, oat bertindak sebagai sabun semulajadi.
✅tanpa bahan terlarang.
✅100% bahan asli dan berkualiti tinggi. 🚻boleh diguna seisi keluarga.
☑️🌷Food Mask (TrialPack)
☑️🌹Food Mask (Oat&Rice)
☑️🌻Food Mask (Oat&Rice) + Coffee
☑️🌸Food Mask (Oat&Rice) + Turmeric
☑️🌺Food Mask (Oat&Rice) + Honey&Almonds
_
DM/WA at 0128252192
_
Follow IG : @foodmask_

#sayajualsonline#sayajual#foodmasklushgarden#halalmask#detoxfacemask#codjb#johorbahru#singapore#bazaarpaknil#kulai#pontian#megahria#masai#permasjaya#plentong#kslcitymall#citysquarejb#skudai#gelangpatah#pasirgudang#terenganu#kl#ngerisembilan#melaka#selangor#kelantan#pahang
#lushgardenjohorbahru
#lushgarden
OAT & 🍚RICE Food Mask by Lush Garden🍃 Sesuai bagi mereka yang mengalami masalah kulit ✅kering ✅jerawat dan bekas jerawat (tompok hitam) ✅kusam dan gelap ✅kulit kendur . Manfaat 🍚BERAS : 👱🏻‍♀️mengandungi asam ferulic sebagai antioksidan pada kulit. 👱🏻‍♀️mengandungi alantonin bersifat anti inflamasi untuk atasi jerawat yang meradang. 👱🏻‍♀️memutihkan dan menghaluskan kulit. 👱🏻‍♀️memperkecilkan pori. 👱🏻‍♀️anti penuaan, mengencangkan kulit dan mengetatkan kulit. . Manfaat 🌾OAT : 👱🏻‍♀️sebagai moisturiser yang mengandungi polisakarida yang menjadi agar2 dalam air & lemak sihat bagi melawan masalah kering kulit. 👱🏻‍♀️mengandungi Vitamin C, E & B II untuk serap minyak, memutih, memulih masalah jerawat. 👱🏻‍♀️mengurangkan lingkaran gelap bawah mata, buang sel-sel mati & mengecilkan liang-liang pori. 👱🏻‍♀️mengandungi saponin iaitu bahan ini biasa digunakan untuk menghasilkan buih(pengemulsi) bagi syampu @ sabun. Oleh itu, oat bertindak sebagai sabun semulajadi. ✅tanpa bahan terlarang. ✅100% bahan asli dan berkualiti tinggi. 🚻boleh diguna seisi keluarga. ☑️🌷Food Mask (TrialPack) ☑️🌹Food Mask (Oat&Rice) ☑️🌻Food Mask (Oat&Rice) + Coffee ☑️🌸Food Mask (Oat&Rice) + Turmeric ☑️🌺Food Mask (Oat&Rice) + Honey&Almonds _ DM/WA at 0128252192 _ Follow IG : @foodmask_ #sayajualsonline #sayajual #foodmasklushgarden #halalmask #detoxfacemask #codjb #johorbahru #singapore #bazaarpaknil #kulai #pontian #megahria #masai #permasjaya #plentong #kslcitymall #citysquarejb #skudai #gelangpatah #pasirgudang #terenganu #kl #ngerisembilan #melaka #selangor #kelantan #pahang  #lushgardenjohorbahru  #lushgarden 
An example of how the Rescue&Renew Detox Face Mask works on different people!
.
It's great for blackheads, minimizing pores, and makes your skin feel like new! The mask dries unevenly; the places it takes longer to dry, the harder it is working there to draw out impurities!
.
.
If you'd like to get a few friends together for a relaxing spa night and try the Rescue&Renew line, feel free to let me know! Great to do while having a glass of wine 🍷
#arbonne #puresafebeneficial #rescueandrenew #detoxfacemask  #frenchpinkclay #girlsnight
An example of how the Rescue&Renew Detox Face Mask works on different people! . It's great for blackheads, minimizing pores, and makes your skin feel like new! The mask dries unevenly; the places it takes longer to dry, the harder it is working there to draw out impurities! . . If you'd like to get a few friends together for a relaxing spa night and try the Rescue&Renew line, feel free to let me know! Great to do while having a glass of wine 🍷 #arbonne  #puresafebeneficial  #rescueandrenew  #detoxfacemask  #frenchpinkclay  #girlsnight