an online Instagram web viewer

#dexandra medias

Photos

Assalamualaikum semua. Hari tok habis lah udah kelas kamek orang selama 3 hari di De'xandra Academy! Tadik kamek orang belajar pemasaran &praktikal fb ads. Makseh banyak banyak kepada Tuan @yamuhammad and Tuan @khairul_zhafran atas ilmu yang telah dikongsikan! 
Kamek sayang Muslim Volunteer Malaysia ❀  #muslimvolunteermalaysia #dexandra #mvmapprentice2017
Assalamualaikum semua. Hari tok habis lah udah kelas kamek orang selama 3 hari di De'xandra Academy! Tadik kamek orang belajar pemasaran &praktikal fb ads. Makseh banyak banyak kepada Tuan @yamuhammad and Tuan @khairul_zhafran atas ilmu yang telah dikongsikan! Kamek sayang Muslim Volunteer Malaysia ❀ #muslimvolunteermalaysia  #dexandra  #mvmapprentice2017 
[CLEARANCE ITEM] Stok terakhir. Takde lagi production untuk perfume clearance ni. Bukan RM65. Bukan RM55. Cuma RM45 sahaja sebotol ❀
.
.
Woww ke woww? 😍😍😍
.
.
Grab selagi stok masih ada.
.
.
.
Whatsapp 019 955 4386
.
.
#dexandrasale #saledexandra #clearancesaledexandra #dexandraclearancesales #dexandraclearancesale #dexandrapurr #dexandrajomalone #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume dexandranarcisopink #dexandrapurr #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandrapetitecherie #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor
[CLEARANCE ITEM] Stok terakhir. Takde lagi production untuk perfume clearance ni. Bukan RM65. Bukan RM55. Cuma RM45 sahaja sebotol ❀ . . Woww ke woww? 😍😍😍 . . Grab selagi stok masih ada. . . . Whatsapp 019 955 4386 . . #dexandrasale  #saledexandra  #clearancesaledexandra  #dexandraclearancesales  #dexandraclearancesale  #dexandrapurr  #dexandrajomalone  #dexandrashahalam  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #minyakwangi  #perfumemurah  #instamalaysia  #sayajualmurah  #dexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  dexandranarcisopink #dexandrapurr  #dexandramurah  #perfumeperempuan  #dexandrapetitecherie  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandramalaysia  #hantarankahwin  #hantarankahwinmalaysia  #dexandraselangor 
[CLEARANCE ITEM] Stok terakhir. Takde lagi production untuk perfume clearance ni. Bukan RM65. Bukan RM55. Cuma RM45 sahaja sebotol ❀
.
.
Woww ke woww? 😍😍😍
.
.
Grab selagi stok masih ada.
.
.
.
Whatsapp 019 955 4386
.
.
#dexandrasale #saledexandra #clearancesaledexandra #dexandraclearancesales #dexandraclearancesale #dexandrapurr #dexandrajomalone #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume dexandranarcisopink #dexandrapurr #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandrapetitecherie #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor
[CLEARANCE ITEM] Stok terakhir. Takde lagi production untuk perfume clearance ni. Bukan RM65. Bukan RM55. Cuma RM45 sahaja sebotol ❀ . . Woww ke woww? 😍😍😍 . . Grab selagi stok masih ada. . . . Whatsapp 019 955 4386 . . #dexandrasale  #saledexandra  #clearancesaledexandra  #dexandraclearancesales  #dexandraclearancesale  #dexandrapurr  #dexandrajomalone  #dexandrashahalam  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #minyakwangi  #perfumemurah  #instamalaysia  #sayajualmurah  #dexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  dexandranarcisopink #dexandrapurr  #dexandramurah  #perfumeperempuan  #dexandrapetitecherie  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandramalaysia  #hantarankahwin  #hantarankahwinmalaysia  #dexandraselangor 
STOCK CLEARENCE SALE!!! Hai you alls~ De' Xandra stock clearence is here! Eyaaa~! Betul ni! Nak tau bauan yg mana? Tunggu update dari Alya ya. Kalau nk lebih detail wassap ja Alya <3

WASSAP KE 017-6112726

#dexandra #dexandraperfume #stockclearance #malaysia #jualanmurah #wangian #minyakwangi #perfumemalaysia #dexandrastockclearance
HIJRAH tu susahkan???
Ya susah. Tapi kalau kita berubah kerana Allah dan YAKIN dengan Allah, HIJRAH kita dibantu dengan pertolongan Allah. 
SALAM MAAL HIJRAH 1439

#dexandra
#AgendropshipD12904 
#bizryndexandramelaka
YES FOR FRAGRANCE TIP #7 #aafalovers
__
BELI PERFUME YANG HIDUNG ANDA SELESA & SUKA ☺
__
It’s because of yourself. Not your friend not anyone but it’s YOU
__

Whatsapp Dayah 0104316961

#pocketperfume #pocketperfume20ml #purseperfume #perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginalΒ  #perfumewomen #perfumemen #eaudeparfum #eaudetoilette #victoriasecret #victoriassecret #dexandra #dexandrawomen #dexandramen #sayajualmurah #sayajualonline #borong #aafragranceagency #aafaborong #promo #pocketperfumemurah
YES FOR FRAGRANCE TIP #7  #aafalovers  __ BELI PERFUME YANG HIDUNG ANDA SELESA & SUKA ☺ __ It’s because of yourself. Not your friend not anyone but it’s YOU __ Whatsapp Dayah 0104316961 #pocketperfume  #pocketperfume20ml  #purseperfume  #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeoriginal Β  #perfumewomen  #perfumemen  #eaudeparfum  #eaudetoilette  #victoriasecret  #victoriassecret  #dexandra  #dexandrawomen  #dexandramen  #sayajualmurah  #sayajualonline  #borong  #aafragranceagency  #aafaborong  #promo  #pocketperfumemurah 
[ #UPDATE CLEARANCE SALES ] - 50RIBU BOTOL GONE DLM 5 HARI JERR 😱😱
.
Itu baru 5 hari, kalau 10 hari tak tahu la berapa . Tapi ada sesetengah stok yg memg dah licin habis 😭😭 . So jgn tanya clearance sampai bila, kalau habis maknanya habis dah la and kalau stok tu tak produce lagi alamatnya melepas laaaa 😰😰
.
Apelagi cecepat dapatkan wangian FEVERET uolss sebelum ianya lenyap selamanya 😝😝
.
www.wasap.my/601131900406
.
#dexandra
[ #UPDATE  CLEARANCE SALES ] - 50RIBU BOTOL GONE DLM 5 HARI JERR 😱😱 . Itu baru 5 hari, kalau 10 hari tak tahu la berapa . Tapi ada sesetengah stok yg memg dah licin habis 😭😭 . So jgn tanya clearance sampai bila, kalau habis maknanya habis dah la and kalau stok tu tak produce lagi alamatnya melepas laaaa 😰😰 . Apelagi cecepat dapatkan wangian FEVERET uolss sebelum ianya lenyap selamanya 😝😝 . www.wasap.my/601131900406 . #dexandra 
Khaulah pujaan hatiπŸ™ˆπŸŒ·πŸŒ·
Khaulah pujaan hatiπŸ™ˆπŸŒ·πŸŒ·
@Regrann-  GRAB SEKARANG SEBELUM NAIK HARGA

De'xandra Limited Edition
- VIOLET -
.
Bau yang sangat manis, ada sikit bau vanilla. Manis macam awak.
Yang dah cuba, semua jatuh cinta dengan bau Violet ni. Sebab besttt gilerrr bau dia!
.
Hanya 11k botol sahaja yang dikeluarkan.
Siapa cepat dia dapat.
Awak nak cuba?
.
Harga sebotol rm65 sm/ 70 ss
2 botol rm120 sm / 130 ss 
Nak joint postage esok?
Whatsapp 0199647991 .
.
.
.
#luckydraw
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
@Regrann- GRAB SEKARANG SEBELUM NAIK HARGA De'xandra Limited Edition - VIOLET - . Bau yang sangat manis, ada sikit bau vanilla. Manis macam awak. Yang dah cuba, semua jatuh cinta dengan bau Violet ni. Sebab besttt gilerrr bau dia! . Hanya 11k botol sahaja yang dikeluarkan. Siapa cepat dia dapat. Awak nak cuba? . Harga sebotol rm65 sm/ 70 ss 2 botol rm120 sm / 130 ss Nak joint postage esok? Whatsapp 0199647991 . . . . #luckydraw  #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
Menarik ni u olls.. Youth merdeka run.. Come and join us. Gain more experince. 😍😍
#merdeka #1malaysia #fitness #fitusim #terapiinstagram #ajimaura #dexandra #usimberjanjipadaibunda #usimkampusbarakah
@Regrann from @ajimaura -  Assalamualaikum semua.
Kita Akan buat task gelombang.
.
Pastikan anda turn on post notifications Akaun saya ni.
.
KEBAIKAN TASK GELOMBANG .
Posting anda Akan dapat JUMLAH LIKES YANG BANYAK.
.
Instagram anda juga Akan mendapat PERHATIAN orang lain.
.
Caranya saya update kemudian.
.
Repost posting saya ni.Agar lebih ramai Yang Akan bersama kita nanti.
.
#terapiinstagram
#ajimaura
#like4like
#likeforlike
#lfl
#wanita
#neelofa
#irfankhairi
#iphone
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#noradanish
#dexandra
#bazaarpaknil 
#belajarinstagram 
#nurraysa
#toneexcel 
#instafamous
#projekstg
#azizanosman
#eusahawan 
#erezeki 
#bisnesonline 
#love
#cute 
#girl
#instagood 
#photooftheday
@Regrann from @ajimaura - Assalamualaikum semua. Kita Akan buat task gelombang. . Pastikan anda turn on post notifications Akaun saya ni. . KEBAIKAN TASK GELOMBANG . Posting anda Akan dapat JUMLAH LIKES YANG BANYAK. . Instagram anda juga Akan mendapat PERHATIAN orang lain. . Caranya saya update kemudian. . Repost posting saya ni.Agar lebih ramai Yang Akan bersama kita nanti. . #terapiinstagram  #ajimaura  #like4like  #likeforlike  #lfl  #wanita  #neelofa  #irfankhairi  #iphone  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #dms360  #noradanish  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #instafamous  #projekstg  #azizanosman  #eusahawan  #erezeki  #bisnesonline  #love  #cute  #girl  #instagood  #photooftheday 
Selamat malam.
-
Salam Maal hijrah.
-
#maalhijrah
[CLEARANCE ITEM] Stok terakhir. Takde lagi production untuk perfume clearance ni. Bukan RM65. Bukan RM55. Cuma RM45 sahaja sebotol ❀
.
For Men
.
blue de chanel
Armani code 
Abir
Black xs
Emblem mont blanc
Aigner blue
Dexandra men
Jpg Le male
Ysl
Dolce Gabbana The One
A men
Creed Irish Tweed
.
πŸ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Chanel chance
Jo malone orange 
Marry me
Vip women
Bond
Lancome Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
.
Grab selagi stok masih ada.
.
.
.
#dexandrasale #saledexandra #clearancesaledexandra #dexandraclearancesales #dexandraclearancesale #dexandrapurr #dexandrajomalone #dexandraMelaka #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandranarcisopink #dexandrapurr #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandrapetitecherie #dexandramalaysia #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #HadiahBirthday
[CLEARANCE ITEM] Stok terakhir. Takde lagi production untuk perfume clearance ni. Bukan RM65. Bukan RM55. Cuma RM45 sahaja sebotol ❀ . For Men . blue de chanel Armani code Abir Black xs Emblem mont blanc Aigner blue Dexandra men Jpg Le male Ysl Dolce Gabbana The One A men Creed Irish Tweed . πŸ‘‰ For Women . Petite cherrie Katty perry Jo malone pear Ma vie Chanel chance Jo malone orange Marry me Vip women Bond Lancome Midnight rose My burberry Peony Creed love in white Issey miyake Eros women Body edp Dexandra her Signorina Angel The one Narciso pink Love story Modern muse Narciso her Untold . . Grab selagi stok masih ada. . . . #dexandrasale  #saledexandra  #clearancesaledexandra  #dexandraclearancesales  #dexandraclearancesale  #dexandrapurr  #dexandrajomalone  #dexandraMelaka  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #minyakwangi  #perfumemurah  #instamalaysia  #sayajualmurah  #dexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandranarcisopink  #dexandrapurr  #dexandramurah  #perfumeperempuan  #dexandrapetitecherie  #dexandramalaysia  #hantarankahwin  #hantarankahwinmalaysia  #HadiahBirthday 
Peragaan Set Peninggi Tiens..
Ingin menambah ketinggian ideal??..
Jom Tinggi Bersama Tiens...
*kesan hanya seawal 10 hari
*Had umur 13-30 Tahun
*Had tinggi 2-15 cm
*konsisten dan senaman
Ingin Bercita2 menjadi pilot,pramugara/pramugari n polis tp xcukup syarat....
MEH SINI Kami Menyediakan penawar bagi anda yg ingin tambah tinggi sahaja..... ☎wassap : +60108264661
πŸ“±wechat ID : STOKIS_HERBAL

#naktinggi #lebihtinggi #pendek #timberlandmalaysia #kasut #supliment #tiensmalaysia #tienssabah #jdt #perak #sabahan #aurawhite #neolova #spain #jawatankosong #ketot #rendah #kemetot #heightupmurah #quputeh #dexandra #murahmalaysia
Peragaan Set Peninggi Tiens.. Ingin menambah ketinggian ideal??.. Jom Tinggi Bersama Tiens... *kesan hanya seawal 10 hari *Had umur 13-30 Tahun *Had tinggi 2-15 cm *konsisten dan senaman Ingin Bercita2 menjadi pilot,pramugara/pramugari n polis tp xcukup syarat.... MEH SINI Kami Menyediakan penawar bagi anda yg ingin tambah tinggi sahaja..... ☎wassap : +60108264661 πŸ“±wechat ID : STOKIS_HERBAL #naktinggi  #lebihtinggi  #pendek  #timberlandmalaysia  #kasut  #supliment  #tiensmalaysia  #tienssabah  #jdt  #perak  #sabahan  #aurawhite  #neolova  #spain  #jawatankosong  #ketot  #rendah  #kemetot  #heightupmurah  #quputeh  #dexandra  #murahmalaysia 
Alhamdulillah, Freshcare dan CoolHijab kini boleh didapati di kedai kakak kite nim. Butik DeXandra BatuEnam . Berhadapan dengan BSN tuu. hokey! .
kite letak sikit dulu, nnti kite topup pasal banyak kene serbu waktu promo baru nim. πŸ˜‚ .
hor, yg nak perfume boleh kabo kat kite jugk deh. tengah promo ni. rm45/pcs tapiii2 xsemua ye promo tuu. .
ada yg minat? atau nak risik2 je dulu? boleh roger deh
klik je sini wasap.my/601121997308 
#abella #coolhijab #freshcare #dexandra #teamazzahraa
Alhamdulillah, Freshcare dan CoolHijab kini boleh didapati di kedai kakak kite nim. Butik DeXandra BatuEnam . Berhadapan dengan BSN tuu. hokey! . kite letak sikit dulu, nnti kite topup pasal banyak kene serbu waktu promo baru nim. πŸ˜‚ . hor, yg nak perfume boleh kabo kat kite jugk deh. tengah promo ni. rm45/pcs tapiii2 xsemua ye promo tuu. . ada yg minat? atau nak risik2 je dulu? boleh roger deh klik je sini wasap.my/601121997308 #abella  #coolhijab  #freshcare  #dexandra  #teamazzahraa 
Sampai je pintu rumah dah terhidu wangi dah... Tengok2 dah sampai dah yg dtunggu2...hidu smua wangi... Xtau nak pilih mana satu...dilema tau wangian mna yang nak dipakai..😁😁 ..
Jom order macam sis... Kalo nak banyak wangian hari2 tukar wangian (jenis cepat bosan 1 wangian je)  tapi x mampu nak beli banyak botol besar tu.. Leh je order dan beli set tester 3ml tu ..,tester pun kite jual....😘😘😘 .
Nak order macam sis ke?  Whatsapp laju2 0109630788 sekarang!
.
#sellerSAHdexandra #trustedseller #kumpulpointdexandra #luckydrawbulanan #perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandraforher #dexandraforhim #perfumetravel #perfumemesrasolat #sayajualperfume #ipt #sabah #sarawak #semenanjung #hantarankhawin #dexandrawomen #dexandramen #halalperfume #dexandratestimoni #dexandralover #perfumehotstuff #hotstuffs #perfumetahanlama #dexandraclearancesales
Sampai je pintu rumah dah terhidu wangi dah... Tengok2 dah sampai dah yg dtunggu2...hidu smua wangi... Xtau nak pilih mana satu...dilema tau wangian mna yang nak dipakai..😁😁 .. Jom order macam sis... Kalo nak banyak wangian hari2 tukar wangian (jenis cepat bosan 1 wangian je) tapi x mampu nak beli banyak botol besar tu.. Leh je order dan beli set tester 3ml tu ..,tester pun kite jual....😘😘😘 . Nak order macam sis ke? Whatsapp laju2 0109630788 sekarang! . #sellerSAHdexandra  #trustedseller  #kumpulpointdexandra  #luckydrawbulanan  #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandraforher  #dexandraforhim  #perfumetravel  #perfumemesrasolat  #sayajualperfume  #ipt  #sabah  #sarawak  #semenanjung  #hantarankhawin  #dexandrawomen  #dexandramen  #halalperfume  #dexandratestimoni  #dexandralover  #perfumehotstuff  #hotstuffs  #perfumetahanlama  #dexandraclearancesales 
Banner sudah naik!
DEXANDRA CLEARANCE STOCK RM45

Iyalah tu... bukan cobaan, ini betul2... #dexandra
#clearancesale
Banner sudah naik! DEXANDRA CLEARANCE STOCK RM45 Iyalah tu... bukan cobaan, ini betul2... #dexandra  #clearancesale 
COD #zawaraperfume & #zawaraeyeliner kt office customer di #menarakenttdi .
Saya jual ye.. 😘
.
.
FAST DELIVERY AREA NI πŸ‘‡
πŸš—DAMANSARA
πŸš—PETALING JAYA
πŸš—PUCHONG
πŸš—SHAH ALAM
πŸš—AMPANG
πŸš—WANGSAMAJU
.
🚚POSLAJU SELURUH MALAYSIA
.
.
Ada kawan-kawan yang nak?😊😊😊 .
Whatsapp πŸ“²  019-3466443 (fatin)
Website πŸ’»www.iamfatins.com
.
.
#zawara
#zawaracosmeticwellness
#zawarabeauty
#zawaramattelipstick
#zawarashahalam 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#audelabynadzainal 
#dexandra
#petalingjaya 
#shahalam
#bellaammara 
#vivyyusof 
#neelofa
#mehsandarlagi 
#duckcosmetics 
#duckscarve
#sugarbelle
COD #zawaraperfume  & #zawaraeyeliner  kt office customer di #menarakenttdi  . Saya jual ye.. 😘 . . FAST DELIVERY AREA NI πŸ‘‡ πŸš—DAMANSARA πŸš—PETALING JAYA πŸš—PUCHONG πŸš—SHAH ALAM πŸš—AMPANG πŸš—WANGSAMAJU . 🚚POSLAJU SELURUH MALAYSIA . . Ada kawan-kawan yang nak?😊😊😊 . Whatsapp πŸ“² 019-3466443 (fatin) Website πŸ’»www.iamfatins.com . . #zawara  #zawaracosmeticwellness  #zawarabeauty  #zawaramattelipstick  #zawarashahalam  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #audelabynadzainal  #dexandra  #petalingjaya  #shahalam  #bellaammara  #vivyyusof  #neelofa  #mehsandarlagi  #duckcosmetics  #duckscarve  #sugarbelle 
PURDAH NASIJI

Material : Italian Nasiji

Harga : RM13 sehelai *exc postage

Harga postage 1-10 helai
RM7 ss | RM11.50 sm

#terapiinstagram
#ajimaura
#like4like
#likeforlike
#lfl
#wanita
#neelofa
#irfankhairi
#iphone
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#noradanish
#dexandra
#bazaarpaknil 
#belajarinstagram 
#nurraysa
#toneexcel 
#instafamous
#projekstg
#azizanosman
#eusahawan 
#erezeki 
#bisnesonline 
#love
#cute 
#instagood 
#photooftheday
#purdah
PURDAH NASIJI Material : Italian Nasiji Harga : RM13 sehelai *exc postage Harga postage 1-10 helai RM7 ss | RM11.50 sm #terapiinstagram  #ajimaura  #like4like  #likeforlike  #lfl  #wanita  #neelofa  #irfankhairi  #iphone  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #dms360  #noradanish  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #instafamous  #projekstg  #azizanosman  #eusahawan  #erezeki  #bisnesonline  #love  #cute  #instagood  #photooftheday  #purdah 
🌼CREED LOVE IN WHITE🌼
A very elegance, lady like fragrance! 😍
Bau terbaru dalam rangkaian De'Xandra ini ternyata sangat2 unik...so wonderful! 
Jika anda seorang yang unik, sentiasa ingin tampil lain dari yang lain,powerful, sophisticated... bau Creed Love in White ini ternyata sangat sesuai buat anda πŸ˜‰

Whatsapps : 0194987928

#TeamBloomsDeXandra
#DeXandraByFarah
#Langkawi
#perfumemurah
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandramurah
#sayajual
#sayajualperfume
#lokalah
#viralmalaysia
#langkawi
#ipoh
#bazaarpaknil
#perfumewanita
#inspiredperfume
#igkedah
#igtaiping
🌼CREED LOVE IN WHITE🌼 A very elegance, lady like fragrance! 😍 Bau terbaru dalam rangkaian De'Xandra ini ternyata sangat2 unik...so wonderful! Jika anda seorang yang unik, sentiasa ingin tampil lain dari yang lain,powerful, sophisticated... bau Creed Love in White ini ternyata sangat sesuai buat anda πŸ˜‰ Whatsapps : 0194987928 #TeamBloomsDeXandra  #DeXandraByFarah  #Langkawi  #perfumemurah  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramurah  #sayajual  #sayajualperfume  #lokalah  #viralmalaysia  #langkawi  #ipoh  #bazaarpaknil  #perfumewanita  #inspiredperfume  #igkedah  #igtaiping 
Screenshot kan gambar yang anda order sent ke no yang dibawah
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“±0175200807
πŸ“±0175200807
πŸ“±0175200807
Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #titiancinta
#dudapujaandara
#dendamaurora
#jojiegigil
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah
#jamtanganbrandedmurah
#nurayssa
#dexandra
#jihanmuse
#dia
#syukurselalu
#superspontansuperstar
#hargacantik2
Screenshot kan gambar yang anda order sent ke no yang dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±0175200807 πŸ“±0175200807 πŸ“±0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #titiancinta  #dudapujaandara  #dendamaurora  #jojiegigil  #tshirtcouplemurah  #hoodiescouplemurah  #jamtanganbrandedmurah  #nurayssa  #dexandra  #jihanmuse  #dia  #syukurselalu  #superspontansuperstar  #hargacantik2 
Screenshot kan gambar yang anda order sent ke no yang dibawah
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“±0175200807
πŸ“±0175200807
πŸ“±0175200807
Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #titiancinta
#dudapujaandara
#dendamaurora
#jojiegigil
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah
#jamtanganbrandedmurah
#nurayssa
#dexandra
#jihanmuse
#dia
#syukurselalu
#superspontansuperstar
#hargacantik2
Screenshot kan gambar yang anda order sent ke no yang dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±0175200807 πŸ“±0175200807 πŸ“±0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #titiancinta  #dudapujaandara  #dendamaurora  #jojiegigil  #tshirtcouplemurah  #hoodiescouplemurah  #jamtanganbrandedmurah  #nurayssa  #dexandra  #jihanmuse  #dia  #syukurselalu  #superspontansuperstar  #hargacantik2 
TRESOR MIDNIGHT ROSE BY DEXANDRA
.
Sweet | Rose| Fruity | Soft Spicy
.
Memang nama dia Tresor Midnight Rose🌹🌹
Tapi tak semestinya kena pakai waktu tengah malam je tau....
.
Soft spicy, wangian yang soft tapi tetap nampak hot, wangian daripada rose 🌹🌹 yang akan buat rasa kesegaran semulajadi bagi si pemakai dan yang dekat dengannya, wangian sweet akan tetap buat kita rasa manis.
.
NAK SEKSI & MENGGODA .
Kalau pakai waktu malam lagi umphhh, sebab aromanya sexy dan menggoda jiwa tau!
Ramai suami kata baunya sexy! .
Nak try ? Wassup for fast respond ✨✨
.
http://wasap.my/60139934672 .
#dexandraperfume #dexandra #dexandrapuncakalam #dexandrapuncakalamfasa3 #dexandrakualaselangor #perfumeseksi #bauanmenggoda #hotspicy #dexandramidnightfantasy #dexandramidnightrose #bylancome #dexandralancome #bazardexandra #dexandraoutlet #dexandrabazarkarat #bazarperfumeartis #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarperfume #bazaaronline #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan
TRESOR MIDNIGHT ROSE BY DEXANDRA . Sweet | Rose| Fruity | Soft Spicy . Memang nama dia Tresor Midnight Rose🌹🌹 Tapi tak semestinya kena pakai waktu tengah malam je tau.... . Soft spicy, wangian yang soft tapi tetap nampak hot, wangian daripada rose 🌹🌹 yang akan buat rasa kesegaran semulajadi bagi si pemakai dan yang dekat dengannya, wangian sweet akan tetap buat kita rasa manis. . NAK SEKSI & MENGGODA . Kalau pakai waktu malam lagi umphhh, sebab aromanya sexy dan menggoda jiwa tau! Ramai suami kata baunya sexy! . Nak try ? Wassup for fast respond ✨✨ . http://wasap.my/60139934672 . #dexandraperfume  #dexandra  #dexandrapuncakalam  #dexandrapuncakalamfasa3  #dexandrakualaselangor  #perfumeseksi  #bauanmenggoda  #hotspicy  #dexandramidnightfantasy  #dexandramidnightrose  #bylancome  #dexandralancome  #bazardexandra  #dexandraoutlet  #dexandrabazarkarat  #bazarperfumeartis  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarperfume  #bazaaronline  #bazarpaknilmurah  #bazaar  #bazarpaknilprodukkecantikan 
Screenshot kan gambar yang anda order sent ke no yang dibawah
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“±0175200807
πŸ“±0175200807
πŸ“±0175200807
Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada
OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #titiancinta
#dudapujaandara
#dendamaurora
#jojiegigil
#tshirtcouplemurah
#hoodiescouplemurah
#jamtanganbrandedmurah
#nurayssa
#dexandra
#jihanmuse
#dia
#syukurselalu
#superspontansuperstar
#hargacantik2
Screenshot kan gambar yang anda order sent ke no yang dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“±0175200807 πŸ“±0175200807 πŸ“±0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #titiancinta  #dudapujaandara  #dendamaurora  #jojiegigil  #tshirtcouplemurah  #hoodiescouplemurah  #jamtanganbrandedmurah  #nurayssa  #dexandra  #jihanmuse  #dia  #syukurselalu  #superspontansuperstar  #hargacantik2 
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Malay Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #kptm #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰ . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Malay Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #kptm  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor 
#Jualan Penghabisan Stok masih ada setakat hari ni.Esok belum tentu πŸ’›β˜ΊοΈ
.
Jenama yang SOLD OUT
1.Armani Code
2.Fleur Romance(Chance)
3.Katy Perry Purr
4.Untold
.
.
#CapJempolKosmetik
#dexandra
#DexandraClearanceSale
πŸ“±011-37482253
KENAPA KENA SUSAH PAYAH ? 😡
.

Kalau nak wangi, tak payah sampai nak kena cari pohon cendana ataupun akar wangi . Sebab De'Xandra kan ade . Lepastu, boleh menang hadiah terkumpul sehingga RM4000 pulak tu . Haa apelagi marila dapatkan De'Xandra sekarang πŸ˜†
.

#dexandra - #regrann
KENAPA KENA SUSAH PAYAH ? 😡 . Kalau nak wangi, tak payah sampai nak kena cari pohon cendana ataupun akar wangi . Sebab De'Xandra kan ade . Lepastu, boleh menang hadiah terkumpul sehingga RM4000 pulak tu . Haa apelagi marila dapatkan De'Xandra sekarang πŸ˜† . #dexandra  - #regrann 
Aduhaii cik kak..cik abg..cik adik..cik ..cik.cik...semua uuuu.
Due date dah nak sampai ye. Pejam celik,pejam celik..kejp dah 26/9/17..
.
Harga???
Still RM299 exc postage..soo murah uolss..shipping je telan mahal nokk skrg ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#VoodooMelaka #xoxo #fromTGDI #MUA #kdollbeauty #dexandra #sugarbelle #sugarbellecosmetic #nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #makeupartis #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #secretcorrea #marykaymalaysia #muamalaysia #ajimaura #mervecosmetics #nurraysa #organicskincare #marykay #dermapenmelaka #dermapenmalaysia #mobilespamelaka
Aduhaii cik kak..cik abg..cik adik..cik ..cik.cik...semua uuuu. Due date dah nak sampai ye. Pejam celik,pejam celik..kejp dah 26/9/17.. . Harga??? Still RM299 exc postage..soo murah uolss..shipping je telan mahal nokk skrg ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . #VoodooMelaka  #xoxo  #fromTGDI  #MUA  #kdollbeauty  #dexandra  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #nurraysabeauty  #dianzvitamin  #dms360  #kdollbeauty  #makeupartis  #boosterwhitening  #sugarbelle  #mervecosmetic  #parutlekuk  #jerawatpasir  #secretcorrea  #marykaymalaysia  #muamalaysia  #ajimaura  #mervecosmetics  #nurraysa  #organicskincare  #marykay  #dermapenmelaka  #dermapenmalaysia  #mobilespamelaka 
[ #UPDATE SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱
.
Tak byk dah stok clearance yang tinggal, kalau habis nie, maknanya habis dah la . Jgn menangis sayangku kalau wangian kegemaran korang ni dah tak dikeluarkan lagi . So korang WAJIB tgok list ni manatau feveret uolss ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baek cecepat simpan bebanyak !
.
Tgok sini LIST yg SALES !
.
πŸ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code 
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
πŸ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange 
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab kat agen kami kat sini --> shop.dexandra.com/reseller
.
Kalau malas nak klik, komen je "NAK" nanti agen2 kami akan contact uolss terus !
.
#dexandra
[ #UPDATE  SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱 . Tak byk dah stok clearance yang tinggal, kalau habis nie, maknanya habis dah la . Jgn menangis sayangku kalau wangian kegemaran korang ni dah tak dikeluarkan lagi . So korang WAJIB tgok list ni manatau feveret uolss ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baek cecepat simpan bebanyak ! . Tgok sini LIST yg SALES ! . πŸ‘‰ For Men . Dark Sandalwood Armani code Abir Black xs Emblem Aigner blue Dexandra men Le male Ysl Creed irish tweed The one men A men . πŸ‘‰ For Women . Petite cherrie Katty perry Jo malone pear Ma vie Fleur Romance Jo malone orange Marry me Vip women Bond Midnight rose My burberry Peony Creed love in white Issey miyake Eros women Body edp Dexandra her Signorina Angel The one Narciso pink Love story Modern muse Narciso her Untold . Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab kat agen kami kat sini --> shop.dexandra.com/reseller . Kalau malas nak klik, komen je "NAK" nanti agen2 kami akan contact uolss terus ! . #dexandra 
DeXandra Polo Black inspired by Ralph Lauren .

Salah satu perfume DeXandra yang baunya macho dan LAKU KERAS! Aroma Woody Aromatic untuk lelaki. .

Wangian ni mulanya jenis fresh fruity sweet, tapi bila dry down baru jadi manly scent.πŸ’ͺ Sesuai dipakai ke office terutamanya outdoor activity dan sesuai untuk setiap peringkat umur 😊

Nak order ke nak tanya ke nak pilih perfume ke? Whatsapp sisNa 01126728205 ok. πŸ‘Œ
.
.
#dexandraralphlauren #dexandrapoloblack  #dexandrahim #dexandramurah #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualmurah  #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #perfumemurahmalaysia #dropshipforstudent #dexandrakuantan  #dexandraipoh #dexandrakl #dexandraselangor #dexandraselangor #hantarankahwin #hadiahbirthday #perfumemurah
DeXandra Polo Black inspired by Ralph Lauren . Salah satu perfume DeXandra yang baunya macho dan LAKU KERAS! Aroma Woody Aromatic untuk lelaki. . Wangian ni mulanya jenis fresh fruity sweet, tapi bila dry down baru jadi manly scent.πŸ’ͺ Sesuai dipakai ke office terutamanya outdoor activity dan sesuai untuk setiap peringkat umur 😊 Nak order ke nak tanya ke nak pilih perfume ke? Whatsapp sisNa 01126728205 ok. πŸ‘Œ . . #dexandraralphlauren  #dexandrapoloblack  #dexandrahim  #dexandramurah  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualmurah  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #sayajual  #jualmurah  #menfashion  #jualperfume  #agendropshipwanted  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #perfumemurahmalaysia  #dropshipforstudent  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandraselangor  #dexandraselangor  #hantarankahwin  #hadiahbirthday  #perfumemurah 
Ada customer tanya .. yg mana HOT SELLING antara product De'xandra yg sya jual? ☺️ Ok ini senarai yg sy bg πŸ‘‡
10 TOP SELLING DE'XANDRA PERFUME - HER πŸ‘ πŸ’‹
πŸ‘ Bombshell by Victoria secret πŸ‘ Gucci Flora πŸ‘ Coco Mademoiselle by Chanel
πŸ‘ J'adore by Dior πŸ‘ Lady Million by Paco Rabanne
πŸ‘ Lancome Miracle πŸ‘ La Vie Est Belle by Lancome
πŸ‘ Tresor Midnight rose by Lancome πŸ‘ De Xandra her
πŸ‘ Versace Bright Crystal 
SMS/Whatsapp Saya Untuk Order 
0166828565 
#dexandra 
#dexandraher
Ada customer tanya .. yg mana HOT SELLING antara product De'xandra yg sya jual? ☺️ Ok ini senarai yg sy bg πŸ‘‡ 10 TOP SELLING DE'XANDRA PERFUME - HER πŸ‘ πŸ’‹ πŸ‘ Bombshell by Victoria secret πŸ‘ Gucci Flora πŸ‘ Coco Mademoiselle by Chanel πŸ‘ J'adore by Dior πŸ‘ Lady Million by Paco Rabanne πŸ‘ Lancome Miracle πŸ‘ La Vie Est Belle by Lancome πŸ‘ Tresor Midnight rose by Lancome πŸ‘ De Xandra her πŸ‘ Versace Bright Crystal SMS/Whatsapp Saya Untuk Order 0166828565 #dexandra  #dexandraher 
🌸New Fragrance🌸
.
Jo Malone in da houzzz! Wangian baru yg diinspirasikan oleh De'Xandra perfumes - Inspired from Jo Malone 😍
.
Review bauan mmg very English style , really fresh. Tak terucap bila 1st time bau mmg best sgt 😘 "the sensuous freshness of just -ripe pears is wrapped in bouquet of white freesias and mellowed by amber, patchouli and woods. luscious and golden"😍
.
Ada yg berani nak try?? Mmg tk mengecewakan wangian baru ni tau 😍
.
.
Gucci bamboo by Gucci, perfume keluaran terbaru dari DeXandra 😍
.
Jenama yang di yakini setanding ORIGINAL. .
De'Xandra Gucci Bamboo dari campuran bunga-bunga yang harum membuatkan sipemakai berasa lebih berkeyakinan dan elegant 😍
.
White creed in love by creed wangian floral | Citrus | Powdery | Yellow Floral
Woody | White Floral. Wangian ini sesuai utk wanita kat luar tu yg selalu keluar berjumpa client/outdoor activity.
.
.
1 botol rm45 je tau 😱
JIMAT RM20 ❀️
.
Whatsapp KAK YA 01126728205 utk order.
.
.
#dexandraher #dexandracreedloveinwhite #dexandrapetitecherie #dexandrabombshell  #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #perfumemurahmalaysia #dropshipforstudent #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandraselangor #agendexandrakuantan #hantarankahwin #hadiahbirthday #dexandramurahmalaysia
🌸New Fragrance🌸 . Jo Malone in da houzzz! Wangian baru yg diinspirasikan oleh De'Xandra perfumes - Inspired from Jo Malone 😍 . Review bauan mmg very English style , really fresh. Tak terucap bila 1st time bau mmg best sgt 😘 "the sensuous freshness of just -ripe pears is wrapped in bouquet of white freesias and mellowed by amber, patchouli and woods. luscious and golden"😍 . Ada yg berani nak try?? Mmg tk mengecewakan wangian baru ni tau 😍 . . Gucci bamboo by Gucci, perfume keluaran terbaru dari DeXandra 😍 . Jenama yang di yakini setanding ORIGINAL. . De'Xandra Gucci Bamboo dari campuran bunga-bunga yang harum membuatkan sipemakai berasa lebih berkeyakinan dan elegant 😍 . White creed in love by creed wangian floral | Citrus | Powdery | Yellow Floral Woody | White Floral. Wangian ini sesuai utk wanita kat luar tu yg selalu keluar berjumpa client/outdoor activity. . . 1 botol rm45 je tau 😱 JIMAT RM20 ❀️ . Whatsapp KAK YA 01126728205 utk order. . . #dexandraher  #dexandracreedloveinwhite  #dexandrapetitecherie  #dexandrabombshell  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualmurah  #dexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #sayajual  #jualmurah  #menfashion  #jualperfume  #agendropshipwanted  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #perfumemurahmalaysia  #dropshipforstudent  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandraselangor  #agendexandrakuantan  #hantarankahwin  #hadiahbirthday  #dexandramurahmalaysia 
SALE JOM CANTIKπŸ’•πŸ’₯.
.

BELLEZA COLLAGEN❀❀
.
JOM CANTIK πŸ‘ πŸ’„πŸ‘›πŸ’
Nak cantik kena start dari skrg πŸ’•
.
RM  80 SM
RM  85 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
JOM CANTIK 😍😍
.
πŸ€—KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!πŸ’•πŸ’• .
.
βœ…WHATSAPP πŸ“±: +6017-5620672
.
#belleza #bellezasofieyaoriginal #bellezamalaysia #bellezabysofieyabeauty #bellezamurah #charmsfoundation #bellezaori #bellezasofieyabeauty #revella #sofea #revellasofieyabeauty #nourain3in1murah #nourainskincare  #sofieyabeauty #revellaskincare #bellezacollagen #glutacaps #bellezabysb #tatiskincare #sayajual #dexandra #dexandraperfume #dms360 #sofieyabeautyfoundation #sofieyabeauty #bellezacollagen #revellaadvancedskincare #susumaaezbysofieyabeauty
SALE JOM CANTIKπŸ’•πŸ’₯. . BELLEZA COLLAGEN❀❀ . JOM CANTIK πŸ‘ πŸ’„πŸ‘›πŸ’ Nak cantik kena start dari skrg πŸ’• . RM 80 SM RM 85 SS TERMASUK POSTAGE . 100% ORIGINAL!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ JOM CANTIK 😍😍 . πŸ€—KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!πŸ’•πŸ’• . . βœ…WHATSAPP πŸ“±: +6017-5620672 . #belleza  #bellezasofieyaoriginal  #bellezamalaysia  #bellezabysofieyabeauty  #bellezamurah  #charmsfoundation  #bellezaori  #bellezasofieyabeauty  #revella  #sofea  #revellasofieyabeauty  #nourain3in1murah  #nourainskincare  #sofieyabeauty  #revellaskincare  #bellezacollagen  #glutacaps  #bellezabysb  #tatiskincare  #sayajual  #dexandra  #dexandraperfume  #dms360  #sofieyabeautyfoundation  #sofieyabeauty  #bellezacollagen  #revellaadvancedskincare  #susumaaezbysofieyabeauty 
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Malay Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #kptm #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰ . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Malay Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #kptm  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor 
#polored by #ralphlauren #ralphlaurenperfume 125ML
.
πŸ€“πŸ’¬ Kami ada tester unit & perfume biasa. #original πŸ”₯
.
πŸ’― #original #authentic #genuine #tester sahaja yg kami jual.
.
πŸͺβ˜• Ni top brand & top perfume untuk lelaki yang bergaya, nak wangi, yang suka jaga keterampilan. #hotguyπŸ’₯
.
πŸ‘” Weekend Sales nak dekat dah, dapatkan harga termurah.
.
Advertisement@
#termurah
#ori
#bauorangkaya
#luxury
#lovehim
#heissosexy
#sexysmell
#sexyguy
#polobrand
#branded
#dexandra
#sephoramalaysia
#sasamalaysia
#klcc
#pomade
#lovehisstyle
#sotd
#polored  by #ralphlauren  #ralphlaurenperfume  125ML . πŸ€“πŸ’¬ Kami ada tester unit & perfume biasa. #original  πŸ”₯ . πŸ’― #original  #authentic  #genuine  #tester  sahaja yg kami jual. . πŸͺβ˜• Ni top brand & top perfume untuk lelaki yang bergaya, nak wangi, yang suka jaga keterampilan. #hotguy πŸ’₯ . πŸ‘” Weekend Sales nak dekat dah, dapatkan harga termurah. . Advertisement@ #termurah  #ori  #bauorangkaya  #luxury  #lovehim  #heissosexy  #sexysmell  #sexyguy  #polobrand  #branded  #dexandra  #sephoramalaysia  #sasamalaysia  #klcc  #pomade  #lovehisstyle  #sotd 
140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱
.
Tak byk dah stok clearance yang tinggal, kalau habis nie, maknanya habis dah la . Jgn menangis sayangku kalau wangian kegemaran korang ni dah tak dikeluarkan lagi . So korang WAJIB tgok list ni manatau feveret uolss ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baek cecepat simpan bebanyak !
.
Tgok sini LIST yg SALES !
.
πŸ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code 
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
πŸ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange 
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab kat agen kami kat sini πŸ“±0173909520
.
#dexandra
140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱 . Tak byk dah stok clearance yang tinggal, kalau habis nie, maknanya habis dah la . Jgn menangis sayangku kalau wangian kegemaran korang ni dah tak dikeluarkan lagi . So korang WAJIB tgok list ni manatau feveret uolss ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baek cecepat simpan bebanyak ! . Tgok sini LIST yg SALES ! . πŸ‘‰ For Men . Dark Sandalwood Armani code Abir Black xs Emblem Aigner blue Dexandra men Le male Ysl Creed irish tweed The one men A men . πŸ‘‰ For Women . Petite cherrie Katty perry Jo malone pear Ma vie Fleur Romance Jo malone orange Marry me Vip women Bond Midnight rose My burberry Peony Creed love in white Issey miyake Eros women Body edp Dexandra her Signorina Angel The one Narciso pink Love story Modern muse Narciso her Untold . Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab kat agen kami kat sini πŸ“±0173909520 . #dexandra 
kedai online izan sentiasa beroperasi 24 jam...
#foreverlivingproducts 
#begmurah
#dexandra
#tudungbranded 
selamat tahun baru..
Moga rezeki kita sentiasa melimpah ruah, amin.
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Malay Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #kptm #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰ . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Malay Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #kptm  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor 
[ #UPDATE SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱
.
Tak byk dah stok clearance yang tinggal, kalau habis nie, maknanya habis dah la . Jgn menangis sayangku kalau wangian kegemaran korang ni dah tak dikeluarkan lagi . So korang WAJIB tgok list ni manatau feveret uolss ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baek cecepat simpan bebanyak !
.
Tgok sini LIST yg SALES !
.
πŸ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code 
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
πŸ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange 
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab.

www.wasap.my/60127475073
.
#dexandra
#D10060
[ #UPDATE  SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱 . Tak byk dah stok clearance yang tinggal, kalau habis nie, maknanya habis dah la . Jgn menangis sayangku kalau wangian kegemaran korang ni dah tak dikeluarkan lagi . So korang WAJIB tgok list ni manatau feveret uolss ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baek cecepat simpan bebanyak ! . Tgok sini LIST yg SALES ! . πŸ‘‰ For Men . Dark Sandalwood Armani code Abir Black xs Emblem Aigner blue Dexandra men Le male Ysl Creed irish tweed The one men A men . πŸ‘‰ For Women . Petite cherrie Katty perry Jo malone pear Ma vie Fleur Romance Jo malone orange Marry me Vip women Bond Midnight rose My burberry Peony Creed love in white Issey miyake Eros women Body edp Dexandra her Signorina Angel The one Narciso pink Love story Modern muse Narciso her Untold . Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab. www.wasap.my/60127475073 . #dexandra  #D10060 
Bagaimana ingin tampil wangi dan sentiasa yakin?
.
Nak kena cari pohon cedana + akar wangi ke?
.
Kalau nak bau lembut,kena tambah sedikit kelopak bunga mawar?
.
Nak wangian lagi manis,kena tambah bunga sedap malam?
.
Susahnya nak wangi😣😣😣
.
Chill guys. De'Xandra kan ada 80 jenis wangian setaraf antarabangsa. Hanya pilih jenis wangian yang anda suka,then mewangilah selamanya😘
.
Jom hubungi kami⬇⬇⬇
.
πŸ“ž Whtsapp 011.1750.6024(Hanis)!
.
πŸ“ž Whtsapp 018.398.0636(Hanun)!
.
πŸ“ž Whtsapp 011.1750.6024(Hanis)!
#dexandra #perfume #dexandramurah #wangi  #DeMagicDexandra #GRteam #fragrances #perfumecollection #bodymist #minyakwangimurah
Bagaimana ingin tampil wangi dan sentiasa yakin? . Nak kena cari pohon cedana + akar wangi ke? . Kalau nak bau lembut,kena tambah sedikit kelopak bunga mawar? . Nak wangian lagi manis,kena tambah bunga sedap malam? . Susahnya nak wangi😣😣😣 . Chill guys. De'Xandra kan ada 80 jenis wangian setaraf antarabangsa. Hanya pilih jenis wangian yang anda suka,then mewangilah selamanya😘 . Jom hubungi kami⬇⬇⬇ . πŸ“ž Whtsapp 011.1750.6024(Hanis)! . πŸ“ž Whtsapp 018.398.0636(Hanun)! . πŸ“ž Whtsapp 011.1750.6024(Hanis)! #dexandra  #perfume  #dexandramurah  #wangi  #DeMagicDexandra  #GRteam  #fragrances  #perfumecollection  #bodymist  #minyakwangimurah 
#testimoniwd
_
Calit calit WD untuk atasi masalah kulit wajah, tak sangka plak boleh terselimmm! 😱
WD ni krim PELANGSING badan ker??
.
.
BUKAN awaak, WD hanya krim kecantikan. Fungsi UTAMA WD : .
.
βœ”οΈMENCERAH
βœ”οΈMENEGANG
βœ”οΈMENGANJAL
βœ”οΈAWET MUDA
.
.
Tapi jangan lupa, dalam WD ada bahan AKAR TREE PEONY yang mana berkerja untuk membuang toksin toksin jahat dalam badan yang menjadi penyebab badan kita gemuk! .
.
Selepas itu di bantu oleh PUERARIA MIRIFICA yang menjaga dalaman wanita, itu yang sentiasa nampak muda remaja.
.
.
GLUTATHIONE & ARBUTIN sangat terkenal dalam memutihkan kulit bukan sahaja muka tetapi keseluruhan badan.
Syiokkk kan, calit calit je pun, kulit jadi cerah, muka pun flawless, body melentik kalah anak dara u ols.😍
.
.
Semua ini hanya berharga RM75 aje saiyang, seriously! Ya betul. Tapi kena beli sekarang la masa tengah promosi ni. .
.
Lepas abis ni uols kena beli RM95 la Jika promo dah tamat!
Whatsapp cik yunn lekaih 0182655485. Cik yunn velanja postage lagi πŸ€—
#testimoniwd  _ Calit calit WD untuk atasi masalah kulit wajah, tak sangka plak boleh terselimmm! 😱 WD ni krim PELANGSING badan ker?? . . BUKAN awaak, WD hanya krim kecantikan. Fungsi UTAMA WD : . . βœ”οΈMENCERAH βœ”οΈMENEGANG βœ”οΈMENGANJAL βœ”οΈAWET MUDA . . Tapi jangan lupa, dalam WD ada bahan AKAR TREE PEONY yang mana berkerja untuk membuang toksin toksin jahat dalam badan yang menjadi penyebab badan kita gemuk! . . Selepas itu di bantu oleh PUERARIA MIRIFICA yang menjaga dalaman wanita, itu yang sentiasa nampak muda remaja. . . GLUTATHIONE & ARBUTIN sangat terkenal dalam memutihkan kulit bukan sahaja muka tetapi keseluruhan badan. Syiokkk kan, calit calit je pun, kulit jadi cerah, muka pun flawless, body melentik kalah anak dara u ols.😍 . . Semua ini hanya berharga RM75 aje saiyang, seriously! Ya betul. Tapi kena beli sekarang la masa tengah promosi ni. . . Lepas abis ni uols kena beli RM95 la Jika promo dah tamat! Whatsapp cik yunn lekaih 0182655485. Cik yunn velanja postage lagi πŸ€—
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
πŸ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code 
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
πŸ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange 
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab..
.
#dexandra #dexandrasetiawangsa #dropshipdexandraD16605 #dexandrafreegift #perfume #perfumemurah
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL ! . Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni ! . Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan ! . πŸ‘‰ For Men . Dark Sandalwood Armani code Abir Black xs Emblem Aigner blue Dexandra men Le male Ysl Creed irish tweed The one men A men . πŸ‘‰ For Women . Petite cherrie Katty perry Jo malone pear Ma vie Fleur Romance Jo malone orange Marry me Vip women Bond Midnight rose My burberry Peony Creed love in white Issey miyake Eros women Body edp Dexandra her Signorina Angel The one Narciso pink Love story Modern muse Narciso her Untold . Amacam ade ke yang korang punya FEVERET ? Kalau ada cecepat la grab.. . #dexandra  #dexandrasetiawangsa  #dropshipdexandraD16605  #dexandrafreegift  #perfume  #perfumemurah 
Scha nak hampa baca sambil bayangkan tau? Tengok gambar di bawah, bayangkan kalau duit itu hampa yang punya. .
Bayangkan kita boleh bagi duit banyak macam itu pada mak dan ayah kita? Bila melihat wajah mereka tersenyum bahagia. Bahagiakan kita? 😍
.
Bayangkan bila pergi shopping barang dapur tak perlu tengok harga, tak perlu fikir ada duit berapa? Boleh beli apa sahaja yang kita nak, kerana nikmat yang Allah bagi, tak pernah habis.
.
Bayangkan kita dapat bawa anak-anak belanja makan restaurant best-best? Tak perlu fikir awal bulan, tengah bulan atau hujung bulan. Bila rasa nak makan sedap-sedap bawa je terus pergi.
.
Allahu, terasa bahagianya bila kita boleh bahagiakan orang tersayang pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
.
Jom kita sama sama berdoa, "Ya Allah Ya Razzaq, kayakanlah dan limpahkanlah rezeki kami semua." .
Jom, kita buat bersungguh-sungguh ya.
.
Terima kasih Allah.
.
#Dexandra
#DropshipDiperlukan
Scha nak hampa baca sambil bayangkan tau? Tengok gambar di bawah, bayangkan kalau duit itu hampa yang punya. . Bayangkan kita boleh bagi duit banyak macam itu pada mak dan ayah kita? Bila melihat wajah mereka tersenyum bahagia. Bahagiakan kita? 😍 . Bayangkan bila pergi shopping barang dapur tak perlu tengok harga, tak perlu fikir ada duit berapa? Boleh beli apa sahaja yang kita nak, kerana nikmat yang Allah bagi, tak pernah habis. . Bayangkan kita dapat bawa anak-anak belanja makan restaurant best-best? Tak perlu fikir awal bulan, tengah bulan atau hujung bulan. Bila rasa nak makan sedap-sedap bawa je terus pergi. . Allahu, terasa bahagianya bila kita boleh bahagiakan orang tersayang pada bila-bila masa dan di mana sahaja. . Jom kita sama sama berdoa, "Ya Allah Ya Razzaq, kayakanlah dan limpahkanlah rezeki kami semua." . Jom, kita buat bersungguh-sungguh ya. . Terima kasih Allah. . #Dexandra  #DropshipDiperlukan 
Salam 1 MUHARRAM BAGI SEMUA UMAT ISLAM 😻😻😻😻
.
Mulakan tahun baru anda semua ngan buka buku baru πŸ™†πŸ™†πŸ™† Meow pun nak tayang reben baru nih 😽😽😽😽😽😽
.
P/s; credit already shown in the video 
#terapiinstagram
#ajimaura
#like2like
#lb
#laraalana
#neelofa
#kualalumpur
#iphone
#fff
#awalmuharam
#tutorial
#viral
#kucing
#ctdk
#dexandra
#bazaarpaknil 
#belajarinsta
#happylife
#visitmyig
#instafamous
#onlineshop
#azizanosman
#keychainmurah 
#gelangmurah
#tasbihrm1
#doorgiftmurah
#f4f
#inijugakamanah
#awalmuharram
#lifestyle
Salam 1 MUHARRAM BAGI SEMUA UMAT ISLAM 😻😻😻😻 . Mulakan tahun baru anda semua ngan buka buku baru πŸ™†πŸ™†πŸ™† Meow pun nak tayang reben baru nih 😽😽😽😽😽😽 . P/s; credit already shown in the video #terapiinstagram  #ajimaura  #like2like  #lb  #laraalana  #neelofa  #kualalumpur  #iphone  #fff  #awalmuharam  #tutorial  #viral  #kucing  #ctdk  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinsta  #happylife  #visitmyig  #instafamous  #onlineshop  #azizanosman  #keychainmurah  #gelangmurah  #tasbihrm1  #doorgiftmurah  #f4f  #inijugakamanah  #awalmuharram  #lifestyle 
Akhirnya stretcmark hilang juga akhirnya.Spray2 hari2 2x sehari dah hilang kesan stretchmark yg degil tu.

Dah ramai yg berpuas hati dengan kesannya yg sangat berkesan.
7 hari sahaja spray dah mula nampak kesannya tau.

Jangan risau semua produk Glamora mempunyai kelulusan KKM tau.😊 Anda nak cuba Body Spa ?
πŸ“²0172399683

#bodyspray #bodyspraymurahmalaysia.
#glamoramelaka#glamoramalaysia
#dexandra#dexandramurah #glamoramurah #free #freecod
Salam Maal Hijriah..
Moga hijrah kita semakin hari semakin baik dari hari-hari semalam..
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #terapiinstagram #nursajat #letsbengkung #janganmengata #ajimaura #jutawan #azizanosman #irfankhairi #syukurselalu #ukhwahti #bussinesswoman #dexandra #nurraysa #powergold #wanita #terlajaklaris #instagood #niqabis #like4like #projekstg #noradanish #wanita #belajarinstagram #neelofa #lfl #shaklee #dms360 #shahalam
Salam Maal Hijriah.. Moga hijrah kita semakin hari semakin baik dari hari-hari semalam.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #terapiinstagram  #nursajat  #letsbengkung  #janganmengata  #ajimaura  #jutawan  #azizanosman  #irfankhairi  #syukurselalu  #ukhwahti  #bussinesswoman  #dexandra  #nurraysa  #powergold  #wanita  #terlajaklaris  #instagood  #niqabis  #like4like  #projekstg  #noradanish  #wanita  #belajarinstagram  #neelofa  #lfl  #shaklee  #dms360  #shahalam 
Penangan #DexandraClearanceSale uols. Gila tak nak RM45 je kut. Dah la tahan lama, mesra solat pulak tu. SAVE RM20 uols kalau beli time sale ni. So siapa nak tu cepat2 whatsapp kami tau. InshaaAllah kami bagi servis mcm ni πŸ‘
.
Bagaimana nak dapatkan perfume De'Xandra ni?Caranya mudah spt πŸ‘‡
.
1. #screenshot / #printscreen gambar πŸ‘†
2. #whatsapp kpd kami @kendoostore
3. Bersertakan message anda spt "Hi, sy (nama anda) berminat dgn (nama perfume)
4. Tunggu reply dari kami. Kami akan reply whatsapp anda sepantas mungkin
.
#Harga
RM65 Sebotol | RM120 2 botol (S.M)
RM70 Sebotol | RM130 2 botol (S.S)
Harga tak termasuk #postage tau
.
Dan
.
#dexandraclearancesale
Untuk selected brand
RM45 Sebotol | RM90 2 botol (S.M)
RM50 Sebotol | RM100 2 botol (S.S)
Harga tak termasuk postage
.
.
.
#dexandra #dexandraforyou #dexndraperfume #perfume #perfumes #fragrance #smell #aroma #aura #balm #bouquet #essence #fragrance #incense #odorize #pheromone #redolence #whiff #kualalumpur #malaysia #love #kendoostore
Penangan #DexandraClearanceSale  uols. Gila tak nak RM45 je kut. Dah la tahan lama, mesra solat pulak tu. SAVE RM20 uols kalau beli time sale ni. So siapa nak tu cepat2 whatsapp kami tau. InshaaAllah kami bagi servis mcm ni πŸ‘ . Bagaimana nak dapatkan perfume De'Xandra ni?Caranya mudah spt πŸ‘‡ . 1. #screenshot  / #printscreen  gambar πŸ‘† 2. #whatsapp  kpd kami @kendoostore 3. Bersertakan message anda spt "Hi, sy (nama anda) berminat dgn (nama perfume) 4. Tunggu reply dari kami. Kami akan reply whatsapp anda sepantas mungkin . #Harga  RM65 Sebotol | RM120 2 botol (S.M) RM70 Sebotol | RM130 2 botol (S.S) Harga tak termasuk #postage  tau . Dan . #dexandraclearancesale  Untuk selected brand RM45 Sebotol | RM90 2 botol (S.M) RM50 Sebotol | RM100 2 botol (S.S) Harga tak termasuk postage . . . #dexandra  #dexandraforyou  #dexndraperfume  #perfume  #perfumes  #fragrance  #smell  #aroma  #aura  #balm  #bouquet  #essence  #fragrance  #incense  #odorize  #pheromone  #redolence  #whiff  #kualalumpur  #malaysia  #love  #kendoostore 
Jubah effect kurus😻🌷
Jubah effect kurus😻🌷
KATY PERRY PURR DEXANDRA

Dexandra Katy Perry Purr adalah wangian vanilla based, tetapi ia dikelaskan dalam kategori fruity floral. Berbanding perfume vanilla based yang lain, Dexandra Purr adalah jenis wangian yang lebih 'women' berbanding 'girly'. .
Tidak kisah peringkat umur anda, as long anda suka kan bau perfume vanilla with fruity floral, perfume ni memang sesuai untuk anda!
.
Harga? Cuma RM45 SAHAJAAAAA!!
.
Nak info lanjut mengenai Dexandra?
SMS/Whatapps/Telegram .
www.wasap.my/60107014330
Roger πŸ“² 010-7014330
.
#dexandra
KATY PERRY PURR DEXANDRA Dexandra Katy Perry Purr adalah wangian vanilla based, tetapi ia dikelaskan dalam kategori fruity floral. Berbanding perfume vanilla based yang lain, Dexandra Purr adalah jenis wangian yang lebih 'women' berbanding 'girly'. . Tidak kisah peringkat umur anda, as long anda suka kan bau perfume vanilla with fruity floral, perfume ni memang sesuai untuk anda! . Harga? Cuma RM45 SAHAJAAAAA!! . Nak info lanjut mengenai Dexandra? SMS/Whatapps/Telegram . www.wasap.my/60107014330 Roger πŸ“² 010-7014330 . #dexandra 
[ UPDATE SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱
.
Tgok sini LIST yg SALES !
.
πŸ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code 
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
πŸ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange 
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab kat sini --> wasap.my/601132595490 .
πŸ“² 011 3259 5490
πŸ“² 011 3259 5490
πŸ“² 011 3259 5490
.
https://www.dexandra.com
https://www.dexandrareview.com
https://perfumegarden.shoppy.my
https://www.facebook.com/dexandra97
.
#dexandraperfume #dexandra
#WangianKehidupan #AkuAdaKamu
#teamperfumegarden
#sellerSAHdexandra #id #D2530 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra 
#perfumemurah #perfumetahanlama #perfumebaukuat #minyakwangiantarabangsa #minyakwangipilihanramai 
#perfumelovers #perfumecollection #perfumeshop #perfumemalaysia #perfumesale #perfumelelaki #perfumeformen #perfumeforwomen
[ UPDATE SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱 . Tgok sini LIST yg SALES ! . πŸ‘‰ For Men . Dark Sandalwood Armani code Abir Black xs Emblem Aigner blue Dexandra men Le male Ysl Creed irish tweed The one men A men . πŸ‘‰ For Women . Petite cherrie Katty perry Jo malone pear Ma vie Fleur Romance Jo malone orange Marry me Vip women Bond Midnight rose My burberry Peony Creed love in white Issey miyake Eros women Body edp Dexandra her Signorina Angel The one Narciso pink Love story Modern muse Narciso her Untold . Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab kat sini --> wasap.my/601132595490 . πŸ“² 011 3259 5490 πŸ“² 011 3259 5490 πŸ“² 011 3259 5490 . https://www.dexandra.com https://www.dexandrareview.com https://perfumegarden.shoppy.my https://www.facebook.com/dexandra97 . #dexandraperfume  #dexandra  #WangianKehidupan  #AkuAdaKamu  #teamperfumegarden  #sellerSAHdexandra  #id  #D2530  #luckydrawbulanan  #dapatkanpointdexandra  #perfumemurah  #perfumetahanlama  #perfumebaukuat  #minyakwangiantarabangsa  #minyakwangipilihanramai  #perfumelovers  #perfumecollection  #perfumeshop  #perfumemalaysia  #perfumesale  #perfumelelaki  #perfumeformen  #perfumeforwomen 
[ UPDATE SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱
.
Tak banyak dah stok clearance yang tinggal , kalau habis ni , maknanya habis dah la . Jangan menangis sayangku kalau wangian kegemaran kalian ni dah tak dikeluarkan lagi . So kalian MESTI tgok list ni mana tahu favourite kalian ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baik cecepat simpan bebanyak !
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab kat sini --> wasap.my/601132595490 .
πŸ“² 011 3259 5490
πŸ“² 011 3259 5490
πŸ“² 011 3259 5490
.
https://www.dexandra.com
https://www.dexandrareview.com
https://perfumegarden.shoppy.my
https://www.facebook.com/dexandra97
.
#dexandraperfume #dexandra
#WangianKehidupan #AkuAdaKamu
#teamperfumegarden
#sellerSAHdexandra #id #D2530 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra 
#perfumemurah #perfumetahanlama #perfumebaukuat #minyakwangiantarabangsa #minyakwangipilihanramai 
#perfumelovers #perfumecollection #perfumeshop #perfumemalaysia #perfumesale #perfumelelaki #perfumeformen #perfumeforwomen
[ UPDATE SALES AKAK TERKEJUT ] - 140 RIBU BOTOL DAH GONE 😱 . Tak banyak dah stok clearance yang tinggal , kalau habis ni , maknanya habis dah la . Jangan menangis sayangku kalau wangian kegemaran kalian ni dah tak dikeluarkan lagi . So kalian MESTI tgok list ni mana tahu favourite kalian ada yang akan dihentikan production . So sementara ada clearance stock ni baik cecepat simpan bebanyak ! . Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab kat sini --> wasap.my/601132595490 . πŸ“² 011 3259 5490 πŸ“² 011 3259 5490 πŸ“² 011 3259 5490 . https://www.dexandra.com https://www.dexandrareview.com https://perfumegarden.shoppy.my https://www.facebook.com/dexandra97 . #dexandraperfume  #dexandra  #WangianKehidupan  #AkuAdaKamu  #teamperfumegarden  #sellerSAHdexandra  #id  #D2530  #luckydrawbulanan  #dapatkanpointdexandra  #perfumemurah  #perfumetahanlama  #perfumebaukuat  #minyakwangiantarabangsa  #minyakwangipilihanramai  #perfumelovers  #perfumecollection  #perfumeshop  #perfumemalaysia  #perfumesale  #perfumelelaki  #perfumeformen  #perfumeforwomen 
Salam MEWANGI dari Abam 😊.
.
Kekal harum sentiasa bersama DE'XANDRA ke mana jua anda berada. Dengan PENJIMATAN TERAGUNG JULUNG KALI  untuk 37 JENIS PERFUME bakal memberikan anda kepuasan dan keharuman terbaik senantiasa. .

PROMOSI SEBOTOL RM 45 RM 45 RM 45 πŸ’΅πŸ’΄πŸ’ΆπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά BERBALOI UOLS 😍
.
Whatsapp 0193679796 
#dexandra #wangiankehidupan #cod #postage
Salam MEWANGI dari Abam 😊. . Kekal harum sentiasa bersama DE'XANDRA ke mana jua anda berada. Dengan PENJIMATAN TERAGUNG JULUNG KALI untuk 37 JENIS PERFUME bakal memberikan anda kepuasan dan keharuman terbaik senantiasa. . PROMOSI SEBOTOL RM 45 RM 45 RM 45 πŸ’΅πŸ’΄πŸ’ΆπŸ’΅πŸ’΄πŸ’Ά BERBALOI UOLS 😍 . Whatsapp 0193679796 #dexandra  #wangiankehidupan  #cod  #postage 
Penangan sales dexandra RM45!!! SALES DILANJUTKAN KERANA TERLAMPAU HANGAT !!! Awak tunggu apa lg?? Cepat2 order stok dh nak susut ni 😫😫😫
.
Harga new dexandra nanti ada sedikit penigkatan dari RM65 to RM75 sebotol.
.
Jadi Dexandra yang sedia ada sekarang akan di jual dengan harga clearance stock RM45 sahaja sebotol. - harga asal RM65.
.
Book sebelum kehabisan stock 😁 .
Tq 🌷🌷
.
#dexandraperfumes #tyrdexandra #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #dexandra #dexandrareview #dexandraperfume #fenomenadexandra #sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #originalperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2 #gsctyr #gsctyrdexandra #perfume #minyakwangi
Penangan sales dexandra RM45!!! SALES DILANJUTKAN KERANA TERLAMPAU HANGAT !!! Awak tunggu apa lg?? Cepat2 order stok dh nak susut ni 😫😫😫 . Harga new dexandra nanti ada sedikit penigkatan dari RM65 to RM75 sebotol. . Jadi Dexandra yang sedia ada sekarang akan di jual dengan harga clearance stock RM45 sahaja sebotol. - harga asal RM65. . Book sebelum kehabisan stock 😁 . Tq 🌷🌷 . #dexandraperfumes  #tyrdexandra  #minyakwangi  #dexandraperfume  #perfumesale  #dexandra  #dexandrareview  #dexandraperfume  #fenomenadexandra  #sayajualoriginalperfume  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualmurah  #baazarpaknil  #visitmyig  #originalperfume  #moneybackgurantee  #defectperfume  #minyakwangi  #perfumesale  #originalperfume  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #orirejectperfume  #dexandraborong  #dexandraseremban  #dexandraseremban2  #gsctyr  #gsctyrdexandra  #perfume  #minyakwangi 
πŸ”₯CLEARANCE SALEπŸ”₯

NORMAL PRICE : RM65! 😰
AFTER SALE PRICE : RM45 ONLY! 😱
you can save up to RM20 guys! πŸ”₯

YES! De'Xandra Inspired Perfume is having a CLEARANCE SALE! It's valid for up to 37 CHOOSEN BRAND only! While stock last! And NO MORE RESTOCK when it is SOLD OUT! So make it fast! Grab your favourite smell while it's still available loves!

IF YOU CAN'T BE RICH AT LEAST SMELL EXPENSIVEβ™₯

To order just drop a comment below or you can directly dm me or even click the whatsapp link on my bio @wangibyamira okay! I'll give you the FULL LIST of the brand β™₯

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandrainspiredperfumes
#dexandraperfumes
#sayajualdexandraperfume
#sayajual
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualdexandrainspiredperfumes 
#sayajualdexandraoriginal 
#sayajualperfumeoriginal
#sayajualperfumemurah
#sayajualperfume 
#sayajualperfumes 
#sayajualperfumeori
#sayajualperfumemalaysia 
#sayajualperfumeset 
#moodrepublic
#moodrepubliktour 
#moodrepublik 
#moodrepublik2017 
#bazarpaknilmurah 
#bazarmalaysia 
#bazar 
#bazarpaknilprodukkecantikan 
#bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazarkarat 
#bazaarmalaysia 
#bazaar
#luckydrawdexandra
πŸ”₯CLEARANCE SALEπŸ”₯ NORMAL PRICE : RM65! 😰 AFTER SALE PRICE : RM45 ONLY! 😱 you can save up to RM20 guys! πŸ”₯ YES! De'Xandra Inspired Perfume is having a CLEARANCE SALE! It's valid for up to 37 CHOOSEN BRAND only! While stock last! And NO MORE RESTOCK when it is SOLD OUT! So make it fast! Grab your favourite smell while it's still available loves! IF YOU CAN'T BE RICH AT LEAST SMELL EXPENSIVEβ™₯ To order just drop a comment below or you can directly dm me or even click the whatsapp link on my bio @wangibyamira okay! I'll give you the FULL LIST of the brand β™₯ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumes  #sayajualdexandraperfume  #sayajual  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualdexandrainspiredperfumes  #sayajualdexandraoriginal  #sayajualperfumeoriginal  #sayajualperfumemurah  #sayajualperfume  #sayajualperfumes  #sayajualperfumeori  #sayajualperfumemalaysia  #sayajualperfumeset  #moodrepublic  #moodrepubliktour  #moodrepublik  #moodrepublik2017  #bazarpaknilmurah  #bazarmalaysia  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarkarat  #bazaarmalaysia  #bazaar  #luckydrawdexandra