an online Instagram web viewer

#dexandra medias

Photos

HIDUP LEBIH BAHAGIA <3
.
Dgn wangian De'Xandra, encik ezwan lebih berkeyakinan dlm seharian utk melakukan sesuatu perkara . Kini beliau tampil lebih menarik dan disenangi dgn orang sekeliling .
www.dexandrareview.com
.
marcella2u.com
.
#dexandra
#dexandrareview
HIDUP LEBIH BAHAGIA <3 . Dgn wangian De'Xandra, encik ezwan lebih berkeyakinan dlm seharian utk melakukan sesuatu perkara . Kini beliau tampil lebih menarik dan disenangi dgn orang sekeliling . www.dexandrareview.com . marcella2u.com . #dexandra  #dexandrareview 
Penantian itu memang menguji diri. Apatah lagi jika menanti sesuatu yang belum pasti. Namun De'Xandra sentiasa ada untuk menemani anda sepanjang penantian itu .
.
Walau bertahun lamanya, kami tetap setia disisimu dan tidak melupakanmu walau sesaat .
.
Izinkan kami menemani dan mewangikanmu, klik sini -->> www.wasap.my/60176328063
.
www.dexandra.com
.
#DeXandra #DeXandraPerfume #InspiredPerfume #WangianKehidupanAnda #MesraSolat 
#longlasting 
#dexandratrustedseller #d11036
Assalamualaikum
Selamat pagi.
Salam menjemput rezeki ⚘
Assalamualaikum Selamat pagi. Salam menjemput rezeki ⚘
Good morning #dexandrian 😉 harini ade jemputan rumah terbuka lagi ke? 😄 dah pilih nak sembur #dexandra yang mana satu ? 🤔🤔 Sis pilih - katy perry ➡ purr✔ untuk harini. Bau yang tak terlalu formal , lebih santai dan sweeet saje 😍😍 #DeXandraPerfume 
#teamerazfadli 
#annoraonlineshoppe 
#shopwithus
_
#WD NI APA YER?
.
.
#JAWAPAN
.

The MAIN REASONS why saya pilih untuk jual Krim WD & terus sebarkan manfaat tanpa henti :
.
🌼 Krim WD BUKAN skincare/krim muka, tapi MAMPU membaikpulih struktur kulit muka.
.
🌼 Krim WD BUKAN pemutih.. Tapi MAMPU memberi tona sekata seluruh tubuh..
.
🌼 Krim WD BUKAN jamu, tapi kesannya SETANDING JAMU.. MAMPU membasmi keputihan, membaikpulih peranakan, selamat untuk ibu menyusu kerana boleh memperbanyakkan susu, menjaga rahim dengan amat baik sekali, dan banyak lagi manfaat yang ada pada jamu, ada pada WD..
.
🌼 Krim WD BUKAN ubat, tapi MAMPU mengecilkan (bahkan ada yang terus hilang) KETUMBUHAN seperti CYST, FIBROID, TIROID.. MAMPU juga mengurangkan resdung..
.
🌼 Krim WD BUKAN perapat, tapi MAMPU merapatkan kembali saluran faraj yang longgar.. Ibu preggy jangan risau nak calit waktu preggy ye.. Ia TAKKAN sempitkan laluan baby.. WD tau 'kerja' dia.. 😊
.
🌼 Krim WD BUKAN ubat subur, tapi BOLEH dijadikan ikhtiar untuk get pregnant (insyaAllah dengan penggunaan konsisten & niat yg berterusan)
.
🌼 Krim WD BUKAN makanan kesihatan, tapi MAMPU memberi berat badan ideal kepada sesiapa yg mengamalkannya secara berterusan.. (Ada juga kesan lain dari sudut metabolisme)
.
Krim WD ni apa?
Unik kan?
.
RM95 merangkumi hampir semua.. Allahu.. Berbaloi sesangat.. Siapa kata mahal? Baca balik kelebihan yang WD bagi.. Takkan nak letak harga RM25? 😑
.
Memang rasa mencabar sebab jual krim WD ni sebab pengguna baru taktau macam mana rasa dia selagi tak cuba..
Rasa mencabar lagi satu sebab pengguna lama taknak konsisten.. Tapi abaikan.. Kita fokus pada yang BETUL² NAK je..
😌
.
So saya pilih WD sebab ianya ALL IN ONE!
Mudah pulak tu nak guna..
.
Uols yang nak mencuba, mmg saya nasihatkan cuba dari hari ni.. Jangan bertangguh² lagi dah.. Lepas esok, esok lepas tu tinggal kenangan je 😌 .
.
#WD 
#calitcalitcantik 
#DealerAdleesyaBeauty
#terapiinstagram
#teammokda
#wehavehaveyo
#sayajualprodukkecantikan 
#sayajualonline
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#shaklee
#dexandra
#furmon
#firmax
#nurraysa
#aurawhite
#like4like 
#likeforfollow 
#dealerdiperlukan 
#instafamous 
#instagood 
#viral
_ #WD  NI APA YER? . . #JAWAPAN  . The MAIN REASONS why saya pilih untuk jual Krim WD & terus sebarkan manfaat tanpa henti : . 🌼 Krim WD BUKAN skincare/krim muka, tapi MAMPU membaikpulih struktur kulit muka. . 🌼 Krim WD BUKAN pemutih.. Tapi MAMPU memberi tona sekata seluruh tubuh.. . 🌼 Krim WD BUKAN jamu, tapi kesannya SETANDING JAMU.. MAMPU membasmi keputihan, membaikpulih peranakan, selamat untuk ibu menyusu kerana boleh memperbanyakkan susu, menjaga rahim dengan amat baik sekali, dan banyak lagi manfaat yang ada pada jamu, ada pada WD.. . 🌼 Krim WD BUKAN ubat, tapi MAMPU mengecilkan (bahkan ada yang terus hilang) KETUMBUHAN seperti CYST, FIBROID, TIROID.. MAMPU juga mengurangkan resdung.. . 🌼 Krim WD BUKAN perapat, tapi MAMPU merapatkan kembali saluran faraj yang longgar.. Ibu preggy jangan risau nak calit waktu preggy ye.. Ia TAKKAN sempitkan laluan baby.. WD tau 'kerja' dia.. 😊 . 🌼 Krim WD BUKAN ubat subur, tapi BOLEH dijadikan ikhtiar untuk get pregnant (insyaAllah dengan penggunaan konsisten & niat yg berterusan) . 🌼 Krim WD BUKAN makanan kesihatan, tapi MAMPU memberi berat badan ideal kepada sesiapa yg mengamalkannya secara berterusan.. (Ada juga kesan lain dari sudut metabolisme) . Krim WD ni apa? Unik kan? . RM95 merangkumi hampir semua.. Allahu.. Berbaloi sesangat.. Siapa kata mahal? Baca balik kelebihan yang WD bagi.. Takkan nak letak harga RM25? 😑 . Memang rasa mencabar sebab jual krim WD ni sebab pengguna baru taktau macam mana rasa dia selagi tak cuba.. Rasa mencabar lagi satu sebab pengguna lama taknak konsisten.. Tapi abaikan.. Kita fokus pada yang BETUL² NAK je.. 😌 . So saya pilih WD sebab ianya ALL IN ONE! Mudah pulak tu nak guna.. . Uols yang nak mencuba, mmg saya nasihatkan cuba dari hari ni.. Jangan bertangguh² lagi dah.. Lepas esok, esok lepas tu tinggal kenangan je 😌 . . #WD  #calitcalitcantik  #DealerAdleesyaBeauty  #terapiinstagram  #teammokda  #wehavehaveyo  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #shaklee  #dexandra  #furmon  #firmax  #nurraysa  #aurawhite  #like4like  #likeforfollow  #dealerdiperlukan  #instafamous  #instagood  #viral 
➡#dexandra 💁
➡#inspired #perfume
➡#Pati #original & #alcohol #1st #grade
➡#scents #of #life
➡#Haruman #terpilih #halal
➡#Tahan #lama #8 #jam #longlasting
➡#Mudah #dibawa #travel #perfume
➡#rm10ss #3ml #tester ➡#rm70ss #35ml
➡#sabah
➡#hargamampumilik
☛📱0⃣1⃣2⃣8⃣0⃣6⃣0⃣8⃣0⃣9⃣📱☚
Assalammulaikum.salam hjg mggu semua.. #dexandra 
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes
Assalamualaikum dan Bismillah...
.
Bila buat kebaikan tu jangan harapkan balasan manusia tapi mengharapkan balasan kebaikan dari Allah. Manusia hanya sementara tapi Allah kekal..boleh boleh..Alhamdulillah.. Insyaallah.
.
.
" Ya ALLAH,ampunkanlah ahli keluargaku sahabat-sahabatku dan muslimin muslimat semuanya, kurniakanlah kesihatan dan kesembuhan ujian sakit untuk mereka,kurniakanlah kemudahan dan kelancaran segala urusan,izinkanlah limpahan rezeki untuk mereka semua, perkenankanlah permintaan mereka yang baik-baik,bahagiakanlah mereka,Semoga mereka berjaya dunia dan akhirat serta terpilih menjadi ahli syurga. Aamiin "
.
.
Jom beramal !
Jom berzikir !
Jom menunaikan solat dhuha !
Jom berdexandra !
.
Salam 29 syawal !
Selamat mewangi !
Selamat pagi !
.
.
" Ingat WANGI Ingat DEXANDRA "
" Stay Connected with Dexandra "
" Dexandra, the scents of love "
.
.
Tq dan Assalamualaikum...
.
#D3020#sellerSAHdexandra
#glfc#chettakiomeyteam
#dexandra#sayajualperfume
#sayajualonline#perfumemalaysia
#dexandraperfume#fenomenadexandra
#luckydrawbulanan#dapatkanpointdexandra
. **lots of love from Dexandra goes to you
Assalamualaikum dan Bismillah... . Bila buat kebaikan tu jangan harapkan balasan manusia tapi mengharapkan balasan kebaikan dari Allah. Manusia hanya sementara tapi Allah kekal..boleh boleh..Alhamdulillah.. Insyaallah. . . " Ya ALLAH,ampunkanlah ahli keluargaku sahabat-sahabatku dan muslimin muslimat semuanya, kurniakanlah kesihatan dan kesembuhan ujian sakit untuk mereka,kurniakanlah kemudahan dan kelancaran segala urusan,izinkanlah limpahan rezeki untuk mereka semua, perkenankanlah permintaan mereka yang baik-baik,bahagiakanlah mereka,Semoga mereka berjaya dunia dan akhirat serta terpilih menjadi ahli syurga. Aamiin " . . Jom beramal ! Jom berzikir ! Jom menunaikan solat dhuha ! Jom berdexandra ! . Salam 29 syawal ! Selamat mewangi ! Selamat pagi ! . . " Ingat WANGI Ingat DEXANDRA " " Stay Connected with Dexandra " " Dexandra, the scents of love " . . Tq dan Assalamualaikum... . #D3020 #sellerSAHdexandra  #glfc #chettakiomeyteam  #dexandra #sayajualperfume  #sayajualonline #perfumemalaysia  #dexandraperfume #fenomenadexandra  #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra  . **lots of love from Dexandra goes to you
➡#dexandra 💁
➡#inspired #perfume
➡#Pati #original & #alcohol #1st #grade
➡#scents #of #life
➡#Haruman #terpilih #halal
➡#Tahan #lama #8 #jam #longlasting
➡#Mudah #dibawa #travel #perfume
➡#rm10ss #3ml #tester ➡#rm70ss #35ml
➡#sabah
➡#hargamampumilik
☛📱0⃣1⃣2⃣8⃣0⃣6⃣0⃣8⃣0⃣9⃣📱☚
➡#dexandra 🤷🏻‍♂ ➡#inspired #perfume
➡#Pati #original & #alcohol #1st #grade
➡#scents #of #life
➡#Haruman #terpilih #halal
➡#Tahan #lama #8 #jam #longlasting
➡#Mudah #dibawa #travel #perfume
➡#rm10ss #3ml #tester ➡#rm70ss #35ml
➡#sabah
➡#hargamampumilik
☛📱0⃣1⃣2⃣8⃣0⃣6⃣0⃣8⃣0⃣9⃣📱☚
😱😱
MURAH SGT BOTOL #50ML NIE...
.
JOM. BORONG BINA JENAMA PERFUME ANDA SENDIRI. 
KEUNTUNGAN YG SGT BEST.. .
.
APA YG BEST PERFUME KAMI??? 👉 119 JENIS WANGIAN 👉 SUMBER INSPIRASI ANTARABANGSA 👉 MESRA SOLAT
👉 WANGIAN TAHAN LAMA
👉 BOTOL KACA TEBAL
👉KUALITI LIKE ORI TAU. .
.
ADA YG BERMINAT??? HARGA KAMI HARGA PASAR MALAM JE. 
KUALITI MMG TIP TOP. .

PM 0162530907
PM 0162530907
PM 0162530907
TRUSTED SELLER

#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangianmurah 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra 
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#murahmurah 
#berkualiti 
#bazar 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#malaysia 
#perfumemalaysia 
#sayajual 
#trustedseller
#like4like
😱😱 MURAH SGT BOTOL #50ML  NIE... . JOM. BORONG BINA JENAMA PERFUME ANDA SENDIRI. KEUNTUNGAN YG SGT BEST.. . . APA YG BEST PERFUME KAMI??? 👉 119 JENIS WANGIAN 👉 SUMBER INSPIRASI ANTARABANGSA 👉 MESRA SOLAT 👉 WANGIAN TAHAN LAMA 👉 BOTOL KACA TEBAL 👉KUALITI LIKE ORI TAU. . . ADA YG BERMINAT??? HARGA KAMI HARGA PASAR MALAM JE. KUALITI MMG TIP TOP. . PM 0162530907 PM 0162530907 PM 0162530907 TRUSTED SELLER #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangianmurah  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #murahmurah  #berkualiti  #bazar  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #malaysia  #perfumemalaysia  #sayajual  #trustedseller  #like4like 
Assalamualaikum. hi De'Xandra lovers!!!!!!😊😊😊😊 Jom wangi dan segarkan hari anda dengan De'Xandra inspired perfume😊😊 *pati yang diinspirasikan daripada wangian berjenama antarabangsa
*bau yang tahan lama sehingga lebih 12 jam
*edp
*mudah dibawa(35ml)
*harga mampu milik
*terdapat lebih 50 jenis wangian untuk anda pilih

Beli 2 botol dan ke atas dan nikmati harga istimewa daripada De'Xandra inspired perfume😊😊😊😊 *FREE PERFUME 3ML UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME)
*GIFTCARD(KUMPUL 10 COP DAPAT FREE 1 DE'XANDRA PERFUME 35ML
*LUCKY DRAW BY DE'XANDRA HQ

Bagaimana nak order? Senang je..klik link kat bawah ni 👇👇👇 http://www.wasap.my/60192967867/ilovedexandra

#perfume #perfumemurah #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #dexandra#dexandraperfumes #dexandramurah #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandrakeramat #dexandragombak #dexandrasetiawangsa #dexandrasrirampai
#dexandraforher
#dexandraforhim #ifyoucantberichatleastsmellexpensive 
#A2174#trustedseller
Assalamualaikum. hi De'Xandra lovers!!!!!!😊😊😊😊 Jom wangi dan segarkan hari anda dengan De'Xandra inspired perfume😊😊 *pati yang diinspirasikan daripada wangian berjenama antarabangsa *bau yang tahan lama sehingga lebih 12 jam *edp *mudah dibawa(35ml) *harga mampu milik *terdapat lebih 50 jenis wangian untuk anda pilih Beli 2 botol dan ke atas dan nikmati harga istimewa daripada De'Xandra inspired perfume😊😊😊😊 *FREE PERFUME 3ML UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME) *GIFTCARD(KUMPUL 10 COP DAPAT FREE 1 DE'XANDRA PERFUME 35ML *LUCKY DRAW BY DE'XANDRA HQ Bagaimana nak order? Senang je..klik link kat bawah ni 👇👇👇 http://www.wasap.my/60192967867/ilovedexandra #perfume  #perfumemurah  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #dexandra #dexandraperfumes  #dexandramurah  #sayajualdexandraperfume  #fenomenadexandra  #dexandramalaysia  #dexandrakl  #dexandrakeramat  #dexandragombak  #dexandrasetiawangsa  #dexandrasrirampai  #dexandraforher  #dexandraforhim  #ifyoucantberichatleastsmellexpensive  #A2174 #trustedseller 
Assalamualaikum. hi De'Xandra lovers!!!!!!😊😊😊😊 Jom wangi dan segarkan hari anda dengan De'Xandra inspired perfume😊😊 *pati yang diinspirasikan daripada wangian berjenama antarabangsa
*bau yang tahan lama sehingga lebih 12 jam
*edp
*mudah dibawa(35ml)
*harga mampu milik
*terdapat lebih 50 jenis wangian untuk anda pilih

Beli 2 botol dan ke atas dan nikmati harga istimewa daripada De'Xandra inspired perfume😊😊😊😊 *FREE PERFUME 3ML UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME)
*GIFTCARD(KUMPUL 10 COP DAPAT FREE 1 DE'XANDRA PERFUME 35ML
*LUCKY DRAW BY DE'XANDRA HQ

Bagaimana nak order? Senang je..klik link kat bawah ni 👇👇👇 http://www.wasap.my/60192967867/ilovedexandra

#perfume #perfumemurah #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #dexandra#dexandraperfumes #dexandramurah #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandrakeramat #dexandragombak #dexandrasetiawangsa #dexandrasrirampai
#dexandraforher
#dexandraforhim #ifyoucantberichatleastsmellexpensive 
#A2174#trustedseller
Assalamualaikum. hi De'Xandra lovers!!!!!!😊😊😊😊 Jom wangi dan segarkan hari anda dengan De'Xandra inspired perfume😊😊 *pati yang diinspirasikan daripada wangian berjenama antarabangsa *bau yang tahan lama sehingga lebih 12 jam *edp *mudah dibawa(35ml) *harga mampu milik *terdapat lebih 50 jenis wangian untuk anda pilih Beli 2 botol dan ke atas dan nikmati harga istimewa daripada De'Xandra inspired perfume😊😊😊😊 *FREE PERFUME 3ML UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME) *GIFTCARD(KUMPUL 10 COP DAPAT FREE 1 DE'XANDRA PERFUME 35ML *LUCKY DRAW BY DE'XANDRA HQ Bagaimana nak order? Senang je..klik link kat bawah ni 👇👇👇 http://www.wasap.my/60192967867/ilovedexandra #perfume  #perfumemurah  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #dexandra #dexandraperfumes  #dexandramurah  #sayajualdexandraperfume  #fenomenadexandra  #dexandramalaysia  #dexandrakl  #dexandrakeramat  #dexandragombak  #dexandrasetiawangsa  #dexandrasrirampai  #dexandraforher  #dexandraforhim  #ifyoucantberichatleastsmellexpensive  #A2174 #trustedseller 
❤The best fragrance for her(3ml rm10)(35ml rm70)
11-#channel -Coco Mademoiselle
12-#chloe - Chloe
13-#chloe - Love Story
14-#ChristionDior -Dior Addict 2
15-#christionDior -Jadore
16-#D&G -The One
17-#deXandra - De'Xandra Her
18-#DKNY - Be Delicious
19-#DKNY -Fresh Blossom
20-#ElizabethArden -Untold
📱 0128060809 #farrah❤
Selamat berhujung minggu..Tapi tak semua sebab ada je yg hari  ahad kerja termasuk saya kan ☺️
.Yg bekerja hari ni, kerja elok2 dan jgn lupa spray dexandra . Yg bercuti, kita jumpa esok ☺️ .
#dexandra
Selamat berhujung minggu..Tapi tak semua sebab ada je yg hari ahad kerja termasuk saya kan ☺️ .Yg bekerja hari ni, kerja elok2 dan jgn lupa spray dexandra . Yg bercuti, kita jumpa esok ☺️ . #dexandra 
❤Bukan kebahagiaan yang menjadikan kita bersyukur, tetapi bersyukurlah yang membuat kita bahagia❤

Assalamualaikum
Salam Ahad yang Ceria 😍

#GLP #Dexandra #Rafaaly #IvMist
❤Bukan kebahagiaan yang menjadikan kita bersyukur, tetapi bersyukurlah yang membuat kita bahagia❤ Assalamualaikum Salam Ahad yang Ceria 😍 #GLP  #Dexandra  #Rafaaly  #IvMist 
Assalamualaikum, good morning!
😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻
.
🌻Anda dah #kurus tapi kulit jadi #kendur & #menggelebeh ?
Sapu SECRET CORREA kulit tegang tau.... sebab ada kolagen asli dari minyak bunga matahari.
.
🌻Minyak bunga matahari ni bersifat #antiradang, melembapkan kulit & mencantikkan struktur kulit.
.
🌻Sebab tu ada yang tertanya2 kenapa losyen kurus sejuk #SECRETCORREA ni agak mahal ye?
.
🌻Tak mahal sis kalau nak dibandingkan dengan bahan2nya serta fungsinya yang pelbagai tu.😉
.
🐝Saya Pengguna setia SC. 
Sangat berkesan! .
📲012.-292-07-76 (WANA)
.
#SecretCorrea #LosyenKempisPerut #LosyenSerbaguna #LosyenSejuk #terapiinstagram #sayanakkurus #kurus #kuruscepat #wanita #alhamdulillah #selamatpagi #plussizemalaysia  #dexandra #mylea #imaansuciwipes #kedaionlinemalaysia
Assalamualaikum, good morning! 😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻 . 🌻Anda dah #kurus  tapi kulit jadi #kendur  & #menggelebeh  ? Sapu SECRET CORREA kulit tegang tau.... sebab ada kolagen asli dari minyak bunga matahari. . 🌻Minyak bunga matahari ni bersifat #antiradang , melembapkan kulit & mencantikkan struktur kulit. . 🌻Sebab tu ada yang tertanya2 kenapa losyen kurus sejuk #SECRETCORREA  ni agak mahal ye? . 🌻Tak mahal sis kalau nak dibandingkan dengan bahan2nya serta fungsinya yang pelbagai tu.😉 . 🐝Saya Pengguna setia SC. Sangat berkesan! . 📲012.-292-07-76 (WANA) . #SecretCorrea  #LosyenKempisPerut  #LosyenSerbaguna  #LosyenSejuk  #terapiinstagram  #sayanakkurus  #kurus  #kuruscepat  #wanita  #alhamdulillah  #selamatpagi  #plussizemalaysia  #dexandra  #mylea  #imaansuciwipes  #kedaionlinemalaysia 
🌹KURUNG HANNA🌹
.
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
 Available saiz xs s m l xl .
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
.
❤️RM110sm/RM115ss
.
.
🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT
.
.
FOR FAST RESPONSE 
WHATSAPP
. .
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
.
.
#Kurta#bajumelayu#hanabella
#minikurungsongket #minikurungpucci  #bajukurungbatik #bajukurungminaz #bajukurungmoden #jubahbatik #kurungpucci #kurungmodensongket #koleksiraya2017 #koleksiraya#kurungmodensar
#perfumedexandra #dexandra#batiklukis
#koleksibajukurung
#zhulian#jubahsouq#zawara
#kurungminazinspired
#bawalmanik
#bawaldiamond#anaqeenlovers#aidijuma
#ajlovers#calaqisya
🌹KURUNG HANNA🌹 . . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . Available saiz xs s m l xl . . 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA . . 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 . . ❤️RM110sm/RM115ss . . 🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT . . FOR FAST RESPONSE WHATSAPP . . Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 . . #Kurta #bajumelayu #hanabella  #minikurungsongket  #minikurungpucci  #bajukurungbatik  #bajukurungminaz  #bajukurungmoden  #jubahbatik  #kurungpucci  #kurungmodensongket  #koleksiraya2017  #koleksiraya #kurungmodensar  #perfumedexandra  #dexandra #batiklukis  #koleksibajukurung  #zhulian #jubahsouq #zawara  #kurungminazinspired  #bawalmanik  #bawaldiamond #anaqeenlovers #aidijuma  #ajlovers #calaqisya 
🌹KURUNG HANNA🌹
.
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
 Available saiz xs s m l xl .
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
.
❤️RM110sm/RM115ss
.
.
🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT
.
.
FOR FAST RESPONSE 
WHATSAPP
. .
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
.
.
#Kurta#bajumelayu#hanabella
#minikurungsongket #minikurungpucci  #bajukurungbatik #bajukurungminaz #bajukurungmoden #jubahbatik #kurungpucci #kurungmodensongket #koleksiraya2017 #koleksiraya#kurungmodensar
#perfumedexandra #dexandra#batiklukis
#koleksibajukurung
#zhulian#jubahsouq#zawara
#kurungminazinspired
#bawalmanik
#bawaldiamond#anaqeenlovers#aidijuma
#ajlovers#calaqisya
🌹KURUNG HANNA🌹 . . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . Available saiz xs s m l xl . . 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA . . 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 . . ❤️RM110sm/RM115ss . . 🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT . . FOR FAST RESPONSE WHATSAPP . . Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 . . #Kurta #bajumelayu #hanabella  #minikurungsongket  #minikurungpucci  #bajukurungbatik  #bajukurungminaz  #bajukurungmoden  #jubahbatik  #kurungpucci  #kurungmodensongket  #koleksiraya2017  #koleksiraya #kurungmodensar  #perfumedexandra  #dexandra #batiklukis  #koleksibajukurung  #zhulian #jubahsouq #zawara  #kurungminazinspired  #bawalmanik  #bawaldiamond #anaqeenlovers #aidijuma  #ajlovers #calaqisya 
🌹KURUNG HANNA🌹
.
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
 Available saiz xs s m l xl .
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
.
❤️RM110sm/RM115ss
.
.
🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT
.
.
FOR FAST RESPONSE 
WHATSAPP
. .
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
.
.
#Kurta#bajumelayu#hanabella
#minikurungsongket #minikurungpucci  #bajukurungbatik #bajukurungminaz #bajukurungmoden #jubahbatik #kurungpucci #kurungmodensongket #koleksiraya2017 #koleksiraya#kurungmodensar
#perfumedexandra #dexandra#batiklukis
#koleksibajukurung
#zhulian#jubahsouq#zawara
#kurungminazinspired
#bawalmanik
#bawaldiamond#anaqeenlovers#aidijuma
#ajlovers#calaqisya
🌹KURUNG HANNA🌹 . . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . Available saiz xs s m l xl . . 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA . . 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 . . ❤️RM110sm/RM115ss . . 🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT . . FOR FAST RESPONSE WHATSAPP . . Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 . . #Kurta #bajumelayu #hanabella  #minikurungsongket  #minikurungpucci  #bajukurungbatik  #bajukurungminaz  #bajukurungmoden  #jubahbatik  #kurungpucci  #kurungmodensongket  #koleksiraya2017  #koleksiraya #kurungmodensar  #perfumedexandra  #dexandra #batiklukis  #koleksibajukurung  #zhulian #jubahsouq #zawara  #kurungminazinspired  #bawalmanik  #bawaldiamond #anaqeenlovers #aidijuma  #ajlovers #calaqisya 
🌹KURUNG HANNA🌹
.
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
 Available saiz xs s m l xl .
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
.
❤️RM110sm/RM115ss
.
.
🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT
.
.
FOR FAST RESPONSE 
WHATSAPP
. .
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
.
.
#Kurta#bajumelayu#hanabella
#minikurungsongket #minikurungpucci  #bajukurungbatik #bajukurungminaz #bajukurungmoden #jubahbatik #kurungpucci #kurungmodensongket #koleksiraya2017 #koleksiraya#kurungmodensar
#perfumedexandra #dexandra#batiklukis
#koleksibajukurung
#zhulian#jubahsouq#zawara
#kurungminazinspired
#bawalmanik
#bawaldiamond#anaqeenlovers#aidijuma
#ajlovers#calaqisya
🌹KURUNG HANNA🌹 . . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . Available saiz xs s m l xl . . 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA . . 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 . . ❤️RM110sm/RM115ss . . 🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT . . FOR FAST RESPONSE WHATSAPP . . Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 . . #Kurta #bajumelayu #hanabella  #minikurungsongket  #minikurungpucci  #bajukurungbatik  #bajukurungminaz  #bajukurungmoden  #jubahbatik  #kurungpucci  #kurungmodensongket  #koleksiraya2017  #koleksiraya #kurungmodensar  #perfumedexandra  #dexandra #batiklukis  #koleksibajukurung  #zhulian #jubahsouq #zawara  #kurungminazinspired  #bawalmanik  #bawaldiamond #anaqeenlovers #aidijuma  #ajlovers #calaqisya 
🌹KURUNG HANNA🌹
.
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
 Available saiz xs s m l xl .
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
.
❤️RM110sm/RM115ss
.
.
🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT
.
.
FOR FAST RESPONSE 
WHATSAPP
. .
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
.
.
#Kurta#bajumelayu#hanabella
#minikurungsongket #minikurungpucci  #bajukurungbatik #bajukurungminaz #bajukurungmoden #jubahbatik #kurungpucci #kurungmodensongket #koleksiraya2017 #koleksiraya#kurungmodensar
#perfumedexandra #dexandra#batiklukis
#koleksibajukurung
#zhulian#jubahsouq#zawara
#kurungminazinspired
#bawalmanik
#bawaldiamond#anaqeenlovers#aidijuma
#ajlovers#calaqisya
🌹KURUNG HANNA🌹 . . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . Available saiz xs s m l xl . . 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA . . 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 . . ❤️RM110sm/RM115ss . . 🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT . . FOR FAST RESPONSE WHATSAPP . . Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 . . #Kurta #bajumelayu #hanabella  #minikurungsongket  #minikurungpucci  #bajukurungbatik  #bajukurungminaz  #bajukurungmoden  #jubahbatik  #kurungpucci  #kurungmodensongket  #koleksiraya2017  #koleksiraya #kurungmodensar  #perfumedexandra  #dexandra #batiklukis  #koleksibajukurung  #zhulian #jubahsouq #zawara  #kurungminazinspired  #bawalmanik  #bawaldiamond #anaqeenlovers #aidijuma  #ajlovers #calaqisya 
🌹KURUNG HANNA🌹
.
.
🌹Design terbaru  dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
 Available saiz xs s m l xl .
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
.
❤️RM110sm/RM115ss
.
.
🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT
.
.
FOR FAST RESPONSE 
WHATSAPP
. .
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
Whatsapp 0174914259
.
.
#Kurta#bajumelayu#hanabella
#minikurungsongket #minikurungpucci  #bajukurungbatik #bajukurungminaz #bajukurungmoden #jubahbatik #kurungpucci #kurungmodensongket #koleksiraya2017 #koleksiraya#kurungmodensar
#perfumedexandra #dexandra#batiklukis
#koleksibajukurung
#zhulian#jubahsouq#zawara
#kurungminazinspired
#bawalmanik
#bawaldiamond#anaqeenlovers#aidijuma
#ajlovers#calaqisya
🌹KURUNG HANNA🌹 . . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . Available saiz xs s m l xl . . 📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA . . 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 . . ❤️RM110sm/RM115ss . . 🔴 POS 25/7/2017 SECARA BERPERINGKAT . . FOR FAST RESPONSE WHATSAPP . . Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 Whatsapp 0174914259 . . #Kurta #bajumelayu #hanabella  #minikurungsongket  #minikurungpucci  #bajukurungbatik  #bajukurungminaz  #bajukurungmoden  #jubahbatik  #kurungpucci  #kurungmodensongket  #koleksiraya2017  #koleksiraya #kurungmodensar  #perfumedexandra  #dexandra #batiklukis  #koleksibajukurung  #zhulian #jubahsouq #zawara  #kurungminazinspired  #bawalmanik  #bawaldiamond #anaqeenlovers #aidijuma  #ajlovers #calaqisya 
Dexandra bukan boleh buat hantaran kawin  je kak.
.
Buat hadiah birthday, hadiah hari ibu & bapa,.
Hadiah kt pengantin lagi sesuai.
.
Bukan saja dapat mewangikan kehidupan.
Dapat gembirakan orang yang tersayang jugak taw. 😉
.
Sapa suka kalau dapat hadiah Dexandra???🤗.
#stokiskajang #wangiankehidupan #dexandra #agendiperlukan #dropshipdiperlukan
Melecet pon bleh ilang tau. Power x? Nk try? Meh pm cpt

Syara - 011 2435 0240

#dexandra 
#dexandrathebest
Sempat lgi tukar bju..bru je knl ngn awek ni tp mcm dh betaun 😂😂tanye psl makeup kiter jual #makeup #jamujuanita #shawlmur #dexandra #dll
Penantian itu memang menguji diri . Apatah lagi jika menanti sesuatu yang belum pasti . Namun De'Xandra sentiasa ada untuk menemani anda sepanjang penantian itu .
.
Walau bertahun lamanya, kami tetap setia disisimu dan tidak melupakanmu walau sesaat .
.
Izinkan kami menemani dan mewangikanmu, klik sini -->> www.wasap.my/60182298176
.
#dexandraperfumes #tyrdexandra #minyakwangi #dexandraperfume #perfumesale #dexandra #dexandrareview #dexandraperfume #fenomenadexandra #sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #originalperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume #dexandraborong #dexandraseremban #dexandraseremban2
Penantian itu memang menguji diri . Apatah lagi jika menanti sesuatu yang belum pasti . Namun De'Xandra sentiasa ada untuk menemani anda sepanjang penantian itu . . Walau bertahun lamanya, kami tetap setia disisimu dan tidak melupakanmu walau sesaat . . Izinkan kami menemani dan mewangikanmu, klik sini -->> www.wasap.my/60182298176 . #dexandraperfumes  #tyrdexandra  #minyakwangi  #dexandraperfume  #perfumesale  #dexandra  #dexandrareview  #dexandraperfume  #fenomenadexandra  #sayajualoriginalperfume  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualmurah  #baazarpaknil  #visitmyig  #originalperfume  #moneybackgurantee  #defectperfume  #minyakwangi  #perfumesale  #originalperfume  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #orirejectperfume  #dexandraborong  #dexandraseremban  #dexandraseremban2 
.
BARU BARU BARU BARU BARU BARU 😱😱 limited edition dexandra.😍
.
ADORE
.
.
.
*MAIN ACCORDS LIMITED EDITION* *ADORE* - For Her
-Floral
-Fruity
-powdery
-Fresh
.
.
Adore is a sweet , floral-fruity. It open with alluring aromas of Lychees , tangerine and magnolia petal. Also alluring apricot nectar and soft woods.
.
.
.
Jom order sekarang !
+60172861866
.
Fast respond
http://www.wasap.my/60172861866/dexandra_adore
.
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandrakl #dexandraforher #kosmetikorimurah #kosmetikoriginalaman #kosmetik #kosmetikori #kosmetika #kosmetikmurah #kedai1malaysiaonline #kedaikosmetik #kedai #kedaionlinemurah2 #kedaimurah #kedaionlinemalaysia #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaionlineshop #bazaron9 #bazaronlineshop #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarinsta #bazarpaknilmurah
. BARU BARU BARU BARU BARU BARU 😱😱 limited edition dexandra.😍 . ADORE . . . *MAIN ACCORDS LIMITED EDITION* *ADORE* - For Her -Floral -Fruity -powdery -Fresh . . Adore is a sweet , floral-fruity. It open with alluring aromas of Lychees , tangerine and magnolia petal. Also alluring apricot nectar and soft woods. . . . Jom order sekarang ! +60172861866 . Fast respond http://www.wasap.my/60172861866/dexandra_adore . . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #dexandrakl  #dexandraforher  #kosmetikorimurah  #kosmetikoriginalaman  #kosmetik  #kosmetikori  #kosmetika  #kosmetikmurah  #kedai1malaysiaonline  #kedaikosmetik  #kedai  #kedaionlinemurah2  #kedaimurah  #kedaionlinemalaysia  #kedaionline  #kedaionlinemurah  #kedaionline24jam  #kedaionlineshop  #bazaron9  #bazaronlineshop  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarinsta  #bazarpaknilmurah 
Susah untuk merawat hati yang terluka . Dexandra pun takde ubatnya . Namun, janganlah biarkan kelukaan itu menjadi duka yang menyeksa .
.
Walaupun Dexandra tak mampu merawat hati yang dilukai itu, wangiannya tetap boleh melupakan lara untuk seketika . Apalahi, gunalah lah Dexandra . InshaaAllah merasa suka dan bahagia .

#dexandra
#GLFE
jom pm0199658443
Susah untuk merawat hati yang terluka . Dexandra pun takde ubatnya . Namun, janganlah biarkan kelukaan itu menjadi duka yang menyeksa . . Walaupun Dexandra tak mampu merawat hati yang dilukai itu, wangiannya tetap boleh melupakan lara untuk seketika . Apalahi, gunalah lah Dexandra . InshaaAllah merasa suka dan bahagia . #dexandra  #GLFE  jom pm0199658443
SAPE TAK NAK IPHONE 7 RED?.
.
.

Ada ke yg xnk?? waa rugi2... ni adalah hadiah utama lucky draw kami utk bln 6-7 ye... ohh ada lagi.. huawei samsung pun ada... sapa yg buang kotak kami tu sememangnya org yg dlm kerugian..hehehe... 😝 .
.
.
Nak tahu cara joint?
Cepat Whatsapp 
Cik rose 013 6075625
.
.
.
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
#dexandra
#luckydrawdexandra
SAPE TAK NAK IPHONE 7 RED?. . . Ada ke yg xnk?? waa rugi2... ni adalah hadiah utama lucky draw kami utk bln 6-7 ye... ohh ada lagi.. huawei samsung pun ada... sapa yg buang kotak kami tu sememangnya org yg dlm kerugian..hehehe... 😝 . . . Nak tahu cara joint? Cepat Whatsapp Cik rose 013 6075625 . . . #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume  #dexandra  #luckydrawdexandra 
De’Xandra Bright Crystal by Versace ini sangat sesuai bagi adik & kakak yang baru nak cuba² pakai perfume, student or ladies yang nak perfume simple yet elegant.😍
.
Masa permulaan spray tu bau soft citrus but towards the dry down, bau watery floral dia tersangatlah gorgeous!😘
.
Bau dia buat kita tampil sopan, elegant, feminine, sophisticated dan tenang but still sparkling like crystal.. 😋😋😋
.
In summary, De’Xandra Bright Crystal is one of the perfume yang office safe and pleasant tanpa menyengat hidung sesiapa. For more credits, perfume ini sangatlah versatile, which is u boleh pakai ke mana saja waima nak pergi shopping, pergi pasar, nak hang out dengan kawan² ke or even dok kat umah nak tenang² dgn en. suami pun ok..nothing wrong with it. Senang kata perfume ini boleh dibawa ke mana saja, kan versatile tu..😉
.
De’Xandra Bright  Crystal by Versace, EDP 35 ml.
.
Cpt2...😉😉 📲 whatapps 0174474161 .
#dexandraperfume #dexandra #edp  #baumahal #hargamurah #dropshipdiperlukan
De’Xandra Bright Crystal by Versace ini sangat sesuai bagi adik & kakak yang baru nak cuba² pakai perfume, student or ladies yang nak perfume simple yet elegant.😍 . Masa permulaan spray tu bau soft citrus but towards the dry down, bau watery floral dia tersangatlah gorgeous!😘 . Bau dia buat kita tampil sopan, elegant, feminine, sophisticated dan tenang but still sparkling like crystal.. 😋😋😋 . In summary, De’Xandra Bright Crystal is one of the perfume yang office safe and pleasant tanpa menyengat hidung sesiapa. For more credits, perfume ini sangatlah versatile, which is u boleh pakai ke mana saja waima nak pergi shopping, pergi pasar, nak hang out dengan kawan² ke or even dok kat umah nak tenang² dgn en. suami pun ok..nothing wrong with it. Senang kata perfume ini boleh dibawa ke mana saja, kan versatile tu..😉 . De’Xandra Bright Crystal by Versace, EDP 35 ml. . Cpt2...😉😉 📲 whatapps 0174474161 . #dexandraperfume  #dexandra  #edp  #baumahal  #hargamurah  #dropshipdiperlukan 
Apa beza Perfume Dexandra  dengan Body Odourless Dexandra?? Perfume dexandra ini utk bagi bau wangi wangi......body odourless untuk hilangkan bau badan
Yang pasti dua duanya WANGI.. .
DM utk order
.
#dexandra #body #bodyodourless #baubadan #hilangbaubadan #ketiakputih #ketiak #bauketiak #wangianmurah #wangian #perfume #bodyperfect
Jom kenali produk terbaru dari Dexandra 🌹🌹 Dexandra Body Odourless
Sentiasa harum mewangi. Segar semulajadi.

Apa itu Body Odourless
🐝Produk penyembur badan dan merupakan alternatif kepada deoderant
🐝Berkesan membantu anda menghilangkan bau badan, ketiak, kaki dan bahagian-bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil
🐝Bertindak serta merta dalam masa kurang 5saat selepas semburan
🐝Boleh bertahan sehingga 24jam

Kebaikan Body Odourless
🐝Membantu menghilangkan bau badan kurang 5saat
🐝tahan 24jam
🐝penguat bau perfume, lebih tahan lama
🐝memelihara kulit sensitif
🐝pembantu pengering luka cepat
🐝merawat gigitan serangga
🐝membantu merawat penyakit kulit

Kelebihan Body Odourless
🐝bebas bahan kimia merbahaya
🐝tanpa alkohol
🐝tanpa minyak
🐝bebas wangian
🐝tanpa pewarna
🐝selesa dan menyegarkan

Dm/wasap 📱0125611347
Jom kenali produk terbaru dari Dexandra 🌹🌹 Dexandra Body Odourless Sentiasa harum mewangi. Segar semulajadi. Apa itu Body Odourless 🐝Produk penyembur badan dan merupakan alternatif kepada deoderant 🐝Berkesan membantu anda menghilangkan bau badan, ketiak, kaki dan bahagian-bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil 🐝Bertindak serta merta dalam masa kurang 5saat selepas semburan 🐝Boleh bertahan sehingga 24jam Kebaikan Body Odourless 🐝Membantu menghilangkan bau badan kurang 5saat 🐝tahan 24jam 🐝penguat bau perfume, lebih tahan lama 🐝memelihara kulit sensitif 🐝pembantu pengering luka cepat 🐝merawat gigitan serangga 🐝membantu merawat penyakit kulit Kelebihan Body Odourless 🐝bebas bahan kimia merbahaya 🐝tanpa alkohol 🐝tanpa minyak 🐝bebas wangian 🐝tanpa pewarna 🐝selesa dan menyegarkan Dm/wasap 📱0125611347
HAH ? TAK MASUK AKAL DENGAN KUALITI PRODUK ? 😱
.
Assalamualaikum dan Bismillah.
.
Alhamdulillah syukur 😊.
.
Malam hujung minggu ni korang buat ape je ? Ke tak buat ape-ape ? Tadi tengok bola kan,so macam mana game ? Ok ke ok ? Hmmm,Jom baca feedback ni jom ! hehe 😁
.

Dari feedback ni,dah kenapa sis ni sampai cakap tak masuk akal ? Babit babit dengan Dexandra pulak. Dah kenapa ? Eh eh ! Tenang..tenang..Dia bukan ape,sis ni dia rasa macam tak percaya dengan Dexandra ni sebab wangi dan best sangat. Lagi pulak disebabkan ketahanan harumannya lagi.😍
.

Ditambah kerana kualiti Dexandra tu. Sebab dah lah mampu milik tapi terbaik ! Ohhh,nilah sebab sis ni cakap macam tu.Kualiti terbaik dan nilai mampu milik.😍
.

Haaaa,jelas ke jelas tu korang ? OK,nak lagi jelas kan,korang sendiri kena wangi dengan Dexandra ni. Sebab zue yakin dan percaya bilamana korang wangi dengan Dexandra korang pon mungkin berperasaan yang sama seperti sis ni. Korang pon boleh jimatkan duit korang dan dapatlah mewangi dengan perfume bau mahal ni.Wihuuuuu ❤
.
Betul betul ?
.

Whatsapp +60174002468
Whatsapp +60174002468
.
.
Smartphone ! Hadiah utama lucky draw ! Jom join ! 😍
============================
.
Dexandra oh Dexandra !
.
"Ingat WANGI Ingat DEXANDRA"
"Stay connected with Dexandra"
"Dexandra,the scents of love"
.
.
Tq dan Assalamualaikum...
.
#D3020#dexandraperfume
#sellerSAHdexandra
#GLFC#dexandra
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#fenomenadexandra
#chettakiomeyteam
#sayajualonline
.
**lots of love from Dexandra goes to you
HAH ? TAK MASUK AKAL DENGAN KUALITI PRODUK ? 😱 . Assalamualaikum dan Bismillah. . Alhamdulillah syukur 😊. . Malam hujung minggu ni korang buat ape je ? Ke tak buat ape-ape ? Tadi tengok bola kan,so macam mana game ? Ok ke ok ? Hmmm,Jom baca feedback ni jom ! hehe 😁 . Dari feedback ni,dah kenapa sis ni sampai cakap tak masuk akal ? Babit babit dengan Dexandra pulak. Dah kenapa ? Eh eh ! Tenang..tenang..Dia bukan ape,sis ni dia rasa macam tak percaya dengan Dexandra ni sebab wangi dan best sangat. Lagi pulak disebabkan ketahanan harumannya lagi.😍 . Ditambah kerana kualiti Dexandra tu. Sebab dah lah mampu milik tapi terbaik ! Ohhh,nilah sebab sis ni cakap macam tu.Kualiti terbaik dan nilai mampu milik.😍 . Haaaa,jelas ke jelas tu korang ? OK,nak lagi jelas kan,korang sendiri kena wangi dengan Dexandra ni. Sebab zue yakin dan percaya bilamana korang wangi dengan Dexandra korang pon mungkin berperasaan yang sama seperti sis ni. Korang pon boleh jimatkan duit korang dan dapatlah mewangi dengan perfume bau mahal ni.Wihuuuuu ❤ . Betul betul ? . Whatsapp +60174002468 Whatsapp +60174002468 . . Smartphone ! Hadiah utama lucky draw ! Jom join ! 😍 ============================ . Dexandra oh Dexandra ! . "Ingat WANGI Ingat DEXANDRA" "Stay connected with Dexandra" "Dexandra,the scents of love" . . Tq dan Assalamualaikum... . #D3020 #dexandraperfume  #sellerSAHdexandra  #GLFC #dexandra  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #fenomenadexandra  #chettakiomeyteam  #sayajualonline  . **lots of love from Dexandra goes to you
Wangian yg segar..bg yg x suka bau yg manis2..blh try bau yg segar nie..rsa mcm baru lepas mndi je kalau smbur wangian dexandra.. Dexandra Inspired Perfume

1 botol RM65
2 botol RM120

Wspp 0197182156 ibunana

#dexandra #inspiredperfume #scentsoflife
Wangian yg segar..bg yg x suka bau yg manis2..blh try bau yg segar nie..rsa mcm baru lepas mndi je kalau smbur wangian dexandra.. Dexandra Inspired Perfume 1 botol RM65 2 botol RM120 Wspp 0197182156 ibunana #dexandra  #inspiredperfume  #scentsoflife 
Alhamdulillah selesai Sudah.  Heee..
Tahniah mekk. Semogà uolls berdua berkekalan, bahagia hingga ke mjlis beso nanti. Huhuhu 😝 xmo gaduh2 Nina kepercayaan Dan Saling melengkapi satu sama lain.. .
Tq jugak sbb dh booking pepium dr I tok mjlis nnti. 😘
.
Aaa.. hat mana yg masih tercari-cari nk buh ape kt dulang² hantaran uolls Tu, mehh grab De'xandra perfumes.. super duper JIMAT oiiii 😱😏
.
Berminat wasap2 kakwa ye
014.9125476
#DeXandra
#dropshipwanted
Alhamdulillah selesai Sudah. Heee.. Tahniah mekk. Semogà uolls berdua berkekalan, bahagia hingga ke mjlis beso nanti. Huhuhu 😝 xmo gaduh2 Nina kepercayaan Dan Saling melengkapi satu sama lain.. . Tq jugak sbb dh booking pepium dr I tok mjlis nnti. 😘 . Aaa.. hat mana yg masih tercari-cari nk buh ape kt dulang² hantaran uolls Tu, mehh grab De'xandra perfumes.. super duper JIMAT oiiii 😱😏 . Berminat wasap2 kakwa ye 014.9125476 #DeXandra  #dropshipwanted 
Banyaknya pilihan De'Xandra nie . Tapi tak perlu risau sebab harga sangat kompetitif . Nak try 2 atau 3 botol pun tak pe ☺️
.
Jomla guna De'Xandra sama2😍😍😍
.
📲013.333.7965 . 
#dexandra #akuadakamu #dropshipdiperlukan #perfumemurah #perfume #perfumetahanlama #dropship #dropshipwanted #bazaarpaknil
.
.
HI 👋🏻
DAPATKAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME ATAU LEBIH UNTUN DAPAT #FREEGIFT DARI @kesyacollections.
*
*
SERTAI #LUCKYDRAW DEXANDRA PADA BULAN INI. HADIAH SANGAT2 LUMAYAN ‼️
*
*
TAU TAK APA HADIAH KALI NI❓
ADA 5 SMARTPHONE NAK BAGI TAU DEKAT #WINNER 😍
*
*
GET NOW & JOIN LUCKDRAW ♥️
*
*
SMS - WHATSAPP - TELEGRAM - PM
012-2558157
012-2558157
012-2558157
*
*
#dexandravipclub #DEXANDRA #dexandraperfume #perfume #dropshipwanted #sayajual #bazaarpaknil #men #women #malaysia #like4like #follow4follow #gold #money #fragrance #bodycare #health #weekend
. . HI 👋🏻 DAPATKAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME ATAU LEBIH UNTUN DAPAT #FREEGIFT  DARI @kesyacollections. * * SERTAI #LUCKYDRAW  DEXANDRA PADA BULAN INI. HADIAH SANGAT2 LUMAYAN ‼️ * * TAU TAK APA HADIAH KALI NI❓ ADA 5 SMARTPHONE NAK BAGI TAU DEKAT #WINNER  😍 * * GET NOW & JOIN LUCKDRAW ♥️ * * SMS - WHATSAPP - TELEGRAM - PM 012-2558157 012-2558157 012-2558157 * * #dexandravipclub  #DEXANDRA  #dexandraperfume  #perfume  #dropshipwanted  #sayajual  #bazaarpaknil  #men  #women  #malaysia  #like4like  #follow4follow  #gold  #money  #fragrance  #bodycare  #health  #weekend 
.
.
HI 👋🏻
DAPATKAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME ATAU LEBIH UNTUN DAPAT #FREEGIFT DARI @kesyacollections.
*
*
SERTAI #LUCKYDRAW DEXANDRA PADA BULAN INI. HADIAH SANGAT2 LUMAYAN ‼️
*
*
TAU TAK APA HADIAH KALI NI❓
ADA 5 SMARTPHONE NAK BAGI TAU DEKAT #WINNER 😍
*
*
GET NOW & JOIN LUCKDRAW ♥️
*
*
SMS - WHATSAPP - TELEGRAM - PM
012-2558157
012-2558157
012-2558157
*
*
#dexandravipclub #DEXANDRA #dexandraperfume #perfume #dropshipwanted #sayajual #bazaarpaknil #men #women #malaysia #like4like #follow4follow #gold #money #fragrance #bodycare #health #weekend
. . HI 👋🏻 DAPATKAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME ATAU LEBIH UNTUN DAPAT #FREEGIFT  DARI @kesyacollections. * * SERTAI #LUCKYDRAW  DEXANDRA PADA BULAN INI. HADIAH SANGAT2 LUMAYAN ‼️ * * TAU TAK APA HADIAH KALI NI❓ ADA 5 SMARTPHONE NAK BAGI TAU DEKAT #WINNER  😍 * * GET NOW & JOIN LUCKDRAW ♥️ * * SMS - WHATSAPP - TELEGRAM - PM 012-2558157 012-2558157 012-2558157 * * #dexandravipclub  #DEXANDRA  #dexandraperfume  #perfume  #dropshipwanted  #sayajual  #bazaarpaknil  #men  #women  #malaysia  #like4like  #follow4follow  #gold  #money  #fragrance  #bodycare  #health  #weekend 
.
.
HI 👋🏻
DAPATKAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME ATAU LEBIH UNTUN DAPAT #FREEGIFT DARI @kesyacollections.
*
*
SERTAI #LUCKYDRAW DEXANDRA PADA BULAN INI. HADIAH SANGAT2 LUMAYAN ‼️
*
*
TAU TAK APA HADIAH KALI NI❓
ADA 5 SMARTPHONE NAK BAGI TAU DEKAT #WINNER 😍
*
*
GET NOW & JOIN LUCKDRAW ♥️
*
*
SMS - WHATSAPP - TELEGRAM - PM
012-2558157
012-2558157
012-2558157
*
*
#dexandravipclub #DEXANDRA #dexandraperfume #perfume #dropshipwanted #sayajual #bazaarpaknil #men #women #malaysia #like4like #follow4follow #gold #money #fragrance #bodycare #health #weekend
. . HI 👋🏻 DAPATKAN 2 BOTOL DEXANDRA PERFUME ATAU LEBIH UNTUN DAPAT #FREEGIFT  DARI @kesyacollections. * * SERTAI #LUCKYDRAW  DEXANDRA PADA BULAN INI. HADIAH SANGAT2 LUMAYAN ‼️ * * TAU TAK APA HADIAH KALI NI❓ ADA 5 SMARTPHONE NAK BAGI TAU DEKAT #WINNER  😍 * * GET NOW & JOIN LUCKDRAW ♥️ * * SMS - WHATSAPP - TELEGRAM - PM 012-2558157 012-2558157 012-2558157 * * #dexandravipclub  #DEXANDRA  #dexandraperfume  #perfume  #dropshipwanted  #sayajual  #bazaarpaknil  #men  #women  #malaysia  #like4like  #follow4follow  #gold  #money  #fragrance  #bodycare  #health  #weekend 
One of my favourite.. Bau fruity citrus..
Korang takkan pening-pening dengan bau perfume ni..
.
Nama pun OUR MOMENT..
Confirm bila korang spray perfume ni..
Orang sekeliling yang ada dengan korang..
Akan ingat korang sebab bau perfume ni 😊
.
OUR MOMENT tersangatlah best! 
Meh cuba..
Baru tahu best ke tak 😉
.
"RASAI MOMENT2 INDAH DENGAN DE'XANDRA"
.
***Beli 1 percuma 1botol 3ml
.
.
.
#perfume #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandramurah #dexandra #dexandraperfume #minyakwangidexandra #dexandralover #dexandraipoh #dexandragopeng #dexandraampang #dexandraperfume #wangiankehidupan #luckydrawdexandra #samsunggalaxys8 #safiyyazaracollection
One of my favourite.. Bau fruity citrus.. Korang takkan pening-pening dengan bau perfume ni.. . Nama pun OUR MOMENT.. Confirm bila korang spray perfume ni.. Orang sekeliling yang ada dengan korang.. Akan ingat korang sebab bau perfume ni 😊 . OUR MOMENT tersangatlah best! Meh cuba.. Baru tahu best ke tak 😉 . "RASAI MOMENT2 INDAH DENGAN DE'XANDRA" . ***Beli 1 percuma 1botol 3ml . . . #perfume  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandramurah  #dexandra  #dexandraperfume  #minyakwangidexandra  #dexandralover  #dexandraipoh  #dexandragopeng  #dexandraampang  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #luckydrawdexandra  #samsunggalaxys8  #safiyyazaracollection 
BLACK IS SEXY 💖
ARMANI CODE by GIORGIO ARMANI

Antara top selling around the world! 😱
Memang tersangatlah popular..
.
Kalau korang kaki koleksi perfumes, 
memang ARMANI CODE ni patut & mesti tersenarai sebagai koleksi korang.. .
Sexy masculine scent.. Baunya tahan lebih 8 jam.. Setanding perfume ori kerana sememangnya De'xandra diinspirasi daripada wangian terkenal antarabangsa! 😍
.
.
📲 whatsapp terus +60143093927
.
.
.
.
#perfume #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandramurah #dexandra #dexandraperfume #minyakwangidexandra #dexandralover #dexandraipoh #dexandragopeng #dexandraampang #dexandraperfume #wangiankehidupan #luckydrawdexandra #samsunggalaxys8 #safiyyazaracollection
BLACK IS SEXY 💖 ARMANI CODE by GIORGIO ARMANI Antara top selling around the world! 😱 Memang tersangatlah popular.. . Kalau korang kaki koleksi perfumes, memang ARMANI CODE ni patut & mesti tersenarai sebagai koleksi korang.. . Sexy masculine scent.. Baunya tahan lebih 8 jam.. Setanding perfume ori kerana sememangnya De'xandra diinspirasi daripada wangian terkenal antarabangsa! 😍 . . 📲 whatsapp terus +60143093927 . . . . #perfume  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandramurah  #dexandra  #dexandraperfume  #minyakwangidexandra  #dexandralover  #dexandraipoh  #dexandragopeng  #dexandraampang  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #luckydrawdexandra  #samsunggalaxys8  #safiyyazaracollection 
Top Selling Dexandra For Men 👨🏻👱🏻
. . .

1 botol RM65
2 botol RM120 .

#dexandra #dexandramalaysia #perfumedexandra #perfumemalaysia #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumeshop #sayajualperfume #perfumebangi #dexandramurah #dexandrabangi
.
Mana nak dpt harga macam ni. Dah laa ORIGINAL 100% lepastu ada diskaun pulakkkk. Grab yours now stock laju sangat habis booster whitening ni.
.
Sis kekalkan harga ni. Demi awak2 sis ketepikan keutungan besor yaa. Customers happy, sis happy. Muahh siket
.
SS ADD RM10
.
KELEBIHAN SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dalam badan
💜Menaikkan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yang lama
💜Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish
.
💁🏼Satu botol tahan satu bulan
💁🏼100% halal
💁🏼Produk malaysia
.
*Tekan link dio bio utk terus ke WS atau
.
WS 0184724957
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #setmakeupmalaysia  #morphemurah #kosmetikmurahmalaysia  #bakalmenantumakawak  #magandaglow #hudabeautymurah  #shhazbeauty #berusmekapmurah #brushmalaysia #kakicantiq #setmekapmurah #contactlensmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil  #deejacosmetics #glutacapsmurah #kosmetikmurah #dexandra  #muabellaz #glutacaps #pinkladybodyperfection  #shaliciousbeautyfoundation #kacakasal #boosterwhiteningmurah #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #whiteningbooster #ubatputih
. Mana nak dpt harga macam ni. Dah laa ORIGINAL 100% lepastu ada diskaun pulakkkk. Grab yours now stock laju sangat habis booster whitening ni. . Sis kekalkan harga ni. Demi awak2 sis ketepikan keutungan besor yaa. Customers happy, sis happy. Muahh siket . SS ADD RM10 . KELEBIHAN SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak Ada kesan sampingan . 💜Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dalam badan 💜Menaikkan seri rona merah pada Kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yang lama 💜Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish . 💁🏼Satu botol tahan satu bulan 💁🏼100% halal 💁🏼Produk malaysia . *Tekan link dio bio utk terus ke WS atau . WS 0184724957 . #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #setmakeupmalaysia  #morphemurah  #kosmetikmurahmalaysia  #bakalmenantumakawak  #magandaglow  #hudabeautymurah  #shhazbeauty  #berusmekapmurah  #brushmalaysia  #kakicantiq  #setmekapmurah  #contactlensmalaysia  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #deejacosmetics  #glutacapsmurah  #kosmetikmurah  #dexandra  #muabellaz  #glutacaps  #pinkladybodyperfection  #shaliciousbeautyfoundation  #kacakasal  #boosterwhiteningmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #whiteningbooster  #ubatputih 
Tangga ke 6 hingga 10 dexandra men😉
.
6- Dunhill Red 
7- Acqua Di Gio
8- The Scent of Peace
9- Armani Code
10- Aventus
.

Okay guys. Sekian.
Nak sambung buat Kuah laksa
Bye!
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Tangga ke 6 hingga 10 dexandra men😉 . 6- Dunhill Red 7- Acqua Di Gio 8- The Scent of Peace 9- Armani Code 10- Aventus . Okay guys. Sekian. Nak sambung buat Kuah laksa Bye! . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
[TESTIMONI FAIRY KISSES]
.
Selepas sebulan mengamalkan Fairy Kisses. Kulit semakin cerah dan berseri. Alhamdulillah. 😙
.
Dalam masa sebulan #FK menyahtoksin segala kotoran yang menyekat khasiat makanan dari diserap ke dalam tubuh. Seterusnya #FK mencerahkan kulit secara semulajadi. Plus memberi efek glowing pada wajah.
.
SESUAI UNTUK PEREMPUAN DAN LELAKI
.

Nak try sebotol?
Preorder dibuka bermula Isnin 24/7/2017.
.
Whatsapp kekzil 😙
📲 +6011.3631.6537
.

#skinstories #fairykisses #produkpemutih #cerahsatubadan #fk #dherbs #quputeh #perlaking #aurawhite #jamususukdara #femininewashjsd #faithfleur #auramen #millionstemcell #jsd #furaiha #secretcorrea #dexandra #babiesblink #maryjardin #marykaymalaysia #susukambingkurmamadu  #pamogaquputeh #glowglowing #dianzvitamin #beevenom  #perlashine
[TESTIMONI FAIRY KISSES] . Selepas sebulan mengamalkan Fairy Kisses. Kulit semakin cerah dan berseri. Alhamdulillah. 😙 . Dalam masa sebulan #FK  menyahtoksin segala kotoran yang menyekat khasiat makanan dari diserap ke dalam tubuh. Seterusnya #FK  mencerahkan kulit secara semulajadi. Plus memberi efek glowing pada wajah. . SESUAI UNTUK PEREMPUAN DAN LELAKI . Nak try sebotol? Preorder dibuka bermula Isnin 24/7/2017. . Whatsapp kekzil 😙 📲 +6011.3631.6537 . #skinstories  #fairykisses  #produkpemutih  #cerahsatubadan  #fk  #dherbs  #quputeh  #perlaking  #aurawhite  #jamususukdara  #femininewashjsd  #faithfleur  #auramen  #millionstemcell  #jsd  #furaiha  #secretcorrea  #dexandra  #babiesblink  #maryjardin  #marykaymalaysia  #susukambingkurmamadu  #pamogaquputeh  #glowglowing  #dianzvitamin  #beevenom  #perlashine 
Berita baik untuk anda. Beli #DeXandra perfume anda berpeluang memenangi salah satu drp 5 telefon tercanggih yang terkini.⠀
.⠀
Hanya scan QR kod yang terdapat di kotak DeXandra anda. Beli banyak2 untuk lebih peluang.⠀
.⠀
1 BOTOL RM 65⠀
Jimat dengan ⠀
2 BOTOL RM 120 shj⠀
.⠀ 2 kali peluang LUCKY DRAW⠀
⠀
Wassap:⠀
0⃣1⃣2⃣7⃣4⃣7⃣5⃣0⃣7⃣3⃣⠀
⠀
#DeXandra #wangiankehidupan #luckydrawdexandra #iphone7red #s8 #P10 #iphone7 #A9Pro
Berita baik untuk anda. Beli #DeXandra  perfume anda berpeluang memenangi salah satu drp 5 telefon tercanggih yang terkini.⠀ .⠀ Hanya scan QR kod yang terdapat di kotak DeXandra anda. Beli banyak2 untuk lebih peluang.⠀ .⠀ 1 BOTOL RM 65⠀ Jimat dengan ⠀ 2 BOTOL RM 120 shj⠀ .⠀ 2 kali peluang LUCKY DRAW⠀ ⠀ Wassap:⠀ 0⃣1⃣2⃣7⃣4⃣7⃣5⃣0⃣7⃣3⃣⠀ ⠀ #DeXandra  #wangiankehidupan  #luckydrawdexandra  #iphone7red  #s8  #P10  #iphone7  #A9Pro 
🌸friendship goals🌸 -syawal 2013 vs syawal 2017-
ada beza x?? apa perbezaan kat situ? Siapa tau.. 😂😂 #alhamdulillah 
#timefliessofast 
#syawal 
#exstudents
#exsmkkgb
#exsmtt 
#exuitm
#exumt
#exuum 
#exunisza 
#instafriendship 
#instagood
#insta
#love 
#dexandra
Hai....selamat malam Sabtu ...😊😊😊 Malam ni kita study sikit tentang perbezaan setiap jenis pewangi de'xandra dengan EDP...🤔 Mesti info ni sangat berguna kan...🤗🤗🤗 #dexandra
#dexandraperfume 
#perfumeborneo
#fenomenadexandra 
#wangiankehidupan
TINGGAL 2 HARI!
.
Uolss dah beli belum Syawal combo ni? Tinggal 2 Hari je sebelum Promosi syawal ni tamat 😧
.
Harga single Gift set Rm78, 
Specialnya Combo syawal ni awaa cuma tambah Rm10 dah dapat Princess Collection tu 😍 berbaloi & Jimat kan?
.
Harga Princess Collection tu Rm38 sekotak, Tambah Gift set tu awaa kira la berapa. Rugi lepaskan peluang ni 😊Lepas ni Harga dah back to Normal Rm124, Awaa jangan nagis tepi bucu katil pula!
.
Jom dapatkan Combo Syawal awaa. WhatsApp +601123306313 (Diana)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #exclusiveperfumes #dexandra #dexandrabodyodourless #dexandraperfume #originalrejectperfume #originalrejectedperfume #perfumemurah #inspireperfume #originalperfumemurah #elliadore #elliadorefamily #adorewhileitlasts #codklang #codportklang #klang #portklang #shahalam
TINGGAL 2 HARI! . Uolss dah beli belum Syawal combo ni? Tinggal 2 Hari je sebelum Promosi syawal ni tamat 😧 . Harga single Gift set Rm78, Specialnya Combo syawal ni awaa cuma tambah Rm10 dah dapat Princess Collection tu 😍 berbaloi & Jimat kan? . Harga Princess Collection tu Rm38 sekotak, Tambah Gift set tu awaa kira la berapa. Rugi lepaskan peluang ni 😊Lepas ni Harga dah back to Normal Rm124, Awaa jangan nagis tepi bucu katil pula! . Jom dapatkan Combo Syawal awaa. WhatsApp +601123306313 (Diana) . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualminyakwangi  #exclusiveperfumes  #dexandra  #dexandrabodyodourless  #dexandraperfume  #originalrejectperfume  #originalrejectedperfume  #perfumemurah  #inspireperfume  #originalperfumemurah  #elliadore  #elliadorefamily  #adorewhileitlasts  #codklang  #codportklang  #klang  #portklang  #shahalam 
TINGGAL 2 HARI!
.
Uolss dah beli belum Syawal combo ni? Tinggal 2 Hari je sebelum Promosi syawal ni tamat 😧
.
Harga single Gift set Rm78, 
Specialnya Combo syawal ni awaa cuma tambah Rm10 dah dapat Princess Collection tu 😍 berbaloi & Jimat kan?
.
Harga Princess Collection tu Rm38 sekotak, Tambah Gift set tu awaa kira la berapa. Rugi lepaskan peluang ni 😊Lepas ni Harga dah back to Normal Rm124, Awaa jangan nagis tepi bucu katil pula!
.
Jom dapatkan Combo Syawal awaa. WhatsApp +601123306313 (Diana)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #exclusiveperfumes #dexandra #dexandrabodyodourless #dexandraperfume #originalrejectperfume #originalrejectedperfume #perfumemurah #inspireperfume #originalperfumemurah #elliadore #elliadorefamily #adorewhileitlasts #codklang #codportklang #klang #portklang #shahalam
TINGGAL 2 HARI! . Uolss dah beli belum Syawal combo ni? Tinggal 2 Hari je sebelum Promosi syawal ni tamat 😧 . Harga single Gift set Rm78, Specialnya Combo syawal ni awaa cuma tambah Rm10 dah dapat Princess Collection tu 😍 berbaloi & Jimat kan? . Harga Princess Collection tu Rm38 sekotak, Tambah Gift set tu awaa kira la berapa. Rugi lepaskan peluang ni 😊Lepas ni Harga dah back to Normal Rm124, Awaa jangan nagis tepi bucu katil pula! . Jom dapatkan Combo Syawal awaa. WhatsApp +601123306313 (Diana) . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualminyakwangi  #exclusiveperfumes  #dexandra  #dexandrabodyodourless  #dexandraperfume  #originalrejectperfume  #originalrejectedperfume  #perfumemurah  #inspireperfume  #originalperfumemurah  #elliadore  #elliadorefamily  #adorewhileitlasts  #codklang  #codportklang  #klang  #portklang  #shahalam 
TINGGAL 2 HARI!
.
Uolss dah beli belum Syawal combo ni? Tinggal 2 Hari je sebelum Promosi syawal ni tamat 😧
.
Harga single Gift set Rm78, 
Specialnya Combo syawal ni awaa cuma tambah Rm10 dah dapat Princess Collection tu 😍 berbaloi & Jimat kan?
.
Harga Princess Collection tu Rm38 sekotak, Tambah Gift set tu awaa kira la berapa. Rugi lepaskan peluang ni 😊Lepas ni Harga dah back to Normal Rm124, Awaa jangan nagis tepi bucu katil pula!
.
Jom dapatkan Combo Syawal awaa. WhatsApp +601123306313 (Diana)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #exclusiveperfumes #dexandra #dexandrabodyodourless #dexandraperfume #originalrejectperfume #originalrejectedperfume #perfumemurah #inspireperfume #originalperfumemurah #elliadore #elliadorefamily #adorewhileitlasts #codklang #codportklang #klang #portklang #shahalam
TINGGAL 2 HARI! . Uolss dah beli belum Syawal combo ni? Tinggal 2 Hari je sebelum Promosi syawal ni tamat 😧 . Harga single Gift set Rm78, Specialnya Combo syawal ni awaa cuma tambah Rm10 dah dapat Princess Collection tu 😍 berbaloi & Jimat kan? . Harga Princess Collection tu Rm38 sekotak, Tambah Gift set tu awaa kira la berapa. Rugi lepaskan peluang ni 😊Lepas ni Harga dah back to Normal Rm124, Awaa jangan nagis tepi bucu katil pula! . Jom dapatkan Combo Syawal awaa. WhatsApp +601123306313 (Diana) . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualminyakwangi  #exclusiveperfumes  #dexandra  #dexandrabodyodourless  #dexandraperfume  #originalrejectperfume  #originalrejectedperfume  #perfumemurah  #inspireperfume  #originalperfumemurah  #elliadore  #elliadorefamily  #adorewhileitlasts  #codklang  #codportklang  #klang  #portklang  #shahalam 
ada masalah bau badan??? ini ubat die 😍

DE'XANDRA BODY ODOURLESS.

APA ITU DE'XANDRA BODY ODOURLESS?
🌼Produk penyembur badan & merupakan alternatif kepada deodorant.
🌼Berkesan membantu anda hilangkan bau badan,ketiak,kaki & bahagian-bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil.
🌼Bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan.
🌼Boleh bertahan sehingga 24jam.

KEBAIKAN DE'XANDRA BODY ODOURLESS
🌸Membantu hilangkan bau badan kurang 5 saat.
🌸Tahan 24 jam
🌸Penguat bau perfume; lebih tahan lama
🌸Memelihara kulit sensitif
🌸Pembantu pengering luka (luka kecil,kerensangan kulit selepas bercukur)
🌸Merawat gigitan serangga
🌸Membantu merawat penyakit kulit

KELEBIHAN DE'XANDRA BODY ODOURLESS
💐Bebas bahan kimia merbahaya
💐Tanpa alkohol
💐Tanpa minyak
💐Bebas wangian
💐Tanpa pewarna
💐Selesa dan menyegarkan

Pm/ws 019-3076157

#bodyodourless
#dexandra
ada masalah bau badan??? ini ubat die 😍 DE'XANDRA BODY ODOURLESS. APA ITU DE'XANDRA BODY ODOURLESS? 🌼Produk penyembur badan & merupakan alternatif kepada deodorant. 🌼Berkesan membantu anda hilangkan bau badan,ketiak,kaki & bahagian-bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil. 🌼Bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan. 🌼Boleh bertahan sehingga 24jam. KEBAIKAN DE'XANDRA BODY ODOURLESS 🌸Membantu hilangkan bau badan kurang 5 saat. 🌸Tahan 24 jam 🌸Penguat bau perfume; lebih tahan lama 🌸Memelihara kulit sensitif 🌸Pembantu pengering luka (luka kecil,kerensangan kulit selepas bercukur) 🌸Merawat gigitan serangga 🌸Membantu merawat penyakit kulit KELEBIHAN DE'XANDRA BODY ODOURLESS 💐Bebas bahan kimia merbahaya 💐Tanpa alkohol 💐Tanpa minyak 💐Bebas wangian 💐Tanpa pewarna 💐Selesa dan menyegarkan Pm/ws 019-3076157 #bodyodourless  #dexandra 
Ready stock !
.
Dexandra inspired perfume 35ml - women
.
.

1 botol rm65
2 botol rm120
.
Whatsapp 0195113220

#dexandra #inspiredperfumes #bazarpaknilmurah
#dexandralover 
#dexandraperfume #dexandraforher #bazarwanitaonline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarwanita
Berbunga hati bila baca feedback cust ni haa..apa taknya bila cust berpuas hati..kita seller lagi happy tau..terlajak happy..senyum sampai telinga dah haa😁😁
.
Awak belum try ke palazo dari kami? Belum cuba belum tahu..dah cuba confirm jatuh cinta tau💗💗💗
Berbunga hati bila baca feedback cust ni haa..apa taknya bila cust berpuas hati..kita seller lagi happy tau..terlajak happy..senyum sampai telinga dah haa😁😁 . Awak belum try ke palazo dari kami? Belum cuba belum tahu..dah cuba confirm jatuh cinta tau💗💗💗
Ready stock !
.
Dexandra inspired perfume 35ml - women
.
.

1 botol rm65
2 botol rm120
.
Whatsapp 0195113220

#dexandra #inspiredperfumes #bazarpaknilmurah
#dexandralover 
#dexandraperfume #dexandraforher #bazarwanitaonline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarwanita
Ready stock !
.
Dexandra inspired perfume 35ml - women
.
.

1 botol rm65
2 botol rm120
.
Whatsapp 0195113220

#dexandra #inspiredperfumes #bazarpaknilmurah
#dexandralover 
#dexandraperfume #dexandraforher #bazarwanitaonline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarwanita
Kadang2 sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Bertuah sgt kalau ada orang yg tolong ingatkan ☺️
.
So, jangan skip makan, dan jangan skip dexandra jugak ok . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, bahagia sangat rasa kan 😂
.
whatsapp laju laju 0142340030
.
http://www.dexandrakl.com .
#dexandra #dexan #dexandraperfume #dexandraperfumekualalumpur #dexandrapuchong #dexandrashahalam #dexandraputrajaya #dexandrakepong #dexandrasubangjaya #dexandradamansara #dexandrapetalingjaya #dexandracheras #dexandraampang #dexandrapuchongprima #dexandrapuchongpermai #dexandrapuchongperdana #dexandraputraperdana #dexandrapuchongutama #dexandapuchongjaya #dexandrakelanajaya #dexandra #dexandrahq #dexandrabandarbarubangi #dexandrabanting #dexandracyberjaya
Kadang2 sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Bertuah sgt kalau ada orang yg tolong ingatkan ☺️ . So, jangan skip makan, dan jangan skip dexandra jugak ok . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, bahagia sangat rasa kan 😂 . whatsapp laju laju 0142340030 . http://www.dexandrakl.com . #dexandra  #dexan  #dexandraperfume  #dexandraperfumekualalumpur  #dexandrapuchong  #dexandrashahalam  #dexandraputrajaya  #dexandrakepong  #dexandrasubangjaya  #dexandradamansara  #dexandrapetalingjaya  #dexandracheras  #dexandraampang  #dexandrapuchongprima  #dexandrapuchongpermai  #dexandrapuchongperdana  #dexandraputraperdana  #dexandrapuchongutama  #dexandapuchongjaya  #dexandrakelanajaya  #dexandra  #dexandrahq  #dexandrabandarbarubangi  #dexandrabanting  #dexandracyberjaya 
🔥🔥 DEXANDRA READY STOCK 🔥🔥😍
.
✔Code ready for women 😄
Lancome miracle
Gucci flora
Boomshell
Channel coco
Issey miyaki
Chanel chance
Britney spears
Zahra
Chloe
Dkny (fresh blossom)
Dexandra for her
Bvlgari rose essential
Burberry body edp
Escada moon sparcle
Petite cherie
Narciso pink
.
✔code ready for men 😄
Paco rabanne (1 million)
Polo red
Hugo boss hugo red
Dunhill desire red
Dunhill desire blue
Giorgio armani
212 sexy man
Abir
Calvin klein
Ralph lauren
Dexandra for him
.
RM44
.
follow @fredella_closet__ for 👚👕👗👘 #makeupborong #makeupmalaysia #makeup #borongmakeup #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #setmakeupmalaysia #makeupmurah #sayajual #sayajualmakeupmalaysia #murahmalaysia #shoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #makeupartismalaysia #dexandramalaysia #dexandra #dexandraset #perfume #perfumeset #makeupsetmalaysia #perfumemalaysia #kosmetikmalaysia #opendropship #dexandraperfume #dexandramurah #kalisair #tahanlama #mesrasolat #perfumemurah #dexandraperfumemurah
🔥🔥 DEXANDRA READY STOCK 🔥🔥😍 . ✔Code ready for women 😄 Lancome miracle Gucci flora Boomshell Channel coco Issey miyaki Chanel chance Britney spears Zahra Chloe Dkny (fresh blossom) Dexandra for her Bvlgari rose essential Burberry body edp Escada moon sparcle Petite cherie Narciso pink . ✔code ready for men 😄 Paco rabanne (1 million) Polo red Hugo boss hugo red Dunhill desire red Dunhill desire blue Giorgio armani 212 sexy man Abir Calvin klein Ralph lauren Dexandra for him . RM44 . follow @fredella_closet__ for 👚👕👗👘 #makeupborong  #makeupmalaysia  #makeup  #borongmakeup  #makeuptutorial  #makeupmurahmalaysia  #setmakeupmalaysia  #makeupmurah  #sayajual  #sayajualmakeupmalaysia  #murahmalaysia  #shoppingmalaysia  #onlineshopmalaysia  #makeupartismalaysia  #dexandramalaysia  #dexandra  #dexandraset  #perfume  #perfumeset  #makeupsetmalaysia  #perfumemalaysia  #kosmetikmalaysia  #opendropship  #dexandraperfume  #dexandramurah  #kalisair  #tahanlama  #mesrasolat  #perfumemurah  #dexandraperfumemurah 
Aroma yg Fresh, floral dan fruity itulah dia Miracle Lancome. Rm65 je sebotol hanya dari Dexandra, dun wori bau tahan lama dari pagi sampai ke ptg
.
0195899802-intan
.
#dexandra #luckydrawdexandra #stokisdexandratelukintan
OFFER HANDBAG MURAH MURAH 😱😱😱
.
.
Rm 85sm / Rm 90ss 
HARGA TERMASUK POSTAGE ‼️
.
.
Lacoste all day wear tot ( free Lacoste wristlet pouch same quality ) 
Factory end stock ( just like fos stock ) 
Material : 2 layer canvas with printing -- pouch fit iPhone 7plus -- bag and pouch all with factory retail tag
.
Click di bio utk whatsapp
http://www.wasap.my/60126808763
Whatsapp/telegram 0126808763 .
.
#handbagmurah #handbag #handbagraya #slingbag #bagpack #bazarpaknil #dexandra #dexandraperfume #jamtangan #jamdior #baranghantaran #bagtangan #begtangan #begraya #begmurah #cathkidstonmurah #purse #handbagraya #hadiah #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshiphandbag #sayajualmurah #hantaran #begmurah #bagtangan #boniamurah #chanelmalaysia #dropshipwanted #chanelmurah
OFFER HANDBAG MURAH MURAH 😱😱😱 . . Rm 85sm / Rm 90ss HARGA TERMASUK POSTAGE ‼️ . . Lacoste all day wear tot ( free Lacoste wristlet pouch same quality ) Factory end stock ( just like fos stock ) Material : 2 layer canvas with printing -- pouch fit iPhone 7plus -- bag and pouch all with factory retail tag . Click di bio utk whatsapp http://www.wasap.my/60126808763 Whatsapp/telegram 0126808763 . . #handbagmurah  #handbag  #handbagraya  #slingbag  #bagpack  #bazarpaknil  #dexandra  #dexandraperfume  #jamtangan  #jamdior  #baranghantaran  #bagtangan  #begtangan  #begraya  #begmurah  #cathkidstonmurah  #purse  #handbagraya  #hadiah  #dropshipmalaysia  #dropshipmurah  #dropshiphandbag  #sayajualmurah  #hantaran  #begmurah  #bagtangan  #boniamurah  #chanelmalaysia  #dropshipwanted  #chanelmurah 
OFFER HANDBAG MURAH MURAH 😱😱😱
.
.
Rm 75sm / Rm 80ss 
HARGA TERMASUK POSTAGE ‼️
.
.
Dior glitter 6801
.
Click di bio utk whatsapp
http://www.wasap.my/60126808763
Whatsapp/telegram 0126808763 .
.
#handbagmurah #handbag #handbagraya #slingbag #bagpack #bazarpaknil #dexandra #dexandraperfume #jamtangan #jamdior #baranghantaran #bagtangan #begtangan #begraya #begmurah #cathkidstonmurah #purse #handbagraya #hadiah #dropshipmalaysia #dropshipmurah #dropshiphandbag #sayajualmurah #hantaran #moodrepublik #begmurah #bagtangan #boniamurah #chanelmalaysia #dropshipwanted #chanelmurah
OFFER HANDBAG MURAH MURAH 😱😱😱 . . Rm 75sm / Rm 80ss HARGA TERMASUK POSTAGE ‼️ . . Dior glitter 6801 . Click di bio utk whatsapp http://www.wasap.my/60126808763 Whatsapp/telegram 0126808763 . . #handbagmurah  #handbag  #handbagraya  #slingbag  #bagpack  #bazarpaknil  #dexandra  #dexandraperfume  #jamtangan  #jamdior  #baranghantaran  #bagtangan  #begtangan  #begraya  #begmurah  #cathkidstonmurah  #purse  #handbagraya  #hadiah  #dropshipmalaysia  #dropshipmurah  #dropshiphandbag  #sayajualmurah  #hantaran  #moodrepublik  #begmurah  #bagtangan  #boniamurah  #chanelmalaysia  #dropshipwanted  #chanelmurah 
"Eh ingat De'Xandra ni ade perfume je"
.
Haaa De'Xandra ni bukan hanya ade perfume je tau awak ni another new product from De'Xandra 😍😍😍
.
Sentiasa harum mewangi segar yang semulajadi dengan De'Xandra Body Odourless 🍃
.
1 botol rm49 .
.
Nak atau nak?😍 Cepat whatsapp sis sekarang! 😘😘😘
.
📲 0134427602
Terus tekan link di bio👆

#chettakiomey #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #bodyodourless #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #murahmurah #superjimat #berbaloi #sisjual #sayajual #visitmyig #follow4follow #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller
"Eh ingat De'Xandra ni ade perfume je" . Haaa De'Xandra ni bukan hanya ade perfume je tau awak ni another new product from De'Xandra 😍😍😍 . Sentiasa harum mewangi segar yang semulajadi dengan De'Xandra Body Odourless 🍃 . 1 botol rm49 . . Nak atau nak?😍 Cepat whatsapp sis sekarang! 😘😘😘 . 📲 0134427602 Terus tekan link di bio👆 #chettakiomey  #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dropshipdexandra  #bodyodourless  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumeoriginal  #murahmurah  #superjimat  #berbaloi  #sisjual  #sayajual  #visitmyig  #follow4follow  #lokalah  #bazaarpaknil  #trustedseller 
💕LADY MILLION by DeXandra💕

Weehuuuu!! Lambang kemewahan!!!!
memang wangi perfume dexandra lady million ni!
bila sembur je ,bau memang pesona kemewahan sangat!❤ automatik keyakinan diri terserlah lah!
memang sesuai dengan namanya ' Lady million'

camana bau kemewahan tu? 
gabungan white floral,manis,madu,citrus dan sedikit bau fruity ..terhasillah bau kemewahan ni

cer tengok pic ni..haa kemewahan gitu lah ... still tak dapat imagine?
camtu kene la cuba satu hehe.. 😄

JOM CUBA

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60142263618 
#ladymilliondexandra
#dexandraperfume #dexandra #dexandraforher #dexandraforhim #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #perfumeforher #perfumeforhim #dexandra
💕LADY MILLION by DeXandra💕 Weehuuuu!! Lambang kemewahan!!!! memang wangi perfume dexandra lady million ni! bila sembur je ,bau memang pesona kemewahan sangat!❤ automatik keyakinan diri terserlah lah! memang sesuai dengan namanya ' Lady million' camana bau kemewahan tu? gabungan white floral,manis,madu,citrus dan sedikit bau fruity ..terhasillah bau kemewahan ni cer tengok pic ni..haa kemewahan gitu lah ... still tak dapat imagine? camtu kene la cuba satu hehe.. 😄 JOM CUBA Whatsapp 📲 www.wasap.my/60142263618 #ladymilliondexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #dexandraforher  #dexandraforhim  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfume  #perfumeforher  #perfumeforhim  #dexandra 
Membantu mewujudkan mimpi bunda untuk mendapatkan momongan, 💁💁gabung yuukk 📲 WA. 08993325361 📲 BBM D9F0C2D4 free. Join now 
Ingin Seperti mereka? Yuk cek ig kami kalau ada keluhan penghambat kehamilan!! #perfumehantaran #originalrejectedperfume  #hantarankawin #sethantaran #hantaranperfume #hadiahunik #hadiahulangtahun #hadiahperkahwinan #perfumemurah #shahalam #pameranpengantin #jomkahwin #weddingfestival #mefa2016 #perfumemurahmalaysia #sacc #perfumeoriginalmurah  #minyakwangimalaysia #sayajualminyakwangi #malaysiaperfume  #perfumemampumilik  #originalperfumereject  #perfumedubai #dexandra #perfumehantaran #originalrejectedperfume  #hantarankawin #sethantaran #hantaranperfume #hadiahunik #hadiahulangtahun #hadiahperkahwinan #perfumemurah #shahalam #pameranpengantin #jomkahwin #weddingfestival #mefa2016 #perfumemurahmalaysia #sacc #perfumeoriginalmurah  #minyakwangimalaysia #sayajualminyakwangi #malaysiaperfume  #perfumemampumilik  #originalperfumereject  #perfumedubai #dexandra #perfumehantaran #originalrejectedperfume  #hantarankawin #sethantaran #hantaranperfume #hadiahunik #hadiahulangtahun #hadiahperkahwinan #perfumemurah #shahalam #pameranpengantin #jomkahwin #weddingfestival #mefa2016 #perfumemurahmalaysia #sacc #perfumeoriginalmurah  #minyakwangimalaysia #sayajualminyakwangi #malaysiaperfume  #perfumemampumilik  #originalperfumereject  #perfumedubai #dexandra
Membantu mewujudkan mimpi bunda untuk mendapatkan momongan, 💁💁gabung yuukk 📲 WA. 08993325361 📲 BBM D9F0C2D4 free. Join now Ingin Seperti mereka? Yuk cek ig kami kalau ada keluhan penghambat kehamilan!! #perfumehantaran  #originalrejectedperfume  #hantarankawin  #sethantaran  #hantaranperfume  #hadiahunik  #hadiahulangtahun  #hadiahperkahwinan  #perfumemurah  #shahalam  #pameranpengantin  #jomkahwin  #weddingfestival  #mefa2016  #perfumemurahmalaysia  #sacc  #perfumeoriginalmurah  #minyakwangimalaysia  #sayajualminyakwangi  #malaysiaperfume  #perfumemampumilik  #originalperfumereject  #perfumedubai  #dexandra  #perfumehantaran  #originalrejectedperfume  #hantarankawin  #sethantaran  #hantaranperfume  #hadiahunik  #hadiahulangtahun  #hadiahperkahwinan  #perfumemurah  #shahalam  #pameranpengantin  #jomkahwin  #weddingfestival  #mefa2016  #perfumemurahmalaysia  #sacc  #perfumeoriginalmurah  #minyakwangimalaysia  #sayajualminyakwangi  #malaysiaperfume  #perfumemampumilik  #originalperfumereject  #perfumedubai  #dexandra  #perfumehantaran  #originalrejectedperfume  #hantarankawin  #sethantaran  #hantaranperfume  #hadiahunik  #hadiahulangtahun  #hadiahperkahwinan  #perfumemurah  #shahalam  #pameranpengantin  #jomkahwin  #weddingfestival  #mefa2016  #perfumemurahmalaysia  #sacc  #perfumeoriginalmurah  #minyakwangimalaysia  #sayajualminyakwangi  #malaysiaperfume  #perfumemampumilik  #originalperfumereject  #perfumedubai  #dexandra 
Perfume Dexandra EDP 💦
.
☘️MESRA SOLAT
.
☘️90% PATI ORIGINAL
.
☘️SETANDING DENGAN PERFUME ORIGINAL
.
☘️TAHAN LEBIH 12 JAM
.
☘️MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA
.
☘️TAHAN LAMA
.
☘️SANGAT MURAH .
---------------------
.
Follow @amirahalimi_ untuk moreeee updates! ✨
.
WA +60102117461 .
#minyakwangidexandra #minyakwangihalal #minyakwangiraya #minyakwangi #dexandrawangi #dexandra #detox #detoxbadan #detoxpatch #dexandracloe #perfume #perfumewangi #perfumemurah #perfumehalal #perfumedexandraselangor #perfumedexandra
Perfume Dexandra EDP 💦 . ☘️MESRA SOLAT . ☘️90% PATI ORIGINAL . ☘️SETANDING DENGAN PERFUME ORIGINAL . ☘️TAHAN LEBIH 12 JAM . ☘️MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA . ☘️TAHAN LAMA . ☘️SANGAT MURAH . --------------------- . Follow @amirahalimi_ untuk moreeee updates! ✨ . WA +60102117461 . #minyakwangidexandra  #minyakwangihalal  #minyakwangiraya  #minyakwangi  #dexandrawangi  #dexandra  #detox  #detoxbadan  #detoxpatch  #dexandracloe  #perfume  #perfumewangi  #perfumemurah  #perfumehalal  #perfumedexandraselangor  #perfumedexandra 
Saya dah try anda mcm mana..pm berminat utk ordar atau jd dropship  #greencoffee #kopihijau #artis #malaysia #mirafilzah #dexandra #fattahamin  #mencintaimumrphotographer #jannanick
Have a fun Saturday everyone!
Have a fun Saturday everyone!
BERAPA RATUS BELI PERFUME NI YANG? 😒
.
Lumrah wanita suka mewangi suka yang cecantik kan? Dapat pulak suami yg suka skodeng apa yg isteri beli, apa yg isteri pakai 😝 kalau beli mahal2 tu mula lah dia bebel 😅 ye dak?
.
Lepas ni no more okay, Elliadore perfume tak sama harga mcm dekat kaunter tu tapi kualiti International Brand punya standard tau, Cenggini 👍🏻
.
Dah murah pun si suami dok perembat perfume bini 🙄 Nasib baik la mampu milik, habis je cecepat pi beli lain 😚 Jgn terkejut, Fiore ni pun ramai abang2 suka bau dia
.
Berminat nak cuba? WhatsApp +601123306313 (Diana)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #exclusiveperfumes #dexandra #dexandraperfume #originalrejectperfume #originalrejectedperfume #perfumemurah #inspireperfume #originalperfumemurah #elliadore #elliadorefamily #adorewhileitlasts #codklang #codportklang #klang #portklang #shahalam
BERAPA RATUS BELI PERFUME NI YANG? 😒 . Lumrah wanita suka mewangi suka yang cecantik kan? Dapat pulak suami yg suka skodeng apa yg isteri beli, apa yg isteri pakai 😝 kalau beli mahal2 tu mula lah dia bebel 😅 ye dak? . Lepas ni no more okay, Elliadore perfume tak sama harga mcm dekat kaunter tu tapi kualiti International Brand punya standard tau, Cenggini 👍🏻 . Dah murah pun si suami dok perembat perfume bini 🙄 Nasib baik la mampu milik, habis je cecepat pi beli lain 😚 Jgn terkejut, Fiore ni pun ramai abang2 suka bau dia . Berminat nak cuba? WhatsApp +601123306313 (Diana) . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualminyakwangi  #exclusiveperfumes  #dexandra  #dexandraperfume  #originalrejectperfume  #originalrejectedperfume  #perfumemurah  #inspireperfume  #originalperfumemurah  #elliadore  #elliadorefamily  #adorewhileitlasts  #codklang  #codportklang  #klang  #portklang  #shahalam 
BERAPA RATUS BELI PERFUME NI YANG? 😒
.
Lumrah wanita suka mewangi suka yang cecantik kan? Dapat pulak suami yg suka skodeng apa yg isteri beli, apa yg isteri pakai 😝 kalau beli mahal2 tu mula lah dia bebel 😅 ye dak?
.
Lepas ni no more okay, Elliadore perfume tak sama harga mcm dekat kaunter tu tapi kualiti International Brand punya standard tau, Cenggini 👍🏻
.
Dah murah pun si suami dok perembat perfume bini 🙄 Nasib baik la mampu milik, habis je cecepat pi beli lain 😚 Jgn terkejut, Fiore ni pun ramai abang2 suka bau dia
.
Berminat nak cuba? WhatsApp +601123306313 (Diana)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #exclusiveperfumes #dexandra #dexandraperfume #originalrejectperfume #originalrejectedperfume #perfumemurah #inspireperfume #originalperfumemurah #elliadore #elliadorefamily #adorewhileitlasts #codklang #codportklang #klang #portklang #shahalam
BERAPA RATUS BELI PERFUME NI YANG? 😒 . Lumrah wanita suka mewangi suka yang cecantik kan? Dapat pulak suami yg suka skodeng apa yg isteri beli, apa yg isteri pakai 😝 kalau beli mahal2 tu mula lah dia bebel 😅 ye dak? . Lepas ni no more okay, Elliadore perfume tak sama harga mcm dekat kaunter tu tapi kualiti International Brand punya standard tau, Cenggini 👍🏻 . Dah murah pun si suami dok perembat perfume bini 🙄 Nasib baik la mampu milik, habis je cecepat pi beli lain 😚 Jgn terkejut, Fiore ni pun ramai abang2 suka bau dia . Berminat nak cuba? WhatsApp +601123306313 (Diana) . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualminyakwangi  #exclusiveperfumes  #dexandra  #dexandraperfume  #originalrejectperfume  #originalrejectedperfume  #perfumemurah  #inspireperfume  #originalperfumemurah  #elliadore  #elliadorefamily  #adorewhileitlasts  #codklang  #codportklang  #klang  #portklang  #shahalam 
Pening nak pilih yang mana 😭
Okay THOSE yang suka kan bau floral & SWEET FRESH 💦 Korang Boleh cuba List yang mira share ni ☺️
.
Special for her ☺️✨❤️
.
1 For RM65 .
2 For RM120
.
‼️FREE POSTAGE SM‼️ Follow @amirahalimi_  for more updates!
.
Whatsapp NOW +60102117461 #perfumehalal #perfumemurah #perfumewangi #perfumeraya #perfume #dexandra #dexandracloe #dexandrapromo #dexandramurah #dexandrawangi #minyakwangi #minyakwangiraya #minyakwangihalal #minyakwangidexandra
Pening nak pilih yang mana 😭 Okay THOSE yang suka kan bau floral & SWEET FRESH 💦 Korang Boleh cuba List yang mira share ni ☺️ . Special for her ☺️✨❤️ . 1 For RM65 . 2 For RM120 . ‼️FREE POSTAGE SM‼️ Follow @amirahalimi_ for more updates! . Whatsapp NOW +60102117461 #perfumehalal  #perfumemurah  #perfumewangi  #perfumeraya  #perfume  #dexandra  #dexandracloe  #dexandrapromo  #dexandramurah  #dexandrawangi  #minyakwangi  #minyakwangiraya  #minyakwangihalal  #minyakwangidexandra 
-21/07/2017-
Last Night Catch Up. All the best guys for your future. Memasing dah berjaya dah..dulu sorg2 aku kutip. :p LoL. 
#gengkmk #buddies #mensfashion  #kllife #kllifestyle #alhamdulillah #syukurselalu #dexandra #dexandraperfume #dexandrakl #dexandramurah #dipklteam30 #dipklteambuddies30
Okeyh, Dah lama tak bagi free blouse ni. Jom ramai2 join. Senang je nak menang. Korang KOMEN,LIKE,REPOST,TAG 3 ORANG KAWAN KORANG. 
Kawan korang tu pun akan dapat FREE blouse jgk tau nanti.
GAME START !!! 😘
.
.

#sihasuempire  #yourlifewontsparkleunlessyoudo #blouselabuh #bajumurah #blousemuslimahno1malaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazaarpaknil #wehavehaveyo
#terapiinstagram #contest #perak #perlis #penang #johor #melaka #kelantan #dexandra #selangor #putrajaya #kuantan #kualalumpur #sabah #sarawak #ganu #aurainstabatch3 #aurainsta #ajimaura #blouse #tagnwin
Okeyh, Dah lama tak bagi free blouse ni. Jom ramai2 join. Senang je nak menang. Korang KOMEN,LIKE,REPOST,TAG 3 ORANG KAWAN KORANG. Kawan korang tu pun akan dapat FREE blouse jgk tau nanti. GAME START !!! 😘 . . #sihasuempire  #yourlifewontsparkleunlessyoudo  #blouselabuh  #bajumurah  #blousemuslimahno1malaysia  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #bazaarpaknil  #wehavehaveyo  #terapiinstagram  #contest  #perak  #perlis  #penang  #johor  #melaka  #kelantan  #dexandra  #selangor  #putrajaya  #kuantan  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #ganu  #aurainstabatch3  #aurainsta  #ajimaura  #blouse  #tagnwin