an online Instagram web viewer

#dexandraperfume medias

Photos

Ohh myy banyakk stok botol lama dah habiss! Jom grab cepat HARGA RUNTUH niii! Tak dapat satgi nangis kat bucu katil kami tak tanggung naaa. Whatsapp 011-32916093 sekarang!
#dexandra #dexandraperfume #dexandranilai #yearendsale #yearendsale2017 #nilai #bandarbarunilai #giantnilai #tesconilai #mesamall
MANIS MELECAIS..TAHAP MANIS MELAMPAU GITU.
.
pilihan wangian dexandra pun category bauan yg manis.midnight fantasy.hadiah coklat box with de'xandra perfume sempena hari lahir.hopely hari lahir yg paling manis dan bahagia sepanjang tahun.Aminn.
.
ALLAH SELAMAT KAN KAMU (3X.)
PJG UMOR NYA (3X)
.
#birthdayGift #dexandraPerfume #coklatBox #dexandraKampar #dexandraOutletstokisDaerahKampar
Minggu gaji la..Apa lagi tu..meh grab De'Xandra meh..Pakej 4 botol neh baru Rm180.

Korang boleh pilih perfume apa korang nak..Hari2 guna perfume yang berlainan..Takde la bau yang sama je..Boringgggg.. Meh la grab pakej neh..RUGI tau kalau tak beli sekarang..korang beli pakej neh hakak bagi la FREE GIFT.. Apa lagi korang nak..Dah la 4 botol perfume yang setanding perfume original neh korang dapat harga murah..dapat free gift lagi..Rugi ! Rugi ! Kalau korang tak beli sekarang.. Yang mana nak bau mewah tu.. Pm/ wasap.my/60162108918
Pm/ wasap.my/60162108918
Pm/ wasap.my/60162108918

#dexandra #dexandraperfume  #inspiredperfume #wangiankehidupan #dropship #bazarpaknil #bazaronline
Minggu gaji la..Apa lagi tu..meh grab De'Xandra meh..Pakej 4 botol neh baru Rm180. Korang boleh pilih perfume apa korang nak..Hari2 guna perfume yang berlainan..Takde la bau yang sama je..Boringgggg.. Meh la grab pakej neh..RUGI tau kalau tak beli sekarang..korang beli pakej neh hakak bagi la FREE GIFT.. Apa lagi korang nak..Dah la 4 botol perfume yang setanding perfume original neh korang dapat harga murah..dapat free gift lagi..Rugi ! Rugi ! Kalau korang tak beli sekarang.. Yang mana nak bau mewah tu.. Pm/ wasap.my/60162108918 Pm/ wasap.my/60162108918 Pm/ wasap.my/60162108918 #dexandra  #dexandraperfume  #inspiredperfume  #wangiankehidupan  #dropship  #bazarpaknil  #bazaronline 
Year End Sale (YES) for DEXANDRA PERFUME 35ml
Only RM 45 !!!
NP RM 65
.
Grab it while stock last,girlsss! Murah sangat ni,cut off smpi RM20 tau. .Jom Beli perfume wangi & famous ni dgn harga RM 45 shj.
.
RM45
RM45
RM45
.
Walk in to boutique Lemari Sarah

Location
No 12, Level 1, Pusat Komersial Sentral Intan, Teluk Intan, Perak (infront cimb bank)

WhatsApp ke 0135026413

#lemariSarah 
#Perak 
#TelukIntan 
#butikvendor 
#butikvendorcafe 
#vendorperak 
#vendortelukintan
#dexandra
#dexandramurah
#dexandraperfume
Year End Sale (YES) for DEXANDRA PERFUME 35ml Only RM 45 !!! NP RM 65 . Grab it while stock last,girlsss! Murah sangat ni,cut off smpi RM20 tau. .Jom Beli perfume wangi & famous ni dgn harga RM 45 shj. . RM45 RM45 RM45 . Walk in to boutique Lemari Sarah Location No 12, Level 1, Pusat Komersial Sentral Intan, Teluk Intan, Perak (infront cimb bank) WhatsApp ke 0135026413 #lemariSarah  #Perak  #TelukIntan  #butikvendor  #butikvendorcafe  #vendorperak  #vendortelukintan  #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfume 
PARIS HILTON

Paris Hilton Perfumes ni antara brand yg popular dan dapat sambutan dari kalangan remaja dan wanita muda. Bau sweet melon dan epal memang buat ramai orang sukakan bau dia. Customer feedback, bila dia pakai paris hilton, ramai yg tanya 'Bau perfumes apa yg wangi sangat ni? Manis..' 😋😋 Paris Hilton for woman👉 menggoda, seksi, feminin😍

Hadiahkan pada si dia, pasti tersenyum sampai telinga. Memang wangi😘👍 #dexandrajb
#ReadyStock wasap 
www.wasap.my/60149690511 
#dexandrakulai
#dexandrasenai
#suedxandra 
#dexandramurah
#dexandra45
#perfumemurah
#perfumeori
#perfumeantarabangsa
#dexandraperfume
PARIS HILTON Paris Hilton Perfumes ni antara brand yg popular dan dapat sambutan dari kalangan remaja dan wanita muda. Bau sweet melon dan epal memang buat ramai orang sukakan bau dia. Customer feedback, bila dia pakai paris hilton, ramai yg tanya 'Bau perfumes apa yg wangi sangat ni? Manis..' 😋😋 Paris Hilton for woman👉 menggoda, seksi, feminin😍 Hadiahkan pada si dia, pasti tersenyum sampai telinga. Memang wangi😘👍 #dexandrajb  #ReadyStock  wasap www.wasap.my/60149690511 #dexandrakulai  #dexandrasenai  #suedxandra  #dexandramurah  #dexandra45  #perfumemurah  #perfumeori  #perfumeantarabangsa  #dexandraperfume 
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. 
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . 
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #terbaik #kasutsukan #murah #berkualiti #tawaranhebat #kasutfutsal #kasutnike #kasutnikemurah #kasutnikemalaysia #kasutnikemurahmalaysia #adidas #adidasmalaysia #kasutadidas #kasutadidasmurah #kasutadidasmurahmalaysia #kamijualonline #futsalmalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger #beautyproduct #dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfume #bloggermalaysia #phonegraphy
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM . Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #terbaik  #kasutsukan  #murah  #berkualiti  #tawaranhebat  #kasutfutsal  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutnikemalaysia  #kasutnikemurahmalaysia  #adidas  #adidasmalaysia  #kasutadidas  #kasutadidasmurah  #kasutadidasmurahmalaysia  #kamijualonline  #futsalmalaysia  #lifestyleblogger  #beautyblogger  #beautyproduct  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandrainspiredperfume  #bloggermalaysia  #phonegraphy  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Jenama Best Selling pun turun harga..aduduhhh..cecepat grab syggg.. #dexandraperfume 
#redvelvetdrama 
#bazaarpaknil
Musim kenduri tibe lagi..jom jadikan de'xandra sebagai set hantaran anda..😘💐
.
.
.
Xrugi sebab perfume de'xandra semua wangi2..pilih ja mana tau kot2 ada yg berkenan di hati 😙
.
.
.
Jangan xgrab tau..tambah2 skrg ni botol lama semua dh sale hingga rm45 dr rm65..jimat rm20 kan 😎
.
.
.
RM45 (SM), RM50(SS)
.
.
.
Whatsapp : 018-6204689
.
.
.
#setkahwin 
#setkahwinmurah 
#dexandrabest 
#dexandraperfume
#saledexandra 
#saledexandramalaysia 
#fragrance 
#fragrancemurah
#jomwangi
#baranghantaran
#perfumehantaran
#picoftheday
#like4like
#perfume
#dexandrayearendsale
Musim kenduri tibe lagi..jom jadikan de'xandra sebagai set hantaran anda..😘💐 . . . Xrugi sebab perfume de'xandra semua wangi2..pilih ja mana tau kot2 ada yg berkenan di hati 😙 . . . Jangan xgrab tau..tambah2 skrg ni botol lama semua dh sale hingga rm45 dr rm65..jimat rm20 kan 😎 . . . RM45 (SM), RM50(SS) . . . Whatsapp : 018-6204689 . . . #setkahwin  #setkahwinmurah  #dexandrabest  #dexandraperfume  #saledexandra  #saledexandramalaysia  #fragrance  #fragrancemurah  #jomwangi  #baranghantaran  #perfumehantaran  #picoftheday  #like4like  #perfume  #dexandrayearendsale 
Wangian Exclusive de'xandra
For him CREDENCE 😎

#dexandraperfume #credence #chettakiomey #dexandratamanmelati #dexandrakl
De'xandra Clearance Sale
.
.
📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage
🛍 Limited Stock
📦 COD Area Senawang
📱Whatsapp +60136363872
.
.
#dexandra 
#newdexandra 
#letpassionleadyou 
#dexandraperfume 
#clearancesale 
#yearendsale 
#readystock
#dexandrasenawang 
#dexandraseremban 
#dropshipneeded 
#dropshipdiperlukan 
#seremban 
#senawang 
#perfumemurah 
#wangi 
#wangiankehidupan 
#mesrasolat 
#bazaarpaknil 
#dexandrayearendsale 
#dexandraclearancesale 
#salehujungtahun
De'xandra Clearance Sale . . 📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage 🛍 Limited Stock 📦 COD Area Senawang 📱Whatsapp +60136363872 . . #dexandra  #newdexandra  #letpassionleadyou  #dexandraperfume  #clearancesale  #yearendsale  #readystock  #dexandrasenawang  #dexandraseremban  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #seremban  #senawang  #perfumemurah  #wangi  #wangiankehidupan  #mesrasolat  #bazaarpaknil  #dexandrayearendsale  #dexandraclearancesale  #salehujungtahun 
De'xandra Clearance Sale
.
.
📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage
🛍 Limited Stock
📦 COD Area Senawang
📱Whatsapp +60136363872
.
.
#dexandra 
#newdexandra 
#letpassionleadyou 
#dexandraperfume 
#clearancesale 
#yearendsale 
#readystock
#dexandrasenawang 
#dexandraseremban 
#dropshipneeded 
#dropshipdiperlukan 
#seremban 
#senawang 
#perfumemurah 
#wangi 
#wangiankehidupan 
#mesrasolat 
#bazaarpaknil 
#dexandrayearendsale 
#dexandraclearancesale 
#salehujungtahun
De'xandra Clearance Sale . . 📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage 🛍 Limited Stock 📦 COD Area Senawang 📱Whatsapp +60136363872 . . #dexandra  #newdexandra  #letpassionleadyou  #dexandraperfume  #clearancesale  #yearendsale  #readystock  #dexandrasenawang  #dexandraseremban  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #seremban  #senawang  #perfumemurah  #wangi  #wangiankehidupan  #mesrasolat  #bazaarpaknil  #dexandrayearendsale  #dexandraclearancesale  #salehujungtahun 
[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭
.
.
Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual .
.
.
Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change .
.
.
Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama !
.
.
========
WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔
========
.
.
Ye...ini serius dan kami tak main2 .
.
.
==========
OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ?
==========
.
.
Kita cite dulu harga NORMAL ye .
Malaysia 🇲🇾
RM65 Semenanjung
RM70 Sabah/Sarawak
.
Brunei 🇧🇳
BND25
.
.
Singapore 🇸🇬
SGD25
.
.
.
.
=-=-=-=-=-=-=
OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya !
=-=-=-=-=-=-=
.
Malaysia
RM45 Semenanjung
RM50 Sabah/Sarawak
(JIMAT RM20)
.
Brunei 🇧🇳
BND19 (JIMAT BND6)
.
.
Singapore 🇸🇬
SGD19 (JIMAT SGD6)
.
.
=========
SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ?
=========
.
.
Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna .
.
.
So, kalau nak cecepat 0145943431 (Yann) reseller De'Xandra
.
.
.
Saje selitkan gambar2 lama kenangan kita, mungkin anda masih ingat .
.
.
LET PASSION LEAD YOU
.
.
**BOTOL LAMA SHJ**
.
#dexandra #dexandraperfume
[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭 . . Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual . . . Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change . . . Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama ! . . ======== WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔 ======== . . Ye...ini serius dan kami tak main2 . . . ========== OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ? ========== . . Kita cite dulu harga NORMAL ye . Malaysia 🇲🇾 RM65 Semenanjung RM70 Sabah/Sarawak . Brunei 🇧🇳 BND25 . . Singapore 🇸🇬 SGD25 . . . . =-=-=-=-=-=-= OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya ! =-=-=-=-=-=-= . Malaysia RM45 Semenanjung RM50 Sabah/Sarawak (JIMAT RM20) . Brunei 🇧🇳 BND19 (JIMAT BND6) . . Singapore 🇸🇬 SGD19 (JIMAT SGD6) . . ========= SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ? ========= . . Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna . . . So, kalau nak cecepat 0145943431 (Yann) reseller De'Xandra . . . Saje selitkan gambar2 lama kenangan kita, mungkin anda masih ingat . . . LET PASSION LEAD YOU . . **BOTOL LAMA SHJ** . #dexandra  #dexandraperfume 
[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭
.
.
Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual .
.
.
Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change .
.
.
Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama !
.
.
========
WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔
========
.
.
Ye...ini serius dan kami tak main2 .
.
.
==========
OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ?
==========
.
.
Kita cite dulu harga NORMAL ye .
Malaysia 🇲🇾
RM65 Semenanjung
RM70 Sabah/Sarawak
.
Brunei 🇧🇳
BND25
.
.
Singapore 🇸🇬
SGD25
.
.
.
.
=-=-=-=-=-=-=
OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya !
=-=-=-=-=-=-=
.
Malaysia
RM45 Semenanjung
RM50 Sabah/Sarawak
(JIMAT RM20)
.
Brunei 🇧🇳
BND19 (JIMAT BND6)
.
.
Singapore 🇸🇬
SGD19 (JIMAT SGD6)
.
.
=========
SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ?
=========
.
.
Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna .
.
.
So, kalau nak cecepat 0145943431 (Yann) reseller De'Xandra
.
.
.
Saje selitkan gambar2 lama kenangan kita, mungkin anda masih ingat .
.
.
LET PASSION LEAD YOU
.
.
**BOTOL LAMA SHJ**
.
#dexandra #dexandraperfume
[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭 . . Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual . . . Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change . . . Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama ! . . ======== WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔 ======== . . Ye...ini serius dan kami tak main2 . . . ========== OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ? ========== . . Kita cite dulu harga NORMAL ye . Malaysia 🇲🇾 RM65 Semenanjung RM70 Sabah/Sarawak . Brunei 🇧🇳 BND25 . . Singapore 🇸🇬 SGD25 . . . . =-=-=-=-=-=-= OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya ! =-=-=-=-=-=-= . Malaysia RM45 Semenanjung RM50 Sabah/Sarawak (JIMAT RM20) . Brunei 🇧🇳 BND19 (JIMAT BND6) . . Singapore 🇸🇬 SGD19 (JIMAT SGD6) . . ========= SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ? ========= . . Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna . . . So, kalau nak cecepat 0145943431 (Yann) reseller De'Xandra . . . Saje selitkan gambar2 lama kenangan kita, mungkin anda masih ingat . . . LET PASSION LEAD YOU . . **BOTOL LAMA SHJ** . #dexandra  #dexandraperfume 
[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭
.
.
Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual .
.
.
Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change .
.
.
Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama !
.
.
========
WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔
========
.
.
Ye...ini serius dan kami tak main2 .
.
.
==========
OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ?
==========
.
.
Kita cite dulu harga NORMAL ye .
Malaysia 🇲🇾
RM65 Semenanjung
RM70 Sabah/Sarawak
.
Brunei 🇧🇳
BND25
.
.
Singapore 🇸🇬
SGD25
.
.
.
.
=-=-=-=-=-=-=
OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya !
=-=-=-=-=-=-=
.
Malaysia
RM45 Semenanjung
RM50 Sabah/Sarawak
(JIMAT RM20)
.
Brunei 🇧🇳
BND19 (JIMAT BND6)
.
.
Singapore 🇸🇬
SGD19 (JIMAT SGD6)
.
.
=========
SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ?
=========
.
.
Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna .
.
.
So, kalau nak cecepat 0145943431 (Yann) reseller De'Xandra
.
.
.
Saje selitkan gambar2 lama kenangan kita, mungkin anda masih ingat .
.
.
LET PASSION LEAD YOU
.
.
**BOTOL LAMA SHJ**
.
#dexandra #dexandraperfume
[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭 . . Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual . . . Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change . . . Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama ! . . ======== WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔 ======== . . Ye...ini serius dan kami tak main2 . . . ========== OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ? ========== . . Kita cite dulu harga NORMAL ye . Malaysia 🇲🇾 RM65 Semenanjung RM70 Sabah/Sarawak . Brunei 🇧🇳 BND25 . . Singapore 🇸🇬 SGD25 . . . . =-=-=-=-=-=-= OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya ! =-=-=-=-=-=-= . Malaysia RM45 Semenanjung RM50 Sabah/Sarawak (JIMAT RM20) . Brunei 🇧🇳 BND19 (JIMAT BND6) . . Singapore 🇸🇬 SGD19 (JIMAT SGD6) . . ========= SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ? ========= . . Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna . . . So, kalau nak cecepat 0145943431 (Yann) reseller De'Xandra . . . Saje selitkan gambar2 lama kenangan kita, mungkin anda masih ingat . . . LET PASSION LEAD YOU . . **BOTOL LAMA SHJ** . #dexandra  #dexandraperfume 
Still JLO .

FRESH ,FRESH & FRESH
JUST NICE 😁

Sesuai untuk saudari2x yg suka bau yg sangat simple tak terlalu kuat dan menyegat .

Anggun bergaya ...
Lembut dan berkeyakinan✔️ Sangat sesuai dijadikan perfume harian .😍 Berminat boleh pm saya

1Botol RM45
2Botol RM90

DM/klik link wasap di bio kami sekarang.

#yearendsalesdexandra #dexandramelaka #dexandra #perfumesdexandra #perfumeshop #yearendsalemalaysia #scent #dexandramurah #frangrance #dexandraperfume #dexandraoriginal #perfumecollection #yearendsale #perfumes
Still JLO . FRESH ,FRESH & FRESH JUST NICE 😁 Sesuai untuk saudari2x yg suka bau yg sangat simple tak terlalu kuat dan menyegat . Anggun bergaya ... Lembut dan berkeyakinan✔️ Sangat sesuai dijadikan perfume harian .😍 Berminat boleh pm saya 1Botol RM45 2Botol RM90 DM/klik link wasap di bio kami sekarang. #yearendsalesdexandra  #dexandramelaka  #dexandra  #perfumesdexandra  #perfumeshop  #yearendsalemalaysia  #scent  #dexandramurah  #frangrance  #dexandraperfume  #dexandraoriginal  #perfumecollection  #yearendsale  #perfumes 
LAST 2 BOTOL JER. CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinn.
.
"Panas sungguh lah kat luar tu wey! .
Habis asap lori melekat kat muka, tudung bagai. Lepas ni ada meeting dengan developer plak. Habis la peluh masam aku ni dorang boleh bau", dilema kakak engineer.
.
Siapa pernah dalam situasi macam ni? Haa. Lepas ni tak perlu risau lagi !
.
MODERN MUSE memang diciptakan untuk kerja kerja macam gini yee. Dengan 2 kali spray, hilang semua masalah di atas. Best kan !
.
Siapa obses sangat dengan WHITE FLORAL, harus cuba hari ni. White floral diaaa, ya ampunnnn.
.
Tak perlu cari dah freshener white floral kat luar sana, melting habissss!
.
Nak joint postage ESOK?
Whatsapp 013 6075625
.
.
FREE COD :
Giant Bt Caves
.
.
.
.
#luckydraw
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
LAST 2 BOTOL JER. CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinn. . "Panas sungguh lah kat luar tu wey! . Habis asap lori melekat kat muka, tudung bagai. Lepas ni ada meeting dengan developer plak. Habis la peluh masam aku ni dorang boleh bau", dilema kakak engineer. . Siapa pernah dalam situasi macam ni? Haa. Lepas ni tak perlu risau lagi ! . MODERN MUSE memang diciptakan untuk kerja kerja macam gini yee. Dengan 2 kali spray, hilang semua masalah di atas. Best kan ! . Siapa obses sangat dengan WHITE FLORAL, harus cuba hari ni. White floral diaaa, ya ampunnnn. . Tak perlu cari dah freshener white floral kat luar sana, melting habissss! . Nak joint postage ESOK? Whatsapp 013 6075625 . . FREE COD : Giant Bt Caves . . . . #luckydraw  #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
Testimoni keberkesanan produk kami. PHEROMONE bukan biasa biasa!!! Macam mana bro? Berminat?
.
Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU
Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU
Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU
.
#pherox #pheromances #pherazone #pheroking #hermonex #nextre #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #vimax #kedaiperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakpengasih #gambiremas #jualperfume #candyb #pheroxmalaysia #hebakboh #dexandra #dexandraperfume #lemonex #lemonexadvance #baazarpaknil #carijodoh #terlajaklaris #prelovedmalaysia #ubatkuat #suamiisteri
Testimoni keberkesanan produk kami. PHEROMONE bukan biasa biasa!!! Macam mana bro? Berminat? . Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU . #pherox  #pheromances  #pherazone  #pheroking  #hermonex  #nextre  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeoriginal  #vimax  #kedaiperfume  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakpengasih  #gambiremas  #jualperfume  #candyb  #pheroxmalaysia  #hebakboh  #dexandra  #dexandraperfume  #lemonex  #lemonexadvance  #baazarpaknil  #carijodoh  #terlajaklaris  #prelovedmalaysia  #ubatkuat  #suamiisteri 
Hai dan assalamualaikum
Maaf mengganggu ..saya ada sesuatu untuk di promot iaitu dexandra perfume..seriusly rugi spa yang xbeli..banyak kelebihan yang ada pada dexandra..apa kelebihan yang dexandra ada?? ..
Ianya murah, berkualiti, than lama, mesra solat, setanding jenama2 antarabangsa..dexandra perfume membantu anda mengurangkan kos anda untuk mendapatkan wangian yang terbaik!! Harganya pon sangat murah dan berpatutan..untuk botol besar rm45 ..kami juga ada botol yng kecik jika anda tidk mampu yang besar ..harganya kecil hnya rm10
Botol besar -rm 45
Botol kecik- rm10
Nak dexandra perfuma ws saya😊

#dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #dexandrahebat #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemurahmurah #jombeli
Hai dan assalamualaikum Maaf mengganggu ..saya ada sesuatu untuk di promot iaitu dexandra perfume..seriusly rugi spa yang xbeli..banyak kelebihan yang ada pada dexandra..apa kelebihan yang dexandra ada?? .. Ianya murah, berkualiti, than lama, mesra solat, setanding jenama2 antarabangsa..dexandra perfume membantu anda mengurangkan kos anda untuk mendapatkan wangian yang terbaik!! Harganya pon sangat murah dan berpatutan..untuk botol besar rm45 ..kami juga ada botol yng kecik jika anda tidk mampu yang besar ..harganya kecil hnya rm10 Botol besar -rm 45 Botol kecik- rm10 Nak dexandra perfuma ws saya😊 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramurah  #dexandrahebat  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumemurahmurah  #jombeli 
.
💕LADY MILLION by DeXandra💕
.
Weehuuuu!! Lambang kemewahan!!!!
memang wangi perfume dexandra lady million ni!
.
bila sembur je ,bau memang pesona kemewahan sangat!❤automatik keyakinan diri terserlah lah!
memang sesuai dengan namanya ' Lady million'
.
camana bau kemewahan tu?
gabungan white floral,manis,madu,citrus dan sedikit bau fruity ..terhasillah bau kemewahan ni
.
Order? Whatsapp 01126029902
.
Boleh tekan link di bio 👆🏻😊
.
#shopping #shoppingonline #dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfumes #dexandramurah #newdexandra #perfume #perfumecollection #moodrepublik #igersmalaysia #cantik #wangi #artist #kaya #bauorangkaya #tambahfollowers #perfumeformen #perfumeforwomen #love #instagood
#photooftheday #beautiful #fashion #tbt #dianz #dianzvitamin #misschuuliptint #putihcepat #putih
. 💕LADY MILLION by DeXandra💕 . Weehuuuu!! Lambang kemewahan!!!! memang wangi perfume dexandra lady million ni! . bila sembur je ,bau memang pesona kemewahan sangat!❤automatik keyakinan diri terserlah lah! memang sesuai dengan namanya ' Lady million' . camana bau kemewahan tu? gabungan white floral,manis,madu,citrus dan sedikit bau fruity ..terhasillah bau kemewahan ni . Order? Whatsapp 01126029902 . Boleh tekan link di bio 👆🏻😊 . #shopping  #shoppingonline  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandrainspiredperfumes  #dexandramurah  #newdexandra  #perfume  #perfumecollection  #moodrepublik  #igersmalaysia  #cantik  #wangi  #artist  #kaya  #bauorangkaya  #tambahfollowers  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #love  #instagood  #photooftheday  #beautiful  #fashion  #tbt  #dianz  #dianzvitamin  #misschuuliptint  #putihcepat  #putih 
Alhamdulillah! ❤️
-
Anak-anak Team Millionaire menjerung. 🦈🦈
-
Siapa yg nak join Team Kak Nora, atau nak buat income santai, boleh je WhatsApp ya 😘
-
Atau, ada sesiapa nak ambil peluang RM45 sebotol, JIMAT RM30 Kalau beli 2 botol. 😎😎
-
Jom WhatsApp 0192740304 -
#newdexandra #dexandra #perumedexandra #dexandraperfume #shahalam #shahlam2 #saujanautama #denaialam #bukitjelutong #bukitsubang #subang2 #subangpermai #subangperdana #subangbestari #kotadamansara #kgmelayusubangtambahan #kgmelayusubang #kgmelayu #sgbuloh
Alhamdulillah! ❤️ - Anak-anak Team Millionaire menjerung. 🦈🦈 - Siapa yg nak join Team Kak Nora, atau nak buat income santai, boleh je WhatsApp ya 😘 - Atau, ada sesiapa nak ambil peluang RM45 sebotol, JIMAT RM30 Kalau beli 2 botol. 😎😎 - Jom WhatsApp 0192740304 - #newdexandra  #dexandra  #perumedexandra  #dexandraperfume  #shahalam  #shahlam2  #saujanautama  #denaialam  #bukitjelutong  #bukitsubang  #subang2  #subangpermai  #subangperdana  #subangbestari  #kotadamansara  #kgmelayusubangtambahan  #kgmelayusubang  #kgmelayu  #sgbuloh 
Lancome Miracle. Nak? Jom datang Riverfront City malam ni. Jumpa sis dan minyak-minyak sis. Pergi sekarang pun boleh tapi sis takdek laaa. Hehe

#hannxandra #dexandraperfume #dexandra #sayafarrahhannandansayataksombong #hannstagram
alhamdulillah terima kasih customer semua.. rutin di tgh hari mempack utk cust yg dh bayar utk postage ptg ini..
.
.
dexandra ada 98 brand utk dilelong❣️❣️❣️
RM45SM/RM50SS jurrr
.
.
rafa cuma RM10 jerrrr, penambah perisa bauan ketenangan di rumah, di dalam kereta, di bilik air, di opis.. di mana yg rasa ada bau kurang menyenangkan.. gantunglah rafa di situ..
.
.
asam pulak hanya RM6 aje sebotol okehh! nak konyeh2 depan tv, penghilang ngantuk di opis/kelas/dan di mane sahaja
. .
jom sape nak join postage esok, meh pm/dm/whatapp quemi okeh!! . 019-410 3112
.
.
.
#dexandranegerisembilan
#rafabahau
#rafanegerisembilan
#rafajempol
#rafakualapilah
#asamjeedjard
#asambotol 
#dexandrakuantan 
#dexandramelaka 
#dexandraterengganu 
#dexandraperfume 
#dexandrafreepostage #whatapp0194103112
alhamdulillah terima kasih customer semua.. rutin di tgh hari mempack utk cust yg dh bayar utk postage ptg ini.. . . dexandra ada 98 brand utk dilelong❣️❣️❣️ RM45SM/RM50SS jurrr . . rafa cuma RM10 jerrrr, penambah perisa bauan ketenangan di rumah, di dalam kereta, di bilik air, di opis.. di mana yg rasa ada bau kurang menyenangkan.. gantunglah rafa di situ.. . . asam pulak hanya RM6 aje sebotol okehh! nak konyeh2 depan tv, penghilang ngantuk di opis/kelas/dan di mane sahaja . . jom sape nak join postage esok, meh pm/dm/whatapp quemi okeh!! . 019-410 3112 . . . #dexandranegerisembilan  #rafabahau  #rafanegerisembilan  #rafajempol  #rafakualapilah  #asamjeedjard  #asambotol  #dexandrakuantan  #dexandramelaka  #dexandraterengganu  #dexandraperfume  #dexandrafreepostage  #whatapp0194103112 
DALAM BANYAK-BANYAK WANGIAN NI, WANGIAN MANA YANG BERKENAN DI HATI ? 😊
.
Assalamualaikum dan Bismillah.
.
Salam jumaat ! Ape khabar korang ? Alhamdulillah sihat. Haaaa korang, ada yang zue nak tanyakan ni. Korang nak ke nak wangian yang harum dia lebih Eksklusif, tahan lama, mesra solat dan mudah dibawa kemana-mana ?
.

Haaaa..cer korang tengok kat pic tu. Yang mana satu korang jatuh cinta ? Ada pelbagai pilihan wangian terbaik Dexandra untuk dipilih untuk korang wanita sedunia. Pasti ada yang korang kenan kan..weeee 😍.
.

Pastilah tuuu..hehe. Harumnya terbaik yang mana semburannya lebih halus. Dan semestinya ia berkualiti. Best dan best kan ! 😍
.

Bestlah. Jadi,sekejap lagi bila dah relaks-relaks tu bolehlah korang pilih nak yang mana, hehe. Sebab zue yakin dan percaya bila korang dah cool dah tenang,korang pasti dapat buat pilihan tepat untuk Dexandra mana korang nak. Korang mesti nak wangi-wangi kan. Betul betul ?
.
Jadi, bila dah ada yang korang kenan dan nak,bagitau zue OK ! 😉👌🏻
.

Whatsapp +60174002468
Whatsapp +60174002468
.
.
.
Jom join lucky draw. Berpeluang menang iPhone 8 😍
============================
.
Dexandra oh Dexandra !
.
"Ingat WANGI Ingat DEXANDRA"
"Stay connected with Dexandra"
"Dexandra,the scents of love"
.
.
Tq dan Assalamualaikum...
.
#D199 #letpassionleadyou #newdexandra #dexandraperfume
#sellerSAHdexandra
#glfc #dexandra
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#fenomenadexandra
#chettakiomeyteam
#sayajualonline
.
**lots of love from Dexandra goes to you
DALAM BANYAK-BANYAK WANGIAN NI, WANGIAN MANA YANG BERKENAN DI HATI ? 😊 . Assalamualaikum dan Bismillah. . Salam jumaat ! Ape khabar korang ? Alhamdulillah sihat. Haaaa korang, ada yang zue nak tanyakan ni. Korang nak ke nak wangian yang harum dia lebih Eksklusif, tahan lama, mesra solat dan mudah dibawa kemana-mana ? . Haaaa..cer korang tengok kat pic tu. Yang mana satu korang jatuh cinta ? Ada pelbagai pilihan wangian terbaik Dexandra untuk dipilih untuk korang wanita sedunia. Pasti ada yang korang kenan kan..weeee 😍. . Pastilah tuuu..hehe. Harumnya terbaik yang mana semburannya lebih halus. Dan semestinya ia berkualiti. Best dan best kan ! 😍 . Bestlah. Jadi,sekejap lagi bila dah relaks-relaks tu bolehlah korang pilih nak yang mana, hehe. Sebab zue yakin dan percaya bila korang dah cool dah tenang,korang pasti dapat buat pilihan tepat untuk Dexandra mana korang nak. Korang mesti nak wangi-wangi kan. Betul betul ? . Jadi, bila dah ada yang korang kenan dan nak,bagitau zue OK ! 😉👌🏻 . Whatsapp +60174002468 Whatsapp +60174002468 . . . Jom join lucky draw. Berpeluang menang iPhone 8 😍 ============================ . Dexandra oh Dexandra ! . "Ingat WANGI Ingat DEXANDRA" "Stay connected with Dexandra" "Dexandra,the scents of love" . . Tq dan Assalamualaikum... . #D199  #letpassionleadyou  #newdexandra  #dexandraperfume  #sellerSAHdexandra  #glfc  #dexandra  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #fenomenadexandra  #chettakiomeyteam  #sayajualonline  . **lots of love from Dexandra goes to you
Yang mana nk g masjid tu jgn lupa berwangi-wangian.. Zass sikit #DexandraPerfume tu ye😘

#agendexandramelawati #dropshipwanted #perfumehalal #bolehbawasolat
#YESDexandra #saledexandra
Nak solat pun kena wangi2 juga tau,nanti orang sebelah tak kusyuk solat kalau ada bau yang tak best😊
.
Selamat menunaikan solat jumaat kepada semua muslimin😊
#Haqniss #dexandra #dexandraperfume #wangi #dexandramurah #sales2017 #fragrances #fragrancelover #Haqnissteam #GRTeam #minyakwangi #edp
💞❗️Dexandra Perfume Baru Promotion❗️💞
"Let Passion Leads you"
❕PROMOTION valid sehingga stock habis❕
🚚 Pos sabah srawak RM 5
✔BERWAJAH BARU KINI LEBIH ELEGANT🌌
✔️mesra solat
✔️long lasting perfume up to 8 hour
✔️bumiputera product
perhatian syg2 semua stock terhad
berminat?? ws kami☺️
👍0172046956👍
******
#dexandra #dexandraperfumemurah #dexandraperfume #dexandramurah #dexandralover #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandraperfumes #dexandraperfumesmalaysia #dexandraperfumeforhim #dexandraperfumeforher #dexandraperfumemurah #hugobossred #dexandrahugoboss #dexandrareview #dexandrahugobossredwoman #dexandraflorabygucci #dexandragucci #dexandraflorabyguccimurah #dexandrabombshell #bombshell #bombshelldexandra #bombshellbydexandra #dexandraperfumeforbiddenrose #dexandraforbiddenrose #forbiddenrose #forbiddenrosedexandra #forbiddenrose #forbiddenroseperfume #dexandrabaru #perfumedexandrabaru #dexandramurahbaru #dexandramurah
💞❗️Dexandra Perfume Baru Promotion❗️💞 "Let Passion Leads you" ❕PROMOTION valid sehingga stock habis❕ 🚚 Pos sabah srawak RM 5 ✔BERWAJAH BARU KINI LEBIH ELEGANT🌌 ✔️mesra solat ✔️long lasting perfume up to 8 hour ✔️bumiputera product perhatian syg2 semua stock terhad berminat?? ws kami☺️ 👍0172046956👍 ****** #dexandra  #dexandraperfumemurah  #dexandraperfume  #dexandramurah  #dexandralover  #dexandraoriginal  #dexandramalaysia  #dexandraperfumes  #dexandraperfumesmalaysia  #dexandraperfumeforhim  #dexandraperfumeforher  #dexandraperfumemurah  #hugobossred  #dexandrahugoboss  #dexandrareview  #dexandrahugobossredwoman  #dexandraflorabygucci  #dexandragucci  #dexandraflorabyguccimurah  #dexandrabombshell  #bombshell  #bombshelldexandra  #bombshellbydexandra  #dexandraperfumeforbiddenrose  #dexandraforbiddenrose  #forbiddenrose  #forbiddenrosedexandra  #forbiddenrose  #forbiddenroseperfume  #dexandrabaru  #perfumedexandrabaru  #dexandramurahbaru  #dexandramurah 
Oh My Gucci😱

Haaa..nampak tak? Nampak tak rege ori tu? 
Dengan harga tu boleh dapat 7 botol DEXANDRA dan 3 tester taw. Tu untuk harga normal..kalau harga promosi? 
Boleh dapat 10 botol yunk oiiiiii..simpan stok setahun la gamaknyerrrrr😄😄😄 Ok hakak nak soru dulu..ok bai!👋
.
.
.
#dexandra #yearendsales
#dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
Oh My Gucci😱 Haaa..nampak tak? Nampak tak rege ori tu? Dengan harga tu boleh dapat 7 botol DEXANDRA dan 3 tester taw. Tu untuk harga normal..kalau harga promosi? Boleh dapat 10 botol yunk oiiiiii..simpan stok setahun la gamaknyerrrrr😄😄😄 Ok hakak nak soru dulu..ok bai!👋 . . . #dexandra  #yearendsales  #dexandraluckydraw  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #perfumeshop  #dexandraclassyandfabulous 
CLEARANCE SALES RM45 JER SEMENANJUNG!  Grab sekarang sebelum habisss

RASA MOOD BERCINTA

Dexandra Chloe Love Story ni memang kena pada namanya, Love Story.
.
Sebab aromanya memang feeling macam orang dilamun cinta! Happy and cheerful heart, brightful day with feminine style.

Gabungan aroma white floral, fresh citrus orange dan musky based nya memang sangat menjadi! Very inoffensive dan sangat inviting. Sesuai untuk youth to mature women.

Nak joint postage hari ni?
Whatsapp 013 6075625 .
.
.
COD :
Giant Bt Caves / kiosk @aniscoffee_batucaves
.
.
.
.
#dropshipagentwanted
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
CLEARANCE SALES RM45 JER SEMENANJUNG! Grab sekarang sebelum habisss RASA MOOD BERCINTA Dexandra Chloe Love Story ni memang kena pada namanya, Love Story. . Sebab aromanya memang feeling macam orang dilamun cinta! Happy and cheerful heart, brightful day with feminine style. Gabungan aroma white floral, fresh citrus orange dan musky based nya memang sangat menjadi! Very inoffensive dan sangat inviting. Sesuai untuk youth to mature women. Nak joint postage hari ni? Whatsapp 013 6075625 . . . COD : Giant Bt Caves / kiosk @aniscoffee_batucaves . . . . #dropshipagentwanted  #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
YES SALES SEHINGGA 31/12/2017 RM45 ONLY!
.
DEXANDRA BRITNEY SPEARS FANTASY
.
Gabungan bau manis buah buahan, tropical fresh ,floral ,musky membuatkan si pemakai nampak sweeettt gitu. Ini diaaaa De’xandra inspired by Fantasy Britney Spears. 😍
.
.
Nak cuba? 
Nak joint  postage hari ni?
.
Whatsapp 013 6075625
.
.
Nak test bau dulu / FREE COD :
Giant Batu Caves
.
.
. .
 #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #jualmurah #perfumemurahmalaysia #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #hadiahbirthday
YES SALES SEHINGGA 31/12/2017 RM45 ONLY! . DEXANDRA BRITNEY SPEARS FANTASY . Gabungan bau manis buah buahan, tropical fresh ,floral ,musky membuatkan si pemakai nampak sweeettt gitu. Ini diaaaa De’xandra inspired by Fantasy Britney Spears. 😍 . . Nak cuba? Nak joint postage hari ni? . Whatsapp 013 6075625 . . Nak test bau dulu / FREE COD : Giant Batu Caves . . . . #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #instamalaysia  #sayajualmurah  #dexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #sayajual  #jualmurah  #menfashion  #jualperfume  #agendropshipwanted  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #jualmurah  #perfumemurahmalaysia  #hantarankahwin  #hantarankahwinmalaysia  #hadiahbirthday 
De'xandra Clearance Sale
.
.
📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage
🛍 Limited Stock
📦 COD Area Senawang
📱Whatsapp +60136363872
.
.
#dexandra 
#newdexandra 
#letpassionleadyou 
#dexandraperfume 
#clearancesale 
#yearendsale 
#readystock
#dexandrasenawang 
#dexandraseremban 
#dropshipneeded 
#dropshipdiperlukan 
#seremban 
#senawang 
#perfumemurah 
#wangi 
#wangiankehidupan 
#mesrasolat 
#bazaarpaknil 
#dexandrayearendsale 
#dexandraclearancesale 
#salehujungtahun
De'xandra Clearance Sale . . 📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage 🛍 Limited Stock 📦 COD Area Senawang 📱Whatsapp +60136363872 . . #dexandra  #newdexandra  #letpassionleadyou  #dexandraperfume  #clearancesale  #yearendsale  #readystock  #dexandrasenawang  #dexandraseremban  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #seremban  #senawang  #perfumemurah  #wangi  #wangiankehidupan  #mesrasolat  #bazaarpaknil  #dexandrayearendsale  #dexandraclearancesale  #salehujungtahun 
Yuhuuu! Nak bagitau ni.
YEAR END SALES DEXANDRA dah mula😱
.
Jimat RM20 dari harga asal okey.
Nak clearkan semua botol lama yang ada.

Nak tak?😊
.
Cepatt Whatsapp 013 6075625

Cod : Giant Bt Caves

Sebelum gigit jarii stok abiss.
.
. .
.
#SaleDexandra
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
Yuhuuu! Nak bagitau ni. YEAR END SALES DEXANDRA dah mula😱 . Jimat RM20 dari harga asal okey. Nak clearkan semua botol lama yang ada. Nak tak?😊 . Cepatt Whatsapp 013 6075625 Cod : Giant Bt Caves Sebelum gigit jarii stok abiss. . . . . #SaleDexandra  #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
De'xandra Clearance Sale
.
.
📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage
🛍 Limited Stock
📦 COD Area Senawang
📱Whatsapp +60136363872
.
.
#dexandra 
#newdexandra 
#letpassionleadyou 
#dexandraperfume 
#clearancesale 
#yearendsale 
#readystock
#dexandrasenawang 
#dexandraseremban 
#dropshipneeded 
#dropshipdiperlukan 
#seremban 
#senawang 
#perfumemurah 
#wangi 
#wangiankehidupan 
#mesrasolat 
#bazaarpaknil 
#dexandrayearendsale 
#dexandraclearancesale 
#salehujungtahun
De'xandra Clearance Sale . . 📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage 🛍 Limited Stock 📦 COD Area Senawang 📱Whatsapp +60136363872 . . #dexandra  #newdexandra  #letpassionleadyou  #dexandraperfume  #clearancesale  #yearendsale  #readystock  #dexandrasenawang  #dexandraseremban  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #seremban  #senawang  #perfumemurah  #wangi  #wangiankehidupan  #mesrasolat  #bazaarpaknil  #dexandrayearendsale  #dexandraclearancesale  #salehujungtahun 
De'xandra Clearance Sale
.
.
📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage
🛍 Limited Stock
📦 COD Area Senawang
📱Whatsapp +60136363872
.
.
#dexandra 
#newdexandra 
#letpassionleadyou 
#dexandraperfume 
#clearancesale 
#yearendsale 
#readystock
#dexandrasenawang 
#dexandraseremban 
#dropshipneeded 
#dropshipdiperlukan 
#seremban 
#senawang 
#perfumemurah 
#wangi 
#wangiankehidupan 
#mesrasolat 
#bazaarpaknil 
#dexandrayearendsale 
#dexandraclearancesale 
#salehujungtahun
De'xandra Clearance Sale . . 📣 Sebotol RM45 SM RM50 SS Exclude Postage 🛍 Limited Stock 📦 COD Area Senawang 📱Whatsapp +60136363872 . . #dexandra  #newdexandra  #letpassionleadyou  #dexandraperfume  #clearancesale  #yearendsale  #readystock  #dexandrasenawang  #dexandraseremban  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #seremban  #senawang  #perfumemurah  #wangi  #wangiankehidupan  #mesrasolat  #bazaarpaknil  #dexandrayearendsale  #dexandraclearancesale  #salehujungtahun 
.
BERBALOI KE TAK ?
.
.
Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra .
.
Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut
.
.
[+] BETUL KE TAHAN LAMA ?
[+] SESUAI KE DGN AKU ?
[+] BAYAR SEKIAN DPT BERAPA ML ?
[+] BOLEH BAWA SOLAT KE ?
[+] BAU DIA BEST KE ?
[+] BYK LAGI...
.
.
Ye betul, kadang2 kita sampai berfikir berhari2 untuk membuat keputusan samada nak beli atau tak . Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni . Pening kan ? 😵
.
.
Sebenarnya, bila anda dah terfikir utk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. Semua masalah anda dapat diselesaikan di sini.
.
.
Ingat ye, dapatkan yang ORIGINAL tau sayang2 semua 😉
.
.
Contact : 012-255 8157
Contact : 012-255 8157
Contact : 012-255 8157
.
#dexandraVIPclub
#newdexandra
#dexandraperfume
#restock
#perfumedexandra
#sayajual
#bazaarpaknil
#fragrance
#ootd
#like4like
#follow4follow
#instagood
#daily
#murah
#sayajualmurah
#malaysia
#women #men #hot #newiphone #iphone8
. BERBALOI KE TAK ? . . Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra . . Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut . . [+] BETUL KE TAHAN LAMA ? [+] SESUAI KE DGN AKU ? [+] BAYAR SEKIAN DPT BERAPA ML ? [+] BOLEH BAWA SOLAT KE ? [+] BAU DIA BEST KE ? [+] BYK LAGI... . . Ye betul, kadang2 kita sampai berfikir berhari2 untuk membuat keputusan samada nak beli atau tak . Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni . Pening kan ? 😵 . . Sebenarnya, bila anda dah terfikir utk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. Semua masalah anda dapat diselesaikan di sini. . . Ingat ye, dapatkan yang ORIGINAL tau sayang2 semua 😉 . . Contact : 012-255 8157 Contact : 012-255 8157 Contact : 012-255 8157 . #dexandraVIPclub  #newdexandra  #dexandraperfume  #restock  #perfumedexandra  #sayajual  #bazaarpaknil  #fragrance  #ootd  #like4like  #follow4follow  #instagood  #daily  #murah  #sayajualmurah  #malaysia  #women  #men  #hot  #newiphone  #iphone8 
.
BERBALOI KE TAK ?
.
.
Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra .
.
Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut
.
.
[+] BETUL KE TAHAN LAMA ?
[+] SESUAI KE DGN AKU ?
[+] BAYAR SEKIAN DPT BERAPA ML ?
[+] BOLEH BAWA SOLAT KE ?
[+] BAU DIA BEST KE ?
[+] BYK LAGI...
.
.
Ye betul, kadang2 kita sampai berfikir berhari2 untuk membuat keputusan samada nak beli atau tak . Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni . Pening kan ? 😵
.
.
Sebenarnya, bila anda dah terfikir utk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. Semua masalah anda dapat diselesaikan di sini.
.
.
Ingat ye, dapatkan yang ORIGINAL tau sayang2 semua 😉
.
.
Contact : 012-255 8157
Contact : 012-255 8157
Contact : 012-255 8157
.
#dexandraVIPclub
#newdexandra
#dexandraperfume
#restock
#perfumedexandra
#sayajual
#bazaarpaknil
#fragrance
#ootd
#like4like
#follow4follow
#instagood
#daily
#murah
#sayajualmurah
#malaysia
#women #men #hot #newiphone #iphone8
. BERBALOI KE TAK ? . . Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra . . Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut . . [+] BETUL KE TAHAN LAMA ? [+] SESUAI KE DGN AKU ? [+] BAYAR SEKIAN DPT BERAPA ML ? [+] BOLEH BAWA SOLAT KE ? [+] BAU DIA BEST KE ? [+] BYK LAGI... . . Ye betul, kadang2 kita sampai berfikir berhari2 untuk membuat keputusan samada nak beli atau tak . Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni . Pening kan ? 😵 . . Sebenarnya, bila anda dah terfikir utk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. Semua masalah anda dapat diselesaikan di sini. . . Ingat ye, dapatkan yang ORIGINAL tau sayang2 semua 😉 . . Contact : 012-255 8157 Contact : 012-255 8157 Contact : 012-255 8157 . #dexandraVIPclub  #newdexandra  #dexandraperfume  #restock  #perfumedexandra  #sayajual  #bazaarpaknil  #fragrance  #ootd  #like4like  #follow4follow  #instagood  #daily  #murah  #sayajualmurah  #malaysia  #women  #men  #hot  #newiphone  #iphone8 
Salam jumaat😊jom kita amalkan sunnah berwangi-wangian utk pegi masjid kejap lagi. .
Perfume dexandra boleh pakai utk solat😊
.
.

#dexandra
#dexandraperfume
#perfumemurah
#igshopmalaysia
#vscomalaysia
#newdexandra
.
BERBALOI KE TAK ?
.
.
Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra .
.
Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut
.
.
[+] BETUL KE TAHAN LAMA ?
[+] SESUAI KE DGN AKU ?
[+] BAYAR SEKIAN DPT BERAPA ML ?
[+] BOLEH BAWA SOLAT KE ?
[+] BAU DIA BEST KE ?
[+] BYK LAGI...
.
.
Ye betul, kadang2 kita sampai berfikir berhari2 untuk membuat keputusan samada nak beli atau tak . Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni . Pening kan ? 😵
.
.
Sebenarnya, bila anda dah terfikir utk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. Semua masalah anda dapat diselesaikan di sini.
.
.
Ingat ye, dapatkan yang ORIGINAL tau sayang2 semua 😉
.
.
Contact : 012-255 8157
Contact : 012-255 8157
Contact : 012-255 8157
.
#dexandraVIPclub
#newdexandra
#dexandraperfume
#restock
#perfumedexandra
#sayajual
#bazaarpaknil
#fragrance
#ootd
#like4like
#follow4follow
#instagood
#daily
#murah
#sayajualmurah
#malaysia
#women #men #hot #newiphone #iphone8
. BERBALOI KE TAK ? . . Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra . . Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut . . [+] BETUL KE TAHAN LAMA ? [+] SESUAI KE DGN AKU ? [+] BAYAR SEKIAN DPT BERAPA ML ? [+] BOLEH BAWA SOLAT KE ? [+] BAU DIA BEST KE ? [+] BYK LAGI... . . Ye betul, kadang2 kita sampai berfikir berhari2 untuk membuat keputusan samada nak beli atau tak . Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni . Pening kan ? 😵 . . Sebenarnya, bila anda dah terfikir utk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. Semua masalah anda dapat diselesaikan di sini. . . Ingat ye, dapatkan yang ORIGINAL tau sayang2 semua 😉 . . Contact : 012-255 8157 Contact : 012-255 8157 Contact : 012-255 8157 . #dexandraVIPclub  #newdexandra  #dexandraperfume  #restock  #perfumedexandra  #sayajual  #bazaarpaknil  #fragrance  #ootd  #like4like  #follow4follow  #instagood  #daily  #murah  #sayajualmurah  #malaysia  #women  #men  #hot  #newiphone  #iphone8 
ATTENTION GUYS 🚑🚑🚑
🚨 sis nak bantu uolls dapatkan kulit idaman yang cerah, pinkish, flawless & glowing bukan untuk muka je tau tapi untuk seluruh badan hanya dengan BOOSTER WHITENING PREMIUM🏆🎉
.
🌹 siapa yang tak mahu kulit muka yang cerah, sihat & flawless? 😍
.
🌹 siapa yang tak mahu kulit kelihatan kemerah-merahan bila disinari dengan pancaran matahari? 😍
.
🌹 siapa yang ingin kelihatan flawless tanpa perlu mengenakan makeup tebal untuk melindungi segala noda-noda hitam pada kulit? 😍
.
tipulah kalau ada yang mengatakan tidak! kulit wajah flawless & semestinya sihat adalah idaman ramai lelaki & wanita. idaman kaum wanita untuk memiliki kulit yang flawless dan idaman kaum lelaki untuk memiliki wanita yang flawless kan? 😻😻😻
.
so jom sama sama jatuh cinta dengan kulit sendiri! 😍😋💖 yuk order #boosterwhiteningpremium dengan sis sekarang! sis akan guide uolls okay, no worries 😘💋
.
👣 NORMAL PRICE RM85
💰 RM 65 (PROMO PRICE) 📮 + POSTAGE RM 8 SM & RM 11 SS 📮
.
📲 whatsapp now : 011-17852130❤
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningkedah #glowglowing #kdollbeauty #pipipink #dexandraperfume #cattykiss #hijarbie #likeforlike #likeforspam #likeforfollow #spamforlikes #spamforfollow #spamforspamback #support #international #worldwide #boosterwhiteningpremium
ATTENTION GUYS 🚑🚑🚑 🚨 sis nak bantu uolls dapatkan kulit idaman yang cerah, pinkish, flawless & glowing bukan untuk muka je tau tapi untuk seluruh badan hanya dengan BOOSTER WHITENING PREMIUM🏆🎉 . 🌹 siapa yang tak mahu kulit muka yang cerah, sihat & flawless? 😍 . 🌹 siapa yang tak mahu kulit kelihatan kemerah-merahan bila disinari dengan pancaran matahari? 😍 . 🌹 siapa yang ingin kelihatan flawless tanpa perlu mengenakan makeup tebal untuk melindungi segala noda-noda hitam pada kulit? 😍 . tipulah kalau ada yang mengatakan tidak! kulit wajah flawless & semestinya sihat adalah idaman ramai lelaki & wanita. idaman kaum wanita untuk memiliki kulit yang flawless dan idaman kaum lelaki untuk memiliki wanita yang flawless kan? 😻😻😻 . so jom sama sama jatuh cinta dengan kulit sendiri! 😍😋💖 yuk order #boosterwhiteningpremium  dengan sis sekarang! sis akan guide uolls okay, no worries 😘💋 . 👣 NORMAL PRICE RM85 💰 RM 65 (PROMO PRICE) 📮 + POSTAGE RM 8 SM & RM 11 SS 📮 . 📲 whatsapp now : 011-17852130❤ . #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteninghq  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningkedah  #glowglowing  #kdollbeauty  #pipipink  #dexandraperfume  #cattykiss  #hijarbie  #likeforlike  #likeforspam  #likeforfollow  #spamforlikes  #spamforfollow  #spamforspamback  #support  #international  #worldwide  #boosterwhiteningpremium 
#dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #dexandrakl

Abam jon Www.wasap.my/60122999960
.
🌟CLEARANCE STOCK + YEAR END SALE🌟
.
1 x RM45
2 x RM90
*botol lama
.
WS 0127799433(☝☝ link at bio)
.
LET PASSION LEAD YOU❤
.
#dexandrayes 
#dexandra
#perfume
#dexandraclearancesales
#yearendsales 
#dexandramalaysia 
#DexandraPerfume 
#letpassionleadyou
.
🌟CLEARANCE STOCK + YEAR END SALE🌟
.
1 x RM45
2 x RM90
*botol lama
.
WS 0127799433(☝☝ link at bio)
.
LET PASSION LEAD YOU❤
.
#dexandrayes 
#dexandra
#perfume
#dexandraclearancesales
#yearendsales 
#dexandramalaysia 
#DexandraPerfume 
#letpassionleadyou
SIAPA NAK TAHU RAHSIA YANG MEMBUATKAN ANDA LEBIH BAHAGIA !! COUPLE SET DEXANDRA !! dengan lebih penjimatan hingga RM10 pasti membuatkan pasangan anda lebih bahagia dengan wangian teristimewa

1 for HUSBAND 1 For WIFE 😍😍 "Abang.. jom beli couple set dexandra murah sangat tau.. dah la memang murah dari harga original tu pastu kalau amik 2 botol ade diskaun lagi 🤑🤑
1 untuk abang 1 untuk sayang baru la sweettt... bile kite tambahkan wangian dalam kehidupan kite baru la kasih sayang makin erat 😘😘 kan bang 😍" MILIKI "COUPLE SET" hari ini juga 
Whatsapp 01156638769📲👍 #dexandraperfume
SIAPA NAK TAHU RAHSIA YANG MEMBUATKAN ANDA LEBIH BAHAGIA !! COUPLE SET DEXANDRA !! dengan lebih penjimatan hingga RM10 pasti membuatkan pasangan anda lebih bahagia dengan wangian teristimewa 1 for HUSBAND 1 For WIFE 😍😍 "Abang.. jom beli couple set dexandra murah sangat tau.. dah la memang murah dari harga original tu pastu kalau amik 2 botol ade diskaun lagi 🤑🤑 1 untuk abang 1 untuk sayang baru la sweettt... bile kite tambahkan wangian dalam kehidupan kite baru la kasih sayang makin erat 😘😘 kan bang 😍" MILIKI "COUPLE SET" hari ini juga Whatsapp 01156638769📲👍 #dexandraperfume 
Dexandra dah wat gilaaa..
.
Ade ke patut 2 botol rm100 je??
.
Ish, deme ni menega ke nak buat jariah???
.
Sambil menega sambil wt jariah la khennn..x gittewwww
😆😆😆
.
.
#dexandra #yearendsales
#dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
Dexandra dah wat gilaaa.. . Ade ke patut 2 botol rm100 je?? . Ish, deme ni menega ke nak buat jariah??? . Sambil menega sambil wt jariah la khennn..x gittewwww 😆😆😆 . . #dexandra  #yearendsales  #dexandraluckydraw  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #perfumeshop  #dexandraclassyandfabulous 
Good morning gais!
.
.
.

Kami dapat banyak dm yang menyatakan perfume kegemaran diorang habis dan kerap dapat mesej 'tak restock ke?'.
.

Soalan paling hot, Midnight Fantasy botol lama tak restock ke?
.

Dukacita dimaklumkan, once it's gone, it will be impossible to get back!
.

Kami dah tak keluar botol lama dah. If nak jugak flavour Midnight Fantasy tu.. Kami suggest DELUNA. Mana yang suka Midnight Fantasy mesti jatuh hati dengan DELUNA. 😁
.

Jadi jom order DELUNA ramai2 then join lucky draw secara berjemaah. Mana tau awak bertuah dapat iphone 8. Kan? Tak salah mencuba. Heheh...
.

Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.

Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandramidnightfantasy
#dexandradeluna
Good morning gais! . . . Kami dapat banyak dm yang menyatakan perfume kegemaran diorang habis dan kerap dapat mesej 'tak restock ke?'. . Soalan paling hot, Midnight Fantasy botol lama tak restock ke? . Dukacita dimaklumkan, once it's gone, it will be impossible to get back! . Kami dah tak keluar botol lama dah. If nak jugak flavour Midnight Fantasy tu.. Kami suggest DELUNA. Mana yang suka Midnight Fantasy mesti jatuh hati dengan DELUNA. 😁 . Jadi jom order DELUNA ramai2 then join lucky draw secara berjemaah. Mana tau awak bertuah dapat iphone 8. Kan? Tak salah mencuba. Heheh... . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandramidnightfantasy  #dexandradeluna 
FOR HER 💞
❤PERFUME TERVIRAL DI ABAD NIE❤
💟WANGIAN UNTUK MEMBUAT SI DIA 👫TERTAWAN 💟
👍BAU LAIN DARI YANG LAIN👍
🔱KUALITI EROPAH🔱
🌟KETAHANAN 8-12 JAM🌟
♞65%-75%KEPEKATAN PERFUME ♞
💕MESRA SOLAT💕
💋MUDAH DIBAWA💋

ORDER TEKAN LINK WHATSAPP DI ATAS/
WHATSAPP:0139660688
#lawakan #lawak #lawakhambar #kelakar #kelakar#kelakarperut #victoriassecret #perfume #perfumemalaysia #lawakpecahperut #lawakhambar #lawakgram #fun #funnymemes #murah #wangi #dexandra #dexandraperfume #neelofa #dexandramurah #fattahamin #gelak #lawakkeder #maharajalawakmega #aj #cjwowshop #murah#originalcharacter #original#ori#gelak #haha #haha #syejual
FOR HER 💞 ❤PERFUME TERVIRAL DI ABAD NIE❤ 💟WANGIAN UNTUK MEMBUAT SI DIA 👫TERTAWAN 💟 👍BAU LAIN DARI YANG LAIN👍 🔱KUALITI EROPAH🔱 🌟KETAHANAN 8-12 JAM🌟 ♞65%-75%KEPEKATAN PERFUME ♞ 💕MESRA SOLAT💕 💋MUDAH DIBAWA💋 ORDER TEKAN LINK WHATSAPP DI ATAS/ WHATSAPP:0139660688 #lawakan  #lawak  #lawakhambar  #kelakar  #kelakar #kelakarperut  #victoriassecret  #perfume  #perfumemalaysia  #lawakpecahperut  #lawakhambar  #lawakgram  #fun  #funnymemes  #murah  #wangi  #dexandra  #dexandraperfume  #neelofa  #dexandramurah  #fattahamin  #gelak  #lawakkeder  #maharajalawakmega  #aj  #cjwowshop  #murah #originalcharacter  #original #ori #gelak  #haha  #haha  #syejual 
TUMPANG LALUUUU, 🐌🐌🐌
.
Nak gtau ni , CLEARANCE DEXANDRA masih berlangsung RM45 jer .
NAK DAPATKAN STOK YANG HOT2 ?🔥
.
Pm kita lelaju naa www.wasap.my/60192528485
/Clearancesales
.
.
.
#dexandraclearance #rm45 #clearancesales
#perfumemalaysia #dexandrayearendsale #dexandraperfume
TUMPANG LALUUUU, 🐌🐌🐌
.
Nak gtau ni , CLEARANCE DEXANDRA masih berlangsung RM45 jer .
NAK DAPATKAN STOK YANG HOT2 ?🔥
.
Pm kita lelaju naa www.wasap.my/60192528485
/Clearancesales
.
.
.
#dexandraclearance #rm45 #clearancesales
#perfumemalaysia #dexandrayearendsale #dexandraperfume
'SALAM JUMAAT'
.
Paghiii!
.
Jom jadikan 'habit'.
.
Konsisten selama 21 hari.
.
Any amount will do.
.
Lihat sendiri perubahannya.
.
Yakin dgn JanjiNYA.
.
Boleh boleh? 😊😊😊
.
Temui kami di :
.
.
Grd Floor Lot H4 Blok H
Grand Plaza Putatan
88200 Kota Kinabalu
[Sebaris Sen Heng Putatan]
.
Dibuka bermula : 10.30 AM - 20.30 PM
.
Jom jom kita serbu.
.
Lebih 80 Wangian READY STOCK.
.
Happy Shopping!
.
.
×× Klik Link ini utk direction via Maps : https://goo.gl/maps/nH7xYUJ52W12 ××
.
.
P/S: Semua botol lama RM50.00 sahaja
.
.
#LetsPassionLeadyou #NewDexandra
#TeamAbgBen #No1 #DexandraTerbangTinggi
#2botolRM100 #ClearanceStok #myshoppyholic #myshoppyholiclegacy #myshoppyholicteam #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandralovers #dexandrasabah #dexandrakotakinabalu #wangiankehidupan #stokisdexandra #stokisdexandrakotakinabalu #stokisdexandrasabah
'SALAM JUMAAT' . Paghiii! . Jom jadikan 'habit'. . Konsisten selama 21 hari. . Any amount will do. . Lihat sendiri perubahannya. . Yakin dgn JanjiNYA. . Boleh boleh? 😊😊😊 . Temui kami di : . . Grd Floor Lot H4 Blok H Grand Plaza Putatan 88200 Kota Kinabalu [Sebaris Sen Heng Putatan] . Dibuka bermula : 10.30 AM - 20.30 PM . Jom jom kita serbu. . Lebih 80 Wangian READY STOCK. . Happy Shopping! . . ×× Klik Link ini utk direction via Maps : https://goo.gl/maps/nH7xYUJ52W12 ×× . . P/S: Semua botol lama RM50.00 sahaja . . #LetsPassionLeadyou  #NewDexandra  #TeamAbgBen  #No1  #DexandraTerbangTinggi  #2botolRM100  #ClearanceStok  #myshoppyholic  #myshoppyholiclegacy  #myshoppyholicteam  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandralovers  #dexandrasabah  #dexandrakotakinabalu  #wangiankehidupan  #stokisdexandra  #stokisdexandrakotakinabalu  #stokisdexandrasabah 
TUMPANG LALUUUU, 🐌🐌🐌
.
Nak gtau ni , CLEARANCE DEXANDRA masih berlangsung RM45 jer .
NAK DAPATKAN STOK YANG HOT2 ?🔥
.
Pm kita lelaju naa www.wasap.my/60192528485
/Clearancesales
.
.
.
#dexandraclearance #rm45 #clearancesales
#perfumemalaysia #dexandrayearendsale #dexandraperfume
STOK DAH SOLD OUT ? 😨
.
.
Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut .
.
Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
STOK DAH SOLD OUT ? 😨 . . Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut . . Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌 . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
Best Seller!
#qurosetestimoni RM 50.00 botol
#advanceslimoriginal RM 30.00 box
#lemonexoriginal RM 90.00 botol

We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp:  #kauzsjohor #dyxybccream  #ephyrapremium #dnars #tabita  #wargakuantan #bandarbaruuda  #beevenomskincare  #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics  #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic  #okayafoundation #tatiskincare  #dexandraperfume  #bellazacollagen #uitm  #lemonex #kuantan #tabita  #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #susukambingkurmamadu
Best Seller! #qurosetestimoni  RM 50.00 botol #advanceslimoriginal  RM 30.00 box #lemonexoriginal  RM 90.00 botol We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 2. Outlet Johor Bahru: Kauzs Sdn Bhd No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006 Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda. 3. Outlet Kuantan: A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB. ☎️ 09-5316409 Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor  #dyxybccream  #ephyrapremium  #dnars  #tabita  #wargakuantan  #bandarbaruuda  #beevenomskincare  #glowglowing  #kauzs  #dyxycosmetics  #bangi  #kauzskuantan  #susumaaez  #DeejaCosmetic  #okayafoundation  #tatiskincare  #dexandraperfume  #bellazacollagen  #uitm  #lemonex  #kuantan  #tabita  #jamunenek  #lemonexoriginal #dianvitamin  #wongi  #susukambingkurmamadu 
Ready Stock !
#kdollbeautyskincare RM 49.00 set
#dnarsskincare RM 33.50 set
#preciousbyrozitachewan RM 21.00 sebotol
JSD Feminie Wash RM 41.00 botol
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp:  #kauzsjohor #dyxybccream  #ephyrapremium #dnars #tabita  #wargakuantan #bandarbaruuda  #beevenomskincare  #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics  #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic  #okayafoundation #tatiskincare  #dexandraperfume  #bellazacollagen #uitm  #lemonex #kuantan #tabita  #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #susukambingkurmamadu
Ready Stock ! #kdollbeautyskincare  RM 49.00 set #dnarsskincare  RM 33.50 set #preciousbyrozitachewan  RM 21.00 sebotol JSD Feminie Wash RM 41.00 botol We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 2. Outlet Johor Bahru: Kauzs Sdn Bhd No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006 Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda. 3. Outlet Kuantan: A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB. ☎️ 09-5316409 Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor  #dyxybccream  #ephyrapremium  #dnars  #tabita  #wargakuantan  #bandarbaruuda  #beevenomskincare  #glowglowing  #kauzs  #dyxycosmetics  #bangi  #kauzskuantan  #susumaaez  #DeejaCosmetic  #okayafoundation  #tatiskincare  #dexandraperfume  #bellazacollagen  #uitm  #lemonex  #kuantan  #tabita  #jamunenek  #lemonexoriginal #dianvitamin  #wongi  #susukambingkurmamadu 
Top selling dexandra women tinggal chloe, gucci bamboo, moon sparkle sahaja..Stok terhad tau.. Sapa cepat dia dapat.
.
RM45 sahaja.. Year End Sale
.
#dexandraperfume #yearendsale #wangiantahanlama #bolehdibawasolat
Ramai yang berasa kecewa sebab De'Xandra Bombshell by Victoria Secret nih tak ada stock. Sob sob sob 😂

Jika ada pun masyallah memang sangat sangat LIMITED Stocknya

Tunggu punya tunggu punya tunggu

Tak dapat dapat jugak

Korang, Tak mau la Kecewa dulu.... Yang Patah pasti ada Ganti kan ?? Kalau korang nak tahu,
Ini dia Complementary untuk Bombshell ...
De'Xandra INCANTO SHINE
.
Walaupun tak ada la exactly sama dengan De'Xandra Bombshell tapi ramai yang sangat Berpuas Hati dengan De'Xandra Incanto Shine tau.

Malah siap puji puji lagi.

Incanto Shine memang Tak Kurang Hebatnya.

Memang Wangi sangat.

Rata-rata yang telah menggunakan Incanto Shine memang akan Repeat Order.

Haaa... Memang Paie sendiri tak nafikan.

Bila berurusan dengan Perfumes nih, memang kita kena jugak Trial & Error.

Tak rugi pun try macam macam bau Perfumes. Sebab semua orang memang sangat suka bila badan sentiasa Wangi & Segar.

Paling penting sekali kan.

De'Xandra Perfumes bukan saja MURAH tapi sangat BERBALOI BALOI

Ianya Setanding dengan harga & kualiti De'Xandra Perfumes.

So, pada yang sangat Mencintai De'Xandra Bombshell By Victoria Secret .

Kami sangat sangat Recommended anda untuk mencuba pulak Incanto Shine ! 📱014-8364495

#RM45jer
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandrashahalam
#dexandraklang
#dexandrakl
#dexandrapahang
#perfume
#wangianhidupku
#testimonidexandra
Ramai yang berasa kecewa sebab De'Xandra Bombshell by Victoria Secret nih tak ada stock. Sob sob sob 😂 Jika ada pun masyallah memang sangat sangat LIMITED Stocknya Tunggu punya tunggu punya tunggu Tak dapat dapat jugak Korang, Tak mau la Kecewa dulu.... Yang Patah pasti ada Ganti kan ?? Kalau korang nak tahu, Ini dia Complementary untuk Bombshell ... De'Xandra INCANTO SHINE . Walaupun tak ada la exactly sama dengan De'Xandra Bombshell tapi ramai yang sangat Berpuas Hati dengan De'Xandra Incanto Shine tau. Malah siap puji puji lagi. Incanto Shine memang Tak Kurang Hebatnya. Memang Wangi sangat. Rata-rata yang telah menggunakan Incanto Shine memang akan Repeat Order. Haaa... Memang Paie sendiri tak nafikan. Bila berurusan dengan Perfumes nih, memang kita kena jugak Trial & Error. Tak rugi pun try macam macam bau Perfumes. Sebab semua orang memang sangat suka bila badan sentiasa Wangi & Segar. Paling penting sekali kan. De'Xandra Perfumes bukan saja MURAH tapi sangat BERBALOI BALOI Ianya Setanding dengan harga & kualiti De'Xandra Perfumes. So, pada yang sangat Mencintai De'Xandra Bombshell By Victoria Secret . Kami sangat sangat Recommended anda untuk mencuba pulak Incanto Shine ! 📱014-8364495 #RM45jer  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandrashahalam  #dexandraklang  #dexandrakl  #dexandrapahang  #perfume  #wangianhidupku  #testimonidexandra 
Ramai yang berasa kecewa sebab De'Xandra Bombshell by Victoria Secret nih tak ada stock. Sob sob sob 😂

Jika ada pun masyallah memang sangat sangat LIMITED Stocknya

Tunggu punya tunggu punya tunggu

Tak dapat dapat jugak

Korang, Tak mau la Kecewa dulu.... Yang Patah pasti ada Ganti kan ?? Kalau korang nak tahu,
Ini dia Complementary untuk Bombshell ...
De'Xandra INCANTO SHINE
.
Walaupun tak ada la exactly sama dengan De'Xandra Bombshell tapi ramai yang sangat Berpuas Hati dengan De'Xandra Incanto Shine tau.

Malah siap puji puji lagi.

Incanto Shine memang Tak Kurang Hebatnya.

Memang Wangi sangat.

Rata-rata yang telah menggunakan Incanto Shine memang akan Repeat Order.

Haaa... Memang Paie sendiri tak nafikan.

Bila berurusan dengan Perfumes nih, memang kita kena jugak Trial & Error.

Tak rugi pun try macam macam bau Perfumes. Sebab semua orang memang sangat suka bila badan sentiasa Wangi & Segar.

Paling penting sekali kan.

De'Xandra Perfumes bukan saja MURAH tapi sangat BERBALOI BALOI

Ianya Setanding dengan harga & kualiti De'Xandra Perfumes.

So, pada yang sangat Mencintai De'Xandra Bombshell By Victoria Secret .

Kami sangat sangat Recommended anda untuk mencuba pulak Incanto Shine ! 📱014-8364495

#RM45jer
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandrashahalam
#dexandraklang
#dexandrakl
#dexandrapahang
#perfume
#wangianhidupku
#testimonidexandra
Ramai yang berasa kecewa sebab De'Xandra Bombshell by Victoria Secret nih tak ada stock. Sob sob sob 😂 Jika ada pun masyallah memang sangat sangat LIMITED Stocknya Tunggu punya tunggu punya tunggu Tak dapat dapat jugak Korang, Tak mau la Kecewa dulu.... Yang Patah pasti ada Ganti kan ?? Kalau korang nak tahu, Ini dia Complementary untuk Bombshell ... De'Xandra INCANTO SHINE . Walaupun tak ada la exactly sama dengan De'Xandra Bombshell tapi ramai yang sangat Berpuas Hati dengan De'Xandra Incanto Shine tau. Malah siap puji puji lagi. Incanto Shine memang Tak Kurang Hebatnya. Memang Wangi sangat. Rata-rata yang telah menggunakan Incanto Shine memang akan Repeat Order. Haaa... Memang Paie sendiri tak nafikan. Bila berurusan dengan Perfumes nih, memang kita kena jugak Trial & Error. Tak rugi pun try macam macam bau Perfumes. Sebab semua orang memang sangat suka bila badan sentiasa Wangi & Segar. Paling penting sekali kan. De'Xandra Perfumes bukan saja MURAH tapi sangat BERBALOI BALOI Ianya Setanding dengan harga & kualiti De'Xandra Perfumes. So, pada yang sangat Mencintai De'Xandra Bombshell By Victoria Secret . Kami sangat sangat Recommended anda untuk mencuba pulak Incanto Shine ! 📱014-8364495 #RM45jer  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandrashahalam  #dexandraklang  #dexandrakl  #dexandrapahang  #perfume  #wangianhidupku  #testimonidexandra 
For more info —�> whatspp 📱019-4360465

#greatdeals #AcneNoMoreSet #LasoulSkincare #DexandraPerfume
Amacam? Best kannnn?? Uols pulak pakai saiz berapa? Apa? Atas 35 ke? Uishhh blh muat 2 org masuk tuhh! Ekeke! Alaaa gurau pon x voleyyy! 😜

Takmo sedey sedeyy.. minum je #LentikDara keh! Xpayah susah2 diet pon boleh kurus uolss.. 😘

#LentikDaraEmpire99
#AdieraAhmad 
#wasap0172879927segera👍
Yuhuuu! Nak bagitau ni.
YEAR END SALES DEXANDRA dah mula😱
.
Jimat RM20 dari harga asal okey.
Nak clearkan semua botol lama yang ada.

Nak tak?😊
.
Cepatt Whatsapp 013 6075625

Cod : Giant Bt Caves

Sebelum gigit jarii stok abiss.
.
. .
.
#SaleDexandra
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
Yuhuuu! Nak bagitau ni. YEAR END SALES DEXANDRA dah mula😱 . Jimat RM20 dari harga asal okey. Nak clearkan semua botol lama yang ada. Nak tak?😊 . Cepatt Whatsapp 013 6075625 Cod : Giant Bt Caves Sebelum gigit jarii stok abiss. . . . . #SaleDexandra  #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
Assalamualaikum..selamat pagi..salam hari jumaat penuh barakah..moga allah permudahkan urusan kita semua hendaknya..jgn lupa sunnah hari jumaat ok..
.
Dexandra ada clearances sales sampai hujg tahun nie..
.
siapa y xgrab lagi tu..ayuhhhhhh grab sebotol..xrugi pun..wangi..
.
sis suka..sis suka..rm45 jer gaisssss💋💋💋
.
.
#assalamualaikum #D16582 #NewSexandra #sellerSahdexandra #dapatknpointdexandra #luckydrawbulanan #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #asia #igers #perfumemalaysia #Perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #bazaarpaknil #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantarankahwin #halalperfume #mesrasolat #sayajualperfume
Assalamualaikum..selamat pagi..salam hari jumaat penuh barakah..moga allah permudahkan urusan kita semua hendaknya..jgn lupa sunnah hari jumaat ok.. . Dexandra ada clearances sales sampai hujg tahun nie.. . siapa y xgrab lagi tu..ayuhhhhhh grab sebotol..xrugi pun..wangi.. . sis suka..sis suka..rm45 jer gaisssss💋💋💋 . . #assalamualaikum  #D16582  #NewSexandra  #sellerSahdexandra  #dapatknpointdexandra  #luckydrawbulanan  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #asia  #igers  #perfumemalaysia  #Perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #bazaarpaknil  #dexandratestimoni  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantarankahwin  #halalperfume  #mesrasolat  #sayajualperfume 
Assalamualaikum _dexandrian_ sekalian. Y.E.S 2017 datang lagi !! Kali ni harga kaw kaw kita bagi. Dapat jimat berganda-ganda 😍😍😍 KINI BOLEH DAPATKAN SEMUA BRAND DEXANDRA PERFUME BOTOL LAMA HANYA DENGAN RM45 SAHAJA ✨ YES 2017 harga lebih rendah daripada YES 2016. 😱😱😱 ✨ Penurunan harga sebanyak RM20/sebotol ✨ YES 2017 adalah YES yang TERAKHIR dengan design botol lama. ✨ YES 2017 bagi New DeXandra ialah BUY 1 BOTOL 35ml FREE 1 tester 3ml ✨ YES 2017 adalah peluang untuk _dexandrian_ kumpul stock banyak2 dengan harga kaw2 murah sebab lepas ni dah takde dah tau. Perfume pon dah tukar yang baru! 😰 ✨ YES 2017 akan berakhir 31 DECEMBER 2017

JOM DAPATKAN WANGIAN FEVERET ANDA SEKARANG ❤❤ www.wasap.my/60105364316

#agendexandramelawati #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #DexandraPerfume #saledexandra #YESDexandra #dexandramelawati #perfumehalal #perfumedexandra
Assalamualaikum _dexandrian_ sekalian. Y.E.S 2017 datang lagi !! Kali ni harga kaw kaw kita bagi. Dapat jimat berganda-ganda 😍😍😍 KINI BOLEH DAPATKAN SEMUA BRAND DEXANDRA PERFUME BOTOL LAMA HANYA DENGAN RM45 SAHAJA ✨ YES 2017 harga lebih rendah daripada YES 2016. 😱😱😱 ✨ Penurunan harga sebanyak RM20/sebotol ✨ YES 2017 adalah YES yang TERAKHIR dengan design botol lama. ✨ YES 2017 bagi New DeXandra ialah BUY 1 BOTOL 35ml FREE 1 tester 3ml ✨ YES 2017 adalah peluang untuk _dexandrian_ kumpul stock banyak2 dengan harga kaw2 murah sebab lepas ni dah takde dah tau. Perfume pon dah tukar yang baru! 😰 ✨ YES 2017 akan berakhir 31 DECEMBER 2017 JOM DAPATKAN WANGIAN FEVERET ANDA SEKARANG ❤❤ www.wasap.my/60105364316 #agendexandramelawati  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #DexandraPerfume  #saledexandra  #YESDexandra  #dexandramelawati  #perfumehalal  #perfumedexandra 
Betul ke betul?
.
Lelaki pakai T-shirt, jeans, rambut letak pomade sikit sikat tepi, sarung selipar, last but not least spray De'Xandra Aventus Creed..pon dah nampak ensemmmm..huhu😜
.
.
.
#dexandra #yearendsale
#dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
Betul ke betul? . Lelaki pakai T-shirt, jeans, rambut letak pomade sikit sikat tepi, sarung selipar, last but not least spray De'Xandra Aventus Creed..pon dah nampak ensemmmm..huhu😜 . . . #dexandra  #yearendsale  #dexandraluckydraw  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #perfumeshop  #dexandraclassyandfabulous 
Salam Jumaat barokah... Items on picture still available, Let place your order now ! 
RM45 only
2 bottle RM90 free mini bottle

DM/click whatsapp link now to purchase.

#dexandramelaka #yearendsaledexandra #dexandra #perfumesmalaysia #perfumesale #perfumesdexandra #perfumeshop #perfumeswangi #yearendsalemalaysia  #perfumesmurah #scent #dexandramurah #frangrance #dexandraperfume #dexandraoriginal #perfumecollection #dexandraperfumes #yearendsale #perfumes
RM45 je awakk 😍
.
Nak? DM atau wasap lin ye.
P/s : Selagi stok masih ada je tau. Old packaging.
.
Open Order Now!
#amouraxandrabylin #perfume #dexandra #dexandraperfume #perfumeset #dexandramurah #dexandratestimoni #minyakwangimurah #hantaran #perfumelovers #perfumemurah #perfumeoriginal #amouracosmetics #nyxcosmetics #maccosmetics #kylie #mua #nars #lipmatte #hudabeauty #edp #parfum #makeup
RM45 je awakk 😍
.
Nak? DM atau wasap lin ye.
P/s : Selagi stok masih ada je tau. Old packaging.
.
Open Order Now!
#amouraxandrabylin #perfume #dexandra #dexandraperfume #perfumeset #dexandramurah #dexandratestimoni #minyakwangimurah #hantaran #perfumelovers #perfumemurah #perfumeoriginal #amouracosmetics #nyxcosmetics #maccosmetics #kylie #mua #nars #lipmatte #hudabeauty #edp #parfum #makeup
RM45 je awakk 😍
.
Nak? DM atau wasap lin ye.
P/s : Selagi stok masih ada je tau. Old packaging.
.
Open Order Now!
#amouraxandrabylin #perfume #dexandra #dexandraperfume #perfumeset #dexandramurah #dexandratestimoni #minyakwangimurah #hantaran #perfumelovers #perfumemurah #perfumeoriginal #amouracosmetics #nyxcosmetics #maccosmetics #kylie #mua #nars #lipmatte #hudabeauty #edp #parfum #makeup