an online Instagram web viewer

#dexandraperfume medias

Photos

Tak sangka hari ni dapat cust yg berlainan,order dexandra perfume inspired by lancome 🤣🤣. Cuma bau je lain2. Dah try sekali confirm terpikat lah. Dulu shima pun x terasa nak cuba, dok beli hat original tu. Tapi bila dah try,bau dia 99% sebijik original. Apa shima guna? Coco madamoiselle lah 😘😘 #instadaily #dexandra #dexandraperfume #dexandrafamily #dexandrajohorbahru #igersmalaysia #igersjohor #johorbahru
Susah untuk merawat hati yang terluka . Kami di De'Xandra pun takde ubatnya . Namun, janganlah biarkan kelukaan itu menjadi duka yang menyeksa .
.
Walaupun De'Xandra tak mampu merawat hati yang dilukai itu, wangiannya tetap boleh melupakan lara untuk seketika . Apalagi, gunalah lah De'Xandra . InshaaAllah merasa suka dan bahagia 😂😂
.
whatsapp laju laju 0109807964
.
#dexandra #dexan #dexandraperfume #dexandraperfumekualalumpur #dexandrapuchong #dexandrashahalam #dexandraputrajaya #dexandrakepong #dexandrasubangjaya #dexandradamansara #dexandrapetalingjaya #dexandracheras #dexandraampang #dexandrapuchongprima #dexandrapuchongpermai #dexandrapuchongperdana #dexandraputraperdana #dexandrapuchongutama #dexandapuchongjaya #dexandrakelanajaya #dexandra #dexandrahq #dexandrabandarbarubangi #dexandrabanting #dexandracyberjaya
Susah untuk merawat hati yang terluka . Kami di De'Xandra pun takde ubatnya . Namun, janganlah biarkan kelukaan itu menjadi duka yang menyeksa . . Walaupun De'Xandra tak mampu merawat hati yang dilukai itu, wangiannya tetap boleh melupakan lara untuk seketika . Apalagi, gunalah lah De'Xandra . InshaaAllah merasa suka dan bahagia 😂😂 . whatsapp laju laju 0109807964 . #dexandra  #dexan  #dexandraperfume  #dexandraperfumekualalumpur  #dexandrapuchong  #dexandrashahalam  #dexandraputrajaya  #dexandrakepong  #dexandrasubangjaya  #dexandradamansara  #dexandrapetalingjaya  #dexandracheras  #dexandraampang  #dexandrapuchongprima  #dexandrapuchongpermai  #dexandrapuchongperdana  #dexandraputraperdana  #dexandrapuchongutama  #dexandapuchongjaya  #dexandrakelanajaya  #dexandra  #dexandrahq  #dexandrabandarbarubangi  #dexandrabanting  #dexandracyberjaya 
LUCKY DRAW DEXANDRA HQ RAYA

Utk Ramadhan & Raya nie, kami nak bagi 5 hadiah utama iaitu ;
.
- Iphone 7 Red 📱
- Samsung S8 📱
- Iphone 7 📱
- Huawei P10 📱
- Samsung A9 Pro 📱
.
Best kan ? Boleh la bergaya raya nanti...😍 Jgn lupa join tau bermula 1 Jun sehingga 30 Julai 
Caranya customer perlu scan QR code belakang kotak Dexandra 35ml. Melalui apps dexandra.

Jadi, jom dapatkan perfume De'Xandra sekarang. 
Mane nak dapat? 
Meh PM/Whatsapp :
📱 >>> 0195283890
📱 >>> 0195283890
📱 >>> 0195283890

#dexandraperfume
#promosiRAYA
#JIMATberganda
#MENANGberganda
LUCKY DRAW DEXANDRA HQ RAYA Utk Ramadhan & Raya nie, kami nak bagi 5 hadiah utama iaitu ; . - Iphone 7 Red 📱 - Samsung S8 📱 - Iphone 7 📱 - Huawei P10 📱 - Samsung A9 Pro 📱 . Best kan ? Boleh la bergaya raya nanti...😍 Jgn lupa join tau bermula 1 Jun sehingga 30 Julai Caranya customer perlu scan QR code belakang kotak Dexandra 35ml. Melalui apps dexandra. Jadi, jom dapatkan perfume De'Xandra sekarang. Mane nak dapat? Meh PM/Whatsapp : 📱 >>> 0195283890 📱 >>> 0195283890 📱 >>> 0195283890 #dexandraperfume  #promosiRAYA  #JIMATberganda  #MENANGberganda 
🌸 INCANTO SHINE 🌸
Dexandra Incanto Shine inspired by Salvatore Ferragamo

Adalah wangian berasaskan bunga bungaan dan citrus buah buahan.  Anda akan berasa segar dan berkeyakinan dengan setiap semburannya 😍😍😍 Aromanya yang sangat lembut sememangnya memukau hati.

Serlahkan keyakinanmu dengan #dexandra. Jom dapatkan sebotol buat koleksi 😘😘 #Dexandraperfume
#dexandrajohorbahru
#dexandrajohor
#IncantoShine
#dropshipdiperlukan
🌸 INCANTO SHINE 🌸 Dexandra Incanto Shine inspired by Salvatore Ferragamo Adalah wangian berasaskan bunga bungaan dan citrus buah buahan. Anda akan berasa segar dan berkeyakinan dengan setiap semburannya 😍😍😍 Aromanya yang sangat lembut sememangnya memukau hati. Serlahkan keyakinanmu dengan #dexandra . Jom dapatkan sebotol buat koleksi 😘😘 #Dexandraperfume  #dexandrajohorbahru  #dexandrajohor  #IncantoShine  #dropshipdiperlukan 
Fungsi #dexandraperfume  ni selain daripada untuk berwangi-wangian boleh juga di jadikan sebagai #hadiahbirthday atau #hadiahanniversary istimewa untuk yang tersayang😍

Tak perlu fikir-fikir lagi apa yang perlu di cari dan tidak membazir waktu untuk #shopping
 #perfumemurah #Dexandraperfumesseller #InfoPG #siscubalagi #vscolovers #cakes #wangibersamadexandra #wangigila #dexascan #dexandrainspiredperfumes #dropshipdexandra #hargamurah #hadiahunik #untukawak #
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
🌹4 BERADIK ANAK DARA PAK LANCOME by DE’XANDRA🌹 💕MIRACLE 💕Fresh spicy
💕HYPNOSE💕Vanilla & florals elegant
💕LA VIE EST BELLE💕sweet yummy
💕TRESOR MIDNIGHT ROSE💕sweet ,fruity ,sexy ❤BETUL TAK PEMINAT TEGAR LANCOME ???❤ PEMINAT jenama LANCOME boleh grab kesemua perfume ni ⬆⬆ Whatsapp sekarang ❗❗❗Stock sangat2 terhad . BERUNTUNGLAH siapa yang cepat tu 👍👍👍 💥Lagi Best boleh join LUCKY DRAW ,mane taw untung untung dapat menang hadiah utama😎😎😎😎 Klik link ni 👇👇
www.wasap.my/601132122644

#dexandraperfume
#DeXandra #wangiankehidupan
🌹4 BERADIK ANAK DARA PAK LANCOME by DE’XANDRA🌹 💕MIRACLE 💕Fresh spicy 💕HYPNOSE💕Vanilla & florals elegant 💕LA VIE EST BELLE💕sweet yummy 💕TRESOR MIDNIGHT ROSE💕sweet ,fruity ,sexy ❤BETUL TAK PEMINAT TEGAR LANCOME ???❤ PEMINAT jenama LANCOME boleh grab kesemua perfume ni ⬆⬆ Whatsapp sekarang ❗❗❗Stock sangat2 terhad . BERUNTUNGLAH siapa yang cepat tu 👍👍👍 💥Lagi Best boleh join LUCKY DRAW ,mane taw untung untung dapat menang hadiah utama😎😎😎😎 Klik link ni 👇👇 www.wasap.my/601132122644 #dexandraperfume  #DeXandra  #wangiankehidupan 
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
#fedbackChientaninie Alhamdulillah... Whattsap payment masuk tak putus2 dr mlm td... Terima kasih buat yg masuk order brg dgn hakaq Jemah.. insyaallah harga berpatutan dgn quality hakaq bg... hari ni collect order jer ye... order2 insyaallah  hakaq posout... thanks uolls sudi support business kecik hakaq..😘😘
.
.
Nak tahu ape lg product2 terhot yg hakaq juai... meh tgk blog akk ➡http://babykidswearonline.blogspot.my/?m=1
.
.
Nak order? WHATTSAP / WECHAT / TELEGRAM jer terus +60102559481 .. Tak yah call, Maaf ye hakaq busy mmg tak pickup call, whsap @ wechat  jer & tunggu akk reply ye.. .
Nak lagi senang?? Tak perlu save2 no... Terus tekan link ni utk WhattSap http://www.wasap.my/60102559481
.
.
Penawar waktu duka... Jom kita niaga....☺☺☺ . Jgn lupe sentiasa lah berISTIGHFAR kerana disini ada penawarnya .... 😉😉
.
.
#sayajual #sayajualmurah #honeyglowsoap#honeyglowsoapmurah #honeyglowsoapmurahoriginal #dexandraperfume #mixxslimbooster #newmaxxslim #maxxslimbooster #kopihijaualana #honeyglowsoapborongmurah #sabunhoneyglow #instaseller #instaniaga # #bazaarpaknil #trustedseller #lieayabeauty #dropship open#susumaaez #missvhunnybunny
#sayajual  #borong
#fedbackChientaninie  Alhamdulillah... Whattsap payment masuk tak putus2 dr mlm td... Terima kasih buat yg masuk order brg dgn hakaq Jemah.. insyaallah harga berpatutan dgn quality hakaq bg... hari ni collect order jer ye... order2 insyaallah hakaq posout... thanks uolls sudi support business kecik hakaq..😘😘 . . Nak tahu ape lg product2 terhot yg hakaq juai... meh tgk blog akk ➡http://babykidswearonline.blogspot.my/?m=1 . . Nak order? WHATTSAP / WECHAT / TELEGRAM jer terus +60102559481 .. Tak yah call, Maaf ye hakaq busy mmg tak pickup call, whsap @ wechat jer & tunggu akk reply ye.. . Nak lagi senang?? Tak perlu save2 no... Terus tekan link ni utk WhattSap http://www.wasap.my/60102559481 . . Penawar waktu duka... Jom kita niaga....☺☺☺ . Jgn lupe sentiasa lah berISTIGHFAR kerana disini ada penawarnya .... 😉😉 . . #sayajual  #sayajualmurah  #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah  #honeyglowsoapmurahoriginal  #dexandraperfume  #mixxslimbooster  #newmaxxslim  #maxxslimbooster  #kopihijaualana  #honeyglowsoapborongmurah  #sabunhoneyglow  #instaseller  #instaniaga  # #bazaarpaknil  #trustedseller  #lieayabeauty  #dropship  open#susumaaez  #missvhunnybunny  #sayajual  #borong 
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
❤💚💜💛
Guysss. #dexandraperfume #harga mampu milik tauu. .
Anything dm tau😚
Fakta De'Xandra
-
Tahukah anda Sebanyak 400 000 botoldexandra terjual dalam tempoh sebulan .
Statistik & Kajian kami menunjukkan 90% Dari penguna dexandra adalah pengguna yang setia dimana jika sesiapa yang sudah mencuba pasti REPEAT membeli 😍
-
Feedback yang kami dapat dari pengguna kami rata-rata menyatakan DEXANDRA :
Banyak membantu mereka mendapatkan wangian antarabangsa dengan dengan kualiti yang setanding pada harga yang sangat berpatutan. Apatah lagi ada senarai dexandra adalah senarai yang memang mahal dipasaran tetapi tetap 1 harga dalam dexandra.
Selain ia mudah dibawa kemana-mana kerana 35ml & mesra Solat.
-
Dengan Dexandra, gunakan dari subuh kekal wangi 8 jam hingga ke senja.
-
Kami yakin dan percaya dengan 75 jenis wangian yang kami ada ini dapat memberi lebih keyakinan
dan menyebabkan lebih ramai sahabat anda merasai kehadiran anda dengan karakter yang berbeza 😍😊 #dexandramanjung #dexandraperfume #dexandraforher #dexandraforhim #manjungperak #codmanjung #pewangi
Fakta De'Xandra - Tahukah anda Sebanyak 400 000 botoldexandra terjual dalam tempoh sebulan . Statistik & Kajian kami menunjukkan 90% Dari penguna dexandra adalah pengguna yang setia dimana jika sesiapa yang sudah mencuba pasti REPEAT membeli 😍 - Feedback yang kami dapat dari pengguna kami rata-rata menyatakan DEXANDRA : Banyak membantu mereka mendapatkan wangian antarabangsa dengan dengan kualiti yang setanding pada harga yang sangat berpatutan. Apatah lagi ada senarai dexandra adalah senarai yang memang mahal dipasaran tetapi tetap 1 harga dalam dexandra. Selain ia mudah dibawa kemana-mana kerana 35ml & mesra Solat. - Dengan Dexandra, gunakan dari subuh kekal wangi 8 jam hingga ke senja. - Kami yakin dan percaya dengan 75 jenis wangian yang kami ada ini dapat memberi lebih keyakinan dan menyebabkan lebih ramai sahabat anda merasai kehadiran anda dengan karakter yang berbeza 😍😊 #dexandramanjung  #dexandraperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #manjungperak  #codmanjung  #pewangi 
[ REVIEW DEXANDRA ] - SUPER DUPER JIMAT !
.
Mmg berpuashati sempat dptkan dexandra semasa promosi , super jimat lah katanya ! Yg tak sempat jgn kawatir ya, sebab dexandra mmg jimat kan :)
.
Dapatkan #dexandraoriginal dari Agen Sah Dexandra:
Hidayah 0182495100
.
#dexandraperfume
#reviewdexandra
#dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #sayajualdexandra
Hi girls 😁

Dah try dexandra? Kalau belum meh la try satu kali. Mesti berminat utk jadi berkali kali. 😊
-
To oder wasap 0103806481 atau terus dm kayh

#dexandramanjung #dexandraperfume #dexandraforher #dexandraforhim #manjungperak #codmanjung #pewangi
Tengok ni.. Dulu tak berani nak guna wangian mewah, dengan De'Xandra baru lah mencuba bermacam2 wangian antarabangsa yang ada, risau pun dah takde sebab harga De'Xandra sangat kompetitif

Nak cuba? 
Jom dapatkan #dexandraperfume dari agen sah Dexandra:
Hidayah 0182495100

#dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #sayajualdexandra
BERBAKI 8 HARI SAJA UTK JOINT LUCKY DRAW DEXANDRA BULAN JULY 😱
.
.
5 HADIAH UTK PEMENANG BERTUAH 😍
.
Dah tahu apa yang menarik utk cabutan bertuah kali nie ? Bukan 1 tapi 5 pemenang UTAMA yg akan dipilih utk memenangi smartphone berjenama .
.
Inilah masa yg terbaik utk join sebb chances bukan lagi 1/10 tetapi 5/10 tauu . Rugi sesangat kalau takmau join haishhh...
.
.
Nak tahu cara joint?
WHATSAPP 013 6075625
.
.
.
.
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover  #dexandramalaysia #dexandrafeedback #bazarpaknil #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume
BERBAKI 8 HARI SAJA UTK JOINT LUCKY DRAW DEXANDRA BULAN JULY 😱 . . 5 HADIAH UTK PEMENANG BERTUAH 😍 . Dah tahu apa yang menarik utk cabutan bertuah kali nie ? Bukan 1 tapi 5 pemenang UTAMA yg akan dipilih utk memenangi smartphone berjenama . . Inilah masa yg terbaik utk join sebb chances bukan lagi 1/10 tetapi 5/10 tauu . Rugi sesangat kalau takmau join haishhh... . . Nak tahu cara joint? WHATSAPP 013 6075625 . . . . #perfumehalal  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrainspired  #dexandramurah  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrainspiredmurah  #likeforlike  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandralover  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #bazarpaknil  #dexandrahim  #dexandraher  #hadiah  #dexandramen  #dexandrawoman  #hantaran  #hantarankawin  #halalperfume  #mesrasolat  #hilangbaubadan  #perfumetravel  #sayajualperfume 
Petang2 mcm nie memg best sgt bila dpt tgok pemandangan yg hijau mcm nie . Dengan angin yg sepoi2 ditambah lagi dgn wanginya DeXandra, fuh tak terkata nikmatnya 😘 .
.
.
Ade yg nak joint postage esok?

ORDER :
Whatsapp 013 6075625

FREE COD :
Giant Bt Caves
.
.
#dexandra
#dexandraperfume 
#wangiankehidupan
#luckydrawdexandra
#morning #goodmorning #blessed #giantbatucaves - #regrann - #regrann
Perfume Dexandra Original
.
+postage RM8SM /RM12SS
.
Whatsapp 01110329393
.
#perfumedexandra #dexandraperfume #dexandra #dexandramalaysia #dexandramurah #dexandramen #perfumedexandramurah
Selamat petanggg gaisss
Cube hidu sikit baju or bdan korg ada lg x bau perfume korg sembur td?
TAKDE?!!!!!!
amboii cepat nau hilang baunyaa
Meh sini sis introduce kt korg dexandra. Sembur kt baju sampai ke esok melekat bau dia
Sis xckp kalau benda xbetul tauu 
Yg dah guna je tau best guna perfume dexandra ni
.
Pm/ws 019-3076157

#dexandra
#dexandraperfume
#bodyodourless
Selamat petanggg gaisss Cube hidu sikit baju or bdan korg ada lg x bau perfume korg sembur td? TAKDE?!!!!!! amboii cepat nau hilang baunyaa Meh sini sis introduce kt korg dexandra. Sembur kt baju sampai ke esok melekat bau dia Sis xckp kalau benda xbetul tauu Yg dah guna je tau best guna perfume dexandra ni . Pm/ws 019-3076157 #dexandra  #dexandraperfume  #bodyodourless 
😘KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL:-
.
💨Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
💨Kulit lebih glowy dan berseri
💨Mencantikkan kulit
💨Melembapkan 💨Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
💨Menghilangkan parut muka/badan
💨Mengurangkan minyak pada kulit muka
💨Mengurangkan ekzema
💨Mengurangkan resdung
💨Membantu menegangkan kulit
💨Merawat kulit kusam
💨Merawat tona kulit tidak sekata
💨Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
.
➡️6550 mg setiap tablet
➡️Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
➡️Sebotol 30 biji untuk sebulan
➡️1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
➡️Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
.
NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima.
.
Try Sekarang!!! Taip "DV" dan WhatsApp KE +6011-55017234 🏃
.
🎉 Cepat order #FREE postage #PostagePercuma untuk 10 customer terawal sahaja!!! ❌COD
.
.
.
.
#Mamom
#aydajebat
#sabunkopi
#JelitaSara
#Lofattah
#superqueen
#Beaumama
#mazimoutlet
#BellaAmmara
#MinazLovers
#zawaralovers
#DianzVitaMilk
#ChubbyChubby
#FattahAmin
#MalayWedding
#FatBurnerMega
#SelamanyaCinta
#QueenOfMutiara
#QuPutehMillenia
#VitaminCMurah
#DeXandraPerfume
#SatinSkinzPremium
😘KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL:- . 💨Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan 💨Kulit lebih glowy dan berseri 💨Mencantikkan kulit 💨Melembapkan 💨Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati 💨Menghilangkan parut muka/badan 💨Mengurangkan minyak pada kulit muka 💨Mengurangkan ekzema 💨Mengurangkan resdung 💨Membantu menegangkan kulit 💨Merawat kulit kusam 💨Merawat tona kulit tidak sekata 💨Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru . CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL . ➡️6550 mg setiap tablet ➡️Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ➡️Sebotol 30 biji untuk sebulan ➡️1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster ➡️Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari . NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima. . Try Sekarang!!! Taip "DV" dan WhatsApp KE +6011-55017234 🏃 . 🎉 Cepat order #FREE  postage #PostagePercuma  untuk 10 customer terawal sahaja!!! ❌COD . . . . #Mamom  #aydajebat  #sabunkopi  #JelitaSara  #Lofattah  #superqueen  #Beaumama  #mazimoutlet  #BellaAmmara  #MinazLovers  #zawaralovers  #DianzVitaMilk  #ChubbyChubby  #FattahAmin  #MalayWedding  #FatBurnerMega  #SelamanyaCinta  #QueenOfMutiara  #QuPutehMillenia  #VitaminCMurah  #DeXandraPerfume  #SatinSkinzPremium 
De'Xandra juga ada koleksi perfume yg berunsurkan bau bunga-bungaan 🌹🌼. Serius sangat wangi & baunya yg fresh. 😍

Kalau suka bau bunga , boleh pilih antara perfume-perfume ni. TOP SELL TAU!! Semua kat atas ni Ira dh try , dan baunya sngt wangi . Tak caye? Mehlaa cuba dlu. Botol tester pon ada uolss.

Ready Stok . Whatsapp 📲 0112-5437671

#dexandraperfume #wangiansetandingoriginal #bautahanlebihlama #mesrasolat
De'Xandra juga ada koleksi perfume yg berunsurkan bau bunga-bungaan 🌹🌼. Serius sangat wangi & baunya yg fresh. 😍 Kalau suka bau bunga , boleh pilih antara perfume-perfume ni. TOP SELL TAU!! Semua kat atas ni Ira dh try , dan baunya sngt wangi . Tak caye? Mehlaa cuba dlu. Botol tester pon ada uolss. Ready Stok . Whatsapp 📲 0112-5437671 #dexandraperfume  #wangiansetandingoriginal  #bautahanlebihlama  #mesrasolat 
Saya cari perfume bau buah 🍒🍎🍏🍊
👇🏻👇🏻👇🏻 boleh suggest yg ni .... Permintaan tinggi, bau wangi , seksisss rasa nak makan je 😍

#dexandraperfume #bautahanlama

Nak dapatkan info lbh lanjut ? 
Jom Whatsapp ira 0112-5437671
Saya cari perfume bau buah 🍒🍎🍏🍊 👇🏻👇🏻👇🏻 boleh suggest yg ni .... Permintaan tinggi, bau wangi , seksisss rasa nak makan je 😍 #dexandraperfume  #bautahanlama  Nak dapatkan info lbh lanjut ? Jom Whatsapp ira 0112-5437671
Suami saya suka bau yg manis-manis , tp taknak perfume perempuan , ADA KE ?? Dengan #dexandraperfume semua ada uolss, siapa kata tak ada 😌 
Inilah antara perfume lelaki yg manis tp tetap macho tau !! #bautahanlebihlama #wangiansetandingoriginal
Alamak cepatnya perfume habis 😱😱, nak cari perfume yg WANGI mcm pakai perfume mahal , wangiannya tahan lebih lama , TAHAN guna smpai 2 - 3 bulan , yg penting nk cari hrga MURAH .... mana nak cari ni ‼️‼️
.
.
DE'XANDRA perfume yg anda cari 🌸wangian tahan sehingga 12 JAM
🌸lebih MURAH 🌸botol kecik 35 ml , MUDAH untuk dibawa . .
Nak tau list wangian yg ada ?
Order sekarang
.
.
Haruman manakah pilihan anda ?
.
.
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller

Hidupkan hari anda dengan  DE'XANDRA PERFUME
.
.
Memberikan wangian yg tahan lama , so x yah la asyik nak sembur je , sbb wangian dexandra ni tahan lebih 12 JAM , bau pon mcm minyak wangi mahal , padahal harga dia MURAH je .. .
Gerenti mampu MILIK .
.
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller
Alamak cepatnya perfume habis 😱😱, nak cari perfume yg WANGI mcm pakai perfume mahal , wangiannya tahan lebih lama , TAHAN guna smpai 2 - 3 bulan , yg penting nk cari hrga MURAH .... mana nak cari ni ‼️‼️ . . DE'XANDRA perfume yg anda cari 🌸wangian tahan sehingga 12 JAM 🌸lebih MURAH 🌸botol kecik 35 ml , MUDAH untuk dibawa . . Nak tau list wangian yg ada ? Order sekarang . . Haruman manakah pilihan anda ? . . Ws 01111466551 #dexandraperfume #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumetraveller  Hidupkan hari anda dengan DE'XANDRA PERFUME . . Memberikan wangian yg tahan lama , so x yah la asyik nak sembur je , sbb wangian dexandra ni tahan lebih 12 JAM , bau pon mcm minyak wangi mahal , padahal harga dia MURAH je .. . Gerenti mampu MILIK . . Ws 01111466551 #dexandraperfume #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumetraveller 
Alamak cepatnya perfume habis 😱😱, nak cari perfume yg WANGI mcm pakai perfume mahal , wangiannya tahan lebih lama , TAHAN guna smpai 2 - 3 bulan , yg penting nk cari hrga MURAH .... mana nak cari ni ‼️‼️
.
.
DE'XANDRA perfume yg anda cari 🌸wangian tahan sehingga 12 JAM
🌸lebih MURAH 🌸botol kecik 35 ml , MUDAH untuk dibawa . .
Nak tau list wangian yg ada ?
Order sekarang
.
.
Haruman manakah pilihan anda ?
.
.
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller

Hidupkan hari anda dengan  DE'XANDRA PERFUME
.
.
Memberikan wangian yg tahan lama , so x yah la asyik nak sembur je , sbb wangian dexandra ni tahan lebih 12 JAM , bau pon mcm minyak wangi mahal , padahal harga dia MURAH je .. .
Gerenti mampu MILIK .
.
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller
Alamak cepatnya perfume habis 😱😱, nak cari perfume yg WANGI mcm pakai perfume mahal , wangiannya tahan lebih lama , TAHAN guna smpai 2 - 3 bulan , yg penting nk cari hrga MURAH .... mana nak cari ni ‼️‼️ . . DE'XANDRA perfume yg anda cari 🌸wangian tahan sehingga 12 JAM 🌸lebih MURAH 🌸botol kecik 35 ml , MUDAH untuk dibawa . . Nak tau list wangian yg ada ? Order sekarang . . Haruman manakah pilihan anda ? . . Ws 01111466551 #dexandraperfume #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumetraveller  Hidupkan hari anda dengan DE'XANDRA PERFUME . . Memberikan wangian yg tahan lama , so x yah la asyik nak sembur je , sbb wangian dexandra ni tahan lebih 12 JAM , bau pon mcm minyak wangi mahal , padahal harga dia MURAH je .. . Gerenti mampu MILIK . . Ws 01111466551 #dexandraperfume #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumetraveller 
USAHA LEBIH,INCOME PUN WOWW!
. .

Cik Azie mencari mereka yang ingin menjana pendapatan dengan dexandra
.
. 
For more details w.a 013 755 5512
.
.

#dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfumes #wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual #artismalaysia #onlineshopping #murah #igshop #igshopmalaysia #dropship #bazarpaknil
HARUMAN YANG MANAKAH PILIHAN ANDA ? 
dapatkn segera haruman DEXANDRA PERFUME ,  untuk lelaki ada , untuk perempuan pon ada .. wangian dia tahan lama tau ‼️ rugi kalau x cuba .
.
Grab anda punya sekarang .
.
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller
USAHA LEBIH,INCOME PUN WOWW!
. .

Cik Azie mencari mereka yang ingin menjana pendapatan dengan dexandra
.
. 
For more details wa 013 755 5512
.
.

#dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfumes #wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual #artismalaysia #onlineshopping #murah #igshop #igshopmalaysia #dropship #bazarpaknil
De'xandra the best fragrance 
Teringin nak pakai minyak wangi mahal tapi x mampu ?? . . De'xandra teman setia anda .
.
Jgn risau harga baik punya ....
Haruman yg menenangkan , tahan lebih lama , yg penting harga mampu milik ...
.
.
Haruman manakah pilihan anda ?
.
.
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama
De'xandra the best fragrance Teringin nak pakai minyak wangi mahal tapi x mampu ?? . . De'xandra teman setia anda . . Jgn risau harga baik punya .... Haruman yg menenangkan , tahan lebih lama , yg penting harga mampu milik ... . . Haruman manakah pilihan anda ? . . Ws 01111466551 #dexandraperfume #perfumemurah #perfumetahanlama 
USAHA LEBIH,INCOME PUN WOWW!
. .

Cik Azie mencari mereka yang ingin menjana pendapatan dengan dexandra
.
. 
#dexandra #dexandraperfume #dexandrainspiredperfumes #wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual #artismalaysia #onlineshopping #murah #igshop #igshopmalaysia #dropship #bazarpaknil
❤De'Xandra Fantasy by Britney Spears❤❣ ramai yang ternanti2 kan dexandra fantasy ni nak tau napa ??
sekali zass pun dah jatuh hati dengan wangiannya waahhhh..besss💕💕💕
wangian fantasy ni bau manis dan ada fruity,tropikal ,fresh floral, musky membuatkan si pemakai nampak sweet gitew😘😘
memang sesuai untuk si gadis2 manis pakai dexandra fantasy semakin sweet la lagi😍😍 Nak tak ...stock laku keras nie tau!!!!
Whatsap jom 😉😉 Jangan lupa dgn lucky draw Dexandra ye.. Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller
❤De'Xandra Fantasy by Britney Spears❤❣ ramai yang ternanti2 kan dexandra fantasy ni nak tau napa ?? sekali zass pun dah jatuh hati dengan wangiannya waahhhh..besss💕💕💕 wangian fantasy ni bau manis dan ada fruity,tropikal ,fresh floral, musky membuatkan si pemakai nampak sweet gitew😘😘 memang sesuai untuk si gadis2 manis pakai dexandra fantasy semakin sweet la lagi😍😍 Nak tak ...stock laku keras nie tau!!!! Whatsap jom 😉😉 Jangan lupa dgn lucky draw Dexandra ye.. Ws 01111466551 #dexandraperfume #perfumemurah #perfumetahanlama #perfumetraveller 
ADIK BERADIK MALONE ✔JM Orange Blossom
✔JM Peony Blossom
✔JM English Pear 
Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller
DEXANDRA LIMITED EDITION for Her ✔Adore
✔Amour
✔ Purity
✔ Violet
.
Yang mana satu sudah di dalam koleksi uols?

Ws 01111466551

#dexandraperfume#perfumemurah#perfumetahanlama#perfumetraveller
Biasa2 jadi luar biasa dgn dexandra ❤
#dexandraperfume 
#wangi2gitu
Assalammualaikum , hi peminat perfume 😘 saya yakin ramai betul yang sanggup berhabis duit utk beli perfume ori yang harganya beratus ratus beribu pun ade . Sanggup beli perfume mahal2 .. kenapa ? Sebabnya perfume ori berkualiti dan tahan lama . Itu yang best ! tapi tahu tak semua ciri2 original perfume antarabangsa ade pada DE'XANDRA 💕 Inspirasi original antarabangsa flavour2 famous tau😘 tahan lama lebih 8jam boleh bawa solat dan paling penting sangat Jimat !😍 #scentoflife
#dexandrainspiredperfumes 
#dexandraperfume 
#malaysiaonlineshop
Assalammualaikum , hi peminat perfume 😘 saya yakin ramai betul yang sanggup berhabis duit utk beli perfume ori yang harganya beratus ratus beribu pun ade . Sanggup beli perfume mahal2 .. kenapa ? Sebabnya perfume ori berkualiti dan tahan lama . Itu yang best ! tapi tahu tak semua ciri2 original perfume antarabangsa ade pada DE'XANDRA 💕 Inspirasi original antarabangsa flavour2 famous tau😘 tahan lama lebih 8jam boleh bawa solat dan paling penting sangat Jimat !😍 #scentoflife  #dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfume  #malaysiaonlineshop 
ADIK BERADIK LANCOME ✔ Hypnose
✔ Miracle
✔Tresor Midnight Rose
✔ La Vie Est Belle

#dexandraperfume #perundingwangiananda #dexandralover #dexandrameru #dexandraklang #dexandrasetiaalam #sayajualdexandra
Jom Dapatkan SugarBomb Inspired EDP 💟Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia.
💟Pati original daripada Europe (Switzeland), bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam
💟 18 wangian seharum harumnya
💟Wangian yg setanding original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian.
💟Harga mampu milik, hanya RM35 utk 30ML "Jom mewangi"

Ada 18 Jenis wangian:

1. Victoria Secret - Bombshell (💥Top Selling💥)
2. Britney Spear - Midnight Fantasy (💥Top Selling💥)
3. Gucci - Guilty (💥Top Selling💥)
4. Gucci - Bamboo
5. Annick Goutal - Petite Cherry
6. Lancome - La Vie est Belle (💥Top Selling💥)
7. Victor Rolf - FlowerBomb
8. Gucci - Flora (💥Top Selling💥)
9. Issey Miyaki - Florale (💥Top Selling💥)
10. Luis Vuitton - Turbulences
11. NYC - Bond No.9

Mens
1. Versace - Eros (💥Top Selling💥)
2. Paco Robanne - Invictus (💥Top Selling💥)
3. Giorgio Armani - Acqua Di Gio (💥Top Selling💥)
4. Paco Robane - One Million (💥Top Selling💥)
5. Creed - Aventus
6. Dunhill - Desired Blue (🌟 New 🌟) (💥Top Selling💥)
7. Hugo Boss - Bottled (🌟 New 🌟) #inspiredperfume #perfumeinspired #sugarbomb #sugarbombperfume #minyakwangi #minyakwangiinspired #minyakwangimurah #sayajualminyakwangi #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #penperfume
Jom Dapatkan SugarBomb Inspired EDP 💟Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia. 💟Pati original daripada Europe (Switzeland), bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam 💟 18 wangian seharum harumnya 💟Wangian yg setanding original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian. 💟Harga mampu milik, hanya RM35 utk 30ML "Jom mewangi" Ada 18 Jenis wangian: 1. Victoria Secret - Bombshell (💥Top Selling💥) 2. Britney Spear - Midnight Fantasy (💥Top Selling💥) 3. Gucci - Guilty (💥Top Selling💥) 4. Gucci - Bamboo 5. Annick Goutal - Petite Cherry 6. Lancome - La Vie est Belle (💥Top Selling💥) 7. Victor Rolf - FlowerBomb 8. Gucci - Flora (💥Top Selling💥) 9. Issey Miyaki - Florale (💥Top Selling💥) 10. Luis Vuitton - Turbulences 11. NYC - Bond No.9 Mens 1. Versace - Eros (💥Top Selling💥) 2. Paco Robanne - Invictus (💥Top Selling💥) 3. Giorgio Armani - Acqua Di Gio (💥Top Selling💥) 4. Paco Robane - One Million (💥Top Selling💥) 5. Creed - Aventus 6. Dunhill - Desired Blue (🌟 New 🌟) (💥Top Selling💥) 7. Hugo Boss - Bottled (🌟 New 🌟) #inspiredperfume  #perfumeinspired  #sugarbomb  #sugarbombperfume  #minyakwangi  #minyakwangiinspired  #minyakwangimurah  #sayajualminyakwangi  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumemurah  #penperfume 
Couple set dexandra😍..Boleh WhatsApp utk sbrg pertanyaan👌🏻 👉 http://www.wasap.my/60182494712

#dexandraperfumeoriginal
#DeXandraPerfume
#MesraSolat
#InspiredPerfume
#Dexandra35ml&3ml
#sayajualperfume
#PerfumeMurah
#petalingjaya
1 family pilih dexandra perfumes 
Thank you shopping with us! . .

Nak beli perfume dengan wangian mahal tapi dengan harga lagi murah?? . .

W.a Cik azie 013 755 5512

#dexandra #DeXandraPerfume 
#wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual  #artismalaysia #onlineshopping #onlineshopping #bazarpaknil
Berjalan lagi 🚗💨💨 Yg pasti, DeXandra tidak akan d lupa 😘 2x spray sudah memadai 😉😉
.
📲 0128606769 (ID #A677)
COD Bandar Tawau
http://yen2u.shoppy.my

#dexandraperfume #dexandratawau #tawau #tawaurian #tawausabah #vendortawau #tawautown #yen2u #inspiredperfume #codbandartawau #postageseluruhmalaysia #seluruhsabah #seluruhmalaysia #sayajualperfume #dropshipneeded #cikyenwangi #dexandraluckydrawjuly
Thank you shopping with us
.

Nak beli perfume dengan wangian mahal tapi dengan harga lagi murah
.

W.a Cik azie 013 755 5512

#dexandra #DeXandraPerfume 
#wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual  #artismalaysia #onlineshopping #onlineshopping #bazarpaknil
Pening nak pikir bauan yang macam mana nak pilih?

Aromatic Fresh + floral 
#dexandra #DeXandraPerfume #wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual #artismalaysia #onlineshopping #murah #igshop #igshopmalaysia #dropship
[LUCKY DRAW MASIH BERLANGSUNG] 
5 HADIAH UTK PEMENANG BERTUAH 😍
.
Dah tahu apa yang menarik utk cabutan bertuah kali nie ? Bukan 1 tapi 5 pemenang UTAMA yg akan dipilih utk memenangi smartphone berjenama .
.
Inilah masa yg terbaik utk join sebb chances bukan lagi 1/10 tetapi 5/10 tauu . Rugi sesangat kalau takmau join haishhh...
.

#dexandra
#dexandraperfume
#promosiraya
#luckydrawdexandra 
#trustedsellerDexandra
[LUCKY DRAW MASIH BERLANGSUNG] 5 HADIAH UTK PEMENANG BERTUAH 😍 . Dah tahu apa yang menarik utk cabutan bertuah kali nie ? Bukan 1 tapi 5 pemenang UTAMA yg akan dipilih utk memenangi smartphone berjenama . . Inilah masa yg terbaik utk join sebb chances bukan lagi 1/10 tetapi 5/10 tauu . Rugi sesangat kalau takmau join haishhh... . #dexandra  #dexandraperfume  #promosiraya  #luckydrawdexandra  #trustedsellerDexandra 
Thank you shopping with us
. 
Nak beli perfume dengan wangian mahal tapi dengan harga lagi murah
.

W.a Cik azie 013 755 5512

#dexandra #DeXandraPerfume 
#wangi #halal #tahanlama #sale #cantik #kurus #kesihatan #artismalaysia #sayajual  #artismalaysia #onlineshopping #onlineshopping #bazarpaknil
DEXANDRA LIMITED EDITION for HIM ✅ Sultan
✅ Primus
✅ Brave
✅ Grenade

#dexandraperfume #dexandramen #kualanerus #kualaterengganu COD ON
DeXandra Midnight fantacy & fantacy haruman yg Segar & memukau utk para wanita..
Cubalah skrg.

WhatsApp (01125483612)

#dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH?

semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki.

Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas.

JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG !

http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#openfordropship
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#authorisedagent
#IdA2369
#meldexandragroup
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH? semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki. Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas. JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG ! http://www.wasap.my/60133179540 #dexandraperfume  #openfordropship  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #authorisedagent  #IdA2369  #meldexandragroup 
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH?

semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki.

Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas.

JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG !

http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#openfordropship
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#authorisedagent
#IdA2369
#meldexandragroup
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH? semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki. Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas. JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG ! http://www.wasap.my/60133179540 #dexandraperfume  #openfordropship  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #authorisedagent  #IdA2369  #meldexandragroup 
DARI JAUH, DA TAU NI DE'XANDRA COCO [Dexandra Coco Mademoiselle - Wangian yang 'You can't say NO!]
.
Honestly, I can't say NO to Dexandra Coco Mademoiselle ni. Wangian dia mmg unik.... Sekali spray, automatic in my mind is classy, elegant, sophisticated and bau mahal gitu! Aroma yang jarang terdapat pada perfume lain.... Jgn risau, baunya memang mirip original, tp kita jamin LONG LASTING setanding original! That's y ramai yang repeat order Dexandra Coco M ni. ☺☺☺ Mana taknye, kat luar harga beratus RM per bottle. 😱😱😱😱Harga Dexandra? Alamak aih, celah gigi je jika nak compare dengan harga sebotol original tuu. ...Murah, tapi kualiti setanding ori! ☺☺Ish, takkan tanak try kot?😍😍😍
.
.
DEXANDRA COCO MADEMOISELLE 35ml EDP (by Chanel)
.
Muurahh compared to the original price!! #dexandra #dexandraforher #dexandralimitededition #dexandratestimoni #dexandrateam #dexandrawangiankehidupan #dexandraseller #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraberkualiti #setandingoriginalperfume #dexandrainspiredperfumes #trustedsellermalaysia #trustedselleronlinemalaysia
DARI JAUH, DA TAU NI DE'XANDRA COCO [Dexandra Coco Mademoiselle - Wangian yang 'You can't say NO!] . Honestly, I can't say NO to Dexandra Coco Mademoiselle ni. Wangian dia mmg unik.... Sekali spray, automatic in my mind is classy, elegant, sophisticated and bau mahal gitu! Aroma yang jarang terdapat pada perfume lain.... Jgn risau, baunya memang mirip original, tp kita jamin LONG LASTING setanding original! That's y ramai yang repeat order Dexandra Coco M ni. ☺☺☺ Mana taknye, kat luar harga beratus RM per bottle. 😱😱😱😱Harga Dexandra? Alamak aih, celah gigi je jika nak compare dengan harga sebotol original tuu. ...Murah, tapi kualiti setanding ori! ☺☺Ish, takkan tanak try kot?😍😍😍 . . DEXANDRA COCO MADEMOISELLE 35ml EDP (by Chanel) . Muurahh compared to the original price!! #dexandra  #dexandraforher  #dexandralimitededition  #dexandratestimoni  #dexandrateam  #dexandrawangiankehidupan  #dexandraseller  #dexandraperfume  #dexandramurah  #dexandraberkualiti  #setandingoriginalperfume  #dexandrainspiredperfumes  #trustedsellermalaysia  #trustedselleronlinemalaysia 
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH?

semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki.

Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas.

JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG !

http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#openfordropship
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#authorisedagent
#IdA2369
#meldexandragroup
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH? semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki. Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas. JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG ! http://www.wasap.my/60133179540 #dexandraperfume  #openfordropship  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #authorisedagent  #IdA2369  #meldexandragroup 
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH?

semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki.

Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas.

JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG !

http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#openfordropship
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#authorisedagent
#IdA2369
#meldexandragroup
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH? semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki. Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas. JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG ! http://www.wasap.my/60133179540 #dexandraperfume  #openfordropship  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #authorisedagent  #IdA2369  #meldexandragroup 
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH?

semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki.

Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas.

JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG !

http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#openfordropship
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#authorisedagent
#IdA2369
#meldexandragroup
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH? semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki. Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas. JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG ! http://www.wasap.my/60133179540 #dexandraperfume  #openfordropship  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #authorisedagent  #IdA2369  #meldexandragroup 
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH?

semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki.

Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas.

JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG !

http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#openfordropship
#dapatkanpointdexandra
#luckydrawbulanan
#authorisedagent
#IdA2369
#meldexandragroup
ANDA PEMINAT PERFUME TOP BRAND YANG MEWAH-MEWAH? semuanya harga ratusan & ribuan ringgit tau ! rabak poket beb!😀 Dengan adanya DE'XANDRA PERFUME ,semuanya boleh dimiliki. Anda pasti dapat merasai bau MEWAH SETANDING ORIGINAL perfume pada HARGA MAMPU MILIK.😍 De'Xandra mempunyai 80 jenis EDP perfume inspirasi daripada JENAMA-JENAMA TERKENAL seperti di atas. JOM DAPATKAN DE'XANDRA SEKARANG ! http://www.wasap.my/60133179540 #dexandraperfume  #openfordropship  #dapatkanpointdexandra  #luckydrawbulanan  #authorisedagent  #IdA2369  #meldexandragroup 
@Regrann from @byhazwairda - ✨Perfume De'Xandra FOR HER✨
.
🌸FRESH🌸
1. De'Xandra Her 
2. Lanvin Marry Me
3. Versace Bright Crystal
4. Lancome Hypnose
5. Chloe by Chloe
6. Chloe Love Story
7. Victoria Secret Bombshell
8. Paris Hilton
9. Estee Lauder Modern Muse
10. Lancome Miracle
11. Dior Addict 2
12. My Burberry
13. Gucci Flora
14. DKNY Fresh Blossom
15. DKNY Be Delicious
16. Ralph by Ralph Lauren
17. Salvatore Ferragamo Incanto Shine
18. Daisy Marc Jacobs
19. Fantasy by Britney Spears
.
🌸SOFT🌸
20. Escada Moon Sparkle
21. Katy Perry Purr
22. Burberry Body EDP
23. Bvlgari Rose Essential
24. D&G The One(Woman)
25. Elizabeth Arden Untold
26. Narciso Pink by Narciso Rodiguez 
27. Chanel Chance
28. Salvatore Ferragamo Signorina
29. Avril Lavigne Forbidden Rose
.
🌸STRONG🌸
30. Narciso Her by Narciso Rodiguez (White)
31. Midnight Fantasy by Britney Spears
32. One Direction Our Moment
33. Hugo Boss Ma Vie
34. Hugo Boss Woman(Red)
35. Versace Eros Woman
36. J-Lo Still
37. Angel by Thierry Mugler
38. Paco Rabanne Lady Million
39. Chanel Coco Mademoiselle
40. Lancome Tresor Midnight Rose
41. Dior Jadore
42. Bond9 Her
43. L'eau D'issey by Issey Miyaki
44. Carolina Herrera 212 Vip (Woman)
45. Lancome La Vie Est Belle
.
HARGA : 1 botol Rm65 | 2 botol Rm120
.
.
Whatsapp 📲 0196753413 😉
.
.
.
#dexandramurah #nasilemakkopio #dexandrazahra #dexandragucciflora #dexandrabombshell #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume  #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #perfumemurahmalaysia #dropshipforstudent #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #agendexandrakuantan #hantarankahwin #hadiahbirthday #perfumenabilahmad
@Regrann from @byhazwairda - ✨Perfume De'Xandra FOR HER✨ . 🌸FRESH🌸 1. De'Xandra Her 2. Lanvin Marry Me 3. Versace Bright Crystal 4. Lancome Hypnose 5. Chloe by Chloe 6. Chloe Love Story 7. Victoria Secret Bombshell 8. Paris Hilton 9. Estee Lauder Modern Muse 10. Lancome Miracle 11. Dior Addict 2 12. My Burberry 13. Gucci Flora 14. DKNY Fresh Blossom 15. DKNY Be Delicious 16. Ralph by Ralph Lauren 17. Salvatore Ferragamo Incanto Shine 18. Daisy Marc Jacobs 19. Fantasy by Britney Spears . 🌸SOFT🌸 20. Escada Moon Sparkle 21. Katy Perry Purr 22. Burberry Body EDP 23. Bvlgari Rose Essential 24. D&G The One(Woman) 25. Elizabeth Arden Untold 26. Narciso Pink by Narciso Rodiguez 27. Chanel Chance 28. Salvatore Ferragamo Signorina 29. Avril Lavigne Forbidden Rose . 🌸STRONG🌸 30. Narciso Her by Narciso Rodiguez (White) 31. Midnight Fantasy by Britney Spears 32. One Direction Our Moment 33. Hugo Boss Ma Vie 34. Hugo Boss Woman(Red) 35. Versace Eros Woman 36. J-Lo Still 37. Angel by Thierry Mugler 38. Paco Rabanne Lady Million 39. Chanel Coco Mademoiselle 40. Lancome Tresor Midnight Rose 41. Dior Jadore 42. Bond9 Her 43. L'eau D'issey by Issey Miyaki 44. Carolina Herrera 212 Vip (Woman) 45. Lancome La Vie Est Belle . HARGA : 1 botol Rm65 | 2 botol Rm120 . . Whatsapp 📲 0196753413 😉 . . . #dexandramurah  #nasilemakkopio  #dexandrazahra  #dexandragucciflora  #dexandrabombshell  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualmurah  #dexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #sayajual  #jualmurah  #menfashion  #jualperfume  #agendropshipwanted  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #perfumemurahmalaysia  #dropshipforstudent  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #agendexandrakuantan  #hantarankahwin  #hadiahbirthday  #perfumenabilahmad 
KOLEKSI PERFUME UNTUK UOLSS
PERFUME EXCLUSIVE DENGAN PELBAGAI PILIHAN JENAMA DAN BAU YANG MEMIKAT HATI. SESUAI UNTUK PEREMPUAN DAN JUGA LELAKI
+perfume che ta rm22
+perfume neelofa rm33
+perfume gucci, bombshell, lancome edp rm20
+perfume dexandra rm37
+perfume fasha sandha rm32
+pen perfume vespa rm10
+victoria secret 5in1 rm33
+victoria secret besar bulat rm18
HAA APA TUNGGU LAGI GUYS CEPAT PILIH DAN WHATSAPP SIS SEKARANG HEHE 01152704045
#perfumebombshellmurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumemurahmurah #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #perfumemurahorigionalmalaysia #perfumechetamurah #perfumeneelofamurah #perfumevictoriasecretmalaysia #perfumevictoriasecretmurah #perfumefashasandhamurah #perfumepenmurah #perfumemalaysia #sayajualperfume
#sayanakwangi #kosmetikonline #igmurah #igkosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #makeupinspiredmurahmalaysia #perfumedexandramurah #perfumedexandra #dexandraperfume #perfumelelaki #perfumeviral #byladybugs
KOLEKSI PERFUME UNTUK UOLSS PERFUME EXCLUSIVE DENGAN PELBAGAI PILIHAN JENAMA DAN BAU YANG MEMIKAT HATI. SESUAI UNTUK PEREMPUAN DAN JUGA LELAKI +perfume che ta rm22 +perfume neelofa rm33 +perfume gucci, bombshell, lancome edp rm20 +perfume dexandra rm37 +perfume fasha sandha rm32 +pen perfume vespa rm10 +victoria secret 5in1 rm33 +victoria secret besar bulat rm18 HAA APA TUNGGU LAGI GUYS CEPAT PILIH DAN WHATSAPP SIS SEKARANG HEHE 01152704045 #perfumebombshellmurah  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahmurah  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #perfumemurahorigionalmalaysia  #perfumechetamurah  #perfumeneelofamurah  #perfumevictoriasecretmalaysia  #perfumevictoriasecretmurah  #perfumefashasandhamurah  #perfumepenmurah  #perfumemalaysia  #sayajualperfume  #sayanakwangi  #kosmetikonline  #igmurah  #igkosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia  #makeupinspiredmurahmalaysia  #perfumedexandramurah  #perfumedexandra  #dexandraperfume  #perfumelelaki  #perfumeviral  #byladybugs 
.
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER 🌸
.
De'Xandra Eau De Parfum
.
LADY MILLION PACO RABANNE
.
.
Net Price : RM 65 .
.
.
💣1 BOTOL RM65
💣2 BOTOL RM120
.
For order 🎁📦📮
.
FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE 2 BOTTLE ABOVE
.
Whatsapp 012-3333-984
.
Visit our website 🌏
www.facebook.com/perfumedexandraca2
.
DROPSHIP WANTED‼️
.
Stay Fresh With  Dexandra🌸
.
#dropshipwanted #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #sayajualperfume #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #igshopmalaysia #premiumquality #hadiahlelaki #hadiahperempuan
. TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER 🌸 . De'Xandra Eau De Parfum . LADY MILLION PACO RABANNE . . Net Price : RM 65 . . . 💣1 BOTOL RM65 💣2 BOTOL RM120 . For order 🎁📦📮 . FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE 2 BOTTLE ABOVE . Whatsapp 012-3333-984 . Visit our website 🌏 www.facebook.com/perfumedexandraca2 . DROPSHIP WANTED‼️ . Stay Fresh With Dexandra🌸 . #dropshipwanted  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeoriginal  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #sayajualonline  #visitmyig  #igshopmalaysia  #premiumquality  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan 
.
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER 🌸
.
De'Xandra Eau De Parfum
.
PETITE CHERIE
.
.
Net Price : RM 65 .
.
.
💣1 BOTOL RM65
💣2 BOTOL RM120
.
For order 🎁📦📮
.
Whatsapp 012-3333-984
.
Visit our website 🌏
www.facebook.com/perfumedexandraca2
.
Stay Fresh With  Dexandra🌸
.
#dropshipwanted #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #sayajualperfume #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #igshopmalaysia #premiumquality #hadiahlelaki #hadiahperempuan
. TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER 🌸 . De'Xandra Eau De Parfum . PETITE CHERIE . . Net Price : RM 65 . . . 💣1 BOTOL RM65 💣2 BOTOL RM120 . For order 🎁📦📮 . Whatsapp 012-3333-984 . Visit our website 🌏 www.facebook.com/perfumedexandraca2 . Stay Fresh With Dexandra🌸 . #dropshipwanted  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeoriginal  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #sayajualonline  #visitmyig  #igshopmalaysia  #premiumquality  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan 
Assalamualaikum dan Bismillah
.
Sihatkan hati dan minda dengan perkara-perkara, bicara,pemikiran yang positif dan zikrullah supaya tidak dicemari dengan sesuatu yang negatif yang boleh rosakkan hati,pemikiran dan akhlak..boleh boleh..Alhamdulillah..insyaallah
.
.
"Ya ALLAH,KAU ampunkanlah ahli keluargaku sahabat-sahabatku dan muslimin muslimat semuanya,kurniakanlah kesihatan dan kesembuhan ujian sakit untuk mereka,kurniakanlah kemudahan dan kelancaran segala urusan,izinkanlah limpahan rezeki untuk mereka semua,perkenankanlah permintaan mereka yang baik2,semoga mereka berjaya dunia dan akhirat serta terpilih menjadi ahli syurga...aamiin "
.
.
Jom beramal !
Jom berzikir !
Jom berdexandra !
.
.

Selamat mewangi !
Selamat pagi !
.
.
"Ingat WANGI Ingat DEXANDRA"
" Stay Connected with Dexandra "
" Dexandra, the scents of love "
.
.
WWW.wasap.my/60199416293  @
WWW.firdausnor95@gmail.com
. ***lots of love from Dexandra goes to you

#DeXandraPerfume
#Chettakiomeyteam
#GLFC
Assalamualaikum dan Bismillah . Sihatkan hati dan minda dengan perkara-perkara, bicara,pemikiran yang positif dan zikrullah supaya tidak dicemari dengan sesuatu yang negatif yang boleh rosakkan hati,pemikiran dan akhlak..boleh boleh..Alhamdulillah..insyaallah . . "Ya ALLAH,KAU ampunkanlah ahli keluargaku sahabat-sahabatku dan muslimin muslimat semuanya,kurniakanlah kesihatan dan kesembuhan ujian sakit untuk mereka,kurniakanlah kemudahan dan kelancaran segala urusan,izinkanlah limpahan rezeki untuk mereka semua,perkenankanlah permintaan mereka yang baik2,semoga mereka berjaya dunia dan akhirat serta terpilih menjadi ahli syurga...aamiin " . . Jom beramal ! Jom berzikir ! Jom berdexandra ! . . Selamat mewangi ! Selamat pagi ! . . "Ingat WANGI Ingat DEXANDRA" " Stay Connected with Dexandra " " Dexandra, the scents of love " . . WWW.wasap.my/60199416293 @ WWW.firdausnor95@gmail.com . ***lots of love from Dexandra goes to you #DeXandraPerfume  #Chettakiomeyteam  #GLFC 
.
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER 🌸
.
De'Xandra Eau De Parfum
.
VIVA LA JUICY
.
.
Net Price : RM 65 .
.
.
💣1 BOTOL RM65
💣2 BOTOL RM120
.
For order 🎁📦📮
.
FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE 2 BOTTLE ABOVE
.
Whatsapp 012-3333-984
.
Visit our website 🌏
www.facebook.com/perfumedexandraca2
.
DROPSHIP WANTED‼️
.
Stay Fresh With  Dexandra🌸
.
#dropshipwanted #dexandra #dexandraperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #sayajualperfume #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #igshopmalaysia #premiumquality #hadiahlelaki #hadiahperempuan
. TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER 🌸 . De'Xandra Eau De Parfum . VIVA LA JUICY . . Net Price : RM 65 . . . 💣1 BOTOL RM65 💣2 BOTOL RM120 . For order 🎁📦📮 . FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE 2 BOTTLE ABOVE . Whatsapp 012-3333-984 . Visit our website 🌏 www.facebook.com/perfumedexandraca2 . DROPSHIP WANTED‼️ . Stay Fresh With Dexandra🌸 . #dropshipwanted  #dexandra  #dexandraperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeoriginal  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #sayajualonline  #visitmyig  #igshopmalaysia  #premiumquality  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan 
DEXANDRA LIMITED EDITION for Her ✔Adore
✔Amour
✔ Purity
✔ Violet
.
Yang mana satu sudah di dalam koleksi uols?

#dexandraperfume #dexandra #dexandraforher #dexandraforhim #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume
Selamat berhujung minggu dan beristirehat 😊 #wangiankehidupan 
#dexandraperfume #mampumilik #mesrasolat
Mencari Aloe vera forever?? Fungsinya Mencuci toksin & Usus anda. 😘 . 
Boleh pm saya ok www.wasap.my/60108040624 🏪 Ke kedai #WhinsoBeauty di Bandar sri perdana lahad datu sabah 🚗 poslaju Sm RM12/Ss Rm7-RM5 
#aloeveraforevergelLahadDatu #Fiirabreastserum #Almas #Dherbs #Vasia #JamuJelita #MenaggalBulu #TumbuhBulu #Mensive #AurawhiteSkinSpa #Auramen #ManjaQaseh #MinKaffe #DexandraPerfume #AkupakaiAkuJual #AkuBusukTapiWangi #WangianTahanLama
Thank you Parash! Kalau korg nak tahu, Parash asal dari Nepal. Sangat friendly orangnya. Dia minat dengan wangian 1 Million by Paco Rabanne. Katanya, "Not too strong. Just nice. I like!" 😍😍😍
.
Perfume De'Xandra sememangnya disukai pelbagai kaum tak kira umur, jantina, dan pangkat.
.
Jom cuba perfume laku keras abad ini, nak tanya info lanjut boleh Whatsapp Suria ye.
.
🌸Whatsapp 6013-3820817
🌸Whatsapp 6013-3820817
🌸Whatsapp 6013-3820817
.
#GLFD #dexandraperfume #harummekar #perfumejimat #fragrancelover
Thank you Parash! Kalau korg nak tahu, Parash asal dari Nepal. Sangat friendly orangnya. Dia minat dengan wangian 1 Million by Paco Rabanne. Katanya, "Not too strong. Just nice. I like!" 😍😍😍 . Perfume De'Xandra sememangnya disukai pelbagai kaum tak kira umur, jantina, dan pangkat. . Jom cuba perfume laku keras abad ini, nak tanya info lanjut boleh Whatsapp Suria ye. . 🌸Whatsapp 6013-3820817 🌸Whatsapp 6013-3820817 🌸Whatsapp 6013-3820817 . #GLFD  #dexandraperfume  #harummekar  #perfumejimat  #fragrancelover