an online Instagram web viewer

#dhebs medias

Photos

DETOK SEKALI PUTIHKAN BADAN 🤔
Jangan susah2 fikir
Ada tau produk 2 in 1 😱
BERKESAN LAGI 👍🏻
.
.
Jangan BAZIRKAN wang anda nak beli DETOK lepastu cari produk untuk putih pulak 🤦🏻‍♀
.
.
FAIRY KISSES kan ada,
Ia membantu men Detok kan badan awak2 sekaligus akan memutihkan seluruh badan awak 😍
.
.
Paling mudah,
IA TAK PERLU DIBANCUH 💁🏻
TAK PERLU INJECT 💆🏻
Hanya perlukan Uols ambil dan KUNYAH 😍
Macam makan Gula Gula je 💃🏻
.
.
Jum whatsapp saya laju2 sementara stok masih ada 🙈
.
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
DETOK SEKALI PUTIHKAN BADAN 🤔 Jangan susah2 fikir Ada tau produk 2 in 1 😱 BERKESAN LAGI 👍🏻 . . Jangan BAZIRKAN wang anda nak beli DETOK lepastu cari produk untuk putih pulak 🤦🏻‍♀ . . FAIRY KISSES kan ada, Ia membantu men Detok kan badan awak2 sekaligus akan memutihkan seluruh badan awak 😍 . . Paling mudah, IA TAK PERLU DIBANCUH 💁🏻 TAK PERLU INJECT 💆🏻 Hanya perlukan Uols ambil dan KUNYAH 😍 Macam makan Gula Gula je 💃🏻 . . Jum whatsapp saya laju2 sementara stok masih ada 🙈 . . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Super Condor! #dhebs #intensecycles
Penat kan dah banyak ubat putehh makan tak puteh-puteh macam snow white pun? 🌝 . Kebanyakkan produk putih dekat pasaran asyik fokus putih semata-mata. Tp lupa nak bersihkan dalaman & flush out toksin dalam badan dulu. Lupa nak detox dalaman dulu? . Acanoo nak putehh??? . Sebab apa Fairy Kisses by SKIN STORIES ni special ??? . Fairy Kisses akan detox dulu !!! Flush out toksin dalam badan dulu. Baru senang proses putihhh berlaku sampai nampak urat hijau. . Yup ! 2 IN 1 tau Fairy Kisses ni. Tak perlu nak beli detox drinks + collagen putih lagi. Sebab kita dah ada both dalam sebotol Fairy Kisses . The best thing is, Fairy Kisses bukan je bantu putihkan satu badan sampai nampak urat hijau, tapi bantu melawaskan sistem pembuangan and boleh menguruskan taw! . Tak payah fikir panjang. Kunyah-kunyah je terdetox, Kunyah-Kunyah je terputih. hehe .Dapatkan sekarang Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni taww.
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #primavalet #moodrepublik
Penat kan dah banyak ubat putehh makan tak puteh-puteh macam snow white pun? 🌝 . Kebanyakkan produk putih dekat pasaran asyik fokus putih semata-mata. Tp lupa nak bersihkan dalaman & flush out toksin dalam badan dulu. Lupa nak detox dalaman dulu? . Acanoo nak putehh??? . Sebab apa Fairy Kisses by SKIN STORIES ni special ??? . Fairy Kisses akan detox dulu !!! Flush out toksin dalam badan dulu. Baru senang proses putihhh berlaku sampai nampak urat hijau. . Yup ! 2 IN 1 tau Fairy Kisses ni. Tak perlu nak beli detox drinks + collagen putih lagi. Sebab kita dah ada both dalam sebotol Fairy Kisses . The best thing is, Fairy Kisses bukan je bantu putihkan satu badan sampai nampak urat hijau, tapi bantu melawaskan sistem pembuangan and boleh menguruskan taw! . Tak payah fikir panjang. Kunyah-kunyah je terdetox, Kunyah-Kunyah je terputih. hehe .Dapatkan sekarang Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni taww. . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #primavalet  #moodrepublik 
lepas kawin takut badan naik?? haaa fairy kisses bolehh bantu uolsss ok 😊
.
.
Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 .
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
lepas kawin takut badan naik?? haaa fairy kisses bolehh bantu uolsss ok 😊 . . Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. .
Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. .
Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.
.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin  dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 01126006096 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses
.
Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. .
Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka.
.

STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. .
Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. .
AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga.
.
.
Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau.
.

Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan.

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses . Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. . Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. . STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. . Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. . AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga. . . Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau. . Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan. 01126006096 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Muka white mai tang tangan black black. Adoiii, fake nanti kata org. Ishh, ni buka auta. Bukan muka je putih, satu badan putih. . Penat telan ubat putih tapi terlupa nak detox. Bila toksin berkeladak satu badan mana mau putih nak keluaq? . Produk 2 in 1 Skin Stories Fairy Kisses ni Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. . Macam mana Fairy Kisses buat kerja? Fairy Kisses akan detoxify dalaman untuk flush out semua toksin bagi clear sambil putihkan seluruh badan. Kesan turbo dgn bahan yang superb bila dalaman dah bersih sampai akar umbi dari toksin yg berkeladak dari dalam. . Aippp, of course dah detox badan boleh helok, slim dan mantap luaq dalam jugak. Jadi buat apa bazir beli detox drinks + collagen putih kalau boleh dapat both in a bottle dgn harga laga-laga pipi RM 99.00 untuk 60 biji. Yes, harga kawan-kawan i nak bagi. Cepat, contact kalau nak glow glow white white dgn kami.
.
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #primavalet #moodrepublik
Muka white mai tang tangan black black. Adoiii, fake nanti kata org. Ishh, ni buka auta. Bukan muka je putih, satu badan putih. . Penat telan ubat putih tapi terlupa nak detox. Bila toksin berkeladak satu badan mana mau putih nak keluaq? . Produk 2 in 1 Skin Stories Fairy Kisses ni Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. . Macam mana Fairy Kisses buat kerja? Fairy Kisses akan detoxify dalaman untuk flush out semua toksin bagi clear sambil putihkan seluruh badan. Kesan turbo dgn bahan yang superb bila dalaman dah bersih sampai akar umbi dari toksin yg berkeladak dari dalam. . Aippp, of course dah detox badan boleh helok, slim dan mantap luaq dalam jugak. Jadi buat apa bazir beli detox drinks + collagen putih kalau boleh dapat both in a bottle dgn harga laga-laga pipi RM 99.00 untuk 60 biji. Yes, harga kawan-kawan i nak bagi. Cepat, contact kalau nak glow glow white white dgn kami. . 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #primavalet  #moodrepublik 
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .
Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?
.
📱0179081601
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #teamfatyn #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee

#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. . Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. . Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. . Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. . Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? . 📱0179081601 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #teamfatyn  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Yang tengah on diet tuu bolehh lerr cuba FairyKisses nii 😋
.
.
Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 .
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Yang tengah on diet tuu bolehh lerr cuba FairyKisses nii 😋 . . Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Masih tak percaya ke? 😏
.
.
Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 .
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Masih tak percaya ke? 😏 . . Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Kauu Ghasee
..
.
Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 .
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Kauu Ghasee .. . Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Dengan Fairy Kisses pun boleh detox tauu .
.
Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 .
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Dengan Fairy Kisses pun boleh detox tauu . . Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Kulit cerah tak sampaii sebotol 😍
.
.
Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 .
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Kulit cerah tak sampaii sebotol 😍 . . Makan 2 kali satu hari . Malam dan Pagi . Sekali makan 2biji 😘 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses
.
Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. .
Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka.
.

STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. .
Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. .
AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga.
.
.
Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau.
.

Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan.

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses . Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. . Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. . STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. . Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. . AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga. . . Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau. . Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan. 01126006096 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Celebrity Feminine Scrub Wash baru je beberapa bulan di pasaran tau. 
Tapi...
Selalu sold out dalam beberapa hari je. 
Restock habis, restock habis. 
Feedback positif pengguna CFSW pun lebih 500+++ tak sampai beberapa bulan.
.
Tak bagus tak jadi mcm ni. Sampai huru-hara stokis and agent Skin Stories rebut stocks permintaan terlajakk tinggi sampai boleh bawak gaduh😂hahaha
.
Korang yang belum grab Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia yg terlajak wangi and sejuk ni cepat-cepat contact stokis and agent kami seluruh Malaysia tau. 
Nnt terlepas peluang nak guna Pembersih Wanita yang cukup luar biasa ni. 😋
.
Pm 0146080782 . 
Sekarang hakak ada buat set combo tau . Siapa yang beli ser combo tu akan dapat free postage dari hakak . .

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik
#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Celebrity Feminine Scrub Wash baru je beberapa bulan di pasaran tau. Tapi... Selalu sold out dalam beberapa hari je. Restock habis, restock habis. Feedback positif pengguna CFSW pun lebih 500+++ tak sampai beberapa bulan. . Tak bagus tak jadi mcm ni. Sampai huru-hara stokis and agent Skin Stories rebut stocks permintaan terlajakk tinggi sampai boleh bawak gaduh😂hahaha . Korang yang belum grab Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia yg terlajak wangi and sejuk ni cepat-cepat contact stokis and agent kami seluruh Malaysia tau. Nnt terlepas peluang nak guna Pembersih Wanita yang cukup luar biasa ni. 😋 . Pm 0146080782 . Sekarang hakak ada buat set combo tau . Siapa yang beli ser combo tu akan dapat free postage dari hakak . . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec   #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp   #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses
.
Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. .
Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. .
STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. .
Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. .
AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga.
Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau.
.

Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan.

Dm sis okay💕

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses . Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. . Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. . STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. . Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. . AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga. Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau. . Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan. Dm sis okay💕 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia. .
✅Lulus KKM
✅Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain
✅100% Halal
✅Tiada Kesan Sampingan ✅Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi
✅Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia.
.
Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat. .
Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi. .
Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. .
Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? 
Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee?

Dm sis okay💕

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia. . ✅Lulus KKM ✅Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain ✅100% Halal ✅Tiada Kesan Sampingan ✅Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi ✅Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia. . Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat. . Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi. . Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. . Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee? Dm sis okay💕 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. .
Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih?
Yes, detox toksin dalam badan dulu.
Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. .
Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. .
Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. .

Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼

Dm sis okay💕

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. . Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih? Yes, detox toksin dalam badan dulu. Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. . Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. . Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. . Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼 Dm sis okay💕 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] .
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. .
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. .
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. 
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. .

Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .

0173815745 💕

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] . Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. . Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. . Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. Aikk, mcm mana tu? . Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? . Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. . Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa . 0173815745 💕 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. .
Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. .
Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.
.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin  dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. .
Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas.
Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. .
Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? .
Kenapa Fairy Kisses berbeza? 
Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. .

Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses  ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. . Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas. Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. . Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? . Kenapa Fairy Kisses berbeza? Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. . Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet 
Apa fungsi Fairy Kisses SKIN STORIES ni? Apa yang special sangat semua orang kalut terkejar-kejar nak kunyah sampai kulit putih sampai nampak urat hijau tak sampai seminggu?
.
👉Membantu Mencerahkan Kulit Satu Badan.
👉Terdapat Astaxanthin yang Membantu Mencerahkan Kulit 2 kali lebih turbo.
👉Membantu Melembutkan Dan Menglowingkan Kulit.
👉Meningkatkan Produksi Glutathione di Dalam Badan.
👉Membantu Detox Tubuh dari Toksin dan Membantu Flush Out semua Toksin dalaman supaya kesan putih lebih cepat.
👉Membantu Dalam Detoksifikasi dan Mengurangkan Masalah Jerawat.
👉Membantu Merawat Jerawat dan Jeragat dan Sel Kulit Mati sehingga akar umbi. . 👉Membantu Mengelakkan Pertumbuhan Jerawat Baharu.
👉Membantu Melambatkan Proses Penuaan dan Menegangkan Kulit.
👉Membantu Melembabkan dan Melicinkan Kulit.
👉Merawat Masalah Kulit Kusam dan Kering.
👉Membantu Merawat dan Mencegah Peradangan Kulit.
👉Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Enzema, Panau dan Jerawat Badan. . 👉Membantu Menghilangkan Parut di muka dan badan sehingga pudar dan hilang jika penggunaan berterusan.
👉Membantu Merangsangkan Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
👉Membekalkan Tenaga dan Meningkatkan Stamina.
.
dan banyak lagi tak muat ruang caption oiiiiii. Takpe cepat kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia yang 2 in 1 ni. Detox dulu & baru putih dalam satu botol je. Jimat, padat dan berkesan. 😽
.
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #primavalet #moodrepublik
Apa fungsi Fairy Kisses SKIN STORIES ni? Apa yang special sangat semua orang kalut terkejar-kejar nak kunyah sampai kulit putih sampai nampak urat hijau tak sampai seminggu? . 👉Membantu Mencerahkan Kulit Satu Badan. 👉Terdapat Astaxanthin yang Membantu Mencerahkan Kulit 2 kali lebih turbo. 👉Membantu Melembutkan Dan Menglowingkan Kulit. 👉Meningkatkan Produksi Glutathione di Dalam Badan. 👉Membantu Detox Tubuh dari Toksin dan Membantu Flush Out semua Toksin dalaman supaya kesan putih lebih cepat. 👉Membantu Dalam Detoksifikasi dan Mengurangkan Masalah Jerawat. 👉Membantu Merawat Jerawat dan Jeragat dan Sel Kulit Mati sehingga akar umbi. . 👉Membantu Mengelakkan Pertumbuhan Jerawat Baharu. 👉Membantu Melambatkan Proses Penuaan dan Menegangkan Kulit. 👉Membantu Melembabkan dan Melicinkan Kulit. 👉Merawat Masalah Kulit Kusam dan Kering. 👉Membantu Merawat dan Mencegah Peradangan Kulit. 👉Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Enzema, Panau dan Jerawat Badan. . 👉Membantu Menghilangkan Parut di muka dan badan sehingga pudar dan hilang jika penggunaan berterusan. 👉Membantu Merangsangkan Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. 👉Membekalkan Tenaga dan Meningkatkan Stamina. . dan banyak lagi tak muat ruang caption oiiiiii. Takpe cepat kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia yang 2 in 1 ni. Detox dulu & baru putih dalam satu botol je. Jimat, padat dan berkesan. 😽 . 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #primavalet  #moodrepublik 
SISTURR PAYUNG FEEDBACK FAIRY KISSES POWER NI !!! Dengan hanya KUNYAH KUNYAH,
Kulit boleh CANTIK,
Kalau kawan tegur perubahan,
Hanya kunyah FK 😜
Mesti ramai yang RAGU2
.
Fk bertindak untuk MENDETOX TOKSIN
Yang berlebihan
Di dalam tubuh anda
.
DAN
.
Sebab tu jugak 
KEGEMUKAN & MASALAH KULIT MUKA
Terjadi kerana TOKSIN 😭
Terkumpul dalam badan
Dan tidak dinyahktoksin secara sihat.
.
Jum cuba FK ❤
PASTI REPEAT LAGI 😋
.
.
FOR ORDER 📲
0146080782
0146080782
0146080782
.

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
SISTURR PAYUNG FEEDBACK FAIRY KISSES POWER NI !!! Dengan hanya KUNYAH KUNYAH, Kulit boleh CANTIK, Kalau kawan tegur perubahan, Hanya kunyah FK 😜 Mesti ramai yang RAGU2 . Fk bertindak untuk MENDETOX TOKSIN Yang berlebihan Di dalam tubuh anda . DAN . Sebab tu jugak KEGEMUKAN & MASALAH KULIT MUKA Terjadi kerana TOKSIN 😭 Terkumpul dalam badan Dan tidak dinyahktoksin secara sihat. . Jum cuba FK ❤ PASTI REPEAT LAGI 😋 . . FOR ORDER 📲 0146080782 0146080782 0146080782 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
SISTURR PAYUNG FEEDBACK FAIRY KISSES POWER NI !!! Dengan hanya KUNYAH KUNYAH,
Kulit boleh CANTIK,
Kalau kawan tegur perubahan,
Hanya kunyah FK 😜
Mesti ramai yang RAGU2
.
Fk bertindak untuk MENDETOX TOKSIN
Yang berlebihan
Di dalam tubuh anda
.
DAN
.
Sebab tu jugak 
KEGEMUKAN & MASALAH KULIT MUKA
Terjadi kerana TOKSIN 😭
Terkumpul dalam badan
Dan tidak dinyahktoksin secara sihat.
.
Jum cuba FK ❤
PASTI REPEAT LAGI 😋
.
.
FOR ORDER 📲
0146080782
0146080782
0146080782
.

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
SISTURR PAYUNG FEEDBACK FAIRY KISSES POWER NI !!! Dengan hanya KUNYAH KUNYAH, Kulit boleh CANTIK, Kalau kawan tegur perubahan, Hanya kunyah FK 😜 Mesti ramai yang RAGU2 . Fk bertindak untuk MENDETOX TOKSIN Yang berlebihan Di dalam tubuh anda . DAN . Sebab tu jugak KEGEMUKAN & MASALAH KULIT MUKA Terjadi kerana TOKSIN 😭 Terkumpul dalam badan Dan tidak dinyahktoksin secara sihat. . Jum cuba FK ❤ PASTI REPEAT LAGI 😋 . . FOR ORDER 📲 0146080782 0146080782 0146080782 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Una vueltita #dhebs
PENANGAN CFSW & FK
MASIH BERBISA LAGI !!
HABIS CUST REPEAT
SAMPAI LICIN 😭
.
SAMPAI KEKADANG TU,
ADMIN SENDIRI TAK
MENYEMPAT NAK BELI TAW 😂
.
RAMAI YANG AMBIL BERAT KESIHATAN CIK BUNGA DAN DALAMAN MEREKA
.
APA LAGI,
JUM SELIT ORDER HARINI 👇🏻
0179081601
0179081601
0179081601
.

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
PENANGAN CFSW & FK MASIH BERBISA LAGI !! HABIS CUST REPEAT SAMPAI LICIN 😭 . SAMPAI KEKADANG TU, ADMIN SENDIRI TAK MENYEMPAT NAK BELI TAW 😂 . RAMAI YANG AMBIL BERAT KESIHATAN CIK BUNGA DAN DALAMAN MEREKA . APA LAGI, JUM SELIT ORDER HARINI 👇🏻 0179081601 0179081601 0179081601 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] .
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. .
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. .
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. 
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. .

Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .
.
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] . Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. . Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. . Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. Aikk, mcm mana tu? . Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? . Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. . Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa . . 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Caye ke idok???? Aloooo meh la tryy baru tahu hebat dok penangan FAIRY KISSES ni 😏😏
.
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Caye ke idok???? Aloooo meh la tryy baru tahu hebat dok penangan FAIRY KISSES ni 😏😏 . . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Strawberry Juice Powder. Apa yang best pasal Strawberry Juice Powder pada kulit kita? . Strawberry Juice Powder dapat merawat kulit berminyak dgn mengurangkan lebihan minyak pada wajah dan jerawat. Dapat juga mencerahkan kulit dgn pantas. Kandungan bahan ini banyak sekali diantaranya adalah pelbagai vitamin seperti vitamin A dan C, kalsium, asam salisilat, zat besi, dan banyak lagi. . Strawberry Juice Powder juga dapat mengurangkan eyebag di mata dan kehitaman di bawah mata. . Paling best, banyak bantu dalam dietary fibre dimana akan flush out semua toksin dalam badan hampa tu sampai akar umbi. . . Semua kehebatan Strawberry Juice Powder anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.
.
📱0179081601
📱0179081601
📱0179081601
.
#teamfatyn #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Strawberry Juice Powder. Apa yang best pasal Strawberry Juice Powder pada kulit kita? . Strawberry Juice Powder dapat merawat kulit berminyak dgn mengurangkan lebihan minyak pada wajah dan jerawat. Dapat juga mencerahkan kulit dgn pantas. Kandungan bahan ini banyak sekali diantaranya adalah pelbagai vitamin seperti vitamin A dan C, kalsium, asam salisilat, zat besi, dan banyak lagi. . Strawberry Juice Powder juga dapat mengurangkan eyebag di mata dan kehitaman di bawah mata. . Paling best, banyak bantu dalam dietary fibre dimana akan flush out semua toksin dalam badan hampa tu sampai akar umbi. . . Semua kehebatan Strawberry Juice Powder anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. . 📱0179081601 📱0179081601 📱0179081601 . #teamfatyn  #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. .
Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih?
Yes, detox toksin dalam badan dulu.
Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. .
Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. .
Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. .

Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼

0109017295

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. . Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih? Yes, detox toksin dalam badan dulu. Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. . Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. . Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. . Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼 0109017295 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. .
Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. .
Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.
.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Harga asal RM99 EXC pos tau tapi sekarang tgh preoder jadi RM 95 EXC pos tau .. '0146080782'

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin  dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Harga asal RM99 EXC pos tau tapi sekarang tgh preoder jadi RM 95 EXC pos tau .. '0146080782' #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. .
Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas.
Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. .
Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? .
Kenapa Fairy Kisses berbeza? 
Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. .

Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses  ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. . Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas. Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. . Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? . Kenapa Fairy Kisses berbeza? Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. . Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet 
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

0109017295

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. . Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. . Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. . Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. . Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? 0109017295 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses
.
Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. .
Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. .
STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. .
Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. .
AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga.
Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses.
Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau.
.

Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan.
.

0109017295
Aina
.

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
F A I R Y  K I S S E S menjanjikan kesan 5x ganda putih dari warna kulit asal selepas consistant amalkan Fairy Kisses . Menjanjikan kesan 2 in 1 detox sekaligus putih bukan muka je putih, satu badan makin putih pink. . Kulit muka makin sihat. Jerawat makin kecut sekaligus pudarkan parut kemerahan pada kulit muka. . STRESS bila kawan tegur kulit muka makin gelap, makin bertambah-tambah jerawat pada kulit muka. . Kulit muka kusam macam tak larat nak hidup dah. . AWAS! Bila kulit muka makin tak sihat, toksin dalam badan makin bertambah juga. Cepat-cepat rawat kulit dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat detox dalaman dgn Fairy Kisses. Cepat-cepat kunyah Fairy Kisses tau. . Consistant amalkan Collagen Putih Detox Pertama di Malaysia ni kalau nak rasa kulit makin helokkk, makin putih satu badan. . 0109017295 Aina . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. .
Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas.
Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. .
Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? .
Kenapa Fairy Kisses berbeza? 
Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. .

Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses  ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. . Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas. Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. . Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? . Kenapa Fairy Kisses berbeza? Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. . Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. .
Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. .
Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.
.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. .

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin  dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. .
Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. .
Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.
.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.

0109017295

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin  dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 0109017295 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. .
Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih?
Yes, detox toksin dalam badan dulu.
Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. .
Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. .
Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. .

Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼

0109017295

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. . Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih? Yes, detox toksin dalam badan dulu. Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. . Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. . Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. . Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼 0109017295 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. .
Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas.
Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. .
Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? .
Kenapa Fairy Kisses berbeza? 
Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. .

Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses  ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. . Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas. Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. . Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? . Kenapa Fairy Kisses berbeza? Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. . Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet 
.
Tahukah anda, Dalam Fairy Kisses mengandungi L-Cysteine. L-Cysteine adalah asid amino yang membantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. Sangat bagus pada mereka yang kulit kendur, ada banyak garis halus dan kedut atas faktor usia.
.
L-Cysteine juga membantu badan untuk proses detoksifikasi (pembuangan racun) bahan kimia dan logam berat (merkuri, timbal, cadmium) dalam badan.
.
L-Cysteine juga membawa zat-zat gizi penting menuju sel-sel yang berperanan dalam kekebalan badan dan dpt membantu mengurangi mucus pada saluran dalam badan.
.
Semua kehabatan L-Cysteine anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. 
Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.

Rm 99

WhatsApp 📱017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik #detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady
. Tahukah anda, Dalam Fairy Kisses mengandungi L-Cysteine. L-Cysteine adalah asid amino yang membantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. Sangat bagus pada mereka yang kulit kendur, ada banyak garis halus dan kedut atas faktor usia. . L-Cysteine juga membantu badan untuk proses detoksifikasi (pembuangan racun) bahan kimia dan logam berat (merkuri, timbal, cadmium) dalam badan. . L-Cysteine juga membawa zat-zat gizi penting menuju sel-sel yang berperanan dalam kekebalan badan dan dpt membantu mengurangi mucus pada saluran dalam badan. . Semua kehabatan L-Cysteine anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Rm 99 WhatsApp 📱017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady 
.
JERAWATT???
.
Fairy Kisses boleh detox dalaman anda smpai clear yang mampu menghalang daripada pertumbuhan jerawat..😉 caya ke idok??😍 ape lagi tunggu, kunyah je fairy kisses #collagenputihdetoxpertamadimalaysia😀

WhatsApp 017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik #detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady #jamumenawan #herbarium
.
Ko rasa?
Rasa nak beli kan Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.
Yes stock kami tak banyak dah. Jangan nangis
sebab tak sempat nak kunyah Fairy Kisses pulak. hehe

WhatsApp 017-3538924

Order Terus WhatsApp
017-3538924
017-3538924
017-3538924
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik #detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. Ko rasa? Rasa nak beli kan Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Yes stock kami tak banyak dah. Jangan nangis sebab tak sempat nak kunyah Fairy Kisses pulak. hehe WhatsApp 017-3538924 Order Terus WhatsApp 017-3538924 017-3538924 017-3538924 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Nak putih gebuss gebasss dgn Skin Stories dengan Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia????
.
👉Membantu memutihkan kulit wajah & keseluruhan badan dgn kesan untuk men-detox dalaman sampai bersih untuk kesan putih yang maksima dan mempunyai peratus pemutihan lebih tinggi drpd collagen biasa dgn hanya kunyah-kunyah.
.
👉 Membantu memudarkan parut-parut jerawat, jeragat & melicinkan kulit.
.
👉Membantu menurunkan berat badan bagi yg mempunyai masalah berat badan berlebihan dgn fungsi 2 dalam 1 putih & detox.
.
💁 inginkan kulit putih gebu?
.
💁 inginkan kulit licin tanpa parut?
.
💁 nak hilangkan kedutan pada wajah?
.
💁 ingin detox juga dalam masa yang sama utk kesan putih yg lebih cepat dan turbo.
.
Jangan percaya, tapi kena cuba.
Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni taw.
.
* Rasa yang sedap
.
* Peratus pemutihan lebih tinggi daripada collagen biasa.
.
* Harga berpatutan
.
* Hanya kunyah sahaja, tak perlu suntik, tak perlu bancuh, tak perlu kemam.
.
Dengan gabungan Astaxanthin,Bovine Collagen,L-Cysteine,Cerepron-F,Grape Seed,Vitamin C,Strawberry Juice Powder,Aloe Vera,Delima,Avocado,Peach,Mineral & Vitamin Premix,Agaricus Blazei Muril & Dextrose.
.
Fokus maksimum untuk putih detox dalam satu botol Fairy Kisses. 2 in 1 cepat cepat kunyah kunyah je putih sampai nampak urat hijau, kunyah-kunyah terdetox.

pm 0197787488

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #singapore
#johorbahru
Nak putih gebuss gebasss dgn Skin Stories dengan Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia???? . 👉Membantu memutihkan kulit wajah & keseluruhan badan dgn kesan untuk men-detox dalaman sampai bersih untuk kesan putih yang maksima dan mempunyai peratus pemutihan lebih tinggi drpd collagen biasa dgn hanya kunyah-kunyah. . 👉 Membantu memudarkan parut-parut jerawat, jeragat & melicinkan kulit. . 👉Membantu menurunkan berat badan bagi yg mempunyai masalah berat badan berlebihan dgn fungsi 2 dalam 1 putih & detox. . 💁 inginkan kulit putih gebu? . 💁 inginkan kulit licin tanpa parut? . 💁 nak hilangkan kedutan pada wajah? . 💁 ingin detox juga dalam masa yang sama utk kesan putih yg lebih cepat dan turbo. . Jangan percaya, tapi kena cuba. Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni taw. . * Rasa yang sedap . * Peratus pemutihan lebih tinggi daripada collagen biasa. . * Harga berpatutan . * Hanya kunyah sahaja, tak perlu suntik, tak perlu bancuh, tak perlu kemam. . Dengan gabungan Astaxanthin,Bovine Collagen,L-Cysteine,Cerepron-F,Grape Seed,Vitamin C,Strawberry Juice Powder,Aloe Vera,Delima,Avocado,Peach,Mineral & Vitamin Premix,Agaricus Blazei Muril & Dextrose. . Fokus maksimum untuk putih detox dalam satu botol Fairy Kisses. 2 in 1 cepat cepat kunyah kunyah je putih sampai nampak urat hijau, kunyah-kunyah terdetox. pm 0197787488 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #singapore  #johorbahru 
DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] .
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. .
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. .
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. 
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. .
Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .

pm 0197787488

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah
DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] . Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. . Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. . Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. Aikk, mcm mana tu? . Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? . Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. . Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa . pm 0197787488 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah 
Adidas Terrex Grey/White
(41-45)
RM110 SM
.
📦 Free postage SM
📲untuk pertanyaan @ order 
www.wasap.my/60177395325

#paritraja  #uthm #kktmsrigading #serigading #utm #upm #usm #kasutmurah #adidassuperstar #bazarpaknil #superstarmastermind #adidasshoes #nikeflyknit #nikeflyknittrainer #nikeshoes #nmd adidasnmd #sayajualkasut #upm #uthm #ukm #kktm #batupahat #johor #trustedreseller #dhebs #ootd #printing #followers #bolasepakmalaysia
Adidas Terrex Grey/White
(41-45)
RM110 SM
.
📦 Free postage SM
📲untuk pertanyaan @ order 
www.wasap.my/60177395325

#paritraja  #uthm #kktmsrigading #serigading #utm #upm #usm #kasutmurah #adidassuperstar #bazarpaknil #superstarmastermind #adidasshoes #nikeflyknit #nikeflyknittrainer #nikeshoes #nmd adidasnmd #sayajualkasut #upm #uthm #ukm #kktm #batupahat #johor #trustedreseller #dhebs #ootd #printing #followers #bolasepakmalaysia
ALPHABOUNCE KNIT M
100% copy ori
(40-44)
RM180 SM
.
📦 Free postage SM
📲untuk pertanyaan @ order 
www.wasap.my/60177395325

#paritraja  #uthm #kktmsrigading #serigading #utm #upm #usm #kasutmurah #adidassuperstar #bazarpaknil #superstarmastermind #adidasshoes #nikeflyknit #nikeflyknittrainer #nikeshoes #nmd adidasnmd #sayajualkasut #upm #uthm #ukm #kktm #batupahat #johor #trustedreseller #dhebs #ootd #printing #terlajaklaris #ootd #followersaktif
ALPHABOUNCE KNIT M 100% copy ori (40-44) RM180 SM . 📦 Free postage SM 📲untuk pertanyaan @ order www.wasap.my/60177395325 #paritraja  #uthm  #kktmsrigading  #serigading  #utm  #upm  #usm  #kasutmurah  #adidassuperstar  #bazarpaknil  #superstarmastermind  #adidasshoes  #nikeflyknit  #nikeflyknittrainer  #nikeshoes  #nmd  adidasnmd #sayajualkasut  #upm  #uthm  #ukm  #kktm  #batupahat  #johor  #trustedreseller  #dhebs  #ootd  #printing  #terlajaklaris  #ootd  #followersaktif 
ALPHABOUNCE KNIT M
100% copy ori
(40-44)
RM180 SM
.
📦 Free postage SM
📲untuk pertanyaan @ order 
www.wasap.my/60177395325

#paritraja  #uthm #kktmsrigading #serigading #utm #upm #usm #kasutmurah #adidassuperstar #bazarpaknil #superstarmastermind #adidasshoes #nikeflyknit #nikeflyknittrainer #nikeshoes #nmd adidasnmd #sayajualkasut #upm #uthm #ukm #kktm #batupahat #johor #trustedreseller #dhebs #ootd #printing #terlajaklaris #ootd #followersaktif
ALPHABOUNCE KNIT M 100% copy ori (40-44) RM180 SM . 📦 Free postage SM 📲untuk pertanyaan @ order www.wasap.my/60177395325 #paritraja  #uthm  #kktmsrigading  #serigading  #utm  #upm  #usm  #kasutmurah  #adidassuperstar  #bazarpaknil  #superstarmastermind  #adidasshoes  #nikeflyknit  #nikeflyknittrainer  #nikeshoes  #nmd  adidasnmd #sayajualkasut  #upm  #uthm  #ukm  #kktm  #batupahat  #johor  #trustedreseller  #dhebs  #ootd  #printing  #terlajaklaris  #ootd  #followersaktif 
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] .
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. .
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. .
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. 
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. .
Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .

pm 0197787488

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #singapore
#johorbahru
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] . Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. . Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. . Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. Aikk, mcm mana tu? . Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? . Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. . Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa . pm 0197787488 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #singapore  #johorbahru 
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia. .
✅Lulus KKM
✅Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain
✅100% Halal
✅Tiada Kesan Sampingan ✅Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi
✅Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia.
.
Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat. .
Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi. .
Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. .
Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? 
Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee?
pm 0197787488

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #singapore
#johorbahru
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia. . ✅Lulus KKM ✅Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain ✅100% Halal ✅Tiada Kesan Sampingan ✅Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi ✅Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia. . Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat. . Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi. . Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. . Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee? pm 0197787488 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #singapore  #johorbahru 
.
Apa fungsi Fairy Kisses SKIN STORIES ni? Apa yang special sangat semua orang kalut terkejar-kejar nak kunyah sampai kulit putih sampai nampak urat hijau tak sampai seminggu?
.
👉Membantu Mencerahkan Kulit Satu Badan.
.
👉Terdapat Astaxanthin yang Membantu Mencerahkan Kulit 2 kali lebih turbo. .
👉Membantu Melembutkan Dan Menglowingkan Kulit.
.
👉Meningkatkan Produksi Glutathione di Dalam Badan.
.
👉Membantu Detox Tubuh dari Toksin dan Membantu Flush Out semua Toksin dalaman supaya kesan putih lebih cepat.
.
👉Membantu Dalam Detoksifikasi dan Mengurangkan Masalah Jerawat. .
👉Membantu Merawat Jerawat dan Jeragat dan Sel Kulit Mati sehingga akar umbi. .
👉Membantu Mengelakkan Pertumbuhan Jerawat Baharu.
.
👉Membantu Melambatkan Proses Penuaan dan Menegangkan Kulit .
.
👉Membantu Melembabkan dan Melicinkan Kulit.
.
👉Merawat Masalah Kulit Kusam dan Kering.
.
👉Membantu Merawat dan Mencegah Peradangan Kulit.
.
👉Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Enzema, Panau dan Jerawat Badan. .
👉Membantu Menghilangkan Parut di muka dan badan sehingga pudar dan hilang jika penggunaan berterusan.
.
👉Membantu Merangsangkan Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
.
👉Membekalkan Tenaga dan Meningkatkan Stamina.
.
dan banyak lagi tak muat ruang caption oiiiiii. Takpe cepat kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia yang 2 in 1 ni. Detox dulu & baru putih dalam satu botol je. Jimat, padat dan berkesan. 😽 ,👉📲📲📲017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. Apa fungsi Fairy Kisses SKIN STORIES ni? Apa yang special sangat semua orang kalut terkejar-kejar nak kunyah sampai kulit putih sampai nampak urat hijau tak sampai seminggu? . 👉Membantu Mencerahkan Kulit Satu Badan. . 👉Terdapat Astaxanthin yang Membantu Mencerahkan Kulit 2 kali lebih turbo. . 👉Membantu Melembutkan Dan Menglowingkan Kulit. . 👉Meningkatkan Produksi Glutathione di Dalam Badan. . 👉Membantu Detox Tubuh dari Toksin dan Membantu Flush Out semua Toksin dalaman supaya kesan putih lebih cepat. . 👉Membantu Dalam Detoksifikasi dan Mengurangkan Masalah Jerawat. . 👉Membantu Merawat Jerawat dan Jeragat dan Sel Kulit Mati sehingga akar umbi. . 👉Membantu Mengelakkan Pertumbuhan Jerawat Baharu. . 👉Membantu Melambatkan Proses Penuaan dan Menegangkan Kulit . . 👉Membantu Melembabkan dan Melicinkan Kulit. . 👉Merawat Masalah Kulit Kusam dan Kering. . 👉Membantu Merawat dan Mencegah Peradangan Kulit. . 👉Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Enzema, Panau dan Jerawat Badan. . 👉Membantu Menghilangkan Parut di muka dan badan sehingga pudar dan hilang jika penggunaan berterusan. . 👉Membantu Merangsangkan Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. . 👉Membekalkan Tenaga dan Meningkatkan Stamina. . dan banyak lagi tak muat ruang caption oiiiiii. Takpe cepat kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia yang 2 in 1 ni. Detox dulu & baru putih dalam satu botol je. Jimat, padat dan berkesan. 😽 ,👉📲📲📲017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?
.
.
WhatsApp 017-3538924
.
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? . . WhatsApp 017-3538924 . . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?
.
.
WhatsApp 017-3538924
.
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? . . WhatsApp 017-3538924 . . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
👩🏻👩🏻👩🏻 Ni Yang i Malas Nak Bersukan Ni. Habis Kulit i Dah Jadi Sunburn. Beza Langit & Bumi Pulakk Tu. Its Ok u, Dulu i Pun Macam Ni Jugakk, Tapi Lepas Kunyah2 FAIRY KISSES, Kulit i Dah Kembali Pada Asal. Bintik2 Hitam Yang i Ada Dulu Pun Dah Hilang. Yeahh !!! DAPATKAN HARI INI !!! 🎉🎉🎉
.
WhatsApp 017-3538924
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec #pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. 👩🏻👩🏻👩🏻 Ni Yang i Malas Nak Bersukan Ni. Habis Kulit i Dah Jadi Sunburn. Beza Langit & Bumi Pulakk Tu. Its Ok u, Dulu i Pun Macam Ni Jugakk, Tapi Lepas Kunyah2 FAIRY KISSES, Kulit i Dah Kembali Pada Asal. Bintik2 Hitam Yang i Ada Dulu Pun Dah Hilang. Yeahh !!! DAPATKAN HARI INI !!! 🎉🎉🎉 . WhatsApp 017-3538924 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Flipflipflipflipflip🌈 @codeguadirtpark 
#instachile #dhebs #dirt #codegua #spot #flip
.
DETOK SEKALI PUTIHKAN BADAN 🤔
Jangan susah2 fikir
Ada tau produk 2 in 1 😱
BERKESAN LAGI 👍🏻
.
.
Jangan BAZIRKAN wang anda nak beli DETOK lepastu cari produk untuk putih pulak 🤦🏻‍♀
.
.
FAIRY KISSES kan ada,
Ia membantu men Detok kan badan awak2 sekaligus akan memutihkan seluruh badan awak 😍
.
.
Paling mudah,
IA TAK PERLU DIBANCUH 💁🏻
TAK PERLU INJECT 💆🏻
Hanya perlukan Uols ambil dan KUNYAH 😍
Macam makan Gula Gula je 💃🏻
.
.
Jum whatsapp saya laju2 sementara stok masih ada 🙈
.
.
WhatsApp 017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. DETOK SEKALI PUTIHKAN BADAN 🤔 Jangan susah2 fikir Ada tau produk 2 in 1 😱 BERKESAN LAGI 👍🏻 . . Jangan BAZIRKAN wang anda nak beli DETOK lepastu cari produk untuk putih pulak 🤦🏻‍♀ . . FAIRY KISSES kan ada, Ia membantu men Detok kan badan awak2 sekaligus akan memutihkan seluruh badan awak 😍 . . Paling mudah, IA TAK PERLU DIBANCUH 💁🏻 TAK PERLU INJECT 💆🏻 Hanya perlukan Uols ambil dan KUNYAH 😍 Macam makan Gula Gula je 💃🏻 . . Jum whatsapp saya laju2 sementara stok masih ada 🙈 . . WhatsApp 017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
AIRFORCE PLAIN ALL BLACK
(36-40)
RM95 SM
.
📦 Free postage SM
📲untuk pertanyaan @ order 
www.wasap.my/60177395325

#paritraja  #uthm #kktmsrigading #serigading #utm #upm #usm #kasutmurah #adidassuperstar #bazarpaknil #superstarmastermind #adidasshoes #nikeflyknit #nikeflyknittrainer #nikeshoes #nmd adidasnmd #sayajualkasut #upm #uthm #ukm #kktm #batupahat #johor #trustedreseller #dhebs #ootd #printing
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia. .
✅Lulus KKM
✅Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain
✅100% Halal
✅Tiada Kesan Sampingan ✅Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi
✅Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia.
.
Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat. .
Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi. .
Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. .
Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? 
Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee?

0103989230

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia. . ✅Lulus KKM ✅Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain ✅100% Halal ✅Tiada Kesan Sampingan ✅Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi ✅Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia. . Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat. . Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi. . Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. . Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee? 0103989230 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
FAIRY KISSES 💋
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni.

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

WhatsApp 017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. FAIRY KISSES 💋 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? WhatsApp 017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
FAIRY KISSES 💋💋🙆
.
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni.

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

WhatsApp 017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. FAIRY KISSES 💋💋🙆 . 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? WhatsApp 017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
JERAWAT KRONIK ? KULIT MUKE KUSAM? SEMBAP BAWAH MATA?

2 bulan konsisten FK uols
FK sahaja ! Tanpa supplement lain
Yang penting sobarrrrrr
Lihatlah hasilnyaaa

Nak selfie pun makin yakin taw
Licinnn je macam pinggan baru dicuci
Peloles bersinar sinar lagi tuh

Memang tak rugi kalau berFK ni tau

Sebab dalam FK ada pelbagai ramuan yang sangat bagus untuk yang ada masalah kulit . Antaranya : ✔ ASTAXANTHIN
✔BOVINE COLLAGEN
✔PAMOGRANATE(DELIMA)
✔AVOCADO
✔GRAPE SEED
✔ALOE VERA

Semua ni bergabung menjadikan kulit uols cantik dan berseri seri je nanti.

Uols bila lagi ?
Tengok je rugi laa😎 📲 019 7787488

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #singapore
#johorbahru
JERAWAT KRONIK ? KULIT MUKE KUSAM? SEMBAP BAWAH MATA? 2 bulan konsisten FK uols FK sahaja ! Tanpa supplement lain Yang penting sobarrrrrr Lihatlah hasilnyaaa Nak selfie pun makin yakin taw Licinnn je macam pinggan baru dicuci Peloles bersinar sinar lagi tuh Memang tak rugi kalau berFK ni tau Sebab dalam FK ada pelbagai ramuan yang sangat bagus untuk yang ada masalah kulit . Antaranya : ✔ ASTAXANTHIN ✔BOVINE COLLAGEN ✔PAMOGRANATE(DELIMA) ✔AVOCADO ✔GRAPE SEED ✔ALOE VERA Semua ni bergabung menjadikan kulit uols cantik dan berseri seri je nanti. Uols bila lagi ? Tengok je rugi laa😎 📲 019 7787488 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #singapore  #johorbahru 
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. .
Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas.
Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. .
Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? .
Kenapa Fairy Kisses berbeza? 
Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. .

Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet
Sebut putih satu badan, semua nak putih. Tapi tu la kan, semua produk dah cuba. Pil, kapsul, minum, kemam semua tak jalan. Tapi, bila try #FairyKisses  ni menjadi pulak. Harga tak sampai seratus untuk 60 biji. . Fairy Kisses adalah formula khusus untuk cerahkan satu badan from head to toe, sekaligus detox toksin dari dalam sampai akar umbi untuk merawat kulit dgn pantas. Patut lah cantik,putih,gebu.Rupanya diorang just consistant guna Fairy Kisses. . Sekarang awak dah tahu kan rahsia nak cantik from head to toe mcm mana dgn sekadar kunyah-kunyah? . Kenapa Fairy Kisses berbeza? Sebab Fairy Kisses akan detox dulu. Baru putih cepat hinggap pada kulit. Produk lain terlalu fokus pada pencerahan kulit sehingga lupa nak flush out toksin dalaman dahulu. Macam mana nak cepat putih? Amalkan setahun dua pun belum putih taw. Bazir $$ je awak ni. . Yes, Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox dgn sekadar kunyah-kunyah sahaja. Cepat lah join team satu badan putih dgn kami. hehe . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet 
[ SKINCARE TAK CUKUP UNTUK RAWAT MASALAH KULIT MUKA JIKA DALAMAN MASIH KOTOR PENUH TOKSIN ]
.
Asyikkk tempek produk luaran lupa pulak dalaman tak bersih. Mcm mana nak cantik? Hmmmm. .
Jom keluarkan toksin dalam badan supaya tak bazir beli skincare mahal. 
Yes, 99% pengguna skincare menyalahkan skincare tidak berkesan sebab terlupa nak detox dalaman sampai bersih punca tiada kesan pada kulit. .
Ada juga yang salahkan produk collagen putih tak beri kesan putih dengan cepat. 
Aippp, lupa nak detox toksin lah tu puncanya. .
Bila dalaman dah bersih, dah detox, baru kesan putih berganda-ganda mula terpancar pada kulit uolsss tau. .
Tapi, jangan bazir duit beli banyak collagen putih kalau boleh dapat kesan 2 in 1 putih + detox dalam sebotol #FairyKisses sahaja.
.

Yes , jimat , dan kesan yang padu sampai nampak urat hijau. Kami selalu pesan pada pengguna Fairy Kisses, jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih kami tak tanggung. hik hik hik.

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet
[ SKINCARE TAK CUKUP UNTUK RAWAT MASALAH KULIT MUKA JIKA DALAMAN MASIH KOTOR PENUH TOKSIN ] . Asyikkk tempek produk luaran lupa pulak dalaman tak bersih. Mcm mana nak cantik? Hmmmm. . Jom keluarkan toksin dalam badan supaya tak bazir beli skincare mahal. Yes, 99% pengguna skincare menyalahkan skincare tidak berkesan sebab terlupa nak detox dalaman sampai bersih punca tiada kesan pada kulit. . Ada juga yang salahkan produk collagen putih tak beri kesan putih dengan cepat. Aippp, lupa nak detox toksin lah tu puncanya. . Bila dalaman dah bersih, dah detox, baru kesan putih berganda-ganda mula terpancar pada kulit uolsss tau. . Tapi, jangan bazir duit beli banyak collagen putih kalau boleh dapat kesan 2 in 1 putih + detox dalam sebotol #FairyKisses  sahaja. . Yes , jimat , dan kesan yang padu sampai nampak urat hijau. Kami selalu pesan pada pengguna Fairy Kisses, jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih kami tak tanggung. hik hik hik. #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet 
.
DETOK SEKALI PUTIHKAN BADAN 🤔
Jangan susah2 fikir
Ada tau produk 2 in 1 😱
BERKESAN LAGI 👍🏻
.
.
Jangan BAZIRKAN wang anda nak beli DETOK lepastu cari produk untuk putih pulak 🤦🏻‍♀
.
.
FAIRY KISSES kan ada,
Ia membantu men Detok kan badan awak2 sekaligus akan memutihkan seluruh badan awak 😍
.
.
Paling mudah,
IA TAK PERLU DIBANCUH 💁🏻
TAK PERLU INJECT 💆🏻
Hanya perlukan Uols ambil dan KUNYAH 😍
Macam makan Gula Gula je 💃🏻
.
.
Jum whatsapp saya laju2 sementara stok masih ada 🙈
.
WhatsApp 017-3538924
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. DETOK SEKALI PUTIHKAN BADAN 🤔 Jangan susah2 fikir Ada tau produk 2 in 1 😱 BERKESAN LAGI 👍🏻 . . Jangan BAZIRKAN wang anda nak beli DETOK lepastu cari produk untuk putih pulak 🤦🏻‍♀ . . FAIRY KISSES kan ada, Ia membantu men Detok kan badan awak2 sekaligus akan memutihkan seluruh badan awak 😍 . . Paling mudah, IA TAK PERLU DIBANCUH 💁🏻 TAK PERLU INJECT 💆🏻 Hanya perlukan Uols ambil dan KUNYAH 😍 Macam makan Gula Gula je 💃🏻 . . Jum whatsapp saya laju2 sementara stok masih ada 🙈 . WhatsApp 017-3538924 . #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
FAIRY KISSES 💋💋🙆
.
🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak.

Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

WhatsApp 017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. FAIRY KISSES 💋💋🙆 . 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran. . 🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam. . 🙅Tak perlu bancuh susah-susah. . 🙅Tak perlu sedut-sedut. . 🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox. . Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. . Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. . Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda. . Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. . Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum? WhatsApp 017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
.
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau.

Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.

WhatsApp 017-3538924

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
. Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin  dan dehidrasi. Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. WhatsApp 017-3538924 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik 
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. .
Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. .
Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin 
dan dehidrasi.
.

Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.

01119289151

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp 
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Dextrose tau. . Ianya merupakan glukosa yang baik untuk memberi tenaga supaya kita lebih bertenaga sepanjang hari. Kunyah Fairy Kisses bukan putih, detox dan cantik je tapi memberi tenaga juga tau. . Dextrose juga dapat membantu memberi karbohidrat kepada badan. Dextrose juga digunakan untuk merawat gula darah rendah (Hypoglycemia), Kejutan Insulin dan dehidrasi. . Banyak manfaat Dextrose pada badan dan dalaman tau.Semua kehabatan Dextrose anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 01119289151 #fairykisses  #skinstories  #cfsw  #perlashine  #wdec  #calicalitcantik  #detox  #kolagenkunyah  #detoxputih  #dhebs  #millenia  #quputeh  #aurawhite  #kcolly  #jushinec  #pinklady  #jamumenawan  #herbarium  #ichantique  #queenofmutiara  #jamususukdara  #elfiraloy  #shaklee  #esp  #nurraysa  #aidijuma  #telekungsitikhadijah  #duckgroup  #primavalet  #moodrepublik