an online Instagram web viewer

#dietsihat medias

Photos

Kesian 🙈 FOLLOW Coach Ahmad & Coach Mizah @befit_ahmad.mizah at least tahun ini dah kurus.. TAG kawan2 yg sama mcm ni dok menahan lapar sebab nak kurus... #tipskurus #dietsihat
Kesian 🙈 FOLLOW Coach Ahmad & Coach Mizah @befit_ahmad.mizah at least tahun ini dah kurus.. TAG kawan2 yg sama mcm ni dok menahan lapar sebab nak kurus... #tipskurus  #dietsihat 
Mudah je nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang 20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah je nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang 20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Risau dengan peha, lengan dan perut yg semakin membesar dgn jayanya?
.
Amalkan pemakanan seimbang.. insyaAllah BOLEH!
.
Jom FOLLOW Coach @dilla.nur_ utk tips diet yg berkesan utk turun 3-10 kg sebulan.
.
TAG kawan-kawan yg dok diet hari2, tapi peha masih selambak lagi. 🙊
.
#tipskurus #dietsihat #coachkurus
Risau dengan peha, lengan dan perut yg semakin membesar dgn jayanya? . Amalkan pemakanan seimbang.. insyaAllah BOLEH! . Jom FOLLOW Coach @dilla.nur_ utk tips diet yg berkesan utk turun 3-10 kg sebulan. . TAG kawan-kawan yg dok diet hari2, tapi peha masih selambak lagi. 🙊 . #tipskurus  #dietsihat  #coachkurus 
Kesian.. nak kurus tapi tak tahu cara yg betul.. 🤦🏻‍♀
.
Jom FOLLOW Coach @dilla.nur_ utk tips diet yg berkesan utk turun 3-10 kg sebulan.
.
TAG kawan-kawan yg sama perangai macam ni. 🙊
.
#tipskurus #dietsihat #onlinecoach
Kesian.. nak kurus tapi tak tahu cara yg betul.. 🤦🏻‍♀ . Jom FOLLOW Coach @dilla.nur_ utk tips diet yg berkesan utk turun 3-10 kg sebulan. . TAG kawan-kawan yg sama perangai macam ni. 🙊 . #tipskurus  #dietsihat  #onlinecoach 
Anda idamkan sihat kurus lansing semasa majlis perkahwinan pertunangan.
.
Dengan amalkan pemakanan seimbang INSYALLAH boleh‼️
Untuk Tips Turun Berat Badan Sihat,Teknik Berdiet Yang Betul,
Teknik senaman,
.
.
FOLLOW BIO👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3-10kg bulan ini dengan diet seimbang dan meal plan yang betul..
#tipsdiet
#dietsihat
#coachonline
Anda idamkan sihat kurus lansing semasa majlis perkahwinan pertunangan. . Dengan amalkan pemakanan seimbang INSYALLAH boleh‼️ Untuk Tips Turun Berat Badan Sihat,Teknik Berdiet Yang Betul, Teknik senaman, . . FOLLOW BIO👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3-10kg bulan ini dengan diet seimbang dan meal plan yang betul.. #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack 
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
FOLLOW Coach Ahmad & Coach Mizah @befit_ahmad.mizah at least tahun ini dah kurus.. TAG kawan2 yg sama mcm ni dok suka minum teh ais sebab nak kurus... #tipskurus #dietsihat
FOLLOW Coach Ahmad & Coach Mizah @befit_ahmad.mizah at least tahun ini dah kurus.. TAG kawan2 yg sama mcm ni dok suka minum teh ais sebab nak kurus... #tipskurus  #dietsihat 
Mudah je nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang 20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah je nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang 20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Nak body cantik tanpa perlu mengeluarkan duit yang banyak 😍 mari gunakan set combo tea medina desire serendah Rm40 sahaja pasti puas hati 😘❤️
.
.
Slimming Detox Tea Rm15 
Kakicantiq tea RM25
Lotion Maryam RM35
Postage SM RM8
SABAH & SARAWAK RM12
.
.
Kalau berminat boleh wasap 0196104679 😊📞
.
.
#teamilafazila #kuruskanpeha #bodycantik
#naturalherbs #kurus #kuruscaraselamat #tehkurusmalaysia #kuruscepat #murah #skinnytea #detoxmurah #detoxtea #dietsihat #jomkurus #jomsihat #tehkurusrm15 #medinadesire #sayajualslimmingtea
Nak body cantik tanpa perlu mengeluarkan duit yang banyak 😍 mari gunakan set combo tea medina desire serendah Rm40 sahaja pasti puas hati 😘❤️ . . Slimming Detox Tea Rm15 Kakicantiq tea RM25 Lotion Maryam RM35 Postage SM RM8 SABAH & SARAWAK RM12 . . Kalau berminat boleh wasap 0196104679 😊📞 . . #teamilafazila  #kuruskanpeha  #bodycantik  #naturalherbs  #kurus  #kuruscaraselamat  #tehkurusmalaysia  #kuruscepat  #murah  #skinnytea  #detoxmurah  #detoxtea  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #tehkurusrm15  #medinadesire  #sayajualslimmingtea 
Ramai tanya mcm mana Easyfull ni bertindak buat kita lost weight. Jawapannya ialah
.
▪️bila kita ambil sblm lunch basically ia akan memenuhkan ruang dlm perut. Jadi kita akan makan kurang
▪️Kalorinya rendah, jadi lbh mudah utk lost weight
▪️Juga diambil sbg pengganti makan malam selain mampu mengatasi keinginan pd kudapan manis atau ringan yg tinggi kalori dan lemak
.
Dengan pengawalan makanan yg baik mengikut keperluan seseorang, Easyfull akan membantu proses utk kita turun berat bdn lbh cepat. Sebab ramai yg gagal lost weight akibat kesukaran mengawal selera makan
.
.
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7,BB Bangi
🌻Pos seluruh Malaysia
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#dealerst
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#easyfullsendayutinggi #easyfull #dietsihat #diet #dietkalori #cutcalories #cutcraving
Ramai tanya mcm mana Easyfull ni bertindak buat kita lost weight. Jawapannya ialah . ▪️bila kita ambil sblm lunch basically ia akan memenuhkan ruang dlm perut. Jadi kita akan makan kurang ▪️Kalorinya rendah, jadi lbh mudah utk lost weight ▪️Juga diambil sbg pengganti makan malam selain mampu mengatasi keinginan pd kudapan manis atau ringan yg tinggi kalori dan lemak . Dengan pengawalan makanan yg baik mengikut keperluan seseorang, Easyfull akan membantu proses utk kita turun berat bdn lbh cepat. Sebab ramai yg gagal lost weight akibat kesukaran mengawal selera makan . . 🌻Whatsapp 0132127783 🌻Self pickup :Seksyen 7,BB Bangi 🌻Pos seluruh Malaysia . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #dealerst  #sendayutinggibangi  #sendayutinggikajang  #sendayutinggiputrajaya  #easyfullsendayutinggi  #easyfull  #dietsihat  #diet  #dietkalori  #cutcalories  #cutcraving 
Morning gaiss !!! Senyum sikeett 😁 haaa..macam tu lah. Baru lah datang semangat .
.

Gaisss..ullos tahu tak, kita perlu breakfast selewat-lewatnya sejam selepas bangun tidur. Makna kalau bangun pukul 6 pagi, kita kena isi perut yang pertama sebelum pukul 7 pagi. .
.

Selalu rushing nak ke tempat kerja ?
.

Student pun selalu nak cepat ke kelas ?
.

Tak sempat breakfast ?
.
.

Mood mula hancusss 😒tumpuan pun ke laut 😌 Mula la stress 😩Pernah rasa macam ni?
.
.

Ya faham, tak sempat nak keletang keletung kat dapur pepagi buta. Memang tak sempat. .
.
Haa..jom tiru macam Farah. Bangun awal pagi, terus minum ESP taw. Nyaman amat perut ni. Baru la tak menyinga dengan anak-anak. 😜 .
.
Esp sangat sesuai utk mereka yg tak sempat nak breakfast and energy selalu out. Esp mampu beri kita rasa kenyang yg lama (tp ingat, ESP bukan meal replacement. Still kena breakfast wpun hanya sekeping roti). .
.
.

Ullos akan rasa bertenaga sepanjang hari! Dapat bonus kulit makin sihat, bebas parut serta maintain berat badan yg cantik. Allah, bestnyaaa 😍😍
.
.
Apa kelebihan ESP?
- kulit jadi lebih anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempertingkatkan fungsi hormon wanita
- kulit jadi lebih tegang dan sihat
- menghalang penyakit batu karang
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
- sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
- elakkan kencing manis
- kuatkan ingatan memori
- sembuhkan luka
- melindungi dan menjaga rahim
- menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imunisasi badan
- mengandungi protein yang lengkap
-
-
Whatsapp 📲 FARAH
019-2682710
Your Certified Shaklee Consultant .

#shaklee #espshaklee #shakleeshahalam #shakleemalaysia #shakleeuitmshahalam #shakleemurah #dietsihat #caracantikkankulit #tipscantik #shakleebukitjelutong #espshakleemurah #espfreeshaker #shakleereadystockshahalam #breakfastcepat #perutlapar #siscuba #acahdiet #espmurah #breakfastcepat #espshakleepromo #espshakleemurah #pengedarshakleeshahalam
Morning gaiss !!! Senyum sikeett 😁 haaa..macam tu lah. Baru lah datang semangat . . Gaisss..ullos tahu tak, kita perlu breakfast selewat-lewatnya sejam selepas bangun tidur. Makna kalau bangun pukul 6 pagi, kita kena isi perut yang pertama sebelum pukul 7 pagi. . . Selalu rushing nak ke tempat kerja ? . Student pun selalu nak cepat ke kelas ? . Tak sempat breakfast ? . . Mood mula hancusss 😒tumpuan pun ke laut 😌 Mula la stress 😩Pernah rasa macam ni? . . Ya faham, tak sempat nak keletang keletung kat dapur pepagi buta. Memang tak sempat. . . Haa..jom tiru macam Farah. Bangun awal pagi, terus minum ESP taw. Nyaman amat perut ni. Baru la tak menyinga dengan anak-anak. 😜 . . Esp sangat sesuai utk mereka yg tak sempat nak breakfast and energy selalu out. Esp mampu beri kita rasa kenyang yg lama (tp ingat, ESP bukan meal replacement. Still kena breakfast wpun hanya sekeping roti). . . . Ullos akan rasa bertenaga sepanjang hari! Dapat bonus kulit makin sihat, bebas parut serta maintain berat badan yg cantik. Allah, bestnyaaa 😍😍 . . Apa kelebihan ESP? - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - elakkan kencing manis - kuatkan ingatan memori - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap - - Whatsapp 📲 FARAH 019-2682710 Your Certified Shaklee Consultant . #shaklee  #espshaklee  #shakleeshahalam  #shakleemalaysia  #shakleeuitmshahalam  #shakleemurah  #dietsihat  #caracantikkankulit  #tipscantik  #shakleebukitjelutong  #espshakleemurah  #espfreeshaker  #shakleereadystockshahalam  #breakfastcepat  #perutlapar  #siscuba  #acahdiet  #espmurah  #breakfastcepat  #espshakleepromo  #espshakleemurah  #pengedarshakleeshahalam 
Breakfast healthy for the 2nd  day 😊

Chaiyok 💪🏻 #makansihat #dietsihat #diet #dietfood #salad #eathealthy #buatsendiriraseterharuplak
Nak kurus ? Body lawa ? 
Jom kecilkan peha & lengan minum teh medina ni.

Seminggu dah boleh kurus Tanpa lapar. 
Ade 17 uncang sepeket . Cukup untuk Sebulan.
.
#detoxmurah #dietepalhijau #kurussihatcantik #kurusdenganpantas #kurustanpalapar #kurus7hari #dietatkins #dietsihat #slimteatox #slimteamurah #detoxkurus #airdetox #airdetoxlemon #buangangin #nakkuruskanbadan # #l #perutboroi #perutkempis #perutbuncitlepasbersalin #ubatkurusberkesan #tipskurus1minggu
Nak kurus ? Body lawa ? Jom kecilkan peha & lengan minum teh medina ni. Seminggu dah boleh kurus Tanpa lapar. Ade 17 uncang sepeket . Cukup untuk Sebulan. . #detoxmurah  #dietepalhijau  #kurussihatcantik  #kurusdenganpantas  #kurustanpalapar  #kurus7hari  #dietatkins  #dietsihat  #slimteatox  #slimteamurah  #detoxkurus  #airdetox  #airdetoxlemon  #buangangin  #nakkuruskanbadan  # #l  #perutboroi  #perutkempis  #perutbuncitlepasbersalin  #ubatkurusberkesan  #tipskurus1minggu 
Cuba tea by medina desire ni...badan pun ringan dan sihat. Korang turun 3-5kg. Oklah kan daripada takde. Wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak
TAK KISAH BADAN GEMUK ASALKAN BAHAGIA..EHH YE KER KAU TAK KISAH?? -Tak kisah sangat ker orang dok kutuk2?
-Tak kisah sangat ker nak shopping baju tapi takde saiz?
-Tak kisah sangat ker paha dah serupa paha gajah?
-Tak kisah sangat ker duduk kedai makan kerusi patah?
-Tak kisah sangat ker kena kejar anjing tapi tak sempat nak lari?
-Tak kisah sangat ker sofa kat rumah asyik ganti yang baru?

TAK PAYAH NAK HIPOKRIT SANGAT KATA TAK KISAH..SEBENARNYA KAU KISAH CUMA KAU TAK PERCAYA DENGAN PRODUK.

Kau tak cuba lagi kau takkan tahu.Ribuan testimoni kami perolehi.Tak perlu berlapar sangat yang penting konsisten.Produk halal 100% buatan bumiputera.RM40 untuk set combo SLIMMING DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA dah boleh buat kau tersenyum happy 😘

Whatsapp 0174428452
Whatsapp 0174428452
Whatsapp 0174428452

#detoxtea #tehkurusmurah  #detoxteamalaysia #dietatkins #kuruscepat #tehkurusmalaysia #skinnytea  #swapreviewmalaysia #homeworkout #medinadesireagentkl #slimmingdetoxteamalaysia  #jomkurus #tipskurus  #dietsihat #detoxteamurah #kurusonline #medinadesire #herbalifemalaysia #korsetkurus
TAK KISAH BADAN GEMUK ASALKAN BAHAGIA..EHH YE KER KAU TAK KISAH?? -Tak kisah sangat ker orang dok kutuk2? -Tak kisah sangat ker nak shopping baju tapi takde saiz? -Tak kisah sangat ker paha dah serupa paha gajah? -Tak kisah sangat ker duduk kedai makan kerusi patah? -Tak kisah sangat ker kena kejar anjing tapi tak sempat nak lari? -Tak kisah sangat ker sofa kat rumah asyik ganti yang baru? TAK PAYAH NAK HIPOKRIT SANGAT KATA TAK KISAH..SEBENARNYA KAU KISAH CUMA KAU TAK PERCAYA DENGAN PRODUK. Kau tak cuba lagi kau takkan tahu.Ribuan testimoni kami perolehi.Tak perlu berlapar sangat yang penting konsisten.Produk halal 100% buatan bumiputera.RM40 untuk set combo SLIMMING DETOX TEA + KAKICANTIQ TEA dah boleh buat kau tersenyum happy 😘 Whatsapp 0174428452 Whatsapp 0174428452 Whatsapp 0174428452 #detoxtea  #tehkurusmurah  #detoxteamalaysia  #dietatkins  #kuruscepat  #tehkurusmalaysia  #skinnytea  #swapreviewmalaysia  #homeworkout  #medinadesireagentkl  #slimmingdetoxteamalaysia  #jomkurus  #tipskurus  #dietsihat  #detoxteamurah  #kurusonline  #medinadesire  #herbalifemalaysia  #korsetkurus 
Tak perlu banyak pun uolls! Cuma perlu goncang2 & minum Jus Metorshape 2 kali sehari je 😊
.
1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur
.
Ehh mudahnya nak KURUS, CANTIK & BERTENAGA sepanjang hari. Kalau badan dah segar dah cantikk, nak buat apa pun semangat !!
.
Paling best, tak perlu diet okayy!! Sb JMS ni dapat kawal makan & uolls akan rasa kenyang je tau.
.
Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi 😘
Wan 👉 0189024702 atau 
Ira 👉 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
Tak perlu banyak pun uolls! Cuma perlu goncang2 & minum Jus Metorshape 2 kali sehari je 😊 . 1 sudu pagi sebelum sarapan 1 sudu malam sebelum tidur . Ehh mudahnya nak KURUS, CANTIK & BERTENAGA sepanjang hari. Kalau badan dah segar dah cantikk, nak buat apa pun semangat !! . Paling best, tak perlu diet okayy!! Sb JMS ni dapat kawal makan & uolls akan rasa kenyang je tau. . Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi 😘 Wan 👉 0189024702 atau Ira 👉 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
.
JUS ME'TORSHAPE. 3 in 1 botanical drinking.
#JusMetorshape bukan sekadar jus. Ianya diformulasi kan khas bagi
.
✔Membentuk tubuh yg ideal
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Memberi tenaga sepanjang hari
.
1 Sudu pagi & 1 Sudu malam.
Satu-satunya jus tanpa bahan campuran. 100% fruit juice blended.
.
Berminat? Wassap terus untuk info & harga promosi
Wan 👉 0189024702 atau
Ira 👉 01119443873
.
#dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
. JUS ME'TORSHAPE. 3 in 1 botanical drinking. #JusMetorshape  bukan sekadar jus. Ianya diformulasi kan khas bagi . ✔Membentuk tubuh yg ideal ✔Mencerahkan kulit secara semulajadi ✔Memberi tenaga sepanjang hari . 1 Sudu pagi & 1 Sudu malam. Satu-satunya jus tanpa bahan campuran. 100% fruit juice blended. . Berminat? Wassap terus untuk info & harga promosi Wan 👉 0189024702 atau Ira 👉 01119443873 . #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
👉🌿🍋 #testimoniJusMetorshape .
KURUS SEAWAL 7 HARI !!
.
✨ Menurunkan berat badan.
✨ Mengecilkan lengan.
✨ Mengecilkan peha .
✨ Mengempiskan perut.
✨ Memberi tenaga sepanjang hari.
✨ Melembabkan kulit.
.
Uolls nakk kuruss?
Uolls nakk cantik?
Uolls nakk bertenaga?
Uolls nakk semua di atas?
.
Kami boleh bantu uolls dapatkan semua ni. Hanya dengan mengamalkan #JusMetorshape secara teratur, segalanya bukan mimpi lagi ! Kami akan guide uolls sampai uolls berjaya capai target idaman. Kalau uolls serius, pasti kurang dr sebulan uolls akan dapat hasil yg sangat woww.
.
Berminat? Wassap terus untuk info & harga promosi
Wan 👉 0189024702 atau
Ira 👉 01119443873
.
#dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
👉🌿🍋 #testimoniJusMetorshape  . KURUS SEAWAL 7 HARI !! . ✨ Menurunkan berat badan. ✨ Mengecilkan lengan. ✨ Mengecilkan peha . ✨ Mengempiskan perut. ✨ Memberi tenaga sepanjang hari. ✨ Melembabkan kulit. . Uolls nakk kuruss? Uolls nakk cantik? Uolls nakk bertenaga? Uolls nakk semua di atas? . Kami boleh bantu uolls dapatkan semua ni. Hanya dengan mengamalkan #JusMetorshape  secara teratur, segalanya bukan mimpi lagi ! Kami akan guide uolls sampai uolls berjaya capai target idaman. Kalau uolls serius, pasti kurang dr sebulan uolls akan dapat hasil yg sangat woww. . Berminat? Wassap terus untuk info & harga promosi Wan 👉 0189024702 atau Ira 👉 01119443873 . #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
Tak cukup minum air takpe tak semestinya kena minum direct dari air putih sahaja. U all boleh cukupkan pengambilan air seharian dgn makan buah- buahan. Bab kata orang putih, Eat Your Water. .
.
Lagipun buah2an ada banyak khasiat, tinggi vitamin c, bagi appetite makan kurang dan jimat kalori. Bertambah cepat lah proses turun berat badan nanti.
Tak cukup minum air takpe tak semestinya kena minum direct dari air putih sahaja. U all boleh cukupkan pengambilan air seharian dgn makan buah- buahan. Bab kata orang putih, Eat Your Water. . . Lagipun buah2an ada banyak khasiat, tinggi vitamin c, bagi appetite makan kurang dan jimat kalori. Bertambah cepat lah proses turun berat badan nanti.
🏆Pencarian Individu yg Serious Nak Buang Lemak dlm 14hari🏆
.
💥14hari trial
💥Pelan pemakanan khas 14hari
💥Nutrisi pagi & malam
💥Coaching & Motivasi seharian
💥Awesome Reward bagi yg ⬇ lebih 3kg.
. .
Intake Bulan December telah dibuka!  Click LINK di Bio Profile utk register😊☝☝
🏆Pencarian Individu yg Serious Nak Buang Lemak dlm 14hari🏆 . 💥14hari trial 💥Pelan pemakanan khas 14hari 💥Nutrisi pagi & malam 💥Coaching & Motivasi seharian 💥Awesome Reward bagi yg ⬇ lebih 3kg. . . Intake Bulan December telah dibuka! Click LINK di Bio Profile utk register😊☝☝
Transformasi seorang Ibu kepada 2 orang anak dalam 5minggu.
Project Kurus Menjelang Tahun Baru. Jomzz!
Transformasi seorang Ibu kepada 2 orang anak dalam 5minggu. Project Kurus Menjelang Tahun Baru. Jomzz!
Macam ni lah rupa lemak  sebanyak 2kg..banyak tu! So bagi anda yg dah turun banyak ni kena bersyukur sangat2.
.
.
Tetapi masih lagi Ramai yg diluar sana terlalu fokus nak turunkan 'berat badan' sehingga lupa utk fokus pada pembuangan lemak.
.
.
Itu yang kejap naik, kejap turun macam dah kena pam. Bila kita ubah mindset utk fokus pada cara yg lebih sihat iaitu dgn pembuangan lemak.
.
.
Banyak benefit kita boleh dapat dgn amalkan cara diet sihat yg betul. Lemak berkurangan, otot akan meningkat. Yang bestnya, lebih banyak Otot kita ada lebih banyak kalori kita dpt bakar berbanding dgn lemak & banyak lagi. .
.
Jadi nak diet kita perlu ada sedikit ilmu supaya apa yg kita usahakan tidak sia.
Macam ni lah rupa lemak sebanyak 2kg..banyak tu! So bagi anda yg dah turun banyak ni kena bersyukur sangat2. . . Tetapi masih lagi Ramai yg diluar sana terlalu fokus nak turunkan 'berat badan' sehingga lupa utk fokus pada pembuangan lemak. . . Itu yang kejap naik, kejap turun macam dah kena pam. Bila kita ubah mindset utk fokus pada cara yg lebih sihat iaitu dgn pembuangan lemak. . . Banyak benefit kita boleh dapat dgn amalkan cara diet sihat yg betul. Lemak berkurangan, otot akan meningkat. Yang bestnya, lebih banyak Otot kita ada lebih banyak kalori kita dpt bakar berbanding dgn lemak & banyak lagi. . . Jadi nak diet kita perlu ada sedikit ilmu supaya apa yg kita usahakan tidak sia.
Halimah nak review satu produk yang best dan yang sebenarnya kan kalau you all perasan  halimah jarang sekali nak promote produk ni  dekat fb,
. . 
Bukan sebab tak bagus, 
Tapi lebih suka berbual tentang produk ni melalui call/whatsapp(prefer voice note) sebab you yang dgr akan feel sendiri apa yang i dah rasa😊 . . 
Mostly untuk mereka yang ambil set budget kurus especially wanita mmg halimah akan suggest depa ambil alfalfa pack kecik dengan lecithin. 
Alfalfa itu jatuh wajib ambil! 
Lecithin tu boleh pilih either nak lecithin atau omega guard. 
Sebab apa? 
Ok, pastikan you all baca sampai habis tau agak panjang post kali ni hehe. 
Alhamdulillah selepas bersalinkan mairaa, halimah celam cerlum ambil alfalfa ni tau, sebab suka tukar cuba test try produk lain. 
Ingat tak halimah start diet Jan 2017? 
since waktu tu halimah start semula ambil alfalfa sehingga sekarang tanpa gagal. So almost dah 11 bulan lebih konsisten alfalfa, si jamu moden ni org kata hehe. 
Apa halimah dpt ? 
Yg pertama sekali, alfalfa bantu menyingkirkan  toksin dalam badan. Toksin mudah disingkirkan melalui air kencing, najis dan kentut. 
Toksin ni jahat tau! 
Toksin penuh dalam bdn ia sedikit sebanyak menganggu sistem dalam badan kita. 
Perasan tak kita mudah kena migrain/sakit kepala? 
Perasan tak kita mudah berjerawat? 
Perasan tak badan kita berbau? 
Tu lah antaranya. 
Tapi mostly kita buat apa? 
Bila migrain dtg jer kita pilih tidur gak pon ambil ubat pain killer. 
Bila muka berjerawat, kita pilih untuk beli skincare

Bila badan berbau, kita lebih rela pilih beli deodarant/perfume  yang paling mahal. 
Why? 
Sebab kita kurang ilmu. 
Nak cepat,
And malas nak ambil tahu. 
Walhal, kalau kita bersihkan FOUNDATION yg menjadi punca gejala itu berlaku kita dah boleh dpt lebih daripada  itu. 
Apa yang halimah perasan, bila halimah sendiri 
Usaha bersihkan toksin. 
Keputihan semakin berkurang, 
Berat badan mudah turun, 
Bau badan tiada, 
Bunga makin wangi dan kemerahan, 
Breast terletak cantik, 
Badan jadi tak letih, 
Jerawat dah tak timbul even period, 
Mudah lawas,
Najis jadi lembut, 
YA allah! 
Dengan hanya ikhtiar jamu moden ni banyak rupanya kebaikkan halimah dapat.
Halimah nak review satu produk yang best dan yang sebenarnya kan kalau you all perasan halimah jarang sekali nak promote produk ni dekat fb, . . Bukan sebab tak bagus, Tapi lebih suka berbual tentang produk ni melalui call/whatsapp(prefer voice note) sebab you yang dgr akan feel sendiri apa yang i dah rasa😊 . . Mostly untuk mereka yang ambil set budget kurus especially wanita mmg halimah akan suggest depa ambil alfalfa pack kecik dengan lecithin. Alfalfa itu jatuh wajib ambil! Lecithin tu boleh pilih either nak lecithin atau omega guard. Sebab apa? Ok, pastikan you all baca sampai habis tau agak panjang post kali ni hehe. Alhamdulillah selepas bersalinkan mairaa, halimah celam cerlum ambil alfalfa ni tau, sebab suka tukar cuba test try produk lain. Ingat tak halimah start diet Jan 2017? since waktu tu halimah start semula ambil alfalfa sehingga sekarang tanpa gagal. So almost dah 11 bulan lebih konsisten alfalfa, si jamu moden ni org kata hehe. Apa halimah dpt ? Yg pertama sekali, alfalfa bantu menyingkirkan toksin dalam badan. Toksin mudah disingkirkan melalui air kencing, najis dan kentut. Toksin ni jahat tau! Toksin penuh dalam bdn ia sedikit sebanyak menganggu sistem dalam badan kita. Perasan tak kita mudah kena migrain/sakit kepala? Perasan tak kita mudah berjerawat? Perasan tak badan kita berbau? Tu lah antaranya. Tapi mostly kita buat apa? Bila migrain dtg jer kita pilih tidur gak pon ambil ubat pain killer. Bila muka berjerawat, kita pilih untuk beli skincare Bila badan berbau, kita lebih rela pilih beli deodarant/perfume yang paling mahal. Why? Sebab kita kurang ilmu. Nak cepat, And malas nak ambil tahu. Walhal, kalau kita bersihkan FOUNDATION yg menjadi punca gejala itu berlaku kita dah boleh dpt lebih daripada itu. Apa yang halimah perasan, bila halimah sendiri Usaha bersihkan toksin. Keputihan semakin berkurang, Berat badan mudah turun, Bau badan tiada, Bunga makin wangi dan kemerahan, Breast terletak cantik, Badan jadi tak letih, Jerawat dah tak timbul even period, Mudah lawas, Najis jadi lembut, YA allah! Dengan hanya ikhtiar jamu moden ni banyak rupanya kebaikkan halimah dapat.
??💕💕
KHASIAT CEREAL SPIRULINA REDLIFE

1. Menstabilkan jumlah sel darah merah dan sel darah putih

2. Memenuhi keperluan nutrisi tubuh badan

3. Mengurangi efek seperti tiada nafsu makan, sering (suka) tidur, kerongkong kering dll

4. Meningkatkan daya tahan tubuh

5. Awet muda

6. Meningkatkan imunisasi

7. Mengatasi alergi

Antare 7 khasiat tu saya cukup berkenan ngn no 5 ☺AWET MUDA siapa yang tak nak kan😜Murah dan berbaloi tau . Satu keluarga boleh minum.MUST TRY✌
.
#pmsiscepat💕0179049715💕

#tipsDietRedlife #dietSihat #CerealSpirulina #Redlife #nakkurus
#gv4 #gegarvaganza #final
??💕💕 KHASIAT CEREAL SPIRULINA REDLIFE 1. Menstabilkan jumlah sel darah merah dan sel darah putih 2. Memenuhi keperluan nutrisi tubuh badan 3. Mengurangi efek seperti tiada nafsu makan, sering (suka) tidur, kerongkong kering dll 4. Meningkatkan daya tahan tubuh 5. Awet muda 6. Meningkatkan imunisasi 7. Mengatasi alergi Antare 7 khasiat tu saya cukup berkenan ngn no 5 ☺AWET MUDA siapa yang tak nak kan😜Murah dan berbaloi tau . Satu keluarga boleh minum.MUST TRY✌ . #pmsiscepat 💕0179049715💕 #tipsDietRedlife  #dietSihat  #CerealSpirulina  #Redlife  #nakkurus  #gv4  #gegarvaganza  #final 
Tak sempat nak bersenam?
Jangan risau.. Walaupun guna losyen sejuk
Tapi #lemak terasa dah cair
Tak ada la nampak benjol2 di perut,di lengan
jenis gemuk plak gemuk DAGING

Kalau dulu
Malu nak pakai blouse
Perut BUNCIT sangat

Tapi sekarang dah boleh pakai blouse...Alhamdulillah

Anda juga ada masalah macam saya?
Anda patut cuba sama

Ini realiti bukan fantasi😉✌️ Jangan malu jangan segan...
Kita bagi harga kasih sayang special untuk cik adik manis ☺️ Wassap ke +601121973066
sekarang.

#JemaaLove
#TeamNiraAwesome
#LosyenKurusSejuk
#SecretCorrea
#DietSihat
#KelvinZahri
Tak sempat nak bersenam? Jangan risau.. Walaupun guna losyen sejuk Tapi #lemak  terasa dah cair Tak ada la nampak benjol2 di perut,di lengan jenis gemuk plak gemuk DAGING Kalau dulu Malu nak pakai blouse Perut BUNCIT sangat Tapi sekarang dah boleh pakai blouse...Alhamdulillah Anda juga ada masalah macam saya? Anda patut cuba sama Ini realiti bukan fantasi😉✌️ Jangan malu jangan segan... Kita bagi harga kasih sayang special untuk cik adik manis ☺️ Wassap ke +601121973066 sekarang. #JemaaLove  #TeamNiraAwesome  #LosyenKurusSejuk  #SecretCorrea  #DietSihat  #KelvinZahri 
Hai,korang dah buat ke belum resepi faja ajar tuh?Ha kalau belum jom buat..
.
Bahan².
•kayu manis
•sdt
•air

senang je nak buat,just campak² je dah siap..macam buat maggie je kan..upss.masa diet pliss jgn makan bnda² yg segera ok,fast food or apa² je..
.
P/S:actually,sdt tu cuma 1 sachet je but harini faja dah melantak byk sgt,maklumlah mak kite masak sedap 😂.. Jom wasap faja kalau anda nak kurus pada tahun 2018 atau raya 2018..
📲0126109400
#codkl #codsentul #codgombaksetia #codbatucaves #codjelatek #codkepong #codkeramat #codsetiawangsa #codzoonegara #codcheras #codwangsamaju #cantik #detoxteamurah #kurusselamat #sayajualmurah #bahansemulajadi #dietsihat #daryhq #produkmuslim #jutawanproduk #jomsihat
Hai,korang dah buat ke belum resepi faja ajar tuh?Ha kalau belum jom buat.. . Bahan². •kayu manis •sdt •air senang je nak buat,just campak² je dah siap..macam buat maggie je kan..upss.masa diet pliss jgn makan bnda² yg segera ok,fast food or apa² je.. . P/S:actually,sdt tu cuma 1 sachet je but harini faja dah melantak byk sgt,maklumlah mak kite masak sedap 😂.. Jom wasap faja kalau anda nak kurus pada tahun 2018 atau raya 2018.. 📲0126109400 #codkl  #codsentul  #codgombaksetia  #codbatucaves  #codjelatek  #codkepong  #codkeramat  #codsetiawangsa  #codzoonegara  #codcheras  #codwangsamaju  #cantik  #detoxteamurah  #kurusselamat  #sayajualmurah  #bahansemulajadi  #dietsihat  #daryhq  #produkmuslim  #jutawanproduk  #jomsihat 
Jom cuba KONJAC!!!
.
Sepeket 1g carbs,
Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape...
Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korang😉
.
Ade 3 jenis:
-Mee
-Nasi
-Kue Teow
.
Nak order terus je...
Whatsapp: +60183542661
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Jom cuba KONJAC!!! . Sepeket 1g carbs, Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape... Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korang😉 . Ade 3 jenis: -Mee -Nasi -Kue Teow . Nak order terus je... Whatsapp: +60183542661 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Yang bertanda ✔kita suka kan..tapi yg bertanda ❌tu lglah kita suka..
Yg mana buat sis rase sihat..mesti no 1

#nakkurussihat
#coachnorlidamy
+0139427974

#jomkurusonline
#dietsihat#kurussihat
#resepisihat#nakkurus
#fitness#bajucantik#tudungcantik
#slimfit#tipssihat#kalori
#jomkurus#jomsihat
#jomkurusganu#ganugegorsihat
#fareeda#fazura#neelofa
Ini bukan rekaan semata2 ini benar2 feedback bukti para pengguna medina desire tea yang dah berjaya Menurunkan berat badan!!! Ini adalah buktinya!!!
_________________________________________
🔥🔥🔥teh ni tengah viral dan hot diperkatakan oleh seluruh rakyat Malaysia sekarang!
.
🏆🏆🏆produk ni dah berjaya kembalikan impian beribu wanita yang selama ini dah try macam2 product kurus lain tapi hancur musnah harapan! 😭😭😭
.
Macam mana product ni sangat berkesan dan terbaik antara semua product? Haaa! Sebab ia adalah 100% menggunakan bahan semulajadi!
.
✔️Tiada kesan sampingan!!
.
Berminat? Sila PM segera! 
0162189742
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
Ini bukan rekaan semata2 ini benar2 feedback bukti para pengguna medina desire tea yang dah berjaya Menurunkan berat badan!!! Ini adalah buktinya!!! _________________________________________ 🔥🔥🔥teh ni tengah viral dan hot diperkatakan oleh seluruh rakyat Malaysia sekarang! . 🏆🏆🏆produk ni dah berjaya kembalikan impian beribu wanita yang selama ini dah try macam2 product kurus lain tapi hancur musnah harapan! 😭😭😭 . Macam mana product ni sangat berkesan dan terbaik antara semua product? Haaa! Sebab ia adalah 100% menggunakan bahan semulajadi! . ✔️Tiada kesan sampingan!! . Berminat? Sila PM segera! 0162189742 . #teamilafazila #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscepat #kuruscantik #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #slimfittea #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
Sebelum uolls membazir beli produk ribu²,tapi tak berkesan pun..SAYA NAK bagi tahu,Jom minum JUS LENTIKDARA rasa sekali sumpah jatuh cinta😍
.
*👧"YANG NAK CANTIK,#KURUS DAN SIHAT SAHAJA,SILA BACA!!!"*😘
.
Ramai yang nak KURUS dan berkulit CERAH serta KESIHATAN YANG BAIK tapi belum jumpa produk yang sesuai
.
😒 Ada yang takut kalau-kalau produk tersebut ada bahan kimia berbahaya
.
Apa kata minum Jus Ajaib LentikDara!
.
KEISTIMEWAAN jus ini ialah:
.
✔100% kandungan buah-buahan
✔membakar lemak lebih efektif
✔membuang toksin(detox)
✔memberi tenaga pada badan
✔mencerah dan menghaluskan kulit
✔mengawal selera makan,sentiasa kenyang
.
Ada side effect tak? Mestilah ADA😳
.
● Kulit muka dan badan CERAH dan HALUS
● Lemak akan HILANG dan berat badan akan TURUN
.
📲 BERMINAT nak cuba?WhatsApp KE 0192693810 sekarang!!!
.
#bakarlemak #kuruscepat #dyxy #perlaking #skincare #kurusdengancepat #kurustanpalapar #cakenis #lentikdaraoriginal #kaklinapompom #meletop #ubatkurus #pamoga #bujibuchempel #diet #dietfood #tipsdiet #dietsihat #jomkurus #ootd
Sebelum uolls membazir beli produk ribu²,tapi tak berkesan pun..SAYA NAK bagi tahu,Jom minum JUS LENTIKDARA rasa sekali sumpah jatuh cinta😍 . *👧"YANG NAK CANTIK,#KURUS  DAN SIHAT SAHAJA,SILA BACA!!!"*😘 . Ramai yang nak KURUS dan berkulit CERAH serta KESIHATAN YANG BAIK tapi belum jumpa produk yang sesuai . 😒 Ada yang takut kalau-kalau produk tersebut ada bahan kimia berbahaya . Apa kata minum Jus Ajaib LentikDara! . KEISTIMEWAAN jus ini ialah: . ✔100% kandungan buah-buahan ✔membakar lemak lebih efektif ✔membuang toksin(detox) ✔memberi tenaga pada badan ✔mencerah dan menghaluskan kulit ✔mengawal selera makan,sentiasa kenyang . Ada side effect tak? Mestilah ADA😳 . ● Kulit muka dan badan CERAH dan HALUS ● Lemak akan HILANG dan berat badan akan TURUN . 📲 BERMINAT nak cuba?WhatsApp KE 0192693810 sekarang!!! . #bakarlemak  #kuruscepat  #dyxy  #perlaking  #skincare  #kurusdengancepat  #kurustanpalapar  #cakenis  #lentikdaraoriginal  #kaklinapompom  #meletop  #ubatkurus  #pamoga  #bujibuchempel  #diet  #dietfood  #tipsdiet  #dietsihat  #jomkurus  #ootd 
Sempena menjelang Tahun baru Semangat baru pon tiba3 .... rasa nak kurus!!!!! Sanggup buat ape saja

Sape rasa nak kurus ?
Sape nak kurus sihat?
 #azam2018 ini?
.
Mudah jer 
Khidmat coaching+mentoring online dari rumah atau Home Club untuk kurus sihat?
.
Intake Januari 2018 dah dibuka untuk pendaftaran sekarang!#JOMKURUSONLINE🎊🎉🎊🎉🎊🎉👏👏🏻👏🏻👏🙋🙋🙋
.
Peluang untuk mendapat one-on-one & whatsapp  group coaching dari Coach Rozy
 #coachrozy0105715749
📲 Whatsapp  0105715749
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa?
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham concept turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila turun
.
Apa yang kami offer?
✔ jadual pemakanan harian
✔ personal & group Whatsapp coaching
✔ pemantauan dan nasihat coach selama 1 musim
✔ pelan bersenam personal
.
Jom sertai Cabaran Turun Berat Badan sama-sama kita belajar ubah tabiat pemakanan harian kita dan hilangkan lemak lebihan!!
➰ Slot terhad
.

COACH ROZY 010-5715749
Klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇
http://www.wasap.my/+60105715749
http://www.wasap.my/+60105715749

#rozynetwork #coachwanmansor
#coachrozy  #coachrozy0105715749
#mamafitlove  #coachterengganu
#kurussecarasihat  #kualaterengganu
#jomkurusganu  #ganugegorsihat 
#fatahamin #neelofa #penmerah
#fitclubstadiumgongbadak  #wellnessUniSza
#muslimahslimfit #gengngaji #shahrukhkhanfans
#jomkurusonline
#jomsihat
#dietsihat
#ganugegorsihat @ Bangunan UTC Kuala Terengganu
Sempena menjelang Tahun baru Semangat baru pon tiba3 .... rasa nak kurus!!!!! Sanggup buat ape saja Sape rasa nak kurus ? Sape nak kurus sihat? #azam2018  ini? . Mudah jer Khidmat coaching+mentoring online dari rumah atau Home Club untuk kurus sihat? . Intake Januari 2018 dah dibuka untuk pendaftaran sekarang!#JOMKURUSONLINE 🎊🎉🎊🎉🎊🎉👏👏🏻👏🏻👏🙋🙋🙋 . Peluang untuk mendapat one-on-one & whatsapp group coaching dari Coach Rozy #coachrozy0105715749  📲 Whatsapp 0105715749 . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa? ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham concept turun berat badan ❌ tak ada orang recognise bila turun . Apa yang kami offer? ✔ jadual pemakanan harian ✔ personal & group Whatsapp coaching ✔ pemantauan dan nasihat coach selama 1 musim ✔ pelan bersenam personal . Jom sertai Cabaran Turun Berat Badan sama-sama kita belajar ubah tabiat pemakanan harian kita dan hilangkan lemak lebihan!! ➰ Slot terhad . COACH ROZY 010-5715749 Klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇 http://www.wasap.my/+60105715749 http://www.wasap.my/+60105715749 #rozynetwork  #coachwanmansor  #coachrozy  #coachrozy0105715749  #mamafitlove  #coachterengganu  #kurussecarasihat  #kualaterengganu  #jomkurusganu  #ganugegorsihat  #fatahamin  #neelofa  #penmerah  #fitclubstadiumgongbadak  #wellnessUniSza  #muslimahslimfit  #gengngaji  #shahrukhkhanfans  #jomkurusonline  #jomsihat  #dietsihat  #ganugegorsihat  @ Bangunan UTC Kuala Terengganu
Akak nak order lagi 2 set combo ni dik. 
Alhamdullilah.. sejak akak konsisten minum 1 set tuhari berat akak turun . Peha akak dah kecik. Perut pon dah kempis. Seluar semua dah longgar.
Yang bestnya tiap pagi kalo naik tangga tu tak rasa mengah lagi..
Terima kasih kenalkan akak dgn teh ni. 😊

Perut buncit ?
Peha besar ?
Badan besar? 
Nak kurus ? 
Halal , Selamat & berkesan.
SLIMMING&DETOX TEA RM15
KAKICANTIQ TEA RM25
Postage RM 8sm/ RM 12ss
.
COMBO RM 48sm /RM 52ss
Whatsapp 0178461700
#detoxmurah #dietepalhijau #kurussihatcantik #kurusdenganpantas #kurustanpalapar #kurus7hari #dietatkins #dietsihat #slimteatox #slimteamurah #detoxkurus #airdetox #airdetoxlemon #buangangin #nakkuruskanbadan # #l #perutboroi #perutkempis #perutbuncitlepasbersalin #ubatkurusberkesan #tipskurus1minggu
Akak nak order lagi 2 set combo ni dik. Alhamdullilah.. sejak akak konsisten minum 1 set tuhari berat akak turun . Peha akak dah kecik. Perut pon dah kempis. Seluar semua dah longgar. Yang bestnya tiap pagi kalo naik tangga tu tak rasa mengah lagi.. Terima kasih kenalkan akak dgn teh ni. 😊 Perut buncit ? Peha besar ? Badan besar? Nak kurus ? Halal , Selamat & berkesan. SLIMMING&DETOX TEA RM15 KAKICANTIQ TEA RM25 Postage RM 8sm/ RM 12ss . COMBO RM 48sm /RM 52ss Whatsapp 0178461700 #detoxmurah  #dietepalhijau  #kurussihatcantik  #kurusdenganpantas  #kurustanpalapar  #kurus7hari  #dietatkins  #dietsihat  #slimteatox  #slimteamurah  #detoxkurus  #airdetox  #airdetoxlemon  #buangangin  #nakkuruskanbadan  # #l  #perutboroi  #perutkempis  #perutbuncitlepasbersalin  #ubatkurusberkesan  #tipskurus1minggu 
Seperti biasa kannn 😉
Bawa botol air kehulu kehilir. Tertinggal botol air sanggup patah balik tauu
.
Coach Sue 0192268955
Trusted Coach since 2010
Coach Cabaran Kurus Online
.
#kurustanpasenaman #taknakgemuk #melakapeople #melaka #perlis #putrajaya #turunberatbadan #onlinecoaching #azam2018 #makanaktiga #buanglemak #kurusdarirumah #kuruscarasihat #jomcantikdanfit #sayanaksihat #sayanakkurus #bajubesar #zalora #fattzura #turunberatbadan #kurusdarirumah #kurusonline #dietsihat
Seperti biasa kannn 😉 Bawa botol air kehulu kehilir. Tertinggal botol air sanggup patah balik tauu . Coach Sue 0192268955 Trusted Coach since 2010 Coach Cabaran Kurus Online . #kurustanpasenaman  #taknakgemuk  #melakapeople  #melaka  #perlis  #putrajaya  #turunberatbadan  #onlinecoaching  #azam2018  #makanaktiga  #buanglemak  #kurusdarirumah  #kuruscarasihat  #jomcantikdanfit  #sayanaksihat  #sayanakkurus  #bajubesar  #zalora  #fattzura  #turunberatbadan  #kurusdarirumah  #kurusonline  #dietsihat 
UNTUNGLAA PEGI BILIK AIR PUN DAH RINDU... KITA NI NAK PEGI BILIK AIR PUN DAH TAK LALU SEBAB BANYAK NAW KENA MINUM AIR KOSONG 😫
.
Siapa ada masalah macam ni? Asyik mengulang ke tandas 10x sehari bila baru start diet nak turun berat? Sebabnya.. asyik minum air je keje 💦
.
Bahaya tak selalu buang air ni? Jawapannya tak bahaya malahan sangat bagus. Setiap kali korang gi tandas buang air kecil/besar, korang sebenarnya sedang menyingkirkan toksin dari badan secara aktif. So, jangan malas ke tandas! The more you detox, the faster you shrink! 💃🏻
.
Lemak dan toksin ni ibarat macam bestfriend. Semakin banyak toksin dalam badan, semakin banyak gak lemak kebiasaannya. Jadi kalau nak lemak hilang, bestfriend dia ni pun kena hilang gak. Kalau tak, asyik craving la cepat lapar la mengantuk la takda tenaga la....
.
Diet tanpa buang toksin (detox) ni akan membuatkan korang cepat rebound balik naik berat bila korang stop diet tu nanti. Korang tak nak kan berat jadi cam yoyo turun naik? So, jangan malas!!!
.
Gi toilet malas, bersenam malas, jaga makan malas, minum air malas.... entah apa la yang rajin 🤷🏻‍♀ Nak cantik sihat kena berkorban sikit. Tapi demi kebaikan. Bukannya suruh minum air bergelen2 pun... cukup la dengan keperluan badan memasing je 😊
.
Coach Ilyani Wajdi +6012 588 5877
.
#getfitnowonline
.
#coachilyani #ilyaniwajdi #nakkurus #tipskurus #tipsdiet #gemukair #perutkempis #alhamdulillah #thankyouAllah #jomkurus #fattzura #rindu #shahalam #selangor #kualalumpur #ipoh #perak #kurusselepasbersalin #kurusselepasberpantang #kurus #gemukisawesome #dietatkins #dietsihat #dietherbalife #kurusdancantik #duckscarf #zawara #bellaammara #clarks
UNTUNGLAA PEGI BILIK AIR PUN DAH RINDU... KITA NI NAK PEGI BILIK AIR PUN DAH TAK LALU SEBAB BANYAK NAW KENA MINUM AIR KOSONG 😫 . Siapa ada masalah macam ni? Asyik mengulang ke tandas 10x sehari bila baru start diet nak turun berat? Sebabnya.. asyik minum air je keje 💦 . Bahaya tak selalu buang air ni? Jawapannya tak bahaya malahan sangat bagus. Setiap kali korang gi tandas buang air kecil/besar, korang sebenarnya sedang menyingkirkan toksin dari badan secara aktif. So, jangan malas ke tandas! The more you detox, the faster you shrink! 💃🏻 . Lemak dan toksin ni ibarat macam bestfriend. Semakin banyak toksin dalam badan, semakin banyak gak lemak kebiasaannya. Jadi kalau nak lemak hilang, bestfriend dia ni pun kena hilang gak. Kalau tak, asyik craving la cepat lapar la mengantuk la takda tenaga la.... . Diet tanpa buang toksin (detox) ni akan membuatkan korang cepat rebound balik naik berat bila korang stop diet tu nanti. Korang tak nak kan berat jadi cam yoyo turun naik? So, jangan malas!!! . Gi toilet malas, bersenam malas, jaga makan malas, minum air malas.... entah apa la yang rajin 🤷🏻‍♀ Nak cantik sihat kena berkorban sikit. Tapi demi kebaikan. Bukannya suruh minum air bergelen2 pun... cukup la dengan keperluan badan memasing je 😊 . Coach Ilyani Wajdi +6012 588 5877 . #getfitnowonline  . #coachilyani  #ilyaniwajdi  #nakkurus  #tipskurus  #tipsdiet  #gemukair  #perutkempis  #alhamdulillah  #thankyouAllah  #jomkurus  #fattzura  #rindu  #shahalam  #selangor  #kualalumpur  #ipoh  #perak  #kurusselepasbersalin  #kurusselepasberpantang  #kurus  #gemukisawesome  #dietatkins  #dietsihat  #dietherbalife  #kurusdancantik  #duckscarf  #zawara  #bellaammara  #clarks 
@mrpdietbyfattahamin_hq open day with Mr president @fattahaminz . . .

Something new & exciting is coming up very soon!! . . 
Nantikan packaging terbaru #mrpdietbyfattahamin dengan harga permulaan serendah RM69 SAHAJA!! . .

NAK MASUK 2018 NIH. SIAPA2 ADA AZAM KURUS 2017 YG TAK SETTLE LAGI TU???? . . . . 
NAK KURANGKAN BERAT? 
NAK KURUS? 
NAK MAINTAIN BERAT? 
Meh try MRPdiet! 
KONPEM JADIK!! . . .

Sekotak RM129 + postage RM10

2 kotak RM250 + postage RM10
(Percuma mug)

Ada 30 sachet.
10 sachet utk setiap periasa.
Tomyam , chicken,mushroom . . . .
. 
Wassap / dm : 014 6185384 . .

#MRPFattahAmin #FPP #NewFormula #UltimateMealReplacementProgram #MRPFamily #kacaukacaukenyang  #jomkurusmalaysia #kurussihat #slimandfit #flexsiblediet #fattahrians #mrpfattahamin #fattahamin #healthydiet #balancediet #dietsihat #dietmalaysia #menudiet
#trudolly #trubeauty #trudollyhq #beautybooster #detoxpro #cantikdansihat #cantiksemulajadi #sihatdalamancantikluaran
#mrpdietbyfattahamin - #regrann
@mrpdietbyfattahamin_hq open day with Mr president @fattahaminz . . . Something new & exciting is coming up very soon!! . . Nantikan packaging terbaru #mrpdietbyfattahamin  dengan harga permulaan serendah RM69 SAHAJA!! . . NAK MASUK 2018 NIH. SIAPA2 ADA AZAM KURUS 2017 YG TAK SETTLE LAGI TU???? . . . . NAK KURANGKAN BERAT? NAK KURUS? NAK MAINTAIN BERAT? Meh try MRPdiet! KONPEM JADIK!! . . . Sekotak RM129 + postage RM10 2 kotak RM250 + postage RM10 (Percuma mug) Ada 30 sachet. 10 sachet utk setiap periasa. Tomyam , chicken,mushroom . . . . . Wassap / dm : 014 6185384 . . #MRPFattahAmin  #FPP  #NewFormula  #UltimateMealReplacementProgram  #MRPFamily  #kacaukacaukenyang  #jomkurusmalaysia  #kurussihat  #slimandfit  #flexsiblediet  #fattahrians  #mrpfattahamin  #fattahamin  #healthydiet  #balancediet  #dietsihat  #dietmalaysia  #menudiet  #trudolly  #trubeauty  #trudollyhq  #beautybooster  #detoxpro  #cantikdansihat  #cantiksemulajadi  #sihatdalamancantikluaran  #mrpdietbyfattahamin  - #regrann 
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Wow..cntik menarik tertarik...😍😍😍
.
Ni akk nk bgtau...pada yang stress dengan diri sendiri, peha berlaga, seluar x muat..perut buncit..cepat2 la try set super combo by medina desire..dengan harga RM75 anda dpt 3 brg...2 utk diminum..satu lg utk disapu ke bhgian2 yg nk dikecilkan..berbaloi2..
.
Lps pada tu...rmi la yg akn puji anda...Eh, kurusss la, ramping laaa, slim la😍😍😍 nak takkkk???
.
Meh wasap kakak
016.2189.742
016.2189.742
016.2189.742
.
BERMINAT??
.
HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[READY STOCK ]
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
Wow..cntik menarik tertarik...😍😍😍 . Ni akk nk bgtau...pada yang stress dengan diri sendiri, peha berlaga, seluar x muat..perut buncit..cepat2 la try set super combo by medina desire..dengan harga RM75 anda dpt 3 brg...2 utk diminum..satu lg utk disapu ke bhgian2 yg nk dikecilkan..berbaloi2.. . Lps pada tu...rmi la yg akn puji anda...Eh, kurusss la, ramping laaa, slim la😍😍😍 nak takkkk??? . Meh wasap kakak 016.2189.742 016.2189.742 016.2189.742 . BERMINAT?? . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [READY STOCK ] . #teamilafazila #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscepat #kuruscantik #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #slimfittea #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
.
In Stock .
.
WEIGHT LOST 3-10KG IN 1 MONTH.. WITHOUT DIET AND EXERCISE it's easy to lose weight with JUICYRASPBERRY🍒.
.
Don't forget Shake2 #JuicyRaspberry Fiber Juice BEFORE meal.. 😘😘.
.
What #JR Fiber Juice will do for you:.
1  Increase Energy.
2  Detoxify Your Body.
3  Fat Burning 200% More Active.
4  Control Appetite .
5  Improve the Digestive System.
.
❤️ Simple steps to reach your weight loss goals... Place your order TODAY!.
.
PAGE : StayHealthy & SlimFast with JuicyRaspberry.
.
📍 Whatsapp us at : +65 83302068 .
.
Or klik this link ⤵⤵.
.
www.wasap.my/6583302068/KeepFitStayHealthyWithJUICYRASPBERRY .
.
#JrLovers #DetoxTerbaik #DietSihat #ProdukLaris #KurusSihatCantik #SingkirkanToksin #TanpaBerlapar #KesanSeawal7hari #TerbuktiBerkesan #WeightLose #SusutInches #JRViral #CashOnDelivery #ReadyStock #JuicyRaspberrySingapore #AgentWanted
. In Stock . . WEIGHT LOST 3-10KG IN 1 MONTH.. WITHOUT DIET AND EXERCISE it's easy to lose weight with JUICYRASPBERRY🍒. . Don't forget Shake2 #JuicyRaspberry  Fiber Juice BEFORE meal.. 😘😘. . What #JR  Fiber Juice will do for you:. 1 Increase Energy. 2 Detoxify Your Body. 3 Fat Burning 200% More Active. 4 Control Appetite . 5 Improve the Digestive System. . ❤️ Simple steps to reach your weight loss goals... Place your order TODAY!. . PAGE : StayHealthy & SlimFast with JuicyRaspberry. . 📍 Whatsapp us at : +65 83302068 . . Or klik this link ⤵⤵. . www.wasap.my/6583302068/KeepFitStayHealthyWithJUICYRASPBERRY . . #JrLovers  #DetoxTerbaik  #DietSihat  #ProdukLaris  #KurusSihatCantik  #SingkirkanToksin  #TanpaBerlapar  #KesanSeawal7hari  #TerbuktiBerkesan  #WeightLose  #SusutInches  #JRViral  #CashOnDelivery  #ReadyStock  #JuicyRaspberrySingapore  #AgentWanted 
Slimming detox tea fokus pada kempiskan perut,bersihkan usus,turunkan berat & buang toksin dlm badan hanya RM15 sahaja 😍😍
.

Dlm pek ad 17 uncang sis..biasanya dlm seminggu Dh nampak perubahan..klu ikut tips Penting yg saya berikan.😊
.
.
nnti sy berikan :
1) Panduan minum teh.
2) Tips Penting.
3) Jadual minum air putih
.
.
Kalau berminat boleh wasap 0196104679 😊📞
.
.

#teamilafazila #kecikkanpeha #naturalherbs #kurus #kuruscaraselamat #tehkurusmalaysia #kuruscepat #murah #skinnytea #detoxmurah #detoxtea #dietsihat #jomkurus #jomsihat #tehkurusrm15
Slimming detox tea fokus pada kempiskan perut,bersihkan usus,turunkan berat & buang toksin dlm badan hanya RM15 sahaja 😍😍 . Dlm pek ad 17 uncang sis..biasanya dlm seminggu Dh nampak perubahan..klu ikut tips Penting yg saya berikan.😊 . . nnti sy berikan : 1) Panduan minum teh. 2) Tips Penting. 3) Jadual minum air putih . . Kalau berminat boleh wasap 0196104679 😊📞 . . #teamilafazila  #kecikkanpeha  #naturalherbs  #kurus  #kuruscaraselamat  #tehkurusmalaysia  #kuruscepat  #murah  #skinnytea  #detoxmurah  #detoxtea  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #tehkurusrm15 
"YANG LAIN BUKAN TAK BAGUS TAPI JUS #LENTIKDARA (JLD) JUGA YANG MENJADI PILIHAN HATI" 💖
.
Jom cantik,kurus dan sihat semulajadi tanpa diet yang ketat,zaman sekarang ni semuanya perlu berjimat..tak perlu berbelanja lebih..Beli je LENTIK DARA ni tak sampai RM100 pun !!
.
Hanya dengan mengamalkan JUS LENTIK DARA Awak-awak semua pasti berpuas hati!!! 😍😍 JUS LENTIK DARA
👍  menyingkirkan toksin / #detox
👍 mengurangkan berat badan
👍 mencerahkan kulit
👍menghapuskan masalah dalaman uolls!
🌸RASA JUS BUAH YANG SEDAP
🌸TAK PERLU DIET KETAT / TAK WAJIB BERSENAM
🌸TAK PERLU BERBELANJA BESAR
.
Tak percaya?? Try lah dulu😚 Nak rasai keajaiban jus ajaib Lentik Dara?
.
Whatsapp +60192693810 SEKARANG
.
#bakarlemak #kuruscepat #dyxy #perlaking #skincare #kurusdengancepat #kurustanpalapar #cakenis #lentikdaraoriginal #kaklinapompom #meletop #ubatkurus #pamoga #bujibuchempel #diet #dietfood #tipsdiet #dietsihat #jomkurus #ootd #feedbacklentikdara
"YANG LAIN BUKAN TAK BAGUS TAPI JUS #LENTIKDARA  (JLD) JUGA YANG MENJADI PILIHAN HATI" 💖 . Jom cantik,kurus dan sihat semulajadi tanpa diet yang ketat,zaman sekarang ni semuanya perlu berjimat..tak perlu berbelanja lebih..Beli je LENTIK DARA ni tak sampai RM100 pun !! . Hanya dengan mengamalkan JUS LENTIK DARA Awak-awak semua pasti berpuas hati!!! 😍😍 JUS LENTIK DARA 👍 menyingkirkan toksin / #detox  👍 mengurangkan berat badan 👍 mencerahkan kulit 👍menghapuskan masalah dalaman uolls! 🌸RASA JUS BUAH YANG SEDAP 🌸TAK PERLU DIET KETAT / TAK WAJIB BERSENAM 🌸TAK PERLU BERBELANJA BESAR . Tak percaya?? Try lah dulu😚 Nak rasai keajaiban jus ajaib Lentik Dara? . Whatsapp +60192693810 SEKARANG . #bakarlemak  #kuruscepat  #dyxy  #perlaking  #skincare  #kurusdengancepat  #kurustanpalapar  #cakenis  #lentikdaraoriginal  #kaklinapompom  #meletop  #ubatkurus  #pamoga  #bujibuchempel  #diet  #dietfood  #tipsdiet  #dietsihat  #jomkurus  #ootd  #feedbacklentikdara 
Awesome nutritious for breakfast includes formula 1 shake that comes in various flavours and also instant tea herbal beverage + aloe concentrate.
Awesome nutritious for breakfast includes formula 1 shake that comes in various flavours and also instant tea herbal beverage + aloe concentrate.
.
.
LELAKI PUN BOLEH #KURUS DGN #JR🍒.
.
Baju yg sama.. Orang yg sama.. Cuma perut jee dh #berbeza u all 😍. 20hari berat turun 5kg.. Perut #buncit pun hilang 👍👍.
.
📍 Whatsapp us at : +65 83302068 .
.
Or klik this link ⤵⤵.
.
www.wasap.my/6583302068/KeepFitStayHealthyWithJUICYRASPBERRY .
.
.
#DietSihat #DetoxTerbaik #MudahSelamat #Shake2Jee #ReadyStock #CashOnDelivery #StokisSahJuicyRaspberry #JuicyRaspberrySingapore #AgentWanted
Sempena menjelang Tahun baru Semangat baru pon tiba3 .... rasa nak kurus!!!!! Sanggup buat ape saja

Sape rasa nak kurus ?
Sape nak kurus sihat?
 #azam2018 ini?
.
Mudah jer 
Khidmat coaching+mentoring online dari rumah atau Home Club untuk kurus sihat?
.
Intake Januari 2018 dah dibuka untuk pendaftaran sekarang!#JOMKURUSONLINE🎊🎉🎊🎉🎊🎉👏👏🏻👏🏻👏🙋🙋🙋
.
Peluang untuk mendapat one-on-one & whatsapp  group coaching dari Coach Rozy
 #coachrozy0105715749
📲 Whatsapp  0105715749
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa?
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham concept turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila turun
.
Apa yang kami offer?
✔ jadual pemakanan harian
✔ personal & group Whatsapp coaching
✔ pemantauan dan nasihat coach selama 1 musim
✔ pelan bersenam personal
.
Jom sertai Cabaran Turun Berat Badan sama-sama kita belajar ubah tabiat pemakanan harian kita dan hilangkan lemak lebihan!!
➰ Slot terhad
.

COACH ROZY 010-5715749
Klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇
http://www.wasap.my/+60105715749
http://www.wasap.my/+60105715749

#rozynetwork #coachwanmansor
#coachrozy  #coachrozy0105715749
#mamafitlove  #coachterengganu
#kurussecarasihat  #kualaterengganu
#jomkurusganu  #ganugegorsihat 
#fatahamin #neelofa #penmerah
#fitclubstadiumgongbadak  #wellnessUniSza
#muslimahslimfit #gengngaji #shahrukhkhanfans
#jomkurusonline
#jomsihat
#dietsihat
#ganugegorsihat
Sempena menjelang Tahun baru Semangat baru pon tiba3 .... rasa nak kurus!!!!! Sanggup buat ape saja Sape rasa nak kurus ? Sape nak kurus sihat? #azam2018  ini? . Mudah jer Khidmat coaching+mentoring online dari rumah atau Home Club untuk kurus sihat? . Intake Januari 2018 dah dibuka untuk pendaftaran sekarang!#JOMKURUSONLINE 🎊🎉🎊🎉🎊🎉👏👏🏻👏🏻👏🙋🙋🙋 . Peluang untuk mendapat one-on-one & whatsapp group coaching dari Coach Rozy #coachrozy0105715749  📲 Whatsapp 0105715749 . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa? ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham concept turun berat badan ❌ tak ada orang recognise bila turun . Apa yang kami offer? ✔ jadual pemakanan harian ✔ personal & group Whatsapp coaching ✔ pemantauan dan nasihat coach selama 1 musim ✔ pelan bersenam personal . Jom sertai Cabaran Turun Berat Badan sama-sama kita belajar ubah tabiat pemakanan harian kita dan hilangkan lemak lebihan!! ➰ Slot terhad . COACH ROZY 010-5715749 Klik 👇🏻👇🏻👇🏻👇 http://www.wasap.my/+60105715749 http://www.wasap.my/+60105715749 #rozynetwork  #coachwanmansor  #coachrozy  #coachrozy0105715749  #mamafitlove  #coachterengganu  #kurussecarasihat  #kualaterengganu  #jomkurusganu  #ganugegorsihat  #fatahamin  #neelofa  #penmerah  #fitclubstadiumgongbadak  #wellnessUniSza  #muslimahslimfit  #gengngaji  #shahrukhkhanfans  #jomkurusonline  #jomsihat  #dietsihat  #ganugegorsihat 
Wowww baru 5 uncang 
Dah ada perubahan
Jom berubah dari sekarang
Tak rugi tau mencuba
Lagi rugi kalau tak mencuba detox tea berhantu ni 😉
Bagilah peluang pada diri sendiri untuk kembali langsing,sihat bertenaga dan cantikkk.

Jom wasap je 0134044489

#langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #upmserdang #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #monstalab #dramasangat
Wowww baru 5 uncang Dah ada perubahan Jom berubah dari sekarang Tak rugi tau mencuba Lagi rugi kalau tak mencuba detox tea berhantu ni 😉 Bagilah peluang pada diri sendiri untuk kembali langsing,sihat bertenaga dan cantikkk. Jom wasap je 0134044489 #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #gegarvaganza  #upmserdang  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #luaskankuasamu  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #monstalab  #dramasangat 
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack 
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack 
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!!
.
Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul...
.
FOLLOW IG SAYA...
@ummi.ladyinblack 
@ummi.ladyinblack
@ummi.ladyinblack
.
Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul...
#tipsdiet
 #dietsihat 
#coachonline
Mudah nak kurus dengan 80% pemakanan seimbang,20% gaya hidup aktif.100% pemikiran kita,Semuanya jadi mudah INSYALLAH!!! . Untuk tips berat badan sihat, teknik berdiet dan senaman yang betul... . FOLLOW IG SAYA... @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack @ummi.ladyinblack . Bagaimana nak turun 3 -10 kg bulan ni dengan diet seimbang dan meal plan yang betul... #tipsdiet  #dietsihat  #coachonline 
Just keep shooting yeah.
Just keep shooting yeah.
testimoni berjaya...nak tahu rahsianya...
.
Utk kecilkan peha dan kecilkan pinggul. Nak kecilkan lengan dan nak kurus seluruh badan!!
.
Tips dia minum konsisten set combo. Kalau minum salah satu pun boleh. Ada TAPI YE...
.
Slimming detox (SDT) utk kempiskan perut dan buang toksin dalam badan. Juga tingkatkan metabolisme dlm badan dan kurus menyeluruh. .
Kakicantiq tea (KCT) combination yg terbaik dengan slimming detox utk mengecilkan peha dan lengan dan part2 anggota badan yg ssh turun. Juga buang air lebihan dlm badan. .
.
Maknanya... BUANG TOKSIN DULU UNTUK KAKICANTIQ SERAP KE PART2 YANG SUSAH TURUN..PEHA, LENGAN,PINGGUL DAN ANGGOTA LAIN.
.
Minum air secukupnya dan banyak. 😊
.
REAL TESTIMONI DRP PENGGUNA TEH MEDINA DESIRE
.
BERMINAT??
.
HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[READY STOCK ]
.
To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response
0162189742
.
#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
testimoni berjaya...nak tahu rahsianya... . Utk kecilkan peha dan kecilkan pinggul. Nak kecilkan lengan dan nak kurus seluruh badan!! . Tips dia minum konsisten set combo. Kalau minum salah satu pun boleh. Ada TAPI YE... . Slimming detox (SDT) utk kempiskan perut dan buang toksin dalam badan. Juga tingkatkan metabolisme dlm badan dan kurus menyeluruh. . Kakicantiq tea (KCT) combination yg terbaik dengan slimming detox utk mengecilkan peha dan lengan dan part2 anggota badan yg ssh turun. Juga buang air lebihan dlm badan. . . Maknanya... BUANG TOKSIN DULU UNTUK KAKICANTIQ SERAP KE PART2 YANG SUSAH TURUN..PEHA, LENGAN,PINGGUL DAN ANGGOTA LAIN. . Minum air secukupnya dan banyak. 😊 . REAL TESTIMONI DRP PENGGUNA TEH MEDINA DESIRE . BERMINAT?? . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [READY STOCK ] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162189742 . #teamilafazila #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscepat #kuruscantik #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #slimfittea #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
.
.
#MUDAHNYA_NAK_KURUS DGN #JR🍒.
.
Kalau dah KONSISTEN dgn #JR🍒tak pernah #mengecewakan 😍 .
✔ berat #turun . ✔ susut #inci. ✔ #bertenaga . .
. ✔ #Sihat luar dalam. .
.
**Banyak #kebaikan dlm 1box kecil. .
📍 Whatsapp us at : +65 83302068 .
.
Or klik this link ⤵⤵.
.
www.wasap.my/6583302068/KeepFitStayHealthyWithJUICYRASPBERRY .
.
#DietSihat #DetoxTerbaik #MudahSelamat #Shake2Jee #ReadyStock #CashOnDelivery #StokisSahJuicyRaspberry #JuicyRaspberrySingapore #AgentWanted
. . #MUDAHNYA_NAK_KURUS  DGN #JR 🍒. . Kalau dah KONSISTEN dgn #JR 🍒tak pernah #mengecewakan  😍 . ✔ berat #turun  . ✔ susut #inci . ✔ #bertenaga  . . . ✔ #Sihat  luar dalam. . . **Banyak #kebaikan  dlm 1box kecil. . 📍 Whatsapp us at : +65 83302068 . . Or klik this link ⤵⤵. . www.wasap.my/6583302068/KeepFitStayHealthyWithJUICYRASPBERRY . . #DietSihat  #DetoxTerbaik  #MudahSelamat  #Shake2Jee  #ReadyStock  #CashOnDelivery  #StokisSahJuicyRaspberry  #JuicyRaspberrySingapore  #AgentWanted 
Sebelum uolls membazir beli produk ribu²,tapi tak berkesan pun..SAYA NAK bagi tahu,Jom minum JUS LENTIKDARA rasa sekali sumpah jatuh cinta😍
.
*👧"YANG NAK CANTIK,#KURUS DAN SIHAT SAHAJA,SILA BACA!!!"*😘
.
Ramai yang nak KURUS dan berkulit CERAH serta KESIHATAN YANG BAIK tapi belum jumpa produk yang sesuai
.
😒 Ada yang takut kalau-kalau produk tersebut ada bahan kimia berbahaya
.
Apa kata minum Jus Ajaib LentikDara!
.
KEISTIMEWAAN jus ini ialah:
.
✔100% kandungan buah-buahan
✔membakar lemak lebih efektif
✔membuang toksin(detox)
✔memberi tenaga pada badan
✔mencerah dan menghaluskan kulit
✔mengawal selera makan,sentiasa kenyang
.
Ada side effect tak? Mestilah ADA😳
.
● Kulit muka dan badan CERAH dan HALUS
● Lemak akan HILANG dan berat badan akan TURUN
.
📲 BERMINAT nak cuba?WhatsApp KE 0192693810 sekarang!!!
.
#bakarlemak #kuruscepat #dyxy #perlaking #skincare #kurusdengancepat #kurustanpalapar #cakenis #lentikdaraoriginal #kaklinapompom #meletop #ubatkurus #pamoga #bujibuchempel #diet #dietfood #tipsdiet #dietsihat #jomkurus #ootd
Sebelum uolls membazir beli produk ribu²,tapi tak berkesan pun..SAYA NAK bagi tahu,Jom minum JUS LENTIKDARA rasa sekali sumpah jatuh cinta😍 . *👧"YANG NAK CANTIK,#KURUS  DAN SIHAT SAHAJA,SILA BACA!!!"*😘 . Ramai yang nak KURUS dan berkulit CERAH serta KESIHATAN YANG BAIK tapi belum jumpa produk yang sesuai . 😒 Ada yang takut kalau-kalau produk tersebut ada bahan kimia berbahaya . Apa kata minum Jus Ajaib LentikDara! . KEISTIMEWAAN jus ini ialah: . ✔100% kandungan buah-buahan ✔membakar lemak lebih efektif ✔membuang toksin(detox) ✔memberi tenaga pada badan ✔mencerah dan menghaluskan kulit ✔mengawal selera makan,sentiasa kenyang . Ada side effect tak? Mestilah ADA😳 . ● Kulit muka dan badan CERAH dan HALUS ● Lemak akan HILANG dan berat badan akan TURUN . 📲 BERMINAT nak cuba?WhatsApp KE 0192693810 sekarang!!! . #bakarlemak  #kuruscepat  #dyxy  #perlaking  #skincare  #kurusdengancepat  #kurustanpalapar  #cakenis  #lentikdaraoriginal  #kaklinapompom  #meletop  #ubatkurus  #pamoga  #bujibuchempel  #diet  #dietfood  #tipsdiet  #dietsihat  #jomkurus  #ootd 
Ingin kelihatan cantik ? Bibir kering ?
Guna Produk Beauty Vallee Liplicious 😍
Hanya perlukan 2 minit sahaja :)
masalah anda akan hilang serta-merta :)
Ianya mampu menghilangkan
~Bibir Kering
~Gelap
Dijamin selamat dipakai :) ..
Produk buatan muslim tiada bahan kimia
Jika berminat anda blh Whatsapp "Liplicious " ➡ +60 11-1005 0553📞
#Lipsmurah #Cantik #jomdiet #dietsihat #infokecantikan #barangmakeup #lipsticBV
Ingin kelihatan cantik ? Bibir kering ? Guna Produk Beauty Vallee Liplicious 😍 Hanya perlukan 2 minit sahaja :) masalah anda akan hilang serta-merta :) Ianya mampu menghilangkan ~Bibir Kering ~Gelap Dijamin selamat dipakai :) .. Produk buatan muslim tiada bahan kimia Jika berminat anda blh Whatsapp "Liplicious " ➡ +60 11-1005 0553📞 #Lipsmurah  #Cantik  #jomdiet  #dietsihat  #infokecantikan  #barangmakeup  #lipsticBV 
DAH BERSEDIA NAK KURUS DAN SIHAT?.
.
Berita baik utk anda yg serius NAK LOSE WEIGHT DARIPADA RUMAH.. 😍
.
PENDAFTARAN PESERTA PROGRAM COACHING ONLINE 'YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME' MUSIM KE 29 👉🏼 EDISI AZAM TAHUN BARU KINI DIBUKA SECARA OFFICIAL. TERHAD UTK BEBERAPA PESERTA SAHAJA.
.
Syarat kemasukkan :
✅18 tahun KE ATAS
✅LELAKI & PEREMPUAN
✅BMI 23 KE ATAS
✅LEBIH BERAT 5KG KE ATAS
✅STAGNANT @ PLATEAU DI TERIMA
.
Program cabaran turun berat badan ni adalah program pertandingan di mana ianya di buka bagi membantu rakan2 yg nak turun berat badan dgn bantuan coaching, mentoring dan guiding meal plan dari coach. Program ni ada yuran penyertaan.
.
Bagi yg serius, boleh telan link kat atas @ boleh whatsapp terus beri detail nama, umur, berat dan tinggi, serta daripada mana dan tunggu utk penerangan selanjutnya.
.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
.
Coach @dilla.nur_ 017 7877 640
.
.
#jurnalsuraya #dietseimbang #dietsihat #bajuplussize #dietkalori #abangnaktegur #uitm #ootd #sayanakkurus #dendamaurora #fattahaminz #fazura #hijabista #tv3 #jomkahwin #ajl32 #makansihat #mrhijab #fatburnermalaysia #fattofit #tipsturunberat #lelakiitupemilikhatiku #cabaranturunberatbadan #negaraku #kalori #fitmama #getfit #dietatkins
DAH BERSEDIA NAK KURUS DAN SIHAT?. . Berita baik utk anda yg serius NAK LOSE WEIGHT DARIPADA RUMAH.. 😍 . PENDAFTARAN PESERTA PROGRAM COACHING ONLINE 'YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME' MUSIM KE 29 👉🏼 EDISI AZAM TAHUN BARU KINI DIBUKA SECARA OFFICIAL. TERHAD UTK BEBERAPA PESERTA SAHAJA. . Syarat kemasukkan : ✅18 tahun KE ATAS ✅LELAKI & PEREMPUAN ✅BMI 23 KE ATAS ✅LEBIH BERAT 5KG KE ATAS ✅STAGNANT @ PLATEAU DI TERIMA . Program cabaran turun berat badan ni adalah program pertandingan di mana ianya di buka bagi membantu rakan2 yg nak turun berat badan dgn bantuan coaching, mentoring dan guiding meal plan dari coach. Program ni ada yuran penyertaan. . Bagi yg serius, boleh telan link kat atas @ boleh whatsapp terus beri detail nama, umur, berat dan tinggi, serta daripada mana dan tunggu utk penerangan selanjutnya. . . #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  . . Coach @dilla.nur_ 017 7877 640 . . #jurnalsuraya  #dietseimbang  #dietsihat  #bajuplussize  #dietkalori  #abangnaktegur  #uitm  #ootd  #sayanakkurus  #dendamaurora  #fattahaminz  #fazura  #hijabista  #tv3  #jomkahwin  #ajl32  #makansihat  #mrhijab  #fatburnermalaysia  #fattofit  #tipsturunberat  #lelakiitupemilikhatiku  #cabaranturunberatbadan  #negaraku  #kalori  #fitmama  #getfit  #dietatkins 
Lunch with #BihunGoreng (stir-fried rice vermicelli) with 🐙. Served with some #ScrambledEgg.

For the #bihun paste, like usual is made from onion, garlic, dried chillies and dried shrimps.
- kurang minyak
- no MSG /ajinimoto etc
- lebih sayur
.
.
.
.
.
#MasakSendiri #SayurLebih #AsianFood #StirFryNoodles #RiceNoodle #FriedNoodle #FriedMeehoon
#SeafoodNoodle #EasyCooking #MasyisKitchen
#RiceVermicelli #homecooking #HealthyEating #DietSihat  #MakananSeimbang
Sikit2 lama2 jadi bukit.
Sikit2 lama2 jadi kurus.
Yg mana kita nak?
.
Dulu rasa macam mustahil nak turunkan 10kg. Tapi sekarang sedar tak sedar dah turun lebih 30kg.
Syukur.
.
=========================
[[[PROGRAM KURUS 30 HARI]]]
========================= ✔️ Turun Berat
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Ada Coaching Group
✔️ Coach Check Food Diary
✔️ All Online ⭐️ELITE COACHING SURI KURUS merupakan Program Kurus Online Paling Mudah dan Berkesan!

Coach Ayu J
+60193763228

#CoachAyuJ #HerbalifeCoachMalaysia
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus #SayaJualHerbalife
Sikit2 lama2 jadi bukit. Sikit2 lama2 jadi kurus. Yg mana kita nak? . Dulu rasa macam mustahil nak turunkan 10kg. Tapi sekarang sedar tak sedar dah turun lebih 30kg. Syukur. . ========================= [[[PROGRAM KURUS 30 HARI]]] ========================= ✔️ Turun Berat ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Ada Coaching Group ✔️ Coach Check Food Diary ✔️ All Online ⭐️ELITE COACHING SURI KURUS merupakan Program Kurus Online Paling Mudah dan Berkesan! Coach Ayu J +60193763228 #CoachAyuJ  #HerbalifeCoachMalaysia  #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #SayaJualHerbalife 
#VivixEffect .
-
-
Kalau uollss nak tahu, nie adalah master nana. Merangkap nanny bisnes ikah. Master nana memang pengguna tegar vivix untuk kesihatan beliau dan suami beliau.
-
-
Tapi sekarang uollss dah boleh nampak kan perubahan beliau?🤣.
-
-
Ikah jumpa nanny nie masa event shaklee haritu, dalam bulan Mac kalau tak silap. Nanny selalu mention kat group kelas yang nanny nie dulu gelap sampai ada yang cakap nanny “hitam macam tapak kasut”.😌.
-
-
And guess what? Masa ikah jumpa nanny, seriously jealous sangat dengan kulit nanny. Putihh bersihh wooo. Dah laa GLOWING😍.
-
-
Meh tengok perubahan dekat gambat nie pulak.
•Makin cerah.
•Glowing.
•Pinkish.
•Berseri.
-
-
Kalau uollss nak tahu, vivix nie pun membantu untuk buatkan uollss nampak muda gitewww.😍.
-
-
Kalau uollss nak grab, better grab this month. Harga terlajak jimat tw. 😋.
-
-
For order and consultation,
Atikah Hadi
0111-7807816 .
#alfalfa 
#shakleepromo 
#shaklee 
#shakleemalaysia 
#ikahshaklee 
#shakleekotatinggi
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleeulutiram
#shakleebandartenggara
#shakleejb
#setkecantikan
#setresdung
#vitaminC
#alfalfa
#vivixshaklee
#Espshaklee
#omegaguard
#vitaminE
#vitalea
#collagenpowder
#shakleeonline
#naturalsupplement
#healthylifestyle
#dietsihat
#shakleeforall
#naturalsupplement
#shakleebyahbeautycare
#gainincome
#businesswoman
#VivixEffect  . - - Kalau uollss nak tahu, nie adalah master nana. Merangkap nanny bisnes ikah. Master nana memang pengguna tegar vivix untuk kesihatan beliau dan suami beliau. - - Tapi sekarang uollss dah boleh nampak kan perubahan beliau?🤣. - - Ikah jumpa nanny nie masa event shaklee haritu, dalam bulan Mac kalau tak silap. Nanny selalu mention kat group kelas yang nanny nie dulu gelap sampai ada yang cakap nanny “hitam macam tapak kasut”.😌. - - And guess what? Masa ikah jumpa nanny, seriously jealous sangat dengan kulit nanny. Putihh bersihh wooo. Dah laa GLOWING😍. - - Meh tengok perubahan dekat gambat nie pulak. •Makin cerah. •Glowing. •Pinkish. •Berseri. - - Kalau uollss nak tahu, vivix nie pun membantu untuk buatkan uollss nampak muda gitewww.😍. - - Kalau uollss nak grab, better grab this month. Harga terlajak jimat tw. 😋. - - For order and consultation, Atikah Hadi 0111-7807816 . #alfalfa  #shakleepromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #ikahshaklee  #shakleekotatinggi  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleeulutiram  #shakleebandartenggara  #shakleejb  #setkecantikan  #setresdung  #vitaminC  #alfalfa  #vivixshaklee  #Espshaklee  #omegaguard  #vitaminE  #vitalea  #collagenpowder  #shakleeonline  #naturalsupplement  #healthylifestyle  #dietsihat  #shakleeforall  #naturalsupplement  #shakleebyahbeautycare  #gainincome  #businesswoman 
VIVIX PROMOSI 🎉🎊.
.
•Twinpack get 5% discount.
•Cashback worth RM3+.
•Free membership.
.
.
KELEBIHAN VIVIX.👇.
-
🌺Membantu mengelakkan KANSER.
-Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius.
.
🌺Mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG.
-Melindungi jantung.
.
🌺Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES/KENCING MANIS.
.
🌺Menyokong KESIHATAN SENDI.
🌺Mengurangkan insiden bagi penyakit ALZHEIMER.
.
🌺Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN.
.
🌺Meningkatkan SISTEM IMUN.
.
🌺Membantu merawat penyakit PARKINSON.
.
🌺Menyokong KESIHATAN KESELURUHAN.
.
🌺Menggalakkan penuaan yang sihat.
-Awet muda dan anti penuaan.
.
🌺Membantu memulihkan STROK/ANGIN AHMAR.
.
.
For order and consultation,
Atikah Hadi
0111-7807816
.
#alfalfa 
#shakleepromo 
#shaklee 
#shakleemalaysia 
#ikahshaklee 
#shakleekotatinggi
#shakleejohor
#shakleejohorbahru
#shakleeulutiram
#shakleebandartenggara
#shakleejb
#setkecantikan
#setresdung
#vitaminC
#alfalfa
#vivixshaklee
#Espshaklee
#omegaguard
#vitaminE
#vivixpromo
#vitalea
#collagenpowder
#shakleeonline
#naturalsupplement
#healthylifestyle
#dietsihat
#shakleeforall
#naturalsupplement
#shakleebyahbeautycare
#gainincome
#businesswoman
VIVIX PROMOSI 🎉🎊. . •Twinpack get 5% discount. •Cashback worth RM3+. •Free membership. . . KELEBIHAN VIVIX.👇. - 🌺Membantu mengelakkan KANSER. -Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius. . 🌺Mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG. -Melindungi jantung. . 🌺Mengurangkan komplikasi pesakit DIABETES/KENCING MANIS. . 🌺Menyokong KESIHATAN SENDI. 🌺Mengurangkan insiden bagi penyakit ALZHEIMER. . 🌺Membantu dalam MENGURANGKAN BERAT BADAN. . 🌺Meningkatkan SISTEM IMUN. . 🌺Membantu merawat penyakit PARKINSON. . 🌺Menyokong KESIHATAN KESELURUHAN. . 🌺Menggalakkan penuaan yang sihat. -Awet muda dan anti penuaan. . 🌺Membantu memulihkan STROK/ANGIN AHMAR. . . For order and consultation, Atikah Hadi 0111-7807816 . #alfalfa  #shakleepromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #ikahshaklee  #shakleekotatinggi  #shakleejohor  #shakleejohorbahru  #shakleeulutiram  #shakleebandartenggara  #shakleejb  #setkecantikan  #setresdung  #vitaminC  #alfalfa  #vivixshaklee  #Espshaklee  #omegaguard  #vitaminE  #vivixpromo  #vitalea  #collagenpowder  #shakleeonline  #naturalsupplement  #healthylifestyle  #dietsihat  #shakleeforall  #naturalsupplement  #shakleebyahbeautycare  #gainincome  #businesswoman 
PROJEK KURUS .
✔️mealplan mudah untuk kurus
✔️coaching group awesome ✔️daily mealcheck ✔️💯% online and effective .
PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639

#Herbalife #Herbalifesabah
#HerbalifeCoachMalaysia
#Herbalifekk #Herbalifemalaysia
#Herbalifecoach
#coachkurus
#produkherbalife#Herbalifepakej
#pakejkurusherbalife#setkurus
#kuruscarasihat #pakejmurah #produkkurus
#produkkurusherbalife #dietsihat
#produkkurusmalaysia #wanitahijab
##produkkesihatan #produkwanita #produkkesihatanmurah  #kuruscepat #kurussihat #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusinstant #kuruspantas #kurusmudah #kurusdenganselamat #kurusberkesan
PROJEK KURUS . ✔️mealplan mudah untuk kurus ✔️coaching group awesome ✔️daily mealcheck ✔️💯% online and effective . PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 #Herbalife  #Herbalifesabah  #HerbalifeCoachMalaysia  #Herbalifekk  #Herbalifemalaysia  #Herbalifecoach  #coachkurus  #produkherbalife #Herbalifepakej  #pakejkurusherbalife #setkurus  #kuruscarasihat  #pakejmurah  #produkkurus  #produkkurusherbalife  #dietsihat  #produkkurusmalaysia  #wanitahijab  ##produkkesihatan  #produkwanita  #produkkesihatanmurah  #kuruscepat  #kurussihat  #kurustanpadiet  #kurusbajet  #kurusinstant  #kuruspantas  #kurusmudah  #kurusdenganselamat  #kurusberkesan