an online Instagram web viewer

#dietsihat medias

Photos

Do it for theater selfie🙀
Do it for theater selfie🙀
Beli set combo dapat 2 tea. Slimming detox & kakicantiq tea. Testimoni sgt byk dan dipercayai ramai...Teh no 1 Malaysia...kecilkan peha dan lengan. ws 0162504147
.
.
.
#teamilafazila #setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #kakicantiqtea #buanglemak #kurus #kuruscepatselamat #uitm #buanglemak #kurusmudah #kurussihat #jomkurus #jomsihat #dietsihat #dietatkins #slimmingtea #slimmingteamurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #lemonex #kuruscepat #kecikkanpeha
Beli set combo dapat 2 tea. Slimming detox & kakicantiq tea. Testimoni sgt byk dan dipercayai ramai...Teh no 1 Malaysia...kecilkan peha dan lengan. ws 0162504147 . . . #teamilafazila  #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #kakicantiqtea  #buanglemak  #kurus  #kuruscepatselamat  #uitm  #buanglemak  #kurusmudah  #kurussihat  #jomkurus  #jomsihat  #dietsihat  #dietatkins  #slimmingtea  #slimmingteamurah  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #lemonex  #kuruscepat  #kecikkanpeha 
KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  Harga semurah Rm 25

WA 0162199742

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri  #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal
KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  Harga semurah Rm 25 WA 0162199742 #cantik  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #dietatkins  #dietsihat  #jomsihat  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal 
Seritoks membantu membaiki sistem pencernaan dan membantu anda yang sedang berdiet.
.
📲whatsapp 012-6621867- click link bio di 👆🏻WasapSeribyemani
.
#seritoks 
#diet 
#dietsihat
Seritoks membantu membaiki sistem pencernaan dan membantu anda yang sedang berdiet. . 📲whatsapp 012-6621867- click link bio di 👆🏻WasapSeribyemani . #seritoks  #diet  #dietsihat 
“SIAPA KABO DENGAN RM 40 TAK BOLEH KURUIH...❗❗
SET KOMBO RM 40
KAKI CANTIQ TEA + SLIMMING DETOX TEA
-
SETIAP PEMBELIAN SET KOMBO AKAN MENDAPAT FREEGIFT SEBIJI SABUN KOPI GEBUS 😙😙
-
Haa..sekarang semua benda dah tak mustahil uollss..sebab dengan set kombo #kakicantiqtea dan #slimmingdetoxtea..impian uollss nak sarung balik baju lelama dulu kian direalisasikan..😍😍
-
Amalkan secara konsisten #kakicantiqtea pada waktu pagi dan #slimmingdetoxtea malam sebelum tidur..
-
NAK KESAN YANG LEBIH CEPAT..??
-
Amalkan juga cara hidup yang sihat, cara pengambilan makanan yang betul dan jangan lupa jugak untuk melakukan senaman ringkas even duk saja dekat rumah tu...😘
.
Wasap : +601139127330 untuk order / detail produk
.
#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat"
“SIAPA KABO DENGAN RM 40 TAK BOLEH KURUIH...❗❗ SET KOMBO RM 40 KAKI CANTIQ TEA + SLIMMING DETOX TEA - SETIAP PEMBELIAN SET KOMBO AKAN MENDAPAT FREEGIFT SEBIJI SABUN KOPI GEBUS 😙😙 - Haa..sekarang semua benda dah tak mustahil uollss..sebab dengan set kombo #kakicantiqtea  dan #slimmingdetoxtea ..impian uollss nak sarung balik baju lelama dulu kian direalisasikan..😍😍 - Amalkan secara konsisten #kakicantiqtea  pada waktu pagi dan #slimmingdetoxtea  malam sebelum tidur.. - NAK KESAN YANG LEBIH CEPAT..?? - Amalkan juga cara hidup yang sihat, cara pengambilan makanan yang betul dan jangan lupa jugak untuk melakukan senaman ringkas even duk saja dekat rumah tu...😘 . Wasap : +601139127330 untuk order / detail produk . #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat "
JELES TENGOK ORANG KURUS,SLIM😔😔 Nape la susah sangat aku ni nak kurus..dah makan macam2 ubat,tapi xkurus2 jugak.. Hairan jugak,nape badan orang lain kurus,slim,lawa je..aku ni je,dh cuba macam2 tapi xdapat jugak kurus..aku ni dh bersenam,dah amalkan diet seimbang,tapi xselim melim jugak.. Haaa..apa kata,try detox tea medina desire ni..kombo set rm 40 je..sambil minum tea,sambil bersenam..haa..tengok dlm msa 2 minggu camne kesannya😃😃😃.. Utk tau lebih lanjut,whatsup @ 0122735929

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat
JELES TENGOK ORANG KURUS,SLIM😔😔 Nape la susah sangat aku ni nak kurus..dah makan macam2 ubat,tapi xkurus2 jugak.. Hairan jugak,nape badan orang lain kurus,slim,lawa je..aku ni je,dh cuba macam2 tapi xdapat jugak kurus..aku ni dh bersenam,dah amalkan diet seimbang,tapi xselim melim jugak.. Haaa..apa kata,try detox tea medina desire ni..kombo set rm 40 je..sambil minum tea,sambil bersenam..haa..tengok dlm msa 2 minggu camne kesannya😃😃😃.. Utk tau lebih lanjut,whatsup @ 0122735929 #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat 
Jangan teragak2 untuk turunkan berat badan.
BUAT BETUL2...Kalau teragak2...HASILNYA PUN TERAGAK2...mari saya bantu guide uolls turunkan berat badan...set combo hanya RM40+FREE GIFT.
wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila #setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #kakicantiqtea #buanglemak #kurus #kuruscepatselamat #uitm #buanglemak #kurusmudah #kurussihat #jomkurus #jomsihat #dietsihat #dietatkins #slimmingtea #slimmingteamurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #lemonex #kuruscepat #kecikkanpeha
Jangan teragak2 untuk turunkan berat badan. BUAT BETUL2...Kalau teragak2...HASILNYA PUN TERAGAK2...mari saya bantu guide uolls turunkan berat badan...set combo hanya RM40+FREE GIFT. wasap 0162504147 . . . #teamilafazila  #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #kakicantiqtea  #buanglemak  #kurus  #kuruscepatselamat  #uitm  #buanglemak  #kurusmudah  #kurussihat  #jomkurus  #jomsihat  #dietsihat  #dietatkins  #slimmingtea  #slimmingteamurah  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #lemonex  #kuruscepat  #kecikkanpeha 
Semua orang pandang semacam jer bila saya berjalan...mcm tong drum...malu😣. Bila nak kurus ni?? Jom try super set combo gabungan antara slimming detox tea +kakicantiq + krim maryam. Wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila #setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #kakicantiqtea #buanglemak #kurus #kuruscepatselamat #uitm #buanglemak #kurusmudah #kurussihat #jomkurus #jomsihat #dietsihat #dietatkins #slimmingtea #slimmingteamurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #lemonex #kuruscepat #kecikkanpeha
Semua orang pandang semacam jer bila saya berjalan...mcm tong drum...malu😣. Bila nak kurus ni?? Jom try super set combo gabungan antara slimming detox tea +kakicantiq + krim maryam. Wasap 0162504147 . . . #teamilafazila  #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #kakicantiqtea  #buanglemak  #kurus  #kuruscepatselamat  #uitm  #buanglemak  #kurusmudah  #kurussihat  #jomkurus  #jomsihat  #dietsihat  #dietatkins  #slimmingtea  #slimmingteamurah  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #lemonex  #kuruscepat  #kecikkanpeha 
Time hujan2 ni..makan sup ayam jak
seejuukk

#Maysarra #dietsihat #dinner
MAMAMTHEDIETPLATE
.
sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar😘
.
Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni😉
.
So cepat grab harga hanya RM47
.
Postage:
Semenanjung 1-6 pinggan RM8
Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15
.
Jika berminat
Whatsapp:+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
MAMAMTHEDIETPLATE . sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar😘 . Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni😉 . So cepat grab harga hanya RM47 . Postage: Semenanjung 1-6 pinggan RM8 Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15 . Jika berminat Whatsapp:+60177130825 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Alhamdulillah... lagi testimoni dari yang dah berjaya 😙 jangan susah hati and give up kalau seminggu pertama minum takde apa apa effect... semua org metabolismanya berbeza ye.. nak hasil macam ni ? wajib konsisten + extra minum air okay . InsyaAllah boleh. dah cuba baru tau 😉👌 wasap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak
Alhamdulillah... lagi testimoni dari yang dah berjaya 😙 jangan susah hati and give up kalau seminggu pertama minum takde apa apa effect... semua org metabolismanya berbeza ye.. nak hasil macam ni ? wajib konsisten + extra minum air okay . InsyaAllah boleh. dah cuba baru tau 😉👌 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #fitnessmotivation #ubatkurus #slimtea #ubatkurus #slimtea #skinnytea #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #dietsihat #trustedseller #sayajualmurah #buanglemak 
Nak kurus macam ni jugak? Jangan risau, if nak kurus dengan cara sihat, yang tak mengambil apa2 risiko, yang tak perlu modal ribu riban, orang cakap kurus bajet gituwwww, meh zaza boleh bantu
.
Stalk ig ni puas puas, kalau tak puas hati jugak, meh whatsapp zaza, zaza citer details. Lepas ni dah takde lah la baju XXXL baju plussize semua tu🤗
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
/
/
#setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat #pilkurusmalaysia #slimmingteamalaysia #kecikkanpeha #kempiskanperut #ubatkurusmurah #lemonex
Nak kurus macam ni jugak? Jangan risau, if nak kurus dengan cara sihat, yang tak mengambil apa2 risiko, yang tak perlu modal ribu riban, orang cakap kurus bajet gituwwww, meh zaza boleh bantu . Stalk ig ni puas puas, kalau tak puas hati jugak, meh whatsapp zaza, zaza citer details. Lepas ni dah takde lah la baju XXXL baju plussize semua tu🤗 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO / / #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat  #pilkurusmalaysia  #slimmingteamalaysia  #kecikkanpeha  #kempiskanperut  #ubatkurusmurah  #lemonex 
Jom dapatkan set kurus bajet shaklee
Harga mampu milik dengan kesan hebat dan pastinya selamat.
Saya Akan ajar Cara makan Yang betul 😊

#tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurusshakleemurah #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #shaklee #eatclean #detox #weightloss #weightmanagemant #dietsihat #masalahberatbadan #tfadzlinabeauty #lechitin #herbalaxshaklee #herbalax #shakleebandarsaujanaputra #shakleeputraheigt
Sampai bila kita nak sogok badan kita dengan makanan yang tak ada nutrisi?
.
Kita putuskan apa yg kita makan & apa yang kita makan hari ni mencerminkan generasi kita di masa akan datang. Jauh betul peginye? Yes, memang jauh...setiap keputusan yg kita ambik hari ini ada cause & effect di masa akan datang. Kesan awal akan dapat lihat pada tahap kesihatan kita sendiri. Ingat, jangan salahkan takdir kalau badan gemuk sbb pilihan untuk jadi sihat di tangan kita. .
Jadi apa yang anda putuskan untuk dinner sekejap lagi? Apa yg anda putuskan untuk terus hidup sihat?
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Sampai bila kita nak sogok badan kita dengan makanan yang tak ada nutrisi? . Kita putuskan apa yg kita makan & apa yang kita makan hari ni mencerminkan generasi kita di masa akan datang. Jauh betul peginye? Yes, memang jauh...setiap keputusan yg kita ambik hari ini ada cause & effect di masa akan datang. Kesan awal akan dapat lihat pada tahap kesihatan kita sendiri. Ingat, jangan salahkan takdir kalau badan gemuk sbb pilihan untuk jadi sihat di tangan kita. . Jadi apa yang anda putuskan untuk dinner sekejap lagi? Apa yg anda putuskan untuk terus hidup sihat? . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
.
.
Assalamualaikum 💐
.
.
Korang tahu, protein amat penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kukit dan banyak lagi 🐣. Jadi pengambilan yang konsisten adalah kunci awet muda 💁🏻
.
Kacang soya pada ESP dapat juga membantu merendahkan paras KOLESTEROL , mencegah risiko OSTEOPOROSIS dan SAKIT JANTUNG 💓.
.
_Genistein_ dalam kacang soya juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.
.
Protein pada ESP juga mampu meransang pembentukkan semula kulit dan otot 💪, mengurangkan kedutan,  agen anti-penuaan 👵🏻, mengembalikan kepejalan otot dan mengurangkan kesan parut.
.
Membekalkan tenaga dengan segera 🏋️ Dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migran, insomnia dan tekanan.
.
Haa ada lagi kebaikan dia, ESP juga mampu membaiki masalah rambut seperti beruban dan gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
.
E. Soy Protein ☺ .
Macam biasa, dengan konsisten, consume 2 kali sehari, pagi 🌝 dan malam 🌚, 3 sudu biasa sekali bancuh.
.
Nak tahu lebih lanjut ? Saya boleh share 😉
.
👉019-435 1148
👉019-435 1148
👉019-435 1148
👉019-435 1148
👉019-435 1148
👉019-435 1148
👉019-435 1148
.
Try ESP baru tahu kebaikannya 😇
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleeserikembangan #shakleesrikembangan #shakleemalaysia #promoshaklee #agenshaklee #pengedarshaklee #kurusbadan #lansing #healthychoices #setdiet #diet #dietbreakfast #dietsihat #resdung #milkbooster #ibumengandung #ibusihat #bayisihat #weightloss #lossweight #susuibu #bayisihat #flawless
.
. . Assalamualaikum 💐 . . Korang tahu, protein amat penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kukit dan banyak lagi 🐣. Jadi pengambilan yang konsisten adalah kunci awet muda 💁🏻 . Kacang soya pada ESP dapat juga membantu merendahkan paras KOLESTEROL , mencegah risiko OSTEOPOROSIS dan SAKIT JANTUNG 💓. . _Genistein_ dalam kacang soya juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. . Protein pada ESP juga mampu meransang pembentukkan semula kulit dan otot 💪, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan 👵🏻, mengembalikan kepejalan otot dan mengurangkan kesan parut. . Membekalkan tenaga dengan segera 🏋️ Dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migran, insomnia dan tekanan. . Haa ada lagi kebaikan dia, ESP juga mampu membaiki masalah rambut seperti beruban dan gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua. . E. Soy Protein ☺ . Macam biasa, dengan konsisten, consume 2 kali sehari, pagi 🌝 dan malam 🌚, 3 sudu biasa sekali bancuh. . Nak tahu lebih lanjut ? Saya boleh share 😉 . 👉019-435 1148 👉019-435 1148 👉019-435 1148 👉019-435 1148 👉019-435 1148 👉019-435 1148 👉019-435 1148 . Try ESP baru tahu kebaikannya 😇 . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleeserikembangan  #shakleesrikembangan  #shakleemalaysia  #promoshaklee  #agenshaklee  #pengedarshaklee  #kurusbadan  #lansing  #healthychoices  #setdiet  #diet  #dietbreakfast  #dietsihat  #resdung  #milkbooster  #ibumengandung  #ibusihat  #bayisihat  #weightloss  #lossweight  #susuibu  #bayisihat  #flawless  .
Menu sama mcm breakfast cuma aku tambah sebiji telur & cendawan butang. 😂😂😂 Kekonon biar cepat kenyang.

Sibuk sangat hari ni, nak keluar beli sayur pun takde masa. Ini pun aku ambik sikit daun sup yang ada kat rumah, hiris-hiris campak masuk sini.  Syahdu betul seharian takde telan sayur. Salad ada tapi pelik pulak rasanya kalau letak dalam sup. Lunch pun tak sempat. Aku memang gini, kalau keje memang tak peduli makan. Huhu. Apesal gemuk? Misteri nusantara.

Nasib baiklah kat JB memang makan yong tau foo sup, jadi rasa gembiralah jugak. Ala2 makan sambil mengenang zaman kekanak & remaja gitu. Kalau ada bendi, terung & peria, kira dah lengkap jadi yong tau foo ni.

#dietkalori #jomkurus #sihatmalaysia #seremban #jomsihat #kurusmalaysia  #dietsihat #putrajaya #seremban2 #gemuk #budakgemuk #menusihat #menudiet #senawang #nakkurus
Menu sama mcm breakfast cuma aku tambah sebiji telur & cendawan butang. 😂😂😂 Kekonon biar cepat kenyang. Sibuk sangat hari ni, nak keluar beli sayur pun takde masa. Ini pun aku ambik sikit daun sup yang ada kat rumah, hiris-hiris campak masuk sini. Syahdu betul seharian takde telan sayur. Salad ada tapi pelik pulak rasanya kalau letak dalam sup. Lunch pun tak sempat. Aku memang gini, kalau keje memang tak peduli makan. Huhu. Apesal gemuk? Misteri nusantara. Nasib baiklah kat JB memang makan yong tau foo sup, jadi rasa gembiralah jugak. Ala2 makan sambil mengenang zaman kekanak & remaja gitu. Kalau ada bendi, terung & peria, kira dah lengkap jadi yong tau foo ni. #dietkalori  #jomkurus  #sihatmalaysia  #seremban  #jomsihat  #kurusmalaysia  #dietsihat  #putrajaya  #seremban2  #gemuk  #budakgemuk  #menusihat  #menudiet  #senawang  #nakkurus 
SUSAH NAK KURUS?!!!!!!!😫😫
RAMAI NAK KURUS TAPI TAK TAHU CARA BETUL.😚😚 Sebabnya anda tak DETOX dulu. 
Detoks maksudnya membuang toksin dari usus. Bila toksin terlalu banyak melekat di usus, usus kotor..jadi usus tak dapat serap nutrien dan zat dari supplement yang anda amalkan. Sebab tulah anda ambik bermacam-macam produk 
tapi langsung tak nampak kesan. ▶Bangun pagi tengok cermin banyak lebihan lemak terutamanya di bahagian perut & pinggang?
▶Pipi tembam?
▶Cuba macam-macam Produk tapi semua tak berkesan?
▶Beli ubat kurus ada kesan sampingan?
▶Kurang konfiden berbanding rakan-rakan yang lebih kurus?
▶Anda cepat penat disebabkan berat badan anda? ▶Bertambah parah bila di usia muda dah ada kencing manis,  darah tinggi,  masalah kolestrol dsb. 
JANGAN RISAU!! DENGAN DETOX TEA MEDINA DESIRE MASALAH TERSEBUT DAPAT DIATASI. 
Boleh pm sis sekarang..atau whatsapp 017-5135527

#teatox #teatoxviral #detoxtea #jomkurus #jomkurusdansihat #kurusdansihat #kurusdenganselamat #Slimmingtea #kakicantiqtea #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #tehkecilkanpeha #dietsihat #azamuntukkurus #masalahsembelit #kolestroltinggi #perutbuncit #kelabkurus #lotionkurus #bentukbadancantik #bodyshapermalaysia #bodyslim #bazaarpaknil #tombiruo #titiancinta #kaminakkurus #teadetoxammara
SUSAH NAK KURUS?!!!!!!!😫😫 RAMAI NAK KURUS TAPI TAK TAHU CARA BETUL.😚😚 Sebabnya anda tak DETOX dulu. Detoks maksudnya membuang toksin dari usus. Bila toksin terlalu banyak melekat di usus, usus kotor..jadi usus tak dapat serap nutrien dan zat dari supplement yang anda amalkan. Sebab tulah anda ambik bermacam-macam produk tapi langsung tak nampak kesan. ▶Bangun pagi tengok cermin banyak lebihan lemak terutamanya di bahagian perut & pinggang? ▶Pipi tembam? ▶Cuba macam-macam Produk tapi semua tak berkesan? ▶Beli ubat kurus ada kesan sampingan? ▶Kurang konfiden berbanding rakan-rakan yang lebih kurus? ▶Anda cepat penat disebabkan berat badan anda? ▶Bertambah parah bila di usia muda dah ada kencing manis, darah tinggi, masalah kolestrol dsb. JANGAN RISAU!! DENGAN DETOX TEA MEDINA DESIRE MASALAH TERSEBUT DAPAT DIATASI. Boleh pm sis sekarang..atau whatsapp 017-5135527 #teatox  #teatoxviral  #detoxtea  #jomkurus  #jomkurusdansihat  #kurusdansihat  #kurusdenganselamat  #Slimmingtea  #kakicantiqtea  #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia  #tehkecilkanpeha  #dietsihat  #azamuntukkurus  #masalahsembelit  #kolestroltinggi  #perutbuncit  #kelabkurus  #lotionkurus  #bentukbadancantik  #bodyshapermalaysia  #bodyslim  #bazaarpaknil  #tombiruo  #titiancinta  #kaminakkurus  #teadetoxammara 
tq customers yang percaya dengan service mak! ramai yang dah mulai sedar betapa pentingnya jaga pemakanan dan diet harian! anda bila lagi?
#lovergreen_0173021851 
#gerobokshakleenani 
#youngliving 
#dietsihat 
#kualalumpurmalaysia 
#harisukannegara 
#sakitlutut 
#nakcantik
fyi cik min x jual #gulagulakurus tu ya... Saje amik tips #awekcunslim tu tuk 10 tips kurus ..semoga korang n iols pun cun dan slim mcm dia hahaha... Amin n In shaa Allah.. Ok pisss 
#tipssihattukkorang 
#dietsihat
#tipsdrawekcun
#tipskurus
Your perfect weight management.
.
. ‼️ END YEAR CHALLENGE ‼️
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️Turun berat badan .
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Awesome Coaching Group 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online & Face2Face coaching ( Kota Kinabalu Only ) ❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️
⚪️ Coach Lynda 0172868966
.
#Herbalife
#Herbalifemalaysia
#ProdukHerbalife
#Herbalifeshake
Your perfect weight management. . . ‼️ END YEAR CHALLENGE ‼️ PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️Turun berat badan . ✔️Mealplan mudah untuk kurus ✔️Awesome Coaching Group 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online & Face2Face coaching ( Kota Kinabalu Only ) ❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️ ⚪️ Coach Lynda 0172868966 . #Herbalife  #Herbalifemalaysia  #ProdukHerbalife  #Herbalifeshake 
Kawan baru jadi stokis ni..coz dia peminat tegar fattah amin.😊 Sape2 yg sedang berdiet tu..eloklah try yg ni ye. Boleh ode ngan sis tau😉
#0172993713 #dietsihat #iklan #bazarartis #bazarinsta #sungaibesi #bandartasikselatan #kemsungaibesi #kemperdanasungaibesi #kurus #perumahanpolisdesatasik #skbts #smkbts #sayajual #sihatcantik #wanita
Makan jamu kurus ni terus takde lemak kat perut n customer sgt happy!✨✨
whatsapp +60127392234 sebelum kehabisan stok dear! 
#maliamellia
#xxsadvance
#rajaslimmingno1
#kurus #pilkurus #dietsihat #jamukurus #kurusdengansehat #kuruscepat #kurus7hari #kurustanpadiet #xxs #xxsadvanced #xxsmaliamellia #xxsadvance #testikurus #testimonialcustomer
Menu baru dia try 👌🏻 tq bro nanti beli lagi ye 
#haelthyfood #dietsihat #homadefood
Dengan serendah RM40, anda akan mendapat 2 set tea... SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA. Jangan lepaskan peluang ni...seawal 1 minggu dah nampak perubahannya. wasap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak
Asyik duk pandang badan org lain jer yang kurus😣..kita pun teringin jugak😭...bagaimana ya??? Haa...jom try set super combo ni...slimming detox tea + kakicantiq tea +  krim maryam...pasti MELETOP😍💥DAPAT FREE GIFT LAGI😲wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila #setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #kakicantiqtea #buanglemak #kurus #kuruscepatselamat #uitm #buanglemak #kurusmudah #kurussihat #jomkurus #jomsihat #dietsihat #dietatkins #slimmingtea #slimmingteamurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #lemonex #kuruscepat #kecikkanpeha
Asyik duk pandang badan org lain jer yang kurus😣..kita pun teringin jugak😭...bagaimana ya??? Haa...jom try set super combo ni...slimming detox tea + kakicantiq tea +  krim maryam...pasti MELETOP😍💥DAPAT FREE GIFT LAGI😲wasap 0162504147 . . . #teamilafazila  #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #kakicantiqtea  #buanglemak  #kurus  #kuruscepatselamat  #uitm  #buanglemak  #kurusmudah  #kurussihat  #jomkurus  #jomsihat  #dietsihat  #dietatkins  #slimmingtea  #slimmingteamurah  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #lemonex  #kuruscepat  #kecikkanpeha 
Products By Medina Desire™ 👉🏽Kaki Cantiq Tea™ : RM25 👉🏽Slimming Detox Tea™ : RM15 👉🏽Maryam Slimming Lotion : RM35 👉🏽POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM10(SS) [READY STOCK] [FREE GUIDE]

To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response
012 256 4452 
OR

Click 👉🏽👉🏽👉🏽 http://www.wasap.my/60122564452

AGENT SAH - 046MED 
TRUSTED SELLER

WORLDWIDE SHIPPING 
COD -Puchong/Seri Kembangan/USJ
Serdang/Kajang/Kinrara/Sunway
(Certain Area Only)

#teamminah #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #secretcorrea #upmserdang #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #dimar #titiancinta #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #produkkurus #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #sayajualbodyless #buangtoksin #pinggangramping #dramasangat
Products By Medina Desire™ 👉🏽Kaki Cantiq Tea™ : RM25 👉🏽Slimming Detox Tea™ : RM15 👉🏽Maryam Slimming Lotion : RM35 👉🏽POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM10(SS) [READY STOCK] [FREE GUIDE] To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 012 256 4452 OR Click 👉🏽👉🏽👉🏽 http://www.wasap.my/60122564452 AGENT SAH - 046MED TRUSTED SELLER WORLDWIDE SHIPPING COD -Puchong/Seri Kembangan/USJ Serdang/Kajang/Kinrara/Sunway (Certain Area Only) #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #langsing  #langsingbadan  #secretcorrea  #upmserdang  #ubatkurusberkesan  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #dimar  #titiancinta  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #produkkurus  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #sayajualbodyless  #buangtoksin  #pinggangramping  #dramasangat 
Transformasi kurang dari 6 bulan — Coach Mai berubah jadi orang baru 😍😍😍
.
Walau tak pernah rasa kurus drp kecik...Coach Mai nekad turunkan berat dgn join weight loss online coaching program. Dan terbukti dengan follow 100% mealplan program, org yg gemuk dari kecik mcm Coach Mai pun boleh kurus. Yang penting ialah ilmu & teknik diet yg betul.
.
Nak transform jadi org baru? Klik link pada bio ig di atas. .
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Transformasi kurang dari 6 bulan — Coach Mai berubah jadi orang baru 😍😍😍 . Walau tak pernah rasa kurus drp kecik...Coach Mai nekad turunkan berat dgn join weight loss online coaching program. Dan terbukti dengan follow 100% mealplan program, org yg gemuk dari kecik mcm Coach Mai pun boleh kurus. Yang penting ialah ilmu & teknik diet yg betul. . Nak transform jadi org baru? Klik link pada bio ig di atas. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
Nak kuruskan?? yg belum cuba lagi lotion super hebat ni, meh la cuba...LOTION MARYAM ni kombinasi hebat untuk proses pembakaran lemak dari luar...sapu2 jer dh boleh hilang inch!!! BESTKAN?? wsap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak
Nak kuruskan?? yg belum cuba lagi lotion super hebat ni, meh la cuba...LOTION MARYAM ni kombinasi hebat untuk proses pembakaran lemak dari luar...sapu2 jer dh boleh hilang inch!!! BESTKAN?? wsap 0102067676 . . . #teamilafazila #fitnessmotivation #ubatkurus #slimtea #ubatkurus #slimtea #skinnytea #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #dietsihat #trustedseller #sayajualmurah #buanglemak 
Lunch Plate tips
.
Hari ni bile coachee Cabaran Kurus intake October upload lunch plate masing2 ramai yg dah terrer mengenai portion meal. Kipidap semuaa!!
Portion protien byk maner portion karbo byk maner masing2 terrer dahh.!
Alhamdulillah
.
Cabaran Kurus 30 Hari Online, Personalized Meal Plan, Online Coaching, Personal Coaching, Nutrition Programe, Motivation, Fun Fitness Workout, Group Support 😍
.
Coach Sue 📲 0192268955
Trusted Herbalife Coach since 2010
.
#30daystrial #herbalifeshake #herbalifecoachmalaysia #herbalifenutrition #taknakgemuk
#turunberatbadan #buanglemak #kurusdengansihat #kurusdgnsihat #dietsihat #makanaktiga #motivation
#family #jomcantikdanfit
#bangi #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #serdang #nilaiimpian #nilai3 #bandarseriputra #nilai #jomkurusnilai #tamansemaraknilai #batangbenar #bandarbukitmahkota
Lunch Plate tips . Hari ni bile coachee Cabaran Kurus intake October upload lunch plate masing2 ramai yg dah terrer mengenai portion meal. Kipidap semuaa!! Portion protien byk maner portion karbo byk maner masing2 terrer dahh.! Alhamdulillah . Cabaran Kurus 30 Hari Online, Personalized Meal Plan, Online Coaching, Personal Coaching, Nutrition Programe, Motivation, Fun Fitness Workout, Group Support 😍 . Coach Sue 📲 0192268955 Trusted Herbalife Coach since 2010 . #30daystrial  #herbalifeshake  #herbalifecoachmalaysia  #herbalifenutrition  #taknakgemuk  #turunberatbadan  #buanglemak  #kurusdengansihat  #kurusdgnsihat  #dietsihat  #makanaktiga  #motivation  #family  #jomcantikdanfit  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #serikembangan  #serdang  #nilaiimpian  #nilai3  #bandarseriputra  #nilai  #jomkurusnilai  #tamansemaraknilai  #batangbenar  #bandarbukitmahkota 
Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak
#Repost @helo_fattah (@get_repost)
・・・
Okay sejak ada mrp ni akak dah malas nak masak. Cemana tu?? 😝😝😝😝...harini kita makan tom yum utk lunch.....memang sedap baq hang. Rasa tom yum pedas2 masam2 dan bau dia memang dah tom yam, memang sedaplah @mrpdietbyfattahamin_hq @fattahaminz . Saya sudah... Anda bila lagi?  Jom.... Kalau berminat dm ye #kacaukacaukenyang #mrpdietbyfattahamin #sesuaiutksemua #dietsihat #lunchmrptomyum #sayatolongpromote #barangbaikkitasokong #doayangbaikbaik
#Repost  @helo_fattah (@get_repost) ・・・ Okay sejak ada mrp ni akak dah malas nak masak. Cemana tu?? 😝😝😝😝...harini kita makan tom yum utk lunch.....memang sedap baq hang. Rasa tom yum pedas2 masam2 dan bau dia memang dah tom yam, memang sedaplah @mrpdietbyfattahamin_hq @fattahaminz . Saya sudah... Anda bila lagi? Jom.... Kalau berminat dm ye #kacaukacaukenyang  #mrpdietbyfattahamin  #sesuaiutksemua  #dietsihat  #lunchmrptomyum  #sayatolongpromote  #barangbaikkitasokong  #doayangbaikbaik 
Real testimoni 🙈
InsyaAllah kalau kita usaha, Allah akan tolong kita. Berat senang turun bila toxin yang berkurun dibela dalam badan dapat disingkirkan. Jom cuba DETOX TEA kita, ianya bukan ubat kurus but sangat bagus untuk boost badan kita untuk kurus! Trust me, testimoni dah merata! Awak tu, yang duk baca testimoni ni, bila lagi nak mula? Hehehe ♥️🙈
.
👉🏻Set Combo RM40.00
👉🏻Dapat 2 jenis tea (pagi & malam)
👉🏻Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang)
👉🏻Ada free gift setiap pembelian
.
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
/
/
#plussizeblousemalaysia #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #lotionkurus #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat #titiancinta #tipsdiet #plussize #plussizemalaysia #eathealthy #dietseimbang #bengkungmoden #letscantik
Real testimoni 🙈 InsyaAllah kalau kita usaha, Allah akan tolong kita. Berat senang turun bila toxin yang berkurun dibela dalam badan dapat disingkirkan. Jom cuba DETOX TEA kita, ianya bukan ubat kurus but sangat bagus untuk boost badan kita untuk kurus! Trust me, testimoni dah merata! Awak tu, yang duk baca testimoni ni, bila lagi nak mula? Hehehe ♥️🙈 . 👉🏻Set Combo RM40.00 👉🏻Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 👉🏻Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 👉🏻Ada free gift setiap pembelian . . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO / / #plussizeblousemalaysia  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #lotionkurus  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat  #titiancinta  #tipsdiet  #plussize  #plussizemalaysia  #eathealthy  #dietseimbang  #bengkungmoden  #letscantik 
Happy lunch semua 🙈
Ni zaza dapat lagi testimoni gempak. Alhamdulillah cust ni loss 8kg hanya dengan 2 set combo. Hellooo, ingat senang ke nak loss even 1kg. Bukan senang tau! Alhamdulillah dengan detox tea berjaya hilangkan selesaikan masalah lemak gebu gebas tu 👻😬
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
/
/
#setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat #pilkurusmalaysia #slimmingteamalaysia #kecikkanpeha #kempiskanperut #ubatkurusmurah #lemonex
Happy lunch semua 🙈 Ni zaza dapat lagi testimoni gempak. Alhamdulillah cust ni loss 8kg hanya dengan 2 set combo. Hellooo, ingat senang ke nak loss even 1kg. Bukan senang tau! Alhamdulillah dengan detox tea berjaya hilangkan selesaikan masalah lemak gebu gebas tu 👻😬 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO / / #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat  #pilkurusmalaysia  #slimmingteamalaysia  #kecikkanpeha  #kempiskanperut  #ubatkurusmurah  #lemonex 
READY STOCK -- DTOX RM47

Fungsi :

Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat  dan mencuci usus. 
Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing. Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan.Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan. Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit. .
. 🔴COCOA COLLAGEN SHAKE  khusus utk kecilkan pori, pudarkan parut jerawat, lebatkan rambut...rasanya koko tp ada rasa payau marine kolagen.. sbb kandungan marine kolagen dlm Cocoa collagen ni adalah 2500mg... .

Whatsapp su utk pembelian😉 0172180235
. .
#minumanbijirin#cerialdrink#oat#sendayutinggi #krimpelangsingan #bakarlemak #tipskurus #easyfull#hotoil#tipsdiet#produkdiet #losyenbakarlemak #losyenmustajab#dtox#detoxdrink#minumandetox#produkkurus#minumankurus#juskurus#hotoilmelong#easyfull#berasperang#produkdiet#menudiet#testimonikurus#testimoniberjayakurus#dietsihat#jamuratumalaya#cocoacollagenshake#kolagen#minumankolagen#kolagenkoko
READY STOCK -- DTOX RM47 Fungsi : Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat  dan mencuci usus. Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing. Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan.Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan. Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit. . . 🔴COCOA COLLAGEN SHAKE khusus utk kecilkan pori, pudarkan parut jerawat, lebatkan rambut...rasanya koko tp ada rasa payau marine kolagen.. sbb kandungan marine kolagen dlm Cocoa collagen ni adalah 2500mg... . Whatsapp su utk pembelian😉 0172180235 . . #minumanbijirin #cerialdrink #oat #sendayutinggi  #krimpelangsingan  #bakarlemak  #tipskurus  #easyfull #hotoil #tipsdiet #produkdiet  #losyenbakarlemak  #losyenmustajab #dtox #detoxdrink #minumandetox #produkkurus #minumankurus #juskurus #hotoilmelong #easyfull #berasperang #produkdiet #menudiet #testimonikurus #testimoniberjayakurus #dietsihat #jamuratumalaya #cocoacollagenshake #kolagen #minumankolagen #kolagenkoko 
READY STOCK -- DTOX RM47

Fungsi :

Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat  dan mencuci usus. 
Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing. Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan.Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan. Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit.

Whatsapp su utk pembelian😉 0172180235
. .
#minumanbijirin#cerialdrink#oat#sendayutinggi #krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak #tipskurus #easyfull#hotoil#tipsdiet#produkdiet #jomkurus#losyenbakarlemak #losyenmustajab#dtox#detoxdrink#minumandetox#produkkurus#minumankurus#juskurus#hotoilmelong#easyfull#berasperang#produkdiet#menudiet#dietatkins#testimonikurus#testimoniberjayakurus#dietsihat#dtoxsendayutinggi#jamuratumalaya
READY STOCK -- DTOX RM47 Fungsi : Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat  dan mencuci usus. Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing. Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan.Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan. Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit. Whatsapp su utk pembelian😉 0172180235 . . #minumanbijirin #cerialdrink #oat #sendayutinggi  #krimpelangsingan  #tipskurangkanberatbadan  #bakarlemak  #tipskurus  #easyfull #hotoil #tipsdiet #produkdiet  #jomkurus #losyenbakarlemak  #losyenmustajab #dtox #detoxdrink #minumandetox #produkkurus #minumankurus #juskurus #hotoilmelong #easyfull #berasperang #produkdiet #menudiet #dietatkins #testimonikurus #testimoniberjayakurus #dietsihat #dtoxsendayutinggi #jamuratumalaya 
Masa preggy dulu, boleh dibilang dengan jari je berapa kali minum susu.
.
Punca dia sebab kebanyakkan susu tepung untuk preggy mom ni TERLAMPAU MANIS.
.
Macam macam susu beli. Yang famous, yang tak famous, susu lembu, susu kambing semua beli tapi minum sekali dua lepas tu terbiar macam tu.
.
Kata je susu kambing elok tapi dia punya manis mak aiiii. Sampai naik gula i tau. Tengok dekat tepung pun boleh nampak kilat gula.
.
Memang bella tak boleh minum langsung lah semua susu tu. Nurse dekat kk pun tak bagi minum susu mengandung sebab dia kata kebanyakan preggy mom yang minum susu tu mesti gula tinggi & baby jadi besar.
.
Dah kalau tak minum susu, macam mana nak dapatkan kalsium yang cukup untuk diri sendiri and baby?
.
OSTEMATRIX!
.
Pill susu yang lengkap dengan calsium dan sangat sesuai untuk ibu mengandung. .
Sebiji ostematrix bersamaan dengan 1 biji susu tinggi calsium, persamaan dengan 80 biji badam!
.
Bagus kan?
.
Mesti lah bagus. Tu lah rahsia gigi kuat semasa pregnant walaupun berbraces 😉
.
Dapatkan 3 botol ostematrix dengan potongan harga sebanyak 5% sekarang.
.
18-20 oct sahaja.
013.4124.580
#hilangjerawat #dietatkins #sayajualshaklee #shakleelover #shakleemurah #shakleeampang #minyakikan #sethamil #ubatkurus #ubatjerawat #sihatsemulajadi #cantiksemulajadi #dietsihat #hilangjerawat #hilangjeragat #vivix #igers #vscocam #vsco #iphone7 #naturalremedy #nature
Masa preggy dulu, boleh dibilang dengan jari je berapa kali minum susu. . Punca dia sebab kebanyakkan susu tepung untuk preggy mom ni TERLAMPAU MANIS. . Macam macam susu beli. Yang famous, yang tak famous, susu lembu, susu kambing semua beli tapi minum sekali dua lepas tu terbiar macam tu. . Kata je susu kambing elok tapi dia punya manis mak aiiii. Sampai naik gula i tau. Tengok dekat tepung pun boleh nampak kilat gula. . Memang bella tak boleh minum langsung lah semua susu tu. Nurse dekat kk pun tak bagi minum susu mengandung sebab dia kata kebanyakan preggy mom yang minum susu tu mesti gula tinggi & baby jadi besar. . Dah kalau tak minum susu, macam mana nak dapatkan kalsium yang cukup untuk diri sendiri and baby? . OSTEMATRIX! . Pill susu yang lengkap dengan calsium dan sangat sesuai untuk ibu mengandung. . Sebiji ostematrix bersamaan dengan 1 biji susu tinggi calsium, persamaan dengan 80 biji badam! . Bagus kan? . Mesti lah bagus. Tu lah rahsia gigi kuat semasa pregnant walaupun berbraces 😉 . Dapatkan 3 botol ostematrix dengan potongan harga sebanyak 5% sekarang. . 18-20 oct sahaja. 013.4124.580 #hilangjerawat  #dietatkins  #sayajualshaklee  #shakleelover  #shakleemurah  #shakleeampang  #minyakikan  #sethamil  #ubatkurus  #ubatjerawat  #sihatsemulajadi  #cantiksemulajadi  #dietsihat  #hilangjerawat  #hilangjeragat  #vivix  #igers  #vscocam  #vsco  #iphone7  #naturalremedy  #nature 
.
.
Assalamualaikum 💐
.
.
Jom try Shaklee 😊
.
Baru tahu manfaat dan kebaikan nya pada tubuh badan kita 💪
.
Nak try ? Boleh Whatsapp saya ☺
.👉 019-435 1148
.
.
Kelebihan E. Soy Protein ☺
.
🍀 memberitenaga
🍀 kawalkolestrol
🍀 dietseimbang
🍀 parutpudar
🍀 hilangparut
🍀 jantungsehat
🍀 milkbooster
🍀 payudaraanjal
🍀 kesihatanmenyeluruh
.
.
Mari pakat-pakat beli ESP sedap 😋
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleeserikembangan #shakleesrikembangan #shakleeequinepark #shakleemalaysia #promoshaklee #agenshaklee #pengedarshaklee #kurusbadan #lansing #healthychoices #setdiet #diet #dietbreakfast #dietsihat #resdung #milkbooster #ibumengandung #ibusihat #bayisihat #weightloss #lossweight #susuibu #bayisihat #flawless
.
. . Assalamualaikum 💐 . . Jom try Shaklee 😊 . Baru tahu manfaat dan kebaikan nya pada tubuh badan kita 💪 . Nak try ? Boleh Whatsapp saya ☺ .👉 019-435 1148 . . Kelebihan E. Soy Protein ☺ . 🍀 memberitenaga 🍀 kawalkolestrol 🍀 dietseimbang 🍀 parutpudar 🍀 hilangparut 🍀 jantungsehat 🍀 milkbooster 🍀 payudaraanjal 🍀 kesihatanmenyeluruh . . Mari pakat-pakat beli ESP sedap 😋 . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleeserikembangan  #shakleesrikembangan  #shakleeequinepark  #shakleemalaysia  #promoshaklee  #agenshaklee  #pengedarshaklee  #kurusbadan  #lansing  #healthychoices  #setdiet  #diet  #dietbreakfast  #dietsihat  #resdung  #milkbooster  #ibumengandung  #ibusihat  #bayisihat  #weightloss  #lossweight  #susuibu  #bayisihat  #flawless  .
Kalau tak penuh pinggan bukan makan namanya.. haahha

Lunch today... Setelah lama x berdating dgn abg salmon kita.. harini kita bersalmon grilled la kite 😋😋😋 Jom makan

#mydietjourney#wlc#ieatmore#homemadecooking#tipsdiet #tipskurus #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan#dietsihat#turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #kurussihat #jomkurus #gemuk #bajubesar #lostweightjourney #meaprepidea#bento
Kalau tak penuh pinggan bukan makan namanya.. haahha Lunch today... Setelah lama x berdating dgn abg salmon kita.. harini kita bersalmon grilled la kite 😋😋😋 Jom makan #mydietjourney #wlc #ieatmore #homemadecooking #tipsdiet  #tipskurus  #tipssihat  #makansihat  #jamu  #makansihat  #jomsihat  #sayanakkurus  #cabaranturunberatbadan #dietsihat #turun5kgsebulan  #dietseimbang  #eathealthy  #kurussihat  #jomkurus  #gemuk  #bajubesar  #lostweightjourney  #meaprepidea #bento 
Hampir semua orang menilai kalau orang gemuk & berbadan Besar tu mesti banyak makan..Padahal tak semua individu berbadan Besar mcm tu.. Jom transform diri ke arah yg lebih positive.. Saya Bantu guide anda.. Dengan SET COMBO NI..
IN SHAA ALLAH..BERBALOI2.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA

WA 0162199742

POSTAGE ISNIN - SABTU

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri  #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal
Hampir semua orang menilai kalau orang gemuk & berbadan Besar tu mesti banyak makan..Padahal tak semua individu berbadan Besar mcm tu.. Jom transform diri ke arah yg lebih positive.. Saya Bantu guide anda.. Dengan SET COMBO NI.. IN SHAA ALLAH..BERBALOI2.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #cantik  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #dietatkins  #dietsihat  #jomsihat  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal 
TURUN 2KG -5KG DALAM MASA 10HARI. BELI, RASA, BARU PERCAYA.

WhatsApp : 019 241 0930 utk order.

#nakkurus #program10hari #nakdiet #dietsihat #sihat #fiber #nakcantik #cantik #ramping #kurus #seleramakan #cut #diet #10days
Testimoni
FIBER DRINKUP ni mampu CUT SELERA makan kita

TURUN 2KG -5KG DALAM MASA 10HARI. BELI, RASA, BARU PERCAYA.

WhatsApp : 019 241 0930 utk order.

#nakkurus #program10hari #nakdiet #dietsihat #sihat #fiber #nakcantik #cantik #ramping #kurus #seleramakan #cut #diet #10days
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku-suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu😩"
.
Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo
.

Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku-suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu😩" . Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Semuaaaaa ni dah berpunya, mana yang nak order bole DM or WhatsApp.

TURUN 2KG -5KG DALAM MASA 10HARI. BELI, RASA, BARU PERCAYA.

WhatsApp : 019 241 0930 utk order.

#nakkurus #program10hari #nakdiet #dietsihat #sihat #fiber #nakcantik #cantik #ramping #kurus #seleramakan #cut #diet #10days
Jom try XXS Advance! mmg confirm selim melim lepas ni & your confidence will glow from within✨✨ whatsapp +60127392234

Masalah2 yang akan dihadapi oleh anda yang mengamalkan XXS ADVANCE ⚫⚫ ☑Haus sehingga membuatkan anda nak minum air kosong je keje ☑Kenyang sepanjang hari. Tengok nasi x selera ☑Berat badan dek kerana lemak yang banyak akan turun dalam seminggu penggunaan ☑Mungkin orang xkan kenal lagi anda selepas ini kerana sudah kurus ☑Anda akan dihujani bermacam2 soalan dari saudara,contohnya "mcm mana ko boleh kurus jah". ☑Kemungkinan anda akan terjebak menjadi agen ☑Kemungkinan besar anda kan jadi kaya seperti agen2 MM yg lain. Ameen ya rabb

WHATSAPP: +60127392234

#maliamellia
#xxsadvance
#rajaslimmingno1
#kurus #pilkurus #dietsihat #jamukurus #kurusdengansehat #kuruscepat #kurus7hari #kurustanpadiet #xxs #xxsadvanced #xxsmaliamellia #xxsadvance #testikurus #testimonialcustomer
Jom try XXS Advance! mmg confirm selim melim lepas ni & your confidence will glow from within✨✨ whatsapp +60127392234 Masalah2 yang akan dihadapi oleh anda yang mengamalkan XXS ADVANCE ⚫⚫ ☑Haus sehingga membuatkan anda nak minum air kosong je keje ☑Kenyang sepanjang hari. Tengok nasi x selera ☑Berat badan dek kerana lemak yang banyak akan turun dalam seminggu penggunaan ☑Mungkin orang xkan kenal lagi anda selepas ini kerana sudah kurus ☑Anda akan dihujani bermacam2 soalan dari saudara,contohnya "mcm mana ko boleh kurus jah". ☑Kemungkinan anda akan terjebak menjadi agen ☑Kemungkinan besar anda kan jadi kaya seperti agen2 MM yg lain. Ameen ya rabb WHATSAPP: +60127392234 #maliamellia  #xxsadvance  #rajaslimmingno1  #kurus  #pilkurus  #dietsihat  #jamukurus  #kurusdengansehat  #kuruscepat  #kurus7hari  #kurustanpadiet  #xxs  #xxsadvanced  #xxsmaliamellia  #xxsadvance  #testikurus  #testimonialcustomer 
Kalau sis sis semua tanya, produk kurus apa yg paling viral di pasaran skrg, tentunya sis akan dpt jawapan maxxslim booster. Tak caye?? 1biji 1hari, confirm lemak pon lari!!
.
.
Betul!! Maxxslim booster adalah produk paling laris skrg. Restok je habis, restok je habis. Mmg laku keras tau. Kenapa?
.
Bukan hanya boleh digunakan oleh wanita, malah jugak sesuai utk lelaki yg berumur 15 tahun dan ke atas. Mudah. Hanya telan dan kurus. Lebih bermanfaat bila sis share pd awk tips utk dptkan kesan yg lebih cepat.
.
.
Apa lg? Jom wsap sis skrg sementara harga masih promosi ni. Nanti harga dah balik asal, gigit jari tau. Hehe. 
#maxxslim #maxxslim7 #maxxslimbooster #maxxslimmurah #maxxslimori #maxxslimoriginal  #ubatkurus #ubatkurusmurah #losyenmaxxslim #losyenkurus #pilkurus #losyentrimandtight #ubatkurusberkesan #maxxslimtestimoni #testimonimaxxslim #ubatkurussihat #ubatkuruspopular #pilkurussihat #kurusdansihat #diet #dietberkesan #dietsihat #kurus #gemuk #kurussihat
Kalau sis sis semua tanya, produk kurus apa yg paling viral di pasaran skrg, tentunya sis akan dpt jawapan maxxslim booster. Tak caye?? 1biji 1hari, confirm lemak pon lari!! . . Betul!! Maxxslim booster adalah produk paling laris skrg. Restok je habis, restok je habis. Mmg laku keras tau. Kenapa? . Bukan hanya boleh digunakan oleh wanita, malah jugak sesuai utk lelaki yg berumur 15 tahun dan ke atas. Mudah. Hanya telan dan kurus. Lebih bermanfaat bila sis share pd awk tips utk dptkan kesan yg lebih cepat. . . Apa lg? Jom wsap sis skrg sementara harga masih promosi ni. Nanti harga dah balik asal, gigit jari tau. Hehe. #maxxslim  #maxxslim7  #maxxslimbooster  #maxxslimmurah  #maxxslimori  #maxxslimoriginal  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #losyenmaxxslim  #losyenkurus  #pilkurus  #losyentrimandtight  #ubatkurusberkesan  #maxxslimtestimoni  #testimonimaxxslim  #ubatkurussihat  #ubatkuruspopular  #pilkurussihat  #kurusdansihat  #diet  #dietberkesan  #dietsihat  #kurus  #gemuk  #kurussihat 
Okay sejak ada mrp ni akak dah malas nak masak. Cemana tu?? 😝😝😝😝...harini kita makan tom yum utk lunch.....memang sedap baq hang. Rasa tom yum pedas2 masam2 dan bau dia memang dah tom yam, memang sedaplah @mrpdietbyfattahamin_hq @fattahaminz . Saya sudah... Anda bila lagi?  Jom.... Kalau berminat dm ye #kacaukacaukenyang #mrpdietbyfattahamin #sesuaiutksemua #dietsihat #lunchmrptomyum #sayatolongpromote #barangbaikkitasokong #doayangbaikbaik
Fuel your body with heart-healthy carbohydrates. Replaced refined bread eith wholegrains. Better Life by Loving Your Heart .
.
Bagi badan tenaga dengan makanan karbohidrat yang sihat untuk jantung . Gantikan roti putih dengan roti gandum. #HidupLebihBaik
Fuel your body with heart-healthy carbohydrates. Replaced refined bread eith wholegrains. Better Life by Loving Your Heart . . Bagi badan tenaga dengan makanan karbohidrat yang sihat untuk jantung . Gantikan roti putih dengan roti gandum. #HidupLebihBaik 
Selamat pagi!
.
Breakfast apettewww.
.
Bella ambil 1 sachet collagen powder + Protein Shake ESP + Freshmilk untuk dapatkan kulit yang cantik.
.
Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat, jeragat, parut dll, bella memang sarankan untuk ambil collagen powder sebab ianya sangat membantu merawat kulit rosak.

Selain itu, protein shake ESP sangat bagus dijadikan sebagai sarapan untuk membekalkan tenaga yang berkekalan.
.
Whatsapp bella untuk dapatkan set kulit cantik pada harga yang berpatutan SEKARANG.
.
013.4124.580
.
#sayajual #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleeampang #dietsihat #tipscantik #kulitcantik #kolagen #collagenpowder #collagen #malaypretty #malaywedding #instafamous
Selamat pagi! . Breakfast apettewww. . Bella ambil 1 sachet collagen powder + Protein Shake ESP + Freshmilk untuk dapatkan kulit yang cantik. . Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat, jeragat, parut dll, bella memang sarankan untuk ambil collagen powder sebab ianya sangat membantu merawat kulit rosak. Selain itu, protein shake ESP sangat bagus dijadikan sebagai sarapan untuk membekalkan tenaga yang berkekalan. . Whatsapp bella untuk dapatkan set kulit cantik pada harga yang berpatutan SEKARANG. . 013.4124.580 . #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #shakleeampang  #dietsihat  #tipscantik  #kulitcantik  #kolagen  #collagenpowder  #collagen  #malaypretty  #malaywedding  #instafamous 
#nakkurus 🌿DETOX DULU BARU SLIM🌿#slim 🔥KEMPISKAN PERUT & KECIKKAN PEHA DAN LENGAN🔥

Akak mencari yg berat 60kg keatas .. jom detox dgn KCT & SDT medina desire .. 💃PASTI KURUS

Akak nak bagi free gift sape whatsapp akak ☎️ 019-5796360

Http://slimmingtehdetox.wasap.my

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat
#nakkurus  🌿DETOX DULU BARU SLIM🌿#slim  🔥KEMPISKAN PERUT & KECIKKAN PEHA DAN LENGAN🔥 Akak mencari yg berat 60kg keatas .. jom detox dgn KCT & SDT medina desire .. 💃PASTI KURUS Akak nak bagi free gift sape whatsapp akak ☎️ 019-5796360 Http://slimmingtehdetox.wasap.my #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat 
#nakkurus 🌿DETOX DULU BARU SLIM🌿#slim 🔥KEMPISKAN PERUT & KECIKKAN PEHA DAN LENGAN🔥

Akak mencari yg berat 60kg keatas .. Atau sapa yg nak buang lemak tepu ..😀😀jom detox dgn KCT & SDT medina desire .. 💃PASTI KURUS

Akak nak bagi free gift sape whatsapp akak ☎️ 019-5796360

Http://slimmingtehdetox.wasap.my

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat
#nakkurus  🌿DETOX DULU BARU SLIM🌿#slim  🔥KEMPISKAN PERUT & KECIKKAN PEHA DAN LENGAN🔥 Akak mencari yg berat 60kg keatas .. Atau sapa yg nak buang lemak tepu ..😀😀jom detox dgn KCT & SDT medina desire .. 💃PASTI KURUS Akak nak bagi free gift sape whatsapp akak ☎️ 019-5796360 Http://slimmingtehdetox.wasap.my #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat 
Pst...pst...adik-adik yang tengah cuti sekolah tu..buat apa cuti-cuti ni?

Dengarnye naik cuti ni ada exam kan.

Ni..Cikqiena nak cadangkan beberapa vitamin Shaklee khas untuk kanak-kanak.

Mealshake , Omega Guard & Vitalea for kids.

Kalau ada ibu bapa yang tengah cari supplement yang sesuai untuk anak-anak boleh cuba tiga vitamin ni. 
Masing-masing ada fungsinya yang tersendiri yang bagus untuk anak-anak.

Minggu Exam dah dekat, elok sangat bekalkan untuk anak-anak.

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#tipskurusmudah
#dietsihat
#tulangsihat
#ostematrixreadystokjb
#shakleeforkids
Pst...pst...adik-adik yang tengah cuti sekolah tu..buat apa cuti-cuti ni? Dengarnye naik cuti ni ada exam kan. Ni..Cikqiena nak cadangkan beberapa vitamin Shaklee khas untuk kanak-kanak. Mealshake , Omega Guard & Vitalea for kids. Kalau ada ibu bapa yang tengah cari supplement yang sesuai untuk anak-anak boleh cuba tiga vitamin ni. Masing-masing ada fungsinya yang tersendiri yang bagus untuk anak-anak. Minggu Exam dah dekat, elok sangat bekalkan untuk anak-anak. http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #tipskurusmudah  #dietsihat  #tulangsihat  #ostematrixreadystokjb  #shakleeforkids 
Assalamualaikum 💐
.
.
Jom try Shaklee 😊
.
Baru tahu manfaat dan kebaikan nya pada tubuh badan kita 💪
.
Nak try ? Boleh Whatsapp saya ☺
.👉 019-435 1148
.
.
Mari pakat-pakat beli ESP sedap 😋
.
👉 019-435 1148
👉 019-435 1148
👉 019-435 1148
👉 019-435 1148
👉 019-435 1148
👉 019-435 1148
👉 019-435 1148
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleeserikembangan #shakleesrikembangan #shakleeequinepark #shakleetamanputrapermai #shakleemalaysia #promoshaklee #agenshaklee #pengedarshaklee #kurusbadan #lansing #healthychoices #setdiet #diet #dietbreakfast #dietsihat #resdung #milkbooster #ibumengandung #ibusihat #bayisihat #weightloss #lossweight #susuibu #bayisihat #flawless
.
Assalamualaikum 💐 . . Jom try Shaklee 😊 . Baru tahu manfaat dan kebaikan nya pada tubuh badan kita 💪 . Nak try ? Boleh Whatsapp saya ☺ .👉 019-435 1148 . . Mari pakat-pakat beli ESP sedap 😋 . 👉 019-435 1148 👉 019-435 1148 👉 019-435 1148 👉 019-435 1148 👉 019-435 1148 👉 019-435 1148 👉 019-435 1148 . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleeserikembangan  #shakleesrikembangan  #shakleeequinepark  #shakleetamanputrapermai  #shakleemalaysia  #promoshaklee  #agenshaklee  #pengedarshaklee  #kurusbadan  #lansing  #healthychoices  #setdiet  #diet  #dietbreakfast  #dietsihat  #resdung  #milkbooster  #ibumengandung  #ibusihat  #bayisihat  #weightloss  #lossweight  #susuibu  #bayisihat  #flawless  .
Apa yg besttt sangatt Aloe Manggo ni kan??
Cer tengok mangga tuu 😜
.
👉🏼 Bagus utk sistem penghadaman
👉🏼 Healthy Digestion
👉🏼Bila usus sihat tubuh badan kita pun sihat
👉🏼Penyerapan nutrient meningkat
👉🏼 Bila usus sihat, bole serap zat makanan dengan tinggi, sooo kesihatan improve termasukk kulitt nampak sihat naturally! 😍
.
Cabaran Kurus 30 Hari Online, Personalized Meal Plan, Online Coaching, Personal Coaching, Nutrition Programe, Motivation, Fun Fitness Workout, Group Support 😍
.
Coach Sue 📲 0192268955
Trusted Herbalife Coach since 2010

#30daystrial #herbalifeshake #herbalifecoachmalaysia #herbalifenutrition #taknakgemuk
#turunberatbadan #buanglemak #kurusdengansihat #kurusdgnsihat #dietsihat #makanaktiga #motivation
#family #jomcantikdanfit
#bangi #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #serdang #nilaiimpian #nilai3 #bandarseriputra #nilai #jomkurusnilai #tamansemaraknilai #batangbenar #bandarbukitmahkota
Apa yg besttt sangatt Aloe Manggo ni kan?? Cer tengok mangga tuu 😜 . 👉🏼 Bagus utk sistem penghadaman 👉🏼 Healthy Digestion 👉🏼Bila usus sihat tubuh badan kita pun sihat 👉🏼Penyerapan nutrient meningkat 👉🏼 Bila usus sihat, bole serap zat makanan dengan tinggi, sooo kesihatan improve termasukk kulitt nampak sihat naturally! 😍 . Cabaran Kurus 30 Hari Online, Personalized Meal Plan, Online Coaching, Personal Coaching, Nutrition Programe, Motivation, Fun Fitness Workout, Group Support 😍 . Coach Sue 📲 0192268955 Trusted Herbalife Coach since 2010 #30daystrial  #herbalifeshake  #herbalifecoachmalaysia  #herbalifenutrition  #taknakgemuk  #turunberatbadan  #buanglemak  #kurusdengansihat  #kurusdgnsihat  #dietsihat  #makanaktiga  #motivation  #family  #jomcantikdanfit  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #serikembangan  #serdang  #nilaiimpian  #nilai3  #bandarseriputra  #nilai  #jomkurusnilai  #tamansemaraknilai  #batangbenar  #bandarbukitmahkota 
Nak kurus???
Nak turunkan berat badan???
Nak buang lemak???
Nak bakar lemak???
Nak buang toksin??? Tak payah nak pi operate nk buang lemak2 ape semua bagai

Tak perlu pun habis ribu riban

Mai cuba set bajet ni hanya RM40.00 saje
Mmg ternyata berkesan

Medina Desire 👉 sihat selamat semulajadi 
Dptkan harga set bajet ☎️ 013-6402508

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim
Nak kurus??? Nak turunkan berat badan??? Nak buang lemak??? Nak bakar lemak??? Nak buang toksin??? Tak payah nak pi operate nk buang lemak2 ape semua bagai Tak perlu pun habis ribu riban Mai cuba set bajet ni hanya RM40.00 saje Mmg ternyata berkesan Medina Desire 👉 sihat selamat semulajadi Dptkan harga set bajet ☎️ 013-6402508 #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea   #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim 
👆Kami berani rekomen Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ini kerana beratus-ratus feedback yang diterima saban tahun dan disyorkan juga oleh ahli farmasi dan doktor perubatan Malaysia. Cuba dulu baru tahu!!!
.
.
MASIH RAMAI YANG TIDAK TAHU RAMBUT KERING DAN MUDAH ROSAK TANDA KEKURANGAN VITAMIN C!!! APA LAGI TANDA KEKURANGAN #VitaminC YANG PERLU ANDA KETAHUI??? .
.
👉 NAMPAK PUCAT
.
👉 GUSI BERDARAH
.
👉 KULIT KERING
.
👉 RAMBUT KERING DAN MUDAH ROSAK
.
👉 BIBIR PECAH-PECAH
.
👉 KELELAHAN DAN MUDAH PENAT
.
👉 TAHAP IMUNISASI BADAN RENDAH
.

BAGAIMANA MENANGANI TANDA-TANDA KEKURANGAN VITAMIN C TANPA PERLU BERBELANJA BESAR???
.
Dengan adanya VITAMIN C 1000mg PAHANG PHARMACY, semua masalah di atas dapat diatasi 😉
.
1 biji PP VITAMIN C (1000mg) bersamaan 14 biji oren !! Anda mampu makan 14 biji oren setiap hari ?? Kini tidak perlu makan sampai 14 biji sehari, hanya telan 1 tablet setiap hati sudah madai..😉 .
.
1 botol mengandungi 100 biji untuk 100 hari !! Berbaloi bukan?? 😉 yang pasti 100% organic dan original, selamat digunakan serta disyorkan oleh pakar perubatan.
.
Jom dapatkan PP VITAMIN C dari #TrustedSeller 😉 Jaminan wang dikembalikan jika parcel tidak sampai.
.
Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!!
Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!!
Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!!
.
Harga Promosi & Free Postage menanti 10 customer terawal yang membuat tempahan pada hari ini.
.
.
#Lemonex #JomDetoks #LemonexMurah
#TeamLentikDaraMazim #BuangLemak #CepatKurus #YusufIskandar
#MenuSihat #MakananDiet #MAZIMOUTLET #bellaammara #zawaralovers #ArianiLovers #Neelofa #BangiSentral #UKMBangi #UPMSerdang #Auramen #Aurawhite #TrueDetox #KevinZahri #DietSihat #JomKurus1Malaysia #SharkBurn #MaxxSlim #DianzVitamin #BVRcollagen #PerlaCapsule
👆Kami berani rekomen Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ini kerana beratus-ratus feedback yang diterima saban tahun dan disyorkan juga oleh ahli farmasi dan doktor perubatan Malaysia. Cuba dulu baru tahu!!! . . MASIH RAMAI YANG TIDAK TAHU RAMBUT KERING DAN MUDAH ROSAK TANDA KEKURANGAN VITAMIN C!!! APA LAGI TANDA KEKURANGAN #VitaminC  YANG PERLU ANDA KETAHUI??? . . 👉 NAMPAK PUCAT . 👉 GUSI BERDARAH . 👉 KULIT KERING . 👉 RAMBUT KERING DAN MUDAH ROSAK . 👉 BIBIR PECAH-PECAH . 👉 KELELAHAN DAN MUDAH PENAT . 👉 TAHAP IMUNISASI BADAN RENDAH . BAGAIMANA MENANGANI TANDA-TANDA KEKURANGAN VITAMIN C TANPA PERLU BERBELANJA BESAR??? . Dengan adanya VITAMIN C 1000mg PAHANG PHARMACY, semua masalah di atas dapat diatasi 😉 . 1 biji PP VITAMIN C (1000mg) bersamaan 14 biji oren !! Anda mampu makan 14 biji oren setiap hari ?? Kini tidak perlu makan sampai 14 biji sehari, hanya telan 1 tablet setiap hati sudah madai..😉 . . 1 botol mengandungi 100 biji untuk 100 hari !! Berbaloi bukan?? 😉 yang pasti 100% organic dan original, selamat digunakan serta disyorkan oleh pakar perubatan. . Jom dapatkan PP VITAMIN C dari #TrustedSeller  😉 Jaminan wang dikembalikan jika parcel tidak sampai. . Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!! Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!! Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!! . Harga Promosi & Free Postage menanti 10 customer terawal yang membuat tempahan pada hari ini. . . #Lemonex  #JomDetoks  #LemonexMurah  #TeamLentikDaraMazim  #BuangLemak  #CepatKurus  #YusufIskandar  #MenuSihat  #MakananDiet  #MAZIMOUTLET  #bellaammara  #zawaralovers  #ArianiLovers  #Neelofa  #BangiSentral  #UKMBangi  #UPMSerdang  #Auramen  #Aurawhite  #TrueDetox  #KevinZahri  #DietSihat  #JomKurus1Malaysia  #SharkBurn  #MaxxSlim  #DianzVitamin  #BVRcollagen  #PerlaCapsule 
walaupun skip berat bdn ttp turun.. kalau xskip mstt lagy byak turun.

apa yang penting adalah konsistensi.. jgn biarkan org ckp kita gemuk
jgn biarkan org pandang rendah dekat kita  Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia..🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100% natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Produk muslim.. pm 019 9332470

#jomkurus#nakkurus#dietsihat#fitnessmalaysia#detoxkurus#tehkurus#kakichanteqtea#detoxtea#maryamlotion#lotionpanas#lotionkurus#supplementkurus#nakurus#nakslim#ubatkurus#kuruselamat#skinnyskin#nakuruscepat#teaoriginal#slimming#nakurus#diet#atkins#jomkurus#ubatdiet
walaupun skip berat bdn ttp turun.. kalau xskip mstt lagy byak turun. apa yang penting adalah konsistensi.. jgn biarkan org ckp kita gemuk jgn biarkan org pandang rendah dekat kita Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia..🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100% natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Produk muslim.. pm 019 9332470 #jomkurus #nakkurus #dietsihat #fitnessmalaysia #detoxkurus #tehkurus #kakichanteqtea #detoxtea #maryamlotion #lotionpanas #lotionkurus #supplementkurus #nakurus #nakslim #ubatkurus #kuruselamat #skinnyskin #nakuruscepat #teaoriginal #slimming #nakurus #diet #atkins #jomkurus #ubatdiet