an online Instagram web viewer

#dietwhatdiet medias

Photos

The main 🌟 of the evening...Beef Tongue! KBBQ is my kryptonite. #koreanacambridge #tonguesmackinggood #dietwhatdiet #bikinibodyreadybytomorrow #kalbi #kbbq #cheatdayeats #noricenocarbs
Pengalaman menyantap Suki terbaik hanya bisa anda dapatkan di Coca restaurant. Pastikan anda melakukan reservasi sekarang.
Pengalaman menyantap Suki terbaik hanya bisa anda dapatkan di Coca restaurant. Pastikan anda melakukan reservasi sekarang.
Hmmm butuh yang seger seger nih.
Apalagi kalo bukan Red Lava😁
Selain refresh body, bisa refresh hati dan mood juga😍
.
#palembang #palembanginsta #instagood  #instagram  #food #foodlover #goodfoodgoodmood #ice #icecream  #pamansam #pamansamicecream #makanan #makanpakereceh #makanmakan #makanapapalembang #lemaknyo #feastit #RefreshYourMood #dietwhatdiet #goodlife #good #instadaily #instagram #ice #jajanan #jajananpalembang #jajanpalembang #cumaceban #foodlover #foods
Hmmm butuh yang seger seger nih. Apalagi kalo bukan Red Lava😁 Selain refresh body, bisa refresh hati dan mood juga😍 . #palembang  #palembanginsta  #instagood  #instagram  #food  #foodlover  #goodfoodgoodmood  #ice  #icecream  #pamansam  #pamansamicecream  #makanan  #makanpakereceh  #makanmakan  #makanapapalembang  #lemaknyo  #feastit  #RefreshYourMood  #dietwhatdiet  #goodlife  #good  #instadaily  #instagram  #ice  #jajanan  #jajananpalembang  #jajanpalembang  #cumaceban  #foodlover  #foods 
#Rensta #Repost: @makanpakereceh.plg via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ TWIN ADDICT!
.
.
Taste: 10/10
Price: Rp 55.000,-
.
.
IG: @houseofmerich 
Go-Food: yess
.
.
Place: House of Merich
Location: Cek IG nya ya
Available at: 12 siang sampai 9 malam
.
.
.
STILL THE BEST! 
Selalu jadi pelopor makanan kekinian yg instagramable deh! Dan plusnya lagi, beneran enak!!
.
.
Kali ini mimin nyobain TWIN CUP yg isinya mangga dan alpukat. Kita bisa milih diantara 3 pilihan: lecistroberi, mangga atau alpukat. .
.
Begitu sampe ke meja, duh, kalo ga cepet dimakan, itu eskrimnya bisa meleleh dan jatoh-jatoh ke luar cup-nya, saking banyaknya dikasih. 
Jus alpukatnya enaaaak! Gak ada rasa pahit sama sekali, beneran enaaaak, bukan air campur alpukat ya, tp beneran jus alpukat yang gak encer, tapi masih bisa disedot kok πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Dalam cup segede itu, ada potongan alpukat yg juga gede-gede (makanya ada sendok disitu), ada whipped cream, ada eskrim coklat. Belum lagi jus mangganya, juara pisan lah! Pure mangga semua, mangganya juga rasanya gak berubah dari sejak mimin beli mango addict. Manis seger dan enaaaak!!
.
.
Kalo kamu mau beli twin cup yg ada alpukatnya, jangan datang diatas 5 sore karena bisa dipastikan habis! Pun kalo mau makan di tempat pas malam, bisa gak kebagian kursi. .
.

#FoodWarriorsPlg
#makanpakerecehplg
#dietwhatdiet
#foodism
#kulinerindonesia
#wisatakuliner
#kulinerpalembang
#foodies
#foodstagram
#instafood
#foodgasm
#jajananpalembang
#eatandtreats
#anakjajan
#buzzfeedfood
#bikingendut
#makananpalembang ”
#Rensta  #Repost : @makanpakereceh.plg via @renstapp Β·Β·Β· β€œ TWIN ADDICT! . . Taste: 10/10 Price: Rp 55.000,- . . IG: @houseofmerich Go-Food: yess . . Place: House of Merich Location: Cek IG nya ya Available at: 12 siang sampai 9 malam . . . STILL THE BEST! Selalu jadi pelopor makanan kekinian yg instagramable deh! Dan plusnya lagi, beneran enak!! . . Kali ini mimin nyobain TWIN CUP yg isinya mangga dan alpukat. Kita bisa milih diantara 3 pilihan: lecistroberi, mangga atau alpukat. . . Begitu sampe ke meja, duh, kalo ga cepet dimakan, itu eskrimnya bisa meleleh dan jatoh-jatoh ke luar cup-nya, saking banyaknya dikasih. Jus alpukatnya enaaaak! Gak ada rasa pahit sama sekali, beneran enaaaak, bukan air campur alpukat ya, tp beneran jus alpukat yang gak encer, tapi masih bisa disedot kok πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Dalam cup segede itu, ada potongan alpukat yg juga gede-gede (makanya ada sendok disitu), ada whipped cream, ada eskrim coklat. Belum lagi jus mangganya, juara pisan lah! Pure mangga semua, mangganya juga rasanya gak berubah dari sejak mimin beli mango addict. Manis seger dan enaaaak!! . . Kalo kamu mau beli twin cup yg ada alpukatnya, jangan datang diatas 5 sore karena bisa dipastikan habis! Pun kalo mau makan di tempat pas malam, bisa gak kebagian kursi. . . #FoodWarriorsPlg  #makanpakerecehplg  #dietwhatdiet  #foodism  #kulinerindonesia  #wisatakuliner  #kulinerpalembang  #foodies  #foodstagram  #instafood  #foodgasm  #jajananpalembang  #eatandtreats  #anakjajan  #buzzfeedfood  #bikingendut  #makananpalembang  ”
[NEW] Opening @excelsocoffee at Uniland Building Medan and Get Promo BUY 1 GET 1 FREE πŸ€—πŸ˜
β€’
πŸ“Έ : @leoekaputrajo
β€’
#kulinermedan #kulinerpalembang #eatsandtreats #yummy #foodies #delicious #instagood #foodoftheday #follow #foodphotography #foodie #foodblogger #bloggereats #tflers #dessert #photography #instalike #jktfoodies #delicious #vscocam #foodgasm #anakjajan #desserts #hokimakanenak #Dietwhatdiet #eeeeats #foodtagram #foodforfoodies #kocikuliner #icecoffeejelly #coffee
[NEW] Opening @excelsocoffee at Uniland Building Medan and Get Promo BUY 1 GET 1 FREE πŸ€—πŸ˜ β€’ πŸ“Έ : @leoekaputrajo β€’ #kulinermedan  #kulinerpalembang  #eatsandtreats  #yummy  #foodies  #delicious  #instagood  #foodoftheday  #follow  #foodphotography  #foodie  #foodblogger  #bloggereats  #tflers  #dessert  #photography  #instalike  #jktfoodies  #delicious  #vscocam  #foodgasm  #anakjajan  #desserts  #hokimakanenak  #Dietwhatdiet  #eeeeats  #foodtagram  #foodforfoodies  #kocikuliner  #icecoffeejelly  #coffee 
Yang satu ini... Favorit mahasiswa banget! Drtd mendung-gerimis-hujan gak jelas. Hawa kayak gini emang passs banget mkn ginian ☺️
.
🍲 Soto Banjar + Sayap + Telor πŸ’°IDR 16K
.
Mak srupuutttt, anget2 swegerrrr tenannn. Udah jd favorit dr dulu, simple, sederhana, ga neko2, biar rasa yg berbicara. Ada yg langganan makan di sini jg?
.
🏠 Kindai Masakan Banjar @kindaijogja
πŸ“ Jl. Jembatan Merah 116D Jogja
πŸ•™ 8am - 9pm
.
Ikutan ngobrol sesama Foodies yuk? Join JogjaCulinary Community Group, langsung aja klik LINK di profile yak!
Yang satu ini... Favorit mahasiswa banget! Drtd mendung-gerimis-hujan gak jelas. Hawa kayak gini emang passs banget mkn ginian ☺️ . 🍲 Soto Banjar + Sayap + Telor πŸ’°IDR 16K . Mak srupuutttt, anget2 swegerrrr tenannn. Udah jd favorit dr dulu, simple, sederhana, ga neko2, biar rasa yg berbicara. Ada yg langganan makan di sini jg? . 🏠 Kindai Masakan Banjar @kindaijogja πŸ“ Jl. Jembatan Merah 116D Jogja πŸ•™ 8am - 9pm . Ikutan ngobrol sesama Foodies yuk? Join JogjaCulinary Community Group, langsung aja klik LINK di profile yak!
When your girlfriend eats 6 korean pancakes πŸ₯ž We're back at our favorite KBBQ place πŸ†#goodeats
When your girlfriend eats 6 korean pancakes πŸ₯ž We're back at our favorite KBBQ place πŸ†#goodeats 
Selamat pagi, Sahabat Bon Ami! Sudah siap menjalani hari ini? Buat Anda yang sedang bersiap-siap mengantarkan bekal si kecil di sekolah, mungkin bisa mencoba sajian Bon Ami Bakery yang satu ini. Roti Sisir yang lembut dan manis dengan rasa mentega yang nikmat. Cocok buat makan siang bersama kawan-kawannya yang lain :) #bonamibakery
Selamat pagi, Sahabat Bon Ami! Sudah siap menjalani hari ini? Buat Anda yang sedang bersiap-siap mengantarkan bekal si kecil di sekolah, mungkin bisa mencoba sajian Bon Ami Bakery yang satu ini. Roti Sisir yang lembut dan manis dengan rasa mentega yang nikmat. Cocok buat makan siang bersama kawan-kawannya yang lain :) #bonamibakery 
SOUP FIESTA!!
.
.
Taste: 9/10
Price: πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Chicken corn soup 12.5K (from 25K)
Tomyum seafood soup 15K (from 30K)
Sup daging kacang merah 15K (from 30K)
.
.
IG: @b777sky 
Go-Food: yess
.
.
Place: B777 Sky Restaurant
Location: Samping hotel Barong
Available at: 11 siang - 10 malam
.
.
.
Makan diskon 50%?!! Dimana lagi kalo bukan di B777 SKY KITCHEN! Pake gofood juga diskon, udah dapet promo delivery, dapet diskon pula 30%!
.
.
Gak cuma sup-sup ini aja yg didiskon 50%, SEMUA MENU SOP, SOTO, PINDANG, DIPOTONG SETENGAH HARGA DI HARI SELASA! 
Sampe jam 11 malem nanti, diskon 50%-nya berlaku tanpa syarat dan ketentuan apapun.
.
.
.
#FoodWarriorsPlg
#makanpakerecehplg
#dietwhatdiet
#foodism
#kulinerindonesia
#wisatakuliner
#kulinerpalembang
#foodies
#foodstagram
#instafood
#foodgasm
#jajananpalembang
#eatandtreats
#anakjajan
#buzzfeedfood
#bikingendut
#makananpalembang
SOUP FIESTA!! . . Taste: 9/10 Price: πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Chicken corn soup 12.5K (from 25K) Tomyum seafood soup 15K (from 30K) Sup daging kacang merah 15K (from 30K) . . IG: @b777sky Go-Food: yess . . Place: B777 Sky Restaurant Location: Samping hotel Barong Available at: 11 siang - 10 malam . . . Makan diskon 50%?!! Dimana lagi kalo bukan di B777 SKY KITCHEN! Pake gofood juga diskon, udah dapet promo delivery, dapet diskon pula 30%! . . Gak cuma sup-sup ini aja yg didiskon 50%, SEMUA MENU SOP, SOTO, PINDANG, DIPOTONG SETENGAH HARGA DI HARI SELASA! Sampe jam 11 malem nanti, diskon 50%-nya berlaku tanpa syarat dan ketentuan apapun. . . . #FoodWarriorsPlg  #makanpakerecehplg  #dietwhatdiet  #foodism  #kulinerindonesia  #wisatakuliner  #kulinerpalembang  #foodies  #foodstagram  #instafood  #foodgasm  #jajananpalembang  #eatandtreats  #anakjajan  #buzzfeedfood  #bikingendut  #makananpalembang 
Thinking of all the murukku I'm going to eat tomorrow πŸ™ŠπŸ™ˆ #dietwhatdiet #deepavali
Gyutan don by @sumoboomks.. made specially for you, ox tounge lovers (including me 😍😍)..yang paling enaknya ini, dish ini itu bisa request pedes sampe level yang pedes bangeet, bellyers. Cocok banget deh buat bellyers yang pengen makannya itu gak 'flat' alias gitu2 aja, dan pengen hajar dengan sensasi pedis yang maksimal.. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sooo bellyerss..siapin nih perut kalian, tandain dah Gyutan donnya @sumoboomks..buat nanti siang langsung cus kesana
. . . . . . .
Lokasi : @phinisipoint
Harga : 78k
-
#fatbellyid
#gyutandon
Gyutan don by @sumoboomks.. made specially for you, ox tounge lovers (including me 😍😍)..yang paling enaknya ini, dish ini itu bisa request pedes sampe level yang pedes bangeet, bellyers. Cocok banget deh buat bellyers yang pengen makannya itu gak 'flat' alias gitu2 aja, dan pengen hajar dengan sensasi pedis yang maksimal.. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sooo bellyerss..siapin nih perut kalian, tandain dah Gyutan donnya @sumoboomks..buat nanti siang langsung cus kesana . . . . . . . Lokasi : @phinisipoint Harga : 78k - #fatbellyid  #gyutandon 
A perfect punjabi meal complete with rajma and curry and basmati rice! Don't forget the papad. Never forget the papad 😏 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#punjabi #rajma #punjabicurry #punjabikadhi #pakode #pakodewalicurry #pakodewalikadhi #rajmachawal #aloo #gobhi #aloogobhi #potatoes #cauliflower #subzi #onedishmeal #fattening #carbs #rice #basmati #basmatirice #dietwhatdiet #zomato #ahmedabad #food #ahmedabadfoodblogger #ahmedabadfood #foodlove #loveforfood #instadaily #instafood
A perfect punjabi meal complete with rajma and curry and basmati rice! Don't forget the papad. Never forget the papad 😏 . . . . . . . . . . #punjabi  #rajma  #punjabicurry  #punjabikadhi  #pakode  #pakodewalicurry  #pakodewalikadhi  #rajmachawal  #aloo  #gobhi  #aloogobhi  #potatoes  #cauliflower  #subzi  #onedishmeal  #fattening  #carbs  #rice  #basmati  #basmatirice  #dietwhatdiet  #zomato  #ahmedabad  #food  #ahmedabadfoodblogger  #ahmedabadfood  #foodlove  #loveforfood  #instadaily  #instafood 
i'm not doing cheat meals after weigh in anymore, i just have a treat and don't count the syns! so i had pilaf for dinner, and then THREE of these for afters πŸ˜³πŸ™ˆ made my pal come over to share the pack with me so i couldn't eat them all - what are friends for? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ˜‚ still on an absolute high after tonight's weigh in result 😊
i'm not doing cheat meals after weigh in anymore, i just have a treat and don't count the syns! so i had pilaf for dinner, and then THREE of these for afters πŸ˜³πŸ™ˆ made my pal come over to share the pack with me so i couldn't eat them all - what are friends for? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ˜‚ still on an absolute high after tonight's weigh in result 😊
Zumba done now time for this been looking forward to dinner all day, Steak 21 day mature!!, king prawns that i mixed with 1 tbsp of blue dragon light sweet chilli sauce (1syn) butternut squash wedges seasoned with schwartz italian seasoning and a bowl of steamed carrots, brocolli and cauliflower..Diet what Diet!!!
#dietwhatdiet #swuk #healthyeating #steak #prawns #surfandturf #butter nutsquahchips #butternutsquash #swuk #swukinstagramπŸ’•πŸ‘Œ #sw #carrots #speedfood #syns #slimmingworlduk #slimmingworld #onplan #extraeasy #slimmingworldfriendly #slimmingworldlifestyle #slimmingworld #foodie #food #comfortfood #slimmingworldfamily #slimmingworldfriends
Zumba done now time for this been looking forward to dinner all day, Steak 21 day mature!!, king prawns that i mixed with 1 tbsp of blue dragon light sweet chilli sauce (1syn) butternut squash wedges seasoned with schwartz italian seasoning and a bowl of steamed carrots, brocolli and cauliflower..Diet what Diet!!! #dietwhatdiet  #swuk  #healthyeating  #steak  #prawns  #surfandturf  #butter  nutsquahchips #butternutsquash  #swuk  #swukinstagram πŸ’•πŸ‘Œ #sw  #carrots  #speedfood  #syns  #slimmingworlduk  #slimmingworld  #onplan  #extraeasy  #slimmingworldfriendly  #slimmingworldlifestyle  #slimmingworld  #foodie  #food  #comfortfood  #slimmingworldfamily  #slimmingworldfriends 
Bedtime syns ❀️#dietwhatdiet #iloveslimmingworld
Slow Cooker Diet Coke Chicken with Cheesy Chips and a Salad 😍
.
Omg it tastes lovely - was apprehensive as I've done it on the hob before and didn't think much of it. I found a different recipe this time and added some Fruit Syrup to make it sweeter. πŸ’ž
#SlimmingWorld #DietWhatDiet #TargetMember
#SW #Slimstagram
#FatToFit #Diet #CleanEating #StrongNotSkinny 
#SlimmingWorldFood
#SlimmingWorldUK 
#Syn #Syns #SynFree #HExA 
#SpeedFood #FreeFood 
#FoodPorn #FoodBlogger
#WeightLoss
#WeightLossJourney
#HealthyEating
#FoodOptimising #FoodOptimise #ExtraEasy #Transformation #NothingTastesAsGoodAsSkinnyFeels @slimmingworld
Slow Cooker Diet Coke Chicken with Cheesy Chips and a Salad 😍 . Omg it tastes lovely - was apprehensive as I've done it on the hob before and didn't think much of it. I found a different recipe this time and added some Fruit Syrup to make it sweeter. πŸ’ž #SlimmingWorld  #DietWhatDiet  #TargetMember  #SW  #Slimstagram  #FatToFit  #Diet  #CleanEating  #StrongNotSkinny  #SlimmingWorldFood  #SlimmingWorldUK  #Syn  #Syns  #SynFree  #HExA  #SpeedFood  #FreeFood  #FoodPorn  #FoodBlogger  #WeightLoss  #WeightLossJourney  #HealthyEating  #FoodOptimising  #FoodOptimise  #ExtraEasy  #Transformation  #NothingTastesAsGoodAsSkinnyFeels  @slimmingworld
First day back at work from holiday!! Work days for me are the easiest. I am planned and organized and have no temptations around. Day started with baked muslea (no oats :-() lunch was #jsgsuperfoodsoup  slight difference of an added carrot. Dinner was a syn free pasta with chi me  bacon and garlic. 3rd of my plate speed. I'm hoping to shift as much of this holiday gain I can this week. I just know, if it stays on longer, it will come off SLOWLY.... #SW #SLIMMINGWORLD #SLIMMINGWORLDUK #DIETWHATDIET #NOTONADIET #HEALTHYCHOICES #HEALTHY
First day back at work from holiday!! Work days for me are the easiest. I am planned and organized and have no temptations around. Day started with baked muslea (no oats :-() lunch was #jsgsuperfoodsoup  slight difference of an added carrot. Dinner was a syn free pasta with chi me bacon and garlic. 3rd of my plate speed. I'm hoping to shift as much of this holiday gain I can this week. I just know, if it stays on longer, it will come off SLOWLY.... #SW  #SLIMMINGWORLD  #SLIMMINGWORLDUK  #DIETWHATDIET  #NOTONADIET  #HEALTHYCHOICES  #HEALTHY 
First day with my @fitbit I was worried I wasn't hitting my steps since passing my driving test. How wrong was I! What was also interesting was my sleep!! I had less than an hour deep sleep. I was in a state of awake 7 times!!! main cause of this is the other halfs snoring 😣😣 maybe now he will believe me!! #keepmoving #sw #slimmingworld #slimmingworlduk #dietwhatdiet #notonadiet #healthychoices #healthy #foodoptomising #gym #healthychoices #healthynacks and
First day with my @fitbit I was worried I wasn't hitting my steps since passing my driving test. How wrong was I! What was also interesting was my sleep!! I had less than an hour deep sleep. I was in a state of awake 7 times!!! main cause of this is the other halfs snoring 😣😣 maybe now he will believe me!! #keepmoving  #sw  #slimmingworld  #slimmingworlduk  #dietwhatdiet  #notonadiet  #healthychoices  #healthy  #foodoptomising  #gym  #healthychoices  #healthynacks  and
More cookies and brownies. #cookies #brownies #dietwhatdiet
Do love a Monday fry up with leftovers! Lol potatoes and carrots from yesterday's Sunday dinner fried up with a couple of onions, served with chicken gravy with left over chicken in it - syn free and bloody yum!!
#slimmingworlduk #slimmingworldfamilyuk 
#slimmingworldfamily 
#slimmingworldjourney #swblog
#swinstafamily  #ukblogger #swfriends #myjourney #fooddiary  #healthyeating
#loosingweight #nomnomnom #ee #healthyeating  #foodblogger #weightlossjourney #instagood #slimmingworldmums #foodpics #dietwhatdiet #swinsta #foodblog #tastyfood #instafood #healthyeating #speedfood #foodoptimising #extraeasy #synfree #leftovers
Do love a Monday fry up with leftovers! Lol potatoes and carrots from yesterday's Sunday dinner fried up with a couple of onions, served with chicken gravy with left over chicken in it - syn free and bloody yum!! #slimmingworlduk  #slimmingworldfamilyuk  #slimmingworldfamily  #slimmingworldjourney  #swblog  #swinstafamily  #ukblogger  #swfriends  #myjourney  #fooddiary  #healthyeating  #loosingweight  #nomnomnom  #ee  #healthyeating  #foodblogger  #weightlossjourney  #instagood  #slimmingworldmums  #foodpics  #dietwhatdiet  #swinsta  #foodblog  #tastyfood  #instafood  #healthyeating  #speedfood  #foodoptimising  #extraeasy  #synfree  #leftovers 
🍴D I N N E R 
Chicken wrapped in bacon, pasta, beans and sweet corn. There’s more beans than you can seeπŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ also couldn’t finish this haha
🍴D I N N E R Chicken wrapped in bacon, pasta, beans and sweet corn. There’s more beans than you can seeπŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ also couldn’t finish this haha
Tea was amazing! πŸ’šπŸ‘ŒπŸΌ One pot creamy cajun pasta served with speedy greens and a sprinkle of cheese for 3 syns! #swmealideas #myswjourney #whatieat #mymeals #speedfood #foodoptimising #onepotpasta #loosingweight #onepoundatatime #swuk #dietwhatdiet
Not what I planned for tea but had a mega stressful evening trying to sort our poorly doggy 🐢😒 by chewing and licking his leg he's made a massive wound and now has a collar round his neck 😬my poor babes πŸ’™ so quick chips, egg & beans it is - no speed but it's on plan so I don't care! #slimmingworld #slimmingworlduk #slimmingworldfriends #slimmingworldfamily #slimmingworldjourney #slimmingworldsupport #slimmingworldideas #ilovesw #dietwhatdiet #sw #swuk #swideas #swfamily #swmeals #extraeasy #extraeasyplan #foodoptimising #fooddiary #foodblog #slimmingworldfoodblog #healthymeals #healthyeating #weightloss #weightlossjourney
Not what I planned for tea but had a mega stressful evening trying to sort our poorly doggy 🐢😒 by chewing and licking his leg he's made a massive wound and now has a collar round his neck 😬my poor babes πŸ’™ so quick chips, egg & beans it is - no speed but it's on plan so I don't care! #slimmingworld  #slimmingworlduk  #slimmingworldfriends  #slimmingworldfamily  #slimmingworldjourney  #slimmingworldsupport  #slimmingworldideas  #ilovesw  #dietwhatdiet  #sw  #swuk  #swideas  #swfamily  #swmeals  #extraeasy  #extraeasyplan  #foodoptimising  #fooddiary  #foodblog  #slimmingworldfoodblog  #healthymeals  #healthyeating  #weightloss  #weightlossjourney 
Tonight’s tea was griddled butterfly chicken breast with green beans, broccoli, sweet potato, green salad and coleslaw πŸ˜‹this was so nice and tasty...was ready for this tea tonight, been feeling really hungry today #monday #chicken #salad #intermittentfasting #foodporn #happyhealthylife #lovinglife #feelinggood #walking #walkingforhealth #walkingforweightloss #slimming #slimmingworld #slimmingworlduk #slimmingworldmafia #slimmingworldjourney #dietwhatdiet #glutenfree #glutenfreefood #healthyfats
Tonight’s tea was griddled butterfly chicken breast with green beans, broccoli, sweet potato, green salad and coleslaw πŸ˜‹this was so nice and tasty...was ready for this tea tonight, been feeling really hungry today #monday  #chicken  #salad  #intermittentfasting  #foodporn  #happyhealthylife  #lovinglife  #feelinggood  #walking  #walkingforhealth  #walkingforweightloss  #slimming  #slimmingworld  #slimmingworlduk  #slimmingworldmafia  #slimmingworldjourney  #dietwhatdiet  #glutenfree  #glutenfreefood  #healthyfats 
Prep done for work tomorrow.... AND it's Weigh Day.
Breakfast: 2 babybel light, onion and mushroom omelette with 2 slices toast and tomato puree.
Dinner: left over mince dinner with Carrots, Peas, cheesy mash (1 babybel light), broccoli rice and mushy peas with Gravy (1 Syn)
Snacks: Muller Yoghurt, Apple and Satsuma.
#syns #weightlossjourney #weightloss #changingmylifeforthebetter #slimmingworlduk #slimmingworldrecipes #planning #dietwhatdiet #healthycomfortfood
I'm not going to lie, I think I deserved more than that this week. 3 runs, swimming and 100% on plan but you know what that's just how it goes sometimes. I know what to do and I'm just going to keep doing it, trust in the plan and hope next week reflects my effort more. I'll focus on the fact it's still a loss and the great NSV's I've achieved this week 😊

#slimmingworldinsta #slimmingworldmafia #slimmingworlduk #slimmingworld #sw #swuk #swmafia #swinsta #ilovesw #iloveslimmingworld #weightloss #weightlossjourney #foodblogger #slimmingworldfriends #slimmingworldjourney #slimmingworldfollowers #fitness #motivation #eatwell #fitnessjourney #healthyfood #healthy #healthyeating #winning #slimmingworldsupport #swblogger 
#dietwhatdiet #womanoftheyear #run #thisgirlcan
I'm not going to lie, I think I deserved more than that this week. 3 runs, swimming and 100% on plan but you know what that's just how it goes sometimes. I know what to do and I'm just going to keep doing it, trust in the plan and hope next week reflects my effort more. I'll focus on the fact it's still a loss and the great NSV's I've achieved this week 😊 #slimmingworldinsta  #slimmingworldmafia  #slimmingworlduk  #slimmingworld  #sw  #swuk  #swmafia  #swinsta  #ilovesw  #iloveslimmingworld  #weightloss  #weightlossjourney  #foodblogger  #slimmingworldfriends  #slimmingworldjourney  #slimmingworldfollowers  #fitness  #motivation  #eatwell  #fitnessjourney  #healthyfood  #healthy  #healthyeating  #winning  #slimmingworldsupport  #swblogger  #dietwhatdiet  #womanoftheyear  #run  #thisgirlcan 
Monday night treat 🍦 #dietwhatdiet
Happy Birthday DLG β€οΈπŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’œ#DLGTurns5 #FreeCupcake #DietWhatDiet?!
Today’s yummy 5syn day! πŸ˜‹
Today’s yummy 5syn day! πŸ˜‹
Today's meals total of 6 syns shame my burger bomb didn't work out but my moms did hers looked lovely #slimmingworlduk #slimmingworldglutenfree #dietwhatdiet
How true is this? Don’t let anyone steal your positivity!! ❀️❀️❀️
#wwireland #weightwatchers #sayyestosuccess #eatmovesmile #dietwhatdiet
No lunch today thanks to my insomnia catching me up, ended up asleep most of the afternoon! Tea was a muscle food burger (1 syn), leftover pulled chicken, actifry chips, beans, peppers onions & tomatoes 😍 god it was tasty!! #dietwhatdiet #slimmingworldmeals #slimmingworld #slimmingworlduk #slimmingworldscotland #slimmingworldfood #slimmingworldfooddiary #slimmingworldinsta #slimmingworldmafia #swuk #sw #swscotland #swinsta #swmafia #swfooddiary #swfood #swfriends #weightloss #weightlossjourney #pcoscysters #pcosweightloss #onplan
No lunch today thanks to my insomnia catching me up, ended up asleep most of the afternoon! Tea was a muscle food burger (1 syn), leftover pulled chicken, actifry chips, beans, peppers onions & tomatoes 😍 god it was tasty!! #dietwhatdiet  #slimmingworldmeals  #slimmingworld  #slimmingworlduk  #slimmingworldscotland  #slimmingworldfood  #slimmingworldfooddiary  #slimmingworldinsta  #slimmingworldmafia  #swuk  #sw  #swscotland  #swinsta  #swmafia  #swfooddiary  #swfood  #swfriends  #weightloss  #weightlossjourney  #pcoscysters  #pcosweightloss  #onplan 
Tonight's flexi synned dinner...mexican (ish) style! Tacos and nachos! So so good...the tacos all worked out at 9.5 syns but not sure on the nachos but have planned for this so tomorrow is a nice low syn/ syn free day! #slimmingworld #slimmingworlduk #foodprepΒ  #food #foodie #foodpic #foodlover #eat #weightloss #weightlossjourney #healthy #healthyfood #healthyeating #healthyliving #swinsta #swinstagram #swinstafamily #slimmingworldfriends #slimmingworldfamily #slimmingworldjourney #slimmingworlders #slimmingworldmafia #dietwhatdiet #slimmingworldfollowers #eesp #extraeasy
Tonight's flexi synned dinner...mexican (ish) style! Tacos and nachos! So so good...the tacos all worked out at 9.5 syns but not sure on the nachos but have planned for this so tomorrow is a nice low syn/ syn free day! #slimmingworld  #slimmingworlduk  #foodprep Β  #food  #foodie  #foodpic  #foodlover  #eat  #weightloss  #weightlossjourney  #healthy  #healthyfood  #healthyeating  #healthyliving  #swinsta  #swinstagram  #swinstafamily  #slimmingworldfriends  #slimmingworldfamily  #slimmingworldjourney  #slimmingworlders  #slimmingworldmafia  #dietwhatdiet  #slimmingworldfollowers  #eesp  #extraeasy 
Here is your chance to try our new Belgian waffle. 
Wednesday at food truck party total wine Centennial and Thursday town square total wine.
#treasureiceland
Here is your chance to try our new Belgian waffle. Wednesday at food truck party total wine Centennial and Thursday town square total wine. #treasureiceland 
My tea tonight was bloody banging πŸ‘Œβ€ homemade burger and loaded fries... loaded up with bacon gherkins jalapenos cheese & spring onion topped with American mustard & ketchup 😍 all for 4 syns 😘😍❀ #dietwhatdiet #slimmingworld #slimmers #homemadefood #lush #treat #slimmingworlduk
#lunch ...pizza topped weight-watchers wrap with chicken red onion peppers  #healthybchoice cheese #healthyachoice .....bloody gorgeous #dietwhatdiet #nohunger #weightloss #loseweight #slimmingworldideas #letsdothis #weightlossjourney #slimmingworldmen #slimmingworldmafia #onitlikeacarbonnet #icanandiwill #icandothis #slimmingworld πŸ˜‡