an online Instagram web viewer

#doorgift medias

Photos

BUTTON BADGE murah dan berkualiti
.
berminat untuk tempahan?
..
wassap ke 018-9822317
- nama :
- saiz button badge 32mm, 44mm, 58mm, 75mm :
- kuantiti :
- pos / cod :
.
then tunggu kami balas untuk harga.. senangkan?
.
jadi apa tunggu lagi? cepat2x wassap kami!
.
#buttonbadge
#buttonbadges
#buttonbadgemurah
#printing
#cenderahati
#doorgift
Selalu pergi kenduri asyik dapat goodies yang sama ja kan? Apa kata uols try bagi asam. Confirm tetamu suka. Untuk tetamu yang datang dari jauh nak travel balik lepas kenyang makan kenduri tu kan. Sesuai sangat buat hilang mengantuk dan rasa loya. Untuk harini kami nak bagi harga promosi πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
ASAM1 - RM0.80/pcs sahaja!!! *Minimum order 100pcs 
Best tak? 😎😎😎 #doorgift #doorgift2017 #doorgiftrare #doorgiftasam #doorgiftrm1 #doorgiftkenduri  #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #doorgiftperlis #doorgiftwedding #goodies #goodiesmurah #goodiesbag #kenduri #kahwin #weddinggoodies #wedding #nikah #tunang #akikah #birthdaygoodies #event #babyshower #babyshowergift #goodiesakikah #aqiqah #malaysia #roap #terapiinstagram
Selalu pergi kenduri asyik dapat goodies yang sama ja kan? Apa kata uols try bagi asam. Confirm tetamu suka. Untuk tetamu yang datang dari jauh nak travel balik lepas kenyang makan kenduri tu kan. Sesuai sangat buat hilang mengantuk dan rasa loya. Untuk harini kami nak bagi harga promosi πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» ASAM1 - RM0.80/pcs sahaja!!! *Minimum order 100pcs Best tak? 😎😎😎 #doorgift  #doorgift2017  #doorgiftrare  #doorgiftasam  #doorgiftrm1  #doorgiftkenduri  #doorgiftbajet  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #doorgiftperlis  #doorgiftwedding  #goodies  #goodiesmurah  #goodiesbag  #kenduri  #kahwin  #weddinggoodies  #wedding  #nikah  #tunang  #akikah  #birthdaygoodies  #event  #babyshower  #babyshowergift  #goodiesakikah  #aqiqah  #malaysia  #roap  #terapiinstagram 
DOORGIFT KAHWIN
============================
SULAMAN pada tuala. Boleh dijadikan hadiah untuk sebarang majlis. .
Tempah tuala dengan kami atau bawa tuala anda sendiri.
.
Kotak kuga disediakan. Caj tambahan akan dikenakan.
.
Emelkan design yang hendak disulam. .
Tempahan minimum sehelai.
.
Menerima juga tempahan pukal. (100 ke atas)
.
Tiada caj blok akan dikenakan untuk tempahan 100pcs ke atas.
.
Hubungi/whatsapp 016-3383422/016-3383058.
.
Alamat premis: 3260, Jalan 18/37, Taman Sri Serdang, Seri Kembangan.
.
#sulaman #sulam #sulammurah #sulamtuala #tuala #sulamanberkomputer #sulamnama #sulamtopi #topi #sulamtshirt #tshirt #sulambajukorporat #bajukorporat #doorgift #wedding #hadiahkahwin #terimakasih #embroidery #embroideryzone
DOORGIFT KAHWIN ============================ SULAMAN pada tuala. Boleh dijadikan hadiah untuk sebarang majlis. . Tempah tuala dengan kami atau bawa tuala anda sendiri. . Kotak kuga disediakan. Caj tambahan akan dikenakan. . Emelkan design yang hendak disulam. . Tempahan minimum sehelai. . Menerima juga tempahan pukal. (100 ke atas) . Tiada caj blok akan dikenakan untuk tempahan 100pcs ke atas. . Hubungi/whatsapp 016-3383422/016-3383058. . Alamat premis: 3260, Jalan 18/37, Taman Sri Serdang, Seri Kembangan. . #sulaman  #sulam  #sulammurah  #sulamtuala  #tuala  #sulamanberkomputer  #sulamnama  #sulamtopi  #topi  #sulamtshirt  #tshirt  #sulambajukorporat  #bajukorporat  #doorgift  #wedding  #hadiahkahwin  #terimakasih  #embroidery  #embroideryzone 
Congobar n brownies are in small pack for door gift....
#congobar 
#brownie 
#doorgift
Ya, betul! #myRochers dah sampai ke Mesir! 😊😊😊 #kualalumpur #corporategift #corporateevent #doorgift #desserttable #kuihraya2017 #FattahAmin #lofatah #sarimahshow
Thanx orang Johor. . We struggle the best only for u πŸ’‘

#kerisikfoodmarketing 
#kerisik 
#wedding 
#johor 
#johorean 
#doorgift
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.
Saya menjual aiskrim Malaysia dan membuat penghantaran ke sekitar Selangor & Kuala Lumpur untuk apa jua majlis. Juga membekal aiskrim malaysia untuk jualan runcit.
.
Chimney Production.
.
Chimney RM10 untuk 20 sticks aiskrim 1 perasa
Cikenit RM60 untuk 200 sticks aiskrim 1 perasa
.
πŸ“± 011.1223.2802 Syahira
.
βœ‰οΈ chimneyicecream@gmail.com
.
Instagram:  chimneyicecream
Facebook: Chimney Icecream
.
Menerima tempahan untuk apa jua majlis sekitar Selangor dan KL
.
Penghantaran disediakan πŸš— .
#eskrimmalaysia #aiskrimmalaysia #shahalam #icecreammalaysia #produkbumiputeraislam #chimneyicecream #aiskrimnutella #aiskrimjagung  #aiskrimstrawberry #aiskrimcoco #aiskrimsumi #aiskrimasamboi #aiskrimredbean  #sayajual  #aiskrimshahalam #aiskrimklang #aiskrimcikenit  #aiskrimmalaya #aiskrimmalaysiasedap #aiskrim #pembekalaiskrim #kateringaiskrim #kenduri #doorgift #dropship #agen #agent  #majlis  #peluangperniagaan #popsicle
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya menjual aiskrim Malaysia dan membuat penghantaran ke sekitar Selangor & Kuala Lumpur untuk apa jua majlis. Juga membekal aiskrim malaysia untuk jualan runcit. . Chimney Production. . Chimney RM10 untuk 20 sticks aiskrim 1 perasa Cikenit RM60 untuk 200 sticks aiskrim 1 perasa . πŸ“± 011.1223.2802 Syahira . βœ‰οΈ chimneyicecream@gmail.com . Instagram: chimneyicecream Facebook: Chimney Icecream . Menerima tempahan untuk apa jua majlis sekitar Selangor dan KL . Penghantaran disediakan πŸš— . #eskrimmalaysia  #aiskrimmalaysia  #shahalam  #icecreammalaysia  #produkbumiputeraislam  #chimneyicecream  #aiskrimnutella  #aiskrimjagung  #aiskrimstrawberry  #aiskrimcoco  #aiskrimsumi  #aiskrimasamboi  #aiskrimredbean  #sayajual  #aiskrimshahalam  #aiskrimklang  #aiskrimcikenit  #aiskrimmalaya  #aiskrimmalaysiasedap  #aiskrim  #pembekalaiskrim  #kateringaiskrim  #kenduri  #doorgift  #dropship  #agen  #agent  #majlis  #peluangperniagaan  #popsicle 
Pre order 1 Week only!
Gable Box craft window (plain)
Size : 6" x 4" x 3" Inch
Price RM1.00/each
Minimum order 100pcs
Excluded postage
.
Whatsapp order +60125810107 (9pg-8mlm reply)
Email : evapaperlantern@gmail.com .
#pbnb #takeoutbox #box #doorgift #windowbox #doorgift #gablebox #kulim #kedah #craftbox  #kotak #sandwichbox #kotakmakanan #jar #cookies #kotakkuih #gelasbox #cenderahati #packing #shawl #kotaktudung #kotakshawl #rustic
Pre Order 27/3-30/3/17 closed item sampai pada 1/4/17 pos pada 3/4/17.
Craft window box
Utk packaging item produk etc...
Craft window medium box (plain sahaja gambar hanya contoh)
Size : 6.3" x 6.3" x 1.5" Inch
Price RM1.10/ each
Minimum order 100pcs RM110.00
Exclude Postage
(Packing siap bentuk box separuh dibuka)
.
Whatsapp +60125810107 (9pg-8mlm reply)
Email : evapaperlantern@gmail.com .
.
#pbnb #takeoutbox #box #foodbox #doorgift #sayajual #doorgift #gablebox #kulim #kedah #penang #browniesbox #kotakbaju #kotakshawl #shawl #kotakproduk #kotakbajubaby #kotakprodukkecantikan #foodbox #kotakmakanan #bajukanakkanak #bajubaby #shawlpacking #foodtruck #foodtruckmalaysia #kotaktudung #shawl #tudung #bahulu #cake #rustic
Pre Order 27/3-30/3/17 closed item sampai pada 1/4/17 pos pada 3/4/17. Craft window box Utk packaging item produk etc... Craft window medium box (plain sahaja gambar hanya contoh) Size : 6.3" x 6.3" x 1.5" Inch Price RM1.10/ each Minimum order 100pcs RM110.00 Exclude Postage (Packing siap bentuk box separuh dibuka) . Whatsapp +60125810107 (9pg-8mlm reply) Email : evapaperlantern@gmail.com . . #pbnb  #takeoutbox  #box  #foodbox  #doorgift  #sayajual  #doorgift  #gablebox  #kulim  #kedah  #penang  #browniesbox  #kotakbaju  #kotakshawl  #shawl  #kotakproduk  #kotakbajubaby  #kotakprodukkecantikan  #foodbox  #kotakmakanan  #bajukanakkanak  #bajubaby  #shawlpacking  #foodtruck  #foodtruckmalaysia  #kotaktudung  #shawl  #tudung  #bahulu  #cake  #rustic 
We offer a few packaging of Almond Rocher that suitable for you to show your 'Thank' to others 😊😊😊.
.
#myrochers #kualalumpur #corporategift #corporateevent #doorgift #desserttable #kuihraya2017 #FattahAmin #lofatah
Sticker untuk majlis solemnization. Sweet kan.. Sticker 5x5cm 100pcs RM38 incl post
Sticker 6x6cm 100pcs RM48 incl post.
Mirrorcote sticker
.
Free design boleh tengok kt IG @hellostickercantik.cs
.
#doorgift #doorgiftmurah #produkjenamasendiri #solemnization #cenderahatiperkahwinan #doorgiftmalaysia #krimjerawat #doorgiftyassin #thankyoutag #stickermurah #printstickermurah #villagepeople #krimpemutih #candyboothmalaysia #kadkahwin #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinmurah #stickerwedding #stickermurah #stickerkahwin #stickerreadymade #doorgiftsabun #serumwajah #stickerbirthday #homemadelipscrub #homemadelipbalm
Sticker untuk majlis solemnization. Sweet kan.. Sticker 5x5cm 100pcs RM38 incl post Sticker 6x6cm 100pcs RM48 incl post. Mirrorcote sticker . Free design boleh tengok kt IG @hellostickercantik.cs . #doorgift  #doorgiftmurah  #produkjenamasendiri  #solemnization  #cenderahatiperkahwinan  #doorgiftmalaysia  #krimjerawat  #doorgiftyassin  #thankyoutag  #stickermurah  #printstickermurah  #villagepeople  #krimpemutih  #candyboothmalaysia  #kadkahwin  #kadkawin  #kadkahwinbajet  #kadkahwinmurah  #stickerwedding  #stickermurah  #stickerkahwin  #stickerreadymade  #doorgiftsabun  #serumwajah  #stickerbirthday  #homemadelipscrub  #homemadelipbalm 
WHAT OUR CUSTOMER SAY!
Thank You for the support.
Status | Collected
Area | Selangor
Code | CD 15
Unscented Pillar Candles | RM 3.20
500 pcs & above | RM 3.10
#graciasgift #sayajualmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift #sayajualonline #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftunik #bazarpaknil #wedding #weddingfavor #doorgiftbajet #love #engagement #malaysia #botolmurah #lokalah #pameranpengantinmalaysia #nikah #tunang #bridetobe #kerjakahwin #malaywedding #cenderahati #feedback #doorgiftmurah #candles #pillarcandles #doorgiftexclusive
WHAT OUR CUSTOMER SAY! Thank You for the support. Status | Collected Area | Selangor Code | CD 15 Unscented Pillar Candles | RM 3.20 500 pcs & above | RM 3.10 #graciasgift  #sayajualmurah  #doorgift  #doorgiftmurah  #sayajualdoorgift  #sayajualonline  #doorgiftkahwin  #doorgiftideas  #doorgiftunik  #bazarpaknil  #wedding  #weddingfavor  #doorgiftbajet  #love  #engagement  #malaysia  #botolmurah  #lokalah  #pameranpengantinmalaysia  #nikah  #tunang  #bridetobe  #kerjakahwin  #malaywedding  #cenderahati  #feedback  #doorgiftmurah  #candles  #pillarcandles  #doorgiftexclusive 
Sticker untuk Kuih Kapit Wonder Crispy
Beribu-ribu dah akak ni repeat order sticker.
Mesti sedap & crispy kuih kapit akak ni
Nk try boleh contact no kat sticker tu k.
.
Sticker nak request letak tick box macam tu sticker kapit wonder ni pun boleh.
.
Sticker 5x5cm 100pcs RM38 incl post
Sticker 6x6cm 100pcs RM48 incl post.
Mirrorcote sticker
.
Free design boleh tengok kt IG @hellostickercantik.cs
.
#doorgift #doorgiftmurah #produkjenamasendiri #solemnization #cenderahatiperkahwinan #doorgiftmalaysia #krimjerawat #doorgiftyassin #kuihkapit #stickermurah #printstickermurah #villagepeople #krimpemutih #candyboothmalaysia #kadkahwin #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinmurah #stickerwedding #stickermurah #stickerkahwin #stickerreadymade #doorgiftsabun #serumwajah #stickerbirthday #homemadelipscrub #homemadelipbalm
Sticker untuk Kuih Kapit Wonder Crispy Beribu-ribu dah akak ni repeat order sticker. Mesti sedap & crispy kuih kapit akak ni Nk try boleh contact no kat sticker tu k. . Sticker nak request letak tick box macam tu sticker kapit wonder ni pun boleh. . Sticker 5x5cm 100pcs RM38 incl post Sticker 6x6cm 100pcs RM48 incl post. Mirrorcote sticker . Free design boleh tengok kt IG @hellostickercantik.cs . #doorgift  #doorgiftmurah  #produkjenamasendiri  #solemnization  #cenderahatiperkahwinan  #doorgiftmalaysia  #krimjerawat  #doorgiftyassin  #kuihkapit  #stickermurah  #printstickermurah  #villagepeople  #krimpemutih  #candyboothmalaysia  #kadkahwin  #kadkawin  #kadkahwinbajet  #kadkahwinmurah  #stickerwedding  #stickermurah  #stickerkahwin  #stickerreadymade  #doorgiftsabun  #serumwajah  #stickerbirthday  #homemadelipscrub  #homemadelipbalm 
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Salam and Hi semua! πŸ™‹πŸ»πŸ˜Š Kami menyediakan doorgift dan goodies untuk majlis anda. Pasti lain daripada yang lain. Sesuai untuk semua majlis. So stay tune k. 
LOL ❀️❀️❀️ #doorgift #doorgift2017 #doorgiftrare #doorgiftasam #doorgiftrm1 #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftidea #doorgiftmalaysia #doorgiftperlis #doorgiftwedding #goodies #goodies2017 #goodiesmurah #goodiesrare #goodiesasam #goodiesasam #goodiesbag #kenduri #kahwin #weddinggoodies #wedding
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM Salam and Hi semua! πŸ™‹πŸ»πŸ˜Š Kami menyediakan doorgift dan goodies untuk majlis anda. Pasti lain daripada yang lain. Sesuai untuk semua majlis. So stay tune k. LOL ❀️❀️❀️ #doorgift  #doorgift2017  #doorgiftrare  #doorgiftasam  #doorgiftrm1  #doorgiftkenduri  #doorgiftkahwin  #doorgiftbajet  #doorgiftmurah  #doorgiftidea  #doorgiftmalaysia  #doorgiftperlis  #doorgiftwedding  #goodies  #goodies2017  #goodiesmurah  #goodiesrare  #goodiesasam  #goodiesasam  #goodiesbag  #kenduri  #kahwin  #weddinggoodies  #wedding 
Sticker untuk majlis solemnization. Sweet kan.. Sticker 5x5cm 100pcs RM38 incl post
Sticker 6x6cm 100pcs RM48 incl post.
Mirrorcote sticker
.
Free design boleh tengok kt IG @hellostickercantik.cs
.
#doorgift #doorgiftmurah #produkjenamasendiri #solemnization #cenderahatiperkahwinan #doorgiftmalaysia #krimjerawat #doorgiftyassin #thankyoutag #stickermurah #printstickermurah #villagepeople #krimpemutih #candyboothmalaysia #kadkahwin #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinmurah #stickerwedding #stickermurah #stickerkahwin #stickerreadymade #doorgiftsabun #serumwajah #stickerbirthday #homemadelipscrub #homemadelipbalm
Sticker untuk majlis solemnization. Sweet kan.. Sticker 5x5cm 100pcs RM38 incl post Sticker 6x6cm 100pcs RM48 incl post. Mirrorcote sticker . Free design boleh tengok kt IG @hellostickercantik.cs . #doorgift  #doorgiftmurah  #produkjenamasendiri  #solemnization  #cenderahatiperkahwinan  #doorgiftmalaysia  #krimjerawat  #doorgiftyassin  #thankyoutag  #stickermurah  #printstickermurah  #villagepeople  #krimpemutih  #candyboothmalaysia  #kadkahwin  #kadkawin  #kadkahwinbajet  #kadkahwinmurah  #stickerwedding  #stickermurah  #stickerkahwin  #stickerreadymade  #doorgiftsabun  #serumwajah  #stickerbirthday  #homemadelipscrub  #homemadelipbalm 
KAMI BUKA SETIAP HARI 😍
.
Jemput anda semua ke Galeri Kad Kahwin Dakwat Digital.. 😘
Kami beroperasi setiap hari bagi memudahkan anda untuk melihat sample kad @ membuat tempahan kad di galeri kami. πŸ’ͺ🏻
.
Kami beroperasi di alamat berikut:
No 12A-2, Tingkat 1, Jalan Lengkuas D16/D,
Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam
.
Isnin - Jumaat (9.00 pagi - 6.00 petang)
Sabtu, Ahad & Cuti Umum (10.30 pagi - 5.00 petang)
.
Maklumat lanjut? click link ni: www.wasap.my/60139724637
.
atau Boleh anda terus hubungi kami di talian 03 5524 4637 @ Whatsapp 013 972 4637
.
Kami akan berusaha berkhidmat dengan sebaiknya! Terima kasih atas sokongan anda semua. 😊😊
.
Kami print #kadkahwin
Kami offer #kadkahwinmurah
Kami juga ada #doorgift untuk anda
Kami sediakan #guestbook
Kami ada bagi free item #bunting @ #banner @ buttonbadge
Kami akan designkan untuk anda
.
Inspirasi Cinta 😍
KAMI BUKA SETIAP HARI 😍 . Jemput anda semua ke Galeri Kad Kahwin Dakwat Digital.. 😘 Kami beroperasi setiap hari bagi memudahkan anda untuk melihat sample kad @ membuat tempahan kad di galeri kami. πŸ’ͺ🏻 . Kami beroperasi di alamat berikut: No 12A-2, Tingkat 1, Jalan Lengkuas D16/D, Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam . Isnin - Jumaat (9.00 pagi - 6.00 petang) Sabtu, Ahad & Cuti Umum (10.30 pagi - 5.00 petang) . Maklumat lanjut? click link ni: www.wasap.my/60139724637 . atau Boleh anda terus hubungi kami di talian 03 5524 4637 @ Whatsapp 013 972 4637 . Kami akan berusaha berkhidmat dengan sebaiknya! Terima kasih atas sokongan anda semua. 😊😊 . Kami print #kadkahwin  Kami offer #kadkahwinmurah  Kami juga ada #doorgift  untuk anda Kami sediakan #guestbook  Kami ada bagi free item #bunting  @ #banner  @ buttonbadge Kami akan designkan untuk anda . Inspirasi Cinta 😍
KAMI BUKA SETIAP HARI 😍
.
Jemput anda semua ke Galeri Kad Kahwin Dakwat Digital.. 😘
Kami beroperasi setiap hari bagi memudahkan anda untuk melihat sample kad @ membuat tempahan kad di galeri kami. πŸ’ͺ🏻
.
Kami beroperasi di alamat berikut:
No 12A-2, Tingkat 1, Jalan Lengkuas D16/D,
Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam
.
Isnin - Jumaat (9.00 pagi - 6.00 petang)
Sabtu, Ahad & Cuti Umum (10.30 pagi - 5.00 petang)
.
Maklumat lanjut? click link ni: www.wasap.my/60139724637
.
atau Boleh anda terus hubungi kami di talian 03 5524 4637 @ Whatsapp 013 972 4637
.
Kami akan berusaha berkhidmat dengan sebaiknya! Terima kasih atas sokongan anda semua. 😊😊
.
Kami print #kadkahwin
Kami offer #kadkahwinmurah
Kami juga ada #doorgift untuk anda
Kami sediakan #guestbook
Kami ada bagi free item #bunting @ #banner @ buttonbadge
Kami akan designkan untuk anda
.
Inspirasi Cinta 😍
KAMI BUKA SETIAP HARI 😍 . Jemput anda semua ke Galeri Kad Kahwin Dakwat Digital.. 😘 Kami beroperasi setiap hari bagi memudahkan anda untuk melihat sample kad @ membuat tempahan kad di galeri kami. πŸ’ͺ🏻 . Kami beroperasi di alamat berikut: No 12A-2, Tingkat 1, Jalan Lengkuas D16/D, Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam . Isnin - Jumaat (9.00 pagi - 6.00 petang) Sabtu, Ahad & Cuti Umum (10.30 pagi - 5.00 petang) . Maklumat lanjut? click link ni: www.wasap.my/60139724637 . atau Boleh anda terus hubungi kami di talian 03 5524 4637 @ Whatsapp 013 972 4637 . Kami akan berusaha berkhidmat dengan sebaiknya! Terima kasih atas sokongan anda semua. 😊😊 . Kami print #kadkahwin  Kami offer #kadkahwinmurah  Kami juga ada #doorgift  untuk anda Kami sediakan #guestbook  Kami ada bagi free item #bunting  @ #banner  @ buttonbadge Kami akan designkan untuk anda . Inspirasi Cinta 😍
KAMI BUKA SETIAP HARI 😍
.
Jemput anda semua ke Galeri Kad Kahwin Dakwat Digital.. 😘
Kami beroperasi setiap hari bagi memudahkan anda untuk melihat sample kad @ membuat tempahan kad di galeri kami. πŸ’ͺ🏻
.
Kami beroperasi di alamat berikut:
No 12A-2, Tingkat 1, Jalan Lengkuas D16/D,
Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam
.
Isnin - Jumaat (9.00 pagi - 6.00 petang)
Sabtu, Ahad & Cuti Umum (10.30 pagi - 5.00 petang)
.
Maklumat lanjut? click link ni: www.wasap.my/60139724637
.
atau Boleh anda terus hubungi kami di talian 03 5524 4637 @ Whatsapp 013 972 4637
.
Kami akan berusaha berkhidmat dengan sebaiknya! Terima kasih atas sokongan anda semua. 😊😊
.
Kami print #kadkahwin
Kami offer #kadkahwinmurah
Kami juga ada #doorgift untuk anda
Kami sediakan #guestbook
Kami ada bagi free item #bunting @ #banner @ buttonbadge
Kami akan designkan untuk anda
.
Inspirasi Cinta 😍
KAMI BUKA SETIAP HARI 😍 . Jemput anda semua ke Galeri Kad Kahwin Dakwat Digital.. 😘 Kami beroperasi setiap hari bagi memudahkan anda untuk melihat sample kad @ membuat tempahan kad di galeri kami. πŸ’ͺ🏻 . Kami beroperasi di alamat berikut: No 12A-2, Tingkat 1, Jalan Lengkuas D16/D, Ken Rimba, Seksyen 16 Shah Alam . Isnin - Jumaat (9.00 pagi - 6.00 petang) Sabtu, Ahad & Cuti Umum (10.30 pagi - 5.00 petang) . Maklumat lanjut? click link ni: www.wasap.my/60139724637 . atau Boleh anda terus hubungi kami di talian 03 5524 4637 @ Whatsapp 013 972 4637 . Kami akan berusaha berkhidmat dengan sebaiknya! Terima kasih atas sokongan anda semua. 😊😊 . Kami print #kadkahwin  Kami offer #kadkahwinmurah  Kami juga ada #doorgift  untuk anda Kami sediakan #guestbook  Kami ada bagi free item #bunting  @ #banner  @ buttonbadge Kami akan designkan untuk anda . Inspirasi Cinta 😍
topi bayi star wars. Kalau minat cerita star wars, memang sesuai beno le. Ekekeke. .
.
Kak al,
019-6800687
.
.
#rtacrochet #mengait #crochet  #kopiah #kopiahKait #beg #begBotolSusu #begKait #topi #topiKait #penselCase #keychain #topiBayi #sarungKotakTisu #alasMeja #alasGelas  #kraftangan #begBotolAir #kasutKait #kasutKaitBayi  #kerongsang  #bungaHantaran #headband #skarf #bekasTelur #begJerut #pinrambut #turban #doorGift #sarungTangan
We interrupt your day with our food πŸ˜‚πŸ˜‹
.
Serimuka
.
Apa2 PM je kt no yg tertera.. Whatsapp only πŸ˜‚πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
#kitchensstory #kamijualonline #foodgasm #foodie #foodporn #foodphotography #foodlover
#aqiqah #birthdayparty #doorgift #wedding #eday #swissroll #apampolkadot #serimuka #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #bazaarmalaysia #wardabynh #vendormalaysia #amyramar #ilofayou #instafame
We interrupt your day with our food πŸ˜‚πŸ˜‹
.
Pulut berinti
.
Apa2 PM je kt no yg tertera.. Whatsapp only πŸ˜‚πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
#kitchensstory #kamijualonline #foodgasm #foodie #foodporn #foodphotography #foodlover
#aqiqah #birthdayparty #doorgift #wedding #eday #swissroll #apampolkadot #pulutberinti #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #bazaarmalaysia #wardabynh #vendormalaysia #amyramar #ilofayou #instafame
We interrupt your day with our food πŸ˜‚πŸ˜‹
.
Nasi goreng telur masin
.
Apa2 PM je kt no yg tertera.. Whatsapp only πŸ˜‚πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
#kitchensstory #kamijualonline #foodgasm #foodie #foodporn #foodphotography #foodlover
#aqiqah #birthdayparty #doorgift #wedding #eday #swissroll #apampolkadot #nasigorengtelurmasin #bazaaronline #bazaarpaknilcafe #bazaarmalaysia #wardabynh #vendormalaysia #amyramar #ilofayou #instafame
Promo Kembali !! Okay kali ni Syaa nak bukak promosi seringgit ni sehingga habis stock. Ni konsep siapa cepat dia dapat tau hehe 😘
.
Tahun 2017 ni boleh dapat lagi ke doorgift harga rm1 ?? Di @doorgiftmoora takde ape yg mustahil hehe. Dengan rm1 awak dapat complete set Ziplock Craft Paper Bag (saiz 10x15cm) siap filling ice cream cookies (atau org melayu panggil biskut butang) penuh packing. Siap semua dah. Rm1 sahaja ! Kalau rasa nak glamer lagi boleh tempah sticker dan tepek je kat bahagian depan Ziplock bag ni.
*Promo ni tak termasuk tagging ye 😘
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau whatsapp SYAA di 0186235083. See you soon ! Cepat, singgit je ni awak 😁
.
#doorgiftmalaysia #doorgift #doogiftinjar #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftmenarik #doorgiftmajlis #sayajualdoorgift #doorgifttowel #doorgiftbotol #doorgiftsaputangan #kerjakawin #kacangmurah #botolmurah #jarmurah #borongbotol #borongjar #borongkacang #buahtanganmajlis
Promo Kembali !! Okay kali ni Syaa nak bukak promosi seringgit ni sehingga habis stock. Ni konsep siapa cepat dia dapat tau hehe 😘 . Tahun 2017 ni boleh dapat lagi ke doorgift harga rm1 ?? Di @doorgiftmoora takde ape yg mustahil hehe. Dengan rm1 awak dapat complete set Ziplock Craft Paper Bag (saiz 10x15cm) siap filling ice cream cookies (atau org melayu panggil biskut butang) penuh packing. Siap semua dah. Rm1 sahaja ! Kalau rasa nak glamer lagi boleh tempah sticker dan tepek je kat bahagian depan Ziplock bag ni. *Promo ni tak termasuk tagging ye 😘 . Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau whatsapp SYAA di 0186235083. See you soon ! Cepat, singgit je ni awak 😁 . #doorgiftmalaysia  #doorgift  #doogiftinjar  #doorgiftmurahgila  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #doorgiftmoora  #doorgiftmenarik  #doorgiftmajlis  #sayajualdoorgift  #doorgifttowel  #doorgiftbotol  #doorgiftsaputangan  #kerjakawin  #kacangmurah  #botolmurah  #jarmurah  #borongbotol  #borongjar  #borongkacang  #buahtanganmajlis 
Crystal Tasbih In Box + Thank You Tag + Pretty Ribbon.. Unique favors that your guests will differently love! [ SURPRISE SALE IS BACK! ]

Sempena Musim Perkahwinan Mei / Jun 2017 yang bakal tiba, kami di Acuteable Crafty juga tidak mahu ketinggalan menjadi salah satu penyeri majlis-majlis anda. 
Jadi SURPRISE SURPRISE! ADA SALE OKAY UP TO 50%! Jika anda masih tercari-cari #doorgift #berkat comel2 pastel2 yg kiut lagi exclusive... haaa enda payah susah-susah.. Bulih borong ja produk-produk Acuteable Crafty buat doorgift... 1000 set ka.. 2000 set ka... Janji order awal ya.. pre-order doorgift kamu at least 5-8 minggu sebelum majlis πŸ’– Sudahlah Comel , Stylish , Design penuh cinta ada diskaun lagi... JOM TEMPAH SEKARANG! .

Tawaran ini SAH bermula hari ini, sehingga 30 April 2017.

Kami juga telah membuka tempahan untuk bulan Julai - Disember 2017 .

Quickly place your order with us at :
+6016 845 5544 (sms/whatsapp) ❀️❀️❀️ xoxo! 
Share, Tag your friend & please help us spread the looooveee~ Many Thanks 😘😘😘
Crystal Tasbih In Box + Thank You Tag + Pretty Ribbon.. Unique favors that your guests will differently love! [ SURPRISE SALE IS BACK! ] Sempena Musim Perkahwinan Mei / Jun 2017 yang bakal tiba, kami di Acuteable Crafty juga tidak mahu ketinggalan menjadi salah satu penyeri majlis-majlis anda. Jadi SURPRISE SURPRISE! ADA SALE OKAY UP TO 50%! Jika anda masih tercari-cari #doorgift  #berkat  comel2 pastel2 yg kiut lagi exclusive... haaa enda payah susah-susah.. Bulih borong ja produk-produk Acuteable Crafty buat doorgift... 1000 set ka.. 2000 set ka... Janji order awal ya.. pre-order doorgift kamu at least 5-8 minggu sebelum majlis πŸ’– Sudahlah Comel , Stylish , Design penuh cinta ada diskaun lagi... JOM TEMPAH SEKARANG! . Tawaran ini SAH bermula hari ini, sehingga 30 April 2017. Kami juga telah membuka tempahan untuk bulan Julai - Disember 2017 . Quickly place your order with us at : +6016 845 5544 (sms/whatsapp) ❀️❀️❀️ xoxo! Share, Tag your friend & please help us spread the looooveee~ Many Thanks 😘😘😘
Cepat sebelum terlambat!!😍
Rm15 only!
Promo ni pre order basis yer..
Yg ready stock habis dah..πŸ˜‚
C.o.d shahalam/klang
C.o.d universiti malaya (5/4/2017/rabu)
Grab fast uolsπŸ˜‚πŸ˜‚
#minimacaron
#dapurputri
#klang
#shahalam
#universitimalaya
#doorgift
#padangjawa
#klangvalley
#desertmurah
Alhamdulilahh. . Siap jugak sticker pelanggan 10 K .πŸ˜„πŸ˜„ .πŸ™‹πŸ™‹
Jangan lupa untuk dapatkan STICKER LABEL & pelbagai jenis STICKER  bagi produk atau sebarang MAJLIS anda semua 😲 Harga MURAH & MURAHπŸ’²πŸ’² πŸ“² Whatsapp kami sekarang 
019-659 2906 (Ana)
019-659 2906 (Ana)

#stickerlabel #sticker #stickermurah #doorgift #buttonbadge #bisneskad #kadkawin #tshirt #buntingbanner #sampulduitraya #genkprint
Terima ksh ats sokongan membeli chocolate jar dari kami😘😘.tak kan  tengok je so apa lagi tunggu terus pm  kami utk rasa sendiri chocolate yg padu ni.Mari cpt marii rapattt order chocolate jarrr kamiii...πŸ€—πŸ€—πŸ«πŸ«πŸ« βœ”rasa coklat ori & sedap
βœ”mudah dimakan

Topping :
➑ m&m
➑ oreo
➑ marshmallow ➑ choco chips
➑ kinder bueno
➑ kitkat πŸ“²Whatsapp utk order 0187905590 πŸ’°πŸ†“Topping 
#syjual #chocojar #mediumsize #homemade #murahmurah #codjb #agenneeded #doorgift #ilovechocolate
Terima ksh ats sokongan membeli chocolate jar dari kami😘😘.tak kan tengok je so apa lagi tunggu terus pm kami utk rasa sendiri chocolate yg padu ni.Mari cpt marii rapattt order chocolate jarrr kamiii...πŸ€—πŸ€—πŸ«πŸ«πŸ« βœ”rasa coklat ori & sedap βœ”mudah dimakan Topping : ➑ m&m ➑ oreo ➑ marshmallow ➑ choco chips ➑ kinder bueno ➑ kitkat πŸ“²Whatsapp utk order 0187905590 πŸ’°πŸ†“Topping #syjual  #chocojar  #mediumsize  #homemade  #murahmurah  #codjb  #agenneeded  #doorgift  #ilovechocolate 
.
JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror
βœ” Saiz 44mm & 58mm
βœ” Cetakan Berkualiti
βœ” Glossy/Matte
.
β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β– 
.
βœ” Minimum order 20pcs
βœ” Harga tidak termasuk postage
βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja)

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€
.
Jangan lupa follow
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge 
nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape..
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
. JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror βœ” Saiz 44mm & 58mm βœ” Cetakan Berkualiti βœ” Glossy/Matte . β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β–  . βœ” Minimum order 20pcs βœ” Harga tidak termasuk postage βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja) Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€ . Jangan lupa follow πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge  nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape.. πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
.
JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror
βœ” Saiz 44mm & 58mm
βœ” Cetakan Berkualiti
βœ” Glossy/Matte
.
β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β– 
.
βœ” Minimum order 20pcs
βœ” Harga tidak termasuk postage
βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja)

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€
.
Jangan lupa follow
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge 
nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape..
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
. JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror βœ” Saiz 44mm & 58mm βœ” Cetakan Berkualiti βœ” Glossy/Matte . β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β–  . βœ” Minimum order 20pcs βœ” Harga tidak termasuk postage βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja) Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€ . Jangan lupa follow πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge  nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape.. πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
.
JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror
βœ” Saiz 44mm & 58mm
βœ” Cetakan Berkualiti
βœ” Glossy/Matte
.
β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β– 
.
βœ” Minimum order 20pcs
βœ” Harga tidak termasuk postage
βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja)

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€
.
Jangan lupa follow
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge 
nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape..
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
. JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror βœ” Saiz 44mm & 58mm βœ” Cetakan Berkualiti βœ” Glossy/Matte . β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β–  . βœ” Minimum order 20pcs βœ” Harga tidak termasuk postage βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja) Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€ . Jangan lupa follow πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge  nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape.. πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
.
JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror
βœ” Saiz 44mm & 58mm
βœ” Cetakan Berkualiti
βœ” Glossy/Matte
.
β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β– 
.
βœ” Minimum order 20pcs
βœ” Harga tidak termasuk postage
βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja)

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€
.
Jangan lupa follow
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit
πŸ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge 
nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape..
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
. JOM TEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . βœ” Button Badge Pin/Keychain/keychain Mirror βœ” Saiz 44mm & 58mm βœ” Cetakan Berkualiti βœ” Glossy/Matte . β– β– WHATSAPP UNTUK HARGA SPECIALβ– β–  . βœ” Minimum order 20pcs βœ” Harga tidak termasuk postage βœ” COD boleh diatur. (sekitar Ipoh sahaja) Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp β–Άβ–Άβ–ΆπŸ“² 017-4059334 (wawa)β—€β—€β—€ . Jangan lupa follow πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit πŸ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge  nak tanya wasap je..jangan malu-malu..tak jadi tempah pun tak ngape.. πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
My brother in law belikan for his pregnant wife. Oh so sweet.. Come n purchase my most delicious cornflakes crunchies. Sedap tau, saya pasti beli satu tak cukup. Hehee.. πŸ˜„

Nak beli boleh whatsapp zati +6019.355.7569 or DM pun ok.

#sayajual #cornflakescrunchies #biskutraya #cornflakes #cornflakesraya #sayajualcookies #biskut #cookies #codshahalam #codsubangjaya ##codklangvalley #homebaked #freshlybaked #crunchybiscuit #bazaarpaknil #doorgift #raya #projectraya
My brother in law belikan for his pregnant wife. Oh so sweet.. Come n purchase my most delicious cornflakes crunchies. Sedap tau, saya pasti beli satu tak cukup. Hehee.. πŸ˜„ Nak beli boleh whatsapp zati +6019.355.7569 or DM pun ok. #sayajual  #cornflakescrunchies  #biskutraya  #cornflakes  #cornflakesraya  #sayajualcookies  #biskut  #cookies  #codshahalam  #codsubangjaya  ##codklangvalley  #homebaked  #freshlybaked  #crunchybiscuit  #bazaarpaknil  #doorgift  #raya  #projectraya 
🍫Good morning 😜 
Do visit our ig and check out on the chocolate cakes we're selling

@vasty.co @vasty.co @vasty.co πŸ«πŸ”ΉπŸ«πŸ”ΈπŸ«πŸ”ΉπŸ«πŸ”ΈπŸ«πŸ”ΉπŸ«πŸ”Έ #chocolatecakes #chocolates #doorgift #birthdaycake #cakes #kekbatik #kekbatikmurah #kekmurah
Misi mencari dan bertakruf masih dibuka....😎😎😎
.
Terbuka kepade semua warganegara malaysia...yg penting ade semangat yg tinggi dan tidak mudah putus asa!!!πŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
JOM TEMPAH SEKARANG✨
.
Utk pertanyaan lanjut, boleh hubungi: .
πŸ“±0179692957 (mera)
πŸ“±0145221054(farhah)
.
#wargakuantan #doorgiftmurah #doorgift
#cutecookies #kuantan #kuantantv #biskutrangup #pertunangan #perkahwinan #food #wargakuantan #cookies #coklat #vanilla #eventplanner #birthdayparty #kuantanpahang #engagement #biskutraya #biskuit #rangup #bigcookies #smallcookies #crunch #foodporn #delicious #dropship
Misi mencari dan bertakruf masih dibuka....😎😎😎 . Terbuka kepade semua warganegara malaysia...yg penting ade semangat yg tinggi dan tidak mudah putus asa!!!πŸ’—πŸ’—πŸ’— . JOM TEMPAH SEKARANG✨ . Utk pertanyaan lanjut, boleh hubungi: . πŸ“±0179692957 (mera) πŸ“±0145221054(farhah) . #wargakuantan  #doorgiftmurah  #doorgift  #cutecookies  #kuantan  #kuantantv  #biskutrangup  #pertunangan  #perkahwinan  #food  #wargakuantan  #cookies  #coklat  #vanilla  #eventplanner  #birthdayparty  #kuantanpahang  #engagement  #biskutraya  #biskuit  #rangup  #bigcookies  #smallcookies  #crunch  #foodporn  #delicious  #dropship 
Rezeki 50pcs tempahan birthday customer dari jelapang, ipoh.. Tq dear 😘😘😘😘😘 #doorgifttunangmurah #doorgiftklebangipoh #doorgiftmurah #doorgiftborong#doorgiftipohmurah#doorgiftlenggong #doorgift
#Repost @elfcookiesandcakes
・・・
RM50 PROMO!!! πŸͺπŸͺπŸͺπŸ₯› Promotion sempena our new pick up point at Seksyen 13 Shah Alam! Get 3 Regular (180gm) + 1 Junior (50gm) for RM50! πŸͺBuy a total purchase of RM150 from @elfcookiesandcakes and i'll deliver them #handmadecookies for FREE !!! πŸš• WA +60122328209 and lets expand the cookie empire! Munch munch munch! πŸͺπŸͺπŸͺ #munchmunchmunch #sayanaksambungbelajar #salaktinggi #kotawarisan #makanmakan #freshlybaked
#handmadecookies
#crunchy
#tasty
#extremlyloveable
#loveatfirstbite
#sealablepacket
#presentablepackaging 
#doorgift
#suitableforgift
#hamper
#cookiesforfamily
#cookiesfortravellers
#cookiesforairlinecrew
#cookiesforholiday
#cookiesforeveryone
#kidsfavourite
#cookiemonster
#cookiesmostwanted_official
#Repost  @elfcookiesandcakes ・・・ RM50 PROMO!!! πŸͺπŸͺπŸͺπŸ₯› Promotion sempena our new pick up point at Seksyen 13 Shah Alam! Get 3 Regular (180gm) + 1 Junior (50gm) for RM50! πŸͺBuy a total purchase of RM150 from @elfcookiesandcakes and i'll deliver them #handmadecookies  for FREE !!! πŸš• WA +60122328209 and lets expand the cookie empire! Munch munch munch! πŸͺπŸͺπŸͺ #munchmunchmunch  #sayanaksambungbelajar  #salaktinggi  #kotawarisan  #makanmakan  #freshlybaked  #handmadecookies  #crunchy  #tasty  #extremlyloveable  #loveatfirstbite  #sealablepacket  #presentablepackaging  #doorgift  #suitableforgift  #hamper  #cookiesforfamily  #cookiesfortravellers  #cookiesforairlinecrew  #cookiesforholiday  #cookiesforeveryone  #kidsfavourite  #cookiemonster  #cookiesmostwanted_official 
πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
JOM TEMPAH SEKARANG✨
.
Utk pertanyaan lanjut, boleh hubungi: .
πŸ“±0179692957 (mera)
πŸ“±0145221054(farhah)
.
#wargakuantan #doorgiftmurah #doorgift
#cutecookies #kuantan #kuantantv #biskutrangup #pertunangan #perkahwinan #food #wargakuantan #cookies #coklat #vanilla #eventplanner #birthdayparty #weding #kuantanpahang #engagement #biskutraya #biskuit #rangup #bigcookies #smallcookies #crunch #foodporn #delicious #kanakkanaksuk
πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ . JOM TEMPAH SEKARANG✨ . Utk pertanyaan lanjut, boleh hubungi: . πŸ“±0179692957 (mera) πŸ“±0145221054(farhah) . #wargakuantan  #doorgiftmurah  #doorgift  #cutecookies  #kuantan  #kuantantv  #biskutrangup  #pertunangan  #perkahwinan  #food  #wargakuantan  #cookies  #coklat  #vanilla  #eventplanner  #birthdayparty  #weding  #kuantanpahang  #engagement  #biskutraya  #biskuit  #rangup  #bigcookies  #smallcookies  #crunch  #foodporn  #delicious  #kanakkanaksuk 
Good Morning
Sejuk dan berbunga-bunga ya hari ini
16x11=3700
Kemas sudah
Tanks card sudah
Label nama pengantin sudah juga
Info lebih lanjut hub WA 085643210188
#souvenir #doorgift #gift #goodmorning #selamatpagi #semangatpagi
Choose your size.. Choose your color.. Choose your budget
.
Popcorn in ziplock packaging 🍿
Free sticker
.
πŸ˜‰ Big size Rm1.80/pcs
😁 Medium size Rm1.60/pcs
.
Available in 5 types of ziplock
.
❀️ Brown Craft paper ziplock
❀️ White matte color ziplock
❀️ Black matte color ziplock
❀️ One side foil ziplock
❀️ Full transparent ziplock
.
Min order 100 pcs
.
Sedia menerima sebarang tempahan popcorn secara borong atau runcit untuk pelbagai jenis majlis.
.
Untuk tempahan sila hubungi DM ig/ whatsapp
014 5141269 
014 5141269
014 5141269
.
#sayajual #doorgiftmurah #doorgiftpopcorn #doorgift #tunang #kahwin #aqiqah #birthdayparty #bazaarpaknil #popcorn #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftpopcornmalaysia
#doorgiftmalaysia #terengganu #selangor#popcornterengganu #popcornsedap #popcornselangor #kudapkudap
Choose your size.. Choose your color.. Choose your budget . Popcorn in ziplock packaging 🍿 Free sticker . πŸ˜‰ Big size Rm1.80/pcs 😁 Medium size Rm1.60/pcs . Available in 5 types of ziplock . ❀️ Brown Craft paper ziplock ❀️ White matte color ziplock ❀️ Black matte color ziplock ❀️ One side foil ziplock ❀️ Full transparent ziplock . Min order 100 pcs . Sedia menerima sebarang tempahan popcorn secara borong atau runcit untuk pelbagai jenis majlis. . Untuk tempahan sila hubungi DM ig/ whatsapp 014 5141269 014 5141269 014 5141269 . #sayajual  #doorgiftmurah  #doorgiftpopcorn  #doorgift  #tunang  #kahwin  #aqiqah  #birthdayparty  #bazaarpaknil  #popcorn  #doorgiftmurahmalaysia  #doorgiftpopcornmalaysia  #doorgiftmalaysia  #terengganu  #selangor #popcornterengganu  #popcornsedap  #popcornselangor  #kudapkudap 
Sarapan dengan #KueBulan😘

Ada yang nak order πŸ“²019-324 2415

#DropshipWANTED
#FoodReview
#KueBulan
#Mooncake
#MalaysianFood
#Doorgift
#JomBranding
#brandingalltheway
Selamat hari raya semua....mood jahit baju raya dah start 
#popcorn60sen #popcorn #popcorncaramelmadu
#popcornmalaysia #popcornletopletop #doorgiftpopcorn #doorgift #kerjakawin #jalankebun #shahalam #kendurikahwin #kelanajaya #petalingjaya #kotakemuning #johansetia #sijangkang #banting #klang #meru #kapar #petalingjaya 
Untuk tempahan 
Zakri 012 2510934
Liza 011 33931394
600 pcs Ziplock popcorn untuk event hujung minggu ni.. 😍😍 Untuk tempahan boleh hubungi saya terus atau whatsapp saya 
http://www.wasap.my/60145141269/ziplock_popcorn

#kualaterengganu #popcorn #doorgift #doorgiftpopcorn #kerjakahwin #popcornmalaysia #ziplock #popcornmurah
salam..pagi ..semalam punya cite..customer transfer semalam dan cod harini.. http://www.wasap.my/+60123523866/ordercannoli

IG : cannolisue

#syajualcannoli
#minicannoli
#trustedseller
#doorgift
#dessert
#creamcheesebuttercream
Ari ni ade postage craft paper saiz 10cm X 15cm...Yg nak order tu blh la terus whatsapp kami... WhatsApp πŸ‘‰πŸ½011-1133 3431
WhatsApp πŸ‘‰πŸ½011-1133 3431
WhatsApp πŸ‘‰πŸ½011-1133 3431

#zipperbag #ziplockpouch
#ziplockbag #goodies # #plastikziplockΒ  #ziplockstandpouch
#craftpaper #ziplockcraft #doorgiftmurah #doorgift #cookies #packaging #jenamasendiri #baker #doorgiftpopcorn #doorgiftkahwin #ziplockmurah #plastikdoorgift
#Repost @elfcookiesandcakes
・・・
RM50 PROMO!!! πŸͺπŸͺπŸͺπŸ₯› Promotion sempena our new pick up point at Seksyen 13 Shah Alam! Get 3 Regular (180gm) + 1 Junior (50gm) for RM50! πŸͺBuy a total purchase of RM150 from @elfcookiesandcakes and i'll deliver them #handmadecookies for FREE !!! πŸš• WA +60122328209 and lets expand the cookie empire! Munch munch munch! πŸͺπŸͺπŸͺ #munchmunchmunch #sayanaksambungbelajar #salaktinggi #kotawarisan #makanmakan #freshlybaked
#handmadecookies
#crunchy
#tasty
#extremlyloveable
#loveatfirstbite
#sealablepacket
#presentablepackaging 
#doorgift
#suitableforgift
#hamper
#cookiesforfamily
#cookiesfortravellers
#cookiesforairlinecrew
#cookiesforholiday
#cookiesforeveryone
#kidsfavourite
#cookiemonster
#muslimproduct
#cookiesmostwanted_official
#Repost  @elfcookiesandcakes ・・・ RM50 PROMO!!! πŸͺπŸͺπŸͺπŸ₯› Promotion sempena our new pick up point at Seksyen 13 Shah Alam! Get 3 Regular (180gm) + 1 Junior (50gm) for RM50! πŸͺBuy a total purchase of RM150 from @elfcookiesandcakes and i'll deliver them #handmadecookies  for FREE !!! πŸš• WA +60122328209 and lets expand the cookie empire! Munch munch munch! πŸͺπŸͺπŸͺ #munchmunchmunch  #sayanaksambungbelajar  #salaktinggi  #kotawarisan  #makanmakan  #freshlybaked  #handmadecookies  #crunchy  #tasty  #extremlyloveable  #loveatfirstbite  #sealablepacket  #presentablepackaging  #doorgift  #suitableforgift  #hamper  #cookiesforfamily  #cookiesfortravellers  #cookiesforairlinecrew  #cookiesforholiday  #cookiesforeveryone  #kidsfavourite  #cookiemonster  #muslimproduct  #cookiesmostwanted_official 
Coco Jelly in the house yawww‼️
.
.
Morning gais 🌞
.
.
PENING KEPALA πŸ€•
.
RUNSING 😡 .

BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” .

BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩
.
.
.
MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱
.
.
.
Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? .
TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss
.
. .
.
.
.
. 
JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘»
.
.
.
.
.
.
.
 @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
. .
.
@kipasdoorgift  menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda.
.
.
Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. .
. . .
.
APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓
.
.

@kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati.
.
.
Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda.
.
.
Customer is always right.
Your request is our priority.
.
. .

We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘
.
.
.
.
Jom Tempah Dengan Kami.
. . .
Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) .
.

#sayajual #sayajualdoorgift #Cutedoorgift #Doorgiftmurah #Doorgiftjimat #DoorgiftBajet #Doorgift #DoorgiftMalaysia #VarietyDoorgift #fooddoorgift #SnekDoorgift #KacangDoorgift
#DoorgiftWedding #DoorgiftBirthday #AsamDoorgift #BiskutDoorgit 
#GulaDoorgift
#SweetDoorgift #KerepokDoorgift #PopcornDoorgift
#MashmillowDoorgift
#DoorgiftSelangor #DoorgiftBatuCaves #DoorgiftKahwin #DoorgiftCukurJambul #DoorgiftAqiqah #DoorgiftKhatamQuran #DoorgiftMurahMurah #CocoJelly #CocoJellyDoorgift
Coco Jelly in the house yawww‼️ . . Morning gais 🌞 . . PENING KEPALA πŸ€• . RUNSING 😡 . BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” . BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩 . . . MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱 . . . Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? . TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss . . . . . . . JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘» . . . . . . . @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . . . @kipasdoorgift menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda. . . Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. . . . . . APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓ . . @kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati. . . Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda. . . Customer is always right. Your request is our priority. . . . We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘 . . . . Jom Tempah Dengan Kami. . . . Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) . . #sayajual  #sayajualdoorgift  #Cutedoorgift  #Doorgiftmurah  #Doorgiftjimat  #DoorgiftBajet  #Doorgift  #DoorgiftMalaysia  #VarietyDoorgift  #fooddoorgift  #SnekDoorgift  #KacangDoorgift  #DoorgiftWedding  #DoorgiftBirthday  #AsamDoorgift  #BiskutDoorgit  #GulaDoorgift  #SweetDoorgift  #KerepokDoorgift  #PopcornDoorgift  #MashmillowDoorgift  #DoorgiftSelangor  #DoorgiftBatuCaves  #DoorgiftKahwin  #DoorgiftCukurJambul  #DoorgiftAqiqah  #DoorgiftKhatamQuran  #DoorgiftMurahMurah  #CocoJelly  #CocoJellyDoorgift 
PENING KEPALA πŸ€•
.
RUNSING 😡 .

BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” .

BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩
.
.
.
MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱
.
.
.
Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? .
TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss
.
. .
.
.
.
. 
JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘»
.
.
.
.
.
.
.
 @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
. .
.
@kipasdoorgift  menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda.
.
.
Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. .
. . .
.
APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓
.
.

@kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati.
.
.
Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda.
.
.
Customer is always right.
Your request is our priority.
.
. .

We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘
.
.
.
.
Jom Tempah Dengan Kami.
. . .
Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) .
.

#sayajual #sayajualdoorgift #Cutedoorgift #Doorgiftmurah #Doorgiftjimat #DoorgiftBajet #Doorgift #DoorgiftMalaysia #VarietyDoorgift #fooddoorgift #SnekDoorgift #KacangDoorgift
#DoorgiftWedding #DoorgiftBirthday #AsamDoorgift #BiskutDoorgit 
#GulaDoorgift
#SweetDoorgift #KerepokDoorgift #PopcornDoorgift
#MashmillowDoorgift
#DoorgiftSelangor #DoorgiftBatuCaves #DoorgiftKahwin #DoorgiftCukurJambul #DoorgiftAqiqah #DoorgiftKhatamQuran #DoorgiftMurahMurah
PENING KEPALA πŸ€• . RUNSING 😡 . BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” . BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩 . . . MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱 . . . Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? . TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss . . . . . . . JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘» . . . . . . . @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . . . @kipasdoorgift menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda. . . Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. . . . . . APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓ . . @kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati. . . Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda. . . Customer is always right. Your request is our priority. . . . We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘 . . . . Jom Tempah Dengan Kami. . . . Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) . . #sayajual  #sayajualdoorgift  #Cutedoorgift  #Doorgiftmurah  #Doorgiftjimat  #DoorgiftBajet  #Doorgift  #DoorgiftMalaysia  #VarietyDoorgift  #fooddoorgift  #SnekDoorgift  #KacangDoorgift  #DoorgiftWedding  #DoorgiftBirthday  #AsamDoorgift  #BiskutDoorgit  #GulaDoorgift  #SweetDoorgift  #KerepokDoorgift  #PopcornDoorgift  #MashmillowDoorgift  #DoorgiftSelangor  #DoorgiftBatuCaves  #DoorgiftKahwin  #DoorgiftCukurJambul  #DoorgiftAqiqah  #DoorgiftKhatamQuran  #DoorgiftMurahMurah 
PENING KEPALA πŸ€•
.
RUNSING 😡 .

BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” .

BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩
.
.
.
MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱
.
.
.
Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? .
TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss
.
. .
.
.
.
. 
JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘»
.
.
.
.
.
.
.
 @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
. .
.
@kipasdoorgift  menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda.
.
.
Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. .
. . .
.
APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓
.
.

@kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati.
.
.
Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda.
.
.
Customer is always right.
Your request is our priority.
.
. .

We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘
.
.
.
.
Jom Tempah Dengan Kami.
. . .
Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) .
.

#sayajual #sayajualdoorgift #Cutedoorgift #Doorgiftmurah #Doorgiftjimat #DoorgiftBajet #Doorgift #DoorgiftMalaysia #VarietyDoorgift #fooddoorgift #SnekDoorgift #KacangDoorgift
#DoorgiftWedding #DoorgiftBirthday #AsamDoorgift #BiskutDoorgit 
#GulaDoorgift
#SweetDoorgift #KerepokDoorgift #PopcornDoorgift
#MashmillowDoorgift
#DoorgiftSelangor #DoorgiftBatuCaves #DoorgiftKahwin #DoorgiftCukurJambul #DoorgiftAqiqah #DoorgiftKhatamQuran #DoorgiftMurahMurah
PENING KEPALA πŸ€• . RUNSING 😡 . BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” . BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩 . . . MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱 . . . Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? . TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss . . . . . . . JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘» . . . . . . . @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . . . @kipasdoorgift menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda. . . Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. . . . . . APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓ . . @kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati. . . Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda. . . Customer is always right. Your request is our priority. . . . We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘 . . . . Jom Tempah Dengan Kami. . . . Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) . . #sayajual  #sayajualdoorgift  #Cutedoorgift  #Doorgiftmurah  #Doorgiftjimat  #DoorgiftBajet  #Doorgift  #DoorgiftMalaysia  #VarietyDoorgift  #fooddoorgift  #SnekDoorgift  #KacangDoorgift  #DoorgiftWedding  #DoorgiftBirthday  #AsamDoorgift  #BiskutDoorgit  #GulaDoorgift  #SweetDoorgift  #KerepokDoorgift  #PopcornDoorgift  #MashmillowDoorgift  #DoorgiftSelangor  #DoorgiftBatuCaves  #DoorgiftKahwin  #DoorgiftCukurJambul  #DoorgiftAqiqah  #DoorgiftKhatamQuran  #DoorgiftMurahMurah 
PENING KEPALA πŸ€•
.
RUNSING 😡 .

BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” .

BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩
.
.
.
MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱
.
.
.
Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? .
TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss
.
. .
.
.
.
. 
JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘»
.
.
.
.
.
.
.
 @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
. .
.
@kipasdoorgift  menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda.
.
.
Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. .
. . .
.
APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓
.
.

@kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati.
.
.
Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda.
.
.
Customer is always right.
Your request is our priority.
.
. .

We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘
.
.
.
.
Jom Tempah Dengan Kami.
. . .
Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) .
.

#sayajual #sayajualdoorgift #Cutedoorgift #Doorgiftmurah #Doorgiftjimat #DoorgiftBajet #Doorgift #DoorgiftMalaysia #VarietyDoorgift #fooddoorgift #SnekDoorgift #KacangDoorgift
#DoorgiftWedding #DoorgiftBirthday #AsamDoorgift #BiskutDoorgit 
#GulaDoorgift
#SweetDoorgift #KerepokDoorgift #PopcornDoorgift
#MashmillowDoorgift
#DoorgiftSelangor #DoorgiftBatuCaves #DoorgiftKahwin #DoorgiftCukurJambul #DoorgiftAqiqah #DoorgiftKhatamQuran #DoorgiftMurahMurah
#DoorgiftBirthdayParty #KacangDoorgift
PENING KEPALA πŸ€• . RUNSING 😡 . BANYAK BENDA NAK FIKIR πŸ€” . BANYAK BENDA BELUM SETTLE 😩😩 . . . MAJLIS PENTING SEMAKIN HAMPIR 😱😱 . . . Budget anda Ciput, tapi perlukan Doorgift untuk beri kepada tetamu ! ! Tetamu datang dari jauh, tak kan takde Buah Tangan nak bagi, ye dakkk?? . TAK SEMPURNALAH MAJLIS TANPA DOORGIFT UNTUK KEKAWAN keenss . . . . . . . JANGAN RISAU, JANGAN PANIK, JANGAN NAIK HANTU πŸ‘» . . . . . . . @kipasdoorgift sedia membantu dan menyelesaikan masalah anda satu dua dan tiga jeng jeng jeng. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . . . @kipasdoorgift menyediakan Doorgift pelbagai jenis makanan seperti Kacang, Asam, Biskut, Gula2, Mashmillow, Popcorn, Kerepok, Jelly dan pelbagai lagi mengikut citarasa anda. . . Harga yg kami offer sangat murah dan mengikut BAJET anda. . . . . . APA YANG MENARIKNYA DOORGIFT KAMI INI ❓❓ . . @kipasdoorgift dalam bentuk kipas yg cute miut yang dibungkus dalam plastik lutsinar yg pasti makanan di dalamnya tidak akan rosak dan lemau. Kami pakar dalam mengikat dan membungkusnya dan kami pasti anda akan berpuas hati. . . Cute sticker untuk majlis pun kami ada menyediakan mengikut permintaan anda. . . Customer is always right. Your request is our priority. . . . We are serving your the bery very cute doorgift with love that can fullfill your needs. 😘😘 . . . . Jom Tempah Dengan Kami. . . . Whatsapp 0122796977 (Mama Ekin) . . #sayajual  #sayajualdoorgift  #Cutedoorgift  #Doorgiftmurah  #Doorgiftjimat  #DoorgiftBajet  #Doorgift  #DoorgiftMalaysia  #VarietyDoorgift  #fooddoorgift  #SnekDoorgift  #KacangDoorgift  #DoorgiftWedding  #DoorgiftBirthday  #AsamDoorgift  #BiskutDoorgit  #GulaDoorgift  #SweetDoorgift  #KerepokDoorgift  #PopcornDoorgift  #MashmillowDoorgift  #DoorgiftSelangor  #DoorgiftBatuCaves  #DoorgiftKahwin  #DoorgiftCukurJambul  #DoorgiftAqiqah  #DoorgiftKhatamQuran  #DoorgiftMurahMurah  #DoorgiftBirthdayParty  #KacangDoorgift 
Minggu lepas cod Kek Buah ke customer Singapore yang tinggal di East Ledang.. Customer order untuk makanΒ²

Alhamdulillah customer suka

InshaaAllah beliau akan order untuk Raya nanti 😁 .
.

#KekBuahKukus
#homemadekekbuah
#kekbuahsingapore
#kekbuahjb
#kekbuahsedap
#kek
#majliskahwin
#majlistunang
#kenduri
#doorgift
#terapiinstagram
#lilymangkuktingkat
#5rencah5rasa
#ctdk
#neelofa
#alhamdulillah
#syukurselalu
#steamcake
#steamcakesingapore
#kekbuahraya
#kekraya2017
#kuihraya2017
Minggu lepas cod Kek Buah ke customer Singapore yang tinggal di East Ledang.. Customer order untuk makanΒ² Alhamdulillah customer suka InshaaAllah beliau akan order untuk Raya nanti 😁 . . #KekBuahKukus  #homemadekekbuah  #kekbuahsingapore  #kekbuahjb  #kekbuahsedap  #kek  #majliskahwin  #majlistunang  #kenduri  #doorgift  #terapiinstagram  #lilymangkuktingkat  #5rencah5rasa  #ctdk  #neelofa  #alhamdulillah  #syukurselalu  #steamcake  #steamcakesingapore  #kekbuahraya  #kekraya2017  #kuihraya2017 
Assalamualaikum.
.
Ziplock Bag (10cm x 15cm) & Sticker
200pcs - 500pcs = RM0.90/pc
500pcs - 1000pcs = RM0.85/pc
.
Whatsapp / Call
010 231 4140
019 269 2857
.
.
#cookies #doorgift #ziplockbag
#ziplock #packing  #kahwin  #malaywedding #event #lokalah #tempatan #mhy29 #kodahkenapa #vsco #etsy #madeinmalaysia #onlinebazaar #sayajual #panaske #aaisyahdhiarana #laraalana #yusufiskandar #cantik77
RED VELVET
.
Kek berwarna merah hati..rasa yang unik..dihiaskan bersama creamcheese wow..sangat ngam..sedap..super combine..
Kalau tengok warna merah dia saja dah cukup buat kita terliur..belum lagi menikmatinya..
.
JOM cuba satu kali
APA TUNGGU LAGI..! JOM CARI #RLCrew kami untuk membuat tempahan..
.
#SeriKembangan 0176046278 / 0199754280
#KualaLumpur 0132565334 / 0199347625
#Bangi #Putrajaya 0146198287/0172592529
#KualaKangsar 0163454717
#Seremban 0193673494
#BandarTunRazak 0122609088
#KampungBaru  0149042405
.
#DoorgiftKawin #doorgiftMurah #doorgift #BazaarPaknil #RLDoorGift #DoorgiftRM1 #DoorgiftSeringgit #Popcorn #cupcake #kekbatik #PeanutInJar
RED VELVET . Kek berwarna merah hati..rasa yang unik..dihiaskan bersama creamcheese wow..sangat ngam..sedap..super combine.. Kalau tengok warna merah dia saja dah cukup buat kita terliur..belum lagi menikmatinya.. . JOM cuba satu kali APA TUNGGU LAGI..! JOM CARI #RLCrew  kami untuk membuat tempahan.. . #SeriKembangan  0176046278 / 0199754280 #KualaLumpur  0132565334 / 0199347625 #Bangi  #Putrajaya  0146198287/0172592529 #KualaKangsar  0163454717 #Seremban  0193673494 #BandarTunRazak  0122609088 #KampungBaru  0149042405 . #DoorgiftKawin  #doorgiftMurah  #doorgift  #BazaarPaknil  #RLDoorGift  #DoorgiftRM1  #DoorgiftSeringgit  #Popcorn  #cupcake  #kekbatik  #PeanutInJar