an online Instagram web viewer

#dropshipwanted medias

Photos

"BETUL KE ADA LIPMATTE YANG BOLEH MERAWAT BIBIR?🤔
.
elysian lipmatte bukan boleh cantikkan bibir tapi boleh merawat bibir gak tau.😍😍
.
💄Lip Matte ni dia bagi kesan bibir lagi mungil & nampak serap kat bibir. Tak berkilat. .
.
💄Lip Matte ni tahan lebih 9 jam.
.
. 💄Lip Matte ni boleh merawat masalah bibir kering. .
HARGA: RM39.90

CODE💄 : Dark Pinky Red, Sweet Pink, Nude Red.

Whatsapp dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay.😊
.
 Dira 📱 016-7769224 
Agent Sah Elysian Beauty 
#Diralipsmatte #availablestock #elysiancosmetic #Elysianmelaka #ELYSIANJB #ELYSIANPENANG #elysianperak #ELYSIANKL #ELYSIANKelantan #elysiankotabharu #dropshipwanted #postageseluruhmalaysia
"BETUL KE ADA LIPMATTE YANG BOLEH MERAWAT BIBIR?🤔 . elysian lipmatte bukan boleh cantikkan bibir tapi boleh merawat bibir gak tau.😍😍 . 💄Lip Matte ni dia bagi kesan bibir lagi mungil & nampak serap kat bibir. Tak berkilat. . . 💄Lip Matte ni tahan lebih 9 jam. . . 💄Lip Matte ni boleh merawat masalah bibir kering. . HARGA: RM39.90 CODE💄 : Dark Pinky Red, Sweet Pink, Nude Red. Whatsapp dira untuk sebarang pertanyaan dan order okay.😊 . Dira 📱 016-7769224 Agent Sah Elysian Beauty #Diralipsmatte  #availablestock  #elysiancosmetic  #Elysianmelaka  #ELYSIANJB  #ELYSIANPENANG  #elysianperak  #ELYSIANKL  #ELYSIANKelantan  #elysiankotabharu  #dropshipwanted  #postageseluruhmalaysia 
<---— swap ke kiri utk lihat pilihan warna
.
.
RM 55 sm / 60 ss
(Harga sudah termasuk postage)
.
.
.
Cara untuk order:
📸 screenshot
☎ wassap +6016 455 3534
.
.
.
🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁
Hai..kami ada buat giveaway setiap bulan utk follower yg aktif 😊
.
Caranya
1. 💗 like byk2 post kami
2. 💬 pastu..tingalkn comment (komen yg positive2 atau letak smiley pun buleh)
.
Simple kn 😘
.
.
 #pursemalaysia #pursemurah #pursemurahmalaysia
#jubahmalaysia #handbagcantik #begmalaysia #beg #handbagmalaysia #handbagmurah #bagmalaysia #bagmurah #tudung #kasutmurah #kasutmalaysia #wedgesmalaysia #palazomalaysia #shawlmalaysia #walletmalaysia #highheelmalaysia #sayajual #dropshipwanted #clucthlelaki #clucthmalaysia #walletlelaki #blousemurah #purse #skincare #nakputih
<---— swap ke kiri utk lihat pilihan warna . . RM 55 sm / 60 ss (Harga sudah termasuk postage) . . . Cara untuk order: 📸 screenshot ☎ wassap +6016 455 3534 . . . 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁 Hai..kami ada buat giveaway setiap bulan utk follower yg aktif 😊 . Caranya 1. 💗 like byk2 post kami 2. 💬 pastu..tingalkn comment (komen yg positive2 atau letak smiley pun buleh) . Simple kn 😘 . . #pursemalaysia  #pursemurah  #pursemurahmalaysia  #jubahmalaysia  #handbagcantik  #begmalaysia  #beg  #handbagmalaysia  #handbagmurah  #bagmalaysia  #bagmurah  #tudung  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #wedgesmalaysia  #palazomalaysia  #shawlmalaysia  #walletmalaysia  #highheelmalaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #clucthlelaki  #clucthmalaysia  #walletlelaki  #blousemurah  #purse  #skincare  #nakputih 
HYDROCOR .
Diameter : 14.2mm
Price : RM25
Postage : RM8SM/RM12SS
.
🎉COMBO PROMO SET- can mix colours🎉
.
2 pairs RM55
3 pairs RM75
.
FREE POSTAGE & CASE
.
Berminat ? Jom whatsapp 0104335607

#lensmurah #lensmurahmalaysia #lens #lensmalaysia #nobluklens #softlens #wawasoftlens #disneylens #lenscantik #hydrocorlens #auralens #lensnobluk #lensborong #lenskorea #freelens#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #raya2017 #igreview #swapreview #trustedseller #swapreviewforfree #heroseorangcinderella #fattzura
HYDROCOR . Diameter : 14.2mm Price : RM25 Postage : RM8SM/RM12SS . 🎉COMBO PROMO SET- can mix colours🎉 . 2 pairs RM55 3 pairs RM75 . FREE POSTAGE & CASE . Berminat ? Jom whatsapp 0104335607 #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #lens  #lensmalaysia  #nobluklens  #softlens  #wawasoftlens  #disneylens  #lenscantik  #hydrocorlens  #auralens  #lensnobluk  #lensborong  #lenskorea  #freelens #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualprodukkecantikanmurah  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #raya2017  #igreview  #swapreview  #trustedseller  #swapreviewforfree  #heroseorangcinderella  #fattzura 
.
SIDE INCOME MASYUKK BULAN PUASE... .
Misi pencarian Dropship Dexandra utk 2017 bermula!! Jom sertai sekarang dan jana side income bersama kami. 😁 . 
Kami nak bantu sesiape yang nak ✔ banyak MASA ✔ banyak DUIT .
Tak tau nk berniaga??
Jangan susah.. kami ajar dari A to Z.. .
Modal tinggi tak??? 😕 
Jangan risau.. Modal permulaan yg sangat rendah, modal hanya pelaburan sekali, tapi untung berkali-kali.. .
Ramai yang tak tahu bila daftar sebagai ahli terus dapat discount harga perfume up to 30% seumur hidup..😱😱 Ulang sekali lagi SEUMUR HIDUP.  Tertakluk pada terma dan syarat.😘 .
Jadi tunggu ape lagi?? PM lelaju atau tinggalkan number phone anda di ruangan comment ya? 😄 TQ!! Nanti kami ajar buat DUIT cara Dexandra...😍😍
. 'Now Everyone Can Smell Expensive' . 📞012-3333984
📞 012-3333984
.
#projekmegaduitraya
#dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipdexandra #dexandra #dexandravipclub
. SIDE INCOME MASYUKK BULAN PUASE... . Misi pencarian Dropship Dexandra utk 2017 bermula!! Jom sertai sekarang dan jana side income bersama kami. 😁 . Kami nak bantu sesiape yang nak ✔ banyak MASA ✔ banyak DUIT . Tak tau nk berniaga?? Jangan susah.. kami ajar dari A to Z.. . Modal tinggi tak??? 😕 Jangan risau.. Modal permulaan yg sangat rendah, modal hanya pelaburan sekali, tapi untung berkali-kali.. . Ramai yang tak tahu bila daftar sebagai ahli terus dapat discount harga perfume up to 30% seumur hidup..😱😱 Ulang sekali lagi SEUMUR HIDUP. Tertakluk pada terma dan syarat.😘 . Jadi tunggu ape lagi?? PM lelaju atau tinggalkan number phone anda di ruangan comment ya? 😄 TQ!! Nanti kami ajar buat DUIT cara Dexandra...😍😍 . 'Now Everyone Can Smell Expensive' . 📞012-3333984 📞 012-3333984 . #projekmegaduitraya  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipdexandra  #dexandra  #dexandravipclub 
HYDROCOR .
Diameter : 14.2mm
Price : RM25
Postage : RM8SM/RM12SS
.
🎉COMBO PROMO SET- can mix colours🎉
.
2 pairs RM55
3 pairs RM75
.
FREE POSTAGE & CASE
.
Berminat ? Jom whatsapp 0104335607

#lensmurah #lensmurahmalaysia #lens #lensmalaysia #nobluklens #softlens #wawasoftlens #disneylens #lenscantik #hydrocorlens #auralens #lensnobluk #lensborong #lenskorea #freelens#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #raya2017 #igreview #swapreview #trustedseller #swapreviewforfree #heroseorangcinderella #fattzura
HYDROCOR . Diameter : 14.2mm Price : RM25 Postage : RM8SM/RM12SS . 🎉COMBO PROMO SET- can mix colours🎉 . 2 pairs RM55 3 pairs RM75 . FREE POSTAGE & CASE . Berminat ? Jom whatsapp 0104335607 #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #lens  #lensmalaysia  #nobluklens  #softlens  #wawasoftlens  #disneylens  #lenscantik  #hydrocorlens  #auralens  #lensnobluk  #lensborong  #lenskorea  #freelens #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualprodukkecantikanmurah  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #raya2017  #igreview  #swapreview  #trustedseller  #swapreviewforfree  #heroseorangcinderella  #fattzura 
HYDROCOR .
Diameter : 14.2mm
Price : RM25
Postage : RM8SM/RM12SS
.
🎉COMBO PROMO SET- can mix colours🎉
.
2 pairs RM55
3 pairs RM75
.
FREE POSTAGE & CASE
.
Berminat ? Jom whatsapp 0104335607

#lensmurah #lensmurahmalaysia #lens #lensmalaysia #nobluklens #softlens #wawasoftlens #disneylens #lenscantik #hydrocorlens #auralens #lensnobluk #lensborong #lenskorea #freelens#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #raya2017 #igreview #swapreview #trustedseller #swapreviewforfree #heroseorangcinderella #fattzura
HYDROCOR . Diameter : 14.2mm Price : RM25 Postage : RM8SM/RM12SS . 🎉COMBO PROMO SET- can mix colours🎉 . 2 pairs RM55 3 pairs RM75 . FREE POSTAGE & CASE . Berminat ? Jom whatsapp 0104335607 #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #lens  #lensmalaysia  #nobluklens  #softlens  #wawasoftlens  #disneylens  #lenscantik  #hydrocorlens  #auralens  #lensnobluk  #lensborong  #lenskorea  #freelens #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualprodukkecantikanmurah  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #raya2017  #igreview  #swapreview  #trustedseller  #swapreviewforfree  #heroseorangcinderella  #fattzura 
🌸SYOK FOUNDATION🌸
.
.
🌹mengandungi SPF 60
🌹mudah di apply ke muka
🌹menutup segala cela di wajah, jeragat,jerawat, parut tona kulit tidak sekata dan liang2 terbuka
🌹testur halus dan lembut
🌹kesan glowing seawal seminit
.
. 🌼SYOK MAGIC HONEY🌼 🐝 Tidak melekit dan berminyak
🐝 Tekstur yg ringan dan mudah meresap
🐝 Pakai sebelum apply foundation utk makeup tahan lama dan effect glowing
🐝Boleh pakai bila2 pd waktu siang dan mlm sebagai moisturizer
🐝 Bantu menegangkan dan melembabkan wajah
🐝 Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus kulit bayi

BERMINAT?? 📲017 5927819
📲017 5927819
📲017 5927819

#syokfoundation#syokfoundation5IN1#testimonisyokfoundation#agentsyokfoundation#sayagunasayajual#flawless#glowingskin#nakcantik#nakmulus#hilangparut#hilangjeragat#calitcalitglowing#bazarpaknil#instashop#instashopmurah#syokfoundation#agentwanted#dropshipwanted#agentdropshipwanted#produkviral#viral#makeup#foundation#syokmagichoney
🌸SYOK FOUNDATION🌸 . . 🌹mengandungi SPF 60 🌹mudah di apply ke muka 🌹menutup segala cela di wajah, jeragat,jerawat, parut tona kulit tidak sekata dan liang2 terbuka 🌹testur halus dan lembut 🌹kesan glowing seawal seminit . . 🌼SYOK MAGIC HONEY🌼 🐝 Tidak melekit dan berminyak 🐝 Tekstur yg ringan dan mudah meresap 🐝 Pakai sebelum apply foundation utk makeup tahan lama dan effect glowing 🐝Boleh pakai bila2 pd waktu siang dan mlm sebagai moisturizer 🐝 Bantu menegangkan dan melembabkan wajah 🐝 Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus kulit bayi BERMINAT?? 📲017 5927819 📲017 5927819 📲017 5927819 #syokfoundation #syokfoundation5IN1 #testimonisyokfoundation #agentsyokfoundation #sayagunasayajual #flawless #glowingskin #nakcantik #nakmulus #hilangparut #hilangjeragat #calitcalitglowing #bazarpaknil #instashop #instashopmurah #syokfoundation #agentwanted #dropshipwanted #agentdropshipwanted #produkviral #viral #makeup #foundation #syokmagichoney 
Super Bigger Oil:
SUPER BIGGER OIL (PRIME)
.
Tidak perlu urut! Hanya sapu sahaja!
.
SUPER BIGGER OIL adalah minyak zakar yang pertama di Malaysia yang menggunakan 100% ramuan asli organik dan tiada campuran gelatin haiwan atau bahan-bahan artificial yang merbahaya. SUPER BIGGER OIL menggunakan formulasi terkini yang menggabungkan teknologi dari negara-negara Eropah dan Asia Pasifik dalam membantu dan menyelesaikan masalah lelaki. SUPER BIGGER OIL sangat berkesan kepada individu yang mahu menambahkan saiz zakar secara semulajadi.
.
Khasiat SUPER BIGGER OIL:
1. Merawat masalah mati pucuk.
2. Merawat zakar yang kurang keras semasa ereksi.
3. Merawat masalah pancutan pramatang.
4. Merawat zakar yang bersaiz kecil.
5. Merawat penyakit angin pasang, sifilis dan lain2.
.
Fungsi SUPER BIGGER OIL:
1. Membesarkan, memanjangkan dan menguatkan zakar.
2. Menebalkan kulit zakar agar nampak lebih lebar.
3. Menyegarkan seluruh urat saraf zakar.
4. Meningkatkan kesihatan seksual.
5. Mengeraskan dan menjadi zakar tahan lebih lama.
6. Merupakan perawatan zakar secara semula jadi
.
Cara Guna SUPER BIGGER OIL:
1. Goncang sebelum guna.
2. Picit minyak ke tapak tangan dan sapukan pada zakar.
3. Lakukan 2 kali sehari (waktu pagi dan malam)
4. Tak perlu bilas.
.
Amaran!
1. Jangan sapu pada zakar yang luka.
2. Simpan di tempat bersuhu bilik.
.
Disclaimer:
Keputusan dari hasil dari menggunakan produk ini mungkin berbeza antara pengguna.
.
Kandungan: 40ml
.
Whatsapp 014 8380609 📲
.
#superbiggeroil
#minyakpembesarzakar#pembesarzakar #gambir #superbiggeroil #payudara #payudarabesar #krimpayudara #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #iphonemurah #iphone7 #ubatkuat #penispump #saleraya #sayapakaisayajual #giftreview #paidreview #agentwanted #asetwanita #ukm #um #usm #uitm #superbiggeroilcyberjaya #superbiggeroilputrajaya #superbiggeroilhq #superbiggeroil
Super Bigger Oil: SUPER BIGGER OIL (PRIME) . Tidak perlu urut! Hanya sapu sahaja! . SUPER BIGGER OIL adalah minyak zakar yang pertama di Malaysia yang menggunakan 100% ramuan asli organik dan tiada campuran gelatin haiwan atau bahan-bahan artificial yang merbahaya. SUPER BIGGER OIL menggunakan formulasi terkini yang menggabungkan teknologi dari negara-negara Eropah dan Asia Pasifik dalam membantu dan menyelesaikan masalah lelaki. SUPER BIGGER OIL sangat berkesan kepada individu yang mahu menambahkan saiz zakar secara semulajadi. . Khasiat SUPER BIGGER OIL: 1. Merawat masalah mati pucuk. 2. Merawat zakar yang kurang keras semasa ereksi. 3. Merawat masalah pancutan pramatang. 4. Merawat zakar yang bersaiz kecil. 5. Merawat penyakit angin pasang, sifilis dan lain2. . Fungsi SUPER BIGGER OIL: 1. Membesarkan, memanjangkan dan menguatkan zakar. 2. Menebalkan kulit zakar agar nampak lebih lebar. 3. Menyegarkan seluruh urat saraf zakar. 4. Meningkatkan kesihatan seksual. 5. Mengeraskan dan menjadi zakar tahan lebih lama. 6. Merupakan perawatan zakar secara semula jadi . Cara Guna SUPER BIGGER OIL: 1. Goncang sebelum guna. 2. Picit minyak ke tapak tangan dan sapukan pada zakar. 3. Lakukan 2 kali sehari (waktu pagi dan malam) 4. Tak perlu bilas. . Amaran! 1. Jangan sapu pada zakar yang luka. 2. Simpan di tempat bersuhu bilik. . Disclaimer: Keputusan dari hasil dari menggunakan produk ini mungkin berbeza antara pengguna. . Kandungan: 40ml . Whatsapp 014 8380609 📲 . #superbiggeroil  #minyakpembesarzakar #pembesarzakar  #gambir  #superbiggeroil  #payudara  #payudarabesar  #krimpayudara  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #iphonemurah  #iphone7  #ubatkuat  #penispump  #saleraya  #sayapakaisayajual  #giftreview  #paidreview  #agentwanted  #asetwanita  #ukm  #um  #usm  #uitm  #superbiggeroilcyberjaya  #superbiggeroilputrajaya  #superbiggeroilhq  #superbiggeroil 
ARGAN OIL I FLAWLESS

Ready stock yang botol hitam tau 😱
Nak flawless gunalah serum nie 😍😍😍 confirm meletop macam retis gituu
FUNGSI & KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
🌼 Makeup tahan lama sehingga 18jam
🌼 Muka kering kembali lembap
🌼 Muka berminyak kembali normal
🌼 Tiada lagi foundation retak seribu
🌼 Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
🌼 Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation"
🌼 Jimat foundation yang harga beratus-ratus.
🌼 Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea
🌼 Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby
.
.
RM 80 sahaja !!!!
FREE GIFT 😘😘😘
📮 Postage RM 8 ss / RM 13 ss
.
Ha moh le lekaih DM @ whatsapp kakak
📲 Whatsapp 011.111.61006
.
.
#igers #igersmalaya #iflawlesstestimoni #iflawless #iflawlessmurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupbybellaz #sayajual #sayajualsayapakai #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaar #codjb #codareajb #codjbarea #codtampoi #codutmskudai #agentwanted #agent1mmf #dropshipwanted #syukurselalualhamdulillah #01111161006
ARGAN OIL I FLAWLESS Ready stock yang botol hitam tau 😱 Nak flawless gunalah serum nie 😍😍😍 confirm meletop macam retis gituu FUNGSI & KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS 🌼 Makeup tahan lama sehingga 18jam 🌼 Muka kering kembali lembap 🌼 Muka berminyak kembali normal 🌼 Tiada lagi foundation retak seribu 🌼 Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation 🌼 Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation" 🌼 Jimat foundation yang harga beratus-ratus. 🌼 Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea 🌼 Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby . . RM 80 sahaja !!!! FREE GIFT 😘😘😘 📮 Postage RM 8 ss / RM 13 ss . Ha moh le lekaih DM @ whatsapp kakak 📲 Whatsapp 011.111.61006 . . #igers  #igersmalaya  #iflawlesstestimoni  #iflawless  #iflawlessmurah  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeupbybellaz  #sayajual  #sayajualsayapakai  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #bazaar  #codjb  #codareajb  #codjbarea  #codtampoi  #codutmskudai  #agentwanted  #agent1mmf  #dropshipwanted  #syukurselalualhamdulillah  #01111161006 
💌 Pinklady Body Perfection adalah satu produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak kebaikan utk para ibu wanita dan anak dara sekalian 💌
.
.
Antara benefit PINKLADY 👇👇👇
.
❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V ( faraj )
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" ( senggugut )
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan , memudahkan proses kehamilan
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing , tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
HARGA : RM280 TERMASUK POSTAGE 💸
.
Berminat utk kelihatan cantik menarik smpai tertarik tarik para suami berkepit dgn isteri masing masing ? 💞 
Meh whatsapp 
0132084360👙👙👙
Follow my ig pinklady_ampang🌸🌸🌸
Like my page pink lady vs epm gold💋💋💋 Dropship diperlukan!! #pinklady #pinkladybodyperfection #ubatwanita #supplementwanita #ubatpayudara #ubatbesarkanpayudara #ubatkembalidara #Ubatbodytiptop #ubatmeningkatkanghairahwanita #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #teamkj #duitpoket #duittepi #produkberkesan #produkviral #model #gym #zumba #yoga #jomsihat #jomkurus
💌 Pinklady Body Perfection adalah satu produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak kebaikan utk para ibu wanita dan anak dara sekalian 💌 . . Antara benefit PINKLADY 👇👇👇 . ❤️ Menambah cupsize payudara ❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur ❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V ( faraj ) ❤️ Merawat keputihan yang kronik ❤️ Merawat jerawat dan jeragat ❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus ❤️ Memantapkan punggung ❤️ Menurunkan berat badan ❤️ Membantu menjadikan berat badan lebih ideal ❤️ Mengurangkan stress ❤️ Mengurangkan keguguran rambut ❤️ Melebatkan kembali rambut ❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata ❤️ Mengurangkan "period pain" ( senggugut ) ❤️ Mengurangkan risiko cancer ❤️ Menyuburkan , memudahkan proses kehamilan ❤️ Melambatkan menopause ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis" ❤️ Menghilangkan mood swing , tanda menopause ❤️ Menambah volume susu ibu ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita . HARGA : RM280 TERMASUK POSTAGE 💸 . Berminat utk kelihatan cantik menarik smpai tertarik tarik para suami berkepit dgn isteri masing masing ? 💞 Meh whatsapp 0132084360👙👙👙 Follow my ig pinklady_ampang🌸🌸🌸 Like my page pink lady vs epm gold💋💋💋 Dropship diperlukan!! #pinklady  #pinkladybodyperfection  #ubatwanita  #supplementwanita  #ubatpayudara  #ubatbesarkanpayudara  #ubatkembalidara  #Ubatbodytiptop  #ubatmeningkatkanghairahwanita  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #teamkj  #duitpoket  #duittepi  #produkberkesan  #produkviral  #model  #gym  #zumba  #yoga  #jomsihat  #jomkurus 
Pernah tak sambil sambil drive pulang, tertidur? Itu tandanya perjalanan oxygen dalam darah tak mencukupi untuk sampai ke otak. Keelo Off adalah satu suppliment yang mampu melancarkan darah seiring dengan pergerakan oxygen dengan kandungan bahan bahan organik dlm Keelo Off!
.
Keelo Off is the choice of most Malaysian as health suppliment drink! .
.
#keelooff #keelooffxlorakl #produkkurus #sayajualubatkurus #MisiHamil2017 #nakhamil #ikhtiarhamil #marihamil #produkkesihatan #dropshipwanted #stokiswanted #dropship #agent
Pernah tak sambil sambil drive pulang, tertidur? Itu tandanya perjalanan oxygen dalam darah tak mencukupi untuk sampai ke otak. Keelo Off adalah satu suppliment yang mampu melancarkan darah seiring dengan pergerakan oxygen dengan kandungan bahan bahan organik dlm Keelo Off! . Keelo Off is the choice of most Malaysian as health suppliment drink! . . #keelooff  #keelooffxlorakl  #produkkurus  #sayajualubatkurus  #MisiHamil2017  #nakhamil  #ikhtiarhamil  #marihamil  #produkkesihatan  #dropshipwanted  #stokiswanted  #dropship  #agent 
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! 
1 KOTAK : RM100 
Jimat RM40 sekotak! 
Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!

DM/WHATSAPP +0182262556
DM/WHATSAPP +0182262556

#perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #uniselian #uniselshahalam #subangjaya #usj #shahalam #puchong #putraheight #kelanajaya
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! 1 KOTAK : RM100 Jimat RM40 sekotak! Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! DM/WHATSAPP +0182262556 DM/WHATSAPP +0182262556 #perlashinekapsulmutiara  #sebijiseharipundahbolehcantik  #fenomenaserbukmutiara  #dsiempire #roadtoskyliner35  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #sayajual  #sayajualmurah  #uitmshahalam  #uitmpretty  #unisel  #uniselian  #uniselshahalam  #subangjaya  #usj  #shahalam  #puchong  #putraheight  #kelanajaya 
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! 
1 KOTAK : RM100 
Jimat RM40 sekotak! 
Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!

DM/WHATSAPP +0182262556
DM/WHATSAPP +0182262556

#perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #uniselian #uniselshahalam #subangjaya #usj #shahalam #puchong #putraheight #kelanajaya
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! 1 KOTAK : RM100 Jimat RM40 sekotak! Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! DM/WHATSAPP +0182262556 DM/WHATSAPP +0182262556 #perlashinekapsulmutiara  #sebijiseharipundahbolehcantik  #fenomenaserbukmutiara  #dsiempire #roadtoskyliner35  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #sayajual  #sayajualmurah  #uitmshahalam  #uitmpretty  #unisel  #uniselian  #uniselshahalam  #subangjaya  #usj  #shahalam  #puchong  #putraheight  #kelanajaya 
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! 
1 KOTAK : RM100 
Jimat RM40 sekotak! 
Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!

DM/WHATSAPP +0182262556
DM/WHATSAPP +0182262556

#perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #uniselian #uniselshahalam #subangjaya #usj #shahalam #puchong #putraheight #kelanajaya
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! 1 KOTAK : RM100 Jimat RM40 sekotak! Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! DM/WHATSAPP +0182262556 DM/WHATSAPP +0182262556 #perlashinekapsulmutiara  #sebijiseharipundahbolehcantik  #fenomenaserbukmutiara  #dsiempire #roadtoskyliner35  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #sayajual  #sayajualmurah  #uitmshahalam  #uitmpretty  #unisel  #uniselian  #uniselshahalam  #subangjaya  #usj  #shahalam  #puchong  #putraheight  #kelanajaya 
With the one and only our mua n stylist hijabista sis @etty.garib .. Tq sis for your support..i believe our local product #merielproducts can go far as others brand.
Insyaallah..
Aminn

Soft launching 8 meriel product.
Do dm/wa me for mo info 💕 📲0122782543 fiza
#merielproducts
#teamlalanetwork 
#teamCTmeriel 
#agentmerielampang 
#dropshipwanted
Hi Lovelies!! Atas permintaan ramai, Anggun Team nak buka peluang dropship contact lens untuk anda!! Pada yg berminat, whatsapp ' SAYA NAK DROPSHIP LENS' to +60145880866 sebelum ahli penuh!! #dropship #dropshipwanted #dropshipcontactlens #dropshipcontactlensmurah #dropshipcontactlensdiperlukan #nofees
Diann gerentee lepas awak mendaratkan je 1 warna kat bibir, pastu conferm awak jeling bangga jer lalu depan kedai mcm SEPHO** tu. Yela, depa juai kemain mahai..beli kat Fever Glam dh lah kualiti best harga jauh murah. Boleh beli 3-4 batang pejam mata jerr!😝
💄Bau vanilla
💄Tak melekit
💄Tak keringkan bibir
💄Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL.
💄Tak bersepah
💄Tahan lebih lama
💄Tak hitamkan bibir
💄Inspired kualiti dari brand INTERNATIONAL! .
.

Ada 6 pilihan warna mmg sesuai utk semua skin Asia. Takyah risau kulit gelap ke sederhana ke sawo matang ke. Memang match semua skin. Gitchuu.
👄 *Rouge Red*
>> Utk bibir seksi & gigi lebih putih)
👄 *Amour*
>> Hot selling kaler yg memang trending!
👄 *Insatiable*
>> Pink but not too pink utk soft look!
👄 The Artist
>> Hot selling kaler yg merecik habis!
👄 Dolce Glam
>> Utk yang suka natural look!
👄 Good Lady
>> Its nude orangy..lawa gila! .
.

Harga: RM36
Postage: RM8 (Sem); RM10 (SS)
Size: 5ml (tahan sehingga 6 bulan!)
*FREE Lip Brush kalau beli masa tempoh pre-order!* .
.

Gambar ada kat bawah ni. Senang sikit nak cuci mata. Hihi.

Haa, awak nak pilih code kaler apa? Diann suggest beli 2 warna baru lah boleh main combine code! 
Tak pun nak senang cuci mata, tekan jer link ni. Ada banyakk stok gambar kastemer menjuih2 pakai Fever Glam Lipmatte! 😝
.
>> https://t.me/testiFeverGlamLipmatte
>> https://t.me/testiFeverGlamLipmatte
.
.
📱Wasep Diann
>> 0133190699 cecepat hokey!
.
#lipmatte 
#lipmattemalaysia 
#liquidmatte
#kyliejennermalaysia
#anastasiamalaysia 
#anastasiabeverlyhills 
#katvondmalaysia 
#stila 
#dropshipwanted 
#dropshipmalaysia 
#agentdropship 
#agentdiperlukan
#uitmshahalam 
#msushahalam 
#uia 
#uiagombak
#lofattah
#uniten
#feverglamMY
#feverglamHQ
#feverglam
#feverglambff
Diann gerentee lepas awak mendaratkan je 1 warna kat bibir, pastu conferm awak jeling bangga jer lalu depan kedai mcm SEPHO** tu. Yela, depa juai kemain mahai..beli kat Fever Glam dh lah kualiti best harga jauh murah. Boleh beli 3-4 batang pejam mata jerr!😝 💄Bau vanilla 💄Tak melekit 💄Tak keringkan bibir 💄Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL. 💄Tak bersepah 💄Tahan lebih lama 💄Tak hitamkan bibir 💄Inspired kualiti dari brand INTERNATIONAL! . . Ada 6 pilihan warna mmg sesuai utk semua skin Asia. Takyah risau kulit gelap ke sederhana ke sawo matang ke. Memang match semua skin. Gitchuu. 👄 *Rouge Red* >> Utk bibir seksi & gigi lebih putih) 👄 *Amour* >> Hot selling kaler yg memang trending! 👄 *Insatiable* >> Pink but not too pink utk soft look! 👄 The Artist >> Hot selling kaler yg merecik habis! 👄 Dolce Glam >> Utk yang suka natural look! 👄 Good Lady >> Its nude orangy..lawa gila! . . Harga: RM36 Postage: RM8 (Sem); RM10 (SS) Size: 5ml (tahan sehingga 6 bulan!) *FREE Lip Brush kalau beli masa tempoh pre-order!* . . Gambar ada kat bawah ni. Senang sikit nak cuci mata. Hihi. Haa, awak nak pilih code kaler apa? Diann suggest beli 2 warna baru lah boleh main combine code! Tak pun nak senang cuci mata, tekan jer link ni. Ada banyakk stok gambar kastemer menjuih2 pakai Fever Glam Lipmatte! 😝 . >> https://t.me/testiFeverGlamLipmatte >> https://t.me/testiFeverGlamLipmatte . . 📱Wasep Diann >> 0133190699 cecepat hokey! . #lipmatte   #lipmattemalaysia   #liquidmatte  #kyliejennermalaysia  #anastasiamalaysia   #anastasiabeverlyhills   #katvondmalaysia   #stila   #dropshipwanted   #dropshipmalaysia   #agentdropship   #agentdiperlukan  #uitmshahalam   #msushahalam   #uia   #uiagombak  #lofattah  #uniten  #feverglamMY  #feverglamHQ  #feverglam  #feverglambff 
Cepat2 grab esok last....
.
.
LELONG LELONG LELONG......
☺
CEPAT2 GRAB SUGARBELLE EYESHADOW NI... SEBELUM 26.5.2017 ...
☺
HARGA MURAH HANYA RM100 EXCLUDE POSTAGE..
HARGA ASAL RM39/PER UNIT..
SEKARANG JIMAT RM95 KALAU BELI 5.... HA... CEPAT2...
.
.
🔔ADA 5 PALLETE ...
🔔10 WARNA ... 🔔WARNA YANG MENARIK ....
🔔NANPAK SEGAR....
🔔NATURAL BEAUTY....
🔔TAHAN LAMA....
🔔TEKSTUR YANG  BERPIGMENT..
🔔MUDAH DIPAKAI...
🔔MUDAH DICUCI DENGAN AIR
.
.
📱 0129404172 👭 #sugarbelle  #sugarbelledropship  #sugarbellelovers  #dropshipwanted  #sugarbellestars  #sugarbelleagent  #sugarbellemascara  #sugarbelleeyeliner  #sugarbellelipstick  #sugarbellecosmetic  #sugarbelle  #sugarbellesandstorm  #sugarbellemochadream  #sugarbellebombshell  #sugarbelleamberblush  #sugarbellelovestruck  #sugarbellelovers  #sugarscarflovers  #bellaammaralovers  #lipmatte  #lipstick  #sayajuallipstick
Cepat2 grab esok last.... . . LELONG LELONG LELONG...... ☺ CEPAT2 GRAB SUGARBELLE EYESHADOW NI... SEBELUM 26.5.2017 ... ☺ HARGA MURAH HANYA RM100 EXCLUDE POSTAGE.. HARGA ASAL RM39/PER UNIT.. SEKARANG JIMAT RM95 KALAU BELI 5.... HA... CEPAT2... . . 🔔ADA 5 PALLETE ... 🔔10 WARNA ... 🔔WARNA YANG MENARIK .... 🔔NANPAK SEGAR.... 🔔NATURAL BEAUTY.... 🔔TAHAN LAMA.... 🔔TEKSTUR YANG BERPIGMENT.. 🔔MUDAH DIPAKAI... 🔔MUDAH DICUCI DENGAN AIR . . 📱 0129404172 👭 #sugarbelle   #sugarbelledropship   #sugarbellelovers   #dropshipwanted   #sugarbellestars   #sugarbelleagent   #sugarbellemascara   #sugarbelleeyeliner   #sugarbellelipstick   #sugarbellecosmetic   #sugarbelle   #sugarbellesandstorm   #sugarbellemochadream   #sugarbellebombshell   #sugarbelleamberblush   #sugarbellelovestruck   #sugarbellelovers   #sugarscarflovers   #bellaammaralovers   #lipmatte   #lipstick   #sayajuallipstick 
Cepat2 grab esok last....
.
.
LELONG LELONG LELONG......
☺
CEPAT2 GRAB SUGARBELLE EYESHADOW NI... SEBELUM 26.5.2017 ...
☺
HARGA MURAH HANYA RM100 EXCLUDE POSTAGE..
HARGA ASAL RM39/PER UNIT..
SEKARANG JIMAT RM95 KALAU BELI 5.... HA... CEPAT2...
.
.
🔔ADA 5 PALLETE ...
🔔10 WARNA ... 🔔WARNA YANG MENARIK ....
🔔NANPAK SEGAR....
🔔NATURAL BEAUTY....
🔔TAHAN LAMA....
🔔TEKSTUR YANG  BERPIGMENT..
🔔MUDAH DIPAKAI...
🔔MUDAH DICUCI DENGAN AIR
.
.
📱 0129404172 👭 #sugarbelle  #sugarbelledropship  #sugarbellelovers  #dropshipwanted  #sugarbellestars  #sugarbelleagent  #sugarbellemascara  #sugarbelleeyeliner  #sugarbellelipstick  #sugarbellecosmetic  #sugarbelle  #sugarbellesandstorm  #sugarbellemochadream  #sugarbellebombshell  #sugarbelleamberblush  #sugarbellelovestruck  #sugarbellelovers  #sugarscarflovers  #bellaammaralovers  #lipmatte  #lipstick  #sayajuallipstick
Cepat2 grab esok last.... . . LELONG LELONG LELONG...... ☺ CEPAT2 GRAB SUGARBELLE EYESHADOW NI... SEBELUM 26.5.2017 ... ☺ HARGA MURAH HANYA RM100 EXCLUDE POSTAGE.. HARGA ASAL RM39/PER UNIT.. SEKARANG JIMAT RM95 KALAU BELI 5.... HA... CEPAT2... . . 🔔ADA 5 PALLETE ... 🔔10 WARNA ... 🔔WARNA YANG MENARIK .... 🔔NANPAK SEGAR.... 🔔NATURAL BEAUTY.... 🔔TAHAN LAMA.... 🔔TEKSTUR YANG BERPIGMENT.. 🔔MUDAH DIPAKAI... 🔔MUDAH DICUCI DENGAN AIR . . 📱 0129404172 👭 #sugarbelle   #sugarbelledropship   #sugarbellelovers   #dropshipwanted   #sugarbellestars   #sugarbelleagent   #sugarbellemascara   #sugarbelleeyeliner   #sugarbellelipstick   #sugarbellecosmetic   #sugarbelle   #sugarbellesandstorm   #sugarbellemochadream   #sugarbellebombshell   #sugarbelleamberblush   #sugarbellelovestruck   #sugarbellelovers   #sugarscarflovers   #bellaammaralovers   #lipmatte   #lipstick   #sayajuallipstick 
Cepat2 grab esok last....
.
.
LELONG LELONG LELONG......
☺
CEPAT2 GRAB SUGARBELLE EYESHADOW NI... SEBELUM 26.5.2017 ...
☺
HARGA MURAH HANYA RM100 EXCLUDE POSTAGE..
HARGA ASAL RM39/PER UNIT..
SEKARANG JIMAT RM95 KALAU BELI 5.... HA... CEPAT2...
.
.
🔔ADA 5 PALLETE ...
🔔10 WARNA ... 🔔WARNA YANG MENARIK ....
🔔NANPAK SEGAR....
🔔NATURAL BEAUTY....
🔔TAHAN LAMA....
🔔TEKSTUR YANG  BERPIGMENT..
🔔MUDAH DIPAKAI...
🔔MUDAH DICUCI DENGAN AIR
.
.
📱 0129404172 👭 #sugarbelle  #sugarbelledropship  #sugarbellelovers  #dropshipwanted  #sugarbellestars  #sugarbelleagent  #sugarbellemascara  #sugarbelleeyeliner  #sugarbellelipstick  #sugarbellecosmetic  #sugarbelle  #sugarbellesandstorm  #sugarbellemochadream  #sugarbellebombshell  #sugarbelleamberblush  #sugarbellelovestruck  #sugarbellelovers  #sugarscarflovers  #bellaammaralovers  #lipmatte  #lipstick  #sayajuallipstick
Cepat2 grab esok last.... . . LELONG LELONG LELONG...... ☺ CEPAT2 GRAB SUGARBELLE EYESHADOW NI... SEBELUM 26.5.2017 ... ☺ HARGA MURAH HANYA RM100 EXCLUDE POSTAGE.. HARGA ASAL RM39/PER UNIT.. SEKARANG JIMAT RM95 KALAU BELI 5.... HA... CEPAT2... . . 🔔ADA 5 PALLETE ... 🔔10 WARNA ... 🔔WARNA YANG MENARIK .... 🔔NANPAK SEGAR.... 🔔NATURAL BEAUTY.... 🔔TAHAN LAMA.... 🔔TEKSTUR YANG BERPIGMENT.. 🔔MUDAH DIPAKAI... 🔔MUDAH DICUCI DENGAN AIR . . 📱 0129404172 👭 #sugarbelle   #sugarbelledropship   #sugarbellelovers   #dropshipwanted   #sugarbellestars   #sugarbelleagent   #sugarbellemascara   #sugarbelleeyeliner   #sugarbellelipstick   #sugarbellecosmetic   #sugarbelle   #sugarbellesandstorm   #sugarbellemochadream   #sugarbellebombshell   #sugarbelleamberblush   #sugarbellelovestruck   #sugarbellelovers   #sugarscarflovers   #bellaammaralovers   #lipmatte   #lipstick   #sayajuallipstick 
• Holla Amoura Lovers 🤗
.
Kami dah tak menang tangan nak melayan permintaan Amoura Lipmatte yang dah meletop sekarang ni tau.
.
Jom jadi sebahagian dari Team kami.
.
Jangan risau tiada yuran keahlian.
.
Come and join us.
Whatsapp 012.3734.377 💋
.
.
.
#amouracosmetics
#amouraagent
#dropshipwanted
#lipmatte
#amourawangsamaju
#amourasetiawangsa
#amouraserikembangan
❗ NAMPAK SAMA TAPI TAK SERUPA ❗
.
.
Selagi korang tak cuba sendiri, jangan dok dengar apa kata orang okey 😘
.
.
DYXY BC CREAM foundation yg mudahkan hidup korang 😊 sangat2 TAK BERMINYAK + betol2 TAK PAYAH PAKAI BEDAK + TAK PERLU DAY CREAM + TINGGALKAN SUNBLOCK sebab korang PAKAI 1 BC CREAM sahaja dah cukup 😍😍 .
.
Kenapa nak keluar duit beli macam2 kalau korang boleh dapat semuanya dalam 1 barang 😏
.
.
Pilihan di tangan korang tau 🤗 nak oder 🙋 whatsApp kami & kami nak bg FREE GIFT & FREE POSTAGE untuk korang yg nak lawa2 ni 😉😉 .
.
📲 0173591912
📲 0173591912
📲 0173591912
.
.
#DyxyTeamElly
#StokisDyxyBcCream
#DyxyBcCream
#DyxyFaceMistGreenTea
#DyxyBrushGemok
#BcCreamByDyana
#AGENTWANTED
#DROPSHIPWANTED
❗ NAMPAK SAMA TAPI TAK SERUPA ❗ . . Selagi korang tak cuba sendiri, jangan dok dengar apa kata orang okey 😘 . . DYXY BC CREAM foundation yg mudahkan hidup korang 😊 sangat2 TAK BERMINYAK + betol2 TAK PAYAH PAKAI BEDAK + TAK PERLU DAY CREAM + TINGGALKAN SUNBLOCK sebab korang PAKAI 1 BC CREAM sahaja dah cukup 😍😍 . . Kenapa nak keluar duit beli macam2 kalau korang boleh dapat semuanya dalam 1 barang 😏 . . Pilihan di tangan korang tau 🤗 nak oder 🙋 whatsApp kami & kami nak bg FREE GIFT & FREE POSTAGE untuk korang yg nak lawa2 ni 😉😉 . . 📲 0173591912 📲 0173591912 📲 0173591912 . . #DyxyTeamElly  #StokisDyxyBcCream  #DyxyBcCream  #DyxyFaceMistGreenTea  #DyxyBrushGemok  #BcCreamByDyana  #AGENTWANTED  #DROPSHIPWANTED 
[INFO PRODUK]

Saiz sebenar ketam kami sebesar mulut jer. Alaa.. nama pun 'Baby Crab' kan, saiz anak2 ketam jer.. Tak besar sgt, tak kecik sgt..muat2 mulut laa 😋😋...hik..hik.. Dalam 1 balang ade 20-30 ekor, part sepit dia tu agak keras skit laa.. Sape yg gigi kuat mmg suka kunyah part tu.. Kat badan badan dia mmg dah rangup, kulit dah lembut lepas digoreng.. Haa..cengkerang yg kat atas tu mmg kami dh buang pun, yg tu mmg teramat keras..😅 Yg plng best rempah dia tu mmg meletop! Resepi turun temurun tuuuu.. 🍶😋😉 Nk cari kat mne Baby Crab Crispy ni??? Letak jer hasgtag #babycrabcrispy @ #krukkrakkrukkrak konfem korang jumpa agen pengedar kami tau 😜

Untuk sebarang order atau pertanyaan sila klik terus untuk whatsapp 👉👉👉 http://www.wasap.my/60108872087 atau pm inbox admin.

#KrukKrakKrukKrak 
#BabyCrabCrispy 
#BabyPrawnCrispy
#BabySquidSpicy 
#FishCrackers 
#BabyCrabCrispyOfficial 
#dropshipwanted 
#paidreview 
#swapreview
[INFO PRODUK] Saiz sebenar ketam kami sebesar mulut jer. Alaa.. nama pun 'Baby Crab' kan, saiz anak2 ketam jer.. Tak besar sgt, tak kecik sgt..muat2 mulut laa 😋😋...hik..hik.. Dalam 1 balang ade 20-30 ekor, part sepit dia tu agak keras skit laa.. Sape yg gigi kuat mmg suka kunyah part tu.. Kat badan badan dia mmg dah rangup, kulit dah lembut lepas digoreng.. Haa..cengkerang yg kat atas tu mmg kami dh buang pun, yg tu mmg teramat keras..😅 Yg plng best rempah dia tu mmg meletop! Resepi turun temurun tuuuu.. 🍶😋😉 Nk cari kat mne Baby Crab Crispy ni??? Letak jer hasgtag #babycrabcrispy  @ #krukkrakkrukkrak  konfem korang jumpa agen pengedar kami tau 😜 Untuk sebarang order atau pertanyaan sila klik terus untuk whatsapp 👉👉👉 http://www.wasap.my/60108872087 atau pm inbox admin. #KrukKrakKrukKrak  #BabyCrabCrispy  #BabyPrawnCrispy  #BabySquidSpicy  #FishCrackers  #BabyCrabCrispyOfficial  #dropshipwanted  #paidreview  #swapreview 
[INFO PRODUK]

Saiz sebenar ketam kami sebesar mulut jer. Alaa.. nama pun 'Baby Crab' kan, saiz anak2 ketam jer.. Tak besar sgt, tak kecik sgt..muat2 mulut laa 😋😋...hik..hik.. Dalam 1 balang ade 20-30 ekor, part sepit dia tu agak keras skit laa.. Sape yg gigi kuat mmg suka kunyah part tu.. Kat badan badan dia mmg dah rangup, kulit dah lembut lepas digoreng.. Haa..cengkerang yg kat atas tu mmg kami dh buang pun, yg tu mmg teramat keras..😅 Yg plng best rempah dia tu mmg meletop! Resepi turun temurun tuuuu.. 🍶😋😉 Nk cari kat mne Baby Crab Crispy ni??? Letak jer hasgtag #babycrabcrispy @ #krukkrakkrukkrak konfem korang jumpa agen pengedar kami tau 😜

Untuk sebarang order atau pertanyaan sila klik terus untuk whatsapp 👉👉👉 http://www.wasap.my/60108872087 atau pm inbox admin.

#KrukKrakKrukKrak 
#BabyCrabCrispy 
#BabyPrawnCrispy
#BabySquidSpicy 
#FishCrackers 
#BabyCrabCrispyOfficial 
#dropshipwanted 
#paidreview 
#swapreview
[INFO PRODUK] Saiz sebenar ketam kami sebesar mulut jer. Alaa.. nama pun 'Baby Crab' kan, saiz anak2 ketam jer.. Tak besar sgt, tak kecik sgt..muat2 mulut laa 😋😋...hik..hik.. Dalam 1 balang ade 20-30 ekor, part sepit dia tu agak keras skit laa.. Sape yg gigi kuat mmg suka kunyah part tu.. Kat badan badan dia mmg dah rangup, kulit dah lembut lepas digoreng.. Haa..cengkerang yg kat atas tu mmg kami dh buang pun, yg tu mmg teramat keras..😅 Yg plng best rempah dia tu mmg meletop! Resepi turun temurun tuuuu.. 🍶😋😉 Nk cari kat mne Baby Crab Crispy ni??? Letak jer hasgtag #babycrabcrispy  @ #krukkrakkrukkrak  konfem korang jumpa agen pengedar kami tau 😜 Untuk sebarang order atau pertanyaan sila klik terus untuk whatsapp 👉👉👉 http://www.wasap.my/60108872087 atau pm inbox admin. #KrukKrakKrukKrak  #BabyCrabCrispy  #BabyPrawnCrispy  #BabySquidSpicy  #FishCrackers  #BabyCrabCrispyOfficial  #dropshipwanted  #paidreview  #swapreview 
[INFO PRODUK]

Saiz sebenar ketam kami sebesar mulut jer. Alaa.. nama pun 'Baby Crab' kan, saiz anak2 ketam jer.. Tak besar sgt, tak kecik sgt..muat2 mulut laa 😋😋...hik..hik.. Dalam 1 balang ade 20-30 ekor, part sepit dia tu agak keras skit laa.. Sape yg gigi kuat mmg suka kunyah part tu.. Kat badan badan dia mmg dah rangup, kulit dah lembut lepas digoreng.. Haa..cengkerang yg kat atas tu mmg kami dh buang pun, yg tu mmg teramat keras..😅 Yg plng best rempah dia tu mmg meletop! Resepi turun temurun tuuuu.. 🍶😋😉 Nk cari kat mne Baby Crab Crispy ni??? Letak jer hasgtag #babycrabcrispy @ #krukkrakkrukkrak konfem korang jumpa agen pengedar kami tau 😜

Untuk sebarang order atau pertanyaan sila klik terus untuk whatsapp 👉👉👉 http://www.wasap.my/60108872087 atau pm inbox admin.

#KrukKrakKrukKrak 
#BabyCrabCrispy 
#BabyPrawnCrispy
#BabySquidSpicy 
#FishCrackers 
#BabyCrabCrispyOfficial 
#dropshipwanted 
#paidreview 
#swapreview
[INFO PRODUK] Saiz sebenar ketam kami sebesar mulut jer. Alaa.. nama pun 'Baby Crab' kan, saiz anak2 ketam jer.. Tak besar sgt, tak kecik sgt..muat2 mulut laa 😋😋...hik..hik.. Dalam 1 balang ade 20-30 ekor, part sepit dia tu agak keras skit laa.. Sape yg gigi kuat mmg suka kunyah part tu.. Kat badan badan dia mmg dah rangup, kulit dah lembut lepas digoreng.. Haa..cengkerang yg kat atas tu mmg kami dh buang pun, yg tu mmg teramat keras..😅 Yg plng best rempah dia tu mmg meletop! Resepi turun temurun tuuuu.. 🍶😋😉 Nk cari kat mne Baby Crab Crispy ni??? Letak jer hasgtag #babycrabcrispy  @ #krukkrakkrukkrak  konfem korang jumpa agen pengedar kami tau 😜 Untuk sebarang order atau pertanyaan sila klik terus untuk whatsapp 👉👉👉 http://www.wasap.my/60108872087 atau pm inbox admin. #KrukKrakKrukKrak  #BabyCrabCrispy  #BabyPrawnCrispy  #BabySquidSpicy  #FishCrackers  #BabyCrabCrispyOfficial  #dropshipwanted  #paidreview  #swapreview 
DRESS 593

Harga RM 89
Pos rm 8sm/ rm 10ss

MATERIAL : COTTON SPANDEX ( RIBBON BEHIND WAIST )
SHOULDER # 15 ''
BUST : 38 '' MAX
WAIST : 34 '' - 36 '' MAX
HIP : 36 '' - 38 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 140 CM

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture .

http://www.wasap.my/60123616080

#sayajualmurah#sayajualbaju#sayajual#dropshipwanted#bazarpaknil#paknilvendor#menantifebruari#sayajualonline#bazarmalaysia#bajukurungmoden#sayajualbajukurung#hijabstamalaysia#bajuraya2017#kurungmoden#kurungcantik#bazaronline#bazarmalaysiaonline#fashionwanitaterbaru#shahalamonline#designbaju#bajumuslimah#hijabfashion#fashionmuslimah#koleksibajukurung#rayacollection2017#onlineboutique#fashionista
DRESS 593 Harga RM 89 Pos rm 8sm/ rm 10ss MATERIAL : COTTON SPANDEX ( RIBBON BEHIND WAIST ) SHOULDER # 15 '' BUST : 38 '' MAX WAIST : 34 '' - 36 '' MAX HIP : 36 '' - 38 '' MAX SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 140 CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture . http://www.wasap.my/60123616080 #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #dropshipwanted #bazarpaknil #paknilvendor #menantifebruari #sayajualonline #bazarmalaysia #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #hijabstamalaysia #bajuraya2017 #kurungmoden #kurungcantik #bazaronline #bazarmalaysiaonline #fashionwanitaterbaru #shahalamonline #designbaju #bajumuslimah #hijabfashion #fashionmuslimah #koleksibajukurung #rayacollection2017 #onlineboutique #fashionista 
DRESS 595

Harga : RM 89
POS RM 8SM/ RM 10SS

MATERIAL : COTTON SPANDEX , CHIFFON , LACE ( RIBBON BEHIND WAIST )
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 40 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM 
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture

http://www.wasap.my/60123616080

#sayajualmurah#sayajualbaju#sayajual#dropshipwanted#bazarpaknil#paknilvendor#menantifebruari#sayajualonline#bazarmalaysia#bajukurungmoden#sayajualbajukurung#hijabstamalaysia#bajuraya2017#kurungmoden#kurungcantik#bazaronline#bazarmalaysiaonline#fashionwanitaterbaru#shahalamonline#designbaju#bajumuslimah#hijabfashion#fashionmuslimah#koleksibajukurung#rayacollection2017#onlineboutique#fashionista
DRESS 595 Harga : RM 89 POS RM 8SM/ RM 10SS MATERIAL : COTTON SPANDEX , CHIFFON , LACE ( RIBBON BEHIND WAIST ) SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX WAIST : 32 '' - 34 '' MAX HIP : 40 '' MAX SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture http://www.wasap.my/60123616080 #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #dropshipwanted #bazarpaknil #paknilvendor #menantifebruari #sayajualonline #bazarmalaysia #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #hijabstamalaysia #bajuraya2017 #kurungmoden #kurungcantik #bazaronline #bazarmalaysiaonline #fashionwanitaterbaru #shahalamonline #designbaju #bajumuslimah #hijabfashion #fashionmuslimah #koleksibajukurung #rayacollection2017 #onlineboutique #fashionista 
Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

Whatsapp 012-9711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah # #sayajualonline #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A
Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

Whatsapp 012-9711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah # #sayajualonline #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A
Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

Whatsapp 012-9711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah # #sayajualonline #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A
Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

Whatsapp 012-9711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #sayajualonline #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #aurawhite #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A #feedback #feedbackcustomer #feedbackcustomers #feedbackcustomersperfumebyzettynadzry
Nak cari perfume yang MURAH-MURAH? Suka perfume yang WANGI-WANGI? Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada. Whatsapp 012-9711289 #perfume  #perfumebyzettynadzry  #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #sayajualminyakwangi  #sayajualonline  #perfumedubai  #perfumemurah  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #aurawhite  #bazaronline  #perfumeonline  #dubaigred5A  #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackcustomers  #feedbackcustomersperfumebyzettynadzry 
💥💥NEW ARRIVAL 2017💥💥
NIKE SB PINK 👟👟
GRED 1:1 COPY!! KUALITI COPY ORI NI MEMANG LAIN MACAM, BUKAN MACAM DEKAT PASAR MALAM PUNYA KASUT! MEMANG SELESA PAKAI LAMA, RINGAN LAGI 👍 ALANG² DAH NAK RAYA NI, TERUS SAMBAR SATU BOLEH SHOW-OFF BALIK KAMPUNG NANTI 😏😏
SIZE : 36 - 40 EURO (PEREMPUAN)
PRICE : RM185 SM / RM195 SS (SEKALI POSTAGE WEH!!)
What you see is what you get 💯
.
KAMI JUAL MAHAL SEBAB KUALITI, "YOU PAY FOR THE QUALITY" . 
HAA TUNGGU APA LAGI? 😉😉 , JANGAN TENGOK SAJA, NANTI DAH HABIS BARU NAK MENYESAL TAK BOLEH BUAT KASUT RAYA 👋🏻👋🏻
.
BERMINAT??? 📱📱 WHATSAPP 017-3567007 / 019-3069214
.
#sayajualkasutmurah #sayajualkasut #sayajualsneakersmurah #sneakersmurah #kedaikasut #kasutonline #kasutmurah #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysia #sneakersonlineshop #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #sayajualmurah #sneakermalaysia #dropshipdiperlukan #hargamurah #sayajualkasut #dropshipwanted #sneakersmurah #kasutmurah #hargamurah #murahgila #kasuttrendy #kasutmurahmalaysia #clearancestock #kasutmalaysia #feedbackmalaysia #jualkasutmalaysia #gredaaa #gred3a #nzzmcshoes #lawakboring #malaysia #malaysian #malaysiaigers #mudahterhibur
.
KY
💥💥NEW ARRIVAL 2017💥💥 NIKE SB PINK 👟👟 GRED 1:1 COPY!! KUALITI COPY ORI NI MEMANG LAIN MACAM, BUKAN MACAM DEKAT PASAR MALAM PUNYA KASUT! MEMANG SELESA PAKAI LAMA, RINGAN LAGI 👍 ALANG² DAH NAK RAYA NI, TERUS SAMBAR SATU BOLEH SHOW-OFF BALIK KAMPUNG NANTI 😏😏 SIZE : 36 - 40 EURO (PEREMPUAN) PRICE : RM185 SM / RM195 SS (SEKALI POSTAGE WEH!!) What you see is what you get 💯 . KAMI JUAL MAHAL SEBAB KUALITI, "YOU PAY FOR THE QUALITY" . HAA TUNGGU APA LAGI? 😉😉 , JANGAN TENGOK SAJA, NANTI DAH HABIS BARU NAK MENYESAL TAK BOLEH BUAT KASUT RAYA 👋🏻👋🏻 . BERMINAT??? 📱📱 WHATSAPP 017-3567007 / 019-3069214 . #sayajualkasutmurah  #sayajualkasut  #sayajualsneakersmurah  #sneakersmurah  #kedaikasut  #kasutonline  #kasutmurah  #kasutmurahonline  #kasutmurahmalaysia  #sneakersonlineshop  #sayajualkasut  #kasutmurahmalaysia  #sayajualmurah  #sneakermalaysia  #dropshipdiperlukan  #hargamurah  #sayajualkasut  #dropshipwanted  #sneakersmurah  #kasutmurah  #hargamurah  #murahgila  #kasuttrendy  #kasutmurahmalaysia  #clearancestock  #kasutmalaysia  #feedbackmalaysia  #jualkasutmalaysia  #gredaaa  #gred3a  #nzzmcshoes  #lawakboring  #malaysia  #malaysian  #malaysiaigers  #mudahterhibur  . KY
💥💥NEW ARRIVAL 2017💥💥
NIKE AIRMAX THEA SILVER 👟👟
GRED 1:1 COPY!! KUALITI COPY ORI NI MEMANG LAIN MACAM, BUKAN MACAM DEKAT PASAR MALAM PUNYA KASUT! MEMANG SELESA PAKAI LAMA, RINGAN LAGI 👍 ALANG² DAH NAK RAYA NI, TERUS SAMBAR SATU BOLEH SHOW-OFF BALIK KAMPUNG NANTI 😏😏
SIZE : 36 - 40 EURO (PEREMPUAN)
PRICE : RM185 SM / RM195 SS (SEKALI POSTAGE WEH!!)
What you see is what you get 💯
.
KAMI JUAL MAHAL SEBAB KUALITI, "YOU PAY FOR THE QUALITY" . 
HAA TUNGGU APA LAGI? 😉😉 , JANGAN TENGOK SAJA, NANTI DAH HABIS BARU NAK MENYESAL TAK BOLEH BUAT KASUT RAYA 👋🏻👋🏻
.
BERMINAT??? 📱📱 WHATSAPP 017-3567007 / 019-3069214
.
#sayajualkasutmurah #sayajualkasut #sayajualsneakersmurah #sneakersmurah #kedaikasut #kasutonline #kasutmurah #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysia #sneakersonlineshop #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #sayajualmurah #sneakermalaysia #dropshipdiperlukan #hargamurah #sayajualkasut #dropshipwanted #sneakersmurah #kasutmurah #hargamurah #murahgila #kasuttrendy #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #feedbackmalaysia #jualkasutmalaysia #gredaaa #gred3a #kasutbudak #kasutbudakmurah #nzzmcshoes #lawakboring #malaysia #malaysian #malaysiaigers #mudahterhibur
.
KY
💥💥NEW ARRIVAL 2017💥💥 NIKE AIRMAX THEA SILVER 👟👟 GRED 1:1 COPY!! KUALITI COPY ORI NI MEMANG LAIN MACAM, BUKAN MACAM DEKAT PASAR MALAM PUNYA KASUT! MEMANG SELESA PAKAI LAMA, RINGAN LAGI 👍 ALANG² DAH NAK RAYA NI, TERUS SAMBAR SATU BOLEH SHOW-OFF BALIK KAMPUNG NANTI 😏😏 SIZE : 36 - 40 EURO (PEREMPUAN) PRICE : RM185 SM / RM195 SS (SEKALI POSTAGE WEH!!) What you see is what you get 💯 . KAMI JUAL MAHAL SEBAB KUALITI, "YOU PAY FOR THE QUALITY" . HAA TUNGGU APA LAGI? 😉😉 , JANGAN TENGOK SAJA, NANTI DAH HABIS BARU NAK MENYESAL TAK BOLEH BUAT KASUT RAYA 👋🏻👋🏻 . BERMINAT??? 📱📱 WHATSAPP 017-3567007 / 019-3069214 . #sayajualkasutmurah  #sayajualkasut  #sayajualsneakersmurah  #sneakersmurah  #kedaikasut  #kasutonline  #kasutmurah  #kasutmurahonline  #kasutmurahmalaysia  #sneakersonlineshop  #sayajualkasut  #kasutmurahmalaysia  #sayajualmurah  #sneakermalaysia  #dropshipdiperlukan  #hargamurah  #sayajualkasut  #dropshipwanted  #sneakersmurah  #kasutmurah  #hargamurah  #murahgila  #kasuttrendy  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysia  #feedbackmalaysia  #jualkasutmalaysia  #gredaaa  #gred3a  #kasutbudak  #kasutbudakmurah  #nzzmcshoes  #lawakboring  #malaysia  #malaysian  #malaysiaigers  #mudahterhibur  . KY
NMD BLACK BLUE RED
Size : 36-45
Stail Habis Nihh, Memang Padu Serious Talk 💪🏼
Gred AAA Kualiti Komfem Puas Hati!
PROMO RM90 Je
Harga normal RM110
Harini Bankin, Esok Post !! WhatsApp No di bio. Tekan sahaja link 🌸 .  #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #supplierkasutmurah #supplierkasutmurahmalaysia #pemborongkasutmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipkasut #dropshipdiperlukan #malaysia
Nak kulit CANTIK before Raya❓😍😍
.
Jom dapatkan #deebelleGLOWSERUM segera❗️Kesan seawal 3 hari❗️99.9% customer berpuas hati & repeat order❗️Produk viral, mesti laa kesan hebat uols❗️😍👍🏻
.
Kenapa mesti pilih DeeBelle Glow Serum: .
🌷 Merawat jerawat
🌷 Merawat jeragat
🌷 Merawat kulit kusam
🌷 Merawat kulit berminyak
🌷 Merawat kulit sensitive
🌷 Merawat pori terbuka
🌷 Kulit muka makin lembap
🌷 Kulit muka makin cerah
🌷 Kulit muka makin flawless & glowing
🌷 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! .
.
GLOW SERUM DETAILS:
🍃 15ml (tahan 1-2bulan)
🍃 RM49 only!
🍃 Postage: RM8 (SM) | RM11 (SS)
🍃 Facebook : Deebelle HQ
🍃 Instagram : @deebelle.hq .
🍃 Whatsapp : 014-606 5808

#deebelle #deebelleSERUM #deebelleFEEDBACK #deebelleGLOWSERUM #glowserum #serummagic #serum #agentwanted #dropshipwanted #agentwantedmalaysia
Nak kulit CANTIK before Raya❓😍😍 . Jom dapatkan #deebelleGLOWSERUM  segera❗️Kesan seawal 3 hari❗️99.9% customer berpuas hati & repeat order❗️Produk viral, mesti laa kesan hebat uols❗️😍👍🏻 . Kenapa mesti pilih DeeBelle Glow Serum: . 🌷 Merawat jerawat 🌷 Merawat jeragat 🌷 Merawat kulit kusam 🌷 Merawat kulit berminyak 🌷 Merawat kulit sensitive 🌷 Merawat pori terbuka 🌷 Kulit muka makin lembap 🌷 Kulit muka makin cerah 🌷 Kulit muka makin flawless & glowing 🌷 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . . GLOW SERUM DETAILS: 🍃 15ml (tahan 1-2bulan) 🍃 RM49 only! 🍃 Postage: RM8 (SM) | RM11 (SS) 🍃 Facebook : Deebelle HQ 🍃 Instagram : @deebelle.hq . 🍃 Whatsapp : 014-606 5808 #deebelle  #deebelleSERUM  #deebelleFEEDBACK  #deebelleGLOWSERUM  #glowserum  #serummagic  #serum  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentwantedmalaysia 
❄️BELLALACE EXCLUSIVE❄️ Stock Panas - Panas 🔥🔥🔥 Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
Ciri-Ciri BELLALACE EXCLUSIVE👇
.
💍 BORDERLACE EXCLUSIVE
💍 LACE PRADA MEWAH
💍 Material PEARL SKIN PREANIUM
💍 High Quality 100% Gred AAA.
💍 Design Kurung moden
💍 Labuh Menutupi Punggung
💍 Saiz XS S M L XL 💍 CUTTING LOOSE Berdutt Belakang 💍 Jenis Kain A Cut
💍 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
💍 Zip Sebelah Kiri 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian .
📍Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍sila ambik kira ukuran -/+ 1inch 💰HARGA : RM169 (SM) /  RM175 (SS)

http://www.wasap.my/60123616080

#sayajualmurah#sayajualbaju#sayajual#dropshipwanted#bazarpaknil#paknilvendor#menantifebruari#sayajualonline#bazarmalaysia#bajukurungmoden#sayajualbajukurung#hijabstamalaysia#bajuraya2017#kurungmoden#kurungcantik#bazaronline#bazarmalaysiaonline#fashionwanitaterbaru#shahalamonline#designbaju#bajumuslimah#hijabfashion#fashionmuslimah#koleksibajukurung#rayacollection2017#onlineboutique#fashionista
❄️BELLALACE EXCLUSIVE❄️ Stock Panas - Panas 🔥🔥🔥 Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . Ciri-Ciri BELLALACE EXCLUSIVE👇 . 💍 BORDERLACE EXCLUSIVE 💍 LACE PRADA MEWAH 💍 Material PEARL SKIN PREANIUM 💍 High Quality 100% Gred AAA. 💍 Design Kurung moden 💍 Labuh Menutupi Punggung 💍 Saiz XS S M L XL 💍 CUTTING LOOSE Berdutt Belakang 💍 Jenis Kain A Cut 💍 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan 💍 Zip Sebelah Kiri 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . 📍Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍sila ambik kira ukuran -/+ 1inch 💰HARGA : RM169 (SM) / RM175 (SS) http://www.wasap.my/60123616080 #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #dropshipwanted #bazarpaknil #paknilvendor #menantifebruari #sayajualonline #bazarmalaysia #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #hijabstamalaysia #bajuraya2017 #kurungmoden #kurungcantik #bazaronline #bazarmalaysiaonline #fashionwanitaterbaru #shahalamonline #designbaju #bajumuslimah #hijabfashion #fashionmuslimah #koleksibajukurung #rayacollection2017 #onlineboutique #fashionista 
❄️BELLALACE EXCLUSIVE❄️ Stock Panas - Panas 🔥🔥🔥 Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
Ciri-Ciri BELLALACE EXCLUSIVE👇
.
💍 BORDERLACE EXCLUSIVE
💍 LACE PRADA MEWAH
💍 Material PEARL SKIN PREANIUM
💍 High Quality 100% Gred AAA.
💍 Design Kurung moden
💍 Labuh Menutupi Punggung
💍 Saiz XS S M L XL 💍 CUTTING LOOSE Berdutt Belakang 💍 Jenis Kain A Cut
💍 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
💍 Zip Sebelah Kiri 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian .
📍Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍sila ambik kira ukuran -/+ 1inch 💰HARGA : RM169 (SM) /  RM175 (SS)

http://www.wasap.my/60123616080

#sayajualmurah#sayajualbaju#sayajual#dropshipwanted#bazarpaknil#paknilvendor#menantifebruari#sayajualonline#bazarmalaysia#bajukurungmoden#sayajualbajukurung#hijabstamalaysia#bajuraya2017#kurungmoden#kurungcantik#bazaronline#bazarmalaysiaonline#fashionwanitaterbaru#shahalamonline#designbaju#bajumuslimah#hijabfashion#fashionmuslimah#koleksibajukurung#rayacollection2017#onlineboutique#fashionista
❄️BELLALACE EXCLUSIVE❄️ Stock Panas - Panas 🔥🔥🔥 Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . Ciri-Ciri BELLALACE EXCLUSIVE👇 . 💍 BORDERLACE EXCLUSIVE 💍 LACE PRADA MEWAH 💍 Material PEARL SKIN PREANIUM 💍 High Quality 100% Gred AAA. 💍 Design Kurung moden 💍 Labuh Menutupi Punggung 💍 Saiz XS S M L XL 💍 CUTTING LOOSE Berdutt Belakang 💍 Jenis Kain A Cut 💍 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan 💍 Zip Sebelah Kiri 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . 📍Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍sila ambik kira ukuran -/+ 1inch 💰HARGA : RM169 (SM) / RM175 (SS) http://www.wasap.my/60123616080 #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #dropshipwanted #bazarpaknil #paknilvendor #menantifebruari #sayajualonline #bazarmalaysia #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #hijabstamalaysia #bajuraya2017 #kurungmoden #kurungcantik #bazaronline #bazarmalaysiaonline #fashionwanitaterbaru #shahalamonline #designbaju #bajumuslimah #hijabfashion #fashionmuslimah #koleksibajukurung #rayacollection2017 #onlineboutique #fashionista 
Hey Charcoal. You've made my day!🌸🌸
.
Soap Bar Charcoal
📌Untuk sensitif skin
📌Masalah bau badan
📌Bersifat anti bakteria
📌Membersih kulit dengan lebih berkesan
📌Bersifat nyahtoksin
📌Merawat kulit breakout akibat pemakaian produk merkuri
.
.
Nak rasai kelainan? Jom pm me.
.
.
Whatsapp 📱 0173343576
Whatsapp 📱 0173343576
Whatsapp 📱 0173343576
.
.

#stokistbhselangor #TeamTBHIzza #beautycloset #skincare #bodycare #setkunyit #scrub #sabunberas #kunyit #jerawat #gebu #nakcerah #likesforlike #likeforfollows #selfie #kosmetikmurah #jeragat #quputeh #nakputih #dherbs #bazaarpaknil #krim #cream #thebeautyhacks #tipscantik #nakcerah #igshop
#agentwanted #dropshipwanted
Hey Charcoal. You've made my day!🌸🌸 . Soap Bar Charcoal 📌Untuk sensitif skin 📌Masalah bau badan 📌Bersifat anti bakteria 📌Membersih kulit dengan lebih berkesan 📌Bersifat nyahtoksin 📌Merawat kulit breakout akibat pemakaian produk merkuri . . Nak rasai kelainan? Jom pm me. . . Whatsapp 📱 0173343576 Whatsapp 📱 0173343576 Whatsapp 📱 0173343576 . . #stokistbhselangor  #TeamTBHIzza  #beautycloset  #skincare  #bodycare  #setkunyit  #scrub  #sabunberas  #kunyit  #jerawat  #gebu  #nakcerah  #likesforlike  #likeforfollows  #selfie  #kosmetikmurah  #jeragat  #quputeh  #nakputih  #dherbs  #bazaarpaknil  #krim  #cream  #thebeautyhacks  #tipscantik  #nakcerah  #igshop  #agentwanted  #dropshipwanted 
Sapo nok try make up gini tapi x dok bare2 boleh pm akk.Ni set make  Nurraysa 💓
1)Dd moist cake RM 39
2)Eye brow shaping RM 25
3)Blusher RM 19.90
4)Miracle eye liner RM 29
5)Flawless mineral loose powder RM 29.90
6)Pearl Magic Lipstick RM 24
7)Mascara perfect longlash RM 29.90
8)Make up remover RM 29.90
#dropshipwanted #bisnesstanpamodal 
#nurraysabeauty
Sapo nok try make up gini tapi x dok bare2 boleh pm akk.Ni set make Nurraysa 💓 1)Dd moist cake RM 39 2)Eye brow shaping RM 25 3)Blusher RM 19.90 4)Miracle eye liner RM 29 5)Flawless mineral loose powder RM 29.90 6)Pearl Magic Lipstick RM 24 7)Mascara perfect longlash RM 29.90 8)Make up remover RM 29.90 #dropshipwanted  #bisnesstanpamodal  #nurraysabeauty 
♥Flexsi Kurta♥
.
Colour: maroon
.
✏RM80 SM | RM85 SS
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
.
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
.
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
Measurement: refer #ukuranflexikurta
.
#flexsikurta #flexikurta #kurtaslimfit #slimfitkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabawah100 #akusuka #Dropshipneeded #dropshipwanted #burungpsycho #kurtaterkini #kurtaplain #bridegroomkurta #bajupengapitlelaki #bajuraya2017 #bajurayalelaki #bajutarawih #bajuterawikh #kurta
♥Flexsi Kurta♥ . Colour: maroon . ✏RM80 SM | RM85 SS FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . ✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas) . ✏Size : S,M,L (cutting slim fit ) . Measurement: refer #ukuranflexikurta  . #flexsikurta  #flexikurta  #kurtaslimfit  #slimfitkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtabawah100  #akusuka  #Dropshipneeded  #dropshipwanted  #burungpsycho  #kurtaterkini  #kurtaplain  #bridegroomkurta  #bajupengapitlelaki  #bajuraya2017  #bajurayalelaki  #bajutarawih  #bajuterawikh  #kurta 
♥Flexsi Kurta♥
.
Colour: off white
.
✏RM80 SM | RM85 SS
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
.
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
.
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
Measurement: refer #ukuranflexikurta
.
#flexsikurta #flexikurta #kurtaslimfit #slimfitkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabawah100 #akusuka #Dropshipneeded #dropshipwanted #burungpsycho #kurtaterkini #kurtaplain #bridegroomkurta #bajupengapitlelaki #bajuraya2017 #bajurayalelaki #bajutarawih #bajuterawikh #kurta
♥Flexsi Kurta♥ . Colour: off white . ✏RM80 SM | RM85 SS FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . ✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas) . ✏Size : S,M,L (cutting slim fit ) . Measurement: refer #ukuranflexikurta  . #flexsikurta  #flexikurta  #kurtaslimfit  #slimfitkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtabawah100  #akusuka  #Dropshipneeded  #dropshipwanted  #burungpsycho  #kurtaterkini  #kurtaplain  #bridegroomkurta  #bajupengapitlelaki  #bajuraya2017  #bajurayalelaki  #bajutarawih  #bajuterawikh  #kurta 
💌 Pinklady Body Perfection adalah satu produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak kebaikan utk para ibu wanita dan anak dara sekalian 💌
.
.
Antara benefit PINKLADY 👇👇👇
.
❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V ( faraj )
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" ( senggugut )
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan , memudahkan proses kehamilan
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing , tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
HARGA : RM280 TERMASUK POSTAGE 💸
.
Berminat utk kelihatan cantik menarik smpai tertarik tarik para suami berkepit dgn isteri masing masing ? 💞 
Meh whatsapp 
016-7564121
016-7564121
016-7564121

Dropship diperlukan!! #pinklady #pinkladybodyperfection #ubatwanita #supplementwanita #ubatpayudara #ubatbesarkanpayudara #ubatkembalidara #Ubatbodytiptop #ubatmeningkatkanghairahwanita #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #teamkj #duitpoket #duittepi #produkberkesan #produkviral #model #gym #zumba #yoga #jomsihat #jomkurus
💌 Pinklady Body Perfection adalah satu produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak kebaikan utk para ibu wanita dan anak dara sekalian 💌 . . Antara benefit PINKLADY 👇👇👇 . ❤️ Menambah cupsize payudara ❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur ❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V ( faraj ) ❤️ Merawat keputihan yang kronik ❤️ Merawat jerawat dan jeragat ❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus ❤️ Memantapkan punggung ❤️ Menurunkan berat badan ❤️ Membantu menjadikan berat badan lebih ideal ❤️ Mengurangkan stress ❤️ Mengurangkan keguguran rambut ❤️ Melebatkan kembali rambut ❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata ❤️ Mengurangkan "period pain" ( senggugut ) ❤️ Mengurangkan risiko cancer ❤️ Menyuburkan , memudahkan proses kehamilan ❤️ Melambatkan menopause ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis" ❤️ Menghilangkan mood swing , tanda menopause ❤️ Menambah volume susu ibu ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita . HARGA : RM280 TERMASUK POSTAGE 💸 . Berminat utk kelihatan cantik menarik smpai tertarik tarik para suami berkepit dgn isteri masing masing ? 💞 Meh whatsapp 016-7564121 016-7564121 016-7564121 Dropship diperlukan!! #pinklady  #pinkladybodyperfection  #ubatwanita  #supplementwanita  #ubatpayudara  #ubatbesarkanpayudara  #ubatkembalidara  #Ubatbodytiptop  #ubatmeningkatkanghairahwanita  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #teamkj  #duitpoket  #duittepi  #produkberkesan  #produkviral  #model  #gym  #zumba  #yoga  #jomsihat  #jomkurus 
♥Flexsi Kurta♥
.
Colour: navy blue
.
✏RM80 SM | RM85 SS
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
.
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
.
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
Measurement: refer #ukuranflexikurta
.
#flexsikurta #flexikurta #kurtaslimfit #slimfitkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabawah100 #akusuka #Dropshipneeded #dropshipwanted #burungpsycho #kurtaterkini #kurtaplain #bridegroomkurta #bajupengapitlelaki #bajuraya2017 #bajurayalelaki #bajutarawih #bajuterawikh #kurta
♥Flexsi Kurta♥ . Colour: navy blue . ✏RM80 SM | RM85 SS FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . ✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas) . ✏Size : S,M,L (cutting slim fit ) . Measurement: refer #ukuranflexikurta  . #flexsikurta  #flexikurta  #kurtaslimfit  #slimfitkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtabawah100  #akusuka  #Dropshipneeded  #dropshipwanted  #burungpsycho  #kurtaterkini  #kurtaplain  #bridegroomkurta  #bajupengapitlelaki  #bajuraya2017  #bajurayalelaki  #bajutarawih  #bajuterawikh  #kurta 
♥Flexsi Kurta♥
.
Colour: purple pink
.
✏RM80 SM | RM85 SS
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
.
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
.
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
Measurement: refer #ukuranflexikurta
.
#flexsikurta #flexikurta #kurtaslimfit #slimfitkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabawah100 #akusuka #Dropshipneeded #dropshipwanted #burungpsycho #kurtaterkini #kurtaplain #bridegroomkurta #bajupengapitlelaki #bajuraya2017 #bajurayalelaki #bajutarawih #bajuterawikh #kurta
♥Flexsi Kurta♥ . Colour: purple pink . ✏RM80 SM | RM85 SS FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . ✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas) . ✏Size : S,M,L (cutting slim fit ) . Measurement: refer #ukuranflexikurta  . #flexsikurta  #flexikurta  #kurtaslimfit  #slimfitkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtabawah100  #akusuka  #Dropshipneeded  #dropshipwanted  #burungpsycho  #kurtaterkini  #kurtaplain  #bridegroomkurta  #bajupengapitlelaki  #bajuraya2017  #bajurayalelaki  #bajutarawih  #bajuterawikh  #kurta 
Haa.. ni baru betul #kimtaehyung 😂
.
🇰🇷🇰🇷🇰🇷
.
Aritu salah eja 🙊
•••
JOM BUAT CASING DESIGN ANDA SENDIRI
.
Jadikan casing anda design yang paling champion 🏆
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print 🤙🏼
.
Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain 🤠
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #swapreview
Haa.. ni baru betul #kimtaehyung  😂 . 🇰🇷🇰🇷🇰🇷 . Aritu salah eja 🙊 ••• JOM BUAT CASING DESIGN ANDA SENDIRI . Jadikan casing anda design yang paling champion 🏆 . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print 🤙🏼 . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain 🤠 . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓 . #ApeCase  #casing  #customcase  #customcasing  #custommadecase  #custommadecasing  #phonecase  #casingbaru  #casingphone  #phonecasing  #dropship  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #swapreview 
Fresh Feedback from my sia😋🙆 SETIAP HARI ADA TESTIMONI BARU 😍 "Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit ( masalah kulit ) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - TheJunni

#teamzuezainal #TheJunniMAYLA #thejunnipinkishwhite #sayajualprodukthejunni #sayajual #produkkecantikan #nakcantik #flawless #travelfriendly #halal #dropshipwanted #dropshipneeded #sarawakian
♥Flexsi Kurta♥
.
Colour: emerald
.
✏RM80 SM | RM85 SS
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
.
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
.
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
Measurement: refer #ukuranflexikurta
.
#flexsikurta #flexikurta #kurtaslimfit #slimfitkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabawah100 #akusuka #Dropshipneeded #dropshipwanted #burungpsycho #kurtaterkini #kurtaplain #bridegroomkurta #bajupengapitlelaki #bajuraya2017 #bajurayalelaki #bajutarawih #bajuterawikh #kurta
♥Flexsi Kurta♥ . Colour: emerald . ✏RM80 SM | RM85 SS FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . ✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas) . ✏Size : S,M,L (cutting slim fit ) . Measurement: refer #ukuranflexikurta  . #flexsikurta  #flexikurta  #kurtaslimfit  #slimfitkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtabawah100  #akusuka  #Dropshipneeded  #dropshipwanted  #burungpsycho  #kurtaterkini  #kurtaplain  #bridegroomkurta  #bajupengapitlelaki  #bajuraya2017  #bajurayalelaki  #bajutarawih  #bajuterawikh  #kurta 
♥Flexsi Kurta♥
.
✏RM80 SM | RM85 SS
FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
.
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
.
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
Measurement: refer #ukuranflexikurta
.
#flexsikurta #flexikurta #kurtaslimfit #slimfitkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabawah100 #akusuka #Dropshipneeded #dropshipwanted #burungpsycho #kurtaterkini #kurtaplain #bridegroomkurta #bajupengapitlelaki #bajuraya2017 #bajurayalelaki #bajutarawih #bajuterawikh #kurta
♥Flexsi Kurta♥ . ✏RM80 SM | RM85 SS FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . ✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas) . ✏Size : S,M,L (cutting slim fit ) . Measurement: refer #ukuranflexikurta  . #flexsikurta  #flexikurta  #kurtaslimfit  #slimfitkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtabawah100  #akusuka  #Dropshipneeded  #dropshipwanted  #burungpsycho  #kurtaterkini  #kurtaplain  #bridegroomkurta  #bajupengapitlelaki  #bajuraya2017  #bajurayalelaki  #bajutarawih  #bajuterawikh  #kurta 
Shimmer EYKABEAUTY datang dgn 3 colour 💕💕💕 👉👉Rm79.90 shj👈👈
#GOLD
#SILVER
#bronzer
✔produk bumiputera
💯 original
01161161356 / 0136658284
#DROPSHIPWANTED
Shimmer EYKABEAUTY datang dgn 3 colour 💕💕💕 👉👉Rm79.90 shj👈👈 #GOLD  #SILVER  #bronzer  ✔produk bumiputera 💯 original 01161161356 / 0136658284 #DROPSHIPWANTED 
TASHELL KURUNG

Rm139

POSTAGE
1PCS RM8SM RM11SS
2PCS RM10SM RM15SS

MATERIAL ; COMO CREEPE
.
INFO:
+ BFF ZIP
+ BOTH SIDE POCKET .
*PENTING
- WARNA SPT DI GAMBAR ADALAH BERBEZA DGN REALITI DISEBABKAN FAKTOR CAHAYA, EDITING DAN PAPARAN SCREEN HANDPHONE.
- SILA REFER CSTMR DGN GAMBAR SHOOT MENGGUNAKAN HP (TP JUGA TIDAK MEWAKILI 100% WARNA REAL)
- SEBARANG PEMBELIAN ONLINE TIDAK BOLEH DITUKAR GANTI

http://www.wasap.my/60123616080

#sayajualmurah#sayajualbaju#sayajual#dropshipwanted#bazarpaknil#paknilvendor#menantifebruari#sayajualonline#bazarmalaysia#bajukurungmoden#sayajualbajukurung#hijabstamalaysia#bajuraya2017#kurungmoden#kurungcantik#bazaronline#bazarmalaysiaonline#fashionwanitaterbaru#shahalamonline#designbaju#bajumuslimah#hijabfashion#fashionmuslimah#koleksibajukurung#rayacollection2017#onlineboutique#fashionista
TASHELL KURUNG Rm139 POSTAGE 1PCS RM8SM RM11SS 2PCS RM10SM RM15SS MATERIAL ; COMO CREEPE . INFO: + BFF ZIP + BOTH SIDE POCKET . *PENTING - WARNA SPT DI GAMBAR ADALAH BERBEZA DGN REALITI DISEBABKAN FAKTOR CAHAYA, EDITING DAN PAPARAN SCREEN HANDPHONE. - SILA REFER CSTMR DGN GAMBAR SHOOT MENGGUNAKAN HP (TP JUGA TIDAK MEWAKILI 100% WARNA REAL) - SEBARANG PEMBELIAN ONLINE TIDAK BOLEH DITUKAR GANTI http://www.wasap.my/60123616080 #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #dropshipwanted #bazarpaknil #paknilvendor #menantifebruari #sayajualonline #bazarmalaysia #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #hijabstamalaysia #bajuraya2017 #kurungmoden #kurungcantik #bazaronline #bazarmalaysiaonline #fashionwanitaterbaru #shahalamonline #designbaju #bajumuslimah #hijabfashion #fashionmuslimah #koleksibajukurung #rayacollection2017 #onlineboutique #fashionista 
INSPIRED PERFUME No.1 MALAYSIA. >> AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN << RAYA DAH NAK DEKAT DAH NIE! SAPE NAK BUAT SIDE INCOME? =====================================
.
Jom buat SIDE INCOME dengan ALYSSÈ BY ZAYANI.CO
Keuntungan sebotol sangat berbaloi. Anda hanya perlu promote dan cari customer. Stock kami uruskan semua. 
Main handfon pun dapat duit. 
Jom buat duit.!
.
#dropshipWANTED
#dropshipWANTED
#dropshipWANTED
.

Tekan link dibawah ini untuk sebarang pertanyaan. 
http://www.wasap.my/60126073432

#dropshipdiperlukan #Alysseperfume #Alyssekualalumpur #inspiredperfume #perfumetahanlama #perfumemurah #perfumehighgrade #zayani.co #agentdropshipwanted
INSPIRED PERFUME No.1 MALAYSIA. >> AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN << RAYA DAH NAK DEKAT DAH NIE! SAPE NAK BUAT SIDE INCOME? ===================================== . Jom buat SIDE INCOME dengan ALYSSÈ BY ZAYANI.CO Keuntungan sebotol sangat berbaloi. Anda hanya perlu promote dan cari customer. Stock kami uruskan semua. Main handfon pun dapat duit. Jom buat duit.! . #dropshipWANTED  #dropshipWANTED  #dropshipWANTED  . Tekan link dibawah ini untuk sebarang pertanyaan. http://www.wasap.my/60126073432 #dropshipdiperlukan  #Alysseperfume  #Alyssekualalumpur  #inspiredperfume  #perfumetahanlama  #perfumemurah  #perfumehighgrade  #zayani .co #agentdropshipwanted 
KG0536 FLORA DOLL KURUNG 💸RM129 SM / RM135 SS

Ada 3 WARNA yg sangat cantikkk..... bagi yg belum dapatkan koleksi ni, jom beli... amboiiii... amboii... amboiii...
.
Made from HIGH QUALITY KOREAN CREPE yang EXCLUSIVE (Not Strechable)
.
TOP Label M/L (38)
* Blouse Length (F) 31.5in
* Blouse Length (B) 41in
* Shoulder 16in
* Bust 38in
* Waist 52in
* Armhole 20in
* Sleeve length 60cm / 23.5″
.
SKIRT 👗
* Skirt length 41in
* Waist 26–34in
* Hips 40in
* Waist with elastic waistband and side zip

TOP 👚 Label XL (42)
* Blouse Length (F) 31.5in
* Blouse Length (B) 41in
* Shoulder 17in
* Bust 42in
* Waist 56in
* Armhole 22in
* Sleeve Length 24in
.
SKIRT 👗
* Skirt Length 41in
* Waist 30in–38in
* Hips 44in
* Waist with elastic waistband and side

TOP 👚Label 2XL (44-46)
* Blouse length (F) 31.5in * Blouse length (B) 41in
* Shoulder 18in
* Bust 46in
* Waist 60in
* Armhole 24in
* Sleeve Length 49in

SKIRT 👗
* Skirt length  41in
* Waist 34-44in * Hips 48in
* Waist with elastic waistband and side zip
.
❤Note : 
Colour may different due to lighting and PC variance

http://www.wasap.my/60123616080

#sayajualmurah#sayajualbaju#sayajual#dropshipwanted#bazarpaknil#paknilvendor#menantifebruari#sayajualonline#bazarmalaysia#bajukurungmoden#sayajualbajukurung#hijabstamalaysia#bajuraya2017#kurungmoden#kurungcantik#bazaronline#bazarmalaysiaonline#fashionwanitaterbaru#shahalamonline#designbaju#bajumuslimah#hijabfashion#fashionmuslimah#koleksibajukurung#rayacollection2017#onlineboutique#fashionista
KG0536 FLORA DOLL KURUNG 💸RM129 SM / RM135 SS Ada 3 WARNA yg sangat cantikkk..... bagi yg belum dapatkan koleksi ni, jom beli... amboiiii... amboii... amboiii... . Made from HIGH QUALITY KOREAN CREPE yang EXCLUSIVE (Not Strechable) . TOP Label M/L (38) * Blouse Length (F) 31.5in * Blouse Length (B) 41in * Shoulder 16in * Bust 38in * Waist 52in * Armhole 20in * Sleeve length 60cm / 23.5″ . SKIRT 👗 * Skirt length 41in * Waist 26–34in * Hips 40in * Waist with elastic waistband and side zip TOP 👚 Label XL (42) * Blouse Length (F) 31.5in * Blouse Length (B) 41in * Shoulder 17in * Bust 42in * Waist 56in * Armhole 22in * Sleeve Length 24in . SKIRT 👗 * Skirt Length 41in * Waist 30in–38in * Hips 44in * Waist with elastic waistband and side TOP 👚Label 2XL (44-46) * Blouse length (F) 31.5in * Blouse length (B) 41in * Shoulder 18in * Bust 46in * Waist 60in * Armhole 24in * Sleeve Length 49in SKIRT 👗 * Skirt length 41in * Waist 34-44in * Hips 48in * Waist with elastic waistband and side zip . ❤Note : Colour may different due to lighting and PC variance http://www.wasap.my/60123616080 #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #dropshipwanted #bazarpaknil #paknilvendor #menantifebruari #sayajualonline #bazarmalaysia #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #hijabstamalaysia #bajuraya2017 #kurungmoden #kurungcantik #bazaronline #bazarmalaysiaonline #fashionwanitaterbaru #shahalamonline #designbaju #bajumuslimah #hijabfashion #fashionmuslimah #koleksibajukurung #rayacollection2017 #onlineboutique #fashionista 
Fungsi utama scrub badan ni untuk angkat sel kulit mati. Actually, sel-sel kulit mati ni la yang buat kulit kita nampak kusam dan lebih gelap. So salah satu cara nak kekal cerah kena selalu scrub.

Lagipun, ,TBH memang guna bahan yang mostly orang dulu2 guna untuk penjagaan kulit. 
Contohnya asam jawa, ada vitamin A & Vitamin C, so secara tak langsung kulit pun akan jadi lebih cerah.

Beras pulak, ada kandungan vitamin B1 dan kaya dengan mineral untuk tampil cantik dan cerahkan kulit kita.

Lastly, Arang berfungsi sebagai detox kerana arang boleh menyahtoksin dalam kulit .

Thats why la dalam angkat sel mati, Scrub TBH mencerahkan.
.
.
Jom dapatkan bodyscrub the beauty hacks sekarang ! 🔆
Rugi kalau tak cuba
.
.
#thebeautyhacks
#agentthebeautyhacks #jomsama2cantik #nakcantikjangankedekut #xpernahxcantik #dropshipwanted #wedding#murah#sale
#jeragat #cantik #TBH_sabah
#bazarpaknil #loffatah #loffatah #jepsepahtu #jepsari #jepsariyanti
#kkcity#sandakan#tawau#kk#sumandak
#sabahan #borneo #bebeh #atiyahijab #atiyashare #vendor .
.
📦Rm33.00 - Rm35.00 (exclude postage)
Walk in #atiyahijab
Fungsi utama scrub badan ni untuk angkat sel kulit mati. Actually, sel-sel kulit mati ni la yang buat kulit kita nampak kusam dan lebih gelap. So salah satu cara nak kekal cerah kena selalu scrub. Lagipun, ,TBH memang guna bahan yang mostly orang dulu2 guna untuk penjagaan kulit. Contohnya asam jawa, ada vitamin A & Vitamin C, so secara tak langsung kulit pun akan jadi lebih cerah. Beras pulak, ada kandungan vitamin B1 dan kaya dengan mineral untuk tampil cantik dan cerahkan kulit kita. Lastly, Arang berfungsi sebagai detox kerana arang boleh menyahtoksin dalam kulit . Thats why la dalam angkat sel mati, Scrub TBH mencerahkan. . . Jom dapatkan bodyscrub the beauty hacks sekarang ! 🔆 Rugi kalau tak cuba . . #thebeautyhacks  #agentthebeautyhacks  #jomsama2cantik  #nakcantikjangankedekut  #xpernahxcantik  #dropshipwanted  #wedding #murah #sale  #jeragat  #cantik  #TBH_sabah  #bazarpaknil  #loffatah  #loffatah  #jepsepahtu  #jepsari  #jepsariyanti  #kkcity #sandakan #tawau #kk #sumandak  #sabahan  #borneo  #bebeh  #atiyahijab  #atiyashare  #vendor  . . 📦Rm33.00 - Rm35.00 (exclude postage) Walk in #atiyahijab 
CLEARANCE SALE
CLEARANCE SALE
CLEARANCE SALE

TAMPIL BERGAYA DGN VIOLET FLARE PANTS POCKET 🌸🌸 .
.
 Perhatiannn

bgi hakak2 yg dok pening nak pakai & matching dgn blouse padini tu (kan PDI tgh sale sekarang)

meh2 tgk ,koleksi baru kitaa ni..pastii buat hakak2 x tidur malam ni.

VIOLET FLARE PANTS POCKET,nama dh vogue tauu..x kann lar,kalau pakai x vogue plok kann.. slalu darls wasap kak naa,mesti nak tnya details kan..jgn risau,jgn bimbe , nah details dye,kak naa bgi terus..so x pyah dok pikir2 bnyk,pilih saiz yg ada terus zup zap zap mesej kak naa ye

no wasap dkt bawahh tau👇👇..tqq darls # naaxclusiveLOVER

SIZE: S,M,L

MEASUREMENT
INCI

S- WAIST:23-24  HIP 32-34,  LENGTH 44"

M- WAIST :25-26,  HIP 35-36,  LENGTH 44"
.
L - WAST :27-28,  HIP 37-38,  LENGTH 44"
.
COLOUR: WHITE
READY STOCK
.
MATERIAL : HIGH QUALITY HANAKO

Clearance sale
*violet flare pants*

UNTUK 1 HELAI
HARGA PROMOSI :1 pcs rm50
Pos rm10/rm15

UNTUK 2 HELAI

HARGA PROMOSI : 2 pcs rm100
Pos Rm16sm/rm26ss.

WHATSAPP 01119818420 ( kak naa)

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #jonijeansmurah #jeansperempuan #jeansmurah #jeansmurahmalaysia #rippedjeans #kneeripjeans #acidjeansmurah #borongjeans #dropshipwanted #misshottyjeans #hijabista
CLEARANCE SALE CLEARANCE SALE CLEARANCE SALE TAMPIL BERGAYA DGN VIOLET FLARE PANTS POCKET 🌸🌸 . . Perhatiannn bgi hakak2 yg dok pening nak pakai & matching dgn blouse padini tu (kan PDI tgh sale sekarang) meh2 tgk ,koleksi baru kitaa ni..pastii buat hakak2 x tidur malam ni. VIOLET FLARE PANTS POCKET,nama dh vogue tauu..x kann lar,kalau pakai x vogue plok kann.. slalu darls wasap kak naa,mesti nak tnya details kan..jgn risau,jgn bimbe , nah details dye,kak naa bgi terus..so x pyah dok pikir2 bnyk,pilih saiz yg ada terus zup zap zap mesej kak naa ye no wasap dkt bawahh tau👇👇..tqq darls # naaxclusiveLOVER SIZE: S,M,L MEASUREMENT INCI S- WAIST:23-24 HIP 32-34, LENGTH 44" M- WAIST :25-26, HIP 35-36, LENGTH 44" . L - WAST :27-28, HIP 37-38, LENGTH 44" . COLOUR: WHITE READY STOCK . MATERIAL : HIGH QUALITY HANAKO Clearance sale *violet flare pants* UNTUK 1 HELAI HARGA PROMOSI :1 pcs rm50 Pos rm10/rm15 UNTUK 2 HELAI HARGA PROMOSI : 2 pcs rm100 Pos Rm16sm/rm26ss. WHATSAPP 01119818420 ( kak naa) #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #jonijeansmurah  #jeansperempuan  #jeansmurah  #jeansmurahmalaysia  #rippedjeans  #kneeripjeans  #acidjeansmurah  #borongjeans  #dropshipwanted  #misshottyjeans  #hijabista 
SEMALAM. Big boss jauh2 dari nun sana datang ke kota bharu turun padang untuk jumpa dgn agent2 & stokis2 dia dekat sini 😍👏
.
.
Ketaq lutut toksah habaq laa semalam. Ceq paling mudaa (19tahun) takdak sorang pun kenai😂 But alhamdulillah i made it 😊  inshaa Allah segala ilmu yg dikongsi saya akan manfaatkan & kongsi dgn orang lain sebaik2-nya 😊 terima kasih en Ben!! .
.
Siapa nak berjaya juga? Jomlahh berjaya sama2 👭👬👫 boleh contact saya melalui whatsapp 📞+6019.938.2398📞 atau tekan jee link dekat bio kitee tu. Rezeki tidak datang bergolek kalau tak usaha. .
.
Dengan norah inshaa Allah saya & anda semua mampu jana income Rm5k sebulan 😀 .
.
MAN JADDA WA JADA
.
.
#stokistneeded #agentmalaysia #AgentWanted #agentneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipwanted #sayajualprodukkecantikan #sayajualnorahwax #incomepasif #sideincome #nbcodkelantan #nbcodkotabharu #nbcodaeonmall #nbcodkotabharu #nbcodkubangkerian #nbcodpantaicahayabulan #nbcodpanji
SEMALAM. Big boss jauh2 dari nun sana datang ke kota bharu turun padang untuk jumpa dgn agent2 & stokis2 dia dekat sini 😍👏 . . Ketaq lutut toksah habaq laa semalam. Ceq paling mudaa (19tahun) takdak sorang pun kenai😂 But alhamdulillah i made it 😊 inshaa Allah segala ilmu yg dikongsi saya akan manfaatkan & kongsi dgn orang lain sebaik2-nya 😊 terima kasih en Ben!! . . Siapa nak berjaya juga? Jomlahh berjaya sama2 👭👬👫 boleh contact saya melalui whatsapp 📞+6019.938.2398📞 atau tekan jee link dekat bio kitee tu. Rezeki tidak datang bergolek kalau tak usaha. . . Dengan norah inshaa Allah saya & anda semua mampu jana income Rm5k sebulan 😀 . . MAN JADDA WA JADA . . #stokistneeded  #agentmalaysia  #AgentWanted  #agentneeded  #dropshipneededmalaysia  #dropshipwanted  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualnorahwax  #incomepasif  #sideincome  #nbcodkelantan  #nbcodkotabharu  #nbcodaeonmall  #nbcodkotabharu  #nbcodkubangkerian  #nbcodpantaicahayabulan  #nbcodpanji 
Ready Stock
lv set combo 
3 in 1 
Murah Nak mampos dah bagi ni 
Harga Rm140 shj 
Market price Rm190
Free Postage Seluruh Malaysia

Berminat? 
Pm / WhatsApp 
https://www.wasap.my/601135324194
https://www.wasap.my/601135324194

#trustedsaller #lvbag3in1 #begmurah #sayajualmurah #freepostage #seluruhmalaysiasahaja #dropshipwanted #fea