an online Instagram web viewer

#dropshipwanted medias

Photos

Doneeee shoping reward untuk Team Guesskin ๐Ÿ˜, bestkan nak2 dekat capai target pun kami bagi juga tau.
.
Yela kami bagi untuk naikkan semangat uols, best ke best? Siapa lagi nak join Team Guesskin?.
.
Kami akan ajar cara :.
โœ…Teknik Proven Success
โœ…Closing Customer.
โœ…Follow Up Customer.
โœ…Buat sale ZERO MARKETING.
.
Whatsapp nak ubah hidup wasap.my/60103531373/Ds_GBO .
#dropshipwanted #stokiswanted
#agentwantedseluruhmalaysia
#teamguesskin #teamgbo
Doneeee shoping reward untuk Team Guesskin ๐Ÿ˜, bestkan nak2 dekat capai target pun kami bagi juga tau. . Yela kami bagi untuk naikkan semangat uols, best ke best? Siapa lagi nak join Team Guesskin?. . Kami akan ajar cara :. โœ…Teknik Proven Success โœ…Closing Customer. โœ…Follow Up Customer. โœ…Buat sale ZERO MARKETING. . Whatsapp nak ubah hidup wasap.my/60103531373/Ds_GBO . #dropshipwanted  #stokiswanted  #agentwantedseluruhmalaysia  #teamguesskin  #teamgbo 
Selamat Malam awak awak semua,, sebelum tido kita calit calit sikit #ainaaserum,, bagun pagi kulit muka glowing glowing lembut jea,, bestkan bagun bagun je kulit muke flawless ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyperlis #perlis #serum #serumwajah #serumcantik #serumflawless #syafiqahaina #hafizmahamad #dropshipwanted #bazaarpaknil #onlineshopping #shopping
COFFEE SCRUB WITH HONEY my dear..๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
SUGARBELLE X SERIGROUP so osemmm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
duduk rumah pon boleh buat SPA sendiri..lagi untung mampu milik uolzzz
.
sangat sangat berkesan..apa tunggu lagi diknon cepat whatsapp kak nun .
whatsapp kaknun 
0169130932
0169130932
0169130932
grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW .
#sugarbelleaddict #sugarbelleagent #sugarbellejitra #sugarbellealorstar #teamsugarbellestars #jitra #alorstar #makeupmurah #mampumilik #barangmakeup #dropship #dropshipwanted #sideincome #duittepi #makeupgeekmalaysia #makeupmurah #parabenfree #halal #mua #pulunkedahpulun #palapesuum  #uumisthebest #trustedagent #MOODREPUBLIK #bazarpaknil #instafamous #paidreview #sayajualonline #terapiinstagram #igsokongan @sugarbellecosmetic
COFFEE SCRUB WITH HONEY my dear..๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ . SUGARBELLE X SERIGROUP so osemmm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . duduk rumah pon boleh buat SPA sendiri..lagi untung mampu milik uolzzz . sangat sangat berkesan..apa tunggu lagi diknon cepat whatsapp kak nun . whatsapp kaknun 0169130932 0169130932 0169130932 grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW . #sugarbelleaddict  #sugarbelleagent  #sugarbellejitra  #sugarbellealorstar  #teamsugarbellestars  #jitra  #alorstar  #makeupmurah  #mampumilik  #barangmakeup  #dropship  #dropshipwanted  #sideincome  #duittepi  #makeupgeekmalaysia  #makeupmurah  #parabenfree  #halal  #mua  #pulunkedahpulun  #palapesuum  #uumisthebest  #trustedagent  #MOODREPUBLIK  #bazarpaknil  #instafamous  #paidreview  #sayajualonline  #terapiinstagram  #igsokongan  @sugarbellecosmetic
hye deary..lama kak nun tak mengopi laaa..
.
SUGARBELLE X SERIGROUP 
COFFEE BEANS WITH HONEY ๐Ÿต+ ๐Ÿฏ..wowwww osemmmmnyerr belom cuba dah dapat bayang dah keasyikkan kopi..
.
diknon dah try???kalau belom meh la laju-laju whatsapp kak nun..yang dah cuba jom kite repeat..
.
duduk rumah pon boleh buat SPA sendiri..lagi untung kan..
.
sangat sangat berkesan..apa tunggu lagi diknon cepat whatsapp kak nun .
whatsapp kaknun 
0169130932
0169130932
0169130932
grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW .
#sugarbelleaddict #sugarbelleagent #sugarbellejitra #sugarbellealorstar #teamsugarbellestars #jitra #alorstar #makeupmurah #mampumilik #barangmakeup #dropship #dropshipwanted #sideincome #duittepi #makeupgeekmalaysia #makeupmurah #parabenfree #halal #mua #pulunkedahpulun #palapesuum  #uumisthebest #trustedagent #MOODREPUBLIK #bazarpaknil #instafamous #paidreview #sayajualonline #terapiinstagram #igsokongan @sugarbellecosmetic
hye deary..lama kak nun tak mengopi laaa.. . SUGARBELLE X SERIGROUP COFFEE BEANS WITH HONEY ๐Ÿต+ ๐Ÿฏ..wowwww osemmmmnyerr belom cuba dah dapat bayang dah keasyikkan kopi.. . diknon dah try???kalau belom meh la laju-laju whatsapp kak nun..yang dah cuba jom kite repeat.. . duduk rumah pon boleh buat SPA sendiri..lagi untung kan.. . sangat sangat berkesan..apa tunggu lagi diknon cepat whatsapp kak nun . whatsapp kaknun 0169130932 0169130932 0169130932 grab it now deary ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ cepat dapatkan hot item SB NOW . #sugarbelleaddict  #sugarbelleagent  #sugarbellejitra  #sugarbellealorstar  #teamsugarbellestars  #jitra  #alorstar  #makeupmurah  #mampumilik  #barangmakeup  #dropship  #dropshipwanted  #sideincome  #duittepi  #makeupgeekmalaysia  #makeupmurah  #parabenfree  #halal  #mua  #pulunkedahpulun  #palapesuum  #uumisthebest  #trustedagent  #MOODREPUBLIK  #bazarpaknil  #instafamous  #paidreview  #sayajualonline  #terapiinstagram  #igsokongan  @sugarbellecosmetic
Doneeee shoping reward untuk Team Guesskin ๐Ÿ˜, bestkan nak2 dekat capai target pun kami bagi juga tau.
.
Yela kami bagi untuk naikkan semangat uols, best ke best? Siapa lagi nak join Team Guesskin?.
.
Kami akan ajar cara :.
โœ…Teknik Proven Success
โœ…Closing Customer.
โœ…Follow Up Customer.
โœ…Buat sale ZERO MARKETING.
.
Whatsapp nak ubah hidup wasap.my/60103531373/Ds_GBO .
#dropshipwanted #stokiswanted
#agentwantedseluruhmalaysia
#teamguesskin #teamgbo
Doneeee shoping reward untuk Team Guesskin ๐Ÿ˜, bestkan nak2 dekat capai target pun kami bagi juga tau. . Yela kami bagi untuk naikkan semangat uols, best ke best? Siapa lagi nak join Team Guesskin?. . Kami akan ajar cara :. โœ…Teknik Proven Success โœ…Closing Customer. โœ…Follow Up Customer. โœ…Buat sale ZERO MARKETING. . Whatsapp nak ubah hidup wasap.my/60103531373/Ds_GBO . #dropshipwanted  #stokiswanted  #agentwantedseluruhmalaysia  #teamguesskin  #teamgbo 
Pastikan semua ubat untuk anak-anak dan keluarga ada kelulusan KKM tau! .
๐Ÿ“ŒTerjamin keselamatan penggunaan
๐Ÿ“ŒTerjamin kebersihan produk
๐Ÿ“ŒSelamat untuk peringkat umir yang dicadangkan
.
#tasneemnaturel #balmbaby #balmviral #sayangbaby #dropshipwanted #happyhour #babycare #babyboy #babygirl #babymeragam #babykembung #babyselsema #babymeragam #anakautisma #anaksembelit #babysusahtidur #fattzura #cofeeprince #yusufiskandar #laraalana #seriaileen #suprisebaby #tasneembalmklang #tasneembalmshahalam #tasneembalmbatuphat #tasneembalmjohor #balmmagik #tasneem.3n #hotselling
Pastikan semua ubat untuk anak-anak dan keluarga ada kelulusan KKM tau! . ๐Ÿ“ŒTerjamin keselamatan penggunaan ๐Ÿ“ŒTerjamin kebersihan produk ๐Ÿ“ŒSelamat untuk peringkat umir yang dicadangkan . #tasneemnaturel  #balmbaby  #balmviral  #sayangbaby  #dropshipwanted  #happyhour  #babycare  #babyboy  #babygirl  #babymeragam  #babykembung  #babyselsema  #babymeragam  #anakautisma  #anaksembelit  #babysusahtidur  #fattzura  #cofeeprince  #yusufiskandar  #laraalana  #seriaileen  #suprisebaby  #tasneembalmklang  #tasneembalmshahalam  #tasneembalmbatuphat  #tasneembalmjohor  #balmmagik  #tasneem .3n #hotselling 
Doneeee shoping reward untuk Team Guesskin ๐Ÿ˜, bestkan nak2 dekat capai target pun kami bagi juga tau.
.
Yela kami bagi untuk naikkan semangat uols, best ke best? Siapa lagi nak join Team Guesskin?.
.
Kami akan ajar cara :.
โœ…Teknik Proven Success
โœ…Closing Customer.
โœ…Follow Up Customer.
โœ…Buat sale ZERO MARKETING.
.
Whatsapp nak ubah hidup wasap.my/60103531373/Ds_GBO .
#dropshipwanted #stokiswanted
#agentwantedseluruhmalaysia
#teamguesskin #teamgbo
Doneeee shoping reward untuk Team Guesskin ๐Ÿ˜, bestkan nak2 dekat capai target pun kami bagi juga tau. . Yela kami bagi untuk naikkan semangat uols, best ke best? Siapa lagi nak join Team Guesskin?. . Kami akan ajar cara :. โœ…Teknik Proven Success โœ…Closing Customer. โœ…Follow Up Customer. โœ…Buat sale ZERO MARKETING. . Whatsapp nak ubah hidup wasap.my/60103531373/Ds_GBO . #dropshipwanted  #stokiswanted  #agentwantedseluruhmalaysia  #teamguesskin  #teamgbo 
Ready  stok๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐ŸŽ€T-shirt  muslimah Odeen
โœ”๏ธSaiz XS, S,M,L,XL,2Xl,3xl
โœ”๏ธMaterial  cotton  100% โœ”๏ธKain tebal, โœ”๏ธxpanas  bila  pakai, xkecut  @ turun  warna  bila  bash. Alhamdulillah  puas  hati.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ira  pon  dh  cuba .Dah berapa  helai  koleksi  ada. Ira  suka pakai. Sejuk  je  kain  dia. 
Berminat  wassap  ira  www.wasap.my/601127640260
#tshirtcouple
#tshirtmuslimahodeen 
#dropshipwanted
Ready stok๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŽ€T-shirt muslimah Odeen โœ”๏ธSaiz XS, S,M,L,XL,2Xl,3xl โœ”๏ธMaterial cotton 100% โœ”๏ธKain tebal, โœ”๏ธxpanas bila pakai, xkecut @ turun warna bila bash. Alhamdulillah puas hati.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ira pon dh cuba .Dah berapa helai koleksi ada. Ira suka pakai. Sejuk je kain dia. Berminat wassap ira www.wasap.my/601127640260 #tshirtcouple  #tshirtmuslimahodeen  #dropshipwanted 
Kebaikan Asparagopsis Armata
๐ŸŒธMembantu membersihkan kulit dari dalam
๐ŸŒธSekatakan tona wajah
๐ŸŒธAnti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
๐ŸŒธSesuai untuk kulit berminyak dan kusam

#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyperlis #perlis #serum #serumwajah #serumcantik #serumflawless #syafiqahaina #hafizmahamad #dropshipwanted #bazaarpaknil #onlineshopping #shopping
Gantikan minyak telon dengan tummy time. Tak panas, tak berminyak, tak melekit, tahan lama
.
Kesan lebih baik!
.
DM mama klu berminat
Whataps 0122542387
.
#tasneemnaturel #balmbaby #balmviral #sayangbaby #dropshipwanted #happyhour #babycare #babyboy #babygirl #babymeragam #babykembung #babyselsema #babymeragam #anakautisma #anaksembelit #babysusahtidur #fattzura #cofeeprince #yusufiskandar #laraalana #seriaileen #suprisebaby #tasneembalmklang #tasneembalmshahalam #tasneembalmbatuphat #tasneembalmjohor #balmmagik #tasneem.3n #hotselling
Gantikan minyak telon dengan tummy time. Tak panas, tak berminyak, tak melekit, tahan lama . Kesan lebih baik! . DM mama klu berminat Whataps 0122542387 . #tasneemnaturel  #balmbaby  #balmviral  #sayangbaby  #dropshipwanted  #happyhour  #babycare  #babyboy  #babygirl  #babymeragam  #babykembung  #babyselsema  #babymeragam  #anakautisma  #anaksembelit  #babysusahtidur  #fattzura  #cofeeprince  #yusufiskandar  #laraalana  #seriaileen  #suprisebaby  #tasneembalmklang  #tasneembalmshahalam  #tasneembalmbatuphat  #tasneembalmjohor  #balmmagik  #tasneem .3n #hotselling 
Kebaikan Lavender
๐ŸŒธAnti penuaan
๐ŸŒธMenyihatkan kulit
๐ŸŒธSifat anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
๐ŸŒธSesuai untuk jenis kulit kering, ekzema dan jerawat

#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyperlis #perlis #serum #serumwajah #serumcantik #serumflawless #syafiqahaina #hafizmahamad #dropshipwanted #bazaarpaknil #onlineshopping #shopping
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
Rm320 je untuk body cantik dan sihat..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #UKUGROUPterbaik
Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต ๐Ÿ‘ MONTOK ๐Ÿ‘ RAMPING ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu โŒ SAPU โŒ BANCUH โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜ โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut. Rm320 je untuk body cantik dan sihat.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady  #dropship  #dropshipwanted  #teampinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionmurah  #cantik  #slim  #sihat  #ketat  #montok  #infosihat  #infocantik  #UKUGROUPterbaik 
Kebaikan Timun
๐ŸŒธUntuk menyegarkan kulit (hydration)
๐ŸŒธKulit nampak lebih muda
๐ŸŒธKulit lebih cerah
๐ŸŒธMengurangkan eyebag
๐ŸŒธMelegakan sunburn
๐ŸŒธMelembabkan kulit ๐ŸŒธMelewatkan proses penuaan
๐ŸŒธMengurangkan kedutan 
#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyperlis #perlis #serum #serumwajah #serumcantik #serumflawless #syafiqahaina #hafizmahamad #dropshipwanted #bazaarpaknil #onlineshopping #shopping
ASSALAMUALAIKUM... UNTUK MAKLUMAN, CIK IRAH AKAN KEMBALI BERSIARAN SEMULA MULAI HARI NI... MAAF SEBAB LAMA X UPDATE NAA...BARU DAPAT IG NI BALIK...hihihi

OLEH YG DEMIKIAN( skema kemain), CIK IRAH ADA SURPRISE KAW KAW UTK HAMPA SUMAAAAA... Stay Tuned Gaissss===== #emas #emas916malaysia #emasonlinemurah #rantai #rantaileher #rantaileher916 #rantaiemas #rantaileheremas #rantaileherbajet #emasori #emas916 #emas916murah #emas916tulen #emas916bajet #cikirahjewels #bazarpaknil #dropship #dropshipping #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #rantaikaki #cincin #cincintunang #cincinkawin
ASSALAMUALAIKUM... UNTUK MAKLUMAN, CIK IRAH AKAN KEMBALI BERSIARAN SEMULA MULAI HARI NI... MAAF SEBAB LAMA X UPDATE NAA...BARU DAPAT IG NI BALIK...hihihi OLEH YG DEMIKIAN( skema kemain), CIK IRAH ADA SURPRISE KAW KAW UTK HAMPA SUMAAAAA... Stay Tuned Gaissss===== #emas  #emas916malaysia  #emasonlinemurah  #rantai  #rantaileher  #rantaileher916  #rantaiemas  #rantaileheremas  #rantaileherbajet  #emasori  #emas916  #emas916murah  #emas916tulen  #emas916bajet  #cikirahjewels  #bazarpaknil  #dropship  #dropshipping  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #rantaikaki  #cincin  #cincintunang  #cincinkawin 
ASSALAMUALAIKUM... UNTUK MAKLUMAN, CIK IRAH AKAN KEMBALI BERSIARAN SEMULA MULAI HARI NI... MAAF SEBAB LAMA X UPDATE NAA...BARU DAPAT IG NI BALIK...hihihi

OLEH YG DEMIKIAN( skema kemain), CIK IRAH ADA SURPRISE KAW KAW UTK HAMPA SUMAAAAA... Stay Tuned Gaissss===== #emas #emas916malaysia #emasonlinemurah #rantai #rantaileher #rantaileher916 #rantaiemas #rantaileheremas #rantaileherbajet #emasori #emas916 #emas916murah #emas916tulen #emas916bajet #cikirahjewels #bazarpaknil #dropship #dropshipping #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #rantaikaki #cincin #cincintunang #cincinkawin
ASSALAMUALAIKUM... UNTUK MAKLUMAN, CIK IRAH AKAN KEMBALI BERSIARAN SEMULA MULAI HARI NI... MAAF SEBAB LAMA X UPDATE NAA...BARU DAPAT IG NI BALIK...hihihi OLEH YG DEMIKIAN( skema kemain), CIK IRAH ADA SURPRISE KAW KAW UTK HAMPA SUMAAAAA... Stay Tuned Gaissss===== #emas  #emas916malaysia  #emasonlinemurah  #rantai  #rantaileher  #rantaileher916  #rantaiemas  #rantaileheremas  #rantaileherbajet  #emasori  #emas916  #emas916murah  #emas916tulen  #emas916bajet  #cikirahjewels  #bazarpaknil  #dropship  #dropshipping  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #rantaikaki  #cincin  #cincintunang  #cincinkawin 
Kebaikan Aloe Vera
๐ŸŒธMengurangkan pigmentasi
๐ŸŒธMenghilangkan parut jerawat, jeragat
๐ŸŒธMelembabkan kulit wajah
๐ŸŒธMerawat luka external
#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyperlis #perlis #serum #serumwajah #serumcantik #serumflawless #syafiqahaina #hafizmahamad #dropshipwanted #bazaarpaknil #onlineshopping #shopping
"Stop chasing the money and start chasing the passion"

Good night kesygan๐Ÿ˜‡

Stay beauty & healthy
Your beauty is our priority โค๏ธElyn

#dyxycosmetic
#dyxyelyn
#teammekra
#nurzahrabeautyspa
#dropshipwanted
NISHER'S PERFUME

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN ๐Ÿ’Wangian yang memikat lagi mengoda ๐Ÿ’Haruman mewah ๐Ÿ’tahan lama ๐Ÿ’Membangkitkan keyakinan diri ๐Ÿ’Halal diyakini. ๐Ÿ’boleh bawak solat.. ๐Ÿ’Inspirasi dari haruman antarabangsa

Wsp kak ima..
Tekan link di bawah๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60175759831/nishersPerfume  #viral
#viralkini
#perfumeviral
#dropshipwanted
NISHER'S PERFUME FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN ๐Ÿ’Wangian yang memikat lagi mengoda ๐Ÿ’Haruman mewah ๐Ÿ’tahan lama ๐Ÿ’Membangkitkan keyakinan diri ๐Ÿ’Halal diyakini. ๐Ÿ’boleh bawak solat.. ๐Ÿ’Inspirasi dari haruman antarabangsa Wsp kak ima.. Tekan link di bawah๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60175759831/nishersPerfume #viral  #viralkini  #perfumeviral  #dropshipwanted 
Delivery 2 weeks

Korean Influx Comfort Casual Flat Lace Shoes

Product Code ๏ผš WSFXB 8430

Size: 35-40
 RM43 SM / RM47 SS
๐Ÿ“ฎfree postage
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60177826903

Upper Material:  Synthetic Suede
Sole Material:  Rubber
Lining Material: Synthetic

#hotselling  #casualflatshoes #flatshoes
#comfortflatshoes #hotitem #hargajimat #hargagempak #hargamurah
#kasutmurahmalaysia #kasut2018  #kasutmurahsemenanjung #kasutmurahsabah #kasutmurahsarawak #kasutflat #kasutperempuan #kasutwanita #womanfashion #womenitem #womenoutfit #ladiesitem #ladiesoutfit #ootd #fashion2018  #trustedseller  #dropshipwanted #agentwanted  #girlshoes #girlfashion #girloutfit #girlflatshoes
Delivery 2 weeks Korean Influx Comfort Casual Flat Lace Shoes Product Code ๏ผš WSFXB 8430 Size: 35-40 RM43 SM / RM47 SS ๐Ÿ“ฎfree postage ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60177826903 Upper Material: Synthetic Suede Sole Material: Rubber Lining Material: Synthetic #hotselling  #casualflatshoes  #flatshoes  #comfortflatshoes  #hotitem  #hargajimat  #hargagempak  #hargamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasut2018  #kasutmurahsemenanjung  #kasutmurahsabah  #kasutmurahsarawak  #kasutflat  #kasutperempuan  #kasutwanita  #womanfashion  #womenitem  #womenoutfit  #ladiesitem  #ladiesoutfit  #ootd  #fashion2018  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #girlshoes  #girlfashion  #girloutfit  #girlflatshoes 
Ramai dah yang dapat body idaman dengan mengamalkan pinklady sahaja...๐Ÿ˜˜ Semua masalah selesai dengan mengambil 2capsule sahaja . ๐Ÿ˜

Dengan satu botol pinklady banyak kelebihan yang korang dapat . ๐Ÿ˜™
Semua dalam satu...๐Ÿ˜‰ So , jangan ragu'2 untuk mengamalkan pinklady...
Sebab ramai yang dah berpuas hati siap repeat order lagi tau . ๐Ÿ’ƒ 
Jom order sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
.
http://www.wasap.my/012-7845192
.
.
#pinklady #teampinklady #pinkladybodyperfection #infocantik #infosihat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #bodygoal #mantap #lebihtegang #missVketat #persiaanakdara #dropshipwanted #wasapcepat #pinkladyperfection #UKUGROUPterbaik
Ramai dah yang dapat body idaman dengan mengamalkan pinklady sahaja...๐Ÿ˜˜ Semua masalah selesai dengan mengambil 2capsule sahaja . ๐Ÿ˜ Dengan satu botol pinklady banyak kelebihan yang korang dapat . ๐Ÿ˜™ Semua dalam satu...๐Ÿ˜‰ So , jangan ragu'2 untuk mengamalkan pinklady... Sebab ramai yang dah berpuas hati siap repeat order lagi tau . ๐Ÿ’ƒ Jom order sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . http://www.wasap.my/012-7845192 . . #pinklady  #teampinklady  #pinkladybodyperfection  #infocantik  #infosihat  #jerawat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #bodygoal  #mantap  #lebihtegang  #missVketat  #persiaanakdara  #dropshipwanted  #wasapcepat  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Nak montok gebu sambil sihat ? 
Jom cuba pink lady.
 100% bahan herba organik โ€ผTiada kesan smingan
โ€ผTiada kimia โœ… lulus kkm โœ… Halal
โœ… Bersih
โœ… Dijamin berkesan 100%
.
.
http://www.wasap.my/012-7845192
.
.
#pinklady #teampinklady #pinkladybodyperfection #jomcantik #jomsihat #bodycantik #bodygoal #kulitkusam #jerawat #slim #payudarategang #missVketat #mantap #lebihgebu #kulitlicin #dropshipwanted #pinkladyperfection #UKUGROUPterbaik
Nak montok gebu sambil sihat ? Jom cuba pink lady. 100% bahan herba organik โ€ผTiada kesan smingan โ€ผTiada kimia โœ… lulus kkm โœ… Halal โœ… Bersih โœ… Dijamin berkesan 100% . . http://www.wasap.my/012-7845192 . . #pinklady  #teampinklady  #pinkladybodyperfection  #jomcantik  #jomsihat  #bodycantik  #bodygoal  #kulitkusam  #jerawat  #slim  #payudarategang  #missVketat  #mantap  #lebihgebu  #kulitlicin  #dropshipwanted  #pinkladyperfection  #UKUGROUPterbaik 
Kaktim dah tak beri anak-anak ubat selsema, batuk dan demam hampir setahun. 
Ahamdulillah, anak-anak makin kuat lawan penyakit. 
Serious Kaktim nak share tips berguna ni. Kalau mommies nak tahu, blh komen NAK. 
#Narinarcommander
#NarinarSquad
#Flufighters
#DropshipWanted
Cool! Tshirt family yang sangat awesome โค๏ธ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Sesuai untuk Family outing,Family Day & Sebagai Present ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
So kalau nak tempah baju mcm ni silalah whatsapp saya laju laju ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜โ˜๏ธโ˜๏ธ
FREE POSTAGE UNTUK 2 PELANGGAN TERAWAL YANG TEMPAH SETIAP HARI ๐Ÿ˜Š
. 
Jangan lupa whatsapp/dm saya 01123400565 untuk tempahan. Harga pasti murah dan berbaloi baloi #letscantik #printingmurah
.
KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI ๐Ÿ˜˜
.
#printing #printbaju #printcepat #logodesigner #logodesigner #silkscreenprinting #logomaker #sayajualmurah #printingmurah #printbaju #kl #malaysia #printbackdrop #printbanner #printsticker #sayajual #sayajualmurah #fohlamakprinting #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #dropship #silkscreen #sayajualbaju #malaysia #2k17 #vinyl #blackwhite #heatpressmalaysia #tempatan #sayajualbajumurahmalaysia @bazaarpaknilofficial
Cool! Tshirt family yang sangat awesome โค๏ธ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Sesuai untuk Family outing,Family Day & Sebagai Present ๐ŸŽ๐ŸŽ . So kalau nak tempah baju mcm ni silalah whatsapp saya laju laju ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜โ˜๏ธโ˜๏ธ FREE POSTAGE UNTUK 2 PELANGGAN TERAWAL YANG TEMPAH SETIAP HARI ๐Ÿ˜Š . Jangan lupa whatsapp/dm saya 01123400565 untuk tempahan. Harga pasti murah dan berbaloi baloi #letscantik  #printingmurah  . KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI ๐Ÿ˜˜ . #printing  #printbaju  #printcepat  #logodesigner  #logodesigner  #silkscreenprinting  #logomaker  #sayajualmurah  #printingmurah  #printbaju  #kl  #malaysia  #printbackdrop  #printbanner  #printsticker  #sayajual  #sayajualmurah  #fohlamakprinting  #sayajualmurah  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropship  #silkscreen  #sayajualbaju  #malaysia  #2k17  #vinyl  #blackwhite  #heatpressmalaysia  #tempatan  #sayajualbajumurahmalaysia  @bazaarpaknilofficial
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI โ—๏ธ"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
๐Ÿ‘‘KELEBIHAN BCCREAM DYXY๐Ÿ‘‘
----------------------------------------------------
.
๐Ÿ’‹magic foundation(ALL IN ONE)
๐Ÿ’‹sun block SPF 50+
๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap
๐Ÿ’‹tidak berminyak
๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam)
๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ. Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bioโฌ†
atau contact 0196205904

#bccream 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
#paidreviewmurah 
#ootd
#motd
#muatutorial
#cantik
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI โ—๏ธ" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- ๐Ÿ‘‘KELEBIHAN BCCREAM DYXY๐Ÿ‘‘ ---------------------------------------------------- . ๐Ÿ’‹magic foundation(ALL IN ONE) ๐Ÿ’‹sun block SPF 50+ ๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap ๐Ÿ’‹tidak berminyak ๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam) ๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ. Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bioโฌ† atau contact 0196205904 #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #paidreviewmurah  #ootd  #motd  #muatutorial  #cantik 
THE BEST MASCARA EVER!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Memang puas hati gerenti tak menyesal punya korang beli DYXY MASCARA ni. .
.
.
Paling best tak menghitamkan bawah mata, senang nak cuci pulak tu..Ciksu dah try tau, seriously BEST SANGAT2!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Effect lentik dia tuh fuhhh mengancam terus..memang jatuh hati habiss!!๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.

Kelebihan lain
.
โœ”๏ธKalis air
โœ”Berus tebal
โœ”Senang untuk dicuci
โœ”Melentikan bulu mata dengan pantas
โœ”Melebatkan bulu mata
โœ”Tahan melebihi 12 jam
โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ”Boleh digunakan di bawah mata
.
.
Juga..
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Nak ke nak?!?! Kalau nak kena cepat tau..Barang hot memang semua berebut.. Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bioโฌ†
atau contact 0196205904

#bccream 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
#paidreviewmurah 
#ootd
#motd
#muatutorial
#cantik
THE BEST MASCARA EVER!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Memang puas hati gerenti tak menyesal punya korang beli DYXY MASCARA ni. . . . Paling best tak menghitamkan bawah mata, senang nak cuci pulak tu..Ciksu dah try tau, seriously BEST SANGAT2!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Effect lentik dia tuh fuhhh mengancam terus..memang jatuh hati habiss!!๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . Kelebihan lain . โœ”๏ธKalis air โœ”Berus tebal โœ”Senang untuk dicuci โœ”Melentikan bulu mata dengan pantas โœ”Melebatkan bulu mata โœ”Tahan melebihi 12 jam โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja โœ”Boleh digunakan di bawah mata . . Juga.. โŽ Tidak mengatalkan mata โŽ Tidak menanggalkan bulu mata . . Nak ke nak?!?! Kalau nak kena cepat tau..Barang hot memang semua berebut.. Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bioโฌ† atau contact 0196205904 #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #paidreviewmurah  #ootd  #motd  #muatutorial  #cantik 
ELFIRA LOY DAH JADI PENGGUNA DYXY๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. "Cantik hanya dengan #DyxyCosmetics jerr uolls ๐Ÿ˜˜
.
.

Rugi pada yang masih belum mencuba ๐Ÿค—
.
Cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+6012-7628629
. .
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#agentjb
#codjbarea
ELFIRA LOY DAH JADI PENGGUNA DYXY๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . "Cantik hanya dengan #DyxyCosmetics  jerr uolls ๐Ÿ˜˜ . . Rugi pada yang masih belum mencuba ๐Ÿค— . Cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+6012-7628629 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #agentjb  #codjbarea 
SIAPA YANG NAK JOIN POSTAGE ESOK (RABU) .

WHATSAPP KAK MIERRA LELAJU NAH ๐Ÿ˜˜ . .
.

AREA IPOH NAK COD , HARI SABTU / AHAD SHJ . .
.

MEH LAH PUTIH BERSAMA PK . TAHAN LEBIH SEBULAN , HANYA PERLU KEMAM SEBELUM TIDUR ๐Ÿ˜‰ . TKPERLU BANCUH PON , SENANG  KANN . TKKAN LAH RAYA TAHUN NIE TKMOO FLAWLESS PUTIH MULUS BAK KOREA GITU HEHEHE .

#ThejunniPUTIHKOREA #putihkorea #jomcantik #teamputihmuluskorea #putihkoreareseller #jomcantiksama2 #jomputih #jombeli #jomgebu #pkcodipoh #dropshipwanted .
SIAPA YANG NAK JOIN POSTAGE ESOK (RABU) . WHATSAPP KAK MIERRA LELAJU NAH ๐Ÿ˜˜ . . . AREA IPOH NAK COD , HARI SABTU / AHAD SHJ . . . MEH LAH PUTIH BERSAMA PK . TAHAN LEBIH SEBULAN , HANYA PERLU KEMAM SEBELUM TIDUR ๐Ÿ˜‰ . TKPERLU BANCUH PON , SENANG KANN . TKKAN LAH RAYA TAHUN NIE TKMOO FLAWLESS PUTIH MULUS BAK KOREA GITU HEHEHE . #ThejunniPUTIHKOREA  #putihkorea  #jomcantik  #teamputihmuluskorea  #putihkoreareseller  #jomcantiksama2  #jomputih  #jombeli  #jomgebu  #pkcodipoh  #dropshipwanted  .
Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2. Potongan harga lebih banyak lebih jimat!!
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Basic Lady Set
๐Ÿ”ฅBcCream
๐Ÿ”ฅGreen Tea Face Mist
๐Ÿ”ฅBrush
.
FREE POS SM + 4 FREEGIFT UNTUK 10 TERAWAL SAHAJA!!โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Jangan tunggu lagi.. Wasap wasap wasap

Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bioโฌ†
atau contact 0196205904

#bccream 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
#paidreviewmurah 
#ootd
#motd
#muatutorial
#cantik
Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2. Potongan harga lebih banyak lebih jimat!! . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Basic Lady Set ๐Ÿ”ฅBcCream ๐Ÿ”ฅGreen Tea Face Mist ๐Ÿ”ฅBrush . FREE POS SM + 4 FREEGIFT UNTUK 10 TERAWAL SAHAJA!!โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Jangan tunggu lagi.. Wasap wasap wasap Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bioโฌ† atau contact 0196205904 #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #paidreviewmurah  #ootd  #motd  #muatutorial  #cantik 
Alhamdulillah testimoni nsabeauty sendiri daripada adik Aina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Elok dah muka adik Aina ni. Dulu muka kotor gila tak terjaga ๐Ÿ™„ Lelaki kan, mana rajin sangat nak jaga skin ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ
.
Kita paksa dia guna Serum kita, terus tak skip apply everyday! ๐Ÿ˜‚ Now road to flawless skin! โœจ
.
So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA Serum ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang
ใƒป
ใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒปใƒปใƒป
#nsabeautycess #nsasuperstar #nsabeau #nsabeautystockist #nsabeautyagent #nsabeautydrosphip #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautykl #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #faceserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautyshahalam #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #serumsyafiqahainashahalam  #agentneeded #dropshipwanted
Alhamdulillah testimoni nsabeauty sendiri daripada adik Aina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Elok dah muka adik Aina ni. Dulu muka kotor gila tak terjaga ๐Ÿ™„ Lelaki kan, mana rajin sangat nak jaga skin ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ . Kita paksa dia guna Serum kita, terus tak skip apply everyday! ๐Ÿ˜‚ Now road to flawless skin! โœจ . So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA Serum ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang ใƒป ใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒปใƒปใƒป #nsabeautycess  #nsasuperstar  #nsabeau  #nsabeautystockist  #nsabeautyagent  #nsabeautydrosphip  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautykl  #nsabeautyserum  #ainaaserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #faceserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #serum  #serummalaysia  #beautyserum  #nsabeautyshahalam  #serumsyafiqahaina  #serumviral  #serumwajah  #serumsyafiqahainashahalam  #agentneeded  #dropshipwanted 
Alhamdulillah testimoni nsabeauty sendiri daripada adik Aina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Elok dah muka adik Aina ni. Dulu muka kotor gila tak terjaga ๐Ÿ™„ Lelaki kan, mana rajin sangat nak jaga skin ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ
.
Kita paksa dia guna Serum kita, terus tak skip apply everyday! ๐Ÿ˜‚ Now road to flawless skin! โœจ
.
So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA Serum ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang
ใƒป
ใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒปใƒปใƒป
#nsabeautycess #nsasuperstar #nsabeau #nsabeautystockist #nsabeautyagent #nsabeautydrosphip #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautykl #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #faceserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautyshahalam #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #serumsyafiqahainashahalam  #agentneeded #dropshipwanted
Alhamdulillah testimoni nsabeauty sendiri daripada adik Aina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Elok dah muka adik Aina ni. Dulu muka kotor gila tak terjaga ๐Ÿ™„ Lelaki kan, mana rajin sangat nak jaga skin ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ . Kita paksa dia guna Serum kita, terus tak skip apply everyday! ๐Ÿ˜‚ Now road to flawless skin! โœจ . So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA Serum ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang ใƒป ใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒปใƒปใƒป #nsabeautycess  #nsasuperstar  #nsabeau  #nsabeautystockist  #nsabeautyagent  #nsabeautydrosphip  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautykl  #nsabeautyserum  #ainaaserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #faceserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #serum  #serummalaysia  #beautyserum  #nsabeautyshahalam  #serumsyafiqahaina  #serumviral  #serumwajah  #serumsyafiqahainashahalam  #agentneeded  #dropshipwanted 
Alhamdulillah.. terima stok 10 botol dari stokis Anna Rossa

Uolls kat area muar,tangkak,bukit gambir , pagoh dan kawasan yg berdekatan yg nk dapatkan LentikDara #jusviral... meh wassap akak cepat... Luar kawasan, akak boleh pos ye... www.wasap.my/60197040898/naklentikdara

#lentikdaramuarpagoh
#lentikdaramalaysia
#memanghebat
#jomsihat
#produkviral
#dropshipwanted
Alhamdulillah testimoni nsabeauty sendiri daripada adik Aina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Elok dah muka adik Aina ni. Dulu muka kotor gila tak terjaga ๐Ÿ™„ Lelaki kan, mana rajin sangat nak jaga skin ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ
.
Kita paksa dia guna Serum kita, terus tak skip apply everyday! ๐Ÿ˜‚ Now road to flawless skin! โœจ
.
So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA Serum ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang
ใƒป
ใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒปใƒปใƒป
#nsabeautycess #nsasuperstar #nsabeau #nsabeautystockist #nsabeautyagent #nsabeautydrosphip #nsabeauty #nsabeautyselangor #nsabeautykl #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #faceserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautyshahalam #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #serumsyafiqahainashahalam  #agentneeded #dropshipwanted
Alhamdulillah testimoni nsabeauty sendiri daripada adik Aina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Elok dah muka adik Aina ni. Dulu muka kotor gila tak terjaga ๐Ÿ™„ Lelaki kan, mana rajin sangat nak jaga skin ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ . Kita paksa dia guna Serum kita, terus tak skip apply everyday! ๐Ÿ˜‚ Now road to flawless skin! โœจ . So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA Serum ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang ใƒป ใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒปใƒป ใƒปใƒปใƒปใƒปใƒป #nsabeautycess  #nsasuperstar  #nsabeau  #nsabeautystockist  #nsabeautyagent  #nsabeautydrosphip  #nsabeauty  #nsabeautyselangor  #nsabeautykl  #nsabeautyserum  #ainaaserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #faceserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #serum  #serummalaysia  #beautyserum  #nsabeautyshahalam  #serumsyafiqahaina  #serumviral  #serumwajah  #serumsyafiqahainashahalam  #agentneeded  #dropshipwanted 
Alhamdulillah rezeki di malam hari..tq kak,support bisnes Melor๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ JOM DAPATKAN PRODUK KARISMA COSMETIC DENGAN MELOR,stokis SAH KC Melakaโ˜บ๏ธ UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP
http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic
#MELORSTOKISMELAKA
๐Ÿšš๐Ÿ“ฎSeluruh Malaysia ๐Ÿš—๐Ÿš— Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh 
#StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED
#DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #cantik #gebugebas #putih #jeragatpudar #halus #wajahberseri #kulitkusam #putihseluruhbadan #putihmulus #cantiksemulajadi #cantikluardalam #kulitputihberseri #jerawatterok #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil
Alhamdulillah rezeki di malam hari..tq kak,support bisnes Melor๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ JOM DAPATKAN PRODUK KARISMA COSMETIC DENGAN MELOR,stokis SAH KC Melakaโ˜บ๏ธ UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA  ๐Ÿšš๐Ÿ“ฎSeluruh Malaysia ๐Ÿš—๐Ÿš— Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka  #AGENTWANTED  #DROPSHIPWANTED  #kongsirezeki  #cantik  #gebugebas  #putih  #jeragatpudar  #halus  #wajahberseri  #kulitkusam  #putihseluruhbadan  #putihmulus  #cantiksemulajadi  #cantikluardalam  #kulitputihberseri  #jerawatterok  #produkkarismacosmetic  #produkngosek  #cikguseo  #bazarpaknil 
QUEEN SERUM FOUNDATION
.
Foundation yang Mengikut darah anda...
.
DAN SATU2 NYA FOUNDATION YANG MERAWAT WAJAH anda !
.
Tak payah Pkai Serum Dah  Dengan SERUM FOUNDATION...
.
3 IN 1 JIMAT Weiiii !!!
.
Sembur kan Face Mist Queen Terus Apply Foundation !
.
Salah satu bahan yg ada juga adalah serbuk mutiara yg baik utk hilangkan jerawat/jeragat/parut, cerahkan dan tegangkan kulit wajah, spf 50 lindungi kulit dr cahaya matahari, wajah lebih putih, tegang dan mulus.
.
Sesuai semua jenis kulit๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
ARTIS RUHAINIES PUN PAKAI TAU. NAK CANTEK GEBU MACAM ARTIS RUHAINIES NI? ๐Ÿ˜

Berminat boleh tggalkan no fon @ wasap sy www.wasap.my/60138768349/serumfd

#kosmetikmurah#produkkesihatan#queenmutiara#foundationqueen#cantiksihat#sayajualsayaguna#businessonline#dropshipwanted#serumajaib#foundationajaib#malaysia#visitmyig#malaysiadropship#murahmurahjer#murahmurah#murahmalaysia#kosmetiklulusankkm
QUEEN SERUM FOUNDATION . Foundation yang Mengikut darah anda... . DAN SATU2 NYA FOUNDATION YANG MERAWAT WAJAH anda ! . Tak payah Pkai Serum Dah Dengan SERUM FOUNDATION... . 3 IN 1 JIMAT Weiiii !!! . Sembur kan Face Mist Queen Terus Apply Foundation ! . Salah satu bahan yg ada juga adalah serbuk mutiara yg baik utk hilangkan jerawat/jeragat/parut, cerahkan dan tegangkan kulit wajah, spf 50 lindungi kulit dr cahaya matahari, wajah lebih putih, tegang dan mulus. . Sesuai semua jenis kulit๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . ARTIS RUHAINIES PUN PAKAI TAU. NAK CANTEK GEBU MACAM ARTIS RUHAINIES NI? ๐Ÿ˜ Berminat boleh tggalkan no fon @ wasap sy www.wasap.my/60138768349/serumfd #kosmetikmurah #produkkesihatan #queenmutiara #foundationqueen #cantiksihat #sayajualsayaguna #businessonline #dropshipwanted #serumajaib #foundationajaib #malaysia #visitmyig #malaysiadropship #murahmurahjer #murahmurah #murahmalaysia #kosmetiklulusankkm 
Last ayat โ€œSo far pinklady memang ngamโ€ ! ๐Ÿ˜
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT
.
โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET
.
โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜.
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ
.
โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! .
๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
RM299 je untuk body cantik dan sihat.
.
๐Ÿ“ฑDM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +6 01120964930 ...๐Ÿ“ž...๐Ÿ“ž ๐Ÿ‘ˆ
.
๐Ÿ“ฑDM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +6 01120964930 ...๐Ÿ“ž...๐Ÿ“ž ๐Ÿ‘ˆ
.
๐Ÿ“ฑDM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +6 01120964930 ...๐Ÿ“ž...๐Ÿ“ž ๐Ÿ‘ˆ
.
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #slim #sihat #ketat #cantik #montok #infosihat #infocantik #gogegaria
Last ayat โ€œSo far pinklady memang ngamโ€ ! ๐Ÿ˜ . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต ๐Ÿ‘ MONTOK ๐Ÿ‘ RAMPING ๐Ÿ‘ KETAT . โŽ Tak Perlu โŒ SAPU โŒ BANCUH โŒ DIET . โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜. โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ . โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut. RM299 je untuk body cantik dan sihat. . ๐Ÿ“ฑDM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +6 01120964930 ...๐Ÿ“ž...๐Ÿ“ž ๐Ÿ‘ˆ . ๐Ÿ“ฑDM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +6 01120964930 ...๐Ÿ“ž...๐Ÿ“ž ๐Ÿ‘ˆ . ๐Ÿ“ฑDM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +6 01120964930 ...๐Ÿ“ž...๐Ÿ“ž ๐Ÿ‘ˆ . #pinklady  #dropship  #dropshipwanted  #teampinklady  #pinkladybodyperfectionmurah  #pinkladybodyperfection  #pinkladymalaysia  #pinkladyoriginal  #slim  #sihat  #ketat  #cantik  #montok  #infosihat  #infocantik  #gogegaria 
J.E.R.A.W.A.T??๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
K.U.S.A.M?? J.E.R.A.G.A.T?? Dah bermacam produk cuba. Tiada perubahan
Dpt pulak yang merosakkan kulit... Habis naik jerawat.. .
.
Letih?? behabis ratusan ringgit
Jom sis bantu satu sabun LULUS KKM. .sngt mudah lelaki perempuan boleh pakai. 
MODAL 
BAWAH RM50 
Drop komen pm. . 
Atau tinggalkn no telefon ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Klik www.wasap.my/60138768349
#ubatresdung#jerawat#jeragat#dropshipwanted#lulusankkm#produkkesihatan#sayajualonline#businessonline#kekalcantikQm#sihatQ#Qmmutiara#sayagunasayajual
J.E.R.A.W.A.T??๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ K.U.S.A.M?? J.E.R.A.G.A.T?? Dah bermacam produk cuba. Tiada perubahan Dpt pulak yang merosakkan kulit... Habis naik jerawat.. . . Letih?? behabis ratusan ringgit Jom sis bantu satu sabun LULUS KKM. .sngt mudah lelaki perempuan boleh pakai. MODAL BAWAH RM50 Drop komen pm. . Atau tinggalkn no telefon ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Klik www.wasap.my/60138768349 #ubatresdung #jerawat #jeragat #dropshipwanted #lulusankkm #produkkesihatan #sayajualonline #businessonline #kekalcantikQm #sihatQ #Qmmutiara #sayagunasayajual 
PROMOSI TAHUN BARU !!!
.
#meeraclegemstone buat surprise!!
bermula esok MEERACLE buat promosi besar-besaran ๐Ÿ˜
.
COMBO A
=======
๐Ÿ’ฅ1 set = Rm128
๐Ÿ’ฅ2 set = Rm200
.
COMBO B
=======
๐Ÿ’ฅ1 Serum = Rm79
๐Ÿ’ฅ2 Serum = Rm138
๐Ÿ’ฅ3 Serum = Rm200
.
Promosi bermula esok 17 Jan hingga 31 Jan 2018,

Jimat & berbaloi2. .

Jom lekas-lekas pm sis..
.
๐Ÿ“ฒ 011 36683057 .
.
#meeraclegemstonekotamasai 
#meeraclegemstonescientex
#meeraclegemstonenusadamai
#meeraclegemstonebukitdahlia 
#meeraclegemstonesegamat 
#meeraclepromosi
#codavailable 
#dropshipwanted
#agentwanted
#dekatsayacodjauhsayapos
PROMOSI TAHUN BARU !!! . #meeraclegemstone  buat surprise!! bermula esok MEERACLE buat promosi besar-besaran ๐Ÿ˜ . COMBO A ======= ๐Ÿ’ฅ1 set = Rm128 ๐Ÿ’ฅ2 set = Rm200 . COMBO B ======= ๐Ÿ’ฅ1 Serum = Rm79 ๐Ÿ’ฅ2 Serum = Rm138 ๐Ÿ’ฅ3 Serum = Rm200 . Promosi bermula esok 17 Jan hingga 31 Jan 2018, Jimat & berbaloi2. . Jom lekas-lekas pm sis.. . ๐Ÿ“ฒ 011 36683057 . . #meeraclegemstonekotamasai  #meeraclegemstonescientex  #meeraclegemstonenusadamai  #meeraclegemstonebukitdahlia  #meeraclegemstonesegamat  #meeraclepromosi  #codavailable  #dropshipwanted  #agentwanted  #dekatsayacodjauhsayapos 
GERAM RASA NK PICIT2 JA...
TAK TAHAN TGK...!!!
.
.
Nk kuar umh maluu๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
Muka mcm katak puru,,,berbenjol2 1 muka....
Korang ada msalah mcm ney??Mehh hakak bntu uollsss
www.wasap.my/60138768349/jerawat
#businessonline#Qmmurah#detox#sabunqm#jualbeli#dropshipwanted#produkkesihatan#ubatresdung#lulusankkm#sayajual#produkmutiara#resdungberkesan#ubatjerawat#produkkesihatanlaris
PROMOSI TAHUN BARU !!!
.
#meeraclegemstone buat surprise!!
bermula esok MEERACLE buat promosi besar-besaran ๐Ÿ˜
.
COMBO A
=======
๐Ÿ’ฅ1 set = Rm128
๐Ÿ’ฅ2 set = Rm200
.
COMBO B
=======
๐Ÿ’ฅ1 Serum = Rm79
๐Ÿ’ฅ2 Serum = Rm138
๐Ÿ’ฅ3 Serum = Rm200
.
Promosi bermula esok 17 Jan hingga 31 Jan 2018, 
Jimat & berbaloi2. .
.
.
Jom lekas-lekas pm sis..
.๐Ÿ“ฒ 011 36683057 .
.
#meeraclegemstonekotamasai 
#meeraclegemstonescientex
#meeraclegemstonenusadamai
#meeraclegemstonebukitdahlia 
#meeraclegemstonesegamat 
#meeraclepromosi
#codavailable 
#dropshipwanted
#agentwanted
#dekatsayacodjauhsayapos
PROMOSI TAHUN BARU !!! . #meeraclegemstone  buat surprise!! bermula esok MEERACLE buat promosi besar-besaran ๐Ÿ˜ . COMBO A ======= ๐Ÿ’ฅ1 set = Rm128 ๐Ÿ’ฅ2 set = Rm200 . COMBO B ======= ๐Ÿ’ฅ1 Serum = Rm79 ๐Ÿ’ฅ2 Serum = Rm138 ๐Ÿ’ฅ3 Serum = Rm200 . Promosi bermula esok 17 Jan hingga 31 Jan 2018, Jimat & berbaloi2. . . . Jom lekas-lekas pm sis.. .๐Ÿ“ฒ 011 36683057 . . #meeraclegemstonekotamasai  #meeraclegemstonescientex  #meeraclegemstonenusadamai  #meeraclegemstonebukitdahlia  #meeraclegemstonesegamat  #meeraclepromosi  #codavailable  #dropshipwanted  #agentwanted  #dekatsayacodjauhsayapos 
"Sis, open dropship tak?" .
.
Bole tambah duit poketโ€ผ๏ธsatu box RM10-RM20 atau lebih bergantung promotion!
.
Siapa yang taknak kan?Post promote taraa untung! Bole bt kerja dari rumah!!
.
.
๐Ÿšจ Ya, sekarang saya OPEN PENGAMBILAN DROPSHIP TERHAD 20 ORANG SAHAJA.
.
.
๐Ÿ‘‰PRODUK DEMAND TINGGI! Banyak sangat permintaan mekcun serum sekarang sampai ke Singapore, Indonesia, Brunei. ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ‘‰PRODUK SENANG JUAL! Siapa yg tak nak cantik? Tanpa jerawat dan jeragat kan. Senang pakai. Boleh merawat. Ramai orang tercari cari produk macam mekcun serum nie. ๐Ÿค—
.
.
๐Ÿ‘‰LAMBAKAN FEEDBACK & TESTIMONI! Peratusan customer yg puas hati dengan mekcun serum sangat tinggi. ๐Ÿ˜˜
.
TAK RETI PROMOTE? 
MEI AKAK AJAR SECARA PERCUMA!!
.
.
Yuran? 
FREE JERR.. YANG PENTING RAJIN DAN BERSUNGGUH
.
REWARD KEPADA AGENT DROPSHIP YANG BERJAYA CAPAI TARGET!! .
.
๐ŸšจTERHAD UNTUK 20 ORANG SAHAJA
.
.
Whatsapp saya ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60145704050/dropshipms
Whatsapp saya๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60145704050/dropshipms
.
#nmasbeauty
#serum
#mekcunserum
#mekcunbeauty 
#mekcuntestimoni 
#mekcun 
#serumkorea 
#serumkulit 
#serummurah 
#serumori 
#cantik 
#serumviral 
#ump 
#politeknik 
#uitm 
#bangi 
#sabah 
#sarawak 
#semenanjungmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#ajimaura 
#promosi
#terapiinstagram
"Sis, open dropship tak?" . . Bole tambah duit poketโ€ผ๏ธsatu box RM10-RM20 atau lebih bergantung promotion! . Siapa yang taknak kan?Post promote taraa untung! Bole bt kerja dari rumah!! . . ๐Ÿšจ Ya, sekarang saya OPEN PENGAMBILAN DROPSHIP TERHAD 20 ORANG SAHAJA. . . ๐Ÿ‘‰PRODUK DEMAND TINGGI! Banyak sangat permintaan mekcun serum sekarang sampai ke Singapore, Indonesia, Brunei. ๐Ÿ˜ฑ . . ๐Ÿ‘‰PRODUK SENANG JUAL! Siapa yg tak nak cantik? Tanpa jerawat dan jeragat kan. Senang pakai. Boleh merawat. Ramai orang tercari cari produk macam mekcun serum nie. ๐Ÿค— . . ๐Ÿ‘‰LAMBAKAN FEEDBACK & TESTIMONI! Peratusan customer yg puas hati dengan mekcun serum sangat tinggi. ๐Ÿ˜˜ . TAK RETI PROMOTE? MEI AKAK AJAR SECARA PERCUMA!! . . Yuran? FREE JERR.. YANG PENTING RAJIN DAN BERSUNGGUH . REWARD KEPADA AGENT DROPSHIP YANG BERJAYA CAPAI TARGET!! . . ๐ŸšจTERHAD UNTUK 20 ORANG SAHAJA . . Whatsapp saya ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60145704050/dropshipms Whatsapp saya๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60145704050/dropshipms . #nmasbeauty  #serum  #mekcunserum  #mekcunbeauty  #mekcuntestimoni  #mekcun  #serumkorea  #serumkulit  #serummurah  #serumori  #cantik  #serumviral  #ump  #politeknik  #uitm  #bangi  #sabah  #sarawak  #semenanjungmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #ajimaura  #promosi  #terapiinstagram 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code โ—โ—
.
.
โค SEXY NUDE โค FLIRTY ME โค CHERRY RED
.
๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi .
๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

Cepat cepat ws ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 013-8755808
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras - - #regrann
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code โ—โ— . . โค SEXY NUDE โค FLIRTY ME โค CHERRY RED . ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi . ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Cepat cepat ws ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 013-8755808 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  - - #regrann 
HOT SELLING PROMO MELETOP๐Ÿ˜ฑ
SET COMPLETE LADY๐Ÿ’‹
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics๐Ÿ’ž
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0133755705
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#bccream 
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
HOT SELLING PROMO MELETOP๐Ÿ˜ฑ SET COMPLETE LADY๐Ÿ’‹ . Cantik hanya dengan #dyxycosmetics ๐Ÿ’ž . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0133755705 . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code โ—โ—
.
.
โค SEXY NUDE โค FLIRTY ME โค CHERRY RED
.
๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi .
๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

Cepat cepat ws ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 013-8755808
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras - - #regrann
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code โ—โ— . . โค SEXY NUDE โค FLIRTY ME โค CHERRY RED . ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi . ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Cepat cepat ws ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 013-8755808 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  - - #regrann 
LETAK LETAK JE ABIS๐Ÿ˜‚

RESTOCK LAGI!! SALE LAJU MACAM AIR PAIP ๐Ÿšฟ

JUAL BENDA MEKAP PUN BOLEH jana income 3-5 angka๐Ÿ˜ฑ

Siap tadi masa taklimat diceritakan kejayaan abang abang sado yang join dyxy dan jana pendapatan LUAR BIASA.๐Ÿ˜ฑ Pakat beratur kereta Lamborghini, ferrari & seangkatan๐Ÿคฃ

Dyxy ni produk viral terlaris dipasaran sekarang

Permintaan tinggi sangat. 
Abang sado tadi share letak letak barang ja abis, letak letak je kat booth abis๐Ÿคฃ

Tapi serius pengalaman sendiri yang pernah jual macam macam produk.

Dyxy ni aura dia memang lain sangat.

LUAR BIASA

Memang tak Rugi pilih Dyxy ni

So agak-agak anda nak pastikan impian 2018 terlaksana tahun ni

Impian dari 2010 yang dibawa kehadapan sampai ke 2018 ditunaikan satu persatu.

Jom segera join Dyxy bawah Sprinters Empire

Insyallah aura sprinter tu terasa dan anda dapat pecut laju dalam bisnes

Mana tau anda orang kedua yang akan dibawa ke Hq Dyxy untuk Upgrade sebagai stokis๐Ÿ˜

Wa segera 0133507996

#dayahsprinter
#dropshipwanted
#dyxycyberjaya 
#dyxyputrajaya
#dyxyukmbangi
#DyxyMMU
#DyxyUNITEN
#DyxyUITM
#Mekap
#Foundation
#Dyxy
#azam2018
#SetSuperFantastic
#SprintersEmpire
#Agentdyxywanted
#StokisDyxy
#DyxySabah
#DyxySarawak
#DyxyPangkor
#DyxyKMpp
#DyxyKuching
#DyxyIpoh
#dyxyUitm
LETAK LETAK JE ABIS๐Ÿ˜‚ RESTOCK LAGI!! SALE LAJU MACAM AIR PAIP ๐Ÿšฟ JUAL BENDA MEKAP PUN BOLEH jana income 3-5 angka๐Ÿ˜ฑ Siap tadi masa taklimat diceritakan kejayaan abang abang sado yang join dyxy dan jana pendapatan LUAR BIASA.๐Ÿ˜ฑ Pakat beratur kereta Lamborghini, ferrari & seangkatan๐Ÿคฃ Dyxy ni produk viral terlaris dipasaran sekarang Permintaan tinggi sangat. Abang sado tadi share letak letak barang ja abis, letak letak je kat booth abis๐Ÿคฃ Tapi serius pengalaman sendiri yang pernah jual macam macam produk. Dyxy ni aura dia memang lain sangat. LUAR BIASA Memang tak Rugi pilih Dyxy ni So agak-agak anda nak pastikan impian 2018 terlaksana tahun ni Impian dari 2010 yang dibawa kehadapan sampai ke 2018 ditunaikan satu persatu. Jom segera join Dyxy bawah Sprinters Empire Insyallah aura sprinter tu terasa dan anda dapat pecut laju dalam bisnes Mana tau anda orang kedua yang akan dibawa ke Hq Dyxy untuk Upgrade sebagai stokis๐Ÿ˜ Wa segera 0133507996 #dayahsprinter  #dropshipwanted  #dyxycyberjaya  #dyxyputrajaya  #dyxyukmbangi  #DyxyMMU  #DyxyUNITEN  #DyxyUITM  #Mekap  #Foundation  #Dyxy  #azam2018  #SetSuperFantastic  #SprintersEmpire  #Agentdyxywanted  #StokisDyxy  #DyxySabah  #DyxySarawak  #DyxyPangkor  #DyxyKMpp  #DyxyKuching  #DyxyIpoh  #dyxyUitm 
Bismillah.. Sahabat.. Menjadi reseller atau dropshipper adalah salah satu pilihan bisnis yang menggiurkan. Selain 'mudah' juga murah dan banyak lain keuntunganya. - Tidak perlu stock
- Tidak perlu repot paking
- Tidak perlu repot kirim
- Cukup posting dapat cling

Mau..?? Chat Wa 082288006998
๐Ÿ‘‡

Buat yang serius akan ada BONUS khusus buat Anda ๐Ÿ˜Š

#dropship #dropshipper #dropshipperwelcome #dropshipwanted #seller #reseller #resellers #resellerswelcome #resellerdropship #resellersdistro #resellerskaos #resellersbaju
Bismillah.. Sahabat.. Menjadi reseller atau dropshipper adalah salah satu pilihan bisnis yang menggiurkan. Selain 'mudah' juga murah dan banyak lain keuntunganya. - Tidak perlu stock - Tidak perlu repot paking - Tidak perlu repot kirim - Cukup posting dapat cling Mau..?? Chat Wa 082288006998 ๐Ÿ‘‡ Buat yang serius akan ada BONUS khusus buat Anda ๐Ÿ˜Š #dropship  #dropshipper  #dropshipperwelcome  #dropshipwanted  #seller  #reseller  #resellers  #resellerswelcome  #resellerdropship  #resellersdistro  #resellerskaos  #resellersbaju 
KENAPA MINUM SUSU MIKKAE RASA KENYANG LAMA?โค Sbb GI susu ni rendah, sekitar 27๐Ÿ˜„

Sesuai  nk poser or nk diet.๐Ÿค” Susu mikkae tinggi protin dan low karbo๐Ÿ˜

#charlottecollection0149536915 #susupremiummampumilik #susukambing100peratuskandungansusu #susukambingorganikpure #Mikkae #susumikkae  #susu #agensabah #dropshipwanted
ATTENTION DYXY LOVERโ€ผโ€ผ
.
DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’•
.
Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ
.
Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Macam mana nak beli?
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
.
Booking serendah RM10
.
.

#dyxy #dyxycosmetics #greenteamistspray
#dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #foundationviral #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyshahalam #dyxycheras #dyxyipoh #dyxypendang #dyxybaganserai #dyxykt #dyxykl #dropshipwanted #makeuptutorial
ATTENTION DYXY LOVERโ€ผโ€ผ . DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’• . Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ . Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Macam mana nak beli? ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile . Booking serendah RM10 . . #dyxy  #dyxycosmetics  #greenteamistspray  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #dyxymascara  #concealer  #sunblock  #jerawat  #parutjerawat  #kulitkering  #foundation  #foundationviral  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxyshahalam  #dyxycheras  #dyxyipoh  #dyxypendang  #dyxybaganserai  #dyxykt  #dyxykl  #dropshipwanted  #makeuptutorial 
Basic makeup for you ladiess๐Ÿ˜
.
Aqua foundation & compact powder that suitable at any age
Apply foundation first & touch up with compact powder
.
.
Perfect ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
.
Join us as dropshipper or agent!
Whatsapp to order
+60195053184
Team #sugarbelleinspire .
.
#foundation #compactpowder #makeuplover #beauty #newarrival #waterbase #liquidfoundation #cantik #dropshipwanted #agentwanted #longlasting #sugarbelleproduct #buildablecoverage
ATTENTION DYXY LOVERโ€ผโ€ผ
.
DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’•
.
Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ
.
Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Macam mana nak beli?
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
.
Booking serendah RM10
.
.

#dyxy #dyxycosmetics #greenteamistspray
#dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #foundationviral #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyshahalam #dyxycheras #dyxyipoh #dyxypendang #dyxybaganserai #dyxykt #dyxykl #dropshipwanted #makeuptutorial
ATTENTION DYXY LOVERโ€ผโ€ผ . DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’• . Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ . Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Macam mana nak beli? ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile . Booking serendah RM10 . . #dyxy  #dyxycosmetics  #greenteamistspray  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #dyxymascara  #concealer  #sunblock  #jerawat  #parutjerawat  #kulitkering  #foundation  #foundationviral  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxyshahalam  #dyxycheras  #dyxyipoh  #dyxypendang  #dyxybaganserai  #dyxykt  #dyxykl  #dropshipwanted  #makeuptutorial 
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya
#TestimoniLentikDara 
#LentikDaraFeedback
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #serdang #serikembangan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #gemencheh #feldabukitrokan
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara  jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara  ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara  dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #TestimoniLentikDara  #LentikDaraFeedback  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #serikembangan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
ATTENTION DYXY LOVERโ€ผโ€ผ
.
DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’•
.
Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ
.
Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Macam mana nak beli?
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
.
Booking serendah RM10
.
.

#dyxy #dyxycosmetics #greenteamistspray
#dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #foundationviral #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyshahalam #dyxycheras #dyxyipoh #dyxypendang #dyxybaganserai #dyxykt #dyxykl #dropshipwanted #makeuptutorial
ATTENTION DYXY LOVERโ€ผโ€ผ . DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’• . Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ . Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JANUARY 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Macam mana nak beli? ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile . Booking serendah RM10 . . #dyxy  #dyxycosmetics  #greenteamistspray  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #dyxymascara  #concealer  #sunblock  #jerawat  #parutjerawat  #kulitkering  #foundation  #foundationviral  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxyshahalam  #dyxycheras  #dyxyipoh  #dyxypendang  #dyxybaganserai  #dyxykt  #dyxykl  #dropshipwanted  #makeuptutorial 
Nak guna urgent? Nak cod? Kita ada agen di seluruh Msia. Just bgtau tempat and we will arrange it for you ๐Ÿ˜˜
.
.
Macam mana nak beli?
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
.
Booking serendah RM10
.
.

#dyxy #dyxycosmetics #greenteamistspray
#dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #foundationviral #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyshahalam #dyxycheras #dyxyipoh #dyxypendang #dyxybaganserai #dyxykt #dyxykl #dropshipwanted #makeuptutorial
Nak guna urgent? Nak cod? Kita ada agen di seluruh Msia. Just bgtau tempat and we will arrange it for you ๐Ÿ˜˜ . . Macam mana nak beli? ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile . Booking serendah RM10 . . #dyxy  #dyxycosmetics  #greenteamistspray  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #dyxymascara  #concealer  #sunblock  #jerawat  #parutjerawat  #kulitkering  #foundation  #foundationviral  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxyshahalam  #dyxycheras  #dyxyipoh  #dyxypendang  #dyxybaganserai  #dyxykt  #dyxykl  #dropshipwanted  #makeuptutorial 
2000+ testimoni mekcun serum!! Serum viral 2018!!
.
Korang ada masalah kulit?  Nak cantik tanpa sebarang masalah kulit?? Jom guna mekcun serum.  Pasti xrugi taw.. .
Whatsapp terus di 0145704050
.
#nmasbeauty
#serum
#mekcunserum
#mekcunbeauty 
#mekcuntestimoni 
#mekcun 
#serumkorea 
#serumkulit 
#serummurah 
#serumori 
#cantik 
#serumviral 
#ump 
#politeknik 
#uitm 
#bangi 
#sabah 
#sarawak 
#semenanjungmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#ajimaura 
#promosi
Nak guna urgent? Nak cod? Kita ada agen di seluruh Msia. Just bgtau tempat and we will arrange it for you ๐Ÿ˜˜
.
.
Macam mana nak beli?
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile
.
Booking serendah RM10
.
.

#dyxy #dyxycosmetics #greenteamistspray
#dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #dyxymascara #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #foundation #foundationviral #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxyshahalam #dyxycheras #dyxyipoh #dyxypendang #dyxybaganserai #dyxykt #dyxykl #dropshipwanted #makeuptutorial
Nak guna urgent? Nak cod? Kita ada agen di seluruh Msia. Just bgtau tempat and we will arrange it for you ๐Ÿ˜˜ . . Macam mana nak beli? ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile ๐Ÿ“ฒ klik link whatsapp dekat profile . Booking serendah RM10 . . #dyxy  #dyxycosmetics  #greenteamistspray  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #dyxymascara  #concealer  #sunblock  #jerawat  #parutjerawat  #kulitkering  #foundation  #foundationviral  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxyshahalam  #dyxycheras  #dyxyipoh  #dyxypendang  #dyxybaganserai  #dyxykt  #dyxykl  #dropshipwanted  #makeuptutorial 
Khas buat Penggemar Inai Daun Pokok. 
Bau pon bau daun. ๐Ÿ˜
Yang penting cantik merah asli bebas bahan pewarna dan kimia.

Berminat boleh whatsapp nombor di bawah.๐Ÿค— 019-4284745

#inaidamia
#inaidaunasli
#merahcantik
#agentwanted
#dropshipwanted
SYOKKKKNYAA... Guna SABUN AJAIB dari NEWRULE ni!!๐Ÿ˜
1 Sabun ada 2 manfaat!๐Ÿ˜ฑ
Harga RM30 sahaja!
.
Kalau Nak tahu SABUN AJAIB ni boleh digunakan sebagai cuci muka & dan sebagai sabun badan. Mudahkan! Yang mana nak cepat bersiap lepas mandi tu, elok sangat lah pakai sabun ni! Zassss sekali jalan.
.
Banyak kelebihan SABUN AJAIB ini. Ia membantu merawat masalah Kulit seperti jerawat, jeragat & paling best untuk sesiapa yang Ada masalah jerawat badan pun sangat sesuai pakai sabun ni. Ia juga Sesuai Lelaki & perempuan.
.
.
Jadi tunggu ape lagi.. JOM GRAB SET COMBO KAMI. SANGAT JIMAT & SANGAT BERBALOI! Harga MAMPU MILIK RM80/set
.
.
.
WA/DM sekarang!
.
www.wasap.my/60167761787
.
#newrulemagicoil #preventbreakouts #skincareroutine #whiteningbooster #antiagingskincare #pigmentationsolution #dryskinsolution #skinloveoil #makeupremover #oilmakeupremover #internationalquality
#bazarpaknil #fattzura #malaysiaartis #Muamalaysia #makeupartis #fattahamin #muakl #neelofa #trending #viral #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
SYOKKKKNYAA... Guna SABUN AJAIB dari NEWRULE ni!!๐Ÿ˜ 1 Sabun ada 2 manfaat!๐Ÿ˜ฑ Harga RM30 sahaja! . Kalau Nak tahu SABUN AJAIB ni boleh digunakan sebagai cuci muka & dan sebagai sabun badan. Mudahkan! Yang mana nak cepat bersiap lepas mandi tu, elok sangat lah pakai sabun ni! Zassss sekali jalan. . Banyak kelebihan SABUN AJAIB ini. Ia membantu merawat masalah Kulit seperti jerawat, jeragat & paling best untuk sesiapa yang Ada masalah jerawat badan pun sangat sesuai pakai sabun ni. Ia juga Sesuai Lelaki & perempuan. . . Jadi tunggu ape lagi.. JOM GRAB SET COMBO KAMI. SANGAT JIMAT & SANGAT BERBALOI! Harga MAMPU MILIK RM80/set . . . WA/DM sekarang! . www.wasap.my/60167761787 . #newrulemagicoil  #preventbreakouts  #skincareroutine  #whiteningbooster  #antiagingskincare  #pigmentationsolution  #dryskinsolution  #skinloveoil  #makeupremover  #oilmakeupremover  #internationalquality  #bazarpaknil  #fattzura  #malaysiaartis  #Muamalaysia  #makeupartis  #fattahamin  #muakl  #neelofa  #trending  #viral  #agentwanted  #dropshipwanted  #stokiswanted 
Kulit kering dan berjerawat memang best pakai COLLAGEN SOAP ni. Ia bertindak lembut mematikan bakteria dan mengecutkan jerawat. .
Kalau kulit sensitif dan berminyak pun sangat digalakkan gunakan COLLAGEN SOAP sebab ia boleh membuang sel sel kulit mati dan melembapkan kulit muka anda. Ia juga boleh merawat masalah eczema, gatal, kurap dan panau. Sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. ๐Ÿ˜
.
Cara penggunaan: Cuci muka 3 kali sehari, sapukan buih buih sabun di wajah dan biarkan selama 1 - 2 minit kemudian bilas sehingga bersih.

Ada yang nak cuba๐Ÿ˜‰
Harga  asal  1 ketul  rm70 .
3 ketul  rm210
Tawaran offer  sampai  31/1 sahaja. Hanya  rm80 dapat  3 ketul +kos pos. ๐Ÿ˜ฑJimat  Sangat .jom  grab.. Rugi  tau  sementara  offer  still  avalaible๐Ÿ˜
InshaAllah  ada  free  gift  buat  customer  ira๐ŸŽ
Berminat nak  mencuba  @ pengguna setia  Nurraysa nak  repeat  order  jangan  segan tau nak  whatsaap eira ๐Ÿ“ฒ 
www.wasap.my/601127640260

#PengedarSahAnda
#DropshipWanted
#agentnurraysa
Kulit kering dan berjerawat memang best pakai COLLAGEN SOAP ni. Ia bertindak lembut mematikan bakteria dan mengecutkan jerawat. . Kalau kulit sensitif dan berminyak pun sangat digalakkan gunakan COLLAGEN SOAP sebab ia boleh membuang sel sel kulit mati dan melembapkan kulit muka anda. Ia juga boleh merawat masalah eczema, gatal, kurap dan panau. Sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. ๐Ÿ˜ . Cara penggunaan: Cuci muka 3 kali sehari, sapukan buih buih sabun di wajah dan biarkan selama 1 - 2 minit kemudian bilas sehingga bersih. Ada yang nak cuba๐Ÿ˜‰ Harga asal 1 ketul rm70 . 3 ketul rm210 Tawaran offer sampai 31/1 sahaja. Hanya rm80 dapat 3 ketul +kos pos. ๐Ÿ˜ฑJimat Sangat .jom grab.. Rugi tau sementara offer still avalaible๐Ÿ˜ InshaAllah ada free gift buat customer ira๐ŸŽ Berminat nak mencuba @ pengguna setia Nurraysa nak repeat order jangan segan tau nak whatsaap eira ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601127640260 #PengedarSahAnda  #DropshipWanted  #agentnurraysa 
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya
#TestimoniLentikDara 
#LentikDaraFeedback
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #serdang #serikembangan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #gemencheh #feldabukitrokan
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara  jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara  ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara  dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #TestimoniLentikDara  #LentikDaraFeedback  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #serikembangan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
.
Customer repeat order kerana berpuas hati dengan #fabrik baju muslimah ni yang #selesa #tidakpanas #designcantik ,  labuh yang sesuai ..
.
Mudah kata... customer kak ayu mesti repeat order bila mereka dah berkenan baju yang kak ayu jual.. InsyaAllah ๐Ÿ˜Š ..
#barangbaik mesti orang suka kan..?
.
โ˜˜๏ธ๐ŸŒธ======================๐ŸŒธโ˜˜๏ธ
.
#percetakan :
Design yang simple.. cantik.. bila ditambah sedikit cetakan mengikut kehendak customer mesti baju bertambah #cantik kannn.. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘..
** design belum ada..? Xpa2.. no problem.. takda design sendiri, kak ayu boleh bantu design kan utk korang โœŒ๏ธ..
.
Btw, Masing- masing punya kehendak..๐Ÿ˜Š
Nak beli baju sahaja pun boleh...
Nak minta kak ayu cop sebarang design pada baju muslimah tu pun boleh..
Asalkan korang tersenyum happy ๐Ÿค—..
.
โ˜˜๏ธ๐ŸŒธ======================๐ŸŒธโ˜˜๏ธ
.
Ok.. berminat nak tahu lebih lanjut boleh pm kak ayu
๐Ÿ“ž 013-6679169 kak ayu
Atau terus klik link ni utk direct whatsapp dengan kak ayu ๐Ÿ˜Š
www.wasap.my/60136679169/bajumuslimah
.
Psssttt..
Yang duk jauh dari kak ayu.. means duk luar dari kuantan no problem..
Korang still boleh buat tempahan dengan kak ayu secara online ..
Kita deal sampai jadi.. kak ayu siapkan tempahan.. then kak ayu minta abg postman post kan baju2 tu kat korang..
InsyaAllah selamat je sampai baju2 tu terus ke pintu rumah korang.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ..
Yang duk Sabah Sarawak pun jangan risau..
Penghantaran boleh diterbangkan โœˆ๏ธ๐Ÿ“ฆ terus ke seberang.. ๐Ÿ‘.
.
Ok jangan segan silu nak bertanya  k..
Malu bertanya rugi tau.. baju muslimah berkualiti.. pattern terbaru ... harga murah murah je... sekadar nak usha pun boleh ..
Mana tau kot2 dari nak usha terus nak beli kan..๐Ÿ˜๐Ÿค—..
.
Ok terima kasih semua..
.
#wsafutsalasports #sayajualbajumuslimah #percetakan #percetakankuantan #bajumuslimah #muslimahsedondon #muslimahsportsware #sportsware #kuantanese #kuantan #arkedmara #arkedmarajayagading #sayajualbarangsukan #original #dropshipwanted
. Customer repeat order kerana berpuas hati dengan #fabrik  baju muslimah ni yang #selesa  #tidakpanas  #designcantik  , labuh yang sesuai .. . Mudah kata... customer kak ayu mesti repeat order bila mereka dah berkenan baju yang kak ayu jual.. InsyaAllah ๐Ÿ˜Š .. #barangbaik  mesti orang suka kan..? . โ˜˜๏ธ๐ŸŒธ======================๐ŸŒธโ˜˜๏ธ . #percetakan  : Design yang simple.. cantik.. bila ditambah sedikit cetakan mengikut kehendak customer mesti baju bertambah #cantik  kannn.. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘.. ** design belum ada..? Xpa2.. no problem.. takda design sendiri, kak ayu boleh bantu design kan utk korang โœŒ๏ธ.. . Btw, Masing- masing punya kehendak..๐Ÿ˜Š Nak beli baju sahaja pun boleh... Nak minta kak ayu cop sebarang design pada baju muslimah tu pun boleh.. Asalkan korang tersenyum happy ๐Ÿค—.. . โ˜˜๏ธ๐ŸŒธ======================๐ŸŒธโ˜˜๏ธ . Ok.. berminat nak tahu lebih lanjut boleh pm kak ayu ๐Ÿ“ž 013-6679169 kak ayu Atau terus klik link ni utk direct whatsapp dengan kak ayu ๐Ÿ˜Š www.wasap.my/60136679169/bajumuslimah . Psssttt.. Yang duk jauh dari kak ayu.. means duk luar dari kuantan no problem.. Korang still boleh buat tempahan dengan kak ayu secara online .. Kita deal sampai jadi.. kak ayu siapkan tempahan.. then kak ayu minta abg postman post kan baju2 tu kat korang.. InsyaAllah selamat je sampai baju2 tu terus ke pintu rumah korang.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆ.. Yang duk Sabah Sarawak pun jangan risau.. Penghantaran boleh diterbangkan โœˆ๏ธ๐Ÿ“ฆ terus ke seberang.. ๐Ÿ‘. . Ok jangan segan silu nak bertanya k.. Malu bertanya rugi tau.. baju muslimah berkualiti.. pattern terbaru ... harga murah murah je... sekadar nak usha pun boleh .. Mana tau kot2 dari nak usha terus nak beli kan..๐Ÿ˜๐Ÿค—.. . Ok terima kasih semua.. . #wsafutsalasports  #sayajualbajumuslimah  #percetakan  #percetakankuantan  #bajumuslimah  #muslimahsedondon  #muslimahsportsware  #sportsware  #kuantanese  #kuantan  #arkedmara  #arkedmarajayagading  #sayajualbarangsukan  #original  #dropshipwanted 
Nyte uollss... Pastikan minum air putih yg secukupnya k! Amalkan pengambilan 8 gelas air sehari utk kekalkan kelembapan kulit dan membantu kembalikan kulit yg sihat ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ0165133015
๐Ÿ“ฒ0165133015
๐Ÿ“ฒ0165133015 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mimybeauty #teammimybeauty #teammektyberapi #Vitcroseshipmimy #superwhiteningmimy #facescrubmimy #egfserummimy #codmimybeautykl #codmimybeautygombak #whiteningroseshipspraymimy #mandiansusumimy #bodyscrubmimy #losyenmimy#bazaarpaknil #injectvitaminc #putihseluruhbadan #injectionmurah #vitaminc #ubatputih #dropshipwanted #dropsipneeded #dropshipper #likeforlike #likeforfollow #worldwideshipping #freeshipping #ubatjerawat
Nyte uollss... Pastikan minum air putih yg secukupnya k! Amalkan pengambilan 8 gelas air sehari utk kekalkan kelembapan kulit dan membantu kembalikan kulit yg sihat ๐Ÿ˜˜ . Whatsapp di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ0165133015 ๐Ÿ“ฒ0165133015 ๐Ÿ“ฒ0165133015 . . . . . . . . . . #mimybeauty  #teammimybeauty  #teammektyberapi  #Vitcroseshipmimy  #superwhiteningmimy  #facescrubmimy  #egfserummimy  #codmimybeautykl  #codmimybeautygombak  #whiteningroseshipspraymimy  #mandiansusumimy  #bodyscrubmimy  #losyenmimy #bazaarpaknil  #injectvitaminc  #putihseluruhbadan  #injectionmurah  #vitaminc  #ubatputih  #dropshipwanted  #dropsipneeded  #dropshipper  #likeforlike  #likeforfollow  #worldwideshipping  #freeshipping  #ubatjerawat 
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya
#TestimoniLentikDara 
#LentikDaraFeedback
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #serdang #serikembangan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #gemencheh #feldabukitrokan
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara  jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara  ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara  dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #TestimoniLentikDara  #LentikDaraFeedback  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #serikembangan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
SYOKKKKNYAA... Guna SABUN AJAIB dari NEWRULE ni!!๐Ÿ˜
1 Sabun ada 2 manfaat!๐Ÿ˜ฑ
Harga RM30 sahaja!
.
Kalau Nak tahu SABUN AJAIB ni boleh digunakan sebagai cuci muka & dan sebagai sabun badan. Mudahkan! Yang mana nak cepat bersiap lepas mandi tu, elok sangat lah pakai sabun ni! Zassss sekali jalan.
.
Banyak kelebihan SABUN AJAIB ini. Ia membantu merawat masalah Kulit seperti jerawat, jeragat & paling best untuk sesiapa yang Ada masalah jerawat badan pun sangat sesuai pakai sabun ni. Ia juga Sesuai Lelaki & perempuan.
.
.
Jadi tunggu ape lagi.. JOM GRAB SET COMBO KAMI. SANGAT JIMAT & SANGAT BERBALOI! Harga MAMPU MILIK RM80/set

WA/DM sekarang!
She ika
www.wasap.my/601110266898

#newrulemagicoil #preventbreakouts #skincareroutine #whiteningbooster #antiagingskincare #pigmentationsolution #dryskinsolution #skinloveoil #makeupremover #oilmakeupremover #internationalquality
#bazarpaknil #fattzura #malaysiaartis #Muamalaysia #makeupartis #fattahamin #muakl #neelofa #trending #viral #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
SYOKKKKNYAA... Guna SABUN AJAIB dari NEWRULE ni!!๐Ÿ˜ 1 Sabun ada 2 manfaat!๐Ÿ˜ฑ Harga RM30 sahaja! . Kalau Nak tahu SABUN AJAIB ni boleh digunakan sebagai cuci muka & dan sebagai sabun badan. Mudahkan! Yang mana nak cepat bersiap lepas mandi tu, elok sangat lah pakai sabun ni! Zassss sekali jalan. . Banyak kelebihan SABUN AJAIB ini. Ia membantu merawat masalah Kulit seperti jerawat, jeragat & paling best untuk sesiapa yang Ada masalah jerawat badan pun sangat sesuai pakai sabun ni. Ia juga Sesuai Lelaki & perempuan. . . Jadi tunggu ape lagi.. JOM GRAB SET COMBO KAMI. SANGAT JIMAT & SANGAT BERBALOI! Harga MAMPU MILIK RM80/set WA/DM sekarang! She ika www.wasap.my/601110266898 #newrulemagicoil  #preventbreakouts  #skincareroutine  #whiteningbooster  #antiagingskincare  #pigmentationsolution  #dryskinsolution  #skinloveoil  #makeupremover  #oilmakeupremover  #internationalquality  #bazarpaknil  #fattzura  #malaysiaartis  #Muamalaysia  #makeupartis  #fattahamin  #muakl  #neelofa  #trending  #viral  #agentwanted  #dropshipwanted  #stokiswanted 
SEBAB KENAPA SAYA JOIN JAPPS INI?
โ€ข
โœ… MUDAH & MENGUNTUNGKAN
โœ… DUIT TERUS MASUK DALAM AKAUN
โœ… BISNES ONLINE. TAK PERLU JUMPA ORANG
โœ… BISNES PALING SELAMAT
โœ… MODAL RM390 SEKALI SAHAJA
โœ… BISNES YG ADIL DENGAN SISTEM ROBOT
โœ… DUIT MASUK TANPA HENTI
โœ… TAK GUNA BANYAK TENAGA
โœ… BANYAK SOKONGAN DR RAKAN2
โ€ข
JADI MENGAPA TUNGGU LAGI??? SERTAI KAMI SEKARANG๐Ÿ˜
โ€ข
JUTAWAN APPS
๐Ÿ’“INCOME GOYANG KAKI RM200-RM600
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP :
+6011 2872 5637
+6011 2872 5637
โ€ข
#bisnesduitmasuk 
#bisnesduitmasuk
#agentwantedmalaysia
#agentwanted
#dropshipwantedmalaysia 
#dropshipwanted
SEBAB KENAPA SAYA JOIN JAPPS INI? โ€ข โœ… MUDAH & MENGUNTUNGKAN โœ… DUIT TERUS MASUK DALAM AKAUN โœ… BISNES ONLINE. TAK PERLU JUMPA ORANG โœ… BISNES PALING SELAMAT โœ… MODAL RM390 SEKALI SAHAJA โœ… BISNES YG ADIL DENGAN SISTEM ROBOT โœ… DUIT MASUK TANPA HENTI โœ… TAK GUNA BANYAK TENAGA โœ… BANYAK SOKONGAN DR RAKAN2 โ€ข JADI MENGAPA TUNGGU LAGI??? SERTAI KAMI SEKARANG๐Ÿ˜ โ€ข JUTAWAN APPS ๐Ÿ’“INCOME GOYANG KAKI RM200-RM600 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +6011 2872 5637 +6011 2872 5637 โ€ข #bisnesduitmasuk  #bisnesduitmasuk  #agentwantedmalaysia  #agentwanted  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipwanted