an online Instagram web viewer

#eczemabayi medias

Photos

Aveeno Baby Eczema Therapy Moisturizing Cream.  Membantu meredakan kulit kering,  gatal,  dan iritasi.  Sudah teruji dapat membantu kulit bayi yang Eczema. Bebas dari pewangi dan steroid. 
Minat hub WA / SMS 083871793939 atau BBM 5494BB2C atau Line alivekids 
#jualvitamin #jualmultivitamin #jualsabunanak #jualshampooanak #jualsabunbayi #jualshampoobayi #kulitbayi #kuliteczema #eczemabayi #aveenoeczema #jualaveeno #jualaveenoeczema #juallotionbayi #juallotionanak #juallotion #juallotioneczema #jualcreameczema #jualcreambayi #jualcreamanak #kulitsehat
Aveeno Baby Eczema Therapy Moisturizing Cream. Membantu meredakan kulit kering, gatal, dan iritasi. Sudah teruji dapat membantu kulit bayi yang Eczema. Bebas dari pewangi dan steroid. Minat hub WA / SMS 083871793939 atau BBM 5494BB2C atau Line alivekids #jualvitamin  #jualmultivitamin  #jualsabunanak  #jualshampooanak  #jualsabunbayi  #jualshampoobayi  #kulitbayi  #kuliteczema  #eczemabayi  #aveenoeczema  #jualaveeno  #jualaveenoeczema  #juallotionbayi  #juallotionanak  #juallotion  #juallotioneczema  #jualcreameczema  #jualcreambayi  #jualcreamanak  #kulitsehat 
KRIM RASHES BABY ANDA ADA CIRI-CIRI INI? .
💕100% natural. 💕Bebas bahan kimia, alkohol, paraben dan sintetik. 💕Berasaskan essential oil terbaik yang dipilih dan dirumus khas oleh aromaterapist bertauliah.. 💕Selamat, mudah digunakan serta senang dibawa kemana- mana.
.
.
keep follow instagram @RonellaMY.  Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall 
@syasya_story 
@aisyah_meera 
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra  #younglivingmurah #selsema #setberpantang
#babybalm #aromaterapisehat #ronella #ronellaessentialoil #minyakterapi #bebaskimia  #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi #tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips  #balmbayifollow insta @BabyBalm_Ronella
KRIM RASHES BABY ANDA ADA CIRI-CIRI INI? . 💕100% natural. 💕Bebas bahan kimia, alkohol, paraben dan sintetik. 💕Berasaskan essential oil terbaik yang dipilih dan dirumus khas oleh aromaterapist bertauliah.. 💕Selamat, mudah digunakan serta senang dibawa kemana- mana. . . keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order. . agen sah @ummi_mall @syasya_story @aisyah_meera @alimi_othman . klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986 . #minyakpatitumbuhan  #minyakpati  #essentialoils  #cikguseo  #ajimaura  #sutra  #younglivingmurah  #selsema  #setberpantang  #babybalm  #aromaterapisehat  #ronella  #ronellaessentialoil  #minyakterapi  #bebaskimia  #sayajualmurah  #naturalremedies  #eczemabayi  #selsema  #batuk  #bazaarpaknil  #terapialami  #essentialoilmurah  #barangbaby  #penjagaanbayi  #tipsbayi  #tipsibu  #babytips  #mommytips  #balmbayifollow  insta @BabyBalm_Ronella
"SKIN GETTING BETTER NATURALLY DAY BY DAY UOLLS. .
Sape yang masih mencari natural skincare yang selamat dan berkesan boleh pm cikak cecepat. Sebab semakin lama uolls bertangguh nak rawat kulit uolls makin lambat la dan mungkin makin teruk nnt and we don't know. .
Haaa mai rapat... Kenapa cikak seru uolls untuk cepat2 rawat? Sebab kulit kite nilah 1 dan tiada galang ganti... Semakin tua semakin susah nak dirawat especially yang problem teruk .
.
So far yang dah try product Elysian alhamdulillah serasi.. Cepat atau lambat je bergantung keadaan kulit uolls. .
Jangan takut untuk cuba Elysian product ni. Sebab memang dijamin selamat dan berkesan insyaallah. .
Nak taw lebih lanjut jom pm cikak.. 📲017-5522329
"SKIN GETTING BETTER NATURALLY DAY BY DAY UOLLS. . Sape yang masih mencari natural skincare yang selamat dan berkesan boleh pm cikak cecepat. Sebab semakin lama uolls bertangguh nak rawat kulit uolls makin lambat la dan mungkin makin teruk nnt and we don't know. . Haaa mai rapat... Kenapa cikak seru uolls untuk cepat2 rawat? Sebab kulit kite nilah 1 dan tiada galang ganti... Semakin tua semakin susah nak dirawat especially yang problem teruk . . So far yang dah try product Elysian alhamdulillah serasi.. Cepat atau lambat je bergantung keadaan kulit uolls. . Jangan takut untuk cuba Elysian product ni. Sebab memang dijamin selamat dan berkesan insyaallah. . Nak taw lebih lanjut jom pm cikak.. 📲017-5522329
💝PERCUMA 1 KOTAK IVKIDS💝
▫
🤡PROMOSI November 🤡
▪
Setiap belian 10 Kotak Produk IVMist
▫
Anda layak mendapat percuma 1 kotak produk
IVKid (Rujuk Gambar)
▪
▫
Kami galakkan anda jual kepada kenalan anda
▪
Nak jual online saya akan bantu dari segi bahan iklan dan tips marketing
▫
Berminat tak ?
▪
Whatsapp 01126000344 
Whatsapp 01126000344
Whatsapp 01126000344 ▫
Sekarang❗❕
Sekarang❗❕
Sekarang❗❕
▪
▫
#ivmistteamhidayah
💝PERCUMA 1 KOTAK IVKIDS💝 ▫ 🤡PROMOSI November 🤡 ▪ Setiap belian 10 Kotak Produk IVMist ▫ Anda layak mendapat percuma 1 kotak produk IVKid (Rujuk Gambar) ▪ ▫ Kami galakkan anda jual kepada kenalan anda ▪ Nak jual online saya akan bantu dari segi bahan iklan dan tips marketing ▫ Berminat tak ? ▪ Whatsapp 01126000344 Whatsapp 01126000344 Whatsapp 01126000344 ▫ Sekarang❗❕ Sekarang❗❕ Sekarang❗❕ ▪ ▫ #ivmistteamhidayah 
FEEDACK YANG MEMBUATKAN AIR MATA KEGEMBIRAAN.. Alhamdulillah..trusteed seller katanya...cod barang ke customer tetap kemarin...bukan senang Allah nak ketemukan kita dengan seorang pelanggan pun..tp alhamdulillah..moga Allah jaga ukhwah kita😍😘
FEEDACK YANG MEMBUATKAN AIR MATA KEGEMBIRAAN.. Alhamdulillah..trusteed seller katanya...cod barang ke customer tetap kemarin...bukan senang Allah nak ketemukan kita dengan seorang pelanggan pun..tp alhamdulillah..moga Allah jaga ukhwah kita😍😘
"EXTRA TEGANG, EXTRA CERAH & EXTRA MUDA
.
Ramai sangat yang tanya sis apa yang buatkan ELYSIAN BOOSTER SERUM ni sentiasa mendapat permintaan khususnya daripada pengguna-pengguna produk natural.
.
Mestilah Elysian Booster Serum lain dari yang lain. Apa specialnya?
.
1. Tidak melekit dan mudah serap
.
2. Kulit tegang dan lembap selepas serum meresap. Boleh dirasai automatik selepas 3 saat.
.
3. Boleh digunakan oleh bayi, ibu mengandung, dan semua peringkat umur.
.
4. Formulasi Cellactive dan Liftonin xpert yang fokus pada pencerahan dan meremajakan kulit. Kulit lebih anjal dan jadikan kulit lebih awet muda.
.
Ramai yang mengadu, lepas guna serum booster ni. Kulit yang gelap, kusam, berjerawat dah jadi cerah, berseri dan jerawat pun kecut!
.
Penangan produk tempatan dengan standard antarabangsa bukan calang calang tau.
.
Dijamin kulit cerah, anjal dan lebih muda dengan Elysian Booster Serum.
.
Yang cuba mesti tahu best ke bestt?😀
.
.
Beli 2 botol Booster Serum, sis belanja awak FREE POSTAGE & FREE SAMPLE BOOSTER SERUM YANG BERNILAI RM30 tauu...
"EXTRA TEGANG, EXTRA CERAH & EXTRA MUDA . Ramai sangat yang tanya sis apa yang buatkan ELYSIAN BOOSTER SERUM ni sentiasa mendapat permintaan khususnya daripada pengguna-pengguna produk natural. . Mestilah Elysian Booster Serum lain dari yang lain. Apa specialnya? . 1. Tidak melekit dan mudah serap . 2. Kulit tegang dan lembap selepas serum meresap. Boleh dirasai automatik selepas 3 saat. . 3. Boleh digunakan oleh bayi, ibu mengandung, dan semua peringkat umur. . 4. Formulasi Cellactive dan Liftonin xpert yang fokus pada pencerahan dan meremajakan kulit. Kulit lebih anjal dan jadikan kulit lebih awet muda. . Ramai yang mengadu, lepas guna serum booster ni. Kulit yang gelap, kusam, berjerawat dah jadi cerah, berseri dan jerawat pun kecut! . Penangan produk tempatan dengan standard antarabangsa bukan calang calang tau. . Dijamin kulit cerah, anjal dan lebih muda dengan Elysian Booster Serum. . Yang cuba mesti tahu best ke bestt?😀 . . Beli 2 botol Booster Serum, sis belanja awak FREE POSTAGE & FREE SAMPLE BOOSTER SERUM YANG BERNILAI RM30 tauu...
"RUTIN SEBELUM TIDUR
.
Ni lah rutin harian cikak sebelum tidur untuk make sure kulit kekal lembap & sihat.
.
Apply ELYSIAN BOOSTER SERUM & BRIGHTENING NIGHT CREAM RUBY nipis-nipis jee taw. Pakai sikit je dah cukup dah. Cepat meresap & tak melekit.
.
Bangun pagi esok baru excited nak pegang muka sendiri sebab boleh rasa lembuttt sangat 🙊
.
Kena try dulu baru tahu best ke tak?
.
.
017-5522329
"RUTIN SEBELUM TIDUR . Ni lah rutin harian cikak sebelum tidur untuk make sure kulit kekal lembap & sihat. . Apply ELYSIAN BOOSTER SERUM & BRIGHTENING NIGHT CREAM RUBY nipis-nipis jee taw. Pakai sikit je dah cukup dah. Cepat meresap & tak melekit. . Bangun pagi esok baru excited nak pegang muka sendiri sebab boleh rasa lembuttt sangat 🙊 . Kena try dulu baru tahu best ke tak? . . 017-5522329
"DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK!
.
Haaa. Yang guna set basic memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk!
.
Tapi, elysian dah buktikan yang produk Elysian ni tak sama macam produk local yang lain.
.
Sekali dah guna.. Dah rasa kesannya memang tak cari lain dah!
.
Terus jadi pengguna setia dan repeat order setiap bulan. .
Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa
"DAH SERIK NAK PAKAI LOCAL PRODUK! . Haaa. Yang guna set basic memang ramai yang ada masalah kulit breakout sebab tersalah guna produk! . Tapi, elysian dah buktikan yang produk Elysian ni tak sama macam produk local yang lain. . Sekali dah guna.. Dah rasa kesannya memang tak cari lain dah! . Terus jadi pengguna setia dan repeat order setiap bulan. . Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa
SET ELYSIAN FEVERET DEENA EMIR
..😍😘💗😘😍 Percaya la korang..deena emir pun gune produk elysian ni..Ini adalah BASIC SET. Untuk skincare diaorang ada jugak set lain.. Tapi ni adalah set paling basic.. So kalau ada ada masalah jerawat, burn.. Atau banyak sekarang ni yang ada masalah tersalah guna produk.. Sesuai sangat guna. 
Dan paling Deena suka sekali Booster Serum dia sebab baby pun boleh pakai! Whaaaattt? So Ali lepas ni boleh share la apply Booster Serum ni dengan mummy kan 😍 
Whatapps 017-5522329
SET ELYSIAN FEVERET DEENA EMIR ..😍😘💗😘😍 Percaya la korang..deena emir pun gune produk elysian ni..Ini adalah BASIC SET. Untuk skincare diaorang ada jugak set lain.. Tapi ni adalah set paling basic.. So kalau ada ada masalah jerawat, burn.. Atau banyak sekarang ni yang ada masalah tersalah guna produk.. Sesuai sangat guna. Dan paling Deena suka sekali Booster Serum dia sebab baby pun boleh pakai! Whaaaattt? So Ali lepas ni boleh share la apply Booster Serum ni dengan mummy kan 😍 Whatapps 017-5522329
SAPE TAK NAK CANTIK JANGAN BACA... NYESAL SAPE XPAKAI FULLSET SKINCARE DAN COSMETIC NI..Sebab apa nyesal tu????
Ni salah sorang testimoni yang dulu salah guna produk T...Selepas restkan kulit sis ni terus gunakan set skincare ruby elysian dan masalah jerawat dan kulit muka senstif hilang..memang puas hati sangat la kan..bila jerawat ape dah hilang trus pakai serum foundation elysian untuk cepat hilang parut jerawat.. Fd ni merawat smbil makeup.. 😘😍
Sekarang alhamdulillah.. Lepas konsisten guna ruby skincare dan serum fd..sis ni dapat wajah asal balik taw..suke ke suke???
SAPE TAK NAK CANTIK JANGAN BACA... NYESAL SAPE XPAKAI FULLSET SKINCARE DAN COSMETIC NI..Sebab apa nyesal tu???? Ni salah sorang testimoni yang dulu salah guna produk T...Selepas restkan kulit sis ni terus gunakan set skincare ruby elysian dan masalah jerawat dan kulit muka senstif hilang..memang puas hati sangat la kan..bila jerawat ape dah hilang trus pakai serum foundation elysian untuk cepat hilang parut jerawat.. Fd ni merawat smbil makeup.. 😘😍 Sekarang alhamdulillah.. Lepas konsisten guna ruby skincare dan serum fd..sis ni dapat wajah asal balik taw..suke ke suke???
"Dah lama intai set basic ni? 
Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain.

Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER

Biar betul set basic dah nampak kesan? 
Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau.

Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah
✔️ Jerawat makin kecut
✔️ Parut makin pudar
✔️ Kulit makin tegang
✔️ Garis halus makin hilang
✔️ Jeragat makin pudar

Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland.

Nak order set basic ni? Whatsapp je cikak.😘😍
Free consultation je..
"Dah lama intai set basic ni? Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain. Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER Biar betul set basic dah nampak kesan? Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau. Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. Nak order set basic ni? Whatsapp je cikak.😘😍 Free consultation je..
Jom grab Softening Facial and Body Jelly Scrub Nurraysa sekarang.
.
Harga asal RM 99.90
.
PROMOSI YES RM49 sahaja.
.
JIMAT RM 50.90
.
Ramai dah yang grab, anda bila lagi?😉
.
.
Link direct WhatsApp ada di bio profile.
.
Jom grab Softening Facial and Body Jelly Scrub Nurraysa sekarang. . Harga asal RM 99.90 . PROMOSI YES RM49 sahaja. . JIMAT RM 50.90 . Ramai dah yang grab, anda bila lagi?😉 . . Link direct WhatsApp ada di bio profile. .
"KISAH PERJALANAN WATI SETELAH 10 BULAN DENGAN ELYSIAN😍😍
.
Wati mula pakai elysian januari. Sebab baru mula kerja kan. Mase ni muke baru lepas break out. .
Sebab pakai produk merkuri 😢 Setahun wati pakai produk merkuri. Sedihhhh. Muke burn habis. Mengelupas. Kusam. Jerawat hari2 keluar besar2. .
Wati start pakai serum dgn pencuci dulu, pakai 4 bulan, muke makin okayy.  Tapi sekejap okay, sekejap tak. .
Tapi tak de burn atau mengelupas. Cume bersih, lepas tuu naik lagi. Wati start laa buat bekam 3 bulan lepas, rupenye betul laa org ckp selagi darah kotor tuu tk buang, jerawat akan keluar jugak. (Kesan produk lama mmg dasyat) Sebab dalaman kite kene baiki dulu. .
Alhamdulillah. Start first bekam sampai hari ni dah pakai set ruby dengan elysian serum jerawat nak keluar pun takut, naik jee jerawat kecik time dtg period tuu, tepek serum jee kecut. parut makin pudar(parut take time sbb natural produk kan). Smooth and cerah jgn ckp laa, tengok sndiri laa dalam gambar 😅 .
Penantian selame 10 bulan youu olss nak dptkan kulit muke mcm ni. Yg penting sabar dan konsisten 💕
"KISAH PERJALANAN WATI SETELAH 10 BULAN DENGAN ELYSIAN😍😍 . Wati mula pakai elysian januari. Sebab baru mula kerja kan. Mase ni muke baru lepas break out. . Sebab pakai produk merkuri 😢 Setahun wati pakai produk merkuri. Sedihhhh. Muke burn habis. Mengelupas. Kusam. Jerawat hari2 keluar besar2. . Wati start pakai serum dgn pencuci dulu, pakai 4 bulan, muke makin okayy. Tapi sekejap okay, sekejap tak. . Tapi tak de burn atau mengelupas. Cume bersih, lepas tuu naik lagi. Wati start laa buat bekam 3 bulan lepas, rupenye betul laa org ckp selagi darah kotor tuu tk buang, jerawat akan keluar jugak. (Kesan produk lama mmg dasyat) Sebab dalaman kite kene baiki dulu. . Alhamdulillah. Start first bekam sampai hari ni dah pakai set ruby dengan elysian serum jerawat nak keluar pun takut, naik jee jerawat kecik time dtg period tuu, tepek serum jee kecut. parut makin pudar(parut take time sbb natural produk kan). Smooth and cerah jgn ckp laa, tengok sndiri laa dalam gambar 😅 . Penantian selame 10 bulan youu olss nak dptkan kulit muke mcm ni. Yg penting sabar dan konsisten 💕
"PENANGAN IKUT STEP YANG BETUL HASIL DIA MEMANG WOW! .
.
Guna Elysian ni kena ikut step yang betul.. Yang sesuai dengan masalah kulit. Paling selamat mula dengan set basic dulu okay?
.
Set basic ni memang akan reset kulit balik. Jadikan kulit bermasalah kembali normal dan seterusnya bole teruskan dengan FULL SET RUBY SKINCARE.
.
Macam customer ni dah dapat manfaat dari set basic. Parut pudar.. Jerawat kecut.. Muka makin cerah.. Seterusnya akan dapat kesan yang lebih berganda dari FULL SET RUBY SIINCAR dan BOOSTER SERUM.
.
Customer mana tak happy kalau pelaburan setiap bulan untuk kecantikan wajah berbaloi dan dapat kesan macam ni? Tambah lagi produk confirm selamat.. Tak risau tentang kesihatan diri. Tiada sebarang kesan sampingan.
.
Produk Elysian ni serius bukan murah atau bukan mahal. Tapi harga setanding dengan kualiti.. Sebarang pertanyaan boleh wassap 017-5522329
"PENANGAN IKUT STEP YANG BETUL HASIL DIA MEMANG WOW! . . Guna Elysian ni kena ikut step yang betul.. Yang sesuai dengan masalah kulit. Paling selamat mula dengan set basic dulu okay? . Set basic ni memang akan reset kulit balik. Jadikan kulit bermasalah kembali normal dan seterusnya bole teruskan dengan FULL SET RUBY SKINCARE. . Macam customer ni dah dapat manfaat dari set basic. Parut pudar.. Jerawat kecut.. Muka makin cerah.. Seterusnya akan dapat kesan yang lebih berganda dari FULL SET RUBY SIINCAR dan BOOSTER SERUM. . Customer mana tak happy kalau pelaburan setiap bulan untuk kecantikan wajah berbaloi dan dapat kesan macam ni? Tambah lagi produk confirm selamat.. Tak risau tentang kesihatan diri. Tiada sebarang kesan sampingan. . Produk Elysian ni serius bukan murah atau bukan mahal. Tapi harga setanding dengan kualiti.. Sebarang pertanyaan boleh wassap 017-5522329
"KULIT YANG BREKAOUT KEMBALI PULIH😍😍😍 Alhamdulillah...selepas jumpa dengan Set Basic Elysian, Dgn Izin Allah Jerawat batu, nanah & segala mcm jns jerawat hilang & segan dah nak naik lg.

Deep Gel Cleanser, cucian yg mndalam mampu menghilangkn segala kotoran.

Di gabungkan dgn Booster Serum dgn Cell Active White utk kesan pencerahan dan kandungan utk anti penuaan, anti parut & anti kedut, pengguna pasti berpuashati dgn kesan baikknya.

Korang beli . Korang guna, korang dapat hasilnya 😉

Whatapps 017-5522329
Free konsultansi jer 😘😍
"KULIT YANG BREKAOUT KEMBALI PULIH😍😍😍 Alhamdulillah...selepas jumpa dengan Set Basic Elysian, Dgn Izin Allah Jerawat batu, nanah & segala mcm jns jerawat hilang & segan dah nak naik lg. Deep Gel Cleanser, cucian yg mndalam mampu menghilangkn segala kotoran. Di gabungkan dgn Booster Serum dgn Cell Active White utk kesan pencerahan dan kandungan utk anti penuaan, anti parut & anti kedut, pengguna pasti berpuashati dgn kesan baikknya. Korang beli . Korang guna, korang dapat hasilnya 😉 Whatapps 017-5522329 Free konsultansi jer 😘😍
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5, dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid!

Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland dengan PH sekitar PH6.13 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.

Kenapa  Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah?

Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. 
Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan?

Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. Tiada kulit kering!

Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH yang tak sama berbeza dengan kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul.

Paling selalu kerap jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. Bila guna pembersih wajah yang tidak pasti tentang nilai PH nya.. Kulit jadi makin kering dan makin sensitive.

Pembersih wajah ni paling ringkas. Tetapi paling penting untuk jaga kelembapan kulit wajah.

Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembap dan bersih..
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5, dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid! Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland dengan PH sekitar PH6.13 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid. Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah? Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan? Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. Tiada kulit kering! Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH yang tak sama berbeza dengan kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul. Paling selalu kerap jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. Bila guna pembersih wajah yang tidak pasti tentang nilai PH nya.. Kulit jadi makin kering dan makin sensitive. Pembersih wajah ni paling ringkas. Tetapi paling penting untuk jaga kelembapan kulit wajah. Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembap dan bersih..
"SEJENIS KAKI TUKAR TUKAR SKINCARE... BARU 3 HARI GUNA DAH DAPAT KESAN POSITIF PADA KULIT.
.
Paling ketara lepas 3 hari jerawat besar dah kecut... Muka pun dah kurang berminyak. Gara gara mencuba produk Elysian. Guna set basic je.. Set basic ni paling sesuai untuk yang baru nak guna Elysian. Lebih lebih lagi yang ada masalah jerawat, kulit sensitive.. Kulit kering dan kulit berminyak.
.
Kesan cepat atau lambat bergantung pada kulit masing masing. Yang penting gunakan secara konsisten.
.
Kandungan bahan aktif yang bersifat natural dalam set basic ni akan bertindak ke atas kulit anda. Dan sekaligus memberikan kesan yang positif pada kulit yuols.

Whatapps ida 017-5522329
Cod kuala terengganu
"SEJENIS KAKI TUKAR TUKAR SKINCARE... BARU 3 HARI GUNA DAH DAPAT KESAN POSITIF PADA KULIT. . Paling ketara lepas 3 hari jerawat besar dah kecut... Muka pun dah kurang berminyak. Gara gara mencuba produk Elysian. Guna set basic je.. Set basic ni paling sesuai untuk yang baru nak guna Elysian. Lebih lebih lagi yang ada masalah jerawat, kulit sensitive.. Kulit kering dan kulit berminyak. . Kesan cepat atau lambat bergantung pada kulit masing masing. Yang penting gunakan secara konsisten. . Kandungan bahan aktif yang bersifat natural dalam set basic ni akan bertindak ke atas kulit anda. Dan sekaligus memberikan kesan yang positif pada kulit yuols. Whatapps ida 017-5522329 Cod kuala terengganu
"SERUM PELBAGAI GUNA 💖SELAMAT UNTUK BAYI💖 .
.
Kepada yg tercari2 produk yg selamat & inshaAllah berkesan, utk semua peringkat usia, bayi & ibu mengandung blh try Elysian Booster Serum. . . .
.
Ni ada lg feedback bayi yg menggunakan Elysian Booster Serum & alhamdulillah dgn izin Allah sembuh dr masalah berikut
.
.
✔ GATAL BERKUDIS
✔ NAIK BIJI2 SEPERTI JERAWAT
✔ BENGKAK2 TERKENA GIGITAN SERANGGA .
.
.
Selain blh di gunakan di muka,inshaAllah serum ni selamat di gunakan di seluruh anggota badan bg merawat masalah jerawat, jeragat, mencerahkn kulit, bisul, gatal2, alergik, serta kulit kering. .
.
.
.
Elysian Booster Serum jg bertindak sbg anti penuaan. .
.
.
Jom beli 1 utk kegunaan seisi keluarga 😘😍😘😍
"SERUM PELBAGAI GUNA 💖SELAMAT UNTUK BAYI💖 . . Kepada yg tercari2 produk yg selamat & inshaAllah berkesan, utk semua peringkat usia, bayi & ibu mengandung blh try Elysian Booster Serum. . . . . Ni ada lg feedback bayi yg menggunakan Elysian Booster Serum & alhamdulillah dgn izin Allah sembuh dr masalah berikut . . ✔ GATAL BERKUDIS ✔ NAIK BIJI2 SEPERTI JERAWAT ✔ BENGKAK2 TERKENA GIGITAN SERANGGA . . . Selain blh di gunakan di muka,inshaAllah serum ni selamat di gunakan di seluruh anggota badan bg merawat masalah jerawat, jeragat, mencerahkn kulit, bisul, gatal2, alergik, serta kulit kering. . . . . Elysian Booster Serum jg bertindak sbg anti penuaan. . . . Jom beli 1 utk kegunaan seisi keluarga 😘😍😘😍
: Ronella Baby Balm

Rashes;
Mengurangkan ruam-ruam,
Merawat eczema,
Mencantikkan kulit,
Memulihkan kulit bayi,
Anti kulat,
Anti bakteria.

RM40
Postage RM8 semenanjung
Postage RM12 sabah/sarawak.

#ronellaportklang 
#babybalm
#rashes
#essentialoils
#eczemabayi
#kulitkeringbayi
RAMAI YANG TANYA KRIM ELYSIAN NI MELEKIT TAK???
.
Untuk yang masih ragu ragu nak gunakan Elysian Skincare.. Katanya fobia dengan krim kecantikan buatan Malaysia.. Sebab krim krim yang melekit.. Tak selamat! Ada mercury.
.
Kami dah buktikan yang krim Elysian ni langsung tak melekit dan selamat digunakan. Teksture yang halus, ringan dan mudah meresap. Macam losyen baby je. Halus dan lembut.
.
Teksture krim Elysian ni memang lain dari yang lain. Gara gara formulasi  saintis pakar dari swizerland. Kandungan krim yang mengandungi formulasi cellactive® white membuatkan kulit cerah, berseri dan kekal awet muda.
.
Nak rasa feel guna produk yang bertaraf antarabangsa dengan harga setanding kualiti? Produk tempatan dengan standard antarabangsa.

Whatapps Ida
017-5522329
RAMAI YANG TANYA KRIM ELYSIAN NI MELEKIT TAK??? . Untuk yang masih ragu ragu nak gunakan Elysian Skincare.. Katanya fobia dengan krim kecantikan buatan Malaysia.. Sebab krim krim yang melekit.. Tak selamat! Ada mercury. . Kami dah buktikan yang krim Elysian ni langsung tak melekit dan selamat digunakan. Teksture yang halus, ringan dan mudah meresap. Macam losyen baby je. Halus dan lembut. . Teksture krim Elysian ni memang lain dari yang lain. Gara gara formulasi saintis pakar dari swizerland. Kandungan krim yang mengandungi formulasi cellactive® white membuatkan kulit cerah, berseri dan kekal awet muda. . Nak rasa feel guna produk yang bertaraf antarabangsa dengan harga setanding kualiti? Produk tempatan dengan standard antarabangsa. Whatapps Ida 017-5522329
Baby Balm Rashes Ronella

RM40

30g/bekas

Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12

Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellamalaysia
#younglivingmalaysia #doterramalaysia #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #minyakbayi  #produkbayi #barangbayimurah #barangbayionline #barangbayimalaysia
#ekzemamalaysia 
#ekzemabayi #bayiekzema #eczemabayi
Baby Balm Rashes Ronella

RM40

30g/bekas

Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12

Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellamalaysia
#younglivingmalaysia #doterramalaysia #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #minyakbayi  #produkbayi #barangbayimurah #barangbayionline #barangbayimalaysia
#ekzemamalaysia 
#ekzemabayi #bayiekzema #eczemabayi
Baby Balm Rashes Ronella

RM40

30g/bekas

Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12

Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellamalaysia
#younglivingmalaysia #doterramalaysia #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #minyakbayi  #produkbayi #barangbayimurah #barangbayionline #barangbayimalaysia
#ekzemamalaysia 
#ekzemabayi #bayiekzema #eczemabayi
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!!
.
LIMITED EDITION BOX.
.
STOK TERHAD!
.
HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA..
.
EXCLUSIVE! ❤️
Dan LIMITED EDITION tauuu~
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!! . LIMITED EDITION BOX. . STOK TERHAD! . HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA.. . EXCLUSIVE! ❤️ Dan LIMITED EDITION tauuu~
PROMOSI YEAR END SALES NURRAYSA 🌹TRIAL SET SKINCARE🌹

Harga ASAL RM 150 📣PROMOSI YES📣
1 SET ➡ RM 65 (JIMAT RM 85)

2 SET➡ RM 125 (JIMAT RM 175) 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘
.
P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉
.
PROMOSI YEAR END SALES NURRAYSA 🌹TRIAL SET SKINCARE🌹 Harga ASAL RM 150 📣PROMOSI YES📣 1 SET ➡ RM 65 (JIMAT RM 85) 2 SET➡ RM 125 (JIMAT RM 175) 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘 . P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉 .
PROMOSI YEAR END SALES NURRAYSA 🌹TRIAL SET SKINCARE🌹

Harga ASAL RM 150

PROMOSI YES
1 SET ➡ RM 65 (JIMAT RM 85)

2 SET➡ RM 125 (JIMAT RM 175)
.
💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘
.
P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉
.
PROMOSI YEAR END SALES NURRAYSA 🌹TRIAL SET SKINCARE🌹 Harga ASAL RM 150 PROMOSI YES 1 SET ➡ RM 65 (JIMAT RM 85) 2 SET➡ RM 125 (JIMAT RM 175) . 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘 . P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉 .
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!!
.
LIMITED EDITION BOX.
.
STOK TERHAD!
.
HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA.
.
EXCLUSIVE! ❤️
Dan LIMITED EDITION tauuu~ ===== 💐Set Hantaran Lelaki (kotak gold)
.
Harga: RM140sm/RM144ss
.
- Collagen Soap
- Treatment Serum
- Vitamin C & E
- Instant Pearl Glow Body Lotion
.
SPECIAL DISEMBER sahaja ye! 😍
-----------------------------------------------------------
.
LIMITED time offer!
.
Sesuai sebagai:
.
☘ Hantaran
☘ Hadiah anniversary
☘ Hadiah hari lahir
☘ Hadiah pada ibu /ayah
☘ Hadiah kecemerlangan anak-anak
☘ Hadiah kepada staff yang dedikasi dan cemerlang
☘ Suprise kepada sahabat-sahabat
☘ Dan lain-lain lagi
.
JOM TEMPAH SEKARANG.
STOK TERHAD 20,000 KOTAK SAHAJA.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
.
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!! . LIMITED EDITION BOX. . STOK TERHAD! . HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA. . EXCLUSIVE! ❤️ Dan LIMITED EDITION tauuu~ ===== 💐Set Hantaran Lelaki (kotak gold) . Harga: RM140sm/RM144ss . - Collagen Soap - Treatment Serum - Vitamin C & E - Instant Pearl Glow Body Lotion . SPECIAL DISEMBER sahaja ye! 😍 ----------------------------------------------------------- . LIMITED time offer! . Sesuai sebagai: . ☘ Hantaran ☘ Hadiah anniversary ☘ Hadiah hari lahir ☘ Hadiah pada ibu /ayah ☘ Hadiah kecemerlangan anak-anak ☘ Hadiah kepada staff yang dedikasi dan cemerlang ☘ Suprise kepada sahabat-sahabat ☘ Dan lain-lain lagi . JOM TEMPAH SEKARANG. STOK TERHAD 20,000 KOTAK SAHAJA. . JANGAN LEPASKAN PELUANG INI! .
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan.
.
Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena  bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍
.
YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda !
.
Sempena hujung tahun yang sangat istimewa Nurraysa menawarkan penjimatan yang berganda-ganda kepada anda !
.
Ada 30 combo menarik khas untuk nurraysa lovers.
.
.
Juga ada 3 Exclusive Limited Edition tau !
.
Jom cantik luar dan dalam bersama Nurraysa 😘
.
Sila reply,
.
" SAYA NAK "
.
Dan kami akan bantu  untuk jelaskan lebih lanjut lagi😘😘😘
.
💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘
.
P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉
.
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan. . Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍 . YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda ! . Sempena hujung tahun yang sangat istimewa Nurraysa menawarkan penjimatan yang berganda-ganda kepada anda ! . Ada 30 combo menarik khas untuk nurraysa lovers. . . Juga ada 3 Exclusive Limited Edition tau ! . Jom cantik luar dan dalam bersama Nurraysa 😘 . Sila reply, . " SAYA NAK " . Dan kami akan bantu untuk jelaskan lebih lanjut lagi😘😘😘 . 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘 . P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉 .
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan.
.
Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena  bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍
.
YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda !
.
SET SHINE AND GLOW
➡Nurraysa Collagen Powder
➡Vitamin C & E
.
Harga ASAL RM 249.90
.
PROMOSI YES📣 RM 115 SAHAJA! ➡JIMAT RM 134.90
.
💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘
.
P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉
.
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan. . Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍 . YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda ! . SET SHINE AND GLOW ➡Nurraysa Collagen Powder ➡Vitamin C & E . Harga ASAL RM 249.90 . PROMOSI YES📣 RM 115 SAHAJA! ➡JIMAT RM 134.90 . 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘 . P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉 .
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan.
.
Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena  bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍
.
YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda !
.
SET KULIT KERING
➡Nurraysa Collagen Soap
➡Argan Whitening Moisturizer .
Harga ASAL RM 120
.
PROMOSI YES📣 RM 68.90 SAHAJA! ➡JIMAT RM 51.10
.
💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘
.
P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉
.
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan. . Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍 . YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda ! . SET KULIT KERING ➡Nurraysa Collagen Soap ➡Argan Whitening Moisturizer . Harga ASAL RM 120 . PROMOSI YES📣 RM 68.90 SAHAJA! ➡JIMAT RM 51.10 . 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘 . P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉 .
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan.
.
Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena  bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍
.
YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda !
.
NURRAYSA KABUKI BRUSH .
Harga ASAL RM 99.90
.
PROMOSI YES📣
1 SET ➡ RM 47 (JIMAT RM 52.90)
2 SET➡ RM 93 (JIMAT RM 106.80)
.
💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘
.
P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉
.
Assalamualaikum dan hye cik/puan/tuan. . Special buat follower , pelanggan setia bersama Nurraysa dan bakal pelanggan, Sempena bulan December kami berbesar mengadakan promosi besar besaran sebagai tanda menghargai sokongan yang tidak putus-putus daripada orang ramai. 😍 . YES kembali lagi ! Promosi jimat berganda ! . NURRAYSA KABUKI BRUSH . Harga ASAL RM 99.90 . PROMOSI YES📣 1 SET ➡ RM 47 (JIMAT RM 52.90) 2 SET➡ RM 93 (JIMAT RM 106.80) . 💦Cepat2 grab promosi bermula dari 1 Disember 2017 - 31 Januari 2018 😘 . P/s: Link direct WhatsApp ada di bio profile😉 .
Alhamdulillah...cod produk elysian kepada MO hsnz..pertama kali pm terus decide untuk beli:
🍀Booster serum
👸Serum foundation
💄lipmatte 🌸Ruby skincare  cikak is 😘😍😱 tekejuz dan happy..#alhamdulillah rezeki.. Semakin hari apa yang cikak boleh share adalah..semakin ramai especially awok ganu yang makin yakin dgn produk elysian.. INGAT ELYSIAN..INGAT NATURAL PRODUK..😘😍
Alhamdulillah...cod produk elysian kepada MO hsnz..pertama kali pm terus decide untuk beli: 🍀Booster serum 👸Serum foundation 💄lipmatte 🌸Ruby skincare cikak is 😘😍😱 tekejuz dan happy..#alhamdulillah  rezeki.. Semakin hari apa yang cikak boleh share adalah..semakin ramai especially awok ganu yang makin yakin dgn produk elysian.. INGAT ELYSIAN..INGAT NATURAL PRODUK..😘😍
Alhamdulillah...semakin ramai yang percaya dan yakin dengan elysian beauty..Korang yang dah cuba mesti jatuh cinta punyalah..sebabnya Ingat Elysian Ingat Produk Natural😍😘😉 Baik kesan lambat dan selamat dari amik kaedah cepat tapi effectnya mudaratkan kulit kite..😀
Alhamdulillah...semakin ramai yang percaya dan yakin dengan elysian beauty..Korang yang dah cuba mesti jatuh cinta punyalah..sebabnya Ingat Elysian Ingat Produk Natural😍😘😉 Baik kesan lambat dan selamat dari amik kaedah cepat tapi effectnya mudaratkan kulit kite..😀
"Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaku."
.
Team Nurraysa ingin mengucapkan Salam Maulidur Rasul kepada seluruh umat Islam.
.
Semoga kita semua tergolong dalam golongan umat Nabi Muhammad SAW yang mendapat syafaat daripada Baginda.
.
"Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaku." . Team Nurraysa ingin mengucapkan Salam Maulidur Rasul kepada seluruh umat Islam. . Semoga kita semua tergolong dalam golongan umat Nabi Muhammad SAW yang mendapat syafaat daripada Baginda. .
💝PERCUMA 1 KOTAK IVKIDS💝
▫
🤡PROMOSI November 🤡
▪
Setiap belian 10 Kotak Produk IVMist
▫
Anda layak mendapat percuma 1 kotak produk
IVKid (Rujuk Gambar)
▪
▫
Kami galakkan anda jual kepada kenalan anda
▪
Nak jual online saya akan bantu dari segi bahan iklan dan tips marketing
▫
Berminat tak ?
▪
Whatsapp 01126000344 
Whatsapp 01126000344
Whatsapp 01126000344 ▫
Sekarang❗❕
Sekarang❗❕
Sekarang❗❕
▪
▫
#ivmistteamhidayah
💝PERCUMA 1 KOTAK IVKIDS💝 ▫ 🤡PROMOSI November 🤡 ▪ Setiap belian 10 Kotak Produk IVMist ▫ Anda layak mendapat percuma 1 kotak produk IVKid (Rujuk Gambar) ▪ ▫ Kami galakkan anda jual kepada kenalan anda ▪ Nak jual online saya akan bantu dari segi bahan iklan dan tips marketing ▫ Berminat tak ? ▪ Whatsapp 01126000344 Whatsapp 01126000344 Whatsapp 01126000344 ▫ Sekarang❗❕ Sekarang❗❕ Sekarang❗❕ ▪ ▫ #ivmistteamhidayah 
📣LAST DAY NURRAYSA NOVEMBER SALES📣
.
Set Jeragat
.
- Nurraysa Collagen Soap - Treatment Serum - UV Cream - Argan Whitening Moisturizer .
Harga Asal RM 198
.
PROMOSI hingga hari ni sahaja RM 149.90
.
JIMAT RM 48.10
.
Promosi akan berakhir pada pukul 12 malam ni.
.
Jom dapatkan segera, jangan sampai terlepas😉
.
WhatsApp 013 372 5993
.
Link direct WhatsApp ada di bio profile Ig, senang ja tak perlu save no, terus klik sahaja😉
.
📣LAST DAY NURRAYSA NOVEMBER SALES📣 . Set Jeragat . - Nurraysa Collagen Soap - Treatment Serum - UV Cream - Argan Whitening Moisturizer . Harga Asal RM 198 . PROMOSI hingga hari ni sahaja RM 149.90 . JIMAT RM 48.10 . Promosi akan berakhir pada pukul 12 malam ni. . Jom dapatkan segera, jangan sampai terlepas😉 . WhatsApp 013 372 5993 . Link direct WhatsApp ada di bio profile Ig, senang ja tak perlu save no, terus klik sahaja😉 .
FEEDBACK PANAS PANAS RUBY SKINCARE😍😘😍 Cust yang dulu pernah give up sebab muka breakout akibat salah facial di salah sebuah pusat terkemuka...Muka naik jerawat besar dan merah...TAPI itu Dulu taw...sekarang dah lain selepas bertemu dengan cinta hati Elysian.. 😘😍😘 Sis ni konsisten guna set ruby skincare selama 1 bulan terus nampak hasil yang positif..kulit makin sihat dan jerawat dah semakin kurang.. Semakin ramai yang yakin dengan produk natural..Ingat Elysian ingat Natural Produk..🍀🍀 Set Ruby ni ada ape?
✔Cleanser ✔Toner
✔Day cream ( boleh refer tekstur kt gmbar sebelah)
✔Night cream (boleh refer tekstur krim gmbar sebelh)

Korang nak dapatkan atau tanya boleh pm cikak k 
017-5522329
COD SEKITAR KUALA TERENGGANU
FEEDBACK PANAS PANAS RUBY SKINCARE😍😘😍 Cust yang dulu pernah give up sebab muka breakout akibat salah facial di salah sebuah pusat terkemuka...Muka naik jerawat besar dan merah...TAPI itu Dulu taw...sekarang dah lain selepas bertemu dengan cinta hati Elysian.. 😘😍😘 Sis ni konsisten guna set ruby skincare selama 1 bulan terus nampak hasil yang positif..kulit makin sihat dan jerawat dah semakin kurang.. Semakin ramai yang yakin dengan produk natural..Ingat Elysian ingat Natural Produk..🍀🍀 Set Ruby ni ada ape? ✔Cleanser ✔Toner ✔Day cream ( boleh refer tekstur kt gmbar sebelah) ✔Night cream (boleh refer tekstur krim gmbar sebelh) Korang nak dapatkan atau tanya boleh pm cikak k 017-5522329 COD SEKITAR KUALA TERENGGANU
Selamat Pagi semua.. Promo untuk set basic masih berlangsung sampai pukul 12 tgh malam ni..😀😘😍 so yang selama ni duk men usha ni la time korang untuk grap sebelum harga back to.normal.. Promo harga rm 135 free postage..dah jimat taw.. Berminat boleh whatapps 017-5522329
Selamat Pagi semua.. Promo untuk set basic masih berlangsung sampai pukul 12 tgh malam ni..😀😘😍 so yang selama ni duk men usha ni la time korang untuk grap sebelum harga back to.normal.. Promo harga rm 135 free postage..dah jimat taw.. Berminat boleh whatapps 017-5522329
PROMO IS ON... today sempena Elysian bersiaraN di IKIM FM.
.
Rm135 sahaja. Free postage!
.
Set paling laku keras... Rugi hampa..
PROMO IS ON... today sempena Elysian bersiaraN di IKIM FM. . Rm135 sahaja. Free postage! . Set paling laku keras... Rugi hampa..
"Sambil korang sejuk sejuk hujan tu 😘😍cikak nk up share pasal set berhantu dari elysian ni..Set Basic Super Jimat..
Kenapa jimat?? 👍set ni ada cleanser dan serum je
👍Pakai waktu pg dan malam sahaja
👍Guna 1-2 pam bagi cleanser dan 1-2 titik utk serum

Haa...kan dah jimat masa korang..nak habis pun lambat la..😀😀 Tapi HASILNYA yang korang dapat: ✔Kulit Lembut,cerah dan bersih
✔Bebas jerawat dan jeragat
✔Boleh hilangkan parut dan jerawat
✔Mengurangkan masalah kulit beminyak dan sensitif
✔Mengurangkan oil seed

Berminat boleh pm cikak k..
COD sekitar Kuala Terengganu.. NOTE: HARINI ADA PROMO SET NI..DENGAR DI IKIM.fm pukul 2.30pm k..stay tuned😘😍
"Sambil korang sejuk sejuk hujan tu 😘😍cikak nk up share pasal set berhantu dari elysian ni..Set Basic Super Jimat.. Kenapa jimat?? 👍set ni ada cleanser dan serum je 👍Pakai waktu pg dan malam sahaja 👍Guna 1-2 pam bagi cleanser dan 1-2 titik utk serum Haa...kan dah jimat masa korang..nak habis pun lambat la..😀😀 Tapi HASILNYA yang korang dapat: ✔Kulit Lembut,cerah dan bersih ✔Bebas jerawat dan jeragat ✔Boleh hilangkan parut dan jerawat ✔Mengurangkan masalah kulit beminyak dan sensitif ✔Mengurangkan oil seed Berminat boleh pm cikak k.. COD sekitar Kuala Terengganu.. NOTE: HARINI ADA PROMO SET NI..DENGAR DI IKIM.fm pukul 2.30pm k..stay tuned😘😍
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!!
.
LIMITED EDITION BOX.
.
STOK TERHAD!
.
HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA..
.
EXCLUSIVE! ❤️
Dan LIMITED EDITION tauuu~ =====
.
💐Set Hantaran Lelaki (kotak gold) 
Harga: RM140sm/RM144ss
.
- Collagen Soap
- Treatment Serum
- Vitamin C & E
- Instant Pearl Glow Body Lotion
.
👰Set Hantaran Wanita (kotak pink) 
Harga: RM160sm/RM162ss
.
- DD Glowing Moist Cake
- Pearl Magic Lipstick
- Miracle Eyeliner
- Mineral Loose Powder
- Shining Mineral Blusher

SPECIAL DISEMBER sahaja ye! 😍
-----------------------------------------------------------
.
LIMITED time offer! .
Sesuai sebagai:
.
☘ Hantaran
☘ Hadiah anniversary
☘ Hadiah hari lahir
☘ Hadiah pada ibu /ayah
☘ Hadiah kecemerlangan anak-anak
☘ Hadiah kepada staff yang dedikasi dan cemerlang
☘ Suprise kepada sahabat-sahabat ☘ Dan lain-lain lagi
.
JOM TEMPAH SEKARANG. 
STOK TERHAD 20,000 KOTAK SAHAJA.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
.
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!! . LIMITED EDITION BOX. . STOK TERHAD! . HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA.. . EXCLUSIVE! ❤️ Dan LIMITED EDITION tauuu~ ===== . 💐Set Hantaran Lelaki (kotak gold) Harga: RM140sm/RM144ss . - Collagen Soap - Treatment Serum - Vitamin C & E - Instant Pearl Glow Body Lotion . 👰Set Hantaran Wanita (kotak pink) Harga: RM160sm/RM162ss . - DD Glowing Moist Cake - Pearl Magic Lipstick - Miracle Eyeliner - Mineral Loose Powder - Shining Mineral Blusher SPECIAL DISEMBER sahaja ye! 😍 ----------------------------------------------------------- . LIMITED time offer! . Sesuai sebagai: . ☘ Hantaran ☘ Hadiah anniversary ☘ Hadiah hari lahir ☘ Hadiah pada ibu /ayah ☘ Hadiah kecemerlangan anak-anak ☘ Hadiah kepada staff yang dedikasi dan cemerlang ☘ Suprise kepada sahabat-sahabat ☘ Dan lain-lain lagi . JOM TEMPAH SEKARANG. STOK TERHAD 20,000 KOTAK SAHAJA. . JANGAN LEPASKAN PELUANG INI! .
"Penangan set basic ni bukan biasa biasa! Tapi customer terpaksa share feedback! Terpaksa tau. Produk tak bagus customer pun FOBIA!
.
Walaupun banyak isu produk malaysia ni repacking/rebranding... Tapi Elysian dah buktikan yang produk kami lain dari yang lain. Produk kami berbeza dari segi bau, teksture dan tengok packaging pun dah fefeling international tau!
.
Siapa sangka selama ni dah boikot produk Malaysia.. Tapi kini terpaksa akur dengan keberkesanan dan kuliti produk Elysian.
.
Bulan depan.. Terus repeat... Whatapps 
017-5522329
Free konsultansi
COD SEKITAR KUALA TERENGGANU
"Penangan set basic ni bukan biasa biasa! Tapi customer terpaksa share feedback! Terpaksa tau. Produk tak bagus customer pun FOBIA! . Walaupun banyak isu produk malaysia ni repacking/rebranding... Tapi Elysian dah buktikan yang produk kami lain dari yang lain. Produk kami berbeza dari segi bau, teksture dan tengok packaging pun dah fefeling international tau! . Siapa sangka selama ni dah boikot produk Malaysia.. Tapi kini terpaksa akur dengan keberkesanan dan kuliti produk Elysian. . Bulan depan.. Terus repeat... Whatapps 017-5522329 Free konsultansi COD SEKITAR KUALA TERENGGANU
Sambil korang lunch tu, cikak nk up sikit set berhantu dari elysian ni..Set Basic Super Jimat..
Kenapa jimat?? 👍set ni ada cleanser dan serum je
👍Pakai waktu pg dan malam sahaja
👍Guna 1-2 pam bagi cleanser dan 1-2 titik utk serum

Haa...kan dah jimat masa korang..nak habis pun lambat la..😀😀 Tapi HASILNYA yang korang dapat: ✔Kulit Lembut,cerah dan bersih
✔Bebas jerawat dan jeragat
✔Boleh hilangkan parut dan jerawat
✔Mengurangkan masalah kulit beminyak dan sensitif
✔Mengurangkan oil seed

Berminat boleh pm cikak k..
COD sekitar Kuala Terengganu😍😘
Sambil korang lunch tu, cikak nk up sikit set berhantu dari elysian ni..Set Basic Super Jimat.. Kenapa jimat?? 👍set ni ada cleanser dan serum je 👍Pakai waktu pg dan malam sahaja 👍Guna 1-2 pam bagi cleanser dan 1-2 titik utk serum Haa...kan dah jimat masa korang..nak habis pun lambat la..😀😀 Tapi HASILNYA yang korang dapat: ✔Kulit Lembut,cerah dan bersih ✔Bebas jerawat dan jeragat ✔Boleh hilangkan parut dan jerawat ✔Mengurangkan masalah kulit beminyak dan sensitif ✔Mengurangkan oil seed Berminat boleh pm cikak k.. COD sekitar Kuala Terengganu😍😘
Dah dapatkan produk Nurraysa semperna Nurraysa November Sales?
.
Promosi November tinggal 2 Hari saja lagi
.
Jom dapatkan segera sebelum terlambat uolls 😉
.
013 3725993
Dah dapatkan produk Nurraysa semperna Nurraysa November Sales? . Promosi November tinggal 2 Hari saja lagi . Jom dapatkan segera sebelum terlambat uolls 😉 . 013 3725993
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!!
.
LIMITED EDITION BOX.
.
STOK TERHAD!
.
HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA..
.
EXCLUSIVE! ❤️
Dan LIMITED EDITION tauuu~ =====
.
💐Set Hantaran Lelaki (kotak gold) 
Harga: RM140sm/RM144ss
.
- Collagen Soap
- Treatment Serum
- Vitamin C & E
- Instant Pearl Glow Body Lotion
.
👰Set Hantaran Wanita (kotak pink) 
Harga: RM160sm/RM162ss
.
- DD Glowing Moist Cake
- Pearl Magic Lipstick
- Miracle Eyeliner
- Mineral Loose Powder
- Shining Mineral Blusher

SPECIAL DISEMBER sahaja ye! 😍
-----------------------------------------------------------
.
LIMITED time offer! .
Sesuai sebagai:
.
☘ Hantaran
☘ Hadiah anniversary
☘ Hadiah hari lahir
☘ Hadiah pada ibu /ayah
☘ Hadiah kecemerlangan anak-anak
☘ Hadiah kepada staff yang dedikasi dan cemerlang
☘ Suprise kepada sahabat-sahabat ☘ Dan lain-lain lagi
.
JOM TEMPAH SEKARANG. 
STOK TERHAD 20,000 KOTAK SAHAJA.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
.
SHOUT OUT TO NURRAYSA LOVER!! . LIMITED EDITION BOX. . STOK TERHAD! . HANYA 20 000 KOTAK SAHAJA.. . EXCLUSIVE! ❤️ Dan LIMITED EDITION tauuu~ ===== . 💐Set Hantaran Lelaki (kotak gold) Harga: RM140sm/RM144ss . - Collagen Soap - Treatment Serum - Vitamin C & E - Instant Pearl Glow Body Lotion . 👰Set Hantaran Wanita (kotak pink) Harga: RM160sm/RM162ss . - DD Glowing Moist Cake - Pearl Magic Lipstick - Miracle Eyeliner - Mineral Loose Powder - Shining Mineral Blusher SPECIAL DISEMBER sahaja ye! 😍 ----------------------------------------------------------- . LIMITED time offer! . Sesuai sebagai: . ☘ Hantaran ☘ Hadiah anniversary ☘ Hadiah hari lahir ☘ Hadiah pada ibu /ayah ☘ Hadiah kecemerlangan anak-anak ☘ Hadiah kepada staff yang dedikasi dan cemerlang ☘ Suprise kepada sahabat-sahabat ☘ Dan lain-lain lagi . JOM TEMPAH SEKARANG. STOK TERHAD 20,000 KOTAK SAHAJA. . JANGAN LEPASKAN PELUANG INI! .
Dah dapatkan produk Nurraysa semperna Nurraysa November Sales?
.
Promosi November tinggal 2 Hari saja lagi
.
Jom dapatkan segera sebelum terlambat uolls 😉
.
013 3725993
Dah dapatkan produk Nurraysa semperna Nurraysa November Sales? . Promosi November tinggal 2 Hari saja lagi . Jom dapatkan segera sebelum terlambat uolls 😉 . 013 3725993
Mommies yang ada anak susah nak tidur, jom guna Balm GOOD NIGHT dari Ronella Baby Series.
.
Bahan kandungan dalam Balm Good Night terbukti dapat stabilkan mood baby, membuat baby rasa tenang dan mudah tidur.
.
Sapu saja ditapak kaki, belakang telinga, pergelangan tangan( kawasan nadi) dan belakang leher, dan lihatlah kesannya.😊
.
Hanya Rm 40 untuk satu balm.
.
(Exclude postage)
.
Wassap 013 4657434 untuk dapatkan Balm GOOD NIGHT sekarang.
.
.

#babybalm #aromaterapisehat #ronella #ronellaessentialoil #minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi#tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #sakitperut #rashes#balmbayi#houseofronellatestimoni #susahtidur  #kedaionlinemalaysia
Mommies yang ada anak susah nak tidur, jom guna Balm GOOD NIGHT dari Ronella Baby Series. . Bahan kandungan dalam Balm Good Night terbukti dapat stabilkan mood baby, membuat baby rasa tenang dan mudah tidur. . Sapu saja ditapak kaki, belakang telinga, pergelangan tangan( kawasan nadi) dan belakang leher, dan lihatlah kesannya.😊 . Hanya Rm 40 untuk satu balm. . (Exclude postage) . Wassap 013 4657434 untuk dapatkan Balm GOOD NIGHT sekarang. . . #babybalm  #aromaterapisehat  #ronella  #ronellaessentialoil  #minyakterapi  #bebaskimia  #instaonline  #instashop  #instamalaysia  #sayajualmurah  #naturalremedies  #eczemabayi  #selsema  #batuk  #bazaarpaknil  #terapialami  #essentialoils  #essentialoilmurah  #barangbaby  #penjagaanbayi #tipsbayi  #tipsibu  #babytips  #mommytips  #sakitperut  #rashes #balmbayi #houseofronellatestimoni  #susahtidur  #kedaionlinemalaysia 
IV KIDS - PENYAKIT YANG DIRAWAT SERTA CARA PENGGUNAANNYA👶🏻👶🏻 PENGGUNAAN UMUM
▪
1. Baca Al-Fatihah
2. Selawat atas Nabi
3. Buat seperti yang disarankan dibawah
4. Sudahi  bacaan Bismillahitawalkaltualallah
▪ ✅ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan :  Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki . ✅ DEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
.
.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi. ▪
✅GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan :  Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah
▪ ✅KEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut
▪ ✅BATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher
▪ ✅SAKIT GIGI
Cara Rawatan :  Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.
IV KIDS - PENYAKIT YANG DIRAWAT SERTA CARA PENGGUNAANNYA👶🏻👶🏻 PENGGUNAAN UMUM ▪ 1. Baca Al-Fatihah 2. Selawat atas Nabi 3. Buat seperti yang disarankan dibawah 4. Sudahi bacaan Bismillahitawalkaltualallah ▪ ✅ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki . ✅ DEMAM 1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa. . . 2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi. ▪ ✅GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah ▪ ✅KEMBUNG PERUT: Spray dan sapu pada perut ▪ ✅BATUK: Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher ▪ ✅SAKIT GIGI Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.
BEST SELLER... SET BERHANTU  SET WAJID ADA!!👹👹 Nak share harini 3 produk yang top top meletop iaitu: 🌸Cleanser Ruby
🌸Elysian Booster Serum (Hot Selling)
🌸Serum Foundation

Pembelian 3 produk ni akan dapat 🎁 dan free postage taw..
So korang wajib grap..😍😘😍😘
BEST SELLER... SET BERHANTU SET WAJID ADA!!👹👹 Nak share harini 3 produk yang top top meletop iaitu: 🌸Cleanser Ruby 🌸Elysian Booster Serum (Hot Selling) 🌸Serum Foundation Pembelian 3 produk ni akan dapat 🎁 dan free postage taw.. So korang wajib grap..😍😘😍😘
"YAKIN KELUAR RUMAH TANPA MAKEUP, TERIMA KASIH SET BASIC ELYSIAN\"
.
Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain.
.
Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay?
.
Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian.
.
Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda. Ramai yang dah jatuh cinta demgan Elysian awak😀
.
Banyak sangat feedback set basic ni yang sia terima setiap hari.
.
Masing masing akan update:
.
✔ Tona kulit semakin sekata
✔️ Jerawat kecut
✔️ Parut pudar
✔️ Pori makin tertutup
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Kulit makin lembap
.
Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni.
.
Jadi,yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga.
.
.
.
WHATSAPP 017-5522329
"YAKIN KELUAR RUMAH TANPA MAKEUP, TERIMA KASIH SET BASIC ELYSIAN\" . Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain. . Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta. . Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay? . Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian. . Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda. Ramai yang dah jatuh cinta demgan Elysian awak😀 . Banyak sangat feedback set basic ni yang sia terima setiap hari. . Masing masing akan update: . ✔ Tona kulit semakin sekata ✔️ Jerawat kecut ✔️ Parut pudar ✔️ Pori makin tertutup ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Kulit makin lembap . Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni. . Jadi,yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga. . . . WHATSAPP 017-5522329
"SET PALING LARIS SEKALI.
.
SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah.
.
Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka.
.
Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau.
.
Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftonin® xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa.
.
Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah!
....😍😘😍😘
"SET PALING LARIS SEKALI. . SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah. . Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka. . Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau. . Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftonin® xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa. . Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah! ....😍😘😍😘
RUGINYA sapa yang tak grab NURRAYSA COLLAGEN SOAP bulan ni.
.
➡1 kotak JIMAT RM 30
➡ 3 kotak JIMAT RM 110
➡FREE postage lagi
.
RUGINYA sapa yang tak grab NURRAYSA COLLAGEN SOAP bulan ni. . ➡1 kotak JIMAT RM 30 ➡ 3 kotak JIMAT RM 110 ➡FREE postage lagi .
CONFIDENT KELUAR RUMAH TANPA MAKEUP??
.
Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain.
.
Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay?
.
Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian.
.
Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda. Ramai yang dah jatuh cinta demgan Elysian awak😀
.
Banyak sangat feedback set basic ni yang sia terima setiap hari.
.
Masing masing akan update:
.
✔ Tona kulit semakin sekata
✔️ Jerawat kecut
✔️ Parut pudar
✔️ Pori makin tertutup
✔️ Kulit makin cerah
✔️ Kulit makin lembap
.
Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni.
.
Jadi,yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga.
.
.
.
WHATSAPP 017-5522329
CONFIDENT KELUAR RUMAH TANPA MAKEUP?? . Ramai yang nak cuba Elysian Skincare, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain. . Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta. . Jom kenal kenal dengan Elysian dulu okay? . Set basic set paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Elysian. . Kalau tak yakin nak beli full set. Try set basic dulu. Inshaallah akan berikan kesan yang positif untuk kulit anda. Ramai yang dah jatuh cinta demgan Elysian awak😀 . Banyak sangat feedback set basic ni yang sia terima setiap hari. . Masing masing akan update: . ✔ Tona kulit semakin sekata ✔️ Jerawat kecut ✔️ Parut pudar ✔️ Pori makin tertutup ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Kulit makin lembap . Dan paling best sekali bila customer dah mula percaya yang produk Elysian lain dari yang lain. Tak macam produk yang customer pernah guna sebelum ni. . Jadi,yang dah lama intai intai nak try Elysian Skincare tu. Jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit anda dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga. . . . WHATSAPP 017-5522329
Dah lama intai set basic ni? 
Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain.

Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER

Biar betul set basic dah nampak kesan? 
Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau.

Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah
✔️ Jerawat makin kecut
✔️ Parut makin pudar
✔️ Kulit makin tegang
✔️ Garis halus makin hilang
✔️ Jeragat makin pudar

Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland.

Nak order set basic ni? Whatsapp je cikak.😘😍
Free consultation je
Dah lama intai set basic ni? Yang pasti skincare ni paling ringkas dan takkan sama dengan produk lain. Sekali dah guna terus terjebak nak guna FULL SET😍😍 Apa ada dalam SET BASIC ni? ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM ✔️ DEEP GEL CLEANSER Biar betul set basic dah nampak kesan? Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau. Dengan hanya SET BASIC: ✔️ Kulit makin cerah ✔️ Jerawat makin kecut ✔️ Parut makin pudar ✔️ Kulit makin tegang ✔️ Garis halus makin hilang ✔️ Jeragat makin pudar Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. Nak order set basic ni? Whatsapp je cikak.😘😍 Free consultation je
"SKIN GETTING BETTER NATURALLY DAY BY DAY UOLLS. .

Sape yang masih mencari natural skincare yang selamat dan berkesan boleh pm cikak cecepat. Sebab semakin lama uolls bertangguh nak rawat kulit uolls makin lambat la dan mungkin makin teruk nnt and we don't know. .
Haaa mai rapat... Kenapa cikak seru uolls untuk cepat2 rawat? Sebab kulit kite nilah 1 dan tiada galang ganti... Semakin tua semakin susah nak dirawat especially yang problem teruk .
.
So far yang dah try product Elysian alhamdulillah serasi.. Cepat atau lambat je bergantung keadaan kulit uolls. .
Jangan takut untuk cuba Elysian product ni. Sebab memang dijamin selamat dan berkesan insyaallah. .
Nak taw lebih lanjut jom pm cikak.. 📲017-5522329"
"SKIN GETTING BETTER NATURALLY DAY BY DAY UOLLS. . Sape yang masih mencari natural skincare yang selamat dan berkesan boleh pm cikak cecepat. Sebab semakin lama uolls bertangguh nak rawat kulit uolls makin lambat la dan mungkin makin teruk nnt and we don't know. . Haaa mai rapat... Kenapa cikak seru uolls untuk cepat2 rawat? Sebab kulit kite nilah 1 dan tiada galang ganti... Semakin tua semakin susah nak dirawat especially yang problem teruk . . So far yang dah try product Elysian alhamdulillah serasi.. Cepat atau lambat je bergantung keadaan kulit uolls. . Jangan takut untuk cuba Elysian product ni. Sebab memang dijamin selamat dan berkesan insyaallah. . Nak taw lebih lanjut jom pm cikak.. 📲017-5522329"
PENANGAN FORMULASI LIFTONIN XPERT DALAM SERUM BOOSTER ELYSIAN NI, YANG LEGEND KEMBALI MUDA!
.
Nampak tak perbezaan pengguna setia Elysian Booster Serum ni.. Setelah beberapa bulan guna Elysian Booster Serum, kulit tegang dan awet muda semula.
.
Paling penting kulit kendur kembali firm.. Tegang. Tak kusam dan berseri seri yuols! Paling jelas ketara, pipi makin tegang dan dagu makin runcheng! Tu gara gara firming effect hasil dari guna Serum Booster la.
.
Tak perlu cucuk cucuk dah. Guna je Elysian Booster Serum secara konsisten setiap hari. Dalam serum booster ni dah ada formulasi liftonin® xpert khass untuk mengembalikan keremajaan kulit wajah. .
Mak cik yang dah legend pun masih belum terlambat tau. Masih bole kembalikan keremajaan kulit wajah. Yang muda muda takkan tengok je. Pastikan ada sebotol Serum Booster untuk maintain keremajaan kulit yuols seawal usia 20an.
PENANGAN FORMULASI LIFTONIN XPERT DALAM SERUM BOOSTER ELYSIAN NI, YANG LEGEND KEMBALI MUDA! . Nampak tak perbezaan pengguna setia Elysian Booster Serum ni.. Setelah beberapa bulan guna Elysian Booster Serum, kulit tegang dan awet muda semula. . Paling penting kulit kendur kembali firm.. Tegang. Tak kusam dan berseri seri yuols! Paling jelas ketara, pipi makin tegang dan dagu makin runcheng! Tu gara gara firming effect hasil dari guna Serum Booster la. . Tak perlu cucuk cucuk dah. Guna je Elysian Booster Serum secara konsisten setiap hari. Dalam serum booster ni dah ada formulasi liftonin® xpert khass untuk mengembalikan keremajaan kulit wajah. . Mak cik yang dah legend pun masih belum terlambat tau. Masih bole kembalikan keremajaan kulit wajah. Yang muda muda takkan tengok je. Pastikan ada sebotol Serum Booster untuk maintain keremajaan kulit yuols seawal usia 20an.
NAMPAK LAWA DAN MUDA UOLSS...meletop ke x?? Jangan x percaya korang..Golongan yang pangkat mak mak kite pun gune set ruby skincare ni taw...buktinya,p konvo anak orang tegur kata nampak lawa dan muda..😍😘😉 sape x suke org tegur lawa kan..makin berbunga bunga la hati.. Sebarang persoalan boleh dm/pm
017-5522329
Cod kuala terengganu
NAMPAK LAWA DAN MUDA UOLSS...meletop ke x?? Jangan x percaya korang..Golongan yang pangkat mak mak kite pun gune set ruby skincare ni taw...buktinya,p konvo anak orang tegur kata nampak lawa dan muda..😍😘😉 sape x suke org tegur lawa kan..makin berbunga bunga la hati.. Sebarang persoalan boleh dm/pm 017-5522329 Cod kuala terengganu
Paling ketara jerawat dan parut hitam akibat bekas jerawat makin kurang dan hilang... Ni feedback cust yg baru 2 bln gune set ruby skincare... 😍😘
Korang rasa best x bila kulit kite yang asal berjerawat boleh hilang lepas konsisten gune set ruby elysian...suke ke idok korang?? Produk elysian x menjanjikan pakai harini terus hilang harini taw..Produk natural amik masa tapi kena ingat SLOWLY BUT SURELY..😉😍😘 K till then..pape persoalan boleh dm atau pm no 👆..
Paling ketara jerawat dan parut hitam akibat bekas jerawat makin kurang dan hilang... Ni feedback cust yg baru 2 bln gune set ruby skincare... 😍😘 Korang rasa best x bila kulit kite yang asal berjerawat boleh hilang lepas konsisten gune set ruby elysian...suke ke idok korang?? Produk elysian x menjanjikan pakai harini terus hilang harini taw..Produk natural amik masa tapi kena ingat SLOWLY BUT SURELY..😉😍😘 K till then..pape persoalan boleh dm atau pm no 👆..
JERAWAT DI DAHI PUN HILANG😍😘😀 Nampak kan perubahan sis ni..sis ni gune set basic (cleanser + serum) dari kulit berjerawat,kusam kepada kembali kulit cerah.. Hasilnya bukan 1,2 atau 3 hari..tapi korang kena yakin bahawa produk elysian ni SLOWLY BUT SURELY 😍😘😍😘 Ida 
Agen elysian Terengganu
017-5522329
JERAWAT DI DAHI PUN HILANG😍😘😀 Nampak kan perubahan sis ni..sis ni gune set basic (cleanser + serum) dari kulit berjerawat,kusam kepada kembali kulit cerah.. Hasilnya bukan 1,2 atau 3 hari..tapi korang kena yakin bahawa produk elysian ni SLOWLY BUT SURELY 😍😘😍😘 Ida Agen elysian Terengganu 017-5522329
Ada yang tak nak guna produk berunsurkan bahan natural. Katanya kesan terlalu lambat. 
Tapi kenapa produk Elysian ada yang guna seminggu je dah nampak kesan yang ketara? Walaupun Elysian adalah berunsurkan bahan aktif yang natural.😊 Kerana kami menggunakan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi dan berkesan pada kulit. Formulasi dalam Elysian skincare di kaji dan dihasilkan oleh saintis mahir di institusi RAHN di switzerland. Seperti yang tertera pada kotak produk Elysian.😊 Antara bahan aktif dalam Elysian skincare:

1. Vitamin B3 (niacinamide)
2. Ekstrak sulfur dari selada air
3. Sel sel perangsang 
4. Bioavailable zinc dari tumbuhan
5. Liftonin® xpert (untuk rangsang kolagen kulit)

Produk yang mengandungi bahan aktif yang bersifat natural pun boleh bagi kesan yang ketara macam feedback feedback pengguna Elysian.

Kesan yang terbaik hasil dari penggunaan bahan bahan mentah yang aktif dan berkualiti tinggi.

Yang dah guna Elysian dah rasa sendiri kesannya.. Akan tahu kualiti produk Elysian.

Produk Elysian, harga setanding kualiti.

Ida 
Elysian Kuala Terengganu
017-5522329
Ada yang tak nak guna produk berunsurkan bahan natural. Katanya kesan terlalu lambat. Tapi kenapa produk Elysian ada yang guna seminggu je dah nampak kesan yang ketara? Walaupun Elysian adalah berunsurkan bahan aktif yang natural.😊 Kerana kami menggunakan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi dan berkesan pada kulit. Formulasi dalam Elysian skincare di kaji dan dihasilkan oleh saintis mahir di institusi RAHN di switzerland. Seperti yang tertera pada kotak produk Elysian.😊 Antara bahan aktif dalam Elysian skincare: 1. Vitamin B3 (niacinamide) 2. Ekstrak sulfur dari selada air 3. Sel sel perangsang 4. Bioavailable zinc dari tumbuhan 5. Liftonin® xpert (untuk rangsang kolagen kulit) Produk yang mengandungi bahan aktif yang bersifat natural pun boleh bagi kesan yang ketara macam feedback feedback pengguna Elysian. Kesan yang terbaik hasil dari penggunaan bahan bahan mentah yang aktif dan berkualiti tinggi. Yang dah guna Elysian dah rasa sendiri kesannya.. Akan tahu kualiti produk Elysian. Produk Elysian, harga setanding kualiti. Ida Elysian Kuala Terengganu 017-5522329
"WAJIB PAKAI SEBELUM TIDUR
.
Ni lah yang tak boleh tinggal sejak jatuh cinta dengan produk elysian...sebelum tidur mesti pakai untuk make sure kulit kekal lembap & sihat.
.
Apply ELYSIAN BOOSTER SERUM & BRIGHTENING NIGHT CREAM RUBY nipis-nipis jee taw. Pakai sikit je dah cukup dah. Cepat meresap & tak melekit. PLUS super jimat😀
.
Bangun pagi esok teruja nak pegang muka sendiri sebab boleh rasa lembut sangat 🙊
.
Kena try dulu baru tahu best ke tak?

017-5522329
Ida
"WAJIB PAKAI SEBELUM TIDUR . Ni lah yang tak boleh tinggal sejak jatuh cinta dengan produk elysian...sebelum tidur mesti pakai untuk make sure kulit kekal lembap & sihat. . Apply ELYSIAN BOOSTER SERUM & BRIGHTENING NIGHT CREAM RUBY nipis-nipis jee taw. Pakai sikit je dah cukup dah. Cepat meresap & tak melekit. PLUS super jimat😀 . Bangun pagi esok teruja nak pegang muka sendiri sebab boleh rasa lembut sangat 🙊 . Kena try dulu baru tahu best ke tak? 017-5522329 Ida
Morning semua.. Ruby cellactive white...
Bahan bahan terbaik dari switzerland untuk hasil terbaik..
Harga setanding kualiti..
Korang yang dah try tahu la produk ni acane..😘😍😘
Morning semua.. Ruby cellactive white... Bahan bahan terbaik dari switzerland untuk hasil terbaik.. Harga setanding kualiti.. Korang yang dah try tahu la produk ni acane..😘😍😘