an online Instagram web viewer

#emas916 medias

Photos

Enamel yellow flower .
💎Item ready stock💎
.
⚖ 1.3g
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916u
đŸ”čLove Clutch Bag 
0.96g
0.96g
0.96g
🩋
New Emas 916

#emas916 #rantai #rantaileher  #rantaiemas #cincin #cincinemas #barangkemas #malaysia #semenjungmalaysia #sarawakonlineshop #sarawak #sabah #kuching #kotakinabalu #igshopmalaysia #sayajualemas916 #sayajual #kualalumpur  #sayajualemasmurah #forsalemalaysia #bazaarpaknil #pandora #pandoraemas916 #tudung #visitmyigmalaysia #perfume
#kosmetik #jualkosmetik #emasonline #makeup 
Serious buyer?? Whatapps 💌+6010-9761698
💌+6010-9761698
💌+6010-9761698
đŸ”čLove Clutch Bag 0.96g 0.96g 0.96g 🩋 New Emas 916 #emas916  #rantai  #rantaileher  #rantaiemas  #cincin  #cincinemas  #barangkemas  #malaysia  #semenjungmalaysia  #sarawakonlineshop  #sarawak  #sabah  #kuching  #kotakinabalu  #igshopmalaysia  #sayajualemas916  #sayajual  #kualalumpur  #sayajualemasmurah  #forsalemalaysia  #bazaarpaknil  #pandora  #pandoraemas916  #tudung  #visitmyigmalaysia  #perfume  #kosmetik  #jualkosmetik  #emasonline  #makeup  Serious buyer?? Whatapps 💌+6010-9761698 💌+6010-9761698 💌+6010-9761698
RT Lipan Pasir Hollow 5g 6g

Lebar: +-0.85cm

1.  5.61g; 17.0cm
2.  5.87g; 17.2cm
3.  5.84g; 17.6cm
4.  6.06g; 18.1cm
5.  6.07g; 18.6cm 📼RM12SM/RM17SS

#emas
#emasmurah 
#emasmurah916
#emashargakilang 
#emashargabajet 
#kedaiemasonline 
#emas916 
#emaskakshe
#trustedkutuemas
Assalamualaikum
Jom layan dulu anting2 gntung dan paku..cntik x?cantik lagi bila anda mmakainya. 😊jom..xdpt cash..kita ada open kutu emas ..byr bulanan shaja..jgn ktinggalan. Kita sdia mbntu
#njteam_linie #assalamualaikum #kutuemas916 #emas916 #januari2018 #shahalam
Assalamualaikum
Cantik...😍😍😍😍😍😍😍
Nak 😂😂😂😂😂
Jom kita kumpul emas..
Cntik2 emas916..ikut jer kutu emas..akan dpt emas 916 yg kita suka...
#njteam_linie #assalamualaikum #emas916 #januari2018 #shahalam
Assalamualaikum Cantik...😍😍😍😍😍😍😍 Nak 😂😂😂😂😂 Jom kita kumpul emas.. Cntik2 emas916..ikut jer kutu emas..akan dpt emas 916 yg kita suka... #njteam_linie  #assalamualaikum  #emas916  #januari2018  #shahalam 
RANTAI TANGAN KENDI KROM
SAIZ 19CM
SIMPLE BUT NICE
NAMPAK MEWAH

BERMINAT PM@WSSP 0139526099

#emasmurah #emas916 #emasmalaysia #mampumilik
#asetmasedepan #tunang #kahwin #hantaran #emas #perak #permata #rosegold #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #loket gelang #bangle #sayajualemasonline
#siscuba
Bangle Lisa krom
4 Line
Simple but nice

BERMINAT PM@WSSP 0139526099

#emasmurah #emas916 #emasmalaysia #mampumilik
#asetmasedepan #tunang #kahwin #hantaran #emas #perak #permata #rosegold #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #loket gelang #bangle #sayajualemasonline
#siscuba
Hye hangpa..... Kak She bukak group kutu emas sebulan rm50.00 sebulan... Siapa rasa diri dia jujur... nak simpan emas sikit2... boleh la join.. whatsapp Kak She 0122634813 or DM.. #emas
#emasmurah 
#emasmurah916
#emashargakilang 
#emashargabajet 
#kedaiemasonline 
#emas916 
#emaskakshe
#trustedkutuemas
White pink flower🌾

Jom simpan emas sambil bergaya😘

Stok gdora lain 👉#nisakgoldemasdora

Utk pembelian whatsapp 0124200898(nisak)

#nisakgold #whitepinkflower #emasdora #gdora #geligagold #beademas #charmemas #dangleemas #sayajualemasmurah #fattzura #bazaarpaknil #laraalana #charmemas916 #emasasetmampumilik #emas #emasmurah #emas916 #emasmurahonline #emas916murah #online #emasonline #gold916 #emasbajet
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 173/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 173/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g - 173/g
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g - 173/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 171/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 171/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 171/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 171/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 170/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 170/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 171/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 171/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
Autumn White Flower restocked😘

Jom simpan emas sambil bergaya😘

Stok gdora lain 👉#nisakgoldemasdora

Utk pembelian whatsapp 0124200898(nisak)

#nisakgold #autumnwhiteflower #emasdora #gdora #geligagold #beademas #charmemas #dangleemas #sayajualemasmurah #fattzura #bazaarpaknil #laraalana #charmemas916 #emasasetmampumilik #emas #emasmurah #emas916 #emasmurahonline #emas916murah #online #emasonline #gold916 #emasbajet
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.
NEW ARRAHNU😍

Harga pergram RM 173(/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . NEW ARRAHNU😍 Harga pergram RM 173(/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
Cincin Audi Chrome

1.45g.  s8.0
1.54g.  s8.5
1.44g.  s10.0
1.51g.  s10.0
1.52g.  s12.0
1.49g  s12.5 fik
1.55g.  s14.0
1.53g.  s15.0
1.47g.  s16.0
1.62g.  s16.5
1.73g.  s17.5
1.58g.  s19.0
1.62g.  s20.0 zarid
1.70g.  s20.5
1.74g.  s22.0

Bawah Rm367

#emasmurah#emas916
#emasmurahonline
#trustedselleronline
#trustedibukutu
#emas916tulen#cod
#postage#readystock
#BKazreenaemas916
#pasirputeh#kelantan
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.
NEW ARRAHNU😍

Harga pergram RM 174/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . NEW ARRAHNU😍 Harga pergram RM 174/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999#usedgoldcikian14hari
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 #usedgoldcikian14hari 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 172/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 172/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.

Harga pergram RM 171/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . Harga pergram RM 171/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
PROMO!!!
.
.
👗Mini Kurung Batik
đŸ‘đŸ»Material : Cotton Viscose Italy No 1
✂Size : XS - XXXL / Kain Psg 4m
đŸ“± WS 0196554021
đŸ’” Boleh buat 2x Pembayaran
.
.
#minikurungbatik #batik #cottonbatik #batiklukis #batikmodern #belvy #cottonbatikkelantan #cottonbatikmurah #minikurung #sutera #suteracrepe #batikkelantan #batiksutera #batikcrepe #batikterengganu #tempahbatik #batikcantik #cottonbatikmurah #cottonbatikkelantan #handrawn #batikhandrawn #sayajualbatik # #handdrawn #belvybyaiminabila #batikcantik #sayajualbatik #bajuraya2018 #adibizara #fattzura #emas916 #syafiqahaina #MawaRaf
PROMO!!! . . 👗Mini Kurung Batik đŸ‘đŸ»Material : Cotton Viscose Italy No 1 ✂Size : XS - XXXL / Kain Psg 4m đŸ“± WS 0196554021 đŸ’” Boleh buat 2x Pembayaran . . #minikurungbatik  #batik  #cottonbatik  #batiklukis  #batikmodern  #belvy  #cottonbatikkelantan  #cottonbatikmurah  #minikurung  #sutera  #suteracrepe  #batikkelantan  #batiksutera  #batikcrepe  #batikterengganu  #tempahbatik  #batikcantik  #cottonbatikmurah  #cottonbatikkelantan  #handrawn  #batikhandrawn  #sayajualbatik  # #handdrawn  #belvybyaiminabila  #batikcantik  #sayajualbatik  #bajuraya2018  #adibizara  #fattzura  #emas916  #syafiqahaina  #MawaRaf 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.
☀Emas 916 (used)
👉RT Hollow ⭐⭐⭐⭐(4star) worth buying
👉Berat : 14.77g
👉Pjng : 19cm
👉Lebar : 0.9cm đŸ’„ like newđŸ’„

Harga pergram RM 171/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . ☀Emas 916 (used) 👉RT Hollow ⭐⭐⭐⭐(4star) worth buying 👉Berat : 14.77g 👉Pjng : 19cm 👉Lebar : 0.9cm đŸ’„ like newđŸ’„ Harga pergram RM 171/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.
☀Emas 916 (used)
👉Rantai Tangan Padu
👉Berat : 14.42g
👉Pjng : 16.5cm
👉Lebar : 0.6cm

Harga pergram RM 171/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss .
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . ☀Emas 916 (used) 👉Rantai Tangan Padu 👉Berat : 14.42g 👉Pjng : 16.5cm 👉Lebar : 0.6cm Harga pergram RM 171/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
"My shopping philosophy has always been 'see it, love it, buy it' - and I know I'm not the only one." 💋
‱‱‱‱
‱‱‱‱
⭕ Harga Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕ 40gm & ke atas DISKAUN.
........vs.
⭕ FREE GIFT.
........vs.
⭕ Staff COMEL LOTEY đŸ€ŁđŸ€Ł.
‱‱‱‱
💱 FB page:
http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels
‱
💱 IG:
emas_zakariasons2
‱
💱 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
‱
💱 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
‱
💱 Our Hotline:
03 4270 0791.
‱
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
"My shopping philosophy has always been 'see it, love it, buy it' - and I know I'm not the only one." 💋 ‱‱‱‱ ‱‱‱‱ ⭕ Harga Emas&Upah MURAH. ........vs. ⭕ Trade-In TINGGI. ........vs. ⭕ Buy-Back TINGGI. ........vs. ⭕ Design GOJES & EKLUSIF. ........vs. ⭕ Pilihan MARVELOS. ........vs. ⭕ Repeat Customer DISKAUN. ........vs. ⭕ 40gm & ke atas DISKAUN. ........vs. ⭕ FREE GIFT. ........vs. ⭕ Staff COMEL LOTEY đŸ€ŁđŸ€Ł. ‱‱‱‱ 💱 FB page: http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels ‱ 💱 IG: emas_zakariasons2 ‱ 💱 Our Location using Google Map, search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels' ‱ 💱 For Waze, just search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS' ‱ 💱 Our Hotline: 03 4270 0791. ‱ #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
.
. đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„.
.
USED LIKE NEW
23.92g/19cm/0.9cm
.
Lock N pay!!
Harga pergram RM 165/g 
Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍
.
❌ upah
❌ gst
➕ postage rm12sm/17ss
.
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ .
.
. 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉.
.

WhatsApp  019-7028237

WhatsApp  019-7028237 . ..
. 💎💎💎💎💎💎💎 .
Apa itu USED GOLD?
Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni:

1. trade in kat kedai emas
2. Jual kat kedai emas
3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian #emassecondhand #usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew #emasterpakai999
. . đŸ”„đŸ’Ž USED GOLD 916 💎 .đŸ”„. . USED LIKE NEW 23.92g/19cm/0.9cm . Lock N pay!! Harga pergram RM 165/g Repeat customer...macam biasa less RM1/g 😍 . ❌ upah ❌ gst ➕ postage rm12sm/17ss . Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya.TQ . . . 🎯WhatsApp for fast response.TQ.😉. . WhatsApp 019-7028237 WhatsApp 019-7028237 . .. . 💎💎💎💎💎💎💎 . Apa itu USED GOLD? Used gold tu adalah emas yang telah diguna pakai @ ayat biasa kita dengar second hand.. Asal usul used gold ni samada tuan punya barang kemas ni: 1. trade in kat kedai emas 2. Jual kat kedai emas 3. Pajak kat arrahnu tapi tak tebus . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian  #emassecondhand  #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew  #emasterpakai999 
BANGLE LINTAH
(L:2.0cm) (D:5.0cm)
- 15.48g
- 15.82g (D:5.5cm)
- 15.37g
- 16.09g
- 16.25g

#emasmurah #emasonlinemurah #emas916 #banglelintah 
Untuk sbrg pertanyaan atau lock BK terus hubungi Kak Hani di link —
http://Www.wasap.my/60182996499 
T.me/kedaiemasonlinemurah
BANGLE LINTAH (L:2.0cm) (D:5.0cm) - 15.48g - 15.82g (D:5.5cm) - 15.37g - 16.09g - 16.25g #emasmurah  #emasonlinemurah  #emas916  #banglelintah  Untuk sbrg pertanyaan atau lock BK terus hubungi Kak Hani di link — http://Www.wasap.my/60182996499 T.me/kedaiemasonlinemurah
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
đŸŒœRANTAI LEHER JAGUNGđŸŒœ
.
Rantai leher jagung krom yang halus ada yang lebar cket pun hado nie hah😊😊 Berminat meh pinang cepat, nanti org laen pinang putih mata tak dapat😝😝
.
Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
đŸŒœRANTAI LEHER JAGUNGđŸŒœ . Rantai leher jagung krom yang halus ada yang lebar cket pun hado nie hah😊😊 Berminat meh pinang cepat, nanti org laen pinang putih mata tak dapat😝😝 . Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065 . #AZWAR_JEWELRY  #emas  #emas916murah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincinkawin  #rantaitangan  #rantaiemas916  #rantaimurah  #subang  #subangemas  #subangemasbajet  #emas  #ajimaura  #terapiinstagram  #loketemas  #loketpasir  #loketstrawberi  #rantaitanganemasbajet  #cincinbajet  #rantaileherbajet  #rantaikaki  #rantaileher  #emas916 
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Loket Love ada✔
Loket Petak ada✔
.
Berkenan meh la jemput usha harga dengan akak😉.
Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
Loket Love ada✔ Loket Petak ada✔ . Berkenan meh la jemput usha harga dengan akak😉. Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065 . #AZWAR_JEWELRY  #emas  #emas916murah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincinkawin  #rantaitangan  #rantaiemas916  #rantaimurah  #subang  #subangemas  #subangemasbajet  #emas  #ajimaura  #terapiinstagram  #loketemas  #loketpasir  #loketstrawberi  #rantaitanganemasbajet  #cincinbajet  #rantaileherbajet  #rantaikaki  #rantaileher  #emas916 
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
"Shopping is my cardio." 💋
‱‱‱‱
‱‱‱‱
⭕ Harga Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕ 40gm & ke atas DISKAUN.
........vs.
⭕ FREE GIFT.
........vs.
⭕ Staff COMEL LOTEY đŸ€ŁđŸ€Ł.
‱‱‱‱
💱 FB page:
http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels
‱
💱 IG:
emas_zakariasons2
‱
💱 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
‱
💱 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
‱
💱 Our Hotline:
03 4270 0791.
‱
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
"Shopping is my cardio." 💋 ‱‱‱‱ ‱‱‱‱ ⭕ Harga Emas&Upah MURAH. ........vs. ⭕ Trade-In TINGGI. ........vs. ⭕ Buy-Back TINGGI. ........vs. ⭕ Design GOJES & EKLUSIF. ........vs. ⭕ Pilihan MARVELOS. ........vs. ⭕ Repeat Customer DISKAUN. ........vs. ⭕ 40gm & ke atas DISKAUN. ........vs. ⭕ FREE GIFT. ........vs. ⭕ Staff COMEL LOTEY đŸ€ŁđŸ€Ł. ‱‱‱‱ 💱 FB page: http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels ‱ 💱 IG: emas_zakariasons2 ‱ 💱 Our Location using Google Map, search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels' ‱ 💱 For Waze, just search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS' ‱ 💱 Our Hotline: 03 4270 0791. ‱ #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Cantik kan ?
Jom melaram sambil menyimpan jom.
Saving dapat, cantik2 pun dapat.
Confirm emas tulen. Kalau tak tulen, boleh return(kalau ada la😂).
Harga mampu milik ❌GST 
Jom whatsapps 0179416445

#NurSyaGOLD #emas  #emastulen #emastulen916 #emas916 #barangkemas #barangkemas916 #bazarpaknil #sayajual #sayyajualemas #powergold #celikemas #emas916murah #bazaarpaknil #gelangtanganemas #rantaitanganemas916 #cincinemas #cincinemas916 #pandora #charm
Design unik kerawang & berombak😙 Sekali terpandang hati tertawan gittew🙈
.
Berkenan tak payah malu2 nak usha harga, akak tak marah la ea😁
Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
Design unik kerawang & berombak😙 Sekali terpandang hati tertawan gittew🙈 . Berkenan tak payah malu2 nak usha harga, akak tak marah la ea😁 Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065 . #AZWAR_JEWELRY  #emas  #emas916murah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincinkawin  #rantaitangan  #rantaiemas916  #rantaimurah  #subang  #subangemas  #subangemasbajet  #emas  #ajimaura  #terapiinstagram  #loketemas  #loketpasir  #loketstrawberi  #rantaitanganemasbajet  #cincinbajet  #rantaileherbajet  #rantaikaki  #rantaileher  #emas916 
CINCIN BUNGA BUNGA pemata hati gittew😉😉
Simple coraknga tapi hati banya berbunga riang tauđŸŒčđŸŒčđŸŒčđŸŒčđŸŒčđŸŒč
.
Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
CINCIN BUNGA BUNGA pemata hati gittew😉😉 Simple coraknga tapi hati banya berbunga riang tauđŸŒčđŸŒčđŸŒčđŸŒčđŸŒčđŸŒč . Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065 . #AZWAR_JEWELRY  #emas  #emas916murah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincinkawin  #rantaitangan  #rantaiemas916  #rantaimurah  #subang  #subangemas  #subangemasbajet  #emas  #ajimaura  #terapiinstagram  #loketemas  #loketpasir  #loketstrawberi  #rantaitanganemasbajet  #cincinbajet  #rantaileherbajet  #rantaikaki  #rantaileher  #emas916 
Alahai....Berpinar mata menengoknya bile items barang kemas spesis SEMPOA bersatu meletop kebabommđŸ”„đŸ”„đŸ”„đŸ”„
.
Assalamualaikum & Salam petang Jumaat😘😘😘 muah muah cked😉
.
Berkenan ke uolss? Akak pun dah berkenan ni😍
Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065
.
#AZWAR_JEWELRY #emas #emas916murah #cincinmurah #cincinkawin #cincinkawin #rantaitangan #rantaiemas916 #rantaimurah #subang #subangemas #subangemasbajet #emas #ajimaura #terapiinstagram #loketemas #loketpasir #loketstrawberi #rantaitanganemasbajet #cincinbajet #rantaileherbajet #rantaikaki #rantaileher #emas916
Alahai....Berpinar mata menengoknya bile items barang kemas spesis SEMPOA bersatu meletop kebabommđŸ”„đŸ”„đŸ”„đŸ”„ . Assalamualaikum & Salam petang Jumaat😘😘😘 muah muah cked😉 . Berkenan ke uolss? Akak pun dah berkenan ni😍 Berminat boleh dm/wasap sis😉011-12970065 . #AZWAR_JEWELRY  #emas  #emas916murah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincinkawin  #rantaitangan  #rantaiemas916  #rantaimurah  #subang  #subangemas  #subangemasbajet  #emas  #ajimaura  #terapiinstagram  #loketemas  #loketpasir  #loketstrawberi  #rantaitanganemasbajet  #cincinbajet  #rantaileherbajet  #rantaikaki  #rantaileher  #emas916 
đŸ”NEW DESIGNđŸ”
🍀NEW STOCK🍀
đŸŒčNEW ITEMđŸŒč
-
🐝Rantai tangan polo gantung love jaring 3biji budak Punya.🐝
—
Lebar rantai : 0.3cm
Lebar love : 0.9cm
—
1)1.83g/13cm/RM475
2)1.87g/13cm/RM486
3)1.82g/13.3cm/RM473
—
🖌HARGA YANG TERTERA ADALAH HARGA BERSIH SETIAP ITEM.
🎁FREE POSTAGE
❌TANPA UPAH
❌TANPA GST
✅RESIT KAMI SERTAKAN SEKALI.
-
UNTUK LOCK ITEM , sila DM ekin atau WHATSAAP JE 01115544759.
#Rantaitanganpolobudak
#Rantaitanganbudak
#rt916
#rantaitangan916
#emasbudak916
#EMAS2018
#EMAS916
#EMASMURAH
#selleremas
#trustedseller
#trustseller
#sayajualemas
#emastulen
#emasmalaysia
#emastanpaupah
#emastanpagst
#emasfreepostage
đŸ”NEW DESIGNđŸ” 🍀NEW STOCK🍀 đŸŒčNEW ITEMđŸŒč - 🐝Rantai tangan polo gantung love jaring 3biji budak Punya.🐝 — Lebar rantai : 0.3cm Lebar love : 0.9cm — 1)1.83g/13cm/RM475 2)1.87g/13cm/RM486 3)1.82g/13.3cm/RM473 — 🖌HARGA YANG TERTERA ADALAH HARGA BERSIH SETIAP ITEM. 🎁FREE POSTAGE ❌TANPA UPAH ❌TANPA GST ✅RESIT KAMI SERTAKAN SEKALI. - UNTUK LOCK ITEM , sila DM ekin atau WHATSAAP JE 01115544759. #Rantaitanganpolobudak  #Rantaitanganbudak  #rt916  #rantaitangan916  #emasbudak916  #EMAS2018  #EMAS916  #EMASMURAH  #selleremas  #trustedseller  #trustseller  #sayajualemas  #emastulen  #emasmalaysia  #emastanpaupah  #emastanpagst  #emasfreepostage 
[STOCK TERHAD]
Caravan Black
Korang yang mengadu muka korang jenis bulat, pipi pau. Caravan ni pilihan tepat untuk nampak bentuk muka runcing. Lepas ni dah boleh confident tu lebih sikit😜
.
Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens polarized dgn UV400 untuk masalah silau. Sesuai di jadikan sebagai hadiah buat tersayang. Ingat tau, kami tak jual low grade yang tak ada UV, lens plastik koman tu
.
Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-9283834, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA
.
⛔HARGA RM140⛔
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
.
Whatsapp 013-9283834 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!!
.
#bazarpaknil #baranghantaran #sayapakaisayajual #emas916 #promosi #pahang #kedah #uitm #ikutcarakita #jdt #ganungkiter #kelate #kelantan #selangor #kualalumpur #klia #sepang #motor #kakitravel #pakejpercutianbajet #pakejholiday #pakejpercutianmurah
[STOCK TERHAD] Caravan Black Korang yang mengadu muka korang jenis bulat, pipi pau. Caravan ni pilihan tepat untuk nampak bentuk muka runcing. Lepas ni dah boleh confident tu lebih sikit😜 . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens polarized dgn UV400 untuk masalah silau. Sesuai di jadikan sebagai hadiah buat tersayang. Ingat tau, kami tak jual low grade yang tak ada UV, lens plastik koman tu . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-9283834, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA . ⛔HARGA RM140⛔ Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg . Whatsapp 013-9283834 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!! . #bazarpaknil  #baranghantaran  #sayapakaisayajual  #emas916  #promosi  #pahang  #kedah  #uitm  #ikutcarakita  #jdt  #ganungkiter  #kelate  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #klia  #sepang  #motor  #kakitravel  #pakejpercutianbajet  #pakejholiday  #pakejpercutianmurah 
[HOT COLOUR]
Caravan Brown
Korang yang mengadu muka korang jenis bulat, pipi pau. Caravan ni pilihan tepat untuk nampak bentuk muka runcing. Lepas ni dah boleh confident tu lebih sikit😜
.
Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens polarized dgn UV400 untuk masalah silau. Sesuai di jadikan sebagai hadiah buat tersayang. Ingat tau, kami tak jual low grade yang tak ada UV, lens plastik koman tu
.
Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-9283834, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA
.
⛔HARGA RM140⛔
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
.
Whatsapp 013-9283834 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!!
.
#bazarpaknil #baranghantaran #sayapakaisayajual #emas916 #promosi #pahang #kedah #uitm #ikutcarakita #jdt #ganungkiter #kelate #kelantan #selangor #kualalumpur #klia #sepang #motor #kakitravel #pakejpercutianbajet #pakejholiday #pakejpercutianmurah
[HOT COLOUR] Caravan Brown Korang yang mengadu muka korang jenis bulat, pipi pau. Caravan ni pilihan tepat untuk nampak bentuk muka runcing. Lepas ni dah boleh confident tu lebih sikit😜 . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens polarized dgn UV400 untuk masalah silau. Sesuai di jadikan sebagai hadiah buat tersayang. Ingat tau, kami tak jual low grade yang tak ada UV, lens plastik koman tu . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-9283834, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA . ⛔HARGA RM140⛔ Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg . Whatsapp 013-9283834 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!! . #bazarpaknil  #baranghantaran  #sayapakaisayajual  #emas916  #promosi  #pahang  #kedah  #uitm  #ikutcarakita  #jdt  #ganungkiter  #kelate  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #klia  #sepang  #motor  #kakitravel  #pakejpercutianbajet  #pakejholiday  #pakejpercutianmurah 
Bismillahh.. 🌾 Gelang tangan dewasa pelbagai design masuk kedaiiii😍😍😍 🌾emas putih tu kalau x suka boleh buang👍👍 🌾Harga emas 916 new hari ni sama lagi.. jom beli sebelum naik makin tinggiđŸ˜±

RM183/g ++upah berbeza ikut design
❎gst ❎postage 🌾Ansuran pun bolehhhhhh👍👍👍👍 🌾Klik link đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» www.wasap.my/60168309055

#emas916 #emasmurah #emasnew #updatestok #emasonline #ansuranemas #kutuemas #chemahminigold #kedaiemasciktori #diskaun #sale #freepos #freegst #gelangtangan #goldjewel #kahwin #hantaran #present
Bismillahh.. 🌾 Gelang tangan dewasa pelbagai design masuk kedaiiii😍😍😍 🌾emas putih tu kalau x suka boleh buang👍👍 🌾Harga emas 916 new hari ni sama lagi.. jom beli sebelum naik makin tinggiđŸ˜± RM183/g ++upah berbeza ikut design ❎gst ❎postage 🌾Ansuran pun bolehhhhhh👍👍👍👍 🌾Klik link đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» www.wasap.my/60168309055 #emas916  #emasmurah  #emasnew  #updatestok  #emasonline  #ansuranemas  #kutuemas  #chemahminigold  #kedaiemasciktori  #diskaun  #sale  #freepos  #freegst  #gelangtangan  #goldjewel  #kahwin  #hantaran  #present 
Autumn white flower
.
💎Item ready stock💎
.
⚖ 1.2g
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916u
đŸ”NEW DESIGNđŸ”
🍀NEW STOCK🍀
đŸŒčNEW ITEMđŸŒč
-
🐝Rantai tangan snake skin gntung love jaring 3biji🐝
—
Lebar rantai : 0.25cm
Lebar love : 0.9cm
—
1)2.45g/17cm/RM551
2)2.48g/17cm/RM558
3)2.45g/17.2cm/RM551
4)2.44g/17.3cm/RM549
5)2.44g/17.3cm/RM549
—
🖌HARGA YANG TERTERA ADALAH HARGA BERSIH SETIAP ITEM.
🎁FREE POSTAGE
❌TANPA UPAH
❌TANPA GST
✅RESIT KAMI SERTAKAN SEKALI.
-
UNTUK LOCK ITEM , sila DM ekin atau WHATSAAP JE 01115544759.
#Rantaitangansnakeskingntunglovejaring3biji
#Rantaitangansnakeskingantunglove
#rantaitangansnakeskin
#rt916
#rantaitangan916
#emasbudak916
#EMAS2018
#EMAS916
#EMASMURAH
#selleremas
#trustedseller
#trustseller
#sayajualemas
#emastulen
#emasmalaysia
#emastanpaupah
#emastanpagst
#emasfreepostage
đŸ”NEW DESIGNđŸ” 🍀NEW STOCK🍀 đŸŒčNEW ITEMđŸŒč - 🐝Rantai tangan snake skin gntung love jaring 3biji🐝 — Lebar rantai : 0.25cm Lebar love : 0.9cm — 1)2.45g/17cm/RM551 2)2.48g/17cm/RM558 3)2.45g/17.2cm/RM551 4)2.44g/17.3cm/RM549 5)2.44g/17.3cm/RM549 — 🖌HARGA YANG TERTERA ADALAH HARGA BERSIH SETIAP ITEM. 🎁FREE POSTAGE ❌TANPA UPAH ❌TANPA GST ✅RESIT KAMI SERTAKAN SEKALI. - UNTUK LOCK ITEM , sila DM ekin atau WHATSAAP JE 01115544759. #Rantaitangansnakeskingntunglovejaring3biji  #Rantaitangansnakeskingantunglove  #rantaitangansnakeskin  #rt916  #rantaitangan916  #emasbudak916  #EMAS2018  #EMAS916  #EMASMURAH  #selleremas  #trustedseller  #trustseller  #sayajualemas  #emastulen  #emasmalaysia  #emastanpaupah  #emastanpagst  #emasfreepostage 
🍓Cbr Pasir padu
Lebar 0.5cm
-1.93g s11
-2.02g s13
-2.01g s13
-2.03g s13
-2.02g s20
-2.16g s19
-2.09g s20
-1.92g s18
-2.00g s18
-2.07g s18

#916
#emas916 
#gold916
🍓Cbr Pasir padu Lebar 0.5cm -1.93g s11 -2.02g s13 -2.01g s13 -2.03g s13 -2.02g s20 -2.16g s19 -2.09g s20 -1.92g s18 -2.00g s18 -2.07g s18 #916  #emas916  #gold916 
Rantai Tangan Lipan 916 kembaliiii
-
đŸ˜đŸ˜đŸ˜â—ïžâ—ïžâ—ïž
💍
💍
TANPA UPAH DAN GST ❗❗❗
-
-
Pada harga mampu milik.
-
-
💍
💍💍
Dm/whatsapp untuk detail. #cincinemas #emas #emas916 
#emasbajet #emasonline #916 #sayajualemas #sayajualemas916murah #sufigold #onlinesellermalaysia #trustedseller #22k
Rantai Tangan pintal 916 kembaliiii
-
đŸ˜đŸ˜đŸ˜â—ïžâ—ïžâ—ïž
💍
💍
TANPA UPAH DAN GST ❗❗❗
-
-
Pada harga mampu milik.
-
-
💍
💍💍
Dm/whatsapp untuk detail. #cincinemas #emas #emas916 
#emasbajet #emasonline #916 #sayajualemas #sayajualemas916murah #sufigold #onlinesellermalaysia #trustedseller #22k