an online Instagram web viewer

#emasmalaysia medias

Photos

Botanical ring 6
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 4.86 g
.
💰RM +/- 957
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
Beauty and the beast ring
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 4.2 g
.
💰RM +/- 830
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
Botanical ring 4
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 3.49 g
.
💰RM +/- 700
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
💠RT FESYEN GUCCI 💠
✴️LR-0.7CM
💥11.80G/ 17.0
💥11.70G/18.0 . 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RT FESYEN GUCCI 💠 ✴️LR-0.7CM 💥11.80G/ 17.0 💥11.70G/18.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
💠RL LIPAN KAIT💠
✴️LR-0.6CM
💥11.40G/58.0
💥11.75G/58.0
💥11.63G/58.0
. 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RL LIPAN KAIT💠 ✴️LR-0.6CM 💥11.40G/58.0 💥11.75G/58.0 💥11.63G/58.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
💠RL HONGKONG 💠
✴️LR-0.4CM
💥18.41G/72.0
💥18.13G/72.0 . 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RL HONGKONG 💠 ✴️LR-0.4CM 💥18.41G/72.0 💥18.13G/72.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
💠RT MESIN BOLA 2C💠
✴️LB-0.5CM
💥2.75G/17.0-18.0
💥2.85G/17.0-18.0
💥2.76G/17.0-18.0
💥2.74G/17.0-18.0
💥2.82G/17.0-18.0
💥2.76G/17.0-18.0
💥2.63G/17.0-18.0
💥2.69G/17.0-18.0
💥2.60G/17.0-18.0🔐/20/1
💥2.68G/17.0-18.5
💥2.73G/17.0-18.
. 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RT MESIN BOLA 2C💠 ✴️LB-0.5CM 💥2.75G/17.0-18.0 💥2.85G/17.0-18.0 💥2.76G/17.0-18.0 💥2.74G/17.0-18.0 💥2.82G/17.0-18.0 💥2.76G/17.0-18.0 💥2.63G/17.0-18.0 💥2.69G/17.0-18.0 💥2.60G/17.0-18.0🔐/20/1 💥2.68G/17.0-18.5 💥2.73G/17.0-18. . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
💠RT PASIR KAIT💠
✴️LR-0.7CM
💥7.11G/18.0
💥7.02G/18.0
💥7.14G/17.0
💥7.57G/17.4
💥7.27G/18.0
💥7.05G/17.5
💥7.02G/17.7
💥7.01G/17.5
💥7.14G/18.0 . 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RT PASIR KAIT💠 ✴️LR-0.7CM 💥7.11G/18.0 💥7.02G/18.0 💥7.14G/17.0 💥7.57G/17.4 💥7.27G/18.0 💥7.05G/17.5 💥7.02G/17.7 💥7.01G/17.5 💥7.14G/18.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
💠RT GAJAH 💠
✴️LR-0.8CM
💥12.07G/18.5
💥12.02G/18.0
💥12.11G/18.0 💠RT GAJAH 💠
✴️LR-0.7CM
💥10.26G/18.0
💥10.84G/20.0 💠RT GAJAH 💠
✴️LR-0.7CM
💥9.51G/17.0
. 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RT GAJAH 💠 ✴️LR-0.8CM 💥12.07G/18.5 💥12.02G/18.0 💥12.11G/18.0 💠RT GAJAH 💠 ✴️LR-0.7CM 💥10.26G/18.0 💥10.84G/20.0 💠RT GAJAH 💠 ✴️LR-0.7CM 💥9.51G/17.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
💠RT GAJAH LOVE 💠
✴️LR-0.4CM
❇️LV-0.7CM
💥7.57G/17.0
💥7.50G/17.5
💥7.31G/16.0 . 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#Emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
💠RT GAJAH LOVE 💠 ✴️LR-0.4CM ❇️LV-0.7CM 💥7.57G/17.0 💥7.50G/17.5 💥7.31G/16.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #Emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
1RT KAIT PADU💠
✴️LR-0.9CM
💥19.10G/18.0
. 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
1RT KAIT PADU💠 ✴️LR-0.9CM 💥19.10G/18.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
RT KAIT PADU💠
✴️LR-0.7CM
💥12.93G/17.5
. 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
RT KAIT PADU💠 ✴️LR-0.7CM 💥12.93G/17.5 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
RT KAIT PADU💠
✴️LR-0.5CM
💥6.37G/18.5 - 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 - ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 - .

#Emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
RT KAIT PADU💠 ✴️LR-0.5CM 💥6.37G/18.5 - 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 - ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 - . #Emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
5RT KAIT PADU💠
✴️LR-0.5CM
💥6.64G/18.5
💥6.76G/18.5
💥6.52G/18.0 . 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 .

#Emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikakiemas #beadsemas #chamsemas #subangemas #gelangemas916 #rantaitanganemas916 #rantaikakiemas916 #beadsemas916 #chamsemas916 #subangemas916
5RT KAIT PADU💠 ✴️LR-0.5CM 💥6.64G/18.5 💥6.76G/18.5 💥6.52G/18.0 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 . #Emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah  #gelangemas  #rantaitanganemas  #rantaikakiemas  #beadsemas  #chamsemas  #subangemas  #gelangemas916  #rantaitanganemas916  #rantaikakiemas916  #beadsemas916  #chamsemas916  #subangemas916 
🕊CBR PLAIN🕊

2.78G S13
3.04G S14
3.11G  S15
3.24G S16
3.19G S16
3.23G S16
3.39G S20
3.06G S20
3.50G S21
3.58G S21
3.43G S21
3.28G S23 . 💰 RM 188/gram
📦Upah : RM35
**Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘
. ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 #Cincin916 #cincinbelahrotan #cincintunang #cincinrisik #cincinbajet #jualcincin916 #jualcincinbajet #jualcin 
#emasmurah #emasbajet #emasmalaysia #jualemasmurah  #emas916 #emas999 #emas916murah #emas916malaysia #emasbaru #emascantik #emasonlinemurah  #emasmampumilik #emasonline #upahemasmurah #lokalah
🕊CBR PLAIN🕊 2.78G S13 3.04G S14 3.11G S15 3.24G S16 3.19G S16 3.23G S16 3.39G S20 3.06G S20 3.50G S21 3.58G S21 3.43G S21 3.28G S23 . 💰 RM 188/gram 📦Upah : RM35 **Kecuali bagi items yang tertera maklumat harga pada gambar/caption😘😘 . ☎Whatsapp +60145105227 for serious buyer 🌹🌹 #Cincin916  #cincinbelahrotan  #cincintunang  #cincinrisik  #cincinbajet  #jualcincin916  #jualcincinbajet  #jualcin  #emasmurah  #emasbajet  #emasmalaysia  #jualemasmurah  #emas916  #emas999  #emas916murah  #emas916malaysia  #emasbaru  #emascantik  #emasonlinemurah  #emasmampumilik  #emasonline  #upahemasmurah  #lokalah 
🐝CINCIN FESYEN EXCLUSIVE (channel) 🐝
-
1)5.80g/17 / RM1,328
2)4.95g/s19 / RM1,133
3)4.25g/s19 💋booked by nurdulillah
-
🖌HARGA YANG TERTERA ADALAH HARGA BERSIH SETIAP ITEM.
🎁FREE POSTAGE
❌TANPA UPAH
❌TANPA GST
✅RESIT KAMI SERTAKAN SEKALI.
-
😃Berminat dengan item ni tapi tak mampu bayar cash ?? kami juga menerima bayaran #ansuran untuk item ini .
😫Tak cukup CASH??? sis boleh simpankan item untuk awak hanya dengan bayaran #deposit SERENDAH RM100 sahaja.
😇Team kami juga buka peluang kepada anda untuk membeli emas secara mudah dengan Kaedah #kutu @ #hoi.
-
UNTUK LOCK ITEM , sila DM ekin atau WHATSAAP JE 01115544759.
#CINCINCHANNEL
#Rantaitanganbensonstamping
#RantaiLeherpasirpadu
#cincinbelahrotan
#cbrbajet
#rantaitangan916
#emasbudak916
#EMAS2018
#EMAS916
#EMASMURAH
#selleremas
#trustedseller
#trustseller
#sayajualemas
#emastulen
#emasmalaysia
#emastanpaupah
#emastanpagst
#emasfreepostage
🐝CINCIN FESYEN EXCLUSIVE (channel) 🐝 - 1)5.80g/17 / RM1,328 2)4.95g/s19 / RM1,133 3)4.25g/s19 💋booked by nurdulillah - 🖌HARGA YANG TERTERA ADALAH HARGA BERSIH SETIAP ITEM. 🎁FREE POSTAGE ❌TANPA UPAH ❌TANPA GST ✅RESIT KAMI SERTAKAN SEKALI. - 😃Berminat dengan item ni tapi tak mampu bayar cash ?? kami juga menerima bayaran #ansuran  untuk item ini . 😫Tak cukup CASH??? sis boleh simpankan item untuk awak hanya dengan bayaran #deposit  SERENDAH RM100 sahaja. 😇Team kami juga buka peluang kepada anda untuk membeli emas secara mudah dengan Kaedah #kutu  @ #hoi . - UNTUK LOCK ITEM , sila DM ekin atau WHATSAAP JE 01115544759. #CINCINCHANNEL  #Rantaitanganbensonstamping  #RantaiLeherpasirpadu  #cincinbelahrotan  #cbrbajet  #rantaitangan916  #emasbudak916  #EMAS2018  #EMAS916  #EMASMURAH  #selleremas  #trustedseller  #trustseller  #sayajualemas  #emastulen  #emasmalaysia  #emastanpaupah  #emastanpagst  #emasfreepostage 
Botanical ring 3
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 3.61 g
.
💰RM +/- 723
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
Botanical ring 9
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 3.08 g
.
💰RM +/- 630
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
Chanel stone ring
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 2.2 g
.
💰RM +/- 444
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
READY STOCK!
Whatsapp utk details 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
Sape dekat sini tak suka beli emas secara cash (sedebuk) tapi pada masa yang sama korang nak sangat simpan emas sikit2?
.
.
.
Pening dengan harga emas semakin tinggi?
.
.
.
Takpe toksah pening sebab korang masih boleh beli emas secara ansuran dengan Kak Liza
.
.
.
Macam mana nak beli?Belum nampak jalan.Its oke 😉
.
.
.
Jom dm/whatsapp Kak Liza sekarang
.
.
.
017 624 2529 (Kak Liza)
.
.
.
Ansuran dibenarkan maksimum 6 bulan sahaja 💰
Sape dekat sini tak suka beli emas secara cash (sedebuk) tapi pada masa yang sama korang nak sangat simpan emas sikit2? . . . Pening dengan harga emas semakin tinggi? . . . Takpe toksah pening sebab korang masih boleh beli emas secara ansuran dengan Kak Liza . . . Macam mana nak beli?Belum nampak jalan.Its oke 😉 . . . Jom dm/whatsapp Kak Liza sekarang . . . 017 624 2529 (Kak Liza) . . . Ansuran dibenarkan maksimum 6 bulan sahaja 💰
Sape dekat sini tak suka beli emas secara cash (sedebuk) tapi pada masa yang sama korang nak sangat simpan emas sikit2?
.
.
.
Pening dengan harga emas semakin tinggi?
.
.
.
Takpe toksah pening sebab korang masih boleh beli emas secara ansuran dengan Kak Liza
.
.
.
Macam mana nak beli?Belum nampak jalan.Its oke 😉
.
.
.
Jom dm/whatsapp Kak Liza sekarang
.
.
.
017 624 2529 (Kak Liza)
.
.
.
Ansuran dibenarkan maksimum 6 bulan sahaja 💰
Sape dekat sini tak suka beli emas secara cash (sedebuk) tapi pada masa yang sama korang nak sangat simpan emas sikit2? . . . Pening dengan harga emas semakin tinggi? . . . Takpe toksah pening sebab korang masih boleh beli emas secara ansuran dengan Kak Liza . . . Macam mana nak beli?Belum nampak jalan.Its oke 😉 . . . Jom dm/whatsapp Kak Liza sekarang . . . 017 624 2529 (Kak Liza) . . . Ansuran dibenarkan maksimum 6 bulan sahaja 💰
Koleksi 2018. ENDLESS LOVE~~
.
Rantai Tangan Let De Go
.
Berat: 30.48 g
Panjang: 18 cm
Harga: RM 5,761.00
.
Whatsapp:
http://www.wasap.my/60124322883

Facebook page:
https://www.facebook.com/pg/bijouxgoldjewellery
.
#Bijoux #Bijouxpartner #cincinemas916 #cincinzirconia #cincinemasmalaysia #rantaitangan #rantaitanganemas #jualemas916murah #bangleemas #bangleemas916 #rantaiemas916 #gelangemas916 #gelangemas
#jualemasmurah #Emas916 #emasbijoux #emasmurahonline #emas916malaysia #emasmurahmalaysia #jualemas916murah #jualemas916 #bisnesemas #emasmalaysia #nursajatgold02 #nursajat02
Koleksi 2018. ENDLESS LOVE~~ . Rantai Tangan Let De Go . Berat: 30.48 g Panjang: 18 cm Harga: RM 5,761.00 . Whatsapp: http://www.wasap.my/60124322883 Facebook page: https://www.facebook.com/pg/bijouxgoldjewellery . #Bijoux  #Bijouxpartner  #cincinemas916  #cincinzirconia  #cincinemasmalaysia  #rantaitangan  #rantaitanganemas  #jualemas916murah  #bangleemas  #bangleemas916  #rantaiemas916  #gelangemas916  #gelangemas  #jualemasmurah  #Emas916  #emasbijoux  #emasmurahonline  #emas916malaysia  #emasmurahmalaysia  #jualemas916murah  #jualemas916  #bisnesemas  #emasmalaysia  #nursajatgold02  #nursajat02 
Sape dekat sini tak suka beli emas secara cash (sedebuk) tapi pada masa yang sama korang nak sangat simpan emas sikit2?
.
.
.
Pening dengan harga emas semakin tinggi?
.
.
.
Takpe toksah pening sebab korang masih boleh beli emas secara ansuran dengan Kak Liza
.
.
.
Macam mana nak beli?Belum nampak jalan.Its oke 😉
.
.
.
Jom dm/whatsapp Kak Liza sekarang
.
.
.
017 624 2529 (Kak Liza)
.
.
.
Ansuran dibenarkan maksimum 6 bulan sahaja 💰
Sape dekat sini tak suka beli emas secara cash (sedebuk) tapi pada masa yang sama korang nak sangat simpan emas sikit2? . . . Pening dengan harga emas semakin tinggi? . . . Takpe toksah pening sebab korang masih boleh beli emas secara ansuran dengan Kak Liza . . . Macam mana nak beli?Belum nampak jalan.Its oke 😉 . . . Jom dm/whatsapp Kak Liza sekarang . . . 017 624 2529 (Kak Liza) . . . Ansuran dibenarkan maksimum 6 bulan sahaja 💰
SO MACAM MANA ? 😱
.
.
NEW COMING BAG 😍
.
.
💓KOD HB3701 JM
💰RM60 🚙POSTAGE : 0.9KG (SM FREE, SS RM5)
.
.
.
.
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
.
.
LENGHT : 25CM
BOTTOM WIDTH : 12CM
HEIGHT : 18CM
LONG STRAP : 100CM
.
.
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : NIL
.
.
GRED : AAA WITH LOGO
.
.
whatsapp 010 322 7074
.
.
SO MACAM MANA ? 😱 . . NEW COMING BAG 😍 . . 💓KOD HB3701 JM 💰RM60 🚙POSTAGE : 0.9KG (SM FREE, SS RM5) . . . . MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER . . LENGHT : 25CM BOTTOM WIDTH : 12CM HEIGHT : 18CM LONG STRAP : 100CM . . OPENING CLOSER : ZIP CONTENT A4 : NIL . . GRED : AAA WITH LOGO . . whatsapp 010 322 7074 . .
Koleksi 2018. ENDLESS LOVE~~
.
Rantai Tangan Elsa
.
Berat: 34.84 g
Panjang: 18 cm
Harga: RM 6,585.00
.
Whatsapp:
http://www.wasap.my/60124322883

Facebook page:
https://www.facebook.com/pg/bijouxgoldjewellery
.
#Bijoux #Bijouxpartner #cincinemas916 #cincinzirconia #cincinemasmalaysia #rantaitangan #rantaitanganemas #jualemas916murah #bangleemas #bangleemas916 #rantaiemas916 #gelangemas916 #gelangemas
#jualemasmurah #Emas916 #emasbijoux #emasmurahonline #emas916malaysia #emasmurahmalaysia #jualemas916murah #jualemas916 #bisnesemas #emasmalaysia #nursajatgold02 #nursajat02
Koleksi 2018. ENDLESS LOVE~~ . Rantai Tangan Elsa . Berat: 34.84 g Panjang: 18 cm Harga: RM 6,585.00 . Whatsapp: http://www.wasap.my/60124322883 Facebook page: https://www.facebook.com/pg/bijouxgoldjewellery . #Bijoux  #Bijouxpartner  #cincinemas916  #cincinzirconia  #cincinemasmalaysia  #rantaitangan  #rantaitanganemas  #jualemas916murah  #bangleemas  #bangleemas916  #rantaiemas916  #gelangemas916  #gelangemas  #jualemasmurah  #Emas916  #emasbijoux  #emasmurahonline  #emas916malaysia  #emasmurahmalaysia  #jualemas916murah  #jualemas916  #bisnesemas  #emasmalaysia  #nursajatgold02  #nursajat02 
Koleksi 2018. ENDLESS LOVE~~
.
If wearing GOLD makes you happy, get more! 😘
.
Whatsapp:
http://www.wasap.my/60124322883

Facebook page:
https://www.facebook.com/pg/bijouxgoldjewellery
.
#Bijoux #Bijouxpartner #cincinemas916 #cincinzirconia #cincinemasmalaysia #rantaitangan #rantaitanganemas #jualemas916murah #bangleemas #bangleemas916 #rantaiemas916 #gelangemas916 #gelangemas
#jualemasmurah #Emas916 #emasbijoux #emasmurahonline #emas916malaysia #emasmurahmalaysia #jualemas916murah #jualemas916 #bisnesemas #emasmalaysia #nursajatgold02 #nursajat02
Koleksi 2018. ENDLESS LOVE~~ . If wearing GOLD makes you happy, get more! 😘 . Whatsapp: http://www.wasap.my/60124322883 Facebook page: https://www.facebook.com/pg/bijouxgoldjewellery . #Bijoux  #Bijouxpartner  #cincinemas916  #cincinzirconia  #cincinemasmalaysia  #rantaitangan  #rantaitanganemas  #jualemas916murah  #bangleemas  #bangleemas916  #rantaiemas916  #gelangemas916  #gelangemas  #jualemasmurah  #Emas916  #emasbijoux  #emasmurahonline  #emas916malaysia  #emasmurahmalaysia  #jualemas916murah  #jualemas916  #bisnesemas  #emasmalaysia  #nursajatgold02  #nursajat02 
RANTAI TANGAN PADU 
FOR GUGIRL
TAHAN LASAK

BERMINAT PM@WSSP 0139526099

#emasmurah #emas916 #emasmalaysia #mampumilik
#asetmasedepan #tunang #kahwin #hantaran #emas #perak #permata #rosegold #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #loket gelang #bangle #sayajualemasonline
#siscuba
RANTAI TANGAN PADU
FOR GUGIRL
TAHAN LASAK

BERMINAT PM@WSSP 0139526099

#emasmurah #emas916 #emasmalaysia #mampumilik
#asetmasedepan #tunang #kahwin #hantaran #emas #perak #permata #rosegold #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #loket gelang #bangle #sayajualemasonline
#siscuba
RANTAI TANGAN PADU 
FOR GUGIRL
TAHAN LASAK

BERMINAT PM@WSSP 0139526099

#emasmurah #emas916 #emasmalaysia #mampumilik
#asetmasedepan #tunang #kahwin #hantaran #emas #perak #permata #rosegold #cincin #rantaitangan #rantaileher #rantaikaki #subang #loket gelang #bangle #sayajualemasonline
#siscuba
NAMA-NAMA BARANG KEMAS
. 🌊Pasir
👑Putera
👰🏼Puteri
🐘Gajah
〰Pintal
🙊Gila-gila 🔧Mesin
🌸Melur
💈Vitara
⛵Sauh
🐍Snake skin
🎋Buloh
☘Biji Sawi
🌰Ketumbar
🌽Jagung 💜Love
⭕Pandora
NAMA-NAMA BARANG KEMAS . 🌊Pasir 👑Putera 👰🏼Puteri 🐘Gajah 〰Pintal 🙊Gila-gila 🔧Mesin 🌸Melur 💈Vitara ⛵Sauh 🐍Snake skin 🎋Buloh ☘Biji Sawi 🌰Ketumbar 🌽Jagung 💜Love ⭕Pandora
READY STOCK!
W: 1.84g
W: 1.81g
W: 1.74g
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
READY STOCK!
W: 2.05g
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
READY STOCK!
W: 1.48g *s
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
NEW 916
Set Rt pandora Bajet
((Termasuk charm love)) ((Lebar rt:0.2cm))
((Lebar charm:1.0cm)) 👑3.91g/ 16.5cm
👑4.14g/ 16.8cm
👑4.07g/ 17.0cm

#emas916 #emas916murah #emasmalaysia #emasonlinemalaysia #emas916online #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmurah
READY STOCK!
W: 1.70g *s
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
READY STOCK!
W: 1.95g 
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
READY STOCK!
W: 2.30g *s
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
LV elegant black bangle .
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 33.1 g
.
💰RM +/- 6,500
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
Infinite bangle .
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 10.9 g
.
💰RM +/- 2,100
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
READY STOCK!
W: 2.15g *s
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
Chanel red plain b bangle
.
💍Item preorder💍
.
⚖️:+/- 22 g
.
💰RM +/- 4,300
.
📞 011-11177319 (Mas)
.
@mas_gdora916
@mas_gdora916
@mas_gdora916
.
#emasgdora916#emasmurah#emasmurahmalaysia#emas916#emaspandora916#emaskuning#emasonline#emasmurahonline#emasonlinemurah#emasmalaysia#emas916tulen#masgdora916
READY STOCK!
W: 2.75g *s
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
READY STOCK!
W: 1.43g *s
Whatsapp utk order 011-26273866

#gdora916gold 
#gdora916 
#pandoragold 
#pandora 
#emas916 
#emas
#emasmalaysia 
#emasonlinemurah 
#gold
*CINCIN AUDI PASIR*

Saiz 9
- 1.93g
- 1.98g

Saiz 11
- 1.89g

Saiz 12
- 1.88g
- 2.01g
- 1.97g
- 1.96g

Saiz 14
- 1.97g
- 2.02g
- 2.05g

Saiz 15
- 2.07g

Saiz 16
- 2.04g
- 2.13g

Saiz 17
- 1.99g
- 2.10g

Saiz 18
- 2.14g

Saiz 19
- 2.09g
- 2.19g
- 2.25g

Saiz 20
- 2.13g

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN AUDI PASIR* Saiz 9 - 1.93g - 1.98g Saiz 11 - 1.89g Saiz 12 - 1.88g - 2.01g - 1.97g - 1.96g Saiz 14 - 1.97g - 2.02g - 2.05g Saiz 15 - 2.07g Saiz 16 - 2.04g - 2.13g Saiz 17 - 1.99g - 2.10g Saiz 18 - 2.14g Saiz 19 - 2.09g - 2.19g - 2.25g Saiz 20 - 2.13g Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN AZIMAT CINTA EXCLUSIVE*

Saiz 9
- 1.82g

Saiz 10
- 1.86g
- 1.73g

Saiz 11
- 1.83g

Saiz 12
- 1.92g
- 1.82g

Saiz 13
- 1.94g

Saiz 14
- 1.97g
- 1.95g

Saiz 15
- 1.95g

Saiz 17
- 2.06g

Saiz 18
- 2.14g

Lebar : 0.8cm
PosLaju: ( BUYER OWN RISK )

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN AZIMAT CINTA EXCLUSIVE* Saiz 9 - 1.82g Saiz 10 - 1.86g - 1.73g Saiz 11 - 1.83g Saiz 12 - 1.92g - 1.82g Saiz 13 - 1.94g Saiz 14 - 1.97g - 1.95g Saiz 15 - 1.95g Saiz 17 - 2.06g Saiz 18 - 2.14g Lebar : 0.8cm PosLaju: ( BUYER OWN RISK ) Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN BISIKAN ASMARA EXCLUSIVE*

Saiz 9
- 1.64g
- 1.59g
- 1.58g

Saiz 11
- 1.59g

Saiz 12
- 1.70g

Saiz 13
- 1.72g
- 1.68g
- 1.70g

Saiz 16
- 1.76g

Saiz 17
- 1.84g
- 1.88g

Saiz 18
- 1.84g

Saiz 19
- 1.93g

Saiz 20
- 1.94g

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN BISIKAN ASMARA EXCLUSIVE* Saiz 9 - 1.64g - 1.59g - 1.58g Saiz 11 - 1.59g Saiz 12 - 1.70g Saiz 13 - 1.72g - 1.68g - 1.70g Saiz 16 - 1.76g Saiz 17 - 1.84g - 1.88g Saiz 18 - 1.84g Saiz 19 - 1.93g Saiz 20 - 1.94g Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN BUNGA RAYA EXCLUSIVE*

Saiz 9
- 2.06g
- 2.12g

Saiz 10
- 1.94g
- 2.26g

Saiz 11
- 2.02g
- 2.15g

Saiz 12
- 1.98g
- 2.17g
- 2.25g

Saiz 14
- 2.33g
- 2.35g

Saiz 16
- 2.23g
- 2.30g

LEBAR: 1.0CM

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN BUNGA RAYA EXCLUSIVE* Saiz 9 - 2.06g - 2.12g Saiz 10 - 1.94g - 2.26g Saiz 11 - 2.02g - 2.15g Saiz 12 - 1.98g - 2.17g - 2.25g Saiz 14 - 2.33g - 2.35g Saiz 16 - 2.23g - 2.30g LEBAR: 1.0CM Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN BUNGA-BUNGA CINTA EXCLUSIVE*

Saiz 9
- 2.96g
- 3.16g

Saiz 10
- 3.08g

Saiz 12
- 3.14g

Saiz 13
- 3.16g
- 3.17g

Saiz 14
- 3.13g

Saiz 15
- 3.09g
- 3.19g

Saiz 16
- 3.16g
- 3.24g

Saiz 18
- 3.24g
- 3.27g

Saiz 19
- 3.25g
- 3.40g

Saiz 20
- 3.33g
- 3.38g

Lebar : 1.6cm

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN BUNGA-BUNGA CINTA EXCLUSIVE* Saiz 9 - 2.96g - 3.16g Saiz 10 - 3.08g Saiz 12 - 3.14g Saiz 13 - 3.16g - 3.17g Saiz 14 - 3.13g Saiz 15 - 3.09g - 3.19g Saiz 16 - 3.16g - 3.24g Saiz 18 - 3.24g - 3.27g Saiz 19 - 3.25g - 3.40g Saiz 20 - 3.33g - 3.38g Lebar : 1.6cm Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN DEDAUNAN KASIH EXCLUSIVE*

Saiz 10
- 2.18g
- 2.11g
- 2.22g

Saiz 12
- 2.57g
- 2.44g

Saiz 13
- 2.55g
- 2.49g

Saiz 14
- 2.90g
- 2.54g

Saiz 15
- 2.57g

Saiz 16
- 2.48g
- 2.59g

Saiz 17
- 2.42g

Saiz 19
- 2.56g

Saiz 20
- 2.54g

PosLaju: ( BUYER OWN RISK )

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN DEDAUNAN KASIH EXCLUSIVE* Saiz 10 - 2.18g - 2.11g - 2.22g Saiz 12 - 2.57g - 2.44g Saiz 13 - 2.55g - 2.49g Saiz 14 - 2.90g - 2.54g Saiz 15 - 2.57g Saiz 16 - 2.48g - 2.59g Saiz 17 - 2.42g Saiz 19 - 2.56g Saiz 20 - 2.54g PosLaju: ( BUYER OWN RISK ) Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN JANJI KASIH EXCLUSIVE*

Saiz 8
- 3.56g

Saiz 9
- 3.54g
- 3.63g

Saiz 10
- 3.59g
- 3.69g

Saiz 11
- 3.63g

Saiz 12
- 3.81g
- 3.87g

Saiz 13
- 3.67g
- 3.75g

Saiz 15
- 3.81g

Saiz 17
- 3.92g
- 3.99g

Saiz 18
- 3.97g

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN JANJI KASIH EXCLUSIVE* Saiz 8 - 3.56g Saiz 9 - 3.54g - 3.63g Saiz 10 - 3.59g - 3.69g Saiz 11 - 3.63g Saiz 12 - 3.81g - 3.87g Saiz 13 - 3.67g - 3.75g Saiz 15 - 3.81g Saiz 17 - 3.92g - 3.99g Saiz 18 - 3.97g Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN LARA AISYAH*

Saiz 10
- 2.62g
- 2.39g
- 2.49g
- 2.61g

Saiz 11
- 2.58g
- 2.59g
- 2.50g
- 2.53g
- 2.42g

Saiz 12
- 2.46g
- 2.59g
- 2.65g

Saiz 13
- 2.65g
- 2.60g
- 2.61g

Saiz 14
- 2.76g

Saiz 15
- 2.79g

Saiz 16
- 2.64g

Saiz 18
- 2.81g
- 2.85g
- 2.83g
- 2.74g

Saiz 19
- 3.00g
- 2.87g
- 2.62g
- 3.08g
- 2.93g

LEBAR: 1.7CM

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN LARA AISYAH* Saiz 10 - 2.62g - 2.39g - 2.49g - 2.61g Saiz 11 - 2.58g - 2.59g - 2.50g - 2.53g - 2.42g Saiz 12 - 2.46g - 2.59g - 2.65g Saiz 13 - 2.65g - 2.60g - 2.61g Saiz 14 - 2.76g Saiz 15 - 2.79g Saiz 16 - 2.64g Saiz 18 - 2.81g - 2.85g - 2.83g - 2.74g Saiz 19 - 3.00g - 2.87g - 2.62g - 3.08g - 2.93g LEBAR: 1.7CM Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN LARA AISYAH EXCLUSIVE*

Saiz 9
- 2.70g

Saiz 10
- 2.52g
- 2.50g
- 2.74g

Saiz 11
- 2.66g
- 2.60g
- 2.52g

Saiz 12
- 2.72g
- 2.67g
- 2.65g
- 2.76g

Saiz 13
- 2.69g
- 2.67g

Saiz 14
- 2.86g
- 2.91g

Saiz 15
- 2.68g
- 2.71g
- 2.79g
- 2.85g

Saiz 16
- 2.66g
- 2.61g

Saiz 17
- 2.78g
- 2.75g
- 2.72g

Saiz 18
- 2.94g
- 2.74g

Saiz 19
- 2.86g
- 2.81g

LEBAR: 1.7CM

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN LARA AISYAH EXCLUSIVE* Saiz 9 - 2.70g Saiz 10 - 2.52g - 2.50g - 2.74g Saiz 11 - 2.66g - 2.60g - 2.52g Saiz 12 - 2.72g - 2.67g - 2.65g - 2.76g Saiz 13 - 2.69g - 2.67g Saiz 14 - 2.86g - 2.91g Saiz 15 - 2.68g - 2.71g - 2.79g - 2.85g Saiz 16 - 2.66g - 2.61g Saiz 17 - 2.78g - 2.75g - 2.72g Saiz 18 - 2.94g - 2.74g Saiz 19 - 2.86g - 2.81g LEBAR: 1.7CM Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
*CINCIN LOT OF LOVE EXCLUSIVE*

Saiz 10
- 1.75g
- 1.74g

Saiz 13
- 1.89g
- 1.87g

Saiz 15
- 1.93g
- 1.98g
- 1.99g

Saiz 16
- 1.94g
- 1.95g

Saiz 18
- 2.02g
- 1.99g

LEBAR: 0.5CM

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916  #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah
#cincinemas #cincinemas916 #cincin916 #cincin916tulen #cincinkahwin #cincintunang #cincinemasmurah
*CINCIN LOT OF LOVE EXCLUSIVE* Saiz 10 - 1.75g - 1.74g Saiz 13 - 1.89g - 1.87g Saiz 15 - 1.93g - 1.98g - 1.99g Saiz 16 - 1.94g - 1.95g Saiz 18 - 2.02g - 1.99g LEBAR: 0.5CM Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #cincinemas  #cincinemas916  #cincin916  #cincin916tulen  #cincinkahwin  #cincintunang  #cincinemasmurah 
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash?
.
.
🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
🌹 Kak Liza (017 624 2529)
.
.
🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash? . . 🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak? . . 🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut . . 🌹 Kak Liza (017 624 2529) . . 🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash?
.
.
🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
🌹 Kak Liza (017 624 2529)
.
.
🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash? . . 🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak? . . 🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut . . 🌹 Kak Liza (017 624 2529) . . 🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash?
.
.
🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
🌹 Kak Liza (017 624 2529)
.
.
🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash? . . 🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak? . . 🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut . . 🌹 Kak Liza (017 624 2529) . . 🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
RT BENSON
Lebar 0.3cm

2.39g 16.5cm
2.40g 16.5cm
2.43g 16cm
2.43g 16cm
2.46g 16.5cm
2.47g 17cm
2.50g 17cm
2.53g 16.5cm
2.53g 17cm
2.56g 16.5cm
2.60g 16.5cm
2.63g 17.5cm
2.64g 16.5cm
2.66g 17cm
2.69g 17.5cm
2.70g 18cm

Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407

#emasmurahtanpaupah #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #emas916tanpaupah #emas916 #emas916malaysia #emastanpaupah #emas916 #emasmurah #emasmalaysia #rantaitanganemas #rantaitanganbudak #rantaileherbajet #rantaileheremas #rantaitanganbajet #sayajualemas #sayajualemas916 #emas #emascantik #emastiadaupah #emaskelantan #pandora916 #pandora916emas #pandoraemas #pandoraemasmurah916 #goldbyfatin #sayajualemasmurah #gelangemas #gelangemas916 #rantaitangan916 #gelangemasbajet
RT BENSON Lebar 0.3cm 2.39g 16.5cm 2.40g 16.5cm 2.43g 16cm 2.43g 16cm 2.46g 16.5cm 2.47g 17cm 2.50g 17cm 2.53g 16.5cm 2.53g 17cm 2.56g 16.5cm 2.60g 16.5cm 2.63g 17.5cm 2.64g 16.5cm 2.66g 17cm 2.69g 17.5cm 2.70g 18cm Berminat 😉? Whatsapp sy www.wasap.my/6016 5251407 #emasmurahtanpaupah  #emasmurah  #emas916murah  #emas916bajet  #emas916tanpaupah  #emas916  #emas916malaysia  #emastanpaupah  #emas916  #emasmurah  #emasmalaysia  #rantaitanganemas  #rantaitanganbudak  #rantaileherbajet  #rantaileheremas  #rantaitanganbajet  #sayajualemas  #sayajualemas916  #emas  #emascantik  #emastiadaupah  #emaskelantan  #pandora916  #pandora916emas  #pandoraemas  #pandoraemasmurah916  #goldbyfatin  #sayajualemasmurah  #gelangemas  #gelangemas916  #rantaitangan916  #gelangemasbajet