an online Instagram web viewer

#emaszakariasons2 medias

Photos

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.
โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.
โ€ข
ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
Hotline kami:
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang. โ€ข ALAMAT kami: AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข Waze / Google Maps: "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข Hotline kami: ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories .
Assalamualaikum morning uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
AHAD 23/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข AHAD 23/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
AHAD 23/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข AHAD 23/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
AHAD 23/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข AHAD 23/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.
โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.
โ€ข
ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
Hotline kami:
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang. โ€ข ALAMAT kami: AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข Waze / Google Maps: "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข Hotline kami: ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories .
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.
โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.
โ€ข
ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
Hotline kami:
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang. โ€ข ALAMAT kami: AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข Waze / Google Maps: "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข Hotline kami: ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories .
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SABTU  22/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning alls ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข SABTU 22/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
#Repost from @emas_zakariasons2 with @_repostr - 
Assalamualaikummm...apa kabarrr?? niii haa kaknon nak bg tahu satu berita yg TERGEMPARRR.. ๐Ÿคฃ hihi.. chewan @mas.z.irwan kabooo nak buat 1 CONTEST utk kesayangann kaknonn nii.. contest utk MENANG LOKETTT!! mmg GORGES, CANTIK, MENARIKKK, AUUMMMM!! mmg bling bling laa uolsss.. ๐Ÿ˜ kalau pakai perghh!! konfemm laaa cik abee, kekawan ajkk maiii kedai kaknon lg.. haa.. untungg nyeee uolsss!!! jarang jarang tauuu chewan habakk nak buat contest tp ade 1no. SYARATT.. jeng jengg jengggg!!!
โ€ข
6 org BERTUAHHH..erm.. 3 org di IG & 3 org di FB page... FREEE JEEEE TAUUU!!
โ€ข
kalau nak beli tentu laa pikir dua tiga kali kannn.. ni laa mase nyaaa joinnn CONTEST kaknonn niii.. mmg cantikk.. sekali lg kaknonn kabooo FREEE JERRRRRRR!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข
uolsss kena buat nii tauuu... sape yg paling bykk LIKE & SHARE & TAG kawan2 tuu haaaa dia laa PEMENANGGGG ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
โ€ข
>>>>> 1 ) LIKE PHOTO.
>>>>> 2 ) SHARE.
>>>>> 3 ) TAG FRIENDS
โ€ข
yg bertuah, kaknon pilihh secaraa RAWAKKKK... kaknon ingat kn lg sekali yaaa.. LIKE & SHARE & TAG kawan2..
โ€ข 
mula: JUMAAT 14/04/17
sampai: JUMAAT 21/04/17
cpt tau kesayangan kaknon... pemenang kaknon akan bagitau pd hari SABTU 22/04/17... MUAHHCIKEDD!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories. -
#Repost  from @emas_zakariasons2 with @_repostr - Assalamualaikummm...apa kabarrr?? niii haa kaknon nak bg tahu satu berita yg TERGEMPARRR.. ๐Ÿคฃ hihi.. chewan @mas.z.irwan kabooo nak buat 1 CONTEST utk kesayangann kaknonn nii.. contest utk MENANG LOKETTT!! mmg GORGES, CANTIK, MENARIKKK, AUUMMMM!! mmg bling bling laa uolsss.. ๐Ÿ˜ kalau pakai perghh!! konfemm laaa cik abee, kekawan ajkk maiii kedai kaknon lg.. haa.. untungg nyeee uolsss!!! jarang jarang tauuu chewan habakk nak buat contest tp ade 1no. SYARATT.. jeng jengg jengggg!!! โ€ข 6 org BERTUAHHH..erm.. 3 org di IG & 3 org di FB page... FREEE JEEEE TAUUU!! โ€ข kalau nak beli tentu laa pikir dua tiga kali kannn.. ni laa mase nyaaa joinnn CONTEST kaknonn niii.. mmg cantikk.. sekali lg kaknonn kabooo FREEE JERRRRRRR!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข uolsss kena buat nii tauuu... sape yg paling bykk LIKE & SHARE & TAG kawan2 tuu haaaa dia laa PEMENANGGGG ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ โ€ข >>>>> 1 ) LIKE PHOTO. >>>>> 2 ) SHARE. >>>>> 3 ) TAG FRIENDS โ€ข yg bertuah, kaknon pilihh secaraa RAWAKKKK... kaknon ingat kn lg sekali yaaa.. LIKE & SHARE & TAG kawan2.. โ€ข mula: JUMAAT 14/04/17 sampai: JUMAAT 21/04/17 cpt tau kesayangan kaknon... pemenang kaknon akan bagitau pd hari SABTU 22/04/17... MUAHHCIKEDD!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories . -
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
JUMAAT 21/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข JUMAAT 21/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
JUMAAT 21/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข JUMAAT 21/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
JUMAAT 21/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข JUMAAT 21/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
JUMAAT 21/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum sygs2 smue ๐Ÿ˜ƒ apa kabo? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข JUMAAT 21/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikummm...apa kabarrr?? niii haa kaknon nak bg tahu satu berita yg TERGEMPARRR.. ๐Ÿคฃ hihi.. chewan @mas.z.irwan kabooo nak buat 1 CONTEST utk kesayangann kaknonn nii.. contest utk MENANG LOKETTT!! mmg GORGES, CANTIK, MENARIKKK, AUUMMMM!! mmg bling bling laa uolsss.. ๐Ÿ˜ kalau pakai perghh!! konfemm laaa cik abee, kekawan ajkk maiii kedai kaknon lg.. haa.. untungg nyeee uolsss!!! jarang jarang tauuu chewan habakk nak buat contest tp ade 1no. SYARATT.. jeng jengg jengggg!!!
โ€ข
6 org BERTUAHHH..erm.. 3 org di IG & 3 org di FB page... FREEE JEEEE TAUUU!!
โ€ข
kalau nak beli tentu laa pikir dua tiga kali kannn.. ni laa mase nyaaa joinnn CONTEST kaknonn niii.. mmg cantikk.. sekali lg kaknonn kabooo FREEE JERRRRRRR!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข
uolsss kena buat nii tauuu... sape yg paling bykk LIKE & SHARE & TAG kawan2 tuu haaaa dia laa PEMENANGGGG ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
โ€ข
>>>>> 1 ) LIKE PHOTO.
>>>>> 2 ) SHARE.
>>>>> 3 ) TAG FRIENDS
โ€ข
yg bertuah, kaknon pilihh secaraa RAWAKKKK... kaknon ingat kn lg sekali yaaa.. LIKE & SHARE & TAG kawan2..
โ€ข 
mula: JUMAAT 14/04/17
sampai: JUMAAT 21/04/17
cpt tau kesayangan kaknon... pemenang kaknon akan bagitau pd hari SABTU 22/04/17... MUAHHCIKEDD!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories. @RepostIt_app
Assalamualaikummm...apa kabarrr?? niii haa kaknon nak bg tahu satu berita yg TERGEMPARRR.. ๐Ÿคฃ hihi.. chewan @mas.z.irwan kabooo nak buat 1 CONTEST utk kesayangann kaknonn nii.. contest utk MENANG LOKETTT!! mmg GORGES, CANTIK, MENARIKKK, AUUMMMM!! mmg bling bling laa uolsss.. ๐Ÿ˜ kalau pakai perghh!! konfemm laaa cik abee, kekawan ajkk maiii kedai kaknon lg.. haa.. untungg nyeee uolsss!!! jarang jarang tauuu chewan habakk nak buat contest tp ade 1no. SYARATT.. jeng jengg jengggg!!! โ€ข 6 org BERTUAHHH..erm.. 3 org di IG & 3 org di FB page... FREEE JEEEE TAUUU!! โ€ข kalau nak beli tentu laa pikir dua tiga kali kannn.. ni laa mase nyaaa joinnn CONTEST kaknonn niii.. mmg cantikk.. sekali lg kaknonn kabooo FREEE JERRRRRRR!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข uolsss kena buat nii tauuu... sape yg paling bykk LIKE & SHARE & TAG kawan2 tuu haaaa dia laa PEMENANGGGG ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ โ€ข >>>>> 1 ) LIKE PHOTO. >>>>> 2 ) SHARE. >>>>> 3 ) TAG FRIENDS โ€ข yg bertuah, kaknon pilihh secaraa RAWAKKKK... kaknon ingat kn lg sekali yaaa.. LIKE & SHARE & TAG kawan2.. โ€ข mula: JUMAAT 14/04/17 sampai: JUMAAT 21/04/17 cpt tau kesayangan kaknon... pemenang kaknon akan bagitau pd hari SABTU 22/04/17... MUAHHCIKEDD!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories . @RepostIt_app
Baru je beli rantai tangan tadi. Done Like & Share.  Semoga ada rezeki nak menang. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Sayang2 tlg like jugak post ni ye @nazrin_nan @apiq_pie @zaimal_ammarathirahaidan @kamalmunib @nshazmn @nurulziehah @nabilahhhhhh2704 @fyzahnabil @perabot_nabil @cahayabiru_ @inasazmii @umie_kamsiah  @umairahsnl @herna_diana @nrlainbadri @syamimanawawi @pn_syamimi @urutanperempuan @awin_sakura @suhaidafazil @miss_scha950101 @saqdimanap @umie_kamsiah @jajahajar @shawalmbfm @sitijuliatul @suhainmi @shafina1991 @nazkhalilah @norhafisrazali @noordellaadnn @ecahnadzri27 @orked @noratisyah97 @myrafdzli #Repost @emas_zakariasons2 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikummm...apa kabarrr?? niii haa kaknon nak bg tahu satu berita yg TERGEMPARRR.. ๐Ÿคฃ hihi.. chewan @mas.z.irwan kabooo nak buat 1 CONTEST utk kesayangann kaknonn nii.. contest utk MENANG LOKETTT!! mmg GORGES, CANTIK, MENARIKKK, AUUMMMM!! mmg bling bling laa uolsss.. ๐Ÿ˜ kalau pakai perghh!! konfemm laaa cik abee, kekawan ajkk maiii kedai kaknon lg.. haa.. untungg nyeee uolsss!!! jarang jarang tauuu chewan habakk nak buat contest tp ade 1no. SYARATT.. jeng jengg jengggg!!!
โ€ข
6 org BERTUAHHH..erm.. 3 org di IG & 3 org di FB page... FREEE JEEEE TAUUU!!
โ€ข
kalau nak beli tentu laa pikir dua tiga kali kannn.. ni laa mase nyaaa joinnn CONTEST kaknonn niii.. mmg cantikk.. sekali lg kaknonn kabooo FREEE JERRRRRRR!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข
uolsss kena buat nii tauuu... sape yg paling bykk LIKE & SHARE & TAG kawan2 tuu haaaa dia laa PEMENANGGGG ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
โ€ข
>>>>> 1 ) LIKE PHOTO.
>>>>> 2 ) SHARE.
>>>>> 3 ) TAG FRIENDS
โ€ข
yg bertuah, kaknon pilihh secaraa RAWAKKKK... kaknon ingat kn lg sekali yaaa.. LIKE & SHARE & TAG kawan2..
โ€ข 
mula: JUMAAT 14/04/17
sampai: JUMAAT 21/04/17
cpt tau kesayangan kaknon... pemenang kaknon akan bagitau pd hari SABTU 22/04/17... MUAHHCIKEDD!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.
Baru je beli rantai tangan tadi. Done Like & Share. Semoga ada rezeki nak menang. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Sayang2 tlg like jugak post ni ye @nazrin_nan @apiq_pie @zaimal_ammarathirahaidan @kamalmunib @nshazmn @nurulziehah @nabilahhhhhh2704 @fyzahnabil @perabot_nabil @cahayabiru_ @inasazmii @umie_kamsiah @umairahsnl @herna_diana @nrlainbadri @syamimanawawi @pn_syamimi @urutanperempuan @awin_sakura @suhaidafazil @miss_scha950101 @saqdimanap @umie_kamsiah @jajahajar @shawalmbfm @sitijuliatul @suhainmi @shafina1991 @nazkhalilah @norhafisrazali @noordellaadnn @ecahnadzri27 @orked @noratisyah97 @myrafdzli #Repost  @emas_zakariasons2 with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Assalamualaikummm...apa kabarrr?? niii haa kaknon nak bg tahu satu berita yg TERGEMPARRR.. ๐Ÿคฃ hihi.. chewan @mas.z.irwan kabooo nak buat 1 CONTEST utk kesayangann kaknonn nii.. contest utk MENANG LOKETTT!! mmg GORGES, CANTIK, MENARIKKK, AUUMMMM!! mmg bling bling laa uolsss.. ๐Ÿ˜ kalau pakai perghh!! konfemm laaa cik abee, kekawan ajkk maiii kedai kaknon lg.. haa.. untungg nyeee uolsss!!! jarang jarang tauuu chewan habakk nak buat contest tp ade 1no. SYARATT.. jeng jengg jengggg!!! โ€ข 6 org BERTUAHHH..erm.. 3 org di IG & 3 org di FB page... FREEE JEEEE TAUUU!! โ€ข kalau nak beli tentu laa pikir dua tiga kali kannn.. ni laa mase nyaaa joinnn CONTEST kaknonn niii.. mmg cantikk.. sekali lg kaknonn kabooo FREEE JERRRRRRR!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข uolsss kena buat nii tauuu... sape yg paling bykk LIKE & SHARE & TAG kawan2 tuu haaaa dia laa PEMENANGGGG ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ โ€ข >>>>> 1 ) LIKE PHOTO. >>>>> 2 ) SHARE. >>>>> 3 ) TAG FRIENDS โ€ข yg bertuah, kaknon pilihh secaraa RAWAKKKK... kaknon ingat kn lg sekali yaaa.. LIKE & SHARE & TAG kawan2.. โ€ข mula: JUMAAT 14/04/17 sampai: JUMAAT 21/04/17 cpt tau kesayangan kaknon... pemenang kaknon akan bagitau pd hari SABTU 22/04/17... MUAHHCIKEDD!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories .
#Repost @emas_zakariasons2 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nihhh.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe.
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™.
โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
JUMAAT 14/04/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM182.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
โ€ข
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM196.70/gram.๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™.
โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuf
#Repost  @emas_zakariasons2 with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Assalamualaikum uolls๐Ÿ˜ƒ apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nihhh.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜ cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik ๐Ÿ˜™Alright semua, kaknon chow lu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข JUMAAT 14/04/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM182.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. โ€ข HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM196.70/gram.๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™. โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuf