an online Instagram web viewer

#endoi medias

Photos

.
Selesai dah pasang di putrajaya.. x blh nak amik gmbar full ada meja didepan yg blum dialihkan 😁
Fairytale package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuhβœ”
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
*harga termasuk carpet lighting & hiasan
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang di putrajaya.. x blh nak amik gmbar full ada meja didepan yg blum dialihkan 😁 Fairytale package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuhβœ” RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah *harga termasuk carpet lighting & hiasan **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak...
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak... Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
assalamualaikum
Promo promo pelamin dalam rumah 10kaki ft
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
Jom share dengan kawan2.
Kawasan Sabak Bernam hingga tanjung karang.
Luar kawasan tambahan minyak akan dikenakan.. http://www.wasap.my/60126959404/BoutiqueDahanRanting
πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—
#pelamintunang #pelaminsimple #pelaminbertunang #pelaminmurah #pelamin #pelaminbajet #minipelamintunang #minipelamin #pengantin #butik #tunang #buaianberendoihzc #hzcreativecradle #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #budakkampung
assalamualaikum Promo promo pelamin dalam rumah 10kaki ft πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Jom share dengan kawan2. Kawasan Sabak Bernam hingga tanjung karang. Luar kawasan tambahan minyak akan dikenakan.. http://www.wasap.my/60126959404/BoutiqueDahanRanting πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #butik  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #budakkampung 
#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Akhirnye!!!
7 8 customer yg minta kami buat kan mcm ni...
Akhirnye buatkan jugaπŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚..
Mule2 x berani.. takut salah... Bila dah siappppp....
Sendiri pun tersenyum lebor.. kakak Customer yg cantik tu pun bertambah cantik tersenyum happy 😍😍😍
Bingkai besi supaya kukuh kuat...
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Akhirnye!!! 7 8 customer yg minta kami buat kan mcm ni... Akhirnye buatkan jugaπŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚.. Mule2 x berani.. takut salah... Bila dah siappppp.... Sendiri pun tersenyum lebor.. kakak Customer yg cantik tu pun bertambah cantik tersenyum happy 😍😍😍 Bingkai besi supaya kukuh kuat... Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍 #pembekalbarangpelamin  #pelamin  #barangpelamin  #backdrop  #panel  #jual  #mudah  #bench  #kerusi  #buai  #cradle  #endoi  Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan... Tq.. Wassup 0127160171
#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Bagi yang tengah servey2 ruang majlis atau tengah mencari decorator untk majlis Pertunangan, Nikah, Birthday, Aqiqah atau apa jua majlis. Jemput la follow
@majlisbynenda 
@majlisbynenda 
@majlisbynenda  ya! 
#pelamin #minipelamin #pelaminberendoi #pelaminmurahkl #pelaminberendoimurah #aqiqah #nikah
#berendoi #berendoimurah  #endoi #aqiqah #akikah #kambinggolek #kambinggolekaqiqah #majlisakikah #marhaban #kambinggolek
M a n j e .Pelamin Berendoi. Promo!!! RM350 percuma transportation sekitar KL. Sms/Whatsapp 0176061413.
#pelamin #minipelamin #pelaminberendoi #pelaminberendoimurah #aqiqah #nikah
#berendoi #berendoimurah  #endoi #aqiqah #akikah #kambinggolek #kambinggolekaqiqah #majlisakikah #marhaban #kambinggolek
.
Majlis di saujana impian kajang... jommm laju2 booking..
Fairytale package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
*harga termasuk carpet lighting & hiasan
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Majlis di saujana impian kajang... jommm laju2 booking.. Fairytale package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah *harga termasuk carpet lighting & hiasan **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Alhamdulillah majlis di ampang selesai dgn lancar.. tq pd tuan rumah yg banyak bagi nasihat pd kami
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
RM380 with shaggy carpet..βœ”
*tanpa stage
*tak termasuk set nikah
**tak termasuk caj transport
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang #pelaminsimple #pelaminbertunang #pelaminmurah #pelamin #pelaminbajet #minipelamintunang #minipelamin #pengantin #butik #tunang #buaianberendoihzc #hzcreativecradle #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pelaminmurahkajang #pelaminkajang #malaysian #kajang
**tak termasuk caj transport
. Alhamdulillah majlis di ampang selesai dgn lancar.. tq pd tuan rumah yg banyak bagi nasihat pd kami ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ RM380 with shaggy carpet..βœ” *tanpa stage *tak termasuk set nikah **tak termasuk caj transport ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #butik  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #malaysian  #kajang  **tak termasuk caj transport
.
Alhamdulillah 1 pagi selesai pasang di nanding hulu langat.. jom tidoq esok sambung pasang pelamin lagi...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelamincheras
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Alhamdulillah 1 pagi selesai pasang di nanding hulu langat.. jom tidoq esok sambung pasang pelamin lagi... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelamincheras  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Alhamdulillah 1 pagi selesai pasang di nanding hulu langat.. jom tidoq esok sambung pasang pelamin lagi...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Alhamdulillah 1 pagi selesai pasang di nanding hulu langat.. jom tidoq esok sambung pasang pelamin lagi... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Selesai d saujana impian.. jom ke puchong plak..
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Selesai d saujana impian.. jom ke puchong plak.. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Selesai di ampang..
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
RM380 with shaggy carpet..βœ”
*tanpa stage
*tak termasuk set nikah
**tak termasuk caj transport
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang #pelaminsimple #pelaminbertunang #pelaminmurah #pelamin #pelaminbajet #minipelamintunang #minipelamin #pengantin #butik #tunang #buaianberendoihzc #hzcreativecradle #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pelaminmurahkajang #pelaminkajang #malaysian #kajang
**tak termasuk caj transport
. Selesai di ampang.. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ RM380 with shaggy carpet..βœ” *tanpa stage *tak termasuk set nikah **tak termasuk caj transport ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #butik  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #malaysian  #kajang  **tak termasuk caj transport
.
Alhamdulillah walaupun rumah sempit.. tetap nampak keseluruhan pelamin 10kaki.. utk mendapatkan begini keluasan tempat pasang pelamin 10x6kaki
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Alhamdulillah walaupun rumah sempit.. tetap nampak keseluruhan pelamin 10kaki.. utk mendapatkan begini keluasan tempat pasang pelamin 10x6kaki β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
#berendoi 
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
.
Alhamdulillah selesai pasang malam tadi x larat nak update.. kita up pagi ni je.. Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Alhamdulillah selesai pasang malam tadi x larat nak update.. kita up pagi ni je.. Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Alhamdulillah jam 11.00 malam selesai pasang di puncak alam...
↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†™β†™β†™β†™β†™β†™
❌Rm280 β¬…βŒpromo tamat❌
β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ
βœ”RM300 β¬…βœ”HARGA BARUβœ”
** tak termasuk caj transport
β†—β†—β†—β†—β†—β†—β†–β†–β†–β†–β†–β†–
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Alhamdulillah jam 11.00 malam selesai pasang di puncak alam... ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†™β†™β†™β†™β†™β†™ ❌Rm280 β¬…βŒpromo tamat❌ β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ βœ”RM300 β¬…βœ”HARGA BARUβœ” ** tak termasuk caj transport β†—β†—β†—β†—β†—β†—β†–β†–β†–β†–β†–β†– +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
πŸ’žBaby rocker fisher price -  Pink,Blue πŸ’ž

It’s a reclining infant seat with a fold-out kickstandβ€”great for feeding baby. Adjust the seat upright so baby’s movements create rocking motionβ€”with stimulating toys and music to enjoy. For naptime, you can remove the toy bar and switch on calming vibrations. And as your child grows, it becomes a toddler rocking chair! 1 D battery is required (not included). Developmental Guidelines:

Use the infant rocker seat (recline) from birth until child is able to sit up unassisted.
Use upright position (toddler mode) only with a child who has enough upper body control to sit up unassisted.Β 
Use restraint system until child is able to climb in and out of product unassisted. 
Sensory β€’ Bat-at toys & musical butterfly stimulate baby’s senses. 
Security & Happiness
β€’ Deep cradle seat with calming vibrations comforts & soothes younger babies.

And more … β€’ Toybar easily removes for toddlers to sit & play
β€’ Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping
β€’ Easy conversion to toddler rocker
β€’ Removable, machine washable pad
β€’ Secure, three-point restraint
β€’ Lightweight

Price : RM 140
Postage : rm10sm only

To order pls dm atau 
whatsapp 012-9671832 ryna
whatsapp 012-9671832 ryna
whatsapp 012-9671832 ryna

#babyrocker
#misbabyrocker
#babybouncher
#fisherpricebabyrocker
#bouncher
#endoi 
#buaian 
#buaianberendoi
πŸ’žBaby rocker fisher price - Pink,Blue πŸ’ž It’s a reclining infant seat with a fold-out kickstandβ€”great for feeding baby. Adjust the seat upright so baby’s movements create rocking motionβ€”with stimulating toys and music to enjoy. For naptime, you can remove the toy bar and switch on calming vibrations. And as your child grows, it becomes a toddler rocking chair! 1 D battery is required (not included). Developmental Guidelines: Use the infant rocker seat (recline) from birth until child is able to sit up unassisted. Use upright position (toddler mode) only with a child who has enough upper body control to sit up unassisted.Β  Use restraint system until child is able to climb in and out of product unassisted. Sensory β€’ Bat-at toys & musical butterfly stimulate baby’s senses. Security & Happiness β€’ Deep cradle seat with calming vibrations comforts & soothes younger babies. And more … β€’ Toybar easily removes for toddlers to sit & play β€’ Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping β€’ Easy conversion to toddler rocker β€’ Removable, machine washable pad β€’ Secure, three-point restraint β€’ Lightweight Price : RM 140 Postage : rm10sm only To order pls dm atau whatsapp 012-9671832 ryna whatsapp 012-9671832 ryna whatsapp 012-9671832 ryna #babyrocker  #misbabyrocker  #babybouncher  #fisherpricebabyrocker  #bouncher  #endoi  #buaian  #buaianberendoi 
πŸ’žBaby rocker fisher price - pinkπŸ’ž

It’s a reclining infant seat with a fold-out kickstandβ€”great for feeding baby. Adjust the seat upright so baby’s movements create rocking motionβ€”with stimulating toys and music to enjoy. For naptime, you can remove the toy bar and switch on calming vibrations. And as your child grows, it becomes a toddler rocking chair! 1 D battery is required (not included). Developmental Guidelines:

Use the infant rocker seat (recline) from birth until child is able to sit up unassisted.
Use upright position (toddler mode) only with a child who has enough upper body control to sit up unassisted.Β 
Use restraint system until child is able to climb in and out of product unassisted. 
Sensory β€’ Bat-at toys & musical butterfly stimulate baby’s senses. 
Security & Happiness
β€’ Deep cradle seat with calming vibrations comforts & soothes younger babies.

And more … β€’ Toybar easily removes for toddlers to sit & play
β€’ Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping
β€’ Easy conversion to toddler rocker
β€’ Removable, machine washable pad
β€’ Secure, three-point restraint
β€’ Lightweight

Price : RM 140
Postage : rm10sm only

To order pls dm atau 
whatsapp 012-9671832 ryna
whatsapp 012-9671832 ryna
whatsapp 012-9671832 ryna

#babyrocker
#misbabyrocker
#babybouncher
#fisherpricebabyrocker
#bouncher
#endoi 
#buaian 
#buaianberendoi
πŸ’žBaby rocker fisher price - pinkπŸ’ž It’s a reclining infant seat with a fold-out kickstandβ€”great for feeding baby. Adjust the seat upright so baby’s movements create rocking motionβ€”with stimulating toys and music to enjoy. For naptime, you can remove the toy bar and switch on calming vibrations. And as your child grows, it becomes a toddler rocking chair! 1 D battery is required (not included). Developmental Guidelines: Use the infant rocker seat (recline) from birth until child is able to sit up unassisted. Use upright position (toddler mode) only with a child who has enough upper body control to sit up unassisted.Β  Use restraint system until child is able to climb in and out of product unassisted. Sensory β€’ Bat-at toys & musical butterfly stimulate baby’s senses. Security & Happiness β€’ Deep cradle seat with calming vibrations comforts & soothes younger babies. And more … β€’ Toybar easily removes for toddlers to sit & play β€’ Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping β€’ Easy conversion to toddler rocker β€’ Removable, machine washable pad β€’ Secure, three-point restraint β€’ Lightweight Price : RM 140 Postage : rm10sm only To order pls dm atau whatsapp 012-9671832 ryna whatsapp 012-9671832 ryna whatsapp 012-9671832 ryna #babyrocker  #misbabyrocker  #babybouncher  #fisherpricebabyrocker  #bouncher  #endoi  #buaian  #buaianberendoi 
πŸ’žBaby rocker fisher price - pinkπŸ’ž

It’s a reclining infant seat with a fold-out kickstandβ€”great for feeding baby. Adjust the seat upright so baby’s movements create rocking motionβ€”with stimulating toys and music to enjoy. For naptime, you can remove the toy bar and switch on calming vibrations. And as your child grows, it becomes a toddler rocking chair! 1 D battery is required (not included). Developmental Guidelines:

Use the infant rocker seat (recline) from birth until child is able to sit up unassisted.
Use upright position (toddler mode) only with a child who has enough upper body control to sit up unassisted.Β 
Use restraint system until child is able to climb in and out of product unassisted. 
Sensory β€’ Bat-at toys & musical butterfly stimulate baby’s senses. 
Security & Happiness
β€’ Deep cradle seat with calming vibrations comforts & soothes younger babies.

And more … β€’ Toybar easily removes for toddlers to sit & play
β€’ Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping
β€’ Easy conversion to toddler rocker
β€’ Removable, machine washable pad
β€’ Secure, three-point restraint
β€’ Lightweight

Price : RM 140
Postage : rm10sm only

To order pls dm atau 
whatsapp 012-9671832 ryna
whatsapp 012-9671832 ryna
whatsapp 012-9671832 ryna

#babyrocker
#misbabyrocker
#babybouncher
#fisherpricebabyrocker
#bouncher
#endoi 
#buaian 
#buaianberendoi
πŸ’žBaby rocker fisher price - pinkπŸ’ž It’s a reclining infant seat with a fold-out kickstandβ€”great for feeding baby. Adjust the seat upright so baby’s movements create rocking motionβ€”with stimulating toys and music to enjoy. For naptime, you can remove the toy bar and switch on calming vibrations. And as your child grows, it becomes a toddler rocking chair! 1 D battery is required (not included). Developmental Guidelines: Use the infant rocker seat (recline) from birth until child is able to sit up unassisted. Use upright position (toddler mode) only with a child who has enough upper body control to sit up unassisted.Β  Use restraint system until child is able to climb in and out of product unassisted. Sensory β€’ Bat-at toys & musical butterfly stimulate baby’s senses. Security & Happiness β€’ Deep cradle seat with calming vibrations comforts & soothes younger babies. And more … β€’ Toybar easily removes for toddlers to sit & play β€’ Fold-out kickstand & reclining seat for feeding or napping β€’ Easy conversion to toddler rocker β€’ Removable, machine washable pad β€’ Secure, three-point restraint β€’ Lightweight Price : RM 140 Postage : rm10sm only To order pls dm atau whatsapp 012-9671832 ryna whatsapp 012-9671832 ryna whatsapp 012-9671832 ryna #babyrocker  #misbabyrocker  #babybouncher  #fisherpricebabyrocker  #bouncher  #endoi  #buaian  #buaianberendoi 
Dah siap 😍
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
#berendoi 
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Dah siap 😍
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
#berendoi 
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Toda admiração e carinho, obrigada por esse semestre Pro!  #fofinho #endoI #bancadadoSergio
Dah siap 😍
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
#berendoi 
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Dah siap 😍
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
#berendoi 
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM350 tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang #pelaminsimple #pelaminbertunang #pelaminmurah #pelamin #pelaminbajet #minipelamintunang #minipelamin #pengantin #butik #tunang #buaianberendoihzc #hzcreativecradle #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pelaminmurahkajang #pelaminkajang #ibumengandung #malaysian #kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM350 tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #butik  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #ibumengandung  #malaysian  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
⬇WSAP TNPA SAVE NO ⬇
www.wasap.my/60173090446
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim ⬇WSAP TNPA SAVE NO ⬇ www.wasap.my/60173090446 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
πŸŽͺ Majlis Cukur Jambul Nadyne Nuwayrah
πŸ“† May, 12 2017 | 24 Syaaban 1438H
🏰 Deco by @pelaminbynfa❀
#endoi #recommended #simplebutnice #formylittlegirl
8kaki done!!
8kaki done!!! Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
8kaki done!!! Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
.
RM250 tidak termasuk caj transport..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. RM250 tidak termasuk caj transport.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
RM250 tidak termasuk caj transport..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. RM250 tidak termasuk caj transport.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bungaβœ”
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang #pelaminsimple #pelaminbertunang #pelaminmurah #pelamin #pelaminbajet #minipelamintunang #minipelamin #pengantin #butik #tunang #buaianberendoihzc #hzcreativecradle #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pelaminmurahkajang #pelaminkajang #ibumengandung #malaysian #kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bungaβœ” **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #butik  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #ibumengandung  #malaysian  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bungaβœ”
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang #pelaminsimple #pelaminbertunang #pelaminmurah #pelamin #pelaminbajet #minipelamintunang #minipelamin #pengantin #butik #tunang #buaianberendoihzc #hzcreativecradle #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pelaminmurahkajang #pelaminkajang #ibumengandung #malaysian #kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bungaβœ” **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #butik  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #ibumengandung  #malaysian  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
RM250 tidak termasuk caj transport..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. RM250 tidak termasuk caj transport.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
RM250 tidak termasuk caj transport..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. RM250 tidak termasuk caj transport.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
Apakah????
70%
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Baik2 jalan ke Singapore k...
Terima kasih customer dari singapore...
Bulan ni 4 customer dr Singapore dan 1 dr Thailand ...
Dah siap 😍
Mane yang mampu kami cube ikut citarasa customer...kami try ikut....cube mane yang mampu ..πŸ‘ŒπŸ» Alhamdulillah...... 😍

#pembekalbarangpelamin 
#pelamin 
#barangpelamin 
#backdrop 
#panel
#jual
#mudah
#bench
#kerusi
#buai
#cradle
#endoi
Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan...
Tq..
Wassup 0127160171
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
🚫🚫🚫PROMOSI TAMAT SUDAAA🚫🚫🚫
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
❌RM250 tidak termasuk caj transport..❌
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
⚠⚠⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠⚠⚠
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. 🚫🚫🚫PROMOSI TAMAT SUDAAA🚫🚫🚫 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 ❌RM250 tidak termasuk caj transport..❌ 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ ⚠⚠⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠⚠⚠ ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
🚫🚫🚫PROMOSI TAMAT SUDAAA🚫🚫🚫
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
❌RM250 tidak termasuk caj transport..❌
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
⚠⚠⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠⚠⚠
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi melekong tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. 🚫🚫🚫PROMOSI TAMAT SUDAAA🚫🚫🚫 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 ❌RM250 tidak termasuk caj transport..❌ 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ ⚠⚠⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠⚠⚠ ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi melekong tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
🚫🚫🚫PROMOSI TAMAT SUDAAA🚫🚫🚫
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
❌RM250 tidak termasuk caj transport..❌
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
⚠⚠⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠⚠⚠
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi melekong tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. 🚫🚫🚫PROMOSI TAMAT SUDAAA🚫🚫🚫 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 ❌RM250 tidak termasuk caj transport..❌ 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ ⚠⚠⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠⚠⚠ ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi melekong tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
β€β€β€β€β€πŸ‘
⚠Pakej untuk DIY⚠
Simple je.. tak serabut.. khas untuk nk bertunang rumah sempit... barang nk masuk kereta pun boleh..
Rm250
Call/whatsapp 017.3090.446
⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
β€β€β€β€β€πŸ‘ ⚠Pakej untuk DIY⚠ Simple je.. tak serabut.. khas untuk nk bertunang rumah sempit... barang nk masuk kereta pun boleh.. Rm250 Call/whatsapp 017.3090.446 ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
Fairytale package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
*harga termasuk carpet lighting & hiasan
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Fairytale package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah *harga termasuk carpet lighting & hiasan **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Fairytale package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
*harga termasuk carpet lighting & hiasan
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Fairytale package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah *harga termasuk carpet lighting & hiasan **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
All white..
Cinderella package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
+ RM50 carpet putih
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. All white.. Cinderella package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah + RM50 carpet putih **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Cinderella package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
+ RM50 carpet putih/shaggy
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Cinderella package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah + RM50 carpet putih/shaggy **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Done pasang rumah ke 4 di bangi.. on the way pasang kat kajang perdana plak... fuhhh marathon hari ni 5set... alhamdulillah..
.
RM250 tidak termasuk caj transport..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠
Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum..
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#pelaminseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. Done pasang rumah ke 4 di bangi.. on the way pasang kat kajang perdana plak... fuhhh marathon hari ni 5set... alhamdulillah.. . RM250 tidak termasuk caj transport.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ⚠PEMBERITAHUAN PENTING⚠ Lepas raya promo pelamin RM250 akan berakhir.. kami akan start projek PELAMIN DIY kemungkinan set kerusi tiger leg ni tidak akan ditawarkan lagi harap maklum.. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #pelaminseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
.
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†™β†™β†™β†™β†™β†™
❌Rm280 β¬…βŒpromo tamat❌
β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ
βœ”RM300 β¬…βœ”HARGA BARUβœ”
** tak termasuk caj transport
β†—β†—β†—β†—β†—β†—β†–β†–β†–β†–β†–β†–
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†™β†™β†™β†™β†™β†™ ❌Rm280 β¬…βŒpromo tamat❌ β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ βœ”RM300 β¬…βœ”HARGA BARUβœ” ** tak termasuk caj transport β†—β†—β†—β†—β†—β†—β†–β†–β†–β†–β†–β†– +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†™β†™β†™β†™β†™β†™
❌Rm280 β¬…βŒpromo tamat❌
β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ
βœ”RM300 β¬…βœ”HARGA BARUβœ”
** tak termasuk caj transport
β†—β†—β†—β†—β†—β†—β†–β†–β†–β†–β†–β†–
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†˜β†™β†™β†™β†™β†™β†™ ❌Rm280 β¬…βŒpromo tamat❌ β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ βœ”RM300 β¬…βœ”HARGA BARUβœ” ** tak termasuk caj transport β†—β†—β†—β†—β†—β†—β†–β†–β†–β†–β†–β†– +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM300 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet & set nikah.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM300 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet & set nikah.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet