an online Instagram web viewer

#exploresaigon medias

Photos

Could stay here forever.
Could stay here forever.
Saigon checklist.
Saigon checklist.
Found the perfect backdrop and iconic red, plastic stools to compliment this fashion blogger's outfit for the day! Rest of the series posted at www.lyndadeszpoth.com •
•
#photoshoot #fashionblogger #fashionphotography #fashionphotographer #instagramer #saigonbackdrop #alleysofsaigon #exploresaigon #streetsofsaigon #hochiminhcity #vietnam
Promo AIR ASIA✈️
Seat terbatas!
.
.
.
✈️Harga termasuk airport tax
✈️ Harga tidak termasuk bagasi dan in-flight meals
✈️ Harga dapat berubah sewaktu-waktu dengan/tanpa pemberitahuan

GRAB IT FAST WHILE IT LASTS!

Book Now!
Telp 021-31925820
Email reservation@kartini.co.id
Whatsapp 081283697463

#airasia #airasiapromo #ticketmurahairasia #flywithairasia #promosi #airasiamurah #exploreasia #hargamurah #traveller #singletraveller #singaporelife #exploresaigon #bangkokmurah #diskonmurah #diskonawaltahun #diskonakhirtahun #airasiatravelfair #kualalumpur #malaysiatrulyasia #malaysiatrip #saigonfood #onlinetickets #holidayseason #holidaynight #holidayfun
Promo AIR ASIA✈️ Seat terbatas! . . . ✈️Harga termasuk airport tax ✈️ Harga tidak termasuk bagasi dan in-flight meals ✈️ Harga dapat berubah sewaktu-waktu dengan/tanpa pemberitahuan GRAB IT FAST WHILE IT LASTS! Book Now! Telp 021-31925820 Email reservation@kartini.co.id Whatsapp 081283697463 #airasia  #airasiapromo  #ticketmurahairasia  #flywithairasia  #promosi  #airasiamurah  #exploreasia  #hargamurah  #traveller  #singletraveller  #singaporelife  #exploresaigon  #bangkokmurah  #diskonmurah  #diskonawaltahun  #diskonakhirtahun  #airasiatravelfair  #kualalumpur  #malaysiatrulyasia  #malaysiatrip  #saigonfood  #onlinetickets  #holidayseason  #holidaynight  #holidayfun 
A glimpse into everyday life from the bar of the newly opened Soma Saigon. •
#barwithaview #worldscollide #openconcept #peoplewatching #somasaigon #initialsunknown #d2 #saigonoutcast #exploresaigon #vietnamcharm
Another lovely design of the Vietnamese traffic. The traffic of Sai Gon is a mess. But Love the Vietnam designers, when they present it like this, the SaiGon Traffic becomes a style!
This post card was found in a small book store on the Book Street of Sai Gon.

#designer #design #creative #postcard #vietnamtraveler #viettravel #vietnam #exploresaigon #hochiminh #instahochiminh #instacity #instavietnam #instasaigon #saigon #trips #girlswhotravel #travelgirl #travel #traveldiary #vietstyle #local #samesamebutdifferent
Another lovely design of the Vietnamese traffic. The traffic of Sai Gon is a mess. But Love the Vietnam designers, when they present it like this, the SaiGon Traffic becomes a style! This post card was found in a small book store on the Book Street of Sai Gon. #designer  #design  #creative  #postcard  #vietnamtraveler  #viettravel  #vietnam  #exploresaigon  #hochiminh  #instahochiminh  #instacity  #instavietnam  #instasaigon  #saigon  #trips  #girlswhotravel  #travelgirl  #travel  #traveldiary  #vietstyle  #local  #samesamebutdifferent 
The traffic of Sai Gon is a mess. But Love the Vietnam designers, when they present it like this, the SaiGon Traffic becomes a style!

#designer #design #creative #tshirt #vietnamtraveler #viettravel #vietnam #exploresaigon #hochiminh #instahochiminh #instacity #instavietnam #instasaigon #saigon #trips #girlswhotravel #travelgirl #travel #traveldiary #vietstyle #local #samesamebutdifferent
Ho Chi Minh City  atau orang lebih mengenal Saigon merupakan kota metropolis di Vietnam dan salah satu tujuan wisata juga. Nama Ho Chi Minh sendiri diambil dari nama tokoh pahlawannya itu sendiri.
Jadi di Vietnam sendiri buat harga alkohol itu murah banget,di rooftop bar ini aja harga segelas Martini sekitar 100.000VND ato sekitar 50.000idr,jadi yang hobby minum sampe tepar,maen maenlah ke Saigon,malah di street bar buat 1 botol beer aja cuman 50cents.voila!!!
Saya sempet 1malam keluar masuk 3 rooftop bar wkwkwkwk,karna jaraknya bisa jalan kaki dari rooftop bar satu ke yang lain

#traveller #backpackerstory #iamtb #folkscenery #folkofadventure #goprohero4 #gopro #backpacking #backpacker #wanderlust #travelleisure #igtravel #saigon #visitsaigon #exploresaigon #visitvietnam #travels #saigonnight #vietnam #iwashere #vscocam #passionpassport
Ho Chi Minh City atau orang lebih mengenal Saigon merupakan kota metropolis di Vietnam dan salah satu tujuan wisata juga. Nama Ho Chi Minh sendiri diambil dari nama tokoh pahlawannya itu sendiri. Jadi di Vietnam sendiri buat harga alkohol itu murah banget,di rooftop bar ini aja harga segelas Martini sekitar 100.000VND ato sekitar 50.000idr,jadi yang hobby minum sampe tepar,maen maenlah ke Saigon,malah di street bar buat 1 botol beer aja cuman 50cents.voila!!! Saya sempet 1malam keluar masuk 3 rooftop bar wkwkwkwk,karna jaraknya bisa jalan kaki dari rooftop bar satu ke yang lain #traveller  #backpackerstory  #iamtb  #folkscenery  #folkofadventure  #goprohero4  #gopro  #backpacking  #backpacker  #wanderlust  #travelleisure  #igtravel  #saigon  #visitsaigon  #exploresaigon  #visitvietnam  #travels  #saigonnight  #vietnam  #iwashere  #vscocam  #passionpassport 
One of the landmark in Saigon and located at city centre. One fact about our regional neighbour, Vietnam is named as a world's most growing travel destination on earth! Its Int'l Arrival Number rises 30% in H1 2017 (compared to the same period in 2016)!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#Saigon #hochiminhcity #notredame #exploresaigon #explorehochiminh #explorevietnam #church #heritage #architecture #passionpassport #travel #tourism #livefolk #liveauthentic #agameoftones #vietnam
One of the landmark in Saigon and located at city centre. One fact about our regional neighbour, Vietnam is named as a world's most growing travel destination on earth! Its Int'l Arrival Number rises 30% in H1 2017 (compared to the same period in 2016)! - - - - - - - - - - - #Saigon  #hochiminhcity  #notredame  #exploresaigon  #explorehochiminh  #explorevietnam  #church  #heritage  #architecture  #passionpassport  #travel  #tourism  #livefolk  #liveauthentic  #agameoftones  #vietnam 
When Chibi Maruko-Chan is crossing a street in Saigon.. Haduh! Nyebrang jalan aja diurusin. Well, setiap tempat punya cara dan kebiasaannya masing-masing. Salah satu tantangan dari Saigon atau Hi Chi Minh City adalah cara menyeberang jalan. Kota ini sepertinya dipenuhi dengan sepeda motor. Di postingan lain mungkin akan saya unggah betapa padatnya jalan di sini. Daaaan hal yang buat 'kesel' adalah seolah-olah kendaraan di sini gak pernah berhenti. Jalan terus. Jalan selalu penuh. Lah, gimana caranya nyebrang? Setelah mengamati bagaimana warga lokal menyebrang jalan, tibalah pada sebuah kesimpulan, "walk out with confidence and, whatever you do, DON'T STOP." Yes, don't stop! Kalau ketabrak gimana? Selama kamu gak ragu-ragu, pengendara motornya yang bakal menghindari kamu. Kalau kamu kelihatan ragu-ragu, siap-siap diklakson! Pokoknya cuma di Ho Chi Minh City, saya merasa bangga bisa menyebrang jalan seperti penduduk lokal. Prestasi!

#latepost #explorehochiminhcity #explorevietnam #exploresaigon #travelphotography #travelgram #instatravel #streetphotography #streetstyle #streetwear
When Chibi Maruko-Chan is crossing a street in Saigon.. Haduh! Nyebrang jalan aja diurusin. Well, setiap tempat punya cara dan kebiasaannya masing-masing. Salah satu tantangan dari Saigon atau Hi Chi Minh City adalah cara menyeberang jalan. Kota ini sepertinya dipenuhi dengan sepeda motor. Di postingan lain mungkin akan saya unggah betapa padatnya jalan di sini. Daaaan hal yang buat 'kesel' adalah seolah-olah kendaraan di sini gak pernah berhenti. Jalan terus. Jalan selalu penuh. Lah, gimana caranya nyebrang? Setelah mengamati bagaimana warga lokal menyebrang jalan, tibalah pada sebuah kesimpulan, "walk out with confidence and, whatever you do, DON'T STOP." Yes, don't stop! Kalau ketabrak gimana? Selama kamu gak ragu-ragu, pengendara motornya yang bakal menghindari kamu. Kalau kamu kelihatan ragu-ragu, siap-siap diklakson! Pokoknya cuma di Ho Chi Minh City, saya merasa bangga bisa menyebrang jalan seperti penduduk lokal. Prestasi! #latepost  #explorehochiminhcity  #explorevietnam  #exploresaigon  #travelphotography  #travelgram  #instatravel  #streetphotography  #streetstyle  #streetwear 
Don’t mind me looking like a teletubby, I’m comfy AF. I can’t even tell you how soft and cozy this one-piece is, perfect for chillin on the couch or wandering Saigon’s red light district looking for a photogenic backdrop. First, we were told off for taking pictures by a security guy and then were approached by some dodgy old tourist who probably knew these alleys better than he should. Never a dull moment doing a photoshoot 😂😂 📷: @deszpothphotography 
Jumpsuit: @zara 
Heels: @manoloblahnikhq .
.
.
.
.

#bloggerproblems #stylegram #styleblogger #fashionblogger #outfitshare #jumpsuit #romper #outfitinspo #realoutfitgram #fashiondiaries #todayimwearing #ootd #lotd #comfyclothes #styleinspo #casualstyle #streetstyle #lookdujour #dailyfashion #denverblogger #saigonstyle #streetstyleluxe #exploresaigon #explorevietnam #saigonfashion
Don’t mind me looking like a teletubby, I’m comfy AF. I can’t even tell you how soft and cozy this one-piece is, perfect for chillin on the couch or wandering Saigon’s red light district looking for a photogenic backdrop. First, we were told off for taking pictures by a security guy and then were approached by some dodgy old tourist who probably knew these alleys better than he should. Never a dull moment doing a photoshoot 😂😂 📷: @deszpothphotography Jumpsuit: @zara Heels: @manoloblahnikhq . . . . . #bloggerproblems  #stylegram  #styleblogger  #fashionblogger  #outfitshare  #jumpsuit  #romper  #outfitinspo  #realoutfitgram  #fashiondiaries  #todayimwearing  #ootd  #lotd  #comfyclothes  #styleinspo  #casualstyle  #streetstyle  #lookdujour  #dailyfashion  #denverblogger  #saigonstyle  #streetstyleluxe  #exploresaigon  #explorevietnam  #saigonfashion 
Kalau kuat, jalani. Gak kuat, tinggal lari. Lalu jalani lagi! 
Lah koq jalani lagi? Intinya kamu harus menyelesaikan atau menjalani apa yang sudah kamu mulai dan inginkan. Anggap lari adalah cara bersenang-senang sebentar sebelum balik lagi ke realita. Bentuk 'lari'nya bisa dengan liburan, minum teh atau kopi, atau baca buku, apapun itu. Tapi jangan lupa untuk kembali lagi ke jalur yang sedang dijalani atau jalur untuk mencapai sesuatu. Kamu butuh waktu sebentar untuk mengistirahatkan diri atau sekedar berbicara dengan diri sendiri. 
Eh iya, ini adalah salah satu foto favorit saya dari kunjungan ke rumah Paman Ho, Ho Chi Minh City. Seorang pemuda celingak-celinguk di tepi jalan dan hendak lari untuk menyebrang. Sekelompok temannya menunggu di seberang jalan sambil bersiap mengoperasikan kamera. Ya, sepertinya mereka sedang mengerjakan sebuah film atau mungkin tugas kuliah. Apapun itu, saya juga angkat kamera dan coba memotret! 
Ho Chi Minh City, sampai bertemu lagi. 
#streetphotography #explorevietnam #explorehochiminhcity #exploresaigon #travelgram #instatravel #travelphotography
Kalau kuat, jalani. Gak kuat, tinggal lari. Lalu jalani lagi! Lah koq jalani lagi? Intinya kamu harus menyelesaikan atau menjalani apa yang sudah kamu mulai dan inginkan. Anggap lari adalah cara bersenang-senang sebentar sebelum balik lagi ke realita. Bentuk 'lari'nya bisa dengan liburan, minum teh atau kopi, atau baca buku, apapun itu. Tapi jangan lupa untuk kembali lagi ke jalur yang sedang dijalani atau jalur untuk mencapai sesuatu. Kamu butuh waktu sebentar untuk mengistirahatkan diri atau sekedar berbicara dengan diri sendiri. Eh iya, ini adalah salah satu foto favorit saya dari kunjungan ke rumah Paman Ho, Ho Chi Minh City. Seorang pemuda celingak-celinguk di tepi jalan dan hendak lari untuk menyebrang. Sekelompok temannya menunggu di seberang jalan sambil bersiap mengoperasikan kamera. Ya, sepertinya mereka sedang mengerjakan sebuah film atau mungkin tugas kuliah. Apapun itu, saya juga angkat kamera dan coba memotret! Ho Chi Minh City, sampai bertemu lagi. #streetphotography  #explorevietnam  #explorehochiminhcity  #exploresaigon  #travelgram  #instatravel  #travelphotography 
Lang thang ngày thứ 7 - Saturday moving 🌿👣💋#banhdacuadily #exploresaigon #asiandecor #sunnysaturday
Theeee mostt beautiful chips packaging i know 👍  #chips #packaging #design #marketing #koreansnack #exploresaigon  #multicolored #jajananenak #cemilan
A distinctly #local experience. 
There is a continual sense of discovery and excitement. You are moved to explore the real Saigon with the pedlar every Monday, Wednesday and Friday from 2:30pm to 4pm

#thepedlar #localcharm #exploreSaigon #themystdongkhoijourney
Vietnam moon cake for the 🌝 Festival. Lovely taste, it is quite different from the ones of Hong Kong, and more sweet. Interesting. 
#vietnamtraveler #viettravel #vietnam #exploresaigon #hochiminh #instahochiminh #instacity #instavietnam #instasaigon #saigon #landing #trips #asia #insatasia #girlswhotravel #travelgirl #travel #traveldiary #topview #photos #flyagain #places #littleplanet #visitlist #todolist #mooncake #moonfestival #midautumnfestival #midfallfestival
Vietnam moon cake for the 🌝 Festival. Lovely taste, it is quite different from the ones of Hong Kong, and more sweet. Interesting. #vietnamtraveler  #viettravel  #vietnam  #exploresaigon  #hochiminh  #instahochiminh  #instacity  #instavietnam  #instasaigon  #saigon  #landing  #trips  #asia  #insatasia  #girlswhotravel  #travelgirl  #travel  #traveldiary  #topview  #photos  #flyagain  #places  #littleplanet  #visitlist  #todolist  #mooncake  #moonfestival  #midautumnfestival  #midfallfestival 
Flavorful street food...rice paper, quail eggs, veggies, mayo, dried shrimp and lots of love 😙 (20000 dong/location d3) #exploresaigon #foodporn #streetfood #asianfood #snack #snackmurah #jalan2 #travelling #foodblogger #foodie #travellingasia #hochiminhcity #instafoodie #kuliner #losttraveler
Grill octopus!! Its tender and the greenie sauce its spicy, sour and fresh! (Price 140.000 dong/phu nuan district) #exploresaigon #streetfood #grill #foodblogger #foodporn #hochiminhcity #saigonfood #makananenak #jalan2 #kuliner #losttraveller
My another unique drink.. its blue, its cheese, its milk tea 😁 (49.000 dong/257b nguyen trai d1) #exploresaigon #saigonfood #milktea #cheese #cheesemilktea #blue #bluedrink #xichamilktea #foodanddrink #hochiminh #foodblogger #losttraveller
Having a good time exploring Saigon on the back of a scooter with XO Tours. 🛵💁🏻
Photo via @kaylalkiteley 
Tag @xotours and share your best moments with us.
#saigon #saigonese #vietnam #visitvietnam #exploresaigon #travelgram #travelphotography #streetphotography #travel #wander #explore 
#wanderlust #instagood #instadaily #instamoment #picoftheday #instapic #lifeisgood #lifeisbeautiful #lifeincolor #goodvibes
Lantern town - the beauty of Saigon.
🏮🏮🏮🏮🏮
Located in district 5, Hochiminh city, coming there on the middle of Lunar August, there are many not only local people but also international customers, they go there to enjoy the interesting environment for Chinese festival period. People are getting enjoy when go there to buy some lanterns for their relative or beloved ones. 💁🏻‍♂️
Photo by @thendrw 
#saigon #saigonese #vietnam #visitvietnam #exploresaigon #travelgram #travelphotography #streetphotography #travel #wander #explore 
#wanderlust #instagood #instadaily #instamoment #picoftheday #instapic #lifeisgood #lifeisbeautiful #lifeincolor #goodvibes
Lantern town - the beauty of Saigon. 🏮🏮🏮🏮🏮 Located in district 5, Hochiminh city, coming there on the middle of Lunar August, there are many not only local people but also international customers, they go there to enjoy the interesting environment for Chinese festival period. People are getting enjoy when go there to buy some lanterns for their relative or beloved ones. 💁🏻‍♂️ Photo by @thendrw #saigon  #saigonese  #vietnam  #visitvietnam  #exploresaigon  #travelgram  #travelphotography  #streetphotography  #travel  #wander  #explore  #wanderlust  #instagood  #instadaily  #instamoment  #picoftheday  #instapic  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #lifeincolor  #goodvibes 
Mì Quảng (Quảng style noodle) is a Vietnamese noodle dish that originated from Quảng Nam Province in central Vietnam. In the region, it is one of the most popular and nationally recognized food item, and served on various occasions such as at family parties, death anniversaries, and Tết. Mì Quảng can also be found in many restaurants around the country, and is a popular lunch item.
Photo from foody.vn
#saigon #saigonese #vietnam #visitvietnam #exploresaigon #travelgram #travelphotography #streetphotography #travel #wander #explore 
#wanderlust #instagood #instadaily #instamoment #picoftheday #instapic #lifeisgood #lifeisbeautiful #lifeincolor #goodvibes
Mì Quảng (Quảng style noodle) is a Vietnamese noodle dish that originated from Quảng Nam Province in central Vietnam. In the region, it is one of the most popular and nationally recognized food item, and served on various occasions such as at family parties, death anniversaries, and Tết. Mì Quảng can also be found in many restaurants around the country, and is a popular lunch item. Photo from foody.vn #saigon  #saigonese  #vietnam  #visitvietnam  #exploresaigon  #travelgram  #travelphotography  #streetphotography  #travel  #wander  #explore  #wanderlust  #instagood  #instadaily  #instamoment  #picoftheday  #instapic  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #lifeincolor  #goodvibes 
The ideal way to explore Saigon. 🛵🇻🇳
Photo via @teafunnyx3 
Tag #xotours and share your experience with us. 💁🏻‍♂️
#saigon #saigonese #vietnam #visitvietnam #exploresaigon #travelgram #travelphotography #streetphotography #travel #wander #explore 
#wanderlust #instagood #instadaily #instamoment #picoftheday #instapic #lifeisgood #lifeisbeautiful #lifeincolor #goodvibes
Bánh căn is a type of savoury mini pancake which is very popular in the South Central region of Vietnam, especially in Khanh Hoa and Binh Thuan. Bánh căn is a similar shape to bánh khọt, but it is made quite differently. While Bánh khọt uses a fried rice flour, bánh căn is made from grilled rice flour
🍳🍳🍳🍳
In order to make bánh căn, you need to have a special type of mould which has holes to set the shape of these pancakes. Because the pancakes are small, they are counted in pairsratherthan as single cakes.. In the middle, they can be given a quick brush of onion oil  or eggs. Bánh căn is rarely served with vegetables, but with green mango, onion and cucumbers.
🥒🥕🍆🌶
The sauce is made from fish source mixed with garlic and chilli., Bánh căn is dipped fully into the sauce to eat. Bánh căn through time has spread to many regions of Vietnam. Originally made by Cham people, the technique has been developed to make the dish more creative and unique.
🍽🍽🍽
Photo by @hetagram_._ 
#saigon #saigonese #vietnam #visitvietnam #exploresaigon #travelgram #travelphotography #streetphotography #travel #wander #explore 
#wanderlust #instagood #instadaily #instamoment #picoftheday #instapic #lifeisgood #lifeisbeautiful #lifeincolor #goodvibes
Bánh căn is a type of savoury mini pancake which is very popular in the South Central region of Vietnam, especially in Khanh Hoa and Binh Thuan. Bánh căn is a similar shape to bánh khọt, but it is made quite differently. While Bánh khọt uses a fried rice flour, bánh căn is made from grilled rice flour 🍳🍳🍳🍳 In order to make bánh căn, you need to have a special type of mould which has holes to set the shape of these pancakes. Because the pancakes are small, they are counted in pairsratherthan as single cakes.. In the middle, they can be given a quick brush of onion oil or eggs. Bánh căn is rarely served with vegetables, but with green mango, onion and cucumbers. 🥒🥕🍆🌶 The sauce is made from fish source mixed with garlic and chilli., Bánh căn is dipped fully into the sauce to eat. Bánh căn through time has spread to many regions of Vietnam. Originally made by Cham people, the technique has been developed to make the dish more creative and unique. 🍽🍽🍽 Photo by @hetagram_._ #saigon  #saigonese  #vietnam  #visitvietnam  #exploresaigon  #travelgram  #travelphotography  #streetphotography  #travel  #wander  #explore  #wanderlust  #instagood  #instadaily  #instamoment  #picoftheday  #instapic  #lifeisgood  #lifeisbeautiful  #lifeincolor  #goodvibes 
We are so excited for Sights & Sounds of Saigon happening tonight at 6:30 pm!

Indulge your senses as we bring together local & upcoming artist showcasing their photographer, videography & music.

See you tonight! .
.
.
.
.
#coworking #thehive #thehivesaigon #saigon #community #coworkingspace #workinspo #deskgoals #digitalnomads #networking #entrepreneurs #entrepreneursSG #thehiverooftop #eventsSGN #exploresaigon #sightsandsounds #sightsandsoundsofsaigon
The streets around Pham Ngu Lao and the Thai Binh Market are a maze of deep and narrow alleys with goods, sellers, walkers and bikers sharing the same square foot #hcmc #saigon #alley #callejuelas #maze #laberinto #market #mercado #hcmcity #thaibinhmarket #phamngulao #hochiminhcity #ilovevietnam #toiyeuvietnam #tôiyêuviệtnam #saigonese #exploresaigon
{Pantone 185CP} Leaving Dalat today to explore Hoi An and all its wonders. I've become such a chicken flying and hardly look out the windows these days but glad I did today 😍
{Pantone 185CP} Leaving Dalat today to explore Hoi An and all its wonders. I've become such a chicken flying and hardly look out the windows these days but glad I did today 😍
Hôm qua vừa review, hôm nay mùng 1 đi ăn Healthy Farm tiếp. Mình ăn tại chi nhanh Xô Viết Nghệ Tĩnh mới mở, quán không gian rộng rãi, sạch đẹp. Hôm nay mình thử mì đậu nành...k recommended lắm vì mì hơi cứng còn lại thì tất cả oki hjhh #healthyday #veganfood #Instagood #instadaily #saigon1994 #sg1994foodreview #foodreview #exploresaigon #whattoeatinsaigon #lfl #f4f #hearbalnoodles #foodies
Extraordinary experience is what @aubreyinigo describes our foodie tour. What about you? Tag #xotours and share your experience with us.
🛵🛵🛵🛵
#saigon #saigonese #vietnam #visitvietnam #exploresaigon #travelgram #travelphotography #streetphotography #travel #wander #explore 
#wanderlust #instagood #instadaily #instamoment #picoftheday #instapic #lifeisgood #lifeisbeautiful #lifeincolor #goodvibes