an online Instagram web viewer

#eyebag medias

Photos

Aqua Eye Balm ada 2 function.
.
MATA .
✅ Eye bag.
✅ lingkaran gelap
✅  Biji kolestrol
✅ Anti kedutan
.
MUKA .
✅Moisturizer
✅Night cream
✅Makeup Base
✅Acne prevention
.
BERAT : 30gram
HARGA PROMO : RM40
HARGA ASAL : RM45.90
+ POSTAGE : RM7
.
" click link at bio for direct order "
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼
Our very own Jennifer Leebow, ARNP and master Injector, lends her expert opinion to @wmag ✨💉
Our very own Jennifer Leebow, ARNP and master Injector, lends her expert opinion to @wmag ✨💉
🔥 TESTIMONI PANAS² LAGI🔥

Korang Nak Cuba? 👀
Bukan Takat Sapu Bawah Mata Ja 
Satu Muka Pun Boleh Sapu Tau - Base Make Up
- Moisturizer

Teringin Nak Cuba? 
Boleh terus klik link Whatsapp di profile ok 👆😉 #AquaEyeBalm #aeb #teammasitah #matapanda #pandaeyes #eyebag #eyebags #darkcircle #lingkarangelapbawahmata #matakusam #antiaging #produkselamat #produkviral #produkmuslim #2017 #sayajual #0149058906 #langkawi #langkawionline #padangmatsirat #mycoffeeprince #sayangketatsendatpadat #dekatkanjarakkita #BazaarMalaysia #BijiKolestrol #BazaarOnline #janganmengata #basemakeup #mosturizer #bestseller
🔥 TESTIMONI PANAS² LAGI🔥 Korang Nak Cuba? 👀 Bukan Takat Sapu Bawah Mata Ja Satu Muka Pun Boleh Sapu Tau - Base Make Up - Moisturizer Teringin Nak Cuba? Boleh terus klik link Whatsapp di profile ok 👆😉 #AquaEyeBalm  #aeb  #teammasitah  #matapanda  #pandaeyes  #eyebag  #eyebags  #darkcircle  #lingkarangelapbawahmata  #matakusam  #antiaging  #produkselamat  #produkviral  #produkmuslim  #2017  #sayajual  #0149058906  #langkawi  #langkawionline  #padangmatsirat  #mycoffeeprince  #sayangketatsendatpadat  #dekatkanjarakkita  #BazaarMalaysia  #BijiKolestrol  #BazaarOnline  #janganmengata  #basemakeup  #mosturizer  #bestseller 
🔥 TESTIMONI PANAS² LAGI🔥

Korang Nak Cuba? 👀
Bukan Takat Sapu Bawah Mata Ja 
Satu Muka Pun Boleh Sapu Tau - Base Make Up
- Moisturizer

Teringin Nak Cuba? 
Boleh terus klik Link Whatsapp di profile ok👆😉
. . . 
#AquaEyeBalm #aeb #teammasitah #matapanda #pandaeyes #eyebag #eyebags #darkcircle #lingkarangelapbawahmata #matakusam #antiaging #produkselamat #produkviral #produkmuslim #2017 #sayajual #0149058906 #langkawi #langkawionline #padangmatsirat #mycoffeeprince #sayangketatsendatpadat #dekatkanjarakkita #BazaarMalaysia #BijiKolestrol #BazaarOnline #janganmengata #basemakeup #mosturizer #bestseller
🔥 TESTIMONI PANAS² LAGI🔥 Korang Nak Cuba? 👀 Bukan Takat Sapu Bawah Mata Ja Satu Muka Pun Boleh Sapu Tau - Base Make Up - Moisturizer Teringin Nak Cuba? Boleh terus klik Link Whatsapp di profile ok👆😉 . . . #AquaEyeBalm  #aeb  #teammasitah  #matapanda  #pandaeyes  #eyebag  #eyebags  #darkcircle  #lingkarangelapbawahmata  #matakusam  #antiaging  #produkselamat  #produkviral  #produkmuslim  #2017  #sayajual  #0149058906  #langkawi  #langkawionline  #padangmatsirat  #mycoffeeprince  #sayangketatsendatpadat  #dekatkanjarakkita  #BazaarMalaysia  #BijiKolestrol  #BazaarOnline  #janganmengata  #basemakeup  #mosturizer  #bestseller 
dalawng bag dala q
#eyebag #moveon
Psstt! Psstt! Sebelum tido, cuba belek mata tu? Ada mcm adik ni tak? Eye bag, dark circle,  Kedutan? ..
.
.
Tapi adik ni eye bag nya dah kecut, kedutan pun berkurangan 😍😍😍😍
.
.
Awak suka ? Cubalah 😊😊
.
.
Your Beauty Consultant 
CikBunga 0126440482 .
.
#seeitgetitluvit #majesticbee #cikbunga #mkampang #mkpuncakalam #mkdamansara #mkkl #mkshahalam #mkkl #mkjb #mkklia #mknilai #mkcyberjaya #mkkb #mkklang #MK #mkputrajaya 
#darkcircle #eyebag #matakedut #mkklia
Psstt! Psstt! Sebelum tido, cuba belek mata tu? Ada mcm adik ni tak? Eye bag, dark circle, Kedutan? .. . . Tapi adik ni eye bag nya dah kecut, kedutan pun berkurangan 😍😍😍😍 . . Awak suka ? Cubalah 😊😊 . . Your Beauty Consultant CikBunga 0126440482 . . #seeitgetitluvit  #majesticbee  #cikbunga  #mkampang  #mkpuncakalam  #mkdamansara  #mkkl  #mkshahalam  #mkkl  #mkjb  #mkklia  #mknilai  #mkcyberjaya  #mkkb  #mkklang  #MK  #mkputrajaya  #darkcircle  #eyebag  #matakedut  #mkklia 
.
Bawah mata dah ada garis-garis halus?
Mata jadi sembap?
.
Nak tahu fakta bawah mata tak?
.
Kulit pada bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yg sedikit, lapisan kolagen & elastin yg lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka.
.
Peningkatan usia menyebabkan lapisan lemak di bawah demis akan mengecut menjadikan kulit kelihatan cengkung & nipis.
.
Kawasan sekitar mata memerlukan penjagaan khas yg mana kita perlu elakkan sebarang toner, krim atau pelembap yg tiada kaitan dgn penjagaan mata.
.
.
❤ Timewise Firming Eye Cream ❤
✔ Mengurangkan garis-garis halus disekitar mata
✔ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
✔ Menganjalkan kulit bawah mata
.
.
MJ pun apply tiap-tiap malam. Nak hilangkan dark circle. Jum cepat-cepat apply Firming Eye Cream 😍😍
.
Love,
MJ
013 9594716
Your Mary Kay Beauty Consultant 💋💋
.
#eyebag #darkcircle #sembapmata #matapanda🐼 #marykayterengganu #marykaydungun #marykayjohor #marykaykl#marykay #marykaymalaysia #marykaysg #marykaykl #marykaypenang #marykayjohor #marykaykluang #marykayuitmdungun #marykaydungun #marykayterengganu #organicproducts #produktanpabahankimia #marykaymelaka #ilovemarykay #healthyskinwithmarykay
. Bawah mata dah ada garis-garis halus? Mata jadi sembap? . Nak tahu fakta bawah mata tak? . Kulit pada bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yg sedikit, lapisan kolagen & elastin yg lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. . Peningkatan usia menyebabkan lapisan lemak di bawah demis akan mengecut menjadikan kulit kelihatan cengkung & nipis. . Kawasan sekitar mata memerlukan penjagaan khas yg mana kita perlu elakkan sebarang toner, krim atau pelembap yg tiada kaitan dgn penjagaan mata. . . ❤ Timewise Firming Eye Cream ❤ ✔ Mengurangkan garis-garis halus disekitar mata ✔ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata ✔ Menganjalkan kulit bawah mata . . MJ pun apply tiap-tiap malam. Nak hilangkan dark circle. Jum cepat-cepat apply Firming Eye Cream 😍😍 . Love, MJ 013 9594716 Your Mary Kay Beauty Consultant 💋💋 . #eyebag  #darkcircle  #sembapmata  #matapanda 🐼 #marykayterengganu  #marykaydungun  #marykayjohor  #marykaykl #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysg  #marykaykl  #marykaypenang  #marykayjohor  #marykaykluang  #marykayuitmdungun  #marykaydungun  #marykayterengganu  #organicproducts  #produktanpabahankimia  #marykaymelaka  #ilovemarykay  #healthyskinwithmarykay 
.
Fakta tentang kulit bawah mata 👀
.
Kulit pada bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yg sedikit, lapisan kolagen & elastin yg lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka.
.
Peningkatan usia menyebabkan lapisan lemak di bawah demis akan mengecut menjadikan kulit kelihatan cengkung & nipis.
.
Salah satu cara menjaga kulit bawah mata adalah dengan menggunakan Indulge Soothing Eye Gel.
Sapa yg seharian kerja depan komputer, dalam bilik berhawa dingin, boleh apply eye gel ni biar mata sejuk & hilang penat.
.
.
❤ Indulge Soothing Eye Gel ❤
✔ Dirumus dengan ekstrak teh hijau, timun & bunga ros
✔ Menenang, merawat, menyegar & meningkatkan lembapan kulit bawah mata
✔ Mengurangkan lingkaran gelap atau eyebag
.
.
#eyebag #darkcircle #sembapmata #matapanda🐼 #marykayterengganu #marykaydungun #marykayjohor #marykaykl#marykay #marykaymalaysia #marykaysg #marykaykl #marykaypenang #marykayjohor #marykaykluang #marykayuitmdungun #marykaydungun #marykayterengganu #organicproducts #produktanpabahankimia #marykaymelaka #ilovemarykay #healthyskinwithmarykay
. Fakta tentang kulit bawah mata 👀 . Kulit pada bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yg sedikit, lapisan kolagen & elastin yg lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. . Peningkatan usia menyebabkan lapisan lemak di bawah demis akan mengecut menjadikan kulit kelihatan cengkung & nipis. . Salah satu cara menjaga kulit bawah mata adalah dengan menggunakan Indulge Soothing Eye Gel. Sapa yg seharian kerja depan komputer, dalam bilik berhawa dingin, boleh apply eye gel ni biar mata sejuk & hilang penat. . . ❤ Indulge Soothing Eye Gel ❤ ✔ Dirumus dengan ekstrak teh hijau, timun & bunga ros ✔ Menenang, merawat, menyegar & meningkatkan lembapan kulit bawah mata ✔ Mengurangkan lingkaran gelap atau eyebag . . #eyebag  #darkcircle  #sembapmata  #matapanda 🐼 #marykayterengganu  #marykaydungun  #marykayjohor  #marykaykl #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysg  #marykaykl  #marykaypenang  #marykayjohor  #marykaykluang  #marykayuitmdungun  #marykaydungun  #marykayterengganu  #organicproducts  #produktanpabahankimia  #marykaymelaka  #ilovemarykay  #healthyskinwithmarykay 
Cc cream paling best sis pernah pakai ❤ dekat tgn sis tu shade very light tau. 
Kalau tktau nak pilih shade, nnti sis boleh tolong ye. Ade 4 shades.

MARYKAY CC CREAM 
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB. 
4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
9. Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation. 
10. Mempunyai 4 pilihan tona warna. 
11. Bebas wangian. 
12. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit. .
Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
Cc cream paling best sis pernah pakai ❤ dekat tgn sis tu shade very light tau. Kalau tktau nak pilih shade, nnti sis boleh tolong ye. Ade 4 shades. MARYKAY CC CREAM 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB. 4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 9. Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation. 10. Mempunyai 4 pilihan tona warna. 11. Bebas wangian. 12. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit. . Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
GUNA LOVEEYE 3 HARI EYEBAG LESAP. Macam magik gitu.. Terbaik! 😘 Dah la mudah guna, hanya roll je keliling mata. Kesan pantas pulak tu. Rugi sgtt kalau uolls tak cuba 😁 #MataCantikBakMutiara
.
.
Ratusan feedback dah kami terima. Semua kata best, menjadi sangat.. eyebag hilang.. mata panda kurang.. garis halus hilang..
.
Uolls takkan nak tengok jer eyebag sekilo, mata panda, garis halus kat mata tu.. meh cuba LoveEye ni. Konfem tak cari lain dah pasni hihi😆
.
.
Uolls nak?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail LoveEye yea
.
.
.
#SerumEyebagSekilo #EyebagSerumLoveEye #LoveEye #LoveEyeSerum #LoveEyeLovers #RollRollJeEyebagKecut #HilangEyebagSepantas5Minit  #EyebagHilangKekal #EyebagSerum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda #lingkarangelapbawahmata #garishalus #garishalushilang #petuahilangeyebag #kedutbawahmata #matalebam #eyebagremoval #eyebagtreatment #eyebagsekilo #hilangeyebag #eyebagcream #lingkaranhitam #kedutan #ProdukHilangEyebag #rawateyebag
GUNA LOVEEYE 3 HARI EYEBAG LESAP. Macam magik gitu.. Terbaik! 😘 Dah la mudah guna, hanya roll je keliling mata. Kesan pantas pulak tu. Rugi sgtt kalau uolls tak cuba 😁 #MataCantikBakMutiara  . . Ratusan feedback dah kami terima. Semua kata best, menjadi sangat.. eyebag hilang.. mata panda kurang.. garis halus hilang.. . Uolls takkan nak tengok jer eyebag sekilo, mata panda, garis halus kat mata tu.. meh cuba LoveEye ni. Konfem tak cari lain dah pasni hihi😆 . . Uolls nak? . Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail LoveEye yea . . . #SerumEyebagSekilo  #EyebagSerumLoveEye  #LoveEye  #LoveEyeSerum  #LoveEyeLovers  #RollRollJeEyebagKecut  #HilangEyebagSepantas5Minit  #EyebagHilangKekal  #EyebagSerum  #eyebag  #eyebags  #darkcircle  #darkcircles  #matapanda  #lingkarangelapbawahmata  #garishalus  #garishalushilang  #petuahilangeyebag  #kedutbawahmata  #matalebam  #eyebagremoval  #eyebagtreatment  #eyebagsekilo  #hilangeyebag  #eyebagcream  #lingkaranhitam  #kedutan  #ProdukHilangEyebag  #rawateyebag 
Jom sihatkan kulit! Konsisten pakai dan jangan skip skip tau.

Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
Jom sihatkan kulit! Konsisten pakai dan jangan skip skip tau. Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
Haggard face😂😂😂
#eyebag
Haggard face😂😂😂 #eyebag 
#eyebag ang nagdala😂😂😂
Parut?

Jerawat?

Ruam?

Eyebag?

Kulit kering?

Usah risau. Dengan adanya Moisturizer Gel, segala masalah seperti di atas dapat diatasi😊

Hanya sapu pada tempat bermasalah, dah cukup utk bantu korang dapat kulit yg sihat dan cantik.

Jom dapatkan cepat dgn harga murah sekarang!💃💃💃 #mg #moisturizer #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #pelembap #pelembapkulit #teamibudobot #kulitkusam #parut #jerawat #eyebag #ruam #ulfaabeauty #mgbyulfaabeauty #jushinecmirasu #sayajual #sayajualmg #sayajualmoisturizergel #sayajualpelembap #sayajualpelembapkulit #makeupbase #makeupremover #sales #merdekasales #merdekapromo
Parut? Jerawat? Ruam? Eyebag? Kulit kering? Usah risau. Dengan adanya Moisturizer Gel, segala masalah seperti di atas dapat diatasi😊 Hanya sapu pada tempat bermasalah, dah cukup utk bantu korang dapat kulit yg sihat dan cantik. Jom dapatkan cepat dgn harga murah sekarang!💃💃💃 #mg  #moisturizer  #moisturizergel  #moisturizergelbyulfaabeauty  #pelembap  #pelembapkulit  #teamibudobot  #kulitkusam  #parut  #jerawat  #eyebag  #ruam  #ulfaabeauty  #mgbyulfaabeauty  #jushinecmirasu  #sayajual  #sayajualmg  #sayajualmoisturizergel  #sayajualpelembap  #sayajualpelembapkulit  #makeupbase  #makeupremover  #sales  #merdekasales  #merdekapromo 
คนไข้เคสนี้เข้ามาทำตาสองชั้นพร้อมเปิดหัวตาด้วยเทคนิคของเลิฟลี่อาย  เพราะมีปัญหา ปัญหาตาชั้นเดียว แต่มีหนังตาเยอะ หัวตามีเนื้อคลุมเยอะ เลยทำให้ตาเล็ก ไม่มีความสดใส  จึงทำให้คนไข้ตัดสินใจที่จะทำตาสองชั้นพร้อมเปิดหัวตากับคุณหมอรวงข้าวทันที  เพราะอยากจะแก้ไขปัญหาที่เป็นอยู่ และอยากเปลี่ยนแปลงตัวเองไปในทางที่ดีขึ้น  หลังทำคนไข้มีความพอใจกับผลลัพธ์ที่ได้  ชั้นตาชัดเจน  ใบหน้ามีความสดใสมากค่ะ .
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

This patient case came for did Lovely Blepharoplasty (Double eyelids surgery) with the specified techniques of Lovely Eye. Because of, there is a problem with single eyelid. But there has a lot of excess skin and inner corner covered with a lot of skin layer. Make her has small eye and no bright face. Therefore, the patient decided doing double eyelids surgery with Dr.Roungkaw immediately. Because she wants to solves the problem and want to change her to be better life. After operation, the patient is very impressed with the results, obviously seen the eyelid creases, the face is very bright and youthful look. .
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่
☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.)
🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc
📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29
🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#lovelyeye #lovelyeyeandskin #lovelyeyeandskinclinic #blepharoplasty #epicanthoplasty #Expertepicanthoplasty #lovelyblepharoplasty #doubleeyelid #eyelidsurgery #koreaneye #eyebag #beautifuleye #thermage #hifu #ulthera #facelift #eyelift #vshape #eyecream #eyecare #หมอรวงข้าว #ทำตาสองชั้น #ตาสองชั้น #เปิดหัวตา #เปิดหางตา #ตาสวย #ถุงใต้ตา
คนไข้เคสนี้เข้ามาทำตาสองชั้นพร้อมเปิดหัวตาด้วยเทคนิคของเลิฟลี่อาย เพราะมีปัญหา ปัญหาตาชั้นเดียว แต่มีหนังตาเยอะ หัวตามีเนื้อคลุมเยอะ เลยทำให้ตาเล็ก ไม่มีความสดใส จึงทำให้คนไข้ตัดสินใจที่จะทำตาสองชั้นพร้อมเปิดหัวตากับคุณหมอรวงข้าวทันที เพราะอยากจะแก้ไขปัญหาที่เป็นอยู่ และอยากเปลี่ยนแปลงตัวเองไปในทางที่ดีขึ้น หลังทำคนไข้มีความพอใจกับผลลัพธ์ที่ได้ ชั้นตาชัดเจน ใบหน้ามีความสดใสมากค่ะ . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - This patient case came for did Lovely Blepharoplasty (Double eyelids surgery) with the specified techniques of Lovely Eye. Because of, there is a problem with single eyelid. But there has a lot of excess skin and inner corner covered with a lot of skin layer. Make her has small eye and no bright face. Therefore, the patient decided doing double eyelids surgery with Dr.Roungkaw immediately. Because she wants to solves the problem and want to change her to be better life. After operation, the patient is very impressed with the results, obviously seen the eyelid creases, the face is very bright and youthful look. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ ☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.) 🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc 📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29 🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - #lovelyeye  #lovelyeyeandskin  #lovelyeyeandskinclinic  #blepharoplasty  #epicanthoplasty  #Expertepicanthoplasty  #lovelyblepharoplasty  #doubleeyelid  #eyelidsurgery  #koreaneye  #eyebag  #beautifuleye  #thermage  #hifu  #ulthera  #facelift  #eyelift  #vshape  #eyecream  #eyecare  #หมอรวงข ้าว #ทำตาสองช ั้น #ตาสองช ั้น #เป ิดหัวตา #เป ิดหางตา #ตาสวย  #ถ ุงใต้ตา
HARGA PROMOSI MASIH LAGI BERJALAN HINGGA HUJUNG BULAN NI.. JOM GAIS WASAP KEKDA CECEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK !!! #AEB  #aquaeyebalm #rawatmata #matapanda #matakusam #eyebag #darkcirle #bijikolestrol #matacantik #nightcream #moisterizer #basemakeup #teammagickekma #TeamEmpireEyda
Wahh syoknya adik manis ni😍
Konsisten sapu aqua eye balm eyebag berkilo tu boleh hilang. Bestkan.

Yang penting aqua eye balm memang disahkan selamat dan halal. Jadik janganlah risau. 
Bawah mata adalah tempat yang sensitif tau. Jadik mesti gunakan cream eye yang sesuai. Nak cari yang sesuai #AquaEyeBalm jawapannya😍

Order boleh terus wasap 0177520870
Wahh syoknya adik manis ni😍 Konsisten sapu aqua eye balm eyebag berkilo tu boleh hilang. Bestkan. Yang penting aqua eye balm memang disahkan selamat dan halal. Jadik janganlah risau. Bawah mata adalah tempat yang sensitif tau. Jadik mesti gunakan cream eye yang sesuai. Nak cari yang sesuai #AquaEyeBalm  jawapannya😍 Order boleh terus wasap 0177520870
MAGIC SCRUB & AEB 
COMBO RM85 FREE POS
FREE GIFT

WASAP KEKDA LELAJU SAYAN-SAYAN SEMUA 💕 0183809597 💕

#magicscrubbne #magicscrubbnelovers #scruborganik #scruborganikmurah #scruborganikmalaysia #aquaeyebalm #aeb #matapanda #rawatmata #eyebag #darkcircle #bijikolestrol #nightcream #moisterizer #basemakeup #teammagickekma #TeamEmpireEyda
ดวงตาสดใส  ยกกระชับ  ไร้ถุงใต้ตา โดยไม่ต้องผ่าตัดหรือไม่ต้องพักฟื้น Thermage Eye Reborn ซึ่งในการรักษาจะใช้หัวสีเขียว Eye Tip โดยจะลงลึกสู่ผิวประมาณ 1.1 มิลลิเมตร ขนาดหน้าตัด 0.25 ตารางเซนติเมตร ซึ่งเป็นหัวสำหรับทำบนเปลือกตาหรือบริเวณรอบดวงตาโดยเฉพาะ .
.
การทำ Thermage Eye Reborn ไม่เป็นอันตรายดวงตาเพราะในขณะที่ทำแพทย์จะทำการใส่ Eyeshield แบบนิ่ม คล้าย คอนแทคเลนส์เพื่อไม่ให้คลื่น RF มากระทบกับดวงตาโดยตรง .
.
หากอยากมีดวงตาสดใส ยกกระชับ ไร้ถุงใต้ตา เหมือนคุณคุณท็อป จรณ  ต้อง Thermage Eye Reborn ที่ Lovely Eye and Skin Clinic ค่ะ

#ThermageEyeReborn - - - - - - - - - - - - - - - - - -
.
.
Bright eyes, lifted and no bags under the eyes without surgery or do not need to recover. Thermage Eye Reborn, which is treated with a green eye Tip to the depths skin layer about 1.1 mm. and cross-sectional about 0.25 square cm. Which Tip is treated on the eyelids and around the eye area specifically.
.
.
The Thermage Eye Reborn does not danger to the eyes because soft eyeshields are used during the treatment to protect RF waves from the eyes.
.
.
If you desire to have bright eyes, lifting lateral canthus, reduce bags under your eyes like super star Jaron Sorat (Top) Thermage Eye Reborn at Lovely Eye and Skin Clinic is recommended.
.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่
☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.)
🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc
📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29
🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#lovelyeye #lovelyeyeandskin #lovelyeyeandskinclinic #blepharoplasty #epicanthoplasty #Expertepicanthoplasty #lovelyblepharoplasty #doubleeyelid #eyelidsurgery #koreaneye #eyebag #beautifuleye #thermage #hifu #ulthera #facelift #eyelift #vshape #eyecream #eyecare #หมอรวงข้าว #ทำตาสองชั้น #ตาสองชั้น #เปิดหัวตา #เปิดหางตา #ตาสวย #ถุงใต้ตา
ดวงตาสดใส ยกกระชับ ไร้ถุงใต้ตา โดยไม่ต้องผ่าตัดหรือไม่ต้องพักฟื้น Thermage Eye Reborn ซึ่งในการรักษาจะใช้หัวสีเขียว Eye Tip โดยจะลงลึกสู่ผิวประมาณ 1.1 มิลลิเมตร ขนาดหน้าตัด 0.25 ตารางเซนติเมตร ซึ่งเป็นหัวสำหรับทำบนเปลือกตาหรือบริเวณรอบดวงตาโดยเฉพาะ . . การทำ Thermage Eye Reborn ไม่เป็นอันตรายดวงตาเพราะในขณะที่ทำแพทย์จะทำการใส่ Eyeshield แบบนิ่ม คล้าย คอนแทคเลนส์เพื่อไม่ให้คลื่น RF มากระทบกับดวงตาโดยตรง . . หากอยากมีดวงตาสดใส ยกกระชับ ไร้ถุงใต้ตา เหมือนคุณคุณท็อป จรณ ต้อง Thermage Eye Reborn ที่ Lovely Eye and Skin Clinic ค่ะ #ThermageEyeReborn  - - - - - - - - - - - - - - - - - - . . Bright eyes, lifted and no bags under the eyes without surgery or do not need to recover. Thermage Eye Reborn, which is treated with a green eye Tip to the depths skin layer about 1.1 mm. and cross-sectional about 0.25 square cm. Which Tip is treated on the eyelids and around the eye area specifically. . . The Thermage Eye Reborn does not danger to the eyes because soft eyeshields are used during the treatment to protect RF waves from the eyes. . . If you desire to have bright eyes, lifting lateral canthus, reduce bags under your eyes like super star Jaron Sorat (Top) Thermage Eye Reborn at Lovely Eye and Skin Clinic is recommended. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ ☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.) 🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc 📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29 🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - #lovelyeye  #lovelyeyeandskin  #lovelyeyeandskinclinic  #blepharoplasty  #epicanthoplasty  #Expertepicanthoplasty  #lovelyblepharoplasty  #doubleeyelid  #eyelidsurgery  #koreaneye  #eyebag  #beautifuleye  #thermage  #hifu  #ulthera  #facelift  #eyelift  #vshape  #eyecream  #eyecare  #หมอรวงข ้าว #ทำตาสองช ั้น #ตาสองช ั้น #เป ิดหัวตา #เป ิดหางตา #ตาสวย  #ถ ุงใต้ตา
Bekwoh 👩🏻 #bakkataoreklate 🙆🏻
#black 🖤 
#eyebag
Set penjagaan mata😍😍😍 .
.
Dari mata turun ke hati❤. Idamkan mata yang cantik? Tak nak hidup dibayangi lingkaran gelap bawah mata, mata lesu, mata sembap lagi? Yess set inilah yang anda cari!!! .
.
Ramai orang bersungguh jaga kulit tapi x bersungguh2 nak jaga mata. Sedangkan mata yang cantik adalah aset penting setiap orang x kira lelaki mahupun perempuan .
.
Bila mata cantik, keseluruhan wajah kita pasti nampak menarik! . Ada yang nak cuba ke? .
.
Berminat whatsapp sis ye utk consultation & order 😘 .
.
📱013 6671986 - Aina
Your trusted beauty consultant .
.
#soothingeyegel #eyesoothinggel #marykayeyecare #marykaymalaysia #firmingeyecream #undereyecorrector #matacantik #beautyeyes #mata #darkcircle #eyebag #matapanda #lingkarangelapbawahmata #krimmata #eyecream #concealer
Set penjagaan mata😍😍😍 . . Dari mata turun ke hati❤. Idamkan mata yang cantik? Tak nak hidup dibayangi lingkaran gelap bawah mata, mata lesu, mata sembap lagi? Yess set inilah yang anda cari!!! . . Ramai orang bersungguh jaga kulit tapi x bersungguh2 nak jaga mata. Sedangkan mata yang cantik adalah aset penting setiap orang x kira lelaki mahupun perempuan . . Bila mata cantik, keseluruhan wajah kita pasti nampak menarik! . Ada yang nak cuba ke? . . Berminat whatsapp sis ye utk consultation & order 😘 . . 📱013 6671986 - Aina Your trusted beauty consultant . . #soothingeyegel  #eyesoothinggel  #marykayeyecare  #marykaymalaysia  #firmingeyecream  #undereyecorrector  #matacantik  #beautyeyes  #mata  #darkcircle  #eyebag  #matapanda  #lingkarangelapbawahmata  #krimmata  #eyecream  #concealer 
TESTIMONI FURAIHA 
Sabun Aqua Habbatussauda

Tiada bahan kimia merbahaya
Selamat digunakan untuk bayi, lelaki dan wanita
. 
Www.wasap.my/60127788102

Harga : Rm39

#TestimoniFuraiha 
#FuraihaLovers 
#sayajualmurah 
#sayajual #online 
#bazapaknil 
#aurainsta #aurainstabatch11 
#flawless #glowing #jerawat 
#jeragat #cantik #testimoni 
#bestseller #kusam #sunburn 
#vitaminC #collagen #trustedseller #uitm #malaysiaonlineshop #instashop #skincare #organic
#cantik #eyebag #kusam #vitaminE
TESTIMONI FURAIHA Sabun Aqua Habbatussauda Tiada bahan kimia merbahaya Selamat digunakan untuk bayi, lelaki dan wanita . Www.wasap.my/60127788102 Harga : Rm39 #TestimoniFuraiha  #FuraihaLovers  #sayajualmurah  #sayajual  #online  #bazapaknil  #aurainsta  #aurainstabatch11  #flawless  #glowing  #jerawat  #jeragat  #cantik  #testimoni  #bestseller  #kusam  #sunburn  #vitaminC  #collagen  #trustedseller  #uitm  #malaysiaonlineshop  #instashop  #skincare  #organic  #cantik  #eyebag  #kusam  #vitaminE 
TRIED & TESTED! ! Mary Kay soothing eye gel memang 👍👍👍👍👍👍 Ada masalah mata sembap? Mata mcm panda? 🐼 😣😣
.
Indulge Soothing Eye Gel bantu anda kurangkan kesan2 sembap & mata panda..
.
🐼 Gel yg sejukkk..mmg syiokkk pakainye. 🐼 Khas utk mata spy tampak lbh bermaya.
.
#ilovemarykay #marykaykl #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #oilseed #matasembab #darkcircles #eyebag #eyegel
LELAKI PUN PAKAI SERUM NI?? BIAR BETUL?? .
.
EYEBAG & GELAP BAWAH MATA HILANG TANPA MAKEUP..
.
Sesuai utk yg ada masalah :
➡ EyeBag
➡ Mata Panda
➡ Garis Halus
➡ Kelopak Mata Jatuh
➡ Kedutan
➡ Parut (minor)
.
😱😱
.
 WHATSAPP 👉 "LE ORDER"  016-483 1224📲
.
#ramadhan #bonus #bonusraya #raya #hariraya #cantiksebelumraya #duitraya #terlajaklaris #garnier #marykay #eyebag #darkcircle #garishalus #matapanda #matatakbermaya #eyebagserum #terlajaklaris #kedah #selangor #johor #penang #kuatan #LoveEyeSerum #teamloveeyeserumhq
LELAKI PUN PAKAI SERUM NI?? BIAR BETUL?? . . EYEBAG & GELAP BAWAH MATA HILANG TANPA MAKEUP.. . Sesuai utk yg ada masalah : ➡ EyeBag ➡ Mata Panda ➡ Garis Halus ➡ Kelopak Mata Jatuh ➡ Kedutan ➡ Parut (minor) . 😱😱 . WHATSAPP 👉 "LE ORDER" 016-483 1224📲 . #ramadhan  #bonus  #bonusraya  #raya  #hariraya  #cantiksebelumraya  #duitraya  #terlajaklaris  #garnier  #marykay  #eyebag  #darkcircle  #garishalus  #matapanda  #matatakbermaya  #eyebagserum  #terlajaklaris  #kedah  #selangor  #johor  #penang  #kuatan  #LoveEyeSerum  #teamloveeyeserumhq 
Ramai yg dah cuba , dan ramai yg dah tak boleh move on dengan foundation lain selain D'Queen ni . Tahu tak kenapa ?? .
.
😍 Sebab foundation ni jenis ringan dan tidak lansung menyumbat pori . Foundation jenis inilah yg PALING sesuai utk kegunaan harian . .
.
🍄High couverage . Setakat parut jerawat , parut jeragat , parut2 hitam muka tu semua boleh cover . .
.
😍Tambah lagi yg buat jadi best sbb kandungan Argan , Vitamin C yg bagus utk merawat kulit . .
.
🍄Foundation yg tahan 12 jam stay kat muka . Fuhhh ! Lagi peluh lagi glowing . Serius tau . .
.
😍Mesra solat . Kenapa ? Pakai wet tissue pun dah tanggal . Maknanya tak waterproof lah . So easy nak removed . .
.
🍄Foundation yg follow tone colour kulit . So tak payah risau nak pilih code . Natural utk semua jenis tone . .
.
Berapa ? Berapa ? Berapa ? .
.
Harga : Rm65 saja sayang !! SEKARANG PROMO RM60 je! New version ni siap dengan sponge & cermin . So boleh melaram bila2x masa sbb mesra travel kan .
.
📲0139659331
Ramai yg dah cuba , dan ramai yg dah tak boleh move on dengan foundation lain selain D'Queen ni . Tahu tak kenapa ?? . . 😍 Sebab foundation ni jenis ringan dan tidak lansung menyumbat pori . Foundation jenis inilah yg PALING sesuai utk kegunaan harian . . . 🍄High couverage . Setakat parut jerawat , parut jeragat , parut2 hitam muka tu semua boleh cover . . . 😍Tambah lagi yg buat jadi best sbb kandungan Argan , Vitamin C yg bagus utk merawat kulit . . . 🍄Foundation yg tahan 12 jam stay kat muka . Fuhhh ! Lagi peluh lagi glowing . Serius tau . . . 😍Mesra solat . Kenapa ? Pakai wet tissue pun dah tanggal . Maknanya tak waterproof lah . So easy nak removed . . . 🍄Foundation yg follow tone colour kulit . So tak payah risau nak pilih code . Natural utk semua jenis tone . . . Berapa ? Berapa ? Berapa ? . . Harga : Rm65 saja sayang !! SEKARANG PROMO RM60 je! New version ni siap dengan sponge & cermin . So boleh melaram bila2x masa sbb mesra travel kan . . 📲0139659331
Mary Jardin Double Celebration Promo yeayyyy
.
Satu untuk awak, satu lagi untuk mak.
.
Auchhh so sweet hehe. Grab yours now
.
#maryjardin #maryjardinagent #twinpromo #faceoil #madebydoctor #naturalskincare #organic #hilangkanparut #hilangkanjerawat #kusam #eyebag #tonataksekata #essentialoil #lavender #strecthmark
My favourite ❤ Sebab sis prefer something yg light, tak bercapuk bila pakai and ade spf. Hehe
.
Suka sangat sangat. Sebab cc cream ni menepati apa yg sis nak heee. Bila nak kelua mesti pakai cc cream ni. .
Korang kalau kelua selalu apply ape je? Sis pakai ni je ngn lipstick 😊 settle.
.
Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
My favourite ❤ Sebab sis prefer something yg light, tak bercapuk bila pakai and ade spf. Hehe . Suka sangat sangat. Sebab cc cream ni menepati apa yg sis nak heee. Bila nak kelua mesti pakai cc cream ni. . Korang kalau kelua selalu apply ape je? Sis pakai ni je ngn lipstick 😊 settle. . Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
Yung pagpupuyat na pinaghirapan ko gabi-gabi ay nagbunga na. 😂😂 #eyebag 😩😩
Yung pagpupuyat na pinaghirapan ko gabi-gabi ay nagbunga na. 😂😂 #eyebag  😩😩
Jom yusra share apa KEISTIMEWAAN protein dari ESP & Vitamin C Shaklee
..
..
✅ENERGYZING SOY PROTEIN (ESP)
❤sumber protein terbaik dunia diformulasikan dari soya NON-GMO berperisa vanilla
❤bermakna pure soya tanpa sebarang perubahan genetik
❤sama sekali tidak sama dengan soya-soya kotak di pasaraya
❤rendah glisemik indeks bagus untuk pesakit diabetes
.
.
✅SR VITAMIN C
❤berbeza dari vitamin c lain dipasaran kerana SR Vitamin C shaklee diformulasikan unik sustained release iaitu dilepaskan perlahan-lahan secara berperingkat
❤1 tablet mengadungi 500mg dilepaskan 100mg setiap satu jam
❤mengelak pembaziran kerana sifat vitamin c tak akan kekal dalam badan. So even ambil vitamin c 1000mg sehari pun ia akan dirembes keluar melalui pembuangan air kecil
❤ini tidak menjamin badan sempat menyerap nutrisi vitamin c
=====================================
=====================================
..
..
🌸KELEBIHAN SET COMBO KECANTIKAN #ESP & #VITAMINC
.
😍memberi tenaga berpanjangan
😍membantu menurunkan berat badan
😍menggebukan kulit keseluruhan secara semulajadi
😍memudarkan parut & strechmark
😍mencegah pertumbuhan jerawat
😍menguatkan imunisasi badan
.

Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.

#ESPshaklee #shakleevitamine #shakleemalaysia #vitaminnatural #naturalbeauty #sayajualshaklee #shakleeterbaik #shakleesihat #espmalaysia #healthyfood #healthydrink #makanansihat #breakfastringkas #breakfastsedap #breakfastsihat #kolagenshaklee #kulitputih #kulitkusam #eyebag #kulitmulus #kecantikanwajah #kurus #kuruscantik #vitacshaklee #oren #kolagen #wellness #strechmark
Jom yusra share apa KEISTIMEWAAN protein dari ESP & Vitamin C Shaklee .. .. ✅ENERGYZING SOY PROTEIN (ESP) ❤sumber protein terbaik dunia diformulasikan dari soya NON-GMO berperisa vanilla ❤bermakna pure soya tanpa sebarang perubahan genetik ❤sama sekali tidak sama dengan soya-soya kotak di pasaraya ❤rendah glisemik indeks bagus untuk pesakit diabetes . . ✅SR VITAMIN C ❤berbeza dari vitamin c lain dipasaran kerana SR Vitamin C shaklee diformulasikan unik sustained release iaitu dilepaskan perlahan-lahan secara berperingkat ❤1 tablet mengadungi 500mg dilepaskan 100mg setiap satu jam ❤mengelak pembaziran kerana sifat vitamin c tak akan kekal dalam badan. So even ambil vitamin c 1000mg sehari pun ia akan dirembes keluar melalui pembuangan air kecil ❤ini tidak menjamin badan sempat menyerap nutrisi vitamin c ===================================== ===================================== .. .. 🌸KELEBIHAN SET COMBO KECANTIKAN #ESP  & #VITAMINC  . 😍memberi tenaga berpanjangan 😍membantu menurunkan berat badan 😍menggebukan kulit keseluruhan secara semulajadi 😍memudarkan parut & strechmark 😍mencegah pertumbuhan jerawat 😍menguatkan imunisasi badan . Your Trusted SID YUSRA 0134330674 . #ESPshaklee  #shakleevitamine  #shakleemalaysia  #vitaminnatural  #naturalbeauty  #sayajualshaklee  #shakleeterbaik  #shakleesihat  #espmalaysia  #healthyfood  #healthydrink  #makanansihat  #breakfastringkas  #breakfastsedap  #breakfastsihat  #kolagenshaklee  #kulitputih  #kulitkusam  #eyebag  #kulitmulus  #kecantikanwajah  #kurus  #kuruscantik  #vitacshaklee  #oren  #kolagen  #wellness  #strechmark 
Face Oil Mary Jardin ni memang menganciammm tau.
.
Awak istiqamah guna face oil ni, iAllah eyebag pun boleh hilang tau. Awak dap dap kat pipi, lembuttttt je umpama baldu ewahh.
.
Yang lagi best, sebab boleh rawat masalah jerawat tu. Kecutkan sekali supaya jangan mengadaa nak timbul kembali ekeke.
.
Ada promo bestt tauu bulan ni. Jangan tak grab~
.
#maryjardin #maryjardinagent #maryjardinrawang #maryjardinbatangkali #naturalskincare #organic #essentialoil #madebydoctor #noharshchemical #hilangkanjerawat #jeragat #eyebag #kusam #tonataksekata #blackhead #whitehead
Face Oil Mary Jardin ni memang menganciammm tau. . Awak istiqamah guna face oil ni, iAllah eyebag pun boleh hilang tau. Awak dap dap kat pipi, lembuttttt je umpama baldu ewahh. . Yang lagi best, sebab boleh rawat masalah jerawat tu. Kecutkan sekali supaya jangan mengadaa nak timbul kembali ekeke. . Ada promo bestt tauu bulan ni. Jangan tak grab~ . #maryjardin  #maryjardinagent  #maryjardinrawang  #maryjardinbatangkali  #naturalskincare  #organic  #essentialoil  #madebydoctor  #noharshchemical  #hilangkanjerawat  #jeragat  #eyebag  #kusam  #tonataksekata  #blackhead  #whitehead 
Hari ni shake ESP 350ml dengan satu sudu OAT 😋😋😋
..
..
🌸Keistimewaan sumber protein dari ESP
.
✅12 kali ganda susu
✅4 kali ganda telur
✅2 kali ganda daging
.
.
Satu hidangan ESP sehari sudah cukup membekalkan protein dan asid amino perlu dalam badan kita
.
.
🌸NAK TENAGA perlukan PROTEIN
🌸rahsia KULIT TANPA PARUT perlukan PROTEIN
🌸NAK KURUS perlukan PROTEIN
.
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh whatsapp yusra okay😘
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#ESPshaklee #shakleevitamine #shakleemalaysia #vitaminnatural #naturalbeauty #sayajualshaklee #shakleeterbaik #shakleesihat #espmalaysia #healthyfood #healthydrink #makanansihat #breakfastringkas #breakfastsedap #breakfastsihat #kolagenshaklee #kulitputih #kulitkusam #eyebag #kulitmulus #kecantikanwajah #kurus #kuruscantik
Hari ni shake ESP 350ml dengan satu sudu OAT 😋😋😋 .. .. 🌸Keistimewaan sumber protein dari ESP . ✅12 kali ganda susu ✅4 kali ganda telur ✅2 kali ganda daging . . Satu hidangan ESP sehari sudah cukup membekalkan protein dan asid amino perlu dalam badan kita . . 🌸NAK TENAGA perlukan PROTEIN 🌸rahsia KULIT TANPA PARUT perlukan PROTEIN 🌸NAK KURUS perlukan PROTEIN . . Untuk pertanyaan lanjut boleh whatsapp yusra okay😘 . . Your Trusted SID YUSRA 0134330674 . . #ESPshaklee  #shakleevitamine  #shakleemalaysia  #vitaminnatural  #naturalbeauty  #sayajualshaklee  #shakleeterbaik  #shakleesihat  #espmalaysia  #healthyfood  #healthydrink  #makanansihat  #breakfastringkas  #breakfastsedap  #breakfastsihat  #kolagenshaklee  #kulitputih  #kulitkusam  #eyebag  #kulitmulus  #kecantikanwajah  #kurus  #kuruscantik 
Adakah anda sedang mengalami MASALAH KULIT MUKA & MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN ?
.

#ESP & #VITAMINC adalah perfect combo for your beauty
..
..
🌸ESP
❤sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
❤berperanan percepatkan proses pemulihan pada kulit & menggebukan kulit
❤melindungi sel-sel dari kerosakkan dan mengecilkan pori-pori muka
❤rendah glisemik indeks membantu mengawal nafsu makan berlebihan dan berupaya mengurangkan berat badan
❤memperbaharui sel kulit yg dah rosak & mati
❤mengekalkan kepejalan otot supaya bila dah kurus mencegah badan tak menggeleber
.
.
🌸VITAMIN C
❤antioksidan yg berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
❤melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yg berpunca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut dan garisan penuaan
❤merangsang sintesis kolagen
❤memberi kesan kulit sekata, cerah & lembab
❤mencegah penyakit berjangkit seperti demam dan selsema dengan meningkatkan daya tahan badan
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#ESPshaklee #shakleevitamine #shakleemalaysia #vitaminnatural #naturalbeauty #sayajualshaklee #shakleeterbaik #shakleesihat #espmalaysia #healthyfood #healthydrink #makanansihat #breakfastringkas #breakfastsedap #breakfastsihat #kolagenshaklee #kulitputih #kulitkusam #eyebag #kulitmulus #kecantikanwajah #kurus #kuruscantik
Adakah anda sedang mengalami MASALAH KULIT MUKA & MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN ? . #ESP  & #VITAMINC  adalah perfect combo for your beauty .. .. 🌸ESP ❤sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit ❤berperanan percepatkan proses pemulihan pada kulit & menggebukan kulit ❤melindungi sel-sel dari kerosakkan dan mengecilkan pori-pori muka ❤rendah glisemik indeks membantu mengawal nafsu makan berlebihan dan berupaya mengurangkan berat badan ❤memperbaharui sel kulit yg dah rosak & mati ❤mengekalkan kepejalan otot supaya bila dah kurus mencegah badan tak menggeleber . . 🌸VITAMIN C ❤antioksidan yg berfungsi untuk melindungi antioksidan lain ❤melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yg berpunca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut dan garisan penuaan ❤merangsang sintesis kolagen ❤memberi kesan kulit sekata, cerah & lembab ❤mencegah penyakit berjangkit seperti demam dan selsema dengan meningkatkan daya tahan badan . . Your Trusted SID YUSRA 0134330674 . . #ESPshaklee  #shakleevitamine  #shakleemalaysia  #vitaminnatural  #naturalbeauty  #sayajualshaklee  #shakleeterbaik  #shakleesihat  #espmalaysia  #healthyfood  #healthydrink  #makanansihat  #breakfastringkas  #breakfastsedap  #breakfastsihat  #kolagenshaklee  #kulitputih  #kulitkusam  #eyebag  #kulitmulus  #kecantikanwajah  #kurus  #kuruscantik 
Dapatkan PERLASHINE pada harga PROMOSI hari ini
.
.
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
.
.
#perlashine #perlashinekapsulmutiara
#bukansupplementkilo
#dsiempire #lelakicantik
#kapsulmutiara
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitsensitif #eyebag #sunburn #flawless #putihgebu #jeragat #antipenuaan #ekzema #poribesar #whitehead #blackhead
Dapatkan PERLASHINE pada harga PROMOSI hari ini . . Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 . . #perlashine  #perlashinekapsulmutiara  #bukansupplementkilo  #dsiempire  #lelakicantik  #kapsulmutiara  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitsensitif  #eyebag  #sunburn  #flawless  #putihgebu  #jeragat  #antipenuaan  #ekzema  #poribesar  #whitehead  #blackhead 
Dapatkan PERLASHINE pada harga PROMOSI hari ini
.
.
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
.
.
#perlashine #perlashinekapsulmutiara
#bukansupplementkilo
#dsiempire #lelakicantik
#kapsulmutiara
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitsensitif #eyebag #sunburn #flawless #putihgebu #jeragat #antipenuaan #ekzema #poribesar #whitehead #blackhead
Dapatkan PERLASHINE pada harga PROMOSI hari ini . . Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 . . #perlashine  #perlashinekapsulmutiara  #bukansupplementkilo  #dsiempire  #lelakicantik  #kapsulmutiara  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitsensitif  #eyebag  #sunburn  #flawless  #putihgebu  #jeragat  #antipenuaan  #ekzema  #poribesar  #whitehead  #blackhead 
Dapatkan PERLASHINE pada harga PROMOSI hari ini
.
.
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528
.
.
#perlashine #perlashinekapsulmutiara
#bukansupplementkilo
#dsiempire #lelakicantik
#kapsulmutiara
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitsensitif #eyebag #sunburn #flawless #putihgebu #jeragat #antipenuaan #ekzema #poribesar #whitehead #blackhead
Dapatkan PERLASHINE pada harga PROMOSI hari ini . . Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 Whastsapp "SHINE" ke 014 9666 528 . . #perlashine  #perlashinekapsulmutiara  #bukansupplementkilo  #dsiempire  #lelakicantik  #kapsulmutiara  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitsensitif  #eyebag  #sunburn  #flawless  #putihgebu  #jeragat  #antipenuaan  #ekzema  #poribesar  #whitehead  #blackhead 
Assalamualaikum & Selamat Pagi Sabtu 😊
.
Hidup ni tak semua yang kita nak dapat, tak semua sempurna.Kita sebagai seorang manusia biasa perlulah bersabar dan teruskan kehidupan seperti biasa.
.
Ingat setiap yang berlaku ada hikmah di sebaliknya. Kita sebagai seorang manusia perlu kuat ! Jangan mudah nak rasa lemah dengan kata-kata orang.
.
#StokisNurraysaKulimDan
#AgentDanDropshipDiperlukan
#TeamNurIslahBeauty #izarateam 
#ptsb #PoliKulim #UniklKulim #Kuin
#Misi20K #StudentBerpendaptan 
#AgentModalRM400 #TeamNurraysa
#ProdukMesraWudhukMesraSolat
#PengambilanAgentDanDropshipDiseluruhMalaysia
#DropshipTanpaModal
#JomJanaPendapatan
#CodKulim #CodKualaKetil
#MasalahJeragat #Jerawat #Eyebag #Parut
#ProdukBebasBahanKimiaMerbahaya
Assalamualaikum & Selamat Pagi Sabtu 😊 . Hidup ni tak semua yang kita nak dapat, tak semua sempurna.Kita sebagai seorang manusia biasa perlulah bersabar dan teruskan kehidupan seperti biasa. . Ingat setiap yang berlaku ada hikmah di sebaliknya. Kita sebagai seorang manusia perlu kuat ! Jangan mudah nak rasa lemah dengan kata-kata orang. . #StokisNurraysaKulimDan  #AgentDanDropshipDiperlukan  #TeamNurIslahBeauty  #izarateam  #ptsb  #PoliKulim  #UniklKulim  #Kuin  #Misi20K  #StudentBerpendaptan  #AgentModalRM400  #TeamNurraysa  #ProdukMesraWudhukMesraSolat  #PengambilanAgentDanDropshipDiseluruhMalaysia  #DropshipTanpaModal  #JomJanaPendapatan  #CodKulim  #CodKualaKetil  #MasalahJeragat  #Jerawat  #Eyebag  #Parut  #ProdukBebasBahanKimiaMerbahaya 
We want YOU! 🙋🏻 The LABB has been nominated for the 2017 Aesthetics Everything Diamond Crystal Awards in the following categories and we need your vote! • Top Nurses
• Top Aesthetic Companies
• Top Medical Spa

Please VOTE for us in all 3 categories using the link in our bio! ✨
We want YOU! 🙋🏻 The LABB has been nominated for the 2017 Aesthetics Everything Diamond Crystal Awards in the following categories and we need your vote! • Top Nurses • Top Aesthetic Companies • Top Medical Spa Please VOTE for us in all 3 categories using the link in our bio! ✨
Enhance your natural beauty with Juvederm, Volbella and Botox. We apply these delicately to give you a subtle, flawless look ✨ Come in for a consultation so that our expert Injectors can asses exactly what you need 💉
Enhance your natural beauty with Juvederm, Volbella and Botox. We apply these delicately to give you a subtle, flawless look ✨ Come in for a consultation so that our expert Injectors can asses exactly what you need 💉
2:04 am .. Good mornight...! Haha gumawa nanaman ng #eyebag... 😂
2:04 am .. Good mornight...! Haha gumawa nanaman ng #eyebag ... 😂
Ignore my sleepy n barai face, im just wanna say Goodnite to my kesayangan..
#barai #sleepy #bedtime #sleeptime #meskihatiterlukaakuakantetaptersenyum 
#smile #rilex #goodnight #tuhanjagadiauntukku
#pandaeyes #eyebag #darkcircles
Golden Beauty Bar! Apa tu? Beauty tools utk membantu resapan serum dan premium items #MK utk membangkitkan keremajaan #kulit anda .
.
Wahhhhh... gitewww caption CikBunga malam ni ... tapi bukan #propa ye mmg awesome GBB ni ... mampu #vshape kan wajah dan juga #menganjalkan memana yg gelebeh tu ... 😁😁
.
.
Grab yours today 💕 ok lah dah bagi #skin exercise dgn GBB .. now nak tido .. Esok ada class .
.
Awak suka ? Cubalah 😊😊
.
.
Your Beauty Consultant 
CikBunga 0126440482 .
.
#seeitgetitluvit #majesticbee #cikbunga #mkampang #mkpuncakalam #mkdamansara #mkkl #mkshahalam #mkkl #mkjb #mkklia #mknilai #mkcyberjaya #mkkb #mkklang #MK #mkputrajaya 
#darkcircle #eyebag #matakedut #kulitanjal #kulitmuda
Golden Beauty Bar! Apa tu? Beauty tools utk membantu resapan serum dan premium items #MK  utk membangkitkan keremajaan #kulit  anda . . Wahhhhh... gitewww caption CikBunga malam ni ... tapi bukan #propa  ye mmg awesome GBB ni ... mampu #vshape  kan wajah dan juga #menganjalkan  memana yg gelebeh tu ... 😁😁 . . Grab yours today 💕 ok lah dah bagi #skin  exercise dgn GBB .. now nak tido .. Esok ada class . . Awak suka ? Cubalah 😊😊 . . Your Beauty Consultant CikBunga 0126440482 . . #seeitgetitluvit  #majesticbee  #cikbunga  #mkampang  #mkpuncakalam  #mkdamansara  #mkkl  #mkshahalam  #mkkl  #mkjb  #mkklia  #mknilai  #mkcyberjaya  #mkkb  #mkklang  #MK  #mkputrajaya  #darkcircle  #eyebag  #matakedut  #kulitanjal  #kulitmuda 
This foods can help skin retain moisture in the long term ☺
_
✔ Cocoa
✔ Pomegranate
✔ Sunflower seeds
✔ Peppers
✔ Papaya
✔ Black sesame seeds
✔ Lemons
✔ Pumpkin seeds

Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
This foods can help skin retain moisture in the long term ☺ _ ✔ Cocoa ✔ Pomegranate ✔ Sunflower seeds ✔ Peppers ✔ Papaya ✔ Black sesame seeds ✔ Lemons ✔ Pumpkin seeds Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
🌼 Combination skin.
_
A good diet for combination skin should include lean protein, fresh greens, cruciferous vegetables and antioxidant rich fruits. Try for 64 ounces of water per day.
_
🌼 Foods to eat for combination skin:
_
✔ Kale
✔ Broccoli
✔ Swiss chard
✔ Cabbage
✔ Arugula
✔ Spinach
✔ Carrots
✔ Wild caught salmon, trout and sardines
✔ Chicken
✔ Eggs
✔ Olive oil
✔ Quinoa
✔ Brown rice
✔ Millet

Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
🌼 Combination skin. _ A good diet for combination skin should include lean protein, fresh greens, cruciferous vegetables and antioxidant rich fruits. Try for 64 ounces of water per day. _ 🌼 Foods to eat for combination skin: _ ✔ Kale ✔ Broccoli ✔ Swiss chard ✔ Cabbage ✔ Arugula ✔ Spinach ✔ Carrots ✔ Wild caught salmon, trout and sardines ✔ Chicken ✔ Eggs ✔ Olive oil ✔ Quinoa ✔ Brown rice ✔ Millet Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
🌼 Dry skin.
_
Needs to be nourished with inner hydration. Foods rich in omega fatty acids are important, in addition to drink plenty of water. 
_
🌼 Foods to eat for dry skin: 
_
✔ Salmon
✔ Trout
✔ Halibut
✔ Sardines ✔ Eggs
✔ Avocados
✔ Almonds
✔ Cashews
✔ Olive oil
✔ Coconut oil

Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
🌼 Dry skin. _ Needs to be nourished with inner hydration. Foods rich in omega fatty acids are important, in addition to drink plenty of water. _ 🌼 Foods to eat for dry skin: _ ✔ Salmon ✔ Trout ✔ Halibut ✔ Sardines ✔ Eggs ✔ Avocados ✔ Almonds ✔ Cashews ✔ Olive oil ✔ Coconut oil Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
🌼 Oily skin
_
Reducing intake of milk, cheese, butter and cow's milk yogurt can help contribute to slowing excessive oil production. 
_
🌼 Foods to eat for oily skin: 
_
✔ Nut milk
✔ Coconut milk
✔ Almonds
✔ Sweet potatoes
✔ Butternut squash
✔ Pinto beans
✔ Quinoa
✔ Blueberries
✔ Blackberries
✔ Green tea

Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
🌼 Oily skin _ Reducing intake of milk, cheese, butter and cow's milk yogurt can help contribute to slowing excessive oil production. _ 🌼 Foods to eat for oily skin: _ ✔ Nut milk ✔ Coconut milk ✔ Almonds ✔ Sweet potatoes ✔ Butternut squash ✔ Pinto beans ✔ Quinoa ✔ Blueberries ✔ Blackberries ✔ Green tea Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
Malam ni sarah nak share best foods untuk setiap jenis kulit hehe.

Semoga bermanfaat ❤

Love,
Siti Sarah - 01133363276
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayshahalam #skincare #makeup #cccream #foundation #bawalbidang55 #ukm #jeragat #dropship #kulitsensitif #bodycare #moisturiser #dryskin #normalskin #oilyskin #lipstick #afifahnasir #alifaziz #marykayproduct #jerawat #kulitsihat #whitening #emmamaembong #noradanish #neelofa #eyebag #chefwan #kulitkusam #lipscrub
Malam ni sarah nak share best foods untuk setiap jenis kulit hehe. Semoga bermanfaat ❤ Love, Siti Sarah - 01133363276 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #skincare  #makeup  #cccream  #foundation  #bawalbidang55  #ukm  #jeragat  #dropship  #kulitsensitif  #bodycare  #moisturiser  #dryskin  #normalskin  #oilyskin  #lipstick  #afifahnasir  #alifaziz  #marykayproduct  #jerawat  #kulitsihat  #whitening  #emmamaembong  #noradanish  #neelofa  #eyebag  #chefwan  #kulitkusam  #lipscrub 
Happy bezday dianz vitamin!
.
Sejak 2012 dianz vitamin ni. Macam macam testimoni dah.
.
Kalau perasan, dianz antara produk paling lama bertahan dalam pasaran kecantikan.
.
Bukan supplement kilo bukan rebrand produk thailand.
.
Bukan bukan. Tapi dv ni produk yang berkualiti dan dihasilkan dari kilang berkualiti terbaik. .
.
#kulitkusam #terapiinstagram #ajimaura #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #petuacantik #flawless #glowing #jerawat #jeragat #makeupbybellaz #whitehead #blackhead #muabellaz #eczema #kulitcerah #tonasekata #tonatidaksekata#jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #kulitkusam #cerahberseri #cerahsempurna #cerahsekata #jerawatnanah #jeragathilang #jerawatbatu #eyebag#sunburn
Happy bezday dianz vitamin! . Sejak 2012 dianz vitamin ni. Macam macam testimoni dah. . Kalau perasan, dianz antara produk paling lama bertahan dalam pasaran kecantikan. . Bukan supplement kilo bukan rebrand produk thailand. . Bukan bukan. Tapi dv ni produk yang berkualiti dan dihasilkan dari kilang berkualiti terbaik. . . #kulitkusam  #terapiinstagram  #ajimaura  #dianzvitamin  #hisaphisapteruscantik  #petuacantik  #flawless  #glowing  #jerawat  #jeragat  #makeupbybellaz  #whitehead  #blackhead  #muabellaz  #eczema  #kulitcerah  #tonasekata  #tonatidaksekata #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawatparah  #kulitkusam  #cerahberseri  #cerahsempurna  #cerahsekata  #jerawatnanah  #jeragathilang  #jerawatbatu  #eyebag #sunburn