an online Instagram web viewer

#facescrub medias

Photos

Jom tengok Detox mask Temyracle ni dah sampai ke Mesir 😍💋, Alhamdulillah, keberkesanan glowing dan bebas jerawat tidak boleh dipertikaikan lagi. Ewahh ✨😘 Haaa, anda di Malaysia bila lagi?
~~
Owh, yang dah beli jangan lupa pakai detox mask by Temyracle taw. Nak cantik kene rajin. Kene consistence yea. Yang stress sebab kulit breakouts boleh cuba Purifying Detox Mask by Temyracle ni, inshaAllah puas hati. 😘😋
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. ~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
Jom tengok Detox mask Temyracle ni dah sampai ke Mesir 😍💋, Alhamdulillah, keberkesanan glowing dan bebas jerawat tidak boleh dipertikaikan lagi. Ewahh ✨😘 Haaa, anda di Malaysia bila lagi? ~~ Owh, yang dah beli jangan lupa pakai detox mask by Temyracle taw. Nak cantik kene rajin. Kene consistence yea. Yang stress sebab kulit breakouts boleh cuba Purifying Detox Mask by Temyracle ni, inshaAllah puas hati. 😘😋 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask 
KULIT LEMBUT, LEMBAP, LICIN DAN GLOWING TERUS✨😍!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat.
😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback, terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing!. Hanya scrub dan dipakai sebagai mask sahaja. Anda akan merasai perubahannya.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. ~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackdetokmask
KULIT LEMBUT, LEMBAP, LICIN DAN GLOWING TERUS✨😍! Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat. 😍😘 ~~ Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback, terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala kotoran ~~ Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing!. Hanya scrub dan dipakai sebagai mask sahaja. Anda akan merasai perubahannya. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #feedbackdetoxmasktemyracle  #feedbackdetokmask 
.
👸Cara nak apply lipstick terbaru dari sugarbelle cosmetics
.
💄SUGARBELLE X MUA
.
Tiar Zainal (Milk Tea / Sugar Plum)
NVDism (Wild Thoughts / Needed Me)
Bee Ramza (Rosy Zainab / Red Aminah)
Noriana (Pucci / Gucci)
Erin Leola (Passion / Cherish)
.
.
🌷 • 10 colours
• Olive Oil + Sunflower Oil + Coconut Oil
• RM69/each
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #lipcream #raya2017 #rayapromo #promosi #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #wudhukfriendly #produkmesrawudhuk #koreamade #cosmetics #bellealyahya #carlsamsudin  #bellaammara #leeyanarahman #fattahnick #coffeescrub #bodyscrub #facescrub #dendamaurora #homemade #naturalingredient #allnatural #homemadescrub #coffeeprince #fattzura#tudung #tudungmurah
. 👸Cara nak apply lipstick terbaru dari sugarbelle cosmetics . 💄SUGARBELLE X MUA . Tiar Zainal (Milk Tea / Sugar Plum) NVDism (Wild Thoughts / Needed Me) Bee Ramza (Rosy Zainab / Red Aminah) Noriana (Pucci / Gucci) Erin Leola (Passion / Cherish) . . 🌷 • 10 colours • Olive Oil + Sunflower Oil + Coconut Oil • RM69/each . #sugarbellecosmetic  #sugarbelle  #lipcream  #raya2017  #rayapromo  #promosi  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #wudhukfriendly  #produkmesrawudhuk  #koreamade  #cosmetics  #bellealyahya  #carlsamsudin  #bellaammara  #leeyanarahman  #fattahnick  #coffeescrub  #bodyscrub  #facescrub  #dendamaurora  #homemade  #naturalingredient  #allnatural  #homemadescrub  #coffeeprince  #fattzura #tudung  #tudungmurah 
Good morning semua❤️
Jom usha apa keajaiban Temyracle face scrub 😍
~~
Ada japanase pitera uolls. Apa tu? 😁
~~
Pitera compound ini berfungsi untuk membaiki kulit rosak dan bagus untuk pertumbuhan kulit baru. Dan texture yang halus yang diformulasikan semasa membuat face scrub ni, membolehkan ianya digunakan untuk kulit sensitive jugak. Scrub-scrub dan terus dapat kulit selembut baby! 🙈 Hebat kan, tak perlu beli produk mahal mahal lagi. Temyracle dah formulate produk menggunakan bahan bahan yang sangat bagus dan terbukti keberkesanannya! ❤
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. ~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah
Good morning semua❤️ Jom usha apa keajaiban Temyracle face scrub 😍 ~~ Ada japanase pitera uolls. Apa tu? 😁 ~~ Pitera compound ini berfungsi untuk membaiki kulit rosak dan bagus untuk pertumbuhan kulit baru. Dan texture yang halus yang diformulasikan semasa membuat face scrub ni, membolehkan ianya digunakan untuk kulit sensitive jugak. Scrub-scrub dan terus dapat kulit selembut baby! 🙈 Hebat kan, tak perlu beli produk mahal mahal lagi. Temyracle dah formulate produk menggunakan bahan bahan yang sangat bagus dan terbukti keberkesanannya! ❤ ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask  #facescrub  #facescrubtemyracle  #facescrubmalaysia  #facescrubmurah 
~~
Jom kita start bersedeqah walaupun start dengan senyuman atau seringgit sehari. Sebab sedeqah adalah pembuka rezeki. Moga rezeki kita akan melimpah lagi 😍❤️
~~
Ini adalah Rice Milk Soap by Temyracle ❤️. Tahu tak orang jepun paling suka pakai cleanser berasaskan beras kerana ia mampu merawat dan menjadikan kulit lebih sihat tanpa jerawat. Patut la jenama terkenal satu dunia pun berasakan beras.
~~
Jadi, Rice milk soap Temyracle ini dicipta khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak. Mesti stress kan bila ada kulit berminyak, nak make up pun tak lawa. Haa, inilah penyelesaian yang anda cari selama ini 😋. Rice milk soap by Temyracle ada caranya.
~~
Dengan campuran rice milk, coconut oil dan organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang! Jom cubaa, anda pasti jatuh cinta. ~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapmurah 
#feedbackricemilksoaptemyracle
~~ Jom kita start bersedeqah walaupun start dengan senyuman atau seringgit sehari. Sebab sedeqah adalah pembuka rezeki. Moga rezeki kita akan melimpah lagi 😍❤️ ~~ Ini adalah Rice Milk Soap by Temyracle ❤️. Tahu tak orang jepun paling suka pakai cleanser berasaskan beras kerana ia mampu merawat dan menjadikan kulit lebih sihat tanpa jerawat. Patut la jenama terkenal satu dunia pun berasakan beras. ~~ Jadi, Rice milk soap Temyracle ini dicipta khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak. Mesti stress kan bila ada kulit berminyak, nak make up pun tak lawa. Haa, inilah penyelesaian yang anda cari selama ini 😋. Rice milk soap by Temyracle ada caranya. ~~ Dengan campuran rice milk, coconut oil dan organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang! Jom cubaa, anda pasti jatuh cinta. ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask  #ricemilksoap  #ricemilksoaptemyracle  #ricemilksoapmurah  #feedbackricemilksoaptemyracle 
LEPAS PAKAI KULIT JADI SOFT SANGAT. I REALLY LOVE IT💋😘😍!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat
😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. Temyracle mempunyai 6 jenis scrub untuk penjagaan badan, bibir dan kulit muka.
~~
Temyracle, freshly made for you. ~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle
LEPAS PAKAI KULIT JADI SOFT SANGAT. I REALLY LOVE IT💋😘😍! Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat 😍😘 ~~ Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran ~~ Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. Temyracle mempunyai 6 jenis scrub untuk penjagaan badan, bibir dan kulit muka. ~~ Temyracle, freshly made for you. ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubtemyracle 
@nvdism sharing her 2 weeks result using miracle scrub@scrubdistrict -  #ScrubDistrictFeedback Our darling makeup artist @nvdism shares her results after 2 weeks of scrubbing with us 💜 Real District Babes . Real Results #DistrictBabes #ScrubDistrict #DistrictDolls #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #Scrub .
0134887247 jemmy
ANTARA KELEBIHAN SOAP BAR THE BEAUTY HACKS :
.
🦄Boleh digunakan untuk muka dan badan.
🦄Membuat kulit anda lebih cerah, lembut dan tegang.
🦄Membuang segala kotoran, jerawat, parut, kulit berminyak dan jeragat.
🦄Mencerahkan kawasan hitam seperti bawah ketiak, siku, celah peha, leher dan dimana saja.
🦄 Sesuai untuk kulit bermasalah.
🦄Membuatkan kulit anda merasa segar sepanjang masa.
🦄Menghilangkan bau badan.
.
SOAP BAR THE RICE BY TBH.
.
PRICE : RM 12 (60G) EXCLUDE POSTAGE.
.
COD / SELF PICKUP AREA : JOHOR BAHRU.
.
WHTSAPP 0177296099 TO PURCHASE.
.
#bodyscrub #facescrub #soapbar #lipscrub #muajb #lipscrubmalaysia #thebeautyhacks #agentthebeautyhacks #barangmakeupmurah #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #codjb #sayajuallipscrub #bodyscrubmalaysia
ANTARA KELEBIHAN SOAP BAR THE BEAUTY HACKS : . 🦄Boleh digunakan untuk muka dan badan. 🦄Membuat kulit anda lebih cerah, lembut dan tegang. 🦄Membuang segala kotoran, jerawat, parut, kulit berminyak dan jeragat. 🦄Mencerahkan kawasan hitam seperti bawah ketiak, siku, celah peha, leher dan dimana saja. 🦄 Sesuai untuk kulit bermasalah. 🦄Membuatkan kulit anda merasa segar sepanjang masa. 🦄Menghilangkan bau badan. . SOAP BAR THE RICE BY TBH. . PRICE : RM 12 (60G) EXCLUDE POSTAGE. . COD / SELF PICKUP AREA : JOHOR BAHRU. . WHTSAPP 0177296099 TO PURCHASE. . #bodyscrub  #facescrub  #soapbar  #lipscrub  #muajb  #lipscrubmalaysia  #thebeautyhacks  #agentthebeautyhacks  #barangmakeupmurah  #lipstick  #muamalaysia  #makeuplover  #makeupaddict  #sayajual  #codjb  #sayajuallipscrub  #bodyscrubmalaysia 
Best friends that washes their face together, sticks forever 👯. This double vanity situation clearly needs a double tap from you. 📍pinterest.
.
.
.
.
.
.
#vanitymirror #bathroomgoal #pink #thepinkdiamondco #mirror #naturalskincare #organicskincare #coffeescrub #facescrub #sayajualscrub #bazarpaknil #malaysianbrand #cellulite #vanity #coconutoil #coffeelover #designinspo #goaldigger #bossbabe #comingsoon
My #ScrubDistrict customer feedback 😍 !
.
Scrub District #testimoni !
.
Terbukti Berkesan 💯 !
.
✅ GOSOK PAGI ✅GOSOK MALAM ✅TERUS FLAWLESS 💯❗️
.
DAH TAK SABAR NAK TRY?
Whatsapp Ieza skrg! . ❝  IEZA ❞  0122785859
❝  IEZA ❞  0122785869
❝  IEZA ❞  0122785859
.
P/S :
Permintaan laju mcm pisang goreng hott !Lambat2 nnt stok exclusive ni habis lagi, tlg jgn nanges ya 😘😘😘. .
Sent via @planoly #planoly
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrict .
Sent via @planoly #planoly
My #ScrubDistrict  customer feedback 😍 ! . Scrub District #testimoni  ! . Terbukti Berkesan 💯 ! . ✅ GOSOK PAGI ✅GOSOK MALAM ✅TERUS FLAWLESS 💯❗️ . DAH TAK SABAR NAK TRY? Whatsapp Ieza skrg! . ❝ IEZA ❞ 0122785859 ❝ IEZA ❞ 0122785869 ❝ IEZA ❞ 0122785859 . P/S : Permintaan laju mcm pisang goreng hott !Lambat2 nnt stok exclusive ni habis lagi, tlg jgn nanges ya 😘😘😘. . Sent via @planoly #planoly  . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrict  . Sent via @planoly #planoly 
" DON'T WORRY, IT'S ORGANIC"

Alhamdulillah. Makin ramai yang try lipscrub by temyracle ni. 😍 Okay untuk ramai yang tak tahu lagi, sarah nak inform yang product from temyracle ni memang 💯 ORGANIC + HOMEMADE tau. 
Semua bahan-bahan semulajadi yang kami guna. Untuk uolls yang nak try lipscrub ni,boleh whatsapp sarah ye. COD AVAILABLE AREA KOTA BHARU AND JENGKA 😉😉 Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 019-9594932 for fast response, sarah akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
" DON'T WORRY, IT'S ORGANIC" Alhamdulillah. Makin ramai yang try lipscrub by temyracle ni. 😍 Okay untuk ramai yang tak tahu lagi, sarah nak inform yang product from temyracle ni memang 💯 ORGANIC + HOMEMADE tau. Semua bahan-bahan semulajadi yang kami guna. Untuk uolls yang nak try lipscrub ni,boleh whatsapp sarah ye. COD AVAILABLE AREA KOTA BHARU AND JENGKA 😉😉 Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 019-9594932 for fast response, sarah akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia 
One of those nights. To be honest I need to do it more often #avon #planetspa #deadseasalts #facescrub #bourneidentity #reading #spanightathome #neededwine #robertludlum
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
The beautiful @agentnateur 
That is all 🌸
The beautiful @agentnateur That is all 🌸
Selamat pagi ❤️ Hari ini buat apa? Kalau yang terasa nak manjakan diri, jom pakai coffee scrub Temyracle ini.
.
Kehebatan coffee scrub by Temyracle yang bila zap zap scrub terus glowing muka! 😂✨ Tak percaya anda kene cuba sendiri 😍
.
☕ memudarkan parut jerawat
☕ membantu menghilangkan jerawat
☕ mengecilkan pori
☕ mencerahkan kulit
☕ melembut dan melembapkan kulit
☕ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕ menjadikan kulit 'glowing'
☕ memudarkan selulit
☕ blh digunakan pada muka & badan
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋 Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. .
Whatapp 016-9227446 for fast response. Kita akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
.
.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #organicmalaysia #organicskincaremalaysia #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #codkl #gengKSC #temyraclecodkl #codkltemyracle
Selamat pagi ❤️ Hari ini buat apa? Kalau yang terasa nak manjakan diri, jom pakai coffee scrub Temyracle ini. . Kehebatan coffee scrub by Temyracle yang bila zap zap scrub terus glowing muka! 😂✨ Tak percaya anda kene cuba sendiri 😍 . ☕ memudarkan parut jerawat ☕ membantu menghilangkan jerawat ☕ mengecilkan pori ☕ mencerahkan kulit ☕ melembut dan melembapkan kulit ☕ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik ☕ menjadikan kulit 'glowing' ☕ memudarkan selulit ☕ blh digunakan pada muka & badan . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋 Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. . Whatapp 016-9227446 for fast response. Kita akan guide uolss semua 🌹💋✨ . . . . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #organicmalaysia  #organicskincaremalaysia  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #codkl  #gengKSC  #temyraclecodkl  #codkltemyracle 
Trying something new... let's hope it doesn't melt my face off! #burtsbees #deepporescrub #facescrub #facialscrub
Membasuh sahaja tidak cukup ! YES pores yang tak dibersih secara sempurna tu? YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ With only washing guna FOAM CLEANSER tak cukup , DEEP CLEANSING SCRUBBING daily PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Wondering wat the skin benefits are Babe? .
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.

Siapa dah guna mesti tau rahsia #ScrubDistrict ni 😏😏 Korang curious nk tau jugak tak apa hebatnya scrub ni? Okay DM/Whatsapp sis laju2 okay 011-32351825 💖💖💖 Malas nk save number sis? Takpe2.. Awk just click number sis dekat bio di atas okay👆👆👆then terus direct whatsapp sis. Easy peasy kan! 😉
.

#scrubdistrict #scrub #facialscrub #bodyscrub #whiteningfacialcrub #facescrub #scrubmurah #scrubputih #scrubwangi #whiteningfacescrub #ScrubDistrict #DistrictBabes #DistrictDolls #WhiteningFaceScrub #scrubdistrictshahalam
Membasuh sahaja tidak cukup ! YES pores yang tak dibersih secara sempurna tu? YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ With only washing guna FOAM CLEANSER tak cukup , DEEP CLEANSING SCRUBBING daily PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Wondering wat the skin benefits are Babe? . . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . Siapa dah guna mesti tau rahsia #ScrubDistrict  ni 😏😏 Korang curious nk tau jugak tak apa hebatnya scrub ni? Okay DM/Whatsapp sis laju2 okay 011-32351825 💖💖💖 Malas nk save number sis? Takpe2.. Awk just click number sis dekat bio di atas okay👆👆👆then terus direct whatsapp sis. Easy peasy kan! 😉 . #scrubdistrict  #scrub  #facialscrub  #bodyscrub  #whiteningfacialcrub  #facescrub  #scrubmurah  #scrubputih  #scrubwangi  #whiteningfacescrub  #ScrubDistrict  #DistrictBabes  #DistrictDolls  #WhiteningFaceScrub  #scrubdistrictshahalam 
Is #ScrubDistrict KKM approved? The common question we recieve from our beloved Babes . YES WE ARE 💯 We are proud to say that all of the ingredients in our Scrub are SAFE and approved by Malaysian's Kementerian Kesihatan .  Thanks for your constant support we Love you too ❤️Keep on Slayin & Keep on Scrubbing #ScrubDistrict
.

Siapa dah guna mesti tau rahsia #ScrubDistrict ni 😏😏 Korang curious nk tau jugak tak apa hebatnya scrub ni? Okay DM/Whatsapp sis laju2 okay 011-32351825 💖💖💖 Malas nk save number sis? Takpe2.. Awk just click number sis dekat bio di atas okay👆👆👆then terus direct whatsapp sis. Easy peasy kan! 😉
.

#scrubdistrict #scrub #facialscrub #bodyscrub #whiteningfacialcrub #facescrub #scrubmurah #scrubputih #scrubwangi #whiteningfacescrub #ScrubDistrict #DistrictBabes #DistrictDolls #WhiteningFaceScrub #scrubdistrictshahalam
Is #ScrubDistrict  KKM approved? The common question we recieve from our beloved Babes . YES WE ARE 💯 We are proud to say that all of the ingredients in our Scrub are SAFE and approved by Malaysian's Kementerian Kesihatan . Thanks for your constant support we Love you too ❤️Keep on Slayin & Keep on Scrubbing #ScrubDistrict  . Siapa dah guna mesti tau rahsia #ScrubDistrict  ni 😏😏 Korang curious nk tau jugak tak apa hebatnya scrub ni? Okay DM/Whatsapp sis laju2 okay 011-32351825 💖💖💖 Malas nk save number sis? Takpe2.. Awk just click number sis dekat bio di atas okay👆👆👆then terus direct whatsapp sis. Easy peasy kan! 😉 . #scrubdistrict  #scrub  #facialscrub  #bodyscrub  #whiteningfacialcrub  #facescrub  #scrubmurah  #scrubputih  #scrubwangi  #whiteningfacescrub  #ScrubDistrict  #DistrictBabes  #DistrictDolls  #WhiteningFaceScrub  #scrubdistrictshahalam 
*SCRUB DISTRICT*

For a Smoother, Fairer & Young Looking Skin,Try this New Whitening Scrub by Scrub District !
.
Scrub helps to : .
❤ Gently exfoliates out black/whiteheads
❤ Exfoliates dead skin cells
❤ Brightens dull slon
❤ Helps prevent pimple because of its ingredient (rock salt)
❤ Helps lighten scars
❤ Improves skin texture for a refine and healthier complexion
********************************** Check this out babes! 
350g per packet

SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA

100% Premium Natural Ingredients:
• Pati Apricot
• Rock salt
• Brown sugar
• Whitening essence from berries & lemon .
.
Whatsapp Ieza skrg ❗️
.
📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
.
Kami akn Reply Satu persatu ye .
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrict .
Sent via @planoly #planoly
*SCRUB DISTRICT* For a Smoother, Fairer & Young Looking Skin,Try this New Whitening Scrub by Scrub District ! . Scrub helps to : . ❤ Gently exfoliates out black/whiteheads ❤ Exfoliates dead skin cells ❤ Brightens dull slon ❤ Helps prevent pimple because of its ingredient (rock salt) ❤ Helps lighten scars ❤ Improves skin texture for a refine and healthier complexion ********************************** Check this out babes! 350g per packet SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA 100% Premium Natural Ingredients: • Pati Apricot • Rock salt • Brown sugar • Whitening essence from berries & lemon . . Whatsapp Ieza skrg ❗️ . 📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . . Kami akn Reply Satu persatu ye . . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrict  . Sent via @planoly #planoly 
.
TESTIMONI SCURB NURRAYSA
.
Elok scrub untuk badan n muka kita, tapi tak boleh la buat selalu. Seminggu sekali pun cukup tau. Untung buang daki2 dekat kulit kita secara lebih mendalam gituuu.
.
Nak cuba? Whatsapp Ibb 013-7179476 😄
.
#facescrub #garambukit #bodyscrub #putihberseri #joho #johorbahru #johor
Alhamdulillah . more positive feedback about Temyracle product . Scrub2 je da flawless . Senangkan ?
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
~~
.
. 📲 WHATSAPP +60135263225
📲 WHATSAPP +60135263225
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #facescrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
Alhamdulillah . more positive feedback about Temyracle product . Scrub2 je da flawless . Senangkan ? . . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. ~~ . . 📲 WHATSAPP +60135263225 📲 WHATSAPP +60135263225 . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask  #facescrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah 
I'm Coconut and Rice Scrub
.
Wajib cuba! 
Tak lembut dan tak terlalu kasar.
Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan.
Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! .
Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang!
.
#mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #whiteningcapsules #whiteningscrub #facescrub #bodyscrub #productmalaysia #beautyskin #indonesia #brunei #oman #sydney #singaporecity #uum #uitm #aura #instamalaysia #hijabistamalaysia
I'm Coconut and Rice Scrub . Wajib cuba! Tak lembut dan tak terlalu kasar. Bersih ,wangi,segar dan sangat selesa digunakan. Hanya 5saat penggunaan sudah mendapat kesan yang baik! . Dapatkan I'm Coconut and Rice Scrub Sekarang! . #mizzpinkkissmillionaire  #mizzpinkkissbeautyregime  #whiteningcapsules  #whiteningscrub  #facescrub  #bodyscrub  #productmalaysia  #beautyskin  #indonesia  #brunei  #oman  #sydney  #singaporecity  #uum  #uitm  #aura  #instamalaysia  #hijabistamalaysia 
Jom jom siapa nak join pos hari ni...
Gaji dah masuk kan semalam 🙈
Topup yang mana habis
.
Whatsapp Izzah je ye +60132516290 skrg

#arosa #arosabodyscrub #bodyscrub #organik #semulajadi
#lipscrub #facescrub #bodymist #coffeescrub #ricemilksoap
Amalkan scrub dalam skincare rutin korang tau supaya kulit maintain bersih & berseri-seri
.
Ramai yang nak dapatkan kulit cerah, gebus & bebas cela kan? Tapi dah cuba macam2, last sekali frust menonggeng sebab tak berkesan. Betul tak?
.
Kulit dah cantik no need heavy makeup bila uols jadikan scrub your Morning & Night beauty routine. Nak cantik kena rajin ya kesayangans. Pakai produk SKII or Dior, if you don't scrub, sia-sia produk yang uols beli tak 💯serap. So now you geddit? Scrubs so Importantè 😍
.
Yang baru nak try, order satu dulu mesti akan REPEAT lagi order!! .
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#kulitcantikq #bazaarpaknil #sayajual #heroseorangcinderella #malaysia #agentdiperlukan #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels
Amalkan scrub dalam skincare rutin korang tau supaya kulit maintain bersih & berseri-seri . Ramai yang nak dapatkan kulit cerah, gebus & bebas cela kan? Tapi dah cuba macam2, last sekali frust menonggeng sebab tak berkesan. Betul tak? . Kulit dah cantik no need heavy makeup bila uols jadikan scrub your Morning & Night beauty routine. Nak cantik kena rajin ya kesayangans. Pakai produk SKII or Dior, if you don't scrub, sia-sia produk yang uols beli tak 💯serap. So now you geddit? Scrubs so Importantè 😍 . Yang baru nak try, order satu dulu mesti akan REPEAT lagi order!! . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #kulitcantikq  #bazaarpaknil  #sayajual  #heroseorangcinderella  #malaysia  #agentdiperlukan  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #likes  #organic  #flawless  #victoriasecret  #BarbieAngels 
sape yang xnak kan bibir yang cantik merah bak delima merekah, bak apple yang merah menyala, bak buah cherry yang tunggu masa untuk dipetik 😍😍
.
jafi bak order sini, saya akan pos hari ni jugak.. nak cantik cepat kena la usaha cepat2!!!
.
#thebeautyhack #thebeautyhackterengganu #tbhterengganu #tbh #scrub #facescrub #faceandbodycare #lipscrub #bodyscrub #cantik #beauty #makeupartist #makeuptutorial #beautiful #bazaar #igkosmetik #instashopbeauty
Macam mana nak dapatkan kulit yang flawless yee?? 🤔🤔. Haaaaa!!! Scrub District la jawapannya. Jom cepat2 order dengan Miss Pelangi 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
.
RM59 (postage excluded)
.
🚙 Weekdays COD: Kolej Universiti Poly-Tech MARA Kuala Lumpur
.
Postage RM8 (SM), RM11 (SS)
.
Sila WhatsApp .
📲 019 266 4628
📲 019 266 4628
📲 019 266 4628
.
Atau DM Dusty Pelangi
.
#ScrubDistrictKUPTMKL #ScrubDistrictMalaysia #ScrubDistrict #ScrubMuka #FaceScrub #BodyScrub #ScrubBadan #FaceAndBodyScrub #ScrubMukaDanBadan #Flawless
Macam mana nak dapatkan kulit yang flawless yee?? 🤔🤔. Haaaaa!!! Scrub District la jawapannya. Jom cepat2 order dengan Miss Pelangi 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ . RM59 (postage excluded) . 🚙 Weekdays COD: Kolej Universiti Poly-Tech MARA Kuala Lumpur . Postage RM8 (SM), RM11 (SS) . Sila WhatsApp . 📲 019 266 4628 📲 019 266 4628 📲 019 266 4628 . Atau DM Dusty Pelangi . #ScrubDistrictKUPTMKL  #ScrubDistrictMalaysia  #ScrubDistrict  #ScrubMuka  #FaceScrub  #BodyScrub  #ScrubBadan  #FaceAndBodyScrub  #ScrubMukaDanBadan  #Flawless 
My #ScrubDistrict customer feedback 😍 !
.
Scrub District #testimoni !
.
Terbukti Berkesan 💯 !
.
✅ GOSOK PAGI ✅GOSOK MALAM ✅TERUS FLAWLESS 💯❗️
.
DAH TAK SABAR NAK TRY?
Whatsapp Ieza skrg! . ❝  IEZA ❞  0122785859
❝  IEZA ❞  0122785869
❝  IEZA ❞  0122785859
.
P/S :
Permintaan laju mcm pisang goreng hott !Lambat2 nnt stok exclusive ni habis lagi, tlg jgn nanges ya 😘😘😘. .
Sent via @planoly #planoly
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrict
My #ScrubDistrict  customer feedback 😍 ! . Scrub District #testimoni  ! . Terbukti Berkesan 💯 ! . ✅ GOSOK PAGI ✅GOSOK MALAM ✅TERUS FLAWLESS 💯❗️ . DAH TAK SABAR NAK TRY? Whatsapp Ieza skrg! . ❝ IEZA ❞ 0122785859 ❝ IEZA ❞ 0122785869 ❝ IEZA ❞ 0122785859 . P/S : Permintaan laju mcm pisang goreng hott !Lambat2 nnt stok exclusive ni habis lagi, tlg jgn nanges ya 😘😘😘. . Sent via @planoly #planoly  . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrict 
St. Ives Nourished & Smooth Oatmeal Scrub + Mask
.
🍑 Variant ini multifungsi banget, selain buat scrub dia juga bisa di pake jadi mask
🍑 Cocok untuk semua jenis kulit
🍑 Melembutkan dan melembabkan kulit
🍑 Wanginya enak banget, trus memang bagus banget karena langsung kelihatan hasilnya 😱😊
.
Full size 170g IDR 120,000
100% ORIGINAL!!
.
Kalau produk St. Ives udah ga diraguin lagi ya girls, karena produknya memang bagus bangettt. Mau tanya" st.ives mana yang cocok buat kulit kalian? Langsung contact aku ya, feel free to ask❤️
.
Sudah boleh start dari sekarang ya kalo mau order, limited slot!😘
Any request? Langsung line/whatsapp aku ya 😊
.
#itshellogorgeous #stives_gorgeous #stivesscrub #stivesoatmealscrubmask #stivesoatmealscrub #stivesoatmealscrubori #stivesoatmealscrubmurah #jualstivesoatmealscrub #skincare #acneskincare #acnetreatment #acne #acneprone #beauty #freshskin #healthyskin #beautycare #natural #koreanskincare #facescrub #scrub #beautyscrub #acnescrub #trusted #trustedshop #trustedseller #stivesscrubindo #instabeauty
St. Ives Nourished & Smooth Oatmeal Scrub + Mask . 🍑 Variant ini multifungsi banget, selain buat scrub dia juga bisa di pake jadi mask 🍑 Cocok untuk semua jenis kulit 🍑 Melembutkan dan melembabkan kulit 🍑 Wanginya enak banget, trus memang bagus banget karena langsung kelihatan hasilnya 😱😊 . Full size 170g IDR 120,000 100% ORIGINAL!! . Kalau produk St. Ives udah ga diraguin lagi ya girls, karena produknya memang bagus bangettt. Mau tanya" st.ives mana yang cocok buat kulit kalian? Langsung contact aku ya, feel free to ask❤️ . Sudah boleh start dari sekarang ya kalo mau order, limited slot!😘 Any request? Langsung line/whatsapp aku ya 😊 . #itshellogorgeous  #stives_gorgeous  #stivesscrub  #stivesoatmealscrubmask  #stivesoatmealscrub  #stivesoatmealscrubori  #stivesoatmealscrubmurah  #jualstivesoatmealscrub  #skincare  #acneskincare  #acnetreatment  #acne  #acneprone  #beauty  #freshskin  #healthyskin  #beautycare  #natural  #koreanskincare  #facescrub  #scrub  #beautyscrub  #acnescrub  #trusted  #trustedshop  #trustedseller  #stivesscrubindo  #instabeauty 
St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub
.
🍑 Cocok untuk semua jenis kulit, abs pake scrub ini muka jdi lebih fresh cerah dan halus
🍑 Wanginya enak banget, trus memang bagus banget karena langsung kelihatan hasilnya 😱😊
.
Full size 170g IDR 120,000
Travel size IDR 70,000
100% ORIGINAL!!
.
Kalau produk St. Ives udah ga diraguin lagi ya girls, karena produknya memang bagus bangettt. Mau tanya" st.ives mana yang cocok buat kulit kalian? Langsung contact aku ya, feel free to ask❤️
.
Sudah boleh start dari sekarang ya kalo mau order, limited slot!😘
Any request? Langsung line/whatsapp aku ya 😊
.
#itshellogorgeous #stives_gorgeous #stivesscrub #stivesapricotscrub #stivesfreshskin #stivesfreshskinapricotscrub #stivesapricotscrubori #stivesapricotscrubmurah #jualstivesapricotscrub #skincare #acneskincare #acnetreatment #acne #acneprone #beauty #freshskin #healthyskin #beautycare #natural #koreanskincare #facescrub #scrub #beautyscrub #acnescrub #trusted #trustedshop #trustedseller #stivesscrubindo #instabeauty
St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub . 🍑 Cocok untuk semua jenis kulit, abs pake scrub ini muka jdi lebih fresh cerah dan halus 🍑 Wanginya enak banget, trus memang bagus banget karena langsung kelihatan hasilnya 😱😊 . Full size 170g IDR 120,000 Travel size IDR 70,000 100% ORIGINAL!! . Kalau produk St. Ives udah ga diraguin lagi ya girls, karena produknya memang bagus bangettt. Mau tanya" st.ives mana yang cocok buat kulit kalian? Langsung contact aku ya, feel free to ask❤️ . Sudah boleh start dari sekarang ya kalo mau order, limited slot!😘 Any request? Langsung line/whatsapp aku ya 😊 . #itshellogorgeous  #stives_gorgeous  #stivesscrub  #stivesapricotscrub  #stivesfreshskin  #stivesfreshskinapricotscrub  #stivesapricotscrubori  #stivesapricotscrubmurah  #jualstivesapricotscrub  #skincare  #acneskincare  #acnetreatment  #acne  #acneprone  #beauty  #freshskin  #healthyskin  #beautycare  #natural  #koreanskincare  #facescrub  #scrub  #beautyscrub  #acnescrub  #trusted  #trustedshop  #trustedseller  #stivesscrubindo  #instabeauty 
Yuhooo... semalam gaji kan? 
Moh ler topup yg mana xde tu
Murah jer RM30 je
Boleh pinkish2 gitu
Ala2 jepun and korea gituu..
Whatsapp Izzah je ye +60132516290 skrg

#arosa #arosabodyscrub #bodyscrub #organik #semulajadi
#lipscrub #facescrub #bodymist #coffeescrub #ricemilksoap
DETOX BODY SCRUB
299.00
Coffee Scrub Generation
EXFOLIANTE ARTESANAL  EN BASE DE CAFE
Pruebalos todos

#madeinmexico#skincare #moraessential #facescrub #bodyscrub #scrub #cleanser #facialcleanser #mexico#hechoenmexico #incluyentemx #mom #mtb #alamexicana #handmade #bath #whip #lemon #scrubwhat #24mx #gmbn #гв #riche #bodyoil #massage #drymassage #амарант #bodycare #vegan
St. Ives Blemish Control Apricot Scrub (BEST SELLER)
.
🍑 Cocok untuk kulit sensitive, kulit berminyak, kulit yang mudah jerawtaan, kulit yang mempunyai bekas jerawat dan pori-pori muka yang besar
🍑 Ini paling BEST SELLER 😍wanginya enak banget, trus memang bagus banget karena langsung kelihatan hasilnya 😱😊
.
Full size 170g IDR 125,000
Travel size IDR 85,000
100% ORIGINAL!!
.
Kalau produk St. Ives udah ga diraguin lagi ya girls, karena produknya memang bagus bangettt. Mau tanya" st.ives mana yang cocok buat kulit kalian? Langsung contact aku ya, feel free to ask❤️
.
Sudah boleh start dari sekarang ya kalo mau order, limited slot!😘
Any request? Langsung line/whatsapp aku ya 😊
.
#itshellogorgeous #stives_gorgeous #stivesscrub #stivesapricotscrub #stivesblemishcontrol #stivesblemishcontrolapricotscrub #stivesapricotscrubori #stivesapricotscrubmurah #jualstivesapricotscrub #skincare #acneskincare #acnetreatment #acne #acneprone #beauty #beautycare #natural #koreanskincare #facescrub #scrub #beautyscrub #acnescrub #trusted #trustedshop #trustedseller #stivesscrubindo #instabeauty
St. Ives Blemish Control Apricot Scrub (BEST SELLER) . 🍑 Cocok untuk kulit sensitive, kulit berminyak, kulit yang mudah jerawtaan, kulit yang mempunyai bekas jerawat dan pori-pori muka yang besar 🍑 Ini paling BEST SELLER 😍wanginya enak banget, trus memang bagus banget karena langsung kelihatan hasilnya 😱😊 . Full size 170g IDR 125,000 Travel size IDR 85,000 100% ORIGINAL!! . Kalau produk St. Ives udah ga diraguin lagi ya girls, karena produknya memang bagus bangettt. Mau tanya" st.ives mana yang cocok buat kulit kalian? Langsung contact aku ya, feel free to ask❤️ . Sudah boleh start dari sekarang ya kalo mau order, limited slot!😘 Any request? Langsung line/whatsapp aku ya 😊 . #itshellogorgeous  #stives_gorgeous  #stivesscrub  #stivesapricotscrub  #stivesblemishcontrol  #stivesblemishcontrolapricotscrub  #stivesapricotscrubori  #stivesapricotscrubmurah  #jualstivesapricotscrub  #skincare  #acneskincare  #acnetreatment  #acne  #acneprone  #beauty  #beautycare  #natural  #koreanskincare  #facescrub  #scrub  #beautyscrub  #acnescrub  #trusted  #trustedshop  #trustedseller  #stivesscrubindo  #instabeauty 
.DETOX BODY SCRUB
299.00
Coffee Scrub Generation
EXFOLIANTE ARTESANAL  EN BASE DE CAFE
Pruebalos todos
.
.
.
#madeinmexico#skincare #moraessential #facescrub #bodyscrub #scrub #cleanser #facialcleanser #mexico#hechoenmexico #incluyentemx #mom #mtb #alamexicana #handmade #bath #whip #lemon #scrubwhat #24mx #gmbn #гв #riche #bodyoil #massage #drymassage #амарант #bodycare #vegan
Hai uolsss😘 ❗️
Tengah buat apa tue 😋?
.
Ni ieza nk tanya, Uols nk tahu x knp uols perlukan Scrub District? .
Sebab Scrub District boleh tolong uols :- .
💋Mengecilkan uols punya liang pori .
💋Mengatasi kulit uols yg berminyak .
💋Mengatasi kulit uols yg kusam & masam .
💋Mencerahkan kulit uols .
💋Menghilangkan parut2 hitam di muka uols .
💋Melembutkan kulit muka uols .
💋Mengecutkan jerawat2 batu uols .
💋 Membantu uols agar kulit Flawless 💯 ❗️
.
eh japp ada lgg .
Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! .
Bukan muka saje tau so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask .
Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 ❗️
.
You'll never know unless you give it a try ❤️ .
 Uols nk transformasikan kulit menjadi Cantik seperti Barbie ?
Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️
.
Whatsapp Ieza skrg ❗️
.
📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
.
Kami akn Reply Satu persatu ye .
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrict .
Sent via @planoly #planoly
Hai uolsss😘 ❗️ Tengah buat apa tue 😋? . Ni ieza nk tanya, Uols nk tahu x knp uols perlukan Scrub District? . Sebab Scrub District boleh tolong uols :- . 💋Mengecilkan uols punya liang pori . 💋Mengatasi kulit uols yg berminyak . 💋Mengatasi kulit uols yg kusam & masam . 💋Mencerahkan kulit uols . 💋Menghilangkan parut2 hitam di muka uols . 💋Melembutkan kulit muka uols . 💋Mengecutkan jerawat2 batu uols . 💋 Membantu uols agar kulit Flawless 💯 ❗️ . eh japp ada lgg . Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! . Bukan muka saje tau so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask . Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 ❗️ . You'll never know unless you give it a try ❤️ . Uols nk transformasikan kulit menjadi Cantik seperti Barbie ? Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️ . Whatsapp Ieza skrg ❗️ . 📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . . Kami akn Reply Satu persatu ye . . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrict  . Sent via @planoly #planoly 
Weight loss detox tea..pilihan  terbaik  untuk kurus dengan selamat.
🌖buang toksin
🌖bakar lemak
🌖kecilkan peha
🌖kempiskan perut
🌖turunkan berat badan
🌖maintain kan berat badan.
📲📲📲Whatsap untuk order 0182655440

#sayajual
#sayajualslimmingtea
#detoxtea 
#detoxscrub
#kempiskanperut
#buanglemak#skinnytea#detoxtea#skinnyleg#legstea#perfectleg#kecilkanpeha #perutbuncit#hilangkanselulit#scrub #bodyscrub#facescrub#teatox#kurus#sayanakkurus#tipskurus#jomkurus#pelangsingan#kecilkanpeha #eatclean #menusihat #menukurus #perfectlegs
Weight loss detox tea..pilihan terbaik untuk kurus dengan selamat. 🌖buang toksin 🌖bakar lemak 🌖kecilkan peha 🌖kempiskan perut 🌖turunkan berat badan 🌖maintain kan berat badan. 📲📲📲Whatsap untuk order 0182655440 #sayajual  #sayajualslimmingtea  #detoxtea  #detoxscrub  #kempiskanperut  #buanglemak #skinnytea #detoxtea #skinnyleg #legstea #perfectleg #kecilkanpeha  #perutbuncit #hilangkanselulit #scrub  #bodyscrub #facescrub #teatox #kurus #sayanakkurus #tipskurus #jomkurus #pelangsingan #kecilkanpeha  #eatclean  #menusihat  #menukurus  #perfectlegs 
Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni?

1)  Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan?
2)  Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat?
3)  Muka kusam
4)  Kulit muka kering
5)  Kulit muka berjeragat
6)  Tona kulit tak sekata
7)  Kulit berminyak
8)  Pori-pori besar
9)  Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak

Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi

Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew  jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI!

Dah tak tau nak buat apa lagi

Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2

Jadi, Ni untuk yang  BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .ws/ pm 0177860474

Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample

P/S: Utk yg SERIOUS  je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je

#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials
Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni? 1) Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan? 2) Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat? 3) Muka kusam 4) Kulit muka kering 5) Kulit muka berjeragat 6) Tona kulit tak sekata 7) Kulit berminyak 8) Pori-pori besar 9) Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew  jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI! Dah tak tau nak buat apa lagi Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2 Jadi, Ni untuk yang  BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .ws/ pm 0177860474 Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample P/S: Utk yg SERIOUS  je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je #LAMISA2017  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare  #LAMISAtestimonials 
Yuhooo... semalam gaji kan? 
Moh ler topup yg mana xde tu
Murah jer RM27 je
Whatsapp Izzah je ye +60132516290 skrg

#arosa #arosabodyscrub #bodyscrub #organik #semulajadi
#lipscrub #facescrub #bodymist #coffeescrub
Kulit cantik cerah gebu flawless persis Barbie ❤️ Live your FLAWLESS dreams dengan #scrubdistrictnnbs Sejenis Scrub Magic Viral yang omg berebut-rebut bila stock sampai 😻 Jerawat? Rashes? Parut Jerawat? Jeragat? Ketiak Hitam? Celah bawah gelap? Muka kusam? Blakang badan jerawat? Alhamdulillah ada #scrubdistrictnnbs Hari hari Flawless putih & Fabulous

__

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB

Harga @nanabeauty.shop:
RM 59 exc pos

WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama.

__

#scrubdistrictnnbs #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictangels #scrubdistrictoriginal #scrubdistrictmurah #sayajualscrubdistrict #sayajualscrubdistrictmurah #sayajualscrub #sayajualscrubmuka #sayajualscrubs #scrub #facialscrub #bodyscrub #whiteningfacialcrub #facescrub #scrubmurah #scrubputih #scrubwangi #whiteningfacescrub #DistrictBabes #DistrictDolls
#Scrubmalaysia #Scrubmurah #BodyScrub #WhiteningScrub #scrubpemutih #scrubbadan
Kulit cantik cerah gebu flawless persis Barbie ❤️ Live your FLAWLESS dreams dengan #scrubdistrictnnbs  Sejenis Scrub Magic Viral yang omg berebut-rebut bila stock sampai 😻 Jerawat? Rashes? Parut Jerawat? Jeragat? Ketiak Hitam? Celah bawah gelap? Muka kusam? Blakang badan jerawat? Alhamdulillah ada #scrubdistrictnnbs  Hari hari Flawless putih & Fabulous __ SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB Harga @nanabeauty.shop: RM 59 exc pos WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana) Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama. __ #scrubdistrictnnbs  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictoriginal  #scrubdistrictmurah  #sayajualscrubdistrict  #sayajualscrubdistrictmurah  #sayajualscrub  #sayajualscrubmuka  #sayajualscrubs  #scrub  #facialscrub  #bodyscrub  #whiteningfacialcrub  #facescrub  #scrubmurah  #scrubputih  #scrubwangi  #whiteningfacescrub  #DistrictBabes  #DistrictDolls  #Scrubmalaysia  #Scrubmurah  #BodyScrub  #WhiteningScrub  #scrubpemutih  #scrubbadan 
SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB 📢 READY STOCK

Harga @nanabeauty.shop:
RM 59 exc pos

WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana)
Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama.
__

Scrub District - No 1 Organic Facial Scrub 
Hi barbie darlings. Nak cerahkan kulit nak hilangkan parut kena selalu sental kulit tu. Nak sental dengan apa? #scrubdistrictnnbs lah awak.

Benefit :
💖Brightening
💖Moisturizing
💖Lighten Acne Star
💖Reduce Open Pores
💖Even Skin Tone

Ada 3 colour packaging comel-comel, kita bagi random yer darlings😘 Ingredients same je.

Ingredients Scrub District:
💖Apricot Essence
💖Concentrated Whitening
💖Essence
💖Brown Sugar
💖Rock Salt

Scrub Instructions:
💖Can use every day & night
💖After shower & After facial wash
💖Scrub on a slightly damp skin
💖Scrub normally in accordance to ur level of skin tolerance
💖Leave on for 30 secs to 2 mins
💖Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser

#scrubdistrictnnbs #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictangels #scrubdistrictoriginal #scrubdistrictmurah #sayajualscrubdistrict #sayajualscrubdistrictmurah #sayajualscrub #sayajualscrubmuka #sayajualscrubs #scrub #facialscrub #bodyscrub #whiteningfacialcrub #facescrub #scrubmurah #scrubputih #scrubwangi #whiteningfacescrub #DistrictBabes #DistrictDolls #WhiteningFaceScrub
SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB 📢 READY STOCK Harga @nanabeauty.shop: RM 59 exc pos WhatsApp📱: 016-585-1195 (Nana) Payment sebelum 3 PM on working days terus pos pada hari yg sama. __ Scrub District - No 1 Organic Facial Scrub Hi barbie darlings. Nak cerahkan kulit nak hilangkan parut kena selalu sental kulit tu. Nak sental dengan apa? #scrubdistrictnnbs  lah awak. Benefit : 💖Brightening 💖Moisturizing 💖Lighten Acne Star 💖Reduce Open Pores 💖Even Skin Tone Ada 3 colour packaging comel-comel, kita bagi random yer darlings😘 Ingredients same je. Ingredients Scrub District: 💖Apricot Essence 💖Concentrated Whitening 💖Essence 💖Brown Sugar 💖Rock Salt Scrub Instructions: 💖Can use every day & night 💖After shower & After facial wash 💖Scrub on a slightly damp skin 💖Scrub normally in accordance to ur level of skin tolerance 💖Leave on for 30 secs to 2 mins 💖Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser #scrubdistrictnnbs  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictoriginal  #scrubdistrictmurah  #sayajualscrubdistrict  #sayajualscrubdistrictmurah  #sayajualscrub  #sayajualscrubmuka  #sayajualscrubs  #scrub  #facialscrub  #bodyscrub  #whiteningfacialcrub  #facescrub  #scrubmurah  #scrubputih  #scrubwangi  #whiteningfacescrub  #DistrictBabes  #DistrictDolls  #WhiteningFaceScrub 
Whyyy do pesky little pimples still haunt you in your "adult" years? Thought I was done with that 🤔 anywho! I finally found something to stop them in their tracks! 
The spot on acne treatment from SeneGence works absolute wonders ❗️
These results are literally one application! 🙃 
Ps...(I'm wearing #strawberryshortcake here)💋
Whyyy do pesky little pimples still haunt you in your "adult" years? Thought I was done with that 🤔 anywho! I finally found something to stop them in their tracks! The spot on acne treatment from SeneGence works absolute wonders ❗️ These results are literally one application! 🙃 Ps...(I'm wearing #strawberryshortcake  here)💋
Everyone Favourite Set di Temyracle 💋😋.
.
Muka bebas parut jerawat dan badan putih gebu. 100% organik, selamat dan berkesan. Jom order sekarang 😍
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. .
WHATSAPP 📲 013-7412124 for fast response, Niza akan guide uolss semua 🌹💋✨ .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
Everyone Favourite Set di Temyracle 💋😋. . Muka bebas parut jerawat dan badan putih gebu. 100% organik, selamat dan berkesan. Jom order sekarang 😍 . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. . WHATSAPP 📲 013-7412124 for fast response, Niza akan guide uolss semua 🌹💋✨ . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask 
Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni?

1)  Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan?
2)  Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat?
3)  Muka kusam
4)  Kulit muka kering
5)  Kulit muka berjeragat
6)  Tona kulit tak sekata
7)  Kulit berminyak
8)  Pori-pori besar
9)  Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak

Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi

Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew  jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI!

Dah tak tau nak buat apa lagi

Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2

Jadi, Ni untuk yang  BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .ws/ pm 0177860474

Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample

P/S: Utk yg SERIOUS  je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je

#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials
Sape rasa dia ada masalah yang sama seperti kat bawah ni? 1) Pakai mcm2 kat muka tapi takde perubahan? 2) Kulit muka berjerawat/bekas jerawat/parut jerawat? 3) Muka kusam 4) Kulit muka kering 5) Kulit muka berjeragat 6) Tona kulit tak sekata 7) Kulit berminyak 8) Pori-pori besar 9) Tak tau sekarang tengah pakai skincare ada bahan kimia or tak Kami di LAMISA Beauty bukan sekadar mengambil berat tentang kulit wajah korang tau tapi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang suami isteri,apa taknya,bila suami balik rumah tengok kita terpana sebab Peloless sgt bersinar2 muka, hihi Kalau yang belum kawen tu mesti best kan feeling bila keluar rumah feeling2 tak jejak tanah gittew  jumpa kawan satu kelas ke, satu tempat keje ,pegi events ke bila kulit muka dah licin cantik kan , of cos KEYAKINAN DIRI makin TINGGI! Dah tak tau nak buat apa lagi Ok ni peluang untuk rawat balik kulit muka sebelum terlambat,produk natural skincare yg direka khas utk perbaharui balik kulit tau, hasil drpd tersalah pakai produk,nak bersihkan balik kulit muka drpd kesan bahan2 kimia , nk perbaharui balik kulit dan lain2 Jadi, Ni untuk yang  BETUL2 SERIUS je NAK tau apa kita boleh tolong korang , PM tepi kami kat .ws/ pm 0177860474 Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample P/S: Utk yg SERIOUS  je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je #LAMISA2017  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare  #LAMISAtestimonials 
Yang rajin facial pasti tau rasanya gimana pas komedo dan jerawat dibersihin.. Sakiiitttt banget kan yaa 😣 Kadang sampe reflex ngeluarin air mata 😢 
Nahh kalo di JAFRA, untuk komedo mu ga perlu di pencet2 gitu, cukup di pijat lembut pake scrub, semua kotoran diwajah terangkat.. Ga bikin pedih2 gimana gitu. Ga bikin pori2 membesar juga.. Pokoknya aman deh.. cucok badaayy buat yg pengen mukanya lebih cerah dan bersih 🤗
.
Tanya2 klik link di bio yaah ❤
.
#jafrajogja #jafrakonsultan 
#jualjafra #jaframagelang #clairebeauty #jafraspa #homespa #facescrub #facial #komedo #mudmask #serumrj #jafra #jafrafreeongkir #prelovedjafra #prelovedjogja #explorejogja #explorebantul #jogjakartahits #muabantul
Yang rajin facial pasti tau rasanya gimana pas komedo dan jerawat dibersihin.. Sakiiitttt banget kan yaa 😣 Kadang sampe reflex ngeluarin air mata 😢 Nahh kalo di JAFRA, untuk komedo mu ga perlu di pencet2 gitu, cukup di pijat lembut pake scrub, semua kotoran diwajah terangkat.. Ga bikin pedih2 gimana gitu. Ga bikin pori2 membesar juga.. Pokoknya aman deh.. cucok badaayy buat yg pengen mukanya lebih cerah dan bersih 🤗 . Tanya2 klik link di bio yaah ❤ . #jafrajogja  #jafrakonsultan  #jualjafra  #jaframagelang  #clairebeauty  #jafraspa  #homespa  #facescrub  #facial  #komedo  #mudmask  #serumrj  #jafra  #jafrafreeongkir  #prelovedjafra  #prelovedjogja  #explorejogja  #explorebantul  #jogjakartahits  #muabantul 
My #ScrubDistrict customer feedback 😍 !
.
Scrub District #testimoni !
.
Terbukti Berkesan 💯 !
.
✅ GOSOK PAGI ✅GOSOK MALAM ✅TERUS FLAWLESS 💯❗️
.
DAH TAK SABAR NAK TRY?
Whatsapp Ieza skrg! . ❝  IEZA ❞  0122785859
❝  IEZA ❞  0122785869
❝  IEZA ❞  0122785859
.
P/S :
Permintaan laju mcm pisang goreng hott !Lambat2 nnt stok exclusive ni habis lagi, tlg jgn nanges ya 😘😘😘. .
Sent via @planoly #planoly
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrict
My #ScrubDistrict  customer feedback 😍 ! . Scrub District #testimoni  ! . Terbukti Berkesan 💯 ! . ✅ GOSOK PAGI ✅GOSOK MALAM ✅TERUS FLAWLESS 💯❗️ . DAH TAK SABAR NAK TRY? Whatsapp Ieza skrg! . ❝ IEZA ❞ 0122785859 ❝ IEZA ❞ 0122785869 ❝ IEZA ❞ 0122785859 . P/S : Permintaan laju mcm pisang goreng hott !Lambat2 nnt stok exclusive ni habis lagi, tlg jgn nanges ya 😘😘😘. . Sent via @planoly #planoly  . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrict 
Inilah antara sebabnya kenapa kami pilih “Green Tea” sebagai main ingredient scrub kami! 👍🏼
.
Greentea boleh membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat, dan mengurangkan pengeluaran minyak wajah kita disamping melembapkan wajah kita! 😍👍🏼
.
Sebab tuh lah anda kena cuba #greenteamintfacescrub dari kami nie. Siyesli best 👍🏼😍
.
P/s: Selain tuh, Green Tea pon ada fungsi Anti Aging tau 😏
.
.
#greenteamintscrub #greenteabubblemask #bubblemask #greentea #mint #facescrub #greenteamintfacescrub #greenteamintscrubbyherinspire #herinspire #skrubmuka #mask #GMFS
Inilah antara sebabnya kenapa kami pilih “Green Tea” sebagai main ingredient scrub kami! 👍🏼 . Greentea boleh membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat, dan mengurangkan pengeluaran minyak wajah kita disamping melembapkan wajah kita! 😍👍🏼 . Sebab tuh lah anda kena cuba #greenteamintfacescrub  dari kami nie. Siyesli best 👍🏼😍 . P/s: Selain tuh, Green Tea pon ada fungsi Anti Aging tau 😏 . . #greenteamintscrub  #greenteabubblemask  #bubblemask  #greentea  #mint  #facescrub  #greenteamintfacescrub  #greenteamintscrubbyherinspire  #herinspire  #skrubmuka  #mask  #GMFS 
JERAWAT KECUT DAN PARUT MAKIN PUDAR 💋😘😍!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat
😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 0173692499 for fast response, Wa akan guide uolss semua 🌹💋
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubtemyracle
JERAWAT KECUT DAN PARUT MAKIN PUDAR 💋😘😍! Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat 😍😘 ~~ Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran ~~ Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 0173692499 for fast response, Wa akan guide uolss semua 🌹💋 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubmurah  #feedbackcoffeescrubtemyracle 
BARU PAKAI SEMALAM, TAPI SERIOUS PAGI BERSERI ✨😍!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat
😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback, terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing!. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 0173692499 for fast response, Wa akan guide uolss🌹💋
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
BARU PAKAI SEMALAM, TAPI SERIOUS PAGI BERSERI ✨😍! Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat 😍😘 ~~ Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback, terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala kotoran ~~ Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing!. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 0173692499 for fast response, Wa akan guide uolss🌹💋 ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle 
TERNYATA LEPAS PAKAI KULIT JADI LICIN 💋😘😍!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat
😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. Temyracle mempunyai 6 jenis scrub untuk penjagaan badan, bibir dan kulit muka.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 0173692499 for fast response, wa akan guide uolss 🌹💋
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackfacescrubtemyracle #feedbackfacescrubmurah
TERNYATA LEPAS PAKAI KULIT JADI LICIN 💋😘😍! Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat 😍😘 ~~ Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran ~~ Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. Temyracle mempunyai 6 jenis scrub untuk penjagaan badan, bibir dan kulit muka. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 0173692499 for fast response, wa akan guide uolss 🌹💋 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubmurah  #feedbackcoffeescrubtemyracle  #feedbackfacescrubtemyracle  #feedbackfacescrubmurah 
apa perbezaan SCRUB GREEN TEA dan  SCRUB COFFEE ?  scrub green tea bagi kulit yang sensitif seperti:- ✔Masalah jerawat
✔masalah jeragat
✔masalah kulit kering ✔kesan sunburn
✔tona tidak sekata
✔kulit muka yang brminyak ✔Menghilangkan parut
✔kedut
✔pori-pori besar
✔masalah kusam

scrub coffee bagi kulit normal :- ✔Menghilangkan selulit. (Stretch mark) ✔Menanggalkan kulit menggelupas &Sel-sel kulit mati
✔Mencerahkan kulit (Glowing effect)
✔Menegangkan kulit (Anti-Aging)
✔Organik 100% bahan semulajadi ✔Kualiti Premium ✔Tinggi Antioksida 
Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample
P/S: Utk yg SERIOUS  je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je

meyh pm/ws 0177860474

#LAMISA2017
#LamisaTestimoni
#LamisaHQ
#LamisaTestimoni
#scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau
#organik #organic #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #collagen
#kolagen #agentwanted #dropshipwanted
apa perbezaan SCRUB GREEN TEA dan  SCRUB COFFEE ?  scrub green tea bagi kulit yang sensitif seperti:- ✔Masalah jerawat ✔masalah jeragat ✔masalah kulit kering ✔kesan sunburn ✔tona tidak sekata ✔kulit muka yang brminyak ✔Menghilangkan parut ✔kedut ✔pori-pori besar ✔masalah kusam scrub coffee bagi kulit normal :- ✔Menghilangkan selulit. (Stretch mark) ✔Menanggalkan kulit menggelupas &Sel-sel kulit mati ✔Mencerahkan kulit (Glowing effect) ✔Menegangkan kulit (Anti-Aging) ✔Organik 100% bahan semulajadi ✔Kualiti Premium ✔Tinggi Antioksida Untuk dapat FREE consultation dan FREE Sample P/S: Utk yg SERIOUS  je tau sbb sample tinggal dah tak banyak ,dalam 20 org je meyh pm/ws 0177860474 #LAMISA2017  #LamisaTestimoni  #LamisaHQ  #LamisaTestimoni  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #organik  #organic  #pinkish  #glowing  #testimoni  #lemon  #honey  #collagen  #kolagen  #agentwanted  #dropshipwanted 
MILK SOAP TEMYRACLE
.
Kebaikan Rice Milk Soap 🌹
✅ Mengecutkan jerawat.
✅ Memudarkan jeragat.
✅ Menghilangkan bau badan.
✅ Mengawal minyak & sebum berlebihan.
✅ Mengecilkan pori.
✅ Mencerah, melembut & menegangkan kulit.
✅ Menanggalkan make up.
✅ Menanggalkan daki.
✅ Boleh digunakan pada wajah & badan.
.
Cara penggunaan:.
🌸️ Basahkan muka atau badan.
🌸 Cuci muka/mandi mcm biasa.
🌸 Jangan tinggal lama di muka, lepas cuci terus bilas.
.
INGREDIENTS:
🌾️ Rice milk
🌾️ Coconut oil
🌾️ Rice seed
🌾️ Soap base
.
HARGA:
RM18 1PCS

Nak fast respon whtsp 0173692499

Postage : RM8 SM /  RM11 SS

#temyracle #temyraclesayamesticari #Irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub
MILK SOAP TEMYRACLE . Kebaikan Rice Milk Soap 🌹 ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Memudarkan jeragat. ✅ Menghilangkan bau badan. ✅ Mengawal minyak & sebum berlebihan. ✅ Mengecilkan pori. ✅ Mencerah, melembut & menegangkan kulit. ✅ Menanggalkan make up. ✅ Menanggalkan daki. ✅ Boleh digunakan pada wajah & badan. . Cara penggunaan:. 🌸️ Basahkan muka atau badan. 🌸 Cuci muka/mandi mcm biasa. 🌸 Jangan tinggal lama di muka, lepas cuci terus bilas. . INGREDIENTS: 🌾️ Rice milk 🌾️ Coconut oil 🌾️ Rice seed 🌾️ Soap base . HARGA: RM18 1PCS Nak fast respon whtsp 0173692499 Postage : RM8 SM / RM11 SS #temyracle  #temyraclesayamesticari  #Irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub 
Hari ni nesa nk share sikit apa kebaikan scrub badan sebenarnya.. kenapa kita perlu scrub badan?? 😕
.
siapa yang suka scrub badan or muka?? best kan?? rasa fresh sgt.. badan pun akan rasa ringan.. mana tak nyee segala daki2 dah ditanggalkan 😍.. sesibuk mana pun kita mmg perlu untuk scrub.. yang tension2 dengan keje confirm akan rasa tenang💟
.
jom tengok apa kebaikan scrub / lulur ni :
.
🌷 menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah
🌷 menanggalkan sel2 kulit mati serta daki pasa badan
🌷 memutihkan bahagian2 tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak
🌷 mengurangkan tekanan dan keletihan
🌷 mengekalkan tenaga
🌷 menghindarkan bau badan dan peluh berbau
🌷 memperbaiki tekstur kulit
🌷 mengurangkan dehidrasi
🌷 menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷 menegangkan kulit
.
best kan?? xperlu ke spa pun untuk nak ber scrub ni.. boleh buat dirumah saje saiyang2 😉
.
untuk order scrub badan, muka, atau bibir.. boleh whatsapp

www.wasap.my/60189154051
www.wasap.my/60189154051
www.wasap.my/60189154051

atau boleh klik link pada bio(instagram)
.
#thebeautyhack #thebeautyhackterengganu #tbhterengganu #tbh #scrub #facescrub #faceandbodycare #lipscrub #bodyscrub #cantik #beauty #makeupartist #makeuptutorial #beautiful #bazaar #igkosmetik #instashopbeauty
Hari ni nesa nk share sikit apa kebaikan scrub badan sebenarnya.. kenapa kita perlu scrub badan?? 😕 . siapa yang suka scrub badan or muka?? best kan?? rasa fresh sgt.. badan pun akan rasa ringan.. mana tak nyee segala daki2 dah ditanggalkan 😍.. sesibuk mana pun kita mmg perlu untuk scrub.. yang tension2 dengan keje confirm akan rasa tenang💟 . jom tengok apa kebaikan scrub / lulur ni : . 🌷 menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah 🌷 menanggalkan sel2 kulit mati serta daki pasa badan 🌷 memutihkan bahagian2 tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak 🌷 mengurangkan tekanan dan keletihan 🌷 mengekalkan tenaga 🌷 menghindarkan bau badan dan peluh berbau 🌷 memperbaiki tekstur kulit 🌷 mengurangkan dehidrasi 🌷 menjadikan warna kulit lebih sekata 🌷 menegangkan kulit . best kan?? xperlu ke spa pun untuk nak ber scrub ni.. boleh buat dirumah saje saiyang2 😉 . untuk order scrub badan, muka, atau bibir.. boleh whatsapp www.wasap.my/60189154051 www.wasap.my/60189154051 www.wasap.my/60189154051 atau boleh klik link pada bio(instagram) . #thebeautyhack  #thebeautyhackterengganu  #tbhterengganu  #tbh  #scrub  #facescrub  #faceandbodycare  #lipscrub  #bodyscrub  #cantik  #beauty  #makeupartist  #makeuptutorial  #beautiful  #bazaar  #igkosmetik  #instashopbeauty 
I just tried this still have it on though #facemask #facescrub #beutiful
Hiiii 🙆🏼 semangat haih harini mak buyung💃🏼💃🏼 siapa nak kulit kilat kilat macam ni boleh follow temy kat ig @temytemybold tau❤️
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
Hiiii 🙆🏼 semangat haih harini mak buyung💃🏼💃🏼 siapa nak kulit kilat kilat macam ni boleh follow temy kat ig @temytemybold tau❤️ . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask 
Face Mask Tumeric • The Beauty Hacks
.
Harga : rm29 sahaja!
Berat : 40g
.
Berminat? Boleh terus whatsapp Ina +6 017-786 2610😊
.
.
📲Whatsapp +6 017-786 2610
Postage RM8 SM | RM10 SS
COD area Masai, Pasir Gudang & Johor Bahru
.
.
#thebeautyhacks
#thebeautyhacksjohor
#thebeautyhacksjohorbahru
#bazarpaknil #bazarkarat
#skincare #bodycare
#facecream #facemask
#facescrub #bodyscrub
#agentwanted #dropshipwanted
#agentthebeautyhacks
#agenttbh #agenttbhjohorbahru
#kulitcantik #kulitputih
#jerawat #jeragat
Face Mask Tumeric • The Beauty Hacks . Harga : rm29 sahaja! Berat : 40g . Berminat? Boleh terus whatsapp Ina +6 017-786 2610😊 . . 📲Whatsapp +6 017-786 2610 Postage RM8 SM | RM10 SS COD area Masai, Pasir Gudang & Johor Bahru . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksjohor  #thebeautyhacksjohorbahru  #bazarpaknil  #bazarkarat  #skincare  #bodycare  #facecream  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentthebeautyhacks  #agenttbh  #agenttbhjohorbahru  #kulitcantik  #kulitputih  #jerawat  #jeragat 
Siapa suka susu? Siapa tahu kebaikan susu pada kulit kita☺️
.

The Beauty Hacks mengeluarkan satu produk best untuk uolss tau! Apa dia yang best tu🤔
.

Ni nama dia Face Scrub Milk
.

Sangat sesuai untuk mencerahkan , memutihkan dan melembabkan kulit. scrub milk yang mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang liang pori yang terbuka dan menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah
.

Cuma RM33 je tau. Lepas pakai memang smooth je kulit. Nak cuba? Whatsapp Aten ok😍
.

Whatsapp Aten 013 259 9259. Nanti Aten cadangkan produk mana sesuai untuk masalah kulit anda🤗
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir  #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain
Siapa suka susu? Siapa tahu kebaikan susu pada kulit kita☺️ . The Beauty Hacks mengeluarkan satu produk best untuk uolss tau! Apa dia yang best tu🤔 . Ni nama dia Face Scrub Milk . Sangat sesuai untuk mencerahkan , memutihkan dan melembabkan kulit. scrub milk yang mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang liang pori yang terbuka dan menanggalkan sel kulit mati sehingga kulit makin cerah . Cuma RM33 je tau. Lepas pakai memang smooth je kulit. Nak cuba? Whatsapp Aten ok😍 . Whatsapp Aten 013 259 9259. Nanti Aten cadangkan produk mana sesuai untuk masalah kulit anda🤗 . #projekrumah  #thebeautyhacks  #trustedagent  #agentyangsah  #beautyhacks  #beauty  #letschanteq  #jomcuba  #atenninspirework  #cod  #serikembangan  #produkbest  #supportmelayu  #sayajual  #sayajualkosmetik  #scrub  #facescrub  #bodyscrub  #turmericset  #riceset  #charcoalset  #trg  #ktrg  #dataranaustin  #gongbadak  #manir  #setcantik  #nakcantikjangankedekut  #beautyispain 
Rice Milk Soap ❤️
~~
Tahu tak orang jepun paling suka pakai cleanser berasaskan beras kerana ia mampu merawat dan menjadikan kulit lebih sihat tanpa jerawat. Patut la jenama terkenal satu dunia pun berasakan beras.
~~
Jadi, Rice milk soap Temyracle ini dicipta khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak. Mesti stress kan bila ada kulit berminyak, nak make up pun tak lawa. Haa, inilah penyelesaian yang anda cari selama ini 😋. Rice milk soap by Temyracle ada caranya.
~~
Dengan campuran rice milk, coconut oil dan organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang! Jom cubaa, anda pasti jatuh cinta.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 0196074114 for fast response... .
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapmurah 
#feedbackricemilksoaptemyracle
Rice Milk Soap ❤️ ~~ Tahu tak orang jepun paling suka pakai cleanser berasaskan beras kerana ia mampu merawat dan menjadikan kulit lebih sihat tanpa jerawat. Patut la jenama terkenal satu dunia pun berasakan beras. ~~ Jadi, Rice milk soap Temyracle ini dicipta khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak. Mesti stress kan bila ada kulit berminyak, nak make up pun tak lawa. Haa, inilah penyelesaian yang anda cari selama ini 😋. Rice milk soap by Temyracle ada caranya. ~~ Dengan campuran rice milk, coconut oil dan organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang! Jom cubaa, anda pasti jatuh cinta. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 0196074114 for fast response... . ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask  #ricemilksoap  #ricemilksoaptemyracle  #ricemilksoapmurah  #feedbackricemilksoaptemyracle 
Bangun pagi. Rasa nak pakai lagi lahh coffee scrub ni. Tak puas pakai semalam
.
Sebab lepas pakai je coffee scrub ni. Kulit jadi licin. Jerawat kat muka ni pun. Dah kecut yeayy
.
Coffee scrub ni tak sama tau dgn coffee scrub yg lain. Tekstur dia sangat lembut dan tak kasar. Boleh pakai kat muka dan badan 🌼
.
Harga dia tak mahal pun! Hanya rm29 sahaja. Tahan 3 bulan tauu. (100g) .
Berminat nak cuba. Boleh ws
.
🌼 0179604508
🌼 0179604508
🌼 0179604508
.
#temyracle #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #facescrub #coffeescrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #boosterwhitening #nakflawless #bazaarpaknil #codkotabharu #kotabharu #kelantan
Bangun pagi. Rasa nak pakai lagi lahh coffee scrub ni. Tak puas pakai semalam . Sebab lepas pakai je coffee scrub ni. Kulit jadi licin. Jerawat kat muka ni pun. Dah kecut yeayy . Coffee scrub ni tak sama tau dgn coffee scrub yg lain. Tekstur dia sangat lembut dan tak kasar. Boleh pakai kat muka dan badan 🌼 . Harga dia tak mahal pun! Hanya rm29 sahaja. Tahan 3 bulan tauu. (100g) . Berminat nak cuba. Boleh ws . 🌼 0179604508 🌼 0179604508 🌼 0179604508 . #temyracle  #temyraclemurah  #temyraclesayamesticari  #facescrub  #coffeescrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #boosterwhitening  #nakflawless  #bazaarpaknil  #codkotabharu  #kotabharu  #kelantan 
This scrub ada semua VITAMIN untuk mengecutkan jerawat, memudarkan parut, melembutkan kulit, merawat kulit sensitif & banyak lagi. It's like MAGIC! Alhamdulillah Fa dah amalkan scrub as one of my skincare regime, kesannya sangat da bomb! I love it & would like to share with u girls too. Serious tak de scrub rasa tak boleh hidup!
.
💖ORDER : WHATSAPP Wawa 016-9471585
.
Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . .
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#kulitcantikq #bazaarpaknil #sayajual #heroseorangcinderella #malaysia #agentdiperlukan #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya
This scrub ada semua VITAMIN untuk mengecutkan jerawat, memudarkan parut, melembutkan kulit, merawat kulit sensitif & banyak lagi. It's like MAGIC! Alhamdulillah Fa dah amalkan scrub as one of my skincare regime, kesannya sangat da bomb! I love it & would like to share with u girls too. Serious tak de scrub rasa tak boleh hidup! . 💖ORDER : WHATSAPP Wawa 016-9471585 . Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #kulitcantikq  #bazaarpaknil  #sayajual  #heroseorangcinderella  #malaysia  #agentdiperlukan  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #likes  #organic  #flawless  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrictTropicalRaya 
Hello District Babes!!
Get Free COD now when you buy 2 item & above 💋💕
.
.
Don't miss it dearr 💕😍
Can DM here @beautykit_legacy or WhatsApp me just click at blue link from the profile info without save my number! 🤗
.
▪️COD Area Nilai, Enstek & KLIA▪️
.
.

#offerscrubdistrict #scrub #scrublife #scrubdistrictfeedback #scrubmurah #Lokalah #love #pinkvibes #flawless #fabolous #fair #freecod #promotion #beautyblogger #scrub #FaceScrub #BodyScrub #family #skincare #readystock #trustedseller
Hello District Babes!! Get Free COD now when you buy 2 item & above 💋💕 . . Don't miss it dearr 💕😍 Can DM here @beautykit_legacy or WhatsApp me just click at blue link from the profile info without save my number! 🤗 . ▪️COD Area Nilai, Enstek & KLIA▪️ . . #offerscrubdistrict  #scrub  #scrublife  #scrubdistrictfeedback  #scrubmurah  #Lokalah  #love  #pinkvibes  #flawless  #fabolous  #fair  #freecod  #promotion  #beautyblogger  #scrub  #FaceScrub  #BodyScrub  #family  #skincare  #readystock  #trustedseller 
Face Mask Honey • The Beauty Hacks
.
Harga : rm45 sahaja!
Berat : 12g
.
Berminat? Boleh terus whatsapp Ina +6 017-786 2610😊
.
.
📲Whatsapp +6 017-786 2610
Postage RM8 SM | RM10 SS
COD area Masai, Pasir Gudang & Johor Bahru
.
.
#thebeautyhacks
#thebeautyhacksjohor
#thebeautyhacksjohorbahru
#bazarpaknil #bazarkarat
#skincare #bodycare
#facecream #facemask
#facescrub #bodyscrub
#agentwanted #dropshipwanted
#agentthebeautyhacks
#agenttbh #agenttbhjohorbahru
#kulitcantik #kulitputih
#jerawat #jeragat
Face Mask Honey • The Beauty Hacks . Harga : rm45 sahaja! Berat : 12g . Berminat? Boleh terus whatsapp Ina +6 017-786 2610😊 . . 📲Whatsapp +6 017-786 2610 Postage RM8 SM | RM10 SS COD area Masai, Pasir Gudang & Johor Bahru . . #thebeautyhacks  #thebeautyhacksjohor  #thebeautyhacksjohorbahru  #bazarpaknil  #bazarkarat  #skincare  #bodycare  #facecream  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentthebeautyhacks  #agenttbh  #agenttbhjohorbahru  #kulitcantik  #kulitputih  #jerawat  #jeragat 
Screencapt foto ini, lalu posting di instastory kamu dan mention @itjeher.
.
Itjeher.com akan memilih 3 pemenang yang beruntung mendapat Radiance Enzyme Scrub dari Juara dan notes. .
.
Berlaku sampai Rabu 27 September 2017. .
Kuis dimulai dari....... sekarang!!...Semoga Beruntung !
.
#itjeher #itjehercom #cerminperempuanpenuhinspirasi #kuis #kuisjakarta #facescrub #giveaway #giveawayjakarta
Tips kulit bersih & licin .
.
Assalamualaikum selamat pagi. Korang dah sarapan ke? Ni kakna nak share tips untuk dapatkan kulit yang bersih dan licin spt yg kakna amalkan skg. Alhamdulillah berhasil. Nanti korang blh try amalkan tips ni k❤️
.
Caranya;
1) pagi cuci muka sekali shj dgn sabun muka
2) lepas pakai cream, cuci muka 2,3x dgn sabun muka
3) sebelum tido ,cuci muka sekali dgn sabun muka 
4) minum air putih 2-3liter sehari
.
Tips ni mudah je cuma perlukan kerajinan dan istiqamah je pasti hasil dia pun superb InshaAllah💪😀
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials
Tips kulit bersih & licin . . Assalamualaikum selamat pagi. Korang dah sarapan ke? Ni kakna nak share tips untuk dapatkan kulit yang bersih dan licin spt yg kakna amalkan skg. Alhamdulillah berhasil. Nanti korang blh try amalkan tips ni k❤️ . Caranya; 1) pagi cuci muka sekali shj dgn sabun muka 2) lepas pakai cream, cuci muka 2,3x dgn sabun muka 3) sebelum tido ,cuci muka sekali dgn sabun muka 4) minum air putih 2-3liter sehari . Tips ni mudah je cuma perlukan kerajinan dan istiqamah je pasti hasil dia pun superb InshaAllah💪😀 . #LAMISA2017  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare  #LAMISAtestimonials 
Tips kulit bersih & licin .
Assalamualaikum selamat pagi. Korang dah sarapan ke? Ni kakna nak share tips untuk dapatkan kulit yang bersih dan licin spt yg kakna amalkan skg. Alhamdulillah berhasil. Nanti korang blh try amalkan tips ni k❤️
.
Caranya;
1) pagi cuci muka sekali shj dgn sabun muka
2) lepas pakai cream, cuci muka 2,3x dgn sabun muka
3) sebelum tido ,cuci muka sekali dgn sabun muka 
4) minum air putih 2-3liter sehari
.
Tips ni mudah je cuma perlukan kerajinan dan istiqamah je pasti hasil dia pun superb InshaAllah💪😀
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials
Tips kulit bersih & licin . Assalamualaikum selamat pagi. Korang dah sarapan ke? Ni kakna nak share tips untuk dapatkan kulit yang bersih dan licin spt yg kakna amalkan skg. Alhamdulillah berhasil. Nanti korang blh try amalkan tips ni k❤️ . Caranya; 1) pagi cuci muka sekali shj dgn sabun muka 2) lepas pakai cream, cuci muka 2,3x dgn sabun muka 3) sebelum tido ,cuci muka sekali dgn sabun muka 4) minum air putih 2-3liter sehari . Tips ni mudah je cuma perlukan kerajinan dan istiqamah je pasti hasil dia pun superb InshaAllah💪😀 . #LAMISA2017  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare  #LAMISAtestimonials 
.
CODE: PINK MELON
.
PRICE:RM38 exclude postage
.
So apa kelebihan Honey-Matte Liquid Lipstick ni?
.
✔texture lipstick ni non-sticky (tak melekit)
.
✔tak mengeringkan bibir and akan mempinkkan bibir since ingredient UTAMA lipstick ni adalah Pure Honey Bee Extract.
.
✔Long lasting
.
✔mudah dibersihkan.
.
✔KKM approved
.
✔hargaaa sangat2 berpatutan  untuk 1 liquid lipstick yang panjanggg & exclusive
.
.
.
.
.
#lipmattemalaysia #byherinspire #rznbeauty #sobella 
#greenteamintfacescrub
#scrubviral2017 #gmfs #gmfsIPOH
#scrubsejuk #facescrub #lipscrub
#bodyscrub #trustedseller 
#trustedonlineshop #produkkulit  #bazaronlinemalaysia
#bazaaronlinemalaysia #bazarpaknilmurah
#bazaarmalaysia #cantikmacamkorea #cantik #cantikalami #cantiksehat
#cantiksemulajadi #cantikskincare
#instabeauty #pastikanORI #bazaronlinemurah
. CODE: PINK MELON . PRICE:RM38 exclude postage . So apa kelebihan Honey-Matte Liquid Lipstick ni? . ✔texture lipstick ni non-sticky (tak melekit) . ✔tak mengeringkan bibir and akan mempinkkan bibir since ingredient UTAMA lipstick ni adalah Pure Honey Bee Extract. . ✔Long lasting . ✔mudah dibersihkan. . ✔KKM approved . ✔hargaaa sangat2 berpatutan untuk 1 liquid lipstick yang panjanggg & exclusive . . . . . #lipmattemalaysia  #byherinspire  #rznbeauty  #sobella  #greenteamintfacescrub  #scrubviral2017  #gmfs  #gmfsIPOH  #scrubsejuk  #facescrub  #lipscrub  #bodyscrub  #trustedseller  #trustedonlineshop  #produkkulit   #bazaronlinemalaysia  #bazaaronlinemalaysia  #bazarpaknilmurah  #bazaarmalaysia  #cantikmacamkorea  #cantik  #cantikalami  #cantiksehat  #cantiksemulajadi  #cantikskincare  #instabeauty  #pastikanORI  #bazaronlinemurah 
Menghirup kesegaran udara pagi diiringi dengan bunga gramica yang sedang bermekaran.. Menumbuhkan perasaan  cinta dan penuh dengan senyuman sepanjang hari  bagaikan warna warni gramica.... #gramicanaturalskincare
#facescrub
#facemask
#gramicakit
#maskerwajah
#perawatanwajah
#maskerbisadimakan
#organic
#natural
#skincare
#naturalskincare
#organicskincare
#healthy
#jakarta
Activated charcoal facial scrub with Eucalyptus & Rosemary essential oils! ☺️ #facescrub #summitsoapyyc #charcoal #sugarscrub #shoplocal #skinfood #essentialoils #yyc
EXCITING news we now stock the  Black Leopard Skincare Range. @blackleopard_skincare

www.captaingroom.co.nz
EXCITING news we now stock the Black Leopard Skincare Range. @blackleopard_skincare www.captaingroom.co.nz
💞GIVING AWAY FIVE PRODUCTS!!! Swipe to see all the Products I am giving away!  FREEBIES!!! 😍

To enter is easy as 123:
1. Like this Post
2. Comment on this Post
3. Follow @lifestyles1031 
Beauty Bloggers, Vloggers, Testers are all welcome 😊 PM me! 
Get more information about the products at www.lifestyles1031.com
Ends on Wednesday 12am!!! #lifestyles1031 #instagramcontest #instagramgiveaway #contest #giveaway #instagood #skincareproductsgiveaway #productgiveaway #beauty #beautyproducts #freeproducts  #freeskincareproducts #freegift #freebies #makeup #makeupartist #facescrub #facecleanser #makeupremover #probiotic #organicoilcleanser #bodybutter #beautyblogger #healthyskin #organicnaturalskincare #diandradphotos
💞GIVING AWAY FIVE PRODUCTS!!! Swipe to see all the Products I am giving away! FREEBIES!!! 😍 To enter is easy as 123: 1. Like this Post 2. Comment on this Post 3. Follow @lifestyles1031 Beauty Bloggers, Vloggers, Testers are all welcome 😊 PM me! Get more information about the products at www.lifestyles1031.com Ends on Wednesday 12am!!! #lifestyles1031  #instagramcontest  #instagramgiveaway  #contest  #giveaway  #instagood  #skincareproductsgiveaway  #productgiveaway  #beauty  #beautyproducts  #freeproducts  #freeskincareproducts  #freegift  #freebies  #makeup  #makeupartist  #facescrub  #facecleanser  #makeupremover  #probiotic  #organicoilcleanser  #bodybutter  #beautyblogger  #healthyskin  #organicnaturalskincare  #diandradphotos