an online Instagram web viewer

#facescrub medias

Photos

BERMINAT DENGAN PRODUK THE BEAUTY HACKS DAN SISTHO LIPMATTE?

FREE COD AREA KLUANG
SEBARANG PERTANYAAN BOLEH KLIK LINK INI
www.wasap.my/60187641986

#agentTBHkluang #agentsistho #atenninspireworks #thebeautyhackskluang #thebeautyhacks #TheYasmeenZulkeflee #kunyit #beras #susu #gold #honey #aloevera #maskerkunyit #arang #sabun #facescrub #facecream #facemask #bodyscrub #kulitkusam #jerawat #jeragat #parot #kusam
Mau kulit tampak sehat dan lebih cerah nggak harus mahal.

Kenapa?
Karena Oriflame punya solusinya.. 😊

All prices are under 100k! 😱

Yuukk.. Kita liaat per itemsnya.

Gel wash: 37.500.
Face cream: 29.900.
Face scrub: 59.900.
Soap bar: 19.900.
Body lotion: 82.900.
Bedak: 34.900.
Lipstik: 39.900.

Beli paketan bisa dapetin 1 bh eye liner pencil seharga 75rb dengan harga hanya Rp 1,- saja loh! 😍

Atau mau beli per items juga bisa. Pilih sesuai kebutuhanmu yaa.. 😊 😘

For order: Irma (081229161212). #Oriflameid #oriflamechangeslives #kulitputih #glowing #sehat #cantik #cerah #makeup #kosmetikmurah #bedakmurah #lipstikmurah #eyelinerpencil #bodylotion #facecream #facescrub #gelwash #Oriflameid #oriflamechangeslives #essentialsfairness #oriflamepurepressedpowder #colourboxlipstick #colourboxeyelinerpencil
Mau kulit tampak sehat dan lebih cerah nggak harus mahal. Kenapa? Karena Oriflame punya solusinya.. 😊 All prices are under 100k! 😱 Yuukk.. Kita liaat per itemsnya. Gel wash: 37.500. Face cream: 29.900. Face scrub: 59.900. Soap bar: 19.900. Body lotion: 82.900. Bedak: 34.900. Lipstik: 39.900. Beli paketan bisa dapetin 1 bh eye liner pencil seharga 75rb dengan harga hanya Rp 1,- saja loh! 😍 Atau mau beli per items juga bisa. Pilih sesuai kebutuhanmu yaa.. 😊 😘 For order: Irma (081229161212). #Oriflameid  #oriflamechangeslives  #kulitputih  #glowing  #sehat  #cantik  #cerah  #makeup  #kosmetikmurah  #bedakmurah  #lipstikmurah  #eyelinerpencil  #bodylotion  #facecream  #facescrub  #gelwash  #Oriflameid  #oriflamechangeslives  #essentialsfairness  #oriflamepurepressedpowder  #colourboxlipstick  #colourboxeyelinerpencil 
👙SCRUB DISTRICT👙
.
.
For a Smoother, Fairer & Young Looking Skin,Try this New Whitening Scrub by Scrub District
Hassle Free juz 5 mins a day,3 times a week to More flawless Fairer and fabulous new U😍
.
.
Fair, Flawless & Fabulous with Scrub District ♥️
Follow our @scrubdistrictfeedbacks to get latest feedback about Scrub District from our lovely customer💖
.
.
DM me @beautykit_legacy or WhatsApp just click at blue link from my bio 🤗 simple right! 😘 
Major ♥️ with Scrub District💯
.
.
#skincareroutine #scrub #skincare #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictangels #scrubdistrictagent #BodyScrub #FaceScrub #beautyblogger #lokalah #love #girlbosslife #studentlife #beachtime #vacation #travelling #summertime #readystock #trustedseller
👙SCRUB DISTRICT👙 . . For a Smoother, Fairer & Young Looking Skin,Try this New Whitening Scrub by Scrub District Hassle Free juz 5 mins a day,3 times a week to More flawless Fairer and fabulous new U😍 . . Fair, Flawless & Fabulous with Scrub District ♥️ Follow our @scrubdistrictfeedbacks to get latest feedback about Scrub District from our lovely customer💖 . . DM me @beautykit_legacy or WhatsApp just click at blue link from my bio 🤗 simple right! 😘 Major ♥️ with Scrub District💯 . . #skincareroutine  #scrub  #skincare  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictagent  #BodyScrub  #FaceScrub  #beautyblogger  #lokalah  #love  #girlbosslife  #studentlife  #beachtime  #vacation  #travelling  #summertime  #readystock  #trustedseller 
SET DYXY MAHAL?😕😕😕
.
.
Ehh,
Cuba fikir lagi sekali☝
.
.
Bila beli 1 set #dyxy dah tak perlu pakai
.
❎bedak compact
❎concealer
❎foundation
❎pelembap
❎primer
❎makeup setting
❎day cream
❎matte powder
❎spf krim
❎sunblock
.
.
Haaa berapa banyak duit habis 
bila dicampur kalau dibeli semua tuu
.
Dalam set dyxy mmg dah cukup lengkap tau
Dap2 sikit, 3 min dah siap
Bukan jimat masa je, duit pun jimat!boleh tahan lebih 5 bulan taw😱😱
.
.
Bukan setakat buat muka kita cantik 
tapi boleh merawat masalah muka juga
Bagus ke bagus sangat ni 😍
.
Jadiilah pengguna yang bijak❗
.
.
Ape tunggu lagi? Meh wasap kakak cpt2 😍
.
📱www.wasap.my/60126264728
.
📱www.wasap.my/60126264728
.
📱www.wasap.my/60126264728
.
#shopbyhannahlee #teamhannahlee #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #vitaminc #dropshipwanted #sayajual #sayajualmurah #igermalaysia #instafaymous #neelofa #dyxymurah #malaysia #foundation #dyxy #makeupmurah #cccream #vitcrosehip #facescrub #foundationmurah #celebrityfemininescrubwash  #bcccream #organicproduct #organicskincare #vitaminc #organicfoundation #dropshipdiperlukan
SET DYXY MAHAL?😕😕😕 . . Ehh, Cuba fikir lagi sekali☝ . . Bila beli 1 set #dyxy  dah tak perlu pakai . ❎bedak compact ❎concealer ❎foundation ❎pelembap ❎primer ❎makeup setting ❎day cream ❎matte powder ❎spf krim ❎sunblock . . Haaa berapa banyak duit habis bila dicampur kalau dibeli semua tuu . Dalam set dyxy mmg dah cukup lengkap tau Dap2 sikit, 3 min dah siap Bukan jimat masa je, duit pun jimat!boleh tahan lebih 5 bulan taw😱😱 . . Bukan setakat buat muka kita cantik tapi boleh merawat masalah muka juga Bagus ke bagus sangat ni 😍 . Jadiilah pengguna yang bijak❗ . . Ape tunggu lagi? Meh wasap kakak cpt2 😍 . 📱www.wasap.my/60126264728 . 📱www.wasap.my/60126264728 . 📱www.wasap.my/60126264728 . #shopbyhannahlee  #teamhannahlee  #moodrepublic  #instareview  #igshopmalaysia  #vitaminc  #dropshipwanted  #sayajual  #sayajualmurah  #igermalaysia  #instafaymous  #neelofa  #dyxymurah  #malaysia  #foundation  #dyxy  #makeupmurah  #cccream  #vitcrosehip  #facescrub  #foundationmurah  #celebrityfemininescrubwash  #bcccream  #organicproduct  #organicskincare  #vitaminc  #organicfoundation  #dropshipdiperlukan 
FREEMAN FEELING BEAUTIFUL GOLDEN GRAIN
IDR 130.000
ORIGINAL USA
MOST MULTIFUNCTION FOR BRIGHTENING✔️
-
Freeman Golden Grain Brightening Mask adalah masker buatan USA yang cocok untuk kulit kering. 
Dengan bahan alamin Golden Grain(butiran gandum) yang akan mengangkat tingkat kelembapan kulit untuk kulit yang tampak lembut. Dengan adanya kandungan Vitamin C yang terkenal dapat mengontrol pembetukan bintik hitam (dark spot), kulit yang kencang dan tampak cerah
--
FUNGSI:
Membantu mengontrol pembentukan dark spots
Melembapkan dan mencerahkan kulit
Untuk kulit yang lebih lembut 
Kulit tampak kencang
Cocok untuk kulit kering
---
#beauteegiftfreeman
#freemangoldengrain #freemangoldengrainmask #jualfreemangoldengrain #jualfreemangoldengrainmask #jualfreeman #freeman #freemanmurah #jualfreemanmurah #jualfreemanori #freemanori #freemanoriginal #jualfreemanoriginal #jualfreemandeadsea #deadseamask #deadseamaskmurah #freemanfeelingbeautiful #skincare #facemask #facescrub
FREEMAN FEELING BEAUTIFUL GOLDEN GRAIN IDR 130.000 ORIGINAL USA MOST MULTIFUNCTION FOR BRIGHTENING✔️ - Freeman Golden Grain Brightening Mask adalah masker buatan USA yang cocok untuk kulit kering. Dengan bahan alamin Golden Grain(butiran gandum) yang akan mengangkat tingkat kelembapan kulit untuk kulit yang tampak lembut. Dengan adanya kandungan Vitamin C yang terkenal dapat mengontrol pembetukan bintik hitam (dark spot), kulit yang kencang dan tampak cerah -- FUNGSI: Membantu mengontrol pembentukan dark spots Melembapkan dan mencerahkan kulit Untuk kulit yang lebih lembut Kulit tampak kencang Cocok untuk kulit kering --- #beauteegiftfreeman  #freemangoldengrain  #freemangoldengrainmask  #jualfreemangoldengrain  #jualfreemangoldengrainmask  #jualfreeman  #freeman  #freemanmurah  #jualfreemanmurah  #jualfreemanori  #freemanori  #freemanoriginal  #jualfreemanoriginal  #jualfreemandeadsea  #deadseamask  #deadseamaskmurah  #freemanfeelingbeautiful  #skincare  #facemask  #facescrub 
INTRODUCING : SKIN FACE & BODY SCRUB COFFEE with Coconut Oil 🍃100% Natural Ingredients🍃
.
Scrub ini bisa untuk wajah & badan😊
.
Rp. 50.000
100 gram
.
Manfaat :
🍀 Mendetok kulit
🍀 Mengangkat sel kulit mati
🍀 Menghaluskan kulit
🍀 Cocok untuk masalah kulit (stretchmark, selulit, bekas luka, kerutan dan garis halus)
🍀 Mencerahkan kulit
🍀 Coconut Oil berfungsi sebagai antibacterial untuk mencegah jerawat dan melembabkan kulit
.
How to use SKIN Scrub (for face & body) 
Step 1 : Basahi badanmu dengan air
Step 2 : Ambil sedikit scrub kemudian scrun ke seluruh badan/wajahmu.
Step 3 : Tunggu scrub hingga mengering sekitar 5-10 menit lalu bersihkan badan/wajahmu dengan air hangat
.

#scrubkopi #scrubwajah #scrubbadan #faceandbodyscrub #coffeescrub #facescrub #scrubalami
INTRODUCING : SKIN FACE & BODY SCRUB COFFEE with Coconut Oil 🍃100% Natural Ingredients🍃 . Scrub ini bisa untuk wajah & badan😊 . Rp. 50.000 100 gram . Manfaat : 🍀 Mendetok kulit 🍀 Mengangkat sel kulit mati 🍀 Menghaluskan kulit 🍀 Cocok untuk masalah kulit (stretchmark, selulit, bekas luka, kerutan dan garis halus) 🍀 Mencerahkan kulit 🍀 Coconut Oil berfungsi sebagai antibacterial untuk mencegah jerawat dan melembabkan kulit . How to use SKIN Scrub (for face & body) Step 1 : Basahi badanmu dengan air Step 2 : Ambil sedikit scrub kemudian scrun ke seluruh badan/wajahmu. Step 3 : Tunggu scrub hingga mengering sekitar 5-10 menit lalu bersihkan badan/wajahmu dengan air hangat . #scrubkopi  #scrubwajah  #scrubbadan  #faceandbodyscrub  #coffeescrub  #facescrub  #scrubalami 
Pellicine vade retro! Oggi parliamo di scrub, in particolar modo di quello 🌿all'aloe di @omia_lab .
🌱 75 ml di prodotto;.
🌱 Pao di 6 mesi;.
🌱 Ecobiologico, certificato ICEA;.
🌱 Cosa promette: "Azione purificante ed esfoliante, pelle levigata".
🌱 Cosa ne penso:
Se c'è un prodotto che promette di purificare, levigare, opacizzare e tanti altri are, state pur certi di trovarmi lì davanti a fantasticare su unicorni, nuvole rosa ed epidermidi perfette. Avendo una pelle mista soggetta ad imperfezioni, queste parole hanno su di me un effetto ipnotico e persuasivo e due volte su tre, pecunia permettendo, mi convincerò che vale la pena provare. E questo scrub ha superato egregiamente il test! Dal punto di vista purificante non ho notato particolari miracoli (ma nemmeno me li aspettavo, in fin dei conti). Mi è piaciuta invece la funzione principale ossia quella esfoliante: vi sono, come da seconda foto, grani più piccoli, bianchi, che si alternano a grani verdi leggermente più grandi. La consistenza in gel fa una leggera schiuma a contatto con la pelle umida e lo scrub che ne deriva è di media intensità (a seconda di quanto si insiste sulla zona del viso). Trovo che si adatti bene alle mie esigenze: esfoliare le parti più grasse senza però aggredire quelle più delicate. A viso asciutto la pelle non tira, risultando liscia e morbida. Unica pecca: l'odore. Ormai mi sono abituata ma non è decisamente tra i miei preferiti. Per fortuna non è persistente! Quindi lo consiglio?
Si, perché c'è un buon rapporto qualità prezzo e ha una azione esfoliante modulabile, da leggera a media. 
Che ne dite? Lo avete mai provato? Visto che è in dirittura di arrivo me ne consigliate qualcuno in particolare?
🌿
🌿
🌿
#omia #esfoliante #facescrub #scrub #pelleliscia #natural #naturale #biocosmesi #cosmesinaturale #ecobiocosmesi #ecobio #bio #biolovers #cosmetics #ecobiocosmetics #greenbeauty #greenbloggers #greencosmetics #organic #organicbeauty #skincare #lospecchiodelbio #beautyreview #italianblogger #greenbloggers #benessere #selfcare
Pellicine vade retro! Oggi parliamo di scrub, in particolar modo di quello 🌿all'aloe di @omia_lab . 🌱 75 ml di prodotto;. 🌱 Pao di 6 mesi;. 🌱 Ecobiologico, certificato ICEA;. 🌱 Cosa promette: "Azione purificante ed esfoliante, pelle levigata". 🌱 Cosa ne penso: Se c'è un prodotto che promette di purificare, levigare, opacizzare e tanti altri are, state pur certi di trovarmi lì davanti a fantasticare su unicorni, nuvole rosa ed epidermidi perfette. Avendo una pelle mista soggetta ad imperfezioni, queste parole hanno su di me un effetto ipnotico e persuasivo e due volte su tre, pecunia permettendo, mi convincerò che vale la pena provare. E questo scrub ha superato egregiamente il test! Dal punto di vista purificante non ho notato particolari miracoli (ma nemmeno me li aspettavo, in fin dei conti). Mi è piaciuta invece la funzione principale ossia quella esfoliante: vi sono, come da seconda foto, grani più piccoli, bianchi, che si alternano a grani verdi leggermente più grandi. La consistenza in gel fa una leggera schiuma a contatto con la pelle umida e lo scrub che ne deriva è di media intensità (a seconda di quanto si insiste sulla zona del viso). Trovo che si adatti bene alle mie esigenze: esfoliare le parti più grasse senza però aggredire quelle più delicate. A viso asciutto la pelle non tira, risultando liscia e morbida. Unica pecca: l'odore. Ormai mi sono abituata ma non è decisamente tra i miei preferiti. Per fortuna non è persistente! Quindi lo consiglio? Si, perché c'è un buon rapporto qualità prezzo e ha una azione esfoliante modulabile, da leggera a media. Che ne dite? Lo avete mai provato? Visto che è in dirittura di arrivo me ne consigliate qualcuno in particolare? 🌿 🌿 🌿 #omia  #esfoliante  #facescrub  #scrub  #pelleliscia  #natural  #naturale  #biocosmesi  #cosmesinaturale  #ecobiocosmesi  #ecobio  #bio  #biolovers  #cosmetics  #ecobiocosmetics  #greenbeauty  #greenbloggers  #greencosmetics  #organic  #organicbeauty  #skincare  #lospecchiodelbio  #beautyreview  #italianblogger  #greenbloggers  #benessere  #selfcare 
MOOD😎 When you were on the VIB mailing list so you finished shopping before dinner time 🙌🏾🙌🏾
.
Sign up by 12 pm EST and you'll be able to get in on  the exclusive sale which includes up to 40% off! Clink the link in my bio
RP @frobabies
-
-
#BESovereign #SovereigntyBeauty #WhereYourBeautyReignsSupreme #Natural #Organic #CrueltyFree #ChemicalFree #Skincare #SelfCare #Handcrafted #BlackFriday #CyberMonday #sales #Vib #BodyOil #BodyButter #Shimmer #FaceScrub #LipBalm #LipScrub #BodyScrub #Claymask #Blackbusiness #NYC #LA #DC #ATL
MOOD😎 When you were on the VIB mailing list so you finished shopping before dinner time 🙌🏾🙌🏾 . Sign up by 12 pm EST and you'll be able to get in on the exclusive sale which includes up to 40% off! Clink the link in my bio RP @frobabies - - #BESovereign  #SovereigntyBeauty  #WhereYourBeautyReignsSupreme  #Natural  #Organic  #CrueltyFree  #ChemicalFree  #Skincare  #SelfCare  #Handcrafted  #BlackFriday  #CyberMonday  #sales  #Vib  #BodyOil  #BodyButter  #Shimmer  #FaceScrub  #LipBalm  #LipScrub  #BodyScrub  #Claymask  #Blackbusiness  #NYC  #LA  #DC  #ATL 
Bibir merekah,kering & mengelupas?
.
.
Temyracle ada penyelesaian. Lipscrub kami mampu menyelesaikan masalah anda. Scrub-scrub terus hilang sel-sel mati. Hebatnyaa. ~~
Dimusim perayaan ni anda semua boleh dapatkan produk Temyracle di seluruh Malaysia dengan agent-agent kami.🌹😘 ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 01111722538 for fast response,
🌹💋✨ FREE COD KL/AMPANG/ CHERAS/ AREA PANDAN
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #feedbacklipscrubtemyracle
Bibir merekah,kering & mengelupas? . . Temyracle ada penyelesaian. Lipscrub kami mampu menyelesaikan masalah anda. Scrub-scrub terus hilang sel-sel mati. Hebatnyaa. ~~ Dimusim perayaan ni anda semua boleh dapatkan produk Temyracle di seluruh Malaysia dengan agent-agent kami.🌹😘 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 01111722538 for fast response, 🌹💋✨ FREE COD KL/AMPANG/ CHERAS/ AREA PANDAN ~~ #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask  #feedbacklipscrubtemyracle 
Assalammualaikum. Hi korang! Siapa kat sini ada masalah stretchmarks? Tak kira la sebab bersalin, sebab tiba-tiba badan naik atas faktor tertentu or apa-apa reason la, stretchmark ni sangat menggangu kan!
.
Stressnya!
. 
Apa kata korang cuba hilangkan dengan asama jawa. Asam jawa sangat popular tau sebagai salah satu remedy untuk stretchmark. Selain itu, asam jawa jugak elok untuk haluskan dan cerahkan kulit.
. _________ .
Aten suka guna asam jawa sebagai body scrub. Bersih je kulit rasa setiap kali lepas berscrub asam jawa.
. _________ . 
Tapi Aten tak la curi asam jawa dari dapur mama Aten. Aten guna Body Scrub The Tamarind dari The Beauty Hacks! Wangi sangat dan memang berbaloi beli.
. _________ .
Kebaikkan Body Scrub The Tamarind👇🏻 ✨Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih
✨Berupaya untuk memutihkan kulit, melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang
✨Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan
✨Memudar dan menghilangkan selulit dan strechmark.
. _________ .
Harganya? Korang jangan risau serbab harga sangat mampu milik. Hanya RM33 untuk 2 bulan! Wow jimatnya! Bestnya 1 rumah boleh pakai.
.
Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻
.
Empire of Aten
010-2729389
.
#thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric
Assalammualaikum. Hi korang! Siapa kat sini ada masalah stretchmarks? Tak kira la sebab bersalin, sebab tiba-tiba badan naik atas faktor tertentu or apa-apa reason la, stretchmark ni sangat menggangu kan! . Stressnya! . Apa kata korang cuba hilangkan dengan asama jawa. Asam jawa sangat popular tau sebagai salah satu remedy untuk stretchmark. Selain itu, asam jawa jugak elok untuk haluskan dan cerahkan kulit. . _________ . Aten suka guna asam jawa sebagai body scrub. Bersih je kulit rasa setiap kali lepas berscrub asam jawa. . _________ . Tapi Aten tak la curi asam jawa dari dapur mama Aten. Aten guna Body Scrub The Tamarind dari The Beauty Hacks! Wangi sangat dan memang berbaloi beli. . _________ . Kebaikkan Body Scrub The Tamarind👇🏻 ✨Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih ✨Berupaya untuk memutihkan kulit, melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang ✨Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan ✨Memudar dan menghilangkan selulit dan strechmark. . _________ . Harganya? Korang jangan risau serbab harga sangat mampu milik. Hanya RM33 untuk 2 bulan! Wow jimatnya! Bestnya 1 rumah boleh pakai. . Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻 . Empire of Aten 010-2729389 . #thebeautyhacks  #stokis  #kualalumpur  #thebeautyhackskualalumpur  #empireofaten  #skincare  #beautycare  #bodyscrub  #facescrub  #organicproduct  #organicskincare  #instabeauty  #beautybox  #sayajual  #nakcantikjangankedekut  #murahjerruols  #bazarpaknil  #sayajualscrub  #turmeric 
Num 1 VIRAL MAGIC Scrub di instagram 💯 Your answer to acne, jeragat, whitehead n blackhead, rashes, excema, scars ❤
.
🎀Road to FLAWLESS skin starts here🎀 
Only RM59 (350 gram). Imported from KOREA girls!

#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret
Num 1 VIRAL MAGIC Scrub di instagram 💯 Your answer to acne, jeragat, whitehead n blackhead, rashes, excema, scars ❤ . 🎀Road to FLAWLESS skin starts here🎀 Only RM59 (350 gram). Imported from KOREA girls! #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret 
Don't wish for deliciously soft and smooth skin, get it with #skinolicious! 💋 The Original Oat, Honey and Corn scrub is the perfect recipe for perfect skin! 🌟🌾🍯🌽🌟
.
.
.
.
.
.
.
.
#getdelicious #facescrub #beautyscrub #bodyscrub #scrub #exfoliate #facialscrub #natural #naturalskincare #smoothskin #blemishfree #australianmade #softskin
A batch of Charcoal Clay Scrub made today! These little guys will leave your face feeling smoothly amazing! #scrub #facescrub #charcoal #clay #beauty #skin #thedarlingduck
The simple approch to taking care of your skin... -
Our Canvas face Cleanser with activated charcoal and bamboo exfoliates, cleanses, softens and nourishes. All-in-one. Simple.
The simple approch to taking care of your skin... - Our Canvas face Cleanser with activated charcoal and bamboo exfoliates, cleanses, softens and nourishes. All-in-one. Simple.
#Rensta #Repost: @rio_oliver via @renstapp ···
“ (SLIDE ⏩) Rahasia babang Rio punya banyak Followers dan banyak stalker di Dunia maya serta dunia nyata adalah wajah yang imut imut gini kan? 🙈
.
.
Makanya rajin rajin aja buat scrubing rutin di rumah. Murah kok. Cuma 45 ribuan aja dari @kyliesecretid 🎉.
.
.
Bisa untuk badan kamu sama wajah lho. Jadi ga perlu repot repot buat pake banyak produk.
.
.
Bahan-bahan:
- Marine Collagen
- Premium Organic Coffee
- Susu Kambing (kefir)
- Extra Virgin Olive Oil
Manfaatnya:
- mencegah penuaan dini
- mengangkat sel kulit mati
- menutrisi kulit
- mengurangi selulit
- bikin kulit kencang
- mencerahkan badan
- mengecilkan pori pori dan jerawat.
.
.
Yuk order di @kyliesecretid aja. Pakai yang rutin biar makin tjakep ❤️❤️ ”
#scrubwithkylie
#Rensta  #Repost : @rio_oliver via @renstapp ··· “ (SLIDE ⏩) Rahasia babang Rio punya banyak Followers dan banyak stalker di Dunia maya serta dunia nyata adalah wajah yang imut imut gini kan? 🙈 . . Makanya rajin rajin aja buat scrubing rutin di rumah. Murah kok. Cuma 45 ribuan aja dari @kyliesecretid 🎉. . . Bisa untuk badan kamu sama wajah lho. Jadi ga perlu repot repot buat pake banyak produk. . . Bahan-bahan: - Marine Collagen - Premium Organic Coffee - Susu Kambing (kefir) - Extra Virgin Olive Oil Manfaatnya: - mencegah penuaan dini - mengangkat sel kulit mati - menutrisi kulit - mengurangi selulit - bikin kulit kencang - mencerahkan badan - mengecilkan pori pori dan jerawat. . . Yuk order di @kyliesecretid aja. Pakai yang rutin biar makin tjakep ❤️❤️ ” #scrubwithkylie 
Lip Sleeping Mask 20gr - 190k
.
Fungsinya untuk mengangkat sel-sel kulit mati pada bibir, bikin kenyal dan halus 💋
.
#TBRlaneige #koreanbeauty #kbeauty #jualskincare #jualskincarekorea #jualskincareori #skincarejakarta #skincarekorea #readystockjkt #readystock #serumlaneige #laneige #juallaneige #naturalbeauty #scrub #mask #naturalmask #bodyscrub #foodforskin #facescrub #facemask #sleepingmask #nightskincare
Jom gebu dengan Temyracle dan salah satu produk kami adalah Whitening Body Scrub (WBS) ❤️😍. 3 jenis WBS, anda mampu menjadi lebih putih dan gebu. Dan WBS juga mampu menyegarkan di dalam cuaca yang panas ini.

Tips: 
1. Simpan WBS didalam peti ais
2. Gunakan WBS yang dikeluarkan dari peti ais, dan lumurkan dibadan.
3. Gosok dengan lembut ditempat-tempat berdaki dan berlipat. 
4. Bilas bersih! Tadaaaaa. Anda pasti keluar bilik air sambil tersenyum kerana terasa sangat segar dan wangi! ❤️
5. Gunakan setiap minggu untuk hasil yangg kebabomm dan putih semulajadi!

nak order  oleh whatsapp +60179463318 😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #facescrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah
Jom gebu dengan Temyracle dan salah satu produk kami adalah Whitening Body Scrub (WBS) ❤️😍. 3 jenis WBS, anda mampu menjadi lebih putih dan gebu. Dan WBS juga mampu menyegarkan di dalam cuaca yang panas ini. Tips: 1. Simpan WBS didalam peti ais 2. Gunakan WBS yang dikeluarkan dari peti ais, dan lumurkan dibadan. 3. Gosok dengan lembut ditempat-tempat berdaki dan berlipat. 4. Bilas bersih! Tadaaaaa. Anda pasti keluar bilik air sambil tersenyum kerana terasa sangat segar dan wangi! ❤️ 5. Gunakan setiap minggu untuk hasil yangg kebabomm dan putih semulajadi! nak order oleh whatsapp +60179463318 😘 #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #detoxmasktemyracle  #detoxmask  #facescrub  #bodyscrubtemyracle  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah 
Alhamdulillah, masalah jerawat dah makin pulih tanpa meninggalkan sebarang parut pun.
--
Akak ni hanya guna 2 item je awak.
--
Sabun Kunyit
Face Scrub Milk
--
Modal tak sampai RM50 pun dah dapat kulit macam ni. Memang tak rugilah laburkan duit untuk kulit cantik. 
#thebeautyhacks #teamAnisRosdi #naturalbeauty #organicproduct #bodyscrub #kunyit #asamjawa #beras #arang #facescrub #gold #milk #soapbar #kunyit #arang #beras #facecream #aloevera #facemask #honey #turmeric #lipscrub #cantik #cerah #roselollypop #sayaguna #sayajual #tbhmersing #polimersing #spreadwithtbh
Alhamdulillah, masalah jerawat dah makin pulih tanpa meninggalkan sebarang parut pun. -- Akak ni hanya guna 2 item je awak. -- Sabun Kunyit Face Scrub Milk -- Modal tak sampai RM50 pun dah dapat kulit macam ni. Memang tak rugilah laburkan duit untuk kulit cantik. #thebeautyhacks  #teamAnisRosdi  #naturalbeauty  #organicproduct  #bodyscrub  #kunyit  #asamjawa  #beras  #arang  #facescrub  #gold  #milk  #soapbar  #kunyit  #arang  #beras  #facecream  #aloevera  #facemask  #honey  #turmeric  #lipscrub  #cantik  #cerah  #roselollypop  #sayaguna  #sayajual  #tbhmersing  #polimersing  #spreadwithtbh 
"SERLAHKAN KEYAKINANMU" tanpa mekap 😍😍❤
.
.
Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan?😫 .
Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 😱mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!😍 .
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
☑Nak muka glowing & pinkish.
☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
☑Kulit sensitif.
☑Tak pakai mekap tak yakin
☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
☑Bajet tak cukup
☑Kulit letih lesu
☑Sape nk results sepantas kilat 
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau
Link ws ada di bio.
"SERLAHKAN KEYAKINANMU" tanpa mekap 😍😍❤ . . Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan?😫 . Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 😱mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . ============= KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✅Homemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia. ✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je! ✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau! ✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2 ✅Tekstur yg Best . ============== SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI? ============== . ☑Nak muka glowing & pinkish. ☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! ☑Kulit sensitif. ☑Tak pakai mekap tak yakin ☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead ☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya ☑Bajet tak cukup ☑Kulit letih lesu ☑Sape nk results sepantas kilat #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  Link ws ada di bio.
TBT to @DannyMacOnline showing Cornerstone some love before his show Sunset Boulevard.
TBT to @DannyMacOnline showing Cornerstone some love before his show Sunset Boulevard.
Apa itu produk Temyracle?????
•
🌸 Temyracle adalah rangkaian produk natural yg dihasilkan sendiri di production house kami yg kami sentiasa pastikan super bersih dan kemas. Harga nya sgt berpatutan hanya dari RM9-RM42 sahaja. Malah produk kami dihasilkan setiap hari bagi memastikan kesegaran produk temyracle.
•
Uols dh cuba?
•
Cara utk dapatkan ?
📲 0193933187

TEMYRACLE MESTI SAYA CARI !!
•
#temyracle #teamfitri #dropshipwanted #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jeragat #jerawat #parut #natural #fresh #bebaskimia #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub
#temyraclehululangat #temyraclecheras #qila_temyracle
Apa itu produk Temyracle????? • 🌸 Temyracle adalah rangkaian produk natural yg dihasilkan sendiri di production house kami yg kami sentiasa pastikan super bersih dan kemas. Harga nya sgt berpatutan hanya dari RM9-RM42 sahaja. Malah produk kami dihasilkan setiap hari bagi memastikan kesegaran produk temyracle. • Uols dh cuba? • Cara utk dapatkan ? 📲 0193933187 TEMYRACLE MESTI SAYA CARI !! • #temyracle  #teamfitri  #dropshipwanted  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jeragat  #jerawat  #parut  #natural  #fresh  #bebaskimia  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #temyraclehululangat  #temyraclecheras  #qila_temyracle 
Uollss, Set favourite ☝🏻️ yg tu lah ramai sgt cust repeat order! Selalu dpt cust yg sama sebab nk repeat order hihi. Best sgt kan scrub scrub muka & bdn then satu bdn jd putih😍 best tak, produk dr temyracle mmg 💯 berkesan if uollss pakai secara konsisten tau. -
Seriously rugi tau sesape yg ada masalah burn, selulit, jerawat, parut tak cuba produk kat ats tu. Body scrub & coffee scrub! Ia boleh menghilangkan masalah pd muka & badan uollls. -
Harga utk set favourite RM57 inc postage sem. Murah gila kan? Tahan selama 3-5 bulan👍 Tunggu apa lg grab satu sorg yukk💕🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Uollss, Set favourite ☝🏻️ yg tu lah ramai sgt cust repeat order! Selalu dpt cust yg sama sebab nk repeat order hihi. Best sgt kan scrub scrub muka & bdn then satu bdn jd putih😍 best tak, produk dr temyracle mmg 💯 berkesan if uollss pakai secara konsisten tau. - Seriously rugi tau sesape yg ada masalah burn, selulit, jerawat, parut tak cuba produk kat ats tu. Body scrub & coffee scrub! Ia boleh menghilangkan masalah pd muka & badan uollls. - Harga utk set favourite RM57 inc postage sem. Murah gila kan? Tahan selama 3-5 bulan👍 Tunggu apa lg grab satu sorg yukk💕🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Selamat petang.  Dah gaji ke uolss?  Apa lagi jomm laaa usha ig kita.  Nak lagi best tengok fb.  Klik jerr link bawah niehh okehh.

https://www.facebook.com/wannor.idayu.1?fref=ufi

#jomcantiksesama #thebeautyhacks #teamAyu #legacyofAyu #bodyskincare #empireofAten #tbhKulim #agentKulim #agentKedah #bodyscrub #facescrub #facecreamTBH #sinyitnyit #sabunTBH #facemaskhoney #whiteninglotion
Get yours now
Do you have a beauty routine or not? Do u have a face wash and scrub that target and prevent blackheads, fight BREAKOUTS 😲🤤 if it's No 
Get the Pure Skin 2 in 1 face wash and scrub 
Price: 2800 naira

It's comes with a Natural Facial Puff Face Exfoliator Cleansing Sponge 
Price: 600 naira.

Drink a lot of water 😙😙 #Beryaccessories #pureskin #facewash #skincare #facescrub #tbthursday #beautiful #beautyregime #skincareroutine #beautifulskin #cuteface
Dry face & cracked lips? 
We have the perfect solution 👌🏼
Dry face & cracked lips? We have the perfect solution 👌🏼
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?
-
Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati
-
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
-
Cepat whatsapp or DM sis segera! Yang nak COD pon boleh jer DM sis, nanti sis akan referkan uolls dekat agent terdekat dgn uolls 🤗
-
-
-
-
#greenteamintscrub #greenteabubblemask #bubblemask #greentea #mint #facescrub #greenteamintfacescrub #greenteamintscrubbyherinspire #herinspire #skrubmuka #mask #GMFS #greenteascrub #scrubmurah #tehhijau #skrubsejuk #maskbuih #skrubgreentea #skrubhijau
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? - Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati - Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼 - Cepat whatsapp or DM sis segera! Yang nak COD pon boleh jer DM sis, nanti sis akan referkan uolls dekat agent terdekat dgn uolls 🤗 - - - - #greenteamintscrub  #greenteabubblemask  #bubblemask  #greentea  #mint  #facescrub  #greenteamintfacescrub  #greenteamintscrubbyherinspire  #herinspire  #skrubmuka  #mask  #GMFS  #greenteascrub  #scrubmurah  #tehhijau  #skrubsejuk  #maskbuih  #skrubgreentea  #skrubhijau 
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
___________________________________________
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
___________________________________________
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
___________________________________________
COD area 👇🏾
🚗 JERTEH/BESUT
.
.
.
#greenteamintfacescrub #greentea #facescrub #sayajualfacescrub #cantikviral #facescrubviral #facescrubmurah #sayajualmurah #peppermint #codbesut #codjerteh #teamalifsyamimi #teamlinaalias
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. ___________________________________________ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari ___________________________________________ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci ___________________________________________ COD area 👇🏾 🚗 JERTEH/BESUT . . . #greenteamintfacescrub  #greentea  #facescrub  #sayajualfacescrub  #cantikviral  #facescrubviral  #facescrubmurah  #sayajualmurah  #peppermint  #codbesut  #codjerteh  #teamalifsyamimi  #teamlinaalias 
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
___________________________________________
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
___________________________________________
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
___________________________________________
COD area 👇🏾
🚗 JERTEH/BESUT
.
.
.
#greenteamintfacescrub #greentea #facescrub #sayajualfacescrub #cantikviral #facescrubviral #facescrubmurah #sayajualmurah #peppermint #codbesut #codjerteh #teamalifsyamimi #teamlinaalias
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. ___________________________________________ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari ___________________________________________ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci ___________________________________________ COD area 👇🏾 🚗 JERTEH/BESUT . . . #greenteamintfacescrub  #greentea  #facescrub  #sayajualfacescrub  #cantikviral  #facescrubviral  #facescrubmurah  #sayajualmurah  #peppermint  #codbesut  #codjerteh  #teamalifsyamimi  #teamlinaalias 
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
___________________________________________
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
___________________________________________
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
___________________________________________
COD area 👇🏾
🚗 JERTEH/BESUT
.
.
.
#greenteamintfacescrub #greentea #facescrub #sayajualfacescrub #cantikviral #facescrubviral #facescrubmurah #sayajualmurah #peppermint #codbesut #codjerteh #teamalifsyamimi #teamlinaalias
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. ___________________________________________ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari ___________________________________________ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci ___________________________________________ COD area 👇🏾 🚗 JERTEH/BESUT . . . #greenteamintfacescrub  #greentea  #facescrub  #sayajualfacescrub  #cantikviral  #facescrubviral  #facescrubmurah  #sayajualmurah  #peppermint  #codbesut  #codjerteh  #teamalifsyamimi  #teamlinaalias 
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
___________________________________________
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
___________________________________________
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
___________________________________________
COD area 👇🏾
🚗 JERTEH/BESUT
.
.
.
#greenteamintfacescrub #greentea #facescrub #sayajualfacescrub #cantikviral #facescrubviral #facescrubmurah #sayajualmurah #peppermint #codbesut #codjerteh #teamalifsyamimi #teamlinaalias
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. ___________________________________________ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari ___________________________________________ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci ___________________________________________ COD area 👇🏾 🚗 JERTEH/BESUT . . . #greenteamintfacescrub  #greentea  #facescrub  #sayajualfacescrub  #cantikviral  #facescrubviral  #facescrubmurah  #sayajualmurah  #peppermint  #codbesut  #codjerteh  #teamalifsyamimi  #teamlinaalias 
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
___________________________________________
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
___________________________________________
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
___________________________________________
COD area 👇🏾
🚗 JERTEH/BESUT
.
.
.
#greenteamintfacescrub #greentea #facescrub #sayajualfacescrub #cantikviral #facescrubviral #facescrubmurah #sayajualmurah #peppermint #codbesut #codjerteh #teamalifsyamimi #teamlinaalias
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. ___________________________________________ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari ___________________________________________ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci ___________________________________________ COD area 👇🏾 🚗 JERTEH/BESUT . . . #greenteamintfacescrub  #greentea  #facescrub  #sayajualfacescrub  #cantikviral  #facescrubviral  #facescrubmurah  #sayajualmurah  #peppermint  #codbesut  #codjerteh  #teamalifsyamimi  #teamlinaalias 
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
___________________________________________
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
___________________________________________
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
___________________________________________
COD area 👇🏾
🚗 JERTEH/BESUT
.
.
.
#greenteamintfacescrub #greentea #facescrub #sayajualfacescrub #cantikviral #facescrubviral #facescrubmurah #sayajualmurah #peppermint #codbesut #codjerteh #teamalifsyamimi #teamlinaalias
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. ___________________________________________ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari ___________________________________________ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci ___________________________________________ COD area 👇🏾 🚗 JERTEH/BESUT . . . #greenteamintfacescrub  #greentea  #facescrub  #sayajualfacescrub  #cantikviral  #facescrubviral  #facescrubmurah  #sayajualmurah  #peppermint  #codbesut  #codjerteh  #teamalifsyamimi  #teamlinaalias 
Hai semuaa! Ramai yang tanya Hana apa beza face scrub & coffee scrub?
.
Coffee scrub ni senang kata lebih kepada untuk merawat masalah jerawat di muka.
.
Face scrub ni menghaluskan kulit. Bukan menghakis tauu. Nnt after scrub korg akan rasa kulit lembutttt je 😍
.
Dua2 item ni Rm29 (tanpa postage)
.
Kalau berminat nak order,  WhatsApp +6014700771!
.
#facescrubtemyracle #coffeescrubmurahmlaysia #coffeescrub #ajimaura #facescrubtemyracle #facescrub #coffeescrubmurahmlaysia #coffeescrubtemyracle #terapiinstagram #temyraclealorsetar
Hai semuaa! Ramai yang tanya Hana apa beza face scrub & coffee scrub? . Coffee scrub ni senang kata lebih kepada untuk merawat masalah jerawat di muka. . Face scrub ni menghaluskan kulit. Bukan menghakis tauu. Nnt after scrub korg akan rasa kulit lembutttt je 😍 . Dua2 item ni Rm29 (tanpa postage) . Kalau berminat nak order, WhatsApp +6014700771! . #facescrubtemyracle  #coffeescrubmurahmlaysia  #coffeescrub  #ajimaura  #facescrubtemyracle  #facescrub  #coffeescrubmurahmlaysia  #coffeescrubtemyracle  #terapiinstagram  #temyraclealorsetar 
TAHUKAH ANDA, PRODUK TBH NAMPAK MAHAL TAPI SEBENARNYA MAMPU MILIK 💓
.

Customer ni ada masalah kulit pada bahagian muka. Oleh itu beliau dah grab skincare by TBH iaitu
—

1. Sabun beras
2. Face scrub milk
.

Bagaimanakah kedua item ini dapat mengatasi masalah yang dihadapi oleh beliau? Jom Aten explainkan 🎉
.

SABUN BERAS
Pakai cuma 2x sehari. Anda akan alami perubahan di mana kulit tidak lagi berminyak terus kerna sabun beras akan mengawal kadar minyak di muka anda
.

FACE SCRUB
Pemakaian sebanyak 2-3x seminggu secara konsisten akan membuatkan wajah anda lebih cerah dan berseri. Ada masalah jerawat dan parut? Ya Aten really recomended this scrub milk juga
.

Total price : RM45 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah  #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir  #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted
TAHUKAH ANDA, PRODUK TBH NAMPAK MAHAL TAPI SEBENARNYA MAMPU MILIK 💓 . Customer ni ada masalah kulit pada bahagian muka. Oleh itu beliau dah grab skincare by TBH iaitu — 1. Sabun beras 2. Face scrub milk . Bagaimanakah kedua item ini dapat mengatasi masalah yang dihadapi oleh beliau? Jom Aten explainkan 🎉 . SABUN BERAS Pakai cuma 2x sehari. Anda akan alami perubahan di mana kulit tidak lagi berminyak terus kerna sabun beras akan mengawal kadar minyak di muka anda . FACE SCRUB Pemakaian sebanyak 2-3x seminggu secara konsisten akan membuatkan wajah anda lebih cerah dan berseri. Ada masalah jerawat dan parut? Ya Aten really recomended this scrub milk juga . Total price : RM45 exc postage Postage : RM8 SM | RM12 SS Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll . Fatin Aqilah +60132599259 . #monsterstokisTBHTerengganu  #atenninspireworks  #thebeautyhacksterengganu  #agentthebeautyhacks  #projekrumah  #trustedagent  #agentyangsah  #beautyhacks  #beauty  #letschanteq  #jomcuba  #aqylazainalempire  #cod  #produkbest  #sayajual  #sayajualkosmetik  #scrub  #facescrub  #bodyscrub  #turmericset  #riceset  #charcoalset  #trg  #dataranaustin  #gongbadak  #manir  #nakcantikjangankedekut  #beautyispain  #dropshipwanted  #agentwanted 
FREEMAN FEELING BEAUTIFUL GOLDEN GRAIN
ORIGINAL USA
MOST MULTIFUNCTION FOR BRIGHTENING✔️
-
Freeman Golden Grain Brightening Mask adalah masker buatan USA yang cocok untuk kulit kering. 
Dengan bahan alamin Golden Grain(butiran gandum) yang akan mengangkat tingkat kelembapan kulit untuk kulit yang tampak lembut. Dengan adanya kandungan Vitamin C yang terkenal dapat mengontrol pembetukan bintik hitam (dark spot), kulit yang kencang dan tampak cerah
--
FUNGSI:
Membantu mengontrol pembentukan dark spots
Melembapkan dan mencerahkan kulit
Untuk kulit yang lebih lembut 
Kulit tampak kencang
Cocok untuk kulit kering
---
#freemangoldengrain #freemangoldengrainmask#jualfreemangoldengrain#jualfreemangoldengrainmask #jualfreeman#freeman #freemanmurah #jualfreemanmurah#jualfreemanori #freemanori #freemanoriginal#jualfreemanoriginal #jualfreemandeadsea#deadseamask #deadseamaskmurah#freemanfeelingbeautiful #skincare #facemask#facescrub #lafortunatemalaysia
FREEMAN FEELING BEAUTIFUL GOLDEN GRAIN ORIGINAL USA MOST MULTIFUNCTION FOR BRIGHTENING✔️ - Freeman Golden Grain Brightening Mask adalah masker buatan USA yang cocok untuk kulit kering.  Dengan bahan alamin Golden Grain(butiran gandum) yang akan mengangkat tingkat kelembapan kulit untuk kulit yang tampak lembut. Dengan adanya kandungan Vitamin C yang terkenal dapat mengontrol pembetukan bintik hitam (dark spot), kulit yang kencang dan tampak cerah -- FUNGSI: Membantu mengontrol pembentukan dark spots Melembapkan dan mencerahkan kulit Untuk kulit yang lebih lembut  Kulit tampak kencang Cocok untuk kulit kering --- #freemangoldengrain  #freemangoldengrainmask #jualfreemangoldengrain #jualfreemangoldengrainmask  #jualfreeman #freeman  #freemanmurah  #jualfreemanmurah #jualfreemanori  #freemanori  #freemanoriginal #jualfreemanoriginal  #jualfreemandeadsea #deadseamask  #deadseamaskmurah #freemanfeelingbeautiful  #skincare  #facemask #facescrub  #lafortunatemalaysia 
COMBO FOR A WISER CHOICE!
—
“ SET UNTUK BADAN SERTA MUKA CERAH BERSERI”
—
☑️ 1x Whitening body scrub (350g)
☑️ 1x Purifying detox mask (50g)
—
* Whitening body scrub & purifying detox mask can be used on daily basis.Do not over-scrubbing yea 👍🏻✨
—
WhatsApp to order/consult
+6016.666.1464
➖
#dewidewy #dewidewytips #temyracle #teamyukino #jerawat #acne #parut #scar #scrubhomemade #glowing #homemadeproduct #organic #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #coffeescrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #lipscrub #facescrub #detoxmask #ricemilksoap #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #skincare #skincareproduct #skincareorganik #skincareselamat #skincaremalaysia
COMBO FOR A WISER CHOICE! — “ SET UNTUK BADAN SERTA MUKA CERAH BERSERI” — ☑️ 1x Whitening body scrub (350g) ☑️ 1x Purifying detox mask (50g) — * Whitening body scrub & purifying detox mask can be used on daily basis.Do not over-scrubbing yea 👍🏻✨ — WhatsApp to order/consult +6016.666.1464 ➖ #dewidewy  #dewidewytips  #temyracle  #teamyukino  #jerawat  #acne  #parut  #scar  #scrubhomemade  #glowing  #homemadeproduct  #organic  #ubatjerawat  #ubatputih  #ubatparut  #scrubmurah  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #bodyscrub  #lipscrub  #facescrub  #detoxmask  #ricemilksoap  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #skincare  #skincareproduct  #skincareorganik  #skincareselamat  #skincaremalaysia 
Uollss dah guna belum body scrub by temyracle ni? Jangan lupa tau.  So untuk pengetahuan uolss semua. Ni antara benefit of body scrub:
1. Mencerahkan kulit serta merta
2. Menanggalkan daki & hitam di celah-celah
3. Melembut dan melembapkan kulit serta merta
4. Menghilangkan bau badan
5. Menghilangkan sunburn
6. Bau wangi dan tahan lama😊🌺 ~~
-
Jangan lupa mandi untuk malam ni scrub dulu badan bagi wangi barulah tak bau busuk huhu. Then temyracle ada 3flavour tau. Semua wangi2.Tapi ingat tau, jangan pakai pada tempat yang luka, takut uollss pedih. Kesian pulak nanti😢. Jom dapatkan sekarang! ~~
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Uollss dah guna belum body scrub by temyracle ni? Jangan lupa tau. So untuk pengetahuan uolss semua. Ni antara benefit of body scrub: 1. Mencerahkan kulit serta merta 2. Menanggalkan daki & hitam di celah-celah 3. Melembut dan melembapkan kulit serta merta 4. Menghilangkan bau badan 5. Menghilangkan sunburn 6. Bau wangi dan tahan lama😊🌺 ~~ - Jangan lupa mandi untuk malam ni scrub dulu badan bagi wangi barulah tak bau busuk huhu. Then temyracle ada 3flavour tau. Semua wangi2.Tapi ingat tau, jangan pakai pada tempat yang luka, takut uollss pedih. Kesian pulak nanti😢. Jom dapatkan sekarang! ~~ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
COMBO FOR A WISER CHOICE!
—
“ SET LENGKAP UNTUK DETOX DAN RAWAT MUKA”
—
☑️ 1x Original coffee scrub (100g)
☑️ 1x Rice milk soap (100g)
☑️ 1x Purifying detox mask (50g)
—
* Coffee scrub can be used 2-3 times per week. Meanwhile Purifying detox mask and rice milk soap can be used on daily basis.Do not over-scrubbing yea 👍🏻✨
—
WhatsApp to order/consult
+6016.666.1464
➖
#dewidewy #dewidewytips #temyracle #teamyukino #jerawat #acne #parut #scar #scrubhomemade #glowing #homemadeproduct #organic #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #coffeescrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #lipscrub #facescrub #detoxmask #ricemilksoap #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #skincare #skincareproduct #skincareorganik #skincareselamat #skincaremalaysia
COMBO FOR A WISER CHOICE! — “ SET LENGKAP UNTUK DETOX DAN RAWAT MUKA” — ☑️ 1x Original coffee scrub (100g) ☑️ 1x Rice milk soap (100g) ☑️ 1x Purifying detox mask (50g) — * Coffee scrub can be used 2-3 times per week. Meanwhile Purifying detox mask and rice milk soap can be used on daily basis.Do not over-scrubbing yea 👍🏻✨ — WhatsApp to order/consult +6016.666.1464 ➖ #dewidewy  #dewidewytips  #temyracle  #teamyukino  #jerawat  #acne  #parut  #scar  #scrubhomemade  #glowing  #homemadeproduct  #organic  #ubatjerawat  #ubatputih  #ubatparut  #scrubmurah  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #bodyscrub  #lipscrub  #facescrub  #detoxmask  #ricemilksoap  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #skincare  #skincareproduct  #skincareorganik  #skincareselamat  #skincaremalaysia 
Sekarang nak lembapkan kulit Aten tak miss pakai face mask honey dan face cream everyday. Trust me kalau nak cantik memang kena rajin ohoii. Well, face mask honey TBH ni acts as pelembap tau manakala face cream TBH pula sebagai sunblock
.

Coming soon HQ akan keluarkan baby terbaru iaitu SERUM ! Ya ya, Aten tahu korang excited tapi bagi Aten rasmi dulu sebab Aten akan dapat tester dari HQ, hip hip horaaay
.

Nampak tak ketul ketul dalam tu? Itu adalah pearl sayangku. Fuh merecik sangat serum by TBH nanti. Well, jangan lupa nanti dapatkan serum ni tau. Boleh apply before FM dan FC
.

Bagi yang tertanya apakah fungsi serum ini
.

Mencerahkan kulit 
Melembapkan kulit 
Anti penuaan 
Mengurangkan jerawat dan jeragat
.

Btw, HQ request letak collagen Q10 which is untuk firmkan muka yang kendur jadi tegang terbentuk. Gittuw
.

Excited tak? Say I sikit 😋
.

Aten,
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir  #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain
Sekarang nak lembapkan kulit Aten tak miss pakai face mask honey dan face cream everyday. Trust me kalau nak cantik memang kena rajin ohoii. Well, face mask honey TBH ni acts as pelembap tau manakala face cream TBH pula sebagai sunblock . Coming soon HQ akan keluarkan baby terbaru iaitu SERUM ! Ya ya, Aten tahu korang excited tapi bagi Aten rasmi dulu sebab Aten akan dapat tester dari HQ, hip hip horaaay . Nampak tak ketul ketul dalam tu? Itu adalah pearl sayangku. Fuh merecik sangat serum by TBH nanti. Well, jangan lupa nanti dapatkan serum ni tau. Boleh apply before FM dan FC . Bagi yang tertanya apakah fungsi serum ini . Mencerahkan kulit Melembapkan kulit Anti penuaan Mengurangkan jerawat dan jeragat . Btw, HQ request letak collagen Q10 which is untuk firmkan muka yang kendur jadi tegang terbentuk. Gittuw . Excited tak? Say I sikit 😋 . Aten, . #projekrumah  #thebeautyhacks  #trustedagent  #agentyangsah  #beautyhacks  #beauty  #letschanteq  #jomcuba  #atenninspirework  #cod  #serikembangan  #produkbest  #supportmelayu  #sayajual  #sayajualkosmetik  #scrub  #facescrub  #bodyscrub  #turmericset  #riceset  #charcoalset  #trg  #ktrg  #dataranaustin  #gongbadak  #manir  #setcantik  #nakcantikjangankedekut  #beautyispain 
COMBO FOR A WISER CHOICE!
—
“ SET UNTUK DETOX & PURIFY”
—
☑️ 1x Rice milk soap (100g)
☑️ 1x Purifying detox mask (50g)
—
* Set ini boleh digunakan on daily basis. Detox mask boleh digunakan setiap hari untuk perawatan wajah 👍🏻✨
—
WhatsApp to order/consult
+6016.666.1464
➖
#dewidewy #dewidewytips #temyracle #teamyukino #jerawat #acne #parut #scar #scrubhomemade #glowing #homemadeproduct #organic #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #coffeescrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #lipscrub #facescrub #detoxmask #ricemilksoap #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #skincare #skincareproduct #skincareorganik #skincareselamat #skincaremalaysia
COMBO FOR A WISER CHOICE! — “ SET UNTUK DETOX & PURIFY” — ☑️ 1x Rice milk soap (100g) ☑️ 1x Purifying detox mask (50g) — * Set ini boleh digunakan on daily basis. Detox mask boleh digunakan setiap hari untuk perawatan wajah 👍🏻✨ — WhatsApp to order/consult +6016.666.1464 ➖ #dewidewy  #dewidewytips  #temyracle  #teamyukino  #jerawat  #acne  #parut  #scar  #scrubhomemade  #glowing  #homemadeproduct  #organic  #ubatjerawat  #ubatputih  #ubatparut  #scrubmurah  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #bodyscrub  #lipscrub  #facescrub  #detoxmask  #ricemilksoap  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #skincare  #skincareproduct  #skincareorganik  #skincareselamat  #skincaremalaysia 
Men need skincare too! Shaving encourages ingrown hairs and men are mostly prone to this. Help a boyfriend out and share about @cliniquesg For Men Face Scrub! It has fine, non-abrasive grains de-flake, lift beard hairs, help reduce ingrown hairs! #BeautyInsider #BeautyInsiderSG #Cliniquesg
Men need skincare too! Shaving encourages ingrown hairs and men are mostly prone to this. Help a boyfriend out and share about @cliniquesg For Men Face Scrub! It has fine, non-abrasive grains de-flake, lift beard hairs, help reduce ingrown hairs! #BeautyInsider  #BeautyInsiderSG  #Cliniquesg 
Thinking of a holiday destination? Or going to attend a destination wedding? Vacation planning, bookings in mind? 
You surely know how to travel in style with our First Edit Travel Kit - a 11 pc set that has the works! A True travel companion. 😍

#travel #destination #giftingidea #destinationwedding #travelkit #deluxesize #eyemask #comb #soap #shampoo #conditioner #bodywash #lipbalm #bodylotion #bodywash #facescrub #bathsalt #bodymist 
Image courtesy @thefabbag

Link in bio.
Thinking of a holiday destination? Or going to attend a destination wedding? Vacation planning, bookings in mind? You surely know how to travel in style with our First Edit Travel Kit - a 11 pc set that has the works! A True travel companion. 😍 #travel  #destination  #giftingidea  #destinationwedding  #travelkit  #deluxesize  #eyemask  #comb  #soap  #shampoo  #conditioner  #bodywash  #lipbalm  #bodylotion  #bodywash  #facescrub  #bathsalt  #bodymist  Image courtesy @thefabbag Link in bio.
🌨Rain rain come again Scrub District wants to play 😍😅Feel amaze with this Scrub after a long day just apply to your skin and you will never regrate how magic this scrub🍑💖 Fair , Flawless & Fabulous your day with Scrub District💯♥️
.
.
.
#skincareroutine #scrub #skincare #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictangels #scrubdistrictagent #BodyScrub #FaceScrub #beautyblogger #girlbosslife #studentlife #Lokalah #love #pinkish #beachtime #vacation #travelling #summertime #readystock #trustedseller
🌨Rain rain come again Scrub District wants to play 😍😅Feel amaze with this Scrub after a long day just apply to your skin and you will never regrate how magic this scrub🍑💖 Fair , Flawless & Fabulous your day with Scrub District💯♥️ . . . #skincareroutine  #scrub  #skincare  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictagent  #BodyScrub  #FaceScrub  #beautyblogger  #girlbosslife  #studentlife  #Lokalah  #love  #pinkish  #beachtime  #vacation  #travelling  #summertime  #readystock  #trustedseller 
Lelaki punya tangan pun boleh putih dengan scrub coffe ni.. Wah sukanya.. Alhamdulillah ..😍
.
Kelebihan coffeescrub sugarbelle 🍀100% semulajadi
🍀Mengurangkan selulit
🍀Melicin dan melembapkan kulit
🍀Mengurangkan stretchmark
🍀Membuang sel kulit mati
🍀Mencerahkan kawasan badan yang gelap
🍀Mengurangkan parut jerawat
🍀Menghilangkan daki
.
#coffescrub #facescrub #bodyscrub #scrubmuka #strechmarks #parut #jerawat #daki#selulit #kulitcantik #kulitkusam #sugarbellescrub #mukaflawless #mukaglowing #kebaikankopi#testimoniscrubcoffee#mukaflawless #mukabersih #mukaberseri
Lelaki punya tangan pun boleh putih dengan scrub coffe ni.. Wah sukanya.. Alhamdulillah ..😍 . Kelebihan coffeescrub sugarbelle 🍀100% semulajadi 🍀Mengurangkan selulit 🍀Melicin dan melembapkan kulit 🍀Mengurangkan stretchmark 🍀Membuang sel kulit mati 🍀Mencerahkan kawasan badan yang gelap 🍀Mengurangkan parut jerawat 🍀Menghilangkan daki . #coffescrub  #facescrub  #bodyscrub  #scrubmuka  #strechmarks  #parut  #jerawat  #daki #selulit  #kulitcantik  #kulitkusam  #sugarbellescrub  #mukaflawless  #mukaglowing  #kebaikankopi #testimoniscrubcoffee #mukaflawless  #mukabersih  #mukaberseri 
Cantik kan skin our Ladyboss ! 😍♥️ .
Jumpa dia depan depan lagi menangis tengok how flawless & super duper putih daripada dinding! .
Nak skin macam Barbie Malaysia kita ni kena la scrub dua kali sehari and make sure gently scrub okay? .
SCRUBBING is the MOST ESSENTIAL part of Flawless skin ♥️
.
Fair Flawless Fabulous our days with #ScrubDistrict
.
Price : RM59 exc postage. Whatsapp sini tau +60187723341
.
🍃READY STOCK 🍃
.
🚗 COD area: Bandar Putra/Bandar Segamat/Bandar Utama/Temenggong/Jementah/Tasik Alai/Taman Yayasan/Buloh Kasap/Batu Anam/Gemas .
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #meletop #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #redvelvet
Cantik kan skin our Ladyboss ! 😍♥️ . Jumpa dia depan depan lagi menangis tengok how flawless & super duper putih daripada dinding! . Nak skin macam Barbie Malaysia kita ni kena la scrub dua kali sehari and make sure gently scrub okay? . SCRUBBING is the MOST ESSENTIAL part of Flawless skin ♥️ . Fair Flawless Fabulous our days with #ScrubDistrict  . Price : RM59 exc postage. Whatsapp sini tau +60187723341 . 🍃READY STOCK 🍃 . 🚗 COD area: Bandar Putra/Bandar Segamat/Bandar Utama/Temenggong/Jementah/Tasik Alai/Taman Yayasan/Buloh Kasap/Batu Anam/Gemas . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #meletop  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #redvelvet 
Hi sayang? Apa khabar, tgh buat apa skrg. Sibuk Bekerja ke? sibuk2 jugak jgn lupa tau scrub bdn dgn body scrub flavour mixed fruit🍇🍅🍊 yg amat wangi peghh😍 bau sweet mcm love spell VS👍😘 lepas dh scrub body, fuh mmg rasa bdn ni gebu gebas dan lega tau sbb daki2 yg ada kt tubuh bdn dh hilang. But make sure pkai secara konsisten. Tp jgn lebih dr 3x okk?!😘
-
Jom grab satu sorang uollss. Tak rugi kalau beli, harga murah sangat dah! Hanya RM20 sahaja uolllss mana nak cari bodyscrub yg murah plus bau wangi pulak tu! Dahlah ada 3flavour pilihan ramai💞💯👍🏻
-
RM20 exc postage, 
Sem RM8, SS RM10
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hi sayang? Apa khabar, tgh buat apa skrg. Sibuk Bekerja ke? sibuk2 jugak jgn lupa tau scrub bdn dgn body scrub flavour mixed fruit🍇🍅🍊 yg amat wangi peghh😍 bau sweet mcm love spell VS👍😘 lepas dh scrub body, fuh mmg rasa bdn ni gebu gebas dan lega tau sbb daki2 yg ada kt tubuh bdn dh hilang. But make sure pkai secara konsisten. Tp jgn lebih dr 3x okk?!😘 - Jom grab satu sorang uollss. Tak rugi kalau beli, harga murah sangat dah! Hanya RM20 sahaja uolllss mana nak cari bodyscrub yg murah plus bau wangi pulak tu! Dahlah ada 3flavour pilihan ramai💞💯👍🏻 - RM20 exc postage, Sem RM8, SS RM10 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
.
.
Sis mua @nvdism in barbie makeup look 😍
.
Cantik kan 🤩
.
Jom try satu dahulu, boleh pakai di badan juga tau! .
💚ORDER NOW💚
.
.
ScrubDistrict Whitening Facial Scrub
Harga: RM59 excl postage (2-3 bulan usage)
.
COD AMPANG AREAS:
BKT INDAH/ TMN KOSAS/ AEON BIG AMPANG/ BKT BELACAN/AMPANG SAUJANA/ TMN SAGA/ TMN TERATAI/ PANDAN INDAH/ PANDAN JAYA/ BDR BR AMPANG/ TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ AMPANG POINT/ TESCO AMPANG & YG BERDEKATAN
.
Whatsapp/ Telegram Eiza 
atau click link di BIO untuk fast response.
+6019231.3680.
.
#ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #ScrubDistrictAngels
#ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat
#ScrubBadan #ScrubMurah #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub
#londonvibes #ampang #victoriasecret #glowingradiance #bodyscrub #facescrub #apricotscrub #lokalah #beautyblogger #sayapakaisayajual
.
. . Sis mua @nvdism in barbie makeup look 😍 . Cantik kan 🤩 . Jom try satu dahulu, boleh pakai di badan juga tau! . 💚ORDER NOW💚 . . ScrubDistrict Whitening Facial Scrub Harga: RM59 excl postage (2-3 bulan usage) . COD AMPANG AREAS: BKT INDAH/ TMN KOSAS/ AEON BIG AMPANG/ BKT BELACAN/AMPANG SAUJANA/ TMN SAGA/ TMN TERATAI/ PANDAN INDAH/ PANDAN JAYA/ BDR BR AMPANG/ TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ AMPANG POINT/ TESCO AMPANG & YG BERDEKATAN . Whatsapp/ Telegram Eiza atau click link di BIO untuk fast response. +6019231.3680. . #ScrubDistrict  #DistrictBabes  #BarbieAngels  #ScrubDistrictAngels  #ScrubDistrictFeedback  #ScrubJerawat  #ScrubBadan  #ScrubMurah  #ScrubMurahMalaysia  #WhiteningFaceScrub  #KoreanScrub  #londonvibes  #ampang  #victoriasecret  #glowingradiance  #bodyscrub  #facescrub  #apricotscrub  #lokalah  #beautyblogger  #sayapakaisayajual  .
Uols dh scrub muka uols ? 
Belom ?
Nak tunggu muka uols dh teruk ? Nak tunggu muka uols penuh berjerawat bernanah ? Eeewww geliii ‼️‼️
.
Ada yg ckp takut nk scrub sb nnt sakit sb scrub tu kasar 🙄 .
Meh sini iols nk bgtahu , SCRUB DISTRICT xsama mcm scrub lain ❗️
.
#ScrubDistrict sgt halus dan khas utk kegunaan harian .
Nampak x texturenya yg halus dan yg paling best WANGI ‼️
.
XPERCAYA ❓
You'll never know unless you give it a try ❤️ .
Uols nk transformasikan kulit menjadi Cantik seperti Barbie ?
Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️
.
Whatsapp Anie skrg ❗️
.
📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 .
WHATAPS Ke 0194193703
.
Kami akn Reply Satu persatu ye .
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #viral
Uols dh scrub muka uols ? Belom ? Nak tunggu muka uols dh teruk ? Nak tunggu muka uols penuh berjerawat bernanah ? Eeewww geliii ‼️‼️ . Ada yg ckp takut nk scrub sb nnt sakit sb scrub tu kasar 🙄 . Meh sini iols nk bgtahu , SCRUB DISTRICT xsama mcm scrub lain ❗️ . #ScrubDistrict  sgt halus dan khas utk kegunaan harian . Nampak x texturenya yg halus dan yg paling best WANGI ‼️ . XPERCAYA ❓ You'll never know unless you give it a try ❤️ . Uols nk transformasikan kulit menjadi Cantik seperti Barbie ? Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️ . Whatsapp Anie skrg ❗️ . 📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 . WHATAPS Ke 0194193703 . Kami akn Reply Satu persatu ye . . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #viral 
Kebabommm uolsss !
.
Putih bak suteraaa 🤩 !
Muka dh la putih, jerawat hilang ..lubang2 jerawat smua dh berturap 😍 , mmg #scrubdistrict ni magic la !!
.
Menyesal xcuba awl2 lg 😭 !
Yg belom cuba tu, jgn tunggu lama2 nnt muka jd mcm jln tar belubang2 br menyesal taw !
.
Krg nk transformasikan kulit menjadi Cantik mcm #Barbie ?
Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️
.
Whatsapp Anie skrg ❗️
.
📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 .
WHATAPS ke 0194193703
.
Kami akn Reply Satu persatu ye . .
BEST KAN ! WHATSAP2 terus dapat brg !
.
✅JOM GOSOK ! ✅PAGI GOSOK MLM !✅TERUSSS FLAWLESS 💯 !
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #jerawat #scrubviral #viralmalaysia
Kebabommm uolsss ! . Putih bak suteraaa 🤩 ! Muka dh la putih, jerawat hilang ..lubang2 jerawat smua dh berturap 😍 , mmg #scrubdistrict  ni magic la !! . Menyesal xcuba awl2 lg 😭 ! Yg belom cuba tu, jgn tunggu lama2 nnt muka jd mcm jln tar belubang2 br menyesal taw ! . Krg nk transformasikan kulit menjadi Cantik mcm #Barbie  ? Flawless ❗️ Cantikk ❗️ Gebu Gebas ❗️ . Whatsapp Anie skrg ❗️ . 📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 . WHATAPS ke 0194193703 . Kami akn Reply Satu persatu ye . . BEST KAN ! WHATSAP2 terus dapat brg ! . ✅JOM GOSOK ! ✅PAGI GOSOK MLM !✅TERUSSS FLAWLESS 💯 ! . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #jerawat  #scrubviral  #viralmalaysia 
SELAMAT TENGAH HARI
-
-
Lunch apa hari ni? Kenyang ke tu?😋
Area ofis Kak Beras hujan lebat, yang mana lunch kat luar tu..
Hati-hati dijalan ye..
=
Kalau tiba-tiba muka terasa kasar, jangan lupa scrub muka tu..
Baru rasa kulit gebu dan anjal..
Nak apply makeup pon smooth je tau!
=
❤️Free consultation
🛵Free COD
✉️Free postage
🎁Free gift
☎️Mesej Kak Kopi 018-471 4755
SELAMAT TENGAH HARI - - Lunch apa hari ni? Kenyang ke tu?😋 Area ofis Kak Beras hujan lebat, yang mana lunch kat luar tu.. Hati-hati dijalan ye.. = Kalau tiba-tiba muka terasa kasar, jangan lupa scrub muka tu.. Baru rasa kulit gebu dan anjal.. Nak apply makeup pon smooth je tau! = ❤️Free consultation 🛵Free COD ✉️Free postage 🎁Free gift ☎️Mesej Kak Kopi 018-471 4755
Kan cheq dah habaq , confirm xmenyesal cuba #scrubdistrict ..haa kan dh jatuh cinta 😍 !
.
Dah la Kulit cantik ..gebu ..peloless , segala jerawat batu bata , gunung ganang smua dh xdakk 😋 , JIMAT PULAK TU !!
.
==========================
DM UNTUK DAPATKAN SKRG !
DM UNTUK DAPATKAN SKRG !
DM UNTUK DAPATKAN SKRG !
.
💋Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
💋Hilangkan whitehead blackhead
💋Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
💋Merawat rashes & excema .
💋Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
💋Hilangkan jerawat belakang badan
💋MENJAMIN KULIT LEBIH FLAWLESS PUTIH SEAWAL 3 HARI 💯 !
.
Mendapat Kelulusan " KKM" !
.
DAH TAK SABAR NAK TRY?
Whatsapp anie skrg! .
.
❝  anie ❞  0194193703
❝  anie ❞  0194193703
❝  anie ❞  0194193703
❝  anie ❞  0194193703
.
🛵 EVERYDAY COD 👉Area alor setar
.
🚚Postage setiap hari 😘
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #jerawat #viral #followforfollow
Kan cheq dah habaq , confirm xmenyesal cuba #scrubdistrict  ..haa kan dh jatuh cinta 😍 ! . Dah la Kulit cantik ..gebu ..peloless , segala jerawat batu bata , gunung ganang smua dh xdakk 😋 , JIMAT PULAK TU !! . ========================== DM UNTUK DAPATKAN SKRG ! DM UNTUK DAPATKAN SKRG ! DM UNTUK DAPATKAN SKRG ! . 💋Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat 💋Hilangkan whitehead blackhead 💋Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat 💋Merawat rashes & excema . 💋Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . 💋Hilangkan jerawat belakang badan 💋MENJAMIN KULIT LEBIH FLAWLESS PUTIH SEAWAL 3 HARI 💯 ! . Mendapat Kelulusan " KKM" ! . DAH TAK SABAR NAK TRY? Whatsapp anie skrg! . . ❝ anie ❞ 0194193703 ❝ anie ❞ 0194193703 ❝ anie ❞ 0194193703 ❝ anie ❞ 0194193703 . 🛵 EVERYDAY COD 👉Area alor setar . 🚚Postage setiap hari 😘 . #DistrictBabes  #ScrubDistrict  #WhiteningFaceScrub  #FaceScrub  #ApricotScrub  #BodyScrub  #ScrubMalaysia  #ScrubMurah  #ScrubPutih  #Lokalah  #scrub  #whiteningscrub  #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #jerawat  #viral  #followforfollow 
Percaya ngak kalo pake 1 produk ini secara teratur aja bisa bikin kulitmu bersih dari komedo dan nampak lebih cerah?

Ngak percaya? Yuk cobain Gentle Exfoliating Scrub Jafra ini.

Selain menghancurkan komedo dan mengangkat sel kulit mati, scrub ini juga membuat kulit lebih halus dan cerah..
Abis pake ini, bisa bilang "bye bye kulit kusam dan komedo.. Hallo kulit halus dan cerah"

Order/join/konsul
Wa 083895911138
Line yds_viraa21

#jafra #jafrajakarta #gentleexfoliatingscrub
#scrubjafra #facescrub #komedohilang #kulitkusam #kulitkasar #kulitcerah #konsultanjafra #konsultasigratis #cobaprodukjafragratis #orderjafra #joinjafra
Percaya ngak kalo pake 1 produk ini secara teratur aja bisa bikin kulitmu bersih dari komedo dan nampak lebih cerah? Ngak percaya? Yuk cobain Gentle Exfoliating Scrub Jafra ini. Selain menghancurkan komedo dan mengangkat sel kulit mati, scrub ini juga membuat kulit lebih halus dan cerah.. Abis pake ini, bisa bilang "bye bye kulit kusam dan komedo.. Hallo kulit halus dan cerah" Order/join/konsul Wa 083895911138 Line yds_viraa21 #jafra  #jafrajakarta  #gentleexfoliatingscrub  #scrubjafra  #facescrub  #komedohilang  #kulitkusam  #kulitkasar  #kulitcerah  #konsultanjafra  #konsultasigratis  #cobaprodukjafragratis  #orderjafra  #joinjafra 
Memang setiap kali post gambar produk The Beauty Hacks ni, mesti orang akan puji packaging kami yang cecomels hipster gitew🙈
.
.

Tapi korang jangan tak tahu, kelebihan TBH bukan terletak pada packaging je taw. Produk kami terbaik hanya menggunakan bahan semulajadi. Macam Soap Bar The Rice ni sangat bagus untuk kulit kusam dan kering. Boleh mencerahkan tona kulit  tanpa melalui proses pengelupasan yang memedihkan. Senang cakap ianya lembab lembut pada kulit awak tu.Cuba dulu baru tau taw deh ! 😉
.
.
Soap bar rice 60gram
Rm12
Postage : rm8sm/rm12ss
Cod:  bentong pahang 
Wasap : +60142972507
.
.
#Thebeautyhacks #skincare #bodycare 
#facescrub #scrubmalaysia #scrubmuka  #kosmetikmurah #tbhproduct #dahliansandco 
#kulitsihat #halal #sayajualonline  #bazaarpaknil #lokalah #igshopmalaysia #sayajualmurah #natural #instalike  #aurainsta #codbentongpahang #tipskecantikan #scrubkunyit #scrubmuka #scrubasamjawa #scrubberas #scrubbadan #sabunberas #sabunkunyit #scrubsusu
#sayajualonline
Memang setiap kali post gambar produk The Beauty Hacks ni, mesti orang akan puji packaging kami yang cecomels hipster gitew🙈 . . Tapi korang jangan tak tahu, kelebihan TBH bukan terletak pada packaging je taw. Produk kami terbaik hanya menggunakan bahan semulajadi. Macam Soap Bar The Rice ni sangat bagus untuk kulit kusam dan kering. Boleh mencerahkan tona kulit tanpa melalui proses pengelupasan yang memedihkan. Senang cakap ianya lembab lembut pada kulit awak tu.Cuba dulu baru tau taw deh ! 😉 . . Soap bar rice 60gram Rm12 Postage : rm8sm/rm12ss Cod: bentong pahang Wasap : +60142972507 . . #Thebeautyhacks  #skincare  #bodycare  #facescrub  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #kosmetikmurah  #tbhproduct  #dahliansandco  #kulitsihat  #halal  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #lokalah  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #natural  #instalike  #aurainsta  #codbentongpahang  #tipskecantikan  #scrubkunyit  #scrubmuka  #scrubasamjawa  #scrubberas  #scrubbadan  #sabunberas  #sabunkunyit  #scrubsusu  #sayajualonline 
Body Scrub The Rice ➡ Kaya dengan mineral dan vitamin untuk kecantikan kulit. ➡ Ejen pemutih kulit secara semulajadi,menganjal dan melembutkan kulit serta mengecilkan liang pori. ➡ Melindungi kulit daripada cahaya matahari dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru. 🔹Body Scrub Rice RM 33 sahaja,tahan lebih kurang 2 bulan mengikut cara penggunaan.

For Order 📲 wasap 0183500896

#hanisfauziempire
#thebeautyhacks
#teamkeknis
#atenninspiredworks
#trustedseller
#beauty
#scrubviral
#bodyscrub
#facescrub
#soap
#homemade
#skincareroutine
#bodyscrubmalaysia
#sayapakaisayajual
#sayajualscrub
#jomcuba
#thebeautyhackstumpat
#unlockyourbeautywithus
Body Scrub The Rice ➡ Kaya dengan mineral dan vitamin untuk kecantikan kulit. ➡ Ejen pemutih kulit secara semulajadi,menganjal dan melembutkan kulit serta mengecilkan liang pori. ➡ Melindungi kulit daripada cahaya matahari dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru. 🔹Body Scrub Rice RM 33 sahaja,tahan lebih kurang 2 bulan mengikut cara penggunaan. For Order 📲 wasap 0183500896 #hanisfauziempire  #thebeautyhacks  #teamkeknis  #atenninspiredworks  #trustedseller  #beauty  #scrubviral  #bodyscrub  #facescrub  #soap  #homemade  #skincareroutine  #bodyscrubmalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualscrub  #jomcuba  #thebeautyhackstumpat  #unlockyourbeautywithus 
Korang dah scrub ker muka minggu nie? Min korg kena scrub muka 2x seminggu yer. Baru lar kulit korg sentiasa segar dan berseri 💕
-
-
-
-
#greenteamintscrub #greenteabubblemask #bubblemask #greentea #mint #facescrub #greenteamintfacescrub #greenteamintscrubbyherinspire #herinspire #skrubmuka #mask #GMFS #greenteascrub #scrubmurah #tehhijau #skrubsejuk #maskbuih #skrubgreentea #skrubhijau
Garam Epsom adalah sebatian mineral semulajadi yang terdiri daripada magnesium dan sulfat yang boleh memberi beberapa manfaat jika menggunakannya dengan cara yang betul.
.
Garam Epsom seringkali di kenali sebagai penawar untuk beberapa jenis penyakit.
.
Kajian telah menunjukkan bahawa magnesium dan sulfat yang terkandung didalam garam epsom, kedua-dua mineral ini mudah diserap ke dalam kulit.
.
Apabila dilarutkan ke dalam air suam, garam epsom akan meningkatkan tahap magnesium ke dalam badan.
.
Khasiat dan kebaikan Magnesium memainkan beberapa peranan penting untuk kesihatan termasuk mengawal selia aktiviti-aktiviti enzim, mengurangkan radang, merehatkan sistem saraf, melegakan sakit anggota badan, mengurangkan ketegangan otot dan dikatakan juga mampu mencegah pengerasan arteri.
.
Manakala khasiat sulfat pula di katakan mampu membantu meningkatkan nutrien dan menyahkan toksin dari dalam badan.
.
Cara menggunakan garam epsom ialah dengan berendam di dalam bath tub (2 cawan garam epsom + 15 gallon air), sekurang-kurangnya 2 atau 3 kali seminggu selama 12 minit, yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan badan, mewujudkan perasaan ‘relax’, melegakan sakit kepala dan ‘stress’ atau larutkan 1/2 cawan garam epsom dengan air suam ke dalam bekas sederhana besar dan rendamkan kaki selama 20 minit untuk melegakan keletihan dan sakit kaki.
.
Tetapi kalau nak lebih best macam ala ala spa boleh grab Body Scrub kami sebab dalam tu pun ada epsom salt yang boleh melegakan stress korang. .
Hanya RM33 sebekas (400g) tahan sehingga 2 3 bulan mengikut cara pemakaian
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Garam Epsom adalah sebatian mineral semulajadi yang terdiri daripada magnesium dan sulfat yang boleh memberi beberapa manfaat jika menggunakannya dengan cara yang betul. . Garam Epsom seringkali di kenali sebagai penawar untuk beberapa jenis penyakit. . Kajian telah menunjukkan bahawa magnesium dan sulfat yang terkandung didalam garam epsom, kedua-dua mineral ini mudah diserap ke dalam kulit. . Apabila dilarutkan ke dalam air suam, garam epsom akan meningkatkan tahap magnesium ke dalam badan. . Khasiat dan kebaikan Magnesium memainkan beberapa peranan penting untuk kesihatan termasuk mengawal selia aktiviti-aktiviti enzim, mengurangkan radang, merehatkan sistem saraf, melegakan sakit anggota badan, mengurangkan ketegangan otot dan dikatakan juga mampu mencegah pengerasan arteri. . Manakala khasiat sulfat pula di katakan mampu membantu meningkatkan nutrien dan menyahkan toksin dari dalam badan. . Cara menggunakan garam epsom ialah dengan berendam di dalam bath tub (2 cawan garam epsom + 15 gallon air), sekurang-kurangnya 2 atau 3 kali seminggu selama 12 minit, yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan badan, mewujudkan perasaan ‘relax’, melegakan sakit kepala dan ‘stress’ atau larutkan 1/2 cawan garam epsom dengan air suam ke dalam bekas sederhana besar dan rendamkan kaki selama 20 minit untuk melegakan keletihan dan sakit kaki. . Tetapi kalau nak lebih best macam ala ala spa boleh grab Body Scrub kami sebab dalam tu pun ada epsom salt yang boleh melegakan stress korang. . Hanya RM33 sebekas (400g) tahan sehingga 2 3 bulan mengikut cara pemakaian . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
RAHSIA. KULIT BEBAS JERAWAT

Tea tree scrub powder and mask la rahsianya.

Jerawat mampu dihapuskan dari dalam sedalamnya.

Parut sekali boleh bye bye. 😉
RAHSIA. KULIT BEBAS JERAWAT Tea tree scrub powder and mask la rahsianya. Jerawat mampu dihapuskan dari dalam sedalamnya. Parut sekali boleh bye bye. 😉
The best scrub ever.😘😘
.
.
ws sis 01133448579. 
Nk COD dgn jiha ? Pilih kwsn yg bdktan dgn anda ➡ Shah alam, sg buloh, kota damansara, denai alam, bukit subang, kg melayu subang. .
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubmurah
The best scrub ever.😘😘 . . ws sis 01133448579. Nk COD dgn jiha ? Pilih kwsn yg bdktan dgn anda ➡ Shah alam, sg buloh, kota damansara, denai alam, bukit subang, kg melayu subang. . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #feedbackcoffeescrubmurah  #feedbackcoffeescrubmurah 
[PLEASE WHATAPPS HOTLINE, NO DM YA🙈] .
Peewittt! .
Rahsia kulit bebas dari kekusaman ialah dengan amalan scrub 2-3x seminggu! Ia membantu menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan selain menyingkirkan sisa minyak berlebihan atau kotoran dalam liang pori kulit secara mendalam.
.
.
Jom cuba produk terbaik dari Honey Bee Gommage Smoothing Gel dan rasai kebaikannya pada kulit anda yang pastinya akan lebih bersih, halus, anjal & terserlah keseriannya.
.
.
FUNGSI & KELEBIHAN NAFURA HONEY BEE GOMMAGE SMOOTHING GEL : - Kaya dengan vitamin E, Linolic Acid dan antioksidan.
- Almonds Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.
- Menanggalkan sel2 kulit mati dengan lembut & berkesan.
- Mengelakkan pigmentasi dan mencegah jerawat. - Antiaging, melambatkan penuaan & meningkatkan keanjalan kulit.
- Mengecilkan liang pori.
- Mengurangkan blackhead / whitehead.
- Antiradang, kulit sensitif pun boleh guna.
- Memperbaiki tekstur kulit serta mengekalkan kelembapan kulit.

BAHAN KANDUNGAN :
Almond Sweet Oil, Honey, Propolis, Camomille Extract, Shea Butter, Japonica Oil

CARA GUNA DISARANKAN :

1. Cuci muka dengan pencuci muka Honeybee Cleanser kemudian bilas dan lap. 
2. Sapukan rata Honeybee Gommage Soothing Gel (scrub) dan biar dalam 2-3 minit. 
3. Urut / gosok muka dengan lembut dengan gerakan putaran sehingga tekstur gel bertukar dan terasa kesat.
4. Seeloknya bilas dengan air suam
5. Selepas guna scrub ni biasanya muka akan terasa sikit tegang dan kesat, maka sapu Honey Bee Serum @ Honey Bee Venom Moisturiser untuk melegakan ketegangan kulit.
6. Gunakan 2-3x seminggu untuk hasil terbaik! 
ISIAN KANDUNGAN : 100 GM / PCS

#gomagescrub
#butikmakeupmurahipoh
#shoppingonline 
#facescrub
#nafuraagentipoh 
#nafuraagent
#honeybeevenomipoh 
#honeybeevenom
[PLEASE WHATAPPS HOTLINE, NO DM YA🙈] . Peewittt! . Rahsia kulit bebas dari kekusaman ialah dengan amalan scrub 2-3x seminggu! Ia membantu menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan selain menyingkirkan sisa minyak berlebihan atau kotoran dalam liang pori kulit secara mendalam. . . Jom cuba produk terbaik dari Honey Bee Gommage Smoothing Gel dan rasai kebaikannya pada kulit anda yang pastinya akan lebih bersih, halus, anjal & terserlah keseriannya. . . FUNGSI & KELEBIHAN NAFURA HONEY BEE GOMMAGE SMOOTHING GEL : - Kaya dengan vitamin E, Linolic Acid dan antioksidan. - Almonds Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri. - Menanggalkan sel2 kulit mati dengan lembut & berkesan. - Mengelakkan pigmentasi dan mencegah jerawat. - Antiaging, melambatkan penuaan & meningkatkan keanjalan kulit. - Mengecilkan liang pori. - Mengurangkan blackhead / whitehead. - Antiradang, kulit sensitif pun boleh guna. - Memperbaiki tekstur kulit serta mengekalkan kelembapan kulit. BAHAN KANDUNGAN : Almond Sweet Oil, Honey, Propolis, Camomille Extract, Shea Butter, Japonica Oil CARA GUNA DISARANKAN : 1. Cuci muka dengan pencuci muka Honeybee Cleanser kemudian bilas dan lap. 2. Sapukan rata Honeybee Gommage Soothing Gel (scrub) dan biar dalam 2-3 minit. 3. Urut / gosok muka dengan lembut dengan gerakan putaran sehingga tekstur gel bertukar dan terasa kesat. 4. Seeloknya bilas dengan air suam 5. Selepas guna scrub ni biasanya muka akan terasa sikit tegang dan kesat, maka sapu Honey Bee Serum @ Honey Bee Venom Moisturiser untuk melegakan ketegangan kulit. 6. Gunakan 2-3x seminggu untuk hasil terbaik! ISIAN KANDUNGAN : 100 GM / PCS #gomagescrub  #butikmakeupmurahipoh  #shoppingonline  #facescrub  #nafuraagentipoh  #nafuraagent  #honeybeevenomipoh  #honeybeevenom 
Kenapa susah-susah nak buat skrub sendiri bila kita dapat sediakan semua dengan hanya bajet bawah RM40?
.
Baca kebaikan body skrub kunyit. Memang hebat untuk jerawat. .
Boleh digunakan dimuka dan badan.
#thebeautyhacks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #agentTBHsetiu #agenttbhterengganu #turmeric #skrubkunyitmurah #skrubkunyit #skrub #skrubbadan #facescrub #skincare #skincareroutine #bazarpaknil #bazaronline
Sekarang nak cantik ta k susah dah..Semua pun boleh buat sendiri kat Rumah.Jimat masa, Jimat Tenaga & Jimat Duit.
.
Kenapa perlu SCRUB?
.
🎁Hilangkan Kulit Mati
🎁Detox Kulit
🎁Melembutkan Kulit
🎁Menghilangkan kulit kasar
🎁Menghilangkan parut
🎁Mencerahkan kulit
🎁Meremajakan Kulit
.
Scrub ni guna 2x seminggu je, cukup untuk meremajakan Kulit uols..Tak susahkan, Nak Cantik kene Rajin😍
.
013 263 5858
Sekarang nak cantik ta k susah dah..Semua pun boleh buat sendiri kat Rumah.Jimat masa, Jimat Tenaga & Jimat Duit. . Kenapa perlu SCRUB? . 🎁Hilangkan Kulit Mati 🎁Detox Kulit 🎁Melembutkan Kulit 🎁Menghilangkan kulit kasar 🎁Menghilangkan parut 🎁Mencerahkan kulit 🎁Meremajakan Kulit . Scrub ni guna 2x seminggu je, cukup untuk meremajakan Kulit uols..Tak susahkan, Nak Cantik kene Rajin😍 . 013 263 5858
#Repost @scrubdistrict (@get_repost)
・・・
#ScrubDistrictFeedback Real District Babes . Real Results 🌟 Part 2 of @nvdism Scrub results Tutorial
.
.
RM59 / pack 
Tahan sebulan / lebih mengikut pengunaan 
Postage seluruh Malaysia
WhatsApp / DM Zati 
01110245262 
#ScrubDistrict #DistrictBabes #DistrictDolls #WhiteningFaceScrub #Scrub #FaceScrub #BodyScrub  #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrub #Scrubmurah #BodyScrub #DistrictBabes #FaceScrub #WhiteningScrub #ScrubMurahMalaysia #scrubjerawat #scrubpemutih #scrubbadanmurah #TrustedSeller #Assalamualaikum #HotIem #ScrubOrganic #MUA
#Repost  @scrubdistrict (@get_repost) ・・・ #ScrubDistrictFeedback  Real District Babes . Real Results 🌟 Part 2 of @nvdism Scrub results Tutorial . . RM59 / pack Tahan sebulan / lebih mengikut pengunaan Postage seluruh Malaysia WhatsApp / DM Zati 01110245262 #ScrubDistrict  #DistrictBabes  #DistrictDolls  #WhiteningFaceScrub  #Scrub  #FaceScrub  #BodyScrub  #ScrubPutih  #Scrubmalaysia  #Scrub  #Scrubmurah  #BodyScrub  #DistrictBabes  #FaceScrub  #WhiteningScrub  #ScrubMurahMalaysia  #scrubjerawat  #scrubpemutih  #scrubbadanmurah  #TrustedSeller  #Assalamualaikum  #HotIem  #ScrubOrganic  #MUA