an online Instagram web viewer

#farmavitahealth medias

Photos

Assalamualaikum & selamat pagi

Nak bagitau esok till 20hb Oktober kami ada buat promosi Ostematrix.

Beli 3 botol dan anda boleh dapat less 5%

Memang ramai sangat peminat ostematrix kan.

Special untuk anda 3 HARI SAHAJA.

#carishakkeecarirahmah 
#shakleeuitm 
#shakleepenang 
#shakleekedah 
#shakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852 
#farmavitahealth 
#fvhlegacy
::POSTNATAL SET:: .
.
🌻#ESP
-Memberikan tenaga
-#milkbooster 🌻#vitaminC
-luka jahitan cepat sembuh
-menghasilkan tisu-tisu baru 🌻#vitalea
-menghasilkan sel darah merah 🌻#ostematrix
-mengandungi magnesium mengelakkan sembelit 🌻#omegaguard
-antiradang dengan meredakan bengkak
-baik untuk otak baby dan ibu 🌻#alfalfa
-jamu moden untuk mengecutkan rahim 🌻#bcomplex
-elak #stress #meroyan 📱📱📱
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852

#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekedah #pengedarshakleepenang #sayajual #bazaarpaknil #setbersalin #setmenyusu #sethamil #shakleekedah #shakleekulim
#FarmaVitaHealth #shakleepenang
#fvhlegacy #onlineseller #igmalaysia  #bisnes  #shakleeuitm  #shakleemalaysia
::POSTNATAL SET:: . . 🌻#ESP  -Memberikan tenaga -#milkbooster  🌻#vitaminC  -luka jahitan cepat sembuh -menghasilkan tisu-tisu baru 🌻#vitalea  -menghasilkan sel darah merah 🌻#ostematrix  -mengandungi magnesium mengelakkan sembelit 🌻#omegaguard  -antiradang dengan meredakan bengkak -baik untuk otak baby dan ibu 🌻#alfalfa  -jamu moden untuk mengecutkan rahim 🌻#bcomplex  -elak #stress  #meroyan  📱📱📱 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleepenang  #sayajual  #bazaarpaknil  #setbersalin  #setmenyusu  #sethamil  #shakleekedah  #shakleekulim  #FarmaVitaHealth  #shakleepenang  #fvhlegacy  #onlineseller  #igmalaysia  #bisnes  #shakleeuitm  #shakleemalaysia 
:: ALKISAH ADIK PEMALU :: Ni la adik yang beli #ESP tu..student form 3 MRSM PDRM Kulim.

Akak nak mintak tangkap gambar tapi katanya jangan upload kat fb nanti orang kenal. Pemalu rupanya adik ni. 
Lepastu dia wasap, kak nak upload gambar boleh tapi kena tutup muka dia.

Ok dik..akak tutup mata n mulut adik harap orang lain tak kenal awak ya. 
Akak doakan semoga adik berjaya dalam pelajaran dan peperiksaan PT3 yang akan datang nanti ya.

Nak try ESP?

Meh wasap akak

Rahmah 013-3221852

www wasap.my/60133221852

#sispunpemalu
#sisjualshaklee
#sisredahjer
#sideincome
#jomjoinmember
#shakleeeffect
#KSMEffect #shakleepenang
#shakleedihati #kolagen
#farmavitahealth #vivix
#shakleekedah #shakleekulim
#pengedarshakleekulokm0133221852
:: ALKISAH ADIK PEMALU :: Ni la adik yang beli #ESP  tu..student form 3 MRSM PDRM Kulim. Akak nak mintak tangkap gambar tapi katanya jangan upload kat fb nanti orang kenal. Pemalu rupanya adik ni. Lepastu dia wasap, kak nak upload gambar boleh tapi kena tutup muka dia. Ok dik..akak tutup mata n mulut adik harap orang lain tak kenal awak ya. Akak doakan semoga adik berjaya dalam pelajaran dan peperiksaan PT3 yang akan datang nanti ya. Nak try ESP? Meh wasap akak Rahmah 013-3221852 www wasap.my/60133221852 #sispunpemalu  #sisjualshaklee  #sisredahjer  #sideincome  #jomjoinmember  #shakleeeffect  #KSMEffect  #shakleepenang  #shakleedihati  #kolagen  #farmavitahealth  #vivix  #shakleekedah  #shakleekulim  #pengedarshakleekulokm0133221852 
:: MEALSHAKE UNTUK ANAK ANDA! :: Mealshake adalah susu soya dan makanan tambahan untuk anak anda supaya lebih kekal aktif! *Cara makan mealshake*
1-2 tahun : 1 sudu kecil 5x seminggu
3-5 tahun : 1 sudu kecil setiap sehari 1x sehari
6 tahun keatas : 1 sudu kecil 2x sehari
12 tahun dan dewasa : 1 sudu besar 2x sehari

Rahmah 013-3221852

#carishakkeecarirahmah 
#sayajualshakleemurah 
#penngedarshaklee 
#shakleekulim 
#shakleemachangbubok 
#shakleelunas
#shakleepenang
#shakleeuitm 
#shaklee
#Mealshakes 
#pengedarshakleekulim0133221852 
#farmavitahealth 
#fvhlegacy 
#jomjoinshaklee
#membershaklee
:: MEALSHAKE UNTUK ANAK ANDA! :: Mealshake adalah susu soya dan makanan tambahan untuk anak anda supaya lebih kekal aktif! *Cara makan mealshake* 1-2 tahun : 1 sudu kecil 5x seminggu 3-5 tahun : 1 sudu kecil setiap sehari 1x sehari 6 tahun keatas : 1 sudu kecil 2x sehari 12 tahun dan dewasa : 1 sudu besar 2x sehari Rahmah 013-3221852 #carishakkeecarirahmah  #sayajualshakleemurah  #penngedarshaklee  #shakleekulim  #shakleemachangbubok  #shakleelunas  #shakleepenang  #shakleeuitm  #shaklee  #Mealshakes  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #fvhlegacy  #jomjoinshaklee  #membershaklee 
Krim herbal blend ready stock!

Boleh dapatkan dari saya pengedar sah shaklee anda.

Rahmah 013-3221852

#pengedarshaklee
#shakleekulim
#shakleepenang
#farmavitahealth
[Herbal  blend  multipurpose]
pelbagai kegunaan... .
.
Antara kegunaanya Herbal  Blend:
1. Gigitan #nyamuk atau serangga
2. #Luka kecil
3. Terkena minyak panas
4. Terkena air panas
5. Gatal-#gatal
6. #alergik
7. #Eczema
8. Kulit kasar dan bersisik
9. #Psoriasis
10. #tumitmerekah
11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar
12. #Ruam lampin
13. Ruam panas
14. Ruam susu
15. Parut lama
16. Parut #campak
17. Parut #chickenpox
18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam
19. #Losyen harian
20. Kulit melecet
21. Kulit kering akibat penghawa dingin .
.
1 rumah 1 herbalblend
Selamat, semulajadi  dan  halal... .
.
Rahmah 013-3221852

#pengedarshaklee #shakleekulim #shakleepenang #shakleekedah #shakleeparitraja #ruam #gatalkulit #gatalkulit #luka #krim #sayajual #sayajualshaklee #sayajual #bazarpaknil #pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang #codkulim #codvivix #farmavitahealth #carishakkeecarirahmah
[Herbal blend multipurpose] pelbagai kegunaan... . . Antara kegunaanya Herbal Blend: 1. Gigitan #nyamuk  atau serangga 2. #Luka  kecil 3. Terkena minyak panas 4. Terkena air panas 5. Gatal-#gatal  6. #alergik  7. #Eczema  8. Kulit kasar dan bersisik 9. #Psoriasis  10. #tumitmerekah  11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar 12. #Ruam  lampin 13. Ruam panas 14. Ruam susu 15. Parut lama 16. Parut #campak  17. Parut #chickenpox  18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam  19. #Losyen  harian 20. Kulit melecet 21. Kulit kering akibat penghawa dingin . . 1 rumah 1 herbalblend Selamat, semulajadi dan halal... . . Rahmah 013-3221852 #pengedarshaklee  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleeparitraja  #ruam  #gatalkulit  #gatalkulit  #luka  #krim  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayajual  #bazarpaknil  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #codkulim  #codvivix  #farmavitahealth  #carishakkeecarirahmah 
:: SAYA BISNESS SHAKLEE ::
:: SAYA BISNESS SHAKLEE ::
:: SAYA BISNESS SHAKLEE :: Assalamualaikum..salam sejahtera semua rakan fb...saya nak bagitau bahawa kat fb ni saya adalah online seller. Saya bisness Shaklee. 
Saya juga promot bisness saya kat ig: @shakleebyrahmah, fb page: Farma Vita Health dan Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 dan juga blog: http://farmavitahealth.blogspot.my

Maaf ya kalau ada yang tak senang atau tak suka. Kita bisness sama2 cari rezeki yang halal. Jom la kita support bisness kawan2 kita sama.

Saya suka orang yang berniaga ni. Nabi s.a.w pun berniaga juga. Kan Allah dan janji bahawa sumber pendapatan kita 9/10 adalah berniaga.

Saya bisness ni sebab nak bantu orang lain untuk dapatkan produk shaklee dengan mudah terus kat saya pengedar sah shaklee id 1068161. 
Saya nak bantu mereka dapatkan kesihatan dengan produk yang bagus ni. Saya nak syer kebaikan #shaklee dengan semua. Saya juga nak bantu keluarga dan rakan lain untuk jana pendapatan dengan shaklee. 
Ramai upline saya yang berada pada rank tertinggi dalam shaklee iaitu mereka bergelar master coordinator yang mampu mendapat pendapatan bulanan 5-6 angka. Mereka semua ni bergelar jutawan shaklee.

Kalau rakan2 yang nak dapatkan produk #shaklee berserta khidmat nasihat PERCUMA, boleh terus wasap saya www.wasap.my/60133221852/SHAKLEE
Nak join member shaklee pun dialu-alukan sangat.

Saya harap kita boleh sokong dan support kawan2 kita yang berbisness. Untuk entri yang lain nanti saya akan syer info kesihatan, kebaikan shaklee ya. Jangan ada yang cemuih pula nanti sebab saya asyik promote shaklee ja.

Nabi s.a.w pernah bersabda bahawa Allah takkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri.

Rakan fb yang lain bisness apa ya?
Jom syer sama2 bisness anda kat komen di bawah ni.

Manatau ada yang berkenan di hati :)
Saya jual online..saya juga suka beli online..moh kita sama2 memeriahkan fb dengan bisness kita.. #sideincome
#carishakleecarirahmah
#sayajualshaklee
#shakleelovers
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852
#shakleepenang 
#sayajualonline 
#sayajualmurah
:: SAYA BISNESS SHAKLEE :: :: SAYA BISNESS SHAKLEE :: :: SAYA BISNESS SHAKLEE :: Assalamualaikum..salam sejahtera semua rakan fb...saya nak bagitau bahawa kat fb ni saya adalah online seller. Saya bisness Shaklee. Saya juga promot bisness saya kat ig: @shakleebyrahmah, fb page: Farma Vita Health dan Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 dan juga blog: http://farmavitahealth.blogspot.my Maaf ya kalau ada yang tak senang atau tak suka. Kita bisness sama2 cari rezeki yang halal. Jom la kita support bisness kawan2 kita sama. Saya suka orang yang berniaga ni. Nabi s.a.w pun berniaga juga. Kan Allah dan janji bahawa sumber pendapatan kita 9/10 adalah berniaga. Saya bisness ni sebab nak bantu orang lain untuk dapatkan produk shaklee dengan mudah terus kat saya pengedar sah shaklee id 1068161. Saya nak bantu mereka dapatkan kesihatan dengan produk yang bagus ni. Saya nak syer kebaikan #shaklee  dengan semua. Saya juga nak bantu keluarga dan rakan lain untuk jana pendapatan dengan shaklee. Ramai upline saya yang berada pada rank tertinggi dalam shaklee iaitu mereka bergelar master coordinator yang mampu mendapat pendapatan bulanan 5-6 angka. Mereka semua ni bergelar jutawan shaklee. Kalau rakan2 yang nak dapatkan produk #shaklee  berserta khidmat nasihat PERCUMA, boleh terus wasap saya www.wasap.my/60133221852/SHAKLEE Nak join member shaklee pun dialu-alukan sangat. Saya harap kita boleh sokong dan support kawan2 kita yang berbisness. Untuk entri yang lain nanti saya akan syer info kesihatan, kebaikan shaklee ya. Jangan ada yang cemuih pula nanti sebab saya asyik promote shaklee ja. Nabi s.a.w pernah bersabda bahawa Allah takkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri. Rakan fb yang lain bisness apa ya? Jom syer sama2 bisness anda kat komen di bawah ni. Manatau ada yang berkenan di hati :) Saya jual online..saya juga suka beli online..moh kita sama2 memeriahkan fb dengan bisness kita.. #sideincome  #carishakleecarirahmah  #sayajualshaklee  #shakleelovers  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #shakleepenang  #sayajualonline  #sayajualmurah 
Malam tadi masuk wasap customer tanya macamna nak elak buasir dengn produk #shaklee..pastu cust lelaki tanya pasal #vitaE 
Pagi ni masuk wasap..tanya pasal #ESP
Tak sure lelaki ka prmpuan sebab dia suruh panggil angah je.

Takpa..nak tanya, tanyalah dulu ya. in Sha Allah saya akan consult dan beri maklumat terbaik untuk mereka. 
Tapi syaratnya kalau mereka semua jadi beli dengan saya lah. Saya akan guide cara pengambilan semua.

#carishakleecarirahmah
#sideincome
#fvhlegacy
#semogadipermudahkan
#farmavitahealth 
#shakleekulim 
#shakleeuitm 
#shakleepenang
Malam tadi masuk wasap customer tanya macamna nak elak buasir dengn produk #shaklee ..pastu cust lelaki tanya pasal #vitaE  Pagi ni masuk wasap..tanya pasal #ESP  Tak sure lelaki ka prmpuan sebab dia suruh panggil angah je. Takpa..nak tanya, tanyalah dulu ya. in Sha Allah saya akan consult dan beri maklumat terbaik untuk mereka. Tapi syaratnya kalau mereka semua jadi beli dengan saya lah. Saya akan guide cara pengambilan semua. #carishakleecarirahmah  #sideincome  #fvhlegacy  #semogadipermudahkan  #farmavitahealth  #shakleekulim  #shakleeuitm  #shakleepenang 
:: MUKA BENGKAK TERUK SURUT LEPAS AMBIL VITA C! :: #bengkak dan merah2 selepas tersalah makan. 
Boleh dikatakan alahan terhadap makanan seafood dan produk lain2.

Memang kalau salah makan je mesti berulang refer ke hospital ambil ubat. 
Yang ni dah 4x cucuk jarum pun tak ok juga, try shaklee 
Saya tak boleh nak sembarangan bagi vitamin untuk surut bengkak tu sebabnya dia ada menghidap #thalasemia

Selepas ikhtiar dengan #shaklee iaitu dengan memberikan #vitac 2 biji setiap hari selama 3 minggu berturut..mukanya kembali ok seperti sebelum #alahan tu.

Alhamdulillah..dengan asbab Shaklee..kita hanya ikhtiar Allah yang menyembuhkan.

Sekarang dah tak risau lagi dah.

#carishakleecarijannah
#sayajualshaklee
#ejenshaklee
#shakleekulim
#farmavitahealth
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim0174493884
:: MUKA BENGKAK TERUK SURUT LEPAS AMBIL VITA C! :: #bengkak  dan merah2 selepas tersalah makan. Boleh dikatakan alahan terhadap makanan seafood dan produk lain2. Memang kalau salah makan je mesti berulang refer ke hospital ambil ubat. Yang ni dah 4x cucuk jarum pun tak ok juga, try shaklee Saya tak boleh nak sembarangan bagi vitamin untuk surut bengkak tu sebabnya dia ada menghidap #thalasemia  Selepas ikhtiar dengan #shaklee  iaitu dengan memberikan #vitac  2 biji setiap hari selama 3 minggu berturut..mukanya kembali ok seperti sebelum #alahan  tu. Alhamdulillah..dengan asbab Shaklee..kita hanya ikhtiar Allah yang menyembuhkan. Sekarang dah tak risau lagi dah. #carishakleecarijannah  #sayajualshaklee  #ejenshaklee  #shakleekulim  #farmavitahealth  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim0174493884 
:: MUKA BENGKAK TERUK SURUT LEPAS AMBIL VITA C! :: Alkisah emak kepada kawan saya ni muka dia #bengkak dan merah2 selepas tersalah makan. 
Boleh dikatakan dia alahan terhadap makanan seafood dan produk lain2.

Memang kalau salah makan je mesti berulang refer ke hospital ambil ubat. 
Yang ni dah 4x cucuk jarum pun tak ok juga, anaknya minta khidmat nasihat saya nak try shaklee pula.

Saya tak boleh nak sembarangan bagi vitamin untuk surut bengkak tu sebabnya dia ada menghidap #thalasemia

Selepas anaknya ikhtiar dengan #shaklee iaitu dengan memberikan #vitac 2 biji setiap hari selama 3 minggu berturut..mukanya kembali ok seperti sebelum #alahan tu.

Alhamdulillah..dengan asbab Shaklee..kita hanya ikhtiar Allah yang menyembuhkan.

Sekarang dah tak risau lagi dah.

#carishakleecarirahmah
#sayajualshaklee
#ejenshaklee
#shakleekulim
#farmavitahealth
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim0133221852
:: MUKA BENGKAK TERUK SURUT LEPAS AMBIL VITA C! :: Alkisah emak kepada kawan saya ni muka dia #bengkak  dan merah2 selepas tersalah makan. Boleh dikatakan dia alahan terhadap makanan seafood dan produk lain2. Memang kalau salah makan je mesti berulang refer ke hospital ambil ubat. Yang ni dah 4x cucuk jarum pun tak ok juga, anaknya minta khidmat nasihat saya nak try shaklee pula. Saya tak boleh nak sembarangan bagi vitamin untuk surut bengkak tu sebabnya dia ada menghidap #thalasemia  Selepas anaknya ikhtiar dengan #shaklee  iaitu dengan memberikan #vitac  2 biji setiap hari selama 3 minggu berturut..mukanya kembali ok seperti sebelum #alahan  tu. Alhamdulillah..dengan asbab Shaklee..kita hanya ikhtiar Allah yang menyembuhkan. Sekarang dah tak risau lagi dah. #carishakleecarirahmah  #sayajualshaklee  #ejenshaklee  #shakleekulim  #farmavitahealth  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim0133221852 
Hasil tangkapan petang tadi.. #vitac dan #herblax dah berpunya tau ... Vita c untuk masalah #bengkak muka dan herblax untuk #pelawasan

#herbalblend krim #multipurpose je yang belum bertuan. 
Sapa nak inform yer..saja nak buat stok..kang tetiba ada je yang call@wasap nak asap. 
Tu yang kena sedia siap2..kang ada yang mencari.

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#fvhlegacy
#shakleelovers
#shakleekulim
#shakleepenang
#shakleekedah
#sayajualshaklee
#pengedarshakleekulim
##pengedarshakleekulim0133221852
Hasil tangkapan petang tadi.. #vitac  dan #herblax  dah berpunya tau ... Vita c untuk masalah #bengkak  muka dan herblax untuk #pelawasan  #herbalblend  krim #multipurpose  je yang belum bertuan. Sapa nak inform yer..saja nak buat stok..kang tetiba ada je yang call@wasap nak asap. Tu yang kena sedia siap2..kang ada yang mencari. #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #fvhlegacy  #shakleelovers  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #pengedarshakleekulim  ##pengedarshakleekulim0133221852 
Alhamdulillah..sales group secret wasap #inspirebyJulieAli semalam mencecah puluhan ribu ringgit.

Nak join group yg meletop kebabom tiap2 bulan ni?? Meh direct wasap www.wasap.my/0133221852

Kita akan guide dari a to z bagi yang betul2 nak berbisness n jana #sideincome dengan #shaklee

Nak 2, 3, 4, 5, 6 angka?? Anda yang tentukan sendiri. 
Yang penting anda kenalah #konsisten #rajin #berdikari

#fvhlegacy
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
[PEPPERMINT GINGGER ATASI MASALAH ANGIN  DALAM BADAN]
.
.
Petang tadi customer #kulim call urgent nak peppermint #gingger plus  #shaklee untuk masalah #angin dalam badan suaminya. .
.
Suaminya search kat fb jumpa #pengedarshakleekulim0133221852 terus call nak #gingger time tu juga.
.
.
Tapi petang tadi kami balik kampung #ulusepetang
Nasib baiklah kak Cik Fairus ada kat rumah tolong pass kat customer kita Puan Rozana readystock #gingger
.
.
Bagi alamat rumah, so beliau self pickup kat rumah. Jadi takde cas cod @ pos so jimat lah sikit kan?
.
.
Nak cari SHAKLEE?? RAHMAH 013-3221852

#tb #semalam
#pgp #readystok
#pengedarshakleekulim
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#shakleekulim
#shakleepenang
#sayajualshaklee
#onlineseller
#retailprice
#ejenshakleekulim
#ejenshakleepenang
[PEPPERMINT GINGGER ATASI MASALAH ANGIN DALAM BADAN] . . Petang tadi customer #kulim  call urgent nak peppermint #gingger  plus #shaklee  untuk masalah #angin  dalam badan suaminya. . . Suaminya search kat fb jumpa #pengedarshakleekulim0133221852  terus call nak #gingger  time tu juga. . . Tapi petang tadi kami balik kampung #ulusepetang  Nasib baiklah kak Cik Fairus ada kat rumah tolong pass kat customer kita Puan Rozana readystock #gingger  . . Bagi alamat rumah, so beliau self pickup kat rumah. Jadi takde cas cod @ pos so jimat lah sikit kan? . . Nak cari SHAKLEE?? RAHMAH 013-3221852 #tb  #semalam  #pgp  #readystok  #pengedarshakleekulim  #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajualshaklee  #onlineseller  #retailprice  #ejenshakleekulim  #ejenshakleepenang 
[PREGNENT MENGHIDAP TALASEMIA, TIROID DAN ANEMIA SEMASA PREGNENT BP GP CANTIK]
.
.
Alhamdulillah..customer pregnent Puan N ni mengidap masalah talasemia, tiroid, anemia. Sebelum ni beliau oder vitamin #b complex shaklee.
.
.
Setelah sebulan mengamalkan b complex, Bp dan gp elok bacaannya. Syukur sangat dengan asbab Shaklee. Semoga konsisten ya puan N :)
.
.
Puan N ni memang nak try set Shaklee semasa mengandung.  Tapi beliau ikut bajet. B complex 120 biji rmxx tahan 4 bulan..sehari hanya ssbiji saja. Jimat kan?
.
.
Walaupun puan N tak dapat nak beli 1 set terus, tapi beli satu2 dulu. Tapi puan N tetap dapat try 1 set sebabnya vitamin shaklee ni dia tahan 3-4 bulan. .
.
Bulan lepas puan N beli b complex, bulan ni nak try #ostematrix pula untuk cukupkan kalsium dalam badan, elak krem, lenguh2 badan, juga untuk pembentukan tulang bayi.
.
.
In Sha Allah bulan depan dan seterusnya boleh try yang lain pula ya. Bila dikumpul2 cukupla 1 set kan puan N.
.
.
Selain tu puan N nak try juga #Mealshakes untuk anaknya yang berumur 3 tahun. .
.
Mealshake ni untuk anak lebih bertenaga, tak lesu, naikkan selera makan dan juga sumber nutrient untuk tumbesaran si manja anda.
.
.
Gembira dapat gembirakan orang lain. Bantu untuk sama2 sihat.
.
.
Shaklee bukan ubat tau. Dia adalah makanan tambahan untuk cukupkan nutrient dalam badan kita. .
.
Yang penting ianya #selamat #berkesan dan #semulajadi
.
.
Maaf ya terpanjang pulak karangan saya pagi ni. .
. 
Nak try shaklee boleh wasap saya

www.wasap.my/60133221852

#semogabermanfaat
#sharingiscaring
#carishakleecarirahmah
#sideincome
#testimonibcomplex
#fvhLegacy
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleepenang
[PREGNENT MENGHIDAP TALASEMIA, TIROID DAN ANEMIA SEMASA PREGNENT BP GP CANTIK] . . Alhamdulillah..customer pregnent Puan N ni mengidap masalah talasemia, tiroid, anemia. Sebelum ni beliau oder vitamin #b  complex shaklee. . . Setelah sebulan mengamalkan b complex, Bp dan gp elok bacaannya. Syukur sangat dengan asbab Shaklee. Semoga konsisten ya puan N :) . . Puan N ni memang nak try set Shaklee semasa mengandung. Tapi beliau ikut bajet. B complex 120 biji rmxx tahan 4 bulan..sehari hanya ssbiji saja. Jimat kan? . . Walaupun puan N tak dapat nak beli 1 set terus, tapi beli satu2 dulu. Tapi puan N tetap dapat try 1 set sebabnya vitamin shaklee ni dia tahan 3-4 bulan. . . Bulan lepas puan N beli b complex, bulan ni nak try #ostematrix  pula untuk cukupkan kalsium dalam badan, elak krem, lenguh2 badan, juga untuk pembentukan tulang bayi. . . In Sha Allah bulan depan dan seterusnya boleh try yang lain pula ya. Bila dikumpul2 cukupla 1 set kan puan N. . . Selain tu puan N nak try juga #Mealshakes  untuk anaknya yang berumur 3 tahun. . . Mealshake ni untuk anak lebih bertenaga, tak lesu, naikkan selera makan dan juga sumber nutrient untuk tumbesaran si manja anda. . . Gembira dapat gembirakan orang lain. Bantu untuk sama2 sihat. . . Shaklee bukan ubat tau. Dia adalah makanan tambahan untuk cukupkan nutrient dalam badan kita. . . Yang penting ianya #selamat  #berkesan  dan #semulajadi  . . Maaf ya terpanjang pulak karangan saya pagi ni. . . Nak try shaklee boleh wasap saya www.wasap.my/60133221852 #semogabermanfaat  #sharingiscaring  #carishakleecarirahmah  #sideincome  #testimonibcomplex  #fvhLegacy  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleepenang 
[Set The Radiant 4] .
.
4 nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam. 🌻#esp
- protien untuk membina kulit yang sihat. Adalah penting untuk mengambil protien yang mencukupi kerana membekalkan asid amino, memperbaiki sel dan tisu kulit, menghasilkan hormon yang sihat, melindungi sel kulit dari kerosakkan akibat cahaya matahari. .
.
🌻#vitaminC
-#antioksidan yang tinggi dapat meneutralkan kerosakkan kulit disebabkan radikal bebas. Vitamin c membantu mengurangkan kedutan, melembapkan kulit, menghasilkan kolagen dan regenerasi kulit, menyembuhkan luka. .
.
🌻#collagenpowder
-mengekalkan keanjalan kulit,memudarkan parut, mengelakkan kendur dan kendur faktor umur yang semakin meningkat.
.
.
🌻#gla
-kulit yang sihat bergantung pada asid lemak pada bahagian kulit terutamanya asid gamma-linolenic (gla) yang penting untuk mengekalkan kelembapan kulit, mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik dan melawan keradangan. .
.
📱📱📱
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#farmavitahealth #sayajualshaklee #bazaarpaknil #radiant4set #setcantik #anjal #putih #gebu
#sideincome #fvhlegacy
[Set The Radiant 4] . . 4 nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam. 🌻#esp  - protien untuk membina kulit yang sihat. Adalah penting untuk mengambil protien yang mencukupi kerana membekalkan asid amino, memperbaiki sel dan tisu kulit, menghasilkan hormon yang sihat, melindungi sel kulit dari kerosakkan akibat cahaya matahari. . . 🌻#vitaminC  -#antioksidan  yang tinggi dapat meneutralkan kerosakkan kulit disebabkan radikal bebas. Vitamin c membantu mengurangkan kedutan, melembapkan kulit, menghasilkan kolagen dan regenerasi kulit, menyembuhkan luka. . . 🌻#collagenpowder  -mengekalkan keanjalan kulit,memudarkan parut, mengelakkan kendur dan kendur faktor umur yang semakin meningkat. . . 🌻#gla  -kulit yang sihat bergantung pada asid lemak pada bahagian kulit terutamanya asid gamma-linolenic (gla) yang penting untuk mengekalkan kelembapan kulit, mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik dan melawan keradangan. . . 📱📱📱 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #farmavitahealth  #sayajualshaklee  #bazaarpaknil  #radiant4set  #setcantik  #anjal  #putih  #gebu  #sideincome  #fvhlegacy 
Alhamdulillah.. #testimoni darah tinggi dengan #omegaguard

Repeat makan omega guard sebab yakin dengan keberkesanannya. In Sha Allah..ikhtiar dengan #shaklee

Pergi jumpa doktor, doktor kata bagus makan minyak ikan ni..boleh teruskan makan. Sebab #minyakikan berfungsi untuk cuci #kolesterol dalam darah

#denganizinNya
#carishakleecarirahmah
#fvhlegacy
#sideincome
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#shakleepenang
#shakleekedah
#sayajualonline
#sayajualsayamakan
In Sha Allah prospek nak join member #shaklee dengan pmbelian 7 botol #omegaguard bernilai rm800++. Will bank the money by lunch time.

Rahmah 013-3221852

#semogadipermudahkan
#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
Alkisah

Semalam mak penat rewang sampai kaki kejang sebab berdiri lama sangat. 
Pastu malam sebelum tidur tu mak makan #ostematrix 2 biji. 
Esok paginya kaki dah ok tak sakit dah. Alhamdulillah..asbab #shaklee

Semoga mak sentiase sihat2.. #sayangmak
#berikanyangterbaik
#whyiloveshaklee
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
#stokisshaklee 
#semalampunyastory 
#ejenshaklee 
#ejenshakleepenang 
#ejenshakleekulim 
#ejenshakleekedah
[Herbal  blend  multipurpose]
pelbagai kegunaan... .
.
Antara kegunaanya Herbal  Blend:
1. Gigitan #nyamuk atau serangga
2. #Luka kecil
3. Terkena minyak panas
4. Terkena air panas
5. Gatal-#gatal
6. #alergik
7. #Eczema
8. Kulit kasar dan bersisik
9. #Psoriasis
10. #tumitmerekah
11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar
12. #Ruam lampin
13. Ruam panas
14. Ruam susu
15. Parut lama
16. Parut #campak
17. Parut #chickenpox
18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam
19. #Losyen harian
20. Kulit melecet
21. Kulit kering akibat penghawa dingin .
.
1 rumah 1 herbalblend
Selamat, semulajadi  dan  halal... .
.
Rahmah 013-3221852

#pengedarshaklee #shakleekulim #shakleepenang #shakleekedah #shakleeparitraja #ruam #gatalkulit #gatalkulit #luka #krim #sayajual #sayajualshaklee #sayajual #bazarpaknil #pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang #codkulim #codvivix #farmavitahealth #carishakkeecarirahmah
[Herbal blend multipurpose] pelbagai kegunaan... . . Antara kegunaanya Herbal Blend: 1. Gigitan #nyamuk  atau serangga 2. #Luka  kecil 3. Terkena minyak panas 4. Terkena air panas 5. Gatal-#gatal  6. #alergik  7. #Eczema  8. Kulit kasar dan bersisik 9. #Psoriasis  10. #tumitmerekah  11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar 12. #Ruam  lampin 13. Ruam panas 14. Ruam susu 15. Parut lama 16. Parut #campak  17. Parut #chickenpox  18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam  19. #Losyen  harian 20. Kulit melecet 21. Kulit kering akibat penghawa dingin . . 1 rumah 1 herbalblend Selamat, semulajadi dan halal... . . Rahmah 013-3221852 #pengedarshaklee  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleeparitraja  #ruam  #gatalkulit  #gatalkulit  #luka  #krim  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayajual  #bazarpaknil  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #codkulim  #codvivix  #farmavitahealth  #carishakkeecarirahmah 
Alhamdulillah.. #Bcomplex dah selamat sampai ke tangan customer #penang. Semalam pos harini dah sampai. 
Terima kasih ya puan =) Lebih kurang minta #halal yer. Semoga #ibu dan #baby dalam kandungan sihat2 selalu. Aamiin.. #carishakkeecarirahmah 
#posseluruhMalaysia 
#poslaju
#sayajualonline 
#sayajualshaklee
#freeconsultation 
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#farmavitahealth
#shakleekulim
#shakleekedah
#shakleepenang
Semalam tunggu customer nak call lepas habis kerja, sampai ke petang tak call2, katanya suruh cod #pgp aka #peppermintgingerplus ke #petronas #tamankenari #kulim

Last2 hakak suruh dia mai rumah #pickup sebab si kecik tengah tidur..kang terjaga tengok mama dia xda kat sebelah dia melalak pulak.

Bagi location kat wasap so dia waze ja. Sampai rumah sempat sembang dia kata cari #shaklee kat giant kedainya dah tutup. So dia #google ja #pengedarshakleekulim tu yang dia jumpa no terus wasap.

Terima kasih sebab sudi #carishakleecarirahmah

Nextime boleh repeat oder lagi ya!

#sayajualshaklee
#ejenshaklee
#ejenshakleepenang 
#ejenshakleekulim 
#ejenshakleekedah
#sayajualonline 
#farmavitahealth
#pengedarshakleepenang 
#pengedarshaklee
Semalam tunggu customer nak call lepas habis kerja, sampai ke petang tak call2, katanya suruh cod #pgp  aka #peppermintgingerplus  ke #petronas  #tamankenari  #kulim  Last2 hakak suruh dia mai rumah #pickup  sebab si kecik tengah tidur..kang terjaga tengok mama dia xda kat sebelah dia melalak pulak. Bagi location kat wasap so dia waze ja. Sampai rumah sempat sembang dia kata cari #shaklee  kat giant kedainya dah tutup. So dia #google  ja #pengedarshakleekulim  tu yang dia jumpa no terus wasap. Terima kasih sebab sudi #carishakleecarirahmah  Nextime boleh repeat oder lagi ya! #sayajualshaklee  #ejenshaklee  #ejenshakleepenang  #ejenshakleekulim  #ejenshakleekedah  #sayajualonline  #farmavitahealth  #pengedarshakleepenang  #pengedarshaklee 
Anak #shaklee #paritraja wasap tanya #vivix ada promosi tak. Vivix takde promosi tapi boleh beli harga ahli. 
Dia kata ok nak sebotol. Repeat oder lepas join membership #twinpack vivix bulan lepas. Dengan harga ahli lebih jimat sebab vivix ni 150ml harga dia rm4xx. Kalau nak tau dia amalkan vivix untuk ikhtiar masalah #kencingmanis

Nanti mommy Nurnadeea Sairen boleh tolong antarin ya. Tq mommyku selalu tolong cod ke customer di parit raja. 
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleeparitraja
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#sayajualhaklee
#codparitraja
Anak #shaklee  #paritraja  wasap tanya #vivix  ada promosi tak. Vivix takde promosi tapi boleh beli harga ahli. Dia kata ok nak sebotol. Repeat oder lepas join membership #twinpack  vivix bulan lepas. Dengan harga ahli lebih jimat sebab vivix ni 150ml harga dia rm4xx. Kalau nak tau dia amalkan vivix untuk ikhtiar masalah #kencingmanis  Nanti mommy Nurnadeea Sairen boleh tolong antarin ya. Tq mommyku selalu tolong cod ke customer di parit raja. #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #sayajualhaklee  #codparitraja 
Pagi ni customer wasap nak #krim herbal blend untuk babynya 2 bulan yang kena #ruam susu. Krim #herbalblend memang sangat #selamat untuk baby tau. Fawwaz guna krim ni dari lahir sampai sekarang. 1 tiub ni sangat #jimat boleh tahan berbulan2.

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang #farmavitahealth
#sayajualshaklee
#sayaguna
#sayamakan
#codkulim
#codlunas
#bazaarpaknil
Ostematrix si #kalsium putih dah ada stok harini..siapa nak cpt bagitahu ya!

Tak suka minum #susu meh telan ja si putih gebu ni. 
#carishakleecarirahmah 
#ostematrixshaklee 
#sayajual 
#sengal
#lenguh
#insomnia 
#sembelit
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
Balik dari Jusco BM kita cod terus #nutriwhite #cleanser kat Taman Bersatu Kulim.

Orang #kulim yang nak #shaklee boleh dapatkan dari saya #pengedarsahshaklee anda.

Rahmah 013-3221852

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
#sayajualshaklee
#freeconsultation
Assalamualaikum.. Saya merupakan pengedar sah Shaklee Utara (id 1068161)

Jika ada sesiapa yang berminat ingin mendapatkan #Shaklee ready stok dari saya boleh hubungi saya terus 013-3221852.
Cod #Kulim-#Penang

Untuk pertanyaan boleh terus wasap ke :
www.wasap.my/60133221852

Atau boleh hubungi stokis Kulim yang terdekat dengan anda:

0174493884 - Jannah
0164073938 - Cik Fairus

Boleh juga like page:
Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 
dan page: Farma Vita Health

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852
#shakleekulim
#shakleepenang
#stokisshakleekulim
#ejenshakleekulim
#farmavitahealth
Assalamualaikum.. Saya merupakan pengedar sah Shaklee Utara (id 1068161) Jika ada sesiapa yang berminat ingin mendapatkan #Shaklee  ready stok dari saya boleh hubungi saya terus 013-3221852. Cod #Kulim -#Penang  Untuk pertanyaan boleh terus wasap ke : www.wasap.my/60133221852 Atau boleh hubungi stokis Kulim yang terdekat dengan anda: 0174493884 - Jannah 0164073938 - Cik Fairus Boleh juga like page: Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 dan page: Farma Vita Health #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #shakleekulim  #shakleepenang  #stokisshakleekulim  #ejenshakleekulim  #farmavitahealth 
Assalamualaikum..selamat pagi warga #ig warga #fb

Bangun pagi bekpes #esp

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#bazaarpaknil
Customer dah ambik peppermint gingger plus #PGP malam ni. tq yer kak jual.. Kalau ada masalah ngin ka loya ka muntah2 ka boleh try pgp ni.

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim 
#bazaarpaknil
Customer yang ambik #vitaminC dan  #bcomplex haritu, pg tadi ambik ESP, #vitalea dan #gingger aka #PGP. 
Baiknya suami dia belikan #sethamil kat bini dia yang tengah mabuk2 tu..suami mana yang taknak terbaik untuk isteri dan anak kan??? Cik abang kat kuar sana yang nak terbaik untuk isteri2 bolehla belikan #vitamin terbaik dari #shaklee ni ya!

Free consultation hanya dari saya pengedar sah shaklee anda!

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852 #ejenshakleekulim
#farmavitahealth
#shakleekulim
#shakleepenang
#sayajualshaklee
#codkulim
#codpenang
#posseluruhMalaysia
Customer yang ambik #vitaminC  dan #bcomplex  haritu, pg tadi ambik ESP, #vitalea  dan #gingger  aka #PGP . Baiknya suami dia belikan #sethamil  kat bini dia yang tengah mabuk2 tu..suami mana yang taknak terbaik untuk isteri dan anak kan??? Cik abang kat kuar sana yang nak terbaik untuk isteri2 bolehla belikan #vitamin  terbaik dari #shaklee  ni ya! Free consultation hanya dari saya pengedar sah shaklee anda! Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #ejenshakleekulim  #farmavitahealth  #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajualshaklee  #codkulim  #codpenang  #posseluruhMalaysia 
Sebelum produk Shaklee memasuki pasaran, ia mesti lulus 5 ujian ini:

1. Mengandungi bahan-bahan mentah daripada sumber yang sangat tulen dan semulajadi.

2. Menyediakan dos yang tepat bagi setiap kandungan utama.

3. Dicipta agar dos yang dijanjikan dapat diperolehi secara konsisten.

4. Mempunyai prestasi melebihi piawaian farmaseutikal yang ditetapkan oleh industri.

5. Melalui ujian sebelum dan selepas pembuatan melangkaui apa yang ditetapkan oleh industri.

#carishakleecarirahmah 
#sayajualshaklee
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim 
#stokisshaklee 
#stokisshakleekulim
#shakleepenang 
#stokisshakleepenang
Sebelum produk Shaklee memasuki pasaran, ia mesti lulus 5 ujian ini: 1. Mengandungi bahan-bahan mentah daripada sumber yang sangat tulen dan semulajadi. 2. Menyediakan dos yang tepat bagi setiap kandungan utama. 3. Dicipta agar dos yang dijanjikan dapat diperolehi secara konsisten. 4. Mempunyai prestasi melebihi piawaian farmaseutikal yang ditetapkan oleh industri. 5. Melalui ujian sebelum dan selepas pembuatan melangkaui apa yang ditetapkan oleh industri. #carishakleecarirahmah  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #stokisshaklee  #stokisshakleekulim  #shakleepenang  #stokisshakleepenang 
Alhamdulillah..sempat restok yang ni dulu..kalau dah habis nanti kita restok lain pula yer.

Sesiapa yang mencari #shaklee #kulim #penang dialu-alukan. Saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda.

Pos seluruh Malaysia ya!

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

Boleh juga hubungi #stokisshaklee terdekat anda.

Stokis kulim:
Norul Jannah (017-4493884)
Siti Fairus (016-4073936)

#carishakleecarirahmah 
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleepenang 
#shakleekulim
#shakleepenang
#stokiskulim
#pengedarshakleekulim0133221852 #farmavitahealth #bazaarpaknil
Alhamdulillah..sempat restok yang ni dulu..kalau dah habis nanti kita restok lain pula yer. Sesiapa yang mencari #shaklee  #kulim  #penang  dialu-alukan. Saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda. Pos seluruh Malaysia ya! Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 Boleh juga hubungi #stokisshaklee  terdekat anda. Stokis kulim: Norul Jannah (017-4493884) Siti Fairus (016-4073936) #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #shakleekulim  #shakleepenang  #stokiskulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
[SET IBU HAMIL]

Untuk ibu2 #hamil kat luar sana..kalau ibu2 nak tau..ni la dia full set #shaklee untuk ibu hamil.. Kalau nak cukup zat kat anak, kat ibu, tak nak hb low, ibu2 boleh la trys set ni ya. Ia memberi tenaga, cukupkan nutrisi kepada bayi, elak simpul biawak atau cramp.

Kalau tak nak ambik full set ibu2 boleh la ambil 1@2brg dulu...bulan depan ambil lain pula ikut keperluan nutrisi badan ibu2. Sampai cukup satuset ni.

Sayangi diri dan anak ibu yang ada dalam kandungan ya!

Rahmah 0131-3221852

#carishakleecarirahmah 
#pengedarshakleekulim 
#shakleekulim #shakleepenang 
#farmavitahealth
#sayajualonline 
#bazaarpaknil 
#sayajualshaklee
#pendudukkulim
#setibuhamil
#setmenyusu 
#shaklee
[SET IBU HAMIL] Untuk ibu2 #hamil  kat luar sana..kalau ibu2 nak tau..ni la dia full set #shaklee  untuk ibu hamil.. Kalau nak cukup zat kat anak, kat ibu, tak nak hb low, ibu2 boleh la trys set ni ya. Ia memberi tenaga, cukupkan nutrisi kepada bayi, elak simpul biawak atau cramp. Kalau tak nak ambik full set ibu2 boleh la ambil 1@2brg dulu...bulan depan ambil lain pula ikut keperluan nutrisi badan ibu2. Sampai cukup satuset ni. Sayangi diri dan anak ibu yang ada dalam kandungan ya! Rahmah 0131-3221852 #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #shakleekulim  #shakleepenang  #farmavitahealth  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #sayajualshaklee  #pendudukkulim  #setibuhamil  #setmenyusu  #shaklee 
Alhamdulillah..customer mai rumah ambik #vitaminc dan #bcomplex #shaklee. Untuk wife yang baru #hamil. Total rm15* siap bg lebih duit raya kat fawwaz. Semoga dimurahkan rezeki encik F.

Sebab #vitalea dan #gingger takda stok. So dia nak mai ambil esok. Harini kita p topap stok dulu ya.

Nak bisness shaklee ni senang ja..customer boleh walk in dan kita pn boleh #cod brg..nak pos lagi senang..klik2 shaklee2u je..sambil baring sambil #online pun boleh deal dengan customer.

Rahmah 013-3221852

#carishakleecarirahmah
#sideincome
#pengedarshakleekulim
#shakleekulim
#shakleepenang
#jomshaklee
#pengedarshakleekulim0133221852 #sayajualshaklee
#farmavitahealth
#codkulim 
#codpenang
Alhamdulillah..customer mai rumah ambik #vitaminc  dan #bcomplex  #shaklee . Untuk wife yang baru #hamil . Total rm15* siap bg lebih duit raya kat fawwaz. Semoga dimurahkan rezeki encik F. Sebab #vitalea  dan #gingger  takda stok. So dia nak mai ambil esok. Harini kita p topap stok dulu ya. Nak bisness shaklee ni senang ja..customer boleh walk in dan kita pn boleh #cod  brg..nak pos lagi senang..klik2 shaklee2u je..sambil baring sambil #online  pun boleh deal dengan customer. Rahmah 013-3221852 #carishakleecarirahmah  #sideincome  #pengedarshakleekulim  #shakleekulim  #shakleepenang  #jomshaklee  #pengedarshakleekulim0133221852  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #codkulim  #codpenang 
Selamat Hari Raya ke-7
Seminggu dah hari raya.
Ce cek lemak masing2 haha.
.
.
Set Kurus Raya Shaklee yang mesti anda miliki. Harga mampu milik ❤
.
.
Siapa yang berazam nak kurus tu..meh roger2 yer..
.
.
Rahmah 013-3221852

#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin 
#agenShakleeKulim
#pengedarshakleekulim
#readystockShakleeKulim
#bazarpaknil 
#vivixmurah 
#vivixShaklee
#codkulim
#teamrayakedah
#teamrayajohor
#teamrayabatupahat
#love
#smile
#raya2017
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#likeforlike
#beauty
#health
#farmavitahealth
#carishakleecarirahmah
#aurainsta
Selamat Hari Raya ke-7 Seminggu dah hari raya. Ce cek lemak masing2 haha. . . Set Kurus Raya Shaklee yang mesti anda miliki. Harga mampu milik ❤ . . Siapa yang berazam nak kurus tu..meh roger2 yer.. . . Rahmah 013-3221852 #sayajualshaklee  #sayajual  #sayajualvitamin  #agenShakleeKulim  #pengedarshakleekulim  #readystockShakleeKulim  #bazarpaknil  #vivixmurah  #vivixShaklee  #codkulim  #teamrayakedah  #teamrayajohor  #teamrayabatupahat  #love  #smile  #raya2017  #shoppingonline  #kurus  #diet  #natural  #likeforlike  #beauty  #health  #farmavitahealth  #carishakleecarirahmah  #aurainsta 
Baraan family Shaklee Julie Ali 2017 ❤❤❤ Susur galur > Julie Ali > @nurnadeea_shaklee > Rahmah Mohid

Terima kasih kepada semua yang datang malam tadi.

Tak sempat nak sembang sangat sebab melayan sikecik yang terlebih aktif. Tak puas rasanya.

Dapat pegi rumah kak jul, dan kak CikPuan EzzaNasir juga.

Terima kasih juga pada nanny Julie yang bagi duit raya :)
Siap dapat bontrot lagi. 
Sedih mommy nad tak dapat join sekali. 
Takpe, next year kalau ada rezeki kita join lagi. 
Selamat hari raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin.

Dari saya sekeluarga. 😊😊😊 #teamrayajohor
#shakleerahmahmohid
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
Baraan family Shaklee Julie Ali 2017 ❤❤❤ Susur galur > Julie Ali > @nurnadeea_shaklee > Rahmah Mohid Terima kasih kepada semua yang datang malam tadi. Tak sempat nak sembang sangat sebab melayan sikecik yang terlebih aktif. Tak puas rasanya. Dapat pegi rumah kak jul, dan kak CikPuan EzzaNasir juga. Terima kasih juga pada nanny Julie yang bagi duit raya :) Siap dapat bontrot lagi. Sedih mommy nad tak dapat join sekali. Takpe, next year kalau ada rezeki kita join lagi. Selamat hari raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Dari saya sekeluarga. 😊😊😊 #teamrayajohor  #shakleerahmahmohid  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang 
[VIVIX JOM JIMAT]

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH??? Harga minyak naik, harga barang naik, harga shaklee pun naik.. Semua barang naik.. Tapi kalau nak jimat untuk pembelian barang shaklee meh la join ahli walaupun hanya makan sendiri. 
Kelebihan membeli 2 botol vivix
🌼#free keahlian shaklee bernilai Rm80
🌼#Free pos Jimat Rm10.60
🌼#Bonus bernilai Rm3x.xx
🌼Jimat sehingga Rm144.40

#carishakleecarirahmah 
#vivixShaklee 
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#shakleekulim 
#shakleekedah 
#shakleeparitraja
[VIVIX JOM JIMAT] KENAPA PERLU BAYAR LEBIH??? Harga minyak naik, harga barang naik, harga shaklee pun naik.. Semua barang naik.. Tapi kalau nak jimat untuk pembelian barang shaklee meh la join ahli walaupun hanya makan sendiri. Kelebihan membeli 2 botol vivix 🌼#free  keahlian shaklee bernilai Rm80 🌼#Free  pos Jimat Rm10.60 🌼#Bonus  bernilai Rm3x.xx 🌼Jimat sehingga Rm144.40 #carishakleecarirahmah  #vivixShaklee  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #shakleekulim  #shakleekedah  #shakleeparitraja 
Adik ni wasap nak #alfalfa untuk masalah #keputihan. Dah makan ubat doc dan ikhtiar macam2 tak ok juga. Semoga asbab try #shaklee boleh mengurangkan masalah beliau.

Hubungi:
Rahmah 013-3221852

#sisnaktolong
#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
Customer wasap nak #moisturizer #Enfuselle
.
.
Alhamdulillah..Allah permudahkan dapat customer yang terbuka hati dan minda pasal #shaklee
.
.
Nak try Shaklee meh hubungi je terus saya:

Rahmah 013-3221852
.
.
#shakleekulim 
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#trustedseller
#stokiskulim
[VITAMIN C]
.
.
Sembang2 pasal vitamin C dalam group wasap family. 
Kalau nak tau, keistimewaan #VitaminC #Shaklee ni tidak boleh ditandingi dengan Vitamin C lain adalah dengan adanya kebolehan SISTEM SUSTAINED RELEASED. .
.
Apa faedah sistem ini?

Dengan sistem ini, hanya 100mg Vitamin C akan dilepaskan dari tablet setiap sejam. Lapisan demi lapisan Vitamin C diurai dan dilepaskan. .
.
Badan akan serap 100mg setiap jam. Jadi satu tablet akan menyediakan 100mg selama 5 jam.
.
.
Kalau tiada Sustained Released ni ambillah 2000mg pun hanya 100-200mg je yang diserap badan. Selebihnya urin kita yang kaya Vitamin C. Rugi kan? Kalau nak ambil vitamin c kenalah ada ilmu juga. Jangan tengok testimoni jee..
.
.
Untuk keterangan lanjut, sila pm/whatsapp/sms/call RAHMAH 013-3221852

#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleebatupahat #pengedarshakleejohor  #shakleekulim #shaklee penang #kkmkulim #shakleekulim #uthm #kktm #unikl #polikulim #vivxshaklee #vivixviral #supliment #sayajualshaklee #kurus #sayajual #sayajualshaklee #sayabeli #sayamakan #bazaarpaknil #farmavitahealth
[VITAMIN C] . . Sembang2 pasal vitamin C dalam group wasap family. Kalau nak tau, keistimewaan #VitaminC  #Shaklee  ni tidak boleh ditandingi dengan Vitamin C lain adalah dengan adanya kebolehan SISTEM SUSTAINED RELEASED. . . Apa faedah sistem ini? Dengan sistem ini, hanya 100mg Vitamin C akan dilepaskan dari tablet setiap sejam. Lapisan demi lapisan Vitamin C diurai dan dilepaskan. . . Badan akan serap 100mg setiap jam. Jadi satu tablet akan menyediakan 100mg selama 5 jam. . . Kalau tiada Sustained Released ni ambillah 2000mg pun hanya 100-200mg je yang diserap badan. Selebihnya urin kita yang kaya Vitamin C. Rugi kan? Kalau nak ambil vitamin c kenalah ada ilmu juga. Jangan tengok testimoni jee.. . . Untuk keterangan lanjut, sila pm/whatsapp/sms/call RAHMAH 013-3221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleebatupahat  #pengedarshakleejohor  #shakleekulim  #shaklee  penang #kkmkulim  #shakleekulim  #uthm  #kktm  #unikl  #polikulim  #vivxshaklee  #vivixviral  #supliment  #sayajualshaklee  #kurus  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayabeli  #sayamakan  #bazaarpaknil  #farmavitahealth 
Ok done postage. Siapa nak try shaklee meh roger2. Produk Shaklee sudah berusia 102 tahun. Dan di pasaran Malaysia sudah lebih 60tahun. Wowww..!!! Hubungi saya:
Rahmah 013-3221852

#sayajualshaklee
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#postageseluruhmalaysia
Ok done postage. Siapa nak try shaklee meh roger2. Produk Shaklee sudah berusia 102 tahun. Dan di pasaran Malaysia sudah lebih 60tahun. Wowww..!!! Hubungi saya:
Rahmah 013-3221852

#sayajualshaklee
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#postageseluruhmalaysia
[MEAL SHAKES]
.
.
Closed deal #mealshakes #shaklee
Customer #kulim nak try untuk anaknya 2 tahun yang #sembelit
.
.
Nasib baik mommy @nurnadeeashaklee ada stok mealshakes. Kalau tak kesian customer nak tunggu stok baru masuk 21hb ni sebab sekarang ni stok dah oos. 
Kalau produk tak #bagus takkanlah sampai oos.Betul tak??
.
.
I telap 544 gram tahan sehingga 2 bulan! Rm1xx
.
.
Nak try #mealshakes ni boleh hubungi saya ya!

Rahmah 013-3221852
.
. 
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleebatupahat #pengedarshakleejohor  #shakleekulim #shaklee penang #kkmkulim #shakleekulim #uthm #kktm #unikl #polikulim #vivxshaklee #vivixviral #supliment #sayajualshaklee #kurus #sayajual #sayajualshaklee #sayabeli #sayamakan #bazaarpaknil #farmavitahealth #ejenshakleekulim #carishakleecarirahmah
[MEAL SHAKES] . . Closed deal #mealshakes  #shaklee  Customer #kulim  nak try untuk anaknya 2 tahun yang #sembelit  . . Nasib baik mommy @nurnadeeashaklee ada stok mealshakes. Kalau tak kesian customer nak tunggu stok baru masuk 21hb ni sebab sekarang ni stok dah oos. Kalau produk tak #bagus  takkanlah sampai oos.Betul tak?? . . I telap 544 gram tahan sehingga 2 bulan! Rm1xx . . Nak try #mealshakes  ni boleh hubungi saya ya! Rahmah 013-3221852 . . #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleebatupahat  #pengedarshakleejohor  #shakleekulim  #shaklee  penang #kkmkulim  #shakleekulim  #uthm  #kktm  #unikl  #polikulim  #vivxshaklee  #vivixviral  #supliment  #sayajualshaklee  #kurus  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayabeli  #sayamakan  #bazaarpaknil  #farmavitahealth  #ejenshakleekulim  #carishakleecarirahmah 
[vivix]

Tengah2 malam prospek wasap tanya vivix..cari stokis/ejen shaklee kulim xjumpa.
Last2 dia google je baru jumpa no. .
.
Semoga ada rezeki dia nak try vivix untuk bapanya yang suspek buah pinggang bocor dan ada diabetes. Baiknya hati anak. Semoga dilimpahkan rezeki untuknya.
.
.
Kita hanya usaha dan ikhtiar semampu yang boleh. Semoga Allah jua yang menyembuhkan.
.
.
Rahmah 013-3221852
.
.
#sayabukanalongsayacumanaktolong 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekulim 
#ejenshakleekulim
#farmavitahealth 
#vivixShaklee 
#vivixshakleemurah 
#vivixviral
[vivix] Tengah2 malam prospek wasap tanya vivix..cari stokis/ejen shaklee kulim xjumpa. Last2 dia google je baru jumpa no. . . Semoga ada rezeki dia nak try vivix untuk bapanya yang suspek buah pinggang bocor dan ada diabetes. Baiknya hati anak. Semoga dilimpahkan rezeki untuknya. . . Kita hanya usaha dan ikhtiar semampu yang boleh. Semoga Allah jua yang menyembuhkan. . . Rahmah 013-3221852 . . #sayabukanalongsayacumanaktolong  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim  #ejenshakleekulim  #farmavitahealth  #vivixShaklee  #vivixshakleemurah  #vivixviral 
(SET BAJET MILK BOOSTER ) .
.
Susu merudum??? Ingin menggalakkan pengeluaran susu??? .
.
🌼#alfalfa sejenis  herba untuk mengalakkan #pengeluaransusu .
.
🌼#ESP protein soya yang mengalakkan pengeluaran susu dan #memekatkan susu supaya bayi cepat kenyang... .
.
Cari Shaklee cari Rahmah
013-3221852 😉

#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleebatupahat #pengedarshakleejohor  #shakleekulim #shaklee penang #kkmkulim #uthm #kktm #unikl #polikulim #vivxshaklee #vivixviral #supliment #sayajualshaklee #kurus #sayajual #sayajualshaklee #sayabeli #sayamakan #bazaarpaknil #farmavitahealth
(SET BAJET MILK BOOSTER ) . . Susu merudum??? Ingin menggalakkan pengeluaran susu??? . . 🌼#alfalfa  sejenis herba untuk mengalakkan #pengeluaransusu  . . 🌼#ESP  protein soya yang mengalakkan pengeluaran susu dan #memekatkan  susu supaya bayi cepat kenyang... . . Cari Shaklee cari Rahmah 013-3221852 😉 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleebatupahat  #pengedarshakleejohor  #shakleekulim  #shaklee  penang #kkmkulim  #uthm  #kktm  #unikl  #polikulim  #vivxshaklee  #vivixviral  #supliment  #sayajualshaklee  #kurus  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayabeli  #sayamakan  #bazaarpaknil  #farmavitahealth 
Done cod #herblax tadi malam..mekaseh en asben temankan cod.
.
.
Customer repeat oder 2 botol herblax untuk senang membuang.
.
.
Kalau tak berkesan takkanlah customer repeat oder. Betul tak??
.
.
Nak shaklee meh cari saya

Rahmah 013-3221852

#tb
#sayajualshaklee
#farmavitahealth
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekulim
#carishakleecarirahmah
Tq en asben pegi branch belikan stock shaklee saya..nextime tolong p lagi na.. #sayajualshaklee
#farmavitahealth
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekulim
#branchshakleepenang
#pengedarshakleepenang
[HERBALAX CUCI USUS]

Sebelum tidur telan herbalax.
.
.
Sebotol RM 60.75 include gst
120 tablet
.
.
#Sembelit #Perutbuncit #Buasir #buangtoksin #cuciusus. Seminggu sekali belum tentu buang air besar? .
.
Usah risau. #Herblax mampu mencuci najis yang tersekat didalam usus anda 😃 .
.
Yg penting lulus KKM. Penggunaan lebih 2 bulan. .
.
Hubungi saya pengedar sah shaklee anda:

Rahmah 013-3221852

#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleebatupahat #pengedarshakleejohor  #shakleekulim #shaklee penang #kkmkulim #shakleekulim #uthm #kktm #unikl #polikulim #vivxshaklee #vivixviral #supliment #sayajualshaklee #kurus #sayajual #sayajualshaklee #sayabeli #sayamakan #bazaarpaknil #farmavitahealth
[HERBALAX CUCI USUS] Sebelum tidur telan herbalax. . . Sebotol RM 60.75 include gst 120 tablet . . #Sembelit  #Perutbuncit  #Buasir  #buangtoksin  #cuciusus . Seminggu sekali belum tentu buang air besar? . . Usah risau. #Herblax  mampu mencuci najis yang tersekat didalam usus anda 😃 . . Yg penting lulus KKM. Penggunaan lebih 2 bulan. . . Hubungi saya pengedar sah shaklee anda: Rahmah 013-3221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleebatupahat  #pengedarshakleejohor  #shakleekulim  #shaklee  penang #kkmkulim  #shakleekulim  #uthm  #kktm  #unikl  #polikulim  #vivxshaklee  #vivixviral  #supliment  #sayajualshaklee  #kurus  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayabeli  #sayamakan  #bazaarpaknil  #farmavitahealth 
[SET KURUS SHAKLEE] .
. 💝 #omegaguard #lecithin untuk #bakarlemak
💝#alfalfa #herbalax untuk #buangtoksin
💝#ESP #cinchshake untuk bina #otot .
.
Semoga dapat membantu mereka utk  kurus dan sihat... bl kurus mudah  untuk  bergerak dan melakukan ibadah.... .
.
📲📲📲📲
Rahmah 013-3221852

#pengedarshakleekulim #pengedarshakleepenang #shakleekkulim #shakleepenang #shakleejohor #vitamin #uitm #pengedarshakleeparitraja #uthm #sayajualshaklee #kurus #ramping  #turunkanberatbadan #bazarpaknil #farmavitahealth #vivixShaklee
[SET KURUS SHAKLEE] . . 💝 #omegaguard  #lecithin  untuk #bakarlemak  💝#alfalfa  #herbalax  untuk #buangtoksin  💝#ESP  #cinchshake  untuk bina #otot  . . Semoga dapat membantu mereka utk kurus dan sihat... bl kurus mudah untuk bergerak dan melakukan ibadah.... . . 📲📲📲📲 Rahmah 013-3221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #shakleekkulim  #shakleepenang  #shakleejohor  #vitamin  #uitm  #pengedarshakleeparitraja  #uthm  #sayajualshaklee  #kurus  #ramping  #turunkanberatbadan  #bazarpaknil  #farmavitahealth  #vivixShaklee 
[SET MENYUSU SHAKLEE] .
.  #Vitalea utk pembentukan darah dan sel, badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang. .
.

#Bcomplex : membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.  #VitaminC : antioksidan, meningkatkan sistem imunisasi badan...dan kulit lebih cantik. .
.

#Alfalfa : Menggalakkan penghasilan susu ibu. .
.  #Ostematrix @ Kalsium untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. .
. 
#ESP susu menjadi pekat dan bayi mudah kenyang .
.
Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

#pengedarshakleebatupahat #pengedarshakleejohor #pengedarshakleekluang #pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleekulim
#shakleekulim
#shakleepenang
#shakleekedah #pengedarshakleekedah
#pengedarshakleepenang #milkbooster #susumeriah #setmenyusu #menggalakkansusu #sayajualshaklee #sayajual #bazaarpaknil #farmavitahealth #bf #sayjualonline #codvivix
[SET MENYUSU SHAKLEE] . . #Vitalea  utk pembentukan darah dan sel, badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang. . . #Bcomplex  : membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . . #VitaminC  : antioksidan, meningkatkan sistem imunisasi badan...dan kulit lebih cantik. . . #Alfalfa  : Menggalakkan penghasilan susu ibu. . . #Ostematrix  @ Kalsium untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. . . #ESP  susu menjadi pekat dan bayi mudah kenyang . . Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #pengedarshakleebatupahat  #pengedarshakleejohor  #pengedarshakleekluang  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleekulim  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleepenang  #milkbooster  #susumeriah  #setmenyusu  #menggalakkansusu  #sayajualshaklee  #sayajual  #bazaarpaknil  #farmavitahealth  #bf  #sayjualonline  #codvivix 
[SET CANTIK SHAKLEE] .
. 🌼#esp haklee adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin. Kulit #putih dan #gebu .
. 🌼#VitaminC Shaklee membantu menghasilkan #kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri,memutihkan, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kulit cantik. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. .
. 🌼VitaminE Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan #parut dan mengatasi masalah #blackhead dan #whitehead, menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan #jerawat, memudarkan #jeragat dan kulit menyerikan kulit kusam. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau. .
.

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleepenang
#shakleekulim #shakleepenang #shakleekedah #setcantik #bazaarpaknil #sayajualshaklee #sayajual #sayajualonline #farmavitahealth
[SET CANTIK SHAKLEE] . . 🌼#esp  haklee adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin. Kulit #putih  dan #gebu  . . 🌼#VitaminC  Shaklee membantu menghasilkan #kollagen  semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri,memutihkan, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kulit cantik. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. . . 🌼VitaminE Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan #parut  dan mengatasi masalah #blackhead  dan #whitehead , menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan #jerawat , memudarkan #jeragat  dan kulit menyerikan kulit kusam. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau. . . Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #setcantik  #bazaarpaknil  #sayajualshaklee  #sayajual  #sayajualonline  #farmavitahealth 
[PEPPERMINT GINGGER PLUS ] .
.
#peppermintgingerplus 4 jenis herba semulajadi dari timur dan barat iaitu pokok Adas,  cekur manis, daun pudina dan halia. Dapat membantu untuk anda yang mengalami: 🎆#loya 🎆#perutkembung 🎆#perutberangin
🎆#morningsickness 🎆#gastrik 🎆#mabuk 🎊#pedihuluhati .
.

Rahmah 013-3221852
.
.

#sayajual #pengedarsahshaklee
#shakleepenang #shakleekulim
#pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekulim #pengedarshakleekedah #sayajualshaklee #peppermintgingerplus #sayajualonline #sayajualvitamin #farmavitahealth
[PEPPERMINT GINGGER PLUS ] . . #peppermintgingerplus  4 jenis herba semulajadi dari timur dan barat iaitu pokok Adas, cekur manis, daun pudina dan halia. Dapat membantu untuk anda yang mengalami: 🎆#loya  🎆#perutkembung  🎆#perutberangin  🎆#morningsickness  🎆#gastrik  🎆#mabuk  🎊#pedihuluhati  . . Rahmah 013-3221852 . . #sayajual  #pengedarsahshaklee  #shakleepenang  #shakleekulim  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #sayajualshaklee  #peppermintgingerplus  #sayajualonline  #sayajualvitamin  #farmavitahealth 
[Set Morning Sickness] .
.
Set #morningsickness
sedang dirisik sekadar membantu customer utk sentiasa bertenaga dan mengelakkan #hidrasi .
. ⭐#Performancedrink (elakkn hidrasi) ⭐#peppermintgingerplus (buang angin dan #loya) ⭐#Ostematrix 120bj
Utk sakit kepala dan letih
⭐#Bcomplex 120bj utk tmbah tenaga .
.

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/0133221852

#sayajualonline #sayajualshaklee
#sayajual #pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekulim
#shakleekulim #kulim
#shakleepenang #farmavitahealth #setmorningsickness #bazaarpaknil
[Set Morning Sickness] . . Set #morningsickness  sedang dirisik sekadar membantu customer utk sentiasa bertenaga dan mengelakkan #hidrasi  . . ⭐#Performancedrink  (elakkn hidrasi) ⭐#peppermintgingerplus  (buang angin dan #loya ) ⭐#Ostematrix  120bj Utk sakit kepala dan letih ⭐#Bcomplex  120bj utk tmbah tenaga . . Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/0133221852 #sayajualonline  #sayajualshaklee  #sayajual  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekulim  #shakleekulim  #kulim  #shakleepenang  #farmavitahealth  #setmorningsickness  #bazaarpaknil 
Prospek yang nak alfalfa tadi tetiba nak set lengkap resdung iaitu #Bcomplex  #alfalfa  dan #VitaminC ..Alhamdulillah..semoga serasi dengan masalah resdung anaknya.
.
.

Saya bukan along..saya cuma nak tolong. Jom ikhtiar dengan Shaklee. Shaklee adalah asbab/perantara untuk menyembuhkan. Yang sembuhkan adalah Allah swt jua. Yang penting kita usaha, ikhtiar, doa dan tawakal. Jangan lupa konsisten ya.
.
.
Yang masih lagi tercari2 Shaklee meh cari saya.

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/0133221852

#sayatolong
#sayajualshaklee
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleepenang 
#farmavitahealth
#bazaarpaknil
#customerkulim
Prospek yang nak alfalfa tadi tetiba nak set lengkap resdung iaitu #Bcomplex  #alfalfa  dan #VitaminC  ..Alhamdulillah..semoga serasi dengan masalah resdung anaknya. . . Saya bukan along..saya cuma nak tolong. Jom ikhtiar dengan Shaklee. Shaklee adalah asbab/perantara untuk menyembuhkan. Yang sembuhkan adalah Allah swt jua. Yang penting kita usaha, ikhtiar, doa dan tawakal. Jangan lupa konsisten ya. . . Yang masih lagi tercari2 Shaklee meh cari saya. Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/0133221852 #sayatolong  #sayajualshaklee  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #farmavitahealth  #bazaarpaknil  #customerkulim 
Done pembelian RM370++ dengan membership shaklee. .
.

Tq mommy @nurnadeeashaklee Sairen =) Nak cari meh cari saya 
Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/0133221852

#pengedarsah 
#shakleekulim 
#shakleemurah 
#shakleepenang 
#shakleeparitraja 
#pengedarshakleekUlim
#farmavitahealth 
#bazaarpaknil 
#vivixShaklee
Customer call nak set anxiety+vit c...alang2 esok baru ada stok ostematrix, kita oderkan esok je. .
.

Klik2 je kat www.shaklee2u.com.my
.
.

Rahmah 013-3221822
www.wasap.my/0133221852

#anxiety
#kemurungan
#stress
#pengedarshakleekulim
#shakleekulim
#sayajualshaklee
#shakleepenang
#farmavitahealth
#bazaarpaknil
Dapat feedback dari customer shaklee. .
.

Customer pregnent anak ke 5 dan sekarang tengah ambil set hamil budget iaitu #vitalea, #bcomplex dan #ostematrix. Sebelum ni tak pernah try Shaklee.
.
.

Semalam beliau bagitahu senang nak membuang. Bangun pagi terus ke toilet. Sebelum tidur makan 4 biji ostematrix.
.
.

Sebelum ni #sembelit dan tak kerap membuang. Sekarang tak risau lagi..sehari 3 kali ke toilet 🚽. Memang berkesan ostematrix.
.
.

Meh sape nak try Shaklee..yang sukar membuang tu.
.
.

Free consultation.

Rahmah Mohid 013-3221852

www.wasap.my/0133221852

For fast responds. Tq

#shakleekulim 
#shakleepenang 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarsahshakleepenang
#sayajualonline 
#sayajualshaklee
#farmavitahealth 
#bazaarpaknil
Dapat feedback dari customer shaklee. . . Customer pregnent anak ke 5 dan sekarang tengah ambil set hamil budget iaitu #vitalea , #bcomplex  dan #ostematrix . Sebelum ni tak pernah try Shaklee. . . Semalam beliau bagitahu senang nak membuang. Bangun pagi terus ke toilet. Sebelum tidur makan 4 biji ostematrix. . . Sebelum ni #sembelit  dan tak kerap membuang. Sekarang tak risau lagi..sehari 3 kali ke toilet 🚽. Memang berkesan ostematrix. . . Meh sape nak try Shaklee..yang sukar membuang tu. . . Free consultation. Rahmah Mohid 013-3221852 www.wasap.my/0133221852 For fast responds. Tq #shakleekulim  #shakleepenang  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarsahshakleepenang  #sayajualonline  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
#setcantik shaklee 🌼#esp haklee adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin. Kulit #putih dan #gebu
.
. 🌼#VitaminC Shaklee membantu menghasilkan #kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri,memutihkan, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kulit cantik. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. .
. 🌼VitaminE Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan #parut dan mengatasi masalah #blackhead dan #whitehead, menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan #jerawat, memudarkan #jeragat dan kulit menyerikan kulit kusam. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau. .
.

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/0133221852

#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim
#shakleekulim #shakleepenang #setcantik #bazaarpaknil #sayajualshaklee #sayajual #farmavitahealth
#setcantik  shaklee 🌼#esp  haklee adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin. Kulit #putih  dan #gebu  . . 🌼#VitaminC  Shaklee membantu menghasilkan #kollagen  semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri,memutihkan, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kulit cantik. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. . . 🌼VitaminE Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan #parut  dan mengatasi masalah #blackhead  dan #whitehead , menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan #jerawat , memudarkan #jeragat  dan kulit menyerikan kulit kusam. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau. . . Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/0133221852 #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim  #shakleekulim  #shakleepenang  #setcantik  #bazaarpaknil  #sayajualshaklee  #sayajual  #farmavitahealth 
Mommy to be..Jom dapatkan set lengkap shaklee untuk ibu hamil.
.
.

Tambah tenaga, tambah darah, tak stress, hb cantik, elak krem, elak imsomnia, elak sembelit.
.
.

Rahmah 013-3221852
.
.

#setibuhamil
#setpantangshaklee 
#shakleeuitm 
#shakleekulim 
#shakleekedah 
#shakleepenang 
#shakleeparitraja 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
#sayajualonline 
#bazaarpaknil
Mommy to be..Jom dapatkan set berpantang Shaklee!
.
.

Bertenaga, cegah meroyan, susu badan bertambah, kurus.
.
.

Rahmah 013-3221852

#shaklee
#setpantangshaklee
#shakleekulim 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#farmavitahealth
#shakleepenang 
#shakleeparitraja 
#sayajualshaklee
Ramai ibu2 diluar ana yang mengalami stress sekarang ni..
.
.
Jom try vitamin anti #stress ni..
.
.
#Bcomplex sebotol untuk 4 bulan..jimat an berbaloi sangat.
.
.
Sebotol 120biji rm50++ aje..
.
.
#pengedarsahshaklee 
#sayajualshaklee 
#jomsihatdenganshaklee 
#farmavitahealth 
#bazaarpaknil
BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK .
.

Vivix mengandungi #resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel #kanser). Vivix dapat bertindak sehingga ke  dalam #dna. Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri sendiri dengan sendirinya (Apoptosi) .
.
VIVIX MEMBANTU UNTUK MASALAH
🌼#stroke
🌼#kencingmanis 🌼#buahpinggang
🌼#nyanyuk
🌼#darahtinggi
🌼#fibroids 🌼#Tyroid .
.
#Vivix dibuat daripada 4 ekstrak botani iaitu: 💐#Anggurmuscadine
💐#lobakungu
💐#elderberryeropah (Sambucus Niagra)
💐#polygonumCuspidatum .
. . 📲📲📲
Rahmah 013-322 1852

#shakleekulim #shakleepenang #sayajual #kanser #bazaarpaknil #vivix #farmavitahealth #pengedarsahshaklee
BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK . . Vivix mengandungi #resveratoral  yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel #kanser ). Vivix dapat bertindak sehingga ke dalam #dna . Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri sendiri dengan sendirinya (Apoptosi) . . VIVIX MEMBANTU UNTUK MASALAH 🌼#stroke  🌼#kencingmanis  🌼#buahpinggang  🌼#nyanyuk  🌼#darahtinggi  🌼#fibroids  🌼#Tyroid  . . #Vivix  dibuat daripada 4 ekstrak botani iaitu: 💐#Anggurmuscadine  💐#lobakungu  💐#elderberryeropah  (Sambucus Niagra) 💐#polygonumCuspidatum  . . . 📲📲📲 Rahmah 013-322 1852 #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajual  #kanser  #bazaarpaknil  #vivix  #farmavitahealth  #pengedarsahshaklee 
KASIH IBU HINGGA KE SYURGA .
.
Kewujudan kita hari ini sesungguhnya satu nikmat yang amat besar dari Allah swt. Melalui dua orang insan mulia. Ibu yang mengandungkan kita dan berjuang melahirkan kita dan berusaha mendidik kita untuk menjadi insan yang berguna. Betapa besarnya pengorbanan seorang ibu. .
.
Kini tibalah masanya untuk membalas jasa mereka dengan mengembirakannya, mendoakan kesejahteraannya dan hadiahkannya makanan kesihatan dari Shaklee untuk mereka sentiasa sihat dengan izinNya. 
Aamiin... .
.
Walaupun hari ibu dah berlalu namun mari same2 hadiahkan ibu2 anda set shaklee ni...kerasa sesungguhnya hari2 adalah hari ibu.. =) #selamathariibu 
#setkolestrol
#shakleekulim 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#farmavitahealth 
#stunamishaklee
KASIH IBU HINGGA KE SYURGA . . Kewujudan kita hari ini sesungguhnya satu nikmat yang amat besar dari Allah swt. Melalui dua orang insan mulia. Ibu yang mengandungkan kita dan berjuang melahirkan kita dan berusaha mendidik kita untuk menjadi insan yang berguna. Betapa besarnya pengorbanan seorang ibu. . . Kini tibalah masanya untuk membalas jasa mereka dengan mengembirakannya, mendoakan kesejahteraannya dan hadiahkannya makanan kesihatan dari Shaklee untuk mereka sentiasa sihat dengan izinNya. Aamiin... . . Walaupun hari ibu dah berlalu namun mari same2 hadiahkan ibu2 anda set shaklee ni...kerasa sesungguhnya hari2 adalah hari ibu.. =) #selamathariibu  #setkolestrol  #shakleekulim  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #farmavitahealth  #stunamishaklee 
KASIH IBU HINGGA KE SYURGA .
.
Kewujudan kita hari ini sesungguhnya satu nikmat yang amat besar dari Allah swt. Melalui dua orang insan mulia. Ibu yang mengandungkan kita dan berjuang melahirkan kita dan berusaha mendidik kita untuk menjadi insan yang berguna. Betapa besarnya pengorbanan seorang ibu. .
.
Kini tibalah masanya untuk membalas jasa mereka dengan mengembirakannya, mendoakan kesejahteraannya dan hadiahkannya makanan kesihatan dari Shaklee untuk mereka sentiasa sihat dengan izinNya. 
Aamiin... .
.
Walaupun hari ibu dah berlalu namun mari same2 hadiahkan ibu2 anda set shaklee ni...kerasa sesungguhnya hari2 adalah hari ibu.. =) #selamathariibu
#shakleekulim 
#setjeragat
#farmavitahealth
KASIH IBU HINGGA KE SYURGA . . Kewujudan kita hari ini sesungguhnya satu nikmat yang amat besar dari Allah swt. Melalui dua orang insan mulia. Ibu yang mengandungkan kita dan berjuang melahirkan kita dan berusaha mendidik kita untuk menjadi insan yang berguna. Betapa besarnya pengorbanan seorang ibu. . . Kini tibalah masanya untuk membalas jasa mereka dengan mengembirakannya, mendoakan kesejahteraannya dan hadiahkannya makanan kesihatan dari Shaklee untuk mereka sentiasa sihat dengan izinNya. Aamiin... . . Walaupun hari ibu dah berlalu namun mari same2 hadiahkan ibu2 anda set shaklee ni...kerasa sesungguhnya hari2 adalah hari ibu.. =) #selamathariibu  #shakleekulim  #setjeragat  #farmavitahealth 
Testimoni #vivix

Shaklee by Imma:
Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian. 
Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result. 
Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1! 
Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8. 
Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok. 
Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat. 
Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 😭😭 Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam. 
Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum. 
Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 😭

Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat. 
Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang. 😘😘😘😘 Sayang mok. 😊

#trusterseller 
#infovivix 
#testimonivivix
#shakleekulim
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#shakleepenang 
#pengedarshakleepenang 
#tsunamishaklee 
#s2ueffect 
#farmavitahealth
#bazaarpaknil
Testimoni #vivix  Shaklee by Imma: Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian. Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result. Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1! Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8. Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok. Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat. Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 😭😭 Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam. Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum. Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 😭 Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat. Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang. 😘😘😘😘 Sayang mok. 😊 #trusterseller  #infovivix  #testimonivivix  #shakleekulim  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #shakleepenang  #pengedarshakleepenang  #tsunamishaklee  #s2ueffect  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
Closed deal herbal blend produk hot yang selalu oos ni. Customer di kulim untuk masalah kulit kering dan gatal2.
.
.
Anda ada masalah yang sama?
Jom dapatkan krim #herbalblend ni sekarang juga!!
.
.
Stok tak banyak tau!
Siapa cepat dia dapat.
.
.
#pakarshakleeanda 
#multipurpose 
#shakleekulim 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#vivixShaklee 
#bazaarpaknil 
#farmavitahealth
[SET TAMBAH BERATBADAN] .
. 🌿Meal Shakes – membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. Meal Shakes membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instantyang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes .
. 🌿Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima. Selain daripada itu, Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. Ia juga mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. Di samping itu, ia membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga. .
. 🌿B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting.
Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat. Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu dan menurun. Di samping itu, antara kelebihan lain vitamin B Complex adalah ianya dapat mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan. .
.
📲📲📲
Rahmah 013-3221852

Rahmah. 013-3221852

#pengedarshakleekulim #pengedarshakleepenang #sayajualshaklee #bazaarpaknil #vitalea #bcomplex #mealshake #tambahberatbadan #tambahseleramakan
#farmavitahealth
[SET TAMBAH BERATBADAN] . . 🌿Meal Shakes – membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting. Meal Shakes membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instantyang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes . . 🌿Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah). Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang. Selepas semua zat dalam badan cukup, barulah sistem badan dapat berfungsi pada tahap yang optima. Selain daripada itu, Vitalea membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. Ia juga mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. Di samping itu, ia membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga. . . 🌿B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting. Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat. Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu dan menurun. Di samping itu, antara kelebihan lain vitamin B Complex adalah ianya dapat mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan. . . 📲📲📲 Rahmah 013-3221852 Rahmah. 013-3221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #sayajualshaklee  #bazaarpaknil  #vitalea  #bcomplex  #mealshake  #tambahberatbadan  #tambahseleramakan  #farmavitahealth 
Selamat berpuasa dan berbuka kepada yang berpuasa harini dan esok.
.
.
Sebelum magrib nak belanja feedback customer yang baru awal bulan ni cuba esp. Customer ni student #uthm
.
.
Sape nak try esp meh roger2 akak.
Esp produk hot yang selalu je oos.
.
.
Dah try baru tau betape bestnye esp ni tau.
.
.
#sayajualshaklee
#ESP 
#pengedarsahshaklee 
#freeconsultation 
#vivixShaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#s2ueffect 
#tsunamishaklee 
#farmavitahealth 
#bazaarpaknil
Selamat berpuasa dan berbuka kepada yang berpuasa harini dan esok. . . Sebelum magrib nak belanja feedback customer yang baru awal bulan ni cuba esp. Customer ni student #uthm  . . Sape nak try esp meh roger2 akak. Esp produk hot yang selalu je oos. . . Dah try baru tau betape bestnye esp ni tau. . . #sayajualshaklee  #ESP  #pengedarsahshaklee  #freeconsultation  #vivixShaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #s2ueffect  #tsunamishaklee  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
#sambungan 
Vivix part 10

Next saya akan share tentang kelebihan #vivix Mesti ramai yang nak tahu kan??
.
.
*Kelebihan Vivix*

1. Menggalakkan penuaan yang sihat

2. Membantu merencatkan sel #kanser daripada menjadi lebih serius

3. Mengurangkan risiko sakit #jantung

4. Mengurangkan komplikasi #diabetes

5. Menyokong kesihatan #sendi dan melindungi #saraf

6. Mengurangkan risiko #nyanyuk 
7. Membantu proses penurunan berat badan

8. Menyokong kesihatan #mata

9. Meningkatkan sistem #imun badan

10. Menjaga keseluruhan #kesihatan
.
.
#1 susu sehari mampu melindungi tubuh dari pelbagai jenis penyakit.
.
.
#bersambung 
#infovivix 
#sayajualshaklee
#pakarshakleeanda 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#jomsihatdenganshaklee 
#s2ueffect
#tsunamishaklee 
#bazaarpaknil 
#farmavitahealth
#sambungan  Vivix part 10 Next saya akan share tentang kelebihan #vivix  Mesti ramai yang nak tahu kan?? . . *Kelebihan Vivix* 1. Menggalakkan penuaan yang sihat 2. Membantu merencatkan sel #kanser  daripada menjadi lebih serius 3. Mengurangkan risiko sakit #jantung  4. Mengurangkan komplikasi #diabetes  5. Menyokong kesihatan #sendi  dan melindungi #saraf  6. Mengurangkan risiko #nyanyuk  7. Membantu proses penurunan berat badan 8. Menyokong kesihatan #mata  9. Meningkatkan sistem #imun  badan 10. Menjaga keseluruhan #kesihatan  . . #1  susu sehari mampu melindungi tubuh dari pelbagai jenis penyakit. . . #bersambung  #infovivix  #sayajualshaklee  #pakarshakleeanda  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #jomsihatdenganshaklee  #s2ueffect  #tsunamishaklee  #bazaarpaknil  #farmavitahealth 
#sambungan 
Vivix part 9

Next saya akan share berkaitan Fakta Menarik Tentang #VIVIX 🍇 30 hari pengambilan Vivix bersamaan revestrol yang terdapat dalam 3000 gelas wine merah 🍇 Bahan utama  vivix yakni  revestrol telah dikaji dan dirujuk oleh lebih 2500 kajian yang telah diterbitkan termasuk  kajian yang dijalankan oleh Universiti Harvard, institute-institut yang terdapat di US seperti ‘National Institute of Aging, the National Cancer Institute, and the National Institute of Environmental Sciences’ 🍇 Vivix sendiri 10x lebih berkuasa daripada revestrol sendiri dalam melambatkan kerosakan sel yang disebabkan oleh pembentukan protein AGE (Advanced  Glycation End Product) 🍇 1 sudu kecil  Vivix mengandungi 100 mg reverstrol 🍇 Ekstrak reverstrol dalam Vivix adalah 98% ekstrak reverstrol semulajadi 🍇 Vivix adalah halal diiktiraf oleh Islamic Services of America, sebuah badan  yang diiktiraf oleh  JAKIM

#bersambung 
#infovivix 
#pakarshakleeanda 
#jomsihatdenganshaklee 
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekedah 
#farmavitahealth 
#s2ueffect 
#tsunamishaklee 
#bazaarpaknil
#sambungan  Vivix part 9 Next saya akan share berkaitan Fakta Menarik Tentang #VIVIX  🍇 30 hari pengambilan Vivix bersamaan revestrol yang terdapat dalam 3000 gelas wine merah 🍇 Bahan utama  vivix yakni  revestrol telah dikaji dan dirujuk oleh lebih 2500 kajian yang telah diterbitkan termasuk  kajian yang dijalankan oleh Universiti Harvard, institute-institut yang terdapat di US seperti ‘National Institute of Aging, the National Cancer Institute, and the National Institute of Environmental Sciences’ 🍇 Vivix sendiri 10x lebih berkuasa daripada revestrol sendiri dalam melambatkan kerosakan sel yang disebabkan oleh pembentukan protein AGE (Advanced  Glycation End Product) 🍇 1 sudu kecil  Vivix mengandungi 100 mg reverstrol 🍇 Ekstrak reverstrol dalam Vivix adalah 98% ekstrak reverstrol semulajadi 🍇 Vivix adalah halal diiktiraf oleh Islamic Services of America, sebuah badan  yang diiktiraf oleh  JAKIM #bersambung  #infovivix  #pakarshakleeanda  #jomsihatdenganshaklee  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #farmavitahealth  #s2ueffect  #tsunamishaklee  #bazaarpaknil 
#sambungan 
Vivix part 8

Next, saya go thru bukti2 klinikal tentang #vivix :

1) #Alzheimer
2) #Kanser payudara
3) Kanser kolon
4) Kanser serviks
.
.
Testimoni saja tidak cukup. Kena ada bukti saintifik sebab ianya penting untuk tubuh badan kite in long term.
.
.
Ujian klinikal bagi semua produk shaklee adalah ujian yang dibuat ke atas manusia bukannya tikus makmal.
.
.
#bersambung 
#pakarshakleeanda 
#infovivix 
#vivixShaklee 
#s2ueffect 
#pengedarsahshaklee 
#sayajualshaklee
#farmavitahealth 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#bazaarpaknil 
#jomsihatdenganshaklee
#sambungan  Vivix part 8 Next, saya go thru bukti2 klinikal tentang #vivix  : 1) #Alzheimer  2) #Kanser  payudara 3) Kanser kolon 4) Kanser serviks . . Testimoni saja tidak cukup. Kena ada bukti saintifik sebab ianya penting untuk tubuh badan kite in long term. . . Ujian klinikal bagi semua produk shaklee adalah ujian yang dibuat ke atas manusia bukannya tikus makmal. . . #bersambung  #pakarshakleeanda  #infovivix  #vivixShaklee  #s2ueffect  #pengedarsahshaklee  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #bazaarpaknil  #jomsihatdenganshaklee 
#sambungan 
Vivix part 7

Next kita tengok bahan utama dlm vivix:

1) polygonum cuspidatum
2) muscadine grape
3) elderberri eropah
4) purple carrot extracts
.
.
Manusia ni kalau terlebih kromosom dia jadi mutant. Tapi anggur muscadine ni dia terlebih kromosom jadi tersangat hebat. Sebab tu didalam al-Quran pun 11x diulang tentang anggur.
.
.
Anggur ni dia bukan anggur biasa tau. Kat msia memang takde jual anggur ni. Size sebiji anggur tu adalah sebesar bola golf.
.
.
So sape ade vivix letak dalam tempat beku memang TAKKAN MEMBEKU. Sebab vivix ni memang 100% pure tanpa air, pewarna, perasa.. Etc.

Sekian sahaja info vivix untuk hari ini.

#bersambung 
#vivixShaklee 
#infovivix 
#pengedarsahshaklee 
#sayajualshaklee 
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleekulim
#jomsihatdenganshaklee 
#bazaarpaknil 
#farmavitahealth
#sambungan  Vivix part 7 Next kita tengok bahan utama dlm vivix: 1) polygonum cuspidatum 2) muscadine grape 3) elderberri eropah 4) purple carrot extracts . . Manusia ni kalau terlebih kromosom dia jadi mutant. Tapi anggur muscadine ni dia terlebih kromosom jadi tersangat hebat. Sebab tu didalam al-Quran pun 11x diulang tentang anggur. . . Anggur ni dia bukan anggur biasa tau. Kat msia memang takde jual anggur ni. Size sebiji anggur tu adalah sebesar bola golf. . . So sape ade vivix letak dalam tempat beku memang TAKKAN MEMBEKU. Sebab vivix ni memang 100% pure tanpa air, pewarna, perasa.. Etc. Sekian sahaja info vivix untuk hari ini. #bersambung  #vivixShaklee  #infovivix  #pengedarsahshaklee  #sayajualshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #jomsihatdenganshaklee  #bazaarpaknil  #farmavitahealth 
#sambungan 
Vivix part 6

Vivix juga berfungsi untuk: *Melambatkan Penghasilan AGE #Protein
.
.
Walaupun banyak persoalan mengenai AGE masih belum terjawab,satu perkara yang pasti ialah pembentukannya lebih kerap berlaku kepada protein yang mempunyai jangka hayat yang lebih panjang. Ini kerana pembentukan AGE mengambil masa yang lama. .
.
Resveratrol ni sejenis #antioksida sebenarnya yg didapati dari tumbuh2an, buah2an & kekacang.
.
.
Vivix berupaya melambatkan penghasilan AGE protien sebanyak 90% manakala resveratrol sebanyak 30%.
.
.

#bersambung
#infovivix 
#sayajualshaklee 
#jomsihatdenganshaklee 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleeparitraja 
#vivixShaklee 
#s2ueffect 
#tsunamishaklee 
#farmavitahealth
#sambungan  Vivix part 6 Vivix juga berfungsi untuk: *Melambatkan Penghasilan AGE #Protein  . . Walaupun banyak persoalan mengenai AGE masih belum terjawab,satu perkara yang pasti ialah pembentukannya lebih kerap berlaku kepada protein yang mempunyai jangka hayat yang lebih panjang. Ini kerana pembentukan AGE mengambil masa yang lama. . . Resveratrol ni sejenis #antioksida  sebenarnya yg didapati dari tumbuh2an, buah2an & kekacang. . . Vivix berupaya melambatkan penghasilan AGE protien sebanyak 90% manakala resveratrol sebanyak 30%. . . #bersambung  #infovivix  #sayajualshaklee  #jomsihatdenganshaklee  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleeparitraja  #vivixShaklee  #s2ueffect  #tsunamishaklee  #farmavitahealth 
#bersambung 
Vivix part 5

Fungsi/kebaikan vivix

Point no 3: *Penghasilan Biogenesis Mitokondria
.
.
Dengan pengumpulan mitokondria seperti dalam gambar, ia bukan sahaja sel-sel anda akan gembira dan hidup lebih lama, bahkan anda juga mempunyai lebih tenaga untuk berdepan dengan cabaran harian. .
.
Daya fikiran anda akan menjadi lebih tajam, lebih fokus dan stamina ditahap optimum sepanjang hari.

#bersambung 
#infovivix 
#sayajualshaklee
#vivixShaklee 
#pengedarsahshaklee 
#tsunamishaklee
#s2ueffect
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleeparitraja
#farmavitahealth 
#bazaarpaknil
#bersambung  Vivix part 5 Fungsi/kebaikan vivix Point no 3: *Penghasilan Biogenesis Mitokondria . . Dengan pengumpulan mitokondria seperti dalam gambar, ia bukan sahaja sel-sel anda akan gembira dan hidup lebih lama, bahkan anda juga mempunyai lebih tenaga untuk berdepan dengan cabaran harian. . . Daya fikiran anda akan menjadi lebih tajam, lebih fokus dan stamina ditahap optimum sepanjang hari. #bersambung  #infovivix  #sayajualshaklee  #vivixShaklee  #pengedarsahshaklee  #tsunamishaklee  #s2ueffect  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleeparitraja  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
#sambungan

Vivix part 4

Sape yang ambik vivix ni dia akan dapat: *Kesan #Positif Terhadap Pengawalan #Genetik
.
.
Kajian menunjukkan bahan yang terkandung dalam #Vivix mengaktifkan kunci pengawal genetik yang membantu melambatkan penuaan selular.
.
. 
Kunci tersebut dikenali sebagai Nrf2 (atau nerf 2). Nrf2 berupaya menggalakkan gen-gen penting untuk melawan tekanan #oksidatif dan #keradangan.
.
.
👆👆sbb tu klu korg tgk org yg amalkan vivix ni nampak #muda sokmo.
.
.

#bersambung
#infovivix 
#vivixShaklee
#sayajualshaklee
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleeparitraja 
#farmavitahealth 
#jomsihatdenganshaklee
#sambungan  Vivix part 4 Sape yang ambik vivix ni dia akan dapat: *Kesan #Positif  Terhadap Pengawalan #Genetik  . . Kajian menunjukkan bahan yang terkandung dalam #Vivix  mengaktifkan kunci pengawal genetik yang membantu melambatkan penuaan selular. . . Kunci tersebut dikenali sebagai Nrf2 (atau nerf 2). Nrf2 berupaya menggalakkan gen-gen penting untuk melawan tekanan #oksidatif  dan #keradangan . . . 👆👆sbb tu klu korg tgk org yg amalkan vivix ni nampak #muda  sokmo. . . #bersambung  #infovivix  #vivixShaklee  #sayajualshaklee  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleeparitraja  #farmavitahealth  #jomsihatdenganshaklee 
Assalam..selamat tengahari semua..
.
.
Selamat sudah cod cik vit e kawasan parit raja..selamat berkhidmat dengan tuan baru ya!
.
.
Banyaknya kebaikan vitamin e ni.
.
.
Nak cantik sebelum raya meh roger2.
.
.
#pakarshakleeanda
#VitaminE 
#sayajualshaklee
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleeparitraja 
#jomsihatdenganshaklee 
#farmavitahealth
Vivix part 2

#Resveratrol dan #polyphenols adalah kandungan utama #vivix
.
.
Fungsi utama vivix boleh melindungi & membaiki DNA
.
.
Vivix ni dia boleh bezakan sel yg baik dgn sel yg jahat. Dia akan bantu hapuskan yang jahat2.
.
.
Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA.
Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu ‘typo’ (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan jangka hayat usia. .
.
Vivix terbukti membantu mempertahankan dan memulihkan DNA selular.

#bersambung
#vivixantikanse
#antitumor
#antioksidan
#antipenuaan
#sayajualshaklee
#jomsihatdenganshaklee 
#farmavitahealth
Vivix part 2 #Resveratrol  dan #polyphenols  adalah kandungan utama #vivix  . . Fungsi utama vivix boleh melindungi & membaiki DNA . . Vivix ni dia boleh bezakan sel yg baik dgn sel yg jahat. Dia akan bantu hapuskan yang jahat2. . . Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu ‘typo’ (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan jangka hayat usia. . . Vivix terbukti membantu mempertahankan dan memulihkan DNA selular. #bersambung  #vivixantikanse  #antitumor  #antioksidan  #antipenuaan  #sayajualshaklee  #jomsihatdenganshaklee  #farmavitahealth 
🌸 SET SKINCARE NUTRIWHITE 🌸Bagaimana NutriWhite Skincare Mampu Memuaskan Hati Anda? 
NUTRIWHITE BERTINDAK DENGAN 5 CARA :
========================= 1. MENGHALANG
- Menghalang dari kerosakan matahari & alam sekitar
- Melindungi kulit dari kesan sinar cahaya matahari & UV

2. MENGURANGKAN
- Mengurangkan pigmen gelap dalam kulit bagi mencegah terjadinya kulit kusam

3. MENYEKAT
- Menyekat pigmen gelap dari sel-sel kulit asas
- Membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam

4. MENCERAH
- Bantuan dari melanin yang sedia ada yang membawa kepada wajah yang lebih rata & tona kulit lebih cerah

5. MEMPERBAHARUI
- Mengeluarkan sel-sel kulit mati dengan cepat
- Menjadikan kulit lebih bercahaya dan bersinar

RANGKAIAN NUTRIWHITE PRODUK:
============================ 1. Makeup Remover (Tanggal Daki & Kesan Makeup)
2. Gentle Deep Foaming Cleanser (Pencuci Muka)
3. Soothing Radiance Whitening Softener (Toner)
4. Daily Defense Whitening Essence (Serum)
5. Spot Whitening Treatment (Krim Tutup Cela Jeragat / Parut)
6. Daytime Whitening Lotion (Krim Siang)
7. Overnight Renewal Whitening Cream (Krim Malam)
.
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin 
#agenShakleeKulim
#pengedarshakleekulim
#readystockShakleeKulim
#bazarpaknil 
#vivixmurah 
#vivixShaklee
#codbatupahat
#codparitraja
#codpenang
#codkulim
#makeupremover
#cleanserfoam 
#pencucimukashaklee
#farmavitahealth
🌸 SET SKINCARE NUTRIWHITE 🌸Bagaimana NutriWhite Skincare Mampu Memuaskan Hati Anda? NUTRIWHITE BERTINDAK DENGAN 5 CARA : ========================= 1. MENGHALANG - Menghalang dari kerosakan matahari & alam sekitar - Melindungi kulit dari kesan sinar cahaya matahari & UV 2. MENGURANGKAN - Mengurangkan pigmen gelap dalam kulit bagi mencegah terjadinya kulit kusam 3. MENYEKAT - Menyekat pigmen gelap dari sel-sel kulit asas - Membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam 4. MENCERAH - Bantuan dari melanin yang sedia ada yang membawa kepada wajah yang lebih rata & tona kulit lebih cerah 5. MEMPERBAHARUI - Mengeluarkan sel-sel kulit mati dengan cepat - Menjadikan kulit lebih bercahaya dan bersinar RANGKAIAN NUTRIWHITE PRODUK: ============================ 1. Makeup Remover (Tanggal Daki & Kesan Makeup) 2. Gentle Deep Foaming Cleanser (Pencuci Muka) 3. Soothing Radiance Whitening Softener (Toner) 4. Daily Defense Whitening Essence (Serum) 5. Spot Whitening Treatment (Krim Tutup Cela Jeragat / Parut) 6. Daytime Whitening Lotion (Krim Siang) 7. Overnight Renewal Whitening Cream (Krim Malam) . . . #sayajualshaklee  #sayajual  #sayajualvitamin  #agenShakleeKulim  #pengedarshakleekulim  #readystockShakleeKulim  #bazarpaknil  #vivixmurah  #vivixShaklee  #codbatupahat  #codparitraja  #codpenang  #codkulim  #makeupremover  #cleanserfoam  #pencucimukashaklee  #farmavitahealth 
Masuk oder herblax malam ni..customer kulim call. Esok p branch lg. Sape nak oder pm@whatssapp je k. 013-3221852

#shakleekulim
#sayajualshaklee
#sihatbersamashaklee
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
[SET CANTIK SHAKLEE] .
. 🌼#VitaminC Shaklee membantu menghasilkan #kollagen semulajadi dari dalam badan. .
.

Penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri,memutihkan, licin dan tona yang lebih sekata. .
.

Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. .
.

Haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kulit cantik. .
.

Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. .
.
🌼#VitaminE Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. .
.

Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan #parut dan mengatasi masalah #blackhead dan #whitehead, menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan #jerawat, memudarkan #jeragat dan kulit menyerikan kulit kusam. .
.

Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. .
.

Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau. .
.
📲📲📲📲📲📲
Rahmah 013-3221853

#shakleekulim #shakleepenang #setcantik #bazaarpaknil #shakleemurah #shakleenaknaikharga #sayajualshaklee #sayajual #moist #sayajualshakleemurah #putih #gebu #farmavitahealth
[SET CANTIK SHAKLEE] . . 🌼#VitaminC  Shaklee membantu menghasilkan #kollagen  semulajadi dari dalam badan. . . Penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri,memutihkan, licin dan tona yang lebih sekata. . . Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. . . Haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kulit cantik. . . Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. . . 🌼#VitaminE  Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. . . Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan #parut  dan mengatasi masalah #blackhead  dan #whitehead , menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan #jerawat , memudarkan #jeragat  dan kulit menyerikan kulit kusam. . . Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. . . Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau. . . 📲📲📲📲📲📲 Rahmah 013-3221853 #shakleekulim  #shakleepenang  #setcantik  #bazaarpaknil  #shakleemurah  #shakleenaknaikharga  #sayajualshaklee  #sayajual  #moist  #sayajualshakleemurah  #putih  #gebu  #farmavitahealth 
[SET KEPUTIHAN] .
. (alfalfa & garlic) .
.
Keputihan jika tidak dirawat akan menjadi lebih parah. .
.
#Alfalfa (tonik wanita)
🍀mengurangkan rasa #gatal akibat jangkitan
🍀menghilangkan bau busuk pada faraj
🍀membuang toksid dalam badan
🍀tubuh menjadi kuat melawan jangkitan kuman .
.
#Garlic (antibiotic semulajadi)
🍀menghilangkan jangkitan kuman
🍀menghilangkan #keputihan dgn pantas .
.  Rahmah 0133221852

#pengedarshakleekulim #pengedarshakleekedah #pengedarshakleepenang #bazaarpaknil #alfalfa #garlic #jamumoden #keputihan #uitm #unikl #farmavitahealth
[SET KEPUTIHAN] . . (alfalfa & garlic) . . Keputihan jika tidak dirawat akan menjadi lebih parah. . . #Alfalfa  (tonik wanita) 🍀mengurangkan rasa #gatal  akibat jangkitan 🍀menghilangkan bau busuk pada faraj 🍀membuang toksid dalam badan 🍀tubuh menjadi kuat melawan jangkitan kuman . . #Garlic  (antibiotic semulajadi) 🍀menghilangkan jangkitan kuman 🍀menghilangkan #keputihan  dgn pantas . . Rahmah 0133221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleepenang  #bazaarpaknil  #alfalfa  #garlic  #jamumoden  #keputihan  #uitm  #unikl  #farmavitahealth 
CARA-CARA MEMBANCUH ESP DENGAN PELBAGAI VARIASI
========================== Memandangkan ESP ni one of our best seller.. maka dibwh ni disenaraikan cadangan beberapa cth resipi cara bancuh yg anda boleh cuba.. ESP + Air suam
ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
ESP + SusuAnmum
ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
ESP + Nesvita 3in1
ESP + jus twister tropicana
ESP + Ribena
ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
ESP + Milo/Horlicks
ESP + sirap bandung
ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
ESP + KOKO + OAT
ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL
ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
ESP + meal shakes + MILO
ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung
ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) -->hasil? sgt mengujakan!!
ESP+cinch coklat (nak kurus dan kulit maintain cantik)
*boleh tambah list ini ikut pengalaman anda
sumber: http://buff.ly/1lK4u7g
_____________________________
Dan ini pula resipi smoothies
Bahan2:
Segelas fresh milk
1-2sudu besar natural plain yogurt
fresh fruits (saya guna banana pagi ni... potong kecik2.. then frozenkan sebentar)
Suplemen (sy add sesudu ESP, sesudu Mealshake dan sepeket Collagen powder.. sbb tu resipi namanya awet muda kekal langsing.. haha)
1 sudu kecik madu
Serbuk koko (optional)
Cara2 : Blend semua bahan2 di atas ....kemudian apa lagi.. minummmm

sumber: http://buff.ly/1lK4u7i
NOTES:
JANGAN BANCUH protin dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi.
Jangan ambil lebih dari 3sudu besar sehari ..(berat utk buah pinggang proses protin yg berlebihan)

Rahmah 0133221852

#shakleekulim #shakleepenang #shakleemurah #farmavitahealth 
#shakleeuitm #uitm #unikl #sayajualshakleemurah
CARA-CARA MEMBANCUH ESP DENGAN PELBAGAI VARIASI ========================== Memandangkan ESP ni one of our best seller.. maka dibwh ni disenaraikan cadangan beberapa cth resipi cara bancuh yg anda boleh cuba.. ESP + Air suam ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung) ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP) ESP + SusuAnmum ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee ESP + Nesvita 3in1 ESP + jus twister tropicana ESP + Ribena ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga) ESP + Milo/Horlicks ESP + sirap bandung ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada) ESP + KOKO + OAT ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend) ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk ESP + meal shakes + MILO ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais) ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) -->hasil? sgt mengujakan!! ESP+cinch coklat (nak kurus dan kulit maintain cantik) *boleh tambah list ini ikut pengalaman anda sumber: http://buff.ly/1lK4u7g _____________________________ Dan ini pula resipi smoothies Bahan2: Segelas fresh milk 1-2sudu besar natural plain yogurt fresh fruits (saya guna banana pagi ni... potong kecik2.. then frozenkan sebentar) Suplemen (sy add sesudu ESP, sesudu Mealshake dan sepeket Collagen powder.. sbb tu resipi namanya awet muda kekal langsing.. haha) 1 sudu kecik madu Serbuk koko (optional) Cara2 : Blend semua bahan2 di atas ....kemudian apa lagi.. minummmm sumber: http://buff.ly/1lK4u7i NOTES: JANGAN BANCUH protin dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi. Jangan ambil lebih dari 3sudu besar sehari ..(berat utk buah pinggang proses protin yg berlebihan) Rahmah 0133221852 #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleemurah  #farmavitahealth  #shakleeuitm  #uitm  #unikl  #sayajualshakleemurah 
Buang KOTORAN dimuka
-----------------------------
.
.

Hari2x kt terdedah pada kotoran dek jerebu, asap2x, asap rokok pun kadang2x efek, dan mcm2x lg radikal bebas.
.
.

Jadi antara ikhtiar nk bersih kotoran kat muka adalah dengan amik wuduk lah kan lagi segar dan dapat pahala.
.
.

Nk kasi sental supaya kotoran tu tak duduk terperap dlm kulit?? Meh kt sental dgn Nutriwhite Make Up Remover ni.
.
.

Walaupun ia dinamakan MakeUp remover secara fungsinya, ia juga dapat digunakan untuk membersihkan kotoran dimuka tak kisahlah anda pakai make up ke tidak.
.
.

Jadi dgn erti kata lain ia sgt berbaloi untuk kami suami isteri. Hanya satu tiub berharga RM 101 (RRP) boleh guna 6 bulan!!!
.
.

Ya betul, 6 bulan tu boleh guna suami isteri (2 orang satu tiub ok sgt)
.
.

Berbaloikan? Bebas bahan kimia dan 100% organic
.
.

Best kan? Skang sy ada stok untuk dipos sebab br pas borong so kalau nk juga, boleh la WA sy di 0133221852 ok
.
.

Sgt berbaloi 👍 .
.
 Rahmah 0133221852

#shakleeuitm #shakleekulim #shakleepenang #hitechkulim  #lunas #kulim #makeupremover  #nutriwhiteshakleemurah #nutriwhite #pengedarsahshaklee #pengedarshakleekedah #shakleemalaysia #shakleemurah #unikl #kktm #seberangjaya #bukitmertajam  #pengedarshakleekedah #farmavitahealth #far
Buang KOTORAN dimuka ----------------------------- . . Hari2x kt terdedah pada kotoran dek jerebu, asap2x, asap rokok pun kadang2x efek, dan mcm2x lg radikal bebas. . . Jadi antara ikhtiar nk bersih kotoran kat muka adalah dengan amik wuduk lah kan lagi segar dan dapat pahala. . . Nk kasi sental supaya kotoran tu tak duduk terperap dlm kulit?? Meh kt sental dgn Nutriwhite Make Up Remover ni. . . Walaupun ia dinamakan MakeUp remover secara fungsinya, ia juga dapat digunakan untuk membersihkan kotoran dimuka tak kisahlah anda pakai make up ke tidak. . . Jadi dgn erti kata lain ia sgt berbaloi untuk kami suami isteri. Hanya satu tiub berharga RM 101 (RRP) boleh guna 6 bulan!!! . . Ya betul, 6 bulan tu boleh guna suami isteri (2 orang satu tiub ok sgt) . . Berbaloikan? Bebas bahan kimia dan 100% organic . . Best kan? Skang sy ada stok untuk dipos sebab br pas borong so kalau nk juga, boleh la WA sy di 0133221852 ok . . Sgt berbaloi 👍 . . Rahmah 0133221852 #shakleeuitm  #shakleekulim  #shakleepenang  #hitechkulim  #lunas  #kulim  #makeupremover  #nutriwhiteshakleemurah  #nutriwhite  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #unikl  #kktm  #seberangjaya  #bukitmertajam  #pengedarshakleekedah  #farmavitahealth  #far