an online Instagram web viewer

#fattah medias

Photos

Bunga bukan sekuntum,
Kumbang bukan seekor.
.
.
.
.
#fattah amin
Bunga bukan sekuntum, Kumbang bukan seekor. . . . . #fattah  amin
Wahhh ! Mengandung lagi selepas 8 thun brehat . Gara gara fixx pon lani . 
Ketat padat . Hehe. 
Tapi betul fixx pon dpt merawat pelbagai masalah miss v .

Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
Wahhh ! Mengandung lagi selepas 8 thun brehat . Gara gara fixx pon lani . Ketat padat . Hehe. Tapi betul fixx pon dpt merawat pelbagai masalah miss v . Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
👟
Puma GV Suede 🐅
•••
LELONG LELONG❗️❗️
LAST PAIR SAIZ 44
.
Harga : RM50 (pos +RM5)
Size : 44 (last pair)
Gred : AAA
Kualiti : Cenggini haa 👍
Stok : Readystock 👌
Nak order, tak yah segan2, DM je terus.
#peaceyaw✌️
.
P/s: Topup free semalam admin extend sampai pukul 10 malam ni. Disebabkan mendapat sambutan, admin akan pilih 2 org yg bertuah 😎 jgn lupa like gambar ni sekali yee
***
#topupfree#adidas#nike#puma#vans#timberland#converse#oldskool#stoned#weed#murah#nike#adidas#stussy#high#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazu ra#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
👟 Puma GV Suede 🐅 ••• LELONG LELONG❗️❗️ LAST PAIR SAIZ 44 . Harga : RM50 (pos +RM5) Size : 44 (last pair) Gred : AAA Kualiti : Cenggini haa 👍 Stok : Readystock 👌 Nak order, tak yah segan2, DM je terus. #peaceyaw ✌️ . P/s: Topup free semalam admin extend sampai pukul 10 malam ni. Disebabkan mendapat sambutan, admin akan pilih 2 org yg bertuah 😎 jgn lupa like gambar ni sekali yee *** #topupfree #adidas #nike #puma #vans #timberland #converse #oldskool #stoned #weed #murah #nike #adidas #stussy #high #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazu  ra#jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #uitm 
👒
.
🎉 RM 35.00
💪🏻 Kualiti terbaik, cun, tip-top
😱 Murah giler
📲 Order? Kindly DM
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
Ramai yang tegur nampak kurus. Rupa rupanya dah loss 10kg !!!!.
.
Cincin tunang pun dah makin longgar..
.
Apa tunggu lagi u olls..nak kami buktikan apa lagi...awak guna..awak konsisten..pasti awak kurus..sihat dan selamat.
.
#lawakhambar  #kurus #sexyladyfakehati2 #motifviral #sayajualmurah2 #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepatselamat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq  #payudaramontok #pootehturboocoffe #sexyskinnysoap #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #fattah #noradanishfans
Ramai yang tegur nampak kurus. Rupa rupanya dah loss 10kg !!!!. . Cincin tunang pun dah makin longgar.. . Apa tunggu lagi u olls..nak kami buktikan apa lagi...awak guna..awak konsisten..pasti awak kurus..sihat dan selamat. . #lawakhambar  #kurus  #sexyladyfakehati2  #motifviral  #sayajualmurah2  #iamsexyladylotion  #krimkurus  #putih  #kuruscepatselamat  #puddingmontox  #besarkanpayudara  #berrystoberryhq  #payudaramontok  #pootehturboocoffe  #sexyskinnysoap  #besartetek  #lawakhambar  #kuruscantikputih  #kecantikan  #fattah  #noradanishfans 
Ramai yang tegur nampak kurus. Rupa rupanya dah loss 10kg !!!!.
.
Cincin tunang pun dah makin longgar..
.
Apa tunggu lagi u olls..nak kami buktikan apa lagi...awak guna..awak konsisten..pasti awak kurus..sihat dan selamat.
.
#lawakhambar  #kurus #sexyladyfakehati2 #motifviral #sayajualmurah2 #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepatselamat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq  #payudaramontok #pootehturboocoffe #sexyskinnysoap #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #fattah #noradanishfans
Ramai yang tegur nampak kurus. Rupa rupanya dah loss 10kg !!!!. . Cincin tunang pun dah makin longgar.. . Apa tunggu lagi u olls..nak kami buktikan apa lagi...awak guna..awak konsisten..pasti awak kurus..sihat dan selamat. . #lawakhambar  #kurus  #sexyladyfakehati2  #motifviral  #sayajualmurah2  #iamsexyladylotion  #krimkurus  #putih  #kuruscepatselamat  #puddingmontox  #besarkanpayudara  #berrystoberryhq  #payudaramontok  #pootehturboocoffe  #sexyskinnysoap  #besartetek  #lawakhambar  #kuruscantikputih  #kecantikan  #fattah  #noradanishfans 
👒
.
Buat peminat Rossi. Cap ni mmg ngam ngan dgn korang.
🎉 RM 35.00
💪🏻 Kualiti terbaik, cun, tip-top
😱 Murah giler
📲 Order? Kindly DM
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
*Hello Guys* ⚽
*READY STOCK❗*
*GRAB NOW🔥*
✅Suitable for *Futsal*
✅For Men
💰Price RM 115😍(Including Postage)
✅Name-Nike Mercuriap Victory Indoor Ice pack🔥
✅Size available: 39➖45
✅Ade Freegift bro🔥
✅Banyak lagi yang ready stock dan design lawa-lawa
✅Boleh Usha Usha Yeeee😜
✅Do follow ig @KasutFutsalAnda
📱Boleh dm or Whatsapp 0148068536(Din/Jent)

ContactMeNow🔥🔥🔥
#Uitm#UitmJengka#UitmShahAlam
#KasutFutsal#KakiFutsal#FutsalforAll#KakiBola#Nike#Adidas#Asics#Joma#Kelme#Pans#Utem#Upsi#Um#Uum#nn#Fazura#Fattah#Ppim#AydaJebat#Sam#BolaSepak#Fam#EraFM#SepahtuSinar#Sepahtu#THR
*Hello Guys* ⚽ *READY STOCK❗* *GRAB NOW🔥* ✅Suitable for *Futsal* ✅For Men 💰Price RM 115😍(Including Postage) ✅Name-Nike Mercuriap Victory Indoor Ice pack🔥 ✅Size available: 39➖45 ✅Ade Freegift bro🔥 ✅Banyak lagi yang ready stock dan design lawa-lawa ✅Boleh Usha Usha Yeeee😜 ✅Do follow ig @KasutFutsalAnda 📱Boleh dm or Whatsapp 0148068536(Din/Jent) ContactMeNow🔥🔥🔥 #Uitm #UitmJengka #UitmShahAlam  #KasutFutsal #KakiFutsal #FutsalforAll #KakiBola #Nike #Adidas #Asics #Joma #Kelme #Pans #Utem #Upsi #Um #Uum #nn #Fazura #Fattah #Ppim #AydaJebat #Sam #BolaSepak #Fam #EraFM #SepahtuSinar #Sepahtu #THR 
.
به نمیدﺍﻧﻢ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﻡ
.
ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ، ﺩﯾﺮﻭﺯﻫﺎ ، ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ : " ﻣﺎ "
ﺯﯾﺎﺩ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ : ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ، ﻣﻠﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ، ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﻠﺖ ﻧﻤﯽ ﯾﺎﺑﻢ .
ﭼﮕﻮﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ، ﻣﻦ ﻭ ﻣﻦ ﻫﺎ ﺣﺴﺎﺑﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻦ ﺑﯽ ﺗﺎﺑﻨﺪ ؟ !
ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ؟ ﭼﺮﺍ ﻧﺎﻣﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯼ ؟ ﭼﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺧﻮﺩﺕ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﯼ ؟
ﻧﮕﻮ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﮕﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﻧﮕﻮ ﻣﻠﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﮕﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﺗﻮ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﻣﻦ ﺟﺴﺎﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻥ
ﻣﻦ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﻢ ، ﺻﺎﺣﺐ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﻭ ﻧﻈﺮ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﻣﺮﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﻨﯽ
ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻦ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﻣﺮﺍ ﺧﻂ ﺑﺰﻧﯽ
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻡ ﻭ ﺻﯿﻘﻞ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﺒﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﺑﺎﺷﻢ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺍﻗﻠﯿﺖ ﻭ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻢ
ﻣﻦ ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭﺍﮊﻩ ﯼ " ﻫﻤﻪ "
ﺗﻮ ﺑﻪ خشوﻧﺖ ﻣﯽ ﻧﺎﺯﯼ ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩﻡ
ﻧﺎﻣﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻧﮕﺬﺍﺭ
ﺑﺎﻭﺭﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ
ﺗﻮ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻼﻓﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﻮﺩ ، ﻭ ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﺧﻼﻓﺶ ، ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎﺀ
ﺍﮔﺮ ﮔﻤﺎﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﻮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﻭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺭﺍﻫﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺣﻘﺎﻧﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﻫﻤﻮﺍﺭ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﻣﺮﺍ ﺑﺒﯿﻦ ﮐﻪ ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﻧﻘﺾ ، ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎﺀ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﻥ " ﻫﻤﻪ " ﺣﻖ ﺩﺍﺭﻡ
ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺭﻓﺮﺍﻧﺪﻭﻡ ﮔﺬﺍﺷﺖ ، ﺩﻣﻮﮐﺮﺍﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻫﺎﺳﺖ ﻧﻪ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎ ، ﭘﺲ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﺧﯿﺎﻟﯿﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺥ ﻣﻦ ﻧﮑﺶ ، ﻣﻦ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﻢ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﺎﻓﯿﻢ ﺗﺎ ﯾﮏ ﺟﻨﺒﺶ ﺑﺎﺷﻢ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﺎﻓﯿﻢ ﺗﺎ ﺁﻥ " ﻫﻤﻪ " ﯼ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﻘﺾ ﮐﻨﻢ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﺎﻓﯿﻢ ﺗﺎ ﭼﺸﻤﻬﺎﯼ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ
ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ
ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ
ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﻮﺯﻧﺪ
ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺁﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺪﺍﻥ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯼ
ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﻧﺎﻣﯽ ﺑﺮ ﻣﺎ ﻣﯽ ﻧﻬﻨﺪ
ﻭ ﯾﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺎ ﻣﯽ ﺗﺎﺯﻧﺪ
ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯽ ﮐﺸﺎﻧﻨﺪ
ﻣﺎ ﺭﺍﻩ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﯾﺎﻓﺖ
ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺗﻈﺎﻫﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺘﻢ
#fattah
. به نمیدﺍﻧﻢ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﻡ . ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ، ﺩﯾﺮﻭﺯﻫﺎ ، ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ : " ﻣﺎ " ﺯﯾﺎﺩ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ : ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ، ﻣﻠﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ، ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﻠﺖ ﻧﻤﯽ ﯾﺎﺑﻢ . ﭼﮕﻮﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ، ﻣﻦ ﻭ ﻣﻦ ﻫﺎ ﺣﺴﺎﺑﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻦ ﺑﯽ ﺗﺎﺑﻨﺪ ؟ ! ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ؟ ﭼﺮﺍ ﻧﺎﻣﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯼ ؟ ﭼﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺧﻮﺩﺕ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﯼ ؟ ﻧﮕﻮ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﮕﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﻧﮕﻮ ﻣﻠﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﮕﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ، ﺗﻮ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﻣﻦ ﺟﺴﺎﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻥ ﻣﻦ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﻢ ، ﺻﺎﺣﺐ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﻭ ﻧﻈﺮ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﻣﺮﺍ ﺍﻧﮑﺎﺭ ﮐﻨﯽ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻦ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﻣﺮﺍ ﺧﻂ ﺑﺰﻧﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻡ ﻭ ﺻﯿﻘﻞ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﺒﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﺑﺎﺷﻢ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺍﻗﻠﯿﺖ ﻭ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻢ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭﺍﮊﻩ ﯼ " ﻫﻤﻪ " ﺗﻮ ﺑﻪ خشوﻧﺖ ﻣﯽ ﻧﺎﺯﯼ ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩﻡ ﻧﺎﻣﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻧﮕﺬﺍﺭ ﺑﺎﻭﺭﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ ﺗﻮ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻼﻓﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﻮﺩ ، ﻭ ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﺧﻼﻓﺶ ، ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎﺀ ﺍﮔﺮ ﮔﻤﺎﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﻮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﻭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺭﺍﻫﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺣﻘﺎﻧﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﻫﻤﻮﺍﺭ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﻣﺮﺍ ﺑﺒﯿﻦ ﮐﻪ ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﻧﻘﺾ ، ﻣﻨﻢ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎﺀ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﻥ " ﻫﻤﻪ " ﺣﻖ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺭﻓﺮﺍﻧﺪﻭﻡ ﮔﺬﺍﺷﺖ ، ﺩﻣﻮﮐﺮﺍﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻫﺎﺳﺖ ﻧﻪ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎ ، ﭘﺲ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﺧﯿﺎﻟﯿﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺥ ﻣﻦ ﻧﮑﺶ ، ﻣﻦ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﻢ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﺎﻓﯿﻢ ﺗﺎ ﯾﮏ ﺟﻨﺒﺶ ﺑﺎﺷﻢ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﺎﻓﯿﻢ ﺗﺎ ﺁﻥ " ﻫﻤﻪ " ﯼ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﻘﺾ ﮐﻨﻢ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﺎﻓﯿﻢ ﺗﺎ ﭼﺸﻤﻬﺎﯼ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﻮﺯﻧﺪ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺁﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺪﺍﻥ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﻧﺎﻣﯽ ﺑﺮ ﻣﺎ ﻣﯽ ﻧﻬﻨﺪ ﻭ ﯾﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺎ ﻣﯽ ﺗﺎﺯﻧﺪ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯽ ﮐﺸﺎﻧﻨﺪ ﻣﺎ ﺭﺍﻩ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﯾﺎﻓﺖ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺗﻈﺎﻫﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺘﻢ #fattah 
.
Ha. Cepat cepat. Siapa nak topup free 🙋🙋 cepat like gambar2 dalam page ni. Senang je. Agak-agak siapa yang bertuah ye.. Mmm. Ramai jugak yang spam like minggu ni. Lagi banyak like. Lagi byk la peluang utk menang topap free. 🏻😍😘 😍😘
Dan jgn lupa, admin tgh buat sale lelong ni. Murah habis. Rugi tau beli kat tempat lain 😘😘.
.
Korang2 yang dah like, sila tunggu, relax dan chill kejap ye. Malam nnt admin umumkan pemenang bertuah tu 🙋🏻😍😘
***
#topupfree#adidas#nike#puma#vans#timberland#converse#oldskool#stoned#weed#murah#nike#adidas#stussy#high#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
. Ha. Cepat cepat. Siapa nak topup free 🙋🙋 cepat like gambar2 dalam page ni. Senang je. Agak-agak siapa yang bertuah ye.. Mmm. Ramai jugak yang spam like minggu ni. Lagi banyak like. Lagi byk la peluang utk menang topap free. 🏻😍😘 😍😘 Dan jgn lupa, admin tgh buat sale lelong ni. Murah habis. Rugi tau beli kat tempat lain 😘😘. . Korang2 yang dah like, sila tunggu, relax dan chill kejap ye. Malam nnt admin umumkan pemenang bertuah tu 🙋🏻😍😘 *** #topupfree #adidas #nike #puma #vans #timberland #converse #oldskool #stoned #weed #murah #nike #adidas #stussy #high #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazura #jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #uitm 
👟
Vans Oldskool Navy Blue 💋
•••
Lelong Lelong ❗️❗️
Ha nah harga murah giler ni. Admin nak clear stock. Siapa cepat dia dapat eh. Susah tau nak dapat peluang mcm ni. Gred AAA, kualiti terbaik, jual pulak murah.. Cepat cepat order ye.
.
P/s: Nak menang topup free? Senang. Like je gambar ni okay. 😎
.
Harga : RM45 
Size : 42 & 43
Gred : AAA
Kualiti : Cenggini haa 👍
Stok : Of course lah readystock...
Nak order, tak yah segan2, DM je terus.
#peaceyaw✌️
***
#topupfree#adidas#nike#puma#vans#timberland#converse#oldskool#stoned#weed#murah#nike#adidas#stussy#high#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
👟 Vans Oldskool Navy Blue 💋 ••• Lelong Lelong ❗️❗️ Ha nah harga murah giler ni. Admin nak clear stock. Siapa cepat dia dapat eh. Susah tau nak dapat peluang mcm ni. Gred AAA, kualiti terbaik, jual pulak murah.. Cepat cepat order ye. . P/s: Nak menang topup free? Senang. Like je gambar ni okay. 😎 . Harga : RM45 Size : 42 & 43 Gred : AAA Kualiti : Cenggini haa 👍 Stok : Of course lah readystock... Nak order, tak yah segan2, DM je terus. #peaceyaw ✌️ *** #topupfree #adidas #nike #puma #vans #timberland #converse #oldskool #stoned #weed #murah #nike #adidas #stussy #high #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazura #jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #uitm 
👒
.
🎉 RM 35.00
💪🏻 Kualiti terbaik, cun, tip-top
😱 Murah giler
📲 Order? Kindly DM
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
FUNGSI #seluarkurusbebeauty
💎Tak nak punggung menggeleber
💎Menaikkn punggung ketempat asal
💎 Memantap kan punggung
💎Mengecilkan punggung
💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang
💎Menguruskan peha gelebeh
💎Melentikkan punggung (lifting)
💎Membentuk low waist (curvy cutting)
💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar).
💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak
.
SIZE 
S-M RM 49.90 (65kg-70kg)
L-XXL RM59.90 (71kg-150kg)
.

Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order
#kurus
#perutbuncit
#mycoffeeprince
#fattah #neelofa
#fattzura #slimming
#dramasangat #bajubesar  #pinggangramping #slimming #seluarbakarlemak
#seluarkurus #pehakecik #kakikecik #dermacoloriginal
#punggungbesar #dramasangat
#plussizefashionmalaysia
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita #dermacol  #lemonex
FUNGSI #seluarkurusbebeauty  💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak . SIZE S-M RM 49.90 (65kg-70kg) L-XXL RM59.90 (71kg-150kg) . Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order #kurus  #perutbuncit  #mycoffeeprince  #fattah  #neelofa  #fattzura  #slimming  #dramasangat  #bajubesar  #pinggangramping  #slimming  #seluarbakarlemak  #seluarkurus  #pehakecik  #kakikecik  #dermacoloriginal  #punggungbesar  #dramasangat  #plussizefashionmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #dermacol  #lemonex 
FUNGSI #seluarkurusbebeauty
💎Tak nak punggung menggeleber
💎Menaikkn punggung ketempat asal
💎 Memantap kan punggung
💎Mengecilkan punggung
💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang
💎Menguruskan peha gelebeh
💎Melentikkan punggung (lifting)
💎Membentuk low waist (curvy cutting)
💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar).
💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak
.
SIZE 
S-M RM 49.90 (65kg-70kg)
L-XXL RM59.90 (71kg-150kg)
.

Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order
#kurus
#perutbuncit
#mycoffeeprince
#fattah #neelofa
#fattzura #slimming
#dramasangat #bajubesar  #pinggangramping #slimming #seluarbakarlemak
#seluarkurus #pehakecik #kakikecik #dermacoloriginal
#punggungbesar #dramasangat
#plussizefashionmalaysia
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita #dermacol  #lemonex
FUNGSI #seluarkurusbebeauty  💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak . SIZE S-M RM 49.90 (65kg-70kg) L-XXL RM59.90 (71kg-150kg) . Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order #kurus  #perutbuncit  #mycoffeeprince  #fattah  #neelofa  #fattzura  #slimming  #dramasangat  #bajubesar  #pinggangramping  #slimming  #seluarbakarlemak  #seluarkurus  #pehakecik  #kakikecik  #dermacoloriginal  #punggungbesar  #dramasangat  #plussizefashionmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #dermacol  #lemonex 
jadi saksi terjun Majlis Pertunangan @avakin.farahh dgn pasangan #kecoh #couple #farah #fattah #rahtah 😂😂😂
👒
.
🎉 RM 35.00
💪🏻 Kualiti terbaik, cun, tip-top
😱 Murah giler
📲 Order? Kindly DM
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
Happy Weekend Dolls
.
.
Stay Positive .
Stay Humble
.
Stay Beautiful .
Jom ber TruDolly💋
.
Whatsapp 0122396911
#happyweekend#sabtu
#trudolly
#fazurafattah
#fattah
#fazura
#Beautybooster
#detoxpro
Happy Weekend Dolls
.
.
Stay Positive .
Stay Humble
.
Stay Beautiful .
Jom ber TruDolly💋
.
Whatsapp 0122396911
#happyweekend#sabtu
#trudolly
#fazurafattah
#fattah
#fazura
#Beautybooster
#detoxpro
Nah sis dah up👆👆👆
.
Sorry uolls lambat up semalam.. Sis tak ade kat umah..balik pun tengah malam.. Sorry yee 🙏🙏🙏🙏
.
Itu dah siap balut..pastu nak cari pulak who is a winner 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉
.
Tak sabar pulak nak pilih2 ni uiii😎😎😎😎😎
.
Dah cari winner nak ucap congratulation 🎉🎉🎉🎊🎊🎊
.
Walaupun tak tau lagi siapa pemenang kan tak salah sis nak wish dulu.. Right uolls?? 😊😊
.
.
.
.
#giveawaymalaysia #giveaway #instafamous #bazaronline #kedaionline #jualonline #kerepek #kerepekcheese #popiacheese #popiaviral #malaysia #brunei #sabah #sarawak #bazarpaknil #murah #fattah #fazura #neelofa #aaron #syukri #warda #yusoff #zhalika #nora #fasha #biskut #wondercheese
Nah sis dah up👆👆👆 . Sorry uolls lambat up semalam.. Sis tak ade kat umah..balik pun tengah malam.. Sorry yee 🙏🙏🙏🙏 . Itu dah siap balut..pastu nak cari pulak who is a winner 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉 . Tak sabar pulak nak pilih2 ni uiii😎😎😎😎😎 . Dah cari winner nak ucap congratulation 🎉🎉🎉🎊🎊🎊 . Walaupun tak tau lagi siapa pemenang kan tak salah sis nak wish dulu.. Right uolls?? 😊😊 . . . . #giveawaymalaysia  #giveaway  #instafamous  #bazaronline  #kedaionline  #jualonline  #kerepek  #kerepekcheese  #popiacheese  #popiaviral  #malaysia  #brunei  #sabah  #sarawak  #bazarpaknil  #murah  #fattah  #fazura  #neelofa  #aaron  #syukri  #warda  #yusoff  #zhalika  #nora  #fasha  #biskut  #wondercheese 
🍓 PUDDING MONTOX🍓

Fungsi Pudding Montox
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓 Menegang dan menganjalkan
🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !!
🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper
🍓 Aset sudah lembik
🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik
🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama
🍓 Payudara yg tiada isi
🍓 Anak dara yg bakal berkahwin

PUDDING MONTOX KHAS UTK: 🌸 Menambah keaslian aset wanita
🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi
🌸Menegang dan menganjalkan
🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink
🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🌸 Menghaluskan kulit

Ada 2 cara pakai:

1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas.

2) Guna sbgai masker
Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas.

Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
🍓 PUDDING MONTOX🍓 Fungsi Pudding Montox 🍓 Menambah keaslian asset wanita 🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi 🍓 Menegang dan menganjalkan 🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu 🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🍓 Wangi seolah2 perfume badan 🍓 Menghaluskan kulit Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper 🍓 Aset sudah lembik 🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish) 🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik 🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama 🍓 Payudara yg tiada isi 🍓 Anak dara yg bakal berkahwin PUDDING MONTOX KHAS UTK: 🌸 Menambah keaslian aset wanita 🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi 🌸Menegang dan menganjalkan 🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink 🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🌸 Menghaluskan kulit Ada 2 cara pakai: 1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas. 2) Guna sbgai masker Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas. Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
🍓 PUDDING MONTOX🍓

Fungsi Pudding Montox
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓 Menegang dan menganjalkan
🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !!
🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper
🍓 Aset sudah lembik
🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik
🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama
🍓 Payudara yg tiada isi
🍓 Anak dara yg bakal berkahwin

PUDDING MONTOX KHAS UTK: 🌸 Menambah keaslian aset wanita
🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi
🌸Menegang dan menganjalkan
🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink
🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🌸 Menghaluskan kulit

Ada 2 cara pakai:

1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas.

2) Guna sbgai masker
Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas.

Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
🍓 PUDDING MONTOX🍓 Fungsi Pudding Montox 🍓 Menambah keaslian asset wanita 🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi 🍓 Menegang dan menganjalkan 🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu 🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🍓 Wangi seolah2 perfume badan 🍓 Menghaluskan kulit Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper 🍓 Aset sudah lembik 🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish) 🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik 🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama 🍓 Payudara yg tiada isi 🍓 Anak dara yg bakal berkahwin PUDDING MONTOX KHAS UTK: 🌸 Menambah keaslian aset wanita 🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi 🌸Menegang dan menganjalkan 🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink 🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🌸 Menghaluskan kulit Ada 2 cara pakai: 1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas. 2) Guna sbgai masker Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas. Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
🍓 PUDDING MONTOX🍓

Fungsi Pudding Montox
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓 Menegang dan menganjalkan
🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !!
🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper
🍓 Aset sudah lembik
🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik
🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama
🍓 Payudara yg tiada isi
🍓 Anak dara yg bakal berkahwin

PUDDING MONTOX KHAS UTK: 🌸 Menambah keaslian aset wanita
🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi
🌸Menegang dan menganjalkan
🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink
🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🌸 Menghaluskan kulit

Ada 2 cara pakai:

1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas.

2) Guna sbgai masker
Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas.

Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
🍓 PUDDING MONTOX🍓 Fungsi Pudding Montox 🍓 Menambah keaslian asset wanita 🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi 🍓 Menegang dan menganjalkan 🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu 🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🍓 Wangi seolah2 perfume badan 🍓 Menghaluskan kulit Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !! 🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh 🍓 Punggung jatuh lembik leper 🍓 Aset sudah lembik 🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish) 🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik 🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama 🍓 Payudara yg tiada isi 🍓 Anak dara yg bakal berkahwin PUDDING MONTOX KHAS UTK: 🌸 Menambah keaslian aset wanita 🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi 🌸Menegang dan menganjalkan 🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink 🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya 🌸 Menghaluskan kulit Ada 2 cara pakai: 1) Guna sbgai sabun.. ambil secolek pudding .. letak air sikit dan gosok pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. biarkan selama 3 min dan bilas. 2) Guna sbgai masker Gosokkan pudding pd breast/punggung secara membulat dan keatas.. dan biarkan selama 20 min kemudian bilas.. boleh jgk pakai sebelum tido..esok pagi baru bilas. Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
👟
Vans Oldskool Maroon💋
•••
Lelong Lelong ❗️❗️
Ha nah harga murah giler ni. Admin nak clear stock. Siapa cepat dia dapat eh. Susah tau nak dapat peluang mcm ni. Gred AAA, kualiti terbaik, jual pulak murah.. Cepat cepat order ye.
.
P/s: Nak menang topup free? Senang. Like je gambar ni okay. 😎
.
Harga : RM45 
Size : 36,37,38,40,42,42,42,43,44
Gred : AAA
Kualiti : Cenggini haa 👍
Stok : Of course lah readystock...
Nak order, tak yah segan2, DM je terus.
#peaceyaw✌️
***
#topupfree#adidas#nike#puma#vans#timberland#converse#oldskool#stoned#weed#murah#nike#adidas#stussy#high#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazu ra#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
👟 Vans Oldskool Maroon💋 ••• Lelong Lelong ❗️❗️ Ha nah harga murah giler ni. Admin nak clear stock. Siapa cepat dia dapat eh. Susah tau nak dapat peluang mcm ni. Gred AAA, kualiti terbaik, jual pulak murah.. Cepat cepat order ye. . P/s: Nak menang topup free? Senang. Like je gambar ni okay. 😎 . Harga : RM45 Size : 36,37,38,40,42,42,42,43,44 Gred : AAA Kualiti : Cenggini haa 👍 Stok : Of course lah readystock... Nak order, tak yah segan2, DM je terus. #peaceyaw ✌️ *** #topupfree #adidas #nike #puma #vans #timberland #converse #oldskool #stoned #weed #murah #nike #adidas #stussy #high #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazu  ra#jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #uitm 
👒
.
🎉 RM 35.00
💪🏻 Kualiti terbaik, cun, tip-top
😱 Murah giler
📲 Order? Kindly DM
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
*Hello Guys* ⚽
*READY STOCK❗*
*GRAB NOW🔥*
✅Suitable for *Futsal*
✅For Men
💰Price RM 115😍(Including Postage) ✅Name-Adidas Nemeziz 17.3 Indoor  Futsal Sky Stalker Pack🔥
✅Size available: 39➖45
✅Ade Freegift bro🔥
✅Banyak lagi yang ready stock dan design lawa-lawa
✅Boleh Usha Usha Yeeee😜
✅Do follow ig @KasutFutsalAnda
📱Boleh dm or Whatsapp 0148068536(Din/Jent)

ContactMeNow🔥🔥🔥
#Uitm#UitmJengka#UitmShahAlam
#KasutFutsal#KakiFutsal#FutsalforAll#KakiBola#Nike#Adidas#Asics#Joma#Kelme#Pans#Utem#Upsi#Um#Uum#nn#Fazura#Fattah#Ppim#AydaJebat#Sam#BolaSepak#Fam#EraFM#SepahtuSinar#Sepahtu#THR
*Hello Guys* ⚽ *READY STOCK❗* *GRAB NOW🔥* ✅Suitable for *Futsal* ✅For Men 💰Price RM 115😍(Including Postage) ✅Name-Adidas Nemeziz 17.3 Indoor Futsal Sky Stalker Pack🔥 ✅Size available: 39➖45 ✅Ade Freegift bro🔥 ✅Banyak lagi yang ready stock dan design lawa-lawa ✅Boleh Usha Usha Yeeee😜 ✅Do follow ig @KasutFutsalAnda 📱Boleh dm or Whatsapp 0148068536(Din/Jent) ContactMeNow🔥🔥🔥 #Uitm #UitmJengka #UitmShahAlam  #KasutFutsal #KakiFutsal #FutsalforAll #KakiBola #Nike #Adidas #Asics #Joma #Kelme #Pans #Utem #Upsi #Um #Uum #nn #Fazura #Fattah #Ppim #AydaJebat #Sam #BolaSepak #Fam #EraFM #SepahtuSinar #Sepahtu #THR 
Resipi Diet Sarapan Pagi
•••••••••••••••••••••
Untuk sarapan pagi, anda boleh memasak omelet yang berisi sayuran . .
Gunakan bahan-bahan dan resep berikut ini :
* Telur 2 butir
* Daun Kemangi secukupnya
* Garam secukupnya
* Cuka secukupnya
* Minyak zaitun secukupnya
* Tomat 1 buah
* Skim Keju secukupnya ( optinal )
.
Cara Membuat Resepi Diet Pagi :
1. Pukul telur sampai lembut dan sehingga mengembang dan tambahkan garam secukupnya .
2. Panaskan minyak zaitun di atas api yang sederhana , kemudian dadar telur . Sementara itu , anda boleh memarut skim keju hingga rata ke seluruh bahagian telur .
3. Sehingga hampir masak , tabur hirisan tomato di atasnya lalu angkat .
4. Terakhir tabur sedikit cuka dan hias dengan daun kemangi segar di atasnya.
.
Untuk hari seterusnya , anda boleh membuat resepi omelet lain dengan bahan yang sehat untuk program diet anda .
.
Jika anda ingin diet sihat yang boleh membantu anda Bakar Lemak, Buang Cholesterol dan Kempiskan perut dalam masa 7 Hari dapatkan Magic Pills yang mengandungi bahan-bahan organic dengan segera.
.
. PM Kak Magics for more info💜
.
. www.wasap.my/60182717659
.
Jom like Page Kak Magics jugak yer 😘Banyak tips tips kurus and cantik kat sane 💝
.  https://m.facebook.com/izzaraaiedaMP/
.
#MPbukanbiashebiashe #izzaraaiedastockistkl #KakMagics #feedbackmp #testimony #kuruscantiksihat #kurussecarasihat #kurusdanlangsing #kurus7hari #kuruscepat #kurusputih #kuruslepasberanak #kurusmurah #kurusselamat #cantiklangsing
#magicpillspower #membantukesuburan #sihatsuburmenawan #elyana #fazura #fattah #fattzura #trending #producttrending #NewYorkCity #Korea #trending #viral
Resipi Diet Sarapan Pagi ••••••••••••••••••••• Untuk sarapan pagi, anda boleh memasak omelet yang berisi sayuran . . Gunakan bahan-bahan dan resep berikut ini : * Telur 2 butir * Daun Kemangi secukupnya * Garam secukupnya * Cuka secukupnya * Minyak zaitun secukupnya * Tomat 1 buah * Skim Keju secukupnya ( optinal ) . Cara Membuat Resepi Diet Pagi : 1. Pukul telur sampai lembut dan sehingga mengembang dan tambahkan garam secukupnya . 2. Panaskan minyak zaitun di atas api yang sederhana , kemudian dadar telur . Sementara itu , anda boleh memarut skim keju hingga rata ke seluruh bahagian telur . 3. Sehingga hampir masak , tabur hirisan tomato di atasnya lalu angkat . 4. Terakhir tabur sedikit cuka dan hias dengan daun kemangi segar di atasnya. . Untuk hari seterusnya , anda boleh membuat resepi omelet lain dengan bahan yang sehat untuk program diet anda . . Jika anda ingin diet sihat yang boleh membantu anda Bakar Lemak, Buang Cholesterol dan Kempiskan perut dalam masa 7 Hari dapatkan Magic Pills yang mengandungi bahan-bahan organic dengan segera. . . PM Kak Magics for more info💜 . . www.wasap.my/60182717659 . Jom like Page Kak Magics jugak yer 😘Banyak tips tips kurus and cantik kat sane 💝 . https://m.facebook.com/izzaraaiedaMP/ . #MPbukanbiashebiashe  #izzaraaiedastockistkl  #KakMagics  #feedbackmp  #testimony  #kuruscantiksihat  #kurussecarasihat  #kurusdanlangsing  #kurus7hari  #kuruscepat  #kurusputih  #kuruslepasberanak  #kurusmurah  #kurusselamat  #cantiklangsing  #magicpillspower  #membantukesuburan  #sihatsuburmenawan  #elyana  #fazura  #fattah  #fattzura  #trending  #producttrending  #NewYorkCity  #Korea  #trending  #viral 
MORNING EVERYONE 😍
REMINDER 💋
31/1/2018 JAN TRIP
PLEASE PLACE YOUR ORDER NOW💃
#bazaarpaknil #sayajual #sayajualhandbag #klcc #malaysia #diormalaysia #lvmalaysia #handbagpremium #qualityhandbags #dato #datin #faridkamil #fattah #fazura #ctdk #selamatpagi
Assalamualaikum semua..
Semoga Kita sama sama dimurahkan rezeki olehNya...
.
Bangun pagi terus teringat dekat beauty booster ni😘
Khasiat beauty booster:
.
❤memudarkan parut
❤Mengurangkan jerawat
❤Mengecilkan Pori
❤menghilangkan jeragat
❤mencerahkan kulit
.
Diambil selepas sarapan pagi😊
.
🚐 RM 99 SM/ RM105 SS
POSTAGE RM 10 SM/ RM15 SS
.
ORIGINAL AND DIRECT FROM HQ😘
.

#dropshiptrudollyHq #trudollyagent #trustedseller #trudolly #beautybooster #detoxpro #trudollykl #fazura #nakcantik #nakkurus #naksihat #atkins #jk1m #kualaljmpur #meletop #yusufdance #testimonitrudolly #fattzura #fattah #shmp #hsc
Assalamualaikum semua.. Semoga Kita sama sama dimurahkan rezeki olehNya... . Bangun pagi terus teringat dekat beauty booster ni😘 Khasiat beauty booster: . ❤memudarkan parut ❤Mengurangkan jerawat ❤Mengecilkan Pori ❤menghilangkan jeragat ❤mencerahkan kulit . Diambil selepas sarapan pagi😊 . 🚐 RM 99 SM/ RM105 SS POSTAGE RM 10 SM/ RM15 SS . ORIGINAL AND DIRECT FROM HQ😘 . #dropshiptrudollyHq  #trudollyagent  #trustedseller  #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #trudollykl  #fazura  #nakcantik  #nakkurus  #naksihat  #atkins  #jk1m  #kualaljmpur  #meletop  #yusufdance  #testimonitrudolly  #fattzura  #fattah  #shmp  #hsc 
#ﯾﮑـﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻪ !
ﯾﮑﯽ ﮐﻪ #ﺁﺩﻣﻮ #ﺻﺪﺍ ﮐﻨﻪ ،
ﺑﻪ ﺍ#ﺳﻢ #ﮐﻮﭼــﯿﮑﺶ ﺻﺪﺍ ﮐﻨﻪ . . .
ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ #ﺣﺎﻝ ﺁﺩﻡ ﺭﻭ #ﺧﻮﺏ ﮐﻨﻪ ؛
ﯾﻪ #ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ هیچ کس ﺩﯾﮕﻪ #ﺑﻠﺪ ﻧﺒــﺎﺷﻪ . . .
#ﯾﮑـﯽ_ﺑﺎﯾﺪ_ﺁﺩﻡ_ﺭﻭ_ﺑﻠﺪ_ﺑﺎﺷﻪ !
#fattah #fathi
@fattahfathi 
#bmoon_ba_man
#music #text #video #asheqane #khas #clipahang #clip #persian #ehsan_pk_pv
#ﯾﮑـﯽ  ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻪ ! ﯾﮑﯽ ﮐﻪ #ﺁﺩﻣﻮ  #ﺻﺪﺍ  ﮐﻨﻪ ، ﺑﻪ ﺍ#ﺳﻢ  #ﮐﻮﭼــﯿﮑﺶ  ﺻﺪﺍ ﮐﻨﻪ . . . ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ #ﺣﺎﻝ  ﺁﺩﻡ ﺭﻭ #ﺧﻮﺏ  ﮐﻨﻪ ؛ ﯾﻪ #ﺟﻮﺭﯼ  ﮐﻪ هیچ کس ﺩﯾﮕﻪ #ﺑﻠﺪ  ﻧﺒــﺎﺷﻪ . . . #ﯾﮑـﯽ_ﺑﺎﯾﺪ_ﺁﺩﻡ_ﺭﻭ_ﺑﻠﺪ_ﺑﺎﺷﻪ  ! #fattah  #fathi  @fattahfathi #bmoon_ba_man  #music  #text  #video  #asheqane  #khas  #clipahang  #clip  #persian  #ehsan_pk_pv 
.
STOK BARU MASUK GUYSSSSSS !!!
Cantik kan??? Arghhhhhhh !!!! RM35 je guys!!👌🏻
Kualiti cun. Tip - top💋
Memang niceee 😉 💪
Dah lah kualiti baik , harga murah pulak tuuu. Susah nak dapat mcm ni tau. Baik order sekarangg.🏻
Nak order, DM jer ye 😎
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
. STOK BARU MASUK GUYSSSSSS !!! Cantik kan??? Arghhhhhhh !!!! RM35 je guys!!👌🏻 Kualiti cun. Tip - top💋 Memang niceee 😉 💪 Dah lah kualiti baik , harga murah pulak tuuu. Susah nak dapat mcm ni tau. Baik order sekarangg.🏻 Nak order, DM jer ye 😎 . #stoned #weed #black #capmurah #murah #nike #adidas #ny #stussy #high #dope #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazura #jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #iphone #topi #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #uitm 
👟
.
Alhamdulillah yeaaaayyyyy 😆😆😆 dah 🎉🎊11K FOLLOWERS🎉🎊
tqvm sgt2 utk cust2 admin, yg x berhenti support admin, yg repeat order dgn admin, and followers2 kesayangan admin. Sayang semua ketat2 😍😘😍😘. Makin hari makin bertambah followers admin. Order pun masuk non-stop. Mana yg ada masalah dgn admin tu, admin mintak maaf yeee 🙏🏻🙏🏻 dari segi kekurangan servis admin akan mantapkan lagi. Yeahh 💪🏻💪🏻. Tp yg penting korg semua tetap on kan jugak order korg dgn admin. Tengkiu semua 😍😍😍. Haaa. Sape2 yg x percaya lg admin ni trusted ke x, korg tgk sendiri lah followers admin. Alhamdulillah, hari2 bertambah. Hehe. *nakbanggajap.
.
So, sebagai tanda penghargaan, admin nak adakan SALE LELONG MURAH KAW KAW utk semuaaa 😱😱😱😱. Harga sale yg admin akan bg lepas ni mmg mcm x masuk akal. Murah giler tut tuuut. So sapa cepat dia dapat okayy. 💪🏻💪🏻💪🏻
.
N jgn lupa, esok admin akan pilih pemenang bertuah utk topup percuma 😎😎 cara yg sangat senang. X perlu susah payah tag org lain. Caranya, korg like je gambar2 or video yg admin post okay?? So, goodluck semua n selamat bercuti 😘😘😘😘😘 stay tuned okayyyy.
.
#topupfree#adidas#nike#puma#vans#timberland#converse#oldskool#stoned#weed#murah#nike#adidas#stussy#high#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm
👟 . Alhamdulillah yeaaaayyyyy 😆😆😆 dah 🎉🎊11K FOLLOWERS🎉🎊 tqvm sgt2 utk cust2 admin, yg x berhenti support admin, yg repeat order dgn admin, and followers2 kesayangan admin. Sayang semua ketat2 😍😘😍😘. Makin hari makin bertambah followers admin. Order pun masuk non-stop. Mana yg ada masalah dgn admin tu, admin mintak maaf yeee 🙏🏻🙏🏻 dari segi kekurangan servis admin akan mantapkan lagi. Yeahh 💪🏻💪🏻. Tp yg penting korg semua tetap on kan jugak order korg dgn admin. Tengkiu semua 😍😍😍. Haaa. Sape2 yg x percaya lg admin ni trusted ke x, korg tgk sendiri lah followers admin. Alhamdulillah, hari2 bertambah. Hehe. *nakbanggajap. . So, sebagai tanda penghargaan, admin nak adakan SALE LELONG MURAH KAW KAW utk semuaaa 😱😱😱😱. Harga sale yg admin akan bg lepas ni mmg mcm x masuk akal. Murah giler tut tuuut. So sapa cepat dia dapat okayy. 💪🏻💪🏻💪🏻 . N jgn lupa, esok admin akan pilih pemenang bertuah utk topup percuma 😎😎 cara yg sangat senang. X perlu susah payah tag org lain. Caranya, korg like je gambar2 or video yg admin post okay?? So, goodluck semua n selamat bercuti 😘😘😘😘😘 stay tuned okayyyy. . #topupfree #adidas #nike #puma #vans #timberland #converse #oldskool #stoned #weed #murah #nike #adidas #stussy #high #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazura #jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #uitm 
Inilah Makanan Alami Untuk membakar Lemak lebih banyak
••••••••••••••••••••••••••••••••
.
. 1. Teh Hijau aktioksidan yang tinggi, yang bermanfaat untuk mencegah penyakit alzhemair dan penyakit jantung, selain itu teh hijau memiliki manfaat untuk meningkatkan metabolisme, dan metabilsme sendiri berperan penting dalam proses pembakaran lemak di tubuh.
. 2. Buah Pir bisa dijadikan penyelesaian, kerana serat yang terkandung didalam buah Pir ini sekitar 15 % yang di perlukan oleh tubuh. selain itu ia dapat menahan rasa lapar lebih lama dan sesuai untuk program diet.
. 3. Coklat Hitam memiliki antioksidan yang tinggi, sangat baik untuk mencegah dari penyakit serangan jantung ,obesity dan juga dapat mencegah dari penumpuan sel-sel lemak yang boleh menyebabkan kegemukan dan dapat memperlancarkan pembakaran lemak.
. 4. Grape Fruit telah di selidik oleh Nutrition and Metabolic di California Research Center  yang memiliki manfaat untuk membantu proses pembakaran lemak dan bisa menahan rasa lapar lebih lama, selain itu dapat menstabilkan kadar gula dalam tubuh.
. 5. Kacang Almond International Journal of Obesity melakukan penelitian tentang kacang Almound, jika seseorang dalam waktu enam bulan mengkonsumsi kacang Almound dalam segenggam dapat membakar lemak tubuh sekitar 18 persen.
. 6.Kacang Navy University of Colorado mengamati tentang kacang Navy , bahwa dengan makan makanan yang mengandung kaya akan pati seperti kacang navy dapat membakar kandungan lemak dalam tubuh sebanyak 25 % . .
Jika anda ingin Bakar Lemak, Buang Cholesterol dan Kempiskan perut dalam masa 7 Hari dapatkan Magic Pills yang mengandungi bahan-bahan organic.
.
. PM Kak Magics for more info💜
. www.wasap.my/60182717659
.
Jom like Page Kak Magics jugak yer 😘Banyak tips tips kurus and cantik kat sane 💝
.  https://m.facebook.com/izzaraaiedaMP/
.
#MPbukanbiashebiashe #izzaraaiedastockistkl #KakMagics #kuruscantiksihat #kurussecarasihat #kurusdanlangsing #kurus7hari #kuruscepat #kurusputih #kuruslepasberanak #kurusmurah #kurusselamat #cantiklangsing
#magicpillspower #membantukesuburan #sihatsuburmenawan #elyana #fazura #fattah #fattzura #trending #producttrending #NewYorkCity #Korea
Inilah Makanan Alami Untuk membakar Lemak lebih banyak •••••••••••••••••••••••••••••••• . . 1. Teh Hijau aktioksidan yang tinggi, yang bermanfaat untuk mencegah penyakit alzhemair dan penyakit jantung, selain itu teh hijau memiliki manfaat untuk meningkatkan metabolisme, dan metabilsme sendiri berperan penting dalam proses pembakaran lemak di tubuh. . 2. Buah Pir bisa dijadikan penyelesaian, kerana serat yang terkandung didalam buah Pir ini sekitar 15 % yang di perlukan oleh tubuh. selain itu ia dapat menahan rasa lapar lebih lama dan sesuai untuk program diet. . 3. Coklat Hitam memiliki antioksidan yang tinggi, sangat baik untuk mencegah dari penyakit serangan jantung ,obesity dan juga dapat mencegah dari penumpuan sel-sel lemak yang boleh menyebabkan kegemukan dan dapat memperlancarkan pembakaran lemak. . 4. Grape Fruit telah di selidik oleh Nutrition and Metabolic di California Research Center yang memiliki manfaat untuk membantu proses pembakaran lemak dan bisa menahan rasa lapar lebih lama, selain itu dapat menstabilkan kadar gula dalam tubuh. . 5. Kacang Almond International Journal of Obesity melakukan penelitian tentang kacang Almound, jika seseorang dalam waktu enam bulan mengkonsumsi kacang Almound dalam segenggam dapat membakar lemak tubuh sekitar 18 persen. . 6.Kacang Navy University of Colorado mengamati tentang kacang Navy , bahwa dengan makan makanan yang mengandung kaya akan pati seperti kacang navy dapat membakar kandungan lemak dalam tubuh sebanyak 25 % . . Jika anda ingin Bakar Lemak, Buang Cholesterol dan Kempiskan perut dalam masa 7 Hari dapatkan Magic Pills yang mengandungi bahan-bahan organic. . . PM Kak Magics for more info💜 . www.wasap.my/60182717659 . Jom like Page Kak Magics jugak yer 😘Banyak tips tips kurus and cantik kat sane 💝 . https://m.facebook.com/izzaraaiedaMP/ . #MPbukanbiashebiashe  #izzaraaiedastockistkl  #KakMagics  #kuruscantiksihat  #kurussecarasihat  #kurusdanlangsing  #kurus7hari  #kuruscepat  #kurusputih  #kuruslepasberanak  #kurusmurah  #kurusselamat  #cantiklangsing  #magicpillspower  #membantukesuburan  #sihatsuburmenawan  #elyana  #fazura  #fattah  #fattzura  #trending  #producttrending  #NewYorkCity  #Korea 
🎈SESUAI utk semua peringkat umur,
.
🎈PENAWAR  pada sakit sendi dan maigrain
.
🎈BAGUS untk ibu menyusu
.
🎈HEBAT untuk student yg nk berjaga
.
.
DAPATKAN DGN AGENT SAH SAHAJA TAU !!
==================================== http://www.wasap.my/601128253590
http://www.wasap.my/601128253590
http://www.wasap.my/601128253590

#coffee #coffelover #minkaffe #kesihatan #healthydrink #fattah #fazura #coffeetime #instagrammalaysia
🌹NIE BARU BETUL2 ORI !!!🌹
.
.
🎈SESUAI utk semua peringkat umur,
.
🎈PENAWAR  pada sakit sendi dan maigrain
.
🎈BAGUS untk ibu menyusu
.
🎈HEBAT untuk student yg nk berjaga
.
.
DAPATKAN DGN AGENT SAH SAHAJA TAU !!
==================================== http://www.wasap.my/601128253590
http://www.wasap.my/601128253590
http://www.wasap.my/601128253590

#coffee #coffelover #minkaffe #kesihatan #healthydrink #fattah #fazura #coffeetime #instagrammalaysia
🌹NIE BARU BETUL2 ORI !!!🌹 . . 🎈SESUAI utk semua peringkat umur, . 🎈PENAWAR pada sakit sendi dan maigrain . 🎈BAGUS untk ibu menyusu . 🎈HEBAT untuk student yg nk berjaga . . DAPATKAN DGN AGENT SAH SAHAJA TAU !! ==================================== http://www.wasap.my/601128253590 http://www.wasap.my/601128253590 http://www.wasap.my/601128253590 #coffee  #coffelover  #minkaffe  #kesihatan  #healthydrink  #fattah  #fazura  #coffeetime  #instagrammalaysia 
Lagi 4jam sampai lah taiping..
#fattah riyuk
#ank socing
Lagi 4jam sampai lah taiping.. #fattah  riyuk #ank  socing
Tiyara ni sesuai untuk org ada masalah sembelit juga . Sampai sakit perut perut 2'3 hari x membuang . . disyorkan cuba tiyara ni . Insyallah melawaskan . . 
Lagipun tiyara boleh juga buat rasa kenyangg ja . Sepanjang hari . . Tapi kita takmau latih perut tak makan . . Kita latih la perut makan diwaktu yang betul . Pemakanan yg sihat .  Nnti dh terbiasaa . . Badan pun cergas & sihat . 
Senang nak bekerja , nak beribadah 😊😊 Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
Tiyara ni sesuai untuk org ada masalah sembelit juga . Sampai sakit perut perut 2'3 hari x membuang . . disyorkan cuba tiyara ni . Insyallah melawaskan . . Lagipun tiyara boleh juga buat rasa kenyangg ja . Sepanjang hari . . Tapi kita takmau latih perut tak makan . . Kita latih la perut makan diwaktu yang betul . Pemakanan yg sihat . Nnti dh terbiasaa . . Badan pun cergas & sihat . Senang nak bekerja , nak beribadah 😊😊 Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
Tiyara ni sesuai untuk org ada masalah sembelit juga . Sampai sakit perut perut 2'3 hari x membuang . . disyorkan cuba tiyara ni . Insyallah melawaskan . . 
Lagipun tiyara boleh juga buat rasa kenyangg ja . Sepanjang hari . . Tapi kita takmau latih perut tak makan . . Kita latih la perut makan diwaktu yang betul . Pemakanan yg sihat .  Nnti dh terbiasaa . . Badan pun cergas & sihat . 
Senang nak bekerja , nak beribadah 😊😊 Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
Tiyara ni sesuai untuk org ada masalah sembelit juga . Sampai sakit perut perut 2'3 hari x membuang . . disyorkan cuba tiyara ni . Insyallah melawaskan . . Lagipun tiyara boleh juga buat rasa kenyangg ja . Sepanjang hari . . Tapi kita takmau latih perut tak makan . . Kita latih la perut makan diwaktu yang betul . Pemakanan yg sihat . Nnti dh terbiasaa . . Badan pun cergas & sihat . Senang nak bekerja , nak beribadah 😊😊 Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
Tiyara ni sesuai untuk org ada masalah sembelit juga . Sampai sakit perut perut 2'3 hari x membuang . . disyorkan cuba tiyara ni . Insyallah melawaskan . . 
Lagipun tiyara boleh juga buat rasa kenyangg ja . Sepanjang hari . . Tapi kita takmau latih perut tak makan . . Kita latih la perut makan diwaktu yang betul . Pemakanan yg sihat .  Nnti dh terbiasaa . . Badan pun cergas & sihat . 
Senang nak bekerja , nak beribadah 😊😊 Click link ni utk pertanyaan-

http://www.wasap.my/60124960558 😊

#masalahmissv #zularifin #fattah #lofattahlovers 
#titiancintatv3 #fazurafattahforhsc #kamal #harris #aisy #hotfm 
#haniszalikha #laraalana 
#sitinurhaliza #emmamaembong#yusufiskandar 
#alvinchong #alifsatar
#neelofahijab  #berkesandanselamat
#kurus#produkkurusmurah #produkkecantikkanmurah 
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat
Tiyara ni sesuai untuk org ada masalah sembelit juga . Sampai sakit perut perut 2'3 hari x membuang . . disyorkan cuba tiyara ni . Insyallah melawaskan . . Lagipun tiyara boleh juga buat rasa kenyangg ja . Sepanjang hari . . Tapi kita takmau latih perut tak makan . . Kita latih la perut makan diwaktu yang betul . Pemakanan yg sihat . Nnti dh terbiasaa . . Badan pun cergas & sihat . Senang nak bekerja , nak beribadah 😊😊 Click link ni utk pertanyaan- http://www.wasap.my/60124960558 😊 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #berkesandanselamat  #kurus #produkkurusmurah  #produkkecantikkanmurah  #kurussihatcantik  #kuruscarasihat 
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
Assalamualaikum and hai uolls!!
.
Sis nak bagitau contest ni still jalan tau..
.
Sis tak up benda ni selalu tak semestinya sis buat lupa2 tau..
.
Petang jap gi nak up 3 balang tu.. Cover dengan bubble wraps so kat SIAPA YANG DAPAT tu x de la pecah2 kan😁😁
.
Ok start dari first date sis perhati je uolls..pastu detect ada la beberapa follower yang follow sis punya rules..
.
Dalam 2-3 follower sis tengok like, tag and comments banyak2..
.
.
Rasa macam tak lama lagi nak close contest.. Pastu pilih pemenang 😎😎😎
.
.
#giveawaymalaysia #giveaway #instafamous #bazaronline #kedaionline #jualonline #kerepek #kerepekcheese #popiacheese #popiaviral #malaysia #brunei #sabah #sarawak #bazarpaknil #murah #fattah #fazura #neelofa #aaron #syukri #warda #yusoff #zhalika #nora #fasha #biskut #wondercheese
Assalamualaikum and hai uolls!! . Sis nak bagitau contest ni still jalan tau.. . Sis tak up benda ni selalu tak semestinya sis buat lupa2 tau.. . Petang jap gi nak up 3 balang tu.. Cover dengan bubble wraps so kat SIAPA YANG DAPAT tu x de la pecah2 kan😁😁 . Ok start dari first date sis perhati je uolls..pastu detect ada la beberapa follower yang follow sis punya rules.. . Dalam 2-3 follower sis tengok like, tag and comments banyak2.. . . Rasa macam tak lama lagi nak close contest.. Pastu pilih pemenang 😎😎😎 . . #giveawaymalaysia  #giveaway  #instafamous  #bazaronline  #kedaionline  #jualonline  #kerepek  #kerepekcheese  #popiacheese  #popiaviral  #malaysia  #brunei  #sabah  #sarawak  #bazarpaknil  #murah  #fattah  #fazura  #neelofa  #aaron  #syukri  #warda  #yusoff  #zhalika  #nora  #fasha  #biskut  #wondercheese 
FUNGSI #seluarkurusbebeauty
💎Tak nak punggung menggeleber
💎Menaikkn punggung ketempat asal
💎 Memantap kan punggung
💎Mengecilkan punggung
💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang
💎Menguruskan peha gelebeh
💎Melentikkan punggung (lifting)
💎Membentuk low waist (curvy cutting)
💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar).
💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak
.
SIZE 
S-M RM 49.90 (65kg-70kg)
L-XXL RM59.90 (71kg-150kg)
.

Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order
#kurus
#perutbuncit
#mycoffeeprince
#fattah #neelofa
#fattzura #slimming
#dramasangat #bajubesar  #pinggangramping #slimming #seluarbakarlemak
#seluarkurus #pehakecik #kakikecik #dermacoloriginal
#punggungbesar #dramasangat
#plussizefashionmalaysia
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita #dermacol  #lemonex
FUNGSI #seluarkurusbebeauty  💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak . SIZE S-M RM 49.90 (65kg-70kg) L-XXL RM59.90 (71kg-150kg) . Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order #kurus  #perutbuncit  #mycoffeeprince  #fattah  #neelofa  #fattzura  #slimming  #dramasangat  #bajubesar  #pinggangramping  #slimming  #seluarbakarlemak  #seluarkurus  #pehakecik  #kakikecik  #dermacoloriginal  #punggungbesar  #dramasangat  #plussizefashionmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #dermacol  #lemonex 
FUNGSI #seluarkurusbebeauty
💎Tak nak punggung menggeleber
💎Menaikkn punggung ketempat asal
💎 Memantap kan punggung
💎Mengecilkan punggung
💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang
💎Menguruskan peha gelebeh
💎Melentikkan punggung (lifting)
💎Membentuk low waist (curvy cutting)
💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar).
💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak
.
SIZE 
S-M RM 49.90 (65kg-70kg)
L-XXL RM59.90 (71kg-150kg)
.

Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order
#kurus
#perutbuncit
#mycoffeeprince
#fattah #neelofa
#fattzura #slimming
#dramasangat #bajubesar  #pinggangramping #slimming #seluarbakarlemak
#seluarkurus #pehakecik #kakikecik #dermacoloriginal
#punggungbesar #dramasangat
#plussizefashionmalaysia
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita #dermacol  #lemonex
FUNGSI #seluarkurusbebeauty  💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak . SIZE S-M RM 49.90 (65kg-70kg) L-XXL RM59.90 (71kg-150kg) . Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order #kurus  #perutbuncit  #mycoffeeprince  #fattah  #neelofa  #fattzura  #slimming  #dramasangat  #bajubesar  #pinggangramping  #slimming  #seluarbakarlemak  #seluarkurus  #pehakecik  #kakikecik  #dermacoloriginal  #punggungbesar  #dramasangat  #plussizefashionmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #dermacol  #lemonex 
1 jar PENUH dengan coklat yang Sedapp dan lazat🍫❤🍫❤ Jangan risau chocojar kami tidak kedekut coklat tau😆 .
.
.

Cepat cepat siapa yang belum merasai dan membeli CHOCOCRISPY WS sis sekarang tauuu 👉📲 0197944541 🍫
.
.
.

#chocojar #chocojarmurah #makananmurah #barangbaik #coklatsedap #coklatlazat #neelofa #haniszalikha #jannanick #aydajebat #lofattah #fatzura #fattah #fazura #intannajuwa #remyishak #coklatputih #johor #bandarpenawar #kpmbp #kpm #johorbahru  #pasirgudang #iqramdinzly #faridkamil #dianadanielle #sajat #yusufdance #foodporn #makananviral
1 jar PENUH dengan coklat yang Sedapp dan lazat🍫❤🍫❤ Jangan risau chocojar kami tidak kedekut coklat tau😆 . . . Cepat cepat siapa yang belum merasai dan membeli CHOCOCRISPY WS sis sekarang tauuu 👉📲 0197944541 🍫 . . . #chocojar  #chocojarmurah  #makananmurah  #barangbaik  #coklatsedap  #coklatlazat  #neelofa  #haniszalikha  #jannanick  #aydajebat  #lofattah  #fatzura  #fattah  #fazura  #intannajuwa  #remyishak  #coklatputih  #johor  #bandarpenawar  #kpmbp  #kpm  #johorbahru  #pasirgudang  #iqramdinzly  #faridkamil  #dianadanielle  #sajat  #yusufdance  #foodporn  #makananviral 
Good Morning Dolls
.
Salam Jumaat,semoga harini kita dilimpahkan rezeki yang luas oleh Allah SWT. Amin☺️
.
Jom berTrudDolly♥️
.
#trudolly #trudollybyfazura #salamjumaat #morning #vdolly #vdollybyfazura #fattah #fazura #puterizarith
-Shaklee Effect-
"Perbezaan gambar sebelum makan Shaklee dan selepas. 
Start makan Shaklee 2011 sampai sekarang. Asalnya makan untuk masalah resdung, sekali kulit pun terelok tanpa sengaja.

Masa gambar tahun 2011 ni diambil, baru 2 atau 3 bulan amalkan Shaklee."- Asyrafiah

Ebby | 0129569686
-Shaklee Effect- "Perbezaan gambar sebelum makan Shaklee dan selepas. Start makan Shaklee 2011 sampai sekarang. Asalnya makan untuk masalah resdung, sekali kulit pun terelok tanpa sengaja. Masa gambar tahun 2011 ni diambil, baru 2 atau 3 bulan amalkan Shaklee."- Asyrafiah Ebby | 0129569686
Lepas kawin dan beranak pinak je mesti badan jadi “Out of Shape” kan, bila pergi kenduri kahwin saudara mara atau kawan University mesti perkataan pertama yang akan terpacul dibibir “Wah, semangatnya badan kamu lepas beranak” atau lebih menguris “Weyh! GEMOK nya kau sekarang!”
.
Kata-kata pun boleh buat mood kau jadi swing 360 darjah kan. Lagi-lagi bila ingat balik, bila kali terakhir suami Puji. Kita sendiri dah tak ingat, mungkin 5-6 tahun lepas.
.
Teringin nak dapat badan yang curve bak anak dara balik? Nak pujian suami setiap hari? Jangan cakap tak kisah tau. Suami ni pantang dicabar, sok lusa tahu-tahu dah buat perangai belakang kite!
.
Ambil langkah bijak dan pantas. Kita sebagai isteri kenelah cantikkan diri dan perhiaskan diri untuk suami tercinta betul tak. Biar suami rasa sayang nak keluar rumah tinggalkan kite handle anak-anak sorang. Cipta kembali suasana rumah tangga seperti baru-baru berkahwin.
.
Setuju tak kalau Kak Magics kata wanita yang dah berkahwin kena jaga bagi extra pengajaan luaran dan dalaman. Yes! Itulah hakihatnya, kerana wanita yang berusia dan telah berkahwin metabolism badan akan menjadi sangat rendah.
.
#MagicPills terbukti mengembalikan keremajaan bentuk badan, dalaman dan luaran dan menghangatkan semula bibit bibit percintaan bersama suami.
.
Kalau nak nak cantik jom consume Magic Pills dengan harga Ekonomi yang tak sampai RM100, tak sampai juga RM80 pun. WhatsApp Kak Magics cepat cepat ya untuk dptkan Magic Pills dengan harga Ekonomi. Terus klik je link ni, terus masuk ke whatsapp Kak Magics, nanti kita reply laju-laju.
.
www.wasap.my/60182717659
.
Boleh juga like Page Kak Magics, ada banyak tips tips kurus dan cantik kat sana, click je link bawah ni terus sampai ke destinasi.
.
https://m.facebook.com/izzaraaiedaMP
.
#MPbukanbiashebiashe #izzaraaiedastockistkl #KakMagics #feedbackmp #testimony #kuruscantiksihat #kurussecarasihat #kurusdanlangsing #kurus7hari #kuruscepat #kurusputih #kuruslepasberanak #kurusmurah #kurusselamat #cantiklangsing
#magicpillspower #membantukesuburan #sihatsuburmenawan #elyana #fazura #fattah #fattzura #trending #producttrending #NewYorkCity #Korea #trending #viral
Lepas kawin dan beranak pinak je mesti badan jadi “Out of Shape” kan, bila pergi kenduri kahwin saudara mara atau kawan University mesti perkataan pertama yang akan terpacul dibibir “Wah, semangatnya badan kamu lepas beranak” atau lebih menguris “Weyh! GEMOK nya kau sekarang!” . Kata-kata pun boleh buat mood kau jadi swing 360 darjah kan. Lagi-lagi bila ingat balik, bila kali terakhir suami Puji. Kita sendiri dah tak ingat, mungkin 5-6 tahun lepas. . Teringin nak dapat badan yang curve bak anak dara balik? Nak pujian suami setiap hari? Jangan cakap tak kisah tau. Suami ni pantang dicabar, sok lusa tahu-tahu dah buat perangai belakang kite! . Ambil langkah bijak dan pantas. Kita sebagai isteri kenelah cantikkan diri dan perhiaskan diri untuk suami tercinta betul tak. Biar suami rasa sayang nak keluar rumah tinggalkan kite handle anak-anak sorang. Cipta kembali suasana rumah tangga seperti baru-baru berkahwin. . Setuju tak kalau Kak Magics kata wanita yang dah berkahwin kena jaga bagi extra pengajaan luaran dan dalaman. Yes! Itulah hakihatnya, kerana wanita yang berusia dan telah berkahwin metabolism badan akan menjadi sangat rendah. . #MagicPills  terbukti mengembalikan keremajaan bentuk badan, dalaman dan luaran dan menghangatkan semula bibit bibit percintaan bersama suami. . Kalau nak nak cantik jom consume Magic Pills dengan harga Ekonomi yang tak sampai RM100, tak sampai juga RM80 pun. WhatsApp Kak Magics cepat cepat ya untuk dptkan Magic Pills dengan harga Ekonomi. Terus klik je link ni, terus masuk ke whatsapp Kak Magics, nanti kita reply laju-laju. . www.wasap.my/60182717659 . Boleh juga like Page Kak Magics, ada banyak tips tips kurus dan cantik kat sana, click je link bawah ni terus sampai ke destinasi. . https://m.facebook.com/izzaraaiedaMP . #MPbukanbiashebiashe  #izzaraaiedastockistkl  #KakMagics  #feedbackmp  #testimony  #kuruscantiksihat  #kurussecarasihat  #kurusdanlangsing  #kurus7hari  #kuruscepat  #kurusputih  #kuruslepasberanak  #kurusmurah  #kurusselamat  #cantiklangsing  #magicpillspower  #membantukesuburan  #sihatsuburmenawan  #elyana  #fazura  #fattah  #fattzura  #trending  #producttrending  #NewYorkCity  #Korea  #trending  #viral 
FUNGSI #seluarkurusbebeauty
💎Tak nak punggung menggeleber
💎Menaikkn punggung ketempat asal
💎 Memantap kan punggung
💎Mengecilkan punggung
💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang
💎Menguruskan peha gelebeh
💎Melentikkan punggung (lifting)
💎Membentuk low waist (curvy cutting)
💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar).
💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak
.
SIZE 
S-M RM 49.90 (65kg-70kg)
L-XXL RM59.90 (71kg-150kg)
.

Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order
#kurus
#perutbuncit
#mycoffeeprince
#fattah #neelofa
#fattzura #slimming
#dramasangat #bajubesar  #pinggangramping #slimming #seluarbakarlemak
#seluarkurus #pehakecik #kakikecik #dermacoloriginal
#punggungbesar #dramasangat
#plussizefashionmalaysia
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita #dermacol  #lemonex
FUNGSI #seluarkurusbebeauty  💎Tak nak punggung menggeleber 💎Menaikkn punggung ketempat asal 💎 Memantap kan punggung 💎Mengecilkan punggung 💎Mengawal pinggul supaya tidak mengembang 💎Menguruskan peha gelebeh 💎Melentikkan punggung (lifting) 💎Membentuk low waist (curvy cutting) 💎 Penjagaan muffin top dr menggelebeh (terkeluar). 💎 Membakar lemak bahagian peha gelebeh, punggung lebar dan perut lemak . SIZE S-M RM 49.90 (65kg-70kg) L-XXL RM59.90 (71kg-150kg) . Ok nk order ? Wsup 0165069546 taw ! Join order #kurus  #perutbuncit  #mycoffeeprince  #fattah  #neelofa  #fattzura  #slimming  #dramasangat  #bajubesar  #pinggangramping  #slimming  #seluarbakarlemak  #seluarkurus  #pehakecik  #kakikecik  #dermacoloriginal  #punggungbesar  #dramasangat  #plussizefashionmalaysia  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #dermacol  #lemonex 
PAID REVIEW
@hubb.studio
VIRAL!!!!
Rm1000 only
One event + one album + one pendrive 
Limited time!!!!!! Taip >sayanakpromo > ke 0179746361

#wedding #tudungmurah  #pelamin #jurusolek #mua #bridesmaids #dewan #kadkawen #photographer #malaywedding #traditional #eventspace  #shawl #jurugambarperkahwinan #fazura #fattah #oppo #fattzura #jomkawen #karnivalpengantin #faridkamil #bazapaknil
VIRAL!!!!
Rm1000 only
One event + one album + one pendrive 
Limited time!!!!!! Taip >sayanakpromo > ke 0179746361

#wedding #tudungmurah  #pelamin #jurusolek #mua #bridesmaids #dewan #kadkawen #photographer #malaywedding #traditional #eventspace  #shawl #jurugambarperkahwinan #fazura #fattah #oppo #fattzura #jomkawen #karnivalpengantin #faridkamil #bazapaknil
👒
.
Hai semua. Mesti semua tgh penat baru balik kerja , balik sekolah kan? 💆🏼💆🏼 jgn risau admin boleh hilangkan kepenatan korang semua 😁😁😁😁😁. Admin nak bagitau dekat sini, sempena hari bertuah admin hari ni, hehe 🤣 admin buat promo, dah kurang, admin kurang kan lagi.. 😍😍😍 apa yg kurang?? Harga topi admin laah. So lepas dipotong, potong, dan sekarang admin potong lagiiiiiii. Dan harga sekarang ialah
RM 35
RM 35
RM 35
RM 35
RM 35
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Gile laaaa... Korg tgk, baik x admin. Dah kurang dikurangkannya lagi. Dah lah kualiti cun, mantap , tahan lama. Jual murah pulak 😎. Rugi giler kalau korg tak beli sekaranggg. So, admin harap dengan adanya berita baik ni, harap2 hilanglah segala kepenatan kelelahan korg semua yeeeee 🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁 selamat berehat semuaaaaaa.
.
P/s: Nak order baik buat sekarang. Sebelum habis. Nnt menyesal pulak 😂😂
.
#stoned#weed#black#capmurah#murah#nike#adidas#ny#stussy#high#dope#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazura#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#iphone#topi#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#u
👒 . Hai semua. Mesti semua tgh penat baru balik kerja , balik sekolah kan? 💆🏼💆🏼 jgn risau admin boleh hilangkan kepenatan korang semua 😁😁😁😁😁. Admin nak bagitau dekat sini, sempena hari bertuah admin hari ni, hehe 🤣 admin buat promo, dah kurang, admin kurang kan lagi.. 😍😍😍 apa yg kurang?? Harga topi admin laah. So lepas dipotong, potong, dan sekarang admin potong lagiiiiiii. Dan harga sekarang ialah RM 35 RM 35 RM 35 RM 35 RM 35 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Gile laaaa... Korg tgk, baik x admin. Dah kurang dikurangkannya lagi. Dah lah kualiti cun, mantap , tahan lama. Jual murah pulak 😎. Rugi giler kalau korg tak beli sekaranggg. So, admin harap dengan adanya berita baik ni, harap2 hilanglah segala kepenatan kelelahan korg semua yeeeee 🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁 selamat berehat semuaaaaaa. . P/s: Nak order baik buat sekarang. Sebelum habis. Nnt menyesal pulak 😂😂 . #stoned #weed #black #capmurah #murah #nike #adidas #ny #stussy #high #dope #supreme #minilove #underamour #puma #neelofa #fattah #fazura #jannanick #uthm #utm #unimas #unimap #iphone #topi #topimurah #free #upsi #wanyhasrita #u 
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
Kenapa TruDolly mengandungi Acerola Cherry???
.
Kerana Acerola Cherry mengandungi banyak kelebihan dan manfaat antaranya ialah:
.
💋Membantu dalam meningkatkan daya tahan badan
.
💋Meningkatkan imunisasi badan
.
💋Menjaga kesihatan kulit
.
💋Membentuk dan memelihara kolagen dalam tubuh
.
💋Mencerahkan kulit
.
💋Menjaga kesihatan mata
.
Hebat bukan?? Sebab tu lah Acerola Cherry ni terkandung dalam Beauty Booster ♥️
.
Nak order TruDolly? DM or whtsapp sis #0135160096
.
#trudolly #trudolybyfazura #beautybooster #kunyahkunyahelok #trudollykl #trudollypenang #trudollykedah #trudollyperlis #fattah #fazura #puterizarith
Kenapa TruDolly mengandungi Acerola Cherry??? . Kerana Acerola Cherry mengandungi banyak kelebihan dan manfaat antaranya ialah: . 💋Membantu dalam meningkatkan daya tahan badan . 💋Meningkatkan imunisasi badan . 💋Menjaga kesihatan kulit . 💋Membentuk dan memelihara kolagen dalam tubuh . 💋Mencerahkan kulit . 💋Menjaga kesihatan mata . Hebat bukan?? Sebab tu lah Acerola Cherry ni terkandung dalam Beauty Booster ♥️ . Nak order TruDolly? DM or whtsapp sis #0135160096  . #trudolly  #trudolybyfazura  #beautybooster  #kunyahkunyahelok  #trudollykl  #trudollypenang  #trudollykedah  #trudollyperlis  #fattah  #fazura  #puterizarith 
Dari tepi pun handsome 😂😂😂
#fattzura #fattah #fattahamin
Saiz chcocrispy Jar adalah seperti gambar di bawah 👇👇👇
Kalau choco crispy jar yang bersaiz besar berapa harganya? .
.
. 🍫🍫🍫 RM9🍫🍫🍫 RM9🍫🍫🍫
.
.
.
 Cepat cepat tekan link di bio  atau comment di bawah atau DM untuk dapatkan coklat anda 😚😚😚 .
.
.
.

#chocojar #chocojarmurah #makananmurah #barangbaik #coklatsedap #coklatlazat #neelofa #haniszalikha #jannanick #aydajebat #lofattah #fatzura #fattah #fazura #intannajuwa #remyishak #coklatputih #johor #bandarpenawar #kpmbp #kpm #johorbahru  #pasirgudang #iqramdinzly #faridkamil #dianadanielle #sajat #yusufdance #foodporn #makananviral
Saiz chcocrispy Jar adalah seperti gambar di bawah 👇👇👇 Kalau choco crispy jar yang bersaiz besar berapa harganya? . . . 🍫🍫🍫 RM9🍫🍫🍫 RM9🍫🍫🍫 . . . Cepat cepat tekan link di bio atau comment di bawah atau DM untuk dapatkan coklat anda 😚😚😚 . . . . #chocojar  #chocojarmurah  #makananmurah  #barangbaik  #coklatsedap  #coklatlazat  #neelofa  #haniszalikha  #jannanick  #aydajebat  #lofattah  #fatzura  #fattah  #fazura  #intannajuwa  #remyishak  #coklatputih  #johor  #bandarpenawar  #kpmbp  #kpm  #johorbahru  #pasirgudang  #iqramdinzly  #faridkamil  #dianadanielle  #sajat  #yusufdance  #foodporn  #makananviral 
.
. ☝🏻 LV Supreme fashion 🔥DM for order 🔥4fast respond pls WA no 👇👇👇
.

TRUSTED SELLER!! 👇👇👇 📞 www.wasap.my/60194929773/MGSB0010
📇MySales FB
📲@fauziah_corners IG @fc_branch @watchbyfc
✉fauziahcorners.blogspot.com .
.
#sayajual #jualbeg #bagpack #backpack #begcantik #begmurah  #trentterkini #iklan #eniaga #MySales #hargamampumilik #swasta #kerajaan #begonline #trustseller #koreanstyle #ctdk #bazarpaknil #faztah #fattah #fazzura #noradenish
. . ☝🏻 LV Supreme fashion 🔥DM for order 🔥4fast respond pls WA no 👇👇👇 . TRUSTED SELLER!! 👇👇👇 📞 www.wasap.my/60194929773/MGSB0010 📇MySales FB 📲@fauziah_corners IG @fc_branch @watchbyfc ✉fauziahcorners.blogspot.com . . #sayajual  #jualbeg  #bagpack  #backpack  #begcantik  #begmurah  #trentterkini  #iklan  #eniaga  #MySales  #hargamampumilik  #swasta  #kerajaan  #begonline  #trustseller  #koreanstyle  #ctdk  #bazarpaknil  #faztah  #fattah  #fazzura  #noradenish 
.
.
Gucci Backpack ✔Gred AAA . 🔥DM for order 🔥4fast respond pls WA no 👇👇👇
.

TRUSTED SELLER!! 👇👇👇 📞 www.wasap.my/60194929773/MGJT0655
📇MySales FB
📲@fauziah_corners IG @fc_branch @watchbyfc
✉fauziahcorners.blogspot.com .
.
#sayajual #jualbeg #bagpack #backpack #begcantik #begmurah  #trentterkini #iklan #eniaga #MySales #hargamampumilik #swasta #kerajaan #begonline #trustseller #koreanstyle #ctdk #bazarpaknil #faztah #fattah #fazzura #noradenish
. . Gucci Backpack ✔Gred AAA . 🔥DM for order 🔥4fast respond pls WA no 👇👇👇 . TRUSTED SELLER!! 👇👇👇 📞 www.wasap.my/60194929773/MGJT0655 📇MySales FB 📲@fauziah_corners IG @fc_branch @watchbyfc ✉fauziahcorners.blogspot.com . . #sayajual  #jualbeg  #bagpack  #backpack  #begcantik  #begmurah  #trentterkini  #iklan  #eniaga  #MySales  #hargamampumilik  #swasta  #kerajaan  #begonline  #trustseller  #koreanstyle  #ctdk  #bazarpaknil  #faztah  #fattah  #fazzura  #noradenish 
#diaanakjeneral #tv2 #rtm
Start 24 /1 @ 8.30mlm -9.30mlm
Rabu & khamis
26 episod / Adaptasi novel 
@fattahaminz / #zhakif
@nienabaharun / #syirin
Terbitan @a_aidaproduction 
Director @khalidnadzri
Novelis @hezzy_azra
#fattahrians
#fattah 
#fattahamin 
#fattzura
#zhakifsyirin
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2.

LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga.

#meletop #PutrajayaP6 #bazzarpaknil #weekendvibes #weekendevent #fattah #stabilo #luna #family #drone #airfield #aerofit #aerolomba #makeuptutorial #jualanmurah #dietbajet #sewatapak #pasar #pallazo #terlajaklaris #kuputih #pamoga #faridkamil #sportaviation #radioera
Pertandingan mewarna datang lagi dengan pelbagai tawaran hadiah yang menarik disamping dapat mengisi masa hujung minggu bersama keluarga Dan rakan2. LePARK 3.0 bakal gegarkan hujung minggu anda dengan pelbagai aktiviti menarik, tertarik Dan meletop bersama keluarga. #meletop  #PutrajayaP6  #bazzarpaknil  #weekendvibes  #weekendevent  #fattah  #stabilo  #luna  #family  #drone  #airfield  #aerofit  #aerolomba  #makeuptutorial  #jualanmurah  #dietbajet  #sewatapak  #pasar  #pallazo  #terlajaklaris  #kuputih  #pamoga  #faridkamil  #sportaviation  #radioera 
💥FIORA💥
Color : Nude brown
.
SALE  PRICE : RM129
Normal Price :: RM249.oo

#FioraArcoByNs
.
.
Material : Premium viscose & pleated viscose
.
Available in size S, M, L & XL.
.
For measurement, kindly click #fiorameasurementbyarco .

_

To purchase, kindly
Whatsapp  0148469642

#nsarcomy #fiorabyarco #arcoraya2017 #arcorayarome #arcoagent #arcomy #arco #arcoraya #bajurayaelegant #bajurayalawa #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #lofatah #jannanick #fattahamin #fattah #modvier
💥FIORA💥 Color : Nude brown . SALE PRICE : RM129 Normal Price :: RM249.oo #FioraArcoByNs  . . Material : Premium viscose & pleated viscose . Available in size S, M, L & XL. . For measurement, kindly click #fiorameasurementbyarco  . _ To purchase, kindly Whatsapp 0148469642 #nsarcomy  #fiorabyarco  #arcoraya2017  #arcorayarome  #arcoagent  #arcomy  #arco  #arcoraya  #bajurayaelegant  #bajurayalawa  #bajuraya2017  #raya2017  #bajuraya  #lofatah  #jannanick  #fattahamin  #fattah  #modvier 
💥FIORA💥
Color : Mint Green
.
SALE  PRICE : RM129
Normal Price :: RM249.oo

#FioraArcoByNs
.
.
Material : Premium viscose & pleated viscose
.
Available in size S, M, L & XL.
.
For measurement, kindly click #fiorameasurementbyarco .

_

To purchase, kindly
Whatsapp  0148469642

#nsarcomy #fiorabyarco #arcoraya2017 #arcorayarome #arcoagent #arcomy #arco #arcoraya #bajurayaelegant #bajurayalawa #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #lofatah #jannanick #fattahamin #fattah #modvier
💥FIORA💥 Color : Mint Green . SALE PRICE : RM129 Normal Price :: RM249.oo #FioraArcoByNs  . . Material : Premium viscose & pleated viscose . Available in size S, M, L & XL. . For measurement, kindly click #fiorameasurementbyarco  . _ To purchase, kindly Whatsapp 0148469642 #nsarcomy  #fiorabyarco  #arcoraya2017  #arcorayarome  #arcoagent  #arcomy  #arco  #arcoraya  #bajurayaelegant  #bajurayalawa  #bajuraya2017  #raya2017  #bajuraya  #lofatah  #jannanick  #fattahamin  #fattah  #modvier 
💥FIORA💥
Color : Navy Blue
.
SALE  PRICE : RM129
Normal Price :: RM249.oo

#FioraArcoByNs
.
.
Material : Premium viscose & pleated viscose
.
Available in size S, M, L & XL.
.
For measurement, kindly click #fiorameasurementbyarco .

_

To purchase, kindly
Whatsapp  0148469642

#nsarcomy #fiorabyarco #arcoraya2017 #arcorayarome #arcoagent #arcomy #arco #arcoraya #bajurayaelegant #bajurayalawa #bajuraya2017 #raya2017 #bajuraya #lofatah #jannanick #fattahamin #fattah #modvier
💥FIORA💥 Color : Navy Blue . SALE PRICE : RM129 Normal Price :: RM249.oo #FioraArcoByNs  . . Material : Premium viscose & pleated viscose . Available in size S, M, L & XL. . For measurement, kindly click #fiorameasurementbyarco  . _ To purchase, kindly Whatsapp 0148469642 #nsarcomy  #fiorabyarco  #arcoraya2017  #arcorayarome  #arcoagent  #arcomy  #arco  #arcoraya  #bajurayaelegant  #bajurayalawa  #bajuraya2017  #raya2017  #bajuraya  #lofatah  #jannanick  #fattahamin  #fattah  #modvier 
APA KELEBIHAN LECITHIN?

1. Ia boleh melindungi hati kita.
2. Memecahkan lemak dan kolestrol
3. Melangsingkan dan Menghalang obesiti.
4. Mencantikkan otot dan kulit.
5. Memperbaiki alergi 
6. Menghalang kejadian batu karang
7. Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress
8. Menghalang tekanan darah tinggi
9. Meringankan sembelit
10. Mengurangkan sakit ketika Haid dan Menopouse
11. Mengurangkan dan melegakan bengkak susu Ibu Bersalin
APA KELEBIHAN LECITHIN? 1. Ia boleh melindungi hati kita. 2. Memecahkan lemak dan kolestrol 3. Melangsingkan dan Menghalang obesiti. 4. Mencantikkan otot dan kulit. 5. Memperbaiki alergi  6. Menghalang kejadian batu karang 7. Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress 8. Menghalang tekanan darah tinggi 9. Meringankan sembelit 10. Mengurangkan sakit ketika Haid dan Menopouse 11. Mengurangkan dan melegakan bengkak susu Ibu Bersalin
Hi uolssss!
.
Emm dah try mcm2 jenis produk tapi berat badan still sama je 😞
.
Dah diet giler2 pun still tak menjadi lagi. Letih kan?
.
Sis ada best conclusion utk uolsss yg ada masalah berat bdn tu, jom try slimmewhite!
Bkn je boleh selim melim confirm boleh putih satu badan sekali tau! Best ke best? 🙀
.
Tggu apa lg jom grab sw skrg sbb sis nak bg tawaran harga yg menarik utk kesayangan sis semua! Bkn tu je sis nak guide korg dgn tips2 rahsia mcm mne nak kurus dan kekal gojes!
.
Tekan terus pm sis atau tekan link di bio 👆🏻
#nakkurus #nakputih #slimmewhite #slimmingworld  #sayajualslimmewhite #stokisslimmewhite #ubatkurus #ubatputih #juskurus #naksihat #gebu #fattzura #fazura #fattah #neelofa #meletop #ikramdinzly #zizan #ajstyles #ajs #moodrepublik #kurus #naksihat #sayajualmurah #bajubaby #lemonex
Hi uolssss! . Emm dah try mcm2 jenis produk tapi berat badan still sama je 😞 . Dah diet giler2 pun still tak menjadi lagi. Letih kan? . Sis ada best conclusion utk uolsss yg ada masalah berat bdn tu, jom try slimmewhite! Bkn je boleh selim melim confirm boleh putih satu badan sekali tau! Best ke best? 🙀 . Tggu apa lg jom grab sw skrg sbb sis nak bg tawaran harga yg menarik utk kesayangan sis semua! Bkn tu je sis nak guide korg dgn tips2 rahsia mcm mne nak kurus dan kekal gojes! . Tekan terus pm sis atau tekan link di bio 👆🏻 #nakkurus  #nakputih  #slimmewhite  #slimmingworld  #sayajualslimmewhite  #stokisslimmewhite  #ubatkurus  #ubatputih  #juskurus  #naksihat  #gebu  #fattzura  #fazura  #fattah  #neelofa  #meletop  #ikramdinzly  #zizan  #ajstyles  #ajs  #moodrepublik  #kurus  #naksihat  #sayajualmurah  #bajubaby  #lemonex 
🔥 PROMO TRULUM SYNERGY 🔥
📲 HUB WA 082-1111-799-65 atau cek bio
.
📌 PRODUK DIJAMIN ASLI dan TERPERCAYA
.
.
Trulūm mengandung sari2 alami Tanpa Bahan Pengawet (Paraben Free) yang membuat Anda tidak perlu kuatir apapun jenis kulit Anda, baik laki ataupun perempuan. Mengandung PROBIOTIK alami meningkatkan ketebalan kulit dan meremajakan untuk membuatnya lebih cerah dan memukau.
.
.
✔ Produk ini sangat mengagumkan karena menggabungkan 5 produk menjadi 1 (All In One Ampulle) :
• Toner
• Day Cream
• Bright Serum
• Eye Cream
• Night Cream
.
.
✔ Manfaat Trulum :
• Anti Keriput
• Memutihkan Kulit dan Membuatnya Cerah Secara Alami
• Melembabkan dan Membuat Kulit Lebih Kenyal Serta Halus
• Membantu Menyamarkan & Menghilangkan Flek Secara Bertahap
• Membantu Menghilang Jarawat & Bekas/Bopeng Jerawat
• Kesehatan Kulit Wajah Untuk Semua Usia
.
Sehingga Anda tidak perlu lagi repot2 lagi untuk merawat kulit wajah Anda. Cukup 1 produk untuk 5 manfaat. Praktis!
.
.
➰ CARA PAKAI :
Pemakaian Trulūm ini sangatlah mudah cukup, ambil Trulùm dari botolnya secukupnya, usapkan dan pijat ke area wajah yang membutuhkan perawatan, tepuk2 agar meresap ke dalam wajah.
.
.
✔ BAHAN DASAR
• Niacinamide, yang membuat kulit tampak lebih putih dan lebih cerah • Adenosida, memberikan manfaat sebagai anti keriput
• Ekstrak daun Jojoba, yang meningkatkan kesehatan kulit
• Vitamin C, yang sangat mudah diserap dan membantu memperbaiki kondisi kulit
• Ganggang merah, yang berperan sebagai emolien, dapat melembabkan kulit, tanpa minyak
.
.
Note:
👉 Cocok untuk semua jenis kulit wanita dan pria Aman untuk penderita alergi
.
.
Info PROMO TRULUM WA 082-1111-799-65
Atau klik link bio : bit.ly/klik-to-chat
.
Info Produk : www.trulum.artisehat.com
.
.
Ribuan Orang Sudah Merasakan Manfaatnya, Kamu Kapan?
.
.
#trulum #antiaging #whitening #ibuputih #collagen #treatment #protection #glowing #beautynhealth #sayajualmurah #syukurselalu #kulitcerah #penjagaanwajah #krimputih #facialwash #produkwanita #perempuan #keputihan #farajlonggar #faraj #sayajualonline #sayajualperfume #sayajualmurah2 #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produk #neelofa #fattah
🔥 PROMO TRULUM SYNERGY 🔥 📲 HUB WA 082-1111-799-65 atau cek bio . 📌 PRODUK DIJAMIN ASLI dan TERPERCAYA . . Trulūm mengandung sari2 alami Tanpa Bahan Pengawet (Paraben Free) yang membuat Anda tidak perlu kuatir apapun jenis kulit Anda, baik laki ataupun perempuan. Mengandung PROBIOTIK alami meningkatkan ketebalan kulit dan meremajakan untuk membuatnya lebih cerah dan memukau. . . ✔ Produk ini sangat mengagumkan karena menggabungkan 5 produk menjadi 1 (All In One Ampulle) : • Toner • Day Cream • Bright Serum • Eye Cream • Night Cream . . ✔ Manfaat Trulum : • Anti Keriput • Memutihkan Kulit dan Membuatnya Cerah Secara Alami • Melembabkan dan Membuat Kulit Lebih Kenyal Serta Halus • Membantu Menyamarkan & Menghilangkan Flek Secara Bertahap • Membantu Menghilang Jarawat & Bekas/Bopeng Jerawat • Kesehatan Kulit Wajah Untuk Semua Usia . Sehingga Anda tidak perlu lagi repot2 lagi untuk merawat kulit wajah Anda. Cukup 1 produk untuk 5 manfaat. Praktis! . . ➰ CARA PAKAI : Pemakaian Trulūm ini sangatlah mudah cukup, ambil Trulùm dari botolnya secukupnya, usapkan dan pijat ke area wajah yang membutuhkan perawatan, tepuk2 agar meresap ke dalam wajah. . . ✔ BAHAN DASAR • Niacinamide, yang membuat kulit tampak lebih putih dan lebih cerah • Adenosida, memberikan manfaat sebagai anti keriput • Ekstrak daun Jojoba, yang meningkatkan kesehatan kulit • Vitamin C, yang sangat mudah diserap dan membantu memperbaiki kondisi kulit • Ganggang merah, yang berperan sebagai emolien, dapat melembabkan kulit, tanpa minyak . . Note: 👉 Cocok untuk semua jenis kulit wanita dan pria Aman untuk penderita alergi . . Info PROMO TRULUM WA 082-1111-799-65 Atau klik link bio : bit.ly/klik-to-chat . Info Produk : www.trulum.artisehat.com . . Ribuan Orang Sudah Merasakan Manfaatnya, Kamu Kapan? . . #trulum  #antiaging  #whitening  #ibuputih  #collagen  #treatment  #protection  #glowing  #beautynhealth  #sayajualmurah  #syukurselalu  #kulitcerah  #penjagaanwajah  #krimputih  #facialwash  #produkwanita  #perempuan  #keputihan  #farajlonggar  #faraj  #sayajualonline  #sayajualperfume  #sayajualmurah2  #bazaar  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #produk  #neelofa  #fattah 
KEBAIKAN HERB LAX
.
.
- Pembersihan najis yang tersekat.
- Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
- Membantu masalah sembelit.
- Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi.
- Mengempiskan perut.
- Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
- Memudahkan fungsi usus.
KEBAIKAN HERB LAX . . - Pembersihan najis yang tersekat. - Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. - Membantu masalah sembelit. - Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi. - Mengempiskan perut. - Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. - Memudahkan fungsi usus.
Always be Pure,Simple,Happy,Honest,Beautiful🌹
.
May your day full of blessed😘
.
#trudolly #trudollybyfazura #vdolly #vdollybyfazura #penang #kedah #perlis #fazura #fattah
Yelaaa yelaaaaa. Asyik jam laki je ahn. ⌚BABY G BG6901
✔️HIGH GRED
✔️AUTOLIGHT FUNCTION
✔️CERMIN KACA
✔️DAY-DATE
✔️WORLD TIME
✔️ALARM
✔️STOPWATCH
✔️TIMER
✔️FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG
🚚Free postage 💲RM130
👌Wrnty enjin 2bulan
📲📲017-7016960 klik utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960

#begaskar #pisauaskar
#barangrare #barangtactical #begtactical #jamcouple #jamcouplemurah  #jammurah #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia #jammurahonline #jamcouplemurah #jamgredaa #jamcouplemurahmalaysia #fattah #fattahamin #fattahzura #jamfitness #jamskmei
#jamreplicamurah #jamreplica #jamoriginal #copy1:1 #jamgred3a #abangjam #naviforcemalaysia #jammegir
Yelaaa yelaaaaa. Asyik jam laki je ahn. ⌚BABY G BG6901 ✔️HIGH GRED ✔️AUTOLIGHT FUNCTION ✔️CERMIN KACA ✔️DAY-DATE ✔️WORLD TIME ✔️ALARM ✔️STOPWATCH ✔️TIMER ✔️FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG 🚚Free postage 💲RM130 👌Wrnty enjin 2bulan 📲📲017-7016960 klik utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960 #begaskar  #pisauaskar  #barangrare  #barangtactical  #begtactical  #jamcouple  #jamcouplemurah  #jammurah  #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia  #jammurahonline  #jamcouplemurah  #jamgredaa  #jamcouplemurahmalaysia  #fattah  #fattahamin  #fattahzura  #jamfitness  #jamskmei  #jamreplicamurah  #jamreplica  #jamoriginal  #copy1 :1 #jamgred3a  #abangjam  #naviforcemalaysia  #jammegir