an online Instagram web viewer

#fattah medias

Photos

set cantik, package skali dengan wangi 😍
.
cantik je tak cukup sis
lalu tepi sheben ...
alamakkkk, kemain macam tak mandi 2 hari
kalah kak limah dah haaa
.
nie hakak habaq kat uollsss
hakak siapkan set untuk hampa dah
nak cantik gebo vitamin ado
nak wangi semerbak perfume laa jawapan dia
.
meh roger hakak
sebab set ni dah tak banyak
hakak tak berani janji kalau dah habis 😭
.
wasap 0107843541
.
#dianz #dianzvitamin #dianzvitaminperak #dianzvitaminseriiskandar #dianzvitaminbatugajah #dianzvitaminipoh #dianzperfume #dianzperfumeipoh #dianzperfumeseriiskandar #dianzperfumebatugajah #dianzperfumeoriginal #dianzvitaminoriginal #fattzura #fazura #fattah #fattahamin #izaraaishah #adibizara
set cantik, package skali dengan wangi 😍 . cantik je tak cukup sis lalu tepi sheben ... alamakkkk, kemain macam tak mandi 2 hari kalah kak limah dah haaa . nie hakak habaq kat uollsss hakak siapkan set untuk hampa dah nak cantik gebo vitamin ado nak wangi semerbak perfume laa jawapan dia . meh roger hakak sebab set ni dah tak banyak hakak tak berani janji kalau dah habis 😭 . wasap 0107843541 . #dianz  #dianzvitamin  #dianzvitaminperak  #dianzvitaminseriiskandar  #dianzvitaminbatugajah  #dianzvitaminipoh  #dianzperfume  #dianzperfumeipoh  #dianzperfumeseriiskandar  #dianzperfumebatugajah  #dianzperfumeoriginal  #dianzvitaminoriginal  #fattzura  #fazura  #fattah  #fattahamin  #izaraaishah  #adibizara 
Suami puji2 lepas saya pakai set angau nih 😝 tak sangka menjadi juga saya nak curi perhatian dia.

PAYUDARA TEGANG + MISS V KETAT + CELAH PEHA GEBU + MISS V WANGI + KEPUTIHAN HILANG
Serius saya pun tak percaya sabun pudding montox dan gel herba fixxx ni sangat berkesan...sebelum ni tengok geng ofis je pakai...hahahha sekarang kami semua pengguna tegar set angau! ✔APPROVE BY KKM
✔ GMP PRODUK
✔ PRODUK MUSLIM

www.wasap.my/60124960558/setangau

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Suami puji2 lepas saya pakai set angau nih 😝 tak sangka menjadi juga saya nak curi perhatian dia. PAYUDARA TEGANG + MISS V KETAT + CELAH PEHA GEBU + MISS V WANGI + KEPUTIHAN HILANG Serius saya pun tak percaya sabun pudding montox dan gel herba fixxx ni sangat berkesan...sebelum ni tengok geng ofis je pakai...hahahha sekarang kami semua pengguna tegar set angau! ✔APPROVE BY KKM ✔ GMP PRODUK ✔ PRODUK MUSLIM www.wasap.my/60124960558/setangau #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
Suami puji2 lepas saya pakai set angau nih 😝 tak sangka menjadi juga saya nak curi perhatian dia.

PAYUDARA TEGANG + MISS V KETAT + CELAH PEHA GEBU + MISS V WANGI + KEPUTIHAN HILANG
Serius saya pun tak percaya sabun pudding montox dan gel herba fixxx ni sangat berkesan...sebelum ni tengok geng ofis je pakai...hahahha sekarang kami semua pengguna tegar set angau! ✔APPROVE BY KKM
✔ GMP PRODUK
✔ PRODUK MUSLIM

www.wasap.my/60124960558/setangau

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Suami puji2 lepas saya pakai set angau nih 😝 tak sangka menjadi juga saya nak curi perhatian dia. PAYUDARA TEGANG + MISS V KETAT + CELAH PEHA GEBU + MISS V WANGI + KEPUTIHAN HILANG Serius saya pun tak percaya sabun pudding montox dan gel herba fixxx ni sangat berkesan...sebelum ni tengok geng ofis je pakai...hahahha sekarang kami semua pengguna tegar set angau! ✔APPROVE BY KKM ✔ GMP PRODUK ✔ PRODUK MUSLIM www.wasap.my/60124960558/setangau #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
Suami puji2 lepas saya pakai set angau nih 😝 tak sangka menjadi juga saya nak curi perhatian dia.

PAYUDARA TEGANG + MISS V KETAT + CELAH PEHA GEBU + MISS V WANGI + KEPUTIHAN HILANG
Serius saya pun tak percaya sabun pudding montox dan gel herba fixxx ni sangat berkesan...sebelum ni tengok geng ofis je pakai...hahahha sekarang kami semua pengguna tegar set angau! ✔APPROVE BY KKM
✔ GMP PRODUK
✔ PRODUK MUSLIM

www.wasap.my/60124960558/setangau

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Suami puji2 lepas saya pakai set angau nih 😝 tak sangka menjadi juga saya nak curi perhatian dia. PAYUDARA TEGANG + MISS V KETAT + CELAH PEHA GEBU + MISS V WANGI + KEPUTIHAN HILANG Serius saya pun tak percaya sabun pudding montox dan gel herba fixxx ni sangat berkesan...sebelum ni tengok geng ofis je pakai...hahahha sekarang kami semua pengguna tegar set angau! ✔APPROVE BY KKM ✔ GMP PRODUK ✔ PRODUK MUSLIM www.wasap.my/60124960558/setangau #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
#Repost @fayusof
---
TESTIMONI FRESH

#jujuskincare

WHATSAPP ADMIN AT 0162183234 for Orders 😍 😚KESAN SEAWAL SATU MINGGU . 😚MEMBERIKAN EFFECT GLOWING DAN PINKISH . 😚BOLEH DIBAWA SOLAT DAN . 😚HALAL . 😚MENGHILANGKAN uJERAWAT . 😚MENGHILANGKAN JERAGAT . 😚MENUTUP LIANG PORI . 😚MENCERAHKAN KULIT . 😚MENGHILANGKAN MINYAK DI MUKA . 😚TIADA PENGELUPASAN DAN PEDIH .

100% TIADA MERKURI
100% TIADA HYDROKUINONE 
100% TIADA PARABEN
SERTA BAHAN MERBAHAYA YANG LAIN .

Whatsapp 0162183234  okay girlss! 💖💖 #jujupinkishskincare #skincare #malaysia #sayajual #bazarpaknil #natural #organic #flawless #terlajakmurah #selamat #kkmcertificate #halal #nopeeling #noirritation #lofattah #jujuskincarefeedback #neelofa #fattah  #malaysia #tudung #bajubaby #jujuskincare
#Repost  @fayusof --- TESTIMONI FRESH #jujuskincare  WHATSAPP ADMIN AT 0162183234 for Orders 😍 😚KESAN SEAWAL SATU MINGGU . 😚MEMBERIKAN EFFECT GLOWING DAN PINKISH . 😚BOLEH DIBAWA SOLAT DAN . 😚HALAL . 😚MENGHILANGKAN uJERAWAT . 😚MENGHILANGKAN JERAGAT . 😚MENUTUP LIANG PORI . 😚MENCERAHKAN KULIT . 😚MENGHILANGKAN MINYAK DI MUKA . 😚TIADA PENGELUPASAN DAN PEDIH . 100% TIADA MERKURI 100% TIADA HYDROKUINONE 100% TIADA PARABEN SERTA BAHAN MERBAHAYA YANG LAIN . Whatsapp 0162183234 okay girlss! 💖💖 #jujupinkishskincare  #skincare  #malaysia  #sayajual  #bazarpaknil  #natural  #organic  #flawless  #terlajakmurah  #selamat  #kkmcertificate  #halal  #nopeeling  #noirritation  #lofattah  #jujuskincarefeedback  #neelofa  #fattah  #malaysia  #tudung  #bajubaby  #jujuskincare 
Love edition❤
Love edition❤
Love edition❤
Love edition❤
Mula2 niat nak beli Vanity Mirror murah2 ja untuk di hadiahkan kepada kawanya.. tapi bila dah terima.. terjatuh hati❤❤❤ pulak dengan kuality vanity yg kami hasilkan.. kepada anda yang masih bercadang untuk memiliki Vanity Mirror sendiri.. KENAPA PERLU BAYAR LEBIH??? SEDANGKAN BOLEH MENDAPATKAN DENGAN HARGA KILANG.. CEPAT DAPATKAN VANITY MIRROR ANDA SERENDAH RM229 SAHAJA😊😆 CEPAT SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA...🎉🎉🎉 #muakl #muaklang #muabanting #muaputrajaya #muashahalam #muaampang #muakedah #muaperak #muapenang #muaselangor #muamelaka #muan9 #muajohorbahru #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muasingapore #barzarpaknil #paknilbazaar #muabangi #muaseremban #muaserdang #muakajang #muasetapak #muaalorsetar #muakangar #fattahamin #fattah
Mula2 niat nak beli Vanity Mirror murah2 ja untuk di hadiahkan kepada kawanya.. tapi bila dah terima.. terjatuh hati❤❤❤ pulak dengan kuality vanity yg kami hasilkan.. kepada anda yang masih bercadang untuk memiliki Vanity Mirror sendiri.. KENAPA PERLU BAYAR LEBIH??? SEDANGKAN BOLEH MENDAPATKAN DENGAN HARGA KILANG.. CEPAT DAPATKAN VANITY MIRROR ANDA SERENDAH RM229 SAHAJA😊😆 CEPAT SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA...🎉🎉🎉 #muakl  #muaklang  #muabanting  #muaputrajaya  #muashahalam  #muaampang  #muakedah  #muaperak  #muapenang  #muaselangor  #muamelaka  #muan9  #muajohorbahru  #muakelantan  #muaterengganu  #muapahang  #muasingapore  #barzarpaknil  #paknilbazaar  #muabangi  #muaseremban  #muaserdang  #muakajang  #muasetapak  #muaalorsetar  #muakangar  #fattahamin  #fattah 
Kalau duk sbelah sebelah mcm ni serius admin tertanya tanya. Haihh ada sesuatu kaaa
.
#fattah
#fattzura
#fattahaminz 
#fattahaminxfar8 
#fazurafattah 
#Missfazura 
#fazurafattahforhsc
OMG !!!!! Miss v jadi pinkish + ketat ⚘⚘⚘⚘⚘
Paka #fixxx jer..sapu2..cuci...palit2 ketat padat !
Nak feelling2 miss v pinkish...ketat padat...bebas keputihan

Awak kena beli #fixxx..diciptakan dari 4 herba terpilih 😍 paling berkesan !

www.wasap.my/60124960558/fixxx

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
OMG !!!!! Miss v jadi pinkish + ketat ⚘⚘⚘⚘⚘ Paka #fixxx  jer..sapu2..cuci...palit2 ketat padat ! Nak feelling2 miss v pinkish...ketat padat...bebas keputihan Awak kena beli #fixxx ..diciptakan dari 4 herba terpilih 😍 paling berkesan ! www.wasap.my/60124960558/fixxx #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
OMG !!!!! Miss v jadi pinkish + ketat ⚘⚘⚘⚘⚘
Paka #fixxx jer..sapu2..cuci...palit2 ketat padat !
Nak feelling2 miss v pinkish...ketat padat...bebas keputihan

Awak kena beli #fixxx..diciptakan dari 4 herba terpilih 😍 paling berkesan !

www.wasap.my/60124960558/fixxx

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
OMG !!!!! Miss v jadi pinkish + ketat ⚘⚘⚘⚘⚘ Paka #fixxx  jer..sapu2..cuci...palit2 ketat padat ! Nak feelling2 miss v pinkish...ketat padat...bebas keputihan Awak kena beli #fixxx ..diciptakan dari 4 herba terpilih 😍 paling berkesan ! www.wasap.my/60124960558/fixxx #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
OMG !!!!! Miss v jadi pinkish + ketat ⚘⚘⚘⚘⚘
Paka #fixxx jer..sapu2..cuci...palit2 ketat padat !
Nak feelling2 miss v pinkish...ketat padat...bebas keputihan

Awak kena beli #fixxx..diciptakan dari 4 herba terpilih 😍 paling berkesan !

www.wasap.my/60124960558/fixxx

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
OMG !!!!! Miss v jadi pinkish + ketat ⚘⚘⚘⚘⚘ Paka #fixxx  jer..sapu2..cuci...palit2 ketat padat ! Nak feelling2 miss v pinkish...ketat padat...bebas keputihan Awak kena beli #fixxx ..diciptakan dari 4 herba terpilih 😍 paling berkesan ! www.wasap.my/60124960558/fixxx #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah.

Rawat keputihan dengan herba #fixxx..sangat terbaik dan berkesan...mujarab untuk masalah miss v yang lain2 juga 😍

Order 👉www.wasap.my/60124960558/fixxx

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah. Rawat keputihan dengan herba #fixxx ..sangat terbaik dan berkesan...mujarab untuk masalah miss v yang lain2 juga 😍 Order 👉www.wasap.my/60124960558/fixxx #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah.

Rawat keputihan dengan herba #fixxx..sangat terbaik dan berkesan...mujarab untuk masalah miss v yang lain2 juga 😍

Order 👉www.wasap.my/60124960558/fixxx

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah. Rawat keputihan dengan herba #fixxx ..sangat terbaik dan berkesan...mujarab untuk masalah miss v yang lain2 juga 😍 Order 👉www.wasap.my/60124960558/fixxx #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah.

Rawat keputihan dengan herba #fixxx..sangat terbaik dan berkesan...mujarab untuk masalah miss v yang lain2 juga 😍

Order 👉www.wasap.my/60124960558/fixxx

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah. Rawat keputihan dengan herba #fixxx ..sangat terbaik dan berkesan...mujarab untuk masalah miss v yang lain2 juga 😍 Order 👉www.wasap.my/60124960558/fixxx #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab  #kurus  #berkesandanselamat 
MAJLIS DAH NAK DEKAT TAPI PHOTOGRAPHER TAKDE LAGI? AAAAA SEMPAT KE NI NAK CARI?! 😱😱
.
.
.
.
.
.
Siapa yang kata tak sempat tu? Meh pm admin la, confirm sempat siap buat pre wedding lagi tauuuu. Eh kenapa admin cakap cemni ni? Haaaa nak tahu tak PROMO PACKAGE yang big boss kita open sekarang? Cepat pm admin 👇👇👇👇
.
.
Contact:
🌸 +6010-4601725 (Syira) 🌸 +6013-3070661
🌸 Email: rawnaphotography@gmail.com
🌸 Instagram : RAWNAPHOTOGRAPHY
.
.
PROMO SUPER POWER DARI RAWNA PHOTOGRAPHY JE TAU 🌹
.
.
#rawnaphotography #malaywedding #photographer #malayphotographer #pakejwedding #weddingphotographer #pakejkahwin #gambarcantik #wedding #prewedding #postwedding #tunang #sweet #klwedding #malaywedding #photographermalaysia #kendurikahwin #rajasehari #husbandnwife #babyborn #jomkahwin #convo #bigday #justiceleague #dia #fattah #fattzura #fashionvalet
MAJLIS DAH NAK DEKAT TAPI PHOTOGRAPHER TAKDE LAGI? AAAAA SEMPAT KE NI NAK CARI?! 😱😱 . . . . . . Siapa yang kata tak sempat tu? Meh pm admin la, confirm sempat siap buat pre wedding lagi tauuuu. Eh kenapa admin cakap cemni ni? Haaaa nak tahu tak PROMO PACKAGE yang big boss kita open sekarang? Cepat pm admin 👇👇👇👇 . . Contact: 🌸 +6010-4601725 (Syira) 🌸 +6013-3070661 🌸 Email: rawnaphotography@gmail.com 🌸 Instagram : RAWNAPHOTOGRAPHY . . PROMO SUPER POWER DARI RAWNA PHOTOGRAPHY JE TAU 🌹 . . #rawnaphotography  #malaywedding  #photographer  #malayphotographer  #pakejwedding  #weddingphotographer  #pakejkahwin  #gambarcantik  #wedding  #prewedding  #postwedding  #tunang  #sweet  #klwedding  #malaywedding  #photographermalaysia  #kendurikahwin  #rajasehari  #husbandnwife  #babyborn  #jomkahwin  #convo  #bigday  #justiceleague  #dia  #fattah  #fattzura  #fashionvalet 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat #fattzura
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #fattzura  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat #fattzura
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #fattzura  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat #fattzura
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #fattzura  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
anda mahu jam tahan lasak yg murah?
anda mahu yg design stylooo?
anda mahu terkentut? senyap² suda ⌚SUUNTO
✔️GredAA
🚚Free box+postage 💲RM70 je suda laa
👌 Warranty 1bulan
📲📲017-7016960 klik utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960

#begaskar #pisauaskar
#barangrare #barangtactical #begtactical #jamcouple #jamcouplemurah  #jammurah #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia #jammurahonline #jamcouplemurah #jamgredaa #jamcouplemurahmalaysia #fattah #fattahamin #fattahzura #jamfitness #jamskmei
#jamreplicamurah #jamreplica #jamoriginal #copy1:1 #jamgred3a #abangjam #naviforcemalaysia #jammegir
anda mahu jam tahan lasak yg murah? anda mahu yg design stylooo? anda mahu terkentut? senyap² suda ⌚SUUNTO ✔️GredAA 🚚Free box+postage 💲RM70 je suda laa 👌 Warranty 1bulan 📲📲017-7016960 klik utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960 #begaskar  #pisauaskar  #barangrare  #barangtactical  #begtactical  #jamcouple  #jamcouplemurah  #jammurah  #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia  #jammurahonline  #jamcouplemurah  #jamgredaa  #jamcouplemurahmalaysia  #fattah  #fattahamin  #fattahzura  #jamfitness  #jamskmei  #jamreplicamurah  #jamreplica  #jamoriginal  #copy1 :1 #jamgred3a  #abangjam  #naviforcemalaysia  #jammegir 
Okay..hi semua🙂 hope no monday blues..hehe
Elez ade Sugar Chanel bag
Pilihan yg nk bag chanel mcm ni, tp yg murah sikit😘💓
RM45 exclude postage tau
Tali blh adjust measurement 25x23cm
100% baldu material...wow sgt👍😊
Whatsapp Elez laju2 k..
0182542767 or dm ig pun boleh

#begmurah #begmurahmalaysia
#begtangan #handbag #handbagmurah #adibizara
#handbagcantik #handbagcomel #terapiinstagram #handbaglaris
#handbagstudent #handbagkerja
#perempuan #blousemurah #beg
#malaysia #belionline #fazura #onlinebusiness #fattzura
#ctdk #noradanish #fattah
Okay..hi semua🙂 hope no monday blues..hehe Elez ade Sugar Chanel bag Pilihan yg nk bag chanel mcm ni, tp yg murah sikit😘💓 RM45 exclude postage tau Tali blh adjust measurement 25x23cm 100% baldu material...wow sgt👍😊 Whatsapp Elez laju2 k.. 0182542767 or dm ig pun boleh #begmurah  #begmurahmalaysia  #begtangan  #handbag  #handbagmurah  #adibizara  #handbagcantik  #handbagcomel  #terapiinstagram  #handbaglaris  #handbagstudent  #handbagkerja  #perempuan  #blousemurah  #beg  #malaysia  #belionline  #fazura  #onlinebusiness  #fattzura  #ctdk  #noradanish  #fattah 
Auch ! 
Menggoda ke tidok?! Tgok #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
.
. 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond 💎•
❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. .
HARGA RM 72.90
HARGA RM 89.90 .
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch ! Menggoda ke tidok?! Tgok #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . . . 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond 💎• ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 72.90 HARGA RM 89.90 . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch ! 
Menggoda ke tidok?! Tgok #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
.
. 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond 💎•
❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. .
HARGA RM 72.90
HARGA RM 89.90 .
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch ! Menggoda ke tidok?! Tgok #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . . . 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond 💎• ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 72.90 HARGA RM 89.90 . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
😱Muka BERJERAWAT? BERJERAGAT ? BERPARUT ?😱
.
🤔Tahukah anda ?
.
➡️Lingkungan 15 dari 19 orang yang mencuba krim ajaib ini BERPUAS HATI & REPEAT ORDER dengan hasilnya?
.
🌹APA ITU KRIM IBU PUTIH ?(sesuai untuk badan & muka)
.
Sejenis krim SIANG & MALAM bertindak untuk :
.
🌸MENCERAHKAN kulit seawal seminggu
🌸KECERAHAN sekata dan natural
🌸TIADA kesan sampingan
🌸TIADA penggelupasan
🌸MENGECILKAN pori
🌸MENGHAPUSKAN jerawat dan jeragat serta tompok wajah
🌸ANTI penuaan
🌸MENGHILANGKAN parut dan cela
🌸MENCERAHKAN bahagian sulit & tertutup seperti celah ketiak, peha & lain-lain
.
😜Sis mls ckp byk, kalau rasa
.
#Nakputih #NakFlawless #NakBebasJerawat PM sis ok !
.
💸HARGA MAMPU MILIK :
.
💰Beli 1 RM29 (postage RM8 sm RM10 ss)
.
💰Beli 2 RM65 ( inc postage )
.
💰Beli 3 RM90 ( inc postage )
.
💰Beli 4 RM110 ( inc postage )
.
Jom orderrrr!
.
📌P/S : HATI-HATI DENGAN BARANGAN YANG TERLALU MURAH.
.
📲Untuk sebarang pertanyaan, boleh call/whatsapp ( whatsapp kami boleh click link whatsapp kami di bio page juga 👆👆👆)
.
📱017-2875686
📱017-2875686
📱017-2875676
.
Jangan lupa like & follow kami di :
FB : Ibuputihmurahgilerrm25
IG : ibuputihmurahgilerrm25
.
#SayaJual #IbuPutihMurah #IbuPutihOriginal #IbuPutihMurahOriginal #IbuPutihMurahGilerRM28 #jomcantikmacamartis #abpbh #abpbh2016 #loffatah #anugerahstaileh #preloved #Rm10 #tshirtrm10 #Ndigreview #ajl30 #Ajl2016 #Ctdk #Aydajebat #Neelofa #Fattah #7harimencintaiku #afmegastar #DramaRedVelvet #GegarVaganza2017 #gv2017
😱Muka BERJERAWAT? BERJERAGAT ? BERPARUT ?😱 . 🤔Tahukah anda ? . ➡️Lingkungan 15 dari 19 orang yang mencuba krim ajaib ini BERPUAS HATI & REPEAT ORDER dengan hasilnya? . 🌹APA ITU KRIM IBU PUTIH ?(sesuai untuk badan & muka) . Sejenis krim SIANG & MALAM bertindak untuk : . 🌸MENCERAHKAN kulit seawal seminggu 🌸KECERAHAN sekata dan natural 🌸TIADA kesan sampingan 🌸TIADA penggelupasan 🌸MENGECILKAN pori 🌸MENGHAPUSKAN jerawat dan jeragat serta tompok wajah 🌸ANTI penuaan 🌸MENGHILANGKAN parut dan cela 🌸MENCERAHKAN bahagian sulit & tertutup seperti celah ketiak, peha & lain-lain . 😜Sis mls ckp byk, kalau rasa . #Nakputih  #NakFlawless  #NakBebasJerawat  PM sis ok ! . 💸HARGA MAMPU MILIK : . 💰Beli 1 RM29 (postage RM8 sm RM10 ss) . 💰Beli 2 RM65 ( inc postage ) . 💰Beli 3 RM90 ( inc postage ) . 💰Beli 4 RM110 ( inc postage ) . Jom orderrrr! . 📌P/S : HATI-HATI DENGAN BARANGAN YANG TERLALU MURAH. . 📲Untuk sebarang pertanyaan, boleh call/whatsapp ( whatsapp kami boleh click link whatsapp kami di bio page juga 👆👆👆) . 📱017-2875686 📱017-2875686 📱017-2875676 . Jangan lupa like & follow kami di : FB : Ibuputihmurahgilerrm25 IG : ibuputihmurahgilerrm25 . #SayaJual  #IbuPutihMurah  #IbuPutihOriginal  #IbuPutihMurahOriginal  #IbuPutihMurahGilerRM28  #jomcantikmacamartis  #abpbh  #abpbh2016  #loffatah  #anugerahstaileh  #preloved  #Rm10  #tshirtrm10  #Ndigreview  #ajl30  #Ajl2016  #Ctdk  #Aydajebat  #Neelofa  #Fattah  #7harimencintaiku  #afmegastar  #DramaRedVelvet  #GegarVaganza2017  #gv2017 
😱Muka BERJERAWAT? BERJERAGAT ? BERPARUT ?😱
.
🤔Tahukah anda ?
.
➡️Lingkungan 15 dari 19 orang yang mencuba krim ajaib ini BERPUAS HATI & REPEAT ORDER dengan hasilnya?
.
🌹APA ITU KRIM IBU PUTIH ?(sesuai untuk badan & muka)
.
Sejenis krim SIANG & MALAM bertindak untuk :
.
🌸MENCERAHKAN kulit seawal seminggu
🌸KECERAHAN sekata dan natural
🌸TIADA kesan sampingan
🌸TIADA penggelupasan
🌸MENGECILKAN pori
🌸MENGHAPUSKAN jerawat dan jeragat serta tompok wajah
🌸ANTI penuaan
🌸MENGHILANGKAN parut dan cela
🌸MENCERAHKAN bahagian sulit & tertutup seperti celah ketiak, peha & lain-lain
.
😜Sis mls ckp byk, kalau rasa
.
#Nakputih #NakFlawless #NakBebasJerawat PM sis ok !
.
💸HARGA MAMPU MILIK :
.
💰Beli 1 RM29 (postage RM8 sm RM10 ss)
.
💰Beli 2 RM65 ( inc postage )
.
💰Beli 3 RM90 ( inc postage )
.
💰Beli 4 RM110 ( inc postage )
.
Jom orderrrr!
.
📌P/S : HATI-HATI DENGAN BARANGAN YANG TERLALU MURAH.
.
📲Untuk sebarang pertanyaan, boleh call/whatsapp ( whatsapp kami boleh click link whatsapp kami di bio page juga 👆👆👆)
.
📱017-2875686
📱017-2875686
📱017-2875676
.
Jangan lupa like & follow kami di :
FB : Ibuputihmurahgilerrm25
IG : ibuputihmurahgilerrm25
.
#SayaJual #IbuPutihMurah #IbuPutihOriginal #IbuPutihMurahOriginal #IbuPutihMurahGilerRM28 #jomcantikmacamartis #abpbh #abpbh2016 #loffatah #anugerahstaileh #preloved #Rm10 #tshirtrm10 #Ndigreview #ajl30 #Ajl2016 #Ctdk #Aydajebat #Neelofa #Fattah #7harimencintaiku #afmegastar #DramaRedVelvet #GegarVaganza2017 #gv2017
😱Muka BERJERAWAT? BERJERAGAT ? BERPARUT ?😱 . 🤔Tahukah anda ? . ➡️Lingkungan 15 dari 19 orang yang mencuba krim ajaib ini BERPUAS HATI & REPEAT ORDER dengan hasilnya? . 🌹APA ITU KRIM IBU PUTIH ?(sesuai untuk badan & muka) . Sejenis krim SIANG & MALAM bertindak untuk : . 🌸MENCERAHKAN kulit seawal seminggu 🌸KECERAHAN sekata dan natural 🌸TIADA kesan sampingan 🌸TIADA penggelupasan 🌸MENGECILKAN pori 🌸MENGHAPUSKAN jerawat dan jeragat serta tompok wajah 🌸ANTI penuaan 🌸MENGHILANGKAN parut dan cela 🌸MENCERAHKAN bahagian sulit & tertutup seperti celah ketiak, peha & lain-lain . 😜Sis mls ckp byk, kalau rasa . #Nakputih  #NakFlawless  #NakBebasJerawat  PM sis ok ! . 💸HARGA MAMPU MILIK : . 💰Beli 1 RM29 (postage RM8 sm RM10 ss) . 💰Beli 2 RM65 ( inc postage ) . 💰Beli 3 RM90 ( inc postage ) . 💰Beli 4 RM110 ( inc postage ) . Jom orderrrr! . 📌P/S : HATI-HATI DENGAN BARANGAN YANG TERLALU MURAH. . 📲Untuk sebarang pertanyaan, boleh call/whatsapp ( whatsapp kami boleh click link whatsapp kami di bio page juga 👆👆👆) . 📱017-2875686 📱017-2875686 📱017-2875676 . Jangan lupa like & follow kami di : FB : Ibuputihmurahgilerrm25 IG : ibuputihmurahgilerrm25 . #SayaJual  #IbuPutihMurah  #IbuPutihOriginal  #IbuPutihMurahOriginal  #IbuPutihMurahGilerRM28  #jomcantikmacamartis  #abpbh  #abpbh2016  #loffatah  #anugerahstaileh  #preloved  #Rm10  #tshirtrm10  #Ndigreview  #ajl30  #Ajl2016  #Ctdk  #Aydajebat  #Neelofa  #Fattah  #7harimencintaiku  #afmegastar  #DramaRedVelvet  #GegarVaganza2017  #gv2017 
😱Muka BERJERAWAT? BERJERAGAT ? BERPARUT ?😱
.
🤔Tahukah anda ?
.
➡️Lingkungan 15 dari 19 orang yang mencuba krim ajaib ini BERPUAS HATI & REPEAT ORDER dengan hasilnya?
.
🌹APA ITU KRIM IBU PUTIH ?(sesuai untuk badan & muka)
.
Sejenis krim SIANG & MALAM bertindak untuk :
.
🌸MENCERAHKAN kulit seawal seminggu
🌸KECERAHAN sekata dan natural
🌸TIADA kesan sampingan
🌸TIADA penggelupasan
🌸MENGECILKAN pori
🌸MENGHAPUSKAN jerawat dan jeragat serta tompok wajah
🌸ANTI penuaan
🌸MENGHILANGKAN parut dan cela
🌸MENCERAHKAN bahagian sulit & tertutup seperti celah ketiak, peha & lain-lain
.
😜Sis mls ckp byk, kalau rasa
.
#Nakputih #NakFlawless #NakBebasJerawat PM sis ok !
.
💸HARGA MAMPU MILIK :
.
💰Beli 1 RM29 (postage RM8 sm RM10 ss)
.
💰Beli 2 RM65 ( inc postage )
.
💰Beli 3 RM90 ( inc postage )
.
💰Beli 4 RM110 ( inc postage )
.
Jom orderrrr!
.
📌P/S : HATI-HATI DENGAN BARANGAN YANG TERLALU MURAH.
.
📲Untuk sebarang pertanyaan, boleh call/whatsapp ( whatsapp kami boleh click link whatsapp kami di bio page juga 👆👆👆)
.
📱017-2875686
📱017-2875686
📱017-2875676
.
Jangan lupa like & follow kami di :
FB : Ibuputihmurahgilerrm25
IG : ibuputihmurahgilerrm25
.
#SayaJual #IbuPutihMurah #IbuPutihOriginal #IbuPutihMurahOriginal #IbuPutihMurahGilerRM28 #jomcantikmacamartis #abpbh #abpbh2016 #loffatah #anugerahstaileh #preloved #Rm10 #tshirtrm10 #Ndigreview #ajl30 #Ajl2016 #Ctdk #Aydajebat #Neelofa #Fattah #7harimencintaiku #afmegastar #DramaRedVelvet #GegarVaganza2017 #gv2017
😱Muka BERJERAWAT? BERJERAGAT ? BERPARUT ?😱 . 🤔Tahukah anda ? . ➡️Lingkungan 15 dari 19 orang yang mencuba krim ajaib ini BERPUAS HATI & REPEAT ORDER dengan hasilnya? . 🌹APA ITU KRIM IBU PUTIH ?(sesuai untuk badan & muka) . Sejenis krim SIANG & MALAM bertindak untuk : . 🌸MENCERAHKAN kulit seawal seminggu 🌸KECERAHAN sekata dan natural 🌸TIADA kesan sampingan 🌸TIADA penggelupasan 🌸MENGECILKAN pori 🌸MENGHAPUSKAN jerawat dan jeragat serta tompok wajah 🌸ANTI penuaan 🌸MENGHILANGKAN parut dan cela 🌸MENCERAHKAN bahagian sulit & tertutup seperti celah ketiak, peha & lain-lain . 😜Sis mls ckp byk, kalau rasa . #Nakputih  #NakFlawless  #NakBebasJerawat  PM sis ok ! . 💸HARGA MAMPU MILIK : . 💰Beli 1 RM29 (postage RM8 sm RM10 ss) . 💰Beli 2 RM65 ( inc postage ) . 💰Beli 3 RM90 ( inc postage ) . 💰Beli 4 RM110 ( inc postage ) . Jom orderrrr! . 📌P/S : HATI-HATI DENGAN BARANGAN YANG TERLALU MURAH. . 📲Untuk sebarang pertanyaan, boleh call/whatsapp ( whatsapp kami boleh click link whatsapp kami di bio page juga 👆👆👆) . 📱017-2875686 📱017-2875686 📱017-2875676 . Jangan lupa like & follow kami di : FB : Ibuputihmurahgilerrm25 IG : ibuputihmurahgilerrm25 . #SayaJual  #IbuPutihMurah  #IbuPutihOriginal  #IbuPutihMurahOriginal  #IbuPutihMurahGilerRM28  #jomcantikmacamartis  #abpbh  #abpbh2016  #loffatah  #anugerahstaileh  #preloved  #Rm10  #tshirtrm10  #Ndigreview  #ajl30  #Ajl2016  #Ctdk  #Aydajebat  #Neelofa  #Fattah  #7harimencintaiku  #afmegastar  #DramaRedVelvet  #GegarVaganza2017  #gv2017 
Semoga segala urusan dan amal ibadah #fattzura dipermudahkan.. amin 😍💪🏻 #Repost @sallynatun (@get_repost)
・・・
.
Terpaksa dia buat pencerahan akibat banyak persoalan 😊
.
.
@Regranned from @syahemm - #special Reupload buat peminat #fattzura yg masih tertanya2. Ramai yg DM sy tanya diorang berdua ke? Diorang dtg dgn sape? Ada juga yg ckp sy ni spy astro. #sofunny (bila plk aku kerja astro😂) Just fikir baik2 shj, diorang datang tempat suci ni untuk beribadat, abdi kan diri pada Allah 😊
.
Masa saya jumpa diorang tak berdua, tapi berteman dengan orang tua... Mohon fikir, cakap, buat dan komen yang baik baik... inshaAllah yg baik2 akan datang 😊
.
.
.
.
.
#syahemm #syah #reupload #fazura #fattah #fattahaminz #fattzura #heroseorangcinderella #fattzuraloverz #fattzuraonly #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #komenyangbaikbaik #malaysia #kualalumpur #shahalam #makkah #medina #artismalaysia #erafm #motifviral #artis #smulemalay #penyuterbang #terengganu #astro
Semoga segala urusan dan amal ibadah #fattzura  dipermudahkan.. amin 😍💪🏻 #Repost  @sallynatun (@get_repost) ・・・ . Terpaksa dia buat pencerahan akibat banyak persoalan 😊 . . @Regranned from @syahemm - #special  Reupload buat peminat #fattzura  yg masih tertanya2. Ramai yg DM sy tanya diorang berdua ke? Diorang dtg dgn sape? Ada juga yg ckp sy ni spy astro. #sofunny  (bila plk aku kerja astro😂) Just fikir baik2 shj, diorang datang tempat suci ni untuk beribadat, abdi kan diri pada Allah 😊 . Masa saya jumpa diorang tak berdua, tapi berteman dengan orang tua... Mohon fikir, cakap, buat dan komen yang baik baik... inshaAllah yg baik2 akan datang 😊 . . . . . #syahemm  #syah  #reupload  #fazura  #fattah  #fattahaminz  #fattzura  #heroseorangcinderella  #fattzuraloverz  #fattzuraonly  #cakapyangbaikbaik  #fikiryangbaikbaik  #buatyangbaikbaik  #komenyangbaikbaik  #malaysia  #kualalumpur  #shahalam  #makkah  #medina  #artismalaysia  #erafm  #motifviral  #artis  #smulemalay  #penyuterbang  #terengganu  #astro 
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG 
HANYA DR TEAMFIDA
.
.
#feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
========================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
==========================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG HANYA DR TEAMFIDA . . #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ======================== 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ========================== . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
hi uolsss... Abang Jam ade jam baru cun melentik punye. MEGIR FOR LADIES CHRONOGRAPH. Yang bukan ladies nak pakai? Lantak ko la. Geng sajat agaknye. Harga x mahal langsunggg. ORIGINAL lagi.
BUKAN RM200
BUKAN RM180
BUKAN RM150
DAH TU?? 💲💲RM130 je dikk ⌚MEGIR LADIES CHRONOGRAPH
✔️waterproof 3atm
✔️Date function
✔️Stopwatch function. Button bukan olok tau
✔️100% original
🚚Free postage 💲RM130
👌Wrnty enjin 6 bulan
📲📲017-7016960 klik utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960

#begaskar #pisauaskar
#barangrare #barangtactical #begtactical #jamcouple #jamcouplemurah  #jammurah #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia #jammurahonline #jamcouplemurah #jamgredaa #jamcouplemurahmalaysia #fattah #fattahamin #fattahzura #jamfitness #jamskmei
#jamreplicamurah #jamreplica #jamoriginal #copy1:1 #jamgred3a #abangjam #naviforcemalaysia #jammegir
hi uolsss... Abang Jam ade jam baru cun melentik punye. MEGIR FOR LADIES CHRONOGRAPH. Yang bukan ladies nak pakai? Lantak ko la. Geng sajat agaknye. Harga x mahal langsunggg. ORIGINAL lagi. BUKAN RM200 BUKAN RM180 BUKAN RM150 DAH TU?? 💲💲RM130 je dikk ⌚MEGIR LADIES CHRONOGRAPH ✔️waterproof 3atm ✔️Date function ✔️Stopwatch function. Button bukan olok tau ✔️100% original 🚚Free postage 💲RM130 👌Wrnty enjin 6 bulan 📲📲017-7016960 klik utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960 #begaskar  #pisauaskar  #barangrare  #barangtactical  #begtactical  #jamcouple  #jamcouplemurah  #jammurah  #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia  #jammurahonline  #jamcouplemurah  #jamgredaa  #jamcouplemurahmalaysia  #fattah  #fattahamin  #fattahzura  #jamfitness  #jamskmei  #jamreplicamurah  #jamreplica  #jamoriginal  #copy1 :1 #jamgred3a  #abangjam  #naviforcemalaysia  #jammegir 
lThe Junni Skincare adalah 100% SELAMAT digunakan. Semuanya telah berdaftar di KKM, beribu orang sudah berjaya dengan The Junni Skincare ni tau uollllsss! Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱 Gila thorbaikkkkk lah The Junni ni. Memang perfect skincare ever bak kata orang 🙈 -

Untuk Testimoni boleh tengok di page ni ya 👉🏻 @thejunni_testimoni -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0136300523 / simply click link on my bio
#tjcodlrtwawasan #tjcodlrtasiajaya #tjcodlrtkelanajaya #tjcodlrtsubangjaya #tjcodlrtfree #tjcodlrtklsentral 📍 Testimoni: @Thejunni_testimoni

Makeup Kit RM52 ( CLEARANCE SALE RM35 )
Normal Pinkish White RM64 ( CLEARANCE SALE RM55 )

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #skincare #organicskincare #nomercury #adibizara #ctdk #fattah
lThe Junni Skincare adalah 100% SELAMAT digunakan. Semuanya telah berdaftar di KKM, beribu orang sudah berjaya dengan The Junni Skincare ni tau uollllsss! Tiada kesan sampingan pun bila stop 😱 Gila thorbaikkkkk lah The Junni ni. Memang perfect skincare ever bak kata orang 🙈 - Untuk Testimoni boleh tengok di page ni ya 👉🏻 @thejunni_testimoni - To Order:- 📲 Whatsapp: 0136300523 / simply click link on my bio #tjcodlrtwawasan  #tjcodlrtasiajaya  #tjcodlrtkelanajaya  #tjcodlrtsubangjaya  #tjcodlrtfree  #tjcodlrtklsentral  📍 Testimoni: @Thejunni_testimoni Makeup Kit RM52 ( CLEARANCE SALE RM35 ) Normal Pinkish White RM64 ( CLEARANCE SALE RM55 ) #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnimakeupkit  #skincare  #organicskincare  #nomercury  #adibizara  #ctdk  #fattah 
MasyaAllah sisturrrr 😍
Dah nak habis bulan November da sisturrr. Sapa lagi yang tak grab promo #BHnovemberdeal mohon segera whatsapp hakak untuk dapatkan item PROMO khas dari BENANG HIJAU 😘
.
Start dari hari ni, ada PROMO INSTANT SHAWL LILY PRINTED.
Harga asal RM49
Harga promo RM29
😱JIMAT RM20 ‼️
.
Jangan lepaskan peluang ni tau.. cepat2 sementara stok masih ada whatsapp 014-3684319 😘
.
#BHnoovemberdeal #lilyprintedshawl #instantshawlmurah #instantshawl #shawl2muka #shawldoubleloop #unikl #ukm #utem #uitm #utm #redvelvet #neelofa #fattah #fatzura #coffeeprince #bazarpaknil #bazaronline #bazarmalaysia #onlineigshop #ig #igers
MasyaAllah sisturrrr 😍 Dah nak habis bulan November da sisturrr. Sapa lagi yang tak grab promo #BHnovemberdeal  mohon segera whatsapp hakak untuk dapatkan item PROMO khas dari BENANG HIJAU 😘 . Start dari hari ni, ada PROMO INSTANT SHAWL LILY PRINTED. Harga asal RM49 Harga promo RM29 😱JIMAT RM20 ‼️ . Jangan lepaskan peluang ni tau.. cepat2 sementara stok masih ada whatsapp 014-3684319 😘 . #BHnoovemberdeal  #lilyprintedshawl  #instantshawlmurah  #instantshawl  #shawl2muka  #shawldoubleloop  #unikl  #ukm  #utem  #uitm  #utm  #redvelvet  #neelofa  #fattah  #fatzura  #coffeeprince  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #onlineigshop  #ig  #igers 
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok
================================= #feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
=================================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
Auch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menggoda ke tidok?!!!!!!Tgok ================================= #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ================================= 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG 
HANYA DR TEAMFIDA
.
.
#feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
========================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
==========================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG HANYA DR TEAMFIDA . . #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ======================== 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ========================== . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond 💎•
❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg•
💎 DETAILS Cherqax Bengkung Diamond 💎•💰 RM 89.90 
Saiz-S,M,L & XL🚦 Warna-BLACK & NUDE
.
.
Wsup 0109286443
.
.
.
TERUS KLIK LINK DI BIO, WSUP 0109286443 ORDER !. .
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #padu #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond 💎• ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg• 💎 DETAILS Cherqax Bengkung Diamond 💎•💰 RM 89.90 Saiz-S,M,L & XL🚦 Warna-BLACK & NUDE . . Wsup 0109286443 . . . TERUS KLIK LINK DI BIO, WSUP 0109286443 ORDER !. . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #padu  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat 
KURTA QATAR
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
Pakai terus handsome
|
💰HARGA RM 120
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
🏷
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp "QATAR”
📲0192565226
📲0192565226
|

#elrahexclusive #elrahlovers❤️❤️ #officialdselrah
#bazaarpaknil
#shahalamresident
#lofattah 
#amyramar #elrahsales
#elrahsalekawkaw
#gaji
#instafamous 
#kurtaborong
#readytowear
#heroremaja
#freedom
#FFM29
#fattah
#fattahamin
#salamjumaat
#terlajaklaris 
#kurtasales
#assalamualaikum
#kurtaslimfit #kumpulannasyid #kurtaameraldgreen
KURTA QATAR | 👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk | 🙆🏻Cutting : SLIM FIT Pakai terus handsome | 💰HARGA RM 120 | 👕Size S to XL Ready Stock | 🏷 | 📦Postage Included | For order, whatsapp "QATAR” 📲0192565226 📲0192565226 | #elrahexclusive  #elrahlovers ❤️❤️ #officialdselrah  #bazaarpaknil  #shahalamresident  #lofattah  #amyramar  #elrahsales  #elrahsalekawkaw  #gaji  #instafamous  #kurtaborong  #readytowear  #heroremaja  #freedom  #FFM29  #fattah  #fattahamin  #salamjumaat  #terlajaklaris  #kurtasales  #assalamualaikum  #kurtaslimfit  #kumpulannasyid  #kurtaameraldgreen 
[ TIADA LAGI KULIT KERING ] -

Siapa ada masalah kulit kering? Kulit kering ni kadang kadang boleh jadi pedih bila kena matahari, ada juga bila digaru terus luka 😭 Siapa adalah masalah kulit kering kat sini? Uols tahu tak, The Junni Pinkish White ni memang sangat sesuai untuk orang yang ada masalah kulit kering! Kenapa? Sebab Set ni memang boleh melembabkan kulit korang, lagi lagi tekstur Pinkish Cream tu. Mekna mmg suka sangat 😍 -

Jadi uols kena cepat cepat dapatkan The Junni Pinkish White (Normal Set) supaya uols boleh cepat cepat rawat masalah kulit uols k! -

NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0136300523
🌹 #tjcodsubangjaya #tjcodkelanajaya #tjcodlrtwawasan 
Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35)
Normal Pinkish White RM64 ( CLEARANCE SALE RM55 )

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #PutihKorea #adibizara #redvelvetdrama #neelofar #fatzura #fattah
[ TIADA LAGI KULIT KERING ] - Siapa ada masalah kulit kering? Kulit kering ni kadang kadang boleh jadi pedih bila kena matahari, ada juga bila digaru terus luka 😭 Siapa adalah masalah kulit kering kat sini? Uols tahu tak, The Junni Pinkish White ni memang sangat sesuai untuk orang yang ada masalah kulit kering! Kenapa? Sebab Set ni memang boleh melembabkan kulit korang, lagi lagi tekstur Pinkish Cream tu. Mekna mmg suka sangat 😍 - Jadi uols kena cepat cepat dapatkan The Junni Pinkish White (Normal Set) supaya uols boleh cepat cepat rawat masalah kulit uols k! - NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0136300523 🌹 #tjcodsubangjaya  #tjcodkelanajaya  #tjcodlrtwawasan  Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 ( CLEARANCE SALE RM55 ) #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnimakeupkit  #PutihKorea  #adibizara  #redvelvetdrama  #neelofar  #fatzura  #fattah 
Bak kata medina @missfazura Sweet aper pabila Ian @fattahaminz kena duduk rumah, pakai apron, masak, jaga baby 👶, semua kerja kerja kat rumah buat sorang  #Supermanfattah #throwbackheroseorangcinderella #fattah #fazura #fattzura  #patientlywaiting #23Nov #MayGodBlessBothOfYou #MayGodProtectBothOfYou #ypm #ypc #fafacouple
Farrah Shank 🕌Layali Al Qahira 📍Ali Bin Abdullah St, Doha, Qatar 🇶🇦 "Culture is for everyone" #Doha #fattah #egyptian #lamb #food #foodporn #foodie #travel #Qatar #Souq #LayaliAlQahira #ورق #لعب #سحر #ساحر #العاب #ألعاب #خفة #خفه #ماجيكال #متجر #خدع #سحرية #سحريه #بايسكل #السعودية #بلوفر
KURTA TURKEY
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
Pakai terus handsome
|
💰HARGA RM 120
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
🏷
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp "QATAR”
📲0192565226
📲0192565226
|

#elrahexclusive #elrahlovers❤️❤️ #officialdselrah
#bazaarpaknil
#shahalamresident
#lofattah 
#amyramar #elrahsales
#elrahsalekawkaw
#gaji
#instafamous 
#kurtaborong
#readytowear
#heroremaja
#freedom
#FFM29
#fattah
#fattahamin
#salamjumaat
#terlajaklaris 
#kurtasales
#assalamualaikum
#kurtaslimfit #kumpulannasyid #kurtamustard
KURTA TURKEY | 👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk | 🙆🏻Cutting : SLIM FIT Pakai terus handsome | 💰HARGA RM 120 | 👕Size S to XL Ready Stock | 🏷 | 📦Postage Included | For order, whatsapp "QATAR” 📲0192565226 📲0192565226 | #elrahexclusive  #elrahlovers ❤️❤️ #officialdselrah  #bazaarpaknil  #shahalamresident  #lofattah  #amyramar  #elrahsales  #elrahsalekawkaw  #gaji  #instafamous  #kurtaborong  #readytowear  #heroremaja  #freedom  #FFM29  #fattah  #fattahamin  #salamjumaat  #terlajaklaris  #kurtasales  #assalamualaikum  #kurtaslimfit  #kumpulannasyid  #kurtamustard 
KURTA QATAR
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
Pakai terus handsome
|
💰HARGA RM 120
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
🏷
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp "QATAR”
📲0192565226
📲0192565226
|

#elrahexclusive #elrahlovers❤️❤️ #officialdselrah
#bazaarpaknil
#shahalamresident
#lofattah 
#amyramar #elrahsales
#elrahsalekawkaw
#gaji
#instafamous 
#kurtaborong
#readytowear
#heroremaja
#freedom
#FFM29
#fattah
#fattahamin
#salamjumaat
#terlajaklaris 
#kurtasales
#assalamualaikum
#kurtaslimfit #kumpulannasyid #kurtapurple
KURTA QATAR | 👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk | 🙆🏻Cutting : SLIM FIT Pakai terus handsome | 💰HARGA RM 120 | 👕Size S to XL Ready Stock | 🏷 | 📦Postage Included | For order, whatsapp "QATAR” 📲0192565226 📲0192565226 | #elrahexclusive  #elrahlovers ❤️❤️ #officialdselrah  #bazaarpaknil  #shahalamresident  #lofattah  #amyramar  #elrahsales  #elrahsalekawkaw  #gaji  #instafamous  #kurtaborong  #readytowear  #heroremaja  #freedom  #FFM29  #fattah  #fattahamin  #salamjumaat  #terlajaklaris  #kurtasales  #assalamualaikum  #kurtaslimfit  #kumpulannasyid  #kurtapurple 
Guna set angau pudding + fixxx
Breast makin tegang dan bahagian gelap makin cerah..keputihan hilang ⤵
WHATSAPP 👉 www.wasap.my/60124960558

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Guna set angau pudding + fixxx
Breast makin tegang dan bahagian gelap makin cerah..keputihan hilang ⤵
WHATSAPP 👉 www.wasap.my/60124960558

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
Guna set angau pudding + fixxx
Breast makin tegang dan bahagian gelap makin cerah..keputihan hilang ⤵
WHATSAPP 👉 www.wasap.my/60124960558

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab 
#kurus 
#berkesandanselamat
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG 
HANYA DARI TEAM FIDA .
.
#feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
========================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG HANYA DARI TEAM FIDA . . #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ======================== 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG 
HANYA DARI TEAM FIDA .
.
#feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
========================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG HANYA DARI TEAM FIDA . . #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ======================== 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG 
HANYA DARI TEAM FIDA .
.
#feedbackcekakbengkung ! #feedbackcekakbengkungdiamond ! 
JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung ! 
Jom check size ! .
========================
💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S
perot33-38 inciberat 58-65 kg
❄️ M
perot36-38 inciberat 70-80kg
❄️ L
perot39-46 inciberat 80-90 kg
❄️ XL
perot46-58inci90-120kg
=================================
.
.
SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA.
.
HARGA RM 92.90 16TULANG
HARGA RM72.90 8TULANG
.
.
.
#mycoffeeprince #titiancinta
#feedbackcekakbengkung 
#cherqaxwigglebutt #cwb #cekakbengkung #cherqax #bumbutt #bumpants #bontot #mantap #dia #cantik #buttpants #pewit #bontot #seksi #girdle #waisttrainer #slimming #ramping #bodyslim #dekatkanjarakkita
#bodyslim #girdlecotton #fattah
#viral #afmegastars #perutbuncit #dramasangat #tombiruo
ATTN: FREE GIFT LOSYEN PNS DGN PEMBELIAN CEKAK BENGKUNG 16TULANG HANYA DARI TEAM FIDA . . #feedbackcekakbengkung  ! #feedbackcekakbengkungdiamond  ! JGN MAIN2 TAW PERUT BUNCIT TERUS MUSNAH AKIBAT PAKAI #cekakbengkung  ! Jom check size ! . ======================== 💎 SAIZ Cherqax Bengkung Diamond ❄️ S perot33-38 inciberat 58-65 kg ❄️ M perot36-38 inciberat 70-80kg ❄️ L perot39-46 inciberat 80-90 kg ❄️ XL perot46-58inci90-120kg ================================= . . SENANG JE NK ORDER NII ! DIA MCM PAP PAPPPP PAPPPPPPPPPPP TERUS SMPI RUMAH ! PAKAI JE HILANG 2 INCI HAMPAAAAAAA. . HARGA RM 92.90 16TULANG HARGA RM72.90 8TULANG . . . #mycoffeeprince  #titiancinta  #feedbackcekakbengkung  #cherqaxwigglebutt  #cwb  #cekakbengkung  #cherqax  #bumbutt  #bumpants  #bontot  #mantap  #dia  #cantik  #buttpants  #pewit  #bontot  #seksi  #girdle  #waisttrainer  #slimming  #ramping  #bodyslim  #dekatkanjarakkita  #bodyslim  #girdlecotton  #fattah  #viral  #afmegastars  #perutbuncit  #dramasangat  #tombiruo 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat 
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat #fattzura
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #fattzura  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat 
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat 
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #mochakaubahagia
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #mochakaubahagia 
With Mr.@han_chandra And Thanks For Book Ya Om
.
.
.
.
#han #bpjstkmeetupjakarta #dey #fattah #like4like #like #likeforlike #likeforfollow #lifestyleblogger #picoftheday #picture
Dermacol Foundation ORIGINAL
Berfungsi sebagai foundation
- menutup parut jerawat
- menutup hitam bawah mata
- menutup kesan jeragat
- tidak berminyak
- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
- kalis air
-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..
RM 49.90 
Whatsapp : 0165069546
#dermacol #foundation #makeup  #ilovemakeup #matte #dermacoloriginal #dermacoloriginalmurah #dermacolfoundationoriginal
#dermacolfoundationmalaysia #dermacolmalaysia #dermacolmalaysiaoriginal #clevergirl #bisikpadalangit #foundation #dramasangat
#foundationtutupjerawat #foundationtutupmukakusam
#jerawat 
#jeragat #dramasangat
#krimjeragat 
#tutupjerawatjeragat
#tutupporibesar #mycoffeeprince #tutorialmakeup #fattah #afmegastars #afmegastar
Dermacol Foundation ORIGINAL Berfungsi sebagai foundation - menutup parut jerawat - menutup hitam bawah mata - menutup kesan jeragat - tidak berminyak - hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum - kalis air -Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.. RM 49.90 Whatsapp : 0165069546 #dermacol  #foundation  #makeup  #ilovemakeup  #matte  #dermacoloriginal  #dermacoloriginalmurah  #dermacolfoundationoriginal  #dermacolfoundationmalaysia  #dermacolmalaysia  #dermacolmalaysiaoriginal  #clevergirl  #bisikpadalangit  #foundation  #dramasangat  #foundationtutupjerawat  #foundationtutupmukakusam  #jerawat  #jeragat  #dramasangat  #krimjeragat  #tutupjerawatjeragat  #tutupporibesar  #mycoffeeprince  #tutorialmakeup  #fattah  #afmegastars  #afmegastar 
Jalan itu banyak..pilihlah untuk bahagia dan berbaik hati..kerana tiada kerugian ke atasnya malah lebih tenang dan bahagia hati...doa yang baik2 untuk kalian..@missfazura @fattahaminz #fattzura #fattah #fazura #fo #fattzurafamily #lovewarriors #syukur #penuhcinta💟💟 #disiniadacintauntukkita #sempurnacarakita @aronaventures @ianlovesmedina @misscinderella7 @fattz8390 @fattzurahsc_ @mama_lieyza
Bahagia itu pilihan..#lotsoflove #penuhcinta💟💟 #syukur #fattzura #fo #fattah #fazura #fattzurafamily #lovewarriors #disiniadacintauntukkita  @aronaventures @ianlovesmedina @misscinderella7 @fattz8390 @fattzurahsc_ @mama_lieyza
Ank dara mak dara dh spray MISS V PERFUME ?? 🙈

Nk hilangkan keputihan, gatal2, luka selepas bersalin, nk rapatkan kak V hampa wajib tau spray feminine strawberry nii. Dah laa wangi, tahan lama pulak tuh, harga pon berbaloi gila. 
Nk dptkn MVP nii 👇🏻😊 Mudah sja. 
Jom pm inbox atau whatsapp miza sekarang.

Hotline : +6017 966 5308 
#missvperfume #missvperfumemalaysia #sariyanti #teammieza #kuantan #gambang #bukitgambangresortcity #pahang #testimonimvp #pewangimissv #keputihan #segugut #masalahkegatalan #masalahwanita #like4like #fattah #followforfollowback #jerawat #jerawatmukateruk #putih #cantik #lawa #bazarpaknil #jushinec #ajimaura #terapiinstagram #mollysbeauty #bestproduct #kkm #newproduct
Ank dara mak dara dh spray MISS V PERFUME ?? 🙈 Nk hilangkan keputihan, gatal2, luka selepas bersalin, nk rapatkan kak V hampa wajib tau spray feminine strawberry nii. Dah laa wangi, tahan lama pulak tuh, harga pon berbaloi gila. Nk dptkn MVP nii 👇🏻😊 Mudah sja. Jom pm inbox atau whatsapp miza sekarang. Hotline : +6017 966 5308 #missvperfume  #missvperfumemalaysia  #sariyanti  #teammieza  #kuantan  #gambang  #bukitgambangresortcity  #pahang  #testimonimvp  #pewangimissv  #keputihan  #segugut  #masalahkegatalan  #masalahwanita  #like4like  #fattah  #followforfollowback  #jerawat  #jerawatmukateruk  #putih  #cantik  #lawa  #bazarpaknil  #jushinec  #ajimaura  #terapiinstagram  #mollysbeauty  #bestproduct  #kkm  #newproduct 
Mokcik umur 52 tahun...guna sabun pudding kiter jual ni...breast tegang macam anak dara...
Aloh !!!! Jelesssss...yang akak muda tu... breast jatuh sampai perut...xde rasa nak bagi tegang semula..patut abang tak nak pegang !

Nak tegang,montox,bulat padat guna sabun je...berkesan dengan cepat.

www.wasap.my/60124960558/pudding

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab
Mokcik umur 52 tahun...guna sabun pudding kiter jual ni...breast tegang macam anak dara... Aloh !!!! Jelesssss...yang akak muda tu... breast jatuh sampai perut...xde rasa nak bagi tegang semula..patut abang tak nak pegang ! Nak tegang,montox,bulat padat guna sabun je...berkesan dengan cepat. www.wasap.my/60124960558/pudding #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab 
Mokcik umur 52 tahun...guna sabun pudding kiter jual ni...breast tegang macam anak dara...
Aloh !!!! Jelesssss...yang akak muda tu... breast jatuh sampai perut...xde rasa nak bagi tegang semula..patut abang tak nak pegang !

Nak tegang,montox,bulat padat guna sabun je...berkesan dengan cepat.

www.wasap.my/60124960558/pudding

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab
Mokcik umur 52 tahun...guna sabun pudding kiter jual ni...breast tegang macam anak dara... Aloh !!!! Jelesssss...yang akak muda tu... breast jatuh sampai perut...xde rasa nak bagi tegang semula..patut abang tak nak pegang ! Nak tegang,montox,bulat padat guna sabun je...berkesan dengan cepat. www.wasap.my/60124960558/pudding #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab 
Mokcik umur 52 tahun...guna sabun pudding kiter jual ni...breast tegang macam anak dara...
Aloh !!!! Jelesssss...yang akak muda tu... breast jatuh sampai perut...xde rasa nak bagi tegang semula..patut abang tak nak pegang !

Nak tegang,montox,bulat padat guna sabun je...berkesan dengan cepat.

www.wasap.my/60124960558/pudding

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab
Mokcik umur 52 tahun...guna sabun pudding kiter jual ni...breast tegang macam anak dara... Aloh !!!! Jelesssss...yang akak muda tu... breast jatuh sampai perut...xde rasa nak bagi tegang semula..patut abang tak nak pegang ! Nak tegang,montox,bulat padat guna sabun je...berkesan dengan cepat. www.wasap.my/60124960558/pudding #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab 
Nk keluar makan ke tu? Leklok yoo ⌚Guess
✔️Gred AA
💲RM70 🚚Free box+postage
👌Warranty 1 bulan lagi kak
📲📲017-7016960 klik link berikut utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960

#begaskar #pisauaskar
#barangrare #barangtactical #begtactical #jamcouple #jamcouplemurah  #jammurah #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia #jammurahonline #jamcouplemurah #jamgredaa #jamcouplemurahmalaysia #fattah #fattahamin #fattahzura #jamfitness #jamskmei
#jamreplicamurah #jamreplica #jamoriginal #copy1:1 #jamgred3a #abangjam #naviforcemalaysia #jammegir
Nk keluar makan ke tu? Leklok yoo ⌚Guess ✔️Gred AA 💲RM70 🚚Free box+postage 👌Warranty 1 bulan lagi kak 📲📲017-7016960 klik link berikut utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960 #begaskar  #pisauaskar  #barangrare  #barangtactical  #begtactical  #jamcouple  #jamcouplemurah  #jammurah  #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia  #jammurahonline  #jamcouplemurah  #jamgredaa  #jamcouplemurahmalaysia  #fattah  #fattahamin  #fattahzura  #jamfitness  #jamskmei  #jamreplicamurah  #jamreplica  #jamoriginal  #copy1 :1 #jamgred3a  #abangjam  #naviforcemalaysia  #jammegir 
Esok kerja tauuuu ⌚Guess
✔️Gred AA
💲RM70 🚚Free box+postage
👌Warranty 1 bulan lagi kak
📲📲017-7016960 klik link berikut utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960

#begaskar #pisauaskar
#barangrare #barangtactical #begtactical #jamcouple #jamcouplemurah  #jammurah #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia #jammurahonline #jamcouplemurah #jamgredaa #jamcouplemurahmalaysia #fattah #fattahamin #fattahzura #jamfitness #jamskmei
#jamreplicamurah #jamreplica #jamoriginal #copy1:1 #jamgred3a #abangjam #naviforcemalaysia #jammegir
Esok kerja tauuuu ⌚Guess ✔️Gred AA 💲RM70 🚚Free box+postage 👌Warranty 1 bulan lagi kak 📲📲017-7016960 klik link berikut utk Whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60177016960 #begaskar  #pisauaskar  #barangrare  #barangtactical  #begtactical  #jamcouple  #jamcouplemurah  #jammurah  #jammurahmalaysia  #jamreplica  #jammurahonlinemalaysia  #jammurahonline  #jamcouplemurah  #jamgredaa  #jamcouplemurahmalaysia  #fattah  #fattahamin  #fattahzura  #jamfitness  #jamskmei  #jamreplicamurah  #jamreplica  #jamoriginal  #copy1 :1 #jamgred3a  #abangjam  #naviforcemalaysia  #jammegir 
Selamat pagi kakak-kakak cantik💐
.
Disebalik kesulitan, pasti ada kesenangan di penghujungnya. Sentiasalah berjuang kerana orang yang sabar akan memperolehi kejayaan. Tiada kejayaan tanpa usaha yang gigih dan berterusan. Setiap usaha perlu diiringi dengan doa dan semangat 💪🏻
.
Moga hari ini lebih baik dari semalam ❣️
Selamat pagi kakak-kakak cantik💐 . Disebalik kesulitan, pasti ada kesenangan di penghujungnya. Sentiasalah berjuang kerana orang yang sabar akan memperolehi kejayaan. Tiada kejayaan tanpa usaha yang gigih dan berterusan. Setiap usaha perlu diiringi dengan doa dan semangat 💪🏻 . Moga hari ini lebih baik dari semalam ❣️
Hang ni nama ja anak dara tapi sekali pandang dah  mcam mak orang sebab payudara melayut sampai pusat dik non 😪xlenguh ka bawah londeh2 tu.

Kesian noh muda2 lagi payudara dah tak lawa , lepas kawin nanti camna xmalu ka kat laki nanti dia tengok payudara ang sampai boleh sapu lantai jd licin berkilat suluh muka pon boleh...paling rare payudara yg londeh tu boleh angkat buat lap peluh dimuka haaa tudia xsukup dasyat lagi ka..tu pon dok rasa diri hott lawa lagi..org ajak berubat guna sabun puding montox bg tegang balik juai mahai xmauuu 😒. Apa nak wisau puding tok tok nei ada haa , sapu puding montok sebelum tidoq bangun pagi dah mula bulat bulat ,cukup seminggu jadi tegang , uii baru nampak cam anak dara 😏
WHATSAPP 👉 www.wasap.my/60124960558

#masalahmissv 
#zularifin 
#fattah 
#lofattahlovers 
#titiancintatv3
#fazurafattahforhsc 
#kamal 
#harris 
#aisy 
#hotfm 
#haniszalikha 
#laraalana 
#sitinurhaliza 
#emmamaembong 
#yusufiskandar 
#alvinchong 
#alifsatar 
#neelofahijab
Hang ni nama ja anak dara tapi sekali pandang dah mcam mak orang sebab payudara melayut sampai pusat dik non 😪xlenguh ka bawah londeh2 tu. Kesian noh muda2 lagi payudara dah tak lawa , lepas kawin nanti camna xmalu ka kat laki nanti dia tengok payudara ang sampai boleh sapu lantai jd licin berkilat suluh muka pon boleh...paling rare payudara yg londeh tu boleh angkat buat lap peluh dimuka haaa tudia xsukup dasyat lagi ka..tu pon dok rasa diri hott lawa lagi..org ajak berubat guna sabun puding montox bg tegang balik juai mahai xmauuu 😒. Apa nak wisau puding tok tok nei ada haa , sapu puding montok sebelum tidoq bangun pagi dah mula bulat bulat ,cukup seminggu jadi tegang , uii baru nampak cam anak dara 😏 WHATSAPP 👉 www.wasap.my/60124960558 #masalahmissv  #zularifin  #fattah  #lofattahlovers  #titiancintatv3  #fazurafattahforhsc  #kamal  #harris  #aisy  #hotfm  #haniszalikha  #laraalana  #sitinurhaliza  #emmamaembong  #yusufiskandar  #alvinchong  #alifsatar  #neelofahijab