an online Instagram web viewer

#fattahamin medias

Photos

Jom support each other's business ? I promote yours on my instagram account , and you promote my business on your account . Its easy and its FREE ๐Ÿ˜ siapa interested boleh DM okay โค
.
#swapreview #swapreviewfree #swapreviewforfree #swapreviewig #swapreviewmalaysia #reviewmurah #reviewmalaysia #reviewmurahmalaysia #reviewmalaysiamurah #reviewpercuma #freereview #reviewfree #followforfollow #insta #review #business #businessreview #reviewforfree #igshop #igshopreview #igshopreviewmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #gegarvaganza #elyana #fattahamin #fazura
Jom support each other's business ? I promote yours on my instagram account , and you promote my business on your account . Its easy and its FREE ๐Ÿ˜ siapa interested boleh DM okay โค . #swapreview  #swapreviewfree  #swapreviewforfree  #swapreviewig  #swapreviewmalaysia  #reviewmurah  #reviewmalaysia  #reviewmurahmalaysia  #reviewmalaysiamurah  #reviewpercuma  #freereview  #reviewfree  #followforfollow  #insta  #review  #business  #businessreview  #reviewforfree  #igshop  #igshopreview  #igshopreviewmalaysia  #moodrepublik  #bazarpaknil  #fattzura  #neelofa  #gegarvaganza  #elyana  #fattahamin  #fazura 
#SELAMATPETANG โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Siapa setuju kalau Anis kata warna caramel ni cantik? Lawa kan? Warna dia rare. Sesekali cubalah warna yg jarang sis pakai. Konfem rasa kelainan bila bergaya. ๐Ÿ˜˜
.
Harga? Sekarang ada #promosi RM109 sahaja free postage. So gais jangan lambat2 naah ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
#SELAMATPETANG  โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . Siapa setuju kalau Anis kata warna caramel ni cantik? Lawa kan? Warna dia rare. Sesekali cubalah warna yg jarang sis pakai. Konfem rasa kelainan bila bergaya. ๐Ÿ˜˜ . Harga? Sekarang ada #promosi  RM109 sahaja free postage. So gais jangan lambat2 naah ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
Testimoni from our customer. Laki beb pakai. ๐Ÿ”ฅSo girlss bila lagi nak glow glow gitewww ๐Ÿ”ฅDyxy face mist lover cepat order untuk stock uolss. ๐Ÿ”ฅOrder harini Kita post harini gaiss๐Ÿ”ฅ

#dyxyoriginal 
#dyxycosmetics 
#dyxy
#murah
#bazaarpaknil 
#teamNAYLA 
#teamDYXY 
#fattzuralovers
#fattzura
#cantik
#fattahamin
RepostBy @ohwowlady: "Apeni? Kenapa muka sama sgt nih.. Bila buat compilation of #fattzura photos last nite at @stalkerscafe_ , u can see the resemblance of them both, rite? ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜˜.
.
#latepost
#FattahAmin
#Fazura
photo credit from various IGers.. Tq ๐Ÿ’•๐Ÿ™" (via #InstaRepost @AppsKottage)
RepostBy @ohwowlady: "Apeni? Kenapa muka sama sgt nih.. Bila buat compilation of #fattzura  photos last nite at @stalkerscafe_ , u can see the resemblance of them both, rite? ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜˜. . #latepost  #FattahAmin  #Fazura  photo credit from various IGers.. Tq ๐Ÿ’•๐Ÿ™" (via #InstaRepost  @AppsKottage)
Hahaha siapa yang dah try resepi2 ni? ๐Ÿ˜…โ €
โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Tag member korang ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
DM admin lawak korang untuk free shout out.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1 ONLINE  CAP STORE โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!โ €
.โ €
#paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor
Hahaha siapa yang dah try resepi2 ni? ๐Ÿ˜…โ € โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Tag member korang ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € DM admin lawak korang untuk free shout out.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1  ONLINE CAP STORE โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!โ € .โ € #paidreview  #paidreviewrm5  #lawak  #hambar  #funny  #paidreviewmurah  #malaysia  #kl  #selangor  #kelakar  #ootd  #fattahamin  #fazura  #kelakar  #midvalley  #johor 
Salam, semua.. Kali ini saya nak kongsi sedikit antara fungsi-fungsi dan kelebihan Pearl Magic lipstick.๐Ÿ˜„
.
Antara keistimewaanya adalah :
.
Mampu Mengikut suhu darah si pemakai. Disamping itu, mampu membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar.
.
Mampu merawat kulit bibir dan tidak menyebabkan bibir kering. Selain itu, Nurraysa pearl magic lipstick tidak mengandungi Plumbum yang boleh menghitamkan bibir taw. ๐Ÿ˜Š
.
Jika berminat nak dapatkan produk dengan harga yang superb jimat dan berbaloi, lekas whatsapp Anis di 0133239430
www.wasap.my/60133239430
.
#ApaSa
#promosi #murah #mesrawuduk #hotselling #produkmesrasolat #bazaarpaknil #AnyssNurraysa #hotfm #tv3 #NurraysaYES #usim #jb #upm #NurraysaBeauty #jannanick #fattahamin #cspscs #NurraysaYES2017 #kulitcantik #kulitsihat #wajahmulus #gebu #flawless #wajahcantik #kurus #ajimaura #gombak #batucaves #terapiinstagram
Salam, semua.. Kali ini saya nak kongsi sedikit antara fungsi-fungsi dan kelebihan Pearl Magic lipstick.๐Ÿ˜„ . Antara keistimewaanya adalah : . Mampu Mengikut suhu darah si pemakai. Disamping itu, mampu membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar. . Mampu merawat kulit bibir dan tidak menyebabkan bibir kering. Selain itu, Nurraysa pearl magic lipstick tidak mengandungi Plumbum yang boleh menghitamkan bibir taw. ๐Ÿ˜Š . Jika berminat nak dapatkan produk dengan harga yang superb jimat dan berbaloi, lekas whatsapp Anis di 0133239430 www.wasap.my/60133239430 . #ApaSa  #promosi  #murah  #mesrawuduk  #hotselling  #produkmesrasolat  #bazaarpaknil  #AnyssNurraysa  #hotfm  #tv3  #NurraysaYES  #usim  #jb  #upm  #NurraysaBeauty  #jannanick  #fattahamin  #cspscs  #NurraysaYES2017  #kulitcantik  #kulitsihat  #wajahmulus  #gebu  #flawless  #wajahcantik  #kurus  #ajimaura  #gombak  #batucaves  #terapiinstagram 
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค
-

Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค.
-

Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต
.
.
Diaper
Baju baby
Botol susu
Tin susu
Wet tissue
Kasut
Toys
Thermos flask
.
.
Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Material : Oxford Cloth 
Size : 25 ร— 15 ร— 40cm
Ada 16 pilihan warna menarikk

Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค - Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค. - Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต . . Diaper Baju baby Botol susu Tin susu Wet tissue Kasut Toys Thermos flask . . Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Material : Oxford Cloth Size : 25 ร— 15 ร— 40cm Ada 16 pilihan warna menarikk Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Hiks! Jumpa lagi, lagi dan lagi..๐Ÿ‘ญ
.
#fazura #fattahamin #lovebird 
#kenapeluklagi #stalkerscafebyfattahamin
๐Ÿ’šDyxy Green tea facemist ๐Ÿ’š

Now girls, order now. Sebab apa kena now aduh min ni.

Yelaa sebabnyee face mist ni banyak sangat benefit die tau antaranya : โ— GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
โ—REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
โ—MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
โ—MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
โ— GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
โ—ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka โ—SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
โ—BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
โ— TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc

KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist ๐Ÿ’•

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum ๐Ÿ‘…See gaiss. Banyk kan benefits die.
๐Ÿ’ŒPlace your order now. ๐Ÿ’ฃStok terhad tau sebab facemist ni best sangat ๐Ÿ’‹

#dyxybccream 
#dyxygreeteafacemist 
#teamDYXY 
#teamNAYLA
#fattzura
#fattahamin
#gift
#birthdaygift
๐Ÿ’šDyxy Green tea facemist ๐Ÿ’š Now girls, order now. Sebab apa kena now aduh min ni. Yelaa sebabnyee face mist ni banyak sangat benefit die tau antaranya : โ— GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray โ—REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural โ—MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E โ—MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) โ— GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh โ—ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka โ—SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit โ—BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa โ— TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian Tips untuk pakai Facemist KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist ๐Ÿ’• KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum ๐Ÿ‘…See gaiss. Banyk kan benefits die. ๐Ÿ’ŒPlace your order now. ๐Ÿ’ฃStok terhad tau sebab facemist ni best sangat ๐Ÿ’‹ #dyxybccream  #dyxygreeteafacemist  #teamDYXY  #teamNAYLA  #fattzura  #fattahamin  #gift  #birthdaygift 
Nak shaklee ?? Oder dengan saya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒนZakieah zakaria 0174434452 ๐ŸŒน ๐ŸŒนzakieah zakaria 0174434452 ๐ŸŒน

Trused Seller Shaklee since 2015 ๐Ÿ˜

#mmigersย  #shaklee #shakleemalaysia #lotsoflove #fattzura #janganmengata #like4like #sitinordiana #nellofa #fattahamin #shakleemanjoi #pengedarshakleeipoh #ipohdelevery #ipohmari #meruipoh #bulatanmeru #klebang #shakleealorsetar #zakieahzakaria #lotoflove #mummyToBe #Bfmom #zulariffin #KekasihPaksaRela #DramaSangat
Nak shaklee ?? Oder dengan saya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒนZakieah zakaria 0174434452 ๐ŸŒน ๐ŸŒนzakieah zakaria 0174434452 ๐ŸŒน Trused Seller Shaklee since 2015 ๐Ÿ˜ #mmigers ย  #shaklee  #shakleemalaysia  #lotsoflove  #fattzura  #janganmengata  #like4like  #sitinordiana  #nellofa  #fattahamin  #shakleemanjoi  #pengedarshakleeipoh  #ipohdelevery  #ipohmari  #meruipoh  #bulatanmeru  #klebang  #shakleealorsetar  #zakieahzakaria  #lotoflove  #mummyToBe  #Bfmom  #zulariffin  #KekasihPaksaRela  #DramaSangat 
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค
-

Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค.
-

Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต
.
.
Diaper
Baju baby
Botol susu
Tin susu
Wet tissue
Kasut
Toys
Thermos flask
.
.
Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Material : Oxford Cloth 
Size : 25 ร— 15 ร— 40cm
Ada 16 pilihan warna menarikk

Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค - Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค. - Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต . . Diaper Baju baby Botol susu Tin susu Wet tissue Kasut Toys Thermos flask . . Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Material : Oxford Cloth Size : 25 ร— 15 ร— 40cm Ada 16 pilihan warna menarikk Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Jangan lupa dapatkan 3 barang ini secara PERCUMA sahaja !
Bagaimana cara nya? Mudah !
-
Dengan hanya membeli produk Caliph serendah RM39.90 pun ada akan mendapat barangan ini.
-
Jom dapatkan sekarang dengan Cik Ira. Stok sangat-sangat limited!
-
#anugerahmeletopera2018
#omarhana #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidssupplement #kesayangan #supplementkanakkanak #fattahamin #makanansunnahkanakkanak
#wedding #meletop #myson #makanankanakkanak #mydaughter #myhero #zulariffin #juscaliph #anakbijak
Jangan lupa dapatkan 3 barang ini secara PERCUMA sahaja ! Bagaimana cara nya? Mudah ! - Dengan hanya membeli produk Caliph serendah RM39.90 pun ada akan mendapat barangan ini. - Jom dapatkan sekarang dengan Cik Ira. Stok sangat-sangat limited! - #anugerahmeletopera2018  #omarhana  #kidssupplement  #mamanakcaliph  #caliphforkids  #caliphforbaby  #caliphkidssupplement  #kesayangan  #supplementkanakkanak  #fattahamin  #makanansunnahkanakkanak  #wedding  #meletop  #myson  #makanankanakkanak  #mydaughter  #myhero  #zulariffin  #juscaliph  #anakbijak 
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค
-

Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค.
-

Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต
.
.
Diaper
Baju baby
Botol susu
Tin susu
Wet tissue
Kasut
Toys
Thermos flask
.
.
Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Material : Oxford Cloth 
Size : 25 ร— 15 ร— 40cm
Ada 16 pilihan warna menarikk

Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค - Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค. - Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต . . Diaper Baju baby Botol susu Tin susu Wet tissue Kasut Toys Thermos flask . . Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Material : Oxford Cloth Size : 25 ร— 15 ร— 40cm Ada 16 pilihan warna menarikk Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Blouse Selviana
๐Ÿ’ฐ: RM35 sm/ss [Free postage]
Material: Moss crepe
Colour: Khaki
Size: Fit L to XXL 
Measurements:
 Bahu (baggy)
 Dada 47
 Labuh 26 โ€ข 1 left ๐Ÿ”ฅ! Grab yours now! โ€ข
Follow @rossalottecasing -
#rslsmuslimah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #malaysiabased #onlineshoppingmalaysia #visitmyig #visitmyigmy #pakaianmurah #pakaianmurahmalaysia #pakaianperempuan #pakaianmuslimah #pakaianmuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #muslimah #neelofa #aydajebat #mirafilzah #dianadanielle #fatiyalatiff #fattahamin #redzarosli #zizanrazak #faridkamil #caprice #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan
Blouse Selviana ๐Ÿ’ฐ: RM35 sm/ss [Free postage] Material: Moss crepe Colour: Khaki Size: Fit L to XXL Measurements: Bahu (baggy) Dada 47 Labuh 26 โ€ข 1 left ๐Ÿ”ฅ! Grab yours now! โ€ข Follow @rossalottecasing - #rslsmuslimah  #sayajualmurah  #sayajualmurahmalaysia  #malaysiabased  #onlineshoppingmalaysia  #visitmyig  #visitmyigmy  #pakaianmurah  #pakaianmurahmalaysia  #pakaianperempuan  #pakaianmuslimah  #pakaianmuslimahmurah  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #muslimah  #neelofa  #aydajebat  #mirafilzah  #dianadanielle  #fatiyalatiff  #fattahamin  #redzarosli  #zizanrazak  #faridkamil  #caprice  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #dropshipdiperlukan 
Apeni? Kenapa muka sama sgt nih.. Bila buat compilation of #fattzura photos last nite at @stalkerscafe_ , u can see the resemblance of them both, rite? ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜˜.
.
#latepost
#FattahAmin
#Fazura
photo credit from various IGers.. Tq ๐Ÿ’•๐Ÿ™
Apeni? Kenapa muka sama sgt nih.. Bila buat compilation of #fattzura  photos last nite at @stalkerscafe_ , u can see the resemblance of them both, rite? ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜˜. . #latepost  #FattahAmin  #Fazura  photo credit from various IGers.. Tq ๐Ÿ’•๐Ÿ™
Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #fattzura
Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =) . . APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH???? . Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! . Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Minimum 10 bijik tilam...... . Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 0134639623 Whatsapp 0134639623 Whatsapp 0134639623 . #tilamkekabu  #tilammurah  #tilam  #bazaronline  #bazaaronline  #mlm2017  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaar  #bazar  #bazarmalaysia  #neelofa  #bazaarmalaysia  #sayajual  #bocey  #bazarmurah  #kualititerbaik  #fattahamin  #sayajualmurah2  #best  #terlajaklaris  #puashati  #noradanish  #visitmyigmalaysia  #bazaarmalaysia  #murahmeriah  #murahmurah  #murahmeriah  #alhamdulillah  #heroseorangcinderella  #fattzura 
#allinonecleanser feedback. ๐Ÿ˜˜
.
Senang sebab dah ada moisturiser and serum so x payah nk beli 2 3 jenis benda .  all in one bottle. .
.
Hanya RM 45 sahaja! Whatsapp 0192831782 untuk pertanyaan dan pembelian.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualmakeup #sevendayshq #sevendaysies #allinonemist #miraclemist #allinonecleanser #fattahamin #fattzura #faridkamil #sevendaysfoundation #allinonecleanser
Day 58. 23.01.2018 Petang hero dh ke studio. Dubbing. Tak sabar nak tengok movie #KLSpecialForce ni. Dah masuk dalam list 'MUST Watch' and must do...Kalau movie lain boleh abaikan..yg ni mungkin tidakkkk. Anda bagaimana?
#fattahamin
#klspecialforce 
#movieday 
#dubbing
CDT IGs @sakirinaca90
Day 58. 23.01.2018 Petang hero dh ke studio. Dubbing. Tak sabar nak tengok movie #KLSpecialForce  ni. Dah masuk dalam list 'MUST Watch' and must do...Kalau movie lain boleh abaikan..yg ni mungkin tidakkkk. Anda bagaimana? #fattahamin  #klspecialforce  #movieday  #dubbing  CDT IGs @sakirinaca90
Kebaya Laila (Top)
.
Harga: RM 40
Postage: RM 8 SM/RM 12 SS
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar.

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berminat?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
#blouse #blousemalaysia #blousecrepe #blousemurah #blouselabuh #blousefursan #kebaya #kebayalabuh #muslimahattire #gegarvaganza #neelofa #fattahamin #salebaju #saleblouse #mzlsara #mzlsaraco
Kebaya Laila (Top) . Harga: RM 40 Postage: RM 8 SM/RM 12 SS **kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan Detail ukuran rujuk gambar. Material Top Kebaya: **Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar **Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar **tidak panas dan sgt selesa dipakai **tidak jarang dan mudah digosok **zip belakang baju utk mudah pakai **lengan mudah selak utk wudhuk P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berminat? WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . #blouse  #blousemalaysia  #blousecrepe  #blousemurah  #blouselabuh  #blousefursan  #kebaya  #kebayalabuh  #muslimahattire  #gegarvaganza  #neelofa  #fattahamin  #salebaju  #saleblouse  #mzlsara  #mzlsaraco 
Kebaya Laila (Top)
.
Harga: RM 40
Postage: RM 8 SM/RM 12 SS
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar.

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berminat?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
#blouse #blousemalaysia #blousecrepe #blousemurah #blouselabuh #blousefursan #kebaya #kebayalabuh #muslimahattire #gegarvaganza #neelofa #fattahamin #salebaju #saleblouse #mzlsara #mzlsaraco
Kebaya Laila (Top) . Harga: RM 40 Postage: RM 8 SM/RM 12 SS **kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan Detail ukuran rujuk gambar. Material Top Kebaya: **Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar **Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar **tidak panas dan sgt selesa dipakai **tidak jarang dan mudah digosok **zip belakang baju utk mudah pakai **lengan mudah selak utk wudhuk P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berminat? WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . #blouse  #blousemalaysia  #blousecrepe  #blousemurah  #blouselabuh  #blousefursan  #kebaya  #kebayalabuh  #muslimahattire  #gegarvaganza  #neelofa  #fattahamin  #salebaju  #saleblouse  #mzlsara  #mzlsaraco 
Kebaya Laila (Top)
.
Harga: RM 40
Postage: RM 8 SM/RM 12 SS
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar.

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berminat?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
#blouse #blousemalaysia #blousecrepe #blousemurah #blouselabuh #blousefursan #kebaya #kebayalabuh #muslimahattire #gegarvaganza #neelofa #fattahamin #salebaju #saleblouse #mzlsara #mzlsaraco
Kebaya Laila (Top) . Harga: RM 40 Postage: RM 8 SM/RM 12 SS **kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan Detail ukuran rujuk gambar. Material Top Kebaya: **Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar **Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar **tidak panas dan sgt selesa dipakai **tidak jarang dan mudah digosok **zip belakang baju utk mudah pakai **lengan mudah selak utk wudhuk P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berminat? WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . #blouse  #blousemalaysia  #blousecrepe  #blousemurah  #blouselabuh  #blousefursan  #kebaya  #kebayalabuh  #muslimahattire  #gegarvaganza  #neelofa  #fattahamin  #salebaju  #saleblouse  #mzlsara  #mzlsaraco 
Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =)
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #mlm2017 #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #neelofa #bazaarmalaysia #sayajual #bocey #bazarmurah #kualititerbaik #fattahamin #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #noradanish #visitmyigmalaysia #bazaarmalaysia #murahmeriah #murahmurah #murahmeriah #alhamdulillah #heroseorangcinderella #fattzura
Tak perlu PROMOSI sebulan sekali...hari2 pun harga dah lebih dari harga promosi....CONFIRM puas hati..... =) . . APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH???? . Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! . Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Minimum 10 bijik tilam...... . Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 0134639623 Whatsapp 0134639623 Whatsapp 0134639623 . #tilamkekabu  #tilammurah  #tilam  #bazaronline  #bazaaronline  #mlm2017  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaar  #bazar  #bazarmalaysia  #neelofa  #bazaarmalaysia  #sayajual  #bocey  #bazarmurah  #kualititerbaik  #fattahamin  #sayajualmurah2  #best  #terlajaklaris  #puashati  #noradanish  #visitmyigmalaysia  #bazaarmalaysia  #murahmeriah  #murahmurah  #murahmeriah  #alhamdulillah  #heroseorangcinderella  #fattzura 
Kebaya Laila (Top)
.
Harga: RM 40
Postage: RM 8 SM/RM 12 SS
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar.

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berminat?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
#blouse #blousemalaysia #blousecrepe #blousemurah #blouselabuh #blousefursan #kebaya #kebayalabuh #muslimahattire #gegarvaganza #neelofa #fattahamin #salebaju #saleblouse #mzlsara #mzlsaraco
Kebaya Laila (Top) . Harga: RM 40 Postage: RM 8 SM/RM 12 SS **kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan Detail ukuran rujuk gambar. Material Top Kebaya: **Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar **Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar **tidak panas dan sgt selesa dipakai **tidak jarang dan mudah digosok **zip belakang baju utk mudah pakai **lengan mudah selak utk wudhuk P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berminat? WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . #blouse  #blousemalaysia  #blousecrepe  #blousemurah  #blouselabuh  #blousefursan  #kebaya  #kebayalabuh  #muslimahattire  #gegarvaganza  #neelofa  #fattahamin  #salebaju  #saleblouse  #mzlsara  #mzlsaraco 
Kebaya Laila (Top)
.
Harga: RM 40
Postage: RM 8 SM/RM 12 SS
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar.

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berminat?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
#blouse #blousemalaysia #blousecrepe #blousemurah #blouselabuh #blousefursan #kebaya #kebayalabuh #muslimahattire #gegarvaganza #neelofa #fattahamin #salebaju #saleblouse #mzlsara #mzlsaraco
Kebaya Laila (Top) . Harga: RM 40 Postage: RM 8 SM/RM 12 SS **kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan Detail ukuran rujuk gambar. Material Top Kebaya: **Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar **Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar **tidak panas dan sgt selesa dipakai **tidak jarang dan mudah digosok **zip belakang baju utk mudah pakai **lengan mudah selak utk wudhuk P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berminat? WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . #blouse  #blousemalaysia  #blousecrepe  #blousemurah  #blouselabuh  #blousefursan  #kebaya  #kebayalabuh  #muslimahattire  #gegarvaganza  #neelofa  #fattahamin  #salebaju  #saleblouse  #mzlsara  #mzlsaraco 
Kebaya Laila (Top)
.
Harga: RM 40
Postage: RM 8 SM/RM 12 SS
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar.

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berminat?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
#blouse #blousemalaysia #blousecrepe #blousemurah #blouselabuh #blousefursan #kebaya #kebayalabuh #muslimahattire #gegarvaganza #neelofa #fattahamin #salebaju #saleblouse #mzlsara #mzlsaraco
Kebaya Laila (Top) . Harga: RM 40 Postage: RM 8 SM/RM 12 SS **kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan Detail ukuran rujuk gambar. Material Top Kebaya: **Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar **Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar **tidak panas dan sgt selesa dipakai **tidak jarang dan mudah digosok **zip belakang baju utk mudah pakai **lengan mudah selak utk wudhuk P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berminat? WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . #blouse  #blousemalaysia  #blousecrepe  #blousemurah  #blouselabuh  #blousefursan  #kebaya  #kebayalabuh  #muslimahattire  #gegarvaganza  #neelofa  #fattahamin  #salebaju  #saleblouse  #mzlsara  #mzlsaraco 
#TruDollyTips .
TruDolly helps you to improve your healthy lifestyle . Just take 1 or 2 tablet beauty booster in the morning and take 1 or 2 tablet detox pro at night .
.
For the best result, Drink 2-3 litre water daily๐ŸŒน
.
#trudollybyfazura #freepostageseluruhmalaysia #trudolly #fattzura #natural #ingredient #supplement #food #healthy #fitness #fabulous #melaka #trudollymelaka  #fattahamin #missfazura #kuim #uitmlendu
Jom layan video starbloom & sweetheart๐Ÿ’–.. .
Tampil lebih CANTIK ELEGANT BER'KILAU'AN dengan pin tudung swarovski-cik zu ๐Ÿ’ƒ
.
Grab it now!๐Ÿ˜
.
#swarovski #pintudungswarovski #pinswarovski #hijabpinswarovski #broochswarovski #gentlemanstuds #wirdoraswarovski #muslimahhijab #hijab #bawalexclusive #shawl #duckscarves #neelofa #sugarscarf #bokitta #arzu #naelofarhijab #nhlover #ariani #sitinurhaliza #fattahamin #cikzublingbling #tudungsatin 
#doorgift #hantarankahwin #gifts #birthdaypresent #trustedseller
Jom layan video starbloom & sweetheart๐Ÿ’–.. . Tampil lebih CANTIK ELEGANT BER'KILAU'AN dengan pin tudung swarovski-cik zu ๐Ÿ’ƒ . Grab it now!๐Ÿ˜ . #swarovski  #pintudungswarovski  #pinswarovski  #hijabpinswarovski  #broochswarovski  #gentlemanstuds  #wirdoraswarovski  #muslimahhijab  #hijab  #bawalexclusive  #shawl  #duckscarves  #neelofa  #sugarscarf  #bokitta  #arzu  #naelofarhijab  #nhlover  #ariani  #sitinurhaliza  #fattahamin  #cikzublingbling  #tudungsatin  #doorgift  #hantarankahwin  #gifts  #birthdaypresent  #trustedseller 
Mua HAYA RAHIM guna GOLDEN GLOW !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Tengok satu kali tak jemu,
Tengok 2 kali, ehhh nak tengok lagi,
Tidur malam pun termimpi - mimpi,
Itulah dia penangan susuk emas golden glow
.
Makeup tak crack โœ”
Makeup extra glowing โœ”
Makeup tahan lama โœ”
Makeup flawless โœ”
Makeup tak berdebu โœ”
.
Amacam, best tak ? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
2 BOTOL FREE POSTAGE
.
.
#goldenglow #glowing #makeupglowing #mua #makeupartist #makeupaddict #sprayglowing
#spraymurah #spraymist #serum #serummurah #kulitcerah #kulitputih #muabellazpakai #bellaz  #kulitlicin #drama #langkawiisland #sasa #facemistmalaysia #facemistmurah #fattahamin #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah
Mua HAYA RAHIM guna GOLDEN GLOW !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Tengok satu kali tak jemu, Tengok 2 kali, ehhh nak tengok lagi, Tidur malam pun termimpi - mimpi, Itulah dia penangan susuk emas golden glow . Makeup tak crack โœ” Makeup extra glowing โœ” Makeup tahan lama โœ” Makeup flawless โœ” Makeup tak berdebu โœ” . Amacam, best tak ? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . 2 BOTOL FREE POSTAGE . . #goldenglow  #glowing  #makeupglowing  #mua  #makeupartist  #makeupaddict  #sprayglowing  #spraymurah  #spraymist  #serum  #serummurah  #kulitcerah  #kulitputih  #muabellazpakai  #bellaz  #kulitlicin  #drama  #langkawiisland  #sasa  #facemistmalaysia  #facemistmurah  #fattahamin  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmurah 
.
PRE ORDER! ๐Ÿ”ฅ
.
MARCELO BURLON๐Ÿ˜Ž
Iphone 6 and above (exp 5c)
.
โœ”HIGH QUALITY๐Ÿ˜‰
โœ”Harga biasa RM45
โœ”Harga 5 org terawal cuma RM 30 je๐Ÿ˜
โœ”Postage RM7sm RM12ss
โœ”Pm laju2 sebelum org lain beli
โœ”No. whatsapp ada dkt bio

#casingphone  #igshopmalaysia #coverrose #caserose #casingrose #fattahamin #jannanick #viralmalaysia #raver #promotion #promosi #zulariffin #neelofa #phonecase #casingsamsung #iphone #casingoppo #casinghuawei #casephone #coverphone #coveriphone  #caseiphone #casingvivo #gadjet  #casingphonemalaysia
. PRE ORDER! ๐Ÿ”ฅ . MARCELO BURLON๐Ÿ˜Ž Iphone 6 and above (exp 5c) . โœ”HIGH QUALITY๐Ÿ˜‰ โœ”Harga biasa RM45 โœ”Harga 5 org terawal cuma RM 30 je๐Ÿ˜ โœ”Postage RM7sm RM12ss โœ”Pm laju2 sebelum org lain beli โœ”No. whatsapp ada dkt bio #casingphone  #igshopmalaysia  #coverrose  #caserose  #casingrose  #fattahamin  #jannanick  #viralmalaysia  #raver  #promotion  #promosi  #zulariffin  #neelofa  #phonecase  #casingsamsung  #iphone  #casingoppo  #casinghuawei  #casephone  #coverphone  #coveriphone  #caseiphone  #casingvivo  #gadjet  #casingphonemalaysia 
Cik abg geram tgk aset ๐Ÿ˜
.
PROMO BUY 2 + FREE 1 BCONFIDENT !
.
Ramai terkejut bila beli 2 botol bconfident advance dpt free lg satu botol saiz yg sama juga, biasa produk lain akan bg trial pack tp dgn bconfident kita bg saiz yg sama juga free tu ๐Ÿ˜
.
Dapatkan skrg pakej BUY 2 + FREE 1 + FREE GIFT VVIP. Hanya utk promosi bulan januari nie sahaja!!
.

Whatsapp segera ke 013-3090209
.
Jadi 5 org pelanggan yg terawal utk dapatkan bconfident advance dan free gift vvip ๐Ÿ˜
.
.
#bconfidentbrunei #neelofa #fattahamin #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #originalmurah #originalproduk #bustup #trustedseller #dyxy #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattzura #menyusukananak #viral2018 #dianzvitamin #pinklady #payudaramontok #surekencang #bodysexy #ubatpayudara
Cik abg geram tgk aset ๐Ÿ˜ . PROMO BUY 2 + FREE 1 BCONFIDENT ! . Ramai terkejut bila beli 2 botol bconfident advance dpt free lg satu botol saiz yg sama juga, biasa produk lain akan bg trial pack tp dgn bconfident kita bg saiz yg sama juga free tu ๐Ÿ˜ . Dapatkan skrg pakej BUY 2 + FREE 1 + FREE GIFT VVIP. Hanya utk promosi bulan januari nie sahaja!! . Whatsapp segera ke 013-3090209 . Jadi 5 org pelanggan yg terawal utk dapatkan bconfident advance dan free gift vvip ๐Ÿ˜ . . #bconfidentbrunei  #neelofa  #fattahamin  #payudarakendur  #bconfidenthq  #bconfidentoffer  #bconfidentjohor  #bconfidentselangor  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidentsabah  #originalmurah  #originalproduk  #bustup  #trustedseller  #dyxy  #serumpayudara  #milkbooster  #bconfidentsingapore  #bconfident  #fattzura  #menyusukananak  #viral2018  #dianzvitamin  #pinklady  #payudaramontok  #surekencang  #bodysexy  #ubatpayudara 
Welcomeboard
.
Hello kitty theme
High resolution
Laser printing
1400 dpi
.
.
Pulau Pinang
13/1/2018
Wedding
.
.
Whatsapp 0122545567
Whatsapp 0122545567
Whatsapp 0122545567
.
.
Kindly follow instagram:
.
@acitguestbook
.
@hm_booth .
#acitguestbook
#hmbooth
#printing
#printingmalaysia
#printingmurah
#printingkl
#printingmurahmalaysia
#bunting
buntingflag
#buntingbanner
#buntingmalaysia
#bannermurah
#designmurah
#buntingflagmurah
#buntingkahwin
#buntingmurah
#bannermalaysia
#eventplannermalaysia
#partyplannermalaysia
#sayajual
#sayajualmurah
#shoppingonlinemalaysia
#shoppingonlinemurah
#fattahamin
#fattzura
#kekasihpaksarela
#neelofa
#noradanish
#igmalaysia
Welcomeboard . Hello kitty theme High resolution Laser printing 1400 dpi . . Pulau Pinang 13/1/2018 Wedding . . Whatsapp 0122545567 Whatsapp 0122545567 Whatsapp 0122545567 . . Kindly follow instagram: . @acitguestbook . @hm_booth . #acitguestbook  #hmbooth  #printing  #printingmalaysia  #printingmurah  #printingkl  #printingmurahmalaysia  #bunting  buntingflag #buntingbanner  #buntingmalaysia  #bannermurah  #designmurah  #buntingflagmurah  #buntingkahwin  #buntingmurah  #bannermalaysia  #eventplannermalaysia  #partyplannermalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #shoppingonlinemalaysia  #shoppingonlinemurah  #fattahamin  #fattzura  #kekasihpaksarela  #neelofa  #noradanish  #igmalaysia 
Korang jgn lupe taw mlm ni..
#diaanakjeneral 
Adaptasi novel si cantik manis
@hezzy_azra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Start 24 /1 @ 8.30mlm -9.30mlm
Setiap hari Rabu & khamis
26 episod / Adaptasi novel 
@fattahaminz / #zhakif
@nienabaharun / #syirin
Terbitan @a_aidaproduction 
Director @khalidnadzri

#fattahrians
#fattah 
#fattahamin 
#fattzura
#zhakifsyirin
Double Decker Lunch box -RM89.90
Square Lunch box -RM74.90

Grab yours now!!! DM or whatsapp to order. (Price excluded ps fees  and  courier charges. 
Courier charges depends on weight and sizes of your items purchased. 
Don't worry we charge you a very minimal and reasonable fees). To purchase, WhatsApp +60163855189
#peminatsmiggle #smigglefan#smiggleasia #smigglemalaysia #smigglebangsar #smiggle #smiggleshahalam #kekasihpaksarela #fattahamin #fazura #fattzura
Dubbing for #klspecialforce #fattahamin .
.
Igs @sakirinaca90
Rasa macam x sabar nak tengok ๐Ÿ˜  #klspecialforce @fattahaminz ๐Ÿ“น by @sakirinaca90 
#igstory 
#fattahamin 
#klspecialforce 
#dubbing 
#cakapyangbaikbaik 
#doayangbaikbaik 
#fikiryangbaikbaik 
24-01-2018
Boys, have you taken yet your lunch bag?

RM104.90

Grab yours now!!! DM or whatsapp to order. (Price excluded ps fees  and  courier charges. 
Courier charges depends on weight and sizes of your items purchased. 
Don't worry we charge you a very minimal and reasonable fees). To purchase, WhatsApp +60163855189
#peminatsmiggle #smigglefan#smiggleasia #smigglemalaysia #smigglebangsar #smiggle #smiggleshahalam #kekasihpaksarela #fattahamin #fazura #fattzura
So cantek kaler kuning cair ni... pastel lover must have this colour...material quality heavy chiffon fukuhara yang super duper senang bentuk, terletak, flowy, soft & tak panas..plain boleh with flower3d pun boleh...berminat??? Senang jew Bole direct wasapp kaka just click link di bio hokey...
.
.
.
.
.

#ASlovers #ASquard #byaleesyaqisscarves #ajimaura #terapiinstagram #fattzura #fattahamin #fazura #titiancinta #zulariffin #farahnabilah #bazaarpaknil #moodrepublik #borongbawal #borongshawl #borongtudung #custommadeshawl #instafamous #instafashion #borongbajumurah #jenamasendiri #shawlplain #shawlsulam #tudungviral #pastelcolors #flower3d #kuantan #pahang #anugerahmeletopera #azizanosman
So cantek kaler kuning cair ni... pastel lover must have this colour...material quality heavy chiffon fukuhara yang super duper senang bentuk, terletak, flowy, soft & tak panas..plain boleh with flower3d pun boleh...berminat??? Senang jew Bole direct wasapp kaka just click link di bio hokey... . . . . . #ASlovers  #ASquard  #byaleesyaqisscarves  #ajimaura  #terapiinstagram  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #titiancinta  #zulariffin  #farahnabilah  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #borongbawal  #borongshawl  #borongtudung  #custommadeshawl  #instafamous  #instafashion  #borongbajumurah  #jenamasendiri  #shawlplain  #shawlsulam  #tudungviral  #pastelcolors  #flower3d  #kuantan  #pahang  #anugerahmeletopera  #azizanosman 
STOCK UPDATE:
.

Purple - M
Baby Blue - M
Mustard - M & L
Dusty Pink - M & L
Soft Yellow - M & L
Mint Green - M & L
Orange - M & L
Maroon - L
Dark Brown - L

Whatsapp SAHAJA: 013 649 6969
STOCK UPDATE: . Purple - M Baby Blue - M Mustard - M & L Dusty Pink - M & L Soft Yellow - M & L Mint Green - M & L Orange - M & L Maroon - L Dark Brown - L Whatsapp SAHAJA: 013 649 6969
Study molek deh!๐Ÿ“š๐ŸŽ“๐Ÿ˜. -

@Regranned from @sayangselaseh01 -  Life as a student #uumkl #fattahamin .
.
Igs @fattahaminz - #regrann
Study molek deh!๐Ÿ“š๐ŸŽ“๐Ÿ˜. - @Regranned from @sayangselaseh01 - Life as a student #uumkl  #fattahamin  . . Igs @fattahaminz - #regrann 
ADELIA SOPHIA (218 ADS)
.
Harga : RM72SM/RM75SS
.
Material: Royal Silk
.
Wudhu friendly
.
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #aydajebat #mirafilzah #zizanrazak #neelofa  #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung  #kurtalelakimurah #blousemuslimah  #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju
ADELIA SOPHIA (218 ADS) . Harga : RM72SM/RM75SS . Material: Royal Silk . Wudhu friendly . Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . . ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 . . #miaahmad  #saharulridzwan  #jannanick  #aydajebat  #mirafilzah  #zizanrazak  #neelofa  #fattahamin  #lofattah  #fattzura  #bajukurungmurah  #dressraya  #kurungraya  #kebarung  #kurtalelakimurah  #blousemuslimah  #bajurayaperempuan  #bajunikah  #bajukurungmoden  #bajuraya  #kebayamoden  #sayajualbaju 
ADELIA SOPHIA (218 ADS)
.
Harga : RM72SM/RM75SS
.
Material: Royal Silk
.
Wudhu friendly
.
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #aydajebat #mirafilzah #zizanrazak #neelofa  #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung  #kurtalelakimurah #blousemuslimah  #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju
ADELIA SOPHIA (218 ADS) . Harga : RM72SM/RM75SS . Material: Royal Silk . Wudhu friendly . Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . . ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 . . #miaahmad  #saharulridzwan  #jannanick  #aydajebat  #mirafilzah  #zizanrazak  #neelofa  #fattahamin  #lofattah  #fattzura  #bajukurungmurah  #dressraya  #kurungraya  #kebarung  #kurtalelakimurah  #blousemuslimah  #bajurayaperempuan  #bajunikah  #bajukurungmoden  #bajuraya  #kebayamoden  #sayajualbaju 
[25.1.2018 ] ESOKโ€ฆESOKโ€ฆESOKโ€ฆ. !!! PROMOTION MENARIK  UNTUK PELANGGAN MBH MEDISPA KHAS DARI MBH HAIRCARE .
.
Jeng..jengโ€ฆjengโ€ฆapa die tu?
Kalau nak tahu, tutup mata  duluโ€ฆesok buka balik..hehe

Sebab Kak ita akan umumkan  esok barulaah surprise
.
.
TUNGGGU JAPP!
Sebelum Kak ita umumkan Kak ita nak hint2 sikit & tanyalahh berapa ramaaiiii yang tahu ttg 
Produk MBH Haircare yang dah available di setiap cawangan MBH Medispa?
.
.
Kalau tahu cuba komen  #mbhhaircare
.
 #mbh #mbhmedispasenawang #rawatankecantikan #beauty #2018 #kltu #newyear #cafeuniverse #fattahamin #fattzura #dsv #aliceinwonderland #jumanji  #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #promo #mbhroyalgoldreverseage #nursajat01 #spamurah #spamuslimah #meleTOP #LIVE #dekatkanjarakkita #senawang #january #sales #beautiful #spa #beautyfair
[25.1.2018 ] ESOKโ€ฆESOKโ€ฆESOKโ€ฆ. !!! PROMOTION MENARIK UNTUK PELANGGAN MBH MEDISPA KHAS DARI MBH HAIRCARE . . Jeng..jengโ€ฆjengโ€ฆapa die tu? Kalau nak tahu, tutup mata duluโ€ฆesok buka balik..hehe Sebab Kak ita akan umumkan esok barulaah surprise . . TUNGGGU JAPP! Sebelum Kak ita umumkan Kak ita nak hint2 sikit & tanyalahh berapa ramaaiiii yang tahu ttg Produk MBH Haircare yang dah available di setiap cawangan MBH Medispa? . . Kalau tahu cuba komen #mbhhaircare  . #mbh  #mbhmedispasenawang  #rawatankecantikan  #beauty  #2018  #kltu  #newyear  #cafeuniverse  #fattahamin  #fattzura  #dsv  #aliceinwonderland  #jumanji  #medispapalingdipercayai  #beautyinlovinghands  #promo  #mbhroyalgoldreverseage  #nursajat01  #spamurah  #spamuslimah  #meleTOP  #LIVE  #dekatkanjarakkita  #senawang  #january  #sales  #beautiful  #spa  #beautyfair 
ADELIA SOPHIA (218 ADS)
.
Harga : RM72SM/RM75SS
.
Material: Royal Silk
.
Wudhu friendly
.
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #aydajebat #mirafilzah #zizanrazak #neelofa  #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung  #kurtalelakimurah #blousemuslimah  #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju
ADELIA SOPHIA (218 ADS) . Harga : RM72SM/RM75SS . Material: Royal Silk . Wudhu friendly . Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . . ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 . . #miaahmad  #saharulridzwan  #jannanick  #aydajebat  #mirafilzah  #zizanrazak  #neelofa  #fattahamin  #lofattah  #fattzura  #bajukurungmurah  #dressraya  #kurungraya  #kebarung  #kurtalelakimurah  #blousemuslimah  #bajurayaperempuan  #bajunikah  #bajukurungmoden  #bajuraya  #kebayamoden  #sayajualbaju 
BAWALSHAWL PRINTED NON INSTANT ๐Ÿ’•
.
๐ŸŒธmaterial awning bawal cotton (senang bentuk , tak keras , tak perlu guna spray).
๐ŸŒธshawl chiffon material heavy chiffon + DIAMOND TABUR.
๐ŸŒธawning bawal dan shawl sudah dijahit sekali.
๐ŸŒธbawalshawl tiada bidang taw . Ada panjang dan lebar sahaja . Panjang 1.8meter , lebar 0.7meter.
๐ŸŒธWarna mungkin sedikit berbeza oleh lighting camera.
๐ŸŒธboleh singkat atau labuhkan ikut keselesaan pakai . (Adjustable).
๐ŸŒธrm35 sehelai.. postage add rm8 sm, rm12 ss
.
Nak tgk warna2 yg available klik sini #catalogbawalshawlmurahonline #catalogbawalshawlmurahonline #catalogbawalshawlmurahonline

Siapa nak order #bawalshawl #atyrascarf boleh whatsapp dilla 018-9050970 @ terus click je link dekat bio ya sayang2
.
Love,
@bawalshawl.murah.online

#bawalshawl #atyrascarf #bawalshawlmurah #bawalmurah #shawlmurah #tudungkonvo #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #neelofa #jannanick #fattahamin #fazura #fattzura #alifsatar #tutorialshawl #tutorialbawal #bellaammara #sweethelenabyNH  #naelofarhijab #duckscarves #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #cintahatibatu #isteriuntukdiiktiraf #kisahyanghilang
BAWALSHAWL PRINTED NON INSTANT ๐Ÿ’• . ๐ŸŒธmaterial awning bawal cotton (senang bentuk , tak keras , tak perlu guna spray). ๐ŸŒธshawl chiffon material heavy chiffon + DIAMOND TABUR. ๐ŸŒธawning bawal dan shawl sudah dijahit sekali. ๐ŸŒธbawalshawl tiada bidang taw . Ada panjang dan lebar sahaja . Panjang 1.8meter , lebar 0.7meter. ๐ŸŒธWarna mungkin sedikit berbeza oleh lighting camera. ๐ŸŒธboleh singkat atau labuhkan ikut keselesaan pakai . (Adjustable). ๐ŸŒธrm35 sehelai.. postage add rm8 sm, rm12 ss . Nak tgk warna2 yg available klik sini #catalogbawalshawlmurahonline  #catalogbawalshawlmurahonline  #catalogbawalshawlmurahonline  Siapa nak order #bawalshawl  #atyrascarf  boleh whatsapp dilla 018-9050970 @ terus click je link dekat bio ya sayang2 . Love, @bawalshawl.murah.online #bawalshawl  #atyrascarf  #bawalshawlmurah  #bawalmurah  #shawlmurah  #tudungkonvo  #tudungkawin  #tudungtunang  #tudungbridesmaid  #neelofa  #jannanick  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #alifsatar  #tutorialshawl  #tutorialbawal  #bellaammara  #sweethelenabyNH  #naelofarhijab  #duckscarves  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #cintahatibatu  #isteriuntukdiiktiraf  #kisahyanghilang 
ADELIA SOPHIA (218 ADS)
.
Harga : RM72SM/RM75SS
.
Material: Royal Silk
.
Wudhu friendly
.
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #aydajebat #mirafilzah #zizanrazak #neelofa  #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung  #kurtalelakimurah #blousemuslimah  #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju
ADELIA SOPHIA (218 ADS) . Harga : RM72SM/RM75SS . Material: Royal Silk . Wudhu friendly . Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . . ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 . . #miaahmad  #saharulridzwan  #jannanick  #aydajebat  #mirafilzah  #zizanrazak  #neelofa  #fattahamin  #lofattah  #fattzura  #bajukurungmurah  #dressraya  #kurungraya  #kebarung  #kurtalelakimurah  #blousemuslimah  #bajurayaperempuan  #bajunikah  #bajukurungmoden  #bajuraya  #kebayamoden  #sayajualbaju 
ADELIA SOPHIA (218 ADS)
.
Harga : RM72SM/RM75SS
.
Material: Royal Silk
.
Wudhu friendly
.
Nursing friendly
.
Princess cut (potongan tengah)
.
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #aydajebat #mirafilzah #zizanrazak #neelofa  #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung  #kurtalelakimurah #blousemuslimah  #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju
ADELIA SOPHIA (218 ADS) . Harga : RM72SM/RM75SS . Material: Royal Silk . Wudhu friendly . Nursing friendly . Princess cut (potongan tengah) . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . . ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWHATAPPS โžกโžก 0173045970 . . #miaahmad  #saharulridzwan  #jannanick  #aydajebat  #mirafilzah  #zizanrazak  #neelofa  #fattahamin  #lofattah  #fattzura  #bajukurungmurah  #dressraya  #kurungraya  #kebarung  #kurtalelakimurah  #blousemuslimah  #bajurayaperempuan  #bajunikah  #bajukurungmoden  #bajuraya  #kebayamoden  #sayajualbaju 
Bila kulit kita cantik, base kita cantik, makeup pun nampak cantik  natural je. Best kan kalau kulit cantik macam telur tanpa sebarang cela. Tak payah pikir putih cerah, yang penting kulit bersih. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ. Yes, bukan nya mudah nak dapat kulit yang flawless, tapi kita boleh usaha kan? .
.
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa." - Syafiqah Aina
.
Jom dapatkan kulit yang sihat! Lets rejuvenate our skin with AINAA SERUM! InshaAllah. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ‘‰ Sebotol RM65 SM / RM69 SS (EXCLUDE POSTAGE)
.
.
๐Ÿ“ฒ +6011-35095958
๐Ÿ“ฒ +6011-35095958
Bila kulit kita cantik, base kita cantik, makeup pun nampak cantik natural je. Best kan kalau kulit cantik macam telur tanpa sebarang cela. Tak payah pikir putih cerah, yang penting kulit bersih. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ. Yes, bukan nya mudah nak dapat kulit yang flawless, tapi kita boleh usaha kan? . . "Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa." - Syafiqah Aina . Jom dapatkan kulit yang sihat! Lets rejuvenate our skin with AINAA SERUM! InshaAllah. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . ๐Ÿ‘‰ Sebotol RM65 SM / RM69 SS (EXCLUDE POSTAGE) . . ๐Ÿ“ฒ +6011-35095958 ๐Ÿ“ฒ +6011-35095958
๐Ÿ’™NIQAB SARA๐Ÿ’š

Normal Price: RM49
Colour: Black only
Category: Exclusive by NIQAVIEยฎ
FREE BOX EXCLUSIVE โœ”

Type: NIQAB 1Layer Hidden Eye
Measure* : Free Size
Face Square/Layer Square - 14.5' ร— 20'
String: 2.7' x 38' 
Layer: 22' x 38'
Hidden Eye (adjustable visor)

Soft โœ” Breatheableโœ” Cheast Cover โœ” High Qualityโœ” No seam on eye โœ” Specky Friendly โœ” Exclusive Design โœ” Pinless โœ” *Probably the measurement is +-0.5 inches.  #niqaboriginalmalaysia #niqabismalaysia #niqabmurah #niqabcollection #niqabniqavie #terapiinstagram #niqavie #butikniqavie #jemaahniqavie
#NiqabSara #TeamAinaa #igersmalaysia #ikutcarakita #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #malaysia #ootdmalaysia #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualjam #jamdw #dw
๐Ÿ’™NIQAB SARA๐Ÿ’š Normal Price: RM49 Colour: Black only Category: Exclusive by NIQAVIEยฎ FREE BOX EXCLUSIVE โœ” Type: NIQAB 1Layer Hidden Eye Measure* : Free Size Face Square/Layer Square - 14.5' ร— 20' String: 2.7' x 38' Layer: 22' x 38' Hidden Eye (adjustable visor) Soft โœ” Breatheableโœ” Cheast Cover โœ” High Qualityโœ” No seam on eye โœ” Specky Friendly โœ” Exclusive Design โœ” Pinless โœ” *Probably the measurement is +-0.5 inches. #niqaboriginalmalaysia  #niqabismalaysia  #niqabmurah  #niqabcollection  #niqabniqavie  #terapiinstagram  #niqavie  #butikniqavie  #jemaahniqavie  #NiqabSara  #TeamAinaa  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #malaysia  #ootdmalaysia  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualjam  #jamdw  #dw 
EK 1338#LV โค๏ธGred AAA
โค๏ธReady Stock

RM70 SM/RM75 SS

New arrivals ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŒน๐Ÿ‘†๐Ÿ‘œ .
๐Ÿ”ฐRAI
.
.
Whatsapp 010 589 4525
#sayajual #sayajualhandbag #handbagmurah #begtangan #begtangnamurah #fattzura #igers #murah #jualonline #onlinebisnes #onlineshop #onlineinsta #fazura #fattahamin #jualanmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jualhandbag #instashop #faridkamil #ootd #oodt #channel #carlorino #fashionbag #fashion
EK 1338#LV  โค๏ธGred AAA โค๏ธReady Stock RM70 SM/RM75 SS New arrivals ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŒน๐Ÿ‘†๐Ÿ‘œ . ๐Ÿ”ฐRAI . . Whatsapp 010 589 4525 #sayajual  #sayajualhandbag  #handbagmurah  #begtangan  #begtangnamurah  #fattzura  #igers  #murah  #jualonline  #onlinebisnes  #onlineshop  #onlineinsta  #fazura  #fattahamin  #jualanmurah  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jualhandbag  #instashop  #faridkamil  #ootd  #oodt  #channel  #carlorino  #fashionbag  #fashion