an online Instagram web viewer

#fattzura medias

Photos

#Repost all the spotlights here please! 💃🏻💃🏻💃🏻
#QUEEN @missfazura posing for #glampaparazzi 😄 #FazuraXSHOM 
styled #byalexgun wearing @rizmanruzaini 
make up by @kfbongmakeup 
hair by @ckayliow 
#fazuraglamsquad#takpernahtakcantik#cantikyangtaklogik#fazbulouswarrior#fattzura#nurfazura#fashionstylist#hairstylist#makeupartist#kualalumpur#malaysia
Reunion Bonda gojes.. suka Tah jupa fav baby dia @theyusufiskandar . Ehem...hint to wifeyFaz.. x sesabar dah tu #fattzura 📷@puterizarith @nazreemmusa
Reunion Bonda gojes.. suka Tah jupa fav baby dia @theyusufiskandar . Ehem...hint to wifeyFaz.. x sesabar dah tu #fattzura  📷@puterizarith @nazreemmusa
Hanya satu bintang yang aku sayang iaitu kamu😘😍😍 Fattah💕Fazura..💞💞💞💞💞💞 #fattahaminz #fazura #fattzura #fattzuratiljannah @fattahaminz @missfazura @thefa_team
@Regranned from @rajafaraa -  See you guys tonight at #cintapertamathemusical #fattzura #soldout! - #regrann
Aduhh deme nihhh! Salah kan mereka otot pipi2 semua kebas 🤣. Menten momentum manih ni okehhhh 😍 #kamisuka #fattzura igs @meiaisyah
Aduhh deme nihhh! Salah kan mereka otot pipi2 semua kebas 🤣. Menten momentum manih ni okehhhh 😍 #kamisuka  #fattzura  igs @meiaisyah
.
In a hundred lifetimes, in a hundred worlds,
In any version of reality,
I would still choose you,
Over and over again,
Without pause, without a doubt
In a heartbeat... It's always be you..
The one and only...forever. 
@fattahaminz @missfazura
#fattzura #fattzurians #loveconquersall #lotsoflove💖 #lessofhate💙 #cintalangka #cantmoveon
📸 @fattzura.20l7 @eyemanaziz @mqproduction
Menarilah dan terus tertawa
Walau dunia tak seindah syurga
Bersyukurlah pada yang kuasa
Cinta kita di dunia

Selamanya...💕💕💕😊😊😊
.
.
@missfazura @fattahaminz .
#fattahamin #missfazura #fazura #fattzura #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fafacouple #meletopcouple #meletop #wanitaterindah #wanitaterakhir #lotsoflove #genuinelove #MyCoffeePrince
.
.
Selamat pagi semua 😘
.
Jangan lupa apply Skawhite Serum sebelum apply makeup utk ke kerja 😊
.
Penggunaan konsisten akan memberikan hasil yg wow okayy uollsss 💓💓
.
Berminat? .
Ws ke 0194266985

#serum #skawhite #serumjeragat #malaysianbrand #skincare #scarserum #freckles #fattzura #mencintaimumrfotographer #tipskawhite #serumbooster #serumjeragat #bazaarpaknil #hannahdelisha #viral #mencintaimumrfotographer #malaysianbrand #fattzura #skawhitebeautyserum #skawhite #tipsbyskawhite #hannahdelisha #syafiqkyle #kkmlulus
. . Selamat pagi semua 😘 . Jangan lupa apply Skawhite Serum sebelum apply makeup utk ke kerja 😊 . Penggunaan konsisten akan memberikan hasil yg wow okayy uollsss 💓💓 . Berminat? . Ws ke 0194266985 #serum  #skawhite  #serumjeragat  #malaysianbrand  #skincare  #scarserum  #freckles  #fattzura  #mencintaimumrfotographer  #tipskawhite  #serumbooster  #serumjeragat  #bazaarpaknil  #hannahdelisha  #viral  #mencintaimumrfotographer  #malaysianbrand  #fattzura  #skawhitebeautyserum  #skawhite  #tipsbyskawhite  #hannahdelisha  #syafiqkyle  #kkmlulus 
Alhamdulillah Trudolly mengurangkan berat badan 😍😍
.
InshaaAllah lepas ni boleh dapat ideal body weight 😍
.
Tak sabar nak tunggu all customer yang consisten untuk dapat capai target berat ideal masing-masing

#detoxpro #fattzura #missfazura #trudollyputrajaya #trudollymelaka
SIAPA NAK RATAKAN KEMBALI KULIT WAJAH BERLUBANG ?
.
.
Gunakan Dermaroller je 😊
Recommended guna bersama Vitamin C Serum untuk membantu mempercepatkan proses ratakan kulit wajah berlubang akibat bekas parut jerawat .
.
Golek Golek Golek sampai rata 😃
.
.
PROMO YES 🎉
.
.
HANYA RM44 sahaja!
.
.
JIMAT RM11 .
.
Whatsapp "YES" ke 014-2346431
SIAPA NAK RATAKAN KEMBALI KULIT WAJAH BERLUBANG ? . . Gunakan Dermaroller je 😊 Recommended guna bersama Vitamin C Serum untuk membantu mempercepatkan proses ratakan kulit wajah berlubang akibat bekas parut jerawat . . Golek Golek Golek sampai rata 😃 . . PROMO YES 🎉 . . HANYA RM44 sahaja! . . JIMAT RM11 . . Whatsapp "YES" ke 014-2346431
.
Cara amalkan Pink Lady Body Perfection.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
🎯 Ambil 2 biji kapsul Pink Lady & makan sebelum atau selepas sarapan.
🎯 Lebihkan minum air suam / susu / soya.
🎯 Lebihkan pengambilan buah-buahan.
🎯 Lebihkan memakan sayur-sayuran.
.
❎ Elak / kurangkan minuman berkafien.
❎ Elak / kurangkan gula & garam.
❎ Elak / kurangkan pengambilan minyak & "junk food".
.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
💊 1 botol : 60 caps.
📆 1 botol : 30 hari
💰 1 botol : RM280.
🍃100% herba organik.
📮 Free postage seluruh Malaysia.
.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
.
#pinkladylover #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #fitness #gym #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #payudaramontok #lazada #terlajaklaris #datoserivida #fattzura #gemuk #supreme #bape #adidas #nike #workout #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cantik #putih #kurus #gadis #zoukout #like4like #followme #sayajual #flawless
. Cara amalkan Pink Lady Body Perfection. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 🎯 Ambil 2 biji kapsul Pink Lady & makan sebelum atau selepas sarapan. 🎯 Lebihkan minum air suam / susu / soya. 🎯 Lebihkan pengambilan buah-buahan. 🎯 Lebihkan memakan sayur-sayuran. . ❎ Elak / kurangkan minuman berkafien. ❎ Elak / kurangkan gula & garam. ❎ Elak / kurangkan pengambilan minyak & "junk food". . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 💊 1 botol : 60 caps. 📆 1 botol : 30 hari 💰 1 botol : RM280. 🍃100% herba organik. 📮 Free postage seluruh Malaysia. . 📲 WhatsApp : +6016-296 0104. 📲 WhatsApp : +6016-296 0104. 📲 WhatsApp : +6016-296 0104. 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 . #pinkladylover  #pinkladymalaysia  #pinkladybodyperfection  #fitness  #gym  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #payudaramontok  #lazada  #terlajaklaris  #datoserivida  #fattzura  #gemuk  #supreme  #bape  #adidas  #nike  #workout  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #cantik  #putih  #kurus  #gadis  #zoukout  #like4like  #followme  #sayajual  #flawless 
Lagi banyak nombor spf pada sunscreen uollss maksudnya lagi lama dia protect kulit daripada sinaran UV

Yang nombor PA kat bawah tu lagi banyak + dia lagi banyak dia protect dari UVA yang berbahaya

#liptintmalaysia
#liptint
#liptintmurah #sayajualliptint
#lokalahmalaysia
#ukm
#uitm
#um
#terapiinstagram
#liptintviral
#sayajual 
#fattzura
#sayajualmakeup
#lipstikorganik 
#liptintoriginal #lipbalmmalaysia 
#lipbalmmadu #kuis  #uia #uiakuantan #bazarpaknil #bazaar #sayajualmurah #sayajualmekap #sayajualmekapmurah #organiclipstick #makeupmalaysia #makeupmalaysiaoriginal
Lagi banyak nombor spf pada sunscreen uollss maksudnya lagi lama dia protect kulit daripada sinaran UV Yang nombor PA kat bawah tu lagi banyak + dia lagi banyak dia protect dari UVA yang berbahaya #liptintmalaysia  #liptint  #liptintmurah  #sayajualliptint  #lokalahmalaysia  #ukm  #uitm  #um  #terapiinstagram  #liptintviral  #sayajual  #fattzura  #sayajualmakeup  #lipstikorganik  #liptintoriginal  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmadu  #kuis  #uia  #uiakuantan  #bazarpaknil  #bazaar  #sayajualmurah  #sayajualmekap  #sayajualmekapmurah  #organiclipstick  #makeupmalaysia  #makeupmalaysiaoriginal 
.
⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺
KEUNIKAN PINK LADY
⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺
.
🎯UNIK 1 - PEMBESARAN BALLOON.
.
Dah 4-5 tahun kahwin hubungan jadi lemau dah? 
Inilah masanya untk buktikan sayang kita pada en cik suami. Eratkan hubungan dengan suami anda setiap malam. Cuba tak sampai sebotol pon dah nmpak kesan Pink Lady ni. Entah-entah dalam masa seminggu pon dah nampak kesan. Yela, lain orang, lain penyerapannya kan?😊
.
🎯UNIK 2 - PELANCARAN ALIRAN DARAH.
.
Rasa serba tak kena bila bad mood datang betul tak? Takpe. Kita cuba usaha dengan Pink Lady yang hot ni. Ia dapat membantu uols melancarkan aliran darah, baik pulih mood swing dan semestinya dapat membantu menceriakan hari-hari uols. 👏
. 🎯UNIK 3 - PENURUNAN BERAT BADAN.
.
Makan memang hobi kita kan? Tapi tu la uols, susah pulak nak berhenti mengunyah ni. Hehe!😁
.
Pink Lady mampu membantu uols menurunkan berat badan. Menjadikan pinggang uols lebih ramping macam kerengga. Lihat kesan dalam masa SEMINGGU. 😉 .
🎯UNIK 4 - ATASI MASALAH MENOPAUSE.
.
Haaa.. Yang ni secara tak langsung berkait rapat dengan 🎯UNIK 1. Memang dapat membantu hubungan kelamin uols dengan encik suami. Encik suami pasti berpuas hati & dan yang paling penting, beliau semakin sayang kat uols. Kawan ajak lepak kedai mamak pon dia fikir berkali-kali. 🙈
.
🎯UNIK 5 - KULIT LEBIH SMOOTH.
.
Penat nak cari produk lain pulak untuk muka kan? Duit lagi nak beli produk lain. Jangan khuatir, dengan Pink Lady, semua dah cover. Bukan setakat kulit lembut. Cerah, gebu, flawless dengan izin-Nya semua boleh dapat. All in one! Head to toe! Duit yang ada boleh dibelanjakan bagi tujuan yang lain. 😍
.
Uols, banyak lagi kebaikan Pink Lady yang lain tau. Tak rugi untuk mencuba, tapi rugi kalau tak mengambil peluang yang ada. .
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
💊 1 botol : 60 caps.
📆 1 botol : 30 hari
💰 1 botol : RM280.
🍃100% herba organik.
📮 Free postage seluruh Malaysia.
.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
📲 WhatsApp : +6016-296 0104.
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
.
#pinkladylover #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #fitness #gym #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #payudaramontok #lazada #terlajaklaris #datoserivida #fattzura #gemuk #supreme #bape #followme
. ⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺ KEUNIKAN PINK LADY ⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺⏺ . 🎯UNIK 1 - PEMBESARAN BALLOON. . Dah 4-5 tahun kahwin hubungan jadi lemau dah? Inilah masanya untk buktikan sayang kita pada en cik suami. Eratkan hubungan dengan suami anda setiap malam. Cuba tak sampai sebotol pon dah nmpak kesan Pink Lady ni. Entah-entah dalam masa seminggu pon dah nampak kesan. Yela, lain orang, lain penyerapannya kan?😊 . 🎯UNIK 2 - PELANCARAN ALIRAN DARAH. . Rasa serba tak kena bila bad mood datang betul tak? Takpe. Kita cuba usaha dengan Pink Lady yang hot ni. Ia dapat membantu uols melancarkan aliran darah, baik pulih mood swing dan semestinya dapat membantu menceriakan hari-hari uols. 👏 . 🎯UNIK 3 - PENURUNAN BERAT BADAN. . Makan memang hobi kita kan? Tapi tu la uols, susah pulak nak berhenti mengunyah ni. Hehe!😁 . Pink Lady mampu membantu uols menurunkan berat badan. Menjadikan pinggang uols lebih ramping macam kerengga. Lihat kesan dalam masa SEMINGGU. 😉 . 🎯UNIK 4 - ATASI MASALAH MENOPAUSE. . Haaa.. Yang ni secara tak langsung berkait rapat dengan 🎯UNIK 1. Memang dapat membantu hubungan kelamin uols dengan encik suami. Encik suami pasti berpuas hati & dan yang paling penting, beliau semakin sayang kat uols. Kawan ajak lepak kedai mamak pon dia fikir berkali-kali. 🙈 . 🎯UNIK 5 - KULIT LEBIH SMOOTH. . Penat nak cari produk lain pulak untuk muka kan? Duit lagi nak beli produk lain. Jangan khuatir, dengan Pink Lady, semua dah cover. Bukan setakat kulit lembut. Cerah, gebu, flawless dengan izin-Nya semua boleh dapat. All in one! Head to toe! Duit yang ada boleh dibelanjakan bagi tujuan yang lain. 😍 . Uols, banyak lagi kebaikan Pink Lady yang lain tau. Tak rugi untuk mencuba, tapi rugi kalau tak mengambil peluang yang ada. . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 💊 1 botol : 60 caps. 📆 1 botol : 30 hari 💰 1 botol : RM280. 🍃100% herba organik. 📮 Free postage seluruh Malaysia. . 📲 WhatsApp : +6016-296 0104. 📲 WhatsApp : +6016-296 0104. 📲 WhatsApp : +6016-296 0104. 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 . #pinkladylover  #pinkladymalaysia  #pinkladybodyperfection  #fitness  #gym  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #payudaramontok  #lazada  #terlajaklaris  #datoserivida  #fattzura  #gemuk  #supreme  #bape  #followme 
TIKET #Lostworldoftambun Murah murah saja.. Cuti sekolah dah dekat. +0143404510 - WATER PARK
- HOT SPRING
- PETTING ZOO
- TIGER VALLEY
- HIPPO KINGDOM
- CATOPIA
- LUPE ADVENTURE many more

#sunwaylostworldoftambun #lostworld #lostworldhotel #visitperak2017🙌 #cuticutimalaysia #tiketfree #tiketmurahipoh #langkawiisland #batuferingghi #ipoh #bulatanamanjaya #hotelperak #familyday #groupouting #pakejbajet #pakejmurah #freelanceagent #fattzura #homestayipoh #homestaymurahipoh #homestaymurah
TIKET #Lostworldoftambun  Murah murah saja.. Cuti sekolah dah dekat. +0143404510 - WATER PARK - HOT SPRING - PETTING ZOO - TIGER VALLEY - HIPPO KINGDOM - CATOPIA - LUPE ADVENTURE many more #sunwaylostworldoftambun  #lostworld  #lostworldhotel  #visitperak2017 🙌 #cuticutimalaysia  #tiketfree  #tiketmurahipoh  #langkawiisland  #batuferingghi  #ipoh  #bulatanamanjaya  #hotelperak  #familyday  #groupouting  #pakejbajet  #pakejmurah  #freelanceagent  #fattzura  #homestayipoh  #homestaymurahipoh  #homestaymurah 
*kenapa kene rebut promosi iris*

Sebab iris best. ✅ Tangki besar. ✅ Ada air panas, suam dan sejuk terus ✅ Stylish. Nampak exclusive. Design cun. ✅ rental murah. Dr rm75. Tp malangnya ni smpai *31/1/18 je dan selagi stok masih ada*

http://Cikgucuckooanda.wasap.my
http://Cikgucuckooanda.wasap.my
http://Cikgucuckooanda.wasap.my

#PenapisAirCuckoo 
#PenapisUdaraCuckoo
#CuckooMalaysia
#CuckooKL 
#CuckooSelangor
#1rumah1Cuckoo
#UsahawanCuckoo
#ragzul
#ragzulian
#ceogroup
#LawanTetapLawan
#CikguCuckooAnda
#CikguRunnerGojes
#fattzura
#mawaraff
#meletop
#astroria
*kenapa kene rebut promosi iris* Sebab iris best. ✅ Tangki besar. ✅ Ada air panas, suam dan sejuk terus ✅ Stylish. Nampak exclusive. Design cun. ✅ rental murah. Dr rm75. Tp malangnya ni smpai *31/1/18 je dan selagi stok masih ada* http://Cikgucuckooanda.wasap.my http://Cikgucuckooanda.wasap.my http://Cikgucuckooanda.wasap.my #PenapisAirCuckoo  #PenapisUdaraCuckoo  #CuckooMalaysia  #CuckooKL  #CuckooSelangor  #1rumah1Cuckoo  #UsahawanCuckoo  #ragzul  #ragzulian  #ceogroup  #LawanTetapLawan  #CikguCuckooAnda  #CikguRunnerGojes  #fattzura  #mawaraff  #meletop  #astroria 
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! 
Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList. Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘

#calistacardigan #abayamura #sayajualabaya #sayajualcardigan #cardiganmurah #abayacardigan #calistacardigan #hargamampumilik #sapotlokal #fattzura #ctdk #abayamaroon #abayaturqoise #cardiganmaroon #cardiganturqoise #dia #syurgayangkedua #dendamaurora #longcardigan #cardiganlabuh #labuhlonggar #abayalabuh #abayalonggar
#comingsosoon
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik  bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList . Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘 #calistacardigan  #abayamura  #sayajualabaya  #sayajualcardigan  #cardiganmurah  #abayacardigan  #calistacardigan  #hargamampumilik  #sapotlokal  #fattzura  #ctdk  #abayamaroon  #abayaturqoise  #cardiganmaroon  #cardiganturqoise  #dia  #syurgayangkedua  #dendamaurora  #longcardigan  #cardiganlabuh  #labuhlonggar  #abayalabuh  #abayalonggar  #comingsosoon 
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! 
Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList. Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘

#calistacardigan #abayamura #sayajualabaya #sayajualcardigan #cardiganmurah #abayacardigan #calistacardigan #hargamampumilik #sapotlokal #fattzura #ctdk #abayamaroon #abayaturqoise #cardiganmaroon #cardiganturqoise #dia #syurgayangkedua #dendamaurora #longcardigan #cardiganlabuh #labuhlonggar #abayalabuh #abayalonggar
#comingsosoon
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik  bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList . Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘 #calistacardigan  #abayamura  #sayajualabaya  #sayajualcardigan  #cardiganmurah  #abayacardigan  #calistacardigan  #hargamampumilik  #sapotlokal  #fattzura  #ctdk  #abayamaroon  #abayaturqoise  #cardiganmaroon  #cardiganturqoise  #dia  #syurgayangkedua  #dendamaurora  #longcardigan  #cardiganlabuh  #labuhlonggar  #abayalabuh  #abayalonggar  #comingsosoon 
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! 
Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList. Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘

#calistacardigan #abayamura #sayajualabaya #sayajualcardigan #cardiganmurah #abayacardigan #calistacardigan #hargamampumilik #sapotlokal #fattzura #ctdk #abayamaroon #abayaturqoise #cardiganmaroon #cardiganturqoise #dia #syurgayangkedua #dendamaurora #longcardigan #cardiganlabuh #labuhlonggar #abayalabuh #abayalonggar
#comingsosoon
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik  bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList . Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘 #calistacardigan  #abayamura  #sayajualabaya  #sayajualcardigan  #cardiganmurah  #abayacardigan  #calistacardigan  #hargamampumilik  #sapotlokal  #fattzura  #ctdk  #abayamaroon  #abayaturqoise  #cardiganmaroon  #cardiganturqoise  #dia  #syurgayangkedua  #dendamaurora  #longcardigan  #cardiganlabuh  #labuhlonggar  #abayalabuh  #abayalonggar  #comingsosoon 
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! 
Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList. Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘

#calistacardigan #abayamura #sayajualabaya #sayajualcardigan #cardiganmurah #abayacardigan #calistacardigan #hargamampumilik #sapotlokal #fattzura #ctdk #abayamaroon #abayaturqoise #cardiganmaroon #cardiganturqoise #dia #syurgayangkedua #dendamaurora #longcardigan #cardiganlabuh #labuhlonggar #abayalabuh #abayalonggar
#comingsosoon
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik  bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList . Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘 #calistacardigan  #abayamura  #sayajualabaya  #sayajualcardigan  #cardiganmurah  #abayacardigan  #calistacardigan  #hargamampumilik  #sapotlokal  #fattzura  #ctdk  #abayamaroon  #abayaturqoise  #cardiganmaroon  #cardiganturqoise  #dia  #syurgayangkedua  #dendamaurora  #longcardigan  #cardiganlabuh  #labuhlonggar  #abayalabuh  #abayalonggar  #comingsosoon 
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! 
Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList. Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘

#calistacardigan #abayamura #sayajualabaya #sayajualcardigan #cardiganmurah #abayacardigan #calistacardigan #hargamampumilik #sapotlokal #fattzura #ctdk #abayamaroon #abayaturqoise #cardiganmaroon #cardiganturqoise #dia #syurgayangkedua #dendamaurora #longcardigan #cardiganlabuh #labuhlonggar #abayalabuh #abayalonggar
#comingsosoon
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik  bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList . Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘 #calistacardigan  #abayamura  #sayajualabaya  #sayajualcardigan  #cardiganmurah  #abayacardigan  #calistacardigan  #hargamampumilik  #sapotlokal  #fattzura  #ctdk  #abayamaroon  #abayaturqoise  #cardiganmaroon  #cardiganturqoise  #dia  #syurgayangkedua  #dendamaurora  #longcardigan  #cardiganlabuh  #labuhlonggar  #abayalabuh  #abayalonggar  #comingsosoon 
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! 
Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList. Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘

#calistacardigan #abayamura #sayajualabaya #sayajualcardigan #cardiganmurah #abayacardigan #calistacardigan #hargamampumilik #sapotlokal #fattzura #ctdk #abayamaroon #abayaturqoise #cardiganmaroon #cardiganturqoise #dia #syurgayangkedua #dendamaurora #longcardigan #cardiganlabuh #labuhlonggar #abayalabuh #abayalonggar
#comingsosoon
Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 “Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Kak Queen pun terkejut bila Hq habaq harga mesti #mampumilik  bawah rm99 “Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! Whatsapp Kak Queen segera untuk di masukkan dalam #WaitingList . Link whatsapp di bio ya. Jangan lupa snap gambar dan whatsapp 😘 #calistacardigan  #abayamura  #sayajualabaya  #sayajualcardigan  #cardiganmurah  #abayacardigan  #calistacardigan  #hargamampumilik  #sapotlokal  #fattzura  #ctdk  #abayamaroon  #abayaturqoise  #cardiganmaroon  #cardiganturqoise  #dia  #syurgayangkedua  #dendamaurora  #longcardigan  #cardiganlabuh  #labuhlonggar  #abayalabuh  #abayalonggar  #comingsosoon 
Selamat  Pagi 💄💄💄💄
-

Kak  ros  share  cara  pengambilan dan  juga  kak  ros  tepek  Testimonial  sis  ni  ambik  collagen Cantikkannnnnn😳😳
-
Kita guna  kita  tau  hasilnya  dan kita  share  testimonial pelanggan  dan  kawankawan  dan diri  kita  sendiri. In  sha  Allah  dengan  izin  Allah  dengan  NIAT  nak  membantu. -
🌺COLLAGEN🌺
-
-1/2 sachet sehari
Atau
-
-1 sachet selang sehari
Jika sedang ada crisis jerawat :
-
-1 sachet sehari sehingga crisis jerawat improve.
-
Bancuh dgn apa apa air minuman yg digemari.
KECUALI : teh/kopi/air panas/air gas
-
Minum ketika perut kosong untuk penyerapan collagen yang lebih baik dan menyeluruh.
-
Saranan :
- bancuh dgn air jus oren tropicana atau calpis
- minum sebelum bfast atau sebelum tidur (waktu perut tgh takde makanan apa2)
-
🌺Apa resipi Shaklee untuk Collagen Powder ni ? 🌺
-
Ramuan Collagen Powder Shaklee .
-
🌺 ekstrak biji Camelia Japonica .
🌺 collagen Ikan .
🌺 ekstrak kekerang .
🌺 Lactobacillius Acidophilus .
🌺 Vitamin C
🌺 Vitamin D
.
kesemua ramuan ini digabungkan untuk keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikkan dalaman dan luaran badan kita 
Sebab tu collagen ni effect dia lebih cepat berbanding vitamin C & VitE sebab dia mudah diserap dalam badan sebab tekstur nya sangat halus dan ringan. -
-
Nak cantik luar dan dalam dengan lebih berkesan whatsapp kak ros 0196011657.
- -
Yang nak  belajar  instagram jom  follow
@ajimaura (personal) 
@dukunsaka (advance instagram) 
@sifucilik( basic instagram) 
@akademi.insta ( group support) 
#terapiinstagram
#ajimaura
Selamat Pagi 💄💄💄💄 - Kak ros share cara pengambilan dan juga kak ros tepek Testimonial sis ni ambik collagen Cantikkannnnnn😳😳 - Kita guna kita tau hasilnya dan kita share testimonial pelanggan dan kawankawan dan diri kita sendiri. In sha Allah dengan izin Allah dengan NIAT nak membantu. - 🌺COLLAGEN🌺 - -1/2 sachet sehari Atau - -1 sachet selang sehari Jika sedang ada crisis jerawat : - -1 sachet sehari sehingga crisis jerawat improve. - Bancuh dgn apa apa air minuman yg digemari. KECUALI : teh/kopi/air panas/air gas - Minum ketika perut kosong untuk penyerapan collagen yang lebih baik dan menyeluruh. - Saranan : - bancuh dgn air jus oren tropicana atau calpis - minum sebelum bfast atau sebelum tidur (waktu perut tgh takde makanan apa2) - 🌺Apa resipi Shaklee untuk Collagen Powder ni ? 🌺 - Ramuan Collagen Powder Shaklee . - 🌺 ekstrak biji Camelia Japonica . 🌺 collagen Ikan . 🌺 ekstrak kekerang . 🌺 Lactobacillius Acidophilus . 🌺 Vitamin C 🌺 Vitamin D . kesemua ramuan ini digabungkan untuk keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikkan dalaman dan luaran badan kita Sebab tu collagen ni effect dia lebih cepat berbanding vitamin C & VitE sebab dia mudah diserap dalam badan sebab tekstur nya sangat halus dan ringan. - - Nak cantik luar dan dalam dengan lebih berkesan whatsapp kak ros 0196011657. - - Yang nak belajar instagram jom follow @ajimaura (personal) @dukunsaka (advance instagram) @sifucilik( basic instagram) @akademi.insta ( group support) #terapiinstagram  #ajimaura 
Kepakaran saya adalah membantu suri rumah mahupun yg bekerjaya yg bekerja di syarikat swasta atau krajaan,guru2,pensyarah2 
yang tidak mempunyai payudara yg menarik 
pinggul yang tidak terangkat dan faraj yg membosankan yang boleh 
menyebabkan hilang keyakinan seharian  dan stress si suami tersayang curang, 
agar wanita kelihatan cantik dgn payudara dan pinggul terangkat dan faraj akan menjadi ketat sehingga encik suami menangis kesakitan 😂
.
💑Menaikkan payudara&pinggul
👪Mengetatkan faraj
👫Mengurangkan keputihan
💏Hormon stabil
-
💊KKM (030715/06/414)
.
💆Free Consultation TODAY! Call Now📲
💸Agent Wanted! Untung RM50👇
📲+60166150590 /dm
.
Alhamdulillah, syukur sbb ORLIN bantu ramai orang

#Alhamdulillah
#OrlinEnergyBooster
#InnerBeautyStartsHere
#SuperLady
#gioiellaproducts
#TenagaSiangMalam
#KamiLuarBiasa
#fattzura
Kepakaran saya adalah membantu suri rumah mahupun yg bekerjaya yg bekerja di syarikat swasta atau krajaan,guru2,pensyarah2 yang tidak mempunyai payudara yg menarik pinggul yang tidak terangkat dan faraj yg membosankan yang boleh menyebabkan hilang keyakinan seharian dan stress si suami tersayang curang, agar wanita kelihatan cantik dgn payudara dan pinggul terangkat dan faraj akan menjadi ketat sehingga encik suami menangis kesakitan 😂 . 💑Menaikkan payudara&pinggul 👪Mengetatkan faraj 👫Mengurangkan keputihan 💏Hormon stabil - 💊KKM (030715/06/414) . 💆Free Consultation TODAY! Call Now📲 💸Agent Wanted! Untung RM50👇 📲+60166150590 /dm . Alhamdulillah, syukur sbb ORLIN bantu ramai orang #Alhamdulillah  #OrlinEnergyBooster  #InnerBeautyStartsHere  #SuperLady  #gioiellaproducts  #TenagaSiangMalam  #KamiLuarBiasa  #fattzura 
PENGUMUMAN ! PROMO VIVIX TINGGAL DUA MINGGU !
.
.
Ramai sangat yang nak kan Vivix ni masa dia tengah ON PROMO
.
.
Sebab apa ?
.
.
Sebab Vivix ni satu suplemen yang boleh bagi sejuta manfaat. Paling bagus kalau dapat bagi mak ayah kita, kawan-kawan kita yang ada sakit kronik. Contoh ?
.
.
✅ Kencing manis
✅ Darah tinggi
✅ Gout
✅ Sakit jantung
✅ Kanser
.
.
Sape-sape yang ada penyakit macam dekat atas ni, fatin memang rekemenkan untuk minum Vivix
.
.
Kenapa ?
.
.
MANFAAT VIVIX (Tahan 2 Bulan)
.
.
✔ Menggalakan rangsangan penuaan yang sihat
✔ Bantu dlm menghalang kanser
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Mengurangkan komplikasi penyakit diabetes
✔ Menyokong kesihatan sendi
✔ Mengurangkan insiden bagi penyakit Azheimer
✔ Membantu dlm pengurangan berat badan
✔ Meningkatkan sistem imun
✔ Meningkatkan kesihatan mata
✔ Menyokong kesihatan keseluruhan badan
✔ Membantu menghilangkan ketagihan rokok
.
.
SPECIAL untuk bulan ni :
.
.
🌸Beli 6 botol Vivix - FREE 1 botol
🌸Beli 2 botol Vivix - FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE
🌸Beli 1 botol Vivix - FREE POSTAGE
.
.
Banyaknya PROMO ! Cepat GRAB sementara Vivix ni masih banyak ! 😘
.
.
KHAS untuk customer fatkn, fatin menjanjikan best price, fast delivery dan juga friendly services with EXCLUSIVE CONSULTATION👍
.
.
WS 0178228939
WS 0178228939
WS 0178228939
.
. (link di bio)

#PROMOVivix #Vivixmurahmurah #shakleebatupahat #shakleejohor #shakleeyongpeng #umminazeera #aliffsyukriterlajaklaris #jdt #johorsoutherntigers #fattahamin #neelofa #vivyyusoff #fazura #fam #fattzura #shakleeMalaysia #shakleeKualaLumpur #shakleeKL #shakleeJB #haniszalikha
PENGUMUMAN ! PROMO VIVIX TINGGAL DUA MINGGU ! . . Ramai sangat yang nak kan Vivix ni masa dia tengah ON PROMO . . Sebab apa ? . . Sebab Vivix ni satu suplemen yang boleh bagi sejuta manfaat. Paling bagus kalau dapat bagi mak ayah kita, kawan-kawan kita yang ada sakit kronik. Contoh ? . . ✅ Kencing manis ✅ Darah tinggi ✅ Gout ✅ Sakit jantung ✅ Kanser . . Sape-sape yang ada penyakit macam dekat atas ni, fatin memang rekemenkan untuk minum Vivix . . Kenapa ? . . MANFAAT VIVIX (Tahan 2 Bulan) . . ✔ Menggalakan rangsangan penuaan yang sihat ✔ Bantu dlm menghalang kanser ✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung ✔ Mengurangkan komplikasi penyakit diabetes ✔ Menyokong kesihatan sendi ✔ Mengurangkan insiden bagi penyakit Azheimer ✔ Membantu dlm pengurangan berat badan ✔ Meningkatkan sistem imun ✔ Meningkatkan kesihatan mata ✔ Menyokong kesihatan keseluruhan badan ✔ Membantu menghilangkan ketagihan rokok . . SPECIAL untuk bulan ni : . . 🌸Beli 6 botol Vivix - FREE 1 botol 🌸Beli 2 botol Vivix - FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE 🌸Beli 1 botol Vivix - FREE POSTAGE . . Banyaknya PROMO ! Cepat GRAB sementara Vivix ni masih banyak ! 😘 . . KHAS untuk customer fatkn, fatin menjanjikan best price, fast delivery dan juga friendly services with EXCLUSIVE CONSULTATION👍 . . WS 0178228939 WS 0178228939 WS 0178228939 . . (link di bio) #PROMOVivix  #Vivixmurahmurah  #shakleebatupahat  #shakleejohor  #shakleeyongpeng  #umminazeera  #aliffsyukriterlajaklaris  #jdt  #johorsoutherntigers  #fattahamin  #neelofa  #vivyyusoff  #fazura  #fam  #fattzura  #shakleeMalaysia  #shakleeKualaLumpur  #shakleeKL  #shakleeJB  #haniszalikha 
Selain untuk kesihatan menyeluruh.. Polifenol yang terkandung dalam VIVIX  juga sangat  bermanfaat  untuk kulit . 🍇Melindungi kulit dari sinaran uv
🍇Mengurangkan proses penuan dan kedutan pada kulit
🍇Menyokong tubuh mengasilkan kolagen yang sihat!
🍇Memastikan kulit kelihatan sihat muda dan lebih tegang

Faiqa tengah promosi vivix😉
💗Harga runtuh
💗Free pos
💗Setiap pembelian ada DUA  free gift tau!!
Nak tau jom ws ida 0167245729
#pengedarshaklee #pengedarshakleejb #pengedarshakleeanda #pengedarshakleejohor #shaklee #shakleejb #shakleesg #shakleeanda #shakleeulutiram #shakleeeffect #vivixmurah #vivixshaklee #promovivix #fattzura #sihat #sihatdancantik #hsi #bazaronline #bazarpaknil #bazarinsta
Selain untuk kesihatan menyeluruh.. Polifenol yang terkandung dalam VIVIX juga sangat bermanfaat untuk kulit . 🍇Melindungi kulit dari sinaran uv 🍇Mengurangkan proses penuan dan kedutan pada kulit 🍇Menyokong tubuh mengasilkan kolagen yang sihat! 🍇Memastikan kulit kelihatan sihat muda dan lebih tegang Faiqa tengah promosi vivix😉 💗Harga runtuh 💗Free pos 💗Setiap pembelian ada DUA free gift tau!! Nak tau jom ws ida 0167245729 #pengedarshaklee  #pengedarshakleejb  #pengedarshakleeanda  #pengedarshakleejohor  #shaklee  #shakleejb  #shakleesg  #shakleeanda  #shakleeulutiram  #shakleeeffect  #vivixmurah  #vivixshaklee  #promovivix  #fattzura  #sihat  #sihatdancantik  #hsi  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarinsta 
16/12/2017
.
Alhamdulillah done with photoshoot convocation for our dearest client from Johor 😊
.
venue: PICC, Putrajaya
client: syakirah

#photoshootconvocation #unitarconvocation #servisfotografi #servisvideografi #fotografimurah #videografimurah #fattzura
Info produk
🌸 Mewangikan nafas dengan haruman bunga mawar & terbaru honeydew
🌸 Mencegah kekeringan mulut
🌸 Mencegah bakteria penyebab bau mulut
🌸 Wangi tahan sehingga 4 jam
🌸 Bebas bau mulut sehingga 12 jam
🌸 Tanpa pudina tetapi sangat Wangi
🌸 Halal & selamat jika ditelan
🌸 Hanya spray Ketika diperlukan sahaja
🌸 30ml tahan sehingga 3bulan
🌸 Rm85.00
Info produk 🌸 Mewangikan nafas dengan haruman bunga mawar & terbaru honeydew 🌸 Mencegah kekeringan mulut 🌸 Mencegah bakteria penyebab bau mulut 🌸 Wangi tahan sehingga 4 jam 🌸 Bebas bau mulut sehingga 12 jam 🌸 Tanpa pudina tetapi sangat Wangi 🌸 Halal & selamat jika ditelan 🌸 Hanya spray Ketika diperlukan sahaja 🌸 30ml tahan sehingga 3bulan 🌸 Rm85.00
Info produk
🌸 Mewangikan nafas dengan haruman bunga mawar & terbaru honeydew
🌸 Mencegah kekeringan mulut
🌸 Mencegah bakteria penyebab bau mulut
🌸 Wangi tahan sehingga 4 jam
🌸 Bebas bau mulut sehingga 12 jam
🌸 Tanpa pudina tetapi sangat Wangi
🌸 Halal & selamat jika ditelan
🌸 Hanya spray Ketika diperlukan sahaja
🌸 30ml tahan sehingga 3bulan
🌸 Rm85.00
Info produk 🌸 Mewangikan nafas dengan haruman bunga mawar & terbaru honeydew 🌸 Mencegah kekeringan mulut 🌸 Mencegah bakteria penyebab bau mulut 🌸 Wangi tahan sehingga 4 jam 🌸 Bebas bau mulut sehingga 12 jam 🌸 Tanpa pudina tetapi sangat Wangi 🌸 Halal & selamat jika ditelan 🌸 Hanya spray Ketika diperlukan sahaja 🌸 30ml tahan sehingga 3bulan 🌸 Rm85.00
👆👆👆NEW ARRIVAL🔥🔥🔥 #CARLORINO 6025

Size : 27.5 (L) X 23.5 (H) CM 
GRED : AAA

RM105SM/RM110SS

For fast respon boleh direct wssap mekraa tau👉📱0132610703👈
#handbagmurah #sayajualhandbag #visitmyig #handbaggred #sayajual #sayajualhandbagmurah #sayajualmurah #sayapakaisayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #dropship #bazaaronline #bazaarpaknil #terlajaklaris #shahalam #kotabharu #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #neelofa #sepahtureunionlive #meletop #fattzura #mycoffeeprince #gegarvaganza #ahad #171217
👆👆👆NEW ARRIVAL🔥🔥🔥 #CARLORINO  6025 Size : 27.5 (L) X 23.5 (H) CM GRED : AAA RM105SM/RM110SS For fast respon boleh direct wssap mekraa tau👉📱0132610703👈 #handbagmurah  #sayajualhandbag  #visitmyig  #handbaggred  #sayajual  #sayajualhandbagmurah  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #trustedseller  #igshop  #igshopmalaysia  #dropship  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #shahalam  #kotabharu  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #neelofa  #sepahtureunionlive  #meletop  #fattzura  #mycoffeeprince  #gegarvaganza  #ahad  #171217 
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
.
👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
.
💰HARGA AARA BASIC💰
=====================
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
========================== APA KELEBIHAN AARA BASIC? ========================== . 👉🏻AWNING BEHAVE 200% . 👉🏻CHIFFON ARITACHI . 👉🏻BIDANG 50 & 60 . 👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN . 👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM . 💰HARGA AARA BASIC💰 ===================== BIDANG 50 👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE. . BIDANG 60 👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE. . TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️. . ‼️HARGA COMBO GEGILA‼️. . BIDANG 50 🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉. . BIDANG 60 🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉. . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang telah membeli koleksi kurta drpd WALID EXCLUSIVE. .
.
Teruskan sokongan anda. Kami perlukan anda utk kami terus berdiri di dalam bidang fesyen muslim ini. 🤓🤓
.
.
#walidexclusive  #kurtakasual #kurtakasualno1malaysia  #kurtalenganpendek  #kurtaexclusive  #kurtamoden #kurtasingapore  #kurtamalaysia  #kurtasimple  #kurtalelakimoden  #kurtalelakikasual  #fattzura  #gengissey  #kurtastylo  #kurtawalid #kurtauntukayah #moodrepublik  #vscofestival
Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang telah membeli koleksi kurta drpd WALID EXCLUSIVE. . . Teruskan sokongan anda. Kami perlukan anda utk kami terus berdiri di dalam bidang fesyen muslim ini. 🤓🤓 . . #walidexclusive  #kurtakasual  #kurtakasualno1malaysia  #kurtalenganpendek  #kurtaexclusive  #kurtamoden  #kurtasingapore  #kurtamalaysia  #kurtasimple  #kurtalelakimoden  #kurtalelakikasual  #fattzura  #gengissey  #kurtastylo  #kurtawalid  #kurtauntukayah  #moodrepublik  #vscofestival 
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
.
👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
.
💰HARGA AARA BASIC💰
=====================
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
========================== APA KELEBIHAN AARA BASIC? ========================== . 👉🏻AWNING BEHAVE 200% . 👉🏻CHIFFON ARITACHI . 👉🏻BIDANG 50 & 60 . 👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN . 👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM . 💰HARGA AARA BASIC💰 ===================== BIDANG 50 👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE. . BIDANG 60 👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE. . TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️. . ‼️HARGA COMBO GEGILA‼️. . BIDANG 50 🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉. . BIDANG 60 🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉. . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang telah membeli koleksi kurta drpd WALID EXCLUSIVE. .
.
Teruskan sokongan anda. Kami perlukan anda utk kami terus berdiri di dalam bidang fesyen muslim ini. 🤓🤓
.
.
#walidexclusive  #kurtakasual #kurtakasualno1malaysia  #kurtalenganpendek  #kurtaexclusive  #kurtamoden #kurtasingapore  #kurtamalaysia  #kurtasimple  #kurtalelakimoden  #kurtalelakikasual  #fattzura  #gengissey  #kurtastylo  #kurtawalid #kurtauntukayah #moodrepublik  #vscofestival
Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang telah membeli koleksi kurta drpd WALID EXCLUSIVE. . . Teruskan sokongan anda. Kami perlukan anda utk kami terus berdiri di dalam bidang fesyen muslim ini. 🤓🤓 . . #walidexclusive  #kurtakasual  #kurtakasualno1malaysia  #kurtalenganpendek  #kurtaexclusive  #kurtamoden  #kurtasingapore  #kurtamalaysia  #kurtasimple  #kurtalelakimoden  #kurtalelakikasual  #fattzura  #gengissey  #kurtastylo  #kurtawalid  #kurtauntukayah  #moodrepublik  #vscofestival 
Info produk
🌸 Mewangikan nafas dengan haruman bunga mawar & terbaru honeydew
🌸 Mencegah kekeringan mulut
🌸 Mencegah bakteria penyebab bau mulut
🌸 Wangi tahan sehingga 4 jam
🌸 Bebas bau mulut sehingga 12 jam
🌸 Tanpa pudina tetapi sangat Wangi
🌸 Halal & selamat jika ditelan
🌸 Hanya spray Ketika diperlukan sahaja
🌸 30ml tahan sehingga 3bulan
🌸 Rm85.00
Info produk 🌸 Mewangikan nafas dengan haruman bunga mawar & terbaru honeydew 🌸 Mencegah kekeringan mulut 🌸 Mencegah bakteria penyebab bau mulut 🌸 Wangi tahan sehingga 4 jam 🌸 Bebas bau mulut sehingga 12 jam 🌸 Tanpa pudina tetapi sangat Wangi 🌸 Halal & selamat jika ditelan 🌸 Hanya spray Ketika diperlukan sahaja 🌸 30ml tahan sehingga 3bulan 🌸 Rm85.00
Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang telah membeli koleksi kurta drpd WALID EXCLUSIVE. .
.
Teruskan sokongan anda. Kami perlukan anda utk kami terus berdiri di dalam bidang fesyen muslim ini. 🤓🤓
.
.
#walidexclusive  #kurtakasual #kurtakasualno1malaysia  #kurtalenganpendek  #kurtaexclusive  #kurtamoden #kurtasingapore  #kurtamalaysia  #kurtasimple  #kurtalelakimoden  #kurtalelakikasual  #fattzura  #gengissey  #kurtastylo  #kurtawalid #kurtauntukayah #moodrepublik  #vscofestival
Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang telah membeli koleksi kurta drpd WALID EXCLUSIVE. . . Teruskan sokongan anda. Kami perlukan anda utk kami terus berdiri di dalam bidang fesyen muslim ini. 🤓🤓 . . #walidexclusive  #kurtakasual  #kurtakasualno1malaysia  #kurtalenganpendek  #kurtaexclusive  #kurtamoden  #kurtasingapore  #kurtamalaysia  #kurtasimple  #kurtalelakimoden  #kurtalelakikasual  #fattzura  #gengissey  #kurtastylo  #kurtawalid  #kurtauntukayah  #moodrepublik  #vscofestival 
🌹 SALVATORE FERAGAMO 🌹 .

COPY ORI 1:1 .

SIZE 36 37 38 39 40 .

HARGA PEMBUKAAN UTK 10 UNIT PERTAMA !! .

HARGA PROMO RM69 (NORMAL PRICE RM120) .

COMPLETE SET SEKALI KOTAK.. GOJES UOLS ! .

HARGA TAK TERMASUK POSTAGE .

WHATSAPP LELAJU 0173662890 .

#salvatoreferagamomurah #salvatoreferagamoshoes #kasutcantik #kasutlawa #sneakersmalaysia #jellyshoesmurah #jellyshoesmalaysia #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #fattzura #trustedshop #trustedmalaysia #trustedseller #jellyshoesmalaysiamurah #adidasmurahmalaysia #nikemalaysiamurah
🌹 SALVATORE FERAGAMO 🌹 . COPY ORI 1:1 . SIZE 36 37 38 39 40 . HARGA PEMBUKAAN UTK 10 UNIT PERTAMA !! . HARGA PROMO RM69 (NORMAL PRICE RM120) . COMPLETE SET SEKALI KOTAK.. GOJES UOLS ! . HARGA TAK TERMASUK POSTAGE . WHATSAPP LELAJU 0173662890 . #salvatoreferagamomurah  #salvatoreferagamoshoes  #kasutcantik  #kasutlawa  #sneakersmalaysia  #jellyshoesmurah  #jellyshoesmalaysia  #malaysiaonline  #malaysiaonlineshop  #fattzura  #trustedshop  #trustedmalaysia  #trustedseller  #jellyshoesmalaysiamurah  #adidasmurahmalaysia  #nikemalaysiamurah 
A dash of #Kisslove for that sexy, elegant and classic hot red lips!! 💋
.
Why We ❤ Sistho Lipmatte:
.
💕Long-lasting
💕Vivid matte finish
💕Soft and light on lips
💕Waterproof and kissproof ;)
💕Smooth, quick drying application
💕Fruity scent
❤Mosturizes lips
💕Comes in 5 trendy high fashion colours!
.
So what are you waiting for??? Only RM35** for that hot smokin' lip you've always dreamed of! 😍😍😍.
.
.
Whatsapp me to order one today! 👉0193741833
.
**price excluding postage

#TeamSisturLinn #SisthoLipmatteKL#SisthoLipmatteShahAlam #SisthoLipmatteKedah#SisthoLipmattePerak #SisthoLipmatteKelantan#Sistho #SisthoLipmatteJohor#SisthoLipmatteMelaka #SisthoLipmatteSabah#SisthoLipmatteSarawak #SisthoLipmattePenang#SisthoLipmattePerlis #SisthoLipmatteAmpang#SisthoLipmattePahang #LipmatteMalaysia#Fattzura #SayaJualLipstik #SayaJualLipmatte#SisthoKL #dropshipsistho
A dash of #Kisslove  for that sexy, elegant and classic hot red lips!! 💋 . Why We ❤ Sistho Lipmatte: . 💕Long-lasting 💕Vivid matte finish 💕Soft and light on lips 💕Waterproof and kissproof ;) 💕Smooth, quick drying application 💕Fruity scent ❤Mosturizes lips 💕Comes in 5 trendy high fashion colours! . So what are you waiting for??? Only RM35** for that hot smokin' lip you've always dreamed of! 😍😍😍. . . Whatsapp me to order one today! 👉0193741833 . **price excluding postage #TeamSisturLinn  #SisthoLipmatteKL #SisthoLipmatteShahAlam  #SisthoLipmatteKedah #SisthoLipmattePerak  #SisthoLipmatteKelantan #Sistho  #SisthoLipmatteJohor #SisthoLipmatteMelaka  #SisthoLipmatteSabah #SisthoLipmatteSarawak  #SisthoLipmattePenang #SisthoLipmattePerlis  #SisthoLipmatteAmpang #SisthoLipmattePahang  #LipmatteMalaysia #Fattzura  #SayaJualLipstik  #SayaJualLipmatte #SisthoKL  #dropshipsistho 
Meh nak survey sikit 🤗🤗 Hampa ada masalah macam nie tak ?
👉Bulu mata tak melentik
👉Bulu mata tak panjang
👉Bulu mata tak lebat & jarang
👉Bulu mata tak tebal & tak menawan
👉fake eyelash selalu terkupas, jatuh dan memalukan (sbb tinggal sebelah je fake eyelash) 👉takdak masa nak cerewet2 pakai fake eyelash

Jangan risau jangan kalut 😜😜 DYXY MASCARA sedia bantu settlekan masalah hampa tue haa 😉😉 Belum cuba belum tau..Dah cuba baru tau 😍👍 Nak pelebat bulu mata viral nie?
Whatsapp je👇👇
.
.
📲01782264345 Bella
.
.

#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #flawless #mua #trustedseller #glowing #makeuplover #mascaradyxy #codshahalam#codperlis #codklang#codsetiaalam 
#afmegastar #dudapujaandara #hlive #putihkulit #nakcantik #fattzura #naelofar #loffatah
Meh nak survey sikit 🤗🤗 Hampa ada masalah macam nie tak ? 👉Bulu mata tak melentik 👉Bulu mata tak panjang 👉Bulu mata tak lebat & jarang 👉Bulu mata tak tebal & tak menawan 👉fake eyelash selalu terkupas, jatuh dan memalukan (sbb tinggal sebelah je fake eyelash) 👉takdak masa nak cerewet2 pakai fake eyelash Jangan risau jangan kalut 😜😜 DYXY MASCARA sedia bantu settlekan masalah hampa tue haa 😉😉 Belum cuba belum tau..Dah cuba baru tau 😍👍 Nak pelebat bulu mata viral nie? Whatsapp je👇👇 . . 📲01782264345 Bella . . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #mesrawhuduk  #flawless  #mua  #trustedseller  #glowing  #makeuplover  #mascaradyxy  #codshahalam #codperlis  #codklang #codsetiaalam  #afmegastar  #dudapujaandara  #hlive  #putihkulit  #nakcantik  #fattzura  #naelofar  #loffatah 
Anda peminat mascara? Tentu anda tercari² mascara yang hebat tanpa merosakkan bulu mata anda betul tak?
..
Memperkenalkan, mascara di bawah rangkaian kosmetik Mary Kay. Terdapat 3 jenis mascara:
.
🌺Lash Love Mascara
Memanjangkan, melentikkan tanpa merosakkan tekstur bulu mata anda. Sesuai utk kegunaan harian, tampak lebih fresh!
.
🌺Lash Love Waterproof Mascara
Memanjangkan, melentikkan tanpa merosakkan tekstur bulu mata anda. Diformulakan dengan kalis air, sesuai utk kegunaan harian dan aktiviti lasak di bawah terik matahari dan peluh.
.
🌺Ultimate Mascara
Memanjangkan, melentikkan dan melebatkan lg tanpa merosakkan tekstur bulu mata anda. So kalau anda mempunya bulu mata yg pendek dan halus, ultimate mascara adalah pilihan tepat utk anda!
.
Pm/Ws sis sekarang 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaycheras #marykayskincare #marykaymakeup #mascara #waterproof #fattzura #lashlove
Anda peminat mascara? Tentu anda tercari² mascara yang hebat tanpa merosakkan bulu mata anda betul tak? .. Memperkenalkan, mascara di bawah rangkaian kosmetik Mary Kay. Terdapat 3 jenis mascara: . 🌺Lash Love Mascara Memanjangkan, melentikkan tanpa merosakkan tekstur bulu mata anda. Sesuai utk kegunaan harian, tampak lebih fresh! . 🌺Lash Love Waterproof Mascara Memanjangkan, melentikkan tanpa merosakkan tekstur bulu mata anda. Diformulakan dengan kalis air, sesuai utk kegunaan harian dan aktiviti lasak di bawah terik matahari dan peluh. . 🌺Ultimate Mascara Memanjangkan, melentikkan dan melebatkan lg tanpa merosakkan tekstur bulu mata anda. So kalau anda mempunya bulu mata yg pendek dan halus, ultimate mascara adalah pilihan tepat utk anda! . Pm/Ws sis sekarang 😘 📱Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykaykl  #marykaymelawati  #marykaywangsamaju  #marykaysetiawangsa  #marykaycheras  #marykayskincare  #marykaymakeup  #mascara  #waterproof  #fattzura  #lashlove 
BOSAN BELI PERFUME TAPI TAK TAHAN LAMA ? TRAVEL JAUH DAN BANYAK BARANG KENA BAWA ? 
ALAHAN PADA BAU YANG KUAT ATAU BAUAN YANG MEMPUNYAI ALKOHOL? 
NURRAYSA ADA PENYELESAIAN BAGI MASALAH ANDA. 
LIMITED EXCLUSIVE EDITION PERFUME INSPIRED BY FLORA. . ELEGANT, LUXURY AND LONG LASTING 
Cik Farah
+60179788224

#nurraysa 
#teamnurraysa
#minyakwangi 
#perfume
#freshflower
#flora
#missfazura
#fattzura
BOSAN BELI PERFUME TAPI TAK TAHAN LAMA ? TRAVEL JAUH DAN BANYAK BARANG KENA BAWA ? ALAHAN PADA BAU YANG KUAT ATAU BAUAN YANG MEMPUNYAI ALKOHOL? NURRAYSA ADA PENYELESAIAN BAGI MASALAH ANDA. LIMITED EXCLUSIVE EDITION PERFUME INSPIRED BY FLORA. . ELEGANT, LUXURY AND LONG LASTING Cik Farah +60179788224 #nurraysa  #teamnurraysa  #minyakwangi  #perfume  #freshflower  #flora  #missfazura  #fattzura 
Mana nak cari butik yanh open 24/7 ?
.
.
Kat sini la jawapan diaa !
.
.
Bila bila masa sahaja boleh cuci mata tgk latest stock tauu. .
.
Dan yang paling penting ! Bila bila masa saja boleh order girlsss 😱
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
Mana nak cari butik yanh open 24/7 ? . . Kat sini la jawapan diaa ! . . Bila bila masa sahaja boleh cuci mata tgk latest stock tauu. . . Dan yang paling penting ! Bila bila masa saja boleh order girlsss 😱 . . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
🔥🔥LATEST STOCK UPDATE 🔥🔥
.
.
💃🏻AARA BASIC 50’ & 60’
.
Dusty Pink- 50&60
Soft Teal-50&60
Royal Blue-50&60
Pastel Pink-50&60
Candy Pink-50&60
Plum-50&60
Dusty Peach-50&60
Stone Blue-50&60
Navy Blue-50
Baby Blue-50
Sandy Brown-50
Dark Grey-50
Grape-50
Medium Coffee-50
Pastel Purple-50
Light Grey-50
Goldenrod-50
Wheat-50
Belacan-50
Pastel Green-50.
.
💃🏻ARIANNA PLAIN.
.
Pastel Blue
Pastel Purple
Dusty Purple
Nude Brown
Pastel Pink
Scarlet Red
Maroon.
.
💃🏻ARIANNA EXCLUSIVE.
.
Dusty Purple
Pastel Purple
Pink
Pastel Pink
Scarlet Red
Sage
Pastel Green
Pastel Blue.
.
💃🏻BASIC WIDESHAWL
Cream
Lavender
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
🔥🔥LATEST STOCK UPDATE 🔥🔥 . . 💃🏻AARA BASIC 50’ & 60’ . Dusty Pink- 50&60 Soft Teal-50&60 Royal Blue-50&60 Pastel Pink-50&60 Candy Pink-50&60 Plum-50&60 Dusty Peach-50&60 Stone Blue-50&60 Navy Blue-50 Baby Blue-50 Sandy Brown-50 Dark Grey-50 Grape-50 Medium Coffee-50 Pastel Purple-50 Light Grey-50 Goldenrod-50 Wheat-50 Belacan-50 Pastel Green-50. . 💃🏻ARIANNA PLAIN. . Pastel Blue Pastel Purple Dusty Purple Nude Brown Pastel Pink Scarlet Red Maroon. . 💃🏻ARIANNA EXCLUSIVE. . Dusty Purple Pastel Purple Pink Pastel Pink Scarlet Red Sage Pastel Green Pastel Blue. . 💃🏻BASIC WIDESHAWL Cream Lavender . . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
Niqabis sekalian kalau cikbunga keluar kan PURDAH nak ke tak? .
.
Sebelum ni memang ramai yang request kami keluarkan PURDAH. so ada yang berminat tak ni? .
.
Tinggal kam komen kat bawah tauuu purdah warna apa fav u olls 😍
.
.

#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #purdahmurah #purdahmalaysia #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
Niqabis sekalian kalau cikbunga keluar kan PURDAH nak ke tak? . . Sebelum ni memang ramai yang request kami keluarkan PURDAH. so ada yang berminat tak ni? . . Tinggal kam komen kat bawah tauuu purdah warna apa fav u olls 😍 . . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #purdahmurah  #purdahmalaysia  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
Thank u adik manis!! 😍😍Ini adalah testimoni sebenar pengguna #sistholipmatte ye bukan omong kosong saje..
.
FYI, Sistho Lipmatte ni adalah produk keluaran terbaru dari #thebeautyhacks. Produk anak Malaysia. Tak sampai dua bulan di pasaran tapi Alhamdulillah mendapat sambutan luar biasa!! .
.
You alls takkan baca and stalk admin hari2 jurrr..order la satu hari ini!!
.
.
0193741833 (Sarah)
.
#TeamSisturLinn #SisthoLipmatteKL #SisthoLipmatteShahAlam #SisthoLipmatteKedah #SisthoLipmattePerak #SisthoLipmatteKelantan #Sistho #SisthoLipmatteJohor #SisthoLipmatteMelaka #SisthoLipmatteSabah #SisthoLipmatteSarawak #SisthoLipmattePenang #SisthoLipmattePerlis #SisthoLipmatteAmpang #SisthoLipmattePahang #LipmatteMalaysia #Fattzura #SayaJualLipstik #SayaJualLipmatte #SisthoKL #dropshipsistho
Thank u adik manis!! 😍😍Ini adalah testimoni sebenar pengguna #sistholipmatte  ye bukan omong kosong saje.. . FYI, Sistho Lipmatte ni adalah produk keluaran terbaru dari #thebeautyhacks . Produk anak Malaysia. Tak sampai dua bulan di pasaran tapi Alhamdulillah mendapat sambutan luar biasa!! . . You alls takkan baca and stalk admin hari2 jurrr..order la satu hari ini!! . . 0193741833 (Sarah) . #TeamSisturLinn  #SisthoLipmatteKL  #SisthoLipmatteShahAlam  #SisthoLipmatteKedah  #SisthoLipmattePerak  #SisthoLipmatteKelantan  #Sistho  #SisthoLipmatteJohor  #SisthoLipmatteMelaka  #SisthoLipmatteSabah  #SisthoLipmatteSarawak  #SisthoLipmattePenang  #SisthoLipmattePerlis  #SisthoLipmatteAmpang  #SisthoLipmattePahang  #LipmatteMalaysia  #Fattzura  #SayaJualLipstik  #SayaJualLipmatte  #SisthoKL  #dropshipsistho 
Jacket 🌷

Code👗: 3056
Price👗: Rm 34 Exclude Postage
Postage Fee👗: Rm 8(sm) Rm 10 (ss)
Colour 👗:Black,White
Material👗: Polyester Fiber
Sleeve👗:Long Sleeve 
Size👗:S,M,L,XL

ANY ORDER ? CLICK LINK AT BIO❤️
#jacketmurah #sunglassesmalaysia #cerminmatamalaysia#jacketmalaysia #bajukoreanmalaysia #bajukorea #bomberjacketmalaysia 
#kasutmalaysia #begmalaysiamurah #begmalaysia #sayajualbaju #bazarpaknil #bajucantik #murah #freepostage #bombermurahmalaysia #bajumurah #ootdmalaysia #sweatermurah #tshirtmurahmalaysia #sweatermalaysia #fattzura #hoodiemalaysia #bajucouplemurah #bajuzara #zaramalaysia #onesie
Jacket 🌷 Code👗: 3056 Price👗: Rm 34 Exclude Postage Postage Fee👗: Rm 8(sm) Rm 10 (ss) Colour 👗:Black,White Material👗: Polyester Fiber Sleeve👗:Long Sleeve Size👗:S,M,L,XL ANY ORDER ? CLICK LINK AT BIO❤️ #jacketmurah  #sunglassesmalaysia  #cerminmatamalaysia #jacketmalaysia  #bajukoreanmalaysia  #bajukorea  #bomberjacketmalaysia  #kasutmalaysia  #begmalaysiamurah  #begmalaysia  #sayajualbaju  #bazarpaknil  #bajucantik  #murah  #freepostage  #bombermurahmalaysia  #bajumurah  #ootdmalaysia  #sweatermurah  #tshirtmurahmalaysia  #sweatermalaysia  #fattzura  #hoodiemalaysia  #bajucouplemurah  #bajuzara  #zaramalaysia  #onesie 
*Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ Protection*
.
Sangat sangat penting ye. Jika anda tak suka make up tapi still nak protect skin dari sinaran UVA dan UVB , jom applykan sun protector spf 35++ sebelum keluar.
.
Pendedahan terlalu lama di bawah matahari bukan sahaja boleh mengakibatkan tanda penuaan pramatang seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata malah turut menyebabkan keadaan kulit yang lebih serius seperti kanser kulit 😱😱😱
.
Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++
.
🎀 Meningkatkan perlindungan kulit wajah anda dan membantu memgekalkan wajah cantik tanpa cela.
.
🎀 Ia merupakan 1 lapisan perlindungan (protection) yang sgt baik untuk menjaga kulit anda daripada terus terkena sinar UV berbahaya.
.
🎀 Lotion protection ini bole dipakai sebelum anda memakai sebarang base make up..
.
Pm/Ws sis 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaymakeup #marykayskincare #jeragat #jerawat #breakout #lotion #sunprotectorspf35 #sunblock #fattzura
*Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ Protection* . Sangat sangat penting ye. Jika anda tak suka make up tapi still nak protect skin dari sinaran UVA dan UVB , jom applykan sun protector spf 35++ sebelum keluar. . Pendedahan terlalu lama di bawah matahari bukan sahaja boleh mengakibatkan tanda penuaan pramatang seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata malah turut menyebabkan keadaan kulit yang lebih serius seperti kanser kulit 😱😱😱 . Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ . 🎀 Meningkatkan perlindungan kulit wajah anda dan membantu memgekalkan wajah cantik tanpa cela. . 🎀 Ia merupakan 1 lapisan perlindungan (protection) yang sgt baik untuk menjaga kulit anda daripada terus terkena sinar UV berbahaya. . 🎀 Lotion protection ini bole dipakai sebelum anda memakai sebarang base make up.. . Pm/Ws sis 😘 📱Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykaykl  #marykaymelawati  #marykaywangsamaju  #marykaysetiawangsa  #marykaymakeup  #marykayskincare  #jeragat  #jerawat  #breakout  #lotion  #sunprotectorspf35  #sunblock  #fattzura 
Camouflage Cardigan 
Code👗:5980
Price👗: Rm 35 Exclude Postage
Postage Fee👗: Rm 8(sm) Rm 10 (ss)
Colour 👗: Red,Blue,Black
Material👗: Polyester Fiber
Sleeve👗:Long Sleeve
Size👗:Free Size

Lenght : 60cm Shoulder : 38cm
Chest : 98cm Sleeve: 58cm

ANY ORDER ? CLICK LINK AT BIO❤️ #jacketmurah #sunglassesmalaysia #cerminmatamalaysia#jacketmalaysia #bajukoreanmalaysia #bajukorea #bomberjacketmalaysia 
#kasutmalaysia #begmalaysiamurah #begmalaysia #sayajualbaju #bazarpaknil #bajucantik #murah #freepostage #bombermurahmalaysia #bajumurah #ootdmalaysia #sweatermurah #tshirtmurahmalaysia #sweatermalaysia #fattzura #hoodiemalaysia #bajucouplemurah #bajuzara #zaramalaysia #onesie
Camouflage Cardigan Code👗:5980 Price👗: Rm 35 Exclude Postage Postage Fee👗: Rm 8(sm) Rm 10 (ss) Colour 👗: Red,Blue,Black Material👗: Polyester Fiber Sleeve👗:Long Sleeve Size👗:Free Size Lenght : 60cm Shoulder : 38cm Chest : 98cm Sleeve: 58cm ANY ORDER ? CLICK LINK AT BIO❤️ #jacketmurah  #sunglassesmalaysia  #cerminmatamalaysia #jacketmalaysia  #bajukoreanmalaysia  #bajukorea  #bomberjacketmalaysia  #kasutmalaysia  #begmalaysiamurah  #begmalaysia  #sayajualbaju  #bazarpaknil  #bajucantik  #murah  #freepostage  #bombermurahmalaysia  #bajumurah  #ootdmalaysia  #sweatermurah  #tshirtmurahmalaysia  #sweatermalaysia  #fattzura  #hoodiemalaysia  #bajucouplemurah  #bajuzara  #zaramalaysia  #onesie 
😍😍 betui ka #cshineskincare ni berkesan ? Ehhhh harusla berkesan ! Kalau tak, takkan la org dok pulun beli sampai 2,3 set sorang 😇 pakai je harini, esok jerawat, jeragat, tona tak sekata, kulit kusam, black & whitehead semua packing2 kain baju nak cabut larik tau ! Takmo la cakap pepanjang. jom try dulu ! bru tau ok ke hidokk 😊😊 yang nak order boleh whatsapp +601125510766 😍
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose
😍😍 betui ka #cshineskincare  ni berkesan ? Ehhhh harusla berkesan ! Kalau tak, takkan la org dok pulun beli sampai 2,3 set sorang 😇 pakai je harini, esok jerawat, jeragat, tona tak sekata, kulit kusam, black & whitehead semua packing2 kain baju nak cabut larik tau ! Takmo la cakap pepanjang. jom try dulu ! bru tau ok ke hidokk 😊😊 yang nak order boleh whatsapp +601125510766 😍 . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #shaliciousbeautyfoundation  #shaliciousfoundation  #shaliciousindonesia  #malaysia  #indonesia  #brunei  #singapore  #philippines  #thailand  #taiwan  #hsc  #hscmendoniaaaaa  #fattzura  #uqashasenrose 
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
.
👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
.
💰HARGA AARA BASIC💰
=====================
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
========================== APA KELEBIHAN AARA BASIC? ========================== . 👉🏻AWNING BEHAVE 200% . 👉🏻CHIFFON ARITACHI . 👉🏻BIDANG 50 & 60 . 👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN . 👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM . 💰HARGA AARA BASIC💰 ===================== BIDANG 50 👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE. . BIDANG 60 👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE. . TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️. . ‼️HARGA COMBO GEGILA‼️. . BIDANG 50 🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉. . BIDANG 60 🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉. . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
.
👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
.
💰HARGA AARA BASIC💰
=====================
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
========================== APA KELEBIHAN AARA BASIC? ========================== . 👉🏻AWNING BEHAVE 200% . 👉🏻CHIFFON ARITACHI . 👉🏻BIDANG 50 & 60 . 👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN . 👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM . 💰HARGA AARA BASIC💰 ===================== BIDANG 50 👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE. . BIDANG 60 👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE. . TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️. . ‼️HARGA COMBO GEGILA‼️. . BIDANG 50 🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉. . BIDANG 60 🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉. . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
.
👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
.
💰HARGA AARA BASIC💰
=====================
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728
📲WHATSAPP KE 017-9854728.
.
#bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalduabucu #bawalchiffon #bawalantistarch #tudungmurah #ayatayatcinta2 #tudungbawalmurah #bawalchiffonmurah #fattzura #bawalcantikmurah #taktuntuang #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bazaronline #bazarpaknil
========================== APA KELEBIHAN AARA BASIC? ========================== . 👉🏻AWNING BEHAVE 200% . 👉🏻CHIFFON ARITACHI . 👉🏻BIDANG 50 & 60 . 👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN . 👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM . 💰HARGA AARA BASIC💰 ===================== BIDANG 50 👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE. . BIDANG 60 👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE. . TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️. . ‼️HARGA COMBO GEGILA‼️. . BIDANG 50 🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉. . BIDANG 60 🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉. . CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱 . 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728 📲WHATSAPP KE 017-9854728. . #bawallabuh  #bawalchiffon  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalduabucu  #bawalchiffon  #bawalantistarch  #tudungmurah  #ayatayatcinta2  #tudungbawalmurah  #bawalchiffonmurah  #fattzura  #bawalcantikmurah  #taktuntuang  #shawlcantikmurah  #bawalcantik  #tudunglabuh  #bawallabuh  #bawallabuhmurah  #bawalmurah  #bawallovers  #bazaronline  #bazarpaknil 
FIRST IN MALAYSIA, KOREA TECHNOLOGY !
.
New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. Uols nak order whatsapp this number +601125510766😇
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose
FIRST IN MALAYSIA, KOREA TECHNOLOGY ! . New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. Uols nak order whatsapp this number +601125510766😇 . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #shaliciousbeautyfoundation  #shaliciousfoundation  #shaliciousindonesia  #malaysia  #indonesia  #brunei  #singapore  #philippines  #thailand  #taiwan  #hsc  #hscmendoniaaaaa  #fattzura  #uqashasenrose 
FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY !
.
New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. Uols nak order whatsapp this number +601125510766 😇
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose
FIRST IN MALAYSIA, KOREAN TECHNOLOGY ! . New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. Uols nak order whatsapp this number +601125510766 😇 . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #shaliciousbeautyfoundation  #shaliciousfoundation  #shaliciousindonesia  #malaysia  #indonesia  #brunei  #singapore  #philippines  #thailand  #taiwan  #hsc  #hscmendoniaaaaa  #fattzura  #uqashasenrose