an online Instagram web viewer

#fazura medias

Photos

Trudolly & Vdolly by @missfazura Satu Kombinasi Pakej Menjaga Ketrampilan Serta Keyakinan Diri Wanita.. Nak Tahu Lebih Lanjut Whatassp 01140143372. Nak????
♡ Free Postage
♡ Belian Secara Pakej Combo Set
♡ Free Gift
♡ Keterangan Serta Panduan Mengenai Produk
Segala Boleh Runding... Gerenti Puas Hati😉
#trudollysabah #trudolly #trudollyhq #vdollyhq #vdolly #vdollysabah #fazura #Fattzura
Trudolly & Vdolly by @missfazura Satu Kombinasi Pakej Menjaga Ketrampilan Serta Keyakinan Diri Wanita.. Nak Tahu Lebih Lanjut Whatassp 01140143372. Nak???? ♡ Free Postage ♡ Belian Secara Pakej Combo Set ♡ Free Gift ♡ Keterangan Serta Panduan Mengenai Produk Segala Boleh Runding... Gerenti Puas Hati😉 #trudollysabah  #trudolly  #trudollyhq  #vdollyhq  #vdolly  #vdollysabah  #fazura  #Fattzura 
SERBUK DAUN INAI MERAH 100% asli
.
RM10 single pack
.
RM25 set color rambut termasuk pos
.
Kebaikan2 inai serbuk asli:
.
💥 boleh dibawa solat & sah wuduk
💥 digunakan pada rambut, jari, kuku
💥 mengurangkan rambut gugur
💥 menyihatkan rambut
💥 membantu merawat rambut rosak
💥 menutupi uban
💥 merawat kuku rosak
💥 warna pekat - oren kemerahan
💥 sesuai utk dewasa dan kanak2
.
👍 Lulus KKM NOT170304750K 👍
👍 BODY ART QUALITY 👍
.
📱whatsapp 0 1 9 - 7 9 9 1 6 3 2
.
#inaidaun #inaicelup #inaipengantin #inaimerah #sayajual #inairambut #ootd #cantik #setmewarnarambut #inaiserbuk #neelofa #bazaarpaknil #murah #malaysia #inaikuku #inaimurah #enairedchillie #kkm #serbukinai #inaimerahasli #sitinurhaliza #redvelvetdrama #wanyhasrita #fattzura #fattahamin #fazura#abangnaktegur #faridkamil
SERBUK DAUN INAI MERAH 100% asli . RM10 single pack . RM25 set color rambut termasuk pos . Kebaikan2 inai serbuk asli: . 💥 boleh dibawa solat & sah wuduk 💥 digunakan pada rambut, jari, kuku 💥 mengurangkan rambut gugur 💥 menyihatkan rambut 💥 membantu merawat rambut rosak 💥 menutupi uban 💥 merawat kuku rosak 💥 warna pekat - oren kemerahan 💥 sesuai utk dewasa dan kanak2 . 👍 Lulus KKM NOT170304750K 👍 👍 BODY ART QUALITY 👍 . 📱whatsapp 0 1 9 - 7 9 9 1 6 3 2 . #inaidaun  #inaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #sayajual  #inairambut  #ootd  #cantik  #setmewarnarambut  #inaiserbuk  #neelofa  #bazaarpaknil  #murah  #malaysia  #inaikuku  #inaimurah  #enairedchillie  #kkm  #serbukinai  #inaimerahasli  #sitinurhaliza  #redvelvetdrama  #wanyhasrita  #fattzura  #fattahamin  #fazura #abangnaktegur  #faridkamil 
Harga jimat kami, 2 botol = RM30 termasuk postage semenanjung 🗣
.
💅🏻 CIRI2 INAI KUKU ERC 💅🏻
▫️dihasilkan dari serbuk inai daun
▫️warna tak pudar hingga hujung kuku
▫️boleh dibawa solat, warna serap kuku
.
🔥 HATI2 DGN ERC TIRUAN YG TIADA STIKER HOLOGRAM GOLD🔥
.
Ada 6 warna in stocks;
1️⃣ RED CHILLI 
2️⃣ BABY PINK 
3️⃣ DOLLY MAROON 
4️⃣ BLINK ORANGE 
5️⃣ CRAZY COCO 
6️⃣ BEAUTY BLACK
.
📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8
.
MADE IN MALAYSIA
BUATAN MUSLIM 👍🏻
.
#inaidaun #inaicelup #sayajual #cantik #inaiserbuk #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku #inai #enairedchilliemurah #abangnaktegur #kekasihpaksarela #fattzura #fattahamin #fazura #lofattah #Mycoffeeprince #enairedchilli #testimoniinai @ctdk @neelofa #syurgayangkedua #nursajat #melaka #inaipengantin #faridkamil #inaihomemade #inailukis #bbb2018 #lafazkankalimahcintamu #sabahsarawak
Harga jimat kami, 2 botol = RM30 termasuk postage semenanjung 🗣 . 💅🏻 CIRI2 INAI KUKU ERC 💅🏻 ▫️dihasilkan dari serbuk inai daun ▫️warna tak pudar hingga hujung kuku ▫️boleh dibawa solat, warna serap kuku . 🔥 HATI2 DGN ERC TIRUAN YG TIADA STIKER HOLOGRAM GOLD🔥 . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun  #inaicelup  #sayajual  #cantik  #inaiserbuk  #inaimurah  #promosi  #enairedchillie  #inaikuku  #inai  #enairedchilliemurah  #abangnaktegur  #kekasihpaksarela  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #lofattah  #Mycoffeeprince  #enairedchilli  #testimoniinai  @ctdk @neelofa #syurgayangkedua  #nursajat  #melaka  #inaipengantin  #faridkamil  #inaihomemade  #inailukis  #bbb2018  #lafazkankalimahcintamu  #sabahsarawak 
Harga jimat kami, 2 botol = RM30 termasuk postage semenanjung 🗣
.
💅🏻 CIRI2 INAI KUKU ERC 💅🏻
▫️dihasilkan dari serbuk inai daun
▫️warna tak pudar hingga hujung kuku
▫️boleh dibawa solat, warna serap kuku
.
🔥 HATI2 DGN ERC TIRUAN YG TIADA STIKER HOLOGRAM GOLD🔥
.
Ada 6 warna in stocks;
1️⃣ RED CHILLI 
2️⃣ BABY PINK 
3️⃣ DOLLY MAROON 
4️⃣ BLINK ORANGE 
5️⃣ CRAZY COCO 
6️⃣ BEAUTY BLACK
.
📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8
.
MADE IN MALAYSIA
BUATAN MUSLIM 👍🏻
.
#inaidaun #inaicelup #sayajual #cantik #inaiserbuk #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku #inai #enairedchilliemurah #abangnaktegur #kekasihpaksarela #fattzura #fattahamin #fazura #lofattah #Mycoffeeprince #enairedchilli #testimoniinai @ctdk @neelofa #syurgayangkedua #nursajat #melaka #inaipengantin #faridkamil #inaihomemade #inailukis #bbb2018 #lafazkankalimahcintamu #sabahsarawak
Harga jimat kami, 2 botol = RM30 termasuk postage semenanjung 🗣 . 💅🏻 CIRI2 INAI KUKU ERC 💅🏻 ▫️dihasilkan dari serbuk inai daun ▫️warna tak pudar hingga hujung kuku ▫️boleh dibawa solat, warna serap kuku . 🔥 HATI2 DGN ERC TIRUAN YG TIADA STIKER HOLOGRAM GOLD🔥 . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun  #inaicelup  #sayajual  #cantik  #inaiserbuk  #inaimurah  #promosi  #enairedchillie  #inaikuku  #inai  #enairedchilliemurah  #abangnaktegur  #kekasihpaksarela  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #lofattah  #Mycoffeeprince  #enairedchilli  #testimoniinai  @ctdk @neelofa #syurgayangkedua  #nursajat  #melaka  #inaipengantin  #faridkamil  #inaihomemade  #inailukis  #bbb2018  #lafazkankalimahcintamu  #sabahsarawak 
Assalamualaikum & Salam SUBUH Semua..😊
.
FaizPruTakaful
Agen Fulltime Keluarga Anda
013-2654641(Whatssapp)
016-3332340 (CALL/MESEJ)
.
#malaysia #FaizPruTakaful #digitalmarketing #subuh
#hibah #hibahtakaful #ct #EPF #share #muqmeengroup #prudential #prubsntakaful #trending #vscocam #igers #vscodaily #vscogram #insurans #insurance #takaful #agenretisanda #fattahamin #neelofa #wawazainal #fazura #aerilzafrel
1.2.3 SERANG!!!!!
repost @fatt4stictv80xds .
.
P̾E̾L̾A̾K̾O̾N̾ M̾E̾L̾E̾T̾O̾P̾ -̾ H̾E̾R̾O̾ S̾E̾O̾R̾A̾N̾G̾ C̾I̾N̾D̾E̾R̾E̾L̾L̾A̾..
.
Hi GaisS..
This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸..
.
JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya..
.
.
Mudah je Nak VOTE sbb :-..
.
1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉..
.
2. LOGIN Facebook before UNDI
. 
3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk..
.
4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza..
.
5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇..
.
Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade..
Habak kt diorg jgn mare..
Pinjam sat je😁😉..
.
.
Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds
.
ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ..
.
.
#Fattahamin 
#Fazura 
#Fattzura
#Fattzurians
#lotsoflove
#AME
#AnugerahMeleTOPEra
#fatt4stictv80xds @RepostIt_app
1.2.3 SERANG!!!!! repost @fatt4stictv80xds . . P̾E̾L̾A̾K̾O̾N̾ M̾E̾L̾E̾T̾O̾P̾ -̾ H̾E̾R̾O̾ S̾E̾O̾R̾A̾N̾G̾ C̾I̾N̾D̾E̾R̾E̾L̾L̾A̾.. . Hi GaisS.. This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸.. . JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya.. . . Mudah je Nak VOTE sbb :-.. . 1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉.. . 2. LOGIN Facebook before UNDI . 3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk.. . 4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza.. . 5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇.. . Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade.. Habak kt diorg jgn mare.. Pinjam sat je😁😉.. . . Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds . ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ.. . . #Fattahamin   #Fazura   #Fattzura  #Fattzurians  #lotsoflove  #AME  #AnugerahMeleTOPEra  #fatt4stictv80xds  @RepostIt_app
Nampaknya ramai tertanya tanya, apa itu #vdolly kan? kan ? kan? hehe. semua excited. pre order dah hampir full 😱
-
Nak tahu Apakah Vdolly?
-
🌷Vdolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita -
🌷Kami menggunakan shatavari sebagai bahan utama VDolly, antara kelebihan shatavari adalah:-
🌻menguatkan  dan menyembuhkan organ peranakan wanita. 🌻dapat menyuburkan dan menguatkan rahim.
🌻memberi tenaga dan kekuatan badan wanita.
🌻merawat masalah vagina longgar dan kurang grip
🌻merawat masalah kulit kusam
🌻merawat masalah keputihan
-
Siapa yang boleh amalkan #vdolly? ✅PEREMPUAN SHJ
✅Breastfeeding ✅Umur 13 tahun keatas (dah baligh)
✅Dalam Pantang
✅Minum caffeine gap 2-3 hours -
🔥PENTING🔥 ❗TIME PERIOD & PREGGY CANNOT CONSUME
❗less sugar intake ❗banyakkan minum air kosong 2-3 liter sehari
❗kalau minum coffee atau air manis kena kurangkan seeloknya gap 3 hours
❗kalau ada ambil produk atau supplements lain kena gap 4 jam
-
💵 HARGA Vdolly RM59 (30 biji)
.
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp 📲 017-3949230
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantaidalam #trudollymasjidjamek #trudollytimesquare #trudollykualalumpur #trudollynusentral #trudollymalaysia #trudollybyfazura
Nampaknya ramai tertanya tanya, apa itu #vdolly  kan? kan ? kan? hehe. semua excited. pre order dah hampir full 😱 - Nak tahu Apakah Vdolly? - 🌷Vdolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita - 🌷Kami menggunakan shatavari sebagai bahan utama VDolly, antara kelebihan shatavari adalah:- 🌻menguatkan dan menyembuhkan organ peranakan wanita. 🌻dapat menyuburkan dan menguatkan rahim. 🌻memberi tenaga dan kekuatan badan wanita. 🌻merawat masalah vagina longgar dan kurang grip 🌻merawat masalah kulit kusam 🌻merawat masalah keputihan - Siapa yang boleh amalkan #vdolly ? ✅PEREMPUAN SHJ ✅Breastfeeding ✅Umur 13 tahun keatas (dah baligh) ✅Dalam Pantang ✅Minum caffeine gap 2-3 hours - 🔥PENTING🔥 ❗TIME PERIOD & PREGGY CANNOT CONSUME ❗less sugar intake ❗banyakkan minum air kosong 2-3 liter sehari ❗kalau minum coffee atau air manis kena kurangkan seeloknya gap 3 hours ❗kalau ada ambil produk atau supplements lain kena gap 4 jam - 💵 HARGA Vdolly RM59 (30 biji) . _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 📲 017-3949230 #trudolly  #trubeauty  #detoxpro  #beautyboost  #fazura  #trudollybyfazura  #sayajual  #sayajualtrudolly  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #cantik  #cantikdansihat  #cantiksemulajadi  #cantiksemulajadi  #trudollyklsentral  #trudollykl  #trudollybangsar  #trudollypantaidalam  #trudollymasjidjamek  #trudollytimesquare  #trudollykualalumpur  #trudollynusentral  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura 
DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😬😬 .
Assalamualaikum..saya mencari ❤️
.
❗️ surirumah yang ingin bantu SUAMI cari duit lebih
❗️Student atau sesiapa saja yang ingin tambah income
.
❗️❗️❗️❗️Nak MERASA DUIT POKET SENDIRI??
.
.
❌❌❌ TIADA MODAL DAN TAK PERLU KELUARKAN DUIT SESEN PUN
.
.
JOM JOIN DROPSHIP by HALIMAH 💖💖💖
http://www.wasap.my/+60182804078
http://www.wasap.my/+60182804078
.
.
#fattahamin #fazura #ctdk #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #ukm #putrajaya #dropshipwanted #uitm #love #unisza #um #serrose #swapreviewig #love #uitm #dropshipwanted #makeup #igshop #serumwajah #dropshipper #dropshippermalaysia #surirumah #tokyoorganiconline #goodmorning #cantik #love #beauty #instafollow #like4like #beauty #instadaily #rozitachewan
DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😬😬 . Assalamualaikum..saya mencari ❤️ . ❗️ surirumah yang ingin bantu SUAMI cari duit lebih ❗️Student atau sesiapa saja yang ingin tambah income . ❗️❗️❗️❗️Nak MERASA DUIT POKET SENDIRI?? . . ❌❌❌ TIADA MODAL DAN TAK PERLU KELUARKAN DUIT SESEN PUN . . JOM JOIN DROPSHIP by HALIMAH 💖💖💖 http://www.wasap.my/+60182804078 http://www.wasap.my/+60182804078 . . #fattahamin  #fazura  #ctdk  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #ukm  #putrajaya  #dropshipwanted  #uitm  #love  #unisza  #um  #serrose  #swapreviewig  #love  #uitm  #dropshipwanted  #makeup  #igshop  #serumwajah  #dropshipper  #dropshippermalaysia  #surirumah  #tokyoorganiconline  #goodmorning  #cantik  #love  #beauty  #instafollow  #like4like  #beauty  #instadaily  #rozitachewan 
RepostBy @stalkersdoll: "Meriahnya! Happy working Mina🌟🌙
.
Igs YPM
#fazura #fazuraonduty #thelegendofpontianak #doaygbaik2" (via #InstaRepost @AppsKottage)
Nampaknya ramai tertanya tanya, apa itu #vdolly kan? kan ? kan? hehe. semua excited. pre order dah hampir full 😱
-
Nak tahu Apakah Vdolly?
-
🌷Vdolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita -
🌷Kami menggunakan shatavari sebagai bahan utama VDolly, antara kelebihan shatavari adalah:-
🌻menguatkan  dan menyembuhkan organ peranakan wanita. 🌻dapat menyuburkan dan menguatkan rahim.
🌻memberi tenaga dan kekuatan badan wanita.
🌻merawat masalah vagina longgar dan kurang grip
🌻merawat masalah kulit kusam
🌻merawat masalah keputihan
-
Siapa yang boleh amalkan #vdolly? ✅PEREMPUAN SHJ
✅Breastfeeding ✅Umur 13 tahun keatas (dah baligh)
✅Dalam Pantang
✅Minum caffeine gap 2-3 hours -
🔥PENTING🔥 ❗TIME PERIOD & PREGGY CANNOT CONSUME
❗less sugar intake ❗banyakkan minum air kosong 2-3 liter sehari
❗kalau minum coffee atau air manis kena kurangkan seeloknya gap 3 hours
❗kalau ada ambil produk atau supplements lain kena gap 4 jam
-
💵 HARGA Vdolly RM59 (30 biji)
.
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp 📲 017-3949230
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantaidalam #trudollymasjidjamek #trudollytimesquare #trudollykualalumpur #trudollynusentral #trudollymalaysia #trudollybyfazura
Nampaknya ramai tertanya tanya, apa itu #vdolly  kan? kan ? kan? hehe. semua excited. pre order dah hampir full 😱 - Nak tahu Apakah Vdolly? - 🌷Vdolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita - 🌷Kami menggunakan shatavari sebagai bahan utama VDolly, antara kelebihan shatavari adalah:- 🌻menguatkan dan menyembuhkan organ peranakan wanita. 🌻dapat menyuburkan dan menguatkan rahim. 🌻memberi tenaga dan kekuatan badan wanita. 🌻merawat masalah vagina longgar dan kurang grip 🌻merawat masalah kulit kusam 🌻merawat masalah keputihan - Siapa yang boleh amalkan #vdolly ? ✅PEREMPUAN SHJ ✅Breastfeeding ✅Umur 13 tahun keatas (dah baligh) ✅Dalam Pantang ✅Minum caffeine gap 2-3 hours - 🔥PENTING🔥 ❗TIME PERIOD & PREGGY CANNOT CONSUME ❗less sugar intake ❗banyakkan minum air kosong 2-3 liter sehari ❗kalau minum coffee atau air manis kena kurangkan seeloknya gap 3 hours ❗kalau ada ambil produk atau supplements lain kena gap 4 jam - 💵 HARGA Vdolly RM59 (30 biji) . _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 📲 017-3949230 #trudolly  #trubeauty  #detoxpro  #beautyboost  #fazura  #trudollybyfazura  #sayajual  #sayajualtrudolly  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #cantik  #cantikdansihat  #cantiksemulajadi  #cantiksemulajadi  #trudollyklsentral  #trudollykl  #trudollybangsar  #trudollypantaidalam  #trudollymasjidjamek  #trudollytimesquare  #trudollykualalumpur  #trudollynusentral  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura 
SET BASIC SET B 
RM29

DAY CREAM - 5GM
NIGHT CREAM - 5GM
CLEANSER - 20ML

#yanko #yankomurah #ctdk #jualmurah #belimurah #jombeli #jsdwash #original #yankosetbasic #yankosetbasicb #fazura #fattahamin
SET BASIC SET B 
RM29

DAY CREAM - 5GM
NIGHT CREAM - 5GM
CLEANSER - 20ML

#yanko #yankomurah #ctdk #jualmurah #belimurah #jombeli #jsdwash #original #yankosetbasic #yankosetbasicb #fazura #fattahamin
@Regrann from @mawaddah68 -  Lembut je tutur bicaranya..milik siapakah gadis ini..eh2 .
.
@Regranned from @fatt4stictv80xds - 'Saper langgar?' - DD
'Ehhh..jgn ler²..nie kawan sy nie😁😁😂' - DD
Syokk dpt BFF back up😁🤗..
.
.
Jom tgk Full Video at our YouTube Channel
.
Follow our YouTube at @fatt4stictv80xds https://goo.gl/2lKCZk

SUBSCRIBE our Channel 👆at B I O for more Videos
.
#Fattahamin
#Fazura
#Fattzura
#GazoRacing
#GazoRacingMalaysia
#ToyotaGazoRacing
#ToyotaGazoRacingMalaysia
#ViosChallenge
#ToyotaVios
#MediniCity
#fatt4stictv80xds - #regrann
@Regrann from @mawaddah68 - Lembut je tutur bicaranya..milik siapakah gadis ini..eh2 . . @Regranned from @fatt4stictv80xds - 'Saper langgar?' - DD 'Ehhh..jgn ler²..nie kawan sy nie😁😁😂' - DD Syokk dpt BFF back up😁🤗.. . . Jom tgk Full Video at our YouTube Channel . Follow our YouTube at @fatt4stictv80xds https://goo.gl/2lKCZk SUBSCRIBE our Channel 👆at B I O for more Videos . #Fattahamin  #Fazura  #Fattzura  #GazoRacing  #GazoRacingMalaysia  #ToyotaGazoRacing  #ToyotaGazoRacingMalaysia  #ViosChallenge  #ToyotaVios  #MediniCity  #fatt4stictv80xds  - #regrann 
TAHU TAK???
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
Botol #serrose telah menjalani beberapa ujian untuk mendapatkan kualiti terbaik👍👍👍 .
.
Iaitu JAPANESE QUALITY🇯🇵 Alhamdulillah... U botol pun kite titik beratkan u mencapai kualiti yang terbaik kan😘
.
.
Nampak tak? Bukan senangkan 😊 in sya Allah ini yang terbaik.. Natural products 🍀
.
.
Watsapp Halimah u dapatkannya🤗
http://www.wasap.my/+60182804078
http://www.wasap.my/+60182804078
.
.
#SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #swapreview #igshop #bazarpaknil #sayanakcantik #serumwajah #dropshipwanted #uitm #ukm #organicskincare #upm #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat  #love #instafollow #like4like #beauty #instadaily #igshopmalaysia #instashop #visitmyig #fattahamin #fazura
TAHU TAK??? 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . Botol #serrose  telah menjalani beberapa ujian untuk mendapatkan kualiti terbaik👍👍👍 . . Iaitu JAPANESE QUALITY🇯🇵 Alhamdulillah... U botol pun kite titik beratkan u mencapai kualiti yang terbaik kan😘 . . Nampak tak? Bukan senangkan 😊 in sya Allah ini yang terbaik.. Natural products 🍀 . . Watsapp Halimah u dapatkannya🤗 http://www.wasap.my/+60182804078 http://www.wasap.my/+60182804078 . . #SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT  #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #swapreview  #igshop  #bazarpaknil  #sayanakcantik  #serumwajah  #dropshipwanted  #uitm  #ukm  #organicskincare  #upm  #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat  #love  #instafollow  #like4like  #beauty  #instadaily  #igshopmalaysia  #instashop  #visitmyig  #fattahamin  #fazura 
MULUT BERBAU LONGKANG??? 😣 Menderita MULUT BERBAU? 
Kini ada penyelesaiannya ❗ "NORA ESSENTIAL Perfume"
(Membantu menghilangkan nafas berbau) 🌹Ekstrak ros dan (terbaru) honeydew utk
 mewangikan nafas
🌹Mengandungi lemon, green tea dan licorice utk menghalang pembiakan bakteria dan mencegah nafas berbau selama 12jam
🌹Menghilangkan bau makanan, rokok, gusi berdarah
🌹JIMAT! Sebotol mengandungi 400 semburan
🌹Merawat ulser dan tonsil
🌹Bebas bau mulut selama 12jam
🌹30ml tahan 3bulan
🌹RM93 termasuk pos ke Semenanjung. Sabah & Sarawak add Rm5 
Whatsapp 0129669865
MULUT BERBAU LONGKANG??? 😣 Menderita MULUT BERBAU? Kini ada penyelesaiannya ❗ "NORA ESSENTIAL Perfume" (Membantu menghilangkan nafas berbau) 🌹Ekstrak ros dan (terbaru) honeydew utk mewangikan nafas 🌹Mengandungi lemon, green tea dan licorice utk menghalang pembiakan bakteria dan mencegah nafas berbau selama 12jam 🌹Menghilangkan bau makanan, rokok, gusi berdarah 🌹JIMAT! Sebotol mengandungi 400 semburan 🌹Merawat ulser dan tonsil 🌹Bebas bau mulut selama 12jam 🌹30ml tahan 3bulan 🌹RM93 termasuk pos ke Semenanjung. Sabah & Sarawak add Rm5 Whatsapp 0129669865
MULUT BERBAU LONGKANG??? 😣 Menderita MULUT BERBAU? 
Kini ada penyelesaiannya ❗ "NORA ESSENTIAL Perfume"
(Membantu menghilangkan nafas berbau) 🌹Ekstrak ros dan (terbaru) honeydew utk
 mewangikan nafas
🌹Mengandungi lemon, green tea dan licorice utk menghalang pembiakan bakteria dan mencegah nafas berbau selama 12jam
🌹Menghilangkan bau makanan, rokok, gusi berdarah
🌹JIMAT! Sebotol mengandungi 400 semburan
🌹Merawat ulser dan tonsil
🌹Bebas bau mulut selama 12jam
🌹30ml tahan 3bulan
🌹RM93 termasuk pos ke Semenanjung. Sabah & Sarawak add Rm5 
Whatsapp 0129669865
MULUT BERBAU LONGKANG??? 😣 Menderita MULUT BERBAU? Kini ada penyelesaiannya ❗ "NORA ESSENTIAL Perfume" (Membantu menghilangkan nafas berbau) 🌹Ekstrak ros dan (terbaru) honeydew utk mewangikan nafas 🌹Mengandungi lemon, green tea dan licorice utk menghalang pembiakan bakteria dan mencegah nafas berbau selama 12jam 🌹Menghilangkan bau makanan, rokok, gusi berdarah 🌹JIMAT! Sebotol mengandungi 400 semburan 🌹Merawat ulser dan tonsil 🌹Bebas bau mulut selama 12jam 🌹30ml tahan 3bulan 🌹RM93 termasuk pos ke Semenanjung. Sabah & Sarawak add Rm5 Whatsapp 0129669865
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang)
📌Size XXS hingga XXL
📌Readymade & Kain Pasang
📌Ready Stock & Pre-Order(5XL)
📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320
📲0189177320
📲0189177320 
#suriwardrobe#trustedagent#onlineboutique#onlineshopping#onlineshopper#businessonline#baju#bajukurung#bajusaree#peplum#doll#sayajualmurah#promosi#murah#bajuraya#macammacamada#lens#lenskorea#lensoriginal#berkualiti#selesa#cantik#semuaada#bazaarpaknil#fattzurah#fattahaminz#fazura#neelofa#viral#2018
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang) 📌Size XXS hingga XXL 📌Readymade & Kain Pasang 📌Ready Stock & Pre-Order(5XL) 📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320 📲0189177320 📲0189177320 #suriwardrobe #trustedagent #onlineboutique #onlineshopping #onlineshopper #businessonline #baju #bajukurung #bajusaree #peplum #doll #sayajualmurah #promosi #murah #bajuraya #macammacamada #lens #lenskorea #lensoriginal #berkualiti #selesa #cantik #semuaada #bazaarpaknil #fattzurah #fattahaminz #fazura #neelofa #viral #2018 
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang)
📌Size XXS hingga XXL
📌Readymade & Kain Pasang
📌Ready Stock & Pre-Order(5XL)
📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320
📲0189177320
📲0189177320 
#suriwardrobe#trustedagent#onlineboutique#onlineshopping#onlineshopper#businessonline#baju#bajukurung#bajusaree#peplum#doll#sayajualmurah#promosi#murah#bajuraya#macammacamada#lens#lenskorea#lensoriginal#berkualiti#selesa#cantik#semuaada#bazaarpaknil#fattzurah#fattahaminz#fazura#neelofa#viral#2018
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang) 📌Size XXS hingga XXL 📌Readymade & Kain Pasang 📌Ready Stock & Pre-Order(5XL) 📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320 📲0189177320 📲0189177320 #suriwardrobe #trustedagent #onlineboutique #onlineshopping #onlineshopper #businessonline #baju #bajukurung #bajusaree #peplum #doll #sayajualmurah #promosi #murah #bajuraya #macammacamada #lens #lenskorea #lensoriginal #berkualiti #selesa #cantik #semuaada #bazaarpaknil #fattzurah #fattahaminz #fazura #neelofa #viral #2018 
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang)
📌Size XXS hingga XXL
📌Readymade & Kain Pasang
📌Ready Stock & Pre-Order(5XL)
📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320
📲0189177320
📲0189177320 
#suriwardrobe#trustedagent#onlineboutique#onlineshopping#onlineshopper#businessonline#baju#bajukurung#bajusaree#peplum#doll#sayajualmurah#promosi#murah#bajuraya#macammacamada#lens#lenskorea#lensoriginal#berkualiti#selesa#cantik#semuaada#bazaarpaknil#fattzurah#fattahaminz#fazura#neelofa#viral#2018
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang) 📌Size XXS hingga XXL 📌Readymade & Kain Pasang 📌Ready Stock & Pre-Order(5XL) 📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320 📲0189177320 📲0189177320 #suriwardrobe #trustedagent #onlineboutique #onlineshopping #onlineshopper #businessonline #baju #bajukurung #bajusaree #peplum #doll #sayajualmurah #promosi #murah #bajuraya #macammacamada #lens #lenskorea #lensoriginal #berkualiti #selesa #cantik #semuaada #bazaarpaknil #fattzurah #fattahaminz #fazura #neelofa #viral #2018 
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang)
📌Size XXS hingga XXL
📌Readymade & Kain Pasang
📌Ready Stock & Pre-Order(5XL)
📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320
📲0189177320
📲0189177320 
#suriwardrobe#trustedagent#onlineboutique#onlineshopping#onlineshopper#businessonline#baju#bajukurung#bajusaree#peplum#doll#sayajualmurah#promosi#murah#bajuraya#macammacamada#lens#lenskorea#lensoriginal#berkualiti#selesa#cantik#semuaada#bazaarpaknil#fattzurah#fattahaminz#fazura#neelofa#viral#2018
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang) 📌Size XXS hingga XXL 📌Readymade & Kain Pasang 📌Ready Stock & Pre-Order(5XL) 📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320 📲0189177320 📲0189177320 #suriwardrobe #trustedagent #onlineboutique #onlineshopping #onlineshopper #businessonline #baju #bajukurung #bajusaree #peplum #doll #sayajualmurah #promosi #murah #bajuraya #macammacamada #lens #lenskorea #lensoriginal #berkualiti #selesa #cantik #semuaada #bazaarpaknil #fattzurah #fattahaminz #fazura #neelofa #viral #2018 
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang)
📌Size XXS hingga XXL
📌Readymade & Kain Pasang
📌Ready Stock & Pre-Order(5XL)
📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320
📲0189177320
📲0189177320 
#suriwardrobe#trustedagent#onlineboutique#onlineshopping#onlineshopper#businessonline#baju#bajukurung#bajusaree#peplum#doll#sayajualmurah#promosi#murah#bajuraya#macammacamada#lens#lenskorea#lensoriginal#berkualiti#selesa#cantik#semuaada#bazaarpaknil#fattzurah#fattahaminz#fazura#neelofa#viral#2018
🌷Pooja Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang) 📌Size XXS hingga XXL 📌Readymade & Kain Pasang 📌Ready Stock & Pre-Order(5XL) 📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320 📲0189177320 📲0189177320 #suriwardrobe #trustedagent #onlineboutique #onlineshopping #onlineshopper #businessonline #baju #bajukurung #bajusaree #peplum #doll #sayajualmurah #promosi #murah #bajuraya #macammacamada #lens #lenskorea #lensoriginal #berkualiti #selesa #cantik #semuaada #bazaarpaknil #fattzurah #fattahaminz #fazura #neelofa #viral #2018 
🌸price list iphone5🌸

IPHONE 5 (16gb) ⚫️⚪️🔶🌸🔴💚 RM680
IPHONE 5 (32gb) ⚫️⚪️🔶🌸🔴💚 RM700
IPHONE 5 (64gb) ⚫️⚪️🔶🌸🔴💚 RM780

IPHONE 5S (16gb) 🔴/⚫️🔶 RM850
⚫️⚪️🔶🌸 RM870

IPHONE 5S (32gb) 🔴/⚫️🔶 RM999
⚫️⚪️🔶🌸 RM950

IPHONE 5S (64gb) 🔴/⚫️🔶 RM1010
⚫️⚪️🔶🌸 RM1000  #noradanish #barangori #berbaloikalaubeli #berbaloibaloisangat #berbaloibaloibaqhang #hargamurah #cepat2beli #nntikehabisanstock #fattahaminz #fazura #neelofa #syafiqkyle #syasya #alifsyukriterlajaklaris #aliffarhan #meloffa #ruhainies #kekasihpaksarela #ws 💕😍ADE# FREE GIFT😍

TEMPERED GLASS,SILICON CASE,FISH EYE LENS IRING (APPLE LOGO),MONOPOD,CABLE PROTECTOR

ADD RM30 FOR ANOTHER  7 free gift
ADD RM60 FOR ACTION CAMERA ^IPHONE USA LL REFURBISHED SET^

SO DAPATKANN SEKARANGGGGGG💕
🌸price list iphone5🌸 IPHONE 5 (16gb) ⚫️⚪️🔶🌸🔴💚 RM680 IPHONE 5 (32gb) ⚫️⚪️🔶🌸🔴💚 RM700 IPHONE 5 (64gb) ⚫️⚪️🔶🌸🔴💚 RM780 IPHONE 5S (16gb) 🔴/⚫️🔶 RM850 ⚫️⚪️🔶🌸 RM870 IPHONE 5S (32gb) 🔴/⚫️🔶 RM999 ⚫️⚪️🔶🌸 RM950 IPHONE 5S (64gb) 🔴/⚫️🔶 RM1010 ⚫️⚪️🔶🌸 RM1000 #noradanish  #barangori  #berbaloikalaubeli  #berbaloibaloisangat  #berbaloibaloibaqhang  #hargamurah  #cepat2beli  #nntikehabisanstock  #fattahaminz  #fazura  #neelofa  #syafiqkyle  #syasya  #alifsyukriterlajaklaris  #aliffarhan  #meloffa  #ruhainies  #kekasihpaksarela  #ws  💕😍ADE# FREE GIFT😍 TEMPERED GLASS,SILICON CASE,FISH EYE LENS IRING (APPLE LOGO),MONOPOD,CABLE PROTECTOR ADD RM30 FOR ANOTHER 7 free gift ADD RM60 FOR ACTION CAMERA ^IPHONE USA LL REFURBISHED SET^ SO DAPATKANN SEKARANGGGGGG💕
B͍I͍N͍T͍A͍N͍G͍ F͍I͍L͍E͍M͍ M͍E͍L͍E͍T͍O͍P͍ -͍ N͍U͍R͍ F͍A͍Z͍U͍R͍A͍..
.
Hi GaisS..
This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸..
.
JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya..
.
.
Mudah je Nak VOTE sbb :-..
.
1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉..
.
2. LOGIN Facebook before UNDI
. 
3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk..
.
4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza..
.
5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇..
.
Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade..
Habak kt diorg jgn mare..
Pinjam sat je😁😉..
.
.
Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds
.
ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ..
.
.
#Fattahamin 
#Fazura 
#Fattzura
#Fattzurians
#lotsoflove
#AME
#AnugerahMeleTOPEra
#fatt4stictv80xds
B͍I͍N͍T͍A͍N͍G͍ F͍I͍L͍E͍M͍ M͍E͍L͍E͍T͍O͍P͍ -͍ N͍U͍R͍ F͍A͍Z͍U͍R͍A͍.. . Hi GaisS.. This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸.. . JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya.. . . Mudah je Nak VOTE sbb :-.. . 1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉.. . 2. LOGIN Facebook before UNDI . 3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk.. . 4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza.. . 5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇.. . Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade.. Habak kt diorg jgn mare.. Pinjam sat je😁😉.. . . Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds . ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ.. . . #Fattahamin   #Fazura   #Fattzura  #Fattzurians  #lotsoflove  #AME  #AnugerahMeleTOPEra  #fatt4stictv80xds 
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
ҒᎬՏᎽᎬΝ ᎷᎬᏞᎬͲϴᏢ - ҒᎪͲͲᎪᎻ ᎪᎷᏆΝ / ҒᎪᏃႮᎡᎪ..
.
Hi GaisS..
This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸..
.
JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya..
.
.
Mudah je Nak VOTE sbb :-..
.
1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉..
.
2. LOGIN Facebook before UNDI
. 
3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk..
.
4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza..
.
5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇..
.
Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade..
Habak kt diorg jgn mare..
Pinjam sat je😁😉..
.
.
Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds
.
ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ..
.
.
#Fattahamin 
#Fazura 
#Fattzura
#Fattzurians
#lotsoflove
#AME
#AnugerahMeleTOPEra
#fatt4stictv80xds
ҒᎬՏᎽᎬΝ ᎷᎬᏞᎬͲϴᏢ - ҒᎪͲͲᎪᎻ ᎪᎷᏆΝ / ҒᎪᏃႮᎡᎪ.. . Hi GaisS.. This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸.. . JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya.. . . Mudah je Nak VOTE sbb :-.. . 1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉.. . 2. LOGIN Facebook before UNDI . 3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk.. . 4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza.. . 5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇.. . Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade.. Habak kt diorg jgn mare.. Pinjam sat je😁😉.. . . Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds . ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ.. . . #Fattahamin   #Fazura   #Fattzura  #Fattzurians  #lotsoflove  #AME  #AnugerahMeleTOPEra  #fatt4stictv80xds 
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
ᗞᖇᗩᗰᗩ ᗰᗴᏞᗴᎢᝪᑭ - ᕼᗴᖇᝪ ᔑᗴᝪᖇᗩᑎᏀ ᑕᏆᑎᗞᗴᖇᗴᏞᏞᗩ..
.
Hi GaisS..
This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸..
.
JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya..
.
.
Mudah je Nak VOTE sbb :-..
.
1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉..
.
2. LOGIN Facebook before UNDI
. 
3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk..
.
4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza..
.
5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇..
.
Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade..
Habak kt diorg jgn mare..
Pinjam sat je😁😉..
.
.
Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds
.
ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ..
.
.
#Fattahamin 
#Fazura 
#Fattzura
#Fattzurians
#lotsoflove
#AME
#AnugerahMeleTOPEra
#fatt4stictv80xds
ᗞᖇᗩᗰᗩ ᗰᗴᏞᗴᎢᝪᑭ - ᕼᗴᖇᝪ ᔑᗴᝪᖇᗩᑎᏀ ᑕᏆᑎᗞᗴᖇᗴᏞᏞᗩ.. . Hi GaisS.. This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸.. . JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya.. . . Mudah je Nak VOTE sbb :-.. . 1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉.. . 2. LOGIN Facebook before UNDI . 3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk.. . 4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza.. . 5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇.. . Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade.. Habak kt diorg jgn mare.. Pinjam sat je😁😉.. . . Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds . ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ.. . . #Fattahamin   #Fazura   #Fattzura  #Fattzurians  #lotsoflove  #AME  #AnugerahMeleTOPEra  #fatt4stictv80xds 
Nak tahu rahsia artis untuk make sure muka sentiasa tegang dan glowing? Kim Kardashian, beauty guru Farah Dhukai pun buat ni tau... Nak tau apa dorang buat? 
BEKAM MUKA

Jangan takut, Bekam muka ni lain drp bekam yang keluarkan darah tu, ni bekam guna teknik dry massage cupping, hijamaah dalam bahasa arab, dan sebenarnya memang digalakkan dalam islam. Dan nak bekam muka ni kena ada alat khas dia;

Introducing BAEKAM - Bekam muka yang direka khas untuk menyedut kulit secara lembut dan menggalakkan aliran darah ke kulit dan buat kulit natural glowing! Sesuai utk lelaki dan perempuan

Antara manfaat BAEKAM :
- menghilangkan puffiness. Kalau buat consisten, dah tak perlu countour dah!
- mengurangkan kedutan dan garisan halus di muka
- meningkatkan collagen membuat sentiasa kelihatan remaja
- menaikkan pipi
- mengurangkan parut jerawat yang dalam, melasma & discolouration
- mengurangkan jerawat
- bekam muka akan membuka jalan untuk produk meresap dengan lebih baik
- mengecilkan pori-pori — —————————
BAEKAM Original hanya RM35 sahaja! 
Dalam 1 set ada : 1 x bekam pipi, 1 x bekam mata&mulut
.
whatsapp 018 249 5674 ❤️
.
#sayajualbekam #ldbbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekammuka #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #diatv3 #neelofa #buskerthemovie #ajl32 #dramasangat #meletop #icsyvmy #aydajebat #kisahyanghilang #khaibahar #syurgayangkedua #cintaparaskek  #cintahatibatu #kekasihpaksarela #bilonogorijupokelate #bintangbersamabintang #lafazkankalimahcintamu #sapotlokal #bbb2018 #meletop #AME2018
Nak tahu rahsia artis untuk make sure muka sentiasa tegang dan glowing? Kim Kardashian, beauty guru Farah Dhukai pun buat ni tau... Nak tau apa dorang buat? BEKAM MUKA Jangan takut, Bekam muka ni lain drp bekam yang keluarkan darah tu, ni bekam guna teknik dry massage cupping, hijamaah dalam bahasa arab, dan sebenarnya memang digalakkan dalam islam. Dan nak bekam muka ni kena ada alat khas dia; Introducing BAEKAM - Bekam muka yang direka khas untuk menyedut kulit secara lembut dan menggalakkan aliran darah ke kulit dan buat kulit natural glowing! Sesuai utk lelaki dan perempuan Antara manfaat BAEKAM : - menghilangkan puffiness. Kalau buat consisten, dah tak perlu countour dah! - mengurangkan kedutan dan garisan halus di muka - meningkatkan collagen membuat sentiasa kelihatan remaja - menaikkan pipi - mengurangkan parut jerawat yang dalam, melasma & discolouration - mengurangkan jerawat - bekam muka akan membuka jalan untuk produk meresap dengan lebih baik - mengecilkan pori-pori — ————————— BAEKAM Original hanya RM35 sahaja! Dalam 1 set ada : 1 x bekam pipi, 1 x bekam mata&mulut . whatsapp 018 249 5674 ❤️ . #sayajualbekam  #ldbbekam  #bekamviral  #bekamviralmalaysia  #bekammurah  #bekammuka  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #diatv3  #neelofa  #buskerthemovie  #ajl32  #dramasangat  #meletop  #icsyvmy  #aydajebat  #kisahyanghilang  #khaibahar  #syurgayangkedua  #cintaparaskek  #cintahatibatu  #kekasihpaksarela  #bilonogorijupokelate  #bintangbersamabintang  #lafazkankalimahcintamu  #sapotlokal  #bbb2018  #meletop  #AME2018 
Jom buat bekam muka sendiri dekat rumah! Tak berdarah, tak sakit! .
Baekam ni ialah alat yg kita blh guna utk urut muka, made of medical grade silicone, designed mmg specially for kulit muka jd suction power dia mmg di tahap sesuai dgn kulit muka

Dia akan buat urutan reverse massage(sedut secara di tahap yg selamat utk kulit) yg akan buat blood flow lg elok, lead to lymphatic drainage(buang toxin) jd jerawat pun blh kurang. dan plg best, akan boost collages production dkt muka kita jd kulit jd lagi anjal dan hilangkan fine lines dan kedutan

dia jugak akan reduce water retention di kulit jd puffyness hilang, 
Bila kulit muka dah blood flow elok, toxin xde, tu yg muka jd natural glowing kusam hilang dan jd skincare yg sis pakai pun akan meresap jauh lg bagus
.
whatsapp 018 249 5674 ❤️
.
#sayajualbekam #ldbbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekammuka #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #diatv3 #neelofa #buskerthemovie #ajl32 #dramasangat #meletop #icsyvmy #aydajebat #kisahyanghilang #khaibahar #syurgayangkedua #cintaparaskek  #cintahatibatu #kekasihpaksarela #bilonogorijupokelate #bintangbersamabintang #lafazkankalimahcintamu #sapotlokal #bbb2018 #meletop #AME2018
Jom buat bekam muka sendiri dekat rumah! Tak berdarah, tak sakit! . Baekam ni ialah alat yg kita blh guna utk urut muka, made of medical grade silicone, designed mmg specially for kulit muka jd suction power dia mmg di tahap sesuai dgn kulit muka Dia akan buat urutan reverse massage(sedut secara di tahap yg selamat utk kulit) yg akan buat blood flow lg elok, lead to lymphatic drainage(buang toxin) jd jerawat pun blh kurang. dan plg best, akan boost collages production dkt muka kita jd kulit jd lagi anjal dan hilangkan fine lines dan kedutan dia jugak akan reduce water retention di kulit jd puffyness hilang, Bila kulit muka dah blood flow elok, toxin xde, tu yg muka jd natural glowing kusam hilang dan jd skincare yg sis pakai pun akan meresap jauh lg bagus . whatsapp 018 249 5674 ❤️ . #sayajualbekam  #ldbbekam  #bekamviral  #bekamviralmalaysia  #bekammurah  #bekammuka  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #diatv3  #neelofa  #buskerthemovie  #ajl32  #dramasangat  #meletop  #icsyvmy  #aydajebat  #kisahyanghilang  #khaibahar  #syurgayangkedua  #cintaparaskek  #cintahatibatu  #kekasihpaksarela  #bilonogorijupokelate  #bintangbersamabintang  #lafazkankalimahcintamu  #sapotlokal  #bbb2018  #meletop  #AME2018 
P̾E̾L̾A̾K̾O̾N̾ M̾E̾L̾E̾T̾O̾P̾ -̾ H̾E̾R̾O̾ S̾E̾O̾R̾A̾N̾G̾ C̾I̾N̾D̾E̾R̾E̾L̾L̾A̾..
.
Hi GaisS..
This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸..
.
JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya..
.
.
Mudah je Nak VOTE sbb :-..
.
1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉..
.
2. LOGIN Facebook before UNDI
. 
3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk..
.
4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza..
.
5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇..
.
Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade..
Habak kt diorg jgn mare..
Pinjam sat je😁😉..
.
.
Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds
.
ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ..
.
.
#Fattahamin 
#Fazura 
#Fattzura
#Fattzurians
#lotsoflove
#AME
#AnugerahMeleTOPEra
#fatt4stictv80xds
P̾E̾L̾A̾K̾O̾N̾ M̾E̾L̾E̾T̾O̾P̾ -̾ H̾E̾R̾O̾ S̾E̾O̾R̾A̾N̾G̾ C̾I̾N̾D̾E̾R̾E̾L̾L̾A̾.. . Hi GaisS.. This d' time 2 show ur support toward our Hero🤴 & Heroin👸.. . JOM kita reramai UNDI YPC & YPM utk ke peringkat seterusnya.. . . Mudah je Nak VOTE sbb :-.. . 1. 🖱 Link Nak VOTE bole CLICK di BIO IG Kami😉.. . 2. LOGIN Facebook before UNDI . 3. 📝 Setiap Hari CLICK VOTE without fail yerk.. . 4. ✔ Bole VOTE berulang janji pakai ID FB yg berbeza.. . 5. Mcm mane Caranye nak byk kn VOTE👇👇👇👇.. . Bole juga pki PC🖥️ ker 💻 or pki jer phone 📱📳 Sedara mare yg ade.. Habak kt diorg jgn mare.. Pinjam sat je😁😉.. . . Klu lupe LINK bole Click kt IG BIO kami dah siap² dgn LINK utk VOTE di AME Website👆@fatt4stictv80xds . ՏᎬᏞᎪᎷᎪͲ ᎷᎬΝᏀႮΝᎠᏆ ҒᎪͲͲᏃႮᎡᏆᎪΝՏ.. . . #Fattahamin   #Fazura   #Fattzura  #Fattzurians  #lotsoflove  #AME  #AnugerahMeleTOPEra  #fatt4stictv80xds 
BEKAM VIRAL KIM KARDASHIANS
.
bekam viral ini bukan setakat cantikkan muka malah boleh blood flow , kurang kan sinus , kurang kan masalah sakit kepala , dan juga boleh improve sleep quality tauuuuuuuu❤️
.
even artis hollywood pun pkai bekam ni seblum ke oscars to get the NATURAL GLOW + V SHAPE FACE 😍😍😍
.
NOW DAH SAMPAI MALAYSIA 🇲🇾!!!! .
.
the design is also from US . ONLY RM35 je you olssss💋
.
whatsapp 018 249 5674 ❤️
.
#sayajualbekam #ldbbekam #bekamviral #bekamviralmalaysia #bekammurah #bekammuka #fattzura #fattahamin #fazura #mycoffeeprince #diatv3 #neelofa #buskerthemovie #ajl32 #dramasangat #meletop #icsyvmy #aydajebat #kisahyanghilang #khaibahar #syurgayangkedua #cintaparaskek  #cintahatibatu #kekasihpaksarela #bilonogorijupokelate #bintangbersamabintang #lafazkankalimahcintamu #sapotlokal #bbb2018 #meletop
BEKAM VIRAL KIM KARDASHIANS . bekam viral ini bukan setakat cantikkan muka malah boleh blood flow , kurang kan sinus , kurang kan masalah sakit kepala , dan juga boleh improve sleep quality tauuuuuuuu❤️ . even artis hollywood pun pkai bekam ni seblum ke oscars to get the NATURAL GLOW + V SHAPE FACE 😍😍😍 . NOW DAH SAMPAI MALAYSIA 🇲🇾!!!! . . the design is also from US . ONLY RM35 je you olssss💋 . whatsapp 018 249 5674 ❤️ . #sayajualbekam  #ldbbekam  #bekamviral  #bekamviralmalaysia  #bekammurah  #bekammuka  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #diatv3  #neelofa  #buskerthemovie  #ajl32  #dramasangat  #meletop  #icsyvmy  #aydajebat  #kisahyanghilang  #khaibahar  #syurgayangkedua  #cintaparaskek  #cintahatibatu  #kekasihpaksarela  #bilonogorijupokelate  #bintangbersamabintang  #lafazkankalimahcintamu  #sapotlokal  #bbb2018  #meletop 
Salam & good evening! 
Here's @missfazura's new upcoming projects and updates! ;) #Fazura #LegendOfPontianak #Malaysiacelebrity #AyatAyatCinta2 #BruneiDarussalam #Bwn
🔥Penangan Trudolly 👏👏👏 Syukur Alhamdulilah customer happy dgn Trudolly!! Product value  for money!! Yg pasti menjadi! 👍 .
.
.

Aduhaiii rugi lah klau tak try! Stock hampir licin ni 😅 Cepat meh WHATSAPP Sis Nau2!!
.
.
.
Nak kurus & kulit cantekk uoolsss mesti amalkan Trudolly.. Pasti Puashati!!! .
.
🍓TruDolly 👉🏻COD: Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Klang, Rawang| Setiap Hari ade Postage | 1 M'sia Postage pun FREE | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍
.
.

Price: 1 Box Trudolly (2 Bottles) 
Rm99 Only! Semenanjung 
Rm105 Only!! Sabah Sarawak 
FREE Postage/FREE Gift 🎁
.
. 📲WHATSAPP +6011 21178355
.
.
 #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan
🔥Penangan Trudolly 👏👏👏 Syukur Alhamdulilah customer happy dgn Trudolly!! Product value for money!! Yg pasti menjadi! 👍 . . . Aduhaiii rugi lah klau tak try! Stock hampir licin ni 😅 Cepat meh WHATSAPP Sis Nau2!! . . . Nak kurus & kulit cantekk uoolsss mesti amalkan Trudolly.. Pasti Puashati!!! . . 🍓TruDolly 👉🏻COD: Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Klang, Rawang| Setiap Hari ade Postage | 1 M'sia Postage pun FREE | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍 . . Price: 1 Box Trudolly (2 Bottles) Rm99 Only! Semenanjung Rm105 Only!! Sabah Sarawak FREE Postage/FREE Gift 🎁 . . 📲WHATSAPP +6011 21178355 . . #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollyselangor  #trudollyshahalam  #trudollysubang  #trudollyusj  #fazura  #fattzura  #sayajual  #bazaarpaknil  #uitm  #dropshippermalaysia  #produkkecantikan 
Sape nak FREE GIFT WATER BOTTLE nau2!! Cantek sangat uollsss bottle ni! 🔥🔥🔥 Bersemangat nk minum air 2-3L a day!!
.
.
Perfect Combination Untuk Sihat & Cantek! RM99/RM105  only! Tak yah susah cari product lain lgi.. Jus maintain dgn TRUDOLLY yg pasti nye harge MAMPU MILIK!
.
. . 🍓TruDolly 👉🏻COD: Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Klang, Rawang| Setiap Hari ade Postage | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍
.
.
📲WHATSAPP +6011 21178355
.
.
 #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan
Sape nak FREE GIFT WATER BOTTLE nau2!! Cantek sangat uollsss bottle ni! 🔥🔥🔥 Bersemangat nk minum air 2-3L a day!! . . Perfect Combination Untuk Sihat & Cantek! RM99/RM105 only! Tak yah susah cari product lain lgi.. Jus maintain dgn TRUDOLLY yg pasti nye harge MAMPU MILIK! . . . 🍓TruDolly 👉🏻COD: Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Klang, Rawang| Setiap Hari ade Postage | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍 . . 📲WHATSAPP +6011 21178355 . . #vdolly  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollyselangor  #trudollyshahalam  #trudollysubang  #trudollyusj  #fazura  #fattzura  #sayajual  #bazaarpaknil  #uitm  #dropshippermalaysia  #produkkecantikan 
Whatsapp 010.456.4417 untuk order. Harga serum untuk 1 botol hanya RM38 sahaja.
.
Sesiapa yg nak COD, eyna cover area Kuantan, Gambang dan kawasan yg berdekatan📍Cod hari Selasa, Khamis & Sabtu 🙆🏻 Yg duduk negeri lain jgn risau, boleh pos. Postage free eyna belanja 😉
.
So whatsapp sekarang untuk order, kalau malas nak save number, boleh tekan link di bio okay ❤️
.
#danielinbeautykuantan 
#danielinserum 
#danielinserumkuantan 
#miracleserumkuantan 
#miracleserum 
#miracleserumdanielin 
#miracleserumbyelin 
#miracleserumagentkuantan 
#fattahamin 
#missfazura 
#fattahaminz 
#fattzura 
#fazura
#neelofa
#loffatah 
#meletop 
#kingcoco 
#izreenazminda
#umpgambang
#kptmkuantan
Whatsapp 010.456.4417 untuk order. Harga serum untuk 1 botol hanya RM38 sahaja. . Sesiapa yg nak COD, eyna cover area Kuantan, Gambang dan kawasan yg berdekatan📍Cod hari Selasa, Khamis & Sabtu 🙆🏻 Yg duduk negeri lain jgn risau, boleh pos. Postage free eyna belanja 😉 . So whatsapp sekarang untuk order, kalau malas nak save number, boleh tekan link di bio okay ❤️ . #danielinbeautykuantan  #danielinserum  #danielinserumkuantan  #miracleserumkuantan  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #miracleserumbyelin  #miracleserumagentkuantan  #fattahamin  #missfazura  #fattahaminz  #fattzura  #fazura  #neelofa  #loffatah  #meletop  #kingcoco  #izreenazminda  #umpgambang  #kptmkuantan 
Berselera tgk mina mkn kopok😂👻
.
.
Igs @missnadiaaqilah 
#fazuraonduty #thelegendofpontianak #fazura #doaygbaik2 #cucikakisebelumtidur
Coming soon 
Worldwide girls favourite primers ♥
♡Unicorn can be use for eye and face♡ ♡Rose gold can be use for lips♡ ♡Volcanic can be use for face and neck♡

Which one is your fav primer ?
If got in stock then i will inform ♥

#sayajualmakeupmurah #sayajualmakeup #fazura #neelofa #amyrarosli #bazaarpaknil #murahmakeup #makeupmalaysiaonlinemurah
Mina dari tadi non stop mengunyah😂 Mina tetap hungry 🤦‍♀️
.
.
Igs @missfazura 
#fazura #fazuraonduty #thelegendofpontianak #mina
🌷Sareena Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang)
📌Size XXS hingga XXL
📌Readymade & Kain Pasang
📌Ready Stock & Pre-Order(5XL)
📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320
📲0189177320
📲0189177320 
#suriwardrobe#trustedagent#onlineboutique#onlineshopping#onlineshopper#businessonline#baju#bajukurung#bajusaree#peplum#doll#sayajualmurah#promosi#murah#bajuraya#macammacamada#lens#lenskorea#lensoriginal#berkualiti#selesa#cantik#semuaada#bazaarpaknil#fattzurah#fattahaminz#fazura#neelofa#viral#2018
🌷Sareena Doll 🌷 📌Kain yg sangat selesa & berkualiti 📌Ada lining (X jarang) 📌Size XXS hingga XXL 📌Readymade & Kain Pasang 📌Ready Stock & Pre-Order(5XL) 📍Blh whatssap utk pertanyaan ‼️WHATSSAP FOR FAST RESPONSE 💨 📲0189177320 📲0189177320 📲0189177320 #suriwardrobe #trustedagent #onlineboutique #onlineshopping #onlineshopper #businessonline #baju #bajukurung #bajusaree #peplum #doll #sayajualmurah #promosi #murah #bajuraya #macammacamada #lens #lenskorea #lensoriginal #berkualiti #selesa #cantik #semuaada #bazaarpaknil #fattzurah #fattahaminz #fazura #neelofa #viral #2018 
Meriahnya! Happy working Mina🌟🌙
.
Igs YPM
#fazura #fazuraonduty #thelegendofpontianak #doaygbaik2
HOT ITEMS🔥🔥
Nike sb stefan Janoski custom Black out & Black Gold
Size : 40-44
RM145sm
RM150ss
CNY PROMOTION 🔥
.
Directly pm 0196722831
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #fazura #fattzura #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut
HOT ITEMS🔥🔥 Nike sb stefan Janoski custom Black out & Black Gold Size : 40-44 RM145sm RM150ss CNY PROMOTION 🔥 . Directly pm 0196722831 . . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #fazura  #fattzura  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #pomade  #bundlemalaysia  #barangjadi  #sayajualkasut 
Goodnight uolls 💕
.
Andai kata malam ni uolls ada rasa give up ke sedih ke..esk pagi2 dah jangan sedih jgn give up2 okay 😘
.
TERUS BANGKIT menempuhh hari yg mendatang 💕
.
Nak lagi ceria uolls wajib laaa gunakan Glowy Stick Fd by @cliche.cosmetics_hq ❤️
.
Love , 
Cliche' Cuteboss 💓
.
#clichecosmetics #malaysianproduct #sayajual #sayajualmakeup #bazaarpaknil #fattzura #sayajualmakeupmurah #muakl #muashahalam #muamelaka #muaseremban #muajohor #muapahang #muakelantan #muaterengganu #muasabah #muasarawak #sephoramy #naelofarhijab #neelofa #fazura #jannanick #haniszalikha #stickfoundation #stickfoundationmurah #kekasihpaksarela
Goodnight uolls 💕 . Andai kata malam ni uolls ada rasa give up ke sedih ke..esk pagi2 dah jangan sedih jgn give up2 okay 😘 . TERUS BANGKIT menempuhh hari yg mendatang 💕 . Nak lagi ceria uolls wajib laaa gunakan Glowy Stick Fd by @cliche.cosmetics_hq ❤️ . Love , Cliche' Cuteboss 💓 . #clichecosmetics  #malaysianproduct  #sayajual  #sayajualmakeup  #bazaarpaknil  #fattzura  #sayajualmakeupmurah  #muakl  #muashahalam  #muamelaka  #muaseremban  #muajohor  #muapahang  #muakelantan  #muaterengganu  #muasabah  #muasarawak  #sephoramy  #naelofarhijab  #neelofa  #fazura  #jannanick  #haniszalikha  #stickfoundation  #stickfoundationmurah  #kekasihpaksarela 
Pink Lady Body Perfection!!.
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣.
.
🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵.
🍑 MONTOK.
🍑 RAMPING.
🍑 KETAT.
.
❎ Tak Perlu.
❌ SAPU.
❌ BANCUH.
❌ DIET.
.
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜.
.
⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊.
.
💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : .
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
Rm320 je untuk body cantik dan sihat..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#stokispinklady #trustedseller #pinkladybodyperfection #pinkladytestimoni #pinklady #wanitacantik #rumahtangga #isteri #suamiisteri #suamiisteribahgia #ubatkuat #terlajaklaris #quputeh #pamoga #kampung #manjakani #pilpayudara #anakdara #wanitacantik #malaysiaonlineshop #pengantinbaru #instaonlineshop #kingcoco #noradanish #fazura #UKUGROUPterbaik
Pink Lady Body Perfection!!. . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣. . 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵. 🍑 MONTOK. 🍑 RAMPING. 🍑 KETAT. . ❎ Tak Perlu. ❌ SAPU. ❌ BANCUH. ❌ DIET. . ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜. . ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊. . 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! . . 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm320 je untuk body cantik dan sihat.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #stokispinklady  #trustedseller  #pinkladybodyperfection  #pinkladytestimoni  #pinklady  #wanitacantik  #rumahtangga  #isteri  #suamiisteri  #suamiisteribahgia  #ubatkuat  #terlajaklaris  #quputeh  #pamoga  #kampung  #manjakani  #pilpayudara  #anakdara  #wanitacantik  #malaysiaonlineshop  #pengantinbaru  #instaonlineshop  #kingcoco  #noradanish  #fazura  #UKUGROUPterbaik 
Alhamdulillah..syukran jazilan dearies for shopping with us😍 .

Inshaallah these shawls will be in your arm very² soon🎁😄 .

Love
@dr_hijab_collections .

#drhijabcollections #tudungraya #tudung #tudungbawal #tudungmurah #theoneandonly #scarves #scarf #fashion #fashasandha #fattahamin #fatzura #fazura #neelofa #noradanish #doayangbaikbaik #kekasihpaksarela #aydajebat #dropship #vivyyusof #lafazkankalimahcintamu #premiumshawl #newdesign #trustedseller #bazarpaknil #moodrepublik #ootd #tv3malaysia #dramasangat #tonton
Alhamdulillah..syukran jazilan dearies for shopping with us😍 . Inshaallah these shawls will be in your arm very² soon🎁😄 . Love @dr_hijab_collections . #drhijabcollections  #tudungraya  #tudung  #tudungbawal  #tudungmurah  #theoneandonly  #scarves  #scarf  #fashion  #fashasandha  #fattahamin  #fatzura  #fazura  #neelofa  #noradanish  #doayangbaikbaik  #kekasihpaksarela  #aydajebat  #dropship  #vivyyusof  #lafazkankalimahcintamu  #premiumshawl  #newdesign  #trustedseller  #bazarpaknil  #moodrepublik  #ootd  #tv3malaysia  #dramasangat  #tonton 
Mina tgh check phone 🤳👻
.
.
Igs @imantang75 
#fazura #legendofpontianak #fazuraonduty #mina🥀
Malam ni celebrate Birthday sorang budak.. budak tu skg tgh tido...jap lg MommyZa share ye hikhik ..😆😆siapa lg nk wat sebarang tempahan jomm whtsp 01121209470 😘🎉🎊💐💐🍫
.
.
🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫
#coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate  #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat  #chocolatebouquet  #surprisedelivery #surprisedinner  #surpriseanniversary #surprisebirthday  #surprisebirthdayparty  #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight Whtsp 01121209470
Malam ni celebrate Birthday sorang budak.. budak tu skg tgh tido...jap lg MommyZa share ye hikhik ..😆😆siapa lg nk wat sebarang tempahan jomm whtsp 01121209470 😘🎉🎊💐💐🍫 . . 🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫 #coklat  #coklatsedap  #coklatmurah  #doorgiftcoklat  #chocolate  #surpriseparty  #surprise  #coklathantaran  #coklatberkualiti  #coklatberkhasiat  #chocolatehomemade  #coklathomemade  #coklathalal  #goodiescoklat  #tempahancoklat  #bouquetcoklat  #chocolatebouquet  #surprisedelivery  #surprisedinner  #surpriseanniversary  #surprisebirthday  #surprisebirthdayparty  #surpriseplanner  #artismalaysia  #pelakonpopular  #fattzura  #fazura  #mommyzachocolatedelight  Whtsp 01121209470
Malam ni celebrate Birthday sorang budak.. budak tu skg tgh tido...jap lg MommyZa share ye hikhik ..😆😆siapa lg nk wat sebarang tempahan jomm whtsp 01121209470 😘🎉🎊💐💐🍫
.
.
🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫
#coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate  #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat  #chocolatebouquet  #surprisedelivery #surprisedinner  #surpriseanniversary #surprisebirthday  #surprisebirthdayparty  #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight Whtsp 01121209470
Malam ni celebrate Birthday sorang budak.. budak tu skg tgh tido...jap lg MommyZa share ye hikhik ..😆😆siapa lg nk wat sebarang tempahan jomm whtsp 01121209470 😘🎉🎊💐💐🍫 . . 🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫 #coklat  #coklatsedap  #coklatmurah  #doorgiftcoklat  #chocolate  #surpriseparty  #surprise  #coklathantaran  #coklatberkualiti  #coklatberkhasiat  #chocolatehomemade  #coklathomemade  #coklathalal  #goodiescoklat  #tempahancoklat  #bouquetcoklat  #chocolatebouquet  #surprisedelivery  #surprisedinner  #surpriseanniversary  #surprisebirthday  #surprisebirthdayparty  #surpriseplanner  #artismalaysia  #pelakonpopular  #fattzura  #fazura  #mommyzachocolatedelight  Whtsp 01121209470
Malam ni celebrate Birthday sorang budak.. budak tu skg tgh tido...jap lg MommyZa share ye hikhik ..😆😆siapa lg nk wat sebarang tempahan jomm whtsp 01121209470 😘🎉🎊💐💐🍫
.
.
🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫
#coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate  #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat  #chocolatebouquet  #surprisedelivery #surprisedinner  #surpriseanniversary #surprisebirthday  #surprisebirthdayparty  #surpriseplanner #artismalaysia #pelakonpopular #fattzura #fazura #mommyzachocolatedelight Whtsp 01121209470
Malam ni celebrate Birthday sorang budak.. budak tu skg tgh tido...jap lg MommyZa share ye hikhik ..😆😆siapa lg nk wat sebarang tempahan jomm whtsp 01121209470 😘🎉🎊💐💐🍫 . . 🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫💐🍫 #coklat  #coklatsedap  #coklatmurah  #doorgiftcoklat  #chocolate  #surpriseparty  #surprise  #coklathantaran  #coklatberkualiti  #coklatberkhasiat  #chocolatehomemade  #coklathomemade  #coklathalal  #goodiescoklat  #tempahancoklat  #bouquetcoklat  #chocolatebouquet  #surprisedelivery  #surprisedinner  #surpriseanniversary  #surprisebirthday  #surprisebirthdayparty  #surpriseplanner  #artismalaysia  #pelakonpopular  #fattzura  #fazura  #mommyzachocolatedelight  Whtsp 01121209470
Say ‘Hi to Glowy Stick Fd’ by @cliche.cosmetics_hq 💕
.
Fav stick fd yg sesuai sgt2 dgn sensitif skin mcm sis 💕
.
Jom follow @cliche.cosmetics_hq
@cliche.cosmetics_hq
@cliche.cosmetics_hq
.
#clichecosmetics #malaysianproduct #sayajual #sayajualmakeup #bazaarpaknil #fattzura #sayajualmakeupmurah #muakl #muashahalam #muamelaka #muaseremban #muajohor #muapahang #muakelantan #muaterengganu #muasabah #muasarawak #sephoramy #naelofarhijab #neelofa #fazura #jannanick #haniszalikha #stickfoundation #stickfoundationmurah
Say ‘Hi to Glowy Stick Fd’ by @cliche.cosmetics_hq 💕 . Fav stick fd yg sesuai sgt2 dgn sensitif skin mcm sis 💕 . Jom follow @cliche.cosmetics_hq @cliche.cosmetics_hq @cliche.cosmetics_hq . #clichecosmetics  #malaysianproduct  #sayajual  #sayajualmakeup  #bazaarpaknil  #fattzura  #sayajualmakeupmurah  #muakl  #muashahalam  #muamelaka  #muaseremban  #muajohor  #muapahang  #muakelantan  #muaterengganu  #muasabah  #muasarawak  #sephoramy  #naelofarhijab  #neelofa  #fazura  #jannanick  #haniszalikha  #stickfoundation  #stickfoundationmurah 
🔔 REMINDER!!🔔
.
Kunyah Detox Pro sebelum tidur sayang.
.
.
.
🤔U dolls ada masalah lemak berlebihan?
.
.
🤔Ada masalah membuang? Sembelit?
.
.
😓Berat badan tak ideal??
.
.
.
The best solution utk berat badan yg ideal, buang kentut2 uolls tu😆 = DETOX PRO.
.
Harga tak masuk akal.
.
Free gifts & FREE POSTAGE.
.
Whatsapp Sophie 011.1004.1947
.
#trudolly 
#trudollybyfazura 
#beautydetox 
#detox 
#missfazura 
#fazura
#sayajual 
#sayajualprodukkecantikan 
#trudollysingapore 
#singaporeonline 
#fazurafattah 
#fattahfazura
#fattzura #fattzuratiedtheknot
🔔 REMINDER!!🔔 . Kunyah Detox Pro sebelum tidur sayang. . . . 🤔U dolls ada masalah lemak berlebihan? . . 🤔Ada masalah membuang? Sembelit? . . 😓Berat badan tak ideal?? . . . The best solution utk berat badan yg ideal, buang kentut2 uolls tu😆 = DETOX PRO. . Harga tak masuk akal. . Free gifts & FREE POSTAGE. . Whatsapp Sophie 011.1004.1947 . #trudolly  #trudollybyfazura  #beautydetox  #detox  #missfazura  #fazura  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #trudollysingapore  #singaporeonline  #fazurafattah  #fattahfazura  #fattzura  #fattzuratiedtheknot 
🔔 REMINDER!!🔔
.
Kunyah Detox Pro sebelum tidur sayang.
.
.
.
🤔U dolls ada masalah lemak berlebihan?
.
.
🤔Ada masalah membuang? Sembelit?
.
.
😓Berat badan tak ideal??
.
.
.
The best solution utk berat badan yg ideal, buang kentut2 uolls tu😆 = DETOX PRO.
.
Harga tak masuk akal.
.
Free gifts & FREE POSTAGE.
.
Whatsapp Sophie 011.1004.1947
.
#trudolly 
#trudollybyfazura 
#beautydetox 
#detox 
#missfazura 
#fazura
#sayajual 
#sayajualprodukkecantikan 
#trudollysingapore 
#singaporeonline 
#fazurafattah 
#fattahfazura
#fattzura #fattzuratiedtheknot
🔔 REMINDER!!🔔 . Kunyah Detox Pro sebelum tidur sayang. . . . 🤔U dolls ada masalah lemak berlebihan? . . 🤔Ada masalah membuang? Sembelit? . . 😓Berat badan tak ideal?? . . . The best solution utk berat badan yg ideal, buang kentut2 uolls tu😆 = DETOX PRO. . Harga tak masuk akal. . Free gifts & FREE POSTAGE. . Whatsapp Sophie 011.1004.1947 . #trudolly  #trudollybyfazura  #beautydetox  #detox  #missfazura  #fazura  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #trudollysingapore  #singaporeonline  #fazurafattah  #fattahfazura  #fattzura  #fattzuratiedtheknot 
🔔 REMINDER!!🔔
.
Kunyah Detox Pro sebelum tidur sayang.
.
.
.
🤔U dolls ada masalah lemak berlebihan?
.
.
🤔Ada masalah membuang? Sembelit?
.
.
😓Berat badan tak ideal??
.
.
.
The best solution utk berat badan yg ideal, buang kentut2 uolls tu😆 = DETOX PRO.
.
Harga tak masuk akal.
.
Free gifts & FREE POSTAGE.
.
Whatsapp Sophie 011.1004.1947
.
#trudolly 
#trudollybyfazura 
#beautydetox 
#detox 
#missfazura 
#fazura
#sayajual 
#sayajualprodukkecantikan 
#trudollysingapore 
#singaporeonline 
#fazurafattah 
#fattahfazura
#fattzura #fattzuratiedtheknot
🔔 REMINDER!!🔔 . Kunyah Detox Pro sebelum tidur sayang. . . . 🤔U dolls ada masalah lemak berlebihan? . . 🤔Ada masalah membuang? Sembelit? . . 😓Berat badan tak ideal?? . . . The best solution utk berat badan yg ideal, buang kentut2 uolls tu😆 = DETOX PRO. . Harga tak masuk akal. . Free gifts & FREE POSTAGE. . Whatsapp Sophie 011.1004.1947 . #trudolly  #trudollybyfazura  #beautydetox  #detox  #missfazura  #fazura  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #trudollysingapore  #singaporeonline  #fazurafattah  #fattahfazura  #fattzura  #fattzuratiedtheknot 
Bawal cotton bee
Bidang 45
Material cotton kangaroo
**senang bentuk
RM 25 exc pos
.
🍁Postage bawal bidang 45🍁

Postage Semenanjung
1-4helai RM8.00
5-9 helai RM9.00
10-14 helai RM10.00
15-20 helai RM15.00
21-25 helai RM20.00
26-30 helai RM25.00

Postage Sabah/Sarawak
1-4helai RM12.00
5-9 helai RM13.00
10-14 helai RM15.00
15-20 helai RM20.00
21-25 helai RM25.00
26-30 helai RM30.00
.
#sayajualtudung #sayajualtudung bawal #tudungbawal #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawallabuh #tudungbawalmuslimah #tudungcantik #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuh50  #tudungmurah #bawalcrepe #tudungbawalchiffon  #pengantinklang #majlisperkahwinanmalaysia #tudungbawal #bawalbidang50 #bawalvoile #bawalchiffon #bawalvoilemurah #pengantinmalaysia #yusufdance #yusufstep #yusufiskandar #haniszalikha #bujibuchempel #fattzura #fazura #lofattah #fattahaminz #tudungpengantin
Bawal cotton bee Bidang 45 Material cotton kangaroo **senang bentuk RM 25 exc pos . 🍁Postage bawal bidang 45🍁 Postage Semenanjung 1-4helai RM8.00 5-9 helai RM9.00 10-14 helai RM10.00 15-20 helai RM15.00 21-25 helai RM20.00 26-30 helai RM25.00 Postage Sabah/Sarawak 1-4helai RM12.00 5-9 helai RM13.00 10-14 helai RM15.00 15-20 helai RM20.00 21-25 helai RM25.00 26-30 helai RM30.00 . #sayajualtudung  #sayajualtudung  bawal #tudungbawal  #tudungbawalbidang50  #tudungbawalbidang55  #tudungbawalbidang60  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmuslimah  #tudungcantik  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuh50  #tudungmurah  #bawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #pengantinklang  #majlisperkahwinanmalaysia  #tudungbawal  #bawalbidang50  #bawalvoile  #bawalchiffon  #bawalvoilemurah  #pengantinmalaysia  #yusufdance  #yusufstep  #yusufiskandar  #haniszalikha  #bujibuchempel  #fattzura  #fazura  #lofattah  #fattahaminz  #tudungpengantin 
💐 Kebaikan MIRACLE SERUM 💐
.
 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan effect glowing
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yg menyakitkan
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.
6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yg terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
.
RM38 sebotol (10ml)
Postage & cod available
.
📲 Whatsapp eyna 010.4564417
.
#danielinbeautykuantan 
#danielinserum 
#danielinserumkuantan 
#miracleserumkuantan 
#miracleserum 
#miracleserumdanielin 
#miracleserumbyelin 
#miracleserumagentkuantan 
#fattahamin 
#missfazura 
#fattahaminz 
#fattzura 
#fazura
#neelofa
#loffatah 
#meletop 
#kingcoco 
#izreenazminda
#umpgambang
#kptmkuantan
💐 Kebaikan MIRACLE SERUM 💐 . 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum . 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan effect glowing . 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yg menyakitkan . 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak . 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yg terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda . RM38 sebotol (10ml) Postage & cod available . 📲 Whatsapp eyna 010.4564417 . #danielinbeautykuantan  #danielinserum  #danielinserumkuantan  #miracleserumkuantan  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #miracleserumbyelin  #miracleserumagentkuantan  #fattahamin  #missfazura  #fattahaminz  #fattzura  #fazura  #neelofa  #loffatah  #meletop  #kingcoco  #izreenazminda  #umpgambang  #kptmkuantan 
Bawal cotton bee
Bidang 45
Material cotton kangaroo
**senang bentuk
RM 25 exc pos
.
🍁Postage bawal bidang 45🍁

Postage Semenanjung
1-4helai RM8.00
5-9 helai RM9.00
10-14 helai RM10.00
15-20 helai RM15.00
21-25 helai RM20.00
26-30 helai RM25.00

Postage Sabah/Sarawak
1-4helai RM12.00
5-9 helai RM13.00
10-14 helai RM15.00
15-20 helai RM20.00
21-25 helai RM25.00
26-30 helai RM30.00
.
#sayajualtudung #sayajualtudung bawal #tudungbawal #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawallabuh #tudungbawalmuslimah #tudungcantik #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuh50  #tudungmurah #bawalcrepe #tudungbawalchiffon  #pengantinklang #majlisperkahwinanmalaysia #tudungbawal #bawalbidang50 #bawalvoile #bawalchiffon #bawalvoilemurah #pengantinmalaysia #yusufdance #yusufstep #yusufiskandar #haniszalikha #bujibuchempel #fattzura #fazura #lofattah #fattahaminz #tudungpengantin
Bawal cotton bee Bidang 45 Material cotton kangaroo **senang bentuk RM 25 exc pos . 🍁Postage bawal bidang 45🍁 Postage Semenanjung 1-4helai RM8.00 5-9 helai RM9.00 10-14 helai RM10.00 15-20 helai RM15.00 21-25 helai RM20.00 26-30 helai RM25.00 Postage Sabah/Sarawak 1-4helai RM12.00 5-9 helai RM13.00 10-14 helai RM15.00 15-20 helai RM20.00 21-25 helai RM25.00 26-30 helai RM30.00 . #sayajualtudung  #sayajualtudung  bawal #tudungbawal  #tudungbawalbidang50  #tudungbawalbidang55  #tudungbawalbidang60  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmuslimah  #tudungcantik  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuh50  #tudungmurah  #bawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #pengantinklang  #majlisperkahwinanmalaysia  #tudungbawal  #bawalbidang50  #bawalvoile  #bawalchiffon  #bawalvoilemurah  #pengantinmalaysia  #yusufdance  #yusufstep  #yusufiskandar  #haniszalikha  #bujibuchempel  #fattzura  #fazura  #lofattah  #fattahaminz  #tudungpengantin 
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : 👇
.
♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇
.
DM/WHATSAPP +60106529919 📲
DM/WHATSAPP +60106529919 📲
DM/WHATSAPP +60106529919 📲
.
Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami
.
.
fb Page :
https://www.facebook.com/dbeautyofpinklady/
.
. 
ig: @pinklady_dbeautyofpinklady 
ig: @pinklady_dbeautyofpinklady
ig: @pinklady_dbeautyofpinklady
.
.

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #cantik #perfume #jdt #kedah #pialamalaysia #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #pengantin #kulitkering #parut #kulitkusam #pinklady #fattahaminz #fazura #intannajuwa  #zulariffin #periodpain
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection ... Antara benefit yang boleh dapat : 👇 . ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia #mengurang  dan #merawatkeputihan . ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇 . DM/WHATSAPP +60106529919 📲 DM/WHATSAPP +60106529919 📲 DM/WHATSAPP +60106529919 📲 . Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami . . fb Page : https://www.facebook.com/dbeautyofpinklady/ . . ig: @pinklady_dbeautyofpinklady ig: @pinklady_dbeautyofpinklady ig: @pinklady_dbeautyofpinklady . . #kesihatan  #breast  #flawless  #tudung  #zalora  #cantik  #perfume  #jdt  #kedah  #pialamalaysia  #bintikhitam  #payudara  #punggung  #maskara  #kulitcerah  #keputihan  #eyeshadow  #flawless  #pengantin  #kulitkering  #parut  #kulitkusam  #pinklady  #fattahaminz  #fazura  #intannajuwa  #zulariffin  #periodpain 
Hello sayang! Jom Sophie cerita sikit info #vdolly #vdollybyfazura .
==================
5 BAHAN UTAMA VDOLLY
==================
.
🌹Shavatari : membantu utk menguatkan sistem peranakan wanita & menyembuhkan rahim wanita.
.
🌹Pueraria Marifica : menganjalkan punggung & payudara.
.
🌹Biji halba : merawat masalah senggugut & keputihan.
.
🌹Serapat : berfungsi menegangkan tisu faraj yg longgar.
.
🌹Halia : melancarkan peredaran darah.
.
.
==================
5 KESAN POSITIF VDOLLY
==================
🌷Membantu masalah senggugut & keputihan.
.
🌷Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita.
.
🌷Menghilangkan masalah miss V berbau.
.
🌷Merawat masalah haid yg tidak teratur.
.
.
==================
GOLONGAN YG SESUAI AMALKAN VDOLLY
==================
🌼Wanita berkahwin.
.
🌼Anak dara.
.
🌼Wanita berpantang.
.
🌼Wanita menyusukan bayi.
.
.
==================
CARA PENGAMBILAN ==================
.
Ambil 1-2 Vdolly setiap hari sebelum sarapan, utk kesan maksima minum air kosong 2-3 liter sehari.
.
.
✅WHATSAPP SOPHIE NOW FOR MORE DETAILS 011.1004.1947
.
#vdolly #vdollybyfazura #missfazura #fazura #fattzura #fattzuratiedtheknot #jamumoden #ketatlagimemikat #missv #missvbau #missvketat
Hello sayang! Jom Sophie cerita sikit info #vdolly  #vdollybyfazura  . ================== 5 BAHAN UTAMA VDOLLY ================== . 🌹Shavatari : membantu utk menguatkan sistem peranakan wanita & menyembuhkan rahim wanita. . 🌹Pueraria Marifica : menganjalkan punggung & payudara. . 🌹Biji halba : merawat masalah senggugut & keputihan. . 🌹Serapat : berfungsi menegangkan tisu faraj yg longgar. . 🌹Halia : melancarkan peredaran darah. . . ================== 5 KESAN POSITIF VDOLLY ================== 🌷Membantu masalah senggugut & keputihan. . 🌷Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita. . 🌷Menghilangkan masalah miss V berbau. . 🌷Merawat masalah haid yg tidak teratur. . . ================== GOLONGAN YG SESUAI AMALKAN VDOLLY ================== 🌼Wanita berkahwin. . 🌼Anak dara. . 🌼Wanita berpantang. . 🌼Wanita menyusukan bayi. . . ================== CARA PENGAMBILAN ================== . Ambil 1-2 Vdolly setiap hari sebelum sarapan, utk kesan maksima minum air kosong 2-3 liter sehari. . . ✅WHATSAPP SOPHIE NOW FOR MORE DETAILS 011.1004.1947 . #vdolly  #vdollybyfazura  #missfazura  #fazura  #fattzura  #fattzuratiedtheknot  #jamumoden  #ketatlagimemikat  #missv  #missvbau  #missvketat 
MEMBENTUK PUNGGUNG & PAYUDARA.
.
Wow! Pueraria Mirifica adalah salah satu bahan utama yg terkandung dlm VDOLLY BY FAZURA.
.
"Apa khasiat Pueraria Mirifica ni Sophie?"
.
Ya Allah yunk, kalau uolls tahu mmg tak menahan nak kunyah VDOLLY sekarang jugak!
.
Pueraria Mirifica ni kan, sejenis herba yang di gunakan sebagai agen anti penuaan.
.
Herba ini mengandungi sumber phytoestrogen yg banyak.
.
Pueraria Mirifica terbukti secara klinikal dlm melambatkan sistem menopause.
.
Hebat tak hebatlah kan?!💪🏻😍
.
Jom kita study kelebihan & kebaikan herba ni ;
.
🌹Membentuk punggung & payudara.
.
🌹Melambatkan tanda-tanda menopause.
.
🌹Meningkatkan daya seksual.
.
🌹Melembabkan vagina.
.
🌹Meningkatkan penghasilan kolagen secara neutral.
.
🌹Mengawal selera makan.
.
Best tak sayang???
.
Best kannn??
.
Suami2 yg nk beli utk isteri pun bolehhhh.
.
Honestly stok pre order Sophie dah nak mencapai tahap maksimum.
.
Ramai giler yg tak zabar nk makan VDOLLY ni tau!
.
.
Whatsapp Sophie utk pre order now!
.
011.1004.1947
.
.
#vdolly #vdollybyfazura #missfazura #fazura #fattzura #fattzuratiedtheknot #jamumoden #ketatlagimemikat #missv #missvbau #missvketat
MEMBENTUK PUNGGUNG & PAYUDARA. . Wow! Pueraria Mirifica adalah salah satu bahan utama yg terkandung dlm VDOLLY BY FAZURA. . "Apa khasiat Pueraria Mirifica ni Sophie?" . Ya Allah yunk, kalau uolls tahu mmg tak menahan nak kunyah VDOLLY sekarang jugak! . Pueraria Mirifica ni kan, sejenis herba yang di gunakan sebagai agen anti penuaan. . Herba ini mengandungi sumber phytoestrogen yg banyak. . Pueraria Mirifica terbukti secara klinikal dlm melambatkan sistem menopause. . Hebat tak hebatlah kan?!💪🏻😍 . Jom kita study kelebihan & kebaikan herba ni ; . 🌹Membentuk punggung & payudara. . 🌹Melambatkan tanda-tanda menopause. . 🌹Meningkatkan daya seksual. . 🌹Melembabkan vagina. . 🌹Meningkatkan penghasilan kolagen secara neutral. . 🌹Mengawal selera makan. . Best tak sayang??? . Best kannn?? . Suami2 yg nk beli utk isteri pun bolehhhh. . Honestly stok pre order Sophie dah nak mencapai tahap maksimum. . Ramai giler yg tak zabar nk makan VDOLLY ni tau! . . Whatsapp Sophie utk pre order now! . 011.1004.1947 . . #vdolly  #vdollybyfazura  #missfazura  #fazura  #fattzura  #fattzuratiedtheknot  #jamumoden  #ketatlagimemikat  #missv  #missvbau  #missvketat 
" Seronok rasa kena tarik2 je muka " .
.
Nak cantik dengan bahan semulajadi tanpa perlu susah² ?
.
.
Detox je muka tu dengan magic detox . Natural mendetox muka tanpa merosakkan kulit !!
.
.
NAK BAGI FREE GIFT UNTUK YG CTC KAMI DENGAN PANTAS !! Cepat whatsapp - 011-5658 4843 .
.
.
#bazarpaknil  #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #skincare #cantik #sihat #kingcoco #igersmalaysia #produkkecantikkan #malayviral #swapreview #giftreview #giftreviewmalaysia #makeuptutorial #fattzura #fattahamin #fazura

#MagniqOfficial
#MagniqHQ
#repairtreatment 
#Detox
#DetoxMuka
" Seronok rasa kena tarik2 je muka " . . Nak cantik dengan bahan semulajadi tanpa perlu susah² ? . . Detox je muka tu dengan magic detox . Natural mendetox muka tanpa merosakkan kulit !! . . NAK BAGI FREE GIFT UNTUK YG CTC KAMI DENGAN PANTAS !! Cepat whatsapp - 011-5658 4843 . . . #bazarpaknil  #bazaar  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #skincare  #cantik  #sihat  #kingcoco  #igersmalaysia  #produkkecantikkan  #malayviral  #swapreview  #giftreview  #giftreviewmalaysia  #makeuptutorial  #fattzura  #fattahamin  #fazura  #MagniqOfficial  #MagniqHQ  #repairtreatment  #Detox  #DetoxMuka 
Hello sayang! Jom Sophie cerita sikit info #vdolly #vdollybyfazura .
==================
5 BAHAN UTAMA VDOLLY
==================
.
🌹Shavatari : membantu utk menguatkan sistem peranakan wanita & menyembuhkan rahim wanita.
.
🌹Pueraria Marifica : menganjalkan punggung & payudara.
.
🌹Biji halba : merawat masalah senggugut & keputihan.
.
🌹Serapat : berfungsi menegangkan tisu faraj yg longgar.
.
🌹Halia : melancarkan peredaran darah.
.
.
==================
5 KESAN POSITIF VDOLLY
==================
🌷Membantu masalah senggugut & keputihan.
.
🌷Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita.
.
🌷Menghilangkan masalah miss V berbau.
.
🌷Merawat masalah haid yg tidak teratur.
.
.
==================
GOLONGAN YG SESUAI AMALKAN VDOLLY
==================
🌼Wanita berkahwin.
.
🌼Anak dara.
.
🌼Wanita berpantang.
.
🌼Wanita menyusukan bayi.
.
.
==================
CARA PENGAMBILAN ==================
.
Ambil 1-2 Vdolly setiap hari sebelum sarapan, utk kesan maksima minum air kosong 2-3 liter sehari.
.
.
✅WHATSAPP SOPHIE NOW FOR MORE DETAILS 011.1004.1947
.
#vdolly #vdollybyfazura #missfazura #fazura #fattzura #fattzuratiedtheknot #jamumoden #ketatlagimemikat #missv #missvbau #missvketat
Hello sayang! Jom Sophie cerita sikit info #vdolly  #vdollybyfazura  . ================== 5 BAHAN UTAMA VDOLLY ================== . 🌹Shavatari : membantu utk menguatkan sistem peranakan wanita & menyembuhkan rahim wanita. . 🌹Pueraria Marifica : menganjalkan punggung & payudara. . 🌹Biji halba : merawat masalah senggugut & keputihan. . 🌹Serapat : berfungsi menegangkan tisu faraj yg longgar. . 🌹Halia : melancarkan peredaran darah. . . ================== 5 KESAN POSITIF VDOLLY ================== 🌷Membantu masalah senggugut & keputihan. . 🌷Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita. . 🌷Menghilangkan masalah miss V berbau. . 🌷Merawat masalah haid yg tidak teratur. . . ================== GOLONGAN YG SESUAI AMALKAN VDOLLY ================== 🌼Wanita berkahwin. . 🌼Anak dara. . 🌼Wanita berpantang. . 🌼Wanita menyusukan bayi. . . ================== CARA PENGAMBILAN ================== . Ambil 1-2 Vdolly setiap hari sebelum sarapan, utk kesan maksima minum air kosong 2-3 liter sehari. . . ✅WHATSAPP SOPHIE NOW FOR MORE DETAILS 011.1004.1947 . #vdolly  #vdollybyfazura  #missfazura  #fazura  #fattzura  #fattzuratiedtheknot  #jamumoden  #ketatlagimemikat  #missv  #missvbau  #missvketat 
Haaaa siapa yang tak kenal dengan telur nihh semua kenal , kalau original Rm 99 tau , tapi i sell nih copy ori tau lembut and mengembang bulan mengambang bila direndam , limited colour nih , so apa tunggu lagi grab laaa babies nih ♥♥♥ regret nanti tahula . Price jangan laa cerita dear oiii as usual laa babies mur mur ja 
Beauty Blender in Red
Rm 15 
Postage Rm8 sm / Rm12 ss

Comment Dm untuk number I ya ♥

#sayajualmakeupmurah #sayajualmakeup #fazura #neelofa #amyrarosli #bazaarpaknil #murahmakeup #makeupmalaysiaonlinemurah
Haaaa siapa yang tak kenal dengan telur nihh semua kenal , kalau original Rm 99 tau , tapi i sell nih copy ori tau lembut and mengembang bulan mengambang bila direndam , limited colour nih , so apa tunggu lagi grab laaa babies nih ♥♥♥ regret nanti tahula . Price jangan laa cerita dear oiii as usual laa babies mur mur ja Beauty Blender in Red Rm 15 Postage Rm8 sm / Rm12 ss Comment Dm untuk number I ya ♥ #sayajualmakeupmurah  #sayajualmakeup  #fazura  #neelofa  #amyrarosli  #bazaarpaknil  #murahmakeup  #makeupmalaysiaonlinemurah 
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : 👇
.
♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇
.
DM/WHATSAPP +60106529919 📲
DM/WHATSAPP +60106529919 📲
DM/WHATSAPP +60106529919 📲
.
Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami
.
.
fb Page :
https://www.facebook.com/dbeautyofpinklady/
.
. 
ig: @pinklady_dbeautyofpinklady 
ig: @pinklady_dbeautyofpinklady
ig: @pinklady_dbeautyofpinklady
.
.

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #cantik #perfume #jdt #kedah #pialamalaysia #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #pengantin #kulitkering #parut #kulitkusam #pinklady #fattahaminz #fazura #intannajuwa  #zulariffin #periodpain
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection ... Antara benefit yang boleh dapat : 👇 . ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia #mengurang  dan #merawatkeputihan . ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇 . DM/WHATSAPP +60106529919 📲 DM/WHATSAPP +60106529919 📲 DM/WHATSAPP +60106529919 📲 . Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami . . fb Page : https://www.facebook.com/dbeautyofpinklady/ . . ig: @pinklady_dbeautyofpinklady ig: @pinklady_dbeautyofpinklady ig: @pinklady_dbeautyofpinklady . . #kesihatan  #breast  #flawless  #tudung  #zalora  #cantik  #perfume  #jdt  #kedah  #pialamalaysia  #bintikhitam  #payudara  #punggung  #maskara  #kulitcerah  #keputihan  #eyeshadow  #flawless  #pengantin  #kulitkering  #parut  #kulitkusam  #pinklady  #fattahaminz  #fazura  #intannajuwa  #zulariffin  #periodpain