an online Instagram web viewer

#feverglam medias

Photos

KODE : RED ๐Ÿ’•

Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty :
โˆš WATERPROOF
โˆš TEKSTUR CREAMY
โˆš BAU COKELAT
โˆš TRANSFERPROOF
โˆš LULUS UJI BPOM
โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING
โˆš UV FILTER
โˆš ANTI OKSIDAN
โˆš WARNA PIGMENTED
โˆš PACK AGING LUCU
โˆš LONG-LASTING
โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN
.
.
CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605
.
#aurabeautyjogja #AuraBeauty #Tokopedia #gratisongkir #subsidiongkir #promo #promolipstik #lipmatte #feverglam #aurabeautylipstik #lipstikaurabeauty #lipmatteaurabeauty #lipstikjogja #lipstikmurah #lipstikantiair #lipcream #lipmatte #lipmattewaterproof #waterproof #antipecah #bibirkering #bibirhitam #bibirsexy #lipstikcair #liquidlipstik #Shopee
KODE : RED ๐Ÿ’• Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty : โˆš WATERPROOF โˆš TEKSTUR CREAMY โˆš BAU COKELAT โˆš TRANSFERPROOF โˆš LULUS UJI BPOM โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING โˆš UV FILTER โˆš ANTI OKSIDAN โˆš WARNA PIGMENTED โˆš PACK AGING LUCU โˆš LONG-LASTING โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN . . CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605 . #aurabeautyjogja  #AuraBeauty  #Tokopedia  #gratisongkir  #subsidiongkir  #promo  #promolipstik  #lipmatte  #feverglam  #aurabeautylipstik  #lipstikaurabeauty  #lipmatteaurabeauty  #lipstikjogja  #lipstikmurah  #lipstikantiair  #lipcream  #lipmatte  #lipmattewaterproof  #waterproof  #antipecah  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsexy  #lipstikcair  #liquidlipstik  #Shopee 
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls?
.
๐Ÿ”ฎ Tak melekit
๐Ÿ”ฎ Tak keringkan bibir
๐Ÿ”ฎ Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL.
๐Ÿ”ฎTak bersepah
๐Ÿ”ฎBibir tak merekah
๐Ÿ”ฎRingan seperti tak pakai lipmatte
๐Ÿ”ฎSesuai warna kulit orang Asia
๐Ÿ”ฎ Tak hitamkan bibir
๐Ÿ”ฎ Inspired kualiti dari brand 
INTERNATIONAL!
.
๐Ÿ’„ Code : Cherry Bomb
๐Ÿ’‹ Harga : RM36
( Tahan 3 bulan )
-
-
Setiap pembelian korang boleh dapat #freegift bernilai RM15 tau!! Untungnya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
-
Wasap Sue cecepat tau nanti Sue berdesup pos untuk korang ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜˜
-
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
-
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Kenapa Fever Glam Liquid Matte ni wajib ada dalam koleksi makeup uolls? . ๐Ÿ”ฎ Tak melekit ๐Ÿ”ฎ Tak keringkan bibir ๐Ÿ”ฎ Melindungi & rawat bibir. Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL. ๐Ÿ”ฎTak bersepah ๐Ÿ”ฎBibir tak merekah ๐Ÿ”ฎRingan seperti tak pakai lipmatte ๐Ÿ”ฎSesuai warna kulit orang Asia ๐Ÿ”ฎ Tak hitamkan bibir ๐Ÿ”ฎ Inspired kualiti dari brand INTERNATIONAL! . ๐Ÿ’„ Code : Cherry Bomb ๐Ÿ’‹ Harga : RM36 ( Tahan 3 bulan ) - - Setiap pembelian korang boleh dapat #freegift  bernilai RM15 tau!! Untungnya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ - - Wasap Sue cecepat tau nanti Sue berdesup pos untuk korang ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue - #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Bibir merah pilihan hati untuk nampak lebih menawan. Korang nak pikat crush kalau pakai lipmatte kaler ni confirm crush terus jatuh cinta. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Ada banyak pilihan warna menarik. Yang penting lipmatte ni tahan lama bila dipakai dan x mengeringkan bibir. Best kan?
-
-
๐Ÿ’„ Code : Rouge Red
๐Ÿ’‹ Harga : RM36
( Tahan 3 bulan )
-
-
Setiap pembelian korang boleh dapat #freegift bernilai RM15 tau!! Untungnya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
-
Wasap Sue cecepat tau nanti Sue berdesup pos untuk korang ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜˜
-
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
-
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Bibir merah pilihan hati untuk nampak lebih menawan. Korang nak pikat crush kalau pakai lipmatte kaler ni confirm crush terus jatuh cinta. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ - Ada banyak pilihan warna menarik. Yang penting lipmatte ni tahan lama bila dipakai dan x mengeringkan bibir. Best kan? - - ๐Ÿ’„ Code : Rouge Red ๐Ÿ’‹ Harga : RM36 ( Tahan 3 bulan ) - - Setiap pembelian korang boleh dapat #freegift  bernilai RM15 tau!! Untungnya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ - - Wasap Sue cecepat tau nanti Sue berdesup pos untuk korang ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue - #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Nak cantik sambil kumpul duit poket? ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
-
Jom kakak2 jadi mini agent OMG Mascara Addicted! Sambil melentik2 kan bulu mata, dapat jugak tambah duit belanja harian. Boleh tambah modal pegi sopping ๐Ÿ›๐Ÿ’„๐Ÿ‘œ๐Ÿ˜†.
-
Dengan modal serendah RM85, korang boleh untung RM8/pcs. Harga jual cuma RM25 je. Memang mampu milik sangat. Lajuuu je nak habiskan stok.๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
-
Extra ilmu2 marketing instagram sue akan ajar pada korang tau. Dengan harapan korg lebih menawan sambil boleh kumpul duit simpanan setiap bulan. InsyaAllah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
-
Yg berminat boleh DM sue atau wasap 013-7333126 okey. Sue akan layan satu persatu. ๐Ÿ˜˜
-
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Nak cantik sambil kumpul duit poket? ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ - Jom kakak2 jadi mini agent OMG Mascara Addicted! Sambil melentik2 kan bulu mata, dapat jugak tambah duit belanja harian. Boleh tambah modal pegi sopping ๐Ÿ›๐Ÿ’„๐Ÿ‘œ๐Ÿ˜†. - Dengan modal serendah RM85, korang boleh untung RM8/pcs. Harga jual cuma RM25 je. Memang mampu milik sangat. Lajuuu je nak habiskan stok.๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ - Extra ilmu2 marketing instagram sue akan ajar pada korang tau. Dengan harapan korg lebih menawan sambil boleh kumpul duit simpanan setiap bulan. InsyaAllah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป - Yg berminat boleh DM sue atau wasap 013-7333126 okey. Sue akan layan satu persatu. ๐Ÿ˜˜ - #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Nak cantik sambil kumpul duit poket? ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
-
Jom kakak2 jadi mini agent OMG Mascara Addicted! Sambil melentik2 kan bulu mata, dapat jugak tambah duit belanja harian. Boleh tambah modal pegi sopping ๐Ÿ›๐Ÿ’„๐Ÿ‘œ๐Ÿ˜†.
-
Dengan modal serendah RM85, korang boleh untung RM8/pcs. Harga jual cuma RM25 je. Memang mampu milik sangat. Lajuuu je nak habiskan stok.๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
-
Extra ilmu2 marketing instagram sue akan ajar pada korang tau. Dengan harapan korg lebih menawan sambil boleh kumpul duit simpanan setiap bulan. InsyaAllah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
-
Yg berminat boleh DM sue atau wasap 013-7333126 okey. Sue akan layan satu persatu. ๐Ÿ˜˜
-
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Nak cantik sambil kumpul duit poket? ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ - Jom kakak2 jadi mini agent OMG Mascara Addicted! Sambil melentik2 kan bulu mata, dapat jugak tambah duit belanja harian. Boleh tambah modal pegi sopping ๐Ÿ›๐Ÿ’„๐Ÿ‘œ๐Ÿ˜†. - Dengan modal serendah RM85, korang boleh untung RM8/pcs. Harga jual cuma RM25 je. Memang mampu milik sangat. Lajuuu je nak habiskan stok.๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ - Extra ilmu2 marketing instagram sue akan ajar pada korang tau. Dengan harapan korg lebih menawan sambil boleh kumpul duit simpanan setiap bulan. InsyaAllah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป - Yg berminat boleh DM sue atau wasap 013-7333126 okey. Sue akan layan satu persatu. ๐Ÿ˜˜ - #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Mata lebih nemikat bila bulu mata melentikss uolls.
-
Jangan ragu nak cuba OMG mascara addicted ni sebab sekali pakai korang mesti suka dan selesa. Nak ambil wudhuk pun jimat masa sebab mascara ni mudah dicuci dan ditanggalkan. Paling penting x comotkan mata hokayss! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
-
๐Ÿ› RM25 sahaja
๐Ÿ“ฌ Postage RM7 sm | rm10 ss
-
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue
-
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Mata lebih nemikat bila bulu mata melentikss uolls. - Jangan ragu nak cuba OMG mascara addicted ni sebab sekali pakai korang mesti suka dan selesa. Nak ambil wudhuk pun jimat masa sebab mascara ni mudah dicuci dan ditanggalkan. Paling penting x comotkan mata hokayss! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ - ๐Ÿ› RM25 sahaja ๐Ÿ“ฌ Postage RM7 sm | rm10 ss - ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue ๐Ÿ“ฒ +6013-7333126 - Sue - #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
DH LUNCH?? DH SOLAT??
.
KLAU DH JOM TEPEK BALIK FOUNDATION GUNA BLENDING SPONGE, CALIT LIPMATTE PASTU LUKIS SIKIT EYELINER..
.
HA SIAPPP..G SAMBUNG KEJE BALIK.. #feverglam 
#lipmattefeverglam 
#unicornblendingsponge 
#blackliner 
#AcneFightingFoundation
Suka hati bila tengok bulu mata melentik. Nampak lagi berseri dan menggoda kan? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฎ Bulu mata lentik tahan hingga 12 jam
๐Ÿ”ฎ X comotkan mata
๐Ÿ”ฎ Mudah dicuci dan ditanggalkan
.
.
๐Ÿ› RM25 ๐Ÿ“ฌ Postage RM8 sm | RM10 ss
.
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Suka hati bila tengok bulu mata melentik. Nampak lagi berseri dan menggoda kan? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฎ Bulu mata lentik tahan hingga 12 jam ๐Ÿ”ฎ X comotkan mata ๐Ÿ”ฎ Mudah dicuci dan ditanggalkan . . ๐Ÿ› RM25 ๐Ÿ“ฌ Postage RM8 sm | RM10 ss . #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Jom mama cik kembang share sikit apa bahan dalam lipmatte ni tau:
โ €.
โ˜˜๏ธVITAMIN Eโ €
- Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.โ €
- Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasukโ €
bibir.โ €
- Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawatโ €
kerosakan bibir.โ €
- Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!โ €
.โ €
๐ŸŒนARGAN OILโ €
- Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.โ €
- Sebab tu bibir tak akan kering lagi.โ €
Bye bibir kering dan merekah!โ €
.โ €
๐ŸŒปSHEA BUTTERโ €
- Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.โ €
Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik sertaโ €
melembutkannnya.โ €
.
haaa amacam? bahan nampak macam familiar kan? tapi ni lagi best. lagi moist and color lagi cantik! seyes talk. bukan cikka je yang cakap tau. tapi ramai lagi. yang penting bebas plumbum dan boleh merawat bibir sekali.
#lipmattefeverglam #FeverGlam #lipmatte
Jom mama cik kembang share sikit apa bahan dalam lipmatte ni tau: โ €. โ˜˜๏ธVITAMIN Eโ € - Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.โ € - Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasukโ € bibir.โ € - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawatโ € kerosakan bibir.โ € - Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!โ € .โ € ๐ŸŒนARGAN OILโ € - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.โ € - Sebab tu bibir tak akan kering lagi.โ € Bye bibir kering dan merekah!โ € .โ € ๐ŸŒปSHEA BUTTERโ € - Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.โ € Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik sertaโ € melembutkannnya.โ € . haaa amacam? bahan nampak macam familiar kan? tapi ni lagi best. lagi moist and color lagi cantik! seyes talk. bukan cikka je yang cakap tau. tapi ramai lagi. yang penting bebas plumbum dan boleh merawat bibir sekali. #lipmattefeverglam  #FeverGlam  #lipmatte 
Dolce Glam dari Fever Glam ni boleh je wat pakai untuk mekap harian. 
Cam akak kite ni, sesuai sangat tak pucat pon kan.

Terus dm/whataps Zue @ 0129314363 untuk dapatkan lipmatte Fever Glam.

#feverglam 
#lipmatte 
#dolceglam
Dolce Glam dari Fever Glam ni boleh je wat pakai untuk mekap harian. Cam akak kite ni, sesuai sangat tak pucat pon kan. Terus dm/whataps Zue @ 0129314363 untuk dapatkan lipmatte Fever Glam. #feverglam  #lipmatte  #dolceglam 
Zue perasan kids memang suke warne merah kalau pakai lipstick tau.taknak die warne pink ke nude ke.hehe

Eryna nak pakai Rouge Red dari Fever Glam. Comel banyak๐Ÿ˜‰

Terus dm/whataps Zue @ 0129314363 untuk dapatkan lipmatte Fever Glam.

#feverglam 
#roughred
#lipmatte
#lipmattebest
Zue perasan kids memang suke warne merah kalau pakai lipstick tau.taknak die warne pink ke nude ke.hehe Eryna nak pakai Rouge Red dari Fever Glam. Comel banyak๐Ÿ˜‰ Terus dm/whataps Zue @ 0129314363 untuk dapatkan lipmatte Fever Glam. #feverglam  #roughred  #lipmatte  #lipmattebest 
KODE : HYPNO ๐Ÿ’•

Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty :
โˆš WATERPROOF
โˆš TEKSTUR CREAMY
โˆš BAU COKELAT
โˆš TRANSFERPROOF
โˆš LULUS UJI BPOM
โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING
โˆš UV FILTER
โˆš ANTI OKSIDAN
โˆš WARNA PIGMENTED
โˆš PACK AGING LUCU
โˆš LONG-LASTING
โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN
.
.
CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605
.
#aurabeautyjogja #AuraBeauty #Tokopedia #gratisongkir #subsidiongkir #promo #promolipstik #lipmatte #feverglam #aurabeautylipstik #lipstikaurabeauty #lipmatteaurabeauty #lipstikjogja #lipstikmurah #lipstikantiair #lipcream #lipmatte #lipmattewaterproof #waterproof #antipecah #bibirkering #bibirhitam #bibirsexy #lipstikcair #liquidlipstik #Shopee
KODE : HYPNO ๐Ÿ’• Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty : โˆš WATERPROOF โˆš TEKSTUR CREAMY โˆš BAU COKELAT โˆš TRANSFERPROOF โˆš LULUS UJI BPOM โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING โˆš UV FILTER โˆš ANTI OKSIDAN โˆš WARNA PIGMENTED โˆš PACK AGING LUCU โˆš LONG-LASTING โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN . . CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605 . #aurabeautyjogja  #AuraBeauty  #Tokopedia  #gratisongkir  #subsidiongkir  #promo  #promolipstik  #lipmatte  #feverglam  #aurabeautylipstik  #lipstikaurabeauty  #lipmatteaurabeauty  #lipstikjogja  #lipstikmurah  #lipstikantiair  #lipcream  #lipmatte  #lipmattewaterproof  #waterproof  #antipecah  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsexy  #lipstikcair  #liquidlipstik  #Shopee 
Assalamualaikum 
Salam jumaat uols..๐Ÿ˜˜
.
.
Muncul lagi di sini sebab ai nak meriahkan lagi pagi uols dengan feverglam lipmatte kod Dolce Glam.
.
.
Nak natural beauty boleh try kod ni, superb awesome sangat, macam tak pakai lipmatte pun.
.
.
Untuk order whatsap ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311
Atau klik link di bio
.
#feverglamperlis #codperlis 
#feverglam #lipmatte #lipstick 
#feverglamlipmatte #tahanlama 
#feverglamlipmattelipstick
#feverglamlipmatte #feverglam rm36 exclude pos. ringan dan tak keringkan bibir. Lengkap shea butter, argan oil
Rm36 je dik non! Murah tapi kualiti cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Rm36 je dik non! Murah tapi kualiti cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Suka hati bila tengok bulu mata melentik. Nampak lagi berseri dan menggoda kan? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฎ Bulu mata lentik tahan hingga 12 jam
๐Ÿ”ฎ X comotkan mata
๐Ÿ”ฎ Mudah dicuci dan ditanggalkan
.
.
๐Ÿ› RM25 ๐Ÿ“ฌ Postage RM8 sm | RM10 ss
.
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Suka hati bila tengok bulu mata melentik. Nampak lagi berseri dan menggoda kan? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ”ฎ Bulu mata lentik tahan hingga 12 jam ๐Ÿ”ฎ X comotkan mata ๐Ÿ”ฎ Mudah dicuci dan ditanggalkan . . ๐Ÿ› RM25 ๐Ÿ“ฌ Postage RM8 sm | RM10 ss . #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Mata bak gadis Arabic lebih nampak sekssi dgn OMG mascara.
.
Boleh digunakan juga pada bulu mata bawah tanpa memerlukan pengepit.
.
Semua yg memandang pasti terpikat. Kilauan mata terus menikam dalam hati.
.
โœ” Mascara fiber
โœ” Berus tebal
โœ”๏ธ Melentik, menebalkan, memanjangkan bulu mata
โœ”๏ธ Water proof
โœ”๏ธ Peel off (mesra wudhu')
โœ” Tahan lebih 12 jam selagi tidak dicuci
โœ” Mudah dicuci tanpa make up remover
โœ”๏ธ Mengandungi pro-vitamin B5 & E untuk melembapkan dan memperkuatkan bulu mata untuk tumbuh panjang secara natural
โœ” Tidak membuatkan mata gatal
โœ” Tidak mengugurkan bulu mata uols๐Ÿผ
.
Wahhhhh OMG OMG OMG ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Tak payah susah2 nak pakai eyelashes palsu..
.
Lagi tak payah nak mengamuk kesan mascara susah nak tanggal๐Ÿ™†๐Ÿผ
.
.
Wasap sis sekarang ๐Ÿ“ฒ 013-7333126 atau nak lagi senang tekan link di bio. ๐Ÿ˜˜
.
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Mata bak gadis Arabic lebih nampak sekssi dgn OMG mascara. . Boleh digunakan juga pada bulu mata bawah tanpa memerlukan pengepit. . Semua yg memandang pasti terpikat. Kilauan mata terus menikam dalam hati. . โœ” Mascara fiber โœ” Berus tebal โœ”๏ธ Melentik, menebalkan, memanjangkan bulu mata โœ”๏ธ Water proof โœ”๏ธ Peel off (mesra wudhu') โœ” Tahan lebih 12 jam selagi tidak dicuci โœ” Mudah dicuci tanpa make up remover โœ”๏ธ Mengandungi pro-vitamin B5 & E untuk melembapkan dan memperkuatkan bulu mata untuk tumbuh panjang secara natural โœ” Tidak membuatkan mata gatal โœ” Tidak mengugurkan bulu mata uols๐Ÿผ . Wahhhhh OMG OMG OMG ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Tak payah susah2 nak pakai eyelashes palsu.. . Lagi tak payah nak mengamuk kesan mascara susah nak tanggal๐Ÿ™†๐Ÿผ . . Wasap sis sekarang ๐Ÿ“ฒ 013-7333126 atau nak lagi senang tekan link di bio. ๐Ÿ˜˜ . #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Bulu mata kontot?
Bulu mata jarang?
Tak minat pakai bulu mata palsu?
Tapiiii nak nampak mcm pakai bulu mata?
.
โœzass cuba guna Omg mascara gerenti terus panjang dan lebat.
โœ senang utk apply nak lebih memukau pakai 2,3 layer zasss teruss melentik gaisss.
โœTidak memberikan effect gatal pada mata.
โœwaterproof tapi senang utk dicuci hanya tarik je fibre dgn air zasss terus clear.
โœTidak menanggalkan bulu mata.
โœKesan serta merta.
โœTidak meninggalkan kesan hitam bawah mata say no Panda eyes๐Ÿ–๐Ÿป๐Ÿ‘€.
โœTahan 24jam jika tidak dicuci.
.
TARIK je terus TANGGAL!
.
RM25 only!
.
#OMGMascara
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013-7333126
.
.
#feverglam #feverglambff #letscantik #neelofa #tipskecantikan #jutawaninternet #testimoni #feverglamliquidmattelipstick #kosmetikmurah #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #irfankhairi #azizanosman #kingcoco #sitinurhaliza #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muamurah #surirumah #ibutunggal #mascaraomg #tipswajah #jerawat #putihkankulit #fattzura
Bulu mata kontot? Bulu mata jarang? Tak minat pakai bulu mata palsu? Tapiiii nak nampak mcm pakai bulu mata? . โœzass cuba guna Omg mascara gerenti terus panjang dan lebat. โœ senang utk apply nak lebih memukau pakai 2,3 layer zasss teruss melentik gaisss. โœTidak memberikan effect gatal pada mata. โœwaterproof tapi senang utk dicuci hanya tarik je fibre dgn air zasss terus clear. โœTidak menanggalkan bulu mata. โœKesan serta merta. โœTidak meninggalkan kesan hitam bawah mata say no Panda eyes๐Ÿ–๐Ÿป๐Ÿ‘€. โœTahan 24jam jika tidak dicuci. . TARIK je terus TANGGAL! . RM25 only! . #OMGMascara  . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013-7333126 . . #feverglam  #feverglambff  #letscantik  #neelofa  #tipskecantikan  #jutawaninternet  #testimoni  #feverglamliquidmattelipstick  #kosmetikmurah  #lipmatte  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #irfankhairi  #azizanosman  #kingcoco  #sitinurhaliza  #muamalaysia  #muajohor  #muajohorbahru  #muamurah  #surirumah  #ibutunggal  #mascaraomg  #tipswajah  #jerawat  #putihkankulit  #fattzura 
Salah satu fav lipmatte sy โค๏ธ #feverglam
Salah satu fav lipmatte sy โค๏ธ #feverglam 
Ini wan nak bagitau! Barang baik ni. 
Wan baru cuba pondesyeeen ni semalam. Automatik jerawat wan lesap! Kecut jerawat! Ini pondesyen Anti Jerawat #FeverGlam kamu tau!

Tunggu dua tiga hari lagi wan pakai, peloles la wan. Habih hilang kedut terus jadi muka anak dara! Bersusun anak teruna nak minang wan nanti.  Jangan main main ๐Ÿ˜‚

#WanBerbisa
#WanAnakDaraJiwaRemaja
#WanFeverGlam
Ini wan nak bagitau! Barang baik ni. Wan baru cuba pondesyeeen ni semalam. Automatik jerawat wan lesap! Kecut jerawat! Ini pondesyen Anti Jerawat #FeverGlam  kamu tau! Tunggu dua tiga hari lagi wan pakai, peloles la wan. Habih hilang kedut terus jadi muka anak dara! Bersusun anak teruna nak minang wan nanti. Jangan main main ๐Ÿ˜‚ #WanBerbisa  #WanAnakDaraJiwaRemaja  #WanFeverGlam 
Ni bukan bomb biasa tau, Bomb ni paling best sebab boleh calit di bibir, tak melekit dan melindungi bibir sesambil gojes tau.
.
.
Untuk order terus whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311
Atau boleh klik link di bio
.
.
#feverglam #lipmatteringanwangi 
#feverglamlipmattelipstick #lipmattewangi #codperlis #feverglamperlis #codperlis
Sweet sangat kod colour The Artist ni kan.. Cik abang tengok pun tergoda ๐Ÿ™Š
.
.
Uols kalau nak order senang je, 
Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311
Atau boleh terus klik link di bio
.
#feverglamlipmattelipstick 
#feverglam #lipmatteringanwangi 
#lipmattewangi #tahanlama 
#codperlis #feverglamperlis
You Will Never Regret What You Do In Life. You Will Only Regret What You Don't Do.
.
Grab #FeverGlam's now, You will Never Regret.
You Will Never Regret What You Do In Life. You Will Only Regret What You Don't Do. . Grab #FeverGlam 's now, You will Never Regret.
Hi gais ๐Ÿค—. .
Di sebabkan semua demam dengan #lipmattefeverglam viral ni , meh cuci mata dengan kaler kaler yang super ohsem dari #feverglam. .
Kalau tergoda jangan salahkan hakak ye. Terus je order. Nak piyem tepi ke depan ke belakang ke gerenti hakak reply .
.
Nak lagi laju terus je wasap hakak ok. Kadang tak perasan piyem piyem ni ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ0176336023
Hi gais ๐Ÿค—. . Di sebabkan semua demam dengan #lipmattefeverglam  viral ni , meh cuci mata dengan kaler kaler yang super ohsem dari #feverglam . . Kalau tergoda jangan salahkan hakak ye. Terus je order. Nak piyem tepi ke depan ke belakang ke gerenti hakak reply . . Nak lagi laju terus je wasap hakak ok. Kadang tak perasan piyem piyem ni ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ0176336023
Morningg chuollss โœจ
.
Haa yg mana nk keluar tu jgn lupa calit2 lipmatte Fever Glam okayy ๐Ÿ˜˜
.
#feverglam #motifviral #viral #feverglamhack1001 #mua #muabellaz #thinkers #thinkerstudios  #muamalaysia #lipmatte #lipstickmurah #lipmattemalaysia
#puncakalam
#uitmpuncakalam
#codpuncakalam
Assalamualaikum awak ๐Ÿ˜Š
.
Pagi ni pegi keje jom calit feverglam lipmatte kod Rouge Red ni, lebih berkeyakinan saat kau melangkah lebih jauh.. Cewahh giteuw ๐Ÿ˜
.
.
Cepat kering, tak melekit dan yang best nye tahan lama pulak tu. Mesra wudhuk lagi tau ๐Ÿ˜‰.
.
.
Nak order wasap ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311
.
#feverglamlipmattelipstick 
#feverglam #lipmattewangi 
#lipmattewangivanila #codperlis #feverglamperlis
BIBIR KERING TIADA LAGI DENGAN LIPMATTE AJAIB
.
Mulanya akak ika cute ( baca 44x ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) cuba - cuba je lipmatte demam dari #feverglam ni. 
Macamane akak nak cuba #lipmatteberhantu ni ? alkisahnya bibir akak jenis yang kering dan senang mengelupas.  Maybe sebab kurang minum air jugak kot.
.
Masalah akak, Bila pakai lipstick, still lagi nampak bibir tu mengelupas. Stress pon ye, sebab asek terkopek-kopek je bibir ni ha..
Pastu akak trylah satu dengan leader akak, sebab dia kata bibir boleh jadi lembap semula. .
Memang betul!!! lepas akak pakai #lipmattefeverglam ni, akak rase bibir akak RINGAN macam tak pakai apa-apa. 
Lepas akak makan nasi lemak, colour dia ada lagi kat bibir. 
Dalam hati akak berkata " bagus lipmatte ni! tak payah touch up banyak kali!"
Lebih 6jam akak pakai lipmatte ni tau, TAHAN LAMA!. ๐Ÿ˜
.
Lepas akak bersihkan bibir, bibir rase LEMBAP. Tak de dah bibir kering, hilang!! Gembiranya, tak terkata! seronok bukan main lagi. Akak baru pakai sekali, dah FALL IN LOVE sangat ๐Ÿ˜˜.
.
Kalau ada kekakak yang nak cuba, meh wasap akak ika cute, BANYAK warna -warna menarik yang boleh kekakak cuba.๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜

P/s: akak pakai code amour ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฑ016-3078431 ๐ŸƒCOD BANDAR KAJANG ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI
.
#lipmattecantik #lipmattemurah #feverglamlipmatte #feverglamkajang #feverglamagent #lipmatteantibibirkering #lipmatteringan #kajang
BIBIR KERING TIADA LAGI DENGAN LIPMATTE AJAIB . Mulanya akak ika cute ( baca 44x ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) cuba - cuba je lipmatte demam dari #feverglam  ni. Macamane akak nak cuba #lipmatteberhantu  ni ? alkisahnya bibir akak jenis yang kering dan senang mengelupas. Maybe sebab kurang minum air jugak kot. . Masalah akak, Bila pakai lipstick, still lagi nampak bibir tu mengelupas. Stress pon ye, sebab asek terkopek-kopek je bibir ni ha.. Pastu akak trylah satu dengan leader akak, sebab dia kata bibir boleh jadi lembap semula. . Memang betul!!! lepas akak pakai #lipmattefeverglam  ni, akak rase bibir akak RINGAN macam tak pakai apa-apa. Lepas akak makan nasi lemak, colour dia ada lagi kat bibir. Dalam hati akak berkata " bagus lipmatte ni! tak payah touch up banyak kali!" Lebih 6jam akak pakai lipmatte ni tau, TAHAN LAMA!. ๐Ÿ˜ . Lepas akak bersihkan bibir, bibir rase LEMBAP. Tak de dah bibir kering, hilang!! Gembiranya, tak terkata! seronok bukan main lagi. Akak baru pakai sekali, dah FALL IN LOVE sangat ๐Ÿ˜˜. . Kalau ada kekakak yang nak cuba, meh wasap akak ika cute, BANYAK warna -warna menarik yang boleh kekakak cuba.๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ P/s: akak pakai code amour ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ016-3078431 ๐ŸƒCOD BANDAR KAJANG ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI . #lipmattecantik  #lipmattemurah  #feverglamlipmatte  #feverglamkajang  #feverglamagent  #lipmatteantibibirkering  #lipmatteringan  #kajang 
CIK ABANG PANDANG TAK LEPAS LEPAS !
.
Dulu memang tak suka sangat pakai lipmatte ke lipstik ke. Naked je bibir mama cik kembang dulu dulu tau. Bukan takat bibir je naked dengan muka muka sekali naked ๐Ÿ˜‚. Tak pandai dik non nak make up make bagai ni. Plus bibir lak jenis kering kontang. Kurang minum air. .
Kalau lalu lalang kt shopping mall pon mama cik kembang ni pandang sepi je tester lipmatte lipstik yang bersepah tu. Even member menghasut tahap syaitonnn nirrajim , mama cik kembang ni mampu kawal napsu lagi.
.
Tapi ntah kenapa bila terpandang je #lipmattefeverglam ni lalu lalang kat wall terus napsu tu membuak buak nak terai! Pelik la ! Terus jari jemari gemuk mama cik kembang laju mengorder. Nyampah tau! Tergoda dan terorder ๐Ÿ˜…
.
Dapat je #lipmatteviral ni terus terkinja kinja nak terai. Eh over nau kan! One swipe je terus merecikkk air liur cik kembang tengok mama dia ( Hahaha ok ni mama cik kembang tipu ! ). Tekstur yang sangat light weight buat kita rasa macam tak pakai apa apa la. Tak melekit tak berminyak memang buat mama cik kembang ni jatuh cinta pandang kedua tau! ( yang pertama kat ayah cik kembang ye)
.
Saje la mama cik kembang ni tak bersihkan lepas ngetest tadi. Nak test ayah cik kembang pasan ke tak pasan. Hahaha. Sekali lom sempat apa apa ayah cik kembang senyum senyum kambing sambil cakap " Eh , cantiknya mama ! " . Terus mama cik kembang ni kembang semangkuk bersama sama cik kembang ๐Ÿคฃ. Terus pandang tak lepas lepas Weh! .
Korang takkan nak tengok je lipmatte ni kt wall korg. Jom seprais kat asben! #misipikatsuami . Hehehe tapi #pikatsuamikitaaje . Korg suka kaler apa? Bold ke nude ?
CIK ABANG PANDANG TAK LEPAS LEPAS ! . Dulu memang tak suka sangat pakai lipmatte ke lipstik ke. Naked je bibir mama cik kembang dulu dulu tau. Bukan takat bibir je naked dengan muka muka sekali naked ๐Ÿ˜‚. Tak pandai dik non nak make up make bagai ni. Plus bibir lak jenis kering kontang. Kurang minum air. . Kalau lalu lalang kt shopping mall pon mama cik kembang ni pandang sepi je tester lipmatte lipstik yang bersepah tu. Even member menghasut tahap syaitonnn nirrajim , mama cik kembang ni mampu kawal napsu lagi. . Tapi ntah kenapa bila terpandang je #lipmattefeverglam  ni lalu lalang kat wall terus napsu tu membuak buak nak terai! Pelik la ! Terus jari jemari gemuk mama cik kembang laju mengorder. Nyampah tau! Tergoda dan terorder ๐Ÿ˜… . Dapat je #lipmatteviral  ni terus terkinja kinja nak terai. Eh over nau kan! One swipe je terus merecikkk air liur cik kembang tengok mama dia ( Hahaha ok ni mama cik kembang tipu ! ). Tekstur yang sangat light weight buat kita rasa macam tak pakai apa apa la. Tak melekit tak berminyak memang buat mama cik kembang ni jatuh cinta pandang kedua tau! ( yang pertama kat ayah cik kembang ye) . Saje la mama cik kembang ni tak bersihkan lepas ngetest tadi. Nak test ayah cik kembang pasan ke tak pasan. Hahaha. Sekali lom sempat apa apa ayah cik kembang senyum senyum kambing sambil cakap " Eh , cantiknya mama ! " . Terus mama cik kembang ni kembang semangkuk bersama sama cik kembang ๐Ÿคฃ. Terus pandang tak lepas lepas Weh! . Korang takkan nak tengok je lipmatte ni kt wall korg. Jom seprais kat asben! #misipikatsuami  . Hehehe tapi #pikatsuamikitaaje  . Korg suka kaler apa? Bold ke nude ?
The Artist ni bukan hanya untuk Artist. Tapi, untuk para netizen juga. Kalau cuba lipstik Stila, cari kod Becca. Hahh sebijikkk macam yang ini!
.
Harga konfirm jauh beza dan korang akan menangissss bucu katil selepas cuba sebab kualiti Fever Glam Liquid Matte Lip ni tak jauh beza!! โšก๏ธ๐Ÿ˜ญ
.
Harga : RM36 (tahan 6 bulan) + FREE GIFT bernilai RM15.00! Jimattttt duit taw!
.
.
Texture osemmm i tell yuuu!
. #feverglam  #motifviral  #viral
 #feverglamhack1001
 #mua  #thinker  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral
 #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia
 #beautyhack
 #makeuphack
 #sephora  #vivyyusof
 #dropshiplipstick  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted
 #peeloffeyeliner
 #eyelinerliquid
 #eyelinermurah
 #tutorialmakeup
 #makeuptutorial
 #makeuplive
 #motivasi
The Artist ni bukan hanya untuk Artist. Tapi, untuk para netizen juga. Kalau cuba lipstik Stila, cari kod Becca. Hahh sebijikkk macam yang ini! . Harga konfirm jauh beza dan korang akan menangissss bucu katil selepas cuba sebab kualiti Fever Glam Liquid Matte Lip ni tak jauh beza!! โšก๏ธ๐Ÿ˜ญ . Harga : RM36 (tahan 6 bulan) + FREE GIFT bernilai RM15.00! Jimattttt duit taw! . . Texture osemmm i tell yuuu! . #feverglam  #motifviral  #viral  #feverglamhack1001  #mua  #thinker  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #beautyhack  #makeuphack  #sephora  #vivyyusof  #dropshiplipstick  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #peeloffeyeliner  #eyelinerliquid  #eyelinermurah  #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #makeuplive  #motivasi 
Bila tengok gambar ni, ada yang konpiusss kakak jual lipstik brand apa sebenarnya.
.
Omeyyy je tau! Kakak kan jual liquid matte lip dari Fever Glam. Yang bibir tu adalah warna kod โ€˜Rouge Redโ€™ bila di pakai atas bibir. .
Yang lagi dua tiga brand dibawahnya adalahhhh lipstik branded yang warnanya sama dengan kod liquid matte lip Fever Glam!
.
Nahhhh baru lahh engkorang nampakkk PENJIMATAN yang engkorang boleh buat kalau beli liquid matte lip berbanding lipsetik mahal!
.
Warna sama, kualiti tak jauh beza. Yang berbeza adalahhh harga! ๐Ÿ˜Š
.
Dannn, kalau guna Fever Glam keluar duit sikit dah boleh fefeeling pakai lipstik berjenama!
.
Hari-hari awak pun akan jadi lebih ceria dengan pelbagai warna boleh ikut apa sahaja tema!
.
๐Ÿฆ„ Harga : RM36
.
Siap ada pree gift lagiii bernilai RM15.00.
.
 #feverglam
 #motifviral  #viral
 #feverglamhack1001
 #mua  #thinker  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral
 #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia
 #beautyhack
 #makeuphack
 #sephora  #vivyyusof
 #dropshiplipstick  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted
 #peeloffeyeliner
 #eyelinerliquid
 #eyelinermurah
 #tutorialmakeup
 #makeuptutorial
 #makeuplive
 #motivasi
Bila tengok gambar ni, ada yang konpiusss kakak jual lipstik brand apa sebenarnya. . Omeyyy je tau! Kakak kan jual liquid matte lip dari Fever Glam. Yang bibir tu adalah warna kod โ€˜Rouge Redโ€™ bila di pakai atas bibir. . Yang lagi dua tiga brand dibawahnya adalahhhh lipstik branded yang warnanya sama dengan kod liquid matte lip Fever Glam! . Nahhhh baru lahh engkorang nampakkk PENJIMATAN yang engkorang boleh buat kalau beli liquid matte lip berbanding lipsetik mahal! . Warna sama, kualiti tak jauh beza. Yang berbeza adalahhh harga! ๐Ÿ˜Š . Dannn, kalau guna Fever Glam keluar duit sikit dah boleh fefeeling pakai lipstik berjenama! . Hari-hari awak pun akan jadi lebih ceria dengan pelbagai warna boleh ikut apa sahaja tema! . ๐Ÿฆ„ Harga : RM36 . Siap ada pree gift lagiii bernilai RM15.00. . #feverglam  #motifviral  #viral  #feverglamhack1001  #mua  #thinker  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #beautyhack  #makeuphack  #sephora  #vivyyusof  #dropshiplipstick  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #peeloffeyeliner  #eyelinerliquid  #eyelinermurah  #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #makeuplive  #motivasi 
Lets shopping๐Ÿ‘„
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? .
โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam .
.
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. .

#lipsmatte #feverglam #bazarpaknil #codbangi
Lets shopping๐Ÿ‘„ . Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? . โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam . . Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. . #lipsmatte  #feverglam  #bazarpaknil  #codbangi 
Lets shopping๐Ÿ‘„
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? .
โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam .
.
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. .

#lipsmatte #feverglam #bazarpaknil #codbangi
Lets shopping๐Ÿ‘„ . Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? . โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam . . Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. . #lipsmatte  #feverglam  #bazarpaknil  #codbangi 
Lets shopping๐Ÿ‘„
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? .
โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam .
.
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. .

#lipsmatte #feverglam #bazarpaknil #codbangi
Lets shopping๐Ÿ‘„ . Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? . โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam . . Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. . #lipsmatte  #feverglam  #bazarpaknil  #codbangi 
๐Ÿฆ„UNICORN BLENDING SPONGE!
.
Kakak dah released 7 warna pastel merobek mata untuk Unicorn Blending Sponge dari Fever Glam ni!
.
Kenapa korang kena ada Unicorn Blending Sponge ni??
.
๐Ÿฆ„Efek sapuan foundation yang lebih glow
๐Ÿฆ„Blend shading uolls
๐Ÿฆ„Blend blusher
๐Ÿฆ„Ratakan moisturizer atau primer!
.
Span yang gebus akan mengembang 10x lebih gebus bila korang perah dengan air! Memang best nak dap dap atas muka!
.
Harga : RM23 (exclude postage)
.
Wasep kakak kat 0197973578
.
Kumpulkan kesemua 7 warna! ๐Ÿฆ„
.
#feverglam
#motifviral 
#viral
#feverglamhack1001
#mua 
#muabellaz 
#thinkers 
#thinkerstudio 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#foundationliquid
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#maybellinefitmefoundation 
#beautyblendermurah 
#sephora 
#vivyyusof
#foundationmurah 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#makeuptutorial
#makeuplive
#motivasi
๐Ÿฆ„UNICORN BLENDING SPONGE! . Kakak dah released 7 warna pastel merobek mata untuk Unicorn Blending Sponge dari Fever Glam ni! . Kenapa korang kena ada Unicorn Blending Sponge ni?? . ๐Ÿฆ„Efek sapuan foundation yang lebih glow ๐Ÿฆ„Blend shading uolls ๐Ÿฆ„Blend blusher ๐Ÿฆ„Ratakan moisturizer atau primer! . Span yang gebus akan mengembang 10x lebih gebus bila korang perah dengan air! Memang best nak dap dap atas muka! . Harga : RM23 (exclude postage) . Wasep kakak kat 0197973578 . Kumpulkan kesemua 7 warna! ๐Ÿฆ„ . #feverglam  #motifviral  #viral  #feverglamhack1001  #mua  #muabellaz  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #foundationliquid  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #maybellinefitmefoundation  #beautyblendermurah  #sephora  #vivyyusof  #foundationmurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #peeloffeyeliner  #eyelinerliquid  #eyelinermurah  #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #makeuplive  #motivasi 
๐Ÿฆ„UNICORN BLENDING SPONGE!
.
Kakak dah released 7 warna pastel merobek mata untuk Unicorn Blending Sponge dari Fever Glam ni!
.
Kenapa korang kena ada Unicorn Blending Sponge ni??
.
๐Ÿฆ„Efek sapuan foundation yang lebih glow
๐Ÿฆ„Blend shading uolls
๐Ÿฆ„Blend blusher
๐Ÿฆ„Ratakan moisturizer atau primer!
.
Span yang gebus akan mengembang 10x lebih gebus bila korang perah dengan air! Memang best nak dap dap atas muka!
.
Harga : RM23 (exclude postage)
.
Wasep kakak kat 0197973578
.
Kumpulkan kesemua 7 warna! ๐Ÿฆ„
.
#feverglam
#motifviral 
#viral
#feverglamhack1001
#mua 
#muabellaz 
#thinkers 
#thinkerstudio 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#foundationliquid
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#maybellinefitmefoundation 
#beautyblendermurah 
#sephora 
#vivyyusof
#foundationmurah 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#makeuptutorial
#makeuplive
#motivasi
๐Ÿฆ„UNICORN BLENDING SPONGE! . Kakak dah released 7 warna pastel merobek mata untuk Unicorn Blending Sponge dari Fever Glam ni! . Kenapa korang kena ada Unicorn Blending Sponge ni?? . ๐Ÿฆ„Efek sapuan foundation yang lebih glow ๐Ÿฆ„Blend shading uolls ๐Ÿฆ„Blend blusher ๐Ÿฆ„Ratakan moisturizer atau primer! . Span yang gebus akan mengembang 10x lebih gebus bila korang perah dengan air! Memang best nak dap dap atas muka! . Harga : RM23 (exclude postage) . Wasep kakak kat 0197973578 . Kumpulkan kesemua 7 warna! ๐Ÿฆ„ . #feverglam  #motifviral  #viral  #feverglamhack1001  #mua  #muabellaz  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #foundationliquid  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #maybellinefitmefoundation  #beautyblendermurah  #sephora  #vivyyusof  #foundationmurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #peeloffeyeliner  #eyelinerliquid  #eyelinermurah  #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #makeuplive  #motivasi 
๐Ÿฆ„UNICORN BLENDING SPONGE!
.
Kakak dah released 7 warna pastel merobek mata untuk Unicorn Blending Sponge dari Fever Glam ni!
.
Kenapa korang kena ada Unicorn Blending Sponge ni??
.
๐Ÿฆ„Efek sapuan foundation yang lebih glow
๐Ÿฆ„Blend shading uolls
๐Ÿฆ„Blend blusher
๐Ÿฆ„Ratakan moisturizer atau primer!
.
Span yang gebus akan mengembang 10x lebih gebus bila korang perah dengan air! Memang best nak dap dap atas muka!
.
Harga : RM23 (exclude postage)
.
Wasep kakak kat 0197973578
.
Kumpulkan kesemua 7 warna! ๐Ÿฆ„
.
#feverglam
#motifviral 
#viral
#feverglamhack1001
#mua 
#muabellaz 
#thinkers 
#thinkerstudio 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#foundationliquid
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#maybellinefitmefoundation 
#beautyblendermurah 
#sephora 
#vivyyusof
#foundationmurah 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipagentwanted
#peeloffeyeliner
#eyelinerliquid
#eyelinermurah
#tutorialmakeup
#makeuptutorial
#makeuplive
#motivasi
๐Ÿฆ„UNICORN BLENDING SPONGE! . Kakak dah released 7 warna pastel merobek mata untuk Unicorn Blending Sponge dari Fever Glam ni! . Kenapa korang kena ada Unicorn Blending Sponge ni?? . ๐Ÿฆ„Efek sapuan foundation yang lebih glow ๐Ÿฆ„Blend shading uolls ๐Ÿฆ„Blend blusher ๐Ÿฆ„Ratakan moisturizer atau primer! . Span yang gebus akan mengembang 10x lebih gebus bila korang perah dengan air! Memang best nak dap dap atas muka! . Harga : RM23 (exclude postage) . Wasep kakak kat 0197973578 . Kumpulkan kesemua 7 warna! ๐Ÿฆ„ . #feverglam  #motifviral  #viral  #feverglamhack1001  #mua  #muabellaz  #thinkers  #thinkerstudio  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #foundationliquid  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #maybellinefitmefoundation  #beautyblendermurah  #sephora  #vivyyusof  #foundationmurah  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #peeloffeyeliner  #eyelinerliquid  #eyelinermurah  #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #makeuplive  #motivasi 
Lena sampai cantik sangat
Korang wajib cuba satu
Lena sampai cantik sangat Korang wajib cuba satu
Ala-ala banyaknya dia suka pasal foundation fever glam.
Ala-ala banyaknya dia suka pasal foundation fever glam.
GOOD LADY. Hot sell !!! Fever glam lipmatte. Cantik ke cantik?
.
Lipmatte yang dapat merawat bibir kering, bibir gelap dan menjadi bibir mungil.
.
Harga RM36 jer untuk 5ml.
NO PARABEN. 100% NATURAL.
.
Teruja?
.
Jom wasap 01131993467
Cod area Klang dan Shah Alam
.
#feverglam #lipmatte #goodlady #hotsell #bibirkering #bibirgelap #bibirmungil
GOOD LADY. Hot sell !!! Fever glam lipmatte. Cantik ke cantik? . Lipmatte yang dapat merawat bibir kering, bibir gelap dan menjadi bibir mungil. . Harga RM36 jer untuk 5ml. NO PARABEN. 100% NATURAL. . Teruja? . Jom wasap 01131993467 Cod area Klang dan Shah Alam . #feverglam  #lipmatte  #goodlady  #hotsell  #bibirkering  #bibirgelap  #bibirmungil 
GOOD LADY. Hot sell !!! Fever glam lipmatte. Cantik ke cantik?
.
Lipmatte yang dapat merawat bibir kering, bibir gelap dan menjadi bibir mungil.
.
Harga RM36 jer untuk 5ml.
NO PARABEN. 100% NATURAL.
.
Teruja?
.
Jom wasap 01131993467
Cod area Klang dan Shah Alam
.
#feverglam #lipmatte #goodlady #hotsell #bibirkering #bibirgelap #bibirmungil
GOOD LADY. Hot sell !!! Fever glam lipmatte. Cantik ke cantik? . Lipmatte yang dapat merawat bibir kering, bibir gelap dan menjadi bibir mungil. . Harga RM36 jer untuk 5ml. NO PARABEN. 100% NATURAL. . Teruja? . Jom wasap 01131993467 Cod area Klang dan Shah Alam . #feverglam  #lipmatte  #goodlady  #hotsell  #bibirkering  #bibirgelap  #bibirmungil 
GOOD LADY. Hot sell !!! Fever glam lipmatte. Cantik ke cantik?
.
Lipmatte yang dapat merawat bibir kering, bibir gelap dan menjadi bibir mungil.
.
Harga RM36 jer untuk 5ml.
NO PARABEN. 100% NATURAL.
.
Teruja?
.
Jom wasap 01131993467
Cod area Klang dan Shah Alam
.
#feverglam #lipmatte #goodlady #hotsell #bibirkering #bibirgelap #bibirmungil
GOOD LADY. Hot sell !!! Fever glam lipmatte. Cantik ke cantik? . Lipmatte yang dapat merawat bibir kering, bibir gelap dan menjadi bibir mungil. . Harga RM36 jer untuk 5ml. NO PARABEN. 100% NATURAL. . Teruja? . Jom wasap 01131993467 Cod area Klang dan Shah Alam . #feverglam  #lipmatte  #goodlady  #hotsell  #bibirkering  #bibirgelap  #bibirmungil 
Lets shopping๐Ÿ‘„
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? .
โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam .
.
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. .

#lipsmatte #feverglam #bazarpaknil #codbangi
Lets shopping๐Ÿ‘„ . Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? . โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam . . Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. . #lipsmatte  #feverglam  #bazarpaknil  #codbangi 
Lets shopping๐Ÿ‘„
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? .
โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam .
.
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. .

#lipsmatte #feverglam #bazarpaknil #codbangi
Lets shopping๐Ÿ‘„ . Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? . โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam . . Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. . #lipsmatte  #feverglam  #bazarpaknil  #codbangi 
Lets shopping๐Ÿ‘„
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? .
โœ… Tahan lama walaupun makan
โœ… Tak keringkan bibir
โœ… Tak melekit mcm gam
โœ… Tak bersepah lepas makan
โœ… Takde bau kimia
โœ… Bau vanilla
โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
โœ… Bibir tak merekah
โœ… Sesuai semua warna kulit
โœ… Melembap & melindungi bibir
โœ… Tak buat bibir hitam/lebam .
.
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. .

#lipsmatte #feverglam #bazarpaknil #codbangi
Lets shopping๐Ÿ‘„ . Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni?? . โœ… Tahan lama walaupun makan โœ… Tak keringkan bibir โœ… Tak melekit mcm gam โœ… Tak bersepah lepas makan โœ… Takde bau kimia โœ… Bau vanilla โœ… Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum โœ… Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik! โœ… Bibir tak merekah โœ… Sesuai semua warna kulit โœ… Melembap & melindungi bibir โœ… Tak buat bibir hitam/lebam . . Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambil cantik tu! Hihi. . #lipsmatte  #feverglam  #bazarpaknil  #codbangi 
MELARAM DENGAN LIPMATTE ANTI BIBIR KERING
.
Amboi-amboi makin cantikkk kekakak ni melaram lipmatte #feverglam code kiss me ni tau! Nampak awet muda terus!! Dahlah TAHAN LAMA, WARNA MENARIK pulak tu! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Rumusan bahan-bahan utama #lipmatte_berhantu yang ISTIMEWA ni yang membuatkan bibir kekakak yang kering mengelupas kembali LEMBAP. Yang hitam kembali pink. ๐Ÿ˜ .
Kandungan bahan-bahan utama dia adalah MINYAK ARGAN, SHEA BUTTER & juha Vitamin E yang bagus untuk kulit bibir. Terutamanya, kekakak yang mempunyai masalah bibir sensitif ๐Ÿ˜˜. .
Tergugat iman tak tengok warna #lipmattecantik dari feverglam ni? wasap akak terus k ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ016-3078431
๐ŸƒCOD BANDAR KAJANG
๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI .
#feverglamkajang #LIPMATTEMURAH #lipmattefeverglam #feverglamlipmatte #kajang #lipmattekajang
MELARAM DENGAN LIPMATTE ANTI BIBIR KERING . Amboi-amboi makin cantikkk kekakak ni melaram lipmatte #feverglam  code kiss me ni tau! Nampak awet muda terus!! Dahlah TAHAN LAMA, WARNA MENARIK pulak tu! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Rumusan bahan-bahan utama #lipmatte_berhantu  yang ISTIMEWA ni yang membuatkan bibir kekakak yang kering mengelupas kembali LEMBAP. Yang hitam kembali pink. ๐Ÿ˜ . Kandungan bahan-bahan utama dia adalah MINYAK ARGAN, SHEA BUTTER & juha Vitamin E yang bagus untuk kulit bibir. Terutamanya, kekakak yang mempunyai masalah bibir sensitif ๐Ÿ˜˜. . Tergugat iman tak tengok warna #lipmattecantik  dari feverglam ni? wasap akak terus k ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ016-3078431 ๐ŸƒCOD BANDAR KAJANG ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI . #feverglamkajang  #LIPMATTEMURAH  #lipmattefeverglam  #feverglamlipmatte  #kajang  #lipmattekajang 
MELARAM DENGAN LIPMATTE ANTI BIBIR KERING
.
Amboi-amboi makin cantikkk kekakak ni melaram lipmatte #feverglam code kiss me ni tau! Nampak awet muda terus!! Dahlah TAHAN LAMA, WARNA MENARIK pulak tu! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Rumusan bahan-bahan utama #lipmatte_berhantu yang ISTIMEWA ni yang membuatkan bibir kekakak yang kering mengelupas kembali LEMBAP. Yang hitam kembali pink. ๐Ÿ˜ .
Kandungan bahan-bahan utama dia adalah MINYAK ARGAN, SHEA BUTTER & juha Vitamin E yang bagus untuk kulit bibir. Terutamanya, kekakak yang mempunyai masalah bibir sensitif ๐Ÿ˜˜. .
Tergugat iman tak tengok warna #lipmattecantik dari feverglam ni? wasap akak terus k ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ016-3078431
๐ŸƒCOD BANDAR KAJANG
๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI .
#feverglamkajang #LIPMATTEMURAH #lipmattefeverglam #feverglamlipmatte #kajang #lipmattekajang
MELARAM DENGAN LIPMATTE ANTI BIBIR KERING . Amboi-amboi makin cantikkk kekakak ni melaram lipmatte #feverglam  code kiss me ni tau! Nampak awet muda terus!! Dahlah TAHAN LAMA, WARNA MENARIK pulak tu! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Rumusan bahan-bahan utama #lipmatte_berhantu  yang ISTIMEWA ni yang membuatkan bibir kekakak yang kering mengelupas kembali LEMBAP. Yang hitam kembali pink. ๐Ÿ˜ . Kandungan bahan-bahan utama dia adalah MINYAK ARGAN, SHEA BUTTER & juha Vitamin E yang bagus untuk kulit bibir. Terutamanya, kekakak yang mempunyai masalah bibir sensitif ๐Ÿ˜˜. . Tergugat iman tak tengok warna #lipmattecantik  dari feverglam ni? wasap akak terus k ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ016-3078431 ๐ŸƒCOD BANDAR KAJANG ๐Ÿ“ซPOS SETIAP HARI . #feverglamkajang  #LIPMATTEMURAH  #lipmattefeverglam  #feverglamlipmatte  #kajang  #lipmattekajang 
KODE : PINK ๐Ÿ’•

Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty :
โˆš WATERPROOF
โˆš TEKSTUR CREAMY
โˆš BAU COKELAT
โˆš TRANSFERPROOF
โˆš LULUS UJI BPOM
โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING
โˆš UV FILTER
โˆš ANTI OKSIDAN
โˆš WARNA PIGMENTED
โˆš PACK AGING LUCU
โˆš LONG-LASTING
โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN
.
.
CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605
.
#aurabeautyjogja #AuraBeauty #Tokopedia #gratisongkir #subsidiongkir #promo #promolipstik #lipmatte #feverglam #aurabeautylipstik #lipstikaurabeauty #lipmatteaurabeauty #lipstikjogja #lipstikmurah #lipstikantiair #lipcream #lipmatte #lipmattewaterproof #waterproof #antipecah #bibirkering #bibirhitam #bibirsexy #lipstikcair #liquidlipstik #Shopee
KODE : PINK ๐Ÿ’• Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty : โˆš WATERPROOF โˆš TEKSTUR CREAMY โˆš BAU COKELAT โˆš TRANSFERPROOF โˆš LULUS UJI BPOM โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING โˆš UV FILTER โˆš ANTI OKSIDAN โˆš WARNA PIGMENTED โˆš PACK AGING LUCU โˆš LONG-LASTING โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN . . CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605 . #aurabeautyjogja  #AuraBeauty  #Tokopedia  #gratisongkir  #subsidiongkir  #promo  #promolipstik  #lipmatte  #feverglam  #aurabeautylipstik  #lipstikaurabeauty  #lipmatteaurabeauty  #lipstikjogja  #lipstikmurah  #lipstikantiair  #lipcream  #lipmatte  #lipmattewaterproof  #waterproof  #antipecah  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsexy  #lipstikcair  #liquidlipstik  #Shopee 
KODE : CHARMED ๐Ÿ’•

Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty :
โˆš WATERPROOF
โˆš TEKSTUR CREAMY
โˆš BAU COKELAT
โˆš TRANSFERPROOF
โˆš LULUS UJI BPOM
โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING
โˆš UV FILTER
โˆš ANTI OKSIDAN
โˆš WARNA PIGMENTED
โˆš PACK AGING LUCU
โˆš LONG-LASTING
โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN
.
.
CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605
.
#aurabeautyjogja #AuraBeauty #Tokopedia #gratisongkir #subsidiongkir #promo #promolipstik #lipmatte #feverglam #aurabeautylipstik #lipstikaurabeauty #lipmatteaurabeauty #lipstikjogja #lipstikmurah #lipstikantiair #lipcream #lipmatte #lipmattewaterproof #waterproof #antipecah #bibirkering #bibirhitam #bibirsexy #lipstikcair #liquidlipstik #Shopee
KODE : CHARMED ๐Ÿ’• Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty : โˆš WATERPROOF โˆš TEKSTUR CREAMY โˆš BAU COKELAT โˆš TRANSFERPROOF โˆš LULUS UJI BPOM โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING โˆš UV FILTER โˆš ANTI OKSIDAN โˆš WARNA PIGMENTED โˆš PACK AGING LUCU โˆš LONG-LASTING โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN . . CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605 . #aurabeautyjogja  #AuraBeauty  #Tokopedia  #gratisongkir  #subsidiongkir  #promo  #promolipstik  #lipmatte  #feverglam  #aurabeautylipstik  #lipstikaurabeauty  #lipmatteaurabeauty  #lipstikjogja  #lipstikmurah  #lipstikantiair  #lipcream  #lipmatte  #lipmattewaterproof  #waterproof  #antipecah  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsexy  #lipstikcair  #liquidlipstik  #Shopee 
Pick the perfect shades for you!

Yang paling penting, warna da kualiti saling tak tumpah macam kosmetik omputeh harga mahal berpeluh nak bayar!

Wassap akak kat 0127282940 atau pun DM kalau nak beli. Alaaa tak mahal pun. RM36 jee sekali free gift! Postagr kena bayar tau. Nak buat upah tenaga abang posmen yang kena kerah menghantar barang uolss sampai depan pintu rumah!
#feverglam #viral #mua #muabellaz #muamalaysia #lipmatte #lipmattemalaysia #katvondmalaysia #hudabeautymalaysia #tutorialmakeup #makeuptutorial
Pick the perfect shades for you! Yang paling penting, warna da kualiti saling tak tumpah macam kosmetik omputeh harga mahal berpeluh nak bayar! Wassap akak kat 0127282940 atau pun DM kalau nak beli. Alaaa tak mahal pun. RM36 jee sekali free gift! Postagr kena bayar tau. Nak buat upah tenaga abang posmen yang kena kerah menghantar barang uolss sampai depan pintu rumah! #feverglam  #viral  #mua  #muabellaz  #muamalaysia  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #tutorialmakeup  #makeuptutorial 
Gaissss, ada tak student atau suri rumahtangga atau yang kerja sepenuh masa nak cari duit poket lebih jual produk Fever Glam?

Korang jangan risau. Akak dah sediakan produk kualiti omputeh dan juga best gila!

Produk best best dah bersusun ni untuk uolls jual. Pendek kata takyah susah-susah promote kat Cik kiah sebab Cik Kiah sendiri akan terus datang sergah uolls kat rumah!

Nak join team Fever Glam dan ade duit berkepuk?

Wassap akak kat 0127282940 cecepat!
#feverglam #viral #mua #muabellaz #muamalaysia #lipmatte #lipmattemalaysia #katvondmalaysia #hudabeautymalaysia #tutorialmakeup #makeuptutorial
Gaissss, ada tak student atau suri rumahtangga atau yang kerja sepenuh masa nak cari duit poket lebih jual produk Fever Glam? Korang jangan risau. Akak dah sediakan produk kualiti omputeh dan juga best gila! Produk best best dah bersusun ni untuk uolls jual. Pendek kata takyah susah-susah promote kat Cik kiah sebab Cik Kiah sendiri akan terus datang sergah uolls kat rumah! Nak join team Fever Glam dan ade duit berkepuk? Wassap akak kat 0127282940 cecepat! #feverglam  #viral  #mua  #muabellaz  #muamalaysia  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #tutorialmakeup  #makeuptutorial 
Pick the perfect shades for you!

Yang paling penting, warna da kualiti saling tak tumpah macam kosmetik omputeh harga mahal berpeluh nak bayar!

Wassap akak kat 0127282940 atau pun DM kalau nak beli. Alaaa tak mahal pun. RM36 jee sekali free gift! Postagr kena bayar tau. Nak buat upah tenaga abang posmen yang kena kerah menghantar barang uolss sampai depan pintu rumah!
#feverglam #viral #mua #muabellaz #muamalaysia #lipmatte #lipmattemalaysia #katvondmalaysia #hudabeautymalaysia #tutorialmakeup #makeuptutorial
Pick the perfect shades for you! Yang paling penting, warna da kualiti saling tak tumpah macam kosmetik omputeh harga mahal berpeluh nak bayar! Wassap akak kat 0127282940 atau pun DM kalau nak beli. Alaaa tak mahal pun. RM36 jee sekali free gift! Postagr kena bayar tau. Nak buat upah tenaga abang posmen yang kena kerah menghantar barang uolss sampai depan pintu rumah! #feverglam  #viral  #mua  #muabellaz  #muamalaysia  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #tutorialmakeup  #makeuptutorial 
Mehhh hakak belanja video sikit cara nak pakai Peel Off Blackliner from Fever Glam โœจ
.
Senang ke senang ?? ๐Ÿ˜Ž
.
#feverglam #motifviral #viral #feverglamhack1001 #mua #muabellaz #thinkers #thinkerstudios  #muamalaysia #lipmatte #lipstickmurah #lipmattemalaysia
#puncakalam
#uitmpuncakalam
#codpuncakalam
Dah lunch ke korang? 
Sape yg pakai #FeverGlam mesti tak perlu risau lipstick hilang masa makan. Tak perlu touch up dah. Jimaaaattt!! Cantik pulak combination color #Unicorn & #KissMe nih

#FeverGlam
#TeamViralLadies
#feverglamhq 
#feverglambatucaves 
#feverglamlipmatte 
01127200219
Hi gais ๐Ÿค—. .
Di sebabkan semua demam dengan #lipmattefeverglam viral ni , meh cuci mata dengan kaler kaler yang super ohsem dari #feverglam. .
Kalau tergoda jangan salahkan hakak ye. Terus je order. Nak piyem tepi ke depan ke belakang ke gerenti hakak reply .
.
Nak lagi laju terus je wasap hakak ok. Kadang tak perasan piyem piyem ni ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ0176336023
Hi gais ๐Ÿค—. . Di sebabkan semua demam dengan #lipmattefeverglam  viral ni , meh cuci mata dengan kaler kaler yang super ohsem dari #feverglam . . Kalau tergoda jangan salahkan hakak ye. Terus je order. Nak piyem tepi ke depan ke belakang ke gerenti hakak reply . . Nak lagi laju terus je wasap hakak ok. Kadang tak perasan piyem piyem ni ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ0176336023
KODE : VIOLA ๐Ÿ’•

Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty :
โˆš WATERPROOF
โˆš TEKSTUR CREAMY
โˆš BAU COKELAT
โˆš TRANSFERPROOF
โˆš LULUS UJI BPOM
โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING
โˆš UV FILTER
โˆš ANTI OKSIDAN
โˆš WARNA PIGMENTED
โˆš PACK AGING LUCU
โˆš LONG-LASTING
โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN
.
.
CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605
.
#aurabeautyjogja #AuraBeauty #Tokopedia #gratisongkir #subsidiongkir #promo #promolipstik #lipmatte #feverglam #aurabeautylipstik #lipstikaurabeauty #lipmatteaurabeauty #lipstikjogja #lipstikmurah #lipstikantiair #lipcream #lipmatte #lipmattewaterproof #waterproof #antipecah #bibirkering #bibirhitam #bibirsexy #lipstikcair #liquidlipstik #Shopee
KODE : VIOLA ๐Ÿ’• Kenapa sih harus Lipstik/Lipmatte Aura Beauty : โˆš WATERPROOF โˆš TEKSTUR CREAMY โˆš BAU COKELAT โˆš TRANSFERPROOF โˆš LULUS UJI BPOM โˆš TIDAK BIKIN BIBIR KERING โˆš UV FILTER โˆš ANTI OKSIDAN โˆš WARNA PIGMENTED โˆš PACK AGING LUCU โˆš LONG-LASTING โˆš BIBIR LEMBAB SEHARIAN . . CHAT NESSA : 0821. 3816. 6605 . #aurabeautyjogja  #AuraBeauty  #Tokopedia  #gratisongkir  #subsidiongkir  #promo  #promolipstik  #lipmatte  #feverglam  #aurabeautylipstik  #lipstikaurabeauty  #lipmatteaurabeauty  #lipstikjogja  #lipstikmurah  #lipstikantiair  #lipcream  #lipmatte  #lipmattewaterproof  #waterproof  #antipecah  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsexy  #lipstikcair  #liquidlipstik  #Shopee 
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ follow ,
.
โ MASALAH PENUAAN SELALU AKAN TIMBUL BILA UMUR MENINGKAT... โž

Rata2 wanita takut nak hadapi waktu ni. Tapi kalau ada solusi untuk cegah dari awal kenapa tidak? ๐Ÿค”

Nasib saya jumpa #Glittzglow  awal, lepas makan 8 biji je, tak sangka perubahan ketara kulit jadi cerah, lembap & bintik2 hitam dah kurang .. nmpk muda plak tu ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š .
.
.
tgah PROMOSI RM69 jek, normal price rm129 .
.
WhatsApp Sis Sara laju2 ๐Ÿ“ฒ 016 7255797
.
.
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ follow , . โ MASALAH PENUAAN SELALU AKAN TIMBUL BILA UMUR MENINGKAT... โž Rata2 wanita takut nak hadapi waktu ni. Tapi kalau ada solusi untuk cegah dari awal kenapa tidak? ๐Ÿค” Nasib saya jumpa #Glittzglow  awal, lepas makan 8 biji je, tak sangka perubahan ketara kulit jadi cerah, lembap & bintik2 hitam dah kurang .. nmpk muda plak tu ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . . tgah PROMOSI RM69 jek, normal price rm129 . . WhatsApp Sis Sara laju2 ๐Ÿ“ฒ 016 7255797 . .
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ follow .
.
Good morning beautiful ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
โBANGUN PAGI DENGAN WAJAH BERSERI & KULIT CANTIK SELURUH BADAN..โž ๐Ÿ’• .
.
Sejak-sejak ada Cik Putih #GLITTZGLOW ni, rasa diri lebih diberi perhatian pulak, tak sampai berapa hari ramai dah tegur ๐Ÿ˜.. Tak sangka, perubahan tu makin hari makin ketara, kulit terasa lembap, lembut, parut pudar, jerawat dah hilang & paling best bertambah2 cerah & gebu sangat ๐Ÿ’•
.
.
P/S : Setiap pagi atau malam saya amalkan 2 hari, 1 biji jek .
.
Tgah PROMOSI RM69, normal price rm129 .
.
.
Order laju2 ๐Ÿ‘‡
016 725 5797 .
.
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ follow . . Good morning beautiful ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . โBANGUN PAGI DENGAN WAJAH BERSERI & KULIT CANTIK SELURUH BADAN..โž ๐Ÿ’• . . Sejak-sejak ada Cik Putih #GLITTZGLOW  ni, rasa diri lebih diberi perhatian pulak, tak sampai berapa hari ramai dah tegur ๐Ÿ˜.. Tak sangka, perubahan tu makin hari makin ketara, kulit terasa lembap, lembut, parut pudar, jerawat dah hilang & paling best bertambah2 cerah & gebu sangat ๐Ÿ’• . . P/S : Setiap pagi atau malam saya amalkan 2 hari, 1 biji jek . . Tgah PROMOSI RM69, normal price rm129 . . . Order laju2 ๐Ÿ‘‡ 016 725 5797 . .
Uols tahu tak feverglam lipmatte ni 100% natural semula jadi tau ๐Ÿ˜.
Patutla bibir tu gojes lain macam je kenss.. .
.
Bahan-bahan best lagi awesome yang ada dalam feverglam lipmatte ni ialah:
๐Ÿ‘‡
.
.
~ Argan oil
~ Shea butter
~ Vitamin E
.
.
Untuk terus order wasap di ๐Ÿ“ฒ013-3192311 atau klik link di bio ๐Ÿ˜‰
.
#feverglam #lipmatte #lipstick 
#feverglamlipmatte #wangi #lipmattetahanlama #mesrawudhuk #codperlis #feverglamperlis
Amour kod amour.. Gojes tak? Terpikat tak? Terlike tak? ๐Ÿ˜
.
.
Kalau dah terpikat dah tangkap lentok meh wasap ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311
Nak tekan link wasap di bio pun boleh ye ๐Ÿ˜‰
.
.
#feverglamlipmattelipstick #feverglam #lipmattewangi #lipmattewangi #lipmattetahanlama #codperlis #feverglamperlis #mesrawudhuk
Hi semuaa!! .

Breakfast apa pagi ni? Akak makan cekodok pisang je, mak yg buatkan ๐Ÿ˜‚ .

Ni akak bagi korang tengok, cantikkannn full makeup guna #FeverGlam .
โœ”Acne fighting foundation with SPF30
โœ”Lipmatte โœ”Pell Off Eyeliner .
.
Sekarang ni utk pembelian ada combo, harga lebih murahhhh and boleh JIMAT BANYAKK!! .

Boleh dm atau whatsapp 0179274448 ๐Ÿ˜˜
Hi semuaa!! . Breakfast apa pagi ni? Akak makan cekodok pisang je, mak yg buatkan ๐Ÿ˜‚ . Ni akak bagi korang tengok, cantikkannn full makeup guna #FeverGlam  . โœ”Acne fighting foundation with SPF30 โœ”Lipmatte โœ”Pell Off Eyeliner . . Sekarang ni utk pembelian ada combo, harga lebih murahhhh and boleh JIMAT BANYAKK!! . Boleh dm atau whatsapp 0179274448 ๐Ÿ˜˜
Hai uols..๐Ÿ˜
.
.
Bibir gojes ni pakai kod Ariana tau, 
Nude colour,  sangat menawan merobek jantung nie tau. Dah tertawan dengan warna cantik ni. 
Woww sangat. .
.
Uols jangan lupa nak order
Terus je wasap di ๐Ÿ“ฒ013-3192311
.
.
#feverglam #lipmatte #lipstick #wangi #tahanlama #bebaskimia
#feverglamlipmatte #mattebagus #feverglamperlis #codperlis
Nude colour ni cantik sangat kan.. Macam tak pakai apa, simple but nice, makin gojes pulak tu.
.
.
Feverglam lipmatte ni sesuai untuk bibir mengelupas,bibir kering,  bibir berdarah.
.
.
Bahan-bahan dalam fg lipmatte ni pun best tau. ๐Ÿ˜
.
~Argan oil
~Shea butter
~Vitamin E
.
.
Nak bibir sihat sesambil cantik bolehla try Feverglam  Lipmatte ni. .
.
Terus wasap ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311
Atau boleh klik link di bio ๐Ÿ˜‰
.
#feverglamperlis #feverglamlipmatte
#feverglam #lipmatte #wangi 
#tahanlama #wudhukfriendly 
#codperlis #posseluruhmalaysia
Nude colour ni cantik sangat kan.. Macam tak pakai apa, simple but nice, makin gojes pulak tu. . . Feverglam lipmatte ni sesuai untuk bibir mengelupas,bibir kering, bibir berdarah. . . Bahan-bahan dalam fg lipmatte ni pun best tau. ๐Ÿ˜ . ~Argan oil ~Shea butter ~Vitamin E . . Nak bibir sihat sesambil cantik bolehla try Feverglam Lipmatte ni. . . Terus wasap ke ๐Ÿ“ฒ013-3192311 Atau boleh klik link di bio ๐Ÿ˜‰ . #feverglamperlis  #feverglamlipmatte  #feverglam  #lipmatte  #wangi  #tahanlama  #wudhukfriendly  #codperlis  #posseluruhmalaysia 
Selalu pakai liquid matte yang tak ori tak sampai berapa minit jurr dah mula rasa bibir keping2 kering. Stress betul Syida rasa!! Tapii lipmatte Fever Glam ni lain taw. boleh buat bibir chuolss yang kering makin lembab pulak. sambil tu chuolls boleh #memikat_hati_shuben 2018. sebab apa lipmatte ni tak keringkan bibior ?

Meh syida share sikit apa bahan dalam lipmatte ni tau:
โ €
โ˜˜๏ธVITAMIN Eโ €
- Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dalam masa yang sama merawat kerosakan bibir.โ €
- Selain itu, lama kelamaan bibir chuolls boleh merah semula jadi!โ €
โ €
๐ŸŒนARGAN OILโ €
- Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir. sebab tu bibir tak akan kering lagi.
โ €
๐ŸŒปSHEA BUTTERโ €
- Melindungi serta merawat bibir chuolls dari kekeringan atau merekah. Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir chuolls terhidrat dengan baik serta melembutkannnya.โ € haaa amacam? bahan nampak macam familiar kan? tapi ni lagi best. lagi moist and color lagi cantik! seyes talk. bukan syida je yang cakap tau. tapi ramai lagi. yang penting lipmatte ni bebas plumbum dan boleh merawat bibir sekali.

#FeverGlam
#MemikatHatiJantungShuben
#teamcikkagojes
Selalu pakai liquid matte yang tak ori tak sampai berapa minit jurr dah mula rasa bibir keping2 kering. Stress betul Syida rasa!! Tapii lipmatte Fever Glam ni lain taw. boleh buat bibir chuolss yang kering makin lembab pulak. sambil tu chuolls boleh #memikat_hati_shuben  2018. sebab apa lipmatte ni tak keringkan bibior ? Meh syida share sikit apa bahan dalam lipmatte ni tau: โ € โ˜˜๏ธVITAMIN Eโ € - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dalam masa yang sama merawat kerosakan bibir.โ € - Selain itu, lama kelamaan bibir chuolls boleh merah semula jadi!โ € โ € ๐ŸŒนARGAN OILโ € - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir. sebab tu bibir tak akan kering lagi. โ € ๐ŸŒปSHEA BUTTERโ € - Melindungi serta merawat bibir chuolls dari kekeringan atau merekah. Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir chuolls terhidrat dengan baik serta melembutkannnya.โ € haaa amacam? bahan nampak macam familiar kan? tapi ni lagi best. lagi moist and color lagi cantik! seyes talk. bukan syida je yang cakap tau. tapi ramai lagi. yang penting lipmatte ni bebas plumbum dan boleh merawat bibir sekali. #FeverGlam  #MemikatHatiJantungShuben  #teamcikkagojes 
Selalu pakai liquid matte yang tak ori tak sampai berapa minit jurr dah mula rasa bibir keping2 kering. Stress betul Syida rasa!! Tapii lipmatte Fever Glam ni lain taw. boleh buat bibir chuolss yang kering makin lembab pulak. sambil tu chuolls boleh #memikat_hati_shuben 2018. sebab apa lipmatte ni tak keringkan bibior ?

Meh syida share sikit apa bahan dalam lipmatte ni tau:
โ €
โ˜˜๏ธVITAMIN Eโ €
- Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dalam masa yang sama merawat kerosakan bibir.โ €
- Selain itu, lama kelamaan bibir chuolls boleh merah semula jadi!โ €
โ €
๐ŸŒนARGAN OILโ €
- Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir. sebab tu bibir tak akan kering lagi.
โ €
๐ŸŒปSHEA BUTTERโ €
- Melindungi serta merawat bibir chuolls dari kekeringan atau merekah. Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir chuolls terhidrat dengan baik serta melembutkannnya.โ € haaa amacam? bahan nampak macam familiar kan? tapi ni lagi best. lagi moist and color lagi cantik! seyes talk. bukan syida je yang cakap tau. tapi ramai lagi. yang penting lipmatte ni bebas plumbum dan boleh merawat bibir sekali.

#FeverGlam
#MemikatHatiJantungShuben
#teamcikkagojes
Selalu pakai liquid matte yang tak ori tak sampai berapa minit jurr dah mula rasa bibir keping2 kering. Stress betul Syida rasa!! Tapii lipmatte Fever Glam ni lain taw. boleh buat bibir chuolss yang kering makin lembab pulak. sambil tu chuolls boleh #memikat_hati_shuben  2018. sebab apa lipmatte ni tak keringkan bibior ? Meh syida share sikit apa bahan dalam lipmatte ni tau: โ € โ˜˜๏ธVITAMIN Eโ € - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dalam masa yang sama merawat kerosakan bibir.โ € - Selain itu, lama kelamaan bibir chuolls boleh merah semula jadi!โ € โ € ๐ŸŒนARGAN OILโ € - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir. sebab tu bibir tak akan kering lagi. โ € ๐ŸŒปSHEA BUTTERโ € - Melindungi serta merawat bibir chuolls dari kekeringan atau merekah. Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir chuolls terhidrat dengan baik serta melembutkannnya.โ € haaa amacam? bahan nampak macam familiar kan? tapi ni lagi best. lagi moist and color lagi cantik! seyes talk. bukan syida je yang cakap tau. tapi ramai lagi. yang penting lipmatte ni bebas plumbum dan boleh merawat bibir sekali. #FeverGlam  #MemikatHatiJantungShuben  #teamcikkagojes 
Fever Glam Liquid Matte ada 11 warna semuanya. Tahan lama atas bibir dan juga warna nya mirip warna international.
.
Harga? Jauh beza! Dompet takkan berpeluh terketar kala nak bayar! .
Kualiti? Hmmm tak payah cerita. Takut lepas beli rasa nak tarik tarik rambut mengenangkan duit yang dah lebur beli omputeh punya
.
Tinggalkan no atau wasep terussss dekat 0197973578 Izinkan kami menyinari bibir anda!
.
#feverglam
#feverglamhack1001
#mua 
#hannadelisha 
#fattahamin 
#neelofa 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#pingganviral
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#beautyhack
#makeuphack
#sephora 
#vivyyusof
Fever Glam Liquid Matte ada 11 warna semuanya. Tahan lama atas bibir dan juga warna nya mirip warna international. . Harga? Jauh beza! Dompet takkan berpeluh terketar kala nak bayar! . Kualiti? Hmmm tak payah cerita. Takut lepas beli rasa nak tarik tarik rambut mengenangkan duit yang dah lebur beli omputeh punya . Tinggalkan no atau wasep terussss dekat 0197973578 Izinkan kami menyinari bibir anda! . #feverglam  #feverglamhack1001  #mua  #hannadelisha  #fattahamin  #neelofa  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #beautyhack  #makeuphack  #sephora  #vivyyusof 
6 dari 11 warna Fever Glam Liquid Matte! .
Harga? Jauh beza! Dompet takkan berpeluh terketar kala nak bayar!
.
Kualiti? Hmmm tak payah cerita. Takut lepas beli rasa nak tarik tarik rambut mengenangkan duit yang dah lebur beli omputeh punya!
.
Tinggalkan no atau wasep terussss dekat 0197973578 Izinkan kami menyinari bibir anda!
.
#feverglam
#feverglamhack1001
#mua 
#hannadelisha 
#fattahamin 
#neelofa 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#pingganviral
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#beautyhack
#makeuphack
#sephora 
#vivyyusof
6 dari 11 warna Fever Glam Liquid Matte! . Harga? Jauh beza! Dompet takkan berpeluh terketar kala nak bayar! . Kualiti? Hmmm tak payah cerita. Takut lepas beli rasa nak tarik tarik rambut mengenangkan duit yang dah lebur beli omputeh punya! . Tinggalkan no atau wasep terussss dekat 0197973578 Izinkan kami menyinari bibir anda! . #feverglam  #feverglamhack1001  #mua  #hannadelisha  #fattahamin  #neelofa  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #beautyhack  #makeuphack  #sephora  #vivyyusof 
Ok, pagi esok jangan stress tau. .
Nah Pilih salah satu 'flavour' Fever Glam Liquid Matte dan oles kan lah ia di bibir uolls! Kah! .
Stay hepi gerllssss! .
#feverglam 
#feverglamHQ 
#mua 
#hannadelisha 
#fattahamin 
#neelofa 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#pingganviral
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
Cantikkan Fever Glam Liquid Matte warna Dolce Glam ni? Boleh buat soft look giteww kot nak pegi jumpa mak mertua! ๐Ÿ˜
.
Kualiti level level omputeh ai tell yu! Takut lepas beli terus menangis bucu katil mengenangkan duit beribu dah hangus beli barang mekap berjenama!
.
๐Ÿฆ„ Harga Asal : RM36
.
#feverglam
#feverglamhack1001
#mua 
#hannadelisha 
#fattahamin 
#neelofa 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#pingganviral
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#beautyhack
#makeuphack
#sephora 
#vivyyusof
Cantikkan Fever Glam Liquid Matte warna Dolce Glam ni? Boleh buat soft look giteww kot nak pegi jumpa mak mertua! ๐Ÿ˜ . Kualiti level level omputeh ai tell yu! Takut lepas beli terus menangis bucu katil mengenangkan duit beribu dah hangus beli barang mekap berjenama! . ๐Ÿฆ„ Harga Asal : RM36 . #feverglam  #feverglamhack1001  #mua  #hannadelisha  #fattahamin  #neelofa  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #beautyhack  #makeuphack  #sephora  #vivyyusof 
Warna wajib ada dalam setiap beg mekappp! Berfungsi untuk naikkan konfiden level dannn membuatkan gigi nampak lembik putih! ๐Ÿ˜
.
๐Ÿฆ„ Harga Asal : RM36
.
#feverglam
#feverglamhack1001
#mua 
#hannadelisha 
#fattahamin 
#neelofa 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#pingganviral
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#beautyhack
#makeuphack
#sephora 
#vivyyusof
Ahhh kakak dah kata UNICORN ๐Ÿฆ„ ni memang menikam kalbu. Terlalu lawa untuk dibiarkan gambar ini berlalu tanpa tekan LOVE!
.
Yang ni pun semua kulit pasti serasi. Kakak yakin!
.
Pstttt..kualiti level level omputeh ai tell yu! Takut lepas beli terus menangis bucu katil mengenangkan duit beribu dah hangus beli barang mekap berjenama!
.
๐Ÿฆ„ Harga Asal : RM36
.
#feverglam
#feverglamhack1001
#mua 
#hannadelisha 
#fattahamin 
#neelofa 
#muamalaysia 
#lipmatte 
#liquideyeliner 
#lipstikmurah 
#pingganviral
#lipmattemalaysia 
#katvondmalaysia 
#hudabeautymalaysia
#beautyhack
#makeuphack
#sephora 
#vivyyusof
Ahhh kakak dah kata UNICORN ๐Ÿฆ„ ni memang menikam kalbu. Terlalu lawa untuk dibiarkan gambar ini berlalu tanpa tekan LOVE! . Yang ni pun semua kulit pasti serasi. Kakak yakin! . Pstttt..kualiti level level omputeh ai tell yu! Takut lepas beli terus menangis bucu katil mengenangkan duit beribu dah hangus beli barang mekap berjenama! . ๐Ÿฆ„ Harga Asal : RM36 . #feverglam  #feverglamhack1001  #mua  #hannadelisha  #fattahamin  #neelofa  #muamalaysia  #lipmatte  #liquideyeliner  #lipstikmurah  #pingganviral  #lipmattemalaysia  #katvondmalaysia  #hudabeautymalaysia  #beautyhack  #makeuphack  #sephora  #vivyyusof