an online Instagram web viewer

#flatlaysquad medias

Photos

Mais alguém com saudade de Game of Thrones? Pensando em fazer uma semana temática com as minhas quotes favoritas 😍
•
Does anyone miss Game of Thrones? I am thinking about doing a GoT themed week. 😍
#gameofthrones #brushlettering #365daysofbrushlettering 
#kindle #funkopop #coolflatlays
Suốt ngày hoa hoét, có con bạn hồi trước còn bảo cứ nghĩ đến hoa là nghĩ đến mình :). Nhiều tiền chắc ngày nào cũng đi mua hoa về tặng bản thân, cắm cho đẹp =)))
#flatlays#boconcept#flatlaysquad#flatlayforever#flowers
Suốt ngày hoa hoét, có con bạn hồi trước còn bảo cứ nghĩ đến hoa là nghĩ đến mình :). Nhiều tiền chắc ngày nào cũng đi mua hoa về tặng bản thân, cắm cho đẹp =))) #flatlays #boconcept #flatlaysquad #flatlayforever #flowers 
.
Hava mis gibi soğuduğuna göre, benim gibi ev kuşlarına 😂 dizi, film, çizgi film, animasyon ve anime tavsiyeleri verme zamanı gelmiş demektir 🙋🏻 listeleri oluşturuyorum, en kısa zamanda ayrıntılı bir yazı yazacağım takipte kalın gençler 🤓
#lalunaokur #lalunaokurdiary #lalunaokurfavorites #onthetableproject #flatlay #flatlays #appleandcoffee #coffeerem #habitat #coffeexample #coffeeoftheday #gununkahvesi #lifestyleblog #iphone7plus #all_shots #photographer #bugununfavorisi #mutlulukyakalanir #minimal #flatlay_tr #flatlaytoday #flatlayforever #flatlaysquad
. Hava mis gibi soğuduğuna göre, benim gibi ev kuşlarına 😂 dizi, film, çizgi film, animasyon ve anime tavsiyeleri verme zamanı gelmiş demektir 🙋🏻 listeleri oluşturuyorum, en kısa zamanda ayrıntılı bir yazı yazacağım takipte kalın gençler 🤓 #lalunaokur  #lalunaokurdiary  #lalunaokurfavorites  #onthetableproject  #flatlay  #flatlays  #appleandcoffee  #coffeerem  #habitat  #coffeexample  #coffeeoftheday  #gununkahvesi  #lifestyleblog  #iphone7plus  #all_shots  #photographer  #bugununfavorisi  #mutlulukyakalanir  #minimal  #flatlay_tr  #flatlaytoday  #flatlayforever  #flatlaysquad 
🍁💫Fall has always been my favorite season. The time when everything bursts with its last beauty, as if nature had been saving up all year for the grand finale. 🍁💫Осень всегда была моим любимым временем года. Время, когда все взрывается последней красотой, как если бы природа копила её весь год для великого финала.
🍁💫Fall has always been my favorite season. The time when everything bursts with its last beauty, as if nature had been saving up all year for the grand finale. 🍁💫Осень всегда была моим любимым временем года. Время, когда все взрывается последней красотой, как если бы природа копила её весь год для великого финала.
The ultimate flatlay fun with stationery 👌🏻 #flatlayfun #stationery #pink #party
Le foto (tante!) le ho fatte, gli swatches pure... Ora non mi resta che provare questi ombretti e realizzare un look lasciandomi ispirare. Voi avete già provato la #dreamyeyeshadowpalette di Nabla? 😊 buon weekend!💕
. . .

#makeuppalette #nablacosmetics #makeupflatlay #inspiredmakeup #inspiredmakeups #flatlaysquad #instapalette #beautynerd #lovingmakeup #makeupmood #makeupvibes #picsofdays #inspirationalmakeup #bbloggeritalia
Saturday evening mood! 😊🎧📖✏
Saturday evening mood! 😊🎧📖✏
Always remember, you are your own legend 🌊. #minimalista
Always remember, you are your own legend 🌊. #minimalista 
Werd wel weer ‘ns tijd voor een leuke flatlay 😉 #flatlaylove #stationery #neutrals #tv_neatly #nothingisordinary #tinnemia #moleskine
no rain no flowers 🌸
.
.
.
.
#flowers #flatlaysquad #whiteonwhite
mint-green saturday flatlay situation #flatlay
mint-green saturday flatlay situation #flatlay 
樂居咖啡
-
第一次來員林踩點吃美食🚗
早餐吃太飽了所以直接跳過午餐跑來吃甜點😋
滿喜歡他的街道有一點日本風味
乾乾淨淨的路旁沒有車子😌
喜歡他們家的檸檬塔!
抹茶磅蛋糕可以沾一點檸檬醬來吃還不錯😂
-
#f52grams #coffeeandseasons #foodstylist 
#tv_foodlovers #masfotokopi #flatlaysquad #coffeexample #cupsinframe #2eat2gether 
#igerscoffee #vsco_food #popyummy 
#eattheworld #mefood #vscotaiwan 
#onthetable #pocket_food #popdaily 
#彰化美食 #員林 #cafe #樂居咖啡
樂居咖啡 - 第一次來員林踩點吃美食🚗 早餐吃太飽了所以直接跳過午餐跑來吃甜點😋 滿喜歡他的街道有一點日本風味 乾乾淨淨的路旁沒有車子😌 喜歡他們家的檸檬塔! 抹茶磅蛋糕可以沾一點檸檬醬來吃還不錯😂 - #f52grams  #coffeeandseasons  #foodstylist  #tv_foodlovers  #masfotokopi  #flatlaysquad  #coffeexample  #cupsinframe  #2eat2gether  #igerscoffee  #vsco_food  #popyummy  #eattheworld  #mefood  #vscotaiwan  #onthetable  #pocket_food  #popdaily  #彰化美食  #員林  #cafe  #樂居咖啡 
One of the best places in Balat is a cafe named Cooklife. Tasty coffee, delicious desserts, beautiful tables and iconic atmosphere. I advice you to try this nice experience 💕
___________
Как же я люблю пить вкусный кофе в красивой обстановке 😌 А если ещё и компания интересная, то это же вообще восторг! 🤗 
Вот в Cooklife Balat очень вкусный кофе и десерты, красивые столы (есть и деревянные 😉), интересный интерьер и приятная атмосфера. А ещё здесь можно за бесплатно взять их журнал ☺️.
А вы в каких интересных местах пили кофе/чай?
One of the best places in Balat is a cafe named Cooklife. Tasty coffee, delicious desserts, beautiful tables and iconic atmosphere. I advice you to try this nice experience 💕 ___________ Как же я люблю пить вкусный кофе в красивой обстановке 😌 А если ещё и компания интересная, то это же вообще восторг! 🤗 Вот в Cooklife Balat очень вкусный кофе и десерты, красивые столы (есть и деревянные 😉), интересный интерьер и приятная атмосфера. А ещё здесь можно за бесплатно взять их журнал ☺️. А вы в каких интересных местах пили кофе/чай?
Today's #LUSHTOBER blog post is my first look at products from the LUSH Christmas collection! What Christmas bits are you wanting to try?
Today's #LUSHTOBER  blog post is my first look at products from the LUSH Christmas collection! What Christmas bits are you wanting to try?
Looking forward to my new morning regime! 😊 @Ocinium #Ocinium #IntelligentSkincare

I've been getting a lot of pimples recently (yay to being old, but still getting pimples - one of life's jokes 😒), and I've been getting told that I need to moisturise to stop them from coming back. I've been told that Ocinium's skin care range (Ecdysis Bio-Ferment Enzyme Cleanse, Metamorphis Multi-Vitamin Cream, and Immortelle Vitamin B3 Serum) is great for sensitive skin as its full of natural ingredients and has a variety of anti-immflatory properties, so I can't wait to try it out and see the results! 😄

#sydneystyle #sydneyfashion #sydneylifestyle #morningprep #morningregimine #skincare #breakfastinbed #morningcoffee #croissant #flatlay #danielwellington
Looking forward to my new morning regime! 😊 @Ocinium #Ocinium  #IntelligentSkincare  I've been getting a lot of pimples recently (yay to being old, but still getting pimples - one of life's jokes 😒), and I've been getting told that I need to moisturise to stop them from coming back. I've been told that Ocinium's skin care range (Ecdysis Bio-Ferment Enzyme Cleanse, Metamorphis Multi-Vitamin Cream, and Immortelle Vitamin B3 Serum) is great for sensitive skin as its full of natural ingredients and has a variety of anti-immflatory properties, so I can't wait to try it out and see the results! 😄 #sydneystyle  #sydneyfashion  #sydneylifestyle  #morningprep  #morningregimine  #skincare  #breakfastinbed  #morningcoffee  #croissant  #flatlay  #danielwellington 
Осенью любовь к чаю неизбежна ☕️💔🍂
Осенью любовь к чаю неизбежна ☕️💔🍂
Buongiorno e buon sabato 💛Questa mattina ho deciso di prepararmi un dolcissimo centrifugato 🍇 🍠 L’ho chiamato #pinkpanther un concentrato di dolcezza e freschezza! 
Volete sapere come l’ho preparato? 👇🏻
Ve lo racconto nelle stories 💛
::::::::::::::::::::::::::
#ipad #flatlay #marblebackground #marble #centrifuga #centrifugato #smoothie #foodphotography #fruitporn #fruitsmoothie #instablogger #instafood #instapic #instaphoto #picoftheday #grapes #smoothiesofig #smoothies #smoothielove #smoothielover #smoothietime #smoothieporn #smoothiepink #flatlays #flatlaysquad #flatlayph #creativitycrumbs
Buongiorno e buon sabato 💛Questa mattina ho deciso di prepararmi un dolcissimo centrifugato 🍇 🍠 L’ho chiamato #pinkpanther  un concentrato di dolcezza e freschezza! Volete sapere come l’ho preparato? 👇🏻 Ve lo racconto nelle stories 💛 :::::::::::::::::::::::::: #ipad  #flatlay  #marblebackground  #marble  #centrifuga  #centrifugato  #smoothie  #foodphotography  #fruitporn  #fruitsmoothie  #instablogger  #instafood  #instapic  #instaphoto  #picoftheday  #grapes  #smoothiesofig  #smoothies  #smoothielove  #smoothielover  #smoothietime  #smoothieporn  #smoothiepink  #flatlays  #flatlaysquad  #flatlayph  #creativitycrumbs 
15 Halloween Glam Must Haves 🎃Enveloped in the hallmarks of Halloween (i.e black 🖤), discover our 15 Halloween Glam Must Haves, for a freaky style that will rock your look all year around 💁🏼LINK IN BIO! #halloween #halloweenglam #flatlaytoday #allblackeverything
15 Halloween Glam Must Haves 🎃Enveloped in the hallmarks of Halloween (i.e black 🖤), discover our 15 Halloween Glam Must Haves, for a freaky style that will rock your look all year around 💁🏼LINK IN BIO! #halloween  #halloweenglam  #flatlaytoday  #allblackeverything 
Finally met Anna & Jonathan after 2 years of watching everyday at 6pm ☺️ They were so lovely in person and @jonathanjoly has vowed to remember me when he tweets me from now on! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#instadaily #instahappy #beauty #instabeauty #makeup #haircare #flatlay #love #closeup #autumn #winter #happiness #flatlaystyle #flatlaysquad #beautyblogger #ontheblog #lifestyleblogger #bblogger #bdib #instablogger #instafam #lblogger #blogosphere #makeuplife #photography #sonya350 #sacconejolys #whsmithevents ✨
Finally met Anna & Jonathan after 2 years of watching everyday at 6pm ☺️ They were so lovely in person and @jonathanjoly has vowed to remember me when he tweets me from now on! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #instadaily  #instahappy  #beauty  #instabeauty  #makeup  #haircare  #flatlay  #love  #closeup  #autumn  #winter  #happiness  #flatlaystyle  #flatlaysquad  #beautyblogger  #ontheblog  #lifestyleblogger  #bblogger  #bdib  #instablogger  #instafam  #lblogger  #blogosphere  #makeuplife  #photography  #sonya350  #sacconejolys  #whsmithevents  ✨
Got my Schick Hydro Silk razor just in time for defuzzing in this beautiful weather 💕 @schickwomenanz @schickhydro #schick #ad
.
.
.
.
.
.
.
#beckieezcollab #influenceraus #influencer #haircare #melbourneigers #igersmelbourne #melbourneblogger #australianblogger #jurliqueaus #realtechniques #flatlaytoday #flatlaysquad #flaylayforever #makeupbrushes #jurlique #skincare #flatlay #DOPandora #pandoralover #pandorabracelet #purplelover #beautygram #ausbeautybabe
Got my Schick Hydro Silk razor just in time for defuzzing in this beautiful weather 💕 @schickwomenanz @schickhydro #schick  #ad  . . . . . . . #beckieezcollab  #influenceraus  #influencer  #haircare  #melbourneigers  #igersmelbourne  #melbourneblogger  #australianblogger  #jurliqueaus  #realtechniques  #flatlaytoday  #flatlaysquad  #flaylayforever  #makeupbrushes  #jurlique  #skincare  #flatlay  #DOPandora  #pandoralover  #pandorabracelet  #purplelover  #beautygram  #ausbeautybabe 
A teatime Autumn Flatlay!
Tip: buy a couple of small pumkins at the flower/plantshop. They make cool props for your Autumn flatlays! 🍁🍃🍂🍁🍃🍂
A teatime Autumn Flatlay! Tip: buy a couple of small pumkins at the flower/plantshop. They make cool props for your Autumn flatlays! 🍁🍃🍂🍁🍃🍂
Faral all day, everyday. ‍✨
Faral all day, everyday. ‍✨
Coffee tastes better with a friend 😋☕ Thank you @enagoana for showing me this place! .
.
.
.
.
#coffeetime #coffeeart #trakterenkoffie #amsterdam #yumstagram #happycolors #flatlay #flatlaystyle #flatlayforever #flatlaysquad #yumsterdam #amsterdamgram #wonderlustamsterdam
Hello saturday🙋🏻
I hope you all are doing good!☺️ This is from my @myntra haul. A super comfy top that has bell sleeves. I mostly choose plain clothes so that i can add beautiful accesories to it!😍
#mystyle #fashion #fashionblogger #fashionlookbook #fashionista #fashionable #mustardyellow #plaintop #neckpiece #neckpiecelove #accesories #flatlay #style #styleblogger #styleinspo #styled #womenfashion #womenfashionstyle #fashionblog #fashionstyle #fashionpost #fashionpost #plainshirt #flatlays #flatlaystyle #flatlaylove #flatlaylove #flatlaysquad #flatlaytoday
Hello saturday🙋🏻 I hope you all are doing good!☺️ This is from my @myntra haul. A super comfy top that has bell sleeves. I mostly choose plain clothes so that i can add beautiful accesories to it!😍 #mystyle  #fashion  #fashionblogger  #fashionlookbook  #fashionista  #fashionable  #mustardyellow  #plaintop  #neckpiece  #neckpiecelove  #accesories  #flatlay  #style  #styleblogger  #styleinspo  #styled  #womenfashion  #womenfashionstyle  #fashionblog  #fashionstyle  #fashionpost  #fashionpost  #plainshirt  #flatlays  #flatlaystyle  #flatlaylove  #flatlaylove  #flatlaysquad  #flatlaytoday 
Milk bath cake from @alodiahomemade 😋😋😋
. . . . . 
#princessnuriiga #endorse #endorsement #milkbathcake #milkbathcakebandung #alodiahomemade
Ready for the weekend 🍂
no big plans, just all three of us at home, enjoying a chore-less weekend. Making lunch and carving pumpkins. Our usual errands to the market, bakery @painplaisir2012 and the coffee shop @beansanddots ☕️ Phone switched beyond silent. Just spending our free time together
.
.
.
No matter how you fill the weekend hours, make sure to do what you love ❁
.
.
PS. There are some ideas for a chill weekend up on the blog! Make sure to check them out ✌🏻 #slowliving_ #darlingweekend
Ready for the weekend 🍂 no big plans, just all three of us at home, enjoying a chore-less weekend. Making lunch and carving pumpkins. Our usual errands to the market, bakery @painplaisir2012 and the coffee shop @beansanddots ☕️ Phone switched beyond silent. Just spending our free time together . . . No matter how you fill the weekend hours, make sure to do what you love ❁ . . PS. There are some ideas for a chill weekend up on the blog! Make sure to check them out ✌🏻 #slowliving_  #darlingweekend 
Trying this natural olive oil moisturiser currently 〰 If you didn't already notice, I'm obsessed with moisturisers because I have such dry skin. I'm really liking this one as a light day one and I love that it's Australian made. What's your favourite moisturiser?
Trying this natural olive oil moisturiser currently 〰 If you didn't already notice, I'm obsessed with moisturisers because I have such dry skin. I'm really liking this one as a light day one and I love that it's Australian made. What's your favourite moisturiser?
Saturday night vibes with a serving of cheesy pizza, pjamas & Fresh Prince of Belair (whilst multi tasking & catching up on Hayu ofcourse) #COMFYASF
Saturday night vibes with a serving of cheesy pizza, pjamas & Fresh Prince of Belair (whilst multi tasking & catching up on Hayu ofcourse) #COMFYASF 
Habis makan siang masih laper? Mau makan lagi takut gendut? Mau ngemil takut gak sehat? 
Akhirnya nyiksa diri sendiri, perut dibiarin kelaparan, demi body goals. Duhhhh~ 😥😅 Itu dulu,, sekarang beda ceritanya,, semenjak @wrpeveryday ngeluarin produk WRP Fruit Bar aku jadi #HappyEveryday 😊😋 dan gak pernah kehabisan stock di meja kerja. Fyi, si Fruit Bar ini cemilan sehat loh, mengandung 8 vitamin, 2 mineral dan multi grain yang terdiri dari oats, quinoa dan corn flakes. Rasanya super enak dan bikin cepet kenyang. 
Jadi,, kalo habis makan siang perut masih lapar #ngemilFRUITBAReng ajah!! 😊
Habis makan siang masih laper? Mau makan lagi takut gendut? Mau ngemil takut gak sehat? Akhirnya nyiksa diri sendiri, perut dibiarin kelaparan, demi body goals. Duhhhh~ 😥😅 Itu dulu,, sekarang beda ceritanya,, semenjak @wrpeveryday ngeluarin produk WRP Fruit Bar aku jadi #HappyEveryday  😊😋 dan gak pernah kehabisan stock di meja kerja. Fyi, si Fruit Bar ini cemilan sehat loh, mengandung 8 vitamin, 2 mineral dan multi grain yang terdiri dari oats, quinoa dan corn flakes. Rasanya super enak dan bikin cepet kenyang. Jadi,, kalo habis makan siang perut masih lapar #ngemilFRUITBAReng  ajah!! 😊
Biasanya weekend itu jadi cheating day buat banyak orang, termasuk aku. Suka kalap, apa aja pengen dimasukin ke dalam mulut, padahal weekend itu paling banyak diem dirumah, mager, baca novel, baca komik, maen game dan pada akhirnya kalori yang masuk bukan sama dengan kalori yang dibuang. Trus besoknya pas jarum timbangan ke kanan, merasa berdosa banget sama diri sendiri. 
Tapi semenjak aku tau @wrpeveryday ngeluarin produk camilan super sehat si "WRP Fruit Bar" aku udah gak worry lagi, weekend mager sambil ngemil. Selain rasanya super enak dan gampang dibeli di mana aja, si Fruit Bar ini merupakan camilan multigrain yang mengandung Quinoa, Oats dan corn flakes, plus 8 vitamin dan 2 mineral. 
Sekarang udah gak pernah lagi tuh merasa yang namanya dosa sama diri sendiri gara-gara ngemil gak sehat. 😊 
#HappyEveryday #ngemilFRUITBAReng
Biasanya weekend itu jadi cheating day buat banyak orang, termasuk aku. Suka kalap, apa aja pengen dimasukin ke dalam mulut, padahal weekend itu paling banyak diem dirumah, mager, baca novel, baca komik, maen game dan pada akhirnya kalori yang masuk bukan sama dengan kalori yang dibuang. Trus besoknya pas jarum timbangan ke kanan, merasa berdosa banget sama diri sendiri. Tapi semenjak aku tau @wrpeveryday ngeluarin produk camilan super sehat si "WRP Fruit Bar" aku udah gak worry lagi, weekend mager sambil ngemil. Selain rasanya super enak dan gampang dibeli di mana aja, si Fruit Bar ini merupakan camilan multigrain yang mengandung Quinoa, Oats dan corn flakes, plus 8 vitamin dan 2 mineral. Sekarang udah gak pernah lagi tuh merasa yang namanya dosa sama diri sendiri gara-gara ngemil gak sehat. 😊 #HappyEveryday  #ngemilFRUITBAReng 
Biasanya weekend itu jadi cheating day buat banyak orang, termasuk aku. Suka kalap, apa aja pengen dimasukin ke dalam mulut, padahal weekend itu paling banyak diem dirumah, mager, baca novel, baca komik, maen game dan pada akhirnya kalori yang masuk bukan sama dengan kalori yang dibuang. Trus besoknya pas jarum timbangan ke kanan, merasa berdosa banget sama diri sendiri. 
Tapi semenjak aku tau @wrpeveryday ngeluarin produk camilan super sehat si "WRP Fruit Bar" aku udah gak worry lagi, weekend mager sambil ngemil. Selain rasanya super enak dan gampang dibeli di mana aja, si Fruit Bar ini merupakan camilan multigrain yang mengandung Quinoa, Oats dan corn flakes, plus 8 vitamin dan 2 mineral. 
Sekarang udah gak pernah lagi tuh merasa yang namanya dosa sama diri sendiri gara-gara ngemil gak sehat. 😊 
#HappyEveryday #ngemilFRUITBAReng
Biasanya weekend itu jadi cheating day buat banyak orang, termasuk aku. Suka kalap, apa aja pengen dimasukin ke dalam mulut, padahal weekend itu paling banyak diem dirumah, mager, baca novel, baca komik, maen game dan pada akhirnya kalori yang masuk bukan sama dengan kalori yang dibuang. Trus besoknya pas jarum timbangan ke kanan, merasa berdosa banget sama diri sendiri. Tapi semenjak aku tau @wrpeveryday ngeluarin produk camilan super sehat si "WRP Fruit Bar" aku udah gak worry lagi, weekend mager sambil ngemil. Selain rasanya super enak dan gampang dibeli di mana aja, si Fruit Bar ini merupakan camilan multigrain yang mengandung Quinoa, Oats dan corn flakes, plus 8 vitamin dan 2 mineral. Sekarang udah gak pernah lagi tuh merasa yang namanya dosa sama diri sendiri gara-gara ngemil gak sehat. 😊 #HappyEveryday  #ngemilFRUITBAReng 
Вместо традиционных субботних панкейков, сегодня банановый кекс 🍰☕ А погода даёт шанс тем, кто ещё не успел наделать фото в осеннем парке 🍁 всем доброе субботнее ☺
Вместо традиционных субботних панкейков, сегодня банановый кекс 🍰☕ А погода даёт шанс тем, кто ещё не успел наделать фото в осеннем парке 🍁 всем доброе субботнее ☺
Happy Saturday 😊Today is so rainy and foggy weather ☁️☔️ I also don't feel very good, so that's perfect day for bed.. ☕️ How are you? Yesterday we visited new cafe in our town, and the coffee was delicious!🍁
Happy Saturday 😊Today is so rainy and foggy weather ☁️☔️ I also don't feel very good, so that's perfect day for bed.. ☕️ How are you? Yesterday we visited new cafe in our town, and the coffee was delicious!🍁
Keep your fingers crossed for me this week! It always helps! It's going to be a boring weekend at the countryside 😅. #marysza #maryszkowe #learning #studies #flatlaypoland #onthetable #onthetableproject #cactus #cactuspencilcase #flatlay #flatlaysquad #flatlayforever #mathesis #ma #thesis #handwriting #jaciebrosze #tea #teaorcoffeebattle
Sekarang, siapa yang tidak merasa bangga berbatik? Siapa yang tidak merasa lebih mempesona jika berbusana batik? 
Pasti sebagian besar orang menjawab "ya" sambil sumringah,, termasuk aku. 😊✋ Bahkan berkunjung ke toko yang menjual banyak jenis batik saja, aku bisa jadi girang dan bahagia setengah mati. 
Yaps,, batik jaman sekarang sudah jadi tren fashion di semua kalangan. Baik yang muda atau yang tua. Motif nya yang beragam dan warnanya yang menarik hati, membuat semua orang berlomba-lomba ingin mengkoleksi dan membelinya, apalagi jaman sekarang batik tidak lagi identik berwarna cokelat dan warna-warna nge-jreng pada umumnya, di tangan produsen batik yang kreatif batik motif lawasan bisa berubah cantik dengan warna-warna pastel. Tetapi bagi aku pribadi, batik lawasan tetap di hati. Tetap menarik hati. Selain warnanya yang indah, batik lawasan yang identik dengan warna cokelat bisa membuat setiap pemakaiannya terlihat lebih anggun dan cantik. #LebihBerarti

Yuk ikutan juga #CeritaBatikku bersama @lifeatbtpn siapa tau kamu yang beruntung,, @herlambangutami
@ayudm 
@valensia90
Sekarang, siapa yang tidak merasa bangga berbatik? Siapa yang tidak merasa lebih mempesona jika berbusana batik? Pasti sebagian besar orang menjawab "ya" sambil sumringah,, termasuk aku. 😊✋ Bahkan berkunjung ke toko yang menjual banyak jenis batik saja, aku bisa jadi girang dan bahagia setengah mati. Yaps,, batik jaman sekarang sudah jadi tren fashion di semua kalangan. Baik yang muda atau yang tua. Motif nya yang beragam dan warnanya yang menarik hati, membuat semua orang berlomba-lomba ingin mengkoleksi dan membelinya, apalagi jaman sekarang batik tidak lagi identik berwarna cokelat dan warna-warna nge-jreng pada umumnya, di tangan produsen batik yang kreatif batik motif lawasan bisa berubah cantik dengan warna-warna pastel. Tetapi bagi aku pribadi, batik lawasan tetap di hati. Tetap menarik hati. Selain warnanya yang indah, batik lawasan yang identik dengan warna cokelat bisa membuat setiap pemakaiannya terlihat lebih anggun dan cantik. #LebihBerarti  Yuk ikutan juga #CeritaBatikku  bersama @lifeatbtpn siapa tau kamu yang beruntung,, @herlambangutami @ayudm @valensia90
Sekarang, siapa yang tidak merasa bangga berbatik? Siapa yang tidak merasa lebih mempesona jika berbusana batik? 
Pasti sebagian besar orang menjawab "ya" sambil sumringah,, termasuk aku. 😊✋ Bahkan berkunjung ke toko yang menjual banyak jenis batik saja, aku bisa jadi girang dan bahagia setengah mati. 
Yaps,, batik jaman sekarang sudah jadi tren fashion di semua kalangan. Baik yang muda atau yang tua. Motif nya yang beragam dan warnanya yang menarik hati, membuat semua orang berlomba-lomba ingin mengkoleksi dan membelinya, apalagi jaman sekarang batik tidak lagi identik berwarna cokelat dan warna-warna nge-jreng pada umumnya, di tangan produsen batik yang kreatif batik motif lawasan bisa berubah cantik dengan warna-warna pastel. Tetapi bagi aku pribadi, batik lawasan tetap di hati. Tetap menarik hati. Selain warnanya yang indah, batik lawasan yang identik dengan warna cokelat bisa membuat setiap pemakaiannya terlihat lebih anggun dan cantik. #LebihBerarti

Yuk ikutan juga #CeritaBatikku bersama @lifeatbtpn siapa tau kamu yang beruntung,, @anam266 
@primadecrimz91 
@kichakartini24
Sekarang, siapa yang tidak merasa bangga berbatik? Siapa yang tidak merasa lebih mempesona jika berbusana batik? Pasti sebagian besar orang menjawab "ya" sambil sumringah,, termasuk aku. 😊✋ Bahkan berkunjung ke toko yang menjual banyak jenis batik saja, aku bisa jadi girang dan bahagia setengah mati. Yaps,, batik jaman sekarang sudah jadi tren fashion di semua kalangan. Baik yang muda atau yang tua. Motif nya yang beragam dan warnanya yang menarik hati, membuat semua orang berlomba-lomba ingin mengkoleksi dan membelinya, apalagi jaman sekarang batik tidak lagi identik berwarna cokelat dan warna-warna nge-jreng pada umumnya, di tangan produsen batik yang kreatif batik motif lawasan bisa berubah cantik dengan warna-warna pastel. Tetapi bagi aku pribadi, batik lawasan tetap di hati. Tetap menarik hati. Selain warnanya yang indah, batik lawasan yang identik dengan warna cokelat bisa membuat setiap pemakaiannya terlihat lebih anggun dan cantik. #LebihBerarti  Yuk ikutan juga #CeritaBatikku  bersama @lifeatbtpn siapa tau kamu yang beruntung,, @anam266 @primadecrimz91 @kichakartini24
❤︎☕️❤︎🍁🍂Lete
.
.
🍂Hello 。。。🍁
.
...Lovely IG friends.・💛
.
.・*.・🌾✨✨✨.・❤︎
.
Falling leaves 🍁 _____..・❤︎
.
Picking some 🍁🍂🍁s
From pavement❤︎🍁🍁
When I took a walk ...
So enjoyable 😆🍂🍁❤︎
.
❤︎
.
Fall -—-—🍁
Happy Saturday !!
.
.♪─── ❤︎ ────♪
.
🌸Otona 落ち葉拾い.・*
.._______・*✨🍁✨❤︎
.
名前解んない ケド 彩 色 .*
.
.
.
☕️.._______
.
.
.
。。。。🍂💛🍂。。。。。
.
#tv_neatly
#tv_soft
#thehub_vintage
#snap_ish
#tv_living
#dof_brilliance 
#thehub_lifestyle 
#fever_coffeetime
#thehub_vsco 
#jj_coffeetime 
#nothingisordinary
#allthingsofbeauty_ 
#flatlay 
#9vaga_coffee9
#garden_styles 
#tv_fadingbeauty
#myheartinshots
#flatlaysquad
#light_shotz 
#bedtimeessentials 
#be_one_vintage  #vintage_ladies_deco
#mykopigram 
#naughtyteas 
#super_details_channel 
#mystory_shots 
#tv_closeup 
#foreverfaffing
#gs_stilllife 
#gf_stilllife .
_._._._._._._._._._._._._._._._
❤︎☕️❤︎🍁🍂Lete . . 🍂Hello 。。。🍁 . ...Lovely IG friends.・💛 . .・*.・🌾✨✨✨.・❤︎ . Falling leaves 🍁 _____..・❤︎ . Picking some 🍁🍂🍁s From pavement❤︎🍁🍁 When I took a walk ... So enjoyable 😆🍂🍁❤︎ . ❤︎ . Fall -—-—🍁 Happy Saturday !! . .♪─── ❤︎ ────♪ . 🌸Otona 落ち葉拾い.・* .._______・*✨🍁✨❤︎ . 名前解んない ケド 彩 色 .* . . . ☕️.._______ . . . 。。。。🍂💛🍂。。。。。 . #tv_neatly  #tv_soft  #thehub_vintage  #snap_ish  #tv_living  #dof_brilliance  #thehub_lifestyle  #fever_coffeetime  #thehub_vsco  #jj_coffeetime  #nothingisordinary  #allthingsofbeauty_  #flatlay  #9vaga_coffee9  #garden_styles  #tv_fadingbeauty  #myheartinshots  #flatlaysquad  #light_shotz  #bedtimeessentials  #be_one_vintage  #vintage_ladies_deco  #mykopigram  #naughtyteas  #super_details_channel  #mystory_shots  #tv_closeup  #foreverfaffing  #gs_stilllife  #gf_stilllife  . _._._._._._._._._._._._._._._._
My painting session which ended up as a total take over by the kids 🙈. I love how they just go for it with no hesitations (unlike me)🖌. I hope you like my handmade macrocarpa backdrop too @creativelysquared @minibackdrops 🔨. #cs_backdrops
My painting session which ended up as a total take over by the kids 🙈. I love how they just go for it with no hesitations (unlike me)🖌. I hope you like my handmade macrocarpa backdrop too @creativelysquared @minibackdrops 🔨. #cs_backdrops 
"🦐🦐🦐"
Steamed Prawns on a bed of peppery glutinous rice in basket. Must try, if you ever are in Peng Chau. 
To get here - take a ferry that runs for every 45 mins from Pier 6, Central Pier for HKD15-30; 30-40 mins ride.
#ipmmHK #pengchau #islandlife #hongkongfood
"🦐🦐🦐" Steamed Prawns on a bed of peppery glutinous rice in basket. Must try, if you ever are in Peng Chau. To get here - take a ferry that runs for every 45 mins from Pier 6, Central Pier for HKD15-30; 30-40 mins ride. #ipmmHK  #pengchau  #islandlife  #hongkongfood 
#☕️#coffee 
來杯🐻咖啡
滴出來的那些絕對不是我用的😞
#☕️#coffee  來杯🐻咖啡 滴出來的那些絕對不是我用的😞
Made my first MAC purchase today, 'Velvet Teddy'. Love their colours. I also treated myself to Kikki.K while I was out and about.
flatlay #flatlays #flatlaysquad #flatlayforever #flatlayphotography #amateurphotography #amateur #amaturestylist #lifestyleblog #flatlaysbyheaz #instaflatlay #amateurphotography #maccosmetics #maclipstick
My obsession with Lipstick won't stop anytime soon. 💄💄💄💄
Thank you local brand for feeding my obsession with so many new collection 😗
My obsession with Lipstick won't stop anytime soon. 💄💄💄💄 Thank you local brand for feeding my obsession with so many new collection 😗
attempted to make poached egg for #breakfast this morning but failed terribly. and by terrible i mean - yolk + white completely separated 😂🤷🏻‍♀️ #fleurawcollection
attempted to make poached egg for #breakfast  this morning but failed terribly. and by terrible i mean - yolk + white completely separated 😂🤷🏻‍♀️ #fleurawcollection 
Next on the #dineenseries is @dineencoffeeco 's Commerce Court location 💵
--
It was a very dynamic atmosphere enjoying my daily cortado cup here. People come and go pretty fast, since they're trying to catch the speed of money being printed. 💁🏻
--
Within my 1hr of sitting there were 7 businessmen that came and left. 1 of them ordered a baked goods, 1 used a Samsung phone, and 3 were talking on their phones for the whole time. There was this lady that called her daughter. I think she was oversea.
--
Interesting, isn't it! ⏱
#commercecourt #busypeople #instagramforbusiness
Next on the #dineenseries  is @dineencoffeeco 's Commerce Court location 💵 -- It was a very dynamic atmosphere enjoying my daily cortado cup here. People come and go pretty fast, since they're trying to catch the speed of money being printed. 💁🏻 -- Within my 1hr of sitting there were 7 businessmen that came and left. 1 of them ordered a baked goods, 1 used a Samsung phone, and 3 were talking on their phones for the whole time. There was this lady that called her daughter. I think she was oversea. -- Interesting, isn't it! ⏱ #commercecourt  #busypeople  #instagramforbusiness 
It's fun clicking strangers. As long as they don't realise it. Because shots are more candid then.

So if you're a Mumbaikar, you might see this almost everyday. For those who don't know what's this about, there's people who while travelling in train, sing bhajans. And they're better than every pandit or religious guru who do it.

Sometimes it gets noise, but that's because people chattering around and not listening to them. Rest assured it's a million times better than people cribbing and fighting in trains.

V.

#dogetherexperiences #india_gram #indiainblack #flatlay #flatlayoftheday #flatlaynation #flatlaystyle #flatlaytoday #flatlayfever #flatlaysquad #mumbai_igers #mumbai_ig #mumbai_instagrammers #photographers_of_india #creativeimagemagazine #inspiroindia #featuremyframe #nothingisordinary #still_life_gallery #tv_colors #stilllife #todays_simplicity #onmytable #inspireangelo
It's fun clicking strangers. As long as they don't realise it. Because shots are more candid then. So if you're a Mumbaikar, you might see this almost everyday. For those who don't know what's this about, there's people who while travelling in train, sing bhajans. And they're better than every pandit or religious guru who do it. Sometimes it gets noise, but that's because people chattering around and not listening to them. Rest assured it's a million times better than people cribbing and fighting in trains. V. #dogetherexperiences  #india_gram  #indiainblack  #flatlay  #flatlayoftheday  #flatlaynation  #flatlaystyle  #flatlaytoday  #flatlayfever  #flatlaysquad  #mumbai_igers  #mumbai_ig  #mumbai_instagrammers  #photographers_of_india  #creativeimagemagazine  #inspiroindia  #featuremyframe  #nothingisordinary  #still_life_gallery  #tv_colors  #stilllife  #todays_simplicity  #onmytable  #inspireangelo 
"Mencintainya tidak memerlukan alasan, bukan? Karena seluruh bagian dari dirinya, ucapannya, dan setiap gerak-geriknya menjadikannya sempurna. Sempurna tidak memerlukan alasan." - cecillia wang
-
-
-
Tags: #flatlay #white #whitefeed #invitationonly #cecilliawang #tackie #flatlays #flatlaystyle #flatlayfriday #flatlaysquad #flatlaytoday #flatlaydaily #flatlaygoals #gainpost #books #book #pink #whiteday #whitefeeds #feed #feeds #tumblr #aesthetic #flatlaynation #bookstagram #cards #black #blackfeed #blackandwhitephoto #photography
"Mencintainya tidak memerlukan alasan, bukan? Karena seluruh bagian dari dirinya, ucapannya, dan setiap gerak-geriknya menjadikannya sempurna. Sempurna tidak memerlukan alasan." - cecillia wang - - - Tags: #flatlay  #white  #whitefeed  #invitationonly  #cecilliawang  #tackie  #flatlays  #flatlaystyle  #flatlayfriday  #flatlaysquad  #flatlaytoday  #flatlaydaily  #flatlaygoals  #gainpost  #books  #book  #pink  #whiteday  #whitefeeds  #feed  #feeds  #tumblr  #aesthetic  #flatlaynation  #bookstagram  #cards  #black  #blackfeed  #blackandwhitephoto  #photography 
Been through a busy week and yet still another crazy scheduled week coming 🙌 I NEED A BREAK!! 😣 But yeah I don’t have much choice.. Just need to get through it 🙇 Happy weekend (for those who had one) 😊 #mystoryinwhite
Been through a busy week and yet still another crazy scheduled week coming 🙌 I NEED A BREAK!! 😣 But yeah I don’t have much choice.. Just need to get through it 🙇 Happy weekend (for those who had one) 😊 #mystoryinwhite 
Vintage love. I’ve always been in love with monograms. How about you? Of course “M” is my favourite! Have a great weekend!
❤️💐🌼
@creativelysquared @minibackdrops @melissa.barraclough •
•
•
•
#createeveryday #nestandflourish #simplepleasures #favouritefinds #flatlaysquad #flatlaynation #lovely_squares_1 #creativeflatlay #vintagelove #lovesvintage #flatlaylove #artmaker #dailychallenge #homedecorflatlay #creativesoul #makingitpretty #littlebitsof_life  #today_simplicity #myeverydaymagic #creativehappylife #nothingisordinary #keeplifesimple #magicalstill_life #alittlebeautyeveryday #dowhatyoulove #flatlayforever
Vintage love. I’ve always been in love with monograms. How about you? Of course “M” is my favourite! Have a great weekend! ❤️💐🌼 @creativelysquared @minibackdrops @melissa.barraclough • • • • #createeveryday  #nestandflourish  #simplepleasures  #favouritefinds  #flatlaysquad  #flatlaynation  #lovely_squares_1  #creativeflatlay  #vintagelove  #lovesvintage  #flatlaylove  #artmaker  #dailychallenge  #homedecorflatlay  #creativesoul  #makingitpretty  #littlebitsof_life  #today_simplicity  #myeverydaymagic  #creativehappylife  #nothingisordinary  #keeplifesimple  #magicalstill_life  #alittlebeautyeveryday  #dowhatyoulove  #flatlayforever 
The Museum of Ice Cream may be sold out but another magical Bay Area experience is the @tchochocolate factory tour! ✨🍫✨ It's one of the deals on my @giltcity collection right now so get it before it's gone! 👉giltcity.com
#tcho #chocolate #berkeley #flatlaysquad
The Museum of Ice Cream may be sold out but another magical Bay Area experience is the @tchochocolate factory tour! ✨🍫✨ It's one of the deals on my @giltcity collection right now so get it before it's gone! 👉giltcity.com #tcho  #chocolate  #berkeley  #flatlaysquad 
Not the most comfortable table to eat my breakfast, but definitely the most appealing one to my eyes 😍

I purposely choose this corner because it has the most nature light available, and the cute table that barely fits my breakfast in 😂
.
.
.
.
.
#breakfastthieves #breakfast #apwbangsar #cappuccino #breakfastthieveskl #coffee #masfotokopi #cupsinframe #cafehoppingmy #mycafefood #coffeelover #klcafe #coffeeshots #coffeegram #flatlaybreakfast #cafekl #klcoffeespots #coffeeart #cafehopping #cafehopmy #cafehopkl #tablesituation #cafehoppingmalaysia #malaysiancafes #coffeesesh #flatlays #likeforlike #flatlaysquad #igerscoffee #coffeexample
Not the most comfortable table to eat my breakfast, but definitely the most appealing one to my eyes 😍 I purposely choose this corner because it has the most nature light available, and the cute table that barely fits my breakfast in 😂 . . . . . #breakfastthieves  #breakfast  #apwbangsar  #cappuccino  #breakfastthieveskl  #coffee  #masfotokopi  #cupsinframe  #cafehoppingmy  #mycafefood  #coffeelover  #klcafe  #coffeeshots  #coffeegram  #flatlaybreakfast  #cafekl  #klcoffeespots  #coffeeart  #cafehopping  #cafehopmy  #cafehopkl  #tablesituation  #cafehoppingmalaysia  #malaysiancafes  #coffeesesh  #flatlays  #likeforlike  #flatlaysquad  #igerscoffee  #coffeexample 
One of the best perfume is Coco Chanel , also trying to do a theme thing see if I follow to do it #donotcopy #myideas #pictureperfect #amazing #perfumes #cocochanel #chanel #cocochanelperfume #beautiful #lovelyscent #hijabi #cocchaneladdict  #beautiful #diy #canvas #roses #pink #white #pacorabanneperfume #missdiorparfume #redroses @apinkmood #apinkmood #flatlays #flatlaysquad