an online Instagram web viewer

#flawless medias

Photos

Всем хорошего и плодотворного дня #decor #podarki #nalchik #flawless #цветы🌹 #весна2017
👉argan oil -Manfaat Minyak Argan Kepada Kulit
💫 Anti-penuaan yang amat berkesan
💫Menyelesaikan masalah kulit berjerawat
💫Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
💫Mengurangkan kedutan dibawah mata
💫Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. 💫Ia menyegar dan melembut kulit 💫Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar ..
Order ☎️ 0139532131

#Aunibeautyskin#foundationmesrawudhuk#foundationpinkish#cantikgebupinkish#kulitcantikflawless#bebasbahankimia#halal#cantikflawless#cantikglowing#putihgebu#glowing#flawless#pinkish#sayajualsayapakai#aunibeautyskin
👉argan oil -Manfaat Minyak Argan Kepada Kulit 💫 Anti-penuaan yang amat berkesan 💫Menyelesaikan masalah kulit berjerawat 💫Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang 💫Mengurangkan kedutan dibawah mata 💫Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. 💫Ia menyegar dan melembut kulit 💫Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar .. Order ☎️ 0139532131 #Aunibeautyskin #foundationmesrawudhuk #foundationpinkish #cantikgebupinkish #kulitcantikflawless #bebasbahankimia #halal #cantikflawless #cantikglowing #putihgebu #glowing #flawless #pinkish #sayajualsayapakai #aunibeautyskin 
Try a thing you haven’t done three times. Once, to get over the fear of doing it. Twice, to learn how to do it. And a third time to figure out whether you like it or not.

#nikon #d5200 #50mm #portrait #monday #peoplesmood #peoplephotatoes #ghana
#mua #beauty #makeup #model #flawless #photography
#lifestyle #beautyofawoman #blackisbeautiful #myblackisbeautiful #melanin  #greatness #strength #strongwomen #fearless #powerful #campussnap

Model: @raemira_ 
Mua: @janemakeoversgh 
He sh t it: @nikeliphotography
Try a thing you haven’t done three times. Once, to get over the fear of doing it. Twice, to learn how to do it. And a third time to figure out whether you like it or not. #nikon  #d5200  #50mm  #portrait  #monday  #peoplesmood  #peoplephotatoes  #ghana  #mua  #beauty  #makeup  #model  #flawless  #photography  #lifestyle  #beautyofawoman  #blackisbeautiful  #myblackisbeautiful  #melanin  #greatness  #strength  #strongwomen  #fearless  #powerful  #campussnap  Model: @raemira_ Mua: @janemakeoversgh He sh t it: @nikeliphotography
The 'say it like you mean it one...' Miss Lady Marge...😁
Photography by @femellestudios 
Makeup by @house_of_sesay_mua 
Location: @studio77london 
#ladymarge #gorgeous #powerful #wcw #bloggerlife #blogger #comingsoon #blackwomen #blackbeauty #beauty #flawless #sisters #friends #fun #makeupforblackwomen #makeup #vlog #vlogging #vlogger
Le compte à rebours est lancé 🚨J-3🚨 avant le retour de la FLAWLESS #TheHypeCaribbeanParty by Horidom 🎉

Ce Vendredi 31 Mars 2017 dj Greg & dj Endrixx vont enflammer la Oz Club ⚠️PAF : 15€ 🍾Entrée sur bouteilles- Reservations anniversaires  au 06.21.70.88.15 💃🏽Gratuit pour les filles avant 00h30 en envoyant nom+ prénom au 06.21.70.88.15 
N'oubliez pas Be Fresh, Be Hype, Be Caribbean just Be Flawless

#Flawless
#OzClub 
#Party
#HipHop 
#Zouk 
#Afrobeat
#Caribbean
#Party
#TeamHoridom
#Soca
Le compte à rebours est lancé 🚨J-3🚨 avant le retour de la FLAWLESS #TheHypeCaribbeanParty  by Horidom 🎉 Ce Vendredi 31 Mars 2017 dj Greg & dj Endrixx vont enflammer la Oz Club ⚠️PAF : 15€ 🍾Entrée sur bouteilles- Reservations anniversaires au 06.21.70.88.15 💃🏽Gratuit pour les filles avant 00h30 en envoyant nom+ prénom au 06.21.70.88.15 N'oubliez pas Be Fresh, Be Hype, Be Caribbean just Be Flawless #Flawless  #OzClub  #Party  #HipHop  #Zouk  #Afrobeat  #Caribbean  #Party  #TeamHoridom  #Soca 
💃🏻
💃🏻
Le compte à rebours est lancé 🚨J-3🚨 avant le retour de la FLAWLESS #TheHypeCaribbeanParty by Horidom 🎉

Ce Vendredi 31 Mars 2017 dj Greg & dj Endrixx vont enflammer la Oz Club ⚠️PAF : 15€ 🍾Entrée sur bouteilles- Reservations anniversaires  au 06.21.70.88.15 💃🏽Gratuit pour les filles avant 00h30 en envoyant nom+ prénom au 06.21.70.88.15 
N'oubliez pas Be Fresh, Be Hype, Be Caribbean just Be Flawless

#Flawless
#OzClub 
#Party
#HipHop 
#Zouk 
#Afrobeat
#Caribbean
#Party
#TeamHoridom
#Soca
Le compte à rebours est lancé 🚨J-3🚨 avant le retour de la FLAWLESS #TheHypeCaribbeanParty  by Horidom 🎉 Ce Vendredi 31 Mars 2017 dj Greg & dj Endrixx vont enflammer la Oz Club ⚠️PAF : 15€ 🍾Entrée sur bouteilles- Reservations anniversaires au 06.21.70.88.15 💃🏽Gratuit pour les filles avant 00h30 en envoyant nom+ prénom au 06.21.70.88.15 N'oubliez pas Be Fresh, Be Hype, Be Caribbean just Be Flawless #Flawless  #OzClub  #Party  #HipHop  #Zouk  #Afrobeat  #Caribbean  #Party  #TeamHoridom  #Soca 
INDULGE YOUR SKIN WITH LUXURIOUS THING .
.
TINKERBELL'S DROP | ESSENCE | 20ML
.
. 
Our Hot Selling product, The Tinkerbell's Drop Essence representing luxurious programme and high technology which rich with antioxidants, containing 'pixie gold dust' and selected natural plant base extracts can be used either as a MAKE UP PRIMER or before APPLYING MOISTURIZER. If used as skincare the Tinkerbell's Drop would be applied first! *** Disclaimer : No Tinkerbell's were harmed in the making of this product. It's just a PIXIE GOLD DUST, and we are cruelty free!
.
.
ACTIVE INGREDIENT
.
.
◆ ROSEMARY LEAF EXTRACT .
- Prevent skin infection
- Rejuvenate skin by helping rehydrate and balance your skin tones.
- Help in treating acne and oily skin conditions
- Anti grey hair
.
.
◆ CHICORY ROOT
.
- Free radicals
- Anti inflammatory properties
- Maintain skin look healthier looking
- Lifting effect immediate & long term
.
.
◆KUNZEA POMIFERA EXTRACT
.
- Lock moisture effect naturaly
- Superficial tightening action combine anti aging activity through the proven increase of collagen synthesis - Reducing dark circles .
.
.

LET'S TAKE A STEP FORWARD BETTER SKIN & HEALTHY WAY! .
.

#betterlatethannever
#beautyluxury
#shinelikegold
#vdbbyayra
#beautywater
#facemist 
#skincare
#lakukerass
#glowingskin
#tightening 
#flawless
#moisterising
#naturalmoist
#chemicalfree
#refeshing .
.
♥In sya Allah dengan izinNya♥
>>>Money back guarantee<<< .
.
.
★★★KEJAP!! MACAM MANA NAK ORDER ?! ★★★
.
. 
W/A : 017.256 7808 (VINA)
W/A : 017.256 7808 (VINA)
W/A : 013.448 1117 (FARHAH)
W/A : 013.448 1117 (FARHAH)
INDULGE YOUR SKIN WITH LUXURIOUS THING . . TINKERBELL'S DROP | ESSENCE | 20ML . . Our Hot Selling product, The Tinkerbell's Drop Essence representing luxurious programme and high technology which rich with antioxidants, containing 'pixie gold dust' and selected natural plant base extracts can be used either as a MAKE UP PRIMER or before APPLYING MOISTURIZER. If used as skincare the Tinkerbell's Drop would be applied first! *** Disclaimer : No Tinkerbell's were harmed in the making of this product. It's just a PIXIE GOLD DUST, and we are cruelty free! . . ACTIVE INGREDIENT . . ◆ ROSEMARY LEAF EXTRACT . - Prevent skin infection - Rejuvenate skin by helping rehydrate and balance your skin tones. - Help in treating acne and oily skin conditions - Anti grey hair . . ◆ CHICORY ROOT . - Free radicals - Anti inflammatory properties - Maintain skin look healthier looking - Lifting effect immediate & long term . . ◆KUNZEA POMIFERA EXTRACT . - Lock moisture effect naturaly - Superficial tightening action combine anti aging activity through the proven increase of collagen synthesis - Reducing dark circles . . . LET'S TAKE A STEP FORWARD BETTER SKIN & HEALTHY WAY! . . #betterlatethannever  #beautyluxury  #shinelikegold  #vdbbyayra  #beautywater  #facemist  #skincare  #lakukerass  #glowingskin  #tightening  #flawless  #moisterising  #naturalmoist  #chemicalfree  #refeshing  . . ♥In sya Allah dengan izinNya♥ >>>Money back guarantee<<< . . . ★★★KEJAP!! MACAM MANA NAK ORDER ?! ★★★ . . W/A : 017.256 7808 (VINA) W/A : 017.256 7808 (VINA) W/A : 013.448 1117 (FARHAH) W/A : 013.448 1117 (FARHAH)
Satu lagi testimoni fresh daripada customer kak yone. Customer kak yone tengah berikhtiar untuk bebas daripada sakit tumit. Tapi baru setengah botol Vivix, dia dah dapat rasa kulit lebih licin anjal dan badan lebih fresh bertenaga :) Takkan nak baca aje? Mai la dapatkan Vivix. Whatsapp 012-5538628.

#kulitcantik #kulitanjal #flawless #flawlessskin #fresh #energy #energybooster #bertenaga #sayajualvivix #pengedarshakleeklang #pengedarshakleepj #pengedarshahalam #amcorpmall #Shaklee #antiagingsupplements
Satu lagi testimoni fresh daripada customer kak yone. Customer kak yone tengah berikhtiar untuk bebas daripada sakit tumit. Tapi baru setengah botol Vivix, dia dah dapat rasa kulit lebih licin anjal dan badan lebih fresh bertenaga :) Takkan nak baca aje? Mai la dapatkan Vivix. Whatsapp 012-5538628. #kulitcantik  #kulitanjal  #flawless  #flawlessskin  #fresh  #energy  #energybooster  #bertenaga  #sayajualvivix  #pengedarshakleeklang  #pengedarshakleepj  #pengedarshahalam  #amcorpmall  #Shaklee  #antiagingsupplements 
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI TAK BERKESAN MALAH MAKIN BANYAK JERAWAT NANAH😭
.
TAPI LEPAS 4 HARI JER GUNA T9 SKINCARE, JERAWAT NANAH TERUS KECUT..SGT POWER" 😍
------------------------------------------
Korang yg masih belum mencuba T9 Skincare dan ragu-ragu nak cuba rugiiii sangat taw ❗
.
SAY NO TO ACNE, SCAR, FRECKLES & SINUS 
T9 SKINCARE -- PURE ORGANIC .
▶ tak nipiskan kulit korang .
▶ tak rosakkan kulit .
▶ takde pedih2 dan peeling effects .
▶ takde mercury .
▶ takde hydroquinone .
▶ sangat selamat n sesuai utk kulit sensitif .
▶ kesan seawal 1-2 minggu .
.
T9 Skincare membantu anda .
✔ bunuh jerawat (nanah & pasir)
✔ jerawat belakang badan .
✔ parut hitam .
✔ parut berlubang .
✔ kulit berminyak .
✔ pori-pori terbuka .
✔ jeragat tebal .
✔ kusam .
✔ kulit sensitif .
✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk .
✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung
.
FOR ORDER 
Whatsapp 📲0134348697
Whatsapp 📲0134348697
Whatsapp 📲0134348697
.
#t9skincare #t9skincarelovers #syukuralhamdulillah #stokisdiperlukan #jerawat #parut #parutberlubang #visitmyig #malaysia #masalahjerawat #jeragat #flawless #bazarpaknil #acnesolution #testimoni #feedback #resdung #resdungt9lovers #resdungt9official #testimonit9 #sabunherba #sabun #soap #sabunresdung #uum #sabah #perlis #kedah #kelantan #malaysia #terengganu
"DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI TAK BERKESAN MALAH MAKIN BANYAK JERAWAT NANAH😭 . TAPI LEPAS 4 HARI JER GUNA T9 SKINCARE, JERAWAT NANAH TERUS KECUT..SGT POWER" 😍 ------------------------------------------ Korang yg masih belum mencuba T9 Skincare dan ragu-ragu nak cuba rugiiii sangat taw ❗ . SAY NO TO ACNE, SCAR, FRECKLES & SINUS T9 SKINCARE -- PURE ORGANIC . ▶ tak nipiskan kulit korang . ▶ tak rosakkan kulit . ▶ takde pedih2 dan peeling effects . ▶ takde mercury . ▶ takde hydroquinone . ▶ sangat selamat n sesuai utk kulit sensitif . ▶ kesan seawal 1-2 minggu . . T9 Skincare membantu anda . ✔ bunuh jerawat (nanah & pasir) ✔ jerawat belakang badan . ✔ parut hitam . ✔ parut berlubang . ✔ kulit berminyak . ✔ pori-pori terbuka . ✔ jeragat tebal . ✔ kusam . ✔ kulit sensitif . ✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk . ✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung . FOR ORDER Whatsapp 📲0134348697 Whatsapp 📲0134348697 Whatsapp 📲0134348697 . #t9skincare  #t9skincarelovers  #syukuralhamdulillah  #stokisdiperlukan  #jerawat  #parut  #parutberlubang  #visitmyig  #malaysia  #masalahjerawat  #jeragat  #flawless  #bazarpaknil  #acnesolution  #testimoni  #feedback  #resdung  #resdungt9lovers  #resdungt9official  #testimonit9  #sabunherba  #sabun  #soap  #sabunresdung  #uum  #sabah  #perlis  #kedah  #kelantan  #malaysia  #terengganu 
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊
.
Whatsapps 01117939322 .
#sayajualsarangburung #sarangburung #birdnest #teamsahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sahi #jerawat #flawless #cantik #cantiktanpajerawat #kulitsehat #kulitcantik #produklokal #mampumilik #holiday #love #family #extraincome #energybooster #sahikuantan #krasakuantan
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊 . Whatsapps 01117939322 . #sayajualsarangburung  #sarangburung  #birdnest  #teamsahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahi  #jerawat  #flawless  #cantik  #cantiktanpajerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #produklokal  #mampumilik  #holiday  #love  #family  #extraincome  #energybooster  #sahikuantan  #krasakuantan 
Our founder sis vv!!😄 Bak babydoll gituhh😍
.
.
INTRODUCING OUR
Porcelain Doll Skincare series . .
Whitening. Anti-pimple. Anti-aging.
.

100% natural. Free fragrance. Free mercury .
.

RM80 ( 4 set if items)
.
Treat your skin to the benefits of PORCELAIN DOLL's Skincare Discovery Set; A four-piece collection from natural ingredients extract for the healthy and beautiful skin face. Combining a 2-in-1 scrub cleanser, an ampoule,a moisturiser cream and a dream screen cream.With a luxurious ingredients you can expect perfectly pampered skin from outside to deep inside of the skin.
.
.
#porcelaindollskincare #eskinollittleluxury #eskinolvv #eskinoljapan #vivilin #vivilinlondon #snowwhiteluxury  #cantik #putih #flawless #peloles #jerawat #jeragat #parut #hitam #tipskecantikan #nakcantik #nakputih #nakflawless #sayajual #sayabeli#sayasuka #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #lofattah #lofa #fattahamin
Our founder sis vv!!😄 Bak babydoll gituhh😍 . . INTRODUCING OUR Porcelain Doll Skincare series . . Whitening. Anti-pimple. Anti-aging. . 100% natural. Free fragrance. Free mercury . . RM80 ( 4 set if items) . Treat your skin to the benefits of PORCELAIN DOLL's Skincare Discovery Set; A four-piece collection from natural ingredients extract for the healthy and beautiful skin face. Combining a 2-in-1 scrub cleanser, an ampoule,a moisturiser cream and a dream screen cream.With a luxurious ingredients you can expect perfectly pampered skin from outside to deep inside of the skin. . . #porcelaindollskincare  #eskinollittleluxury  #eskinolvv  #eskinoljapan  #vivilin  #vivilinlondon  #snowwhiteluxury  #cantik  #putih  #flawless  #peloles  #jerawat  #jeragat  #parut  #hitam  #tipskecantikan  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #sayajual  #sayabeli #sayasuka  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #lofattah  #lofa  #fattahamin 
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊
.
Whatsapps 01117939322 .
#sayajualsarangburung #sarangburung #birdnest #teamsahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sahi #jerawat #flawless #cantik #cantiktanpajerawat #kulitsehat #kulitcantik #produklokal #mampumilik #holiday #love #family #extraincome #energybooster #sahikuantan #krasakuantan
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊 . Whatsapps 01117939322 . #sayajualsarangburung  #sarangburung  #birdnest  #teamsahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahi  #jerawat  #flawless  #cantik  #cantiktanpajerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #produklokal  #mampumilik  #holiday  #love  #family  #extraincome  #energybooster  #sahikuantan  #krasakuantan 
YG i need BP tv asap😭 . The most popular ship is Chaelis , Lisoo , Jenlis and Jensoo❤ . When we get to see Rose x Jen and Jisoo x rose😮 ? Lisa sweet voice💜⛄💫🎭 @blackpinkofficial @fromyg .
-
-
-
#blλɔkpiиk #blackpink #blink #squad #love #playingwithfire #stay #cute #fangirl #jisoo #jennie #rosé #lisa #pretty #beautiful #gorgeous #flawless #perfect #amazing #slay #best #swag #girlgroup #girlcrush #lovely #bae #ygentertainment #ygfamily #kpopidol #korea
YG i need BP tv asap😭 . The most popular ship is Chaelis , Lisoo , Jenlis and Jensoo❤ . When we get to see Rose x Jen and Jisoo x rose😮 ? Lisa sweet voice💜⛄💫🎭 @blackpinkofficial @fromyg . - - - #blλɔkpiиk  #blackpink  #blink  #squad  #love  #playingwithfire  #stay  #cute  #fangirl  #jisoo  #jennie  #rosé  #lisa  #pretty  #beautiful  #gorgeous  #flawless  #perfect  #amazing  #slay  #best  #swag  #girlgroup  #girlcrush  #lovely  #bae  #ygentertainment  #ygfamily  #kpopidol  #korea 
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊
.
Whatsapps 01117939322 .
#sayajualsarangburung #sarangburung #birdnest #teamsahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sahi #jerawat #flawless #cantik #cantiktanpajerawat #kulitsehat #kulitcantik #produklokal #mampumilik #holiday #love #family #extraincome #energybooster #sahikuantan #krasakuantan
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊 . Whatsapps 01117939322 . #sayajualsarangburung  #sarangburung  #birdnest  #teamsahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahi  #jerawat  #flawless  #cantik  #cantiktanpajerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #produklokal  #mampumilik  #holiday  #love  #family  #extraincome  #energybooster  #sahikuantan  #krasakuantan 
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊
.
Whatsapps 01117939322 .
#sayajualsarangburung #sarangburung #birdnest #teamsahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sahi #jerawat #flawless #cantik #cantiktanpajerawat #kulitsehat #kulitcantik #produklokal #mampumilik #holiday #love #family #extraincome #energybooster #sahikuantan #krasakuantan
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊 . Whatsapps 01117939322 . #sayajualsarangburung  #sarangburung  #birdnest  #teamsahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahi  #jerawat  #flawless  #cantik  #cantiktanpajerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #produklokal  #mampumilik  #holiday  #love  #family  #extraincome  #energybooster  #sahikuantan  #krasakuantan 
Throwback to this smokey cut-crease
Throwback to this smokey cut-crease
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊
.
Whatsapps 01117939322 .
#sayajualsarangburung #sarangburung #birdnest #teamsahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sahi #jerawat #flawless #cantik #cantiktanpajerawat #kulitsehat #kulitcantik #produklokal #mampumilik #holiday #love #family #extraincome #energybooster #sahikuantan #krasakuantan
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊 . Whatsapps 01117939322 . #sayajualsarangburung  #sarangburung  #birdnest  #teamsahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahi  #jerawat  #flawless  #cantik  #cantiktanpajerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #produklokal  #mampumilik  #holiday  #love  #family  #extraincome  #energybooster  #sahikuantan  #krasakuantan 
When going on a mini break what everyday essentials can you not be with out? #minibreak #shine #jojoba #aloe #nourishingserum #makeup #flawless #toothgel #argi #hairdryer #hairbrush #bbcream #lookafteryourself #treatyourselfforever
Bey, Nicki or RiRi?? 🤔 @NickiMinaj @NickiMinaj @Beyonce @Beyonce @BadGalRiRi @BadGalRiRi #music #album #mixtape #rap #rapper #hiphop #pop #singer #NickiMinaj #Beyonce #Rihanna #actress #model #Barbie #party #teamminaj #barbz #red #fashion #style #outfit #flawless #queen #diva #princess
I'm going to bed so I'm leaving this up until I wake up. Go enter my giveaway, cause when I get to 500 followers I'm going to do a HUGE giveaway. It's gonna cost about 40-60 bucks 😅but y'all are worth it!! 💞#slime #slimey #slime❤️ #slime😍 #slimerecipe #slimegiveaway #slimereview #slimegoals #slimevideo #slimevid #goals #flawless #fluffyslime #fishbowl #fishbowlslime #flowers #floral #mint #mintgreen #pastel #pretty #gorgeous #beautiful #beautifull  #fff #f4f #giveaway #freestuff
I'm going to bed so I'm leaving this up until I wake up. Go enter my giveaway, cause when I get to 500 followers I'm going to do a HUGE giveaway. It's gonna cost about 40-60 bucks 😅but y'all are worth it!! 💞#slime  #slimey  #slime ❤️ #slime 😍 #slimerecipe  #slimegiveaway  #slimereview  #slimegoals  #slimevideo  #slimevid  #goals  #flawless  #fluffyslime  #fishbowl  #fishbowlslime  #flowers  #floral  #mint  #mintgreen  #pastel  #pretty  #gorgeous  #beautiful  #beautifull  #fff  #f4f  #giveaway  #freestuff 
Catch me on the inside, I'll be back 🙌🏽🌴🌊 How's this bedroom view at @2villassrilanka ! Thanks again for those 6 days of goodness, not to mention scoring some pretty fun waves! ----------------------------------------------
#interior #exterior #photoshoots #shoots #shootsomething #visitlanka #travelsrilanka #travelgram #roomswithviews #flawless #islandlife #allday #pureglass
Alhamdulillah..Another testimoni. 😊 JazakAllahu khair sis.Alhamdulilah dah banyak perubahan.😉
.
PENJAGAAN KULIT WAJAH BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI YANG BAKAL MEMBUATKAN ANDA MERASA WOW!
VIVI LIN LONDON produk organik yang diperakui pakar dermatology. Alami penjagaan kulit dari ekstrak semula jadi yang mewah.
Rasai perbezaan dalam hanya 1 sapuan. 
KKM & FDA KELULUSAN DARI DALAM & LUAR NEGARA
BAHAN MEWAH SEMULAJADI 😘
.
.
#eskinollittleluxury #eskinolvv #eskinoljapan #vivilin #vivilinlondon #snowwhiteluxury #royalangela #cantik #putih #flawless #peloles #jerawat #jeragat #parut #hitam #tipskecantikan #nakcantik #nakputih #nakflawless #sayajual #sayabeli#sayasuka #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #lofattah #lofa #fattah #ilofattah #izhamia
Alhamdulillah..Another testimoni. 😊 JazakAllahu khair sis.Alhamdulilah dah banyak perubahan.😉 . PENJAGAAN KULIT WAJAH BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI YANG BAKAL MEMBUATKAN ANDA MERASA WOW! VIVI LIN LONDON produk organik yang diperakui pakar dermatology. Alami penjagaan kulit dari ekstrak semula jadi yang mewah. Rasai perbezaan dalam hanya 1 sapuan. KKM & FDA KELULUSAN DARI DALAM & LUAR NEGARA BAHAN MEWAH SEMULAJADI 😘 . . #eskinollittleluxury  #eskinolvv  #eskinoljapan  #vivilin  #vivilinlondon  #snowwhiteluxury  #royalangela  #cantik  #putih  #flawless  #peloles  #jerawat  #jeragat  #parut  #hitam  #tipskecantikan  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #sayajual  #sayabeli #sayasuka  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #lofattah  #lofa  #fattah  #ilofattah  #izhamia 
GambiaXSénégal 🇬🇲 🇸🇳 @__5.97
GambiaXSénégal 🇬🇲 🇸🇳 @__5.97
..baru masuk botol ke 2..
..baru cuba..muka takde secalit krim atau bedak tau tu..
#dianz #dianzvitamin #cinta #flawless #selfie #malaysia #ceritakita #negaraku #boomerang #instalife #instamoments
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊
.
Whatsapps 01117939322 .
#sayajualsarangburung #sarangburung #birdnest #teamsahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sahi #jerawat #flawless #cantik #cantiktanpajerawat #kulitsehat #kulitcantik #produklokal #mampumilik #holiday #love #family #extraincome #energybooster #sahikuantan #krasakuantan
Sarang burung sememangnya sangat membantu untuk kecantikan.. sebab tu la orang dulu dulu sanggup rebus lama lama untuk dapat kan pati sarang burung ni 💝 Dan macam mana eh SAHI dapat jadi energy booster?? 😊😊 ha antara bahan yang lain dalam SAHI adalah KURMA, MADU, KISMIS dan BUAH TIN.. siapa je tak tau khasiat makanan terbaik dunia ni kan ☺😊 . Whatsapps 01117939322 . #sayajualsarangburung  #sarangburung  #birdnest  #teamsahi  #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahi  #jerawat  #flawless  #cantik  #cantiktanpajerawat  #kulitsehat  #kulitcantik  #produklokal  #mampumilik  #holiday  #love  #family  #extraincome  #energybooster  #sahikuantan  #krasakuantan 
#Repost @vi3a_myname with @repostapp
・・・
What can i say about this?? Just want to say don't mess with my happiness,, ok.. 😂😂✌
. . .
#Beautiful #and #flawless #couple 
#kimraewon #ParkShinHye #raeshin #RaeShinCouple #doctorcouple #Doctors #doctorcrush
Чтобы найти верную дорогу, сначала надо заблудиться—•Бернард Вербер  #photographer#2017#march2017#march#spring#spring2017#bridge#river#city#beauty#beautiful#flawless#wonderful#sky#spb#saintpetersburg#inspiration#instagram#love#live
Alhamdulillah..Another testimoni. 😊 JazakAllahu khair sis.Alhamdulilah dah banyak perubahan.😉
.
.
SUPPLEMENT KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG BAKAL MEMBUAT ANDA RASA TERUJA SEPERTI KULIT PORCELAIN DOLL
.
KEBAIKAN PORCELAIN DOLL SUPPLEMENT .
✔ Mencantikkan , mencerahkan kulit menjadi pinkish dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan jerawat , jeragat, ruam dan ekzema
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Menguatkan folikal rambut dan kuku
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
.
KANDUNGAN BAHAN : Vitamin C, Vitamin E, Rosehips, Apple Stem Cell, Cherry Blossoms,Pure Pearl Powder, Glutathione, Collagen.
.
Whatsapp 011 1093 1923
.

#vivilinlondon #porcelaindollvivilin #porcelaindollsupplement #eskinollittleluxury  #eskinoljapan #vivilin #snowwhiteluxury  #cantik #putih #flawless #peloles #jerawat #jeragat #parut #hitam #tipskecantikan #nakcantik #nakputih #nakflawless #sayajual #sayabeli#sayasuka #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #lofattah #lofa #fattah #ilofattah #izhamia
Alhamdulillah..Another testimoni. 😊 JazakAllahu khair sis.Alhamdulilah dah banyak perubahan.😉 . . SUPPLEMENT KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG BAKAL MEMBUAT ANDA RASA TERUJA SEPERTI KULIT PORCELAIN DOLL . KEBAIKAN PORCELAIN DOLL SUPPLEMENT . ✔ Mencantikkan , mencerahkan kulit menjadi pinkish dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi ✔ Antikedutan dan awet muda ✔ Menyembuhkan jerawat , jeragat, ruam dan ekzema ✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru ✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit ✔ Menguatkan folikal rambut dan kuku ✔ Menguatkan antibodi dan imun badan ✔ Mengurangkan tahap kolesterol ✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang . KANDUNGAN BAHAN : Vitamin C, Vitamin E, Rosehips, Apple Stem Cell, Cherry Blossoms,Pure Pearl Powder, Glutathione, Collagen. . Whatsapp 011 1093 1923 . #vivilinlondon  #porcelaindollvivilin  #porcelaindollsupplement  #eskinollittleluxury  #eskinoljapan  #vivilin  #snowwhiteluxury  #cantik  #putih  #flawless  #peloles  #jerawat  #jeragat  #parut  #hitam  #tipskecantikan  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #sayajual  #sayabeli #sayasuka  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #lofattah  #lofa  #fattah  #ilofattah  #izhamia 
Sunnies won’t protect your skin from damage! Opt for a beautifying sunscreen #skincare #sunscreen #lookoftheday #bblogger #beauty #gorgeous #flawless #beautyitis #beautysupply #beautymusthaves
Alhamdulillah..Another testimoni. 😊 JazakAllahu khair sis.Alhamdulilah dah banyak perubahan.😉
.
.
SUPPLEMENT KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG BAKAL MEMBUAT ANDA RASA TERUJA SEPERTI KULIT PORCELAIN DOLL
.
KEBAIKAN PORCELAIN DOLL SUPPLEMENT .
✔ Mencantikkan , mencerahkan kulit menjadi pinkish dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan jerawat , jeragat, ruam dan ekzema
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Menguatkan folikal rambut dan kuku
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
.
KANDUNGAN BAHAN : Vitamin C, Vitamin E, Rosehips, Apple Stem Cell, Cherry Blossoms,Pure Pearl Powder, Glutathione, Collagen.
.
Whatsapp 011 1093 1923
.

#vivilinlondon #porcelaindollvivilin #porcelaindollsupplement #eskinollittleluxury  #eskinoljapan #vivilin #snowwhiteluxury  #cantik #putih #flawless #peloles #jerawat #jeragat #parut #hitam #tipskecantikan #nakcantik #nakputih #nakflawless #sayajual #sayabeli#sayasuka #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjeragat #lofattah #lofa #fattah #ilofattah #izhamia
Alhamdulillah..Another testimoni. 😊 JazakAllahu khair sis.Alhamdulilah dah banyak perubahan.😉 . . SUPPLEMENT KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG BAKAL MEMBUAT ANDA RASA TERUJA SEPERTI KULIT PORCELAIN DOLL . KEBAIKAN PORCELAIN DOLL SUPPLEMENT . ✔ Mencantikkan , mencerahkan kulit menjadi pinkish dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi ✔ Antikedutan dan awet muda ✔ Menyembuhkan jerawat , jeragat, ruam dan ekzema ✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru ✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit ✔ Menguatkan folikal rambut dan kuku ✔ Menguatkan antibodi dan imun badan ✔ Mengurangkan tahap kolesterol ✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang . KANDUNGAN BAHAN : Vitamin C, Vitamin E, Rosehips, Apple Stem Cell, Cherry Blossoms,Pure Pearl Powder, Glutathione, Collagen. . Whatsapp 011 1093 1923 . #vivilinlondon  #porcelaindollvivilin  #porcelaindollsupplement  #eskinollittleluxury  #eskinoljapan  #vivilin  #snowwhiteluxury  #cantik  #putih  #flawless  #peloles  #jerawat  #jeragat  #parut  #hitam  #tipskecantikan  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #sayajual  #sayabeli #sayasuka  #hilangkanjerawat  #hilangkanparut  #hilangkanjeragat  #lofattah  #lofa  #fattah  #ilofattah  #izhamia 
Feeling cute😍 #Flawless
Ni la dia bahan2 yang terkandung dalam 1MMF ni 😍
.
Merelip bak mutiara tu dah memang tentu la. Pastu ade lagi Vit E untuk melembapkan kulit. 😳
.
Ade lagi Rica Bran Oil untuk mengekalkan kelembapan kulit... memperbaharui sel kulit serta memperbaiki permukaan kulit agar lebih lembut. 😱
.
Ade few lagi ingredients yang memberi manfaat dekat kulit korang tau. 😘
.
Wajib ni. Wajib cuba tau. 😉
.
.
#teamsabelleza

#beauty #nofilter #sayajual #onlineshopping #localbrand #lipstick #murahmeriah #flawless #cantik #sayajualonline #onlineshop #bazaarpaknil #murah #amouracosmetics #imaanwipes #oneminutemiraclefoundation #merelipbakmutiara
Ni la dia bahan2 yang terkandung dalam 1MMF ni 😍 . Merelip bak mutiara tu dah memang tentu la. Pastu ade lagi Vit E untuk melembapkan kulit. 😳 . Ade lagi Rica Bran Oil untuk mengekalkan kelembapan kulit... memperbaharui sel kulit serta memperbaiki permukaan kulit agar lebih lembut. 😱 . Ade few lagi ingredients yang memberi manfaat dekat kulit korang tau. 😘 . Wajib ni. Wajib cuba tau. 😉 . . #teamsabelleza  #beauty  #nofilter  #sayajual  #onlineshopping  #localbrand  #lipstick  #murahmeriah  #flawless  #cantik  #sayajualonline  #onlineshop  #bazaarpaknil  #murah  #amouracosmetics  #imaanwipes  #oneminutemiraclefoundation  #merelipbakmutiara 
Promo untuk perhabis bulan march🙈

Set cantik discount 15% until 31 MARCH ONLY🍀 🌸VIVIX
🌸ESP
🌸Vitamin C 🌸Vitamin E
🌸NUTRIWHITE ( Skin care ) 🌸ENFUSELLE ( Skin care ) 
Set bajet kurus still on promo! 
Lecithin buy 1 free 1 
Pm/whatsapp Hana untuk orders +201154426020

#kulitcantik #flawless #vitaminc #vivix #esp #shaklee #sayajual #sayajualshaklee
Promo untuk perhabis bulan march🙈 Set cantik discount 15% until 31 MARCH ONLY🍀 🌸VIVIX 🌸ESP 🌸Vitamin C 🌸Vitamin E 🌸NUTRIWHITE ( Skin care ) 🌸ENFUSELLE ( Skin care ) Set bajet kurus still on promo! Lecithin buy 1 free 1 Pm/whatsapp Hana untuk orders +201154426020 #kulitcantik  #flawless  #vitaminc  #vivix  #esp  #shaklee  #sayajual  #sayajualshaklee 
Once again Donna from @tanoutoftan mad me look like a beautiful chocolate boy with her flawless tan and great work ethic getting me sorted for  @arnoldclassicau ! 
#flawless #tanlife #behindthescenes
Once again Donna from @tanoutoftan mad me look like a beautiful chocolate boy with her flawless tan and great work ethic getting me sorted for @arnoldclassicau ! #flawless  #tanlife  #behindthescenes 
@terminitubes @terminitubes @terminitubes back in stock in the UK 😍

If your looking for one of the most flawless scientific Klein recyclers available then look no further!! It's no secret that Karl has had a bit of a rough ride recently and is working like a madman to try raise funds to sort out surgery for a serious injury that could affect his work in the long term.

We hope to reinvest and support him again asap 🙌

Any questions pls shout. 
Cheers and hope you enjoy the vid ✌

Patient Zero 
#terminitubes #terminiglass #termini #flawless #scientificglass #functionalart #ukdabs #dablife #rigs #bestofglass #glassofig #errl #710 #uk710 #420 #ukstoner #uk420 #boro #boroforsale #patientzerouk #nochinaglasshere #oilrig #klien #recycler #ukdabs
@terminitubes @terminitubes @terminitubes back in stock in the UK 😍 If your looking for one of the most flawless scientific Klein recyclers available then look no further!! It's no secret that Karl has had a bit of a rough ride recently and is working like a madman to try raise funds to sort out surgery for a serious injury that could affect his work in the long term. We hope to reinvest and support him again asap 🙌 Any questions pls shout. Cheers and hope you enjoy the vid ✌ Patient Zero #terminitubes  #terminiglass  #termini  #flawless  #scientificglass  #functionalart  #ukdabs  #dablife  #rigs  #bestofglass  #glassofig  #errl  #710  #uk710  #420  #ukstoner  #uk420  #boro  #boroforsale  #patientzerouk  #nochinaglasshere  #oilrig  #klien  #recycler  #ukdabs 
Can we just take a moment that he is having 20 million followers on Instagram I'm so happy for his sake!! 😄😍😍❤❤❤ @shawnmendes #shawnmendes #mendesarmy #mendesarmyforever #myfave #myfuturehusband #mymuffin #mymuffins #cutie #flawless #perfection #perfectinyourownway #beyourself #justmendesarmythings #jfcshawnmendes
INDAHNYEEE...😘😍😍 inilah penangan Ballerina Candy - cerah satu badan
- bebas jerawat
- muka licin tanpa berminyak
- flawless
- glowing .
Dah tidak perlu takut lagi main panas kerana adanya ballerina candy.. Beli 2 PERCUMA 1 😚
Ws 0123806505

#flawless
#cerahsatubadan
#glowing
#putihtanpacucuk
#gluta
#luluskkm
#darikilangditirafGMP
Meet our #founder 💕
. .
#Repost @rnandra with @repostapp
・・・
••• Wearing lashes in Blair @dolcevanitylondon •••
Been working really hard to start something that I'm super passionate about & to create a product that everyone would love just as much as I do! Being a makeup artist (though it's something I have taken a step back in), I have always loved makeup and always thought I could provide much more than a service so it was only natural for me to take the next step to produce something that I have put so much love and effort into - Luxury wispy 3D lashes to suit you! Really excited to bring this to you all and for the journey 😘♥️ Follow @dolcevanitylondon to keep your eyes on our luxury lashes and much more!
.
.
#luxurylashes #dolcevanitylondon #makeup
Meet our #founder  💕 . . #Repost  @rnandra with @repostapp ・・・ ••• Wearing lashes in Blair @dolcevanitylondon ••• Been working really hard to start something that I'm super passionate about & to create a product that everyone would love just as much as I do! Being a makeup artist (though it's something I have taken a step back in), I have always loved makeup and always thought I could provide much more than a service so it was only natural for me to take the next step to produce something that I have put so much love and effort into - Luxury wispy 3D lashes to suit you! Really excited to bring this to you all and for the journey 😘♥️ Follow @dolcevanitylondon to keep your eyes on our luxury lashes and much more! . . #luxurylashes  #dolcevanitylondon  #makeup 
Sorry for not being active at the moment~ Exam is less than 4 weeks away. And I don't feel much motivated for almost anything (except eating lol) so you won't be expecting me unless weekends (maybe?) My schedule is very tiring on weekdays and I've only got weekends to study and finish mostly of my hw 😱😱😱😱😤 idk why my body is messed up maybe the sleeping schedule I guess it's been taking tolls on me TwT please pray that I can do my best for the exam soon~ soo many things to do 😥😥😥 Credit to the owner

#lightningreturns #lightningfarron #lightning #clairefarron #ff13 #FFXIII #finalfantasy13 #finalfantasy #finalfantasyxiii #animegirl #anime #animekawaii #kawaii #kawaiianime #kawaiigirl #kawaiidesu #claire#lightningclairefarron #clairelightningfarron #flawless #badass #swag #hope #hopeestheim #hoperai #hopelight
Sorry for not being active at the moment~ Exam is less than 4 weeks away. And I don't feel much motivated for almost anything (except eating lol) so you won't be expecting me unless weekends (maybe?) My schedule is very tiring on weekdays and I've only got weekends to study and finish mostly of my hw 😱😱😱😱😤 idk why my body is messed up maybe the sleeping schedule I guess it's been taking tolls on me TwT please pray that I can do my best for the exam soon~ soo many things to do 😥😥😥 Credit to the owner #lightningreturns  #lightningfarron  #lightning  #clairefarron  #ff13  #FFXIII  #finalfantasy13  #finalfantasy  #finalfantasyxiii  #animegirl  #anime  #animekawaii  #kawaii  #kawaiianime  #kawaiigirl  #kawaiidesu  #claire #lightningclairefarron  #clairelightningfarron  #flawless  #badass  #swag  #hope  #hopeestheim  #hoperai  #hopelight 
Pretty brown tones for this babe ❤ using @modelrocklashes double individuals in long. So comfortable for the eye if you don't like the feeling of strip lashes .
.
.

#makeup#patmcgrath#cosmetics#maccosmetics#napoleonperdis#becca#smokeyeye#lashes#gold#earthy#shimmer#metallic#makeupaddict#makeupjunkie#motd#geelongmakeup#makeupgeelong#melbournemakeup#makeupmelbourne#model#fashion#beauty#flawless#skin#glowing#meccamaxima#narsissist#
ATASI MASALAH JERAWAT, PARUT JERAWAT, KULIT KUSAM, BERMINYAK, TONA TIDAK SEKATA
.
Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
1 botol vitamin c plus shaklee ada 180 biji, Untuk PENGGUNAAN 6 BULAN. .
Antara kebaikan vitamin c plus shaklee :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah.
.
ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP 👇
.
.
🌸Hidayah 0173319085
🌸Hidayah 0173319085
🌸Hidayah 0173319085
.
📲 Whatsapp for fast respon
.
📦 Postage world wide!
.
Your health & beauty consultant
Hidayah
0173319085
.
#hidayahshaklee #vitamincshaklee #esppromo #vitamincmurah #cantik #antijerawat #kecutkanjerawat #hilangparut #flawless #cerahgebu #shakleeeffects #shakleeonline #codshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahsubang #shakleearadamansara #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleebentong #shakleeterengganu #shakleeselangor #Shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleebrunei
ATASI MASALAH JERAWAT, PARUT JERAWAT, KULIT KUSAM, BERMINYAK, TONA TIDAK SEKATA . Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 1 botol vitamin c plus shaklee ada 180 biji, Untuk PENGGUNAAN 6 BULAN. . Antara kebaikan vitamin c plus shaklee : . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah. . ODER DAN PERTANYAAN, WHATSAPP 👇 . . 🌸Hidayah 0173319085 🌸Hidayah 0173319085 🌸Hidayah 0173319085 . 📲 Whatsapp for fast respon . 📦 Postage world wide! . Your health & beauty consultant Hidayah 0173319085 . #hidayahshaklee  #vitamincshaklee  #esppromo  #vitamincmurah  #cantik  #antijerawat  #kecutkanjerawat  #hilangparut  #flawless  #cerahgebu  #shakleeeffects  #shakleeonline  #codshaklee  #shakleepetalingjaya  #shakleekelanajaya  #shakleelembahsubang  #shakleearadamansara  #shakleeshahalam  #shakleeuitm  #shakleebentong  #shakleeterengganu  #shakleeselangor  #Shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei 
❤️TESTI GORGEOUS JUICE ❤️
.
Fresh testimoni on Gorgeous Juice.
.
Bukan sahaja bagi kulit muka cantik tapi dapat happy kan suami 😜.
.
Nak info lagi?  Whatapps ke +6019-2755616
.
#mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikterbaik #surihatimrpilot #isterituanihsan #serojairdina #lofattah #rozitachewan #neelofa #aydajebat #AmyraRosli #janganmengata #cantik #putihgebu #flawless #flawlessskin #kurus#gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #testigjmissy
❤️TESTI GORGEOUS JUICE ❤️ . Fresh testimoni on Gorgeous Juice. . Bukan sahaja bagi kulit muka cantik tapi dapat happy kan suami 😜. . Nak info lagi? Whatapps ke +6019-2755616 . #mervecosmetic  #mervecosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kosmetikterbaik  #surihatimrpilot  #isterituanihsan  #serojairdina  #lofattah  #rozitachewan  #neelofa  #aydajebat  #AmyraRosli  #janganmengata  #cantik  #putihgebu  #flawless  #flawlessskin  #kurus #gorgeousjuicebymerve  #gorgeousjuice  #testigjmissy 
Lihat penangan 1MMF ni,HQ kena kayakan stok sebabnya ramai yang repeat order dan terpukau dengan hasilnya

Nak cuba 1MMF WHATSAPP ATIE : 013 6088442

#produkkecantikan #foundation #glowing #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #parut #foundationmurah #foundationcantik #mua #makeup #makeuppengantin #1mmf #1minutemiraclefoundation #1mmfselangor #1mmfnegerisembilan #merelipbakmutiara
#glowingfoundation #dropshipwanted#sayasuka #sayajualmurah #sayajual
uolls akan dapat kesan kulit muka macam ni jika uolls amalkan yanko skincare... n nak tau lebih lanjut bole dm admin

#skincare #yanko #terbaik #flawless #impian #suami #sayang
. Informasi Pemesanan Hubungi: Line: @xsv0872g (pakai @ depannya) WA: 082320511293 BEAUTYSKY MAGIC WHITENING CREAM Rp 180.000 Isi Paket: - day cream - night cream - facial toner - facial cleanser - vitamin whitening cream Perawatan wajah Beautysky hadir Memberikan hasil nyata Menjadikan kulitmu halus, lembut, putih merona, sehat dan cerah bercahaya Perawatan selamanya yang memanjakan kulit wajahmu dg sempurna Aman dan nyaman digunakan utk perawatan kulit wajah sehari2 Teksturnya yg lembut dan tidak lengket, memberikan sensasi yg berbeda dg krem2 pemutih yg byk beredar dipasaran Teruji secara klinis lolos uji laboratorium dan sertifikasi Halal MUI Registrasi BPOM on Proc Paket Beautysky magic cream #Flawless Night Cream Dengan kandungan AHA, Kojic, Arbutin, Serbuk Mutiara dan Collagen mampu membantu mencerahkan dan merawat keremajaan kulit wajah AHA berfungsi mengangkat sel kulit mati dan membantu proses generasi sel kulit mati. Collagen membantu memelihara elastisitas kulit dan menjaga kelembaban kulit Kulit wajah tampak cerah,muda berseri #Perfect Glow Day Cream Pelembab sekaligus tabir surya dgn spf 50 mampu melindungi wajah dari efek buruk sinar matahari Membantu mencerahkan wajah,membantu melembabkan dan menjaga elastisitas wajah. Dengan tekstur cream yg ringam memberikan rasa nyaman pada kulit. #Facial Tonic & Facial Cleanser Diperkaya dgn kandungan AHA yg secara efektif membanntu sel kulit mati,debu dan kotoran dan sisa make up yg menyumbat pori-pori Pori2 mengecil dan wajah menjadi lembab #beautyskyacne #beautyskymurah #beautyskymagiccreammurah #beautysky #beautyskincare #beautyskyskincare #beautyskyoriginal #beautyskyori #beautyskycream #beautyskymagiccream #beautyskyjakarta #beautyskysurabaya #beautyskycreammurah #obatjerawatherbal #obatjerawat #creampemutih #creampemutihmurah #creampemutihaman #obatjerawatampuh #obatjerawataman
. Informasi Pemesanan Hubungi: Line: @xsv0872g (pakai @ depannya) WA: 082320511293 BEAUTYSKY MAGIC WHITENING CREAM Rp 180.000 Isi Paket: - day cream - night cream - facial toner - facial cleanser - vitamin whitening cream Perawatan wajah Beautysky hadir Memberikan hasil nyata Menjadikan kulitmu halus, lembut, putih merona, sehat dan cerah bercahaya Perawatan selamanya yang memanjakan kulit wajahmu dg sempurna Aman dan nyaman digunakan utk perawatan kulit wajah sehari2 Teksturnya yg lembut dan tidak lengket, memberikan sensasi yg berbeda dg krem2 pemutih yg byk beredar dipasaran Teruji secara klinis lolos uji laboratorium dan sertifikasi Halal MUI Registrasi BPOM on Proc Paket Beautysky magic cream #Flawless  Night Cream Dengan kandungan AHA, Kojic, Arbutin, Serbuk Mutiara dan Collagen mampu membantu mencerahkan dan merawat keremajaan kulit wajah AHA berfungsi mengangkat sel kulit mati dan membantu proses generasi sel kulit mati. Collagen membantu memelihara elastisitas kulit dan menjaga kelembaban kulit Kulit wajah tampak cerah,muda berseri #Perfect  Glow Day Cream Pelembab sekaligus tabir surya dgn spf 50 mampu melindungi wajah dari efek buruk sinar matahari Membantu mencerahkan wajah,membantu melembabkan dan menjaga elastisitas wajah. Dengan tekstur cream yg ringam memberikan rasa nyaman pada kulit. #Facial  Tonic & Facial Cleanser Diperkaya dgn kandungan AHA yg secara efektif membanntu sel kulit mati,debu dan kotoran dan sisa make up yg menyumbat pori-pori Pori2 mengecil dan wajah menjadi lembab #beautyskyacne  #beautyskymurah  #beautyskymagiccreammurah  #beautysky  #beautyskincare  #beautyskyskincare  #beautyskyoriginal  #beautyskyori  #beautyskycream  #beautyskymagiccream  #beautyskyjakarta  #beautyskysurabaya  #beautyskycreammurah  #obatjerawatherbal  #obatjerawat  #creampemutih  #creampemutihmurah  #creampemutihaman  #obatjerawatampuh  #obatjerawataman 
Elok syima bersila, hana tanya "mana kaki maklong".
.
Gemuk sangat ke aku sampai kaki bersila boleh hilang sebelah😒

Kanak kanak ni jujur. Jadi syima rasa betul lah tu😔

Syima kena lebih consistent dalam shake shake ESP💪

Supaya kaki tak gemuk macam 🐘

NAK KURUS TANPA BERLAPAR?

Whatsapp syima tanya HOW!
018.3252.507

#healthybeautyfamily
#bisneswithAHG #sayajualshaklee #proteinshake #shakleekl #shakleewangsamaju #sayajualshaklee #sayajual #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #setberpantang #setberpantangshaklee #flawless #jeragat #espshaklee
Elok syima bersila, hana tanya "mana kaki maklong". . Gemuk sangat ke aku sampai kaki bersila boleh hilang sebelah😒 Kanak kanak ni jujur. Jadi syima rasa betul lah tu😔 Syima kena lebih consistent dalam shake shake ESP💪 Supaya kaki tak gemuk macam 🐘 NAK KURUS TANPA BERLAPAR? Whatsapp syima tanya HOW! 018.3252.507 #healthybeautyfamily  #bisneswithAHG  #sayajualshaklee  #proteinshake  #shakleekl  #shakleewangsamaju  #sayajualshaklee  #sayajual  #sethamil  #setmengandung  #setmengandungshaklee  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #flawless  #jeragat  #espshaklee 
@elsas_wholesomelife has a simple philosophy we love... Eat more plants. 💚🌿 And look at all of those fruit extracts on her plate! 😍❤️ #fruitextracts #naturalbeauty #baréalchemy
RepostBy @innizdihar: "THIS IS OUR SCRUB TEXTURE..
💯 natural ingredients :-
1. Pati Apricot. 2.Garam Bukit. 3.Gula Perang
4.Whitening Essence

kelebihan scrub ni ??
🌸mencerahkan kulit muka dan badan
🌸menghilangkan jerawat (mmg fokus utk ini)
🌸menghapuskan whiteheads,blackheads
🌸menanggalkan sel kulit mati
🌸melicinkan kulit

Tak perlu pakai byk.. separuh dr gambar tu pun sudah cukup.. gosok pelahan di muka secara urutan membulat.. gosok sampai garam tu mula menghilang dr kulit.. kemudian bilas. Anda akan rasa skin menjadi lembut n licin
.
Berbaloi2 hanya RM59‼️ tahan selama 2 bulan selain muka sesuai digunakan utk badan. 
#scrubdistrict #scrubdistrictangels" (via #Quick reposter @AppsKottage)
RepostBy @innizdihar: "THIS IS OUR SCRUB TEXTURE.. 💯 natural ingredients :- 1. Pati Apricot. 2.Garam Bukit. 3.Gula Perang 4.Whitening Essence kelebihan scrub ni ?? 🌸mencerahkan kulit muka dan badan 🌸menghilangkan jerawat (mmg fokus utk ini) 🌸menghapuskan whiteheads,blackheads 🌸menanggalkan sel kulit mati 🌸melicinkan kulit Tak perlu pakai byk.. separuh dr gambar tu pun sudah cukup.. gosok pelahan di muka secara urutan membulat.. gosok sampai garam tu mula menghilang dr kulit.. kemudian bilas. Anda akan rasa skin menjadi lembut n licin . Berbaloi2 hanya RM59‼️ tahan selama 2 bulan selain muka sesuai digunakan utk badan. #scrubdistrict  #scrubdistrictangels " (via #Quick  reposter @AppsKottage)
Testimoni diri sendiri consume Set Kecantikan Shaklee 🙈.. Haih tak jual la bende yang tak bagi kesan.. Kakak jual bende kakak pon memang consume 😉
.
S E T  K E C A N T I K A N

Risau dengan masalah kulit tidak sekata? Resdung? Tidak bertenaga? Sistem imunisasi rendah? Kulit kusam?
.

Jangan risau Set Kecantikan Shaklee insyaAllah boleh bantu selesaikan masalah anda. Apa yang ade dalam set kecantikan nie??
.
E S P
🍓memberi tenaga kepada tubuh
🍓memanjang jangka masa kekenyangan (sape nak kurus?)
🍓mencegah sakit jantung
🍓sesuai untuk pesakit maigrain dan insomnia
🍓mencegah risiko osteoporosis
🍓menganjalkan kulit (nak cantik dan mantap?)
🍓 awet muda
🍓membaiki kesuburan rambut
.
V I T A M I N  C  P L U S
🍊 merangsang pembentukan collagen
🍊membantu mencerahkan kulit
🍊bertindak sebagai antibody
🍊melambatkan penuaan
🍊bertindak sebagai pemulihan pada masalah gusi berdarah
🍊membantu mengurangkan kolestrol dalam darah
.
V I T A M I N  E
🍒 memulihkan struktur kulit agar lebih cantik, anjal dan licin
🍒 antipenuaan dan antioksida yang tinggi
🍒 melembapkan kulit
🍒 mengurangkan masalah senggugut
🍒 meningkatkan kesihatan jantung
🍒 melancarkan peredaran darah
🍒membaiki masalah 'sunburn'
.

Berminat? Meh pm kakak laju-laju for further infos and guidelines

Shaklee Independent Distributor
019-2545313 | yana wahab 💋
#shakleemurah #shakleen9 #shakleeshahalam #shakleebahau #shakleecod #setkecantikan #flawless #cantik #awetmuda #ilofayou #doayangbaikbaik
Testimoni diri sendiri consume Set Kecantikan Shaklee 🙈.. Haih tak jual la bende yang tak bagi kesan.. Kakak jual bende kakak pon memang consume 😉 . S E T K E C A N T I K A N Risau dengan masalah kulit tidak sekata? Resdung? Tidak bertenaga? Sistem imunisasi rendah? Kulit kusam? . Jangan risau Set Kecantikan Shaklee insyaAllah boleh bantu selesaikan masalah anda. Apa yang ade dalam set kecantikan nie?? . E S P 🍓memberi tenaga kepada tubuh 🍓memanjang jangka masa kekenyangan (sape nak kurus?) 🍓mencegah sakit jantung 🍓sesuai untuk pesakit maigrain dan insomnia 🍓mencegah risiko osteoporosis 🍓menganjalkan kulit (nak cantik dan mantap?) 🍓 awet muda 🍓membaiki kesuburan rambut . V I T A M I N C P L U S 🍊 merangsang pembentukan collagen 🍊membantu mencerahkan kulit 🍊bertindak sebagai antibody 🍊melambatkan penuaan 🍊bertindak sebagai pemulihan pada masalah gusi berdarah 🍊membantu mengurangkan kolestrol dalam darah . V I T A M I N E 🍒 memulihkan struktur kulit agar lebih cantik, anjal dan licin 🍒 antipenuaan dan antioksida yang tinggi 🍒 melembapkan kulit 🍒 mengurangkan masalah senggugut 🍒 meningkatkan kesihatan jantung 🍒 melancarkan peredaran darah 🍒membaiki masalah 'sunburn' . Berminat? Meh pm kakak laju-laju for further infos and guidelines Shaklee Independent Distributor 019-2545313 | yana wahab 💋 #shakleemurah  #shakleen9  #shakleeshahalam  #shakleebahau  #shakleecod  #setkecantikan  #flawless  #cantik  #awetmuda  #ilofayou  #doayangbaikbaik