an online Instagram web viewer

#flawlessispriceless medias

Photos

Hello Ladies...In Idealyst , we have a COMPLETE MACHO-MASCULIN TRANSFORMATIONS for your Hubby / Boyfriend/ BFF with our STATE OF THE ART 5 โ›ค treatments...Its time to Polish their Dull Skin, reshaping back their chubby & flabby face or tummy, removing face wrinkles &  removing all those black/whiteheads to make them your TRUE-HERO again ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š
.
#IDEALYSTforHIM treatments are available at all branch of IDEALYST CLINIC & MEDISPA whole MALAYSIA โœ”
.
If u care for them...TAG EM .
#wecreateothersimmitate
#aestheticTRENDsetter
#multipleawardwinningclinic #MultipleAwardWinningmedispa 
#KingOfAesthetics 
#flawlessispriceless 
#menspa
.
@idealyst_hq @idealyst.trillion @idealystwangsamaju @idealyst.bangigateway @idealyst_hartamas @idealyst.putrajaya
Hello Ladies...In Idealyst , we have a COMPLETE MACHO-MASCULIN TRANSFORMATIONS for your Hubby / Boyfriend/ BFF with our STATE OF THE ART 5 โ›ค treatments...Its time to Polish their Dull Skin, reshaping back their chubby & flabby face or tummy, removing face wrinkles & removing all those black/whiteheads to make them your TRUE-HERO again ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š . #IDEALYSTforHIM  treatments are available at all branch of IDEALYST CLINIC & MEDISPA whole MALAYSIA โœ” . If u care for them...TAG EM . #wecreateothersimmitate  #aestheticTRENDsetter  #multipleawardwinningclinic  #MultipleAwardWinningmedispa  #KingOfAesthetics  #flawlessispriceless  #menspa  . @idealyst_hq @idealyst.trillion @idealystwangsamaju @idealyst.bangigateway @idealyst_hartamas @idealyst.putrajaya
Hello Ladies...In Idealyst , we have a COMPLETE MACHO-MASCULIN TRANSFORMATIONS for your Hubby / Boyfriend/ BFF with our STATE OF THE ART 5 โ›ค treatments...Its time to Polish their Dull Skin, reshaping back their chubby & flabby face or tummy, removing face wrinkles &  removing all those black/whiteheads to make them your TRUE-HERO again ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š
.
#IDEALYSTforHIM treatments are available at all branch of IDEALYST CLINIC & MEDISPA whole MALAYSIA โœ”
.
If u care for them...TAG EM .
#wecreateothersimmitate
#aestheticTRENDsetter
#multipleawardwinningclinic #MultipleAwardWinningmedispa 
#KingOfAesthetics 
#flawlessispriceless 
#menspa
.
@idealyst_hq @idealyst.trillion @idealystwangsamaju @idealyst.bangigateway @idealyst_hartamas @idealyst.putrajaya
Hello Ladies...In Idealyst , we have a COMPLETE MACHO-MASCULIN TRANSFORMATIONS for your Hubby / Boyfriend/ BFF with our STATE OF THE ART 5 โ›ค treatments...Its time to Polish their Dull Skin, reshaping back their chubby & flabby face or tummy, removing face wrinkles & removing all those black/whiteheads to make them your TRUE-HERO again ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š . #IDEALYSTforHIM  treatments are available at all branch of IDEALYST CLINIC & MEDISPA whole MALAYSIA โœ” . If u care for them...TAG EM . #wecreateothersimmitate  #aestheticTRENDsetter  #multipleawardwinningclinic  #MultipleAwardWinningmedispa  #KingOfAesthetics  #flawlessispriceless  #menspa  . @idealyst_hq @idealyst.trillion @idealystwangsamaju @idealyst.bangigateway @idealyst_hartamas @idealyst.putrajaya
Good morning #Queenofmutiara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
TIPS.. Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak 250m.
๐ŸทSelepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) 250ml Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1 liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air 250m.
๐Ÿท Sebelum tidur, minum segelas air masak 250m Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5 liter. .
TIPS 2.
๐ŸทMinum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri.
๐Ÿท Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur .
๐Ÿท Amb supplemen/vitamin bersama 2 gelas air. Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan.
๐Ÿท Minum 1 gelas air selepas ke tandas. Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu.
๐Ÿท Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minun air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu
๐Ÿท Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum.
๐Ÿท Minum air masak apabila terasa lapar atau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi.
๐Ÿท Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Alhamdulillah, jika anda ikut tips di atas, maka anda berjaya cukup kan minum air masak 3liter sehari Mudah kan? Itu tidak termasuk air masak yang kita minum masa makan supplement Siapa yang rasa susah nak cukupkan 3 liter sehari, boleh cuba tips yang di kongsikan ini ye. Mula-mula mungkin tak biasa, tapi bila dah jadi rutin, semuanya rasa mudah. Sedar-sedar dah minum 3liter air masak ni sehari. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค“ #flawlessispriceless
Good morning #Queenofmutiara  ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ TIPS.. Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak 250m. ๐ŸทSelepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) 250ml Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1 liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air 250m. ๐Ÿท Sebelum tidur, minum segelas air masak 250m Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5 liter. . TIPS 2. ๐ŸทMinum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri. ๐Ÿท Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur . ๐Ÿท Amb supplemen/vitamin bersama 2 gelas air. Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan. ๐Ÿท Minum 1 gelas air selepas ke tandas. Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu. ๐Ÿท Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minun air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu ๐Ÿท Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum. ๐Ÿท Minum air masak apabila terasa lapar atau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi. ๐Ÿท Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Alhamdulillah, jika anda ikut tips di atas, maka anda berjaya cukup kan minum air masak 3liter sehari Mudah kan? Itu tidak termasuk air masak yang kita minum masa makan supplement Siapa yang rasa susah nak cukupkan 3 liter sehari, boleh cuba tips yang di kongsikan ini ye. Mula-mula mungkin tak biasa, tapi bila dah jadi rutin, semuanya rasa mudah. Sedar-sedar dah minum 3liter air masak ni sehari. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค“ #flawlessispriceless 
Selamat pagi..๐Ÿ˜Š
Jom cuba Royal Glow untuk kulit yang Bersih mulus..
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
๐Ÿ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
๐Ÿ’• Melambatkan proses penuaan kulit
๐Ÿ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
๐Ÿ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
๐Ÿ’• Memudarkan parut2 di wajah
๐Ÿ’• Memudarkan tompok2 hitam
๐Ÿ’• Mengecilkan liang roma
๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
๐Ÿ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..โ˜บ
.
๐Ÿ’ฒRm 180 ๐Ÿ“ฆPostage Rm 7
๐Ÿ’Š60 biji tablet
๐Ÿš˜COD Shah Alam dan sekitar
๐Ÿ’–FREE GIFT
.
๐Ÿ“ฑ012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #royalglowshahalam
Selamat pagi..๐Ÿ˜Š Jom cuba Royal Glow untuk kulit yang Bersih mulus.. . Antara fungsi2nya adalah., . ๐Ÿ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Melambatkan proses penuaan kulit ๐Ÿ’• Menambah seri dan sinar pada wajah ๐Ÿ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru ๐Ÿ’• Memudarkan parut2 di wajah ๐Ÿ’• Memudarkan tompok2 hitam ๐Ÿ’• Mengecilkan liang roma ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat sedia ada ๐Ÿ’• Mencegah enzema .. . . Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..โ˜บ . ๐Ÿ’ฒRm 180 ๐Ÿ“ฆPostage Rm 7 ๐Ÿ’Š60 biji tablet ๐Ÿš˜COD Shah Alam dan sekitar ๐Ÿ’–FREE GIFT . ๐Ÿ“ฑ012 5959 554 . #goodskincare  #royalglowkl  #idealyst  #sayajualsupplement  #sayajual  #meletop  #gojesmaut  #uvprotection  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #skinproblem  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystshahalam  #idealystsubang  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #royalglowshahalam 
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at :
.
KL @idealyst.trillion * @idealyst_hq Neodamansara *
@idealyst_hartamas
@idealyst.putrajaya 
@idealyst.bangigateway 
@idealystwangsamaju .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife #malindoteam #airasia #malaysianairlines
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at :
.
KL @idealyst.trillion * @idealyst_hq Neodamansara *
@idealyst_hartamas
@idealyst.putrajaya 
@idealyst.bangigateway 
@idealystwangsamaju .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife #malindoteam #airasia #mas
Every girl's bestfriend. Matte Lipcreme Perfect Nude has been getting all the attention for it's beautiful color and smooth texture. It would be a go to color for you daily wear๐Ÿ’„๐Ÿ’‹
.
๐ŸŒธ Hydrating
๐ŸŒธ Conditioning
๐ŸŒธ Vit E & Collagen
๐ŸŒธ Long lasting
๐ŸŒธ Full coverage.
๐ŸŒธ Long lasting
๐ŸŒธ Matte Finishing
๐ŸŒธ VANILLA FLAVOR
๐ŸŒธ Smudge Proof.

RM39, whatsapp 0133874678 to purchase ๐Ÿ˜‰

#hermosalipmatte #sapotlokal #nontoxicbeauty #lokalah  #hermosabybelinda #supporthermosa #instadaily #flawlessispriceless #instagood #organicproduct #makeuplover #makeuplover #organicskincare #muaselangor #hermosalovers #instamood #hermosamalaysia #hermosaklang #hermosamattelipcreme #hermosasetiaalam #agenthermosaklang #teamwanamerimeroket๐Ÿš€ #teamwanameri
Every girl's bestfriend. Matte Lipcreme Perfect Nude has been getting all the attention for it's beautiful color and smooth texture. It would be a go to color for you daily wear๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ . ๐ŸŒธ Hydrating ๐ŸŒธ Conditioning ๐ŸŒธ Vit E & Collagen ๐ŸŒธ Long lasting ๐ŸŒธ Full coverage. ๐ŸŒธ Long lasting ๐ŸŒธ Matte Finishing ๐ŸŒธ VANILLA FLAVOR ๐ŸŒธ Smudge Proof. RM39, whatsapp 0133874678 to purchase ๐Ÿ˜‰ #hermosalipmatte  #sapotlokal  #nontoxicbeauty  #lokalah  #hermosabybelinda  #supporthermosa  #instadaily  #flawlessispriceless  #instagood  #organicproduct  #makeuplover  #makeuplover  #organicskincare  #muaselangor  #hermosalovers  #instamood  #hermosamalaysia  #hermosaklang  #hermosamattelipcreme  #hermosasetiaalam  #agenthermosaklang  #teamwanamerimeroket ๐Ÿš€ #teamwanameri 
Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #nosefillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#malaysianairlines #airasiacabincrew #airasiax
from @idealyst_hartamas -  Antara kelebihan dan kebaikan oxygold :
- Menganjalkan kulit wajah.
- Mengecilkan liang pori pori muka.
- Menanggalkan sel kulit mati, memutih serta mencerahkan kulit wajah (instant glowing).
- Kulit terasa halus, lembut serta dapat mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat, menyerap minyak dan kotoran berlebihan.
- Revitalizing, rejuvenating, & anti aging effect.
- Facilitate removal of toxin and waste.
- Assists lympatic drainage.
- Help improve blood circulations.
- Enhances skin elasticity.
- Accelerates skin renewal.
- Helps reverses oxidation damages.

HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT .
Whatsapp 011-61210187
Call 0362112017
. *Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita yang mengandung.

#oxygoldbyidealyst 
#hydrafacialbyidealyst 
#flawlessispriceless
#idealystclinic
from @idealyst_hartamas - Antara kelebihan dan kebaikan oxygold : - Menganjalkan kulit wajah. - Mengecilkan liang pori pori muka. - Menanggalkan sel kulit mati, memutih serta mencerahkan kulit wajah (instant glowing). - Kulit terasa halus, lembut serta dapat mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat, menyerap minyak dan kotoran berlebihan. - Revitalizing, rejuvenating, & anti aging effect. - Facilitate removal of toxin and waste. - Assists lympatic drainage. - Help improve blood circulations. - Enhances skin elasticity. - Accelerates skin renewal. - Helps reverses oxidation damages. HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT . Whatsapp 011-61210187 Call 0362112017 . *Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita yang mengandung. #oxygoldbyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #flawlessispriceless  #idealystclinic 
Good morning #Queenofmutiara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
TIPS.. Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak 250m.
๐ŸทSelepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) 250ml Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1 liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air 250m.
๐Ÿท Sebelum tidur, minum segelas air masak 250m Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5 liter. .
TIPS 2.
๐ŸทMinum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri.
๐Ÿท Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur .
๐Ÿท Amb supplemen/vitamin bersama 2 gelas air. Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan.
๐Ÿท Minum 1 gelas air selepas ke tandas. Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu.
๐Ÿท Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minun air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu
๐Ÿท Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum.
๐Ÿท Minum air masak apabila terasa lapar atau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi.
๐Ÿท Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Alhamdulillah, jika anda ikut tips di atas, maka anda berjaya cukup kan minum air masak 3liter sehari Mudah kan? Itu tidak termasuk air masak yang kita minum masa makan supplement Siapa yang rasa susah nak cukupkan 3 liter sehari, boleh cuba tips yang di kongsikan ini ye. Mula-mula mungkin tak biasa, tapi bila dah jadi rutin, semuanya rasa mudah. Sedar-sedar dah minum 3liter air masak ni sehari. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค“ #flawlessispriceless 
#queenmutiaraofficial #assalamualaikum
Good morning #Queenofmutiara  ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ TIPS.. Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak 250m. ๐ŸทSelepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) 250ml Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1 liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air 250m. ๐Ÿท Sebelum tidur, minum segelas air masak 250m Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5 liter. . TIPS 2. ๐ŸทMinum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri. ๐Ÿท Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur . ๐Ÿท Amb supplemen/vitamin bersama 2 gelas air. Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan. ๐Ÿท Minum 1 gelas air selepas ke tandas. Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu. ๐Ÿท Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minun air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu ๐Ÿท Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum. ๐Ÿท Minum air masak apabila terasa lapar atau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi. ๐Ÿท Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Alhamdulillah, jika anda ikut tips di atas, maka anda berjaya cukup kan minum air masak 3liter sehari Mudah kan? Itu tidak termasuk air masak yang kita minum masa makan supplement Siapa yang rasa susah nak cukupkan 3 liter sehari, boleh cuba tips yang di kongsikan ini ye. Mula-mula mungkin tak biasa, tapi bila dah jadi rutin, semuanya rasa mudah. Sedar-sedar dah minum 3liter air masak ni sehari. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค“ #flawlessispriceless  #queenmutiaraofficial  #assalamualaikum 
Antara kelebihan dan kebaikan oxygold :
- Menganjalkan kulit wajah.
- Mengecilkan liang pori pori muka.
- Menanggalkan sel kulit mati, memutih serta mencerahkan kulit wajah (instant glowing).
- Kulit terasa halus, lembut serta dapat mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat, menyerap minyak dan kotoran berlebihan.
- Revitalizing, rejuvenating, & anti aging effect.
- Facilitate removal of toxin and waste.
- Assists lympatic drainage.
- Help improve blood circulations.
- Enhances skin elasticity.
- Accelerates skin renewal.
- Helps reverses oxidation damages.

HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT .
Whatsapp 011-61210187
Call 0362112017
. *Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita yang mengandung.

#oxygoldbyidealyst 
#hydrafacialbyidealyst 
#flawlessispriceless
#idealystclinic
Antara kelebihan dan kebaikan oxygold : - Menganjalkan kulit wajah. - Mengecilkan liang pori pori muka. - Menanggalkan sel kulit mati, memutih serta mencerahkan kulit wajah (instant glowing). - Kulit terasa halus, lembut serta dapat mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat, menyerap minyak dan kotoran berlebihan. - Revitalizing, rejuvenating, & anti aging effect. - Facilitate removal of toxin and waste. - Assists lympatic drainage. - Help improve blood circulations. - Enhances skin elasticity. - Accelerates skin renewal. - Helps reverses oxidation damages. HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT . Whatsapp 011-61210187 Call 0362112017 . *Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita yang mengandung. #oxygoldbyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #flawlessispriceless  #idealystclinic 
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Usually its gonna ne RM1k++ but NOW NOW NOW  its just rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at @idealyst.trillion & @idealyst_hq .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife
Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #eyebagfillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#mas #airasiacabincrew #airasiax
Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #nosefillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#malaysianairlines #airasiacabincrew #airasiax
We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called 
#IDEALYSTmemberGETmembers
.
Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before)  to Neodamansara @idealyst_hq  or KL @idealyst.trillion  to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply .
This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’–
.
#kingofAesthetics #multipleawardwinningclinic 
#idealystMGM
#flawlessispriceless
#flawless #estetika #aesthetic
#medispa #gluta #collagen
We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called #IDEALYSTmemberGETmembers  . Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before) to Neodamansara @idealyst_hq or KL @idealyst.trillion to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply . This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’– . #kingofAesthetics  #multipleawardwinningclinic  #idealystMGM  #flawlessispriceless  #flawless  #estetika  #aesthetic  #medispa  #gluta  #collagen 
We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called 
#IDEALYSTmemberGETmembers
.
Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before)  to Neodamansara @idealyst_hq  or KL @idealyst.trillion  to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply .
This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’–
.
#kingofAesthetics #multipleawardwinningclinic 
#idealystMGM
#flawlessispriceless
#flawless #estetika #aesthetic
#medispa #gluta #collagen
We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called #IDEALYSTmemberGETmembers  . Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before) to Neodamansara @idealyst_hq or KL @idealyst.trillion to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply . This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’– . #kingofAesthetics  #multipleawardwinningclinic  #idealystMGM  #flawlessispriceless  #flawless  #estetika  #aesthetic  #medispa  #gluta  #collagen 
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at @idealyst.trillion & @idealyst_hq .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife
Antara kelebihan dan kebaikan oxygold :
- Menganjalkan kulit wajah.
- Mengecilkan liang pori pori muka.
- Menanggalkan sel kulit mati, memutih serta mencerahkan kulit wajah (instant glowing).
- Kulit terasa halus, lembut serta dapat mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat, menyerap minyak dan kotoran berlebihan.
- Revitalizing, rejuvenating, & anti aging effect.
- Facilitate removal of toxin and waste.
- Assists lympatic drainage.
- Help improve blood circulations.
- Enhances skin elasticity.
- Accelerates skin renewal.
- Helps reverses oxidation damages.

HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT .
Whatsapp 011-61210187
Call 0362112017
. *Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita yang mengandung.

#oxygoldbyidealyst 
#hydrafacialbyidealyst 
#flawlessispriceless
#idealystclinic
Antara kelebihan dan kebaikan oxygold : - Menganjalkan kulit wajah. - Mengecilkan liang pori pori muka. - Menanggalkan sel kulit mati, memutih serta mencerahkan kulit wajah (instant glowing). - Kulit terasa halus, lembut serta dapat mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat, menyerap minyak dan kotoran berlebihan. - Revitalizing, rejuvenating, & anti aging effect. - Facilitate removal of toxin and waste. - Assists lympatic drainage. - Help improve blood circulations. - Enhances skin elasticity. - Accelerates skin renewal. - Helps reverses oxidation damages. HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT . Whatsapp 011-61210187 Call 0362112017 . *Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita yang mengandung. #oxygoldbyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #flawlessispriceless  #idealystclinic 
Assalammualaikum....
.
.
Focus on what you do...
Assalammualaikum.... . . Focus on what you do...
TESTIMONI ROYALGLOW
.
๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐ŸปDULU KUSAM.... SKARANG TAK LAGI...
.
.
bukan perempuan je boleh consume...lelaki pon boleh ye...
.
Lelaki pon perlukan kulit yang bersih juga..gituuu
.
Everybody loves #royalglow .Why?
.
1.formulated by Professional Aesthetic Doctor @draidilazry 2.KKM registered
3.GMP certified
4.Bumiputra Products
5.Imported active ingredients from Japan & Europe
6.Helps in skin whitening,antiageing ,eczema & treat bad pimples.
.
Wasap 0125959 554
.
#testimoniroyalglow #kingofaesthetics #flawlessispriceless #jerawathilang #skinsupplement #supplementmalaysia #idealyst #kulitglowing #royalglowkl #royalglowshahalam #ajimaura #royalglowsingapore #royalglowusj #cintapaksarela #fattzura #hadiah #jerawat #kulitkusam #kulitkering #uitm #lelakicantik #royalglowcod #kunyahkunyahgebu #supplementviral
TESTIMONI ROYALGLOW . ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐ŸปDULU KUSAM.... SKARANG TAK LAGI... . . bukan perempuan je boleh consume...lelaki pon boleh ye... . Lelaki pon perlukan kulit yang bersih juga..gituuu . Everybody loves #royalglow  .Why? . 1.formulated by Professional Aesthetic Doctor @draidilazry 2.KKM registered 3.GMP certified 4.Bumiputra Products 5.Imported active ingredients from Japan & Europe 6.Helps in skin whitening,antiageing ,eczema & treat bad pimples. . Wasap 0125959 554 . #testimoniroyalglow  #kingofaesthetics  #flawlessispriceless  #jerawathilang  #skinsupplement  #supplementmalaysia  #idealyst  #kulitglowing  #royalglowkl  #royalglowshahalam  #ajimaura  #royalglowsingapore  #royalglowusj  #cintapaksarela  #fattzura  #hadiah  #jerawat  #kulitkusam  #kulitkering  #uitm  #lelakicantik  #royalglowcod  #kunyahkunyahgebu  #supplementviral 
Serum setiap hari dan setiap malam. Bila bangun pagi muka terasa fresh dan cerahโ˜€๏ธ
..
Kebaikan Bee Venom serum ini:
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengurangkan garis halus/kedutan di wajah terutama sekali kawasan bawah mata, dahi, garis senyum dan bahagian bawah dagu yang kendur
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengecilkan liang roma terbuka dan mengecilkan pori
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelembapkan kulit supaya tidak kering
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmenghaluskan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmencerahkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelambatkan proses penuaan
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmerawat keradangan/kemerahan
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmeremajakan kulit
..
Size ada 2 sahaja; 5ml (instock ) & 30ml (sold out)
..
WA 8769774๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowagents #royalglowbrunei #idealystagentbrunei #royalglowbruneiagent #flawlessispriceless #beevenombyidealyst #beevenombruneiagent #beevenomserumidealyst #beevenomagent #skingold #goldentumericmask #goldenturmericmaskbrunei #maskerkunyit #maskkunyitbrunei #skingoldagentbrunei
Serum setiap hari dan setiap malam. Bila bangun pagi muka terasa fresh dan cerahโ˜€๏ธ .. Kebaikan Bee Venom serum ini: ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengurangkan garis halus/kedutan di wajah terutama sekali kawasan bawah mata, dahi, garis senyum dan bahagian bawah dagu yang kendur ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengecilkan liang roma terbuka dan mengecilkan pori ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelembapkan kulit supaya tidak kering ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmenghaluskan kulit ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmencerahkan kulit ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelambatkan proses penuaan ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmerawat keradangan/kemerahan ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmeremajakan kulit .. Size ada 2 sahaja; 5ml (instock ) & 30ml (sold out) .. WA 8769774๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ #idealystclinic  #royalglowbyidealyst  #royalglowagents  #royalglowbrunei  #idealystagentbrunei  #royalglowbruneiagent  #flawlessispriceless  #beevenombyidealyst  #beevenombruneiagent  #beevenomserumidealyst  #beevenomagent  #skingold  #goldentumericmask  #goldenturmericmaskbrunei  #maskerkunyit  #maskkunyitbrunei  #skingoldagentbrunei 
Seronok tak bila tiap kali bangun pagi2 tgk cermin... muka Mashaaalah  fresh & natural glow je... sebijik jerawat pun x berani hinggap..
.
.
Husband & bf  plak puji manjang bila tgk wajah anda makin berseri seri... Hati siapa yg  xberbunga berbunga kann kalau kena puji hari2....๐Ÿ˜˜
.
Bila selfie post kt ig plak, kat komen tu x habis habis org dok tnya knapa lawa sgt pakai produk apa tu..mehh le share skit...weolls pon nk flawless jgak ๐Ÿ’˜
.
.
Meh sini  nak share PRODUK VIRAL YG MENCETUS  FENOMENA FLAWLESS  2018 yang korang kena & WAJIBBBB  try ๐Ÿ˜†๐Ÿ–’
.
.
1. GENTLE CLEANSER - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM- Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap.  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR- adalah  pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan  dan menyekat UV
.
PRODUK LAKU KERAS NI BERHARGA RM420 SIAP POST.
.
DIFORMULASI OLEH DR SELEBRITI ESTETIK NO 1 MALAYSIA @draidilazry Founder Idealyst Clinic & Medispa.
.
DM kami utk sebarang order atau berminat menjadi Agen Jualan Produk Idealyst .
.
#flawlessispriceless #idealystskincare
#multipleawardwinningclinic 
#royalglow #estetika
Seronok tak bila tiap kali bangun pagi2 tgk cermin... muka Mashaaalah fresh & natural glow je... sebijik jerawat pun x berani hinggap.. . . Husband & bf plak puji manjang bila tgk wajah anda makin berseri seri... Hati siapa yg xberbunga berbunga kann kalau kena puji hari2....๐Ÿ˜˜ . Bila selfie post kt ig plak, kat komen tu x habis habis org dok tnya knapa lawa sgt pakai produk apa tu..mehh le share skit...weolls pon nk flawless jgak ๐Ÿ’˜ . . Meh sini nak share PRODUK VIRAL YG MENCETUS FENOMENA FLAWLESS 2018 yang korang kena & WAJIBBBB try ๐Ÿ˜†๐Ÿ–’ . . 1. GENTLE CLEANSER - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran. . 2. HYALURONIK SERUM- Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . . 3. LIGHT HYDRATOR- adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak . 4. UV BLOCK SPF50 - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV . PRODUK LAKU KERAS NI BERHARGA RM420 SIAP POST. . DIFORMULASI OLEH DR SELEBRITI ESTETIK NO 1 MALAYSIA @draidilazry Founder Idealyst Clinic & Medispa. . DM kami utk sebarang order atau berminat menjadi Agen Jualan Produk Idealyst . . #flawlessispriceless  #idealystskincare  #multipleawardwinningclinic  #royalglow  #estetika 
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at :
.
KL @idealyst.trillion * @idealyst_hq Neodamansara *
@idealyst_hartamas
@idealyst.putrajaya 
@idealyst.bangigateway 
@idealystwangsamaju .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife #malindoteam #airasia #mas
#GPRepost,#reposter,#notetag @idealyst_medispa_damansara via @RepostApp ======> Idealyst skincare ๐Ÿ’•

1. GENTLE CLEANSER 120ml
membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
. . 
2. HYALURONIK SERUM 50ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap.  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
.
.
3. LIGHT HYDRATOR 50ml - adalah  pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak.
.
.
4. UV BLOCK SPF50 30ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan  dan menyekat UV.

Follow our official IG 
@idealyst_superstar 
@idealyst_superstar 
@idealyst_superstar 
#flawlessispriceless 
#gojesmaut 
#idealystmedispa 
#idealystjb 
#superstars
#GPRepost ,#reposter ,#notetag  @idealyst_medispa_damansara via @RepostApp ======> Idealyst skincare ๐Ÿ’• 1. GENTLE CLEANSER 120ml membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran. . . 2. HYALURONIK SERUM 50ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. . . 3. LIGHT HYDRATOR 50ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak. . . 4. UV BLOCK SPF50 30ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV. Follow our official IG @idealyst_superstar @idealyst_superstar @idealyst_superstar #flawlessispriceless  #gojesmaut  #idealystmedispa  #idealystjb  #superstars 
RepostBy @draidilazry: "Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #eyebagfillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#mas #airasiacabincrew #airasiax" (via #InstaRepost @AppsKottage)
ใƒปใƒปใƒป
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
Price of rm180/bottle/60 chewable candy .
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHION.
.
LETS FLAWLESS WITH ROYAL GLOW
.
.
012-5959554
.
ใƒปใƒปใƒป The POWER of SKIN WHITENING with #royalglowskinsupplement  . . Price of rm180/bottle/60 chewable candy . . Contains of various antioxidants including VITAMIN C & GLUTATHION. . LETS FLAWLESS WITH ROYAL GLOW . . 012-5959554 .
Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #lipsfillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#mas #airasiacabincrew #airasiax
Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #eyebagfillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#mas #airasiacabincrew #airasiax
Hurry Up ...Grab this Amazing Promo cos its just for 2 weeks ONLY ....U can buy & grab 1st during the Promo Period and Do-It-Later...๐Ÿ’ฏ
.
Click #lipsfillerbyidealyst to see more photos.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #MultipleAwardWinningClinic 
#flawless #estetika #restylane #juvederm #fillers #crewlife #malindo 
#malaysianairlines #airasiacabincrew #airasiax
@Regranned from @idealyst_hq - .
.
SERUM TERLAJAK BEST โ€ผ๏ธ===============================
Tahukah anda, serum bee venom merupakan pilihan ramai celebriti antarabangsa?? Tentulah sebab ia melambatkan proces penuaan kulit kita
.
.
Kita ni bila umur meningkat, collagen pun makin berkurangan... klu xjaga, haaa cepatkan kulit tu muncul garis2 halus n kedut... .
So here nak introduce serum terbaru keluaran @idealystclinic
๐ŸŒธserum bee venom ๐ŸŒธ
.
Ape yang best sangat bee venom serum ni ialah lepas sapu kat skin, skin akan rasa lembut n fresh je.... bau pun wangi je tau...
.
โŒmelekit, โŒberminyak
.
.
๐ŸŒธFungsi BEE VENOM SERUM๐ŸŒธ
โœ”๏ธanti agieng / anti penuaan
โœ”๏ธkecilkan liang pori
โœ”๏ธmencerahkan dan melembutkan kulit wajah
โœ”๏ธpromote new collagen production
โœ”๏ธhilangkan kedut2 dan garis2 halus
โœ”๏ธawet muda ๐Ÿ˜Š
.
So jangan lepaskan peluang untuk dapatkan serum Idealyst dari Korea ni.
.
Ada 2 size
โœ”๏ธsmall 5ml
โœ”๏ธbig 30ml (lagi jimat)
.
.
Wassap 012 5959 554
.
.
#goodskincare #idealystskincare #sayajualsupplement #beevenom #meletop #beevenomserum #kulitglowing #kulitbermasalah  #jerawat #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #awetmuda #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #antiaging #instashopmalaysia  #royalglowsubang #idealystskincareshahalam #kulitgebu #ajimaura
@Regranned from @idealyst_hq - . . SERUM TERLAJAK BEST โ€ผ๏ธ=============================== Tahukah anda, serum bee venom merupakan pilihan ramai celebriti antarabangsa?? Tentulah sebab ia melambatkan proces penuaan kulit kita . . Kita ni bila umur meningkat, collagen pun makin berkurangan... klu xjaga, haaa cepatkan kulit tu muncul garis2 halus n kedut... . So here nak introduce serum terbaru keluaran @idealystclinic ๐ŸŒธserum bee venom ๐ŸŒธ . Ape yang best sangat bee venom serum ni ialah lepas sapu kat skin, skin akan rasa lembut n fresh je.... bau pun wangi je tau... . โŒmelekit, โŒberminyak . . ๐ŸŒธFungsi BEE VENOM SERUM๐ŸŒธ โœ”๏ธanti agieng / anti penuaan โœ”๏ธkecilkan liang pori โœ”๏ธmencerahkan dan melembutkan kulit wajah โœ”๏ธpromote new collagen production โœ”๏ธhilangkan kedut2 dan garis2 halus โœ”๏ธawet muda ๐Ÿ˜Š . So jangan lepaskan peluang untuk dapatkan serum Idealyst dari Korea ni. . Ada 2 size โœ”๏ธsmall 5ml โœ”๏ธbig 30ml (lagi jimat) . . Wassap 012 5959 554 . . #goodskincare  #idealystskincare  #sayajualsupplement  #beevenom  #meletop  #beevenomserum  #kulitglowing  #kulitbermasalah  #jerawat  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #skinproblem  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystshahalam  #awetmuda  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #antiaging  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #idealystskincareshahalam  #kulitgebu  #ajimaura 
Sometimes people say Iโ€™m perfect. Then I start to laugh ๐Ÿคฃ and pretend to deny it ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธbut deep down I know theyโ€™re right. Iโ€™m fucking flawless. ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜œ #snapchat #blondes #feelingmyself #confidence #sorrynotsorry #enjoyinglife #blueeyes #ponytail #flawlessispriceless #followme #onceagaineveryoneisjealousofme
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Usually its gonna ne RM1k++ but NOW NOW NOW  its just rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at @idealyst.trillion & @idealyst_hq .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife
Selamat pagi sahabat kesayangan semua... ๐Ÿ˜Selain drpd skin supplement, idealyst pun ada skincare yang best tau.
.
Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealystclinic skincare
.
So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒธIdealyst skincare starter pack๐ŸŒธ
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap.  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah  pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan  dan menyekat UV.
.
โœ…RM100 per set .
0193733560
0193733560
@n9_royalglow
.
.
#idealystskincare #skincarebyidealyst #skincareselamat #goodskincare #ajimaura #selamatpagi #tipskecantikan #kulitsensitif #kulitkering #kulitlembut #jerawat #kulitberminyak #idealystskincarebangi #terapiinstagram #produkkecantikkan #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #nakkulitsihat #idealystclinic #fattzura #flawlessispriceless #erezeki #syukurselalu #mycoffeeprince #cutisekolah #pencucimukaberkualiti #sunblockspf50 #youcanduit #instaseleb #muamalaysia
Selamat pagi sahabat kesayangan semua... ๐Ÿ˜Selain drpd skin supplement, idealyst pun ada skincare yang best tau. . Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealystclinic skincare . So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒธIdealyst skincare starter pack๐ŸŒธ . 1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran. . 2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . . 3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak . 4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV. . โœ…RM100 per set . 0193733560 0193733560 @n9_royalglow . . #idealystskincare  #skincarebyidealyst  #skincareselamat  #goodskincare  #ajimaura  #selamatpagi  #tipskecantikan  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitlembut  #jerawat  #kulitberminyak  #idealystskincarebangi  #terapiinstagram  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #makeupmalaysia  #nakkulitsihat  #idealystclinic  #fattzura  #flawlessispriceless  #erezeki  #syukurselalu  #mycoffeeprince  #cutisekolah  #pencucimukaberkualiti  #sunblockspf50  #youcanduit  #instaseleb  #muamalaysia 
HAVE YOU TRY THIS AWESOME ROYAL GLOW SUPPLEMENT BY IDEALYSTCLINIC??? .
.
YOU MUST TRY GUYS!! ๐Ÿ˜˜
.
.
HAVE YOU TRY THIS AWESOME ROYAL GLOW SUPPLEMENT BY IDEALYSTCLINIC??? . . YOU MUST TRY GUYS!! ๐Ÿ˜˜ . .
U guys dah cuba Royal Glow ni? Kalau belum cepat2 order ya..Bagus sangat2 produk ni. Antara fungsinya adalah untuk.,
.
๐Ÿ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
๐Ÿ’• Melambatkan proses penuaan kulit
๐Ÿ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
๐Ÿ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
๐Ÿ’• Memudarkan parut2 di wajah
๐Ÿ’• Memudarkan tompok2 hitam
๐Ÿ’• Mengecilkan liang roma
๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
๐Ÿ’• Mencegah enzema ..
.
Setiap orang mesti kena cuba produk yang terbaik ni..rugi tak cuba..^_^
.
๐Ÿ’ฒRm 180 sahaja
๐Ÿ“ฎPostage rm 7
๐Ÿ’Š60 biji tablet
๐Ÿš˜COD Shah Alam dan sekitar
๐Ÿ’–FREE GIFT
.
๐Ÿ“ฑ012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #supplementviral #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #ajimaura #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #fattzura #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia  #royalglowsubang #royalglowshahalam
U guys dah cuba Royal Glow ni? Kalau belum cepat2 order ya..Bagus sangat2 produk ni. Antara fungsinya adalah untuk., . ๐Ÿ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit ๐Ÿ’• Melambatkan proses penuaan kulit ๐Ÿ’• Menambah seri dan sinar pada wajah ๐Ÿ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru ๐Ÿ’• Memudarkan parut2 di wajah ๐Ÿ’• Memudarkan tompok2 hitam ๐Ÿ’• Mengecilkan liang roma ๐Ÿ’• Mengecutkan jerawat sedia ada ๐Ÿ’• Mencegah enzema .. . Setiap orang mesti kena cuba produk yang terbaik ni..rugi tak cuba..^_^ . ๐Ÿ’ฒRm 180 sahaja ๐Ÿ“ฎPostage rm 7 ๐Ÿ’Š60 biji tablet ๐Ÿš˜COD Shah Alam dan sekitar ๐Ÿ’–FREE GIFT . ๐Ÿ“ฑ012 5959 554 . #goodskincare  #royalglowkl  #idealyst  #sayajualsupplement  #supplementviral  #meletop  #gojesmaut  #uvprotection  #kulitbermasalah  #antiaging  #glowingskin  #supplementmalaysia  #kulitgebu  #liangporimengecil  #produkkecantikan  #ajimaura  #putihkankulit  #rawatanjerawat  #parutpudar  #supplementmalaysia  #skincaremalaysia  #flawlessispriceless  #idealystshahalam  #fattzura  #royalglowskinsupplement  #cerahkankulit  #idealystskincare  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #royalglowsubang  #royalglowshahalam 
RepostBy @idealyst.trillion: "Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at @idealyst.trillion & @idealyst_hq .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife" (via #InstaRepost @AppsKottage)
Kalau kulit bebas jerawat boleh pakai serum ne untuk menghaluskan lagi kulit supaya tiada kedutan dan garis halus. Makeup pun flawless๐Ÿ˜
..
Bahan-bahan aktif Bee Venom Serum ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
..
Kebaikan serum ini:
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengurangkan garis halus/kedutan di wajah terutama sekali kawasan bawah mata, dahi, garis senyum dan bahagian bawah dagu yang kendur
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengecilkan liang roma terbuka dan mengecilkan pori
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelembapkan kulit supaya tidak kering
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmenghaluskan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmencerahkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelambatkan proses penuaan
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmerawat keradangan/kemerahan
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmeremajakan kulit
..
Size ada 2 sahaja; 5ml (instock ) & 30ml (sold out)
..
WA 8769774๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowagents #royalglowbrunei #idealystagentbrunei #royalglowbruneiagent #flawlessispriceless #beevenombyidealyst #beevenombruneiagent #beevenomserumidealyst #beevenomagent #skingold #goldentumericmask #goldenturmericmaskbrunei #maskerkunyit #maskkunyitbrunei #skingoldagentbrunei
Kalau kulit bebas jerawat boleh pakai serum ne untuk menghaluskan lagi kulit supaya tiada kedutan dan garis halus. Makeup pun flawless๐Ÿ˜ .. Bahan-bahan aktif Bee Venom Serum ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom .. Kebaikan serum ini: ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengurangkan garis halus/kedutan di wajah terutama sekali kawasan bawah mata, dahi, garis senyum dan bahagian bawah dagu yang kendur ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengecilkan liang roma terbuka dan mengecilkan pori ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelembapkan kulit supaya tidak kering ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmenghaluskan kulit ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmencerahkan kulit ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmelambatkan proses penuaan ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmerawat keradangan/kemerahan ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmeremajakan kulit .. Size ada 2 sahaja; 5ml (instock ) & 30ml (sold out) .. WA 8769774๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ #idealystclinic  #royalglowbyidealyst  #royalglowagents  #royalglowbrunei  #idealystagentbrunei  #royalglowbruneiagent  #flawlessispriceless  #beevenombyidealyst  #beevenombruneiagent  #beevenomserumidealyst  #beevenomagent  #skingold  #goldentumericmask  #goldenturmericmaskbrunei  #maskerkunyit  #maskkunyitbrunei  #skingoldagentbrunei 
#Repost @draidilazry with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
โœ”๏ธ60 tablets per day
โœ”๏ธSuitable for men & women
โœ”๏ธKKM approved โœ”๏ธGMP labelled
โœ”๏ธHalal muslim
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHIONE to promote production of collagen .
#crewlife #airasiax #airasiacabincrew 
#airasia #flawlessispriceless
#Repost  @draidilazry with @get_repost ใƒปใƒปใƒป The POWER of SKIN WHITENING with #royalglowskinsupplement  . . โœ”๏ธ60 tablets per day โœ”๏ธSuitable for men & women โœ”๏ธKKM approved โœ”๏ธGMP labelled โœ”๏ธHalal muslim . Contains of various antioxidants including VITAMIN C & GLUTATHIONE to promote production of collagen . #crewlife  #airasiax  #airasiacabincrew  #airasia  #flawlessispriceless 
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
Price of rm180/bottle/60 chewable candy .
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHION.
.
#crewlife #airasiax #airasiacabincrew 
#airasia #flawlessispriceless
from IDEALYST ANGEL  @anniezanasir -  Sukanya bila lihat dia ceria โค๏ธ again and again with @idealyst.trillion  lotsss of love  #magicpeelbyidealyst facial of the day โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
#idealystangels #flawlessispriceless 
#kingofAesthetics
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
Price of rm180/bottle/60 chewable candy .
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHION.
.
#crewlife #airasiax #airasiacabincrew 
#airasia #flawlessispriceless
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
.
.
#flawlessispriceless 
#idealystputrajaya 
#royalglowskinsupplement 
#idealystoxytheraphy 
#idealysthydrafacial 
#idealystmagicpeel
Good Morning n happy weekend๐Ÿ˜Šjemput singgah @idealyst.putrajaya hujung minggu ni..cuaca xmenentu dgn sejuknya,hujannye..jadi jemput datang untuk rest,layan treatment,layan view yang cantik ni..
Siapa2 nak buat appointment boleh contact kami
โ˜Ž03-8328 0246
๐Ÿ“ฒ017-675 8219
#idealystputrajaya #ayer8 #putrajaya #flawlessispriceless
Good Morning n happy weekend๐Ÿ˜Šjemput singgah @idealyst.putrajaya hujung minggu ni..cuaca xmenentu dgn sejuknya,hujannye..jadi jemput datang untuk rest,layan treatment,layan view yang cantik ni.. Siapa2 nak buat appointment boleh contact kami โ˜Ž03-8328 0246 ๐Ÿ“ฒ017-675 8219 #idealystputrajaya  #ayer8  #putrajaya  #flawlessispriceless 
#Repost @draidilazry with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
60 chewable tablets
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHIONE
.
WA 8769774๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
#crewlife #airasiax #airasiacabincrew 
#airasia #flawlessispriceless
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at :
.
KL @idealyst.trillion * @idealyst_hq Neodamansara *
@idealyst_hartamas
@idealyst.putrajaya 
@idealyst.bangigateway 
@idealystwangsamaju .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife #malindoteam #airasia #mas
Its time to be FLAWLESS AGAIN this coming CHINESE NEW YEAR ๐ŸŽ‹๐ŸŽ๐Ÿ’ธ
.
Frm RM1k++ & now rm888 ONLY ..only frm 15th Jan- 15th Feb 2018...๐Ÿค—
.
This #idealystCNYedition is only available at :
.
KL @idealyst.trillion * @idealyst_hq Neodamansara *
@idealyst_hartamas
@idealyst.putrajaya 
@idealyst.bangigateway 
@idealystwangsamaju .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics #cny #flawless
#estetika #crewlife #malindoteam #airasia #mas
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
Price of rm180/bottle/60 chewable candy .
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHION.
.
#crewlife #airasiax #airasiacabincrew 
#airasia #flawlessispriceless
The POWER of SKIN WHITENING with
#royalglowskinsupplement .
.
Price of rm180/bottle/60 chewable candy .
.
Contains of various antioxidants including VITAMIN  C & GLUTATHION.
.
#crewlife #airasiax #airasiacabincrew 
#airasia #flawlessispriceless
#Goldmask facial treatment by #idealystclinic 
Drop by your nearest branch to experience this amazing treatment. 
Check out their instagram to make an appoinment.
Thank you.. Anda boleh booking slot appointment di ๐Ÿ‘‡
.
03-62112017 / 011-61210187
03-62112017 / 011-61210187
03-62112017 / 011-61210187

#idealystmedispahartamas 
#idealystmedispahartamas 
#oxygoldbyidealyst 
#hydrafacialbyidealyst 
#hartamas #montkiara #flawlessispriceless #hydrafacialbyidealyst #idealystmedispahartamas 
#idealystmedispa
#idealystclinic
#Flawlessispriceless 
#hydrafacialbyidealyst 
#idealystmedispahartamas 
#idealysthydrafacial 
#oxygoldbyidealyst 
#magicpeelbyidealyst 
#hydrafacialbyidealyst 
#publika 
#montkiara #jalankuching #plazadamas 
@idealyst_hartamas 
@idealyst_hartamas 
@idealyst_hartamas
#Goldmask  facial treatment by #idealystclinic  Drop by your nearest branch to experience this amazing treatment. Check out their instagram to make an appoinment. Thank you.. Anda boleh booking slot appointment di ๐Ÿ‘‡ . 03-62112017 / 011-61210187 03-62112017 / 011-61210187 03-62112017 / 011-61210187 #idealystmedispahartamas  #idealystmedispahartamas  #oxygoldbyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #hartamas  #montkiara  #flawlessispriceless  #hydrafacialbyidealyst  #idealystmedispahartamas  #idealystmedispa  #idealystclinic  #Flawlessispriceless  #hydrafacialbyidealyst  #idealystmedispahartamas  #idealysthydrafacial  #oxygoldbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #publika  #montkiara  #jalankuching  #plazadamas  @idealyst_hartamas @idealyst_hartamas @idealyst_hartamas
Serum mata  EYE-DEAL dari U.S.A utk mengHILANGkan :
1. EYEBAG bawah mata
2.KEDUTAN bawah mata
Hasil sepantas 3 MINIT selepas penggunaan.
.
Tgk hasil hasil nya dgn click #eyedealeyeserum .
.
Boleh didapati di semua branch Idealyst 
@idealyst_medispa_damansara 
@idealyst.trillion (KL Trillion) 
@idealyst_superstar (Johor Bharu)
@idealyst_medispa_hartamas (Plaza Damas) 
@idealystwangsamaju (Hedgeford@Galleria) 
@idealyst.bangigateway (B.B.Bangi Section 15) 
@idealystroyalglow (Royal Glow) 
#kingofaesthetics #beautyinjection #glowingskin #dermalfillers #antiwrinkle #nonsurgical #aestheticdoctor #brightening #skintightening #lasertreatment #acnescars #aestheticclinic #estetik #idealystclinic 
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek 
#MultipleAwardWinningClinic 
#flawlessispriceless #idealserum
Serum mata EYE-DEAL dari U.S.A utk mengHILANGkan : 1. EYEBAG bawah mata 2.KEDUTAN bawah mata Hasil sepantas 3 MINIT selepas penggunaan. . Tgk hasil hasil nya dgn click #eyedealeyeserum  . . Boleh didapati di semua branch Idealyst @idealyst_medispa_damansara @idealyst.trillion (KL Trillion) @idealyst_superstar (Johor Bharu) @idealyst_medispa_hartamas (Plaza Damas) @idealystwangsamaju (Hedgeford@Galleria) @idealyst.bangigateway (B.B.Bangi Section 15) @idealystroyalglow (Royal Glow) #kingofaesthetics  #beautyinjection  #glowingskin  #dermalfillers  #antiwrinkle  #nonsurgical  #aestheticdoctor  #brightening  #skintightening  #lasertreatment  #acnescars  #aestheticclinic  #estetik  #idealystclinic  #jgnnakbajetsgtkalaunaksantek  #MultipleAwardWinningClinic  #flawlessispriceless  #idealserum 
.
๐ŸŒทIdealyst skincare trial set๐ŸŒท
.
.
Anyone ada masalah skin, tersalah pakai skincare.... jom bertukar kepada skincare yang selamat.
.
.
012-5959554
.
.
. ๐ŸŒทIdealyst skincare trial set๐ŸŒท . . Anyone ada masalah skin, tersalah pakai skincare.... jom bertukar kepada skincare yang selamat. . . 012-5959554 . .
Serum mata  EYE-DEAL dari U.S.A utk mengHILANGkan :
1. EYEBAG bawah mata
2.KEDUTAN bawah mata
Hasil sepantas 3 MINIT selepas penggunaan.
Boleh didapati di semua branch Idealyst 
@idealyst_medispa_damansara 
@idealyst.trillion (KL Trillion) 
@idealyst_superstar (Johor Bharu)
@idealyst_medispa_hartamas (Plaza Damas) 
@idealystwangsamaju (Hedgeford@Galleria) 
@idealyst.bangigateway (B.B.Bangi Section 15) 
@idealystroyalglow (Royal Glow) 
#kingofaesthetics #beautyinjection #glowingskin #dermalfillers #antiwrinkle #nonsurgical #aestheticdoctor #brightening #skintightening #lasertreatment #acnescars #aestheticclinic #estetik #idealystclinic 
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek 
#MultipleAwardWinningClinic 
#flawlessispriceless #idealserum
Serum mata EYE-DEAL dari U.S.A utk mengHILANGkan : 1. EYEBAG bawah mata 2.KEDUTAN bawah mata Hasil sepantas 3 MINIT selepas penggunaan. Boleh didapati di semua branch Idealyst @idealyst_medispa_damansara @idealyst.trillion (KL Trillion) @idealyst_superstar (Johor Bharu) @idealyst_medispa_hartamas (Plaza Damas) @idealystwangsamaju (Hedgeford@Galleria) @idealyst.bangigateway (B.B.Bangi Section 15) @idealystroyalglow (Royal Glow) #kingofaesthetics  #beautyinjection  #glowingskin  #dermalfillers  #antiwrinkle  #nonsurgical  #aestheticdoctor  #brightening  #skintightening  #lasertreatment  #acnescars  #aestheticclinic  #estetik  #idealystclinic  #jgnnakbajetsgtkalaunaksantek  #MultipleAwardWinningClinic  #flawlessispriceless  #idealserum 
Its the Fresh New Day of your New Book -of-Life for  2018....We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called 
#IDEALYSTmemberGETmembers
.
Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before)  to @idealyst.putrajaya to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply .
This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’–
.
#kingofAesthetics #multipleawardwinningclinic 
#idealystMGM
#flawlessispriceless
#flawless #estetika #aesthetic
#medispa #gluta #collagen
#idealystputrajaya
Its the Fresh New Day of your New Book -of-Life for 2018....We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called #IDEALYSTmemberGETmembers  . Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before) to @idealyst.putrajaya to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply . This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’– . #kingofAesthetics  #multipleawardwinningclinic  #idealystMGM  #flawlessispriceless  #flawless  #estetika  #aesthetic  #medispa  #gluta  #collagen  #idealystputrajaya 
from Actress & Singer @bella.nazari -  My first experience with @idealyst.trillion and @draidilazry with Carbon Peel Laser.
.
Actually qte suprised with the results cz my friends yg buat carbon peel before this dkt clinic lain mcm tak nampak beza sgt, plus ada yg naik jerawat. So I lebih prefer CO2 Laser. Seems @draidilazry mentioned that their Carbon Peel Laser Treatment is different from other clinic so why not give it a try kan? Terbukti result bila sampai rumah kerja I senyum sorg2 depan cermin ๐Ÿ˜‚. .
And Yazzz! Canโ€™t wait for my next treatment with @idealyst.trillion and their great hospitality.
Thank you so much @idealyst.trillion @idealyst_hq and @draidilazry ๐ŸŒน
.
#BellaNazari #OhCintaku #BellaHonestReview
#flawlessispriceless #carbonpeellaser #pinkylipsLaserbyidealyst #idealystcelebs
from Actress & Singer @bella.nazari - My first experience with @idealyst.trillion and @draidilazry with Carbon Peel Laser. . Actually qte suprised with the results cz my friends yg buat carbon peel before this dkt clinic lain mcm tak nampak beza sgt, plus ada yg naik jerawat. So I lebih prefer CO2 Laser. Seems @draidilazry mentioned that their Carbon Peel Laser Treatment is different from other clinic so why not give it a try kan? Terbukti result bila sampai rumah kerja I senyum sorg2 depan cermin ๐Ÿ˜‚. . And Yazzz! Canโ€™t wait for my next treatment with @idealyst.trillion and their great hospitality. Thank you so much @idealyst.trillion @idealyst_hq and @draidilazry ๐ŸŒน . #BellaNazari  #OhCintaku  #BellaHonestReview  #flawlessispriceless  #carbonpeellaser  #pinkylipsLaserbyidealyst  #idealystcelebs 
Its the Fresh New Day of your New Book -of-Life for  2018....We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called 
#IDEALYSTmemberGETmembers
.
Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before)  to Neodamansara @idealyst_hq  or KL @idealyst.trillion  to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply .
This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’–
.
#kingofAesthetics #multipleawardwinningclinic 
#idealystMGM
#flawlessispriceless
#flawless #estetika #aesthetic
#medispa #gluta #collagen
Its the Fresh New Day of your New Book -of-Life for 2018....We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called #IDEALYSTmemberGETmembers  . Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before) to Neodamansara @idealyst_hq or KL @idealyst.trillion to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply . This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’– . #kingofAesthetics  #multipleawardwinningclinic  #idealystMGM  #flawlessispriceless  #flawless  #estetika  #aesthetic  #medispa  #gluta  #collagen 
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklips #pinknipples #pinkmissV #pinkArmpits
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklips  #pinknipples  #pinkmissV  #pinkArmpits 
@Regranned from @idealyst_hq -  from @anniezanasir -  Memang best la kalau da balik kerja singgah sini ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ hilang tensionnnnn akakkk terrrr  @idealyst.trillion @draidilazry @idealyst_hq 
#flawlessispriceless #flawless
#aesthetic #kingofaesthetics #idealystangels #medispa #estetika@idealyst.putrajaya - #regrann
LED IRON MASK ๐Ÿ’ž
.
.
.
.
our mask have three different wavelengths that target different levels of the skin, Red โค๏ธ is for anti ageing , Blue ๐Ÿ’™for anti ance and near- infrared is for deeper would wound healing. .
.
.
.
Idealyst Medispa Hartamas buka pada setiap hari ye kecuali hari AHAD. 
Operasi pada jam 10 pagi sehingga 7 malam. .
Banyak promosi kaw2 tgh berlangsung skrg ni ye. . 
Anda boleh booking slot appointment di ๐Ÿ‘‡
.
โ˜Ž๏ธ03-62112017 / 011-61210187
โ˜Ž๏ธ03-62112017 / 011-61210187
โ˜Ž๏ธ03-62112017 / 011-61210187

#idealystmedispahartamas 
#idealystmedispahartamas 
#oxygoldbyidealyst 
#hydrafacialbyidealyst 
#hartamas #montkiara #flawlessispriceless #hydrafacialbyidealyst #idealystmedispahartamas #idealystclinic 
#ledmaskbyidealyst 
#idealystmedispahartamas
LED IRON MASK ๐Ÿ’ž . . . . our mask have three different wavelengths that target different levels of the skin, Red โค๏ธ is for anti ageing , Blue ๐Ÿ’™for anti ance and near- infrared is for deeper would wound healing. . . . . Idealyst Medispa Hartamas buka pada setiap hari ye kecuali hari AHAD. Operasi pada jam 10 pagi sehingga 7 malam. . Banyak promosi kaw2 tgh berlangsung skrg ni ye. . Anda boleh booking slot appointment di ๐Ÿ‘‡ . โ˜Ž๏ธ03-62112017 / 011-61210187 โ˜Ž๏ธ03-62112017 / 011-61210187 โ˜Ž๏ธ03-62112017 / 011-61210187 #idealystmedispahartamas  #idealystmedispahartamas  #oxygoldbyidealyst  #hydrafacialbyidealyst  #hartamas  #montkiara  #flawlessispriceless  #hydrafacialbyidealyst  #idealystmedispahartamas  #idealystclinic  #ledmaskbyidealyst  #idealystmedispahartamas 
#Repost @draidilazry (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#royalglowskinsupplement adalah supplemen Pencerah Kulit No 1 di Malaysia  yg  mengandungi ekstrak Vitamin C & Gluta hasil formulasi Klinik Perubatan Estetik " IDEALYST" yg telah merangkul pelbagai jenis AWARDS dari 2014.
.
60 biji sebotol .
WA 8769774 
#flawlessispriceless #kingofAesthetics 
#kolagen #vitaminC #gluta #putihgebukekal
#multipleawardwinningclinic
- Repost from @lumixyl_id -

Trifecting Night Cream, the next generation skin-perfecting, multi-effect treatment that takes anti-aging skincare to the next level. Boosts brightness, diffuses the lock of the fine lines and dissolves blemishes, all in a single elegant formula.

#lumixylindonesia #instabeauty #instaskin #instamakeup #antiaging #antiagingproducts #brightening #melasma #hyperpigmentation #darkspots #pigmentation #agespot #acne #brightening #skinbrightening #girls #women #flawless #flawlessispriceless #revitaleyes #sunscreen #antiaging #klinikkecantikan #klinikkecantikanjakarta #trifectingnightcream
- Repost from @lumixyl_id - Trifecting Night Cream, the next generation skin-perfecting, multi-effect treatment that takes anti-aging skincare to the next level. Boosts brightness, diffuses the lock of the fine lines and dissolves blemishes, all in a single elegant formula. #lumixylindonesia  #instabeauty  #instaskin  #instamakeup  #antiaging  #antiagingproducts  #brightening  #melasma  #hyperpigmentation  #darkspots  #pigmentation  #agespot  #acne  #brightening  #skinbrightening  #girls  #women  #flawless  #flawlessispriceless  #revitaleyes  #sunscreen  #antiaging  #klinikkecantikan  #klinikkecantikanjakarta  #trifectingnightcream 
ok siapa nk cerah kan elbow๐Ÿ˜… x suka kan elbow gelap mcm ni kan,boleh dtg ke @idealyst.trillion dan consult dgn @draidilazry ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš•๏ธ RepostBy @idealyst_hq: "Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklips #pinknipples #pinkmissV #pinkArmpits" (via #InstaRepost @AppsKottage)
ok siapa nk cerah kan elbow๐Ÿ˜… x suka kan elbow gelap mcm ni kan,boleh dtg ke @idealyst.trillion dan consult dgn @draidilazry ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš•๏ธ RepostBy @idealyst_hq: "Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklips  #pinknipples  #pinkmissV  #pinkArmpits " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
Trifecting Night Cream, the next generation skin-perfecting, multi-effect treatment that takes anti-aging skincare to the next level. Boosts brightness, diffuses the lock of the fine lines and dissolves blemishes, all in a single elegant formula.

#lumixylindonesia #instabeauty #instaskin #instamakeup #antiaging #antiagingproducts #brightening #melasma #hyperpigmentation #darkspots #pigmentation #agespot #acne #brightening #skinbrightening #girls #women #flawless #flawlessispriceless #revitaleyes #sunscreen #antiaging #klinikkecantikan #klinikkecantikanjakarta #trifectingnightcream
Trifecting Night Cream, the next generation skin-perfecting, multi-effect treatment that takes anti-aging skincare to the next level. Boosts brightness, diffuses the lock of the fine lines and dissolves blemishes, all in a single elegant formula. #lumixylindonesia  #instabeauty  #instaskin  #instamakeup  #antiaging  #antiagingproducts  #brightening  #melasma  #hyperpigmentation  #darkspots  #pigmentation  #agespot  #acne  #brightening  #skinbrightening  #girls  #women  #flawless  #flawlessispriceless  #revitaleyes  #sunscreen  #antiaging  #klinikkecantikan  #klinikkecantikanjakarta  #trifectingnightcream 
kita ada treatment baru tau!๐Ÿ‘ฏnak pink kan armpit? ๐Ÿ’– boleh consult dgn dr @draidilazry untuk lebih details! dtg ke @idealyst.trillion 
RepostBy @idealyst_hq: "Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklips #pinknipples #pinkmissV #pinkArmpits" (via #InstaRepost @AppsKottage)
kita ada treatment baru tau!๐Ÿ‘ฏnak pink kan armpit? ๐Ÿ’– boleh consult dgn dr @draidilazry untuk lebih details! dtg ke @idealyst.trillion RepostBy @idealyst_hq: "Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklips  #pinknipples  #pinkmissV  #pinkArmpits " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
4 REASONS why u should ONLY CHOOSE our #hydrafacialbyidealyst or #hydragoldbyidealyst  which is the forever -facial -trending in Hollywood ๐Ÿ†
1st Trial gets rm399 only *t&c applied

#hydrafacialbyidealyst 
#wecreateothersimmitate
#kingofaesthetics 
#flawlessispriceless 
#multipleawardwinningclinic
Jom join Empire IDEALYST. Gaji Tetap plus Group Commission setiap bulan.. Dan yg penting dapat MENCANTIKKAN diri setiap masa!! HANTARKAN CV ANDA KE EMAIL : idealyst.putrajaya@gmail.com

#IdealystAngels 
#multipleawardwinningclinic
#maukerja 
#empireidealyst 
#lebarkansayapidealyst 
#flawlessispriceless
๐Ÿ“ SKIN CARE IDEALYST, ( STARTER KIT ) grab now !! .
.

ready stock now ๐Ÿ˜ฑ at @idealyst_superstar .
.
. 
#idealystskincare #idealystmedispa #idealystjb #superstars #flawlessispriceless #flawlessskin #gojesmaut #akulahsuperstar #thisissuperstar
Welcome to IDEALYST MEDISPA PUTRAJAYA!! Kami tawarkan rawatan facial khas buat jenis kulit anda! 
Magic Peel
Hydrafacial MD
Oxytherapy
24 Gold Series
LED Mask

Selain itu, terdapat juga skincare trial dan large set, our famous ROYAL GLOW supplement, Bee Venom Serum di branch medispa kami. 
Jom datang dengan kawan2! Free gift utk setiap pembelian pakej! 
Untuk info lebih lanjut?
Whatsapp 017 675 8219
Call 03- 8328 0246
C1-G-3, Ayer@8, Presint 8, Putrajaya
.
.
#beautyspa #aestheticclinic #medispa #putrajaya #hydrafacialbyidealyst #hydrafacial #oxygenfacial #24kgoldseriesbyidealyst #magicpeelbyidealyst #goldmask #flawlessispriceless
#idealystmedispa 
#idealystputrajaya
#ayer8
#putrajayalake
#putrajayaresident
#putrajayamalaysia
#royalglow
Welcome to IDEALYST MEDISPA PUTRAJAYA!! Kami tawarkan rawatan facial khas buat jenis kulit anda! Magic Peel Hydrafacial MD Oxytherapy 24 Gold Series LED Mask Selain itu, terdapat juga skincare trial dan large set, our famous ROYAL GLOW supplement, Bee Venom Serum di branch medispa kami. Jom datang dengan kawan2! Free gift utk setiap pembelian pakej! Untuk info lebih lanjut? Whatsapp 017 675 8219 Call 03- 8328 0246 C1-G-3, Ayer@8, Presint 8, Putrajaya . . #beautyspa  #aestheticclinic  #medispa  #putrajaya  #hydrafacialbyidealyst  #hydrafacial  #oxygenfacial  #24kgoldseriesbyidealyst  #magicpeelbyidealyst  #goldmask  #flawlessispriceless  #idealystmedispa  #idealystputrajaya  #ayer8  #putrajayalake  #putrajayaresident  #putrajayamalaysia  #royalglow 
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKbyIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklipsLaser #pinknipplesLaser #pinkmissV #pinkArmpitsLaser #Vglowbyidealyst
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKbyIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklipsLaser  #pinknipplesLaser  #pinkmissV  #pinkArmpitsLaser  #Vglowbyidealyst 
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKbyIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
Harga per sessi serendah rm200*
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklipsLaser #pinknipplesLaser #pinkmissV #pinkArmpitsLaser #Vglowbyidealyst
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKbyIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . Harga per sessi serendah rm200* . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklipsLaser  #pinknipplesLaser  #pinkmissV  #pinkArmpitsLaser  #Vglowbyidealyst 
Repost from @draidilazry
.
.
PORI PORI BESAR DAH MENGECIL & WAJAH KUSAM MULA MENCERAH  dgn hanya menggabungkan #royalglowskinsupplement & #IDEALYSTSKINCARE dalam masa 1 BULAN SHJ. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž
.
.
KKM & HALAL CERTIFIED*
.
.
Moh ler flawless sesama ๐Ÿ˜
.
.
#n9royalglowfeedback #flawlessispriceless #multipleawardwinningclinic #kingofAesthetics 
#medispa #aestheticclinic #estetika
#testimoniroyalglow #testimoniidealystskincare 
#ajimaura #terapiinstagram 
#meletop #mycoffeeprince #fattzura #jerawat #parutjerawat #enzema #liangporibesar #parutgelap #kulitsensitif #royalglowkajang #royalglowselangor
Repost from @draidilazry . . PORI PORI BESAR DAH MENGECIL & WAJAH KUSAM MULA MENCERAH dgn hanya menggabungkan #royalglowskinsupplement  & #IDEALYSTSKINCARE  dalam masa 1 BULAN SHJ. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž . . KKM & HALAL CERTIFIED* . . Moh ler flawless sesama ๐Ÿ˜ . . #n9royalglowfeedback  #flawlessispriceless  #multipleawardwinningclinic  #kingofAesthetics  #medispa  #aestheticclinic  #estetika  #testimoniroyalglow  #testimoniidealystskincare  #ajimaura  #terapiinstagram  #meletop  #mycoffeeprince  #fattzura  #jerawat  #parutjerawat  #enzema  #liangporibesar  #parutgelap  #kulitsensitif  #royalglowkajang  #royalglowselangor 
#royalglowskinsupplement adalah supplemen Pencerah Kulit No 1 di Malaysia  yg  mengandungi ekstrak Vitamin C & Gluta hasil formulasi Klinik Perubatan Estetik " IDEALYST" yg telah merangkul pelbagai jenis AWARDS dari 2014.
.
Rm180 sebotol utk penggunaan 1 bulan .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics 
#kolagen #vitaminC #gluta #putihgebukekal
#multipleawardwinningclinic
Repost from @draidilazry
.
.
PORI PORI BESAR DAH MENGECIL & WAJAH KUSAM MULA MENCERAH  dgn hanya menggabungkan #royalglowskinsupplement & #IDEALYSTSKINCARE dalam masa 1 BULAN SHJ. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž
.
.
KKM & HALAL CERTIFIED*
.
.
Moh ler flawless sesama ๐Ÿ˜
.
.
#syidaroyalglowfeedback #flawlessispriceless #multipleawardwinningclinic #kingofAesthetics 
#medispa #aestheticclinic #estetika
#testimoniroyalglow #testimoniidealystskincare 
#ajimaura #terapiinstagram 
#meletop #mycoffeeprince #fattzura #jerawat #parutjerawat #enzema #liangporibesar #parutgelap #kulitsensitif #royalglowkajang #royalglowselangor
Repost from @draidilazry . . PORI PORI BESAR DAH MENGECIL & WAJAH KUSAM MULA MENCERAH dgn hanya menggabungkan #royalglowskinsupplement  & #IDEALYSTSKINCARE  dalam masa 1 BULAN SHJ. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž . . KKM & HALAL CERTIFIED* . . Moh ler flawless sesama ๐Ÿ˜ . . #syidaroyalglowfeedback  #flawlessispriceless  #multipleawardwinningclinic  #kingofAesthetics  #medispa  #aestheticclinic  #estetika  #testimoniroyalglow  #testimoniidealystskincare  #ajimaura  #terapiinstagram  #meletop  #mycoffeeprince  #fattzura  #jerawat  #parutjerawat  #enzema  #liangporibesar  #parutgelap  #kulitsensitif  #royalglowkajang  #royalglowselangor 
#royalglowskinsupplement adalah supplemen Pencerah Kulit No 1 di Malaysia  yg  mengandungi ekstrak Vitamin C & Gluta hasil formulasi Klinik Perubatan Estetik " IDEALYST" yg telah merangkul pelbagai jenis AWARDS dari 2014.
.
Rm180 sebotol utk penggunaan 1 bulan .
.
#flawlessispriceless #kingofAesthetics 
#kolagen #vitaminC #gluta #putihgebukekal
#multipleawardwinningclinic
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklips #pinknipples #pinkmissV #pinkArmpits
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklips  #pinknipples  #pinkmissV  #pinkArmpits 
The most TRENDING MEDICAL GRADE FACIAL in HOLLYWOOD
.
REASONS why u should ONLY CHOOSE our #hydrafacialbyidealyst or #hydragoldbyidealyst  which is the forever -facial -trending in Hollywood ๐Ÿ†
Now promo rm399 only *t&c applied
.
This offer is valid for all new customers,  make your bookings today because it is going to be crowded!
.
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #flawless #medispa #estetika #aestheticclinic 
#vitaminc #gluta #celebritydoctor 
#multipleawardwinningclinic 
#hydrafacialbyidealyst 
#wecreateothersimmitate
The most TRENDING MEDICAL GRADE FACIAL in HOLLYWOOD . REASONS why u should ONLY CHOOSE our #hydrafacialbyidealyst  or #hydragoldbyidealyst  which is the forever -facial -trending in Hollywood ๐Ÿ† Now promo rm399 only *t&c applied . This offer is valid for all new customers, make your bookings today because it is going to be crowded! . . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #flawless  #medispa  #estetika  #aestheticclinic  #vitaminc  #gluta  #celebritydoctor  #multipleawardwinningclinic  #hydrafacialbyidealyst  #wecreateothersimmitate 
My Best Friend just try royal glow,and her pimples dh kecut yeayyy!๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ญโค๏ธthanks babe! for the feedback ๐Ÿ’‹ im sure after one bottle u akan repeat lagi!๐Ÿ˜‹๐Ÿ’– #royalglowidealyst #flawlessispriceless 
@elie_rahim 
@draidilazry 
@idealyst.trillion 
@idealyst_hq
My Best Friend just try royal glow,and her pimples dh kecut yeayyy!๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ญโค๏ธthanks babe! for the feedback ๐Ÿ’‹ im sure after one bottle u akan repeat lagi!๐Ÿ˜‹๐Ÿ’– #royalglowidealyst  #flawlessispriceless  @elie_rahim @draidilazry @idealyst.trillion @idealyst_hq
Its the Fresh New Day of your New Book -of-Life for  2018....We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called 
#IDEALYSTmemberGETmembers
.
Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before)  to @idealyst.putrajaya to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply .
This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’–
.
#kingofAesthetics #multipleawardwinningclinic 
#idealystMGM
#flawlessispriceless
#flawless #estetika #aesthetic
#medispa #gluta #collagen
#idealystputrajaya
Its the Fresh New Day of your New Book -of-Life for 2018....We gonna SPARK YOUR EXCITEMENT with our NEW CUSTOMERS PROGRAMME called #IDEALYSTmemberGETmembers  . Just bring over your 5 BEST BUDDIES ( never been with us before) to @idealyst.putrajaya to let them sign up any treatments of ours ....As long as you can complete the 5 new members quota, u can redeem your FREE MYSTERY GIFT worth of rm500 or more *t&c apply . This Programme starts frm 2nd January 2018 onwards...ENJOY IT IDEALYSTERS ๐Ÿ’ž๐Ÿ’—๐Ÿ’– . #kingofAesthetics  #multipleawardwinningclinic  #idealystMGM  #flawlessispriceless  #flawless  #estetika  #aesthetic  #medispa  #gluta  #collagen  #idealystputrajaya 
DON'T LET THIS MOMENT HAPPEN IN YOUR LIFE....Ever....like SERIOUSLY...DONT EVEN THINK ABOUT IT ๐Ÿ˜…
.
Dark lips...Dark armpits..Dark MissV....Dark Elbows
...urghhh please ladies...Get some helps will ya ๐Ÿ˜†
.
Avoid this EMBARASSMENT DAY OF YOUR LIFE by signing up our #goPINKwithIDEALYST in which we can turn your DARKEST MOMENT into the BRIGHTEST & PINKISH MOMENT of your Life ๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’Ÿ
.
Improvement can be seen as early as 1 week after Procedure .
.
We use HIGH GRADE 5 STARs Machine which is NOT PAINFUL โœ”
.
DM us your HP NO.  to start your BRAND NEW DAY NOW NOW NOW NOW ๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž
.
Price frm rm200 per session.
.
*results may vary frm each individual
.
#kingofAesthetics #flawlessispriceless #multipleawardwinningclinic 
#crewlife #nakputih
DON'T LET THIS MOMENT HAPPEN IN YOUR LIFE....Ever....like SERIOUSLY...DONT EVEN THINK ABOUT IT ๐Ÿ˜… . Dark lips...Dark armpits..Dark MissV....Dark Elbows ...urghhh please ladies...Get some helps will ya ๐Ÿ˜† . Avoid this EMBARASSMENT DAY OF YOUR LIFE by signing up our #goPINKwithIDEALYST  in which we can turn your DARKEST MOMENT into the BRIGHTEST & PINKISH MOMENT of your Life ๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’Ÿ . Improvement can be seen as early as 1 week after Procedure . . We use HIGH GRADE 5 STARs Machine which is NOT PAINFUL โœ” . DM us your HP NO. to start your BRAND NEW DAY NOW NOW NOW NOW ๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž . Price frm rm200 per session. . *results may vary frm each individual . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #multipleawardwinningclinic  #crewlife  #nakputih 
PORI PORI BESAR DAH MENGECIL & WAJAH KUSAM MULA MENCERAH  dgn hanya menggabungkan #royalglowskinsupplement & #IDEALYSTSKINCARE dalam masa 1 BULAN SHJ. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’ž
.
DM us your  hp no to order .
.
KKM & HALAL CERTIFIED*
.
#flawlessispriceless #multipleawardwinningclinic #kingofAesthetics 
#medispa #aestheticclinic #estetika
RepostBy @draidilazry: "Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #ideallyPINK utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklips #pinknipples #pinkmissV #pinkArmpits" (via #InstaRepost @AppsKottage)
RepostBy @draidilazry: "Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #ideallyPINK  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklips  #pinknipples  #pinkmissV  #pinkArmpits " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu  bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’–
.
Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion
.
 #kingofAesthetics #flawlessispriceless #pinklips #pinknipples #pinkmissV #pinkArmpits
Minat nak Cerah & Ala ala Pink Gitu bhg bhg PENTING anda termasuk private parts anda ? Jgn buang masa & Jgn malu malu...Kami kini menyediakan servis #goPINKwithIDEALYST  utk kawasan kawasan yg anda minat....Boleh COMBO mix & match ikut kesesuaian anda...MUDAHKAN ? DM hp no anda utk HARGA TERHEBAT ....hanya dari KLINIK ESTETIK PREMIUM di MALAYSIA ...siapa lagi kalau bukan IDEALYST CLINIC & MEDISPA ๐Ÿ’๐Ÿ’– . Hanya di @idealyst_hq & @idealyst.trillion . #kingofAesthetics  #flawlessispriceless  #pinklips  #pinknipples  #pinkmissV  #pinkArmpits