an online Instagram web viewer

#flawlessskin medias

Photos

Simply #NaturalSkincare that's "Good Enough To Eat" !🌱🌱🌱
www.MyButterBar.com
👉@MyButterBarSkincare 👉@MyButterBarSkincare 👉@MyButterBarSkincare
Simply #NaturalSkincare  that's "Good Enough To Eat" !🌱🌱🌱 www.MyButterBar.com 👉@MyButterBarSkincare 👉@MyButterBarSkincare 👉@MyButterBarSkincare
Our lightening black soap contains;
Camwood Powder is it is excellent as an anti ageing treatment, gives glowing and even skin tone naturally it is beneficial in the treatment of various skin problems like acne, skin rashes, sunburn, blemishes, premature ageing, etc. it is brilliant for sun damaged skin and will make your skin clean, nourished, and glowing.
Coconut oil protects skin from microbial infection, repairs skin and gives it a healthy glow, retains moisture content of skin.
Carrot oil tones the skin naturally.
Mulberry extract treats dry,blotchy and ageing skin, rejuvenates sensitive skin, its vast antioxidants properties removes toxins, unclog pores, even skin tone, moisturize and fight blemishes.
Turmeric powder protects against UVA damage, gives a younger looking skin.
It's gonna be a long list if we go on but trust me the soap will give you that complexion uve been dreaming of... #beautylover #organicaddict #skincareaddict #beautyproducts #naturalingredients #entrepreneur #hardworkingwoman #organicskincareformulator #skincare #flawlessskin
Our lightening black soap contains; Camwood Powder is it is excellent as an anti ageing treatment, gives glowing and even skin tone naturally it is beneficial in the treatment of various skin problems like acne, skin rashes, sunburn, blemishes, premature ageing, etc. it is brilliant for sun damaged skin and will make your skin clean, nourished, and glowing. Coconut oil protects skin from microbial infection, repairs skin and gives it a healthy glow, retains moisture content of skin. Carrot oil tones the skin naturally. Mulberry extract treats dry,blotchy and ageing skin, rejuvenates sensitive skin, its vast antioxidants properties removes toxins, unclog pores, even skin tone, moisturize and fight blemishes. Turmeric powder protects against UVA damage, gives a younger looking skin. It's gonna be a long list if we go on but trust me the soap will give you that complexion uve been dreaming of... #beautylover  #organicaddict  #skincareaddict  #beautyproducts  #naturalingredients  #entrepreneur  #hardworkingwoman  #organicskincareformulator  #skincare  #flawlessskin 
Il team di Salute & Bellezza ricerca i migliori prodotti naturali e salutari. Propone sconti e offerte promozionali ai nostri lettori. www.salutebellezza.cloud
Il team di Salute & Bellezza ricerca i migliori prodotti naturali e salutari. Propone sconti e offerte promozionali ai nostri lettori. www.salutebellezza.cloud
QQ Light: Terlalu Gelap?
QQ Ultralight: Terlalu Cerah?
Mix QQ Light with Ultralight: PERFECTO!!! :) 🎀LA'SOUL Magic Make Over QQ Cream 🎀

Tak perlu pakai bedak lagiiii😍😍 Fungsi utama:
🌷 Solekan utama
🌷 Foundation
🌷 Concealer
🌷 Kelembapan sepanjang hari
🌷 Keanjalan kulit
🌷 Untuk mencerahkan kulit
🌷 Perlindungan UV optimum
🌷 Mengurangkan kedutan
🌷 Penghidratan
🌷 Meminimakan pori-pori
🌷 Mencegah pigmentasi

Nak tau lebih lanjut pm 
0148696102 (zan)
#agenlasoul
#flawlessskin
#pimplesnomore
#foundation#concealer#jompakai
QQ Light: Terlalu Gelap? QQ Ultralight: Terlalu Cerah? Mix QQ Light with Ultralight: PERFECTO!!! :) 🎀LA'SOUL Magic Make Over QQ Cream 🎀 Tak perlu pakai bedak lagiiii😍😍 Fungsi utama: 🌷 Solekan utama 🌷 Foundation 🌷 Concealer 🌷 Kelembapan sepanjang hari 🌷 Keanjalan kulit 🌷 Untuk mencerahkan kulit 🌷 Perlindungan UV optimum 🌷 Mengurangkan kedutan 🌷 Penghidratan 🌷 Meminimakan pori-pori 🌷 Mencegah pigmentasi Nak tau lebih lanjut pm 0148696102 (zan) #agenlasoul  #flawlessskin  #pimplesnomore  #foundation #concealer #jompakai 
Kulit lebih lembap & cerah dlm masa 2minggu!!! .
Kesan kpd setiap individu bbeza2. Tetapi, FOKUS nye tetap sama! MENCANTIKKAN KULIT DR DALAM!! Bila dalam sihat, secara tak langsung kulit akan makin pulih dr masalah2 kulit yg sukar di atasi! .
So jom cube hari ni @leenbeautysecret 🌸
.
Sayang2 boleh dapatkan supplement sedap cansss ni dr agent2 sah kami!
🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼
• @m4iya (S. ALAM/ 010-7602153)
• @leenbeautysecret_kedah (KEDAH / 016-5597906)
• @lydianaismail84 (K.LUMPUR 018-9060813)
#leenbeautysecret #perfectskin #flawlessskin #healthyskin #beautyskin #bebeauty #behealthy #naturalsupplement #leenbeautysecretfeedback
Kulit lebih lembap & cerah dlm masa 2minggu!!! . Kesan kpd setiap individu bbeza2. Tetapi, FOKUS nye tetap sama! MENCANTIKKAN KULIT DR DALAM!! Bila dalam sihat, secara tak langsung kulit akan makin pulih dr masalah2 kulit yg sukar di atasi! . So jom cube hari ni @leenbeautysecret 🌸 . Sayang2 boleh dapatkan supplement sedap cansss ni dr agent2 sah kami! 🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼 • @m4iya (S. ALAM/ 010-7602153) • @leenbeautysecret_kedah (KEDAH / 016-5597906) • @lydianaismail84 (K.LUMPUR 018-9060813) #leenbeautysecret  #perfectskin  #flawlessskin  #healthyskin  #beautyskin  #bebeauty  #behealthy  #naturalsupplement  #leenbeautysecretfeedback 
Good news uolssss 😍 Flawless gadget dah restock sekarangg.  READY STOCKKK NOW . so sapa² nak submit order blh submit skrngg 
Whatspp 0125657576

#flawless #flawlessskin #flawlessmakeup #flawlessdolls #penyedut #penyedutwhitehead #penyedutblackhead #beautifulskingadget #gadgetskin #gadgetskinoriginalkorea #eusahawan #eusahawankptm #eusahawan2017 #eusahawankptmktn #readystock #mirafilzah
🌀❄️ ROYAL SNOW ❄️ 🌀
⚜️Brightening Boosters ⚜️Whitening Boosters
⚜️Brightens Dull Skin ⚜️30 capsules 💊Kelebihan:
💠Tak perlu berhabis beribu-ribu duit untuk mendapatkan suntikan untuk mencerahkan kulit
💠Mengandungi glutathion yang menjadikan kulit cerah kemerahan
💠Mengandungi vitamin C yang menjadikan kulit glowing secara natural
💠Mencerahkan kulit dari dalam dan bukan sahaja kulit muka malah seluruh badan
💠Kesan 4x ganda lebih pantas dan secepat 7 hari
💠Lengkap sekali dengan vitamin-vitamin berkhasiat untuk tubuh badan
💠Mengecilkan pori dan liang kulit malah memberi kesan flawless
💠Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
💠Mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
💠Pencerahan sekata seluruh badan malah menyekatakan tona kulit
💠Mengandungi antioksida grapeseed extract bagi melambatkan penuaan kulit
💠Merawat masalah jerawat dari dalam dan mengelakkan masalah kulit
💠Memudarkan parut jerawat dan jeragat
💠Menstabilkan hormon wanita
💠Mampu merawat masalah rambut dan memberi impal sihat, berkilat serta beralun
💠Merawat masalah kulit tapak kaki dan menguatkan kuku
💠Menaikkan seri rona merah jambu kulit
💠Sesuai untuk ibu mengandung
💠Kaya dengan antioksidan
💠Anti kanser
💠Memperbaiki sistem penghadaman
💠Melambatkan sistem penuaan
💠Detox toxin keluar dari badan
💠Memberi bekalan tenaga
💠Merendahkan kadar kolesterol dalam badan
💠Merangsang penghasilan kolagen
💠Menyihatkan rambut, sendi dan kuku 💠Meningkatkan tahap sistem imunisasi badan 💯LULUS KKM ❗️
💯LULUS LAB TEST ❗️
💯SELAMAT❗️
💯SSM REGISTERED❗️
💯TANPA MERKURI, PARABEN DAN BAHAN MERBAHAYA❗️
💯HALAL❗️
💯 KILANG DIIKTIRAF❗️
💯 OWNER DAN PEKERJA KILANG SEMUA MELAYU❗️
💯KEBERSIHAN DIUTAMAKAN❗️
💯KELULUSAN JAKIM❗️ 🎀Kandungan:
Vitamin C, Grapeseed Extract, Multiberry Extract, Glutathione, Brightening Boosters ❗️Harga Pengenalan❗️
. 💕Hanya RM85/ kotak 🌀Penjimatan lebih jika membeli lebih .👩🏻‍💻Agent dan Stokis diperlukan
✴️Modal serendah RM*** sahaja ☎️ Whatsapp untuk order / mendaftar menjadi agent dan stokis
📲 +6012-3028347

#brighteningboosters #royalsnow #whiteningboosters #flawlessskin #skinwhitening.
🌀❄️ ROYAL SNOW ❄️ 🌀 ⚜️Brightening Boosters ⚜️Whitening Boosters ⚜️Brightens Dull Skin ⚜️30 capsules 💊Kelebihan: 💠Tak perlu berhabis beribu-ribu duit untuk mendapatkan suntikan untuk mencerahkan kulit 💠Mengandungi glutathion yang menjadikan kulit cerah kemerahan 💠Mengandungi vitamin C yang menjadikan kulit glowing secara natural 💠Mencerahkan kulit dari dalam dan bukan sahaja kulit muka malah seluruh badan 💠Kesan 4x ganda lebih pantas dan secepat 7 hari 💠Lengkap sekali dengan vitamin-vitamin berkhasiat untuk tubuh badan 💠Mengecilkan pori dan liang kulit malah memberi kesan flawless 💠Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit 💠Mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri 💠Pencerahan sekata seluruh badan malah menyekatakan tona kulit 💠Mengandungi antioksida grapeseed extract bagi melambatkan penuaan kulit 💠Merawat masalah jerawat dari dalam dan mengelakkan masalah kulit 💠Memudarkan parut jerawat dan jeragat 💠Menstabilkan hormon wanita 💠Mampu merawat masalah rambut dan memberi impal sihat, berkilat serta beralun 💠Merawat masalah kulit tapak kaki dan menguatkan kuku 💠Menaikkan seri rona merah jambu kulit 💠Sesuai untuk ibu mengandung 💠Kaya dengan antioksidan 💠Anti kanser 💠Memperbaiki sistem penghadaman 💠Melambatkan sistem penuaan 💠Detox toxin keluar dari badan 💠Memberi bekalan tenaga 💠Merendahkan kadar kolesterol dalam badan 💠Merangsang penghasilan kolagen 💠Menyihatkan rambut, sendi dan kuku 💠Meningkatkan tahap sistem imunisasi badan 💯LULUS KKM ❗️ 💯LULUS LAB TEST ❗️ 💯SELAMAT❗️ 💯SSM REGISTERED❗️ 💯TANPA MERKURI, PARABEN DAN BAHAN MERBAHAYA❗️ 💯HALAL❗️ 💯 KILANG DIIKTIRAF❗️ 💯 OWNER DAN PEKERJA KILANG SEMUA MELAYU❗️ 💯KEBERSIHAN DIUTAMAKAN❗️ 💯KELULUSAN JAKIM❗️ 🎀Kandungan: Vitamin C, Grapeseed Extract, Multiberry Extract, Glutathione, Brightening Boosters ❗️Harga Pengenalan❗️ . 💕Hanya RM85/ kotak 🌀Penjimatan lebih jika membeli lebih .👩🏻‍💻Agent dan Stokis diperlukan ✴️Modal serendah RM*** sahaja ☎️ Whatsapp untuk order / mendaftar menjadi agent dan stokis 📲 +6012-3028347 #brighteningboosters  #royalsnow  #whiteningboosters  #flawlessskin  #skinwhitening .
Dessert for the skin and nose.
.
Last night, I tried Tea Menthe Citron gel body moisture from Laura Mercier at a department store, it smelled delicious! Like afternoon tea with citron cream cake. This moisturizer is pretty moisturizing, after using it, my hands felt baby soft and refreshed. However, before purchasing, you might want to consider the fact that this moisturizer smells really good, almost like a strong purfume, I'm saying this beacause after trying, many clerks from other boutiques commented that my purfume was nice but a bit strong for me (I was wearing sweatpants, the typical going to the gym look). This isn't the moisturizer I'd use before going to class or a meeting, it'd be more suitable for outdoor activities. Thos gets a four out of five, smells like heaven and works nicely but probably not for every occasion, will probably purchase for Christmas.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#lauramercier #teamenthecitron #delicious #bodymoisturizer  #skincareaddict #skincare #skin #smoothskin #beautyblogger #beauty #roadtoflawlessskin #perfectskin #flawlessskin#flawless #dewy #dewyskin #naturalglow #glow #glowingskin #skincareroutine #bblogger #skincareblogger #instablogger #skincareobsessed #skincarejunkie #beautycommunity #bbloggers #dailyblogger #instaskin #igskincare
Dessert for the skin and nose. . Last night, I tried Tea Menthe Citron gel body moisture from Laura Mercier at a department store, it smelled delicious! Like afternoon tea with citron cream cake. This moisturizer is pretty moisturizing, after using it, my hands felt baby soft and refreshed. However, before purchasing, you might want to consider the fact that this moisturizer smells really good, almost like a strong purfume, I'm saying this beacause after trying, many clerks from other boutiques commented that my purfume was nice but a bit strong for me (I was wearing sweatpants, the typical going to the gym look). This isn't the moisturizer I'd use before going to class or a meeting, it'd be more suitable for outdoor activities. Thos gets a four out of five, smells like heaven and works nicely but probably not for every occasion, will probably purchase for Christmas. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lauramercier  #teamenthecitron  #delicious  #bodymoisturizer  #skincareaddict  #skincare  #skin  #smoothskin  #beautyblogger  #beauty  #roadtoflawlessskin  #perfectskin  #flawlessskin #flawless  #dewy  #dewyskin  #naturalglow  #glow  #glowingskin  #skincareroutine  #bblogger  #skincareblogger  #instablogger  #skincareobsessed  #skincarejunkie  #beautycommunity  #bbloggers  #dailyblogger  #instaskin  #igskincare 
No matter if you wear makeup or not. Man or Woman cleansing your face morning and night helps your skin stay beautiful/handsome
No matter if you wear makeup or not. Man or Woman cleansing your face morning and night helps your skin stay beautiful/handsome
Pain and glory. Beauty is skin deep but makeup enhances.....#makeup @shophush_ #aphoditepalette #glittergold #beatface #slayedit #selftaught #mua4life #skincare #flawlessskin #flawlessmakeup
Close and Personal... using the morphe palette
Close and Personal... using the morphe palette
SET SERUM NO.1 DI MALAYSIA🌹
.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.
.
Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.
.
Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.
.
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinmalaysia #wowskinvitaminbooster #wowskinmalaysia #wowskinmsia  #vitaminbooster #flawlesswithvitamins #vitaminserum #produkkecantikan #jomflawless #serummeletop #serumviral #wowskin #wechat #facebook #jomselfie #jerawat #flawless #flawlessskin #contestselfie #kotabharu #kb #uitmkb #uitmmachang #uitmck
SET SERUM NO.1 DI MALAYSIA🌹 . WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia. . Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur. . Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya. . . . #wowskin  #wowskinserum  #wowskinmalaysia  #wowskinvitaminbooster  #wowskinmalaysia  #wowskinmsia  #vitaminbooster  #flawlesswithvitamins  #vitaminserum  #produkkecantikan  #jomflawless  #serummeletop  #serumviral  #wowskin  #wechat  #facebook  #jomselfie  #jerawat  #flawless  #flawlessskin  #contestselfie  #kotabharu  #kb  #uitmkb  #uitmmachang  #uitmck 
@Regrann from @jamutuntejastokis_adila -  1st Life-Style Jamu in Malaysia @natasshadina ・・・
.
TESTIMONI I SENDIRI!
TESTIMONI I SENDIRI!
TESTIMONI I SENDIRI!
.
Sejak dulu tak pernah rasa berpuas hati with any suppliments sebab takde rasa perbezaan ketara.. But since consume JTT dari Jun tahun lepas, banyak sangat perbezaan yang bole nampak.. Lagi2 bab pimples!! Now ni jerawat 'bulanan' pun berkurangan, bukan kurang mmg tkde dah timbul, sangat2 laaa happy!! This jamu is definitely gonna be my lifetime suppliments, soo happy with the product 😘😘 .. Ramai dah kawan2 yang cuba & diaorg semua berpuas hati, sesiapa yang nk cuba tu bole la contact kite, jangan malu2.. .
.
#lifestylejamu #jamutunteja #jamupremiumquality
#jamutunteja 
#jamupremiumquality 
#lifestylejamu 
#jamumoden 
#testimonijamutuntejakulit 
#collagen 
#flawlessskin 
#momlife 
#workingmom 
#healthyskin 
#jamu
#testimonijamutuntejakurus
#jamutuntejakedah #jamutuntejaalorsetar 
@jamutunteja_hq 
@jamutunteja.by.natasshadina - #regrann
@Regrann from @jamutuntejastokis_adila - 1st Life-Style Jamu in Malaysia @natasshadina ・・・ . TESTIMONI I SENDIRI! TESTIMONI I SENDIRI! TESTIMONI I SENDIRI! . Sejak dulu tak pernah rasa berpuas hati with any suppliments sebab takde rasa perbezaan ketara.. But since consume JTT dari Jun tahun lepas, banyak sangat perbezaan yang bole nampak.. Lagi2 bab pimples!! Now ni jerawat 'bulanan' pun berkurangan, bukan kurang mmg tkde dah timbul, sangat2 laaa happy!! This jamu is definitely gonna be my lifetime suppliments, soo happy with the product 😘😘 .. Ramai dah kawan2 yang cuba & diaorg semua berpuas hati, sesiapa yang nk cuba tu bole la contact kite, jangan malu2.. . . #lifestylejamu  #jamutunteja  #jamupremiumquality  #jamutunteja  #jamupremiumquality  #lifestylejamu  #jamumoden  #testimonijamutuntejakulit  #collagen  #flawlessskin  #momlife  #workingmom  #healthyskin  #jamu  #testimonijamutuntejakurus  #jamutuntejakedah  #jamutuntejaalorsetar  @jamutunteja_hq @jamutunteja.by.natasshadina - #regrann 
Morning! Dah cuci muka dgn Sabun Tomato pertama di Malaysia? Yg belum tu jomla try! Bukan muka jeee, 1 badan boleh guna 😘

RM 29.00 jeeee

Contact 📲 +60194795751 @ klik je link whatsapp kat profile instagram kami okeh!

#seribella #serisoap #seristars #seribellalovers #seribellabeauty #seribellafeedback #seristarsfeedback #sugarbellelovers #bellaammaralovers #bellealyahya #flawless #flawlessskin #cantik #cantiksemulajadi #seribellaparitbuntar #serisoapparitbuntar #paritbuntarismyhometown #paritbuntar #bandarbaharu #nibongtebal #bisnescikgu #jerawat #jeragat #kulitcantik #codparitbuntar
Morning! Dah cuci muka dgn Sabun Tomato pertama di Malaysia? Yg belum tu jomla try! Bukan muka jeee, 1 badan boleh guna 😘 RM 29.00 jeeee Contact 📲 +60194795751 @ klik je link whatsapp kat profile instagram kami okeh! #seribella  #serisoap  #seristars  #seribellalovers  #seribellabeauty  #seribellafeedback  #seristarsfeedback  #sugarbellelovers  #bellaammaralovers  #bellealyahya  #flawless  #flawlessskin  #cantik  #cantiksemulajadi  #seribellaparitbuntar  #serisoapparitbuntar  #paritbuntarismyhometown  #paritbuntar  #bandarbaharu  #nibongtebal  #bisnescikgu  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #codparitbuntar 
Well .... I love to get dolled up on occasion! 
Eyes- @morphebrushes x @jaclynhill 
Brows- @benefitcosmetics and @marykayus 
Lips- @anastasiabeverlyhills -catnip and a lot of some of this and some of that! 
#liveyourdreams #beauty #brows #woc #melanin #blogger #youtube #youtuber #newyoutuber #feminine #makeup #beauty#melaninskin #blackwomen #makeuplover #makeupenthusiast #flawlessskin #skincare #freshoil2011 #Fresh #freshfaces
Hello Sunshine ☀️ Lovely Morning yo'lls ! 💋 
Shine like Gold, Sparkle like Diomand ✨

Usual Saturday nite routine... 😷 Lotus Plus 24K Gold Sleeping Mask! 💖

p.s : { Why not... spoil urself every once in a while, life is too short❣️ }

#goldmask24k #facialmask #goldmask #sleepingmask #beautymask #rejuvanate #whittening #cleansing #antiaging #smooth #radiant #flawlessskin #jemthenerd #jemlagerfeld #fashion #style #stylish #classy #sexy #tomboymodel #highfashionmen #fashionaddict #dope #sway #dapper #fashionstyle #fashionphotography #beautyblogger #fashionblogger #styleblogger
Hello Sunshine ☀️ Lovely Morning yo'lls ! 💋 Shine like Gold, Sparkle like Diomand ✨ Usual Saturday nite routine... 😷 Lotus Plus 24K Gold Sleeping Mask! 💖 p.s : { Why not... spoil urself every once in a while, life is too short❣️ } #goldmask24k  #facialmask  #goldmask  #sleepingmask  #beautymask  #rejuvanate  #whittening  #cleansing  #antiaging  #smooth  #radiant  #flawlessskin  #jemthenerd  #jemlagerfeld  #fashion  #style  #stylish  #classy  #sexy  #tomboymodel  #highfashionmen  #fashionaddict  #dope  #sway  #dapper  #fashionstyle  #fashionphotography  #beautyblogger  #fashionblogger  #styleblogger 
Soft Smokey eyes on this glamour! Thanks for tag amiga 👌🏽
•
•
•
•
•
•
•
•
#weddingmakeup #makeupbyme #saree #smokeyeyes #picoftheday #bae #couplegoals #glamsquad #glow #beautyqueen #flawlessskin #instabeauty #goddess #client #friends #mua #makeupaddict #latina #señorita
Assalammualikum, selamat pagi JELITAWAN😍
.
Sebelum keluar rumah tu, jgn lupa dap dap KAISYA SERUM & CHARMS FOUNDATION tau.
.
Tau x khasiat MINYAK KELAPA DARA yg terkandung dlm foundation ni akan MEMBANTU utk MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN kat kulit wajah kita dan akhirnya akan MEMBANTU MENGECUTKAN "Miss J" ngan segala whitehead kat wajah.. All in 1 kan?
.
Cantik dapat..Rawat pun dapat..
Best kan?? Tunggu apa lg, meh order
 Ce click sini ye👇🏻
☎ www.wasap.my/60192552921
.
NAK MENANG 10,000?? Senang jew..
Boleh layari website kami di
www.charms.my
.
#solekdanrawat #kulitberminyak
#kelapadara #siliconefree #nomercury #jimat #darulehsan #weekend #flawlessskin #foundationbest #kulitkusam #charmsstarglow #charms
Assalammualikum, selamat pagi JELITAWAN😍 . Sebelum keluar rumah tu, jgn lupa dap dap KAISYA SERUM & CHARMS FOUNDATION tau. . Tau x khasiat MINYAK KELAPA DARA yg terkandung dlm foundation ni akan MEMBANTU utk MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN kat kulit wajah kita dan akhirnya akan MEMBANTU MENGECUTKAN "Miss J" ngan segala whitehead kat wajah.. All in 1 kan? . Cantik dapat..Rawat pun dapat.. Best kan?? Tunggu apa lg, meh order Ce click sini ye👇🏻 ☎ www.wasap.my/60192552921 . NAK MENANG 10,000?? Senang jew.. Boleh layari website kami di www.charms.my . #solekdanrawat  #kulitberminyak  #kelapadara  #siliconefree  #nomercury  #jimat  #darulehsan  #weekend  #flawlessskin  #foundationbest  #kulitkusam  #charmsstarglow  #charms 
It's easy getting ready for Saturday night when you have makeup artist friends 💁✨ @jerzzap knows how to do it right 💄
It's easy getting ready for Saturday night when you have makeup artist friends 💁✨ @jerzzap knows how to do it right 💄
😁⭐️⭐️⭐️🌕 Saturday night ! Get your GLOW onnnn 😁😁😁👌👌👌⭐️🦄 this unicorn @indiak8 #makeupartist @phoebegold using the new @chanelofficial #darkgrey #eyeliner @patmcgrathreal perl  #highlighter @stillacosmetics #tinted #blush @narsissist #lipliner #wingliner #dewyskin #makeupartistnyc #flawlessskin stunning #natural #falseeyelashes #natural #bronzesculpture @benefitcosmetics #browgel #nyc #eventmakeup #model #nexttopmodel #macfaceandbody @maccosmetics
😁⭐️⭐️⭐️🌕 Saturday night ! Get your GLOW onnnn 😁😁😁👌👌👌⭐️🦄 this unicorn @indiak8 #makeupartist  @phoebegold using the new @chanelofficial #darkgrey  #eyeliner  @patmcgrathreal perl #highlighter  @stillacosmetics #tinted  #blush  @narsissist #lipliner  #wingliner  #dewyskin  #makeupartistnyc  #flawlessskin  stunning #natural  #falseeyelashes  #natural  #bronzesculpture  @benefitcosmetics #browgel  #nyc  #eventmakeup  #model  #nexttopmodel  #macfaceandbody  @maccosmetics
I'm not selling miracles but stay consistent stay committed and WATCH THE DIFFERENCE. Ingrown hair does not stop growing when it's under you skin it only gets bigger! Let us help you clear them up..No more being self conscious about razor bumbs 😍😍😍 GET YOURS TODAY www.PureTropix.com 💈💈
🌴Respect
🌴Restore
🌴Replenish
🍍🍍🍍🍍🍍Puretropix.com🍍🍍🍍🍍🍍 #Puretropix #ingrown #ingrownhair #razor #razorbump #razorrash #skintight #natural #shave #barber #bikini #summer #beauty #skin #facecare #military #beauty #acne #menskincare #blackmenwithstyle #fashion #style  #marines #beyonce #skincare #mensfashion #organic #naturalskincare  #flawlessskin #exfoliate
I'm not selling miracles but stay consistent stay committed and WATCH THE DIFFERENCE. Ingrown hair does not stop growing when it's under you skin it only gets bigger! Let us help you clear them up..No more being self conscious about razor bumbs 😍😍😍 GET YOURS TODAY www.PureTropix.com 💈💈 🌴Respect 🌴Restore 🌴Replenish 🍍🍍🍍🍍🍍Puretropix.com🍍🍍🍍🍍🍍 #Puretropix  #ingrown  #ingrownhair  #razor  #razorbump  #razorrash  #skintight  #natural  #shave  #barber  #bikini  #summer  #beauty  #skin  #facecare  #military  #beauty  #acne  #menskincare  #blackmenwithstyle  #fashion  #style  #marines  #beyonce  #skincare  #mensfashion  #organic  #naturalskincare  #flawlessskin  #exfoliate 
Holy #smokeshow @bpn3 #blueeyes are just popping!!!! #parlourbeaute #makeup by Stephanie #upclose and #personal with this #flawlessskin #promua #bombshell #jennadewantatum look a like right here!!! @lillylashes #lillylashes in #ela
Got to do this doll's makeup today!! Have fun tonight 😘❤️ @joleighhhh  Airbrush makeup by Micah - text 8125284502  #dinairairbrush #lipsense #beauty #wakeupandmakeup #makeupslayed #dinairairbrush #flawlessskin #weddingmakeup #dinair #cosmetology #indianabride #bridalmakeup #bridesmaids #hairandmakeupteam #micahssalonandbeauty
Assalamualaikum.
Selamat berhujung minggu semua. 
Semoga kita semua sntiasa dibawah lindunganNya. Amin 😘
.
.
#dvanmayabeautyhq #dvanmiraclesoap #dvanmiraclefoundation #yourbeautystory #halalselamat #kkmapprovel #nochemicals #nopeeling #flawlessskin #skincareroutine #skincaremalaysia #instafamous #cantik2
Hellooo Sunday!!😙..nak cantik tapi malas ? X cukup masa? Mahal ? ALASAN!!! STOP bagi  alasan untuk kekal cantik...dengan dyxy product ni...
❎tidak perlu masa yang lama untuk bersiap
❎tiada istilah malas/ xreti makeup
❎tiada istilah mahal kerana harga setaraf kehebatan product dyxy ni ❎ tidak perlu keluar duit setiap bulan ( Tahan more than 3 months)

Masih tak percaya ?? Kenala cuba...dah cuba baru tahu..camginiiiiii 🖒🖒🖒 DM/Whatsapp kita uolsss: 📲 0122600603

#dyxyfacemistgreentea #dyxyamalisha #dyxyproductmalaysia #productkorea #kulitjerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #codbangsar #codpantaidalam #codgasingindah#glowingface #flawlessskin
Hellooo Sunday!!😙..nak cantik tapi malas ? X cukup masa? Mahal ? ALASAN!!! STOP bagi alasan untuk kekal cantik...dengan dyxy product ni... ❎tidak perlu masa yang lama untuk bersiap ❎tiada istilah malas/ xreti makeup ❎tiada istilah mahal kerana harga setaraf kehebatan product dyxy ni ❎ tidak perlu keluar duit setiap bulan ( Tahan more than 3 months) Masih tak percaya ?? Kenala cuba...dah cuba baru tahu..camginiiiiii 🖒🖒🖒 DM/Whatsapp kita uolsss: 📲 0122600603 #dyxyfacemistgreentea  #dyxyamalisha  #dyxyproductmalaysia  #productkorea  #kulitjerawat  #kulitkusamhilang  #kulitkusam  #codbangsar  #codpantaidalam  #codgasingindah #glowingface  #flawlessskin 
The fall season is finally here, have you started your fall skin care regimen? Add our Elemis Pro-Collagen Marine Cream to your routine this fall. .
.
.
.
#Elemis #results #skincare #dermatology #beautiful #yourskincarespot #makeupfree #flawlessskin #finelines #beautyblogger #dermatologist #cosmetics #free #bestskincare #womeninbusiness #darkspots #flawless #fashion #beauty #Fallbeauty #fallskincare #antiaging #wrinkles #hydrating
Sundays are for shopping... online shopping 🤗🖤 don't forget sample pots are now available in our CC CREAM, MINERAL LIQUID FOUNDATION and LUMINOUS FOUNDATION. Please send us a DM if we can help in any way xx #miscosmetics #studiomisperth
Sundays are for shopping... online shopping 🤗🖤 don't forget sample pots are now available in our CC CREAM, MINERAL LIQUID FOUNDATION and LUMINOUS FOUNDATION. Please send us a DM if we can help in any way xx #miscosmetics  #studiomisperth 
Makeup done on these lovelies for their uni ball ⭐️ #mac #makeup #makeupartist #mua #formalmakeup #flawlessskin #uniball #brows #smokey #softglam #lips #nudelip #lashes #airbrush #formal #modelrocklashes
Siapa suke lip gloss? Ha, Nourishine Plus Lip Gloss dari Mary Kay ni sangat best tau! Mama iye pakai lip gloss ni. Adik #aimisyafiqah pun suke pakai.
.
Kelebihan Nourishine Plus Lips Gloss ni:
.
💋Diperkaya dengan vitamin A & E untuk menentang punca kedutan pada bibir. .
💋Mengandungi pelembap dan perapi bibir agar bibir kekal, lembut dan tidak mengeringkan. .
💋Ada effect shining sikit so bibir akan nampak menyerlah.
💋 Terasa tersangat ringan.
💋Sangat sesuai dipadankan dengan creme lipstik, true dimension lipstik atau semi-matte gel lipstik. .
💋Tak rasa melekit pada bibir. Selesa dan ringan.
.
Jom dapatkan lip gloss yang best ni. Rugi kalau terlepas Lip Gloss set yang menarik ni. Sure bibir sis akan lebih kemas, cantik dan menawan selepas ni! 😘
.
Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau! Mama iye mudahkan kerja sis.. Tak payah dah nak cari pen & kertas salin2 no telefon.. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp.. Senang kan? 😉👌 .
.
@mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #markaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybotanical #skincareterbaik #skincareselamat #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu
Siapa suke lip gloss? Ha, Nourishine Plus Lip Gloss dari Mary Kay ni sangat best tau! Mama iye pakai lip gloss ni. Adik #aimisyafiqah  pun suke pakai. . Kelebihan Nourishine Plus Lips Gloss ni: . 💋Diperkaya dengan vitamin A & E untuk menentang punca kedutan pada bibir. . 💋Mengandungi pelembap dan perapi bibir agar bibir kekal, lembut dan tidak mengeringkan. . 💋Ada effect shining sikit so bibir akan nampak menyerlah. 💋 Terasa tersangat ringan. 💋Sangat sesuai dipadankan dengan creme lipstik, true dimension lipstik atau semi-matte gel lipstik. . 💋Tak rasa melekit pada bibir. Selesa dan ringan. . Jom dapatkan lip gloss yang best ni. Rugi kalau terlepas Lip Gloss set yang menarik ni. Sure bibir sis akan lebih kemas, cantik dan menawan selepas ni! 😘 . Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau! Mama iye mudahkan kerja sis.. Tak payah dah nak cari pen & kertas salin2 no telefon.. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp.. Senang kan? 😉👌 . . @mamaiye.maryk #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaysitiawan  #marykaymanjung  #markaybeautyconsultant  #marykaylovers  #marykayproducts  #marykaycosmetics  #marykaybotanical  #skincareterbaik  #skincareselamat  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #skincaremurah  #jeragathilang  #marykaymurah  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantikgebu 
Model @ruzik21  Photo @marin_photography_nyc  Makeup @habiba_makeupartist  #mua #makeuptutorial #makeupartist #model #photoshoot #photographer #photography #blackandwhitephoto #blackandwhitepics #makeup #flawlessskin
Skin prep is so important for smooth flawless skin. Giving these masks a whirl! #certifiedmakeupartist #nycmua #mua #nyc #makeupfortvandfilm #weddingmakeup #photoshoot #modelswanted #inglotfoundation #smashbox #nyx #sephora #makeupforever #stilla #makeupbyme #skinprep #facemasktime #flawlessskin #flawlessmamakeup 💁🏻💄👩🏻‍🎤✔️
Cold compressor mask it tightens and firms the skin👐💺#Esthetics #BeautifulSkin #FlawlessSkin
#❤️theskinyourein #Spa #Mobile #Facials #Wraps #EyebrowTinting #EyeLashes #I❤️Skin
#BeautyAllOver #Waxing #BeYOUtiful #SheaOrganix #NaturalProducts #Entreprenuer
#EyesonFleek #EyebrowWaxing #SkinisBeautiful
#Beauty #Makeup #Flawless #BrazilianWaxing # Flawlessskinatanyage
Model @ruzik21  Photo @marin_photography_nyc  Makeup @habiba_makeupartist  #mua #makeuptutorial #makeupartist #model #photoshoot #photographer #photography #blackandwhitephoto #blackandwhitepics #makeup #flawlessskin
MUA: Carlos Make Up Artist
Montreal / Canada 
9/23/2017
#bridesmaidhair #flawlessskin #weddingdress #wedding #makeup #passion #lovemyjob
Foundation: @fentybeauty Shade 420 
Concealer: @tartecosmetics "Shape Tape" 
Contour: @fentybeauty matte sticks "Shade Truffle " 
Highlight: @fentybeauty "Trophy Wife" 
Lips: A mix of @nyxcosmetics & @fentybeauty lip gloss bomb 
Brows: @anastasiabeverlyhills #Ebony *Natural Hair Products: @myfluffypuffs 💕💕
#reantebjorkman #fentybeauty #model #lgbt #love #makeup #mua #flawless #flawlessskin #ultimateboygirl #boygirl #androgynous #genderbender 🦋
MUA: Carlos Make Up Artist
Montreal / Canada 
9/23/2017
#bridesmaidhair #flawlessskin #weddingdress #wedding #makeup #passion #lovemyjob
MUA: Carlos Make Up Artist
Montreal / Canada 
9/23/2017
#bridesmaidhair #flawlessskin #weddingdress #wedding #makeup #passion #lovemyjob
MUA: Carlos Make Up Artist
Montreal / Canada 
9/23/2017
#bridesmaidhair #flawlessskin #weddingdress #wedding #makeup #passion #lovemyjob❤️
The weather is changing and sometimes our skin does cope well with the difference. To get rid of any blue/purple discolouration or redness the best way to remove it is to colour correct! Here is @sukhimann_ colour correcting dark circles with a red colour corrector. Cheers to perfect skin✨🎉🎉. By: @sukhimann_ 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍
#colourcorrecting #breakout #darkcircles  #colorcorrection #tarte #flawlessskin #foundation #glowingskin #concealer #toofaced #settingpowder #eyeshadow  #glitter #hudabeauty #shophudabeauty #highlight #artistcouture #glow #lips #mac #maccosmetics #lipgloss #lipstick  #behindthechair #kenracolor #allmodernhair #modernsalon #petaljuice
The weather is changing and sometimes our skin does cope well with the difference. To get rid of any blue/purple discolouration or redness the best way to remove it is to colour correct! Here is @sukhimann_ colour correcting dark circles with a red colour corrector. Cheers to perfect skin✨🎉🎉. By: @sukhimann_ 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍 #colourcorrecting  #breakout  #darkcircles  #colorcorrection  #tarte  #flawlessskin  #foundation  #glowingskin  #concealer  #toofaced  #settingpowder  #eyeshadow  #glitter  #hudabeauty  #shophudabeauty  #highlight  #artistcouture  #glow  #lips  #mac  #maccosmetics  #lipgloss  #lipstick  #behindthechair  #kenracolor  #allmodernhair  #modernsalon  #petaljuice 
What a fun mommy and me shoot💕
————————————
▪️Location: Monterey Bay Aquarium ▪️Canon 6D ▪️Canon70-200Mii
▪️80mm ▪️1/60sec ▪️f/2.8 ▪️ISO320
————————————
#mommasworld #mommyandme #proudmommy #daddysgirl #prettyladies #flawlessskin #thoseeyes #greeneyes #kidsfashion #kidmodel #mommyandme #funday #familyphotography #bayareaphotographer #photoshoot #birdeggs #sayhi #livloveslife #oliviarosedebem #montereybayaquarium #montereybay #sanctuary
What a fun mommy and me shoot💕 ———————————— ▪️Location: Monterey Bay Aquarium ▪️Canon 6D ▪️Canon70-200Mii ▪️80mm ▪️1/60sec ▪️f/2.8 ▪️ISO320 ———————————— #mommasworld  #mommyandme  #proudmommy  #daddysgirl  #prettyladies  #flawlessskin  #thoseeyes  #greeneyes  #kidsfashion  #kidmodel  #mommyandme  #funday  #familyphotography  #bayareaphotographer  #photoshoot  #birdeggs  #sayhi  #livloveslife  #oliviarosedebem  #montereybayaquarium  #montereybay  #sanctuary 
CHECK OUT JUDY'S TRANSFORMATION!!!💛 Here's what she had to say: " I have always dealt with sun spots, but after I had my daughter they were so noticeable that people were actually commenting. Super embarrassed, I reached out to my cousin and she had me try Reverse and it worked!" Couple it with Active Hydration Serum and BOOST your results - we'll even throw in a FREE mini travel regimen, but only through September 28th so act now!!!! Msg me : Kgolivares@myrandf.com or 
for a free online consultation go to Kgolivares.myrandf.com

#greatlashes #greatskin #beauty #acne #flawlessskin #clearskin #lashes #longerlashes #lashaddict #makeup #mua #skincare #flawlessskin #youthfulskin #Australia #wrinkles #pretty #beautiful #models #artist #makeupartist #boss #beautyregimen #beautysecret  #beautyaddict  #PremiumSkincare #beautyblogger #acnesolution #wrinkles #eyes #eyelashes #eyebrows
CHECK OUT JUDY'S TRANSFORMATION!!!💛 Here's what she had to say: " I have always dealt with sun spots, but after I had my daughter they were so noticeable that people were actually commenting. Super embarrassed, I reached out to my cousin and she had me try Reverse and it worked!" Couple it with Active Hydration Serum and BOOST your results - we'll even throw in a FREE mini travel regimen, but only through September 28th so act now!!!! Msg me : Kgolivares@myrandf.com or for a free online consultation go to Kgolivares.myrandf.com #greatlashes  #greatskin  #beauty  #acne  #flawlessskin  #clearskin  #lashes  #longerlashes  #lashaddict  #makeup  #mua  #skincare  #flawlessskin  #youthfulskin  #Australia  #wrinkles  #pretty  #beautiful  #models  #artist  #makeupartist  #boss  #beautyregimen  #beautysecret  #beautyaddict  #PremiumSkincare  #beautyblogger  #acnesolution  #wrinkles  #eyes  #eyelashes  #eyebrows 
Getting This Beauty Ready For An Event This Evening 🌹! @lordandtaylor Charity Day! 
#lordandtaylor #glam #glow #flawless #flawlessskin #beauty #beautiful #beautifulwomen #makeup #cosmetics #skingoals #skincare #makeupmafia #makeupjunkie #skin #lipstick #lip
Now that’s what we call real results. 
Purchase a Regimen Lash Boost Bundle and get 20% off...Become a Preferred Customer and get an additional 10% off, with free shipping, and a 60 day money back guarantee! Click the #linkinmybio for your skincare recommendation. #lashesfordays #flawlessskin
Now that’s what we call real results. Purchase a Regimen Lash Boost Bundle and get 20% off...Become a Preferred Customer and get an additional 10% off, with free shipping, and a 60 day money back guarantee! Click the #linkinmybio  for your skincare recommendation. #lashesfordays  #flawlessskin 
The cooling clay cleansing balm looks better in 🌱green🌱
Switched out the Kaolin Clay for French Green Clay aka Sea Clay! Iron oxide and decomposed plant matter are what give this mineral clay its gorgeous green color. This stuff literally dissolves impurities from the face and leaves your skin feeling clean and nourished! Ugh, thank you, once again, Mother Nature!🙏🏼
The cooling clay cleansing balm looks better in 🌱green🌱 Switched out the Kaolin Clay for French Green Clay aka Sea Clay! Iron oxide and decomposed plant matter are what give this mineral clay its gorgeous green color. This stuff literally dissolves impurities from the face and leaves your skin feeling clean and nourished! Ugh, thank you, once again, Mother Nature!🙏🏼
🍁Goodbye Summer! Hello Autumn! 🍂It's time to clean your summer skin and remove all the buildup from sun care products.  Future Flash is a gentle, concentrated botanical deep cleanser. It washes away pore clogging oils, makeup and dead skin cells - leaving your skin naturally moisturized and fresh!
🍁Goodbye Summer! Hello Autumn! 🍂It's time to clean your summer skin and remove all the buildup from sun care products. Future Flash is a gentle, concentrated botanical deep cleanser. It washes away pore clogging oils, makeup and dead skin cells - leaving your skin naturally moisturized and fresh!
It's So Sunny ☀️ B•L•O•N•D•E
What happens when the BF is a 💣 Beautician...
Color: Tamani Littleton @juju_collection 
#☀️
#Sunny
#pixie #shorthair 
#Blonde #💣 #cutlife #shorthairdontcare #honeyblonde #Color #rihanna  #gorgeous #pretty #Dope #dopeness #greatness #glowup #flawlessskin #freshface #Hair
Beautiful Makeup by @sayehsmakeup💕
Beautiful Makeup by @sayehsmakeup💕
#beforeandafter 
Using @maccosmetics @armanibeauty @clarinscanada @marcbeauty @stilacosmetics @urbandecaycosmetics @lorealmakeup @lauramercier @diormakeup .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#themagicofmakeup #specialproject #beautiful #flawlessskin #makeuplover #mua #makeup #makeupartist #montreal #susanmoralesmakeup #lessismore #burgundylips
I was just testing out different recipes with this bath bomb so it doesn't look the best and colours not the best😂 ( we would not sell this bath bomb btw) check my story for more 😂💜 - #bathandbody #insiderbeauty #ad #yubeskincare #sephora #beauty #bblogger #lifestyleblogger #socialinfluencer #lablogger #facecare #palmsprings #face #creativeagency #beautyfaves #lifestyle #flawlessskin #contentcreator #loveyourbody #skincare #skinessentials #dryskin #moisturizer #freebie #free #eczema #scarremoval #skinrenewal #musthaves #bodycare
I was just testing out different recipes with this bath bomb so it doesn't look the best and colours not the best😂 ( we would not sell this bath bomb btw) check my story for more 😂💜 - #bathandbody  #insiderbeauty  #ad  #yubeskincare  #sephora  #beauty  #bblogger  #lifestyleblogger  #socialinfluencer  #lablogger  #facecare  #palmsprings  #face  #creativeagency  #beautyfaves  #lifestyle  #flawlessskin  #contentcreator  #loveyourbody  #skincare  #skinessentials  #dryskin  #moisturizer  #freebie  #free  #eczema  #scarremoval  #skinrenewal  #musthaves  #bodycare 
This post is a little different for me. There was a time when I wouldn't have been caught outside without makeup on. I hated my skin so much as so many of us do at one point or another. Through the years I had tried various methods and medications to achieve healthy skin but all failed and I concealed it with cheap makeup making matters worse! Now during my day job I wear little to no makeup because you should love your naked skin as much as your flawless fashion. I do my markup for me and no one else ❤️ #loveyourself #dowhatmakesyouhappy #youdoyou #youdoyouboo #makeup #mua #flawless #flawlessskin #flawlessmakeup
This post is a little different for me. There was a time when I wouldn't have been caught outside without makeup on. I hated my skin so much as so many of us do at one point or another. Through the years I had tried various methods and medications to achieve healthy skin but all failed and I concealed it with cheap makeup making matters worse! Now during my day job I wear little to no makeup because you should love your naked skin as much as your flawless fashion. I do my markup for me and no one else ❤️ #loveyourself  #dowhatmakesyouhappy  #youdoyou  #youdoyouboo  #makeup  #mua  #flawless  #flawlessskin  #flawlessmakeup 
Feedback Customer .
.
.
💕Makin cerah berseri
💕Dah tak kussm
💕Jeragat kurang
.
.
💰Set trial hanya RM 59sm /RM 69ss
📮Free postage
.
.
Untuk Order Whatsapp
📱0124174224
Feedback Customer . . . 💕Makin cerah berseri 💕Dah tak kussm 💕Jeragat kurang . . 💰Set trial hanya RM 59sm /RM 69ss 📮Free postage . . Untuk Order Whatsapp 📱0124174224
#beforeandafter 
Using @maccosmetics @marcbeauty  @lorealmakeup @makeupforeverca .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#themagicofmakeup #specialproject #beautiful #flawlessskin #makeuplover #mua #makeup #makeupartist #montreal #susanmoralesmakeup #lessismore
Buy 3 FREE 1!
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ni untuk grab 3 terus #vitaminc ni.
.
Sebab lepas ni tidak ada lagi buy 3 free 1 items tauu.
.
Kalau taknak rasa menyesal kena order sekarang ok, watsap 011-19431882
#sayajualsayapakaijuga #produkterbaik #produkecantikan 
#vitamincviral
#flawlessskin 
#putihgebu 
#maskeralami
#ubatjerawat
#antibodikuat 
#merawatkulit 
#produkmalaysia
#allurebeautybox 
#halal #kkm 
#institutsukannegara
There was so much beauty at #parlourbeaute today I just couldn't choose one!! #thankyou ladies!! Makeup by Stephanie #glowymakeup #flawlessskin #promua #makeupgoals #nofilter #noedit #cutcrease #redlip #wingedliner #naturalbeauty #glammakeup
#beforeandafter 
Using @maccosmetics  @marcbeauty @stilacosmetics @urbandecaycosmetics @lorealmakeup @lauramercier @makeupforeverca .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#themagicofmakeup #specialproject #beautiful #flawlessskin #makeuplover #mua #makeup #makeupartist #montreal #susanmoralesmakeup #lessismore