an online Instagram web viewer

#foodbali medias

Photos

Knock, knock. Who’s there? WEEKEND!
#batikrestaurant #batikrestaurantbar -
📸 @sassa.angela
Pempek Lenggang
Adalah Pempek lenjer yg dipotong kecil-kecil dan di goreng dengan telur.
Enak, dan Wangi telur dadarnya sangat menggoda selera.

Pempek Corner® menyediakan aneka Pempek dan aneka makanan Palembang yang terlengkap, enak dan bersertifikat Halal di Bali.

Tersedia di 
Jln. Sesetan 127/155, Denpasar 
Jln.Sesetan 697, Pesanggaran, Denpasar

Order dan Info :
SMS / WA : 085103846188

Daily updates :
FB/Insta/LINE : pempekcorner
Tersedia di GoFood
Delivery  dengan Gojek

#pempekcorner #indonesianfishcake #halal 
#bali 
#kuliner #kulinerbali #wisatakuliner  #wisatakulinerbali #kulinernusantara
#pempekcorner
Pempek Lenggang Adalah Pempek lenjer yg dipotong kecil-kecil dan di goreng dengan telur. Enak, dan Wangi telur dadarnya sangat menggoda selera. Pempek Corner® menyediakan aneka Pempek dan aneka makanan Palembang yang terlengkap, enak dan bersertifikat Halal di Bali. Tersedia di Jln. Sesetan 127/155, Denpasar Jln.Sesetan 697, Pesanggaran, Denpasar Order dan Info : SMS / WA : 085103846188 Daily updates : FB/Insta/LINE : pempekcorner Tersedia di GoFood Delivery dengan Gojek #pempekcorner  #indonesianfishcake  #halal  #bali  #kuliner  #kulinerbali  #wisatakuliner  #wisatakulinerbali  #kulinernusantara  #pempekcorner 
Selamat malam,satu lagi menu Pizza Dari @japscafe Chicken Teriyaki Pizza dengan daging ayam dan saus teriyakinya yang sangat berasa.

#chicken #teriyaki #pizza #ayam #japscafe #foodbali #balicious #infokuliners #kulinerscommunity #balikuliner #kulinerdenpasar #infodenpasar #foodporn #foodceleb
Afterwerk Life... Tortellini Panna E Prosciutto For Dinner, Before Goin Back Home... ☺️ Happy Friyay!! @PizzeriaItaliaBali #Uluwatu #Bali #Indonesia #BaliDaily #BaliLife #WisataKuliner #ThisisBali #Foodlover #BaliFood #PiggyBible #UluwatuFood #UluwatuLife #Foods #BaliCulinary #BaliFoodies #BaliFoodie #Baligasm #Foodie #FoodBali #KulinerBali #ExploreBali #Musiclover #Musicaddict #Pasta #Pastalover
Cuaca dingin gini cocok banget ni makan menu hot plate dari kita 😁, dan cobain menu baru kita nih guys 👌 rice and hamburg party dijamin puas deh makannya 👌🏻😁😜
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kedaidepresso #balifood #foodbali #delidps #deliciousbali #balifoodgram #balifoodtalk #balifoodgasm #foodgasm #foodporn #hotplate #patty #hamburg
Thank God it's Friday, i'm so ready for weekend

#JAENBarKitchen
‼️‼️Ready besok‼️‼️
Mango Sticky Rice
Durian Sticky Rice
Thai Tea Original 
Thai Tea Green
Go Mango
_
Pengiriman dimulai jam 11 ke alamat yang sudah pesan.
Untuk order bisa via Line@ atau DM Instagram dengan format sbb
Nama:
Alamat:
No Hp:
Order:
_
Kuota terbatas! 
#monsterstreetid
‼️‼️Ready besok‼️‼️ Mango Sticky Rice Durian Sticky Rice Thai Tea Original Thai Tea Green Go Mango _ Pengiriman dimulai jam 11 ke alamat yang sudah pesan. Untuk order bisa via Line@ atau DM Instagram dengan format sbb Nama: Alamat: No Hp: Order: _ Kuota terbatas! #monsterstreetid 
Kenapa enggak buat bakso urat hangat di musim hujan gini?😋👌
.
Lapar tapi malas keluar?
Order via #Gofood di #Gojek aja! (Bakso to Go) 😊
.
Bakso to go ada di :
📍Plaza Renon (Lantai 2)
📍Lippo Mall Kuta Bali (Lt. UG. Di depan Max Kitchen food court)
Kenapa enggak buat bakso urat hangat di musim hujan gini?😋👌 . Lapar tapi malas keluar? Order via #Gofood  di #Gojek  aja! (Bakso to Go) 😊 . Bakso to go ada di : 📍Plaza Renon (Lantai 2) 📍Lippo Mall Kuta Bali (Lt. UG. Di depan Max Kitchen food court)
Bagi pecinta kuliner khas Korea pas banget nih admin rekomendasikan @magal_bali yang berlokasi di Jalan Raya Kuta. Jujur kesan pertama tempatnya nyaman dan adem,selain itu soal rasa dan kualitas ga perlu ditanya lagi, highly recommended! In this Korean restaurant you can get these tempting cuisines, our recommendation :

1. Galmaegi Combo (Rp.755.800) pork skirt meat + marinated skirt meat + beef outside skirt meal + marinated beef outside meat + special grilled (mushroon+sausage+shrimp)+sushi with boneless shirt rib, solusi buat kalian yg bingung mau pilih menu yg mana, dengan paket ini kita bisa menikmati beragam menu yg sangat pas untuk sharing! Btw beef nya lembut dan enakkk bangeett 😍 .

2. Haemulsundubu (Rp.69.800) spicy soft tofu stew with assorted seafood, ini juga mantep .

3. Special menu Chijeutteokbokki (Rp.65.800) spicy savory braised dish of sliced rice cake with cheese, cheese lovers must try .

Enjoy the dining experience with comfortable surroundings.You should try this new #MagalBali and let's have something Korean 😁🤘 .

@magal_bali .
📍jalan Raya Kuta No.105, Badung-Bali. ☎0361-752505 .
☎082240117716

#foodbali #magalbali #magalbalikuta #magal_Bali #magal #magalresto
Bagi pecinta kuliner khas Korea pas banget nih admin rekomendasikan @magal_bali yang berlokasi di Jalan Raya Kuta. Jujur kesan pertama tempatnya nyaman dan adem,selain itu soal rasa dan kualitas ga perlu ditanya lagi, highly recommended! In this Korean restaurant you can get these tempting cuisines, our recommendation : 1. Galmaegi Combo (Rp.755.800) pork skirt meat + marinated skirt meat + beef outside skirt meal + marinated beef outside meat + special grilled (mushroon+sausage+shrimp)+sushi with boneless shirt rib, solusi buat kalian yg bingung mau pilih menu yg mana, dengan paket ini kita bisa menikmati beragam menu yg sangat pas untuk sharing! Btw beef nya lembut dan enakkk bangeett 😍 . 2. Haemulsundubu (Rp.69.800) spicy soft tofu stew with assorted seafood, ini juga mantep . 3. Special menu Chijeutteokbokki (Rp.65.800) spicy savory braised dish of sliced rice cake with cheese, cheese lovers must try . Enjoy the dining experience with comfortable surroundings.You should try this new #MagalBali  and let's have something Korean 😁🤘 . @magal_bali . 📍jalan Raya Kuta No.105, Badung-Bali. ☎0361-752505 . ☎082240117716 #foodbali  #magalbali  #magalbalikuta  #magal_Bali  #magal  #magalresto 
Dingin banget ya hari ini kak
.
Pastinya enak banget kalo cari yang anget anget, hihi
.
Yuk cobain nih MASALA TEA dari @k_jays17 
Hanya 8rb!
.
Dijamin angetnya sama seperti dipeluk pacar atau hihi taulah maksudnya mimin :D
.
Segera meluncur kak!
.
Jalan Pendidikan Depan SMKN 2 Denpasar
.
Sms/Telp : 08970752879
.
Free Delivery : Panjer, Sesetan, Sidakarya
.
#kuliner #denpasar #bali #foodporn #foodhunter #nomnombali #foodbali #infodenpasar #balieatery #kulinerbali #enak #wisatakuliner #deliciousbali #balifood #instagood #instafood #icipicip #foodgasm #makanenak #murah #wisatakulinerbali #infokuliner #qraved #instagram
Dingin banget ya hari ini kak . Pastinya enak banget kalo cari yang anget anget, hihi . Yuk cobain nih MASALA TEA dari @k_jays17 Hanya 8rb! . Dijamin angetnya sama seperti dipeluk pacar atau hihi taulah maksudnya mimin :D . Segera meluncur kak! . Jalan Pendidikan Depan SMKN 2 Denpasar . Sms/Telp : 08970752879 . Free Delivery : Panjer, Sesetan, Sidakarya . #kuliner  #denpasar  #bali  #foodporn  #foodhunter  #nomnombali  #foodbali  #infodenpasar  #balieatery  #kulinerbali  #enak  #wisatakuliner  #deliciousbali  #balifood  #instagood  #instafood  #icipicip  #foodgasm  #makanenak  #murah  #wisatakulinerbali  #infokuliner  #qraved  #instagram 
Dimana aja dan kapan aja bisa nikmatin juice time nih, yap kemasan take away yang kece bikin kalian betah buat berpergian bareng juice time dong😋🍍💛 📸by: @eniresika
Dimana aja dan kapan aja bisa nikmatin juice time nih, yap kemasan take away yang kece bikin kalian betah buat berpergian bareng juice time dong😋🍍💛 📸by: @eniresika
@horehouse Menikmati hot green tea latte yang nikmat di sore hari bersama kerabat serta keluarga.  Dijamin enak dan nagih deh. Yuk cobain:  Jl. Keboiwa KM5 (sebelah SPBU gatsu barat depannya mcdonalds)  Buka jam 11.00-23.00  Harga yang ditawarkan mulai dari 12.000 loh  Yukk segera cobain hot green tea latte dan makanan yang kami sediakan.

#greentea #greentealatte #makananbali #minumanbali #kulinerbali #kulinerdps #delidps #fooddps #foodps #foodbali #bali #denpasar #coffee #rotibakar #kopibali
@horehouse Menikmati hot green tea latte yang nikmat di sore hari bersama kerabat serta keluarga. Dijamin enak dan nagih deh. Yuk cobain: Jl. Keboiwa KM5 (sebelah SPBU gatsu barat depannya mcdonalds) Buka jam 11.00-23.00 Harga yang ditawarkan mulai dari 12.000 loh Yukk segera cobain hot green tea latte dan makanan yang kami sediakan. #greentea  #greentealatte  #makananbali  #minumanbali  #kulinerbali  #kulinerdps  #delidps  #fooddps  #foodps  #foodbali  #bali  #denpasar  #coffee  #rotibakar  #kopibali 
Who's want to join this promo?
Grab your Bali Hai beer 1 meter and get your free Merchandise😎🍻
.
📌Available on #Gojek, search : Stadium Cafe & Sports Bar, Kuta
📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Stadium Cafe Kuta"
📌Facebook Page : Stadium Cafe
📌Instagram : @stadiumcafebali
📌Twitter : @stadiumcafebali
.
"A one-stop venue for food and sports lovers"
Complex Kuta Sidewalk, Jl. Kartika Plaza, Kuta, Bali, Indonesia
Who's want to join this promo? Grab your Bali Hai beer 1 meter and get your free Merchandise😎🍻 . 📌Available on #Gojek , search : Stadium Cafe & Sports Bar, Kuta 📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Stadium Cafe Kuta" 📌Facebook Page : Stadium Cafe 📌Instagram : @stadiumcafebali 📌Twitter : @stadiumcafebali . "A one-stop venue for food and sports lovers" Complex Kuta Sidewalk, Jl. Kartika Plaza, Kuta, Bali, Indonesia
TROPICAL PARADISE! 🌴☀️✨
📷 @tanialitadevi
A smoothie bowl to reduce the heat and boost the immunity.
.
Welcome to Tropical Paradise,
Welcome to Cabina Bali.
#cabinabali #cabinavibes #bali #canggubali #balifood #foodbali #balicafe #balicafes
Siang guys, cuacanya sekarang lagi galau ni hujan tiba" trus tiba" berhenti dri pada galau mkirin hujan terus kedinginan mending makan di @kedai_depresso cobain menu yang pedes satu ini ni,  saus koreanya juara deh 👌🐔🔥🧀
.
.
.
.
. .
#kedaidepresso #cafeinbali #delidps #deliciousbali #balifood #foodbali #balifoodtalk #balifoodgram #balifoodgasm #foodgasm #hotplate mozarela
Delicious lunch for your free-day😍
.
📌Available on #Gojek, search : Seafood House
📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Seafood House"
📌Facebook Page : Seafood House 📌Instagram : @seafoodhousebali
📌Twitter : @seafoodresto
.
Seafood House.
"The Best Cantonese style Chinese restaurant in Bali."
Complex Kuta Sidewalk, Jl. Kartika Plaza, Kuta, Bali, Indonesia.
Delicious lunch for your free-day😍 . 📌Available on #Gojek , search : Seafood House 📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Seafood House" 📌Facebook Page : Seafood House 📌Instagram : @seafoodhousebali 📌Twitter : @seafoodresto . Seafood House. "The Best Cantonese style Chinese restaurant in Bali." Complex Kuta Sidewalk, Jl. Kartika Plaza, Kuta, Bali, Indonesia.
Yummy Cha Soba😋
.
📌Available on #Gojek, search : Take Japanese Restaurant
📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Take Japanese Restaurant"
📌Facebook Fanpage : Take Japanese Restaurant
📌Instagram : @takerestobali
.
Take Japanese Restaurant.
"Bali's first authentic Japanese restaurant."
Jl Patih Jelantik, Legian, Kuta, Bali, Indonesia
Yummy Cha Soba😋 . 📌Available on #Gojek , search : Take Japanese Restaurant 📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Take Japanese Restaurant" 📌Facebook Fanpage : Take Japanese Restaurant 📌Instagram : @takerestobali . Take Japanese Restaurant. "Bali's first authentic Japanese restaurant." Jl Patih Jelantik, Legian, Kuta, Bali, Indonesia
Come and get your #Gelato and take your picture with this Instagram frame😍
.
📌Available on #Gojek, search : Flapjaks
📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Flapjaks"
📌Facebook Page : Flapjaks Bali
📌Instagram : @flapjaksbali
.
Flapjaks.
"House of Pancakes and Home-made Gelato."
📍 Kuta Beach (Next to Rosso Vivo), Jl. Raya Pantai Kuta, Kuta, Bali, Indonesia.
📍 Complex Kuta Sidewalk, Jl. Kartika Plaza
📍 Complex Tanah Lot (The Brother's Cafe)
Come and get your #Gelato  and take your picture with this Instagram frame😍 . 📌Available on #Gojek , search : Flapjaks 📌Share your experience with us on TripAdvisor to get special Merchandise, search "Flapjaks" 📌Facebook Page : Flapjaks Bali 📌Instagram : @flapjaksbali . Flapjaks. "House of Pancakes and Home-made Gelato." 📍 Kuta Beach (Next to Rosso Vivo), Jl. Raya Pantai Kuta, Kuta, Bali, Indonesia. 📍 Complex Kuta Sidewalk, Jl. Kartika Plaza 📍 Complex Tanah Lot (The Brother's Cafe)
Wanna some? ❤️❤️❤️
Try our dish now and enjoy your dinner at Seminyak! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Burassai Japanese Restaurant
Dinner
Everyday from 17.00 - 23.00
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📍Jalan Kunti I No.16 Seminyak
☎️ (0361) 934289
✉ burassaibali@gmail.com
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#insight_bali #balilife #balibucketlist #theluxurybali #thebalibible #bestofbali #balidaily #balicili #balibuddies #thebaliguidelide #explorebali #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #balibelly #honeycombersbali #foodinframe #balifoodie #deliciousbali #foodbali #foodiegodisland #balifoodbibble #balieatery #balifoodhunter #balieats #bali #foodiegodisland
Wanna some? ❤️❤️❤️ Try our dish now and enjoy your dinner at Seminyak! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Burassai Japanese Restaurant Dinner Everyday from 17.00 - 23.00 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📍Jalan Kunti I No.16 Seminyak ☎️ (0361) 934289 ✉ burassaibali@gmail.com •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #insight_bali  #balilife  #balibucketlist  #theluxurybali  #thebalibible  #bestofbali  #balidaily  #balicili  #balibuddies  #thebaliguidelide  #explorebali  #baligasm  #baligooofficial  #balilocal  #liburanbali  #balibelly  #honeycombersbali  #foodinframe  #balifoodie  #deliciousbali  #foodbali  #foodiegodisland  #balifoodbibble  #balieatery  #balifoodhunter  #balieats  #bali  #foodiegodisland 
Di @morimoribali kita bisa menikmati Japanese dish yg lezat dengan harga yg terjangkau. Serunya lagi sekarang tempatnya makin luas dan nyaman lho, hmm jadi betah deh buat nongki" disini 😍 Menu wajib yg dicoba ada :

1. Cold Brew Coffee (15k)
2. Frapogalo (15k)
3. Ice Lychee (25k) .

4. Beef Donburi (40k) steamed rice with charsiu beef, onion and leek, enakkk deh .

5. Shrimp Roll Ramen (37k) noodle soup with shrimp roll, egg, bean sprout, vegetable & leek, ini juga mantep .

6. Takoyaki 8 pcs (24k) japanese cake ball with choices of filling, mixed with spring onion, topped with mayonnaise, sauce & dried fish, Filling selection: original/octopus, chicken, sausage, cheese, favorit bangettt takoyakinya bikin nagih ! .

7. Spicy Tuna Roll Sushi (25k) rolled japanese rice with seaweed, kyuri, spicy tuna chuncks & mayonnaise, fav juga, spicy and yum! .

8. Kyuri Roll sushi (12k) rolled japanese rice filled with seaweed, cucumber topped with mayonnaise, simple but delicious .

Ngiler kan?😉 rasa oke, tempat nyaman, dan harga juga pas. Buruan dicoba,  very recommended! Oishii 🍣 .

@morimoribali. .
📍Jalan Gunung Soputan No.52, Denpasar-Bali .
⏰ 11siang-10malam
☎ Order & delivery:  0821 4372 9387 .

#foodbali #morimori
#morimorijapan #morimoribali
Di @morimoribali kita bisa menikmati Japanese dish yg lezat dengan harga yg terjangkau. Serunya lagi sekarang tempatnya makin luas dan nyaman lho, hmm jadi betah deh buat nongki" disini 😍 Menu wajib yg dicoba ada : 1. Cold Brew Coffee (15k) 2. Frapogalo (15k) 3. Ice Lychee (25k) . 4. Beef Donburi (40k) steamed rice with charsiu beef, onion and leek, enakkk deh . 5. Shrimp Roll Ramen (37k) noodle soup with shrimp roll, egg, bean sprout, vegetable & leek, ini juga mantep . 6. Takoyaki 8 pcs (24k) japanese cake ball with choices of filling, mixed with spring onion, topped with mayonnaise, sauce & dried fish, Filling selection: original/octopus, chicken, sausage, cheese, favorit bangettt takoyakinya bikin nagih ! . 7. Spicy Tuna Roll Sushi (25k) rolled japanese rice with seaweed, kyuri, spicy tuna chuncks & mayonnaise, fav juga, spicy and yum! . 8. Kyuri Roll sushi (12k) rolled japanese rice filled with seaweed, cucumber topped with mayonnaise, simple but delicious . Ngiler kan?😉 rasa oke, tempat nyaman, dan harga juga pas. Buruan dicoba, very recommended! Oishii 🍣 . @morimoribali. . 📍Jalan Gunung Soputan No.52, Denpasar-Bali . ⏰ 11siang-10malam ☎ Order & delivery: 0821 4372 9387 . #foodbali  #morimori  #morimorijapan  #morimoribali 
Makanya gesss, kalo lagi nyetir harus hati2, apalagi sama tiang Listrik yahhh.. biar seger, yuk minum unicorn milkshake dulu di @stickeebali .. biar lebih fokeussss!! Udah cantik, gemes , endes pula.. Cus mampir ke @stickeebali
-
#stickee #stickeebali #unicorn #unicornmilkshake #unicorndrink #unicornfrappuccino #unicornmilk #unicornbali #unicorndessert #balifoodies #balifood #inijie #anakjajan #unicorndrink #deliciousbali #infodenpasar #kulinerbali #balieatplaces #balikalapmakan #foodbali #gofoodbali #gojekbali #liburanbali #holidaybali #dagelan #instafood #bali

Photo by @maiithestrange
Makanya gesss, kalo lagi nyetir harus hati2, apalagi sama tiang Listrik yahhh.. biar seger, yuk minum unicorn milkshake dulu di @stickeebali .. biar lebih fokeussss!! Udah cantik, gemes , endes pula.. Cus mampir ke @stickeebali - #stickee  #stickeebali  #unicorn  #unicornmilkshake  #unicorndrink  #unicornfrappuccino  #unicornmilk  #unicornbali  #unicorndessert  #balifoodies  #balifood  #inijie  #anakjajan  #unicorndrink  #deliciousbali  #infodenpasar  #kulinerbali  #balieatplaces  #balikalapmakan  #foodbali  #gofoodbali  #gojekbali  #liburanbali  #holidaybali  #dagelan  #instafood  #bali  Photo by @maiithestrange
HELL YEAH IT’S FRIDAY! Celebrate your Friday @bistrocbali and join the Happy Hour between 5PM - 8PM!⠀
.⠀
No plans for tomorrow? Join our weekly Saturday brunch 10AM - 2PM.⠀
.⠀
Includes:⠀⠀
.⠀⠀
> Welcome Drink⠀⠀
> Free Flow Ice Water & Ice Lime Tea⠀⠀
> French Bakery⠀⠀
> Tasty sandwiches⠀⠀
> Indonesian Food⠀⠀
> Live Pasta Station⠀⠀
> Classic Vegetables⠀⠀
> The Best Old Fashion Smoked Ham Carving of Bali!⠀⠀
.⠀⠀
Adults - Rp. 250,000⠀⠀
Kids - Rp. 150,000
HELL YEAH IT’S FRIDAY! Celebrate your Friday @bistrocbali and join the Happy Hour between 5PM - 8PM!⠀ .⠀ No plans for tomorrow? Join our weekly Saturday brunch 10AM - 2PM.⠀ .⠀ Includes:⠀⠀ .⠀⠀ > Welcome Drink⠀⠀ > Free Flow Ice Water & Ice Lime Tea⠀⠀ > French Bakery⠀⠀ > Tasty sandwiches⠀⠀ > Indonesian Food⠀⠀ > Live Pasta Station⠀⠀ > Classic Vegetables⠀⠀ > The Best Old Fashion Smoked Ham Carving of Bali!⠀⠀ .⠀⠀ Adults - Rp. 250,000⠀⠀ Kids - Rp. 150,000
HELL YEAH IT’S FRIDAY! Celebrate your Friday @bistrocbali and join the Happy Hour between 5PM - 8PM!
HELL YEAH IT’S FRIDAY! Celebrate your Friday @bistrocbali and join the Happy Hour between 5PM - 8PM!
Holaa champ , masih bingung mau makan siang dimana? Panties Pizza cocok banget jadi menu makan siang kamu bareng teman sekantor😊😁
.
Pizza lipat dengan keju lumer dan varian pizza yang banyak macemnya bisa bikin kenyang seharian. Buat yang gak bisa ninggalin kerjaan #Gofoodinaja champ🙋‍♂️
.
.
Happy#pizzapora 🍕🍕
#comingsoon
#balifoodies
#nowbali #kulinerbali #infodenpasar#denpasarnow #deliciousbali#foodbali #nomnombali  #balieats #thebalibible #liburanbali #foodcious #foodiegodisland #kulinerdenpasar #fooddiary #delibali#delidenpasar
Holaa champ , masih bingung mau makan siang dimana? Panties Pizza cocok banget jadi menu makan siang kamu bareng teman sekantor😊😁 . Pizza lipat dengan keju lumer dan varian pizza yang banyak macemnya bisa bikin kenyang seharian. Buat yang gak bisa ninggalin kerjaan #Gofoodinaja  champ🙋‍♂️ . . Happy#pizzapora  🍕🍕 #comingsoon  #balifoodies  #nowbali  #kulinerbali  #infodenpasar #denpasarnow  #deliciousbali #foodbali  #nomnombali  #balieats  #thebalibible  #liburanbali  #foodcious  #foodiegodisland  #kulinerdenpasar  #fooddiary  #delibali #delidenpasar 
Have a Cheese Croquette to give you a mood booster #seminyak #tokyoramenbali #japanesefood #bali
"To give real service you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity."
.
"Untuk memberikan pelayanan nyata Anda harus menambahkan sesuatu yang tidak bisa dibeli atau diukur dengan uang, dan itu adalah ketulusan dan integritas."
.
.
NASI KOTAK | BENTO | NASI BUNGKUS
Cocok untuk kalian yang mengadakan acara. Seperti acara perusahaan, gathering, tour event, syukuran, arisan, lunch box.

Komitment kami :
• Delivery tepat waktu
• 100% makanan khas Bali
• Makanan fresh dan nikmat
• Banyak pilihan menu
• Kualitas & rasa terjamin
• Halal

Pengalaman kami :
#balimarathon2017
#weddingevent
#hondaevent
#bankmeetingevent

Warung Oky Spesial Sayur Gonde & Sambal Bongkot - Banyak Pilihan Menu
📍 Jl. Letda Reta 39 Denpasar Bali
📍 Jl. Gunung Agung 23D Denpasar Bali
☎️ 085104648699
TERIMA PESANAN NASI KOTAK | BENTO

Dijamin 100% citarasa khas masakan bali
Makanan nya enak dan menu nya banyak pilihan... #recomended👍

Available on GOFOOD by GoJek
Find and review on TripAdvisor.com and ZOMATO.com

#nasikotak #nasibento #nasibungkus #warungokybali #sayurgonde #sambalbogkot #nasikotak #nasicampurbali #nasicampur #foodbali #denpasar #bali #balievent #nasikotakbali #bentobali #kuliner #kulinerbali #foodie #foodporn #foodgasm #foodgram
"To give real service you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity." . "Untuk memberikan pelayanan nyata Anda harus menambahkan sesuatu yang tidak bisa dibeli atau diukur dengan uang, dan itu adalah ketulusan dan integritas." . . NASI KOTAK | BENTO | NASI BUNGKUS Cocok untuk kalian yang mengadakan acara. Seperti acara perusahaan, gathering, tour event, syukuran, arisan, lunch box. Komitment kami : • Delivery tepat waktu • 100% makanan khas Bali • Makanan fresh dan nikmat • Banyak pilihan menu • Kualitas & rasa terjamin • Halal Pengalaman kami : #balimarathon2017  #weddingevent  #hondaevent  #bankmeetingevent  Warung Oky Spesial Sayur Gonde & Sambal Bongkot - Banyak Pilihan Menu 📍 Jl. Letda Reta 39 Denpasar Bali 📍 Jl. Gunung Agung 23D Denpasar Bali ☎️ 085104648699 TERIMA PESANAN NASI KOTAK | BENTO Dijamin 100% citarasa khas masakan bali Makanan nya enak dan menu nya banyak pilihan... #recomended 👍 Available on GOFOOD by GoJek Find and review on TripAdvisor.com and ZOMATO.com #nasikotak  #nasibento  #nasibungkus  #warungokybali  #sayurgonde  #sambalbogkot  #nasikotak  #nasicampurbali  #nasicampur  #foodbali  #denpasar  #bali  #balievent  #nasikotakbali  #bentobali  #kuliner  #kulinerbali  #foodie  #foodporn  #foodgasm  #foodgram 
Selamat pagi,selamat hari Jumat,mudah-mudahan masih semangat dalam beraktivitas  menjelang akhir pekan ini.

#semangat #jumat #aktivitas #jelang #akhir #pekan #promo #bulan #november #pizza #pasta #japscafe #infokuliners #kulinerscommunity #balicious #foodbali #sukamakandibali #kulinerdenpasar #balikuliner #infokuliners #infodenpasar
Dont miss it!!
Buy 2 Get 1 Free start from today until 19 November 2017.
Find us at Lippo Mall Kuta.

#balilife #foodbali #deliciousbali #delikuta #frozenbanana #frozenbananabali #balifoodies #balifood #bali #food #foodie #foodporn #nom #foodgasm #nomnom #dessert #dessertporn
One thousand flavours in one place. Why don't join us at Balinese Fridance Buffet tonight? Entertained with live Balinese Dance Performance every Friday starts from 7 PM!
One thousand flavours in one place. Why don't join us at Balinese Fridance Buffet tonight? Entertained with live Balinese Dance Performance every Friday starts from 7 PM!
:: Ngiring simpang / Mari mampir 👋
•
#Repost from @frozbananabali with @regram.app ... New sensation to enjoy your frozen banana, fill in with any choice of sauce! Greentea late, nutella, chocolate banana, chocolate coffee, salted caramel, mocha, and vanilla strawberry

#foodbali #frozenbanana #frozenbananabali #delikuta #kulinerbali #bali #deliciousbali @ianwilsonvs @sylviaswilson
Good Morning Selamat Pagi! TGIF! Tetap semangat ya beraktifitas hari ini karena weekend sebentar lagi 😁
Menu hari ini Jumat, 17 November 2017 : Ayam Kecap Warung Kayu Manis 👍🏻
#warungkayumanis #masakanbalirumahan #deliciousbali #kulinerbali #wisatakulinerbali #infokulinerbali #infowisatakulinerbali #infodenpasar #makananbali #masakanbali #masakankhasbali #makanankhasbali #nasicampurbali #foodbali #balinesefood #delidps
" A party without cake is just a meeting " by Julia Child 
#kulinerbali  #denpasarakuliner  #denpasarbali  #cakeincup  #cakebali  #oleholehbali  #deliciousbali  #foodbali  #bali  #foods  #dessertbali
Delivery Fruit Salad
Bisa langsung kirim hari ini juga.
Add line : gosaladbali
Add WA : 081237894369
Ada 5 pilihan rasa:
Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian
Pilihan topping:
Bengbeng, oreo, chacha
Ukuran:
450ml, 750ml, 1 liter
Harga mulai 25rb saja.
Bisa juga order via Gofood.
Makasi yah 😊😊😊
#fruitsalad #fruitsalad delivery #bali #infobali #infodenpasar #infodps #nomnombali #foodbali #gofood #gofoodbali #punapibali #delidps #saladbuah #diet #healthyfood #salad #fitbali #fitness #bodybuilding #sportbali #makeup #jkw #foodbali #gadisbali #gosaladbali
Delivery Fruit Salad Bisa langsung kirim hari ini juga. Add line : gosaladbali Add WA : 081237894369 Ada 5 pilihan rasa: Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian Pilihan topping: Bengbeng, oreo, chacha Ukuran: 450ml, 750ml, 1 liter Harga mulai 25rb saja. Bisa juga order via Gofood. Makasi yah 😊😊😊 #fruitsalad  #fruitsalad  delivery #bali  #infobali  #infodenpasar  #infodps  #nomnombali  #foodbali  #gofood  #gofoodbali  #punapibali  #delidps  #saladbuah  #diet  #healthyfood  #salad  #fitbali  #fitness  #bodybuilding  #sportbali  #makeup  #jkw  #foodbali  #gadisbali  #gosaladbali 
Delivery Fruit Salad
Bisa langsung kirim hari ini juga.
Add line : gosaladbali
Add WA : 081237894369
Ada 5 pilihan rasa:
Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian
Pilihan topping:
Bengbeng, oreo, chacha
Ukuran:
450ml, 750ml, 1 liter
Harga mulai 25rb saja.
Bisa juga order via Gofood.
Makasi yah 😊😊😊
#fruitsalad #fruitsalad delivery #bali #infobali #infodenpasar #infodps #nomnombali #foodbali #gofood #gofoodbali #punapibali #delidps #saladbuah #diet #healthyfood #salad #fitbali #fitness #bodybuilding #sportbali #makeup #jkw #foodbali #gadisbali #gosaladbali
Delivery Fruit Salad Bisa langsung kirim hari ini juga. Add line : gosaladbali Add WA : 081237894369 Ada 5 pilihan rasa: Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian Pilihan topping: Bengbeng, oreo, chacha Ukuran: 450ml, 750ml, 1 liter Harga mulai 25rb saja. Bisa juga order via Gofood. Makasi yah 😊😊😊 #fruitsalad  #fruitsalad  delivery #bali  #infobali  #infodenpasar  #infodps  #nomnombali  #foodbali  #gofood  #gofoodbali  #punapibali  #delidps  #saladbuah  #diet  #healthyfood  #salad  #fitbali  #fitness  #bodybuilding  #sportbali  #makeup  #jkw  #foodbali  #gadisbali  #gosaladbali 
Delivery Fruit Salad
Bisa langsung kirim hari ini juga.
Add line : gosaladbali
Add WA : 081237894369
Ada 5 pilihan rasa:
Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian
Pilihan topping:
Bengbeng, oreo, chacha
Ukuran:
450ml, 750ml, 1 liter
Harga mulai 25rb saja.
Bisa juga order via Gofood.
Makasi yah 😊😊😊
#fruitsalad #fruitsalad delivery #bali #infobali #infodenpasar #infodps #nomnombali #foodbali #gofood #gofoodbali #punapibali #delidps #saladbuah #diet #healthyfood #salad #fitbali #fitness #bodybuilding #sportbali #makeup #jkw #foodbali #gadisbali #gosaladbali
Delivery Fruit Salad Bisa langsung kirim hari ini juga. Add line : gosaladbali Add WA : 081237894369 Ada 5 pilihan rasa: Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian Pilihan topping: Bengbeng, oreo, chacha Ukuran: 450ml, 750ml, 1 liter Harga mulai 25rb saja. Bisa juga order via Gofood. Makasi yah 😊😊😊 #fruitsalad  #fruitsalad  delivery #bali  #infobali  #infodenpasar  #infodps  #nomnombali  #foodbali  #gofood  #gofoodbali  #punapibali  #delidps  #saladbuah  #diet  #healthyfood  #salad  #fitbali  #fitness  #bodybuilding  #sportbali  #makeup  #jkw  #foodbali  #gadisbali  #gosaladbali 
Delivery Fruit Salad
Bisa langsung kirim hari ini juga.
Add line : gosaladbali
Add WA : 081237894369
Ada 5 pilihan rasa:
Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian
Pilihan topping:
Bengbeng, oreo, chacha
Ukuran:
450ml, 750ml, 1 liter
Harga mulai 25rb saja.
Bisa juga order via Gofood.
Makasi yah 😊😊😊
#fruitsalad #fruitsalad delivery #bali #infobali #infodenpasar #infodps #nomnombali #foodbali #gofood #gofoodbali #punapibali #delidps #saladbuah #diet #healthyfood #salad #fitbali #fitness #bodybuilding #sportbali #makeup #jkw #foodbali #gadisbali #gosaladbali
Delivery Fruit Salad Bisa langsung kirim hari ini juga. Add line : gosaladbali Add WA : 081237894369 Ada 5 pilihan rasa: Original, Blueberry, Coklat, Strawberry, Durian Pilihan topping: Bengbeng, oreo, chacha Ukuran: 450ml, 750ml, 1 liter Harga mulai 25rb saja. Bisa juga order via Gofood. Makasi yah 😊😊😊 #fruitsalad  #fruitsalad  delivery #bali  #infobali  #infodenpasar  #infodps  #nomnombali  #foodbali  #gofood  #gofoodbali  #punapibali  #delidps  #saladbuah  #diet  #healthyfood  #salad  #fitbali  #fitness  #bodybuilding  #sportbali  #makeup  #jkw  #foodbali  #gadisbali  #gosaladbali 
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang 
Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar.

More Info @fruitinbottle 
@fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle

Contact:
Line: fruitinbottle 
WA: 081238165453

#deliveryjuice #juice #jus #delidps #infobali #infodps #infodenpasar #punapibali #healthy #healthyjuice #jussehat #goodfood #jokowi #diet #yoga #acroyoga #bali #dietbali #detox #detoxbali #yogabali #foodbali #deliciousbali #deliveryjuicebali #gofoodbali #gofood #healthyfoodbali #bodygoal #makanansehat #fruitinbottle
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar. More Info @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle Contact: Line: fruitinbottle WA: 081238165453 #deliveryjuice  #juice  #jus  #delidps  #infobali  #infodps  #infodenpasar  #punapibali  #healthy  #healthyjuice  #jussehat  #goodfood  #jokowi  #diet  #yoga  #acroyoga  #bali  #dietbali  #detox  #detoxbali  #yogabali  #foodbali  #deliciousbali  #deliveryjuicebali  #gofoodbali  #gofood  #healthyfoodbali  #bodygoal  #makanansehat  #fruitinbottle 
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang 
Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar.

More Info @fruitinbottle 
@fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle

Contact:
Line: fruitinbottle 
WA: 081238165453

#deliveryjuice #juice #jus #delidps #infobali #infodps #infodenpasar #punapibali #healthy #healthyjuice #jussehat #goodfood #jokowi #diet #yoga #acroyoga #bali #dietbali #detox #detoxbali #yogabali #foodbali #deliciousbali #deliveryjuicebali #gofoodbali #gofood #healthyfoodbali #bodygoal #makanansehat #fruitinbottle
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar. More Info @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle Contact: Line: fruitinbottle WA: 081238165453 #deliveryjuice  #juice  #jus  #delidps  #infobali  #infodps  #infodenpasar  #punapibali  #healthy  #healthyjuice  #jussehat  #goodfood  #jokowi  #diet  #yoga  #acroyoga  #bali  #dietbali  #detox  #detoxbali  #yogabali  #foodbali  #deliciousbali  #deliveryjuicebali  #gofoodbali  #gofood  #healthyfoodbali  #bodygoal  #makanansehat  #fruitinbottle 
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang 
Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar.

More Info @fruitinbottle 
@fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle

Contact:
Line: fruitinbottle 
WA: 081238165453

#deliveryjuice #juice #jus #delidps #infobali #infodps #infodenpasar #punapibali #healthy #healthyjuice #jussehat #goodfood #jokowi #diet #yoga #acroyoga #bali #dietbali #detox #detoxbali #yogabali #foodbali #deliciousbali #deliveryjuicebali #gofoodbali #gofood #healthyfoodbali #bodygoal #makanansehat #fruitinbottle
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar. More Info @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle Contact: Line: fruitinbottle WA: 081238165453 #deliveryjuice  #juice  #jus  #delidps  #infobali  #infodps  #infodenpasar  #punapibali  #healthy  #healthyjuice  #jussehat  #goodfood  #jokowi  #diet  #yoga  #acroyoga  #bali  #dietbali  #detox  #detoxbali  #yogabali  #foodbali  #deliciousbali  #deliveryjuicebali  #gofoodbali  #gofood  #healthyfoodbali  #bodygoal  #makanansehat  #fruitinbottle 
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang 
Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar.

More Info @fruitinbottle 
@fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle

Contact:
Line: fruitinbottle 
WA: 081238165453

#deliveryjuice #juice #jus #delidps #infobali #infodps #infodenpasar #punapibali #healthy #healthyjuice #jussehat #goodfood #jokowi #diet #yoga #acroyoga #bali #dietbali #detox #detoxbali #yogabali #foodbali #deliciousbali #deliveryjuicebali #gofoodbali #gofood #healthyfoodbali #bodygoal #makanansehat #fruitinbottle
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar. More Info @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle Contact: Line: fruitinbottle WA: 081238165453 #deliveryjuice  #juice  #jus  #delidps  #infobali  #infodps  #infodenpasar  #punapibali  #healthy  #healthyjuice  #jussehat  #goodfood  #jokowi  #diet  #yoga  #acroyoga  #bali  #dietbali  #detox  #detoxbali  #yogabali  #foodbali  #deliciousbali  #deliveryjuicebali  #gofoodbali  #gofood  #healthyfoodbali  #bodygoal  #makanansehat  #fruitinbottle 
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang 
Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar.

More Info @fruitinbottle 
@fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle

Contact:
Line: fruitinbottle 
WA: 081238165453

#deliveryjuice #juice #jus #delidps #infobali #infodps #infodenpasar #punapibali #healthy #healthyjuice #jussehat #goodfood #jokowi #diet #yoga #acroyoga #bali #dietbali #detox #detoxbali #yogabali #foodbali #deliciousbali #deliveryjuicebali #gofoodbali #gofood #healthyfoodbali #bodygoal #makanansehat #fruitinbottle
Order Sekarang, Bisa Langsung Kirim Sekarang Infused Water, Detox, Salad, Rainbow Juice Delivery Denpasar. More Info @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle @fruitinbottle Contact: Line: fruitinbottle WA: 081238165453 #deliveryjuice  #juice  #jus  #delidps  #infobali  #infodps  #infodenpasar  #punapibali  #healthy  #healthyjuice  #jussehat  #goodfood  #jokowi  #diet  #yoga  #acroyoga  #bali  #dietbali  #detox  #detoxbali  #yogabali  #foodbali  #deliciousbali  #deliveryjuicebali  #gofoodbali  #gofood  #healthyfoodbali  #bodygoal  #makanansehat  #fruitinbottle 
Thank God It's Friday!! 💃🏻
📸 @itsyonni
.
#DeliciosoBali #DeliciosoBistro #Bali
Good morning!
Food like a loving touch or a glimpse of divine power, has that ability to comfort.
Enjoy one of favorite dish at @lacasetta.bali, Pizza Pepperoni (65k) tomato sauce, mozzarella cheese and salami. Great Italian taste with homey atmosphere,  so nice👍 .

@lacasetta.bali .
📍Jalan Bumbak 172,Umalas II, Bali .
☎0361 733746 .
☎0813 37275726 .
⏰ Monday-Sat : 9AM-10.30PM .
⏰ Sunday : 5.30PM-10.30PM .

#foodbali #lacasetta #lacasettabali #Italiandish #italianfood
Good morning! Food like a loving touch or a glimpse of divine power, has that ability to comfort. Enjoy one of favorite dish at @lacasetta.bali, Pizza Pepperoni (65k) tomato sauce, mozzarella cheese and salami. Great Italian taste with homey atmosphere, so nice👍 . @lacasetta.bali . 📍Jalan Bumbak 172,Umalas II, Bali . ☎0361 733746 . ☎0813 37275726 . ⏰ Monday-Sat : 9AM-10.30PM . ⏰ Sunday : 5.30PM-10.30PM . #foodbali  #lacasetta  #lacasettabali  #Italiandish  #italianfood 
@Regranned from @pearl_bali -  Short ribs from the last Christmas menu. 
What about Black Angus with foie gras for this year? 😈🌲🍷 #hohoho
⠀
📍Bali, Legian, Jl. Double Six, Bali Hotel Pearl ☎️ +62 819-3433-4060
🌐 www.pearl-bali.com ⠀
#pearlrestaurantbali #pearlbali #chef #jeremyblanchet #french #cuisine #bali #seminyak #holiday #finedining #balifoodies #foodies #tripadvisorbali #travel #foodbali #baligo #balieats #makananbali #restaurant #theartofplating #gastroart #chefsplating #chefstalk #chefsroll #cookniche #foodstarz_official #professionalchefs
@Regranned from @pearl_bali - Short ribs from the last Christmas menu. What about Black Angus with foie gras for this year? 😈🌲🍷 #hohoho  ⠀ 📍Bali, Legian, Jl. Double Six, Bali Hotel Pearl ☎️ +62 819-3433-4060 🌐 www.pearl-bali.com ⠀ #pearlrestaurantbali  #pearlbali  #chef  #jeremyblanchet  #french  #cuisine  #bali  #seminyak  #holiday  #finedining  #balifoodies  #foodies  #tripadvisorbali  #travel  #foodbali  #baligo  #balieats  #makananbali  #restaurant  #theartofplating  #gastroart  #chefsplating  #chefstalk  #chefsroll  #cookniche  #foodstarz_official  #professionalchefs 
Pagi jumat ☺

Menu dapur ngebul hari ini.. Monggo dipilih & diorder utk sarapan, makan siang, makan malam..☺ Pemesanan melalui WA 081238390988

Suksma🙏

#ayamgorenglengkuas #miegorengayam #urapvegetable #ayamsuirsambalmbe#sambalbongkotpindang #noMSG #menuseharihari #menusederhana #masakanrumah #masakannusantara #kulinerdenpasar #kulinerbali #infokulinerdenpasar #infokuliner #instafood #foodporn #foodbali#kulinerenak #kulinerpedes #makanenak #foodgram #foodies #doyanmakan #infodps #infodpsbali
Pagi jumat ☺ Menu dapur ngebul hari ini.. Monggo dipilih & diorder utk sarapan, makan siang, makan malam..☺ Pemesanan melalui WA 081238390988 Suksma🙏 #ayamgorenglengkuas  #miegorengayam  #urapvegetable  #ayamsuirsambalmbe #sambalbongkotpindang  #noMSG  #menuseharihari  #menusederhana  #masakanrumah  #masakannusantara  #kulinerdenpasar  #kulinerbali  #infokulinerdenpasar  #infokuliner  #instafood  #foodporn  #foodbali #kulinerenak  #kulinerpedes  #makanenak  #foodgram  #foodies  #doyanmakan  #infodps  #infodpsbali 
Roasted Balsamic Mushroom & tomato on sourdough toast... #cafemokabali #cafemoka #tomato #mushrooms #sourdoughtoast #tartine #foodbali #lunchmenus #saladbowl #vegetarianmenu #vegans #travelbali
• Sun ✔️ •Swimming Pool ✔️ • Hot Girls ✔️ • Pizza 🍕 #Labaraccabali 😎 📸 @welikebali
• Sun ✔️ •Swimming Pool ✔️ • Hot Girls ✔️ • Pizza 🍕 #Labaraccabali  😎 📸 @welikebali
Look good ✅ eat good ✅ feel good ✅
Look good ✅ eat good ✅ feel good ✅
Baby Mikala enjoying our #purees and NEW WEANING PROGRAM helping parents nourish their babies with #organic balanced meals and introducing their palattes to a varied taste explosion with added essential fats for optimal health. I totally understand the importance of setting up the right foundations early in life that enable kids to be adventerous about foods but also have a healthy relatiinship. If you would like to know more about how we can assist you to in feeding your baby or child please contact me via @mini_mighty_muncher_bali or @minimuncherbali
#healthykids #babyfood #mealplan #babyfoodmeanplan #healthybaby #babyfoodideas #nourish #jerf #mpasibali #mpasi6bulan #mpasi #babyfoodbali #cateringbali #foodbali #balancedmeals #minimuncherbali #babyfoodideas #happybaby #vegetarianbaby #completemeal #wellness #nutrition #balibaby #baliwithkids #healthystart
Baby Mikala enjoying our #purees  and NEW WEANING PROGRAM helping parents nourish their babies with #organic  balanced meals and introducing their palattes to a varied taste explosion with added essential fats for optimal health. I totally understand the importance of setting up the right foundations early in life that enable kids to be adventerous about foods but also have a healthy relatiinship. If you would like to know more about how we can assist you to in feeding your baby or child please contact me via @mini_mighty_muncher_bali or @minimuncherbali #healthykids  #babyfood  #mealplan  #babyfoodmeanplan  #healthybaby  #babyfoodideas  #nourish  #jerf  #mpasibali  #mpasi6bulan  #mpasi  #babyfoodbali  #cateringbali  #foodbali  #balancedmeals  #minimuncherbali  #babyfoodideas  #happybaby  #vegetarianbaby  #completemeal  #wellness  #nutrition  #balibaby  #baliwithkids  #healthystart 
Mood when you know Friday is coming ✨💃
-
📸 @tanialitadevi 
#thejunctionhouse
#thejunctionhousebali
We also serve dinner, come and taste one of our delicious menu @kinuwacanggu .
.
.
Restaurant and Healthy Bar
Breakfast • Lunch • Dinner
Mon to Sun (08:00am till 11:00pm)
Reservation: 0361-8445325
We also serve dinner, come and taste one of our delicious menu @kinuwacanggu . . . Restaurant and Healthy Bar Breakfast • Lunch • Dinner Mon to Sun (08:00am till 11:00pm) Reservation: 0361-8445325
🥞 4 tips to making great Pancakes by Mamma Luigina 🥞
1. Mix the wet and the dry ingredients separately before conbining.
2. Give the batter a rest before cooking.
3. Cook until bubbles cover the surface; flip before they all break.
4. Serve 'em as you make 'em.

Come and try our delicious banana pancakes at @rusticabali in Canggu 🥞🍌🍯😋
#rusticabali
•
•
•
#hungryinbali #canggufood #foodiegodisland #foodbali #canggu #bali #balifoodies #seminyak #TheBaliBible #TheBaliGuru #BaliDaily #TheBaliGuideline #BaliAdvisor #Baligasm #Balirestaurants #Balicafes #Foodpics #IloveBali #Seminyakfood #coffeeBali #foodblogfeed #igersbali #BaliHoliday #BaliTravel #f52grams #TravelBali #Foodies #bestinbali #feedfeed
🥞 4 tips to making great Pancakes by Mamma Luigina 🥞 1. Mix the wet and the dry ingredients separately before conbining. 2. Give the batter a rest before cooking. 3. Cook until bubbles cover the surface; flip before they all break. 4. Serve 'em as you make 'em. Come and try our delicious banana pancakes at @rusticabali in Canggu 🥞🍌🍯😋 #rusticabali  • • • #hungryinbali  #canggufood  #foodiegodisland  #foodbali  #canggu  #bali  #balifoodies  #seminyak  #TheBaliBible  #TheBaliGuru  #BaliDaily  #TheBaliGuideline  #BaliAdvisor  #Baligasm  #Balirestaurants  #Balicafes  #Foodpics  #IloveBali  #Seminyakfood  #coffeeBali  #foodblogfeed  #igersbali  #BaliHoliday  #BaliTravel  #f52grams  #TravelBali  #Foodies  #bestinbali  #feedfeed 
Terimakasih yg uda order hari ini..
BrowKu Bday.. Kue Spesial.. Di hari spesial.. Untuk orang paling spesial 😍😍
BrowKu Bday ini bikin beda pasti nya..
Yang lagi ultah bulan ini.. Yang mau kasi kue buat temen, pacar, kaka ato sapa pun yg kamu sayang.. monggo di order..
Promo sampe tanggal 24 November'17 yaaa..
.
.
.
.
.
#bianaykitchen #originalhomemade #madebyorder #brownieskukus #browniespanggang #browkucheese #browkuchocolatemeses #browkupeanut #browkualmond #browkuchocochip #browkubday #browkugreentea #kulinerbali #oleholehbali #cemilanenak #cemilanmurah #cemilankekinian #deliciousbali #yummybali #nomnombali #foodbali #balifoodlovers #balifoodies #dapurpribadi #dapurbia #dapuristri #halal #halalbali #denpasar #bali
Terimakasih yg uda order hari ini.. BrowKu Bday.. Kue Spesial.. Di hari spesial.. Untuk orang paling spesial 😍😍 BrowKu Bday ini bikin beda pasti nya.. Yang lagi ultah bulan ini.. Yang mau kasi kue buat temen, pacar, kaka ato sapa pun yg kamu sayang.. monggo di order.. Promo sampe tanggal 24 November'17 yaaa.. . . . . . #bianaykitchen  #originalhomemade  #madebyorder  #brownieskukus  #browniespanggang  #browkucheese  #browkuchocolatemeses  #browkupeanut  #browkualmond  #browkuchocochip  #browkubday  #browkugreentea  #kulinerbali  #oleholehbali  #cemilanenak  #cemilanmurah  #cemilankekinian  #deliciousbali  #yummybali  #nomnombali  #foodbali  #balifoodlovers  #balifoodies  #dapurpribadi  #dapurbia  #dapuristri  #halal  #halalbali  #denpasar  #bali 
Selamat malam,satu lagi menu Pizza dari @japscafe Fruitti di mare dengan topping seafood.

#fruitti #dimare #pizza #japscafe #infokuliners #kulinerscommunity #kulinerdenpasar #kulinerbali #foodbali #balicious #infodenpasar #pasar #kampus #gofood #gojek
Bubba Gump Shrimp is located at the heart of Kuta's shopping center. Perfect place for family or couple food hunting. Well, Shrimp is obviously featured on the menu in all shapes and forms, as well as a selection of other delicious seafood. Recommended :

1. Forrest's Seafood Feast (300k) breaded fried shrimp, fish & chips, Forrest's favorite meal after a day on the boat. Tasty and big portion, nice for sharing. 
2. Onion Rings (98k) Deep-fried onion rings with chipotle ranch and barbecue dippin sauces. Crunchy! . 
3. Shirimp shack mac & cheese (148k) Noodles mixed with sauteed shrimp, cheddar, mozarella and parmesan cheese. Topped with golden brown bread crumbs, wow very very delicious!  Cheese lovers must try! .

4. Strawberry Mango Chiller (70k) tropical mango and luscious strawberry swirl together with secret frozen lemonade recipe for a sweet and refreshing treat, fresh . 
5. Gametime Lemonade (70k) lemonade, manggo puree, strawberry puree and sprite, fresh and good taste
.
And the last but not least, I love their dish especially Shirimp shack mac & cheese which so yummy. Grab your food and enjoy your weekend! .

@bubbagump_bali .
📍Jalan Kartika Plaza 8x, Kuta-Bali .
☎ 0361-754028

#foodbali #foodbalikeliling #bubbagump #bubbagumpbali #bubbagumps
Bubba Gump Shrimp is located at the heart of Kuta's shopping center. Perfect place for family or couple food hunting. Well, Shrimp is obviously featured on the menu in all shapes and forms, as well as a selection of other delicious seafood. Recommended : 1. Forrest's Seafood Feast (300k) breaded fried shrimp, fish & chips, Forrest's favorite meal after a day on the boat. Tasty and big portion, nice for sharing. 2. Onion Rings (98k) Deep-fried onion rings with chipotle ranch and barbecue dippin sauces. Crunchy! . 3. Shirimp shack mac & cheese (148k) Noodles mixed with sauteed shrimp, cheddar, mozarella and parmesan cheese. Topped with golden brown bread crumbs, wow very very delicious! Cheese lovers must try! . 4. Strawberry Mango Chiller (70k) tropical mango and luscious strawberry swirl together with secret frozen lemonade recipe for a sweet and refreshing treat, fresh . 5. Gametime Lemonade (70k) lemonade, manggo puree, strawberry puree and sprite, fresh and good taste . And the last but not least, I love their dish especially Shirimp shack mac & cheese which so yummy. Grab your food and enjoy your weekend! . @bubbagump_bali . 📍Jalan Kartika Plaza 8x, Kuta-Bali . ☎ 0361-754028 #foodbali  #foodbalikeliling  #bubbagump  #bubbagumpbali  #bubbagumps 
Selain menu spesial kami Nasi Bakar, kami juga punya menu andalan nih guys😊 Pizza, Jepel, dan Sosis Jumbo😀 yuk yang pengen nyobain, dateng langsung ke kedai kami yaaa di Jl. Gatsu Timur No 78 Denpasar dijamin kalian pasti ketagihan😊😊😊
.
.
.
.
.
#infokuliner #infodenpasar #denpasarkuliner #denpasarnow #deligatsu #delidenpasar #deliciousbali #nongkrong #kedaiasik #omfrankan #foodbali
Sore guys cobain menu RHP creamny cheese dari kita ni dijamin nagih deh guys 👌🏻😁🙏🏻🧀🍳🔥
apalagi dimakan pas lagi cuaca dingin gini yuk mampir guys ke @kedai_depresso .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kedaidepresso #cafeinbali #balifood #foodbali #delidps #deliciousbali #hotplate #creamycheese #rice