an online Instagram web viewer

#foreverdiamonds medias

Photos

Mary kay Liquid Foundation😍 .
.
Jika anda tak suka makeup tebal tebal boleh apply liquid foundation ni... .
🌷texture yg ringan,
🌷natural look, lembut,
🌷mudah untuk dicuci.
🌷tidak melekit
🌷water based foundation. .
🌸 juga sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination .
🌸ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. .
.
Jom angpa lelaju pm for more details and free skin consultation😘😘 .
.
🌼wahida
🌼0193695896
🌼Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaybyryna #Lipstick #JobsStreet #PeluangKerjaya #KosmetikBerkualiti #girls #CcCreamMaryKay #Skinvigorate #SkincareClass #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #AcneProneSkincare #fragrance #foreverdiamonds #Foundation #Flawless - #regrann
Mary kay Liquid Foundation😍 . . Jika anda tak suka makeup tebal tebal boleh apply liquid foundation ni... . 🌷texture yg ringan, 🌷natural look, lembut, 🌷mudah untuk dicuci. 🌷tidak melekit 🌷water based foundation. . 🌸 juga sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination . 🌸ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. . . Jom angpa lelaju pm for more details and free skin consultation😘😘 . . 🌼wahida 🌼0193695896 🌼Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaybyryna  #Lipstick  #JobsStreet  #PeluangKerjaya  #KosmetikBerkualiti  #girls  #CcCreamMaryKay  #Skinvigorate  #SkincareClass  #SkincareTerbaik  #SayaJualKosmetik  #AcneProneSkincare  #fragrance  #foreverdiamonds  #Foundation  #Flawless  - #regrann 
Ice Cube Pure, Chopard. Same spirit, different time… and collection. Smaller cubes, polished or diamond-set, lined up in tightly packed rows. #Rings, #earrings, #necklaces… not to mention #bracelets for the hippest wrists – or ankles.
*
*
*
#foreverdiamonds #minimalist #fall  #gold #diamond #ChopardIcecube #WearItLoveIt #FashionInspo #FallFashion #goldtobeproudof #nothingisordinary
Это радость. Это энергия. Это очарование. Это аромат Forever Diamonds, который создает праздничное настроение в любой день! 
А вот что о нем говорит его создатель, парфюмер Родриго Флорес-Ру: «Я хотел создать аромат для особых моментов в жизни женщины. Женщина, которая его носит, будто сияет изнутри: она очаровательна, притягательна и чувственна».А вы знакомы с Forever Diamonds? Забронируйте класс по красоте  чтобы протестировать потрясающий аромат! 87757620811 вац ап! 87713247856 Алима#шымкент #шымкентплаза #парфюмериямэрикэй#shymkent #shymkentplaza #foreverdiamonds #доставка #мэрикэйшымкент #мерикейшымкент
Это радость. Это энергия. Это очарование. Это аромат Forever Diamonds, который создает праздничное настроение в любой день! А вот что о нем говорит его создатель, парфюмер Родриго Флорес-Ру: «Я хотел создать аромат для особых моментов в жизни женщины. Женщина, которая его носит, будто сияет изнутри: она очаровательна, притягательна и чувственна».А вы знакомы с Forever Diamonds? Забронируйте класс по красоте чтобы протестировать потрясающий аромат! 87757620811 вац ап! 87713247856 Алима#шымкент  #шымкентплаза  #парфюмериямэрикэй #shymkent  #shymkentplaza  #foreverdiamonds  #доставка  #мэрикэйшымкент  #мерикейшымкент 
Just found another favourite rings retailer. @foreverdiamondsny holy S*!%!! 3.00 cts vs 4.02 cts! 
#foreverdiamonds
#foreverdiamondsny #fdnyradiant #fdnyhalo #fdnyset #fdnyeternityband #repost #emmawatkinsonevents
Outfit details 😍
Outfit details 😍
Celebrá este domingo primaveral con un rico aroma floral. 🌸🌸🌸 #ForeverDiamonds
Disponibles pronta entrega al 0994 235 193
Celebrá este domingo primaveral con un rico aroma floral. 🌸🌸🌸 #ForeverDiamonds  Disponibles pronta entrega al 0994 235 193
Well I said yes!! ❤️💍 #graham #engagementring #engaged #foreverdiamonds #love #happy #ring @grahamlaverty
Ice Cube Pure, Chopard. Same spirit, different time… and collection. Smaller cubes, polished or diamond-set, lined up in tightly packed rows. #Rings, #earrings, #necklaces… not to mention #bracelets for the hippest wrists – or ankles.
*
*
*
#foreverdiamonds #minimalist #fall  #gold #diamond #ChopardIcecube #WearItLoveIt #FashionInspo #FallFashion #goldtobeproudof #nothingisordinary
🌸 LETS GRAB FEBRUARY PROMOTION🌸
.
Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk isteri, tunang atau orang tersayang? Apa kata hadiahkan perfume, pasti mereka tersenyum 😊
.
For HER / Untuk Wanita
.
1. Cityscape™ Eau de Parfum
👉 Bau yang mengharumkan , kekal sehingga 8 jam . Bau yang boleh buat kita rasa tenang . Perempuan yg choosy or picky pon akan jatuh cinta dengan wangian ini . Nak lagi sweet , beli la cityscape for men & for her ni , dah jadi couple set kan 😊
.
2. Thinking of Love™ Eau de Parfum
👉 Hadiah kasih sayang yang direka khas dengan removable charm yang boleh dipakai beserta nota cinta kosong untuk memberitahu apa yang anda rasakan padanya . Anda boleh raikan tarikh istimewa di dalam hubungan anda dan hadiahkan perfume ini padanya . Perfume ini mempunyi bau yang menyegarkan dan aroma yang mengasyikkan.
.
3. Upbeat™ Eau de Toilette
👉 Bau yang boleh menaikkan semangat . Perfume ini diilhamkan untuk mereka yang sukakan muzik , sesuai dengan nama yang diberikan "upbeat" dan dengan taglinenya *Fragrance For The Music".
.
4. Forever Diamonds™ Eau de Parfum
👉 Baunya sedikit keras pada mulanya , tapi langsung tak menusuk ke hidung . Keras yang elegan gituuu . Lama lama dia akan bau yg sangat lembut dan super wangi . tahan lama la baunya... sembur pagi sampai ke petang sampai ke malam pon still bau lagi . Packaging botol pon cantik , sesuai sangat untuk dijadikan hantaran kahwin atau tunang .
.
Berminat ??? pm @ whatsapp .
Nor
0165096112 
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
.
#marykay #marykaysabah #marykaysarawak #marykaytawau #marykaybintulu #perfume #perfumecollection #foreverdiamonds #thinkingoflove #cityscape #upbeat #edp #edt #edc
🌸 LETS GRAB FEBRUARY PROMOTION🌸 . Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk isteri, tunang atau orang tersayang? Apa kata hadiahkan perfume, pasti mereka tersenyum 😊 . For HER / Untuk Wanita . 1. Cityscape™ Eau de Parfum 👉 Bau yang mengharumkan , kekal sehingga 8 jam . Bau yang boleh buat kita rasa tenang . Perempuan yg choosy or picky pon akan jatuh cinta dengan wangian ini . Nak lagi sweet , beli la cityscape for men & for her ni , dah jadi couple set kan 😊 . 2. Thinking of Love™ Eau de Parfum 👉 Hadiah kasih sayang yang direka khas dengan removable charm yang boleh dipakai beserta nota cinta kosong untuk memberitahu apa yang anda rasakan padanya . Anda boleh raikan tarikh istimewa di dalam hubungan anda dan hadiahkan perfume ini padanya . Perfume ini mempunyi bau yang menyegarkan dan aroma yang mengasyikkan. . 3. Upbeat™ Eau de Toilette 👉 Bau yang boleh menaikkan semangat . Perfume ini diilhamkan untuk mereka yang sukakan muzik , sesuai dengan nama yang diberikan "upbeat" dan dengan taglinenya *Fragrance For The Music". . 4. Forever Diamonds™ Eau de Parfum 👉 Baunya sedikit keras pada mulanya , tapi langsung tak menusuk ke hidung . Keras yang elegan gituuu . Lama lama dia akan bau yg sangat lembut dan super wangi . tahan lama la baunya... sembur pagi sampai ke petang sampai ke malam pon still bau lagi . Packaging botol pon cantik , sesuai sangat untuk dijadikan hantaran kahwin atau tunang . . Berminat ??? pm @ whatsapp . Nor 0165096112 Mary Kay Beauty Consultant . . . . #marykay  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaytawau  #marykaybintulu  #perfume  #perfumecollection  #foreverdiamonds  #thinkingoflove  #cityscape  #upbeat  #edp  #edt  #edc 
💎
Балуйте себя любимых 👑
#marykay #mary #kay #marykaybelarus #forever #diamonds #foreverdiamonds #lovemarykay
Ice Cube Pure, Chopard. Same spirit, different time… and collection. Smaller cubes, polished or diamond-set, lined up in tightly packed rows. #Rings, #earrings, #necklaces… not to mention #bracelets for the hippest wrists – or ankles.
*
*
*
#foreverdiamonds #minimalist #fall  #gold #diamond #ChopardIcecube #WearItLoveIt #FashionInspo #FallFashion #goldtobeproudof #nothingisordinary
Ice Cube Pure, Chopard. Same spirit, different time… and collection. Smaller cubes, polished or diamond-set, lined up in tightly packed rows. #Rings, #earrings, #necklaces… not to mention #bracelets for the hippest wrists – or ankles.
*
*
*
#foreverdiamonds #minimalist #fall #gold #diamond #ChopardIcecube #WearItLoveIt #FashionInspo #FallFashion #goldtobeproudof #nothingisordinary
Celebrá este Viernes primaveral con un rico aroma floral. 🌸🌸🌸 #ForeverDiamonds
📲0973177077
Celebrá este Viernes primaveral con un rico aroma floral. 🌸🌸🌸 #ForeverDiamonds  📲0973177077
Jaipur collection allows for the most elegant pop of color for the Marco Bicego woman 
#MarcoBicego #colorcollection #italianjewelry #goldjewelry #design #colorful #gemstones
Lovely #citydays & #foreverdiamonds @kultho_foreverdiamonds
Green, brown & white diamond NFL necklace #nfl #diamonds #jewelry #luxury #foreverdiamonds #harrythediamondsetter 💎
Jaipur collection allows for the most elegant pop of color for the Marco Bicego woman 
#MarcoBicego #colorcollection #italianjewelry #goldjewelry #design #colorful #gemstones
Lovely #citydays & #foreverdiamonds @kultho_foreverdiamonds
Jaipur collection allows for the most elegant pop of color for the Marco Bicego woman
*
*
*
#MarcoBicego #colorcollection #italianjewelry #goldjewelry #design #colorful #gemstones
Lovely #citydays & #foreverdiamonds @kultho_foreverdiamonds
En Deoro Joyería encuentra la belleza y brillo ideal del diamante para que tu anillo de compromiso sea el reflejo máximo del amor verdadero.

#Compromiso #DeoroJoyeria #joyeria #joyas #piedraspreciosas #jewellery #jewelry #gems #diamonds #foreverdiamonds #fashion #trends  #jewelrytips #Diquesí #Wedding #AnillosDeoro  #ArgollasDeoro #luxury #joyeriasbogota #bogota  #weddingRing #engagement #engagementring  #TiendasAndino #jewelrygram #jewelrydesign #ArgollasdeMatrimonio #centrocomercialandino
En Deoro Joyería encuentra la belleza y brillo ideal del diamante para que tu anillo de compromiso sea el reflejo máximo del amor verdadero. #Compromiso  #DeoroJoyeria  #joyeria  #joyas  #piedraspreciosas  #jewellery  #jewelry  #gems  #diamonds  #foreverdiamonds  #fashion  #trends  #jewelrytips  #Diquesí  #Wedding  #AnillosDeoro  #ArgollasDeoro  #luxury  #joyeriasbogota  #bogota  #weddingRing  #engagement  #engagementring  #TiendasAndino  #jewelrygram  #jewelrydesign  #ArgollasdeMatrimonio  #centrocomercialandino 
Jaipur collection allows for the most elegant pop of color for the Marco Bicego woman.
*
*
*
#MarcoBicego #colorcollection #italianjewelry #goldjewelry #design #colorful #gemstones
Lovely #citydays & #foreverdiamonds @kultho_foreverdiamonds
#Jaipur collection allows for the most elegant pop of color for the Marco Bicego woman 
#MarcoBicego #colorcollection #italianjewelry #goldjewelry #design #colorful #gemstones
Lovely #citydays & #foreverdiamonds @KULTHO
Lleva con 15%menos un rico aroma floral. 🌸🌸🌸 #ForeverDiamonds