an online Instagram web viewer

#foundationstick medias

Photos

I am in love with the new @lancomeofficial foundation stick. It looks amazing on and feels so velvety. My shade is 03, what's yours? 
#lancomeuk #myshademypower #teintidole #makeup
จะง่ายกว่าไหม ?? ถ้าใช้ IT'S MAGIC แค่อันเดียว ครบทุกขั้นตอน ✨บำรุงผิว ✨ไพรเมอร์ (ปกปิดรูขุมขน รอยสิว จุดด่างดำ ) ✨กันแดด SPF50PA+++ ✨ควบคุมความมัน ✨กันน้ำ กันเหงื่อ 
ใช่ง่าย บิด แล้วเกลี่ยบนใบหน้า เหมาะกับมือใหม่หัดแต่งหน้า หรือมือโปรลดเวลาในการแต่งหน้า 
เนื้อรองพื้นเป็นเนื้อแมทบางเบา เกลี่ยง่าย แต่ปกปิดได้ดี ตัวพัฟนุ่ม เนียน กระจายรองพื้นได้ดี ไม่อมเนื้อรองพื้น อ่อนโยนเหมาะกับทุกสภาพผิว แม้ผิวแพ้ง่าย 
มีให้เลือก 3 เฉดสี 
N21 ผิวขาว ขาวเหลือง 
N22 ผิวกลาง ผิวสองสี 
N23 ผิวแทน ผิวสีน้ำผึ้ง ผิวสีเข้ม 
ราคาปกติ 1,590 ฿ 🎊ราคาพิเศษ 🎊 890 ฿ 📲สั่งซื้อ / สอบถาม / ปรึกษาแนะนำเฉดสีที่เหมาะกับลูกค้า  ทักอินบอกซ์ หรือ 🆔ไลน์ 
Line ID: unnachcharnis 
FB: Unnachcharnis Piwichnithikool 
Instagram( IG) : radlips_by_nuii ---------------------------------
#radcosmetics #foundation #foundationstick #cushion #cushionstick #sunscreen #waterproof #primer #skincare #makeup #cosmetics #spf50 #organicbeauty #เครื่องสำอางค์ #รองพื้น #คุชชั่น #กันแดด กันน้ำ #ไม่เป็นคราบ #บำรุงผิวหน้า #ปกปิด #ไพรเมอร์ #ออแกนิค #ไม่มีสารก่อมะเร็ง #สินค้าพร้อมส่ง #จัดส่งทั่วประเทศ #ลพบุรีนัดรับฟรี #โคกสำโรงนัดรับฟรี #รับตัวแทนจำหน่าย
จะง่ายกว่าไหม ?? ถ้าใช้ IT'S MAGIC แค่อันเดียว ครบทุกขั้นตอน ✨บำรุงผิว ✨ไพรเมอร์ (ปกปิดรูขุมขน รอยสิว จุดด่างดำ ) ✨กันแดด SPF50PA+++ ✨ควบคุมความมัน ✨กันน้ำ กันเหงื่อ ใช่ง่าย บิด แล้วเกลี่ยบนใบหน้า เหมาะกับมือใหม่หัดแต่งหน้า หรือมือโปรลดเวลาในการแต่งหน้า เนื้อรองพื้นเป็นเนื้อแมทบางเบา เกลี่ยง่าย แต่ปกปิดได้ดี ตัวพัฟนุ่ม เนียน กระจายรองพื้นได้ดี ไม่อมเนื้อรองพื้น อ่อนโยนเหมาะกับทุกสภาพผิว แม้ผิวแพ้ง่าย มีให้เลือก 3 เฉดสี N21 ผิวขาว ขาวเหลือง N22 ผิวกลาง ผิวสองสี N23 ผิวแทน ผิวสีน้ำผึ้ง ผิวสีเข้ม ราคาปกติ 1,590 ฿ 🎊ราคาพิเศษ 🎊 890 ฿ 📲สั่งซื้อ / สอบถาม / ปรึกษาแนะนำเฉดสีที่เหมาะกับลูกค้า ทักอินบอกซ์ หรือ 🆔ไลน์ Line ID: unnachcharnis FB: Unnachcharnis Piwichnithikool Instagram( IG) : radlips_by_nuii --------------------------------- #radcosmetics  #foundation  #foundationstick  #cushion  #cushionstick  #sunscreen  #waterproof  #primer  #skincare  #makeup  #cosmetics  #spf50  #organicbeauty  #เคร ื่องสำอางค์ #รองพ ื้น #ค ุชชั่น #ก ันแดด กันน้ำ #ไม ่เป็นคราบ #บำร ุงผิวหน้า #ปกป ิด #ไพรเมอร ์ #ออแกน ิค #ไม ่มีสารก่อมะเร็ง #ส ินค้าพร้อมส่ง #จ ัดส่งทั่วประเทศ #ลพบ ุรีนัดรับฟรี #โคกสำโรงน ัดรับฟรี #ร ับตัวแทนจำหน่าย
Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด

สั่งซื้อ / สอบถามเพิ่มเติม 
Line ID: unnachcharnis 
FB: Unnachcharnis Piwichnithikool 
Instagram( IG) : radlips_by_nuii 
#radcosmetics #foundation #foundationstick #cushion #cushionstick #sunscreen #waterproof #primer #skincare #makeup #cosmetics #spf50 #organicbeauty #noparabens #noperfume #เครื่องสำอางค์ #รองพื้น #คุชชั่น #กันแดด กันน้ำ #ไม่เป็นคราบ #บำรุงผิวหน้า #ปกปิด #ไพรเมอร์ #ออแกนิค #ไม่มีสารก่อมะเร็ง #สินค้าพร้อมส่ง #จัดส่งทั่วประเทศ #ลพบุรีนัดรับฟรี #โคกสำโรงนัดรับฟรี #รับตัวแทนจำหน่าย
Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สั่งซื้อ / สอบถามเพิ่มเติม Line ID: unnachcharnis FB: Unnachcharnis Piwichnithikool Instagram( IG) : radlips_by_nuii #radcosmetics  #foundation  #foundationstick  #cushion  #cushionstick  #sunscreen  #waterproof  #primer  #skincare  #makeup  #cosmetics  #spf50  #organicbeauty  #noparabens  #noperfume  #เคร ื่องสำอางค์ #รองพ ื้น #ค ุชชั่น #ก ันแดด กันน้ำ #ไม ่เป็นคราบ #บำร ุงผิวหน้า #ปกป ิด #ไพรเมอร ์ #ออแกน ิค #ไม ่มีสารก่อมะเร็ง #ส ินค้าพร้อมส่ง #จ ัดส่งทั่วประเทศ #ลพบ ุรีนัดรับฟรี #โคกสำโรงน ัดรับฟรี #ร ับตัวแทนจำหน่าย
Hei ladies..masih confius nak beli foundation apa? Haa mehh sambung baca satt..sis nk suggest dekat uolls magic foundation stick miss flawless ni..sebab apa? Ofcus lah first kita nk yg senang digunakan..second senang nak bawak p mana mana je..yang suka travel pon senang..selit je celah celah bag..sebab comel sangat foundation ni..😍dah tak payah nak bawak brush or beauty blender..foundation ni dah siap sekali dengan brush kat bawah siap ada cover penutup lg..so tak mudah kotor brush tu..foundation ni lulus KKM taw..uolls boleh cek di website😉
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #fondationserum #foundationviral #foundationspf60 #bazaarpaknil #muaseremban #makeupartist #muajb #muamelaka #muakedah #muakl #ubatputih #mutiaraasli #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #kdollbeautyskincareoriginal #mollyskincare #serumgoldcollagen #collagenwhite #makeupviral #makeupmurah #setkeningtanpacukur #ezlens
Hei ladies..masih confius nak beli foundation apa? Haa mehh sambung baca satt..sis nk suggest dekat uolls magic foundation stick miss flawless ni..sebab apa? Ofcus lah first kita nk yg senang digunakan..second senang nak bawak p mana mana je..yang suka travel pon senang..selit je celah celah bag..sebab comel sangat foundation ni..😍dah tak payah nak bawak brush or beauty blender..foundation ni dah siap sekali dengan brush kat bawah siap ada cover penutup lg..so tak mudah kotor brush tu..foundation ni lulus KKM taw..uolls boleh cek di website😉 . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #fondationserum  #foundationviral  #foundationspf60  #bazaarpaknil  #muaseremban  #makeupartist  #muajb  #muamelaka  #muakedah  #muakl  #ubatputih  #mutiaraasli  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #kdollbeautyskincareoriginal  #mollyskincare  #serumgoldcollagen  #collagenwhite  #makeupviral  #makeupmurah  #setkeningtanpacukur  #ezlens 
📣HARGA MASIH PROMOSI 📣
.
Assalamualaikum gojesss 🌼
.
Jangan lupa taoo calit calit PIPIPINK BLUSHER kat pipi gebu awak-awak supaya nampak lagi manis berseri 😍
.
Calit calit sapu sapu terusss pink pink natural gittewww. Barulah muka nampak fresh.  Kasi aura sikit biar semangat nak kerja.  Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊
.
Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni.
.
Wasap 📲01140706104
.
Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #pipipinkstickblusher
#pipipinkmelaka #blusherpipipinkmelaka #blusherpipipinkmurah #muamelakamurah
#kdollbeautyskincare #dianzvitc #setkening2menit #lensmurah
#boosterwhitening #whiteningbooster #ubatputeh #mutiaraasli #tudungviral2017 #makeupturorial #tudungtutorial
#bazaarpaknil #foundationstick #foundationviral #foundationviral2017 #lipbutter
#lipviral #emas916 #eyelashesmurah #eyelashesnursajat
.
Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.
📣HARGA MASIH PROMOSI 📣 . Assalamualaikum gojesss 🌼 . Jangan lupa taoo calit calit PIPIPINK BLUSHER kat pipi gebu awak-awak supaya nampak lagi manis berseri 😍 . Calit calit sapu sapu terusss pink pink natural gittewww. Barulah muka nampak fresh. Kasi aura sikit biar semangat nak kerja. Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊 . Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni. . Wasap 📲01140706104 . Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥ . . #pipipinkfamirafaa  #pipinkstickblusher  #pipipink  #pipipinkstickblusher  #pipipinkmelaka  #blusherpipipinkmelaka  #blusherpipipinkmurah  #muamelakamurah  #kdollbeautyskincare  #dianzvitc  #setkening2menit  #lensmurah  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #ubatputeh  #mutiaraasli  #tudungviral2017  #makeupturorial  #tudungtutorial  #bazaarpaknil  #foundationstick  #foundationviral  #foundationviral2017  #lipbutter  #lipviral  #emas916  #eyelashesmurah  #eyelashesnursajat  . Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.
📣HARGA MASIH PROMOSI 📣
.
Assalamualaikum gojesss 🌼
.
Jangan lupa taoo calit calit PIPIPINK BLUSHER kat pipi gebu awak-awak supaya nampak lagi manis berseri 😍
.
Calit calit sapu sapu terusss pink pink natural gittewww. Barulah muka nampak fresh.  Kasi aura sikit biar semangat nak kerja.  Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊
.
Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni.
.
Wasap 📲01140706104
.
Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #pipipinkstickblusher
#pipipinkmelaka #blusherpipipinkmelaka #blusherpipipinkmurah #muamelakamurah
#kdollbeautyskincare #dianzvitc #setkening2menit #lensmurah
#boosterwhitening #whiteningbooster #ubatputeh #mutiaraasli #tudungviral2017 #makeupturorial #tudungtutorial
#bazaarpaknil #foundationstick #foundationviral #foundationviral2017 #lipbutter
#lipviral #emas916 #eyelashesmurah #eyelashesnursajat
.
Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.
📣HARGA MASIH PROMOSI 📣 . Assalamualaikum gojesss 🌼 . Jangan lupa taoo calit calit PIPIPINK BLUSHER kat pipi gebu awak-awak supaya nampak lagi manis berseri 😍 . Calit calit sapu sapu terusss pink pink natural gittewww. Barulah muka nampak fresh. Kasi aura sikit biar semangat nak kerja. Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊 . Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni. . Wasap 📲01140706104 . Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥ . . #pipipinkfamirafaa  #pipinkstickblusher  #pipipink  #pipipinkstickblusher  #pipipinkmelaka  #blusherpipipinkmelaka  #blusherpipipinkmurah  #muamelakamurah  #kdollbeautyskincare  #dianzvitc  #setkening2menit  #lensmurah  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #ubatputeh  #mutiaraasli  #tudungviral2017  #makeupturorial  #tudungtutorial  #bazaarpaknil  #foundationstick  #foundationviral  #foundationviral2017  #lipbutter  #lipviral  #emas916  #eyelashesmurah  #eyelashesnursajat  . Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.
Camne bleh flawless cmtu ? 😱
Siapa taknak flawless jangan beli beaute stick ni tau. Nanti menyesal plak sebab kulit tiba² flawless & cantik . 😂

Siapa yang nak flawless & cantik sekelip mata. Memang jimat masa pakai beaute stick ni. Hanya RM80 include postage. 😍 Bukan sekadar stick biasa tau.

Whatsapp: 0199633606

#nushazbeauty
#foundationstick
#teamAA
Camne bleh flawless cmtu ? 😱 Siapa taknak flawless jangan beli beaute stick ni tau. Nanti menyesal plak sebab kulit tiba² flawless & cantik . 😂 Siapa yang nak flawless & cantik sekelip mata. Memang jimat masa pakai beaute stick ni. Hanya RM80 include postage. 😍 Bukan sekadar stick biasa tau. Whatsapp: 0199633606 #nushazbeauty  #foundationstick  #teamAA 
Venez decouvrir comment etre belle en 10 minutes! #bobbibrownlyon #etrebelleen10minutes #potrougecheeksandlips #foundationstick #browshaper
Just enough!! #แท่งเดียวจบ#ครบเรื่องผิว#itsmagic#foundationstick
Scroll bawah tengok feedback pengguna dqueen foundation yang kami terima
Scroll bawah tengok feedback pengguna dqueen foundation yang kami terima
#Repost @jueiwan_ (@get_repost)
・・・
Sekian lame beli lips Dollanis ni baru sempat nak pakai 🤣Yang kte pakai ni Dollanis code 02 By @intan_izzana .. thankz you😘..best sngat pakai 😌😻☺️
.
#lipmattedollanis #feedbacklipmattedollanis
#foundationstick #fondationserum #foundationviral #foundationspf60 #bazaarpaknil #muaseremban #makeupartist #muajb #muamelaka #muakedah #muakl #ubatputih #mutiaraasli #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #kdollbeautyskincareoriginal #mollyskincare #serumgoldcollagen #collagenwhite #makeupviral #makeupmurah #setkeningtanpacukur #ezlens
#Repost  @jueiwan_ (@get_repost) ・・・ Sekian lame beli lips Dollanis ni baru sempat nak pakai 🤣Yang kte pakai ni Dollanis code 02 By @intan_izzana .. thankz you😘..best sngat pakai 😌😻☺️ . #lipmattedollanis  #feedbacklipmattedollanis  #foundationstick  #fondationserum  #foundationviral  #foundationspf60  #bazaarpaknil  #muaseremban  #makeupartist  #muajb  #muamelaka  #muakedah  #muakl  #ubatputih  #mutiaraasli  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #kdollbeautyskincareoriginal  #mollyskincare  #serumgoldcollagen  #collagenwhite  #makeupviral  #makeupmurah  #setkeningtanpacukur  #ezlens 
SET COMBO A
(lip matte dollanis + foundation stick miss flawless)
.
Harga Combo A hanya Rm120 je uolls termasuk pos + ada FREEGIFT special sis nk bg selagi stok masih ada ya🙈cepat wasap 👇👇👇
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
SET COMBO A (lip matte dollanis + foundation stick miss flawless) . Harga Combo A hanya Rm120 je uolls termasuk pos + ada FREEGIFT special sis nk bg selagi stok masih ada ya🙈cepat wasap 👇👇👇 . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
#Review it's magic foundationstick ✅เนียน
✅กันน้ำ กันเหงื่อ
✅คุมมัน ไม่เป็นคราบ
✅แท่งเดียวจบ ไม่ต้องใช้แปรงมีฟองน้ำในตัว แค่บิดก็สวยได้ค่ะ

สนใจทัก 🆔 @rad.alot 
#พร้อมส่ง💕 #itsmagic #foundationstick #foundation #radcosmetics #foundationbrush #everydaylook #makeup #makeupartist
#Review  it's magic foundationstick ✅เนียน ✅กันน้ำ กันเหงื่อ ✅คุมมัน ไม่เป็นคราบ ✅แท่งเดียวจบ ไม่ต้องใช้แปรงมีฟองน้ำในตัว แค่บิดก็สวยได้ค่ะ สนใจทัก 🆔 @rad.alot #พร ้อมส่ง💕 #itsmagic  #foundationstick  #foundation  #radcosmetics  #foundationbrush  #everydaylook  #makeup  #makeupartist 
SET COMBO A
(lip matte dollanis + foundation stick miss flawless)
.
Harga Combo A hanya Rm120 je uolls termasuk pos + ada FREEGIFT special sis nk bg selagi stok masih ada ya🙈cepat wasap 👇👇👇
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
SET COMBO A (lip matte dollanis + foundation stick miss flawless) . Harga Combo A hanya Rm120 je uolls termasuk pos + ada FREEGIFT special sis nk bg selagi stok masih ada ya🙈cepat wasap 👇👇👇 . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
SET COMBO A
(lip matte dollanis + foundation stick miss flawless)
.
Harga Combo A hanya Rm120 je uolls termasuk pos + ada FREEGIFT special sis nk bg selagi stok masih ada ya🙈cepat wasap 👇👇👇
.

Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
SET COMBO A (lip matte dollanis + foundation stick miss flawless) . Harga Combo A hanya Rm120 je uolls termasuk pos + ada FREEGIFT special sis nk bg selagi stok masih ada ya🙈cepat wasap 👇👇👇 . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
Goodmorning gojess🙈MISS FLAWLESS .
.
🌸 Magic Foundation Stick 🌸
.
2 in 1 (Foundation + Treatment) .
.
🌻lulus KKM
🌷 Merangsang  pertumbuhan sel kulit yang baru.
🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang
🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka
🌻 Melembabkan kulit
🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh
🌻 Tidak menyumbat pori-pori.
🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah
🌻 Mengecilkan liang roma
🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat
🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat
🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat
🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++
🌻Mengandungi collagen dan pearl powder.
.
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
Goodmorning gojess🙈MISS FLAWLESS . . 🌸 Magic Foundation Stick 🌸 . 2 in 1 (Foundation + Treatment) . . 🌻lulus KKM 🌷 Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang 🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka 🌻 Melembabkan kulit 🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh 🌻 Tidak menyumbat pori-pori. 🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah 🌻 Mengecilkan liang roma 🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat 🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat 🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat 🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++ 🌻Mengandungi collagen dan pearl powder. . . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
Goodmorning gojess🙈MISS FLAWLESS .
.
🌸 Magic Foundation Stick 🌸
.
2 in 1 (Foundation + Treatment) .
.
🌻lulus KKM
🌷 Merangsang  pertumbuhan sel kulit yang baru.
🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang
🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka
🌻 Melembabkan kulit
🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh
🌻 Tidak menyumbat pori-pori.
🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah
🌻 Mengecilkan liang roma
🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat
🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat
🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat
🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++
🌻Mengandungi collagen dan pearl powder.
.
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
Goodmorning gojess🙈MISS FLAWLESS . . 🌸 Magic Foundation Stick 🌸 . 2 in 1 (Foundation + Treatment) . . 🌻lulus KKM 🌷 Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang 🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka 🌻 Melembabkan kulit 🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh 🌻 Tidak menyumbat pori-pori. 🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah 🌻 Mengecilkan liang roma 🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat 🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat 🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat 🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++ 🌻Mengandungi collagen dan pearl powder. . . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
🍃Beaute Stick (Organic Foundation) 🍃 ✔ Tahan 24 jam ( makin lama pakai,makin ploles!) ✔ Mengecutkan jerawat, melembapkan kulit ! ( seaweed ekstrak) ✔ Tidak BerCapuk, Tidak Bertompok-Tompok bila berpeluh & Tidak Merekah terutama di Tepi Hidung, Mata & Bibir. ✔ Menghalang Rasa Perit/Pedih jika terdedah Matahari Terik kerana mengandungi SPF 30 ✔ Kandungan Vitamin E, memudarkan Jeragat, Jerawat & meremajakan Kulit Muka. ✔ Membaiki KEDUTAN terutama di bahagian tepi mata & Mulut. (Collagen) ✔ Tidak Melekit & Berminyak ✔ Medium to Full Coverage ✔ Sesuai Untuk Semua kulit & Peringkat Umur.

Cepat dapatkan foundation stick..boleh hubungi 0199633606😙😙 #glowing
#mulus
#foundationstick
#nushazbeauty
#teamAA
🍃Beaute Stick (Organic Foundation) 🍃 ✔ Tahan 24 jam ( makin lama pakai,makin ploles!) ✔ Mengecutkan jerawat, melembapkan kulit ! ( seaweed ekstrak) ✔ Tidak BerCapuk, Tidak Bertompok-Tompok bila berpeluh & Tidak Merekah terutama di Tepi Hidung, Mata & Bibir. ✔ Menghalang Rasa Perit/Pedih jika terdedah Matahari Terik kerana mengandungi SPF 30 ✔ Kandungan Vitamin E, memudarkan Jeragat, Jerawat & meremajakan Kulit Muka. ✔ Membaiki KEDUTAN terutama di bahagian tepi mata & Mulut. (Collagen) ✔ Tidak Melekit & Berminyak ✔ Medium to Full Coverage ✔ Sesuai Untuk Semua kulit & Peringkat Umur. Cepat dapatkan foundation stick..boleh hubungi 0199633606😙😙 #glowing  #mulus  #foundationstick  #nushazbeauty  #teamAA 
My @powderroomd wig in style " pastel dreams " is seriously perfect 💖💞 #highlight is a mixture of @anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsglowkit & @colourpopcosmetics highlight in #flexitarian foundation is @anastasiabeverlyhills #shadestick #foundationstick @itcosmetics concealer in " light " mixed with @katvondbeauty #katvondwhiteout concealer contour / bronzer is by #milani & lips / #liquidlipstick is by @nyxcosmetics #nyxcosmetics #eyeshadow is @morphebrushes #35opalette & #morphexjaclynhill  #blend #mua #fullface #glazeddonut #airbrush
My @powderroomd wig in style " pastel dreams " is seriously perfect 💖💞 #highlight  is a mixture of @anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsglowkit  & @colourpopcosmetics highlight in #flexitarian  foundation is @anastasiabeverlyhills #shadestick  #foundationstick  @itcosmetics concealer in " light " mixed with @katvondbeauty #katvondwhiteout  concealer contour / bronzer is by #milani  & lips / #liquidlipstick  is by @nyxcosmetics #nyxcosmetics  #eyeshadow  is @morphebrushes #35opalette  & #morphexjaclynhill  #blend  #mua  #fullface  #glazeddonut  #airbrush 
So for one of my jobs fun colorful makeup is not allowed so I came up with this somewhat natural look  Products used :  @colourpopcosmetics #browpencil #browpomade  @elfcosmetics  #browgel  @nyxcosmetics  #happybirthdaypalette @anastasiabeverlyhills  #foundationstick  @maybelline  #babyskinprimer  @wetnwildbeauty  #contourpalette  @colourpopcosmetics  #highlighter  #afrolatina #beautyonabudget #girlpower #makeuplover
✨ R E A D Y ✨

Foundation Personi B-POM

Manfaat :
- cocok untuk semua jenis kulit
- warna natural
- mampu menutupi jerawat - longlasting tahan lama saat dipakai
- waterproof tidak mudah luntur saat terkena keringat
- ringan dipakai
- cepat kering saat dipakai

IDR : 35.000
Harga Reseller : 32.000 minimal Order 3pcs Foundation

#foundation #foundationmurah #foundationwaterproof #foundationnatural #founfationlonglasting #foundationringan #alasbedak #alasbedakmurah #alasbedakringan #alasbedakwaterproof #foundationstick #bbcream #bbcreamfoundation #foundationmuka #foundationmakeover #foundationpersoni #foundationpersonalshopper #foundationviva #foundationaloevera #concalerbioaqua #foundationsariayu #olshopjogja #kosmetikjogja #makeup #makeupjogja #cosmetic  #kosmetikindonesia #makeupindonesia
✨ R E A D Y ✨ Foundation Personi B-POM Manfaat : - cocok untuk semua jenis kulit - warna natural - mampu menutupi jerawat - longlasting tahan lama saat dipakai - waterproof tidak mudah luntur saat terkena keringat - ringan dipakai - cepat kering saat dipakai IDR : 35.000 Harga Reseller : 32.000 minimal Order 3pcs Foundation #foundation  #foundationmurah  #foundationwaterproof  #foundationnatural  #founfationlonglasting  #foundationringan  #alasbedak  #alasbedakmurah  #alasbedakringan  #alasbedakwaterproof  #foundationstick  #bbcream  #bbcreamfoundation  #foundationmuka  #foundationmakeover  #foundationpersoni  #foundationpersonalshopper  #foundationviva  #foundationaloevera  #concalerbioaqua  #foundationsariayu  #olshopjogja  #kosmetikjogja  #makeup  #makeupjogja  #cosmetic  #kosmetikindonesia  #makeupindonesia 
Gorgeous ❤️#Repost @bettychitimus (@get_repost)
・・・
#playingwithmakeup #smashbox #foundationstick #fallishere 🍷😍
#hudalashes 
#benefitbrows 
#makeupjunkie 
#smashboxlipstick
.
.
SABTU lepas, TERSEREMPAK DGN KAWAN LAMA. SOALAN 1ST "AMBOI SKRG NMPK MAKIN MUDA LAH ...PAKAI APA..JELES NI"
.
Dalam hati berbunga2 rasa bila ada yg puji wajah mmpk muda...padahal lagi berape tahun nk pencen....nk tau ape rahsia...
Amalkan 4 bahan ni je kat muka..
✔Minyak kelapa dara
✔Minyak zaitun
✔kolagen
✔Apple stemcell
.
Mana nk cari semua bahan ni cam ssh je...🤔..
Tak payah susah2...semua dah di adun sekali dalam satu bekas comel..senang di bawak ke mana saje...ringan..masukkan je dlm handbag...siap....
.
Sebekas comel ni dah cukup buat anda kelihatan muda remaja...auw auw gitewww...
Khasiat bahan2 dlm sebekas comel ni menganjal dan menegangkan kulit wajah....All in One....
.
Jom sape nk rasa makin muda...order skrg....muda dari usia..sape x nak..😎
.
nak awekkss muda, meh cepat2 zai meh.. ☎️ www.wasap.my/60193330074
☎️ www.wasap.my/60193330074
☎️ www.wasap.my/60193330074
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
. . SABTU lepas, TERSEREMPAK DGN KAWAN LAMA. SOALAN 1ST "AMBOI SKRG NMPK MAKIN MUDA LAH ...PAKAI APA..JELES NI" . Dalam hati berbunga2 rasa bila ada yg puji wajah mmpk muda...padahal lagi berape tahun nk pencen....nk tau ape rahsia... Amalkan 4 bahan ni je kat muka.. ✔Minyak kelapa dara ✔Minyak zaitun ✔kolagen ✔Apple stemcell . Mana nk cari semua bahan ni cam ssh je...🤔.. Tak payah susah2...semua dah di adun sekali dalam satu bekas comel..senang di bawak ke mana saje...ringan..masukkan je dlm handbag...siap.... . Sebekas comel ni dah cukup buat anda kelihatan muda remaja...auw auw gitewww... Khasiat bahan2 dlm sebekas comel ni menganjal dan menegangkan kulit wajah....All in One.... . Jom sape nk rasa makin muda...order skrg....muda dari usia..sape x nak..😎 . nak awekkss muda, meh cepat2 zai meh.. ☎️ www.wasap.my/60193330074 ☎️ www.wasap.my/60193330074 ☎️ www.wasap.my/60193330074 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my
What do we think of this daytime girl glam?.. 🤔
-
Products used:
Primer @diormakeup #dreamskinadvanced 
@eloisebeauty #getglowed #champagneglow 
Corrector @bobbibrown 
Foundation @lancomeofficial #teintidole #03
Hilight @urbandecaycosmetics #nakedskinconcealer 
Contour @bobbibrown #foundationstick 
Powder #cotyairspunpowder 
Blush @maccosmetics  #swisschocolate 
Hilight @jeffreestarcosmetics x @mannymua733  #uranus #skinfrost 
Brows @nyxcosmeticsnordics #microbrowpencil #taupe & @diormakeup #diorshowboldbrow  #021 
Eyeshadows @nyxcosmeticsnordics #lidlingerie 
@makeupaddictioncosmetics #whisper 
Lashes @lillyghalichi @lillylashes #cannes 
Mascara @benefitsweden #theyrereal 
Inside liner @nyxcosmeticsnordics #fauxwhites #seashell 
Lips @lasplashcosmetics #vanish & #904

Setting spray @gerardcosmetics #slayallday -
#makeup #tutorial #dragqueen #trans #glam #nyxcosmetics
What do we think of this daytime girl glam?.. 🤔 - Products used: Primer @diormakeup #dreamskinadvanced  @eloisebeauty #getglowed  #champagneglow  Corrector @bobbibrown Foundation @lancomeofficial #teintidole  #03  Hilight @urbandecaycosmetics #nakedskinconcealer  Contour @bobbibrown #foundationstick  Powder #cotyairspunpowder  Blush @maccosmetics #swisschocolate  Hilight @jeffreestarcosmetics x @mannymua733 #uranus  #skinfrost  Brows @nyxcosmeticsnordics #microbrowpencil  #taupe  & @diormakeup #diorshowboldbrow  #021  Eyeshadows @nyxcosmeticsnordics #lidlingerie  @makeupaddictioncosmetics #whisper  Lashes @lillyghalichi @lillylashes #cannes  Mascara @benefitsweden #theyrereal  Inside liner @nyxcosmeticsnordics #fauxwhites  #seashell  Lips @lasplashcosmetics #vanish  & #904  Setting spray @gerardcosmetics #slayallday  - #makeup  #tutorial  #dragqueen  #trans  #glam  #nyxcosmetics 
ครั้งแรกที่เปิดใช้!!! บิดไปทางด้านขวาประมาณ 4-5 ครั้ง ลองกดพัฟกับหลังมือ ให้รองพื้นกระจายให้ทั่วพัฟ หลังจากนั้นเกลี่ยได้ทั่วใบหน้า It's Magic เป็นรองพื้นที่ใช้ง่ายและสะดวกที่สุดแล้ว ลองแล้วจะรัก แล้วจะซื้อซ้ำอีกแน่นอน!!!! สนใจสั่งซื้อ / สอบถาม 🗣ปรึกษาการเลือกเฉดสีให้เหมาะกับลูกค้า 🆔 unnachcharnis 
FB: Unnachcharnis Piwichnithikool 
IG: radlips_by_nuii 
#radcosmetics #foundation #foundationstick #cushion #cushionstick #primer #sunscreen #organic #organicbeauty #waterproof #รองพื้น #รองพื้นคุชชั่น #กันแดด #ไพรเมอร์ #บำรุงผิวหน้า #กันน้ำ #ไม่เป็นคราบ #ใช้ง่าย #ปกปิดดี #เนื้อบางเบา #เกลี่ยง่าย #สินค้าพร้อมส่ง #จัดส่งทั่วประเทศ #โคกสำโรงนัดรับฟรี #ลพบุรีนัดรับฟรี
ครั้งแรกที่เปิดใช้!!! บิดไปทางด้านขวาประมาณ 4-5 ครั้ง ลองกดพัฟกับหลังมือ ให้รองพื้นกระจายให้ทั่วพัฟ หลังจากนั้นเกลี่ยได้ทั่วใบหน้า It's Magic เป็นรองพื้นที่ใช้ง่ายและสะดวกที่สุดแล้ว ลองแล้วจะรัก แล้วจะซื้อซ้ำอีกแน่นอน!!!! สนใจสั่งซื้อ / สอบถาม 🗣ปรึกษาการเลือกเฉดสีให้เหมาะกับลูกค้า 🆔 unnachcharnis FB: Unnachcharnis Piwichnithikool IG: radlips_by_nuii #radcosmetics  #foundation  #foundationstick  #cushion  #cushionstick  #primer  #sunscreen  #organic  #organicbeauty  #waterproof  #รองพ ื้น #รองพ ื้นคุชชั่น #ก ันแดด #ไพรเมอร ์ #บำร ุงผิวหน้า #ก ันน้ำ #ไม ่เป็นคราบ #ใช ้ง่าย #ปกป ิดดี #เน ื้อบางเบา #เกล ี่ยง่าย #ส ินค้าพร้อมส่ง #จ ัดส่งทั่วประเทศ #โคกสำโรงน ัดรับฟรี #ลพบ ุรีนัดรับฟรี
Believe in yourself!! Eyebrows #dipbrowebony @anastasiabeverlyhills 
Eye base #painterlypaintpot @maccosmetics 
Shadows #coperspicepallete @morphebrushes 
Glitter copper 
Lashes in style #gem @lashdreamsofficial 
Foundation #mediumhoney @tartecosmetics 
Concealer #alabaster #foundationstick @hourglasscosmetics 
Contour #contourpalette @smashboxcosmetics 
Loose powder #translucent @chanelofficial 
Lips #justpeachy #wetandwild #lipstick @wetnwildbeauty
Got the #stargazer pro paint sticks to try which has made me feel a wee bit better today! Thought they would be good to help speed up foundation application for the Halloween makeup looks. I'll let you all know how they go! #makeup #sick #treats #foundationstick #sfxmakeup @stargazerproducts
Got the #stargazer  pro paint sticks to try which has made me feel a wee bit better today! Thought they would be good to help speed up foundation application for the Halloween makeup looks. I'll let you all know how they go! #makeup  #sick  #treats  #foundationstick  #sfxmakeup  @stargazerproducts
Yeayyy!! D'QUEEN PLUFFY in the house yo 😍

Dia punya gebu tu lebih lagi daripada cekodok pisang yang mak ampa buat tuu!

Rm 39.90 exc postage
Yeayyy!! D'QUEEN PLUFFY in the house yo 😍 Dia punya gebu tu lebih lagi daripada cekodok pisang yang mak ampa buat tuu! Rm 39.90 exc postage
Hah! Rugi laa kalau ampa belum ada D'QUEEN FOUNDATION nii

Mana lagi nak cari fondesen yang boleh rawat kulit muka sekali kan?
Hah! Rugi laa kalau ampa belum ada D'QUEEN FOUNDATION nii Mana lagi nak cari fondesen yang boleh rawat kulit muka sekali kan?
Beaute stick yang pertama mengandungi SEAWEED EXTRACT !
-
1) KKM APPROVED
2) SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT! Tak kira sama ada kering, oily atau sensitif.
3) Foundation yang mempunyai brush, goat hair and its halal.
4) All in one ! Prime, Moisturizer , Collagen , SPF 30++ and Healing! ❤

Cepat dapatkan foundation stick..boleh hubungi 0199633606😙😙 #glowing
#mulus
#foundationstick
#nushazbeauty
#teamAA
Beaute stick yang pertama mengandungi SEAWEED EXTRACT ! - 1) KKM APPROVED 2) SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT! Tak kira sama ada kering, oily atau sensitif. 3) Foundation yang mempunyai brush, goat hair and its halal. 4) All in one ! Prime, Moisturizer , Collagen , SPF 30++ and Healing! ❤ Cepat dapatkan foundation stick..boleh hubungi 0199633606😙😙 #glowing  #mulus  #foundationstick  #nushazbeauty  #teamAA 
แม่ค้าไม่ได้หายไปไหนนะจ๊ะ ไปรับออเดอร์ลูกค้าจ้า 
รองพื้น RAD ทุกสีพร้อมส่งค่ะ 
FB : Unnachcharnis Piwichnithikool 🆔 unnachcharnis 
IG : radlips_by_nuii ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #radcosmetics #foundation #foundationstick #cushion #cushionstick #sunscreen#primer #organic #รองพื้น #รองพื้นคุชชั่น #เนื้อแมท #ใช้ง่าย #รีวิวจากผู้ใช้จริง #ออแกนิค #ลิปน้ำชา #สินค้าพร้อมส่ง #จัดส่งทั่วประเทศ #โคกสำโรงนัดรับฟรี #ลพบุรีนัดรับฟรี
แม่ค้าไม่ได้หายไปไหนนะจ๊ะ ไปรับออเดอร์ลูกค้าจ้า รองพื้น RAD ทุกสีพร้อมส่งค่ะ FB : Unnachcharnis Piwichnithikool 🆔 unnachcharnis IG : radlips_by_nuii ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #radcosmetics  #foundation  #foundationstick  #cushion  #cushionstick  #sunscreen #primer  #organic  #รองพ ื้น #รองพ ื้นคุชชั่น #เน ื้อแมท #ใช ้ง่าย #ร ีวิวจากผู้ใช้จริง #ออแกน ิค #ล ิปน้ำชา #ส ินค้าพร้อมส่ง #จ ัดส่งทั่วประเทศ #โคกสำโรงน ัดรับฟรี #ลพบ ุรีนัดรับฟรี
Foundation stick e'sofea memberikan hasil yang ohsem! Muka nampak natural je tak macam pakai foundation! Tapi bila berpeluh, makin glowing! 😍 . .
🌹Jimat masa. . 🌹Senang nak apply sebab ada brush yang flowy sekali. . 🌹 Senang nak blend bagi sekata dengan tona kulit. 🌹Senang nak remove sebelum ambil wuduk
.

Dm kami cepat for open sale price! Tinggal berapa pcs lagi sebelum kembali ke normal price!😜 .
#mua #muakedah #muaselangor #muamalasia #muakualalumpur #muapenang #muaperak #muaperlis #muanegerisembilan #mua hang #muajohor #muaperlis #foundationstick #foundation #foundationmalaysia #foundationsingapore #foundationbrush #foundationbrushmalaysia #foundationviral2017 #foundationterbaikmalaysia #foundationserum #foundationmurah #foundationbest #foundationviral #foundationvitamin #foundationglowing #foundationoriginal #foundationroll
Foundation stick e'sofea memberikan hasil yang ohsem! Muka nampak natural je tak macam pakai foundation! Tapi bila berpeluh, makin glowing! 😍 . . 🌹Jimat masa. . 🌹Senang nak apply sebab ada brush yang flowy sekali. . 🌹 Senang nak blend bagi sekata dengan tona kulit. 🌹Senang nak remove sebelum ambil wuduk . Dm kami cepat for open sale price! Tinggal berapa pcs lagi sebelum kembali ke normal price!😜 . #mua  #muakedah  #muaselangor  #muamalasia  #muakualalumpur  #muapenang  #muaperak  #muaperlis  #muanegerisembilan  #mua  hang #muajohor  #muaperlis  #foundationstick  #foundation  #foundationmalaysia  #foundationsingapore  #foundationbrush  #foundationbrushmalaysia  #foundationviral2017  #foundationterbaikmalaysia  #foundationserum  #foundationmurah  #foundationbest  #foundationviral  #foundationvitamin  #foundationglowing  #foundationoriginal  #foundationroll 
Kalo Tak Best Orang Takkan Repeat Berkali Kali..
.
Rm65 .
📲0139659331
Kalo Tak Best Orang Takkan Repeat Berkali Kali.. . Rm65 . 📲0139659331
Sambil stalk IG, cuba stalk sikit ape yang uols boleh dapat bila gunakan Magic Foundation Stick 🍭MFS🍭 nie
.
Cakap kosong pun tak besh, ape kata uols try dulu & see the different 😍
.
Kakleen menanti whatsapp uols dengan senang hati 😘
Click link kat Bio je kalau nak mudah. Okey sayangsss.
.
#chanteqbeauty
#missflawless
#magicfoundationstick
Sambil stalk IG, cuba stalk sikit ape yang uols boleh dapat bila gunakan Magic Foundation Stick 🍭MFS🍭 nie . Cakap kosong pun tak besh, ape kata uols try dulu & see the different 😍 . Kakleen menanti whatsapp uols dengan senang hati 😘 Click link kat Bio je kalau nak mudah. Okey sayangsss. . #chanteqbeauty  #missflawless  #magicfoundationstick 
NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION🌸
.
Dah Cuba Memang Tak Boleh Move On‼️
.
Dah Jadi Foundation Kegemaran. Sebab Foundation Senang Nak Blend Tau Uollss...
.
Coverage Medium. Pakai Sikit Pun Dah Okay Tau. Wiwin Tak Perlu Apa Apa Corrector Or Concealer Untuk Tutup Parut And Dark Circle.  Terus Apply NRC Foundation. .
Yang Best Sekali, Foundation Ni Ada Formula Untuk Merawat Skin. So Dont Worry To Apply It On Your Skin 😍
NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION🌸 . Dah Cuba Memang Tak Boleh Move On‼️ . Dah Jadi Foundation Kegemaran. Sebab Foundation Senang Nak Blend Tau Uollss... . Coverage Medium. Pakai Sikit Pun Dah Okay Tau. Wiwin Tak Perlu Apa Apa Corrector Or Concealer Untuk Tutup Parut And Dark Circle. Terus Apply NRC Foundation. . Yang Best Sekali, Foundation Ni Ada Formula Untuk Merawat Skin. So Dont Worry To Apply It On Your Skin 😍
Goodmorning gojess🙈MISS FLAWLESS .
.
🌸 Magic Foundation Stick 🌸
.
2 in 1 (Foundation + Treatment) .
.
🌻lulus KKM
🌷 Merangsang  pertumbuhan sel kulit yang baru.
🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang
🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka
🌻 Melembabkan kulit
🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh
🌻 Tidak menyumbat pori-pori.
🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah
🌻 Mengecilkan liang roma
🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat
🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat
🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat
🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++
🌻Mengandungi collagen dan pearl powder.
.
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
Goodmorning gojess🙈MISS FLAWLESS . . 🌸 Magic Foundation Stick 🌸 . 2 in 1 (Foundation + Treatment) . . 🌻lulus KKM 🌷 Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang 🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka 🌻 Melembabkan kulit 🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh 🌻 Tidak menyumbat pori-pori. 🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah 🌻 Mengecilkan liang roma 🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat 🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat 🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat 🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++ 🌻Mengandungi collagen dan pearl powder. . . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
MISS FLAWLESS .
.
🌸 Magic Foundation Stick 🌸
.
2 in 1 (Foundation + Treatment) .
.
🌻lulus KKM
🌷 Merangsang  pertumbuhan sel kulit yang baru.
🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang
🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka
🌻 Melembabkan kulit
🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh
🌻 Tidak menyumbat pori-pori.
🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah
🌻 Mengecilkan liang roma
🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat
🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat
🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat
🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++
🌻Mengandungi collagen dan pearl powder.
.
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
MISS FLAWLESS . . 🌸 Magic Foundation Stick 🌸 . 2 in 1 (Foundation + Treatment) . . 🌻lulus KKM 🌷 Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang 🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka 🌻 Melembabkan kulit 🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh 🌻 Tidak menyumbat pori-pori. 🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah 🌻 Mengecilkan liang roma 🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat 🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat 🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat 🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++ 🌻Mengandungi collagen dan pearl powder. . . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
Goodmorning ladies😘MISS FLAWLESS .
.
🌸 Magic Foundation Stick 🌸
.
2 in 1 (Foundation + Treatment) .
.
🌻lulus KKM
🌷 Merangsang  pertumbuhan sel kulit yang baru.
🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang
🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka
🌻 Melembabkan kulit
🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh
🌻 Tidak menyumbat pori-pori.
🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah
🌻 Mengecilkan liang roma
🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat
🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat
🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat
🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit.
🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++
🌻Mengandungi collagen dan pearl powder.
.
.
Whatsapp 📲: 01140706104
.
#foundationstick #foundationviral2017 #foundationvitamin #ubatputih #kapsulmutiara #mutiaraasli #boosterwhitening #whiteningbooster #blusherpipipinkmelaka #blusherstick #dnarsskincaremalaysia #dianzvitaminmurah #muamelaka #muakl #muajb #bazaarpaknil #lipsmurah #lensmurah #originalproduk #setkeningtanpacukur #amouracosmetics
Goodmorning ladies😘MISS FLAWLESS . . 🌸 Magic Foundation Stick 🌸 . 2 in 1 (Foundation + Treatment) . . 🌻lulus KKM 🌷 Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 🌻 Anti penuaan bertindak sebagai krim siang 🌷 Vitamin E membantu merawat masalah kulit muka 🌻 Melembabkan kulit 🌷 Tidak berminyak dan tidak bercapuk ketika berpeluh 🌻 Tidak menyumbat pori-pori. 🌷 Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah 🌻 Mengecilkan liang roma 🌷 Membantu menutup cela dan parut jerawat 🌻 Waterbased dan boleh di bawa solat 🌷 (Wudhuk Friendly) mudah di cuci dan mesra solat 🌻 Sesuai untuk semua jenis kulit. 🌷 Memberi perlindungan dari sinaran UV -- SPF 60++ 🌻Mengandungi collagen dan pearl powder. . . Whatsapp 📲: 01140706104 . #foundationstick  #foundationviral2017  #foundationvitamin  #ubatputih  #kapsulmutiara  #mutiaraasli  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #blusherpipipinkmelaka  #blusherstick  #dnarsskincaremalaysia  #dianzvitaminmurah  #muamelaka  #muakl  #muajb  #bazaarpaknil  #lipsmurah  #lensmurah  #originalproduk  #setkeningtanpacukur  #amouracosmetics 
Colagen Foundation 🌸Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C,  Vitamin E,  argan oil dan juga colagen
.
.
KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION :
❤️Tidak mengandungi silikon
❤️Mudah dicuci
❤️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi
❤️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari
❤️Sangat mudah untuk diratakan,  guna jari pon boleh
❤️Tekstur yang sangat ringan ❤️Tekstur yang tidak berminyak ❤️Bantu melembapkan 
wajah ❤️Bertindak sebagai anti penuaan
❤️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut
❤️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda
Colagen Foundation 🌸Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E, argan oil dan juga colagen . . KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION : ❤️Tidak mengandungi silikon ❤️Mudah dicuci ❤️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi ❤️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari ❤️Sangat mudah untuk diratakan, guna jari pon boleh ❤️Tekstur yang sangat ringan ❤️Tekstur yang tidak berminyak ❤️Bantu melembapkan wajah ❤️Bertindak sebagai anti penuaan ❤️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut ❤️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda
Colagen Foundation 🌸Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C,  Vitamin E,  argan oil dan juga colagen
.
.
KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION :
❤️Tidak mengandungi silikon
❤️Mudah dicuci
❤️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi
❤️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari
❤️Sangat mudah untuk diratakan,  guna jari pon boleh
❤️Tekstur yang sangat ringan ❤️Tekstur yang tidak berminyak ❤️Bantu melembapkan 
wajah ❤️Bertindak sebagai anti penuaan
❤️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut
❤️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda
Colagen Foundation 🌸Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E, argan oil dan juga colagen . . KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION : ❤️Tidak mengandungi silikon ❤️Mudah dicuci ❤️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi ❤️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari ❤️Sangat mudah untuk diratakan, guna jari pon boleh ❤️Tekstur yang sangat ringan ❤️Tekstur yang tidak berminyak ❤️Bantu melembapkan wajah ❤️Bertindak sebagai anti penuaan ❤️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut ❤️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda
Foundation Stick tahan 2-3 bulan penggunaan tau. Jimat! dap dap je pastu ratakan dengan brush yg sedia ada kat hujung stick tu. Flawless dah. Ok jom kuar 😁

Berminat nak cuba boleh whatsapp Sis A . Tak cuba memang rugi habis. 😘

#nushazbeauty 
#foundationstick 
#teamAA
Foundation Stick tahan 2-3 bulan penggunaan tau. Jimat! dap dap je pastu ratakan dengan brush yg sedia ada kat hujung stick tu. Flawless dah. Ok jom kuar 😁 Berminat nak cuba boleh whatsapp Sis A . Tak cuba memang rugi habis. 😘 #nushazbeauty  #foundationstick  #teamAA 
🍃Beaute Stick (Organic Foundation) 🍃 ✔ Tahan 24 jam ( makin lama pakai,makin ploles!) ✔ Mengecutkan jerawat, melembapkan kulit ! ( seaweed ekstrak) ✔ Tidak BerCapuk, Tidak Bertompok-Tompok bila berpeluh & Tidak Merekah terutama di Tepi Hidung, Mata & Bibir. ✔ Menghalang Rasa Perit/Pedih jika terdedah Matahari Terik kerana mengandungi SPF 30 ✔ Kandungan Vitamin E, memudarkan Jeragat, Jerawat & meremajakan Kulit Muka. ✔ Membaiki KEDUTAN terutama di bahagian tepi mata & Mulut. (Collagen) ✔ Tidak Melekit & Berminyak ✔ Medium to Full Coverage ✔ Sesuai Untuk Semua kulit & Peringkat Umur.

Cepat dapatkan foundation stick..boleh hubungi 0199633606😙😙 #glowing
#mulus
#foundationstick
#nushazbeauty
#teamAA
🍃Beaute Stick (Organic Foundation) 🍃 ✔ Tahan 24 jam ( makin lama pakai,makin ploles!) ✔ Mengecutkan jerawat, melembapkan kulit ! ( seaweed ekstrak) ✔ Tidak BerCapuk, Tidak Bertompok-Tompok bila berpeluh & Tidak Merekah terutama di Tepi Hidung, Mata & Bibir. ✔ Menghalang Rasa Perit/Pedih jika terdedah Matahari Terik kerana mengandungi SPF 30 ✔ Kandungan Vitamin E, memudarkan Jeragat, Jerawat & meremajakan Kulit Muka. ✔ Membaiki KEDUTAN terutama di bahagian tepi mata & Mulut. (Collagen) ✔ Tidak Melekit & Berminyak ✔ Medium to Full Coverage ✔ Sesuai Untuk Semua kulit & Peringkat Umur. Cepat dapatkan foundation stick..boleh hubungi 0199633606😙😙 #glowing  #mulus  #foundationstick  #nushazbeauty  #teamAA 
Elegance is the only beauty that never fades -Audrey Hepburn 
Primer•#smashbox #radiance 
Foundation• #anastasiabeverlyhills #foundationstick *Amber 
Concealer• #tarte #shapetape 
Contour• #maccosmetics #bronzingpowder 
Highlight• mac cosmetics #softandgentle 
Blush• mac cosmetics #melba 
Brows• #benefitcosmetics #goofproofbrowpencil *5 
Eyeshadow• #toofaced #peachpalette 
Eyeliner• #urbandecay #perversion 
Mascara• #lancome #hypnose 
Lashes• #ardellwispies *120
Lip pencil• mac cosmetics #soar 
Lips• Anastasia Beverly Hills  #kathryn 
Setting Spray• mac cosmetics #fixplus 
Setting Powder• #lauramercier #translucentpowder
Elegance is the only beauty that never fades -Audrey Hepburn Primer•#smashbox  #radiance  Foundation• #anastasiabeverlyhills  #foundationstick  *Amber Concealer• #tarte  #shapetape  Contour• #maccosmetics  #bronzingpowder  Highlight• mac cosmetics #softandgentle  Blush• mac cosmetics #melba  Brows• #benefitcosmetics  #goofproofbrowpencil  *5 Eyeshadow• #toofaced  #peachpalette  Eyeliner• #urbandecay  #perversion  Mascara• #lancome  #hypnose  Lashes• #ardellwispies  *120 Lip pencil• mac cosmetics #soar  Lips• Anastasia Beverly Hills #kathryn  Setting Spray• mac cosmetics #fixplus  Setting Powder• #lauramercier  #translucentpowder 
Just enough! 
Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้
#มีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน
 #มีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต 
สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand
Tel : 086-1786999
สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ)
https://line.me/R/ti/p/%40shophiso
รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso
#รับสมัครตัวแทน
 #radcosmetics #itsmagic #foundationstick
#แท่งเดียวจบ #ครบเรื่องผิว #itsmagic #foundationstick #radcosmetics
Just enough! Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้ #ม ีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน #ม ีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand Tel : 086-1786999 สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ) https://line.me/R/ti/p/%40shophiso รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso #ร ับสมัครตัวแทน #radcosmetics  #itsmagic  #foundationstick  #แท ่งเดียวจบ #ครบเร ื่องผิว #itsmagic  #foundationstick  #radcosmetics 
Just enough! 
Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้
#มีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน
 #มีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต 
สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand
Tel : 086-1786999
สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ)
https://line.me/R/ti/p/%40shophiso
รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso
#รับสมัครตัวแทน
 #radcosmetics #itsmagic #foundationstick
#แท่งเดียวจบ #ครบเรื่องผิว #itsmagic #foundationstick #radcosmetics
Just enough! Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้ #ม ีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน #ม ีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand Tel : 086-1786999 สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ) https://line.me/R/ti/p/%40shophiso รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso #ร ับสมัครตัวแทน #radcosmetics  #itsmagic  #foundationstick  #แท ่งเดียวจบ #ครบเร ื่องผิว #itsmagic  #foundationstick  #radcosmetics 
Just enough! 
Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้
#มีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน
 #มีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต 
สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand
Tel : 086-1786999
สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ)
https://line.me/R/ti/p/%40shophiso
รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso
#รับสมัครตัวแทน
 #radcosmetics #itsmagic #foundationstick
#แท่งเดียวจบ #ครบเรื่องผิว #itsmagic #foundationstick #radcosmetics
Just enough! Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้ #ม ีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน #ม ีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand Tel : 086-1786999 สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ) https://line.me/R/ti/p/%40shophiso รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso #ร ับสมัครตัวแทน #radcosmetics  #itsmagic  #foundationstick  #แท ่งเดียวจบ #ครบเร ื่องผิว #itsmagic  #foundationstick  #radcosmetics 
Just enough! 
Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้
#มีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน
 #มีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต 
สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand
Tel : 086-1786999
สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ)
https://line.me/R/ti/p/%40shophiso
รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso
#รับสมัครตัวแทน
 #radcosmetics #itsmagic #foundationstick
#แท่งเดียวจบ #ครบเรื่องผิว #itsmagic #foundationstick #radcosmetics
Just enough! Premium layer cushion เป็นพัฟ 2 ชั้นที่มีรูกว่าแสนรูเพื่อให้เนื้อออกมาสู่พัฟด้านบนได้ง่ายกว่า ไม่อมเนื้อรองพื้นระบายอากาศได้ดี และพื้นผิวด้านบนออกแบบมาเพื่อการเกลี่ยที่เนียนละเอียดมากกว่านิ้วสัมผัส RAD It's Magic foundation stick เรามีพัฟมาให้ถึงสองชิ้นเพื่อความสะอาด สามารถถอดซักได้ #ม ีบริการเก็บเงินปลายทางถึงหน้าบ้าน #ม ีบริการชำระผ่านบัตรเครดิต สั่งซื้อหรือสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม👉m.me/radthailand Tel : 086-1786999 สั่งซื้อ Line@ : @shophiso (มี@ด้วยนะคะ) https://line.me/R/ti/p/%40shophiso รับสมัครตัวแทนจำหน่าย Line ID : @shophiso #ร ับสมัครตัวแทน #radcosmetics  #itsmagic  #foundationstick  #แท ่งเดียวจบ #ครบเร ื่องผิว #itsmagic  #foundationstick  #radcosmetics 
.
.
UOLSS NAK WAJAH TAMPAK FRESH PINKISH tapi NATURAL?
.
Foundation CHARMS code PINKISH2 jadi REBUTAN ramai skrg ni. Sbb bila pakai nampak PINK PINK gittew. Bukan pipi saja yg jadi PINKISH, tp  seluruh wajah nmpk lebih TAN & PINKISH. 👩🏼
.
Muka nmpk FRESH🌷tekstur pulak syiok gilerr, HALUS & RINGAN. Confirm2 kalau pakai mmg TAK BERCAPUK kerana MYK KELAPA DARA yg terkandung di dlmnya MENGHALUSKAN CALITAN dan MINYAK ZAITUN pula ANTI MENUTUP PORI. baru la sapuan SMOOTH je di wajah.
.
Nak dpt EFFECT lebih pink, kena la sapu LIPCHARMS SAKURA..Gile Shining merelit dr jauh tu⭐⭐
.
Charms foundation ni ANTI PELUH😅ANTI BAKTERIA🍋 ANTI JERAWAT & JERAGAT 😍😍
.
Sebekas tu 20g, mmg TAHAN LAMA giler. Sebab RAMAI yg bg feedback mmg TAHAN hampir SETAHUN.
.
Charms foundation memang JIMAT , TAHAN LAMA dan mampu MERAWAT skin kita yang BERMASALAH, memang BEST 👍
.
Dan yang PASTINYA, SELAMAT dan telah MENDAPAT PENGESAHAN KESELAMATAN dr MAKMAL UJI KAJI U.S.M
❌ HYDROQUINONE
❌ TRETINOIN
❌ ARSENIC
❌ PLUMBUM
❌ CADMIUM
❌ MERCURY
❌ SILICONE

JOM SOLEK SAMBIL MERAWAT. 
naK CUBA FOUNDATION ni, nak PROMO KEbaBAOOM & nak FREE 👇🏻
019-3330074
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
. . UOLSS NAK WAJAH TAMPAK FRESH PINKISH tapi NATURAL? . Foundation CHARMS code PINKISH2 jadi REBUTAN ramai skrg ni. Sbb bila pakai nampak PINK PINK gittew. Bukan pipi saja yg jadi PINKISH, tp  seluruh wajah nmpk lebih TAN & PINKISH. 👩🏼 . Muka nmpk FRESH🌷tekstur pulak syiok gilerr, HALUS & RINGAN. Confirm2 kalau pakai mmg TAK BERCAPUK kerana MYK KELAPA DARA yg terkandung di dlmnya MENGHALUSKAN CALITAN dan MINYAK ZAITUN pula ANTI MENUTUP PORI. baru la sapuan SMOOTH je di wajah. . Nak dpt EFFECT lebih pink, kena la sapu LIPCHARMS SAKURA..Gile Shining merelit dr jauh tu⭐⭐ . Charms foundation ni ANTI PELUH😅ANTI BAKTERIA🍋 ANTI JERAWAT & JERAGAT 😍😍 . Sebekas tu 20g, mmg TAHAN LAMA giler. Sebab RAMAI yg bg feedback mmg TAHAN hampir SETAHUN. . Charms foundation memang JIMAT , TAHAN LAMA dan mampu MERAWAT skin kita yang BERMASALAH, memang BEST 👍 . Dan yang PASTINYA, SELAMAT dan telah MENDAPAT PENGESAHAN KESELAMATAN dr MAKMAL UJI KAJI U.S.M ❌ HYDROQUINONE ❌ TRETINOIN ❌ ARSENIC ❌ PLUMBUM ❌ CADMIUM ❌ MERCURY ❌ SILICONE JOM SOLEK SAMBIL MERAWAT. naK CUBA FOUNDATION ni, nak PROMO KEbaBAOOM & nak FREE 👇🏻 019-3330074 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my
.
.
UOLSS NAK WAJAH TAMPAK FRESH PINKISH tapi NATURAL?
.
Foundation CHARMS code PINKISH2 jadi REBUTAN ramai skrg ni. Sbb bila pakai nampak PINK PINK gittew. Bukan pipi saja yg jadi PINKISH, tp  seluruh wajah nmpk lebih TAN & PINKISH. 👩🏼
.
Muka nmpk FRESH🌷tekstur pulak syiok gilerr, HALUS & RINGAN. Confirm2 kalau pakai mmg TAK BERCAPUK kerana MYK KELAPA DARA yg terkandung di dlmnya MENGHALUSKAN CALITAN dan MINYAK ZAITUN pula ANTI MENUTUP PORI. baru la sapuan SMOOTH je di wajah.
.
Nak dpt EFFECT lebih pink, kena la sapu LIPCHARMS SAKURA..Gile Shining merelit dr jauh tu⭐⭐
.
Charms foundation ni ANTI PELUH😅ANTI BAKTERIA🍋 ANTI JERAWAT & JERAGAT 😍😍
.
Sebekas tu 20g, mmg TAHAN LAMA giler. Sebab RAMAI yg bg feedback mmg TAHAN hampir SETAHUN.
.
Charms foundation memang JIMAT , TAHAN LAMA dan mampu MERAWAT skin kita yang BERMASALAH, memang BEST 👍
.
Dan yang PASTINYA, SELAMAT dan telah MENDAPAT PENGESAHAN KESELAMATAN dr MAKMAL UJI KAJI U.S.M
❌ HYDROQUINONE
❌ TRETINOIN
❌ ARSENIC
❌ PLUMBUM
❌ CADMIUM
❌ MERCURY
❌ SILICONE

JOM SOLEK SAMBIL MERAWAT. 
naK CUBA FOUNDATION ni, nak PROMO KEbaBAOOM & nak FREE 👇🏻
019-3330074
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
. . UOLSS NAK WAJAH TAMPAK FRESH PINKISH tapi NATURAL? . Foundation CHARMS code PINKISH2 jadi REBUTAN ramai skrg ni. Sbb bila pakai nampak PINK PINK gittew. Bukan pipi saja yg jadi PINKISH, tp  seluruh wajah nmpk lebih TAN & PINKISH. 👩🏼 . Muka nmpk FRESH🌷tekstur pulak syiok gilerr, HALUS & RINGAN. Confirm2 kalau pakai mmg TAK BERCAPUK kerana MYK KELAPA DARA yg terkandung di dlmnya MENGHALUSKAN CALITAN dan MINYAK ZAITUN pula ANTI MENUTUP PORI. baru la sapuan SMOOTH je di wajah. . Nak dpt EFFECT lebih pink, kena la sapu LIPCHARMS SAKURA..Gile Shining merelit dr jauh tu⭐⭐ . Charms foundation ni ANTI PELUH😅ANTI BAKTERIA🍋 ANTI JERAWAT & JERAGAT 😍😍 . Sebekas tu 20g, mmg TAHAN LAMA giler. Sebab RAMAI yg bg feedback mmg TAHAN hampir SETAHUN. . Charms foundation memang JIMAT , TAHAN LAMA dan mampu MERAWAT skin kita yang BERMASALAH, memang BEST 👍 . Dan yang PASTINYA, SELAMAT dan telah MENDAPAT PENGESAHAN KESELAMATAN dr MAKMAL UJI KAJI U.S.M ❌ HYDROQUINONE ❌ TRETINOIN ❌ ARSENIC ❌ PLUMBUM ❌ CADMIUM ❌ MERCURY ❌ SILICONE JOM SOLEK SAMBIL MERAWAT. naK CUBA FOUNDATION ni, nak PROMO KEbaBAOOM & nak FREE 👇🏻 019-3330074 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation
.
Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal.
.
Code colour : Bronze 1
.
🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda.
🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata.
🍉Memberikan kelembapan sempurna.
🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori.
.
Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi.
.
👸Carolyn @kosmetik.beautysecret
📱011-21180736
💋Your trusted beauty consultant
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation . Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal. . Code colour : Bronze 1 . 🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda. 🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata. 🍉Memberikan kelembapan sempurna. 🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori. . Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi. . 👸Carolyn @kosmetik.beautysecret 📱011-21180736 💋Your trusted beauty consultant
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation
.
Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal.
.
🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda.
🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata.
🍉Memberikan kelembapan sempurna.
🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori.
.
Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi.
.
👸Carolyn @kosmetik.beautysecret
📱011-21180736
💋Your trusted beauty consultant
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation . Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal. . 🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda. 🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata. 🍉Memberikan kelembapan sempurna. 🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori. . Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi. . 👸Carolyn @kosmetik.beautysecret 📱011-21180736 💋Your trusted beauty consultant
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation
.
Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal.
.
Code colour : Bronze 1
.
🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda.
🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata.
🍉Memberikan kelembapan sempurna.
🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori.
.
Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi.
.
👸Carolyn @kosmetik.beautysecret
📱011-21180736
💋Your trusted beauty consultant
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation . Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal. . Code colour : Bronze 1 . 🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda. 🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata. 🍉Memberikan kelembapan sempurna. 🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori. . Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi. . 👸Carolyn @kosmetik.beautysecret 📱011-21180736 💋Your trusted beauty consultant
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱
#รองพื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻
เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨
.
จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . 
#SoulSkin #Soulskincosmetic #Makeup . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่
Line : joykawaiii 
หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii
IG:@magic of skincare

#SoulSkinสวยเนียนดูแพง #Soulskincosmetic
#soulskin #soulskincosmetic #cosmetic #foundation #foundationstick #cccushion #cushion #mattefoundation #mattelipstick #lipstick #รองพื้นขั้นเทพ #สุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱 #รองพ ื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻 เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨ . จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . #SoulSkin  #Soulskincosmetic  #Makeup  . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่ Line : joykawaiii หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii IG:@magic of skincare #SoulSkinสวยเน ียนดูแพง #Soulskincosmetic  #soulskin  #soulskincosmetic  #cosmetic  #foundation  #foundationstick  #cccushion  #cushion  #mattefoundation  #mattelipstick  #lipstick  #รองพ ื้นขั้นเทพ #ส ุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱
#รองพื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻
เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨
.
จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . 
#SoulSkin #Soulskincosmetic #Makeup . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่
Line : joykawaiii 
หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii
IG:@magic of skincare

#SoulSkinสวยเนียนดูแพง #Soulskincosmetic
#soulskin #soulskincosmetic #cosmetic #foundation #foundationstick #cccushion #cushion #mattefoundation #mattelipstick #lipstick #รองพื้นขั้นเทพ #สุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱 #รองพ ื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻 เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨ . จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . #SoulSkin  #Soulskincosmetic  #Makeup  . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่ Line : joykawaiii หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii IG:@magic of skincare #SoulSkinสวยเน ียนดูแพง #Soulskincosmetic  #soulskin  #soulskincosmetic  #cosmetic  #foundation  #foundationstick  #cccushion  #cushion  #mattefoundation  #mattelipstick  #lipstick  #รองพ ื้นขั้นเทพ #ส ุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱
#รองพื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻
เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨
.
จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . 
#SoulSkin #Soulskincosmetic #Makeup . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่
Line : joykawaiii 
หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii
IG:@magic of skincare

#SoulSkinสวยเนียนดูแพง #Soulskincosmetic
#soulskin #soulskincosmetic #cosmetic #foundation #foundationstick #cccushion #cushion #mattefoundation #mattelipstick #lipstick #รองพื้นขั้นเทพ #สุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱 #รองพ ื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻 เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨ . จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . #SoulSkin  #Soulskincosmetic  #Makeup  . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่ Line : joykawaiii หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii IG:@magic of skincare #SoulSkinสวยเน ียนดูแพง #Soulskincosmetic  #soulskin  #soulskincosmetic  #cosmetic  #foundation  #foundationstick  #cccushion  #cushion  #mattefoundation  #mattelipstick  #lipstick  #รองพ ื้นขั้นเทพ #ส ุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱
#รองพื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻
เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨
.
จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . 
#SoulSkin #Soulskincosmetic #Makeup . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่
Line : joykawaiii 
หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii
IG:@magic of skincare

#SoulSkinสวยเนียนดูแพง #Soulskincosmetic
#soulskin #soulskincosmetic #cosmetic #foundation #foundationstick #cccushion #cushion #mattefoundation #mattelipstick #lipstick #รองพื้นขั้นเทพ #สุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱 #รองพ ื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻 เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨ . จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . #SoulSkin  #Soulskincosmetic  #Makeup  . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่ Line : joykawaiii หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii IG:@magic of skincare #SoulSkinสวยเน ียนดูแพง #Soulskincosmetic  #soulskin  #soulskincosmetic  #cosmetic  #foundation  #foundationstick  #cccushion  #cushion  #mattefoundation  #mattelipstick  #lipstick  #รองพ ื้นขั้นเทพ #ส ุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱
#รองพื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻
เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨
.
จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . 
#SoulSkin #Soulskincosmetic #Makeup . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่
Line : joykawaiii 
หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii
IG:@magic of skincare

#SoulSkinสวยเนียนดูแพง #Soulskincosmetic
#soulskin #soulskincosmetic #cosmetic #foundation #foundationstick #cccushion #cushion #mattefoundation #mattelipstick #lipstick #รองพื้นขั้นเทพ #สุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱 #รองพ ื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻 เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨ . จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . #SoulSkin  #Soulskincosmetic  #Makeup  . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่ Line : joykawaiii หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii IG:@magic of skincare #SoulSkinสวยเน ียนดูแพง #Soulskincosmetic  #soulskin  #soulskincosmetic  #cosmetic  #foundation  #foundationstick  #cccushion  #cushion  #mattefoundation  #mattelipstick  #lipstick  #รองพ ื้นขั้นเทพ #ส ุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱
#รองพื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻
เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨
.
จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . 
#SoulSkin #Soulskincosmetic #Makeup . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่
Line : joykawaiii 
หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii
IG:@magic of skincare

#SoulSkinสวยเนียนดูแพง #Soulskincosmetic
#soulskin #soulskincosmetic #cosmetic #foundation #foundationstick #cccushion #cushion #mattefoundation #mattelipstick #lipstick #รองพื้นขั้นเทพ #สุดฮิต
จบมหากาพย์งานหน้าศพ ตบด้วย 😱 #รองพ ื้นสติก ปาดแล้วเกลี่ย 👏🏻 เนียน จบ กลบทุกรอย เป๊ะค่ะ!! 🌟✨ . จะสวยเบอร์ไหน ไปเลือกค่ะ . #SoulSkin  #Soulskincosmetic  #Makeup  . แอดไลน์เข้ามาตามหาจอยได้ที่นี่ Line : joykawaiii หรือคลิ๊ก http://line.me/ti/p/~joykawaiii IG:@magic of skincare #SoulSkinสวยเน ียนดูแพง #Soulskincosmetic  #soulskin  #soulskincosmetic  #cosmetic  #foundation  #foundationstick  #cccushion  #cushion  #mattefoundation  #mattelipstick  #lipstick  #รองพ ื้นขั้นเทพ #ส ุดฮิต
Nak Comeyy macam doll doll giteww tak??
.
.
Calit calit terusss pink pink natural.. Woww barulah muka nampak fresh.  Kasi aura sikit biar semangat nak kerja.  Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊
.
Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni.
.
Wasap 📲01140706104
.
Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #pipipinkstickblusher
#pipipinkmelaka #blusherpipipinkmelaka #blusherpipipinkmurah #muamelakamurah
#kdollbeautyskincare #dianzvitc #setkening2menit #lensmurah
#boosterwhitening #whiteningbooster #ubatputeh #mutiaraasli #tudungviral2017 #makeupturorial #tudungtutorial
#bazaarpaknil #foundationstick #foundationviral #foundationviral2017 #lipbutter
#lipviral #emas916 #eyelashesmurah #eyelashesnursajat #tudungviral
.
Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.k
Nak Comeyy macam doll doll giteww tak?? . . Calit calit terusss pink pink natural.. Woww barulah muka nampak fresh. Kasi aura sikit biar semangat nak kerja. Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊 . Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni. . Wasap 📲01140706104 . Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥ . . #pipipinkfamirafaa  #pipinkstickblusher  #pipipink  #pipipinkstickblusher  #pipipinkmelaka  #blusherpipipinkmelaka  #blusherpipipinkmurah  #muamelakamurah  #kdollbeautyskincare  #dianzvitc  #setkening2menit  #lensmurah  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #ubatputeh  #mutiaraasli  #tudungviral2017  #makeupturorial  #tudungtutorial  #bazaarpaknil  #foundationstick  #foundationviral  #foundationviral2017  #lipbutter  #lipviral  #emas916  #eyelashesmurah  #eyelashesnursajat  #tudungviral  . Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.k
Nak Comeyy macam doll doll giteww tak??
.
.
Calit calit terusss pink pink natural.. Woww barulah muka nampak fresh.  Kasi aura sikit biar semangat nak kerja.  Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊
.
Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni.
.
Wasap 📲01140706104
.
Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥
.
.
#pipipinkfamirafaa #pipinkstickblusher #pipipink #pipipinkstickblusher
#pipipinkmelaka #blusherpipipinkmelaka #blusherpipipinkmurah #muamelakamurah
#kdollbeautyskincare #dianzvitc #setkening2menit #lensmurah
#boosterwhitening #whiteningbooster #ubatputeh #mutiaraasli #tudungviral2017 #makeupturorial #tudungtutorial
#bazaarpaknil #foundationstick #foundationviral #foundationviral2017 #lipbutter
#lipviral #emas916 #eyelashesmurah #eyelashesnursajat #tudungviral
.
Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.
Nak Comeyy macam doll doll giteww tak?? . . Calit calit terusss pink pink natural.. Woww barulah muka nampak fresh. Kasi aura sikit biar semangat nak kerja. Jangan risau effect tak over tapi nampak natural kemerahan kat pipi tuu 😊 . Jom dapatkan sementara harga promosi masih berjalan. Jangan tunggu lama-lama stok dah menipis dah ni. . Wasap 📲01140706104 . Ada dua freegift sis nak bagi ni semperna promosi masih berlangsung♥ . . #pipipinkfamirafaa  #pipinkstickblusher  #pipipink  #pipipinkstickblusher  #pipipinkmelaka  #blusherpipipinkmelaka  #blusherpipipinkmurah  #muamelakamurah  #kdollbeautyskincare  #dianzvitc  #setkening2menit  #lensmurah  #boosterwhitening  #whiteningbooster  #ubatputeh  #mutiaraasli  #tudungviral2017  #makeupturorial  #tudungtutorial  #bazaarpaknil  #foundationstick  #foundationviral  #foundationviral2017  #lipbutter  #lipviral  #emas916  #eyelashesmurah  #eyelashesnursajat  #tudungviral  . Siapa tak jatuh cinta lpas tengok mmg tipuuu laa.. hikhikhik .. ❤.
#MakeupTuesday 
MOONSHOT 
FACE PERFECTION MATT STICK

A pocket size portable foundation with soft texture that smoothly rolls across the skin. The super light texture allows build ups for customized coverage. Perfect for touch ups in the afternoon as it does not move. ✅Transforms from creamy to powdery texture
✅Matte finish
✅Build-able foundation that sets soft and lightly
✅Can be used for quick touch-ups
✅Handy portable size

#mimocosmetics #koreancosmetics #beautilution #koreanmakeup #moonshotkorea #moonshotcosmetics #moonshot #yg #ygkorea #foundation#stickfoundation #mattefoundation #makeup #makeuptrends #foundationkorea #foundationstick shot by #solsticecreations @solsticecreations
#MakeupTuesday  MOONSHOT FACE PERFECTION MATT STICK A pocket size portable foundation with soft texture that smoothly rolls across the skin. The super light texture allows build ups for customized coverage. Perfect for touch ups in the afternoon as it does not move. ✅Transforms from creamy to powdery texture ✅Matte finish ✅Build-able foundation that sets soft and lightly ✅Can be used for quick touch-ups ✅Handy portable size #mimocosmetics  #koreancosmetics  #beautilution  #koreanmakeup  #moonshotkorea  #moonshotcosmetics  #moonshot  #yg  #ygkorea  #foundation #stickfoundation  #mattefoundation  #makeup  #makeuptrends  #foundationkorea  #foundationstick  shot by #solsticecreations  @solsticecreations
Rp. 89.000/isi 4pcs

NYX WONDER STICK 2IN1 (FOUNDANTOIN STICK NYX)

NYX Wonder Stick
Ready

Ready 4 Varian :
- WS01 Light
- WS02 Medium
- WS03 Deep
- WS04 Universal

#nyx #foundation #nyxfoundation #makeuppelajar #makeup #foundationmurah #murahmeriah #murahbanget #foundationstick #nyxstick #fashiontangerang
Come try our new ultra wear stick foundation stick today.......#makeuplover #ultrawear #foundationstick #contour #highlight #perfect #complexion #beautyaddict #lancome #beauty #chic #elegance @lancomeofficial @debenhamsire
.
.
SELAMAT DIGUNAKAN oleh IBU MENGANDUNG✔️
KULIT MUKA KUSAM SEMAKIN BERSERI
.
Ramai yg TEGUR, "Kenapa muka kusam jerr?" Yelah, kite kan mngandung. Malas ya amat nk bersiap.
"Tapi tak leh jadi ni, tak leh malas2"
.
SEMESTINYA CHARMS la menjadi PILIHAN, sbb mmg dah TAHU yg CHARMS ni BEBAS dr BAHAN KIMIA dan SELAMAT utk digunakan. KEBAIKAN dlm PRODUK CHARMS tak dpt disangkal lg.
.
"Alhamdulillah, skin yg KUSAM dah SEMAKIN BERSERI, haaaa kan TANJAT GEGIRL. Mak BUYONG lg SEGAK dr ANAK DARA. Ni semua Penangan STARGLOW LASER SCRUB. terasaa mcm sental BUAH OREN je di muka.
.
Anda MENGANDUNG? nak cari PRODUK SELAMAT BERKESAN DAN JIMAT?

cuba click 👇🏻 byk PROMO HEBAT dan FREE gift menanti!
☎️ www.wasap.my/6019-3330074
☎️ www.wasap.my/6019-3330074
☎️ www.wasap.my/6019-3330074
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
. . SELAMAT DIGUNAKAN oleh IBU MENGANDUNG✔️ KULIT MUKA KUSAM SEMAKIN BERSERI . Ramai yg TEGUR, "Kenapa muka kusam jerr?" Yelah, kite kan mngandung. Malas ya amat nk bersiap. "Tapi tak leh jadi ni, tak leh malas2" . SEMESTINYA CHARMS la menjadi PILIHAN, sbb mmg dah TAHU yg CHARMS ni BEBAS dr BAHAN KIMIA dan SELAMAT utk digunakan. KEBAIKAN dlm PRODUK CHARMS tak dpt disangkal lg. . "Alhamdulillah, skin yg KUSAM dah SEMAKIN BERSERI, haaaa kan TANJAT GEGIRL. Mak BUYONG lg SEGAK dr ANAK DARA. Ni semua Penangan STARGLOW LASER SCRUB. terasaa mcm sental BUAH OREN je di muka. . Anda MENGANDUNG? nak cari PRODUK SELAMAT BERKESAN DAN JIMAT? cuba click 👇🏻 byk PROMO HEBAT dan FREE gift menanti! ☎️ www.wasap.my/6019-3330074 ☎️ www.wasap.my/6019-3330074 ☎️ www.wasap.my/6019-3330074 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my
.
.
Set flawless pemusnah jerawat yg kami cadangkan ni adalah berdasarkan testimoni2 terkumpul sejak 5 tahun yg lepas.
.
Ianya juga disebabkan oleh bahan2 di dalam produk2 ini yg mempunyai agen anti jeragat, cela dan jerawat yg menjadikan ianya efisyen dan berhasil utk memudar dan meghindar jeragat, cela dan jerawat. Menjadikan kulit Flawless!
.
Ianya terdiri drpd Foundation, Cleanser dan Laser Scrub Starglow, Kaisya serum dan Night spa
.
In shaa Allah kt boleh nampak hasilnya mengikut jenis kulit.
. . Set flawless pemusnah jerawat yg kami cadangkan ni adalah berdasarkan testimoni2 terkumpul sejak 5 tahun yg lepas. . Ianya juga disebabkan oleh bahan2 di dalam produk2 ini yg mempunyai agen anti jeragat, cela dan jerawat yg menjadikan ianya efisyen dan berhasil utk memudar dan meghindar jeragat, cela dan jerawat. Menjadikan kulit Flawless! . Ianya terdiri drpd Foundation, Cleanser dan Laser Scrub Starglow, Kaisya serum dan Night spa . In shaa Allah kt boleh nampak hasilnya mengikut jenis kulit.
.
.
Risau dek cahaya matahari?
Takut muka diselar mentari?
Pening nak cari produk yg sesuai?
Nahhhh.... set pelindungan  untuk si jelita !!!
.
7 MINIT KULIT LICIN GEBU DAN FLAWLESS HABIS!!
.
Laser Scrub Starglow meluruhkan segala kulit mati, whitehead, blackhead dan jeragat. Kulit cerah sekata...segar bugar jadinya... Dipakai pula Charms Foundation sbg bedak asas yg memberi perawatan sepanjang pemakaian. Kulit LICIN, GEBU KEMERAHAN u olls.
.
SET NONA MANIS ADALAH KOMBINASI TERBAIK utk kulit wajah anda.
.
Anda bole berlagak cantik 200% depan suami dan org2 sekeliling anda. Jgn terkejut bila terteleng2 kepala yg memandang :) Beribu2 testimoni yg kami dapat drpd pengguna. Bole scroll laju2 la yea.
.
🌱SET NONA MANIS RM104
.
FREE BORANG MENANG RM10,000 .
Whatsapp 'SET NONA MANIS' ke 
www.wasap.my/60193330074
www.wasap.my/60193330074
www.wasap.my/60193330074
.
JOM CANTIK DENGAN SET NONA MANIS NI.
. . Risau dek cahaya matahari? Takut muka diselar mentari? Pening nak cari produk yg sesuai? Nahhhh.... set pelindungan  untuk si jelita !!! . 7 MINIT KULIT LICIN GEBU DAN FLAWLESS HABIS!! . Laser Scrub Starglow meluruhkan segala kulit mati, whitehead, blackhead dan jeragat. Kulit cerah sekata...segar bugar jadinya... Dipakai pula Charms Foundation sbg bedak asas yg memberi perawatan sepanjang pemakaian. Kulit LICIN, GEBU KEMERAHAN u olls. . SET NONA MANIS ADALAH KOMBINASI TERBAIK utk kulit wajah anda. . Anda bole berlagak cantik 200% depan suami dan org2 sekeliling anda. Jgn terkejut bila terteleng2 kepala yg memandang :) Beribu2 testimoni yg kami dapat drpd pengguna. Bole scroll laju2 la yea. . 🌱SET NONA MANIS RM104 . FREE BORANG MENANG RM10,000 . Whatsapp 'SET NONA MANIS' ke www.wasap.my/60193330074 www.wasap.my/60193330074 www.wasap.my/60193330074 . JOM CANTIK DENGAN SET NONA MANIS NI.
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation
.
Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal.
.
Code colour : Beige 5
.
🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda.
🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata.
🍉Memberikan kelembapan sempurna.
🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori.
.
Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi.
.
👸Carolyn @kosmetik.beautysecret
📱011-21180736
💋Your trusted beauty consultant
TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation . Foundation luminous bertindak sebagai penentang usia yang sesuai untuk kulit kering dan normal. . Code colour : Beige 5 . 🍉Mempunyai vitamin E & peptida utk menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan muda. 🍉Mengurangkan garis halus, pori, kedutan dan tona yang tidak sekata. 🍉Memberikan kelembapan sempurna. 🍉Warna tahan sepanjang hari dan tidak menyumbatkan pori. . Tahan 6-12 bulan bergantung kepada kekerapan pemakaian. Jimat dan berbaloi. . 👸Carolyn @kosmetik.beautysecret 📱011-21180736 💋Your trusted beauty consultant