an online Instagram web viewer

#freetester medias

Photos

Arkle’s wedding #youcanleaveyourhaton #freetester
Siapa pencinta Lemon? Hari ini free testernya rasa El's Lemon. Ingat free tester hanya berlaku jam 8.30 - 12.00 ya!

#freetester #lemoncake #bogor #verrellscake
Pernah liat jajanan #Chestnut yang disangrai dengan batu kecil-kecil ini? Biasanya ada di Korea, KL atau Bangkok. Sekarang di Bandung juga udah ada loooh di @golden_chestnut TSM :D

Golden Chestnut
Trans Studio Mall
Lt. 2, depan Jun Njan
Buka jam 10-22

Cara masaknya sehat banget karena tanpa minyak, so khasiat #Chestnut alias Kastanye akan lebih maksimal. Makin optimal kalau rutin makan chestnut 4 pcs sehari :D

Buat kamu yang kepo rasanya kayak apa langsung aja mampir kesini, ada #freetester kok :9 Kalau menurut kita rasanya unik, walaupun kulitnya keras tapi dalamnya empuk legit looh. Yumm!

Harganya dihitung per gram, untuk 200gr harganya 38ribu dapet banyak :D Yuk cobainn #foodnotevideo #foodnotejajan 🎶All We Know - The Chainsmokers ft. Phoebe Ryan🎶
Pernah liat jajanan #Chestnut  yang disangrai dengan batu kecil-kecil ini? Biasanya ada di Korea, KL atau Bangkok. Sekarang di Bandung juga udah ada loooh di @golden_chestnut TSM :D Golden Chestnut Trans Studio Mall Lt. 2, depan Jun Njan Buka jam 10-22 Cara masaknya sehat banget karena tanpa minyak, so khasiat #Chestnut  alias Kastanye akan lebih maksimal. Makin optimal kalau rutin makan chestnut 4 pcs sehari :D Buat kamu yang kepo rasanya kayak apa langsung aja mampir kesini, ada #freetester  kok :9 Kalau menurut kita rasanya unik, walaupun kulitnya keras tapi dalamnya empuk legit looh. Yumm! Harganya dihitung per gram, untuk 200gr harganya 38ribu dapet banyak :D Yuk cobainn #foodnotevideo  #foodnotejajan  🎶All We Know - The Chainsmokers ft. Phoebe Ryan🎶
Share 3 tutup minyak itam JTX
#freeTester
Dengan cara tuang 3 tutup ( tester ) dekat kenderaan korang boleh menyakinkan minyak hitam JTX nie terbaikk . Whatsapp 0187719347(wan)
#3TutupDapatRasa #FreeTester #OpenArea #On❌On
Woot woot barang customer dh sampai..pilihan bijak..nasib dorg sempat grab promo bln 11..nantikan promo bln 12 plak ye.. Jap lg kte ikat2 item pakai headband eheh..bg skali freegift n tester masukkn dlm paper bag.. Esok leh cod n pos!!! Contact ur beauty consultant

NADIA: 0192112260
#freetester #freegift #codkl
Woot woot barang customer dh sampai..pilihan bijak..nasib dorg sempat grab promo bln 11..nantikan promo bln 12 plak ye.. Jap lg kte ikat2 item pakai headband eheh..bg skali freegift n tester masukkn dlm paper bag.. Esok leh cod n pos!!! Contact ur beauty consultant NADIA: 0192112260 #freetester  #freegift  #codkl 
Laii laii laii !

10am - 9 am setiap hari sepanjang December !

#freetester
Laii laii laii ! 10am - 9 am setiap hari sepanjang December ! #freetester 
Hai orang orang tawau especially orang muhibbah. Snackysneaky cookies akan berada di depan G'mart Muhibbah HARINI 11am-9pm. Singgah dan grab your bites terus jadi tidak lagi kamu mimpi gigit cookies ni malam. 
#freetester 
FB : Snackysneaky Cookies
Hai orang orang tawau especially orang muhibbah. Snackysneaky cookies akan berada di depan G'mart Muhibbah HARINI 11am-9pm. Singgah dan grab your bites terus jadi tidak lagi kamu mimpi gigit cookies ni malam. #freetester  FB : Snackysneaky Cookies
World Best Lubricant
Call @ Whatapps me at +60 12-259 8136
#FreeDemo
#FreeTester
————💞
美人们 霏尔尼双12 折扣活动 
倒数1⃣️天囖❗️❗️❗️
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟 TAHNIAH &  SYABAS 🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Sekali lagi produk AVAIL FC BIO SANITARY PAD & AVAIL GREENFIT telah memenangkan anugerah READER'S CHOICE AWARDS 2017.

Ini membuktikan bahawa produk AVAIL semakin hari semakin mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat. 
Masihkan kalian ragu untuk bergabung di bisnis ini?? Dapatkan Cash Back Rp. 50.000+++ hanya di bulan Bonus DESEMBER 😍😍 More info hub. 089647617650 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟 TAHNIAH & SYABAS 🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Sekali lagi produk AVAIL FC BIO SANITARY PAD & AVAIL GREENFIT telah memenangkan anugerah READER'S CHOICE AWARDS 2017. Ini membuktikan bahawa produk AVAIL semakin hari semakin mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat. Masihkan kalian ragu untuk bergabung di bisnis ini?? Dapatkan Cash Back Rp. 50.000+++ hanya di bulan Bonus DESEMBER 😍😍 More info hub. 089647617650 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat 
Sekali lagi produk AVAIL FC BIO SANITARY PAD & AVAIL GREENFIT telah memenangkan anugerah READER'S CHOICE AWARDS 2017.

Ini membuktikan bahawa produk AVAIL semakin hari semakin mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat. 
Masihkan kalian ragu untuk bergabung di bisnis ini?? Dapatkan Cash Back Rp. 50.000+++ hanya di bulan Bonus DESEMBER 😍😍 More info hub. 087878361982 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
Sekali lagi produk AVAIL FC BIO SANITARY PAD & AVAIL GREENFIT telah memenangkan anugerah READER'S CHOICE AWARDS 2017. Ini membuktikan bahawa produk AVAIL semakin hari semakin mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat. Masihkan kalian ragu untuk bergabung di bisnis ini?? Dapatkan Cash Back Rp. 50.000+++ hanya di bulan Bonus DESEMBER 😍😍 More info hub. 087878361982 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat 
Sekali lagi produk AVAIL FC BIO SANITARY PAD & AVAIL GREENFIT telah memenangkan anugerah READER'S CHOICE AWARDS 2017.

Ini membuktikan bahawa produk AVAIL semakin hari semakin mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat. 
Masihkan kalian ragu untuk bergabung di bisnis ini?? Dapatkan Cash Back Rp. 50.000+++ hanya di bulan Bonus DESEMBER 😍😍 More info hub. 087878361982 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
Sekali lagi produk AVAIL FC BIO SANITARY PAD & AVAIL GREENFIT telah memenangkan anugerah READER'S CHOICE AWARDS 2017. Ini membuktikan bahawa produk AVAIL semakin hari semakin mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat. Masihkan kalian ragu untuk bergabung di bisnis ini?? Dapatkan Cash Back Rp. 50.000+++ hanya di bulan Bonus DESEMBER 😍😍 More info hub. 087878361982 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat 
[01 -31 DISEMBER!] - SALE "SUSU HAYRA" BIASA RM45..KINI, RM35 SAHAJA. (tag bestiess utk goodnews ni!)
.
.
Terkejut tergempar! Tetiba jea tadi Ladyboss Kak Hani bgtau katanya nak buat SALE GILA2 sempena hujung tahun ni.
.
Yes yes yes, jimat sehingga RM10. Sangat LUAR BIASA!
.
Awal thn ni Kak Hani nak keluarkan susu perisa coklat dan strawberi yg LEBIH SEDAP, BEST, FRESH & UMPHHH! Konfem uol akan jatuh hati dngn HAYRA.. Nantikannnnn.. Jadi uol WAJIB ajak kawan2 atuk nenek mak2 adik kakak beli susu HAYRA yg luar biasa ni...Seriess rugi sgt tak beli skrg.
.
.
SUSU HAYRA (1 KTK / 20 SACHET)
NORMAL PRICE : RM45.00
SALE : RM35.00
.
.
50 yg terawal Kak Hani nk bg PERCUMA PENGHANTARAN.
.
Uols jngn tnggu lama2 lagi! Cepat wassap Kak Hani.
.
www.wasap.my/60199188525
www.wasap.my/60199188525
www.wasap.my/60199188525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
[01 -31 DISEMBER!] - SALE "SUSU HAYRA" BIASA RM45..KINI, RM35 SAHAJA. (tag bestiess utk goodnews ni!) . . Terkejut tergempar! Tetiba jea tadi Ladyboss Kak Hani bgtau katanya nak buat SALE GILA2 sempena hujung tahun ni. . Yes yes yes, jimat sehingga RM10. Sangat LUAR BIASA! . Awal thn ni Kak Hani nak keluarkan susu perisa coklat dan strawberi yg LEBIH SEDAP, BEST, FRESH & UMPHHH! Konfem uol akan jatuh hati dngn HAYRA.. Nantikannnnn.. Jadi uol WAJIB ajak kawan2 atuk nenek mak2 adik kakak beli susu HAYRA yg luar biasa ni...Seriess rugi sgt tak beli skrg. . . SUSU HAYRA (1 KTK / 20 SACHET) NORMAL PRICE : RM45.00 SALE : RM35.00 . . 50 yg terawal Kak Hani nk bg PERCUMA PENGHANTARAN. . Uols jngn tnggu lama2 lagi! Cepat wassap Kak Hani. . www.wasap.my/60199188525 www.wasap.my/60199188525 www.wasap.my/60199188525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
Assalamualaikum dan selamat berholiday utk warga selangor.. Dh lme x update fb dh bhabuk pun.hihi..semalam punyer cite rubi dh join marykay,jmpe lah dgn leader team kmi ni,x sgka seronok rupnye bila dh join marykay ni..bisnes pn bole buat,cantik dlm n luar plak tu.. Rubi doa wanita2 di luar sana pun bjaye dgn ape shje kerjaya anda.,bgitu juga dgn rubi.doakan rubi bjaye juga ok.. #independant beauty consultant
#baru4blnpenggunaanmarykay
#rubipakairubijual
#freetester
#freeconsultant
Assalamualaikum dan selamat berholiday utk warga selangor.. Dh lme x update fb dh bhabuk pun.hihi..semalam punyer cite rubi dh join marykay,jmpe lah dgn leader team kmi ni,x sgka seronok rupnye bila dh join marykay ni..bisnes pn bole buat,cantik dlm n luar plak tu.. Rubi doa wanita2 di luar sana pun bjaye dgn ape shje kerjaya anda.,bgitu juga dgn rubi.doakan rubi bjaye juga ok.. #independant  beauty consultant #baru4blnpenggunaanmarykay  #rubipakairubijual  #freetester  #freeconsultant 
*MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK*
.
💋 Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, .
💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata .
💋mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir .
.
✔ Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. 😍
.
Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 POPPY PLEASE
💋 CRUSHED BERRY
.
ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

CONTACT NADIA: 0192112260

Your beauty consultant Mary Kay

#freeconsultant #freegift #freetester #gelsemimattelipstick #marykay #codkl #codmuar🚗
*MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK* . 💋 Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, . 💋 Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata . 💋mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir . . ✔ Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. 😍 . Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 POPPY PLEASE 💋 CRUSHED BERRY . ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- CONTACT NADIA: 0192112260 Your beauty consultant Mary Kay #freeconsultant  #freegift  #freetester  #gelsemimattelipstick  #marykay  #codkl  #codmuar 🚗
✦
MACASS限量套盒简介⑥
锁定朋友圈🔒 ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦
MACASS限量套盒简介⑤
锁定朋友圈🔒
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦
MACASS限量套盒简介④
锁定朋友圈🔒
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦
MACASS限量套盒简介③
锁定朋友圈🔒 ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
————💞
入账Rm2⃣️2⃣️1⃣️‼️🎉
宝贝带走两盒水疗再送价值128的礼物💕
打折再送超值得的!优惠到12号哦,还没下单的宝贝赶紧联系我吧❤️
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
🌿洋甘菊SPA✔️✔️✔️✔️✔️
化妆前敷 补水保湿服帖
卸妆后敷 补水滋养修复
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
Arkle’s wedding #youcanleaveyourhaton #freetester
✦
MACASS限量套盒简介②
锁定朋友圈🔒
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦
MACASS限量套盒简介①
锁定朋友圈🔒
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦
MACASS限量套盒简介
锁定朋友圈🔒 ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
Dante coil Ni80 24awg
.
.
Grab it fast... Contacts 
Black. : 081283606807
Opik. : 081315386398
Putro. : 08569909909

ID LINE > jongvapers (pakai @) Online Store > tokopedia.com/jongvapers

#jongvapers #vapestore #vapestorejakarta #vapeatoremeruya #tokovape #tokoliquid #vapestoreindonesia #liquidporn #nongkrongenak #vapeindonesia #liquidindonesia #liquidenak #efek12 #like4like #likeforfollow #freetester #testerbanyak #gakkenalgaksayang #mercubuana #vapetricks #vapenation #vapeporn #dantecoil #coilvape #coilmurah #coilclapton #clapton #vapestoremeruya #vapemeruya #vaporizer
Dante coil Ni80 24awg . . Grab it fast... Contacts Black. : 081283606807 Opik. : 081315386398 Putro. : 08569909909 ID LINE > jongvapers (pakai @) Online Store > tokopedia.com/jongvapers #jongvapers  #vapestore  #vapestorejakarta  #vapeatoremeruya  #tokovape  #tokoliquid  #vapestoreindonesia  #liquidporn  #nongkrongenak  #vapeindonesia  #liquidindonesia  #liquidenak  #efek12  #like4like  #likeforfollow  #freetester  #testerbanyak  #gakkenalgaksayang  #mercubuana  #vapetricks  #vapenation  #vapeporn  #dantecoil  #coilvape  #coilmurah  #coilclapton  #clapton  #vapestoremeruya  #vapemeruya  #vaporizer 
✦
MACASS 2017限量版底妆套盒
和2016限量版什么区别?
★包装独家打版开模美出天际!
★配方升级更加水润清透!
★颜色更加白皙透亮!
最重要的是限量供应!
此包装此配方售完无补!
你再喜欢也买不到了!
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦ MACASS 2017限量版底妆套盒 和2016限量版什么区别? ★包装独家打版开模美出天际! ★配方升级更加水润清透! ★颜色更加白皙透亮! 最重要的是限量供应! 此包装此配方售完无补! 你再喜欢也买不到了! ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
————💞
【做面膜一定要知道的6件事】💦
1、敏感肌肤:敷面膜15分钟后最好要洗掉。
2、油性肌肤:贴的面膜最好冷藏后使用更好。
3、干性肌肤:敷面膜前一定要用精华+乳液调和打底。
4、痘痘肌肤:敷完面膜一定清洗后拍爽肤水收毛孔
5、衰老肌肤:抗老精华一定用在面膜之前。
6、缺水瑕疵肌肤:每天一次补水面膜。
你们都做对了吗❓
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞 【做面膜一定要知道的6件事】💦 1、敏感肌肤:敷面膜15分钟后最好要洗掉。 2、油性肌肤:贴的面膜最好冷藏后使用更好。 3、干性肌肤:敷面膜前一定要用精华+乳液调和打底。 4、痘痘肌肤:敷完面膜一定清洗后拍爽肤水收毛孔 5、衰老肌肤:抗老精华一定用在面膜之前。 6、缺水瑕疵肌肤:每天一次补水面膜。 你们都做对了吗❓ ⤵️ Wechat:TwinkiBabes FB Page:ChristineK Online Shop ⤵️ #CosTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #cosmetic  #viro  #维奥  #FairyTrip  #霏尔尼  #现货供应  #诚招代理 
Alhamdulillah lepas sebotol red 1L.. Terbaiklah bossku sikecik terima kasih sebab oder.. Saya jual yaa 🔥😎.. 🔥OPEN ODER JTX1000🔥
☎ 011-335 63863
☎ 011-335 63863
☎ 011-335 63863 "Nak tester💉 pm/ws/call

#freetester #freedemo #freecod #dealerjtx #jtx1000gold #jtx1000 #jet_turbo #extreme #klang #shahalam
————💞
免费送❻选 霏尔尼素颜霜🔪
购买任意两盒产品8折再送你素颜霜👐🏻
不用卸妆 美白和隔离同时进行#
价值128元的免洗美白素颜隔离霜✅
购买水疗免费赠送✔️
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
免费送❺选 霏尔尼口红🔪
购买任意两盒产品8折再送你口红👐🏻
和MAC一样子弹头设计#
十个颜色 颜色正 不容易掉 持续滋润♡
零售价88 免费送✔️
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
免费送❹选 霏尔尼水光针🔪
购买任意两盒产品8折再送你水光针👐🏻
不用打针就可以让肌肤拥有水光肌#♡
价值78元的瀑布水光针
深层补水 修复 改善粗糙 恢复亮肌〰➰
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
免费送❸选 美白防晒喷雾🔪
购买任意两盒产品8折再送你喷雾👐🏻
全身都可以用的美白喷雾150ml
防晒指数50+ 零售价88一瓶
美白 防晒 隔离 不油腻〰➰
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
免费送❷选 玫瑰水漾面膜🔪
购买任意两盒产品8折再送你面膜一盒👐🏻
一盒5片装的384蚕丝面膜☝🏻️
价值98元任意贴 超薄补水♡
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
免费送❶选 霏尔尼洗面奶🔪
购买任意两盒产品8折再送你洗面奶👐🏻
一省再省省钱省产品☝🏻️
价值128元的玫瑰氨基酸洗面奶 
温和 清洁 卸妆 不油腻〰➰
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
✦
对不起,
我们又一次拉高了微商产品的颜值!
对不起,
我们审美太高没法和你同low 合污!
对不起,
我们跑的太快让你模仿不来!
【MACASS】圣诞限量版底妆套盒!
我承认,这一次我们美的太过分!
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦ 对不起, 我们又一次拉高了微商产品的颜值! 对不起, 我们审美太高没法和你同low 合污! 对不起, 我们跑的太快让你模仿不来! 【MACASS】圣诞限量版底妆套盒! 我承认,这一次我们美的太过分! ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
————💞
告诉我你看到了什么🤔
没错我们只卖效果
洋甘菊抗敏修复
🌼罗马进口的洋甘菊打碎的花蕊 
舒缓效果特别好 看图你也知道
๑♡三无产品
无任何防腐剂 无酒精 无荧光剂💧
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
我的面膜 安全、天然 、可以吃
脸蛋就一张 所以我给最好的❤️
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞
当赚钱变成一种习惯的时候,就有一万个坚持下去的理由。如果总是羡慕别人或者安于现状,卡在一个上不上下不下的位置,真的会让自己懒惰成性。先想办法赚到第一笔钱吧 ,然后努力让自己的人生开挂。 ☁致 ➡➡做什么事情都不能坚持,却老羡慕别人拥有太多还不明白为什么自己总失败的人们。
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
————💞 当赚钱变成一种习惯的时候,就有一万个坚持下去的理由。如果总是羡慕别人或者安于现状,卡在一个上不上下不下的位置,真的会让自己懒惰成性。先想办法赚到第一笔钱吧 ,然后努力让自己的人生开挂。 ☁致 ➡➡做什么事情都不能坚持,却老羡慕别人拥有太多还不明白为什么自己总失败的人们。 ⤵️ Wechat:TwinkiBabes FB Page:ChristineK Online Shop ⤵️ #CosTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #cosmetic  #viro  #维奥  #FairyTrip  #霏尔尼  #现货供应  #诚招代理 
Selamat pagi AVAILIAN 🙋🙋
Pasti kalian menunggu promo dari vega.avail kan...?? Mengingat bulan Desember ini adalah Bulan Kelahiran anak Pertama saya...so...vega.avail akan memberi PROMO HEBOH AKHIR TAHUN...Apa lagi bagi kalian yang ULANG TAHUN DI BULAN DESEMBER akan ada harga KHUSUS hannya

Rp. 225.000/PAKET ALL VARIANT 😲😲😲 dengan menunjukkan KTP/FOTO KTP pada saat melakukan transaksi.

Bagi yang tidak ULTAH Bulan Desember jangan khawatir guys...vega.avail juga tetap memberi harga promo!!! Rp. 240.000/PAKET ALL VARIANT 😍😍😍 Yuk Guys...Buruan habiskan stok vega.avail...!!! More info hub. 087878361982 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
Selamat pagi AVAILIAN 🙋🙋 Pasti kalian menunggu promo dari vega.avail kan...?? Mengingat bulan Desember ini adalah Bulan Kelahiran anak Pertama saya...so...vega.avail akan memberi PROMO HEBOH AKHIR TAHUN...Apa lagi bagi kalian yang ULANG TAHUN DI BULAN DESEMBER akan ada harga KHUSUS hannya Rp. 225.000/PAKET ALL VARIANT 😲😲😲 dengan menunjukkan KTP/FOTO KTP pada saat melakukan transaksi. Bagi yang tidak ULTAH Bulan Desember jangan khawatir guys...vega.avail juga tetap memberi harga promo!!! Rp. 240.000/PAKET ALL VARIANT 😍😍😍 Yuk Guys...Buruan habiskan stok vega.avail...!!! More info hub. 087878361982 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat 
✦
终于等到你
MACASS底妆限量套盒

2015.2016→每年都卖爆
每年的套盒都是回馈
新老客户的一大惊喜
每年都有焕然一新的一面给大家
今年的限量套盒也绝对闪瞎你的双眼
「品质更不用说,👍🏻赞」
限量 !!!
卖完就没 !!!
它将会给2017画上一个完美的句号 !!!
陪伴你红红火火过完2017 ❤ ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦ 终于等到你 MACASS底妆限量套盒 2015.2016→每年都卖爆 每年的套盒都是回馈 新老客户的一大惊喜 每年都有焕然一新的一面给大家 今年的限量套盒也绝对闪瞎你的双眼 「品质更不用说,👍🏻赞」 限量 !!! 卖完就没 !!! 它将会给2017画上一个完美的句号 !!! 陪伴你红红火火过完2017 ❤ ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
【面交】
今天顾客带走两盒水疗再送🎁价值128的皇室面膜💕
皇室面膜已是限量版!自己留了几盒还是决定送给宝宝们😭
打折活动截止日期还剩下❹天呢!要的赶紧哦!下单两盒会送价值128的产品❤️打折还送礼物你不要吗?🤷🏻‍♀️
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
【面交】 今天顾客带走两盒水疗再送🎁价值128的皇室面膜💕 皇室面膜已是限量版!自己留了几盒还是决定送给宝宝们😭 打折活动截止日期还剩下❹天呢!要的赶紧哦!下单两盒会送价值128的产品❤️打折还送礼物你不要吗?🤷🏻‍♀️ ⤵️ Wechat:TwinkiBabes FB Page:ChristineK Online Shop ⤵️ #CosTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #cosmetic  #viro  #维奥  #FairyTrip  #霏尔尼  #现货供应  #诚招代理 
✦
年底的一抹红
即将揭晓!
【MACASS蜜卡丝】
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
"Jam Monster Strawberry"
IDR 230k (3mg)

Contacts 
Black. : 081283606807
Opik. : 081315386398
Putro. : 08569909909

ID LINE > jongvapers (pakai @) Online Store > tokopedia.com/jongvapers

#jongvapers #vapestore #vapestorejakarta #vapeatoremeruya #tokovape #tokoliquid #vapestoreindonesia #liquidporn #nongkrongenak #vapeindonesia #liquidindonesia #liquidenak #efek12 #like4like #likeforfollow #freetester #testerbanyak #gakkenalgaksayang #mercubuana #vapetricks #vapenation #vapeporn
"Jam Monster Strawberry" IDR 230k (3mg) Contacts Black. : 081283606807 Opik. : 081315386398 Putro. : 08569909909 ID LINE > jongvapers (pakai @) Online Store > tokopedia.com/jongvapers #jongvapers  #vapestore  #vapestorejakarta  #vapeatoremeruya  #tokovape  #tokoliquid  #vapestoreindonesia  #liquidporn  #nongkrongenak  #vapeindonesia  #liquidindonesia  #liquidenak  #efek12  #like4like  #likeforfollow  #freetester  #testerbanyak  #gakkenalgaksayang  #mercubuana  #vapetricks  #vapenation  #vapeporn 
"Mr MeringuE"
Lemon Curd (3mg)
IDR 185k
____________________________ 
Contacts 
Black. : 081283606807
Opik. : 081315386398
Putro. : 08569909909

ID LINE > jongvapers (pakai @) Online Store > tokopedia.com/jongvapers

#jongvapers #vapestore #vapestorejakarta #vapeatoremeruya #tokovape #tokoliquid #vapestoreindonesia #liquidporn #nongkrongenak #vapeindonesia #liquidindonesia #liquidenak #efek12 #like4like #likeforfollow #freetester #testerbanyak #gakkenalgaksayang #mercubuana #vapetricks #vapenation #vapeporn
"Mr MeringuE" Lemon Curd (3mg) IDR 185k ____________________________ Contacts Black. : 081283606807 Opik. : 081315386398 Putro. : 08569909909 ID LINE > jongvapers (pakai @) Online Store > tokopedia.com/jongvapers #jongvapers  #vapestore  #vapestorejakarta  #vapeatoremeruya  #tokovape  #tokoliquid  #vapestoreindonesia  #liquidporn  #nongkrongenak  #vapeindonesia  #liquidindonesia  #liquidenak  #efek12  #like4like  #likeforfollow  #freetester  #testerbanyak  #gakkenalgaksayang  #mercubuana  #vapetricks  #vapenation  #vapeporn 
【霏尔尼双十二打折活动】
霏尔尼四年以来的首度打折活动❗️❗️❗️
已经进入倒数④天❤️❤️❤️
想要赶在新年前回复肌肤靓丽 
不知道如何护肤 赶快来找我 折扣高达RM110+
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
【洋甘菊面膜套装】
霏尔尼 洋甘菊水疗🌿反馈图
🔺主打痘痘 修复肌肤🌸双十二优惠 折扣高达25%➕ 送特供
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
The long sleeve blouse look amazing! Extremely sophisticated work shirt for U.🙌😘
.
.
.
.
.
.
#freetester #fashion #clothes #womenfashion #shirt #free #freetest #freetesting #blue #white #black #like4like #followforfollow
【霏尔尼花瓣水疗面膜套装】
霏尔尼花瓣水疗面膜绝无任何荧光剂🙅🏻无需担心❣️
我们家面膜绝无6⃣️大害
❌任何荧光剂
❌任何酒精
❌任何激素
❌任何防腐剂
❌重金属
❌任何刺激性化学物
想了解更多 可以加我微信询问🙆🏻
wechat📲TwinkiBabes
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
【霏尔尼花瓣水疗面膜套装】 霏尔尼花瓣水疗面膜绝无任何荧光剂🙅🏻无需担心❣️ 我们家面膜绝无6⃣️大害 ❌任何荧光剂 ❌任何酒精 ❌任何激素 ❌任何防腐剂 ❌重金属 ❌任何刺激性化学物 想了解更多 可以加我微信询问🙆🏻 wechat📲TwinkiBabes ⤵️ Wechat:TwinkiBabes FB Page:ChristineK Online Shop ⤵️ #CosTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #cosmetic  #viro  #维奥  #FairyTrip  #霏尔尼  #现货供应  #诚招代理 
#satinrobe#kimonorobe#bridalrobe#loungewear#fashionstyle #longrobe#reviews#reviewer#freetest#freetester#FREE!!need review,only for us,refund by pp or gc, if you interesting pls pm me
Alhamdulillah rezeki malam nie.. Kena demo , bagi sikit tester💉 jalan terus RED 4L😎🔥.. Terima kasih @harith.azam_ aku jual👍.. 🔥OPEN ODER JTX1000🔥
☎ 011-335 63863
☎ 011-335 63863
☎ 011-335 63863 "Nak tester💉 pm/ws/call

#freetester #freedemo #freecod #dealerjtx #jtx1000gold #jtx1000 #jet_turbo #extreme #klang #shahalam
【霏尔尼双十二打折活动】
霏尔尼于你决战双①② 高达17样正装产品
买就送 买就送❗️❗️❗️‼️‼️绝对超值万勿错过
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
✦
VIRO®雾面唇釉
#202吃土橙
涂上去滋润饱满 ,
颜色好看 雾面效果 ~
肌肤白的宝宝必有这款橘色😘
**孕期拍的照片 孕妇也可安全使用❤
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦ VIRO®雾面唇釉 #202吃土橙  涂上去滋润饱满 , 颜色好看 雾面效果 ~ 肌肤白的宝宝必有这款橘色😘 **孕期拍的照片 孕妇也可安全使用❤ ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
✦
唇唇欲动 唇妆新定义👄
【VIRO®复古丝绒雾面唇釉】
➠Rm65/5ml ➠共⑧色选择
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦ 唇唇欲动 唇妆新定义👄 【VIRO®复古丝绒雾面唇釉】 ➠Rm65/5ml ➠共⑧色选择 ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
✦
VIRO®草本祛痘套盒
多种草本因子穿透角质层
深达肌肤内部调理养护
从根源上护肤美肤
使肌肤呈现出健康自然的美
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
✦ VIRO®草本祛痘套盒 多种草本因子穿透角质层 深达肌肤内部调理养护 从根源上护肤美肤 使肌肤呈现出健康自然的美 ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
✦
高肌能补水
VIRO®能量水
极致水润
开启肌底活化源泉💧
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
【激励语录】
不要着急,最好的总会在最不经意的时候出现。那我们要做的就是怀揣希望去努力,静待美好的出现。
⤵️
Wechat:TwinkiBabes
FB Page:ChristineK Online Shop
⤵️
#CosTeam #agentwanted #freetester #readystock #skincare #cosmetic #viro #维奥 #FairyTrip #霏尔尼 #现货供应 #诚招代理
Assalamualaikum.
Jemput singgah ke booth kami bertempat di Bangi Gateway Shopping Complex level 1 ( berhadapan SushiKing) dari jam 1030 am - 930 pm setiap hari sepanjang December !
☺

#freetester -laksa johor rm9
-nasi campur (dendeng daging) rm8
-cheesekut oreo rm7
-cheesekut hershey rm7
-cheeseleleh pandan rm5
-cheeseleleh strawberi rm5
-cheeseleleh coklat rm5
-creampuff rm5
-cheesetart rm10
-hokkaido cake rm10
-nutella crepe rm10
-durian crepe rm10
-whoopie pie nutella rm10
-susu kambing berperisa (jagung,coklat,vanilla,keladi,strawberi) rm10/3botol
-susu kurma rm8
-kopi kurma rm9
-anis choc drink rm4.50
-anis coffee latte rm4.50
-kekbuah kukus rm16
-kacip fatimah rm4
-tongkat ali rm4
-laksa johor rm9
-madu tualang rm40
-bawangputih plus madu rm35
-belgium cookies (s) rm7, (L) rm35
-honey walnut cookies(s) rm17, (L) rm34
-dark molava cookies (s) rm17, (L) rm34
-almond dark choc cookies (s) rm17,(L) rm34
-crunchy callebaut rm23
-oat choc chip cookies rm14
-cranberry oat cookies rm14
-semperit rm17
-tart nenas roll rm20
-popia cheese rm15
-popia nestum rm15

Jemput datang semua ☺☺🌹🌹
Assalamualaikum. Jemput singgah ke booth kami bertempat di Bangi Gateway Shopping Complex level 1 ( berhadapan SushiKing) dari jam 1030 am - 930 pm setiap hari sepanjang December ! ☺ #freetester  -laksa johor rm9 -nasi campur (dendeng daging) rm8 -cheesekut oreo rm7 -cheesekut hershey rm7 -cheeseleleh pandan rm5 -cheeseleleh strawberi rm5 -cheeseleleh coklat rm5 -creampuff rm5 -cheesetart rm10 -hokkaido cake rm10 -nutella crepe rm10 -durian crepe rm10 -whoopie pie nutella rm10 -susu kambing berperisa (jagung,coklat,vanilla,keladi,strawberi) rm10/3botol -susu kurma rm8 -kopi kurma rm9 -anis choc drink rm4.50 -anis coffee latte rm4.50 -kekbuah kukus rm16 -kacip fatimah rm4 -tongkat ali rm4 -laksa johor rm9 -madu tualang rm40 -bawangputih plus madu rm35 -belgium cookies (s) rm7, (L) rm35 -honey walnut cookies(s) rm17, (L) rm34 -dark molava cookies (s) rm17, (L) rm34 -almond dark choc cookies (s) rm17,(L) rm34 -crunchy callebaut rm23 -oat choc chip cookies rm14 -cranberry oat cookies rm14 -semperit rm17 -tart nenas roll rm20 -popia cheese rm15 -popia nestum rm15 Jemput datang semua ☺☺🌹🌹
Assalammualaikum selamat pagi.. "OPEN ODER JTX1000GOLD"
☎ 011-335 63863
☎ 011-335 63863
☎ 011-335 63863 "Nak tester💉 dm/ws/call

#freetester #freedemo #freecod #dealerjtx #jtx1000gold #jtx1000 #jet_turbo #extreme #klang #shahalam #minyakpelincirterbaik #minyakpelincirterbaikdunia