an online Instagram web viewer

#freshcare medias

Photos

Betapa taksubnya menjual #FRESHCARE, sampai terbawak dalam mimpi tengah deal dengan pakcik cashier pasar raya untuk beli #FRESHCARE. 😂😂
.
.

Sesapa yang berminat nak test power #FRESHCARE ni bole pm lelaju http://www.wasap.my/60196166450 .

STOK DAH NAK HABIS NIIIII 😝😝😝
.

PM http://www.wasap.my/60196166450
.
PM http://www.wasap.my/60196166450
.
PM http://www.wasap.my/60196166450
.

BELI BANYAK LEBIH MURAHHH ! .

#freshcare #minyakanginaromatherapy
Betapa taksubnya menjual #FRESHCARE , sampai terbawak dalam mimpi tengah deal dengan pakcik cashier pasar raya untuk beli #FRESHCARE . 😂😂 . . Sesapa yang berminat nak test power #FRESHCARE  ni bole pm lelaju http://www.wasap.my/60196166450 . STOK DAH NAK HABIS NIIIII 😝😝😝 . PM http://www.wasap.my/60196166450 . PM http://www.wasap.my/60196166450 . PM http://www.wasap.my/60196166450 . BELI BANYAK LEBIH MURAHHH ! . #freshcare  #minyakanginaromatherapy 
Temani Aku Untuk 2 Bulan Kedepan 😓
#Freshcare
#MinyakAngin
#Aromatherapy
#Repost @freshcareidn (@get_repost)
・・・
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
#Repost  @freshcareidn (@get_repost) ・・・ 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
Freshcare Strong Hot Roll On Aromatherapy cocok untuk digunakan setelah beraktivitas berat dan cocok untuk penyuka yang lebih panas.

Harga RM10 (10ml)

Beli 3 - RM27

Cara Pemakaian Freshcare :
Gosokkan secukupnya pada kepala pening, perut kembung, selsema, kegatalan akibat gigitan nyamuk atau pada bagian lainnya yang terasa sakit.

Order ? DM boleh, Whatsaap boleh, telepon boleh 😄
Fast respons 👌😍 #freshcare #minyakanginaromatherapy #minyakangin #freshcaremalaysia #freshcaremurah #halal #sakitkepala #masukangin #selsema #perutkembung #gigitanserangga
Freshcare Strong Hot Roll On Aromatherapy cocok untuk digunakan setelah beraktivitas berat dan cocok untuk penyuka yang lebih panas. Harga RM10 (10ml) Beli 3 - RM27 Cara Pemakaian Freshcare : Gosokkan secukupnya pada kepala pening, perut kembung, selsema, kegatalan akibat gigitan nyamuk atau pada bagian lainnya yang terasa sakit. Order ? DM boleh, Whatsaap boleh, telepon boleh 😄 Fast respons 👌😍 #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #minyakangin  #freshcaremalaysia  #freshcaremurah  #halal  #sakitkepala  #masukangin  #selsema  #perutkembung  #gigitanserangga 
#Repost @freshcareidn (@get_repost)
・・・
Hari terakhir #FreshCareQuiz-nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
#Repost  @freshcareidn (@get_repost) ・・・ Hari terakhir #FreshCareQuiz -nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
#Repost @freshcareidn (@get_repost)
・・・
Hari terakhir #FreshCareQuiz-nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
#Repost  @freshcareidn (@get_repost) ・・・ Hari terakhir #FreshCareQuiz -nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
@Regrann from @freshcareidn -  Hari terakhir #FreshCareQuiz-nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch - #regrann
@Regrann from @freshcareidn - Hari terakhir #FreshCareQuiz -nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch  - #regrann 
jawaban dari saya 1=A 2=C 3=B
#FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.mau ikutan juga? 
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram @freshcareidn 😉

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan semoga beruntung 😉
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
jawaban dari saya 1=A 2=C 3=B #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . .mau ikutan juga? Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram @freshcareidn 😉 Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan semoga beruntung 😉 #FreshCare Â #infokuis Â #infoquiz Â #freshcarematch 
Hari terakhir #FreshCareQuiz-nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
Hari terakhir #FreshCareQuiz -nya nih, Freshy ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
CLEARANCE STOCK..PROMOSI FRESHCARE...
.
.
pilihan bau seperti dibawah..:-
.
~ FRESHCARE TEENS Bubble gum
~ FRESHCARE TEENS Passion fruit
~ FRESHCARE TEENS Happy cherry
.
Sebotol rm7 tak termasuk pos..
TIADA HARGA BORONG...
.
STOK ADALAH TERHAD..
Serious buyer,whatsapp untuk pertanyaan/order.
Terus ke profile instagram @zahidah.shahludin dan klik link whatsapp www.wasap my/60132689285
.
#freshcare #freshcaremurah #promosifreshcare #lelong #minyakanginaromatherapy
CLEARANCE STOCK..PROMOSI FRESHCARE... . . pilihan bau seperti dibawah..:- . ~ FRESHCARE TEENS Bubble gum ~ FRESHCARE TEENS Passion fruit ~ FRESHCARE TEENS Happy cherry . Sebotol rm7 tak termasuk pos.. TIADA HARGA BORONG... . STOK ADALAH TERHAD.. Serious buyer,whatsapp untuk pertanyaan/order. Terus ke profile instagram @zahidah.shahludin dan klik link whatsapp www.wasap my/60132689285 . #freshcare  #freshcaremurah  #promosifreshcare  #lelong  #minyakanginaromatherapy 
#GPRepost #reposter #regram_app @freshcareidn via @GPRepostApp for Android
------------------
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @freshcareidn via @GPRepostApp for Android ------------------ 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
Yang di cari-cari dah tertonjol di sini dah. Dah masuk sarang dah nih, jenuh akak asingkan stok. . . 
Semerbak wangi bak ang.. Nok oles2 kat mana pun no hal lah. Janji dengan freshcare nih.. . . 
Bila oles2 freshcare nih, tak payah nak gaduh2 cari toilet lah.  Sebab tak kotor pun jari jemari uloss. Wangi ada lh.. . . 
Dengan bentuk yang senang diguna. Serta mudah dibawa ke mana jua. Dah tak payah fikir orang sebelah tutup hidung dah.. WANGI, VERANGIN, TERAPI

Meh pm akak Rolljee laju2. Nak senang keje klik je link di bawah 
www.wasap.my/60132739823/rolljeefreshcare 
#freshcare #freshcaremurah #pemborongfreshcare #pengedarfreshcare #peruncitfreshcare #rolljeefreshcare #agenttfckl #readystok #trustedseller #freshcarecheras #wangiberangin #minyakanginwangi #minyakanginaromatherapy #sayagunasayajual #halal #tiadaalkohol #gigitanserangga #lenguhbadan #sakitsendi #masukangin #senggugut #pedihhuluhati #muntah #batuk
Yang di cari-cari dah tertonjol di sini dah. Dah masuk sarang dah nih, jenuh akak asingkan stok. . . Semerbak wangi bak ang.. Nok oles2 kat mana pun no hal lah. Janji dengan freshcare nih.. . . Bila oles2 freshcare nih, tak payah nak gaduh2 cari toilet lah. Sebab tak kotor pun jari jemari uloss. Wangi ada lh.. . . Dengan bentuk yang senang diguna. Serta mudah dibawa ke mana jua. Dah tak payah fikir orang sebelah tutup hidung dah.. WANGI, VERANGIN, TERAPI Meh pm akak Rolljee laju2. Nak senang keje klik je link di bawah www.wasap.my/60132739823/rolljeefreshcare #freshcare  #freshcaremurah  #pemborongfreshcare  #pengedarfreshcare  #peruncitfreshcare  #rolljeefreshcare  #agenttfckl  #readystok  #trustedseller  #freshcarecheras  #wangiberangin  #minyakanginwangi  #minyakanginaromatherapy  #sayagunasayajual  #halal  #tiadaalkohol  #gigitanserangga  #lenguhbadan  #sakitsendi  #masukangin  #senggugut  #pedihhuluhati  #muntah  #batuk 
CLEARANCE STOCK..PROMOSI FRESHCARE...
.
.
pilihan bau seperti dibawah..:-
.
~ FRESHCARE TEENS Bubble gum
~ FRESHCARE TEENS Passion fruit
~ FRESHCARE TEENS Happy cherry
.
Sebotol rm7 tak termasuk pos..
TIADA HARGA BORONG...
.
STOK ADALAH TERHAD..
Serious buyer,whatsapp untuk pertanyaan/order.
Terus ke profile instagram @zahidah.shahludin dan klik link whatsapp www.wasap my/60132689285
.
#freshcare #freshcaremurah #promosifreshcare #lelong #minyakanginaromatherapy
CLEARANCE STOCK..PROMOSI FRESHCARE... . . pilihan bau seperti dibawah..:- . ~ FRESHCARE TEENS Bubble gum ~ FRESHCARE TEENS Passion fruit ~ FRESHCARE TEENS Happy cherry . Sebotol rm7 tak termasuk pos.. TIADA HARGA BORONG... . STOK ADALAH TERHAD.. Serious buyer,whatsapp untuk pertanyaan/order. Terus ke profile instagram @zahidah.shahludin dan klik link whatsapp www.wasap my/60132689285 . #freshcare  #freshcaremurah  #promosifreshcare  #lelong  #minyakanginaromatherapy 
BRAND: DISNEY LENS
.
👀 HYDROCOR GOLD
💰 PROMO PRICE RM 22 aje!!! .
👏 POWER HARGA SAMA
📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss
📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075
.
#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #lens #dolleyelens #sayajuallens #sayajualborong #contactlens #lensmalaysia #sale #sayajualonline #bigeyes #matacantik #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens #safecare #freshcare #selesadanselamat #barbiedolleyes #murah #goodqualitylens #daarsexclusivelenscatalogue
BRAND: DISNEY LENS . 👀 HYDROCOR GOLD 💰 PROMO PRICE RM 22 aje!!! . 👏 POWER HARGA SAMA 📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss 📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075 . #sayajual  #contactlensmurah  #koreanlens  #lenscantikmurah  #lens  #dolleyelens  #sayajuallens  #sayajualborong  #contactlens  #lensmalaysia  #sale  #sayajualonline  #bigeyes  #matacantik  #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens  #safecare  #freshcare  #selesadanselamat  #barbiedolleyes  #murah  #goodqualitylens  #daarsexclusivelenscatalogue 
BRAND: DISNEY LENS
.
👀 HYDROCOR JADE GREY
💰 PROMO PRICE RM 22 aje!!! .
👏 POWER HARGA SAMA
📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss
📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075
.
#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #lens #dolleyelens #sayajuallens #sayajualborong #contactlens #lensmalaysia #sale #sayajualonline #bigeyes #matacantik #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens #safecare #freshcare #selesadanselamat #barbiedolleyes #murah #goodqualitylens #daarsexclusivelenscatalogue
BRAND: DISNEY LENS . 👀 HYDROCOR JADE GREY 💰 PROMO PRICE RM 22 aje!!! . 👏 POWER HARGA SAMA 📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss 📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075 . #sayajual  #contactlensmurah  #koreanlens  #lenscantikmurah  #lens  #dolleyelens  #sayajuallens  #sayajualborong  #contactlens  #lensmalaysia  #sale  #sayajualonline  #bigeyes  #matacantik  #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens  #safecare  #freshcare  #selesadanselamat  #barbiedolleyes  #murah  #goodqualitylens  #daarsexclusivelenscatalogue 
Ada ni haa. Duk buat kijo ni. Nok siap packing hok 7 dozen ni. Customer minta pos out hari ni juga. Takpo akak pos juga. Sekali join dengan 20 dozen yang semalam cuti Deepavali kan. Hari ni kita pos sekali. Ada lagi ke yang nak join postage hari ni. Meh lekaih2. Settle payments sebelum pukul 10 pagi deh. Lewat daripada tu, next postage pula iaitu ESOK😂😂😂Nanti apa-apa akak roger. 
Nok update gapo-gapo Klik link di bawah
 www.wasap.my/60132739823/rolljeefreshcare 
#freshcare #freshcaremurah #pemborongfreshcare #pengedarfreshcare #peruncitfreshcare #rolljeefreshcare #agenttfckl #readystok #trustedseller #freshcarecheras #wangiberangin #minyakanginwangi #minyakanginaromatherapy #sayagunasayajual #halal #tiadaalkohol #gigitanserangga #lenguhbadan #sakitsendi #masukangin #senggugut #pedihhuluhati #muntah #batuk
Ada ni haa. Duk buat kijo ni. Nok siap packing hok 7 dozen ni. Customer minta pos out hari ni juga. Takpo akak pos juga. Sekali join dengan 20 dozen yang semalam cuti Deepavali kan. Hari ni kita pos sekali. Ada lagi ke yang nak join postage hari ni. Meh lekaih2. Settle payments sebelum pukul 10 pagi deh. Lewat daripada tu, next postage pula iaitu ESOK😂😂😂Nanti apa-apa akak roger. Nok update gapo-gapo Klik link di bawah www.wasap.my/60132739823/rolljeefreshcare #freshcare  #freshcaremurah  #pemborongfreshcare  #pengedarfreshcare  #peruncitfreshcare  #rolljeefreshcare  #agenttfckl  #readystok  #trustedseller  #freshcarecheras  #wangiberangin  #minyakanginwangi  #minyakanginaromatherapy  #sayagunasayajual  #halal  #tiadaalkohol  #gigitanserangga  #lenguhbadan  #sakitsendi  #masukangin  #senggugut  #pedihhuluhati  #muntah  #batuk 
(A-2) (B-3) (C-1) #FreshCareQuiz

@Regranned from @freshcareidn -  Halooooo, Freshy! Waktunya #FreshCareQuiz lagi nih ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch - #regrann
(A-2) (B-3) (C-1) #FreshCareQuiz  @Regranned from @freshcareidn - Halooooo, Freshy! Waktunya #FreshCareQuiz  lagi nih ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch  - #regrann 
#FreshCare itu memiliki berbagai macam pilihan aroma sehingga bisa disesuaikan dengan karakteristik penggunanya.

#FreshCare mana nih yang jadi kesukaanmu, Freshy? ^^ #FreshCareProduct #FreshCareIndonesia
FRESHCARE
Minyak angin aromatherapy

Harga RM8
(10ml)

Beli 2 - RM15

Postage sm8/ss12

Bauan :
Citrus
Green Tea
Bubble Gum
Sandalwood
Strong
Lavender
Splash Fruity
Sports
Passion Fruit
Happy Cherry
.
Cara Pemakaian FreshCare :

Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya.

Hasilnya?! Nyaman.. Selesa.. Whatsapp 0126837356

#freshcare #minyakangin #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #instamalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #cod #gombak #uia #batumuda #tamangreenwood #srigombak
FRESHCARE Minyak angin aromatherapy Harga RM8 (10ml) Beli 2 - RM15 Postage sm8/ss12 Bauan : Citrus Green Tea Bubble Gum Sandalwood Strong Lavender Splash Fruity Sports Passion Fruit Happy Cherry . Cara Pemakaian FreshCare : Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya. Hasilnya?! Nyaman.. Selesa.. Whatsapp 0126837356 #freshcare  #minyakangin  #sayajual  #sayajualmurah  #igmalaysia  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #bazaarmalaysia  #cod  #gombak  #uia  #batumuda  #tamangreenwood  #srigombak 
#freshCare #minyakAromaTherapy 🌸🌸Ada 10 jenis aroma & wangian :
1.strong
2.Lavender
3.sandal wood
4.citrus
5.happy cherry
6.bubble gum
7.splash fruity
8.green tea
9.passion fruit
10.sport

Minyak angin konsep baru  dengan aromatherapy yg menyegarkan untuk mengurangkan sakit kepala , perut kembung , masuk angin , mabuk perjalanan, dan gejala flu. (10 ML)
🌟⭐ringan dan roll on
🌟⭐halal dan tanpa alkohol
🌟⭐mudah dibawa
🌟⭐wangi

Kegunaan:🌷🌷
1.terapi minda
2.migrin
3.sakit kepala
4.mabuk perjalanan
5.kegatalan akibat gigitan nyamuk dan serangga
6.masuk angin
7.perut kembung
8.selsema
9.senggugut
10.hidung  tersumbat
11.kejang otot
12.sengal sendi
13.lenguh kaki

Ramuan :🍀🍀
1.essentials oil
2.olive virgin oil
3.daun pudina
4.camphor (kapur barus)

Cara guna (kegunaan luar sahaja):🌺🌺
Gosokkan pada kening , dada , hidung , sendi, tapak kaki, dan tempat yg sakit.

Whatsapp/pm ➡➡ www.wasap.my/+60147750084  Puan Radhiah 🌸🌸😄😄😊😊
#freshCare  #minyakAromaTherapy  🌸🌸Ada 10 jenis aroma & wangian : 1.strong 2.Lavender 3.sandal wood 4.citrus 5.happy cherry 6.bubble gum 7.splash fruity 8.green tea 9.passion fruit 10.sport Minyak angin konsep baru dengan aromatherapy yg menyegarkan untuk mengurangkan sakit kepala , perut kembung , masuk angin , mabuk perjalanan, dan gejala flu. (10 ML) 🌟⭐ringan dan roll on 🌟⭐halal dan tanpa alkohol 🌟⭐mudah dibawa 🌟⭐wangi Kegunaan:🌷🌷 1.terapi minda 2.migrin 3.sakit kepala 4.mabuk perjalanan 5.kegatalan akibat gigitan nyamuk dan serangga 6.masuk angin 7.perut kembung 8.selsema 9.senggugut 10.hidung tersumbat 11.kejang otot 12.sengal sendi 13.lenguh kaki Ramuan :🍀🍀 1.essentials oil 2.olive virgin oil 3.daun pudina 4.camphor (kapur barus) Cara guna (kegunaan luar sahaja):🌺🌺 Gosokkan pada kening , dada , hidung , sendi, tapak kaki, dan tempat yg sakit. Whatsapp/pm ➡➡ www.wasap.my/+60147750084 Puan Radhiah 🌸🌸😄😄😊😊
Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝
. 😩SAKIT KEPALA & STRESS😵
.
💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​
💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
🍇 Splash fruity
🌸 Lavender
. 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
. 😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕
.
💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh?
💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?
💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan.
🍬 Bubble Gum
🍊 Passion Fruit
. 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
. 😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣
.
💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!
💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.
🍋 Citrus
🌿 Green Tea
🍒 Cherry
. 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
. 🐜GIGITAN SERANGGA🐝
.
💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk.
Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang!
🌸Lavender
ğŸ‘žSandalwood
. 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
. 😦SENGAL-SENGAL BADAN😰
.
💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran .
💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar .
⚽ Sports
☀ Hot Strong
.
.

PM http://www.wasap.my/60196166450
.
PM http://www.wasap.my/60196166450
.
PM http://www.wasap.my/60196166450
.

Order banyak lebih murahhh

#freshcare #minyakanginaromatherapy
Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝 . 😩SAKIT KEPALA & STRESS😵 . 💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​ 💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. 🍇 Splash fruity 🌸 Lavender . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕 . 💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh? 💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan? 💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan. 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion Fruit . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣 . 💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! 💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. 🍋 Citrus 🌿 Green Tea 🍒 Cherry . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 🐜GIGITAN SERANGGA🐝 . 💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk. Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang! 🌸Lavender ğŸ‘žSandalwood . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😦SENGAL-SENGAL BADAN😰 . 💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran . 💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar . ⚽ Sports ☀ Hot Strong . . PM http://www.wasap.my/60196166450 . PM http://www.wasap.my/60196166450 . PM http://www.wasap.my/60196166450 . Order banyak lebih murahhh #freshcare  #minyakanginaromatherapy 
sy guna dan sy jual fresh care! aroma strong sgt best tau... bau pn rasa nyaman..best sgt!! jom baca kegunaan fresh care nii...
. 
fresh care aromatherapy berkesan utk
-mengurangkan sakit kepala
-menghilangkan pening kepala
-kembung perut dan angin
-menghilangkan rasa loya
-mabuk ketika dalam perjalanan
-lenguh dan sengal2 sendi badan
-bersaiz kecil dan mudah dibawa
. 
1botol : rm7.50 sahaja...
1 dozen (12 botol) : rm59 sahaja
(boleh campur)
. 
whatsapp 0136248471 
#freshcaremurah #freshcare #freshcaremalaysia #freshcarearomatherapy #minyakaromaterapi #minyakaromatherapy #sayajualfreshcare #pening #sakitkepala #loya #mabuk #lenguhkaki #lenguhbadan #senggugut #peningkepala #cantik #kurus #kembungperut #perutkembung #hargamurah #sayajualborong #freshcareborong #jombeli #muntah #senggugutteruk #minyakangin
sy guna dan sy jual fresh care! aroma strong sgt best tau... bau pn rasa nyaman..best sgt!! jom baca kegunaan fresh care nii... . fresh care aromatherapy berkesan utk -mengurangkan sakit kepala -menghilangkan pening kepala -kembung perut dan angin -menghilangkan rasa loya -mabuk ketika dalam perjalanan -lenguh dan sengal2 sendi badan -bersaiz kecil dan mudah dibawa . 1botol : rm7.50 sahaja... 1 dozen (12 botol) : rm59 sahaja (boleh campur) . whatsapp 0136248471 #freshcaremurah  #freshcare  #freshcaremalaysia  #freshcarearomatherapy  #minyakaromaterapi  #minyakaromatherapy  #sayajualfreshcare  #pening  #sakitkepala  #loya  #mabuk  #lenguhkaki  #lenguhbadan  #senggugut  #peningkepala  #cantik  #kurus  #kembungperut  #perutkembung  #hargamurah  #sayajualborong  #freshcareborong  #jombeli  #muntah  #senggugutteruk  #minyakangin 
FRESHCARE AROMATHERAPY READY BANYAK

1XRM12
3XRM11
5XRM10
10XRM9
.
Exc post
.

1 BOX RM60

www.wasap.my/60182617893
.
#freshcare
#fresharemurah
#freshcaremalaysia
FRESHCARE AROMATHERAPY READY BANYAK

1XRM12
3XRM11
5XRM10
10XRM9
.
Exc post
.

1 BOX RM60

www.wasap.my/60182617893
.
#freshcare
#fresharemurah
#freshcaremalaysia
FRESHCARE AROMATHERAPY READY BANYAK

1XRM12
3XRM11
5XRM10
10XRM9
.
Exc post
.

1 BOX RM60

www.wasap.my/60182617893
.
#freshcare
#fresharemurah
#freshcaremalaysia
#Repost @raja_freshcare with @repostapp
・・・
Dulu sakit perut dan pening kepala malu nak sapu minyak angin.  Yalah,  kena tuang di tapak tangan dulu. Pastu baru apply di tempat sakit. 
Nk kena cuci tangan bagai. Susah nak cari paip air nak cuci kan. . . 
Sekarang,  tak perlu semua tu.  Just roll on je di tempat yang berkenan. Tak perlu nak tuang2 dah.  Freshcare kan minyak angin aromatherapy yang roll on.  Senang di bawa.  Yang penting wangiiiiii 
Klik link di bawah 
www.wasap.my/60132739823/rolljeefreshcare 
#freshcare #freshcaremurah #pemborongfreshcare #pengedarfreshcare #peruncitfreshcare #rolljeefreshcare #raja_freshcare #agenttfckl #readystok #trustedseller #freshcarecheras #wangiberangin #minyakanginwangi #minyakanginaromatherapy #kembungperut #migrain #mabukperjalanan
#Repost  @raja_freshcare with @repostapp ・・・ Dulu sakit perut dan pening kepala malu nak sapu minyak angin. Yalah, kena tuang di tapak tangan dulu. Pastu baru apply di tempat sakit. Nk kena cuci tangan bagai. Susah nak cari paip air nak cuci kan. . . Sekarang, tak perlu semua tu. Just roll on je di tempat yang berkenan. Tak perlu nak tuang2 dah. Freshcare kan minyak angin aromatherapy yang roll on. Senang di bawa. Yang penting wangiiiiii Klik link di bawah www.wasap.my/60132739823/rolljeefreshcare #freshcare  #freshcaremurah  #pemborongfreshcare  #pengedarfreshcare  #peruncitfreshcare  #rolljeefreshcare  #raja_freshcare  #agenttfckl  #readystok  #trustedseller  #freshcarecheras  #wangiberangin  #minyakanginwangi  #minyakanginaromatherapy  #kembungperut  #migrain  #mabukperjalanan 
🌸Victoriabeckham Slingbag🌸
.
👉RM55
.
👉Postage add rm8sm/rm12ss
.
👉Size 33 (lebar) x 25 (tinggi)cm.
.
√ Mempunyai 2 Compartment BerZip.
√ Tali boleh adjust ikut keselesaan
√ Material PU leather
√ Kalis air.
√ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2.
√ Boleh bawa pergi jalan-jalan, taska, kerja, tuisyen, mall.
√ Muat untuk mengisi barang, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, tab, dompet, tab, ipad, kosmetik & macam2 lagi.
√ Corak yang menarik tertarik da boom serta pilihan warna yg banyak
√ Rare &  simple Ranggi
√ Sesuai di gayakan dengan jeans yg santai
√ Harga yang berpatutan & Murah jee .
.
Ready Stock with Limited Stock
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #victoriabeckhamslingbag #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #2waystylehandbag #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #yslpurse #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
🌸Victoriabeckham Slingbag🌸 . 👉RM55 . 👉Postage add rm8sm/rm12ss . 👉Size 33 (lebar) x 25 (tinggi)cm. . √ Mempunyai 2 Compartment BerZip. √ Tali boleh adjust ikut keselesaan √ Material PU leather √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2. √ Boleh bawa pergi jalan-jalan, taska, kerja, tuisyen, mall. √ Muat untuk mengisi barang, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, tab, dompet, tab, ipad, kosmetik & macam2 lagi. √ Corak yang menarik tertarik da boom serta pilihan warna yg banyak √ Rare & simple Ranggi √ Sesuai di gayakan dengan jeans yg santai √ Harga yang berpatutan & Murah jee . . Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #victoriabeckhamslingbag  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #2waystylehandbag  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #yslpurse  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
🌸Victoriabeckham Slingbag🌸
.
👉RM55
.
👉Postage add rm8sm/rm12ss
.
👉Size 33 (lebar) x 25 (tinggi)cm.
.
√ Mempunyai 2 Compartment BerZip.
√ Tali boleh adjust ikut keselesaan
√ Material PU leather
√ Kalis air.
√ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2.
√ Boleh bawa pergi jalan-jalan, taska, kerja, tuisyen, mall.
√ Muat untuk mengisi barang, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, tab, dompet, tab, ipad, kosmetik & macam2 lagi.
√ Corak yang menarik tertarik da boom serta pilihan warna yg banyak
√ Rare &  simple Ranggi
√ Sesuai di gayakan dengan jeans yg santai
√ Harga yang berpatutan & Murah jee .
.
Ready Stock with Limited Stock
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #victoriabeckhamslingbag #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #2waystylehandbag #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #yslpurse #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
🌸Victoriabeckham Slingbag🌸 . 👉RM55 . 👉Postage add rm8sm/rm12ss . 👉Size 33 (lebar) x 25 (tinggi)cm. . √ Mempunyai 2 Compartment BerZip. √ Tali boleh adjust ikut keselesaan √ Material PU leather √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2. √ Boleh bawa pergi jalan-jalan, taska, kerja, tuisyen, mall. √ Muat untuk mengisi barang, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, tab, dompet, tab, ipad, kosmetik & macam2 lagi. √ Corak yang menarik tertarik da boom serta pilihan warna yg banyak √ Rare & simple Ranggi √ Sesuai di gayakan dengan jeans yg santai √ Harga yang berpatutan & Murah jee . . Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #victoriabeckhamslingbag  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #2waystylehandbag  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #yslpurse  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
🌸Cath Kidston 2ways Style Handbag/SlingBag🌸
.
👉RM58 exc postage
👉Postage add rm8sm/rm12ss
👉FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas
👉Size 30(lebar) x 23(tinggi)cm
.
√ Mempunyai 3 Compartment berzip.
√ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan. Boleh digayakan sebagai handbag or Slingbag.
√ Material Pvc Matt Coated(kalis air)
√ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2.
√ Boleh bawa pergi jalan-jalan, kerja, kolej, universiti, tuisyen, mall, makan angin, holiday.
√ Muat untuk mengisi bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, telekung, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers, kosmetik & macam2 lagi.
.
Ready Stock with Limited Stock
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #2waystylehandbag #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #yslpurse #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
🌸Cath Kidston 2ways Style Handbag/SlingBag🌸 . 👉RM58 exc postage 👉Postage add rm8sm/rm12ss 👉FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas 👉Size 30(lebar) x 23(tinggi)cm . √ Mempunyai 3 Compartment berzip. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan. Boleh digayakan sebagai handbag or Slingbag. √ Material Pvc Matt Coated(kalis air) √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2. √ Boleh bawa pergi jalan-jalan, kerja, kolej, universiti, tuisyen, mall, makan angin, holiday. √ Muat untuk mengisi bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, telekung, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers, kosmetik & macam2 lagi. . Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #2waystylehandbag  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #yslpurse  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
🌸Cath Kidston 2ways Style Handbag/SlingBag🌸
.
👉RM58 exc postage
👉Postage add rm8sm/rm12ss
👉FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas
👉Size 30(lebar) x 23(tinggi)cm
.
√ Mempunyai 3 Compartment berzip.
√ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan. Boleh digayakan sebagai handbag or Slingbag.
√ Material Pvc Matt Coated(kalis air)
√ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2.
√ Boleh bawa pergi jalan-jalan, kerja, kolej, universiti, tuisyen, mall, makan angin, holiday.
√ Muat untuk mengisi bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, telekung, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers, kosmetik & macam2 lagi.
.
Ready Stock with Limited Stock
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #2waystylehandbag #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #yslpurse #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
🌸Cath Kidston 2ways Style Handbag/SlingBag🌸 . 👉RM58 exc postage 👉Postage add rm8sm/rm12ss 👉FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas 👉Size 30(lebar) x 23(tinggi)cm . √ Mempunyai 3 Compartment berzip. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan. Boleh digayakan sebagai handbag or Slingbag. √ Material Pvc Matt Coated(kalis air) √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2. √ Boleh bawa pergi jalan-jalan, kerja, kolej, universiti, tuisyen, mall, makan angin, holiday. √ Muat untuk mengisi bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, telekung, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers, kosmetik & macam2 lagi. . Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #2waystylehandbag  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #yslpurse  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
Alhamdulillah lepas belajar beberapa demo #bvsm dengan my leader beberapa jam lepas tu aura positif terus melekat 😍 
Syukur ya Allah, baru je restock barang and pertama kali ambil stok untuk #femi9 dah 2 kotak bertukar tuan. Syukur ya Allah 😌 TQVM dear customer, feel free to shopping with @hommie_uaz 😘

#bodywashmarineessence #shampoomarineessence #minkaffe #femi9 #freshcare #cookiessedap
FRESHCARE
Minyak angin aromatherapy

Harga RM8
(10ml)

Beli 2 - RM15

Postage sm8/ss12

Bauan :
Citrus
Green Tea
Bubble Gum
Sandalwood
Strong
Lavender
Splash Fruity
Sports
Passion Fruit
Happy Cherry
.
Cara Pemakaian FreshCare :

Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya.

Hasilnya?! Nyaman.. Selesa.. Whatsapp 0126837356

#freshcare #minyakangin #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #instamalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #cod #gombak #uia #batumuda #tamangreenwood #srigombak
FRESHCARE Minyak angin aromatherapy Harga RM8 (10ml) Beli 2 - RM15 Postage sm8/ss12 Bauan : Citrus Green Tea Bubble Gum Sandalwood Strong Lavender Splash Fruity Sports Passion Fruit Happy Cherry . Cara Pemakaian FreshCare : Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya. Hasilnya?! Nyaman.. Selesa.. Whatsapp 0126837356 #freshcare  #minyakangin  #sayajual  #sayajualmurah  #igmalaysia  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #bazaarmalaysia  #cod  #gombak  #uia  #batumuda  #tamangreenwood  #srigombak 
W połowie moje 😍
#happytime #happyme #happyday #sohappy #love #goodlife #cosmetics #loreal #włosy #kuracja #botanicals #freshcare #kosmetyki #dlamnie #head&shoulders #men @ofemininpl
BRAND: DISNEY LENS
.
👀 HYDROCOR MARINE GREY
💰 PROMO PRICE RM 22 aje!!! .
👏 POWER HARGA SAMA
📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss
📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075
.
#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #lens #dolleyelens #sayajuallens #sayajualborong #contactlens #lensmalaysia #sale #sayajualonline #bigeyes #matacantik #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens #safecare #freshcare #selesadanselamat #barbiedolleyes #murah #goodqualitylens #daarsexclusivelenscatalogue
BRAND: DISNEY LENS . 👀 HYDROCOR MARINE GREY 💰 PROMO PRICE RM 22 aje!!! . 👏 POWER HARGA SAMA 📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss 📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075 . #sayajual  #contactlensmurah  #koreanlens  #lenscantikmurah  #lens  #dolleyelens  #sayajuallens  #sayajualborong  #contactlens  #lensmalaysia  #sale  #sayajualonline  #bigeyes  #matacantik  #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens  #safecare  #freshcare  #selesadanselamat  #barbiedolleyes  #murah  #goodqualitylens  #daarsexclusivelenscatalogue 
Selamat bermeditasi hai kau para peternak ego di hati. Mari menari sendiri-sendiri. #freshcare #freshcareminyakanginaromatherapy #mixmax
#FreshCareMIX pertama di Indonesia Inhaler dan Roll on ! Bisa dihirup dan dioles. Menjadi solusi ketika kamu kurang FIT dan butuh yang FRESH !!
.
.
Jadikan #FreshCareMIX sebagai benda yang WAJIB kamu miliki, Freshy ! Karena #FreshCareMIX bakalan bikin mood kamu jadi hepi 💚

#FreshCareMIX #YangBaruDariFreshcare #freshcare #aromatheraphy #rollon #inhaler #indonesia
BRAND: DISNEY LENS
.
👀 GODDESS GREY 16mm
💰 PROMO PRICE RM 15 aje!!! .
👏 POWER HARGA SAMA
📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss
📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075
.
#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #lens #dolleyelens #sayajuallens #sayajualborong #contactlens #lensmalaysia #sale #sayajualonline #bigeyes #matacantik #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens #safecare #freshcare #selesadanselamat #barbiedolleyes #murah #goodqualitylens #daarsexclusivelenscatalogue
BRAND: DISNEY LENS . 👀 GODDESS GREY 16mm 💰 PROMO PRICE RM 15 aje!!! . 👏 POWER HARGA SAMA 📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss 📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075 . #sayajual  #contactlensmurah  #koreanlens  #lenscantikmurah  #lens  #dolleyelens  #sayajuallens  #sayajualborong  #contactlens  #lensmalaysia  #sale  #sayajualonline  #bigeyes  #matacantik  #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens  #safecare  #freshcare  #selesadanselamat  #barbiedolleyes  #murah  #goodqualitylens  #daarsexclusivelenscatalogue 
🌸YSL Yves Saint Laurent Purse🌸
.
👉RM35 exclude postage 👉Postage add rm8sm/rm12ss
👉Size 19.5 x 10cm
.
- 2 slot letak Gambar
- 10 slot kad
- Muat Handphone sebesar 5.5inci.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #yslpurse #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
🌸YSL Yves Saint Laurent Purse🌸 . 👉RM35 exclude postage 👉Postage add rm8sm/rm12ss 👉Size 19.5 x 10cm . - 2 slot letak Gambar - 10 slot kad - Muat Handphone sebesar 5.5inci. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #yslpurse  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
🌸YSL Yves Saint Laurent Purse🌸
.
👉RM35 exclude postage 👉Postage add rm8sm/rm12ss
👉Size 19.5 x 10cm
.
- 2 slot letak Gambar
- 10 slot kad
- Muat Handphone sebesar 5.5inci.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #yslpurse #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
🌸YSL Yves Saint Laurent Purse🌸 . 👉RM35 exclude postage 👉Postage add rm8sm/rm12ss 👉Size 19.5 x 10cm . - 2 slot letak Gambar - 10 slot kad - Muat Handphone sebesar 5.5inci. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #yslpurse  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
A = 2, B = 3, C = 1 @freshcareidn #FreshCareQuiz #FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch

#Repost @freshcareidn (@get_repost)
・・・
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
A = 2, B = 3, C = 1 @freshcareidn #FreshCareQuiz Â #FreshCare Â #infokuis Â #infoquiz  #freshcarematch  #Repost  @freshcareidn (@get_repost) ・・・ 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
@Regrann from @freshcareidn -  2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch - #regrann
@Regrann from @freshcareidn - 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch  - #regrann 
#Repost @freshcareidn with @repostapp
・・・
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
#Repost  @freshcareidn with @repostapp ・・・ 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
@Regranned from @freshcareidn -  Halooooo, Freshy! Waktunya #FreshCareQuiz lagi nih ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch - #regrann
@Regranned from @freshcareidn - Halooooo, Freshy! Waktunya #FreshCareQuiz  lagi nih ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch  - #regrann 
@Regrann from @freshcareidn -  2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch - #regrann
@Regrann from @freshcareidn - 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch  - #regrann 
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
@Regranned from @freshcareidn -  Halooooo, Freshy! Waktunya #FreshCareQuiz lagi nih ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
@Regranned from @freshcareidn - Halooooo, Freshy! Waktunya #FreshCareQuiz  lagi nih ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
Customer Deepavali 😂😂😂 jap lagi akak pos out. Happy Deepavali buat semua. Selamat bercuti deh. Kalau dah rezeki musim cuti pun rezeki datang. Rezeki tak pernah cuti taw. Syukur alhamdulillah. Terima kasih kerana korunk suka dengan minyak angin aromatherapy freshcare. 
#freshcare #freshcaremurah #pemborongfreshcare #pengedarfreshcare #peruncitfreshcare #rolljeefreshcare #agenttfckl #readystok #trustedseller #freshcarecheras #wangiberangin #minyakanginwangi #minyakanginaromatherapy #sayagunasayajual #halal #tiadaalkohol #gigitanserangga #lenguhbadan #sakitsendi #masukangin #senggugut #pedihhuluhati #muntah #batuk
Customer Deepavali 😂😂😂 jap lagi akak pos out. Happy Deepavali buat semua. Selamat bercuti deh. Kalau dah rezeki musim cuti pun rezeki datang. Rezeki tak pernah cuti taw. Syukur alhamdulillah. Terima kasih kerana korunk suka dengan minyak angin aromatherapy freshcare. #freshcare  #freshcaremurah  #pemborongfreshcare  #pengedarfreshcare  #peruncitfreshcare  #rolljeefreshcare  #agenttfckl  #readystok  #trustedseller  #freshcarecheras  #wangiberangin  #minyakanginwangi  #minyakanginaromatherapy  #sayagunasayajual  #halal  #tiadaalkohol  #gigitanserangga  #lenguhbadan  #sakitsendi  #masukangin  #senggugut  #pedihhuluhati  #muntah  #batuk 
#Repost @freshcareidn (@get_repost)
・・・
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
#Repost  @freshcareidn (@get_repost) ・・・ 2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz-nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰
.
.
Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤

Coba disimak dulu caranya ;

1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu.

2. Jawab pertanyaan ini dengan benar.

3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali.

4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya.

Yuk, buruan ikutan 😘
#FreshCare #infokuis #infoquiz #freshcarematch
2 hari lagi nih #FreshCareQuiz -nya ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . . Bakalan ada paket menarik untuk 10 orang pemenang. Untuk clue, Freshy bisa cek gambar dan varian di www.freshcare.co.id atau cek feed Instagram kami ya ❤ Coba disimak dulu caranya ; 1. Freshy harus follow instagram, twitter dan Like facebook @freshcareidn terlebih dahulu. 2. Jawab pertanyaan ini dengan benar. 3. Freshy hanya boleh menjawab SATU kali. 4. Aktivasi berlangsung tanggal 12 - 19 Oktober pukul 23.59 WIB ya. Yuk, buruan ikutan 😘 #FreshCare  #infokuis  #infoquiz  #freshcarematch 
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
Freshcare ni bukan untuk TERAPI MINDA JE. Tapi banyak lagi manfaat dan khasiat minyak ni taw. Bagi yang tak tahu tentang minyak berhantu nih. Meh sini akak bagi pengenalan sikit. . . 
Minyak angin aromatherapy freshcare disediakan dengan 10 jenis aromatherapy. Botol yang kemas hanya perlu Roll on sahaja di tempat yang korunk suka. . . 
Boleh membantu mengatasi migrain, selsema, batuk, kembung perut dan banyak lagi uloss. Ni akak bagi testimoni sikit. Semoga ianya dapat membantu. 
#freshcare #freshcaremurah #pemborongfreshcare #pengedarfreshcare #peruncitfreshcare #rolljeefreshcare #agenttfckl #readystok #trustedseller #freshcarecheras #wangiberangin #minyakanginwangi #minyakanginaromatherapy #sayagunasayajual #halal #tiadaalkohol #gigitanserangga #lenguhbadan #sakitsendi #masukangin #senggugut #pedihhuluhati #muntah #batuk
Freshcare ni bukan untuk TERAPI MINDA JE. Tapi banyak lagi manfaat dan khasiat minyak ni taw. Bagi yang tak tahu tentang minyak berhantu nih. Meh sini akak bagi pengenalan sikit. . . Minyak angin aromatherapy freshcare disediakan dengan 10 jenis aromatherapy. Botol yang kemas hanya perlu Roll on sahaja di tempat yang korunk suka. . . Boleh membantu mengatasi migrain, selsema, batuk, kembung perut dan banyak lagi uloss. Ni akak bagi testimoni sikit. Semoga ianya dapat membantu. #freshcare  #freshcaremurah  #pemborongfreshcare  #pengedarfreshcare  #peruncitfreshcare  #rolljeefreshcare  #agenttfckl  #readystok  #trustedseller  #freshcarecheras  #wangiberangin  #minyakanginwangi  #minyakanginaromatherapy  #sayagunasayajual  #halal  #tiadaalkohol  #gigitanserangga  #lenguhbadan  #sakitsendi  #masukangin  #senggugut  #pedihhuluhati  #muntah  #batuk 
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE .
» Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa
» Ringan & Roll On
» Wangi
» Halal & Tanpa Alkohol
» Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga.
.
👉Harga
RM10/sebotol
RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX
.
👉Postage Add RM8sm/ RM12ss.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#deepavali #cosmeticcase #cathkidston #cathkidstonbag #cathkidstonmurah #cathkidstoncase #catchkidstonmalaysia #intashopmalaysia #hipster #slingbagmurah #begtanganmalaysia #slingbag #slinghandbag #handbagmalaysia #begtanganmalaysia #regularzippurse #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #minibackpackmurah #birthdaygift #travelkit #minibackpack #purse #purseperempuan #backpack #begsekolah #begsandang #freshcare #minyakanginfreshcare
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp👉0125490160
☕Minyak Angin Aromatheraphy FRESH CARE . » Minyak Angin Moden yang mengandungi Aromatheraphy yang menyegarkan. » Mudah Dibawa » Ringan & Roll On » Wangi » Halal & Tanpa Alkohol » Berfungsi untuk meringankan pening, sakit kepala, kembung perut, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, sakit urat & gatal akibat gigitan serangga. . 👉Harga RM10/sebotol RM65/sekotak(12botol) BOLEH MIX . 👉Postage Add RM8sm/ RM12ss. . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #deepavali  #cosmeticcase  #cathkidston  #cathkidstonbag  #cathkidstonmurah  #cathkidstoncase  #catchkidstonmalaysia  #intashopmalaysia  #hipster  #slingbagmurah  #begtanganmalaysia  #slingbag  #slinghandbag  #handbagmalaysia  #begtanganmalaysia  #regularzippurse  #begtanganmurahmalaysia  #begtanganwanita  #minibackpackmurah  #birthdaygift  #travelkit  #minibackpack  #purse  #purseperempuan  #backpack  #begsekolah  #begsandang  #freshcare  #minyakanginfreshcare  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatsapp👉0125490160
BRAND: DISNEY LENS
.
👀 NOBLUK GREY 16mm
💰 PROMO PRICE RM 15 aje!!! .
👏 POWER HARGA SAMA
📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss
📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075
.
#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #lens #dolleyelens #sayajuallens #sayajualborong #contactlens #lensmalaysia #sale #sayajualonline #bigeyes #matacantik #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens #safecare #freshcare #selesadanselamat #barbiedolleyes #murah #goodqualitylens #daarsexclusivelenscatalogue
BRAND: DISNEY LENS . 👀 NOBLUK GREY 16mm 💰 PROMO PRICE RM 15 aje!!! . 👏 POWER HARGA SAMA 📮 Rm 8 sm /Rm 11 ss 📆 TAHAN 6 BLN / SANGAT SELESA ğŸ“ž BERMINAT PM/WHATSAPP 01131986075 . #sayajual  #contactlensmurah  #koreanlens  #lenscantikmurah  #lens  #dolleyelens  #sayajuallens  #sayajualborong  #contactlens  #lensmalaysia  #sale  #sayajualonline  #bigeyes  #matacantik  #freshcareori  #freshcaremurah  #sayajualfreshcaredanlens  #safecare  #freshcare  #selesadanselamat  #barbiedolleyes  #murah  #goodqualitylens  #daarsexclusivelenscatalogue 
ALHAMDULILLAH

DISEBABKAN PERMINTAAN YG TINGGI....CUST YG REPEAT ORDER....STOCK AKAK..READY STOCK YE......PAYMNT TERUS POS..... * ORDER WITH FULL PAYMNT
* BOLEH CAMPUR SETIAP PERISA

1 DOZEN FRESHCARE RM65/DOZEN
FREE POSTAGE

1 DOZEN SAFECARE RM80/DOZEN
FREE POSTAGE

PEMBORONG * FRESHCARE AROMATHERAPY * SAFECARE AROMATHERAPY 
KEGUNAAN * MGURANGKAN STRESS
* KEMBUNG PERUT - BABY
* SAKIT PERUT / SENGUGUT
* KEKEJANGAN OTOT
* SAKIT LUTUT - UTK ORG BERUSIA
* DAN BANYAK LAGI KEGUNAAN

013-3152407
013-3152407
013-3152407

#freshcare #freshcaremalaysiamurah #freshcaremalaysia #PEMBORONG #borongmurah #blouse #murahgiler #rantaupanjang #melaka #bazaar #ootd #safecare
ALHAMDULILLAH DISEBABKAN PERMINTAAN YG TINGGI....CUST YG REPEAT ORDER....STOCK AKAK..READY STOCK YE......PAYMNT TERUS POS..... * ORDER WITH FULL PAYMNT * BOLEH CAMPUR SETIAP PERISA 1 DOZEN FRESHCARE RM65/DOZEN FREE POSTAGE 1 DOZEN SAFECARE RM80/DOZEN FREE POSTAGE PEMBORONG * FRESHCARE AROMATHERAPY * SAFECARE AROMATHERAPY KEGUNAAN * MGURANGKAN STRESS * KEMBUNG PERUT - BABY * SAKIT PERUT / SENGUGUT * KEKEJANGAN OTOT * SAKIT LUTUT - UTK ORG BERUSIA * DAN BANYAK LAGI KEGUNAAN 013-3152407 013-3152407 013-3152407 #freshcare  #freshcaremalaysiamurah  #freshcaremalaysia  #PEMBORONG  #borongmurah  #blouse  #murahgiler  #rantaupanjang  #melaka  #bazaar  #ootd  #safecare