an online Instagram web viewer

#freshcare medias

Photos

FRESHCARE - Fresh Care (Minyak Angin Aromatherapy)
ㅤ
Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care
ㅤ
Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care atau fresh care minyak angin atau bisa juga disebut fresh care aromaterapi karena bisa memberikan indikasi sebagai aromatherapy yang menyegarkan untuk meringankan sakit kepala, meredakan perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, meringankan gejala flu dan lain-lain.
ㅤ
Netto : 10ml
ㅤ
Cara Pemakaian FreshCare :
ㅤ
Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya
ㅤ
Perhatian : Obat luar
ㅤ
POM QD. 101 609 191 
Harga Rp. 10.850 (75gr)
ㅤ
========================
Format order: 
Nama :
Alamat Lengkap :
(sertakan nama kelurahan/desa, kecamatan, kabupaten/kota, kode pos) 
No. Hp :
Orderan:
Ekspedisi : *Dari :  No Hp : *Harap diisi jika dropship, kosongkan jika bukan dropship. 
Kirim format order ke: 
WA : 0878 2894 5460 
#Musyafa_Herbal
#freshcare
#freshcaremurah 
#freshcarearomatherapy 
#freshcareori
#freshcareteens 
#freshcareindonesia
#freshcareminyakanginaromatherapy 
#rolljeefreshcare
#freshcareminyakangin
#botanicalfreshcare
#freshcaremix
#freshcarearomaterapi
#promosifreshcare 
#aromatherapyminyakanginfreshcare 
#freshcareminyakanginaromatheraphywangi
#freshcarerollon
#freshcarearomatheraphy
#freshcareonline
#obatmual
#obatpusing
#obatsakitkepala
#obatgatal
#obatflu
#obatbatuk
#obatflubatuk
#obatmasukangin
#obatnyerisendi
#obatnyerihaid
FRESHCARE - Fresh Care (Minyak Angin Aromatherapy) ㅤ Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care ㅤ Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care atau fresh care minyak angin atau bisa juga disebut fresh care aromaterapi karena bisa memberikan indikasi sebagai aromatherapy yang menyegarkan untuk meringankan sakit kepala, meredakan perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, meringankan gejala flu dan lain-lain. ㅤ Netto : 10ml ㅤ Cara Pemakaian FreshCare : ㅤ Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya ㅤ Perhatian : Obat luar ㅤ POM QD. 101 609 191 Harga Rp. 10.850 (75gr) ㅤ ======================== Format order: Nama : Alamat Lengkap : (sertakan nama kelurahan/desa, kecamatan, kabupaten/kota, kode pos) No. Hp : Orderan: Ekspedisi : *Dari : No Hp : *Harap diisi jika dropship, kosongkan jika bukan dropship. Kirim format order ke: WA : 0878 2894 5460 #Musyafa_Herbal  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarearomatherapy  #freshcareori  #freshcareteens  #freshcareindonesia  #freshcareminyakanginaromatherapy  #rolljeefreshcare  #freshcareminyakangin  #botanicalfreshcare  #freshcaremix  #freshcarearomaterapi  #promosifreshcare  #aromatherapyminyakanginfreshcare  #freshcareminyakanginaromatheraphywangi  #freshcarerollon  #freshcarearomatheraphy  #freshcareonline  #obatmual  #obatpusing  #obatsakitkepala  #obatgatal  #obatflu  #obatbatuk  #obatflubatuk  #obatmasukangin  #obatnyerisendi  #obatnyerihaid 
Botanicals Fresh Care Güç Kaynağı Serum ile mevsim değişikliklerinde saç dökülmlerine karşı saçlarınızda botanik kişniş bitkisinin gücünü hissedin 😍🌿 Ferah kokusuyla sizi de cezbedecek 🍃Üstelik 5 Kasım’a kadar tüm kişisel bakım ürünleri %40 indirimli 🛍 #watsonsturkiye #watsons #botanicals #freshcare
Botanicals Fresh Care Güç Kaynağı Serum ile mevsim değişikliklerinde saç dökülmlerine karşı saçlarınızda botanik kişniş bitkisinin gücünü hissedin 😍🌿 Ferah kokusuyla sizi de cezbedecek 🍃Üstelik 5 Kasım’a kadar tüm kişisel bakım ürünleri %40 indirimli 🛍 #watsonsturkiye  #watsons  #botanicals  #freshcare 
Buat admin, #FreshCare adalah salah satu barang yang selalu ada di tas, kalo kamu gimana, Freshy? :D

#FreshCareIndonesia #MinyakAromatherapy
Paling laku... Yg ni stok paling laku...
Ws/ dm untuk harga terbaik

#freshcarearomatherapy#freshcare#readystock
Alhamdulilah...walaupun penat tapi membuahkan hasil
#targetsalestercapai
#keepmovingforward
#newexperience
#freshcare
Not all that perfect without the money 😂 f*ckkk
•
•
•
#freshcare #lastweek #jalanjalan
Cuman #freshcare yang menemani 😷😷
Addio capelli SECCHI 💪🏼💪🏼
I miei capelli sono tendenzialmente molto secchi, per questo ero da tempo alla ricerca di un prodotto che fosse in grado di nutrirli senza appesantirli.
Non sapevo però se scegliere un prodotto CON oli essenziali concentrati e con formule efficaci o un prodotto SENZA siliconi, parabeni e coloranti.
Alla fine ho trovato la soluzione perfetta per me: un trattamento senza risciacquo che lascia i capelli leggeri, morbidi e nutriti, proprio come speravo.
Secondo voi cosa ho scelto?
Scorrete la gallery per scoprirlo 💪🏼😜 #botanicalsfreshcare #botanicals #adv @botanicals_freshcare
Addio capelli SECCHI 💪🏼💪🏼 I miei capelli sono tendenzialmente molto secchi, per questo ero da tempo alla ricerca di un prodotto che fosse in grado di nutrirli senza appesantirli. Non sapevo però se scegliere un prodotto CON oli essenziali concentrati e con formule efficaci o un prodotto SENZA siliconi, parabeni e coloranti. Alla fine ho trovato la soluzione perfetta per me: un trattamento senza risciacquo che lascia i capelli leggeri, morbidi e nutriti, proprio come speravo. Secondo voi cosa ho scelto? Scorrete la gallery per scoprirlo 💪🏼😜 #botanicalsfreshcare  #botanicals  #adv  @botanicals_freshcare
Une très belle découverte, la gamme #lorealbotanicals est une gamme sans silicone sans paraben, et sans colorant... 💇‍♀️💇‍♀️😻😻#loveit #lorealparis #freshcare #routine
Na compra de uma máquina de lavar roupa whirlpool oferta de um Giftset da Rituals #freshcare #oferta #ofertadenatal #eletrodomesticos #leiria #promoção #rituals #giftset
.
FRESH CARE
1 PCS RM10
3 PCS RM27 [ RM9 EACH ]
5 PCS RM40 [ RM8 EACH ]
.
#freshcare #freshcarerollon
KENAPA RAMAI YANG TAK SUKA MINYAK ANGIN AROMATHERAPY FRESHCARE Ni??!! KENAPA? KENAPA? ..
..
.. SEBAB…

1. Tak cukup 1 botol! Dari nak beli satu botol mesti terbeli lebih bila tahu harga sebenar. Tu belum cuba lagi tu… Bila dah cuba pula, pasti repeat lagi berdozen-dozen… hehe

2. Kawan2 pun berebut sama bila terbau haruman Aromatherapy dari minyak angin ni. Mana tak berebutnya bila tau ada minyak angin yang berbau wangi yang macam nak makan jer ni! Auummm! Hye hye bye bye lah bau kuat2 menusuk hidung tu! Kan dah kena beli baru lagi…

3. Sedara-mara pun minta tolong belikan sekali sebab bila mereka cuba, rasa berangin dan panas tu memang best sangat2! Sesuai sangatlah untuk mereka yang driving, traveling balik kampong. Mengantuk, lenguh2 sepanjang memandu tu boleh guna FreshCare. Yang mabuk-mabuk pun boleh! Tak pasal-pasal kena borong lagi…

4. Jadi susah nak bangun bila dah baring baik punya sambil menikmati haruman Aromatherapy yang sangat menenangkan ni… Minda pun tenang. Memang rasa fresh sangat2 lepas sapu FreshCare kat kawasan yang sakit2… terutamanya bila sakit kepala ngan sakit perut. Nyaman.... 5. Anak-anak suka sangat main minyak angin ni sebab tertarik sangat dengan botol yang kecil molek dan warna warni ni. Jadi paling kurang kena ada semua 10 jenis aroma, senang nanti kan kalau tak jumpa atau hilang dah ada simpanan. Hihi. Anak-anak pun suka pakai, jadi senang kita nak sapu pada mereka jika mereka selsema atau hidung tersumbat. Wangi wei!

6. Untung  jualan pula memang sangat memuaskan sampaikan  kakak, adik & abang pun asyik sibuk je bertanya kat mana boleh beli juga minyak angin aromatherapy FreshCare ni? Nak cuba juga... ahaks! Penangan produk laris. Dah lah HALAL & TANPA ALKOHOL… Insyallah.... 7. Kami bagi SPECIAL OFFER untuk REGULAR CUSTOMER (Ejen FreshCare)… jadi mereka terpaksa lagi beli… beli…. Dan beli lagi dengan kami… hahaha… memang thorbaik!

#stokisfreshcare #freshcareterengganu #freshcaremurah #freshcareborong #freshcaremalaysia #minyakanginaromatherapy #freshcareborongmurah #freshcare #minyakanginwangi #pemborongfreshcare
KENAPA RAMAI YANG TAK SUKA MINYAK ANGIN AROMATHERAPY FRESHCARE Ni??!! KENAPA? KENAPA? .. .. .. SEBAB… 1. Tak cukup 1 botol! Dari nak beli satu botol mesti terbeli lebih bila tahu harga sebenar. Tu belum cuba lagi tu… Bila dah cuba pula, pasti repeat lagi berdozen-dozen… hehe 2. Kawan2 pun berebut sama bila terbau haruman Aromatherapy dari minyak angin ni. Mana tak berebutnya bila tau ada minyak angin yang berbau wangi yang macam nak makan jer ni! Auummm! Hye hye bye bye lah bau kuat2 menusuk hidung tu! Kan dah kena beli baru lagi… 3. Sedara-mara pun minta tolong belikan sekali sebab bila mereka cuba, rasa berangin dan panas tu memang best sangat2! Sesuai sangatlah untuk mereka yang driving, traveling balik kampong. Mengantuk, lenguh2 sepanjang memandu tu boleh guna FreshCare. Yang mabuk-mabuk pun boleh! Tak pasal-pasal kena borong lagi… 4. Jadi susah nak bangun bila dah baring baik punya sambil menikmati haruman Aromatherapy yang sangat menenangkan ni… Minda pun tenang. Memang rasa fresh sangat2 lepas sapu FreshCare kat kawasan yang sakit2… terutamanya bila sakit kepala ngan sakit perut. Nyaman.... 5. Anak-anak suka sangat main minyak angin ni sebab tertarik sangat dengan botol yang kecil molek dan warna warni ni. Jadi paling kurang kena ada semua 10 jenis aroma, senang nanti kan kalau tak jumpa atau hilang dah ada simpanan. Hihi. Anak-anak pun suka pakai, jadi senang kita nak sapu pada mereka jika mereka selsema atau hidung tersumbat. Wangi wei! 6. Untung jualan pula memang sangat memuaskan sampaikan kakak, adik & abang pun asyik sibuk je bertanya kat mana boleh beli juga minyak angin aromatherapy FreshCare ni? Nak cuba juga... ahaks! Penangan produk laris. Dah lah HALAL & TANPA ALKOHOL… Insyallah.... 7. Kami bagi SPECIAL OFFER untuk REGULAR CUSTOMER (Ejen FreshCare)… jadi mereka terpaksa lagi beli… beli…. Dan beli lagi dengan kami… hahaha… memang thorbaik! #stokisfreshcare  #freshcareterengganu  #freshcaremurah  #freshcareborong  #freshcaremalaysia  #minyakanginaromatherapy  #freshcareborongmurah  #freshcare  #minyakanginwangi  #pemborongfreshcare 
YEAR END SALE !!
.
.
YEAR END SALE !!
.
.
Ingin dapatkan harga FRESHCARE dengan HARGA RUNTUH ?
.
.
Inilah masanya..
.
.
Kami dari Stokis Freshcare Terengganu sedang membuat harga PROMOSI 
Gila-gila murah. .
.
1-4 Dozen : RM68/Dozen 
6 Dozen : RM63/Dozen
12 Dozen : RM58/Dozen
.
.
JOM dapatkan sekarang ! Stok adalah terhad !
.
.
Promosi ini sah dari 12/12-30/12 atau sehingga stok licin sahaja!
.
.
Berminat untuk order? Klik link di bawah
www.wasap.my/60189008061

#stokisfreshcare #freshcareterengganu #freshcareborong #freshcaremurah #pemborongfreshcare #minyakanginaromatherapy #freshcare #yes #promosifreshcare #hargaruntuh #minyakanginwangi
YEAR END SALE !! . . YEAR END SALE !! . . Ingin dapatkan harga FRESHCARE dengan HARGA RUNTUH ? . . Inilah masanya.. . . Kami dari Stokis Freshcare Terengganu sedang membuat harga PROMOSI Gila-gila murah. . . 1-4 Dozen : RM68/Dozen 6 Dozen : RM63/Dozen 12 Dozen : RM58/Dozen . . JOM dapatkan sekarang ! Stok adalah terhad ! . . Promosi ini sah dari 12/12-30/12 atau sehingga stok licin sahaja! . . Berminat untuk order? Klik link di bawah www.wasap.my/60189008061 #stokisfreshcare  #freshcareterengganu  #freshcareborong  #freshcaremurah  #pemborongfreshcare  #minyakanginaromatherapy  #freshcare  #yes  #promosifreshcare  #hargaruntuh  #minyakanginwangi 
💪MINYAK ANGIN FRESHCARE AROMATHERAPY *🍃FUNGSI*
🍂meringankan sakit kepala, perut kembung, mabuk perjalanan, selesema, sengal2 dan gatal2 akibat gigitan serangga.
.
OFFER 1 BOX RM 60
Ade 12 botol

Exc pos

Pm @Whatsapp 0174434699 💕

#freshcaremurah
#freshcare #freshcaremalaysia #minyakanginaromatherapy #minyakanginfreshcare #freshcarearomatherapy #minyakanginmurah #sayajualprodukkesihatan #igshop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #kosmetikmurahmalaysia #ruangrezekihanania
💪MINYAK ANGIN FRESHCARE AROMATHERAPY *🍃FUNGSI* 🍂meringankan sakit kepala, perut kembung, mabuk perjalanan, selesema, sengal2 dan gatal2 akibat gigitan serangga. . OFFER 1 BOX RM 60 Ade 12 botol Exc pos Pm @Whatsapp 0174434699 💕 #freshcaremurah  #freshcare  #freshcaremalaysia  #minyakanginaromatherapy  #minyakanginfreshcare  #freshcarearomatherapy  #minyakanginmurah  #sayajualprodukkesihatan  #igshop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikan  #kosmetikmurahmalaysia  #ruangrezekihanania 
#Repost @adhegallery (@get_repost)
・・・
Rp15.000
.
#safecare #naturgo #maskerbibir #madudiet #maskermata
#safecaremalaysia
#safecarehere
#safecaremurah
#safecarearomatherapy
#safecarerollon#freshcare
#freshcaremurah #freshcaremalaysiamurah #safecareindonesia
#safecareasli #jualfsafecare
#safecaremalaysiamurah
#safecaremurahmalaysia
#safecaredropship
#safecareborongmalaysia .

FreshCare adalah Minyak Angin Aromatherapy dan sangat berkesan untuk mengurangkan Sakit Kepala,, Perut Kembung,, Gatal2,, Sakit Sendi,, Sengugut..
•
Minyak Angin Aromatherapy
#Repost  @adhegallery (@get_repost) ・・・ Rp15.000 . #safecare  #naturgo  #maskerbibir  #madudiet  #maskermata  #safecaremalaysia  #safecarehere  #safecaremurah  #safecarearomatherapy  #safecarerollon #freshcare  #freshcaremurah  #freshcaremalaysiamurah  #safecareindonesia  #safecareasli  #jualfsafecare  #safecaremalaysiamurah  #safecaremurahmalaysia  #safecaredropship  #safecareborongmalaysia  . FreshCare adalah Minyak Angin Aromatherapy dan sangat berkesan untuk mengurangkan Sakit Kepala,, Perut Kembung,, Gatal2,, Sakit Sendi,, Sengugut.. • Minyak Angin Aromatherapy
#Repost @adhegallery (@get_repost)
・・・
#Repost @adhegallery (@get_repost)
・・・
Rp16.000

#safecare #naturgo #maskerbibir #madudiet #maskermata
#safecaremalaysia
#safecarehere
#safecaremurah
#safecarearomatherapy
#safecarerollon#freshcare
#freshcaremurah #freshcaremalaysiamurah #safecareindonesia
#safecareasli #jualfsafecare
#safecaremalaysiamurah
#safecaremurahmalaysia
#safecaredropship
#safecareborongmalaysia
.

SafeCare Aromatherapy
10ml

Minyak angin
aromatherapy yang
terbuat dari Menthol,
Champhor dan essential
oil hadir dalam satu
kemasan mungil berbentuk
roll on yang bekerja
sebagai aromatherapy
memberikan rasa dingin
(mind and spirit) yang
menyegarkan.
Safe Care menjadi
trendsetter minyak angin
dengan aromatheraphy.
Khasiatnya mantap tapi
wanginya segar. Dikemas
dalam botol kecil dengan
model roll-on sehingga
mudah dibawa dan tidak
mudah tumpah. Sangat
praktis untuk dibawa saat
bepergian.

KHASIAT:
Minyak angin safe care
sangat cocok sekali untuk
:
Meringankan sakit kepala
Meredakan perut kembung
Masuk angin
Mabuk perjalanan
Meringankan gejala flu
Berfungsi sebagai inhaler,
tinggal buka tutupnya
dan dihirup.
ATURAN PAKAI:
Oleskan pada bagian
tubuh yang sakit
#Repost  @adhegallery (@get_repost) ・・・ #Repost  @adhegallery (@get_repost) ・・・ Rp16.000 #safecare  #naturgo  #maskerbibir  #madudiet  #maskermata  #safecaremalaysia  #safecarehere  #safecaremurah  #safecarearomatherapy  #safecarerollon #freshcare  #freshcaremurah  #freshcaremalaysiamurah  #safecareindonesia  #safecareasli  #jualfsafecare  #safecaremalaysiamurah  #safecaremurahmalaysia  #safecaredropship  #safecareborongmalaysia  . SafeCare Aromatherapy 10ml Minyak angin aromatherapy yang terbuat dari Menthol, Champhor dan essential oil hadir dalam satu kemasan mungil berbentuk roll on yang bekerja sebagai aromatherapy memberikan rasa dingin (mind and spirit) yang menyegarkan. Safe Care menjadi trendsetter minyak angin dengan aromatheraphy. Khasiatnya mantap tapi wanginya segar. Dikemas dalam botol kecil dengan model roll-on sehingga mudah dibawa dan tidak mudah tumpah. Sangat praktis untuk dibawa saat bepergian. KHASIAT: Minyak angin safe care sangat cocok sekali untuk : Meringankan sakit kepala Meredakan perut kembung Masuk angin Mabuk perjalanan Meringankan gejala flu Berfungsi sebagai inhaler, tinggal buka tutupnya dan dihirup. ATURAN PAKAI: Oleskan pada bagian tubuh yang sakit
PEK PERCUBAAN 6 JENIS WANGIAN KHAS UNTUK ANDA...
.
Penjimatan hebat sebanyak RM10 jika anda memilih pek kombo 6in1 Haruman Luqman...!!
.
PEK KOMBO 6in1 Haruman Luqman.
.
6 haruman dalam satu kotak...
-bunga qasidah 3ml
-mekar seroja 3ml
-mekar baiduri 3ml
-mekar selasih 3ml
-bunga cendrawasih 4ml
-bunga delima 4ml
.
Harga : rm58 (tak termasuk pos)
.
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #bandarseriputra #klinikikhwanputrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
PEK PERCUBAAN 6 JENIS WANGIAN KHAS UNTUK ANDA... . Penjimatan hebat sebanyak RM10 jika anda memilih pek kombo 6in1 Haruman Luqman...!! . PEK KOMBO 6in1 Haruman Luqman. . 6 haruman dalam satu kotak... -bunga qasidah 3ml -mekar seroja 3ml -mekar baiduri 3ml -mekar selasih 3ml -bunga cendrawasih 4ml -bunga delima 4ml . Harga : rm58 (tak termasuk pos) . . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #bandarseriputra  #klinikikhwanputrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
PEK PERCUBAAN 4 JENIS WANGIAN KHAS UNTUK ANDA...
.
Penjimatan hebat sebanyak RM4 jika anda memilih pek eksklusif 4in1 Haruman Luqman...!!
.
PEK EKSKLUSIF 4in1 Haruman Luqman.
.
4 haruman dalam satu kotak...
-bunga qasidah 3ml
-mekar seroja 3ml
-mekar baiduri 3ml
-mekar selasih 3ml
.
Harga : rm24 (tak termasuk pos)
.
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #bandarseriputra #klinikikhwanputrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
PEK PERCUBAAN 4 JENIS WANGIAN KHAS UNTUK ANDA... . Penjimatan hebat sebanyak RM4 jika anda memilih pek eksklusif 4in1 Haruman Luqman...!! . PEK EKSKLUSIF 4in1 Haruman Luqman. . 4 haruman dalam satu kotak... -bunga qasidah 3ml -mekar seroja 3ml -mekar baiduri 3ml -mekar selasih 3ml . Harga : rm24 (tak termasuk pos) . . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #bandarseriputra  #klinikikhwanputrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
Wangian terbaru dari Haruman Luqman..sweettt je bau nya tau..nak try jom whatsapp saya..:)
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*serious buyer boleh terus ke profile IG @zahidah.shahludin dan klik link whatsapp www.wasap.my/60132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #klinikikhwanputrajaya #putrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
Wangian terbaru dari Haruman Luqman..sweettt je bau nya tau..nak try jom whatsapp saya..:) . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *serious buyer boleh terus ke profile IG @zahidah.shahludin dan klik link whatsapp www.wasap.my/60132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #klinikikhwanputrajaya  #putrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak?
.
Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau...
Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:)
Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he..
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #klinikikhwanputrajaya #putrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak? . Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau... Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:) Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he.. . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #klinikikhwanputrajaya  #putrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak?
.
Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau...
Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:)
Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he..
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #klinikikhwanputrajaya #putrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak? . Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau... Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:) Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he.. . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #klinikikhwanputrajaya  #putrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak?
.
Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau...
Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:)
Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he..
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #klinikikhwanputrajaya #putrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak? . Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau... Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:) Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he.. . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #klinikikhwanputrajaya  #putrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak?
.
Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau...
Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:)
Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he..
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #klinikikhwanputrajaya #putrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak? . Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau... Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:) Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he.. . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #klinikikhwanputrajaya  #putrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak?
.
Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau...
Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:)
Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he..
.
.
.
~ HARUMAN LUQMAN ~
.
KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT
.
Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75
.
Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20
.
Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20
.
Special edition Bunga mutiara ~ rm20
.
Special edition nilam sari ~ rm20
.
Pek eksklusif 4in1 ~ rm24
.
Set kombo ~ rm58
.
*harga tak termsok pos
*pm/whtsapp 0132689285
*pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya
.
#harumanluqman #LQ #wangi #miniperfume #minyakwangi #perfume #halal #perubatansufi #klinikikhwanputrajaya #putrajaya #manjung #sitiawan #lekir #doorgift #hantaran #hantaranperkahwinan #shawlinstantkanak2 #shawlinstant #tudungsekolah #tudungkanak2 #tudungbaby #tudungbudak #freshcare
Kita jual sebab kita suukaaa bau minyak wangi Haruman Luqman ni. Korang nak try tak? . Haruman Luqman BUKAN inspired perfume tau... Bau nya lain daripada yang lain..unik dan yang pasti nya wangiii...:) Jom la cuba..berkenalan dengan wangian Haruman Luqman..tak kenal maka tak cinta laa..he.. . . . ~ HARUMAN LUQMAN ~ . KECIL - MURAH - WANGI - BERKHASIAT . Mekar selasih(ungu),mekar seroja(merah),mekar baiduri(hitam),bunga qasidah(biru),bunga mahkota(kuning) ~ sebotol 3ml - rm7 , sebotol 10ml - rm20 , sekotak 12 botol 3ml - rm75 . Special edition Bunga cendrawasih (hijau) ~ rm20 . Special edition Bunga delima (gold) ~ rm20 . Special edition Bunga mutiara ~ rm20 . Special edition nilam sari ~ rm20 . Pek eksklusif 4in1 ~ rm24 . Set kombo ~ rm58 . *harga tak termsok pos *pm/whtsapp 0132689285 *pembelian boleh melalui online atau walk-in ke ~ klinik ikhwan,presint 15, putrajaya . #harumanluqman  #LQ  #wangi  #miniperfume  #minyakwangi  #perfume  #halal  #perubatansufi  #klinikikhwanputrajaya  #putrajaya  #manjung  #sitiawan  #lekir  #doorgift  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #shawlinstantkanak2  #shawlinstant  #tudungsekolah  #tudungkanak2  #tudungbaby  #tudungbudak  #freshcare 
ALHAMDULILLAH

24 DOZEN FRESHCARE
SERENDAH RM4*.**/DOZEN FREE POSTAGE = POSLAJU
JIMAT BANYAK UTK YG NAK BERNIAGA

HARGA RUNCT
1 DOZEN FRESHCARE RM65/DOZEN
FREE POSTAGE

PEMBORONG * FRESHCARE AROMATHERAPY * SAFECARE AROMATHERAPY 
KEGUNAAN * MGURANGKAN STRESS
* KEMBUNG PERUT - BABY
* SAKIT PERUT / SENGUGUT
* KEKEJANGAN OTOT
* SAKIT LUTUT - UTK ORG BERUSIA
* DAN BANYAK LAGI KEGUNAAN

013-3152407
013-3152407
013-3152407

#freshcare #freshcaremalaysiamurah #freshcaremalaysia #PEMBORONG #borongmurah #blouse #murahgiler #rantaupanjang #melaka #bazaar #ootd #safecare #freshcareborong
ALHAMDULILLAH 24 DOZEN FRESHCARE SERENDAH RM4*.**/DOZEN FREE POSTAGE = POSLAJU JIMAT BANYAK UTK YG NAK BERNIAGA HARGA RUNCT 1 DOZEN FRESHCARE RM65/DOZEN FREE POSTAGE PEMBORONG * FRESHCARE AROMATHERAPY * SAFECARE AROMATHERAPY KEGUNAAN * MGURANGKAN STRESS * KEMBUNG PERUT - BABY * SAKIT PERUT / SENGUGUT * KEKEJANGAN OTOT * SAKIT LUTUT - UTK ORG BERUSIA * DAN BANYAK LAGI KEGUNAAN 013-3152407 013-3152407 013-3152407 #freshcare  #freshcaremalaysiamurah  #freshcaremalaysia  #PEMBORONG  #borongmurah  #blouse  #murahgiler  #rantaupanjang  #melaka  #bazaar  #ootd  #safecare  #freshcareborong 
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥

FRESHCARE AROMATHERAPY
_Minyak Angin Roll On 10 Choices_
◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on
◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin
◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing
◎ For external use only

Aromas:
🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler

1 bottle = RM6 ONLY
12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE

Can mix aromas
The cheapest in the market
WS 0192224356. Link on bio 📲

Limited items left. Grab yours now. ⏱

Now is the time to be healthy with healthy choices.

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm52 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥 FRESHCARE AROMATHERAPY _Minyak Angin Roll On 10 Choices_ ◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on ◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin ◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing ◎ For external use only Aromas: 🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler 1 bottle = RM6 ONLY 12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE Can mix aromas The cheapest in the market WS 0192224356. Link on bio 📲 Limited items left. Grab yours now. ⏱ Now is the time to be healthy with healthy choices. Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm52  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥

FRESHCARE AROMATHERAPY
_Minyak Angin Roll On 10 Choices_
◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on
◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin
◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing
◎ For external use only

Aromas:
🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler

1 bottle = RM6 ONLY
12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE

Can mix aromas
The cheapest in the market
WS 0192224356. Link on bio 📲

Limited items left. Grab yours now. ⏱

Now is the time to be healthy with healthy choices.

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm52 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥 FRESHCARE AROMATHERAPY _Minyak Angin Roll On 10 Choices_ ◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on ◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin ◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing ◎ For external use only Aromas: 🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler 1 bottle = RM6 ONLY 12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE Can mix aromas The cheapest in the market WS 0192224356. Link on bio 📲 Limited items left. Grab yours now. ⏱ Now is the time to be healthy with healthy choices. Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm52  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥

FRESHCARE AROMATHERAPY
_Minyak Angin Roll On 10 Choices_
◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on
◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin
◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing
◎ For external use only

Aromas:
🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler

1 bottle = RM6 ONLY
12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE

Can mix aromas
The cheapest in the market
WS 0192224356. Link on bio 📲

Limited items left. Grab yours now. ⏱

Now is the time to be healthy with healthy choices.

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm52 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥 FRESHCARE AROMATHERAPY _Minyak Angin Roll On 10 Choices_ ◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on ◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin ◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing ◎ For external use only Aromas: 🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler 1 bottle = RM6 ONLY 12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE Can mix aromas The cheapest in the market WS 0192224356. Link on bio 📲 Limited items left. Grab yours now. ⏱ Now is the time to be healthy with healthy choices. Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm52  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥

FRESHCARE AROMATHERAPY
_Minyak Angin Roll On 10 Choices_
◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on
◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin
◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing
◎ For external use only

Aromas:
🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler

1 bottle = RM6 ONLY
12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE

Can mix aromas
The cheapest in the market
WS 0192224356. Link on bio 📲

Limited items left. Grab yours now. ⏱

Now is the time to be healthy with healthy choices.

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm52 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥 FRESHCARE AROMATHERAPY _Minyak Angin Roll On 10 Choices_ ◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on ◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin ◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing ◎ For external use only Aromas: 🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler 1 bottle = RM6 ONLY 12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE Can mix aromas The cheapest in the market WS 0192224356. Link on bio 📲 Limited items left. Grab yours now. ⏱ Now is the time to be healthy with healthy choices. Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm52  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥

FRESHCARE AROMATHERAPY
_Minyak Angin Roll On 10 Choices_
◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on
◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin
◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing
◎ For external use only

Aromas:
🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler

1 bottle = RM6 ONLY
12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE

Can mix aromas
The cheapest in the market
WS 0192224356. Link on bio 📲

Limited items left. Grab yours now. ⏱

Now is the time to be healthy with healthy choices.

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm52 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥 FRESHCARE AROMATHERAPY _Minyak Angin Roll On 10 Choices_ ◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on ◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin ◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing ◎ For external use only Aromas: 🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler 1 bottle = RM6 ONLY 12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE Can mix aromas The cheapest in the market WS 0192224356. Link on bio 📲 Limited items left. Grab yours now. ⏱ Now is the time to be healthy with healthy choices. Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm52  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥

FRESHCARE AROMATHERAPY
_Minyak Angin Roll On 10 Choices_
◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on
◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin
◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing
◎ For external use only

Aromas:
🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler

1 bottle = RM6 ONLY
12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE

Can mix aromas
The cheapest in the market
WS 0192224356. Link on bio 📲

Limited items left. Grab yours now. ⏱

Now is the time to be healthy with healthy choices.

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm52 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Y. E. S. S. Year End Super Sale🔥 FRESHCARE AROMATHERAPY _Minyak Angin Roll On 10 Choices_ ◎ Refreshing and invigorating aromatherapy roll on ◎ Refreshing the mind, comforting the body and soothing the skin ◎ Relieves headache, flatulence, motion sickness, itchiness from insect bites and refreshing ◎ For external use only Aromas: 🍋Citrus 🍷Lavender 🔥Strong 🏃Sports 🌿Green tea 🍇Splash fruity 🌳Sandal wood 🍬Bubble gum 🍒Happy cherry 🍑Passion fruit 🍋Freshcare inhaler 1 bottle = RM6 ONLY 12 bottles (1 dozen) = RM60 FREE POSTAGE Can mix aromas The cheapest in the market WS 0192224356. Link on bio 📲 Limited items left. Grab yours now. ⏱ Now is the time to be healthy with healthy choices. Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm52  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
ANDA MENGALAMI MASALAH INI?

ü Sengal- sengal badan?

ü Sakit kepala dan stress?

ü Gigitan serangga?

ü Mabuk, mengantuk dan stress ketika perjalanan?

ü Sakit dan kembung perut/ senggugut?

FreshCare, Minyak Angin Aromatherapy, merupakan minyak angin modern yang mengandung aromatherapy yang menyegarkan yang sesuai untuk segenap lapisan umur.

FreshCare dikemas dalam bentuk botol roll on yang senang dibawa dan tidak mudah tumpah.

Mengandungi LAVENDER Essential oil. LAVENDER mempunyai ciri antidepressant, menenangkan serta mengembalikan keseimbangan tubuh, .

Komposisi: § Menthol 20% § Camphor 4% § Essential oil 6% § Olive Virgin Oil 19% § Base ad 100% *Dapatkan FreshCare hari ini!!
#UUM #freshcare #minyakangin
ANDA MENGALAMI MASALAH INI? ü Sengal- sengal badan? ü Sakit kepala dan stress? ü Gigitan serangga? ü Mabuk, mengantuk dan stress ketika perjalanan? ü Sakit dan kembung perut/ senggugut? FreshCare, Minyak Angin Aromatherapy, merupakan minyak angin modern yang mengandung aromatherapy yang menyegarkan yang sesuai untuk segenap lapisan umur. FreshCare dikemas dalam bentuk botol roll on yang senang dibawa dan tidak mudah tumpah. Mengandungi LAVENDER Essential oil. LAVENDER mempunyai ciri antidepressant, menenangkan serta mengembalikan keseimbangan tubuh, . Komposisi: § Menthol 20% § Camphor 4% § Essential oil 6% § Olive Virgin Oil 19% § Base ad 100% *Dapatkan FreshCare hari ini!! #UUM  #freshcare  #minyakangin 
PROMOSI MINYAK ANGIN FRESHCARE!💕💕
.
Sempena hujung tahun sis nak bagi harga promosi.sementara stok masih ada tauu
.
Macam x percaya sebotol (10ml) RM5 sahaja!😱
.
Eh kejap sis nak bagi harga promosi mula niaga ni
.
.
.
Beli 1 dozen ke atas dapat harga RM60 sahaja!😱
.
wowww jom cepat order sebelum stok lesap
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
019-7913692.😍
.
#freshcare #batupahat #johor #johorbahru #viral #fattzura #minyakangin #minyakanginwangi
PROMOSI MINYAK ANGIN FRESHCARE!💕💕 . Sempena hujung tahun sis nak bagi harga promosi.sementara stok masih ada tauu . Macam x percaya sebotol (10ml) RM5 sahaja!😱 . Eh kejap sis nak bagi harga promosi mula niaga ni . . . Beli 1 dozen ke atas dapat harga RM60 sahaja!😱 . wowww jom cepat order sebelum stok lesap . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . 019-7913692.😍 . #freshcare  #batupahat  #johor  #johorbahru  #viral  #fattzura  #minyakangin  #minyakanginwangi 
Mama sekalian....
Tau tak ni?? Kalau Mama orderkan #saracarebabybalm untuk kawan2, Mama akan dapat komisen RM5 seunit tau. .
Kalau sehari dapat 3 orang, boleh dah RM15 tu. Aishh... musim hujan ni.. ramai tau jadi mangsa nyamuk.... Jom la bantu dorang ngan #balmantinyamuk ni. Sambil bantu orang, sambil bantu poket sendiri. Ahaks! .
Macam budak ni la.. kegilaan nyamuk2. Pastu suka tak pakai baju... saje cari penyakit. Main bola sangat la kite ni.... 😅

Boleh cari #sarangersbbalm di whatsapp 0132739823 atau klik link di bawah 
www.wasap.my/60132739823/balm

#saracarebabyoil #safecare #tolakangincare #freshcaremix #saraCareBabyBalm #saracare #freshcare #minyakanginaromatherapy #minyakanginwangi #wangiberangin #tokeyminyakangin
Mama sekalian.... Tau tak ni?? Kalau Mama orderkan #saracarebabybalm  untuk kawan2, Mama akan dapat komisen RM5 seunit tau. . Kalau sehari dapat 3 orang, boleh dah RM15 tu. Aishh... musim hujan ni.. ramai tau jadi mangsa nyamuk.... Jom la bantu dorang ngan #balmantinyamuk  ni. Sambil bantu orang, sambil bantu poket sendiri. Ahaks! . Macam budak ni la.. kegilaan nyamuk2. Pastu suka tak pakai baju... saje cari penyakit. Main bola sangat la kite ni.... 😅 Boleh cari #sarangersbbalm  di whatsapp 0132739823 atau klik link di bawah www.wasap.my/60132739823/balm #saracarebabyoil  #safecare  #tolakangincare  #freshcaremix  #saraCareBabyBalm  #saracare  #freshcare  #minyakanginaromatherapy  #minyakanginwangi  #wangiberangin  #tokeyminyakangin 
DICIEMBRE CON D DESCUENTOS. Continúa aprovechando los descuentos desde el 20% en toda nuestra línea de cosmética unisex 100% natural y orgánica. ¡Apothecary, lo natural de verse bien! 🍃
.
😉 @Apothecary.EC es un producto de Smart Remedy.
.
 Encuéntranos en: @aromasyrecuerdos, @glossbeautyshop, @fulgore_ec, @mariposagiftshop, @freelifeecuador, @unitystores, @biomarket_ec y @pharmacys_ec.
.
Tambien encuéntranos en Supermaxi y Megamaxi de estos centros comerciales: @supermaxiecuador, @malldelsol_ec, @malldelsur, @malldelpacifico, @ccelrecreo, @condadoshopping, @sanluisshopping y @scalashopping.
.
Y, puedes comprar a través de DShop, nuestra tienda virtual: https://apothecary.dshop.ec/
.
.
.
#lonaturaldeversebien #crueltyfree #beautiful #cosmetic #fashion #freshcare #minerals #naturalbeauty #naturalproducts #cleanbeauty #usdaorganic #healthy #saludable #sinalcohol #sinparabenos #sincolorantes #sintriclosan #glutenfree #singluten #alocholfree #alcoholfree #allergysafe #parabenfree #certifiedorganic #toxicfreebeauty #healthyliving #nontoxicbeauty
DICIEMBRE CON D DESCUENTOS. Continúa aprovechando los descuentos desde el 20% en toda nuestra línea de cosmética unisex 100% natural y orgánica. ¡Apothecary, lo natural de verse bien! 🍃 . 😉 @Apothecary.EC es un producto de Smart Remedy. . Encuéntranos en: @aromasyrecuerdos, @glossbeautyshop, @fulgore_ec, @mariposagiftshop, @freelifeecuador, @unitystores, @biomarket_ec y @pharmacys_ec. . Tambien encuéntranos en Supermaxi y Megamaxi de estos centros comerciales: @supermaxiecuador, @malldelsol_ec, @malldelsur, @malldelpacifico, @ccelrecreo, @condadoshopping, @sanluisshopping y @scalashopping. . Y, puedes comprar a través de DShop, nuestra tienda virtual: https://apothecary.dshop.ec/ . . . #lonaturaldeversebien  #crueltyfree  #beautiful  #cosmetic  #fashion  #freshcare  #minerals  #naturalbeauty  #naturalproducts  #cleanbeauty  #usdaorganic  #healthy  #saludable  #sinalcohol  #sinparabenos  #sincolorantes  #sintriclosan  #glutenfree  #singluten  #alocholfree  #alcoholfree  #allergysafe  #parabenfree  #certifiedorganic  #toxicfreebeauty  #healthyliving  #nontoxicbeauty 
fresh care aromatherapy
murah murah je! sy pengguna fresh care dan sy jual fresh care! aroma strong sgt best tau... bau pn rasa nyaman..best sgt!! jom baca kegunaan fresh care nii...
. 
fresh care aromatherapy berkesan utk
-mengurangkan sakit kepala
-menghilangkan pening kepala
-kembung perut dan angin
-menghilangkan rasa loya
-mabuk ketika dalam perjalanan
-lenguh dan sengal2 sendi badan
-bersaiz kecil dan mudah dibawa
. 
1botol : rm7.50 sahaja...
1 dozen (12 botol) : rm59 sahaja
(boleh campur)
. 
whatsapp 0136248471 
#freshcaremurah #freshcare #freshcaremalaysia #freshcarearomatherapy #minyakaromaterapi #minyakaromatherapy #sayajualfreshcare #pening #sakitkepala #loya #mabuk #lenguhkaki #lenguhbadan #senggugut #peningkepala #cantik #kurus #kembungperut #perutkembung #hargamurah #sayajualborong #freshcareborong #jombeli #muntah #senggugutteruk #minyakangin - #regrann
fresh care aromatherapy murah murah je! sy pengguna fresh care dan sy jual fresh care! aroma strong sgt best tau... bau pn rasa nyaman..best sgt!! jom baca kegunaan fresh care nii... . fresh care aromatherapy berkesan utk -mengurangkan sakit kepala -menghilangkan pening kepala -kembung perut dan angin -menghilangkan rasa loya -mabuk ketika dalam perjalanan -lenguh dan sengal2 sendi badan -bersaiz kecil dan mudah dibawa . 1botol : rm7.50 sahaja... 1 dozen (12 botol) : rm59 sahaja (boleh campur) . whatsapp 0136248471 #freshcaremurah  #freshcare  #freshcaremalaysia  #freshcarearomatherapy  #minyakaromaterapi  #minyakaromatherapy  #sayajualfreshcare  #pening  #sakitkepala  #loya  #mabuk  #lenguhkaki  #lenguhbadan  #senggugut  #peningkepala  #cantik  #kurus  #kembungperut  #perutkembung  #hargamurah  #sayajualborong  #freshcareborong  #jombeli  #muntah  #senggugutteruk  #minyakangin  - #regrann 
https://lounge.loreal-paris.de/botanicals-fresh-care/botanicals-unsere-botanischen-haarpflege-produkte/saflorblueten-reihe/

@botanicals_freshcare 👌👍 @lorial_paris

#botanicals #freshcare  #lorialparis
https://lounge.loreal-paris.de/botanicals-fresh-care/botanicals-unsere-botanischen-haarpflege-produkte/saflorblueten-reihe/ @botanicals_freshcare 👌👍 @lorial_paris #botanicals  #freshcare  #lorialparis 
Zahin akhirnya berjaya juga jual minyak angin aromatheraphy FreshCare kepada abam polis di PWTC.. #

Terima kasih byk kepada abam polis yg sudi bergambar bersama kami di KembangFreshcare!! 👍😄👍
#

#PAU2017
#minyakanginaromatherapy
#kajang
#belionline
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#bandarbarubangi
#freshcare
#freshcaremalaysia
#freshcarearomatherapy
Zahin bersama dengan pelakon veteran tanahair - Mahmud Ali Bashah, yg juga pengguna tegar minyak angin aromatheraphy FreshCare 
# 👍😄👍
#

#PAU2017
#minyakanginaromatherapy
#kajang
#belionline
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#bandarbarubangi
#freshcare
#freshcaremalaysia
#freshcarearomatherapy
Terima kasih banyak kepada Dato' Sri Ismail Sabri bin Yaakob yg merupakan seorang Menteri Kabinet dari Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah kerana sudi singgah di Booth kami dan mencuba minyak angin aromatheraphy FreshCare
#

Terima kasih tak terhingga sbb sudi layan Zahin terangkan ttg cara pakai minyak angin aromatheraphy FreshCare 👍😄👍
#

#PAU2017
#minyakanginaromatherapy
#kajang
#belionline
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#bandarbarubangi
#freshcare
#freshcaremalaysia
#freshcarearomatherapy
Terima kasih banyak kepada Dato' Sri Ismail Sabri bin Yaakob yg merupakan seorang Menteri Kabinet dari Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah kerana sudi singgah di Booth kami dan mencuba minyak angin aromatheraphy FreshCare # Terima kasih tak terhingga sbb sudi layan Zahin terangkan ttg cara pakai minyak angin aromatheraphy FreshCare 👍😄👍 # #PAU2017  #minyakanginaromatherapy  #kajang  #belionline  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #bandarbarubangi  #freshcare  #freshcaremalaysia  #freshcarearomatherapy 
Terima kasih banyak kepada Dato' Sri Ismail Sabri bin Yaakob yg merupakan seorang Menteri Kabinet dari Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah kerana sudi singgah di Booth kami dan mencuba minyak angin aromatheraphy FreshCare
#

Zahin kena peluk dh mcm cucu sendiri dh.. Hehehe.. Dato mmg sporting sgt2!! 👍😄👍
#

#PAU2017
#minyakanginaromatherapy
#kajang
#belionline
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#bandarbarubangi
#freshcare
#freshcaremalaysia
#freshcarearomatherapy
Terima kasih banyak kepada Dato' Sri Ismail Sabri bin Yaakob yg merupakan seorang Menteri Kabinet dari Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah kerana sudi singgah di Booth kami dan mencuba minyak angin aromatheraphy FreshCare # Zahin kena peluk dh mcm cucu sendiri dh.. Hehehe.. Dato mmg sporting sgt2!! 👍😄👍 # #PAU2017  #minyakanginaromatherapy  #kajang  #belionline  #kembangfreshcare  #sakitkepala  #pening  #freshcareonline  #bandarbarubangi  #freshcare  #freshcaremalaysia  #freshcarearomatherapy 
Terima kasih banyak kepada Dato' Sri Ismail Sabri bin Yaakob yg merupakan seorang Menteri Kabinet dari Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah kerana sudi singgah di Booth kami dan mencuba minyak angin aromatheraphy FreshCare
#

Dato mmg sporting sgt2!! 👍😄👍
#

#PAU2017
#minyakanginaromatherapy
#kajang
#belionline
#kembangfreshcare
#sakitkepala
#pening
#freshcareonline
#bandarbarubangi
#freshcare
#freshcaremalaysia
#freshcarearomatherapy
Merci @lorealmakeup et @lorealhair 
À découvrir sur le blog @premiere_fois_maman ----- #botanicals #freshcare #botanicalsfreshcare #merciloreal #parcequejelevautbien
Ingin kn pipi yg merah dan comel seperti Apple? 😍 WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
Ingin kn pipi yg merah dan comel seperti Apple? 😍 WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
Eye-shadow yg berkualiti serta tahan lama selapas digunakan.. Cubalah sekrg WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
Eye-shadow yg berkualiti serta tahan lama selapas digunakan.. Cubalah sekrg WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
Pilih lah.. Warna kegemaran anda... 😉 WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
Pilih lah.. Warna kegemaran anda... 😉 WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
.
Bosan ke asyik² bau minyak angin yang sama , okeyy jangan bimbang dah sebab dengan ada nya freshcare ni korang mesti takkan bosan dah dengan bau² y ada sebab semua 10 bau ni best² belaka 🍒🍊🍋☀👞⚽🌿🌷🍇🍬
.
Serius memang bestt giler , tak tipu langsung .. Tak caye ?? Try la dulu , sy jamin korang akan repeat order 💞😉
.
Minyak angin freshcare 🌸
😘Dicipta dengan aroma yang sangat menenangkan dan menyegarkan minda dan tubuh anda.
😘Membantu mengurangkan sakit kepala, stress, sakit-sakit otot, mabuk dalam perjalanan, kembung perut  dan sebagainya
.
1-7 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos 💕
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕
.
Whatsapp 0199261935 sekarang !!
/ tekan je link kat bio ..😉
.
#minyakangin #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #minyakkayuputih #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #minyakanginborong #freshcareborong #safecareborong
. Bosan ke asyik² bau minyak angin yang sama , okeyy jangan bimbang dah sebab dengan ada nya freshcare ni korang mesti takkan bosan dah dengan bau² y ada sebab semua 10 bau ni best² belaka 🍒🍊🍋☀👞⚽🌿🌷🍇🍬 . Serius memang bestt giler , tak tipu langsung .. Tak caye ?? Try la dulu , sy jamin korang akan repeat order 💞😉 . Minyak angin freshcare 🌸 😘Dicipta dengan aroma yang sangat menenangkan dan menyegarkan minda dan tubuh anda. 😘Membantu mengurangkan sakit kepala, stress, sakit-sakit otot, mabuk dalam perjalanan, kembung perut  dan sebagainya . 1-7 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos 💕 . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕 . Whatsapp 0199261935 sekarang !! / tekan je link kat bio ..😉 . #minyakangin  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #minyakkayuputih  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #minyakanginborong  #freshcareborong  #safecareborong 
.
Bosan ke asyik² bau minyak angin yang sama , okeyy jangan bimbang dah sebab dengan ada nya freshcare ni korang mesti takkan bosan dah dengan bau² y ada sebab semua 10 bau ni best² belaka 🍒🍊🍋☀👞⚽🌿🌷🍇🍬
.
Serius memang bestt giler , tak tipu langsung .. Tak caye ?? Try la dulu , sy jamin korang akan repeat order 💞😉
.
Minyak angin freshcare 🌸
😘Dicipta dengan aroma yang sangat menenangkan dan menyegarkan minda dan tubuh anda.
😘Membantu mengurangkan sakit kepala, stress, sakit-sakit otot, mabuk dalam perjalanan, kembung perut  dan sebagainya
.
1-7 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos 💕
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕
.
Whatsapp 0199261935 sekarang !!
/ tekan je link kat bio ..😉
.
#minyakangin #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #minyakkayuputih #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #minyakanginborong #freshcareborong #safecareborong
. Bosan ke asyik² bau minyak angin yang sama , okeyy jangan bimbang dah sebab dengan ada nya freshcare ni korang mesti takkan bosan dah dengan bau² y ada sebab semua 10 bau ni best² belaka 🍒🍊🍋☀👞⚽🌿🌷🍇🍬 . Serius memang bestt giler , tak tipu langsung .. Tak caye ?? Try la dulu , sy jamin korang akan repeat order 💞😉 . Minyak angin freshcare 🌸 😘Dicipta dengan aroma yang sangat menenangkan dan menyegarkan minda dan tubuh anda. 😘Membantu mengurangkan sakit kepala, stress, sakit-sakit otot, mabuk dalam perjalanan, kembung perut  dan sebagainya . 1-7 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos 💕 . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕 . Whatsapp 0199261935 sekarang !! / tekan je link kat bio ..😉 . #minyakangin  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #minyakkayuputih  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #minyakanginborong  #freshcareborong  #safecareborong 
.
Bosan ke asyik² bau minyak angin yang sama , okeyy jangan bimbang dah sebab dengan ada nya freshcare ni korang mesti takkan bosan dah dengan bau² y ada sebab semua 10 bau ni best² belaka 🍒🍊🍋☀👞⚽🌿🌷🍇🍬
.
Serius memang bestt giler , tak tipu langsung .. Tak caye ?? Try la dulu , sy jamin korang akan repeat order 💞😉
.
Minyak angin freshcare 🌸
😘Dicipta dengan aroma yang sangat menenangkan dan menyegarkan minda dan tubuh anda.
😘Membantu mengurangkan sakit kepala, stress, sakit-sakit otot, mabuk dalam perjalanan, kembung perut  dan sebagainya
.
1-7 botol
= Rm8 sebotol exc pos
= Pos rm8
.
7 botol ke atas
= Rm7 sebotol free pos 💕
.
Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕
.
Whatsapp 0199261935 sekarang !!
/ tekan je link kat bio ..😉
.
#minyakangin #minyakanginsafecare #minyakanginsafecarearomaterapi #safecare #minyakkayuputih #safecarearomaterapi #minyakanginaromaterapi #minyakanginwangi #minyakanginmurah #freshcare #minyakanginfreshcare #freshcarearomaterapi #minyakanginfreshcarearomaterapi #minyakanginmalaysia #minyakanginborong #freshcareborong #safecareborong
. Bosan ke asyik² bau minyak angin yang sama , okeyy jangan bimbang dah sebab dengan ada nya freshcare ni korang mesti takkan bosan dah dengan bau² y ada sebab semua 10 bau ni best² belaka 🍒🍊🍋☀👞⚽🌿🌷🍇🍬 . Serius memang bestt giler , tak tipu langsung .. Tak caye ?? Try la dulu , sy jamin korang akan repeat order 💞😉 . Minyak angin freshcare 🌸 😘Dicipta dengan aroma yang sangat menenangkan dan menyegarkan minda dan tubuh anda. 😘Membantu mengurangkan sakit kepala, stress, sakit-sakit otot, mabuk dalam perjalanan, kembung perut  dan sebagainya . 1-7 botol = Rm8 sebotol exc pos = Pos rm8 . 7 botol ke atas = Rm7 sebotol free pos 💕 . Sedozen (12 botol) = Rm65 sedozen free pos 💕 . Whatsapp 0199261935 sekarang !! / tekan je link kat bio ..😉 . #minyakangin  #minyakanginsafecare  #minyakanginsafecarearomaterapi  #safecare  #minyakkayuputih  #safecarearomaterapi  #minyakanginaromaterapi  #minyakanginwangi  #minyakanginmurah  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #freshcarearomaterapi  #minyakanginfreshcarearomaterapi  #minyakanginmalaysia  #minyakanginborong  #freshcareborong  #safecareborong 
.
Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝
.
😩SAKIT KEPALA & STRESS😵
.
💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​
💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
🍇 Splash fruity
🌸 Lavender
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕
.
💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh?
💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?
💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan.
🍬 Bubble Gum
🍊 Passion Fruit
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣
.
💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!
💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.
🍋 Citrus
🌿 Green Tea
🍒 Cherry
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
🐜GIGITAN SERANGGA🐝
.
💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk.
Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang!
🌸Lavender
👞Sandalwood
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😦SENGAL-SENGAL BADAN😰
.
💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran .
💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar .
⚽ Sports
☀ Hot Strong
.
Ws me 0199261935
.
#minyakangin #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakanginaromatheraphy #safecare #minyakanginsafecare #aromatheraphy #hargaborong #jualanmurah #wangi
. Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝 . 😩SAKIT KEPALA & STRESS😵 . 💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​ 💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. 🍇 Splash fruity 🌸 Lavender . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕 . 💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh? 💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan? 💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan. 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion Fruit . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣 . 💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! 💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. 🍋 Citrus 🌿 Green Tea 🍒 Cherry . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 🐜GIGITAN SERANGGA🐝 . 💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk. Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang! 🌸Lavender 👞Sandalwood . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😦SENGAL-SENGAL BADAN😰 . 💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran . 💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar . ⚽ Sports ☀ Hot Strong . Ws me 0199261935 . #minyakangin  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakanginaromatheraphy  #safecare  #minyakanginsafecare  #aromatheraphy  #hargaborong  #jualanmurah  #wangi 
.
Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝
.
😩SAKIT KEPALA & STRESS😵
.
💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​
💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
🍇 Splash fruity
🌸 Lavender
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕
.
💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh?
💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?
💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan.
🍬 Bubble Gum
🍊 Passion Fruit
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣
.
💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!
💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.
🍋 Citrus
🌿 Green Tea
🍒 Cherry
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
🐜GIGITAN SERANGGA🐝
.
💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk.
Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang!
🌸Lavender
👞Sandalwood
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😦SENGAL-SENGAL BADAN😰
.
💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran .
💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar .
⚽ Sports
☀ Hot Strong
.
Ws me 0199261935
.
#minyakangin #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakanginaromatheraphy #safecare #minyakanginsafecare #aromatheraphy #hargaborong #jualanmurah #wangi
. Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝 . 😩SAKIT KEPALA & STRESS😵 . 💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​ 💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. 🍇 Splash fruity 🌸 Lavender . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕 . 💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh? 💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan? 💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan. 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion Fruit . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣 . 💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! 💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. 🍋 Citrus 🌿 Green Tea 🍒 Cherry . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 🐜GIGITAN SERANGGA🐝 . 💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk. Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang! 🌸Lavender 👞Sandalwood . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😦SENGAL-SENGAL BADAN😰 . 💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran . 💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar . ⚽ Sports ☀ Hot Strong . Ws me 0199261935 . #minyakangin  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakanginaromatheraphy  #safecare  #minyakanginsafecare  #aromatheraphy  #hargaborong  #jualanmurah  #wangi 
.
Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝
.
😩SAKIT KEPALA & STRESS😵
.
💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​
💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan.
🍇 Splash fruity
🌸 Lavender
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕
.
💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh?
💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?
💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan.
🍬 Bubble Gum
🍊 Passion Fruit
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣
.
💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!
💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.
🍋 Citrus
🌿 Green Tea
🍒 Cherry
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
🐜GIGITAN SERANGGA🐝
.
💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk.
Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang!
🌸Lavender
👞Sandalwood
.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
.
😦SENGAL-SENGAL BADAN😰
.
💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran .
💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar .
⚽ Sports
☀ Hot Strong
.
Ws me 0199261935
.
#minyakangin #freshcare #minyakanginfreshcare #minyakanginaromatheraphy #safecare #minyakanginsafecare #aromatheraphy #hargaborong #jualanmurah #wangi
. Recommended minyak angin freshcare aromatheraphy 🐝 . 😩SAKIT KEPALA & STRESS😵 . 💗Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​ 💗Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. 🍇 Splash fruity 🌸 Lavender . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😯MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN😕 . 💗Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh? 💗Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan? 💗FreshCare adalah pilihan terbaik anda! Peneman setia anda sepanjang perjalanan. 🍬 Bubble Gum 🍊 Passion Fruit . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😢SAKIT & KEMBUNG PERUT / SENGGUGUT😣 . 💗Mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya! 💗Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa. 🍋 Citrus 🌿 Green Tea 🍒 Cherry . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 🐜GIGITAN SERANGGA🐝 . 💗Boleh membantu melegakan kegatalan akibat dari gigitan serangga seperti nyamuk. Hanya sedikit sapuan dan kegatalan hilang! 🌸Lavender 👞Sandalwood . 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 . 😦SENGAL-SENGAL BADAN😰 . 💗Sering sakit² dan sengal² badan , sesuai utk golongan veteran . 💗Merasa segar dan nyaman bila melakukakan aktiviti luar . ⚽ Sports ☀ Hot Strong . Ws me 0199261935 . #minyakangin  #freshcare  #minyakanginfreshcare  #minyakanginaromatheraphy  #safecare  #minyakanginsafecare  #aromatheraphy  #hargaborong  #jualanmurah  #wangi 
Want to try something new? Try  make up fixing spray..!! 😆😆😆hasil nya mmg terbaik... 😉😄stok nya terhad... Sesiapa yg berminat WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
Want to try something new? Try make up fixing spray..!! 😆😆😆hasil nya mmg terbaik... 😉😄stok nya terhad... Sesiapa yg berminat WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
💘 Cadangan penggunaan Freshcare:

1. Migrain, Sakit Kepala dan Stress:
🍷Lavender 🍇Splash fruity

2. Sakit otot dan sengal-sengal sendi:
🔥Strong 🏃Sports

3. Mudah Mabuk, Mengantuk:
🍷Lavender 🍬Bubble gum 🍑Passion fruit

4. Senggugut, Sakit dan Kembung Perut:
🍋Citrus 🌿Green tea 🍒Happy cherry

5. Gigitan Serangga, Nyamuk dan Gatal-gatal Ringan:
🍷Lavender 🌳Sandal wood

6. Gejala Selsema:
🍋Citrus 🍷Lavender 🌿Green tea

1 botol = RM6 SAHAJA!
12 botol (1 dozen) = RM52 SAHAJA!

Postage tambah RM8 📦
Termurah di pasaran
Boleh campur bau

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm56 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Cadangan penggunaan Freshcare: 1. Migrain, Sakit Kepala dan Stress: 🍷Lavender 🍇Splash fruity 2. Sakit otot dan sengal-sengal sendi: 🔥Strong 🏃Sports 3. Mudah Mabuk, Mengantuk: 🍷Lavender 🍬Bubble gum 🍑Passion fruit 4. Senggugut, Sakit dan Kembung Perut: 🍋Citrus 🌿Green tea 🍒Happy cherry 5. Gigitan Serangga, Nyamuk dan Gatal-gatal Ringan: 🍷Lavender 🌳Sandal wood 6. Gejala Selsema: 🍋Citrus 🍷Lavender 🌿Green tea 1 botol = RM6 SAHAJA! 12 botol (1 dozen) = RM52 SAHAJA! Postage tambah RM8 📦 Termurah di pasaran Boleh campur bau Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm56  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Cadangan penggunaan Freshcare:

1. Migrain, Sakit Kepala dan Stress:
🍷Lavender 🍇Splash fruity

2. Sakit otot dan sengal-sengal sendi:
🔥Strong 🏃Sports

3. Mudah Mabuk, Mengantuk:
🍷Lavender 🍬Bubble gum 🍑Passion fruit

4. Senggugut, Sakit dan Kembung Perut:
🍋Citrus 🌿Green tea 🍒Happy cherry

5. Gigitan Serangga, Nyamuk dan Gatal-gatal Ringan:
🍷Lavender 🌳Sandal wood

6. Gejala Selsema:
🍋Citrus 🍷Lavender 🌿Green tea

1 botol = RM6 SAHAJA!
12 botol (1 dozen) = RM52 SAHAJA!

Postage tambah RM8 📦
Termurah di pasaran
Boleh campur bau

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm56 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Cadangan penggunaan Freshcare: 1. Migrain, Sakit Kepala dan Stress: 🍷Lavender 🍇Splash fruity 2. Sakit otot dan sengal-sengal sendi: 🔥Strong 🏃Sports 3. Mudah Mabuk, Mengantuk: 🍷Lavender 🍬Bubble gum 🍑Passion fruit 4. Senggugut, Sakit dan Kembung Perut: 🍋Citrus 🌿Green tea 🍒Happy cherry 5. Gigitan Serangga, Nyamuk dan Gatal-gatal Ringan: 🍷Lavender 🌳Sandal wood 6. Gejala Selsema: 🍋Citrus 🍷Lavender 🌿Green tea 1 botol = RM6 SAHAJA! 12 botol (1 dozen) = RM52 SAHAJA! Postage tambah RM8 📦 Termurah di pasaran Boleh campur bau Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm56  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
💘 Cadangan penggunaan Freshcare:

1. Migrain, Sakit Kepala dan Stress:
🍷Lavender 🍇Splash fruity

2. Sakit otot dan sengal-sengal sendi:
🔥Strong 🏃Sports

3. Mudah Mabuk, Mengantuk:
🍷Lavender 🍬Bubble gum 🍑Passion fruit

4. Senggugut, Sakit dan Kembung Perut:
🍋Citrus 🌿Green tea 🍒Happy cherry

5. Gigitan Serangga, Nyamuk dan Gatal-gatal Ringan:
🍷Lavender 🌳Sandal wood

6. Gejala Selsema:
🍋Citrus 🍷Lavender 🌿Green tea

1 botol = RM6 SAHAJA!
12 botol (1 dozen) = RM52 SAHAJA!

Postage tambah RM8 📦
Termurah di pasaran
Boleh campur bau

Thanks for visiting and Happy Shopping with us!

#fundraisingshop #dosupportus #fundraising #travelpackages #offers #yearendsale #yes2017 #onlinemalaysia #yearendsupersale #freshcare #freshcaremurah #freshcarerm6 #freshcarerm56 #sajajualonlinemurah #sayajualonline  #onlinemurah #freshcarepalingmurah #freshcaremalaysia #murah #fitikapsuljamunenek #fitikapsul50biji #pakejmurah #fitikapsulrm23 #jamukurus #hargaborong #yess 💘
💘 Cadangan penggunaan Freshcare: 1. Migrain, Sakit Kepala dan Stress: 🍷Lavender 🍇Splash fruity 2. Sakit otot dan sengal-sengal sendi: 🔥Strong 🏃Sports 3. Mudah Mabuk, Mengantuk: 🍷Lavender 🍬Bubble gum 🍑Passion fruit 4. Senggugut, Sakit dan Kembung Perut: 🍋Citrus 🌿Green tea 🍒Happy cherry 5. Gigitan Serangga, Nyamuk dan Gatal-gatal Ringan: 🍷Lavender 🌳Sandal wood 6. Gejala Selsema: 🍋Citrus 🍷Lavender 🌿Green tea 1 botol = RM6 SAHAJA! 12 botol (1 dozen) = RM52 SAHAJA! Postage tambah RM8 📦 Termurah di pasaran Boleh campur bau Thanks for visiting and Happy Shopping with us! #fundraisingshop  #dosupportus  #fundraising  #travelpackages  #offers  #yearendsale  #yes2017  #onlinemalaysia  #yearendsupersale  #freshcare  #freshcaremurah  #freshcarerm6  #freshcarerm56  #sajajualonlinemurah  #sayajualonline  #onlinemurah  #freshcarepalingmurah  #freshcaremalaysia  #murah  #fitikapsuljamunenek  #fitikapsul50biji  #pakejmurah  #fitikapsulrm23  #jamukurus  #hargaborong  #yess  💘
Cantik kn?? 😍😍WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
Cantik kn?? 😍😍WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap 
WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁
🌹+60136019471
#kosmetikMurah #kosmetikborong #narseyeshadow #eyeshadow #bathspa #elise #eyelash #humanhair #smashbox #eyebrow #nars #eyeliner #5pcsbrushset #freshcare #faraway #silver #aprilskincushion #aprilskin #morphe #compactpowdet #mascara #eyebrow #mistine #eggmask #eggwhitemask #whitemask #koleksikosmetikborong #mesrasolat #mekap
WHATSAPP SIS SEGERA 😘😘 HARGA PADA GAMBAR YE... 😉 slide ke tepi(jika ada)❤ semua chat akan dibalas dengan segera.. 😁 🌹+60136019471 #kosmetikMurah  #kosmetikborong  #narseyeshadow  #eyeshadow  #bathspa  #elise  #eyelash  #humanhair  #smashbox  #eyebrow  #nars  #eyeliner  #5pcsbrushset  #freshcare  #faraway  #silver  #aprilskincushion  #aprilskin  #morphe  #compactpowdet  #mascara  #eyebrow  #mistine  #eggmask  #eggwhitemask  #whitemask  #koleksikosmetikborong  #mesrasolat  #mekap