an online Instagram web viewer

#friedrice medias

Photos

CHICKEN FRIED RICE 
I used boneless chicken thigh for this fried rice not the breast so u can imagine how tasty this recipe will be 
For full video and , check link in bio and subscribe to our YouTube channel for more ✌🏾
........
........
........ #Telande #telandevideos #chickenrecipes #Telandeexperience #chicken #friedrice #foodblogging #Africa #chickenfriedrice  #africanfoodblogger #blogging #recipes #Westafrica #foodrecipes #african #food #foodie #food #chicken
CHICKEN FRIED RICE I used boneless chicken thigh for this fried rice not the breast so u can imagine how tasty this recipe will be For full video and , check link in bio and subscribe to our YouTube channel for more ✌🏾 ........ ........ ........ #Telande  #telandevideos  #chickenrecipes  #Telandeexperience  #chicken  #friedrice  #foodblogging  #Africa  #chickenfriedrice  #africanfoodblogger  #blogging  #recipes  #Westafrica  #foodrecipes  #african  #food  #foodie  #food  #chicken 
Making veggie cauliflower rice has never been so easy! What do you think about cauliflower rice? Comment below!
Making veggie cauliflower rice has never been so easy! What do you think about cauliflower rice? Comment below!
Making one of our signature dishes ... Kampong Fried Rice!
.
.
.
#rasanyc #malaysianfood #singaporefood #asianfood #foodnyc #instafood #instadelicious #instafoodie #foodstagram #kampongfriedrice #friedrice #chef #cooking
Kimji fried rice
🔻ขอขอบคุณ
▶️เครื่องครัวสัญชาติญี่ปุ่น @uchicook // AUX-ltd.com.jp ชมเครื่องครัวตัวจริงได้ที่ @sikura_th ชั้น 4 Isetan หรือ @11street
🔻
#nuttocook #nuttocookvdo #kimji #friedrice
Kimji fried rice 🔻ขอขอบคุณ ▶️เครื่องครัวสัญชาติญี่ปุ่น @uchicook // AUX-ltd.com.jp ชมเครื่องครัวตัวจริงได้ที่ @sikura_th ชั้น 4 Isetan หรือ @11street 🔻 #nuttocook  #nuttocookvdo  #kimji  #friedrice 
Hey buddies, you good? So I used a different kind of vegetable in my fried rice. Can anyone spot it?😁 .
.
.
#ifyskitchen 
#yum
#food
#friedrice
#instafood
#vegetables 
#foodblogger 
#healthy
#lunch
#rice
CABE DI NASIIN 🔥🌶 NASI GORENG KAMBING 150 Cabe nih dah di oseng pake cabe di toppingin cabe lagi 🔥🌶 liat deh jadinya sperti apa 😮🌋... Nasi gorengnya gurih yang normal yaa enak sihhh kalau 150 Cabe jujur aja gw ga sanggup 😂🔥 tapi gw ngga saranin makan yang 150 Cabe yaa makanlah sesuai kemampuanmu 😂 kalau sanggup yaa gpp... Buat yang sanggup emang brani? 🔥🌶
@warunggelo 
@warunggelo .
.
TAG US = REGRAM .
.
TAG TEMAN" KAMU BIKIN PADA NGILER ☺️😜 .
.
▶️🎥 YOUTUBE: JKTFOODDESTINATION
"INDOMIE PEDAS MAMPUS 50 CABE CHECK ON OUR BIODATA"
.
LOCATION: Warunggelo Tanjung Duren, Jln Tanjung Duren Raya no 7B, Tanjung Duren, Jakarta
.
Warunggelo Kemang, Jln Kemang Utara no 16, Kemang, Jakarta ( Buka Hari Selasa - Minggu )
.
#JKTFOODDESTINATION #nasigoreng #friedrice #makananpedas #kulinerkemang  #explorejakarta #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #qraved #eatandtreats #kulinerbekasi #kemang #jktfoodbang #prillylatuconsina #prillylatuconsina96 #myfunfoodiary #zomato #kidsjamannow #dietmulaibesok #kulinerdepok #jktgo #anakjajan #makananenak #kulinerbogor  #kidszamannow #makananhits .
.
FOLLOW @jktfooddestination & @kevinchandra88 for jktfooddestinations photo collections... TAG US FOR REGRAM FOR NEW UPDATES, STAY TUNE 😂😋👍🏻
CABE DI NASIIN 🔥🌶 NASI GORENG KAMBING 150 Cabe nih dah di oseng pake cabe di toppingin cabe lagi 🔥🌶 liat deh jadinya sperti apa 😮🌋... Nasi gorengnya gurih yang normal yaa enak sihhh kalau 150 Cabe jujur aja gw ga sanggup 😂🔥 tapi gw ngga saranin makan yang 150 Cabe yaa makanlah sesuai kemampuanmu 😂 kalau sanggup yaa gpp... Buat yang sanggup emang brani? 🔥🌶 @warunggelo @warunggelo . . TAG US = REGRAM . . TAG TEMAN" KAMU BIKIN PADA NGILER ☺️😜 . . ▶️🎥 YOUTUBE: JKTFOODDESTINATION "INDOMIE PEDAS MAMPUS 50 CABE CHECK ON OUR BIODATA" . LOCATION: Warunggelo Tanjung Duren, Jln Tanjung Duren Raya no 7B, Tanjung Duren, Jakarta . Warunggelo Kemang, Jln Kemang Utara no 16, Kemang, Jakarta ( Buka Hari Selasa - Minggu ) . #JKTFOODDESTINATION  #nasigoreng  #friedrice  #makananpedas  #kulinerkemang  #explorejakarta  #kulinerjakarta  #kulinerbandung  #kulinersurabaya  #qraved  #eatandtreats  #kulinerbekasi  #kemang  #jktfoodbang  #prillylatuconsina  #prillylatuconsina96  #myfunfoodiary  #zomato  #kidsjamannow  #dietmulaibesok  #kulinerdepok  #jktgo  #anakjajan  #makananenak  #kulinerbogor  #kidszamannow  #makananhits  . . FOLLOW @jktfooddestination & @kevinchandra88 for jktfooddestinations photo collections... TAG US FOR REGRAM FOR NEW UPDATES, STAY TUNE 😂😋👍🏻
Gw pecinta nasi 🙈 apalagi nasi goreng 😍 tiap ketemu org jualan tumis2 di Bangkok pasti belinya nasgor lagi nasgor lagi. Tetep ya pake samcan ama udang, pengenna nambahin pete lagi lebih mantap ya 😂😂 .
.
.
.
.
#foodporn#foodcoma#foodlover#foodgasm#foodstagram#nomnomnom#eeeeeats#f52grams#foodie#foodblog#thaifood#porkbelly#nasigoreng#friedrice#nomnom#sovifooddiary#thaiculinary#eatinthai#food#chowfan#instagram#foodphoto#foodphotography#feedfeed#vscofood#hidupuntukmakan#fooddiary#foodbeast#foodshare
Gw pecinta nasi 🙈 apalagi nasi goreng 😍 tiap ketemu org jualan tumis2 di Bangkok pasti belinya nasgor lagi nasgor lagi. Tetep ya pake samcan ama udang, pengenna nambahin pete lagi lebih mantap ya 😂😂 . . . . . #foodporn #foodcoma #foodlover #foodgasm #foodstagram #nomnomnom #eeeeeats #f52grams #foodie #foodblog #thaifood #porkbelly #nasigoreng #friedrice #nomnom #sovifooddiary #thaiculinary #eatinthai #food #chowfan #instagram #foodphoto #foodphotography #feedfeed #vscofood #hidupuntukmakan #fooddiary #foodbeast #foodshare 
It's beginning to look a lot like Christmas... 🎶 🎶 🎄 🎄 💃. #ourfoodie_ng #goodfood #friedrice #chicken #dodo #plantain #salad #yummy #delicious #beautiful  #chichyskitchen
@chichys_kitchen
See how this super savory Crab & Xo fried rice (with Chinese sausage and garlic chips!) from @departuredenver is made in our Instagram story. Bummed to depart Denver ourselves, but glad you now have a foodie to-do list in the Mile High City! #zagat #zagatdenver #denver #colorado #crab #sausage #friedrice #departure
Emak blajar lagi, teteup lah gambar makanan 😜😋😋 #practice #ipadpro #helloworld #december #morning #monday #mondaymood #friedrice #nasigoreng #breakfast #foodie #foodporn #likeforlike #like4like #adobesketch
@moonskitchen yummy supper.  Best Chinese food Ever!#chinesefood #lomiennoodles #deepfriedwontons #friedrice #stirfryveggies #bonelessribs #cleanplates #fulltummy #soyummy #shoplocal
Christmas is coming to town!! Yeayyyyy

Pas bgt hari ini diskon 20% untuk main course jadi kalian bisa langsung datang dan nikmati our signature naked ramen
Kalo pada pesen ramen level brp sih kalian? Sumo dan Boo bisa sampe lv 40 lho klo makan ramen😝
Langsung dateng ke SumoBoo! Yogyakarta dan ajak teman kalian, tantang mereka nikmati pedasnya ramen di sumoboo yogyakarta
jangan sampai ketinggalan promo hari ini yaaaaaa kak🤗 ~ Catat tanggalnya ya kak!! *syarat dan ketentuan bisa dilihat di post sebelumnyaa
.
.
.
Hartono Mall Yogyakarta Ground Floor #08
Depok, Sleman - Yogyakarta
Tlp: +622745011742

#sumoboo #sumobooygy #sumobooyogyakarta #matcha #dessert #kulinerjogja #jogjafood #foodgram #culinary #explorejogja #icecream #foodgasm #puasmagz #jogjaculinary #greentea #bookakigori #softserveicecream #jajanjogja #jajanyogyakarta #jajanenak #vanilla #strawberry #chocolate #pasta #pudding #gofood #mango #softserveicecream #friedrice #menu arusumoboo
Christmas is coming to town!! Yeayyyyy Pas bgt hari ini diskon 20% untuk main course jadi kalian bisa langsung datang dan nikmati our signature naked ramen Kalo pada pesen ramen level brp sih kalian? Sumo dan Boo bisa sampe lv 40 lho klo makan ramen😝 Langsung dateng ke SumoBoo! Yogyakarta dan ajak teman kalian, tantang mereka nikmati pedasnya ramen di sumoboo yogyakarta jangan sampai ketinggalan promo hari ini yaaaaaa kak🤗 ~ Catat tanggalnya ya kak!! *syarat dan ketentuan bisa dilihat di post sebelumnyaa . . . Hartono Mall Yogyakarta Ground Floor #08  Depok, Sleman - Yogyakarta Tlp: +622745011742 #sumoboo  #sumobooygy  #sumobooyogyakarta  #matcha  #dessert  #kulinerjogja  #jogjafood  #foodgram  #culinary  #explorejogja  #icecream  #foodgasm  #puasmagz  #jogjaculinary  #greentea  #bookakigori  #softserveicecream  #jajanjogja  #jajanyogyakarta  #jajanenak  #vanilla  #strawberry  #chocolate  #pasta  #pudding  #gofood  #mango  #softserveicecream  #friedrice  #menu  arusumoboo
#Japanese #FriedRice #MadeInRealWok #Dinner #Yummy #ICanCook #NoRecipe FiestaDinnerWare @fiestadinnerware
Steamed lotus leaf fried rice + Japanese udon with Enoki mushrooms 🍄 perfect comfort food familiarity. Aaaand that concludes the course at my cousins wedding!! MMM! Oh and congrats guys ;)
Steamed lotus leaf fried rice + Japanese udon with Enoki mushrooms 🍄 perfect comfort food familiarity. Aaaand that concludes the course at my cousins wedding!! MMM! Oh and congrats guys ;)
Finally giving it a shot... #friedrice #cauliflowerrice #chicken #food #cooking #mealprep #healthy #metal #lambofgod
Nasi Goreng Tom Yam berintikan isi ikan yg fresh dari Perlis Indera Kayangan beserta milo panas kaw kaw...awwwww..homemade own style cooking...dah lama xmasak...dlu asyik msak mcm2...alang2 dh xsbuk sngt dh la nie...bleh improve skill masak utk fmili dngn bakal mak pak mertua...awwww...eehh...lupa...xde lg buah ati....hahahahha...
#tomyam #homemade #kungpowstyle #morningbreakfast #friedrice #syukurselalu
#sapakatalelakibujangtakpandaimasak
Nasi goreng ikan masin terubok goreng😅semua goreng😅 #friedrice #nasigoreng #ikanterubokmasin #sarawakfood #borneo
Soooo Delicious 😋💕💕💕
Thanks to @sd.chen 
#먹스타그램 #instafood #일상스타그램 #instadaily #friedrice #beefnoodle #friendship
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
"Apple Zucchini Bread @laceybaier⠀
INGREDIENTS:⠀
1 1/2 cups whole wheat pastry flour⠀
1/2 tsp. baking powder⠀
1/2 tsp. baking soda⠀
1/4 tsp. sea salt⠀
1 tsp. ground cinnamon⠀
1/4 cup coconut sugar⠀
1/2 cup unsweetened applesauce⠀
2 large eggs⠀
1/4 cup plain greek yogurt⠀
1 tsp. pure vanilla extract⠀
1 1/2 cups (about 1 medium) grated zucchini⠀
1/2 cup (about 1 large) apple, grated⠀
STEPS:⠀
Preheat oven to 350 degrees F.⠀
Grease a 9 x 5 inch loaf pan with coconut oil and set aside.⠀
In a mixing bowl combine the flour, baking powder, baking soda, sea salt, and cinnamon.⠀
In a separate large bowl, combine the coconut sugar, applesauce, eggs, yogurt, and vanilla.⠀
Add the dry mixture to the wet mixture and stir until just combined.⠀
Fold in the grated zucchini and apples.⠀
Pour the batter into the prepared loaf pan.⠀
Bake for 40-50 minutes, or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Remove from oven and cool in the pan on a wire rack.⠀ "
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Increase Your Productivity by Eating Real & Healthy Food. Your Brain ⚛ Needs Quality Fuel to Run Efficiently and Increase 📈 Your Productivity ⚙ by 66% according to 2012 study 👴 of  Population Health Management.
Let's Make World Healthy Again!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag Your Friends 👯
Don't ⚠ Forget to Leave Your 🆒 Comment and Double Click if You Liked 💟 My Feed 📣.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #healty #sharefood #yummm #foodlover #foodpornshare #recipes #foodstamping #friedrice #omlette #yummygoodness #gnocchi #cancook #instafoodporn #parrilla #mybreakfast #luncheon #foodpornsg #potatosalad #mykitchen #breakfastbowl #happyfood #littlechef #foodphotographer #omnom #italiancooking #breakfastlover #gloobyfood #queso #foodvsco #devourpower
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ "Apple Zucchini Bread @laceybaier⠀ INGREDIENTS:⠀ 1 1/2 cups whole wheat pastry flour⠀ 1/2 tsp. baking powder⠀ 1/2 tsp. baking soda⠀ 1/4 tsp. sea salt⠀ 1 tsp. ground cinnamon⠀ 1/4 cup coconut sugar⠀ 1/2 cup unsweetened applesauce⠀ 2 large eggs⠀ 1/4 cup plain greek yogurt⠀ 1 tsp. pure vanilla extract⠀ 1 1/2 cups (about 1 medium) grated zucchini⠀ 1/2 cup (about 1 large) apple, grated⠀ STEPS:⠀ Preheat oven to 350 degrees F.⠀ Grease a 9 x 5 inch loaf pan with coconut oil and set aside.⠀ In a mixing bowl combine the flour, baking powder, baking soda, sea salt, and cinnamon.⠀ In a separate large bowl, combine the coconut sugar, applesauce, eggs, yogurt, and vanilla.⠀ Add the dry mixture to the wet mixture and stir until just combined.⠀ Fold in the grated zucchini and apples.⠀ Pour the batter into the prepared loaf pan.⠀ Bake for 40-50 minutes, or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Remove from oven and cool in the pan on a wire rack.⠀ " ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Increase Your Productivity by Eating Real & Healthy Food. Your Brain ⚛ Needs Quality Fuel to Run Efficiently and Increase 📈 Your Productivity ⚙ by 66% according to 2012 study 👴 of Population Health Management. Let's Make World Healthy Again! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tag Your Friends 👯 Don't ⚠ Forget to Leave Your 🆒 Comment and Double Click if You Liked 💟 My Feed 📣. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #healty  #sharefood  #yummm  #foodlover  #foodpornshare  #recipes  #foodstamping  #friedrice  #omlette  #yummygoodness  #gnocchi  #cancook  #instafoodporn  #parrilla  #mybreakfast  #luncheon  #foodpornsg  #potatosalad  #mykitchen  #breakfastbowl  #happyfood  #littlechef  #foodphotographer  #omnom  #italiancooking  #breakfastlover  #gloobyfood  #queso  #foodvsco  #devourpower 
Um...I need to stop eating like this! #ieatbymyself #pho #chicken #friedrice #food #binge #foodcoma
어제 병원 일요일 근무후..코엑스 육아후..저녁먹으로 피에프창에 가서 먹은 음식들..근무에 육아에 너무 힘들어서 먼 정신으로 먹었나..
#일상 #데일리 #주말 #일요일근무 #코엑스 #육아 #코엑스맛집 #퓨전중국집 #피에프창 #쉬림프다이나마이트 #스위트샤워 #치킨 #창스프라이드라이스 #맛스타그램 #먹스타그램 #shrimp #chicken #friedrice #pfchangs
어제 병원 일요일 근무후..코엑스 육아후..저녁먹으로 피에프창에 가서 먹은 음식들..근무에 육아에 너무 힘들어서 먼 정신으로 먹었나.. #일상  #데일리  #주말  #일요일근무  #코엑스  #육아  #코엑스맛집  #퓨전중국집  #피에프창  #쉬림프다이나마이트  #스위트샤워  #치킨  #창스프라이드라이스  #맛스타그램  #먹스타그램  #shrimp  #chicken  #friedrice  #pfchangs 
昨日の晩ごはんー!!
・
・
・
サラダ
新じゃがの甘辛煮
お味噌汁
海老チャーハン

どんどん寒くなって朝布団から出たくない季節に💦

#japanesefood#dinner#dinnertime #vegetables#salad#misosoup #friedrice #shrimp#晩ごはん#夜ごはん#おうちごはん#サラダ#甘辛煮 #新じゃがの甘辛煮 #味噌汁#チャーハン#海老チャーハン
昨日の晩ごはんー!! ・ ・ ・ サラダ 新じゃがの甘辛煮 お味噌汁 海老チャーハン どんどん寒くなって朝布団から出たくない季節に💦 #japanesefood #dinner #dinnertime  #vegetables #salad #misosoup  #friedrice  #shrimp #晩ごはん #夜ごはん #おうちごはん #サラダ #甘辛煮  #新じゃがの甘辛煮  #味噌汁 #チャーハン #海老チャーハン 
What to do with leftover rice? Turn it into a SAN CHOY BOW 🍚🥗🌽🥒🥚🥘🌶Usually when we have leftovers we make a fried rice but there isn't enough vegetables so my grandma has the habit of stocking iceberg lettuce in her fridge 😍😋🙌🏻. There's always a way to get veggies in! Veggie serves (1.5): 1 cup lettuce , 0.25 cup corn, peas and cucumber. Meat/alternative serves (1): 0.75 cup pork, chicken and egg strips. Grain serves (1.5): 0.75 cup cooked rice. Happy healthy eating 🤗
*
*
*
*
*
*
*
#motivationmonday #motivation #dietitian #healthychoices #vegetables #veggies #healthyeating #healthyhabits #healthylifestyle #goals #yummy #friedrice #leftovers #rice #sanchoybow #lettuce #fresh  #healthcoach #instafood #instahealth #salad #foodgroups  #foodporn #portioncontrol #wellness #eatwell #wholefoods #nourish #nutritious #nutrition
What to do with leftover rice? Turn it into a SAN CHOY BOW 🍚🥗🌽🥒🥚🥘🌶Usually when we have leftovers we make a fried rice but there isn't enough vegetables so my grandma has the habit of stocking iceberg lettuce in her fridge 😍😋🙌🏻. There's always a way to get veggies in! Veggie serves (1.5): 1 cup lettuce , 0.25 cup corn, peas and cucumber. Meat/alternative serves (1): 0.75 cup pork, chicken and egg strips. Grain serves (1.5): 0.75 cup cooked rice. Happy healthy eating 🤗 * * * * * * * #motivationmonday  #motivation  #dietitian  #healthychoices  #vegetables  #veggies  #healthyeating  #healthyhabits  #healthylifestyle  #goals  #yummy  #friedrice  #leftovers  #rice  #sanchoybow  #lettuce  #fresh  #healthcoach  #instafood  #instahealth  #salad  #foodgroups  #foodporn  #portioncontrol  #wellness  #eatwell  #wholefoods  #nourish  #nutritious  #nutrition 
Made kimchi fried rice and #mandoo

#jaylouiekitchen #homemade #food
Teriyaki Salmon filets and fried rice. #teriyakisalmon #friedrice #dinner #salmon #rice #homecooking
Pahami satu hal, bahwa proses kehamilan itu mutlak wewenang Tuhan , meski sejcara medis 95program ini berhasil mengatasi semua faktor penghambat kehamilan namun kita tidak boleh takabur... Sebab yg 5nya itu tetap milik yang di atas yang telah berkenan meniupkan roh roh janin ke dalam rahim kita.

Makanya selama ikut promil banyakin doa dan ibadah , insyaallah semua akan berjalan sesuai dengan yg di harapkan.. Sebab bukan Promil Bunda  yang mampu meniupkan roh janin kedalam rahim mu dan tdk ada satupun yg bisa kecuali yg diatas. Promil Bunda hanya membantu menjebatani kehendak yang di Atas dan tindakan yang sahabat lakukan. 😁 
Dengan senang hati bunda akan sediakan waktu menerima konsultasi, 
KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN
BBM: D771EEF1 
WA: 08563336846 
Email: kanjenggusedan@gmail.com 
#sumatrautara#jawatengah#jawabarat#semarang#medan#jakarta#bandung#banyuwangi#kalimantantimur#balikpapan#banjarmasin#sumatrabarat#kalimantanbarat#kalimantantengah#masakanindonesia#kfc#friedchicken#kulinersby#kulinerbandung#kuliner#kulinerjogja#kulinermalang#friedrice#fried#masakannusantara#masakanrumahan
Pahami satu hal, bahwa proses kehamilan itu mutlak wewenang Tuhan , meski sejcara medis 95program ini berhasil mengatasi semua faktor penghambat kehamilan namun kita tidak boleh takabur... Sebab yg 5nya itu tetap milik yang di atas yang telah berkenan meniupkan roh roh janin ke dalam rahim kita. Makanya selama ikut promil banyakin doa dan ibadah , insyaallah semua akan berjalan sesuai dengan yg di harapkan.. Sebab bukan Promil Bunda yang mampu meniupkan roh janin kedalam rahim mu dan tdk ada satupun yg bisa kecuali yg diatas. Promil Bunda hanya membantu menjebatani kehendak yang di Atas dan tindakan yang sahabat lakukan. 😁 Dengan senang hati bunda akan sediakan waktu menerima konsultasi, KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN BBM: D771EEF1 WA: 08563336846 Email: kanjenggusedan@gmail.com #sumatrautara #jawatengah #jawabarat #semarang #medan #jakarta #bandung #banyuwangi #kalimantantimur #balikpapan #banjarmasin #sumatrabarat #kalimantanbarat #kalimantantengah #masakanindonesia #kfc #friedchicken #kulinersby #kulinerbandung #kuliner #kulinerjogja #kulinermalang #friedrice #fried #masakannusantara #masakanrumahan 
Less is more when you've got yummy egg fried rice.
Less is more when you've got yummy egg fried rice.
Cold lazy days...filled with color. Repetitive actions become habits or the norm even on lazy days meals are colorful.

#currychicpeas #garbanzobeans
#wholefood #homemade #friedrice
1) Takana #friedrice, 2) #takoyaki, 3) signature #tajimaramen ... and #pork #boomerang lol! #tajimaramenhouse #sandiego #food #nomz
今日のおうちごはんは、蟹のあんかけチャーハン
Crab fried rice
.

いただきものの蟹で作った料理第4弾!炊き込みご飯、グラタン、海鮮丼に続き、今回はカニの身をたっぷり使った「蟹のあんかけ炒飯」を作ってみました。
炒飯は卵、蒲鉾、グリンピース、そして蟹を具材に、味付けは粉末のカツオだしと醤油、塩、胡椒でシンプルに。あんかけには蟹のほぐし身とネギ、味付けは中華だしを使いました。
あとは、上に蟹とネギを盛り盛り!
美味しくいただきました〜
.
.
.

#おうちごはん #あんかけチャーハン #蟹のあんかけチャーハン #カニ料理 #蟹 #クッキングラム #デリスタグラマー #いただきもの #今日のランチ #中華料理 #炒飯 #トッピング #ご馳走 #出汁 #ズワイガニ #friedrice #crabfriedrice #crab #crabfood #chinesefood #starchysauce #dashi
今日のおうちごはんは、蟹のあんかけチャーハン Crab fried rice . いただきものの蟹で作った料理第4弾!炊き込みご飯、グラタン、海鮮丼に続き、今回はカニの身をたっぷり使った「蟹のあんかけ炒飯」を作ってみました。 炒飯は卵、蒲鉾、グリンピース、そして蟹を具材に、味付けは粉末のカツオだしと醤油、塩、胡椒でシンプルに。あんかけには蟹のほぐし身とネギ、味付けは中華だしを使いました。 あとは、上に蟹とネギを盛り盛り! 美味しくいただきました〜 . . . #おうちごはん  #あんかけチャーハン  #蟹のあんかけチャーハン  #カニ料理  #蟹  #クッキングラム  #デリスタグラマー  #いただきもの  #今日のランチ  #中華料理  #炒飯  #トッピング  #ご馳走  #出汁  #ズワイガニ  #friedrice  #crabfriedrice  #crab  #crabfood  #chinesefood  #starchysauce  #dashi 
SEANDAINYA ANDA TAHU RAHASIANYA..? Pada masa haid, sel telur akan berkembang di dalam ovarium. Saat sel telur sudah matang, ovarium akan melepaskan sel telur tersebut, peristiwa ini disebut ovulasi. Umumnya ovulasi terjadi sekitar 12 – 14 hari sebelum hari pertama haid. Sebenarnya, hari ketika terjadi ovulasi bergantung pada siklus haid Anda.

Ovulasi merupakan proses ketika sel telur dikeluarkan dari folikel yang sudah matang ke tuba falopi untuk dibuahi. Jika Anda dan pasangan sedang dalam rencana memiliki momongan, tentu akan bermanfaat untuk memahami kapan ovulasi terjadi, serta tanda-tanda yang muncul ketika Anda sedang mengalami ovulasi.

YANG HARUS ANDA FAHAMI..?
Tentunya banyak pasutri yang menginginkan segera memiliki momongan, akan tetapi mereka kurangnya informasi atau keterbatasan pengalaman sehingga tdk tahu apa yg seharusnya dilakukan terlebih dahulu.
-----------------------------------------------
" Program Hamil dalam 60 hari "
Metode kehamilan yang sudah teruji keberhasilanya dalam waktu relatif singkat.
" KAMI AKAN BIMBING HINGGA BERHASIL " ------------------------------------------------
KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN
BBM: D771EEF1 
WA: 08563336846
Email: kanjenggusedan@gmail.com 
#sumatrautara#jawatengah#jawabarat#semarang#medan#jakarta#bandung#banyuwangi#kalimantantimur#balikpapan#banjarmasin#sumatrabarat#kalimantanbarat#kalimantantengah#masakanindonesia#kfc#friedchicken#kulinersby#kulinerbandung#kuliner#kulinerjogja#kulinermalang#friedrice#fried#masakannusantara#masakanrumahan
SEANDAINYA ANDA TAHU RAHASIANYA..? Pada masa haid, sel telur akan berkembang di dalam ovarium. Saat sel telur sudah matang, ovarium akan melepaskan sel telur tersebut, peristiwa ini disebut ovulasi. Umumnya ovulasi terjadi sekitar 12 – 14 hari sebelum hari pertama haid. Sebenarnya, hari ketika terjadi ovulasi bergantung pada siklus haid Anda. Ovulasi merupakan proses ketika sel telur dikeluarkan dari folikel yang sudah matang ke tuba falopi untuk dibuahi. Jika Anda dan pasangan sedang dalam rencana memiliki momongan, tentu akan bermanfaat untuk memahami kapan ovulasi terjadi, serta tanda-tanda yang muncul ketika Anda sedang mengalami ovulasi. YANG HARUS ANDA FAHAMI..? Tentunya banyak pasutri yang menginginkan segera memiliki momongan, akan tetapi mereka kurangnya informasi atau keterbatasan pengalaman sehingga tdk tahu apa yg seharusnya dilakukan terlebih dahulu. ----------------------------------------------- " Program Hamil dalam 60 hari " Metode kehamilan yang sudah teruji keberhasilanya dalam waktu relatif singkat. " KAMI AKAN BIMBING HINGGA BERHASIL " ------------------------------------------------ KONSULTASI DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN BBM: D771EEF1 WA: 08563336846 Email: kanjenggusedan@gmail.com #sumatrautara #jawatengah #jawabarat #semarang #medan #jakarta #bandung #banyuwangi #kalimantantimur #balikpapan #banjarmasin #sumatrabarat #kalimantanbarat #kalimantantengah #masakanindonesia #kfc #friedchicken #kulinersby #kulinerbandung #kuliner #kulinerjogja #kulinermalang #friedrice #fried #masakannusantara #masakanrumahan 
Pork Adobo w/ fried egg 🙌🏼@funkyfusionsrq .
.
.
.
#pork #porkadobo #friedegg #eggsovereasy #rice #friedrice #garlicfriedrice #filipinofood #foodtruck #srq #srqfood #srqfoodie #srqeatsout #sarasota #sarasotafoodie #florida
The foundation of every craveable dish ―  #FriedRice. 📹@chicagobucketlist
The foundation of every craveable dish ― #FriedRice . 📹@chicagobucketlist
Ultimate #comfortfood: #misosoup and #kimchifriedrice with an egg. #putaneggonit. #kimchi #friedrice #soup #eggs #sundaynight #dinner #sundaydinner #🍚 #🍳 #🍅 #🥢
Ever tried adding turmeric to your fried rice? It brings my shrimp, carrot, celery, tomato fried rice to a whole new level. And the kids loves it!! With a tofu vegetable and pork soup on the side. It's perfect for dinner after having poutine for lunch. ☺️ #dietitianmom #dietitian #dietitianapproved #healhy #healthyeating #healthychoices #healthyeating #healthymom #healthyrecipes #family #friedrice #turmeric #tofu #vegesoup #veg #life #food #yummy
Here’s a simple Kimchi Fried Rice recipe by @wina_wina. Switch it up and exchange white rice for our cauliflower rice! It has less calories and is more nutritious- chock full of fiber, vitamins C, K and B6, and potassium.
.
.
.
.
.
#joyloopfoods #sffoodies #bayareafoodz #foodgawker #happyveggies #cauliflower #sffoodporn #cauliflowerrice #friedrice #foodgasm #eeeeeats #foodphotography #eggs #healthyeating #foodiegram #bayareafoodies #wholefoods #edsf #healthyeats #sffoods #sffooddude #f52grams #eatwell #bayareasf #easyrecipe #wholesome #sffoodie #honestlyyum #recipe #sffood
Here’s a simple Kimchi Fried Rice recipe by @wina_wina. Switch it up and exchange white rice for our cauliflower rice! It has less calories and is more nutritious- chock full of fiber, vitamins C, K and B6, and potassium. . . . . . #joyloopfoods  #sffoodies  #bayareafoodz  #foodgawker  #happyveggies  #cauliflower  #sffoodporn  #cauliflowerrice  #friedrice  #foodgasm  #eeeeeats  #foodphotography  #eggs  #healthyeating  #foodiegram  #bayareafoodies  #wholefoods  #edsf  #healthyeats  #sffoods  #sffooddude  #f52grams  #eatwell  #bayareasf  #easyrecipe  #wholesome  #sffoodie  #honestlyyum  #recipe  #sffood 
Dinner is served 😍 #healthyfood #roastedchicken #roastedveggies #friedrice .... 🤗 who’s hungry? 😝
Pagi2 buat pesanan nasi goreng paru rica katanya buat bekal ke kantor...
Hujan2 makan yg anget2 ama pedes2 enakkk banget tuh... Yuuuukkk buruan pesan di dapoer fadly
Pilih menu mu dan pilih level pedis nya

Nasi goreng paru rica
Mie goreng paru rica
Paru goreng rica

All level 1-5 pilih pedas nya yang menantang hehehehe

Pemesanan silahkan
Call 081242003114
Wa only 085398583310
GOFOOD
GRABFOOD

#nasigorengenak #friedrice #gofood #grabfoodmakassar
Pagi2 buat pesanan nasi goreng paru rica katanya buat bekal ke kantor... Hujan2 makan yg anget2 ama pedes2 enakkk banget tuh... Yuuuukkk buruan pesan di dapoer fadly Pilih menu mu dan pilih level pedis nya Nasi goreng paru rica Mie goreng paru rica Paru goreng rica All level 1-5 pilih pedas nya yang menantang hehehehe Pemesanan silahkan Call 081242003114 Wa only 085398583310 GOFOOD GRABFOOD #nasigorengenak  #friedrice  #gofood  #grabfoodmakassar 
Goodmorning 😘😊
#friedrice
#hotdog
#egg
#thanksGodforeverythingyoudo🙏🏻
Cold rainy days and Mondays. #hotchoco #friedrice #sunnysideup #boombasticmusic
Buatan gue sendiri, pake micin pake garam.

Bikin hidup jadi lebih santai 😀

#nasigoreng #nasi #goreng #homamade #breakfast #sarapan #pagi #selamat #ohayou #ittadakimasu #friedrice #fried #rice #oishii #enak #asin #ADAMANISMANISNYA
Impressed with the food here, sorry to my Wichita people but samurai doesn't even compare #Osaka  #steakhouse #steak #shrimp #friedrice #dragonroll #sushi #stuffed #greatfood #goodvibes #odessa #texas #westtexas #blessed
Fried rice with eggs and curry powder for my daughter’s supper. Have a great meal everyone🙏❤️#friedrice #egg #currypowder #yummy #supper #easy #cook #eating #kidsfood #cookforkids #supper #mom #lovetoeat #lovetocook #homecook #photography #foodpicture #pictures #artonfood #foodart #ข้าวผัด #อร่อย #แม่ทำลูกกิน #กินง่าย #อิ่มแบบประหยัด #ข้าวผัดไข่ #kite
Fried rice with eggs and curry powder for my daughter’s supper. Have a great meal everyone🙏❤️#friedrice  #egg  #currypowder  #yummy  #supper  #easy  #cook  #eating  #kidsfood  #cookforkids  #supper  #mom  #lovetoeat  #lovetocook  #homecook  #photography  #foodpicture  #pictures  #artonfood  #foodart  #ข à¹‰à¸²à¸§à¸œà¸±à¸” #อร à¹ˆà¸­à¸¢ #แม à¹ˆà¸—ำลูกกิน #ก à¸´à¸™à¸‡à¹ˆà¸²à¸¢ #อ à¸´à¹ˆà¸¡à¹à¸šà¸šà¸›à¸£à¸°à¸«à¸¢à¸±à¸” #ข à¹‰à¸²à¸§à¸œà¸±à¸”ไข่ #kite 
#Shrimp #StirFry #Cauliflower #FriedRice 🍤🍚🥒🥦🥕🥢