an online Instagram web viewer

#ftesamartese medias

Photos

Celebrimi dhe kurorëzimi magjik anoncuar në disa rreshta plot emocion! Është dita juaj shijojeni! #handmade #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #luxuryweddinginvitations #prosklitiria
Ajo pjesë e historisë suaj të dashurisë dhe magjia e lidhjes së saj! #handmade #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #luxuryweddinginvitations
Në çdo krijim një copëz dashurie, në çdo ftesë një pjesë historie! #handmade #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #luxuryweddinginvitations #prosklitiria
Celebrimi dhe kurorëzimi magjik anoncuar në disa rreshta plot emocion! Është dita juaj shijojeni! #handmade #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #luxuryweddinginvitations #prosklitiria #matrimonio #invitaciones #inviti
Ajo pjesë e historisë suaj të dashurisë dhe magjia e lidhjes së saj! #handmade #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #luxuryweddinginvitations #prosklitiria #matrimonio #invitaciones #inviti
Në çdo krijim një copëz dashurie, në çdo ftesë një pjesë historie! #handmade #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #luxuryweddinginvitations #prosklitiria #matrimonio #invitaciones #inviti
100 cope vetem 29 EUR perfshire shtypin....
Me lire dhe me mire nuk ka....
#ftesamartese #ftesadasme #ftesaperkanagjegje #wedding #weddingjnvitation #weddinginvitations #ftesa2018 #bestintown #instagood #instafolow #folowback 
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
Tashmë një pjesë e tyre online! #handmade #weddinginvitations #ftesamartese #ftesadasme
Zgjidh zgjuar! :) uniken dhe të bukur e krijuar me dashuri! #happycreations #ftesamartese #ftesadasme #invitations #luxuryinvitations
Tashmë një pjesë e tyre online! #handmade #weddinginvitations #ftesamartese #ftesadasme
Vetem 29 eur 💯 cope 💌
Oferte e perkohshme..
#ftesamartese #ftesaperdasma #ftesa2018 #bestintowen#invitation #weddinginvitation #l4l #folowback 
Cosette ftesa
Zgjidh zgjuar! :) uniken dhe të bukur e krijuar me dashuri! #happycreations #ftesamartese #ftesadasme #invitations #luxuryinvitations
Besnikë në punën e dorës! Ftesat e 2018, po aq unike sa çdo punim i cili krijohet me dashuri! Zgjedhja juaj! #handmade #bykisildasandkleiviss #weddingplannersalbania #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #ftesakuti #boxedinvitations #backandrosegold
Besnikë në punën e dorës! Ftesat e 2018, po aq unike sa çdo punim i cili krijohet me dashuri! Zgjedhja juaj! #handmade #bykisildasandkleiviss #weddingplannersalbania #weddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #ftesakuti #boxedinvitations #backandrosegold
Ftesat e punuara sot...
#ftesa #ftesamartese #ftesaunike ftesa2018 #wedding #weddinginvitation #l4l #instagood #insafolow #folowback #bestintowen #prishtina 
Cosette ftesa 
045210206 ose 045502121
Ftesat nga druri te punuara kanagjegjin e Tines....
#ftesamartese #ftesadasme #ftesaperdasma #ftesa2018 #livaftesa #livadavetiye #weddinginvitation #invitations #instagood #instafolow #instafolowback #bestintown #l4l
Eleganca ska kufij...
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
#weddinginvitations #weddingideas #weddingdecoration #ftesa #ftesamartese #Ftesa të bukura për dasmat 2018#✨✨✨✨✨
Ftesat per dasmen e Anites.....
#ftesamartese #ftesadasme #ftesaperdasma #ftesa2018 #livaftesa #livadavetiye #weddinginvitation #invitations #instagood #instafolow #instafolowback #bestintown #l4l
Eleganca ska kufij...
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
100 cope vetem 29 EUR perfshire shtypin....
Me lire dhe me mire nuk ka....
#ftesamartese #ftesadasme #ftesaperkanagjegje #wedding #weddingjnvitation #weddinginvitations #ftesa2018 #bestintown #instagood #instafolow #folowback 
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
Më lirë e më mirë... shtir që mundeni me gjetë në 🇽🇰. —————————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #beautiful #instagood #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Më lirë e më mirë... shtir që mundeni me gjetë.—————————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #beautiful #instagood #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Më lirë e më mirë... shtir që mundeni me gjetë në 🇽🇰. —————————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #beautiful #instagood #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Gold one.....
Te punuara me shume dashuri...
#ftesamartese #ftesa #ftesa2018 #ftesaperdasma #ftesaunike #invitation #bestintown #metemiret #unik #weddinginvitations #kosova #albania #instagood #instafolow #l4l #folowback 
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
Blue in white...Me e reja ne dycanin Ftese super elegante e punuar sot.....
Te paret dhe te vetmit qe merremi eksluzivishte vetem me punimin e ftesave....
#ftesamartese #ftesa #ftesaperkanagjegje #ftesaperdasma #ftesaunike #ftesa2018 #ftesa #invitation #weddinginvitations #instagood #instafolow #instagram #l4l #instatag #instafollowers #folowback #bestintown #beautiful 
Cosette ftesa
Ftese super elegante e punuar sot.....
Te paret dhe te vetmit qe merremi eksluzivishte vetem me punimin e ftesave....
#ftesamartese #ftesa #ftesaperkanagjegje #ftesaperdasma #ftesaunike #ftesa2018 #ftesa #invitation #weddinginvitations #instagood #instafolow #instagram #l4l #instatag #instafollowers #folowback #bestintown #beautiful 
Cosette ftesa
Ftese super elegante... me e reja ne dycanin tone...
#ftesa #ftesa2018 #ftesaunike #ftesamartese #ftesaperkanagjegje #ftesadasme #invitation #weddinginvitations #instagood #instafolow #l4l #folowback #bestintown #cosette #cosette_ftesa #kosova #albania #livadavetiye 
Cosette ftesa
045502121 ose 045210206
Ftese per kanagjegj....
#ftesaperkanagjegje #ftesadasme #ftesaonline #ftesa2018 #ftesamartese #invitation #Weddinginvitation #instagood #instafolow 
Te paret dhe te vetmit qe meremi eksluzivisht vetem me ftesa...
Cosette ftesa
Ftesat për kanagjegje dhe fejesa. —————————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #beautiful #instagood #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Ftesat me ofertat me te mira ne treg. ——————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #pic #pics #socialenvy #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Ftesat per Admirin dhe Neroiden....
Ftese ekskluzive.....2018....
#ftesamartese #ftesadasme #ftesa2018 #ftesaunike #ftesaperkanagjegje #invitation #weddinginvitations #l4l #instagood #instafolow #bestintown #prishtina #tirana
Cosette ftesa
Ftesat me ofertat me te mira ne treg. ——————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #pic #pics #socialenvy #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Erdem Davetiye është dëshmuar si në Turqi ashtu edhe në Kosovë me modelet më të bukura qdo vit. Numër një në zgjedhje. Porosit tani me ofertat e fundvitit... ——————————————————————————— #dasma #ftesa #ftesaperdasma #ftesaonline #kosovo #albania #wedding #invitation #invitations #dekore #decor #photo #photos #pic #pics #turkey #erdem #davetiye #dasmashqiptare #dasmashiptare #shqipëria #kosovo #ftesamartese #ftesa #ftesadasme
Erdem Davetiye është dëshmuar si në Turqi ashtu edhe në Kosovë me modelet më të bukura qdo vit. Numër një në zgjedhje. Porosit tani me ofertat e fundvitit... ——————————————————————————— #dasma  #ftesa  #ftesaperdasma  #ftesaonline  #kosovo  #albania  #wedding  #invitation  #invitations  #dekore  #decor  #photo  #photos  #pic  #pics  #turkey  #erdem  #davetiye  #dasmashqiptare  #dasmashiptare  #shqipëria  #kosovo  #ftesamartese  #ftesa  #ftesadasme 
Ftese nga druri.....vetem tek ne...
#ftesamartese #ftesadruri #woodinvitations #ftesa2018 #ftesaperkanagjegje #invitationbacheloretteparty #instagood ##instafow #folowback #l4l #cosette_ftesa
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
Superoferte e Dhjetorit....50% zbritje 🔥🔥💥💌🔝
100 cope vetem 39 eur perfshire shtypin....
Porosite online ose na vizitoni....
Sasia me zbritje e kufizuar...
#ftesamartese #ftesadasme #ftesaperkanagjegje #weddinginspiration #weddinginvitations #invitations #bestintown #instagood #instafollow #folow4folow #folowback #cosette_ftesa #invitation2018 #ftesa2018 #prishtine #kosovë #shqiperi 
Cosette ftesa 
045210206
Ftese e re 2018.....
100 cope vetem 45 eur....cmime promocional...
#ftesamartese #ftesadasme #ftesa2018 #ftesaperfejesa #ftesaperkanagjegje #wedding #weddinginvitations #instagood #instafolowers #cosette_ftesa
Cosette ftesa
045210206
Ftesat e realizuara per qiftin nga Gjilani Fatlum&Iliriana.
I gezofshit te nderuar!

Porosit dhe ti tani online 045 985 089

#ftesadasmezarfi #ftesa #ftesamartese #enagment #newmodel #newcolletions #zarfi #popular #concept # ftesa2018
Ftesat e realizuara per martesen e Haxhiut nga Gjakova.

Porosit dhe ti tani online ne 
045 985 089

#ftesamartese #ftesadasme #marrige #enagment #newmodel #newcolletions #livacollection #popular #concept
Ftese re....
Me te miret dhe me te liret...
#ftesa #ftesaunike #ftesamartese #instagood #instastory #instafolowers #invitation #weddinginvitation #ftesa2018
Cosette ftesa
045210206
Ftesat per kanagjegjin e Zanes....
Cosette ftesa 
#ftesamartese #ftesaunike #ftesadasme #ftesa2018
U kryn ftesat 😀
#ftesadasma #ftesaunike #ftesa2018 #ftesamartese
Cosette ftesa 
045210206
Ftesat e punuara per Ditmirin dhe Marinelen....
#ftesamartese #ftesadasmash #ftesaperkanagjegje #ftesaperfejesa #ftesapersyneti #ftesa2018
Cosette ftesa 
045502121 ose 045210206
From the New Collection! Nga koleksioni i Ri 2018! 📌Book now!📌#handmade #artistic #invitations #luxuryweddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #2018 #dontcopy #rightreserved
From the New Collection! Nga koleksioni i Ri 2018! 📌Book now!📌E përsosur edhe për dasmat e fundvitit 🎇#handmade #artistic #invitations #luxuryweddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #2018 #dontcopy #rightreserved
Ftesat e punuara sot....
Cosette ftesa 
#ftesadasme #ftesamartese #ftesa#cosetteftesa
Cosette ftesa 
045210206
Work work work...😊 we love to deliver on time😍
Gjithmone ne kohe... <3 nje e premte ne zyren tone.
#fridaywork #friday #fridayoffice #officetime #deliver #bepunctual #workwithpassion #handmadewithlove #craft #cardcraft #invitation #weddingaccessories #weddingfun #myweddingday #ftesamartese #roseflower
Kur krijon bukur dhe me pasion anjë detaj nuk mund të jetë i ngjashēm me të tjera :) #handmade #ftesadasme #ftesamartese #dantelle #levander
Punuar në dorë..Ftesa eventesh #handmade #ftesadasme #ftesamartese #ftesaeventesh
Ftesat e punuara per synetinë e Jonit!
 #ftesa #ftesamartese #ftesadasmezarfi #newcolletions #stylecollection #popular
Kur lulebore është tematike dasme :) #handmade #ftesamartese
Ftesat e Emirel&Flaura! Të veçanta ashtu si vetë çifti! #handmade #luxury #boxedinvitations #ftesadasme #ftesamartese 
@weddingplannersalbania Planners Albania
Ftesat tona më të kërkuara ndën vite! Faleminderit që na zgjodhët Kreshnik! #handmade #ftesamartese #papyrus #olivecolour
Ftesat tona më të kërkuara ndën vite! Faleminderit që na zgjodhët Kreshnik! #handmade #ftesamartese #papyrus #olivecolour
E bardha-Romantike, paqësore dhe plot sharm! Unike krijuar me dashuri dhe Punuar totalisht në dorë #handmade #luxuryinvitations #bonbonieres #konfeta #dasme #ftesadasme #ftesamartese
Ne vazhdojmë me eventet, dhe punimet #handmade skanë fund. Falë jush që na besoni dhe na zgjidhni. Krijohen me shumë dashuri dhe kënaqësia është e madhe kur ju shohim juve të lumtur. Anisa, faleminderit që na e le në dorë neve këtë detaj! #ftesamartese #ftesadasme
Ne vazhdojmë me eventet, dhe punimet #handmade  skanë fund. Falë jush që na besoni dhe na zgjidhni. Krijohen me shumë dashuri dhe kënaqësia është e madhe kur ju shohim juve të lumtur. Anisa, faleminderit që na e le në dorë neve këtë detaj! #ftesamartese  #ftesadasme 
Ne vazhdojmë me eventet, dhe punimet #handmade skanë fund. Falë jush që na besoni dhe na zgjidhni. Krijohen me shumë dashuri dhe kënaqësia është e madhe kur ju shohim juve të lumtur. Anisa, faleminderit që na e le në dorë neve këtë detaj! #ftesamartese #ftesadasme #luxuryinvitations
Ne vazhdojmë me eventet, dhe punimet #handmade  skanë fund. Falë jush që na besoni dhe na zgjidhni. Krijohen me shumë dashuri dhe kënaqësia është e madhe kur ju shohim juve të lumtur. Anisa, faleminderit që na e le në dorë neve këtë detaj! #ftesamartese  #ftesadasme  #luxuryinvitations 
You dream, we create :) Sweet dreams! #endrrateembla #ftesamartese #ftesadasme #handmade
E bardha-Romantike, paqësore dhe plot sharm! Unike krijuar me dashuri dhe Punuar totalisht në dorë #handmade #luxuryinvitations #bonbonieres #konfeta #dasme #ftesadasme #ftesamartese #luxuryinvitations
Ftesa #handmade për një çift nga Himara! Faleminderit shumë e dashur Vjola për bashkëpunimin! Ju urojmë jetë të lumtur. #weddinginvitations #ftesamartese #ftesadasme
Ftesa #handmade për një çift nga Himara! Faleminderit shumë e dashur Vjola për bashkëpunimin! Ju urojmë jetë të lumtur. #weddinginvitations #ftesamartese
Ky model për vit të tretë rradhazi preferohet nga shumë klientë! 
Të trashëgoheni Erion dhe Ticjana! Faleminderit që na zgjodhët! #handmade #luxuryweddinginvitations #ftesadasme #ftesamartese #gold