an online Instagram web viewer

#gauruzriderz medias

Photos

Terlanjur ke Genting.. Abang terasa bersalah pd anak bini 😜😅
@naza.trade.empire @sir.mels.melo @apitazhar59 @gilebabrang 
#cbr1000rr #repsol #jenterapadu #curicuripandang #jenterakita #pelesitbikerz #gauruzriderz #cbrnation #cbrmalaysia #on❌on  #kami❌racist #sbk #sbklife #superbikemalaysia
Songkran TIME 💦💦💦 🇹🇭🇹🇭🇹🇭
🤪😜😜
#cbr1000rr #repsol #jenterapadu #curicuripandang #jenterakita #pelesitbikerz #gauruzriderz #cbrnation #cbrmalaysia #on❌on  #kami❌racist #sbk #sbklife #superbikemalaysia
Saya dah jumpa kunci kepada kebebasan cuma sy tak jumpa lagi kunci untuk buka pintu hati awak je. Chiaaa~ Selamat tahun baru ampa semua. Malam semalam ingat nak pi tengok mercun dok tembak atas langit tapi hujan membasahi muka bumi ni. Abang balik la apa lagi melingkop truih ni baru mangkit tidur pun masih lagi hujan. Plan rini ingat nak pi cari rokok letrik dekat melaka tapi takdak pulak yang sudi teman abang. Kalau ada yg sudi meh DM abang sat. Sebelum tu kita kedarah sat dkt Bukit Katil pahtu kita pi pusing2 Melaka cari rokok letrik tu deh.. abang dah lama tak nyonyot pleber donut peberet abang. Dok ipoh smua kedai banyak pleber manis2 abang tak gemo sangat nanti takut kalau abang senyum pun manis marka2 yg nampak abg dok senyum nnti minta abang otograf. Bye gais ❤️
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Saya dah jumpa kunci kepada kebebasan cuma sy tak jumpa lagi kunci untuk buka pintu hati awak je. Chiaaa~ Selamat tahun baru ampa semua. Malam semalam ingat nak pi tengok mercun dok tembak atas langit tapi hujan membasahi muka bumi ni. Abang balik la apa lagi melingkop truih ni baru mangkit tidur pun masih lagi hujan. Plan rini ingat nak pi cari rokok letrik dekat melaka tapi takdak pulak yang sudi teman abang. Kalau ada yg sudi meh DM abang sat. Sebelum tu kita kedarah sat dkt Bukit Katil pahtu kita pi pusing2 Melaka cari rokok letrik tu deh.. abang dah lama tak nyonyot pleber donut peberet abang. Dok ipoh smua kedai banyak pleber manis2 abang tak gemo sangat nanti takut kalau abang senyum pun manis marka2 yg nampak abg dok senyum nnti minta abang otograf. Bye gais ❤️ . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Semoga hari ini & kedepan indah2 belakee hendaknye.. Semalam nyaris terbabas 😥.. xleh lupa oOoO... #cbr1000rr #repsol #curicuripandang #jenterakita #pelesitbikerz #gauruzriderz #cbrnation #cbrmalaysia #on❌on  #kami❌racist #sbk #sbklife
Travelled 174km for these photo.. cewahh.. tak jauh mana pun pi segamat je.. sedap lah jugak dapat jalan long distance time cuti2 camni.. selagi jadual tak pack memang merayap lah.. minggu dpn tour to melaka then last destination would be PD.. habis cuti ni dah kena hadap patient stroke and pt garang.. hat ni lapang lah sikit kepala kalau tak hari2 dok mengadap muka classmate kalau time posting memang menghadap sepital..
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Travelled 174km for these photo.. cewahh.. tak jauh mana pun pi segamat je.. sedap lah jugak dapat jalan long distance time cuti2 camni.. selagi jadual tak pack memang merayap lah.. minggu dpn tour to melaka then last destination would be PD.. habis cuti ni dah kena hadap patient stroke and pt garang.. hat ni lapang lah sikit kepala kalau tak hari2 dok mengadap muka classmate kalau time posting memang menghadap sepital.. . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Dalam byk2 moto, moto abg juga dayang-dayang ni pilih untuk bergambar, pilih moto xpe jangan pilih owner moto je dah la, nanti bini abg marahh haha 🤪
.
#kawasaki  #kawasakininja  #kawasakizx10r #AmestiA #abgmestibelanja #ipohmali #gauruzriderz #pelesitbikerz #arai #scproject #supercorsa #bismillahfirst #akhiratdidepan #jenterapadu #jenterakita #sportbikelife #bikekings #superbike
Gonna miss this road.. boleh kata every weekend datang sini layan corner. Dulu paling tak gemar sebab pening naik kreta.. Kalau diajak memang takkan ikut punya.. masih noobies jangan kecam riding position mcm tu takdak elbow / shoulder out pun.. apa2 pun selamat bercuti semua. Next week balik Johor klau ada nk pergi coconut shake kat Melaka habaq mai kita pi sama2.
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Gonna miss this road.. boleh kata every weekend datang sini layan corner. Dulu paling tak gemar sebab pening naik kreta.. Kalau diajak memang takkan ikut punya.. masih noobies jangan kecam riding position mcm tu takdak elbow / shoulder out pun.. apa2 pun selamat bercuti semua. Next week balik Johor klau ada nk pergi coconut shake kat Melaka habaq mai kita pi sama2. . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
Antara produk Pablo Business paling laris, C2G Fragrant Spray. Hampir 500 bottle terjual dalam masa seminggu. Ye lah, produk murah untuk 101 kegunaan dan untuk 101 pengguna😉💪🏼 So sesiapa yang berminat nak buat duit dan jadi agen C2G boleh lah direct message saya untuk info lebih lanjut. .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Antara produk Pablo Business paling laris, C2G Fragrant Spray. Hampir 500 bottle terjual dalam masa seminggu. Ye lah, produk murah untuk 101 kegunaan dan untuk 101 pengguna😉💪🏼 So sesiapa yang berminat nak buat duit dan jadi agen C2G boleh lah direct message saya untuk info lebih lanjut. . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Harini bro @aloiiiiii call saya, “Boss banyak sangat lah order, asyik ambik sikit2 je , saya rasa saya nak ambik sekotak terus lah dan nak jadi agent”. Sekotak terus sampai ke Bank Rakyat dan disebabkan dia jadi agent, dapat lagi harga murah. So sesiapa yang nak jadi agent, harga murah2 saya bagi. Berminat nak buat duit tepi boleh pm sekarang juga 😉💰#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Harini bro @aloiiiiii call saya, “Boss banyak sangat lah order, asyik ambik sikit2 je , saya rasa saya nak ambik sekotak terus lah dan nak jadi agent”. Sekotak terus sampai ke Bank Rakyat dan disebabkan dia jadi agent, dapat lagi harga murah. So sesiapa yang nak jadi agent, harga murah2 saya bagi. Berminat nak buat duit tepi boleh pm sekarang juga 😉💰#curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Ride panas enjin di pagi jumaat, 1st time bro bwk bini nek moto ni, meter baru 160km/h da kene cubit perut 😭
.
#kawasaki  #kawasakininja  #kawasakizx10r #AmestiA #abgmestibelanja #ipohmali #gauruzriderz #pelesitbikerz #arai #scproject #supercorsa #bismillahfirst #akhiratdidepan #jenterapadu #jenterakita #sportbikelife #bikekings #superbike
-Ay vamos-
Berkain sampin segak bergaya, awak bila nak keluar dengan saya? Mood raya always turn on bro.. ni semalam punya cerita cuma nak habaq kwn abang ni @gaban.head.gear dia jual helmet macam2 brand hangpa smua cakap je nak helmet apa.. abang gaban boleh cuba dapatkan.. helmet aku pun aku beli mahal, helmet dia jual memang mampu milik lah org kata.. aku menyesal beli kt org lain hahaa cewah rezeki seller ye dak? Ada rezeki lebih sambar riptide pink kt dia.. Kalau sapa2 nak cari helmet copy and ori boleh lah contact @gaban.head.gear.. lagi memudahkan kerja dia ada buat whatsapp group so boleh tekan kt link bio dia.. Btw esuk ada ride pergi bukit merah so sapa nak join boleh roger abang gaban mehhh.. and one more ride pergi class cornering venue track cameron highland. Geraks
.
#pelesitipoh #pelesitbikers #kanjoranjoracingteam 
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
-Ay vamos- Berkain sampin segak bergaya, awak bila nak keluar dengan saya? Mood raya always turn on bro.. ni semalam punya cerita cuma nak habaq kwn abang ni @gaban.head.gear dia jual helmet macam2 brand hangpa smua cakap je nak helmet apa.. abang gaban boleh cuba dapatkan.. helmet aku pun aku beli mahal, helmet dia jual memang mampu milik lah org kata.. aku menyesal beli kt org lain hahaa cewah rezeki seller ye dak? Ada rezeki lebih sambar riptide pink kt dia.. Kalau sapa2 nak cari helmet copy and ori boleh lah contact @gaban.head.gear.. lagi memudahkan kerja dia ada buat whatsapp group so boleh tekan kt link bio dia.. Btw esuk ada ride pergi bukit merah so sapa nak join boleh roger abang gaban mehhh.. and one more ride pergi class cornering venue track cameron highland. Geraks . #pelesitipoh  #pelesitbikers  #kanjoranjoracingteam  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
C2G Fragrant dah pun sampai ke tangan agent kita di Perlis, so sesiapa yang ada kat area Perlis dan nak try C2G Spray kita boleh pm Kakak @shazilasaiful kita. Kalau berminat nak jadi agent C2G Spray kita boleh lah pm admin ataupun tekan link di bio untuk terus ke whatsapp dan kita akan bagi details 😉 Barang baek kita kongsii 😉😎.
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
C2G Fragrant dah pun sampai ke tangan agent kita di Perlis, so sesiapa yang ada kat area Perlis dan nak try C2G Spray kita boleh pm Kakak @shazilasaiful kita. Kalau berminat nak jadi agent C2G Spray kita boleh lah pm admin ataupun tekan link di bio untuk terus ke whatsapp dan kita akan bagi details 😉 Barang baek kita kongsii 😉😎. . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Ingat lagi tak abang bank rakyat kita ni? Haa dah berapa kali repeat order ramai yang nak C2G Spray. Next order dia nak ambik banyak jadi agent terus. Welcome to the family brother 😎💪🏼 Duit income tepi yang confirm2 akan jalan, mulakan dengan Bismillah 😇😎 So kepada sesiapa yang berminat nak jadi agent C2G Spray kita ni boleh lah Dm atau tekan link di bio for details. Malu dan segan nak tanya, bila nak tahu? 🤔Lambat tinggall 😆😋👋
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Ingat lagi tak abang bank rakyat kita ni? Haa dah berapa kali repeat order ramai yang nak C2G Spray. Next order dia nak ambik banyak jadi agent terus. Welcome to the family brother 😎💪🏼 Duit income tepi yang confirm2 akan jalan, mulakan dengan Bismillah 😇😎 So kepada sesiapa yang berminat nak jadi agent C2G Spray kita ni boleh lah Dm atau tekan link di bio for details. Malu dan segan nak tanya, bila nak tahu? 🤔Lambat tinggall 😆😋👋 #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Abang @jaikawa kita dari jadi customer terus jadi agent untuk C2G Fragrant Spray kita ni, Abang kita ni pun nampak yang barang kita ni memang boleh buat duit. Rm19.90 je, senang sangat nak jual. Kalau nak jadi agent jugak, boleh dm admin atau tekan link di bio untuk whatsapp terus. 😉 .
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Abang @jaikawa kita dari jadi customer terus jadi agent untuk C2G Fragrant Spray kita ni, Abang kita ni pun nampak yang barang kita ni memang boleh buat duit. Rm19.90 je, senang sangat nak jual. Kalau nak jadi agent jugak, boleh dm admin atau tekan link di bio untuk whatsapp terus. 😉 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Janganlah berjalan di belakangku, kerana mungkin aku tak bisa memimpinmu. Jangan pula berjalan di depanku, mungkin aku tak bisa mengikutimu. Berjalanlah di sampingku dan selalu ingatkan aku. Jika tidak ada perjuangan, maka tidak akan ada kemajuan. Tidak ada nakhoda yang lahir dari lautan yang tenang.

Youtube Channel 🎞 (GAURUZ RIDERZ)
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali 
#kasiviral #sportbikelife
 #matmoto #pecintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife
Janganlah berjalan di belakangku, kerana mungkin aku tak bisa memimpinmu. Jangan pula berjalan di depanku, mungkin aku tak bisa mengikutimu. Berjalanlah di sampingku dan selalu ingatkan aku. Jika tidak ada perjuangan, maka tidak akan ada kemajuan. Tidak ada nakhoda yang lahir dari lautan yang tenang. Youtube Channel 🎞 (GAURUZ RIDERZ) #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife  #matmoto  #pecintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife 
Mengancam ke tak mengancam geng geng ipohh ni , memang mengancam derrrr.... #Repost @bobdato (@get_repost)
・・・
Livin the life to the fast lane.. but today we ride slow n steady janji jadi... bahahaha... N dont forget to subsribe to our youtube..
.
Youtube Channel ◆ (GAURUZ RIDERZ) 
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #onxon #awaixkalut #akhiratdidepan 
#sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife #matmoto #pecintaduaroda #jentarapadu 
#gauruzriderz #santaianakutara #kamixracist #kamixramai 
#meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA 
#jenterakita #lajuskittt #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife
Mengancam ke tak mengancam geng geng ipohh ni , memang mengancam derrrr.... #Repost  @bobdato (@get_repost) ・・・ Livin the life to the fast lane.. but today we ride slow n steady janji jadi... bahahaha... N dont forget to subsribe to our youtube.. . Youtube Channel ◆ (GAURUZ RIDERZ) #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #onxon  #awaixkalut  #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife  #matmoto  #pecintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kamixracist  #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jenterakita  #lajuskittt  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife 
Livin the life to the fast lane.. but today we ride slow n steady janji jadi... bahahaha... N dont forget to subsribe to our youtube..
.
Youtube Channel ◆ (GAURUZ RIDERZ) 
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #onxon #awaixkalut #akhiratdidepan 
#sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife #matmoto #pecintaduaroda #jentarapadu 
#gauruzriderz #santaianakutara #kamixracist #kamixramai 
#meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA 
#jenterakita #lajuskittt #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife
Livin the life to the fast lane.. but today we ride slow n steady janji jadi... bahahaha... N dont forget to subsribe to our youtube.. . Youtube Channel ◆ (GAURUZ RIDERZ) #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #onxon  #awaixkalut  #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife  #matmoto  #pecintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kamixracist  #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jenterakita  #lajuskittt  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife 
Memang hari2 sebelum keluar rumah tak putus spray C2G Spray dalam kasut dulu, sebabtu keluar tu confident je 😂 Walaupun kasut tak sempat basuh 😅😜
.
Nak order? Tekan link di bio 📱
.
Harga berapa?
HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅
HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅
HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅
HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅
HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Memang hari2 sebelum keluar rumah tak putus spray C2G Spray dalam kasut dulu, sebabtu keluar tu confident je 😂 Walaupun kasut tak sempat basuh 😅😜 . Nak order? Tekan link di bio 📱 . Harga berapa? HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅ HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅ HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅ HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅ HANYA RM19.90 SEBOTOL ✅ . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Sorang lagi customer COD sampai depan rumah malam tadi nak beli C2G Fragrant Spray. RM19.90 je bro untuk hilangkan segala bau kepam dan hapak kat helmet korang tu 😫
.

#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali #kasiviral #sportbikelife_id #matmoto #pencintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife #c2gfragrantspray #c2gfreshhelmet #c2gfragrantspray #sprayhelmet #helmetwangi #spraykasut
Sorang lagi customer COD sampai depan rumah malam tadi nak beli C2G Fragrant Spray. RM19.90 je bro untuk hilangkan segala bau kepam dan hapak kat helmet korang tu 😫 . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife_id  #matmoto  #pencintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife  #c2gfragrantspray  #c2gfreshhelmet  #c2gfragrantspray  #sprayhelmet  #helmetwangi  #spraykasut 
Bila la leh panjat lagi kemeren helen 🏔 🏔🏔
Adenyerr free,.. cuaca not good-good ⛈🌧🌩
Photographer 📷 @zulsengal 👍👍
#cbr1000rr #repsoledition #repsol #hondacbr #cbrmalaysia #cbrnations #abgmestibelanja #pelesitbikerz #pelesitipoh #gauruzriderz #kriegar3 #shoei #shoeiz7 #shoeiz7marquez #helperformance #gbracing #lightech #jenterakita #jenterapadu #on❌on #powercomander #yushimura #r77cf #bikeride #biker #hondarepsol
Ni kalau form 4 naik superbike gi sekolah sedap ni...doakan ok😅😅😅😈😈😈 #pelesitbikerz 
#mesrabikers 
#gauruzriderz 
#thejokers 
#panigalekingdom 
#hyperclubmalaysia 
#gixxermalaysia 
#desmoownerclub 
#sbk4life 
#eatsleepriderepeat 
#gengkakipacakjb
#abgmestibelanja 
#klpishanggg 
#kami❌rasict 
#kami❌ramai 
#on❌on
#awai❌kalut
Bae ft abang architect.
Macam pelik ja abang pakai baju camni haa.. bergaya takdak la macam Wak.D but ada lah sikit inspire kami jadi macam dia.. Belajar dalam medical field tapi dok tau pasaipa kami kena join #technofestgempak2017 niha.. Technofest ni ha actually hari keushawanan ada lah bagi talk, ada booth2 makanan smua depa memupuk semangat student utk jadi peniaga.. gitulah crita dia.. Hat ni badan dah tak berapa selesa pun belasah ja pi buat kerja niha.. Ni pi buat printing pun dkt SI sbb situ murah gila tu yang kami bawak bazooka letak kt belakang tu.. tu ja nak cerita untuk harini.. kami angkat kaki dulu..
.
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikers
#gauruzriderz  #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepeat #ipohmali #sportbikelife #jenterapadu #kami❌ramai #potd #bikeass #bikeporn #ktmrc #ktmracing #ktmfactory #keyofhappiness #speedmonsta #ktmmalaysia #bikelife #ktmrcfans #ktmofficial #instamotogallery #bikestagram
Bae ft abang architect. Macam pelik ja abang pakai baju camni haa.. bergaya takdak la macam Wak.D but ada lah sikit inspire kami jadi macam dia.. Belajar dalam medical field tapi dok tau pasaipa kami kena join #technofestgempak2017  niha.. Technofest ni ha actually hari keushawanan ada lah bagi talk, ada booth2 makanan smua depa memupuk semangat student utk jadi peniaga.. gitulah crita dia.. Hat ni badan dah tak berapa selesa pun belasah ja pi buat kerja niha.. Ni pi buat printing pun dkt SI sbb situ murah gila tu yang kami bawak bazooka letak kt belakang tu.. tu ja nak cerita untuk harini.. kami angkat kaki dulu.. . #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikers  #gauruzriderz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepeat  #ipohmali  #sportbikelife  #jenterapadu  #kami ❌ramai #potd  #bikeass  #bikeporn  #ktmrc  #ktmracing  #ktmfactory  #keyofhappiness  #speedmonsta  #ktmmalaysia  #bikelife  #ktmrcfans  #ktmofficial  #instamotogallery  #bikestagram 
KL🔛 JOHOR 🔛❌🔛 #pelesitbikerz 
#gauruzriderz
1st time mendaki kemeren helen naik tenggiling trsebut .. #layancorner 
Thanks to Mr King Coco 🤴a.k.a @sir.mels.melo snapkan 📸🤪🤪🤪 ok bye 👋🏿 #cbr1000rr #repsol #hondacbr #cbrmalaysia #cbrnations #abgmestibelanja #pelesitbikers #pelesitipoh #gauruzriderz #kriegar3 #helperformance #gbracing #lightech #jenterakita #jenterapadu #on❌on
Tewas di penghujung jalan 😪
#siapaprapphallo 
#gauruzriderz 
#pelesitipoh
#Repost @naza.trade.empire (@get_repost)
・・・
Asalamualaikum hari Jumaat nie aku nak bukak jualan moto kesayangan aku sendiri sape sape ade berminat bole whatsapp direct saye.. utk detail.. terime kasih... ( SERIOUS BUYER SAHAJA ) ⭐️ SEBAB JUAL @neelofa AJAK KAWIN ⭐️
#curicuripandang #abgmestibelanja #pelesitipoh #pelesitbikerz #on❌on #awai❌kalut #akhiratdidepan #sbkfamily #eatsleepriderepat #ipohmali 
#kasiviral #sportbikelife
 #matmoto #pecintaduaroda #jentarapadu #gauruzriderz #santaianakutara #kami❌racist #kamixramai #meletop #gengspenderbasah #kitaridertiadabeza #AmestiA #jangancakapabgtakpayung #sbkforlife
#Repost  @naza.trade.empire (@get_repost) ・・・ Asalamualaikum hari Jumaat nie aku nak bukak jualan moto kesayangan aku sendiri sape sape ade berminat bole whatsapp direct saye.. utk detail.. terime kasih... ( SERIOUS BUYER SAHAJA ) ⭐️ SEBAB JUAL @neelofa AJAK KAWIN ⭐️ #curicuripandang  #abgmestibelanja  #pelesitipoh  #pelesitbikerz  #on ❌on #awai ❌kalut #akhiratdidepan  #sbkfamily  #eatsleepriderepat  #ipohmali  #kasiviral  #sportbikelife  #matmoto  #pecintaduaroda  #jentarapadu  #gauruzriderz  #santaianakutara  #kami ❌racist #kamixramai  #meletop  #gengspenderbasah  #kitaridertiadabeza  #AmestiA  #jangancakapabgtakpayung  #sbkforlife