an online Instagram web viewer

#giftforbff medias

Photos

Wooden name album 💕 
The video is finally here😍
This is my most favourite, adorable and cute handmade gift product😘
#jinartistry #instagram #namealbum #name #wooden #woodenname #woodennamealbum #album #woodenalbum #gift #gifts #uniquegift #uniquegifts #creativegifts #creativegift #birthday #birthdaygift #anniversarygift #anniversary #giftforher #giftforanniversary #giftforbirthday #giftforhim #giftforbf #giftforgf #giftforbff
🎶🎵" yg mana satu pilihan hati"🎵🎶 😄
Berminat utk tempahan blh wasap syuu 📱 014-2636448 ☺

#khatmalaysia #khatdiwanijali #khatkufi #kaligraficanvas #khatoncanvas #khatonwood #khatmurah #giftforother #giftforwedding #giftforbff #wedding #khat
🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹
·
📣Summer Sale
·
即日起致9月1日🔚凡購買任何產品滿HK$200或以上有85折!另送英文字母小掛飾一個💝
·
數量有限,送完即止!
·
🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸
·
📮Enquiry:
Email:LittleBeadsofLove@gmail.com
Line: LittleBeadsofLove
WeChat: LittleBeads_ofLove
Whatsapp: +852 60720890
or Direct Message 📥
·
✈️ Worldwide Shipping (香港包平郵)
👌 PAYPAL Accepted/ 轉賬(HSBC) / 現金交收
📦 買家需承擔郵寄風險
🌍 www.etsy.com/hk-en/shop/LittlebeadsofLove4u
·
#littlebeadsoflove #LBLHK #壹點愛 #tailormade #natural #gemstone #jewelry #beads #handmade #naturalstones #accesssories #gift #香港手作 #天然石  #handmadehk #首飾 禮物 #instajewelry #hkonlinestore #手作飾物 #giftforbff #gemstoneaccessories  #天然水晶 #晶石首飾 #hkbrand #歡迎訂造 #手鏈 #頸鍊 #耳環 #介指
🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹 · 📣Summer Sale · 即日起致9月1日🔚凡購買任何產品滿HK$200或以上有85折!另送英文字母小掛飾一個💝 · 數量有限,送完即止! · 🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸 · 📮Enquiry: Email:LittleBeadsofLove@gmail.com Line: LittleBeadsofLove WeChat: LittleBeads_ofLove Whatsapp: +852 60720890 or Direct Message 📥 · ✈️ Worldwide Shipping (香港包平郵) 👌 PAYPAL Accepted/ 轉賬(HSBC) / 現金交收 📦 買家需承擔郵寄風險 🌍 www.etsy.com/hk-en/shop/LittlebeadsofLove4u · #littlebeadsoflove  #LBLHK  #壹點愛  #tailormade  #natural  #gemstone  #jewelry  #beads  #handmade  #naturalstones  #accesssories  #gift  #香港手作  #天然石  #handmadehk  #首飾  禮物 #instajewelry  #hkonlinestore  #手作飾物  #giftforbff  #gemstoneaccessories  #天然水晶  #晶石首飾  #hkbrand  #歡迎訂造  #手鏈  #頸鍊  #耳環  #介指 
Petals of love❤
Sharing the most unique card we have ever made!!
Type : Interactive
Theme : birthday , anniversary, gift etc
Photos : 17
For order and more details kindly DM or whatsapp on 7987925624
.
.
.
.
.
#gift #giftforher #giftforhim #giftforbff #giftforbf #giftforgf #card #greetingcard #cardforher #cardforhim #greeting #bilaspur #bestfriendgift #uniquegift #uniquecard #uniquegreeting
Using beautiful Sapphire and clear crystal💎💎💙 Give your look an elegant touch💖
This design is available in Sterling Silver! 🤤❤️Follow @glamrova👈for more #motherofpearl bracelets! #Opal #sapphire #emerald #opale #saphhire #sapphirering #pearl #musselpearl #pinkpearls #whitepearls #pearlbracelet #handmadejewelry #bffgoals👭 #giftforher #giftideas #etsygiftideas #etsygift #giftforbirthday #giftforbff #giftforgirl #kidsfashion #goldbracelets #sterlingsilver #Cadeaupourelle
Using beautiful Sapphire and clear crystal💎💎💙 Give your look an elegant touch💖 This design is available in Sterling Silver! 🤤❤️Follow @glamrova👈for more #motherofpearl  bracelets! #Opal  #sapphire  #emerald  #opale  #saphhire  #sapphirering  #pearl  #musselpearl  #pinkpearls  #whitepearls  #pearlbracelet  #handmadejewelry  #bffgoals 👭 #giftforher  #giftideas  #etsygiftideas  #etsygift  #giftforbirthday  #giftforbff  #giftforgirl  #kidsfashion  #goldbracelets  #sterlingsilver  #Cadeaupourelle 
Yang mana satu jadi pilihan hati 💕💕💕. Semuanya cantik cantik!!
Yang ni jenis long shawl boleh buat style macam2 tau!!!
.
Bestnyaaa... ikut suka nak belit macm mana asal jangan tercekik ☺☺
.
Best sangat, siapa prminat jane from 1st batch mesti dah ada banyak koleksi warna yang best2 kan?
.
TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding #tudungcantikmurahmalaysia #pinggantakretaknasitakdingin #simple #shawlmudahpakaidanselesa
Yang mana satu jadi pilihan hati 💕💕💕. Semuanya cantik cantik!! Yang ni jenis long shawl boleh buat style macam2 tau!!! . Bestnyaaa... ikut suka nak belit macm mana asal jangan tercekik ☺☺ . Best sangat, siapa prminat jane from 1st batch mesti dah ada banyak koleksi warna yang best2 kan? . TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding  #tudungcantikmurahmalaysia  #pinggantakretaknasitakdingin  #simple  #shawlmudahpakaidanselesa 
Pakai senangnya sebab instant 2 loops, sarung 2x siap cantik dah nak p office, nak pakai betunang, nikah,dan dijadikan sebagai  present pun sesuai sangat ni sebab setiap pembelian dapat 🎁FREE PREMIUM BOX!!!!.
.
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding #tudungcantikmurahmalaysia
Pakai senangnya sebab instant 2 loops, sarung 2x siap cantik dah nak p office, nak pakai betunang, nikah,dan dijadikan sebagai present pun sesuai sangat ni sebab setiap pembelian dapat 🎁FREE PREMIUM BOX!!!!. . . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding  #tudungcantikmurahmalaysia 
Apa tunggu lagi kalau hati dah tertawan cepat cepat lah sambar sebelum habis disambar orang.
.
Colour colour bold  macam nie memang curlasssss !!
.
Pakai senangnya sebab instant 2 loops, sarung 2x siap cantik dah nak p office, nak pakai betunang, nikah,dan dijadikan sebagai  present pun sesuai sangat ni sebab setiap pembelian dapat 🎁FREE PREMIUM BOX!!!!.
.
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding #tudungcantikmurah
Apa tunggu lagi kalau hati dah tertawan cepat cepat lah sambar sebelum habis disambar orang. . Colour colour bold macam nie memang curlasssss !! . Pakai senangnya sebab instant 2 loops, sarung 2x siap cantik dah nak p office, nak pakai betunang, nikah,dan dijadikan sebagai present pun sesuai sangat ni sebab setiap pembelian dapat 🎁FREE PREMIUM BOX!!!!. . . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding  #tudungcantikmurah 
Wah wah wah, kali ni sis up satu LONG SHAWL boleh buat macam macam style!!!
.
 Meruntun jiwa tengok shawl memang colour rare nie..u olls kalau nak cepat cepat whats app sis.
.
Sebab item sangat sangat limited!!
.
🎁FRE premium box siapa tak nak memang rugi!!!
.
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹LONG SHAWl First DELIVERY STARTING ON 11 AUGUST 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding #tudungcantikmurah
Wah wah wah, kali ni sis up satu LONG SHAWL boleh buat macam macam style!!! . Meruntun jiwa tengok shawl memang colour rare nie..u olls kalau nak cepat cepat whats app sis. . Sebab item sangat sangat limited!! . 🎁FRE premium box siapa tak nak memang rugi!!! . . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹LONG SHAWl First DELIVERY STARTING ON 11 AUGUST 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding  #tudungcantikmurah 
🆕新產品🆕
·
除了頸鍊手頸耳環,我們終於推出介指款式了🎉最近熱到不行,把小西瓜掛在手指上,感覺可以解暑喔🍉
·
🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹
·
📢另外,Summer Sale 已經開動由即日起致9月1日🔚凡購買任何產品滿HK$200或以上有85折!還有小掛飾送喔💝(詳情請留意下個Post)
·
🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸
·
Ring: 8mm Ametrine (紫黃晶)
·
Product Code: RAT-8A01
·
晶石小Tips🤓
紫黃石:兼具紫晶和黃水晶功效,因此可招財運,亦可開發智慧,增進人緣💙
·
📮Enquiry:
Email:LittleBeadsofLove@gmail.com
Line: LittleBeadsofLove
WeChat: LittleBeads_ofLove
Whatsapp: +852 60720890
or Direct Message 📥
·
✈️ Worldwide Shipping (香港包平郵)
👌 PAYPAL Accepted/ 轉賬(HSBC) / 現金交收
📦 買家需承擔郵寄風險
🌍 www.etsy.com/hk-en/shop/LittlebeadsofLove4u
·
#littlebeadsoflove #LBLHK #壹點愛 #tailormade #natural #gemstone #jewelry #beads #handmade #naturalstones #accesssories #gift #香港手作 #天然石  #handmadehk #首飾 #Ring #介指 #禮物 #instajewelry #hkonlinestore #手作飾物 #閨蜜裝 #giftforbff #gemstoneaccessories  #天然水晶 #晶石首飾 #hkbrand #歡迎訂造 #RAT8A01
🆕新產品🆕 · 除了頸鍊手頸耳環,我們終於推出介指款式了🎉最近熱到不行,把小西瓜掛在手指上,感覺可以解暑喔🍉 · 🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹 · 📢另外,Summer Sale 已經開動由即日起致9月1日🔚凡購買任何產品滿HK$200或以上有85折!還有小掛飾送喔💝(詳情請留意下個Post) · 🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸 · Ring: 8mm Ametrine (紫黃晶) · Product Code: RAT-8A01 · 晶石小Tips🤓 紫黃石:兼具紫晶和黃水晶功效,因此可招財運,亦可開發智慧,增進人緣💙 · 📮Enquiry: Email:LittleBeadsofLove@gmail.com Line: LittleBeadsofLove WeChat: LittleBeads_ofLove Whatsapp: +852 60720890 or Direct Message 📥 · ✈️ Worldwide Shipping (香港包平郵) 👌 PAYPAL Accepted/ 轉賬(HSBC) / 現金交收 📦 買家需承擔郵寄風險 🌍 www.etsy.com/hk-en/shop/LittlebeadsofLove4u · #littlebeadsoflove  #LBLHK  #壹點愛  #tailormade  #natural  #gemstone  #jewelry  #beads  #handmade  #naturalstones  #accesssories  #gift  #香港手作  #天然石  #handmadehk  #首飾  #Ring  #介指  #禮物  #instajewelry  #hkonlinestore  #手作飾物  #閨蜜裝  #giftforbff  #gemstoneaccessories  #天然水晶  #晶石首飾  #hkbrand  #歡迎訂造  #RAT8A01 
I FINISHED MY GIFT TO @curouuh  It's Venus and I rly hope you enjoy. I feel like it's not enough. But I hope ya like it.... -w-

Character belongs to @curouuh 
#digitalart #cute #giftforbff #artwork #oc #originalcharacter
What a heartwarming gift from your friend! 
#Kazumibeads #BFF #bffnecklace #bffgift #giftforbff #minimalist #minimalnecklace #Etsy
Shawl 2 loops hanabella memang senang pakai.
.
Lagi lagi yang travel jauh2 jauh tu nak pakai senang sebab instant 2 loopsss!!
.
Sarung 2x jer terus siap...mudahnyaaaaa..yang ada anak kecik pun selamat pakai, sebab x perlu pin
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malayweddingguide
Shawl 2 loops hanabella memang senang pakai. . Lagi lagi yang travel jauh2 jauh tu nak pakai senang sebab instant 2 loopsss!! . Sarung 2x jer terus siap...mudahnyaaaaa..yang ada anak kecik pun selamat pakai, sebab x perlu pin . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malayweddingguide 
Apa tunggu lagi kalau hati dah tertawan cepat cepat lah sambar sebelum habis disambar orang.
.
Colour colour soft macam nie memang laju je tau!!!
.
Pakai senangnya sebab instant 2 loops, sarung 2x siap cantik dah nak p office, nak pakai betunang, nikah,dan dijadikan sebagai  present pun sesuai sangat ni sebab setiap pembelian dapat 🎁FREE PREMIUM BOX!!!!.
.
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding
Apa tunggu lagi kalau hati dah tertawan cepat cepat lah sambar sebelum habis disambar orang. . Colour colour soft macam nie memang laju je tau!!! . Pakai senangnya sebab instant 2 loops, sarung 2x siap cantik dah nak p office, nak pakai betunang, nikah,dan dijadikan sebagai present pun sesuai sangat ni sebab setiap pembelian dapat 🎁FREE PREMIUM BOX!!!!. . . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding 
Best friend forever <bff>

Show your best friend some love with our unique bff pendant/ring/bracelet from Mix and Match collection. 
Run out of ideas of what to give for your bff on special days ie birthdays,  anniversary, unique date, her wedding ? Or simply want to surprise her on a causal day ? 
This is a good one for her !! Show off ur friendship ! 
_____________________________________
#bff #bestfriend #bestfriendgoals #best #jewelry #accessories #unique #multiplewaystowear #giftforbff #showoff #love #like #hkig #ighk #hkblogger #hkfriends  #好朋友 #知己 #好友 #禮物 #鑽石#18k金 #鉑金
Best friend forever Show your best friend some love with our unique bff pendant/ring/bracelet from Mix and Match collection. Run out of ideas of what to give for your bff on special days ie birthdays, anniversary, unique date, her wedding ? Or simply want to surprise her on a causal day ? This is a good one for her !! Show off ur friendship ! _____________________________________ #bff  #bestfriend  #bestfriendgoals  #best  #jewelry  #accessories  #unique  #multiplewaystowear  #giftforbff  #showoff  #love  #like  #hkig  #ighk  #hkblogger  #hkfriends  #好朋友  #知己  #好友  #禮物  #鑽石 #18k金  #鉑金 
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!! Semua cannntikk
.
Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun..
.
Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!!
.
Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple...
.
Tak grab rugi u ollssss...
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!! Semua cannntikk . Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun.. . Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!! . Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple... . Tak grab rugi u ollssss... . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding 
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!!
.
Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun..
.
Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!!
.
Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple...
.
Tak grab rugi u ollssss...
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!! . Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun.. . Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!! . Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple... . Tak grab rugi u ollssss... . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding 
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!!
.
Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun..
.
Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!!
.
Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple...
.
Tak grab rugi u ollssss...
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!! . Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun.. . Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!! . Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple... . Tak grab rugi u ollssss... . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding 
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!!
.
Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun..
.
Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!!
.
Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple...
.
Tak grab rugi u ollssss...
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!! . Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun.. . Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!! . Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple... . Tak grab rugi u ollssss... . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding 
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!!
.
Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun..
.
Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!!
.
Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple...
.
Tak grab rugi u ollssss...
.
💥LIMITED💥.
💥LIMITED💥
💥LIMITED💥
.
💟TRUSTED AGENT.
✔FREE SERVICE CHARGE. .
🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER
.
.
Whats app:
.
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766
☎WA 019 7738766.. .
.
.
🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!!
🌹First batch start post out on 8 august 2017
.
.
#shawlbeads  #shawlcantik #nikah #akadnikah #giftforbff  #hadiah #hadiahbirthday  #suprise #shawltunangmurah  #shawlnikah #cokelat #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour #pengantin #perancangperkahwinan #malaywedding
Cantiknyaaaaa jane colection, serious senang sangat pakai sebab instant tau!!! . Memang sepantas kilat nak siap ke pejabat, attend wedding pun senang je dengan adanya shawl ni..Yang ada anak kecik tu memang sesuai sgt sebab tak perlu guna pin or kerongsang pun.. . Yang travel tu lagi senang, zasss, terus siap!! . Tak fikir lagi nak lilit lilit dah.....simple... . Tak grab rugi u ollssss... . 💥LIMITED💥. 💥LIMITED💥 💥LIMITED💥 . 💟TRUSTED AGENT. ✔FREE SERVICE CHARGE. . 🎁FREE GIFT FOR LUCKY CUSTOMER . . Whats app: . ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766 ☎WA 019 7738766.. . . . 🌹Boleh start preorder dulu dengan sis ya!!! 🌹First batch start post out on 8 august 2017 . . #shawlbeads  #shawlcantik  #nikah  #akadnikah  #giftforbff  #hadiah  #hadiahbirthday  #suprise  #shawltunangmurah  #shawlnikah  #cokelat  #suprisebirthday  #hadiahunik  #untukibu  #tudungbidang50  #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungonline  #tudungorganza  #pastelcolour  #pengantin  #perancangperkahwinan  #malaywedding 
Mini cage💖
Cute little mini cage with small cards, chocolates and flowers 💐 
A perfect compact gift😍
#jinartistry #instagram #minicage #cage #cutecage #littlecage #cutelittlecage #gift #compactgift #giftforher #giftforbff #birthdaygift #birthday #anniversary #anniversarygift #uniquegift #creativegift #creative #gifts #cuteminicage
Newsletter📄
Imagine, when your partner wakesup and read this newsletter😍
Customizable according to your will 
#newsletter #newspaper #letter #gift #messages #giftforhim #giftforbf #giftforher #giftforgf #giftforbff #surprisegift #birthdaygift #anniversarygift #uniquegift #newslettergift
For all the BFFs who are away from each other. See more cool gifts on my shop @hottouchgifts #bff #bffgift #bffmug #custommug #mugforbff #giftforbff #uniquegift #longdistancemug #longdistancefriendship #friendsforever #etsyshop #etsyseller #etsy #funmug #personalizedgifts #personalisedmug #customgifts
Founder of @silentnostalgia Renee loves her custom made tote bag 🥐 #handmade #custommade #totebag #giftforher #giftforbff #bff #friendship #bessleederwardrobe
I spent a good bit of yesterday creating new tote designs, and I think this wreath may just be a favorite! I love the rich tones! What colors are you into right now? Also, meet @dani_nicole_photography, the gorgeous model
I spent a good bit of yesterday creating new tote designs, and I think this wreath may just be a favorite! I love the rich tones! What colors are you into right now? Also, meet @dani_nicole_photography, the gorgeous model
'Tranquil turquoise'
The color turquoise is also associated with friendship..and hence I chose to use it on a gift for my best friend. He and I go far far back...our friendship has  survived school, college, marriage, kids and everything else in between! He's that one person I can talk to about anything under the sun and I know I wont be judged, misunderstood or even preached to! We laugh like maniacs sometimes just after saying 'hello' on the phone. I can surely say he'll always be my best friend ( coz he knows tooo much 😅🤣😅🤣) #turquoise #turq #myturquoiseproject #wood #woodsign #woodplaque #septembercreations #croutique #littlemajlis #dubai #dxb #mydubai #uae #youae #dubaicreative #creativedubai #creativepreneur #mycreativebiz #creativelife #etsysellersofinsta #etsyseller #etsy
'Tranquil turquoise' The color turquoise is also associated with friendship..and hence I chose to use it on a gift for my best friend. He and I go far far back...our friendship has survived school, college, marriage, kids and everything else in between! He's that one person I can talk to about anything under the sun and I know I wont be judged, misunderstood or even preached to! We laugh like maniacs sometimes just after saying 'hello' on the phone. I can surely say he'll always be my best friend ( coz he knows tooo much 😅🤣😅🤣) #turquoise  #turq  #myturquoiseproject  #wood  #woodsign  #woodplaque  #septembercreations  #croutique  #littlemajlis  #dubai  #dxb  #mydubai  #uae  #youae  #dubaicreative  #creativedubai  #creativepreneur  #mycreativebiz  #creativelife  #etsysellersofinsta  #etsyseller  #etsy 
❌SOLD OUT❌
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
❌SOLD OUT❌ 💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
❌SOLD OUT❌
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
❌SOLD OUT❌ 💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
❌SOLD OUT❌
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
❌SOLD OUT❌ 💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl 
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!!
.

Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!.
.
💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings.
💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!.
💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁
💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash

Length: 175cm

Width: 68cm. .
.
. .
Normal price Rm79 
Now ↔ RM69 only (include exclusive box)
.
.
#shawlcantik  #eyelashshawl #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia #tudungmurah #shawl
💐 Latest collection from HANA BELLA SCARF !!! . Mixed crepe collection launches with this RAYA 2017 most sought after colours!. . 💌 Crafted from high quality mixed crepe, HANA BELLA SCARF’s premium basics collection features single colour scarves with HANA BELLA’s signature gold label and wide shawl with neat trimmings. 💌 Easy to wear and style, this scarf is definitely a must-have!. 💌 Every HANA BELLA scarf purchase comes beautifully wrapped in its own hard casing with a personalised thank you card from the lovely directors, so they would be great as gifts too!🎉🎁 💌 Material: High Quality Mixed Crepe * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash Length: 175cm Width: 68cm. . . . . Normal price Rm79 Now ↔ RM69 only (include exclusive box) . . #shawlcantik  #eyelashshawl  #shawlsimple  #tudungonline  #tudungraya  #tudungterkini  #hadiahbirthday  #hadiah  #special  #giftbox  #giftforbff  #bajuraya2017  #bajurahamurahmalaysia  #tudungmurah  #shawl