an online Instagram web viewer

#giftreview medias

Photos

Serum foundation = cantek & rawat kulit
.
Kenapa?
1. Ekstrak pudina
2. Minyak argan
3. Vitamin C & E
4. Aprikot kernel oil
.
Jom cantek & rawat😍😍
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation = cantek & rawat kulit . Kenapa? 1. Ekstrak pudina 2. Minyak argan 3. Vitamin C & E 4. Aprikot kernel oil . Jom cantek & rawat😍😍 . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation = cantek & rawat kulit
.
Kenapa?
1. Ekstrak pudina
2. Minyak argan
3. Vitamin C & E
4. Aprikot kernel oil
.
Jom cantek & rawat😍😍
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation = cantek & rawat kulit . Kenapa? 1. Ekstrak pudina 2. Minyak argan 3. Vitamin C & E 4. Aprikot kernel oil . Jom cantek & rawat😍😍 . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation = cantek & rawat kulit
.
Kenapa?
1. Ekstrak pudina
2. Minyak argan
3. Vitamin C & E
4. Aprikot kernel oil
.
Jom cantek & rawat😍😍
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation = cantek & rawat kulit . Kenapa? 1. Ekstrak pudina 2. Minyak argan 3. Vitamin C & E 4. Aprikot kernel oil . Jom cantek & rawat😍😍 . . 0192691127 0192691127 0192691127
Thank you so much @arranaclub for the comfortable contact lens!! I love it so much! 
Korang yang nak mata grey grey ala ala mata ibu ni boleh la tengok kat ig @arranaclub !

#igreview #giftreview
Thank you so much @arranaclub for the comfortable contact lens!! I love it so much! Korang yang nak mata grey grey ala ala mata ibu ni boleh la tengok kat ig @arranaclub ! #igreview  #giftreview 
🔥SUPERB SHOES🔥
Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌
____
Kasut ni paling palinggggg rare😱korang memang takkan jumpa kasut camnie dekat igshop lain lagi2 dengan kualiti yg perghh mantap cenggini beb🤘korang memang rugi ah sbb lepaskan peluang dan tengok sahaja kasut ni🤤Baik korang beli sekarang sbb stok pon tak byk sale pon dah nak tamat dah nie😊
____
❤️PRICE❤️
💕1 pair for RM100
💕(from RM199)
💕free postage
STOCK TERHAD
TEKAN LINK DI BIO DAN ORDER NOW!!!
____
#murahgila #murahsangat #malaysia #Malaysia #Malaysian #kl #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #instafamous #igfamous #paidreview #giftreview #publicfigure #instafamousmalaysia #trustedseller
🔥SUPERB SHOES🔥 Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌 ____ Kasut ni paling palinggggg rare😱korang memang takkan jumpa kasut camnie dekat igshop lain lagi2 dengan kualiti yg perghh mantap cenggini beb🤘korang memang rugi ah sbb lepaskan peluang dan tengok sahaja kasut ni🤤Baik korang beli sekarang sbb stok pon tak byk sale pon dah nak tamat dah nie😊 ____ ❤️PRICE❤️ 💕1 pair for RM100 💕(from RM199) 💕free postage STOCK TERHAD TEKAN LINK DI BIO DAN ORDER NOW!!! ____ #murahgila  #murahsangat  #malaysia  #Malaysia  #Malaysian  #kl  #kualalumpur  #selangor  #sabah  #sarawak  #instafamous  #igfamous  #paidreview  #giftreview  #publicfigure  #instafamousmalaysia  #trustedseller 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Haaa dapat lagi testimoni dari jejaka tampan uolss ..hihi ..msti laa hensem kalau pkai sparkle soap 😜muka pun daa mkin putih haa ..xthu mne hilang daa sunburn tuu haa ..hihi ..best ke x best ??best kn ??berbaloi sgt ..dah laa harge mampu milik ..kesan plak meletup habis ..dan lagi skali sis terharu bila cus doakn prniagaan sis ..huhu ..thank you dear sudi support sparkle soap 😭😍
.
Sental2 shja boom putih bersih 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Haaa dapat lagi testimoni dari jejaka tampan uolss ..hihi ..msti laa hensem kalau pkai sparkle soap 😜muka pun daa mkin putih haa ..xthu mne hilang daa sunburn tuu haa ..hihi ..best ke x best ??best kn ??berbaloi sgt ..dah laa harge mampu milik ..kesan plak meletup habis ..dan lagi skali sis terharu bila cus doakn prniagaan sis ..huhu ..thank you dear sudi support sparkle soap 😭😍 . Sental2 shja boom putih bersih 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah 
giftreviewbyhadiqsuhaimi #giftreview (17/20)
THE HAIRDO Pomade + Handsome !!!
.
Pomade yang diyakini halal dan kualiti setanding dengan pomade diluar sana dengan harga yang berpatutan dan sesuai dengan rambut panjang ataupun pendek.
.
Sesuai dipakai semua peringkat umur daripada kanak-kanak ke orang dewasa.
.
Pomade mahal? THE HAIRDO murah je.
Rambut rosak? THE HAIRDO tak rosakkan rambut.
.
THE HAIRDO tiada kesan sampingan kepada pengguna seperti sakit kepala, gatal kulit kepala, rambut gugur dan sebagainya.
.
Kenapa anda kena cuba THE HAIRDO Pomade?
.
✔Waterbased pomade, strong hold dan extra shine dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah
✔Lebih pekat
✔Wangian yang lebih kuat dan mempersonakan
✔Tak melekit dan mudah untuk digayakan
✔Boleh bawa solat
✔Mudah dibasuh
✔Handsome lain macam
•••
Harga : RM30 including postage 📦
COD : Seremban 2 (Garden Home, Garden Avenue, City Park S2, Aeon Mall S2, Mydin Mall S2)
•••
Seremban, N9 : 0176821449 (WanScha)
Setiu, Terengganu : 0199742481 (Ery)
•••
Your Pomade Your Style
.
✔Apple
✔Grape
✔Gucci
giftreviewbyhadiqsuhaimi #giftreview  (17/20) THE HAIRDO Pomade + Handsome !!! . Pomade yang diyakini halal dan kualiti setanding dengan pomade diluar sana dengan harga yang berpatutan dan sesuai dengan rambut panjang ataupun pendek. . Sesuai dipakai semua peringkat umur daripada kanak-kanak ke orang dewasa. . Pomade mahal? THE HAIRDO murah je. Rambut rosak? THE HAIRDO tak rosakkan rambut. . THE HAIRDO tiada kesan sampingan kepada pengguna seperti sakit kepala, gatal kulit kepala, rambut gugur dan sebagainya. . Kenapa anda kena cuba THE HAIRDO Pomade? . ✔Waterbased pomade, strong hold dan extra shine dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah ✔Lebih pekat ✔Wangian yang lebih kuat dan mempersonakan ✔Tak melekit dan mudah untuk digayakan ✔Boleh bawa solat ✔Mudah dibasuh ✔Handsome lain macam ••• Harga : RM30 including postage 📦 COD : Seremban 2 (Garden Home, Garden Avenue, City Park S2, Aeon Mall S2, Mydin Mall S2) ••• Seremban, N9 : 0176821449 (WanScha) Setiu, Terengganu : 0199742481 (Ery) ••• Your Pomade Your Style . ✔Apple ✔Grape ✔Gucci
BLINK2 GITUU 😍😍😍
New packaging ..new formula ..tp masih kekalkan bau dan warna yg asal ..juga masih menggunakan bahan semulajadi sbagai bhan asas iaitu madu asli dan bau sudah semestinya kekalkn bau lavender yg digilai rmai 😍😍
Habiss tuu apa yg lain nya ??
Kami menambahkan ekstrak 24k gold untk kesan lebih super duper wow dan warna kotak yg lebih funky dan cantikk 😋😜
.
.
Best ke x best ??mesti laa best ..yg ini dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan uolss ..permintaan sgt3 tinggi 😍😍
Masing2 nk cerah dan putih berseri kn ..haa jom serikan diri anda semua dgn sparkle soap 😍
.
.
Keyakinan anda bermula di sini 
@_sparkle.soap
Sental2 jee boom putih bersih 😍
Rugi wehh kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah
BLINK2 GITUU 😍😍😍 New packaging ..new formula ..tp masih kekalkan bau dan warna yg asal ..juga masih menggunakan bahan semulajadi sbagai bhan asas iaitu madu asli dan bau sudah semestinya kekalkn bau lavender yg digilai rmai 😍😍 Habiss tuu apa yg lain nya ?? Kami menambahkan ekstrak 24k gold untk kesan lebih super duper wow dan warna kotak yg lebih funky dan cantikk 😋😜 . . Best ke x best ??mesti laa best ..yg ini dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan uolss ..permintaan sgt3 tinggi 😍😍 Masing2 nk cerah dan putih berseri kn ..haa jom serikan diri anda semua dgn sparkle soap 😍 . . Keyakinan anda bermula di sini @_sparkle.soap Sental2 jee boom putih bersih 😍 Rugi wehh kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah 
Ramai tanya i “ kenapa rambut you nampak sihat je , lembut je takde pun bercabang “ okay harini i nak share satu rahsia yang korang tak tahu act i amalkan Morocco Argan Oil from @jajjachinta . Sebabtu rambut i nampak licin dan sihat . So siapa yang nak rambut sihat and lembut macam i boleh follow
@jajjachinta 
@jajjachinta 
@jajjachinta 
@jajjachinta Now !! #giftreview
Ramai tanya i “ kenapa rambut you nampak sihat je , lembut je takde pun bercabang “ okay harini i nak share satu rahsia yang korang tak tahu act i amalkan Morocco Argan Oil from @jajjachinta . Sebabtu rambut i nampak licin dan sihat . So siapa yang nak rambut sihat and lembut macam i boleh follow @jajjachinta @jajjachinta @jajjachinta @jajjachinta Now !! #giftreview 
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
🌸🌸 Syukran kathir kak @fakhriahfatin untuk tudung bawal bunge² ni. Cantik sangat, kain dy lembut je dan sangat mudah iron. 
Korang yang suka feeling²  hindustan bila angin tiup tu, boleh dapatkan tudung bawal ni di @faishaaclothing 
@faishaaclothing 
@faishaaclothing 
Memang recommended sangat untuk korang yang suka bawal printed . Susah tau nak cari bawal corak cantik²  macam ni. 🌸🌸 Abaikan eyebag tu,  sis penat! 
#giftreview #bawalprinted #bawallabuh
🌸🌸 Syukran kathir kak @fakhriahfatin untuk tudung bawal bunge² ni. Cantik sangat, kain dy lembut je dan sangat mudah iron. Korang yang suka feeling² hindustan bila angin tiup tu, boleh dapatkan tudung bawal ni di @faishaaclothing @faishaaclothing @faishaaclothing Memang recommended sangat untuk korang yang suka bawal printed . Susah tau nak cari bawal corak cantik² macam ni. 🌸🌸 Abaikan eyebag tu, sis penat! #giftreview  #bawalprinted  #bawallabuh 
Bagi yang ingin menurunkan berat badan boleh dapatkan pakaian sukan dari @jonlivia

Dengan pakaian ActivSeries yang membantu pembakaran lemak 3 kali lebih cepat. Dapatkan di www.jonlivia.com

www.deariescouple.blogspot.my

#jonlivia #activseries #activteeplus #loseweight #sportwear #tummytrim #fatburner #bloggerkl
#bloggermommy #lifestyleblogger
#paidreview #giftreview #reviewproduct #reviewbyliez
Okay yang ni views📊
Kalau korang yg ada post. Video tapi views sikit tu boleh lah Beli dgn kami views👍🏻
Harga murah tau!
Terus2 Whatsapp kami tau!

Kalau nak Tanya Whatsapp kami tak makan orang pun tau🤗

Jom lah Whatsapp!

#likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servislikesmurah #servisfollowersmurah #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
Okay, yg ni Malay indo likes🔥

Ramai amik ni tau!
SANGAT2 ramai cus amik yg ni.

Cuma MALAY INDO LIKES NI dia min likes mesti 500LIKES. Tak boleh 400,300likes mesti 500likes keatas shj tau!

Kalau tak faham boleh Whatsapp kami!
Kami tak marah Kalau anda banyak Tanya kami okayy jee janji jangan BLUETICK!

Terus whatsapp kami order tauuu!!!! #likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servisfollowersmurah #servislikesmurah  #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
Okay, yg ni Malay indo likes🔥 Ramai amik ni tau! SANGAT2 ramai cus amik yg ni. Cuma MALAY INDO LIKES NI dia min likes mesti 500LIKES. Tak boleh 400,300likes mesti 500likes keatas shj tau! Kalau tak faham boleh Whatsapp kami! Kami tak marah Kalau anda banyak Tanya kami okayy jee janji jangan BLUETICK! Terus whatsapp kami order tauuu!!!! #likesmurah  #dropshipmalaysia  #slime  #servisfollowersmurah  #servislikesmurah  #paidreview  #giftreview  #reviewig  #paidreviewmurah  #igreviewmurah  #review 
HI! LIKES WORLDWIDE KINI KEMBALI!📊 RINDU LIKES WORLDWIDE KAMI X? 🏅SERVIS TIPTOP 🌸KAMI AKAN LAYAN ANDA TIPTOP TAU🔥 🏆LIKES WORLDWIDE 
Boleh bahagi likes contoh: 500LIKES NAK BAHAGI KE 5PIC SO 1 pic dpt 100LIKES.

Worldwide min likes setiap gambar 100likes. Kalau 50,70likes tak bolehlah. Mesti Kena 100likes ke atas tau!

Kalau tak berapa faham boleh WHATSAPP KAMI! 🤗 kami tak marah banyak Tanya pun😊 cuma jangan bluetick kami je👌🏼 JOM ORDER LIKES SKRG!

Boleh tgk2 feedback Kami yee🤗

WEBSITE : 
#likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servislikesmurahmalaysia #servisfollowersmurah #servislikesmurah #servisviewsmurah
#iphone #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
HI! LIKES WORLDWIDE KINI KEMBALI!📊 RINDU LIKES WORLDWIDE KAMI X? 🏅SERVIS TIPTOP 🌸KAMI AKAN LAYAN ANDA TIPTOP TAU🔥 🏆LIKES WORLDWIDE Boleh bahagi likes contoh: 500LIKES NAK BAHAGI KE 5PIC SO 1 pic dpt 100LIKES. Worldwide min likes setiap gambar 100likes. Kalau 50,70likes tak bolehlah. Mesti Kena 100likes ke atas tau! Kalau tak berapa faham boleh WHATSAPP KAMI! 🤗 kami tak marah banyak Tanya pun😊 cuma jangan bluetick kami je👌🏼 JOM ORDER LIKES SKRG! Boleh tgk2 feedback Kami yee🤗 WEBSITE : #likesmurah  #dropshipmalaysia  #slime  #servislikesmurahmalaysia  #servisfollowersmurah  #servislikesmurah  #servisviewsmurah  #iphone  #paidreview  #giftreview  #reviewig  #paidreviewmurah  #igreviewmurah  #review 
Okay yang ni views📊
Kalau korang yg ada post. Video tapi views sikit tu boleh lah Beli dgn kami views👍🏻
Harga murah tau!
Terus2 Whatsapp kami tau!

Kalau nak Tanya Whatsapp kami tak makan orang pun tau🤗

Jom lah Whatsapp!

#likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servislikesmurah #servisfollowersmurah #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
Okay, yg ni Malay indo likes🔥

Ramai amik ni tau!
SANGAT2 ramai cus amik yg ni.

Cuma MALAY INDO LIKES NI dia min likes mesti 500LIKES. Tak boleh 400,300likes mesti 500likes keatas shj tau!

Kalau tak faham boleh Whatsapp kami!
Kami tak marah Kalau anda banyak Tanya kami okayy jee janji jangan BLUETICK!

Terus whatsapp kami order tauuu!!!! #likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servisfollowersmurah #servislikesmurah  #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
Okay, yg ni Malay indo likes🔥 Ramai amik ni tau! SANGAT2 ramai cus amik yg ni. Cuma MALAY INDO LIKES NI dia min likes mesti 500LIKES. Tak boleh 400,300likes mesti 500likes keatas shj tau! Kalau tak faham boleh Whatsapp kami! Kami tak marah Kalau anda banyak Tanya kami okayy jee janji jangan BLUETICK! Terus whatsapp kami order tauuu!!!! #likesmurah  #dropshipmalaysia  #slime  #servisfollowersmurah  #servislikesmurah  #paidreview  #giftreview  #reviewig  #paidreviewmurah  #igreviewmurah  #review 
HI! LIKES WORLDWIDE KINI KEMBALI!📊 RINDU LIKES WORLDWIDE KAMI X? 🏅SERVIS TIPTOP 🌸KAMI AKAN LAYAN ANDA TIPTOP TAU🔥 🏆LIKES WORLDWIDE 
Boleh bahagi likes contoh: 500LIKES NAK BAHAGI KE 5PIC SO 1 pic dpt 100LIKES.

Worldwide min likes setiap gambar 100likes. Kalau 50,70likes tak bolehlah. Mesti Kena 100likes ke atas tau!

Kalau tak berapa faham boleh WHATSAPP KAMI! 🤗 kami tak marah banyak Tanya pun😊 cuma jangan bluetick kami je👌🏼 JOM ORDER LIKES SKRG!

Boleh tgk2 feedback Kami yee🤗

WEBSITE : 
#likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servislikesmurahmalaysia #servisfollowersmurah #servislikesmurah #servisviewsmurah
#iphone #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
HI! LIKES WORLDWIDE KINI KEMBALI!📊 RINDU LIKES WORLDWIDE KAMI X? 🏅SERVIS TIPTOP 🌸KAMI AKAN LAYAN ANDA TIPTOP TAU🔥 🏆LIKES WORLDWIDE Boleh bahagi likes contoh: 500LIKES NAK BAHAGI KE 5PIC SO 1 pic dpt 100LIKES. Worldwide min likes setiap gambar 100likes. Kalau 50,70likes tak bolehlah. Mesti Kena 100likes ke atas tau! Kalau tak berapa faham boleh WHATSAPP KAMI! 🤗 kami tak marah banyak Tanya pun😊 cuma jangan bluetick kami je👌🏼 JOM ORDER LIKES SKRG! Boleh tgk2 feedback Kami yee🤗 WEBSITE : #likesmurah  #dropshipmalaysia  #slime  #servislikesmurahmalaysia  #servisfollowersmurah  #servislikesmurah  #servisviewsmurah  #iphone  #paidreview  #giftreview  #reviewig  #paidreviewmurah  #igreviewmurah  #review 
#giftreview #bithdaypackage
-
📍 PART 1 📍
-
P/s : sebenarnya vid ni dah lama tapi baru upload😭😭🙏🏻 @caramel.shoppe -
Korang dah tngk ke apa yg dia bagi saya untuk hari jadii?😍 mmng gempak & menarik kan? Dia bagi saya mcm2 😻💓 .. klu korang nak beli brng mcm ni, blh lah tngk ig @caramel.shoppe 😁
-
1) squishy : soft & ada packaging😵
2) factory slime : super duper cute & clear lah😭
-
Nak tngk apa lagi yg dia bagi kat saya? Tngk part 2 plk🤤💯💗
#giftreview  #bithdaypackage  - 📍 PART 1 📍 - P/s : sebenarnya vid ni dah lama tapi baru upload😭😭🙏🏻 @caramel.shoppe - Korang dah tngk ke apa yg dia bagi saya untuk hari jadii?😍 mmng gempak & menarik kan? Dia bagi saya mcm2 😻💓 .. klu korang nak beli brng mcm ni, blh lah tngk ig @caramel.shoppe 😁 - 1) squishy : soft & ada packaging😵 2) factory slime : super duper cute & clear lah😭 - Nak tngk apa lagi yg dia bagi kat saya? Tngk part 2 plk🤤💯💗
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
#repeat171011 .
Yuhuuu cus repeat order untk kwn dia haa ..mesti laa bnde yg baik harus share laa kn ..haa apa lagii jom ramai2 hebohkn tentang sabun viral sparkle soap skrg 😍😍semakin merebak haa ..mcm virus plak 😜😜
Hakak nie ckp muka dia daa kurang brmyak daa haa ..xde laa kn muka mcm ltk minyak msk kn lps nie ..hihi ..best ke x best ??msti laa best smpai kwn pn nk jugak 😋
.
Sental2 shja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ #repeat171011  . Yuhuuu cus repeat order untk kwn dia haa ..mesti laa bnde yg baik harus share laa kn ..haa apa lagii jom ramai2 hebohkn tentang sabun viral sparkle soap skrg 😍😍semakin merebak haa ..mcm virus plak 😜😜 Hakak nie ckp muka dia daa kurang brmyak daa haa ..xde laa kn muka mcm ltk minyak msk kn lps nie ..hihi ..best ke x best ??msti laa best smpai kwn pn nk jugak 😋 . Sental2 shja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Haa nak cantik , putih, slim dan awet muda macam MissFazura boleh la consume set trudolly ni gaiss..tgk ! Fazura pun consume trudolly tau !
.
.
So korang yg nak cantik dan slim boleh amalkan set trudolly ni ya gaiss ! Mana nak dapat satu set ada dua jenis supplement utk kuruskan badan dan cerahkan kulit gaiss ! Hanya dalam trudolly 😍
.
.
BERMINAT?? BOLEH KOMEN "PM" .
.
.
Atau tekan je link di bio utk wssap myra 💕
.
#fattzura #fattahaminz #bisikpadalangit #wanitaterindah #trudollymurah #trudolly2017 #ilofayou #lofattah #titiancinta #bisikpadalangit #mycoffeprince #dramaredvelvet #fazura #ubatcantik #ubatputih #beauteserum #miracleserum #bougasbeautyserum #lotsoflove #lessofhate #fattahaminz #neelofa #dropshipneeded #dropshipwanted #giftreview #giftaway #wanitaterindah #fazbulous #fattastic #1234U
😍😍😍😍😍😍😍 . . Haa nak cantik , putih, slim dan awet muda macam MissFazura boleh la consume set trudolly ni gaiss..tgk ! Fazura pun consume trudolly tau ! . . So korang yg nak cantik dan slim boleh amalkan set trudolly ni ya gaiss ! Mana nak dapat satu set ada dua jenis supplement utk kuruskan badan dan cerahkan kulit gaiss ! Hanya dalam trudolly 😍 . . BERMINAT?? BOLEH KOMEN "PM" . . . Atau tekan je link di bio utk wssap myra 💕 . #fattzura  #fattahaminz  #bisikpadalangit  #wanitaterindah  #trudollymurah  #trudolly2017  #ilofayou  #lofattah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #mycoffeprince  #dramaredvelvet  #fazura  #ubatcantik  #ubatputih  #beauteserum  #miracleserum  #bougasbeautyserum  #lotsoflove  #lessofhate  #fattahaminz  #neelofa  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #giftreview  #giftaway  #wanitaterindah  #fazbulous  #fattastic  #1234U 
Sabahan Blogger Sofinah Lamudin with iSea from iM Lens 😍

@Regranned from @sofinahlamudin -  Harus keluar rumah today walaupun cuaca masih tak baik. Stok makanan #SiChokey dan #SiOntot serta diri sendiri dah makin kurang. Jadi, dah jalan-jalan tu, saya ambil kesempatan pakai contact lens dari @imlens.hq . Saya pilih warna iClam. Korang? 😘
.
Jom shopping dan pilih warna contact lens cantik kat @imlens.hq sambil dapat diskaun  dengan menghantar whatsapp kepada @imlens.hq dengan menggunakan kod "Sabahan Blogger Sofinah Lamudin" ketika menempah. 😘
.
#SofinahlamudinDotCom 
#LebahBungaTerbangTinggi 
#SofiePunyaSajaa 
#SofinazzLoveKnot 
#SofinazzForever 
#SofinazzStory 
#KelabBloggerBenAshaari 
#KBBA9 
#SabahanBlogger
#LabuanBlogger
.
Click On Label:
#GiftReview 😍
#Sofinah696 😘 - #regrann
Sabahan Blogger Sofinah Lamudin with iSea from iM Lens 😍 @Regranned from @sofinahlamudin - Harus keluar rumah today walaupun cuaca masih tak baik. Stok makanan #SiChokey  dan #SiOntot  serta diri sendiri dah makin kurang. Jadi, dah jalan-jalan tu, saya ambil kesempatan pakai contact lens dari @imlens.hq . Saya pilih warna iClam. Korang? 😘 . Jom shopping dan pilih warna contact lens cantik kat @imlens.hq sambil dapat diskaun dengan menghantar whatsapp kepada @imlens.hq dengan menggunakan kod "Sabahan Blogger Sofinah Lamudin" ketika menempah. 😘 . #SofinahlamudinDotCom  #LebahBungaTerbangTinggi  #SofiePunyaSajaa  #SofinazzLoveKnot  #SofinazzForever  #SofinazzStory  #KelabBloggerBenAshaari  #KBBA9  #SabahanBlogger  #LabuanBlogger  . Click On Label: #GiftReview  😍 #Sofinah696  😘 - #regrann 
❤️THANK YOU❤️
Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami 👌
____
Korang bila lagi nak dapatkan kasut pilihan korang😁Cepat2 beli sekarang nanti dah habis stok barulah terhegeh hegeh cari sana sini baik dah dpt gaji nie ape salahnya beli kasut baru lagi meriah la hari2 anda😊
____
#murahgila #murahsangat #malaysia #Malaysia #Malaysian #kl #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #instafamous #igfamous #paidreview #giftreview #publicfigure #instafamousmalaysia #trustedseller
❤️THANK YOU❤️ Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami 👌 ____ Korang bila lagi nak dapatkan kasut pilihan korang😁Cepat2 beli sekarang nanti dah habis stok barulah terhegeh hegeh cari sana sini baik dah dpt gaji nie ape salahnya beli kasut baru lagi meriah la hari2 anda😊 ____ #murahgila  #murahsangat  #malaysia  #Malaysia  #Malaysian  #kl  #kualalumpur  #selangor  #sabah  #sarawak  #instafamous  #igfamous  #paidreview  #giftreview  #publicfigure  #instafamousmalaysia  #trustedseller 
Dm Me Interested✌🏻 Or 
WhatsApp : 0127041618
Rm 2xxx Negotic 
#AccForSell #AccForSale #PaidReview #GiftReview
This is my sister and yes i ask her to be my model 😂 i save this pic from her ig 😂 and the hoodie are from @topchart.shop @topchart.shop @topchart.shop  kindly follow this igshop guys @topchart.shop this shop is so DAEBAK !! Gogo grab yours kpop things at this shop @topchart.shop #giftreview #chaaareview #ullzangstore #kpopstore #malaysian #malaysia #kpop #kpopshop #igshop #kpopigshop #kshop #kshopmalaysia #review #shop #store
Susu Maaez from @xzatul.my 🙈😍 srs best ! So nak tahu ape kelebihan dia pegi baca caption dkt ig @xzatul.my and grab yours ! 💕#giftsyaza #giftreview
Susu Maaez from @xzatul.my 🙈😍 srs best ! So nak tahu ape kelebihan dia pegi baca caption dkt ig @xzatul.my and grab yours ! 💕#giftsyaza  #giftreview 
Tak sempat nak ukir kening untuk hang out? Jangan risau, dengan Djara Eyebrow Henna, you all tak perlu lagi nak hadap cermin lama2 untuk bentuk/ukir kening. Pakai sekali, tahan berhari-hari tau.  Djara Eyebrow Henna dibuat daripada bahan semulajadi yang tidak akan merosakkan kulit atau kening you all.  Lebih kemas and  nampak cantik tau kalau you all pakai Eyebrow Henna by Djara nie.
.

Apa kelebihan Djara Eyebrow Henna ni?
 Jimat masa
 100% Halal
 Selamat digunakan
 Tahan berhari-hari
 Wuduk friendly & sah solat
 Mudah & pantas digunakan
 100% dari bahan semulajadi
 Harga yang sangat berpatutan. .

Ada 3 color tau Djara Eyebrow Henna ni.
 Black
 Brown
 Coco
.

Berminat? Boleh follow:
@djaratwin
@djaratwin
@djaratwin
.
#giftreview
Tak sempat nak ukir kening untuk hang out? Jangan risau, dengan Djara Eyebrow Henna, you all tak perlu lagi nak hadap cermin lama2 untuk bentuk/ukir kening. Pakai sekali, tahan berhari-hari tau. Djara Eyebrow Henna dibuat daripada bahan semulajadi yang tidak akan merosakkan kulit atau kening you all. Lebih kemas and nampak cantik tau kalau you all pakai Eyebrow Henna by Djara nie. . Apa kelebihan Djara Eyebrow Henna ni?  Jimat masa  100% Halal  Selamat digunakan  Tahan berhari-hari  Wuduk friendly & sah solat  Mudah & pantas digunakan  100% dari bahan semulajadi  Harga yang sangat berpatutan. . Ada 3 color tau Djara Eyebrow Henna ni.  Black  Brown  Coco . Berminat? Boleh follow: @djaratwin @djaratwin @djaratwin . #giftreview 
3/3
thank you @magic_casing ❤😍 😋
#giftreview #giftreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah
Lama pulak x upload feedback brg smpai ni kan ??haa ini haa ..bukti brg2 akn smpai dkt cus ..siap dgn duit baki lagi taw leya ltkk ..so ley mmg trusted seller uolss ..dont woryy ..insyallah leya xkn tipu duit uolss ..leya xpksa taw korang beli ..tp kalau nk beli blh terus dm atau whatsap leya yaa ..
.
I AM YOURS TRUSTED SELLER 😘
.
.
Sental2 shja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Lama pulak x upload feedback brg smpai ni kan ??haa ini haa ..bukti brg2 akn smpai dkt cus ..siap dgn duit baki lagi taw leya ltkk ..so ley mmg trusted seller uolss ..dont woryy ..insyallah leya xkn tipu duit uolss ..leya xpksa taw korang beli ..tp kalau nk beli blh terus dm atau whatsap leya yaa .. . I AM YOURS TRUSTED SELLER 😘 . . Sental2 shja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
7-15kg 2minggu je uuolsss😱
Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪
.
Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG
.
NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. .
JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . 
Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻
.
Order/inquiry:
📱0135024574 (WHATSAPP ONLY)

#sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #kurus #greenteamintfacescrub #thebeautyhacks #agentwanted #dropshipwanted #coffeeprincedrama #paidreview #giftreview #afmegastar #titiancinta
7-15kg 2minggu je uuolsss😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻 . Order/inquiry: 📱0135024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual  #gorgeousleemmalaysia  #kurusselamat  #goodquotes  #kurussebelumraya  #kurus  #jomkurus  #vscocam  #life  #kurus  #greenteamintfacescrub  #thebeautyhacks  #agentwanted  #dropshipwanted  #coffeeprincedrama  #paidreview  #giftreview  #afmegastar  #titiancinta 
7-15kg 2minggu je uuolsss😱
Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪
.
Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG
.
NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. .
JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . 
Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻
.
Order/inquiry:
📱0135024574 (WHATSAPP ONLY)

#sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #kurus #greenteamintfacescrub #thebeautyhacks #agentwanted #dropshipwanted #coffeeprincedrama #paidreview #giftreview #afmegastar #titiancinta
7-15kg 2minggu je uuolsss😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻 . Order/inquiry: 📱0135024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual  #gorgeousleemmalaysia  #kurusselamat  #goodquotes  #kurussebelumraya  #kurus  #jomkurus  #vscocam  #life  #kurus  #greenteamintfacescrub  #thebeautyhacks  #agentwanted  #dropshipwanted  #coffeeprincedrama  #paidreview  #giftreview  #afmegastar  #titiancinta 
7-15kg 2minggu je uuolsss😱
Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪
.
Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG
.
NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. .
JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . 
Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻
.
Order/inquiry:
📱0135024574 (WHATSAPP ONLY)

#sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #kurus #greenteamintfacescrub #thebeautyhacks #agentwanted #dropshipwanted #coffeeprincedrama #paidreview #giftreview #afmegastar #titiancinta
7-15kg 2minggu je uuolsss😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻 . Order/inquiry: 📱0135024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual  #gorgeousleemmalaysia  #kurusselamat  #goodquotes  #kurussebelumraya  #kurus  #jomkurus  #vscocam  #life  #kurus  #greenteamintfacescrub  #thebeautyhacks  #agentwanted  #dropshipwanted  #coffeeprincedrama  #paidreview  #giftreview  #afmegastar  #titiancinta 
7-15kg 2minggu je uuolsss😱
Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪
.
Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG
.
NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. .
JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . 
Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻
.
Order/inquiry:
📱0135024574 (WHATSAPP ONLY)

#sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #kurus #greenteamintfacescrub #thebeautyhacks #agentwanted #dropshipwanted #coffeeprincedrama #paidreview #giftreview #afmegastar #titiancinta
7-15kg 2minggu je uuolsss😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻 . Order/inquiry: 📱0135024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual  #gorgeousleemmalaysia  #kurusselamat  #goodquotes  #kurussebelumraya  #kurus  #jomkurus  #vscocam  #life  #kurus  #greenteamintfacescrub  #thebeautyhacks  #agentwanted  #dropshipwanted  #coffeeprincedrama  #paidreview  #giftreview  #afmegastar  #titiancinta 
7-15kg 2minggu je uuolsss😱
Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪
.
Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG
.
NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. .
JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . 
Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻
.
Order/inquiry:
📱0135024574 (WHATSAPP ONLY)

#sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #kurus #greenteamintfacescrub #thebeautyhacks #agentwanted #dropshipwanted #coffeeprincedrama #paidreview #giftreview #afmegastar #titiancinta
7-15kg 2minggu je uuolsss😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻 . Order/inquiry: 📱0135024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual  #gorgeousleemmalaysia  #kurusselamat  #goodquotes  #kurussebelumraya  #kurus  #jomkurus  #vscocam  #life  #kurus  #greenteamintfacescrub  #thebeautyhacks  #agentwanted  #dropshipwanted  #coffeeprincedrama  #paidreview  #giftreview  #afmegastar  #titiancinta 
7-15kg 2minggu je uuolsss😱
Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪
.
Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG
.
NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. .
JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . 
Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻
.
Order/inquiry:
📱0135024574 (WHATSAPP ONLY)

#sayajual #gorgeousleemmalaysia #kurusselamat #goodquotes #kurussebelumraya #kurus #jomkurus #vscocam #life #kurus #greenteamintfacescrub #thebeautyhacks #agentwanted #dropshipwanted #coffeeprincedrama #paidreview #giftreview #afmegastar #titiancinta
7-15kg 2minggu je uuolsss😱 Sebelum ni macam2 dah buat exersice la, diet la, skip nasi la. tak banyak pon turun.😪 . Dengan gorgeousleemadvaced . senang je.. Tak perlu bersusah payah sangat. Tup tup.. Da turun 6KG . NAK KURUS? Tapi nak yang MUDAH,CEPAT & yang penting SELAMAT. . JOM dapatkan gorgeousleemadvanced hari ni . Kami bantu anda untuk KURUS💪🏻 . Order/inquiry: 📱0135024574 (WHATSAPP ONLY) #sayajual  #gorgeousleemmalaysia  #kurusselamat  #goodquotes  #kurussebelumraya  #kurus  #jomkurus  #vscocam  #life  #kurus  #greenteamintfacescrub  #thebeautyhacks  #agentwanted  #dropshipwanted  #coffeeprincedrama  #paidreview  #giftreview  #afmegastar  #titiancinta 
Rose foundation & Rose serum @rose_intan_ii @rose_intan_ii
Rose foundation & Rose serum @rose_intan_ii @rose_intan_ii
#giftreview
Anda boleh dapatkan baju macam saya dan @nrsyafiyah ni pakai di ig @zsquadcollection tauu. Boleh order letak nama sendiri. Harga jangan cakap, memang mampu milik. Jum aa follow @zsquadcollection 
@zsquadcollection 
@zsquadcollection
#giftreview  Anda boleh dapatkan baju macam saya dan @nrsyafiyah ni pakai di ig @zsquadcollection tauu. Boleh order letak nama sendiri. Harga jangan cakap, memang mampu milik. Jum aa follow @zsquadcollection @zsquadcollection @zsquadcollection
Inginkan dagu yang runcing tanpa double chin yang boleh mhilangkan keyakinan diri ? .
Jomm dapatkan di @maglourehq tengah ada promo tu pergi cepat2 kat igshop dorang and terus dapatkan satu. Anda pasti berpuas hati memakainya nanti
.
#igreview #reviewig #review #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmalaysia #sissuka #sislove #sisreview #followforfollow #like4like #daguruncing #doublechin
LETS TRY OUR BEST SELLER SERUM @byfeeza 
WINNER GET FREE GIVEAWAY SERUM !! SAPA NAK REBUT PELUANG NI !
1. FOLLOW US NOW 
2. LIKE THIS PHOTO 
3. COMMENT YG KE 10 DAPAT 50.%DISCOUNT
4. COMMENT YG KE 30 DAPAT FREE SERUM 
5. COMMENT SEKALI SAHAJA!!! #serumbyfeeza #serum #giveaway away #taktipu #free #discount #glowing #natural #flawless #klia2 #comment #giftreview #fattahamin #kingcoco #fazura #jannanick #usim #inticollegenilai #nilaiinternationalschool #kotadamansara #penduduknilaisepang #ipdsepang #codbbst #codnilai #codklia #gift #celebritymalaysia
#produkmalaysia #halalproduct #airasiax
LETS TRY OUR BEST SELLER SERUM @byfeeza WINNER GET FREE GIVEAWAY SERUM !! SAPA NAK REBUT PELUANG NI ! 1. FOLLOW US NOW 2. LIKE THIS PHOTO 3. COMMENT YG KE 10 DAPAT 50.%DISCOUNT 4. COMMENT YG KE 30 DAPAT FREE SERUM 5. COMMENT SEKALI SAHAJA!!! #serumbyfeeza  #serum  #giveaway  away #taktipu  #free  #discount  #glowing  #natural  #flawless  #klia2  #comment  #giftreview  #fattahamin  #kingcoco  #fazura  #jannanick  #usim  #inticollegenilai  #nilaiinternationalschool  #kotadamansara  #penduduknilaisepang  #ipdsepang  #codbbst  #codnilai  #codklia  #gift  #celebritymalaysia  #produkmalaysia  #halalproduct  #airasiax 
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll.
.
Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? .
Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka.
.
Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic.
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah
.
✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll. . Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. . Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga. . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll.
.
Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? .
Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka.
.
Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic.
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah
.
✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll. . Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. . Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga. . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll.
.
Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? .
Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka.
.
Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic.
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah
.
✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll. . Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. . Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga. . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll.
.
Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? .
Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka.
.
Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic.
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah
.
✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll. . Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. . Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga. . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll.
.
Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? .
Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka.
.
Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic.
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah
.
✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll. . Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. . Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga. . . 0192691127 0192691127 0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll.
.
Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? .
Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka.
.
Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic.
.
Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah
.
✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. .
✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk.
✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah.
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan.
.
Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau!
.
Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga.
.
.
0192691127
0192691127
0192691127
Serum foundation Elysian Cosmetic memang bagi effect licin glowing. Terus jadi macam baby doll. . Biasa tak bila guna foundation harini.. Esok naik jerawat? . Guna foundation pagi. Bila tengahari dah berpeluh bercapuk satu muka. . Short cut untuk jimat masa nak elak muka capuk dan berminyak adalah, Serum foundation Elysian Cosmetic. . Dah lah sapuan cantik. Bahan bahan semulajadi yang membantu mengurangkan masalah kulit wajah . ✔️ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. ✔️ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering. ✔️ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. ✔️ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. . ✔️Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. ✔️ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk. ✔️ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk. ✔️ Minyak argan buat sapuan sekata dan tak bercapuk. ✔️ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka. ✔️ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. ✔️ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah. ✔️ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. ✔️ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV. ✔️ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan. . Jelas tak kenapa Serum Foundation ni bukan sekadar foundation biasa? Tapi sambil make up sambil jaga kulit tau! . Nak make up sambil jaga kulit? Tak nak jerawat tumbuh lepas cuci make up? Dapatkan Serum Foundation ini sekarang juga. . . 0192691127 0192691127 0192691127
Можно выделить два подхода к придумыванию подарка: человеку нужно или
человеку это пойдет.
Представляю вам свой набросок подарков для людей из метро, а на самом
деле не только для людей из метро, но и для любого человека из разряда - он "прохожий", но когда сертификат дарить не хочется. Вокруг так
много серого и я взяла в руки кисточку и расставила акценты в этой
серой массе =) Лайк 💕  мне за старания 😊
Мода очень хороший помощник, потому что сейчас броши, брелки - это все
методы самоидентификации: "Кто я 🚴 ?", "Вот, что я люблю 🏄 ". Броши
и брелки - абсолютный незаменимые помощники. Такие разные, и мужские
варианты есть, и более витиеватые женские, и минималистичные. Главное
найти то, что созвучно с человеком.
Ремни для сумок 👜 - многие даже не знают, что свою любимую сумку
можно проапгрейдить, добавив новый ремень для нее.
Кто-то носит очки 👓 : очки тоже бывают разные: если стильные, то
наверное, таких не одна пара, бывают просто функциональные. Футляры,
органайзеры для любителя очков - это отличный подарок. Если есть очки,
может человек пользуется и линзами. Великолепные косметички для линз -
этакий набор путешественника.
Осень навевает мысли о ярких зонтах 🌂  и даже антизонтах,
базовых шарфах, стильных.
Девочкам, девушкам с длинными волосами не помешают  красивые заколки.
Любителям побыть в музыке - беспроводные наушники, причем красивые и
ярких цветов. Вообще, наушников мало не бывает на все случаи жизни ;) А вы заметили,  что от каждого из предметов веет разной энергетикой?
Я подобрала предметы совсем неспроста, а в теме завтрашнего поста про
визуалов, кинестетиков, аудиалов и дигиталов. Кому что откликнется,
пишем в комментариях свои предположения 💕 .
#develop_gifting_skill #развиваем_наблюдение
Можно выделить два подхода к придумыванию подарка: человеку нужно или человеку это пойдет. Представляю вам свой набросок подарков для людей из метро, а на самом деле не только для людей из метро, но и для любого человека из разряда - он "прохожий", но когда сертификат дарить не хочется. Вокруг так много серого и я взяла в руки кисточку и расставила акценты в этой серой массе =) Лайк 💕  мне за старания 😊 Мода очень хороший помощник, потому что сейчас броши, брелки - это все методы самоидентификации: "Кто я 🚴 ?", "Вот, что я люблю 🏄 ". Броши и брелки - абсолютный незаменимые помощники. Такие разные, и мужские варианты есть, и более витиеватые женские, и минималистичные. Главное найти то, что созвучно с человеком. Ремни для сумок 👜 - многие даже не знают, что свою любимую сумку можно проапгрейдить, добавив новый ремень для нее. Кто-то носит очки 👓 : очки тоже бывают разные: если стильные, то наверное, таких не одна пара, бывают просто функциональные. Футляры, органайзеры для любителя очков - это отличный подарок. Если есть очки, может человек пользуется и линзами. Великолепные косметички для линз - этакий набор путешественника. Осень навевает мысли о ярких зонтах 🌂  и даже антизонтах, базовых шарфах, стильных. Девочкам, девушкам с длинными волосами не помешают  красивые заколки. Любителям побыть в музыке - беспроводные наушники, причем красивые и ярких цветов. Вообще, наушников мало не бывает на все случаи жизни ;) А вы заметили, что от каждого из предметов веет разной энергетикой? Я подобрала предметы совсем неспроста, а в теме завтрашнего поста про визуалов, кинестетиков, аудиалов и дигиталов. Кому что откликнется, пишем в комментариях свои предположения 💕 . #develop_gifting_skill  #развиваем_наблюдение 
giftreviewbyhadiqsuhaimi #giftreview (16/20)
THE HAIRDO Pomade + Handsome !!!
.
Pomade yang diyakini halal dan kualiti setanding dengan pomade diluar sana dengan harga yang berpatutan dan sesuai dengan rambut panjang ataupun pendek.
.
Sesuai dipakai semua peringkat umur daripada kanak-kanak ke orang dewasa.
.
Pomade mahal? THE HAIRDO murah je.
Rambut rosak? THE HAIRDO tak rosakkan rambut.
.
THE HAIRDO tiada kesan sampingan kepada pengguna seperti sakit kepala, gatal kulit kepala, rambut gugur dan sebagainya.
.
Kenapa anda kena cuba THE HAIRDO Pomade?
.
✔Waterbased pomade, strong hold dan extra shine dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah
✔Lebih pekat
✔Wangian yang lebih kuat dan mempersonakan
✔Tak melekit dan mudah untuk digayakan
✔Boleh bawa solat
✔Mudah dibasuh
✔Handsome lain macam
•••
Harga : RM30 including postage 📦
COD : Seremban 2 (Garden Home, Garden Avenue, City Park S2, Aeon Mall S2, Mydin Mall S2)
•••
Seremban, N9 : 0176821449 (WanScha)
Setiu, Terengganu : 0199742481 (Ery)
•••
Your Pomade Your Style
.
✔Apple
✔Grape
✔Gucci
giftreviewbyhadiqsuhaimi #giftreview  (16/20) THE HAIRDO Pomade + Handsome !!! . Pomade yang diyakini halal dan kualiti setanding dengan pomade diluar sana dengan harga yang berpatutan dan sesuai dengan rambut panjang ataupun pendek. . Sesuai dipakai semua peringkat umur daripada kanak-kanak ke orang dewasa. . Pomade mahal? THE HAIRDO murah je. Rambut rosak? THE HAIRDO tak rosakkan rambut. . THE HAIRDO tiada kesan sampingan kepada pengguna seperti sakit kepala, gatal kulit kepala, rambut gugur dan sebagainya. . Kenapa anda kena cuba THE HAIRDO Pomade? . ✔Waterbased pomade, strong hold dan extra shine dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah ✔Lebih pekat ✔Wangian yang lebih kuat dan mempersonakan ✔Tak melekit dan mudah untuk digayakan ✔Boleh bawa solat ✔Mudah dibasuh ✔Handsome lain macam ••• Harga : RM30 including postage 📦 COD : Seremban 2 (Garden Home, Garden Avenue, City Park S2, Aeon Mall S2, Mydin Mall S2) ••• Seremban, N9 : 0176821449 (WanScha) Setiu, Terengganu : 0199742481 (Ery) ••• Your Pomade Your Style . ✔Apple ✔Grape ✔Gucci
Helloooo everyone !  Okay today farah nak share lagi sekali ! Serum yg farah pakai. Serum dari @zaffy.co ni mmg favourite farah. Best sangat nak pakai sebelum tidur, sebelum makeup, lepas solat pn boleh pakai tau. Dia mmg bila bila boleh pakai tau. 
And one more thing. Bila pakai je, rasa sejuk and terus serap dalam kulit. Lepas tu kulit mmg instant glow ! 
Cepat gaiss follow @zaffy.co @zaffy.co @zaffy.co @zaffy.co or just whatsapp 011-37304504 #reviewbyfarahlysarosly #paidreview #giftreview (via #IG Capture @AppKottage)
Helloooo everyone ! Okay today farah nak share lagi sekali ! Serum yg farah pakai. Serum dari @zaffy.co ni mmg favourite farah. Best sangat nak pakai sebelum tidur, sebelum makeup, lepas solat pn boleh pakai tau. Dia mmg bila bila boleh pakai tau. And one more thing. Bila pakai je, rasa sejuk and terus serap dalam kulit. Lepas tu kulit mmg instant glow ! Cepat gaiss follow @zaffy.co @zaffy.co @zaffy.co @zaffy.co or just whatsapp 011-37304504 #reviewbyfarahlysarosly  #paidreview  #giftreview  (via #IG  Capture @AppKottage)
Okay yang ni views📊
Kalau korang yg ada post. Video tapi views sikit tu boleh lah Beli dgn kami views👍🏻
Harga murah tau!
Terus2 Whatsapp kami tau!

Kalau nak Tanya Whatsapp kami tak makan orang pun tau🤗

Jom lah Whatsapp!

#likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servislikesmurah #servisfollowersmurah #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
Okay, yg ni Malay indo likes🔥

Ramai amik ni tau!
SANGAT2 ramai cus amik yg ni.

Cuma MALAY INDO LIKES NI dia min likes mesti 500LIKES. Tak boleh 400,300likes mesti 500likes keatas shj tau!

Kalau tak faham boleh Whatsapp kami!
Kami tak marah Kalau anda banyak Tanya kami okayy jee janji jangan BLUETICK!

Terus whatsapp kami order tauuu!!!! #likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servisfollowersmurah #servislikesmurah  #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
Okay, yg ni Malay indo likes🔥 Ramai amik ni tau! SANGAT2 ramai cus amik yg ni. Cuma MALAY INDO LIKES NI dia min likes mesti 500LIKES. Tak boleh 400,300likes mesti 500likes keatas shj tau! Kalau tak faham boleh Whatsapp kami! Kami tak marah Kalau anda banyak Tanya kami okayy jee janji jangan BLUETICK! Terus whatsapp kami order tauuu!!!! #likesmurah  #dropshipmalaysia  #slime  #servisfollowersmurah  #servislikesmurah  #paidreview  #giftreview  #reviewig  #paidreviewmurah  #igreviewmurah  #review 
HI! LIKES WORLDWIDE KINI KEMBALI!📊 RINDU LIKES WORLDWIDE KAMI X? 🏅SERVIS TIPTOP 🌸KAMI AKAN LAYAN ANDA TIPTOP TAU🔥 🏆LIKES WORLDWIDE 
Boleh bahagi likes contoh: 500LIKES NAK BAHAGI KE 5PIC SO 1 pic dpt 100LIKES.

Worldwide min likes setiap gambar 100likes. Kalau 50,70likes tak bolehlah. Mesti Kena 100likes ke atas tau!

Kalau tak berapa faham boleh WHATSAPP KAMI! 🤗 kami tak marah banyak Tanya pun😊 cuma jangan bluetick kami je👌🏼 JOM ORDER LIKES SKRG!

Boleh tgk2 feedback Kami yee🤗

WEBSITE : 
#likesmurah #dropshipmalaysia #slime #servislikesmurahmalaysia #servisfollowersmurah #servislikesmurah #servisviewsmurah
#iphone #paidreview #giftreview #reviewig #paidreviewmurah #igreviewmurah #review
HI! LIKES WORLDWIDE KINI KEMBALI!📊 RINDU LIKES WORLDWIDE KAMI X? 🏅SERVIS TIPTOP 🌸KAMI AKAN LAYAN ANDA TIPTOP TAU🔥 🏆LIKES WORLDWIDE Boleh bahagi likes contoh: 500LIKES NAK BAHAGI KE 5PIC SO 1 pic dpt 100LIKES. Worldwide min likes setiap gambar 100likes. Kalau 50,70likes tak bolehlah. Mesti Kena 100likes ke atas tau! Kalau tak berapa faham boleh WHATSAPP KAMI! 🤗 kami tak marah banyak Tanya pun😊 cuma jangan bluetick kami je👌🏼 JOM ORDER LIKES SKRG! Boleh tgk2 feedback Kami yee🤗 WEBSITE : #likesmurah  #dropshipmalaysia  #slime  #servislikesmurahmalaysia  #servisfollowersmurah  #servislikesmurah  #servisviewsmurah  #iphone  #paidreview  #giftreview  #reviewig  #paidreviewmurah  #igreviewmurah  #review 
🔥RESTOCK🔥
Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌
____
Korang kena beli kasut ni cepattt😱knp?? Sbb kasut ni akan habis dlm sekelip mata jer semua org nak beli kasut ni😵legit kasut nie memang menarik cantik menawan dan sesuai sgt2 utk semua wanita diluar sana🙌tunggu ape lagi ceoat beli sekarang sementara stok masih ade😄
____
❤️PRICE❤️
💕1 pair for RM85
💕(from RM186)
💕free postage
STOCK TERHAD
TEKAN LINK DI BIO DAN ORDER NOW!!!
____
#murahgila #murahsangat #malaysia #Malaysia #Malaysian #kl #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #instafamous #igfamous #paidreview #giftreview #publicfigure #instafamousmalaysia #trustedseller
🔥RESTOCK🔥 Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌 ____ Korang kena beli kasut ni cepattt😱knp?? Sbb kasut ni akan habis dlm sekelip mata jer semua org nak beli kasut ni😵legit kasut nie memang menarik cantik menawan dan sesuai sgt2 utk semua wanita diluar sana🙌tunggu ape lagi ceoat beli sekarang sementara stok masih ade😄 ____ ❤️PRICE❤️ 💕1 pair for RM85 💕(from RM186) 💕free postage STOCK TERHAD TEKAN LINK DI BIO DAN ORDER NOW!!! ____ #murahgila  #murahsangat  #malaysia  #Malaysia  #Malaysian  #kl  #kualalumpur  #selangor  #sabah  #sarawak  #instafamous  #igfamous  #paidreview  #giftreview  #publicfigure  #instafamousmalaysia  #trustedseller 
Be fearless, be confident, be bold 🔥
.

Flamingo Streetwear #ootd 📷
Outfit : Rena Top in Charming Pink by @rinanichie .

#ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia
BLINK3 DENGAN KILAUAN EMAS ‼️
Wahhh ..emas di seluruh badan 😍
Eh apa tu ??haa niee nk cerita nie ..
Banyak kelebihan ekstrak 24k gold nie taw ..serbuk emas asli uollss 😱antara kelebihan nya ialah:
🔱mengurangkan kedutan pada wajah
🔱mengurangkan kesan lebam atau hitam bawah mata seperti eyebag
🔱merawat ekzema
🔱mengurangkan masalah jeragat tebal dan jerawat
🔱kulit lebih cerah
🔱anti penuaan
🔱merawat tona kulit yang tidak sekata
🔱membaiki sel-sel kulit mati
🔱mengecilkan liang pori-pori yang terbuka
🔱mengurangkan pigmentasi
.
.
Banyak kan kelebihan ekstrak 24k gold ini ..mesti laa ad jugak dlm sparkle soap kami yg kini juga diformulasi oleh madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold 😍
Kesan pasti dua kali ganda lebih cerah dan berkesan 😋
.
.
Sental-sental jee boom putih berseri 😍
Rugi wehh kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
BLINK3 DENGAN KILAUAN EMAS ‼️ Wahhh ..emas di seluruh badan 😍 Eh apa tu ??haa niee nk cerita nie .. Banyak kelebihan ekstrak 24k gold nie taw ..serbuk emas asli uollss 😱antara kelebihan nya ialah: 🔱mengurangkan kedutan pada wajah 🔱mengurangkan kesan lebam atau hitam bawah mata seperti eyebag 🔱merawat ekzema 🔱mengurangkan masalah jeragat tebal dan jerawat 🔱kulit lebih cerah 🔱anti penuaan 🔱merawat tona kulit yang tidak sekata 🔱membaiki sel-sel kulit mati 🔱mengecilkan liang pori-pori yang terbuka 🔱mengurangkan pigmentasi . . Banyak kan kelebihan ekstrak 24k gold ini ..mesti laa ad jugak dlm sparkle soap kami yg kini juga diformulasi oleh madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold 😍 Kesan pasti dua kali ganda lebih cerah dan berkesan 😋 . . Sental-sental jee boom putih berseri 😍 Rugi wehh kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Pernah tak lihat macam mana jenis bunga lavendar ?? Haa inilah bunga lavendar yang juga terdapat dalam kandungan SPARKLE SOAP 😍

Bunga lavendar adalah satu jenis bunga yg berwarna ungu yg mempunyai aroma yg sangat harum ..selain warnanya yg cantik dan bau yg sangat wangi,bunga lavendar juga banyak khasiat dalam bidang perubatan .. Jom baca sikit kelebihan bunga lavendar ini⚛
✔️memberi efek tenang pd seseorang yg mengalami anxiety disorder
✔️efektif digunakan untk mengubati luka bekas infeksi
✔️ia juga digunakan sebagai bahan perawatan masalah kulit seperti jerawat,iritasi dan luka
✔️bau yg sangat harum blh menenangkan gangguan mood
✔️bau yg sangat harum ini juga blh hilangkan bau peluh yg  busuk pd badan 
Banyakkan khasiat bunga lavendar ini 🤗
Jadi jgn lepaskan peluang untk miliki SPARKLE SOAP krn sabun ini telah dirumuskan menggunakan ekstrak dari bunga lavendar ⚛

HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !!
Say gudbye to daki dan kulit gelap
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Pernah tak lihat macam mana jenis bunga lavendar ?? Haa inilah bunga lavendar yang juga terdapat dalam kandungan SPARKLE SOAP 😍 Bunga lavendar adalah satu jenis bunga yg berwarna ungu yg mempunyai aroma yg sangat harum ..selain warnanya yg cantik dan bau yg sangat wangi,bunga lavendar juga banyak khasiat dalam bidang perubatan .. Jom baca sikit kelebihan bunga lavendar ini⚛ ✔️memberi efek tenang pd seseorang yg mengalami anxiety disorder ✔️efektif digunakan untk mengubati luka bekas infeksi ✔️ia juga digunakan sebagai bahan perawatan masalah kulit seperti jerawat,iritasi dan luka ✔️bau yg sangat harum blh menenangkan gangguan mood ✔️bau yg sangat harum ini juga blh hilangkan bau peluh yg busuk pd badan Banyakkan khasiat bunga lavendar ini 🤗 Jadi jgn lepaskan peluang untk miliki SPARKLE SOAP krn sabun ini telah dirumuskan menggunakan ekstrak dari bunga lavendar ⚛ HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
HEBAT NYA MADU ASLI !!! Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗

Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝
✔️mengurangkan alergik serta asma
✔️mencegah bakteria
✔️menurunkan berat badan
✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki ✔️mencerahkan kulit
✔️melembabkan kulit
✔️merawat sunburn
✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat ✔️menjaga kelembutan kulit
✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak ✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit ✔️mampu mengubati kurap dan gatal
✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah

Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍

HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
HEBAT NYA MADU ASLI !!! Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗 Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝 ✔️mengurangkan alergik serta asma ✔️mencegah bakteria ✔️menurunkan berat badan ✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki ✔️mencerahkan kulit ✔️melembabkan kulit ✔️merawat sunburn ✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat ✔️menjaga kelembutan kulit ✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak ✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit ✔️mampu mengubati kurap dan gatal ✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍 HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Kentut biasa tu normal la. Tapi, kalau kentut vagina jangan main main. Lagi lagi kalau dah keluar bau. Itu memang dah serious.
.
Alhamdulillah, nasib baik customer ni bertindak cepat. Laju dia tanya Jue pasal JN.
.
Alhamdulillah, sekarang dah takde dah kentut vagina & badan pun rasa cergas lain maciam 😻
.
#giftreview #freegiftreview #plastikmalaysia #plastikmurahmalaysia #dropshipwantedmalaysia #jamudara #jamukemut #jamuketat #jamukencur #jamusedap #jamubidankampung #jamuseripengantin #jamungosekk #jamungosekkpower #ubatkuat #supplements #supplementberkualiti #bazarpaknil
Kentut biasa tu normal la. Tapi, kalau kentut vagina jangan main main. Lagi lagi kalau dah keluar bau. Itu memang dah serious. . Alhamdulillah, nasib baik customer ni bertindak cepat. Laju dia tanya Jue pasal JN. . Alhamdulillah, sekarang dah takde dah kentut vagina & badan pun rasa cergas lain maciam 😻 . #giftreview  #freegiftreview  #plastikmalaysia  #plastikmurahmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #jamudara  #jamukemut  #jamuketat  #jamukencur  #jamusedap  #jamubidankampung  #jamuseripengantin  #jamungosekk  #jamungosekkpower  #ubatkuat  #supplements  #supplementberkualiti  #bazarpaknil 
Flamingo Streetwear #ootd 🌞 . 
I'm wearing Rena Top in Charming Pinky from @rinanichie 🌹 .

#ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia
Benda paling best adalah, bila customer kata dia suka dengan JN.
.
Kalau yang ada bau tak sedap dekat miss v, dengan JN Inshaallah bau akan hilang.
.
Tubuh pun rasa ringan. Kalau banyak kerja macam mana pun masih rasa bertenaga gitu hihi. .
Paling penting, JN boleh hilangkan keputihan, kurangkan senggugut & stabilkan period kita 🌸😻
.
#giftreview #freegiftreview #plastikmalaysia #plastikmurahmalaysia #dropshipwantedmalaysia #jamudara #jamukemut #jamuketat #jamukencur #jamusedap #jamubidankampung #jamuseripengantin #jamungosekk #jamungosekkpower #ubatkuat #supplements #supplementberkualiti #bazarpaknil
Benda paling best adalah, bila customer kata dia suka dengan JN. . Kalau yang ada bau tak sedap dekat miss v, dengan JN Inshaallah bau akan hilang. . Tubuh pun rasa ringan. Kalau banyak kerja macam mana pun masih rasa bertenaga gitu hihi. . Paling penting, JN boleh hilangkan keputihan, kurangkan senggugut & stabilkan period kita 🌸😻 . #giftreview  #freegiftreview  #plastikmalaysia  #plastikmurahmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #jamudara  #jamukemut  #jamuketat  #jamukencur  #jamusedap  #jamubidankampung  #jamuseripengantin  #jamungosekk  #jamungosekkpower  #ubatkuat  #supplements  #supplementberkualiti  #bazarpaknil 
Jamu Ngosekk bukan saja untuk perempuan. Lelaki pun boleh makan tau. Tapi hanya JN Premium saja.
.
Boleh hilang sakit urat, lenguh tubuh. Tak payah telan banyak, cukup 1 biji satu malam itu dh memadai 🤗
.
#giftreview #freegiftreview #plastikmalaysia #plastikmurahmalaysia #dropshipwantedmalaysia #jamudara #jamukemut #jamuketat #jamukencur #jamusedap #jamubidankampung #jamuseripengantin #jamungosekk #jamungosekkpower #ubatkuat #supplements #supplementberkualiti #bazarpaknil
Jamu Ngosekk bukan saja untuk perempuan. Lelaki pun boleh makan tau. Tapi hanya JN Premium saja. . Boleh hilang sakit urat, lenguh tubuh. Tak payah telan banyak, cukup 1 biji satu malam itu dh memadai 🤗 . #giftreview  #freegiftreview  #plastikmalaysia  #plastikmurahmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #jamudara  #jamukemut  #jamuketat  #jamukencur  #jamusedap  #jamubidankampung  #jamuseripengantin  #jamungosekk  #jamungosekkpower  #ubatkuat  #supplements  #supplementberkualiti  #bazarpaknil 
Dia dah cuba macammacam. Ikhtiar untuk zuriat. Almost give up sebab dah 6 tahun tunggu & lagilagi sebelah ovari dah kena buang.
.
Nampak feedbcak JN, terus dia nak try JN Asli & Premium. Premium utk betulkan period biar teratur & Asli untuk stabilkan hormon.
.
Alhamdulillah, tak habis sebotol pun lagi tapi dah positive 😍
.
#giftreview #freegiftreview #plastikmalaysia #plastikmurahmalaysia #dropshipwantedmalaysia #jamudara #jamukemut #jamuketat #jamukencur #jamusedap #jamubidankampung #jamuseripengantin #jamungosekk #jamungosekkpower #ubatkuat #supplements #supplementberkualiti #bazarpaknil
Dia dah cuba macammacam. Ikhtiar untuk zuriat. Almost give up sebab dah 6 tahun tunggu & lagilagi sebelah ovari dah kena buang. . Nampak feedbcak JN, terus dia nak try JN Asli & Premium. Premium utk betulkan period biar teratur & Asli untuk stabilkan hormon. . Alhamdulillah, tak habis sebotol pun lagi tapi dah positive 😍 . #giftreview  #freegiftreview  #plastikmalaysia  #plastikmurahmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #jamudara  #jamukemut  #jamuketat  #jamukencur  #jamusedap  #jamubidankampung  #jamuseripengantin  #jamungosekk  #jamungosekkpower  #ubatkuat  #supplements  #supplementberkualiti  #bazarpaknil 
🔥RESTOCK🔥
Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌
____
Korang kena beli kasut ni cepat2😱knp???sbb kasut ni memang terbaik tahap perghh cenggini beb🤘bukan senang nak jumpa kasut macam nie dekat mane2 lagi2 dengan harga yg superb murah🤤Semua org tengah berebut rebut nak beli kasut nie legit semua org nak😥baik korang beli sekarang sbb stock dah tak banyak dah nie😊
____
❤️PRICE❤️
💕1 pair for RM85
💕(from RM186)
💕free postage
STOCK TERHAD
TEKAN LINK DI BIO DAN ORDER NOW!!!
____
#murahgila #murahsangat #malaysia #Malaysia #Malaysian #kl #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #instafamous #igfamous #paidreview #giftreview #publicfigure #instafamousmalaysia #trustedseller
🔥RESTOCK🔥 Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌 ____ Korang kena beli kasut ni cepat2😱knp???sbb kasut ni memang terbaik tahap perghh cenggini beb🤘bukan senang nak jumpa kasut macam nie dekat mane2 lagi2 dengan harga yg superb murah🤤Semua org tengah berebut rebut nak beli kasut nie legit semua org nak😥baik korang beli sekarang sbb stock dah tak banyak dah nie😊 ____ ❤️PRICE❤️ 💕1 pair for RM85 💕(from RM186) 💕free postage STOCK TERHAD TEKAN LINK DI BIO DAN ORDER NOW!!! ____ #murahgila  #murahsangat  #malaysia  #Malaysia  #Malaysian  #kl  #kualalumpur  #selangor  #sabah  #sarawak  #instafamous  #igfamous  #paidreview  #giftreview  #publicfigure  #instafamousmalaysia  #trustedseller 
Kelebihan Perfectus Cosmetics Foundation by Eyza Zakiey :-
.
☑️ Mengandungi SPF 30.
☑️ Tekstur yang lembut dan halus.
☑️ Tidak bercapuk.
☑️ Bau wangi.
☑️ Warna yang sesuai dengan semua jenis warna kulit.
☑️ Sesuai dengan semua jenis kulit.
☑️ Sesuai dengan kulit berminyak dan kulit sensitif.
☑️ Tahan selama 8 hingga 10 jam.
.
FOLLOW
@eyzazakiey
@eyzazakiey
@eyzazakiey
.
#adsbybelleusoff #giftreview
Kelebihan Perfectus Cosmetics Foundation by Eyza Zakiey :- . ☑️ Mengandungi SPF 30. ☑️ Tekstur yang lembut dan halus. ☑️ Tidak bercapuk. ☑️ Bau wangi. ☑️ Warna yang sesuai dengan semua jenis warna kulit. ☑️ Sesuai dengan semua jenis kulit. ☑️ Sesuai dengan kulit berminyak dan kulit sensitif. ☑️ Tahan selama 8 hingga 10 jam. . FOLLOW @eyzazakiey @eyzazakiey @eyzazakiey . #adsbybelleusoff  #giftreview 
Lalallalalla omgggggggg bapak murah beb...ni mcm tipu je ig ni..hey hey hey jaga sikit mulut tuuuuu ..ig ni trusted okey🔥and murah sgt!!! I tak tahan dahhhh 😫💘💘💘💘💘💘💘💘💘 slime tekstur dia best giler, tak cair langsung bila slime dia sampai..friendly pulak tu. and kebanyakan slime bau dia agak 😂tapi bau slime from @irdn.shop.acc_ ni sooooo wangi👊🏻I’m serious 😫and paling best barang dia bubble wrap so you guys punya barang takkan pecah or tumpah! That’s a good news kan?😂 owner dia baik friendly💘😭 so guys tunggu ape lagi? What are you waiting for? Go follow this ig! And don’t forget follow her spam acc too @irdn.spam.acc_ @irdn.spam.acc_ @irdn.shop.acc_ @irdn.shop.acc_ 💘💕 3 org terawal yg follow ig @irdn.spam.acc_ @irdn.shop.acc_ i will follow and like your pic💘 tulis done kat bawah i check ok 👌🏻 #like4like #giftreview #plsdmmeforgiftreview #like #slime #slimemurah #slimetrusted
Lalallalalla omgggggggg bapak murah beb...ni mcm tipu je ig ni..hey hey hey jaga sikit mulut tuuuuu ..ig ni trusted okey🔥and murah sgt!!! I tak tahan dahhhh 😫💘💘💘💘💘💘💘💘💘 slime tekstur dia best giler, tak cair langsung bila slime dia sampai..friendly pulak tu. and kebanyakan slime bau dia agak 😂tapi bau slime from @irdn.shop.acc_ ni sooooo wangi👊🏻I’m serious 😫and paling best barang dia bubble wrap so you guys punya barang takkan pecah or tumpah! That’s a good news kan?😂 owner dia baik friendly💘😭 so guys tunggu ape lagi? What are you waiting for? Go follow this ig! And don’t forget follow her spam acc too @irdn.spam.acc_ @irdn.spam.acc_ @irdn.shop.acc_ @irdn.shop.acc_ 💘💕 3 org terawal yg follow ig @irdn.spam.acc_ @irdn.shop.acc_ i will follow and like your pic💘 tulis done kat bawah i check ok 👌🏻 #like4like  #giftreview  #plsdmmeforgiftreview  #like  #slime  #slimemurah  #slimetrusted 
❤️THANK YOU❤️
Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌
____
Fuhh penatnye😵baru siap 20% tengah secure package utk pos esok🙌terima kasih korang sbb beli dari saya korang memang terbaik ah🤘cepat2 dptkan kasut pilihan korang sbb stok dah tak byk nie😁
____
#murahgila #murahsangat #malaysia #Malaysia #Malaysian #kl #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #instafamous #igfamous #paidreview #giftreview #publicfigure #instafamousmalaysia #trustedseller
❤️THANK YOU❤️ Jgn lupa tag like dan comment ape yg korang rasa tentang kasut kami👌 ____ Fuhh penatnye😵baru siap 20% tengah secure package utk pos esok🙌terima kasih korang sbb beli dari saya korang memang terbaik ah🤘cepat2 dptkan kasut pilihan korang sbb stok dah tak byk nie😁 ____ #murahgila  #murahsangat  #malaysia  #Malaysia  #Malaysian  #kl  #kualalumpur  #selangor  #sabah  #sarawak  #instafamous  #igfamous  #paidreview  #giftreview  #publicfigure  #instafamousmalaysia  #trustedseller 
@Regranned from @yasminazhar 
Wearing this comfy kebarung from @vielgeld.boutique ❤️ Sesiaapa ada around KL boleh lah singgah ke Dewan Serbaguna Menara TM KL, @vielgeld.boutique team ada dekat sana ❤️ Esok last day! Happy shopping 🌟 #giftreview #ootd - #regrann 
Segak sangat sis cantik @yasminazhar menggayakan baju kebaya pahang warna pastel peach. Nampak anggun dan klasik. Rekaan tradisi lama tetap anggun klasik dan menawan 😘🌹
@Regranned from @yasminazhar Wearing this comfy kebarung from @vielgeld.boutique ❤️ Sesiaapa ada around KL boleh lah singgah ke Dewan Serbaguna Menara TM KL, @vielgeld.boutique team ada dekat sana ❤️ Esok last day! Happy shopping 🌟 #giftreview  #ootd  - #regrann  Segak sangat sis cantik @yasminazhar menggayakan baju kebaya pahang warna pastel peach. Nampak anggun dan klasik. Rekaan tradisi lama tetap anggun klasik dan menawan 😘🌹
Bahan-Bahan utama BREAKFUZZ 
Chocolate ducth powder, Vanilla powder, Garcinia combogia, cereal, Green tea powder, Probiotic fibre, Hoodia, Aloe vera, Fructose.

Breakfuzz ni sangat bagus utk awak yang nak kurus without exercise. sbb dia akan memberi tenaga dan mengenyangkan. boleh mengurangkan masalah sembelit juga dear. Kesan akan nampak dalam masa 5 hari!! Nak lebih berkesan boleh minum sekali dengan Juicy fibre. 
1 kotak Breakfuzz 15 sachet free 1 Breakfuzz slim emulsion. 1 kotak tahan utk 15 hari. 
Cara minum Breakfuzz :~
Campurkan 1 sachet Breakfuzz bersama 150ml air suam @ air sejuk kacau atau goncang dan sedia utk diminum. Minum pada waktu pagi ketika sarapan pagi ☺ #giftreview
Bahan-Bahan utama BREAKFUZZ Chocolate ducth powder, Vanilla powder, Garcinia combogia, cereal, Green tea powder, Probiotic fibre, Hoodia, Aloe vera, Fructose. Breakfuzz ni sangat bagus utk awak yang nak kurus without exercise. sbb dia akan memberi tenaga dan mengenyangkan. boleh mengurangkan masalah sembelit juga dear. Kesan akan nampak dalam masa 5 hari!! Nak lebih berkesan boleh minum sekali dengan Juicy fibre. 1 kotak Breakfuzz 15 sachet free 1 Breakfuzz slim emulsion. 1 kotak tahan utk 15 hari. Cara minum Breakfuzz :~ Campurkan 1 sachet Breakfuzz bersama 150ml air suam @ air sejuk kacau atau goncang dan sedia utk diminum. Minum pada waktu pagi ketika sarapan pagi ☺ #giftreview