an online Instagram web viewer

#goldbar medias

Photos

A little of my investment thanks to MCA. More on the way. Gold, silver and copper 👮🏼. Invest in your future and your kids to.
A little of my investment thanks to MCA. More on the way. Gold, silver and copper 👮🏼. Invest in your future and your kids to.
Need a gift for your group or organization?  We offer volume discounts and can customize our designs to fit your needs!  These Roman numeral bar necklaces are for graduating seniors!
.
.
.
.
.
#barnecklace #personalizedjewelry #personalizednecklace #personalized #romannumerals #goldbar #goldbarnecklace #fashionista #fashion #customized #customgift #graduation #graduationgift #gradgift #goldbarnecklace #necklace #handstamped #handstampedjewelry #handlettering #handmadejewelry #handmade #shopsmall #handicraft #jewelry #jewellery #jewelrygram #etsy #daintyjewelry #minimalist #minimalistjewelry
Need a gift for your group or organization? We offer volume discounts and can customize our designs to fit your needs! These Roman numeral bar necklaces are for graduating seniors! . . . . . #barnecklace  #personalizedjewelry  #personalizednecklace  #personalized  #romannumerals  #goldbar  #goldbarnecklace  #fashionista  #fashion  #customized  #customgift  #graduation  #graduationgift  #gradgift  #goldbarnecklace  #necklace  #handstamped  #handstampedjewelry  #handlettering  #handmadejewelry  #handmade  #shopsmall  #handicraft  #jewelry  #jewellery  #jewelrygram  #etsy  #daintyjewelry  #minimalist  #minimalistjewelry 
We need a couple of these in our vacancies @bohemiarealty 😜#realestateagent #realestatelife #goldbar #chandeliergoals #moveuptown #bohemiarealtygroup #allgoldeverything
Nah nak belanja gambar belakang sikit. Ni lah Queen saya. Comel tak? Bercahaya kan wajah Queen saya ni. Sebab apa Queen? Sebab nilah antara emas paling berat yang pernah saya miliki. Dan awak jugalah penyelamat saya ketika bisnes saya tengah down. Relanya awak berkorban untuk saya pada ketika itu.
.
.
Sungguh berat hatiku melepaskan mu. Akan ku dapatkan kamu kembali sebelum tahun ini berakhir. 💪💪.
.
.
Aamiin. Doa2kan 😉
.
.
#emas #syilingemas #BarEmas #nastokeyemas #NasKayaEmas #2Dinar #Dinar #emas999 #emasmurahonline #gold #goldcoin #goldbar #Matawang #MatawangSunnah #cheapgold
Nah nak belanja gambar belakang sikit. Ni lah Queen saya. Comel tak? Bercahaya kan wajah Queen saya ni. Sebab apa Queen? Sebab nilah antara emas paling berat yang pernah saya miliki. Dan awak jugalah penyelamat saya ketika bisnes saya tengah down. Relanya awak berkorban untuk saya pada ketika itu. . . Sungguh berat hatiku melepaskan mu. Akan ku dapatkan kamu kembali sebelum tahun ini berakhir. 💪💪. . . Aamiin. Doa2kan 😉 . . #emas  #syilingemas  #BarEmas  #nastokeyemas  #NasKayaEmas  #2Dinar  #Dinar  #emas999  #emasmurahonline  #gold  #goldcoin  #goldbar  #Matawang  #MatawangSunnah  #cheapgold 
Its all in the name. In gold we trust. #studioschurk #designer #necklace #jewelrydesign #brand #branding #goldbar #okdoei
RT Snake Skin gantung Love
.
Lebar Rantai 0.3cm
Lebar Love 0.8cm
.
5)3.28g/17.1cm
6)3.27g/17.1cm
7)3.23g/17.2cm
8)3.22g/17.2cm
9)3.25g/17.2cm
10)3.23g/17.2cm
11)3.32g/17.2cm
12)3.25g/17.3cm
13)3.36g/17.8cm
RT Snake Skin gantung Love . Lebar Rantai 0.3cm Lebar Love 0.8cm . 5)3.28g/17.1cm 6)3.27g/17.1cm 7)3.23g/17.2cm 8)3.22g/17.2cm 9)3.25g/17.2cm 10)3.23g/17.2cm 11)3.32g/17.2cm 12)3.25g/17.3cm 13)3.36g/17.8cm
R.tgn gajah hollow gntung love

1)3.24g/16.9cm
5)3.26g/18cm
6)3.28g/18cm
7)3.39g/18.3cm
8)3.37g/18.8cm
9)3.36g/19cm
10)3.42g/19cm
R.tgn gajah hollow gntung love 1)3.24g/16.9cm 5)3.26g/18cm 6)3.28g/18cm 7)3.39g/18.3cm 8)3.37g/18.8cm 9)3.36g/19cm 10)3.42g/19cm
R.Tgn Gila2 Hollow

Lebar Rantai : 0.3cm

2)1.81g/16.2cm
3)1.80g/16.5cm
6)1.81g/17.2cm
7)1.81g/17.3cm
8)1.83g/17.4cm
9)1.90g/17.9cm
10)1.86g/18cm
11)1.87g/18cm
12)1.88g/18cm
13)1.88g/18.2cm
R.Tgn Gila2 Hollow Lebar Rantai : 0.3cm 2)1.81g/16.2cm 3)1.80g/16.5cm 6)1.81g/17.2cm 7)1.81g/17.3cm 8)1.83g/17.4cm 9)1.90g/17.9cm 10)1.86g/18cm 11)1.87g/18cm 12)1.88g/18cm 13)1.88g/18.2cm
Rt ss Bajet Ada kipas
.
Lebar : 0.2cm
.
☂pjg 18cm
5)1.06g
.
☂pjg 18.3cm
9)1.04g
10)1.05g 
11)1.05g
12)1.05g 
13)1.05g 
14)1.05g 
15)1.05g
16)1.06g
17)1.06g
18)1.06g
Rt ss Bajet Ada kipas . Lebar : 0.2cm . ☂pjg 18cm 5)1.06g . ☂pjg 18.3cm 9)1.04g 10)1.05g 11)1.05g 12)1.05g 13)1.05g 14)1.05g 15)1.05g 16)1.06g 17)1.06g 18)1.06g
R. Tgn vitara stamping 
Lebar : 0.7cm

8)2.88g/18.0cm
9)2.90g/18.0cm
11)3.04g/18.5cm
12)3.01g/18.6cm
13)3.02g/18.6cm
14)3.00g/18.7cm
15)3.03g/18.7cm
16)3.04g/18.7cm
17)3.00g/18.8cm
R. Tgn vitara stamping Lebar : 0.7cm 8)2.88g/18.0cm 9)2.90g/18.0cm 11)3.04g/18.5cm 12)3.01g/18.6cm 13)3.02g/18.6cm 14)3.00g/18.7cm 15)3.03g/18.7cm 16)3.04g/18.7cm 17)3.00g/18.8cm
R.tgn bunga rose🥀 stamping.. Lebar : 1cm 
4)3.51g/17.1cm
5)3.60g/18.6cm
6)3.62g/18.6cm
R.tgn bunga rose🥀 stamping.. Lebar : 1cm 4)3.51g/17.1cm 5)3.60g/18.6cm 6)3.62g/18.6cm
llega el mes de Mamá!!! Y estaremos en el Centro Social y Cultural “Don Henrique Antonio Eraso” de  El Hatillo 6 y 7 de  mayo 💞 "EXPO MAMÁ" 💞, Horario de 11:00 am. A 9:00 pm
@cscdhae
@elviasuarezperez #coctel #cocteleria # barramovil #goldbar #ccs
llega el mes de Mamá!!! Y estaremos en el Centro Social y Cultural “Don Henrique Antonio Eraso” de  El Hatillo 6 y 7 de mayo 💞 "EXPO MAMÁ" 💞, Horario de 11:00 am. A 9:00 pm @cscdhae @elviasuarezperez #coctel  #cocteleria  # barramovil #goldbar  #ccs 
진짜 금괴✨🔍
本物の金塊🤑
#진짜 #금괴
#real #goldbar
#本物 #金塊
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
ISNIN 24/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • ISNIN 24/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
💍💍Cincin 💍💍 Harga berbaloi.
✅Pelaburan terbaik.
✅Pelaburan jangka panjang.
✅Mudah dijual.
✅Boleh dipajakkan. .
.
Ingin miliki? Whatsapp 013-5383273 . .  #emas916 #emas916murah #emas999 #goldbar #rantaitangan #cincinnikah #silvermurah #cincinemasmurah #cincintunang #cincinemas #emasansuran #emasmalaysia #emastiadagst #tiadagst #murahemas #silvermurah #jualmurah #beliemas #kotakemas #cincinbabymurah #gelangbabymurah #gelangemasbaby #babyemascute #hargaemasmurah #hargaemas916 #hargaemas999 #emas999murah #igshopemas
💍💍Cincin 💍💍 Harga berbaloi. ✅Pelaburan terbaik. ✅Pelaburan jangka panjang. ✅Mudah dijual. ✅Boleh dipajakkan. . . Ingin miliki? Whatsapp 013-5383273 . . #emas916  #emas916murah  #emas999  #goldbar  #rantaitangan  #cincinnikah  #silvermurah  #cincinemasmurah  #cincintunang  #cincinemas  #emasansuran  #emasmalaysia  #emastiadagst  #tiadagst  #murahemas  #silvermurah  #jualmurah  #beliemas  #kotakemas  #cincinbabymurah  #gelangbabymurah  #gelangemasbaby  #babyemascute  #hargaemasmurah  #hargaemas916  #hargaemas999  #emas999murah  #igshopemas 
Harga berbaloi.
✅Pelaburan terbaik.
✅Pelaburan jangka panjang.
✅Mudah dijual.
✅Boleh dipajakkan. .
.
Ingin miliki? Whatsapp 013-5383273 . .  #emas916 #emas916murah #emas999 #goldbar #rantaitangan #cincinnikah #silvermurah #cincinemasmurah #cincintunang #cincinemas #emasansuran #emasmalaysia #emastiadagst #tiadagst #murahemas #silvermurah #jualmurah #beliemas #kotakemas #cincinbabymurah #gelangbabymurah #gelangemasbaby #babyemascute #hargaemasmurah #hargaemas916 #hargaemas999 #emas999murah #igshopemas
Harga berbaloi. ✅Pelaburan terbaik. ✅Pelaburan jangka panjang. ✅Mudah dijual. ✅Boleh dipajakkan. . . Ingin miliki? Whatsapp 013-5383273 . . #emas916  #emas916murah  #emas999  #goldbar  #rantaitangan  #cincinnikah  #silvermurah  #cincinemasmurah  #cincintunang  #cincinemas  #emasansuran  #emasmalaysia  #emastiadagst  #tiadagst  #murahemas  #silvermurah  #jualmurah  #beliemas  #kotakemas  #cincinbabymurah  #gelangbabymurah  #gelangemasbaby  #babyemascute  #hargaemasmurah  #hargaemas916  #hargaemas999  #emas999murah  #igshopemas 
💍💍Cincin Chenal 💍💍 Harga berbaloi.
✅Pelaburan terbaik.
✅Pelaburan jangka panjang.
✅Mudah dijual.
✅Boleh dipajakkan. .
.
Ingin miliki? Whatsapp 013-5383273 . .  #emas916 #emas916murah #emas999 #goldbar #rantaitangan #cincinnikah #silvermurah #cincinemasmurah #cincintunang #cincinemas #emasansuran #emasmalaysia #emastiadagst #tiadagst #murahemas #silvermurah #jualmurah #beliemas #kotakemas #cincinbabymurah #gelangbabymurah #gelangemasbaby #babyemascute #hargaemasmurah #hargaemas916 #hargaemas999 #emas999murah #igshopemas
💍💍Cincin Chenal 💍💍 Harga berbaloi. ✅Pelaburan terbaik. ✅Pelaburan jangka panjang. ✅Mudah dijual. ✅Boleh dipajakkan. . . Ingin miliki? Whatsapp 013-5383273 . . #emas916  #emas916murah  #emas999  #goldbar  #rantaitangan  #cincinnikah  #silvermurah  #cincinemasmurah  #cincintunang  #cincinemas  #emasansuran  #emasmalaysia  #emastiadagst  #tiadagst  #murahemas  #silvermurah  #jualmurah  #beliemas  #kotakemas  #cincinbabymurah  #gelangbabymurah  #gelangemasbaby  #babyemascute  #hargaemasmurah  #hargaemas916  #hargaemas999  #emas999murah  #igshopemas 
Lebih baik 'ter'beli emas dari tak beli langsung.

Ruhaiza Hanapi
019 653 6224

#akaunsimpananemasGAP
#publicgold #goldbar #dinar
#introducercodePG038351
#aurora #matawangislam #emasfizikal #1bulan1gram #selamatkanwanganda #emasasetmampumilik
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
ISNIN 24/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • ISNIN 24/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
❤️RK MEsin
1.92g 27cm-sold
1.96g 27cm
❤️RK MEsin 1.92g 27cm-sold 1.96g 27cm
❤️rk Mesin Doble 0.3cm
3.38g 26cm
3.38g 26cm-sold
3.44g 27cm-sold
❤️rk Mesin Doble 0.3cm 3.38g 26cm 3.38g 26cm-sold 3.44g 27cm-sold
❤️rk Mesin Doble 0.3cm
3.34g 26cm
3.38g 26cm-sold
❤️rk Mesin Doble 0.3cm 3.34g 26cm 3.38g 26cm-sold
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
ISNIN 24/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • ISNIN 24/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
ISNIN 24/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • ISNIN 24/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
골드바 모양의 비누에요~ 어버이날 부모님께 골드바 드리기 조금 힘들잖아요~ 골드바 비누로 깜찍하게 선물해 보세요~😍 감동은 2~3배 .
.
💬kakao : jmalen , 📞032 201 7007 .
.
#비누#골드바비누#어버이날#스승의날#선물추천 #선물#마음#제이말렌#골드바#울금#아로마비누#아로마#천연비누#답례품#부천공방#비누공방#좋아요#향기#비누디자인mp#handmade #soap #soapdesign #goldbar #nature
골드바 모양의 비누에요~ 어버이날 부모님께 골드바 드리기 조금 힘들잖아요~ 골드바 비누로 깜찍하게 선물해 보세요~😍 감동은 2~3배 . . 💬kakao : jmalen , 📞032 201 7007 . . #비누 #골드바비누 #어버이날 #스승의날 #선물추천  #선물 #마음 #제이말렌 #골드바 #울금 #아로마비누 #아로마 #천연비누 #답례품 #부천공방 #비누공방 #좋아요 #향기 #비누디자인mp #handmade  #soap  #soapdesign  #goldbar  #nature 
🔥Raffle Winner🔥 WELL WELL MY MAN @hawksnestcustoms Wins the gold bullion 🤑🤑
2,5,8,10 didnt get taken so Oh well for those who passed 🙃🙃 Ill do more later on haha 🌌
🌌
🌌
 #rings #ring #carbonfiber #metal #silverbullion #goldbullion #stacking #fiber #apmex #carbon #handpoured #performance #gold #business #hunting #guns #knife #edc #muscle #casual  #g35 #goldbar #accessories #silverbar #drift #saturday #everydaycarry #350z #collector #silver
🔥Raffle Winner🔥 WELL WELL MY MAN @hawksnestcustoms Wins the gold bullion 🤑🤑 2,5,8,10 didnt get taken so Oh well for those who passed 🙃🙃 Ill do more later on haha 🌌 🌌 🌌 #rings  #ring  #carbonfiber  #metal  #silverbullion  #goldbullion  #stacking  #fiber  #apmex  #carbon  #handpoured  #performance  #gold  #business  #hunting  #guns  #knife  #edc  #muscle  #casual  #g35  #goldbar  #accessories  #silverbar  #drift  #saturday  #everydaycarry  #350z  #collector  #silver 
GOLONGAN WAJIB SIMPAN EMAS
.
Kategori orang yang wajib simpan emas seperti di bawah:
.
*Tak Boleh Kawal Nafsu Belanja*
⭕Orang yang macam ni wajib beli emas supaya nafsu suka belanja dapat dikawal.
.
*Untung Niaga Lesap Tanpa Sedar*
⭕Untuk elak untung berniaga lesap tak tahu dimana dibelanjakan, selamatkannya dengan beli emas. Emas boleh digunakan semula sebagai pusingan modal perniagaan kelak.
.
*Simpanan Di bank Selalu Bocor*
⭕Niat asal nak menyimpan, tapi sukar nak lupakan simpanan. Tukar kaedah simpanan dengan simpan emas. Emas elak duit dari bocor.
.
*Simpanan Jangka Panjang*
⭕Simpanan jangka panjang lebih baik simpan emas. Duit dalam jangka panjang menyusut nilai, tapi emas ianya kekal bernilai.
.
*Tiada Aset Lain*
⭕Tak mampu nak beli aset yang besar seperti rumah dan tanah. Simpan emas dulu, kemudian tukar jadi aset yang lebih besar. Emas boleh dibeli serendah 0.5gram dan 1gram saja tak perlu modal yang besar.☺
Credit to : cik na
.

#emas 🙋🏻#1gram #emas999
.
.  #jualemas #beliemas #emasmurah #emasbertarafdunia #emastiadagst #publicgold #goldbar #dinar #emas1gram #emasfree #seminaremas #ilmuemas #amirazhan #pg00067223 #emaspatuhsyriah #emasLBMA #emasfizikal #akauemas #aurora #pandora #gelangemas #emas916 #emas18k #terapiinstagram #perak #dirham #simpananemas
GOLONGAN WAJIB SIMPAN EMAS . Kategori orang yang wajib simpan emas seperti di bawah: . *Tak Boleh Kawal Nafsu Belanja* ⭕Orang yang macam ni wajib beli emas supaya nafsu suka belanja dapat dikawal. . *Untung Niaga Lesap Tanpa Sedar* ⭕Untuk elak untung berniaga lesap tak tahu dimana dibelanjakan, selamatkannya dengan beli emas. Emas boleh digunakan semula sebagai pusingan modal perniagaan kelak. . *Simpanan Di bank Selalu Bocor* ⭕Niat asal nak menyimpan, tapi sukar nak lupakan simpanan. Tukar kaedah simpanan dengan simpan emas. Emas elak duit dari bocor. . *Simpanan Jangka Panjang* ⭕Simpanan jangka panjang lebih baik simpan emas. Duit dalam jangka panjang menyusut nilai, tapi emas ianya kekal bernilai. . *Tiada Aset Lain* ⭕Tak mampu nak beli aset yang besar seperti rumah dan tanah. Simpan emas dulu, kemudian tukar jadi aset yang lebih besar. Emas boleh dibeli serendah 0.5gram dan 1gram saja tak perlu modal yang besar.☺ Credit to : cik na . #emas  🙋🏻#1gram  #emas999  . . #jualemas  #beliemas  #emasmurah  #emasbertarafdunia  #emastiadagst  #publicgold  #goldbar  #dinar  #emas1gram  #emasfree  #seminaremas  #ilmuemas  #amirazhan  #pg00067223  #emaspatuhsyriah  #emasLBMA  #emasfizikal  #akauemas  #aurora  #pandora  #gelangemas  #emas916  #emas18k  #terapiinstagram  #perak  #dirham  #simpananemas 
🌟TIPS SIMPAN EMAS🌟

Emas merupakan logam ajaib yang dicipta Allah bahkan disebut dalam syurga. Tapi pastilah apa yg dalam syurga tak terbayang dek akal, tak pernah terlihat oleh mata kan. 
Tapi perumpaan istimewanya emas ni menjadi buruan ramai sebab nilainya yang ajaib 💖🤑 Tips simpan EMAS ni boleh kita aplikasikan dengan simpan bermula dengan gram atau nilai kecil 🐜🐜🐜 Setiap bulan gaji, setiap bulan asingkan siap-siap peratusan simpanan kita.

Bila ada bajet, boleh terus tukarkan pada seketul emas fizikal, jangan malu jangan segan walah kecil sebab jika kita istiqomah, yg kecil-kecil ni boleh ditukarkan kepada yang besar 🐋🐳🐘 Apa yang perlu adalah istiqomah! 😎

#edelingold #sayajual #sayajualemas
#hidup #aset #hartaduniasematamata #buatbekalakhirat #edelin_0134904953 #edelinjualemas #emasmurah #tanpaupah #tanpagst #emaslelong #simpananjangkamasapanjang #emasterbaik #emas916 #emas999 #goldbar #dinaremas #emas #charm #loketemas #pandora #cincinbajet #bajet #hadiah #husbandwife #love #jutawan #bazarpaknil
🌟TIPS SIMPAN EMAS🌟 Emas merupakan logam ajaib yang dicipta Allah bahkan disebut dalam syurga. Tapi pastilah apa yg dalam syurga tak terbayang dek akal, tak pernah terlihat oleh mata kan. Tapi perumpaan istimewanya emas ni menjadi buruan ramai sebab nilainya yang ajaib 💖🤑 Tips simpan EMAS ni boleh kita aplikasikan dengan simpan bermula dengan gram atau nilai kecil 🐜🐜🐜 Setiap bulan gaji, setiap bulan asingkan siap-siap peratusan simpanan kita. Bila ada bajet, boleh terus tukarkan pada seketul emas fizikal, jangan malu jangan segan walah kecil sebab jika kita istiqomah, yg kecil-kecil ni boleh ditukarkan kepada yang besar 🐋🐳🐘 Apa yang perlu adalah istiqomah! 😎 #edelingold  #sayajual  #sayajualemas  #hidup  #aset  #hartaduniasematamata  #buatbekalakhirat  #edelin_0134904953  #edelinjualemas  #emasmurah  #tanpaupah  #tanpagst  #emaslelong  #simpananjangkamasapanjang  #emasterbaik  #emas916  #emas999  #goldbar  #dinaremas  #emas  #charm  #loketemas  #pandora  #cincinbajet  #bajet  #hadiah  #husbandwife  #love  #jutawan  #bazarpaknil 
Money vs Currency, Green vs Gold. Which one will you pick?

#goldbar #RealMoney #bullionmoney #bullion #goldbars #preciousmetals #investingold #investment #silverstacking #goldstandard
#batik #goldbar motif parang barong from #yogya. Batik is one of the Indonesian's artifact as #worldheritage culture by UNESCO. #macrophotography #mirrorless #lumixgf7 #zuikolens.
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
ISNIN 24/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • ISNIN 24/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Doing rad things with these rad friends...hangover included.
#moab #adventure #goldbar #fire #burnyourshoes #checktheswell
Alhamdulillah barang dah selamat sampai ke tangan customer. Thank you for buying with us 😘
.
Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli/ menjual/ trade in barang kemas boleh whatsapp kami dengan segera. .
=============
CARA PEMBELIAN
=============
➡️Tunai
➡️Ansuran kedai
➡️AEON Credit
.
Untuk tempahan sila hubungi
0134105985
0134105985
0134105985
.
#emasmurah #emas916 #emas999.9 #goldbar #gold #emasmurahkl #emasmurahselangor #emasmurahmalaysia #kedaiemasmurah #emasansuran #kutuemas #kutuemas916 #emasmurahonline #customadecincin #ukirnamacincin #katalogcincinserojagold #kataloggelangdanrantaitanganserojagold #katalogsubangserojagold #katalogcharmserojagold #katalograntaileherserojagold
Alhamdulillah barang dah selamat sampai ke tangan customer. Thank you for buying with us 😘 . Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli/ menjual/ trade in barang kemas boleh whatsapp kami dengan segera. . ============= CARA PEMBELIAN ============= ➡️Tunai ➡️Ansuran kedai ➡️AEON Credit . Untuk tempahan sila hubungi 0134105985 0134105985 0134105985 . #emasmurah  #emas916  #emas999 .9 #goldbar  #gold  #emasmurahkl  #emasmurahselangor  #emasmurahmalaysia  #kedaiemasmurah  #emasansuran  #kutuemas  #kutuemas916  #emasmurahonline  #customadecincin  #ukirnamacincin  #katalogcincinserojagold  #kataloggelangdanrantaitanganserojagold  #katalogsubangserojagold  #katalogcharmserojagold  #katalograntaileherserojagold 
Emas 916

Tinggal 2 saiz sahaja

24 hour lock with payment
Pm untuk info lanjut
0197383343

#sayajualemas999 &916
#dinnar
#goldbar
#cincinrantaitangan 
#bangle
#rantaikaki

Terlajak Laris
Grey skies, rain, mud, and slugs (blecchhh) didn't stop me from heading out on my first hike of the season. Cuz lbr: if you wait for the rain to stop in Washington, you'll never do ANYTHING. Enjoyed beautiful Wallace Falls with my awesome hiking buddies today... and a GLORIOUS post-hike meal. Confession, I actually ate the entire slice of carrot cake as an appetizer. (Bonus: broke in the new boots blister-free. 👍) #pacificnorthwest #goldbar #wallacefallsstatepark #puppy #waterfall #hiking #hikewashington #wordsworth #nature #getoutside #burgerandfries #igottoeat3000caloriestoday
Grey skies, rain, mud, and slugs (blecchhh) didn't stop me from heading out on my first hike of the season. Cuz lbr: if you wait for the rain to stop in Washington, you'll never do ANYTHING. Enjoyed beautiful Wallace Falls with my awesome hiking buddies today... and a GLORIOUS post-hike meal. Confession, I actually ate the entire slice of carrot cake as an appetizer. (Bonus: broke in the new boots blister-free. 👍) #pacificnorthwest  #goldbar  #wallacefallsstatepark  #puppy  #waterfall  #hiking  #hikewashington  #wordsworth  #nature  #getoutside  #burgerandfries  #igottoeat3000caloriestoday 
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
ISNIN 24/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum morning uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha cuti2 ni..chewan @mas.z.irwan kabo banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • ISNIN 24/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM181.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
*FENOMENA INFLASI*
••••••••••••••••••••••••••
.
Inflasi berkait langsung dengan kuasa beli. Inflasi bukan berlaku dalam sehari dua, tetapi mengambil masa jangka panjang.
.
Sebab itu kita lihat pada contoh wang kertas RM1 seperti dalam gambar. Ia datang pada zaman yang berlainan.
.
Maksudnya apa?
.
Maksudnya, jangan menyimpan jangka panjang dengan wang kertas. Cukup sekadar simpanan jangka pendek sebagai kegunaan harian.
.
Simpanan jangka panjang terbaik ialah dalam bentuk aset. Aset yang paling mudah untuk dibeli, disimpan, dijaga dan dicairkan ialah emas.
.
Saya boleh bantu anda semua mula menyimpan emas terbaik jangka panjang.
.
Amirul 
Gold advisor
PG00064239
📞 013-235 2219
www.wasap.my/60132352219
.
Klik je link 👆🏼👆🏼👆🏼 ☺😍
#hargaemas #roketemas #emasmurah #goldbar #1bulan1gram #publicgold #dinar #dinaremas #Mirulpublicgold #goldgadget 
#CelikEmas #TipsBijakEmas
*FENOMENA INFLASI* •••••••••••••••••••••••••• . Inflasi berkait langsung dengan kuasa beli. Inflasi bukan berlaku dalam sehari dua, tetapi mengambil masa jangka panjang. . Sebab itu kita lihat pada contoh wang kertas RM1 seperti dalam gambar. Ia datang pada zaman yang berlainan. . Maksudnya apa? . Maksudnya, jangan menyimpan jangka panjang dengan wang kertas. Cukup sekadar simpanan jangka pendek sebagai kegunaan harian. . Simpanan jangka panjang terbaik ialah dalam bentuk aset. Aset yang paling mudah untuk dibeli, disimpan, dijaga dan dicairkan ialah emas. . Saya boleh bantu anda semua mula menyimpan emas terbaik jangka panjang. . Amirul Gold advisor PG00064239 📞 013-235 2219 www.wasap.my/60132352219 . Klik je link 👆🏼👆🏼👆🏼 ☺😍 #hargaemas  #roketemas  #emasmurah  #goldbar  #1bulan1gram  #publicgold  #dinar  #dinaremas  #Mirulpublicgold  #goldgadget  #CelikEmas  #TipsBijakEmas 
Gold bar #goldbar
❤Gold bar❤.
Stock TERHAD ya. Cecepat wasap sis ok. Asyik brg kemas je kan. Simpan gold bar la pulak. Sesuai sgt simpan sebagai tabungan utk masa depan.
.
Sesak2 nanti blh jual semula pada sis ya.. Sis bukan menjual sahaja ya. Sis turut membeli semula emas2 anda. So tak perlu risau. Kalau perlukan duit segera, cepat2 calling sis aje ya..hihi
.
Gold coin ni siap sekali dgn packaging nya. So sesangatt sesuai sebagai hadiah anniversary, besday, asset peribadi, self reward etc😉..
.
Semestinya pelaburan terbaik utk anda😘😘.
.
Mesra poket, insyaAllah mampu milik.
.
Cara order:
1⃣Screenshot pic item
2⃣Wasap admin
.
Jom cuci mata di link telegram kami:
https://telegram.me/auraemasjohorHQ
.
Note: DM @ PM admin mgkn tak perasan. Tlg guna wasap//telegram ya. tQ 😉.
.
#auraemasjohor #trustedseller #johorbahru #emastulen916 #emastulen999 #goldbar #1gram1bulan #newarrivals #rantaiemas #gelangemas #cincinemas #subangemas #loketemas #emasmampumilik  #nikah #kahwin #tunang #merisik #goforgold #goldforcash #tradein #buyandsellgold #beliemaslama
❤Gold bar❤. Stock TERHAD ya. Cecepat wasap sis ok. Asyik brg kemas je kan. Simpan gold bar la pulak. Sesuai sgt simpan sebagai tabungan utk masa depan. . Sesak2 nanti blh jual semula pada sis ya.. Sis bukan menjual sahaja ya. Sis turut membeli semula emas2 anda. So tak perlu risau. Kalau perlukan duit segera, cepat2 calling sis aje ya..hihi . Gold coin ni siap sekali dgn packaging nya. So sesangatt sesuai sebagai hadiah anniversary, besday, asset peribadi, self reward etc😉.. . Semestinya pelaburan terbaik utk anda😘😘. . Mesra poket, insyaAllah mampu milik. . Cara order: 1⃣Screenshot pic item 2⃣Wasap admin . Jom cuci mata di link telegram kami: https://telegram.me/auraemasjohorHQ . Note: DM @ PM admin mgkn tak perasan. Tlg guna wasap//telegram ya. tQ 😉. . #auraemasjohor  #trustedseller  #johorbahru  #emastulen916  #emastulen999  #goldbar  #1gram1bulan  #newarrivals  #rantaiemas  #gelangemas  #cincinemas  #subangemas  #loketemas  #emasmampumilik  #nikah  #kahwin  #tunang  #merisik  #goforgold  #goldforcash  #tradein  #buyandsellgold  #beliemaslama 
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.💋💋💋.
•
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.
•
ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.
Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.💋💋💋. • Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang. • ALAMAT kami: AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • Waze / Google Maps: "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • Hotline kami: 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #emasrakyat  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #maridatangberamairamai  #instadaily  #instafashion  #instagood  #instamood  #instalike  #instafollow  #accessories  #womenswear  #womenaccessories .
❤️RK Sawi Padu 
4.06g 25.5cm-sold
4.02g 25.8cm-sold
3.99g 26cm
4.10g 26.4cm
4.08g 26.5cm
4.05g 26.5cm
4.05g 26.5cm
4.04g 26.5cm
❤️RK Sawi Padu 4.06g 25.5cm-sold 4.02g 25.8cm-sold 3.99g 26cm 4.10g 26.4cm 4.08g 26.5cm 4.05g 26.5cm 4.05g 26.5cm 4.04g 26.5cm
Jom simpan emas fizikal .. kak dz akan share ilmu2 y telah kak dz praktikkan.. alhamdulillah.. duit x banyak pon xpe.. biar sengkek duit tetap kaya emas.
.
.
.
 #powergold #suriaemas #gold #emas #simpanemas #goldcoin #goldbar #investment #aset #followforfollow #follow #nasihat #ame2017
❤️RK SS 0.35cm
2.89g 25.5cm
2.86g 25.5cm
2.86g 25.7cm
2.90g 26.5cm
❤️RK SS 0.35cm 2.89g 25.5cm 2.86g 25.5cm 2.86g 25.7cm 2.90g 26.5cm
❤️RK lipan 0.5cm
4.62g 27.7cm
4.50g 27.7cm
4.45g 28.5cm
4.87g 28.5cm-sold
❤️RK lipan 0.5cm 4.62g 27.7cm 4.50g 27.7cm 4.45g 28.5cm 4.87g 28.5cm-sold
#금덩이 ----- 아니고 금 쪼까리 #순금 #금 #goldbar #suissegoldbar  내가 생각했던 골드바가 아님
🔥Raffle🔥Still a few spots open for the Gold bullion raffle. $10 via paypal to enter, Dm or say what numbers you want. Gonna draw a winner at 10 no spot limit 🙃
2.
5.
8.
10.
Goodluck🌌
 #raffle #work #carbonfiber #bullion #money #mensfashion #wealth #burl #market #carbon #apmex #bunny #model #business #investment #guns #knife #edc #sunday #casual  #g35 #cars #accessories #business #drift #silverbullion #goldbar #350z #goldbullion #stocks #gold
🔥Raffle🔥Still a few spots open for the Gold bullion raffle. $10 via paypal to enter, Dm or say what numbers you want. Gonna draw a winner at 10 no spot limit 🙃 2. 5. 8. 10. Goodluck🌌 #raffle  #work  #carbonfiber  #bullion  #money  #mensfashion  #wealth  #burl  #market  #carbon  #apmex  #bunny  #model  #business  #investment  #guns  #knife  #edc  #sunday  #casual  #g35  #cars  #accessories  #business  #drift  #silverbullion  #goldbar  #350z  #goldbullion  #stocks  #gold 
#yeg on April 23. Who's complaining, bitch? #goldbar #madshus #swix
*CLOSED*🍀🍀🍀BC Games🍀🍀🍀BIG BOY Gold 🔟 Spots at $19.70 each. 
Up for grabs is....
1️⃣ 2017 1/10 MS70 American Gold Eagle 🦅🦅🦅
🍀🍀🍀
Drawing will be held as soon as all spots are filled/ paid. 
F&F PayPal bullioncalculator@gmail.com (No notes in PP!!) ⚓️🇺🇸. 👊👊👊
1. @indy__silver2 ✅
2. @uncleg777 ✅
3. @indy__silver2 ✅
4. @indy__silver2 ✅
5. @montezfamily6 ✅ 🇺🇸
6. @indy__silver2 ✅
7. @indy__silver2 ✅
8. @indy__silver2 ✅
9. @indy__silver2 ✅
10. @montezfamily6 ✅
Comment your spots below👇. ✅= PAID 👍
⚓️⚓️⚓️⚓️🇺🇸GOOD LUCK🍀🍀🍀🍀
----------------------------------------------------
We are ALWAYS buying Gold and Silver and making custom hand poured Silver items.
F&F bullioncalculator@gmail.com or DM us for details.
Free Shipping, US 🇺🇸only please. 
#gold#silver#bullion#stacking#spotprice#goldbullion#silverbullion#bullioncalculator#silverstacking#scottsdalesilver#apmex#goldbars#silverbars#bullioncoins#goldbar#silverbar#wealth#independent#silverstack#silvereagle#pouredbars#silverporn#BCpours#handpoured#handpouredsilver#bullionforlife
*CLOSED*🍀🍀🍀BC Games🍀🍀🍀BIG BOY Gold 🔟 Spots at $19.70 each. Up for grabs is.... 1️⃣ 2017 1/10 MS70 American Gold Eagle 🦅🦅🦅 🍀🍀🍀 Drawing will be held as soon as all spots are filled/ paid. F&F PayPal bullioncalculator@gmail.com (No notes in PP!!) ⚓️🇺🇸. 👊👊👊 1. @indy__silver2 ✅ 2. @uncleg777 ✅ 3. @indy__silver2 ✅ 4. @indy__silver2 ✅ 5. @montezfamily6 ✅ 🇺🇸 6. @indy__silver2 ✅ 7. @indy__silver2 ✅ 8. @indy__silver2 ✅ 9. @indy__silver2 ✅ 10. @montezfamily6 ✅ Comment your spots below👇. ✅= PAID 👍 ⚓️⚓️⚓️⚓️🇺🇸GOOD LUCK🍀🍀🍀🍀 ---------------------------------------------------- We are ALWAYS buying Gold and Silver and making custom hand poured Silver items. F&F bullioncalculator@gmail.com or DM us for details. Free Shipping, US 🇺🇸only please. #gold #silver #bullion #stacking #spotprice #goldbullion #silverbullion #bullioncalculator #silverstacking #scottsdalesilver #apmex #goldbars #silverbars #bullioncoins #goldbar #silverbar #wealth #independent #silverstack #silvereagle #pouredbars #silverporn #BCpours #handpoured #handpouredsilver #bullionforlife