an online Instagram web viewer

#goldbar medias

Photos

๐Ÿ‘THANKS EVERYONE ๐Ÿ‘. I'm hoping that you enjoy the posts and are picking up some cool stuff for your collections, Stephen ๐Ÿ™ #thankyou #silver #silverbar #silverbars #gold #goldbar #goldbars #goldcoin #goldcoins #silvercoin #silvercoins #platinum #platinumcoin #platinumcoins #platinumbar #platinumbars #preciousmetal #preciousmetals
Shiffa Oil
Keluaran Powergold
Bukan sebarang minyak.. #powergold
#kkm
#ukhwati 
#ukhwahti 
#terapiinstagram 
#bazarpaknil 
#bazarpaknilmurah 
#ucanduit 
#agenwanted
#emas916
#beautyjuice
#dinar
#syilingemas
#goldbar
emas999
#testimoni Alhamdulillah ... antara ahli yg sentiasa ISTIQOMAH saving emas setiap bulan ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ terima kasih sbb percaya dgn service sab ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
#emas #powergold #testimoni #1gram #emas999 #sabgold #gold #emasMurah #goldbar #dinar #stokispowergold #emas999 #emas916 #cincinbudget #cincinemas #rantai
Hai.. Buat apa tuuu๐Ÿ˜ŽNak pergi bank withdraw duit kee?? Gaji masuk dahh..jom la wasap sis..BELI EMAS SIMPAN EMASโ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ฑ013-5018544
#bagold #bagoldkedah #gold #goldbar #emasfizikal #future #simpanemas #jangkapanjang #kalisinflasi #patuhsyariah #gaji #masuk #dah #ohoiiiii
Bismillah. Ni sifu yang kata ya...
"Simpan minimum 10% dari gaji, tapi kalau nak cepat kaya simpan at least 30% dari gaji"
.
Nak mana ๐Ÿค”
.
Norbaidurah 014-7740178
Bismillah. Ni sifu yang kata ya... "Simpan minimum 10% dari gaji, tapi kalau nak cepat kaya simpan at least 30% dari gaji" . Nak mana ๐Ÿค” . Norbaidurah 014-7740178
Cincin Gucci Trible
Terpukau mata memandangnya
Dah tak banyak yang tinggal
Cepat2 takut sold out nanti
Refer berat di bawah:

1) S:10 B:2.70g L:0.6cm
2) S:10 B:2.96g L:0.6cm
3) S:11 B:2.79g L:0.6cm
4) s:14 B: 3.11g L: 0.6cm
5) S:15 B:3.34g L:0.6cm

Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
t.me/emasmurah916tulen  #goldbar #dinar #barangkemas #sayajualemasmurah #emashargakilang #emas #emasmurah #emas916 #emas999 #emaslelong #emastulen #emasbajet #emasonline #trustedseller #powergold #1gram #1bulan #1keluarga #testimoni #charm #pandora #used 
www.wasap.my/60126900948
Cincin Gucci Trible Terpukau mata memandangnya Dah tak banyak yang tinggal Cepat2 takut sold out nanti Refer berat di bawah: 1) S:10 B:2.70g L:0.6cm 2) S:10 B:2.96g L:0.6cm 3) S:11 B:2.79g L:0.6cm 4) s:14 B: 3.11g L: 0.6cm 5) S:15 B:3.34g L:0.6cm Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ t.me/emasmurah916tulen #goldbar  #dinar  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #emashargakilang  #emas  #emasmurah  #emas916  #emas999  #emaslelong  #emastulen  #emasbajet  #emasonline  #trustedseller  #powergold  #1gram  #1bulan  #1keluarga  #testimoni  #charm  #pandora  #used  www.wasap.my/60126900948
Modern classic.๐Ÿ’‹ #stellas #timeless #FifthAndMaiden
[Photo by LPM HK]
-
Ten 1/10 oz gold bar (or wafer), sealed inside the plastic package. With purity 9999 fine gold!
-
ๅๅกŠ1/10ๅฎ‰ๅฃซ้‡‘็‰‡๏ผŒๅฏ†ๅฐๅœจ่† ๅฅ—่ฃก้ข๏ผ›็ด”ๅบฆๆ˜ฏ9999้‡‘๏ผ
-
#bullion #bullions #goldbar #goldbars #metal #metals #preciousmetal #preciousmetals #24k #24kgold #goldbullion #finegold #puregold #oz #ounce #currency #currencies #money #wealth #wealthy #oro #lingotes #moneda #precioso #preciosos #ุงู„ุฐู‡ุจ #ุฐู‡ุจ #ุงู„ุนู…ู„ุงุช #ุนู…ู„ุงุช #ุนู…ู„ุฉ
[Photo by LPM HK] - Ten 1/10 oz gold bar (or wafer), sealed inside the plastic package. With purity 9999 fine gold! - ๅๅกŠ1/10ๅฎ‰ๅฃซ้‡‘็‰‡๏ผŒๅฏ†ๅฐๅœจ่† ๅฅ—่ฃก้ข๏ผ›็ด”ๅบฆๆ˜ฏ9999้‡‘๏ผ - #bullion  #bullions  #goldbar  #goldbars  #metal  #metals  #preciousmetal  #preciousmetals  #24k  #24kgold  #goldbullion  #finegold  #puregold  #oz  #ounce  #currency  #currencies  #money  #wealth  #wealthy  #oro  #lingotes  #moneda  #precioso  #preciosos  #ุงู„ุฐู‡ุจ  #ุฐู‡ุจ  #ุงู„ุนู…ู„ุงุช  #ุนู…ู„ุงุช  #ุนู…ู„ุฉ 
Good news for all #goldbarlovers we will soon be available on souq.com  Easy shopping at your fingertips #goldbar #onlineshopping #gifts #ramadan #natural #organic #haircare #skincare #whitening #antiaging #gcc #saudiarabia #oman #qatar #bahrain #kuwait #uae
Process showing Gold Bar Making by HK Hydraulic Auto Minting Press. 100 Grams of Fine Gold Embossing in Auto Minting Press. HK Manufacturer and Exports world Class Minting press for producing Gold Bars and Coins. HK Provide Whole setup from Melting to Finished Gold Bars and Coins as per your requirement and international bullion standard ranges of bars. #goldcoinmakingmachine #goldbar #goldcoin #goldbars #bullion #bullions #preciousmetal #goldmine #golddorebar #dorebar #goldmelting #goldbullion #mint #mintedproduct #minting www.goldsmithmachinery.com
Process showing Gold Bar Making by HK Hydraulic Auto Minting Press. 100 Grams of Fine Gold Embossing in Auto Minting Press. HK Manufacturer and Exports world Class Minting press for producing Gold Bars and Coins. HK Provide Whole setup from Melting to Finished Gold Bars and Coins as per your requirement and international bullion standard ranges of bars. #goldcoinmakingmachine  #goldbar  #goldcoin  #goldbars  #bullion  #bullions  #preciousmetal  #goldmine  #golddorebar  #dorebar  #goldmelting  #goldbullion  #mint  #mintedproduct  #minting  www.goldsmithmachinery.com
New KILLER VIDEO!! 100 ounce Silver Bar!
.
Click link in bio to go to my YOUTUBE CHANNEL... I just dropped in tonight! .
.
"advantages and disadvantage is of owning 100 ounce silver bullion bars"
.
.
.
#silver #gold #silverstacking #bullion #silverstacker #silverbars #silvercoins #coinhunting #coincollection #coin #coins #goldbar #preciousmetals #bullionaire #silvercoin 
#stacking #invest #investing #instasilver #goldbar #numismatics #numismatic #silverporn #coincollecting #rarecoins #money
New KILLER VIDEO!! 100 ounce Silver Bar! . Click link in bio to go to my YOUTUBE CHANNEL... I just dropped in tonight! . . "advantages and disadvantage is of owning 100 ounce silver bullion bars" . . . #silver  #gold  #silverstacking  #bullion  #silverstacker  #silverbars  #silvercoins  #coinhunting  #coincollection  #coin  #coins  #goldbar  #preciousmetals  #bullionaire  #silvercoin  #stacking  #invest  #investing  #instasilver  #goldbar  #numismatics  #numismatic  #silverporn  #coincollecting  #rarecoins  #money 
Merecikkk uolsss #new916๐Ÿ˜ 
Fast respond ๐Ÿ“ฒ 0139113433

#LynnTokeyEmas 
#LynnStokisPowerGold 
#SayaJual #EmasMurah #EmasTulen 
#GoldBar #Dinar #BarangKemas 
#TabunganEmas #TrustedSeller
Rantai tangan pasir gantung love
#new916๐Ÿ˜ 
Fast respond ๐Ÿ“ฒ 0139113433

#LynnTokeyEmas 
#LynnStokisPowerGold 
#SayaJual #EmasMurah #EmasTulen 
#GoldBar #Dinar #BarangKemas 
#TabunganEmas #TrustedSeller
Bismillah. Tempahan 1g goldbar edisi raya dibuka ๐ŸŽ‰
.
Norbaidurah | 014-7740178
Bismillah. Tempahan 1g goldbar edisi raya dibuka ๐ŸŽ‰ . Norbaidurah | 014-7740178
Damn Precious Metals cluttering up my desk! .
Truthfully, I love collecting, investing and stacking GOLD & SILVER with my company, ISN.
.
.
.
.

#silver #gold #silverstacking #bullion #silverstacker #silverbars #silvercoins #coinhunting #coincollection #coin #coins #goldbar #preciousmetals #bullionaire #silvercoin 
#stacking #invest #investing #instasilver #goldbar #numismatics #numismatic #silverporn #coincollecting #rarecoins #money
Dan lagi gram mendarat.
#goldbar5g #1dinar #dinar #goldbar #kutu #kutuemas #mainkutu
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
KHAMIS  25/05/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM174.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข KHAMIS 25/05/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM174.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~ AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
KHAMIS  25/05/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM174.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข KHAMIS 25/05/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM174.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~ AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
KHAMIS  25/05/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM174.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—. โ€ข Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. โ€ข Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen. โ€ข KHAMIS 25/05/2017 โ€ข HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM174.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. โ€ข HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข โ€ข ~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~ AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. โ€ข ~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". โ€ข ~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~. ๐Ÿ“ฒ01133233118. ๐Ÿ“ฒ01133233116. ๐Ÿ“ฒ01133233114. โ€ข #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Showing deepest gratitude for beloved teacher, who taught our kids to be kind, smart & knowledgable ~ 6 more days till we close our PO for lebaran... we'll be OFF from June till mid July.. Hurry up and place your order before the lond holiday ๐ŸŒธ#wonderfulwish #thankyougift #goldbar #24K #giftideas #customized #personalized #teacherappreciation
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07
.

Tks ordernya mba Karina dari Jakarta.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Karina dari Jakarta.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07
.

Tks ordernya mba Karina dari Jakarta.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Karina dari Jakarta.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07
.

Tks ordernya mba Karina dari Jakarta.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Karina dari Jakarta.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07
.

Tks ordernya mba Nanda dari Bandung.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Nanda dari Bandung.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07
.

Tks ordernya mba Nanda dari Bandung.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Nanda dari Bandung.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07
.

Tks ordernya mba Nanda dari Bandung.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Nanda dari Bandung.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
*CLOSED*๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ“ก SATELLITE ๐Ÿ“ก๐Ÿ€๐Ÿ€10 Spot 2 Draw at $7.95 each, same spot can win multiple times. 
Up for grabs are....
2 spots into the 2017 1/4oz  American Gold Eagle ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…
Checkout the previous post for details.
(1 spot per draw!!)๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
Drawing will be held as soon as all spots are filled/ paid. ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…
F&F PayPal bullioncalculator@gmail.com (No notes in PP!!)โš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
1. @canadian_stacker โœ…
2. @canadian_stacker โœ…
3. @8_silversurfer_4 โœ…
4. @8_silversurfer_4 โœ…
5. @tjrsales โœ…
6. @comicquant โœ…
7. @tjrsales โœ…
8. @alamastus โœ…
9. @garrisoncole89 โœ…
10. @garrisoncole89 โœ…
Comment your spots below๐Ÿ‘‡. โœ… = PAID ๐Ÿ‘
โš“โš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธGOOD LUCK๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
-----------------------------------------------------
We are ALWAYS buying Gold and Silver and making custom hand poured Silver items.
F&F bullioncalculator@gmail.com or DM us for details.
Free Shipping, US ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ and Canada ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ only please. 
#gold#silver#bullion#stacking#spotprice#goldbullion#silverbullion#bullioncalculator#silverstacking#scottsdalesilver#apmex#goldbars#silverbars#bullioncoins#goldbar#silverbar#wealth#independent#silverstack#silvereagle#pouredbars#silverporn#BCpours#handpoured#handpouredsilver#bullionforlife
*CLOSED*๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ“ก SATELLITE ๐Ÿ“ก๐Ÿ€๐Ÿ€10 Spot 2 Draw at $7.95 each, same spot can win multiple times. Up for grabs are.... 2 spots into the 2017 1/4oz American Gold Eagle ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ… Checkout the previous post for details. (1 spot per draw!!)๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ Drawing will be held as soon as all spots are filled/ paid. ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ… F&F PayPal bullioncalculator@gmail.com (No notes in PP!!)โš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š 1. @canadian_stacker โœ… 2. @canadian_stacker โœ… 3. @8_silversurfer_4 โœ… 4. @8_silversurfer_4 โœ… 5. @tjrsales โœ… 6. @comicquant โœ… 7. @tjrsales โœ… 8. @alamastus โœ… 9. @garrisoncole89 โœ… 10. @garrisoncole89 โœ… Comment your spots below๐Ÿ‘‡. โœ… = PAID ๐Ÿ‘ โš“โš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธGOOD LUCK๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ ----------------------------------------------------- We are ALWAYS buying Gold and Silver and making custom hand poured Silver items. F&F bullioncalculator@gmail.com or DM us for details. Free Shipping, US ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ and Canada ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ only please. #gold #silver #bullion #stacking #spotprice #goldbullion #silverbullion #bullioncalculator #silverstacking #scottsdalesilver #apmex #goldbars #silverbars #bullioncoins #goldbar #silverbar #wealth #independent #silverstack #silvereagle #pouredbars #silverporn #BCpours #handpoured #handpouredsilver #bullionforlife 
CINCIN LOVE
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
CINCIN LOVE emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
CBR PASIR
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
CBR PASIR emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
CINCIN MAHSURI ALL GOLD
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
CINCIN MAHSURI ALL GOLD emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
Cincin audi
Memang tengah meletup kan design ni
Berat 1g+ je,
Alahai nampak besar tapi murah je
Pagi ni saja 2 bentuk customer lock..
Alhamdulillah

Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
t.me/emasmurah916tulen  #goldbar #dinar #barangkemas #sayajualemasmurah #emashargakilang #emas #emasmurah #emas916 #emas999 #emaslelong #emastulen #emasbajet #emasonline #trustedseller #powergold #1gram #1bulan #1keluarga #testimoni #charm #pandora #used 
www.wasap.my/60126900948
Cincin audi Memang tengah meletup kan design ni Berat 1g+ je, Alahai nampak besar tapi murah je Pagi ni saja 2 bentuk customer lock.. Alhamdulillah Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ t.me/emasmurah916tulen #goldbar  #dinar  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #emashargakilang  #emas  #emasmurah  #emas916  #emas999  #emaslelong  #emastulen  #emasbajet  #emasonline  #trustedseller  #powergold  #1gram  #1bulan  #1keluarga  #testimoni  #charm  #pandora  #used  www.wasap.my/60126900948
CINCIN CHANEL
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
CINCIN CHANEL emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
CINCIN CHANEL
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
CINCIN CHANEL emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET LOVE 2 MUKA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET LOVE 2 MUKA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
LOKET BUNGA
emas 916

follow group telegram๐Ÿ‘‡

https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw

WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul)
INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah
FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul

#emas #emas916 #kedaiemas #kedaiemasonline #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasonline #cincin916 #cincinemas #cincin #loket #loketemas #loketemas916 #gelangemas #gelang #gelangemas916 g#rantai #rantaileher #rantaileheremas #bangleemas #goldbar #dinar #syilingemas #goldbar999 #rantaitanganemas #subangemas #rantaikakiemas #rantaikaki #rantaitanganemas
LOKET BUNGA emas 916 follow group telegram๐Ÿ‘‡ https://t.me/joinchat/AAAAAEIE_UeUh8pj0ZkmJw WA: 019-985 5556 (Izian) / 012-725 4880 (Shahrul) INSTAGRAM: kedaiemas_aryanshah FACEBOOK: Izian Yan @ Ir Shahrul #emas  #emas916  #kedaiemas  #kedaiemasonline  #barangkemas  #barangkemas916  #barangkemasonline  #cincin916  #cincinemas  #cincin  #loket  #loketemas  #loketemas916  #gelangemas  #gelang  #gelangemas916  g#rantai  #rantaileher  #rantaileheremas  #bangleemas  #goldbar  #dinar  #syilingemas  #goldbar999  #rantaitanganemas  #subangemas  #rantaikakiemas  #rantaikaki  #rantaitanganemas 
Is it love? On the way na ang #goldbar nyo mga labs! #goldbarpinoy ;)
Cara mudah selamatkan duit gaji dari terlebih belanja adalah dengan mengalihkannya kepada 1g emas.

Bukan senang nak kawal diri bila tengok sale sana sini.

Dengan #akaunsimpananemasGAP semuanya jadi mudah.

PM Ruhaiza 0196536224 untuk buka #akaunsimpananemasGAP

#publicgold #goldbar #dinar
#introducercodePG038351
#aurora #matawangislam #emasfizikal #1bulan1gram #selamatkanwanganda #emasasetmampumilik
โœจ"Heartbeat a very comforting sound to listen to while hugging someone. the sound your heart makes."๐Ÿ’•
โœจ"Heartbeat a very comforting sound to listen to while hugging someone. the sound your heart makes."๐Ÿ’•
*CLOSED*๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€BC Games๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€BIG BOY Gold 10 Spots at $38.50 each. 
Up for grabs is a....
2017 1/4oz  American Gold Eagle ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
Drawing will be held as soon as all spots are filled/ paid. 
F&F PayPal bullioncalculator@gmail.com (No notes in PP!!) โš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
1. @alamastus โœ…
2. @canadian_stacker โœ…
3. @montezfamily6 โœ…
4. @kingfischer707 โœ…
5. @canadian_stacker โœ…
6. @stackin.weight โœ…
7. @8_silversurfer_4 โœ…
8. @uncleg777 โœ…
9. @kingfischer707 โœ…
10. @garrisoncole89 โœ…๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ
Comment your spots below๐Ÿ‘‡. โœ…= PAID ๐Ÿ‘
โš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธGOOD LUCK๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
----------------------------------------------------
We are ALWAYS buying Gold and Silver and making custom hand poured Silver items.
F&F bullioncalculator@gmail.com or DM us for details.
Free Shipping, US ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ and Canada ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ only please. 
#gold#silver#bullion#stacking#spotprice#goldbullion#silverbullion#bullioncalculator#silverstacking#scottsdalesilver#apmex#goldbars#silverbars#bullioncoins#goldbar#silverbar#wealth#independent#silverstack#silvereagle#pouredbars#silverporn#BCpours#handpoured#handpouredsilver#bullionforlife
*CLOSED*๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€BC Games๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€BIG BOY Gold 10 Spots at $38.50 each. Up for grabs is a.... 2017 1/4oz American Gold Eagle ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ… ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ Drawing will be held as soon as all spots are filled/ paid. F&F PayPal bullioncalculator@gmail.com (No notes in PP!!) โš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š 1. @alamastus โœ… 2. @canadian_stacker โœ… 3. @montezfamily6 โœ… 4. @kingfischer707 โœ… 5. @canadian_stacker โœ… 6. @stackin.weight โœ… 7. @8_silversurfer_4 โœ… 8. @uncleg777 โœ… 9. @kingfischer707 โœ… 10. @garrisoncole89 โœ…๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Comment your spots below๐Ÿ‘‡. โœ…= PAID ๐Ÿ‘ โš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธโš“๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธGOOD LUCK๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ ---------------------------------------------------- We are ALWAYS buying Gold and Silver and making custom hand poured Silver items. F&F bullioncalculator@gmail.com or DM us for details. Free Shipping, US ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ and Canada ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ only please. #gold #silver #bullion #stacking #spotprice #goldbullion #silverbullion #bullioncalculator #silverstacking #scottsdalesilver #apmex #goldbars #silverbars #bullioncoins #goldbar #silverbar #wealth #independent #silverstack #silvereagle #pouredbars #silverporn #BCpours #handpoured #handpouredsilver #bullionforlife 
โ€ขRT Layer Triple untuk dilelong
New item
โŒupah

20/5/17- 30/5/17 ๐ŸŽ‰Lebar (1.7cm)

8.70g (18.5cm)
8.38g (19cm)

Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
t.me/emasmurah916tulen  #goldbar #dinar #barangkemas #sayajualemasmurah #emashargakilang #emas #emasmurah #emas916 #emas999 #emaslelong #emastulen #emasbajet #emasonline #trustedseller #powergold #1gram #1bulan #1keluarga #testimoni #charm #pandora #used 
www.wasap.my/60126900948
โ€ขRT Layer Triple untuk dilelong New item โŒupah 20/5/17- 30/5/17 ๐ŸŽ‰Lebar (1.7cm) 8.70g (18.5cm) 8.38g (19cm) Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ t.me/emasmurah916tulen #goldbar  #dinar  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #emashargakilang  #emas  #emasmurah  #emas916  #emas999  #emaslelong  #emastulen  #emasbajet  #emasonline  #trustedseller  #powergold  #1gram  #1bulan  #1keluarga  #testimoni  #charm  #pandora  #used  www.wasap.my/60126900948
Rantai tangan vitara untuk dilelong
New item โŒ upah โ€ขRT 5 Layer
20/5/17 -30/5/17

14.81g (19cm)

Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
t.me/emasmurah916tulen 
#goldbar #dinar #barangkemas #sayajualemasmurah #emashargakilang #emas #emasmurah #emas916 #emas999 #emaslelong #emastulen #emasbajet #emasonline #trustedseller #powergold #1gram #1bulan #1keluarga #testimoni #charm #pandora #used 
www.wasap.my/60126900948
Rantai tangan vitara untuk dilelong New item โŒ upah โ€ขRT 5 Layer 20/5/17 -30/5/17 14.81g (19cm) Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ t.me/emasmurah916tulen #goldbar  #dinar  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #emashargakilang  #emas  #emasmurah  #emas916  #emas999  #emaslelong  #emastulen  #emasbajet  #emasonline  #trustedseller  #powergold  #1gram  #1bulan  #1keluarga  #testimoni  #charm  #pandora  #used  www.wasap.my/60126900948
Bismillah

Pagi ni nak lelong beberapa barang
New item tau
Emas 916 tulen
โŒ upah
Sapa cepat dia dapat โ€ขRT Gajah Licin (0.5cm)
20/5/17 - 30/5/17 
18.5cm
5.95g

Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
t.me/emasmurah916tulen  #goldbar #dinar #barangkemas #sayajualemasmurah #emashargakilang #emas #emasmurah #emas916 #emas999 #emaslelong #emastulen #emasbajet #emasonline #trustedseller #powergold #1gram #1bulan #1keluarga #testimoni #charm #pandora #used 
www.wasap.my/60126900948
Bismillah Pagi ni nak lelong beberapa barang New item tau Emas 916 tulen โŒ upah Sapa cepat dia dapat โ€ขRT Gajah Licin (0.5cm) 20/5/17 - 30/5/17 18.5cm 5.95g Klik link chanel telegram dan join untuk melihat lebih banyak koleksi barang kemas dengan upah yang sangat murah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ t.me/emasmurah916tulen #goldbar  #dinar  #barangkemas  #sayajualemasmurah  #emashargakilang  #emas  #emasmurah  #emas916  #emas999  #emaslelong  #emastulen  #emasbajet  #emasonline  #trustedseller  #powergold  #1gram  #1bulan  #1keluarga  #testimoni  #charm  #pandora  #used  www.wasap.my/60126900948
APABILA ILMU MENJADI KEUTAMAAN, KITA SANGGUP BERKORBAN APA JUA!! Tahniah kpd semua yg hadir pada seminar emas #Publicgold smlm di Public Gold Sg Petani.Pengorbanan masa yg amat berbaloi buat semua. dan Satu perbincangan ilmiah yg baik demi menambah nilai diri dan pengetahuan. Ilmu2 mcm nie tak ada di University ataupun Sekolah.
It's priceless!!
.
Tahniah juga buat mereka yg grab FIRE SALES dan yg menang cabutan bertuah emas dan lain2. .
#pelaburanemas 
#emas
#perak
#gold
#goldbar
#sungaipetani
APABILA ILMU MENJADI KEUTAMAAN, KITA SANGGUP BERKORBAN APA JUA!! Tahniah kpd semua yg hadir pada seminar emas #Publicgold  smlm di Public Gold Sg Petani.Pengorbanan masa yg amat berbaloi buat semua. dan Satu perbincangan ilmiah yg baik demi menambah nilai diri dan pengetahuan. Ilmu2 mcm nie tak ada di University ataupun Sekolah. It's priceless!! . Tahniah juga buat mereka yg grab FIRE SALES dan yg menang cabutan bertuah emas dan lain2. . #pelaburanemas  #emas  #perak  #gold  #goldbar  #sungaipetani 
ยฃ Ramai yang fikir apabila BELI EMAS, duit akan habis.
.
. ยฃ Ramai yang fikir apabila SIMPAN EMAS, kita akan rugi sebab kita tidak nampak dividen macam simpanan ASB.
.
. ยฃ TAPI... Tahukah kita dengan beli EMAS, kita dah selamatkan duit kita dari susut nilai... Misalnya skrg ni nilai ringgit kita merudum... Nilai wang makin mengecil.
.
. ยฃ Tahukah kita dengan simpan EMAS, nilai akan berganda melebihi nilai dividen ASB? . . ยฃ Kalau kita tidak sedar tentang perkara ini, rugilah kita... Bertambah2 lagi rugi jika kita tahu dan sedar tapi kita tak buat.
.
. ยฃ So, fikir2kanlah... Kita berhak pilih simpanan bijak kita... "1 gram 1 bulan 1 keluarga" . . ยฃ Tahukah anda beli emas di Powergold.biz lagi untung? Kenapa? Kerana dapat beli dengan harga MURAH atau HARGA KILANG

Nak tahu mcm mana??? -Niagoldbiz-

WA: 0122043633

#gengjutawanemas #niagoldbiz #emas #emasonline #bisnesemas #janapendapatandenganemas #simpanemas #dinar #goldbar #syilingemas #1gram1bulan #powergold #powergoldbiz #kerjakosong #gold #goldsaver #goldtrader #emasmurah #emasmurahonline #emas999 #emastulen #inflasi
ยฃ Ramai yang fikir apabila BELI EMAS, duit akan habis. . . ยฃ Ramai yang fikir apabila SIMPAN EMAS, kita akan rugi sebab kita tidak nampak dividen macam simpanan ASB. . . ยฃ TAPI... Tahukah kita dengan beli EMAS, kita dah selamatkan duit kita dari susut nilai... Misalnya skrg ni nilai ringgit kita merudum... Nilai wang makin mengecil. . . ยฃ Tahukah kita dengan simpan EMAS, nilai akan berganda melebihi nilai dividen ASB? . . ยฃ Kalau kita tidak sedar tentang perkara ini, rugilah kita... Bertambah2 lagi rugi jika kita tahu dan sedar tapi kita tak buat. . . ยฃ So, fikir2kanlah... Kita berhak pilih simpanan bijak kita... "1 gram 1 bulan 1 keluarga" . . ยฃ Tahukah anda beli emas di Powergold.biz lagi untung? Kenapa? Kerana dapat beli dengan harga MURAH atau HARGA KILANG Nak tahu mcm mana??? -Niagoldbiz- WA: 0122043633 #gengjutawanemas  #niagoldbiz  #emas  #emasonline  #bisnesemas  #janapendapatandenganemas  #simpanemas  #dinar  #goldbar  #syilingemas  #1gram1bulan  #powergold  #powergoldbiz  #kerjakosong  #gold  #goldsaver  #goldtrader  #emasmurah  #emasmurahonline  #emas999  #emastulen  #inflasi 
You can find John Kelly Chocolates in specialty retail and grocery stores across the nation. #goldbar #johnkellychocolates
Untung penjawat awam selangor.๐Ÿ”Š. Duit gaji habis lama dah. Tak sabar-sabar rasanya tunggu gaji esok.

Gaji habis tapi simpanan takde. Tak seronok rasanya, kerja penat menyimpan tak dapat. Pantang ada duit, ada aje tugasan duit tersebut๐Ÿ˜‚

10 tahun dah kerja, gitu..gitu juga. Takde perubahan dalam tabungan. Kalau begitu, cuba simpan emas, tengok boleh ke tidak disiplin kali ni๐Ÿ‘

Jom Tukar 10%, 3 bulan gaji kepada emas.. Anda Bijak

Whatsapp segera 013-6614780
Whatsapp segera 013-6614780
Whatsapp segera 013-6614780

#simpananterbaikadalahemas
#1gram1bulan1keluarga
#Jomsimpanemas #powergold #publicgold #emas999 #emas916 #jualbeliemas #dinar #goldbar #barangkemas #saudagarkayaemasenterprise #teamsaudagarbiz #teampokli
Untung penjawat awam selangor.๐Ÿ”Š. Duit gaji habis lama dah. Tak sabar-sabar rasanya tunggu gaji esok. Gaji habis tapi simpanan takde. Tak seronok rasanya, kerja penat menyimpan tak dapat. Pantang ada duit, ada aje tugasan duit tersebut๐Ÿ˜‚ 10 tahun dah kerja, gitu..gitu juga. Takde perubahan dalam tabungan. Kalau begitu, cuba simpan emas, tengok boleh ke tidak disiplin kali ni๐Ÿ‘ Jom Tukar 10%, 3 bulan gaji kepada emas.. Anda Bijak Whatsapp segera 013-6614780 Whatsapp segera 013-6614780 Whatsapp segera 013-6614780 #simpananterbaikadalahemas  #1gram1bulan1keluarga  #Jomsimpanemas  #powergold  #publicgold  #emas999  #emas916  #jualbeliemas  #dinar  #goldbar  #barangkemas  #saudagarkayaemasenterprise  #teamsaudagarbiz  #teampokli 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07 .
Tks ordernya mba Ayin dari Kalimantan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Ayin dari Kalimantan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07 .
Tks ordernya mba Ayin dari Kalimantan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Ayin dari Kalimantan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
Brass Wedding ring & gold coin box.. .
.
Kode MH 07 .
Tks ordernya mba Ayin dari Kalimantan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™
.
.
Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ 
www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com
.
Whatsapp : 081220460332
.
.
#kuchiwalang #lamaran #lamaranpernikahan
#boxcincin #maharunik #maharpernikahan #maharuang #maharhias #logammulia #goldcoin #goldbar #maharlogammulia #moslemwedding #jewellerybox #jewellery #maharperhiasan #weddingringbox #weddingring #kotakcincin #scrapbookwedding #hantaran #hantaran2017 #seserahanbandung #seserahanjakarta #seserahan #hantaranbandung #hantaranpernikahan #seserahanpernikahan #hantarannikah #seserahannikah
Brass Wedding ring & gold coin box.. . . Kode MH 07 . Tks ordernya mba Ayin dari Kalimantan.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ . . Harga lengkap ada di ๐Ÿ‘‰ www.kuchiwalangartinvitationsouvenir.blogspot.com . Whatsapp : 081220460332 . . #kuchiwalang  #lamaran  #lamaranpernikahan  #boxcincin  #maharunik  #maharpernikahan  #maharuang  #maharhias  #logammulia  #goldcoin  #goldbar  #maharlogammulia  #moslemwedding  #jewellerybox  #jewellery  #maharperhiasan  #weddingringbox  #weddingring  #kotakcincin  #scrapbookwedding  #hantaran  #hantaran2017  #seserahanbandung  #seserahanjakarta  #seserahan  #hantaranbandung  #hantaranpernikahan  #seserahanpernikahan  #hantarannikah  #seserahannikah 
@diamondkill MOTIVATION #Repost @diamondkill (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
ESSENTIALS.

#rich #richlife #richlifestyle #money #jetset #luxury #wealth #classy #cash #success #fashion #style #business #entrepreneur #selfmade #dollar #dollars #goldbar #bullion #pray #bills #earnit #hustle #ambition #weapon #hot #WINNERZONLYMOFO ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘