an online Instagram web viewer

#goldfair medias

Photos

SEMANDO винаги се грижи да е в крак със световните тенденции, за да ви предлага само най-модерното от аксесоарите.💍 Затова и в момента присъстваме на едно от големите изложения за бижута 💎 (в Истанбул) 💙 .
.
.
.
#tradeshow #tradefair #trade #jewelryfairistanbul #istanbuljewelryshow #diamonds #gold #silver #fashionjewelry #goldfair #istanbulshow #istanbul #jewelryshow #loveit #newideas #inspiration #jewelrytrends #jewelryvibe #semando #semandoqueens
SEMANDO винаги се грижи да е в крак със световните тенденции, за да ви предлага само най-модерното от аксесоарите.💍 Затова и в момента присъстваме на едно от големите изложения за бижута 💎 (в Истанбул) 💙 . . . . #tradeshow  #tradefair  #trade  #jewelryfairistanbul  #istanbuljewelryshow  #diamonds  #gold  #silver  #fashionjewelry  #goldfair  #istanbulshow  #istanbul  #jewelryshow  #loveit  #newideas  #inspiration  #jewelrytrends  #jewelryvibe  #semando  #semandoqueens 
#Repost @motifkaliptr (@get_repost)
・・・
#goldfair #exhibition #september #kuyumculukfuarı #motifkalıp #kuyumcukente
Fiera dell'Oro Settembre 2017
Grazie Dani per l'esperienza 🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
#goldfair#fair#gold#vicenzaoro#vicenzaoro2017#jewellery#instagood#instament#igers#igersitalia#igersvicenza#picoftheday#instajewels#jewels
Back in Vicenza for Vicenza Gold Exhibition but just for a few day 😈 вернулась домой на выставку золота но не на долго 😅🙈 #vicenzaoro#vicenzahokd#goldexhibition#goldfair#lookoftheday#fashionblogger#блоггер#выставказолота#виченца#золото#наряддня
Si accendono le luci sulla prima giornata di #vicenzaoro #fiera #goldfair #vicenza #veneto #vicenza #oro #colazione
Good morning friends.
.
Nampak tak #necklacediffuser #emas916 tu.
.
Kilang buat khas untuk masuk dalam fair tu. Ada pun 5 pcs je.
Lepas kipas punya kipas dia bagi lah ambil sebentuk ni.
.
Hari ni terus titik abundance pergi #goldfair
Good morning friends. . Nampak tak #necklacediffuser  #emas916  tu. . Kilang buat khas untuk masuk dalam fair tu. Ada pun 5 pcs je. Lepas kipas punya kipas dia bagi lah ambil sebentuk ni. . Hari ni terus titik abundance pergi #goldfair 
Tetamu vip duk belakang.... #goldfair 
#penang
Dup dap dup dap!!! Nervous siut!!! 8 more days!!
.
First appearance GG in #goldfair besar gini.
.
Few more cards left to distribute, ada siapa-siapa yang interested to attend?
.
Jom lah support #teamgg
Dup dap dup dap!!! Nervous siut!!! 8 more days!! . First appearance GG in #goldfair  besar gini. . Few more cards left to distribute, ada siapa-siapa yang interested to attend? . Jom lah support #teamgg 
Dup dap dup dap!!! Nervous siut!!! 8 more days!!
.
First appearance GG in #goldfair besar gini.
.
Few more cards left to distribute, ada siapa-siapa yang interested to attend?
.
Jom lah support #teamgg
Dup dap dup dap!!! Nervous siut!!! 8 more days!! . First appearance GG in #goldfair  besar gini. . Few more cards left to distribute, ada siapa-siapa yang interested to attend? . Jom lah support #teamgg 
Last days of the Gold Fair #fieraoro #goldfair #vicenzaoro #gold #vicenza #igersvicenza #gbhvi @gboutiquehotelvicenza_official @annapellattiero
Live.. BREAKFAST IS OPEN! @gboutiquehotelvicenza_official #vicenzaoro #goldfair #hotel #hotels #luxuryhotel #luxurybreakfast
✨ Vicenza - January 2017 - Prestige is here! ✨come to visit our stand 👌#prestigejewellery #jewels #gold #silver #elegance #shiny #luxuryjewellery #tuscany #arezzo #keepthecraft #goldfair #family #smile
💎🇮🇹💎 Buongiorno Vicenza #elietop #designroom #vicenzaoro ✨ #goldfair #mecaniquescelestes🌐 #sirius 📸 #thomaslagrange
First day of Gold Fair! A good morning to all our guest! #goldfair #vicenzaoro #fieradivicenza #vicenzatiepolohotel #vicenza #vth #january
このMA-1のおかげで寒さも半減😏💙
形も色もデザインもクオリティもコスパも💮🤔
2色買いして正解🙆🏼💕💯
可愛さ満点💖
*
*
MOUSSY
vintage ma-1 #nvy
@moussyofficial 
@moussysnap *
#プチプラ #お買い物#ユニクロ#ユニクロ感謝祭 #members #goldfair #bayflow #コーデュロイ#surf#海#海外#海岸#西海岸#surfinggirl #コーデ#キャメル#ブルー#デニム#denim#isko #カットオフデニム #moussy #coordinate #gap#サイドゴアブーツ#オシャレ#オシャレさんと繋がりたい #休日
このMA-1のおかげで寒さも半減😏💙 形も色もデザインもクオリティもコスパも💮🤔 2色買いして正解🙆🏼💕💯 可愛さ満点💖 * * MOUSSY vintage ma-1 #nvy  @moussyofficial @moussysnap * #プチプラ  #お買い物 #ユニクロ #ユニクロ感謝祭  #members  #goldfair  #bayflow  #コーデュロイ #surf #海 #海外 #海岸 #西海岸 #surfinggirl  #コーデ #キャメル #ブルー #デニム #denim #isko  #カットオフデニム  #moussy  #coordinate  #gap #サイドゴアブーツ #オシャレ #オシャレさんと繋がりたい  #休日 
Assalamualaikum semua followers GG.😍😍
.
Saya doakan agar kita semua dilimpahkan rezeki yang mencurah-curah bagai air 🌊🌊🌊. Mana tau nanti boleh jumpa 🐬🐬🐬 emas macam dlm 📸📸.
.
📸📸 ikan emas ni diambil masa GG dijemput untuk attend #penanggoldfair baru-baru ni.
.
Abang tu cakap, pilih je nak ikan mana. Ikan siakap, ikan kembung, ikan talapia semua ada dalam aquarium 😚😚😚.
.
Tapi GG tak jual lagi ikan emas ni.

#ikanemas #goldfish #goldfair #sayajualemas #geligagold #goldcharm #charmemas #charm916
Assalamualaikum semua followers GG.😍😍 . Saya doakan agar kita semua dilimpahkan rezeki yang mencurah-curah bagai air 🌊🌊🌊. Mana tau nanti boleh jumpa 🐬🐬🐬 emas macam dlm 📸📸. . 📸📸 ikan emas ni diambil masa GG dijemput untuk attend #penanggoldfair  baru-baru ni. . Abang tu cakap, pilih je nak ikan mana. Ikan siakap, ikan kembung, ikan talapia semua ada dalam aquarium 😚😚😚. . Tapi GG tak jual lagi ikan emas ni. #ikanemas  #goldfish  #goldfair  #sayajualemas  #geligagold  #goldcharm  #charmemas  #charm916 
Secondo giorno di fiera...tutto pronto / Gold fair - day 2...everything is ready
#vicenzatiepolohotel #vicenza #goldfair #vicenzagold #gold #goodmorning #readytogo #vicenzaoro #vicenzafiera #fieraoro #oro #vodaily #september #day2 #VO2016