an online Instagram web viewer

#gombak medias

Photos

Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat 📲📲 011-55396364
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#travel
#bukittinggi
#pontian
#kptm
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics  . Cepat 📲📲 011-55396364 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #travel  #bukittinggi  #pontian  #kptm 
.............
HEBAKBOH X SERUM + SABUN SADO!!
.
PEKEJ PERTAMA UNTUK SUAMI!!
1 Botol Hebakboh + 1 Sabun Sado
RM110 Sahaja!!!
.
PAKEJ PERTAMA UNTUK SUAMI&ISTERI!!!
2 Botol Hebakboh + 1 Sabun Sado
RM200 Sahaja!!!
.
HARGA ASAL HEBAKBOH - (RM109.90)
.
HARGA ASAL SABUN SADO- (RM39. 90)
.
PM SEGERA 0178785758
.
#PANTANG SENTUH JADI #hebakboh #HebakbohX #sabunsado #vimax #CandyB #gambirserawak #Gambiremas #gambirjantan #Minyaklintah #MinyakBelacak #Malampetama #MalamJumaat #ubatkuatlelaki #ubatkuat #ProdukLelaki #ProdukSuamiIsteri #Ubatkuatsuami #selayang #batucaves #rawang #gombak #selangor
............. HEBAKBOH X SERUM + SABUN SADO!! . PEKEJ PERTAMA UNTUK SUAMI!! 1 Botol Hebakboh + 1 Sabun Sado RM110 Sahaja!!! . PAKEJ PERTAMA UNTUK SUAMI&ISTERI!!! 2 Botol Hebakboh + 1 Sabun Sado RM200 Sahaja!!! . HARGA ASAL HEBAKBOH - (RM109.90) . HARGA ASAL SABUN SADO- (RM39. 90) . PM SEGERA 0178785758 . #PANTANG  SENTUH JADI #hebakboh  #HebakbohX  #sabunsado  #vimax  #CandyB  #gambirserawak  #Gambiremas  #gambirjantan  #Minyaklintah  #MinyakBelacak  #Malampetama  #MalamJumaat  #ubatkuatlelaki  #ubatkuat  #ProdukLelaki  #ProdukSuamiIsteri  #Ubatkuatsuami  #selayang  #batucaves  #rawang  #gombak  #selangor 
#bmsswing 
PORTABLE BABY SWING
.
NORMA PRICE RM285
FREE POST SM
SS BASED ON LOCATION
.
BOLEH WA UTK OFFER PRICE OK😍😍😍😍
.
👶🏼 5 Swing Speed & 3 timer settings
👶🏼 Whisper quiet operation
👶🏼 8 soothing melodies with volume control
👶🏼 Removable headrest
👶🏼 Adjustable 5 point harness
👶🏼 Non-slip mat & side supports
👶🏼 Dainty embroidery
👶🏼 2 angles (recline/sitting)
👶🏼 Rivet reinforcement
.
🐳 Suitable for 0-18m
🐳 Max loads 35lbs (16kg)
🐳 Material : iron pipe, velvet, ABS, PP
🐳 Seat arc length about 85cm
🐳 Including power cord
🐳 Baby pillow (thick, soft & comfy)
🐳 Swing small toys
🐳 Easy to fold
.
#aaon9
#bms
#babymummyshoppe 
#babystuff
#barangbaby
#portableswing 
#portablebabyswing 
#hulalaportableswing 
#portableswingmurah 
#portablebabyswingmurah
#babyswingmurahmalaysia
#babyswingmalaysiamurah
#hulala 
#hulalaswing 
#hulalaswingmurah 
#hulalaswingmalaysia 
#hulalaportableswing 
#hulalaportableswingmurah 
#igmashup3
#buaibaby 
#buaielectric 
#terapiinstagram
#selayang
#batucaves
#gombak
#kualalumpur
#bmsswing  PORTABLE BABY SWING . NORMA PRICE RM285 FREE POST SM SS BASED ON LOCATION . BOLEH WA UTK OFFER PRICE OK😍😍😍😍 . 👶🏼 5 Swing Speed & 3 timer settings 👶🏼 Whisper quiet operation 👶🏼 8 soothing melodies with volume control 👶🏼 Removable headrest 👶🏼 Adjustable 5 point harness 👶🏼 Non-slip mat & side supports 👶🏼 Dainty embroidery 👶🏼 2 angles (recline/sitting) 👶🏼 Rivet reinforcement . 🐳 Suitable for 0-18m 🐳 Max loads 35lbs (16kg) 🐳 Material : iron pipe, velvet, ABS, PP 🐳 Seat arc length about 85cm 🐳 Including power cord 🐳 Baby pillow (thick, soft & comfy) 🐳 Swing small toys 🐳 Easy to fold . #aaon9  #bms  #babymummyshoppe  #babystuff  #barangbaby  #portableswing  #portablebabyswing  #hulalaportableswing  #portableswingmurah  #portablebabyswingmurah  #babyswingmurahmalaysia  #babyswingmalaysiamurah  #hulala  #hulalaswing  #hulalaswingmurah  #hulalaswingmalaysia  #hulalaportableswing  #hulalaportableswingmurah  #igmashup3  #buaibaby  #buaielectric  #terapiinstagram  #selayang  #batucaves  #gombak  #kualalumpur 
#bmsswing 
PORTABLE BABY SWING
.
NORMA PRICE RM285
FREE POST SM
SS BASED ON LOCATION
.
BOLEH WA UTK OFFER PRICE OK😍😍😍😍
.
👶🏼 5 Swing Speed & 3 timer settings
👶🏼 Whisper quiet operation
👶🏼 8 soothing melodies with volume control
👶🏼 Removable headrest
👶🏼 Adjustable 5 point harness
👶🏼 Non-slip mat & side supports
👶🏼 Dainty embroidery
👶🏼 2 angles (recline/sitting)
👶🏼 Rivet reinforcement
.
🐳 Suitable for 0-18m
🐳 Max loads 35lbs (16kg)
🐳 Material : iron pipe, velvet, ABS, PP
🐳 Seat arc length about 85cm
🐳 Including power cord
🐳 Baby pillow (thick, soft & comfy)
🐳 Swing small toys
🐳 Easy to fold
.
#aaon9
#bms
#babymummyshoppe 
#babystuff
#barangbaby
#portableswing 
#portablebabyswing 
#hulalaportableswing 
#portableswingmurah 
#portablebabyswingmurah
#babyswingmurahmalaysia
#babyswingmalaysiamurah
#hulala 
#hulalaswing 
#hulalaswingmurah 
#hulalaswingmalaysia 
#hulalaportableswing 
#hulalaportableswingmurah 
#igmashup3
#buaibaby 
#buaielectric 
#terapiinstagram
#selayang
#batucaves
#gombak
#kualalumpur
#bmsswing  PORTABLE BABY SWING . NORMA PRICE RM285 FREE POST SM SS BASED ON LOCATION . BOLEH WA UTK OFFER PRICE OK😍😍😍😍 . 👶🏼 5 Swing Speed & 3 timer settings 👶🏼 Whisper quiet operation 👶🏼 8 soothing melodies with volume control 👶🏼 Removable headrest 👶🏼 Adjustable 5 point harness 👶🏼 Non-slip mat & side supports 👶🏼 Dainty embroidery 👶🏼 2 angles (recline/sitting) 👶🏼 Rivet reinforcement . 🐳 Suitable for 0-18m 🐳 Max loads 35lbs (16kg) 🐳 Material : iron pipe, velvet, ABS, PP 🐳 Seat arc length about 85cm 🐳 Including power cord 🐳 Baby pillow (thick, soft & comfy) 🐳 Swing small toys 🐳 Easy to fold . #aaon9  #bms  #babymummyshoppe  #babystuff  #barangbaby  #portableswing  #portablebabyswing  #hulalaportableswing  #portableswingmurah  #portablebabyswingmurah  #babyswingmurahmalaysia  #babyswingmalaysiamurah  #hulala  #hulalaswing  #hulalaswingmurah  #hulalaswingmalaysia  #hulalaportableswing  #hulalaportableswingmurah  #igmashup3  #buaibaby  #buaielectric  #terapiinstagram  #selayang  #batucaves  #gombak  #kualalumpur 
#bmsswing 
PORTABLE BABY SWING
.
NORMA PRICE RM285
FREE POST SM
SS BASED ON LOCATION
.
BOLEH WA UTK OFFER PRICE OK😍😍😍😍
.
👶🏼 5 Swing Speed & 3 timer settings
👶🏼 Whisper quiet operation
👶🏼 8 soothing melodies with volume control
👶🏼 Removable headrest
👶🏼 Adjustable 5 point harness
👶🏼 Non-slip mat & side supports
👶🏼 Dainty embroidery
👶🏼 2 angles (recline/sitting)
👶🏼 Rivet reinforcement
.
🐳 Suitable for 0-18m
🐳 Max loads 35lbs (16kg)
🐳 Material : iron pipe, velvet, ABS, PP
🐳 Seat arc length about 85cm
🐳 Including power cord
🐳 Baby pillow (thick, soft & comfy)
🐳 Swing small toys
🐳 Easy to fold
.
#aaon9
#bms
#babymummyshoppe 
#babystuff
#barangbaby
#portableswing 
#portablebabyswing 
#hulalaportableswing 
#portableswingmurah 
#portablebabyswingmurah
#babyswingmurahmalaysia
#babyswingmalaysiamurah
#hulala 
#hulalaswing 
#hulalaswingmurah 
#hulalaswingmalaysia 
#hulalaportableswing 
#hulalaportableswingmurah 
#igmashup3
#buaibaby 
#buaielectric 
#terapiinstagram
#selayang
#batucaves
#gombak
#kualalumpur
#bmsswing  PORTABLE BABY SWING . NORMA PRICE RM285 FREE POST SM SS BASED ON LOCATION . BOLEH WA UTK OFFER PRICE OK😍😍😍😍 . 👶🏼 5 Swing Speed & 3 timer settings 👶🏼 Whisper quiet operation 👶🏼 8 soothing melodies with volume control 👶🏼 Removable headrest 👶🏼 Adjustable 5 point harness 👶🏼 Non-slip mat & side supports 👶🏼 Dainty embroidery 👶🏼 2 angles (recline/sitting) 👶🏼 Rivet reinforcement . 🐳 Suitable for 0-18m 🐳 Max loads 35lbs (16kg) 🐳 Material : iron pipe, velvet, ABS, PP 🐳 Seat arc length about 85cm 🐳 Including power cord 🐳 Baby pillow (thick, soft & comfy) 🐳 Swing small toys 🐳 Easy to fold . #aaon9  #bms  #babymummyshoppe  #babystuff  #barangbaby  #portableswing  #portablebabyswing  #hulalaportableswing  #portableswingmurah  #portablebabyswingmurah  #babyswingmurahmalaysia  #babyswingmalaysiamurah  #hulala  #hulalaswing  #hulalaswingmurah  #hulalaswingmalaysia  #hulalaportableswing  #hulalaportableswingmurah  #igmashup3  #buaibaby  #buaielectric  #terapiinstagram  #selayang  #batucaves  #gombak  #kualalumpur 
.
.
Salam Subuh
.
Sis nak pesan jangan lupa ambil 1sachet #ToujoursAdvanced pagi ni 😊
.
Satu sachet pagi ini mampu membantu badan anda menghasilkan sel baru, menambahkan kolagen, melawaskan sistem pencernaan, membuang toksik dalam tubuh, dan memancarkan kesihatan dalaman melalui kulit yang sekata dan berseri!
.
Itulah manfaat dari #ToujoursAdvanced yang menjadi kemestian untuk setiap orang! Masa untuk mencuba.
.
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133

COD Area:
#kualalumpur (seluruh)
#gombak
#ampang
#bangsar
#sripetaling
#cheras
#btho
#balakong
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen
#sayajual
#sayajualtoujoursadvanced
#bazarpaknil
. . Salam Subuh . Sis nak pesan jangan lupa ambil 1sachet #ToujoursAdvanced  pagi ni 😊 . Satu sachet pagi ini mampu membantu badan anda menghasilkan sel baru, menambahkan kolagen, melawaskan sistem pencernaan, membuang toksik dalam tubuh, dan memancarkan kesihatan dalaman melalui kulit yang sekata dan berseri! . Itulah manfaat dari #ToujoursAdvanced  yang menjadi kemestian untuk setiap orang! Masa untuk mencuba. . 📲WHTSAPP 018 2555 133 📲WHTSAPP 018 2555 133 📲WHTSAPP 018 2555 133 COD Area: #kualalumpur  (seluruh) #gombak  #ampang  #bangsar  #sripetaling  #cheras  #btho  #balakong  #serikembangan  #bangi  #kajang  #putrajaya  #cyberjaya  #puchong  #subangjaya  #petalingjaya  #shahalam  #ToujoursAdvanced  #toujourstestimoni  #toujoursadvanced  #toujourstesti  #collagen  #sayajual  #sayajualtoujoursadvanced  #bazarpaknil 
Asalamualaikum
Katanya ini firstime makan.
Terkasima...kemain lagi menghayati kesedapannya...tak sempat-sempat dalam kereta terus makan.
Kalau korang yang tak pernah makan..macam manalah pulak kan.
Moh order...baru tahu...ni asyik.lalu lalang je.
#royalpudding #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #sayajualjalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod#berkuahkastardpekat #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut#pisanglemakmanis#manisletting#telurkamibasuhdulu#doorgift#hantarankawin#makanberadab#raredanklasik#takpernahtaksedap
Asalamualaikum Katanya ini firstime makan. Terkasima...kemain lagi menghayati kesedapannya...tak sempat-sempat dalam kereta terus makan. Kalau korang yang tak pernah makan..macam manalah pulak kan. Moh order...baru tahu...ni asyik.lalu lalang je. #royalpudding  #gombak  #selayang  #selangor  #kualalumpur  #delivery  #delicious  #sayajualjalaemaspudingdiraja  #jalaemas  #cod #berkuahkastardpekat  #manismeleleh  #berbukapuasa  #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap 
Siapa lagi belum try Set Combo Pack DYXY Cosmetics ?! Awakkkkk!!!!
Ruginya tak grab now! Dah la senang pakai! Cpt siap! N Effect dia kulit muka jadi FLAWLESS taw! N sentiasa Glowing!✨✨✨
Lps tu kawal minyak pulak tu! X bercapuk n x melekit pon! & ada Spf50 lagi! Tinggi taw! Makeup bukan tahan smpai tghari je taw! Makeup tahan smpai ke malam😱😱😍😍!!
.
.
Haa rase2 rugi ke beli satu Set ni yg tahan smpai 3-6 bulan?! Jimat ke jimat? Berbaloi ke berbaloi?👍👍👍 #bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras -
Siapa lagi belum try Set Combo Pack DYXY Cosmetics ?! Awakkkkk!!!! Ruginya tak grab now! Dah la senang pakai! Cpt siap! N Effect dia kulit muka jadi FLAWLESS taw! N sentiasa Glowing!✨✨✨ Lps tu kawal minyak pulak tu! X bercapuk n x melekit pon! & ada Spf50 lagi! Tinggi taw! Makeup bukan tahan smpai tghari je taw! Makeup tahan smpai ke malam😱😱😍😍!! . . Haa rase2 rugi ke beli satu Set ni yg tahan smpai 3-6 bulan?! Jimat ke jimat? Berbaloi ke berbaloi?👍👍👍 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  -
Jom lebihkan usaha esok. Have Faith and good night.
.
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
.
Kami  akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman  PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.
Coach Wan 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

#jomkurus  #tipskurus  #tipsihat 
#healthyactivelifestyle #coachWANHASNI #eatclean #onlinecoaching
#turunberatbadan  #herbalifecoachmalaysia  #produkkurusterbaik  #sayanakkurus #sayacoach  #mealreplacement  #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia 
#kurustanpaberlapar  #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #Piloxing
Jom lebihkan usaha esok. Have Faith and good night. . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . . Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran . . Coach Wan 0173086001 . . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan #jomkurus  #tipskurus  #tipsihat  #healthyactivelifestyle  #coachWANHASNI  #eatclean  #onlinecoaching  #turunberatbadan  #herbalifecoachmalaysia  #produkkurusterbaik  #sayanakkurus  #sayacoach  #mealreplacement  #kurusdenganherbalife  #coachherbalifemalaysia  #kurustanpaberlapar  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #Piloxing 
Geng POWERFIT MALAYSIA, last week punya cerita.. SPECTACULAR event .
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
.
Kami  akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman  PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.
Coach Wan 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

#jomkurus  #tipskurus  #tipsihat 
#healthyactivelifestyle #coachWANHASNI #eatclean #onlinecoaching
#turunberatbadan  #herbalifecoachmalaysia  #produkkurusterbaik  #sayanakkurus #sayacoach  #mealreplacement  #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia 
#kurustanpaberlapar  #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #Piloxing
Geng POWERFIT MALAYSIA, last week punya cerita.. SPECTACULAR event . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . . Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ http://one4daysfreeclass.wasap.my/ Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran . . Coach Wan 0173086001 . . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan #jomkurus  #tipskurus  #tipsihat  #healthyactivelifestyle  #coachWANHASNI  #eatclean  #onlinecoaching  #turunberatbadan  #herbalifecoachmalaysia  #produkkurusterbaik  #sayanakkurus  #sayacoach  #mealreplacement  #kurusdenganherbalife  #coachherbalifemalaysia  #kurustanpaberlapar  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #Piloxing 
✔Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus

KELEBIHAN FIBERMAX
.
🔴Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
🔴Mengekalkan berat badan ideal.
🔴Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
🔴Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
🔴Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
🔴Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
🔴Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
🔴Menstabilkan paras glukosa dalam darah
🔴Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa

CARA PENGAMBILAN FIBERMAX :-
🔵Cara minum , bancuh satu sachet fibermax di dalam cawan. Gunakan air biasa atau pun air sejuk. Ambil Fibermax selepas makan malam atau sebelum tido.
🔵Untuk lemak degil dan perut boroi di sarankan ambil satu sachet setiap hari selama 15hari .
🔵Pengambilan fibermax boleh di ambil selang sehari selepas pengguna berpuas hati dengan kesan di rasai.
🔵Fibermax adalah 100% bahan semulajadi dan boleh diminum oleh semua lapisan umur termasuk wanita mengandung.
🔵Untuk kesan yang lebih pantas Fibermax boleh diambil bersama bodydream coco slimming. ------------------------------------- PRICE FIBER MAX 
NORMAL PRICE RM100

PROMO PRICE RM89

2 BOX RM170 
free gift :
1 shaker
1 eye mask 
Http://www.wasap.my/60178760016

#fibermax #fitsnotskinny #fibermaxbodydream #detoxdrink #detox #detoxyourbody #minumandetox #bodydreamcocos #bodydreamkl #bodydreamjb #bodydreamsingapore #jomcuciusus #ususbersihbadansihat #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #freegift #freecod #setapak #lrtmelati #lrtklcc #bukitbintang #gombak
✔Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus KELEBIHAN FIBERMAX . 🔴Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat 🔴Mengekalkan berat badan ideal. 🔴Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus 🔴Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit 🔴Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman 🔴Membantu menurunkan paras kolestrol jahat 🔴Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen 🔴Menstabilkan paras glukosa dalam darah 🔴Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa CARA PENGAMBILAN FIBERMAX :- 🔵Cara minum , bancuh satu sachet fibermax di dalam cawan. Gunakan air biasa atau pun air sejuk. Ambil Fibermax selepas makan malam atau sebelum tido. 🔵Untuk lemak degil dan perut boroi di sarankan ambil satu sachet setiap hari selama 15hari . 🔵Pengambilan fibermax boleh di ambil selang sehari selepas pengguna berpuas hati dengan kesan di rasai. 🔵Fibermax adalah 100% bahan semulajadi dan boleh diminum oleh semua lapisan umur termasuk wanita mengandung. 🔵Untuk kesan yang lebih pantas Fibermax boleh diambil bersama bodydream coco slimming. ------------------------------------- PRICE FIBER MAX NORMAL PRICE RM100 PROMO PRICE RM89 2 BOX RM170 free gift : 1 shaker 1 eye mask Http://www.wasap.my/60178760016 #fibermax  #fitsnotskinny  #fibermaxbodydream  #detoxdrink  #detox  #detoxyourbody  #minumandetox  #bodydreamcocos  #bodydreamkl  #bodydreamjb  #bodydreamsingapore  #jomcuciusus  #ususbersihbadansihat  #teamrabeautylicious  #trustedsellermalaysia  #freegift  #freecod  #setapak  #lrtmelati  #lrtklcc  #bukitbintang  #gombak 
PENDAFTARAN CABARAN QU...RUS 30 HARI 2018 EDISI PREMIUM COACHING KINI DIBUKA!!
Apa beza QU.. RUS sendiri dgn memasuki Cabaran QU.. RUS PREMIUM COACHING special ini?
QU.. RUS sendiri :
✖ Tak ada bimbingan Coach
✖ Tak tahu makanan apa yg sesuai
✖ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress
✖ Tak tahu senaman yg sesuai
✖ Tak ada MOTIVASI
✖ Kebarangkalian b.e.r.a t naik semula.
✖ Kalau turun banyak pun tak ada orang nak bagi Hadiah. 😁
✖Terlalu busy takda masa
-----------------------------------------------
APA YANG KORANG AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM CABARAN
QU...RUS PREMIUM COACHING NI?
----------------------------------------------
✔30 hari JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa.
✔ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan.
✔30 hari TIPS & RAHSIA turun b.e rat dgn pantas walaupun makan nasi.
✔COACH PERIBADI (boleh tanya personal jika ada apa2 persoalan)
✔PEMANTAUAN dari coach selama 30 hari supaya ualls lebih berdisiplin.
✔Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal.
.
Korang boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas 30 hari ini, atau Korang sendiri yang mengalami perubahan itu.
.
JIKA KORANG SERIUS ISI FORM DI BAWAH 👇👇👇👇👇👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan

http://tinyurl.com/WasapCoachWan

http://tinyurl.com/WasapCoachWan
.
.
SILAKAN TAG KAWAN YANG NAK QU.. RUS
...
... MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.

Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
PENDAFTARAN CABARAN QU...RUS 30 HARI 2018 EDISI PREMIUM COACHING KINI DIBUKA!! Apa beza QU.. RUS sendiri dgn memasuki Cabaran QU.. RUS PREMIUM COACHING special ini? QU.. RUS sendiri : ✖ Tak ada bimbingan Coach ✖ Tak tahu makanan apa yg sesuai ✖ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress ✖ Tak tahu senaman yg sesuai ✖ Tak ada MOTIVASI ✖ Kebarangkalian b.e.r.a t naik semula. ✖ Kalau turun banyak pun tak ada orang nak bagi Hadiah. 😁 ✖Terlalu busy takda masa ----------------------------------------------- APA YANG KORANG AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM CABARAN QU...RUS PREMIUM COACHING NI? ---------------------------------------------- ✔30 hari JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa. ✔ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan. ✔30 hari TIPS & RAHSIA turun b.e rat dgn pantas walaupun makan nasi. ✔COACH PERIBADI (boleh tanya personal jika ada apa2 persoalan) ✔PEMANTAUAN dari coach selama 30 hari supaya ualls lebih berdisiplin. ✔Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal. . Korang boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas 30 hari ini, atau Korang sendiri yang mengalami perubahan itu. . JIKA KORANG SERIUS ISI FORM DI BAWAH 👇👇👇👇👇👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan http://tinyurl.com/WasapCoachWan http://tinyurl.com/WasapCoachWan . . SILAKAN TAG KAWAN YANG NAK QU.. RUS ... ... MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
Cepat cepat 📲📲+60135834270
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah #dyxyviral 
#wangsamaju 
#klcc #makeupbyme
#muaampang 
#teamfl #dyxylover
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dyxypendang 
#dyxykedah 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras 
#dyxyalorstar 
#uitmkelantan 
#sriiskandar
#uitmtapah
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . Cepat cepat 📲📲+60135834270 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxyviral  #wangsamaju  #klcc  #makeupbyme  #muaampang  #teamfl  #dyxylover  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxypendang  #dyxykedah  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #dyxyalorstar  #uitmkelantan  #sriiskandar  #uitmtapah 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
----------------------------------------------------
.
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱. Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bio⬆
atau contact 0196205904

#bccream 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
#paidreviewmurah 
#ootd
#motd
#muatutorial
#cantik
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ---------------------------------------------------- . 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱. Berminat? sila contact saya dengan tekan link di bio⬆ atau contact 0196205904 #bccream  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #paidreviewmurah  #ootd  #motd  #muatutorial  #cantik 
Goodnite!!!Sojuk!!! #weather #kualalumpur #gombak #blessed
ELFIRA LOY DAH JADI PENGGUNA DYXY😍😍😍😍😍😍😍😍
.
. "Cantik hanya dengan #DyxyCosmetics jerr uolls 😘
.
.

Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗
.
Cepat cepat 📲📲+6012-7628629
. .
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮
.

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#agentjb
#codjbarea
ELFIRA LOY DAH JADI PENGGUNA DYXY😍😍😍😍😍😍😍😍 . . "Cantik hanya dengan #DyxyCosmetics  jerr uolls 😘 . . Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗 . Cepat cepat 📲📲+6012-7628629 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #agentjb  #codjbarea 
Bawal Basic Chiffon is here... Pasti ramai uolls nk pakai tudung yg elok terbentuk kan.. Pakai pun senang, tak jarang, sejuk jerrr.. Meh sini sis nak bg special price sekali.. 🙆🏻‍♀️❤️ Macam-macam colour ada tau.. Rambang mata 😱😍
.
Item:
BAWAL BASIC CHIFFON IM BIDANG 45 & 55
.
Price:
RM26 include postage (Bidang 45)
RM35 include postage (Bidang 55)
.
Nak jimat? Kita ada special price 👇🏻👇🏻
.
Bidang 45:
❗️❗️COMBO 6 PCS RM100 WITH POSTAGE (jimat RM18!)❗️❗️(SS tambah RM10)
.
Bidang 55:
❗️❗️COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12!)❗️❗️(SS tambah RM10)
.
🎁 BELI 3 HELAI DAPAT BROOCH CANTIK 🎁
🎁 BELI 3 HELAI DAPAT BROOCH CANTIK 🎁
🎁 BELI 3 HELAI DAPAT BROOCH CANTIK 🎁
.
DIRECT 📲 KLIK DEKAT BIO UNTUK ORDER

#TeamIyliaMalek #IM2018 #IMtrustedseller #ameliabootcutjeans #studentbusiness #palazzocrepe #palazzoinsyirahbootcut #safiyyahlacetop #gombak #ipoh #teamIM #palazzoagogoIM #bawalchiffonmurah #bawalchiffonberkualiti #bawalchiffonterbentuk #bawalchiffonIM
Bawal Basic Chiffon is here... Pasti ramai uolls nk pakai tudung yg elok terbentuk kan.. Pakai pun senang, tak jarang, sejuk jerrr.. Meh sini sis nak bg special price sekali.. 🙆🏻‍♀️❤️ Macam-macam colour ada tau.. Rambang mata 😱😍 . Item: BAWAL BASIC CHIFFON IM BIDANG 45 & 55 . Price: RM26 include postage (Bidang 45) RM35 include postage (Bidang 55) . Nak jimat? Kita ada special price 👇🏻👇🏻 . Bidang 45: ❗️❗️COMBO 6 PCS RM100 WITH POSTAGE (jimat RM18!)❗️❗️(SS tambah RM10) . Bidang 55: ❗️❗️COMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12!)❗️❗️(SS tambah RM10) . 🎁 BELI 3 HELAI DAPAT BROOCH CANTIK 🎁 🎁 BELI 3 HELAI DAPAT BROOCH CANTIK 🎁 🎁 BELI 3 HELAI DAPAT BROOCH CANTIK 🎁 . DIRECT 📲 KLIK DEKAT BIO UNTUK ORDER #TeamIyliaMalek  #IM2018  #IMtrustedseller  #ameliabootcutjeans  #studentbusiness  #palazzocrepe  #palazzoinsyirahbootcut  #safiyyahlacetop  #gombak  #ipoh  #teamIM  #palazzoagogoIM  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonberkualiti  #bawalchiffonterbentuk  #bawalchiffonIM 
Kuala Lumpur
.
RepostBy @tyah.garage: "#Umaima #CantikDariHati #UmaimaTeamTyah 😍👍🏻 Gabungan cerita semalam dan hari ni
Apabila UmaimaTeamTyah cergas restock beramai 😍
Alhamdulillah 
Semangat sungguh anak2 muda berniaga
Mencari rezeki dengan berniaga
Moga Allah permudahkan semuanya inshaAllah, aminn
.
Semalam ada di Cyberview sbb ada kenduri di Nilai
@sabrinahealthyhome singgah tempat persinggahan kita utk restock Umaima
Terima kasih sabrina dtg
Sambil tu kita beli Shampoo santan kt dia 😁
.
Pagi ni kita berjumpa dgn @wadihahabdhamid pula 😊
Request nk restock sabtu haritu tp kita xde
Maka berjanjilah kita pd pagi ni
Otw nak hantar anak sekolah kita jumpa dia dlu 😍
Terima kasih wadi 😁
.
Haa cergas tau semua agent2 kita 
Korang kalau nak Umaima jgn segan jgn silu okay
Dptkan terus dgn kitorg okay
.
Jom dapatkan Umaima korang dengan kami UmaimaTeamTyah 😊
.
@tyah.garage 0172055519
(GOMBAK, BATU CAVES, HULU KELANG, KL, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, KERAMAT, SENTUL, SETAPAK, AMPANG)
.
AGENT
.
@shazteshop +601110212113
(HKL, TAMAN MELAWATI, TAMAN PERMATA, WANGSA MAJU, KERAMAT, TAMAN MELATI)
.
@sabrinahealthyhome +60133967856
(CHERAS, BANGI, KAJANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, KLANG)
.
@wadihahabdhamid +601127068335
(BATU CAVES, SELAYANG, GOMBAK, SG. TUA, UIA)
.
@wani_ami +60176515305
(GOMBAK, KL, WANGSA MAJU, AMPANG)
.
#UmaimaKids #UmaimaTablet #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig" (via #InstaRepost @AppsKottage)
Kuala Lumpur . RepostBy @tyah.garage: "#Umaima  #CantikDariHati  #UmaimaTeamTyah  😍👍🏻 Gabungan cerita semalam dan hari ni Apabila UmaimaTeamTyah cergas restock beramai 😍 Alhamdulillah Semangat sungguh anak2 muda berniaga Mencari rezeki dengan berniaga Moga Allah permudahkan semuanya inshaAllah, aminn . Semalam ada di Cyberview sbb ada kenduri di Nilai @sabrinahealthyhome singgah tempat persinggahan kita utk restock Umaima Terima kasih sabrina dtg Sambil tu kita beli Shampoo santan kt dia 😁 . Pagi ni kita berjumpa dgn @wadihahabdhamid pula 😊 Request nk restock sabtu haritu tp kita xde Maka berjanjilah kita pd pagi ni Otw nak hantar anak sekolah kita jumpa dia dlu 😍 Terima kasih wadi 😁 . Haa cergas tau semua agent2 kita Korang kalau nak Umaima jgn segan jgn silu okay Dptkan terus dgn kitorg okay . Jom dapatkan Umaima korang dengan kami UmaimaTeamTyah 😊 . @tyah.garage 0172055519 (GOMBAK, BATU CAVES, HULU KELANG, KL, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, KERAMAT, SENTUL, SETAPAK, AMPANG) . AGENT . @shazteshop +601110212113 (HKL, TAMAN MELAWATI, TAMAN PERMATA, WANGSA MAJU, KERAMAT, TAMAN MELATI) . @sabrinahealthyhome +60133967856 (CHERAS, BANGI, KAJANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, KLANG) . @wadihahabdhamid +601127068335 (BATU CAVES, SELAYANG, GOMBAK, SG. TUA, UIA) . @wani_ami +60176515305 (GOMBAK, KL, WANGSA MAJU, AMPANG) . #UmaimaKids  #UmaimaTablet  #makanansunnah  #SusuKambing  #sayajual  #kedaionline  #bazar  #Ampang  #HuluKelang  #Gombak  #KualaLumpur  #Wanita  #IbuHamil  #IbuMengandung  #MilkBooster  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sihat  #visitmyig " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
Selangor
.
RepostBy @wadihahabdhamid: "Jom cantik dari hati bersama Umaima Nutri C Plus. 💕
Kawan sepejabat kita pun dah restock kotak ketiga dah ni. Alhamdulillah serasi. Kulit makin cantik. Tak perlu touch up banyak2 kan @ameeamirah “btw mmg sedap sgt2 smpai rasa nk minum stiap masa , and kulit kte makin lembap . Terima kasih jual kat kte “ antara komen mira. Terima kasih mira sudi beli dgn wadi. Moga bermanfaat. 😍

Nak tahu info dan order? Meh jomm ! Boleh contact saya segera. Pembelian dua kotak saya bg free gift tau. Shaker exclusive umaima. 😍
.
UMAIMA NUTRI C PLUS (RM 79.90), UMAIMA KIDS (RM 45.90), UMAiMA TABLET (RM 79.90) & HASNAA KOOPI HIJAU(RM 150) boleh cecepat cOntact saya.
.
Agent sah Susu Kambing Umaima, Umaima Tablet, Umaima Kids & Hasnaa KoOpi Hijau.
.
DM/Whatsapp : 01127068335 (Wadihah)
COD SEKITAR ■ BT CAVES ■ PINGGIRAN BT CAVES ■PRIMA SRI GOMBAK ■ SRI GOMBAK ■ SELAYANG BARU ■ SELAYANG INDAH ■SELAYANG PRIMA ■ SELAYANG MUTIARA & Sekitarnya.
POS Seluruh Malaysia 😍 ◾️Lrt Masjid Jamek / KL sentral (weekdays only after 5.45 pm) 
#Umaima #UmaimaKids #UmaimaTablet #UmaimabyAbbyAbadi #CantikDariHati #MakananSunnah #SusuKambing #sayajual #AgentUmaima #Sihat #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #IbuMenyusu #KedaiOnline #Gombak #BatuCaves #SgTua #TestimoniUmaima" (via #InstaRepost @AppsKottage)
Selangor . RepostBy @wadihahabdhamid: "Jom cantik dari hati bersama Umaima Nutri C Plus. 💕 Kawan sepejabat kita pun dah restock kotak ketiga dah ni. Alhamdulillah serasi. Kulit makin cantik. Tak perlu touch up banyak2 kan @ameeamirah “btw mmg sedap sgt2 smpai rasa nk minum stiap masa , and kulit kte makin lembap . Terima kasih jual kat kte “ antara komen mira. Terima kasih mira sudi beli dgn wadi. Moga bermanfaat. 😍 Nak tahu info dan order? Meh jomm ! Boleh contact saya segera. Pembelian dua kotak saya bg free gift tau. Shaker exclusive umaima. 😍 . UMAIMA NUTRI C PLUS (RM 79.90), UMAIMA KIDS (RM 45.90), UMAiMA TABLET (RM 79.90) & HASNAA KOOPI HIJAU(RM 150) boleh cecepat cOntact saya. . Agent sah Susu Kambing Umaima, Umaima Tablet, Umaima Kids & Hasnaa KoOpi Hijau. . DM/Whatsapp : 01127068335 (Wadihah) COD SEKITAR ■ BT CAVES ■ PINGGIRAN BT CAVES ■PRIMA SRI GOMBAK ■ SRI GOMBAK ■ SELAYANG BARU ■ SELAYANG INDAH ■SELAYANG PRIMA ■ SELAYANG MUTIARA & Sekitarnya. POS Seluruh Malaysia 😍 ◾️Lrt Masjid Jamek / KL sentral (weekdays only after 5.45 pm) #Umaima  #UmaimaKids  #UmaimaTablet  #UmaimabyAbbyAbadi  #CantikDariHati  #MakananSunnah  #SusuKambing  #sayajual  #AgentUmaima  #Sihat  #Wanita  #IbuHamil  #IbuMengandung  #IbuMenyusu  #KedaiOnline  #Gombak  #BatuCaves  #SgTua  #TestimoniUmaima " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.

Cepat cepat ws 📲📲 013-8755808
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras - - #regrann
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . Cepat cepat ws 📲📲 013-8755808 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  - - #regrann 
HOT SELLING PROMO MELETOP😱
SET COMPLETE LADY💋
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics💞
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲0133755705
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#bccream 
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SET COMPLETE LADY💋 . Cantik hanya dengan #dyxycosmetics 💞 . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 📲 📲0133755705 . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.

Cepat cepat ws 📲📲 013-8755808
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras - - #regrann
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . Cepat cepat ws 📲📲 013-8755808 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  - - #regrann 
ORANG LELAKI SKRG PON DAH PANDAI NAK JAGA MUKA!! malu la klu muka laki lgi dr peloles dr hakak.. 🙈klu mls jaga cmne nk helok skin tu.. Dulu berjerawat +parut lgi.. Alhamdulillah skg bnyk sgt perbezaan org dh mula btnya pki apa makin helok skg.. Jeng jeng jeng.. CANTIQA xkn pernah mengecewakan taw... Yg penting kosisten pakai.. Ikut tips2 yg sis saranknn.. 😍
Muka dh ok? Perlu ke pki 1 set lgi.. Xperlu pon. Pakai mengikut keperluan shaja... Meh sini whatsaap sis.. Sis bantu korg..017-2719439

#cantiqaskincare #serumflawless #istanbul #bangi #putrajaya #nilai #johor #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #perlis #perak #bandarbarubangi #cyberjaya #penang #sgmerab #melaka #kedah #masjidjamek #serikembangan #TURKEY #skin #cantiqaskincare #cod #kampungabubakarbaginda
ORANG LELAKI SKRG PON DAH PANDAI NAK JAGA MUKA!! malu la klu muka laki lgi dr peloles dr hakak.. 🙈klu mls jaga cmne nk helok skin tu.. Dulu berjerawat +parut lgi.. Alhamdulillah skg bnyk sgt perbezaan org dh mula btnya pki apa makin helok skg.. Jeng jeng jeng.. CANTIQA xkn pernah mengecewakan taw... Yg penting kosisten pakai.. Ikut tips2 yg sis saranknn.. 😍 Muka dh ok? Perlu ke pki 1 set lgi.. Xperlu pon. Pakai mengikut keperluan shaja... Meh sini whatsaap sis.. Sis bantu korg..017-2719439 #cantiqaskincare  #serumflawless  #istanbul  #bangi  #putrajaya  #nilai  #johor  #gombak  #ampang  #keramat  #kelantan  #perak  #ipoh  #penang  #perlis  #perak  #bandarbarubangi  #cyberjaya  #penang  #sgmerab  #melaka  #kedah  #masjidjamek  #serikembangan  #TURKEY  #skin  #cantiqaskincare  #cod  #kampungabubakarbaginda 
MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
Cepat cepat 📲📲+60176973589
.
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . Cepat cepat 📲📲+60176973589 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Bentuk yg sama
Rasa yg sama
Harga yg same
Inshaallah rasa yg sama iaitu sedap...
Kalo xsedap xkan cstmr repeat order berkali2  kan... #alhamdulillah 
#cheesetart 
#cheesetartgebu 
#mixcheesetart 
#gombakfooddelivery 
#gombak 
#tamanmelati 
#wangsamaju 
#tamansrirampai 
#danaukota 
#setapak 
#m3mall
DYXY COSMETIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Free gift
✔FREE POSTAGE
✔FLYERS
✔BEG MAKEUP
✔MASK
✔EYESHADOW
✔LIP COLOUR
✔WET TISSUE
.
.
DROPSHIP WANTED 🙋

Cepat 📲📲 0176127418
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang#dropshipwanted #dropshipneedednow #dropshipneededurgent #dropshipneeded #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropship
DYXY COSMETIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Free gift ✔FREE POSTAGE ✔FLYERS ✔BEG MAKEUP ✔MASK ✔EYESHADOW ✔LIP COLOUR ✔WET TISSUE . . DROPSHIP WANTED 🙋 Cepat 📲📲 0176127418 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #muamelaka  #muaseremban  #dyxyseremban  #dyxysenawang #dropshipwanted  #dropshipneedednow  #dropshipneededurgent  #dropshipneeded  #dropshipwantedseluruhmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #dropship 
HOT SELLING PROMO MELETOP😱
SET BEAUTY LADY💋
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics💞
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲0133755705
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#bccream 
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SET BEAUTY LADY💋 . Cantik hanya dengan #dyxycosmetics 💞 . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 📲 📲0133755705 . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Done, Proton Iswara sahabat lama.. buat servis + tukar Tie Rod End. thanks bro, masih support kami.. dtambahkn pulak dgn sedikit perkongsian ilmu & pendapat. #freegift kita beri skali 🛠🔧🔩 #jomservis #QuilleEngineOil #mineralbase #20w50 #protonIswara #4g13p #TieRodEnd #555brand #protonparts #support #bengkelmelayu #selayang #batucaves #gombak #hatchback #freegift #kalamgarage 📞📲 012-2644914
📞📲 012-2644914
📞📲 012-2644914
77 packs aneka roti & 1 box besar Roti Sarang Lebah untuk tempahan Ahad lepas & hari ini (16.1.1018). Tq officemates for your repeated order.

#saranglebahbutterscotch 
#rotisaranglebah 
#spicychickenfloss
#sausagebun
#blackpaperminipizzabun
#kayabun
#rotigula
#crabbuns

#breads #homemadebread #roti #rotilembut #rotisedap #sosbutterscotch #food #foodporn #foodies #foodstagram #foodlover #bakery #baking #repeatorder #sayajualroti #likeforlike #likeforfollow #selayang #batucaves #gombak #kualalumpur
77 packs aneka roti & 1 box besar Roti Sarang Lebah untuk tempahan Ahad lepas & hari ini (16.1.1018). Tq officemates for your repeated order. #saranglebahbutterscotch  #rotisaranglebah  #spicychickenfloss  #sausagebun  #blackpaperminipizzabun  #kayabun  #rotigula  #crabbuns  #breads  #homemadebread  #roti  #rotilembut  #rotisedap  #sosbutterscotch  #food  #foodporn  #foodies  #foodstagram  #foodlover  #bakery  #baking  #repeatorder  #sayajualroti  #likeforlike  #likeforfollow  #selayang  #batucaves  #gombak  #kualalumpur 
👗👚 Sabun top 5 sabun pencuci baju pilihan seisi keluarga anda.. Harum mewangi syg syg...😘😘
Jimat pun jimat dah ni uols.. 3 dalam 1. Besar ni 10 kg blh tahan lama pakai ikut cara penggunaan uols..
10 bau ade..🍋🍏🍓 Nak tester bau, jemput dtg #carbootsalebatumuda setiap sabtu jam 7 am sis ade disana uols..
.
.
📲📲 017-2082811 intan
.
. 🏡🏡Delivery with charge : TMN SERI GOMBAK DAN SEKITAR BATU CAVES !!
FREE DELIVERY UTK 3 BOTOL DAN KE ATAS SAHAJA !!🚘🚘
#sabuntop5 #pencucipakaian #halal #gombak #batucaves #sayajualmurah #detergent #dobi #sabundobi #sabunwangi #pelembutbaju #HKL #selayang #produkbumiputera #setapak #wangsamaju #ampang #agentsabuntop5 #keramat  #setiawangsa #produkmuslim #bakergombak #menusihat
👗👚 Sabun top 5 sabun pencuci baju pilihan seisi keluarga anda.. Harum mewangi syg syg...😘😘 Jimat pun jimat dah ni uols.. 3 dalam 1. Besar ni 10 kg blh tahan lama pakai ikut cara penggunaan uols.. 10 bau ade..🍋🍏🍓 Nak tester bau, jemput dtg #carbootsalebatumuda  setiap sabtu jam 7 am sis ade disana uols.. . . 📲📲 017-2082811 intan . . 🏡🏡Delivery with charge : TMN SERI GOMBAK DAN SEKITAR BATU CAVES !! FREE DELIVERY UTK 3 BOTOL DAN KE ATAS SAHAJA !!🚘🚘 #sabuntop5  #pencucipakaian  #halal  #gombak  #batucaves  #sayajualmurah  #detergent  #dobi  #sabundobi  #sabunwangi  #pelembutbaju  #HKL  #selayang  #produkbumiputera  #setapak  #wangsamaju  #ampang  #agentsabuntop5  #keramat  #setiawangsa  #produkmuslim  #bakergombak  #menusihat 
Keeping your makeup brushes clean is important! If they aren’t cleaned regularly, dirty brushes can harbor bacteria, which can eventually cause breakouts and other skin conditions.

@makeupcheapskate always make sure our brush clean daily 💋💋💋
Keeping your makeup brushes clean is important! If they aren’t cleaned regularly, dirty brushes can harbor bacteria, which can eventually cause breakouts and other skin conditions. @makeupcheapskate always make sure our brush clean daily 💋💋💋
@Regranned from @agent_ayna -  Haiii orang2 Pahang!!!!😘😘😘 .
Minggu ni sis buat Roadtour Cuti2 Uitm tau!! Sesiapa berminat mai la order lekas ye!! .
Last order 19 Januari 2018 (jumaat) pukul 6 petang ye. 😍😍😍😍 #roadtour #pahang #raub #uitmraub #student #bentong #encorpstrandmall #batucaves #gombak #murah #gentingsempah #genting #gentinghighland #rnrgentingsempah #food #streetfood #shaklee #sedap #junkfood #janganmengata #jalanjalancarimakan #streetfood #regrann
@Regranned from @agent_ayna - Haiii orang2 Pahang!!!!😘😘😘 . Minggu ni sis buat Roadtour Cuti2 Uitm tau!! Sesiapa berminat mai la order lekas ye!! . Last order 19 Januari 2018 (jumaat) pukul 6 petang ye. 😍😍😍😍 #roadtour  #pahang  #raub  #uitmraub  #student  #bentong  #encorpstrandmall  #batucaves  #gombak  #murah  #gentingsempah  #genting  #gentinghighland  #rnrgentingsempah  #food  #streetfood  #shaklee  #sedap  #junkfood  #janganmengata  #jalanjalancarimakan  #streetfood  #regrann 
.
Domisi Cookies bekaih pink ni, memang heaven la hampa2 yang suka choc chip cookies
.
Crunchy krup krap krup krap, tak maneh no…
.
Boleh jadi kawan baek hampa la...
.
RM18 + Delivery charge
.
Ana_B
.
Whatsapp: 012-6581292
.
Delivery: Isnin-Sabtu
.
🚘Serendah 🚘Rawang 🚘Selayang 🚘Sg Buloh 🚘Batang Kali 🚘Bukit Beruntung 🚘Kepong 🚘Gombak 🚘Batu Caves 🚘PJ
. Domisi Cookies bekaih pink ni, memang heaven la hampa2 yang suka choc chip cookies . Crunchy krup krap krup krap, tak maneh no… . Boleh jadi kawan baek hampa la... . RM18 + Delivery charge . Ana_B . Whatsapp: 012-6581292 . Delivery: Isnin-Sabtu . 🚘Serendah 🚘Rawang 🚘Selayang 🚘Sg Buloh 🚘Batang Kali 🚘Bukit Beruntung 🚘Kepong 🚘Gombak 🚘Batu Caves 🚘PJ
Selamat malam ♥ Assalamualaikum
.
Alhamdulillah #zatycustomerfeedback #zatywallpaper_on9 #kualalumpur #selayang #gombak #perlis #kedah #jitra #penang #batuferinggi #perak #ipoh #kualakangsar #selangor #melaka #negeri9 #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #wallpaperjimat #wallpapermurah #tahunbaru #tahun2018 #homedesign #homedeko #WhatsApp +6011.5653.3135
.
1roll RM45
3roll RM130
FREE POSTAGE!
Lagi byk dpt diskaun lebih
-
👍saiz roll 45cm x 10m
👍tidak perlu gam
👍kalis air dan tahan haba
👍material pvc permukaan kasar
👍jangka hayat 3thn - 5thn
👍tidak mudah koyak
👍ketebalan 0.8mm
Selamat malam ♥ Assalamualaikum . Alhamdulillah #zatycustomerfeedback  #zatywallpaper_on9  #kualalumpur  #selayang  #gombak  #perlis  #kedah  #jitra  #penang  #batuferinggi  #perak  #ipoh  #kualakangsar  #selangor  #melaka  #negeri9  #johor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #sabah  #sarawak  #wallpaperjimat  #wallpapermurah  #tahunbaru  #tahun2018  #homedesign  #homedeko  #WhatsApp  +6011.5653.3135 . 1roll RM45 3roll RM130 FREE POSTAGE! Lagi byk dpt diskaun lebih - 👍saiz roll 45cm x 10m 👍tidak perlu gam 👍kalis air dan tahan haba 👍material pvc permukaan kasar 👍jangka hayat 3thn - 5thn 👍tidak mudah koyak 👍ketebalan 0.8mm
Set lariss kegilaan ramai wanita 🔥🔥🔥
SET LADY D .
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
Cepat cepat 📲📲
0137816849
0137816849
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
Set lariss kegilaan ramai wanita 🔥🔥🔥 SET LADY D . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . Cepat cepat 📲📲 0137816849 0137816849 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲 www.wasap.my/60199408928
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 📲 📲 www.wasap.my/60199408928 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp,
.
+0149700163
+0149700163
+0149700163
.
.
Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.

Whatapps 📲 0149700163 💻 www.awinaz.com ✔️ COD 🛵 dikawasan 
#KL #AMPANG # WANGSAMAJU #MELAWATI #GOMBAK #SENTUL #SETAPAK #CHERAS #BATUCAVES #HULUKELANG 
Dan kawasan sekitarnya 😍

#PinkLadyRasmi #PinkLadyReal #pinklady  #supplementwanita #ubatwanita #ubatkuat #ubatkurus #putih #putihgebu #breastfeeding #bajubabymurah #sayangisteri #sayangsuami #payudaramontok #kurus
Pink Lady Body Perfection (PLBP)!! . PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati. . Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One. . Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. . . 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. . Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp, . +0149700163 +0149700163 +0149700163 . . Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL. . NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya. Whatapps 📲 0149700163 💻 www.awinaz.com ✔️ COD 🛵 dikawasan #KL  #AMPANG  # WANGSAMAJU #MELAWATI  #GOMBAK  #SENTUL  #SETAPAK  #CHERAS  #BATUCAVES  #HULUKELANG  Dan kawasan sekitarnya 😍 #PinkLadyRasmi  #PinkLadyReal  #pinklady   #supplementwanita  #ubatwanita  #ubatkuat  #ubatkurus  #putih  #putihgebu  #breastfeeding  #bajubabymurah  #sayangisteri  #sayangsuami  #payudaramontok  #kurus 
4 FUNGSI UTAMA PINKLADY YANG MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA!
.
1) MENGGEBUKAN BOOBIES DAN BOOTY 👙
.
2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. .
3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEXY. .
4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. 💑
.
Selain 4 di atas, Manfaat lain yang best ialah PinkLady juga boleh sempurnakan miss boobies anda. - Yang kendur jadi anjal.
- Tak sama saiz boleh jadi sama.
- Bulat dan ranum.
- Besar & mekar.
.
Apa manfaat2 pink lady yang lain? Ni haaa
.
🔴Boleh tambahkan berat badan
🔴Boleh kurangkan berat badan
🔴Besarkan breast ikut kesesuaian badan
🔴Anjal & gebukan payudara & punggung
🔴Lentikkan punggung
🔴Jadikan badan lbh shape
🔴Banyakkan susu bagi wanita menyusu
🔴Kulit jadi lbh lembab
🔴Parut jerawat & jeragat semakin pudar
🔴Atasi masalah senggugut & haid tak teratur
🔴Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut
🔴Badan sekeping akan lebih berisi dan shape
🔴Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk
🔴Miss 'V' rapat seperti kembali Dara
🔴Kurangkan nafsu selera makan
🔴Tingkatkan libido wanita
🔴Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita
🔴Meremajakan kulit
🔴Menstabilkan emosi
🔴Menstabilkan Menggebukan & mencantikkan kulit.
. 
Lebih jimat untuk manfaat yang banyak 😊 
Rm320 je untuk semua manfaat ni.
Cepat ws sblum harga naik !
.
.
WhatsApp 👉 < PL > ke
< 6012-7845192>
.
.
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #montkiara #ampang #subangjaya #bukitantarabangsa #gombak #onlineshopping #bisnesonline #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #miri #kuching #limbang #sandakan #tawau #kotakinabalu #UKUGROUPterbaik
4 FUNGSI UTAMA PINKLADY YANG MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA! . 1) MENGGEBUKAN BOOBIES DAN BOOTY 👙 . 2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. . 3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEXY. . 4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. 💑 . Selain 4 di atas, Manfaat lain yang best ialah PinkLady juga boleh sempurnakan miss boobies anda. - Yang kendur jadi anjal. - Tak sama saiz boleh jadi sama. - Bulat dan ranum. - Besar & mekar. . Apa manfaat2 pink lady yang lain? Ni haaa . 🔴Boleh tambahkan berat badan 🔴Boleh kurangkan berat badan 🔴Besarkan breast ikut kesesuaian badan 🔴Anjal & gebukan payudara & punggung 🔴Lentikkan punggung 🔴Jadikan badan lbh shape 🔴Banyakkan susu bagi wanita menyusu 🔴Kulit jadi lbh lembab 🔴Parut jerawat & jeragat semakin pudar 🔴Atasi masalah senggugut & haid tak teratur 🔴Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut 🔴Badan sekeping akan lebih berisi dan shape 🔴Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk 🔴Miss 'V' rapat seperti kembali Dara 🔴Kurangkan nafsu selera makan 🔴Tingkatkan libido wanita 🔴Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita 🔴Meremajakan kulit 🔴Menstabilkan emosi 🔴Menstabilkan Menggebukan & mencantikkan kulit. . Lebih jimat untuk manfaat yang banyak 😊 Rm320 je untuk semua manfaat ni. Cepat ws sblum harga naik ! . . WhatsApp 👉 < PL > ke < 6012-7845192> . . #pinklady  #dropship  #dropshipwanted  #teampinklady  #montkiara  #ampang  #subangjaya  #bukitantarabangsa  #gombak  #onlineshopping  #bisnesonline  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionmurah  #cantik  #slim  #sihat  #ketat  #montok  #infosihat  #infocantik  #miri  #kuching  #limbang  #sandakan  #tawau  #kotakinabalu  #UKUGROUPterbaik 
[ SAYA NAKKKK.... ] .
.
Ha cepat Uollss pilih mana, nak KURUS atau Gem... 😷
.
.
So pilihan di tangan awak2 semua, jom saya tlg siapa2 yang nekad nak kurus 2018 ni! 💪  KITA KURUS & CANTIK SAMA2
.
.
MONSTAFIT BARU NGAM! KALAU NAK CEPAT 🙋🙋
[ SAYA NAKKKK.... ] . . Ha cepat Uollss pilih mana, nak KURUS atau Gem... 😷 . . So pilihan di tangan awak2 semua, jom saya tlg siapa2 yang nekad nak kurus 2018 ni! 💪 KITA KURUS & CANTIK SAMA2 . . MONSTAFIT BARU NGAM! KALAU NAK CEPAT 🙋🙋
[16012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar
Customer self pick up 1 bekas #cheesekutcoklat at #gombak #gombakbatu4
Barang Dah Siap Packing Untuk Awak Semua Yang Order 😉 Jangan Terkerjut Bila Dapat Free Gift Yang Takkan Dijangka Dalam Bungkusan Nanti 😘Special For You All🌸 
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA: tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT: sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR: Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ: 15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL: make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK: semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST: Menjimatkan masa utk apply dan mudah .
Whatsapp sis ye saiyangs untuk order

017 3589340
017 3589340
017 3589340
.. #batangkali  #rawang #gombak #selayang #kualakububaru  #huluselangor #johor #johorbahru #batupahat #kluang #ayeritam #uthm #selangor  #mua #muamalaysia #muaselangor #muagombak #muarawang #muabatangkali  #muajohor #muabatupahat #muakluang #muamuar #suikone #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikonebatupahat #suikonehuluselangor #elxaherbeauty
[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP? Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ======================== Apa yang best blusher 5 saat ni? ======================== 1. KEKAL LAMA: tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan 2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT: sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented 3. EASY TO WEAR: Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata 4. SAIZ: 15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj 5. HASIL YANG NATURAL: make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik 6. HARGA MAMPU MILIK: semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi 7. UNTUK MAKE UP ARTIST: Menjimatkan masa utk apply dan mudah . Whatsapp sis ye saiyangs untuk order 017 3589340 017 3589340 017 3589340 .. #batangkali  #rawang  #gombak  #selayang  #kualakububaru  #huluselangor  #johor  #johorbahru  #batupahat  #kluang  #ayeritam  #uthm  #selangor  #mua  #muamalaysia  #muaselangor  #muagombak  #muarawang  #muabatangkali  #muajohor  #muabatupahat  #muakluang  #muamuar  #suikone  #suikoneblusher  #suikonemalaysia  #suikonebatupahat  #suikonehuluselangor  #elxaherbeauty 
Ready apabila menerima tempahan! Ingat tempah 2hari sebelum ya untuk kami perap trlebih dahulu! 😀😀😀
.
.
.
 #kambing #kambingfrozen #kambingperap #kambingbakar #kambingmurah #kambingsedap #kambingperapsedap #kambingaznor #kambingselayang #batucaves #selayang #gombak #food #lambfrozen #lambgrill #tv3 #jjcm #homemade
Ready apabila menerima tempahan! Ingat tempah 2hari sebelum ya untuk kami perap trlebih dahulu! 😀😀😀
.
.
.
 #kambing #kambingfrozen #kambingperap #kambingbakar #kambingmurah #kambingsedap #kambingperapsedap #kambingaznor #kambingselayang #batucaves #selayang #gombak #food #lambfrozen #lambgrill #tv3 #jjcm #homemade
Ready apabila menerima tempahan! Ingat tempah 2hari sebelum ya untuk kami perap trlebih dahulu! 😀😀😀
.
.
.
 #kambing #kambingfrozen #kambingperap #kambingbakar #kambingmurah #kambingsedap #kambingperapsedap #kambingaznor #kambingselayang #batucaves #selayang #gombak #food #lambfrozen #lambgrill #tv3 #jjcm #homemade
Excited nau nk g sekolah esok pakai tshirt #pengakap walaupun xsama sekolah dgn mama #smkHk  tp still #07 #Gombak cuma #sktBi 😉 nti masuk sek men br tukar #cekUpPacak 😜 #renjerPuteri
That crinkles & shine ✨✨
.
Fudgy Brownies without drizzle. Yang ni brownies tak siap untuk makan sendiri je hihi.
.
Any orders/enquiries click whatssap link at bio okayy. Kalau nak survey² je dulu pun no problem 😁
.
#sayajualbrownies #browniesmurah #dessertmurah #sayajualdessert #batucaves #kepong #selayang #ampang #brownieskedut #brownieskukus #gombak #batucaves #kualalumpur #kl #fudgybrownies #sayajualkeklapis #jetaimebyjajabakes #brownieskepong #browniesselayang #browniesgombak
That crinkles & shine ✨✨ . Fudgy Brownies without drizzle. Yang ni brownies tak siap untuk makan sendiri je hihi. . Any orders/enquiries click whatssap link at bio okayy. Kalau nak survey² je dulu pun no problem 😁 . #sayajualbrownies  #browniesmurah  #dessertmurah  #sayajualdessert  #batucaves  #kepong  #selayang  #ampang  #brownieskedut  #brownieskukus  #gombak  #batucaves  #kualalumpur  #kl  #fudgybrownies  #sayajualkeklapis  #jetaimebyjajabakes  #brownieskepong  #browniesselayang  #browniesgombak 
Ada yang dah tak sabar nak cuba? Set BC CREAM, FACE MIST, BRUSH, MASCARA dan DYXY LIPSTICK😘
.
Product originally from KOREA ! 
Selepas pakai DYXY BCC FOUNDATION and DYXY green tea face mist, muka terus berseri-seri flawless gitu. Tak heavy pun foundation ni. Best tau! Cepat whatsapp sis okay 😘😘
.
Tekan je link whatsapp dekat profile sis untuk pertanyaan atau order 😊
.
#teamfl
#teamkaksya
#dyxy
#foundation
#bccreamfoundationmalaysia
#bccreamfoundationdyxy
#mua
#followforfollow
#lipmatte
#lipstick
#facemist
#makeup
#beauty
#shawl
#gombak
#f4f
#dyxygombak
#dyxyjohor
#dyxykl
#muaampang
#muagombak
#muabangi
Ada yang dah tak sabar nak cuba? Set BC CREAM, FACE MIST, BRUSH, MASCARA dan DYXY LIPSTICK😘 . Product originally from KOREA ! Selepas pakai DYXY BCC FOUNDATION and DYXY green tea face mist, muka terus berseri-seri flawless gitu. Tak heavy pun foundation ni. Best tau! Cepat whatsapp sis okay 😘😘 . Tekan je link whatsapp dekat profile sis untuk pertanyaan atau order 😊 . #teamfl  #teamkaksya  #dyxy  #foundation  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationdyxy  #mua  #followforfollow  #lipmatte  #lipstick  #facemist  #makeup  #beauty  #shawl  #gombak  #f4f  #dyxygombak  #dyxyjohor  #dyxykl  #muaampang  #muagombak  #muabangi 
Alhamdulillah hanya kesan seawal 7 hari je semua wajah adik2 sis berseri2 cerah dari sebelumnya. Pengambilan 2 kali sehari untuk mengekalkan wajah putih dari kusam dan membantu menghilangkan parut serta jerawat. .
Sentiasa consume dgn putih korea ok adik2. Dan banyakkan minum air dalam masa sehari.
.
.
PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur
Ibu mengandung
Ibu menyusukan
Ibu yang berpantang
.
Sebotol RM 75
100g tahan lebih sebulan - .
.
WhatsApp 0182480030
atau
Klik link di BIO!
.
.
#putihkorea #putihkoreakl #putihkoreareseller #putihcerah #jeragat #jerawat #masalahwajah #setapak #gombak #suppliment #kulitkasar #kulitkering #sunburn #instafamous #nofilter #bazaarpaknil #sayajualputihkorea #sayajualmurah #putihkorealovers #teamputihkorea #postage #putihmelepak #supplimentcantik #kulitrosak #kulitkusam #igseller #terapiinstagram #ajimaura #putihkoreamalaysia #sayajualprodukkecantikan
Alhamdulillah hanya kesan seawal 7 hari je semua wajah adik2 sis berseri2 cerah dari sebelumnya. Pengambilan 2 kali sehari untuk mengekalkan wajah putih dari kusam dan membantu menghilangkan parut serta jerawat. . Sentiasa consume dgn putih korea ok adik2. Dan banyakkan minum air dalam masa sehari. . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . Sebotol RM 75 100g tahan lebih sebulan - . . WhatsApp 0182480030 atau Klik link di BIO! . . #putihkorea  #putihkoreakl  #putihkoreareseller  #putihcerah  #jeragat  #jerawat  #masalahwajah  #setapak  #gombak  #suppliment  #kulitkasar  #kulitkering  #sunburn  #instafamous  #nofilter  #bazaarpaknil  #sayajualputihkorea  #sayajualmurah  #putihkorealovers  #teamputihkorea  #postage  #putihmelepak  #supplimentcantik  #kulitrosak  #kulitkusam  #igseller  #terapiinstagram  #ajimaura  #putihkoreamalaysia  #sayajualprodukkecantikan 
Ada yang dah tak sabar nak cuba? Set BC CREAM, FACE MIST, BRUSH dan DYXY LIPSTICK😘
.
Product originally from KOREA ! 
Selepas pakai DYXY BCC FOUNDATION and DYXY green tea face mist, muka terus berseri-seri flawless gitu. Tak heavy pun foundation ni. Best tau! Cepat whatsapp sis okay 😘😘
.
Tekan je link whatsapp dekat profile sis untuk pertanyaan atau order 😊
.
#teamfl
#teamkaksya
#dyxy
#foundation
#bccreamfoundationmalaysia
#bccreamfoundationdyxy
#mua
#followforfollow
#lipmatte
#lipstick
#facemist
#makeup
#beauty
#shawl
#gombak
#f4f
#dyxygombak
#dyxyjohor
#dyxykl
#muaampang
#muagombak
#muabangi
Ada yang dah tak sabar nak cuba? Set BC CREAM, FACE MIST, BRUSH dan DYXY LIPSTICK😘 . Product originally from KOREA ! Selepas pakai DYXY BCC FOUNDATION and DYXY green tea face mist, muka terus berseri-seri flawless gitu. Tak heavy pun foundation ni. Best tau! Cepat whatsapp sis okay 😘😘 . Tekan je link whatsapp dekat profile sis untuk pertanyaan atau order 😊 . #teamfl  #teamkaksya  #dyxy  #foundation  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationdyxy  #mua  #followforfollow  #lipmatte  #lipstick  #facemist  #makeup  #beauty  #shawl  #gombak  #f4f  #dyxygombak  #dyxyjohor  #dyxykl  #muaampang  #muagombak  #muabangi 
LIMITED STOCK‼️ Cepat bagitahu kami which colour you want 😍😍😍
Sesuai untuk sis yg sukakan gaya simple but nice!

Size : Bidang 45 (45"x45")
Material fabric: Korean Voile (sama material dgn bawal kangaroo, aidijuma)
#mudahbentuk 
Price : RM19 / combo 3PCS RM49 (EXCLUDE POSTAGE)
__
How to order?
Click the link on bio! 
#bawalmaniktabur #bawalmudahbentuk #bawalcantik #tudungbawalmurah #bawalmanik #bawalbasic #tudungbawal #sayajualbawal #bawalneelofa #tudungbridesmaid #bawalcotton #bawalkanggaro #bawalrania #bawalvoile #ajimaura #terapiinstagram #gombak #codgombak #uiagombak #iiumgombak #selangor #kualalumpur
LIMITED STOCK‼️ Cepat bagitahu kami which colour you want 😍😍😍 Sesuai untuk sis yg sukakan gaya simple but nice! Size : Bidang 45 (45"x45") Material fabric: Korean Voile (sama material dgn bawal kangaroo, aidijuma) #mudahbentuk  Price : RM19 / combo 3PCS RM49 (EXCLUDE POSTAGE) __ How to order? Click the link on bio! #bawalmaniktabur  #bawalmudahbentuk  #bawalcantik  #tudungbawalmurah  #bawalmanik  #bawalbasic  #tudungbawal  #sayajualbawal  #bawalneelofa  #tudungbridesmaid  #bawalcotton  #bawalkanggaro  #bawalrania  #bawalvoile  #ajimaura  #terapiinstagram  #gombak  #codgombak  #uiagombak  #iiumgombak  #selangor  #kualalumpur 
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat 📲📲 011-55396364
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#selangor
#shahalam
#penang
#usm
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics  . Cepat 📲📲 011-55396364 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #selangor  #shahalam  #penang  #usm 
Testimoni bilik darjah lagi.. hehe terima kasih cikgu ♥
.
Alhamdulillah #zatycustomerfeedback #zatywallpaper_on9 #kualalumpur #selayang #gombak #perlis #kedah #jitra #penang #batuferinggi #perak #ipoh #kualakangsar #selangor #melaka #negeri9 #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #wallpaperjimat #wallpapermurah #tahunbaru #tahun2018 #homedesign #homedeko #WhatsApp +6011.5653.3135
.
1roll RM45
3roll RM130
FREE POSTAGE!
Lagi byk dpt diskaun lebih
-
👍saiz roll 45cm x 10m
👍tidak perlu gam
👍kalis air dan tahan haba
👍material pvc permukaan kasar
👍jangka hayat 3thn - 5thn
👍tidak mudah koyak
👍ketebalan 0.8mm
Testimoni bilik darjah lagi.. hehe terima kasih cikgu ♥ . Alhamdulillah #zatycustomerfeedback  #zatywallpaper_on9  #kualalumpur  #selayang  #gombak  #perlis  #kedah  #jitra  #penang  #batuferinggi  #perak  #ipoh  #kualakangsar  #selangor  #melaka  #negeri9  #johor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #sabah  #sarawak  #wallpaperjimat  #wallpapermurah  #tahunbaru  #tahun2018  #homedesign  #homedeko  #WhatsApp  +6011.5653.3135 . 1roll RM45 3roll RM130 FREE POSTAGE! Lagi byk dpt diskaun lebih - 👍saiz roll 45cm x 10m 👍tidak perlu gam 👍kalis air dan tahan haba 👍material pvc permukaan kasar 👍jangka hayat 3thn - 5thn 👍tidak mudah koyak 👍ketebalan 0.8mm
PUAS HATI EVEN PKAI SET TRIAL JEW.
Tak sangka set trial ni bole transform my skin.I actually sgat happy.Tq sis guide me. Now i nak repeat SET MEDIUM pulak.
Nak cantik tak susah pun. 
whatsaap sis.. Sis bantu korg..Www.asap.my/0194194538/set

#cantiqaskincare #serumflawless #istanbul #bangi #putrajaya #nilai #johor #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #perlis #perak #bandarbarubangi #cyberjaya #penang #sgmerab #melaka #kedah #masjidjamek #serikembangan #TURKEY #skin #cantiqaskincare #cod #kampungabubakarbaginda
PUAS HATI EVEN PKAI SET TRIAL JEW. Tak sangka set trial ni bole transform my skin.I actually sgat happy.Tq sis guide me. Now i nak repeat SET MEDIUM pulak. Nak cantik tak susah pun. whatsaap sis.. Sis bantu korg..Www.asap.my/0194194538/set #cantiqaskincare  #serumflawless  #istanbul  #bangi  #putrajaya  #nilai  #johor  #gombak  #ampang  #keramat  #kelantan  #perak  #ipoh  #penang  #perlis  #perak  #bandarbarubangi  #cyberjaya  #penang  #sgmerab  #melaka  #kedah  #masjidjamek  #serikembangan  #TURKEY  #skin  #cantiqaskincare  #cod  #kampungabubakarbaginda 
⌚️DW5600E-1 Petak Basic
💰RM250
✅Original
🏳️‍🌈New & Complete Set
🔋1 Year Warranty
📮Pos via #poslaju
🚶🏻COD : #ShahAlam | #Putrajaya | #Gombak
#casio #gshock #gshockmalaysia #gshockoriginal #dw5600
Thanks sister for supporting us 😊 comelnya pakai cap nike 😍

PROMO Beli 3 RM100 😎😎
.
.
Teruskan support capskl ye 🌷

#capskl
#giveaway
#salescapskl 
#sayajual 
#sayajualcap
#sayajuallanyard
#sayajualcapmurah 
#capmurah
#sayajualtopi
#capmurahgila 
#lanyard
#lanyardmurah
#topi
#cap
#iium
#unikl
#gombak
#topimurah
#sale
#promo
#topimurah
Hi Girls 👧,
.
For those yang cari Anastasia Highligher Pink, PM la ye
.
Harga : RM34 SM / RM50 SS inc post
.
.
#kosmetikgombak #kosmetikmampubeli #studentprice #gombak #UPSI #Medan
#bffkosmetikhq #masterstockist #gombak #selayang #sentul #gombak #jlnipoh #sogo #uiam 
#lipmattemalaysiamurah #bffk 
Yesss #sygsygsyg 
Makin melantun lantun lah #pricetag korang lepas menggunakan rangkaian produk @bffkosmetikhq 
Ada yg terus #grab #buy5get1free tau lepas tahu ada #monthlypromotion ni. Jom ikat #ensuami dengan kecantikan warna semulajadi yg #meletoping dan #mantap 
Jgn lupa call @wawa_leeleq untuk kawasan #gombak , #selayang , #sentul , #gombak , #jlnipoh , #sogo dan #uiam 
#follow4follow 
#followtrain
#bffkosmetikhq  #masterstockist  #gombak  #selayang  #sentul  #gombak  #jlnipoh  #sogo  #uiam  #lipmattemalaysiamurah  #bffk  Yesss #sygsygsyg  Makin melantun lantun lah #pricetag  korang lepas menggunakan rangkaian produk @bffkosmetikhq Ada yg terus #grab  #buy5get1free  tau lepas tahu ada #monthlypromotion  ni. Jom ikat #ensuami  dengan kecantikan warna semulajadi yg #meletoping  dan #mantap  Jgn lupa call @wawa_leeleq untuk kawasan #gombak  , #selayang  , #sentul  , #gombak  , #jlnipoh  , #sogo  dan #uiam  #follow4follow  #followtrain 
Peluang untuk anda memiliki hartanah dalam usia yang muda adalah cerah sekiranya anda punya "proper plan" jangka panjang yang realistik.
.
.
Gaji besar atau kecil bukanlah penghalang untuk seseorang individu memiliki hartanah.
.
.
Financial stability datang atas dasar kesedaran kita merancang masa depan.
.
.
keep it up and never give up on your dreams

#propertylisting #hartanah #setapak #gombak #carihartanah #rumahbaruku #jomcarihartanah #pelaburanhartanah #propertyinvestment #elitehartanah #rshahzulkarnain #hartanahmalaysia  #hartanahuntukdijual #faridkamil #lagendabudaksetan #klia #klia2airport #bandarsaujanaputra #worldwide #nakkahwin
Peluang untuk anda memiliki hartanah dalam usia yang muda adalah cerah sekiranya anda punya "proper plan" jangka panjang yang realistik. . . Gaji besar atau kecil bukanlah penghalang untuk seseorang individu memiliki hartanah. . . Financial stability datang atas dasar kesedaran kita merancang masa depan. . . keep it up and never give up on your dreams #propertylisting  #hartanah  #setapak  #gombak  #carihartanah  #rumahbaruku  #jomcarihartanah  #pelaburanhartanah  #propertyinvestment  #elitehartanah  #rshahzulkarnain  #hartanahmalaysia  #hartanahuntukdijual  #faridkamil  #lagendabudaksetan  #klia  #klia2airport  #bandarsaujanaputra  #worldwide  #nakkahwin 
.
Meh zoom sket NUTELLA GUNUNG BERAPI ni 😍
.
Ish Ish Ish….Dah la sedap, healthy plak tu…mana nak dapat lagu nie…
.
Nutella membukit atas oat yg penuh, tangkap leleh la wei…
.
Good news untuk ibu2 menyusu, boleh jadi milk booster
Apa lagi sayang2
.
RM35
.
Ana_B
.
Whatsapp 0126581292
.
Delivery: Isnin-Sabtu
.
🚘Serendah 🚘Rawang 🚘Selayang 🚘Sg Buloh 🚘Batang Kali 🚘Bukit Beruntung 🚘Kepong 🚘Gombak 🚘Batu Caves 🚘PJ
. Meh zoom sket NUTELLA GUNUNG BERAPI ni 😍 . Ish Ish Ish….Dah la sedap, healthy plak tu…mana nak dapat lagu nie… . Nutella membukit atas oat yg penuh, tangkap leleh la wei… . Good news untuk ibu2 menyusu, boleh jadi milk booster Apa lagi sayang2 . RM35 . Ana_B . Whatsapp 0126581292 . Delivery: Isnin-Sabtu . 🚘Serendah 🚘Rawang 🚘Selayang 🚘Sg Buloh 🚘Batang Kali 🚘Bukit Beruntung 🚘Kepong 🚘Gombak 🚘Batu Caves 🚘PJ
Hai semua 😊
.
.
Mesti Ramai yang tertanya, kenapa stay lama sangat dengan homemade liptint ni? 🤓
.
.
Banyak sangat kelebihan kekna dapat tau! Mana tak nya, kekna pakai liptint ni start dari botol mcm perfumes lagi 😍
.
.
Kekna jenis susah nak pakai lipstick. Bak kata orang "cerewetnyaaa dia ni" 🤣 .
.
Mesti lah, sebab kita taknak bibir kita rosak! Betul tak? 😊
.
.
Bagi lah kekna lipstick ape pun, kekna tak Konsisten pun! Hahaha 🤣🤣
.
.
Homemade liptint jugak kekna setia. 😍 Sebab susah nak move on dekat lipstick lain, Bila kita dah fall in love dengan liptint ni 💋😜
.
.
Awak tak caya ke kekna kata ni? Meh lah Cuba homemade liptint ni dulu. Baru Awak tahu 😍
.
.
Kekna pakai liptint ni since habis sekolah menengah. Maksudnya waktu start kerja. Haha. Bila kerja Mesti nak lawa lawa ciked! 🤣 Sebab taknak Nampak bibir pucat je 😉
.
.
Nak tahu story kekna lagi tak? Nanti kekna share! 😉
.
.
In shaa Allah stock akan ada secepat mungkin 😍 Pastu Korang boleh grab okay? ☺️
.
.
Thankyou dearies ❤️💋
.
.
Ehhh? Ada yang rindu kekna tak? Haha 🤣🤣🤣
.
.
 #homemadeliptint #liptintkorea #bibirsihat #bibirhitam #produkkecantikan #liptintviral #eyatatiaprincess #trustedagent #agentkl #liptintmalaysia #eleenasui #syatillamelvin #haniszalikha #artistmalaysia #akademifantasia #sayajualmurah #sayajualliptint #hargamurah #bazaarpaknil #makeup #mua #cod #setapak #gombak #kuis #uitm #student #terlajaklaris #igshop #ajimaura
Hai semua 😊 . . Mesti Ramai yang tertanya, kenapa stay lama sangat dengan homemade liptint ni? 🤓 . . Banyak sangat kelebihan kekna dapat tau! Mana tak nya, kekna pakai liptint ni start dari botol mcm perfumes lagi 😍 . . Kekna jenis susah nak pakai lipstick. Bak kata orang "cerewetnyaaa dia ni" 🤣 . . Mesti lah, sebab kita taknak bibir kita rosak! Betul tak? 😊 . . Bagi lah kekna lipstick ape pun, kekna tak Konsisten pun! Hahaha 🤣🤣 . . Homemade liptint jugak kekna setia. 😍 Sebab susah nak move on dekat lipstick lain, Bila kita dah fall in love dengan liptint ni 💋😜 . . Awak tak caya ke kekna kata ni? Meh lah Cuba homemade liptint ni dulu. Baru Awak tahu 😍 . . Kekna pakai liptint ni since habis sekolah menengah. Maksudnya waktu start kerja. Haha. Bila kerja Mesti nak lawa lawa ciked! 🤣 Sebab taknak Nampak bibir pucat je 😉 . . Nak tahu story kekna lagi tak? Nanti kekna share! 😉 . . In shaa Allah stock akan ada secepat mungkin 😍 Pastu Korang boleh grab okay? ☺️ . . Thankyou dearies ❤️💋 . . Ehhh? Ada yang rindu kekna tak? Haha 🤣🤣🤣 . . #homemadeliptint  #liptintkorea  #bibirsihat  #bibirhitam  #produkkecantikan  #liptintviral  #eyatatiaprincess  #trustedagent  #agentkl  #liptintmalaysia  #eleenasui  #syatillamelvin  #haniszalikha  #artistmalaysia  #akademifantasia  #sayajualmurah  #sayajualliptint  #hargamurah  #bazaarpaknil  #makeup  #mua  #cod  #setapak  #gombak  #kuis  #uitm  #student  #terlajaklaris  #igshop  #ajimaura 
NAK GLOWING DAN FLAWLESS?? GEBU GEBASS MACAM ARTIS KOREA?? jom try DYXY COSMETICS😍😍😍 .
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklcc #newyearsale
NAK GLOWING DAN FLAWLESS?? GEBU GEBASS MACAM ARTIS KOREA?? jom try DYXY COSMETICS😍😍😍 . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .#dyxymattelipstikb  #dyxy  #cosmetic  #dyxymurah  #dropshipdyxydiperlukan  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dyxybccream  #sayajual  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #produkhot  #dyxygreenteamist  #dyxymalaysia  #teamfl  #dyxybrush  #mua  #muakl  #dyxylover  #dyxylovers  #dyxyselangor  #dyxyampang  #wangsamaju  #klcc  #gombak  #muaampang  #dyxycheras  #dyxyklcc  #newyearsale 
Journey to 80kg continues
Get there or die trying!!
Fuck DIABETES
#personaltrainer #personaltraining #gibbyGIFTS #bodyrecompositioning #fatloss #fitness #physique #malaysia #kualalumpur #gombak 
#fuckdiabetes
😱😱WOW😱😱 MUKA FLAWLESS DAN GEBU GEBASSS MACAM BARBIE DOLL HANYA DENGAN PAKAI DYXY COSMETICS😱😱😍😍😍DAH LA TAK BERMINYAK DAN TAK BERCAPUK EVEN BERPELUH TAU😍😍😱😱😍
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#newyearsale
😱😱WOW😱😱 MUKA FLAWLESS DAN GEBU GEBASSS MACAM BARBIE DOLL HANYA DENGAN PAKAI DYXY COSMETICS😱😱😍😍😍DAH LA TAK BERMINYAK DAN TAK BERCAPUK EVEN BERPELUH TAU😍😍😱😱😍 . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #newyearsale 
PROMO 3 LIPSTICK RM120. (DISCOUNT RM30) until 31 january shj

Whatsapp Wani 📲0189466507
Whatsapp Wani 📲0189466507

#beautycare#bccreambydyana #bccream #dyxycosmetics #mua #muamalaysia #makeup #makeupbyme #foundation #jerawat #flawless #glowing #parutjerawat #jeragat #foundationmurah #shahalam #petalingjaya #klang #gombak #ampang #cspscs #terapiinstagram #aurainsta #aurainstabatch8 #nurraysa #shaklee #okaya #instagood #love #instafamous
PROMO 3 LIPSTICK RM120. (DISCOUNT RM30) until 31 january shj Whatsapp Wani 📲0189466507 Whatsapp Wani 📲0189466507 #beautycare #bccreambydyana  #bccream  #dyxycosmetics  #mua  #muamalaysia  #makeup  #makeupbyme  #foundation  #jerawat  #flawless  #glowing  #parutjerawat  #jeragat  #foundationmurah  #shahalam  #petalingjaya  #klang  #gombak  #ampang  #cspscs  #terapiinstagram  #aurainsta  #aurainstabatch8  #nurraysa  #shaklee  #okaya  #instagood  #love  #instafamous