an online Instagram web viewer

#gprepost medias

Photos

#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
๐ŸŽƒaccommodeใ•ใ‚“4ๅบ—่ˆ—ใซwakuseiๅ†ๅ…ฅ่ทใ—ใพใ—ใŸ๐ŸŽƒ
โ™ฅ๏ธใƒฉใƒ•ใ‚ฉใƒผใƒฌๅŽŸๅฎฟ
โ™ฅ๏ธๆฑ ่ข‹ใƒซใƒŸใƒ
โ™ฅ๏ธ็ซ‹ๅทใƒซใƒŸใƒ
โ™ฅ๏ธๅคง้˜ช ใƒซใ‚ฏใ‚ขใ‚คใƒผใƒฌ

ใŠ่ฟ‘ใใซใŠ่ถŠใ—ใฎ้š›ใฏใœใฒใŠ็ซ‹ใกๅฏ„ใ‚Šใใ ใ•ใ„ใพใ›๐Ÿ„๐ŸŽŠ๐Ÿ’Œ #GPRepost,#reposter,#notetag @accommode_lucua1100 via @RepostApp ======> @accommode_lucua1100:๐ŸŒŸโœจwakuseiๅ†ๅ…ฅ่ทโœจ๐ŸŒŸ
ใƒป
ๅคงไบบๆฐ—๐Ÿ™Œโค๏ธๆป‹่ณ€็œŒใฎ็ต็ถๆน–ใฎใƒ“ใƒผใƒใ‚ฐใƒฉใ‚นใ‚’ไฝฟใฃใŸใƒใƒณใƒ‰ใƒกใ‚คใƒ‰ใ‚ขใ‚ฏใ‚ปใ‚ตใƒชใƒผใฎ
wakusei๐Ÿ’โœจใŒๅ†ๅ…ฅ่ท่‡ดใ—ใพใ—ใŸโฃ๏ธ
ใƒป
็ง‹ๅ†ฌใ‚‰ใ—ใ„่‰ฒๅˆใ„ใจ็ด ๆใง็™ปๅ ด๐ŸŽถ๐ŸŽถ
ใƒป
ใŠๅฎขๆง˜ใ‹ใ‚‰ใ‚‚ๅ†ๅ…ฅ่ทใฎใŠๅ•ใ„ๅˆใ‚ใ›ใ‚’ๆฒขๅฑฑ้ ‚ใ„ใฆใŠใ‚Šใพใ—ใŸ๐Ÿ˜†
ใƒป
ๅ…จใฆ1็‚น็‰ฉใงใ™๐Ÿ˜Š๐Ÿ’—ไปŠใชใ‚‰็จฎ้กžใŸใใ•ใ‚“ใ”็”จๆ„ใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™ใฎใง
ๆ˜ฏ้žๅบ—้ ญใงใ”่ฆงไธ‹ใ•ใ„ใพใ›๐Ÿค—โญ๏ธโœจโœจโœจโœจ
ใƒป
#wakusei#ใƒใƒณใƒ‰ใƒกใ‚คใƒ‰#accommode#ใ‚ขใ‚ณใƒขใƒ‡#ใƒซใ‚ฏใ‚ขใ‚คใƒผใƒฌ#isetanใ‚ขใƒผใƒใƒณใƒžใƒผใ‚ฑใƒƒใƒˆ#lucua#ๆข…็”ฐ#ๅคง้˜ช#็ต็ถๆน–#ใƒ“ใƒผใƒใ‚ฐใƒฉใ‚น#ใ‚ขใ‚ฏใ‚ปใ‚ตใƒชใƒผ#lucua1100
๐ŸŽƒaccommodeใ•ใ‚“4ๅบ—่ˆ—ใซwakuseiๅ†ๅ…ฅ่ทใ—ใพใ—ใŸ๐ŸŽƒ โ™ฅ๏ธใƒฉใƒ•ใ‚ฉใƒผใƒฌๅŽŸๅฎฟ โ™ฅ๏ธๆฑ ่ข‹ใƒซใƒŸใƒ โ™ฅ๏ธ็ซ‹ๅทใƒซใƒŸใƒ โ™ฅ๏ธๅคง้˜ช ใƒซใ‚ฏใ‚ขใ‚คใƒผใƒฌ ใŠ่ฟ‘ใใซใŠ่ถŠใ—ใฎ้š›ใฏใœใฒใŠ็ซ‹ใกๅฏ„ใ‚Šใใ ใ•ใ„ใพใ›๐Ÿ„๐ŸŽŠ๐Ÿ’Œ #GPRepost ,#reposter ,#notetag  @accommode_lucua1100 via @RepostApp ======> @accommode_lucua1100:๐ŸŒŸโœจwakuseiๅ†ๅ…ฅ่ทโœจ๐ŸŒŸ ใƒป ๅคงไบบๆฐ—๐Ÿ™Œโค๏ธๆป‹่ณ€็œŒใฎ็ต็ถๆน–ใฎใƒ“ใƒผใƒใ‚ฐใƒฉใ‚นใ‚’ไฝฟใฃใŸใƒใƒณใƒ‰ใƒกใ‚คใƒ‰ใ‚ขใ‚ฏใ‚ปใ‚ตใƒชใƒผใฎ wakusei๐Ÿ’โœจใŒๅ†ๅ…ฅ่ท่‡ดใ—ใพใ—ใŸโฃ๏ธ ใƒป ็ง‹ๅ†ฌใ‚‰ใ—ใ„่‰ฒๅˆใ„ใจ็ด ๆใง็™ปๅ ด๐ŸŽถ๐ŸŽถ ใƒป ใŠๅฎขๆง˜ใ‹ใ‚‰ใ‚‚ๅ†ๅ…ฅ่ทใฎใŠๅ•ใ„ๅˆใ‚ใ›ใ‚’ๆฒขๅฑฑ้ ‚ใ„ใฆใŠใ‚Šใพใ—ใŸ๐Ÿ˜† ใƒป ๅ…จใฆ1็‚น็‰ฉใงใ™๐Ÿ˜Š๐Ÿ’—ไปŠใชใ‚‰็จฎ้กžใŸใใ•ใ‚“ใ”็”จๆ„ใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™ใฎใง ๆ˜ฏ้žๅบ—้ ญใงใ”่ฆงไธ‹ใ•ใ„ใพใ›๐Ÿค—โญ๏ธโœจโœจโœจโœจ ใƒป #wakusei #ใƒใƒณใƒ‰ใƒกใ‚คใƒ‰ #accommode #ใ‚ขใ‚ณใƒขใƒ‡ #ใƒซใ‚ฏใ‚ขใ‚คใƒผใƒฌ #isetanใ‚ขใƒผใƒใƒณใƒžใƒผใ‚ฑใƒƒใƒˆ #lucua #ๆข…็”ฐ #ๅคง้˜ช #็ต็ถๆน– #ใƒ“ใƒผใƒใ‚ฐใƒฉใ‚น #ใ‚ขใ‚ฏใ‚ปใ‚ตใƒชใƒผ #lucua1100 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @fira_fiqah via @GPRepostApp for Android
------------------
Menenangkan otak untuk menaip secara sopan dan bertamadun.. fuhhh~ Semoga tiada sentapan atau kegeraman yg berlaku sepanjang membaca. eh eh eh..Tajuk tu memang macam nak cari gaduh kan. Maaf.
.
Aku tak mampu keluarkan dalil dari Al-quran ataupun hadith, aku cuma mampu berhujah berpaksikan minda dan fitrah. Pandangan dari aku yang kerdil, hina, kotor, busuk lagi menjijikkan ini.
.
Muslimat ni mahal dan tak ternilai.. Jangan kerana sehelai kain itu timbul macam2 fitnah. Sebab tu dalam melakukan sesuatu perkara sentiasa tajdid niat. tazkiatun nufus. Apa guna berniqab tapi baju warna warni mcm aiskrim matkool. Apa guna berniqab tapi seluar legging? Apa guna berniqab tapi lengan nampak? acah acah hipster? buatlah kalau kau rasa tak tabarruj dan tak menarik perhatian orang. Buatlah kalau kau rasa itu tidak mendedahkan aurat kau.
.
Bukan nak cemuh atau mematahkan semangat niqabis untuk berniqab cuma nak menjadikan niqabis bukan serangan kumbang tahi bak kata @abangbikai untuk dingorat. Bukan niqabis je, tapi untuk semua muslimat. Tak kisahlah yang tak berniqab ke, yang bershawl, yang ber'fareeda', ber'ariani' mahupun ber'akel'.. erk? Semua lah.
.
Mudahkan kalau nak berdakwah, tak perlu nak upload gambar kau sambil pose swag dgn caption islamik. Caption dah bagus, gambar tu kurang bagus. Maaf kalau ada hati yang terluka. Hati kental teruskan baca, hati tisu mohon tutup & block. gurau saja.
.
"Nampak lawa, nampak lawa dia pakai niqab, nampak lawa, nampak lawa dia pakai tudung" sila nyanyi ikut rentak iklan NV.
.
Akhirul kalam, kita kena sedar apa tujuan kita hidup. Untuk berfesyen kah? Untuk berhibur kah? Untuk beribadah kepada Allah kah? Tumbuk dada laju laju, tanya iman. Pesanan untuk semua muslimat, jaga diri, jaga maruah, jaga agama. Muslimat sentiasa diperhati, silap sikit pasti ada yang mengeji, sebab itu fitnah perlu dihindari, bagaimana? Ikut syarie..
.
Sila telan, jangan sentap.
Sila hadam, jangan dendam.
.
Nasihat buat diri ini, jangan kecam, tapi fikir
.
#doodledakwah
#doodlekakfira
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @fira_fiqah via @GPRepostApp for Android ------------------ Menenangkan otak untuk menaip secara sopan dan bertamadun.. fuhhh~ Semoga tiada sentapan atau kegeraman yg berlaku sepanjang membaca. eh eh eh..Tajuk tu memang macam nak cari gaduh kan. Maaf. . Aku tak mampu keluarkan dalil dari Al-quran ataupun hadith, aku cuma mampu berhujah berpaksikan minda dan fitrah. Pandangan dari aku yang kerdil, hina, kotor, busuk lagi menjijikkan ini. . Muslimat ni mahal dan tak ternilai.. Jangan kerana sehelai kain itu timbul macam2 fitnah. Sebab tu dalam melakukan sesuatu perkara sentiasa tajdid niat. tazkiatun nufus. Apa guna berniqab tapi baju warna warni mcm aiskrim matkool. Apa guna berniqab tapi seluar legging? Apa guna berniqab tapi lengan nampak? acah acah hipster? buatlah kalau kau rasa tak tabarruj dan tak menarik perhatian orang. Buatlah kalau kau rasa itu tidak mendedahkan aurat kau. . Bukan nak cemuh atau mematahkan semangat niqabis untuk berniqab cuma nak menjadikan niqabis bukan serangan kumbang tahi bak kata @abangbikai untuk dingorat. Bukan niqabis je, tapi untuk semua muslimat. Tak kisahlah yang tak berniqab ke, yang bershawl, yang ber'fareeda', ber'ariani' mahupun ber'akel'.. erk? Semua lah. . Mudahkan kalau nak berdakwah, tak perlu nak upload gambar kau sambil pose swag dgn caption islamik. Caption dah bagus, gambar tu kurang bagus. Maaf kalau ada hati yang terluka. Hati kental teruskan baca, hati tisu mohon tutup & block. gurau saja. . "Nampak lawa, nampak lawa dia pakai niqab, nampak lawa, nampak lawa dia pakai tudung" sila nyanyi ikut rentak iklan NV. . Akhirul kalam, kita kena sedar apa tujuan kita hidup. Untuk berfesyen kah? Untuk berhibur kah? Untuk beribadah kepada Allah kah? Tumbuk dada laju laju, tanya iman. Pesanan untuk semua muslimat, jaga diri, jaga maruah, jaga agama. Muslimat sentiasa diperhati, silap sikit pasti ada yang mengeji, sebab itu fitnah perlu dihindari, bagaimana? Ikut syarie.. . Sila telan, jangan sentap. Sila hadam, jangan dendam. . Nasihat buat diri ini, jangan kecam, tapi fikir . #doodledakwah  #doodlekakfira 
OMG that game..... #GPRepost #reposter #regram_app @raider.football via @GPRepostApp for Android
------------------
#RaidersWin! #Raiders #RaiderNation #JustWinBaby
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @appealingepidermis via @GPRepostApp for Android
------------------
Go follow @faleshamarie707 and see her original post for details to enter! ๐Ÿค— 
#fundraisingforacause
.
.
.
.
Go now go go go GO!!!!
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @jentikhati via @GPRepostApp for Android
------------------
Follow @focus_advise
"Apakah kekurangan pada wanita??" Lalu Allah menjawab:
"Hanya satu hal, mereka terkadang
Terlupa bahawa betapa dirinya begitu harga"
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @jentikhati via @GPRepostApp for Android ------------------ Follow @focus_advise "Apakah kekurangan pada wanita??" Lalu Allah menjawab: "Hanya satu hal, mereka terkadang Terlupa bahawa betapa dirinya begitu harga"
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @lifefoundationhi 
Contact Life Foundation to learn more about PrEP!  www.lifefoundation.org
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
Always keeping gratitude in my heart for me, my husband and my girls good health. โคโค๐Ÿ’ž
#GPRepost #reposter #regram_app @heather_rosehill via @GPRepostApp for Android
------------------
๐Ÿ๐Ÿ‚ gratitude is the best attitude ๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ #heatherstillufsen #heatherstillufsenquotes #autumn #leaveschanging #leaves #dailyquotes
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#Repost @petsosyal (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
@Regrann from @canlarayuvaolsun - #GPRepost #reposter #regram_app @nozmeln_kayippatibul via @GPRepostApp for Android
------------------
1 yaลŸฤฑnda, diลŸi ve kฤฑsฤฑrlaลŸtฤฑrฤฑldฤฑ. Aรงฤฑlarฤฑ tam. ร‡ok uysal, sakin. ร–mรผrlรผk yuva arฤฑyorum. Bahรงeli evi ya da uygun evi olan varsa, takibini yapacaฤŸฤฑm. Lรผtfen sahiplenmek isteyenler iyi dรผลŸรผnsรผn รถyle arasฤฑn......ฤฐletiลŸim @nozmeln_kayippatibul
#Repost  @petsosyal (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป @Regrann from @canlarayuvaolsun - #GPRepost  #reposter  #regram_app  @nozmeln_kayippatibul via @GPRepostApp for Android ------------------ 1 yaลŸฤฑnda, diลŸi ve kฤฑsฤฑrlaลŸtฤฑrฤฑldฤฑ. Aรงฤฑlarฤฑ tam. ร‡ok uysal, sakin. ร–mรผrlรผk yuva arฤฑyorum. Bahรงeli evi ya da uygun evi olan varsa, takibini yapacaฤŸฤฑm. Lรผtfen sahiplenmek isteyenler iyi dรผลŸรผnsรผn รถyle arasฤฑn......ฤฐletiลŸim @nozmeln_kayippatibul
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @elchep0e81 via @GPRepostApp 
#dodgers #raiders #thirstythursday #ihadtorepost
------------------
#Dodgers and #Raiders baby!
Always open to change it can be good for the soul... โคโค๐Ÿ’ž
#GPRepost #reposter #regram_app @heather_rosehill via @GPRepostApp for Android
------------------
๐Ÿ๐Ÿ‚ Be open to change...๐Ÿ๐Ÿ‚ #heatherstillufsen #heatherstillufsenquotes #dailyquotes #dailyart #dailypic #autumn #embracechange ๐Ÿ‚๐Ÿ
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @ef_englishfirst via @GPRepostApp for Android
------------------
#EFVocabulary
Yawn (verb): Menguap

Ayo ngaku siapa yang suka menguap jam segini? Tanpa disadari kalau kamu menguap biasanya orang yang melihat kamu akan ikutan menguap juga lho. Bener nggak? ๐Ÿ˜€
.
Siapa yang mau tahu tingkat kemampuan bahasa Inggris kamu? Yuk ikut Tes Penempatan gratis di EF, dengan mengisi formulir berikut ini bit.ly/tespenempatan22
.
.
.
#EFEnglishFirst #WeChooseEF #SmallStars #HighFlyers #Trailblazers #Frontrunner #EnglishCourse #Vovabulary #BelajarBahasaInggris
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @ef_englishfirst via @GPRepostApp for Android ------------------ #EFVocabulary  Yawn (verb): Menguap Ayo ngaku siapa yang suka menguap jam segini? Tanpa disadari kalau kamu menguap biasanya orang yang melihat kamu akan ikutan menguap juga lho. Bener nggak? ๐Ÿ˜€ . Siapa yang mau tahu tingkat kemampuan bahasa Inggris kamu? Yuk ikut Tes Penempatan gratis di EF, dengan mengisi formulir berikut ini bit.ly/tespenempatan22 . . . #EFEnglishFirst  #WeChooseEF  #SmallStars  #HighFlyers  #Trailblazers  #Frontrunner  #EnglishCourse  #Vovabulary  #BelajarBahasaInggris 
#GPRepost #reposter #regram_app @heather_rosehill via @GPRepostApp for Android
------------------
๐Ÿ‚ Today...give yourself some time to just enjoy where you are ...and just take some time to breathe. ๐Ÿ‚๐Ÿ #heatherstillufsen #heatherstillufsenquotes #dailypic #dailyquotes #dailysketch #sweaterweather #bootseason ๐Ÿ๐Ÿ‚ #fashionillustration
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
Yes it is once our heat wave goes away. I can bring out my new sweaters I recently bought. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ๐Ÿ
#GPRepost #reposter #regram_app @heather_rosehill via @GPRepostApp for Android
------------------
It's falling leaves and cozy sweater weather ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ #heatherstillufsen #heatherstillufsenquotes #dailypic #dailyquotes #autumn #fallfoliage #fashionillustration
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
Exercise makes perfect 
#GPRepost #reposter #regram_app @prawira_andi via @GPRepostApp for Android
------------------
"Freediving is about silence.. The silence that comes within.." ~Jacques Mayol~
.
๐Ÿ“ท : @budimanbjh
.
.
.
#apneasquad #apnea #dynamicnofins #gliding #blue #quotes #freedive
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @thegooddoctormd via @GPRepostApp for Android
------------------
My President and my brother, the Bishop, earlier today when Obama visited Newark to campaign for the Murphy/Oliver ticket.

We have prayed for this man for years. We also prayed with our feet. We phonebanked and canvassed across state lines to help get him elected twice! We not only prayed but fasted! And today, the Bishop spoke a rhema word to the President, face-to-face, hand-to-hand and shoulder-to-shoulder. The same way the Spirit led us to stand in the gap spiritually over the past 8 years, we remain in the gap. And the Bishop, accomplished the mission. He spoke spirit and life and prophesied into Obama's soul and spirit. The story and legacy of Barack Obama yet lives. And, we remain on the spiritual frontline for our nation. Look at what YHWH has done. It is well with my soul.

#44 #potus #foreverpresident #Obama #TheBishop #BetHaShemYHWH4life
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @thegooddoctormd via @GPRepostApp for Android ------------------ My President and my brother, the Bishop, earlier today when Obama visited Newark to campaign for the Murphy/Oliver ticket. We have prayed for this man for years. We also prayed with our feet. We phonebanked and canvassed across state lines to help get him elected twice! We not only prayed but fasted! And today, the Bishop spoke a rhema word to the President, face-to-face, hand-to-hand and shoulder-to-shoulder. The same way the Spirit led us to stand in the gap spiritually over the past 8 years, we remain in the gap. And the Bishop, accomplished the mission. He spoke spirit and life and prophesied into Obama's soul and spirit. The story and legacy of Barack Obama yet lives. And, we remain on the spiritual frontline for our nation. Look at what YHWH has done. It is well with my soul. #44  #potus  #foreverpresident  #Obama  #TheBishop  #BetHaShemYHWH4life 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
,#GPRepost #reposter #regram_app @jentikhati via @GPRepostApp for Android
------------------
โ€‹Kesan Zina Yang Wajib Kita Ketahuiโ€‹

ZINA merupakan kejahatan yang sangat besar yang memberi kesan amat buruk kepada penzina itu sendiri, khususnya dan kepada seluruh umat amnya. Di zaman sekarang di mana banyaknya saluran dan media yang berusaha menyeret kearah perbuatan keji ini, maka amat perlu untuk setiap orang mengetahui bahaya dan akibat buruk yang timbul dari dosa zina. Kita semua hendaklah lebih berhati-hati dan berwaspada agar tidak terjerumus, hatta, walaupun hanya mendekatinya.

Di antara akibat buruk dan bahaya tersebut adalah :

1- Dalam zina terkumpul bermacam-macam dosa dan keburukan yakni berkurangnya agama si penzina, hilangnya sikap waraโ€™ (menjaga diri dari dosa), buruk keperibadian dan hilangnya rasa cemburu.

2- Zina membunuh rasa malu, padahal dalam Islam malu merupakan suatu hal yang amat diambil berat dan perhiasan yang sangat indah khasnya bagi wanita.

3- Menjadikan wajah pelakunya muram dan gelap.

4- Membuat hati menjadi gelap dan mematikan sinarnya.

5- Menjadikan pelakunya selalu dalam kemiskinan atau merasa demikian sehingga tidak pernah merasa cukup dengan apa yang diterimanya.

6- Akan menghilangkan kehormatan pelakunya dan jatuh martabatnya baik di hadapan Allah mahupun sesama manusia.

7- Allah akan mencampakkan sifat liar di hati penzina, sehingga pandangan matanya liar dan tidak terkawal.

8- Pezina akan dipandang oleh manusia dengan pandangan mual dan tidak percaya.

9- Zina mengeluarkan bau busuk yang mampu dihidu oleh orang-orang yang memiliki โ€˜qalbun salimโ€™ (hati yang bersih) melalui mulut atau badannya.

10- Kesempitan hati dan dada selalu meliputi para pezina. Apa yang ia dapati dalam kehidupan ini adalah sebalik dari apa yang diingininya. Ini adalah kerana, orang yang mencari kenikmatan hidup dengan cara bermaksiat kepada Allah maka Allah akan memberikan yang sebaliknya dari apa yang dia inginkan, dan Allah tidak menjadikan maksiat sebagai jalan untuk mendapatkan kebaikan dan kebahagiaan.

11- Penzina telah mengharamkan dirinya untuk mendapat bidadari yang jelita di syurga kelak.

12- Perzinaan menyeret kepada terputusnya hubu
,#GPRepost  #reposter  #regram_app  @jentikhati via @GPRepostApp for Android ------------------ โ€‹Kesan Zina Yang Wajib Kita Ketahuiโ€‹ ZINA merupakan kejahatan yang sangat besar yang memberi kesan amat buruk kepada penzina itu sendiri, khususnya dan kepada seluruh umat amnya. Di zaman sekarang di mana banyaknya saluran dan media yang berusaha menyeret kearah perbuatan keji ini, maka amat perlu untuk setiap orang mengetahui bahaya dan akibat buruk yang timbul dari dosa zina. Kita semua hendaklah lebih berhati-hati dan berwaspada agar tidak terjerumus, hatta, walaupun hanya mendekatinya. Di antara akibat buruk dan bahaya tersebut adalah : 1- Dalam zina terkumpul bermacam-macam dosa dan keburukan yakni berkurangnya agama si penzina, hilangnya sikap waraโ€™ (menjaga diri dari dosa), buruk keperibadian dan hilangnya rasa cemburu. 2- Zina membunuh rasa malu, padahal dalam Islam malu merupakan suatu hal yang amat diambil berat dan perhiasan yang sangat indah khasnya bagi wanita. 3- Menjadikan wajah pelakunya muram dan gelap. 4- Membuat hati menjadi gelap dan mematikan sinarnya. 5- Menjadikan pelakunya selalu dalam kemiskinan atau merasa demikian sehingga tidak pernah merasa cukup dengan apa yang diterimanya. 6- Akan menghilangkan kehormatan pelakunya dan jatuh martabatnya baik di hadapan Allah mahupun sesama manusia. 7- Allah akan mencampakkan sifat liar di hati penzina, sehingga pandangan matanya liar dan tidak terkawal. 8- Pezina akan dipandang oleh manusia dengan pandangan mual dan tidak percaya. 9- Zina mengeluarkan bau busuk yang mampu dihidu oleh orang-orang yang memiliki โ€˜qalbun salimโ€™ (hati yang bersih) melalui mulut atau badannya. 10- Kesempitan hati dan dada selalu meliputi para pezina. Apa yang ia dapati dalam kehidupan ini adalah sebalik dari apa yang diingininya. Ini adalah kerana, orang yang mencari kenikmatan hidup dengan cara bermaksiat kepada Allah maka Allah akan memberikan yang sebaliknya dari apa yang dia inginkan, dan Allah tidak menjadikan maksiat sebagai jalan untuk mendapatkan kebaikan dan kebahagiaan. 11- Penzina telah mengharamkan dirinya untuk mendapat bidadari yang jelita di syurga kelak. 12- Perzinaan menyeret kepada terputusnya hubu
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @abbasy_islamicdesign via @GPRepostApp for Android
------------------
Aamin Ya Rabbal Alamin. #Abbasy #AbbasyIslamicDesign
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#gprepost #reposter #regram_app #jaidipattah #tambah_followers_my @tambah_follower_my @tambah_followers_malaysia #freefollowers
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @dewitriayi via @GPRepostApp for Android
------------------
Bosen dirumah jadinya iseng muter" eh tiba tiba nemuin ini nih @ezzycafe makan sama minumannya bikin nagih, harganya pas dikantong, yang paling bikin seneng tempatnya tuh keren banget beda sama caffe lain. Cobain deeh๐Ÿ’–๐Ÿง๐Ÿ• #ezzycafe #ngulinerjember
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @dewitriayi via @GPRepostApp for Android ------------------ Bosen dirumah jadinya iseng muter" eh tiba tiba nemuin ini nih @ezzycafe makan sama minumannya bikin nagih, harganya pas dikantong, yang paling bikin seneng tempatnya tuh keren banget beda sama caffe lain. Cobain deeh๐Ÿ’–๐Ÿง๐Ÿ• #ezzycafe  #ngulinerjember 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @alrzptr via @GPRepostApp for Android
------------------
null
Maybe it is your pathway to find your success. Not what they think or believe in. Trust yourself, focus on yourself with a clear objective. Follow it, strengthen it! #quote #otolaryngologyappliedtotheartisticvoice #otorrinolaringologiaaplicadaavozartistica 
#GPRepost,#reposter,#notetag @elitemotivation101 via @RepostApp ======> @elitemotivation101:Never stop doing your best. 
Tag a friend below. -
-
-
-
-
-
#success #entrepreneur #inspiration #motivation #business #boss #luxury #wisdom #entrepreneurship #billionaire #millionaire #hustler #quotes #quote #money #ambition #hustle #wealth #quoteoftheday #ceo #startup #businessman #dream #workhardplayhard
Maybe it is your pathway to find your success. Not what they think or believe in. Trust yourself, focus on yourself with a clear objective. Follow it, strengthen it! #quote  #otolaryngologyappliedtotheartisticvoice  #otorrinolaringologiaaplicadaavozartistica  #GPRepost ,#reposter ,#notetag  @elitemotivation101 via @RepostApp ======> @elitemotivation101:Never stop doing your best. Tag a friend below. - - - - - - #success  #entrepreneur  #inspiration  #motivation  #business  #boss  #luxury  #wisdom  #entrepreneurship  #billionaire  #millionaire  #hustler  #quotes  #quote  #money  #ambition  #hustle  #wealth  #quoteoftheday  #ceo  #startup  #businessman  #dream  #workhardplayhard 
ใƒใƒƒใ‚ฐใŒใŠไผผๅˆใ„ใฎใƒขใƒ‡ใƒซใ•ใ‚“ใงใ™ใ€‚ใŠๅ•ใ„ๅˆใ‚ใ›ใฏๆœฌๅžขใ‹ใ‚‰ใ€‚
ใ‚„ใฃใจ้›จใŒไธŠใŒใ‚Šใพใ—ใŸใŒใ€‚

#GPRepost,#reposter,#notetag @ayano0824 via @RepostApp ======> @ayano0824:ๅฎŸ้š›ๆŒใฃใŸๆ„Ÿใ˜โ™ช

ใƒ“ใ‚ธใƒใ‚น็”จใงใฏใชใ„ใ‚‚ใฎใฎใ€A4ใ‚‚ๅ…ฅใ‚‹ใ€ๅคงใใ‚ใƒฏใƒณใ‚ทใƒงใƒซใƒ€ใƒผ๏ผ๏ผ #ใƒขใƒŽใƒˆใƒผใƒณใ‚ณใƒผใƒ‡ #ใƒžใƒ‹ใƒƒใ‚ทใƒฅใ‚ณใƒผใƒ‡ #bag #ใƒใƒƒใ‚ฐ #้ฉ #้ฉ็”จใƒŸใ‚ทใƒณ #ๆ‰‹ไฝœใ‚Š #ใƒ•ใ‚กใƒƒใ‚ทใƒงใƒณ
ใƒใƒƒใ‚ฐใŒใŠไผผๅˆใ„ใฎใƒขใƒ‡ใƒซใ•ใ‚“ใงใ™ใ€‚ใŠๅ•ใ„ๅˆใ‚ใ›ใฏๆœฌๅžขใ‹ใ‚‰ใ€‚ ใ‚„ใฃใจ้›จใŒไธŠใŒใ‚Šใพใ—ใŸใŒใ€‚ #GPRepost ,#reposter ,#notetag  @ayano0824 via @RepostApp ======> @ayano0824:ๅฎŸ้š›ๆŒใฃใŸๆ„Ÿใ˜โ™ช ใƒ“ใ‚ธใƒใ‚น็”จใงใฏใชใ„ใ‚‚ใฎใฎใ€A4ใ‚‚ๅ…ฅใ‚‹ใ€ๅคงใใ‚ใƒฏใƒณใ‚ทใƒงใƒซใƒ€ใƒผ๏ผ๏ผ #ใƒขใƒŽใƒˆใƒผใƒณใ‚ณใƒผใƒ‡  #ใƒžใƒ‹ใƒƒใ‚ทใƒฅใ‚ณใƒผใƒ‡  #bag  #ใƒใƒƒใ‚ฐ  #้ฉ  #้ฉ็”จใƒŸใ‚ทใƒณ  #ๆ‰‹ไฝœใ‚Š  #ใƒ•ใ‚กใƒƒใ‚ทใƒงใƒณ 
#GPRepost #reposter #regram_app @benais.co via @GPRepostApp for Android
------------------
Hi guys,nak headphone FREE tak?

Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join???
โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) 
PENTING โ€ผ 
Make sure ig korang tak private!

Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway #giveaway #headphone #giveawaymalaysia #giveawayheadphone
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @benais.co via @GPRepostApp for Android ------------------ Hi guys,nak headphone FREE tak? Start harini , admin nak buat giveaway contest utk korang semua.. Hadiah dia korang akan dpt headphone JBL/Beats Pro๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ Mcm mana nk join??? โžก Follow ig @benais.co & like post ni โžก Repost gambar ni,jgn lupa tag @benais.co โžก Lepas repost,komen " DONE " dan tag 3 org kawan korang kt ruangan komen post ni ( bukan igshop tau ) PENTING โ€ผ Make sure ig korang tak private! Pemenang bertuah akan dipilih ( repost sebanyak mungkin utk peluang menang ) lepas contest berakhir 20 Oktober ni... So goodluck semua! ๐ŸŽ†๐ŸŽ† #minigiveaway  #giveaway  #headphone  #giveawaymalaysia  #giveawayheadphone 
#GPRepost #reposter #regram_app @ditagadisss via @GPRepostApp for Android
------------------
Tertawa-lepas 
@lebak.hits #like4like
#GPRepost #reposter #regram_app @abdulsyaputra99 via @GPRepostApp for Android
------------------
null
#GPRepost #reposter #regram_app @yusufmrg06 via @GPRepostApp for Android
------------------
Culinary ๐Ÿ’š@ezzycafe
#GPRepost #reposter #regram_app @indaninglestari via @GPRepostApp for Android
------------------
Lagi iseng cobain cafe baru niih di @ezzycafe Waaaaahh menunya cocok buat kalian-kalian yang lagi gabut yaa mau kemana. Cuss kepoin yang baruww baruw yukk๐Ÿ˜
#GPRepost  #reposter  #regram_app  @indaninglestari via @GPRepostApp for Android ------------------ Lagi iseng cobain cafe baru niih di @ezzycafe Waaaaahh menunya cocok buat kalian-kalian yang lagi gabut yaa mau kemana. Cuss kepoin yang baruww baruw yukk๐Ÿ˜
#GPRepost #reposter #regram_app @ulung_nugraha via @GPRepostApp for Android
------------------
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
#lebakmasakini 
#lebakhits
#GPRepost #reposter #regram_app @fatin029 via @GPRepostApp for Android
------------------
kebahagiaan ini janganlah cepat berlalu๐Ÿ˜Ž
#fff #flf #kekinianhitsngawi