an online Instagram web viewer

#gsa medias

Photos

The Wonderwerk Cave
.
.
.
.
#graphics #design #architecture #photoshop #imadethat #unit13 #next_top_architects #3nta #critday #archi_students #ARQUITECTORIAL #SuperArchitects #architectureape #gsa #unitsystemafrica #instagood #thearchiologist #casting #model
.
.
Three-dimensional scan data courtesy of @craig.mcclenaghan
#gorgeousleemfeedback #gorgeousleemadvancedfeedback
.
.
PRICE :
1️⃣Bottle RM145
.
.
‼️PROMOTION FOR 2 BOTTLES RM240 ONLY‼️
‼️PROMOTION FOR 2 BOTTLES RM240 ONLY‼️
‼️PROMOTION FOR 2 BOTTLES RM240 ONLY‼️
.
.
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION
🎁FREE POSTAGE FOR SM / SS ADD RM6
.
.
📲Whatsapp 0177608742
📲Whatsapp 0177608742
📲Whatsapp 0177608742
#gorgeousleem #gorgeouslim #gorgeousleemadvanced #gsa #slimmingpills #slimmingproducts
#jumkurus #kurusdengangorgeousleem #thebestslimmingpillsinAsia #dropshipneeded
#gorgeousleemfeedback  #gorgeousleemadvancedfeedback  . . PRICE : 1️⃣Bottle RM145 . . ‼️PROMOTION FOR 2 BOTTLES RM240 ONLY‼️ ‼️PROMOTION FOR 2 BOTTLES RM240 ONLY‼️ ‼️PROMOTION FOR 2 BOTTLES RM240 ONLY‼️ . . 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SM / SS ADD RM6 . . 📲Whatsapp 0177608742 📲Whatsapp 0177608742 📲Whatsapp 0177608742 #gorgeousleem  #gorgeouslim  #gorgeousleemadvanced  #gsa  #slimmingpills  #slimmingproducts  #jumkurus  #kurusdengangorgeousleem  #thebestslimmingpillsinAsia  #dropshipneeded 
Ubica tu posición en el mapa y mantente atento a donde vas sin perderte📍
#GrupoSantaAna tenemos instaladores profesionales de GPS para tu vehículo 😉

Estamos en corredor vial Rotaría Santa fe, sector El Pedregal Av. 80 frente a edificios Los Modines📍
Visítanos en horario corrido de 8:00am a 6:00pm de lunes a sábado
🚘¡Únete a nuestro grupo!🚙 .
.
.
.
.
#GPS #Direccion #Repuestos #Carro #Car #Maracaibo #SantaAna #Like #Follow #Faro #Stop #VentaDeRepuesto #GSA #VidriosAhumados  #Vehiculo
Ubica tu posición en el mapa y mantente atento a donde vas sin perderte📍 #GrupoSantaAna  tenemos instaladores profesionales de GPS para tu vehículo 😉 Estamos en corredor vial Rotaría Santa fe, sector El Pedregal Av. 80 frente a edificios Los Modines📍 Visítanos en horario corrido de 8:00am a 6:00pm de lunes a sábado 🚘¡Únete a nuestro grupo!🚙 . . . . . #GPS  #Direccion  #Repuestos  #Carro  #Car  #Maracaibo  #SantaAna  #Like  #Follow  #Faro  #Stop  #VentaDeRepuesto  #GSA  #VidriosAhumados  #Vehiculo 
life does usually work out but yknow, yes
:
:
:
:
:
:
#gore #blood #fx #specialeffects #aesthetic #art #lgbt #comic #alternative #tumblr #meme #genderidenity #masculine #gsa #tumblrguy #shellson
My mom wont get up to take me to school 🙃 -Noah
~
Tags (Ignore)
#gay #memes #gaymemes #gsa #pride #lgbt #aesthetic #photography #lesbian #trans #transgender #love #loveislove #queer #androgynous #🌈 #love #loveislove #genderqueer #bisexual #pansexual #asexual #hatefree #hatefreezone #nomorehate
ไฟล์ทดีเลย์อีกแล้ววันนี้ 😅😅 #AIRASIA #THAIAIRASIA #TAA #GSA #FD #HKT
Вот уже второй раз хореографы GSA по пути в Питер посещают Колпино..посмотрите, сколько танцоров, жаждущих танцевать находятся там😍 спасибо @bondarenko.katy за приглашение! Спасибо @iprelin за приезд💋💚 #greeksaladdanceproject #gsa #greeksaladagency #ilovegreeksalad #kolpino #ilyaprelin #танцынатнт #боишьсясидидома
Вот уже второй раз хореографы GSA по пути в Питер посещают Колпино..посмотрите, сколько танцоров, жаждущих танцевать находятся там😍 спасибо @bondarenko.katy за приглашение! Спасибо @iprelin за приезд💋💚 #greeksaladdanceproject  #gsa  #greeksaladagency  #ilovegreeksalad  #kolpino  #ilyaprelin  #танцынатнт  #боишьсясидидома 
Bursa Özgür Renkler Derneği’nin söyleşi dizisi “Merhaba Canım”, Kaos GL Derneği’nin Homofobi Karşıtı Yerel Buluşmalar kapsamında şair, yazar Karin Karakaşlı’yı ağırladı.

Semih Özkarakaş’ın moderasyonu üstlendiği söyleşide aynı zamanda Kaos GL yazarlarından olan Karakaşlı, “kadın yazar” olmanın ötesinde öznel deneyimlerini, yazın hayatını, edebiyatta toplumsal cinsiyeti ve edebiyatın cinsel yönelim, cinsiyet kimliği ile imtihanını tartıştı.
Bursa Özgür Renkler Derneği’nin söyleşi dizisi “Merhaba Canım”, Kaos GL Derneği’nin Homofobi Karşıtı Yerel Buluşmalar kapsamında şair, yazar Karin Karakaşlı’yı ağırladı. Semih Özkarakaş’ın moderasyonu üstlendiği söyleşide aynı zamanda Kaos GL yazarlarından olan Karakaşlı, “kadın yazar” olmanın ötesinde öznel deneyimlerini, yazın hayatını, edebiyatta toplumsal cinsiyeti ve edebiyatın cinsel yönelim, cinsiyet kimliği ile imtihanını tartıştı.
Level 1/2/3 - 15th/16th October 2017
Level 1/2/3 - 15th/16th October 2017
Level 1 & Adventure Travel Training - 13th/14th October 2017
Level 1 & Adventure Travel Training - 13th/14th October 2017
Più che forma per ora possiamo definirla "fürma" ma a questo ci stiamo lavorando....
Bello però tornare a mettere ritmo e dislivello nelle gambe dopo uno stop involontario e aver portato a casa entrambe le bandellette integre.... #limoneextreme #limoneextremeskyrace #speedup4limone #10k #skyrace #extremeskyrace #mountain #mountainrunning #gsa #gsasovere #grupposportivoalpini #followthebek #mypassion
Herkes  çiçekleri sever dimi? Peki kimden gelirse? :) Miray bu konuda ne düşünüyor acaba ? Merak edenler akşamki bölümde görüşürüz. .
.
#watty #roman #edebiyat #wattyturkey #wattyturkiye #wattpadturkiye #wattpadreader #wattpadkesit #watty2017 #gsa #guzelsevenadamlar #payelll #yazar #miray #tunahan #limonluask #kurgu #söz #romantik #aşk #siirsokakta #kitap #kitapkurdu #kitaptavsiyesi #bookstagram
Interested in the role design plays in innovation? Read our recent research #designvalues #imaginationlancaster #ahrc #gsa #research http://imagination.lancs.ac.uk/news/Design_Value
BERAT TURUN 8KG DENGAN GSA!! #gorgeousleemadvanced
.
apa function PIL KURUS MAGIC ni ? 🤔 .
.
🔥Pembakaran lemak dari berpeluh 🏃‍♀️Sebulan boleh hilangkan LEMAK tepu BERBAKUL-BAKUL
💩Takde masalah kerap ke toilet untuk buang air besar atau cherry-berry
💦Automatically rasa nak minum air yang banyak.
👯‍♂️Buang lemak degil pada perut,pinggul & peha .
🙅🏻terus SEKAT SELERA MAKAN tapi kena PAKSA makan supaya perut tak masuk angin keluar asap .
🍟Takde pantang makan lansung,WAJIB MAKAN NASI tapi BOLEH SSLLEEEMM  jugak , heaven kan? .
👱🏻‍♀️Muka yang bulat terus jadi TIRUS RUNCING .

testi org dah turun berpuluh-puluh dah dgn pill magic ni , sekarang TEPUK LEMAK TANYA SELERA,nak kurus ke nak maintain SIMPAN LEMAK? .
.
HARGA SUPERDUPER MURAH siap ada DISKAUN TAW

Untuk testimoni atau feedback boleh refer hashtag #testimonigorgeousleem #testimonigorgeousleemadvanced #gorgeousleemfeedback #gorgeousleemadvancedfeedback
.
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION
🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG
📲Whatsapp #0176395123
📲Whatsapp #0176395123
📲Whatsapp #0176395123
#gorgeousleem #gorgeouslim #gorgeousleemadvanced #gsa #slimmingpills #slimmingproducts
#jumkurus #kurusdengangorgeousleem #thebestslimmingpillsinAsia #dfkl #tv3 #iniceritakita #jannanick #poptvdfkl #dfkl2017
BERAT TURUN 8KG DENGAN GSA!! #gorgeousleemadvanced  . apa function PIL KURUS MAGIC ni ? 🤔 . . 🔥Pembakaran lemak dari berpeluh 🏃‍♀️Sebulan boleh hilangkan LEMAK tepu BERBAKUL-BAKUL 💩Takde masalah kerap ke toilet untuk buang air besar atau cherry-berry 💦Automatically rasa nak minum air yang banyak. 👯‍♂️Buang lemak degil pada perut,pinggul & peha . 🙅🏻terus SEKAT SELERA MAKAN tapi kena PAKSA makan supaya perut tak masuk angin keluar asap . 🍟Takde pantang makan lansung,WAJIB MAKAN NASI tapi BOLEH SSLLEEEMM  jugak , heaven kan? . 👱🏻‍♀️Muka yang bulat terus jadi TIRUS RUNCING . testi org dah turun berpuluh-puluh dah dgn pill magic ni , sekarang TEPUK LEMAK TANYA SELERA,nak kurus ke nak maintain SIMPAN LEMAK? . . HARGA SUPERDUPER MURAH siap ada DISKAUN TAW Untuk testimoni atau feedback boleh refer hashtag #testimonigorgeousleem  #testimonigorgeousleemadvanced  #gorgeousleemfeedback  #gorgeousleemadvancedfeedback  . 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG 📲Whatsapp #0176395123  📲Whatsapp #0176395123  📲Whatsapp #0176395123  #gorgeousleem  #gorgeouslim  #gorgeousleemadvanced  #gsa  #slimmingpills  #slimmingproducts  #jumkurus  #kurusdengangorgeousleem  #thebestslimmingpillsinAsia  #dfkl  #tv3  #iniceritakita  #jannanick  #poptvdfkl  #dfkl2017 
🎗Artist Tour🎗

Presenting Amaan Ali Bangash And Ayaan Ali Bangash,Famous Sarod Players to be accompanied by Fateh Singh Namdhari on Tabla.

Catch Their Amazing Performance At"Guru Sangeet Festival 2017" on:-
Date: November 1st 2017
Venue: Kamani Auditorium,Mandi House,New Delhi. 
#GSF #GuruSangeetFestival #GSF2017 #GSA #GuruSangeetAcademy #AmaanAliBangash #AyaanAliBangash #Sarod #FatehSinghNamdhari #Tabla
#Repost @gsa_jp (@get_repost)
・・・
【お知らせ】
.
本日、「株式会社くにたちキッズインターナショナル」及び「セントラルフォレストジャパン株式会社」の株式所得に関するプレスリリースをPR TIMESに掲載しました。
.
この株式所得により、GSA傘下のインターナショナルスクールが東京都に2校、神奈川県内に1校となりました。
.
今後ともGSAグループをよろしくお願い致します。
.
プレスリリース詳細はこちらよりどうぞ:
.
http://bit.ly/2ztIco2
.
#インターナショナルスクール #internationalschool #インター #gsa #clover
#Repost  @gsa_jp (@get_repost) ・・・ 【お知らせ】 . 本日、「株式会社くにたちキッズインターナショナル」及び「セントラルフォレストジャパン株式会社」の株式所得に関するプレスリリースをPR TIMESに掲載しました。 . この株式所得により、GSA傘下のインターナショナルスクールが東京都に2校、神奈川県内に1校となりました。 . 今後ともGSAグループをよろしくお願い致します。 . プレスリリース詳細はこちらよりどうぞ: . http://bit.ly/2ztIco2 . #インターナショナルスクール  #internationalschool  #インター  #gsa  #clover 
#GSA..😎😎😎
#GSA ..😎😎😎
#gorgeousleemadvancedfeedback .. Jamu ajaib yang tengah viral sekarang uolls.. Seperti goreng pisang panas... Beribu-ribu testimoni yang kami dapat dari customer yang berjaya menurunkan berat badan dalam masa 2 minggu sahaja.. Feedback terbaru dari cust sis baru 5HARI CONSUME BERAT DAH TURUN 3KG! Hebatkan gsa... Jom order cepat!!! #gorgeousleemadvanced
.
apa function PIL KURUS MAGIC ni ? 🤔 .
.
🔥Pembakaran lemak dari berpeluh 🏃‍♀️Sebulan boleh hilangkan LEMAK tepu BERBAKUL-BAKUL
💩Takde masalah kerap ke toilet untuk buang air besar atau cherry-berry
💦Automatically rasa nak minum air yang banyak.
👯‍♂️Buang lemak degil pada perut,pinggul & peha .
🙅🏻terus SEKAT SELERA MAKAN tapi kena PAKSA makan supaya perut tak masuk angin keluar asap .
🍟Takde pantang makan lansung,WAJIB MAKAN NASI tapi BOLEH SSLLEEEMM  jugak , heaven kan? .
👱🏻‍♀️Muka yang bulat terus jadi TIRUS RUNCING .

testi org dah turun berpuluh-puluh dah dgn pill magic ni , sekarang TEPUK LEMAK TANYA SELERA,nak kurus ke nak maintain SIMPAN LEMAK? .
.
HARGA SUPERDUPER MURAH siap ada DISKAUN TAW

Untuk testimoni atau feedback boleh refer hashtag #testimonigorgeousleem #testimonigorgeousleemadvanced #gorgeousleemfeedback #gorgeousleemadvancedfeedback
.
🎁FREE TIPS
🎁FREE CONSULTATION
🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG
📲Whatsapp #0176395123
📲Whatsapp #0176395123
📲Whatsapp #0176395123
#gorgeousleem #gorgeouslim #gorgeousleemadvanced #gsa #slimmingpills #slimmingproducts
#jumkurus #kurusdengangorgeousleem #thebestslimmingpillsinAsia #dfkl #tv3 #iniceritakita #jannanick #poptvdfkl #dfkl2017
#gorgeousleemadvancedfeedback  .. Jamu ajaib yang tengah viral sekarang uolls.. Seperti goreng pisang panas... Beribu-ribu testimoni yang kami dapat dari customer yang berjaya menurunkan berat badan dalam masa 2 minggu sahaja.. Feedback terbaru dari cust sis baru 5HARI CONSUME BERAT DAH TURUN 3KG! Hebatkan gsa... Jom order cepat!!! #gorgeousleemadvanced  . apa function PIL KURUS MAGIC ni ? 🤔 . . 🔥Pembakaran lemak dari berpeluh 🏃‍♀️Sebulan boleh hilangkan LEMAK tepu BERBAKUL-BAKUL 💩Takde masalah kerap ke toilet untuk buang air besar atau cherry-berry 💦Automatically rasa nak minum air yang banyak. 👯‍♂️Buang lemak degil pada perut,pinggul & peha . 🙅🏻terus SEKAT SELERA MAKAN tapi kena PAKSA makan supaya perut tak masuk angin keluar asap . 🍟Takde pantang makan lansung,WAJIB MAKAN NASI tapi BOLEH SSLLEEEMM  jugak , heaven kan? . 👱🏻‍♀️Muka yang bulat terus jadi TIRUS RUNCING . testi org dah turun berpuluh-puluh dah dgn pill magic ni , sekarang TEPUK LEMAK TANYA SELERA,nak kurus ke nak maintain SIMPAN LEMAK? . . HARGA SUPERDUPER MURAH siap ada DISKAUN TAW Untuk testimoni atau feedback boleh refer hashtag #testimonigorgeousleem  #testimonigorgeousleemadvanced  #gorgeousleemfeedback  #gorgeousleemadvancedfeedback  . 🎁FREE TIPS 🎁FREE CONSULTATION 🎁FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG 📲Whatsapp #0176395123  📲Whatsapp #0176395123  📲Whatsapp #0176395123  #gorgeousleem  #gorgeouslim  #gorgeousleemadvanced  #gsa  #slimmingpills  #slimmingproducts  #jumkurus  #kurusdengangorgeousleem  #thebestslimmingpillsinAsia  #dfkl  #tv3  #iniceritakita  #jannanick  #poptvdfkl  #dfkl2017 
지난여름을 뜨겁게 보낸 현상. 떨어진 현상모델을 오늘 찾아와 다시 보니 또 가슴이 허하다. #현상#낙선#model#모형#건축모형#architecturemodel#gsa#마음아파
Nak kurus dengan selamat, pantas dan tiada side effect?? Jom try #gorgeousleemadvanced ... rasai la keberkesanan dan kehebatan nya... Lebih dari 1000++ testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan #gsa
.
.
.
.

Feedback dari customer kami yang berjaya menurunkan berat badan dengan #gorgeousleemadvanced
.
.
. Nak rase keberkesanan nya mcm customer kami ni x?? so apa tunggu lagi,bukan susah pun nak kurus... telan sahaja capsule ajaib kami.. pasti berkesan.. nak tengok lebih banyak lagi testimoni customer kami yang sudah berjaya menurunkan berat badan dengan #gorgeousleemadvanced jom follow @wanda_shopeholic  atau whatsapp kami.. WHATSAPP/SMS 0176395123

#sayajual #slimmingpills #gorgeousleem #gs #gorgeousleemadvanced  #gsa
Nak kurus dengan selamat, pantas dan tiada side effect?? Jom try #gorgeousleemadvanced  ... rasai la keberkesanan dan kehebatan nya... Lebih dari 1000++ testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan #gsa  . . . . Feedback dari customer kami yang berjaya menurunkan berat badan dengan #gorgeousleemadvanced  . . . Nak rase keberkesanan nya mcm customer kami ni x?? so apa tunggu lagi,bukan susah pun nak kurus... telan sahaja capsule ajaib kami.. pasti berkesan.. nak tengok lebih banyak lagi testimoni customer kami yang sudah berjaya menurunkan berat badan dengan #gorgeousleemadvanced  jom follow @wanda_shopeholic  atau whatsapp kami.. WHATSAPP/SMS 0176395123 #sayajual  #slimmingpills  #gorgeousleem  #gs  #gorgeousleemadvanced   #gsa 
【お知らせ】
.
本日、「株式会社くにたちキッズインターナショナル」及び「セントラルフォレストジャパン株式会社」の株式所得に関するプレスリリースをPR TIMESに掲載しました。
.
この株式所得により、GSA傘下のインターナショナルスクールが東京都に2校、神奈川県内に1校となりました。
.
今後ともGSAグループをよろしくお願い致します。
.
プレスリリース詳細はこちらよりどうぞ:
.
http://bit.ly/2ztIco2
.
#インターナショナルスクール #internationalschool #インター #gsa #clover
【お知らせ】 . 本日、「株式会社くにたちキッズインターナショナル」及び「セントラルフォレストジャパン株式会社」の株式所得に関するプレスリリースをPR TIMESに掲載しました。 . この株式所得により、GSA傘下のインターナショナルスクールが東京都に2校、神奈川県内に1校となりました。 . 今後ともGSAグループをよろしくお願い致します。 . プレスリリース詳細はこちらよりどうぞ: . http://bit.ly/2ztIco2 . #インターナショナルスクール  #internationalschool  #インター  #gsa  #clover 
Day 6; I have a crush on my boyfriend... but I'm pretty sure it's WAY MORE than a crush. -Jewel💙
•
•
•
•
•
•
#loveislove #loveyourself #yourbeautiful #support #equality #gay #agender #genderfluid #trans #lesbian #asexual #bisexual #pansexual #meme #sofuckinggay #GAY #whythefuckdidiusesomanyhashtags #supportgaymarriage #homosexual #homosexuality #loveisnotaphase #pride
#gaymeme #lgbt #lgbtq #gsa
I don’t watch Bojack Horseman but this is a Mood ™ - Cook
~
~
{credit: tumblr}
{whatsnew-lgbtq}
~
#ace #asexual #asexuality #asexualpride #aro #aromantic #aromanticpride #demisexual #demiromantic #greysexual #greyromantic #saga #gsa #lgbtqia #lgbtpride #loveislove #lovewins
Last chance before the price rises! Get urself registered! https://goo.gl/forms/R1ccY5JSFndeozT22.  #DseDiwali#GSA#nyit#ISA
Last chance before the price rises! Get urself registered! https://goo.gl/forms/R1ccY5JSFndeozT22. #DseDiwali #GSA #nyit #ISA 
One of today's rock paintings. We're painting rocks to hide around the community. A community with a lot of homophobic people. I feel accomplished.
Tags: #lgbt #lgbtq #lgbtq+ #gay #lesbian #bisexual #transgender #lgbtqa #asexual #gsa #gaystraightalliance #politics #rainbow #pride #homosexual #loveislove #loveisloveislove #rocks #rock #paintedrock #rockpainting #rocksforlgbt #sisidoesart #artbykimily
Day 2 of The Strut to Sales Success Workshop! And we are CERTIFIED! ✔️👌🏾👙Can't wait to get back to the rest of our associates and share the knowledge of building our business and brand! #europeanwaxcenter #ewc #waxspecialist #gsa #certified #tstance #mondaymotivation #businesswoman
.
【GSA ONLINE LESSON】
.
.
今日も寒いですね〜〜😨
こんな寒い日は暖かい部屋で英語レッスン!
.
.
GSAオンラインレッスンの詳細はプロフィールのホームページリンクからご覧ください!
.
.
https://www.gsacademy.com/online/index.html
.
.
#gsa #clover #インターナショナルスクール #オンライン英語 #キッズ英語 #オンライン英会話 #英会話 #preschool #internationalschool #ネイティブ #英語教育 #帰国子女 #バイリンガル #cute #fun #子供英語
. 【GSA ONLINE LESSON】 . . 今日も寒いですね〜〜😨 こんな寒い日は暖かい部屋で英語レッスン! . . GSAオンラインレッスンの詳細はプロフィールのホームページリンクからご覧ください! . . https://www.gsacademy.com/online/index.html . . #gsa  #clover  #インターナショナルスクール  #オンライン英語  #キッズ英語  #オンライン英会話  #英会話  #preschool  #internationalschool  #ネイティブ  #英語教育  #帰国子女  #バイリンガル  #cute  #fun  #子供英語 
All love wins 👩‍❤️‍💋‍👨👨‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👩
_______

#lovewins #alllovewins #lgbt #gsa
make sure you come down tomorrow at lunch to the front foyer for our bake sale!!! prices will be between 50¢ and $2, so be sure to bring some change!! #shep #weareSHEP #shepgsa #gsa #bakesale #rshs
make sure you come down tomorrow at lunch to the front foyer for our bake sale!!! prices will be between 50¢ and $2, so be sure to bring some change!! #shep  #weareSHEP  #shepgsa  #gsa  #bakesale  #rshs 
Dear Cabinet Members!
We are having our first Cabinet Meeting - this Thursday @ Lunch in Mr. Almanza's class, H3! We will be discussing fundraising/event ideas! Any other members are free to join!  See you there! ✨
🔱
·
#hartsacademy #gsa #gaystraightalliance #lgbt #lgbtqa
Dear Cabinet Members! We are having our first Cabinet Meeting - this Thursday @ Lunch in Mr. Almanza's class, H3! We will be discussing fundraising/event ideas! Any other members are free to join! See you there! ✨ 🔱 · #hartsacademy  #gsa  #gaystraightalliance  #lgbt  #lgbtqa 
Remind is a great app for receiving your meeting and event reminders! It's completely free and used by both students AND teachers! It helps eliminate the hassle of MMS in your inbox and lets you easily communicate with all members of the club! Remind is available for Android & iOS! If you're still not convinced! Then simply text the offered code to the offered # for the SMS registry! Or better yet- turn on post notifs here on insta for post reminders!
·
See you all at our next meeting/event! ✨
🔱👑🎨
·
#hartsacademy #gsa #gaystraightalliance #lgbt #lgbtqa
Remind is a great app for receiving your meeting and event reminders! It's completely free and used by both students AND teachers! It helps eliminate the hassle of MMS in your inbox and lets you easily communicate with all members of the club! Remind is available for Android & iOS! If you're still not convinced! Then simply text the offered code to the offered # for the SMS registry! Or better yet- turn on post notifs here on insta for post reminders! · See you all at our next meeting/event! ✨ 🔱👑🎨 · #hartsacademy  #gsa  #gaystraightalliance  #lgbt  #lgbtqa 
We have a club at my school called the g.s.a or gay strait alliance, and at the first meating of the club a kid walks in and starts talking to the mod for the club. He is asking questions and then he blurts out, YOU MEAN THE GAYS AND STRAITS ARE COMING TOGTHER?!?!? He acted as if it was the most preposterous thing he had ever herd. And then a few of my good friends made buttons with a press they owned and... voila! This thing of Beauty is born. #gsa  #gaystraitalliance #pride #gay
We have a club at my school called the g.s.a or gay strait alliance, and at the first meating of the club a kid walks in and starts talking to the mod for the club. He is asking questions and then he blurts out, YOU MEAN THE GAYS AND STRAITS ARE COMING TOGTHER?!?!? He acted as if it was the most preposterous thing he had ever herd. And then a few of my good friends made buttons with a press they owned and... voila! This thing of Beauty is born. #gsa  #gaystraitalliance  #pride  #gay 
Hello,
Good morning Tuesday 🤗
Should back work after 2d holidays
Be nice yeah E-shift 3-11pm 😊
#receptionist #gsa #smileday #workingday #hotelier
Hi! We are the HArts Academy GSA Club! We are a student-led gay-straight alliance meant to strengthen and promote the bond between the heterosexual community and the LGBTQA+ community within our school. We hope to be great representatives and allies to our own peers! If you have any questions, feel free to comment or message us whenever you'd like! 💞 Follow and stay tuned for meeting/event announcemens! ✨
🔱👑☕💸📷🎨
·
#hartsacademy #gsa #gaystraightalliance #lgbt #lgbtqa
Hi! We are the HArts Academy GSA Club! We are a student-led gay-straight alliance meant to strengthen and promote the bond between the heterosexual community and the LGBTQA+ community within our school. We hope to be great representatives and allies to our own peers! If you have any questions, feel free to comment or message us whenever you'd like! 💞 Follow and stay tuned for meeting/event announcemens! ✨ 🔱👑☕💸📷🎨 · #hartsacademy  #gsa  #gaystraightalliance  #lgbt  #lgbtqa 
昨日は3人で練習しました。
スパーリングやるより審判がやりたいみたいです。
#gsa #wrestling
昨日は3人で練習しました。 スパーリングやるより審判がやりたいみたいです。 #gsa  #wrestling 
If you haven’t already, you have 2.5 hours left! Go Vote Calgary!! #yycvotes2017 #yycliving #calgaryelection #gsa #justvotedammit ☑️☑️☑️☑️☑️☑️ Go to calgary.ca for any info you might need
So I made a gay video. If you guys like it, I can start making more -Meg
.
.
.

#gay #memes #gaymemes #gsa #pride #lgbt #aesthetic #photography #lesbian #trans #transgender #love #loveislove #queer #androgynous #🌈 #love #loveislove #genderqueer #bisexual #pansexual #asexual #hatefree #hatefreezone #nomorehate
We painted the window in the high school today to show support for the LGBT+ group. Just know that we are here and we are queer. You can always talk to us if you need! ~Jack
-
-
-
-
-
#gay #lgbt #lgbtq #gsa #gaystraightalliance #rainbow #gayteen #LGBT #lgbt🌈 #lgbt💛💙💙🏳️‍🌈🇨🇴💗 #youareaccepted #weloveyou #talktous #acceptance #leaders
Brake flush, final drive and oil change plus some wiring harness  clean up after the Clearwater install. #gsa #bmwmotorad #clearwaterlights
Artist are businesses, who will soon go from just Local to National to International. Invest now  while on the ground level. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#dmvmusic #dcartist #202creates #music #artistsoninstagram #rapper #dc #talent #monday @202creates @dcevents202 #hiphop #mix1073 #jam #musicians @officiallymicca #creative #sings
#gsa #federalgovernment @uptown_records_ #gogomusic @uptownxo_ealu @pinkykillacorn @yourdctv @theexperiencebandandshow
⚫NUEVO HORARIO⚫
Porque pensamos en ti a partir de HOY nuestro horario de Lunes a Viernes será corrido de 8:00am a 9:00pm
¡Si! 🐸 Leíste bien, hasta las 9 de la noche 😎
Visítanos ➡ Estamos en corredor vial Rotaría Santa fe, sector El Pedregal Av. 80 frente a edificios Los Modines📍 .
.
.
.
#Repuestos #Carro #Car #Maracaibo #SantaAna #Like #Follow #pila #VentaDeRepuesto #GSA #VidriosAhumados  #Vehiculo #Like4like #Calidad #Mejor #Productos #Cars #Pila #Horario #HorarioCorrido
⚫NUEVO HORARIO⚫ Porque pensamos en ti a partir de HOY nuestro horario de Lunes a Viernes será corrido de 8:00am a 9:00pm ¡Si! 🐸 Leíste bien, hasta las 9 de la noche 😎 Visítanos ➡ Estamos en corredor vial Rotaría Santa fe, sector El Pedregal Av. 80 frente a edificios Los Modines📍 . . . . #Repuestos  #Carro  #Car  #Maracaibo  #SantaAna  #Like  #Follow  #pila  #VentaDeRepuesto  #GSA  #VidriosAhumados  #Vehiculo  #Like4like  #Calidad  #Mejor  #Productos  #Cars  #Pila  #Horario  #HorarioCorrido 
Come to our meeting on Wednesday! We will be meeting in P-5 at lunch! It will be lots of fun! #gendersexualityalliance #gaystraightalliance #alliance #youcansitwithus #juniorhighgsa #gsa #gsta #rainbow #acceptance #pride #patriotpride #lgbtqia #lgbtqiateens #lgbtqiasafespace #lgbtqiacommunity
“Extra Cup” has over 1 Million Views! Such a powerful message for a simple @shareredrosetea commercial 🎥🌈 #love #support #gsa #film #la #me #filmmaking #tea #actress #setlife #actorslife #instagood #picoftheday #happy #smile #loveislove #yum
El Grupo SAN ANDRES de la Sociedad Religiosa Servidores de María se une al que hoy embarga el corazón de nuestros hermanos por el sensible fallecimiento del Servidor de María: DENNIS COLINA GALUE miembro del Grupo San Andrés, quien en vida fuera Hermano de los Servidores JULIO, EBER y NILITZO COLINA GALUE y tío de los Hermanos EBER Y ERWIN COLINA, todos miembros activos de este grupo... Sus restos están siendo velados en la casa materna, ubicada en el Barrio Los Claveles diagonal al ambulatorio… Dios les conceda la fortaleza y resignación suficiente para aceptar su Santa voluntad! Que nuestra Madre Santísima, lo reciba y lo lleve en su seno, a contemplar la gloria del Dulce rostro de Jesús...Nuestras más sinceras palabras de condolencia...
#Condolencias #PescadoresDeHombres #GSA #SanAndresApostol #SomosServidores #SomosBasilicaChinita @servidoresdemaria @sanantoniosm @sanjuan_dedios
El Grupo SAN ANDRES de la Sociedad Religiosa Servidores de María se une al que hoy embarga el corazón de nuestros hermanos por el sensible fallecimiento del Servidor de María: DENNIS COLINA GALUE miembro del Grupo San Andrés, quien en vida fuera Hermano de los Servidores JULIO, EBER y NILITZO COLINA GALUE y tío de los Hermanos EBER Y ERWIN COLINA, todos miembros activos de este grupo... Sus restos están siendo velados en la casa materna, ubicada en el Barrio Los Claveles diagonal al ambulatorio… Dios les conceda la fortaleza y resignación suficiente para aceptar su Santa voluntad! Que nuestra Madre Santísima, lo reciba y lo lleve en su seno, a contemplar la gloria del Dulce rostro de Jesús...Nuestras más sinceras palabras de condolencia... #Condolencias  #PescadoresDeHombres  #GSA  #SanAndresApostol  #SomosServidores  #SomosBasilicaChinita  @servidoresdemaria @sanantoniosm @sanjuan_dedios
The holidays are better at the beach! 🦃🎅🏼🍾 Gift your family a vacation they will never forget! 251•968•8896 🏖 beachballproperties.com
The holidays are better at the beach! 🦃🎅🏼🍾 Gift your family a vacation they will never forget! 251•968•8896 🏖 beachballproperties.com
Thank you to everyone that attended today's meeting, and for those who couldn't make it, make sure you come to the next week's meeting because we will be going over some cool information! Also it will be the last day that we accept t-shirt designs! So you have this whole week to finish up your designs and turn them into us at our next meeting! Mrs. Ewing's room 847, right after school until 5 PM. See you there! 🏳️‍🌈
#gsa #northforsyth #northforsythgsa #northforsythhighschool #nfhsgsa #gaystraightalliance
Thank you to everyone that attended today's meeting, and for those who couldn't make it, make sure you come to the next week's meeting because we will be going over some cool information! Also it will be the last day that we accept t-shirt designs! So you have this whole week to finish up your designs and turn them into us at our next meeting! Mrs. Ewing's room 847, right after school until 5 PM. See you there! 🏳️‍🌈 #gsa  #northforsyth  #northforsythgsa  #northforsythhighschool  #nfhsgsa  #gaystraightalliance 
Adventuring for rehearsals
•
•
•
•
•
•
•
•
#gsa #dna #denniskelly #adventuretime #forest t #field #hill #guildford #surrey #farm #path #friends #danger #trees #view #sun #sky #actor #research #fun n #exciting #grass #farming #clouds #imagination #blackandwhite #richard
Part 2 #rovingreporter Lizz Doval @fabbs.25 interviewing Ms. Smothers the adviser for #GSA. A new up and coming club for the #LGBTQ plus community here at #McLaneHighSchool. Make sure to stop by Tuesday's during lunch in room A229 to show support or sign up and join! #MHS_Express
Part 2 #rovingreporter  Lizz Doval @fabbs.25 interviewing Ms. Smothers the adviser for #GSA . A new up and coming club for the #LGBTQ  plus community here at #McLaneHighSchool . Make sure to stop by Tuesday's during lunch in room A229 to show support or sign up and join! #MHS_Express 
¿Le falta fuerza a tu vehículo o tal vez no quiere prender? 🤔
Quizás debas chequear la bomba de gasolina

Si este es tu problema no busques en otro lugar, nosotros tenemos la solución para ti
Comunícate a nuestros números de contacto:
📞0261-7569986
📞0261-4188536
📱0424-6441798
📱0424 6977043
.
.
.
.
#Repuestos #Carro #Car #Maracaibo #SantaAna #Like #Follow #bomba #VentaDeRepuesto #GSA #VidriosAhumados  #Vehiculo
Manca sempre più poco...😍😍😍 #aurora #tiamiamo #amore #famiglia #tuttopronto #manchisolotu #nonvedolora #GSA
I stayed up until 3am to finish editing a video for class but the teacher just told stories all period. I’m so pissed - Cook
~
~
{credit: tumblr}
{romance-repulsed-aros}
~
#ace #asexual #asexuality #asexualpride #aro #aromantic #aromanticpride #demisexual #demiromantic #greysexual #greyromantic #saga #gsa #lgbtqia #lgbtpride #loveislove #lovewins
A thread on why using aspec to refer to the asexual/aromantic spectrum is ok. I’ve done my research. If you are not on the autistic spectrum and disagree with the post use google, blog forums, and try to talk to someone who’s actually autistic so you can make an educated argument - Cook
~
~
#ace #asexual #asexuality #asexualpride #aro #aromantic #aromanticpride #demisexual #demiromantic #greysexual #greyromantic #saga #gsa #lgbtqia #lgbtpride #loveislove #lovewins
A thread on why using aspec to refer to the asexual/aromantic spectrum is ok. I’ve done my research. If you are not on the autistic spectrum and disagree with the post use google, blog forums, and try to talk to someone who’s actually autistic so you can make an educated argument - Cook ~ ~ #ace  #asexual  #asexuality  #asexualpride  #aro  #aromantic  #aromanticpride  #demisexual  #demiromantic  #greysexual  #greyromantic  #saga  #gsa  #lgbtqia  #lgbtpride  #loveislove  #lovewins 
Cesta k úspechu začína vždy prvým krokom ❤️
#business#gsa#macro#imp#lovemoney
I love Monday’s, because I wake up to this pretty face and work at home in my pajamas! Our favorite office is our bed, because we work hard together with our businesses, and we can sleep in and wake up together! 💚 You wouldn't even imagine how much this has helped us to grow closer together! Seriously though, if you hate having to wake up early to go to school or a job you hate & you aren't spending enough time with your family, this business can change that!! This morning I helped my  friend become a client, and she’s excited to get her body in shape for the holidays. This "wrap business" isn't a joke. If you want to change your life, and I mean actually WORK and not give up after 2 weeks... YOU CAN by doing exactly what Porscha and I have been doing for the last 2 years! We are turning a $99 investment into 6 figure income! Make 2017 the year that you look back on and say "wow... Remember when I could hardly pay that bill and now look where I am..." Message me/Comment/ or Text "Opportunity" to 661-299-8140 if you'd like to learn more about joining our wrap team. Serious inquiries only.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Workfromhome #abundance #spirituality #health #wealth #relationships #freedom #financialfreedom #freedomoftime #couples #couplegoals #lesbiansofig #lesbianlove #lesbiansofinstagram #thatonelesbiancouple #smile #love #loveislove #business #businessopportunity #gsa #work #job #photooftheday
I love Monday’s, because I wake up to this pretty face and work at home in my pajamas! Our favorite office is our bed, because we work hard together with our businesses, and we can sleep in and wake up together! 💚 You wouldn't even imagine how much this has helped us to grow closer together! Seriously though, if you hate having to wake up early to go to school or a job you hate & you aren't spending enough time with your family, this business can change that!! This morning I helped my friend become a client, and she’s excited to get her body in shape for the holidays. This "wrap business" isn't a joke. If you want to change your life, and I mean actually WORK and not give up after 2 weeks... YOU CAN by doing exactly what Porscha and I have been doing for the last 2 years! We are turning a $99 investment into 6 figure income! Make 2017 the year that you look back on and say "wow... Remember when I could hardly pay that bill and now look where I am..." Message me/Comment/ or Text "Opportunity" to 661-299-8140 if you'd like to learn more about joining our wrap team. Serious inquiries only. . . . . . . . . #Workfromhome  #abundance  #spirituality  #health  #wealth  #relationships  #freedom  #financialfreedom  #freedomoftime  #couples  #couplegoals  #lesbiansofig  #lesbianlove  #lesbiansofinstagram  #thatonelesbiancouple  #smile  #love  #loveislove  #business  #businessopportunity  #gsa  #work  #job  #photooftheday 
Last week I finally bought my BMW F800GS #bmw #f800gs #bmwgsa #touratech #gsa #makelifearide