an online Instagram web viewer

#gulagulakurus medias

Photos

Apa itu "Circuit Training"? Ia adalah rutin senaman kitar untuk beginners. Mengikut pakar kesihatan, Kevin Zahari, lakukan 6 senaman berikut secara berterusan. Rehat jika perlu, usah paksa diri ye. Ulangi kitar ini sebanyak 3 kali. Oh ye, rehat 2 minit antara kitar. Selamat mencuba!
Apa itu "Circuit Training"? Ia adalah rutin senaman kitar untuk beginners. Mengikut pakar kesihatan, Kevin Zahari, lakukan 6 senaman berikut secara berterusan. Rehat jika perlu, usah paksa diri ye. Ulangi kitar ini sebanyak 3 kali. Oh ye, rehat 2 minit antara kitar. Selamat mencuba!
Sis Intan ni punyalah busy dengan kelas sampai terlupa makan. Busy sungguh tu eh? Walaupun kadangkala terlupa nak consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, sempat jugalah turun 2 kg. Sebotol pun tak sempat habis. .
.
Bayangkan jika dia consume Mince dengan konsisten untuk sebulan tu. Hmmm tentu malatopss weight loss dia.
.
Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0166425564 dengan SEGERA
Sis Intan ni punyalah busy dengan kelas sampai terlupa makan. Busy sungguh tu eh? Walaupun kadangkala terlupa nak consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, sempat jugalah turun 2 kg. Sebotol pun tak sempat habis. . . Bayangkan jika dia consume Mince dengan konsisten untuk sebulan tu. Hmmm tentu malatopss weight loss dia. . Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0166425564 dengan SEGERA
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60123824248
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60123824248
Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? .
(1) Kemam je macam gula gula biasa
(2) Senang dibawa
(3) Sedap, rasa buah oren
(4) Selamat, dah buat labtest
(5) Tiada side effect macam cirit, menggigil
(6) Kawal selera makan
(7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas.
.
.
Nak order/pertanyaan
WhatsApp 📲 +6 0195602045
Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? . (1) Kemam je macam gula gula biasa (2) Senang dibawa (3) Sedap, rasa buah oren (4) Selamat, dah buat labtest (5) Tiada side effect macam cirit, menggigil (6) Kawal selera makan (7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas. . . Nak order/pertanyaan WhatsApp 📲 +6 0195602045
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
Nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60162596982
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . Nak order/ pertanyaan Whatsapp +60162596982
Sayur hijau ini penting tapi ramai orang tak suka makan sayur sebab tak sedap, pahit, tak boleh nak telan, anak tekak tak terima dll. Sebenarnya sayur amat penting bagi diet yang seimbang lebih lebih lagi bagi mereka yang sakit. Seelok eloknya amalkan sejak dari muda, jangan tunggu sakit baru nak makan sayur.
.
Apa faedahnya makan sayur hijau?
.
1. Sayur hijau tinggi dengan serat. Apabila di makan dengan nasi atau karbohidrat yang tinggi indeks glisemik, serat ini akan membentuk seperti jaring yang akan menahan kanji dari di serap sekali gus. Secara tidak langsung boleh membantu menurunkan indeks glisemik kanji tadi dan tidak meningkatkan paras gula darah secara mendadak.
.
2. Sayur hijau melawaskan, ini juga berfaedah menggerakkan makanan dalam usus dengan tempo yang lebih sihat. Dapat mengawal kolestrol dan gula. Syarat kena minum air mencukupi supaya lebih lancar.
.
3. Sayur hijau tinggi dengan klorofil. Ia bersifat alkali dan dapat membantu untuk menyahtoksik darah, meng alkali kan darah bagi pesakit kencing manis yang darah nya lebih asidik. Darah berasid ini kuman suka biak, kanser pun suka juga.
.
4. Sayur hijau juga kaya dengan bahan nutrisi yang boleh melebarkan salur darah, melancarkan aliran darah yang sudah tentunya menjadi masalah besar kepada pesakit kencing manis. Juga sangat sihat bagi kesihatan kardiovaskular.
.
5. Sayur hijau kaya dengan nutrisi seperti ALA, magnesium, polyphenols yang boleh membantu mengawal paras gula dan meningkatkan sensitiviti insulin. Sangat baik bagi pesakit kencing manis.
.
6. Sayur hijau kaya dengan pelbagai phytonutrisi yang boleh melawan radang, melawan radikal bebas (fungsi antioksidannya), vitamin yang berfaedah, folate (untuk kesihatan DNA dan RNA), beta carotene, lutein dan banyak lagi yang berfungsi untuk awet muda.
Sayur hijau ini penting tapi ramai orang tak suka makan sayur sebab tak sedap, pahit, tak boleh nak telan, anak tekak tak terima dll. Sebenarnya sayur amat penting bagi diet yang seimbang lebih lebih lagi bagi mereka yang sakit. Seelok eloknya amalkan sejak dari muda, jangan tunggu sakit baru nak makan sayur. . Apa faedahnya makan sayur hijau? . 1. Sayur hijau tinggi dengan serat. Apabila di makan dengan nasi atau karbohidrat yang tinggi indeks glisemik, serat ini akan membentuk seperti jaring yang akan menahan kanji dari di serap sekali gus. Secara tidak langsung boleh membantu menurunkan indeks glisemik kanji tadi dan tidak meningkatkan paras gula darah secara mendadak. . 2. Sayur hijau melawaskan, ini juga berfaedah menggerakkan makanan dalam usus dengan tempo yang lebih sihat. Dapat mengawal kolestrol dan gula. Syarat kena minum air mencukupi supaya lebih lancar. . 3. Sayur hijau tinggi dengan klorofil. Ia bersifat alkali dan dapat membantu untuk menyahtoksik darah, meng alkali kan darah bagi pesakit kencing manis yang darah nya lebih asidik. Darah berasid ini kuman suka biak, kanser pun suka juga. . 4. Sayur hijau juga kaya dengan bahan nutrisi yang boleh melebarkan salur darah, melancarkan aliran darah yang sudah tentunya menjadi masalah besar kepada pesakit kencing manis. Juga sangat sihat bagi kesihatan kardiovaskular. . 5. Sayur hijau kaya dengan nutrisi seperti ALA, magnesium, polyphenols yang boleh membantu mengawal paras gula dan meningkatkan sensitiviti insulin. Sangat baik bagi pesakit kencing manis. . 6. Sayur hijau kaya dengan pelbagai phytonutrisi yang boleh melawan radang, melawan radikal bebas (fungsi antioksidannya), vitamin yang berfaedah, folate (untuk kesihatan DNA dan RNA), beta carotene, lutein dan banyak lagi yang berfungsi untuk awet muda.
Nak detox, kami ada Green Coffee Tea
Nak kurus, kami ada Gula Gula Kurus 
Nak kempis, kami ada Gel Cool Rose
.
Semuanya ada. Best ke idok?
Nak detox, kami ada Green Coffee Tea Nak kurus, kami ada Gula Gula Kurus Nak kempis, kami ada Gel Cool Rose . Semuanya ada. Best ke idok?
Siapa sini yang sebenarnya dalam hati teringin gak teraii produk kurus ni.. 👉👈 😁

TAPI... Risau takut berat naik balik bila dah STOP?
Risau takut produk tu berBAHAYA dan bagi KESAN BURUK jangka masa panjang.

Haa.. jangan takot takot tau. 
Tak semua produk kurus cenggitu. Iyerr!! Biasanya produk macam tu..
Biasanya ada bahan bahan terlarang yang boleh buat berat cepat turun dan cepat naik. Macam yo-yo gitu.

Apa yang membezakan #GulaGulaKurus  ni dengan produk kurus yang lain ialah produk ni hanyalah supplement untuk bantu cepatkan pembakaran sahaja. 
Yang penting, #DetoxBodyKerengga ni produk berdaftar kategori pemakanan sihat dan terjamin selamat. Alhamdulillah TERBUKTI bebas bahan kimia terlarang. Yang ada penyakit kronik even ibu menyusu pun boleh consume tak ade masalah. 
Kami ada terima banyak testimoni dari customer yang terkejot beruk sebab produk ni betul betul AJAIB. 
Ape tidaknya, bila dah stop makan memang berat takkan naik! Best kan? Tak caya jom tengok testimoni kat komen tu ⤵️⤵⤵️⤵
.
.  #DetoxKerengga #DetoxBodyKerengga #PromosiMurah
#GulaGulaKurus #Discount
#tipskurus #kurus7hari
#kurussihat #kuruscepat 
#TestimoniDetoxBodyKerengga 
#DetoxBodyKerenggaViral
#DetoxBodyKerenggaoriginal  #DetoxBodyKerenggamurah
#detox #slim #diet #bebasracun #SlimMerlim #HargaJimat
#Ramping #DetoxDuluBaruKurus
Siapa sini yang sebenarnya dalam hati teringin gak teraii produk kurus ni.. 👉👈 😁 TAPI... Risau takut berat naik balik bila dah STOP? Risau takut produk tu berBAHAYA dan bagi KESAN BURUK jangka masa panjang. Haa.. jangan takot takot tau. Tak semua produk kurus cenggitu. Iyerr!! Biasanya produk macam tu.. Biasanya ada bahan bahan terlarang yang boleh buat berat cepat turun dan cepat naik. Macam yo-yo gitu. Apa yang membezakan #GulaGulaKurus  ni dengan produk kurus yang lain ialah produk ni hanyalah supplement untuk bantu cepatkan pembakaran sahaja. Yang penting, #DetoxBodyKerengga  ni produk berdaftar kategori pemakanan sihat dan terjamin selamat. Alhamdulillah TERBUKTI bebas bahan kimia terlarang. Yang ada penyakit kronik even ibu menyusu pun boleh consume tak ade masalah. Kami ada terima banyak testimoni dari customer yang terkejot beruk sebab produk ni betul betul AJAIB. Ape tidaknya, bila dah stop makan memang berat takkan naik! Best kan? Tak caya jom tengok testimoni kat komen tu ⤵️⤵⤵️⤵ . . #DetoxKerengga  #DetoxBodyKerengga  #PromosiMurah  #GulaGulaKurus  #Discount  #tipskurus  #kurus7hari  #kurussihat  #kuruscepat  #TestimoniDetoxBodyKerengga  #DetoxBodyKerenggaViral  #DetoxBodyKerenggaoriginal  #DetoxBodyKerenggamurah  #detox  #slim  #diet  #bebasracun  #SlimMerlim  #HargaJimat  #Ramping  #DetoxDuluBaruKurus 
Siapa sini yang sebenarnya dalam hati teringin gak teraii produk kurus ni.. 👉👈 😁

TAPI... Risau takut berat naik balik bila dah STOP?
Risau takut produk tu berBAHAYA dan bagi KESAN BURUK jangka masa panjang.

Haa.. jangan takot takot tau. 
Tak semua produk kurus cenggitu. Iyerr!! Biasanya produk macam tu..
Biasanya ada bahan bahan terlarang yang boleh buat berat cepat turun dan cepat naik. Macam yo-yo gitu.

Apa yang membezakan #GulaGulaKurus  ni dengan produk kurus yang lain ialah produk ni hanyalah supplement untuk bantu cepatkan pembakaran sahaja. 
Yang penting, #DetoxBodyKerengga ni produk berdaftar kategori pemakanan sihat dan terjamin selamat. Alhamdulillah TERBUKTI bebas bahan kimia terlarang. Yang ada penyakit kronik even ibu menyusu pun boleh consume tak ade masalah. 
Kami ada terima banyak testimoni dari customer yang terkejot beruk sebab produk ni betul betul AJAIB. 
Ape tidaknya, bila dah stop makan memang berat takkan naik! Best kan? Tak caya jom tengok testimoni kat komen tu ⤵️⤵⤵️⤵
.
.  #DetoxKerengga #DetoxBodyKerengga #PromosiMurah
#GulaGulaKurus #Discount
#tipskurus #kurus7hari
#kurussihat #kuruscepat 
#TestimoniDetoxBodyKerengga 
#DetoxBodyKerenggaViral
#DetoxBodyKerenggaoriginal  #DetoxBodyKerenggamurah
#detox #slim #diet #bebasracun #SlimMerlim #HargaJimat
#Ramping #DetoxDuluBaruKurus
Siapa sini yang sebenarnya dalam hati teringin gak teraii produk kurus ni.. 👉👈 😁 TAPI... Risau takut berat naik balik bila dah STOP? Risau takut produk tu berBAHAYA dan bagi KESAN BURUK jangka masa panjang. Haa.. jangan takot takot tau. Tak semua produk kurus cenggitu. Iyerr!! Biasanya produk macam tu.. Biasanya ada bahan bahan terlarang yang boleh buat berat cepat turun dan cepat naik. Macam yo-yo gitu. Apa yang membezakan #GulaGulaKurus  ni dengan produk kurus yang lain ialah produk ni hanyalah supplement untuk bantu cepatkan pembakaran sahaja. Yang penting, #DetoxBodyKerengga  ni produk berdaftar kategori pemakanan sihat dan terjamin selamat. Alhamdulillah TERBUKTI bebas bahan kimia terlarang. Yang ada penyakit kronik even ibu menyusu pun boleh consume tak ade masalah. Kami ada terima banyak testimoni dari customer yang terkejot beruk sebab produk ni betul betul AJAIB. Ape tidaknya, bila dah stop makan memang berat takkan naik! Best kan? Tak caya jom tengok testimoni kat komen tu ⤵️⤵⤵️⤵ . . #DetoxKerengga  #DetoxBodyKerengga  #PromosiMurah  #GulaGulaKurus  #Discount  #tipskurus  #kurus7hari  #kurussihat  #kuruscepat  #TestimoniDetoxBodyKerengga  #DetoxBodyKerenggaViral  #DetoxBodyKerenggaoriginal  #DetoxBodyKerenggamurah  #detox  #slim  #diet  #bebasracun  #SlimMerlim  #HargaJimat  #Ramping  #DetoxDuluBaruKurus 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6686997769
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6686997769
Macam mana korang boleh bersabar dengan orang buat kerja lambat, 
Macam tu lah korang kena bersabar sepanjang proses korang nak kurus okey.Tambah tambah yang lemak daging tu haaa, liat bebenor nak hilang.

Macam mana korang boleh bertahan dengan orang kuat naik angin,

Macam tu lah korang kena bertahan konsisten sapu gel cool rose dekat perut boroi tu setiap malam kasi hilang semua angin yang terkumpul dalam badan tuuu😉
.
.
nak whatsapp siti pun kena sabar tunggu icon hijau muncul baru boleh whatsapp. ni no dia +60124646014

kalau tak sabar tinggal je no kat bawah ni biar siti  yang whatsapp korang
Macam mana korang boleh bersabar dengan orang buat kerja lambat, Macam tu lah korang kena bersabar sepanjang proses korang nak kurus okey.Tambah tambah yang lemak daging tu haaa, liat bebenor nak hilang. Macam mana korang boleh bertahan dengan orang kuat naik angin, Macam tu lah korang kena bertahan konsisten sapu gel cool rose dekat perut boroi tu setiap malam kasi hilang semua angin yang terkumpul dalam badan tuuu😉 . . nak whatsapp siti pun kena sabar tunggu icon hijau muncul baru boleh whatsapp. ni no dia +60124646014 kalau tak sabar tinggal je no kat bawah ni biar siti yang whatsapp korang
Dah breakfast ke belum tuu? 
Ramai orang ingat breakfast sekali lunch pun dah cukup. So boleh makan lebih sikit sebab tak makan pagi. 
SALAH TAUU!🙅🙅 Badan kita ni nak bakar lemak pun perlukan tenaga, sebab itu kita kena mulakan hari kita dengan breakfast. 
Sebab breakfast ni pentingg untuk start enjin harian kita. Jadi jangan sesekali uolls SKIP breakfast tau! Jom tengok waktu sesuai utk makan ⤵️⤵️ #TitanAngels #GulaGulaKurus #TAD101
Dah breakfast ke belum tuu? Ramai orang ingat breakfast sekali lunch pun dah cukup. So boleh makan lebih sikit sebab tak makan pagi. SALAH TAUU!🙅🙅 Badan kita ni nak bakar lemak pun perlukan tenaga, sebab itu kita kena mulakan hari kita dengan breakfast. Sebab breakfast ni pentingg untuk start enjin harian kita. Jadi jangan sesekali uolls SKIP breakfast tau! Jom tengok waktu sesuai utk makan ⤵️⤵️ #TitanAngels  #GulaGulaKurus  #TAD101 
Seronoknya rasa hati bila berjaya turun 5kg kan? Rasa macam nak jerit kuat-kuat, "Lihatlah dunia!" hahaha. .
.
Kuncinya KONSISTEN dan kawan kita ni tambah dengan positive mind. I likeee 👍 .
.
Biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cuma semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara kita jaga pemakanan yang betul. .
.
Uols nak turunkan berat badan dengan selamat dan cepat tak? WhatsApp saya di 📲 0192081474 dengan pantas ok!
Seronoknya rasa hati bila berjaya turun 5kg kan? Rasa macam nak jerit kuat-kuat, "Lihatlah dunia!" hahaha. . . Kuncinya KONSISTEN dan kawan kita ni tambah dengan positive mind. I likeee 👍 . . Biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cuma semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara kita jaga pemakanan yang betul. . . Uols nak turunkan berat badan dengan selamat dan cepat tak? WhatsApp saya di 📲 0192081474 dengan pantas ok!
Beberapa jenis buah dan herba yang ada khasiatnya tersendiri bila dibuat Air Detox
1) Lemon – bantu proses pencernaan dan segarkan nafas. .
2) Oren – bantu peredaran darah. .
3) Halia – imun booster. .
4) Rasberi – punyai ciri-ciri anti radang. .
5) Timun – bantu penghidratan dan singkir toksin. .
6) Epal – kekalkan kesihatan tulang dan tisu. .
8) Kulit Kayu Manis – galak metabolisme. .
9) Strawberi – anti oksidan. .
10) Limau – anti penuaan. .
11) Nenas – bantu legakan sakit sendi. .
12) Pudina - sokong sistem penghadaman. .
13) Asam keping - turunkan berat badan/kempiskan perut. .
.
(sumber: ilyasharis blog)
.
Wow banyaknya khasiat! Jom detox!
Beberapa jenis buah dan herba yang ada khasiatnya tersendiri bila dibuat Air Detox 1) Lemon – bantu proses pencernaan dan segarkan nafas. . 2) Oren – bantu peredaran darah. . 3) Halia – imun booster. . 4) Rasberi – punyai ciri-ciri anti radang. . 5) Timun – bantu penghidratan dan singkir toksin. . 6) Epal – kekalkan kesihatan tulang dan tisu. . 8) Kulit Kayu Manis – galak metabolisme. . 9) Strawberi – anti oksidan. . 10) Limau – anti penuaan. . 11) Nenas – bantu legakan sakit sendi. . 12) Pudina - sokong sistem penghadaman. . 13) Asam keping - turunkan berat badan/kempiskan perut. . . (sumber: ilyasharis blog) . Wow banyaknya khasiat! Jom detox!
SOALAN: Gula-gula kurus MINCE ni ada sijil HALAL ke beb? .
.
JAWAPAN: Ofkoss lahhh dah. Mince dah pun miliki Sijil Kelulusan HALAL oleh Pihak JAKIM. 100% bahan HALAL dan selamat dimakan, beb. Tak caya tengoklah sijil ni ☝️
SOALAN: Gula-gula kurus MINCE ni ada sijil HALAL ke beb? . . JAWAPAN: Ofkoss lahhh dah. Mince dah pun miliki Sijil Kelulusan HALAL oleh Pihak JAKIM. 100% bahan HALAL dan selamat dimakan, beb. Tak caya tengoklah sijil ni ☝️
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 013-7132623
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 013-7132623
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0199200700
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0199200700
.
Khas untuk wanita yang berat badan naik lepas kahwin. Dah try macam-macam jenis produk kurus satu pun tak berhasil? Nahh ini memang set yang dibuat khas untuk uolss
. 
Set Exclusive Untuk Pecahkan Lemak Paling Degil
.
Set Combo X Plus
👉2 Mince Gula Gula Kurus &
👉1 Gel CoolRose
.
. 
Nak dapatkan jom cepat-cepat wasap 0199200700 tau
. Khas untuk wanita yang berat badan naik lepas kahwin. Dah try macam-macam jenis produk kurus satu pun tak berhasil? Nahh ini memang set yang dibuat khas untuk uolss . Set Exclusive Untuk Pecahkan Lemak Paling Degil . Set Combo X Plus 👉2 Mince Gula Gula Kurus & 👉1 Gel CoolRose . . Nak dapatkan jom cepat-cepat wasap 0199200700 tau
.
Kami mempunyai lebih 600+ testimoni dan feedback positif daripada customer kami.
.
Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara jaga pemakanan yang betul. InsyaAllah jika konsisten ikut tips dan menu 30 hari yang kami bagi, memang boleh turun dengan cepat dan SELAMAT ☺
. Kami mempunyai lebih 600+ testimoni dan feedback positif daripada customer kami. . Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara jaga pemakanan yang betul. InsyaAllah jika konsisten ikut tips dan menu 30 hari yang kami bagi, memang boleh turun dengan cepat dan SELAMAT ☺
.
Penangan #pinkladyhot kepada anda....u will be...most beautiful woman and suami sayang...tunang x sabar nak percepatkan majlis kawen..hihihi...boyfriend sibuk bagitau parents diaorang utk masuk meminang and ikat anda cepat takot terlepas...keh keh keh 😁😁😉😚😚😚😚😚
.
You juz GOOD to be TRUE ...CANT TAKE MY EYES over you...
.
I luv u baby !!! .
TRUST in me when I says....
.
Every each woman love this....Every each woman suka pasangan mereka bangga ....megah and syukur dapat kita ....so hei dear...get it now...whatssapp now!!! Rien 0165535348...kalau x nak....abaikan post ni....kalau tak sayang pasangan cari atau tgk perempuan lain..abaikan post ni ya ❤😘❤
.
Dah la perempuan nowadays berlambak cantik and gorgeous..tak risau ke kak????🤔🤔
.
#kuruscepat #kurustanpadiet #kempisperut #payudarategang #tipskurus #payudarabesar #payudaramontok #missvketat #senggugut #jerawat #jeragat #keputihan #punggungcantik #rambutlebat #quputeh #dianz #lemonex #lovepotionbyhushhush #shaklee #gulagulakurus #mamadil #sendayutinggi #jsd #herbalifemalaysia #chukai #bazarpaknil #kuantan#herbalifemalaysia #missvketat #lovepotionbyhushhush #senggugut #shaklee #payudarabesar #rambutlebat #chukai #punggungcantik #dianz #sendayutinggi #tipskurus #gulagulakurus #jerawat #quputeh #gegarvaganza #payudarategang#mamadil#kuantan #kuruscepat #kempisperut #payudaramontok #keputihan #bazarpaknil#lemonex #kemaman #jeragat #jsd
. Penangan #pinkladyhot  kepada anda....u will be...most beautiful woman and suami sayang...tunang x sabar nak percepatkan majlis kawen..hihihi...boyfriend sibuk bagitau parents diaorang utk masuk meminang and ikat anda cepat takot terlepas...keh keh keh 😁😁😉😚😚😚😚😚 . You juz GOOD to be TRUE ...CANT TAKE MY EYES over you... . I luv u baby !!! . TRUST in me when I says.... . Every each woman love this....Every each woman suka pasangan mereka bangga ....megah and syukur dapat kita ....so hei dear...get it now...whatssapp now!!! Rien 0165535348...kalau x nak....abaikan post ni....kalau tak sayang pasangan cari atau tgk perempuan lain..abaikan post ni ya ❤😘❤ . Dah la perempuan nowadays berlambak cantik and gorgeous..tak risau ke kak????🤔🤔 . #kuruscepat  #kurustanpadiet  #kempisperut  #payudarategang  #tipskurus  #payudarabesar  #payudaramontok  #missvketat  #senggugut  #jerawat  #jeragat  #keputihan  #punggungcantik  #rambutlebat  #quputeh  #dianz  #lemonex  #lovepotionbyhushhush  #shaklee  #gulagulakurus  #mamadil  #sendayutinggi  #jsd  #herbalifemalaysia  #chukai  #bazarpaknil  #kuantan #herbalifemalaysia  #missvketat  #lovepotionbyhushhush  #senggugut  #shaklee  #payudarabesar  #rambutlebat  #chukai  #punggungcantik  #dianz  #sendayutinggi  #tipskurus  #gulagulakurus  #jerawat  #quputeh  #gegarvaganza  #payudarategang #mamadil #kuantan  #kuruscepat  #kempisperut  #payudaramontok  #keputihan  #bazarpaknil #lemonex  #kemaman  #jeragat  #jsd 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0122860830
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0122860830
.
Penangan #pinkladyhot kepada anda....u will be...most beautiful woman and suami sayang...tunang x sabar nak percepatkan majlis kawen..hihihi...boyfriend sibuk bagitau parents diaorang utk masuk meminang and ikat anda cepat takot terlepas...keh keh keh 😁😁😉😚😚😚😚😚
.
You juz GOOD to be TRUE ...CANT TAKE MY EYES over you...
.
I luv u baby !!! .
TRUST in me when I says....
.
Every each woman love this....Every each woman suka pasangan mereka bangga ....megah and syukur dapat kita ....so hei dear...get it now...whatssapp now!!! Rien 0165535348...kalau x nak....abaikan post ni....kalau tak sayang pasangan cari atau tgk perempuan lain..abaikan post ni ya ❤😘❤
.
Dah la perempuan nowadays berlambak cantik and gorgeous..tak risau ke kak????🤔🤔
.
#kuruscepat #kurustanpadiet #kempisperut #payudarategang #tipskurus #payudarabesar #payudaramontok #missvketat #senggugut #jerawat #jeragat #keputihan #punggungcantik #rambutlebat #quputeh #dianz #lemonex #lovepotionbyhushhush #shaklee #gulagulakurus #mamadil #sendayutinggi #jsd #herbalifemalaysia #chukai #bazarpaknil #kuantan#herbalifemalaysia #missvketat #lovepotionbyhushhush #senggugut #shaklee #payudarabesar #rambutlebat #chukai #punggungcantik #dianz #sendayutinggi #tipskurus #gulagulakurus #jerawat #quputeh #gegarvaganza #payudarategang#mamadil#kuantan #kuruscepat #kempisperut #payudaramontok #keputihan #bazarpaknil#lemonex #kemaman #jeragat #jsd
. Penangan #pinkladyhot  kepada anda....u will be...most beautiful woman and suami sayang...tunang x sabar nak percepatkan majlis kawen..hihihi...boyfriend sibuk bagitau parents diaorang utk masuk meminang and ikat anda cepat takot terlepas...keh keh keh 😁😁😉😚😚😚😚😚 . You juz GOOD to be TRUE ...CANT TAKE MY EYES over you... . I luv u baby !!! . TRUST in me when I says.... . Every each woman love this....Every each woman suka pasangan mereka bangga ....megah and syukur dapat kita ....so hei dear...get it now...whatssapp now!!! Rien 0165535348...kalau x nak....abaikan post ni....kalau tak sayang pasangan cari atau tgk perempuan lain..abaikan post ni ya ❤😘❤ . Dah la perempuan nowadays berlambak cantik and gorgeous..tak risau ke kak????🤔🤔 . #kuruscepat  #kurustanpadiet  #kempisperut  #payudarategang  #tipskurus  #payudarabesar  #payudaramontok  #missvketat  #senggugut  #jerawat  #jeragat  #keputihan  #punggungcantik  #rambutlebat  #quputeh  #dianz  #lemonex  #lovepotionbyhushhush  #shaklee  #gulagulakurus  #mamadil  #sendayutinggi  #jsd  #herbalifemalaysia  #chukai  #bazarpaknil  #kuantan #herbalifemalaysia  #missvketat  #lovepotionbyhushhush  #senggugut  #shaklee  #payudarabesar  #rambutlebat  #chukai  #punggungcantik  #dianz  #sendayutinggi  #tipskurus  #gulagulakurus  #jerawat  #quputeh  #gegarvaganza  #payudarategang #mamadil #kuantan  #kuruscepat  #kempisperut  #payudaramontok  #keputihan  #bazarpaknil #lemonex  #kemaman  #jeragat  #jsd 
.
Seronoknya rasa hati bila berjaya turun 5kg kan? Rasa macam nak jerit kuat-kuat, "Lihatlah dunia!" hahaha. .
.
Kuncinya KONSISTEN dan kawan kita ni tambah dengan positive mind. I likeee 👍 .
.
Biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cuma semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara kita jaga pemakanan yang betul. .
.
Uols nak turunkan berat badan dengan selamat dan cepat tak? WhatsApp cik lin di 📲 0126206934 dengan pantas ok!
. Seronoknya rasa hati bila berjaya turun 5kg kan? Rasa macam nak jerit kuat-kuat, "Lihatlah dunia!" hahaha. . . Kuncinya KONSISTEN dan kawan kita ni tambah dengan positive mind. I likeee 👍 . . Biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cuma semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara kita jaga pemakanan yang betul. . . Uols nak turunkan berat badan dengan selamat dan cepat tak? WhatsApp cik lin di 📲 0126206934 dengan pantas ok!
.
Beberapa jenis buah dan herba yang ada khasiatnya tersendiri bila dibuat Air Detox
1) Lemon – bantu proses pencernaan dan segarkan nafas. .
2) Oren – bantu peredaran darah. .
3) Halia – imun booster. .
4) Rasberi – punyai ciri-ciri anti radang. .
5) Timun – bantu penghidratan dan singkir toksin. .
6) Epal – kekalkan kesihatan tulang dan tisu. .
8) Kulit Kayu Manis – galak metabolisme. .
9) Strawberi – anti oksidan. .
10) Limau – anti penuaan. .
11) Nenas – bantu legakan sakit sendi. .
12) Pudina - sokong sistem penghadaman. .
13) Asam keping - turunkan berat badan/kempiskan perut. .
.
(sumber: ilyasharis blog)
.
Wow banyaknya khasiat! Jom detox!
. Beberapa jenis buah dan herba yang ada khasiatnya tersendiri bila dibuat Air Detox 1) Lemon – bantu proses pencernaan dan segarkan nafas. . 2) Oren – bantu peredaran darah. . 3) Halia – imun booster. . 4) Rasberi – punyai ciri-ciri anti radang. . 5) Timun – bantu penghidratan dan singkir toksin. . 6) Epal – kekalkan kesihatan tulang dan tisu. . 8) Kulit Kayu Manis – galak metabolisme. . 9) Strawberi – anti oksidan. . 10) Limau – anti penuaan. . 11) Nenas – bantu legakan sakit sendi. . 12) Pudina - sokong sistem penghadaman. . 13) Asam keping - turunkan berat badan/kempiskan perut. . . (sumber: ilyasharis blog) . Wow banyaknya khasiat! Jom detox!
.
SOALAN: Gula-gula kurus MINCE ni ada sijil HALAL ke beb? .
.
JAWAPAN: Ofkoss lahhh dah. Mince dah pun miliki Sijil Kelulusan HALAL oleh Pihak JAKIM. 100% bahan HALAL dan selamat dimakan, beb. Tak caya tengoklah sijil ni ☝️
. SOALAN: Gula-gula kurus MINCE ni ada sijil HALAL ke beb? . . JAWAPAN: Ofkoss lahhh dah. Mince dah pun miliki Sijil Kelulusan HALAL oleh Pihak JAKIM. 100% bahan HALAL dan selamat dimakan, beb. Tak caya tengoklah sijil ni ☝️
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0132582878
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0132582878
.
😂😂Apakah benar?
benar atau BENAR??? 10KG , 2MINGGU!!!!
.
Ya Allah doakan akak berjaya dapat saiz M by hari raya😆😆.
.
JOM uollsss... Sihatdan selim bersama.. .
🌸 Teh kakicantiq RM25
🌻 Teh Slimming Detox RM15
🍃 Set Kombo RM40
❄ Losyen Maryam RM35
.
📲 
http://www.wasap.my/60133130870
.
#kurus #kuruscepat #kakicantiq #slimmingdetox
#tehdetox #weightloss #kuruslangsing #whiteningbooster
#tehkurus #medinadesire
#herbalife  #plussizemalaysia #bigsizemalaysia #fattzura
#codkakicantiq #jomkurus #teammedinadesire #tehviral #gulagulakurus #slimmingtea #langsing #kuruslangsing #bymedinadesire #tehkakicantiq #kakicantiqkl #teammakkauslim
. 😂😂Apakah benar? benar atau BENAR??? 10KG , 2MINGGU!!!! . Ya Allah doakan akak berjaya dapat saiz M by hari raya😆😆. . JOM uollsss... Sihatdan selim bersama.. . 🌸 Teh kakicantiq RM25 🌻 Teh Slimming Detox RM15 🍃 Set Kombo RM40 ❄ Losyen Maryam RM35 . 📲 http://www.wasap.my/60133130870 . #kurus  #kuruscepat  #kakicantiq  #slimmingdetox  #tehdetox  #weightloss  #kuruslangsing  #whiteningbooster  #tehkurus  #medinadesire  #herbalife  #plussizemalaysia  #bigsizemalaysia  #fattzura  #codkakicantiq  #jomkurus  #teammedinadesire  #tehviral  #gulagulakurus  #slimmingtea  #langsing  #kuruslangsing  #bymedinadesire  #tehkakicantiq  #kakicantiqkl  #teammakkauslim 
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘
.
Nak tau info lanjut cecepat wasap 013-7132623 keh😉
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘 . Nak tau info lanjut cecepat wasap 013-7132623 keh😉
Idea last minit petang ni, bizi betoi hari ni 😅😅😅 Sape boleh teka, air ape dalam gambar tu? 
Ekceli, tu laa air detox, epal + serbuk kulit kayu manis. Rasa dia? Akk ok je, coz akk dah biasa minum air bancuhan herba, zaman aktif hpa dedulu 😆😆😆 Kesan air ni memang kebaboomm, orang gemuk air, akan kencing banyak, org gemuk angin pulak, angin keluar atas bawah, org gemuk daging, akan membuang dengan jayanya, sangat membantu bg yg bermasalah sembelit 😅😅 Serbuk kulit kayu manis tu, isi sikit je tau, hujung sudu kecik jek, kang tak sedap pulak airnya 😂😂 Okla, dah nak maghrib, mekasih sudi baca, yg nak belajar ilmu Instagram advanced, jom follow ⤵⤵⤵
@ebooksakaajimaura
@ebooksakaajimaura
@ebooksakaajimaura
Idea last minit petang ni, bizi betoi hari ni 😅😅😅 Sape boleh teka, air ape dalam gambar tu? Ekceli, tu laa air detox, epal + serbuk kulit kayu manis. Rasa dia? Akk ok je, coz akk dah biasa minum air bancuhan herba, zaman aktif hpa dedulu 😆😆😆 Kesan air ni memang kebaboomm, orang gemuk air, akan kencing banyak, org gemuk angin pulak, angin keluar atas bawah, org gemuk daging, akan membuang dengan jayanya, sangat membantu bg yg bermasalah sembelit 😅😅 Serbuk kulit kayu manis tu, isi sikit je tau, hujung sudu kecik jek, kang tak sedap pulak airnya 😂😂 Okla, dah nak maghrib, mekasih sudi baca, yg nak belajar ilmu Instagram advanced, jom follow ⤵⤵⤵ @ebooksakaajimaura @ebooksakaajimaura @ebooksakaajimaura
18 tahun simpan cincin gara-gara tak muat nak pakai

Hurm senang betul kan MINCE  ni kuruskan orang😅

Makan2 takyah diet tibe2 kurus 😍😍 Awak nak kurus? 
Whatsap "kurus" ke +60124646014
18 tahun simpan cincin gara-gara tak muat nak pakai Hurm senang betul kan MINCE ni kuruskan orang😅 Makan2 takyah diet tibe2 kurus 😍😍 Awak nak kurus? Whatsap "kurus" ke +60124646014
Kelebihan Gel CoolRose . . 
1. Bau wangi sangat
2. Sejuk Berangin
3. Boleh hilangkan Selulit
4. Keluar banyak angin dalam badan
5. Tak melekit dan cepat serap
6. Selesa bila dipakai
7. Hilang sakit kepala 
8. Boleh lembapkan kulit 
9. Lawas membuang 
10. Kempiskan perut, lengan dan peha. 
11. Kecikkan dagu
.
Nak tau lebih lanjut wasap 0128443099
Kelebihan Gel CoolRose . . 1. Bau wangi sangat 2. Sejuk Berangin 3. Boleh hilangkan Selulit 4. Keluar banyak angin dalam badan 5. Tak melekit dan cepat serap 6. Selesa bila dipakai 7. Hilang sakit kepala 8. Boleh lembapkan kulit 9. Lawas membuang 10. Kempiskan perut, lengan dan peha. 11. Kecikkan dagu . Nak tau lebih lanjut wasap 0128443099
Di dalam usaha kita untuk turunkan badan, perhatikan juga jenis-jenis lemak yang dimakan sama ada lemak baik atau lemak jahat. Oleh sebab itu, ilmu penjagaan makanan adalah amat penting untuk semua yang ingin jaga kesihatan dan turunkan berat badan. Selamat berdiet!
Di dalam usaha kita untuk turunkan badan, perhatikan juga jenis-jenis lemak yang dimakan sama ada lemak baik atau lemak jahat. Oleh sebab itu, ilmu penjagaan makanan adalah amat penting untuk semua yang ingin jaga kesihatan dan turunkan berat badan. Selamat berdiet!
Hello #tomatolover 🍅💋
.
Jom beli produk dari Serigroup dalam bentuk SET dan anda hanya perlu bayar dengan harga AHLI 😍
(Harga sudah termasuk kos pos)
.
✔Lebih JIMAT
✔Lebih BERBALOI

Cepat pilih set mana yang anda mahu & hubungi 📲017 524 1211 untuk sebarang pertanyaan☎
.
.
#serigroupproduct
#pakejahliseristar
#seritoks
#serigroupputrajaya
#codputrajaya 
#gulagulakurus
#fitforlife 
#setdetoks
Hello #tomatolover 🍅💋
.
Jom beli produk dari Serigroup dalam bentuk SET dan anda hanya perlu bayar dengan harga AHLI 😍
(Harga sudah termasuk kos pos)
.
✔Lebih JIMAT
✔Lebih BERBALOI

Cepat pilih set mana yang anda mahu & hubungi 📲017 524 1211 untuk sebarang pertanyaan☎
.
.
#serigroupproduct
#pakejahliseristar
#seritoks
#serift
#serigroupputrajaya
#codputrajaya 
#gulagulakurus
#goodbyefat 
#hellobodyfit
#setkurus
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘
.
Nak tau info lanjut cecepat wasap 0132582878 keh😉
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘 . Nak tau info lanjut cecepat wasap 0132582878 keh😉
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘
.
Nak tau info lanjut cecepat wasap 0123824248 keh😉
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘 . Nak tau info lanjut cecepat wasap 0123824248 keh😉
Tips nak bagi cepat turun berat badan, jangan sesekali skip breakfast tau. Sebab bila kita skip, metabolisme badan jadi rendah dan pembakaran lemak takkan berlaku. 
Paling pentingg sekali, makan breakfast dengan portion yang besar. Bak kata pepatah omputih, "Breakfast Like A King" giteww. 
Happy new year semua!! 😘😘 #GulaGulaKurus #TitanAngels
Tips nak bagi cepat turun berat badan, jangan sesekali skip breakfast tau. Sebab bila kita skip, metabolisme badan jadi rendah dan pembakaran lemak takkan berlaku. Paling pentingg sekali, makan breakfast dengan portion yang besar. Bak kata pepatah omputih, "Breakfast Like A King" giteww. Happy new year semua!! 😘😘 #GulaGulaKurus  #TitanAngels 
"Typical Malaysian Menu versi TIDAK SEMPAT masak di rumah"
.
Breakfast - Roti canai, nasi lemak dengan paru goreng dan sambal banjir, mee goreng 'cedok sendiri', kuih muih goreng.
.
Lunch - Nasi putih + ikan keli goreng sambal, kuah lemak banjir.
.
Minum petang - Pisang goreng, cekodok, keropok lekor dan gorengan lain. Kata kuncinya di sini --> GORENG.
.
Makan malam - Pergi kedai order mee goreng, kuey teow goreng lagi.
.
Kalau semua pun pilih menu yang bergoreng, dekat mana terletaknya menu yang lebih sihat (tidak bergoreng)?
.
Seram tengok pengambilan menu yang 'tidak seimbang' macam ini. Cukup 10 tahun, dapat sakit jantung.
. 
Terutama yang lelaki itu belum termasuk 'risk factor' dari amalan merokok dan TIDAK SEMPAT nak bersenam.
. 
Credit to Susu Sejat
"Typical Malaysian Menu versi TIDAK SEMPAT masak di rumah" . Breakfast - Roti canai, nasi lemak dengan paru goreng dan sambal banjir, mee goreng 'cedok sendiri', kuih muih goreng. . Lunch - Nasi putih + ikan keli goreng sambal, kuah lemak banjir. . Minum petang - Pisang goreng, cekodok, keropok lekor dan gorengan lain. Kata kuncinya di sini --> GORENG. . Makan malam - Pergi kedai order mee goreng, kuey teow goreng lagi. . Kalau semua pun pilih menu yang bergoreng, dekat mana terletaknya menu yang lebih sihat (tidak bergoreng)? . Seram tengok pengambilan menu yang 'tidak seimbang' macam ini. Cukup 10 tahun, dapat sakit jantung. . Terutama yang lelaki itu belum termasuk 'risk factor' dari amalan merokok dan TIDAK SEMPAT nak bersenam. . Credit to Susu Sejat
Tips nak bagi cepat turun berat badan, jangan sesekali skip breakfast tau. Sebab bila kita skip, metabolisme badan jadi rendah dan pembakaran lemak takkan berlaku. 
Paling pentingg sekali, makan breakfast dengan portion yang besar. Bak kata pepatah omputih, "Breakfast Like A King" giteww. 
Happy new year semua!! 😘😘 #GulaGulaKurus #TitanAngels
Tips nak bagi cepat turun berat badan, jangan sesekali skip breakfast tau. Sebab bila kita skip, metabolisme badan jadi rendah dan pembakaran lemak takkan berlaku. Paling pentingg sekali, makan breakfast dengan portion yang besar. Bak kata pepatah omputih, "Breakfast Like A King" giteww. Happy new year semua!! 😘😘 #GulaGulaKurus  #TitanAngels 
Kuncinya KONSISTEN. .
. 
Consume MINCE setiap hari setengah jam sebelum sarapan dan dinner,  kemudian sapu Gel Coolrose pada bahagian berlemak dan berselulit macam pinggang, peha, lengan, perut. Yang bestnya, Gel ni sejuk dan tak melekit. .
.
Kemam-kemam kurus,
Sapu-sapu kempis! .
.
Nak order/pertanyaan, WhatsApp saya di 📲0195602045 sekarang ye.
Kuncinya KONSISTEN. . . Consume MINCE setiap hari setengah jam sebelum sarapan dan dinner, kemudian sapu Gel Coolrose pada bahagian berlemak dan berselulit macam pinggang, peha, lengan, perut. Yang bestnya, Gel ni sejuk dan tak melekit. . . Kemam-kemam kurus, Sapu-sapu kempis! . . Nak order/pertanyaan, WhatsApp saya di 📲0195602045 sekarang ye.
SAYA MENCARI 50 ORANG TERAWAL YANG SERIUS NAK KURUS DALAM MASA SEBULAN

Yang mengalami masalah perut buncit, peha dan lengan besar, dagu berlapis dan amat susah kawal selera makan. 
Tinggalkan nombor whatsapp anda atau terus KLIK  http://www.wasap.my/60187904235/nakkurus

Sangat MUDAH ❌perlu bancuh, ❌perlu bersenam, ❌perlu berlapar. 
HANYA kemam gula-gula je. 
SESUAI DIMAKAN oleh:
✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas
✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI
✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG

#GulaGulaKurus
SAYA MENCARI 50 ORANG TERAWAL YANG SERIUS NAK KURUS DALAM MASA SEBULAN Yang mengalami masalah perut buncit, peha dan lengan besar, dagu berlapis dan amat susah kawal selera makan. Tinggalkan nombor whatsapp anda atau terus KLIK http://www.wasap.my/60187904235/nakkurus Sangat MUDAH ❌perlu bancuh, ❌perlu bersenam, ❌perlu berlapar. HANYA kemam gula-gula je. SESUAI DIMAKAN oleh: ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG #GulaGulaKurus 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0168437852
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0168437852
SENAMAN APA YANG TERBAIK UNTUK TURUN BERAT DENGAN CEPAT?
.
Senaman yang terbaik ialah senaman yang di lakukan secara konsisten dan di seimbangkan dengan gaya pemakanan yang sihat. Apa apa pun, formula kalori defisit 7700kcal mengurangkan 1kg lemak tetap sama tidak berubah.
.
Jadi, kalau bersenam bakar 500 kalori sehari pun, tetapi lepas bersenam makan burger yang 600 kalori tetap tidak akan turun berat.
.
Jangan bazirkan masa dan tenaga bersenam tetapi mengabaikan gaya pemakanan yang sihat. Senaman hanya membantu 20% dalam proses nak turun berat lagi 80% adalah dari pemakanan.
.
Jadi fokus pada yang lebih penting dan seimbangkan dengan gaya hidup sihat.
SENAMAN APA YANG TERBAIK UNTUK TURUN BERAT DENGAN CEPAT? . Senaman yang terbaik ialah senaman yang di lakukan secara konsisten dan di seimbangkan dengan gaya pemakanan yang sihat. Apa apa pun, formula kalori defisit 7700kcal mengurangkan 1kg lemak tetap sama tidak berubah. . Jadi, kalau bersenam bakar 500 kalori sehari pun, tetapi lepas bersenam makan burger yang 600 kalori tetap tidak akan turun berat. . Jangan bazirkan masa dan tenaga bersenam tetapi mengabaikan gaya pemakanan yang sihat. Senaman hanya membantu 20% dalam proses nak turun berat lagi 80% adalah dari pemakanan. . Jadi fokus pada yang lebih penting dan seimbangkan dengan gaya hidup sihat.
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus?
Komen, sy serius nakk..
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus? Komen, sy serius nakk..
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0168437852
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0168437852
Mesti ada yang tertanya-tanya sudah bersenam tapi berat tak turun juga.
.
Antara sebab kenapa walaupun sudah bersenam tetapi tidak turun berat badan adalah:
. 
1) Tidak amalkan kalori defisit :
Jumlah kalori masuk lebih dari kalori yang badan bakar (kalori masuk > kalori keluar).
.
2) Kemungkinan badan anda tidak membakar lemak semasa jogging tetapi bakar glycogen.
.
Bila kita bersenam badan kita akan mula membakar karbohidrat dan gula dahulu, selepas itu barulah badan kita membakar glycogen dan selepas itu barulah simpanan lemak.
.
Jadi jangan makan banyak sebelum bersenam. Terutama minuman tenaga yang tinggi kalori dan gula.
.
Ini menyebabkan badan lambat menggunakan simpanan lemak sebagai tenaga semasa bersenam.
.
Bersenam sekurang-kurangnya 30 minit ke atas supaya badan mula masuk ke zon bakar lemak.
Mesti ada yang tertanya-tanya sudah bersenam tapi berat tak turun juga. . Antara sebab kenapa walaupun sudah bersenam tetapi tidak turun berat badan adalah: . 1) Tidak amalkan kalori defisit : Jumlah kalori masuk lebih dari kalori yang badan bakar (kalori masuk > kalori keluar). . 2) Kemungkinan badan anda tidak membakar lemak semasa jogging tetapi bakar glycogen. . Bila kita bersenam badan kita akan mula membakar karbohidrat dan gula dahulu, selepas itu barulah badan kita membakar glycogen dan selepas itu barulah simpanan lemak. . Jadi jangan makan banyak sebelum bersenam. Terutama minuman tenaga yang tinggi kalori dan gula. . Ini menyebabkan badan lambat menggunakan simpanan lemak sebagai tenaga semasa bersenam. . Bersenam sekurang-kurangnya 30 minit ke atas supaya badan mula masuk ke zon bakar lemak.
KELEBIHAN MINCE . . 
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
.
WhatsApp 0168437852
KELEBIHAN MINCE . . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol. . WhatsApp 0168437852
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni?
.
. 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
. 
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0122860830 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? . . 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin. 💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan. 💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil. 💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti. 💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan. 💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme . Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0122860830 tau. Saya tak garang 😜
Pssstttt.. Awak nak tanya ni, pernah dengar nama Gula Gula Kurus tak?? Alaa gula gula AJAIB yang tengah hot meletop tuu. Dengarnya founder sendiri dah amalkan dan beliau sendiri dah berjaya turun 13 keelo tau!! 😱 ⤵️⤵️ Saja nak bagitau, saya pun si penjual #GulaGulaKurus jugak. Nak tau info details terus je pm ke hati saya keh 💕
Pssstttt.. Awak nak tanya ni, pernah dengar nama Gula Gula Kurus tak?? Alaa gula gula AJAIB yang tengah hot meletop tuu. Dengarnya founder sendiri dah amalkan dan beliau sendiri dah berjaya turun 13 keelo tau!! 😱 ⤵️⤵️ Saja nak bagitau, saya pun si penjual #GulaGulaKurus  jugak. Nak tau info details terus je pm ke hati saya keh 💕
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? .
.
.
. 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
. . 
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 013-7132623 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? . . . . 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin. . 💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan. . 💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil. . 💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti. . 💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan. . 💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme . . Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 013-7132623 tau. Saya tak garang 😜
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012-9452419
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 012-9452419
Bila asyik duduk mesti akan rasa penat dan letih serta mengantuk. Jom buat senaman rengangan bagi kembali cergas untuk bekerja.

Lepas ni tak adalah tangan mencapai kudapan yang tinggi gula untuk menghilangkan rasa mengantuk.
Bila asyik duduk mesti akan rasa penat dan letih serta mengantuk. Jom buat senaman rengangan bagi kembali cergas untuk bekerja. Lepas ni tak adalah tangan mencapai kudapan yang tinggi gula untuk menghilangkan rasa mengantuk.
Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲
.
Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince Gula Gula Kurus ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan  orang2 kat luar sana tau.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋
.
📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +012-9452419
Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲 . Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince Gula Gula Kurus ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan orang2 kat luar sana tau. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋 . 📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +012-9452419
Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? .
(1) Kemam je macam gula gula biasa
(2) Senang dibawa
(3) Sedap, rasa buah oren
(4) Selamat, dah buat labtest
(5) Tiada side effect macam cirit, menggigil
(6) Kawal selera makan
(7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas.
.
.
Nak order/pertanyaan
WhatsApp 📲 +6 0192557314
Anda nak tau 7 fakta kenapa MINCE DiMAR Gula Gula Kurus dikatakan pilihan ramai untuk turunkan berat badan sebelum raya? . (1) Kemam je macam gula gula biasa (2) Senang dibawa (3) Sedap, rasa buah oren (4) Selamat, dah buat labtest (5) Tiada side effect macam cirit, menggigil (6) Kawal selera makan (7) Banyak testimoni diterima, salah satunya sila rujuk gambar di atas. . . Nak order/pertanyaan WhatsApp 📲 +6 0192557314
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp shaz 0168437852 😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp shaz 0168437852 😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp shaz 0168437852 😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp shaz 0168437852 😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp shaz 0168437852 😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp shaz 0168437852 😘 .
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘
.
Nak tau info lanjut cecepat wasap +6586997769 keh😉
Gula gula kurus hanya sekadar nama. Sebab cara makan sama macam kemam Gula-gula. Rasa sedap manis macam buah oren. Rugi kalau tak cuba😘 . Nak tau info lanjut cecepat wasap +6586997769 keh😉
SOALAN: "Saya ada makan supplement lain sekarang. Boleh ke makan bersama ubat/supplement lain? .
.
Jawapan: Boleh, cuma sis kena jarakkan pengambilan MINCE ya. .
.
Mince - Ubat doktor  1 jam
Mince - Suplemen lain  2 jam
Mince - Jamu  4 jam. .
.
Selamat mencuba ya!
SOALAN: "Saya ada makan supplement lain sekarang. Boleh ke makan bersama ubat/supplement lain? . . Jawapan: Boleh, cuma sis kena jarakkan pengambilan MINCE ya. . . Mince - Ubat doktor 1 jam Mince - Suplemen lain 2 jam Mince - Jamu 4 jam. . . Selamat mencuba ya!
Kelebihan Mince paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan tau. 
_
✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
Kelebihan Mince paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan tau. _ ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol.
Sis Intan ni punyalah busy dengan kelas sampai terlupa makan. Busy sungguh tu eh? Walaupun kadangkala terlupa nak consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, sempat jugalah turun 2 kg. Sebotol pun tak sempat habis. .
.
Bayangkan jika dia consume Mince dengan konsisten untuk sebulan tu. Hmmm tentu malatopss weight loss dia.
.
Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0192081474 dengan SEGERA
Sis Intan ni punyalah busy dengan kelas sampai terlupa makan. Busy sungguh tu eh? Walaupun kadangkala terlupa nak consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, sempat jugalah turun 2 kg. Sebotol pun tak sempat habis. . . Bayangkan jika dia consume Mince dengan konsisten untuk sebulan tu. Hmmm tentu malatopss weight loss dia. . Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0192081474 dengan SEGERA
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60197002868
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60197002868
Apa itu "Circuit Training"? Ia adalah rutin senaman kitar untuk beginners. Mengikut pakar kesihatan, Kevin Zahari, lakukan 6 senaman berikut secara berterusan. Rehat jika perlu, usah paksa diri ye. Ulangi kitar ini sebanyak 3 kali. Oh ye, rehat 2 minit antara kitar. Selamat mencuba!
Apa itu "Circuit Training"? Ia adalah rutin senaman kitar untuk beginners. Mengikut pakar kesihatan, Kevin Zahari, lakukan 6 senaman berikut secara berterusan. Rehat jika perlu, usah paksa diri ye. Ulangi kitar ini sebanyak 3 kali. Oh ye, rehat 2 minit antara kitar. Selamat mencuba!
SENAMAN APA YANG TERBAIK UNTUK TURUN BERAT DENGAN CEPAT?
.
Senaman yang terbaik ialah senaman yang di lakukan secara konsisten dan di seimbangkan dengan gaya pemakanan yang sihat. Apa apa pun, formula kalori defisit 7700kcal mengurangkan 1kg lemak tetap sama tidak berubah.
.
Jadi, kalau bersenam bakar 500 kalori sehari pun, tetapi lepas bersenam makan burger yang 600 kalori tetap tidak akan turun berat.
.
Jangan bazirkan masa dan tenaga bersenam tetapi mengabaikan gaya pemakanan yang sihat. Senaman hanya membantu 20% dalam proses nak turun berat lagi 80% adalah dari pemakanan.
.
Jadi fokus pada yang lebih penting dan seimbangkan dengan gaya hidup sihat.
SENAMAN APA YANG TERBAIK UNTUK TURUN BERAT DENGAN CEPAT? . Senaman yang terbaik ialah senaman yang di lakukan secara konsisten dan di seimbangkan dengan gaya pemakanan yang sihat. Apa apa pun, formula kalori defisit 7700kcal mengurangkan 1kg lemak tetap sama tidak berubah. . Jadi, kalau bersenam bakar 500 kalori sehari pun, tetapi lepas bersenam makan burger yang 600 kalori tetap tidak akan turun berat. . Jangan bazirkan masa dan tenaga bersenam tetapi mengabaikan gaya pemakanan yang sihat. Senaman hanya membantu 20% dalam proses nak turun berat lagi 80% adalah dari pemakanan. . Jadi fokus pada yang lebih penting dan seimbangkan dengan gaya hidup sihat.
Harini saya nak perkenalkan semula gula-gula kurus bernama Mince, salah satu produk kurus popular nationwide di bawah jenama DiMAR. .
.
Sebelum tu, tahukah anda bahawa jenama ni sudah pun bertapak di Malaysia sejak dua tahun lalu? Alhamdulillah disahkan HALAL dan SELAMAT oleh Jakim dan KKM. .
.
Hampir seribu real testimoni oleh pelanggan kami telah diterima dan feedbacknya sangat positif. Syukur. .
.
Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi, boleh terus WhatsApp saya di 📲 0192081474 harini juga.
Harini saya nak perkenalkan semula gula-gula kurus bernama Mince, salah satu produk kurus popular nationwide di bawah jenama DiMAR. . . Sebelum tu, tahukah anda bahawa jenama ni sudah pun bertapak di Malaysia sejak dua tahun lalu? Alhamdulillah disahkan HALAL dan SELAMAT oleh Jakim dan KKM. . . Hampir seribu real testimoni oleh pelanggan kami telah diterima dan feedbacknya sangat positif. Syukur. . . Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi, boleh terus WhatsApp saya di 📲 0192081474 harini juga.
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus?
Komen, sy serius nakk..
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus? Komen, sy serius nakk..
✔korg ada masalah berat dah naik tak turun2?
✔masih anak dara tapi badan macam dan beranak lima?
✔yg beranak lima nak badan macam anak dara?
😅😅😅😅😅😅
.
.
Jangan risau..kami ada penyelesaian kepada masalah anda..😎😎😎😎😎😎
.
.
NAK KEMPISKAN PERUT?😘 🍃Cuba SLIMMING DETOX TEA !
🍃Hanya perlu minum sekali sehari sebelum tido dan akan berak keluarkan segala kekotoran esok pagi nya! 🍃Perut kempiss!!
🍃Badan rasa ringan
🍃Melawaskan pembungan
🍃Tak cirit birit!!
🍃Selesai masalah perut muncit
🍃Rasa teh x kelat..xpahit!
🍃RM15 sepeket ada 15 uncang
.
NAK KECIKKAN PAHA,LENGAN DAN PUNGGUNG?😘 🍃Cuba KAKICANTIQ tea !!
🍃Hanya minum 1 kali sehari sebelum sarapam
🍃Perlu kerap minum air  putih 2-3 liter sehari
🍃kerap ke tandas buang air kecil
🍃Banyak berpeluh dan buang angin
🍃Kaki..punggung..lengan..akan mengecil dari hari ke hari
🍃Dapat inch loss!!!
🍃Boleh pakai seluar skinny!!!
🍃RM25 sepeket ada 17 uncang
🍃Rasa macam2 mcm ribena
.
NAK KURUS SATU BADAN?? 🌸Try SET COMBO
🌸Dapat teh kecikkan perut dan teh kecilkan kaki
🌸BERAT 50 KG KE ATAS disarankan consume set ni utk kesan yg cepat
.
HASIL NYA.
💕PERUT KEMPIS
💕KAKI SKINNY
💕PUNGGUNG MAKIN KECIL
💕LENGAN TAK MENGELEBEH
💕BODY ADA SHAPE
💕BADAN MAKIN RINGAN
💕BERAT OPKOS TURUN 😎
💕HANYA DENGAN SET COMBO RM40 😉😉
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#resepiatkins#lotionkurus#dietsihat#inchlosslotion#produkkurus#pilkurus#jamukurus#losyenmustajab
✔korg ada masalah berat dah naik tak turun2? ✔masih anak dara tapi badan macam dan beranak lima? ✔yg beranak lima nak badan macam anak dara? 😅😅😅😅😅😅 . . Jangan risau..kami ada penyelesaian kepada masalah anda..😎😎😎😎😎😎 . . NAK KEMPISKAN PERUT?😘 🍃Cuba SLIMMING DETOX TEA ! 🍃Hanya perlu minum sekali sehari sebelum tido dan akan berak keluarkan segala kekotoran esok pagi nya! 🍃Perut kempiss!! 🍃Badan rasa ringan 🍃Melawaskan pembungan 🍃Tak cirit birit!! 🍃Selesai masalah perut muncit 🍃Rasa teh x kelat..xpahit! 🍃RM15 sepeket ada 15 uncang . NAK KECIKKAN PAHA,LENGAN DAN PUNGGUNG?😘 🍃Cuba KAKICANTIQ tea !! 🍃Hanya minum 1 kali sehari sebelum sarapam 🍃Perlu kerap minum air putih 2-3 liter sehari 🍃kerap ke tandas buang air kecil 🍃Banyak berpeluh dan buang angin 🍃Kaki..punggung..lengan..akan mengecil dari hari ke hari 🍃Dapat inch loss!!! 🍃Boleh pakai seluar skinny!!! 🍃RM25 sepeket ada 17 uncang 🍃Rasa macam2 mcm ribena . NAK KURUS SATU BADAN?? 🌸Try SET COMBO 🌸Dapat teh kecikkan perut dan teh kecilkan kaki 🌸BERAT 50 KG KE ATAS disarankan consume set ni utk kesan yg cepat . HASIL NYA. 💕PERUT KEMPIS 💕KAKI SKINNY 💕PUNGGUNG MAKIN KECIL 💕LENGAN TAK MENGELEBEH 💕BODY ADA SHAPE 💕BADAN MAKIN RINGAN 💕BERAT OPKOS TURUN 😎 💕HANYA DENGAN SET COMBO RM40 😉😉 . #medinadesire #gulagulakurus #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagentputrajaya #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #legstea #ukmbangi #upmserdang #resepiatkins #lotionkurus #dietsihat #inchlosslotion #produkkurus #pilkurus #jamukurus #losyenmustajab 
✔korg ada masalah berat dah naik tak turun2?
✔masih anak dara tapi badan macam dan beranak lima?
✔yg beranak lima nak badan macam anak dara?
😅😅😅😅😅😅
.
.
Jangan risau..kami ada penyelesaian kepada masalah anda..😎😎😎😎😎😎
.
.
NAK KEMPISKAN PERUT?😘 🍃Cuba SLIMMING DETOX TEA !
🍃Hanya perlu minum sekali sehari sebelum tido dan akan berak keluarkan segala kekotoran esok pagi nya! 🍃Perut kempiss!!
🍃Badan rasa ringan
🍃Melawaskan pembungan
🍃Tak cirit birit!!
🍃Selesai masalah perut muncit
🍃Rasa teh x kelat..xpahit!
🍃RM15 sepeket ada 15 uncang
.
NAK KECIKKAN PAHA,LENGAN DAN PUNGGUNG?😘 🍃Cuba KAKICANTIQ tea !!
🍃Hanya minum 1 kali sehari sebelum sarapam
🍃Perlu kerap minum air  putih 2-3 liter sehari
🍃kerap ke tandas buang air kecil
🍃Banyak berpeluh dan buang angin
🍃Kaki..punggung..lengan..akan mengecil dari hari ke hari
🍃Dapat inch loss!!!
🍃Boleh pakai seluar skinny!!!
🍃RM25 sepeket ada 17 uncang
🍃Rasa macam2 mcm ribena
.
NAK KURUS SATU BADAN?? 🌸Try SET COMBO
🌸Dapat teh kecikkan perut dan teh kecilkan kaki
🌸BERAT 50 KG KE ATAS disarankan consume set ni utk kesan yg cepat
.
HASIL NYA.
💕PERUT KEMPIS
💕KAKI SKINNY
💕PUNGGUNG MAKIN KECIL
💕LENGAN TAK MENGELEBEH
💕BODY ADA SHAPE
💕BADAN MAKIN RINGAN
💕BERAT OPKOS TURUN 😎
💕HANYA DENGAN SET COMBO RM40 😉😉
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#resepiatkins#lotionkurus#dietsihat#inchlosslotion#produkkurus#pilkurus#jamukurus#losyenmustajab
✔korg ada masalah berat dah naik tak turun2? ✔masih anak dara tapi badan macam dan beranak lima? ✔yg beranak lima nak badan macam anak dara? 😅😅😅😅😅😅 . . Jangan risau..kami ada penyelesaian kepada masalah anda..😎😎😎😎😎😎 . . NAK KEMPISKAN PERUT?😘 🍃Cuba SLIMMING DETOX TEA ! 🍃Hanya perlu minum sekali sehari sebelum tido dan akan berak keluarkan segala kekotoran esok pagi nya! 🍃Perut kempiss!! 🍃Badan rasa ringan 🍃Melawaskan pembungan 🍃Tak cirit birit!! 🍃Selesai masalah perut muncit 🍃Rasa teh x kelat..xpahit! 🍃RM15 sepeket ada 15 uncang . NAK KECIKKAN PAHA,LENGAN DAN PUNGGUNG?😘 🍃Cuba KAKICANTIQ tea !! 🍃Hanya minum 1 kali sehari sebelum sarapam 🍃Perlu kerap minum air putih 2-3 liter sehari 🍃kerap ke tandas buang air kecil 🍃Banyak berpeluh dan buang angin 🍃Kaki..punggung..lengan..akan mengecil dari hari ke hari 🍃Dapat inch loss!!! 🍃Boleh pakai seluar skinny!!! 🍃RM25 sepeket ada 17 uncang 🍃Rasa macam2 mcm ribena . NAK KURUS SATU BADAN?? 🌸Try SET COMBO 🌸Dapat teh kecikkan perut dan teh kecilkan kaki 🌸BERAT 50 KG KE ATAS disarankan consume set ni utk kesan yg cepat . HASIL NYA. 💕PERUT KEMPIS 💕KAKI SKINNY 💕PUNGGUNG MAKIN KECIL 💕LENGAN TAK MENGELEBEH 💕BODY ADA SHAPE 💕BADAN MAKIN RINGAN 💕BERAT OPKOS TURUN 😎 💕HANYA DENGAN SET COMBO RM40 😉😉 . #medinadesire #gulagulakurus #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagentputrajaya #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #legstea #ukmbangi #upmserdang #resepiatkins #lotionkurus #dietsihat #inchlosslotion #produkkurus #pilkurus #jamukurus #losyenmustajab 
Sampai bila korg nk ternak lemak2 korg tuu..tak rasa tercabar ke tgk org lain makin kurus dan sihat ????
.
Sumpah hebat gila penangan medina desire combo set ni..consume 1 set terus loss 8kg..terus jadi ramping 😱😱😱😱
.
Korg kalau xnk putih mata..kalau nk kurus jugak..meh cpt2 pm akak..wssp 0173565391 sekarang!!!
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus
Sampai bila korg nk ternak lemak2 korg tuu..tak rasa tercabar ke tgk org lain makin kurus dan sihat ???? . Sumpah hebat gila penangan medina desire combo set ni..consume 1 set terus loss 8kg..terus jadi ramping 😱😱😱😱 . Korg kalau xnk putih mata..kalau nk kurus jugak..meh cpt2 pm akak..wssp 0173565391 sekarang!!! . #medinadesire #gulagulakurus #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagentputrajaya #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #legstea #ukmbangi #upmserdang #alamandaputrajaya #bangisentral #uniten #gmi #produkkurus #pilkurus #jamukurus 
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? .
. 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
. . 
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0132582878 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? . . 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin. 💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan. 💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil. 💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti. 💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan. 💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme . . Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0132582878 tau. Saya tak garang 😜
Ada banyak cara untuk kita bakar kalori dalam badan, demi kesihatan. Berikut adalah lima contoh senaman ringkas yang tak perlu masa yang lama. Semoga bermanfaat.
Ada banyak cara untuk kita bakar kalori dalam badan, demi kesihatan. Berikut adalah lima contoh senaman ringkas yang tak perlu masa yang lama. Semoga bermanfaat.
Ada masalah perut buncit? Jom cuba posisi senaman ringan ini. 8 minit sahaja. Selamat mencuba!
Ada masalah perut buncit? Jom cuba posisi senaman ringan ini. 8 minit sahaja. Selamat mencuba!
Dengan kesungguhan dan terus konsisten makan 2 biji pagi, 2 biji malam, sahabat ni berjaya turunkan 5kg berat badan hanya dengan sebotol gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. .
.
Tahniah! Uols tak nak cuba sekali ke? Mana tahu dengan 2 botol pula dapat turun lebih banyak berat badan. Ada PENJIMATAN RM30 untuk setiap pembelian 2 botol Mince tau. .
.
Untuk order/pertanyaa lanjut, sila WhatsApp saya di 📲 0166425564 dengan segera.
Dengan kesungguhan dan terus konsisten makan 2 biji pagi, 2 biji malam, sahabat ni berjaya turunkan 5kg berat badan hanya dengan sebotol gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. . . Tahniah! Uols tak nak cuba sekali ke? Mana tahu dengan 2 botol pula dapat turun lebih banyak berat badan. Ada PENJIMATAN RM30 untuk setiap pembelian 2 botol Mince tau. . . Untuk order/pertanyaa lanjut, sila WhatsApp saya di 📲 0166425564 dengan segera.
Sis ni berjaya turun 4.2kg lepas konsisten consume gula-gula kurus MINCE  oleh DiMAR. Bila kawan-kawan beliau nampak perubahan, mereka pun teruja sama. Nak beli jugak! Ni namanya kurus berjemaah hahaha. .
.
Uols taknak ke kurus berjemaah dengan kawan-kawan atau adik-beradik. Kot lah boleh boria kebaya nyonya hari raya nanti 😍 .
.
Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0192557314 dengan segera ya.
Sis ni berjaya turun 4.2kg lepas konsisten consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. Bila kawan-kawan beliau nampak perubahan, mereka pun teruja sama. Nak beli jugak! Ni namanya kurus berjemaah hahaha. . . Uols taknak ke kurus berjemaah dengan kawan-kawan atau adik-beradik. Kot lah boleh boria kebaya nyonya hari raya nanti 😍 . . Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0192557314 dengan segera ya.
🍊APA BEZA MINCE DGN PRODUK KURUS LAIN? .
.
✅ Tak perlu bancuh atau telan ubat pahit. Hanya kemam je tak kira dimana atau bila-bila masa. .
.
✅ Rasa seperti gula-gula berperisa oren. Sedap dan tidak muak untuk diamalkan secara konsisten. .
.
✅ Mudah disimpan dalam handbag sebab saiz botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana saja. .
.
✅ Tiada pantang larang ketat sebab Mince diformulasi untuk memudahkan anda. .
.
✅ Mengandungi bahan-bahan PREMIUM yang membantu beri kesan dalam tempoh yang singkat! .
.
✅ Lebih 500+ testimoni dari pengguna Mince sendiri, nilaikan sendiri tahap keberkesanan produk ini
🍊APA BEZA MINCE DGN PRODUK KURUS LAIN? . . ✅ Tak perlu bancuh atau telan ubat pahit. Hanya kemam je tak kira dimana atau bila-bila masa. . . ✅ Rasa seperti gula-gula berperisa oren. Sedap dan tidak muak untuk diamalkan secara konsisten. . . ✅ Mudah disimpan dalam handbag sebab saiz botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana saja. . . ✅ Tiada pantang larang ketat sebab Mince diformulasi untuk memudahkan anda. . . ✅ Mengandungi bahan-bahan PREMIUM yang membantu beri kesan dalam tempoh yang singkat! . . ✅ Lebih 500+ testimoni dari pengguna Mince sendiri, nilaikan sendiri tahap keberkesanan produk ini
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194761913
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0194761913
Uolss suka makan ayam? 
Jadi pilihlah ayam bahagian dada. Masaknya biarlah dibakar atau dipanggang atau dibuat sup atau masak singgang. Elakkan ayam goreng jika nak kurus sihat

Fakta nutrisi ayam dada belum masak (100g)
- kalori 165
- protein 31g
- lemak 3.6g
- kolestrol 85mg

Buat pilihan yang tepat 👍
Uolss suka makan ayam? Jadi pilihlah ayam bahagian dada. Masaknya biarlah dibakar atau dipanggang atau dibuat sup atau masak singgang. Elakkan ayam goreng jika nak kurus sihat Fakta nutrisi ayam dada belum masak (100g) - kalori 165 - protein 31g - lemak 3.6g - kolestrol 85mg Buat pilihan yang tepat 👍
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 📲 0194761913
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 📲 0194761913